Subota, 04.08.2018.

15:45

Partizan na Bešiktaš, Spartak na Genk, Zvezda može u Ljubljanu!

Fudbaleri Partizana igraće sa boljim iz dvomeča Bešiktaš – LASK, ukoliko eliminišu danski Noršelan u trećoj rundi kvalifikacija.

Izvor: AK

Partizan na Bešiktaš, Spartak na Genk, Zvezda može u Ljubljanu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

290 Komentari

Sortiraj po:

Neko iz Banata

pre 5 godina

Lakse do LS nego do LE, a za to je zasluzan Terzic i sve one pobede Zvezde i ostalih klubova u poslednjih 5 godina...oh no, wait!

severac

pre 5 godina

Zvezda ispa od Trnave, a potom i od Olimpije. Spartak je postigao maksimum. Naravno kao i u poslednjoj deceniji u LE samo Partizan. Na zapadu ništa novo.
(tirana 1945., 06. avgust 2018 16:20)

Izasao novi PES?!?

Je l' ga ima na torentima?

bole

pre 5 godina

Ovi nece da prodju dance a vec pricaju o Besiktasu. A pet bodova vec zaostaju za sampionom sveta. 
(Staridz, 6. avgust 2018 16:38)

25 godina posle nas ste videli ušatog...

Paja

pre 5 godina

Trebali biste pisati imena klubova onako kako se ona i izvorno pišu, jer ovako dobar dio ekipa nazivate pogrešno što jako iritira. Nikad Brondbi neće biti Brendbi.

ortodox

pre 5 godina

Lala iz Banata@. Tacno je da bi imali sanse za dva tima u grupnoj fazi, kada bi mogli da igraju i 1. i 2. tim Zvezde. Treci Zvezdin tim moze da igra nasu ligu i bori se za titulu.

Zvezdas

pre 5 godina

ono kad ne znas bilo sta pametnije da kazes pa se setis dogadjaja iz proslog milenijuma, a u stvarnosti deset godina videli Evropu nisu. Stvarno vam je pamcenje kratko i selektivno.
(ja, 06. avgust 2018 1

Pogledaj vecnu listu UEFA.Futbal se ne igra od 2000-te..Razne okolnosti su se desavale. Sada i vama sledi dugi post

ja

pre 5 godina

Zvezda dvadeset godina,nije igrala u Evropi(jeste ispadala je u pred_kola.)Ali znamo kakvom kratko pamcenje imaju njeni navijaci. 
(Ramones-EKV**, 04. avgust 2018)

  Znas ti prijatelju, onaj vic o lopovima koji su opljackali muzeje CZ i Partizana.. Iz Zvezdinog muzeja ukrali; usati pehar, pehar svetskog sampiona..a iz Partizanovog, usisivac i toster..
(-32, 06. avgust 2018 14:50)

ono kad ne znas bilo sta pametnije da kazes pa se setis dogadjaja iz proslog milenijuma, a u stvarnosti deset godina videli Evropu nisu. Stvarno vam je pamcenje kratko i selektivno.

Joffrey

pre 5 godina

Ocekivano je da ce CZ igrati u LE.Spartak tesko da moze vise,jer vec je cudo napravio,a nama je bolje da se casno oprostimo protiv kvalitetnijih Danaca,jer protiv Besiktasa bi mogli da udjemo ... ali u anale evropskog fudbala .Nikad slabiji Partizan,a pratim ga jos od vremena Zivkovic-MANCE-Varga.

vojkec

pre 5 godina

Spartak ima za protivnika osrednji Brondbi koji trenutno igra odlicno. I bice im jako tesko. Partizan kako trenutno igra mucice muku sa Dancima, a tek protiv Besiktasa sanse su mu realno male. Zvezda zahvaljujuci dobroj igri je u najboljem polozaju, mozda su blagi favoriti protik trnave, dok protiv Salcburga bice tesko ali sanse bi imali i te kako. Kako god, neka prodju svi, tesko, ali zasto da ne...
(dalibor)

"Osrednji Brondbi" koji je kidao tokom pripremnih utakmica,koji od 4 odigrana kola u danskom prvenstvu ima tri pobede i jednu neresenu i gol razliku 7-2 i koji je uzgred samleo partizanovog protivnika u proslom kolu Nordsdjeland sa 2-0 a mogao je bez problema dati jos 2-3 gola.Spartak nema sta tu da trazi.Razlika je kao nebo i zemlja.Partizan takodje nema sanse,verovatno ce izgubiti prvu tekmu u gostima i ako bude postigao gol da se nada necem u revansu.Jedino se za zvezdu moze reci da je blagi favorit posto spartak igra toplo hladno i realno ima slabiji tim od zvezde.Ovo je cisto komentar iz ugla jednog kladionicara...

Super liga Srbije

pre 5 godina

Ovi nece da prodju dance a vec pricaju o Besiktasu. A pet bodova vec zaostaju za sampionom sveta.
(Staridz, 6. avgust 2018 16:38)

Znaci vicesampion Evrope zaostaje 5 bodova za sampionom sveta...

SimonVizental

pre 5 godina

Partizan je zaradio najveći dio nacionalnog koeficijenta, a sada to ide u korist Zvezde. Ovaj sistem kvalifikacija je velika nepravda. Treba neko sa ovim da upozna ljude u UEFA. I tada im reći da ih ovi sa sjevera zovu mafijom...
Onda ćemo vidjeti ko će igrati grupe!

...

pre 5 godina

Nije spansko, vec italijansko.. i zove se Bari ..
(-32, 06. avgust 2018 14:56)

samo se ti drzi Barija i opet ce proci deset godina dok udjete u LE. Poznati ste kao Notingem Forest, zivite u proslosti...

...

pre 5 godina

Igraci Partizana u fazonu, samo kad nije opasni Radnik iz Surdulice ili neugodna Mladost iz Lucana! Ove ostale cemo lako...
(Realnost, 06. avgust 2018 14:53)

pa kad nisu nase filijale, nego vase..ali dobro. Bitno je da vi cepate Surdulicu, a to sto ste deset godina zavrsavali kvalifikacije u sezoni kupanja, to nikom nista. Velesila od kluba, idi baci pogled na UEFA rang listu, da vidis ko je proteklih deset godina i vise sakupljao bodove za Srbiju.

lal

pre 5 godina

@robert iz cacka i zvezdas: obojica ste u pravu... samo sto posmatrate sezone u kojima nije bio isti sampion drzave... uefa favorizuje sampione drzave, *ebe im se i za zvezdu i za partizan...

Александар

pre 5 godina

Eво ја сам Гробар али скроз је чудан наслов и текст. Ако Партизан победи иде на Бешикташ, а Звезда ако изгуби иде на...

lal

pre 5 godina

@sub013: lik troluje... lakse mi je da poverujem da navija za zvezdu i drzi djokovicev poster umesto ikone, nego da zaista misli to sto pise...

tirana 1945.

pre 5 godina

Zvezda ispa od Trnave, a potom i od Olimpije. Spartak je postigao maksimum. Naravno kao i u poslednjoj deceniji u LE samo Partizan. Na zapadu ništa novo.

Sub013

pre 5 godina

Daj bre ovaj zreb je cista namestaljka, Zvezda za rivale dobija Spartakse, Suduve, Salzburg a Partizan Nordsjeland, Besiktas. Jaoo Deki Stankovicu ko ti dade mesto potpredsednika Uefa?
(Batko pamcenje mu kratko, 06. avgust 2018 13:56 )

Ahahahaha jel realno sta ja citam hahahahaha auuuuu, nisam siguran ni koliko je smesno ali tesko je izdrzati... Blejim malopre sa drugom grobarom i upravo mu pokazujem tvoj komentar da ga zezam koliko vam nije dobro, u vasu odbranu je prokomentarisao da si neko dete sigurno jer sta covek da kaze drugo na ovo. Kopiram ovaj tvoj komentar da pokazujem grobarima i zezam ih, hvala ti, vrh, samo nastavi :)

lal

pre 5 godina

@vojkec: covek napise "osrednji brondbi koji trenutno igra odlicno" i ti mu izvuces samo osrednji brondbi... nisi ti kladionicar, ti si novinar informera... :D

Ramones-EKV**

pre 5 godina

Zvezda I'ma lakse protivnike ,nego u nosoj ligi.Ako sada ne udjete prvi put u istoriji kluba u LS ,nexnam kada cete,a cinjenica je da ste favoriti.

Марко

pre 5 godina

Лига шампиона и Куп европских шамиона су, заправо, једно те исто УЕФА клупско такмичење које постоји од 1955. Победник тог такмичења, како год да се оно звало, од самог оснивања 1955. до данас, званични је клупски првак Европе за сезону, и то је суштина свега. Турнирски систем по групама уведен је први пут у сезони 1991/92, а Звезда је била у групи са Сампдоријом, Андрлехтом и Панатинаикосом. Назив такмичења је промењен у сезони 1992/93, али је систем такмичења остао потпуно исти као у сезони 1991/92. Како је време пролазило број група се повећавао. Дакле, прво су биле 2 групе, па од сезоне 1994/95. четири групе, а касније су додате још четири групе што је остало до данас. Осим тога, Звездин улазак у групу у сезони 1991/92. је много већи успех од Партизановог, јер је то била фаза у којој су 8 најбољих били подељени у 2 групе, а победници група су играли финале. Да је Звезда у Софији победила Сампдорију, била би прва у групи, и играла би финале поново. Једна утакмица је одлучивала, Звезда је чак и повела, тј. имала резултат који је води у финале, али је Сампдорија преокренула. Да је Партизан успео да прође групу, покушајмо то некако да замислимо, ушао би тек међу 16, тј. играо би осмину финала на пролеће. Замислите када бих ја рекао да никада нисам био у Ужицу, само зато што сам последњи пут био када се звало Титово Ужице, и мало је другачије изгледало него данас. Обично ствари током времена еволуирају, али верујем да смо довољно интелигентни да и даље можемо да их препознамо.

Bane

pre 5 godina

@Vracarac
Ispade prijatelju da ste toliko mocni da namerno niste hteli da igrate neko evropsko takmičenje. Mani nas toga,a kad vec spominjes Ludogorec, imali ste i prosle godine solidan zreb, Sparta je ove godine jaca i uigranija nego prosle pa je Spartak Subotica izbacio. Krasnodar svi znamo kako ste prosli..I mozes reci sta hoces za igru Partizana ali Partizan ima isti skor kao i zvezda u Evropi, 3 pobede i 1 remi.

dika

pre 5 godina

Sumnjam da biste protiv Bordoa u gostima minut pred isteka vremena imali pozitivan rezultat i da ne nabrajam dalje. Taj Kairat sa 6 Brazilaca ne biste ni vi prošli, a koliko je kazahstanski fudbal loš govori o učešću Astane u LŠ. Mišljenja sam da je lakši put za Evropu prvaku države nego drugom timu i pri tome ostajem i sada kada je Zvezda dve utakmice od Evrope. Imala je Zvezda svoje blamove, a imali ste vala i vi svoje Šamroke i slične. Malo manje da likujemo tuđem neuspehu, možda nam svima bude malo bolje.
(Vračarac, 6. avgust 2018 16:08)
Taj Bordo se pominje stalno kao neki podvig, a to je samotakva blamaza, tu je Zvezda ispala tako sto je primila 2 gola sa igracem vise...

Vračarac

pre 5 godina

Imamo sansu za dva tima u LS, tako je.. Da je tvoja zvezda skupljala bodove i da nije ispadala u sezoni kupanja od evropskih velesila, dok je Partizan bio redovan učesnik grupne faze nekog Evropskog takmičenja, odavno bi imali dva predstavnika u LS ili bar ne bi kretali od prvog kola kvalifikacija. Gledaj ti za Slovake kako cete proci, a za Partizan ne brini jer prolazi Dance sigurno.
(Bane, 06. avgust 2018 15:39)

Ne znam na osnovu čega možeš biti toliko siguran da prolazite Dance. Ako ih ne prođete ili ako ih pak prođete nekim čudom, pa ispadnete u sledećem kolu, možda će ti biti jasno zašto Zvezda nije skupljala bodove. Dok su vas Tole i država gurali do titule i lakšeg puta do Evrope, Zvezda je prolazila kroz ovo kroz šta vi prolazite u kvalifikacijama. Izgubili smo od istog tog Ludogoreca koji je vas nedavno izbacio. Sumnjam da biste protiv Bordoa u gostima minut pred isteka vremena imali pozitivan rezultat i da ne nabrajam dalje. Taj Kairat sa 6 Brazilaca ne biste ni vi prošli, a koliko je kazahstanski fudbal loš govori o učešću Astane u LŠ. Mišljenja sam da je lakši put za Evropu prvaku države nego drugom timu i pri tome ostajem i sada kada je Zvezda dve utakmice od Evrope. Imala je Zvezda svoje blamove, a imali ste vala i vi svoje Šamroke i slične. Malo manje da likujemo tuđem neuspehu, možda nam svima bude malo bolje.

делија нс

pre 5 godina

Звезди најлакше, а и најбоља је дефинитивно. Суботичанима и градаком ривалу желим ЛЕ. Нама наравно и коначно ЛШ!

lal

pre 5 godina

@apsurd je kada navijaci zvezde pominju uspehe iz prethodnog milenijuma, a navijaci partizana im pricaju da imaju kratko pamcenje...
gospodo grobari, kaze se selektivno... zarazio vas onaj antibatko...

Moshka

pre 5 godina

Ovdje je vec nacrtan otkaz Batici Mirkovicu, Partizan nema sanse da udje u LE, a u titulu su vec izgubili u domacem prvenstvu. Ne znam sto mu je ovo trebalo uopste, napustio je odlican posao sa Tumbakovicem u reprezentaciji CG.

Piksel

pre 5 godina

Za razliku od drugih, ja cu da budem objektivan, a ne da komentarisem na osnovu navijacke opredijeljenosti....

Partizan ove sezone ima katastrofalan tim, tako da nema potrebe gledat ko je sledece kolo i na koga ide, jer plej of gledati nece, Spartak necu da komentarisem, ovo im je istorijski uspjeh i to je to, a sto se tice Zvezde sam ostanak Milojevica na klupu i ove sezone je znacilo da je `klub i rezultati` na prvom mjestu i plus se otvorio zreb itekako, dovedena su dobra pojacanja, bez obzira sto je tek pocelo da se igra, vec pokazuju da igraju solidno, mogu mislit za mjesec dana kad se ekipa uigra... Uglavnom mislim da ce Zvezda da prodje ovo kolo i da ce eto imati siguran upad u LE, sto je po meni sasvim dovoljno, e sad ako bude srece i LS nije nemoguca, tamo su bolje pare, al sa druge strane tesko da bi se mogli nosit sa bilo kojim klubom u LS, u LE su slabije pare u pitanju ali mogu da igraju i da prodju u proljecni dio, sve u svemu, obije opcije su odlicne, bolje nego ostati samo na domacem prvenstvu, logicno ... Sto se tice JSL Zvezda osvaja 100 % prvenstvo, a KUP to se nikad ne zna, jedna tekma/ispadanje, nije ni bitno.... Pozdrav...

Zvezdas

pre 5 godina

Sta se pale bre ovi zvezdasi???Pa da je ostao stari sistem zreba, i za vas bi bilo neko evropsko takmicenje san... Partizan ima bolji koeficijent od vas, a moguci rival je Besiktas, dok vi u slucaju da ispadnete od Trnave igrate recimo sa Helsinkijem koji ima slabiji koecicijent od Partizana npr... Treba da bude otvoreni zreb, a ne ovakva sprdnja od zreba...
(Robert iz Čačka, 06. avgust 2018 15:05)

Eto sada kriv zreb
Ajde ti nama objasni kada ste vi imali tezak zreb
Da li treba da ti navodim ekipe sa kojima ste se sastajali.Zali se UEFA sto se tice na ina zrebanja

KG

pre 5 godina

Sanse da zvezda prodje Spartak su 75% da prodje Salzburg 35 % a da prodje olimpiju ili Helsinki 90%. Sanse da Spartak prodje brondbi 15 % a da prodje genk 5%. Sanse da partizan prodje nordsjeland 55% a da prodje besiktas 3%. Realna situacija

Dare

pre 5 godina

Partizan ima najveći koeficijent i najbolje je plasiran srpski fudbalski klub a dobio je najtežeg protivnika.
(kabal, 06. avgust 2018 14:42)

Druze, nauci pravila zreba. imas timove koji su povlasceni i oni koji nisu.Vi u 4 kolu niste povlasceni, i normalno je da dobijete jaceg.Godinama ste dobijali najslabije ekipe iz povlascene grupe.Sta se sad zalis??A svakako vama je svejedno, kako igratr, ni Surdulicu ne mozete dobiti, da ne pricamo dalje.

marsovac

pre 5 godina

Nisu mi jasni ljudi koji prate sa kim ce partizan igrati u po lad realno nece ni stici dotle.Nema sanse da prodju dance jer ne da su losi,nego su ocajni.O besiktasu necu ni da pricam.

navijac

pre 5 godina

@Nije istina da Zvezda nije bila u grupnoj fazi LS, treba napisati u tekstu i ne širiti dezinformacije. Evo izvoda sa sajta UEFA:CHAMPIONS LEAGUE 91/92Group Stage Sampdoria, RSC Anderlecht, Panathinaikos, FC RED STAR
(Jovica Petkovic, 06. avgust 2018 14:25)

Neverovatno kako jedna grupa RSB botova ovih dana pokusava da prepravi istoriju! Ali dzaba, mozete lagati hiljadu puta, ali istina je da nikada niste igrali i ako bog da, nikada i necete!!!!

Pera Detlic

pre 5 godina

Juce Vucic,SNS,SPS,DS,DSS,MJHGF i ko sve nije kriv za vas remi sa onima iz Mladosti.Danas vam je kriv Dejan Stankovic za izvucenog protivnika Besiktas ako prodjete Dance a ti je veliko pitanje AKO prodjete Dance.Ko ce biti kriv kada budete ispali iz lige.Grobari sa vama uvek neka komedija.HA HA HA

Bane

pre 5 godina

@Lala iz Banata
Imamo sansu za dva tima u LS, tako je.. Da je tvoja zvezda skupljala bodove i da nije ispadala u sezoni kupanja od evropskih velesila, dok je Partizan bio redovan učesnik grupne faze nekog Evropskog takmičenja, odavno bi imali dva predstavnika u LS ili bar ne bi kretali od prvog kola kvalifikacija. Gledaj ti za Slovake kako cete proci, a za Partizan ne brini jer prolazi Dance sigurno.

Milito

pre 5 godina

Besiktas nema veze i realno Partizan ima sanse da odigra egal mec.Taliska im je bio pola tima i otiso Tosun im otiso jos januara Fabri u Fulam Vida ide u premier ligu Negredo u Spaniju a nikog nisu doveli!

boris

pre 5 godina

Bilo bi odlicno, ako bi Partizan dosao u situaciju da protiv Besiktasa odlucuje....cini se ipak da je Nordsijeland
u ovom trenutku planina

dalibor

pre 5 godina

Spartak ima za protivnika osrednji Brondbi koji trenutno igra odlicno. I bice im jako tesko. Partizan kako trenutno igra mucice muku sa Dancima, a tek protiv Besiktasa sanse su mu realno male. Zvezda zahvaljujuci dobroj igri je u najboljem polozaju, mozda su blagi favoriti protik trnave, dok protiv Salcburga bice tesko ali sanse bi imali i te kako. Kako god, neka prodju svi, tesko, ali zasto da ne...

Robert iz Čačka

pre 5 godina

Sta se pale bre ovi zvezdasi???Pa da je ostao stari sistem zreba, i za vas bi bilo neko evropsko takmicenje san... Partizan ima bolji koeficijent od vas, a moguci rival je Besiktas, dok vi u slucaju da ispadnete od Trnave igrate recimo sa Helsinkijem koji ima slabiji koecicijent od Partizana npr... Treba da bude otvoreni zreb, a ne ovakva sprdnja od zreba...

Zvezda

pre 5 godina

Ne kapiram zasto se prica ako Zvezda ispadne iz kvalifikacija za ligu sampiona, pa joj onda nudite potencijalne protivnike! Grobari., Zvezda ide u ligu sampiona, svidjalo vam se ili ne!!!!

Dacha

pre 5 godina

Sustina ovakvog nacina bodovanja i zrebanja je da prvaci drzava,mislim na one "manje" i finansijske slabije timove kad vec nemaju direktan plasman u neko od dva najjaca takmicenja LS ili LE da se kroz nesto laksi zreb plasiraju i samim tim i oni zakace deo kolaca i tako napreduju sto je po meni nesto najbolje sto je moglo da se desi evropskom fudbalu jer dokle vise da ucestvuju direktno po 7,8 timova iz jedne lige npr Engleske koji jedino sto imaju je novac i jaku ligu a rezultate nigde i time automatski budu nagradjeni ucestvovanjem u LE a neki drugi timovi prvaci svojih zemalja mogu samo da sanjaju Ligu Evrope a Ligu Sampiona mogu da gledaju samo na tv-u! Zato sada uslovno manji neka sami izmedju sebe odlucuju o svojoj sudbini a ovi lovatori neka se malo pobiju izmedju sebe pa ko bude bolji neka igra sa rezervnim timom LE jer vazda tako rade i to je jos jedan razlog zasto je uveden ovakav sistem kvalifikacija.

nidza

pre 5 godina

Kolko propao fudbal kad ce ekipa iz Srbije da igra LS. Sad ce ego da raste kako fudbal u Srbiji dobar, a ono beton liga, utakmice na poljanama kraj kukuraca, strasno.

Sava Tiho Tece...

pre 5 godina

Ljudi se ovde sprdaju sa igrom Partizana, s pravom jel od ovog ne moze gore, ali istovremeno potcenjuju potencijalni uticaj Bate Mirkovica na psiholoskom planu. Kod Bate nece biti padavicanja, provlacenja, simuliranja, zabusavanja, fizicka sprema ce biti 200%, a mozda i takticki bude OK s obzirom da je igrao u velikim klubovima, bio treniran od velikih trenera... Psiholoski momenat je uvek u Partizanu bio onaj tas na vagi koji je prelamao da li ce biti pozitivno ili negativno... Mirkovic tu moze samo pozitivno da donese ekipi, setimo se samo Mateusa koji je B tim Partizana (jer je sve sto vredi bilo prodato na leto) uveo u LS, i gde se nismo brukali samo zato jer se nismo plasili da se pametno, organizovano, i hladne glave takmicimo sa mnogostruko skupljim timovima... Videcemo, nista se unapred ne zna...

Лала из Баната

pre 5 godina

Daj bre ovaj zreb je cista namestaljka, Zvezda za rivale dobija Spartakse, Suduve, Salzburg a Partizan Nordsjeland, Besiktas. Jaoo Deki Stankovicu ko ti dade mesto potpredsednika Uefa? 
(Batko pamcenje mu kratko, 06. avgust 2018 13:56 )

А прошле сезоне ноје био намештен, када нам запала Спарта па Краснодар?
Гледајте бре да се консулидујете и да изгурате и данце и турке. Са жалопојкама нећете далеко стићи.
Имамо шансу за два тима у ЛШ ако наставимп да скупљамо бодове.
Још кад би Спартак поновио подвиг из другог кола...

NY

pre 5 godina

@Lala iz Banata 
Imamo sansu za dva tima u LS, tako je.. Da je tvoja zvezda skupljala bodove i da nije ispadala u sezoni kupanja od evropskih velesila, dok je Partizan bio redovan učesnik grupne faze nekog Evropskog takmičenja, odavno bi imali dva predstavnika u LS ili bar ne bi kretali od prvog kola kvalifikacija. Gledaj ti za Slovake kako cete proci, a za Partizan ne brini jer prolazi Dance sigurno.
(Bane, 06. avgust 2018 15:39)

Zvezda nije ucestvovala zbog mesetarenja u klubu oko igraca.Kada je to.postavljeno kako treba rezultat je ocigledan.To sto ce Partizan da prodje dance to je tvoja zelja.Sa kojim igracima i sa kojom igrom.Mozda danci napune gace od 5 hiljada "vatrenih" grobara. Jedva ste prosli sestoplasirani tim iz Litvanije, protiv velikana iz Lucana polovican uspeh. u Vranju sa igracen vise

-32

pre 5 godina

Ne bi bilo lose da i vi udjete nekad u tu ligu sampiona, cisto da vidite kako je. Nikada niste bili, cisto za promenu ;)
(komsijeeee, 05. avgust 2018 02:22) Posteno od tebe..i mi vama zelimo da jednog dana udjete u kosarkasku EL , koju nikada niste igrali.. Nece to skoro biti,ali nada nikad ne umire..

Dare

pre 5 godina

Srbujes a navijas za Besiktas. 
U stvari logicno, od delije za delije. 
Nema ljutis.
(Djalma, 06. avgust 2018 14:01)

Haha ko nam kaze, pa vi ste protiv Zvezde u Evroligi svake nedelje navijali za Fenerbahce,Efes, i ostale turke i ostale klubove.

Realno

pre 5 godina

Znao sam da cemo dobiti nekog teskog protivnika, mislio sam da ce biti Sevilja kad ono ipak Besiktas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 6. avgust 2018 14:06

Voleo bi ti da to bude Besiktas ali sa njima ce igrati Nordsjaland,sasvim sigurno.

Volej, bajo moj

pre 5 godina

Daj bre ovaj zreb je cista namestaljka, Zvezda za rivale dobija Spartakse, Suduve, Salzburg a Partizan Nordsjeland, Besiktas. Jaoo Deki Stankovicu ko ti dade mesto potpredsednika Uefa?
(Batko pamcenje mu kratko, 06. avgust 2018 13:56
Hahahahaha... Čekaj prijatelju, sad' je Deki Stanković krivac? Mora da je stavio topliju kuglicu sa imenom Bešiktaša. Nego, misliš li ti pobratime da možete proći Dance? Sumnjam, al' neka vam je bog u pomoći.

-32

pre 5 godina

Zvezda dvadeset godina,nije igrala u Evropi(jeste ispadala je u pred_kola.)Ali znamo kakvom kratko pamcenje imaju njeni navijaci.
(Ramones-EKV**, 04. avgust 2018  Znas ti prijatelju, onaj vic o lopovima koji su opljackali muzeje CZ i Partizana.. Iz Zvezdinog muzeja ukrali; usati pehar, pehar svetskog sampiona..a iz Partizanovog, usisivac i toster..

Ixa91

pre 5 godina

Koliko sam cuo Vida i Negredo odlaze iz kluba a golman Fabri im je vec otisao u Fulam imaju velike probleme i Partizan ceka svoju sandu.

dejan

pre 5 godina

Kakvi su bili moguci rivali Spartak i nije lose prosao. Realno imaju sansu ako prodju Brondbi. Genk je umeo da ispada od slabije rangiranih (pre dve sezone na penale prosao podgoricku Buducnost), iako ce i oni biti eventualni favoriti nad Suboticanima. Ipak, Sparta iz Praga je vece ime i od Brondbija i od Genka!

Samo hrabro i srecno Spartak!

kabal

pre 5 godina

Nije istina da Zvezda nije bila u grupnoj fazi LS, treba napisati u tekstu i ne širiti dezinformacije. Evo izvoda sa sajta UEFA:CHAMPIONS LEAGUE 91/92Group Stage Sampdoria, RSC Anderlecht, Panathinaikos, FC RED STAR
(Jovica Petkovic, 06. avgust 2018 14:25)

Liga Šampiona počinje od sezone 92/93 da si ti meni živ i zdrav. Ta sezona koju ti pominješ je bila poslednja po starom formatu takmičenja. Tako da nemoj da širi dezinformacije.

