Petak, 10.08.2018.

16:45

Žestoka kazna za Zvezdu – Beograđane čeka prazna "Marakana"

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Crvenu zvezdu sa dve utakmice bez prisustva publike na svom stadionu, odlučeno je u petak popodne.

Izvor: B92

Žestoka kazna za Zvezdu – Beograðane èeka prazna "Marakana" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

479 Komentari

Sortiraj po:

bmiles

pre 5 godina

A sad lepo katanac na Sever,pa sve te kobojagi navijace da plate kartu pa nek vide kako je to!To oterati vec jednom sa stadiona,oni nisu navijaci oni su cir Zvezde,i vreme je da se oteraju sa pa nek divljaju ispred Skupstine,pa da ih najzad ova vlast malo razbuca ionako su na njihovm platnom spisku!Ukinuti im sve,besplatno gledanje,vodjenje na utakmice,predstavnika u Skupstini (moze al da plate clanirinu).

Milos

pre 5 godina

Много коментатора поставља питање шта је то тачно скандирано или приказано на транспарентима што би потпало под дефиницију расизма. Ако потражите на сајту УЕФА видећете да је дефиниција прилично широка али се три тачке посебно издвајају. По дефиницији УЕФА расизам је веровање у супериорност неке расе, религије или етничке групе. По томе је било какво скандирање Ратку Младићу као особи осуђеној за етнички и религијски мотивисане злочине аутоматски расистички иступ. По истоj дефиницији скандирање Косову не би требало да потпада под расизам док год се не помињу Албанци. Не улазим у то да ли је ово исправно или не, али то су правила организације која организује такмичење и самим пристанком на учествовање Звезда је пристала и на правила.

rdagoljub

pre 5 godina

To sto ce Crvena zvezda dobiti kaznu treba da se zahvali dobrim takozvani navijaci c.zvezde.Ima navijaca koji mrze svoj klub i zato se tako ponasaju.Daj da se opametimo pa da lepo se ponasamo kao engleski naviјaci na utakmicama.

МааМ

pre 5 godina

Ауууу ... овде од Делија ни корова, али зато.. колико се мортаделија јавило.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ ТРЕШЊА - Волим и ја наш српски народ, Дражу, Младића(кад су га ухапсили ја сам плакао као мало дијете, исто тако и кад су га осудили), Косово, све часне србе који су се борили и пострадали да би ми данас слободно живјели...Али ЈА ВОЛИМ и ЗВЕЗДУ и много ми је криво и много сам тужан што нам се дешавају овакве ствари поготово сад кад нам тим прави добре резултате и полако се враћа на фудбалску мапу Европе. Реци ми, какав ефекат желите постићи тим скандирањима? Ево видиш шта сте урадили. Мени онда дјелује да сви ВИ који то радите НЕ ВОЛИТЕ ЗВЕЗДУ и није вам битан њен успјех него вам је битно да ви кажете оно што желите и једини циљ вашег доласка на утакмице је управо да скандирањем кажете све то. Ко стоји иза вас, са којим циљем, чије сте "оружје"? Немој да се плашиш, слободно нам реци да знамо...🤔

johnny b

pre 5 godina

Pa vi normalni navijaci i dalje idite na stadion umesto da se opustite lepo kod kuce uz pivo i kobaje. Bez ikakve nervoze i bez panike da li cete biti uskraceni za gledanje utakmice.

Neplivač

pre 5 godina

536

@ Nece ih ni kazniti. Kao ni Spartu Prag. Nisu Srbi jbg... 
(ssssss, 10. avgust 2018 18:04) 

Ok,cak i da se slozim sa tobom da nas Uefa mrzi jer smo Srbi a druge voli i privileguje,postavlja se logicno pitanje,zbog cega nasi klubovi hrle da igraju po svaku cenu takmicenje ciji nas organizator mrzi i ponizava?? Zar to nije mazohizam? Ako je tako kao sto kazes lepo nasi klubovi napuste Uefa takmicenja i to je to,igramo samo nasu ligu i kup gde se svi medjusobno volimo i svima lepo
(Admiral, 10. avgust 2018 18:55)

Ne volimo se mi Srbi ni međusobno

anica

pre 5 godina

Veoma zeznuta situacija, navijas za klub a radis na njegovu stetu i ispastaju svi normalni navijaci. Katastrofa! Nenormalni mozgovi su svuda oko nas.

1974

pre 5 godina

Idite bre na vojni stadion pa divljajte, tamo i onako niko ne dolazi. Ruinirate nam SVAKU sezonu svojim idiotskim pesmama o Mladicu i Kosovu koje nikoga ne zanimaju! Kada cete da ukapirate da 99% pravih navijaca ne dolazi tu da slusa vase zalopojke??? Nekada se navijalo svim srcem za ZVEZDU, a danas je sever postao kafana za krimi-narikace!
Pre 40 godina sam prvi put usao na Marakanu, ali nikada ne videh ovoliki jad i bedu na tom nasem "Severu"!!!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Коме је у Звезди у циљу да клуб буде овако кажњен? И зашто? Питање је то свих питања. Хвала 🤔

Zoran

pre 5 godina

Znaci klicati coveku koji je bio vodja prvog gerilskog pokreta koji se borio protiv nacista u drugom svetskom ratu je zlocin? Zasto je, Uefa mafijo, Draza dobio onolika odlikovanja ako je bio zlocinac?!?!?!
(uzas, 10. avgust 2018 16:55)

To je visa matematika za tebe, bas kao i za ostalih par desetina hiljada ljudi.
Drustvena scest u Srba je nepostojeca kategorija. Na nasu zalost srozava se sve vise i vise. Ipak priliv pojedinaca sa raznih planina je uticao da Beograd postane mahala.

Otac Makarije

pre 5 godina

Bio sam na Trnavi.Na istoku. Bačena je flaša i nekoliko upaljača. U normalnoj državi bi kamere sve zabeležile. Odgovorni bi bili gadno kažnjeni... Redar moli stoku da se skloni sa stepenica. Niko ga ne konstatuje. Inače, redar ima oko 18 god. i ostatak utakmice je buljio u svoj smartfon. Mogao si bojler da baciš...
Ma koliko se klubovi uvlačili huliganima, DRŽAVA ne postoji, niti zakoni... Pre nekoliko godina se pojavi lik sa zastavom Seltika na kojoj piše IRA, doživotna zabrana ulaska na Seltik park. E to nama treba...
Sve u svemu, uz pesme o Ratku Mladiću protiv Suduve, ne znam šta očekivati,? Hoće li Država doneti zakon o bezbednosti i ponašanju na utakmicama? I kome to nije u interesu da stadioni i dvorane budu bezbedna mesta?

ninepi

pre 5 godina

E nemojte da vredjate vodje navijaca. Sve su to kulturni momci, preduzetnici i poslovni partneri elite na vlasti, koju nas vasionski narod tako voli i redovno za nju glasa na izborima.

Milan

pre 5 godina

Nisu momci znali, navikli da u Srbiji ne postoji zakon pa misle tako je svuda, kad ono, dubara! Ako more, nego malo je, da se isključi publika do kraja sezone, nije civilizacija za svakog. Inače zvedzaš sam i lepše mi je da gledam pred praznim tribinama, barem ne moram da crvenim

Jug

pre 5 godina

generalu Drazi najodlikovanijem oficiru u nemaloj ratnoj istoriji srpskog naroda ce sever klicati uvek pa makar nam svaki drugi put zatvarali stadion takodje ce uvek klicati i srpskom kosovu i svim ostalim istaknutim i casnim srbima i dokle god nam zbog toga stadion bude zatvaran ja sam najponosniji a onima koji ga zatvaraju neka sluzi na cast !!
(tresnja, 10. avgust 2018 19:21)

Podrška. UEFA=MAFIA

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Prosto neverovatno da se i za ovo okrivi Vucic i pripise sve njemu.Ne volim ga i ne glasam za njega ali stvarno preterujete sto svaki dogadjaj povezujete sa njim.Huliganizam je bio i pre 30 godina i svake godine se isto ponavlja,ne samo medju zvezdinim navijacima,isto i jos gore je medju partizanovim ili onim iz regiona a Vucic je na vlasti 5-6 godina i sad je on iskljucivi krivac po tebi. 
(Strasno, 10. avgust 2018 18:09) 

Za razliku od svih prethodnih vlasti u Srbiji, taj koga pominjes je apsolutno stavio huligane iznad zakona u zamenu za sledece usluge:
- prebijanje novinara na inaguracijama
- obezbedjivanje rusenja (u Savamali) i nerusenja (na Kopaoniku pre neki dan) raznih objekata
- zastrasivanje biraca u malim mestima pred izbore
- zastita njegovog potomka na splavovima i prebijanje nekih fudbalera
- pravljenje drustva poomku na utakmicama reprezentacije itd itd.

NISTA, KAO STO VIDIS, NIJE ISTO KAO RANIJE!

bocko

pre 5 godina

Igore,na stadion Zvezde jako retko idem,a isao sam od 1974,redovno od 1978,clan prve ekipe od 1985-2000.Prestao sam da idem 2010 kada je nasa legenda Pizon onako oteran,a Delije su cutale.Najvise me je zabolelo sto je oteran zbog zelje jednog grobara i miniranja nekih igraca koji i dalje rade u klubu kao treneri.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Ove Delije su katastrofa navijaci, Najsimpaticniji su bili njihovI prethodnici koje smo zvali CIGANI koji nisu pisali politicke parole vec samo lemali Torcidu i Bad Blue Boyse,povremeno i Grobare,
(zemunski kej, 10. avgust 2018 19:04)

Istinito i tačno!
Došla neka druga vremena...
"Od pandura napravismo velikaše"....

partizan

pre 5 godina

zašto ne usmerite nezadovoljstvo ka onom koje najodgovorniji a to je vlast. ona može sve to lako da sredi kad bi sprovodila zakon...ali...ON nema snage.
(vučićevi cirkuzanti, 10. avgust 2018 17:25)

Prosto neverovatno da se i za ovo okrivi Vucic i pripise sve njemu.Ne volim ga i ne glasam za njega ali stvarno preterujete sto svaki dogadjaj povezujete sa njim.Huliganizam je bio i pre 30 godina i svake godine se isto ponavlja,ne samo medju zvezdinim navijacima,isto i jos gore je medju partizanovim ili onim iz regiona a Vucic je na vlasti 5-6 godina i sad je on iskljucivi krivac po tebi.
(Strasno, 10. avgust 2018 18:09)
Slazem se, evo ja nikad nisam glasao za njega, niti cu ikad da ga podrzim, ali ovo zaista postaje masovna histerija. Ako cemo iskreno, isto radi kao i svi koji su bili na vlasti zadnjih 30 godina, apsolutno nikakve razlike.

cobi

pre 5 godina

sa ili bez publike idemo u ligu šampiona, a poruka ovima što kukaju kao ne mogu gledati Zvezdu zbog Delija, pa neka dođu u nedelju protiv Subotice da gledaju Zvezdu, neka ih dođe 50000 da napunimo Marakanu. ko ih tada sprečava

Stiven k.

pre 5 godina

Kad imamo divljake na stadionu, koji "vole" svoj klub. Sad su lepo "pomogli".
Kao da im nije jasno da UEFA jedva čeka da nas kazni. Da smo hrvatski klub sigurno ne bi smo bili tako kažnjeni, videli smo mnogo puta do sada. Setimo se divljanje njihovih navijača u Italiji, kukati krst na Poljudu, ustaški pozdravi na stadionu u Osjeku i sl.

salepeta Bari

pre 5 godina

Kao što glup igrač napravi crveni karton na sredini terena,tako i pojedinac glupak sa severa napravi isto.Džaba koregrafije.Oduzmi mu stan neka ode u padinjak...taj je za jug

tresnja

pre 5 godina

generalu Drazi najodlikovanijem oficiru u nemaloj ratnoj istoriji srpskog naroda ce sever klicati uvek pa makar nam svaki drugi put zatvarali stadion takodje ce uvek klicati i srpskom kosovu i svim ostalim istaknutim i casnim srbima i dokle god nam zbog toga stadion bude zatvaran ja sam najponosniji a onima koji ga zatvaraju neka sluzi na cast !!

duuuuleee savicccc

pre 5 godina

zabole me koliko ce kazniti Sturm ili bilo koga mene zanima kad ce klub dozvoliti pravim i istinskim navijacima da dolaze na stadion a oterati ove tj zabraniti ulaz takozvanim navijacima sto ojadise i klub i nas prave ...resavanje pitanja Kosova ne radi se na tribinama ili pitanje dali je uefa mafija ...to dragi moji vi radite van stadiona i sto dalje da to bude

Miloš Ilić

pre 5 godina

Možemo mi da razapnemo transparent UEFA MAFIA i izvan stadiona, a iznad severne tribine, i da se vidi na svakoj utakmici bilo da na njoj ima ili da nema publike, pa da vidimo onda koga će i na osnovu čega da kazne!
UEFA-MAFIA !!!
(KRIGER, 10. avgust 2018 18:39)

Moj pokojni otac je govorio da je inat loš zanat. Šta misliš, da li je bio u pravu?

zemunski kej

pre 5 godina

Ove Delije su katastrofa navijaci, Najsimpaticniji su bili njihovI prethodnici koje smo zvali CIGANI koji nisu pisali politicke parole vec samo lemali Torcidu i Bad Blue Boyse,povremeno i Grobare,

Arena

pre 5 godina

Zatvoriti severnu tribinu, umesto juzne, pa neka se gospoda sa severa uvrede i krenu u bojkot i resen problem. Pitam se samo kolika budala neko treba biti, da pri rezultatu 3:0 na desetak minuta do kraja svesno pokrece pesmu za koju se unapred zna da ce nam isprazniti stadion u nekom buducem mecu.

rango_unchained

pre 5 godina

Navijam za partizan, ali mi je nekako zao, jer se isto moze desiti i nama(i dešavalo se)... moroni sa tribina upropastavaju sport, dokle vise?

Slavko Komar

pre 5 godina

Tek sledi kazna za gađanje flašom protivničkog igrača protiv Slovaka, popunjene prolaze, Uefa-mafia...ponovljeni prekršaji, pod uslovnom... uhhhh

Molder

pre 5 godina

Sramota...i to zbog nekih idiota sa tribina!!Pa koliko ljudi nema leba da jede i kao,zivi se bedno u Srbiji a nasi slepci od klubova placaju Evropi svake godine stotine i stotine hiljada evra i cega sve jos ne!Jadno

Миле

pre 5 godina

zašto ne usmerite nezadovoljstvo ka onom koje najodgovorniji a to je vlast. ona može sve to lako da sredi kad bi sprovodila zakon...ali...ON nema snage.
(vučićevi cirkuzanti, 10. avgust 2018 17:25)

Циркузанту, прошла су она срећна времена, Тадићеве владавине нпр. када је
већа опасност вребала у позоришту него на фудбалским стадионима. Под овима сада и даље је опасно у позоришту, али се појавили хулигани и на стадионима. Никада то није било, никада.

Alrad

pre 5 godina

Ako...
Upozoreni smo, ali koga briga, mi smo patrijote...
Voleo bih da se Zvezda plasira u LŠ pa da opet pevaju, pa da zabrane prisustvo bar na godinu-dve. Možda, tek možda tada će neko pokušati da se bavi hordom patrijota.

antiDebil

pre 5 godina

postovana gospodo, kaznjeni ste zbog klicanja ratnom zlocincu gosn mihajlovicu, sto se ne pominje u tekstu. moze biti zato sto je on kod vas velikomucenik i antifasista, ali za uefu je zlocinac. predlazem da pisete zalbu i obavezno navedete kao je president of usa odlikovao cicu i ostale pikanterije...
(slavko, 10. avgust 2018 17:33)

U ovom danasnjem, nakaradnom, bolesnom i fasistickom vremenu Zivojin Misic i Radomic Putnik bi takodje bili ratni zlocinci a Hitler i Musolini bi bili evropski predstavnici, tako da Ratko Mladic svakako nije ratni zlocinac a to sto Uefa nas kaznjava zbog toga, to nema veze sa Uefom vec sa nakaradnim politickim stanjem u evropi i svetu !

samo pitan

pre 5 godina

Vidim da se svi bune kako ne mogu da prate svoju zvezdu, kako su sprečeni. Pa ne igra zvezda samo evropu, prošetajte nekada i vikendom do stadiona.

Aleksandar

pre 5 godina

Možemo mi da razapnemo transparent UEFA MAFIA i izvan stadiona, a iznad severne tribine, i da se vidi na svakoj utakmici bilo da na njoj ima ili da nema publike, pa da vidimo onda koga će i na osnovu čega da kazne!
UEFA-MAFIA !!!
(KRIGER, 10. avgust 2018 18:39)

A mozemo i da napunimo stadion i bodrimo svoj tim navijackim pesmama, bez Draze, Mladica, Kosova, Hrvata, Albanaca, Marsovaca... jer niko od njih nije predmet okupljanja, vec fudbalska utakmica dva kluba.

Šta ti dečko radiš?

pre 5 godina

Ili kad prođe suspenzija stavite cenu karte od 700 evra sever i jug, 1200 evra istok i 2500 evra zapad. I tako za svaku utakmicu. Pa ako se maloumnicima isplati, isplatiće se i klubu.

netko

pre 5 godina

Ајде овако полако.

Како казна може да буде због расизма ако је певано само и једино о Косову? Где је ту расизам? Навијачи Звезде никада кроз историје нису били склони расизму, чак што више негују идеологију која је антифашистичка још од оснивања клуба. ПАОК неки дан извади огромну заставу посред централне трибине: MACEDONIA IS ONE AND ONLY AND IS HERE на мечу против Спартака из Москве и њих казне једино због употребе ласера приликом пенала.

То су двојни аршини и немојте молим вас да се ту правите паметни. Јуче у Аустрији линијском судији разбијена глава сав у крви ударили га флашом, па да видимо казну за Штурм из Граца. 7-10.000€?

Ово што нам раде више нема смисла. Уротили се против нас. Боље не играти ту Европу. Одрали нас. Где су казне за величање усташства и нацизма по Хрватској?
(Вук, 10. avgust 20


Nikad srbin nazalost nece nauciti...
Ostavite se drugih i toga ko sta radi.
To je samo obican izgovor.
Sampioni smo u trazenju izgovora za sve i svasta misleci da je ceo svet blesav.
U slucaju kazne zvezdi ne gleda se ni hrvarska ni ustase ni ista ostalo osim desavanja na Marakani.
Dakle, promenimo pristup i nece biti kazni.
Razumite vise, stranac nije nas sudija koji ne glada dal neki stalno krsi zakon i posle doboje kaznu ispod zakonskog minimuma.
Nema cila mile, jasno je receno sta se ne sme a nasi stalnu teraju neki inat.

Balkanski špijun

pre 5 godina

72.000 evra + 80.000 karata, prosek po karti 1000 din, znači još toliko, a vidi o koncu i plasman u LE...
Tuga... I hvala... Kosovu.

Nenad

pre 5 godina

Е сада, заинат душманима Звезде, страним и домаћим, да се ОКУПИМО око стадиона, пред видео бимом ! Навијање ће чути играчи. То не могу да нам забране !
(Никола, 10. avgust 2018 18:01)

ponesi neku flasu da ubacis na stadion, onako, tradicije radi...

Car Dušan

pre 5 godina

Na Zapadu ništa novo! E, da je onaj sinoćnji skandal, kad su huligani na utakmici Šturma - gađali i pogodili SUDIJU u glavu, bio u Beogradu? Vjerovatno bi već zasijedao SAVET BEZBEDNOSTI UN - i kaznio čitav naš narod!

turista

pre 5 godina

Ljudi ovo je odluka zbog Suduve, utakmice zadnjeg kola jos nisu bile za zelenim stolom polako fudbalski eksperti. Teorije zavere... Bice kaznjen i Paok i Sturm i svi ostali...

ključno pitanje

pre 5 godina

Pod hitno sa Severa proterati svaki vid političko-versko-stranoobožavateljskog delovanja. Jedino što me zanima je FK Crvena zvezda. Vaše podržavanje Donbasa, Donjecke republike, bratimljenje sa Grcima, Rusima, uvlačenje Putinu i sl. me ne zanima.
(Peki, 10. avgust 2018 18:03)

Ko da protera?

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Zovite Dr. Vuletica da vam pise zalbu hahahaaaaa...
(VECITI SMAJLIC)

...tragedija je u tome, te nije smešno, nego žalosno, taj je profesor na Pravnom fakultetu, ali ne ume da...napiše žalbu !!!

Dragan Lo

pre 5 godina

Zvezda i Partizan treba uredno da igraju pred praznim tribinama. Muka je gledati, odvratno slušati "ratnike" za Srbiju na Beogradskim tribinama i ulicama. Koreografija to zovu u medijima, a bedni klubovi se diče navijačima.

borko

pre 5 godina

A kad za mesec dana stigne kazna za utakmicu sa Spartakom. Baceni upaljaci, flasa, ponovljen prekrsaj jos jednom sa zakrcenim prolazima (ne prastaju ponavljanje istih preksaja) i politicke poruke (ne prastaju ponavljanje, a i za ovo poslednje su najrigoroznije kazne) bice 2 godine suspenzije kao sto sam i rekao pre tri dana ali niko nije shvatao ozbiljno.

Zlatko

pre 5 godina

Samo bez sikiracije! 2 utakmice nisu problem jer ce za onu flasu i onako da budemo izbaceni na bar 2 godine,pa tek onda u nekim kvalifikacijama odradjujemo kaznu ! I sad mogu ovi mozgovi iz uprave i vlasti da se zahvale navijacima!

Admiral

pre 5 godina

@ Nece ih ni kazniti. Kao ni Spartu Prag. Nisu Srbi jbg...
(ssssss, 10. avgust 2018 18:04)

Ok,cak i da se slozim sa tobom da nas Uefa mrzi jer smo Srbi a druge voli i privileguje,postavlja se logicno pitanje,zbog cega nasi klubovi hrle da igraju po svaku cenu takmicenje ciji nas organizator mrzi i ponizava?? Zar to nije mazohizam? Ako je tako kao sto kazes lepo nasi klubovi napuste Uefa takmicenja i to je to,igramo samo nasu ligu i kup gde se svi medjusobno volimo i svima lepo

Zvezdas

pre 5 godina

Вук

Nije peoblem Kosovo vec Ratko Mladic.Sta sever pokazuje pesmama Ratku Mkadicu ilili Kosovu.Sa Zvezdim sam.obisao celu Evropu stigaoni do Tokija ali na utakmice ne idem posle Tokija.Zavladala mafija dileri droge kojima niko iz uprave ne sme da se suprostavi.Finansiraju njihove aktivnosti, putovanja

ljupce

pre 5 godina

procitao sam sve komentare i jedan deo ljudi ocigledno nikad nece shvatiti neke stvari.mnogi od nas nisu na stadionu jer nemaju vremena,novca,obaveze,posao ili mogucnost prevoza da se dodje,ali to ne znaci da manje volimo klub od ovih koji su na tribinama.ljudi koji nazalost ne dolaze na stadion ne kostaju zvezdu kao ovi koji dolaze.stavite na papir pa cete videti da je manja steta nego sa ovima koji se kunu u "ljubav prema klubu".kad se tribine dovedu u red,tada ce i na utakmice domaceg prvenstva dolaziti ljudi.ne bi oni dolazili ni na evropske utakmice,ali imaju zelju da makar tu kad je i karta skuplja dodju i pomognu klub i igrace.citam mnogi pisu o hrvatskim ispadima,navijacima sparte ili austrijancima i pitaju koliko ce njih da kazne.e upravo zbog tog razmisljanja "nebitno sta mi radimo,pogledaj druge koji su gori" nas klub ce vecito da ispasta.onog trenutka kad prestanemo da gledamo druge vac samo nas i interese kluba,onda cemo sa osmehom govoriti "vidi one budale,opet su napravili glupost.trebalo bi da se ugledaju na nas i uce kako mi navijamo".to se nazalost nikad nece desiti zbog pojedinaca koji misle da su veci i jaci od vecine.nekome ocigledno odgovara da zvezda placa kazne i stalno bude u minusu i sve taj neko radi da taj minus sto duze traje umesto da bude klub u plusu.svedoci smo svi koliko jedna sezona dobre igre u evropi digne rejting klubu,a zamislite da ima vise takvih sezona...sa takvim navijacima uzalud...nazalost...

ujka sa Fontane

pre 5 godina

Ja sam partizanovac,volim kolko volim Zvezdu,ali ovi šta nam rade to je kstastrofa.Kada ćemo shvatiti da oni žele da unište,satru srpski nsrod i pravosavlje.Vekovima rade na tom satiranju,sram da ih bude

Sve doce na naplatu

pre 5 godina

Zato sto smo bili pod prismotrom uefe! Grac i sparta su napravili vece ekcese, ali oni nisu kaznjavani vec x puta od pirotehnike, prolaza, tucha... kad uz to dodas da su to svabe koje donose odluke, a mi plebs, pa im se jos i nag...uzimo.

ssssss

pre 5 godina

Kako li ce Sturm biti kaznjen posle onoga sa sudijom? Verovatno ce ih katapultirati na Mars! Grobar sam, ali sramotna odluka!
(srle, 10. avgust 2018 16:53)

Nece ih ni kazniti. Kao ni Spartu Prag. Nisu Srbi jbg...

neutralni felsh

pre 5 godina

Klinci sa tribina nalozeni “serbstvom“ i politikom..A politicari koji su pujdali narod protiv EU i Amerike, trovali decenijama mozgove njihovim roditeljima mrznjom- sad su ugladjeni evropejci i naprednjaci. Ironija sizofrene Srbije..
(povetarac, 10. avgust 2018 17:07)


kratko i jasno.

Вук

pre 5 godina

Ајде овако полако.

Како казна може да буде због расизма ако је певано само и једино о Косову? Где је ту расизам? Навијачи Звезде никада кроз историје нису били склони расизму, чак што више негују идеологију која је антифашистичка још од оснивања клуба. ПАОК неки дан извади огромну заставу посред централне трибине: MACEDONIA IS ONE AND ONLY AND IS HERE на мечу против Спартака из Москве и њих казне једино због употребе ласера приликом пенала.

То су двојни аршини и немојте молим вас да се ту правите паметни. Јуче у Аустрији линијском судији разбијена глава сав у крви ударили га флашом, па да видимо казну за Штурм из Граца. 7-10.000€?

Ово што нам раде више нема смисла. Уротили се против нас. Боље не играти ту Европу. Одрали нас. Где су казне за величање усташства и нацизма по Хрватској?

Sarajevo

pre 5 godina

Najveći uspjeh Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine je što su prije tri godine, na 20 godišnjicu genocida u Srebrenici, uspjeli isposlovati kod UEFA-e i FIFA-e da veličanje likova poput Ratka Mladića, Radovana Karadžića, negiranje masakra u Srebrenici bude kažnjivo. Zvezda je žrtva svojih navijača koji nisu shvatili da Infantino i Čeferin podjednako vole BiH i Srbiju, te da prave ustupke i jednim i drugim. Razlog. I jedni i drugi imaju pravo glasa na izborima i imaju po jedan glas. Bosna je svoj glas uslovila između ostalog i kažnjavanjem negiranja zločina i veličanja pomenutih likova.

Pedja

pre 5 godina

Za ove sto pitaju kako ce proci Sturm zbog gadjanja sudije.
Procice bolje nego mi zato sto im je ovo prva brljotina a nama 1.588.960ta jubilarna. A cekamo i mi postupak za nasu flasicu protiv Spartaka, znaci 1.588.961 brljotina.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Mi sa se zahvalimo ovoj UEFA-i, daleko bilo da igramo tu Ligu šampiona, pa da nam uleti Real Madrid ili Klopov Liverpul da nas naguze na sred Marakane 0-10, jel se neko seća Maribora protiv Liverpula 0-6, pa oni se šetali tamo, sprda li se, da li gol kad su hteli, ko će čuva Salaha i Manea, ne daj Bože, Šaćiri da nas ponižava na sred naše svetinje, kud ćemo, bre u nekošeno, treba vam 12 miliona evra koliko se plaća to učešće u LŠ u grupnij fazi i to ponižavanje, pa Terziću stvori igrača za te pare, evo Dinamo, rupe kako sami kažu za Benkovića uvaljuju direktno u premijer ligu, ali za 13 miliona, ali ne evra, nego funti, skokni do mamića pa ga pitaj kako to, na koju foru...što kaže naš narod ko pita ne skita !!!

znanje-imanje

pre 5 godina

Većina ima "ako i treba" stav. Što je OK. Ali i nije! Jer ovo ima zaista već dimenzije ludila koje su rasizam prema Srbima, da primenim - pogrešnu! - UEFA terminologiju.
Prvo to nikako nije rasizam; oni mogu (i treba) da kažu da je zabranjen šovinizam ili politikanstvo, ali ne smeju reč rasizam da krivo upotrebljavaju. Dalje oni su uzeli stavove ne UEFE nego stavove okolnih koji ne vole Srbe kako bi samo saslušali njihovu interpretaciju i odmah to proglasili za "istinu"! Pogledajmo npr. parolu "nema podele". Šta to znači? Pa neko može da im dojavi da to znači "nema podele Kosova" i da opet odatle iscede neku kaznu. Ili ovo sa "Mladiću moj" - pesma koja uzvesno nije nastala o Ratku. Ili "ko ne leti..." UEFA je ušla u zonu analitičke filozofije, pa još KRIVOTVORENJA njome! Oni sada mogu - a doslednost traži i da moraju! - da skandiranje "napred naši" tumače kao "napred naši vojnici na naše Kosovo"! i da zabrane Zvezdu na 20 godina!
Tako da opravdano ljućenje na domaću bagru i bizgove ne treba brkati sa nadraženošću prema nama. Kao i kod sudijskih krađa (kada jesu) tu su na delu kako uobičajene - novac vrti sve - tako i one psećeg mehanizma: ako se na ovima iživljavao neki NATO onda hoćemo-možemo-trebamo i mi iz UEFA.
Zvezda mora da angažuje pismene ljude (hahaha - ali tako je), ne samo pravnike već sa istorije, filozofije i lingvistike i da pripreti nekim sudom, ne bi li došlo do nekog balansa. Gde je kazna Kelnu za divljanje njihovh navijača?

milke

pre 5 godina

Pa nek je Terzic plati iz svog dzepa. On je kriv za haos koji vlada na tribinama...ali...malo morgen...nista bas nista se nece promeniti.

slaviša šmigič

pre 5 godina

darko ti nisi zvezdas jer svaki,ko navija za zvezdu sigurno,da bi volio,da ode na utakmicu evo ja iz ljubljane bi doso.meni nije kriva pesma vec jedina glupost da se baci plastenka vode igrac trnave brzo zgrabio i doneo sudiji i pokazivao,da odnese.verovatno barem po mom misljenju kaznjeni bi bili i,da nismo uradili totalno nista.mozda bi kazna mogla biti 1,utakmicu umesto dve.nikako mi niste jasni ljudi popud darka kome to i nije pravi nik vec se radi o grobaru velikih komplesa koji nema vise od 10.godina.

molina

pre 5 godina

E da, i ovo, da li ce navijaci sa Severa da mi nadoknade stetu sto kao kupac sezonske karte sledecu utakmicu necu gledati uzivo? Na stadion dolazim iskljucivo zbog Zvezde a ne svojih politickih stavova.

Nepogoda

pre 5 godina

Ma nemoguće ovo je svjetska zavjera,pa zar onsko lijepi i fragi navijači da to naprave.Što očekivati kad imaš idote navijače.Bravo UEFA!

Никола

pre 5 godina

Е сада, заинат душманима Звезде, страним и домаћим, да се ОКУПИМО око стадиона, пред видео бимом ! Навијање ће чути играчи. То не могу да нам забране !

igor

pre 5 godina

Čitam komentare i nemogu da verujem šta ljudi pišu. da li je iko od vas bio na utakmici? Da li iko zna zbog čega smo kažnjeni?
Razumem Grobare da komentarišu, ali ovoliko komentara. Da li vi ljudi uopšte idete na utakmice, da li vam je sve u životu toliko loše da ste grenuli na sve loše vesti da se radujete?
Koji rasizam? Šta su pevali, recite nam kada sve znate.
Šta je sa slobodom mišljenja, da line smemo da spominjemo KiM u sred Beograda, da pevamo Uefa mafija... Pa i treba da pevamo o UEFI, o Kosovu, o Srbiji!
Na svakoj sam utakmici na zapadu zadnjih 20+ godina, na svakoj. I da, u pravu ste, nisam na zapadu zbog kvaliteta fudbala (sigurno su bolji prenosi na TVu), već zbog podrške voljenom klubu! Znam, znam, svi ste vi bili na stadionima pre 30 godina, i Đoković svi gledate i vaterpolo i basket kada se igra u Srbiji.
Licemerno ponašanje!

Mića

pre 5 godina

Pod hitno sa Severa proterati svaki vid političko-versko-stranoobožavateljskog delovanja. Jedino što me zanima je FK Crvena zvezda. Vaše podržavanje Donbasa, Donjecke republike, bratimljenje sa Grcima, Rusima, uvlačenje Putinu i sl. me ne zanima.
(Peki, 10. avgust 2018 18:03)


Kao navijač Partizana u potpunosti se slažem sa tobom...isterati politiku i političare sa stadiona i iz fudbala...imaju partije i skupštinu pa nek tamo šire parole...a "navijači" sa severa i juga da prestanu da koriste politiku kao sredstvo ucene da bi ostvarili svoje lične ciljeve!!!

Kipar

pre 5 godina

Nisam bas u toku sa aktuelnim zbivanjima i nisam znao kakve su to politicke parole bile na utakmici protiv tima za koji nisam cuo ("Suduva"?) ali u jednom komentaru sam procitao da je bio transparent "Nema podele". Da li je moguce da to UEFA smatra kao nesto sto je zabranjeno ili uvredljvo? Ne znam o kakvoj se podeli radi ali ovde na Kipru takav transparent je nesto sasvim OK jer okupirani severni deo Kipra niko (u celom svetu) osim Turske ne priznaje i Kipar nikada nece zvanicno prihvatiti podelu na severni u juzni deo.
Sto se tice zatvorenih prolaza, to pokazuje ocajnu organizaciju jer sam procitao da je poseta bila manja od 50% "ukupnog kapaciteta stadiona" i Zvezda po tom osnovu zasluzuje kaznu ali ne znam sta ima lose u poruci "Nema podele" (to svakako nije bilo upuceno EU koja bi mogla da se podeli na "bogat" i "siromasan" deo jednog dana).
P.S. Ako je moguce da se pronadje idiot koji je baco plas. flasu tokom meca protiv Trnave, bilo bi dobro tog "junaka" pokazati na TVu i potom ga bas zestoko kazniti.

Vuki

pre 5 godina

Pisu pojedinci UEFA Mafija, a sanjaju da igraju u UEFA takmicenjima, jos jedan dokaz nebuloznih ljudi, koji nemaju pojma sta pricaju. Umesto da prihvate kaznu za svoje divljacko ponasanje godinama, koje unistava klub, oni osudjuju i optuzuju druge. Zato nam tako i ide.

TheMilos

pre 5 godina

Jeste kazna preostra ali dokle god se poredimo sa drugima kako oni za teze stvari dobijaju manje kazne, necemo se promeniti. Kakve god da su kazne treba da gledamo sebe i promenimo sebe ali naravno nama je uvek neko drugi kriv. Meni je od skandiranja veci problem to sto su nam prolazi svaku evropsku utakmicu puni i sto dovodi do nenormalnih guzvi na prolazima i sto zbog tih ljudi ostatak tribine mora da stoji jer ne vidi nista. A te ljude koji stoje na prolazima neko naknadno pusta, verovatno za mnogo manje pare od cene karata i zbog sitnog interesa par redara se ovo desava. Otisli smo u 3 pm kao narod, mnogo smo se pokvarili u poslednjih 10ak godina, i zato nam je tako kako nam je.

neutralni felsh

pre 5 godina

Е сада, заинат душманима Звезде, страним и домаћим, да се ОКУПИМО око стадиона, пред видео бимом ! Навијање ће чути играчи. То не могу да нам забране !
(Никола, 10. avgust 2018 18:01)


nazalost, iskustvo nas uci da kad je komentar pisan cirilicom, 80 posto je sansi da ce biti nebulozan.

KRIGER

pre 5 godina

Možemo mi da razapnemo transparent UEFA MAFIA i izvan stadiona, a iznad severne tribine, i da se vidi na svakoj utakmici bilo da na njoj ima ili da nema publike, pa da vidimo onda koga će i na osnovu čega da kazne!
UEFA-MAFIA !!!

Ognjen

pre 5 godina

Zasluzeno. Sledeci put novcana kazna da bude veca od prihoda (ulaznice, tv prava, nagrade od uefe) pa da vidis kako ce da se resi problem. Nema zarade nema sta da se podeli

Mile

pre 5 godina

Evropske utakmice od danas pa ubuduce samo igrati u prisustvu navijaca na zapadu i istoku.Sever zatvoriti na par godina jer ti navijaci godinama unazad rade protiv svog kluba.

molina

pre 5 godina

Naravno da sam zvezdas i ova kazna je uzasna. Sever je deo Zvezde i uvek ce biti ali definitivno mora da se promeni ideologija, nacin razmisljanja. Svi zele Evropu a sami postavljaju klipove. Ako imas neki stav biraj kada i kako ces ga prezentovati. Ovako znaju da ce klub koji bodre biti kaznjen zbog Mladica, zbog politickih stavova o Kosovu, zbog Uefa mafija, ali ne, oni tvrdoglavo kao teraju svoju pricu koja klub i previse kosta. Da li oni posle kazne dodju u klub da se izvinu, da li pricaju sa nekim o iznosenju svojih stavova i koja je cena. Umesto da se fokusiraju na bodrenje igraca a ne na svoj prformans koji se jedino njima dopada. Posle pricamo kako nas svi mrze, a lepo ti kazu ne sme to i to, a ti opet isto radis i budes naravno novcano kaznjen plus utakmice bez publike cime igrace lisavas domaceg terena. Znam, oni ce reci da je Kosovo vaznije od neke utakmice. Pa onda organizuj skup na Terazijama a nemoj da dolazis na utakmicu.

Grejmer

pre 5 godina

Imam i pitanje za navijače koji "brane" Kosovo i Mladića već godinama i zbog kojih nas uporno kažnjavaju: Jeste li ih odbranili? Je li Kosovo slobodno i naše? Je li Mladić na slobodi? Nije, a? Pa u čemu je problem?

milke

pre 5 godina

Ja bi ih izbcio iz svih tkmicenja kad su im huligani vazniji od uspeha. A posebno rado izbacio one koji se dodvoravaju tim huliganima. To bi ja....ali nazalost jos ce dugo huligani i kriminali "voditi"

Dragan

pre 5 godina

Tako je! Tako je! Kao velikom Zvezdašu, srce mi je puno danas. Krenuli smo, konačno, na put oporavka. Iskreno se nadam da će ova kazna, nemogućnost da gledamo plej-of i potencijalnu prvu utakmicu grupne faze nekog evropskog takmičenja, konačno, ali konačno, čak i onim najnevernijim Tomama koji huligane brane staviti do znanja da su huligani i njihova "navijanja" samo šteta za klub. Živim za dan kada će ostatak stadiona zviždati huliganima kada počnu da uzvikuju političke, verske i druge parole. Sport na stadion, politika u skupštinu!

