Nedelja, 12.08.2018.

10:45

"Paklena" postava Denvera kuca na velika vrata

Denver Nagetsi nadolazeća su franšiza u NBA ligi i naredne godine mladi tim iz Kolorada trebalo bi da napravi korak napred i obezbedi plej-of.

Izvor: PT

"Paklena" postava Denvera kuca na velika vrata IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Janko

pre 5 godina

Kakva bre velika vrata?Moje mišljenje je da treba da skaču od sreće ako se do plej-ofa proguraju da su na East pa i nešto da kažeš ali su oni na West konferenciji gde su nikad jači GSW, Houston, Lakersi tu i tamo, Thunderi, Juta koja je solidna, Portland, Pa Pelikansi itd... Nemaju šanse za više od 1 kola plej-ofa po mom mišljenju ali ko zna sve je moguće...

Sloboda narodu!

pre 5 godina

Svaki put kada vaš novinar napiše reč "franšiza", jedna mala panda se samoubije
@(#SpasimoPande, 12. avgust 2018 11:59)


Smrt fransizmu!

Drax

pre 5 godina

Najdalje drugi krug plejofa i to vrlo tesko da se ostvari.Dobra je to ekipa ali nije odlicna ekipa.Na zapadu svaka ekipa na vrhu ima elitnog igraca koji pravi razliku.

NastyB

pre 5 godina

(јд123, 12. avgust 2018 16:15)


Milsapa mogu da trejduju samo ove sezone, ali ne verujem da ima takvih ludaka koji će dati 30 miliona dolara na solidnog 34-godišnjaka. Osim ako se ne zove LeBron. Jer, Milsap ima važeći ugovor još ovu sezonu, a sledeća je TEAM OPTION, što znači da će, gotovo sigurno, završiti sa njim i bez otpuštanja.

Šteta je samo što se ne zna kako će mali Porter proći sa povredom, ali Denver, uz Finiks, ima najbolji "medicinski tim", tačnije, igrači sa teškim povredama se u ta dva tima najbolje oporavljaju. Tako da verujem da će dečko pokazati sav svoj potencijal i može biti još jedan u nizu "krađa" sa pozicije 9-og pika. A 9. pikovi su bili u zadnjih 10-ak godina, na primer, Gordon Hejvard, Andre Dramond, Kemba Voker. DeMar DeRozan, a nekada i Amare3 Stoudemajer.

јд123

pre 5 godina

valjda ima defanzivnih asistenata Melounu,pošto njega baš briga za odbranu. U svakom slučaju,srećno,trebaće im ...
(nevski, 12. avgust 2018 13:39)

Баш супротно. Мелоун важи за тренера који гаји дефанзивну кошарку. Проблем је што нема играче за то. Претпрошлу сезону сам читао интервју где сам признаје да је променио тактику тек после савета свог оца, који му је рекао да не може терати свој стил, ако нема играче за то. Онда је променио тактику и Денвер је на крају била једна о од најбољих офанзивих екипа.

Sledece ofsezone im je prekretnica. Tada biraju da li daju pare Milsapu ili Lajlsu, koji je imao sasvim solidnu ruki sezonu, mada mora jos puno da napreduje.
(fidelio, 12. avgust 2018 12:30)

Потпуно се слажем. Отпуштањем или трејдовањем Милсапа стварају простор у селери капу. За сада се ништа не зна. Треба сачекати крај сезоне. Видети да ли ће Лајлс даље напредовати и Портер експлодирати ако га повреде заобиђу. Питање је шта ће бити са ГСВ. Да ли ће звезде и даље пристати на мање плате, само да остану на окупу. Дурент је већ хвалио Денвер ;). Дају нпр Портера и Милсапа и још неке пикове за Дурента. Или ако ГСВ одлучи да по сваку цену задрже Дурента и дају му максималан уговор, па морају трејдовати неку другу звезду. У том случају Денвер трејдује Милсапа за Грина и тако реше проблем у дефанзиви. Их, што је лепо сањати недељом поподне ;).

Nikola

pre 5 godina

Uopste ne shvatate poentu ovde. Igraci koji ce ove godine sacinjavati prvi tim su za celu proslu odigrali ukupno samo nekih 65 minuta zajedno na parketu (zbog povreda najvise). Za to vreme su imali brutalnu statistiku a i izgledali su nenormalno jaki. Nema veze sto tu nema All Star igraca ili sto nisu prosle sezone usli u PO, ako naprave tu hemiju, to pada u zaborav. Ako ostanu svi zdravi, mogu bilo koga da pobede.

big

pre 5 godina

IT može da bude vrlo važan za Denver, jer je velika pretnja spolja uz Nikolu na terenu, i cela spoljna linija uz Jokića kao lidera može da eksplodira, svi znamo da čini saigrače boljim i povećava im procente kada je na terenu. Ima baš puno talenta u Denveru i biće zanimljivo pratiti gde će to da ode.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Dzaba bilo konja vranih, po livadi razigranih.....
(zoran, 12. avgust 2018 12:43)

Sat sa zlatnim lancem iz salasa... Znate li pricu o Lazi Ladackom...?

Milan

pre 5 godina

@(nBgd, 12. avgust 2018 10:53)

U prvoj recenici komentara kazes da su svetlosnim godinama od paklene petorke, a na kraju napises max domet denvera 1 ili 2 runda playoff-a. Pa druze, druga runda playoffa na zapadu znaci da si u 4 5 najboljih timova u nba ili ti na svetu. To je onda svakako paklena postava. Denver ima dobar tim, pitanje je samo da li trener moze da napreduje i da izvuce iz ove ekipe max. Misljenja sam da je on najslabija karika i zivo me interesuje da li je napredovao preko leta. Slicna prica kao i Radonjic u zvezdi, al on je covek vidno napredovao od poraza od cibone u areni.

nevski

pre 5 godina

Dubsi su paklena postava,to košarka nikad više neće videti. Što se Denvera tiče,voleo bih zbog Jokića da udju u plej of,ali,ukoliko budu igrali odbranu kao prošle sezone,i gubili utakmice od najgorih timova,teško. Zapad je još jači nego prošle godine....Redom
GSW,Hjuston,OKC,Juta,San Antonio,Portland,Minesota,Lejkersi,Denver,Nju Orleans,Dalas, nije sigurno da će ovakav redosled biti i na kraju,alikoliko će teško biti... mora da se igra odbrana,u tom slučaju Denver može i do ,petog,šestog mesta... valjda ima defanzivnih asistenata Melounu,pošto njega baš briga za odbranu. U svakom slučaju,srećno,trebaće im ...