Tor

pre 5 godina

a hoce li nas mediji unistiti od hvalospeva kao da je prvi put iko ikad usao u l.s. i da ne postoji nijedan drugi sem njih ako zvezdana udje u l.s.? treba preziveti saznanje da zivimo u groteskno licemernoj zemlji sa narodom koji bi vecinom majku rodjenu prodao ako moze komsiji samo da "crkne krava". fujj

kl

pre 5 godina

@Slaba mi je BEŠIKA od ovoga!Zato što sam RADNIK koji je ostao bez MLADOSTI!
(TheBeard, 06. avgust 2018 13:57)

Ajd priznaj da ti je neko pomogao da to smisliš.

benisio

pre 5 godina

Pošto ostrvo znamo kao Seland (ili Sjeland; u našoj transkripciji nikad nije bilo Šeland), onda naziv kluba (Nordsjelland - Severni Seland u prevodu) nikako ne može biti Neršeland. Transkripcija ne sme da bude puka imitacija originalnog izgovora, već prilagođavanje jeziku na koji se transkribuje. Manite se onih koji tamo žive pa misle da mi treba da pišemo onako kako oni izgovaraju. A ako je već tako, onda hajde da pišemo i izgovaramo Pari, Maskva itd.

Crudelta

pre 5 godina

Sta se vi grobari bunite pa u zadnjim kolima kvalifikacija imali ste ekipe artmedije i samrok roversa i oba puta ispadali i tada niko nije pominjao zreb. Salzburg uopste nije naivna ekipa i kako to moze biti namestanje? Pa igrali su prosle sezone finale LE, u svakom slucaju pre bih izabrali pobednika astana-dinamo zg ili seltik-aek da je namestalo.

bobo mk

pre 5 godina

Ko da nam ih dovede? Vucic, kao Zvezdi? Sad ce da zamoli Gasprom da da makar milion Partizanu...
(Ma da, 06. avgust 2018 14:00)

Gasprom je ozbiljna firma, neće da kalja ime sa lažnim institucijama koji usput nemaju ni svoj stadion.

d

pre 5 godina

Dinamo - osvajac kupa velesajamskih gradova ...1967 ... cisto zbog komentatora koji nisu upuceni..
(hrvatska, 06. avgust 2018 14:23)

Takmičenje koje nije bilo pod ingerencijom UEFE. Idi sada i pogledaj uspehe Zvezde.

Лука

pre 5 godina

Од ове сезоне је кључно да си шампион своје земље јер пре свега имаш олакшан пут у ЛЕ. Зато је најважније да Звезда повеже бар 7-8 титула и тиме постане аутоматски респектабилна у Европи. А ЛШ ће доћи сама по себи. Читам коментаре навијача Партизана... схватите, да није било СПС периода ви нимада не бисте ни помислили да сте велики клуб. Истина је да сте средње велики клуб, попут ПАОК-а. Само је Звезда великан. То што сте понислили да је отимање титула, Клеа... нормална ствар... па није. Нормално је ово сада.

Pera Detlic

pre 5 godina

Ovom patlidzanu bi bilo bolje da ispadne od Danaca da ih Turci ne oderu kao Musa jarca.Grobari kako je to znat da ove godine nema lige evrope?

doktor

pre 5 godina

Nevolja nikada ne ide sama.
Partizan, em se gasi, em idu na protivnike koji ce da im zabodu kolac.
Umesto da gledamo fudbal, citacemo izjave kompetentne uprave, u nastavcima.

Rade

pre 5 godina

I Eddy Grant je zaplakao na ovaj zreb.Napred Partizan,vrelog srca i hladne glave,uz podrsku navijaca,mozete do grupne faze.Napred Partizan!

braske

pre 5 godina

@hrvatska..ono jest, i steaua je bila pre zvezde prvak evrope, ali onda su se presaldumili u federaciji i NIKAD VIŠE niko iz 'malih' liga neće biti, ende, stotine miliona evra su u pitanju i delice ih 5torka, kraj priče

dux

pre 5 godina

Ništa mi nije jasno...Svi imali žreb i umesto da gledaju sebe partizanovci komentarišu Zvedine protivnike više nego što gledaju svoje...E zato Vam tako i ide
...Gledajte bre ljudi svoju igru i trudite se da pobedite...Šta imate od toga sa kim igra Zvezda?
Svako za sebe igra a na kraju ćemo videti ko je bolji!
Moja Zvezda gleda samo sebe i to jedini i ispravan stav ostalo neću da komentarišem jer mi niste zanimljivi.
Pozdrav Zvezdašima a za ostalo će se pobrinuti fudbaleri na terenu.
Napred Zvezdo

Insajder

pre 5 godina

Slaba mi je BEŠIKA od ovoga!Zato što sam RADNIK koji je ostao bez MLADOSTI!
 (TheBeard, 6. avgust 2018 13:57)

Mi bar znamo koliko ne znamo, a vi toga niste ni svesni. Zato je nama pad mnogo bezbolniji nego vama.

Stojadin

pre 5 godina

Sta ste se uplasili odkad se Srbin turcina boji pa mi ih vazda dobijamo u svim sportovima dobicemo i ovaj nabedjeni Besiktas prosle godine nikakav fudbal igrali nisu!

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Izbegnuti Sevilja i Makabi znaci Partizan ide na Besiktas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 6. avgust 2018 13:53)

Kakav crni Besiktas ?!! Pa vas Danci ponizavaju u cetvrtak. Ako ne verujes pitaj babu

Plačizan

pre 5 godina

Koja je to logika da Partizan kao najbolje rangiran klub iz Srbije dobije u cetvrtoj rundi tako teske protivnike? A Zvezda dobija neke liliputance ponovo.
(Batko pamcenje mu kratko, 06. avgust 2018 11:36) Logika koju mi vama pokušavamo da objasnimo 10 godina da je teže ući u LE iz kvalifikacija za LE nego iz kvalifikacija za LŠ. Stiglo je otrežnjenje, sad znate šta vas čeka u godinama koje slede.

Ma da

pre 5 godina

Partizan treba najviše da gleda sebe tj. da dovede 3-5 ozbiljnih igrača: pravi centarfor, pravi kreator, pravo probojno krilo i makar jedan zadnji vezni poput Evertona.
(Dovedite prava pojačanja, 6. avgust 2018 13:28)

Ko da nam ih dovede? Vucic, kao Zvezdi? Sad ce da zamoli Gasprom da da makar milion Partizanu...

Pedja

pre 5 godina

Fudbalski to je blam, Sevojno 1:2
(turski konjanici iz Zeleznika, 04. avgust 2018 21:44)
A kad je vas Zeleznik razmontirao sa dva igraca manje 1:4 u kupu na sred pasnjaka to nije bio blam, zar ne?!

BJ

pre 5 godina

Са тренутном игром Партизан не може проћи данце.Ђукић је морао отићи али он очигледно није био једини кривац.Шта је са спортским директором , шта је са управом ? Продају клице јер клубу требају паре, а до јуче су се хвалили како финансијски добро стоје.Илиев незна да доведе правог играча.Док нас они воде ми ни садашњост ни будућности немамо.

Najrealnije

pre 5 godina

Zvezda ide u grupnu fazu LS,bez ikakvih problema,partizan nece protiv Besiktasa jer ispada od Danaca,kao sto ce verovatno i Spartak.

Jovica Petkovic

pre 5 godina

Nije istina da Zvezda nije bila u grupnoj fazi LS, treba napisati u tekstu i ne širiti dezinformacije. Evo izvoda sa sajta UEFA:CHAMPIONS LEAGUE 91/92Group Stage Sampdoria, RSC Anderlecht, Panathinaikos, FC RED STAR

-32

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo.
(novica, 04. avgust 2018 20:52 ) Nije spansko, vec italijansko.. i zove se Bari ..

nema ovde leba

pre 5 godina

@Stefan,sine ne razumes ti to,kao navijač se radjas ili jednog ili drugog kluba,i nikada ali bas nikada ne možeš navijati za taj drugi klub sa kim god da igra,evo moj slučaj npr. navijam za Zvezdu preko trideset godina to jeste od kada znam za sebe a burazer koji je stariji dve godine isto tako za Partizan,i uvek smo navijali jedni protiv drugih,nema to veze nisacim jednostavno je to tako a to će ti isto reci i svaki pravi navijač( ne huligan jer ovo danas nema veze sa navijanjem)

Dare

pre 5 godina

Ko da nam ih dovede? Vucic, kao Zvezdi? Sad ce da zamoli Gasprom da da makar milion Partizanu...
(Ma da, 06. avgust 2018 14:00)

Sta vise lupetate o Vucicu i Zvezdi, te pomaze u kosarci, te pomaze u fudbalu.Dokazi te tvrdnje pa da pricamo, a ne lupetati vise Vucic pa Vucic. I sam znas da lazes.

marerakarera

pre 5 godina

Sa nekog relativno neutralnog gledišta:

Ekipa sa Žiletom i Abubakarom izgleda kao Real u poređenju na trenutno stanje Partizana. Nordjeland je apsolutno premostiv i verujem u Batu Mirkovića ali sa Bešiktašom bi se mučile mnogo bolje ekipe. Ovako nema šta da tražimo, a možda je i bolje ako ispadnemo da uprava ode. Ona titula je isključivo plod Leonarda, Nikolića i nikad gore Zvezde (uz dužno poštovanje). Uprava nije ništa radila.

Spartak je odlično prošao, Gent je već duže vreme jako nekreativna ekipa čiji je stil sličan Subotičanima. Čak i Brondbi i Leh Poznanj nisu bauk i sa tvrdom odbranom + dobrim golmanom Perićem je moguć prolaz. Samo pod uslovom da su svi zdravi (koliko sam video, Ćalasan je povređen?)
Pozdrav za Vladu Gaćinovića -
velikog stratega koji je od raspale ekipe napravio respektabilnog evropskog protivnika i protiv Sparte. Kako bi im sad legao Đole Jovanović umesto što čuburi u Partizanu gde mu ne daju pravu ulogu.

Zvezdi je zagarantovana LE, i da ispadnu od Trnave (čisto sumnjam) imaju atraktivan i lak par Olimpija-Helsinki. Salcburgu ne pokazivati nimalo respekta u sportskom smislu. Ljudi su prošle godine svi mislili da će lako protiv njih pa su stigli do polufinala. Ako Milojević agresivno počne od početka kući, ima šanse. Svaki drugi pristup i sledi rezultatski debakl jer se radi o vrlo dobroj ekipi.

srećno svima našima, NIJE nemoguće da imamo tri predstavnika!

P.S dobro je da nije bio Dinamo, Zvezdi bi sledila kazna od 15+godina minimum

One night in May

pre 5 godina

Ne bi bilo lose da i vi udjete nekad u tu ligu sampiona, cisto da vidite kako je. Nikada niste bili, cisto za promenu ;)
(komsijeeee, 5. avgust 2018 02:22)

Ne bi bilo lose da vi osvojite nekad neki medjunarodni trofej, ne bi bilo lose kad biste uopste smeli da sanjate da osvojite najveci trofej u istoriji evropskog klupskog sporta... Nista nikad, a i necete, hvala Bogu.

Kako je te ser Ferguson lepo objasnio - mali klubovi ne osvajaju velike trofeje.

onako bez lupetanja

pre 5 godina

Zvezda je extra prošla , ako kojim slučajem ispadne .
Partizan , nisam pametan ali u svakom slučaju bolje nego Sevilja , mada moglo je i lakše . Kako trenutno igraju biće ovo baš težak zadatak .
S druge strane Olimpija raspad sistema , mislim da će pre Helsinki njih proći . Ali ajde prvo da preskoče domaći klubovi 3.kolo pa da vidimo dalje , taj Salcburg i taj Bešiktaš . Srećno

Strela

pre 5 godina

@Ako kojim slučajem prođemo norvežane,Bešiktaš će nas oduvati.
Pozz sa zapada
(ujka sa Fontane, 6. avgust 2018 14:09)

Auuuu,ujače. Pa ti ne znaš ni protiv koga igrate.

Plačizan

pre 5 godina

drzava. Npr,. ako Zvezda sada ispadne i dalje ima sansu za LE i to protiv Skendije koja ima los koeficijent, a Partizan koji ima mnogo bolji koeficijent od Zvezde icice na azdaje tipa Besiktas ili Sevilja. Naravno pod uslovom da prodje Dance sto ce se veoma tesko desiti.
(Cinik, 06. avgust 2018 13:08) Eto hoćeš da objasniš, a ne znaš. Ko ispadne iz dvomeča Zvezda:Trnava ide na pobednika Olimpija:Helsinki, a ko prodje na pobednika Salzburg:Škendija. Nikako poraženi iz duela Zvezde i Trnave ne može na Škendiju. Malo se bolje informiši.

European and WOrld Champion in 1991 Red Star

pre 5 godina

STVAR JE PROSTA,a to je FK Partizan uz pomoć Toleta koristio godinama ! osvoijiš Titulu i automatski protivnika staviš u daleko gori položaj za Evropske Kvalifikacije,Terzić samo ide copy - paste FK Partizan u Toletovoj ERI.

Djalma

pre 5 godina

zvezda ove sezone ulazi u ligu sampiona jer tamo pripada.
@arhitekta

hahaha tamo pripada haha. Pa ubise se od lige sampiona. Joj pantetce jesi vickast. Ali ok net sve trpi.

maki

pre 5 godina

Vecu sansu ima Spartak nego Partizan. Realno bi bilo tuga da ovakav Partizan udje u grupe. Bila bi samo blamaza. Zvezda u sustini dobro prosla. Ali treba prvo proci Slovake koje ne smeju nikako potcenjivati. Onda verovatno na Salcburg gde su sanse pola pola.

SUPERMAN

pre 5 godina

Besiktas je dosta slabiji nego prošle sezone, i da je Partizan bar malo ozbiljniji imali mi neke sanse, ovako u ovom rasulu sanse su male i za ove Dance. Vidim sad neki kukaju kao zvezda ima lak zreb,laksi put do lp, pa Besiktas vredi 70 miliona, a Red bul preko 100,ja ne vidim tu neku vrstu prednosti,osim sto je Zvezda realno za klasu jaci tim od Partizana.U svakom slučaju puno sreće zelim svim nasim klubovima iako ce biti puno tesko Partizanu i Spartaku, a bogami i Zvezdi u ls.

beogradski

pre 5 godina

Zvezda ima najbolju šansu za LŠ još od Dinamo Kijeva... Spartak bi lakše izašao na Kraj sa Belgijancima nego sa Brondbijem, ali uz malo sreće mogu da se provuku bar do PO, jako bi mi bilo drago... 'Ajde bre grobari, konsolidujte se, ovi Danci moraju da se prođu, pa sa Turcima na "nož" i muški, kao Zvezda sa Krasondarom

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Daj bre ovaj zreb je cista namestaljka, Zvezda za rivale dobija Spartakse, Suduve, Salzburg a Partizan Nordsjeland, Besiktas. Jaoo Deki Stankovicu ko ti dade mesto potpredsednika Uefa?

Mirko

pre 5 godina

Spartak sam po sebi vec je napravio uspeh i mislim da nemaju realne sanse za dalje a sto se Partizana tice nazalost nemamo nikakve sanse koga god da dobijemo, tim je ocajan, pojacanja su katastrofalna, igra ne postoji, trener pocetnikm, navijaci i uprava jos katastrofalniji,sve u svemu jedna velika nula.

Imam 40.godina i ne pamtim da je Partizan bio ovako ocajan i da su njegovi navijaci 12.igrac protiv Partizana.
Tri frakcije koje pevaju svaka za sebe neke nebulozne pesme koje nemaju veze ni sa cim, znaci muka mi je da ih slusam.
Da se ja pitam ja bi im zabranio ulazak na stadion ili bi ih sve nagurao na juznu tribinu pa kad se prvi put potuku odmah 10 godina robije po kratkom postupku bez prava na zalbu i pomilovanje ..znaci pravac Padinjak.
Takvima nije mesto na stadionu.

Tralalala

pre 5 godina

Za sve ovo grobare i delije koje već godinama trube kako je lakše ući u LŠ nego u LE (naravno sve u zavisnosti od toga čija ekipa igra u LE), imajte na umu da bi uopšte igrali kvalifikacije za LŠ ekipa mora da osvoji državno prvenstvo, a kad je već tako lako što ga ne osvoje?

Dovedite prava pojačanja

pre 5 godina

Partizan treba najviše da gleda sebe tj. da dovede 3-5 ozbiljnih igrača: pravi centarfor, pravi kreator, pravo probojno krilo i makar jedan zadnji vezni poput Evertona.

anonymous

pre 5 godina

Zvezda cak i ako izgubi od Slovaka, a cvrsto verujemo svi da nece, je dobila odlican zreb Olimpija/Helsinki. Vrlo dobro. Evropa je veoma blizu. Srecno i Partizanu, da izbegnu besiktas i sevilju :D

Cinik

pre 5 godina

Koja je to logika da Partizan kao najbolje rangiran klub iz Srbije dobije u cetvrtoj rundi tako teske protivnike? A Zvezda dobija neke liliputance ponovo.
 (Batko pamcenje mu kratko, 6. avgust 2018 11:36)

UEFA je promenila sistem kvalifikacija, pa sad prvaci Andore, Gibraltara, Letonije imaju sansu da dodju do grupne faze, jer i pored ispadanja u pocetnim fazama idu dalje u kvalifikacijama LE. Kvalitet LE ce biti umanjen za tih par mesta i slazem se da je se ostecen ne samo Partizan nego i gomila drugih klubova koji igraju kvalifikacije za LE a imaju mnogo bolje koeficijente od prvaka dobrog dela drzava. Npr,. ako Zvezda sada ispadne i dalje ima sansu za LE i to protiv Skendije koja ima los koeficijent, a Partizan koji ima mnogo bolji koeficijent od Zvezde icice na azdaje tipa Besiktas ili Sevilja. Naravno pod uslovom da prodje Dance sto ce se veoma tesko desiti.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Koja je to logika da Partizan kao najbolje rangiran klub iz Srbije dobije u cetvrtoj rundi tako teske protivnike? A Zvezda dobija neke liliputance ponovo. 
 (Batko pamcenje mu kratko, 6. avgust 2018 11:36) 

UEFA je promenila sistem kvalifikacija, pa sad prvaci Andore, Gibraltara, Letonije imaju sansu da dodju do grupne faze, jer i pored ispadanja u pocetnim fazama idu dalje u kvalifikacijama LE. Kvalitet LE ce biti umanjen za tih par mesta i slazem se da je se ostecen ne samo Partizan nego i gomila drugih klubova koji igraju kvalifikacije za LE a imaju mnogo bolje koeficijente od prvaka dobrog dela drzava. Npr,. ako Zvezda sada ispadne i dalje ima sansu za LE i to protiv Skendije koja ima los koeficijent, a Partizan koji ima mnogo bolji koeficijent od Zvezde icice na azdaje tipa Besiktas ili Sevilja. Naravno pod uslovom da prodje Dance sto ce se veoma tesko desiti.
(Cinik, 06. avgust 2018 13:08)

Kome ti odgovaraš na komentar, ccc ...

Cinik

pre 5 godina

Topalovići su prednost dali turističkim vrednostima ... ima nešto bitno u životu i van " posla " ( fudbala ) .
(Posmatrač, 4. avgust 2018 16:03)

Kaze navijac kluba ciji su igraci na Adi od jula vec 25 godina.

Dejan CZ

pre 5 godina

Vest o ovom zrebu je potpuno nevazna informacija kad nasih timova svakako nece biti...
Brombi je dosta jaci od Spartaka,a ovi drugi jos treba da dostignu rang Radnika iz Surdulice i Mladosti pa tek onda da misle o Evropi...

Ona stvar

pre 5 godina

A hoce li partizan u intertoto kup ako ispadne u cetvrtom kolu? :)
(IgorBn, 4. avgust 2018 15:57)

Ušli jednom u Evropu pa porasla mu.ašca. A pitanje je legitimno jer vi niste ni znali kako izgleda proći u drugi krug, kamoli u četvrti.

Stefan

pre 5 godina

Zamolio bi sve navijace,da najlvijaju za srpske klubove na evropskoj sceni,ako se smatrate ikakvim Srbima!!
Ne znam kako vam vise nisu dosadila prepucavanja ...
Sto se tice domaceg sampionata to i mogu da razumem,sta vise donekle je i normalno ,ali kad nasi klubovi igraju u Evropi...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Koja je to logika da Partizan kao najbolje rangiran klub iz Srbije dobije u cetvrtoj rundi tako teske protivnike? A Zvezda dobija neke liliputance ponovo.

xxx

pre 5 godina

CHAMPIONS LEAGUE 91/92
Group Stage
Sampdoria, 
RSC Anderlecht, 
Panathinaikos, 
FC RED STAR
(NIKOLA, 05. avgust 2018 10:40). Liga šampiona je od sezone 1992/93. Ne brukaj se

NIKOLA

pre 5 godina

Ne bi bilo lose da i vi udjete nekad u tu ligu sampiona, cisto da vidite kako je. Nikada niste bili, cisto za promenu ;)
(komsijeeee, 5. avgust 2018 02:22)
CHAMPIONS LEAGUE 91/92
Group Stage
Sampdoria,
RSC Anderlecht,
Panathinaikos,
FC RED STAR

Јабучило

pre 5 godina

Зашто претпостављате да ће Звезда изгубити? Не бих се бунио, наравно, али мислим да ће глатко проћи Словаке.

analiza

pre 5 godina

"Партизан - Пјуник, Спартак - Лех, Звезда - Хапоел БШ или Алашкерт."
(један_бинСр)
Sto coveku nalupaste minuse,kad najbolje zeli nasim ekipama:)
Par je vec igrao sa Pjunikom,citam,2010,valjda,dobio 1:o i 3:1-ali,tada igrali Mo i ekipa.Ja biram Pjunik,bez problema,samo neka se i oni i mi docepamo sledeceg kola.

arhitekta

pre 5 godina

Neverovatno kolika je mržnja kod navijača Partizana prema Zvezdi. Nekako su shvatili da je trenutno u njihovom klubu totalni raspad sistema, da igraju baš slabo, da im je igrački kadar još slabiji i da će Bati Mirkoviću trebati vremena da sastavi što se sastaviti može od raštimovanog tima. E sada kada je situacija takva kakva jeste ajde onda da sve okrenemo ka mržnji prema Zvezdi. Čitam ovde od grobara samo želje i nadanja kako Zvezda mora da ispadne po svaku cenu, kako će nas iskreno slabašni Slovaci izbaciti i ako ne daj bože i prođemo Slovake svi oni već znaju da 100% ispadamo u IV kolu kvalifikacija za LŠ. E pa neće moći, ZVEZDA OVE SEZONE NA VAŠU VELIKU ŽALOST ULAZI U LIGU ŠAMPIONA JER TAMO I PRIPADA

Wllaxy

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo. 
(novica, 04. avgust 2018 20:52) 

A onda se probudiš i shvatiš da je to bio samo sanak pusti te da na peharu namenjenom pobedniku tog takmičenja već piše Red Star...

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

@cika djura-Bilo bi super ali nema sanse.Zvezda verovatno,Partizan ispada u cetvrtom kolu (mnogo slabi igraci),a Spartak ni nema te ambicije (prodali prosle godine skoro sve koji valjaju a sad i Savkovic otisao).

Kontraš

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo.(novica, 04. avgust 2018 20:52)Ti da znas nesto, ne bi se zvao Novica (i to jos malim).
(ls, 04. avgust 2018 21:05) Lik ne zna da čita, a kamoli kad da piše velikim slovom

Kontraš

pre 5 godina

@Kontras Nisam ja Grobar, a i nisam rekao da je pre bilo posteno. Partizan nije zasluzio sve one titule, ali ako je neko tad ostecen to je Vojvodina, svakako ne Zvezda, rezultati u Evropi govore o tome. Nas fudbal NIKAD nije bio regularan, i ne nazire se kada ce.
(mike, 04. avgust 2018 21:30) Pošteno, za ovih 10 godina Voša je pokradena u par navrata strašno, pogotovo od onih sa lavora, a nije ni Zvezda cvećka. Samo ne volim tu priču kako je sve bilo super, a sad ništa ne valja. Nije ni tada bilo super, nije ni sad.

Wllaxy

pre 5 godina

@severac 
Fudbalski to je blam, Sevojno 1:2
(turski konjanici iz Zeleznika, 04. avgust 2018 21:44)

Pssst, sećamo se mi i kako je nekom bio dubok Timok.

Марко

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo.
(novica, 04. avgust 2018 20:52)

Звезда је победник тог такмичења.

mike

pre 5 godina

@Kontras Nisam ja Grobar, a i nisam rekao da je pre bilo posteno. Partizan nije zasluzio sve one titule, ali ako je neko tad ostecen to je Vojvodina, svakako ne Zvezda, rezultati u Evropi govore o tome. Nas fudbal NIKAD nije bio regularan, i ne nazire se kada ce.

Kontraš

pre 5 godina

Kontraš)"Dobro ti je ovo najregularnije. Gde živiš ti čoveče? Napisao sam pod navodnicima “najneregularnija” po vama, a ne najregularnija. Nauči da čitaš, onda se tek obraćaj pismeno!

ls

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo.
(novica, 04. avgust 2018 20:52)

Ti da znas nesto, ne bi se zvao Novica (i to jos malim).

hotahota

pre 5 godina

realno
partizan gubi u danskoj 2-0
kod kuce jedva 1-0 i ispada

spartak gubi obe, sa tim sto ce u ns biti mozda i bolji protivnik

zvezda prolazi ove ali ispada u 4 om kolu i direkt ide u le

Kontraš

pre 5 godina

Partizan nece videti LE ove godine, Zvezda hoce jer ce proci Slovake. Proci grupu verovatno nece, jer ce joj se tesko ponoviti onakva sreca kao prosle godine. Kvalitet naseg fudbala nije porastao, jedna odlicna sezona (prosla) nije istinsko merilo. Kvaliteta nece ni biti dok nam je ovakvo stanje u fudbalu u kom se unapred zna stanje na tabeli.
(mike, 04. avgust 2018 19:14) Za mene ste vi grobari neverovatni. Dok je Partizan dominirao ligom i sve bilo super regularno, tada ste samo vi nešto igrali u kvalifikacijama, Zvezda u svega 2-3 navrata prošla do 4 kola, a ostali završavali posle 1. kola. A sada, kada je “najneregularnija” liga, kada se šampion zna, dve ekipe završe u 1/16 Le, 3 ekipe prošle u 3 kolo, Radnički stigao do drugog, ništa ne valja, nikad gore. Koliko vas je mržnja ka Zvezdi oslepela.

mike

pre 5 godina

Partizan nece videti LE ove godine, Zvezda hoce jer ce proci Slovake. Proci grupu verovatno nece, jer ce joj se tesko ponoviti onakva sreca kao prosle godine. Kvalitet naseg fudbala nije porastao, jedna odlicna sezona (prosla) nije istinsko merilo. Kvaliteta nece ni biti dok nam je ovakvo stanje u fudbalu u kom se unapred zna stanje na tabeli.

