Nedelja, 12.08.2018.

21:02

Mirković: Nije moguće da nam se tako raspadne igra

Zoran Mirković, trener Partizana, zadovoljan je pobedom u Zemunu (1:0), ali ne i onim što je video tokom 90 minuta igre.

Izvor: B92

Mirkoviæ: Nije moguæe da nam se tako raspadne igra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

severac

pre 5 godina

Partizan MORA da daje Mezimici legalitet tako što će služiti za poređenje. Pritom ga treba poniziti toliko da Zvezda IZGLEDA malo bolje. Nažalost, sve to je otišlo predaleko, postaje degutantno ali jasno i onim najglupljim pa se polako postiže kontraefekat.
(Skupoća i oskudacija, manipulacija., 13. avgust 2018 09:02)

Panticu, ti li si?

Tanasko

pre 5 godina

Ne znam zasto Djordje Ivanovic uopste ne igra!? Decko mozda jedini u ekipi moze da prodje igraca jedan na jedan. Da li je neki problem ili sta?
(asa, 13. avgust 2018 10:12)

Partizan forsira Ozegovica, koji se bori, ali nema konstituciju ni brzinu za centarfora. Trebalo bi da na njegovom mestu daju sansu, u kontinuitetu Djordju Ivanovicu, koji je brzi, jaci, bolji tehnicar... jedino ako zele da prodaju Ozegovica, sva je prilika da je to, ali u evropskim utakmicama treba dati sansu Ivanovicu, bilo na krilu ili u tandemu sa Rikardom.

asa

pre 5 godina

Ne znam zasto Djordje Ivanovic uopste ne igra!? Decko mozda jedini u ekipi moze da prodje igraca jedan na jedan. Da li je neki problem ili sta?

Don Quijote

pre 5 godina

Bas mi je drago, zbog Djukica. Mog dragog brata sa zemljanog puta u Stitaru. Proglasise njega krivog za slabe igre tima u kome su mu drugi dovodili kojekakve dunstere umesto igraca. A svi zaboravljaju da Partizan u svojoj istoriji nije bolje igrao nego kada su mu treneri bili Djukic i Golac.
Zao mi je Batice Mirkovica. Na kraju ce i on zavrsiti kao Djuka. Bice kriv, ni kriv ni duzan, i oteran.
Po prirodi stvari trebalo bi da mi je drago zbog dogadjanja u Partizanu. Dobro, jeste mi drago, ali mi je zao ove dvojice koji su iako iz Partizana, meni jako dragi likovi.
Jedne davne noci, na Maksimiru, na utakmici Hrvatska-Srbija, Batica Mirkovic me kupio za ceo zivot. Iskoracio je iz price o Zvezdi i Partizanu i postao brat.
I ne obican brat.
Brat blizanac!
I ne obican brat blizanac.
Jednojajcani!

Skupoća i oskudacija, manipulacija.

pre 5 godina

Partizan MORA da daje Mezimici legalitet tako što će služiti za poređenje. Pritom ga treba poniziti toliko da Zvezda IZGLEDA malo bolje. Nažalost, sve to je otišlo predaleko, postaje degutantno ali jasno i onim najglupljim pa se polako postiže kontraefekat.

Statuskan

pre 5 godina

„Imamo nezgodnog protivnika. Brine me što su obe utakmice koje sam vodio bile slične, odnosno došlo je do pada posle posle poluvremena. Kao da se uvuče neki strah i na pomisao da rezultat može da bude negativan i onda se bez opotrebe igrači vrate na našu polovinu.

Koji strah Mirkoviću?I najveći laik za fudbal vidi da ti igrači nemaju snage.Posle 50 minuta šetaju po terenu kao penzioneri na Kališu.Vise po splavovima,piju, puše.Nema tu fudbala moj Bato.Nego stegni ti to,udri po kondiciji.Ko može da trči pravac teren,ko ne može zakucaj za klupu i rešen problem.

?????

pre 5 godina

(Đorđe, 12. avgust 2018 23:00)


Zvezda nema vise para od nas? Pa Zvezda je trenutno po vrednosti bar 10 miliona skuplja ekipa, a o platama i da ne pricam.Imaju 5 igraca od po 400,500 hiljada godisnje.

Skundric sa drzavom doveo Gazprom koji daje 400.000 mesecno i Telekom koji daje 180.000 mesecno. Izracunaj ti koliko je to na godisnjem nivou.