Neko iz Banata

pre 5 godina

Denver je jedina ekipa koja moze da parira GSW i Hjustonu u ofanzivi i to dokazuju vec 2sezone.Milsap je doveden da zakrpi Jokica u odbrani,sto nije uradio zbog povrede,a pitanje je da li ce i moci(istice mu ugovor ove sezone,tako da ce se truditi da dobije tu dodatnu godinu tj. 30M,ili bar jos jedan visegodisnji ugovor u drugoj ekipi).Marej i Haris su brutalni suteri(splash brothers 2.0),njihov problem je bio i ostao druga postava i losa odbrana,a sve sto su doveli je cak i gore od onih koje su imali u defanzivi.Predvidjam da ce opet biti na granici PO(Juta,GSW i Hjuston su sigurni,a sa ostalima krjanje do poslednje utakmice kao i ove sezone),ostaje da se nadaju da ce SaS i LaC krenuti u rebuilding, pa im donekle olaksaju "najezdu" LaL-a i Dalasa.

fidelio

pre 5 godina

Odlicno su odradili draft ove sezone. MPJ je uzet kao 15-ti pik, sto je izuzetno nisko za takvog igraca, ali tome su verovatno kumovale povrede. Ako se oporavi i pocne da igra na svom nivou, resili su i pitanje na poziciji 3. Sledece ofsezone im je prekretnica. Tada biraju da li daju pare Milsapu ili Lajlsu, koji je imao sasvim solidnu ruki sezonu, mada mora jos puno da napreduje. Takodje, tada bi trebalo i da vezu Mareja jednim velikim ugovorom. Definitivno u velikoj meri podsecaju na GSW iz vremena dok jos nisu postali ovo sto su sada. Ocekujem da ova sezona bude “bum” za Mareja i naravno, 6. mesto na zapadu. Ljudi ih mnogo potcenjuju, a prosle godine su bili na 3 pobede od treceg mesta.

neko iz mase

pre 5 godina

Setite se Portladna prosle sezone, nerealne partije Lilarda u regularnom delu kojim ih lansirao u sam vrh zapada. Doduse, razlicit igrac u poredjenju sa Herisom i Marejem ali ne i ne moguc scenario za Denver ove godine. Jeste zapad jak al uvek neki "autsajder" napravi pometnju.

Pera

pre 5 godina

Nadam se da je novim Jokicevim ugovorom stavljena tacka na Melounovo eksperimentisanje igranja Nikole na cetvorci i zajedno sa Plamlijem.. setite se samo, ko je pratio, kako je Nikola igrao stegnuto previh 20 utakmica kada im je dosap Milsap jer ni sam nije prihvatio da je on glavni i koliko je puta dodao loptu kada je imao otvorene suteve... 7 poena, 3 poena, celu utakmicu sutne samo 4 puta itd, onda se mucio sa Plamlijem dok konacno nije zaigrao svoju kosarku od Februara i tada krecu brojevi - Feb 22ppg, Mart 21ppg, April 25ppg uz skoro 10apg i skokova.
Samo se plasim da ce Barton mnogo da solira i da ce imati mnogo nerezonskih suteva ali sa IT, zdravim Milsapom, trecom godinom za Mareja, cetvrtom za Harisa, Lajsom, Kregom.. Denveru svi predvidjaju skor od 51-31 za ovu godinu i 4. mesto na nikad jacem Zapadu i to iza GSW, Hjustona i Oklahome mada me bas zanima kako ce i Oklahoma igrati.. koliko god je Karmelo bio bezveze prethodnu godinu, zanima me ko ce da nadoknadi njegovih skoro 17ppg i toliko suteva (nece sve sami moci Vestbruk i Dzordz)...
Zdrava Juta ce biti brutalna, Pelikansi bez Ronda i bez Kazinsa ali sa Rendalom, Portland je slabiji nego prosle godine, Lejkersi su enigma cak i sa Lebronom.. ali nova sezona ima da kida...
Pozdrav...

Marin (MEDJUGORJE)

pre 5 godina

Opet Pepsi centar nece videti plej of , bice 9-10 ne moze defanziva 0 ,Somborski djevrek ne pipa odbranu, marej (dimitrov) isto ocaj, geri heris divlja kao Clarkson , nema tu pomoci , budite srecni ako budu 8-mi pa popiju metlicu bez drske ...

Bogoje Panajotovic

pre 5 godina

Ovaj Ajzea Tomas je igrao jos dok sam isao u gimnaziju,a to je bilo pre 25god.Izdrzljivi su...
(Mile Dodik, 12. avgust 2018 11:07)

Mislim da je tada bio jos stariji.

krambambuli pabč

pre 5 godina

Istok i zapad su k'o pedu i oko. Zapad je, već decenijama, dominantniji. Na istoku Boston gura na keš i staru slavu. Ostali su smešni. Više se kinte pumpa u am fudbal jer im je to bolja fora od basketa. Ba istoku nema više "velikih belih zvezda". Da se Jokić priklonio nekom NY, pa čak i Filadelfiji, bio bi k'o Tramp u Alabami (predmet obožavanja, za neupućene, idol).

Jaran

pre 5 godina

nBgd
Ne bi Srbin bio to sto jeste kada bi mislio malo drugacije. Vec 2 sezone citam na b92 mudrosti strucnjaka koji kazu da Marej i Heris nemaju pojma i da guse Jokica...

Jotaro

pre 5 godina

Da su na istoku zavrsili bi regularni deo kao treci ili cetvrti. U PO bi isli mozda i do finala konferencije...
Na zapadu mogu da budu i cetvrti, a mogu lagano i da ne udju u PO...

