Subota, 18.08.2018.

19:36

Arsenal se ispromašivao, Čelsi kaznio – novi poraz za Emerija

Fudbaleri Arsenala poraženi su od Čelsija 3:2 u drugom kolu Premijer lige na Stamford Bridžu.

Izvor: MLJ

Arsenal se ispromašivao, Èelsi kaznio – novi poraz za Emerija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

netko

pre 5 godina

Bukvalno je bolje da dobijes ciglu u glavu na stadionu nego da navijas za Arsenal, jedina gora stvar je da navijas za Liverpul.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 19. avgust 2018 09:22)

A sto?
Nagledao sam se pobeda arsenala kao i zestokih poraza koje niko drugi nije imao.
Jednom gore, jednom dole.
Navikne se covek i na 8-0 vremenom :D
I sto je najbolje, nikad nije dosadno :D

Ono je pravi navijac koji ostane uz klub od prvog dana navijanja pa do danas.
A ne kao dosta njih sto navijaju svake sezone za najboljeg. e sad je lester dobar- pisem o lesterovoj bajci ceo dan, sl sezone celzi dobar- navijam za celsi, mesi dobije nagradu najboljeg - pisem nebuloze o vanzemaljskom mesiju, sl sezone penaldo dobije isto - pisem nebuloze o najboljem fudbaleru na mlecnom putu i dalje...sad je siti pun para i razvaljuje, ne mozes disati od njihovih novopecenih navijaca.

Sasa

pre 5 godina

mislio sam da "spara" (pazi na trosak) zbog tzv. finansijskog ferpleja... a naravno da real uvek ima novca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 19. avgust 2018 10:37

FFP je odavno izgubio kredibilitet, a Real Madrid nije PSZ ili Siti da bi mu i takva vrsta "sparanja" bilа potrebna.

neutralni felsh

pre 5 godina

mislim da sparaju pare za nejmara, sledeceg leta ;) 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) 

Real nikada ne spara, cak ni u sali, vec uvek ima. Pitanje je samo da li zeli. Percepcija.
(Sasa, 19. avgust 2018 08:25)


mislio sam da "spara" (pazi na trosak) zbog tzv. finansijskog ferpleja... a naravno da real uvek ima novca.

Petar

pre 5 godina

@Pg

Opet ponavljam, slažem se da treba vremena Sarriju. Jeste problem u tome što praktično od 2004. Čelsi nije imao ofanzivnog trenera, ali je zato imao veoma studiozne trenere koji znaju da izvuku rezultat. Znači, ako treba da damo gol u 5' i da se posle toga branimo 80 minuta, tako ćemo i uraditi, i izvući rezulat. I nije to samo zbog načina visokog stajanja u odbrani, prečesto se dešavalo da Iwobi i Mkhitaryan protrče iza leđa zadnje linije, da uopšte ne bude ofsajd. Mada tu je problem i u štoperima, treba dati Kristensenu da igra umesto raspalog Luiza, a ni onaj Ridiger nije za prvu postavu po mom mišljenju.

nista o nicemu

pre 5 godina

Poruka za sve pripadnike severne i južne tribine: 

Zbog ovoga ne dolazim na stadion nego gledam ovaj spektakl sa dobrom atmosferom i još boljim fudbalom.Bolje mi je da na miru sedim i gledam sa drugarima uz hranu i piće i kvalitetno provedeno vreme nego da dolazim na one naše krševe od stadiona i gledam nameštenu ligu i očajan fudbal.
(Arsenalovac, 18. avgust 2018 20:35)

Bukvalno je bolje da dobijes ciglu u glavu na stadionu nego da navijas za Arsenal, jedina gora stvar je da navijas za Liverpul.

Sasa

pre 5 godina

mislim da sparaju pare za nejmara, sledeceg leta ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Real nikada ne spara, cak ni u sali, vec uvek ima. Pitanje je samo da li zeli. Percepcija.

Pg

pre 5 godina

@Petar, Sari takticki iza Kontea? Prati drugi sport hitno. To sto su mogli da prime 5 je zato sto igraci ne umiju jos da igraju u sistemu gdje odbrana stoji visoko i pokriva se odredjeni segment terena a ne igrac, sto nisu navikli da prate igru, iz sistema koji Celsi ima oduvjek sto se odbrane tice idu u sistem koji je napadacki, atraktivan i inovativan jer unapredjuje kretnje bez lopte komplet tima. Ne znam kako ce Sari proc sa Celsijem, treba vremena za toliku promjenu u sistemu, ali ti kazem da je u 3 najbolja trenera.

Xxx

pre 5 godina

Koliko ovom Arsenalu fali Kazorla,pa ovo je strasno.Mladi Guendozi se trudi ali jednostavno nema s kim da igra na stredini terrna.Toreira kasno usao,vidi se da mu treba utakmica.Odbrana na nivou radnika iz surdulice.Obamejang nemam reci,ono bi i ja dao.Ozil podhitno na klupu a ivobi( i pored datog gola) na tribine.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Ako se uzme u obzir da je Sarri preuzeo tim veoma kasno, da su pripreme pocele jos kasnije i da su se glavni igraci tek vratili sa odmora, ovo je sjajan rezultat.

Morata je dao gol, to je sve sto sam hteo da vidim i veoma sam srecan zbog toga.
Jedino sto mi pada u oko je ova neka nova uloga Kantea na sredini terena, nisam siguran koliko moze da iskoristi svoje najbolje kvalitete ali ima vecu slobodu i siguran sam da mu je veoma uzbudljivo da igra tako.

Pedro opet dao gol, od kada je dosao Sarri on je bio presrecan i sada se vidi koliko je on ustvari odrastao na ovaj nacin napadackog fudbala u Barseloni, vidi se da uziva u svojoj igri.

Kovacic sasvim solidan za prvi mec, bice on dobar kljucni igrac u buducnosti bilo gde da se skrasi.

M.Alonso dolazi mnogo do izrazaja kod Sarrija, ipak su njegovi najbolji kvaliteti ofanzivni, sjajan mec je imao bravo za majstora.

Sve u svemu, Arsenal je mogao dati mozda cak i 5 golova u prvom poluvremenu ali u drugom smo bili bolji i uzeli 3 boda, idemooo top 4 minimum!

VanNistelroj

pre 5 godina

Ridiger najgori u Celziju, najgori u Nemackoj. Ko gura ovog lika? Onaj mali Danac na klupi je za njega Paolo Maldini glavom i bradom.

Arsenal fan

pre 5 godina

Navijam za Arsenal skoro 30 godina, imao sam čast da ih gledam nekoliko puta ali ovako raštimovanu odbranu i vezni red nisam video. Čeh (Leno), Lihštajner, Sokratis, Holding (Mavropanos), Monreal, Toreira, Genduzi, Mkatarian,Ivobi (Remzi), Lakazet, Obamejang , dok se ne vrate u tim Kolašinac, Košielni, Nails. Mišljenja sam da smo prodali pogrešne igrače pa se nadam da će u zimskom prelaznom roku dovesti nove igrače a otarasiti se Džake, Mustafija, Ozila pod hitno, dovesti nekog novog Kazorlu umetnika sa loptom, zadnjeg veznog i min. dvojicu štopera.

cfc

pre 5 godina

Navijam za Chelsea, ali ova njihova odbrana bi mogla da dobije po 5 komada od M. City-ja i Liverpool-a. Pokrivanje igraca je dosta slabo, jer odbrana nema kapitena kao sto je bio John Terry, Luiz ne bi trebao igrati, jer ne zna pokriti igraca, toliko da mislim da mu se cura prehladi, jer je ne pokrije po noci.Ofanziva je dosta dobra.
Arsenal ocajan, nece ici u LE, a LS je misaona imenica, a nekad su sezonu bez poraza zavrsili.
Smatram da je novi sampion Liverpool, zasluzili su.

Pedja

pre 5 godina

Odlicna utakmica,napadacki fudbal.Celsi je bio bolji tim mada se i Arsenal(Auba) ispromasivao.Zorzinjo odlicno odigrao kao i Pedro.Stojim pri tome da Barkli mora da se bori za mesto za Kovacicem ravnopravno posto je Zorzinjo izgleda zacementiran kod Sarija.Vilian na trenutke odlican ali kasnije nezainteresovan.Zadnja linija ocajna,Alonso kida u napadu ali udbrani je rupa,bar za sad,nadam se da ce se brzo uigrati.Kepa nije imao nekih intervencija,mislim da je kod prvog gola morao bolje da intervenise.Morata po meni solidan,dao je gol to ga je i izvuklo.Azar magija!Kovacic sasvim solidan kao i Ziru.Celsi napadacki deluje veoma mocno ali odbrana na nivou Svonsija.Svakako 3 boda su 3 boda,idemo Plavci.Chelsea till i die!