Đorđe

pre 5 godina

Ne verujem da Zvezda ima nešto kvalitetniji tim od Partizana, već je u Zvezdi uspostavljen sistem igre, u kome svaki igrač ima svoju ulogu. Za većinu Zvezdinih igrača, dok je Grof bio trener, govorilio se da su neznalice, promašaji i slično, da bi ti isti igrači kod Milojevića postali odlični fudbaleri.
Od kako je Đukić preuzeo Partizan, nama nijedan igrač ne valja. Pa nemoguće da su svi toliko loši.
Bambi Tošić je godinama bio standardan u CSKA, igrao konstantno LŠ, a ima svega 31 godinu. Pa nije mogao preko noći da zaboravi fudbal. Taj Valente je prošao čuvenu Barseloninu školu, Zdjelar je bio jedan od boljih u reprezentaciji koja je bila omladinski prvak sveta, Zakarić je bio najbolji igrač bosanske lige. Imamo odličnog Stojkovića na golu, Pantić je dobar igrač, tu su još Gomeš, za koga verujem da je dobar igrač, kao i talentovani Đerlek,
Marković, Sehović.
Ja ne znam koje igrače bi mi hteli. Pa nema Zvezda više para, pa da dovode neke vanzemaljce. To je manje više ta klasa, s tim što je Milojević profesor za Đukića, pa Zvezda izgleda kao svemirski tim za nas.
Hoće li Bata da pokrene ekipu, da uvede neki sistem, ostaje da se vidi. Rano je za zaključke, ali uz dobar rad, sigurno je moguće izvući puno više iz ekipe, u odnosu na ono što je postigao Đukić.

Ozbiljna selekcija

pre 5 godina

Prodati: levog beka Miletića, Subića, Kosovića, Vakulka, Jankovića, Sumu, Ožegovića.

Dovesti: levog beka, zadnjeg veznog, levo krilo, "desetku" i centarfora koji prave razliku. Mnogo ekstra igrača za naše uslove je bez kluba. Dođu bez obeštećenja, daš im dobre plate, prodaš, zaradiš.

billy

pre 5 godina

Ovaj ko da trenira Partizan najmanje 6 meseci, pa kaze "nemoguce da nam se igra ovako raspadne".
A liku ovo tek druga, treca utakmica na klupi Partizana. Sta se tu ima raspadati zivota ti, tek si seo na klupu covece.

runner

pre 5 godina

Био сам данас на утакмици у Земуну и запањио сам се колико је екипа Партизана кондиционо и физички неспремна. Имао сам осећај да су играчи Земуна у дуелима далеко снажнији и бржи нарочито пред крај другог полувремена а кад си физички слабији онда си нервозан и деконцентрисан а то изазива страх од грешке и примитка гола. Бог сами зна шта су ти момци на припремама радили и да ли су уоште имали кондиционог тренера. Тим који претендује на шампионску титулу би морао да пуца од снаге и самопоуздања. И још нешто што је било веома уочљиво а то је слаб пријем и слабо додавање лопте а то је фудбалска азбука која се уче још у петлићима. Имат ће Бата Мирковић и његов штаб пуне руке посла док ову екипу доведу на шампионски ниво а што се ЛЕ тиче мрка је капа, времена је исувише мало.

Bebeto

pre 5 godina

Beton liga..
(C i n i k, 12. avgust 2018 21:56)

Svaku utakmicu igramo protiv bunkera, ko da igramo viktorije a ne fudbal. Mučno za gledanje.

Očistiti sport od kriminala

pre 5 godina

Pravi navijači "večitih", ne nasedajte na trikove i spinove onih koji žele da vas drže zavađene već se ujedinite oko ideje da mafijašima i narko dilerima nije mesto u srpskom sportu.

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 5 godina

Kakav crni Besiktas jel vi vidite kako ovi igraju pa nama je trece mesto puna kapa.Na stranu sto navijam za Partizan ali realno u klubu su trutovi na tribinama proleti poneki kolut slame ko u vestern filmovima.Prazne tribine los fudbal gore ne moze.A Suma iz kola u kolo ne doprinosi, legne platica i uziva a placen brutalno?!

glava

pre 5 godina

Miša Filipović je upropastio partizan.Očajna smo trkačka ekipa.Jako loše pripremljeni,i svaki put je tako kad je dotični gdin radio u fkp.

cane...

pre 5 godina

Vjerujem u Batu i zato puna podrska !!!
Ne znam kad je bilo koji trener dobio aplauz kao Bata danas. Relano nijedan ozbiljan trener ne bi preuzeo Partizan sa ovakvom upravom. Zato Bati hvala na hrabrosti i mislim da cemo sa njim da izgradimo igru. Tesko da ce biti rezultata sa ovim igrackim kadrom, ali ce napraviti 11 ratnika koji ce da ginu za sveti tim. To je ono sto pravi Grobari zele od Bate...
Sumu i lijevog beka Miletica pokloniti nekom...

:)))

Srpsko prokletsvo i los menatalitet

pre 5 godina

Stalno pricate FRAZU NAJOBICNIJU "pokazali su karakter", to svi treneri kao papagaji ponavljaju pa i igraci. Valjda nisu dovoljno obrazovani da se izraze drugacije, sta ces kad ne umeju bolje.
Problem je sto vi ni taj karakter sportski NEMATE.
Bilo da je u pitanju nacionalni tim, bilo koji tim (a posebno FK Saopstenje i FK SPS) cim se postigne gol, KAO I UVEK SLUCAJNO, odmah se vraca u nazad i pravi se bunker, onda naravno sledi 1-1, pa gubljenje utakmice ili nereseno ako imate srece ili je nedovoljno jak protivnik.
Druze, to je do glave, nije do trcanja.

