Nedelja, 12.08.2018.

19:00

Zvezda rutinski sa Spartakom, Pavkov dvostruki strelac

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Spartak iz Subotice u derbiju četvrtog kola Superlige Srbije sa 3:0.

Izvor: MLJ

Zvezda rutinski sa Spartakom, Pavkov dvostruki strelac IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

198 Komentari

Sortiraj po:

beogradski

pre 5 godina

(Piksel, 12. avgust 2018 21:01)

to su, takođe, iste one srbende, koje bojkotuju zvezdu ako dođe neki musliman ili hrvat u zvezdu, a prerađuju pesme hanke paldum, miše kovača, dubrovačkih trubadura.....isti oni koji se bore za zdravu srbiju, protiv bele kuge, dok pevaju kako će navijačima partizana da stavljaju svoj polni organ u usta....veliki pravoslavci, a pevaju ubi i zakolji da već neko ne postoji.....ima još mnogo kontradiktornosti u umovima nekakvih vatrenih navijača zvezde ili delija, kako god.....

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Уписани нови бодови али и потврђено да би Павков тренутно требао бити први избор у нападу и у Европи, бар је моја процјена таква. На потезу је Милоје. БРАВО👏👏ЗВЕЗДО❤!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Београдски - И ја сам навијач Звезде, ватрени Делија и не познајем ватренијег, да ме познајеш увјерио бих се, па не радим све то што раде ти навијачи Звезде што си набројао и не понашам се као они, и не подржавам доста тога што они подржавају, НЕ ИДЕНТИФИКУЈЕМ СЕ СА ТАКВИМА А СУМЊАМ ДА СУ ТО И НАВИЈАЧИ И ДА ДОЛАЗЕ ШТО ВОЛЕ СТВАРНО ЗВЕЗДУ. ИМАЈУ ОНИ СВОЈ ЗАДАТАК ЗБОГ ЧЕГА ДОЛАЗЕ НА СТАДИОН, буди сигуран. Зато никад немој да стављаш у исти "кош" све навијаче једног клуба, било који клуб да је у питању. Увриједио си ме својим нереалним коментаром, дужан си ми извињење. ПОЗДРАВ ОД ПРАВОГ ДЕЛИЈЕ! 🙌

Zlatko

pre 5 godina

Bravo Miloje, bravo momci ! Nego imam jedno pitanje za `delije`, one zbog kojih ne mozemo nasu Zvezdu da gledamo uzivo, oni sto im je Uefa-Mafija...Cujem na svaku utakmicu pjevaju pjesmu `Nek' nam Bog da srece da se vrate dani, slavni dani nase proslosti,`pa me interesuje jel mislite na slavne dane u Uefa-mafiji ? Zelite tamo da nesto uradimo i da to nasa djeca gledaju ? Ili mislite na `domacu ligu` sto mislim da nije slucaj... Pa me interesuje kako to, prizeljkujete da nam se Zvezda vrati medju tu `mafiju` kako ih nazivate, zvizdite im, skandirate im, lomite, gadjete sa tribina, zakopavate klub svojim djecijim ponasanjem ? El to ?
(Piksel, 12. avgust 2018 21:01)

Da li ti misliš da oni kojima si se obratio razumeju šta si pitao? Da, to su isti oni koji pevaju "uvek Zvezdo računaj na nas" a onda posle ne dođu na utakmicu sezone glumeći veće katolike od Pape. Da, to su isti oni kojima je draža pobeda gostujećeg tima. Protiv Milana su istakli samo crveno-crne boje na svojoj tribini, a za Oli su čak i pevali. To su isti oni koji bi da gledaju Real, Fener, CSKA ali bojkotuju Zadar, Cibonu i Olimpiju. To su isti oni od principa kojima smeta jedan Omić ali im ne smeta jedan Prosinečki.

Kontraš

pre 5 godina

dozvolismo da nam filijale poispadaju i da se pogase. Jesi ubedljiv panteru, evo sramota me da te gledam u oci.Ali vi ste, dradi moj preposteni panteru, borci za Srpski fudbal, kalcopolisti...secas se?A sad mi reci preposteni panteru, koja vam je to titula oteta a da ste imali bolji tim od Partizana? Pa vi ste covece u to doba bili pred gasenjem, borba za zivot a ti pricas o tituli. Ma idi bre sa kim se ja natezem.
(Duka, 12. avgust 2018 21:58) Zato su i poispadali jer su sa vama radili prljave radnje, karma je čudo!

anica

pre 5 godina

Dace Bog da Zvezda udje u LS...da se dodatno stabilizujemo sa svakog aspekta. Dace Bog, da ucutkamo sve mrzitelje Crvene Zvezde, zavidne i sitne duse...amin.

Nepismeni

pre 5 godina

Kace derbi,ako ne popijete 3 kom i ne predjete centar ja castim sve na ovom prtalu. Ej pa Zvezda ima problem,ne zna se ko je boji od koga. Jos par utakmica pa jovance pokaze da je majstor.I opet ce biti neki drugi problem a ne vasi prelazni rokovi,glavni idrac stariji od ovog sportskog meeenagera,...ma bili ste mali sad ste nista.

krajisnik

pre 5 godina

Što se tiče Pavkova, mnogo je bolje rješenje za razbijanje bunkera od Bena.
Može da pokupi centsrsuteve, ali i da odvuce na sebe bar 2 igrača, što bi oslobodilo prostor za Radonju, Bena sa krila i povratne lopte na vezne igrače.
Treba isto reći da on nije kvalitet Zigica.
Nije ni toliko jak u duelu, nema neku brzinu, ali je trenutno najbolji zvezdin napadač.
Mali Joveljic nije još kalibar za evropske utakmice realno,ali mu treba davati šansu po 15 -20 minuta.
Talenat da, ali u Srbiji, našim novinarima , koji su isto pisali za Filipa Jankovića, Plavsica, Jovanovića, Ristica,Rajkovića,Grujića...
Jedino Luka Jović igra, ali ni on nije standardan u Ajntrahtu
Isto to važi i za grobarske 'talente"

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Ljudi, čemu te glupe priče o tome da nas UEFA mrzi?? Smisao kazme je da se prestane sa takvim ponašanjem, a mi već 15-20 godina jedne te iste greške ponavljamo. Tačno se zna šta se sme i ne sme. Nema politike na tribinama, a "navijači" ne prestaju sa istom. Nema bacanja baklji i predmeta na teren - "navijači" ne prestaju sa tim. Nema ulazaka na teren - "navijači" upadaju ako im nešto smeta. Zna se tačno koja su bezbednosna pravila - "navijači" ih svesno krše. I kad nas kazne zvbog teške gluposti zapomažemo kako nas mrze. Slika i prilia srpske politike od 90-ih do sada.
Kažu, a šta je sa onim što su u Austriji razbili glavu sudiji? Ne samo što se to prvi put desilo tamo, nego je sve snimljeno kamerama, policija uhapsila onog što je gađao i sada će ga fino rebnuti zatvorom zbog pokušaja ubistva. U Engleskoj ako neko izađe na teren kazna je mandatna - 6 meseci zatvora, bez suđenja i advokata. Bacanje predmeta na teren - 15.000 funti ili 3 meseca u bajboku. Pa ti divljaj na stadionu.
A šta je kod nas?? Samo za Bogdanova se zna da je vođa nereda, da upada na terene, da baca baklje, a "kažnjen" je tako što ga klubovi i reprezentacija o svom trošku vode sa sobom.
Ne mrzi nas UEFA ni blizu koliko mrzimo sami sebe. I treba da nas rebeče zbog gluposti, jer toliko smo glupi da ne učimo iz grešaka, nego još više nanosimo sebi zla.
Uostalom, to je slika i prilika prosečnog srbina. Radije će u propast nego da malo upotrebi mozak.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Opet nista necete uraditi.Sto pre prihvatis realnost lakse i bolje za tebe
(Autolakirer, 12. avgust 2018 22:32)

Ne diraj Duku, on ima neki paralelni svet u kome je partizai najbolji, najpošteniji i nije sklepan u Zagrebu..

Тарми

pre 5 godina

Не знам зашто се помиње умор кад цела прва постава није играла, изузев Дегенека и Јовичића који су ушли са клупе у другом полувремену. Чак је и Борјан одмарао. : - )

Sah-mat

pre 5 godina

Uzeli ste tom Spartaku dva najbolja igraca.Taj Spartak izgubio proslo kolo od Proletera sa 4:0.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 12. avgust 2018 21:35) # Link komentara

Uzeli ili debelo platili? Vi bre ovu bljuvotinu od utakmice ne mozete da opravdate ni na koji nacin.

Lemi

pre 5 godina

Imate li još kome da pozajmite termin na stadionu u zamenu za bodove?
(Boban, 12. avgust 2018 22:20)

Plač Ostojinih naprednjaka.... nema cenu!!!

Admiral

pre 5 godina

@ svi grobari su ne pismeni!! Sta se smaras sa njima oni neznaju ni da pišu a kamoli za koga da navijaju! Prvom to treba da nauče !
(Lemi, 12. avgust 2018 21:52)

Kazes NE PISMENI... Bitno da si ti jako pismen...

Max

pre 5 godina

Toma, 12. avgust 2018 21:28)
Mislim suprotno,mozda nece od pocetka ali ulazi na vrijeme. Jak je ,zna asistirati,a ocito zna i van peterca.Ipak mislim da trener zna posao. Svako dobro.

ej bre

pre 5 godina

svi grobari su ne pismeni!! Sta se smaras sa njima oni neznaju ni da pišu a kamoli za koga da navijaju! Prvom to treba da nauče !
(Lemi, 12. avgust 2018 21:52)

Jesu bas ne pismeni, onako kao limenke...

Admiral

pre 5 godina

Zvezda se ove sezone gura da obori rekord u Evropi sa svim pobedama do kraja (eventualno ako Partizan ne proda derbi), i sa maksimum 5 primljena gola,seoska liga

Zlatko

pre 5 godina

Lepo je ovo kad grobari gledaju utakmice drugog tima Zvezde! Stalno kukaju kako se Zvezdi neko sklanja,a ja imam utisak kad gledam Partizan da se oni nekom sklanjaju,ali ako to ne rade a onako igraju , e to je problem!Inace kakva nam je liga ,niko ne mora da nam se sklanja,uzecemo titulu i sa drugim timom!

јд123

pre 5 godina

те "навијаче" нико не може и неће да обузда
(анђео Земун, 12. avgust 2018 21:44)

Не може? НЕЋЕ,то си тачно рекао. Да држава хоће, то би решила за 24 часа. Поготово данас, када камере све снимају. То су све неки фини момци, о којима често у другим вестима пише да"су познати полицији, имају досије" и које апелациони суд увек ослобађа. Зашто се држава неће с њима да обрачуна, па да опет породице могу на стадион, а не да се родитељи боје да ће нека будала њиховом детету разбити главу, то се сви требају питати. Поготово када следећи пут изађете на изборе.

Kolubarska bitka

pre 5 godina

svi grobari su ne pismeni!! Sta se smaras sa njima oni neznaju ni da pišu a kamoli za koga da navijaju! Prvom to treba da nauče !
(Lemi, 12. avgust 2018 21:52)

Ja moram da ti kažem da verujem da na pismenom iz srpskog u školi nisi dobio veću ocenu od 2-.
U stvari, pitanje je da li si uopšte i išao u školu.

SrbEUin

pre 5 godina

Ako bude imala pomoć sudija, Zvezda će slaviti u derbiju. U suprotnom teško...(Milanche, 12. avgust 2018 21:25)

Čija li ono molba na početku derbija beše: "Mažiću, pomozi ako možeš..."
Đukina?
Šta, on otišao? Moraće onda Vučela da sredi nešto ispod tribina kad Tola više nema...

Autolakirer

pre 5 godina

tako dozvolismo da nam filijale poispadaju i da se pogase. Jesi ubedljiv panteru, evo sramota me da te gledam u oci. 
Ali vi ste, dradi moj preposteni panteru, borci za Srpski fudbal, kalcopolisti...secas se? 
A sad mi reci preposteni panteru, koja vam je to titula oteta a da ste imali bolji tim od Partizana? Pa vi ste covece u to doba bili pred gasenjem, borba za zivot a ti pricas o tituli. Ma idi bre sa kim se ja natezem.
(Duka, 12. avgust 2018 21:58)

Decko jesi li procitao lektiru koj ti je zadata da procitas preko leta. Tvoj tim puca od postenja.Od suda udruzenig rada do gola Crnig bika (Bjeke) u 100 minutu u Ljubljani pa sve do vladavine Mirka Marjanovica i onda na celo dodje vas predsednik Tole Karadzic.Pa o onda gospodin Dzomba iz Kule koga nije bilo sramota da sedi u dva kluba, pa onaj Vukadinovic iz Metalca koji takodje. sedeo na dve stolice u dva kluba.Kada je to Zvezda bila pred gasenjem? Smiri decko zivce ne valja ti da se nerviras zbog vojnog kluba.Opet nista necete uraditi.Sto pre prihvatis realnost lakse i bolje za tebe

Pedja

pre 5 godina

Koja smejurija ljudi moji. 
Svakog realnog navijaca je sramota ovoga. 
Satro Pavkov iz auta. Da, naivni gost jednostavno nije znao da sme iz auta da se nabaci do gola :D 

I onda dodje Trnava, i niste stvorili jednu sansu, sem penala. 
(true_facts, 12. avgust 2018 21:03)
Sirili ste i vi ruke kada ste tako primili gol u derbiju pre 10g... I onda dodje Trnava, sampion Slovacke (koji je izbacio Apoel) i pojavi se genije koji pravi poredjenje izmedju njih i Spartaka iz Subotice. A njegov klub redovna musterija Artmedije.

analiticar_amater

pre 5 godina

Koja smejurija ljudi moji.
Svakog realnog navijaca je sramota ovoga.
Satro Pavkov iz auta. Da, naivni gost jednostavno nije znao da sme iz auta da se nabaci do gola :D

I onda dodje Trnava, i niste stvorili jednu sansu, sem penala.
(true_facts, 12. avgust 2018 21:03)

Zvezda 15 suteva, od cega 7 u okvir gola, Trnava 5 suteva od cega 2 u okvir kola. Korneri 9 na prema 1 u korist Zvezde. I onda dodjes ti i napises da Zvezda nije stvorila ni jednu sansu. Dobar pokusaj, uspesno zaradjen sendvic.

Rema

pre 5 godina

Hajdin treba da igra prvu,trudi se,i ima dobar centarsut.Rodic je indisponiran totalno na svim evropskim utakmicama bio,po meni,zreo za klupu.

Autolakirer

pre 5 godina

Milojevicu, Terzicu sta Vam vise nije jasno? 

Imate Pavkova koji je najtalentovaniji igrac u ovom timu Zvezde i vredi vise od svih vasih ostalih kupljenih napadaca + Radonjic. 

A vi ga i dalje drzite na klupi u medjunarodnim utakmicama. 

Gledam na prvoj utakmici nemoc Zvezde koja je nabacivala lopote sa krila Benu ne bi li je ovaj odigrao glavom a najmanji je igrac u timu ?!? Naravno da Zvezda nema nikakve sanse ako nema visokog igraca u napadu jer su nam napadaci slabi i nesposobni da daju dovoljno golova a i niski su tako da nam ni brojni korneri ne vrede bez nekog ko moze da pogodi glavom. 

Da je na tom mestu bio Pavkov rezultat bi sigurno bio barem 2:1 za Zvezdu ako ne i 3:1. 
Da li uopste razmisljate u smeru da ubacite ovog talentovanog igraca da od pocetka igra utakmicu i izvuce Zvezdu iz trenutno izuzetno teske situacije?
(Stefan, 12. avgust 2018 20:42)

Prijavi se da budes trener Zvezde i da ponovimo Bari

Hi hihi

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !
(Ivan, 12. avgust 2018 20:53)

Peticija!!!!!! Hahhahhahahahaha, pisi ti peticiju uefi da igra Mesi za nas, hahhahhahahahaha. E svasta se ovde moze procitati . Zamislite da neko pise peticiju ko ce da igra u timu!!!!!!! Hahhahhahahahaha

Duka

pre 5 godina

Ovo je utakmica gde je potrebno pohapsiti svih 22 igraca.
To vazi i za meceve,
Zvezda-Rad
Zvezda-Vojvodina
Zvezda-Radnicki
Zvezda-Napredak...
Na sta je zvezda svela ovu ligu? Na cirkus Kolorado.
(Duka, 12. avgust 2018 20:22)

Pa sto se vi ne pohapsiste zajedno sa Hajdukom, BSK, Smederevom, Metalcem, Banatom, Spartakom (toletovim)... tada nisi bio za hapsenje, priznaj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mr.wolf, 12. avgust 2018 21:33) # Link komentara

I tako dozvolismo da nam filijale poispadaju i da se pogase. Jesi ubedljiv panteru, evo sramota me da te gledam u oci.
Ali vi ste, dradi moj preposteni panteru, borci za Srpski fudbal, kalcopolisti...secas se?
A sad mi reci preposteni panteru, koja vam je to titula oteta a da ste imali bolji tim od Partizana? Pa vi ste covece u to doba bili pred gasenjem, borba za zivot a ti pricas o tituli. Ma idi bre sa kim se ja natezem.

