Utorak, 07.08.2018.

13:29

Čudni dani u PL – Fulam potrošio 90 miliona $, Totenhem 0

Povratnici u Premijer ligi Fulam, Vulverhempton i Kardif Siti potrošili su 180 miliona dolara na pojačanja ovog leta.

Izvor: AK

Èudni dani u PL – Fulam potrošio 90 miliona $, Totenhem 0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

mich

pre 5 godina

Poketino je novi Venger, tako ce i zavrsiti, sezone bez trofeja i veciti 3-4 nema tu srece, pritom su mu i kupovine neadekvatne i problematicne Sancez, Orije, Ljorente...

ShoneNI

pre 5 godina

Nijedan klub u Premijer ligi ne pravi pare tako dobro i sigurno kao Totenhem. U tome su majstori godinama unazad. Od svih engleskih timova, oni prave najvece razlike izmedju nabavne i prodajne cene igraca, redovno (samo da pomenem Modrica i Bejla, a ima ih dosta, znamo svi). Napravili su sad i novi stadion, to su ogromne pare, a povrh svega, oni u stvari imaju kompletan i odlican tim. Uostalom, pola reprezentacije Engleske je tu.. Inace, imam utisak da, iako su uvek pri vrhu i prave dobre pare, kao da ih ne zanima da naprave taj presudni veliki korak da zagrizu da idu na titulu. Ne, oni su uvek tu pri vrhu, nikad na samom vrhu, a prave pare bez greske..

Marko

pre 5 godina

Sto se Fulama tice prognoziram im grcevitu borbu za opstanak a Vulvsima lagano ispadanje iz lige jer ako se vratimo u proslost imamo vise primera ekipa koje kad udju iz Championa u Premier ligu potrose brdo novca i dovedu ceo tim,sto je slucaj sa Vulvsima,da kao po pravilu zbog neuigranosti ostvaruju lose rezultate sto dalje rezultira velikom nervozom,smenom trenera i ispadanjem iz lige,setimo se samo QPR od pre par sezona,dok ekipe koje zadrze jezgro tima i dovedu po neko pojacanje na pravim mestima,sto je slucaj sa Fulamom,uglavnom ostanu i ligi. Primer tome iz prosle sezone je Hadersfild. I zato moja prognoza za ovu sezoniu je da ispadaju Hadersfild,Vulvsi i vrlo moguce Njukastl,mada za to trece mesto ce biti velika borba izmedju Fulama,Kardifa,Brajtona,Bornmauta,Votforda,Kristal Palasa i vrlo verovatno Lestera,cenim da ce par bodova da odlucuju o ispadanju i ko bude kuci pobedjivao imace vece sanse za ostanak.
(Dacha, 07. avgust 2018 14:11)

Super agent Mendes ce da napravi haos sa Wolwsima, oni ne da ne ispadaju, vec ce biti najprijatnije iznenadjenje lige, prognoziram jako 8. mesto.

vlada

pre 5 godina

Primera ce biti jos manje zanimljiva. Cak ni El Klasiko nije to bez Inijeste i Ronalda. U Engkeskoj i osrednje ekipe dovode zvucna pojacanja, a u Spaniji? tamo se zna samo Barca i Real, pa ponekada Atletiko zasija i to je to.

gung ho

pre 5 godina

Fulham je još uz to kupio centralnog beka Mawson-a iz Svonzija za 15-20mil funti, koji će sigurno biti starter. Dobar je odbrambeni ali je mlad stoga i pomalo kiksara.

Туп туп

pre 5 godina

Citam juce Bournemouth kupio Lermu iz Levantea za 30 miliona... Ja da sam na mestu ministra finansija ili direktora poreske uprave u Engleskoj, ja bih se pozabavio ovim prelaznim rokom, ovo je klasicno pranje para. Ali, klasicno...
(Granota, 07. avgust 2018 14:59)
Није то прање пара, то је Лерма.

Arch

pre 5 godina

Suludo je da prelazni rok traje mesec dana nakon početka sezone, kao kod nas. S druge strane, ovo PL pravilo može da pravi probleme u situaciji da klub 1 želi igrača a klub prodavac tvrdi pazar. Počne liga klubu 1, javi se klub 2 koji ponudi manju cenu od kluba 1 a klub prodavac pristaje jer mora da živi od prodaje. Ko profitira?
Španci i Italijani. Ko visi? Samo Englezi. Klub prodavac ostaje da tumači narodnu poslovicu "ko hoće veće, izgubi iz vreće." Po meni bi bilo fer da prelazni rok traje do početka kvalifikacija za evro kupove, dakle 1. jul pa onda imaš igrače na koje ćeš se oslanjati a ne da se dešava scena kao sa Radovićem koji u junu dolazi a u avgustu odlazi.