Katastrofalno selektiran tim

pre 5 godina

Naravno da je moguće kad nemaš ozbiljne: levog beka, levo krilo, zadnjeg veznog, kreatora, centarfora, a igraju ti Suma i Ožegović.
Plus ekipa katastrofalno fizički pripremljena. Umesto da nam je to plus, nama je minus.

pope

pre 5 godina

Djed Gavrilo, 12. avgust 2018 21:45)
Za Mladinica si obrnuo al nema veze: tim koji je bio sampion 77/78 sa tada rekordnih 54 boda i primljenih 18 golova na 34 utakmice u onako jakoj ligi SFRJ, i osvajac Sr.Evropskog kupa 78, sledece 78/79 je jedva izborio opstanak, pobedom u poslednjem kolu i zauzeo 15. mesto u ligi 18 timova. Medjutim treba reci da je Mladinic te druge sezone bio trener samo do polusezone, a da je potop nastao tek na prolece pri cemu se izmenjalo nekoliko trenera.

Papilon

pre 5 godina

Ako prodjemo molim boga da nam zapadne npr.Makabi.Bar da probamo se nadigravati a mislim da ne možemo mnogo ni primiti golova.Mislim ocajni smo,..
(queen, 12. avgust 2018 21:36)

Decko, zadnje tri reci su ti na mestu ali pre lupetanja i suketanja kao vecina "grobara", INFORMISI SE, ako kojom ludom srecom i prodjete Dance, IGRATE SA BESIKTASOM ( najverovatnije ) jer oni treba da prodju Austrijance a imaju 1:0 iz prve utakmice.

Djed Gavrilo

pre 5 godina

Bato,stvar je jasna.Prvo glava pa onda sve ostalo.Kada istrče pobednici i ginu jedan za drugog onda se pravi istorija.Ovo pimplanje i strah kombinovan sa nedostatkom opustenog,fajterskog pristupa,je mučenje i navijača i njih samih.Iz uprave i ekipe treba eliminisati kukavice i cangrizala.Samo borce na crtu.Daj im jednu poruku Mladinica.Pa on je sa timom koji se prethodne godine borio za goli život,postao sampion.Ne pričaj mnogo,nego u akciju.Stisni pedalu i kukavice će same pobeći.Kalkulante napolje oz Partizana.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Zar je moguće da Partizan nema takvog igrača koji će da realizuje
šanse koje im se ukazuju tokom utakmice sa bilo kojim timom.

who the f..k are you

pre 5 godina

Nego gledam sad ovaj Bešiktaš, nadam se naravno da u četvrtak neće biti iznađenja...baš dobar tim, jak domaćinski teren...biće baš zeznuto...tako da momci, Bato - vremena je malo, mora se to ubrzo sve podići na veći nivo...a kad se mora nije teško...

queen

pre 5 godina

Dajte Sevilju da se igramo!!!P.S naravno da se šalim.Ako prodjemo molim boga da nam zapadne npr.Makabi.Bar da probamo se nadigravati a mislim da ne možemo mnogo ni primiti golova.Mislim ocajni smo,..

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Zar je moguće da Partizan nema takvog igrača koji će da realizuje
šanse koje im se ukazuju tokom utakmice sa bilo kojim timom.

turista

pre 5 godina

Ekipa je sastavljena od prosecnih momaka, nije ovo sampionski tim. Ne moze Pantic da nosi celu sezonu igru, ne moze Ozegovic da bude centarfor jedne ozbiljne ekipe...
Ja bi sve ovo u Teleoptik prebacio.

turista

pre 5 godina

Ekipa je sastavljena od prosecnih momaka, nije ovo sampionski tim. Ne moze Pantic da nosi celu sezonu igru, ne moze Ozegovic da bude centarfor jedne ozbiljne ekipe...
Ja bi sve ovo u Teleoptik prebacio.

Đorđe

pre 5 godina

Ne verujem da Zvezda ima nešto kvalitetniji tim od Partizana, već je u Zvezdi uspostavljen sistem igre, u kome svaki igrač ima svoju ulogu. Za većinu Zvezdinih igrača, dok je Grof bio trener, govorilio se da su neznalice, promašaji i slično, da bi ti isti igrači kod Milojevića postali odlični fudbaleri.
Od kako je Đukić preuzeo Partizan, nama nijedan igrač ne valja. Pa nemoguće da su svi toliko loši.
Bambi Tošić je godinama bio standardan u CSKA, igrao konstantno LŠ, a ima svega 31 godinu. Pa nije mogao preko noći da zaboravi fudbal. Taj Valente je prošao čuvenu Barseloninu školu, Zdjelar je bio jedan od boljih u reprezentaciji koja je bila omladinski prvak sveta, Zakarić je bio najbolji igrač bosanske lige. Imamo odličnog Stojkovića na golu, Pantić je dobar igrač, tu su još Gomeš, za koga verujem da je dobar igrač, kao i talentovani Đerlek,
Marković, Sehović.
Ja ne znam koje igrače bi mi hteli. Pa nema Zvezda više para, pa da dovode neke vanzemaljce. To je manje više ta klasa, s tim što je Milojević profesor za Đukića, pa Zvezda izgleda kao svemirski tim za nas.
Hoće li Bata da pokrene ekipu, da uvede neki sistem, ostaje da se vidi. Rano je za zaključke, ali uz dobar rad, sigurno je moguće izvući puno više iz ekipe, u odnosu na ono što je postigao Đukić.

