Sreda, 01.08.2018.

18:30

Dupla pobeda Zvezde, u Slovačkoj je čeka karta za Evropu!

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, duplom pobedom nad ekipom Suduve.

Izvor: B92

Dupla pobeda Zvezde, u Slovaèkoj je èeka karta za Evropu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

259 Komentari

Sortiraj po:

Znalac

pre 5 godina

Nerealan optimizam u vezi Trnave. Trnava kao i sve Ceske/Slovacke ekipe igra brz fudbal, za svetlosnu godinu ispred naseg. Eliminisali su jednu Legiju koja je bila pre 2 godine u LS ispred jednog Sportinga iz Lisabona a Portugalska Liga je za 6 klasa ispred nase tako da ako uzmemo da je Legija bolja od Sportinga koji je prosle godine preslisao jedan Olimpijakos koji je lako prosao Partizan a Trnava je bolja od svih tih timova, Zvezda ima minimalne sanse za prolaz. Setite se Artmedije, Libereca, Slavije iz Praga. Cesi i Slovaci prolaze uglavnom nase timove. Tako ce biti i sa Trnavom. Prejak tim, brz i poletan, par slovackih reprezentativaca, sve u svemu, tesko za Zvezdin oslabljeni tim u odnosu na prosli godini kad su tu bili Kanga, Boaci, Le Talek, Plavsic i jos neki. Tesko ali treba verovati u iznenadjenje jer mozda Trnava nike u takmicarskoj formi a u tom slucaju Zvezda iz prekida ima sanse ukoliko ne bude bilo kao protiv Legije, u smislu da Trnava igra na kontru sa isturenim krilima a Zvezda ne zaustavi igru kratkih pasova kakvu Trnava forsira u Evropi protiv sporijih timova, dok protiv brzih ne igraju tako vec zatvorenije. Teško je protiv Trnave igrati. Zvezda je na nivou 4-toplasiranog tima Slovačke, Inter Bratislava, Košice, Trnava je prejaka.

Слобинатор

pre 5 godina

(Delija, 2. avgust 2018 01:20)
Ајде у 100 евра да ћемо у 4.колу да избацимо Селтик а не Салзбург

CyberKooryber

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 1. avgust 2018 22:46)

Vidi ovog: De Genek..hahaha. Lik ladno misli da je u pitanju neki Holanđanin ili Francuz. Valjda zbog Le Talek... Joj, umreću od smeha.
(pivljanin, 1. avgust 2018 23:13)

Možda je čo'ek teo da ispadne fora samo.
(Šta znaŠ, 2. avgust 2018 00:43)

A možda mu je AUTOCORRECT sa Androida tako sam ispisao, a on u brzini nije video...

Batko, pamćenje mu kratko, u mozak ga slatko

pre 5 godina

Sto taj autoritet nije pokazao dok je trenirao Cukaricki nego je dopustio da ga neki Grof Bozovic pobedi sa 7:2.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:37)

https://www.google.rs/search?q=cukaricki+zvezda+2%3A7&oq=cukaricki+zvezda+2%3A7&aqs=chrome..69i57.5144j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#sie=m;/g/11f53tvv6t;2;/m/0fnl3n;dt;fp;1

West

pre 5 godina

(nova pravila, 1. avgust 2018 23:55)

Netacno. Ne moze slabija ekipa da preuzme koeficijent od jace ako je izbaci. Po toj logici Trnava bi bila nosilac u plej-ofu kad bi izbacila Zvezdu jer je izbacila i Legiju pre toga koja ima bolji koeficijent od Astane. Mozda mislis da joj se brise koeficijent od Legije a dodaje od Zvezde ali ni to nije bas tako. Ne preuzima slabija ekipa koeficijent jace nego se zreb za kolo odredjuje ranije. Zreb za 4. kolo ce biti pre nego sto uopste pocnu da se igraju utakmice 3. kola... Zbog toga Skendija moze da bude "nosilac" u 4. kolu i igra sa Zvezdom. Ali ona ne preuzima koeficijent Salcburga. Kada bi recimo postojalo 5. kolo Skendija bi automatski to 5. kolo opet bila nenosilac... dakle sistem je napravljen da nenosilac biva nagradjen sa slabijim protivnikom ali samo u jednom (narednom) kolu. Dakle kad bi recimo Florita pobedjivala sve redom ona bi igrala ovako: 1. kolo nenosilac, 2. kolo fiktivni nosilac, 3. kolo opet nenosilac 4. kolo opet fiktivan nosilac. Ali to je sve zbog toga sto se zreb vrsi ranije a ne sto neka ekipa "uzima" koeficijent drugoj ekipi.

Božidar Soldatović

pre 5 godina

Ljudi ovo je bilo klasicno otaljavanje utakmice, ko to ne vidi ima problem sa ovom igrom. Licno ocekujem da se ovako provede i Trnava, naravno uz malo vise truda. A u cetvrtom kolu da nam padne dinamo zagreb, da ih odvalimo.

Czv

pre 5 godina

Ovaj napadac Sisilija ne deluje lose. Mozda kupiti njega? 
(milan, 01. avgust 2018 22:54) 

Moze ali najpre da Benu, Ebesiliju, Degeneku, Sumaili date srpsko drzavljanstvo po ubrzanom postupku bas kao Dilanu Enisu, Frimpongu i Evandru.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 
Pokusavas da budes pametan....Degenek ima nase drzavljanstvo.

nik sloter

pre 5 godina

Cz ima respektabilan sastav,po meni za LE,za LŠ nedovoljno.Nažalost u odnosu na moj Partizan mnogo su bolji.Država je prosula mnogo novca u ovaj projekat.

Lajavi krelac

pre 5 godina

(Dušan, 1. avgust 2018 23:03)

Ne znam odakle nekome ideja da je ovaj tim 50% slabiji nego prošle godine. Jedino nam nedostaje Boaći, jer nemamo takvog špica trenutno. Kanga?? Jeste se puno kretao i trčao, ponekad bi i dao neki lep gol, ali tako je igrao tek svaku 5-6 utakmicu. Većinu je gnjavio i davio loptu, bio previše sebičan, nije hteo ni da se trudi, a usijana glava. Ebecilio je za njega izmislio fudbal, samo da još malo uđe u formu. Podjednako se trudi i u napadu i u odbrani, vidi se da ima fudbalskog znanja u glavi, a radna etika i trud mu je daleko, daleko iznad Kange. Što se i videlo kad je Spartak isprangijao Spartu, Gejlora nije nigde bilo.
Pešić?? Koje i kakve golove je davao?? Koliko mu je šansi trebalo da bi dao jedan gol?? Seća li se ko onog promašaja protiv CSKA kad je trebalo samo da poturi nogu?? Pravo je čudo što smo ga se rešili i da je neko hteo da ga kupi.
Donald? Odličan kvaritelj igre koji je imao dobar šut. Isto to rade i Jovičić i Krstičić, možda i bolje (možeš ih videti u napadu), tako da se njegov izostanak uopšte ne oseća.
Tako da nam ne fali Boaći, nego nam fali dobar špic igrač, a zašto Miloje ne koristi Pavkova ili Joveljića to samo on zna. A ako uspe išta da izvuče od onog balvana Stoiljkovića ja ću mu se diviti do kraja života na tome.

kloki

pre 5 godina

Iako ih ne volim,cestitam im ,jer zvezda igra jako lep fudbal za sada.To je fer i sportski.Nadam se jacim igrama Partizana i smeni Djukica.

Nikola

pre 5 godina

Zvezda prolaskom Suduve,usla na rang listi uefa u 100 klubova.Trenutno na 99 mestu,a realno vec na 90 jer ima ekipa ispred nje koje nisu ni izborile Evropu za ovu godinu,ali ih drzi nacionalni koeficijent ispred.Prolaskom Trnave Zvezda bi skocila na neko 85 mesto.Zvezda ako u neredne 2-3 sezone odigra kao prosle,posto ne brani nista od bodova za te 2-3 sezone ima sansu da udje i medju 40 klubova.A onda postaje nosioc u svim rundama i LS i LE.