Cika Djura

pre 5 godina

Bilo bi idealno da sva tri kluba udju u klupska takmicenja zbog koeficijenta,jer sad smo trenutno na 19 poziciji uefa rang liste liga,a 15 liga daje direktnog ucesnika u LS,sto mislim da je trenutno Ceska i njihov sampion Viktorija Plezen.Ove godine nasa liga je trenutno prva po osvojenim bodovima ukupno 3,sto je sad vec vise nego sto smo osvajali u proteklih nekoliko godina.Prosla godina je bila idealna gde sno osvojili 6.375 poena.Kad bi svaka od 5 godina takva bila imali bi oko 31.5 bodova i imali bi jednog sigurnog ucesnika u LS i jednog u kvalifikacija.Zato navijam da i Zvezda i Partizan udju opet u grupne faze u Evropi i prikupe sto vise bodova,jer nije realno da Spartak udje koliko god neko moze biti optimistican
(Nikola, 04. avgust 2018 18:52)

Ne daje direkto vec dva tima u kfalifikacije za LS.Primer Holandija

Nikola

pre 5 godina

Bilo bi idealno da sva tri kluba udju u klupska takmicenja zbog koeficijenta,jer sad smo trenutno na 19 poziciji uefa rang liste liga,a 15 liga daje direktnog ucesnika u LS,sto mislim da je trenutno Ceska i njihov sampion Viktorija Plezen.Ove godine nasa liga je trenutno prva po osvojenim bodovima ukupno 3,sto je sad vec vise nego sto smo osvajali u proteklih nekoliko godina.Prosla godina je bila idealna gde sno osvojili 6.375 poena.Kad bi svaka od 5 godina takva bila imali bi oko 31.5 bodova i imali bi jednog sigurnog ucesnika u LS i jednog u kvalifikacija.Zato navijam da i Zvezda i Partizan udju opet u grupne faze u Evropi i prikupe sto vise bodova,jer nije realno da Spartak udje koliko god neko moze biti optimistican

Konstatacija

pre 5 godina

Vraca se zrebove od prosle godine i Zvezdi i Partizanu, nama sad lako, a bilo tesko, a Partizanu tesko, a imali prosle godine brutalno lake zrebove, pa se jos pokondirili...e eto vam ga sad haha
(Dusan, 04. avgust 2018 16:05)

Kako se bre, burazeru, vraca sada i Zvezdi partizanu,objasni mi?Zvezda je ponovo imala tezak zreb,samo sto su dva favorita ispala od autsajdera,pa je to olaksalo a nije zreb.Isto vazi i za partizan,imao je dve njaslabije ekipe,koje su mogle biti izvucene,koje bi izbacili i nasi srpskoligasi,Rudar i Trakai a sad ima dance,za koje niko nije ni cuo u Evropi,pa zar to nije opet lak zreb.Stvar je u tome sto oni veze nemaju pa ispada da su im svi jaki ali ih zreb oce vec citavu deceniju.Niko nema vise srece od njih,na zrebanju.

Srbija zemlja tekvonda

pre 5 godina

Dzabe paljenje, ispadaju svi svejedno da li sada ili malo kasnije. Mi nismo za fudbal sto se lepo videlo na SP. Klubovi su jos gori nijedan nece videti mnogo od Evrope.

Vaterpolisti

pre 5 godina

Spartak nema nikakve sanse mada im svaka cast za sve sto su postigli do sada. Partizan takodje nema mnogo izgleda ali oni i nisu za komentarisanje a Zvezda ce da pukne od prvog ozbiljniijeg protivnika. Bice ovo jos jedna jadna sezona u Evropi na kakve smo navikli od domacih klubova.

Delije Čikago

pre 5 godina

Nas više ništa ne može zaustaviti na putu stare slave, neko je nikada nije ni imao, davno sam pričao da ćemo se kad tad vratiti u elitu jer tu jedini pripadamo od svih na Balkanu.

neko

pre 5 godina

Zvezda ulazi u le direktno jer će trnavu lako prec. Ali za poff ls gubi. To kao partizanovac kažem. Partizan i ako predje ove dance dalje nema sta da trazi

piksel

pre 5 godina

Vraca se zrebove od prosle godine i Zvezdi i Partizanu, nama sad lako, a bilo tesko, a Partizanu tesko, a imali prosle godine brutalno lake zrebove, pa se jos pokondirili...e eto vam ga sad haha 
(Dusan, 04. avgust 2018 16:05) 

Da li si to slucajno rekao da je Zvezda prosle sezone imala 'laki zreb' !? Ako jesi, ja svakako ne bi pisao (jer ko prati zna) morala da dobije u trecem i cetvrtom kolu, koje ekipe, a ti u fazonu samo da ostavis komentar pa kako god ?
(piksel, 04. avgust 2018 16:50)

Moja greska, pogresno protumacih komentar... prastaj

Rogi Obrenovac

pre 5 godina

@Marko
Besiktas i Sevilja na nivou Krasnodara. U kojim vi bajkama i hvalospevima zivite to nije realno. Evo ti je velika Sparta sa 3-4 pojacanja ispala od naseg Spartaka, uz svo postovanje prema suboticanima, toliko su jaki vasi protivnici. Otvorio vam se zreb da preko letonaca, litvanaca, i slovaka stignete u plej of i odmah neko pametovanje. Partizan je prosle godine vec u trecem kolu isao na sampiona Grcke. Za ulaz u LE morao je da pobedi isti ovaj Videoton koji je izbacio Ludogorec pre par dana. Za prolece u Evropi sampiona Svajcarske, ne drugoligasa iz Nemacke, ne Vegnerove juniore.....

Stipan 024

pre 5 godina

Spartak je već nadmašio očekivanja, šteta što svoje utakmice ne igra u Subotici, ovako koga god da dobije, ako prođe Brondbi naravno, samo neka igra srcem, muški, niko ne sme da zameri i u slučaju ispadanja.

Partizan i Crvena Zvezda su ipak timovi od kojih se očekuje više, ipak mislim da će crno-beli nešto teže do grupne faze dok su crveno-belima vrata otvorenija uz oprez, ipak nisu Slovaci za potcenjivanje.

Najbitnije je da se iz sezone u sezonu poboljšava naš rejting, nije ni naša liga toliko loša u kakvim se lošim okolnostima ona igra.

I još nešto, niko nikoga ne tera da prati naš fudbal, ako vas ne zanima nemojte da hejtujete, pustite nas koji pratimo da razmenjujemo mišljenja, stavove, da bodrimo timove za koje navijamo a bez vređanja i omalovažavanja drugih.

Strela

pre 5 godina

@Dobro da ne ide zvezda na macvu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja Gordic, 4. avgust 2018 16:44)

Ili vi na SURDULICU!!!

Mitar

pre 5 godina

Alaškart je najbolji izbor.
(mambolina ylw, 4. avgust 2018 16:31)

Tesko da ce proci CFR Kluz, ipak su sampioni rumunske lige, koja je verovatno malo jaca od sprske.

Stefan

pre 5 godina

Izvući ćemo pobednika meča Bešiktaš-Lask. Svi će već početi da kukaju. Lask će da izbaci Bešiktaš. Mi ćemo uz tešku muku da pobedimo Lask na penale(nakon što se obe utakmice završe 0-0)i eto nas ni krivih ni dužnih u LE

Ramones-EKV**

pre 5 godina

Zvezda dvadeset godina,nije igrala u Evropi(jeste ispadala je u pred_kola.)Ali znamo kakvom kratko pamcenje imaju njeni navijaci.

Милош-

pre 5 godina

@vdusan nije zbog koeficijenta jer je koef smesan i Czv i Partizana i Srbije. nego je to promena sistema kvalifikacija donela. Favorizuju se sampioni ovih fudbalski malih zemalja poput nase. jer da sampion moze dobiti i drugog iz Rusije, Portugala,Turske ili Holandije i treceg iz Francuske ne bi zreb za LS bio lagan. staza sampiona i nesampiona je odvojena pa je to spreceno.

Madeleine

pre 5 godina

Nebitno ko nam je protivnik. "Parni valjak" će da melje u LE, a "Vođina mezimica" ispada iz kvalifikacija za LŠ u LE. Onda mogu i Vladana Milojevića da proglase za počasnog građanina Budve.

pustite mi komentar

pre 5 godina

Realno i bolje da ispadnemo i da se skoncetrisemo samo na domacu ligu. Nemamo mi tim ni za jedno takmicenje, a kamoli za tri. Cilj treba da nam bude da do pauze imamo sto manji zaostatak za Zvezdom, a onda da se pojacamo za prolece jer sa ovim igrackim kadrom nemamo sanse. Ma doduse, sta ja mastam, kakva pojacanja!? Za upravu imamo ljude postavljene od zna se koga ciji je cilj da budemo samo sparing partner mezimici!!!
(navijac, 04. avgust 2018 16:48)

A kada ta ista uprava vam donese titulu onda vam sve potaman??? licemeri ste

Mitar

pre 5 godina

-Zvezdi HJK ili Olimpija (mada tesko da mogu da ispadnu od Trnave)
-Partizanu Makabi ubedljivo najbolji
-Spartaku Braga, mislim da oni nisu nepremostiva prepreka (ispadali su iz plej-ofa i ranije od slabijih timova)

Za izbeci:
Zvezda-APOEL
Besiktas-Partizan
Spartak-Zenit

Trollston

pre 5 godina

Bez potcenjivanja Spartaka iz Trnave, Zvezda će ih najverovatnije proci bez većih problema, i tako obezbediti minimum LE. Partizan, ovako kako trenutno igraju, tesko ce proci u sledece kolo, jer igraju sa ekipom koja je u sred sezone i u punom takmicarskom ritmu.

lal

pre 5 godina

ahahaha... tek sam sada ukapirao...konacno ce moci onaj cuveni troll da ostavi komentar na b92, koji je vezan za temu... kako koji komemtar??? pa samo brondbi...

Марко

pre 5 godina

Ако предпоставимо да ће да прођу Клуж, Олимпија, Розенборг и Апоел, онда је јасно да је Спартак из Трнаве најслабији могући противник за пласман у ЛЕ, а још доноси и могућност борбе за ЛШ. Партизан против Севиље нема шансе, против Бешикташа и Гента ће им бити тешко,они су отприлике на нивоу Краснодара од прошле године, а против Макабија шансе су 50:50, можда је чак Партизан и фаворит. Спартак реално нема никакве шансе, једино ако неки од наведених клубова није у доброј форми као што није била ни Спарта.

zoran ivkovic

pre 5 godina

od nasih predstavnika realno Zvezda u najboljoj sitvaciji treba sa svima da se nosi ako ne prodje Trnavu ali mislim da je Zvezda kvalitetnija od Trnave . Partizan tezak put zaista Sevilja je sjajna ,Besiktas isto dok sa Gentom i Makabijom mora da se nosi . Spartak ukrsta na Olimpijakos ,Zenit i Fejnord,Braga i Gent i mislim da je Suboticanima najteze jer uudaraju na dobre timove a objektivno su najmanje kvalitetan srpski predstavnik .

navijac

pre 5 godina

Realno i bolje da ispadnemo i da se skoncetrisemo samo na domacu ligu. Nemamo mi tim ni za jedno takmicenje, a kamoli za tri. Cilj treba da nam bude da do pauze imamo sto manji zaostatak za Zvezdom, a onda da se pojacamo za prolece jer sa ovim igrackim kadrom nemamo sanse. Ma doduse, sta ja mastam, kakva pojacanja!? Za upravu imamo ljude postavljene od zna se koga ciji je cilj da budemo samo sparing partner mezimici!!!

piksel

pre 5 godina

Vraca se zrebove od prosle godine i Zvezdi i Partizanu, nama sad lako, a bilo tesko, a Partizanu tesko, a imali prosle godine brutalno lake zrebove, pa se jos pokondirili...e eto vam ga sad haha
(Dusan, 04. avgust 2018 16:05)

Da li si to slucajno rekao da je Zvezda prosle sezone imala 'laki zreb' !? Ako jesi, ja svakako ne bi pisao (jer ko prati zna) morala da dobije u trecem i cetvrtom kolu, koje ekipe, a ti u fazonu samo da ostavis komentar pa kako god ?

Vdusan

pre 5 godina

Sad kada imamo najbolji koficijent partizan može da dobije sevilju, bešiktaš, makabi i gent, a prošle godine igrali sa videotonom, A zvezda da u pleyoffu igra sa klužom, helsinkijem i rosenborgom.
 (Bogdan, 4. avgust 2018 15:58) 

Tako je Bogdane. Kao posledica poboljsanog koeficijenta, sampion Srbije ima nesto laksi put do plasmana u Ligu Evrope nego ranijih godina. A partizan nije sampion. Prosle godine ste kao sampioni igrali sa Videotonima, a Zvezda sa Krasnodarom i Spartom. Sportski pozdrav.

karlito

pre 5 godina

Citam komentare i neverujem.
Grobari su vec u plej ofu i cekaju da sudija svira pocetak xD
Alo,jel ste vi gledali prethodne utakmice partizana??? I jos kao mukice kalkulisu protiv kog kluba je najbolje igrati,hahaha ,a joj,vecita komedija sa vama.

Krstajić sa e2 na e4

pre 5 godina

Sve pogrešne pretpostavke, Partizan neće proći Dance, a Zvezda neće ispasti od Spartaka iz Trnave, za Subotičane već uspeh, uz nešto sreće mogu namučiti Brondbi ...

urosRuma

pre 5 godina

Nikola
A mogu I da sude sudije koje ne vide gol iz gol auta,pa sude I po 2 penala,sude penale za udarac u butinu...
Moze do sutra ovako

hronicar

pre 5 godina

@igor bn

da bi oni znali sta je to intertoto kup prvo moraju da ga igraju,a posto nikad u svojoj istoriji nisu igrali to takmicenje oni i ne znaju kako je to kad igras intertoto kup.oni cak i ne znaju da to takmicenje ne postoji vise.oni ne znaju da jedna vojvodina ima dva evro trofeja,a oni samo jedan.njihovi funkcioneri i fudbalski istoricari kriju od njih trofej u azijskom takmicenju koje se i dan danas odrzava u vreme kineske nove godine samo zato sto su jedini klub van azije koji je ucestvovao i osvojio to takmicenje.inace to takmicenje se i danas odrzava tako da je trofej validan,ali posto nije jednak kao zvezdin interkontinentalni kup,cute i kriju ga kao zmija noge da ih niko ne bi sprdao.na njihovu nesrecu postoje ljudi koji prate fudbal malo detaljnije i znaju neke trofeje i takmicenja za koja oni nisu ni culi.pitajte bilo koga da li zna za taj trofej?kako se zove to takmicenje koje su osvojili u aziji?zasto bi trebalo da slave kinesku novu godinu umesto ove koju slave?ne znaju ni svoju istoriju,a pricaju o tudjoj...komedija na kvadrat...

Ljubisa livac

pre 5 godina

@navijac

U upravi imate ljude koje ste sami uredno izglasali na skupstini kluba, niko tu nije nametnut. Super vam je bila ta uprava kada ste pre dve sezone uzeli titulu, sad kad ne ide, odmah spoljni faktor. Svi su drugi krivi, samo ne vi. Blah...

Batman

pre 5 godina

Tako je Bogdane. Kao posledica poboljsanog koeficijenta, sampion Srbije ima nesto laksi put do plasmana u Ligu Evrope nego ranijih godina. A partizan nije sampion. Prosle godine ste kao sampioni igrali sa Videotonima, a Zvezda sa Krasnodarom i Spartom. Sportski pozdrav.
(Vdusan, 4. avgust 2018 16:06)

Nema veze sa tim sto smo bili sampioni nego zato sto smo zahvaljujuci koeficijentu bili medju povlascenim ekipama, da smo imali slabiji koeficijent bili bi u slicnoj situaciji ko sad.

Wllaxy

pre 5 godina

Zapamtite jednu stvar, okrene se situacija na brzinu.
(Peđa, 04. avgust 2018 16:25)

O da, znamo mi to jako dobro - videli smo na vašem primeru...

Peđa

pre 5 godina

Vidim kako navijači komšinice brinu tuđu brigu.Pominju bazene i plaže.Kako je vama kratko sećanje.Zapamtite jednu stvar, okrene se situacija na brzinu.

Šta ti dečko radiš?

pre 5 godina

Svaki povoljan rezultat naših klubova je dobra stvar za naredne godine i naredne kvalifikacije. Učešće dva naša predstavnika u grupnoj fazi LE, kao i ostajanje do proleća u istom, je veliki pomak za domaći fudbal, i tome treba svi da se radujemo i da navijamo za naše, protiv bilo koga da igraju, a isto važi i za reprezentaciju. Jedino kada je domaće prvenstvo u pitanju tada je opravdano biti pristrasan, i navijati za svoje.

Nikola

pre 5 godina

Partizanu bi bilo mnooogo lakse kada bi mu sudile sudije iz JSL kada zatreba tu je penal pa dezet minuta zaustavnog, par crvenih kartona za protivnika, autogol, previd ofsajda.... Drzavni projekat se u takvim situacijama snalazi kao riba u vodi.... Nadam se da ce UEFA imati dovoljno razumevanja za partizan i da ce odbriti da mu utakmice sude razni Grujici, Glodjovici....

Realnost

pre 5 godina

Za Partizan je losije sto je u 3. kolu nosilac. Da nije, imao bi nenosioce za protivnike u play ofu. Pravila su promenjena od ove sezone i Partizan sa nikad jacim koeficijentom moze izvuci Sevilju. Hajduk igra sa Steauom kao nenosilac u 3. kolu i ako prodje preuzima mesto nosioca u plej ofu.

Dusan

pre 5 godina

Vraca se zrebove od prosle godine i Zvezdi i Partizanu, nama sad lako, a bilo tesko, a Partizanu tesko, a imali prosle godine brutalno lake zrebove, pa se jos pokondirili...e eto vam ga sad haha

Kontras

pre 5 godina

Mi od ovih, ako prodjemo ove Dance, mozemo da eliminisemo, takvi kakvi smo trenutno, samo Makabi. Gent uz neku ludu srecu.

Protiv turaka bi generacija Klea, Moreire, Ilics imala sanse. Protiv Sevilje nijedna skoro nikakve, a pogotovo ne ova.

Cenim da cemo izvuci Besiktas ili cak Sevilju.

Nadam se Makabiju.

Bogdan

pre 5 godina

Sad kada imamo najbolji koficijent partizan može da dobije sevilju, bešiktaš, makabi i gent, a prošle godine igrali sa videotonom, A zvezda da u pleyoffu igra sa klužom, helsinkijem i rosenborgom.

rodjomoj

pre 5 godina

Nije ovo strasno, sa Makabijem i Gentom bismo morali da mozemo da se nosimo. Sa Seviljom i Beskitasem, nemamo sta da tražimo. Tako da 50-50 su sanse za ok protivnika. A i ne smem da se kladim da ce sva 4 favorita proci.

Vuk

pre 5 godina

partizan i spartak mogu do grupe samo treba verovati u sebe.partizan i ne igra toliko lose koliko nije imao srece u poslednjim mecevima,a od spartaka se i ne ocekuje grupa pa tako da mogu da uzivaju u fudbalu ja bih im to rekao.

Vdusan

pre 5 godina

Sad kada imamo najbolji koficijent partizan može da dobije sevilju, bešiktaš, makabi i gent, a prošle godine igrali sa videotonom, A zvezda da u pleyoffu igra sa klužom, helsinkijem i rosenborgom.
 (Bogdan, 4. avgust 2018 15:58) 

Tako je Bogdane. Kao posledica poboljsanog koeficijenta, sampion Srbije ima nesto laksi put do plasmana u Ligu Evrope nego ranijih godina. A partizan nije sampion. Prosle godine ste kao sampioni igrali sa Videotonima, a Zvezda sa Krasnodarom i Spartom. Sportski pozdrav.

rodjomoj

pre 5 godina

Nije ovo strasno, sa Makabijem i Gentom bismo morali da mozemo da se nosimo. Sa Seviljom i Beskitasem, nemamo sta da tražimo. Tako da 50-50 su sanse za ok protivnika. A i ne smem da se kladim da ce sva 4 favorita proci.

Krstajić sa e2 na e4

pre 5 godina

Sve pogrešne pretpostavke, Partizan neće proći Dance, a Zvezda neće ispasti od Spartaka iz Trnave, za Subotičane već uspeh, uz nešto sreće mogu namučiti Brondbi ...

Wllaxy

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo. 
(novica, 04. avgust 2018 20:52) 

A onda se probudiš i shvatiš da je to bio samo sanak pusti te da na peharu namenjenom pobedniku tog takmičenja već piše Red Star...

karlito

pre 5 godina

Citam komentare i neverujem.
Grobari su vec u plej ofu i cekaju da sudija svira pocetak xD
Alo,jel ste vi gledali prethodne utakmice partizana??? I jos kao mukice kalkulisu protiv kog kluba je najbolje igrati,hahaha ,a joj,vecita komedija sa vama.

Stipan 024

pre 5 godina

Spartak je već nadmašio očekivanja, šteta što svoje utakmice ne igra u Subotici, ovako koga god da dobije, ako prođe Brondbi naravno, samo neka igra srcem, muški, niko ne sme da zameri i u slučaju ispadanja.

Partizan i Crvena Zvezda su ipak timovi od kojih se očekuje više, ipak mislim da će crno-beli nešto teže do grupne faze dok su crveno-belima vrata otvorenija uz oprez, ipak nisu Slovaci za potcenjivanje.

Najbitnije je da se iz sezone u sezonu poboljšava naš rejting, nije ni naša liga toliko loša u kakvim se lošim okolnostima ona igra.

I još nešto, niko nikoga ne tera da prati naš fudbal, ako vas ne zanima nemojte da hejtujete, pustite nas koji pratimo da razmenjujemo mišljenja, stavove, da bodrimo timove za koje navijamo a bez vređanja i omalovažavanja drugih.

Trollston

pre 5 godina

Bez potcenjivanja Spartaka iz Trnave, Zvezda će ih najverovatnije proci bez većih problema, i tako obezbediti minimum LE. Partizan, ovako kako trenutno igraju, tesko ce proci u sledece kolo, jer igraju sa ekipom koja je u sred sezone i u punom takmicarskom ritmu.

lal

pre 5 godina

ahahaha... tek sam sada ukapirao...konacno ce moci onaj cuveni troll da ostavi komentar na b92, koji je vezan za temu... kako koji komemtar??? pa samo brondbi...

arhitekta

pre 5 godina

Neverovatno kolika je mržnja kod navijača Partizana prema Zvezdi. Nekako su shvatili da je trenutno u njihovom klubu totalni raspad sistema, da igraju baš slabo, da im je igrački kadar još slabiji i da će Bati Mirkoviću trebati vremena da sastavi što se sastaviti može od raštimovanog tima. E sada kada je situacija takva kakva jeste ajde onda da sve okrenemo ka mržnji prema Zvezdi. Čitam ovde od grobara samo želje i nadanja kako Zvezda mora da ispadne po svaku cenu, kako će nas iskreno slabašni Slovaci izbaciti i ako ne daj bože i prođemo Slovake svi oni već znaju da 100% ispadamo u IV kolu kvalifikacija za LŠ. E pa neće moći, ZVEZDA OVE SEZONE NA VAŠU VELIKU ŽALOST ULAZI U LIGU ŠAMPIONA JER TAMO I PRIPADA

Марко

pre 5 godina

Ако предпоставимо да ће да прођу Клуж, Олимпија, Розенборг и Апоел, онда је јасно да је Спартак из Трнаве најслабији могући противник за пласман у ЛЕ, а још доноси и могућност борбе за ЛШ. Партизан против Севиље нема шансе, против Бешикташа и Гента ће им бити тешко,они су отприлике на нивоу Краснодара од прошле године, а против Макабија шансе су 50:50, можда је чак Партизан и фаворит. Спартак реално нема никакве шансе, једино ако неки од наведених клубова није у доброј форми као што није била ни Спарта.

Марко

pre 5 godina

Лига шампиона и Куп европских шамиона су, заправо, једно те исто УЕФА клупско такмичење које постоји од 1955. Победник тог такмичења, како год да се оно звало, од самог оснивања 1955. до данас, званични је клупски првак Европе за сезону, и то је суштина свега. Турнирски систем по групама уведен је први пут у сезони 1991/92, а Звезда је била у групи са Сампдоријом, Андрлехтом и Панатинаикосом. Назив такмичења је промењен у сезони 1992/93, али је систем такмичења остао потпуно исти као у сезони 1991/92. Како је време пролазило број група се повећавао. Дакле, прво су биле 2 групе, па од сезоне 1994/95. четири групе, а касније су додате још четири групе што је остало до данас. Осим тога, Звездин улазак у групу у сезони 1991/92. је много већи успех од Партизановог, јер је то била фаза у којој су 8 најбољих били подељени у 2 групе, а победници група су играли финале. Да је Звезда у Софији победила Сампдорију, била би прва у групи, и играла би финале поново. Једна утакмица је одлучивала, Звезда је чак и повела, тј. имала резултат који је води у финале, али је Сампдорија преокренула. Да је Партизан успео да прође групу, покушајмо то некако да замислимо, ушао би тек међу 16, тј. играо би осмину финала на пролеће. Замислите када бих ја рекао да никада нисам био у Ужицу, само зато што сам последњи пут био када се звало Титово Ужице, и мало је другачије изгледало него данас. Обично ствари током времена еволуирају, али верујем да смо довољно интелигентни да и даље можемо да их препознамо.

Nikola

pre 5 godina

Partizanu bi bilo mnooogo lakse kada bi mu sudile sudije iz JSL kada zatreba tu je penal pa dezet minuta zaustavnog, par crvenih kartona za protivnika, autogol, previd ofsajda.... Drzavni projekat se u takvim situacijama snalazi kao riba u vodi.... Nadam se da ce UEFA imati dovoljno razumevanja za partizan i da ce odbriti da mu utakmice sude razni Grujici, Glodjovici....

Mirko

pre 5 godina

Spartak sam po sebi vec je napravio uspeh i mislim da nemaju realne sanse za dalje a sto se Partizana tice nazalost nemamo nikakve sanse koga god da dobijemo, tim je ocajan, pojacanja su katastrofalna, igra ne postoji, trener pocetnikm, navijaci i uprava jos katastrofalniji,sve u svemu jedna velika nula.

Imam 40.godina i ne pamtim da je Partizan bio ovako ocajan i da su njegovi navijaci 12.igrac protiv Partizana.
Tri frakcije koje pevaju svaka za sebe neke nebulozne pesme koje nemaju veze ni sa cim, znaci muka mi je da ih slusam.
Da se ja pitam ja bi im zabranio ulazak na stadion ili bi ih sve nagurao na juznu tribinu pa kad se prvi put potuku odmah 10 godina robije po kratkom postupku bez prava na zalbu i pomilovanje ..znaci pravac Padinjak.
Takvima nije mesto na stadionu.

Bogdan

pre 5 godina

Sad kada imamo najbolji koficijent partizan može da dobije sevilju, bešiktaš, makabi i gent, a prošle godine igrali sa videotonom, A zvezda da u pleyoffu igra sa klužom, helsinkijem i rosenborgom.

Kontras

pre 5 godina

Mi od ovih, ako prodjemo ove Dance, mozemo da eliminisemo, takvi kakvi smo trenutno, samo Makabi. Gent uz neku ludu srecu.

Protiv turaka bi generacija Klea, Moreire, Ilics imala sanse. Protiv Sevilje nijedna skoro nikakve, a pogotovo ne ova.

Cenim da cemo izvuci Besiktas ili cak Sevilju.

Nadam se Makabiju.

делија нс

pre 5 godina

Звезди најлакше, а и најбоља је дефинитивно. Суботичанима и градаком ривалу желим ЛЕ. Нама наравно и коначно ЛШ!