NS

pre 5 godina

Prazno protiv Salzburga zato puno u Salzburgu.Zalice se Zvezda i kazna ce biti smanjena na jednu utakmucu
Ne mogu da shvatim upravu da ne mize da dovede toliki broj redara da napravi red na prolazima.Najveci nered naprave oni koji dodju u minut do pocetka utakmice i oni sednu na prolaz.Zatvoris ulaze pola sata pre pocetka i zavrsis posao

Volim i ja vas

pre 5 godina

Kreteni, jedino sto postizu su prazne tribine i kazne.
Vazi i za PAR i CZV.
Skandirajte Karadzicu i Mladicu na Kosovu, ako ste mangupi!

igor

pre 5 godina

Čitam komentare i nemogu da verujem šta ljudi pišu. da li je iko od vas bio na utakmici? Da li iko zna zbog čega smo kažnjeni?
Razumem Grobare da komentarišu, ali ovoliko komentara. Da li vi ljudi uopšte idete na utakmice, da li vam je sve u životu toliko loše da ste grenuli na sve loše vesti da se radujete?
Koji rasizam? Šta su pevali, recite nam kada sve znate.
Šta je sa slobodom mišljenja, da line smemo da spominjemo KiM u sred Beograda, da pevamo Uefa mafija... Pa i treba da pevamo o UEFI, o Kosovu, o Srbiji!
Na svakoj sam utakmici na zapadu zadnjih 20+ godina, na svakoj. I da, u pravu ste, nisam na zapadu zbog kvaliteta fudbala (sigurno su bolji prenosi na TVu), već zbog podrške voljenom klubu! Znam, znam, svi ste vi bili na stadionima pre 30 godina, i Đoković svi gledate i vaterpolo i basket kada se igra u Srbiji.
Licemerno ponašanje!

duledudule

pre 5 godina

Ovde izglwda mnogi nisu razumeli,Zvezda nije kaznjena zbog politickih transparenata vec zbog rasizma,da li neko pri zdravoj pameti mize da mi pronadje bar jedan rasisticki ispad zvezdinih navijaca na toj utakmici?
(Bot na kvadrat, 10. avgust 2018 17:18)
pa oni kapiraju da je kosovo srbija i uefa mafija rasizam

Krstajić sa e2 na e4

pre 5 godina

Hoće li klub najzad nešto da preduzme protiv bande sa severa?!
Hoće li pooštriti kontrolu na ulazu, da se ne unose flaše kojima se gađaju protivnički igrači, da se ne unosi pirotehnika, da se ne unose transparenti političke sadržine?!
Hoće li sada da ovu novčanu kaznu podeli sa brojem sedišta na severu, pa da za toliko digne pojedinačnu cenu karte za sever na sledećoj utakmici kada bude dozvoljena publika?!
Ko se iz uprave tali sa bandom?!
Ko je jači, aman?!
Važe li ikakvi zakoni u ovoj zemlji?!
Dokle, bre, više?!

Strasno

pre 5 godina

zašto ne usmerite nezadovoljstvo ka onom koje najodgovorniji a to je vlast. ona može sve to lako da sredi kad bi sprovodila zakon...ali...ON nema snage.
(vučićevi cirkuzanti, 10. avgust 2018 17:25)

Prosto neverovatno da se i za ovo okrivi Vucic i pripise sve njemu.Ne volim ga i ne glasam za njega ali stvarno preterujete sto svaki dogadjaj povezujete sa njim.Huliganizam je bio i pre 30 godina i svake godine se isto ponavlja,ne samo medju zvezdinim navijacima,isto i jos gore je medju partizanovim ili onim iz regiona a Vucic je na vlasti 5-6 godina i sad je on iskljucivi krivac po tebi.

brr

pre 5 godina

Ti vaši navijači moraju shvatiti da UEFA odlučuje što želi. Ako na stadionu ne žele majice s Miki Mausom, onda je zabranjeno. Nitko ne tjera Zvezdu da se natječe u uefinim natjecanjima. Dakle, ako kažu da ne žele ćuti ni K od Kosova na tribinama, onda ne žele. Šta se inatite? Još bolje- kome se inatite?

sima kosmos iz dalekog svemira

pre 5 godina

uefa mafia...zasto je rasizam ako pominjemo Kosovo!? pa Kosovo je deo Srbije...deo clanica eu nije ni priznao Kosovo ...i za kraj za ove pljuvace ovde ,svi vi koji ste bili na utakmici sa trnavom ako mislite drugacije sto niste sisli kod vodja i rekli im sta imate umesto sto ovde pljujete a na utakmici smo svi pevali UEFA MAFIA!!!

Peki

pre 5 godina

Pod hitno sa Severa proterati svaki vid političko-versko-stranoobožavateljskog delovanja. Jedino što me zanima je FK Crvena zvezda. Vaše podržavanje Donbasa, Donjecke republike, bratimljenje sa Grcima, Rusima, uvlačenje Putinu i sl. me ne zanima.

Sandzak

pre 5 godina

Zbog grupe fasista i nacista i cetnika isopastaju oni dobri iskreni i posteni navijaci i ljubitelji fudbala...
Kada neidentifikujes bagru kao u Englesku i kaznis dozivotno...

Mad4Red

pre 5 godina

Zovite ove sa Kosova da vam pomognu da plate kaznu ne daj bože koliko štetite klubu!!! Neverovatno, 90 minuta ne pevate klubu nego pevate Kosovu... Ostavite Kosovo za domace prvenstvo a za Evropu pesme samo za Zvezdu!!! Ne daj boze!!!

Cica mica i gotova prica

pre 5 godina

Treba da se zakljuca severna tribina za sve utakmice do daljnjeg, pa neka vide tzv navijaci gde ce. Pun mi je kofer vise njih.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Rasizam je kada kažeš : "taj i taj deo moje imovine je moj i samo moj iako su mi ga mafijaši trenutno zauzeli i ne puštaju mi ga" !! UEFA MAFIA ...

Urox

pre 5 godina

Ako i treba nqm tako... Znaju sta se ne sme i oni opet.... Idi bre na Kosovo pa brani... A ne dodjes na utakmicu popijes deset piva, naduvas se, gadjas protivnicke igrace pevas o Kosovu a posle odes svojoj kuci izvalis se u krevet i boli te uvo i za Kosovo i ostalo... I evo klubu steta... ZAMISLI udjes u ligu sampiona prvi mec protiv PSG, a ti zbog nekih ljudi sa poremecajem nemas publiku da podrzi igrace

Toma

pre 5 godina

Ovi su spremni da unište klub! Ništa oni ne razumeju, niti to dolazi do njihovih mozgova. Pa oni misle da klub postoji zbog njih.
A nije to samo sever, sve je više neandertalaca i na zapadu.

reflex

pre 5 godina

Tako i treba. Srbina mozes da unormalis samo kaznama i disciplinom. Zasto se Srbi lako uklope i budu dobri radnici u inostranstvu? Pa tamo vazi red i zakon. Ovde caruje anarhija i divljina.

Дарко

pre 5 godina

Браво за све вас који кудите навијаче Црвене Звезде што певају те страхотне песме, и за све вас који сте на страни уефе. Сви ви сте сигурно навијали за дивне хрвате пре месец дана и не желите да буде на страни тих огавних српских навијача. Браво за све вас. Само наставите..

Mmi

pre 5 godina

Ceka se iskljucenje na godinu dve iz evrope jer je to ocigledno "cilj"celnika zvezde. I onda ce usled nesposobnosti da kontrolisu navijace za sve optuziti UEFA jer tako je najlakse

Tosha 89

pre 5 godina

Tuzno, ali tako nam i treba. Stalno nas opominju za iste stvari i nikako da se opametimo. Veliki sam patriota i zvezdas, ali na stadionu treba biti mesta samo za sport i nista vise. Kazna je realna, ostaje zal sto ce ovi momci da biju vazne bitke za Evropu pred praznim tribinama, a zasluzuju veliku podrsku..

severac

pre 5 godina

Nebitno je da li je Zvezda ili Partizan, ovo je još jedan dokaz koliko smo kao država jadni, i koliko nas Evropa voli....Kazna je sada zbog pesme Marš na Drinu, kao da je lično Hitler bio u komisiji danas!!

Oskar

pre 5 godina

Ma evo još jedan primer koliko nas mrze... a samo smo malo vredjali goste na rasnoj osnovi , a potom je Mile malo zaboravio da otključa izlaze...

Pedja

pre 5 godina

Kako navijači iz drugih zemalja ne prave takve ispade, za koje bi njihovi klubovi bili kažnjavani kao naši klubovi? Oni su svi gospoda, sve po bontonu, šta? 
uefa jeste mafija.
(Piki, 10. avgust 2018 16:54)
Prave u jos nekim banana drzavama i njihovi klubovi budu kaznjeni ali jeste cinjenica da smo mi najgori. Ako Nemac i Englez ne smeju da isticu politicke parole na stadionu onda ne moze ni Srbin. Kad si cuo i video da neko baca petarde, pali baklje, baca flase, novcice i upaljace i istice politicke parole na Alianc areni, Vestfalenu, Emirejtsu, Old Trafordu, Santjago Bernabeu? Uz sve to, nasi "navijaci" i nisu pravi navijaci nego banda kriminalaca koja ratuje na ulici, prodaje narkotike i kontrolise ih nekadasnja Db sada BIA kojoj sluze za dirigovane nerede. Ne bi me cudilo da namerno rade ovo po naredjenju iz sluzbe ne bi li se stalno odrzavala fraza da nas EU, Fifa, Uefa mrze. To ovi drugi ne rade, osim u jos par banana drzava.

Delija

pre 5 godina

Grobari su isto za rasizam bili kaznjeni ali su se smirili ali ovi nasi ne verujem pevace oni opet i o Ratku a Uefa Mafija Kosovo je Srbija ce sigurno celu sledecu utakmicu kada budemo igrali u Evropi na domacem terenu a u Trnavi ce biti sigurno neka koreografija o Uefi a da ne pricam o Austriji ili Ljubljani zavisi skim budemo igrali tu cemo biti kao domacini tako da nas nove kazne tek stizu:D

danguba

pre 5 godina

Ajmo sada jos jace, vise, glasnije... Mozda da nazovemo stadion po Mladicu ili da promijenite naziv u Mladiceve delije. Ili igras po njihovim pravilima ili ne igras nikako. A vi tjerajte svoje, mozda vam jednom prodje provokacija bez kazne. Ali ni to vise nije fora, jer znaci da nije bilo ni zapazeno. To sto voljeni klub ispasta nije ni bitno, sami ste sebi najbitniji, veci od kluba, veci od drzave, dokle god predsjednik stoji iza vas. Eh da, ono, svijet je nepravedan, svi nas mrze, bla, bla, kme, kme...
Glupost navijaca je neunistiva.

Milan

pre 5 godina

Nateram sebe da posle mnogo godina dodjem i bodrim Zvezdu jednoj evropskoj utakmici, protiv Spartak Trnave. Ljudi, mnogo su se fizionomije promenile za ovih 7-8 godina, na gore. Otisli smo kao drustvo u totalni aut. Mislim da se nigde to ne moze tako jasno videti kao na ovakvim manifestacijama. Nista se ne postuje, numeracije sedista su samo formalnog karaktera, stepeniste na istocnoj tribini prepuno ljudi, protivnickog igraca bez razmisljanja gadjaju flasom, da li plasticnom ili PVC nisam siguran. Govorim o istocnoj tribini, gde je uvek vladao neki red, osnovna kultura, pristojnost. Stajalo se sada svih 90 minuta, nevidjena divljina. Sever je posebna tema, ja mislim da ne postoji navijacka grupa na svetu koja je nanela vise stete klubu za koji "navija" nego sto su to "DELIJE". Ode sve dodjavola.

Hogar

pre 5 godina

Bravo. Trebalo je 5 godina da zabrane da ovi iz pećine budu upućeni da nikog ne interesuje ni Kosovo ni Mladić u Evropi, da je stadion mesto gde se igra fudbal i gde navijači pružaju podršku svom klubu. Kao navijač se "zahvaljujem pećinskim ljudima što su pomogli svom i mom klubu."Još Terziću da dam savet MOLIM TE DOVEDI U KLUB NEKOG OMIĆA, pa makar imao i dve leve noge pa da ovi pećinski ljudi bojkotuju i fudbalske utakmice ionako pevaju kao dečji hor kolibri.

бандит

pre 5 godina

шта ће тек бити после флаше против Трнаве? Иначе, флаша је бачена са истока ал то је мање битно сад.

Jova

pre 5 godina

E sad je stvarno gotovo.sad kad treba najvise mi ga upropastili skroz.ljudi moji ako nesto i neko jedva ceka da nas kazni mi sve gori.umesto pesme i podrske igracima mi pevamo kosovu i mladicu.zasto bre?dodjemi da iskocim iz sopstvene koze.hvala vam braco navijaci

Jeremija

pre 5 godina

Kazna nije visoka. Moglo je da bude i isključenje iz evropskih takmičenja. Ako vlast Srbije nema snage da se obračuna sa huliganima, UEFA ima.

turista

pre 5 godina

Najbolji komemtari su mi UEFA je kriva... E pa nijr dragi moji, samo mi i Grci pravimo haos, cak su se i turci disciplinovali.
To sto nemamo kulturu da sport pratimo sportski, a da sedimo n stolici ciji broj nam pise na karti je nas problem.
Ne mozes da igras UEFA takmicenja, a da ne postujes njihova pravila.

Посматрач

pre 5 godina

Нису само клубу, па те силне казне плаћамо сви ми, ДОСТА ВИШЕ!! Не битно за кога навијам, нећу да се кроз мој порез финансирају ни ЦЗ ни П, нити било ко сличан!

normalan svet

pre 5 godina

Eto kad ću da verujem nekom na vlasti: kad očisti fudbal od narko dilera (ali stvarno a ne "sjaši kurta, uzjaši murta) i kad se na pravi način i bez muljanja odradi privatizacija u sportu.

Papa Americano

pre 5 godina

Daj bankrotirajte već jednom, da ovo ne budu udarne vesti... ili uvedite red. Ah, da, zamalo sa zaboravim, vi ne živite od prodaje ulaznica, nego droge..: Ooops.

dachazvezda

pre 5 godina

TREBA!!
ZA BOLJE NISMO!!
"Hvala puno" IDIOTIMA, "VODJAMA" I velikim srbima (nameno malim slovima)!!!

Ajmo sad: "uefa mafija, mrze nas, nismo mi, sami protiv svih" ....
ZIVIM za danas kad ce da vas sklone!!! MAKAR I UEFA!!!

Љут ко рис

pre 5 godina

Паметном доста... Ако испаднемо од Словака, играмо "на живот и смрт" за пролаз у групну фазу Лиге Европе. Против кога играмо? Против љубљанске Олимпије. А ко је на челу УЕФЕ? Словенац Чеферин! И сад је ово као случајно... А кад ови мутанти из ПАОКа растегну банер од километар да постоји само једна Македонија, то НИЈЕ ПОЛИТИКА! То није, људи моји, политика... Па ако то није, шта је... Заустиш да кажеш "Косово", ударе ти казну, кожу скидају. Сад затварају трибине... Који лицемјери, немам ријечи. Ако већ не прођемо Трнаву, надам се да ћемо да налупамо Олимпију и то усред Љубљане, са све Чеферином у ВИП ложи.

Дарко

pre 5 godina

По оволиком броју душебрижних коментара, рекао бих да на првенствене утакмице Звезде долази у просеку 50000 навијача и да је половини криво што неће гледати две европске

сос

pre 5 godina

Навијам за Партизан од када знам за себе(морам да то нагласим),али ово што УЕФА ради нашим клубовима,репрезентацији...је зло.

Bot na kvadrat

pre 5 godina

Ovde izglwda mnogi nisu razumeli,Zvezda nije kaznjena zbog politickih transparenata vec zbog rasizma,da li neko pri zdravoj pameti mize da mi pronadje bar jedan rasisticki ispad zvezdinih navijaca na toj utakmici?

Delija Helsingborg

pre 5 godina

SEVERNA TRIBINA naseg stadiona je postala glavno mesto sa kojeg nas predsednik salje poruke putem koreografije.To nisu pravi navijaci.Pravi navijaci nikada nece nauditi klubu.Kad je najvaznije ostave klub po ko zna koji put na cedilu,i niko nece iz fudbalskog kluba da izadje i kaze kako nam “takvi navijaci”ne trebaju,nego ce opet UEFA biti kriva.Protiv CSKA iz Moskve nam dozvolise da igramo pred navijacima iako nam je stadion bio suspendovan,ali KRETENIMA nikad dosta.

сос

pre 5 godina

Да додам још и ово....а шта ће бити са Штурмом из Граца чији су навијачи погодили помоћног судију са флашом у главу? Ништа,ухапсили некод индијанца и клуб уопште неће бити кажњен.

asepsol

pre 5 godina

Devedesetih su Vodja i sve ove aktuelne stranke na vlasti, huskale narod protiv evrope, nato, amerike..Rezultat su ove mlade generacije pune mrznje, sludjenosti i predrasuda.

Marko

pre 5 godina

Kad bi ovi sa tribine proveli vremena na Kosovu koliko pevaju o njemu na utakmicama, mozda bi nas dole i bilo.
Samo ne znam sta vise treba da se desi da se idioti sklone sa sportskih arena gde politici nije mesto.
A za ove sto se pitaju sta ce biti sa Sturmovim navijacima, verovatno novcana kazna, jer im je ovo verovatno prvi prekrsaj dok je nama 100. u poslednjih 15 godina. Ne budite licemeri.

Lane

pre 5 godina

Mislim da uefa ne treba da se meša u to da li su prolazi blokirani. To ih se ne tiče i zbog toga ne može da se kazni neki klub

Što se tiče pesama, ne znam ni jednu rasisticku pesmu. Pesme o Kosovu i Metohiji nisu rasisticke.

Što se tiče gadjanja protivnickih igraca, treba da nas kazne još više

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Onaj koji postavlja raznorazne Kokeze i Vazure na mesta koja im nipočemu ne pripadaju i koja su 1 000 kilometara deleko od njihovih sposobnosti i intelektualnih kapaciteta mora da zna, pa imao taj i 95%, a ne 55%, da ovom narodu, takvom negativnom selekcijom, nanosi neprocenjivu i nenadoknadivu štetu !!!

dex

pre 5 godina

Nusta sporno, upozoreni smo jedno 1000 puta. Na uslovnoj smo od otprilike 2000-te. Pre utakmice smo upozoreni, i ne, vodje i ovo stado ovaca njihovo su pametniji. Idemo dalje, ocekujem na sledecoj utakmici parolu UEFA mafija, pa da nas izbace. Kakvi intelektualni kapaciteti vode navijanje, nije ni cudo.
Sto se tice Graca, sacekajte da vidimo kaznu. Ispraznice i njima tribinu zasigurno.

Dare

pre 5 godina

Ako, zao mi je samo kluba i igraca.Ali ovi huligani i bagra ne trrba nikada da vide stadiona.Taman prilika da zaradimo nesto, oni uprskaju, i posle se pitaju kao gde su pare. Idioti, sutra da udjemo u LS , bice jedna utakmica bez publike, a znate li koje su to pare za nase uslove?

bgd

pre 5 godina

Dodje mi da prznam Kosovo, da bi neki sa šipke prestali sa stvarima koje nemaju veze sa ljubavlju prema našem klubu.. Zbog njihovog stava ne mogu ostali da gledaju utakmice, a nije nam profesija da pratimo klub..

edukacija

pre 5 godina

posto mnogi ograniceni strucnjaci ovde ne prate ponasanja I desavanja na drugim tribinama Evrope kao I "reakcije" Uefe na to onda su im krivi najgori "srpski huligani" , nismo mi cvecke al u komsiluku se velica ustastvo I nacizam na tribinama I na terenu a Uefa na to pokriva oci , sirom Evrope mnogo.gori slucajevi od pevanja o pokrajini sopstvene zemlje, kakav crni rasizam, pljujte malo po Uefi I dvostrukim standardima a ne odmah po "najgorim srpskim huliganima" , nikad se necemo opametiti kao narod

Delija

pre 5 godina

Ja mislim da mi mozemo biti prva ekipa koja je izborila plasman u LS a iz koje ce da je izbace iako jos nije pocela sve zbog meca u Austriji gde bi bilo pola stadiona DELIJA tako da bice opet skandiranja i koreografija mozda sad o UEFI tako da me ne bi cudilo da nas izbace.Grobari su se smirili ali zvezdini tesko.

GM

pre 5 godina

Strasan narod.

Samo cekaju da pljuju.

Ajde da je nesto uradjeno i onda naravno.

Nego zbog pesama?!

Jel utakmica prekinuta, jel protivnik ostecen, jel su pesme bile protiv protivnika...

Ne, nego su doveli nekog ko razume srpski i on preveo da se peva o nekome, necemu iz proslosti.

Znaci, da nije dosao neko i preveo, niko o tome ne bi pricao.

A svakako niti je lose organizovana utakmica, niti naneta steta nekome.

Zbog stepenica se ne kaznjava klub 2 meca.

Cak se zbog navijaca zatvara ta njihova tribina, a ne ceo stadion.

Ali, kada sami sebi zelimo lose, sto da nam se lose ni ne desava...

Umesto da neko kaze sto ne zatvore njihovu tribinu gde su pevali,
svi govore tako nam i treba?!

A tako nam je i sve.

UEFA Mafia

pre 5 godina

Uefa je mafija, ali ovaj put su u pravu, te antinavijace treba kaznjavati. Oni ako imaju malo obraza neka nadju ko je taj pametnjakovic medju njima sto redovno pravi gluposti i lepo mu zabraniti da dolazi na utakmice. I dodatno kazniti svakog ko stane u odbranu tih ljudi na tribini koji ocigledno pokazuju da mrze Zvezdu. I protiv trnave ona flasa sto je bacena, za to ce nas tek dobrano kazniti.

f

pre 5 godina

I posle ti "navijači" daju sebi za pravo da osuđuju loše igre ili rezultate kluba, a oni klubu nanose više štete nego bilo ko drugi. Ovo se odnosi na oba naša kluba godinama.

Rajko

pre 5 godina

Ja bih sad isao i namjerno pjevao pjesme o Ratku Mladicu pa makar klub kaznili izbacivanjem iz takmicenja :P
(Bosanac, 10. avgust 2018 16:53)Mozda ti se pradeda zvao Ratko,nikad ne reci nikad :P

Dado

pre 5 godina

Iskreno od delija nema glupljih navijaca u Evropi. Moji ste ali ovakvi potezi su maloumni. Teraju inat sa organizatorom LS, dobro nas ne izbace skroz iz takmicenja.

Milan

pre 5 godina

Samo neka kaznjavaju.Sto vise i sto zesce. Samo udri bandu i bagru koja sprecava porodice da idu na utakmice sa decom .Samo udri i kaznjavaj.

vučićevi cirkuzanti

pre 5 godina

zašto ne usmerite nezadovoljstvo ka onom koje najodgovorniji a to je vlast. ona može sve to lako da sredi kad bi sprovodila zakon...ali...ON nema snage.

otac makarije

pre 5 godina

pisao sam jednom, a evo opet cu. 1991. smo baklje palili 15 minuta pre utakmice kako zvezda ne bi mogla biti kaznjena za bakljadu tokom utakmice. a to su bila vremena kad je ceo svet gledao u nasu tribinu. ovi sad naprave stetu protiv kluba iz litvanije koji ne gleda niko ni u litvaniji. to je razlika izmedju nas navijaca i vas "navijaca".

SM

pre 5 godina

Ako vas grobari hrabre i cestitaju vam, a normalni navijaci kude, mislim da bi trebali da ukapirate da gresite puno skoro svaki put. Problem je sto ne uzivate u utakmici vec morate svaki put da pravite gluposti a znate da cete nastetiti svom klubu. Koliko dobrih igraca je moglo da igra za nas, koliko klinaca bi dobilo stipendiju na akademiji, za sav novac kada se skupi od kazni zbog upornog loseg ponasanja. Budite smekeri sad, skupite novac, pomognite svom klubu, i sledeci put pamet u glavu.

zex

pre 5 godina

Nema sta, dali smo autogol. Imali smo realne sanse da udjemo u Ls, sada su one umanjene.Male su sanse i da pobedimo Olimpiju. Danas svi igraju fudbal i kao sto rekoh pre koji dan, vrlo verovatno necemo u evropu a blizu smo itekako. Cak i da udjemo, klub ce biti uskracen za nekih 60000karata koje bi prodao da su uslovi normalni.Nemogu da shvatim da su huligani jaci od drzave.Nemogu da razumem to, dokle bre vise ma.. mu j...m?

Grdoje

pre 5 godina

Koga briga? Niti navijaci placaju niti rukovodioci... Bole ih.. Niti im sta znaci prihod od ulaznica ( sitno je to a ionako veci deo ide navijacima).
Samo jako i ne obaziri se slucajno.
Ima ko ce da plati...

theinternetmaster

pre 5 godina

I meni je drago, jer mi kao narod ne zaslužujemo bolje. Sad ću lepo da gledam na tv-u, u tišini, kao da sam u pozorištu... Za bolje nismo....

sava

pre 5 godina

super, sad zbog dvoje, troje “navijaca koji su tek punoletni smo ostali bez tribina. Tuzno je, kako nekoliko budala mogu da sudbinu kluba potpuno iskomplikuju.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Rasizam je kada kažeš : "taj i taj deo moje imovine je moj i samo moj iako su mi ga mafijaši trenutno zauzeli i ne puštaju mi ga" !! UEFA MAFIA ...

aleksandar.veliki

pre 5 godina

I posle dodje maloumni klinac, kome su ovi sa severa isprali mozak, pise ovde i po internetu komentare tipa to su principi, mafija nas kaznjava zbog stepenista i slicno a direktno su ti, isti, ostetili klub za milion i vise evra. (2 utamice plus kazna).
To je sve bez kesa koji se daje dilerima direktno kako bi podrzavali klub, zatim razbacivanje para na koreografije i pirotehniku (inace zabranjenu pa na to dodatne kazne u nasoj ligi) i naravno na monopol koji drze dileri na prava za koriscenje imena CZ gde smo oni smeju da stampaju majice, salove itd , pa posle prodaju po pijacama i tako indirektno umanjuju Zvezdinu zaradu za minimum 5 milki godisnje!!!!!!
Da ne spominjemo ugradnju u transfere i "menadzerkse usluge" igracima, kao i ostale nelegalne radnje .

Jbt, nije ni cudo sto brane "SVOJE STAVOVE" zivotima ali ja bih skrenuo paznju klincima da se ne loze i da ih ne slusaju a jasno se vidi da su u sve manjem broju i to je za pohvalu.

Nekad nas je bilo toliko da nismo svi mogli stati na sever ni u prvenstvenim utakmicama a sad ih se skupi saka jada.

Na kraju, taj isti klinac , odgledavsi par utakmica, komentarise i ocenjuje prelazne rokove i buni se sto ne dovode igrace od milion evra plate jer smo toboz zaradili u LE a njihove "gazde" kostaju klub par milki godisnje. Direktno ili indirektno ...

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Hit bi bio da uzbacimo i Trnavu i Salcburg i da prvu utakmicu u LS igramo bez publike. Hvala vam, mozgovi. Sad u Trnavi opet o Mladicu, ako moze.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Sada lepo treba da se vlasnici pretplatnih karata udruže i tuže klub zbog propusta, jer nisu u mogućnosti da gledaju utakmice za koje im važe propusnice.
(DEKI BGD, 10. avgust 2018 16:51)

A onda njih klub protiv-tuzbom zbog izgubljenog profita jer su se ponasali kako su se ponasali. Pa svakome kazna po par hiljada evra.

Kanidja PG

pre 5 godina

Neka se drugi raduju ima ih dosta.
Tako se za klub ne navija,čekala se sitnica.Flaša protiv Trnave čeka epilog i revanš sa Trnavom
Čemu služe tolike kamere na stadionu,redari i slične službe?
Kvalitet je važan na terenu sad se pokažite.Sezona staje u narednih 20 dana.

crni_redstar

pre 5 godina

valjda ce bolesni umovi na stadionu konacno shvatiti, ili su toliko tupavi pa nece pomoci. inace Zvezdi nece faliti one zalopojke sa severa i nikad gore navijanje. Prvi put da su nas kaznili, a da su u pravu i da podrzavam to. A klub neka dobro razmisli da li zeli navijace ili huligane.

slavko

pre 5 godina

postovana gospodo, kaznjeni ste zbog klicanja ratnom zlocincu gosn mihajlovicu, sto se ne pominje u tekstu. moze biti zato sto je on kod vas velikomucenik i antifasista, ali za uefu je zlocinac. predlazem da pisete zalbu i obavezno navedete kao je president of usa odlikovao cicu i ostale pikanterije...

citrus

pre 5 godina

Tim klincima sa tribina je zatrovan mozak propagandom..Mrze Evropu, Ameriku..Misle da pevanjem o Mladicu , Karadzicu i sl. , cine nesto korisno..A samo rastu u ogorcene i mrznjom zatrovane ljude..

Cica mica i gotova prica

pre 5 godina

Ja bih sad isao i namjerno pjevao pjesme o Ratku Mladicu pa makar klub kaznili izbacivanjem iz takmicenja :P
(Bosanac, 10. avgust 2018 16:53)

Pa zbog takvih kao ti nam i ide ovako u drzavi i sportu, a kako stoje stvari tesko cemo to da promenimo.

vi72

pre 5 godina

Hitno resetovanje severne tribine, nacionalizmu, politikanstvu, uefa mafija i sl. nije mesto na tribinama.Kome se ne sviđa ne mora da dolazi više.Dosta bre više!!!

banja luka

pre 5 godina

Да додам још и ово....а шта ће бити са Штурмом из Граца чији су навијачи погодили помоћног судију са флашом у главу? Ништа,ухапсили некод индијанца и клуб уопште неће бити кажњен.

Upravo tako uhapsen!!! Ogromna razlika izmedju njih i nas. Kod njih kad napravi to sto je napravio bude uhapsen!!!

popokatepetl

pre 5 godina

Veliki rodoljubi a ne dolaze na utakmice reprezentacije,Zvezda im je sve a
reketiraju je i pljackaju decenijama...Sever ne skandira imena fudbalera vec ubijenih kriminalaca i dilera.Najgori neprijatelj bi nam manji stete i sramote napravio od vas BAGRO izdajnicka.Da,da ko prima novac i naredjenja od stranih sluzbi da napravi stetu,haos svom klubu,gradu,zemlji i narodu je izdajnik!!!

Manučo

pre 5 godina

Ma ako bre,nismo ni zaslužili da imamo podršku,ponašanje kao poslednji ološ, ma treba doživotnu suspenziju da dobijemo kad ne umemo da se ponašamo, izigravaju neke huligane,inate se nekome ne znaju ni kome i sad neko hoće da se klub oporavi, njih neće zanimati fudbal ni u za 3 života , postoje mesta na koja odlaze ljudi sa takvim afinitetima a stadioni sigurno nisu takva.

Djenka83

pre 5 godina

nadam se da ste zadovoljni kaznom?! Sad pricajte kako UEFA radi protiv nas a vi ste sami doprineli tome. E pa uzivajte sada ispred stadiona!!! Nista od LS i ove sezone zahvaljujuci DELIJAMA SA SEVERA. A mi ostali, pravi, navijaci Crvene Zvezde mozemo samo da zalimo za jos jednom propustenom sansom.

misa

pre 5 godina

Cinjenica je da ne umeju da organizuju jednu prostu utakmicu i obezbede minimum. Neka lepo zatvore stadion na godinu dana pa iz pocetka u prvi razred dok se ne nauci kako se to radi.

Јелена Глишовић

pre 5 godina

Ако певају да је Косово Србија то је за мафиозе из УЕФА расизам???

Bot na kvadrat

pre 5 godina

Da li neko ovde od mrzitelja Zvezde moze lepo i polako da mi objasni definiciju rasizma,a onda i ukaze na ispoljavanje tog rasizma od steane zvezdinih navijaca na toj utakmici?

DejaNs30

pre 5 godina

Sami sebi nogom u stomak,kako god uefa i fifa priznaju kosovo kao drzavu i to se nece promeniti!Ja licno imam simpatije prema Mladicu ali on je osudjen po njihovim pravilima i za taj svet on je zlocinac !

Miloš Ilić

pre 5 godina

Zanima me sta ce Graz da dobije...
(haylee, 10. avgust 2018 16:59)

Šta ti imaš od toga i da ih sve pohapse?

Je l si zaboravio šta kaže naš narod - U se i u svoje kljuse.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

S jedne strane mi krivo sto normalni ljudi nece moci da prate Milojevu ekipu. S druge mi drago sto se pokazalo da nije Omic neprijatelj Zvezde vec upravo oni koji su ga terali. Ma meni od one "Pravde za Urosa" sve jasno.

doca

pre 5 godina

E sad naci onog majmuna koji je bacio flasu i prebrojati mu sve koske, al sta i ja pisem gluposti kad je cela tribina puna narkomana i dilera koje fudbal uopste i ne zanima, tako nam i treba, sve to smo zasluzili jer smo najgori narod koji postoji

Dag Kristi

pre 5 godina

Ma nije moguće. Delije su najbolji navijači na svetu. Koliko su oni štete naneli klubu.
(tata dvoje lepe dece, 10. avgust 2018 16:48)

Delije ne, idioti sa istoka DA!

povetarac

pre 5 godina

Klinci sa tribina nalozeni “serbstvom“ i politikom..A politicari koji su pujdali narod protiv EU i Amerike, trovali decenijama mozgove njihovim roditeljima mrznjom- sad su ugladjeni evropejci i naprednjaci. Ironija sizofrene Srbije..

NoName

pre 5 godina

Zovite ove sa Kosova da vam pomognu da plate kaznu ne daj bože koliko štetite klubu!!! Neverovatno, 90 minuta ne pevate klubu nego pevate Kosovu... Ostavite Kosovo za domace prvenstvo a za Evropu pesme samo za Zvezdu!!! Ne daj boze!!!
(Mad4Red, 10. avgust 2018 17:04)

Ne slažem se. Kosovo ne treba da pominju uopšte. Stadion nije mesto za to. A ovi koji ga ne vade iz usta bi se sutra krili ko miševi po Beogradu ako bi bila neka mobilizacija u vezi Kosova.

chema

pre 5 godina

Treba uvesti kao Englezi da pojedincima bude doživotno zabranjen ulaz na stadion, pa ćemo onda da vidimo da li će neko da pravi lom, iskazuje rasizam itd... Ja razumem na ove utakmice u Cipi ripi ligi gde uefu ne interesuje, ali na međunarodnoj sceni, van svake pameti. Svaka čast ili hvala vam što ću gledati neke bitne utakmice preko malog ekrana...

Najrealnije

pre 5 godina

E,sada,neka se ponovo zahvaljuju navijacima na severu,kako clanovi uprave,tako i igraci.Neka trce posle svake utakmice kod njih i neka slusaju njihove stavove i parole i koga smeju a koga ne smeju da dovedu od igraca.Oni su naneli vise stete Zvezdi,nego svi promaseni transferi zajedno.Ako te ljudi lepo opomenu da nesto ne radis jer ces biti kaznjen a ti opet namerno to radis,svestan da ce tvoj klub platiti kaznu a kunes se u svoju ljubav prema njemu,onda nesto nije u redu sa tobom...ili ne volis klub ili si retardiran i ne shvatas situaciju.Ovo pisem kao zakleti zvezdas i to cu biti do groba ali nikad delija i pripadnik te tribine.Ovo isto vazi i za sve navijacke grupe u Srbiji,koje rade po slicnom principu.

Smrda

pre 5 godina

Na prvoj sledećoj međunarodnoj utakmici svih 90 minuta pevati samo jednu pesmu : " UEFA mafija , KOSOVO JE SRBIJA" ! Pa neka kažnjavaju ponovo. Hrvati prave svastike svojim telima po tribini . Crtaju istu na travi Poljuda . Da ne pominjem "Za dom spremni" na svakoj utakmici . I nikom ništa. A nama isprazne tribine zbog pominjanja Kosmeta. OLOŠ LICEMERNI !!!

Пазарац

pre 5 godina

ова казна иде равномерно на душу и Делија и Звездаша...јер смо кажњени и због парола о Косову а и због закрчених степеница(а поред Севера увек су закрчене степенице и на истоку и западу)!!! Ако је тешко регулисати степенице у ,,копу" какав је проблем то урадити на осталим странама стадиона. Свест нам је на ниским гранама, и код хулигана а и код нормалног света

FCRS

pre 5 godina

pa vi se onda zapitajte zašto je sever sve prazniji, dok su zapad i istok bili krcati na prethodnoj utakmici.
hvala navijačima što nećemo moći da bodrimo svoj klub u odsudnim utakmicama, a i ako se plasiramo u LŠ nakon dvadeset i kusur godina, prva ta čuvena utakmica biće pred praznim tribinama. bravo. idite na Kosovo pa branite naše ljude, šta ste postigli skandiranjem osim kazni??

kloki

pre 5 godina

Dokle god je bede u Srbiji bice i narkotika na stadionu.I vlasti koja ne sme da se suprostavi sistemu kriminala koji je sama 3 decenije u nazad pravila da urusi normalan i posten narod koji trpi sve ovo zbog njih! NAMA NEMA SPASA NIKAD!

Zrenjaninac

pre 5 godina

Ne znam sta su to "rasisticki navijali". Treba tacno da navedu. Nisam bio na sradionu ali ono sto je biolo najglasnije je Kosovo-Srbija. Slazem se da se klub kazni ali ovako ne znamo sta je to po UEFI zabranjeno.

Bg

pre 5 godina

Ajde sada Srbujte i zalite se kako druge ne kaznjavaju. Gospodo naucimo se gledanju u svoje dvoriste i ocistimo ga i dovedimo u red. Necu da budem taoc sacici narkomana i placenika. Na stadionu se peva i skandira Zvezdi i nikom drugom. Manimo se Mladica Kosova Grcke Rusije gledajmo fudbal... Ko hoce da daje podrsku navedenima neka idu na ulice i tamo neka trazi pravdu. Gledam Zvezdu od 1975 i taj Sever je bio pakao za gostujuce klubove. Sada se cuju neke zalopojke i naricaljke i to nisu navijaci Crvene zvezde.

Cxevu

pre 5 godina

Auuu, posredna kazna od preko milion evra, jos ako udju u LS nekako i prva utakmica npr Juventus...