Milan

pre 5 godina

Ne treba sada pricati, tipa nema Pesica, Boacija, Kange, Donalda... Evo, sto se tice napada cak i da dodje neko, tek bi bio spreman, uigran za eventualno 4. kolo, najverovatnije tek za grupnu fazu. Milic, u varijanti sa Benom, Ebisiliom, Radonjicem igra sasvim dobro, ima on i brzine i da zadrzi, odlozi loptu, borbenost 200%, sut, udarac glavom, menja i mesto sa Benom i zna da odigra sa krila, a pokazao je i zavidnu defanzivu kada smo u poludefanzivnoj postavci, a igra na krilu. Da, fali gol, ali ulazio je i u sanse i doci ce i golovi. Tu su Stoiljkovic, Pavkov, Joveljic i neko od njih itekako moze da udje u dobru seriju golova. U sredini, Kanga je puno trcao i imao odlican sut, ali tehnicki Ebisilio je bolji, ali i ume da racionalno odigra, kada ide pas, kada dribling, kada sut, dok su Kangini pasovi bili cesto ishitreni, pogresni, nesigurni, od driblinga, jak pa se gradi i zadrzi loptu. Tu su jos Ben, Meleg, Srnic, pa videcemo sa Simicem... sto se tice zadnjih veznih, Donald je nesumnjivo bio vazan igrac sa izuzetnim karakteristikama u oba pravca, ali to kako deluju Jovicic i Krsticic, a tu je i Jovancic, ja tu nista ne bi dirao. Odbrana, samo nek su zivi i zdravi (Degenek ili Babic) Milojevic nek odredi. Tu nam je uvek univerzalni Gobeljic... Meni je samo dilema da li mozemo dalje od osmine finala LS... ajde opusteno ljudi, bice sve u najboljem redu. Zvezda!

Otac Makarije

pre 5 godina

U vezi komentara čoveka sa nickom 'nova pravila'. Uefa nije promenila pravila. I dalje se gleda koeficijent. Razlika je u tome što se sada žreb održava drugačije. Kao i ranije za prvo i drugo kola odmah. Za treće kolo pre početka drugog a za četvrto kolo pre početka trećeg... Tako da ne daj Bože da Trava izbaci Zvezdu, u četvrtom kolu ona opet ima svoj koeficijent 3.500 a ne Legiju 27.000.I nije nosilac. Zvezda le izvukla pobednika meča Legija-Trava. Tako da nam sleduje, ako prođemo u 4-to kolo :pobednik Salcburg - Skendija, PSV, pobednik Celtic - SEK ili pobednik Astana - Dinamo Z. I to je to Mi smo samo ove godine imali, napokon, dosta sreće u žrebu.
Ja bih najviše voleo Celtic. Ubedljivo najatraktivnija utakmica sa ludim škotima...

Morpheus

pre 5 godina

uduva, Spartaks, Trnava, to su sve smesne ekipe, u cetvrtom kolu kad dodju Francuzi, Nemci, Spanci, Portugalci(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:29)

Zamisli, neće doći jer ih nema u žrebu.

Delija

pre 5 godina

Ja ne znam sta ovde nije jasno, prolazimo prvo Spartak i onda u poslednjem kolu izvlacimo Salcburg i ponavlja se Krasnodar. To bi znacilo da smo izbacili 4 tima na slovo S(Spartaks, Suduva,Spartak,Salcburg) a Samo Sloga Srbina Spasava ce se i desiti,da ne bude posle da vam nisam rekao. Pozdrav.

Марко

pre 5 godina

Miloje ima autoritet, sta lupas ti? Sto taj autoritet nije pokazao dok je trenirao Cukaricki nego je dopustio da ga neki Grof Bozovic pobedi sa 7:2, u toj utakmici je cak i Ibanjez dao gol, gde mu je bio autoritet dok je trenirao Pantrakikos u Grckoj? Pobedio Vranje, Spartaks i Suduvu i Miloje odmah dobio autoritet hahaha. Sve sto si navela postigao je jer ima veliki budzet za pojacanja. Ni Cuka ni Pantrakikos niti bilo koji klub koji je trenirao Miloje pre Zvezde nije dobijao 5 miliona godisnje kao Zvezda od Gasproma. U Zvezdi je dobio svakog igraca kojeg je trazio, jel znas kad bi kao trener Cuke doveo Pesica, Jovivica, Krsticica, Embesilija? Nikad, ovde je imao Regana, Stoiljkovica, Pavlovica, Ostojica, Rendulica... I ti pricas o nekom autoritetu. Ako neko ima
autoritet to je Marko Nikolic koji je eliminisao jedan Ludogorec i ja mu ovom prilikom cestitam, bravo Markane majstore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 1. avgust 2018 23:37)

Лепо је што и ти имаш за кога да навијаш у овим тешким тренуцима. Свака част Марку Николићу и Видеотону!!! Иначе, тај Лудогорец има тридесет милиона јефтинији играчки кадар од Краснодара или Келна које је Милојевић елиминисао прошле године. Вредност Звездиног тима је у току прошле сезоне порасла са 20 на 37 милиона евра. Звезда је само од Боаћија више зарадила него што је потрошила у целом прелазном року.

Šta znaŠ

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 1. avgust 2018 22:46)

Vidi ovog: De Genek..hahaha. Lik ladno misli da je u pitanju neki Holanđanin ili Francuz. Valjda zbog Le Talek... Joj, umreću od smeha.
(pivljanin, 1. avgust 2018 23:13)

Možda je čo'ek teo da ispadne fora samo.

est

pre 5 godina

Suduva, Spartaks, Trnava, to su sve smesne ekipe, u cetvrtom kolu kad dodju Francuzi, Nemci, Spanci, Portugalci cemo videti koliko je zaista jak takozvani sampion Srbije i da li se isplatilo 15 novih igraca.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:29)
pa upravo to ti.pricamo ali ti ne vidis dalje od svog nosa...
partizan prvo kolo lak protivnik trece kolo olimpiakos booop..onda liga evr.videoton lak siptari laki neki tamo laki...odmah dinamo boop 4 1...

bogdan

pre 5 godina

Od ove sezone je takav sistem da oni klubovi koji budu ispali u četvrtoj rundi kvalifikacija, utehu naći u drugom po jačini evropskom takmičenju.

Zar nije tako i ranije bilo??

Nikiii

pre 5 godina

Što se tiče PO, tamo ide 6 pobednika ovih parova: Astana-Dinamo, Videoton-Malme, C.Z.-Spartak, Bate-Karabag, Salzburg-Škendija, Aek-Seltik i tamo im se priključuju PSV i Y.Bojs.... što znači da su nosioci po koefcijentu SALZBURG (prolazi Škendiju), PSV, SELTIK (ako prođe AEK) i ASTANA (ako prođe Dinamo)....ako ne prođu Seltik i(li) Astana onda upada pobednik Bate-Karabag a posle Y.Bojs....

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ovaj napadac Sisilija ne deluje lose. Mozda kupiti njega?
(milan, 01. avgust 2018 22:54)

Moze ali najpre da Benu, Ebesiliju, Degeneku, Sumaili date srpsko drzavljanstvo po ubrzanom postupku bas kao Dilanu Enisu, Frimpongu i Evandru.