Ivan

pre 5 godina

Siti favorit broj 1,slijedi Liverpul kao favorit broj 2,možda bi Arsenal mogao nešto ove godine ali i dalje su tanki pozadi tako da liga šampiona ove godine a sledeće napad na titulu. Čelzi,trebat će vremena da se naviknu na novi sistem tako da i od njih očekujem da se bore za titulu od sledeće sezone. Totenhem,lijepo će da igraju ali od titule opet ništa,Junajted je daleko,rekao bih završavaju 6 ove godine. Moj poredak Siti,Liverpul,Arsenal,Čelzi,Totenhem,Junajted. Navijam za Arsenal čisto da se zna.

za 6 meseci ako ne osetite boljitak odlazim-AVe 2012-te...beeee bebe...

pre 5 godina

Favoriti već imaju vrhunske igrače,ovi "mali" klubovi da potroše i milijardu teško da ih mogu nekako ugroziti...

Anoniman

pre 5 godina

Nema to nikakve veze.Totenhem ce sigurno biti u top 5 jer imaju strasan tim dok fulham mora da se pojacava jer pl nije kao cempionship.Fulham realno 10 mesto.

room 1408

pre 5 godina

Pa za Tottenham je to normalno.Oni jedini od top klubova iz Engleske(Liverpool,Chelsea,Arsenal,Manchester united,Manchester sity)ne daju svojim igračima velike plate,već ih plaćaju na nivou Stoke Sity,..P.S nisam samo siguran za Kejna,ostali su mnogo,mnogo manje plaćeni u odnosu na igrače iz top klubova,...

Sandzak

pre 5 godina

Kane provala od igraca .. dao 3 penala i 2 ga pogodila lopta i bio najbolji strijelac SP.. a u semi i za 3 mjesto goreg igraca nije bilo ..

dak

pre 5 godina

Junajted je prosle godine dugo bio drugi, iako je po svima lose igrao, tako da ga ja ne bih otpisivao. Siti je izdominirao kao niko ranije, brutalna sezona. Uz Liverpul koji je zategao odbranu i pojacao se dobrim igracima za rotiranje i dugu sezonu, glavni favoriti za vrh. Totenhem ima dobru ekipu, svakoga mogu da pobede, ali znaju da budu jalovi ponekad i zato ni ove sezone ne osvajaju titulu. Imaju oni dubinu ekipe, lepo iigraju, imaju sistem, ali fali jos igraca svetske klase da ih pokrene. Kada ih neko nadtrci, u problemu su. Celzi bez obaveza u LS, sa novim trenerom, ali za njih ce transfer rok trajati do kraja meseca, jer im je pola ekipe u tracevima o odlasku. Nece sve prodati, ali odlazak Azara ili Kantea ce drasticno oslabiti ekipu. Arsenal mi je ovde najneubedljiviji sa transferima, a ostalo mi je sve misterija - sta je Emeri zamislio, kako ce igrati Ozil, Remzi, Lakazet...

Granota

pre 5 godina

Citam juce Bournemouth kupio Lermu iz Levantea za 30 miliona... Ja da sam na mestu ministra finansija ili direktora poreske uprave u Engleskoj, ja bih se pozabavio ovim prelaznim rokom, ovo je klasicno pranje para. Ali, klasicno...

drmr

pre 5 godina

Potrosio je Totenhem pare, doveo je Lukasa Mouru iz Psz za tipa 30 miliona funti.
(Batko pamcenje mu kratko, 07. avgust 2018 14:01)

Moura je kupljen zimus. Nisu doveli niti jednog igraca.

shole78

pre 5 godina

Sasvim normalno, ovi manji klubovi nisu imali igrače za Premijer ligu pa su kupovali.
Tottenham ima sjajan i uigran tim, ove godine će inkasirati 100+ miliona od sponzora i TV prava a ne moraju da kupuju ništa, biće među prva 4 sledeće godine i opet će da inkasiraju 100+ miliona i onda će to već biti cifra za ozbiljna pojačanja. Tako se radi planski i dugoročno.

Retuals

pre 5 godina

Vulfsi i Fulam imaju po nekoliko igrača koje sigurno mogu da prodaju za više para nego što su sada potrošili. Pritom imaju i dobre trenere koju su izgradili timove, pa se realno nadaju da će ovako samo podići vrednost kluba u celini. Imaju priliku da urade isto što i recimo Sautempton i koriste je pametno. S druge strane, Kardif, Brajton i Hadersfild štede pa je samo pitanje trenutka kad će ponovo u Čempionšip.

Totenhem je potrošio prelazni rok na ulaganje u veće plate najboljih igrača što je takođe jako pametno, jer bi ih inače izgubili.