runner

pre 5 godina

Био сам данас на утакмици у Земуну и запањио сам се колико је екипа Партизана кондиционо и физички неспремна. Имао сам осећај да су играчи Земуна у дуелима далеко снажнији и бржи нарочито пред крај другог полувремена а кад си физички слабији онда си нервозан и деконцентрисан а то изазива страх од грешке и примитка гола. Бог сами зна шта су ти момци на припремама радили и да ли су уоште имали кондиционог тренера. Тим који претендује на шампионску титулу би морао да пуца од снаге и самопоуздања. И још нешто што је било веома уочљиво а то је слаб пријем и слабо додавање лопте а то је фудбалска азбука која се уче још у петлићима. Имат ће Бата Мирковић и његов штаб пуне руке посла док ову екипу доведу на шампионски ниво а што се ЛЕ тиче мрка је капа, времена је исувише мало.

Statuskan

pre 5 godina

„Imamo nezgodnog protivnika. Brine me što su obe utakmice koje sam vodio bile slične, odnosno došlo je do pada posle posle poluvremena. Kao da se uvuče neki strah i na pomisao da rezultat može da bude negativan i onda se bez opotrebe igrači vrate na našu polovinu.

Koji strah Mirkoviću?I najveći laik za fudbal vidi da ti igrači nemaju snage.Posle 50 minuta šetaju po terenu kao penzioneri na Kališu.Vise po splavovima,piju, puše.Nema tu fudbala moj Bato.Nego stegni ti to,udri po kondiciji.Ko može da trči pravac teren,ko ne može zakucaj za klupu i rešen problem.

glava

pre 5 godina

Miša Filipović je upropastio partizan.Očajna smo trkačka ekipa.Jako loše pripremljeni,i svaki put je tako kad je dotični gdin radio u fkp.

Očistiti sport od kriminala

pre 5 godina

Pravi navijači "večitih", ne nasedajte na trikove i spinove onih koji žele da vas drže zavađene već se ujedinite oko ideje da mafijašima i narko dilerima nije mesto u srpskom sportu.

Papilon

pre 5 godina

Ako prodjemo molim boga da nam zapadne npr.Makabi.Bar da probamo se nadigravati a mislim da ne možemo mnogo ni primiti golova.Mislim ocajni smo,..
(queen, 12. avgust 2018 21:36)

Decko, zadnje tri reci su ti na mestu ali pre lupetanja i suketanja kao vecina "grobara", INFORMISI SE, ako kojom ludom srecom i prodjete Dance, IGRATE SA BESIKTASOM ( najverovatnije ) jer oni treba da prodju Austrijance a imaju 1:0 iz prve utakmice.

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 5 godina

Kakav crni Besiktas jel vi vidite kako ovi igraju pa nama je trece mesto puna kapa.Na stranu sto navijam za Partizan ali realno u klubu su trutovi na tribinama proleti poneki kolut slame ko u vestern filmovima.Prazne tribine los fudbal gore ne moze.A Suma iz kola u kolo ne doprinosi, legne platica i uziva a placen brutalno?!

?????

pre 5 godina

(Đorđe, 12. avgust 2018 23:00)


Zvezda nema vise para od nas? Pa Zvezda je trenutno po vrednosti bar 10 miliona skuplja ekipa, a o platama i da ne pricam.Imaju 5 igraca od po 400,500 hiljada godisnje.

Skundric sa drzavom doveo Gazprom koji daje 400.000 mesecno i Telekom koji daje 180.000 mesecno. Izracunaj ti koliko je to na godisnjem nivou.

cane...

pre 5 godina

Vjerujem u Batu i zato puna podrska !!!
Ne znam kad je bilo koji trener dobio aplauz kao Bata danas. Relano nijedan ozbiljan trener ne bi preuzeo Partizan sa ovakvom upravom. Zato Bati hvala na hrabrosti i mislim da cemo sa njim da izgradimo igru. Tesko da ce biti rezultata sa ovim igrackim kadrom, ali ce napraviti 11 ratnika koji ce da ginu za sveti tim. To je ono sto pravi Grobari zele od Bate...
Sumu i lijevog beka Miletica pokloniti nekom...

:)))

Katastrofalno selektiran tim

pre 5 godina

Naravno da je moguće kad nemaš ozbiljne: levog beka, levo krilo, zadnjeg veznog, kreatora, centarfora, a igraju ti Suma i Ožegović.
Plus ekipa katastrofalno fizički pripremljena. Umesto da nam je to plus, nama je minus.