Lefthended

pre 5 godina

@(Марко, 1. avgust 2018 22:40)

Potpisujem, i samo se nadam da je Joveljic Milojev dzoker ove godine. Milic fizicki mnogo dobro odradjuje posao, umara stopere, nadskace bekove... ali ka golu, nista. A onda udje mali kome das loptu i on da gol.. Bez puno filozofije.
Duga je sezona, 50ak utakmica, tek je 6a, ocekujem lepu minutazu za njega ove godine.
:) sto je babi milo..
Stokiljkovica znam samo iz Cuke, bio potencijal, fizicki daleko od optimuma..Bice bolje.. Nzm

I bilo bi cool da svi sutra prodju, mada bi bilo dobre zeze da ispadnu komsije :)

Dušan

pre 5 godina

Meni ne izgleda ovo baš dobro ! ne zanosimo se kao što neko napisa,prošlogodišnja Crvena Zvezda je bila 50% jača od sadašnjeg tima Crvene Zvezde, Boaći - Kanga - Pešić - Donald teško nadoknadiv 'četverac',oduvali bi Spartak Trnavu !!! ovako videćemo.

slaviša šmigič

pre 5 godina

ako pavkov jos nije prodan podhitno u ekipu inace ce igrati milicic stojilkovic je totalno nespreman.nadam se,da odlicni pavkov nije prodat pre vremena kad neide on moze iz nicega stvoriti gol.pravi robusni centarfor jedini koji moze dat gol iz kornera ili prekida moze i milicic ali mnogo teze jer nema tu snagu centarfora

Ivan Veljković

pre 5 godina

Apsolutno očekivan ishod revanša u Litvaniji! Naravno Zvezda je daleko bolji tim od Suduve i to je i danas potvrdila još jednom rutinskom pobedom maltene sa samo 50% snage! Dobra utakmica danas za Zvezdu, za još bolje uigravanje njenih linija, sve je funkcionisalo očekivano dobro i Zvezda je izdominirala u prvom poluvremenu, lepe golove postigli Ben i Radonjić a zatim u drugom poluvremenu zvezdaši samo odrađivali posao bez previše zalaganja! Bravo Zvezdo i samo hrabro na Slovake u 3. kolu! U najmanju ruku protiv Spartaka iz Trnave imamo 50-50 šanse za prolaz u plej-of Lige šampiona i jednostavno moramo to iskoristiti!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Шмигићу - Који је то играч "МИЛИЧИЋ" у нашем фудбалском клубу? Ако желиш коментарисати, онда мораш бар знати како се зову играчи. Капираш? ☝

zzbz

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Ali Stoiljkovica je doveo Milojevic i on mora da igra a nije ni za nasu ligu. Jako los prelazni period smo imali.Slabiji smo 30-40% u odnosu na proslu godinu.Velika steta jer se zreb otvorio.
(POPE, 01. avgust 2018 22:46)

Stoiljkovic je tek izasao iz povrede, pa obnovio povredu protiv Spartaksa, dobar je strelac, sto ce i dokazati. Degenek je tek stigao, i odmah je gurnut u vatru, cini se da uci iz svojih gresaka, danas je odigrao bez greske. Prelazni rok je po mnogima odradjen fenomenalno, dovedeni su mladi igraci koji imaju veliki potencijal, a svakako kvalitetni za domacu ligu, ostaje da dodje taj spic.
Ne vidim zasto smatras da smo slabiji, na osnovu cega, otisao je samo Pesic neplanirano, ali se na njemu zaradilo trostruko, plus doneo nam je 20+ golova otisli su Donald i Le Talek koji nece vise da igrajj nasu ligu. Docice sve na svoje, Miloje zna sta radi.

anica

pre 5 godina

Zvezda ce uci u LS...nemoguc je drugaciji ishod na celu sa Milojevicem, jednostavno on je zasluzan najvise jer ima autoritet. Vide se rezultati rada, fudbal koji igraju, nacin na koji rade svi od trenera preko direktora do igraca...bravo.
Ponosna sam Zvezdasica.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Zvezda ce uci u LS...nemoguc je drugaciji ishod na celu sa Milojevicem, jednostavno on je zasluzan najvise jer ima autoritet. Vide se rezultati rada, fudbal koji igraju, nacin na koji rade svi od trenera preko direktora do igraca...bravo. 
Ponosna sam Zvezdasica.
(anica, 01. avgust 2018 23:04)

Miloje ima autoritet, sta lupas ti? Sto taj autoritet nije pokazao dok je trenirao Cukaricki nego je dopustio da ga neki Grof Bozovic pobedi sa 7:2, u toj utakmici je cak i Ibanjez dao gol, gde mu je bio autoritet dok je trenirao Pantrakikos u Grckoj? Pobedio Vranje, Spartaks i Suduvu i Miloje odmah dobio autoritet hahaha. Sve sto si navela postigao je jer ima veliki budzet za pojacanja. Ni Cuka ni Pantrakikos niti bilo koji klub koji je trenirao Miloje pre Zvezde nije dobijao 5 miliona godisnje kao Zvezda od Gasproma. U Zvezdi je dobio svakog igraca kojeg je trazio, jel znas kad bi kao trener Cuke doveo Pesica, Jovivica, Krsticica, Embesilija? Nikad, ovde je imao Regana, Stoiljkovica, Pavlovica, Ostojica, Rendulica... I ti pricas o nekom autoritetu. Ako neko ima
autoritet to je Marko Nikolic koji je eliminisao jedan Ludogorec i ja mu ovom prilikom cestitam, bravo Markane majstore.

ljupce

pre 5 godina

1968.godina,finale mitropa kupa crvena zvezda-spartak trnava.dvomec u kome je nas klub osvojio svoj drugi evropski trofej ukupnim rezultatom 4-2.nakon poraza u beogradu 0-1,zvezda je pragazila tadasnjeg velikana cehoslovacke 4-1 na njegovom terenu i osvojila trofej.

50 godina posle,isti ucesnici,ali razlicito takmicenje.nema sumnje da ce zvezda dati sve od sebe da pobedi i u ovom dvomecu,nadam se bez tog poraza u bg.2-0 na rajku i 0-0 tamo sasvim dovoljno meni.idemo miloje do kraja uz vas nema stajanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

duledudule

pre 5 godina

ako pavkov jos nije prodan podhitno u ekipu inace ce igrati milicic stojilkovic je totalno nespreman.nadam se,da odlicni pavkov nije prodat pre vremena kad neide on moze iz nicega stvoriti gol.pravi robusni centarfor jedini koji moze dat gol iz kornera ili prekida moze i milicic ali mnogo teze jer nema tu snagu centarfora
(slaviša šmigič, 01. avgust 2018 23:03)
Aman Slavišššaaaaaa,Milić ne Miličić

Ribizla

pre 5 godina

Suduva, Spartaks, Trnava, to su sve smesne ekipe, u cetvrtom kolu kad dodju Francuzi, Nemci, Spanci, Portugalci cemo videti koliko je zaista jak takozvani sampion Srbije i da li se isplatilo 15 novih igraca.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:29)
Nije takozvani već je šampion. Jeste 15 hahaha.. nije vam lako!

duledudule

pre 5 godina

Tako znači, ne sme da de kaže da stvari ne izgledaju dobro!? Očajno protiv Radničkog i ovo! Znam da to misli i Miloje i da je zabrinut. E sad, da li će biti bolje, mora i nadam se. I na kraju, voleo bi da su u pravu ovi stručnjaci koji vide da je sve super.
(Toma, 01. avgust 2018 22:49)
Sto puta bi menjao ovo sto ne izgleda dobro vec klasicno takmicarski nego nesto leprsavo kidanje a primis tri na kontru.alo doktore ni jedan primljen gol do sada pu pu da ne ureknem