2 utakmice x 50 000 ljudi x 12e karta = 1 200 000e kazna.

dzo

pre 5 godina

mene je otac vodio na utakmice i usadio mi ljubav prema zvezdi a ja mog sina jos nisam odveo na zvezdinu utakmicu jer nisam siguran sta ce se desiti na stadionu sramota za klub i drzavu

Zvezdan

pre 5 godina

Zabraniti navijacima na Severu ulaz na svim evropskim utakmicama.Ne trebaju nam ni tada,kad vidimo da u prvenstvenim utakmicama bude po hiljadu navijaca na severu.Ne mogu da verujem koliko rade protiv svog kluba.Kao da ih neko placa da prave nerede.Nema nas nigde od 91 u fudbalu i taman kad nas malo krene oni sto sebe nazivaju "Delijama" hoce da to sve uniste.Pod hitno zabraniti sve navijacke grupe i oterati ih sa stadiona da bi normalan svet mogao doci gledati utakmicu.

Rajko

pre 5 godina

Kako li ce Sturm biti kaznjen posle onoga sa sudijom? Verovatno ce ih katapultirati na Mars! Grobar sam, ali sramotna odluka!
(srle, 10. avgust 2018 16:53)Ma pazi druze,nije ovo sramotna odluka..postoje neki pravilnici koji se ne smiju krsiti..tacno je da se nekom progleda kroz prste ali generalno jednom se mora uvesti neka mjera da se ne ide vise na stetu kluba..i Partizan protiv Zrinjskog sjecam se..i mi i vi po 10 puta smo imali MILION opomena ali ne vrijedi..samo lupati kazne pa jednom cemo se dovesti u red..mozda za 60 godina ali jednom sigurno da!

Goxy

pre 5 godina

Da li je moguce otvorenije da nam pokazu kako nas ne zele u svojim takmicenjima jer ovo je toliko providno ?
Svesni su snage nase ekipe i kluba i dobro znaju da veoma lako mozemo da izbacimo Salzburg i da udjemo u grupe LS,a onda uz dobar zreb iste te grupe i da prodjemo jer ova ekipa ima ogroman kvalitet i potencijal, a oni ne zele siromasne klubove u osmini finala...I sad na sve nacine pokusavaju da nam postave nogu,jer znaju da huk sa tribine je bukvalno 12 igrac Zvezde i koliko navijaci znace timu...
Sramota..

Sasa

pre 5 godina

Losa organizacija i ove i svih prethodnih utakmica! Sva mesta su numerisana, karte su numerisane. Protiv Arsenala prosle godine, sramota. Delile se karte sakom i kapom i na kraju zbog kolapsa u saobracaju i kasnjenja od desetak minuta, nije se moglo ni primirisati tribini! Opet ponavljam! Zao mi je sto je klub kaznjen. Kada UEFA pocne da kaznjava direktore klubova, onda ce to biti ok. Ovako jbg..

banja luka

pre 5 godina

Bravo Delije. Bravo. Sad sljedecu opet nastavite po svome pa neka nas kazne jos 5 utakmica. Koga briga za klub i pokusaje da se vrati u Evropu. Vi ste bitni i vasa politika na stadionu, nemoj slucajno da stavove iznosite na izborima, pred Vladom, na ulici...stadion je napravljen bas zbog toga. Bravo Reakcijo.

konan

pre 5 godina

očekivano,samo ispratite kaznu za Spartu Prag(upad huligana na teren) i Šturm(razbiše sudiji glavu flašom)...garantovano blaže kazne za teže delo...nismo isti,čist rasizam

Pera Detlic

pre 5 godina

Svaka cast patriote,upravo ste kostali za sad klub 10720000 eura samo od ulaznica za sledece dve utakmice.Kazna za gadanje igraca Trnave tek treba da stigne,pa vi nastavite na ovaj nacin da navijate za Zvezdu.Godisnje zbog vas ode plata za dva igraca.

Mirko

pre 5 godina

A tek na red treba da dodje "flasica" koju je neki pametnjakovic ubacio u teren protiv Spartaka. Prodaju vise karata nego sto je kapacitet

Saguenay Lac St-Jean

pre 5 godina

Ako licemeri sa Severa koji jos zive u 1992 i pevaju folklorne pesme koje vise ni Baja Mali Knindza od blama ne bi pevo, ne vole UEFU, zasto jednostavno ne bojkotuju Zvezdine evropske utakmice. Ako ti je UEFA mafija, pa ostani brale kod kuce i to je to.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Kladim se u šta god hoće, ničija nije gorela do zore, ni Miloševića, kad smo svi mislili da je nesmenljiv i aktualni će izgubiti izbore i sa ovakvom prejadnom opozicijom, ali više ni on ni ti nazovi opozicionari nisu bitni, kladim se da će ljudi masovno pohrliti na neke izbore i glasati protiv raznih Kokeza, Vizura i Vukičeviča !!!

vremeplovSrbistan

pre 5 godina

Porasla decurlija sa severa, rodjena devedesetih, perioda vladavine radikala i Sps, urlanja i mrznje prema celom svetu..Sad stizu rezultati toga, a i danas je ista ekipa na vlasti..

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Bravo za odluku, tako treba, navijam za Zvezdu, ali red je da se ovi idioti koji sebe nazivaju navijačima proteraju sa stadiona, pa čoveče 50 puta UEFA kaže na našim utakmicama nije dozvoljeno to, to i to...ne razumen, idiot je mala reč, šta je UEFA kriva za Kosovo, Ratka Mladića, ali velika je krivica i novinara koji potpaljuju te klince, od profesora je slaba vajda ljudi su potcenjeni malim platama, roditelji pogubljeni , takođe i onda ih ovi lože, Srbija uvek kriva za njih, na meti, evo ovaj Šaćiri i Džaka kako su skromno kažnjeni, pa kazne su, bre, unapred propisane, ne mogu da izmišljaju, a ko je mogao da predvidi da će neki Albanci da igraju za Švajarsku protiv Srbije, a sudija ja u stvari švajcarski Nemac, to ljudi nemogu da shvate jednom kad se desi negativna selekcija u državi kao 90-ih kako je počelo u Srbiji i taj proces i dalje traje i kad šljam postane elita...tu je kraj te države, naroda i nacije, ne trebaju ti neprilatelji tada, sama nacija sebe ubija...drugim rečima kroz primer postavi nekog kao što je Kokeza za fudbalskog emisara u Srbiji da priča o švajcarskim Nemcima i zastavama i orlovima i pali novinare da je to tema, a ne to što je on retard i ovi pale decu o tome, gotovo je sam si se ubio, šta će ti UEFA, bre, ona je samo egzekutor i neko ko konstatuje činjenično stanje !!!

Aleks

pre 5 godina

Kada ce da se iskorene te grupe? Ja zbog njih ne idem na utakmice vec 10 godina, a tek ne mogu da zamislim da povedem sincica!
Nije uefa mafia vec ocigledno neko drugi!

@lex@

pre 5 godina

Prestao sam da budem "delija" onog trenutka kad su isti zbog Uskrsa organizovano bojkotovali odlucujuci derbi na JNA a koji je mogao da donese titulu. Od tada sam Zvezdas. Najgore mi je bilo sto je ovakvu odluku stetnu po klub poslusao ogroman broj navijaca i sever je ostao prazan. Razocaran, utakmicu sam gledao na zapadu JNA. Jos tada je ova interesna grupa pokazala da joj klub nije na prvom mestu vec neki svoji interesi, politicki i verski. Pravoslavac sam, Srbin, ali za to postoji Crkva, a stadion je za sport. Ova kazna je samo pokazatelj koliko su oni i svi ostali koji su pevali "ko ke skace taj je si...r" i sl GLUPAVI a ne neke patriote. Osnujte lepo stranku pa mitingujte. Ali ova kazna nece biti nista u odnosu na onu, hipoteticki, ako bi usli u LS i prva utakmica bila sa Realom, Barsom ili slicno a nijedan pravi navijac nece moci da bodri svoj klub protiv ovakvih protivnika a to je cekao 25god. A da ne pricam o finansijskom gubitku za klub koji duguje 25m a morao je da plati dobrog igraca cak 1mil. Za ovo je jedini lek da Miloje kaze sledeci put, kad se ovako nesto desi ja momentalno idem sa klupe a da ga u tome podrze i svi graci. I Vujadin i svi oni koji su "ljubimci" ovih glupana sa sipke. Kako se ne bi javio neki pametnjakovic i osporio moje pravo da uopste komentarisem glupane, samo cu reci da sam i ja bio jedan od njih 20god pa kao takav moje pravo da ih kritikujem je nesporno. Nijedan od njih ne voli Zvezdu vise od mene i to nikom necu priznati, sta vise, njihova dela govore sasvim suprotno. Da je srece pa da ova kazna otrezni ove sa zapada i istoka, pa sledeci put kada ih glupani budu prozivali da zajedno sa njima pevaju izvizde kao tudju himnu. Na zalost, sve ce ostati isto. Zvezdo izvini ali glupih je carstvo nebesko.

Mikica

pre 5 godina

Jednom zauvek treba prekinuti politicke pretstave na stadionu! Te svinjarije ostavite za ulicu, parkove i tamo gde ne razaraju drustvo!

pn

pre 5 godina

Daj nek Terzić dovede nekog Bošnjaka ili još bolje Hrvata, pa da padne neki bojkot. A mogao bi i Čović isto, čisto da se ni u Pionir ne vraćaju.

VJ

pre 5 godina

To je ta "LJUBAV" prema klubu koju iskazuju tzv 'navijači' iz godine u godinu, praveći 'račune' od nekoliko desetina i stotina hiljada evra koje klub mora da plati (tj. narod) i izazivajući reakcije nadležnih tj.kazne pa i kad se dođe blizu nekog uspeha, utakmice se igraju pred praznim tribinama. Bravo!!!

Kobster

pre 5 godina

uefa=mafia
(Czv, 10. avgust 2018 16:48)

U jednom komentaru sazet nas mentalitet. Znaju se pravila, nasi "navijaci" ih stalno krse, i onda opleti po uefi jer je klub popio kaznu. Ne daj boze da se osudi bagra koja stalno pravi probleme i sprecava normalne navijace da gledaju fudbal.
Potajno mi je drago sto su nas kaznili i mislim da treba da nastave u istom ritmu, jer je to jedini nacin da se natera nas klub da uvede red na tribine.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Deki Stankovic izdejstvovao najbolju mogucu kaznu. Sad ce delije opet da aktuelizuju onu pesmu Dejo Deejoo, Dejo majstore pa ti si Boog... Ocekujem da to cujemo vec u nedelju na utakmici protiv subotickog Spartaka, osim ako kazna ne obuhvata i tu utakmicu ahajjahhaa.

Delije Čikago

pre 5 godina

Taman se uzdignemo ali ne vredi, ajd bio sam klinac, svašta je bilo početkom devedesetih, ali vođe Severa imaju po 40+ godina, neki i više, pa zar u krucijalnom momentu ovako da uništimo klub, šta će nam onda i titule i sve, mogli smo da smanjimo dug bar za 20 miliona ulaskom u LŠ, ali ne vredi, na vreme Ja pobeže te 1997-me, boli, mnogo boli...

alergolog

pre 5 godina

Mislim da je ipak UEFA kriva zbog toga što su "navijači" pevali "rodoljubive " pesme na tribinama stadiona. Zato što, kao i Koštunica, nisu obavešteni da je, stadion, pravo mesto za takve izvedbe. E baš su rasisti ovi iz UEFA.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Po ovome zestoka kazna covek bi pomislio da su ih izbacili iz Evrope sto bi bila adekvatna kazna, time bi taman doslo na naplatu ponasanje delija i protiv Kelna u decembru prosle godine kad su bacali rakete i baklje na gostujuce navijace.

igop

pre 5 godina

Tako i treba!
kad ce navijaci nauciti da kosovo, mladic, srebrenica itd... nemaju ama bas nikakve veze sa fudbalom?!?!?
Kada to nauce i pocnu da navijaju za svoj tim i pevaju pesme posvecene Zvezdi i njenim igracima, nece biti ni kazni. Pravila su vrlo jasna i samo mi uvek trazimo neku teoriju zavere u svemu...

Vožd

pre 5 godina

Isto kao ovi drugi prošle sezone.. Ni jedne ni druge Vrhovnik nije u stanju ( ne želi) da "reši"..

Gubici: stotine hiljada evra. Brijanje na suvo. Sve zbog zaštićenih delikvenata..

Ne vidim da ijedan opozicioni političar obećava njihovo dovođenje u red. Dok se to ne desi, ne pada mi na pamet da glasam za bio koga.

room 1408

pre 5 godina

Ovo mora da je neka greška.Sad će Terza da piše saopstenje FSS i očekujem odgovor najkasnije do 20:00 večeras.Ovo ne sme da se desi,...Odmah će se lošije ziveti u Srbiji.Kako da navijači budu krivi?Ovo je definitivno neka greška,za koju je kriva cela Jelen super liga sa organizatorom FK Partizan!!!

Kole

pre 5 godina

Bravo za UEFA! Odrastao sam na Severu i volim Zvezdu. Navijaci Zvezde ne dozvolite huliganima da dele lekcije iz patriotizma na stadionu!!! To sto oni rade nema veze sa patriotizmom to je za njih BIZNIS.

huligan

pre 5 godina

Veliko bravo za UEFA! Kad neće va naša banana država da im stane na put, ima ko hoće! Na prvoj sledećoj utakmici u evropi opalite repertoar o Kosovu, Srebrenici, Ratku Mladiću i Draži, da im pokažete koliko ste jaki!

Samo kazem...

pre 5 godina

Sad ce da bude hiljade komentara UEFA mafija i ostalo... Pa normalno da nam dva meca bez publike daju, hiljaditi put ponavljamo prekrsaje... Kad ce ljudi ukapirati da se pravila moraju postovati... Nikad! Jer lakse je uvek da okrivimo sve druge a nikad da preuzmemo odgovornost.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Жао ми је наравно ал било је очекивано јер доста су нам "гледали кроз прсте". Овима се, због којих је казна, мора стати у крај! 😔

Banja Luka

pre 5 godina

Znaci drago mi je kao i kad je Partizan prosle godine igrao dvije bez publike. Bolje i bez publike nego sa ovim siledzijama, narko dilerima, Mutavim Sasama i ne znam ti ni ja vise. A o njihovom Srbovanju necu da komentarisem. Sramota me takvih Srba

dovla

pre 5 godina

strasno.toliko cekamo ligu sampiona i sad zbog idiota i da udjemo igrali bi jednu pred praznim tribinama.idiotske pesme a tek idioti koji stoje na prolazu... strasno

za 6 meseci ako ne osetite boljitak odlazim-AVe 2012-te...beeee bebe...

pre 5 godina

E pa nije vam to napredna banana liga nego evropa bato tako da uživajte sada huligani pokraj malih ekrana...

Kole

pre 5 godina

Pohapsiti sve takozvane vodje severa.Bezobrazluk. Sta njima treba politika. Samo unistavaju ugled kluba. Svaki put sam na istoku. Zatvorite samo sever.

trsko

pre 5 godina

Ako i treba, kad ja kao navijac zvezde kazem da treba, hoces da igras velike utakmice, hoces da igras evropu, nije ti to nasa liga da smes da radis sta hoces, upalis arsenal pirotehnike i prodjes nekaznjeno, ne vredi kad smo stoka...

#12

pre 5 godina

Zvezdaš sam do koske, ali u potpunosti podržavam ovakvu odluku. Ko je bio prošle sezone na utakmicama grupne faze Lige Evrope mogao je na ličnom primeru da se uveri kakva je bila organizacija tih utakmica. Za utakmice protiv Arsenala i Kelna pušteno je siguran sam preko 65000 ljudi na stadion čiji je kapacitet nešto preko 54000. Mnogi nisu ni uspeli da uđu na stadion sa legalno kupljenim kartama, a sa druge strane zbog neispravnih validatora na ulazu i potencijalnog linča iziritirane rulje puštani su svi bez ikakve provere i tako je ušlo ko zna koliko sa falsifikovanim odštampanim kartama a4 formata. Zvezdi želim sve najbolje i uvek ću navijati za nju, a gospoda iz uprave neka se dobro zapitaju šta je njima više u interesu ubuduće: puštanje u opticaj optimalnog kapaciteta (nebitno što se i dalje ne bi poštovala numeracija sedišta i što postoje ogromne razlike u cenama karata iako svi na utakmici stoje, bilo da su na zapadu ili severu) ili puštanje na tribine svih zainteresovanih i sa kartom i bez i plaćanje drakonskih kazni i kažnjavanje zatvorenim stadionom sve više i učestalije. Pozdrav svim pravim zvezdašima, ne delijama i srećno u Trnavi!

nikola

pre 5 godina

Realno i ocekivano! Nikakvog rasizma naravno nije bilo ali politicke i “UEFA mafija” poruke od strane aktuelne drustvene elite sa severne tribine tesko da mogu bas toliko da se tolerisu! Zimus smo se provukli, i sad je racun ispostavljen...

nidje veze

pre 5 godina

Ne znas da li su ovi navijaci veci indijanci sto se prave pametni i forsiraju parole za Kosovo, a znaju da ce za to da nas kazne, ili ovi iz Uefe sa dvostrukim arsinima! mafia!

marsovac

pre 5 godina

@blue moon
Po stoti put decko i za ostale neupucene.Pevanje Mladicu koji se vodi kao ratni zlocinac uefa vodi kao rasisticko.I tacka.Oni indijanci na severu pevaju pesme "mladicu moj" misleci kako ce da nasamare uefu tiime,a da su ovi majmuji sa grane.A u stvari vecih majmuna od njih nema ovde.Da se zna da sam veci navijac Zvezde od njih da ne bude zabune.Hvala vam majstori i hvala predsedniku koji ih podrzava.Objavite komentar.

Sejn

pre 5 godina

Tako je, od prosle sezone i grupne faze su nas upozoravali za zakrcivanje prolaza, odgledao sam sve 3 evropske utakmice ovog leta, Zapad ok, Istok ok ali naravno Severu niko ne sme da se zameri, tamo naravno kao u kosnici. Zato sad gubitak u ulaznicama od jedno 1-1,5 eura + gubitak podrske.
Dzabe pozitivne vibracije iz kluba u smislu uspeha u Evropi, prodaju igraca, dovodjenju kvalitetnih pojacanja i sve to, kada Narko Severu niko ne sme da se suprotstavi. Zivo me interesuje da li ce neko iz kluba da osudi navijace sa Severa sto odmazu klubu ili ce kao i uvek da prebace odgovornost na UEFU i kako mrze Srbe bla bla ......

Doktor Satrap

pre 5 godina

Sad će kukumavka i žalopojka od strane ŠEFA, podhitno žalba bratu Stankeli da urgira kod Čeferina!!! Ovo je udar na Srbiju i režimsku mezimicu!!!

Zoran

pre 5 godina

Zašto žestoka? Trebala je još veća da bude! Zašto? Protiv Spartaka red stepeništa najbliži severu pun. Ljudi sede i gledaju utakmicu. Obezbedjenje ih moli da se sklone a oni ladno ignorišu i kažu gledaj svoja posla. Istok takodje pri vrhu svi redovi puni. I kulminacija svega je flaša sa istoka upućena prema igračima Spartaka. Zvezdu za to tek čeka kazna. Sjedne strane mi je drago, a sa druge nije zbog kluba jer on direktno trpi posledice. Kolektivna svest ovoga društva je toliko niska da smo u svakom smislu dotakli dno. Najgore u svemu je što ti isti neće izvući pouku iz ovoga već će još žešće sledeći put setiti se uefi jer srbima su za sve drugi krivi. Bilo i biće!

kukins

pre 5 godina

Izbili smo sami sebi 1.500.000 eura minimum,Hvala najvatreniji...Tako se voli klub....Manite se politike jer nista promeniti necete,Fudbal je sport i nista drugo fer i sportski!!!

Chuki

pre 5 godina

Kao navijacu zvezde mi je krivo sto normalni navijaci ne mogi da gledaju utakmicu, a ovako i treba da nas kazne, sad neka pevaju opet o kosovu i uefa mafia i neka bacaju flase.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Ako, pozdravim. Pa delije neka nastave da teraju inat ne znam kome. Ako vas UEFA i njena pravila ne zanimaju, zašto vas zanimaju utakmice u UEFA takmičenjima? Znate da će klub biti kažnjen i trpeti štetu ali vi u dalje nastavljate. Kakve veze Draža ili Mladić imaju sa sportom i fudbalskom utakmicom? Ne možete bez mešanja politike u sport i ovo su posledice. Zar se tako voli klub?

Analiza-anamneze

pre 5 godina

Jos je teze sto ovde medju komentatorima ima onih koji ce u buducnosti praviti nove incidente i zbog kojih ce njihov klub snositi nove i zasce kazne . (Isto vazi i za Partizan).

милорад

pre 5 godina

Правила постоје да се поштују. Још на стадиону ми је било јасно да ћемо бити кажњени. Није ми јасно да неко ко каже да воли клуб да дозволи себи да направи преступ за кажњавање. Знало се и да уфа једва чека да нас казни и опет смо им дали повод.

uzas

pre 5 godina

Znaci klicati coveku koji je bio vodja prvog gerilskog pokreta koji se borio protiv nacista u drugom svetskom ratu je zlocin? Zasto je, Uefa mafijo, Draza dobio onolika odlikovanja ako je bio zlocinac?!?!?!

4. intranacionala

pre 5 godina

I treba. To kažem kao veliki Zvezdas. Dosta mi je fašista sa severa. To su sve polupismeni mladići koji su posledica ratnih devedesetih koji misle da nešto znaju a ne vide da su iskorišćeni od strane narko dilera koji se predstavljaju za vodje navijača a i od strane vlasti kad im razbijanje grada treba. Ova Zvezda nema veze sa izvornom Zvezdom koju je osnovala antifašistička omladina. Ovi sad na severu su baš oni protiv kojih su se osnivači borili. Sramota.

Реалан

pre 5 godina

Очекивано. Нек' сада против Трнаве у Словачкој опет прораде емоције па да се запева Ратку. Све за Српство!

....

Bolontiku

pre 5 godina

Ajmo vođe sada glasnije Uefa mafija i Kosovo je Srbija dok nas neizbace skor iz takmičenja na par godina.
Može vam se neplaćate vi.

Vraga

pre 5 godina

Ode jedan Kafu na kaznu jer za toliko ce otprilike ostati uskracena para Zvezda od neprodatih karata zbog ove kazne.Bravo za "navijace"

Nikola

pre 5 godina

Treba kazna makar zbog one flase soka koja je doletela do korner zastavice i koreografije, koja nema veze sa fudbalom, ali ovo sa rasizmom ne pije vodu.

Samo me zanima koliku kaznu ce dobiti Sturm iz Graca za ono razbijanje glave pomocnom sudiji juce. Vrv ce da utvrde da nije navijac Graca i kaznice ih samo novcano zbog lose kontrole na ulazu.

Millennium

pre 5 godina

Pored naših navijača nama neprijatelji ne trebaju! I prestanite više sa Kosovom! Ajde za promenu neku koreografiju o Zvezdi. Kosovo je mnogo više od parole na utakmici ili povika kad igra reprezentacija pa nema šta da se peva. Obesmislili ste ozbiljnu stvar.

GM

pre 5 godina

Ni jedan klub u istoriji nije kaznjen praznim stadionom zbog stepenista.

Kazna je iskljucivo zbog toga sto se pevalo.

I sada klub i igraci ispastaju zbog cega deo navijaca od 30-40 hiljada peva.

Takodje nezabelezeno.

Za mnogo vece prekrsaje se zatvarala samo jedna tribina, a ne ceo stadion.

Da postoji drzava, umesala bi se u ovo.

Pravno ili kako god.

Ovako sve je pusteno niz vodu, sto ne i ljudi koji dolaze da gledaju sport.

CRNA RUKA

pre 5 godina

Zasluzeno. Da, ko ne razume, rasizam je i mrznja prema Šiptarima i Krosanima takodje. Ostavite politiku, Zvezda je iznad svega. Sledeci put, samo razmislite: puna Marakana ili Ratko komunista Mladic. Mislim da je izbor logičan.

SUPERMAN

pre 5 godina

Pa ljudi moji dokle ce ovo vise ici, sta da kojim slučajem izbacimo Trnavu i Red Bul, u prvom mecu ls navijaca nece biti, a mozda taj mec bude sa nekim velikim klubom, isti slučaj za le,jednostavno ako se ovo bude ponovilo zatvoriti sever do kraja sezone, drugačije se nece opametiti,pa ovi divljaci su naneli toliko sete klubu da je to prosto neverovatno.

tip

pre 5 godina

volim Zvezdu do nema,ali brate I treba,za sve na primer zbog kosova kao srbende su sutra kad bi se zaratilo,daleko bilo,isti to bi rasturali drogu I benzin po bg..doklen vise jeste maloumni

Mile

pre 5 godina

To su nam intelektualci sa severa uradili. A i gle cuda, "pevanjem" nam nisu ni KiM vratili niti je svet promenio misljenje o Ratku M., znaci. samo su izbili hiljade eura iz kase CZV. Ali ok, vaznije je to sto uefa nas kaznjava vise nego drugo nego cinjenica da intelektualcima sa severa tu nije mesto.

DEKI BGD

pre 5 godina

Sada lepo treba da se vlasnici pretplatnih karata udruže i tuže klub zbog propusta, jer nisu u mogućnosti da gledaju utakmice za koje im važe propusnice.

Piki

pre 5 godina

Kako navijači iz drugih zemalja ne prave takve ispade, za koje bi njihovi klubovi bili kažnjavani kao naši klubovi? Oni su svi gospoda, sve po bontonu, šta?
uefa jeste mafija.

Ratko

pre 5 godina

Zvezdas sam. Ali treba...Lepo vam kazu nema politike i vi stavljate transparent „Nema podele". I sad vi namerno hocete da vas kazne da bi kukali kako je nepravda. Debilizam vodja severa.

ivanakis

pre 5 godina

E sad kad smo ovoliko love izgubili,zacepiti narednih godinu dana kartu za sever 1500 dinara za svaku tekmu dok ne isplate sve!!!Sramota!!!!

sele

pre 5 godina

i sta je tu uefa kriva stalno nas opominju a neki majmuni kojima je mesto u dzungli stalno prave iste scene pomogli ste klubu svaka cast sta treba vise kolko treba da nas kazne da neko shvati da nisu jaci od uefe

Destrukcija

pre 5 godina

Hvala vam moje Delije sto neću moći da podržim moju Zvezdu u odlučujućim utakmicama. Vi ste kompletni ...

Za posledicu ćemo imati to što niti ćemo proći Trnavu, niti ćemo se plasirati u LE.

Banja Luka

pre 5 godina

Znaci drago mi je kao i kad je Partizan prosle godine igrao dvije bez publike. Bolje i bez publike nego sa ovim siledzijama, narko dilerima, Mutavim Sasama i ne znam ti ni ja vise. A o njihovom Srbovanju necu da komentarisem. Sramota me takvih Srba

DEKI BGD

pre 5 godina

Sada lepo treba da se vlasnici pretplatnih karata udruže i tuže klub zbog propusta, jer nisu u mogućnosti da gledaju utakmice za koje im važe propusnice.

Millennium

pre 5 godina

Pored naših navijača nama neprijatelji ne trebaju! I prestanite više sa Kosovom! Ajde za promenu neku koreografiju o Zvezdi. Kosovo je mnogo više od parole na utakmici ili povika kad igra reprezentacija pa nema šta da se peva. Obesmislili ste ozbiljnu stvar.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Hit bi bio da uzbacimo i Trnavu i Salcburg i da prvu utakmicu u LS igramo bez publike. Hvala vam, mozgovi. Sad u Trnavi opet o Mladicu, ako moze.

Destrukcija

pre 5 godina

Hvala vam moje Delije sto neću moći da podržim moju Zvezdu u odlučujućim utakmicama. Vi ste kompletni ...

Za posledicu ćemo imati to što niti ćemo proći Trnavu, niti ćemo se plasirati u LE.

Krstajić sa e2 na e4

pre 5 godina

Hoće li klub najzad nešto da preduzme protiv bande sa severa?!
Hoće li pooštriti kontrolu na ulazu, da se ne unose flaše kojima se gađaju protivnički igrači, da se ne unosi pirotehnika, da se ne unose transparenti političke sadržine?!
Hoće li sada da ovu novčanu kaznu podeli sa brojem sedišta na severu, pa da za toliko digne pojedinačnu cenu karte za sever na sledećoj utakmici kada bude dozvoljena publika?!
Ko se iz uprave tali sa bandom?!
Ko je jači, aman?!
Važe li ikakvi zakoni u ovoj zemlji?!
Dokle, bre, više?!

Aleksandar

pre 5 godina

Možemo mi da razapnemo transparent UEFA MAFIA i izvan stadiona, a iznad severne tribine, i da se vidi na svakoj utakmici bilo da na njoj ima ili da nema publike, pa da vidimo onda koga će i na osnovu čega da kazne!
UEFA-MAFIA !!!
(KRIGER, 10. avgust 2018 18:39)

A mozemo i da napunimo stadion i bodrimo svoj tim navijackim pesmama, bez Draze, Mladica, Kosova, Hrvata, Albanaca, Marsovaca... jer niko od njih nije predmet okupljanja, vec fudbalska utakmica dva kluba.

Milan

pre 5 godina

Nateram sebe da posle mnogo godina dodjem i bodrim Zvezdu jednoj evropskoj utakmici, protiv Spartak Trnave. Ljudi, mnogo su se fizionomije promenile za ovih 7-8 godina, na gore. Otisli smo kao drustvo u totalni aut. Mislim da se nigde to ne moze tako jasno videti kao na ovakvim manifestacijama. Nista se ne postuje, numeracije sedista su samo formalnog karaktera, stepeniste na istocnoj tribini prepuno ljudi, protivnickog igraca bez razmisljanja gadjaju flasom, da li plasticnom ili PVC nisam siguran. Govorim o istocnoj tribini, gde je uvek vladao neki red, osnovna kultura, pristojnost. Stajalo se sada svih 90 minuta, nevidjena divljina. Sever je posebna tema, ja mislim da ne postoji navijacka grupa na svetu koja je nanela vise stete klubu za koji "navija" nego sto su to "DELIJE". Ode sve dodjavola.

trsko

pre 5 godina

Ako i treba, kad ja kao navijac zvezde kazem da treba, hoces da igras velike utakmice, hoces da igras evropu, nije ti to nasa liga da smes da radis sta hoces, upalis arsenal pirotehnike i prodjes nekaznjeno, ne vredi kad smo stoka...

Peki

pre 5 godina

Pod hitno sa Severa proterati svaki vid političko-versko-stranoobožavateljskog delovanja. Jedino što me zanima je FK Crvena zvezda. Vaše podržavanje Donbasa, Donjecke republike, bratimljenje sa Grcima, Rusima, uvlačenje Putinu i sl. me ne zanima.

otac makarije

pre 5 godina

pisao sam jednom, a evo opet cu. 1991. smo baklje palili 15 minuta pre utakmice kako zvezda ne bi mogla biti kaznjena za bakljadu tokom utakmice. a to su bila vremena kad je ceo svet gledao u nasu tribinu. ovi sad naprave stetu protiv kluba iz litvanije koji ne gleda niko ni u litvaniji. to je razlika izmedju nas navijaca i vas "navijaca".

Vuki

pre 5 godina

Pisu pojedinci UEFA Mafija, a sanjaju da igraju u UEFA takmicenjima, jos jedan dokaz nebuloznih ljudi, koji nemaju pojma sta pricaju. Umesto da prihvate kaznu za svoje divljacko ponasanje godinama, koje unistava klub, oni osudjuju i optuzuju druge. Zato nam tako i ide.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Жао ми је наравно ал било је очекивано јер доста су нам "гледали кроз прсте". Овима се, због којих је казна, мора стати у крај! 😔

vučićevi cirkuzanti

pre 5 godina

zašto ne usmerite nezadovoljstvo ka onom koje najodgovorniji a to je vlast. ona može sve to lako da sredi kad bi sprovodila zakon...ali...ON nema snage.

Nenad

pre 5 godina

Е сада, заинат душманима Звезде, страним и домаћим, да се ОКУПИМО око стадиона, пред видео бимом ! Навијање ће чути играчи. То не могу да нам забране !
(Никола, 10. avgust 2018 18:01)

ponesi neku flasu da ubacis na stadion, onako, tradicije radi...

Реалан

pre 5 godina

Очекивано. Нек' сада против Трнаве у Словачкој опет прораде емоције па да се запева Ратку. Све за Српство!

....

kukins

pre 5 godina

Izbili smo sami sebi 1.500.000 eura minimum,Hvala najvatreniji...Tako se voli klub....Manite se politike jer nista promeniti necete,Fudbal je sport i nista drugo fer i sportski!!!

Arena

pre 5 godina

Zatvoriti severnu tribinu, umesto juzne, pa neka se gospoda sa severa uvrede i krenu u bojkot i resen problem. Pitam se samo kolika budala neko treba biti, da pri rezultatu 3:0 na desetak minuta do kraja svesno pokrece pesmu za koju se unapred zna da ce nam isprazniti stadion u nekom buducem mecu.

Manučo

pre 5 godina

Ma ako bre,nismo ni zaslužili da imamo podršku,ponašanje kao poslednji ološ, ma treba doživotnu suspenziju da dobijemo kad ne umemo da se ponašamo, izigravaju neke huligane,inate se nekome ne znaju ni kome i sad neko hoće da se klub oporavi, njih neće zanimati fudbal ni u za 3 života , postoje mesta na koja odlaze ljudi sa takvim afinitetima a stadioni sigurno nisu takva.

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Prosto neverovatno da se i za ovo okrivi Vucic i pripise sve njemu.Ne volim ga i ne glasam za njega ali stvarno preterujete sto svaki dogadjaj povezujete sa njim.Huliganizam je bio i pre 30 godina i svake godine se isto ponavlja,ne samo medju zvezdinim navijacima,isto i jos gore je medju partizanovim ili onim iz regiona a Vucic je na vlasti 5-6 godina i sad je on iskljucivi krivac po tebi. 
(Strasno, 10. avgust 2018 18:09) 

Za razliku od svih prethodnih vlasti u Srbiji, taj koga pominjes je apsolutno stavio huligane iznad zakona u zamenu za sledece usluge:
- prebijanje novinara na inaguracijama
- obezbedjivanje rusenja (u Savamali) i nerusenja (na Kopaoniku pre neki dan) raznih objekata
- zastrasivanje biraca u malim mestima pred izbore
- zastita njegovog potomka na splavovima i prebijanje nekih fudbalera
- pravljenje drustva poomku na utakmicama reprezentacije itd itd.

NISTA, KAO STO VIDIS, NIJE ISTO KAO RANIJE!

Вук

pre 5 godina

Ајде овако полако.

Како казна може да буде због расизма ако је певано само и једино о Косову? Где је ту расизам? Навијачи Звезде никада кроз историје нису били склони расизму, чак што више негују идеологију која је антифашистичка још од оснивања клуба. ПАОК неки дан извади огромну заставу посред централне трибине: MACEDONIA IS ONE AND ONLY AND IS HERE на мечу против Спартака из Москве и њих казне једино због употребе ласера приликом пенала.

То су двојни аршини и немојте молим вас да се ту правите паметни. Јуче у Аустрији линијском судији разбијена глава сав у крви ударили га флашом, па да видимо казну за Штурм из Граца. 7-10.000€?

Ово што нам раде више нема смисла. Уротили се против нас. Боље не играти ту Европу. Одрали нас. Где су казне за величање усташства и нацизма по Хрватској?

banja luka

pre 5 godina

Да додам још и ово....а шта ће бити са Штурмом из Граца чији су навијачи погодили помоћног судију са флашом у главу? Ништа,ухапсили некод индијанца и клуб уопште неће бити кажњен.

Upravo tako uhapsen!!! Ogromna razlika izmedju njih i nas. Kod njih kad napravi to sto je napravio bude uhapsen!!!

tip

pre 5 godina

volim Zvezdu do nema,ali brate I treba,za sve na primer zbog kosova kao srbende su sutra kad bi se zaratilo,daleko bilo,isti to bi rasturali drogu I benzin po bg..doklen vise jeste maloumni

Pedja

pre 5 godina

Za ove sto pitaju kako ce proci Sturm zbog gadjanja sudije.
Procice bolje nego mi zato sto im je ovo prva brljotina a nama 1.588.960ta jubilarna. A cekamo i mi postupak za nasu flasicu protiv Spartaka, znaci 1.588.961 brljotina.

1974

pre 5 godina

Idite bre na vojni stadion pa divljajte, tamo i onako niko ne dolazi. Ruinirate nam SVAKU sezonu svojim idiotskim pesmama o Mladicu i Kosovu koje nikoga ne zanimaju! Kada cete da ukapirate da 99% pravih navijaca ne dolazi tu da slusa vase zalopojke??? Nekada se navijalo svim srcem za ZVEZDU, a danas je sever postao kafana za krimi-narikace!
Pre 40 godina sam prvi put usao na Marakanu, ali nikada ne videh ovoliki jad i bedu na tom nasem "Severu"!!!

dovla

pre 5 godina

strasno.toliko cekamo ligu sampiona i sad zbog idiota i da udjemo igrali bi jednu pred praznim tribinama.idiotske pesme a tek idioti koji stoje na prolazu... strasno

citrus

pre 5 godina

Tim klincima sa tribina je zatrovan mozak propagandom..Mrze Evropu, Ameriku..Misle da pevanjem o Mladicu , Karadzicu i sl. , cine nesto korisno..A samo rastu u ogorcene i mrznjom zatrovane ljude..

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Kladim se u šta god hoće, ničija nije gorela do zore, ni Miloševića, kad smo svi mislili da je nesmenljiv i aktualni će izgubiti izbore i sa ovakvom prejadnom opozicijom, ali više ni on ni ti nazovi opozicionari nisu bitni, kladim se da će ljudi masovno pohrliti na neke izbore i glasati protiv raznih Kokeza, Vizura i Vukičeviča !!!

4. intranacionala

pre 5 godina

I treba. To kažem kao veliki Zvezdas. Dosta mi je fašista sa severa. To su sve polupismeni mladići koji su posledica ratnih devedesetih koji misle da nešto znaju a ne vide da su iskorišćeni od strane narko dilera koji se predstavljaju za vodje navijača a i od strane vlasti kad im razbijanje grada treba. Ova Zvezda nema veze sa izvornom Zvezdom koju je osnovala antifašistička omladina. Ovi sad na severu su baš oni protiv kojih su se osnivači borili. Sramota.

Milan

pre 5 godina

Samo neka kaznjavaju.Sto vise i sto zesce. Samo udri bandu i bagru koja sprecava porodice da idu na utakmice sa decom .Samo udri i kaznjavaj.

Delije Čikago

pre 5 godina

Taman se uzdignemo ali ne vredi, ajd bio sam klinac, svašta je bilo početkom devedesetih, ali vođe Severa imaju po 40+ godina, neki i više, pa zar u krucijalnom momentu ovako da uništimo klub, šta će nam onda i titule i sve, mogli smo da smanjimo dug bar za 20 miliona ulaskom u LŠ, ali ne vredi, na vreme Ja pobeže te 1997-me, boli, mnogo boli...

netko

pre 5 godina

Ајде овако полако.