Djed Gavrilo

pre 5 godina

Bato,stvar je jasna.Prvo glava pa onda sve ostalo.Kada istrče pobednici i ginu jedan za drugog onda se pravi istorija.Ovo pimplanje i strah kombinovan sa nedostatkom opustenog,fajterskog pristupa,je mučenje i navijača i njih samih.Iz uprave i ekipe treba eliminisati kukavice i cangrizala.Samo borce na crtu.Daj im jednu poruku Mladinica.Pa on je sa timom koji se prethodne godine borio za goli život,postao sampion.Ne pričaj mnogo,nego u akciju.Stisni pedalu i kukavice će same pobeći.Kalkulante napolje oz Partizana.

Srpsko prokletsvo i los menatalitet

pre 5 godina

Stalno pricate FRAZU NAJOBICNIJU "pokazali su karakter", to svi treneri kao papagaji ponavljaju pa i igraci. Valjda nisu dovoljno obrazovani da se izraze drugacije, sta ces kad ne umeju bolje.
Problem je sto vi ni taj karakter sportski NEMATE.
Bilo da je u pitanju nacionalni tim, bilo koji tim (a posebno FK Saopstenje i FK SPS) cim se postigne gol, KAO I UVEK SLUCAJNO, odmah se vraca u nazad i pravi se bunker, onda naravno sledi 1-1, pa gubljenje utakmice ili nereseno ako imate srece ili je nedovoljno jak protivnik.
Druze, to je do glave, nije do trcanja.

pope

pre 5 godina

Djed Gavrilo, 12. avgust 2018 21:45)
Za Mladinica si obrnuo al nema veze: tim koji je bio sampion 77/78 sa tada rekordnih 54 boda i primljenih 18 golova na 34 utakmice u onako jakoj ligi SFRJ, i osvajac Sr.Evropskog kupa 78, sledece 78/79 je jedva izborio opstanak, pobedom u poslednjem kolu i zauzeo 15. mesto u ligi 18 timova. Medjutim treba reci da je Mladinic te druge sezone bio trener samo do polusezone, a da je potop nastao tek na prolece pri cemu se izmenjalo nekoliko trenera.

billy

pre 5 godina

Ovaj ko da trenira Partizan najmanje 6 meseci, pa kaze "nemoguce da nam se igra ovako raspadne".
A liku ovo tek druga, treca utakmica na klupi Partizana. Sta se tu ima raspadati zivota ti, tek si seo na klupu covece.

who the f..k are you

pre 5 godina

Nego gledam sad ovaj Bešiktaš, nadam se naravno da u četvrtak neće biti iznađenja...baš dobar tim, jak domaćinski teren...biće baš zeznuto...tako da momci, Bato - vremena je malo, mora se to ubrzo sve podići na veći nivo...a kad se mora nije teško...

Ozbiljna selekcija

pre 5 godina

Prodati: levog beka Miletića, Subića, Kosovića, Vakulka, Jankovića, Sumu, Ožegovića.

Dovesti: levog beka, zadnjeg veznog, levo krilo, "desetku" i centarfora koji prave razliku. Mnogo ekstra igrača za naše uslove je bez kluba. Dođu bez obeštećenja, daš im dobre plate, prodaš, zaradiš.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Zar je moguće da Partizan nema takvog igrača koji će da realizuje
šanse koje im se ukazuju tokom utakmice sa bilo kojim timom.

Bebeto

pre 5 godina

Beton liga..
(C i n i k, 12. avgust 2018 21:56)

Svaku utakmicu igramo protiv bunkera, ko da igramo viktorije a ne fudbal. Mučno za gledanje.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Zar je moguće da Partizan nema takvog igrača koji će da realizuje
šanse koje im se ukazuju tokom utakmice sa bilo kojim timom.

queen

pre 5 godina

Dajte Sevilju da se igramo!!!P.S naravno da se šalim.Ako prodjemo molim boga da nam zapadne npr.Makabi.Bar da probamo se nadigravati a mislim da ne možemo mnogo ni primiti golova.Mislim ocajni smo,..

Skupoća i oskudacija, manipulacija.

pre 5 godina

Partizan MORA da daje Mezimici legalitet tako što će služiti za poređenje. Pritom ga treba poniziti toliko da Zvezda IZGLEDA malo bolje. Nažalost, sve to je otišlo predaleko, postaje degutantno ali jasno i onim najglupljim pa se polako postiže kontraefekat.

Don Quijote

pre 5 godina

Bas mi je drago, zbog Djukica. Mog dragog brata sa zemljanog puta u Stitaru. Proglasise njega krivog za slabe igre tima u kome su mu drugi dovodili kojekakve dunstere umesto igraca. A svi zaboravljaju da Partizan u svojoj istoriji nije bolje igrao nego kada su mu treneri bili Djukic i Golac.
Zao mi je Batice Mirkovica. Na kraju ce i on zavrsiti kao Djuka. Bice kriv, ni kriv ni duzan, i oteran.
Po prirodi stvari trebalo bi da mi je drago zbog dogadjanja u Partizanu. Dobro, jeste mi drago, ali mi je zao ove dvojice koji su iako iz Partizana, meni jako dragi likovi.
Jedne davne noci, na Maksimiru, na utakmici Hrvatska-Srbija, Batica Mirkovic me kupio za ceo zivot. Iskoracio je iz price o Zvezdi i Partizanu i postao brat.
I ne obican brat.
Brat blizanac!
I ne obican brat blizanac.
Jednojajcani!

asa

pre 5 godina

Ne znam zasto Djordje Ivanovic uopste ne igra!? Decko mozda jedini u ekipi moze da prodje igraca jedan na jedan. Da li je neki problem ili sta?