Smesan si

pre 5 godina

Miloje ima autoritet, sta lupas ti? Sto taj autoritet nije pokazao dok je trenirao Cukaricki nego je dopustio da ga neki Grof Bozovic pobedi sa 7:2, u toj utakmici je cak i Ibanjez dao gol, gde mu je bio autoritet dok je trenirao Pantrakikos u Grckoj? Pobedio Vranje, Spartaks i Suduvu i Miloje odmah dobio autoritet hahaha. Sve sto si navela postigao je jer ima veliki budzet za pojacanja. Ni Cuka ni Pantrakikos niti bilo koji klub koji je trenirao Miloje pre Zvezde nije dobijao 5 miliona godisnje kao Zvezda od Gasproma. U Zvezdi je dobio svakog igraca kojeg je trazio, jel znas kad bi kao trener Cuke doveo Pesica, Jovivica, Krsticica, Embesilija? Nikad, ovde je imao Regana, Stoiljkovica, Pavlovica, Ostojica, Rendulica... I ti pricas o nekom autoritetu. Ako neko ima 
autoritet to je Marko Nikolic koji je eliminisao jedan Ludogorec i ja mu ovom prilikom cestitam, bravo Markane majstore.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:37)

aahhaha pa tebi je pamcenje kratko, Milojevic nije tada bio trener Cukarickog, nemas pojma a pravis se pametan.

a shto pratis fudbal kad nemas pojma

pre 5 godina

Likovi koji pricaju da Zvezda moze da igra sa PSV-om u poslednjem kolu neka ugase internet. PSV je sampion Holandije i ide DIREKTNO u LS. Sve vrsni poznavaoci, prepuni mudrosti.
(milan010, 01. avgust 2018 22:14)

Imas sajt kassiesa gde ti je sve objasnjeno. Prvo:Holandija je na 13.mestu,(a to je lista od pretprosle godine-tako se gleda-2.god. unazad) a to mesto NE DAJE direktnog ucesnika LS.Tek od 11.mesta zemlja daje 2 kluba za LS.
Drugo:Na tom sajtu kassiesa imas i nosioce za svako kolo kvalifikacija.Tamo pise da je PSV EINDHOVEN N O S I L A C U 4. kolu kvalifikacija.

slaviša šmigič

pre 5 godina

Borjan – Stojković, Savić, Degenek, Rodić (Gobeljić 66) – Jovičić – Srnić (Ebesilio 76), Krstičić, Ben, Radonjić,pavkov/milicic ako pavkov nije vec prodan i ima pravo nastupa treba,da igra špica mnogo dobar ako je prodat onda milicic jer je stiojiljkovic u veom slaboj formi kao,da nemamo špica ili igrac manje.pavkov ako je prodan i nema prava nastupa svakako milicic.ebisiljo sjajan ali nije jos u punoj trkackoj formi moze poluvreme srnic a drugo ebisiljo ili obratno kako miloje odluci.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Suduva, Spartaks, Trnava, to su sve smesne ekipe, u cetvrtom kolu kad dodju Francuzi, Nemci, Spanci, Portugalci cemo videti koliko je zaista jak takozvani sampion Srbije i da li se isplatilo 15 novih igraca.

pivljanin

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 1. avgust 2018 22:46)

Vidi ovog: De Genek..hahaha. Lik ladno misli da je u pitanju neki Holanđanin ili Francuz. Valjda zbog Le Talek... Joj, umreću od smeha.

nova pravila

pre 5 godina

Posto vidim u kometarima da mnogi ne znaju da je UEFA promenila pravila u vezi nosioca zeleo bih da vam objasnim o cemu se radi...
nema vise takozvane ''crte'', odnosno nema vise cekanja da neko od nosioca ispadne da bi prvi ispod crte upao medju nosioce. Od ove sezone pravila su promenjena, i ona ekipa koja izbaci nosioca automatski preuzima njegov koeficijent i postaje nosilac. Npr ako Skendija izbaci Salzburg, u plej of rundi nosioc umesto Salzburga nece biti tim koji je po koeficijentu prvi ispod crte (Jang Bojs) vec ce nosioc biti Skendija. Sto znaci da ako Zvezda izbaci Trnavu jedini moguci rivali u plejof rundi su: PSV (ukjucuju se u plejof rundi) i pobednici meceva Salzburg-Skendija, Seltik-Aek, Astana-Dinamo Zagreb. Klubovi sa kojima Zvezda nece igrati odnosno klubovi koji nisu nosioci su: Jang Bojs, i pobednici duela Karabag-BATE i Videoton-Malme. U prevodu idealan scenario bi bio da Astana pobedi Dinamo Zagreb i da izvuce Zvezdu :)

zex

pre 5 godina

Najvaznije je izbaciti Spartak pa posle kako bude.Voleo bih ligu sampiona ali iskreno nisam optimista.Iskustvo iz poslednjih 15godina mi govori da nista nije sigurno.Ako Zvezda nastavi ovako onda je LS blizu.Ali i LE je veliki uspeh i treba je obezbediti sada.Ulazak u LŠ je projekat koji mora da traje vise godina.Bice tesko psiholoski ali hajde da vidimo.

Goran

pre 5 godina

Zao mi je Joveljica,ako nece da mu pruza sansu,nek ga posalju na pozajmicu ne
gdje,a ne da grije klupu... 
(BOSS, 01. avgust 2018 20:55) 

Ne treba da ide na pozajmicu kada ihra nasu ligu.Dovoljni da se kali.Kfalifikacije su suvise veliki zalogaj.Zna Miloje sta radi nece da upropasti decka
(Zvezdas, 01. avgust 2018 21:25)

Nema on 16 godina pa da se kali u našoj smešnoj ligi. Dečko ima 19, i ako sada nije spreman za kvalifikacije, nikada neće ni biti.

Mare

pre 5 godina

Ne izgleda ovo bas dobro. Iako je sve reseno i tra la la, zvezdina igra je daleko od onoga sto se ocekuje u ligi sampiona. Gledao sam onaj turnir u Americi, tamo ljudi svaki napad je polu sansa. Ali skoro svaki. Kao da igraju drugi sport a ne ovaj kao i mi. Dobro, jedu najjace ekipe
Ok, bilo bi super da Zvezda nekako upadne u ligu sampiona, cisto zbog para da stanemo malo na noge ali zasigurno bi bili ekipa za gol razliku.. toliko

Sajmon

pre 5 godina

Milojević je uveo jednu dimenziju vise u igri Zvezde a to takmicarska igra sto je odlika svih velikih ekipa. Igra se taktički na rezultat..ne troši se bespotrebno snaga..cuva se rezultat kad treba..e tako igraju vrhunski timovi..zato sam ja patio dok je bio Grof koji je od Zvezde napravio provincijski poluprofesionalni tim bez igre bez koncepcije..taktike.. i kritikovao sam tog neznalice gde sam stigao i jedva ceko da ode i da spasi Zvezdu..ovo je sad prava Zvezda sa Milojem genijem..a grofu i sličnima daleko lepa kuca i nikad ih ne videći..

Wllaxy

pre 5 godina

Cirkus i smejurija... Covek pomisli da je evropski fudbal nesto, kad ono, katastrofa. Ko sve nije u trecem kolu, cccc...
(SEJTAN, 01. avgust 2018 21:42)

Ne brini, zato vi i nećete da budete u trećem kolu...

milan010

pre 5 godina

Likovi koji pricaju da Zvezda moze da igra sa PSV-om u poslednjem kolu neka ugase internet. PSV je sampion Holandije i ide DIREKTNO u LS. Sve vrsni poznavaoci, prepuni mudrosti.

Zvezdas

pre 5 godina

Zvezda ima sansi da prodje Spartak Trnava.Strpljivo i nece biti problema.U cetvrtom kolu ko god padne moze se.Po imenu PSV izgleda da he najtezi.Ali taj isti PSV bez mnogo promena u timu prosle godine ispao id Osjeka.I najbolji igrac Lozano sigurno odlazi u Atletiko.iz Madrida.Ludogorec ispao.Tu su potencijalni Salzburg, Dinamo Zg pod uslovom da prodju treci krug. Dobro bi bilo veliki klub da se uzmu pare a prolazak od Trnave obezbedjuje grupnu fazu LE

nematepojma

pre 5 godina

55 salzburg/shkendija

36 psv

31 celtic/aek

21 astana/ dinamo

...................................