UGASEN JNA

pre 5 godina

Ovo je utakmica gde je potrebno pohapsiti svih 22 igraca. 
To vazi i za meceve, 
Zvezda-Rad 
Zvezda-Vojvodina 
Zvezda-Radnicki 
Zvezda-Napredak... 
Na sta je zvezda svela ovu ligu? Na cirkus Kolorado.
(Duka, 12. avgust 2018 20:22)

prijatelju mi cemo i sa drugim timom ugaziti tvoj partizai, o cemu pricas ?????

Lemi

pre 5 godina

Dje su vam navijaci djabe vam budjet od 20 milijona i kafu sa platom od milioj niko nece da vas gleda(xxx, 12. avgust 2018 18:59)Boli koliko si nepismen ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 12. avgust 2018 19:37)
svi grobari su ne pismeni!! Sta se smaras sa njima oni neznaju ni da pišu a kamoli za koga da navijaju! Prvom to treba da nauče !

bellamy

pre 5 godina

Poslednja osam derbija tri pobede Partizana,cetiri neresene i jedna pobeda zvezde 
(tito partija zvezdina armija, 12. avgust 2018 20:29)

A poslednji derbi, 1 pobeda Zvezde i 0 pobeda Partizana!

Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti!

d

pre 5 godina

Koji si ti meni car, gledas kako hoces. U poslednjih 10 derbija Zvezda ima 3 pobede isto kao i Partizan. A sta mislis da krenemo od '45? Zvezda ima 63 naspram Partizanovih 48 u prvenstvu, u kupu 20 naspram Partizanovih 12. Na ostalim utakmicama, razni turniri i prijateljske 25 prema 20 za Zvezdu.
(d, 12. avgust 2018 20:53)

Samog sebe da ispravim, Zvezda ima 63 naspram Partizanovih 46 pobeda u prvenstvu.

Ciga Đorđević

pre 5 godina

true facts, druže, nisu znali ni fudbaleri partizana u polufinalu kupa (čini mi se 2004.) kad je Pantela posle auta dao gol, a vaši igrači dizali ruke.

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Šta se pržiš, vide svi da je sklanjalica...
(JocaBoca, 12. avgust 2018 20:58)

Znaci i vi nam se muceni sklanjali u derbiju?! Aj sto ste se sklanjali nego sto ni na gol niste sutnuli?! I to su vam zabranili?! Bruka

Milos

pre 5 godina

Au izgleda da je ova 4 frakcija, popularni tastatura grobari najbrojnija od svih. Ali meni su zabavni, volim da citam njihove komentare(plakanje) na nasim vestima. Zvezda lagano protiv Spartaka, a oni placu sklanjalica. Pomesali ljudi utakmicu svog tima sa Zemunom.

NoName

pre 5 godina

Poslednja osam derbija tri pobede Partizana,cetiri neresene i jedna pobeda zvezde
(tito partija zvezdina armija, 12. avgust 2018 20:29)

Pusti brojanje, klinac, gramatika ti je tanka...

Sabre

pre 5 godina

Ne smeju centar da pređu protiv mezimice. Zato mezimica izvodi treći tim protiv nikad jačeg evropskog Spartaka. E Srbijo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Luke Babbitt gravedigger, 12. avgust 2018 20:34)

Ortak, ja bih se na tvom mestu vise brinuo sto vi izvodite prvi tim pa opet gubite od koga stignete...

P

pre 5 godina

Pavkov je odlicno odigrao...pravi centarfor, snazan , razigrava saigrace dobar u skoku i prijemu lopte vcrs zaista izvanredan.Nadam se da ce igrati u Trnavi kao i Veljko Simic, koga svuda ima na terenu stalno se nudi brz je sa loptom dobar tehnicar pravi razliku.

Prosečni Srbin

pre 5 godina

Sećam se kako su svi pljuvali ovog Pavkova, i dan danas se na društvenim mrežama zbijaju pošalice koliko nema pojma i većina vas u tome i dalje učestvuje.

Sada ga odjednom svi branite i govorite da je igrač za prvi tim. Nadam se da vam je i ovo jedna od pošalica.

kolja

pre 5 godina

Pavkov je za Stoiljkovica-Kavani!Mislim da Milojevic forsira svog igraca,potpuno nepravedno.Pa taj Pavkov je ipak prosle godine uveo Radnicki u Evropu sam,a ovak negde u Turskoj nije igrao 15 minuta za celu sezonu.I to se vidi golim okom.Treba da im zameni uloge dok je na vreme.Da nas "trnje " ne izbode...

Toma

pre 5 godina

Čim Pavkova nije izveo u poluvremenu, verovatno ga nećemo videti u Trnavi... O čemu se tu radi, ostaje zagonetka. Meni liči na tvrdoglavost.

SUPERMAN

pre 5 godina

Ja ne znam kakvog mi centarfora mozemo trenutno naci na trzistu da je bolji od Pavkova. Stace nam neki Tomane cija je cena i manja od njegove na trzistu uz to veoma mlad igrac, a ima sve sto zvezdi fali, pruzite mu sansu sigurno ne može biti gori od Stojiljkovica, kako smo se patili protiv Trnave, 100 centarsuteva i niti jedan ne mozemo ni dohvatiti, a kamoli zapretiti ozbiljnije, sta i da dovedeno sad nabadaca, kad ce on biti spreman,trebace mu vreme da se uklopi, a mi vremena nemamo.

NY

pre 5 godina

Ne smeju centar da pređu protiv mezimice. Zato mezimica izvodi treći tim protiv nikad jačeg evropskog Spartaka. E Srbijo... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Luke Babbitt gravedigger, 12. avgust 2018 20:34) 

Batko, Grobar, xxx, ..... Uzeli ste tom Spartaku dva najbolja igraca.Taj Spartak izgubio proslo kolo od Proletera sa 4:0. .Sto tvoji ne izvode treci tim? Promeni stil.pisanja

анђео Земун

pre 5 godina

Пре неки дан, кад је Кафу дошао, рекао сам да он није и не може бити центарфор, и да је Павкову направњена највећа неправда у Звезди у последњих неколико година! Треба му дати шансу и истрпети га, сетите се шта смо све истрпели код А. Пешића, колико год је голова дао прошле сезоне, могао је још толико, и што је најгоре "омануо" је у неким важним утакмицама када је требало да их реши лако! Павков није неки екстра техничар али је крупан и агресиван и кидише на гол, што и јесте улога центарфора, а опет није му тешко да помогне и одбрани! Нисам неки заљубљеник у њега али тренутно он нам је најбоље решење јер већина тимова против нас у нашој лиги и старту еврокупова игра затворено и за то ти треба разбијач а не центарфор са неком префињеном техником! Нипошто не треба заборавити да је он у Радничком био први стрелац лиге, и као што сам у коментару написао тада, без потцењивања ФК Раднички, али њихов и Звездин нападачки део се ипак не могу поредити! Зато задржати га ову сезону а за 900к евра га увек могу продати, али те паре (намерно избегавам реч "суму" да не помислите на оног из ФКП)тренутно Звезди не чини ништа а ако прођу у Евролигашки део, цена може само да му расте! Стрпљење за Милана и све снаге на Европу и не само Звезда, јер никад нисмо имали отворенији пут ка лигашком делу! Причати о Звездиној казни је илузорно, те "навијаче" нико не може и неће да обузда АЛИ ДА УЕФА МАКСИМАЛНО ПРЕТЕРУЈЕ КАДА СУ СРПСКИ ТИМОВИ У ПИТАЊУ ЈЕ НЕИЗБРИСИВА ЧИЊЕНИЦА!!!

mr.wolf

pre 5 godina

Ovo je utakmica gde je potrebno pohapsiti svih 22 igraca.  
To vazi i za meceve,  
Zvezda-Rad  
Zvezda-Vojvodina  
Zvezda-Radnicki  
Zvezda-Napredak...  
Na sta je zvezda svela ovu ligu? Na cirkus Kolorado. 
(Duka, 12. avgust 2018 20:22) 

Pa sto se vi ne pohapsiste zajedno sa Hajdukom, BSK, Smederevom, Metalcem, Banatom, Spartakom (toletovim)... tada nisi bio za hapsenje, priznaj.

shone

pre 5 godina

A, zasto se vi sklanjate ? Najveca sklanjalica je derbi gde vi ne sutnete na gol!
(Tito-partija- crno bela armija, 12. avgust 2018 
Pa moramo i mi da se sklanjamo, lepo sam napisao! Ako se ne sklonimo vi date gol sa atletske staze...

true_facts

pre 5 godina

Koja smejurija ljudi moji.
Svakog realnog navijaca je sramota ovoga.
Satro Pavkov iz auta. Da, naivni gost jednostavno nije znao da sme iz auta da se nabaci do gola :D

I onda dodje Trnava, i niste stvorili jednu sansu, sem penala.

Piksel

pre 5 godina

Bravo Miloje, bravo momci ! Nego imam jedno pitanje za `delije`, one zbog kojih ne mozemo nasu Zvezdu da gledamo uzivo, oni sto im je Uefa-Mafija...Cujem na svaku utakmicu pjevaju pjesmu `Nek' nam Bog da srece da se vrate dani, slavni dani nase proslosti,`pa me interesuje jel mislite na slavne dane u Uefa-mafiji ? Zelite tamo da nesto uradimo i da to nasa djeca gledaju ? Ili mislite na `domacu ligu` sto mislim da nije slucaj... Pa me interesuje kako to, prizeljkujete da nam se Zvezda vrati medju tu `mafiju` kako ih nazivate, zvizdite im, skandirate im, lomite, gadjete sa tribina, zakopavate klub svojim djecijim ponasanjem ? El to ?

mr.wolf

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !
(Ivan, 12. avgust 2018 20:55)

Hajde, ali onda neka otpuste trenera, nije potreban, navijaci znaju vise. I da pre svakog kola svako da posalje spisak prvih 11.... mislim, verovatno bi osvojili na taj nacin LS.

Ragnar

pre 5 godina

Kada vidim ovu žustru raspravu oko ovog naseg tužnog fudbala pomislim da gresim sto gledam Spansku i Englesku ligu . Ee moji Srbi propadoste

Zapazanje

pre 5 godina

Sklanjalica...nije ni čudo sto Zvezda nije navikla na tvrd stil igre, kako reče njen trener. Pa ko protiv Zvezde u premier ligi igra tvrdo?
(shone, 12. avgust 2018 20:00)

U premijer ligi niko jer ni ona ne igra premijer ligu.Koliko se secam Macva je proletos povredila polovinu Zvezdinog tima na dve utakmice u Sapcu u roku od tri dana. a i mnogi drugi su ginuli protiv nje,dok se partizanu sklanjaju.

Kanidja PG

pre 5 godina

Tražimo centrafora a imamo istog u našem dvorištu.
Pavkov nije atraktivan,nema harizmu,ali godinama puni mreže redovno.Jak i spretan dovoljno.

Ivan

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !

Zvezdas - nikad delija

pre 5 godina

"Navijaci" gde vam je koreografija - uefa mafija i slicno, gde su ode kosovu mladicu i slicnima... tribine su prazne zahvaljuci vama. Hvala vam

shone

pre 5 godina

Sklanjalica...nije ni čudo sto Zvezda nije navikla na tvrd stil igre, kako reče njen trener. Pa ko protiv Zvezde u premier ligi igra tvrdo?

Duka

pre 5 godina

Ovo je utakmica gde je potrebno pohapsiti svih 22 igraca.
To vazi i za meceve,
Zvezda-Rad
Zvezda-Vojvodina
Zvezda-Radnicki
Zvezda-Napredak...
Na sta je zvezda svela ovu ligu? Na cirkus Kolorado.

mr.wolf

pre 5 godina

Sklanjalica...nije ni čudo sto Zvezda nije navikla na tvrd stil igre, kako reče njen trener. Pa ko protiv Zvezde u premier ligi igra tvrdo?
(shone, 12. avgust 2018 20:00)

Partizan ?

Stefan

pre 5 godina

Milojevicu, Terzicu sta Vam vise nije jasno?

Imate Pavkova koji je najtalentovaniji igrac u ovom timu Zvezde i vredi vise od svih vasih ostalih kupljenih napadaca + Radonjic.

A vi ga i dalje drzite na klupi u medjunarodnim utakmicama.

Gledam na prvoj utakmici nemoc Zvezde koja je nabacivala lopote sa krila Benu ne bi li je ovaj odigrao glavom a najmanji je igrac u timu ?!? Naravno da Zvezda nema nikakve sanse ako nema visokog igraca u napadu jer su nam napadaci slabi i nesposobni da daju dovoljno golova a i niski su tako da nam ni brojni korneri ne vrede bez nekog ko moze da pogodi glavom.

Da je na tom mestu bio Pavkov rezultat bi sigurno bio barem 2:1 za Zvezdu ako ne i 3:1.
Da li uopste razmisljate u smeru da ubacite ovog talentovanog igraca da od pocetka igra utakmicu i izvuce Zvezdu iz trenutno izuzetno teske situacije?

Zvezdas

pre 5 godina

Ovaj udarac Panjkova bi odbranio Peric koji je inace prvi golman Suboticana.
(Batko pamcenje mu kratko, 12. avgust 2018 19:49)

Udarac Pantica bi odbranio.i Ray Charles

Decko ajde ne smaraj vise sa komentarima.Napisao si ih vise od deset sa tri klona

krajisnik

pre 5 godina

tito partija.... @
A poslije toga 3 pobjede Zvezde i 2 nerijesene...
Al neka, ako ti lijepse tako...
Inače 108 naspram 78 u pobedama u istoriji derbija, kupovina,gol razlika+ prvak evrope, svijeta....
Sve je na našoj strani

Ra

pre 5 godina

Kada vidim ovu žustru raspravu oko ovog naseg tužnog fudbala pomislim da mozda gresim sto gledam Spansku i Englesku ligu . :) Ee moji Srbi propadoste

analiticar_ amater

pre 5 godina

Tacno se vidi da je Miloje takticki bio porazen protiv Trnave. Pavkovi nije bio ni na klupi sto je bila velika greska. Jaci smo od Slovaka u to sam siguran, samo je pitanje da li ce Miloje uspeti da ispavi neke greske i pripremi ekipu kako treba. Bice ovo veliki ispit i za njega i za igrace. Ali i da ne uspeju, treba ih i dalje podrzati jer su dosadasnjim rezultatima zasluzili podrsku navijaca.

Лепи Цане

pre 5 godina

Ово Звезда са другим тимом добија рутински, без умарања. Време је можда да активирамо и трећи тим за нашу лигу, а други тим да преоријентишемо на куп утакмице.

Milos

pre 5 godina

Pavkov je vrhunski centarfor, pravi igrac, starog kova. Potpuna je nepravda da Stoiljkovic ( za koga mislim da nije los igrac, ali je ne spreman) pocne pre njega u Trnavi.

kadinjaca ipak pala

pre 5 godina

Pavkov je verovatno sa ova dva gola zasluzio da se sutra ni ne nadje u avionu za Slovacku! Tako funkcionisu stvari kod nas i zato smo tu gde jesmo!

xxx-ov tata

pre 5 godina

Nista, sada je bar potvrdjeno da Partizan ima svoje botove koji sire najodvratniju propagandu po internetu. Eto ko je zaista rezimski klub i ko se koristi metodama vladajuce stranke.
(analiticar_ amater, 12. avgust 2018 19:39)Pre podne za AV popodne za FKP i KKP...i eto dva sendvica

room 1408

pre 5 godina

@VeljaCZV-Svaka čast.Ne razumem sto je uzeo moj nik?Ocigledno moram ga promeniti.Svako danas ima pristup internetu.Ne razumem da covek jedno te isto piše uporno na različit nik.Isprva sam mislio da se sveti za Behramija i još neke moje komentare.

analiticar_amater

pre 5 godina

Poslednja osam derbija tri pobede Partizana,cetiri neresene i jedna pobeda zvezde
(tito partija zvezdina armija, 12. avgust 2018 20:29)

Prosle sezone tri derbija, dve neresene, jedna pobeda Zvezde, dva penala za Partizan, tri puta predjen centar i jedan sut na gol Zvezde. Svako ce da racuna kako mu odgovara.

d

pre 5 godina

Poslednja osam derbija tri pobede Partizana,cetiri neresene i jedna pobeda zvezde
(tito partija zvezdina armija, 12. avgust 2018

Koji si ti meni car, gledas kako hoces. U poslednjih 10 derbija Zvezda ima 3 pobede isto kao i Partizan. A sta mislis da krenemo od '45? Zvezda ima 63 naspram Partizanovih 48 u prvenstvu, u kupu 20 naspram Partizanovih 12. Na ostalim utakmicama, razni turniri i prijateljske 25 prema 20 za Zvezdu.

Ivan

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Ne smeju centar da pređu protiv mezimice. Zato mezimica izvodi treći tim protiv nikad jačeg evropskog Spartaka. E Srbijo...

Kavkaz

pre 5 godina

Ne znam zasto Milojevic ne forsira Pavkova malo vise,covek nije nesto brz i agilan ali je za sesnesterac pravi razbijac.Izgleda da se u upravi nesto desava oko Pavkova,kupili smo ga od Radnickog pa ga vratili odmah na pozajmicu,sad je opet ovde.Sasvim dobar igrac i za Evropu.

Stefan

pre 5 godina

Milojevicu, Terzicu sta Vam vise nije jasno?

Imate Pavkova koji je najtalentovaniji igrac u ovom timu Zvezde i vredi vise od svih vasih ostalih kupljenih napadaca + Radonjic.

A vi ga i dalje drzite na klupi u medjunarodnim utakmicama.