Tanasko

pre 5 godina

Ne znam zasto Djordje Ivanovic uopste ne igra!? Decko mozda jedini u ekipi moze da prodje igraca jedan na jedan. Da li je neki problem ili sta?
(asa, 13. avgust 2018 10:12)

Partizan forsira Ozegovica, koji se bori, ali nema konstituciju ni brzinu za centarfora. Trebalo bi da na njegovom mestu daju sansu, u kontinuitetu Djordju Ivanovicu, koji je brzi, jaci, bolji tehnicar... jedino ako zele da prodaju Ozegovica, sva je prilika da je to, ali u evropskim utakmicama treba dati sansu Ivanovicu, bilo na krilu ili u tandemu sa Rikardom.

severac

pre 5 godina

Partizan MORA da daje Mezimici legalitet tako što će služiti za poređenje. Pritom ga treba poniziti toliko da Zvezda IZGLEDA malo bolje. Nažalost, sve to je otišlo predaleko, postaje degutantno ali jasno i onim najglupljim pa se polako postiže kontraefekat.
(Skupoća i oskudacija, manipulacija., 13. avgust 2018 09:02)

Panticu, ti li si?

queen

pre 5 godina

Dajte Sevilju da se igramo!!!P.S naravno da se šalim.Ako prodjemo molim boga da nam zapadne npr.Makabi.Bar da probamo se nadigravati a mislim da ne možemo mnogo ni primiti golova.Mislim ocajni smo,..

billy

pre 5 godina

Ovaj ko da trenira Partizan najmanje 6 meseci, pa kaze "nemoguce da nam se igra ovako raspadne".
A liku ovo tek druga, treca utakmica na klupi Partizana. Sta se tu ima raspadati zivota ti, tek si seo na klupu covece.

?????

pre 5 godina

(Đorđe, 12. avgust 2018 23:00)


Zvezda nema vise para od nas? Pa Zvezda je trenutno po vrednosti bar 10 miliona skuplja ekipa, a o platama i da ne pricam.Imaju 5 igraca od po 400,500 hiljada godisnje.

Skundric sa drzavom doveo Gazprom koji daje 400.000 mesecno i Telekom koji daje 180.000 mesecno. Izracunaj ti koliko je to na godisnjem nivou.

Đorđe

pre 5 godina

Ne verujem da Zvezda ima nešto kvalitetniji tim od Partizana, već je u Zvezdi uspostavljen sistem igre, u kome svaki igrač ima svoju ulogu. Za većinu Zvezdinih igrača, dok je Grof bio trener, govorilio se da su neznalice, promašaji i slično, da bi ti isti igrači kod Milojevića postali odlični fudbaleri.
Od kako je Đukić preuzeo Partizan, nama nijedan igrač ne valja. Pa nemoguće da su svi toliko loši.
Bambi Tošić je godinama bio standardan u CSKA, igrao konstantno LŠ, a ima svega 31 godinu. Pa nije mogao preko noći da zaboravi fudbal. Taj Valente je prošao čuvenu Barseloninu školu, Zdjelar je bio jedan od boljih u reprezentaciji koja je bila omladinski prvak sveta, Zakarić je bio najbolji igrač bosanske lige. Imamo odličnog Stojkovića na golu, Pantić je dobar igrač, tu su još Gomeš, za koga verujem da je dobar igrač, kao i talentovani Đerlek,
Marković, Sehović.
Ja ne znam koje igrače bi mi hteli. Pa nema Zvezda više para, pa da dovode neke vanzemaljce. To je manje više ta klasa, s tim što je Milojević profesor za Đukića, pa Zvezda izgleda kao svemirski tim za nas.
Hoće li Bata da pokrene ekipu, da uvede neki sistem, ostaje da se vidi. Rano je za zaključke, ali uz dobar rad, sigurno je moguće izvući puno više iz ekipe, u odnosu na ono što je postigao Đukić.

Bebeto

pre 5 godina

Beton liga..
(C i n i k, 12. avgust 2018 21:56)

Svaku utakmicu igramo protiv bunkera, ko da igramo viktorije a ne fudbal. Mučno za gledanje.