20 young boys

20 bate/qarabag

14 malmo/mol

10 zvezda/trnava

Jovica Petkovic

pre 5 godina

@ ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze (bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44) tako je malo su slabiji od SURDULICE hahahahaha !!!
(UGASEN JNA, 01. avgust 2018 22:02)
Ne kaže se od Surdulice već od Radnika jer u Surdulici ima više tima koji bi dobili Partizan. Ovaj put svaka čast Radniku, lepo odigrano protiv ne bas slabog Partizana.

južnjak

pre 5 godina

@ milan010

Ne lupetaj, nego odi na sajt Uefe pa tamo vidi pravila i učesnike. PSV, Seltik, Salcburg i Astana bi trealo da budu nosioci jer su Ludogorec, Legija i APOEL. Među nenosiocima se očekuju Dinamo Zagreb, Zvezda, AEK i Karabag.

European and World Champion 1991 Red Star

pre 5 godina

Meni je ova Crvena Zvezda slabija u odnosu na onu od prošle sezone ... Boaći,Donald,Pešić ... neću više,Terzić blefira,nije doveo adekvatna pojačanja a vamo oričamo o Ligi Šampiona,za napad na istu Terzić Zvezdan je morao da dovede bar još dva top pojačanja tu ubrajam rasnog centarfora,naravno ono što valja to i košta ... ide na kartu Lige Evrope,samo se plašim da se to Zvezdi čiraj Terziću ne vrati sve kao bumerang,hitno su nam potrebna pojačanja top, ova igra i tim ne ulivaju poverenje ... sve je to još kilavo,ne zanosimo se Sudavom ili kako se već zovu ... Spartak Trnava ništa slabija od nas i ovom monentu,onaj tim C.Zvezde od prošle sezone bi izbacio Trnavu Boaći,Pešić,Kanga,Donald,ovaj sadašnji .... videćemo ... igra ne obećava,treba nam top Napadač hitno !!!

Ljubisa livac

pre 5 godina

@Goran

Hajde ne pametuj, svega ti. Decko je tek usao u seniorski fudbal koji je sasvim drugaciji od juniorskog nivoa, stoga mora polako i postepeno.

slaviša šmigič

pre 5 godina

tek se sad vidi,da je ovaj pavkov fenomenalan visok i snazan špic uz bena i radonjica bili bi 100 posto u ligi šampiona.sad se nadati,da ce milicic odigrati korektno i biti barem asistent benu nemamo cistog špica ali kao,da milicic odgovara benu zna da odigra dupli pas sa benom i po potrebi moze igrati špica stojilkovic totalno van forme trebace vremena a njega nema.bocna pozicija je sjajna rodic,stojkovic jos nije u onoj dobroj formi bice taman za doigravanje za l.šapiona.ova ekipa uz fenomenalnog radonjica moze u ligu šampiona na sredini je ovaj iz ajaksove škole baš dobar a nije još 100.posto.pozadi sredina i leva strana sa benom odlicno funkcioniše.jovicic je drugi jugovic uz krsticica drze celu odbranu.bit,ce ovo kako treba tu je i gobeljic koji igra po potrebi i srnic ako zatreba.

Mo

pre 5 godina

Mentalitet ove ekipe je drugaciji, to je najveci uspeh Milojevica. Veruju u sebe, igraju hrabro ali i racionalno, zaista idu na pobedu, evo i danas posle 3:0 u prvoj utakmici. Ja ne pamtim da je Zvezda od 91 bolje izgledala, a i proslogodisnji rezultati to potvrdjuju. E sad da li ce to biti dovoljno za LS videcemo, licno bi bio zadovoljan i sa grupnom fazom LE, al nadam se da igraci ne razmisljuju ziheraski kao ja...

Delija Helsingborg

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto stajemo na 2-0,posle prvih 45min.Daj im bre 5 ako se moze i tako treba da se razmislja uvek.Pustiti mladog Joveljica neka se kali i gazi kad god moze.Upravo gledam Sturm-Ajaks,trenutno je 3-0 za Ajaks i pored pobede u Holandiji od 2-0 mislim...mogli su posle 1-0 da stanu,ali ljudi igraju do kraja,gaze do poslednjeg minuta.Od cega se stedimo,od jake Suduve i Vozdovca u nedelju a tek smo poceli.GAZI BRE OD PRVOG DO POSLEDNJEG MINUTA!

Sale

pre 5 godina

Nisam gledao utakmicu i ne mogu da komentarisem igru, ali mi nisu jasni oni koji pisu da smo prosle sezone bili mnogo jaci. Izgleda da su zaboravili da smo prosle sezone u prva dva kola igrali protiv losijih protivnika nego ove sezone (3:0 i 3:3 protiv Florijane i 1:1 i 2:0 protiv Irtisa).

...

pre 5 godina

Celtic,Aek,Salzburg od ova 3 tima jedan nam pada pod uslovom da dobijemo jako kvalitetnu Trnavu koja je realnu u rangu i kvalitetu kao Zvezda,ali verujem u prolaz Zvezde.

nematepojma

pre 5 godina

Likovi koji pricaju da Zvezda moze da igra sa PSV-om u poslednjem kolu neka ugase internet. PSV je sampion Holandije i ide DIREKTNO u LS. Sve vrsni poznavaoci, prepuni mudrosti.
(milan010, 01. avgust 2018 22:14)

Decko vrijeme je za spavanje...

Lale

pre 5 godina

Izgleda da je u prelaznom roku promašeno na dva najosetljivija mesta.Stojiljković i Degenek su tanki, voleo bih da me vreme demantuje.Brine me ležerna igra Sojkovića koji po ko zna koji put ne postoji u skoku kada prati igrača.Svi su to već provalili i namerno na centaršut sa desne nam izvlače štopere i tada po tradiciji Sojković tužno posmatra svog igrača i širi ruke od muke.

Duh hara

pre 5 godina

Samo da kazem za sve neupućene Pedro Konde nece doci u Crvenu Zvezdu iako su pregovori bili u završnoj vazi jer je jedan klub iz Saudijske Arabije u zadnjem trenutku dao mnogo bolju finansijsku ponudu i on je tamo zavrsio.Sto se napadaca tice ponovo se pregovara sa Frankom Solidanom,i sa nekim gorostasom iz Egipta.

Марко

pre 5 godina

@Goran

Hajde ne pametuj, svega ti. Decko je tek usao u seniorski fudbal koji je sasvim drugaciji od juniorskog nivoa, stoga mora polako i postepeno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 1. avgust 2018 22:12)

Дејан Станковић је дебитовао са 16 година. Са 18 година је растурио Рехагелов Кајзерслаутерн у Београду. У тој истој сезони Кајзерслаутерн је постао шампион Немачке. Дејан Станковић је продат Лацију за 24 милиона немачких марака. У оно време је то за фудбалске трансфере било оно што је данас неких 100 милиона евра. Ако је Станковић могао против шампионског Кајзерслаутерна, зашто Јовељић не може против Спартакса и Судуве? Игра Стојиљковић коме је највећи успех у каријери то што је пре три сезоне дао 10 голова за Брагу, а у прошлој сезони је дао 3 гола на 22 утакмице. Очекујем да ће негде средином октобра дати следећи гол.

sve je to tako normalno za normalne ljude

pre 5 godina

ljudi pa vi jos pratite zvezdu, partizana...pa zasto bre, ne razumem????
(simo, 1. avgust 2018 22:36)

Zato što nismo snobovi koji se lože na strane klubove
i igraju fudbal loptom koja ima teg da ne bi odskakivala
i zadavala nam probleme zbog slabog prijema iste.

Imamo fudbalsku tehniku, ne ložimo se na teretanu i mišiće, navijamo za svoje klubove.