SUPERMAN

pre 5 godina

Cuj paklena postava Denvera, reko bi imaju tri ol star igraca, mlada i perspektivna jeste, ali ne treba ih dizati u nebesa, za pocetak neka udju u plej of, a za par godina cemo videti koliki su im dalji dometi.

Mladen

pre 5 godina

Denver neće ući u Play Off !
Zdrav razum to govori,koliko god mi voleli da bude suprotno ...
Ekipe koje su ga igrale prošle godine ostale su barem na nivou prošle sezone + Lejkersi koje ne treba ni pominjati + Dalas koji će ući u razmatranje.
Defanzivno kardinalna ekipa,od ofanzive ne mogu da žive u meri da su sigurni u Top 8 Zapada ...
Mediji predstavljaju njihov tim kao da su u najmanju ruku New Orleans ili recimo Philadelphia...
Barton je silovatelj,Mari i Heris dobar prosek,ništa preko toga ...
Ajzea izlazi iz svi znamo kakve situacije ...
Ja i nisam optimista ...

Cabos

pre 5 godina

Nbgd

Brad Stivens da ne duzim komentar dalje. Meloun je ko Miloje kod nas, dobar je za mlade talente da ih digne kako.je i Jokica, ali nije takticki potkovan ni u 10 trenera lige.

Nemanja

pre 5 godina

Tesko ce oni i ove godine u play off. Zapad je nikad jaci. Mada i da udju, sta im vredi kada ce ih pocistiti ili GSW ili neko ko bude u vrhu. Jer Den tesko moze vise od 7-8 mesta.

Srđanr

pre 5 godina

Najveci upitnik je u kakvom ce stanju biti porter. Ako bi on bio zdrav,dobili bi jos jednog odlicnog kos igraca,a barton bi skliznuo na klupu,gdje realno i zasluzuje obzirom da je kruninalan u odbrani.ako kliknu,mogli bi prijetnja cak i za dubse,obzirom da ce imati 120 poena u rukama u svakoj utakmici lagano.nadam se da ce milsap uspjeti makar malo da zakrpi jokaru u odbrani i da ce biti 3-4 na zapadu,pa onda sta bude.

gg

pre 5 godina

ja ovde ne vidim nikakvu paklenu postavu,cak sto vise mnogo su slabiji nego prosle sezone,i apsolutno nemaju teoretske sanse za play off..

paklena postava ja pomislio na karija i ekipu,kad ono denver...al me nasmeja ahhaha

room 1408

pre 5 godina

Još da se zovu Boston Seltics pa da vam verujemo,..Ovako klub srednjeg kvaliteta sto se tiče NBA.Po tradiciji,uspehu,trofejima,...Mrka kapa,..

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

Nadajmo se da ce malo vise da porade u odbrani jer tu najvise skripi. Bice lepo opet gledati naseg Joku u regularnom delu a nadam se i u plej ofu.. :)

23

pre 5 godina

Sve je to lepo,ta statistika,lepo je sto je neko naš tamo bitan igrac,pa malo glorifikujemo sve sto se tamo radi.Ali utakmica se igra zbog pobede i pobeda je ono bitno.Sve ovo ostalo je bitno ako pobedis.Denver do sada nije bila pobednicka ekipa,nije usla ni u play off,a ne uradila nesto vise.Trenutno ima bar 5 ekipa boljih od njih na zapadu.Tako da,o toj statistici kad dodje vreme.

Lale gator

pre 5 godina

Borba za plej of sa Lejkersima. Drugo kolo maksimalan i skoro nerealan domet. Nikakve sanse nemaju protiv Hou i Gsw, sto znaci da mora da budu sesti na kraju.

nBgd

pre 5 godina

Svetlosnim godinama su oni daleko od paklene postave. Najavljuju vec 2-3 godine Marija i Herisa kao da su ne znam sta a Denver ne moze u plej of da udje. Koliko se prica u njima dvojici pomislio bi neko da igraju kao Tejtum i Dzajlen Braun iz seltiksa, dve novajlije koje ce doneti jako veliki doprinos finalu istoka seltiksima sledece sezone a ne borbu sa plej of. Od Jokica se dosta ocekuje ove sezone i dosta ce se on pitati u Denveru jer dosta toga funkcionise po pitanju toga ko koliki ugovor ima, a i bilo bi nerealno neocekivati da igrac sa ugovorom od 150+ mil nije prva opcija u napadu. Videcemo u kakvom ce izdanju biti Milsap i Tomas. Domet denvera prva druga runda plej ofa max

nBgd

pre 5 godina

Svetlosnim godinama su oni daleko od paklene postave. Najavljuju vec 2-3 godine Marija i Herisa kao da su ne znam sta a Denver ne moze u plej of da udje. Koliko se prica u njima dvojici pomislio bi neko da igraju kao Tejtum i Dzajlen Braun iz seltiksa, dve novajlije koje ce doneti jako veliki doprinos finalu istoka seltiksima sledece sezone a ne borbu sa plej of. Od Jokica se dosta ocekuje ove sezone i dosta ce se on pitati u Denveru jer dosta toga funkcionise po pitanju toga ko koliki ugovor ima, a i bilo bi nerealno neocekivati da igrac sa ugovorom od 150+ mil nije prva opcija u napadu. Videcemo u kakvom ce izdanju biti Milsap i Tomas. Domet denvera prva druga runda plej ofa max

Cabos

pre 5 godina

Nbgd

Brad Stivens da ne duzim komentar dalje. Meloun je ko Miloje kod nas, dobar je za mlade talente da ih digne kako.je i Jokica, ali nije takticki potkovan ni u 10 trenera lige.

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

Nadajmo se da ce malo vise da porade u odbrani jer tu najvise skripi. Bice lepo opet gledati naseg Joku u regularnom delu a nadam se i u plej ofu.. :)

SUPERMAN

pre 5 godina

Cuj paklena postava Denvera, reko bi imaju tri ol star igraca, mlada i perspektivna jeste, ali ne treba ih dizati u nebesa, za pocetak neka udju u plej of, a za par godina cemo videti koliki su im dalji dometi.

