Subota, 11.08.2018.

13:25

Milojević: Kazna će nas ojačati

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da će kazna UEFA samo ojačati crveno-bele.

Izvor: B92

Milojeviæ: Kazna æe nas ojaèati IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

ja nisam pretežak, nedostaje mi visina

pre 5 godina

Znači potrebno je više kazni da bi zvezda bila još više jača nego što jeste !
Pa ništa, ponovo transparenti i ostala sr#nja i tako do poslednje "kinte" , do bankrota!
Kada nebude para za tvoju platu možda onda promeniš svoje mišljenje!

Skupoća i oskudacija

pre 5 godina

Nema tog trenera koji će opstati ako tim gubi. To Miloje ne sme da dozvoli ali stra' čoveka, normalno! Zna on kol'ko danas koštaju pobede.

Василије

pre 5 godina

Поента је што се данас фудбал не игра због публике, него због транге-франге политике клубова!
Тако да је изјава коректна, нажалост!

Mile iz Lajkovca

pre 5 godina

E kad bi one generacije radnika i momaka 60ih i 70ih mogle da vide sta u buducnosti ceka taj stadion i czv ne bi poverovali. Droga, olos, politicke poruke, fantomke...Zvuci uzasno zar ne?

remax

pre 5 godina

Kakvi su to navijaci kad svom klubu nabijaju troskove i probleme? Sami sebi zabrane da idu na utakmicu i podrze klub u teskoj i bitnoj borbi za evropska takmicenja. Razmislja li to ikada?
(NebojsaNS, 11. avgust 2018 13:28)

Pa nisu oni tu nikad ni bili da bi podržali klub, oni utakmice ni ne gledaju.
Tu su samo da deluju prema instrukcijama koje su dobili i da ih prenose dalje na glupu masu.
Što se mene tiče, "vođe" navijača su možda i najveći neprijatelji kluba.

Djordje

pre 5 godina

Je li obaveza Zvezde i Miloja ili drzave da rijesi problem navijaca. Sta ocekujete da se sad Miloje suprostavlja Sjeveru. Koje budalastine!

Gramatik

pre 5 godina

Treba koristiti samo malo više od (za ovaj narod uobičajenih) 2 procenta mozga i shvatiti da Miloje nije dao nikakav "legitimitet huliganima", već da će Zvezda odigrati dve izuzetno jake utakmice bez prisustva publike i da će to psihološki očvrsnuti ekipu, jer ne mogu da računaju ni na kakvu podršku. Baš tada se može videti koliko je Zvezda zaista jaka, a sve ovo što se dešava možemo zahvaliti bilmezima zvanim "Delije" i njihovim "idolima" od kojih su se distancirale i najveće budale među političarima.

Uostalom, s kojim pravom to rade i uskraćuju normalnom svetu da bodri Zvezdu i ide na utakmice?

Sub013

pre 5 godina

Miloje gotivm te mnogo..ali ova izjava je na nivou predsednika...ojačaće nas kazna? ma daj..a da nas izbace iz svih takmičenja pa da budemo najjači na svetu?
(SUNĐER BOB,

A sta treba da kaze, da je katastrofa i da cemo da ispadnemo sigurno bez publike? Ja znam da bi 90% komentatora ovde to volelo ali to je sad druga tema. Milojevic je trener i njegovo je da podigne, motivise i psiholoski ojaca ekipu za utakmicu pred praznim tribinama, a ne da se on obracunava sa nekim, naajbolje da obuce uniformu i krene na sever da ih hapsi, tad biste verovatno bili zadovoljni. Strasno kakvi komentari, kao da je ministar policije a ne trener. Idemo Miloje idemo Zvezdo!!! I ne znam sta su se nakacili ovi surdulicani, imate vi mnogo frakcija o kojima trebate da brinete, gledajte malo u vase napredno dvoriste.

Dule Pacov

pre 5 godina

Zar da cutimo Evropi i Svetu dok nas ponizavaju...i na sledecoj utakmici ponosno i jos jace.
Crvena zvezda poslednji bastion srpstva!

Uplacujem novac na racun kluba da ucestvujem u placanju kazne.

Budimo ponosni!

p.s. Da napomenem da Sever i cela Marakana ne smeju da cute vise ni domacim vlastodrscima..od 2012. cutimo. Dosta je bilo.

Sunce Slobode

pre 5 godina

Uvek me je zanimalo kakav je to soj ljudi koji se predstavlja Zvezdasem, a seiri nad kaznom koju Zvezda dobije i trazi jos? Srećniji bi bio da nas izbace na godinu, dve, pet?

ArtuDitu

pre 5 godina

Ako budete izgubili onda ce izgovor da budu prazne tribine.
Strasno je sto se krivica svaljuje na UEFA i kreira se slika kako nas mrze i namerno kaznjavaju. A Zvezdini navijaci su pod lupom duze od decenije i ovo nije bila prva uslovna kazna pod kojom je Zvezda bila zbog njih. Drugaciji odnos je prema klubovima ciji navijaci naprave jedan incident u pet godina. Nije potrebno da se gledaju drugi i da nasu svinjariju pravdamo tudjom. Na kraju, UEFA ima svoja pravila a nasi klubovi su tu da ih prihvate, svidela im se ili ne. Drugo resenje je da prestanu da ucestvuju u takmicenjima koja organizuje UEFA.
Ne bi me cudilo da je ova svinjarija nije bila spontana vec rezirana. Jer, u ovoj drzavi i spontani dogadjaji imaju rezisera. I nista se ne dogadja slucajno.

sociolog

pre 5 godina

Nemojte da pametujete ovde mnogo. Izjava je losa i mene je razocarala. Ali nije lako krenuti na navijace kad znas da neces imati podrsku. Kao sto recimo neki buduci vlasnik nista nece moci da uradi da se resi huligana, ako drzava ne pomogne. A to znaci da nije uvezana sa navijacima i da se zakon sprovodi uvek i isto prema svima.

Toma

pre 5 godina

Miloje, svaka tebi čast do sada, ali ove sezone ne ličimo ninašta, i tu ima dosta tvog doprinosa. Prema užasu protiv Radničkog i Trnave, mislim da ćemo kaznu da odradimo dogodine. Osim prilike da se bar delimično povratimo, izgubili smo i dosta pravih navijača. Nemamo brate više živaca ni za one sa tribina, ni za ove iz rukovodstva, ni za ovu blato ligu, saopštenja, prodaje, kupovine... Što neko već napisa, toliko sam razočaran, da sam postao ravnodušan. Ovo je, očigledno, vreme drugačijih navijača i rukovodilaca, ovih koji iznova i iznova, nanose zlo Zvezdi!? Što je previše, previše je!

Partizanovac

pre 5 godina

Gospodine Milojevicu, kao navijac Partizana, od kada ste dosli na celo C.Zvezde, po svojim izjavama, drzanjem, pricanjem o protivniku i gospodskim manirima, za mene ste bili idealan trener, uvek sam pricao da ste gospodin.
Sa ovom izjavom ste srusili sve ono lepo sto sam mislio i govorio o Vama. Ako ste zaista ovo izjavili, zelim vam da ispadnete iz staze Lige sampiona, a i da ispadnete i iz Lige Evrope, jer ovom izjavom ste dali podrsku huliganima, ljigama i nefudbalskim ljudima, a ja kao navijac Partizana vodim svog sina koji navija za Zvezdu na stadion da gleda klub za koji navija i nemam problem sa tim, ali sada vise necu. Ovom se izjavom proteruju svi posteni navijaci, ljubitelji bubamare, sporta i najlepse sporedne stvari na svetu. Neka vas izbace na 2 godine, a posle ostanite i vodite klub i igrajte za huligane.