neutralni felsh

pre 5 godina

pa dobro, nista strasno. svaki poceci su teski. ne treba odmah za sve kriviti trenera i asistente, pa ni igrace. uostalom, nekad treba malo vremena da se zacrtana geometrija "slegne" na teren, i da mashina proradi. a, na kraju krajeva, ni ova i dalje stedljiva arsenalova uprava zna da ipak nemaju ekipu koja ce se ove godine dugoprugaski suprotstaviti trenutnom vladaru sitiju, ili ambicioznom unitedu, pa cak ni uigranom totenhemu. emeri je u arsenal doveden da ove sezone nekako zauzme mesto u top-4, a da tek sledece sezone posle par jakih transfera napadnu tron, u nadi da ce siti i united kad-tad da makar na kratko posustanu. slicno vazi i za celzi, roman trazi top-4 a ligu ce napadati sledece godine, vidi se na kilometar, sada stedi i kombinuje, i ceka da siti i utd malo posustanu. legitimna dugorocna strategija i planiranje ciljeva i raspodele resursa je deo je planiranja koji vazi za svaku ozbiljnu firmu, a klubovi to naravno jesu. navijaci pevaju ili zevaju, ali digitron i trezor je u upravi, ona vozi brod po fudbalskim olujama :)
dakle, ove sezone, pun pritisak osvajanja premiershipa lezi na unitedu i liverpulu. ova sezona je za klopa biti ili ne biti, a delimicno i za murinja, uprave i javnost ocekuju trofeje, dok ce gvardiola biti malo opusteniji na engleskoj livadi - njemu je veci pritisak da i sebi i sitiju osvoji ligu sampiona. totenhem je kao i obicno, niti tamo niti ovamo, ali imaju igru jer ekipu nisu mnogo menjali, jedino je pitanje kako ce da proigraju zamene kad nastupe problemi na prolece, kada mnogi gube bodove i trku zbog pada forme i natalozenih povreda nosilaca igre. ili prosto zamor kao kondicional.
emeriju se moze da gubi jos koji bod, jer njemu je trenutno najpreci zadatak da napravi igru i sistem, a pojacanja za vece ambicije ce kalemiti sledece sezone u letnjem transfer roku.
naravno, sto se derbija izmedju nabrojanih clanova top 5 tice, tu se nista ne menja, tu ce sve da seva :)

sto se rodjaka u spaniji tice, real se neozbiljno slabo pojacao da bi najzad oteo domacu titulu barseloni, vise se ocekivalo od njih, jeste da imaju opasnu ekipu ali mozda delimicno istrosenu i zasicenu. barsa opet paradira transferima, atletiko se opet cementira, sevilja i valensija vrebaju iz prikrajka, mada svesni da nemaju snage za borbu do kraja, njima je prost upad u top 4 prevashodni imperativ. ambicije ovakvog reala, bez ronalda i bez mnogo pojacanja, prilicno su misteriozne... mislim da sparaju pare za nejmara, sledeceg leta ;)

neutralni felsh

pre 5 godina

(neutralni felsh, 18. avgust 2018 22:06) 
Ala si se raspisao.
(Z.Dj., 18. avgust 2018 22:45)


takav mi je momenat, sedim na terasi, dosadno mi, ti se, koliko vidim, verovatno negde zuris... sve je pitanje licne percepcije.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Al' se nameštaju rezultati... Naopako!
(Ahtung, 18. avgust 2018 21:48)

Namestaju se rezultati u najjacoj ligi sveta? Aplauz za tebe.

kako da ne

pre 5 godina

@veliki strumf
Miktarijan je i igrac. Svakako desi mu se promasaj jer i nije ajde da kazemo bas klasican napadac. A, Aubomejang je klasicna skupa prevara od igraca. Ponekad kad pogleda covek ko sve ‘vredi’ i zaradjuje velike pare od fudbala, zamisli se 3 puta. Jednostavno ga reklamiraju, reklamiraju, tamo po bundesligi davao neke golove kada mu nameste, agenti ga uguraju negde i to je to. Pre 15-20 godina su prosecni igraci i bez nekog mesta u medijima bili bolji nego ovi ‘majstori’ tipa Morata, Aubomejang i ostali ‘majstori’. Poz

Rade

pre 5 godina

Više sam očekivao od Emerija. Neko ko je ozbiljan stručnjak i dolazi na klupu ovog tima, morao je da primeti da su Ozil i Dzaka rak rane Arsenala poslednjih par sezona i da odmah startuje bez njih dvojice, posebno što igra protiv najkvalitetnijih timova lige. Ozil sada nije ništa slabiji nego u svojoj prvoj sezoni u Arsenalu, samo što je tada ekipa bila mnogo kvalitetnija pa se njegovo fuserenje moglo kompenzovati, a i vodeći rivali nisu bili dovoljno kvalitetni, pa se 2. mesto bez problema osvajalo. Dolaskom Dzake je već bilo previše dva jalova igrača u 11. Nadam se da će Emeri primetiti ove greške, prva je izvodjenje iz igre Ozila, što Venger nikad nije umeo, tako da sam optimista. Mali Gedouzi i Toreira su sjajni, samo još da pronađe mesto i da punu slobodu da Mikiju i biće prostora za napad na 4. mesto.

Belodedić

pre 5 godina

Mislim da Emeri nikada nece izaci iz senke onog katastrofalnog ispadanja na Nou Kampu posle 4:0 u Parizu.
Moze biti i dalje dobar trener ali veliki nikada.
Posle Arsena koji je u zadnjih 10 godina od sampiona postao gubitnik oni su doveli istog takvog.

veliki strumf

pre 5 godina

Kada bi neki nas igrač promašio ono sto su promašili Obamejang i Mihtarijan - ovde bi bilo hiljadu pljuvačnih komentara. A obojica vrede preko 50 miliona! Kada bi naša odbrana bila ovako šuplja i statična kao Arsenalova - isto bi bilo hiljadu komentara. Doduše, ova odbrana je stvarno sramota za jedan Arsenal. Kakav krš majko moja - oni samo stoje a ko je gde u šesnaestercu, ma koga to briga.

Makaveli The Don

pre 5 godina

Sarri je u trenerskom i taktičkom smislu za Kontea amater. Uzalud napadački fudbal kad su samo u prvom poluvremenu mogli da prime 5 komada. Konteov Čelsi kada bi poveo 1:0, ili čak 2:0, Arsenal do kraja utakmice ne bi video gol. Mislim da bi Konte doneo bolje rezultate Čelsiju nego što će to uraditi Sarri,no dobro. 4. mesto maximum ove sezone. Arsenal raštimovan, ne očekujem da mogu u LŠ, ali to što su se vratili od 2:0 na 2:2 na SB može da bude znak da će imati solidnu sezonu..
(Petar, 18. avgust 2018 20:33)

Care Konte na poslednjih 6.utakmica nije znao na pobedu nad Arsenalom,prosle sezone su primili gol u 93.min,ako se secas,Sariju treba vremena on ove igrace ne poznaje....

Petar

pre 5 godina

@Makavell the don

Sećam se, mada u istoj toj utakmici je Čelsi vodio do 93' minuta, a i Morata je 3 puta promašio 1 na 1. Slažem se da Sarriju treba vremena, ali odbrana mora biti bolja, ako ti ovakav Arsenal da 2 gola u 4 minuta na tvom terenu, i napravi prilika za još toliko, onda je to znak za uzbunu..

BlueFortress

pre 5 godina

Brutalno dobro drugo poluvreme plavaca i velika pobeda za start sezone!
Azar i Kovacic moraju brzo steci punu kondiciju jer izuzetno fale i sa njima bi ovaj tim imao potpuno drugaciju dimenziju.

Bas kao sto i predosetismo, ogromni problemi u Celsijevoj "novoj" neuigranoj odbrani koja zeli da stoji visoko i zonski cuva igrace umesto markacijom. Godine pod Zozeom i Konteom se ne mogu istresti brzo, potrebno je STRPLJENJE.
Veoma skolskim utrcavanjima iza ledja Alonsu i Azpilikueti, Arsenal je kreirao gomilu problema i to je za veliki nauk.
Pozitivne strane su sto mi deluje da kada se momci u napadu uigraju i "kliknu" sa Sarijevom filozofijom - bice golova kao kise.
Morata sa sjajnim pogotkom, podsetio je na Dijega - jako bitno za samopuzdanje.

Ide sada malo laksi raspored, svaki bod je bitan dok se tim utrenira, bice opet nekih naprasno iznenadjenih Celsijevim plasmanom na kraju,2/38. CFC

netko

pre 5 godina

Pocetak bas los, izgubljen arsenal, al su se lepo izvukli kasnije.
Jeste da su izgubili, al ja odavno nisam video arsenal da se ovako brani.
Zapravo - nikada nisam video tako nesto.
Torreira je za dzaku neko ko je barem 2 klase iznad. Cim je usao odma su dobili na cvrstini.
Otkad ozil ide skroz gore pored napadaca prakticno je odsecen, njegovo mesto je u sredini izmedju napadaca i srednjeg reda. Ne mora ni da trci, ako nece, samo nek stoji na sredini terena i da dodaje lopte. To je ono u cemu je klasa, ovo sto radi u zadnje vreme je prdenje u cabar.

Belerin najgori danas, to ne zna centarut da sutne, a u odbrani je bas los.

Onaj klinjo od 19 leta, kosat, ce za sezonu dve biti svetska klasa.


Sve u svemu, gledamo neki drugi arsenal, wegner je samo znao da napada, lepo je to, al je svake sezone imao barem dva tri teska poraza od 5-0 ili vise. Ubivao je mentalno tim takvim porazima.
Emery fura odbranu i visok presing sto je za ove igrace nesto sasvim novo. Trebace vremena dok to dodje na svoje.
Dzaku,welbecka,mustafija,kolasinca na zimu treba prodati, za saku pirinca ako treba.
A ozil i remzi ako nastave da pametuju mogu i oni za njima.