Bogoje Panajotovic

pre 5 godina

Ovaj Ajzea Tomas je igrao jos dok sam isao u gimnaziju,a to je bilo pre 25god.Izdrzljivi su...
(Mile Dodik, 12. avgust 2018 11:07)

Mislim da je tada bio jos stariji.

room 1408

pre 5 godina

Još da se zovu Boston Seltics pa da vam verujemo,..Ovako klub srednjeg kvaliteta sto se tiče NBA.Po tradiciji,uspehu,trofejima,...Mrka kapa,..

Jaran

pre 5 godina

nBgd
Ne bi Srbin bio to sto jeste kada bi mislio malo drugacije. Vec 2 sezone citam na b92 mudrosti strucnjaka koji kazu da Marej i Heris nemaju pojma i da guse Jokica...

23

pre 5 godina

Sve je to lepo,ta statistika,lepo je sto je neko naš tamo bitan igrac,pa malo glorifikujemo sve sto se tamo radi.Ali utakmica se igra zbog pobede i pobeda je ono bitno.Sve ovo ostalo je bitno ako pobedis.Denver do sada nije bila pobednicka ekipa,nije usla ni u play off,a ne uradila nesto vise.Trenutno ima bar 5 ekipa boljih od njih na zapadu.Tako da,o toj statistici kad dodje vreme.

Pera

pre 5 godina

Nadam se da je novim Jokicevim ugovorom stavljena tacka na Melounovo eksperimentisanje igranja Nikole na cetvorci i zajedno sa Plamlijem.. setite se samo, ko je pratio, kako je Nikola igrao stegnuto previh 20 utakmica kada im je dosap Milsap jer ni sam nije prihvatio da je on glavni i koliko je puta dodao loptu kada je imao otvorene suteve... 7 poena, 3 poena, celu utakmicu sutne samo 4 puta itd, onda se mucio sa Plamlijem dok konacno nije zaigrao svoju kosarku od Februara i tada krecu brojevi - Feb 22ppg, Mart 21ppg, April 25ppg uz skoro 10apg i skokova.
Samo se plasim da ce Barton mnogo da solira i da ce imati mnogo nerezonskih suteva ali sa IT, zdravim Milsapom, trecom godinom za Mareja, cetvrtom za Harisa, Lajsom, Kregom.. Denveru svi predvidjaju skor od 51-31 za ovu godinu i 4. mesto na nikad jacem Zapadu i to iza GSW, Hjustona i Oklahome mada me bas zanima kako ce i Oklahoma igrati.. koliko god je Karmelo bio bezveze prethodnu godinu, zanima me ko ce da nadoknadi njegovih skoro 17ppg i toliko suteva (nece sve sami moci Vestbruk i Dzordz)...
Zdrava Juta ce biti brutalna, Pelikansi bez Ronda i bez Kazinsa ali sa Rendalom, Portland je slabiji nego prosle godine, Lejkersi su enigma cak i sa Lebronom.. ali nova sezona ima da kida...
Pozdrav...

Nemanja

pre 5 godina

Tesko ce oni i ove godine u play off. Zapad je nikad jaci. Mada i da udju, sta im vredi kada ce ih pocistiti ili GSW ili neko ko bude u vrhu. Jer Den tesko moze vise od 7-8 mesta.

krambambuli pabč

pre 5 godina

Istok i zapad su k'o pedu i oko. Zapad je, već decenijama, dominantniji. Na istoku Boston gura na keš i staru slavu. Ostali su smešni. Više se kinte pumpa u am fudbal jer im je to bolja fora od basketa. Ba istoku nema više "velikih belih zvezda". Da se Jokić priklonio nekom NY, pa čak i Filadelfiji, bio bi k'o Tramp u Alabami (predmet obožavanja, za neupućene, idol).

Milan

pre 5 godina

@(nBgd, 12. avgust 2018 10:53)

U prvoj recenici komentara kazes da su svetlosnim godinama od paklene petorke, a na kraju napises max domet denvera 1 ili 2 runda playoff-a. Pa druze, druga runda playoffa na zapadu znaci da si u 4 5 najboljih timova u nba ili ti na svetu. To je onda svakako paklena postava. Denver ima dobar tim, pitanje je samo da li trener moze da napreduje i da izvuce iz ove ekipe max. Misljenja sam da je on najslabija karika i zivo me interesuje da li je napredovao preko leta. Slicna prica kao i Radonjic u zvezdi, al on je covek vidno napredovao od poraza od cibone u areni.

fidelio

pre 5 godina

Odlicno su odradili draft ove sezone. MPJ je uzet kao 15-ti pik, sto je izuzetno nisko za takvog igraca, ali tome su verovatno kumovale povrede. Ako se oporavi i pocne da igra na svom nivou, resili su i pitanje na poziciji 3. Sledece ofsezone im je prekretnica. Tada biraju da li daju pare Milsapu ili Lajlsu, koji je imao sasvim solidnu ruki sezonu, mada mora jos puno da napreduje. Takodje, tada bi trebalo i da vezu Mareja jednim velikim ugovorom. Definitivno u velikoj meri podsecaju na GSW iz vremena dok jos nisu postali ovo sto su sada. Ocekujem da ova sezona bude “bum” za Mareja i naravno, 6. mesto na zapadu. Ljudi ih mnogo potcenjuju, a prosle godine su bili na 3 pobede od treceg mesta.

Nikola

pre 5 godina

Uopste ne shvatate poentu ovde. Igraci koji ce ove godine sacinjavati prvi tim su za celu proslu odigrali ukupno samo nekih 65 minuta zajedno na parketu (zbog povreda najvise). Za to vreme su imali brutalnu statistiku a i izgledali su nenormalno jaki. Nema veze sto tu nema All Star igraca ili sto nisu prosle sezone usli u PO, ako naprave tu hemiju, to pada u zaborav. Ako ostanu svi zdravi, mogu bilo koga da pobede.

Srđanr

pre 5 godina

Najveci upitnik je u kakvom ce stanju biti porter. Ako bi on bio zdrav,dobili bi jos jednog odlicnog kos igraca,a barton bi skliznuo na klupu,gdje realno i zasluzuje obzirom da je kruninalan u odbrani.ako kliknu,mogli bi prijetnja cak i za dubse,obzirom da ce imati 120 poena u rukama u svakoj utakmici lagano.nadam se da ce milsap uspjeti makar malo da zakrpi jokaru u odbrani i da ce biti 3-4 na zapadu,pa onda sta bude.