Како казна може да буде због расизма ако је певано само и једино о Косову? Где је ту расизам? Навијачи Звезде никада кроз историје нису били склони расизму, чак што више негују идеологију која је антифашистичка још од оснивања клуба. ПАОК неки дан извади огромну заставу посред централне трибине: MACEDONIA IS ONE AND ONLY AND IS HERE на мечу против Спартака из Москве и њих казне једино због употребе ласера приликом пенала.

То су двојни аршини и немојте молим вас да се ту правите паметни. Јуче у Аустрији линијском судији разбијена глава сав у крви ударили га флашом, па да видимо казну за Штурм из Граца. 7-10.000€?

Ово што нам раде више нема смисла. Уротили се против нас. Боље не играти ту Европу. Одрали нас. Где су казне за величање усташства и нацизма по Хрватској?
(Вук, 10. avgust 20


Nikad srbin nazalost nece nauciti...
Ostavite se drugih i toga ko sta radi.
To je samo obican izgovor.
Sampioni smo u trazenju izgovora za sve i svasta misleci da je ceo svet blesav.
U slucaju kazne zvezdi ne gleda se ni hrvarska ni ustase ni ista ostalo osim desavanja na Marakani.
Dakle, promenimo pristup i nece biti kazni.
Razumite vise, stranac nije nas sudija koji ne glada dal neki stalno krsi zakon i posle doboje kaznu ispod zakonskog minimuma.
Nema cila mile, jasno je receno sta se ne sme a nasi stalnu teraju neki inat.

Molder

pre 5 godina

Sramota...i to zbog nekih idiota sa tribina!!Pa koliko ljudi nema leba da jede i kao,zivi se bedno u Srbiji a nasi slepci od klubova placaju Evropi svake godine stotine i stotine hiljada evra i cega sve jos ne!Jadno

ninepi

pre 5 godina

E nemojte da vredjate vodje navijaca. Sve su to kulturni momci, preduzetnici i poslovni partneri elite na vlasti, koju nas vasionski narod tako voli i redovno za nju glasa na izborima.

danguba

pre 5 godina

Ajmo sada jos jace, vise, glasnije... Mozda da nazovemo stadion po Mladicu ili da promijenite naziv u Mladiceve delije. Ili igras po njihovim pravilima ili ne igras nikako. A vi tjerajte svoje, mozda vam jednom prodje provokacija bez kazne. Ali ni to vise nije fora, jer znaci da nije bilo ni zapazeno. To sto voljeni klub ispasta nije ni bitno, sami ste sebi najbitniji, veci od kluba, veci od drzave, dokle god predsjednik stoji iza vas. Eh da, ono, svijet je nepravedan, svi nas mrze, bla, bla, kme, kme...
Glupost navijaca je neunistiva.

reflex

pre 5 godina

Tako i treba. Srbina mozes da unormalis samo kaznama i disciplinom. Zasto se Srbi lako uklope i budu dobri radnici u inostranstvu? Pa tamo vazi red i zakon. Ovde caruje anarhija i divljina.

ssssss

pre 5 godina

Kako li ce Sturm biti kaznjen posle onoga sa sudijom? Verovatno ce ih katapultirati na Mars! Grobar sam, ali sramotna odluka!
(srle, 10. avgust 2018 16:53)

Nece ih ni kazniti. Kao ni Spartu Prag. Nisu Srbi jbg...

vremeplovSrbistan

pre 5 godina

Porasla decurlija sa severa, rodjena devedesetih, perioda vladavine radikala i Sps, urlanja i mrznje prema celom svetu..Sad stizu rezultati toga, a i danas je ista ekipa na vlasti..

Otac Makarije

pre 5 godina

Bio sam na Trnavi.Na istoku. Bačena je flaša i nekoliko upaljača. U normalnoj državi bi kamere sve zabeležile. Odgovorni bi bili gadno kažnjeni... Redar moli stoku da se skloni sa stepenica. Niko ga ne konstatuje. Inače, redar ima oko 18 god. i ostatak utakmice je buljio u svoj smartfon. Mogao si bojler da baciš...
Ma koliko se klubovi uvlačili huliganima, DRŽAVA ne postoji, niti zakoni... Pre nekoliko godina se pojavi lik sa zastavom Seltika na kojoj piše IRA, doživotna zabrana ulaska na Seltik park. E to nama treba...
Sve u svemu, uz pesme o Ratku Mladiću protiv Suduve, ne znam šta očekivati,? Hoće li Država doneti zakon o bezbednosti i ponašanju na utakmicama? I kome to nije u interesu da stadioni i dvorane budu bezbedna mesta?

huligan

pre 5 godina

Veliko bravo za UEFA! Kad neće va naša banana država da im stane na put, ima ko hoće! Na prvoj sledećoj utakmici u evropi opalite repertoar o Kosovu, Srebrenici, Ratku Mladiću i Draži, da im pokažete koliko ste jaki!

nikola

pre 5 godina

Realno i ocekivano! Nikakvog rasizma naravno nije bilo ali politicke i “UEFA mafija” poruke od strane aktuelne drustvene elite sa severne tribine tesko da mogu bas toliko da se tolerisu! Zimus smo se provukli, i sad je racun ispostavljen...

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Bravo za odluku, tako treba, navijam za Zvezdu, ali red je da se ovi idioti koji sebe nazivaju navijačima proteraju sa stadiona, pa čoveče 50 puta UEFA kaže na našim utakmicama nije dozvoljeno to, to i to...ne razumen, idiot je mala reč, šta je UEFA kriva za Kosovo, Ratka Mladića, ali velika je krivica i novinara koji potpaljuju te klince, od profesora je slaba vajda ljudi su potcenjeni malim platama, roditelji pogubljeni , takođe i onda ih ovi lože, Srbija uvek kriva za njih, na meti, evo ovaj Šaćiri i Džaka kako su skromno kažnjeni, pa kazne su, bre, unapred propisane, ne mogu da izmišljaju, a ko je mogao da predvidi da će neki Albanci da igraju za Švajarsku protiv Srbije, a sudija ja u stvari švajcarski Nemac, to ljudi nemogu da shvate jednom kad se desi negativna selekcija u državi kao 90-ih kako je počelo u Srbiji i taj proces i dalje traje i kad šljam postane elita...tu je kraj te države, naroda i nacije, ne trebaju ti neprilatelji tada, sama nacija sebe ubija...drugim rečima kroz primer postavi nekog kao što je Kokeza za fudbalskog emisara u Srbiji da priča o švajcarskim Nemcima i zastavama i orlovima i pali novinare da je to tema, a ne to što je on retard i ovi pale decu o tome, gotovo je sam si se ubio, šta će ti UEFA, bre, ona je samo egzekutor i neko ko konstatuje činjenično stanje !!!

Miloš Ilić

pre 5 godina

Možemo mi da razapnemo transparent UEFA MAFIA i izvan stadiona, a iznad severne tribine, i da se vidi na svakoj utakmici bilo da na njoj ima ili da nema publike, pa da vidimo onda koga će i na osnovu čega da kazne!
UEFA-MAFIA !!!
(KRIGER, 10. avgust 2018 18:39)

Moj pokojni otac je govorio da je inat loš zanat. Šta misliš, da li je bio u pravu?

Piki

pre 5 godina

Kako navijači iz drugih zemalja ne prave takve ispade, za koje bi njihovi klubovi bili kažnjavani kao naši klubovi? Oni su svi gospoda, sve po bontonu, šta?
uefa jeste mafija.

Hogar

pre 5 godina

Bravo. Trebalo je 5 godina da zabrane da ovi iz pećine budu upućeni da nikog ne interesuje ni Kosovo ni Mladić u Evropi, da je stadion mesto gde se igra fudbal i gde navijači pružaju podršku svom klubu. Kao navijač se "zahvaljujem pećinskim ljudima što su pomogli svom i mom klubu."Još Terziću da dam savet MOLIM TE DOVEDI U KLUB NEKOG OMIĆA, pa makar imao i dve leve noge pa da ovi pećinski ljudi bojkotuju i fudbalske utakmice ionako pevaju kao dečji hor kolibri.

Slavko Komar

pre 5 godina

Tek sledi kazna za gađanje flašom protivničkog igrača protiv Slovaka, popunjene prolaze, Uefa-mafia...ponovljeni prekršaji, pod uslovnom... uhhhh

#12

pre 5 godina

Zvezdaš sam do koske, ali u potpunosti podržavam ovakvu odluku. Ko je bio prošle sezone na utakmicama grupne faze Lige Evrope mogao je na ličnom primeru da se uveri kakva je bila organizacija tih utakmica. Za utakmice protiv Arsenala i Kelna pušteno je siguran sam preko 65000 ljudi na stadion čiji je kapacitet nešto preko 54000. Mnogi nisu ni uspeli da uđu na stadion sa legalno kupljenim kartama, a sa druge strane zbog neispravnih validatora na ulazu i potencijalnog linča iziritirane rulje puštani su svi bez ikakve provere i tako je ušlo ko zna koliko sa falsifikovanim odštampanim kartama a4 formata. Zvezdi želim sve najbolje i uvek ću navijati za nju, a gospoda iz uprave neka se dobro zapitaju šta je njima više u interesu ubuduće: puštanje u opticaj optimalnog kapaciteta (nebitno što se i dalje ne bi poštovala numeracija sedišta i što postoje ogromne razlike u cenama karata iako svi na utakmici stoje, bilo da su na zapadu ili severu) ili puštanje na tribine svih zainteresovanih i sa kartom i bez i plaćanje drakonskih kazni i kažnjavanje zatvorenim stadionom sve više i učestalije. Pozdrav svim pravim zvezdašima, ne delijama i srećno u Trnavi!

Strasno

pre 5 godina

zašto ne usmerite nezadovoljstvo ka onom koje najodgovorniji a to je vlast. ona može sve to lako da sredi kad bi sprovodila zakon...ali...ON nema snage.
(vučićevi cirkuzanti, 10. avgust 2018 17:25)

Prosto neverovatno da se i za ovo okrivi Vucic i pripise sve njemu.Ne volim ga i ne glasam za njega ali stvarno preterujete sto svaki dogadjaj povezujete sa njim.Huliganizam je bio i pre 30 godina i svake godine se isto ponavlja,ne samo medju zvezdinim navijacima,isto i jos gore je medju partizanovim ili onim iz regiona a Vucic je na vlasti 5-6 godina i sad je on iskljucivi krivac po tebi.

VJ

pre 5 godina

To je ta "LJUBAV" prema klubu koju iskazuju tzv 'navijači' iz godine u godinu, praveći 'račune' od nekoliko desetina i stotina hiljada evra koje klub mora da plati (tj. narod) i izazivajući reakcije nadležnih tj.kazne pa i kad se dođe blizu nekog uspeha, utakmice se igraju pred praznim tribinama. Bravo!!!

duledudule

pre 5 godina

Ovde izglwda mnogi nisu razumeli,Zvezda nije kaznjena zbog politickih transparenata vec zbog rasizma,da li neko pri zdravoj pameti mize da mi pronadje bar jedan rasisticki ispad zvezdinih navijaca na toj utakmici?
(Bot na kvadrat, 10. avgust 2018 17:18)
pa oni kapiraju da je kosovo srbija i uefa mafija rasizam

marsovac

pre 5 godina

@blue moon
Po stoti put decko i za ostale neupucene.Pevanje Mladicu koji se vodi kao ratni zlocinac uefa vodi kao rasisticko.I tacka.Oni indijanci na severu pevaju pesme "mladicu moj" misleci kako ce da nasamare uefu tiime,a da su ovi majmuji sa grane.A u stvari vecih majmuna od njih nema ovde.Da se zna da sam veci navijac Zvezde od njih da ne bude zabune.Hvala vam majstori i hvala predsedniku koji ih podrzava.Objavite komentar.

Papa Americano

pre 5 godina

Daj bankrotirajte već jednom, da ovo ne budu udarne vesti... ili uvedite red. Ah, da, zamalo sa zaboravim, vi ne živite od prodaje ulaznica, nego droge..: Ooops.

dex

pre 5 godina

Nusta sporno, upozoreni smo jedno 1000 puta. Na uslovnoj smo od otprilike 2000-te. Pre utakmice smo upozoreni, i ne, vodje i ovo stado ovaca njihovo su pametniji. Idemo dalje, ocekujem na sledecoj utakmici parolu UEFA mafija, pa da nas izbace. Kakvi intelektualni kapaciteti vode navijanje, nije ni cudo.
Sto se tice Graca, sacekajte da vidimo kaznu. Ispraznice i njima tribinu zasigurno.

Grejmer

pre 5 godina

Imam i pitanje za navijače koji "brane" Kosovo i Mladića već godinama i zbog kojih nas uporno kažnjavaju: Jeste li ih odbranili? Je li Kosovo slobodno i naše? Je li Mladić na slobodi? Nije, a? Pa u čemu je problem?

pn

pre 5 godina

Daj nek Terzić dovede nekog Bošnjaka ili još bolje Hrvata, pa da padne neki bojkot. A mogao bi i Čović isto, čisto da se ni u Pionir ne vraćaju.

za 6 meseci ako ne osetite boljitak odlazim-AVe 2012-te...beeee bebe...

pre 5 godina

E pa nije vam to napredna banana liga nego evropa bato tako da uživajte sada huligani pokraj malih ekrana...

dachazvezda

pre 5 godina

TREBA!!
ZA BOLJE NISMO!!
"Hvala puno" IDIOTIMA, "VODJAMA" I velikim srbima (nameno malim slovima)!!!

Ajmo sad: "uefa mafija, mrze nas, nismo mi, sami protiv svih" ....
ZIVIM za danas kad ce da vas sklone!!! MAKAR I UEFA!!!

Nepogoda

pre 5 godina

Ma nemoguće ovo je svjetska zavjera,pa zar onsko lijepi i fragi navijači da to naprave.Što očekivati kad imaš idote navijače.Bravo UEFA!

@lex@

pre 5 godina

Prestao sam da budem "delija" onog trenutka kad su isti zbog Uskrsa organizovano bojkotovali odlucujuci derbi na JNA a koji je mogao da donese titulu. Od tada sam Zvezdas. Najgore mi je bilo sto je ovakvu odluku stetnu po klub poslusao ogroman broj navijaca i sever je ostao prazan. Razocaran, utakmicu sam gledao na zapadu JNA. Jos tada je ova interesna grupa pokazala da joj klub nije na prvom mestu vec neki svoji interesi, politicki i verski. Pravoslavac sam, Srbin, ali za to postoji Crkva, a stadion je za sport. Ova kazna je samo pokazatelj koliko su oni i svi ostali koji su pevali "ko ke skace taj je si...r" i sl GLUPAVI a ne neke patriote. Osnujte lepo stranku pa mitingujte. Ali ova kazna nece biti nista u odnosu na onu, hipoteticki, ako bi usli u LS i prva utakmica bila sa Realom, Barsom ili slicno a nijedan pravi navijac nece moci da bodri svoj klub protiv ovakvih protivnika a to je cekao 25god. A da ne pricam o finansijskom gubitku za klub koji duguje 25m a morao je da plati dobrog igraca cak 1mil. Za ovo je jedini lek da Miloje kaze sledeci put, kad se ovako nesto desi ja momentalno idem sa klupe a da ga u tome podrze i svi graci. I Vujadin i svi oni koji su "ljubimci" ovih glupana sa sipke. Kako se ne bi javio neki pametnjakovic i osporio moje pravo da uopste komentarisem glupane, samo cu reci da sam i ja bio jedan od njih 20god pa kao takav moje pravo da ih kritikujem je nesporno. Nijedan od njih ne voli Zvezdu vise od mene i to nikom necu priznati, sta vise, njihova dela govore sasvim suprotno. Da je srece pa da ova kazna otrezni ove sa zapada i istoka, pa sledeci put kada ih glupani budu prozivali da zajedno sa njima pevaju izvizde kao tudju himnu. Na zalost, sve ce ostati isto. Zvezdo izvini ali glupih je carstvo nebesko.

anica

pre 5 godina

Veoma zeznuta situacija, navijas za klub a radis na njegovu stetu i ispastaju svi normalni navijaci. Katastrofa! Nenormalni mozgovi su svuda oko nas.

Zoran

pre 5 godina

Znaci klicati coveku koji je bio vodja prvog gerilskog pokreta koji se borio protiv nacista u drugom svetskom ratu je zlocin? Zasto je, Uefa mafijo, Draza dobio onolika odlikovanja ako je bio zlocinac?!?!?!
(uzas, 10. avgust 2018 16:55)

To je visa matematika za tebe, bas kao i za ostalih par desetina hiljada ljudi.
Drustvena scest u Srba je nepostojeca kategorija. Na nasu zalost srozava se sve vise i vise. Ipak priliv pojedinaca sa raznih planina je uticao da Beograd postane mahala.

Bot na kvadrat

pre 5 godina

Ovde izglwda mnogi nisu razumeli,Zvezda nije kaznjena zbog politickih transparenata vec zbog rasizma,da li neko pri zdravoj pameti mize da mi pronadje bar jedan rasisticki ispad zvezdinih navijaca na toj utakmici?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Ove Delije su katastrofa navijaci, Najsimpaticniji su bili njihovI prethodnici koje smo zvali CIGANI koji nisu pisali politicke parole vec samo lemali Torcidu i Bad Blue Boyse,povremeno i Grobare,
(zemunski kej, 10. avgust 2018 19:04)

Istinito i tačno!
Došla neka druga vremena...
"Od pandura napravismo velikaše"....

Milan

pre 5 godina

Nisu momci znali, navikli da u Srbiji ne postoji zakon pa misle tako je svuda, kad ono, dubara! Ako more, nego malo je, da se isključi publika do kraja sezone, nije civilizacija za svakog. Inače zvedzaš sam i lepše mi je da gledam pred praznim tribinama, barem ne moram da crvenim

Neplivač

pre 5 godina

536

@ Nece ih ni kazniti. Kao ni Spartu Prag. Nisu Srbi jbg... 
(ssssss, 10. avgust 2018 18:04) 

Ok,cak i da se slozim sa tobom da nas Uefa mrzi jer smo Srbi a druge voli i privileguje,postavlja se logicno pitanje,zbog cega nasi klubovi hrle da igraju po svaku cenu takmicenje ciji nas organizator mrzi i ponizava?? Zar to nije mazohizam? Ako je tako kao sto kazes lepo nasi klubovi napuste Uefa takmicenja i to je to,igramo samo nasu ligu i kup gde se svi medjusobno volimo i svima lepo
(Admiral, 10. avgust 2018 18:55)

Ne volimo se mi Srbi ni međusobno

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

S jedne strane mi krivo sto normalni ljudi nece moci da prate Milojevu ekipu. S druge mi drago sto se pokazalo da nije Omic neprijatelj Zvezde vec upravo oni koji su ga terali. Ma meni od one "Pravde za Urosa" sve jasno.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Коме је у Звезди у циљу да клуб буде овако кажњен? И зашто? Питање је то свих питања. Хвала 🤔

Bg

pre 5 godina

Ajde sada Srbujte i zalite se kako druge ne kaznjavaju. Gospodo naucimo se gledanju u svoje dvoriste i ocistimo ga i dovedimo u red. Necu da budem taoc sacici narkomana i placenika. Na stadionu se peva i skandira Zvezdi i nikom drugom. Manimo se Mladica Kosova Grcke Rusije gledajmo fudbal... Ko hoce da daje podrsku navedenima neka idu na ulice i tamo neka trazi pravdu. Gledam Zvezdu od 1975 i taj Sever je bio pakao za gostujuce klubove. Sada se cuju neke zalopojke i naricaljke i to nisu navijaci Crvene zvezde.

UEFA Mafia

pre 5 godina

Uefa je mafija, ali ovaj put su u pravu, te antinavijace treba kaznjavati. Oni ako imaju malo obraza neka nadju ko je taj pametnjakovic medju njima sto redovno pravi gluposti i lepo mu zabraniti da dolazi na utakmice. I dodatno kazniti svakog ko stane u odbranu tih ljudi na tribini koji ocigledno pokazuju da mrze Zvezdu. I protiv trnave ona flasa sto je bacena, za to ce nas tek dobrano kazniti.

duuuuleee savicccc

pre 5 godina

zabole me koliko ce kazniti Sturm ili bilo koga mene zanima kad ce klub dozvoliti pravim i istinskim navijacima da dolaze na stadion a oterati ove tj zabraniti ulaz takozvanim navijacima sto ojadise i klub i nas prave ...resavanje pitanja Kosova ne radi se na tribinama ili pitanje dali je uefa mafija ...to dragi moji vi radite van stadiona i sto dalje da to bude

Djenka83

pre 5 godina

nadam se da ste zadovoljni kaznom?! Sad pricajte kako UEFA radi protiv nas a vi ste sami doprineli tome. E pa uzivajte sada ispred stadiona!!! Nista od LS i ove sezone zahvaljujuci DELIJAMA SA SEVERA. A mi ostali, pravi, navijaci Crvene Zvezde mozemo samo da zalimo za jos jednom propustenom sansom.

Pedja

pre 5 godina

Kako navijači iz drugih zemalja ne prave takve ispade, za koje bi njihovi klubovi bili kažnjavani kao naši klubovi? Oni su svi gospoda, sve po bontonu, šta? 
uefa jeste mafija.
(Piki, 10. avgust 2018 16:54)
Prave u jos nekim banana drzavama i njihovi klubovi budu kaznjeni ali jeste cinjenica da smo mi najgori. Ako Nemac i Englez ne smeju da isticu politicke parole na stadionu onda ne moze ni Srbin. Kad si cuo i video da neko baca petarde, pali baklje, baca flase, novcice i upaljace i istice politicke parole na Alianc areni, Vestfalenu, Emirejtsu, Old Trafordu, Santjago Bernabeu? Uz sve to, nasi "navijaci" i nisu pravi navijaci nego banda kriminalaca koja ratuje na ulici, prodaje narkotike i kontrolise ih nekadasnja Db sada BIA kojoj sluze za dirigovane nerede. Ne bi me cudilo da namerno rade ovo po naredjenju iz sluzbe ne bi li se stalno odrzavala fraza da nas EU, Fifa, Uefa mrze. To ovi drugi ne rade, osim u jos par banana drzava.

Mile

pre 5 godina

To su nam intelektualci sa severa uradili. A i gle cuda, "pevanjem" nam nisu ni KiM vratili niti je svet promenio misljenje o Ratku M., znaci. samo su izbili hiljade eura iz kase CZV. Ali ok, vaznije je to sto uefa nas kaznjava vise nego drugo nego cinjenica da intelektualcima sa severa tu nije mesto.

GM

pre 5 godina

Strasan narod.

Samo cekaju da pljuju.

Ajde da je nesto uradjeno i onda naravno.

Nego zbog pesama?!

Jel utakmica prekinuta, jel protivnik ostecen, jel su pesme bile protiv protivnika...

Ne, nego su doveli nekog ko razume srpski i on preveo da se peva o nekome, necemu iz proslosti.

Znaci, da nije dosao neko i preveo, niko o tome ne bi pricao.

A svakako niti je lose organizovana utakmica, niti naneta steta nekome.

Zbog stepenica se ne kaznjava klub 2 meca.

Cak se zbog navijaca zatvara ta njihova tribina, a ne ceo stadion.

Ali, kada sami sebi zelimo lose, sto da nam se lose ni ne desava...

Umesto da neko kaze sto ne zatvore njihovu tribinu gde su pevali,
svi govore tako nam i treba?!

A tako nam je i sve.

zemunski kej

pre 5 godina

Ove Delije su katastrofa navijaci, Najsimpaticniji su bili njihovI prethodnici koje smo zvali CIGANI koji nisu pisali politicke parole vec samo lemali Torcidu i Bad Blue Boyse,povremeno i Grobare,

salepeta Bari

pre 5 godina

Kao što glup igrač napravi crveni karton na sredini terena,tako i pojedinac glupak sa severa napravi isto.Džaba koregrafije.Oduzmi mu stan neka ode u padinjak...taj je za jug

bocko

pre 5 godina

Igore,na stadion Zvezde jako retko idem,a isao sam od 1974,redovno od 1978,clan prve ekipe od 1985-2000.Prestao sam da idem 2010 kada je nasa legenda Pizon onako oteran,a Delije su cutale.Najvise me je zabolelo sto je oteran zbog zelje jednog grobara i miniranja nekih igraca koji i dalje rade u klubu kao treneri.

Zoran

pre 5 godina

Zašto žestoka? Trebala je još veća da bude! Zašto? Protiv Spartaka red stepeništa najbliži severu pun. Ljudi sede i gledaju utakmicu. Obezbedjenje ih moli da se sklone a oni ladno ignorišu i kažu gledaj svoja posla. Istok takodje pri vrhu svi redovi puni. I kulminacija svega je flaša sa istoka upućena prema igračima Spartaka. Zvezdu za to tek čeka kazna. Sjedne strane mi je drago, a sa druge nije zbog kluba jer on direktno trpi posledice. Kolektivna svest ovoga društva je toliko niska da smo u svakom smislu dotakli dno. Najgore u svemu je što ti isti neće izvući pouku iz ovoga već će još žešće sledeći put setiti se uefi jer srbima su za sve drugi krivi. Bilo i biće!

rango_unchained

pre 5 godina

Navijam za partizan, ali mi je nekako zao, jer se isto moze desiti i nama(i dešavalo se)... moroni sa tribina upropastavaju sport, dokle vise?

nidje veze

pre 5 godina

Ne znas da li su ovi navijaci veci indijanci sto se prave pametni i forsiraju parole za Kosovo, a znaju da ce za to da nas kazne, ili ovi iz Uefe sa dvostrukim arsinima! mafia!

Ratko

pre 5 godina

Zvezdas sam. Ali treba...Lepo vam kazu nema politike i vi stavljate transparent „Nema podele". I sad vi namerno hocete da vas kazne da bi kukali kako je nepravda. Debilizam vodja severa.

johnny b

pre 5 godina

Pa vi normalni navijaci i dalje idite na stadion umesto da se opustite lepo kod kuce uz pivo i kobaje. Bez ikakve nervoze i bez panike da li cete biti uskraceni za gledanje utakmice.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ ТРЕШЊА - Волим и ја наш српски народ, Дражу, Младића(кад су га ухапсили ја сам плакао као мало дијете, исто тако и кад су га осудили), Косово, све часне србе који су се борили и пострадали да би ми данас слободно живјели...Али ЈА ВОЛИМ и ЗВЕЗДУ и много ми је криво и много сам тужан што нам се дешавају овакве ствари поготово сад кад нам тим прави добре резултате и полако се враћа на фудбалску мапу Европе. Реци ми, какав ефекат желите постићи тим скандирањима? Ево видиш шта сте урадили. Мени онда дјелује да сви ВИ који то радите НЕ ВОЛИТЕ ЗВЕЗДУ и није вам битан њен успјех него вам је битно да ви кажете оно што желите и једини циљ вашег доласка на утакмице је управо да скандирањем кажете све то. Ко стоји иза вас, са којим циљем, чије сте "оружје"? Немој да се плашиш, слободно нам реци да знамо...🤔

Samo kazem...

pre 5 godina

Sad ce da bude hiljade komentara UEFA mafija i ostalo... Pa normalno da nam dva meca bez publike daju, hiljaditi put ponavljamo prekrsaje... Kad ce ljudi ukapirati da se pravila moraju postovati... Nikad! Jer lakse je uvek da okrivimo sve druge a nikad da preuzmemo odgovornost.

Saguenay Lac St-Jean

pre 5 godina

Ako licemeri sa Severa koji jos zive u 1992 i pevaju folklorne pesme koje vise ni Baja Mali Knindza od blama ne bi pevo, ne vole UEFU, zasto jednostavno ne bojkotuju Zvezdine evropske utakmice. Ako ti je UEFA mafija, pa ostani brale kod kuce i to je to.

neutralni felsh

pre 5 godina

Е сада, заинат душманима Звезде, страним и домаћим, да се ОКУПИМО око стадиона, пред видео бимом ! Навијање ће чути играчи. То не могу да нам забране !
(Никола, 10. avgust 2018 18:01)


nazalost, iskustvo nas uci da kad je komentar pisan cirilicom, 80 posto je sansi da ce biti nebulozan.

Alrad

pre 5 godina

Ako...
Upozoreni smo, ali koga briga, mi smo patrijote...
Voleo bih da se Zvezda plasira u LŠ pa da opet pevaju, pa da zabrane prisustvo bar na godinu-dve. Možda, tek možda tada će neko pokušati da se bavi hordom patrijota.

Stiven k.

pre 5 godina

Kad imamo divljake na stadionu, koji "vole" svoj klub. Sad su lepo "pomogli".
Kao da im nije jasno da UEFA jedva čeka da nas kazni. Da smo hrvatski klub sigurno ne bi smo bili tako kažnjeni, videli smo mnogo puta do sada. Setimo se divljanje njihovih navijača u Italiji, kukati krst na Poljudu, ustaški pozdravi na stadionu u Osjeku i sl.

Volim i ja vas

pre 5 godina

Kreteni, jedino sto postizu su prazne tribine i kazne.
Vazi i za PAR i CZV.
Skandirajte Karadzicu i Mladicu na Kosovu, ako ste mangupi!

Bolontiku

pre 5 godina

Ajmo vođe sada glasnije Uefa mafija i Kosovo je Srbija dok nas neizbace skor iz takmičenja na par godina.
Može vam se neplaćate vi.

Sejn

pre 5 godina

Tako je, od prosle sezone i grupne faze su nas upozoravali za zakrcivanje prolaza, odgledao sam sve 3 evropske utakmice ovog leta, Zapad ok, Istok ok ali naravno Severu niko ne sme da se zameri, tamo naravno kao u kosnici. Zato sad gubitak u ulaznicama od jedno 1-1,5 eura + gubitak podrske.
Dzabe pozitivne vibracije iz kluba u smislu uspeha u Evropi, prodaju igraca, dovodjenju kvalitetnih pojacanja i sve to, kada Narko Severu niko ne sme da se suprotstavi. Zivo me interesuje da li ce neko iz kluba da osudi navijace sa Severa sto odmazu klubu ili ce kao i uvek da prebace odgovornost na UEFU i kako mrze Srbe bla bla ......

aleksandar.veliki

pre 5 godina

I posle dodje maloumni klinac, kome su ovi sa severa isprali mozak, pise ovde i po internetu komentare tipa to su principi, mafija nas kaznjava zbog stepenista i slicno a direktno su ti, isti, ostetili klub za milion i vise evra. (2 utamice plus kazna).
To je sve bez kesa koji se daje dilerima direktno kako bi podrzavali klub, zatim razbacivanje para na koreografije i pirotehniku (inace zabranjenu pa na to dodatne kazne u nasoj ligi) i naravno na monopol koji drze dileri na prava za koriscenje imena CZ gde smo oni smeju da stampaju majice, salove itd , pa posle prodaju po pijacama i tako indirektno umanjuju Zvezdinu zaradu za minimum 5 milki godisnje!!!!!!
Da ne spominjemo ugradnju u transfere i "menadzerkse usluge" igracima, kao i ostale nelegalne radnje .

Jbt, nije ni cudo sto brane "SVOJE STAVOVE" zivotima ali ja bih skrenuo paznju klincima da se ne loze i da ih ne slusaju a jasno se vidi da su u sve manjem broju i to je za pohvalu.

Nekad nas je bilo toliko da nismo svi mogli stati na sever ni u prvenstvenim utakmicama a sad ih se skupi saka jada.

Na kraju, taj isti klinac , odgledavsi par utakmica, komentarise i ocenjuje prelazne rokove i buni se sto ne dovode igrace od milion evra plate jer smo toboz zaradili u LE a njihove "gazde" kostaju klub par milki godisnje. Direktno ili indirektno ...

Vraga

pre 5 godina

Ode jedan Kafu na kaznu jer za toliko ce otprilike ostati uskracena para Zvezda od neprodatih karata zbog ove kazne.Bravo za "navijace"

Aleks

pre 5 godina

Kada ce da se iskorene te grupe? Ja zbog njih ne idem na utakmice vec 10 godina, a tek ne mogu da zamislim da povedem sincica!
Nije uefa mafia vec ocigledno neko drugi!

Mikica

pre 5 godina

Jednom zauvek treba prekinuti politicke pretstave na stadionu! Te svinjarije ostavite za ulicu, parkove i tamo gde ne razaraju drustvo!

Mirko

pre 5 godina

A tek na red treba da dodje "flasica" koju je neki pametnjakovic ubacio u teren protiv Spartaka. Prodaju vise karata nego sto je kapacitet

Najrealnije

pre 5 godina

E,sada,neka se ponovo zahvaljuju navijacima na severu,kako clanovi uprave,tako i igraci.Neka trce posle svake utakmice kod njih i neka slusaju njihove stavove i parole i koga smeju a koga ne smeju da dovedu od igraca.Oni su naneli vise stete Zvezdi,nego svi promaseni transferi zajedno.Ako te ljudi lepo opomenu da nesto ne radis jer ces biti kaznjen a ti opet namerno to radis,svestan da ce tvoj klub platiti kaznu a kunes se u svoju ljubav prema njemu,onda nesto nije u redu sa tobom...ili ne volis klub ili si retardiran i ne shvatas situaciju.Ovo pisem kao zakleti zvezdas i to cu biti do groba ali nikad delija i pripadnik te tribine.Ovo isto vazi i za sve navijacke grupe u Srbiji,koje rade po slicnom principu.

neutralni felsh

pre 5 godina

Klinci sa tribina nalozeni “serbstvom“ i politikom..A politicari koji su pujdali narod protiv EU i Amerike, trovali decenijama mozgove njihovim roditeljima mrznjom- sad su ugladjeni evropejci i naprednjaci. Ironija sizofrene Srbije..
(povetarac, 10. avgust 2018 17:07)


kratko i jasno.

molina

pre 5 godina

Naravno da sam zvezdas i ova kazna je uzasna. Sever je deo Zvezde i uvek ce biti ali definitivno mora da se promeni ideologija, nacin razmisljanja. Svi zele Evropu a sami postavljaju klipove. Ako imas neki stav biraj kada i kako ces ga prezentovati. Ovako znaju da ce klub koji bodre biti kaznjen zbog Mladica, zbog politickih stavova o Kosovu, zbog Uefa mafija, ali ne, oni tvrdoglavo kao teraju svoju pricu koja klub i previse kosta. Da li oni posle kazne dodju u klub da se izvinu, da li pricaju sa nekim o iznosenju svojih stavova i koja je cena. Umesto da se fokusiraju na bodrenje igraca a ne na svoj prformans koji se jedino njima dopada. Posle pricamo kako nas svi mrze, a lepo ti kazu ne sme to i to, a ti opet isto radis i budes naravno novcano kaznjen plus utakmice bez publike cime igrace lisavas domaceg terena. Znam, oni ce reci da je Kosovo vaznije od neke utakmice. Pa onda organizuj skup na Terazijama a nemoj da dolazis na utakmicu.

Urox

pre 5 godina

Ako i treba nqm tako... Znaju sta se ne sme i oni opet.... Idi bre na Kosovo pa brani... A ne dodjes na utakmicu popijes deset piva, naduvas se, gadjas protivnicke igrace pevas o Kosovu a posle odes svojoj kuci izvalis se u krevet i boli te uvo i za Kosovo i ostalo... I evo klubu steta... ZAMISLI udjes u ligu sampiona prvi mec protiv PSG, a ti zbog nekih ljudi sa poremecajem nemas publiku da podrzi igrace

Kobster

pre 5 godina

uefa=mafia
(Czv, 10. avgust 2018 16:48)

U jednom komentaru sazet nas mentalitet. Znaju se pravila, nasi "navijaci" ih stalno krse, i onda opleti po uefi jer je klub popio kaznu. Ne daj boze da se osudi bagra koja stalno pravi probleme i sprecava normalne navijace da gledaju fudbal.
Potajno mi je drago sto su nas kaznili i mislim da treba da nastave u istom ritmu, jer je to jedini nacin da se natera nas klub da uvede red na tribine.

popokatepetl

pre 5 godina

Veliki rodoljubi a ne dolaze na utakmice reprezentacije,Zvezda im je sve a
reketiraju je i pljackaju decenijama...Sever ne skandira imena fudbalera vec ubijenih kriminalaca i dilera.Najgori neprijatelj bi nam manji stete i sramote napravio od vas BAGRO izdajnicka.Da,da ko prima novac i naredjenja od stranih sluzbi da napravi stetu,haos svom klubu,gradu,zemlji i narodu je izdajnik!!!

asepsol

pre 5 godina

Devedesetih su Vodja i sve ove aktuelne stranke na vlasti, huskale narod protiv evrope, nato, amerike..Rezultat su ove mlade generacije pune mrznje, sludjenosti i predrasuda.

molina

pre 5 godina

E da, i ovo, da li ce navijaci sa Severa da mi nadoknade stetu sto kao kupac sezonske karte sledecu utakmicu necu gledati uzivo? Na stadion dolazim iskljucivo zbog Zvezde a ne svojih politickih stavova.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Ako, pozdravim. Pa delije neka nastave da teraju inat ne znam kome. Ako vas UEFA i njena pravila ne zanimaju, zašto vas zanimaju utakmice u UEFA takmičenjima? Znate da će klub biti kažnjen i trpeti štetu ali vi u dalje nastavljate. Kakve veze Draža ili Mladić imaju sa sportom i fudbalskom utakmicom? Ne možete bez mešanja politike u sport i ovo su posledice. Zar se tako voli klub?

turista

pre 5 godina

Najbolji komemtari su mi UEFA je kriva... E pa nijr dragi moji, samo mi i Grci pravimo haos, cak su se i turci disciplinovali.
To sto nemamo kulturu da sport pratimo sportski, a da sedimo n stolici ciji broj nam pise na karti je nas problem.
Ne mozes da igras UEFA takmicenja, a da ne postujes njihova pravila.

Никола

pre 5 godina

Е сада, заинат душманима Звезде, страним и домаћим, да се ОКУПИМО око стадиона, пред видео бимом ! Навијање ће чути играчи. То не могу да нам забране !

brr

pre 5 godina

Ti vaši navijači moraju shvatiti da UEFA odlučuje što želi. Ako na stadionu ne žele majice s Miki Mausom, onda je zabranjeno. Nitko ne tjera Zvezdu da se natječe u uefinim natjecanjima. Dakle, ako kažu da ne žele ćuti ni K od Kosova na tribinama, onda ne žele. Šta se inatite? Još bolje- kome se inatite?

antiDebil

pre 5 godina

postovana gospodo, kaznjeni ste zbog klicanja ratnom zlocincu gosn mihajlovicu, sto se ne pominje u tekstu. moze biti zato sto je on kod vas velikomucenik i antifasista, ali za uefu je zlocinac. predlazem da pisete zalbu i obavezno navedete kao je president of usa odlikovao cicu i ostale pikanterije...
(slavko, 10. avgust 2018 17:33)

U ovom danasnjem, nakaradnom, bolesnom i fasistickom vremenu Zivojin Misic i Radomic Putnik bi takodje bili ratni zlocinci a Hitler i Musolini bi bili evropski predstavnici, tako da Ratko Mladic svakako nije ratni zlocinac a to sto Uefa nas kaznjava zbog toga, to nema veze sa Uefom vec sa nakaradnim politickim stanjem u evropi i svetu !