POPE

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Ali Stoiljkovica je doveo Milojevic i on mora da igra a nije ni za nasu ligu. Jako los prelazni period smo imali.Slabiji smo 30-40% u odnosu na proslu godinu.Velika steta jer se zreb otvorio.

UGASEN JNA

pre 5 godina

ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze  
(bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44)  

tako je malo su slabiji od SURDULICE hahahahaha !!!

IronMan

pre 5 godina

Dinamo ne moze biti nosilac jer su iznad njega i Astana i Karabag i Bate (tim redosledom).. Tako da realno, Seltik, Salzburg, Astana i jedan od dve gore navedene ekipe će biti nosilac. Ne znam samo kakva je priča vezana za PSV, je l pobednik holandskog šampionata ide direktno u LŠ ili kroz plej of? Kako god, ako ide, biće nosilac umesto Karabaga ili Batea, ako ne, neko od ta dva kluba. Realno, ako prodjemo Trnavu, moja želja je Seltik, zbog renomea, istorije, a i da nas manu ovi Sovjeti, nema tu fudbala..

Toma

pre 5 godina

Tako znači, ne sme da de kaže da stvari ne izgledaju dobro!? Očajno protiv Radničkog i ovo! Znam da to misli i Miloje i da je zabrinut. E sad, da li će biti bolje, mora i nadam se. I na kraju, voleo bi da su u pravu ovi stručnjaci koji vide da je sve super.

Boston Celtics

pre 5 godina

Ako prođemo Trnavu, ovo su potencijalni rivali :
pobednici mečeva Salcburg-Škendija, Seltik-AEK, Astana-Dinamo Zagreb ili PSV.
Pozdrav za B92.

moonwalker

pre 5 godina

@dodjite na stadion
posto je ludogorec ispao nosilac za cetvrto kolo je young boys koji pocinje kvalifikacije od 4. kola mislim da bi nam on najbolje legao u 4. kolu zbog same cinjenice da nece imati takmicarskih meceva i da sezonu pocinju upravo u 4. kolua takodje u odnosu na ostale nosioce imaju realno najsalbiji sastav

xxx

pre 5 godina

Lagana, rutinska pobeda. Ubedljivo, smireno - nije bilo potrebe da se igraci umaraju i daleko bilo neko dozivi povredu. Vec u subotu gostujemo Vozdovcu, pa par dana kasnije vec sa Trnavom. Ritam izuzetno naporan. Da nam je trebalo, dali bismo i 5 komada. Nema razloga - samo je bitno da se prodje. 
Sto se Stojiljkovica tice - polako sa ocenama. Covek je bio povredjen, ocigledno nije spreman. Kad udje u formu i pocne da reseta - svi cete promeniti plocu.
(veliki strumf, 01. avgust 2018 21:38). Profesore, nemaš ti pojma...

Kanidja PG

pre 5 godina

I šesti meč u nizu mreža sačuvana.
Igra taman koliko treba,prvo pol dobro drugo otaljavanje posla.
Sudava je ispala slaba zbog nas,jer ista ova ekipa je imala 3-0 protiv Apolona u 19min.
Ispada evo i Ludogorec,Bazel vec jeste sve obecava.Sad Trnava i mora se priznati da smo favoriti posle slabe igre protiv Legije uz dva igrača više.
Bravo momci forma mora samo rasti tek je početak prvenstva i kvalifikacija za LŠ.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Lagano, rutinski. Bez previše napora, kartona, povreda i na to upisana pobeda i bod za koeficijent. Teško da može bolje.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Са мањим гасом ово је рутински добијено. У једно сам све више сигуран, И ОВЕ СЕЗОНЕ ИГРАЋЕМО ГРУПНУ ФАЗУ. Дјелује да то може бити и ЛИГА ШАМПИОНА јер растемо из утакмице у утакмицу. Идемо даље. БРАВО👏👏👏ЗВЕЗДО❤!

Paja

pre 5 godina

Vidim da neki pisu sa manjim gasom do pobede.Daj Boze da su u pravu, al meni ne deluje tako.Zvezda od prosle sezone za klasu je bila bolja.Voleo bi da gresim, ali...?

Toma

pre 5 godina

U redu, prošli smo, ali ovo ne izgleda dobro. Očekivao sam napredak u odnosu na prošlu godinu, ali ovo je upadljivo gore. Da smo imali protivnike od prošle godine, ispali bi odmah.

Ljubisa livac

pre 5 godina

Rutinski, bravo momci. Samo hrabro na Trnavu pa da dodjemo do cetvrtog kola. Moram da primetim da Suduvosi imaju jednako brojnu navijacku grupu kao nas najveci rival, svaka cast.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(Sremac, 1. avgust 2018 21:20)

o čemu ti to pričaš?!
ilie je bio velemajstor u koga si mogao da se bezrezervno pouzdaš ma protiv koga da se igralo...

čestitke mojoj zvezdi na prolasku u sledeću rundu!

BOSS

pre 5 godina

Sllaba igra Zvezde,uopste nisam zadovoljan,a mislim i da Milojevic isto misli.Samo da nas ova pobjeda ne zavara,moramo puno bolje protiv slovaka...

militto

pre 5 godina

boze koji antifudbal. peske se igra na obe strane i umesto da se to iskoristi i proigra Stoiljković ne bi li usao u neku sansu,dao gol, a igraci razigravaju Borjana povratnim pasovima.

NoName

pre 5 godina

ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze
(bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44)

Hahhahhahahahaha, pa ti nisi gledao one sto su igrali sa trakaiem . Gledaj ih sutra , mnogo su losiji od suduve
(Sasa, 01. avgust 2018 21:34)


Oni su lošiji i od Trakaija.

Lolo

pre 5 godina

@Колико год биле важне побједе свих наших клубова због коефицијента, ја једноставно НЕ МОГУ ДА НАВИЈАМ ЗА ПАРТИЗАН. Па нека замјери ко хоће баш ме брига. ? 
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 01. avgust 2018 20:47) 

Ja ti uopste ne zameram, nego te razumem i podrzavam!
(Klaxon, 01. avgust 2018 20:55)

Lepo ste se našli.

Bodibond

pre 5 godina

Данас Звезда сутра Спартак и Раднички ако Бог да!
(iluminat43, 01. avgust 2018 19:19)

I Trakai naravno, njega si zaboravio.

C.Z

pre 5 godina

Kojih 6000 gledalaca ??? Novinaru jesi li brojao ljude po gradu ili si spavao dok je utakmica trajala. Tamo nije bilo preko 600 dusha u vrh glave. Stadion kada je pun prima 6000 ljudi, a ono je bilo 80% praznog objekta.

Inace onaj Sisilijo kod domacina , dobar igrac. Treba njega pratiti, pa ko zna u sledecm prelaznom.

Degenek i Stojke zalutali u Zvezdu, a ima tu jos diskutabilnog materijala. Prosle godine smo bili jaci.

Bgd

pre 5 godina

Može li neko da dojavi velikim poznavaocima fudbala koji ovde ostavljaju komentare da Pavkov još nigde nije otišao i da Konde neće doći u Zvezdu. Hvala.

Milan

pre 5 godina

Milojevicu ugovor na 10 g.
@cila

Tako bese i sa Grofom... dok ne naidje neki Kairat.
(Sah mat, 1. avgust 2018 21:12)
Prosao bi taj Kairat sad bar 5-0, jooj a Samroka se ne secas... Miloje je trenercina, a Grof cirkuzant...

Ivan

pre 5 godina

Ono sto je nazalost primetno je da je Pesic bio neuporedivo bolji nego stojiljkovic. Brzi, okretniji, borbeniji, korisniji u igri.... Stojiljkovic jos uvek nije na 100 posto zbog povrede, ali jasno je da nece biti na nivou Pesica i Boacija iz prosle sezone. Nadam se da ce doci uskoro taj Konde da vidimo na cemu smo.