Gledam na prvoj utakmici nemoc Zvezde koja je nabacivala lopote sa krila Benu ne bi li je ovaj odigrao glavom a najmanji je igrac u timu ?!? Naravno da Zvezda nema nikakve sanse ako nema visokog igraca u napadu jer su nam napadaci slabi i nesposobni da daju dovoljno golova a i niski su tako da nam ni brojni korneri ne vrede bez nekog ko moze da pogodi glavom.

Da je na tom mestu bio Pavkov rezultat bi sigurno bio barem 2:1 za Zvezdu ako ne i 3:1.
Da li uopste razmisljate u smeru da ubacite ovog talentovanog igraca da od pocetka igra utakmicu i izvuce Zvezdu iz trenutno izuzetno teske situacije?

Vranje je celo crveno-belo

pre 5 godina

Daleko ce stici nas fudbal...i sa zvezdom i sa Partizanom.
(Kantona, 12. avgust 2018 20:16)

Zvezda sa trecim timom lagano...Partizan sa prvim jedva...

SrbEUin

pre 5 godina

Čini mi se da je baš protiv ovog Spartaka prošle sezone pokrenut postupk jer je igrao na jednom meču sa svojim navodno drugim timom...
Zvezda već dva meča za redom igra sa svojim drugim timom, i FKP ne reaguje... Čekaju kraj sezone da ulože žalbu.

Ivan

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !

xxx-ov tata

pre 5 godina

batko tj. xxx tj. room. kako se ne smoris od menjanja nickova I pracenja Zvezde.? Idi bre covece napolje, prosetaj..(Spale, 12. avgust 2018 19:37) ... тј. Jumko... човек је овде 24/7, ово је његов живот...
(Крементина, 12. avgust 2018 19:47)Nemojte ljudi prozivati ovog decka, iz prve ruke znam njegovu situaciju koja je mnogo teska pa vas molim da se ne ljutite na njega a ujedno vas i molim da mu date poneki plus jer mu to u svoj njegovoj muci mnogo znaci.

Stefan

pre 5 godina

Milojevicu, Terzicu sta Vam vise nije jasno?

Imate Pavkova koji je najtalentovaniji igrac u ovom timu Zvezde i vredi vise od svih vasih ostalih kupljenih napadaca + Radonjic.

A vi ga i dalje drzite na klupi u medjunarodnim utakmicama.

Gledam na prvoj utakmici nemoc Zvezde koja je nabacivala lopote sa krila Benu ne bi li je ovaj odigrao glavom a najmanji je igrac u timu ?!? Naravno da Zvezda nema nikakve sanse ako nema visokog igraca u napadu jer su nam napadaci slabi i nesposobni da daju dovoljno golova a i niski su tako da nam ni brojni korneri ne vrede bez nekog ko moze da pogodi glavom.

Da je na tom mestu bio Pavkov rezultat bi sigurno bio barem 2:1 za Zvezdu ako ne i 3:1.
Da li uopste razmisljate u smeru da ubacite ovog talentovanog igraca da od pocetka igra utakmicu i izvuce Zvezdu iz trenutno izuzetno teske situacije?

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Sklanjalica...nije ni čudo sto Zvezda nije navikla na tvrd stil igre, kako reče njen trener. Pa ko protiv Zvezde u premier ligi igra tvrdo?
(shone, 12. avgust 2018 20:00)

A, zasto se vi sklanjate ? Najveca sklanjalica je derbi gde vi ne sutnete na gol!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Павков себи купио визу за први тим у реваншу против Трнаве. На потезу је Милоје. БРАВО ДЕЧКО! 👏👏👏

Dejan CZ

pre 5 godina

Pavkov svojom igrom i konstitucijom podseca malo na Drulica...Protiv Spartaksa samo sto je usao omogucio je Benu da postigne gol i od tog trenutka covek nestade sa spiska...Ja sam mislio da on ide kako je pisano u Valjadolid pa zato ne igra...Ukoliko ostaje u Zvezdi mi smo resili pitanje centarfora...Stojiljkovic nema tu sta da trazi u prvoj postavi.

Vladimir

pre 5 godina

Potvrdjuje se da je Pavkov mnogo korisniji za tim od Stojiljkovica. Nisu u pitanju samo golovi vec treba pogledati koliko je on vazdusnih duela dobio, a ume i da lepo razigra saigrace. Stojiljkovic do sada nista nkje pokazao kako bi bio u startnih 11. Pre bi sansu umesto njega trebalo dati malom Joveljicu.

VeljaCZV

pre 5 godina

Ako bude sve regularno ovo Spartak dobija jer da se ne lažemo imaju bolji tim od Zvezde. Svaki drugi ishod značiće da je namešteno.
(room1408, 12. avgust 2018 18:59)

Navijam za Partizan, ali draže mi da zvezda izgubi nego Partizan da pobedi xaxaxax
(room1408, 12. avgust 2018 19:00)

Bice penala na ovoj utakmici.
(Batko pamcenje mu kratko, 12. avgust 2018 19:01)

Cujem da je dogovorena utakmica!!Znaci jos jedna sklanjalica!!
(Grobar, 12. avgust 2018 19:02)

Ovo je lik sa tri razlicita nicka ljudi moji...

marko

pre 5 godina

Cemu price da partizanovi navijaci samo blate zvezdu po komentarima?Isto rade to I zvezdini imate svoje telefone pa lepo pogledajte po komentarima I budite realni,jedino sto kad zvezda igra I'ma vecu podrsku novinara I malo hiperbolisu stvari,dok partizana malo spustaju...ali dobro takva je trenutna drzavna situacija.Ne kazem da nije obrnuto bilo pre par godina

duledudule

pre 5 godina

Gresimo se o Pavkova.Pa pustite ga par tekmi u kontinuitetu da igra.Treba nam 9 ko leba u Trnavi ja bi ga odpocetka.a sto se tice grobarskih botova.dve situacije.prva ofsajd druga ne.danas je mane dso gol iz ofsajda metar dva

Zvezdas

pre 5 godina

@VECITI DELIJA... Ti bas ne kapiras da mi radi sebe ne treba nikoga da vredjamo a ne radi UEFE. Nema politike i stranaka na Marakani samo ZVEZDA...

nex

pre 5 godina

@objektivno

Potpuno se slazem s tobom. Mali Simic je za ono malo vremena na terenu pokazao umece. A zeljan je i,sto kazes,moze 2 utakmice za redom da igra

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ako Spartak odigra kao Zemun malopre, moze do sva 3 boda. Hajmo Spartak, pokazi da pobeda nad Spartom nije slucajnost.

slaviša šmigič

pre 5 godina

i konacno,da igra pavkov jedini pravi napadac u timu,da je milojevic dao sansu pavkovu,druga bi se pesma pevala,ovako mrsavo idemo slovacima jedina sansa je da poboku probijemo i pavkov postigne gol.jedini sposoban,da napravi prostor u špici napada vajda ce milojevic dati u igru jedinog napadaca.a prosle godine dokazao,da se radt o odlicnom strelcu,ionako sve lopte gledamo ako nema pavkova napred igraci se samo gledaju,kakav stojilkovic molim pored jednog pavkova.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Dje su vam navijaci djabe vam budjet od 20 milijona i kafu sa platom od milioj niko nece da vas gleda
(xxx, 12. avgust 2018 18:59)

Boli koliko si nepismen ...

Budite pametni

pre 5 godina

Imam osećaj da pojedinci pišu komentare samo s namerom da navijači "večitih" budu konstantno zavađeni umesto da se složno ujedine oko ideja da mafijašima i narko dilerima nije mestu u srpskom sportu, kao i da je potrebna privatizacija na pravi način.

Objektivno

pre 5 godina

Milojevicu,sta radis ovo sa Milijasem,hoces da ga nosis na dusi? Odakle on da pocinje utakmicu kad nema snage ni za 10 min.a jos usporava igru samo tako.Pusti malog Simica,ima decko snage za tri utakmice a ima znanja za sve na terenu.On bi morao i u Trnavi da pocne utakmicu,tj.odigra do kraja.

Tenis

pre 5 godina

Ako Spartak odigra kao Zemun malopre, moze do sva 3 boda. Hajmo Spartak, pokazi da pobeda nad Spartom nije slucajnost.
(Batko pamcenje mu kratko, 12. avgust 2018 19:32)

Lepo letnje vece a ti gledas Zvezdu.Idealno vece da sa devojkom prosetas

analiticar_ amater

pre 5 godina

Nista, sada je bar potvrdjeno da Partizan ima svoje botove koji sire najodvratniju propagandu po internetu. Eto ko je zaista rezimski klub i ko se koristi metodama vladajuce stranke.

Крементина

pre 5 godina

batko tj. xxx tj. room. kako se ne smoris od menjanja nickova I pracenja Zvezde.? Idi bre covece napolje, prosetaj..
(Spale, 12. avgust 2018 19:37)

... тј. Jumko... човек је овде 24/7, ово је његов живот...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Даде га Павков и то ногом са дистанце. Браво! Шта ти ово онда говори Милоје? 🤔

Istina

pre 5 godina

Ako bude sve regularno ovo Spartak dobija jer da se ne lažemo imaju bolji tim od Zvezde. Svaki drugi ishod značiće da je namešteno.
(room1408, 12. avgust 2018 18:59)

Pobrkao si timove,druze.Spartak ne igra sa partizanom,da bi rekao da ima bolji tim,vec sa drugim timom Zvezde,koji je ubedljivo najbolji od svih u ligi,dok je prvi svetlosnu godinu od svih ostalih.

Author

pre 5 godina

@xxx djabe tebi škola
@room1408 to nije ništa novo. Kad je jedan klub veći a ti navijaš za drugi, nekako kompleksi prirodno nameću da više voliš da Zvezda izgubi nego da Partizan pobedi.

Toliko

pre 5 godina

Ako ne zameni Milijasa u poluvremenu,ne zelim ni da gledam drugo poluvreme.Coveku treba boca sa kiseonikom,zadrzava loptu maksimalno a pasovi su mu tragikomicni,kao i prekidi.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Браћо са севера Маракане сад се испуцајте и скандирајте шта вам воља а не онда кад је то опасно по наш клуб! АЈМО✊ ЗВЕЗДО❤!

OFK

pre 5 godina

U nas fudbal je uslo novo pravilo. Zvezdi se ofsajd ne svira dok ne postigne gol.
Ovo je vise od komedije sta rade ove sudije...ovo nema apsolutno nikakvog smisla.

zvezdaš89

pre 5 godina

Ovaj lik što se potpisuje kao room1408 ladno poceo sam sebi da replicira i da se svadja sa samim sobom po komentarima ahahahaha strasno majke mi kakvih likova ovde ima :-)

veliki strumf

pre 5 godina

Bravo Pavkov! Bas lep gol. Čovek je vrlo dobar špic, trenutno znatno bolji od Stojiljkovića, bolji i u skoku i u igri ledjima i morao bi da ima prednost u Trnavi.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Zasto za Spartak ne igra stoper Kerkez i ne brani prvi golman Nikola Peric vec neki Lucic, jel i Perica odmaraju za Dansku? Aha, to je onaj Lucic sto je branio za Backu, secam se da kad je on branio u Palanci bilo 2:2, Backa dva puta vodila, bilo bi dobro da i danas bude taj rezultat, ali pitanje je da li i koliko su Suboticani motivisani, mada po sastavu se vidi koliko su motivisani.

Realno

pre 5 godina

Ako bude sve regularno ovo Spartak dobija jer da se ne lažemo imaju bolji tim od Zvezde. Svaki drugi ishod značiće da je namešteno.
(room1408, 12. avgust 2018 18:59)

To je ta grobarska logika... Po cemu to Spartak ima bolji tim???

Milivojko

pre 5 godina

Šta se dešava sa Srnićem,djeluje kao izgubljen?!Inače,Miloju treba u potpunosti i bez pogovora vjerovati u izbor tima,jer ovi sad na terenu nisu ni blizu onima što će u Trnavi igrati.

Realno

pre 5 godina

Ako bude sve regularno ovo Spartak dobija jer da se ne lažemo imaju bolji tim od Zvezde. Svaki drugi ishod značiće da je namešteno.
(room1408, 12. avgust 2018 18:59)

To je ta grobarska logika... Po cemu to Spartak ima bolji tim???

Tenis

pre 5 godina

Ako Spartak odigra kao Zemun malopre, moze do sva 3 boda. Hajmo Spartak, pokazi da pobeda nad Spartom nije slucajnost.
(Batko pamcenje mu kratko, 12. avgust 2018 19:32)

Lepo letnje vece a ti gledas Zvezdu.Idealno vece da sa devojkom prosetas

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Dje su vam navijaci djabe vam budjet od 20 milijona i kafu sa platom od milioj niko nece da vas gleda
(xxx, 12. avgust 2018 18:59)

Boli koliko si nepismen ...

analiticar_ amater

pre 5 godina

Tacno se vidi da je Miloje takticki bio porazen protiv Trnave. Pavkovi nije bio ni na klupi sto je bila velika greska. Jaci smo od Slovaka u to sam siguran, samo je pitanje da li ce Miloje uspeti da ispavi neke greske i pripremi ekipu kako treba. Bice ovo veliki ispit i za njega i za igrace. Ali i da ne uspeju, treba ih i dalje podrzati jer su dosadasnjim rezultatima zasluzili podrsku navijaca.

VeljaCZV

pre 5 godina

Ako bude sve regularno ovo Spartak dobija jer da se ne lažemo imaju bolji tim od Zvezde. Svaki drugi ishod značiće da je namešteno.
(room1408, 12. avgust 2018 18:59)

Navijam za Partizan, ali draže mi da zvezda izgubi nego Partizan da pobedi xaxaxax
(room1408, 12. avgust 2018 19:00)

Bice penala na ovoj utakmici.
(Batko pamcenje mu kratko, 12. avgust 2018 19:01)

Cujem da je dogovorena utakmica!!Znaci jos jedna sklanjalica!!
(Grobar, 12. avgust 2018 19:02)

Ovo je lik sa tri razlicita nicka ljudi moji...

Objektivno

pre 5 godina

Milojevicu,sta radis ovo sa Milijasem,hoces da ga nosis na dusi? Odakle on da pocinje utakmicu kad nema snage ni za 10 min.a jos usporava igru samo tako.Pusti malog Simica,ima decko snage za tri utakmice a ima znanja za sve na terenu.On bi morao i u Trnavi da pocne utakmicu,tj.odigra do kraja.

Kanidja PG

pre 5 godina

Tražimo centrafora a imamo istog u našem dvorištu.
Pavkov nije atraktivan,nema harizmu,ali godinama puni mreže redovno.Jak i spretan dovoljno.

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Sklanjalica...nije ni čudo sto Zvezda nije navikla na tvrd stil igre, kako reče njen trener. Pa ko protiv Zvezde u premier ligi igra tvrdo?
(shone, 12. avgust 2018 20:00)

A, zasto se vi sklanjate ? Najveca sklanjalica je derbi gde vi ne sutnete na gol!

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Ljudi, čemu te glupe priče o tome da nas UEFA mrzi?? Smisao kazme je da se prestane sa takvim ponašanjem, a mi već 15-20 godina jedne te iste greške ponavljamo. Tačno se zna šta se sme i ne sme. Nema politike na tribinama, a "navijači" ne prestaju sa istom. Nema bacanja baklji i predmeta na teren - "navijači" ne prestaju sa tim. Nema ulazaka na teren - "navijači" upadaju ako im nešto smeta. Zna se tačno koja su bezbednosna pravila - "navijači" ih svesno krše. I kad nas kazne zvbog teške gluposti zapomažemo kako nas mrze. Slika i prilia srpske politike od 90-ih do sada.
Kažu, a šta je sa onim što su u Austriji razbili glavu sudiji? Ne samo što se to prvi put desilo tamo, nego je sve snimljeno kamerama, policija uhapsila onog što je gađao i sada će ga fino rebnuti zatvorom zbog pokušaja ubistva. U Engleskoj ako neko izađe na teren kazna je mandatna - 6 meseci zatvora, bez suđenja i advokata. Bacanje predmeta na teren - 15.000 funti ili 3 meseca u bajboku. Pa ti divljaj na stadionu.
A šta je kod nas?? Samo za Bogdanova se zna da je vođa nereda, da upada na terene, da baca baklje, a "kažnjen" je tako što ga klubovi i reprezentacija o svom trošku vode sa sobom.
Ne mrzi nas UEFA ni blizu koliko mrzimo sami sebe. I treba da nas rebeče zbog gluposti, jer toliko smo glupi da ne učimo iz grešaka, nego još više nanosimo sebi zla.
Uostalom, to je slika i prilika prosečnog srbina. Radije će u propast nego da malo upotrebi mozak.