јд123

pre 5 godina

valjda ima defanzivnih asistenata Melounu,pošto njega baš briga za odbranu. U svakom slučaju,srećno,trebaće im ...
(nevski, 12. avgust 2018 13:39)

Баш супротно. Мелоун важи за тренера који гаји дефанзивну кошарку. Проблем је што нема играче за то. Претпрошлу сезону сам читао интервју где сам признаје да је променио тактику тек после савета свог оца, који му је рекао да не може терати свој стил, ако нема играче за то. Онда је променио тактику и Денвер је на крају била једна о од најбољих офанзивих екипа.

Sledece ofsezone im je prekretnica. Tada biraju da li daju pare Milsapu ili Lajlsu, koji je imao sasvim solidnu ruki sezonu, mada mora jos puno da napreduje.
(fidelio, 12. avgust 2018 12:30)

Потпуно се слажем. Отпуштањем или трејдовањем Милсапа стварају простор у селери капу. За сада се ништа не зна. Треба сачекати крај сезоне. Видети да ли ће Лајлс даље напредовати и Портер експлодирати ако га повреде заобиђу. Питање је шта ће бити са ГСВ. Да ли ће звезде и даље пристати на мање плате, само да остану на окупу. Дурент је већ хвалио Денвер ;). Дају нпр Портера и Милсапа и још неке пикове за Дурента. Или ако ГСВ одлучи да по сваку цену задрже Дурента и дају му максималан уговор, па морају трејдовати неку другу звезду. У том случају Денвер трејдује Милсапа за Грина и тако реше проблем у дефанзиви. Их, што је лепо сањати недељом поподне ;).

neko iz mase

pre 5 godina

Setite se Portladna prosle sezone, nerealne partije Lilarda u regularnom delu kojim ih lansirao u sam vrh zapada. Doduse, razlicit igrac u poredjenju sa Herisom i Marejem ali ne i ne moguc scenario za Denver ove godine. Jeste zapad jak al uvek neki "autsajder" napravi pometnju.

Sloboda narodu!

pre 5 godina

Svaki put kada vaš novinar napiše reč "franšiza", jedna mala panda se samoubije
@(#SpasimoPande, 12. avgust 2018 11:59)


Smrt fransizmu!

Mladen

pre 5 godina

Denver neće ući u Play Off !
Zdrav razum to govori,koliko god mi voleli da bude suprotno ...
Ekipe koje su ga igrale prošle godine ostale su barem na nivou prošle sezone + Lejkersi koje ne treba ni pominjati + Dalas koji će ući u razmatranje.
Defanzivno kardinalna ekipa,od ofanzive ne mogu da žive u meri da su sigurni u Top 8 Zapada ...
Mediji predstavljaju njihov tim kao da su u najmanju ruku New Orleans ili recimo Philadelphia...
Barton je silovatelj,Mari i Heris dobar prosek,ništa preko toga ...
Ajzea izlazi iz svi znamo kakve situacije ...
Ja i nisam optimista ...

big

pre 5 godina

IT može da bude vrlo važan za Denver, jer je velika pretnja spolja uz Nikolu na terenu, i cela spoljna linija uz Jokića kao lidera može da eksplodira, svi znamo da čini saigrače boljim i povećava im procente kada je na terenu. Ima baš puno talenta u Denveru i biće zanimljivo pratiti gde će to da ode.

Lale gator

pre 5 godina

Borba za plej of sa Lejkersima. Drugo kolo maksimalan i skoro nerealan domet. Nikakve sanse nemaju protiv Hou i Gsw, sto znaci da mora da budu sesti na kraju.

Neko iz Banata

pre 5 godina

Denver je jedina ekipa koja moze da parira GSW i Hjustonu u ofanzivi i to dokazuju vec 2sezone.Milsap je doveden da zakrpi Jokica u odbrani,sto nije uradio zbog povrede,a pitanje je da li ce i moci(istice mu ugovor ove sezone,tako da ce se truditi da dobije tu dodatnu godinu tj. 30M,ili bar jos jedan visegodisnji ugovor u drugoj ekipi).Marej i Haris su brutalni suteri(splash brothers 2.0),njihov problem je bio i ostao druga postava i losa odbrana,a sve sto su doveli je cak i gore od onih koje su imali u defanzivi.Predvidjam da ce opet biti na granici PO(Juta,GSW i Hjuston su sigurni,a sa ostalima krjanje do poslednje utakmice kao i ove sezone),ostaje da se nadaju da ce SaS i LaC krenuti u rebuilding, pa im donekle olaksaju "najezdu" LaL-a i Dalasa.

Jotaro

pre 5 godina

Da su na istoku zavrsili bi regularni deo kao treci ili cetvrti. U PO bi isli mozda i do finala konferencije...
Na zapadu mogu da budu i cetvrti, a mogu lagano i da ne udju u PO...

Marin (MEDJUGORJE)

pre 5 godina

Opet Pepsi centar nece videti plej of , bice 9-10 ne moze defanziva 0 ,Somborski djevrek ne pipa odbranu, marej (dimitrov) isto ocaj, geri heris divlja kao Clarkson , nema tu pomoci , budite srecni ako budu 8-mi pa popiju metlicu bez drske ...

gg

pre 5 godina

ja ovde ne vidim nikakvu paklenu postavu,cak sto vise mnogo su slabiji nego prosle sezone,i apsolutno nemaju teoretske sanse za play off..

paklena postava ja pomislio na karija i ekipu,kad ono denver...al me nasmeja ahhaha

NastyB

pre 5 godina

(јд123, 12. avgust 2018 16:15)


Milsapa mogu da trejduju samo ove sezone, ali ne verujem da ima takvih ludaka koji će dati 30 miliona dolara na solidnog 34-godišnjaka. Osim ako se ne zove LeBron. Jer, Milsap ima važeći ugovor još ovu sezonu, a sledeća je TEAM OPTION, što znači da će, gotovo sigurno, završiti sa njim i bez otpuštanja.