Само кажем

pre 5 godina

Колико су Џака и Мустафи ограничени играчи.Бељерин такође.Када на то додате незаинтересованог Озила пораз је неминован.Док Мустафи игра силом прилика јер се Кошћелни повриједио никако да схватим тренера који форсира Џаку иако никакве користи од њега...

znalac

pre 5 godina

Celzi ne igra Evropu, stoga je jedan od favorita za titulu. Nije Arsenal neki parametar, jer su oni trenutno raspad, ali kada i Azar udje u prepoznatljivu formu, bez sumnje su favoriti.Smatram da ce slabije ekipe laganije da resavaju od ostalih konkurenata. Jorginjo je sjajno pojacanje, na pocetku sam imao nedoumice, posto ga nisam gledao u Italiji, ali covek je klasa, sjajno drzi vezni red sa Kanteom. Jedina mana je odbrana, preslo se sa 5-4-1 na 4-5-1, kao sto je napomenuo komentator dole potrebno je vreme da se Alonso i Aspilikueta uigraju u toj formaciji, pogotovo Alonso, jer mnogo ide napred, na stranu sto je imao gol i asistenciju, duvalo je dosta sa njegove strane, lopta je non stop isla u sredinu kaznenog prostora, sreca pa su Aubamejang i Miki ono promasili. Bice jos bolje kada se ucvrsti odbrana.

patrik

pre 5 godina

Sari,opasan trener! Svaka cast! Cestitam i Emeriju,ali mislim da je Celzi daleko bolji bio. Odlicna utakmica! Sari i Emeri pun pogodak za Premier Ligu

Liverpool Man

pre 5 godina

Opet se nije pozdravio "gospodin" Emeri na kraju meca. Naterace me da zamrzim Arsenal zbog ovoga...Neljudski.
A sta reci za Obamejanga. Kad sam pricao da coveku treba 5 sanse da bi dao gol neko mi se smejao ovde. Sta sad?

Petar

pre 5 godina

Sarri je u trenerskom i taktičkom smislu za Kontea amater. Uzalud napadački fudbal kad su samo u prvom poluvremenu mogli da prime 5 komada. Konteov Čelsi kada bi poveo 1:0, ili čak 2:0, Arsenal do kraja utakmice ne bi video gol. Mislim da bi Konte doneo bolje rezultate Čelsiju nego što će to uraditi Sarri,no dobro. 4. mesto maximum ove sezone. Arsenal raštimovan, ne očekujem da mogu u LŠ, ali to što su se vratili od 2:0 na 2:2 na SB može da bude znak da će imati solidnu sezonu..

Oliver

pre 5 godina

Vracaj Vengera ovi ce da ispadnu. Obamejang moze postici mnogo golova ali covjek u stanju promasiti i tribinu ako to treba. Mali cupko je odlican za sada, Ivobi prijatno iznenadio i kako je krenula utakmica cinilo se da ce topnici biti potopljeni no mogli su puno bolji rezultat izvuci od 3-2 . Strasan derbi, sijevalo na sve strane, uzivao sam, sto bi rekli Engleska sinovi haha.

Arsenalovac

pre 5 godina

Poruka za sve pripadnike severne i južne tribine:

Zbog ovoga ne dolazim na stadion nego gledam ovaj spektakl sa dobrom atmosferom i još boljim fudbalom.Bolje mi je da na miru sedim i gledam sa drugarima uz hranu i piće i kvalitetno provedeno vreme nego da dolazim na one naše krševe od stadiona i gledam nameštenu ligu i očajan fudbal.

ChopinAsLex

pre 5 godina

Azar je zver, strasan igrac. Nadam se da ga necemo izgubiti sa ovim Sarijevim pristupom. Kepa solidan al moze to mnogo sigurnije, nije kriv ni za jedan gol. Odbrana da se zategne i bice ovo top.

sah 88

pre 5 godina

Ne navijam ni za jednu ekipu ali mi bilo žao Arsenala šta je sve promašio i kako je izgubio. Pogotovu kod 1:0 za Čelzi, Arsenal omaši prazan gol i odmah u sledećem napadu kazna i 2:0 za Čelzi???!!!!! Po meni lepo igrao Arsenal iako je izgubio. Sve u svemu dobra utakmica.

Ivan

pre 5 godina

Što sam ja zaključio,Džaka napolje,Ozil napolje,ah valjalo bi i Mustfi no nema ko da igra umjesto njega,Obamejang je inače lik koji je promašio najviše šansi za gol dok je igrao za Dortmund,vidimo nastavio je i u Arsenal,Sokratis dobar,Gundezi dobar,Toreira dobar,Miki odličan danas,Iwobi korektno,bit će ovo dobra sezona,tek smo počeli. Inače špicevi Arsenala rekao bih odlučili utakmicu,Obamejang sa promašenim šansama i Lakazet sa greškom posle koje je Čelzi postigao pobjedonosni gol.

Ратар

pre 5 godina

На шта је славни Арсенал спао кад играју играчи попут Мустафија,Бељерина,Џаке, Озила... и осталих . Не схватам политику клуба,ал ако су финансије испред трофеја онда им предвиђам од 12-ог до 16-ог места. Следећу сезону неће играти ни европу.

Jogurt9

pre 5 godina

Nije mi zao trenera kome pocinju Dzaka i Ozil, zao mi kluba. Arsenal moze da eksplodira ako ova dvojica vise ne vide startnih 11. Genduzi i Miki odlicni, osim onog promasaja, ostali svi losi. Celzi je imao srece sto su igrali protiv ekipa koja se boji da pobedi iako im poklanjaju tri suta sa pet metara. Bice duplo bolji sa Azarom i Kovacicem, normalno. Ali ce biti mekani kao Totenhem i Arsenal pre koju godinu. Verovatno lep fudbal i mozda neki kup uz dosta srece.

Kulja

pre 5 godina

Golman mora bolje,branim mali fudbal naravno nije isto tesko je braniti kada si blokiran od saigraca ili protivnickih igraca,ali golman svetske klase ono ne sme da primi. Svidja mi se ofanzivni Celzi,naravno odbrana mora bolje,ali polako uigrace se,da ne zaboravimo da je Celzi igrao 2 godina sa 5 igraca pozadi. Ono sto mi se jos nije svidelo je da na 2:0 igraci srljaju,opustili se mislili lako cemo i primili su 2 gola,mora u takvim situacijama da se stane na loptu kao u drugom poluvremenu. Kovacic,Barkli po meni odlicni kao i Zorzinjo. Naravno Azar velemajstor

sah 88

pre 5 godina

Ne navijam ni za jednu ekipu ali mi bilo žao Arsenala šta je sve promašio i kako je izgubio. Pogotovu kod 1:0 za Čelzi, Arsenal omaši prazan gol i odmah u sledećem napadu kazna i 2:0 za Čelzi???!!!!! Po meni lepo igrao Arsenal iako je izgubio. Sve u svemu dobra utakmica.

Arsenalovac

pre 5 godina

Poruka za sve pripadnike severne i južne tribine:

Zbog ovoga ne dolazim na stadion nego gledam ovaj spektakl sa dobrom atmosferom i još boljim fudbalom.Bolje mi je da na miru sedim i gledam sa drugarima uz hranu i piće i kvalitetno provedeno vreme nego da dolazim na one naše krševe od stadiona i gledam nameštenu ligu i očajan fudbal.

ChopinAsLex

pre 5 godina

Azar je zver, strasan igrac. Nadam se da ga necemo izgubiti sa ovim Sarijevim pristupom. Kepa solidan al moze to mnogo sigurnije, nije kriv ni za jedan gol. Odbrana da se zategne i bice ovo top.

Само кажем

pre 5 godina

Колико су Џака и Мустафи ограничени играчи.Бељерин такође.Када на то додате незаинтересованог Озила пораз је неминован.Док Мустафи игра силом прилика јер се Кошћелни повриједио никако да схватим тренера који форсира Џаку иако никакве користи од њега...

BlueFortress

pre 5 godina

Brutalno dobro drugo poluvreme plavaca i velika pobeda za start sezone!
Azar i Kovacic moraju brzo steci punu kondiciju jer izuzetno fale i sa njima bi ovaj tim imao potpuno drugaciju dimenziju.

Bas kao sto i predosetismo, ogromni problemi u Celsijevoj "novoj" neuigranoj odbrani koja zeli da stoji visoko i zonski cuva igrace umesto markacijom. Godine pod Zozeom i Konteom se ne mogu istresti brzo, potrebno je STRPLJENJE.
Veoma skolskim utrcavanjima iza ledja Alonsu i Azpilikueti, Arsenal je kreirao gomilu problema i to je za veliki nauk.
Pozitivne strane su sto mi deluje da kada se momci u napadu uigraju i "kliknu" sa Sarijevom filozofijom - bice golova kao kise.
Morata sa sjajnim pogotkom, podsetio je na Dijega - jako bitno za samopuzdanje.

Ide sada malo laksi raspored, svaki bod je bitan dok se tim utrenira, bice opet nekih naprasno iznenadjenih Celsijevim plasmanom na kraju,2/38. CFC

Ратар

pre 5 godina

На шта је славни Арсенал спао кад играју играчи попут Мустафија,Бељерина,Џаке, Озила... и осталих . Не схватам политику клуба,ал ако су финансије испред трофеја онда им предвиђам од 12-ог до 16-ог места. Следећу сезону неће играти ни европу.