Kontraš

pre 5 godina

Partizan nece videti LE ove godine, Zvezda hoce jer ce proci Slovake. Proci grupu verovatno nece, jer ce joj se tesko ponoviti onakva sreca kao prosle godine. Kvalitet naseg fudbala nije porastao, jedna odlicna sezona (prosla) nije istinsko merilo. Kvaliteta nece ni biti dok nam je ovakvo stanje u fudbalu u kom se unapred zna stanje na tabeli.
(mike, 04. avgust 2018 19:14) Za mene ste vi grobari neverovatni. Dok je Partizan dominirao ligom i sve bilo super regularno, tada ste samo vi nešto igrali u kvalifikacijama, Zvezda u svega 2-3 navrata prošla do 4 kola, a ostali završavali posle 1. kola. A sada, kada je “najneregularnija” liga, kada se šampion zna, dve ekipe završe u 1/16 Le, 3 ekipe prošle u 3 kolo, Radnički stigao do drugog, ništa ne valja, nikad gore. Koliko vas je mržnja ka Zvezdi oslepela.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Koja je to logika da Partizan kao najbolje rangiran klub iz Srbije dobije u cetvrtoj rundi tako teske protivnike? A Zvezda dobija neke liliputance ponovo. 
 (Batko pamcenje mu kratko, 6. avgust 2018 11:36) 

UEFA je promenila sistem kvalifikacija, pa sad prvaci Andore, Gibraltara, Letonije imaju sansu da dodju do grupne faze, jer i pored ispadanja u pocetnim fazama idu dalje u kvalifikacijama LE. Kvalitet LE ce biti umanjen za tih par mesta i slazem se da je se ostecen ne samo Partizan nego i gomila drugih klubova koji igraju kvalifikacije za LE a imaju mnogo bolje koeficijente od prvaka dobrog dela drzava. Npr,. ako Zvezda sada ispadne i dalje ima sansu za LE i to protiv Skendije koja ima los koeficijent, a Partizan koji ima mnogo bolji koeficijent od Zvezde icice na azdaje tipa Besiktas ili Sevilja. Naravno pod uslovom da prodje Dance sto ce se veoma tesko desiti.
(Cinik, 06. avgust 2018 13:08)

Kome ti odgovaraš na komentar, ccc ...

Šta ti dečko radiš?

pre 5 godina

Svaki povoljan rezultat naših klubova je dobra stvar za naredne godine i naredne kvalifikacije. Učešće dva naša predstavnika u grupnoj fazi LE, kao i ostajanje do proleća u istom, je veliki pomak za domaći fudbal, i tome treba svi da se radujemo i da navijamo za naše, protiv bilo koga da igraju, a isto važi i za reprezentaciju. Jedino kada je domaće prvenstvo u pitanju tada je opravdano biti pristrasan, i navijati za svoje.

Konstatacija

pre 5 godina

Vraca se zrebove od prosle godine i Zvezdi i Partizanu, nama sad lako, a bilo tesko, a Partizanu tesko, a imali prosle godine brutalno lake zrebove, pa se jos pokondirili...e eto vam ga sad haha
(Dusan, 04. avgust 2018 16:05)

Kako se bre, burazeru, vraca sada i Zvezdi partizanu,objasni mi?Zvezda je ponovo imala tezak zreb,samo sto su dva favorita ispala od autsajdera,pa je to olaksalo a nije zreb.Isto vazi i za partizan,imao je dve njaslabije ekipe,koje su mogle biti izvucene,koje bi izbacili i nasi srpskoligasi,Rudar i Trakai a sad ima dance,za koje niko nije ni cuo u Evropi,pa zar to nije opet lak zreb.Stvar je u tome sto oni veze nemaju pa ispada da su im svi jaki ali ih zreb oce vec citavu deceniju.Niko nema vise srece od njih,na zrebanju.

Лала из Баната

pre 5 godina

Daj bre ovaj zreb je cista namestaljka, Zvezda za rivale dobija Spartakse, Suduve, Salzburg a Partizan Nordsjeland, Besiktas. Jaoo Deki Stankovicu ko ti dade mesto potpredsednika Uefa? 
(Batko pamcenje mu kratko, 06. avgust 2018 13:56 )

А прошле сезоне ноје био намештен, када нам запала Спарта па Краснодар?
Гледајте бре да се консулидујете и да изгурате и данце и турке. Са жалопојкама нећете далеко стићи.
Имамо шансу за два тима у ЛШ ако наставимп да скупљамо бодове.
Још кад би Спартак поновио подвиг из другог кола...

Realnost

pre 5 godina

Za Partizan je losije sto je u 3. kolu nosilac. Da nije, imao bi nenosioce za protivnike u play ofu. Pravila su promenjena od ove sezone i Partizan sa nikad jacim koeficijentom moze izvuci Sevilju. Hajduk igra sa Steauom kao nenosilac u 3. kolu i ako prodje preuzima mesto nosioca u plej ofu.

Wllaxy

pre 5 godina

@severac 
Fudbalski to je blam, Sevojno 1:2
(turski konjanici iz Zeleznika, 04. avgust 2018 21:44)

Pssst, sećamo se mi i kako je nekom bio dubok Timok.

anonymous

pre 5 godina

Zvezda cak i ako izgubi od Slovaka, a cvrsto verujemo svi da nece, je dobila odlican zreb Olimpija/Helsinki. Vrlo dobro. Evropa je veoma blizu. Srecno i Partizanu, da izbegnu besiktas i sevilju :D

Марко

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo.
(novica, 04. avgust 2018 20:52)

Звезда је победник тог такмичења.

Paja

pre 5 godina

Trebali biste pisati imena klubova onako kako se ona i izvorno pišu, jer ovako dobar dio ekipa nazivate pogrešno što jako iritira. Nikad Brondbi neće biti Brendbi.

NIKOLA

pre 5 godina

Ne bi bilo lose da i vi udjete nekad u tu ligu sampiona, cisto da vidite kako je. Nikada niste bili, cisto za promenu ;)
(komsijeeee, 5. avgust 2018 02:22)
CHAMPIONS LEAGUE 91/92
Group Stage
Sampdoria,
RSC Anderlecht,
Panathinaikos,
FC RED STAR

KG

pre 5 godina

Sanse da zvezda prodje Spartak su 75% da prodje Salzburg 35 % a da prodje olimpiju ili Helsinki 90%. Sanse da Spartak prodje brondbi 15 % a da prodje genk 5%. Sanse da partizan prodje nordsjeland 55% a da prodje besiktas 3%. Realna situacija

Cika Djura

pre 5 godina

Bilo bi idealno da sva tri kluba udju u klupska takmicenja zbog koeficijenta,jer sad smo trenutno na 19 poziciji uefa rang liste liga,a 15 liga daje direktnog ucesnika u LS,sto mislim da je trenutno Ceska i njihov sampion Viktorija Plezen.Ove godine nasa liga je trenutno prva po osvojenim bodovima ukupno 3,sto je sad vec vise nego sto smo osvajali u proteklih nekoliko godina.Prosla godina je bila idealna gde sno osvojili 6.375 poena.Kad bi svaka od 5 godina takva bila imali bi oko 31.5 bodova i imali bi jednog sigurnog ucesnika u LS i jednog u kvalifikacija.Zato navijam da i Zvezda i Partizan udju opet u grupne faze u Evropi i prikupe sto vise bodova,jer nije realno da Spartak udje koliko god neko moze biti optimistican
(Nikola, 04. avgust 2018 18:52)

Ne daje direkto vec dva tima u kfalifikacije za LS.Primer Holandija

Dusan

pre 5 godina

Vraca se zrebove od prosle godine i Zvezdi i Partizanu, nama sad lako, a bilo tesko, a Partizanu tesko, a imali prosle godine brutalno lake zrebove, pa se jos pokondirili...e eto vam ga sad haha

navijac

pre 5 godina

Realno i bolje da ispadnemo i da se skoncetrisemo samo na domacu ligu. Nemamo mi tim ni za jedno takmicenje, a kamoli za tri. Cilj treba da nam bude da do pauze imamo sto manji zaostatak za Zvezdom, a onda da se pojacamo za prolece jer sa ovim igrackim kadrom nemamo sanse. Ma doduse, sta ja mastam, kakva pojacanja!? Za upravu imamo ljude postavljene od zna se koga ciji je cilj da budemo samo sparing partner mezimici!!!

Kontraš

pre 5 godina

@Kontras Nisam ja Grobar, a i nisam rekao da je pre bilo posteno. Partizan nije zasluzio sve one titule, ali ako je neko tad ostecen to je Vojvodina, svakako ne Zvezda, rezultati u Evropi govore o tome. Nas fudbal NIKAD nije bio regularan, i ne nazire se kada ce.
(mike, 04. avgust 2018 21:30) Pošteno, za ovih 10 godina Voša je pokradena u par navrata strašno, pogotovo od onih sa lavora, a nije ni Zvezda cvećka. Samo ne volim tu priču kako je sve bilo super, a sad ništa ne valja. Nije ni tada bilo super, nije ni sad.

Mitar

pre 5 godina

-Zvezdi HJK ili Olimpija (mada tesko da mogu da ispadnu od Trnave)
-Partizanu Makabi ubedljivo najbolji
-Spartaku Braga, mislim da oni nisu nepremostiva prepreka (ispadali su iz plej-ofa i ranije od slabijih timova)

Za izbeci:
Zvezda-APOEL
Besiktas-Partizan
Spartak-Zenit

Dare

pre 5 godina

Partizan ima najveći koeficijent i najbolje je plasiran srpski fudbalski klub a dobio je najtežeg protivnika.
(kabal, 06. avgust 2018 14:42)

Druze, nauci pravila zreba. imas timove koji su povlasceni i oni koji nisu.Vi u 4 kolu niste povlasceni, i normalno je da dobijete jaceg.Godinama ste dobijali najslabije ekipe iz povlascene grupe.Sta se sad zalis??A svakako vama je svejedno, kako igratr, ni Surdulicu ne mozete dobiti, da ne pricamo dalje.

Joffrey

pre 5 godina

Ocekivano je da ce CZ igrati u LE.Spartak tesko da moze vise,jer vec je cudo napravio,a nama je bolje da se casno oprostimo protiv kvalitetnijih Danaca,jer protiv Besiktasa bi mogli da udjemo ... ali u anale evropskog fudbala .Nikad slabiji Partizan,a pratim ga jos od vremena Zivkovic-MANCE-Varga.

One night in May

pre 5 godina

Ne bi bilo lose da i vi udjete nekad u tu ligu sampiona, cisto da vidite kako je. Nikada niste bili, cisto za promenu ;)
(komsijeeee, 5. avgust 2018 02:22)

Ne bi bilo lose da vi osvojite nekad neki medjunarodni trofej, ne bi bilo lose kad biste uopste smeli da sanjate da osvojite najveci trofej u istoriji evropskog klupskog sporta... Nista nikad, a i necete, hvala Bogu.

Kako je te ser Ferguson lepo objasnio - mali klubovi ne osvajaju velike trofeje.

Vuk

pre 5 godina

partizan i spartak mogu do grupe samo treba verovati u sebe.partizan i ne igra toliko lose koliko nije imao srece u poslednjim mecevima,a od spartaka se i ne ocekuje grupa pa tako da mogu da uzivaju u fudbalu ja bih im to rekao.

marerakarera

pre 5 godina

Sa nekog relativno neutralnog gledišta:

Ekipa sa Žiletom i Abubakarom izgleda kao Real u poređenju na trenutno stanje Partizana. Nordjeland je apsolutno premostiv i verujem u Batu Mirkovića ali sa Bešiktašom bi se mučile mnogo bolje ekipe. Ovako nema šta da tražimo, a možda je i bolje ako ispadnemo da uprava ode. Ona titula je isključivo plod Leonarda, Nikolića i nikad gore Zvezde (uz dužno poštovanje). Uprava nije ništa radila.

Spartak je odlično prošao, Gent je već duže vreme jako nekreativna ekipa čiji je stil sličan Subotičanima. Čak i Brondbi i Leh Poznanj nisu bauk i sa tvrdom odbranom + dobrim golmanom Perićem je moguć prolaz. Samo pod uslovom da su svi zdravi (koliko sam video, Ćalasan je povređen?)
Pozdrav za Vladu Gaćinovića -
velikog stratega koji je od raspale ekipe napravio respektabilnog evropskog protivnika i protiv Sparte. Kako bi im sad legao Đole Jovanović umesto što čuburi u Partizanu gde mu ne daju pravu ulogu.

Zvezdi je zagarantovana LE, i da ispadnu od Trnave (čisto sumnjam) imaju atraktivan i lak par Olimpija-Helsinki. Salcburgu ne pokazivati nimalo respekta u sportskom smislu. Ljudi su prošle godine svi mislili da će lako protiv njih pa su stigli do polufinala. Ako Milojević agresivno počne od početka kući, ima šanse. Svaki drugi pristup i sledi rezultatski debakl jer se radi o vrlo dobroj ekipi.

srećno svima našima, NIJE nemoguće da imamo tri predstavnika!

P.S dobro je da nije bio Dinamo, Zvezdi bi sledila kazna od 15+godina minimum

Super liga Srbije

pre 5 godina

Ovi nece da prodju dance a vec pricaju o Besiktasu. A pet bodova vec zaostaju za sampionom sveta.
(Staridz, 6. avgust 2018 16:38)

Znaci vicesampion Evrope zaostaje 5 bodova za sampionom sveta...

dejan

pre 5 godina

Kakvi su bili moguci rivali Spartak i nije lose prosao. Realno imaju sansu ako prodju Brondbi. Genk je umeo da ispada od slabije rangiranih (pre dve sezone na penale prosao podgoricku Buducnost), iako ce i oni biti eventualni favoriti nad Suboticanima. Ipak, Sparta iz Praga je vece ime i od Brondbija i od Genka!

Samo hrabro i srecno Spartak!

Strela

pre 5 godina

@Ako kojim slučajem prođemo norvežane,Bešiktaš će nas oduvati.
Pozz sa zapada
(ujka sa Fontane, 6. avgust 2018 14:09)

Auuuu,ujače. Pa ti ne znaš ni protiv koga igrate.

-32

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo.
(novica, 04. avgust 2018 20:52 ) Nije spansko, vec italijansko.. i zove se Bari ..

Ljubisa livac

pre 5 godina

@navijac

U upravi imate ljude koje ste sami uredno izglasali na skupstini kluba, niko tu nije nametnut. Super vam je bila ta uprava kada ste pre dve sezone uzeli titulu, sad kad ne ide, odmah spoljni faktor. Svi su drugi krivi, samo ne vi. Blah...

ls

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo.
(novica, 04. avgust 2018 20:52)

Ti da znas nesto, ne bi se zvao Novica (i to jos malim).

Dacha

pre 5 godina

Sustina ovakvog nacina bodovanja i zrebanja je da prvaci drzava,mislim na one "manje" i finansijske slabije timove kad vec nemaju direktan plasman u neko od dva najjaca takmicenja LS ili LE da se kroz nesto laksi zreb plasiraju i samim tim i oni zakace deo kolaca i tako napreduju sto je po meni nesto najbolje sto je moglo da se desi evropskom fudbalu jer dokle vise da ucestvuju direktno po 7,8 timova iz jedne lige npr Engleske koji jedino sto imaju je novac i jaku ligu a rezultate nigde i time automatski budu nagradjeni ucestvovanjem u LE a neki drugi timovi prvaci svojih zemalja mogu samo da sanjaju Ligu Evrope a Ligu Sampiona mogu da gledaju samo na tv-u! Zato sada uslovno manji neka sami izmedju sebe odlucuju o svojoj sudbini a ovi lovatori neka se malo pobiju izmedju sebe pa ko bude bolji neka igra sa rezervnim timom LE jer vazda tako rade i to je jos jedan razlog zasto je uveden ovakav sistem kvalifikacija.

Stefan

pre 5 godina

Izvući ćemo pobednika meča Bešiktaš-Lask. Svi će već početi da kukaju. Lask će da izbaci Bešiktaš. Mi ćemo uz tešku muku da pobedimo Lask na penale(nakon što se obe utakmice završe 0-0)i eto nas ni krivih ni dužnih u LE

d

pre 5 godina

Dinamo - osvajac kupa velesajamskih gradova ...1967 ... cisto zbog komentatora koji nisu upuceni..
(hrvatska, 06. avgust 2018 14:23)

Takmičenje koje nije bilo pod ingerencijom UEFE. Idi sada i pogledaj uspehe Zvezde.

Batman

pre 5 godina

Tako je Bogdane. Kao posledica poboljsanog koeficijenta, sampion Srbije ima nesto laksi put do plasmana u Ligu Evrope nego ranijih godina. A partizan nije sampion. Prosle godine ste kao sampioni igrali sa Videotonima, a Zvezda sa Krasnodarom i Spartom. Sportski pozdrav.
(Vdusan, 4. avgust 2018 16:06)

Nema veze sa tim sto smo bili sampioni nego zato sto smo zahvaljujuci koeficijentu bili medju povlascenim ekipama, da smo imali slabiji koeficijent bili bi u slicnoj situaciji ko sad.

Peđa

pre 5 godina

Vidim kako navijači komšinice brinu tuđu brigu.Pominju bazene i plaže.Kako je vama kratko sećanje.Zapamtite jednu stvar, okrene se situacija na brzinu.

Јабучило

pre 5 godina

Зашто претпостављате да ће Звезда изгубити? Не бих се бунио, наравно, али мислим да ће глатко проћи Словаке.

Vračarac

pre 5 godina

Imamo sansu za dva tima u LS, tako je.. Da je tvoja zvezda skupljala bodove i da nije ispadala u sezoni kupanja od evropskih velesila, dok je Partizan bio redovan učesnik grupne faze nekog Evropskog takmičenja, odavno bi imali dva predstavnika u LS ili bar ne bi kretali od prvog kola kvalifikacija. Gledaj ti za Slovake kako cete proci, a za Partizan ne brini jer prolazi Dance sigurno.
(Bane, 06. avgust 2018 15:39)

Ne znam na osnovu čega možeš biti toliko siguran da prolazite Dance. Ako ih ne prođete ili ako ih pak prođete nekim čudom, pa ispadnete u sledećem kolu, možda će ti biti jasno zašto Zvezda nije skupljala bodove. Dok su vas Tole i država gurali do titule i lakšeg puta do Evrope, Zvezda je prolazila kroz ovo kroz šta vi prolazite u kvalifikacijama. Izgubili smo od istog tog Ludogoreca koji je vas nedavno izbacio. Sumnjam da biste protiv Bordoa u gostima minut pred isteka vremena imali pozitivan rezultat i da ne nabrajam dalje. Taj Kairat sa 6 Brazilaca ne biste ni vi prošli, a koliko je kazahstanski fudbal loš govori o učešću Astane u LŠ. Mišljenja sam da je lakši put za Evropu prvaku države nego drugom timu i pri tome ostajem i sada kada je Zvezda dve utakmice od Evrope. Imala je Zvezda svoje blamove, a imali ste vala i vi svoje Šamroke i slične. Malo manje da likujemo tuđem neuspehu, možda nam svima bude malo bolje.

Moshka

pre 5 godina

Ovdje je vec nacrtan otkaz Batici Mirkovicu, Partizan nema sanse da udje u LE, a u titulu su vec izgubili u domacem prvenstvu. Ne znam sto mu je ovo trebalo uopste, napustio je odlican posao sa Tumbakovicem u reprezentaciji CG.

Pera Detlic

pre 5 godina

Juce Vucic,SNS,SPS,DS,DSS,MJHGF i ko sve nije kriv za vas remi sa onima iz Mladosti.Danas vam je kriv Dejan Stankovic za izvucenog protivnika Besiktas ako prodjete Dance a ti je veliko pitanje AKO prodjete Dance.Ko ce biti kriv kada budete ispali iz lige.Grobari sa vama uvek neka komedija.HA HA HA

Rogi Obrenovac

pre 5 godina

@Marko
Besiktas i Sevilja na nivou Krasnodara. U kojim vi bajkama i hvalospevima zivite to nije realno. Evo ti je velika Sparta sa 3-4 pojacanja ispala od naseg Spartaka, uz svo postovanje prema suboticanima, toliko su jaki vasi protivnici. Otvorio vam se zreb da preko letonaca, litvanaca, i slovaka stignete u plej of i odmah neko pametovanje. Partizan je prosle godine vec u trecem kolu isao na sampiona Grcke. Za ulaz u LE morao je da pobedi isti ovaj Videoton koji je izbacio Ludogorec pre par dana. Za prolece u Evropi sampiona Svajcarske, ne drugoligasa iz Nemacke, ne Vegnerove juniore.....

Kontraš

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo.(novica, 04. avgust 2018 20:52)Ti da znas nesto, ne bi se zvao Novica (i to jos malim).
(ls, 04. avgust 2018 21:05) Lik ne zna da čita, a kamoli kad da piše velikim slovom

Volej, bajo moj

pre 5 godina

Daj bre ovaj zreb je cista namestaljka, Zvezda za rivale dobija Spartakse, Suduve, Salzburg a Partizan Nordsjeland, Besiktas. Jaoo Deki Stankovicu ko ti dade mesto potpredsednika Uefa?
(Batko pamcenje mu kratko, 06. avgust 2018 13:56
Hahahahaha... Čekaj prijatelju, sad' je Deki Stanković krivac? Mora da je stavio topliju kuglicu sa imenom Bešiktaša. Nego, misliš li ti pobratime da možete proći Dance? Sumnjam, al' neka vam je bog u pomoći.

pustite mi komentar

pre 5 godina

Realno i bolje da ispadnemo i da se skoncetrisemo samo na domacu ligu. Nemamo mi tim ni za jedno takmicenje, a kamoli za tri. Cilj treba da nam bude da do pauze imamo sto manji zaostatak za Zvezdom, a onda da se pojacamo za prolece jer sa ovim igrackim kadrom nemamo sanse. Ma doduse, sta ja mastam, kakva pojacanja!? Za upravu imamo ljude postavljene od zna se koga ciji je cilj da budemo samo sparing partner mezimici!!!
(navijac, 04. avgust 2018 16:48)

A kada ta ista uprava vam donese titulu onda vam sve potaman??? licemeri ste

Лука

pre 5 godina

Од ове сезоне је кључно да си шампион своје земље јер пре свега имаш олакшан пут у ЛЕ. Зато је најважније да Звезда повеже бар 7-8 титула и тиме постане аутоматски респектабилна у Европи. А ЛШ ће доћи сама по себи. Читам коментаре навијача Партизана... схватите, да није било СПС периода ви нимада не бисте ни помислили да сте велики клуб. Истина је да сте средње велики клуб, попут ПАОК-а. Само је Звезда великан. То што сте понислили да је отимање титула, Клеа... нормална ствар... па није. Нормално је ово сада.

Wllaxy

pre 5 godina

Zapamtite jednu stvar, okrene se situacija na brzinu.
(Peđa, 04. avgust 2018 16:25)

O da, znamo mi to jako dobro - videli smo na vašem primeru...

zoran ivkovic

pre 5 godina

od nasih predstavnika realno Zvezda u najboljoj sitvaciji treba sa svima da se nosi ako ne prodje Trnavu ali mislim da je Zvezda kvalitetnija od Trnave . Partizan tezak put zaista Sevilja je sjajna ,Besiktas isto dok sa Gentom i Makabijom mora da se nosi . Spartak ukrsta na Olimpijakos ,Zenit i Fejnord,Braga i Gent i mislim da je Suboticanima najteze jer uudaraju na dobre timove a objektivno su najmanje kvalitetan srpski predstavnik .

Plačizan

pre 5 godina

Koja je to logika da Partizan kao najbolje rangiran klub iz Srbije dobije u cetvrtoj rundi tako teske protivnike? A Zvezda dobija neke liliputance ponovo.
(Batko pamcenje mu kratko, 06. avgust 2018 11:36) Logika koju mi vama pokušavamo da objasnimo 10 godina da je teže ući u LE iz kvalifikacija za LE nego iz kvalifikacija za LŠ. Stiglo je otrežnjenje, sad znate šta vas čeka u godinama koje slede.

lal

pre 5 godina

@robert iz cacka i zvezdas: obojica ste u pravu... samo sto posmatrate sezone u kojima nije bio isti sampion drzave... uefa favorizuje sampione drzave, *ebe im se i za zvezdu i za partizan...

bobo mk

pre 5 godina

Ko da nam ih dovede? Vucic, kao Zvezdi? Sad ce da zamoli Gasprom da da makar milion Partizanu...
(Ma da, 06. avgust 2018 14:00)

Gasprom je ozbiljna firma, neće da kalja ime sa lažnim institucijama koji usput nemaju ni svoj stadion.

Nikola

pre 5 godina

Bilo bi idealno da sva tri kluba udju u klupska takmicenja zbog koeficijenta,jer sad smo trenutno na 19 poziciji uefa rang liste liga,a 15 liga daje direktnog ucesnika u LS,sto mislim da je trenutno Ceska i njihov sampion Viktorija Plezen.Ove godine nasa liga je trenutno prva po osvojenim bodovima ukupno 3,sto je sad vec vise nego sto smo osvajali u proteklih nekoliko godina.Prosla godina je bila idealna gde sno osvojili 6.375 poena.Kad bi svaka od 5 godina takva bila imali bi oko 31.5 bodova i imali bi jednog sigurnog ucesnika u LS i jednog u kvalifikacija.Zato navijam da i Zvezda i Partizan udju opet u grupne faze u Evropi i prikupe sto vise bodova,jer nije realno da Spartak udje koliko god neko moze biti optimistican

Dare

pre 5 godina

Srbujes a navijas za Besiktas. 
U stvari logicno, od delije za delije. 
Nema ljutis.
(Djalma, 06. avgust 2018 14:01)

Haha ko nam kaze, pa vi ste protiv Zvezde u Evroligi svake nedelje navijali za Fenerbahce,Efes, i ostale turke i ostale klubove.

Piksel

pre 5 godina

Za razliku od drugih, ja cu da budem objektivan, a ne da komentarisem na osnovu navijacke opredijeljenosti....

Partizan ove sezone ima katastrofalan tim, tako da nema potrebe gledat ko je sledece kolo i na koga ide, jer plej of gledati nece, Spartak necu da komentarisem, ovo im je istorijski uspjeh i to je to, a sto se tice Zvezde sam ostanak Milojevica na klupu i ove sezone je znacilo da je `klub i rezultati` na prvom mjestu i plus se otvorio zreb itekako, dovedena su dobra pojacanja, bez obzira sto je tek pocelo da se igra, vec pokazuju da igraju solidno, mogu mislit za mjesec dana kad se ekipa uigra... Uglavnom mislim da ce Zvezda da prodje ovo kolo i da ce eto imati siguran upad u LE, sto je po meni sasvim dovoljno, e sad ako bude srece i LS nije nemoguca, tamo su bolje pare, al sa druge strane tesko da bi se mogli nosit sa bilo kojim klubom u LS, u LE su slabije pare u pitanju ali mogu da igraju i da prodju u proljecni dio, sve u svemu, obije opcije su odlicne, bolje nego ostati samo na domacem prvenstvu, logicno ... Sto se tice JSL Zvezda osvaja 100 % prvenstvo, a KUP to se nikad ne zna, jedna tekma/ispadanje, nije ni bitno.... Pozdrav...

Tralalala

pre 5 godina

Za sve ovo grobare i delije koje već godinama trube kako je lakše ući u LŠ nego u LE (naravno sve u zavisnosti od toga čija ekipa igra u LE), imajte na umu da bi uopšte igrali kvalifikacije za LŠ ekipa mora da osvoji državno prvenstvo, a kad je već tako lako što ga ne osvoje?