Tops

pre 5 godina

Hehehe sramota...Zvezda ima samo dva dana pauze izmedju prvenstvene i odlucujuce utakmice u evropi? I sad mi recite da se "razmazenoj miljenici rezima" protivnici u nasoj ligi ne sklanaju. E zbog toga cete ispasti u utorak, nadam se...

Magdalena

pre 5 godina

Ajde mi samo, molim te, objasni kako. Objasni mi kako ce mom bratu i meni koji smo platili sezonske karte ovo biti kompenzovano. Naravno, nikako. Jedino resenje je ne kupovati vise sezonske ulaznice, ako ce moj odlazak na stadion zavisiti od gomile sa severne tribine, koja je odavno izgubila svaki smisao. To su isti oni koji pricaju da vole Zvezdu, a gde god da se pojave naprave klubu stetu. Oni nemaju mozga da shvate da oni nisu Crvena zvezda... Oni su samo jedan minorni deo njenih navijaca. I od kako su posle aba lige odlucili da bojkotuju i Evroligu, na kojoj stalno navijaju za Olimpijakos, vazduh u Pioniru je postao mnogo cistiji.

Bozeer

pre 5 godina

Auu pa kad ovakve povrsne izjave daje jedan trener i juce pocasni presednik za bolje i niste!!!zasluzili ste da vas izbace iz evrope na 5 godina samo zbog ovih sa severa

milke

pre 5 godina

"Kazna ce nas ojacati", kakva glupa izjava. Umesto da proterate huligane i napravite red na tribinama vi dajete neke nebulozne izjave.

ivan

pre 5 godina

u kazni pise 1 utakmica zbog prekrsaja mislim protiv bate, (aktivirala se uslovna) i 1 utakmica zbog suduve...
ako neces da postujes pravila nemoj ni da igras ako vidis kako se ponasa uefa prema nama, nepravde uvek ima i oko nas i manite vise sa kosmickom nepravdom protiv srba

danguba

pre 5 godina

Pa ni jednom rijecju da osude ponasanje svojih navijaca ili barem da ih vaspitno pokude, niti uprava, niti Miloje. Samo kuknjava, trazenje alibija i preuzimanje uloge zrtve. Ovakve osobine i ponasanje, najbolje opisuje naziv za zenski polni organ. A ovaj nekada veliki klub je trenutno talac svojih navijaca, jednako kao sto je cijela drzava talac SNS-a. Na zalost, imamo izuzetno izrazen "stokholmski sindrom" i nema nam pomoci, jer sami sebi ne zelimo dobro...

Mihajlovic

pre 5 godina

I u najtezim trenucima uvek uz klub, uslo u krv i dovidjenja! Ceo zivot za Zvezdu, deda, otac, brat i ja, znaj da uvek, Zvezdo uvek, Zvezdo uvek bicu tu, da te volim, i da te bodrim i da ti zivot poklanjam! Ljubav prema Zvezdi nema granice! Mozda sam ja luzer, niko i nista, ali volim taj tim, i uvek sam sa njim! Ono kad gledas i omladince, kadete, i osecas veliko postovanje, nerviras se kad im ne ide.. Kad se na Marakani osecas kao kod svoje kuce, kad jedva cekas svaku utakmicu, makar to bio i Kup protiv treceligasa.. kad ne spavas posle poraza, kad bi dao sve za gol, kad mislis da nije lako, a znas da nikad nije ni bilo.. Ipak je Zvezda kao Barsa, ne po kvalitetu, velicini stadiona, trofejima, samo po jednom ista: ?MES QUE UN CLUB!

Radoje

pre 5 godina

Ma da u pravu si skroz!! Znas kako huk sa praznih tribina zna da ponese igrace...Nego,ni ti ne smes nijednu ruznu o "vodjama" sa severa da se slucajno ne naljute..

Pedja

pre 5 godina

Sto se tice kazne, zaista je besmislena i drakonska, a ujedno je i licemerna, jer Bajern, Real, Barselona itd. za 3 puta veci ispad ne bi bili nista kaznjeni. Navijaci Sparte protiv Spartaka upadaju na teren, dolaze do pola, tu su igraci recimo bili ugrozeni. Ovde se transparent za Kosovo (koje je kako kod deo Srbije i dalje) ili Mladicu ocenjuje kao rasizam. Kakve veze ima rasizam sa tim, ne znam. Sa druge strane se slazem da politici nikako nije mesto na stadionu, gubi se i energija, umesto da se bodri klub i daju mu se krila za nove napade. Zvezda mora da se organizuje i da uklanja takve transparente sa stadiona, redari sa policijom zajedno. A ko hoce da pomogne Kosovo, znacice vise da uplati par stotina dinara za ljude dole, da imaju od cega da zive.

Tassotty

pre 5 godina

Miloje... Ovog puta si me razočarao ovom izjavom? Kako bre da nas ojača igra pred praznim tribinama?! Pa daj onda da odigramo celu sezonu bez publike, pa da za sledeću sezonu budemo jaki ko beton.

Sah-mat

pre 5 godina

Miloje ne prestaje da odusevljuje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gospodin čovek, 11. avgust 2018 13:57) #

Evo ti plusic panteru da se malo odusevljujes.

Papilon

pre 5 godina

Trn trn Trnava
(Joca, 11. avgust 2018 14:00)

Koliko boli u samo tri reci i koliko moras biti ocajan pa da se radujes cak i kad Zvezda odigra nereseno.

Sinisa

pre 5 godina

Samo ti vici miloje da ce nas ojacati kazne pa neka navijaci nastave po starom dok nas ne izbace pa cemo igrati po nasim livadama a partizan ce u evropi ubirati profit.

KaraDjordje

pre 5 godina

Mudro zbori klark kent
(Sta uradi to Nemanja Gordicu ???, 11. avgust 2018 13:50

I ti mudro zboris decace, on je za vas i vas mali klub zaista Supermen.

Goran

pre 5 godina

Sa takvim pristupom i mišljenjem taško da će da budete jači. Trebalo je ovako da zvuči "Ogradjujemo se od svih huligana i mrzitelja sporta za onakvo ponašanje, to nisu vrednosti sporta, takvim ljudima će mo zabraniti pristup stadioni Rajko Mitić, zbog takvih mi ćemo da izgubimo izvesnu sumu novca, itd." (primet). E tako treba ili tome slično treba da zvuči saopštenje, važi i za partizani za sve ostale klubove.

Cubaka

pre 5 godina

Beton liga
(C i n i k, 11. avgust 2018 13:44)

Nemoj da se brines, ako ikada padnemo na taj nivo tvoj mali propali klub ce nas tamo cekati.

stavro

pre 5 godina

Nisu aršini drugačiji. Ovo je rezultat toga što smo do sada bili već 100 puta kažnjavani, a niko ništa po tom pitanju nije uradio. Očigledno da niko u Zvezdi ne sme da osudi tzv "navijače", koji su, nažalost, skroz pomahnitali i kako stvari stoje, koji će nas vrlo skoro koštati izbacivanja iz Evrope, na određeno vreme.