Belodedić

pre 5 godina

Mislim da Emeri nikada nece izaci iz senke onog katastrofalnog ispadanja na Nou Kampu posle 4:0 u Parizu.
Moze biti i dalje dobar trener ali veliki nikada.
Posle Arsena koji je u zadnjih 10 godina od sampiona postao gubitnik oni su doveli istog takvog.

Oliver

pre 5 godina

Vracaj Vengera ovi ce da ispadnu. Obamejang moze postici mnogo golova ali covjek u stanju promasiti i tribinu ako to treba. Mali cupko je odlican za sada, Ivobi prijatno iznenadio i kako je krenula utakmica cinilo se da ce topnici biti potopljeni no mogli su puno bolji rezultat izvuci od 3-2 . Strasan derbi, sijevalo na sve strane, uzivao sam, sto bi rekli Engleska sinovi haha.

Ivan

pre 5 godina

Što sam ja zaključio,Džaka napolje,Ozil napolje,ah valjalo bi i Mustfi no nema ko da igra umjesto njega,Obamejang je inače lik koji je promašio najviše šansi za gol dok je igrao za Dortmund,vidimo nastavio je i u Arsenal,Sokratis dobar,Gundezi dobar,Toreira dobar,Miki odličan danas,Iwobi korektno,bit će ovo dobra sezona,tek smo počeli. Inače špicevi Arsenala rekao bih odlučili utakmicu,Obamejang sa promašenim šansama i Lakazet sa greškom posle koje je Čelzi postigao pobjedonosni gol.

patrik

pre 5 godina

Sari,opasan trener! Svaka cast! Cestitam i Emeriju,ali mislim da je Celzi daleko bolji bio. Odlicna utakmica! Sari i Emeri pun pogodak za Premier Ligu

Makaveli The Don

pre 5 godina

Sarri je u trenerskom i taktičkom smislu za Kontea amater. Uzalud napadački fudbal kad su samo u prvom poluvremenu mogli da prime 5 komada. Konteov Čelsi kada bi poveo 1:0, ili čak 2:0, Arsenal do kraja utakmice ne bi video gol. Mislim da bi Konte doneo bolje rezultate Čelsiju nego što će to uraditi Sarri,no dobro. 4. mesto maximum ove sezone. Arsenal raštimovan, ne očekujem da mogu u LŠ, ali to što su se vratili od 2:0 na 2:2 na SB može da bude znak da će imati solidnu sezonu..
(Petar, 18. avgust 2018 20:33)

Care Konte na poslednjih 6.utakmica nije znao na pobedu nad Arsenalom,prosle sezone su primili gol u 93.min,ako se secas,Sariju treba vremena on ove igrace ne poznaje....

veliki strumf

pre 5 godina

Kada bi neki nas igrač promašio ono sto su promašili Obamejang i Mihtarijan - ovde bi bilo hiljadu pljuvačnih komentara. A obojica vrede preko 50 miliona! Kada bi naša odbrana bila ovako šuplja i statična kao Arsenalova - isto bi bilo hiljadu komentara. Doduše, ova odbrana je stvarno sramota za jedan Arsenal. Kakav krš majko moja - oni samo stoje a ko je gde u šesnaestercu, ma koga to briga.

Arsenal fan

pre 5 godina

Navijam za Arsenal skoro 30 godina, imao sam čast da ih gledam nekoliko puta ali ovako raštimovanu odbranu i vezni red nisam video. Čeh (Leno), Lihštajner, Sokratis, Holding (Mavropanos), Monreal, Toreira, Genduzi, Mkatarian,Ivobi (Remzi), Lakazet, Obamejang , dok se ne vrate u tim Kolašinac, Košielni, Nails. Mišljenja sam da smo prodali pogrešne igrače pa se nadam da će u zimskom prelaznom roku dovesti nove igrače a otarasiti se Džake, Mustafija, Ozila pod hitno, dovesti nekog novog Kazorlu umetnika sa loptom, zadnjeg veznog i min. dvojicu štopera.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Al' se nameštaju rezultati... Naopako!
(Ahtung, 18. avgust 2018 21:48)

Namestaju se rezultati u najjacoj ligi sveta? Aplauz za tebe.

Pedja

pre 5 godina

Odlicna utakmica,napadacki fudbal.Celsi je bio bolji tim mada se i Arsenal(Auba) ispromasivao.Zorzinjo odlicno odigrao kao i Pedro.Stojim pri tome da Barkli mora da se bori za mesto za Kovacicem ravnopravno posto je Zorzinjo izgleda zacementiran kod Sarija.Vilian na trenutke odlican ali kasnije nezainteresovan.Zadnja linija ocajna,Alonso kida u napadu ali udbrani je rupa,bar za sad,nadam se da ce se brzo uigrati.Kepa nije imao nekih intervencija,mislim da je kod prvog gola morao bolje da intervenise.Morata po meni solidan,dao je gol to ga je i izvuklo.Azar magija!Kovacic sasvim solidan kao i Ziru.Celsi napadacki deluje veoma mocno ali odbrana na nivou Svonsija.Svakako 3 boda su 3 boda,idemo Plavci.Chelsea till i die!

kako da ne

pre 5 godina

@veliki strumf
Miktarijan je i igrac. Svakako desi mu se promasaj jer i nije ajde da kazemo bas klasican napadac. A, Aubomejang je klasicna skupa prevara od igraca. Ponekad kad pogleda covek ko sve ‘vredi’ i zaradjuje velike pare od fudbala, zamisli se 3 puta. Jednostavno ga reklamiraju, reklamiraju, tamo po bundesligi davao neke golove kada mu nameste, agenti ga uguraju negde i to je to. Pre 15-20 godina su prosecni igraci i bez nekog mesta u medijima bili bolji nego ovi ‘majstori’ tipa Morata, Aubomejang i ostali ‘majstori’. Poz

Petar

pre 5 godina

@Makavell the don

Sećam se, mada u istoj toj utakmici je Čelsi vodio do 93' minuta, a i Morata je 3 puta promašio 1 na 1. Slažem se da Sarriju treba vremena, ali odbrana mora biti bolja, ako ti ovakav Arsenal da 2 gola u 4 minuta na tvom terenu, i napravi prilika za još toliko, onda je to znak za uzbunu..

Kulja

pre 5 godina

Golman mora bolje,branim mali fudbal naravno nije isto tesko je braniti kada si blokiran od saigraca ili protivnickih igraca,ali golman svetske klase ono ne sme da primi. Svidja mi se ofanzivni Celzi,naravno odbrana mora bolje,ali polako uigrace se,da ne zaboravimo da je Celzi igrao 2 godina sa 5 igraca pozadi. Ono sto mi se jos nije svidelo je da na 2:0 igraci srljaju,opustili se mislili lako cemo i primili su 2 gola,mora u takvim situacijama da se stane na loptu kao u drugom poluvremenu. Kovacic,Barkli po meni odlicni kao i Zorzinjo. Naravno Azar velemajstor

Jogurt9

pre 5 godina

Nije mi zao trenera kome pocinju Dzaka i Ozil, zao mi kluba. Arsenal moze da eksplodira ako ova dvojica vise ne vide startnih 11. Genduzi i Miki odlicni, osim onog promasaja, ostali svi losi. Celzi je imao srece sto su igrali protiv ekipa koja se boji da pobedi iako im poklanjaju tri suta sa pet metara. Bice duplo bolji sa Azarom i Kovacicem, normalno. Ali ce biti mekani kao Totenhem i Arsenal pre koju godinu. Verovatno lep fudbal i mozda neki kup uz dosta srece.

Rade

pre 5 godina

Više sam očekivao od Emerija. Neko ko je ozbiljan stručnjak i dolazi na klupu ovog tima, morao je da primeti da su Ozil i Dzaka rak rane Arsenala poslednjih par sezona i da odmah startuje bez njih dvojice, posebno što igra protiv najkvalitetnijih timova lige. Ozil sada nije ništa slabiji nego u svojoj prvoj sezoni u Arsenalu, samo što je tada ekipa bila mnogo kvalitetnija pa se njegovo fuserenje moglo kompenzovati, a i vodeći rivali nisu bili dovoljno kvalitetni, pa se 2. mesto bez problema osvajalo. Dolaskom Dzake je već bilo previše dva jalova igrača u 11. Nadam se da će Emeri primetiti ove greške, prva je izvodjenje iz igre Ozila, što Venger nikad nije umeo, tako da sam optimista. Mali Gedouzi i Toreira su sjajni, samo još da pronađe mesto i da punu slobodu da Mikiju i biće prostora za napad na 4. mesto.