Zvezdas

pre 5 godina

Ovaj udarac Panjkova bi odbranio Peric koji je inace prvi golman Suboticana.
(Batko pamcenje mu kratko, 12. avgust 2018 19:49)

Udarac Pantica bi odbranio.i Ray Charles

Decko ajde ne smaraj vise sa komentarima.Napisao si ih vise od deset sa tri klona

analiticar_amater

pre 5 godina

Koja smejurija ljudi moji.
Svakog realnog navijaca je sramota ovoga.
Satro Pavkov iz auta. Da, naivni gost jednostavno nije znao da sme iz auta da se nabaci do gola :D

I onda dodje Trnava, i niste stvorili jednu sansu, sem penala.
(true_facts, 12. avgust 2018 21:03)

Zvezda 15 suteva, od cega 7 u okvir gola, Trnava 5 suteva od cega 2 u okvir kola. Korneri 9 na prema 1 u korist Zvezde. I onda dodjes ti i napises da Zvezda nije stvorila ni jednu sansu. Dobar pokusaj, uspesno zaradjen sendvic.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Павков себи купио визу за први тим у реваншу против Трнаве. На потезу је Милоје. БРАВО ДЕЧКО! 👏👏👏

Milos

pre 5 godina

Pavkov je vrhunski centarfor, pravi igrac, starog kova. Potpuna je nepravda da Stoiljkovic ( za koga mislim da nije los igrac, ali je ne spreman) pocne pre njega u Trnavi.

anica

pre 5 godina

Dace Bog da Zvezda udje u LS...da se dodatno stabilizujemo sa svakog aspekta. Dace Bog, da ucutkamo sve mrzitelje Crvene Zvezde, zavidne i sitne duse...amin.

xxx-ov tata

pre 5 godina

Nista, sada je bar potvrdjeno da Partizan ima svoje botove koji sire najodvratniju propagandu po internetu. Eto ko je zaista rezimski klub i ko se koristi metodama vladajuce stranke.
(analiticar_ amater, 12. avgust 2018 19:39)Pre podne za AV popodne za FKP i KKP...i eto dva sendvica

UGASEN JNA

pre 5 godina

Ovo je utakmica gde je potrebno pohapsiti svih 22 igraca. 
To vazi i za meceve, 
Zvezda-Rad 
Zvezda-Vojvodina 
Zvezda-Radnicki 
Zvezda-Napredak... 
Na sta je zvezda svela ovu ligu? Na cirkus Kolorado.
(Duka, 12. avgust 2018 20:22)

prijatelju mi cemo i sa drugim timom ugaziti tvoj partizai, o cemu pricas ?????

Lemi

pre 5 godina

Imate li još kome da pozajmite termin na stadionu u zamenu za bodove?
(Boban, 12. avgust 2018 22:20)

Plač Ostojinih naprednjaka.... nema cenu!!!

analiticar_ amater

pre 5 godina

Nista, sada je bar potvrdjeno da Partizan ima svoje botove koji sire najodvratniju propagandu po internetu. Eto ko je zaista rezimski klub i ko se koristi metodama vladajuce stranke.

Piksel

pre 5 godina

Bravo Miloje, bravo momci ! Nego imam jedno pitanje za `delije`, one zbog kojih ne mozemo nasu Zvezdu da gledamo uzivo, oni sto im je Uefa-Mafija...Cujem na svaku utakmicu pjevaju pjesmu `Nek' nam Bog da srece da se vrate dani, slavni dani nase proslosti,`pa me interesuje jel mislite na slavne dane u Uefa-mafiji ? Zelite tamo da nesto uradimo i da to nasa djeca gledaju ? Ili mislite na `domacu ligu` sto mislim da nije slucaj... Pa me interesuje kako to, prizeljkujete da nam se Zvezda vrati medju tu `mafiju` kako ih nazivate, zvizdite im, skandirate im, lomite, gadjete sa tribina, zakopavate klub svojim djecijim ponasanjem ? El to ?

Sabre

pre 5 godina

Ne smeju centar da pređu protiv mezimice. Zato mezimica izvodi treći tim protiv nikad jačeg evropskog Spartaka. E Srbijo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Luke Babbitt gravedigger, 12. avgust 2018 20:34)

Ortak, ja bih se na tvom mestu vise brinuo sto vi izvodite prvi tim pa opet gubite od koga stignete...

krajisnik

pre 5 godina

Što se tiče Pavkova, mnogo je bolje rješenje za razbijanje bunkera od Bena.
Može da pokupi centsrsuteve, ali i da odvuce na sebe bar 2 igrača, što bi oslobodilo prostor za Radonju, Bena sa krila i povratne lopte na vezne igrače.
Treba isto reći da on nije kvalitet Zigica.
Nije ni toliko jak u duelu, nema neku brzinu, ali je trenutno najbolji zvezdin napadač.
Mali Joveljic nije još kalibar za evropske utakmice realno,ali mu treba davati šansu po 15 -20 minuta.
Talenat da, ali u Srbiji, našim novinarima , koji su isto pisali za Filipa Jankovića, Plavsica, Jovanovića, Ristica,Rajkovića,Grujića...
Jedino Luka Jović igra, ali ni on nije standardan u Ajntrahtu
Isto to važi i za grobarske 'talente"

mr.wolf

pre 5 godina

Sklanjalica...nije ni čudo sto Zvezda nije navikla na tvrd stil igre, kako reče njen trener. Pa ko protiv Zvezde u premier ligi igra tvrdo?
(shone, 12. avgust 2018 20:00)

Partizan ?

Vranje je celo crveno-belo

pre 5 godina

Daleko ce stici nas fudbal...i sa zvezdom i sa Partizanom.
(Kantona, 12. avgust 2018 20:16)

Zvezda sa trecim timom lagano...Partizan sa prvim jedva...

Zvezdas - nikad delija

pre 5 godina

"Navijaci" gde vam je koreografija - uefa mafija i slicno, gde su ode kosovu mladicu i slicnima... tribine su prazne zahvaljuci vama. Hvala vam

kolja

pre 5 godina

Pavkov je za Stoiljkovica-Kavani!Mislim da Milojevic forsira svog igraca,potpuno nepravedno.Pa taj Pavkov je ipak prosle godine uveo Radnicki u Evropu sam,a ovak negde u Turskoj nije igrao 15 minuta za celu sezonu.I to se vidi golim okom.Treba da im zameni uloge dok je na vreme.Da nas "trnje " ne izbode...

NoName

pre 5 godina

Poslednja osam derbija tri pobede Partizana,cetiri neresene i jedna pobeda zvezde
(tito partija zvezdina armija, 12. avgust 2018 20:29)

Pusti brojanje, klinac, gramatika ti je tanka...

P

pre 5 godina

Pavkov je odlicno odigrao...pravi centarfor, snazan , razigrava saigrace dobar u skoku i prijemu lopte vcrs zaista izvanredan.Nadam se da ce igrati u Trnavi kao i Veljko Simic, koga svuda ima na terenu stalno se nudi brz je sa loptom dobar tehnicar pravi razliku.

Istina

pre 5 godina

Ako bude sve regularno ovo Spartak dobija jer da se ne lažemo imaju bolji tim od Zvezde. Svaki drugi ishod značiće da je namešteno.
(room1408, 12. avgust 2018 18:59)

Pobrkao si timove,druze.Spartak ne igra sa partizanom,da bi rekao da ima bolji tim,vec sa drugim timom Zvezde,koji je ubedljivo najbolji od svih u ligi,dok je prvi svetlosnu godinu od svih ostalih.

Autolakirer

pre 5 godina

tako dozvolismo da nam filijale poispadaju i da se pogase. Jesi ubedljiv panteru, evo sramota me da te gledam u oci. 
Ali vi ste, dradi moj preposteni panteru, borci za Srpski fudbal, kalcopolisti...secas se? 
A sad mi reci preposteni panteru, koja vam je to titula oteta a da ste imali bolji tim od Partizana? Pa vi ste covece u to doba bili pred gasenjem, borba za zivot a ti pricas o tituli. Ma idi bre sa kim se ja natezem.
(Duka, 12. avgust 2018 21:58)

Decko jesi li procitao lektiru koj ti je zadata da procitas preko leta. Tvoj tim puca od postenja.Od suda udruzenig rada do gola Crnig bika (Bjeke) u 100 minutu u Ljubljani pa sve do vladavine Mirka Marjanovica i onda na celo dodje vas predsednik Tole Karadzic.Pa o onda gospodin Dzomba iz Kule koga nije bilo sramota da sedi u dva kluba, pa onaj Vukadinovic iz Metalca koji takodje. sedeo na dve stolice u dva kluba.Kada je to Zvezda bila pred gasenjem? Smiri decko zivce ne valja ti da se nerviras zbog vojnog kluba.Opet nista necete uraditi.Sto pre prihvatis realnost lakse i bolje za tebe

xxx-ov tata

pre 5 godina

batko tj. xxx tj. room. kako se ne smoris od menjanja nickova I pracenja Zvezde.? Idi bre covece napolje, prosetaj..(Spale, 12. avgust 2018 19:37) ... тј. Jumko... човек је овде 24/7, ово је његов живот...
(Крементина, 12. avgust 2018 19:47)Nemojte ljudi prozivati ovog decka, iz prve ruke znam njegovu situaciju koja je mnogo teska pa vas molim da se ne ljutite na njega a ujedno vas i molim da mu date poneki plus jer mu to u svoj njegovoj muci mnogo znaci.

Zlatko

pre 5 godina

Lepo je ovo kad grobari gledaju utakmice drugog tima Zvezde! Stalno kukaju kako se Zvezdi neko sklanja,a ja imam utisak kad gledam Partizan da se oni nekom sklanjaju,ali ako to ne rade a onako igraju , e to je problem!Inace kakva nam je liga ,niko ne mora da nam se sklanja,uzecemo titulu i sa drugim timom!

mr.wolf

pre 5 godina

Ovo je utakmica gde je potrebno pohapsiti svih 22 igraca.  
To vazi i za meceve,  
Zvezda-Rad  
Zvezda-Vojvodina  
Zvezda-Radnicki  
Zvezda-Napredak...  
Na sta je zvezda svela ovu ligu? Na cirkus Kolorado. 
(Duka, 12. avgust 2018 20:22) 

Pa sto se vi ne pohapsiste zajedno sa Hajdukom, BSK, Smederevom, Metalcem, Banatom, Spartakom (toletovim)... tada nisi bio za hapsenje, priznaj.

veliki strumf

pre 5 godina

Bravo Pavkov! Bas lep gol. Čovek je vrlo dobar špic, trenutno znatno bolji od Stojiljkovića, bolji i u skoku i u igri ledjima i morao bi da ima prednost u Trnavi.

duledudule

pre 5 godina

Gresimo se o Pavkova.Pa pustite ga par tekmi u kontinuitetu da igra.Treba nam 9 ko leba u Trnavi ja bi ga odpocetka.a sto se tice grobarskih botova.dve situacije.prva ofsajd druga ne.danas je mane dso gol iz ofsajda metar dva

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Opet nista necete uraditi.Sto pre prihvatis realnost lakse i bolje za tebe
(Autolakirer, 12. avgust 2018 22:32)

Ne diraj Duku, on ima neki paralelni svet u kome je partizai najbolji, najpošteniji i nije sklepan u Zagrebu..

Тарми

pre 5 godina

Не знам зашто се помиње умор кад цела прва постава није играла, изузев Дегенека и Јовичића који су ушли са клупе у другом полувремену. Чак је и Борјан одмарао. : - )

Kontraš

pre 5 godina

dozvolismo da nam filijale poispadaju i da se pogase. Jesi ubedljiv panteru, evo sramota me da te gledam u oci.Ali vi ste, dradi moj preposteni panteru, borci za Srpski fudbal, kalcopolisti...secas se?A sad mi reci preposteni panteru, koja vam je to titula oteta a da ste imali bolji tim od Partizana? Pa vi ste covece u to doba bili pred gasenjem, borba za zivot a ti pricas o tituli. Ma idi bre sa kim se ja natezem.
(Duka, 12. avgust 2018 21:58) Zato su i poispadali jer su sa vama radili prljave radnje, karma je čudo!

Budite pametni

pre 5 godina

Imam osećaj da pojedinci pišu komentare samo s namerom da navijači "večitih" budu konstantno zavađeni umesto da se složno ujedine oko ideja da mafijašima i narko dilerima nije mestu u srpskom sportu, kao i da je potrebna privatizacija na pravi način.

Toma

pre 5 godina

Čim Pavkova nije izveo u poluvremenu, verovatno ga nećemo videti u Trnavi... O čemu se tu radi, ostaje zagonetka. Meni liči na tvrdoglavost.

Autolakirer

pre 5 godina

Milojevicu, Terzicu sta Vam vise nije jasno? 

Imate Pavkova koji je najtalentovaniji igrac u ovom timu Zvezde i vredi vise od svih vasih ostalih kupljenih napadaca + Radonjic. 

A vi ga i dalje drzite na klupi u medjunarodnim utakmicama. 

Gledam na prvoj utakmici nemoc Zvezde koja je nabacivala lopote sa krila Benu ne bi li je ovaj odigrao glavom a najmanji je igrac u timu ?!? Naravno da Zvezda nema nikakve sanse ako nema visokog igraca u napadu jer su nam napadaci slabi i nesposobni da daju dovoljno golova a i niski su tako da nam ni brojni korneri ne vrede bez nekog ko moze da pogodi glavom. 

Da je na tom mestu bio Pavkov rezultat bi sigurno bio barem 2:1 za Zvezdu ako ne i 3:1. 
Da li uopste razmisljate u smeru da ubacite ovog talentovanog igraca da od pocetka igra utakmicu i izvuce Zvezdu iz trenutno izuzetno teske situacije?
(Stefan, 12. avgust 2018 20:42)

Prijavi se da budes trener Zvezde i da ponovimo Bari

анђео Земун

pre 5 godina

Пре неки дан, кад је Кафу дошао, рекао сам да он није и не може бити центарфор, и да је Павкову направњена највећа неправда у Звезди у последњих неколико година! Треба му дати шансу и истрпети га, сетите се шта смо све истрпели код А. Пешића, колико год је голова дао прошле сезоне, могао је још толико, и што је најгоре "омануо" је у неким важним утакмицама када је требало да их реши лако! Павков није неки екстра техничар али је крупан и агресиван и кидише на гол, што и јесте улога центарфора, а опет није му тешко да помогне и одбрани! Нисам неки заљубљеник у њега али тренутно он нам је најбоље решење јер већина тимова против нас у нашој лиги и старту еврокупова игра затворено и за то ти треба разбијач а не центарфор са неком префињеном техником! Нипошто не треба заборавити да је он у Радничком био први стрелац лиге, и као што сам у коментару написао тада, без потцењивања ФК Раднички, али њихов и Звездин нападачки део се ипак не могу поредити! Зато задржати га ову сезону а за 900к евра га увек могу продати, али те паре (намерно избегавам реч "суму" да не помислите на оног из ФКП)тренутно Звезди не чини ништа а ако прођу у Евролигашки део, цена може само да му расте! Стрпљење за Милана и све снаге на Европу и не само Звезда, јер никад нисмо имали отворенији пут ка лигашком делу! Причати о Звездиној казни је илузорно, те "навијаче" нико не може и неће да обузда АЛИ ДА УЕФА МАКСИМАЛНО ПРЕТЕРУЈЕ КАДА СУ СРПСКИ ТИМОВИ У ПИТАЊУ ЈЕ НЕИЗБРИСИВА ЧИЊЕНИЦА!!!

Nepismeni

pre 5 godina

Kace derbi,ako ne popijete 3 kom i ne predjete centar ja castim sve na ovom prtalu. Ej pa Zvezda ima problem,ne zna se ko je boji od koga. Jos par utakmica pa jovance pokaze da je majstor.I opet ce biti neki drugi problem a ne vasi prelazni rokovi,glavni idrac stariji od ovog sportskog meeenagera,...ma bili ste mali sad ste nista.

zvezdaš89

pre 5 godina

Ovaj lik što se potpisuje kao room1408 ladno poceo sam sebi da replicira i da se svadja sa samim sobom po komentarima ahahahaha strasno majke mi kakvih likova ovde ima :-)

Pedja

pre 5 godina

Koja smejurija ljudi moji. 
Svakog realnog navijaca je sramota ovoga. 
Satro Pavkov iz auta. Da, naivni gost jednostavno nije znao da sme iz auta da se nabaci do gola :D 

I onda dodje Trnava, i niste stvorili jednu sansu, sem penala. 
(true_facts, 12. avgust 2018 21:03)
Sirili ste i vi ruke kada ste tako primili gol u derbiju pre 10g... I onda dodje Trnava, sampion Slovacke (koji je izbacio Apoel) i pojavi se genije koji pravi poredjenje izmedju njih i Spartaka iz Subotice. A njegov klub redovna musterija Artmedije.

slaviša šmigič

pre 5 godina

i konacno,da igra pavkov jedini pravi napadac u timu,da je milojevic dao sansu pavkovu,druga bi se pesma pevala,ovako mrsavo idemo slovacima jedina sansa je da poboku probijemo i pavkov postigne gol.jedini sposoban,da napravi prostor u špici napada vajda ce milojevic dati u igru jedinog napadaca.a prosle godine dokazao,da se radt o odlicnom strelcu,ionako sve lopte gledamo ako nema pavkova napred igraci se samo gledaju,kakav stojilkovic molim pored jednog pavkova.

SUPERMAN

pre 5 godina

Ja ne znam kakvog mi centarfora mozemo trenutno naci na trzistu da je bolji od Pavkova. Stace nam neki Tomane cija je cena i manja od njegove na trzistu uz to veoma mlad igrac, a ima sve sto zvezdi fali, pruzite mu sansu sigurno ne može biti gori od Stojiljkovica, kako smo se patili protiv Trnave, 100 centarsuteva i niti jedan ne mozemo ni dohvatiti, a kamoli zapretiti ozbiljnije, sta i da dovedeno sad nabadaca, kad ce on biti spreman,trebace mu vreme da se uklopi, a mi vremena nemamo.