SUNĐER BOB

pre 5 godina

Miloje gotivm te mnogo..ali ova izjava je na nivou predsednika...ojačaće nas kazna? ma daj..a da nas izbace iz svih takmičenja pa da budemo najjači na svetu?

fikilix

pre 5 godina

Miloje, uz svo dužno poštovanje...kazne nam udaraju da nas OPAMETE, a ne ojačaju!! Zato, osudi one koji su doprineli da igrate bez podrške!! Promenite nešto već jednom!!

nemanja

pre 5 godina

Bez ikakve namere da umanjujem idiotizam navijaca, moram da se zapitam, da li je veci problem ugrozavanje necije bezbednosti upadom navijaca na teren, razbijanjem glave sudiji i sl. , ili rasisticki povici, koje osudjujem ali volio bih i da su tacno napisali zbog cega kazna. Dvostruki arsini su ogledalo Zapada

antiDebil

pre 5 godina

2 utakmice bez publike znaci da niko nece praviti probleme i da penzioneri nece morati da placaju zvezdanine kazne. Eto novih pola miliona evra profita za zvezdanu. Za sto vise meceva bez publike, za sto veci zvezdanin profit !

perhan

pre 5 godina

Miloje, nemoj da me razocaravas, ne uvlaci se nikome... radi ono sto najbolje znas... kad cemo prestati da gledamo u tudja dvorista, isterajte bagru sa tribina

room 1408

pre 5 godina

Šta kaže:”Verujte mi da mislim da bi to trebalo da nas ojača.Sigurno će klub da uradi sve sto se tiče žalbenog dela,....”.Celog zivota neko nas kažnjava a mi pišemo žalbe,..Niko(u ovom slučaju Zvezda)od uprave,struke,...da izadje i da kaže ko je kriv,pa se moramo opet žaliti?Totalno smo čudno društvo.Zasto neko ne istupi i kaže:”Nalazimo najbolje resenje da se otarasimo huligana.U dogovoru sa državom.Moramo to stanje resiti sto hitnije.Uvodjenje strozijih zakona za huligane pretvarano u dugogodišnje zatvorske kazne”.E to bi bio “bombastičan” i pravi intervju,koji bi možda nešto i promenio u ovoj državi.A ne mi pišemo 2341 žalbu u zadnjih 25 godina,..

#12

pre 5 godina

Hoće, mi smo inače poznati po tom ojačanom mentalitetu kad igramo najvažnije utakmice u sezoni pred praznim tribinama. Gledajte da prođete nekako Trnavu pa će se valjda prevazići nekako te dve utakmice bez publike. Ali teško, kazna od 3. kola nam tek sledi, a tu je bilo mnogo više prekršaja nego u drugom, tako da...

Hulk

pre 5 godina

Šta lupeta ovaj ?!?!? Idi bre u svlačionicu i sastavljaj plan za utakmicu, a izjave pusti da daje neko sa mozgom... Ovako ispada da CZ preko svog trenera POZIVA navijače da izazivaju što više incidenata posle kojih će Zvezda da bude kažnjavana a samim tim i jača ?!!?!?! Da je UEFA dosledna trebala bi i njega da kazni, kada za to već nemaju petlje u upravi FKCZ.

NebojsaNS

pre 5 godina

Kakvi su to navijaci kad svom klubu nabijaju troskove i probleme? Sami sebi zabrane da idu na utakmicu i podrze klub u teskoj i bitnoj borbi za evropska takmicenja. Razmislja li to ikada?

ADVOKAT

pre 5 godina

Kako su političari, tajkuni, kriminalci i huligani uspeli da ti ogade klub sa kojim si odrastao, formirao se kao osoba, bio ponosan, da postaneš potupno ravnodušan! O tome mislite vi u C. Zvezdi!

veljkoni

pre 5 godina

To se naziva racionalizacija- jedan od prvih mehanizama odbrane ličnosti. Svi znamo koliko atmosfera pred domaćom publikom, navijačima ima uticaj na meč. A ne inače će nas prazan stadion, pa neće...jer da je tako UEFA nikad ne bi uvrstila tu vrstu kazne.

jovan

pre 5 godina

Neće! Izgubice Zvezda skoro milion evra pa su se "verni" navijaci jos jednom oduzili nasem voljenom klubu. Izggleda da mi navijaci, koji placamo karte i navijamo evo preko 30god dusom i srecem (a i novcanikom) nismo vazni... Zao mi je samo sto ce ovo stanje da traje i traje i traje...

Dejan

pre 5 godina

Miloje drži se taktike i tehnike...mani se izjava"ojačaće nas"....Kazne će nas ojaditi...da ima neke snage u klubu pa da raskrste sa pojedinim "navijačima" ....da mogu i deca da se povedu na utakmicu

SUNĐER BOB

pre 5 godina

Miloje gotivm te mnogo..ali ova izjava je na nivou predsednika...ojačaće nas kazna? ma daj..a da nas izbace iz svih takmičenja pa da budemo najjači na svetu?

room 1408

pre 5 godina

Šta kaže:”Verujte mi da mislim da bi to trebalo da nas ojača.Sigurno će klub da uradi sve sto se tiče žalbenog dela,....”.Celog zivota neko nas kažnjava a mi pišemo žalbe,..Niko(u ovom slučaju Zvezda)od uprave,struke,...da izadje i da kaže ko je kriv,pa se moramo opet žaliti?Totalno smo čudno društvo.Zasto neko ne istupi i kaže:”Nalazimo najbolje resenje da se otarasimo huligana.U dogovoru sa državom.Moramo to stanje resiti sto hitnije.Uvodjenje strozijih zakona za huligane pretvarano u dugogodišnje zatvorske kazne”.E to bi bio “bombastičan” i pravi intervju,koji bi možda nešto i promenio u ovoj državi.A ne mi pišemo 2341 žalbu u zadnjih 25 godina,..

jovan

pre 5 godina

Neće! Izgubice Zvezda skoro milion evra pa su se "verni" navijaci jos jednom oduzili nasem voljenom klubu. Izggleda da mi navijaci, koji placamo karte i navijamo evo preko 30god dusom i srecem (a i novcanikom) nismo vazni... Zao mi je samo sto ce ovo stanje da traje i traje i traje...

ADVOKAT

pre 5 godina

Kako su političari, tajkuni, kriminalci i huligani uspeli da ti ogade klub sa kojim si odrastao, formirao se kao osoba, bio ponosan, da postaneš potupno ravnodušan! O tome mislite vi u C. Zvezdi!

Hulk

pre 5 godina

Šta lupeta ovaj ?!?!? Idi bre u svlačionicu i sastavljaj plan za utakmicu, a izjave pusti da daje neko sa mozgom... Ovako ispada da CZ preko svog trenera POZIVA navijače da izazivaju što više incidenata posle kojih će Zvezda da bude kažnjavana a samim tim i jača ?!!?!?! Da je UEFA dosledna trebala bi i njega da kazni, kada za to već nemaju petlje u upravi FKCZ.

stavro

pre 5 godina

Nisu aršini drugačiji. Ovo je rezultat toga što smo do sada bili već 100 puta kažnjavani, a niko ništa po tom pitanju nije uradio. Očigledno da niko u Zvezdi ne sme da osudi tzv "navijače", koji su, nažalost, skroz pomahnitali i kako stvari stoje, koji će nas vrlo skoro koštati izbacivanja iz Evrope, na određeno vreme.