Liverpool Man

pre 5 godina

Opet se nije pozdravio "gospodin" Emeri na kraju meca. Naterace me da zamrzim Arsenal zbog ovoga...Neljudski.
A sta reci za Obamejanga. Kad sam pricao da coveku treba 5 sanse da bi dao gol neko mi se smejao ovde. Sta sad?

znalac

pre 5 godina

Celzi ne igra Evropu, stoga je jedan od favorita za titulu. Nije Arsenal neki parametar, jer su oni trenutno raspad, ali kada i Azar udje u prepoznatljivu formu, bez sumnje su favoriti.Smatram da ce slabije ekipe laganije da resavaju od ostalih konkurenata. Jorginjo je sjajno pojacanje, na pocetku sam imao nedoumice, posto ga nisam gledao u Italiji, ali covek je klasa, sjajno drzi vezni red sa Kanteom. Jedina mana je odbrana, preslo se sa 5-4-1 na 4-5-1, kao sto je napomenuo komentator dole potrebno je vreme da se Alonso i Aspilikueta uigraju u toj formaciji, pogotovo Alonso, jer mnogo ide napred, na stranu sto je imao gol i asistenciju, duvalo je dosta sa njegove strane, lopta je non stop isla u sredinu kaznenog prostora, sreca pa su Aubamejang i Miki ono promasili. Bice jos bolje kada se ucvrsti odbrana.

neutralni felsh

pre 5 godina

(neutralni felsh, 18. avgust 2018 22:06) 
Ala si se raspisao.
(Z.Dj., 18. avgust 2018 22:45)


takav mi je momenat, sedim na terasi, dosadno mi, ti se, koliko vidim, verovatno negde zuris... sve je pitanje licne percepcije.

netko

pre 5 godina

Pocetak bas los, izgubljen arsenal, al su se lepo izvukli kasnije.
Jeste da su izgubili, al ja odavno nisam video arsenal da se ovako brani.
Zapravo - nikada nisam video tako nesto.
Torreira je za dzaku neko ko je barem 2 klase iznad. Cim je usao odma su dobili na cvrstini.
Otkad ozil ide skroz gore pored napadaca prakticno je odsecen, njegovo mesto je u sredini izmedju napadaca i srednjeg reda. Ne mora ni da trci, ako nece, samo nek stoji na sredini terena i da dodaje lopte. To je ono u cemu je klasa, ovo sto radi u zadnje vreme je prdenje u cabar.

Belerin najgori danas, to ne zna centarut da sutne, a u odbrani je bas los.

Onaj klinjo od 19 leta, kosat, ce za sezonu dve biti svetska klasa.


Sve u svemu, gledamo neki drugi arsenal, wegner je samo znao da napada, lepo je to, al je svake sezone imao barem dva tri teska poraza od 5-0 ili vise. Ubivao je mentalno tim takvim porazima.
Emery fura odbranu i visok presing sto je za ove igrace nesto sasvim novo. Trebace vremena dok to dodje na svoje.
Dzaku,welbecka,mustafija,kolasinca na zimu treba prodati, za saku pirinca ako treba.
A ozil i remzi ako nastave da pametuju mogu i oni za njima.

Petar

pre 5 godina

Sarri je u trenerskom i taktičkom smislu za Kontea amater. Uzalud napadački fudbal kad su samo u prvom poluvremenu mogli da prime 5 komada. Konteov Čelsi kada bi poveo 1:0, ili čak 2:0, Arsenal do kraja utakmice ne bi video gol. Mislim da bi Konte doneo bolje rezultate Čelsiju nego što će to uraditi Sarri,no dobro. 4. mesto maximum ove sezone. Arsenal raštimovan, ne očekujem da mogu u LŠ, ali to što su se vratili od 2:0 na 2:2 na SB može da bude znak da će imati solidnu sezonu..

cfc

pre 5 godina

Navijam za Chelsea, ali ova njihova odbrana bi mogla da dobije po 5 komada od M. City-ja i Liverpool-a. Pokrivanje igraca je dosta slabo, jer odbrana nema kapitena kao sto je bio John Terry, Luiz ne bi trebao igrati, jer ne zna pokriti igraca, toliko da mislim da mu se cura prehladi, jer je ne pokrije po noci.Ofanziva je dosta dobra.
Arsenal ocajan, nece ici u LE, a LS je misaona imenica, a nekad su sezonu bez poraza zavrsili.
Smatram da je novi sampion Liverpool, zasluzili su.

neutralni felsh

pre 5 godina

pa dobro, nista strasno. svaki poceci su teski. ne treba odmah za sve kriviti trenera i asistente, pa ni igrace. uostalom, nekad treba malo vremena da se zacrtana geometrija "slegne" na teren, i da mashina proradi. a, na kraju krajeva, ni ova i dalje stedljiva arsenalova uprava zna da ipak nemaju ekipu koja ce se ove godine dugoprugaski suprotstaviti trenutnom vladaru sitiju, ili ambicioznom unitedu, pa cak ni uigranom totenhemu. emeri je u arsenal doveden da ove sezone nekako zauzme mesto u top-4, a da tek sledece sezone posle par jakih transfera napadnu tron, u nadi da ce siti i united kad-tad da makar na kratko posustanu. slicno vazi i za celzi, roman trazi top-4 a ligu ce napadati sledece godine, vidi se na kilometar, sada stedi i kombinuje, i ceka da siti i utd malo posustanu. legitimna dugorocna strategija i planiranje ciljeva i raspodele resursa je deo je planiranja koji vazi za svaku ozbiljnu firmu, a klubovi to naravno jesu. navijaci pevaju ili zevaju, ali digitron i trezor je u upravi, ona vozi brod po fudbalskim olujama :)
dakle, ove sezone, pun pritisak osvajanja premiershipa lezi na unitedu i liverpulu. ova sezona je za klopa biti ili ne biti, a delimicno i za murinja, uprave i javnost ocekuju trofeje, dok ce gvardiola biti malo opusteniji na engleskoj livadi - njemu je veci pritisak da i sebi i sitiju osvoji ligu sampiona. totenhem je kao i obicno, niti tamo niti ovamo, ali imaju igru jer ekipu nisu mnogo menjali, jedino je pitanje kako ce da proigraju zamene kad nastupe problemi na prolece, kada mnogi gube bodove i trku zbog pada forme i natalozenih povreda nosilaca igre. ili prosto zamor kao kondicional.
emeriju se moze da gubi jos koji bod, jer njemu je trenutno najpreci zadatak da napravi igru i sistem, a pojacanja za vece ambicije ce kalemiti sledece sezone u letnjem transfer roku.
naravno, sto se derbija izmedju nabrojanih clanova top 5 tice, tu se nista ne menja, tu ce sve da seva :)

sto se rodjaka u spaniji tice, real se neozbiljno slabo pojacao da bi najzad oteo domacu titulu barseloni, vise se ocekivalo od njih, jeste da imaju opasnu ekipu ali mozda delimicno istrosenu i zasicenu. barsa opet paradira transferima, atletiko se opet cementira, sevilja i valensija vrebaju iz prikrajka, mada svesni da nemaju snage za borbu do kraja, njima je prost upad u top 4 prevashodni imperativ. ambicije ovakvog reala, bez ronalda i bez mnogo pojacanja, prilicno su misteriozne... mislim da sparaju pare za nejmara, sledeceg leta ;)

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Ako se uzme u obzir da je Sarri preuzeo tim veoma kasno, da su pripreme pocele jos kasnije i da su se glavni igraci tek vratili sa odmora, ovo je sjajan rezultat.

Morata je dao gol, to je sve sto sam hteo da vidim i veoma sam srecan zbog toga.
Jedino sto mi pada u oko je ova neka nova uloga Kantea na sredini terena, nisam siguran koliko moze da iskoristi svoje najbolje kvalitete ali ima vecu slobodu i siguran sam da mu je veoma uzbudljivo da igra tako.

Pedro opet dao gol, od kada je dosao Sarri on je bio presrecan i sada se vidi koliko je on ustvari odrastao na ovaj nacin napadackog fudbala u Barseloni, vidi se da uziva u svojoj igri.

Kovacic sasvim solidan za prvi mec, bice on dobar kljucni igrac u buducnosti bilo gde da se skrasi.

M.Alonso dolazi mnogo do izrazaja kod Sarrija, ipak su njegovi najbolji kvaliteti ofanzivni, sjajan mec je imao bravo za majstora.

Sve u svemu, Arsenal je mogao dati mozda cak i 5 golova u prvom poluvremenu ali u drugom smo bili bolji i uzeli 3 boda, idemooo top 4 minimum!

VanNistelroj

pre 5 godina

Ridiger najgori u Celziju, najgori u Nemackoj. Ko gura ovog lika? Onaj mali Danac na klupi je za njega Paolo Maldini glavom i bradom.

Pg

pre 5 godina

@Petar, Sari takticki iza Kontea? Prati drugi sport hitno. To sto su mogli da prime 5 je zato sto igraci ne umiju jos da igraju u sistemu gdje odbrana stoji visoko i pokriva se odredjeni segment terena a ne igrac, sto nisu navikli da prate igru, iz sistema koji Celsi ima oduvjek sto se odbrane tice idu u sistem koji je napadacki, atraktivan i inovativan jer unapredjuje kretnje bez lopte komplet tima. Ne znam kako ce Sari proc sa Celsijem, treba vremena za toliku promjenu u sistemu, ali ti kazem da je u 3 najbolja trenera.

Xxx

pre 5 godina

Koliko ovom Arsenalu fali Kazorla,pa ovo je strasno.Mladi Guendozi se trudi ali jednostavno nema s kim da igra na stredini terrna.Toreira kasno usao,vidi se da mu treba utakmica.Odbrana na nivou radnika iz surdulice.Obamejang nemam reci,ono bi i ja dao.Ozil podhitno na klupu a ivobi( i pored datog gola) na tribine.

nista o nicemu

pre 5 godina

Poruka za sve pripadnike severne i južne tribine: 

Zbog ovoga ne dolazim na stadion nego gledam ovaj spektakl sa dobrom atmosferom i još boljim fudbalom.Bolje mi je da na miru sedim i gledam sa drugarima uz hranu i piće i kvalitetno provedeno vreme nego da dolazim na one naše krševe od stadiona i gledam nameštenu ligu i očajan fudbal.
(Arsenalovac, 18. avgust 2018 20:35)

Bukvalno je bolje da dobijes ciglu u glavu na stadionu nego da navijas za Arsenal, jedina gora stvar je da navijas za Liverpul.