Zvezdas

pre 5 godina

Zao mi je Joveljica,ako nece da mu pruza sansu,nek ga posalju na pozajmicu negdje,a ne da grije klupu...
(BOSS, 01. avgust 2018 20:55)

Ne treba da ide na pozajmicu kada ihra nasu ligu.Dovoljni da se kali.Kfalifikacije su suvise veliki zalogaj.Zna Miloje sta radi nece da upropasti decka

Sasa

pre 5 godina

ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze
(bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44)

Hahhahhahahahaha, pa ti nisi gledao one sto su igrali sa trakaiem . Gledaj ih sutra , mnogo su losiji od suduve

Dača

pre 5 godina

Ovaj Degenek težak promašaj . Čovek svaku loptu vraća Borjanu , nefudbalsko kretanje , stoji na petama ... Blagi užas . Ovakva utakmica treba valjda da služi da igrači koji su dovedeni u ovom prelaznom roku dobiju šansu kako zbog uigravanja tako i zbog popravljanja fizičke spreme . Sve je ovo vrlo loše pogotovo što su Milić i Gobeljić postali izgleda nezamenjivi .

Dođite na stadion!

pre 5 godina

Ne znam zašto mnogi beže od Salcburga kao teškog rivala u četvrtom kolu? Zna li neko da nabroji 4 igrača Salcburga bez guglanja? Po meni su Seltik i Ludogorec mnogo teži rivali od Salcburga. Za Lugogorec igraju Brazilci Kafu, Marselinjo, Vanderson, Rumun Keseru, svi su oni plaćeni od 800 hiljada eura godišnje pa i više. Seltik je takođe jak. Mada, Ludogorec izgleda ispada. Gube 1:0 u Mađarskoj i imaju igrača manje. U tom slučaju, ako se ne varam Astana postaje nosilac ili možda Dinamo Zagreb.

veliki strumf

pre 5 godina

Lagana, rutinska pobeda. Ubedljivo, smireno - nije bilo potrebe da se igraci umaraju i daleko bilo neko dozivi povredu. Vec u subotu gostujemo Vozdovcu, pa par dana kasnije vec sa Trnavom. Ritam izuzetno naporan. Da nam je trebalo, dali bismo i 5 komada. Nema razloga - samo je bitno da se prodje.
Sto se Stojiljkovica tice - polako sa ocenama. Covek je bio povredjen, ocigledno nije spreman. Kad udje u formu i pocne da reseta - svi cete promeniti plocu.

mike

pre 5 godina

Opa, Marko Nikolic s limitiranim Videotonom izbacio favorizovani Ludogorec. Cestitke Zvezdi, Trnava nije tim od kog treba strepeti. Jos samo da prodju i ostali sutra, Srbija trenutno ima najbolji koeficijent

xxx

pre 5 godina

ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze 
(bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44) 

Hahhahhahahahaha, pa ti nisi gledao one sto su igrali sa trakaiem . Gledaj ih sutra , mnogo su losiji od suduve 
(Sasa, 01. avgust 2018 21:34) 


Oni su lošiji i od Trakaija.
(NoName, 01. avgust 2018 21:38). Kad pobediš onda nisi toliko loš

Марко

pre 5 godina

Од свих Звездиних нападача једино је Јовељић дао гол од почетка сезоне иако је играо бар дупло мање од свих осталих. Такав таленат не седи ни на клупи у једној оваквој утакмици због играча који су у прошлој сезони постигли 2-3 гола. Учинак Стојиљковића и Милића против Судуве је једнак нули.

Pedja

pre 5 godina

Ne znam cemu kritike. Zvezda je odigrala odlicno, povela je sa 2:0 i sacekala kraj. Sta je trebalo, da pobede sa 5:0 da biste bili zadovoljni. Najvaznije je upravo da se ne dobiju kartoni bezveze i da se niko ne povredi. Forma se lagano dize i popravlja iz nedelje u nedelju. Mislite da Milojevic ne vidi da Stojiljkovic igra lose. Vidi, ali zeli da ga proigra, zna njegove potencijale. Pricalo se i da Ebisilio nema pojma, a proslu je pokazao da zna. Ni on nije jos u top formi. Nisu ni Stojkovic ni Rodic, ali i oni se uigravaju. Ne bi bilo dobro da je sad tim u top formi. Ide ovo odlicno i tim stice sve vecu sigurnost. Milic kao napadac odlican, oni koji se ne razumeju u fudbal, ne vide njegovu korisnost i koliko oslobadja prostor ostalima.

Dragan

pre 5 godina

U redu, prošli smo, ali ovo ne izgleda dobro. Očekivao sam napredak u odnosu na prošlu godinu, ali ovo je upadljivo gore. Da smo imali protivnike od prošle godine, ispali bi odmah.
(Toma, 1. avgust 2018 21:06)

Da li si ti, čoveče božiji, svestan da smo u prvoj utakmici rešili pitanje prolaza i da je u revanšu jedino bilo bitno paziti da niko ne dobije žuti karton ili se povredi? A mi smo još i takvi dali dva gola za pola sata. Po prvi put imamo trenera koji igra na rezultat, ali vama sada fali lepota igre. Hajde onda da se vratimo na lepotu od igre koju smo igrali sa Prosinečkim ali da nas izbacuje Ren sa 6 golova.

Hi hihi hi

pre 5 godina

Sto ovog Stoiljkovica nisu uzeli ovi iz Partizana. Najlosije pojacanje koje smo doveli. Katasrofa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boki, 1. avgust 2018 21:02)

Degenek je losiji i to mnogo

Sremac

pre 5 godina

Degenek veze nema sa zivotom. Potpuni promasaj , nijednu loptu ne zna da osvoji. Svaka lopta mu je u autu. Kada je ima u nogama 99 posto njegovih pasova je Borjanu. Ovakvog stopera nismo imali od Najdoskog. Na njegovu zalost a i moju ovakav fudbal se igrao pre 30 godina

slaviša šmigič

pre 5 godina

koliko puta sam poslao,da je radonjic strasan igrac koji je odavno preraso nasu ligu,da nije dobar,ko sto jeste igrao bi sigurno jedino kod krstajica mozes takvog igraca staviti da greje klupu.na radonjicu zvezda ,ce zaraditi lepu sumu sano,da ovi iz uprave ne pokupe mast ili ga prodaju pre mogucnosti ulaska u ligu sampiona jer je ove godine uz malo srece moguce.ako ispadnemo ulazimo direktno u l.evrope i tamo ce radonja izdemolirati.jedino neshvatam prodaju jedinog pravog špica za 3 ili 4 miliona jer se radi o odlicnom špicu.pavkov bi eksplodirao a nemamo igraca koji moze dati gol glavom i praviti prednost u 16.metara.velika greska prodaja pavkova mnogo mi zao.

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

Po meni je Milic očaj živi,klasičan igrač za odbranu i rvanje,u mapadu standardno livadarski-udri pa kud puklo.Ishitreni centarsutevi ka nikome sut van sesnaest metara nikakav,verovatno nisam dovoljno strucan pa ne vidim zasto je on dobar igrac ali eto

Istina

pre 5 godina

Navijacka grupa Suduve lici na sever Rajka Mitica,i boje crveno bele su im iste,mozda je zvezda bratski klub sa njima a ne znamo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci nemaju blama, 1. avgust 2018 19:59)

Moguce da lice po bojama sa severom ali po brojnosti i posecenosti su isti jug JNA.

Madeleine

pre 5 godina

Sweet Dreams... a kad se probudis: Champions league, Grop C: Real Madrid, Roma, B.Dortmun, Crvena zvezda.
(ReD, 1. avgust 2018 19:57)

Samo ti maštaj.

cekicar

pre 5 godina

Dres Zvezde kao da je kupljen na pancevackoj pijaci. Ko je izabrao ovaj dizajn i ove boje momentalno da sam sebi uruci otkaz. Ne znam zasto nisu izabrali crvenu boju za gostujucu garnituru?!