NebojsaNS

pre 5 godina

Kakvi su to navijaci kad svom klubu nabijaju troskove i probleme? Sami sebi zabrane da idu na utakmicu i podrze klub u teskoj i bitnoj borbi za evropska takmicenja. Razmislja li to ikada?

fikilix

pre 5 godina

Miloje, uz svo dužno poštovanje...kazne nam udaraju da nas OPAMETE, a ne ojačaju!! Zato, osudi one koji su doprineli da igrate bez podrške!! Promenite nešto već jednom!!

perhan

pre 5 godina

Miloje, nemoj da me razocaravas, ne uvlaci se nikome... radi ono sto najbolje znas... kad cemo prestati da gledamo u tudja dvorista, isterajte bagru sa tribina

Dejan

pre 5 godina

Miloje drži se taktike i tehnike...mani se izjava"ojačaće nas"....Kazne će nas ojaditi...da ima neke snage u klubu pa da raskrste sa pojedinim "navijačima" ....da mogu i deca da se povedu na utakmicu

#12

pre 5 godina

Hoće, mi smo inače poznati po tom ojačanom mentalitetu kad igramo najvažnije utakmice u sezoni pred praznim tribinama. Gledajte da prođete nekako Trnavu pa će se valjda prevazići nekako te dve utakmice bez publike. Ali teško, kazna od 3. kola nam tek sledi, a tu je bilo mnogo više prekršaja nego u drugom, tako da...

antiDebil

pre 5 godina

2 utakmice bez publike znaci da niko nece praviti probleme i da penzioneri nece morati da placaju zvezdanine kazne. Eto novih pola miliona evra profita za zvezdanu. Za sto vise meceva bez publike, za sto veci zvezdanin profit !

veljkoni

pre 5 godina

To se naziva racionalizacija- jedan od prvih mehanizama odbrane ličnosti. Svi znamo koliko atmosfera pred domaćom publikom, navijačima ima uticaj na meč. A ne inače će nas prazan stadion, pa neće...jer da je tako UEFA nikad ne bi uvrstila tu vrstu kazne.

Magdalena

pre 5 godina

Ajde mi samo, molim te, objasni kako. Objasni mi kako ce mom bratu i meni koji smo platili sezonske karte ovo biti kompenzovano. Naravno, nikako. Jedino resenje je ne kupovati vise sezonske ulaznice, ako ce moj odlazak na stadion zavisiti od gomile sa severne tribine, koja je odavno izgubila svaki smisao. To su isti oni koji pricaju da vole Zvezdu, a gde god da se pojave naprave klubu stetu. Oni nemaju mozga da shvate da oni nisu Crvena zvezda... Oni su samo jedan minorni deo njenih navijaca. I od kako su posle aba lige odlucili da bojkotuju i Evroligu, na kojoj stalno navijaju za Olimpijakos, vazduh u Pioniru je postao mnogo cistiji.

remax

pre 5 godina

Kakvi su to navijaci kad svom klubu nabijaju troskove i probleme? Sami sebi zabrane da idu na utakmicu i podrze klub u teskoj i bitnoj borbi za evropska takmicenja. Razmislja li to ikada?
(NebojsaNS, 11. avgust 2018 13:28)

Pa nisu oni tu nikad ni bili da bi podržali klub, oni utakmice ni ne gledaju.
Tu su samo da deluju prema instrukcijama koje su dobili i da ih prenose dalje na glupu masu.
Što se mene tiče, "vođe" navijača su možda i najveći neprijatelji kluba.

Partizanovac

pre 5 godina

Gospodine Milojevicu, kao navijac Partizana, od kada ste dosli na celo C.Zvezde, po svojim izjavama, drzanjem, pricanjem o protivniku i gospodskim manirima, za mene ste bili idealan trener, uvek sam pricao da ste gospodin.
Sa ovom izjavom ste srusili sve ono lepo sto sam mislio i govorio o Vama. Ako ste zaista ovo izjavili, zelim vam da ispadnete iz staze Lige sampiona, a i da ispadnete i iz Lige Evrope, jer ovom izjavom ste dali podrsku huliganima, ljigama i nefudbalskim ljudima, a ja kao navijac Partizana vodim svog sina koji navija za Zvezdu na stadion da gleda klub za koji navija i nemam problem sa tim, ali sada vise necu. Ovom se izjavom proteruju svi posteni navijaci, ljubitelji bubamare, sporta i najlepse sporedne stvari na svetu. Neka vas izbace na 2 godine, a posle ostanite i vodite klub i igrajte za huligane.

danguba

pre 5 godina

Pa ni jednom rijecju da osude ponasanje svojih navijaca ili barem da ih vaspitno pokude, niti uprava, niti Miloje. Samo kuknjava, trazenje alibija i preuzimanje uloge zrtve. Ovakve osobine i ponasanje, najbolje opisuje naziv za zenski polni organ. A ovaj nekada veliki klub je trenutno talac svojih navijaca, jednako kao sto je cijela drzava talac SNS-a. Na zalost, imamo izuzetno izrazen "stokholmski sindrom" i nema nam pomoci, jer sami sebi ne zelimo dobro...

Mile iz Lajkovca

pre 5 godina

E kad bi one generacije radnika i momaka 60ih i 70ih mogle da vide sta u buducnosti ceka taj stadion i czv ne bi poverovali. Droga, olos, politicke poruke, fantomke...Zvuci uzasno zar ne?

Radoje

pre 5 godina

Ma da u pravu si skroz!! Znas kako huk sa praznih tribina zna da ponese igrace...Nego,ni ti ne smes nijednu ruznu o "vodjama" sa severa da se slucajno ne naljute..

nemanja

pre 5 godina

Bez ikakve namere da umanjujem idiotizam navijaca, moram da se zapitam, da li je veci problem ugrozavanje necije bezbednosti upadom navijaca na teren, razbijanjem glave sudiji i sl. , ili rasisticki povici, koje osudjujem ali volio bih i da su tacno napisali zbog cega kazna. Dvostruki arsini su ogledalo Zapada

milke

pre 5 godina

"Kazna ce nas ojacati", kakva glupa izjava. Umesto da proterate huligane i napravite red na tribinama vi dajete neke nebulozne izjave.

ArtuDitu

pre 5 godina

Ako budete izgubili onda ce izgovor da budu prazne tribine.
Strasno je sto se krivica svaljuje na UEFA i kreira se slika kako nas mrze i namerno kaznjavaju. A Zvezdini navijaci su pod lupom duze od decenije i ovo nije bila prva uslovna kazna pod kojom je Zvezda bila zbog njih. Drugaciji odnos je prema klubovima ciji navijaci naprave jedan incident u pet godina. Nije potrebno da se gledaju drugi i da nasu svinjariju pravdamo tudjom. Na kraju, UEFA ima svoja pravila a nasi klubovi su tu da ih prihvate, svidela im se ili ne. Drugo resenje je da prestanu da ucestvuju u takmicenjima koja organizuje UEFA.
Ne bi me cudilo da je ova svinjarija nije bila spontana vec rezirana. Jer, u ovoj drzavi i spontani dogadjaji imaju rezisera. I nista se ne dogadja slucajno.