Petar

pre 5 godina

@Pg

Opet ponavljam, slažem se da treba vremena Sarriju. Jeste problem u tome što praktično od 2004. Čelsi nije imao ofanzivnog trenera, ali je zato imao veoma studiozne trenere koji znaju da izvuku rezultat. Znači, ako treba da damo gol u 5' i da se posle toga branimo 80 minuta, tako ćemo i uraditi, i izvući rezulat. I nije to samo zbog načina visokog stajanja u odbrani, prečesto se dešavalo da Iwobi i Mkhitaryan protrče iza leđa zadnje linije, da uopšte ne bude ofsajd. Mada tu je problem i u štoperima, treba dati Kristensenu da igra umesto raspalog Luiza, a ni onaj Ridiger nije za prvu postavu po mom mišljenju.

Sasa

pre 5 godina

mislim da sparaju pare za nejmara, sledeceg leta ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Real nikada ne spara, cak ni u sali, vec uvek ima. Pitanje je samo da li zeli. Percepcija.

netko

pre 5 godina

Bukvalno je bolje da dobijes ciglu u glavu na stadionu nego da navijas za Arsenal, jedina gora stvar je da navijas za Liverpul.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 19. avgust 2018 09:22)

A sto?
Nagledao sam se pobeda arsenala kao i zestokih poraza koje niko drugi nije imao.
Jednom gore, jednom dole.
Navikne se covek i na 8-0 vremenom :D
I sto je najbolje, nikad nije dosadno :D

Ono je pravi navijac koji ostane uz klub od prvog dana navijanja pa do danas.
A ne kao dosta njih sto navijaju svake sezone za najboljeg. e sad je lester dobar- pisem o lesterovoj bajci ceo dan, sl sezone celzi dobar- navijam za celsi, mesi dobije nagradu najboljeg - pisem nebuloze o vanzemaljskom mesiju, sl sezone penaldo dobije isto - pisem nebuloze o najboljem fudbaleru na mlecnom putu i dalje...sad je siti pun para i razvaljuje, ne mozes disati od njihovih novopecenih navijaca.

neutralni felsh

pre 5 godina

mislim da sparaju pare za nejmara, sledeceg leta ;) 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) 

Real nikada ne spara, cak ni u sali, vec uvek ima. Pitanje je samo da li zeli. Percepcija.
(Sasa, 19. avgust 2018 08:25)


mislio sam da "spara" (pazi na trosak) zbog tzv. finansijskog ferpleja... a naravno da real uvek ima novca.

Sasa

pre 5 godina

mislio sam da "spara" (pazi na trosak) zbog tzv. finansijskog ferpleja... a naravno da real uvek ima novca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 19. avgust 2018 10:37

FFP je odavno izgubio kredibilitet, a Real Madrid nije PSZ ili Siti da bi mu i takva vrsta "sparanja" bilа potrebna.

Petar

pre 5 godina

Sarri je u trenerskom i taktičkom smislu za Kontea amater. Uzalud napadački fudbal kad su samo u prvom poluvremenu mogli da prime 5 komada. Konteov Čelsi kada bi poveo 1:0, ili čak 2:0, Arsenal do kraja utakmice ne bi video gol. Mislim da bi Konte doneo bolje rezultate Čelsiju nego što će to uraditi Sarri,no dobro. 4. mesto maximum ove sezone. Arsenal raštimovan, ne očekujem da mogu u LŠ, ali to što su se vratili od 2:0 na 2:2 na SB može da bude znak da će imati solidnu sezonu..

cfc

pre 5 godina

Navijam za Chelsea, ali ova njihova odbrana bi mogla da dobije po 5 komada od M. City-ja i Liverpool-a. Pokrivanje igraca je dosta slabo, jer odbrana nema kapitena kao sto je bio John Terry, Luiz ne bi trebao igrati, jer ne zna pokriti igraca, toliko da mislim da mu se cura prehladi, jer je ne pokrije po noci.Ofanziva je dosta dobra.
Arsenal ocajan, nece ici u LE, a LS je misaona imenica, a nekad su sezonu bez poraza zavrsili.
Smatram da je novi sampion Liverpool, zasluzili su.

Arsenalovac

pre 5 godina

Poruka za sve pripadnike severne i južne tribine:

Zbog ovoga ne dolazim na stadion nego gledam ovaj spektakl sa dobrom atmosferom i još boljim fudbalom.Bolje mi je da na miru sedim i gledam sa drugarima uz hranu i piće i kvalitetno provedeno vreme nego da dolazim na one naše krševe od stadiona i gledam nameštenu ligu i očajan fudbal.

ChopinAsLex

pre 5 godina

Azar je zver, strasan igrac. Nadam se da ga necemo izgubiti sa ovim Sarijevim pristupom. Kepa solidan al moze to mnogo sigurnije, nije kriv ni za jedan gol. Odbrana da se zategne i bice ovo top.

nista o nicemu

pre 5 godina

Poruka za sve pripadnike severne i južne tribine: 

Zbog ovoga ne dolazim na stadion nego gledam ovaj spektakl sa dobrom atmosferom i još boljim fudbalom.Bolje mi je da na miru sedim i gledam sa drugarima uz hranu i piće i kvalitetno provedeno vreme nego da dolazim na one naše krševe od stadiona i gledam nameštenu ligu i očajan fudbal.
(Arsenalovac, 18. avgust 2018 20:35)

Bukvalno je bolje da dobijes ciglu u glavu na stadionu nego da navijas za Arsenal, jedina gora stvar je da navijas za Liverpul.

Belodedić

pre 5 godina

Mislim da Emeri nikada nece izaci iz senke onog katastrofalnog ispadanja na Nou Kampu posle 4:0 u Parizu.
Moze biti i dalje dobar trener ali veliki nikada.
Posle Arsena koji je u zadnjih 10 godina od sampiona postao gubitnik oni su doveli istog takvog.

Ратар

pre 5 godina

На шта је славни Арсенал спао кад играју играчи попут Мустафија,Бељерина,Џаке, Озила... и осталих . Не схватам политику клуба,ал ако су финансије испред трофеја онда им предвиђам од 12-ог до 16-ог места. Следећу сезону неће играти ни европу.

sah 88

pre 5 godina

Ne navijam ni za jednu ekipu ali mi bilo žao Arsenala šta je sve promašio i kako je izgubio. Pogotovu kod 1:0 za Čelzi, Arsenal omaši prazan gol i odmah u sledećem napadu kazna i 2:0 za Čelzi???!!!!! Po meni lepo igrao Arsenal iako je izgubio. Sve u svemu dobra utakmica.

Liverpool Man

pre 5 godina

Opet se nije pozdravio "gospodin" Emeri na kraju meca. Naterace me da zamrzim Arsenal zbog ovoga...Neljudski.
A sta reci za Obamejanga. Kad sam pricao da coveku treba 5 sanse da bi dao gol neko mi se smejao ovde. Sta sad?

Oliver

pre 5 godina

Vracaj Vengera ovi ce da ispadnu. Obamejang moze postici mnogo golova ali covjek u stanju promasiti i tribinu ako to treba. Mali cupko je odlican za sada, Ivobi prijatno iznenadio i kako je krenula utakmica cinilo se da ce topnici biti potopljeni no mogli su puno bolji rezultat izvuci od 3-2 . Strasan derbi, sijevalo na sve strane, uzivao sam, sto bi rekli Engleska sinovi haha.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Al' se nameštaju rezultati... Naopako!
(Ahtung, 18. avgust 2018 21:48)

Namestaju se rezultati u najjacoj ligi sveta? Aplauz za tebe.

BlueFortress

pre 5 godina

Brutalno dobro drugo poluvreme plavaca i velika pobeda za start sezone!
Azar i Kovacic moraju brzo steci punu kondiciju jer izuzetno fale i sa njima bi ovaj tim imao potpuno drugaciju dimenziju.

Bas kao sto i predosetismo, ogromni problemi u Celsijevoj "novoj" neuigranoj odbrani koja zeli da stoji visoko i zonski cuva igrace umesto markacijom. Godine pod Zozeom i Konteom se ne mogu istresti brzo, potrebno je STRPLJENJE.
Veoma skolskim utrcavanjima iza ledja Alonsu i Azpilikueti, Arsenal je kreirao gomilu problema i to je za veliki nauk.
Pozitivne strane su sto mi deluje da kada se momci u napadu uigraju i "kliknu" sa Sarijevom filozofijom - bice golova kao kise.
Morata sa sjajnim pogotkom, podsetio je na Dijega - jako bitno za samopuzdanje.

Ide sada malo laksi raspored, svaki bod je bitan dok se tim utrenira, bice opet nekih naprasno iznenadjenih Celsijevim plasmanom na kraju,2/38. CFC

neutralni felsh

pre 5 godina

(neutralni felsh, 18. avgust 2018 22:06) 
Ala si se raspisao.
(Z.Dj., 18. avgust 2018 22:45)


takav mi je momenat, sedim na terasi, dosadno mi, ti se, koliko vidim, verovatno negde zuris... sve je pitanje licne percepcije.