Šteta je samo što se ne zna kako će mali Porter proći sa povredom, ali Denver, uz Finiks, ima najbolji "medicinski tim", tačnije, igrači sa teškim povredama se u ta dva tima najbolje oporavljaju. Tako da verujem da će dečko pokazati sav svoj potencijal i može biti još jedan u nizu "krađa" sa pozicije 9-og pika. A 9. pikovi su bili u zadnjih 10-ak godina, na primer, Gordon Hejvard, Andre Dramond, Kemba Voker. DeMar DeRozan, a nekada i Amare3 Stoudemajer.

nevski

pre 5 godina

Dubsi su paklena postava,to košarka nikad više neće videti. Što se Denvera tiče,voleo bih zbog Jokića da udju u plej of,ali,ukoliko budu igrali odbranu kao prošle sezone,i gubili utakmice od najgorih timova,teško. Zapad je još jači nego prošle godine....Redom
GSW,Hjuston,OKC,Juta,San Antonio,Portland,Minesota,Lejkersi,Denver,Nju Orleans,Dalas, nije sigurno da će ovakav redosled biti i na kraju,alikoliko će teško biti... mora da se igra odbrana,u tom slučaju Denver može i do ,petog,šestog mesta... valjda ima defanzivnih asistenata Melounu,pošto njega baš briga za odbranu. U svakom slučaju,srećno,trebaće im ...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Dzaba bilo konja vranih, po livadi razigranih.....
(zoran, 12. avgust 2018 12:43)

Sat sa zlatnim lancem iz salasa... Znate li pricu o Lazi Ladackom...?

Drax

pre 5 godina

Najdalje drugi krug plejofa i to vrlo tesko da se ostvari.Dobra je to ekipa ali nije odlicna ekipa.Na zapadu svaka ekipa na vrhu ima elitnog igraca koji pravi razliku.

Janko

pre 5 godina

Kakva bre velika vrata?Moje mišljenje je da treba da skaču od sreće ako se do plej-ofa proguraju da su na East pa i nešto da kažeš ali su oni na West konferenciji gde su nikad jači GSW, Houston, Lakersi tu i tamo, Thunderi, Juta koja je solidna, Portland, Pa Pelikansi itd... Nemaju šanse za više od 1 kola plej-ofa po mom mišljenju ali ko zna sve je moguće...

nBgd

pre 5 godina

Svetlosnim godinama su oni daleko od paklene postave. Najavljuju vec 2-3 godine Marija i Herisa kao da su ne znam sta a Denver ne moze u plej of da udje. Koliko se prica u njima dvojici pomislio bi neko da igraju kao Tejtum i Dzajlen Braun iz seltiksa, dve novajlije koje ce doneti jako veliki doprinos finalu istoka seltiksima sledece sezone a ne borbu sa plej of. Od Jokica se dosta ocekuje ove sezone i dosta ce se on pitati u Denveru jer dosta toga funkcionise po pitanju toga ko koliki ugovor ima, a i bilo bi nerealno neocekivati da igrac sa ugovorom od 150+ mil nije prva opcija u napadu. Videcemo u kakvom ce izdanju biti Milsap i Tomas. Domet denvera prva druga runda plej ofa max

Nemanja

pre 5 godina

Tesko ce oni i ove godine u play off. Zapad je nikad jaci. Mada i da udju, sta im vredi kada ce ih pocistiti ili GSW ili neko ko bude u vrhu. Jer Den tesko moze vise od 7-8 mesta.

Marin (MEDJUGORJE)

pre 5 godina

Opet Pepsi centar nece videti plej of , bice 9-10 ne moze defanziva 0 ,Somborski djevrek ne pipa odbranu, marej (dimitrov) isto ocaj, geri heris divlja kao Clarkson , nema tu pomoci , budite srecni ako budu 8-mi pa popiju metlicu bez drske ...

gg

pre 5 godina

ja ovde ne vidim nikakvu paklenu postavu,cak sto vise mnogo su slabiji nego prosle sezone,i apsolutno nemaju teoretske sanse za play off..

paklena postava ja pomislio na karija i ekipu,kad ono denver...al me nasmeja ahhaha

Mladen

pre 5 godina

Denver neće ući u Play Off !
Zdrav razum to govori,koliko god mi voleli da bude suprotno ...
Ekipe koje su ga igrale prošle godine ostale su barem na nivou prošle sezone + Lejkersi koje ne treba ni pominjati + Dalas koji će ući u razmatranje.
Defanzivno kardinalna ekipa,od ofanzive ne mogu da žive u meri da su sigurni u Top 8 Zapada ...
Mediji predstavljaju njihov tim kao da su u najmanju ruku New Orleans ili recimo Philadelphia...
Barton je silovatelj,Mari i Heris dobar prosek,ništa preko toga ...
Ajzea izlazi iz svi znamo kakve situacije ...
Ja i nisam optimista ...

room 1408

pre 5 godina

Još da se zovu Boston Seltics pa da vam verujemo,..Ovako klub srednjeg kvaliteta sto se tiče NBA.Po tradiciji,uspehu,trofejima,...Mrka kapa,..

23

pre 5 godina

Sve je to lepo,ta statistika,lepo je sto je neko naš tamo bitan igrac,pa malo glorifikujemo sve sto se tamo radi.Ali utakmica se igra zbog pobede i pobeda je ono bitno.Sve ovo ostalo je bitno ako pobedis.Denver do sada nije bila pobednicka ekipa,nije usla ni u play off,a ne uradila nesto vise.Trenutno ima bar 5 ekipa boljih od njih na zapadu.Tako da,o toj statistici kad dodje vreme.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Dzaba bilo konja vranih, po livadi razigranih.....
(zoran, 12. avgust 2018 12:43)

Sat sa zlatnim lancem iz salasa... Znate li pricu o Lazi Ladackom...?