Papilon

pre 5 godina

Ako prodjemo molim boga da nam zapadne npr.Makabi.Bar da probamo se nadigravati a mislim da ne možemo mnogo ni primiti golova.Mislim ocajni smo,..
(queen, 12. avgust 2018 21:36)

Decko, zadnje tri reci su ti na mestu ali pre lupetanja i suketanja kao vecina "grobara", INFORMISI SE, ako kojom ludom srecom i prodjete Dance, IGRATE SA BESIKTASOM ( najverovatnije ) jer oni treba da prodju Austrijance a imaju 1:0 iz prve utakmice.

Ozbiljna selekcija

pre 5 godina

Prodati: levog beka Miletića, Subića, Kosovića, Vakulka, Jankovića, Sumu, Ožegovića.

Dovesti: levog beka, zadnjeg veznog, levo krilo, "desetku" i centarfora koji prave razliku. Mnogo ekstra igrača za naše uslove je bez kluba. Dođu bez obeštećenja, daš im dobre plate, prodaš, zaradiš.

who the f..k are you

pre 5 godina

Nego gledam sad ovaj Bešiktaš, nadam se naravno da u četvrtak neće biti iznađenja...baš dobar tim, jak domaćinski teren...biće baš zeznuto...tako da momci, Bato - vremena je malo, mora se to ubrzo sve podići na veći nivo...a kad se mora nije teško...

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Zar je moguće da Partizan nema takvog igrača koji će da realizuje
šanse koje im se ukazuju tokom utakmice sa bilo kojim timom.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Zar je moguće da Partizan nema takvog igrača koji će da realizuje
šanse koje im se ukazuju tokom utakmice sa bilo kojim timom.

cane...

pre 5 godina

Vjerujem u Batu i zato puna podrska !!!
Ne znam kad je bilo koji trener dobio aplauz kao Bata danas. Relano nijedan ozbiljan trener ne bi preuzeo Partizan sa ovakvom upravom. Zato Bati hvala na hrabrosti i mislim da cemo sa njim da izgradimo igru. Tesko da ce biti rezultata sa ovim igrackim kadrom, ali ce napraviti 11 ratnika koji ce da ginu za sveti tim. To je ono sto pravi Grobari zele od Bate...
Sumu i lijevog beka Miletica pokloniti nekom...

:)))

Djed Gavrilo

pre 5 godina

Bato,stvar je jasna.Prvo glava pa onda sve ostalo.Kada istrče pobednici i ginu jedan za drugog onda se pravi istorija.Ovo pimplanje i strah kombinovan sa nedostatkom opustenog,fajterskog pristupa,je mučenje i navijača i njih samih.Iz uprave i ekipe treba eliminisati kukavice i cangrizala.Samo borce na crtu.Daj im jednu poruku Mladinica.Pa on je sa timom koji se prethodne godine borio za goli život,postao sampion.Ne pričaj mnogo,nego u akciju.Stisni pedalu i kukavice će same pobeći.Kalkulante napolje oz Partizana.

Srpsko prokletsvo i los menatalitet

pre 5 godina

Stalno pricate FRAZU NAJOBICNIJU "pokazali su karakter", to svi treneri kao papagaji ponavljaju pa i igraci. Valjda nisu dovoljno obrazovani da se izraze drugacije, sta ces kad ne umeju bolje.
Problem je sto vi ni taj karakter sportski NEMATE.
Bilo da je u pitanju nacionalni tim, bilo koji tim (a posebno FK Saopstenje i FK SPS) cim se postigne gol, KAO I UVEK SLUCAJNO, odmah se vraca u nazad i pravi se bunker, onda naravno sledi 1-1, pa gubljenje utakmice ili nereseno ako imate srece ili je nedovoljno jak protivnik.
Druze, to je do glave, nije do trcanja.

glava

pre 5 godina

Miša Filipović je upropastio partizan.Očajna smo trkačka ekipa.Jako loše pripremljeni,i svaki put je tako kad je dotični gdin radio u fkp.

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 5 godina

Kakav crni Besiktas jel vi vidite kako ovi igraju pa nama je trece mesto puna kapa.Na stranu sto navijam za Partizan ali realno u klubu su trutovi na tribinama proleti poneki kolut slame ko u vestern filmovima.Prazne tribine los fudbal gore ne moze.A Suma iz kola u kolo ne doprinosi, legne platica i uziva a placen brutalno?!

runner

pre 5 godina

Био сам данас на утакмици у Земуну и запањио сам се колико је екипа Партизана кондиционо и физички неспремна. Имао сам осећај да су играчи Земуна у дуелима далеко снажнији и бржи нарочито пред крај другог полувремена а кад си физички слабији онда си нервозан и деконцентрисан а то изазива страх од грешке и примитка гола. Бог сами зна шта су ти момци на припремама радили и да ли су уоште имали кондиционог тренера. Тим који претендује на шампионску титулу би морао да пуца од снаге и самопоуздања. И још нешто што је било веома уочљиво а то је слаб пријем и слабо додавање лопте а то је фудбалска азбука која се уче још у петлићима. Имат ће Бата Мирковић и његов штаб пуне руке посла док ову екипу доведу на шампионски ниво а што се ЛЕ тиче мрка је капа, времена је исувише мало.