Само кажем

pre 5 godina

Колико су Џака и Мустафи ограничени играчи.Бељерин такође.Када на то додате незаинтересованог Озила пораз је неминован.Док Мустафи игра силом прилика јер се Кошћелни повриједио никако да схватим тренера који форсира Џаку иако никакве користи од њега...

Makaveli The Don

pre 5 godina

Sarri je u trenerskom i taktičkom smislu za Kontea amater. Uzalud napadački fudbal kad su samo u prvom poluvremenu mogli da prime 5 komada. Konteov Čelsi kada bi poveo 1:0, ili čak 2:0, Arsenal do kraja utakmice ne bi video gol. Mislim da bi Konte doneo bolje rezultate Čelsiju nego što će to uraditi Sarri,no dobro. 4. mesto maximum ove sezone. Arsenal raštimovan, ne očekujem da mogu u LŠ, ali to što su se vratili od 2:0 na 2:2 na SB može da bude znak da će imati solidnu sezonu..
(Petar, 18. avgust 2018 20:33)

Care Konte na poslednjih 6.utakmica nije znao na pobedu nad Arsenalom,prosle sezone su primili gol u 93.min,ako se secas,Sariju treba vremena on ove igrace ne poznaje....

kako da ne

pre 5 godina

@veliki strumf
Miktarijan je i igrac. Svakako desi mu se promasaj jer i nije ajde da kazemo bas klasican napadac. A, Aubomejang je klasicna skupa prevara od igraca. Ponekad kad pogleda covek ko sve ‘vredi’ i zaradjuje velike pare od fudbala, zamisli se 3 puta. Jednostavno ga reklamiraju, reklamiraju, tamo po bundesligi davao neke golove kada mu nameste, agenti ga uguraju negde i to je to. Pre 15-20 godina su prosecni igraci i bez nekog mesta u medijima bili bolji nego ovi ‘majstori’ tipa Morata, Aubomejang i ostali ‘majstori’. Poz

Pedja

pre 5 godina

Odlicna utakmica,napadacki fudbal.Celsi je bio bolji tim mada se i Arsenal(Auba) ispromasivao.Zorzinjo odlicno odigrao kao i Pedro.Stojim pri tome da Barkli mora da se bori za mesto za Kovacicem ravnopravno posto je Zorzinjo izgleda zacementiran kod Sarija.Vilian na trenutke odlican ali kasnije nezainteresovan.Zadnja linija ocajna,Alonso kida u napadu ali udbrani je rupa,bar za sad,nadam se da ce se brzo uigrati.Kepa nije imao nekih intervencija,mislim da je kod prvog gola morao bolje da intervenise.Morata po meni solidan,dao je gol to ga je i izvuklo.Azar magija!Kovacic sasvim solidan kao i Ziru.Celsi napadacki deluje veoma mocno ali odbrana na nivou Svonsija.Svakako 3 boda su 3 boda,idemo Plavci.Chelsea till i die!

netko

pre 5 godina

Pocetak bas los, izgubljen arsenal, al su se lepo izvukli kasnije.
Jeste da su izgubili, al ja odavno nisam video arsenal da se ovako brani.
Zapravo - nikada nisam video tako nesto.
Torreira je za dzaku neko ko je barem 2 klase iznad. Cim je usao odma su dobili na cvrstini.
Otkad ozil ide skroz gore pored napadaca prakticno je odsecen, njegovo mesto je u sredini izmedju napadaca i srednjeg reda. Ne mora ni da trci, ako nece, samo nek stoji na sredini terena i da dodaje lopte. To je ono u cemu je klasa, ovo sto radi u zadnje vreme je prdenje u cabar.

Belerin najgori danas, to ne zna centarut da sutne, a u odbrani je bas los.

Onaj klinjo od 19 leta, kosat, ce za sezonu dve biti svetska klasa.


Sve u svemu, gledamo neki drugi arsenal, wegner je samo znao da napada, lepo je to, al je svake sezone imao barem dva tri teska poraza od 5-0 ili vise. Ubivao je mentalno tim takvim porazima.
Emery fura odbranu i visok presing sto je za ove igrace nesto sasvim novo. Trebace vremena dok to dodje na svoje.
Dzaku,welbecka,mustafija,kolasinca na zimu treba prodati, za saku pirinca ako treba.
A ozil i remzi ako nastave da pametuju mogu i oni za njima.

znalac

pre 5 godina

Celzi ne igra Evropu, stoga je jedan od favorita za titulu. Nije Arsenal neki parametar, jer su oni trenutno raspad, ali kada i Azar udje u prepoznatljivu formu, bez sumnje su favoriti.Smatram da ce slabije ekipe laganije da resavaju od ostalih konkurenata. Jorginjo je sjajno pojacanje, na pocetku sam imao nedoumice, posto ga nisam gledao u Italiji, ali covek je klasa, sjajno drzi vezni red sa Kanteom. Jedina mana je odbrana, preslo se sa 5-4-1 na 4-5-1, kao sto je napomenuo komentator dole potrebno je vreme da se Alonso i Aspilikueta uigraju u toj formaciji, pogotovo Alonso, jer mnogo ide napred, na stranu sto je imao gol i asistenciju, duvalo je dosta sa njegove strane, lopta je non stop isla u sredinu kaznenog prostora, sreca pa su Aubamejang i Miki ono promasili. Bice jos bolje kada se ucvrsti odbrana.

neutralni felsh

pre 5 godina

pa dobro, nista strasno. svaki poceci su teski. ne treba odmah za sve kriviti trenera i asistente, pa ni igrace. uostalom, nekad treba malo vremena da se zacrtana geometrija "slegne" na teren, i da mashina proradi. a, na kraju krajeva, ni ova i dalje stedljiva arsenalova uprava zna da ipak nemaju ekipu koja ce se ove godine dugoprugaski suprotstaviti trenutnom vladaru sitiju, ili ambicioznom unitedu, pa cak ni uigranom totenhemu. emeri je u arsenal doveden da ove sezone nekako zauzme mesto u top-4, a da tek sledece sezone posle par jakih transfera napadnu tron, u nadi da ce siti i united kad-tad da makar na kratko posustanu. slicno vazi i za celzi, roman trazi top-4 a ligu ce napadati sledece godine, vidi se na kilometar, sada stedi i kombinuje, i ceka da siti i utd malo posustanu. legitimna dugorocna strategija i planiranje ciljeva i raspodele resursa je deo je planiranja koji vazi za svaku ozbiljnu firmu, a klubovi to naravno jesu. navijaci pevaju ili zevaju, ali digitron i trezor je u upravi, ona vozi brod po fudbalskim olujama :)
dakle, ove sezone, pun pritisak osvajanja premiershipa lezi na unitedu i liverpulu. ova sezona je za klopa biti ili ne biti, a delimicno i za murinja, uprave i javnost ocekuju trofeje, dok ce gvardiola biti malo opusteniji na engleskoj livadi - njemu je veci pritisak da i sebi i sitiju osvoji ligu sampiona. totenhem je kao i obicno, niti tamo niti ovamo, ali imaju igru jer ekipu nisu mnogo menjali, jedino je pitanje kako ce da proigraju zamene kad nastupe problemi na prolece, kada mnogi gube bodove i trku zbog pada forme i natalozenih povreda nosilaca igre. ili prosto zamor kao kondicional.
emeriju se moze da gubi jos koji bod, jer njemu je trenutno najpreci zadatak da napravi igru i sistem, a pojacanja za vece ambicije ce kalemiti sledece sezone u letnjem transfer roku.
naravno, sto se derbija izmedju nabrojanih clanova top 5 tice, tu se nista ne menja, tu ce sve da seva :)

sto se rodjaka u spaniji tice, real se neozbiljno slabo pojacao da bi najzad oteo domacu titulu barseloni, vise se ocekivalo od njih, jeste da imaju opasnu ekipu ali mozda delimicno istrosenu i zasicenu. barsa opet paradira transferima, atletiko se opet cementira, sevilja i valensija vrebaju iz prikrajka, mada svesni da nemaju snage za borbu do kraja, njima je prost upad u top 4 prevashodni imperativ. ambicije ovakvog reala, bez ronalda i bez mnogo pojacanja, prilicno su misteriozne... mislim da sparaju pare za nejmara, sledeceg leta ;)

patrik

pre 5 godina

Sari,opasan trener! Svaka cast! Cestitam i Emeriju,ali mislim da je Celzi daleko bolji bio. Odlicna utakmica! Sari i Emeri pun pogodak za Premier Ligu

Jogurt9

pre 5 godina

Nije mi zao trenera kome pocinju Dzaka i Ozil, zao mi kluba. Arsenal moze da eksplodira ako ova dvojica vise ne vide startnih 11. Genduzi i Miki odlicni, osim onog promasaja, ostali svi losi. Celzi je imao srece sto su igrali protiv ekipa koja se boji da pobedi iako im poklanjaju tri suta sa pet metara. Bice duplo bolji sa Azarom i Kovacicem, normalno. Ali ce biti mekani kao Totenhem i Arsenal pre koju godinu. Verovatno lep fudbal i mozda neki kup uz dosta srece.