Dacha

pre 5 godina

Sto se Fulama tice prognoziram im grcevitu borbu za opstanak a Vulvsima lagano ispadanje iz lige jer ako se vratimo u proslost imamo vise primera ekipa koje kad udju iz Championa u Premier ligu potrose brdo novca i dovedu ceo tim,sto je slucaj sa Vulvsima,da kao po pravilu zbog neuigranosti ostvaruju lose rezultate sto dalje rezultira velikom nervozom,smenom trenera i ispadanjem iz lige,setimo se samo QPR od pre par sezona,dok ekipe koje zadrze jezgro tima i dovedu po neko pojacanje na pravim mestima,sto je slucaj sa Fulamom,uglavnom ostanu i ligi. Primer tome iz prosle sezone je Hadersfild. I zato moja prognoza za ovu sezonu je da ispadaju Hadersfild,Vulvsi i vrlo moguce Njukastl,mada za to trece mesto ce biti velika borba izmedju Fulama,Kardifa,Brajtona,Bornmauta,Votforda,Kristal Palasa i vrlo verovatno Lestera,cenim da ce par bodova da odlucuju o ispadanju i ko bude kuci pobedjivao imace vece sanse za ostanak.

stručnjak fotelja

pre 5 godina

zašto čudno? jedni ulaze u pl i sasvim je ok da se pojačaju da se nebi odmah vratili odakle su došli. ovi drugi nisu potrošili ovog roka ništa ali su potrošili prošlih na dugogodišnje ugovore...

Frajko

pre 5 godina

Napokon pocinje najuzbudljivija liga na svijetu! Top 6 iduce sezone po meni:
1. Siti,
2. Liverpul,
3. Totenhem,
4. Arsenal,
5. Junajted,
6. Celzi.

SUPERMAN

pre 5 godina

Poznato je da se Totenhem ne rasipa parama i da imaju vec sasvim korektnu ekipu, a sto se tice prodaje igraca ne znam postoji li na svetu klub sa kojim je teze pregovarati od njih.

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

Bice veselo ove sezone. Siti opet prejak.liverpul sve bolji. Arsenal mozda moze i mora vise. Utd je postao dosadna ekipa. Celzi isto sa novim trenerom mozda moze nesto. Fulam se poboljsao, motivisace ih jokan. Bice zanimljivo. Navijace se za arsenal i fulam. Jedva cekam da pocne..

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

Bice veselo ove sezone. Siti opet prejak.liverpul sve bolji. Arsenal mozda moze i mora vise. Utd je postao dosadna ekipa. Celzi isto sa novim trenerom mozda moze nesto. Fulam se poboljsao, motivisace ih jokan. Bice zanimljivo. Navijace se za arsenal i fulam. Jedva cekam da pocne..

Samo kazem

pre 5 godina

Kada se pogleda celokupna prica oko Totenhema deluje mi da je to mozda i najperspektivniji klub trenutno. Pametno trose novac sada za razliku od pre, zavrsili su svoj novi stadion (ili je bas pri kraju), sasvim solidna omladinska skola, mlad i perspektivan trener koji gaji ofanzivan i za oko bas lep fudbal, sastav pun reprezentativaca i svi su relativno mladi (mozda i bili najmladji sastav premijer lige prosle godine ali nisam siguran) tako da se sve radi izuzetno planski, bez nekog srljanja kao pre i za par godina ako ovako nastave bice medju top 5 klubova sigurno u svetu.

Samo kazem

pre 5 godina

Kada se pogleda celokupna prica oko Totenhema deluje mi da je to mozda i najperspektivniji klub trenutno. Pametno trose novac sada za razliku od pre, zavrsili su svoj novi stadion (ili je bas pri kraju), sasvim solidna omladinska skola, mlad i perspektivan trener koji gaji ofanzivan i za oko bas lep fudbal, sastav pun reprezentativaca i svi su relativno mladi (mozda i bili najmladji sastav premijer lige prosle godine ali nisam siguran) tako da se sve radi izuzetno planski, bez nekog srljanja kao pre i za par godina ako ovako nastave bice medju top 5 klubova sigurno u svetu.

room 1408

pre 5 godina

Pa za Tottenham je to normalno.Oni jedini od top klubova iz Engleske(Liverpool,Chelsea,Arsenal,Manchester united,Manchester sity)ne daju svojim igračima velike plate,već ih plaćaju na nivou Stoke Sity,..P.S nisam samo siguran za Kejna,ostali su mnogo,mnogo manje plaćeni u odnosu na igrače iz top klubova,...