Šta ti dečko radiš?

pre 5 godina

Ili kad prođe suspenzija stavite cenu karte od 700 evra sever i jug, 1200 evra istok i 2500 evra zapad. I tako za svaku utakmicu. Pa ako se maloumnicima isplati, isplatiće se i klubu.

Kole

pre 5 godina

Bravo za UEFA! Odrastao sam na Severu i volim Zvezdu. Navijaci Zvezde ne dozvolite huliganima da dele lekcije iz patriotizma na stadionu!!! To sto oni rade nema veze sa patriotizmom to je za njih BIZNIS.

room 1408

pre 5 godina

Ovo mora da je neka greška.Sad će Terza da piše saopstenje FSS i očekujem odgovor najkasnije do 20:00 večeras.Ovo ne sme da se desi,...Odmah će se lošije ziveti u Srbiji.Kako da navijači budu krivi?Ovo je definitivno neka greška,za koju je kriva cela Jelen super liga sa organizatorom FK Partizan!!!

Cxevu

pre 5 godina

Auuu, posredna kazna od preko milion evra, jos ako udju u LS nekako i prva utakmica npr Juventus...

2 utakmice x 50 000 ljudi x 12e karta = 1 200 000e kazna.

FCRS

pre 5 godina

pa vi se onda zapitajte zašto je sever sve prazniji, dok su zapad i istok bili krcati na prethodnoj utakmici.
hvala navijačima što nećemo moći da bodrimo svoj klub u odsudnim utakmicama, a i ako se plasiramo u LŠ nakon dvadeset i kusur godina, prva ta čuvena utakmica biće pred praznim tribinama. bravo. idite na Kosovo pa branite naše ljude, šta ste postigli skandiranjem osim kazni??

Mića

pre 5 godina

Pod hitno sa Severa proterati svaki vid političko-versko-stranoobožavateljskog delovanja. Jedino što me zanima je FK Crvena zvezda. Vaše podržavanje Donbasa, Donjecke republike, bratimljenje sa Grcima, Rusima, uvlačenje Putinu i sl. me ne zanima.
(Peki, 10. avgust 2018 18:03)


Kao navijač Partizana u potpunosti se slažem sa tobom...isterati politiku i političare sa stadiona i iz fudbala...imaju partije i skupštinu pa nek tamo šire parole...a "navijači" sa severa i juga da prestanu da koriste politiku kao sredstvo ucene da bi ostvarili svoje lične ciljeve!!!

banja luka

pre 5 godina

Bravo Delije. Bravo. Sad sljedecu opet nastavite po svome pa neka nas kazne jos 5 utakmica. Koga briga za klub i pokusaje da se vrati u Evropu. Vi ste bitni i vasa politika na stadionu, nemoj slucajno da stavove iznosite na izborima, pred Vladom, na ulici...stadion je napravljen bas zbog toga. Bravo Reakcijo.

Balkanski špijun

pre 5 godina

72.000 evra + 80.000 karata, prosek po karti 1000 din, znači još toliko, a vidi o koncu i plasman u LE...
Tuga... I hvala... Kosovu.

Dragan Lo

pre 5 godina

Zvezda i Partizan treba uredno da igraju pred praznim tribinama. Muka je gledati, odvratno slušati "ratnike" za Srbiju na Beogradskim tribinama i ulicama. Koreografija to zovu u medijima, a bedni klubovi se diče navijačima.

Ognjen

pre 5 godina

Zasluzeno. Sledeci put novcana kazna da bude veca od prihoda (ulaznice, tv prava, nagrade od uefe) pa da vidis kako ce da se resi problem. Nema zarade nema sta da se podeli

sele

pre 5 godina

i sta je tu uefa kriva stalno nas opominju a neki majmuni kojima je mesto u dzungli stalno prave iste scene pomogli ste klubu svaka cast sta treba vise kolko treba da nas kazne da neko shvati da nisu jaci od uefe

f

pre 5 godina

I posle ti "navijači" daju sebi za pravo da osuđuju loše igre ili rezultate kluba, a oni klubu nanose više štete nego bilo ko drugi. Ovo se odnosi na oba naša kluba godinama.

Dado

pre 5 godina

Iskreno od delija nema glupljih navijaca u Evropi. Moji ste ali ovakvi potezi su maloumni. Teraju inat sa organizatorom LS, dobro nas ne izbace skroz iz takmicenja.

Jeremija

pre 5 godina

Kazna nije visoka. Moglo je da bude i isključenje iz evropskih takmičenja. Ako vlast Srbije nema snage da se obračuna sa huliganima, UEFA ima.

Marko

pre 5 godina

Kad bi ovi sa tribine proveli vremena na Kosovu koliko pevaju o njemu na utakmicama, mozda bi nas dole i bilo.
Samo ne znam sta vise treba da se desi da se idioti sklone sa sportskih arena gde politici nije mesto.
A za ove sto se pitaju sta ce biti sa Sturmovim navijacima, verovatno novcana kazna, jer im je ovo verovatno prvi prekrsaj dok je nama 100. u poslednjih 15 godina. Ne budite licemeri.

Sandzak

pre 5 godina

Zbog grupe fasista i nacista i cetnika isopastaju oni dobri iskreni i posteni navijaci i ljubitelji fudbala...
Kada neidentifikujes bagru kao u Englesku i kaznis dozivotno...

Doktor Satrap

pre 5 godina

Sad će kukumavka i žalopojka od strane ŠEFA, podhitno žalba bratu Stankeli da urgira kod Čeferina!!! Ovo je udar na Srbiju i režimsku mezimicu!!!

SUPERMAN

pre 5 godina

Pa ljudi moji dokle ce ovo vise ici, sta da kojim slučajem izbacimo Trnavu i Red Bul, u prvom mecu ls navijaca nece biti, a mozda taj mec bude sa nekim velikim klubom, isti slučaj za le,jednostavno ako se ovo bude ponovilo zatvoriti sever do kraja sezone, drugačije se nece opametiti,pa ovi divljaci su naneli toliko sete klubu da je to prosto neverovatno.

Kole

pre 5 godina

Pohapsiti sve takozvane vodje severa.Bezobrazluk. Sta njima treba politika. Samo unistavaju ugled kluba. Svaki put sam na istoku. Zatvorite samo sever.

Јелена Глишовић

pre 5 godina

Ако певају да је Косово Србија то је за мафиозе из УЕФА расизам???

NoName

pre 5 godina

Zovite ove sa Kosova da vam pomognu da plate kaznu ne daj bože koliko štetite klubu!!! Neverovatno, 90 minuta ne pevate klubu nego pevate Kosovu... Ostavite Kosovo za domace prvenstvo a za Evropu pesme samo za Zvezdu!!! Ne daj boze!!!
(Mad4Red, 10. avgust 2018 17:04)

Ne slažem se. Kosovo ne treba da pominju uopšte. Stadion nije mesto za to. A ovi koji ga ne vade iz usta bi se sutra krili ko miševi po Beogradu ako bi bila neka mobilizacija u vezi Kosova.

doca

pre 5 godina

E sad naci onog majmuna koji je bacio flasu i prebrojati mu sve koske, al sta i ja pisem gluposti kad je cela tribina puna narkomana i dilera koje fudbal uopste i ne zanima, tako nam i treba, sve to smo zasluzili jer smo najgori narod koji postoji

Kanidja PG

pre 5 godina

Neka se drugi raduju ima ih dosta.
Tako se za klub ne navija,čekala se sitnica.Flaša protiv Trnave čeka epilog i revanš sa Trnavom
Čemu služe tolike kamere na stadionu,redari i slične službe?
Kvalitet je važan na terenu sad se pokažite.Sezona staje u narednih 20 dana.

Miloš Ilić

pre 5 godina

Zanima me sta ce Graz da dobije...
(haylee, 10. avgust 2018 16:59)

Šta ti imaš od toga i da ih sve pohapse?

Je l si zaboravio šta kaže naš narod - U se i u svoje kljuse.

turista

pre 5 godina

Ljudi ovo je odluka zbog Suduve, utakmice zadnjeg kola jos nisu bile za zelenim stolom polako fudbalski eksperti. Teorije zavere... Bice kaznjen i Paok i Sturm i svi ostali...

igop

pre 5 godina

Tako i treba!
kad ce navijaci nauciti da kosovo, mladic, srebrenica itd... nemaju ama bas nikakve veze sa fudbalom?!?!?
Kada to nauce i pocnu da navijaju za svoj tim i pevaju pesme posvecene Zvezdi i njenim igracima, nece biti ni kazni. Pravila su vrlo jasna i samo mi uvek trazimo neku teoriju zavere u svemu...

vi72

pre 5 godina

Hitno resetovanje severne tribine, nacionalizmu, politikanstvu, uefa mafija i sl. nije mesto na tribinama.Kome se ne sviđa ne mora da dolazi više.Dosta bre više!!!

Lane

pre 5 godina

Mislim da uefa ne treba da se meša u to da li su prolazi blokirani. To ih se ne tiče i zbog toga ne može da se kazni neki klub

Što se tiče pesama, ne znam ni jednu rasisticku pesmu. Pesme o Kosovu i Metohiji nisu rasisticke.

Što se tiče gadjanja protivnickih igraca, treba da nas kazne još više

Zvezdas

pre 5 godina

Вук

Nije peoblem Kosovo vec Ratko Mladic.Sta sever pokazuje pesmama Ratku Mkadicu ilili Kosovu.Sa Zvezdim sam.obisao celu Evropu stigaoni do Tokija ali na utakmice ne idem posle Tokija.Zavladala mafija dileri droge kojima niko iz uprave ne sme da se suprostavi.Finansiraju njihove aktivnosti, putovanja

милорад

pre 5 godina

Правила постоје да се поштују. Још на стадиону ми је било јасно да ћемо бити кажњени. Није ми јасно да неко ко каже да воли клуб да дозволи себи да направи преступ за кажњавање. Знало се и да уфа једва чека да нас казни и опет смо им дали повод.

Chuki

pre 5 godina

Kao navijacu zvezde mi je krivo sto normalni navijaci ne mogi da gledaju utakmicu, a ovako i treba da nas kazne, sad neka pevaju opet o kosovu i uefa mafia i neka bacaju flase.

Smrda

pre 5 godina

Na prvoj sledećoj međunarodnoj utakmici svih 90 minuta pevati samo jednu pesmu : " UEFA mafija , KOSOVO JE SRBIJA" ! Pa neka kažnjavaju ponovo. Hrvati prave svastike svojim telima po tribini . Crtaju istu na travi Poljuda . Da ne pominjem "Za dom spremni" na svakoj utakmici . I nikom ništa. A nama isprazne tribine zbog pominjanja Kosmeta. OLOŠ LICEMERNI !!!

theinternetmaster

pre 5 godina

I meni je drago, jer mi kao narod ne zaslužujemo bolje. Sad ću lepo da gledam na tv-u, u tišini, kao da sam u pozorištu... Za bolje nismo....

Vožd

pre 5 godina

Isto kao ovi drugi prošle sezone.. Ni jedne ni druge Vrhovnik nije u stanju ( ne želi) da "reši"..

Gubici: stotine hiljada evra. Brijanje na suvo. Sve zbog zaštićenih delikvenata..

Ne vidim da ijedan opozicioni političar obećava njihovo dovođenje u red. Dok se to ne desi, ne pada mi na pamet da glasam za bio koga.

Љут ко рис

pre 5 godina

Паметном доста... Ако испаднемо од Словака, играмо "на живот и смрт" за пролаз у групну фазу Лиге Европе. Против кога играмо? Против љубљанске Олимпије. А ко је на челу УЕФЕ? Словенац Чеферин! И сад је ово као случајно... А кад ови мутанти из ПАОКа растегну банер од километар да постоји само једна Македонија, то НИЈЕ ПОЛИТИКА! То није, људи моји, политика... Па ако то није, шта је... Заустиш да кажеш "Косово", ударе ти казну, кожу скидају. Сад затварају трибине... Који лицемјери, немам ријечи. Ако већ не прођемо Трнаву, надам се да ћемо да налупамо Олимпију и то усред Љубљане, са све Чеферином у ВИП ложи.

crni_redstar

pre 5 godina

valjda ce bolesni umovi na stadionu konacno shvatiti, ili su toliko tupavi pa nece pomoci. inace Zvezdi nece faliti one zalopojke sa severa i nikad gore navijanje. Prvi put da su nas kaznili, a da su u pravu i da podrzavam to. A klub neka dobro razmisli da li zeli navijace ili huligane.

Пазарац

pre 5 godina

ова казна иде равномерно на душу и Делија и Звездаша...јер смо кажњени и због парола о Косову а и због закрчених степеница(а поред Севера увек су закрчене степенице и на истоку и западу)!!! Ако је тешко регулисати степенице у ,,копу" какав је проблем то урадити на осталим странама стадиона. Свест нам је на ниским гранама, и код хулигана а и код нормалног света

povetarac

pre 5 godina

Klinci sa tribina nalozeni “serbstvom“ i politikom..A politicari koji su pujdali narod protiv EU i Amerike, trovali decenijama mozgove njihovim roditeljima mrznjom- sad su ugladjeni evropejci i naprednjaci. Ironija sizofrene Srbije..

Oskar

pre 5 godina

Ma evo još jedan primer koliko nas mrze... a samo smo malo vredjali goste na rasnoj osnovi , a potom je Mile malo zaboravio da otključa izlaze...

CRNA RUKA

pre 5 godina

Zasluzeno. Da, ko ne razume, rasizam je i mrznja prema Šiptarima i Krosanima takodje. Ostavite politiku, Zvezda je iznad svega. Sledeci put, samo razmislite: puna Marakana ili Ratko komunista Mladic. Mislim da je izbor logičan.

Admiral

pre 5 godina

@ Nece ih ni kazniti. Kao ni Spartu Prag. Nisu Srbi jbg...
(ssssss, 10. avgust 2018 18:04)

Ok,cak i da se slozim sa tobom da nas Uefa mrzi jer smo Srbi a druge voli i privileguje,postavlja se logicno pitanje,zbog cega nasi klubovi hrle da igraju po svaku cenu takmicenje ciji nas organizator mrzi i ponizava?? Zar to nije mazohizam? Ako je tako kao sto kazes lepo nasi klubovi napuste Uefa takmicenja i to je to,igramo samo nasu ligu i kup gde se svi medjusobno volimo i svima lepo

ivanakis

pre 5 godina

E sad kad smo ovoliko love izgubili,zacepiti narednih godinu dana kartu za sever 1500 dinara za svaku tekmu dok ne isplate sve!!!Sramota!!!!

misa

pre 5 godina

Cinjenica je da ne umeju da organizuju jednu prostu utakmicu i obezbede minimum. Neka lepo zatvore stadion na godinu dana pa iz pocetka u prvi razred dok se ne nauci kako se to radi.

Delija

pre 5 godina

Grobari su isto za rasizam bili kaznjeni ali su se smirili ali ovi nasi ne verujem pevace oni opet i o Ratku a Uefa Mafija Kosovo je Srbija ce sigurno celu sledecu utakmicu kada budemo igrali u Evropi na domacem terenu a u Trnavi ce biti sigurno neka koreografija o Uefi a da ne pricam o Austriji ili Ljubljani zavisi skim budemo igrali tu cemo biti kao domacini tako da nas nove kazne tek stizu:D

Pera Detlic

pre 5 godina

Svaka cast patriote,upravo ste kostali za sad klub 10720000 eura samo od ulaznica za sledece dve utakmice.Kazna za gadanje igraca Trnave tek treba da stigne,pa vi nastavite na ovaj nacin da navijate za Zvezdu.Godisnje zbog vas ode plata za dva igraca.

Sarajevo

pre 5 godina

Najveći uspjeh Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine je što su prije tri godine, na 20 godišnjicu genocida u Srebrenici, uspjeli isposlovati kod UEFA-e i FIFA-e da veličanje likova poput Ratka Mladića, Radovana Karadžića, negiranje masakra u Srebrenici bude kažnjivo. Zvezda je žrtva svojih navijača koji nisu shvatili da Infantino i Čeferin podjednako vole BiH i Srbiju, te da prave ustupke i jednim i drugim. Razlog. I jedni i drugi imaju pravo glasa na izborima i imaju po jedan glas. Bosna je svoj glas uslovila između ostalog i kažnjavanjem negiranja zločina i veličanja pomenutih likova.

dzo

pre 5 godina

mene je otac vodio na utakmice i usadio mi ljubav prema zvezdi a ja mog sina jos nisam odveo na zvezdinu utakmicu jer nisam siguran sta ce se desiti na stadionu sramota za klub i drzavu

samo pitan

pre 5 godina

Vidim da se svi bune kako ne mogu da prate svoju zvezdu, kako su sprečeni. Pa ne igra zvezda samo evropu, prošetajte nekada i vikendom do stadiona.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Sada lepo treba da se vlasnici pretplatnih karata udruže i tuže klub zbog propusta, jer nisu u mogućnosti da gledaju utakmice za koje im važe propusnice.
(DEKI BGD, 10. avgust 2018 16:51)

A onda njih klub protiv-tuzbom zbog izgubljenog profita jer su se ponasali kako su se ponasali. Pa svakome kazna po par hiljada evra.

chema

pre 5 godina

Treba uvesti kao Englezi da pojedincima bude doživotno zabranjen ulaz na stadion, pa ćemo onda da vidimo da li će neko da pravi lom, iskazuje rasizam itd... Ja razumem na ove utakmice u Cipi ripi ligi gde uefu ne interesuje, ali na međunarodnoj sceni, van svake pameti. Svaka čast ili hvala vam što ću gledati neke bitne utakmice preko malog ekrana...

normalan svet

pre 5 godina

Eto kad ću da verujem nekom na vlasti: kad očisti fudbal od narko dilera (ali stvarno a ne "sjaši kurta, uzjaši murta) i kad se na pravi način i bez muljanja odradi privatizacija u sportu.

Sasa

pre 5 godina

Losa organizacija i ove i svih prethodnih utakmica! Sva mesta su numerisana, karte su numerisane. Protiv Arsenala prosle godine, sramota. Delile se karte sakom i kapom i na kraju zbog kolapsa u saobracaju i kasnjenja od desetak minuta, nije se moglo ni primirisati tribini! Opet ponavljam! Zao mi je sto je klub kaznjen. Kada UEFA pocne da kaznjava direktore klubova, onda ce to biti ok. Ovako jbg..

ključno pitanje

pre 5 godina

Pod hitno sa Severa proterati svaki vid političko-versko-stranoobožavateljskog delovanja. Jedino što me zanima je FK Crvena zvezda. Vaše podržavanje Donbasa, Donjecke republike, bratimljenje sa Grcima, Rusima, uvlačenje Putinu i sl. me ne zanima.
(Peki, 10. avgust 2018 18:03)

Ko da protera?

Analiza-anamneze

pre 5 godina

Jos je teze sto ovde medju komentatorima ima onih koji ce u buducnosti praviti nove incidente i zbog kojih ce njihov klub snositi nove i zasce kazne . (Isto vazi i za Partizan).

sava

pre 5 godina

super, sad zbog dvoje, troje “navijaca koji su tek punoletni smo ostali bez tribina. Tuzno je, kako nekoliko budala mogu da sudbinu kluba potpuno iskomplikuju.

Delija Helsingborg

pre 5 godina

SEVERNA TRIBINA naseg stadiona je postala glavno mesto sa kojeg nas predsednik salje poruke putem koreografije.To nisu pravi navijaci.Pravi navijaci nikada nece nauditi klubu.Kad je najvaznije ostave klub po ko zna koji put na cedilu,i niko nece iz fudbalskog kluba da izadje i kaze kako nam “takvi navijaci”ne trebaju,nego ce opet UEFA biti kriva.Protiv CSKA iz Moskve nam dozvolise da igramo pred navijacima iako nam je stadion bio suspendovan,ali KRETENIMA nikad dosta.

Rajko

pre 5 godina

Kako li ce Sturm biti kaznjen posle onoga sa sudijom? Verovatno ce ih katapultirati na Mars! Grobar sam, ali sramotna odluka!
(srle, 10. avgust 2018 16:53)Ma pazi druze,nije ovo sramotna odluka..postoje neki pravilnici koji se ne smiju krsiti..tacno je da se nekom progleda kroz prste ali generalno jednom se mora uvesti neka mjera da se ne ide vise na stetu kluba..i Partizan protiv Zrinjskog sjecam se..i mi i vi po 10 puta smo imali MILION opomena ali ne vrijedi..samo lupati kazne pa jednom cemo se dovesti u red..mozda za 60 godina ali jednom sigurno da!

Dragan

pre 5 godina

Tako je! Tako je! Kao velikom Zvezdašu, srce mi je puno danas. Krenuli smo, konačno, na put oporavka. Iskreno se nadam da će ova kazna, nemogućnost da gledamo plej-of i potencijalnu prvu utakmicu grupne faze nekog evropskog takmičenja, konačno, ali konačno, čak i onim najnevernijim Tomama koji huligane brane staviti do znanja da su huligani i njihova "navijanja" samo šteta za klub. Živim za dan kada će ostatak stadiona zviždati huliganima kada počnu da uzvikuju političke, verske i druge parole. Sport na stadion, politika u skupštinu!

Jug

pre 5 godina

generalu Drazi najodlikovanijem oficiru u nemaloj ratnoj istoriji srpskog naroda ce sever klicati uvek pa makar nam svaki drugi put zatvarali stadion takodje ce uvek klicati i srpskom kosovu i svim ostalim istaknutim i casnim srbima i dokle god nam zbog toga stadion bude zatvaran ja sam najponosniji a onima koji ga zatvaraju neka sluzi na cast !!
(tresnja, 10. avgust 2018 19:21)

Podrška. UEFA=MAFIA

zex

pre 5 godina

Nema sta, dali smo autogol. Imali smo realne sanse da udjemo u Ls, sada su one umanjene.Male su sanse i da pobedimo Olimpiju. Danas svi igraju fudbal i kao sto rekoh pre koji dan, vrlo verovatno necemo u evropu a blizu smo itekako. Cak i da udjemo, klub ce biti uskracen za nekih 60000karata koje bi prodao da su uslovi normalni.Nemogu da shvatim da su huligani jaci od drzave.Nemogu da razumem to, dokle bre vise ma.. mu j...m?

Jova

pre 5 godina

E sad je stvarno gotovo.sad kad treba najvise mi ga upropastili skroz.ljudi moji ako nesto i neko jedva ceka da nas kazni mi sve gori.umesto pesme i podrske igracima mi pevamo kosovu i mladicu.zasto bre?dodjemi da iskocim iz sopstvene koze.hvala vam braco navijaci

Посматрач

pre 5 godina

Нису само клубу, па те силне казне плаћамо сви ми, ДОСТА ВИШЕ!! Не битно за кога навијам, нећу да се кроз мој порез финансирају ни ЦЗ ни П, нити било ко сличан!

Toma

pre 5 godina

Ovi su spremni da unište klub! Ništa oni ne razumeju, niti to dolazi do njihovih mozgova. Pa oni misle da klub postoji zbog njih.
A nije to samo sever, sve je više neandertalaca i na zapadu.

Mmi

pre 5 godina

Ceka se iskljucenje na godinu dve iz evrope jer je to ocigledno "cilj"celnika zvezde. I onda ce usled nesposobnosti da kontrolisu navijace za sve optuziti UEFA jer tako je najlakse

slavko

pre 5 godina

postovana gospodo, kaznjeni ste zbog klicanja ratnom zlocincu gosn mihajlovicu, sto se ne pominje u tekstu. moze biti zato sto je on kod vas velikomucenik i antifasista, ali za uefu je zlocinac. predlazem da pisete zalbu i obavezno navedete kao je president of usa odlikovao cicu i ostale pikanterije...

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Mi sa se zahvalimo ovoj UEFA-i, daleko bilo da igramo tu Ligu šampiona, pa da nam uleti Real Madrid ili Klopov Liverpul da nas naguze na sred Marakane 0-10, jel se neko seća Maribora protiv Liverpula 0-6, pa oni se šetali tamo, sprda li se, da li gol kad su hteli, ko će čuva Salaha i Manea, ne daj Bože, Šaćiri da nas ponižava na sred naše svetinje, kud ćemo, bre u nekošeno, treba vam 12 miliona evra koliko se plaća to učešće u LŠ u grupnij fazi i to ponižavanje, pa Terziću stvori igrača za te pare, evo Dinamo, rupe kako sami kažu za Benkovića uvaljuju direktno u premijer ligu, ali za 13 miliona, ali ne evra, nego funti, skokni do mamića pa ga pitaj kako to, na koju foru...što kaže naš narod ko pita ne skita !!!

ljupce

pre 5 godina

procitao sam sve komentare i jedan deo ljudi ocigledno nikad nece shvatiti neke stvari.mnogi od nas nisu na stadionu jer nemaju vremena,novca,obaveze,posao ili mogucnost prevoza da se dodje,ali to ne znaci da manje volimo klub od ovih koji su na tribinama.ljudi koji nazalost ne dolaze na stadion ne kostaju zvezdu kao ovi koji dolaze.stavite na papir pa cete videti da je manja steta nego sa ovima koji se kunu u "ljubav prema klubu".kad se tribine dovedu u red,tada ce i na utakmice domaceg prvenstva dolaziti ljudi.ne bi oni dolazili ni na evropske utakmice,ali imaju zelju da makar tu kad je i karta skuplja dodju i pomognu klub i igrace.citam mnogi pisu o hrvatskim ispadima,navijacima sparte ili austrijancima i pitaju koliko ce njih da kazne.e upravo zbog tog razmisljanja "nebitno sta mi radimo,pogledaj druge koji su gori" nas klub ce vecito da ispasta.onog trenutka kad prestanemo da gledamo druge vac samo nas i interese kluba,onda cemo sa osmehom govoriti "vidi one budale,opet su napravili glupost.trebalo bi da se ugledaju na nas i uce kako mi navijamo".to se nazalost nikad nece desiti zbog pojedinaca koji misle da su veci i jaci od vecine.nekome ocigledno odgovara da zvezda placa kazne i stalno bude u minusu i sve taj neko radi da taj minus sto duze traje umesto da bude klub u plusu.svedoci smo svi koliko jedna sezona dobre igre u evropi digne rejting klubu,a zamislite da ima vise takvih sezona...sa takvim navijacima uzalud...nazalost...

Миле

pre 5 godina

zašto ne usmerite nezadovoljstvo ka onom koje najodgovorniji a to je vlast. ona može sve to lako da sredi kad bi sprovodila zakon...ali...ON nema snage.
(vučićevi cirkuzanti, 10. avgust 2018 17:25)

Циркузанту, прошла су она срећна времена, Тадићеве владавине нпр. када је
већа опасност вребала у позоришту него на фудбалским стадионима. Под овима сада и даље је опасно у позоришту, али се појавили хулигани и на стадионима. Никада то није било, никада.

Mad4Red

pre 5 godina

Zovite ove sa Kosova da vam pomognu da plate kaznu ne daj bože koliko štetite klubu!!! Neverovatno, 90 minuta ne pevate klubu nego pevate Kosovu... Ostavite Kosovo za domace prvenstvo a za Evropu pesme samo za Zvezdu!!! Ne daj boze!!!

Zvezdan

pre 5 godina

Zabraniti navijacima na Severu ulaz na svim evropskim utakmicama.Ne trebaju nam ni tada,kad vidimo da u prvenstvenim utakmicama bude po hiljadu navijaca na severu.Ne mogu da verujem koliko rade protiv svog kluba.Kao da ih neko placa da prave nerede.Nema nas nigde od 91 u fudbalu i taman kad nas malo krene oni sto sebe nazivaju "Delijama" hoce da to sve uniste.Pod hitno zabraniti sve navijacke grupe i oterati ih sa stadiona da bi normalan svet mogao doci gledati utakmicu.

NS

pre 5 godina

Prazno protiv Salzburga zato puno u Salzburgu.Zalice se Zvezda i kazna ce biti smanjena na jednu utakmucu
Ne mogu da shvatim upravu da ne mize da dovede toliki broj redara da napravi red na prolazima.Najveci nered naprave oni koji dodju u minut do pocetka utakmice i oni sednu na prolaz.Zatvoris ulaze pola sata pre pocetka i zavrsis posao

alergolog

pre 5 godina

Mislim da je ipak UEFA kriva zbog toga što su "navijači" pevali "rodoljubive " pesme na tribinama stadiona. Zato što, kao i Koštunica, nisu obavešteni da je, stadion, pravo mesto za takve izvedbe. E baš su rasisti ovi iz UEFA.

bgd

pre 5 godina

Dodje mi da prznam Kosovo, da bi neki sa šipke prestali sa stvarima koje nemaju veze sa ljubavlju prema našem klubu.. Zbog njihovog stava ne mogu ostali da gledaju utakmice, a nije nam profesija da pratimo klub..

edukacija

pre 5 godina

posto mnogi ograniceni strucnjaci ovde ne prate ponasanja I desavanja na drugim tribinama Evrope kao I "reakcije" Uefe na to onda su im krivi najgori "srpski huligani" , nismo mi cvecke al u komsiluku se velica ustastvo I nacizam na tribinama I na terenu a Uefa na to pokriva oci , sirom Evrope mnogo.gori slucajevi od pevanja o pokrajini sopstvene zemlje, kakav crni rasizam, pljujte malo po Uefi I dvostrukim standardima a ne odmah po "najgorim srpskim huliganima" , nikad se necemo opametiti kao narod

TheMilos

pre 5 godina

Jeste kazna preostra ali dokle god se poredimo sa drugima kako oni za teze stvari dobijaju manje kazne, necemo se promeniti. Kakve god da su kazne treba da gledamo sebe i promenimo sebe ali naravno nama je uvek neko drugi kriv. Meni je od skandiranja veci problem to sto su nam prolazi svaku evropsku utakmicu puni i sto dovodi do nenormalnih guzvi na prolazima i sto zbog tih ljudi ostatak tribine mora da stoji jer ne vidi nista. A te ljude koji stoje na prolazima neko naknadno pusta, verovatno za mnogo manje pare od cene karata i zbog sitnog interesa par redara se ovo desava. Otisli smo u 3 pm kao narod, mnogo smo se pokvarili u poslednjih 10ak godina, i zato nam je tako kako nam je.

Zlatko

pre 5 godina

Samo bez sikiracije! 2 utakmice nisu problem jer ce za onu flasu i onako da budemo izbaceni na bar 2 godine,pa tek onda u nekim kvalifikacijama odradjujemo kaznu ! I sad mogu ovi mozgovi iz uprave i vlasti da se zahvale navijacima!

uzas

pre 5 godina

Znaci klicati coveku koji je bio vodja prvog gerilskog pokreta koji se borio protiv nacista u drugom svetskom ratu je zlocin? Zasto je, Uefa mafijo, Draza dobio onolika odlikovanja ako je bio zlocinac?!?!?!

severac

pre 5 godina

Nebitno je da li je Zvezda ili Partizan, ovo je još jedan dokaz koliko smo kao država jadni, i koliko nas Evropa voli....Kazna je sada zbog pesme Marš na Drinu, kao da je lično Hitler bio u komisiji danas!!

milke

pre 5 godina

Ja bi ih izbcio iz svih tkmicenja kad su im huligani vazniji od uspeha. A posebno rado izbacio one koji se dodvoravaju tim huliganima. To bi ja....ali nazalost jos ce dugo huligani i kriminali "voditi"

бандит

pre 5 godina

шта ће тек бити после флаше против Трнаве? Иначе, флаша је бачена са истока ал то је мање битно сад.

kloki

pre 5 godina

Dokle god je bede u Srbiji bice i narkotika na stadionu.I vlasti koja ne sme da se suprostavi sistemu kriminala koji je sama 3 decenije u nazad pravila da urusi normalan i posten narod koji trpi sve ovo zbog njih! NAMA NEMA SPASA NIKAD!

Cica mica i gotova prica

pre 5 godina

Ja bih sad isao i namjerno pjevao pjesme o Ratku Mladicu pa makar klub kaznili izbacivanjem iz takmicenja :P
(Bosanac, 10. avgust 2018 16:53)

Pa zbog takvih kao ti nam i ide ovako u drzavi i sportu, a kako stoje stvari tesko cemo to da promenimo.

Dare

pre 5 godina

Ako, zao mi je samo kluba i igraca.Ali ovi huligani i bagra ne trrba nikada da vide stadiona.Taman prilika da zaradimo nesto, oni uprskaju, i posle se pitaju kao gde su pare. Idioti, sutra da udjemo u LS , bice jedna utakmica bez publike, a znate li koje su to pare za nase uslove?

Delija

pre 5 godina

Ja mislim da mi mozemo biti prva ekipa koja je izborila plasman u LS a iz koje ce da je izbace iako jos nije pocela sve zbog meca u Austriji gde bi bilo pola stadiona DELIJA tako da bice opet skandiranja i koreografija mozda sad o UEFI tako da me ne bi cudilo da nas izbace.Grobari su se smirili ali zvezdini tesko.

tresnja

pre 5 godina

generalu Drazi najodlikovanijem oficiru u nemaloj ratnoj istoriji srpskog naroda ce sever klicati uvek pa makar nam svaki drugi put zatvarali stadion takodje ce uvek klicati i srpskom kosovu i svim ostalim istaknutim i casnim srbima i dokle god nam zbog toga stadion bude zatvaran ja sam najponosniji a onima koji ga zatvaraju neka sluzi na cast !!

Tosha 89

pre 5 godina

Tuzno, ali tako nam i treba. Stalno nas opominju za iste stvari i nikako da se opametimo. Veliki sam patriota i zvezdas, ali na stadionu treba biti mesta samo za sport i nista vise. Kazna je realna, ostaje zal sto ce ovi momci da biju vazne bitke za Evropu pred praznim tribinama, a zasluzuju veliku podrsku..

Grdoje

pre 5 godina

Koga briga? Niti navijaci placaju niti rukovodioci... Bole ih.. Niti im sta znaci prihod od ulaznica ( sitno je to a ionako veci deo ide navijacima).
Samo jako i ne obaziri se slucajno.
Ima ko ce da plati...

Cica mica i gotova prica

pre 5 godina

Treba da se zakljuca severna tribina za sve utakmice do daljnjeg, pa neka vide tzv navijaci gde ce. Pun mi je kofer vise njih.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Zovite Dr. Vuletica da vam pise zalbu hahahaaaaa...
(VECITI SMAJLIC)

...tragedija je u tome, te nije smešno, nego žalosno, taj je profesor na Pravnom fakultetu, ali ne ume da...napiše žalbu !!!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Deki Stankovic izdejstvovao najbolju mogucu kaznu. Sad ce delije opet da aktuelizuju onu pesmu Dejo Deejoo, Dejo majstore pa ti si Boog... Ocekujem da to cujemo vec u nedelju na utakmici protiv subotickog Spartaka, osim ako kazna ne obuhvata i tu utakmicu ahajjahhaa.

Car Dušan

pre 5 godina

Na Zapadu ništa novo! E, da je onaj sinoćnji skandal, kad su huligani na utakmici Šturma - gađali i pogodili SUDIJU u glavu, bio u Beogradu? Vjerovatno bi već zasijedao SAVET BEZBEDNOSTI UN - i kaznio čitav naš narod!

сос

pre 5 godina

Навијам за Партизан од када знам за себе(морам да то нагласим),али ово што УЕФА ради нашим клубовима,репрезентацији...је зло.

Goxy

pre 5 godina

Da li je moguce otvorenije da nam pokazu kako nas ne zele u svojim takmicenjima jer ovo je toliko providno ?
Svesni su snage nase ekipe i kluba i dobro znaju da veoma lako mozemo da izbacimo Salzburg i da udjemo u grupe LS,a onda uz dobar zreb iste te grupe i da prodjemo jer ova ekipa ima ogroman kvalitet i potencijal, a oni ne zele siromasne klubove u osmini finala...I sad na sve nacine pokusavaju da nam postave nogu,jer znaju da huk sa tribine je bukvalno 12 igrac Zvezde i koliko navijaci znace timu...
Sramota..

SM

pre 5 godina

Ako vas grobari hrabre i cestitaju vam, a normalni navijaci kude, mislim da bi trebali da ukapirate da gresite puno skoro svaki put. Problem je sto ne uzivate u utakmici vec morate svaki put da pravite gluposti a znate da cete nastetiti svom klubu. Koliko dobrih igraca je moglo da igra za nas, koliko klinaca bi dobilo stipendiju na akademiji, za sav novac kada se skupi od kazni zbog upornog loseg ponasanja. Budite smekeri sad, skupite novac, pomognite svom klubu, i sledeci put pamet u glavu.

Дарко

pre 5 godina

Браво за све вас који кудите навијаче Црвене Звезде што певају те страхотне песме, и за све вас који сте на страни уефе. Сви ви сте сигурно навијали за дивне хрвате пре месец дана и не желите да буде на страни тих огавних српских навијача. Браво за све вас. Само наставите..

borko

pre 5 godina

A kad za mesec dana stigne kazna za utakmicu sa Spartakom. Baceni upaljaci, flasa, ponovljen prekrsaj jos jednom sa zakrcenim prolazima (ne prastaju ponavljanje istih preksaja) i politicke poruke (ne prastaju ponavljanje, a i za ovo poslednje su najrigoroznije kazne) bice 2 godine suspenzije kao sto sam i rekao pre tri dana ali niko nije shvatao ozbiljno.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Onaj koji postavlja raznorazne Kokeze i Vazure na mesta koja im nipočemu ne pripadaju i koja su 1 000 kilometara deleko od njihovih sposobnosti i intelektualnih kapaciteta mora da zna, pa imao taj i 95%, a ne 55%, da ovom narodu, takvom negativnom selekcijom, nanosi neprocenjivu i nenadoknadivu štetu !!!

konan

pre 5 godina

očekivano,samo ispratite kaznu za Spartu Prag(upad huligana na teren) i Šturm(razbiše sudiji glavu flašom)...garantovano blaže kazne za teže delo...nismo isti,čist rasizam

GM

pre 5 godina

Ni jedan klub u istoriji nije kaznjen praznim stadionom zbog stepenista.

Kazna je iskljucivo zbog toga sto se pevalo.

I sada klub i igraci ispastaju zbog cega deo navijaca od 30-40 hiljada peva.

Takodje nezabelezeno.

Za mnogo vece prekrsaje se zatvarala samo jedna tribina, a ne ceo stadion.

Da postoji drzava, umesala bi se u ovo.

Pravno ili kako god.

Ovako sve je pusteno niz vodu, sto ne i ljudi koji dolaze da gledaju sport.

Nikola

pre 5 godina

Treba kazna makar zbog one flase soka koja je doletela do korner zastavice i koreografije, koja nema veze sa fudbalom, ali ovo sa rasizmom ne pije vodu.

Samo me zanima koliku kaznu ce dobiti Sturm iz Graca za ono razbijanje glave pomocnom sudiji juce. Vrv ce da utvrde da nije navijac Graca i kaznice ih samo novcano zbog lose kontrole na ulazu.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Po ovome zestoka kazna covek bi pomislio da su ih izbacili iz Evrope sto bi bila adekvatna kazna, time bi taman doslo na naplatu ponasanje delija i protiv Kelna u decembru prosle godine kad su bacali rakete i baklje na gostujuce navijace.