Tassotty

pre 5 godina

Miloje... Ovog puta si me razočarao ovom izjavom? Kako bre da nas ojača igra pred praznim tribinama?! Pa daj onda da odigramo celu sezonu bez publike, pa da za sledeću sezonu budemo jaki ko beton.

Bozeer

pre 5 godina

Auu pa kad ovakve povrsne izjave daje jedan trener i juce pocasni presednik za bolje i niste!!!zasluzili ste da vas izbace iz evrope na 5 godina samo zbog ovih sa severa

Goran

pre 5 godina

Sa takvim pristupom i mišljenjem taško da će da budete jači. Trebalo je ovako da zvuči "Ogradjujemo se od svih huligana i mrzitelja sporta za onakvo ponašanje, to nisu vrednosti sporta, takvim ljudima će mo zabraniti pristup stadioni Rajko Mitić, zbog takvih mi ćemo da izgubimo izvesnu sumu novca, itd." (primet). E tako treba ili tome slično treba da zvuči saopštenje, važi i za partizani za sve ostale klubove.

ivan

pre 5 godina

u kazni pise 1 utakmica zbog prekrsaja mislim protiv bate, (aktivirala se uslovna) i 1 utakmica zbog suduve...
ako neces da postujes pravila nemoj ni da igras ako vidis kako se ponasa uefa prema nama, nepravde uvek ima i oko nas i manite vise sa kosmickom nepravdom protiv srba

Gramatik

pre 5 godina

Treba koristiti samo malo više od (za ovaj narod uobičajenih) 2 procenta mozga i shvatiti da Miloje nije dao nikakav "legitimitet huliganima", već da će Zvezda odigrati dve izuzetno jake utakmice bez prisustva publike i da će to psihološki očvrsnuti ekipu, jer ne mogu da računaju ni na kakvu podršku. Baš tada se može videti koliko je Zvezda zaista jaka, a sve ovo što se dešava možemo zahvaliti bilmezima zvanim "Delije" i njihovim "idolima" od kojih su se distancirale i najveće budale među političarima.

Uostalom, s kojim pravom to rade i uskraćuju normalnom svetu da bodri Zvezdu i ide na utakmice?

Sub013

pre 5 godina

Miloje gotivm te mnogo..ali ova izjava je na nivou predsednika...ojačaće nas kazna? ma daj..a da nas izbace iz svih takmičenja pa da budemo najjači na svetu?
(SUNĐER BOB,

A sta treba da kaze, da je katastrofa i da cemo da ispadnemo sigurno bez publike? Ja znam da bi 90% komentatora ovde to volelo ali to je sad druga tema. Milojevic je trener i njegovo je da podigne, motivise i psiholoski ojaca ekipu za utakmicu pred praznim tribinama, a ne da se on obracunava sa nekim, naajbolje da obuce uniformu i krene na sever da ih hapsi, tad biste verovatno bili zadovoljni. Strasno kakvi komentari, kao da je ministar policije a ne trener. Idemo Miloje idemo Zvezdo!!! I ne znam sta su se nakacili ovi surdulicani, imate vi mnogo frakcija o kojima trebate da brinete, gledajte malo u vase napredno dvoriste.

Toma

pre 5 godina

Miloje, svaka tebi čast do sada, ali ove sezone ne ličimo ninašta, i tu ima dosta tvog doprinosa. Prema užasu protiv Radničkog i Trnave, mislim da ćemo kaznu da odradimo dogodine. Osim prilike da se bar delimično povratimo, izgubili smo i dosta pravih navijača. Nemamo brate više živaca ni za one sa tribina, ni za ove iz rukovodstva, ni za ovu blato ligu, saopštenja, prodaje, kupovine... Što neko već napisa, toliko sam razočaran, da sam postao ravnodušan. Ovo je, očigledno, vreme drugačijih navijača i rukovodilaca, ovih koji iznova i iznova, nanose zlo Zvezdi!? Što je previše, previše je!

Sunce Slobode

pre 5 godina

Uvek me je zanimalo kakav je to soj ljudi koji se predstavlja Zvezdasem, a seiri nad kaznom koju Zvezda dobije i trazi jos? Srećniji bi bio da nas izbace na godinu, dve, pet?

Sinisa

pre 5 godina

Samo ti vici miloje da ce nas ojacati kazne pa neka navijaci nastave po starom dok nas ne izbace pa cemo igrati po nasim livadama a partizan ce u evropi ubirati profit.

Dule Pacov

pre 5 godina

Zar da cutimo Evropi i Svetu dok nas ponizavaju...i na sledecoj utakmici ponosno i jos jace.
Crvena zvezda poslednji bastion srpstva!

Uplacujem novac na racun kluba da ucestvujem u placanju kazne.

Budimo ponosni!

p.s. Da napomenem da Sever i cela Marakana ne smeju da cute vise ni domacim vlastodrscima..od 2012. cutimo. Dosta je bilo.

Pedja

pre 5 godina

Sto se tice kazne, zaista je besmislena i drakonska, a ujedno je i licemerna, jer Bajern, Real, Barselona itd. za 3 puta veci ispad ne bi bili nista kaznjeni. Navijaci Sparte protiv Spartaka upadaju na teren, dolaze do pola, tu su igraci recimo bili ugrozeni. Ovde se transparent za Kosovo (koje je kako kod deo Srbije i dalje) ili Mladicu ocenjuje kao rasizam. Kakve veze ima rasizam sa tim, ne znam. Sa druge strane se slazem da politici nikako nije mesto na stadionu, gubi se i energija, umesto da se bodri klub i daju mu se krila za nove napade. Zvezda mora da se organizuje i da uklanja takve transparente sa stadiona, redari sa policijom zajedno. A ko hoce da pomogne Kosovo, znacice vise da uplati par stotina dinara za ljude dole, da imaju od cega da zive.

Djordje

pre 5 godina

Je li obaveza Zvezde i Miloja ili drzave da rijesi problem navijaca. Sta ocekujete da se sad Miloje suprostavlja Sjeveru. Koje budalastine!

ja nisam pretežak, nedostaje mi visina

pre 5 godina

Znači potrebno je više kazni da bi zvezda bila još više jača nego što jeste !
Pa ništa, ponovo transparenti i ostala sr#nja i tako do poslednje "kinte" , do bankrota!
Kada nebude para za tvoju platu možda onda promeniš svoje mišljenje!

sociolog

pre 5 godina

Nemojte da pametujete ovde mnogo. Izjava je losa i mene je razocarala. Ali nije lako krenuti na navijace kad znas da neces imati podrsku. Kao sto recimo neki buduci vlasnik nista nece moci da uradi da se resi huligana, ako drzava ne pomogne. A to znaci da nije uvezana sa navijacima i da se zakon sprovodi uvek i isto prema svima.

Sah-mat

pre 5 godina

Miloje ne prestaje da odusevljuje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gospodin čovek, 11. avgust 2018 13:57) #

Evo ti plusic panteru da se malo odusevljujes.