SrbEUin

pre 5 godina

Čini mi se da je baš protiv ovog Spartaka prošle sezone pokrenut postupk jer je igrao na jednom meču sa svojim navodno drugim timom...
Zvezda već dva meča za redom igra sa svojim drugim timom, i FKP ne reaguje... Čekaju kraj sezone da ulože žalbu.

bellamy

pre 5 godina

Poslednja osam derbija tri pobede Partizana,cetiri neresene i jedna pobeda zvezde 
(tito partija zvezdina armija, 12. avgust 2018 20:29)

A poslednji derbi, 1 pobeda Zvezde i 0 pobeda Partizana!

Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti!

NY

pre 5 godina

Ne smeju centar da pređu protiv mezimice. Zato mezimica izvodi treći tim protiv nikad jačeg evropskog Spartaka. E Srbijo... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Luke Babbitt gravedigger, 12. avgust 2018 20:34) 

Batko, Grobar, xxx, ..... Uzeli ste tom Spartaku dva najbolja igraca.Taj Spartak izgubio proslo kolo od Proletera sa 4:0. .Sto tvoji ne izvode treci tim? Promeni stil.pisanja

Hi hihi

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !
(Ivan, 12. avgust 2018 20:53)

Peticija!!!!!! Hahhahhahahahaha, pisi ti peticiju uefi da igra Mesi za nas, hahhahhahahahaha. E svasta se ovde moze procitati . Zamislite da neko pise peticiju ko ce da igra u timu!!!!!!! Hahhahhahahahaha

SrbEUin

pre 5 godina

Ako bude imala pomoć sudija, Zvezda će slaviti u derbiju. U suprotnom teško...(Milanche, 12. avgust 2018 21:25)

Čija li ono molba na početku derbija beše: "Mažiću, pomozi ako možeš..."
Đukina?
Šta, on otišao? Moraće onda Vučela da sredi nešto ispod tribina kad Tola više nema...

analiticar_amater

pre 5 godina

Poslednja osam derbija tri pobede Partizana,cetiri neresene i jedna pobeda zvezde
(tito partija zvezdina armija, 12. avgust 2018 20:29)

Prosle sezone tri derbija, dve neresene, jedna pobeda Zvezde, dva penala za Partizan, tri puta predjen centar i jedan sut na gol Zvezde. Svako ce da racuna kako mu odgovara.

mr.wolf

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !
(Ivan, 12. avgust 2018 20:55)

Hajde, ali onda neka otpuste trenera, nije potreban, navijaci znaju vise. I da pre svakog kola svako da posalje spisak prvih 11.... mislim, verovatno bi osvojili na taj nacin LS.

d

pre 5 godina

Koji si ti meni car, gledas kako hoces. U poslednjih 10 derbija Zvezda ima 3 pobede isto kao i Partizan. A sta mislis da krenemo od '45? Zvezda ima 63 naspram Partizanovih 48 u prvenstvu, u kupu 20 naspram Partizanovih 12. Na ostalim utakmicama, razni turniri i prijateljske 25 prema 20 za Zvezdu.
(d, 12. avgust 2018 20:53)

Samog sebe da ispravim, Zvezda ima 63 naspram Partizanovih 46 pobeda u prvenstvu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Браћо са севера Маракане сад се испуцајте и скандирајте шта вам воља а не онда кад је то опасно по наш клуб! АЈМО✊ ЗВЕЗДО❤!

kadinjaca ipak pala

pre 5 godina

Pavkov je verovatno sa ova dva gola zasluzio da se sutra ni ne nadje u avionu za Slovacku! Tako funkcionisu stvari kod nas i zato smo tu gde jesmo!

Dejan CZ

pre 5 godina

Pavkov svojom igrom i konstitucijom podseca malo na Drulica...Protiv Spartaksa samo sto je usao omogucio je Benu da postigne gol i od tog trenutka covek nestade sa spiska...Ja sam mislio da on ide kako je pisano u Valjadolid pa zato ne igra...Ukoliko ostaje u Zvezdi mi smo resili pitanje centarfora...Stojiljkovic nema tu sta da trazi u prvoj postavi.

d

pre 5 godina

Poslednja osam derbija tri pobede Partizana,cetiri neresene i jedna pobeda zvezde
(tito partija zvezdina armija, 12. avgust 2018

Koji si ti meni car, gledas kako hoces. U poslednjih 10 derbija Zvezda ima 3 pobede isto kao i Partizan. A sta mislis da krenemo od '45? Zvezda ima 63 naspram Partizanovih 48 u prvenstvu, u kupu 20 naspram Partizanovih 12. Na ostalim utakmicama, razni turniri i prijateljske 25 prema 20 za Zvezdu.

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Šta se pržiš, vide svi da je sklanjalica...
(JocaBoca, 12. avgust 2018 20:58)

Znaci i vi nam se muceni sklanjali u derbiju?! Aj sto ste se sklanjali nego sto ni na gol niste sutnuli?! I to su vam zabranili?! Bruka

Milos

pre 5 godina

Au izgleda da je ova 4 frakcija, popularni tastatura grobari najbrojnija od svih. Ali meni su zabavni, volim da citam njihove komentare(plakanje) na nasim vestima. Zvezda lagano protiv Spartaka, a oni placu sklanjalica. Pomesali ljudi utakmicu svog tima sa Zemunom.

Крементина

pre 5 godina

batko tj. xxx tj. room. kako se ne smoris od menjanja nickova I pracenja Zvezde.? Idi bre covece napolje, prosetaj..
(Spale, 12. avgust 2018 19:37)

... тј. Jumko... човек је овде 24/7, ово је његов живот...

Zapazanje

pre 5 godina

Sklanjalica...nije ni čudo sto Zvezda nije navikla na tvrd stil igre, kako reče njen trener. Pa ko protiv Zvezde u premier ligi igra tvrdo?
(shone, 12. avgust 2018 20:00)

U premijer ligi niko jer ni ona ne igra premijer ligu.Koliko se secam Macva je proletos povredila polovinu Zvezdinog tima na dve utakmice u Sapcu u roku od tri dana. a i mnogi drugi su ginuli protiv nje,dok se partizanu sklanjaju.

Лепи Цане

pre 5 godina

Ово Звезда са другим тимом добија рутински, без умарања. Време је можда да активирамо и трећи тим за нашу лигу, а други тим да преоријентишемо на куп утакмице.

Zvezdas

pre 5 godina

@VECITI DELIJA... Ti bas ne kapiras da mi radi sebe ne treba nikoga da vredjamo a ne radi UEFE. Nema politike i stranaka na Marakani samo ZVEZDA...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Даде га Павков и то ногом са дистанце. Браво! Шта ти ово онда говори Милоје? 🤔

shone

pre 5 godina

Sklanjalica...nije ni čudo sto Zvezda nije navikla na tvrd stil igre, kako reče njen trener. Pa ko protiv Zvezde u premier ligi igra tvrdo?

јд123

pre 5 godina

те "навијаче" нико не може и неће да обузда
(анђео Земун, 12. avgust 2018 21:44)

Не може? НЕЋЕ,то си тачно рекао. Да држава хоће, то би решила за 24 часа. Поготово данас, када камере све снимају. То су све неки фини момци, о којима често у другим вестима пише да"су познати полицији, имају досије" и које апелациони суд увек ослобађа. Зашто се држава неће с њима да обрачуна, па да опет породице могу на стадион, а не да се родитељи боје да ће нека будала њиховом детету разбити главу, то се сви требају питати. Поготово када следећи пут изађете на изборе.

Milivojko

pre 5 godina

Šta se dešava sa Srnićem,djeluje kao izgubljen?!Inače,Miloju treba u potpunosti i bez pogovora vjerovati u izbor tima,jer ovi sad na terenu nisu ni blizu onima što će u Trnavi igrati.

Prosečni Srbin

pre 5 godina

Sećam se kako su svi pljuvali ovog Pavkova, i dan danas se na društvenim mrežama zbijaju pošalice koliko nema pojma i većina vas u tome i dalje učestvuje.

Sada ga odjednom svi branite i govorite da je igrač za prvi tim. Nadam se da vam je i ovo jedna od pošalica.

Vladimir

pre 5 godina

Potvrdjuje se da je Pavkov mnogo korisniji za tim od Stojiljkovica. Nisu u pitanju samo golovi vec treba pogledati koliko je on vazdusnih duela dobio, a ume i da lepo razigra saigrace. Stojiljkovic do sada nista nkje pokazao kako bi bio u startnih 11. Pre bi sansu umesto njega trebalo dati malom Joveljicu.

Rema

pre 5 godina

Hajdin treba da igra prvu,trudi se,i ima dobar centarsut.Rodic je indisponiran totalno na svim evropskim utakmicama bio,po meni,zreo za klupu.

Toliko

pre 5 godina

Ako ne zameni Milijasa u poluvremenu,ne zelim ni da gledam drugo poluvreme.Coveku treba boca sa kiseonikom,zadrzava loptu maksimalno a pasovi su mu tragikomicni,kao i prekidi.

krajisnik

pre 5 godina

tito partija.... @
A poslije toga 3 pobjede Zvezde i 2 nerijesene...
Al neka, ako ti lijepse tako...
Inače 108 naspram 78 u pobedama u istoriji derbija, kupovina,gol razlika+ prvak evrope, svijeta....
Sve je na našoj strani

Ciga Đorđević

pre 5 godina

true facts, druže, nisu znali ni fudbaleri partizana u polufinalu kupa (čini mi se 2004.) kad je Pantela posle auta dao gol, a vaši igrači dizali ruke.

nex

pre 5 godina

@objektivno

Potpuno se slazem s tobom. Mali Simic je za ono malo vremena na terenu pokazao umece. A zeljan je i,sto kazes,moze 2 utakmice za redom da igra

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Ne smeju centar da pređu protiv mezimice. Zato mezimica izvodi treći tim protiv nikad jačeg evropskog Spartaka. E Srbijo...

Lemi

pre 5 godina

Dje su vam navijaci djabe vam budjet od 20 milijona i kafu sa platom od milioj niko nece da vas gleda(xxx, 12. avgust 2018 18:59)Boli koliko si nepismen ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 12. avgust 2018 19:37)
svi grobari su ne pismeni!! Sta se smaras sa njima oni neznaju ni da pišu a kamoli za koga da navijaju! Prvom to treba da nauče !

Kavkaz

pre 5 godina

Ne znam zasto Milojevic ne forsira Pavkova malo vise,covek nije nesto brz i agilan ali je za sesnesterac pravi razbijac.Izgleda da se u upravi nesto desava oko Pavkova,kupili smo ga od Radnickog pa ga vratili odmah na pozajmicu,sad je opet ovde.Sasvim dobar igrac i za Evropu.

Admiral

pre 5 godina

@ svi grobari su ne pismeni!! Sta se smaras sa njima oni neznaju ni da pišu a kamoli za koga da navijaju! Prvom to treba da nauče !
(Lemi, 12. avgust 2018 21:52)

Kazes NE PISMENI... Bitno da si ti jako pismen...

Author

pre 5 godina

@xxx djabe tebi škola
@room1408 to nije ništa novo. Kad je jedan klub veći a ti navijaš za drugi, nekako kompleksi prirodno nameću da više voliš da Zvezda izgubi nego da Partizan pobedi.

Kolubarska bitka

pre 5 godina

svi grobari su ne pismeni!! Sta se smaras sa njima oni neznaju ni da pišu a kamoli za koga da navijaju! Prvom to treba da nauče !
(Lemi, 12. avgust 2018 21:52)

Ja moram da ti kažem da verujem da na pismenom iz srpskog u školi nisi dobio veću ocenu od 2-.
U stvari, pitanje je da li si uopšte i išao u školu.

Duka

pre 5 godina

Ovo je utakmica gde je potrebno pohapsiti svih 22 igraca.
To vazi i za meceve,
Zvezda-Rad
Zvezda-Vojvodina
Zvezda-Radnicki
Zvezda-Napredak...
Na sta je zvezda svela ovu ligu? Na cirkus Kolorado.

Stefan

pre 5 godina

Milojevicu, Terzicu sta Vam vise nije jasno?

Imate Pavkova koji je najtalentovaniji igrac u ovom timu Zvezde i vredi vise od svih vasih ostalih kupljenih napadaca + Radonjic.

A vi ga i dalje drzite na klupi u medjunarodnim utakmicama.

Gledam na prvoj utakmici nemoc Zvezde koja je nabacivala lopote sa krila Benu ne bi li je ovaj odigrao glavom a najmanji je igrac u timu ?!? Naravno da Zvezda nema nikakve sanse ako nema visokog igraca u napadu jer su nam napadaci slabi i nesposobni da daju dovoljno golova a i niski su tako da nam ni brojni korneri ne vrede bez nekog ko moze da pogodi glavom.

Da je na tom mestu bio Pavkov rezultat bi sigurno bio barem 2:1 za Zvezdu ako ne i 3:1.
Da li uopste razmisljate u smeru da ubacite ovog talentovanog igraca da od pocetka igra utakmicu i izvuce Zvezdu iz trenutno izuzetno teske situacije?

Ivan

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !

room 1408

pre 5 godina

@VeljaCZV-Svaka čast.Ne razumem sto je uzeo moj nik?Ocigledno moram ga promeniti.Svako danas ima pristup internetu.Ne razumem da covek jedno te isto piše uporno na različit nik.Isprva sam mislio da se sveti za Behramija i još neke moje komentare.

Sah-mat

pre 5 godina

Uzeli ste tom Spartaku dva najbolja igraca.Taj Spartak izgubio proslo kolo od Proletera sa 4:0.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 12. avgust 2018 21:35) # Link komentara

Uzeli ili debelo platili? Vi bre ovu bljuvotinu od utakmice ne mozete da opravdate ni na koji nacin.

Stefan

pre 5 godina

Milojevicu, Terzicu sta Vam vise nije jasno?

Imate Pavkova koji je najtalentovaniji igrac u ovom timu Zvezde i vredi vise od svih vasih ostalih kupljenih napadaca + Radonjic.

A vi ga i dalje drzite na klupi u medjunarodnim utakmicama.

Gledam na prvoj utakmici nemoc Zvezde koja je nabacivala lopote sa krila Benu ne bi li je ovaj odigrao glavom a najmanji je igrac u timu ?!? Naravno da Zvezda nema nikakve sanse ako nema visokog igraca u napadu jer su nam napadaci slabi i nesposobni da daju dovoljno golova a i niski su tako da nam ni brojni korneri ne vrede bez nekog ko moze da pogodi glavom.

Da je na tom mestu bio Pavkov rezultat bi sigurno bio barem 2:1 za Zvezdu ako ne i 3:1.
Da li uopste razmisljate u smeru da ubacite ovog talentovanog igraca da od pocetka igra utakmicu i izvuce Zvezdu iz trenutno izuzetno teske situacije?

Max

pre 5 godina

Toma, 12. avgust 2018 21:28)
Mislim suprotno,mozda nece od pocetka ali ulazi na vrijeme. Jak je ,zna asistirati,a ocito zna i van peterca.Ipak mislim da trener zna posao. Svako dobro.

Ivan

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !

true_facts

pre 5 godina

Koja smejurija ljudi moji.
Svakog realnog navijaca je sramota ovoga.
Satro Pavkov iz auta. Da, naivni gost jednostavno nije znao da sme iz auta da se nabaci do gola :D

I onda dodje Trnava, i niste stvorili jednu sansu, sem penala.

OFK

pre 5 godina

U nas fudbal je uslo novo pravilo. Zvezdi se ofsajd ne svira dok ne postigne gol.
Ovo je vise od komedije sta rade ove sudije...ovo nema apsolutno nikakvog smisla.

Stefan

pre 5 godina

Milojevicu, Terzicu sta Vam vise nije jasno?

Imate Pavkova koji je najtalentovaniji igrac u ovom timu Zvezde i vredi vise od svih vasih ostalih kupljenih napadaca + Radonjic.

A vi ga i dalje drzite na klupi u medjunarodnim utakmicama.

Gledam na prvoj utakmici nemoc Zvezde koja je nabacivala lopote sa krila Benu ne bi li je ovaj odigrao glavom a najmanji je igrac u timu ?!? Naravno da Zvezda nema nikakve sanse ako nema visokog igraca u napadu jer su nam napadaci slabi i nesposobni da daju dovoljno golova a i niski su tako da nam ni brojni korneri ne vrede bez nekog ko moze da pogodi glavom.

Da je na tom mestu bio Pavkov rezultat bi sigurno bio barem 2:1 za Zvezdu ako ne i 3:1.
Da li uopste razmisljate u smeru da ubacite ovog talentovanog igraca da od pocetka igra utakmicu i izvuce Zvezdu iz trenutno izuzetno teske situacije?

ej bre

pre 5 godina

svi grobari su ne pismeni!! Sta se smaras sa njima oni neznaju ni da pišu a kamoli za koga da navijaju! Prvom to treba da nauče !
(Lemi, 12. avgust 2018 21:52)

Jesu bas ne pismeni, onako kao limenke...

Ivan

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !

Duka

pre 5 godina

Ovo je utakmica gde je potrebno pohapsiti svih 22 igraca.
To vazi i za meceve,
Zvezda-Rad
Zvezda-Vojvodina
Zvezda-Radnicki
Zvezda-Napredak...
Na sta je zvezda svela ovu ligu? Na cirkus Kolorado.
(Duka, 12. avgust 2018 20:22)

Pa sto se vi ne pohapsiste zajedno sa Hajdukom, BSK, Smederevom, Metalcem, Banatom, Spartakom (toletovim)... tada nisi bio za hapsenje, priznaj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mr.wolf, 12. avgust 2018 21:33) # Link komentara

I tako dozvolismo da nam filijale poispadaju i da se pogase. Jesi ubedljiv panteru, evo sramota me da te gledam u oci.
Ali vi ste, dradi moj preposteni panteru, borci za Srpski fudbal, kalcopolisti...secas se?
A sad mi reci preposteni panteru, koja vam je to titula oteta a da ste imali bolji tim od Partizana? Pa vi ste covece u to doba bili pred gasenjem, borba za zivot a ti pricas o tituli. Ma idi bre sa kim se ja natezem.

marko

pre 5 godina

Cemu price da partizanovi navijaci samo blate zvezdu po komentarima?Isto rade to I zvezdini imate svoje telefone pa lepo pogledajte po komentarima I budite realni,jedino sto kad zvezda igra I'ma vecu podrsku novinara I malo hiperbolisu stvari,dok partizana malo spustaju...ali dobro takva je trenutna drzavna situacija.Ne kazem da nije obrnuto bilo pre par godina

shone

pre 5 godina

A, zasto se vi sklanjate ? Najveca sklanjalica je derbi gde vi ne sutnete na gol!
(Tito-partija- crno bela armija, 12. avgust 2018 
Pa moramo i mi da se sklanjamo, lepo sam napisao! Ako se ne sklonimo vi date gol sa atletske staze...

Ra

pre 5 godina

Kada vidim ovu žustru raspravu oko ovog naseg tužnog fudbala pomislim da mozda gresim sto gledam Spansku i Englesku ligu . :) Ee moji Srbi propadoste

Admiral

pre 5 godina

Zvezda se ove sezone gura da obori rekord u Evropi sa svim pobedama do kraja (eventualno ako Partizan ne proda derbi), i sa maksimum 5 primljena gola,seoska liga

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Zasto za Spartak ne igra stoper Kerkez i ne brani prvi golman Nikola Peric vec neki Lucic, jel i Perica odmaraju za Dansku? Aha, to je onaj Lucic sto je branio za Backu, secam se da kad je on branio u Palanci bilo 2:2, Backa dva puta vodila, bilo bi dobro da i danas bude taj rezultat, ali pitanje je da li i koliko su Suboticani motivisani, mada po sastavu se vidi koliko su motivisani.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ako Spartak odigra kao Zemun malopre, moze do sva 3 boda. Hajmo Spartak, pokazi da pobeda nad Spartom nije slucajnost.

Zlatko

pre 5 godina

Bravo Miloje, bravo momci ! Nego imam jedno pitanje za `delije`, one zbog kojih ne mozemo nasu Zvezdu da gledamo uzivo, oni sto im je Uefa-Mafija...Cujem na svaku utakmicu pjevaju pjesmu `Nek' nam Bog da srece da se vrate dani, slavni dani nase proslosti,`pa me interesuje jel mislite na slavne dane u Uefa-mafiji ? Zelite tamo da nesto uradimo i da to nasa djeca gledaju ? Ili mislite na `domacu ligu` sto mislim da nije slucaj... Pa me interesuje kako to, prizeljkujete da nam se Zvezda vrati medju tu `mafiju` kako ih nazivate, zvizdite im, skandirate im, lomite, gadjete sa tribina, zakopavate klub svojim djecijim ponasanjem ? El to ?
(Piksel, 12. avgust 2018 21:01)

Da li ti misliš da oni kojima si se obratio razumeju šta si pitao? Da, to su isti oni koji pevaju "uvek Zvezdo računaj na nas" a onda posle ne dođu na utakmicu sezone glumeći veće katolike od Pape. Da, to su isti oni kojima je draža pobeda gostujećeg tima. Protiv Milana su istakli samo crveno-crne boje na svojoj tribini, a za Oli su čak i pevali. To su isti oni koji bi da gledaju Real, Fener, CSKA ali bojkotuju Zadar, Cibonu i Olimpiju. To su isti oni od principa kojima smeta jedan Omić ali im ne smeta jedan Prosinečki.

beogradski

pre 5 godina

(Piksel, 12. avgust 2018 21:01)

to su, takođe, iste one srbende, koje bojkotuju zvezdu ako dođe neki musliman ili hrvat u zvezdu, a prerađuju pesme hanke paldum, miše kovača, dubrovačkih trubadura.....isti oni koji se bore za zdravu srbiju, protiv bele kuge, dok pevaju kako će navijačima partizana da stavljaju svoj polni organ u usta....veliki pravoslavci, a pevaju ubi i zakolji da već neko ne postoji.....ima još mnogo kontradiktornosti u umovima nekakvih vatrenih navijača zvezde ili delija, kako god.....

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Београдски - И ја сам навијач Звезде, ватрени Делија и не познајем ватренијег, да ме познајеш увјерио бих се, па не радим све то што раде ти навијачи Звезде што си набројао и не понашам се као они, и не подржавам доста тога што они подржавају, НЕ ИДЕНТИФИКУЈЕМ СЕ СА ТАКВИМА А СУМЊАМ ДА СУ ТО И НАВИЈАЧИ И ДА ДОЛАЗЕ ШТО ВОЛЕ СТВАРНО ЗВЕЗДУ. ИМАЈУ ОНИ СВОЈ ЗАДАТАК ЗБОГ ЧЕГА ДОЛАЗЕ НА СТАДИОН, буди сигуран. Зато никад немој да стављаш у исти "кош" све навијаче једног клуба, било који клуб да је у питању. Увриједио си ме својим нереалним коментаром, дужан си ми извињење. ПОЗДРАВ ОД ПРАВОГ ДЕЛИЈЕ! 🙌

Ragnar

pre 5 godina

Kada vidim ovu žustru raspravu oko ovog naseg tužnog fudbala pomislim da gresim sto gledam Spansku i Englesku ligu . Ee moji Srbi propadoste

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Уписани нови бодови али и потврђено да би Павков тренутно требао бити први избор у нападу и у Европи, бар је моја процјена таква. На потезу је Милоје. БРАВО👏👏ЗВЕЗДО❤!

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Ne smeju centar da pređu protiv mezimice. Zato mezimica izvodi treći tim protiv nikad jačeg evropskog Spartaka. E Srbijo...

Duka

pre 5 godina

Ovo je utakmica gde je potrebno pohapsiti svih 22 igraca.
To vazi i za meceve,
Zvezda-Rad
Zvezda-Vojvodina
Zvezda-Radnicki
Zvezda-Napredak...
Na sta je zvezda svela ovu ligu? Na cirkus Kolorado.

true_facts

pre 5 godina

Koja smejurija ljudi moji.
Svakog realnog navijaca je sramota ovoga.
Satro Pavkov iz auta. Da, naivni gost jednostavno nije znao da sme iz auta da se nabaci do gola :D

I onda dodje Trnava, i niste stvorili jednu sansu, sem penala.

shone

pre 5 godina

Sklanjalica...nije ni čudo sto Zvezda nije navikla na tvrd stil igre, kako reče njen trener. Pa ko protiv Zvezde u premier ligi igra tvrdo?

Duka

pre 5 godina

Ovo je utakmica gde je potrebno pohapsiti svih 22 igraca.
To vazi i za meceve,
Zvezda-Rad
Zvezda-Vojvodina
Zvezda-Radnicki
Zvezda-Napredak...
Na sta je zvezda svela ovu ligu? Na cirkus Kolorado.
(Duka, 12. avgust 2018 20:22)

Pa sto se vi ne pohapsiste zajedno sa Hajdukom, BSK, Smederevom, Metalcem, Banatom, Spartakom (toletovim)... tada nisi bio za hapsenje, priznaj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mr.wolf, 12. avgust 2018 21:33) # Link komentara

I tako dozvolismo da nam filijale poispadaju i da se pogase. Jesi ubedljiv panteru, evo sramota me da te gledam u oci.
Ali vi ste, dradi moj preposteni panteru, borci za Srpski fudbal, kalcopolisti...secas se?
A sad mi reci preposteni panteru, koja vam je to titula oteta a da ste imali bolji tim od Partizana? Pa vi ste covece u to doba bili pred gasenjem, borba za zivot a ti pricas o tituli. Ma idi bre sa kim se ja natezem.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ako Spartak odigra kao Zemun malopre, moze do sva 3 boda. Hajmo Spartak, pokazi da pobeda nad Spartom nije slucajnost.

Admiral

pre 5 godina

Zvezda se ove sezone gura da obori rekord u Evropi sa svim pobedama do kraja (eventualno ako Partizan ne proda derbi), i sa maksimum 5 primljena gola,seoska liga

Realno

pre 5 godina

Ako bude sve regularno ovo Spartak dobija jer da se ne lažemo imaju bolji tim od Zvezde. Svaki drugi ishod značiće da je namešteno.
(room1408, 12. avgust 2018 18:59)

To je ta grobarska logika... Po cemu to Spartak ima bolji tim???

OFK

pre 5 godina

U nas fudbal je uslo novo pravilo. Zvezdi se ofsajd ne svira dok ne postigne gol.
Ovo je vise od komedije sta rade ove sudije...ovo nema apsolutno nikakvog smisla.

Ra

pre 5 godina

Kada vidim ovu žustru raspravu oko ovog naseg tužnog fudbala pomislim da mozda gresim sto gledam Spansku i Englesku ligu . :) Ee moji Srbi propadoste

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Zasto za Spartak ne igra stoper Kerkez i ne brani prvi golman Nikola Peric vec neki Lucic, jel i Perica odmaraju za Dansku? Aha, to je onaj Lucic sto je branio za Backu, secam se da kad je on branio u Palanci bilo 2:2, Backa dva puta vodila, bilo bi dobro da i danas bude taj rezultat, ali pitanje je da li i koliko su Suboticani motivisani, mada po sastavu se vidi koliko su motivisani.

Sah-mat

pre 5 godina

Uzeli ste tom Spartaku dva najbolja igraca.Taj Spartak izgubio proslo kolo od Proletera sa 4:0.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 12. avgust 2018 21:35) # Link komentara

Uzeli ili debelo platili? Vi bre ovu bljuvotinu od utakmice ne mozete da opravdate ni na koji nacin.

anica

pre 5 godina

Dace Bog da Zvezda udje u LS...da se dodatno stabilizujemo sa svakog aspekta. Dace Bog, da ucutkamo sve mrzitelje Crvene Zvezde, zavidne i sitne duse...amin.

Ragnar

pre 5 godina

Kada vidim ovu žustru raspravu oko ovog naseg tužnog fudbala pomislim da gresim sto gledam Spansku i Englesku ligu . Ee moji Srbi propadoste

shone

pre 5 godina

A, zasto se vi sklanjate ? Najveca sklanjalica je derbi gde vi ne sutnete na gol!
(Tito-partija- crno bela armija, 12. avgust 2018 
Pa moramo i mi da se sklanjamo, lepo sam napisao! Ako se ne sklonimo vi date gol sa atletske staze...

ej bre

pre 5 godina

svi grobari su ne pismeni!! Sta se smaras sa njima oni neznaju ni da pišu a kamoli za koga da navijaju! Prvom to treba da nauče !
(Lemi, 12. avgust 2018 21:52)

Jesu bas ne pismeni, onako kao limenke...

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Sklanjalica...nije ni čudo sto Zvezda nije navikla na tvrd stil igre, kako reče njen trener. Pa ko protiv Zvezde u premier ligi igra tvrdo?
(shone, 12. avgust 2018 20:00)

A, zasto se vi sklanjate ? Najveca sklanjalica je derbi gde vi ne sutnete na gol!

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Dje su vam navijaci djabe vam budjet od 20 milijona i kafu sa platom od milioj niko nece da vas gleda
(xxx, 12. avgust 2018 18:59)

Boli koliko si nepismen ...

Tenis

pre 5 godina

Ako Spartak odigra kao Zemun malopre, moze do sva 3 boda. Hajmo Spartak, pokazi da pobeda nad Spartom nije slucajnost.
(Batko pamcenje mu kratko, 12. avgust 2018 19:32)

Lepo letnje vece a ti gledas Zvezdu.Idealno vece da sa devojkom prosetas

marko

pre 5 godina

Cemu price da partizanovi navijaci samo blate zvezdu po komentarima?Isto rade to I zvezdini imate svoje telefone pa lepo pogledajte po komentarima I budite realni,jedino sto kad zvezda igra I'ma vecu podrsku novinara I malo hiperbolisu stvari,dok partizana malo spustaju...ali dobro takva je trenutna drzavna situacija.Ne kazem da nije obrnuto bilo pre par godina

xxx-ov tata

pre 5 godina

Nista, sada je bar potvrdjeno da Partizan ima svoje botove koji sire najodvratniju propagandu po internetu. Eto ko je zaista rezimski klub i ko se koristi metodama vladajuce stranke.
(analiticar_ amater, 12. avgust 2018 19:39)Pre podne za AV popodne za FKP i KKP...i eto dva sendvica

Kontraš

pre 5 godina

dozvolismo da nam filijale poispadaju i da se pogase. Jesi ubedljiv panteru, evo sramota me da te gledam u oci.Ali vi ste, dradi moj preposteni panteru, borci za Srpski fudbal, kalcopolisti...secas se?A sad mi reci preposteni panteru, koja vam je to titula oteta a da ste imali bolji tim od Partizana? Pa vi ste covece u to doba bili pred gasenjem, borba za zivot a ti pricas o tituli. Ma idi bre sa kim se ja natezem.
(Duka, 12. avgust 2018 21:58) Zato su i poispadali jer su sa vama radili prljave radnje, karma je čudo!

Zvezdas

pre 5 godina

Ovaj udarac Panjkova bi odbranio Peric koji je inace prvi golman Suboticana.
(Batko pamcenje mu kratko, 12. avgust 2018 19:49)

Udarac Pantica bi odbranio.i Ray Charles

Decko ajde ne smaraj vise sa komentarima.Napisao si ih vise od deset sa tri klona

UGASEN JNA

pre 5 godina

Ovo je utakmica gde je potrebno pohapsiti svih 22 igraca. 
To vazi i za meceve, 
Zvezda-Rad 
Zvezda-Vojvodina 
Zvezda-Radnicki 
Zvezda-Napredak... 
Na sta je zvezda svela ovu ligu? Na cirkus Kolorado.
(Duka, 12. avgust 2018 20:22)

prijatelju mi cemo i sa drugim timom ugaziti tvoj partizai, o cemu pricas ?????

Lemi

pre 5 godina

Dje su vam navijaci djabe vam budjet od 20 milijona i kafu sa platom od milioj niko nece da vas gleda(xxx, 12. avgust 2018 18:59)Boli koliko si nepismen ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 12. avgust 2018 19:37)
svi grobari su ne pismeni!! Sta se smaras sa njima oni neznaju ni da pišu a kamoli za koga da navijaju! Prvom to treba da nauče !

Autolakirer

pre 5 godina

Milojevicu, Terzicu sta Vam vise nije jasno? 

Imate Pavkova koji je najtalentovaniji igrac u ovom timu Zvezde i vredi vise od svih vasih ostalih kupljenih napadaca + Radonjic. 

A vi ga i dalje drzite na klupi u medjunarodnim utakmicama. 

Gledam na prvoj utakmici nemoc Zvezde koja je nabacivala lopote sa krila Benu ne bi li je ovaj odigrao glavom a najmanji je igrac u timu ?!? Naravno da Zvezda nema nikakve sanse ako nema visokog igraca u napadu jer su nam napadaci slabi i nesposobni da daju dovoljno golova a i niski su tako da nam ni brojni korneri ne vrede bez nekog ko moze da pogodi glavom. 

Da je na tom mestu bio Pavkov rezultat bi sigurno bio barem 2:1 za Zvezdu ako ne i 3:1. 
Da li uopste razmisljate u smeru da ubacite ovog talentovanog igraca da od pocetka igra utakmicu i izvuce Zvezdu iz trenutno izuzetno teske situacije?
(Stefan, 12. avgust 2018 20:42)

Prijavi se da budes trener Zvezde i da ponovimo Bari

Nepismeni

pre 5 godina

Kace derbi,ako ne popijete 3 kom i ne predjete centar ja castim sve na ovom prtalu. Ej pa Zvezda ima problem,ne zna se ko je boji od koga. Jos par utakmica pa jovance pokaze da je majstor.I opet ce biti neki drugi problem a ne vasi prelazni rokovi,glavni idrac stariji od ovog sportskog meeenagera,...ma bili ste mali sad ste nista.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Nista, sada je bar potvrdjeno da Partizan ima svoje botove koji sire najodvratniju propagandu po internetu. Eto ko je zaista rezimski klub i ko se koristi metodama vladajuce stranke.

Lemi

pre 5 godina

Imate li još kome da pozajmite termin na stadionu u zamenu za bodove?
(Boban, 12. avgust 2018 22:20)

Plač Ostojinih naprednjaka.... nema cenu!!!