SUPERMAN

pre 5 godina

Poznato je da se Totenhem ne rasipa parama i da imaju vec sasvim korektnu ekipu, a sto se tice prodaje igraca ne znam postoji li na svetu klub sa kojim je teze pregovarati od njih.

shole78

pre 5 godina

Sasvim normalno, ovi manji klubovi nisu imali igrače za Premijer ligu pa su kupovali.
Tottenham ima sjajan i uigran tim, ove godine će inkasirati 100+ miliona od sponzora i TV prava a ne moraju da kupuju ništa, biće među prva 4 sledeće godine i opet će da inkasiraju 100+ miliona i onda će to već biti cifra za ozbiljna pojačanja. Tako se radi planski i dugoročno.

stručnjak fotelja

pre 5 godina

zašto čudno? jedni ulaze u pl i sasvim je ok da se pojačaju da se nebi odmah vratili odakle su došli. ovi drugi nisu potrošili ovog roka ništa ali su potrošili prošlih na dugogodišnje ugovore...

za 6 meseci ako ne osetite boljitak odlazim-AVe 2012-te...beeee bebe...

pre 5 godina

Favoriti već imaju vrhunske igrače,ovi "mali" klubovi da potroše i milijardu teško da ih mogu nekako ugroziti...

Retuals

pre 5 godina

Vulfsi i Fulam imaju po nekoliko igrača koje sigurno mogu da prodaju za više para nego što su sada potrošili. Pritom imaju i dobre trenere koju su izgradili timove, pa se realno nadaju da će ovako samo podići vrednost kluba u celini. Imaju priliku da urade isto što i recimo Sautempton i koriste je pametno. S druge strane, Kardif, Brajton i Hadersfild štede pa je samo pitanje trenutka kad će ponovo u Čempionšip.

Totenhem je potrošio prelazni rok na ulaganje u veće plate najboljih igrača što je takođe jako pametno, jer bi ih inače izgubili.

drmr

pre 5 godina

Potrosio je Totenhem pare, doveo je Lukasa Mouru iz Psz za tipa 30 miliona funti.
(Batko pamcenje mu kratko, 07. avgust 2018 14:01)

Moura je kupljen zimus. Nisu doveli niti jednog igraca.

Sandzak

pre 5 godina

Kane provala od igraca .. dao 3 penala i 2 ga pogodila lopta i bio najbolji strijelac SP.. a u semi i za 3 mjesto goreg igraca nije bilo ..

Frajko

pre 5 godina

Napokon pocinje najuzbudljivija liga na svijetu! Top 6 iduce sezone po meni:
1. Siti,
2. Liverpul,
3. Totenhem,
4. Arsenal,
5. Junajted,
6. Celzi.

Туп туп

pre 5 godina

Citam juce Bournemouth kupio Lermu iz Levantea za 30 miliona... Ja da sam na mestu ministra finansija ili direktora poreske uprave u Engleskoj, ja bih se pozabavio ovim prelaznim rokom, ovo je klasicno pranje para. Ali, klasicno...
(Granota, 07. avgust 2018 14:59)
Није то прање пара, то је Лерма.

dak

pre 5 godina

Junajted je prosle godine dugo bio drugi, iako je po svima lose igrao, tako da ga ja ne bih otpisivao. Siti je izdominirao kao niko ranije, brutalna sezona. Uz Liverpul koji je zategao odbranu i pojacao se dobrim igracima za rotiranje i dugu sezonu, glavni favoriti za vrh. Totenhem ima dobru ekipu, svakoga mogu da pobede, ali znaju da budu jalovi ponekad i zato ni ove sezone ne osvajaju titulu. Imaju oni dubinu ekipe, lepo iigraju, imaju sistem, ali fali jos igraca svetske klase da ih pokrene. Kada ih neko nadtrci, u problemu su. Celzi bez obaveza u LS, sa novim trenerom, ali za njih ce transfer rok trajati do kraja meseca, jer im je pola ekipe u tracevima o odlasku. Nece sve prodati, ali odlazak Azara ili Kantea ce drasticno oslabiti ekipu. Arsenal mi je ovde najneubedljiviji sa transferima, a ostalo mi je sve misterija - sta je Emeri zamislio, kako ce igrati Ozil, Remzi, Lakazet...

Arch

pre 5 godina

Suludo je da prelazni rok traje mesec dana nakon početka sezone, kao kod nas. S druge strane, ovo PL pravilo može da pravi probleme u situaciji da klub 1 želi igrača a klub prodavac tvrdi pazar. Počne liga klubu 1, javi se klub 2 koji ponudi manju cenu od kluba 1 a klub prodavac pristaje jer mora da živi od prodaje. Ko profitira?
Španci i Italijani. Ko visi? Samo Englezi. Klub prodavac ostaje da tumači narodnu poslovicu "ko hoće veće, izgubi iz vreće." Po meni bi bilo fer da prelazni rok traje do početka kvalifikacija za evro kupove, dakle 1. jul pa onda imaš igrače na koje ćeš se oslanjati a ne da se dešava scena kao sa Radovićem koji u junu dolazi a u avgustu odlazi.