Sub013

pre 5 godina

Daj bre ovaj zreb je cista namestaljka, Zvezda za rivale dobija Spartakse, Suduve, Salzburg a Partizan Nordsjeland, Besiktas. Jaoo Deki Stankovicu ko ti dade mesto potpredsednika Uefa?
(Batko pamcenje mu kratko, 06. avgust 2018 13:56 )

Ahahahaha jel realno sta ja citam hahahahaha auuuuu, nisam siguran ni koliko je smesno ali tesko je izdrzati... Blejim malopre sa drugom grobarom i upravo mu pokazujem tvoj komentar da ga zezam koliko vam nije dobro, u vasu odbranu je prokomentarisao da si neko dete sigurno jer sta covek da kaze drugo na ovo. Kopiram ovaj tvoj komentar da pokazujem grobarima i zezam ih, hvala ti, vrh, samo nastavi :)

SimonVizental

pre 5 godina

Partizan je zaradio najveći dio nacionalnog koeficijenta, a sada to ide u korist Zvezde. Ovaj sistem kvalifikacija je velika nepravda. Treba neko sa ovim da upozna ljude u UEFA. I tada im reći da ih ovi sa sjevera zovu mafijom...
Onda ćemo vidjeti ko će igrati grupe!

Strela

pre 5 godina

@Dobro da ne ide zvezda na macvu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja Gordic, 4. avgust 2018 16:44)

Ili vi na SURDULICU!!!

Cinik

pre 5 godina

Topalovići su prednost dali turističkim vrednostima ... ima nešto bitno u životu i van " posla " ( fudbala ) .
(Posmatrač, 4. avgust 2018 16:03)

Kaze navijac kluba ciji su igraci na Adi od jula vec 25 godina.

dux

pre 5 godina

Ništa mi nije jasno...Svi imali žreb i umesto da gledaju sebe partizanovci komentarišu Zvedine protivnike više nego što gledaju svoje...E zato Vam tako i ide
...Gledajte bre ljudi svoju igru i trudite se da pobedite...Šta imate od toga sa kim igra Zvezda?
Svako za sebe igra a na kraju ćemo videti ko je bolji!
Moja Zvezda gleda samo sebe i to jedini i ispravan stav ostalo neću da komentarišem jer mi niste zanimljivi.
Pozdrav Zvezdašima a za ostalo će se pobrinuti fudbaleri na terenu.
Napred Zvezdo

Zvezdas

pre 5 godina

ono kad ne znas bilo sta pametnije da kazes pa se setis dogadjaja iz proslog milenijuma, a u stvarnosti deset godina videli Evropu nisu. Stvarno vam je pamcenje kratko i selektivno.
(ja, 06. avgust 2018 1

Pogledaj vecnu listu UEFA.Futbal se ne igra od 2000-te..Razne okolnosti su se desavale. Sada i vama sledi dugi post

Cinik

pre 5 godina

Koja je to logika da Partizan kao najbolje rangiran klub iz Srbije dobije u cetvrtoj rundi tako teske protivnike? A Zvezda dobija neke liliputance ponovo.
 (Batko pamcenje mu kratko, 6. avgust 2018 11:36)

UEFA je promenila sistem kvalifikacija, pa sad prvaci Andore, Gibraltara, Letonije imaju sansu da dodju do grupne faze, jer i pored ispadanja u pocetnim fazama idu dalje u kvalifikacijama LE. Kvalitet LE ce biti umanjen za tih par mesta i slazem se da je se ostecen ne samo Partizan nego i gomila drugih klubova koji igraju kvalifikacije za LE a imaju mnogo bolje koeficijente od prvaka dobrog dela drzava. Npr,. ako Zvezda sada ispadne i dalje ima sansu za LE i to protiv Skendije koja ima los koeficijent, a Partizan koji ima mnogo bolji koeficijent od Zvezde icice na azdaje tipa Besiktas ili Sevilja. Naravno pod uslovom da prodje Dance sto ce se veoma tesko desiti.

Pedja

pre 5 godina

Fudbalski to je blam, Sevojno 1:2
(turski konjanici iz Zeleznika, 04. avgust 2018 21:44)
A kad je vas Zeleznik razmontirao sa dva igraca manje 1:4 u kupu na sred pasnjaka to nije bio blam, zar ne?!

benisio

pre 5 godina

Pošto ostrvo znamo kao Seland (ili Sjeland; u našoj transkripciji nikad nije bilo Šeland), onda naziv kluba (Nordsjelland - Severni Seland u prevodu) nikako ne može biti Neršeland. Transkripcija ne sme da bude puka imitacija originalnog izgovora, već prilagođavanje jeziku na koji se transkribuje. Manite se onih koji tamo žive pa misle da mi treba da pišemo onako kako oni izgovaraju. A ako je već tako, onda hajde da pišemo i izgovaramo Pari, Maskva itd.

neko

pre 5 godina

Zvezda ulazi u le direktno jer će trnavu lako prec. Ali za poff ls gubi. To kao partizanovac kažem. Partizan i ako predje ove dance dalje nema sta da trazi

Zvezdas

pre 5 godina

Sta se pale bre ovi zvezdasi???Pa da je ostao stari sistem zreba, i za vas bi bilo neko evropsko takmicenje san... Partizan ima bolji koeficijent od vas, a moguci rival je Besiktas, dok vi u slucaju da ispadnete od Trnave igrate recimo sa Helsinkijem koji ima slabiji koecicijent od Partizana npr... Treba da bude otvoreni zreb, a ne ovakva sprdnja od zreba...
(Robert iz Čačka, 06. avgust 2018 15:05)

Eto sada kriv zreb
Ajde ti nama objasni kada ste vi imali tezak zreb
Da li treba da ti navodim ekipe sa kojima ste se sastajali.Zali se UEFA sto se tice na ina zrebanja

boris

pre 5 godina

Bilo bi odlicno, ako bi Partizan dosao u situaciju da protiv Besiktasa odlucuje....cini se ipak da je Nordsijeland
u ovom trenutku planina

Александар

pre 5 godina

Eво ја сам Гробар али скроз је чудан наслов и текст. Ако Партизан победи иде на Бешикташ, а Звезда ако изгуби иде на...

beogradski

pre 5 godina

Zvezda ima najbolju šansu za LŠ još od Dinamo Kijeva... Spartak bi lakše izašao na Kraj sa Belgijancima nego sa Brondbijem, ali uz malo sreće mogu da se provuku bar do PO, jako bi mi bilo drago... 'Ajde bre grobari, konsolidujte se, ovi Danci moraju da se prođu, pa sa Turcima na "nož" i muški, kao Zvezda sa Krasondarom

bole

pre 5 godina

Ovi nece da prodju dance a vec pricaju o Besiktasu. A pet bodova vec zaostaju za sampionom sveta. 
(Staridz, 6. avgust 2018 16:38)

25 godina posle nas ste videli ušatog...

Милош-

pre 5 godina

@vdusan nije zbog koeficijenta jer je koef smesan i Czv i Partizana i Srbije. nego je to promena sistema kvalifikacija donela. Favorizuju se sampioni ovih fudbalski malih zemalja poput nase. jer da sampion moze dobiti i drugog iz Rusije, Portugala,Turske ili Holandije i treceg iz Francuske ne bi zreb za LS bio lagan. staza sampiona i nesampiona je odvojena pa je to spreceno.

xxx

pre 5 godina

CHAMPIONS LEAGUE 91/92
Group Stage
Sampdoria, 
RSC Anderlecht, 
Panathinaikos, 
FC RED STAR
(NIKOLA, 05. avgust 2018 10:40). Liga šampiona je od sezone 1992/93. Ne brukaj se

Jovica Petkovic

pre 5 godina

Nije istina da Zvezda nije bila u grupnoj fazi LS, treba napisati u tekstu i ne širiti dezinformacije. Evo izvoda sa sajta UEFA:CHAMPIONS LEAGUE 91/92Group Stage Sampdoria, RSC Anderlecht, Panathinaikos, FC RED STAR

-32

pre 5 godina

Zvezda dvadeset godina,nije igrala u Evropi(jeste ispadala je u pred_kola.)Ali znamo kakvom kratko pamcenje imaju njeni navijaci.
(Ramones-EKV**, 04. avgust 2018  Znas ti prijatelju, onaj vic o lopovima koji su opljackali muzeje CZ i Partizana.. Iz Zvezdinog muzeja ukrali; usati pehar, pehar svetskog sampiona..a iz Partizanovog, usisivac i toster..

SUPERMAN

pre 5 godina

Besiktas je dosta slabiji nego prošle sezone, i da je Partizan bar malo ozbiljniji imali mi neke sanse, ovako u ovom rasulu sanse su male i za ove Dance. Vidim sad neki kukaju kao zvezda ima lak zreb,laksi put do lp, pa Besiktas vredi 70 miliona, a Red bul preko 100,ja ne vidim tu neku vrstu prednosti,osim sto je Zvezda realno za klasu jaci tim od Partizana.U svakom slučaju puno sreće zelim svim nasim klubovima iako ce biti puno tesko Partizanu i Spartaku, a bogami i Zvezdi u ls.

lal

pre 5 godina

@apsurd je kada navijaci zvezde pominju uspehe iz prethodnog milenijuma, a navijaci partizana im pricaju da imaju kratko pamcenje...
gospodo grobari, kaze se selektivno... zarazio vas onaj antibatko...

urosRuma

pre 5 godina

Nikola
A mogu I da sude sudije koje ne vide gol iz gol auta,pa sude I po 2 penala,sude penale za udarac u butinu...
Moze do sutra ovako

Stefan

pre 5 godina

Zamolio bi sve navijace,da najlvijaju za srpske klubove na evropskoj sceni,ako se smatrate ikakvim Srbima!!
Ne znam kako vam vise nisu dosadila prepucavanja ...
Sto se tice domaceg sampionata to i mogu da razumem,sta vise donekle je i normalno ,ali kad nasi klubovi igraju u Evropi...

-32

pre 5 godina

Ne bi bilo lose da i vi udjete nekad u tu ligu sampiona, cisto da vidite kako je. Nikada niste bili, cisto za promenu ;)
(komsijeeee, 05. avgust 2018 02:22) Posteno od tebe..i mi vama zelimo da jednog dana udjete u kosarkasku EL , koju nikada niste igrali.. Nece to skoro biti,ali nada nikad ne umire..

maki

pre 5 godina

Vecu sansu ima Spartak nego Partizan. Realno bi bilo tuga da ovakav Partizan udje u grupe. Bila bi samo blamaza. Zvezda u sustini dobro prosla. Ali treba prvo proci Slovake koje ne smeju nikako potcenjivati. Onda verovatno na Salcburg gde su sanse pola pola.

Plačizan

pre 5 godina

drzava. Npr,. ako Zvezda sada ispadne i dalje ima sansu za LE i to protiv Skendije koja ima los koeficijent, a Partizan koji ima mnogo bolji koeficijent od Zvezde icice na azdaje tipa Besiktas ili Sevilja. Naravno pod uslovom da prodje Dance sto ce se veoma tesko desiti.
(Cinik, 06. avgust 2018 13:08) Eto hoćeš da objasniš, a ne znaš. Ko ispadne iz dvomeča Zvezda:Trnava ide na pobednika Olimpija:Helsinki, a ko prodje na pobednika Salzburg:Škendija. Nikako poraženi iz duela Zvezde i Trnave ne može na Škendiju. Malo se bolje informiši.

doktor

pre 5 godina

Nevolja nikada ne ide sama.
Partizan, em se gasi, em idu na protivnike koji ce da im zabodu kolac.
Umesto da gledamo fudbal, citacemo izjave kompetentne uprave, u nastavcima.

Zvezda

pre 5 godina

Ne kapiram zasto se prica ako Zvezda ispadne iz kvalifikacija za ligu sampiona, pa joj onda nudite potencijalne protivnike! Grobari., Zvezda ide u ligu sampiona, svidjalo vam se ili ne!!!!

mike

pre 5 godina

Partizan nece videti LE ove godine, Zvezda hoce jer ce proci Slovake. Proci grupu verovatno nece, jer ce joj se tesko ponoviti onakva sreca kao prosle godine. Kvalitet naseg fudbala nije porastao, jedna odlicna sezona (prosla) nije istinsko merilo. Kvaliteta nece ni biti dok nam je ovakvo stanje u fudbalu u kom se unapred zna stanje na tabeli.

onako bez lupetanja

pre 5 godina

Zvezda je extra prošla , ako kojim slučajem ispadne .
Partizan , nisam pametan ali u svakom slučaju bolje nego Sevilja , mada moglo je i lakše . Kako trenutno igraju biće ovo baš težak zadatak .
S druge strane Olimpija raspad sistema , mislim da će pre Helsinki njih proći . Ali ajde prvo da preskoče domaći klubovi 3.kolo pa da vidimo dalje , taj Salcburg i taj Bešiktaš . Srećno

braske

pre 5 godina

@hrvatska..ono jest, i steaua je bila pre zvezde prvak evrope, ali onda su se presaldumili u federaciji i NIKAD VIŠE niko iz 'malih' liga neće biti, ende, stotine miliona evra su u pitanju i delice ih 5torka, kraj priče

Delije Čikago

pre 5 godina

Nas više ništa ne može zaustaviti na putu stare slave, neko je nikada nije ni imao, davno sam pričao da ćemo se kad tad vratiti u elitu jer tu jedini pripadamo od svih na Balkanu.

lal

pre 5 godina

@vojkec: covek napise "osrednji brondbi koji trenutno igra odlicno" i ti mu izvuces samo osrednji brondbi... nisi ti kladionicar, ti si novinar informera... :D

Mitar

pre 5 godina

Alaškart je najbolji izbor.
(mambolina ylw, 4. avgust 2018 16:31)

Tesko da ce proci CFR Kluz, ipak su sampioni rumunske lige, koja je verovatno malo jaca od sprske.

Ramones-EKV**

pre 5 godina

Zvezda dvadeset godina,nije igrala u Evropi(jeste ispadala je u pred_kola.)Ali znamo kakvom kratko pamcenje imaju njeni navijaci.

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

@cika djura-Bilo bi super ali nema sanse.Zvezda verovatno,Partizan ispada u cetvrtom kolu (mnogo slabi igraci),a Spartak ni nema te ambicije (prodali prosle godine skoro sve koji valjaju a sad i Savkovic otisao).

ja

pre 5 godina

Zvezda dvadeset godina,nije igrala u Evropi(jeste ispadala je u pred_kola.)Ali znamo kakvom kratko pamcenje imaju njeni navijaci. 
(Ramones-EKV**, 04. avgust 2018)

  Znas ti prijatelju, onaj vic o lopovima koji su opljackali muzeje CZ i Partizana.. Iz Zvezdinog muzeja ukrali; usati pehar, pehar svetskog sampiona..a iz Partizanovog, usisivac i toster..
(-32, 06. avgust 2018 14:50)

ono kad ne znas bilo sta pametnije da kazes pa se setis dogadjaja iz proslog milenijuma, a u stvarnosti deset godina videli Evropu nisu. Stvarno vam je pamcenje kratko i selektivno.

Djalma

pre 5 godina

zvezda ove sezone ulazi u ligu sampiona jer tamo pripada.
@arhitekta

hahaha tamo pripada haha. Pa ubise se od lige sampiona. Joj pantetce jesi vickast. Ali ok net sve trpi.

piksel

pre 5 godina

Vraca se zrebove od prosle godine i Zvezdi i Partizanu, nama sad lako, a bilo tesko, a Partizanu tesko, a imali prosle godine brutalno lake zrebove, pa se jos pokondirili...e eto vam ga sad haha
(Dusan, 04. avgust 2018 16:05)

Da li si to slucajno rekao da je Zvezda prosle sezone imala 'laki zreb' !? Ako jesi, ja svakako ne bi pisao (jer ko prati zna) morala da dobije u trecem i cetvrtom kolu, koje ekipe, a ti u fazonu samo da ostavis komentar pa kako god ?

Ona stvar

pre 5 godina

A hoce li partizan u intertoto kup ako ispadne u cetvrtom kolu? :)
(IgorBn, 4. avgust 2018 15:57)

Ušli jednom u Evropu pa porasla mu.ašca. A pitanje je legitimno jer vi niste ni znali kako izgleda proći u drugi krug, kamoli u četvrti.

Dejan CZ

pre 5 godina

Vest o ovom zrebu je potpuno nevazna informacija kad nasih timova svakako nece biti...
Brombi je dosta jaci od Spartaka,a ovi drugi jos treba da dostignu rang Radnika iz Surdulice i Mladosti pa tek onda da misle o Evropi...

Ma da

pre 5 godina

Partizan treba najviše da gleda sebe tj. da dovede 3-5 ozbiljnih igrača: pravi centarfor, pravi kreator, pravo probojno krilo i makar jedan zadnji vezni poput Evertona.
(Dovedite prava pojačanja, 6. avgust 2018 13:28)

Ko da nam ih dovede? Vucic, kao Zvezdi? Sad ce da zamoli Gasprom da da makar milion Partizanu...

kl

pre 5 godina

@Slaba mi je BEŠIKA od ovoga!Zato što sam RADNIK koji je ostao bez MLADOSTI!
(TheBeard, 06. avgust 2018 13:57)

Ajd priznaj da ti je neko pomogao da to smisliš.

Dovedite prava pojačanja

pre 5 godina

Partizan treba najviše da gleda sebe tj. da dovede 3-5 ozbiljnih igrača: pravi centarfor, pravi kreator, pravo probojno krilo i makar jedan zadnji vezni poput Evertona.

ortodox

pre 5 godina

Lala iz Banata@. Tacno je da bi imali sanse za dva tima u grupnoj fazi, kada bi mogli da igraju i 1. i 2. tim Zvezde. Treci Zvezdin tim moze da igra nasu ligu i bori se za titulu.

Realno

pre 5 godina

Znao sam da cemo dobiti nekog teskog protivnika, mislio sam da ce biti Sevilja kad ono ipak Besiktas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 6. avgust 2018 14:06

Voleo bi ti da to bude Besiktas ali sa njima ce igrati Nordsjaland,sasvim sigurno.

marsovac

pre 5 godina

Nisu mi jasni ljudi koji prate sa kim ce partizan igrati u po lad realno nece ni stici dotle.Nema sanse da prodju dance jer ne da su losi,nego su ocajni.O besiktasu necu ni da pricam.

Dare

pre 5 godina

Ko da nam ih dovede? Vucic, kao Zvezdi? Sad ce da zamoli Gasprom da da makar milion Partizanu...
(Ma da, 06. avgust 2018 14:00)

Sta vise lupetate o Vucicu i Zvezdi, te pomaze u kosarci, te pomaze u fudbalu.Dokazi te tvrdnje pa da pricamo, a ne lupetati vise Vucic pa Vucic. I sam znas da lazes.

kabal

pre 5 godina

Nije istina da Zvezda nije bila u grupnoj fazi LS, treba napisati u tekstu i ne širiti dezinformacije. Evo izvoda sa sajta UEFA:CHAMPIONS LEAGUE 91/92Group Stage Sampdoria, RSC Anderlecht, Panathinaikos, FC RED STAR
(Jovica Petkovic, 06. avgust 2018 14:25)

Liga Šampiona počinje od sezone 92/93 da si ti meni živ i zdrav. Ta sezona koju ti pominješ je bila poslednja po starom formatu takmičenja. Tako da nemoj da širi dezinformacije.

Sava Tiho Tece...

pre 5 godina

Ljudi se ovde sprdaju sa igrom Partizana, s pravom jel od ovog ne moze gore, ali istovremeno potcenjuju potencijalni uticaj Bate Mirkovica na psiholoskom planu. Kod Bate nece biti padavicanja, provlacenja, simuliranja, zabusavanja, fizicka sprema ce biti 200%, a mozda i takticki bude OK s obzirom da je igrao u velikim klubovima, bio treniran od velikih trenera... Psiholoski momenat je uvek u Partizanu bio onaj tas na vagi koji je prelamao da li ce biti pozitivno ili negativno... Mirkovic tu moze samo pozitivno da donese ekipi, setimo se samo Mateusa koji je B tim Partizana (jer je sve sto vredi bilo prodato na leto) uveo u LS, i gde se nismo brukali samo zato jer se nismo plasili da se pametno, organizovano, i hladne glave takmicimo sa mnogostruko skupljim timovima... Videcemo, nista se unapred ne zna...

Madeleine

pre 5 godina

Nebitno ko nam je protivnik. "Parni valjak" će da melje u LE, a "Vođina mezimica" ispada iz kvalifikacija za LŠ u LE. Onda mogu i Vladana Milojevića da proglase za počasnog građanina Budve.

hotahota

pre 5 godina

realno
partizan gubi u danskoj 2-0
kod kuce jedva 1-0 i ispada

spartak gubi obe, sa tim sto ce u ns biti mozda i bolji protivnik

zvezda prolazi ove ali ispada u 4 om kolu i direkt ide u le

mike

pre 5 godina

@Kontras Nisam ja Grobar, a i nisam rekao da je pre bilo posteno. Partizan nije zasluzio sve one titule, ali ako je neko tad ostecen to je Vojvodina, svakako ne Zvezda, rezultati u Evropi govore o tome. Nas fudbal NIKAD nije bio regularan, i ne nazire se kada ce.

dika

pre 5 godina

Sumnjam da biste protiv Bordoa u gostima minut pred isteka vremena imali pozitivan rezultat i da ne nabrajam dalje. Taj Kairat sa 6 Brazilaca ne biste ni vi prošli, a koliko je kazahstanski fudbal loš govori o učešću Astane u LŠ. Mišljenja sam da je lakši put za Evropu prvaku države nego drugom timu i pri tome ostajem i sada kada je Zvezda dve utakmice od Evrope. Imala je Zvezda svoje blamove, a imali ste vala i vi svoje Šamroke i slične. Malo manje da likujemo tuđem neuspehu, možda nam svima bude malo bolje.
(Vračarac, 6. avgust 2018 16:08)
Taj Bordo se pominje stalno kao neki podvig, a to je samotakva blamaza, tu je Zvezda ispala tako sto je primila 2 gola sa igracem vise...

analiza

pre 5 godina

"Партизан - Пјуник, Спартак - Лех, Звезда - Хапоел БШ или Алашкерт."
(један_бинСр)
Sto coveku nalupaste minuse,kad najbolje zeli nasim ekipama:)
Par je vec igrao sa Pjunikom,citam,2010,valjda,dobio 1:o i 3:1-ali,tada igrali Mo i ekipa.Ja biram Pjunik,bez problema,samo neka se i oni i mi docepamo sledeceg kola.

...

pre 5 godina

Nije spansko, vec italijansko.. i zove se Bari ..
(-32, 06. avgust 2018 14:56)

samo se ti drzi Barija i opet ce proci deset godina dok udjete u LE. Poznati ste kao Notingem Forest, zivite u proslosti...

piksel

pre 5 godina

Vraca se zrebove od prosle godine i Zvezdi i Partizanu, nama sad lako, a bilo tesko, a Partizanu tesko, a imali prosle godine brutalno lake zrebove, pa se jos pokondirili...e eto vam ga sad haha 
(Dusan, 04. avgust 2018 16:05) 

Da li si to slucajno rekao da je Zvezda prosle sezone imala 'laki zreb' !? Ako jesi, ja svakako ne bi pisao (jer ko prati zna) morala da dobije u trecem i cetvrtom kolu, koje ekipe, a ti u fazonu samo da ostavis komentar pa kako god ?
(piksel, 04. avgust 2018 16:50)

Moja greska, pogresno protumacih komentar... prastaj

European and WOrld Champion in 1991 Red Star

pre 5 godina

STVAR JE PROSTA,a to je FK Partizan uz pomoć Toleta koristio godinama ! osvoijiš Titulu i automatski protivnika staviš u daleko gori položaj za Evropske Kvalifikacije,Terzić samo ide copy - paste FK Partizan u Toletovoj ERI.

dalibor

pre 5 godina

Spartak ima za protivnika osrednji Brondbi koji trenutno igra odlicno. I bice im jako tesko. Partizan kako trenutno igra mucice muku sa Dancima, a tek protiv Besiktasa sanse su mu realno male. Zvezda zahvaljujuci dobroj igri je u najboljem polozaju, mozda su blagi favoriti protik trnave, dok protiv Salcburga bice tesko ali sanse bi imali i te kako. Kako god, neka prodju svi, tesko, ali zasto da ne...

NY

pre 5 godina

@Lala iz Banata 
Imamo sansu za dva tima u LS, tako je.. Da je tvoja zvezda skupljala bodove i da nije ispadala u sezoni kupanja od evropskih velesila, dok je Partizan bio redovan učesnik grupne faze nekog Evropskog takmičenja, odavno bi imali dva predstavnika u LS ili bar ne bi kretali od prvog kola kvalifikacija. Gledaj ti za Slovake kako cete proci, a za Partizan ne brini jer prolazi Dance sigurno.
(Bane, 06. avgust 2018 15:39)

Zvezda nije ucestvovala zbog mesetarenja u klubu oko igraca.Kada je to.postavljeno kako treba rezultat je ocigledan.To sto ce Partizan da prodje dance to je tvoja zelja.Sa kojim igracima i sa kojom igrom.Mozda danci napune gace od 5 hiljada "vatrenih" grobara. Jedva ste prosli sestoplasirani tim iz Litvanije, protiv velikana iz Lucana polovican uspeh. u Vranju sa igracen vise

...

pre 5 godina

Igraci Partizana u fazonu, samo kad nije opasni Radnik iz Surdulice ili neugodna Mladost iz Lucana! Ove ostale cemo lako...
(Realnost, 06. avgust 2018 14:53)

pa kad nisu nase filijale, nego vase..ali dobro. Bitno je da vi cepate Surdulicu, a to sto ste deset godina zavrsavali kvalifikacije u sezoni kupanja, to nikom nista. Velesila od kluba, idi baci pogled na UEFA rang listu, da vidis ko je proteklih deset godina i vise sakupljao bodove za Srbiju.

Bane

pre 5 godina

@Vracarac
Ispade prijatelju da ste toliko mocni da namerno niste hteli da igrate neko evropsko takmičenje. Mani nas toga,a kad vec spominjes Ludogorec, imali ste i prosle godine solidan zreb, Sparta je ove godine jaca i uigranija nego prosle pa je Spartak Subotica izbacio. Krasnodar svi znamo kako ste prosli..I mozes reci sta hoces za igru Partizana ali Partizan ima isti skor kao i zvezda u Evropi, 3 pobede i 1 remi.

Bane

pre 5 godina

@Lala iz Banata
Imamo sansu za dva tima u LS, tako je.. Da je tvoja zvezda skupljala bodove i da nije ispadala u sezoni kupanja od evropskih velesila, dok je Partizan bio redovan učesnik grupne faze nekog Evropskog takmičenja, odavno bi imali dva predstavnika u LS ili bar ne bi kretali od prvog kola kvalifikacija. Gledaj ti za Slovake kako cete proci, a za Partizan ne brini jer prolazi Dance sigurno.

vojkec

pre 5 godina

Spartak ima za protivnika osrednji Brondbi koji trenutno igra odlicno. I bice im jako tesko. Partizan kako trenutno igra mucice muku sa Dancima, a tek protiv Besiktasa sanse su mu realno male. Zvezda zahvaljujuci dobroj igri je u najboljem polozaju, mozda su blagi favoriti protik trnave, dok protiv Salcburga bice tesko ali sanse bi imali i te kako. Kako god, neka prodju svi, tesko, ali zasto da ne...
(dalibor)

"Osrednji Brondbi" koji je kidao tokom pripremnih utakmica,koji od 4 odigrana kola u danskom prvenstvu ima tri pobede i jednu neresenu i gol razliku 7-2 i koji je uzgred samleo partizanovog protivnika u proslom kolu Nordsdjeland sa 2-0 a mogao je bez problema dati jos 2-3 gola.Spartak nema sta tu da trazi.Razlika je kao nebo i zemlja.Partizan takodje nema sanse,verovatno ce izgubiti prvu tekmu u gostima i ako bude postigao gol da se nada necem u revansu.Jedino se za zvezdu moze reci da je blagi favorit posto spartak igra toplo hladno i realno ima slabiji tim od zvezde.Ovo je cisto komentar iz ugla jednog kladionicara...