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Ljudi, čemu te glupe priče o tome da nas UEFA mrzi?? Smisao kazme je da se prestane sa takvim ponašanjem, a mi već 15-20 godina jedne te iste greške ponavljamo. Tačno se zna šta se sme i ne sme. Nema politike na tribinama, a "navijači" ne prestaju sa istom. Nema bacanja baklji i predmeta na teren - "navijači" ne prestaju sa tim. Nema ulazaka na teren - "navijači" upadaju ako im nešto smeta. Zna se tačno koja su bezbednosna pravila - "navijači" ih svesno krše. I kad nas kazne zvbog teške gluposti zapomažemo kako nas mrze. Slika i prilia srpske politike od 90-ih do sada.
Kažu, a šta je sa onim što su u Austriji razbili glavu sudiji? Ne samo što se to prvi put desilo tamo, nego je sve snimljeno kamerama, policija uhapsila onog što je gađao i sada će ga fino rebnuti zatvorom zbog pokušaja ubistva. U Engleskoj ako neko izađe na teren kazna je mandatna - 6 meseci zatvora, bez suđenja i advokata. Bacanje predmeta na teren - 15.000 funti ili 3 meseca u bajboku. Pa ti divljaj na stadionu.
A šta je kod nas?? Samo za Bogdanova se zna da je vođa nereda, da upada na terene, da baca baklje, a "kažnjen" je tako što ga klubovi i reprezentacija o svom trošku vode sa sobom.
Ne mrzi nas UEFA ni blizu koliko mrzimo sami sebe. I treba da nas rebeče zbog gluposti, jer toliko smo glupi da ne učimo iz grešaka, nego još više nanosimo sebi zla.
Uostalom, to je slika i prilika prosečnog srbina. Radije će u propast nego da malo upotrebi mozak.

Sabre

pre 5 godina

Ne smeju centar da pređu protiv mezimice. Zato mezimica izvodi treći tim protiv nikad jačeg evropskog Spartaka. E Srbijo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Luke Babbitt gravedigger, 12. avgust 2018 20:34)

Ortak, ja bih se na tvom mestu vise brinuo sto vi izvodite prvi tim pa opet gubite od koga stignete...

analiticar_amater

pre 5 godina

Koja smejurija ljudi moji.
Svakog realnog navijaca je sramota ovoga.
Satro Pavkov iz auta. Da, naivni gost jednostavno nije znao da sme iz auta da se nabaci do gola :D

I onda dodje Trnava, i niste stvorili jednu sansu, sem penala.
(true_facts, 12. avgust 2018 21:03)

Zvezda 15 suteva, od cega 7 u okvir gola, Trnava 5 suteva od cega 2 u okvir kola. Korneri 9 na prema 1 u korist Zvezde. I onda dodjes ti i napises da Zvezda nije stvorila ni jednu sansu. Dobar pokusaj, uspesno zaradjen sendvic.

VeljaCZV

pre 5 godina

Ako bude sve regularno ovo Spartak dobija jer da se ne lažemo imaju bolji tim od Zvezde. Svaki drugi ishod značiće da je namešteno.
(room1408, 12. avgust 2018 18:59)

Navijam za Partizan, ali draže mi da zvezda izgubi nego Partizan da pobedi xaxaxax
(room1408, 12. avgust 2018 19:00)

Bice penala na ovoj utakmici.
(Batko pamcenje mu kratko, 12. avgust 2018 19:01)

Cujem da je dogovorena utakmica!!Znaci jos jedna sklanjalica!!
(Grobar, 12. avgust 2018 19:02)

Ovo je lik sa tri razlicita nicka ljudi moji...

Ivan

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Браћо са севера Маракане сад се испуцајте и скандирајте шта вам воља а не онда кад је то опасно по наш клуб! АЈМО✊ ЗВЕЗДО❤!

SrbEUin

pre 5 godina

Čini mi se da je baš protiv ovog Spartaka prošle sezone pokrenut postupk jer je igrao na jednom meču sa svojim navodno drugim timom...
Zvezda već dva meča za redom igra sa svojim drugim timom, i FKP ne reaguje... Čekaju kraj sezone da ulože žalbu.

Vranje je celo crveno-belo

pre 5 godina

Daleko ce stici nas fudbal...i sa zvezdom i sa Partizanom.
(Kantona, 12. avgust 2018 20:16)

Zvezda sa trecim timom lagano...Partizan sa prvim jedva...

analiticar_ amater

pre 5 godina

Tacno se vidi da je Miloje takticki bio porazen protiv Trnave. Pavkovi nije bio ni na klupi sto je bila velika greska. Jaci smo od Slovaka u to sam siguran, samo je pitanje da li ce Miloje uspeti da ispavi neke greske i pripremi ekipu kako treba. Bice ovo veliki ispit i za njega i za igrace. Ali i da ne uspeju, treba ih i dalje podrzati jer su dosadasnjim rezultatima zasluzili podrsku navijaca.

Zvezdas - nikad delija

pre 5 godina

"Navijaci" gde vam je koreografija - uefa mafija i slicno, gde su ode kosovu mladicu i slicnima... tribine su prazne zahvaljuci vama. Hvala vam

Admiral

pre 5 godina

@ svi grobari su ne pismeni!! Sta se smaras sa njima oni neznaju ni da pišu a kamoli za koga da navijaju! Prvom to treba da nauče !
(Lemi, 12. avgust 2018 21:52)

Kazes NE PISMENI... Bitno da si ti jako pismen...

mr.wolf

pre 5 godina

Sklanjalica...nije ni čudo sto Zvezda nije navikla na tvrd stil igre, kako reče njen trener. Pa ko protiv Zvezde u premier ligi igra tvrdo?
(shone, 12. avgust 2018 20:00)

Partizan ?

Ivan

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !

Pedja

pre 5 godina

Koja smejurija ljudi moji. 
Svakog realnog navijaca je sramota ovoga. 
Satro Pavkov iz auta. Da, naivni gost jednostavno nije znao da sme iz auta da se nabaci do gola :D 

I onda dodje Trnava, i niste stvorili jednu sansu, sem penala. 
(true_facts, 12. avgust 2018 21:03)
Sirili ste i vi ruke kada ste tako primili gol u derbiju pre 10g... I onda dodje Trnava, sampion Slovacke (koji je izbacio Apoel) i pojavi se genije koji pravi poredjenje izmedju njih i Spartaka iz Subotice. A njegov klub redovna musterija Artmedije.

Objektivno

pre 5 godina

Milojevicu,sta radis ovo sa Milijasem,hoces da ga nosis na dusi? Odakle on da pocinje utakmicu kad nema snage ni za 10 min.a jos usporava igru samo tako.Pusti malog Simica,ima decko snage za tri utakmice a ima znanja za sve na terenu.On bi morao i u Trnavi da pocne utakmicu,tj.odigra do kraja.

Istina

pre 5 godina

Ako bude sve regularno ovo Spartak dobija jer da se ne lažemo imaju bolji tim od Zvezde. Svaki drugi ishod značiće da je namešteno.
(room1408, 12. avgust 2018 18:59)

Pobrkao si timove,druze.Spartak ne igra sa partizanom,da bi rekao da ima bolji tim,vec sa drugim timom Zvezde,koji je ubedljivo najbolji od svih u ligi,dok je prvi svetlosnu godinu od svih ostalih.

Ivan

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !

NoName

pre 5 godina

Poslednja osam derbija tri pobede Partizana,cetiri neresene i jedna pobeda zvezde
(tito partija zvezdina armija, 12. avgust 2018 20:29)

Pusti brojanje, klinac, gramatika ti je tanka...

Hi hihi

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !
(Ivan, 12. avgust 2018 20:53)

Peticija!!!!!! Hahhahhahahahaha, pisi ti peticiju uefi da igra Mesi za nas, hahhahhahahahaha. E svasta se ovde moze procitati . Zamislite da neko pise peticiju ko ce da igra u timu!!!!!!! Hahhahhahahahaha

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Opet nista necete uraditi.Sto pre prihvatis realnost lakse i bolje za tebe
(Autolakirer, 12. avgust 2018 22:32)

Ne diraj Duku, on ima neki paralelni svet u kome je partizai najbolji, najpošteniji i nije sklepan u Zagrebu..

Rema

pre 5 godina

Hajdin treba da igra prvu,trudi se,i ima dobar centarsut.Rodic je indisponiran totalno na svim evropskim utakmicama bio,po meni,zreo za klupu.

mr.wolf

pre 5 godina

Ovo je utakmica gde je potrebno pohapsiti svih 22 igraca.  
To vazi i za meceve,  
Zvezda-Rad  
Zvezda-Vojvodina  
Zvezda-Radnicki  
Zvezda-Napredak...  
Na sta je zvezda svela ovu ligu? Na cirkus Kolorado. 
(Duka, 12. avgust 2018 20:22) 

Pa sto se vi ne pohapsiste zajedno sa Hajdukom, BSK, Smederevom, Metalcem, Banatom, Spartakom (toletovim)... tada nisi bio za hapsenje, priznaj.

Autolakirer

pre 5 godina

tako dozvolismo da nam filijale poispadaju i da se pogase. Jesi ubedljiv panteru, evo sramota me da te gledam u oci. 
Ali vi ste, dradi moj preposteni panteru, borci za Srpski fudbal, kalcopolisti...secas se? 
A sad mi reci preposteni panteru, koja vam je to titula oteta a da ste imali bolji tim od Partizana? Pa vi ste covece u to doba bili pred gasenjem, borba za zivot a ti pricas o tituli. Ma idi bre sa kim se ja natezem.
(Duka, 12. avgust 2018 21:58)

Decko jesi li procitao lektiru koj ti je zadata da procitas preko leta. Tvoj tim puca od postenja.Od suda udruzenig rada do gola Crnig bika (Bjeke) u 100 minutu u Ljubljani pa sve do vladavine Mirka Marjanovica i onda na celo dodje vas predsednik Tole Karadzic.Pa o onda gospodin Dzomba iz Kule koga nije bilo sramota da sedi u dva kluba, pa onaj Vukadinovic iz Metalca koji takodje. sedeo na dve stolice u dva kluba.Kada je to Zvezda bila pred gasenjem? Smiri decko zivce ne valja ti da se nerviras zbog vojnog kluba.Opet nista necete uraditi.Sto pre prihvatis realnost lakse i bolje za tebe

Zvezdas

pre 5 godina

@VECITI DELIJA... Ti bas ne kapiras da mi radi sebe ne treba nikoga da vredjamo a ne radi UEFE. Nema politike i stranaka na Marakani samo ZVEZDA...

Toliko

pre 5 godina

Ako ne zameni Milijasa u poluvremenu,ne zelim ni da gledam drugo poluvreme.Coveku treba boca sa kiseonikom,zadrzava loptu maksimalno a pasovi su mu tragikomicni,kao i prekidi.

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Šta se pržiš, vide svi da je sklanjalica...
(JocaBoca, 12. avgust 2018 20:58)

Znaci i vi nam se muceni sklanjali u derbiju?! Aj sto ste se sklanjali nego sto ni na gol niste sutnuli?! I to su vam zabranili?! Bruka

bellamy

pre 5 godina

Poslednja osam derbija tri pobede Partizana,cetiri neresene i jedna pobeda zvezde 
(tito partija zvezdina armija, 12. avgust 2018 20:29)

A poslednji derbi, 1 pobeda Zvezde i 0 pobeda Partizana!

Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti!

Stefan

pre 5 godina

Milojevicu, Terzicu sta Vam vise nije jasno?

Imate Pavkova koji je najtalentovaniji igrac u ovom timu Zvezde i vredi vise od svih vasih ostalih kupljenih napadaca + Radonjic.

A vi ga i dalje drzite na klupi u medjunarodnim utakmicama.

Gledam na prvoj utakmici nemoc Zvezde koja je nabacivala lopote sa krila Benu ne bi li je ovaj odigrao glavom a najmanji je igrac u timu ?!? Naravno da Zvezda nema nikakve sanse ako nema visokog igraca u napadu jer su nam napadaci slabi i nesposobni da daju dovoljno golova a i niski su tako da nam ni brojni korneri ne vrede bez nekog ko moze da pogodi glavom.

Da je na tom mestu bio Pavkov rezultat bi sigurno bio barem 2:1 za Zvezdu ako ne i 3:1.
Da li uopste razmisljate u smeru da ubacite ovog talentovanog igraca da od pocetka igra utakmicu i izvuce Zvezdu iz trenutno izuzetno teske situacije?

Piksel

pre 5 godina

Bravo Miloje, bravo momci ! Nego imam jedno pitanje za `delije`, one zbog kojih ne mozemo nasu Zvezdu da gledamo uzivo, oni sto im je Uefa-Mafija...Cujem na svaku utakmicu pjevaju pjesmu `Nek' nam Bog da srece da se vrate dani, slavni dani nase proslosti,`pa me interesuje jel mislite na slavne dane u Uefa-mafiji ? Zelite tamo da nesto uradimo i da to nasa djeca gledaju ? Ili mislite na `domacu ligu` sto mislim da nije slucaj... Pa me interesuje kako to, prizeljkujete da nam se Zvezda vrati medju tu `mafiju` kako ih nazivate, zvizdite im, skandirate im, lomite, gadjete sa tribina, zakopavate klub svojim djecijim ponasanjem ? El to ?

mr.wolf

pre 5 godina

Ajmo Zvezdasi jednu peticiju da igra Pavkov od pocetka protiv Slovaka. Ako zelimo dobro Zvezdi onda zelimo da Zvezda pobedi pa moramo izvrsiti pritisak na upravu da Pavkov igra !
(Ivan, 12. avgust 2018 20:55)

Hajde, ali onda neka otpuste trenera, nije potreban, navijaci znaju vise. I da pre svakog kola svako da posalje spisak prvih 11.... mislim, verovatno bi osvojili na taj nacin LS.

Zlatko

pre 5 godina

Lepo je ovo kad grobari gledaju utakmice drugog tima Zvezde! Stalno kukaju kako se Zvezdi neko sklanja,a ja imam utisak kad gledam Partizan da se oni nekom sklanjaju,ali ako to ne rade a onako igraju , e to je problem!Inace kakva nam je liga ,niko ne mora da nam se sklanja,uzecemo titulu i sa drugim timom!

Milos

pre 5 godina

Au izgleda da je ova 4 frakcija, popularni tastatura grobari najbrojnija od svih. Ali meni su zabavni, volim da citam njihove komentare(plakanje) na nasim vestima. Zvezda lagano protiv Spartaka, a oni placu sklanjalica. Pomesali ljudi utakmicu svog tima sa Zemunom.

NY

pre 5 godina

Ne smeju centar da pređu protiv mezimice. Zato mezimica izvodi treći tim protiv nikad jačeg evropskog Spartaka. E Srbijo... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Luke Babbitt gravedigger, 12. avgust 2018 20:34) 

Batko, Grobar, xxx, ..... Uzeli ste tom Spartaku dva najbolja igraca.Taj Spartak izgubio proslo kolo od Proletera sa 4:0. .Sto tvoji ne izvode treci tim? Promeni stil.pisanja

Лепи Цане

pre 5 godina

Ово Звезда са другим тимом добија рутински, без умарања. Време је можда да активирамо и трећи тим за нашу лигу, а други тим да преоријентишемо на куп утакмице.

Stefan

pre 5 godina

Milojevicu, Terzicu sta Vam vise nije jasno?

Imate Pavkova koji je najtalentovaniji igrac u ovom timu Zvezde i vredi vise od svih vasih ostalih kupljenih napadaca + Radonjic.

A vi ga i dalje drzite na klupi u medjunarodnim utakmicama.

Gledam na prvoj utakmici nemoc Zvezde koja je nabacivala lopote sa krila Benu ne bi li je ovaj odigrao glavom a najmanji je igrac u timu ?!? Naravno da Zvezda nema nikakve sanse ako nema visokog igraca u napadu jer su nam napadaci slabi i nesposobni da daju dovoljno golova a i niski su tako da nam ni brojni korneri ne vrede bez nekog ko moze da pogodi glavom.

Da je na tom mestu bio Pavkov rezultat bi sigurno bio barem 2:1 za Zvezdu ako ne i 3:1.
Da li uopste razmisljate u smeru da ubacite ovog talentovanog igraca da od pocetka igra utakmicu i izvuce Zvezdu iz trenutno izuzetno teske situacije?

Zapazanje

pre 5 godina

Sklanjalica...nije ni čudo sto Zvezda nije navikla na tvrd stil igre, kako reče njen trener. Pa ko protiv Zvezde u premier ligi igra tvrdo?
(shone, 12. avgust 2018 20:00)

U premijer ligi niko jer ni ona ne igra premijer ligu.Koliko se secam Macva je proletos povredila polovinu Zvezdinog tima na dve utakmice u Sapcu u roku od tri dana. a i mnogi drugi su ginuli protiv nje,dok se partizanu sklanjaju.

SrbEUin

pre 5 godina

Ako bude imala pomoć sudija, Zvezda će slaviti u derbiju. U suprotnom teško...(Milanche, 12. avgust 2018 21:25)

Čija li ono molba na početku derbija beše: "Mažiću, pomozi ako možeš..."
Đukina?
Šta, on otišao? Moraće onda Vučela da sredi nešto ispod tribina kad Tola više nema...

d

pre 5 godina

Poslednja osam derbija tri pobede Partizana,cetiri neresene i jedna pobeda zvezde
(tito partija zvezdina armija, 12. avgust 2018

Koji si ti meni car, gledas kako hoces. U poslednjih 10 derbija Zvezda ima 3 pobede isto kao i Partizan. A sta mislis da krenemo od '45? Zvezda ima 63 naspram Partizanovih 48 u prvenstvu, u kupu 20 naspram Partizanovih 12. Na ostalim utakmicama, razni turniri i prijateljske 25 prema 20 za Zvezdu.