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

Bice veselo ove sezone. Siti opet prejak.liverpul sve bolji. Arsenal mozda moze i mora vise. Utd je postao dosadna ekipa. Celzi isto sa novim trenerom mozda moze nesto. Fulam se poboljsao, motivisace ih jokan. Bice zanimljivo. Navijace se za arsenal i fulam. Jedva cekam da pocne..

Anoniman

pre 5 godina

Nema to nikakve veze.Totenhem ce sigurno biti u top 5 jer imaju strasan tim dok fulham mora da se pojacava jer pl nije kao cempionship.Fulham realno 10 mesto.

Granota

pre 5 godina

Citam juce Bournemouth kupio Lermu iz Levantea za 30 miliona... Ja da sam na mestu ministra finansija ili direktora poreske uprave u Engleskoj, ja bih se pozabavio ovim prelaznim rokom, ovo je klasicno pranje para. Ali, klasicno...

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

Bice veselo ove sezone. Siti opet prejak.liverpul sve bolji. Arsenal mozda moze i mora vise. Utd je postao dosadna ekipa. Celzi isto sa novim trenerom mozda moze nesto. Fulam se poboljsao, motivisace ih jokan. Bice zanimljivo. Navijace se za arsenal i fulam. Jedva cekam da pocne..

Dacha

pre 5 godina

Sto se Fulama tice prognoziram im grcevitu borbu za opstanak a Vulvsima lagano ispadanje iz lige jer ako se vratimo u proslost imamo vise primera ekipa koje kad udju iz Championa u Premier ligu potrose brdo novca i dovedu ceo tim,sto je slucaj sa Vulvsima,da kao po pravilu zbog neuigranosti ostvaruju lose rezultate sto dalje rezultira velikom nervozom,smenom trenera i ispadanjem iz lige,setimo se samo QPR od pre par sezona,dok ekipe koje zadrze jezgro tima i dovedu po neko pojacanje na pravim mestima,sto je slucaj sa Fulamom,uglavnom ostanu i ligi. Primer tome iz prosle sezone je Hadersfild. I zato moja prognoza za ovu sezonu je da ispadaju Hadersfild,Vulvsi i vrlo moguce Njukastl,mada za to trece mesto ce biti velika borba izmedju Fulama,Kardifa,Brajtona,Bornmauta,Votforda,Kristal Palasa i vrlo verovatno Lestera,cenim da ce par bodova da odlucuju o ispadanju i ko bude kuci pobedjivao imace vece sanse za ostanak.

Ivan

pre 5 godina

Siti favorit broj 1,slijedi Liverpul kao favorit broj 2,možda bi Arsenal mogao nešto ove godine ali i dalje su tanki pozadi tako da liga šampiona ove godine a sledeće napad na titulu. Čelzi,trebat će vremena da se naviknu na novi sistem tako da i od njih očekujem da se bore za titulu od sledeće sezone. Totenhem,lijepo će da igraju ali od titule opet ništa,Junajted je daleko,rekao bih završavaju 6 ove godine. Moj poredak Siti,Liverpul,Arsenal,Čelzi,Totenhem,Junajted. Navijam za Arsenal čisto da se zna.

ShoneNI

pre 5 godina

Nijedan klub u Premijer ligi ne pravi pare tako dobro i sigurno kao Totenhem. U tome su majstori godinama unazad. Od svih engleskih timova, oni prave najvece razlike izmedju nabavne i prodajne cene igraca, redovno (samo da pomenem Modrica i Bejla, a ima ih dosta, znamo svi). Napravili su sad i novi stadion, to su ogromne pare, a povrh svega, oni u stvari imaju kompletan i odlican tim. Uostalom, pola reprezentacije Engleske je tu.. Inace, imam utisak da, iako su uvek pri vrhu i prave dobre pare, kao da ih ne zanima da naprave taj presudni veliki korak da zagrizu da idu na titulu. Ne, oni su uvek tu pri vrhu, nikad na samom vrhu, a prave pare bez greske..

gung ho

pre 5 godina

Fulham je još uz to kupio centralnog beka Mawson-a iz Svonzija za 15-20mil funti, koji će sigurno biti starter. Dobar je odbrambeni ali je mlad stoga i pomalo kiksara.

vlada

pre 5 godina

Primera ce biti jos manje zanimljiva. Cak ni El Klasiko nije to bez Inijeste i Ronalda. U Engkeskoj i osrednje ekipe dovode zvucna pojacanja, a u Spaniji? tamo se zna samo Barca i Real, pa ponekada Atletiko zasija i to je to.