Rajko

pre 5 godina

Ja bih sad isao i namjerno pjevao pjesme o Ratku Mladicu pa makar klub kaznili izbacivanjem iz takmicenja :P
(Bosanac, 10. avgust 2018 16:53)Mozda ti se pradeda zvao Ratko,nikad ne reci nikad :P

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Rasizam je kada kažeš : "taj i taj deo moje imovine je moj i samo moj iako su mi ga mafijaši trenutno zauzeli i ne puštaju mi ga" !! UEFA MAFIA ...

Mile

pre 5 godina

Evropske utakmice od danas pa ubuduce samo igrati u prisustvu navijaca na zapadu i istoku.Sever zatvoriti na par godina jer ti navijaci godinama unazad rade protiv svog kluba.

milke

pre 5 godina

Pa nek je Terzic plati iz svog dzepa. On je kriv za haos koji vlada na tribinama...ali...malo morgen...nista bas nista se nece promeniti.

partizan

pre 5 godina

zašto ne usmerite nezadovoljstvo ka onom koje najodgovorniji a to je vlast. ona može sve to lako da sredi kad bi sprovodila zakon...ali...ON nema snage.
(vučićevi cirkuzanti, 10. avgust 2018 17:25)

Prosto neverovatno da se i za ovo okrivi Vucic i pripise sve njemu.Ne volim ga i ne glasam za njega ali stvarno preterujete sto svaki dogadjaj povezujete sa njim.Huliganizam je bio i pre 30 godina i svake godine se isto ponavlja,ne samo medju zvezdinim navijacima,isto i jos gore je medju partizanovim ili onim iz regiona a Vucic je na vlasti 5-6 godina i sad je on iskljucivi krivac po tebi.
(Strasno, 10. avgust 2018 18:09)
Slazem se, evo ja nikad nisam glasao za njega, niti cu ikad da ga podrzim, ali ovo zaista postaje masovna histerija. Ako cemo iskreno, isto radi kao i svi koji su bili na vlasti zadnjih 30 godina, apsolutno nikakve razlike.

Дарко

pre 5 godina

По оволиком броју душебрижних коментара, рекао бих да на првенствене утакмице Звезде долази у просеку 50000 навијача и да је половини криво што неће гледати две европске

igor

pre 5 godina

Čitam komentare i nemogu da verujem šta ljudi pišu. da li je iko od vas bio na utakmici? Da li iko zna zbog čega smo kažnjeni?
Razumem Grobare da komentarišu, ali ovoliko komentara. Da li vi ljudi uopšte idete na utakmice, da li vam je sve u životu toliko loše da ste grenuli na sve loše vesti da se radujete?
Koji rasizam? Šta su pevali, recite nam kada sve znate.
Šta je sa slobodom mišljenja, da line smemo da spominjemo KiM u sred Beograda, da pevamo Uefa mafija... Pa i treba da pevamo o UEFI, o Kosovu, o Srbiji!
Na svakoj sam utakmici na zapadu zadnjih 20+ godina, na svakoj. I da, u pravu ste, nisam na zapadu zbog kvaliteta fudbala (sigurno su bolji prenosi na TVu), već zbog podrške voljenom klubu! Znam, znam, svi ste vi bili na stadionima pre 30 godina, i Đoković svi gledate i vaterpolo i basket kada se igra u Srbiji.
Licemerno ponašanje!

DejaNs30

pre 5 godina

Sami sebi nogom u stomak,kako god uefa i fifa priznaju kosovo kao drzavu i to se nece promeniti!Ja licno imam simpatije prema Mladicu ali on je osudjen po njihovim pravilima i za taj svet on je zlocinac !

Sve doce na naplatu

pre 5 godina

Zato sto smo bili pod prismotrom uefe! Grac i sparta su napravili vece ekcese, ali oni nisu kaznjavani vec x puta od pirotehnike, prolaza, tucha... kad uz to dodas da su to svabe koje donose odluke, a mi plebs, pa im se jos i nag...uzimo.

Bot na kvadrat

pre 5 godina

Da li neko ovde od mrzitelja Zvezde moze lepo i polako da mi objasni definiciju rasizma,a onda i ukaze na ispoljavanje tog rasizma od steane zvezdinih navijaca na toj utakmici?

Zrenjaninac

pre 5 godina

Ne znam sta su to "rasisticki navijali". Treba tacno da navedu. Nisam bio na sradionu ali ono sto je biolo najglasnije je Kosovo-Srbija. Slazem se da se klub kazni ali ovako ne znamo sta je to po UEFI zabranjeno.

cobi

pre 5 godina

sa ili bez publike idemo u ligu šampiona, a poruka ovima što kukaju kao ne mogu gledati Zvezdu zbog Delija, pa neka dođu u nedelju protiv Subotice da gledaju Zvezdu, neka ih dođe 50000 da napunimo Marakanu. ko ih tada sprečava

Kipar

pre 5 godina

Nisam bas u toku sa aktuelnim zbivanjima i nisam znao kakve su to politicke parole bile na utakmici protiv tima za koji nisam cuo ("Suduva"?) ali u jednom komentaru sam procitao da je bio transparent "Nema podele". Da li je moguce da to UEFA smatra kao nesto sto je zabranjeno ili uvredljvo? Ne znam o kakvoj se podeli radi ali ovde na Kipru takav transparent je nesto sasvim OK jer okupirani severni deo Kipra niko (u celom svetu) osim Turske ne priznaje i Kipar nikada nece zvanicno prihvatiti podelu na severni u juzni deo.
Sto se tice zatvorenih prolaza, to pokazuje ocajnu organizaciju jer sam procitao da je poseta bila manja od 50% "ukupnog kapaciteta stadiona" i Zvezda po tom osnovu zasluzuje kaznu ali ne znam sta ima lose u poruci "Nema podele" (to svakako nije bilo upuceno EU koja bi mogla da se podeli na "bogat" i "siromasan" deo jednog dana).
P.S. Ako je moguce da se pronadje idiot koji je baco plas. flasu tokom meca protiv Trnave, bilo bi dobro tog "junaka" pokazati na TVu i potom ga bas zestoko kazniti.

МааМ

pre 5 godina

Ауууу ... овде од Делија ни корова, али зато.. колико се мортаделија јавило.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Rasizam je kada kažeš : "taj i taj deo moje imovine je moj i samo moj iako su mi ga mafijaši trenutno zauzeli i ne puštaju mi ga" !! UEFA MAFIA ...

znanje-imanje

pre 5 godina

Većina ima "ako i treba" stav. Što je OK. Ali i nije! Jer ovo ima zaista već dimenzije ludila koje su rasizam prema Srbima, da primenim - pogrešnu! - UEFA terminologiju.
Prvo to nikako nije rasizam; oni mogu (i treba) da kažu da je zabranjen šovinizam ili politikanstvo, ali ne smeju reč rasizam da krivo upotrebljavaju. Dalje oni su uzeli stavove ne UEFE nego stavove okolnih koji ne vole Srbe kako bi samo saslušali njihovu interpretaciju i odmah to proglasili za "istinu"! Pogledajmo npr. parolu "nema podele". Šta to znači? Pa neko može da im dojavi da to znači "nema podele Kosova" i da opet odatle iscede neku kaznu. Ili ovo sa "Mladiću moj" - pesma koja uzvesno nije nastala o Ratku. Ili "ko ne leti..." UEFA je ušla u zonu analitičke filozofije, pa još KRIVOTVORENJA njome! Oni sada mogu - a doslednost traži i da moraju! - da skandiranje "napred naši" tumače kao "napred naši vojnici na naše Kosovo"! i da zabrane Zvezdu na 20 godina!
Tako da opravdano ljućenje na domaću bagru i bizgove ne treba brkati sa nadraženošću prema nama. Kao i kod sudijskih krađa (kada jesu) tu su na delu kako uobičajene - novac vrti sve - tako i one psećeg mehanizma: ako se na ovima iživljavao neki NATO onda hoćemo-možemo-trebamo i mi iz UEFA.
Zvezda mora da angažuje pismene ljude (hahaha - ali tako je), ne samo pravnike već sa istorije, filozofije i lingvistike i da pripreti nekim sudom, ne bi li došlo do nekog balansa. Gde je kazna Kelnu za divljanje njihovh navijača?

ujka sa Fontane

pre 5 godina

Ja sam partizanovac,volim kolko volim Zvezdu,ali ovi šta nam rade to je kstastrofa.Kada ćemo shvatiti da oni žele da unište,satru srpski nsrod i pravosavlje.Vekovima rade na tom satiranju,sram da ih bude

sima kosmos iz dalekog svemira

pre 5 godina

uefa mafia...zasto je rasizam ako pominjemo Kosovo!? pa Kosovo je deo Srbije...deo clanica eu nije ni priznao Kosovo ...i za kraj za ove pljuvace ovde ,svi vi koji ste bili na utakmici sa trnavom ako mislite drugacije sto niste sisli kod vodja i rekli im sta imate umesto sto ovde pljujete a na utakmici smo svi pevali UEFA MAFIA!!!

rdagoljub

pre 5 godina

To sto ce Crvena zvezda dobiti kaznu treba da se zahvali dobrim takozvani navijaci c.zvezde.Ima navijaca koji mrze svoj klub i zato se tako ponasaju.Daj da se opametimo pa da lepo se ponasamo kao engleski naviјaci na utakmicama.

Milos

pre 5 godina

Много коментатора поставља питање шта је то тачно скандирано или приказано на транспарентима што би потпало под дефиницију расизма. Ако потражите на сајту УЕФА видећете да је дефиниција прилично широка али се три тачке посебно издвајају. По дефиницији УЕФА расизам је веровање у супериорност неке расе, религије или етничке групе. По томе је било какво скандирање Ратку Младићу као особи осуђеној за етнички и религијски мотивисане злочине аутоматски расистички иступ. По истоj дефиницији скандирање Косову не би требало да потпада под расизам док год се не помињу Албанци. Не улазим у то да ли је ово исправно или не, али то су правила организације која организује такмичење и самим пристанком на учествовање Звезда је пристала и на правила.

Dag Kristi

pre 5 godina

Ma nije moguće. Delije su najbolji navijači na svetu. Koliko su oni štete naneli klubu.
(tata dvoje lepe dece, 10. avgust 2018 16:48)

Delije ne, idioti sa istoka DA!

сос

pre 5 godina

Да додам још и ово....а шта ће бити са Штурмом из Граца чији су навијачи погодили помоћног судију са флашом у главу? Ништа,ухапсили некод индијанца и клуб уопште неће бити кажњен.

KRIGER

pre 5 godina

Možemo mi da razapnemo transparent UEFA MAFIA i izvan stadiona, a iznad severne tribine, i da se vidi na svakoj utakmici bilo da na njoj ima ili da nema publike, pa da vidimo onda koga će i na osnovu čega da kazne!
UEFA-MAFIA !!!

slaviša šmigič

pre 5 godina

darko ti nisi zvezdas jer svaki,ko navija za zvezdu sigurno,da bi volio,da ode na utakmicu evo ja iz ljubljane bi doso.meni nije kriva pesma vec jedina glupost da se baci plastenka vode igrac trnave brzo zgrabio i doneo sudiji i pokazivao,da odnese.verovatno barem po mom misljenju kaznjeni bi bili i,da nismo uradili totalno nista.mozda bi kazna mogla biti 1,utakmicu umesto dve.nikako mi niste jasni ljudi popud darka kome to i nije pravi nik vec se radi o grobaru velikih komplesa koji nema vise od 10.godina.

bmiles

pre 5 godina

A sad lepo katanac na Sever,pa sve te kobojagi navijace da plate kartu pa nek vide kako je to!To oterati vec jednom sa stadiona,oni nisu navijaci oni su cir Zvezde,i vreme je da se oteraju sa pa nek divljaju ispred Skupstine,pa da ih najzad ova vlast malo razbuca ionako su na njihovm platnom spisku!Ukinuti im sve,besplatno gledanje,vodjenje na utakmice,predstavnika u Skupstini (moze al da plate clanirinu).

igor

pre 5 godina

Čitam komentare i nemogu da verujem šta ljudi pišu. da li je iko od vas bio na utakmici? Da li iko zna zbog čega smo kažnjeni?
Razumem Grobare da komentarišu, ali ovoliko komentara. Da li vi ljudi uopšte idete na utakmice, da li vam je sve u životu toliko loše da ste grenuli na sve loše vesti da se radujete?
Koji rasizam? Šta su pevali, recite nam kada sve znate.
Šta je sa slobodom mišljenja, da line smemo da spominjemo KiM u sred Beograda, da pevamo Uefa mafija... Pa i treba da pevamo o UEFI, o Kosovu, o Srbiji!
Na svakoj sam utakmici na zapadu zadnjih 20+ godina, na svakoj. I da, u pravu ste, nisam na zapadu zbog kvaliteta fudbala (sigurno su bolji prenosi na TVu), već zbog podrške voljenom klubu! Znam, znam, svi ste vi bili na stadionima pre 30 godina, i Đoković svi gledate i vaterpolo i basket kada se igra u Srbiji.
Licemerno ponašanje!

Strasno

pre 5 godina

zašto ne usmerite nezadovoljstvo ka onom koje najodgovorniji a to je vlast. ona može sve to lako da sredi kad bi sprovodila zakon...ali...ON nema snage.
(vučićevi cirkuzanti, 10. avgust 2018 17:25)

Prosto neverovatno da se i za ovo okrivi Vucic i pripise sve njemu.Ne volim ga i ne glasam za njega ali stvarno preterujete sto svaki dogadjaj povezujete sa njim.Huliganizam je bio i pre 30 godina i svake godine se isto ponavlja,ne samo medju zvezdinim navijacima,isto i jos gore je medju partizanovim ili onim iz regiona a Vucic je na vlasti 5-6 godina i sad je on iskljucivi krivac po tebi.

Вук

pre 5 godina

Ајде овако полако.

Како казна може да буде због расизма ако је певано само и једино о Косову? Где је ту расизам? Навијачи Звезде никада кроз историје нису били склони расизму, чак што више негују идеологију која је антифашистичка још од оснивања клуба. ПАОК неки дан извади огромну заставу посред централне трибине: MACEDONIA IS ONE AND ONLY AND IS HERE на мечу против Спартака из Москве и њих казне једино због употребе ласера приликом пенала.

То су двојни аршини и немојте молим вас да се ту правите паметни. Јуче у Аустрији линијском судији разбијена глава сав у крви ударили га флашом, па да видимо казну за Штурм из Граца. 7-10.000€?

Ово што нам раде више нема смисла. Уротили се против нас. Боље не играти ту Европу. Одрали нас. Где су казне за величање усташства и нацизма по Хрватској?

Goxy

pre 5 godina

Da li je moguce otvorenije da nam pokazu kako nas ne zele u svojim takmicenjima jer ovo je toliko providno ?
Svesni su snage nase ekipe i kluba i dobro znaju da veoma lako mozemo da izbacimo Salzburg i da udjemo u grupe LS,a onda uz dobar zreb iste te grupe i da prodjemo jer ova ekipa ima ogroman kvalitet i potencijal, a oni ne zele siromasne klubove u osmini finala...I sad na sve nacine pokusavaju da nam postave nogu,jer znaju da huk sa tribine je bukvalno 12 igrac Zvezde i koliko navijaci znace timu...
Sramota..

Jug

pre 5 godina

generalu Drazi najodlikovanijem oficiru u nemaloj ratnoj istoriji srpskog naroda ce sever klicati uvek pa makar nam svaki drugi put zatvarali stadion takodje ce uvek klicati i srpskom kosovu i svim ostalim istaknutim i casnim srbima i dokle god nam zbog toga stadion bude zatvaran ja sam najponosniji a onima koji ga zatvaraju neka sluzi na cast !!
(tresnja, 10. avgust 2018 19:21)

Podrška. UEFA=MAFIA

Никола

pre 5 godina

Е сада, заинат душманима Звезде, страним и домаћим, да се ОКУПИМО око стадиона, пред видео бимом ! Навијање ће чути играчи. То не могу да нам забране !

GM

pre 5 godina

Strasan narod.

Samo cekaju da pljuju.

Ajde da je nesto uradjeno i onda naravno.

Nego zbog pesama?!

Jel utakmica prekinuta, jel protivnik ostecen, jel su pesme bile protiv protivnika...

Ne, nego su doveli nekog ko razume srpski i on preveo da se peva o nekome, necemu iz proslosti.

Znaci, da nije dosao neko i preveo, niko o tome ne bi pricao.

A svakako niti je lose organizovana utakmica, niti naneta steta nekome.

Zbog stepenica se ne kaznjava klub 2 meca.

Cak se zbog navijaca zatvara ta njihova tribina, a ne ceo stadion.

Ali, kada sami sebi zelimo lose, sto da nam se lose ni ne desava...

Umesto da neko kaze sto ne zatvore njihovu tribinu gde su pevali,
svi govore tako nam i treba?!

A tako nam je i sve.

tresnja

pre 5 godina

generalu Drazi najodlikovanijem oficiru u nemaloj ratnoj istoriji srpskog naroda ce sever klicati uvek pa makar nam svaki drugi put zatvarali stadion takodje ce uvek klicati i srpskom kosovu i svim ostalim istaknutim i casnim srbima i dokle god nam zbog toga stadion bude zatvaran ja sam najponosniji a onima koji ga zatvaraju neka sluzi na cast !!

antiDebil

pre 5 godina

postovana gospodo, kaznjeni ste zbog klicanja ratnom zlocincu gosn mihajlovicu, sto se ne pominje u tekstu. moze biti zato sto je on kod vas velikomucenik i antifasista, ali za uefu je zlocinac. predlazem da pisete zalbu i obavezno navedete kao je president of usa odlikovao cicu i ostale pikanterije...
(slavko, 10. avgust 2018 17:33)

U ovom danasnjem, nakaradnom, bolesnom i fasistickom vremenu Zivojin Misic i Radomic Putnik bi takodje bili ratni zlocinci a Hitler i Musolini bi bili evropski predstavnici, tako da Ratko Mladic svakako nije ratni zlocinac a to sto Uefa nas kaznjava zbog toga, to nema veze sa Uefom vec sa nakaradnim politickim stanjem u evropi i svetu !

Piki

pre 5 godina

Kako navijači iz drugih zemalja ne prave takve ispade, za koje bi njihovi klubovi bili kažnjavani kao naši klubovi? Oni su svi gospoda, sve po bontonu, šta?
uefa jeste mafija.

Smrda

pre 5 godina

Na prvoj sledećoj međunarodnoj utakmici svih 90 minuta pevati samo jednu pesmu : " UEFA mafija , KOSOVO JE SRBIJA" ! Pa neka kažnjavaju ponovo. Hrvati prave svastike svojim telima po tribini . Crtaju istu na travi Poljuda . Da ne pominjem "Za dom spremni" na svakoj utakmici . I nikom ništa. A nama isprazne tribine zbog pominjanja Kosmeta. OLOŠ LICEMERNI !!!

ssssss

pre 5 godina

Kako li ce Sturm biti kaznjen posle onoga sa sudijom? Verovatno ce ih katapultirati na Mars! Grobar sam, ali sramotna odluka!
(srle, 10. avgust 2018 16:53)

Nece ih ni kazniti. Kao ni Spartu Prag. Nisu Srbi jbg...

Љут ко рис

pre 5 godina

Паметном доста... Ако испаднемо од Словака, играмо "на живот и смрт" за пролаз у групну фазу Лиге Европе. Против кога играмо? Против љубљанске Олимпије. А ко је на челу УЕФЕ? Словенац Чеферин! И сад је ово као случајно... А кад ови мутанти из ПАОКа растегну банер од километар да постоји само једна Македонија, то НИЈЕ ПОЛИТИКА! То није, људи моји, политика... Па ако то није, шта је... Заустиш да кажеш "Косово", ударе ти казну, кожу скидају. Сад затварају трибине... Који лицемјери, немам ријечи. Ако већ не прођемо Трнаву, надам се да ћемо да налупамо Олимпију и то усред Љубљане, са све Чеферином у ВИП ложи.

igor

pre 5 godina

Čitam komentare i nemogu da verujem šta ljudi pišu. da li je iko od vas bio na utakmici? Da li iko zna zbog čega smo kažnjeni?
Razumem Grobare da komentarišu, ali ovoliko komentara. Da li vi ljudi uopšte idete na utakmice, da li vam je sve u životu toliko loše da ste grenuli na sve loše vesti da se radujete?
Koji rasizam? Šta su pevali, recite nam kada sve znate.
Šta je sa slobodom mišljenja, da line smemo da spominjemo KiM u sred Beograda, da pevamo Uefa mafija... Pa i treba da pevamo o UEFI, o Kosovu, o Srbiji!
Na svakoj sam utakmici na zapadu zadnjih 20+ godina, na svakoj. I da, u pravu ste, nisam na zapadu zbog kvaliteta fudbala (sigurno su bolji prenosi na TVu), već zbog podrške voljenom klubu! Znam, znam, svi ste vi bili na stadionima pre 30 godina, i Đoković svi gledate i vaterpolo i basket kada se igra u Srbiji.
Licemerno ponašanje!

Дарко

pre 5 godina

Браво за све вас који кудите навијаче Црвене Звезде што певају те страхотне песме, и за све вас који сте на страни уефе. Сви ви сте сигурно навијали за дивне хрвате пре месец дана и не желите да буде на страни тих огавних српских навијача. Браво за све вас. Само наставите..

Јелена Глишовић

pre 5 godina

Ако певају да је Косово Србија то је за мафиозе из УЕФА расизам???

uzas

pre 5 godina

Znaci klicati coveku koji je bio vodja prvog gerilskog pokreta koji se borio protiv nacista u drugom svetskom ratu je zlocin? Zasto je, Uefa mafijo, Draza dobio onolika odlikovanja ako je bio zlocinac?!?!?!

partizan

pre 5 godina

zašto ne usmerite nezadovoljstvo ka onom koje najodgovorniji a to je vlast. ona može sve to lako da sredi kad bi sprovodila zakon...ali...ON nema snage.
(vučićevi cirkuzanti, 10. avgust 2018 17:25)

Prosto neverovatno da se i za ovo okrivi Vucic i pripise sve njemu.Ne volim ga i ne glasam za njega ali stvarno preterujete sto svaki dogadjaj povezujete sa njim.Huliganizam je bio i pre 30 godina i svake godine se isto ponavlja,ne samo medju zvezdinim navijacima,isto i jos gore je medju partizanovim ili onim iz regiona a Vucic je na vlasti 5-6 godina i sad je on iskljucivi krivac po tebi.
(Strasno, 10. avgust 2018 18:09)
Slazem se, evo ja nikad nisam glasao za njega, niti cu ikad da ga podrzim, ali ovo zaista postaje masovna histerija. Ako cemo iskreno, isto radi kao i svi koji su bili na vlasti zadnjih 30 godina, apsolutno nikakve razlike.

edukacija

pre 5 godina

posto mnogi ograniceni strucnjaci ovde ne prate ponasanja I desavanja na drugim tribinama Evrope kao I "reakcije" Uefe na to onda su im krivi najgori "srpski huligani" , nismo mi cvecke al u komsiluku se velica ustastvo I nacizam na tribinama I na terenu a Uefa na to pokriva oci , sirom Evrope mnogo.gori slucajevi od pevanja o pokrajini sopstvene zemlje, kakav crni rasizam, pljujte malo po Uefi I dvostrukim standardima a ne odmah po "najgorim srpskim huliganima" , nikad se necemo opametiti kao narod

cobi

pre 5 godina

sa ili bez publike idemo u ligu šampiona, a poruka ovima što kukaju kao ne mogu gledati Zvezdu zbog Delija, pa neka dođu u nedelju protiv Subotice da gledaju Zvezdu, neka ih dođe 50000 da napunimo Marakanu. ko ih tada sprečava

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Deki Stankovic izdejstvovao najbolju mogucu kaznu. Sad ce delije opet da aktuelizuju onu pesmu Dejo Deejoo, Dejo majstore pa ti si Boog... Ocekujem da to cujemo vec u nedelju na utakmici protiv subotickog Spartaka, osim ako kazna ne obuhvata i tu utakmicu ahajjahhaa.

Car Dušan

pre 5 godina

Na Zapadu ništa novo! E, da je onaj sinoćnji skandal, kad su huligani na utakmici Šturma - gađali i pogodili SUDIJU u glavu, bio u Beogradu? Vjerovatno bi već zasijedao SAVET BEZBEDNOSTI UN - i kaznio čitav naš narod!

Bot na kvadrat

pre 5 godina

Ovde izglwda mnogi nisu razumeli,Zvezda nije kaznjena zbog politickih transparenata vec zbog rasizma,da li neko pri zdravoj pameti mize da mi pronadje bar jedan rasisticki ispad zvezdinih navijaca na toj utakmici?

KRIGER

pre 5 godina

Možemo mi da razapnemo transparent UEFA MAFIA i izvan stadiona, a iznad severne tribine, i da se vidi na svakoj utakmici bilo da na njoj ima ili da nema publike, pa da vidimo onda koga će i na osnovu čega da kazne!
UEFA-MAFIA !!!

сос

pre 5 godina

Навијам за Партизан од када знам за себе(морам да то нагласим),али ово што УЕФА ради нашим клубовима,репрезентацији...је зло.

ujka sa Fontane

pre 5 godina

Ja sam partizanovac,volim kolko volim Zvezdu,ali ovi šta nam rade to je kstastrofa.Kada ćemo shvatiti da oni žele da unište,satru srpski nsrod i pravosavlje.Vekovima rade na tom satiranju,sram da ih bude

GM

pre 5 godina

Ni jedan klub u istoriji nije kaznjen praznim stadionom zbog stepenista.

Kazna je iskljucivo zbog toga sto se pevalo.

I sada klub i igraci ispastaju zbog cega deo navijaca od 30-40 hiljada peva.

Takodje nezabelezeno.

Za mnogo vece prekrsaje se zatvarala samo jedna tribina, a ne ceo stadion.

Da postoji drzava, umesala bi se u ovo.

Pravno ili kako god.

Ovako sve je pusteno niz vodu, sto ne i ljudi koji dolaze da gledaju sport.

Bot na kvadrat

pre 5 godina

Da li neko ovde od mrzitelja Zvezde moze lepo i polako da mi objasni definiciju rasizma,a onda i ukaze na ispoljavanje tog rasizma od steane zvezdinih navijaca na toj utakmici?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ ТРЕШЊА - Волим и ја наш српски народ, Дражу, Младића(кад су га ухапсили ја сам плакао као мало дијете, исто тако и кад су га осудили), Косово, све часне србе који су се борили и пострадали да би ми данас слободно живјели...Али ЈА ВОЛИМ и ЗВЕЗДУ и много ми је криво и много сам тужан што нам се дешавају овакве ствари поготово сад кад нам тим прави добре резултате и полако се враћа на фудбалску мапу Европе. Реци ми, какав ефекат желите постићи тим скандирањима? Ево видиш шта сте урадили. Мени онда дјелује да сви ВИ који то радите НЕ ВОЛИТЕ ЗВЕЗДУ и није вам битан њен успјех него вам је битно да ви кажете оно што желите и једини циљ вашег доласка на утакмице је управо да скандирањем кажете све то. Ко стоји иза вас, са којим циљем, чије сте "оружје"? Немој да се плашиш, слободно нам реци да знамо...🤔

severac

pre 5 godina

Nebitno je da li je Zvezda ili Partizan, ovo je još jedan dokaz koliko smo kao država jadni, i koliko nas Evropa voli....Kazna je sada zbog pesme Marš na Drinu, kao da je lično Hitler bio u komisiji danas!!

Destrukcija

pre 5 godina

Hvala vam moje Delije sto neću moći da podržim moju Zvezdu u odlučujućim utakmicama. Vi ste kompletni ...

Za posledicu ćemo imati to što niti ćemo proći Trnavu, niti ćemo se plasirati u LE.

Stiven k.

pre 5 godina

Kad imamo divljake na stadionu, koji "vole" svoj klub. Sad su lepo "pomogli".
Kao da im nije jasno da UEFA jedva čeka da nas kazni. Da smo hrvatski klub sigurno ne bi smo bili tako kažnjeni, videli smo mnogo puta do sada. Setimo se divljanje njihovih navijača u Italiji, kukati krst na Poljudu, ustaški pozdravi na stadionu u Osjeku i sl.

Oskar

pre 5 godina

Ma evo još jedan primer koliko nas mrze... a samo smo malo vredjali goste na rasnoj osnovi , a potom je Mile malo zaboravio da otključa izlaze...

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Rasizam je kada kažeš : "taj i taj deo moje imovine je moj i samo moj iako su mi ga mafijaši trenutno zauzeli i ne puštaju mi ga" !! UEFA MAFIA ...

igor

pre 5 godina

Čitam komentare i nemogu da verujem šta ljudi pišu. da li je iko od vas bio na utakmici? Da li iko zna zbog čega smo kažnjeni?
Razumem Grobare da komentarišu, ali ovoliko komentara. Da li vi ljudi uopšte idete na utakmice, da li vam je sve u životu toliko loše da ste grenuli na sve loše vesti da se radujete?
Koji rasizam? Šta su pevali, recite nam kada sve znate.
Šta je sa slobodom mišljenja, da line smemo da spominjemo KiM u sred Beograda, da pevamo Uefa mafija... Pa i treba da pevamo o UEFI, o Kosovu, o Srbiji!
Na svakoj sam utakmici na zapadu zadnjih 20+ godina, na svakoj. I da, u pravu ste, nisam na zapadu zbog kvaliteta fudbala (sigurno su bolji prenosi na TVu), već zbog podrške voljenom klubu! Znam, znam, svi ste vi bili na stadionima pre 30 godina, i Đoković svi gledate i vaterpolo i basket kada se igra u Srbiji.
Licemerno ponašanje!

сос

pre 5 godina

Да додам још и ово....а шта ће бити са Штурмом из Граца чији су навијачи погодили помоћног судију са флашом у главу? Ништа,ухапсили некод индијанца и клуб уопште неће бити кажњен.

sima kosmos iz dalekog svemira

pre 5 godina

uefa mafia...zasto je rasizam ako pominjemo Kosovo!? pa Kosovo je deo Srbije...deo clanica eu nije ni priznao Kosovo ...i za kraj za ove pljuvace ovde ,svi vi koji ste bili na utakmici sa trnavom ako mislite drugacije sto niste sisli kod vodja i rekli im sta imate umesto sto ovde pljujete a na utakmici smo svi pevali UEFA MAFIA!!!

Lane

pre 5 godina

Mislim da uefa ne treba da se meša u to da li su prolazi blokirani. To ih se ne tiče i zbog toga ne može da se kazni neki klub

Što se tiče pesama, ne znam ni jednu rasisticku pesmu. Pesme o Kosovu i Metohiji nisu rasisticke.

Što se tiče gadjanja protivnickih igraca, treba da nas kazne još više

DEKI BGD

pre 5 godina

Sada lepo treba da se vlasnici pretplatnih karata udruže i tuže klub zbog propusta, jer nisu u mogućnosti da gledaju utakmice za koje im važe propusnice.

Nepogoda

pre 5 godina

Ma nemoguće ovo je svjetska zavjera,pa zar onsko lijepi i fragi navijači da to naprave.Što očekivati kad imaš idote navijače.Bravo UEFA!

Banja Luka

pre 5 godina

Znaci drago mi je kao i kad je Partizan prosle godine igrao dvije bez publike. Bolje i bez publike nego sa ovim siledzijama, narko dilerima, Mutavim Sasama i ne znam ti ni ja vise. A o njihovom Srbovanju necu da komentarisem. Sramota me takvih Srba

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Hit bi bio da uzbacimo i Trnavu i Salcburg i da prvu utakmicu u LS igramo bez publike. Hvala vam, mozgovi. Sad u Trnavi opet o Mladicu, ako moze.

Peki

pre 5 godina

Pod hitno sa Severa proterati svaki vid političko-versko-stranoobožavateljskog delovanja. Jedino što me zanima je FK Crvena zvezda. Vaše podržavanje Donbasa, Donjecke republike, bratimljenje sa Grcima, Rusima, uvlačenje Putinu i sl. me ne zanima.

Vuki

pre 5 godina

Pisu pojedinci UEFA Mafija, a sanjaju da igraju u UEFA takmicenjima, jos jedan dokaz nebuloznih ljudi, koji nemaju pojma sta pricaju. Umesto da prihvate kaznu za svoje divljacko ponasanje godinama, koje unistava klub, oni osudjuju i optuzuju druge. Zato nam tako i ide.

Milan

pre 5 godina

Samo neka kaznjavaju.Sto vise i sto zesce. Samo udri bandu i bagru koja sprecava porodice da idu na utakmice sa decom .Samo udri i kaznjavaj.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Rasizam je kada kažeš : "taj i taj deo moje imovine je moj i samo moj iako su mi ga mafijaši trenutno zauzeli i ne puštaju mi ga" !! UEFA MAFIA ...

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Kladim se u šta god hoće, ničija nije gorela do zore, ni Miloševića, kad smo svi mislili da je nesmenljiv i aktualni će izgubiti izbore i sa ovakvom prejadnom opozicijom, ali više ni on ni ti nazovi opozicionari nisu bitni, kladim se da će ljudi masovno pohrliti na neke izbore i glasati protiv raznih Kokeza, Vizura i Vukičeviča !!!

konan

pre 5 godina

očekivano,samo ispratite kaznu za Spartu Prag(upad huligana na teren) i Šturm(razbiše sudiji glavu flašom)...garantovano blaže kazne za teže delo...nismo isti,čist rasizam

1974

pre 5 godina

Idite bre na vojni stadion pa divljajte, tamo i onako niko ne dolazi. Ruinirate nam SVAKU sezonu svojim idiotskim pesmama o Mladicu i Kosovu koje nikoga ne zanimaju! Kada cete da ukapirate da 99% pravih navijaca ne dolazi tu da slusa vase zalopojke??? Nekada se navijalo svim srcem za ZVEZDU, a danas je sever postao kafana za krimi-narikace!
Pre 40 godina sam prvi put usao na Marakanu, ali nikada ne videh ovoliki jad i bedu na tom nasem "Severu"!!!

nidje veze

pre 5 godina

Ne znas da li su ovi navijaci veci indijanci sto se prave pametni i forsiraju parole za Kosovo, a znaju da ce za to da nas kazne, ili ovi iz Uefe sa dvostrukim arsinima! mafia!

Dag Kristi

pre 5 godina

Ma nije moguće. Delije su najbolji navijači na svetu. Koliko su oni štete naneli klubu.
(tata dvoje lepe dece, 10. avgust 2018 16:48)

Delije ne, idioti sa istoka DA!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Po ovome zestoka kazna covek bi pomislio da su ih izbacili iz Evrope sto bi bila adekvatna kazna, time bi taman doslo na naplatu ponasanje delija i protiv Kelna u decembru prosle godine kad su bacali rakete i baklje na gostujuce navijace.

duledudule

pre 5 godina

Ovde izglwda mnogi nisu razumeli,Zvezda nije kaznjena zbog politickih transparenata vec zbog rasizma,da li neko pri zdravoj pameti mize da mi pronadje bar jedan rasisticki ispad zvezdinih navijaca na toj utakmici?
(Bot na kvadrat, 10. avgust 2018 17:18)
pa oni kapiraju da je kosovo srbija i uefa mafija rasizam

Миле

pre 5 godina

zašto ne usmerite nezadovoljstvo ka onom koje najodgovorniji a to je vlast. ona može sve to lako da sredi kad bi sprovodila zakon...ali...ON nema snage.
(vučićevi cirkuzanti, 10. avgust 2018 17:25)

Циркузанту, прошла су она срећна времена, Тадићеве владавине нпр. када је
већа опасност вребала у позоришту него на фудбалским стадионима. Под овима сада и даље је опасно у позоришту, али се појавили хулигани и на стадионима. Никада то није било, никада.

netko

pre 5 godina

Ајде овако полако.

Како казна може да буде због расизма ако је певано само и једино о Косову? Где је ту расизам? Навијачи Звезде никада кроз историје нису били склони расизму, чак што више негују идеологију која је антифашистичка још од оснивања клуба. ПАОК неки дан извади огромну заставу посред централне трибине: MACEDONIA IS ONE AND ONLY AND IS HERE на мечу против Спартака из Москве и њих казне једино због употребе ласера приликом пенала.

То су двојни аршини и немојте молим вас да се ту правите паметни. Јуче у Аустрији линијском судији разбијена глава сав у крви ударили га флашом, па да видимо казну за Штурм из Граца. 7-10.000€?

Ово што нам раде више нема смисла. Уротили се против нас. Боље не играти ту Европу. Одрали нас. Где су казне за величање усташства и нацизма по Хрватској?
(Вук, 10. avgust 20


Nikad srbin nazalost nece nauciti...
Ostavite se drugih i toga ko sta radi.
To je samo obican izgovor.
Sampioni smo u trazenju izgovora za sve i svasta misleci da je ceo svet blesav.
U slucaju kazne zvezdi ne gleda se ni hrvarska ni ustase ni ista ostalo osim desavanja na Marakani.
Dakle, promenimo pristup i nece biti kazni.
Razumite vise, stranac nije nas sudija koji ne glada dal neki stalno krsi zakon i posle doboje kaznu ispod zakonskog minimuma.
Nema cila mile, jasno je receno sta se ne sme a nasi stalnu teraju neki inat.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Жао ми је наравно ал било је очекивано јер доста су нам "гледали кроз прсте". Овима се, због којих је казна, мора стати у крај! 😔

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Bravo za odluku, tako treba, navijam za Zvezdu, ali red je da se ovi idioti koji sebe nazivaju navijačima proteraju sa stadiona, pa čoveče 50 puta UEFA kaže na našim utakmicama nije dozvoljeno to, to i to...ne razumen, idiot je mala reč, šta je UEFA kriva za Kosovo, Ratka Mladića, ali velika je krivica i novinara koji potpaljuju te klince, od profesora je slaba vajda ljudi su potcenjeni malim platama, roditelji pogubljeni , takođe i onda ih ovi lože, Srbija uvek kriva za njih, na meti, evo ovaj Šaćiri i Džaka kako su skromno kažnjeni, pa kazne su, bre, unapred propisane, ne mogu da izmišljaju, a ko je mogao da predvidi da će neki Albanci da igraju za Švajarsku protiv Srbije, a sudija ja u stvari švajcarski Nemac, to ljudi nemogu da shvate jednom kad se desi negativna selekcija u državi kao 90-ih kako je počelo u Srbiji i taj proces i dalje traje i kad šljam postane elita...tu je kraj te države, naroda i nacije, ne trebaju ti neprilatelji tada, sama nacija sebe ubija...drugim rečima kroz primer postavi nekog kao što je Kokeza za fudbalskog emisara u Srbiji da priča o švajcarskim Nemcima i zastavama i orlovima i pali novinare da je to tema, a ne to što je on retard i ovi pale decu o tome, gotovo je sam si se ubio, šta će ti UEFA, bre, ona je samo egzekutor i neko ko konstatuje činjenično stanje !!!