Papilon

pre 5 godina

Trn trn Trnava
(Joca, 11. avgust 2018 14:00)

Koliko boli u samo tri reci i koliko moras biti ocajan pa da se radujes cak i kad Zvezda odigra nereseno.

Tops

pre 5 godina

Hehehe sramota...Zvezda ima samo dva dana pauze izmedju prvenstvene i odlucujuce utakmice u evropi? I sad mi recite da se "razmazenoj miljenici rezima" protivnici u nasoj ligi ne sklanaju. E zbog toga cete ispasti u utorak, nadam se...

KaraDjordje

pre 5 godina

Mudro zbori klark kent
(Sta uradi to Nemanja Gordicu ???, 11. avgust 2018 13:50

I ti mudro zboris decace, on je za vas i vas mali klub zaista Supermen.

Cubaka

pre 5 godina

Beton liga
(C i n i k, 11. avgust 2018 13:44)

Nemoj da se brines, ako ikada padnemo na taj nivo tvoj mali propali klub ce nas tamo cekati.

Василије

pre 5 godina

Поента је што се данас фудбал не игра због публике, него због транге-франге политике клубова!
Тако да је изјава коректна, нажалост!

Skupoća i oskudacija

pre 5 godina

Nema tog trenera koji će opstati ako tim gubi. To Miloje ne sme da dozvoli ali stra' čoveka, normalno! Zna on kol'ko danas koštaju pobede.

Mihajlovic

pre 5 godina

I u najtezim trenucima uvek uz klub, uslo u krv i dovidjenja! Ceo zivot za Zvezdu, deda, otac, brat i ja, znaj da uvek, Zvezdo uvek, Zvezdo uvek bicu tu, da te volim, i da te bodrim i da ti zivot poklanjam! Ljubav prema Zvezdi nema granice! Mozda sam ja luzer, niko i nista, ali volim taj tim, i uvek sam sa njim! Ono kad gledas i omladince, kadete, i osecas veliko postovanje, nerviras se kad im ne ide.. Kad se na Marakani osecas kao kod svoje kuce, kad jedva cekas svaku utakmicu, makar to bio i Kup protiv treceligasa.. kad ne spavas posle poraza, kad bi dao sve za gol, kad mislis da nije lako, a znas da nikad nije ni bilo.. Ipak je Zvezda kao Barsa, ne po kvalitetu, velicini stadiona, trofejima, samo po jednom ista: ?MES QUE UN CLUB!

nemanja

pre 5 godina

Bez ikakve namere da umanjujem idiotizam navijaca, moram da se zapitam, da li je veci problem ugrozavanje necije bezbednosti upadom navijaca na teren, razbijanjem glave sudiji i sl. , ili rasisticki povici, koje osudjujem ali volio bih i da su tacno napisali zbog cega kazna. Dvostruki arsini su ogledalo Zapada

antiDebil

pre 5 godina

2 utakmice bez publike znaci da niko nece praviti probleme i da penzioneri nece morati da placaju zvezdanine kazne. Eto novih pola miliona evra profita za zvezdanu. Za sto vise meceva bez publike, za sto veci zvezdanin profit !

Hulk

pre 5 godina

Šta lupeta ovaj ?!?!? Idi bre u svlačionicu i sastavljaj plan za utakmicu, a izjave pusti da daje neko sa mozgom... Ovako ispada da CZ preko svog trenera POZIVA navijače da izazivaju što više incidenata posle kojih će Zvezda da bude kažnjavana a samim tim i jača ?!!?!?! Da je UEFA dosledna trebala bi i njega da kazni, kada za to već nemaju petlje u upravi FKCZ.

Dule Pacov

pre 5 godina

Zar da cutimo Evropi i Svetu dok nas ponizavaju...i na sledecoj utakmici ponosno i jos jace.
Crvena zvezda poslednji bastion srpstva!

Uplacujem novac na racun kluba da ucestvujem u placanju kazne.

Budimo ponosni!

p.s. Da napomenem da Sever i cela Marakana ne smeju da cute vise ni domacim vlastodrscima..od 2012. cutimo. Dosta je bilo.

Mihajlovic

pre 5 godina

I u najtezim trenucima uvek uz klub, uslo u krv i dovidjenja! Ceo zivot za Zvezdu, deda, otac, brat i ja, znaj da uvek, Zvezdo uvek, Zvezdo uvek bicu tu, da te volim, i da te bodrim i da ti zivot poklanjam! Ljubav prema Zvezdi nema granice! Mozda sam ja luzer, niko i nista, ali volim taj tim, i uvek sam sa njim! Ono kad gledas i omladince, kadete, i osecas veliko postovanje, nerviras se kad im ne ide.. Kad se na Marakani osecas kao kod svoje kuce, kad jedva cekas svaku utakmicu, makar to bio i Kup protiv treceligasa.. kad ne spavas posle poraza, kad bi dao sve za gol, kad mislis da nije lako, a znas da nikad nije ni bilo.. Ipak je Zvezda kao Barsa, ne po kvalitetu, velicini stadiona, trofejima, samo po jednom ista: ?MES QUE UN CLUB!

Tops

pre 5 godina

Hehehe sramota...Zvezda ima samo dva dana pauze izmedju prvenstvene i odlucujuce utakmice u evropi? I sad mi recite da se "razmazenoj miljenici rezima" protivnici u nasoj ligi ne sklanaju. E zbog toga cete ispasti u utorak, nadam se...

Pedja

pre 5 godina

Sto se tice kazne, zaista je besmislena i drakonska, a ujedno je i licemerna, jer Bajern, Real, Barselona itd. za 3 puta veci ispad ne bi bili nista kaznjeni. Navijaci Sparte protiv Spartaka upadaju na teren, dolaze do pola, tu su igraci recimo bili ugrozeni. Ovde se transparent za Kosovo (koje je kako kod deo Srbije i dalje) ili Mladicu ocenjuje kao rasizam. Kakve veze ima rasizam sa tim, ne znam. Sa druge strane se slazem da politici nikako nije mesto na stadionu, gubi se i energija, umesto da se bodri klub i daju mu se krila za nove napade. Zvezda mora da se organizuje i da uklanja takve transparente sa stadiona, redari sa policijom zajedno. A ko hoce da pomogne Kosovo, znacice vise da uplati par stotina dinara za ljude dole, da imaju od cega da zive.

Sunce Slobode

pre 5 godina

Uvek me je zanimalo kakav je to soj ljudi koji se predstavlja Zvezdasem, a seiri nad kaznom koju Zvezda dobije i trazi jos? Srećniji bi bio da nas izbace na godinu, dve, pet?

SUNĐER BOB

pre 5 godina

Miloje gotivm te mnogo..ali ova izjava je na nivou predsednika...ojačaće nas kazna? ma daj..a da nas izbace iz svih takmičenja pa da budemo najjači na svetu?

ADVOKAT

pre 5 godina

Kako su političari, tajkuni, kriminalci i huligani uspeli da ti ogade klub sa kojim si odrastao, formirao se kao osoba, bio ponosan, da postaneš potupno ravnodušan! O tome mislite vi u C. Zvezdi!