Ramones-EKV**

pre 5 godina

Zvezda I'ma lakse protivnike ,nego u nosoj ligi.Ako sada ne udjete prvi put u istoriji kluba u LS ,nexnam kada cete,a cinjenica je da ste favoriti.

severac

pre 5 godina

Zvezda ispa od Trnave, a potom i od Olimpije. Spartak je postigao maksimum. Naravno kao i u poslednjoj deceniji u LE samo Partizan. Na zapadu ništa novo.
(tirana 1945., 06. avgust 2018 16:20)

Izasao novi PES?!?

Je l' ga ima na torentima?

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Izbegnuti Sevilja i Makabi znaci Partizan ide na Besiktas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 6. avgust 2018 13:53)

Kakav crni Besiktas ?!! Pa vas Danci ponizavaju u cetvrtak. Ako ne verujes pitaj babu

Milito

pre 5 godina

Besiktas nema veze i realno Partizan ima sanse da odigra egal mec.Taliska im je bio pola tima i otiso Tosun im otiso jos januara Fabri u Fulam Vida ide u premier ligu Negredo u Spaniju a nikog nisu doveli!

Vaterpolisti

pre 5 godina

Spartak nema nikakve sanse mada im svaka cast za sve sto su postigli do sada. Partizan takodje nema mnogo izgleda ali oni i nisu za komentarisanje a Zvezda ce da pukne od prvog ozbiljniijeg protivnika. Bice ovo jos jedna jadna sezona u Evropi na kakve smo navikli od domacih klubova.

Kontraš

pre 5 godina

Kontraš)"Dobro ti je ovo najregularnije. Gde živiš ti čoveče? Napisao sam pod navodnicima “najneregularnija” po vama, a ne najregularnija. Nauči da čitaš, onda se tek obraćaj pismeno!

BJ

pre 5 godina

Са тренутном игром Партизан не може проћи данце.Ђукић је морао отићи али он очигледно није био једини кривац.Шта је са спортским директором , шта је са управом ? Продају клице јер клубу требају паре, а до јуче су се хвалили како финансијски добро стоје.Илиев незна да доведе правог играча.Док нас они воде ми ни садашњост ни будућности немамо.

Robert iz Čačka

pre 5 godina

Sta se pale bre ovi zvezdasi???Pa da je ostao stari sistem zreba, i za vas bi bilo neko evropsko takmicenje san... Partizan ima bolji koeficijent od vas, a moguci rival je Besiktas, dok vi u slucaju da ispadnete od Trnave igrate recimo sa Helsinkijem koji ima slabiji koecicijent od Partizana npr... Treba da bude otvoreni zreb, a ne ovakva sprdnja od zreba...

Srbija zemlja tekvonda

pre 5 godina

Dzabe paljenje, ispadaju svi svejedno da li sada ili malo kasnije. Mi nismo za fudbal sto se lepo videlo na SP. Klubovi su jos gori nijedan nece videti mnogo od Evrope.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Daj bre ovaj zreb je cista namestaljka, Zvezda za rivale dobija Spartakse, Suduve, Salzburg a Partizan Nordsjeland, Besiktas. Jaoo Deki Stankovicu ko ti dade mesto potpredsednika Uefa?

Najrealnije

pre 5 godina

Zvezda ide u grupnu fazu LS,bez ikakvih problema,partizan nece protiv Besiktasa jer ispada od Danaca,kao sto ce verovatno i Spartak.

Stojadin

pre 5 godina

Sta ste se uplasili odkad se Srbin turcina boji pa mi ih vazda dobijamo u svim sportovima dobicemo i ovaj nabedjeni Besiktas prosle godine nikakav fudbal igrali nisu!

navijac

pre 5 godina

@Nije istina da Zvezda nije bila u grupnoj fazi LS, treba napisati u tekstu i ne širiti dezinformacije. Evo izvoda sa sajta UEFA:CHAMPIONS LEAGUE 91/92Group Stage Sampdoria, RSC Anderlecht, Panathinaikos, FC RED STAR
(Jovica Petkovic, 06. avgust 2018 14:25)

Neverovatno kako jedna grupa RSB botova ovih dana pokusava da prepravi istoriju! Ali dzaba, mozete lagati hiljadu puta, ali istina je da nikada niste igrali i ako bog da, nikada i necete!!!!

tirana 1945.

pre 5 godina

Zvezda ispa od Trnave, a potom i od Olimpije. Spartak je postigao maksimum. Naravno kao i u poslednjoj deceniji u LE samo Partizan. Na zapadu ništa novo.

hronicar

pre 5 godina

@igor bn

da bi oni znali sta je to intertoto kup prvo moraju da ga igraju,a posto nikad u svojoj istoriji nisu igrali to takmicenje oni i ne znaju kako je to kad igras intertoto kup.oni cak i ne znaju da to takmicenje ne postoji vise.oni ne znaju da jedna vojvodina ima dva evro trofeja,a oni samo jedan.njihovi funkcioneri i fudbalski istoricari kriju od njih trofej u azijskom takmicenju koje se i dan danas odrzava u vreme kineske nove godine samo zato sto su jedini klub van azije koji je ucestvovao i osvojio to takmicenje.inace to takmicenje se i danas odrzava tako da je trofej validan,ali posto nije jednak kao zvezdin interkontinentalni kup,cute i kriju ga kao zmija noge da ih niko ne bi sprdao.na njihovu nesrecu postoje ljudi koji prate fudbal malo detaljnije i znaju neke trofeje i takmicenja za koja oni nisu ni culi.pitajte bilo koga da li zna za taj trofej?kako se zove to takmicenje koje su osvojili u aziji?zasto bi trebalo da slave kinesku novu godinu umesto ove koju slave?ne znaju ni svoju istoriju,a pricaju o tudjoj...komedija na kvadrat...

Tor

pre 5 godina

a hoce li nas mediji unistiti od hvalospeva kao da je prvi put iko ikad usao u l.s. i da ne postoji nijedan drugi sem njih ako zvezdana udje u l.s.? treba preziveti saznanje da zivimo u groteskno licemernoj zemlji sa narodom koji bi vecinom majku rodjenu prodao ako moze komsiji samo da "crkne krava". fujj

Rade

pre 5 godina

I Eddy Grant je zaplakao na ovaj zreb.Napred Partizan,vrelog srca i hladne glave,uz podrsku navijaca,mozete do grupne faze.Napred Partizan!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Koja je to logika da Partizan kao najbolje rangiran klub iz Srbije dobije u cetvrtoj rundi tako teske protivnike? A Zvezda dobija neke liliputance ponovo.

Pera Detlic

pre 5 godina

Ovom patlidzanu bi bilo bolje da ispadne od Danaca da ih Turci ne oderu kao Musa jarca.Grobari kako je to znat da ove godine nema lige evrope?

nema ovde leba

pre 5 godina

@Stefan,sine ne razumes ti to,kao navijač se radjas ili jednog ili drugog kluba,i nikada ali bas nikada ne možeš navijati za taj drugi klub sa kim god da igra,evo moj slučaj npr. navijam za Zvezdu preko trideset godina to jeste od kada znam za sebe a burazer koji je stariji dve godine isto tako za Partizan,i uvek smo navijali jedni protiv drugih,nema to veze nisacim jednostavno je to tako a to će ti isto reci i svaki pravi navijač( ne huligan jer ovo danas nema veze sa navijanjem)

Ixa91

pre 5 godina

Koliko sam cuo Vida i Negredo odlaze iz kluba a golman Fabri im je vec otisao u Fulam imaju velike probleme i Partizan ceka svoju sandu.

Crudelta

pre 5 godina

Sta se vi grobari bunite pa u zadnjim kolima kvalifikacija imali ste ekipe artmedije i samrok roversa i oba puta ispadali i tada niko nije pominjao zreb. Salzburg uopste nije naivna ekipa i kako to moze biti namestanje? Pa igrali su prosle sezone finale LE, u svakom slucaju pre bih izabrali pobednika astana-dinamo zg ili seltik-aek da je namestalo.

lal

pre 5 godina

@sub013: lik troluje... lakse mi je da poverujem da navija za zvezdu i drzi djokovicev poster umesto ikone, nego da zaista misli to sto pise...

nidza

pre 5 godina

Kolko propao fudbal kad ce ekipa iz Srbije da igra LS. Sad ce ego da raste kako fudbal u Srbiji dobar, a ono beton liga, utakmice na poljanama kraj kukuraca, strasno.

Insajder

pre 5 godina

Slaba mi je BEŠIKA od ovoga!Zato što sam RADNIK koji je ostao bez MLADOSTI!
 (TheBeard, 6. avgust 2018 13:57)

Mi bar znamo koliko ne znamo, a vi toga niste ni svesni. Zato je nama pad mnogo bezbolniji nego vama.

Neko iz Banata

pre 5 godina

Lakse do LS nego do LE, a za to je zasluzan Terzic i sve one pobede Zvezde i ostalih klubova u poslednjih 5 godina...oh no, wait!

Nikola

pre 5 godina

Partizanu bi bilo mnooogo lakse kada bi mu sudile sudije iz JSL kada zatreba tu je penal pa dezet minuta zaustavnog, par crvenih kartona za protivnika, autogol, previd ofsajda.... Drzavni projekat se u takvim situacijama snalazi kao riba u vodi.... Nadam se da ce UEFA imati dovoljno razumevanja za partizan i da ce odbriti da mu utakmice sude razni Grujici, Glodjovici....

SimonVizental

pre 5 godina

Partizan je zaradio najveći dio nacionalnog koeficijenta, a sada to ide u korist Zvezde. Ovaj sistem kvalifikacija je velika nepravda. Treba neko sa ovim da upozna ljude u UEFA. I tada im reći da ih ovi sa sjevera zovu mafijom...
Onda ćemo vidjeti ko će igrati grupe!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Daj bre ovaj zreb je cista namestaljka, Zvezda za rivale dobija Spartakse, Suduve, Salzburg a Partizan Nordsjeland, Besiktas. Jaoo Deki Stankovicu ko ti dade mesto potpredsednika Uefa?

tirana 1945.

pre 5 godina

Zvezda ispa od Trnave, a potom i od Olimpije. Spartak je postigao maksimum. Naravno kao i u poslednjoj deceniji u LE samo Partizan. Na zapadu ništa novo.

bole

pre 5 godina

Ovi nece da prodju dance a vec pricaju o Besiktasu. A pet bodova vec zaostaju za sampionom sveta. 
(Staridz, 6. avgust 2018 16:38)

25 godina posle nas ste videli ušatog...

Madeleine

pre 5 godina

Nebitno ko nam je protivnik. "Parni valjak" će da melje u LE, a "Vođina mezimica" ispada iz kvalifikacija za LŠ u LE. Onda mogu i Vladana Milojevića da proglase za počasnog građanina Budve.

Rogi Obrenovac

pre 5 godina

@Marko
Besiktas i Sevilja na nivou Krasnodara. U kojim vi bajkama i hvalospevima zivite to nije realno. Evo ti je velika Sparta sa 3-4 pojacanja ispala od naseg Spartaka, uz svo postovanje prema suboticanima, toliko su jaki vasi protivnici. Otvorio vam se zreb da preko letonaca, litvanaca, i slovaka stignete u plej of i odmah neko pametovanje. Partizan je prosle godine vec u trecem kolu isao na sampiona Grcke. Za ulaz u LE morao je da pobedi isti ovaj Videoton koji je izbacio Ludogorec pre par dana. Za prolece u Evropi sampiona Svajcarske, ne drugoligasa iz Nemacke, ne Vegnerove juniore.....

ja

pre 5 godina

Zvezda dvadeset godina,nije igrala u Evropi(jeste ispadala je u pred_kola.)Ali znamo kakvom kratko pamcenje imaju njeni navijaci. 
(Ramones-EKV**, 04. avgust 2018)

  Znas ti prijatelju, onaj vic o lopovima koji su opljackali muzeje CZ i Partizana.. Iz Zvezdinog muzeja ukrali; usati pehar, pehar svetskog sampiona..a iz Partizanovog, usisivac i toster..
(-32, 06. avgust 2018 14:50)

ono kad ne znas bilo sta pametnije da kazes pa se setis dogadjaja iz proslog milenijuma, a u stvarnosti deset godina videli Evropu nisu. Stvarno vam je pamcenje kratko i selektivno.

Vdusan

pre 5 godina

Sad kada imamo najbolji koficijent partizan može da dobije sevilju, bešiktaš, makabi i gent, a prošle godine igrali sa videotonom, A zvezda da u pleyoffu igra sa klužom, helsinkijem i rosenborgom.
 (Bogdan, 4. avgust 2018 15:58) 

Tako je Bogdane. Kao posledica poboljsanog koeficijenta, sampion Srbije ima nesto laksi put do plasmana u Ligu Evrope nego ranijih godina. A partizan nije sampion. Prosle godine ste kao sampioni igrali sa Videotonima, a Zvezda sa Krasnodarom i Spartom. Sportski pozdrav.

navijac

pre 5 godina

@Nije istina da Zvezda nije bila u grupnoj fazi LS, treba napisati u tekstu i ne širiti dezinformacije. Evo izvoda sa sajta UEFA:CHAMPIONS LEAGUE 91/92Group Stage Sampdoria, RSC Anderlecht, Panathinaikos, FC RED STAR
(Jovica Petkovic, 06. avgust 2018 14:25)

Neverovatno kako jedna grupa RSB botova ovih dana pokusava da prepravi istoriju! Ali dzaba, mozete lagati hiljadu puta, ali istina je da nikada niste igrali i ako bog da, nikada i necete!!!!

Peđa

pre 5 godina

Vidim kako navijači komšinice brinu tuđu brigu.Pominju bazene i plaže.Kako je vama kratko sećanje.Zapamtite jednu stvar, okrene se situacija na brzinu.

arhitekta

pre 5 godina

Neverovatno kolika je mržnja kod navijača Partizana prema Zvezdi. Nekako su shvatili da je trenutno u njihovom klubu totalni raspad sistema, da igraju baš slabo, da im je igrački kadar još slabiji i da će Bati Mirkoviću trebati vremena da sastavi što se sastaviti može od raštimovanog tima. E sada kada je situacija takva kakva jeste ajde onda da sve okrenemo ka mržnji prema Zvezdi. Čitam ovde od grobara samo želje i nadanja kako Zvezda mora da ispadne po svaku cenu, kako će nas iskreno slabašni Slovaci izbaciti i ako ne daj bože i prođemo Slovake svi oni već znaju da 100% ispadamo u IV kolu kvalifikacija za LŠ. E pa neće moći, ZVEZDA OVE SEZONE NA VAŠU VELIKU ŽALOST ULAZI U LIGU ŠAMPIONA JER TAMO I PRIPADA

karlito

pre 5 godina

Citam komentare i neverujem.
Grobari su vec u plej ofu i cekaju da sudija svira pocetak xD
Alo,jel ste vi gledali prethodne utakmice partizana??? I jos kao mukice kalkulisu protiv kog kluba je najbolje igrati,hahaha ,a joj,vecita komedija sa vama.

Vaterpolisti

pre 5 godina

Spartak nema nikakve sanse mada im svaka cast za sve sto su postigli do sada. Partizan takodje nema mnogo izgleda ali oni i nisu za komentarisanje a Zvezda ce da pukne od prvog ozbiljniijeg protivnika. Bice ovo jos jedna jadna sezona u Evropi na kakve smo navikli od domacih klubova.

Robert iz Čačka

pre 5 godina

Sta se pale bre ovi zvezdasi???Pa da je ostao stari sistem zreba, i za vas bi bilo neko evropsko takmicenje san... Partizan ima bolji koeficijent od vas, a moguci rival je Besiktas, dok vi u slucaju da ispadnete od Trnave igrate recimo sa Helsinkijem koji ima slabiji koecicijent od Partizana npr... Treba da bude otvoreni zreb, a ne ovakva sprdnja od zreba...

Srbija zemlja tekvonda

pre 5 godina

Dzabe paljenje, ispadaju svi svejedno da li sada ili malo kasnije. Mi nismo za fudbal sto se lepo videlo na SP. Klubovi su jos gori nijedan nece videti mnogo od Evrope.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Koja je to logika da Partizan kao najbolje rangiran klub iz Srbije dobije u cetvrtoj rundi tako teske protivnike? A Zvezda dobija neke liliputance ponovo.

Djalma

pre 5 godina

zvezda ove sezone ulazi u ligu sampiona jer tamo pripada.
@arhitekta

hahaha tamo pripada haha. Pa ubise se od lige sampiona. Joj pantetce jesi vickast. Ali ok net sve trpi.

Ramones-EKV**

pre 5 godina

Zvezda I'ma lakse protivnike ,nego u nosoj ligi.Ako sada ne udjete prvi put u istoriji kluba u LS ,nexnam kada cete,a cinjenica je da ste favoriti.

Krstajić sa e2 na e4

pre 5 godina

Sve pogrešne pretpostavke, Partizan neće proći Dance, a Zvezda neće ispasti od Spartaka iz Trnave, za Subotičane već uspeh, uz nešto sreće mogu namučiti Brondbi ...

Bogdan

pre 5 godina

Sad kada imamo najbolji koficijent partizan može da dobije sevilju, bešiktaš, makabi i gent, a prošle godine igrali sa videotonom, A zvezda da u pleyoffu igra sa klužom, helsinkijem i rosenborgom.

Delije Čikago

pre 5 godina

Nas više ništa ne može zaustaviti na putu stare slave, neko je nikada nije ni imao, davno sam pričao da ćemo se kad tad vratiti u elitu jer tu jedini pripadamo od svih na Balkanu.

Ramones-EKV**

pre 5 godina

Zvezda dvadeset godina,nije igrala u Evropi(jeste ispadala je u pred_kola.)Ali znamo kakvom kratko pamcenje imaju njeni navijaci.

NIKOLA

pre 5 godina

Ne bi bilo lose da i vi udjete nekad u tu ligu sampiona, cisto da vidite kako je. Nikada niste bili, cisto za promenu ;)
(komsijeeee, 5. avgust 2018 02:22)
CHAMPIONS LEAGUE 91/92
Group Stage
Sampdoria,
RSC Anderlecht,
Panathinaikos,
FC RED STAR

Bane

pre 5 godina

@Vracarac
Ispade prijatelju da ste toliko mocni da namerno niste hteli da igrate neko evropsko takmičenje. Mani nas toga,a kad vec spominjes Ludogorec, imali ste i prosle godine solidan zreb, Sparta je ove godine jaca i uigranija nego prosle pa je Spartak Subotica izbacio. Krasnodar svi znamo kako ste prosli..I mozes reci sta hoces za igru Partizana ali Partizan ima isti skor kao i zvezda u Evropi, 3 pobede i 1 remi.

dika

pre 5 godina

Sumnjam da biste protiv Bordoa u gostima minut pred isteka vremena imali pozitivan rezultat i da ne nabrajam dalje. Taj Kairat sa 6 Brazilaca ne biste ni vi prošli, a koliko je kazahstanski fudbal loš govori o učešću Astane u LŠ. Mišljenja sam da je lakši put za Evropu prvaku države nego drugom timu i pri tome ostajem i sada kada je Zvezda dve utakmice od Evrope. Imala je Zvezda svoje blamove, a imali ste vala i vi svoje Šamroke i slične. Malo manje da likujemo tuđem neuspehu, možda nam svima bude malo bolje.
(Vračarac, 6. avgust 2018 16:08)
Taj Bordo se pominje stalno kao neki podvig, a to je samotakva blamaza, tu je Zvezda ispala tako sto je primila 2 gola sa igracem vise...

piksel

pre 5 godina

Vraca se zrebove od prosle godine i Zvezdi i Partizanu, nama sad lako, a bilo tesko, a Partizanu tesko, a imali prosle godine brutalno lake zrebove, pa se jos pokondirili...e eto vam ga sad haha
(Dusan, 04. avgust 2018 16:05)

Da li si to slucajno rekao da je Zvezda prosle sezone imala 'laki zreb' !? Ako jesi, ja svakako ne bi pisao (jer ko prati zna) morala da dobije u trecem i cetvrtom kolu, koje ekipe, a ti u fazonu samo da ostavis komentar pa kako god ?

kabal

pre 5 godina

Nije istina da Zvezda nije bila u grupnoj fazi LS, treba napisati u tekstu i ne širiti dezinformacije. Evo izvoda sa sajta UEFA:CHAMPIONS LEAGUE 91/92Group Stage Sampdoria, RSC Anderlecht, Panathinaikos, FC RED STAR
(Jovica Petkovic, 06. avgust 2018 14:25)

Liga Šampiona počinje od sezone 92/93 da si ti meni živ i zdrav. Ta sezona koju ti pominješ je bila poslednja po starom formatu takmičenja. Tako da nemoj da širi dezinformacije.

Ma da

pre 5 godina

Partizan treba najviše da gleda sebe tj. da dovede 3-5 ozbiljnih igrača: pravi centarfor, pravi kreator, pravo probojno krilo i makar jedan zadnji vezni poput Evertona.
(Dovedite prava pojačanja, 6. avgust 2018 13:28)

Ko da nam ih dovede? Vucic, kao Zvezdi? Sad ce da zamoli Gasprom da da makar milion Partizanu...

Vuk

pre 5 godina

partizan i spartak mogu do grupe samo treba verovati u sebe.partizan i ne igra toliko lose koliko nije imao srece u poslednjim mecevima,a od spartaka se i ne ocekuje grupa pa tako da mogu da uzivaju u fudbalu ja bih im to rekao.

hronicar

pre 5 godina

@igor bn

da bi oni znali sta je to intertoto kup prvo moraju da ga igraju,a posto nikad u svojoj istoriji nisu igrali to takmicenje oni i ne znaju kako je to kad igras intertoto kup.oni cak i ne znaju da to takmicenje ne postoji vise.oni ne znaju da jedna vojvodina ima dva evro trofeja,a oni samo jedan.njihovi funkcioneri i fudbalski istoricari kriju od njih trofej u azijskom takmicenju koje se i dan danas odrzava u vreme kineske nove godine samo zato sto su jedini klub van azije koji je ucestvovao i osvojio to takmicenje.inace to takmicenje se i danas odrzava tako da je trofej validan,ali posto nije jednak kao zvezdin interkontinentalni kup,cute i kriju ga kao zmija noge da ih niko ne bi sprdao.na njihovu nesrecu postoje ljudi koji prate fudbal malo detaljnije i znaju neke trofeje i takmicenja za koja oni nisu ni culi.pitajte bilo koga da li zna za taj trofej?kako se zove to takmicenje koje su osvojili u aziji?zasto bi trebalo da slave kinesku novu godinu umesto ove koju slave?ne znaju ni svoju istoriju,a pricaju o tudjoj...komedija na kvadrat...

Wllaxy

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo. 
(novica, 04. avgust 2018 20:52) 

A onda se probudiš i shvatiš da je to bio samo sanak pusti te da na peharu namenjenom pobedniku tog takmičenja već piše Red Star...

...

pre 5 godina

Nije spansko, vec italijansko.. i zove se Bari ..
(-32, 06. avgust 2018 14:56)

samo se ti drzi Barija i opet ce proci deset godina dok udjete u LE. Poznati ste kao Notingem Forest, zivite u proslosti...

navijac

pre 5 godina

Realno i bolje da ispadnemo i da se skoncetrisemo samo na domacu ligu. Nemamo mi tim ni za jedno takmicenje, a kamoli za tri. Cilj treba da nam bude da do pauze imamo sto manji zaostatak za Zvezdom, a onda da se pojacamo za prolece jer sa ovim igrackim kadrom nemamo sanse. Ma doduse, sta ja mastam, kakva pojacanja!? Za upravu imamo ljude postavljene od zna se koga ciji je cilj da budemo samo sparing partner mezimici!!!

Bane

pre 5 godina

@Lala iz Banata
Imamo sansu za dva tima u LS, tako je.. Da je tvoja zvezda skupljala bodove i da nije ispadala u sezoni kupanja od evropskih velesila, dok je Partizan bio redovan učesnik grupne faze nekog Evropskog takmičenja, odavno bi imali dva predstavnika u LS ili bar ne bi kretali od prvog kola kvalifikacija. Gledaj ti za Slovake kako cete proci, a za Partizan ne brini jer prolazi Dance sigurno.

urosRuma

pre 5 godina

Nikola
A mogu I da sude sudije koje ne vide gol iz gol auta,pa sude I po 2 penala,sude penale za udarac u butinu...
Moze do sutra ovako

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Koja je to logika da Partizan kao najbolje rangiran klub iz Srbije dobije u cetvrtoj rundi tako teske protivnike? A Zvezda dobija neke liliputance ponovo. 
 (Batko pamcenje mu kratko, 6. avgust 2018 11:36) 

UEFA je promenila sistem kvalifikacija, pa sad prvaci Andore, Gibraltara, Letonije imaju sansu da dodju do grupne faze, jer i pored ispadanja u pocetnim fazama idu dalje u kvalifikacijama LE. Kvalitet LE ce biti umanjen za tih par mesta i slazem se da je se ostecen ne samo Partizan nego i gomila drugih klubova koji igraju kvalifikacije za LE a imaju mnogo bolje koeficijente od prvaka dobrog dela drzava. Npr,. ako Zvezda sada ispadne i dalje ima sansu za LE i to protiv Skendije koja ima los koeficijent, a Partizan koji ima mnogo bolji koeficijent od Zvezde icice na azdaje tipa Besiktas ili Sevilja. Naravno pod uslovom da prodje Dance sto ce se veoma tesko desiti.
(Cinik, 06. avgust 2018 13:08)

Kome ti odgovaraš na komentar, ccc ...

Dusan

pre 5 godina

Vraca se zrebove od prosle godine i Zvezdi i Partizanu, nama sad lako, a bilo tesko, a Partizanu tesko, a imali prosle godine brutalno lake zrebove, pa se jos pokondirili...e eto vam ga sad haha

Kontraš

pre 5 godina

Partizan nece videti LE ove godine, Zvezda hoce jer ce proci Slovake. Proci grupu verovatno nece, jer ce joj se tesko ponoviti onakva sreca kao prosle godine. Kvalitet naseg fudbala nije porastao, jedna odlicna sezona (prosla) nije istinsko merilo. Kvaliteta nece ni biti dok nam je ovakvo stanje u fudbalu u kom se unapred zna stanje na tabeli.
(mike, 04. avgust 2018 19:14) Za mene ste vi grobari neverovatni. Dok je Partizan dominirao ligom i sve bilo super regularno, tada ste samo vi nešto igrali u kvalifikacijama, Zvezda u svega 2-3 navrata prošla do 4 kola, a ostali završavali posle 1. kola. A sada, kada je “najneregularnija” liga, kada se šampion zna, dve ekipe završe u 1/16 Le, 3 ekipe prošle u 3 kolo, Radnički stigao do drugog, ništa ne valja, nikad gore. Koliko vas je mržnja ka Zvezdi oslepela.