Skupoća i oskudacija, manipulacija.

pre 5 godina

Partizan MORA da daje Mezimici legalitet tako što će služiti za poređenje. Pritom ga treba poniziti toliko da Zvezda IZGLEDA malo bolje. Nažalost, sve to je otišlo predaleko, postaje degutantno ali jasno i onim najglupljim pa se polako postiže kontraefekat.

turista

pre 5 godina

Ekipa je sastavljena od prosecnih momaka, nije ovo sampionski tim. Ne moze Pantic da nosi celu sezonu igru, ne moze Ozegovic da bude centarfor jedne ozbiljne ekipe...
Ja bi sve ovo u Teleoptik prebacio.

Statuskan

pre 5 godina

„Imamo nezgodnog protivnika. Brine me što su obe utakmice koje sam vodio bile slične, odnosno došlo je do pada posle posle poluvremena. Kao da se uvuče neki strah i na pomisao da rezultat može da bude negativan i onda se bez opotrebe igrači vrate na našu polovinu.

Koji strah Mirkoviću?I najveći laik za fudbal vidi da ti igrači nemaju snage.Posle 50 minuta šetaju po terenu kao penzioneri na Kališu.Vise po splavovima,piju, puše.Nema tu fudbala moj Bato.Nego stegni ti to,udri po kondiciji.Ko može da trči pravac teren,ko ne može zakucaj za klupu i rešen problem.

severac

pre 5 godina

Partizan MORA da daje Mezimici legalitet tako što će služiti za poređenje. Pritom ga treba poniziti toliko da Zvezda IZGLEDA malo bolje. Nažalost, sve to je otišlo predaleko, postaje degutantno ali jasno i onim najglupljim pa se polako postiže kontraefekat.
(Skupoća i oskudacija, manipulacija., 13. avgust 2018 09:02)

Panticu, ti li si?

Očistiti sport od kriminala

pre 5 godina

Pravi navijači "večitih", ne nasedajte na trikove i spinove onih koji žele da vas drže zavađene već se ujedinite oko ideje da mafijašima i narko dilerima nije mesto u srpskom sportu.

Don Quijote

pre 5 godina

Bas mi je drago, zbog Djukica. Mog dragog brata sa zemljanog puta u Stitaru. Proglasise njega krivog za slabe igre tima u kome su mu drugi dovodili kojekakve dunstere umesto igraca. A svi zaboravljaju da Partizan u svojoj istoriji nije bolje igrao nego kada su mu treneri bili Djukic i Golac.
Zao mi je Batice Mirkovica. Na kraju ce i on zavrsiti kao Djuka. Bice kriv, ni kriv ni duzan, i oteran.
Po prirodi stvari trebalo bi da mi je drago zbog dogadjanja u Partizanu. Dobro, jeste mi drago, ali mi je zao ove dvojice koji su iako iz Partizana, meni jako dragi likovi.
Jedne davne noci, na Maksimiru, na utakmici Hrvatska-Srbija, Batica Mirkovic me kupio za ceo zivot. Iskoracio je iz price o Zvezdi i Partizanu i postao brat.
I ne obican brat.
Brat blizanac!
I ne obican brat blizanac.
Jednojajcani!

Katastrofalno selektiran tim

pre 5 godina

Naravno da je moguće kad nemaš ozbiljne: levog beka, levo krilo, zadnjeg veznog, kreatora, centarfora, a igraju ti Suma i Ožegović.
Plus ekipa katastrofalno fizički pripremljena. Umesto da nam je to plus, nama je minus.

pope

pre 5 godina

Djed Gavrilo, 12. avgust 2018 21:45)
Za Mladinica si obrnuo al nema veze: tim koji je bio sampion 77/78 sa tada rekordnih 54 boda i primljenih 18 golova na 34 utakmice u onako jakoj ligi SFRJ, i osvajac Sr.Evropskog kupa 78, sledece 78/79 je jedva izborio opstanak, pobedom u poslednjem kolu i zauzeo 15. mesto u ligi 18 timova. Medjutim treba reci da je Mladinic te druge sezone bio trener samo do polusezone, a da je potop nastao tek na prolece pri cemu se izmenjalo nekoliko trenera.

asa

pre 5 godina

Ne znam zasto Djordje Ivanovic uopste ne igra!? Decko mozda jedini u ekipi moze da prodje igraca jedan na jedan. Da li je neki problem ili sta?

Tanasko

pre 5 godina

Ne znam zasto Djordje Ivanovic uopste ne igra!? Decko mozda jedini u ekipi moze da prodje igraca jedan na jedan. Da li je neki problem ili sta?
(asa, 13. avgust 2018 10:12)

Partizan forsira Ozegovica, koji se bori, ali nema konstituciju ni brzinu za centarfora. Trebalo bi da na njegovom mestu daju sansu, u kontinuitetu Djordju Ivanovicu, koji je brzi, jaci, bolji tehnicar... jedino ako zele da prodaju Ozegovica, sva je prilika da je to, ali u evropskim utakmicama treba dati sansu Ivanovicu, bilo na krilu ili u tandemu sa Rikardom.