Marko

pre 5 godina

Sto se Fulama tice prognoziram im grcevitu borbu za opstanak a Vulvsima lagano ispadanje iz lige jer ako se vratimo u proslost imamo vise primera ekipa koje kad udju iz Championa u Premier ligu potrose brdo novca i dovedu ceo tim,sto je slucaj sa Vulvsima,da kao po pravilu zbog neuigranosti ostvaruju lose rezultate sto dalje rezultira velikom nervozom,smenom trenera i ispadanjem iz lige,setimo se samo QPR od pre par sezona,dok ekipe koje zadrze jezgro tima i dovedu po neko pojacanje na pravim mestima,sto je slucaj sa Fulamom,uglavnom ostanu i ligi. Primer tome iz prosle sezone je Hadersfild. I zato moja prognoza za ovu sezoniu je da ispadaju Hadersfild,Vulvsi i vrlo moguce Njukastl,mada za to trece mesto ce biti velika borba izmedju Fulama,Kardifa,Brajtona,Bornmauta,Votforda,Kristal Palasa i vrlo verovatno Lestera,cenim da ce par bodova da odlucuju o ispadanju i ko bude kuci pobedjivao imace vece sanse za ostanak.
(Dacha, 07. avgust 2018 14:11)

Super agent Mendes ce da napravi haos sa Wolwsima, oni ne da ne ispadaju, vec ce biti najprijatnije iznenadjenje lige, prognoziram jako 8. mesto.

mich

pre 5 godina

Poketino je novi Venger, tako ce i zavrsiti, sezone bez trofeja i veciti 3-4 nema tu srece, pritom su mu i kupovine neadekvatne i problematicne Sancez, Orije, Ljorente...

Frajko

pre 5 godina

Napokon pocinje najuzbudljivija liga na svijetu! Top 6 iduce sezone po meni:
1. Siti,
2. Liverpul,
3. Totenhem,
4. Arsenal,
5. Junajted,
6. Celzi.

Dacha

pre 5 godina

Sto se Fulama tice prognoziram im grcevitu borbu za opstanak a Vulvsima lagano ispadanje iz lige jer ako se vratimo u proslost imamo vise primera ekipa koje kad udju iz Championa u Premier ligu potrose brdo novca i dovedu ceo tim,sto je slucaj sa Vulvsima,da kao po pravilu zbog neuigranosti ostvaruju lose rezultate sto dalje rezultira velikom nervozom,smenom trenera i ispadanjem iz lige,setimo se samo QPR od pre par sezona,dok ekipe koje zadrze jezgro tima i dovedu po neko pojacanje na pravim mestima,sto je slucaj sa Fulamom,uglavnom ostanu i ligi. Primer tome iz prosle sezone je Hadersfild. I zato moja prognoza za ovu sezonu je da ispadaju Hadersfild,Vulvsi i vrlo moguce Njukastl,mada za to trece mesto ce biti velika borba izmedju Fulama,Kardifa,Brajtona,Bornmauta,Votforda,Kristal Palasa i vrlo verovatno Lestera,cenim da ce par bodova da odlucuju o ispadanju i ko bude kuci pobedjivao imace vece sanse za ostanak.

Sandzak

pre 5 godina

Kane provala od igraca .. dao 3 penala i 2 ga pogodila lopta i bio najbolji strijelac SP.. a u semi i za 3 mjesto goreg igraca nije bilo ..

Ivan

pre 5 godina

Siti favorit broj 1,slijedi Liverpul kao favorit broj 2,možda bi Arsenal mogao nešto ove godine ali i dalje su tanki pozadi tako da liga šampiona ove godine a sledeće napad na titulu. Čelzi,trebat će vremena da se naviknu na novi sistem tako da i od njih očekujem da se bore za titulu od sledeće sezone. Totenhem,lijepo će da igraju ali od titule opet ništa,Junajted je daleko,rekao bih završavaju 6 ove godine. Moj poredak Siti,Liverpul,Arsenal,Čelzi,Totenhem,Junajted. Navijam za Arsenal čisto da se zna.

room 1408

pre 5 godina

Pa za Tottenham je to normalno.Oni jedini od top klubova iz Engleske(Liverpool,Chelsea,Arsenal,Manchester united,Manchester sity)ne daju svojim igračima velike plate,već ih plaćaju na nivou Stoke Sity,..P.S nisam samo siguran za Kejna,ostali su mnogo,mnogo manje plaćeni u odnosu na igrače iz top klubova,...

Granota

pre 5 godina

Citam juce Bournemouth kupio Lermu iz Levantea za 30 miliona... Ja da sam na mestu ministra finansija ili direktora poreske uprave u Engleskoj, ja bih se pozabavio ovim prelaznim rokom, ovo je klasicno pranje para. Ali, klasicno...