Rade

pre 5 godina

Više sam očekivao od Emerija. Neko ko je ozbiljan stručnjak i dolazi na klupu ovog tima, morao je da primeti da su Ozil i Dzaka rak rane Arsenala poslednjih par sezona i da odmah startuje bez njih dvojice, posebno što igra protiv najkvalitetnijih timova lige. Ozil sada nije ništa slabiji nego u svojoj prvoj sezoni u Arsenalu, samo što je tada ekipa bila mnogo kvalitetnija pa se njegovo fuserenje moglo kompenzovati, a i vodeći rivali nisu bili dovoljno kvalitetni, pa se 2. mesto bez problema osvajalo. Dolaskom Dzake je već bilo previše dva jalova igrača u 11. Nadam se da će Emeri primetiti ove greške, prva je izvodjenje iz igre Ozila, što Venger nikad nije umeo, tako da sam optimista. Mali Gedouzi i Toreira su sjajni, samo još da pronađe mesto i da punu slobodu da Mikiju i biće prostora za napad na 4. mesto.

Arsenal fan

pre 5 godina

Navijam za Arsenal skoro 30 godina, imao sam čast da ih gledam nekoliko puta ali ovako raštimovanu odbranu i vezni red nisam video. Čeh (Leno), Lihštajner, Sokratis, Holding (Mavropanos), Monreal, Toreira, Genduzi, Mkatarian,Ivobi (Remzi), Lakazet, Obamejang , dok se ne vrate u tim Kolašinac, Košielni, Nails. Mišljenja sam da smo prodali pogrešne igrače pa se nadam da će u zimskom prelaznom roku dovesti nove igrače a otarasiti se Džake, Mustafija, Ozila pod hitno, dovesti nekog novog Kazorlu umetnika sa loptom, zadnjeg veznog i min. dvojicu štopera.

veliki strumf

pre 5 godina

Kada bi neki nas igrač promašio ono sto su promašili Obamejang i Mihtarijan - ovde bi bilo hiljadu pljuvačnih komentara. A obojica vrede preko 50 miliona! Kada bi naša odbrana bila ovako šuplja i statična kao Arsenalova - isto bi bilo hiljadu komentara. Doduše, ova odbrana je stvarno sramota za jedan Arsenal. Kakav krš majko moja - oni samo stoje a ko je gde u šesnaestercu, ma koga to briga.

VanNistelroj

pre 5 godina

Ridiger najgori u Celziju, najgori u Nemackoj. Ko gura ovog lika? Onaj mali Danac na klupi je za njega Paolo Maldini glavom i bradom.

neutralni felsh

pre 5 godina

mislim da sparaju pare za nejmara, sledeceg leta ;) 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) 

Real nikada ne spara, cak ni u sali, vec uvek ima. Pitanje je samo da li zeli. Percepcija.
(Sasa, 19. avgust 2018 08:25)


mislio sam da "spara" (pazi na trosak) zbog tzv. finansijskog ferpleja... a naravno da real uvek ima novca.

Petar

pre 5 godina

@Makavell the don

Sećam se, mada u istoj toj utakmici je Čelsi vodio do 93' minuta, a i Morata je 3 puta promašio 1 na 1. Slažem se da Sarriju treba vremena, ali odbrana mora biti bolja, ako ti ovakav Arsenal da 2 gola u 4 minuta na tvom terenu, i napravi prilika za još toliko, onda je to znak za uzbunu..

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Ako se uzme u obzir da je Sarri preuzeo tim veoma kasno, da su pripreme pocele jos kasnije i da su se glavni igraci tek vratili sa odmora, ovo je sjajan rezultat.

Morata je dao gol, to je sve sto sam hteo da vidim i veoma sam srecan zbog toga.
Jedino sto mi pada u oko je ova neka nova uloga Kantea na sredini terena, nisam siguran koliko moze da iskoristi svoje najbolje kvalitete ali ima vecu slobodu i siguran sam da mu je veoma uzbudljivo da igra tako.

Pedro opet dao gol, od kada je dosao Sarri on je bio presrecan i sada se vidi koliko je on ustvari odrastao na ovaj nacin napadackog fudbala u Barseloni, vidi se da uziva u svojoj igri.

Kovacic sasvim solidan za prvi mec, bice on dobar kljucni igrac u buducnosti bilo gde da se skrasi.

M.Alonso dolazi mnogo do izrazaja kod Sarrija, ipak su njegovi najbolji kvaliteti ofanzivni, sjajan mec je imao bravo za majstora.

Sve u svemu, Arsenal je mogao dati mozda cak i 5 golova u prvom poluvremenu ali u drugom smo bili bolji i uzeli 3 boda, idemooo top 4 minimum!

Ivan

pre 5 godina

Što sam ja zaključio,Džaka napolje,Ozil napolje,ah valjalo bi i Mustfi no nema ko da igra umjesto njega,Obamejang je inače lik koji je promašio najviše šansi za gol dok je igrao za Dortmund,vidimo nastavio je i u Arsenal,Sokratis dobar,Gundezi dobar,Toreira dobar,Miki odličan danas,Iwobi korektno,bit će ovo dobra sezona,tek smo počeli. Inače špicevi Arsenala rekao bih odlučili utakmicu,Obamejang sa promašenim šansama i Lakazet sa greškom posle koje je Čelzi postigao pobjedonosni gol.

Kulja

pre 5 godina

Golman mora bolje,branim mali fudbal naravno nije isto tesko je braniti kada si blokiran od saigraca ili protivnickih igraca,ali golman svetske klase ono ne sme da primi. Svidja mi se ofanzivni Celzi,naravno odbrana mora bolje,ali polako uigrace se,da ne zaboravimo da je Celzi igrao 2 godina sa 5 igraca pozadi. Ono sto mi se jos nije svidelo je da na 2:0 igraci srljaju,opustili se mislili lako cemo i primili su 2 gola,mora u takvim situacijama da se stane na loptu kao u drugom poluvremenu. Kovacic,Barkli po meni odlicni kao i Zorzinjo. Naravno Azar velemajstor

Xxx

pre 5 godina

Koliko ovom Arsenalu fali Kazorla,pa ovo je strasno.Mladi Guendozi se trudi ali jednostavno nema s kim da igra na stredini terrna.Toreira kasno usao,vidi se da mu treba utakmica.Odbrana na nivou radnika iz surdulice.Obamejang nemam reci,ono bi i ja dao.Ozil podhitno na klupu a ivobi( i pored datog gola) na tribine.

Pg

pre 5 godina

@Petar, Sari takticki iza Kontea? Prati drugi sport hitno. To sto su mogli da prime 5 je zato sto igraci ne umiju jos da igraju u sistemu gdje odbrana stoji visoko i pokriva se odredjeni segment terena a ne igrac, sto nisu navikli da prate igru, iz sistema koji Celsi ima oduvjek sto se odbrane tice idu u sistem koji je napadacki, atraktivan i inovativan jer unapredjuje kretnje bez lopte komplet tima. Ne znam kako ce Sari proc sa Celsijem, treba vremena za toliku promjenu u sistemu, ali ti kazem da je u 3 najbolja trenera.

Petar

pre 5 godina

@Pg

Opet ponavljam, slažem se da treba vremena Sarriju. Jeste problem u tome što praktično od 2004. Čelsi nije imao ofanzivnog trenera, ali je zato imao veoma studiozne trenere koji znaju da izvuku rezultat. Znači, ako treba da damo gol u 5' i da se posle toga branimo 80 minuta, tako ćemo i uraditi, i izvući rezulat. I nije to samo zbog načina visokog stajanja u odbrani, prečesto se dešavalo da Iwobi i Mkhitaryan protrče iza leđa zadnje linije, da uopšte ne bude ofsajd. Mada tu je problem i u štoperima, treba dati Kristensenu da igra umesto raspalog Luiza, a ni onaj Ridiger nije za prvu postavu po mom mišljenju.

Sasa

pre 5 godina

mislim da sparaju pare za nejmara, sledeceg leta ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Real nikada ne spara, cak ni u sali, vec uvek ima. Pitanje je samo da li zeli. Percepcija.

Sasa

pre 5 godina

mislio sam da "spara" (pazi na trosak) zbog tzv. finansijskog ferpleja... a naravno da real uvek ima novca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 19. avgust 2018 10:37

FFP je odavno izgubio kredibilitet, a Real Madrid nije PSZ ili Siti da bi mu i takva vrsta "sparanja" bilа potrebna.

netko

pre 5 godina

Bukvalno je bolje da dobijes ciglu u glavu na stadionu nego da navijas za Arsenal, jedina gora stvar je da navijas za Liverpul.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 19. avgust 2018 09:22)

A sto?
Nagledao sam se pobeda arsenala kao i zestokih poraza koje niko drugi nije imao.
Jednom gore, jednom dole.
Navikne se covek i na 8-0 vremenom :D
I sto je najbolje, nikad nije dosadno :D

Ono je pravi navijac koji ostane uz klub od prvog dana navijanja pa do danas.
A ne kao dosta njih sto navijaju svake sezone za najboljeg. e sad je lester dobar- pisem o lesterovoj bajci ceo dan, sl sezone celzi dobar- navijam za celsi, mesi dobije nagradu najboljeg - pisem nebuloze o vanzemaljskom mesiju, sl sezone penaldo dobije isto - pisem nebuloze o najboljem fudbaleru na mlecnom putu i dalje...sad je siti pun para i razvaljuje, ne mozes disati od njihovih novopecenih navijaca.