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

Nadajmo se da ce malo vise da porade u odbrani jer tu najvise skripi. Bice lepo opet gledati naseg Joku u regularnom delu a nadam se i u plej ofu.. :)

Cabos

pre 5 godina

Nbgd

Brad Stivens da ne duzim komentar dalje. Meloun je ko Miloje kod nas, dobar je za mlade talente da ih digne kako.je i Jokica, ali nije takticki potkovan ni u 10 trenera lige.

fidelio

pre 5 godina

Odlicno su odradili draft ove sezone. MPJ je uzet kao 15-ti pik, sto je izuzetno nisko za takvog igraca, ali tome su verovatno kumovale povrede. Ako se oporavi i pocne da igra na svom nivou, resili su i pitanje na poziciji 3. Sledece ofsezone im je prekretnica. Tada biraju da li daju pare Milsapu ili Lajlsu, koji je imao sasvim solidnu ruki sezonu, mada mora jos puno da napreduje. Takodje, tada bi trebalo i da vezu Mareja jednim velikim ugovorom. Definitivno u velikoj meri podsecaju na GSW iz vremena dok jos nisu postali ovo sto su sada. Ocekujem da ova sezona bude “bum” za Mareja i naravno, 6. mesto na zapadu. Ljudi ih mnogo potcenjuju, a prosle godine su bili na 3 pobede od treceg mesta.

Jaran

pre 5 godina

nBgd
Ne bi Srbin bio to sto jeste kada bi mislio malo drugacije. Vec 2 sezone citam na b92 mudrosti strucnjaka koji kazu da Marej i Heris nemaju pojma i da guse Jokica...

Lale gator

pre 5 godina

Borba za plej of sa Lejkersima. Drugo kolo maksimalan i skoro nerealan domet. Nikakve sanse nemaju protiv Hou i Gsw, sto znaci da mora da budu sesti na kraju.

SUPERMAN

pre 5 godina

Cuj paklena postava Denvera, reko bi imaju tri ol star igraca, mlada i perspektivna jeste, ali ne treba ih dizati u nebesa, za pocetak neka udju u plej of, a za par godina cemo videti koliki su im dalji dometi.

krambambuli pabč

pre 5 godina

Istok i zapad su k'o pedu i oko. Zapad je, već decenijama, dominantniji. Na istoku Boston gura na keš i staru slavu. Ostali su smešni. Više se kinte pumpa u am fudbal jer im je to bolja fora od basketa. Ba istoku nema više "velikih belih zvezda". Da se Jokić priklonio nekom NY, pa čak i Filadelfiji, bio bi k'o Tramp u Alabami (predmet obožavanja, za neupućene, idol).

neko iz mase

pre 5 godina

Setite se Portladna prosle sezone, nerealne partije Lilarda u regularnom delu kojim ih lansirao u sam vrh zapada. Doduse, razlicit igrac u poredjenju sa Herisom i Marejem ali ne i ne moguc scenario za Denver ove godine. Jeste zapad jak al uvek neki "autsajder" napravi pometnju.

NastyB

pre 5 godina

(јд123, 12. avgust 2018 16:15)


Milsapa mogu da trejduju samo ove sezone, ali ne verujem da ima takvih ludaka koji će dati 30 miliona dolara na solidnog 34-godišnjaka. Osim ako se ne zove LeBron. Jer, Milsap ima važeći ugovor još ovu sezonu, a sledeća je TEAM OPTION, što znači da će, gotovo sigurno, završiti sa njim i bez otpuštanja.

Šteta je samo što se ne zna kako će mali Porter proći sa povredom, ali Denver, uz Finiks, ima najbolji "medicinski tim", tačnije, igrači sa teškim povredama se u ta dva tima najbolje oporavljaju. Tako da verujem da će dečko pokazati sav svoj potencijal i može biti još jedan u nizu "krađa" sa pozicije 9-og pika. A 9. pikovi su bili u zadnjih 10-ak godina, na primer, Gordon Hejvard, Andre Dramond, Kemba Voker. DeMar DeRozan, a nekada i Amare3 Stoudemajer.

Drax

pre 5 godina

Najdalje drugi krug plejofa i to vrlo tesko da se ostvari.Dobra je to ekipa ali nije odlicna ekipa.Na zapadu svaka ekipa na vrhu ima elitnog igraca koji pravi razliku.

Srđanr

pre 5 godina

Najveci upitnik je u kakvom ce stanju biti porter. Ako bi on bio zdrav,dobili bi jos jednog odlicnog kos igraca,a barton bi skliznuo na klupu,gdje realno i zasluzuje obzirom da je kruninalan u odbrani.ako kliknu,mogli bi prijetnja cak i za dubse,obzirom da ce imati 120 poena u rukama u svakoj utakmici lagano.nadam se da ce milsap uspjeti makar malo da zakrpi jokaru u odbrani i da ce biti 3-4 na zapadu,pa onda sta bude.

Jotaro

pre 5 godina

Da su na istoku zavrsili bi regularni deo kao treci ili cetvrti. U PO bi isli mozda i do finala konferencije...
Na zapadu mogu da budu i cetvrti, a mogu lagano i da ne udju u PO...

Milan

pre 5 godina

@(nBgd, 12. avgust 2018 10:53)

U prvoj recenici komentara kazes da su svetlosnim godinama od paklene petorke, a na kraju napises max domet denvera 1 ili 2 runda playoff-a. Pa druze, druga runda playoffa na zapadu znaci da si u 4 5 najboljih timova u nba ili ti na svetu. To je onda svakako paklena postava. Denver ima dobar tim, pitanje je samo da li trener moze da napreduje i da izvuce iz ove ekipe max. Misljenja sam da je on najslabija karika i zivo me interesuje da li je napredovao preko leta. Slicna prica kao i Radonjic u zvezdi, al on je covek vidno napredovao od poraza od cibone u areni.

Janko

pre 5 godina

Kakva bre velika vrata?Moje mišljenje je da treba da skaču od sreće ako se do plej-ofa proguraju da su na East pa i nešto da kažeš ali su oni na West konferenciji gde su nikad jači GSW, Houston, Lakersi tu i tamo, Thunderi, Juta koja je solidna, Portland, Pa Pelikansi itd... Nemaju šanse za više od 1 kola plej-ofa po mom mišljenju ali ko zna sve je moguće...

nevski

pre 5 godina

Dubsi su paklena postava,to košarka nikad više neće videti. Što se Denvera tiče,voleo bih zbog Jokića da udju u plej of,ali,ukoliko budu igrali odbranu kao prošle sezone,i gubili utakmice od najgorih timova,teško. Zapad je još jači nego prošle godine....Redom
GSW,Hjuston,OKC,Juta,San Antonio,Portland,Minesota,Lejkersi,Denver,Nju Orleans,Dalas, nije sigurno da će ovakav redosled biti i na kraju,alikoliko će teško biti... mora da se igra odbrana,u tom slučaju Denver može i do ,petog,šestog mesta... valjda ima defanzivnih asistenata Melounu,pošto njega baš briga za odbranu. U svakom slučaju,srećno,trebaće im ...