Dejan CZ

pre 5 godina

Vest o ovom zrebu je potpuno nevazna informacija kad nasih timova svakako nece biti...
Brombi je dosta jaci od Spartaka,a ovi drugi jos treba da dostignu rang Radnika iz Surdulice i Mladosti pa tek onda da misle o Evropi...

nidza

pre 5 godina

Kolko propao fudbal kad ce ekipa iz Srbije da igra LS. Sad ce ego da raste kako fudbal u Srbiji dobar, a ono beton liga, utakmice na poljanama kraj kukuraca, strasno.

rodjomoj

pre 5 godina

Nije ovo strasno, sa Makabijem i Gentom bismo morali da mozemo da se nosimo. Sa Seviljom i Beskitasem, nemamo sta da tražimo. Tako da 50-50 su sanse za ok protivnika. A i ne smem da se kladim da ce sva 4 favorita proci.

...

pre 5 godina

Igraci Partizana u fazonu, samo kad nije opasni Radnik iz Surdulice ili neugodna Mladost iz Lucana! Ove ostale cemo lako...
(Realnost, 06. avgust 2018 14:53)

pa kad nisu nase filijale, nego vase..ali dobro. Bitno je da vi cepate Surdulicu, a to sto ste deset godina zavrsavali kvalifikacije u sezoni kupanja, to nikom nista. Velesila od kluba, idi baci pogled na UEFA rang listu, da vidis ko je proteklih deset godina i vise sakupljao bodove za Srbiju.

Лука

pre 5 godina

Од ове сезоне је кључно да си шампион своје земље јер пре свега имаш олакшан пут у ЛЕ. Зато је најважније да Звезда повеже бар 7-8 титула и тиме постане аутоматски респектабилна у Европи. А ЛШ ће доћи сама по себи. Читам коментаре навијача Партизана... схватите, да није било СПС периода ви нимада не бисте ни помислили да сте велики клуб. Истина је да сте средње велики клуб, попут ПАОК-а. Само је Звезда великан. То што сте понислили да је отимање титула, Клеа... нормална ствар... па није. Нормално је ово сада.

Sava Tiho Tece...

pre 5 godina

Ljudi se ovde sprdaju sa igrom Partizana, s pravom jel od ovog ne moze gore, ali istovremeno potcenjuju potencijalni uticaj Bate Mirkovica na psiholoskom planu. Kod Bate nece biti padavicanja, provlacenja, simuliranja, zabusavanja, fizicka sprema ce biti 200%, a mozda i takticki bude OK s obzirom da je igrao u velikim klubovima, bio treniran od velikih trenera... Psiholoski momenat je uvek u Partizanu bio onaj tas na vagi koji je prelamao da li ce biti pozitivno ili negativno... Mirkovic tu moze samo pozitivno da donese ekipi, setimo se samo Mateusa koji je B tim Partizana (jer je sve sto vredi bilo prodato na leto) uveo u LS, i gde se nismo brukali samo zato jer se nismo plasili da se pametno, organizovano, i hladne glave takmicimo sa mnogostruko skupljim timovima... Videcemo, nista se unapred ne zna...

mike

pre 5 godina

Partizan nece videti LE ove godine, Zvezda hoce jer ce proci Slovake. Proci grupu verovatno nece, jer ce joj se tesko ponoviti onakva sreca kao prosle godine. Kvalitet naseg fudbala nije porastao, jedna odlicna sezona (prosla) nije istinsko merilo. Kvaliteta nece ni biti dok nam je ovakvo stanje u fudbalu u kom se unapred zna stanje na tabeli.

xxx

pre 5 godina

CHAMPIONS LEAGUE 91/92
Group Stage
Sampdoria, 
RSC Anderlecht, 
Panathinaikos, 
FC RED STAR
(NIKOLA, 05. avgust 2018 10:40). Liga šampiona je od sezone 1992/93. Ne brukaj se

Tor

pre 5 godina

a hoce li nas mediji unistiti od hvalospeva kao da je prvi put iko ikad usao u l.s. i da ne postoji nijedan drugi sem njih ako zvezdana udje u l.s.? treba preziveti saznanje da zivimo u groteskno licemernoj zemlji sa narodom koji bi vecinom majku rodjenu prodao ako moze komsiji samo da "crkne krava". fujj

Rade

pre 5 godina

I Eddy Grant je zaplakao na ovaj zreb.Napred Partizan,vrelog srca i hladne glave,uz podrsku navijaca,mozete do grupne faze.Napred Partizan!

Stefan

pre 5 godina

Izvući ćemo pobednika meča Bešiktaš-Lask. Svi će već početi da kukaju. Lask će da izbaci Bešiktaš. Mi ćemo uz tešku muku da pobedimo Lask na penale(nakon što se obe utakmice završe 0-0)i eto nas ni krivih ni dužnih u LE

Konstatacija

pre 5 godina

Vraca se zrebove od prosle godine i Zvezdi i Partizanu, nama sad lako, a bilo tesko, a Partizanu tesko, a imali prosle godine brutalno lake zrebove, pa se jos pokondirili...e eto vam ga sad haha
(Dusan, 04. avgust 2018 16:05)

Kako se bre, burazeru, vraca sada i Zvezdi partizanu,objasni mi?Zvezda je ponovo imala tezak zreb,samo sto su dva favorita ispala od autsajdera,pa je to olaksalo a nije zreb.Isto vazi i za partizan,imao je dve njaslabije ekipe,koje su mogle biti izvucene,koje bi izbacili i nasi srpskoligasi,Rudar i Trakai a sad ima dance,za koje niko nije ni cuo u Evropi,pa zar to nije opet lak zreb.Stvar je u tome sto oni veze nemaju pa ispada da su im svi jaki ali ih zreb oce vec citavu deceniju.Niko nema vise srece od njih,na zrebanju.

-32

pre 5 godina

Ne bi bilo lose da i vi udjete nekad u tu ligu sampiona, cisto da vidite kako je. Nikada niste bili, cisto za promenu ;)
(komsijeeee, 05. avgust 2018 02:22) Posteno od tebe..i mi vama zelimo da jednog dana udjete u kosarkasku EL , koju nikada niste igrali.. Nece to skoro biti,ali nada nikad ne umire..

Марко

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo.
(novica, 04. avgust 2018 20:52)

Звезда је победник тог такмичења.

One night in May

pre 5 godina

Ne bi bilo lose da i vi udjete nekad u tu ligu sampiona, cisto da vidite kako je. Nikada niste bili, cisto za promenu ;)
(komsijeeee, 5. avgust 2018 02:22)

Ne bi bilo lose da vi osvojite nekad neki medjunarodni trofej, ne bi bilo lose kad biste uopste smeli da sanjate da osvojite najveci trofej u istoriji evropskog klupskog sporta... Nista nikad, a i necete, hvala Bogu.

Kako je te ser Ferguson lepo objasnio - mali klubovi ne osvajaju velike trofeje.

hotahota

pre 5 godina

realno
partizan gubi u danskoj 2-0
kod kuce jedva 1-0 i ispada

spartak gubi obe, sa tim sto ce u ns biti mozda i bolji protivnik

zvezda prolazi ove ali ispada u 4 om kolu i direkt ide u le

Cinik

pre 5 godina

Topalovići su prednost dali turističkim vrednostima ... ima nešto bitno u životu i van " posla " ( fudbala ) .
(Posmatrač, 4. avgust 2018 16:03)

Kaze navijac kluba ciji su igraci na Adi od jula vec 25 godina.

Ona stvar

pre 5 godina

A hoce li partizan u intertoto kup ako ispadne u cetvrtom kolu? :)
(IgorBn, 4. avgust 2018 15:57)

Ušli jednom u Evropu pa porasla mu.ašca. A pitanje je legitimno jer vi niste ni znali kako izgleda proći u drugi krug, kamoli u četvrti.

Dare

pre 5 godina

Srbujes a navijas za Besiktas. 
U stvari logicno, od delije za delije. 
Nema ljutis.
(Djalma, 06. avgust 2018 14:01)

Haha ko nam kaze, pa vi ste protiv Zvezde u Evroligi svake nedelje navijali za Fenerbahce,Efes, i ostale turke i ostale klubove.

Cinik

pre 5 godina

Koja je to logika da Partizan kao najbolje rangiran klub iz Srbije dobije u cetvrtoj rundi tako teske protivnike? A Zvezda dobija neke liliputance ponovo.
 (Batko pamcenje mu kratko, 6. avgust 2018 11:36)

UEFA je promenila sistem kvalifikacija, pa sad prvaci Andore, Gibraltara, Letonije imaju sansu da dodju do grupne faze, jer i pored ispadanja u pocetnim fazama idu dalje u kvalifikacijama LE. Kvalitet LE ce biti umanjen za tih par mesta i slazem se da je se ostecen ne samo Partizan nego i gomila drugih klubova koji igraju kvalifikacije za LE a imaju mnogo bolje koeficijente od prvaka dobrog dela drzava. Npr,. ako Zvezda sada ispadne i dalje ima sansu za LE i to protiv Skendije koja ima los koeficijent, a Partizan koji ima mnogo bolji koeficijent od Zvezde icice na azdaje tipa Besiktas ili Sevilja. Naravno pod uslovom da prodje Dance sto ce se veoma tesko desiti.

Dare

pre 5 godina

Ko da nam ih dovede? Vucic, kao Zvezdi? Sad ce da zamoli Gasprom da da makar milion Partizanu...
(Ma da, 06. avgust 2018 14:00)

Sta vise lupetate o Vucicu i Zvezdi, te pomaze u kosarci, te pomaze u fudbalu.Dokazi te tvrdnje pa da pricamo, a ne lupetati vise Vucic pa Vucic. I sam znas da lazes.

analiza

pre 5 godina

"Партизан - Пјуник, Спартак - Лех, Звезда - Хапоел БШ или Алашкерт."
(један_бинСр)
Sto coveku nalupaste minuse,kad najbolje zeli nasim ekipama:)
Par je vec igrao sa Pjunikom,citam,2010,valjda,dobio 1:o i 3:1-ali,tada igrali Mo i ekipa.Ja biram Pjunik,bez problema,samo neka se i oni i mi docepamo sledeceg kola.

bobo mk

pre 5 godina

Ko da nam ih dovede? Vucic, kao Zvezdi? Sad ce da zamoli Gasprom da da makar milion Partizanu...
(Ma da, 06. avgust 2018 14:00)

Gasprom je ozbiljna firma, neće da kalja ime sa lažnim institucijama koji usput nemaju ni svoj stadion.

Jovica Petkovic

pre 5 godina

Nije istina da Zvezda nije bila u grupnoj fazi LS, treba napisati u tekstu i ne širiti dezinformacije. Evo izvoda sa sajta UEFA:CHAMPIONS LEAGUE 91/92Group Stage Sampdoria, RSC Anderlecht, Panathinaikos, FC RED STAR

Insajder

pre 5 godina

Slaba mi je BEŠIKA od ovoga!Zato što sam RADNIK koji je ostao bez MLADOSTI!
 (TheBeard, 6. avgust 2018 13:57)

Mi bar znamo koliko ne znamo, a vi toga niste ni svesni. Zato je nama pad mnogo bezbolniji nego vama.

dux

pre 5 godina

Ništa mi nije jasno...Svi imali žreb i umesto da gledaju sebe partizanovci komentarišu Zvedine protivnike više nego što gledaju svoje...E zato Vam tako i ide
...Gledajte bre ljudi svoju igru i trudite se da pobedite...Šta imate od toga sa kim igra Zvezda?
Svako za sebe igra a na kraju ćemo videti ko je bolji!
Moja Zvezda gleda samo sebe i to jedini i ispravan stav ostalo neću da komentarišem jer mi niste zanimljivi.
Pozdrav Zvezdašima a za ostalo će se pobrinuti fudbaleri na terenu.
Napred Zvezdo

Марко

pre 5 godina

Лига шампиона и Куп европских шамиона су, заправо, једно те исто УЕФА клупско такмичење које постоји од 1955. Победник тог такмичења, како год да се оно звало, од самог оснивања 1955. до данас, званични је клупски првак Европе за сезону, и то је суштина свега. Турнирски систем по групама уведен је први пут у сезони 1991/92, а Звезда је била у групи са Сампдоријом, Андрлехтом и Панатинаикосом. Назив такмичења је промењен у сезони 1992/93, али је систем такмичења остао потпуно исти као у сезони 1991/92. Како је време пролазило број група се повећавао. Дакле, прво су биле 2 групе, па од сезоне 1994/95. четири групе, а касније су додате још четири групе што је остало до данас. Осим тога, Звездин улазак у групу у сезони 1991/92. је много већи успех од Партизановог, јер је то била фаза у којој су 8 најбољих били подељени у 2 групе, а победници група су играли финале. Да је Звезда у Софији победила Сампдорију, била би прва у групи, и играла би финале поново. Једна утакмица је одлучивала, Звезда је чак и повела, тј. имала резултат који је води у финале, али је Сампдорија преокренула. Да је Партизан успео да прође групу, покушајмо то некако да замислимо, ушао би тек међу 16, тј. играо би осмину финала на пролеће. Замислите када бих ја рекао да никада нисам био у Ужицу, само зато што сам последњи пут био када се звало Титово Ужице, и мало је другачије изгледало него данас. Обично ствари током времена еволуирају, али верујем да смо довољно интелигентни да и даље можемо да их препознамо.

KG

pre 5 godina

Sanse da zvezda prodje Spartak su 75% da prodje Salzburg 35 % a da prodje olimpiju ili Helsinki 90%. Sanse da Spartak prodje brondbi 15 % a da prodje genk 5%. Sanse da partizan prodje nordsjeland 55% a da prodje besiktas 3%. Realna situacija

Pera Detlic

pre 5 godina

Juce Vucic,SNS,SPS,DS,DSS,MJHGF i ko sve nije kriv za vas remi sa onima iz Mladosti.Danas vam je kriv Dejan Stankovic za izvucenog protivnika Besiktas ako prodjete Dance a ti je veliko pitanje AKO prodjete Dance.Ko ce biti kriv kada budete ispali iz lige.Grobari sa vama uvek neka komedija.HA HA HA

Zvezdas

pre 5 godina

ono kad ne znas bilo sta pametnije da kazes pa se setis dogadjaja iz proslog milenijuma, a u stvarnosti deset godina videli Evropu nisu. Stvarno vam je pamcenje kratko i selektivno.
(ja, 06. avgust 2018 1

Pogledaj vecnu listu UEFA.Futbal se ne igra od 2000-te..Razne okolnosti su se desavale. Sada i vama sledi dugi post

kl

pre 5 godina

@Slaba mi je BEŠIKA od ovoga!Zato što sam RADNIK koji je ostao bez MLADOSTI!
(TheBeard, 06. avgust 2018 13:57)

Ajd priznaj da ti je neko pomogao da to smisliš.

Ljubisa livac

pre 5 godina

@navijac

U upravi imate ljude koje ste sami uredno izglasali na skupstini kluba, niko tu nije nametnut. Super vam je bila ta uprava kada ste pre dve sezone uzeli titulu, sad kad ne ide, odmah spoljni faktor. Svi su drugi krivi, samo ne vi. Blah...

mike

pre 5 godina

@Kontras Nisam ja Grobar, a i nisam rekao da je pre bilo posteno. Partizan nije zasluzio sve one titule, ali ako je neko tad ostecen to je Vojvodina, svakako ne Zvezda, rezultati u Evropi govore o tome. Nas fudbal NIKAD nije bio regularan, i ne nazire se kada ce.

ls

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo.
(novica, 04. avgust 2018 20:52)

Ti da znas nesto, ne bi se zvao Novica (i to jos malim).

Tralalala

pre 5 godina

Za sve ovo grobare i delije koje već godinama trube kako je lakše ući u LŠ nego u LE (naravno sve u zavisnosti od toga čija ekipa igra u LE), imajte na umu da bi uopšte igrali kvalifikacije za LŠ ekipa mora da osvoji državno prvenstvo, a kad je već tako lako što ga ne osvoje?

Plačizan

pre 5 godina

Koja je to logika da Partizan kao najbolje rangiran klub iz Srbije dobije u cetvrtoj rundi tako teske protivnike? A Zvezda dobija neke liliputance ponovo.
(Batko pamcenje mu kratko, 06. avgust 2018 11:36) Logika koju mi vama pokušavamo da objasnimo 10 godina da je teže ući u LE iz kvalifikacija za LE nego iz kvalifikacija za LŠ. Stiglo je otrežnjenje, sad znate šta vas čeka u godinama koje slede.

Dare

pre 5 godina

Partizan ima najveći koeficijent i najbolje je plasiran srpski fudbalski klub a dobio je najtežeg protivnika.
(kabal, 06. avgust 2018 14:42)

Druze, nauci pravila zreba. imas timove koji su povlasceni i oni koji nisu.Vi u 4 kolu niste povlasceni, i normalno je da dobijete jaceg.Godinama ste dobijali najslabije ekipe iz povlascene grupe.Sta se sad zalis??A svakako vama je svejedno, kako igratr, ni Surdulicu ne mozete dobiti, da ne pricamo dalje.

Zvezda

pre 5 godina

Ne kapiram zasto se prica ako Zvezda ispadne iz kvalifikacija za ligu sampiona, pa joj onda nudite potencijalne protivnike! Grobari., Zvezda ide u ligu sampiona, svidjalo vam se ili ne!!!!

Sub013

pre 5 godina

Daj bre ovaj zreb je cista namestaljka, Zvezda za rivale dobija Spartakse, Suduve, Salzburg a Partizan Nordsjeland, Besiktas. Jaoo Deki Stankovicu ko ti dade mesto potpredsednika Uefa?
(Batko pamcenje mu kratko, 06. avgust 2018 13:56 )

Ahahahaha jel realno sta ja citam hahahahaha auuuuu, nisam siguran ni koliko je smesno ali tesko je izdrzati... Blejim malopre sa drugom grobarom i upravo mu pokazujem tvoj komentar da ga zezam koliko vam nije dobro, u vasu odbranu je prokomentarisao da si neko dete sigurno jer sta covek da kaze drugo na ovo. Kopiram ovaj tvoj komentar da pokazujem grobarima i zezam ih, hvala ti, vrh, samo nastavi :)

Super liga Srbije

pre 5 godina

Ovi nece da prodju dance a vec pricaju o Besiktasu. A pet bodova vec zaostaju za sampionom sveta.
(Staridz, 6. avgust 2018 16:38)

Znaci vicesampion Evrope zaostaje 5 bodova za sampionom sveta...

pustite mi komentar

pre 5 godina

Realno i bolje da ispadnemo i da se skoncetrisemo samo na domacu ligu. Nemamo mi tim ni za jedno takmicenje, a kamoli za tri. Cilj treba da nam bude da do pauze imamo sto manji zaostatak za Zvezdom, a onda da se pojacamo za prolece jer sa ovim igrackim kadrom nemamo sanse. Ma doduse, sta ja mastam, kakva pojacanja!? Za upravu imamo ljude postavljene od zna se koga ciji je cilj da budemo samo sparing partner mezimici!!!
(navijac, 04. avgust 2018 16:48)

A kada ta ista uprava vam donese titulu onda vam sve potaman??? licemeri ste

European and WOrld Champion in 1991 Red Star

pre 5 godina

STVAR JE PROSTA,a to je FK Partizan uz pomoć Toleta koristio godinama ! osvoijiš Titulu i automatski protivnika staviš u daleko gori položaj za Evropske Kvalifikacije,Terzić samo ide copy - paste FK Partizan u Toletovoj ERI.

Najrealnije

pre 5 godina

Zvezda ide u grupnu fazu LS,bez ikakvih problema,partizan nece protiv Besiktasa jer ispada od Danaca,kao sto ce verovatno i Spartak.

-32

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo.
(novica, 04. avgust 2018 20:52 ) Nije spansko, vec italijansko.. i zove se Bari ..

NY

pre 5 godina

@Lala iz Banata 
Imamo sansu za dva tima u LS, tako je.. Da je tvoja zvezda skupljala bodove i da nije ispadala u sezoni kupanja od evropskih velesila, dok je Partizan bio redovan učesnik grupne faze nekog Evropskog takmičenja, odavno bi imali dva predstavnika u LS ili bar ne bi kretali od prvog kola kvalifikacija. Gledaj ti za Slovake kako cete proci, a za Partizan ne brini jer prolazi Dance sigurno.
(Bane, 06. avgust 2018 15:39)

Zvezda nije ucestvovala zbog mesetarenja u klubu oko igraca.Kada je to.postavljeno kako treba rezultat je ocigledan.To sto ce Partizan da prodje dance to je tvoja zelja.Sa kojim igracima i sa kojom igrom.Mozda danci napune gace od 5 hiljada "vatrenih" grobara. Jedva ste prosli sestoplasirani tim iz Litvanije, protiv velikana iz Lucana polovican uspeh. u Vranju sa igracen vise

Vračarac

pre 5 godina

Imamo sansu za dva tima u LS, tako je.. Da je tvoja zvezda skupljala bodove i da nije ispadala u sezoni kupanja od evropskih velesila, dok je Partizan bio redovan učesnik grupne faze nekog Evropskog takmičenja, odavno bi imali dva predstavnika u LS ili bar ne bi kretali od prvog kola kvalifikacija. Gledaj ti za Slovake kako cete proci, a za Partizan ne brini jer prolazi Dance sigurno.
(Bane, 06. avgust 2018 15:39)

Ne znam na osnovu čega možeš biti toliko siguran da prolazite Dance. Ako ih ne prođete ili ako ih pak prođete nekim čudom, pa ispadnete u sledećem kolu, možda će ti biti jasno zašto Zvezda nije skupljala bodove. Dok su vas Tole i država gurali do titule i lakšeg puta do Evrope, Zvezda je prolazila kroz ovo kroz šta vi prolazite u kvalifikacijama. Izgubili smo od istog tog Ludogoreca koji je vas nedavno izbacio. Sumnjam da biste protiv Bordoa u gostima minut pred isteka vremena imali pozitivan rezultat i da ne nabrajam dalje. Taj Kairat sa 6 Brazilaca ne biste ni vi prošli, a koliko je kazahstanski fudbal loš govori o učešću Astane u LŠ. Mišljenja sam da je lakši put za Evropu prvaku države nego drugom timu i pri tome ostajem i sada kada je Zvezda dve utakmice od Evrope. Imala je Zvezda svoje blamove, a imali ste vala i vi svoje Šamroke i slične. Malo manje da likujemo tuđem neuspehu, možda nam svima bude malo bolje.

ortodox

pre 5 godina

Lala iz Banata@. Tacno je da bi imali sanse za dva tima u grupnoj fazi, kada bi mogli da igraju i 1. i 2. tim Zvezde. Treci Zvezdin tim moze da igra nasu ligu i bori se za titulu.

neko

pre 5 godina

Zvezda ulazi u le direktno jer će trnavu lako prec. Ali za poff ls gubi. To kao partizanovac kažem. Partizan i ako predje ove dance dalje nema sta da trazi

Realno

pre 5 godina

Znao sam da cemo dobiti nekog teskog protivnika, mislio sam da ce biti Sevilja kad ono ipak Besiktas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 6. avgust 2018 14:06

Voleo bi ti da to bude Besiktas ali sa njima ce igrati Nordsjaland,sasvim sigurno.

d

pre 5 godina

Dinamo - osvajac kupa velesajamskih gradova ...1967 ... cisto zbog komentatora koji nisu upuceni..
(hrvatska, 06. avgust 2018 14:23)

Takmičenje koje nije bilo pod ingerencijom UEFE. Idi sada i pogledaj uspehe Zvezde.

Trollston

pre 5 godina

Bez potcenjivanja Spartaka iz Trnave, Zvezda će ih najverovatnije proci bez većih problema, i tako obezbediti minimum LE. Partizan, ovako kako trenutno igraju, tesko ce proci u sledece kolo, jer igraju sa ekipom koja je u sred sezone i u punom takmicarskom ritmu.

Pera Detlic

pre 5 godina

Ovom patlidzanu bi bilo bolje da ispadne od Danaca da ih Turci ne oderu kao Musa jarca.Grobari kako je to znat da ove godine nema lige evrope?

Crudelta

pre 5 godina

Sta se vi grobari bunite pa u zadnjim kolima kvalifikacija imali ste ekipe artmedije i samrok roversa i oba puta ispadali i tada niko nije pominjao zreb. Salzburg uopste nije naivna ekipa i kako to moze biti namestanje? Pa igrali su prosle sezone finale LE, u svakom slucaju pre bih izabrali pobednika astana-dinamo zg ili seltik-aek da je namestalo.

-32

pre 5 godina

Zvezda dvadeset godina,nije igrala u Evropi(jeste ispadala je u pred_kola.)Ali znamo kakvom kratko pamcenje imaju njeni navijaci.
(Ramones-EKV**, 04. avgust 2018  Znas ti prijatelju, onaj vic o lopovima koji su opljackali muzeje CZ i Partizana.. Iz Zvezdinog muzeja ukrali; usati pehar, pehar svetskog sampiona..a iz Partizanovog, usisivac i toster..

Александар

pre 5 godina

Eво ја сам Гробар али скроз је чудан наслов и текст. Ако Партизан победи иде на Бешикташ, а Звезда ако изгуби иде на...

Realnost

pre 5 godina

Za Partizan je losije sto je u 3. kolu nosilac. Da nije, imao bi nenosioce za protivnike u play ofu. Pravila su promenjena od ove sezone i Partizan sa nikad jacim koeficijentom moze izvuci Sevilju. Hajduk igra sa Steauom kao nenosilac u 3. kolu i ako prodje preuzima mesto nosioca u plej ofu.

Dovedite prava pojačanja

pre 5 godina

Partizan treba najviše da gleda sebe tj. da dovede 3-5 ozbiljnih igrača: pravi centarfor, pravi kreator, pravo probojno krilo i makar jedan zadnji vezni poput Evertona.

Milito

pre 5 godina

Besiktas nema veze i realno Partizan ima sanse da odigra egal mec.Taliska im je bio pola tima i otiso Tosun im otiso jos januara Fabri u Fulam Vida ide u premier ligu Negredo u Spaniju a nikog nisu doveli!

doktor

pre 5 godina

Nevolja nikada ne ide sama.
Partizan, em se gasi, em idu na protivnike koji ce da im zabodu kolac.
Umesto da gledamo fudbal, citacemo izjave kompetentne uprave, u nastavcima.

Zvezdas

pre 5 godina

Sta se pale bre ovi zvezdasi???Pa da je ostao stari sistem zreba, i za vas bi bilo neko evropsko takmicenje san... Partizan ima bolji koeficijent od vas, a moguci rival je Besiktas, dok vi u slucaju da ispadnete od Trnave igrate recimo sa Helsinkijem koji ima slabiji koecicijent od Partizana npr... Treba da bude otvoreni zreb, a ne ovakva sprdnja od zreba...
(Robert iz Čačka, 06. avgust 2018 15:05)

Eto sada kriv zreb
Ajde ti nama objasni kada ste vi imali tezak zreb
Da li treba da ti navodim ekipe sa kojima ste se sastajali.Zali se UEFA sto se tice na ina zrebanja

lal

pre 5 godina

@apsurd je kada navijaci zvezde pominju uspehe iz prethodnog milenijuma, a navijaci partizana im pricaju da imaju kratko pamcenje...
gospodo grobari, kaze se selektivno... zarazio vas onaj antibatko...

Batman

pre 5 godina

Tako je Bogdane. Kao posledica poboljsanog koeficijenta, sampion Srbije ima nesto laksi put do plasmana u Ligu Evrope nego ranijih godina. A partizan nije sampion. Prosle godine ste kao sampioni igrali sa Videotonima, a Zvezda sa Krasnodarom i Spartom. Sportski pozdrav.
(Vdusan, 4. avgust 2018 16:06)

Nema veze sa tim sto smo bili sampioni nego zato sto smo zahvaljujuci koeficijentu bili medju povlascenim ekipama, da smo imali slabiji koeficijent bili bi u slicnoj situaciji ko sad.