Kolubarska bitka

pre 5 godina

svi grobari su ne pismeni!! Sta se smaras sa njima oni neznaju ni da pišu a kamoli za koga da navijaju! Prvom to treba da nauče !
(Lemi, 12. avgust 2018 21:52)

Ja moram da ti kažem da verujem da na pismenom iz srpskog u školi nisi dobio veću ocenu od 2-.
U stvari, pitanje je da li si uopšte i išao u školu.

slaviša šmigič

pre 5 godina

i konacno,da igra pavkov jedini pravi napadac u timu,da je milojevic dao sansu pavkovu,druga bi se pesma pevala,ovako mrsavo idemo slovacima jedina sansa je da poboku probijemo i pavkov postigne gol.jedini sposoban,da napravi prostor u špici napada vajda ce milojevic dati u igru jedinog napadaca.a prosle godine dokazao,da se radt o odlicnom strelcu,ionako sve lopte gledamo ako nema pavkova napred igraci se samo gledaju,kakav stojilkovic molim pored jednog pavkova.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Павков себи купио визу за први тим у реваншу против Трнаве. На потезу је Милоје. БРАВО ДЕЧКО! 👏👏👏

Kanidja PG

pre 5 godina

Tražimo centrafora a imamo istog u našem dvorištu.
Pavkov nije atraktivan,nema harizmu,ali godinama puni mreže redovno.Jak i spretan dovoljno.

Stefan

pre 5 godina

Milojevicu, Terzicu sta Vam vise nije jasno?

Imate Pavkova koji je najtalentovaniji igrac u ovom timu Zvezde i vredi vise od svih vasih ostalih kupljenih napadaca + Radonjic.

A vi ga i dalje drzite na klupi u medjunarodnim utakmicama.

Gledam na prvoj utakmici nemoc Zvezde koja je nabacivala lopote sa krila Benu ne bi li je ovaj odigrao glavom a najmanji je igrac u timu ?!? Naravno da Zvezda nema nikakve sanse ako nema visokog igraca u napadu jer su nam napadaci slabi i nesposobni da daju dovoljno golova a i niski su tako da nam ni brojni korneri ne vrede bez nekog ko moze da pogodi glavom.

Da je na tom mestu bio Pavkov rezultat bi sigurno bio barem 2:1 za Zvezdu ako ne i 3:1.
Da li uopste razmisljate u smeru da ubacite ovog talentovanog igraca da od pocetka igra utakmicu i izvuce Zvezdu iz trenutno izuzetno teske situacije?

duledudule

pre 5 godina

Gresimo se o Pavkova.Pa pustite ga par tekmi u kontinuitetu da igra.Treba nam 9 ko leba u Trnavi ja bi ga odpocetka.a sto se tice grobarskih botova.dve situacije.prva ofsajd druga ne.danas je mane dso gol iz ofsajda metar dva

Milivojko

pre 5 godina

Šta se dešava sa Srnićem,djeluje kao izgubljen?!Inače,Miloju treba u potpunosti i bez pogovora vjerovati u izbor tima,jer ovi sad na terenu nisu ni blizu onima što će u Trnavi igrati.

room 1408

pre 5 godina

@VeljaCZV-Svaka čast.Ne razumem sto je uzeo moj nik?Ocigledno moram ga promeniti.Svako danas ima pristup internetu.Ne razumem da covek jedno te isto piše uporno na različit nik.Isprva sam mislio da se sveti za Behramija i još neke moje komentare.

krajisnik

pre 5 godina

tito partija.... @
A poslije toga 3 pobjede Zvezde i 2 nerijesene...
Al neka, ako ti lijepse tako...
Inače 108 naspram 78 u pobedama u istoriji derbija, kupovina,gol razlika+ prvak evrope, svijeta....
Sve je na našoj strani

Prosečni Srbin

pre 5 godina

Sećam se kako su svi pljuvali ovog Pavkova, i dan danas se na društvenim mrežama zbijaju pošalice koliko nema pojma i većina vas u tome i dalje učestvuje.

Sada ga odjednom svi branite i govorite da je igrač za prvi tim. Nadam se da vam je i ovo jedna od pošalica.

јд123

pre 5 godina

те "навијаче" нико не може и неће да обузда
(анђео Земун, 12. avgust 2018 21:44)

Не може? НЕЋЕ,то си тачно рекао. Да држава хоће, то би решила за 24 часа. Поготово данас, када камере све снимају. То су све неки фини момци, о којима често у другим вестима пише да"су познати полицији, имају досије" и које апелациони суд увек ослобађа. Зашто се држава неће с њима да обрачуна, па да опет породице могу на стадион, а не да се родитељи боје да ће нека будала њиховом детету разбити главу, то се сви требају питати. Поготово када следећи пут изађете на изборе.

xxx-ov tata

pre 5 godina

batko tj. xxx tj. room. kako se ne smoris od menjanja nickova I pracenja Zvezde.? Idi bre covece napolje, prosetaj..(Spale, 12. avgust 2018 19:37) ... тј. Jumko... човек је овде 24/7, ово је његов живот...
(Крементина, 12. avgust 2018 19:47)Nemojte ljudi prozivati ovog decka, iz prve ruke znam njegovu situaciju koja je mnogo teska pa vas molim da se ne ljutite na njega a ujedno vas i molim da mu date poneki plus jer mu to u svoj njegovoj muci mnogo znaci.

Milos

pre 5 godina

Pavkov je vrhunski centarfor, pravi igrac, starog kova. Potpuna je nepravda da Stoiljkovic ( za koga mislim da nije los igrac, ali je ne spreman) pocne pre njega u Trnavi.

kadinjaca ipak pala

pre 5 godina

Pavkov je verovatno sa ova dva gola zasluzio da se sutra ni ne nadje u avionu za Slovacku! Tako funkcionisu stvari kod nas i zato smo tu gde jesmo!

analiticar_amater

pre 5 godina

Poslednja osam derbija tri pobede Partizana,cetiri neresene i jedna pobeda zvezde
(tito partija zvezdina armija, 12. avgust 2018 20:29)

Prosle sezone tri derbija, dve neresene, jedna pobeda Zvezde, dva penala za Partizan, tri puta predjen centar i jedan sut na gol Zvezde. Svako ce da racuna kako mu odgovara.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Даде га Павков и то ногом са дистанце. Браво! Шта ти ово онда говори Милоје? 🤔

Dejan CZ

pre 5 godina

Pavkov svojom igrom i konstitucijom podseca malo na Drulica...Protiv Spartaksa samo sto je usao omogucio je Benu da postigne gol i od tog trenutka covek nestade sa spiska...Ja sam mislio da on ide kako je pisano u Valjadolid pa zato ne igra...Ukoliko ostaje u Zvezdi mi smo resili pitanje centarfora...Stojiljkovic nema tu sta da trazi u prvoj postavi.

kolja

pre 5 godina

Pavkov je za Stoiljkovica-Kavani!Mislim da Milojevic forsira svog igraca,potpuno nepravedno.Pa taj Pavkov je ipak prosle godine uveo Radnicki u Evropu sam,a ovak negde u Turskoj nije igrao 15 minuta za celu sezonu.I to se vidi golim okom.Treba da im zameni uloge dok je na vreme.Da nas "trnje " ne izbode...

анђео Земун

pre 5 godina

Пре неки дан, кад је Кафу дошао, рекао сам да он није и не може бити центарфор, и да је Павкову направњена највећа неправда у Звезди у последњих неколико година! Треба му дати шансу и истрпети га, сетите се шта смо све истрпели код А. Пешића, колико год је голова дао прошле сезоне, могао је још толико, и што је најгоре "омануо" је у неким важним утакмицама када је требало да их реши лако! Павков није неки екстра техничар али је крупан и агресиван и кидише на гол, што и јесте улога центарфора, а опет није му тешко да помогне и одбрани! Нисам неки заљубљеник у њега али тренутно он нам је најбоље решење јер већина тимова против нас у нашој лиги и старту еврокупова игра затворено и за то ти треба разбијач а не центарфор са неком префињеном техником! Нипошто не треба заборавити да је он у Радничком био први стрелац лиге, и као што сам у коментару написао тада, без потцењивања ФК Раднички, али њихов и Звездин нападачки део се ипак не могу поредити! Зато задржати га ову сезону а за 900к евра га увек могу продати, али те паре (намерно избегавам реч "суму" да не помислите на оног из ФКП)тренутно Звезди не чини ништа а ако прођу у Евролигашки део, цена може само да му расте! Стрпљење за Милана и све снаге на Европу и не само Звезда, јер никад нисмо имали отворенији пут ка лигашком делу! Причати о Звездиној казни је илузорно, те "навијаче" нико не може и неће да обузда АЛИ ДА УЕФА МАКСИМАЛНО ПРЕТЕРУЈЕ КАДА СУ СРПСКИ ТИМОВИ У ПИТАЊУ ЈЕ НЕИЗБРИСИВА ЧИЊЕНИЦА!!!

Budite pametni

pre 5 godina

Imam osećaj da pojedinci pišu komentare samo s namerom da navijači "večitih" budu konstantno zavađeni umesto da se složno ujedine oko ideja da mafijašima i narko dilerima nije mestu u srpskom sportu, kao i da je potrebna privatizacija na pravi način.

veliki strumf

pre 5 godina

Bravo Pavkov! Bas lep gol. Čovek je vrlo dobar špic, trenutno znatno bolji od Stojiljkovića, bolji i u skoku i u igri ledjima i morao bi da ima prednost u Trnavi.

Vladimir

pre 5 godina

Potvrdjuje se da je Pavkov mnogo korisniji za tim od Stojiljkovica. Nisu u pitanju samo golovi vec treba pogledati koliko je on vazdusnih duela dobio, a ume i da lepo razigra saigrace. Stojiljkovic do sada nista nkje pokazao kako bi bio u startnih 11. Pre bi sansu umesto njega trebalo dati malom Joveljicu.

Тарми

pre 5 godina

Не знам зашто се помиње умор кад цела прва постава није играла, изузев Дегенека и Јовичића који су ушли са клупе у другом полувремену. Чак је и Борјан одмарао. : - )

Max

pre 5 godina

Toma, 12. avgust 2018 21:28)
Mislim suprotno,mozda nece od pocetka ali ulazi na vrijeme. Jak je ,zna asistirati,a ocito zna i van peterca.Ipak mislim da trener zna posao. Svako dobro.

krajisnik

pre 5 godina

Što se tiče Pavkova, mnogo je bolje rješenje za razbijanje bunkera od Bena.
Može da pokupi centsrsuteve, ali i da odvuce na sebe bar 2 igrača, što bi oslobodilo prostor za Radonju, Bena sa krila i povratne lopte na vezne igrače.
Treba isto reći da on nije kvalitet Zigica.
Nije ni toliko jak u duelu, nema neku brzinu, ali je trenutno najbolji zvezdin napadač.
Mali Joveljic nije još kalibar za evropske utakmice realno,ali mu treba davati šansu po 15 -20 minuta.
Talenat da, ali u Srbiji, našim novinarima , koji su isto pisali za Filipa Jankovića, Plavsica, Jovanovića, Ristica,Rajkovića,Grujića...
Jedino Luka Jović igra, ali ni on nije standardan u Ajntrahtu
Isto to važi i za grobarske 'talente"

Zlatko

pre 5 godina

Bravo Miloje, bravo momci ! Nego imam jedno pitanje za `delije`, one zbog kojih ne mozemo nasu Zvezdu da gledamo uzivo, oni sto im je Uefa-Mafija...Cujem na svaku utakmicu pjevaju pjesmu `Nek' nam Bog da srece da se vrate dani, slavni dani nase proslosti,`pa me interesuje jel mislite na slavne dane u Uefa-mafiji ? Zelite tamo da nesto uradimo i da to nasa djeca gledaju ? Ili mislite na `domacu ligu` sto mislim da nije slucaj... Pa me interesuje kako to, prizeljkujete da nam se Zvezda vrati medju tu `mafiju` kako ih nazivate, zvizdite im, skandirate im, lomite, gadjete sa tribina, zakopavate klub svojim djecijim ponasanjem ? El to ?
(Piksel, 12. avgust 2018 21:01)

Da li ti misliš da oni kojima si se obratio razumeju šta si pitao? Da, to su isti oni koji pevaju "uvek Zvezdo računaj na nas" a onda posle ne dođu na utakmicu sezone glumeći veće katolike od Pape. Da, to su isti oni kojima je draža pobeda gostujećeg tima. Protiv Milana su istakli samo crveno-crne boje na svojoj tribini, a za Oli su čak i pevali. To su isti oni koji bi da gledaju Real, Fener, CSKA ali bojkotuju Zadar, Cibonu i Olimpiju. To su isti oni od principa kojima smeta jedan Omić ali im ne smeta jedan Prosinečki.

nex

pre 5 godina

@objektivno

Potpuno se slazem s tobom. Mali Simic je za ono malo vremena na terenu pokazao umece. A zeljan je i,sto kazes,moze 2 utakmice za redom da igra

Author

pre 5 godina

@xxx djabe tebi škola
@room1408 to nije ništa novo. Kad je jedan klub veći a ti navijaš za drugi, nekako kompleksi prirodno nameću da više voliš da Zvezda izgubi nego da Partizan pobedi.

Kavkaz

pre 5 godina

Ne znam zasto Milojevic ne forsira Pavkova malo vise,covek nije nesto brz i agilan ali je za sesnesterac pravi razbijac.Izgleda da se u upravi nesto desava oko Pavkova,kupili smo ga od Radnickog pa ga vratili odmah na pozajmicu,sad je opet ovde.Sasvim dobar igrac i za Evropu.

Toma

pre 5 godina

Čim Pavkova nije izveo u poluvremenu, verovatno ga nećemo videti u Trnavi... O čemu se tu radi, ostaje zagonetka. Meni liči na tvrdoglavost.

beogradski

pre 5 godina

(Piksel, 12. avgust 2018 21:01)

to su, takođe, iste one srbende, koje bojkotuju zvezdu ako dođe neki musliman ili hrvat u zvezdu, a prerađuju pesme hanke paldum, miše kovača, dubrovačkih trubadura.....isti oni koji se bore za zdravu srbiju, protiv bele kuge, dok pevaju kako će navijačima partizana da stavljaju svoj polni organ u usta....veliki pravoslavci, a pevaju ubi i zakolji da već neko ne postoji.....ima još mnogo kontradiktornosti u umovima nekakvih vatrenih navijača zvezde ili delija, kako god.....

Крементина

pre 5 godina

batko tj. xxx tj. room. kako se ne smoris od menjanja nickova I pracenja Zvezde.? Idi bre covece napolje, prosetaj..
(Spale, 12. avgust 2018 19:37)

... тј. Jumko... човек је овде 24/7, ово је његов живот...

d

pre 5 godina

Koji si ti meni car, gledas kako hoces. U poslednjih 10 derbija Zvezda ima 3 pobede isto kao i Partizan. A sta mislis da krenemo od '45? Zvezda ima 63 naspram Partizanovih 48 u prvenstvu, u kupu 20 naspram Partizanovih 12. Na ostalim utakmicama, razni turniri i prijateljske 25 prema 20 za Zvezdu.
(d, 12. avgust 2018 20:53)

Samog sebe da ispravim, Zvezda ima 63 naspram Partizanovih 46 pobeda u prvenstvu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Београдски - И ја сам навијач Звезде, ватрени Делија и не познајем ватренијег, да ме познајеш увјерио бих се, па не радим све то што раде ти навијачи Звезде што си набројао и не понашам се као они, и не подржавам доста тога што они подржавају, НЕ ИДЕНТИФИКУЈЕМ СЕ СА ТАКВИМА А СУМЊАМ ДА СУ ТО И НАВИЈАЧИ И ДА ДОЛАЗЕ ШТО ВОЛЕ СТВАРНО ЗВЕЗДУ. ИМАЈУ ОНИ СВОЈ ЗАДАТАК ЗБОГ ЧЕГА ДОЛАЗЕ НА СТАДИОН, буди сигуран. Зато никад немој да стављаш у исти "кош" све навијаче једног клуба, било који клуб да је у питању. Увриједио си ме својим нереалним коментаром, дужан си ми извињење. ПОЗДРАВ ОД ПРАВОГ ДЕЛИЈЕ! 🙌

SUPERMAN

pre 5 godina

Ja ne znam kakvog mi centarfora mozemo trenutno naci na trzistu da je bolji od Pavkova. Stace nam neki Tomane cija je cena i manja od njegove na trzistu uz to veoma mlad igrac, a ima sve sto zvezdi fali, pruzite mu sansu sigurno ne može biti gori od Stojiljkovica, kako smo se patili protiv Trnave, 100 centarsuteva i niti jedan ne mozemo ni dohvatiti, a kamoli zapretiti ozbiljnije, sta i da dovedeno sad nabadaca, kad ce on biti spreman,trebace mu vreme da se uklopi, a mi vremena nemamo.

zvezdaš89

pre 5 godina

Ovaj lik što se potpisuje kao room1408 ladno poceo sam sebi da replicira i da se svadja sa samim sobom po komentarima ahahahaha strasno majke mi kakvih likova ovde ima :-)

Ciga Đorđević

pre 5 godina

true facts, druže, nisu znali ni fudbaleri partizana u polufinalu kupa (čini mi se 2004.) kad je Pantela posle auta dao gol, a vaši igrači dizali ruke.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Уписани нови бодови али и потврђено да би Павков тренутно требао бити први избор у нападу и у Европи, бар је моја процјена таква. На потезу је Милоје. БРАВО👏👏ЗВЕЗДО❤!

P

pre 5 godina

Pavkov je odlicno odigrao...pravi centarfor, snazan , razigrava saigrace dobar u skoku i prijemu lopte vcrs zaista izvanredan.Nadam se da ce igrati u Trnavi kao i Veljko Simic, koga svuda ima na terenu stalno se nudi brz je sa loptom dobar tehnicar pravi razliku.