Pera

pre 5 godina

Nadam se da je novim Jokicevim ugovorom stavljena tacka na Melounovo eksperimentisanje igranja Nikole na cetvorci i zajedno sa Plamlijem.. setite se samo, ko je pratio, kako je Nikola igrao stegnuto previh 20 utakmica kada im je dosap Milsap jer ni sam nije prihvatio da je on glavni i koliko je puta dodao loptu kada je imao otvorene suteve... 7 poena, 3 poena, celu utakmicu sutne samo 4 puta itd, onda se mucio sa Plamlijem dok konacno nije zaigrao svoju kosarku od Februara i tada krecu brojevi - Feb 22ppg, Mart 21ppg, April 25ppg uz skoro 10apg i skokova.
Samo se plasim da ce Barton mnogo da solira i da ce imati mnogo nerezonskih suteva ali sa IT, zdravim Milsapom, trecom godinom za Mareja, cetvrtom za Harisa, Lajsom, Kregom.. Denveru svi predvidjaju skor od 51-31 za ovu godinu i 4. mesto na nikad jacem Zapadu i to iza GSW, Hjustona i Oklahome mada me bas zanima kako ce i Oklahoma igrati.. koliko god je Karmelo bio bezveze prethodnu godinu, zanima me ko ce da nadoknadi njegovih skoro 17ppg i toliko suteva (nece sve sami moci Vestbruk i Dzordz)...
Zdrava Juta ce biti brutalna, Pelikansi bez Ronda i bez Kazinsa ali sa Rendalom, Portland je slabiji nego prosle godine, Lejkersi su enigma cak i sa Lebronom.. ali nova sezona ima da kida...
Pozdrav...

Neko iz Banata

pre 5 godina

Denver je jedina ekipa koja moze da parira GSW i Hjustonu u ofanzivi i to dokazuju vec 2sezone.Milsap je doveden da zakrpi Jokica u odbrani,sto nije uradio zbog povrede,a pitanje je da li ce i moci(istice mu ugovor ove sezone,tako da ce se truditi da dobije tu dodatnu godinu tj. 30M,ili bar jos jedan visegodisnji ugovor u drugoj ekipi).Marej i Haris su brutalni suteri(splash brothers 2.0),njihov problem je bio i ostao druga postava i losa odbrana,a sve sto su doveli je cak i gore od onih koje su imali u defanzivi.Predvidjam da ce opet biti na granici PO(Juta,GSW i Hjuston su sigurni,a sa ostalima krjanje do poslednje utakmice kao i ove sezone),ostaje da se nadaju da ce SaS i LaC krenuti u rebuilding, pa im donekle olaksaju "najezdu" LaL-a i Dalasa.

Nikola

pre 5 godina

Uopste ne shvatate poentu ovde. Igraci koji ce ove godine sacinjavati prvi tim su za celu proslu odigrali ukupno samo nekih 65 minuta zajedno na parketu (zbog povreda najvise). Za to vreme su imali brutalnu statistiku a i izgledali su nenormalno jaki. Nema veze sto tu nema All Star igraca ili sto nisu prosle sezone usli u PO, ako naprave tu hemiju, to pada u zaborav. Ako ostanu svi zdravi, mogu bilo koga da pobede.

јд123

pre 5 godina

valjda ima defanzivnih asistenata Melounu,pošto njega baš briga za odbranu. U svakom slučaju,srećno,trebaće im ...
(nevski, 12. avgust 2018 13:39)

Баш супротно. Мелоун важи за тренера који гаји дефанзивну кошарку. Проблем је што нема играче за то. Претпрошлу сезону сам читао интервју где сам признаје да је променио тактику тек после савета свог оца, који му је рекао да не може терати свој стил, ако нема играче за то. Онда је променио тактику и Денвер је на крају била једна о од најбољих офанзивих екипа.

Sledece ofsezone im je prekretnica. Tada biraju da li daju pare Milsapu ili Lajlsu, koji je imao sasvim solidnu ruki sezonu, mada mora jos puno da napreduje.
(fidelio, 12. avgust 2018 12:30)

Потпуно се слажем. Отпуштањем или трејдовањем Милсапа стварају простор у селери капу. За сада се ништа не зна. Треба сачекати крај сезоне. Видети да ли ће Лајлс даље напредовати и Портер експлодирати ако га повреде заобиђу. Питање је шта ће бити са ГСВ. Да ли ће звезде и даље пристати на мање плате, само да остану на окупу. Дурент је већ хвалио Денвер ;). Дају нпр Портера и Милсапа и још неке пикове за Дурента. Или ако ГСВ одлучи да по сваку цену задрже Дурента и дају му максималан уговор, па морају трејдовати неку другу звезду. У том случају Денвер трејдује Милсапа за Грина и тако реше проблем у дефанзиви. Их, што је лепо сањати недељом поподне ;).

Bogoje Panajotovic

pre 5 godina

Ovaj Ajzea Tomas je igrao jos dok sam isao u gimnaziju,a to je bilo pre 25god.Izdrzljivi su...
(Mile Dodik, 12. avgust 2018 11:07)

Mislim da je tada bio jos stariji.

big

pre 5 godina

IT može da bude vrlo važan za Denver, jer je velika pretnja spolja uz Nikolu na terenu, i cela spoljna linija uz Jokića kao lidera može da eksplodira, svi znamo da čini saigrače boljim i povećava im procente kada je na terenu. Ima baš puno talenta u Denveru i biće zanimljivo pratiti gde će to da ode.

Sloboda narodu!

pre 5 godina

Svaki put kada vaš novinar napiše reč "franšiza", jedna mala panda se samoubije
@(#SpasimoPande, 12. avgust 2018 11:59)


Smrt fransizmu!