Sub013

pre 5 godina

Miloje gotivm te mnogo..ali ova izjava je na nivou predsednika...ojačaće nas kazna? ma daj..a da nas izbace iz svih takmičenja pa da budemo najjači na svetu?
(SUNĐER BOB,

A sta treba da kaze, da je katastrofa i da cemo da ispadnemo sigurno bez publike? Ja znam da bi 90% komentatora ovde to volelo ali to je sad druga tema. Milojevic je trener i njegovo je da podigne, motivise i psiholoski ojaca ekipu za utakmicu pred praznim tribinama, a ne da se on obracunava sa nekim, naajbolje da obuce uniformu i krene na sever da ih hapsi, tad biste verovatno bili zadovoljni. Strasno kakvi komentari, kao da je ministar policije a ne trener. Idemo Miloje idemo Zvezdo!!! I ne znam sta su se nakacili ovi surdulicani, imate vi mnogo frakcija o kojima trebate da brinete, gledajte malo u vase napredno dvoriste.

Bozeer

pre 5 godina

Auu pa kad ovakve povrsne izjave daje jedan trener i juce pocasni presednik za bolje i niste!!!zasluzili ste da vas izbace iz evrope na 5 godina samo zbog ovih sa severa

Toma

pre 5 godina

Miloje, svaka tebi čast do sada, ali ove sezone ne ličimo ninašta, i tu ima dosta tvog doprinosa. Prema užasu protiv Radničkog i Trnave, mislim da ćemo kaznu da odradimo dogodine. Osim prilike da se bar delimično povratimo, izgubili smo i dosta pravih navijača. Nemamo brate više živaca ni za one sa tribina, ni za ove iz rukovodstva, ni za ovu blato ligu, saopštenja, prodaje, kupovine... Što neko već napisa, toliko sam razočaran, da sam postao ravnodušan. Ovo je, očigledno, vreme drugačijih navijača i rukovodilaca, ovih koji iznova i iznova, nanose zlo Zvezdi!? Što je previše, previše je!

jovan

pre 5 godina

Neće! Izgubice Zvezda skoro milion evra pa su se "verni" navijaci jos jednom oduzili nasem voljenom klubu. Izggleda da mi navijaci, koji placamo karte i navijamo evo preko 30god dusom i srecem (a i novcanikom) nismo vazni... Zao mi je samo sto ce ovo stanje da traje i traje i traje...

room 1408

pre 5 godina

Šta kaže:”Verujte mi da mislim da bi to trebalo da nas ojača.Sigurno će klub da uradi sve sto se tiče žalbenog dela,....”.Celog zivota neko nas kažnjava a mi pišemo žalbe,..Niko(u ovom slučaju Zvezda)od uprave,struke,...da izadje i da kaže ko je kriv,pa se moramo opet žaliti?Totalno smo čudno društvo.Zasto neko ne istupi i kaže:”Nalazimo najbolje resenje da se otarasimo huligana.U dogovoru sa državom.Moramo to stanje resiti sto hitnije.Uvodjenje strozijih zakona za huligane pretvarano u dugogodišnje zatvorske kazne”.E to bi bio “bombastičan” i pravi intervju,koji bi možda nešto i promenio u ovoj državi.A ne mi pišemo 2341 žalbu u zadnjih 25 godina,..

KaraDjordje

pre 5 godina

Mudro zbori klark kent
(Sta uradi to Nemanja Gordicu ???, 11. avgust 2018 13:50

I ti mudro zboris decace, on je za vas i vas mali klub zaista Supermen.

Partizanovac

pre 5 godina

Gospodine Milojevicu, kao navijac Partizana, od kada ste dosli na celo C.Zvezde, po svojim izjavama, drzanjem, pricanjem o protivniku i gospodskim manirima, za mene ste bili idealan trener, uvek sam pricao da ste gospodin.
Sa ovom izjavom ste srusili sve ono lepo sto sam mislio i govorio o Vama. Ako ste zaista ovo izjavili, zelim vam da ispadnete iz staze Lige sampiona, a i da ispadnete i iz Lige Evrope, jer ovom izjavom ste dali podrsku huliganima, ljigama i nefudbalskim ljudima, a ja kao navijac Partizana vodim svog sina koji navija za Zvezdu na stadion da gleda klub za koji navija i nemam problem sa tim, ali sada vise necu. Ovom se izjavom proteruju svi posteni navijaci, ljubitelji bubamare, sporta i najlepse sporedne stvari na svetu. Neka vas izbace na 2 godine, a posle ostanite i vodite klub i igrajte za huligane.

perhan

pre 5 godina

Miloje, nemoj da me razocaravas, ne uvlaci se nikome... radi ono sto najbolje znas... kad cemo prestati da gledamo u tudja dvorista, isterajte bagru sa tribina

fikilix

pre 5 godina

Miloje, uz svo dužno poštovanje...kazne nam udaraju da nas OPAMETE, a ne ojačaju!! Zato, osudi one koji su doprineli da igrate bez podrške!! Promenite nešto već jednom!!

Cubaka

pre 5 godina

Beton liga
(C i n i k, 11. avgust 2018 13:44)

Nemoj da se brines, ako ikada padnemo na taj nivo tvoj mali propali klub ce nas tamo cekati.

Papilon

pre 5 godina

Trn trn Trnava
(Joca, 11. avgust 2018 14:00)

Koliko boli u samo tri reci i koliko moras biti ocajan pa da se radujes cak i kad Zvezda odigra nereseno.

#12

pre 5 godina

Hoće, mi smo inače poznati po tom ojačanom mentalitetu kad igramo najvažnije utakmice u sezoni pred praznim tribinama. Gledajte da prođete nekako Trnavu pa će se valjda prevazići nekako te dve utakmice bez publike. Ali teško, kazna od 3. kola nam tek sledi, a tu je bilo mnogo više prekršaja nego u drugom, tako da...

stavro

pre 5 godina

Nisu aršini drugačiji. Ovo je rezultat toga što smo do sada bili već 100 puta kažnjavani, a niko ništa po tom pitanju nije uradio. Očigledno da niko u Zvezdi ne sme da osudi tzv "navijače", koji su, nažalost, skroz pomahnitali i kako stvari stoje, koji će nas vrlo skoro koštati izbacivanja iz Evrope, na određeno vreme.

Sah-mat

pre 5 godina

Miloje ne prestaje da odusevljuje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gospodin čovek, 11. avgust 2018 13:57) #

Evo ti plusic panteru da se malo odusevljujes.

Magdalena

pre 5 godina

Ajde mi samo, molim te, objasni kako. Objasni mi kako ce mom bratu i meni koji smo platili sezonske karte ovo biti kompenzovano. Naravno, nikako. Jedino resenje je ne kupovati vise sezonske ulaznice, ako ce moj odlazak na stadion zavisiti od gomile sa severne tribine, koja je odavno izgubila svaki smisao. To su isti oni koji pricaju da vole Zvezdu, a gde god da se pojave naprave klubu stetu. Oni nemaju mozga da shvate da oni nisu Crvena zvezda... Oni su samo jedan minorni deo njenih navijaca. I od kako su posle aba lige odlucili da bojkotuju i Evroligu, na kojoj stalno navijaju za Olimpijakos, vazduh u Pioniru je postao mnogo cistiji.

milke

pre 5 godina

"Kazna ce nas ojacati", kakva glupa izjava. Umesto da proterate huligane i napravite red na tribinama vi dajete neke nebulozne izjave.