Doktor Satrap

pre 5 godina

Sad će kukumavka i žalopojka od strane ŠEFA, podhitno žalba bratu Stankeli da urgira kod Čeferina!!! Ovo je udar na Srbiju i režimsku mezimicu!!!

Дарко

pre 5 godina

По оволиком броју душебрижних коментара, рекао бих да на првенствене утакмице Звезде долази у просеку 50000 навијача и да је половини криво што неће гледати две европске

Millennium

pre 5 godina

Pored naših navijača nama neprijatelji ne trebaju! I prestanite više sa Kosovom! Ajde za promenu neku koreografiju o Zvezdi. Kosovo je mnogo više od parole na utakmici ili povika kad igra reprezentacija pa nema šta da se peva. Obesmislili ste ozbiljnu stvar.

Реалан

pre 5 godina

Очекивано. Нек' сада против Трнаве у Словачкој опет прораде емоције па да се запева Ратку. Све за Српство!

....

Papa Americano

pre 5 godina

Daj bankrotirajte već jednom, da ovo ne budu udarne vesti... ili uvedite red. Ah, da, zamalo sa zaboravim, vi ne živite od prodaje ulaznica, nego droge..: Ooops.

johnny b

pre 5 godina

Pa vi normalni navijaci i dalje idite na stadion umesto da se opustite lepo kod kuce uz pivo i kobaje. Bez ikakve nervoze i bez panike da li cete biti uskraceni za gledanje utakmice.

room 1408

pre 5 godina

Ovo mora da je neka greška.Sad će Terza da piše saopstenje FSS i očekujem odgovor najkasnije do 20:00 večeras.Ovo ne sme da se desi,...Odmah će se lošije ziveti u Srbiji.Kako da navijači budu krivi?Ovo je definitivno neka greška,za koju je kriva cela Jelen super liga sa organizatorom FK Partizan!!!

slavko

pre 5 godina

postovana gospodo, kaznjeni ste zbog klicanja ratnom zlocincu gosn mihajlovicu, sto se ne pominje u tekstu. moze biti zato sto je on kod vas velikomucenik i antifasista, ali za uefu je zlocinac. predlazem da pisete zalbu i obavezno navedete kao je president of usa odlikovao cicu i ostale pikanterije...

4. intranacionala

pre 5 godina

I treba. To kažem kao veliki Zvezdas. Dosta mi je fašista sa severa. To su sve polupismeni mladići koji su posledica ratnih devedesetih koji misle da nešto znaju a ne vide da su iskorišćeni od strane narko dilera koji se predstavljaju za vodje navijača a i od strane vlasti kad im razbijanje grada treba. Ova Zvezda nema veze sa izvornom Zvezdom koju je osnovala antifašistička omladina. Ovi sad na severu su baš oni protiv kojih su se osnivači borili. Sramota.

citrus

pre 5 godina

Tim klincima sa tribina je zatrovan mozak propagandom..Mrze Evropu, Ameriku..Misle da pevanjem o Mladicu , Karadzicu i sl. , cine nesto korisno..A samo rastu u ogorcene i mrznjom zatrovane ljude..

Manučo

pre 5 godina

Ma ako bre,nismo ni zaslužili da imamo podršku,ponašanje kao poslednji ološ, ma treba doživotnu suspenziju da dobijemo kad ne umemo da se ponašamo, izigravaju neke huligane,inate se nekome ne znaju ni kome i sad neko hoće da se klub oporavi, njih neće zanimati fudbal ni u za 3 života , postoje mesta na koja odlaze ljudi sa takvim afinitetima a stadioni sigurno nisu takva.

Milan

pre 5 godina

Nateram sebe da posle mnogo godina dodjem i bodrim Zvezdu jednoj evropskoj utakmici, protiv Spartak Trnave. Ljudi, mnogo su se fizionomije promenile za ovih 7-8 godina, na gore. Otisli smo kao drustvo u totalni aut. Mislim da se nigde to ne moze tako jasno videti kao na ovakvim manifestacijama. Nista se ne postuje, numeracije sedista su samo formalnog karaktera, stepeniste na istocnoj tribini prepuno ljudi, protivnickog igraca bez razmisljanja gadjaju flasom, da li plasticnom ili PVC nisam siguran. Govorim o istocnoj tribini, gde je uvek vladao neki red, osnovna kultura, pristojnost. Stajalo se sada svih 90 minuta, nevidjena divljina. Sever je posebna tema, ja mislim da ne postoji navijacka grupa na svetu koja je nanela vise stete klubu za koji "navija" nego sto su to "DELIJE". Ode sve dodjavola.

Krstajić sa e2 na e4

pre 5 godina

Hoće li klub najzad nešto da preduzme protiv bande sa severa?!
Hoće li pooštriti kontrolu na ulazu, da se ne unose flaše kojima se gađaju protivnički igrači, da se ne unosi pirotehnika, da se ne unose transparenti političke sadržine?!
Hoće li sada da ovu novčanu kaznu podeli sa brojem sedišta na severu, pa da za toliko digne pojedinačnu cenu karte za sever na sledećoj utakmici kada bude dozvoljena publika?!
Ko se iz uprave tali sa bandom?!
Ko je jači, aman?!
Važe li ikakvi zakoni u ovoj zemlji?!
Dokle, bre, više?!

znanje-imanje

pre 5 godina

Većina ima "ako i treba" stav. Što je OK. Ali i nije! Jer ovo ima zaista već dimenzije ludila koje su rasizam prema Srbima, da primenim - pogrešnu! - UEFA terminologiju.
Prvo to nikako nije rasizam; oni mogu (i treba) da kažu da je zabranjen šovinizam ili politikanstvo, ali ne smeju reč rasizam da krivo upotrebljavaju. Dalje oni su uzeli stavove ne UEFE nego stavove okolnih koji ne vole Srbe kako bi samo saslušali njihovu interpretaciju i odmah to proglasili za "istinu"! Pogledajmo npr. parolu "nema podele". Šta to znači? Pa neko može da im dojavi da to znači "nema podele Kosova" i da opet odatle iscede neku kaznu. Ili ovo sa "Mladiću moj" - pesma koja uzvesno nije nastala o Ratku. Ili "ko ne leti..." UEFA je ušla u zonu analitičke filozofije, pa još KRIVOTVORENJA njome! Oni sada mogu - a doslednost traži i da moraju! - da skandiranje "napred naši" tumače kao "napred naši vojnici na naše Kosovo"! i da zabrane Zvezdu na 20 godina!
Tako da opravdano ljućenje na domaću bagru i bizgove ne treba brkati sa nadraženošću prema nama. Kao i kod sudijskih krađa (kada jesu) tu su na delu kako uobičajene - novac vrti sve - tako i one psećeg mehanizma: ako se na ovima iživljavao neki NATO onda hoćemo-možemo-trebamo i mi iz UEFA.
Zvezda mora da angažuje pismene ljude (hahaha - ali tako je), ne samo pravnike već sa istorije, filozofije i lingvistike i da pripreti nekim sudom, ne bi li došlo do nekog balansa. Gde je kazna Kelnu za divljanje njihovh navijača?

neutralni felsh

pre 5 godina

Е сада, заинат душманима Звезде, страним и домаћим, да се ОКУПИМО око стадиона, пред видео бимом ! Навијање ће чути играчи. То не могу да нам забране !
(Никола, 10. avgust 2018 18:01)


nazalost, iskustvo nas uci da kad je komentar pisan cirilicom, 80 posto je sansi da ce biti nebulozan.

Aleksandar

pre 5 godina

Možemo mi da razapnemo transparent UEFA MAFIA i izvan stadiona, a iznad severne tribine, i da se vidi na svakoj utakmici bilo da na njoj ima ili da nema publike, pa da vidimo onda koga će i na osnovu čega da kazne!
UEFA-MAFIA !!!
(KRIGER, 10. avgust 2018 18:39)

A mozemo i da napunimo stadion i bodrimo svoj tim navijackim pesmama, bez Draze, Mladica, Kosova, Hrvata, Albanaca, Marsovaca... jer niko od njih nije predmet okupljanja, vec fudbalska utakmica dva kluba.

trsko

pre 5 godina

Ako i treba, kad ja kao navijac zvezde kazem da treba, hoces da igras velike utakmice, hoces da igras evropu, nije ti to nasa liga da smes da radis sta hoces, upalis arsenal pirotehnike i prodjes nekaznjeno, ne vredi kad smo stoka...

samo pitan

pre 5 godina

Vidim da se svi bune kako ne mogu da prate svoju zvezdu, kako su sprečeni. Pa ne igra zvezda samo evropu, prošetajte nekada i vikendom do stadiona.

salepeta Bari

pre 5 godina

Kao što glup igrač napravi crveni karton na sredini terena,tako i pojedinac glupak sa severa napravi isto.Džaba koregrafije.Oduzmi mu stan neka ode u padinjak...taj je za jug

CRNA RUKA

pre 5 godina

Zasluzeno. Da, ko ne razume, rasizam je i mrznja prema Šiptarima i Krosanima takodje. Ostavite politiku, Zvezda je iznad svega. Sledeci put, samo razmislite: puna Marakana ili Ratko komunista Mladic. Mislim da je izbor logičan.

huligan

pre 5 godina

Veliko bravo za UEFA! Kad neće va naša banana država da im stane na put, ima ko hoće! Na prvoj sledećoj utakmici u evropi opalite repertoar o Kosovu, Srebrenici, Ratku Mladiću i Draži, da im pokažete koliko ste jaki!

Delije Čikago

pre 5 godina

Taman se uzdignemo ali ne vredi, ajd bio sam klinac, svašta je bilo početkom devedesetih, ali vođe Severa imaju po 40+ godina, neki i više, pa zar u krucijalnom momentu ovako da uništimo klub, šta će nam onda i titule i sve, mogli smo da smanjimo dug bar za 20 miliona ulaskom u LŠ, ali ne vredi, na vreme Ja pobeže te 1997-me, boli, mnogo boli...

Zoran

pre 5 godina

Znaci klicati coveku koji je bio vodja prvog gerilskog pokreta koji se borio protiv nacista u drugom svetskom ratu je zlocin? Zasto je, Uefa mafijo, Draza dobio onolika odlikovanja ako je bio zlocinac?!?!?!
(uzas, 10. avgust 2018 16:55)

To je visa matematika za tebe, bas kao i za ostalih par desetina hiljada ljudi.
Drustvena scest u Srba je nepostojeca kategorija. Na nasu zalost srozava se sve vise i vise. Ipak priliv pojedinaca sa raznih planina je uticao da Beograd postane mahala.

reflex

pre 5 godina

Tako i treba. Srbina mozes da unormalis samo kaznama i disciplinom. Zasto se Srbi lako uklope i budu dobri radnici u inostranstvu? Pa tamo vazi red i zakon. Ovde caruje anarhija i divljina.

vučićevi cirkuzanti

pre 5 godina

zašto ne usmerite nezadovoljstvo ka onom koje najodgovorniji a to je vlast. ona može sve to lako da sredi kad bi sprovodila zakon...ali...ON nema snage.

banja luka

pre 5 godina

Да додам још и ово....а шта ће бити са Штурмом из Граца чији су навијачи погодили помоћног судију са флашом у главу? Ништа,ухапсили некод индијанца и клуб уопште неће бити кажњен.

Upravo tako uhapsen!!! Ogromna razlika izmedju njih i nas. Kod njih kad napravi to sto je napravio bude uhapsen!!!

nikola

pre 5 godina

Realno i ocekivano! Nikakvog rasizma naravno nije bilo ali politicke i “UEFA mafija” poruke od strane aktuelne drustvene elite sa severne tribine tesko da mogu bas toliko da se tolerisu! Zimus smo se provukli, i sad je racun ispostavljen...

Zrenjaninac

pre 5 godina

Ne znam sta su to "rasisticki navijali". Treba tacno da navedu. Nisam bio na sradionu ali ono sto je biolo najglasnije je Kosovo-Srbija. Slazem se da se klub kazni ali ovako ne znamo sta je to po UEFI zabranjeno.

Pedja

pre 5 godina

Za ove sto pitaju kako ce proci Sturm zbog gadjanja sudije.
Procice bolje nego mi zato sto im je ovo prva brljotina a nama 1.588.960ta jubilarna. A cekamo i mi postupak za nasu flasicu protiv Spartaka, znaci 1.588.961 brljotina.

Kipar

pre 5 godina

Nisam bas u toku sa aktuelnim zbivanjima i nisam znao kakve su to politicke parole bile na utakmici protiv tima za koji nisam cuo ("Suduva"?) ali u jednom komentaru sam procitao da je bio transparent "Nema podele". Da li je moguce da to UEFA smatra kao nesto sto je zabranjeno ili uvredljvo? Ne znam o kakvoj se podeli radi ali ovde na Kipru takav transparent je nesto sasvim OK jer okupirani severni deo Kipra niko (u celom svetu) osim Turske ne priznaje i Kipar nikada nece zvanicno prihvatiti podelu na severni u juzni deo.
Sto se tice zatvorenih prolaza, to pokazuje ocajnu organizaciju jer sam procitao da je poseta bila manja od 50% "ukupnog kapaciteta stadiona" i Zvezda po tom osnovu zasluzuje kaznu ali ne znam sta ima lose u poruci "Nema podele" (to svakako nije bilo upuceno EU koja bi mogla da se podeli na "bogat" i "siromasan" deo jednog dana).
P.S. Ako je moguce da se pronadje idiot koji je baco plas. flasu tokom meca protiv Trnave, bilo bi dobro tog "junaka" pokazati na TVu i potom ga bas zestoko kazniti.

tip

pre 5 godina

volim Zvezdu do nema,ali brate I treba,za sve na primer zbog kosova kao srbende su sutra kad bi se zaratilo,daleko bilo,isti to bi rasturali drogu I benzin po bg..doklen vise jeste maloumni

otac makarije

pre 5 godina

pisao sam jednom, a evo opet cu. 1991. smo baklje palili 15 minuta pre utakmice kako zvezda ne bi mogla biti kaznjena za bakljadu tokom utakmice. a to su bila vremena kad je ceo svet gledao u nasu tribinu. ovi sad naprave stetu protiv kluba iz litvanije koji ne gleda niko ni u litvaniji. to je razlika izmedju nas navijaca i vas "navijaca".

slaviša šmigič

pre 5 godina

darko ti nisi zvezdas jer svaki,ko navija za zvezdu sigurno,da bi volio,da ode na utakmicu evo ja iz ljubljane bi doso.meni nije kriva pesma vec jedina glupost da se baci plastenka vode igrac trnave brzo zgrabio i doneo sudiji i pokazivao,da odnese.verovatno barem po mom misljenju kaznjeni bi bili i,da nismo uradili totalno nista.mozda bi kazna mogla biti 1,utakmicu umesto dve.nikako mi niste jasni ljudi popud darka kome to i nije pravi nik vec se radi o grobaru velikih komplesa koji nema vise od 10.godina.

Nenad

pre 5 godina

Е сада, заинат душманима Звезде, страним и домаћим, да се ОКУПИМО око стадиона, пред видео бимом ! Навијање ће чути играчи. То не могу да нам забране !
(Никола, 10. avgust 2018 18:01)

ponesi neku flasu da ubacis na stadion, onako, tradicije radi...

asepsol

pre 5 godina

Devedesetih su Vodja i sve ove aktuelne stranke na vlasti, huskale narod protiv evrope, nato, amerike..Rezultat su ove mlade generacije pune mrznje, sludjenosti i predrasuda.

danguba

pre 5 godina

Ajmo sada jos jace, vise, glasnije... Mozda da nazovemo stadion po Mladicu ili da promijenite naziv u Mladiceve delije. Ili igras po njihovim pravilima ili ne igras nikako. A vi tjerajte svoje, mozda vam jednom prodje provokacija bez kazne. Ali ni to vise nije fora, jer znaci da nije bilo ni zapazeno. To sto voljeni klub ispasta nije ni bitno, sami ste sebi najbitniji, veci od kluba, veci od drzave, dokle god predsjednik stoji iza vas. Eh da, ono, svijet je nepravedan, svi nas mrze, bla, bla, kme, kme...
Glupost navijaca je neunistiva.

kukins

pre 5 godina

Izbili smo sami sebi 1.500.000 eura minimum,Hvala najvatreniji...Tako se voli klub....Manite se politike jer nista promeniti necete,Fudbal je sport i nista drugo fer i sportski!!!

Mile

pre 5 godina

To su nam intelektualci sa severa uradili. A i gle cuda, "pevanjem" nam nisu ni KiM vratili niti je svet promenio misljenje o Ratku M., znaci. samo su izbili hiljade eura iz kase CZV. Ali ok, vaznije je to sto uefa nas kaznjava vise nego drugo nego cinjenica da intelektualcima sa severa tu nije mesto.

Chuki

pre 5 godina

Kao navijacu zvezde mi je krivo sto normalni navijaci ne mogi da gledaju utakmicu, a ovako i treba da nas kazne, sad neka pevaju opet o kosovu i uefa mafia i neka bacaju flase.

Mmi

pre 5 godina

Ceka se iskljucenje na godinu dve iz evrope jer je to ocigledno "cilj"celnika zvezde. I onda ce usled nesposobnosti da kontrolisu navijace za sve optuziti UEFA jer tako je najlakse

marsovac

pre 5 godina

@blue moon
Po stoti put decko i za ostale neupucene.Pevanje Mladicu koji se vodi kao ratni zlocinac uefa vodi kao rasisticko.I tacka.Oni indijanci na severu pevaju pesme "mladicu moj" misleci kako ce da nasamare uefu tiime,a da su ovi majmuji sa grane.A u stvari vecih majmuna od njih nema ovde.Da se zna da sam veci navijac Zvezde od njih da ne bude zabune.Hvala vam majstori i hvala predsedniku koji ih podrzava.Objavite komentar.

Zoran

pre 5 godina

Zašto žestoka? Trebala je još veća da bude! Zašto? Protiv Spartaka red stepeništa najbliži severu pun. Ljudi sede i gledaju utakmicu. Obezbedjenje ih moli da se sklone a oni ladno ignorišu i kažu gledaj svoja posla. Istok takodje pri vrhu svi redovi puni. I kulminacija svega je flaša sa istoka upućena prema igračima Spartaka. Zvezdu za to tek čeka kazna. Sjedne strane mi je drago, a sa druge nije zbog kluba jer on direktno trpi posledice. Kolektivna svest ovoga društva je toliko niska da smo u svakom smislu dotakli dno. Najgore u svemu je što ti isti neće izvući pouku iz ovoga već će još žešće sledeći put setiti se uefi jer srbima su za sve drugi krivi. Bilo i biće!

vremeplovSrbistan

pre 5 godina

Porasla decurlija sa severa, rodjena devedesetih, perioda vladavine radikala i Sps, urlanja i mrznje prema celom svetu..Sad stizu rezultati toga, a i danas je ista ekipa na vlasti..

Sarajevo

pre 5 godina

Najveći uspjeh Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine je što su prije tri godine, na 20 godišnjicu genocida u Srebrenici, uspjeli isposlovati kod UEFA-e i FIFA-e da veličanje likova poput Ratka Mladića, Radovana Karadžića, negiranje masakra u Srebrenici bude kažnjivo. Zvezda je žrtva svojih navijača koji nisu shvatili da Infantino i Čeferin podjednako vole BiH i Srbiju, te da prave ustupke i jednim i drugim. Razlog. I jedni i drugi imaju pravo glasa na izborima i imaju po jedan glas. Bosna je svoj glas uslovila između ostalog i kažnjavanjem negiranja zločina i veličanja pomenutih likova.

bocko

pre 5 godina

Igore,na stadion Zvezde jako retko idem,a isao sam od 1974,redovno od 1978,clan prve ekipe od 1985-2000.Prestao sam da idem 2010 kada je nasa legenda Pizon onako oteran,a Delije su cutale.Najvise me je zabolelo sto je oteran zbog zelje jednog grobara i miniranja nekih igraca koji i dalje rade u klubu kao treneri.

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Prosto neverovatno da se i za ovo okrivi Vucic i pripise sve njemu.Ne volim ga i ne glasam za njega ali stvarno preterujete sto svaki dogadjaj povezujete sa njim.Huliganizam je bio i pre 30 godina i svake godine se isto ponavlja,ne samo medju zvezdinim navijacima,isto i jos gore je medju partizanovim ili onim iz regiona a Vucic je na vlasti 5-6 godina i sad je on iskljucivi krivac po tebi. 
(Strasno, 10. avgust 2018 18:09) 

Za razliku od svih prethodnih vlasti u Srbiji, taj koga pominjes je apsolutno stavio huligane iznad zakona u zamenu za sledece usluge:
- prebijanje novinara na inaguracijama
- obezbedjivanje rusenja (u Savamali) i nerusenja (na Kopaoniku pre neki dan) raznih objekata
- zastrasivanje biraca u malim mestima pred izbore
- zastita njegovog potomka na splavovima i prebijanje nekih fudbalera
- pravljenje drustva poomku na utakmicama reprezentacije itd itd.

NISTA, KAO STO VIDIS, NIJE ISTO KAO RANIJE!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Коме је у Звезди у циљу да клуб буде овако кажњен? И зашто? Питање је то свих питања. Хвала 🤔

anica

pre 5 godina

Veoma zeznuta situacija, navijas za klub a radis na njegovu stetu i ispastaju svi normalni navijaci. Katastrofa! Nenormalni mozgovi su svuda oko nas.

dovla

pre 5 godina

strasno.toliko cekamo ligu sampiona i sad zbog idiota i da udjemo igrali bi jednu pred praznim tribinama.idiotske pesme a tek idioti koji stoje na prolazu... strasno

Bolontiku

pre 5 godina

Ajmo vođe sada glasnije Uefa mafija i Kosovo je Srbija dok nas neizbace skor iz takmičenja na par godina.
Može vam se neplaćate vi.

Ratko

pre 5 godina

Zvezdas sam. Ali treba...Lepo vam kazu nema politike i vi stavljate transparent „Nema podele". I sad vi namerno hocete da vas kazne da bi kukali kako je nepravda. Debilizam vodja severa.

Nikola

pre 5 godina

Treba kazna makar zbog one flase soka koja je doletela do korner zastavice i koreografije, koja nema veze sa fudbalom, ali ovo sa rasizmom ne pije vodu.

Samo me zanima koliku kaznu ce dobiti Sturm iz Graca za ono razbijanje glave pomocnom sudiji juce. Vrv ce da utvrde da nije navijac Graca i kaznice ih samo novcano zbog lose kontrole na ulazu.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Ako, pozdravim. Pa delije neka nastave da teraju inat ne znam kome. Ako vas UEFA i njena pravila ne zanimaju, zašto vas zanimaju utakmice u UEFA takmičenjima? Znate da će klub biti kažnjen i trpeti štetu ali vi u dalje nastavljate. Kakve veze Draža ili Mladić imaju sa sportom i fudbalskom utakmicom? Ne možete bez mešanja politike u sport i ovo su posledice. Zar se tako voli klub?

#12

pre 5 godina

Zvezdaš sam do koske, ali u potpunosti podržavam ovakvu odluku. Ko je bio prošle sezone na utakmicama grupne faze Lige Evrope mogao je na ličnom primeru da se uveri kakva je bila organizacija tih utakmica. Za utakmice protiv Arsenala i Kelna pušteno je siguran sam preko 65000 ljudi na stadion čiji je kapacitet nešto preko 54000. Mnogi nisu ni uspeli da uđu na stadion sa legalno kupljenim kartama, a sa druge strane zbog neispravnih validatora na ulazu i potencijalnog linča iziritirane rulje puštani su svi bez ikakve provere i tako je ušlo ko zna koliko sa falsifikovanim odštampanim kartama a4 formata. Zvezdi želim sve najbolje i uvek ću navijati za nju, a gospoda iz uprave neka se dobro zapitaju šta je njima više u interesu ubuduće: puštanje u opticaj optimalnog kapaciteta (nebitno što se i dalje ne bi poštovala numeracija sedišta i što postoje ogromne razlike u cenama karata iako svi na utakmici stoje, bilo da su na zapadu ili severu) ili puštanje na tribine svih zainteresovanih i sa kartom i bez i plaćanje drakonskih kazni i kažnjavanje zatvorenim stadionom sve više i učestalije. Pozdrav svim pravim zvezdašima, ne delijama i srećno u Trnavi!

Samo kazem...

pre 5 godina

Sad ce da bude hiljade komentara UEFA mafija i ostalo... Pa normalno da nam dva meca bez publike daju, hiljaditi put ponavljamo prekrsaje... Kad ce ljudi ukapirati da se pravila moraju postovati... Nikad! Jer lakse je uvek da okrivimo sve druge a nikad da preuzmemo odgovornost.

dachazvezda

pre 5 godina

TREBA!!
ZA BOLJE NISMO!!
"Hvala puno" IDIOTIMA, "VODJAMA" I velikim srbima (nameno malim slovima)!!!

Ajmo sad: "uefa mafija, mrze nas, nismo mi, sami protiv svih" ....
ZIVIM za danas kad ce da vas sklone!!! MAKAR I UEFA!!!

Rajko

pre 5 godina

Ja bih sad isao i namjerno pjevao pjesme o Ratku Mladicu pa makar klub kaznili izbacivanjem iz takmicenja :P
(Bosanac, 10. avgust 2018 16:53)Mozda ti se pradeda zvao Ratko,nikad ne reci nikad :P

DejaNs30

pre 5 godina

Sami sebi nogom u stomak,kako god uefa i fifa priznaju kosovo kao drzavu i to se nece promeniti!Ja licno imam simpatije prema Mladicu ali on je osudjen po njihovim pravilima i za taj svet on je zlocinac !

turista

pre 5 godina

Najbolji komemtari su mi UEFA je kriva... E pa nijr dragi moji, samo mi i Grci pravimo haos, cak su se i turci disciplinovali.
To sto nemamo kulturu da sport pratimo sportski, a da sedimo n stolici ciji broj nam pise na karti je nas problem.
Ne mozes da igras UEFA takmicenja, a da ne postujes njihova pravila.

UEFA Mafia

pre 5 godina

Uefa je mafija, ali ovaj put su u pravu, te antinavijace treba kaznjavati. Oni ako imaju malo obraza neka nadju ko je taj pametnjakovic medju njima sto redovno pravi gluposti i lepo mu zabraniti da dolazi na utakmice. I dodatno kazniti svakog ko stane u odbranu tih ljudi na tribini koji ocigledno pokazuju da mrze Zvezdu. I protiv trnave ona flasa sto je bacena, za to ce nas tek dobrano kazniti.

Sandzak

pre 5 godina

Zbog grupe fasista i nacista i cetnika isopastaju oni dobri iskreni i posteni navijaci i ljubitelji fudbala...
Kada neidentifikujes bagru kao u Englesku i kaznis dozivotno...

Alrad

pre 5 godina

Ako...
Upozoreni smo, ali koga briga, mi smo patrijote...
Voleo bih da se Zvezda plasira u LŠ pa da opet pevaju, pa da zabrane prisustvo bar na godinu-dve. Možda, tek možda tada će neko pokušati da se bavi hordom patrijota.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Ove Delije su katastrofa navijaci, Najsimpaticniji su bili njihovI prethodnici koje smo zvali CIGANI koji nisu pisali politicke parole vec samo lemali Torcidu i Bad Blue Boyse,povremeno i Grobare,
(zemunski kej, 10. avgust 2018 19:04)

Istinito i tačno!
Došla neka druga vremena...
"Od pandura napravismo velikaše"....

Milan

pre 5 godina

Nisu momci znali, navikli da u Srbiji ne postoji zakon pa misle tako je svuda, kad ono, dubara! Ako more, nego malo je, da se isključi publika do kraja sezone, nije civilizacija za svakog. Inače zvedzaš sam i lepše mi je da gledam pred praznim tribinama, barem ne moram da crvenim

МааМ

pre 5 godina

Ауууу ... овде од Делија ни корова, али зато.. колико се мортаделија јавило.

za 6 meseci ako ne osetite boljitak odlazim-AVe 2012-te...beeee bebe...

pre 5 godina

E pa nije vam to napredna banana liga nego evropa bato tako da uživajte sada huligani pokraj malih ekrana...

милорад

pre 5 godina

Правила постоје да се поштују. Још на стадиону ми је било јасно да ћемо бити кажњени. Није ми јасно да неко ко каже да воли клуб да дозволи себи да направи преступ за кажњавање. Знало се и да уфа једва чека да нас казни и опет смо им дали повод.

Bg

pre 5 godina

Ajde sada Srbujte i zalite se kako druge ne kaznjavaju. Gospodo naucimo se gledanju u svoje dvoriste i ocistimo ga i dovedimo u red. Necu da budem taoc sacici narkomana i placenika. Na stadionu se peva i skandira Zvezdi i nikom drugom. Manimo se Mladica Kosova Grcke Rusije gledajmo fudbal... Ko hoce da daje podrsku navedenima neka idu na ulice i tamo neka trazi pravdu. Gledam Zvezdu od 1975 i taj Sever je bio pakao za gostujuce klubove. Sada se cuju neke zalopojke i naricaljke i to nisu navijaci Crvene zvezde.

Kobster

pre 5 godina

uefa=mafia
(Czv, 10. avgust 2018 16:48)

U jednom komentaru sazet nas mentalitet. Znaju se pravila, nasi "navijaci" ih stalno krse, i onda opleti po uefi jer je klub popio kaznu. Ne daj boze da se osudi bagra koja stalno pravi probleme i sprecava normalne navijace da gledaju fudbal.
Potajno mi je drago sto su nas kaznili i mislim da treba da nastave u istom ritmu, jer je to jedini nacin da se natera nas klub da uvede red na tribine.

pn

pre 5 godina

Daj nek Terzić dovede nekog Bošnjaka ili još bolje Hrvata, pa da padne neki bojkot. A mogao bi i Čović isto, čisto da se ni u Pionir ne vraćaju.

brr

pre 5 godina

Ti vaši navijači moraju shvatiti da UEFA odlučuje što želi. Ako na stadionu ne žele majice s Miki Mausom, onda je zabranjeno. Nitko ne tjera Zvezdu da se natječe u uefinim natjecanjima. Dakle, ako kažu da ne žele ćuti ni K od Kosova na tribinama, onda ne žele. Šta se inatite? Još bolje- kome se inatite?

zemunski kej

pre 5 godina

Ove Delije su katastrofa navijaci, Najsimpaticniji su bili njihovI prethodnici koje smo zvali CIGANI koji nisu pisali politicke parole vec samo lemali Torcidu i Bad Blue Boyse,povremeno i Grobare,

Molder

pre 5 godina

Sramota...i to zbog nekih idiota sa tribina!!Pa koliko ljudi nema leba da jede i kao,zivi se bedno u Srbiji a nasi slepci od klubova placaju Evropi svake godine stotine i stotine hiljada evra i cega sve jos ne!Jadno

Miloš Ilić

pre 5 godina

Možemo mi da razapnemo transparent UEFA MAFIA i izvan stadiona, a iznad severne tribine, i da se vidi na svakoj utakmici bilo da na njoj ima ili da nema publike, pa da vidimo onda koga će i na osnovu čega da kazne!
UEFA-MAFIA !!!
(KRIGER, 10. avgust 2018 18:39)

Moj pokojni otac je govorio da je inat loš zanat. Šta misliš, da li je bio u pravu?

Vraga

pre 5 godina

Ode jedan Kafu na kaznu jer za toliko ce otprilike ostati uskracena para Zvezda od neprodatih karata zbog ove kazne.Bravo za "navijace"

Kole

pre 5 godina

Pohapsiti sve takozvane vodje severa.Bezobrazluk. Sta njima treba politika. Samo unistavaju ugled kluba. Svaki put sam na istoku. Zatvorite samo sever.

Sejn

pre 5 godina

Tako je, od prosle sezone i grupne faze su nas upozoravali za zakrcivanje prolaza, odgledao sam sve 3 evropske utakmice ovog leta, Zapad ok, Istok ok ali naravno Severu niko ne sme da se zameri, tamo naravno kao u kosnici. Zato sad gubitak u ulaznicama od jedno 1-1,5 eura + gubitak podrske.
Dzabe pozitivne vibracije iz kluba u smislu uspeha u Evropi, prodaju igraca, dovodjenju kvalitetnih pojacanja i sve to, kada Narko Severu niko ne sme da se suprotstavi. Zivo me interesuje da li ce neko iz kluba da osudi navijace sa Severa sto odmazu klubu ili ce kao i uvek da prebace odgovornost na UEFU i kako mrze Srbe bla bla ......

misa

pre 5 godina

Cinjenica je da ne umeju da organizuju jednu prostu utakmicu i obezbede minimum. Neka lepo zatvore stadion na godinu dana pa iz pocetka u prvi razred dok se ne nauci kako se to radi.

Aleks

pre 5 godina

Kada ce da se iskorene te grupe? Ja zbog njih ne idem na utakmice vec 10 godina, a tek ne mogu da zamislim da povedem sincica!
Nije uefa mafia vec ocigledno neko drugi!

Mad4Red

pre 5 godina

Zovite ove sa Kosova da vam pomognu da plate kaznu ne daj bože koliko štetite klubu!!! Neverovatno, 90 minuta ne pevate klubu nego pevate Kosovu... Ostavite Kosovo za domace prvenstvo a za Evropu pesme samo za Zvezdu!!! Ne daj boze!!!

igop

pre 5 godina

Tako i treba!
kad ce navijaci nauciti da kosovo, mladic, srebrenica itd... nemaju ama bas nikakve veze sa fudbalom?!?!?
Kada to nauce i pocnu da navijaju za svoj tim i pevaju pesme posvecene Zvezdi i njenim igracima, nece biti ni kazni. Pravila su vrlo jasna i samo mi uvek trazimo neku teoriju zavere u svemu...

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

S jedne strane mi krivo sto normalni ljudi nece moci da prate Milojevu ekipu. S druge mi drago sto se pokazalo da nije Omic neprijatelj Zvezde vec upravo oni koji su ga terali. Ma meni od one "Pravde za Urosa" sve jasno.

@lex@

pre 5 godina

Prestao sam da budem "delija" onog trenutka kad su isti zbog Uskrsa organizovano bojkotovali odlucujuci derbi na JNA a koji je mogao da donese titulu. Od tada sam Zvezdas. Najgore mi je bilo sto je ovakvu odluku stetnu po klub poslusao ogroman broj navijaca i sever je ostao prazan. Razocaran, utakmicu sam gledao na zapadu JNA. Jos tada je ova interesna grupa pokazala da joj klub nije na prvom mestu vec neki svoji interesi, politicki i verski. Pravoslavac sam, Srbin, ali za to postoji Crkva, a stadion je za sport. Ova kazna je samo pokazatelj koliko su oni i svi ostali koji su pevali "ko ke skace taj je si...r" i sl GLUPAVI a ne neke patriote. Osnujte lepo stranku pa mitingujte. Ali ova kazna nece biti nista u odnosu na onu, hipoteticki, ako bi usli u LS i prva utakmica bila sa Realom, Barsom ili slicno a nijedan pravi navijac nece moci da bodri svoj klub protiv ovakvih protivnika a to je cekao 25god. A da ne pricam o finansijskom gubitku za klub koji duguje 25m a morao je da plati dobrog igraca cak 1mil. Za ovo je jedini lek da Miloje kaze sledeci put, kad se ovako nesto desi ja momentalno idem sa klupe a da ga u tome podrze i svi graci. I Vujadin i svi oni koji su "ljubimci" ovih glupana sa sipke. Kako se ne bi javio neki pametnjakovic i osporio moje pravo da uopste komentarisem glupane, samo cu reci da sam i ja bio jedan od njih 20god pa kao takav moje pravo da ih kritikujem je nesporno. Nijedan od njih ne voli Zvezdu vise od mene i to nikom necu priznati, sta vise, njihova dela govore sasvim suprotno. Da je srece pa da ova kazna otrezni ove sa zapada i istoka, pa sledeci put kada ih glupani budu prozivali da zajedno sa njima pevaju izvizde kao tudju himnu. Na zalost, sve ce ostati isto. Zvezdo izvini ali glupih je carstvo nebesko.

Mirko

pre 5 godina

A tek na red treba da dodje "flasica" koju je neki pametnjakovic ubacio u teren protiv Spartaka. Prodaju vise karata nego sto je kapacitet

Cxevu

pre 5 godina

Auuu, posredna kazna od preko milion evra, jos ako udju u LS nekako i prva utakmica npr Juventus...

2 utakmice x 50 000 ljudi x 12e karta = 1 200 000e kazna.

Cica mica i gotova prica

pre 5 godina

Ja bih sad isao i namjerno pjevao pjesme o Ratku Mladicu pa makar klub kaznili izbacivanjem iz takmicenja :P
(Bosanac, 10. avgust 2018 16:53)

Pa zbog takvih kao ti nam i ide ovako u drzavi i sportu, a kako stoje stvari tesko cemo to da promenimo.

Sve doce na naplatu

pre 5 godina

Zato sto smo bili pod prismotrom uefe! Grac i sparta su napravili vece ekcese, ali oni nisu kaznjavani vec x puta od pirotehnike, prolaza, tucha... kad uz to dodas da su to svabe koje donose odluke, a mi plebs, pa im se jos i nag...uzimo.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Mi sa se zahvalimo ovoj UEFA-i, daleko bilo da igramo tu Ligu šampiona, pa da nam uleti Real Madrid ili Klopov Liverpul da nas naguze na sred Marakane 0-10, jel se neko seća Maribora protiv Liverpula 0-6, pa oni se šetali tamo, sprda li se, da li gol kad su hteli, ko će čuva Salaha i Manea, ne daj Bože, Šaćiri da nas ponižava na sred naše svetinje, kud ćemo, bre u nekošeno, treba vam 12 miliona evra koliko se plaća to učešće u LŠ u grupnij fazi i to ponižavanje, pa Terziću stvori igrača za te pare, evo Dinamo, rupe kako sami kažu za Benkovića uvaljuju direktno u premijer ligu, ali za 13 miliona, ali ne evra, nego funti, skokni do mamića pa ga pitaj kako to, na koju foru...što kaže naš narod ko pita ne skita !!!

Balkanski špijun

pre 5 godina

72.000 evra + 80.000 karata, prosek po karti 1000 din, znači još toliko, a vidi o koncu i plasman u LE...
Tuga... I hvala... Kosovu.

Šta ti dečko radiš?

pre 5 godina

Ili kad prođe suspenzija stavite cenu karte od 700 evra sever i jug, 1200 evra istok i 2500 evra zapad. I tako za svaku utakmicu. Pa ako se maloumnicima isplati, isplatiće se i klubu.