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

Bice veselo ove sezone. Siti opet prejak.liverpul sve bolji. Arsenal mozda moze i mora vise. Utd je postao dosadna ekipa. Celzi isto sa novim trenerom mozda moze nesto. Fulam se poboljsao, motivisace ih jokan. Bice zanimljivo. Navijace se za arsenal i fulam. Jedva cekam da pocne..

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

Bice veselo ove sezone. Siti opet prejak.liverpul sve bolji. Arsenal mozda moze i mora vise. Utd je postao dosadna ekipa. Celzi isto sa novim trenerom mozda moze nesto. Fulam se poboljsao, motivisace ih jokan. Bice zanimljivo. Navijace se za arsenal i fulam. Jedva cekam da pocne..

Samo kazem

pre 5 godina

Kada se pogleda celokupna prica oko Totenhema deluje mi da je to mozda i najperspektivniji klub trenutno. Pametno trose novac sada za razliku od pre, zavrsili su svoj novi stadion (ili je bas pri kraju), sasvim solidna omladinska skola, mlad i perspektivan trener koji gaji ofanzivan i za oko bas lep fudbal, sastav pun reprezentativaca i svi su relativno mladi (mozda i bili najmladji sastav premijer lige prosle godine ali nisam siguran) tako da se sve radi izuzetno planski, bez nekog srljanja kao pre i za par godina ako ovako nastave bice medju top 5 klubova sigurno u svetu.

Arch

pre 5 godina

Suludo je da prelazni rok traje mesec dana nakon početka sezone, kao kod nas. S druge strane, ovo PL pravilo može da pravi probleme u situaciji da klub 1 želi igrača a klub prodavac tvrdi pazar. Počne liga klubu 1, javi se klub 2 koji ponudi manju cenu od kluba 1 a klub prodavac pristaje jer mora da živi od prodaje. Ko profitira?
Španci i Italijani. Ko visi? Samo Englezi. Klub prodavac ostaje da tumači narodnu poslovicu "ko hoće veće, izgubi iz vreće." Po meni bi bilo fer da prelazni rok traje do početka kvalifikacija za evro kupove, dakle 1. jul pa onda imaš igrače na koje ćeš se oslanjati a ne da se dešava scena kao sa Radovićem koji u junu dolazi a u avgustu odlazi.

za 6 meseci ako ne osetite boljitak odlazim-AVe 2012-te...beeee bebe...

pre 5 godina

Favoriti već imaju vrhunske igrače,ovi "mali" klubovi da potroše i milijardu teško da ih mogu nekako ugroziti...

drmr

pre 5 godina

Potrosio je Totenhem pare, doveo je Lukasa Mouru iz Psz za tipa 30 miliona funti.
(Batko pamcenje mu kratko, 07. avgust 2018 14:01)

Moura je kupljen zimus. Nisu doveli niti jednog igraca.

dak

pre 5 godina

Junajted je prosle godine dugo bio drugi, iako je po svima lose igrao, tako da ga ja ne bih otpisivao. Siti je izdominirao kao niko ranije, brutalna sezona. Uz Liverpul koji je zategao odbranu i pojacao se dobrim igracima za rotiranje i dugu sezonu, glavni favoriti za vrh. Totenhem ima dobru ekipu, svakoga mogu da pobede, ali znaju da budu jalovi ponekad i zato ni ove sezone ne osvajaju titulu. Imaju oni dubinu ekipe, lepo iigraju, imaju sistem, ali fali jos igraca svetske klase da ih pokrene. Kada ih neko nadtrci, u problemu su. Celzi bez obaveza u LS, sa novim trenerom, ali za njih ce transfer rok trajati do kraja meseca, jer im je pola ekipe u tracevima o odlasku. Nece sve prodati, ali odlazak Azara ili Kantea ce drasticno oslabiti ekipu. Arsenal mi je ovde najneubedljiviji sa transferima, a ostalo mi je sve misterija - sta je Emeri zamislio, kako ce igrati Ozil, Remzi, Lakazet...

Retuals

pre 5 godina

Vulfsi i Fulam imaju po nekoliko igrača koje sigurno mogu da prodaju za više para nego što su sada potrošili. Pritom imaju i dobre trenere koju su izgradili timove, pa se realno nadaju da će ovako samo podići vrednost kluba u celini. Imaju priliku da urade isto što i recimo Sautempton i koriste je pametno. S druge strane, Kardif, Brajton i Hadersfild štede pa je samo pitanje trenutka kad će ponovo u Čempionšip.

Totenhem je potrošio prelazni rok na ulaganje u veće plate najboljih igrača što je takođe jako pametno, jer bi ih inače izgubili.