Strela

pre 5 godina

@Dobro da ne ide zvezda na macvu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja Gordic, 4. avgust 2018 16:44)

Ili vi na SURDULICU!!!

Kontraš

pre 5 godina

Partizan ide dalje, prolazi Dance. Zvezda ispada od Trnave i počinje raspad sistema. LŠ je za Zvezdu špansko selo.(novica, 04. avgust 2018 20:52)Ti da znas nesto, ne bi se zvao Novica (i to jos malim).
(ls, 04. avgust 2018 21:05) Lik ne zna da čita, a kamoli kad da piše velikim slovom

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Izbegnuti Sevilja i Makabi znaci Partizan ide na Besiktas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 6. avgust 2018 13:53)

Kakav crni Besiktas ?!! Pa vas Danci ponizavaju u cetvrtak. Ako ne verujes pitaj babu

maki

pre 5 godina

Vecu sansu ima Spartak nego Partizan. Realno bi bilo tuga da ovakav Partizan udje u grupe. Bila bi samo blamaza. Zvezda u sustini dobro prosla. Ali treba prvo proci Slovake koje ne smeju nikako potcenjivati. Onda verovatno na Salcburg gde su sanse pola pola.

Moshka

pre 5 godina

Ovdje je vec nacrtan otkaz Batici Mirkovicu, Partizan nema sanse da udje u LE, a u titulu su vec izgubili u domacem prvenstvu. Ne znam sto mu je ovo trebalo uopste, napustio je odlican posao sa Tumbakovicem u reprezentaciji CG.

Piksel

pre 5 godina

Za razliku od drugih, ja cu da budem objektivan, a ne da komentarisem na osnovu navijacke opredijeljenosti....

Partizan ove sezone ima katastrofalan tim, tako da nema potrebe gledat ko je sledece kolo i na koga ide, jer plej of gledati nece, Spartak necu da komentarisem, ovo im je istorijski uspjeh i to je to, a sto se tice Zvezde sam ostanak Milojevica na klupu i ove sezone je znacilo da je `klub i rezultati` na prvom mjestu i plus se otvorio zreb itekako, dovedena su dobra pojacanja, bez obzira sto je tek pocelo da se igra, vec pokazuju da igraju solidno, mogu mislit za mjesec dana kad se ekipa uigra... Uglavnom mislim da ce Zvezda da prodje ovo kolo i da ce eto imati siguran upad u LE, sto je po meni sasvim dovoljno, e sad ako bude srece i LS nije nemoguca, tamo su bolje pare, al sa druge strane tesko da bi se mogli nosit sa bilo kojim klubom u LS, u LE su slabije pare u pitanju ali mogu da igraju i da prodju u proljecni dio, sve u svemu, obije opcije su odlicne, bolje nego ostati samo na domacem prvenstvu, logicno ... Sto se tice JSL Zvezda osvaja 100 % prvenstvo, a KUP to se nikad ne zna, jedna tekma/ispadanje, nije ni bitno.... Pozdrav...

Mitar

pre 5 godina

-Zvezdi HJK ili Olimpija (mada tesko da mogu da ispadnu od Trnave)
-Partizanu Makabi ubedljivo najbolji
-Spartaku Braga, mislim da oni nisu nepremostiva prepreka (ispadali su iz plej-ofa i ranije od slabijih timova)

Za izbeci:
Zvezda-APOEL
Besiktas-Partizan
Spartak-Zenit

Wllaxy

pre 5 godina

@severac 
Fudbalski to je blam, Sevojno 1:2
(turski konjanici iz Zeleznika, 04. avgust 2018 21:44)

Pssst, sećamo se mi i kako je nekom bio dubok Timok.

Јабучило

pre 5 godina

Зашто претпостављате да ће Звезда изгубити? Не бих се бунио, наравно, али мислим да ће глатко проћи Словаке.

Stefan

pre 5 godina

Zamolio bi sve navijace,da najlvijaju za srpske klubove na evropskoj sceni,ako se smatrate ikakvim Srbima!!
Ne znam kako vam vise nisu dosadila prepucavanja ...
Sto se tice domaceg sampionata to i mogu da razumem,sta vise donekle je i normalno ,ali kad nasi klubovi igraju u Evropi...

boris

pre 5 godina

Bilo bi odlicno, ako bi Partizan dosao u situaciju da protiv Besiktasa odlucuje....cini se ipak da je Nordsijeland
u ovom trenutku planina

Марко

pre 5 godina

Ако предпоставимо да ће да прођу Клуж, Олимпија, Розенборг и Апоел, онда је јасно да је Спартак из Трнаве најслабији могући противник за пласман у ЛЕ, а још доноси и могућност борбе за ЛШ. Партизан против Севиље нема шансе, против Бешикташа и Гента ће им бити тешко,они су отприлике на нивоу Краснодара од прошле године, а против Макабија шансе су 50:50, можда је чак Партизан и фаворит. Спартак реално нема никакве шансе, једино ако неки од наведених клубова није у доброј форми као што није била ни Спарта.

Wllaxy

pre 5 godina

Zapamtite jednu stvar, okrene se situacija na brzinu.
(Peđa, 04. avgust 2018 16:25)

O da, znamo mi to jako dobro - videli smo na vašem primeru...

Strela

pre 5 godina

@Ako kojim slučajem prođemo norvežane,Bešiktaš će nas oduvati.
Pozz sa zapada
(ujka sa Fontane, 6. avgust 2018 14:09)

Auuuu,ujače. Pa ti ne znaš ni protiv koga igrate.

Paja

pre 5 godina

Trebali biste pisati imena klubova onako kako se ona i izvorno pišu, jer ovako dobar dio ekipa nazivate pogrešno što jako iritira. Nikad Brondbi neće biti Brendbi.

severac

pre 5 godina

Zvezda ispa od Trnave, a potom i od Olimpije. Spartak je postigao maksimum. Naravno kao i u poslednjoj deceniji u LE samo Partizan. Na zapadu ništa novo.
(tirana 1945., 06. avgust 2018 16:20)

Izasao novi PES?!?

Je l' ga ima na torentima?

lal

pre 5 godina

ahahaha... tek sam sada ukapirao...konacno ce moci onaj cuveni troll da ostavi komentar na b92, koji je vezan za temu... kako koji komemtar??? pa samo brondbi...

Šta ti dečko radiš?

pre 5 godina

Svaki povoljan rezultat naših klubova je dobra stvar za naredne godine i naredne kvalifikacije. Učešće dva naša predstavnika u grupnoj fazi LE, kao i ostajanje do proleća u istom, je veliki pomak za domaći fudbal, i tome treba svi da se radujemo i da navijamo za naše, protiv bilo koga da igraju, a isto važi i za reprezentaciju. Jedino kada je domaće prvenstvo u pitanju tada je opravdano biti pristrasan, i navijati za svoje.

Kontraš

pre 5 godina

@Kontras Nisam ja Grobar, a i nisam rekao da je pre bilo posteno. Partizan nije zasluzio sve one titule, ali ako je neko tad ostecen to je Vojvodina, svakako ne Zvezda, rezultati u Evropi govore o tome. Nas fudbal NIKAD nije bio regularan, i ne nazire se kada ce.
(mike, 04. avgust 2018 21:30) Pošteno, za ovih 10 godina Voša je pokradena u par navrata strašno, pogotovo od onih sa lavora, a nije ni Zvezda cvećka. Samo ne volim tu priču kako je sve bilo super, a sad ništa ne valja. Nije ni tada bilo super, nije ni sad.

anonymous

pre 5 godina

Zvezda cak i ako izgubi od Slovaka, a cvrsto verujemo svi da nece, je dobila odlican zreb Olimpija/Helsinki. Vrlo dobro. Evropa je veoma blizu. Srecno i Partizanu, da izbegnu besiktas i sevilju :D

Pedja

pre 5 godina

Fudbalski to je blam, Sevojno 1:2
(turski konjanici iz Zeleznika, 04. avgust 2018 21:44)
A kad je vas Zeleznik razmontirao sa dva igraca manje 1:4 u kupu na sred pasnjaka to nije bio blam, zar ne?!

Volej, bajo moj

pre 5 godina

Daj bre ovaj zreb je cista namestaljka, Zvezda za rivale dobija Spartakse, Suduve, Salzburg a Partizan Nordsjeland, Besiktas. Jaoo Deki Stankovicu ko ti dade mesto potpredsednika Uefa?
(Batko pamcenje mu kratko, 06. avgust 2018 13:56
Hahahahaha... Čekaj prijatelju, sad' je Deki Stanković krivac? Mora da je stavio topliju kuglicu sa imenom Bešiktaša. Nego, misliš li ti pobratime da možete proći Dance? Sumnjam, al' neka vam je bog u pomoći.

Stojadin

pre 5 godina

Sta ste se uplasili odkad se Srbin turcina boji pa mi ih vazda dobijamo u svim sportovima dobicemo i ovaj nabedjeni Besiktas prosle godine nikakav fudbal igrali nisu!

benisio

pre 5 godina

Pošto ostrvo znamo kao Seland (ili Sjeland; u našoj transkripciji nikad nije bilo Šeland), onda naziv kluba (Nordsjelland - Severni Seland u prevodu) nikako ne može biti Neršeland. Transkripcija ne sme da bude puka imitacija originalnog izgovora, već prilagođavanje jeziku na koji se transkribuje. Manite se onih koji tamo žive pa misle da mi treba da pišemo onako kako oni izgovaraju. A ako je već tako, onda hajde da pišemo i izgovaramo Pari, Maskva itd.

Лала из Баната

pre 5 godina

Daj bre ovaj zreb je cista namestaljka, Zvezda za rivale dobija Spartakse, Suduve, Salzburg a Partizan Nordsjeland, Besiktas. Jaoo Deki Stankovicu ko ti dade mesto potpredsednika Uefa? 
(Batko pamcenje mu kratko, 06. avgust 2018 13:56 )

А прошле сезоне ноје био намештен, када нам запала Спарта па Краснодар?
Гледајте бре да се консулидујете и да изгурате и данце и турке. Са жалопојкама нећете далеко стићи.
Имамо шансу за два тима у ЛШ ако наставимп да скупљамо бодове.
Још кад би Спартак поновио подвиг из другог кола...

делија нс

pre 5 godina

Звезди најлакше, а и најбоља је дефинитивно. Суботичанима и градаком ривалу желим ЛЕ. Нама наравно и коначно ЛШ!

Kontras

pre 5 godina

Mi od ovih, ako prodjemo ove Dance, mozemo da eliminisemo, takvi kakvi smo trenutno, samo Makabi. Gent uz neku ludu srecu.

Protiv turaka bi generacija Klea, Moreire, Ilics imala sanse. Protiv Sevilje nijedna skoro nikakve, a pogotovo ne ova.

Cenim da cemo izvuci Besiktas ili cak Sevilju.

Nadam se Makabiju.

Mirko

pre 5 godina

Spartak sam po sebi vec je napravio uspeh i mislim da nemaju realne sanse za dalje a sto se Partizana tice nazalost nemamo nikakve sanse koga god da dobijemo, tim je ocajan, pojacanja su katastrofalna, igra ne postoji, trener pocetnikm, navijaci i uprava jos katastrofalniji,sve u svemu jedna velika nula.

Imam 40.godina i ne pamtim da je Partizan bio ovako ocajan i da su njegovi navijaci 12.igrac protiv Partizana.
Tri frakcije koje pevaju svaka za sebe neke nebulozne pesme koje nemaju veze ni sa cim, znaci muka mi je da ih slusam.
Da se ja pitam ja bi im zabranio ulazak na stadion ili bi ih sve nagurao na juznu tribinu pa kad se prvi put potuku odmah 10 godina robije po kratkom postupku bez prava na zalbu i pomilovanje ..znaci pravac Padinjak.
Takvima nije mesto na stadionu.

nema ovde leba

pre 5 godina

@Stefan,sine ne razumes ti to,kao navijač se radjas ili jednog ili drugog kluba,i nikada ali bas nikada ne možeš navijati za taj drugi klub sa kim god da igra,evo moj slučaj npr. navijam za Zvezdu preko trideset godina to jeste od kada znam za sebe a burazer koji je stariji dve godine isto tako za Partizan,i uvek smo navijali jedni protiv drugih,nema to veze nisacim jednostavno je to tako a to će ti isto reci i svaki pravi navijač( ne huligan jer ovo danas nema veze sa navijanjem)

Ixa91

pre 5 godina

Koliko sam cuo Vida i Negredo odlaze iz kluba a golman Fabri im je vec otisao u Fulam imaju velike probleme i Partizan ceka svoju sandu.

marsovac

pre 5 godina

Nisu mi jasni ljudi koji prate sa kim ce partizan igrati u po lad realno nece ni stici dotle.Nema sanse da prodju dance jer ne da su losi,nego su ocajni.O besiktasu necu ni da pricam.

vojkec

pre 5 godina

Spartak ima za protivnika osrednji Brondbi koji trenutno igra odlicno. I bice im jako tesko. Partizan kako trenutno igra mucice muku sa Dancima, a tek protiv Besiktasa sanse su mu realno male. Zvezda zahvaljujuci dobroj igri je u najboljem polozaju, mozda su blagi favoriti protik trnave, dok protiv Salcburga bice tesko ali sanse bi imali i te kako. Kako god, neka prodju svi, tesko, ali zasto da ne...
(dalibor)

"Osrednji Brondbi" koji je kidao tokom pripremnih utakmica,koji od 4 odigrana kola u danskom prvenstvu ima tri pobede i jednu neresenu i gol razliku 7-2 i koji je uzgred samleo partizanovog protivnika u proslom kolu Nordsdjeland sa 2-0 a mogao je bez problema dati jos 2-3 gola.Spartak nema sta tu da trazi.Razlika je kao nebo i zemlja.Partizan takodje nema sanse,verovatno ce izgubiti prvu tekmu u gostima i ako bude postigao gol da se nada necem u revansu.Jedino se za zvezdu moze reci da je blagi favorit posto spartak igra toplo hladno i realno ima slabiji tim od zvezde.Ovo je cisto komentar iz ugla jednog kladionicara...

Joffrey

pre 5 godina

Ocekivano je da ce CZ igrati u LE.Spartak tesko da moze vise,jer vec je cudo napravio,a nama je bolje da se casno oprostimo protiv kvalitetnijih Danaca,jer protiv Besiktasa bi mogli da udjemo ... ali u anale evropskog fudbala .Nikad slabiji Partizan,a pratim ga jos od vremena Zivkovic-MANCE-Varga.

zoran ivkovic

pre 5 godina

od nasih predstavnika realno Zvezda u najboljoj sitvaciji treba sa svima da se nosi ako ne prodje Trnavu ali mislim da je Zvezda kvalitetnija od Trnave . Partizan tezak put zaista Sevilja je sjajna ,Besiktas isto dok sa Gentom i Makabijom mora da se nosi . Spartak ukrsta na Olimpijakos ,Zenit i Fejnord,Braga i Gent i mislim da je Suboticanima najteze jer uudaraju na dobre timove a objektivno su najmanje kvalitetan srpski predstavnik .

Stipan 024

pre 5 godina

Spartak je već nadmašio očekivanja, šteta što svoje utakmice ne igra u Subotici, ovako koga god da dobije, ako prođe Brondbi naravno, samo neka igra srcem, muški, niko ne sme da zameri i u slučaju ispadanja.

Partizan i Crvena Zvezda su ipak timovi od kojih se očekuje više, ipak mislim da će crno-beli nešto teže do grupne faze dok su crveno-belima vrata otvorenija uz oprez, ipak nisu Slovaci za potcenjivanje.

Najbitnije je da se iz sezone u sezonu poboljšava naš rejting, nije ni naša liga toliko loša u kakvim se lošim okolnostima ona igra.

I još nešto, niko nikoga ne tera da prati naš fudbal, ako vas ne zanima nemojte da hejtujete, pustite nas koji pratimo da razmenjujemo mišljenja, stavove, da bodrimo timove za koje navijamo a bez vređanja i omalovažavanja drugih.

dejan

pre 5 godina

Kakvi su bili moguci rivali Spartak i nije lose prosao. Realno imaju sansu ako prodju Brondbi. Genk je umeo da ispada od slabije rangiranih (pre dve sezone na penale prosao podgoricku Buducnost), iako ce i oni biti eventualni favoriti nad Suboticanima. Ipak, Sparta iz Praga je vece ime i od Brondbija i od Genka!

Samo hrabro i srecno Spartak!

beogradski

pre 5 godina

Zvezda ima najbolju šansu za LŠ još od Dinamo Kijeva... Spartak bi lakše izašao na Kraj sa Belgijancima nego sa Brondbijem, ali uz malo sreće mogu da se provuku bar do PO, jako bi mi bilo drago... 'Ajde bre grobari, konsolidujte se, ovi Danci moraju da se prođu, pa sa Turcima na "nož" i muški, kao Zvezda sa Krasondarom

dalibor

pre 5 godina

Spartak ima za protivnika osrednji Brondbi koji trenutno igra odlicno. I bice im jako tesko. Partizan kako trenutno igra mucice muku sa Dancima, a tek protiv Besiktasa sanse su mu realno male. Zvezda zahvaljujuci dobroj igri je u najboljem polozaju, mozda su blagi favoriti protik trnave, dok protiv Salcburga bice tesko ali sanse bi imali i te kako. Kako god, neka prodju svi, tesko, ali zasto da ne...

Mitar

pre 5 godina

Alaškart je najbolji izbor.
(mambolina ylw, 4. avgust 2018 16:31)

Tesko da ce proci CFR Kluz, ipak su sampioni rumunske lige, koja je verovatno malo jaca od sprske.

Nikola

pre 5 godina

Bilo bi idealno da sva tri kluba udju u klupska takmicenja zbog koeficijenta,jer sad smo trenutno na 19 poziciji uefa rang liste liga,a 15 liga daje direktnog ucesnika u LS,sto mislim da je trenutno Ceska i njihov sampion Viktorija Plezen.Ove godine nasa liga je trenutno prva po osvojenim bodovima ukupno 3,sto je sad vec vise nego sto smo osvajali u proteklih nekoliko godina.Prosla godina je bila idealna gde sno osvojili 6.375 poena.Kad bi svaka od 5 godina takva bila imali bi oko 31.5 bodova i imali bi jednog sigurnog ucesnika u LS i jednog u kvalifikacija.Zato navijam da i Zvezda i Partizan udju opet u grupne faze u Evropi i prikupe sto vise bodova,jer nije realno da Spartak udje koliko god neko moze biti optimistican

BJ

pre 5 godina

Са тренутном игром Партизан не може проћи данце.Ђукић је морао отићи али он очигледно није био једини кривац.Шта је са спортским директором , шта је са управом ? Продају клице јер клубу требају паре, а до јуче су се хвалили како финансијски добро стоје.Илиев незна да доведе правог играча.Док нас они воде ми ни садашњост ни будућности немамо.

SUPERMAN

pre 5 godina

Besiktas je dosta slabiji nego prošle sezone, i da je Partizan bar malo ozbiljniji imali mi neke sanse, ovako u ovom rasulu sanse su male i za ove Dance. Vidim sad neki kukaju kao zvezda ima lak zreb,laksi put do lp, pa Besiktas vredi 70 miliona, a Red bul preko 100,ja ne vidim tu neku vrstu prednosti,osim sto je Zvezda realno za klasu jaci tim od Partizana.U svakom slučaju puno sreće zelim svim nasim klubovima iako ce biti puno tesko Partizanu i Spartaku, a bogami i Zvezdi u ls.

lal

pre 5 godina

@sub013: lik troluje... lakse mi je da poverujem da navija za zvezdu i drzi djokovicev poster umesto ikone, nego da zaista misli to sto pise...

lal

pre 5 godina

@robert iz cacka i zvezdas: obojica ste u pravu... samo sto posmatrate sezone u kojima nije bio isti sampion drzave... uefa favorizuje sampione drzave, *ebe im se i za zvezdu i za partizan...

piksel

pre 5 godina

Vraca se zrebove od prosle godine i Zvezdi i Partizanu, nama sad lako, a bilo tesko, a Partizanu tesko, a imali prosle godine brutalno lake zrebove, pa se jos pokondirili...e eto vam ga sad haha 
(Dusan, 04. avgust 2018 16:05) 

Da li si to slucajno rekao da je Zvezda prosle sezone imala 'laki zreb' !? Ako jesi, ja svakako ne bi pisao (jer ko prati zna) morala da dobije u trecem i cetvrtom kolu, koje ekipe, a ti u fazonu samo da ostavis komentar pa kako god ?
(piksel, 04. avgust 2018 16:50)

Moja greska, pogresno protumacih komentar... prastaj

Cika Djura

pre 5 godina

Bilo bi idealno da sva tri kluba udju u klupska takmicenja zbog koeficijenta,jer sad smo trenutno na 19 poziciji uefa rang liste liga,a 15 liga daje direktnog ucesnika u LS,sto mislim da je trenutno Ceska i njihov sampion Viktorija Plezen.Ove godine nasa liga je trenutno prva po osvojenim bodovima ukupno 3,sto je sad vec vise nego sto smo osvajali u proteklih nekoliko godina.Prosla godina je bila idealna gde sno osvojili 6.375 poena.Kad bi svaka od 5 godina takva bila imali bi oko 31.5 bodova i imali bi jednog sigurnog ucesnika u LS i jednog u kvalifikacija.Zato navijam da i Zvezda i Partizan udju opet u grupne faze u Evropi i prikupe sto vise bodova,jer nije realno da Spartak udje koliko god neko moze biti optimistican
(Nikola, 04. avgust 2018 18:52)

Ne daje direkto vec dva tima u kfalifikacije za LS.Primer Holandija

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

@cika djura-Bilo bi super ali nema sanse.Zvezda verovatno,Partizan ispada u cetvrtom kolu (mnogo slabi igraci),a Spartak ni nema te ambicije (prodali prosle godine skoro sve koji valjaju a sad i Savkovic otisao).

marerakarera

pre 5 godina

Sa nekog relativno neutralnog gledišta:

Ekipa sa Žiletom i Abubakarom izgleda kao Real u poređenju na trenutno stanje Partizana. Nordjeland je apsolutno premostiv i verujem u Batu Mirkovića ali sa Bešiktašom bi se mučile mnogo bolje ekipe. Ovako nema šta da tražimo, a možda je i bolje ako ispadnemo da uprava ode. Ona titula je isključivo plod Leonarda, Nikolića i nikad gore Zvezde (uz dužno poštovanje). Uprava nije ništa radila.

Spartak je odlično prošao, Gent je već duže vreme jako nekreativna ekipa čiji je stil sličan Subotičanima. Čak i Brondbi i Leh Poznanj nisu bauk i sa tvrdom odbranom + dobrim golmanom Perićem je moguć prolaz. Samo pod uslovom da su svi zdravi (koliko sam video, Ćalasan je povređen?)
Pozdrav za Vladu Gaćinovića -
velikog stratega koji je od raspale ekipe napravio respektabilnog evropskog protivnika i protiv Sparte. Kako bi im sad legao Đole Jovanović umesto što čuburi u Partizanu gde mu ne daju pravu ulogu.

Zvezdi je zagarantovana LE, i da ispadnu od Trnave (čisto sumnjam) imaju atraktivan i lak par Olimpija-Helsinki. Salcburgu ne pokazivati nimalo respekta u sportskom smislu. Ljudi su prošle godine svi mislili da će lako protiv njih pa su stigli do polufinala. Ako Milojević agresivno počne od početka kući, ima šanse. Svaki drugi pristup i sledi rezultatski debakl jer se radi o vrlo dobroj ekipi.

srećno svima našima, NIJE nemoguće da imamo tri predstavnika!

P.S dobro je da nije bio Dinamo, Zvezdi bi sledila kazna od 15+godina minimum

braske

pre 5 godina

@hrvatska..ono jest, i steaua je bila pre zvezde prvak evrope, ali onda su se presaldumili u federaciji i NIKAD VIŠE niko iz 'malih' liga neće biti, ende, stotine miliona evra su u pitanju i delice ih 5torka, kraj priče

Dacha

pre 5 godina

Sustina ovakvog nacina bodovanja i zrebanja je da prvaci drzava,mislim na one "manje" i finansijske slabije timove kad vec nemaju direktan plasman u neko od dva najjaca takmicenja LS ili LE da se kroz nesto laksi zreb plasiraju i samim tim i oni zakace deo kolaca i tako napreduju sto je po meni nesto najbolje sto je moglo da se desi evropskom fudbalu jer dokle vise da ucestvuju direktno po 7,8 timova iz jedne lige npr Engleske koji jedino sto imaju je novac i jaku ligu a rezultate nigde i time automatski budu nagradjeni ucestvovanjem u LE a neki drugi timovi prvaci svojih zemalja mogu samo da sanjaju Ligu Evrope a Ligu Sampiona mogu da gledaju samo na tv-u! Zato sada uslovno manji neka sami izmedju sebe odlucuju o svojoj sudbini a ovi lovatori neka se malo pobiju izmedju sebe pa ko bude bolji neka igra sa rezervnim timom LE jer vazda tako rade i to je jos jedan razlog zasto je uveden ovakav sistem kvalifikacija.

Милош-

pre 5 godina

@vdusan nije zbog koeficijenta jer je koef smesan i Czv i Partizana i Srbije. nego je to promena sistema kvalifikacija donela. Favorizuju se sampioni ovih fudbalski malih zemalja poput nase. jer da sampion moze dobiti i drugog iz Rusije, Portugala,Turske ili Holandije i treceg iz Francuske ne bi zreb za LS bio lagan. staza sampiona i nesampiona je odvojena pa je to spreceno.

onako bez lupetanja

pre 5 godina

Zvezda je extra prošla , ako kojim slučajem ispadne .
Partizan , nisam pametan ali u svakom slučaju bolje nego Sevilja , mada moglo je i lakše . Kako trenutno igraju biće ovo baš težak zadatak .
S druge strane Olimpija raspad sistema , mislim da će pre Helsinki njih proći . Ali ajde prvo da preskoče domaći klubovi 3.kolo pa da vidimo dalje , taj Salcburg i taj Bešiktaš . Srećno

lal

pre 5 godina

@vojkec: covek napise "osrednji brondbi koji trenutno igra odlicno" i ti mu izvuces samo osrednji brondbi... nisi ti kladionicar, ti si novinar informera... :D

Neko iz Banata

pre 5 godina

Lakse do LS nego do LE, a za to je zasluzan Terzic i sve one pobede Zvezde i ostalih klubova u poslednjih 5 godina...oh no, wait!

Kontraš

pre 5 godina

Kontraš)"Dobro ti je ovo najregularnije. Gde živiš ti čoveče? Napisao sam pod navodnicima “najneregularnija” po vama, a ne najregularnija. Nauči da čitaš, onda se tek obraćaj pismeno!

Plačizan

pre 5 godina

drzava. Npr,. ako Zvezda sada ispadne i dalje ima sansu za LE i to protiv Skendije koja ima los koeficijent, a Partizan koji ima mnogo bolji koeficijent od Zvezde icice na azdaje tipa Besiktas ili Sevilja. Naravno pod uslovom da prodje Dance sto ce se veoma tesko desiti.
(Cinik, 06. avgust 2018 13:08) Eto hoćeš da objasniš, a ne znaš. Ko ispadne iz dvomeča Zvezda:Trnava ide na pobednika Olimpija:Helsinki, a ko prodje na pobednika Salzburg:Škendija. Nikako poraženi iz duela Zvezde i Trnave ne može na Škendiju. Malo se bolje informiši.