ArtuDitu

pre 5 godina

Ako budete izgubili onda ce izgovor da budu prazne tribine.
Strasno je sto se krivica svaljuje na UEFA i kreira se slika kako nas mrze i namerno kaznjavaju. A Zvezdini navijaci su pod lupom duze od decenije i ovo nije bila prva uslovna kazna pod kojom je Zvezda bila zbog njih. Drugaciji odnos je prema klubovima ciji navijaci naprave jedan incident u pet godina. Nije potrebno da se gledaju drugi i da nasu svinjariju pravdamo tudjom. Na kraju, UEFA ima svoja pravila a nasi klubovi su tu da ih prihvate, svidela im se ili ne. Drugo resenje je da prestanu da ucestvuju u takmicenjima koja organizuje UEFA.
Ne bi me cudilo da je ova svinjarija nije bila spontana vec rezirana. Jer, u ovoj drzavi i spontani dogadjaji imaju rezisera. I nista se ne dogadja slucajno.

Djordje

pre 5 godina

Je li obaveza Zvezde i Miloja ili drzave da rijesi problem navijaca. Sta ocekujete da se sad Miloje suprostavlja Sjeveru. Koje budalastine!

veljkoni

pre 5 godina

To se naziva racionalizacija- jedan od prvih mehanizama odbrane ličnosti. Svi znamo koliko atmosfera pred domaćom publikom, navijačima ima uticaj na meč. A ne inače će nas prazan stadion, pa neće...jer da je tako UEFA nikad ne bi uvrstila tu vrstu kazne.

NebojsaNS

pre 5 godina

Kakvi su to navijaci kad svom klubu nabijaju troskove i probleme? Sami sebi zabrane da idu na utakmicu i podrze klub u teskoj i bitnoj borbi za evropska takmicenja. Razmislja li to ikada?

Dejan

pre 5 godina

Miloje drži se taktike i tehnike...mani se izjava"ojačaće nas"....Kazne će nas ojaditi...da ima neke snage u klubu pa da raskrste sa pojedinim "navijačima" ....da mogu i deca da se povedu na utakmicu

Mile iz Lajkovca

pre 5 godina

E kad bi one generacije radnika i momaka 60ih i 70ih mogle da vide sta u buducnosti ceka taj stadion i czv ne bi poverovali. Droga, olos, politicke poruke, fantomke...Zvuci uzasno zar ne?

Skupoća i oskudacija

pre 5 godina

Nema tog trenera koji će opstati ako tim gubi. To Miloje ne sme da dozvoli ali stra' čoveka, normalno! Zna on kol'ko danas koštaju pobede.

Gramatik

pre 5 godina

Treba koristiti samo malo više od (za ovaj narod uobičajenih) 2 procenta mozga i shvatiti da Miloje nije dao nikakav "legitimitet huliganima", već da će Zvezda odigrati dve izuzetno jake utakmice bez prisustva publike i da će to psihološki očvrsnuti ekipu, jer ne mogu da računaju ni na kakvu podršku. Baš tada se može videti koliko je Zvezda zaista jaka, a sve ovo što se dešava možemo zahvaliti bilmezima zvanim "Delije" i njihovim "idolima" od kojih su se distancirale i najveće budale među političarima.

Uostalom, s kojim pravom to rade i uskraćuju normalnom svetu da bodri Zvezdu i ide na utakmice?

Tassotty

pre 5 godina

Miloje... Ovog puta si me razočarao ovom izjavom? Kako bre da nas ojača igra pred praznim tribinama?! Pa daj onda da odigramo celu sezonu bez publike, pa da za sledeću sezonu budemo jaki ko beton.

danguba

pre 5 godina

Pa ni jednom rijecju da osude ponasanje svojih navijaca ili barem da ih vaspitno pokude, niti uprava, niti Miloje. Samo kuknjava, trazenje alibija i preuzimanje uloge zrtve. Ovakve osobine i ponasanje, najbolje opisuje naziv za zenski polni organ. A ovaj nekada veliki klub je trenutno talac svojih navijaca, jednako kao sto je cijela drzava talac SNS-a. Na zalost, imamo izuzetno izrazen "stokholmski sindrom" i nema nam pomoci, jer sami sebi ne zelimo dobro...

sociolog

pre 5 godina

Nemojte da pametujete ovde mnogo. Izjava je losa i mene je razocarala. Ali nije lako krenuti na navijace kad znas da neces imati podrsku. Kao sto recimo neki buduci vlasnik nista nece moci da uradi da se resi huligana, ako drzava ne pomogne. A to znaci da nije uvezana sa navijacima i da se zakon sprovodi uvek i isto prema svima.

remax

pre 5 godina

Kakvi su to navijaci kad svom klubu nabijaju troskove i probleme? Sami sebi zabrane da idu na utakmicu i podrze klub u teskoj i bitnoj borbi za evropska takmicenja. Razmislja li to ikada?
(NebojsaNS, 11. avgust 2018 13:28)

Pa nisu oni tu nikad ni bili da bi podržali klub, oni utakmice ni ne gledaju.
Tu su samo da deluju prema instrukcijama koje su dobili i da ih prenose dalje na glupu masu.
Što se mene tiče, "vođe" navijača su možda i najveći neprijatelji kluba.

Василије

pre 5 godina

Поента је што се данас фудбал не игра због публике, него због транге-франге политике клубова!
Тако да је изјава коректна, нажалост!

ja nisam pretežak, nedostaje mi visina

pre 5 godina

Znači potrebno je više kazni da bi zvezda bila još više jača nego što jeste !
Pa ništa, ponovo transparenti i ostala sr#nja i tako do poslednje "kinte" , do bankrota!
Kada nebude para za tvoju platu možda onda promeniš svoje mišljenje!

Radoje

pre 5 godina

Ma da u pravu si skroz!! Znas kako huk sa praznih tribina zna da ponese igrace...Nego,ni ti ne smes nijednu ruznu o "vodjama" sa severa da se slucajno ne naljute..

Goran

pre 5 godina

Sa takvim pristupom i mišljenjem taško da će da budete jači. Trebalo je ovako da zvuči "Ogradjujemo se od svih huligana i mrzitelja sporta za onakvo ponašanje, to nisu vrednosti sporta, takvim ljudima će mo zabraniti pristup stadioni Rajko Mitić, zbog takvih mi ćemo da izgubimo izvesnu sumu novca, itd." (primet). E tako treba ili tome slično treba da zvuči saopštenje, važi i za partizani za sve ostale klubove.

Sinisa

pre 5 godina

Samo ti vici miloje da ce nas ojacati kazne pa neka navijaci nastave po starom dok nas ne izbace pa cemo igrati po nasim livadama a partizan ce u evropi ubirati profit.

ivan

pre 5 godina

u kazni pise 1 utakmica zbog prekrsaja mislim protiv bate, (aktivirala se uslovna) i 1 utakmica zbog suduve...
ako neces da postujes pravila nemoj ni da igras ako vidis kako se ponasa uefa prema nama, nepravde uvek ima i oko nas i manite vise sa kosmickom nepravdom protiv srba