Neplivač

pre 5 godina

536

@ Nece ih ni kazniti. Kao ni Spartu Prag. Nisu Srbi jbg... 
(ssssss, 10. avgust 2018 18:04) 

Ok,cak i da se slozim sa tobom da nas Uefa mrzi jer smo Srbi a druge voli i privileguje,postavlja se logicno pitanje,zbog cega nasi klubovi hrle da igraju po svaku cenu takmicenje ciji nas organizator mrzi i ponizava?? Zar to nije mazohizam? Ako je tako kao sto kazes lepo nasi klubovi napuste Uefa takmicenja i to je to,igramo samo nasu ligu i kup gde se svi medjusobno volimo i svima lepo
(Admiral, 10. avgust 2018 18:55)

Ne volimo se mi Srbi ni međusobno

sele

pre 5 godina

i sta je tu uefa kriva stalno nas opominju a neki majmuni kojima je mesto u dzungli stalno prave iste scene pomogli ste klubu svaka cast sta treba vise kolko treba da nas kazne da neko shvati da nisu jaci od uefe

SUPERMAN

pre 5 godina

Pa ljudi moji dokle ce ovo vise ici, sta da kojim slučajem izbacimo Trnavu i Red Bul, u prvom mecu ls navijaca nece biti, a mozda taj mec bude sa nekim velikim klubom, isti slučaj za le,jednostavno ako se ovo bude ponovilo zatvoriti sever do kraja sezone, drugačije se nece opametiti,pa ovi divljaci su naneli toliko sete klubu da je to prosto neverovatno.

Analiza-anamneze

pre 5 godina

Jos je teze sto ovde medju komentatorima ima onih koji ce u buducnosti praviti nove incidente i zbog kojih ce njihov klub snositi nove i zasce kazne . (Isto vazi i za Partizan).

ivanakis

pre 5 godina

E sad kad smo ovoliko love izgubili,zacepiti narednih godinu dana kartu za sever 1500 dinara za svaku tekmu dok ne isplate sve!!!Sramota!!!!

Hogar

pre 5 godina

Bravo. Trebalo je 5 godina da zabrane da ovi iz pećine budu upućeni da nikog ne interesuje ni Kosovo ni Mladić u Evropi, da je stadion mesto gde se igra fudbal i gde navijači pružaju podršku svom klubu. Kao navijač se "zahvaljujem pećinskim ljudima što su pomogli svom i mom klubu."Još Terziću da dam savet MOLIM TE DOVEDI U KLUB NEKOG OMIĆA, pa makar imao i dve leve noge pa da ovi pećinski ljudi bojkotuju i fudbalske utakmice ionako pevaju kao dečji hor kolibri.

alergolog

pre 5 godina

Mislim da je ipak UEFA kriva zbog toga što su "navijači" pevali "rodoljubive " pesme na tribinama stadiona. Zato što, kao i Koštunica, nisu obavešteni da je, stadion, pravo mesto za takve izvedbe. E baš su rasisti ovi iz UEFA.

Пазарац

pre 5 godina

ова казна иде равномерно на душу и Делија и Звездаша...јер смо кажњени и због парола о Косову а и због закрчених степеница(а поред Севера увек су закрчене степенице и на истоку и западу)!!! Ако је тешко регулисати степенице у ,,копу" какав је проблем то урадити на осталим странама стадиона. Свест нам је на ниским гранама, и код хулигана а и код нормалног света

Urox

pre 5 godina

Ako i treba nqm tako... Znaju sta se ne sme i oni opet.... Idi bre na Kosovo pa brani... A ne dodjes na utakmicu popijes deset piva, naduvas se, gadjas protivnicke igrace pevas o Kosovu a posle odes svojoj kuci izvalis se u krevet i boli te uvo i za Kosovo i ostalo... I evo klubu steta... ZAMISLI udjes u ligu sampiona prvi mec protiv PSG, a ti zbog nekih ljudi sa poremecajem nemas publiku da podrzi igrace

bgd

pre 5 godina

Dodje mi da prznam Kosovo, da bi neki sa šipke prestali sa stvarima koje nemaju veze sa ljubavlju prema našem klubu.. Zbog njihovog stava ne mogu ostali da gledaju utakmice, a nije nam profesija da pratimo klub..

Jeremija

pre 5 godina

Kazna nije visoka. Moglo je da bude i isključenje iz evropskih takmičenja. Ako vlast Srbije nema snage da se obračuna sa huliganima, UEFA ima.

aleksandar.veliki

pre 5 godina

I posle dodje maloumni klinac, kome su ovi sa severa isprali mozak, pise ovde i po internetu komentare tipa to su principi, mafija nas kaznjava zbog stepenista i slicno a direktno su ti, isti, ostetili klub za milion i vise evra. (2 utamice plus kazna).
To je sve bez kesa koji se daje dilerima direktno kako bi podrzavali klub, zatim razbacivanje para na koreografije i pirotehniku (inace zabranjenu pa na to dodatne kazne u nasoj ligi) i naravno na monopol koji drze dileri na prava za koriscenje imena CZ gde smo oni smeju da stampaju majice, salove itd , pa posle prodaju po pijacama i tako indirektno umanjuju Zvezdinu zaradu za minimum 5 milki godisnje!!!!!!
Da ne spominjemo ugradnju u transfere i "menadzerkse usluge" igracima, kao i ostale nelegalne radnje .

Jbt, nije ni cudo sto brane "SVOJE STAVOVE" zivotima ali ja bih skrenuo paznju klincima da se ne loze i da ih ne slusaju a jasno se vidi da su u sve manjem broju i to je za pohvalu.

Nekad nas je bilo toliko da nismo svi mogli stati na sever ni u prvenstvenim utakmicama a sad ih se skupi saka jada.

Na kraju, taj isti klinac , odgledavsi par utakmica, komentarise i ocenjuje prelazne rokove i buni se sto ne dovode igrace od milion evra plate jer smo toboz zaradili u LE a njihove "gazde" kostaju klub par milki godisnje. Direktno ili indirektno ...

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Sada lepo treba da se vlasnici pretplatnih karata udruže i tuže klub zbog propusta, jer nisu u mogućnosti da gledaju utakmice za koje im važe propusnice.
(DEKI BGD, 10. avgust 2018 16:51)

A onda njih klub protiv-tuzbom zbog izgubljenog profita jer su se ponasali kako su se ponasali. Pa svakome kazna po par hiljada evra.

zex

pre 5 godina

Nema sta, dali smo autogol. Imali smo realne sanse da udjemo u Ls, sada su one umanjene.Male su sanse i da pobedimo Olimpiju. Danas svi igraju fudbal i kao sto rekoh pre koji dan, vrlo verovatno necemo u evropu a blizu smo itekako. Cak i da udjemo, klub ce biti uskracen za nekih 60000karata koje bi prodao da su uslovi normalni.Nemogu da shvatim da su huligani jaci od drzave.Nemogu da razumem to, dokle bre vise ma.. mu j...m?

Marko

pre 5 godina

Kad bi ovi sa tribine proveli vremena na Kosovu koliko pevaju o njemu na utakmicama, mozda bi nas dole i bilo.
Samo ne znam sta vise treba da se desi da se idioti sklone sa sportskih arena gde politici nije mesto.
A za ove sto se pitaju sta ce biti sa Sturmovim navijacima, verovatno novcana kazna, jer im je ovo verovatno prvi prekrsaj dok je nama 100. u poslednjih 15 godina. Ne budite licemeri.

Miloš Ilić

pre 5 godina

Zanima me sta ce Graz da dobije...
(haylee, 10. avgust 2018 16:59)

Šta ti imaš od toga i da ih sve pohapse?

Je l si zaboravio šta kaže naš narod - U se i u svoje kljuse.

Sasa

pre 5 godina

Losa organizacija i ove i svih prethodnih utakmica! Sva mesta su numerisana, karte su numerisane. Protiv Arsenala prosle godine, sramota. Delile se karte sakom i kapom i na kraju zbog kolapsa u saobracaju i kasnjenja od desetak minuta, nije se moglo ni primirisati tribini! Opet ponavljam! Zao mi je sto je klub kaznjen. Kada UEFA pocne da kaznjava direktore klubova, onda ce to biti ok. Ovako jbg..

VJ

pre 5 godina

To je ta "LJUBAV" prema klubu koju iskazuju tzv 'navijači' iz godine u godinu, praveći 'račune' od nekoliko desetina i stotina hiljada evra koje klub mora da plati (tj. narod) i izazivajući reakcije nadležnih tj.kazne pa i kad se dođe blizu nekog uspeha, utakmice se igraju pred praznim tribinama. Bravo!!!

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Zovite Dr. Vuletica da vam pise zalbu hahahaaaaa...
(VECITI SMAJLIC)

...tragedija je u tome, te nije smešno, nego žalosno, taj je profesor na Pravnom fakultetu, ali ne ume da...napiše žalbu !!!

NS

pre 5 godina

Prazno protiv Salzburga zato puno u Salzburgu.Zalice se Zvezda i kazna ce biti smanjena na jednu utakmucu
Ne mogu da shvatim upravu da ne mize da dovede toliki broj redara da napravi red na prolazima.Najveci nered naprave oni koji dodju u minut do pocetka utakmice i oni sednu na prolaz.Zatvoris ulaze pola sata pre pocetka i zavrsis posao

Jova

pre 5 godina

E sad je stvarno gotovo.sad kad treba najvise mi ga upropastili skroz.ljudi moji ako nesto i neko jedva ceka da nas kazni mi sve gori.umesto pesme i podrske igracima mi pevamo kosovu i mladicu.zasto bre?dodjemi da iskocim iz sopstvene koze.hvala vam braco navijaci

Grdoje

pre 5 godina

Koga briga? Niti navijaci placaju niti rukovodioci... Bole ih.. Niti im sta znaci prihod od ulaznica ( sitno je to a ionako veci deo ide navijacima).
Samo jako i ne obaziri se slucajno.
Ima ko ce da plati...

theinternetmaster

pre 5 godina

I meni je drago, jer mi kao narod ne zaslužujemo bolje. Sad ću lepo da gledam na tv-u, u tišini, kao da sam u pozorištu... Za bolje nismo....

banja luka

pre 5 godina

Bravo Delije. Bravo. Sad sljedecu opet nastavite po svome pa neka nas kazne jos 5 utakmica. Koga briga za klub i pokusaje da se vrati u Evropu. Vi ste bitni i vasa politika na stadionu, nemoj slucajno da stavove iznosite na izborima, pred Vladom, na ulici...stadion je napravljen bas zbog toga. Bravo Reakcijo.

sava

pre 5 godina

super, sad zbog dvoje, troje “navijaca koji su tek punoletni smo ostali bez tribina. Tuzno je, kako nekoliko budala mogu da sudbinu kluba potpuno iskomplikuju.

Djenka83

pre 5 godina

nadam se da ste zadovoljni kaznom?! Sad pricajte kako UEFA radi protiv nas a vi ste sami doprineli tome. E pa uzivajte sada ispred stadiona!!! Nista od LS i ove sezone zahvaljujuci DELIJAMA SA SEVERA. A mi ostali, pravi, navijaci Crvene Zvezde mozemo samo da zalimo za jos jednom propustenom sansom.

Toma

pre 5 godina

Ovi su spremni da unište klub! Ništa oni ne razumeju, niti to dolazi do njihovih mozgova. Pa oni misle da klub postoji zbog njih.
A nije to samo sever, sve je više neandertalaca i na zapadu.

popokatepetl

pre 5 godina

Veliki rodoljubi a ne dolaze na utakmice reprezentacije,Zvezda im je sve a
reketiraju je i pljackaju decenijama...Sever ne skandira imena fudbalera vec ubijenih kriminalaca i dilera.Najgori neprijatelj bi nam manji stete i sramote napravio od vas BAGRO izdajnicka.Da,da ko prima novac i naredjenja od stranih sluzbi da napravi stetu,haos svom klubu,gradu,zemlji i narodu je izdajnik!!!

vi72

pre 5 godina

Hitno resetovanje severne tribine, nacionalizmu, politikanstvu, uefa mafija i sl. nije mesto na tribinama.Kome se ne sviđa ne mora da dolazi više.Dosta bre više!!!

Delija

pre 5 godina

Ja mislim da mi mozemo biti prva ekipa koja je izborila plasman u LS a iz koje ce da je izbace iako jos nije pocela sve zbog meca u Austriji gde bi bilo pola stadiona DELIJA tako da bice opet skandiranja i koreografija mozda sad o UEFI tako da me ne bi cudilo da nas izbace.Grobari su se smirili ali zvezdini tesko.

FCRS

pre 5 godina

pa vi se onda zapitajte zašto je sever sve prazniji, dok su zapad i istok bili krcati na prethodnoj utakmici.
hvala navijačima što nećemo moći da bodrimo svoj klub u odsudnim utakmicama, a i ako se plasiramo u LŠ nakon dvadeset i kusur godina, prva ta čuvena utakmica biće pred praznim tribinama. bravo. idite na Kosovo pa branite naše ljude, šta ste postigli skandiranjem osim kazni??

neutralni felsh

pre 5 godina

Klinci sa tribina nalozeni “serbstvom“ i politikom..A politicari koji su pujdali narod protiv EU i Amerike, trovali decenijama mozgove njihovim roditeljima mrznjom- sad su ugladjeni evropejci i naprednjaci. Ironija sizofrene Srbije..
(povetarac, 10. avgust 2018 17:07)


kratko i jasno.

turista

pre 5 godina

Ljudi ovo je odluka zbog Suduve, utakmice zadnjeg kola jos nisu bile za zelenim stolom polako fudbalski eksperti. Teorije zavere... Bice kaznjen i Paok i Sturm i svi ostali...

Arena

pre 5 godina

Zatvoriti severnu tribinu, umesto juzne, pa neka se gospoda sa severa uvrede i krenu u bojkot i resen problem. Pitam se samo kolika budala neko treba biti, da pri rezultatu 3:0 na desetak minuta do kraja svesno pokrece pesmu za koju se unapred zna da ce nam isprazniti stadion u nekom buducem mecu.

Otac Makarije

pre 5 godina

Bio sam na Trnavi.Na istoku. Bačena je flaša i nekoliko upaljača. U normalnoj državi bi kamere sve zabeležile. Odgovorni bi bili gadno kažnjeni... Redar moli stoku da se skloni sa stepenica. Niko ga ne konstatuje. Inače, redar ima oko 18 god. i ostatak utakmice je buljio u svoj smartfon. Mogao si bojler da baciš...
Ma koliko se klubovi uvlačili huliganima, DRŽAVA ne postoji, niti zakoni... Pre nekoliko godina se pojavi lik sa zastavom Seltika na kojoj piše IRA, doživotna zabrana ulaska na Seltik park. E to nama treba...
Sve u svemu, uz pesme o Ratku Mladiću protiv Suduve, ne znam šta očekivati,? Hoće li Država doneti zakon o bezbednosti i ponašanju na utakmicama? I kome to nije u interesu da stadioni i dvorane budu bezbedna mesta?

rdagoljub

pre 5 godina

To sto ce Crvena zvezda dobiti kaznu treba da se zahvali dobrim takozvani navijaci c.zvezde.Ima navijaca koji mrze svoj klub i zato se tako ponasaju.Daj da se opametimo pa da lepo se ponasamo kao engleski naviјaci na utakmicama.

f

pre 5 godina

I posle ti "navijači" daju sebi za pravo da osuđuju loše igre ili rezultate kluba, a oni klubu nanose više štete nego bilo ko drugi. Ovo se odnosi na oba naša kluba godinama.

бандит

pre 5 godina

шта ће тек бити после флаше против Трнаве? Иначе, флаша је бачена са истока ал то је мање битно сад.

Tosha 89

pre 5 godina

Tuzno, ali tako nam i treba. Stalno nas opominju za iste stvari i nikako da se opametimo. Veliki sam patriota i zvezdas, ali na stadionu treba biti mesta samo za sport i nista vise. Kazna je realna, ostaje zal sto ce ovi momci da biju vazne bitke za Evropu pred praznim tribinama, a zasluzuju veliku podrsku..

Посматрач

pre 5 godina

Нису само клубу, па те силне казне плаћамо сви ми, ДОСТА ВИШЕ!! Не битно за кога навијам, нећу да се кроз мој порез финансирају ни ЦЗ ни П, нити било ко сличан!

Kole

pre 5 godina

Bravo za UEFA! Odrastao sam na Severu i volim Zvezdu. Navijaci Zvezde ne dozvolite huliganima da dele lekcije iz patriotizma na stadionu!!! To sto oni rade nema veze sa patriotizmom to je za njih BIZNIS.

povetarac

pre 5 godina

Klinci sa tribina nalozeni “serbstvom“ i politikom..A politicari koji su pujdali narod protiv EU i Amerike, trovali decenijama mozgove njihovim roditeljima mrznjom- sad su ugladjeni evropejci i naprednjaci. Ironija sizofrene Srbije..

Vožd

pre 5 godina

Isto kao ovi drugi prošle sezone.. Ni jedne ni druge Vrhovnik nije u stanju ( ne želi) da "reši"..

Gubici: stotine hiljada evra. Brijanje na suvo. Sve zbog zaštićenih delikvenata..

Ne vidim da ijedan opozicioni političar obećava njihovo dovođenje u red. Dok se to ne desi, ne pada mi na pamet da glasam za bio koga.

Dado

pre 5 godina

Iskreno od delija nema glupljih navijaca u Evropi. Moji ste ali ovakvi potezi su maloumni. Teraju inat sa organizatorom LS, dobro nas ne izbace skroz iz takmicenja.

Saguenay Lac St-Jean

pre 5 godina

Ako licemeri sa Severa koji jos zive u 1992 i pevaju folklorne pesme koje vise ni Baja Mali Knindza od blama ne bi pevo, ne vole UEFU, zasto jednostavno ne bojkotuju Zvezdine evropske utakmice. Ako ti je UEFA mafija, pa ostani brale kod kuce i to je to.

Mikica

pre 5 godina

Jednom zauvek treba prekinuti politicke pretstave na stadionu! Te svinjarije ostavite za ulicu, parkove i tamo gde ne razaraju drustvo!

Kanidja PG

pre 5 godina

Neka se drugi raduju ima ih dosta.
Tako se za klub ne navija,čekala se sitnica.Flaša protiv Trnave čeka epilog i revanš sa Trnavom
Čemu služe tolike kamere na stadionu,redari i slične službe?
Kvalitet je važan na terenu sad se pokažite.Sezona staje u narednih 20 dana.

dex

pre 5 godina

Nusta sporno, upozoreni smo jedno 1000 puta. Na uslovnoj smo od otprilike 2000-te. Pre utakmice smo upozoreni, i ne, vodje i ovo stado ovaca njihovo su pametniji. Idemo dalje, ocekujem na sledecoj utakmici parolu UEFA mafija, pa da nas izbace. Kakvi intelektualni kapaciteti vode navijanje, nije ni cudo.
Sto se tice Graca, sacekajte da vidimo kaznu. Ispraznice i njima tribinu zasigurno.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Onaj koji postavlja raznorazne Kokeze i Vazure na mesta koja im nipočemu ne pripadaju i koja su 1 000 kilometara deleko od njihovih sposobnosti i intelektualnih kapaciteta mora da zna, pa imao taj i 95%, a ne 55%, da ovom narodu, takvom negativnom selekcijom, nanosi neprocenjivu i nenadoknadivu štetu !!!

Delija Helsingborg

pre 5 godina

SEVERNA TRIBINA naseg stadiona je postala glavno mesto sa kojeg nas predsednik salje poruke putem koreografije.To nisu pravi navijaci.Pravi navijaci nikada nece nauditi klubu.Kad je najvaznije ostave klub po ko zna koji put na cedilu,i niko nece iz fudbalskog kluba da izadje i kaze kako nam “takvi navijaci”ne trebaju,nego ce opet UEFA biti kriva.Protiv CSKA iz Moskve nam dozvolise da igramo pred navijacima iako nam je stadion bio suspendovan,ali KRETENIMA nikad dosta.

SM

pre 5 godina

Ako vas grobari hrabre i cestitaju vam, a normalni navijaci kude, mislim da bi trebali da ukapirate da gresite puno skoro svaki put. Problem je sto ne uzivate u utakmici vec morate svaki put da pravite gluposti a znate da cete nastetiti svom klubu. Koliko dobrih igraca je moglo da igra za nas, koliko klinaca bi dobilo stipendiju na akademiji, za sav novac kada se skupi od kazni zbog upornog loseg ponasanja. Budite smekeri sad, skupite novac, pomognite svom klubu, i sledeci put pamet u glavu.

milke

pre 5 godina

Pa nek je Terzic plati iz svog dzepa. On je kriv za haos koji vlada na tribinama...ali...malo morgen...nista bas nista se nece promeniti.

Zvezdas

pre 5 godina

Вук

Nije peoblem Kosovo vec Ratko Mladic.Sta sever pokazuje pesmama Ratku Mkadicu ilili Kosovu.Sa Zvezdim sam.obisao celu Evropu stigaoni do Tokija ali na utakmice ne idem posle Tokija.Zavladala mafija dileri droge kojima niko iz uprave ne sme da se suprostavi.Finansiraju njihove aktivnosti, putovanja

ljupce

pre 5 godina

procitao sam sve komentare i jedan deo ljudi ocigledno nikad nece shvatiti neke stvari.mnogi od nas nisu na stadionu jer nemaju vremena,novca,obaveze,posao ili mogucnost prevoza da se dodje,ali to ne znaci da manje volimo klub od ovih koji su na tribinama.ljudi koji nazalost ne dolaze na stadion ne kostaju zvezdu kao ovi koji dolaze.stavite na papir pa cete videti da je manja steta nego sa ovima koji se kunu u "ljubav prema klubu".kad se tribine dovedu u red,tada ce i na utakmice domaceg prvenstva dolaziti ljudi.ne bi oni dolazili ni na evropske utakmice,ali imaju zelju da makar tu kad je i karta skuplja dodju i pomognu klub i igrace.citam mnogi pisu o hrvatskim ispadima,navijacima sparte ili austrijancima i pitaju koliko ce njih da kazne.e upravo zbog tog razmisljanja "nebitno sta mi radimo,pogledaj druge koji su gori" nas klub ce vecito da ispasta.onog trenutka kad prestanemo da gledamo druge vac samo nas i interese kluba,onda cemo sa osmehom govoriti "vidi one budale,opet su napravili glupost.trebalo bi da se ugledaju na nas i uce kako mi navijamo".to se nazalost nikad nece desiti zbog pojedinaca koji misle da su veci i jaci od vecine.nekome ocigledno odgovara da zvezda placa kazne i stalno bude u minusu i sve taj neko radi da taj minus sto duze traje umesto da bude klub u plusu.svedoci smo svi koliko jedna sezona dobre igre u evropi digne rejting klubu,a zamislite da ima vise takvih sezona...sa takvim navijacima uzalud...nazalost...

Grejmer

pre 5 godina

Imam i pitanje za navijače koji "brane" Kosovo i Mladića već godinama i zbog kojih nas uporno kažnjavaju: Jeste li ih odbranili? Je li Kosovo slobodno i naše? Je li Mladić na slobodi? Nije, a? Pa u čemu je problem?

Volim i ja vas

pre 5 godina

Kreteni, jedino sto postizu su prazne tribine i kazne.
Vazi i za PAR i CZV.
Skandirajte Karadzicu i Mladicu na Kosovu, ako ste mangupi!

Dragan Lo

pre 5 godina

Zvezda i Partizan treba uredno da igraju pred praznim tribinama. Muka je gledati, odvratno slušati "ratnike" za Srbiju na Beogradskim tribinama i ulicama. Koreografija to zovu u medijima, a bedni klubovi se diče navijačima.

Slavko Komar

pre 5 godina

Tek sledi kazna za gađanje flašom protivničkog igrača protiv Slovaka, popunjene prolaze, Uefa-mafia...ponovljeni prekršaji, pod uslovnom... uhhhh

ninepi

pre 5 godina

E nemojte da vredjate vodje navijaca. Sve su to kulturni momci, preduzetnici i poslovni partneri elite na vlasti, koju nas vasionski narod tako voli i redovno za nju glasa na izborima.

Milos

pre 5 godina

Много коментатора поставља питање шта је то тачно скандирано или приказано на транспарентима што би потпало под дефиницију расизма. Ако потражите на сајту УЕФА видећете да је дефиниција прилично широка али се три тачке посебно издвајају. По дефиницији УЕФА расизам је веровање у супериорност неке расе, религије или етничке групе. По томе је било какво скандирање Ратку Младићу као особи осуђеној за етнички и религијски мотивисане злочине аутоматски расистички иступ. По истоj дефиницији скандирање Косову не би требало да потпада под расизам док год се не помињу Албанци. Не улазим у то да ли је ово исправно или не, али то су правила организације која организује такмичење и самим пристанком на учествовање Звезда је пристала и на правила.

crni_redstar

pre 5 godina

valjda ce bolesni umovi na stadionu konacno shvatiti, ili su toliko tupavi pa nece pomoci. inace Zvezdi nece faliti one zalopojke sa severa i nikad gore navijanje. Prvi put da su nas kaznili, a da su u pravu i da podrzavam to. A klub neka dobro razmisli da li zeli navijace ili huligane.

dzo

pre 5 godina

mene je otac vodio na utakmice i usadio mi ljubav prema zvezdi a ja mog sina jos nisam odveo na zvezdinu utakmicu jer nisam siguran sta ce se desiti na stadionu sramota za klub i drzavu

kloki

pre 5 godina

Dokle god je bede u Srbiji bice i narkotika na stadionu.I vlasti koja ne sme da se suprostavi sistemu kriminala koji je sama 3 decenije u nazad pravila da urusi normalan i posten narod koji trpi sve ovo zbog njih! NAMA NEMA SPASA NIKAD!

Zvezdan

pre 5 godina

Zabraniti navijacima na Severu ulaz na svim evropskim utakmicama.Ne trebaju nam ni tada,kad vidimo da u prvenstvenim utakmicama bude po hiljadu navijaca na severu.Ne mogu da verujem koliko rade protiv svog kluba.Kao da ih neko placa da prave nerede.Nema nas nigde od 91 u fudbalu i taman kad nas malo krene oni sto sebe nazivaju "Delijama" hoce da to sve uniste.Pod hitno zabraniti sve navijacke grupe i oterati ih sa stadiona da bi normalan svet mogao doci gledati utakmicu.

Rajko

pre 5 godina

Kako li ce Sturm biti kaznjen posle onoga sa sudijom? Verovatno ce ih katapultirati na Mars! Grobar sam, ali sramotna odluka!
(srle, 10. avgust 2018 16:53)Ma pazi druze,nije ovo sramotna odluka..postoje neki pravilnici koji se ne smiju krsiti..tacno je da se nekom progleda kroz prste ali generalno jednom se mora uvesti neka mjera da se ne ide vise na stetu kluba..i Partizan protiv Zrinjskog sjecam se..i mi i vi po 10 puta smo imali MILION opomena ali ne vrijedi..samo lupati kazne pa jednom cemo se dovesti u red..mozda za 60 godina ali jednom sigurno da!

NoName

pre 5 godina

Zovite ove sa Kosova da vam pomognu da plate kaznu ne daj bože koliko štetite klubu!!! Neverovatno, 90 minuta ne pevate klubu nego pevate Kosovu... Ostavite Kosovo za domace prvenstvo a za Evropu pesme samo za Zvezdu!!! Ne daj boze!!!
(Mad4Red, 10. avgust 2018 17:04)

Ne slažem se. Kosovo ne treba da pominju uopšte. Stadion nije mesto za to. A ovi koji ga ne vade iz usta bi se sutra krili ko miševi po Beogradu ako bi bila neka mobilizacija u vezi Kosova.

Pedja

pre 5 godina

Kako navijači iz drugih zemalja ne prave takve ispade, za koje bi njihovi klubovi bili kažnjavani kao naši klubovi? Oni su svi gospoda, sve po bontonu, šta? 
uefa jeste mafija.
(Piki, 10. avgust 2018 16:54)
Prave u jos nekim banana drzavama i njihovi klubovi budu kaznjeni ali jeste cinjenica da smo mi najgori. Ako Nemac i Englez ne smeju da isticu politicke parole na stadionu onda ne moze ni Srbin. Kad si cuo i video da neko baca petarde, pali baklje, baca flase, novcice i upaljace i istice politicke parole na Alianc areni, Vestfalenu, Emirejtsu, Old Trafordu, Santjago Bernabeu? Uz sve to, nasi "navijaci" i nisu pravi navijaci nego banda kriminalaca koja ratuje na ulici, prodaje narkotike i kontrolise ih nekadasnja Db sada BIA kojoj sluze za dirigovane nerede. Ne bi me cudilo da namerno rade ovo po naredjenju iz sluzbe ne bi li se stalno odrzavala fraza da nas EU, Fifa, Uefa mrze. To ovi drugi ne rade, osim u jos par banana drzava.

doca

pre 5 godina

E sad naci onog majmuna koji je bacio flasu i prebrojati mu sve koske, al sta i ja pisem gluposti kad je cela tribina puna narkomana i dilera koje fudbal uopste i ne zanima, tako nam i treba, sve to smo zasluzili jer smo najgori narod koji postoji

Delija

pre 5 godina

Grobari su isto za rasizam bili kaznjeni ali su se smirili ali ovi nasi ne verujem pevace oni opet i o Ratku a Uefa Mafija Kosovo je Srbija ce sigurno celu sledecu utakmicu kada budemo igrali u Evropi na domacem terenu a u Trnavi ce biti sigurno neka koreografija o Uefi a da ne pricam o Austriji ili Ljubljani zavisi skim budemo igrali tu cemo biti kao domacini tako da nas nove kazne tek stizu:D

Dare

pre 5 godina

Ako, zao mi je samo kluba i igraca.Ali ovi huligani i bagra ne trrba nikada da vide stadiona.Taman prilika da zaradimo nesto, oni uprskaju, i posle se pitaju kao gde su pare. Idioti, sutra da udjemo u LS , bice jedna utakmica bez publike, a znate li koje su to pare za nase uslove?

chema

pre 5 godina

Treba uvesti kao Englezi da pojedincima bude doživotno zabranjen ulaz na stadion, pa ćemo onda da vidimo da li će neko da pravi lom, iskazuje rasizam itd... Ja razumem na ove utakmice u Cipi ripi ligi gde uefu ne interesuje, ali na međunarodnoj sceni, van svake pameti. Svaka čast ili hvala vam što ću gledati neke bitne utakmice preko malog ekrana...

Pera Detlic

pre 5 godina

Svaka cast patriote,upravo ste kostali za sad klub 10720000 eura samo od ulaznica za sledece dve utakmice.Kazna za gadanje igraca Trnave tek treba da stigne,pa vi nastavite na ovaj nacin da navijate za Zvezdu.Godisnje zbog vas ode plata za dva igraca.

normalan svet

pre 5 godina

Eto kad ću da verujem nekom na vlasti: kad očisti fudbal od narko dilera (ali stvarno a ne "sjaši kurta, uzjaši murta) i kad se na pravi način i bez muljanja odradi privatizacija u sportu.

Najrealnije

pre 5 godina

E,sada,neka se ponovo zahvaljuju navijacima na severu,kako clanovi uprave,tako i igraci.Neka trce posle svake utakmice kod njih i neka slusaju njihove stavove i parole i koga smeju a koga ne smeju da dovedu od igraca.Oni su naneli vise stete Zvezdi,nego svi promaseni transferi zajedno.Ako te ljudi lepo opomenu da nesto ne radis jer ces biti kaznjen a ti opet namerno to radis,svestan da ce tvoj klub platiti kaznu a kunes se u svoju ljubav prema njemu,onda nesto nije u redu sa tobom...ili ne volis klub ili si retardiran i ne shvatas situaciju.Ovo pisem kao zakleti zvezdas i to cu biti do groba ali nikad delija i pripadnik te tribine.Ovo isto vazi i za sve navijacke grupe u Srbiji,koje rade po slicnom principu.

milke

pre 5 godina

Ja bi ih izbcio iz svih tkmicenja kad su im huligani vazniji od uspeha. A posebno rado izbacio one koji se dodvoravaju tim huliganima. To bi ja....ali nazalost jos ce dugo huligani i kriminali "voditi"

Dragan

pre 5 godina

Tako je! Tako je! Kao velikom Zvezdašu, srce mi je puno danas. Krenuli smo, konačno, na put oporavka. Iskreno se nadam da će ova kazna, nemogućnost da gledamo plej-of i potencijalnu prvu utakmicu grupne faze nekog evropskog takmičenja, konačno, ali konačno, čak i onim najnevernijim Tomama koji huligane brane staviti do znanja da su huligani i njihova "navijanja" samo šteta za klub. Živim za dan kada će ostatak stadiona zviždati huliganima kada počnu da uzvikuju političke, verske i druge parole. Sport na stadion, politika u skupštinu!

molina

pre 5 godina

Naravno da sam zvezdas i ova kazna je uzasna. Sever je deo Zvezde i uvek ce biti ali definitivno mora da se promeni ideologija, nacin razmisljanja. Svi zele Evropu a sami postavljaju klipove. Ako imas neki stav biraj kada i kako ces ga prezentovati. Ovako znaju da ce klub koji bodre biti kaznjen zbog Mladica, zbog politickih stavova o Kosovu, zbog Uefa mafija, ali ne, oni tvrdoglavo kao teraju svoju pricu koja klub i previse kosta. Da li oni posle kazne dodju u klub da se izvinu, da li pricaju sa nekim o iznosenju svojih stavova i koja je cena. Umesto da se fokusiraju na bodrenje igraca a ne na svoj prformans koji se jedino njima dopada. Posle pricamo kako nas svi mrze, a lepo ti kazu ne sme to i to, a ti opet isto radis i budes naravno novcano kaznjen plus utakmice bez publike cime igrace lisavas domaceg terena. Znam, oni ce reci da je Kosovo vaznije od neke utakmice. Pa onda organizuj skup na Terazijama a nemoj da dolazis na utakmicu.

Admiral

pre 5 godina

@ Nece ih ni kazniti. Kao ni Spartu Prag. Nisu Srbi jbg...
(ssssss, 10. avgust 2018 18:04)

Ok,cak i da se slozim sa tobom da nas Uefa mrzi jer smo Srbi a druge voli i privileguje,postavlja se logicno pitanje,zbog cega nasi klubovi hrle da igraju po svaku cenu takmicenje ciji nas organizator mrzi i ponizava?? Zar to nije mazohizam? Ako je tako kao sto kazes lepo nasi klubovi napuste Uefa takmicenja i to je to,igramo samo nasu ligu i kup gde se svi medjusobno volimo i svima lepo

molina

pre 5 godina

E da, i ovo, da li ce navijaci sa Severa da mi nadoknade stetu sto kao kupac sezonske karte sledecu utakmicu necu gledati uzivo? Na stadion dolazim iskljucivo zbog Zvezde a ne svojih politickih stavova.

Ognjen

pre 5 godina

Zasluzeno. Sledeci put novcana kazna da bude veca od prihoda (ulaznice, tv prava, nagrade od uefe) pa da vidis kako ce da se resi problem. Nema zarade nema sta da se podeli

duuuuleee savicccc

pre 5 godina

zabole me koliko ce kazniti Sturm ili bilo koga mene zanima kad ce klub dozvoliti pravim i istinskim navijacima da dolaze na stadion a oterati ove tj zabraniti ulaz takozvanim navijacima sto ojadise i klub i nas prave ...resavanje pitanja Kosova ne radi se na tribinama ili pitanje dali je uefa mafija ...to dragi moji vi radite van stadiona i sto dalje da to bude

Cica mica i gotova prica

pre 5 godina

Treba da se zakljuca severna tribina za sve utakmice do daljnjeg, pa neka vide tzv navijaci gde ce. Pun mi je kofer vise njih.

borko

pre 5 godina

A kad za mesec dana stigne kazna za utakmicu sa Spartakom. Baceni upaljaci, flasa, ponovljen prekrsaj jos jednom sa zakrcenim prolazima (ne prastaju ponavljanje istih preksaja) i politicke poruke (ne prastaju ponavljanje, a i za ovo poslednje su najrigoroznije kazne) bice 2 godine suspenzije kao sto sam i rekao pre tri dana ali niko nije shvatao ozbiljno.

Mile

pre 5 godina

Evropske utakmice od danas pa ubuduce samo igrati u prisustvu navijaca na zapadu i istoku.Sever zatvoriti na par godina jer ti navijaci godinama unazad rade protiv svog kluba.

TheMilos

pre 5 godina

Jeste kazna preostra ali dokle god se poredimo sa drugima kako oni za teze stvari dobijaju manje kazne, necemo se promeniti. Kakve god da su kazne treba da gledamo sebe i promenimo sebe ali naravno nama je uvek neko drugi kriv. Meni je od skandiranja veci problem to sto su nam prolazi svaku evropsku utakmicu puni i sto dovodi do nenormalnih guzvi na prolazima i sto zbog tih ljudi ostatak tribine mora da stoji jer ne vidi nista. A te ljude koji stoje na prolazima neko naknadno pusta, verovatno za mnogo manje pare od cene karata i zbog sitnog interesa par redara se ovo desava. Otisli smo u 3 pm kao narod, mnogo smo se pokvarili u poslednjih 10ak godina, i zato nam je tako kako nam je.

Zlatko

pre 5 godina

Samo bez sikiracije! 2 utakmice nisu problem jer ce za onu flasu i onako da budemo izbaceni na bar 2 godine,pa tek onda u nekim kvalifikacijama odradjujemo kaznu ! I sad mogu ovi mozgovi iz uprave i vlasti da se zahvale navijacima!

ključno pitanje

pre 5 godina

Pod hitno sa Severa proterati svaki vid političko-versko-stranoobožavateljskog delovanja. Jedino što me zanima je FK Crvena zvezda. Vaše podržavanje Donbasa, Donjecke republike, bratimljenje sa Grcima, Rusima, uvlačenje Putinu i sl. me ne zanima.
(Peki, 10. avgust 2018 18:03)

Ko da protera?

Mića

pre 5 godina

Pod hitno sa Severa proterati svaki vid političko-versko-stranoobožavateljskog delovanja. Jedino što me zanima je FK Crvena zvezda. Vaše podržavanje Donbasa, Donjecke republike, bratimljenje sa Grcima, Rusima, uvlačenje Putinu i sl. me ne zanima.
(Peki, 10. avgust 2018 18:03)


Kao navijač Partizana u potpunosti se slažem sa tobom...isterati politiku i političare sa stadiona i iz fudbala...imaju partije i skupštinu pa nek tamo šire parole...a "navijači" sa severa i juga da prestanu da koriste politiku kao sredstvo ucene da bi ostvarili svoje lične ciljeve!!!

rango_unchained

pre 5 godina

Navijam za partizan, ali mi je nekako zao, jer se isto moze desiti i nama(i dešavalo se)... moroni sa tribina upropastavaju sport, dokle vise?

bmiles

pre 5 godina

A sad lepo katanac na Sever,pa sve te kobojagi navijace da plate kartu pa nek vide kako je to!To oterati vec jednom sa stadiona,oni nisu navijaci oni su cir Zvezde,i vreme je da se oteraju sa pa nek divljaju ispred Skupstine,pa da ih najzad ova vlast malo razbuca ionako su na njihovm platnom spisku!Ukinuti im sve,besplatno gledanje,vodjenje na utakmice,predstavnika u Skupstini (moze al da plate clanirinu).