Anoniman

pre 5 godina

Nema to nikakve veze.Totenhem ce sigurno biti u top 5 jer imaju strasan tim dok fulham mora da se pojacava jer pl nije kao cempionship.Fulham realno 10 mesto.

vlada

pre 5 godina

Primera ce biti jos manje zanimljiva. Cak ni El Klasiko nije to bez Inijeste i Ronalda. U Engkeskoj i osrednje ekipe dovode zvucna pojacanja, a u Spaniji? tamo se zna samo Barca i Real, pa ponekada Atletiko zasija i to je to.

SUPERMAN

pre 5 godina

Poznato je da se Totenhem ne rasipa parama i da imaju vec sasvim korektnu ekipu, a sto se tice prodaje igraca ne znam postoji li na svetu klub sa kojim je teze pregovarati od njih.

shole78

pre 5 godina

Sasvim normalno, ovi manji klubovi nisu imali igrače za Premijer ligu pa su kupovali.
Tottenham ima sjajan i uigran tim, ove godine će inkasirati 100+ miliona od sponzora i TV prava a ne moraju da kupuju ništa, biće među prva 4 sledeće godine i opet će da inkasiraju 100+ miliona i onda će to već biti cifra za ozbiljna pojačanja. Tako se radi planski i dugoročno.

Marko

pre 5 godina

Sto se Fulama tice prognoziram im grcevitu borbu za opstanak a Vulvsima lagano ispadanje iz lige jer ako se vratimo u proslost imamo vise primera ekipa koje kad udju iz Championa u Premier ligu potrose brdo novca i dovedu ceo tim,sto je slucaj sa Vulvsima,da kao po pravilu zbog neuigranosti ostvaruju lose rezultate sto dalje rezultira velikom nervozom,smenom trenera i ispadanjem iz lige,setimo se samo QPR od pre par sezona,dok ekipe koje zadrze jezgro tima i dovedu po neko pojacanje na pravim mestima,sto je slucaj sa Fulamom,uglavnom ostanu i ligi. Primer tome iz prosle sezone je Hadersfild. I zato moja prognoza za ovu sezoniu je da ispadaju Hadersfild,Vulvsi i vrlo moguce Njukastl,mada za to trece mesto ce biti velika borba izmedju Fulama,Kardifa,Brajtona,Bornmauta,Votforda,Kristal Palasa i vrlo verovatno Lestera,cenim da ce par bodova da odlucuju o ispadanju i ko bude kuci pobedjivao imace vece sanse za ostanak.
(Dacha, 07. avgust 2018 14:11)

Super agent Mendes ce da napravi haos sa Wolwsima, oni ne da ne ispadaju, vec ce biti najprijatnije iznenadjenje lige, prognoziram jako 8. mesto.

gung ho

pre 5 godina

Fulham je još uz to kupio centralnog beka Mawson-a iz Svonzija za 15-20mil funti, koji će sigurno biti starter. Dobar je odbrambeni ali je mlad stoga i pomalo kiksara.

stručnjak fotelja

pre 5 godina

zašto čudno? jedni ulaze u pl i sasvim je ok da se pojačaju da se nebi odmah vratili odakle su došli. ovi drugi nisu potrošili ovog roka ništa ali su potrošili prošlih na dugogodišnje ugovore...

Туп туп

pre 5 godina

Citam juce Bournemouth kupio Lermu iz Levantea za 30 miliona... Ja da sam na mestu ministra finansija ili direktora poreske uprave u Engleskoj, ja bih se pozabavio ovim prelaznim rokom, ovo je klasicno pranje para. Ali, klasicno...
(Granota, 07. avgust 2018 14:59)
Није то прање пара, то је Лерма.

ShoneNI

pre 5 godina

Nijedan klub u Premijer ligi ne pravi pare tako dobro i sigurno kao Totenhem. U tome su majstori godinama unazad. Od svih engleskih timova, oni prave najvece razlike izmedju nabavne i prodajne cene igraca, redovno (samo da pomenem Modrica i Bejla, a ima ih dosta, znamo svi). Napravili su sad i novi stadion, to su ogromne pare, a povrh svega, oni u stvari imaju kompletan i odlican tim. Uostalom, pola reprezentacije Engleske je tu.. Inace, imam utisak da, iako su uvek pri vrhu i prave dobre pare, kao da ih ne zanima da naprave taj presudni veliki korak da zagrizu da idu na titulu. Ne, oni su uvek tu pri vrhu, nikad na samom vrhu, a prave pare bez greske..

mich

pre 5 godina

Poketino je novi Venger, tako ce i zavrsiti, sezone bez trofeja i veciti 3-4 nema tu srece, pritom su mu i kupovine neadekvatne i problematicne Sancez, Orije, Ljorente...