Mladen cg

pre 5 godina

Ovo je prava milina gledati... Nisu se ,, oznojili" , a imaju sigurnu prednost. Zaista, ako ovaj tim Zvezde ne uđe u ligu šampiona, onda neće nikad! Svaka čast Milojeviću i svim fudbalerima , a Radonjić je klasa!

Ivan

pre 5 godina

Ben moze podjednako dobro da igra na pozicijama krilnog napadaca, centralnog napadaca i iza napadaca po sredini, sto igra danas. Izezetno zahvalan igrac.

Drca

pre 5 godina

Brine me napadac bas , bas ......za ozbiljnije utakmice nece moci Milic ili Ben da budu klasicni napadaci...Izgleda da sto smo se oslanjali na Pavkova i Stojiljkovica, da je promasaj cist...

Dragan Banjaluka

pre 5 godina

Igra se tacno onoliko koliko treba. Veka nas Vozdovac za vikend, a treba se poceti spremati i za Trnavu.
Proslo je vrijeme kad se fudbal igrao za ljepotu, jer rezultat se pamti, a ne ljepota fudbala

Srba G Santic

pre 5 godina

Mi smo za Partizan institucija, ove godine smo u Ligi Sampiona, osvajamo kup, prvenstvo, prolazak u drugu fazu, ne ko ovaj Partizan udje da bih izasao

mr.wolf

pre 5 godina

Navijacka grupa Suduve lici na sever Rajka Mitica,i boje crveno bele su im iste,mozda je zvezda bratski klub sa njima a ne znamo
(Pojedinci nemaju blama, 01. avgust 2018 19:59)

Najvise volim kada neko izabere nick koji apsolutno 100% tacno opise samog sebe.

bromazepam

pre 5 godina

Bio sam na odmoru i nisam imao priliku da gledam prvu utakmicu, ali sam ovde citao hvalospeve kao da smo Bajern. Ukljucim veceras, vidim da se igra na nivou Turbine Vreoci. Uzas. Znam da je rezultat dobar iz prvog meca, ali ozbiljan tim ne igra ovako.
(Jax, 01. avgust 2018 20:10)

...ostani na odmoru...

Klaxon

pre 5 godina

@Колико год биле важне побједе свих наших клубова због коефицијента, ја једноставно НЕ МОГУ ДА НАВИЈАМ ЗА ПАРТИЗАН. Па нека замјери ко хоће баш ме брига. ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 01. avgust 2018 20:47)

Ja ti uopste ne zameram, nego te razumem i podrzavam!

Zvezdas

pre 5 godina

Grobari prate i ne veruja kako Zvezda sa pola snage dere sampiona Litvanije a sutra sledi njihova muka i strepnja protiv sestoplasirane ekipe u Litvaniji.

Vladimir

pre 5 godina

Jedan navijac komsija je nakon susreta Zvezde i Radnickog i realno lose nase igre, ovde napisao da je siguran da Suduva jos uvek nije rekla sve.

Jax

pre 5 godina

Bio sam na odmoru i nisam imao priliku da gledam prvu utakmicu, ali sam ovde citao hvalospeve kao da smo Bajern. Ukljucim veceras, vidim da se igra na nivou Turbine Vreoci. Uzas. Znam da je rezultat dobar iz prvog meca, ali ozbiljan tim ne igra ovako.

MR

pre 5 godina

Zasto navijate kada necete nista uraditi, ni osvojiti. Besmisleno ovo sve.
(W, 01. avgust 2018 20:02)
zasto igrate super ligu kad ne mozete surdulicu da pobedite, besmislenoo

Wllaxy

pre 5 godina

Zvezda nema sanse protiv Trnave!
(Klegani, 01. avgust 2018 20:10)

Zakleo bih se da sam ovakav tekst već čitao, samo je umesto Trnave pisalo Suduve! Jedino nisam siguran jesi li to bio ti ili neki ti drugar iz razreda...

Atom Ant

pre 5 godina

Ovaj nas Stojkovic ni jedan koristan centarsut da uputi.
Nesto kao prodire i kad treba da centrira ta lopta ode iza gola ili je pokupe protivnici.
Borben je to ke OK, ali ofanzivno katastrofa.

mohikanac

pre 5 godina

Nije mi jasno kako su ovi izbacili Apoel .
U svakom slučaju hvala im , jer ne bi bilo rekreativno kao večeras.
Najbitnije da se ne povredi neko do kraja, inače više nego dosadna utakmica .
Prava pripremna za CZ . Dobro je za samopouzdanje pojedinih igrača.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Колико год биле важне побједе свих наших клубова због коефицијента, ја једноставно НЕ МОГУ ДА НАВИЈАМ ЗА ПАРТИЗАН. Па нека замјери ко хоће баш ме брига. 😐

Vraga

pre 5 godina

Stojiljkovic je mnogo spor, nadam se da je to posledica skorasnje povrede.Ceo tim je maksimalno zategnut, fali samo taj jedan napadac golgeter.Koliko god da su ovi losi dati im 5 golova u dve utakmice bez normalnog napadaca je za postovanje

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Delije mora da se organizujemo,sprovedemo akciju na Tviteru,Instagramu,Fjsbuku,da izbombardujemo Pereza da dovede Radonjica.....

Wllaxy

pre 5 godina

Zasto navijate kada necete nista uraditi, ni osvojiti. Besmisleno ovo sve.
(W, 01. avgust 2018 20:02)

Ali ubedljivo najbesmisleniji je tvoj komentar, čak i ukoliko imaš samo deset godina.

piksel

pre 5 godina

Zvezda lezerno gazi kvalifikacijama za LS, a Partizai se muci sa poluamaterima u kvalifikacijama za LE, koliko smo mi iznad njih, miljama !!!

Sasa

pre 5 godina

Biće 2:1 za Suduvu. Osim ako Vođinoj mezimici ne poklone penal kao što to često rade..
(Madeleine, 1. avgust 2018 18:40)

Bice..... Kad budu igrali sa trakaiem.....

BMX

pre 5 godina

Zašto ovoliko ushićenje i hiterija kada igraju fudbaleri bilo kojeg našeg kluba tj.reprezentacije.Ovako kada gledam naslov kao da se igra za titule na nivou Evrope i sveta,a ne bi nebitnim kvalifikacijama,.. 
(room 1408, 01. avgust 2018 18:46) 

Zato što smo u mogućnosti

uefa B

pre 5 godina

Igrači, a verovatno i stručni štab Zvezde bi potpisali da se utakmica registruje 4-1 za Suduvu, pod uslovom da sudija odmah svira kraj. Ovako moraju da otaljavaju još sat vremena, gde 5 golova neće primiti taman da im isključe 2 igrača ko Legiji. Većina je mislima malo na Voždovcu, a malo više u Trnavi.

duledudule

pre 5 godina

Kad se igra u Slovackoj sa Trnavom prva ili revans zna li neko?
(Darijan, 01. avgust 2018 20:00)
ja mislim da smo domacini u prvoj

slaviša šmigič

pre 5 godina

radonjic pravi prednost sa njim bi mogli u ligu šampiona šteta za pavkova,da je ostao bili bi stvarno super jaki.ako nebude povreda bice lepe vesti posle utakmica crvene zvezde.koja lakoca kod radonjica dok ima loptu u nogama pravi veliku pometnju.podseca me malo na šestica.jedina zal je pavkov koji bi sigurno eksplodiro ove godine i uzeli bi barem duplo za pavkova koji je ujedno jedini pravi korpulentni špic koji bi davao golove glavom zbog snage i visine.dobra stvar,da je što je osto barem trener milojevic.

Dzeki

pre 5 godina

Radonja jako dobar, decko me stvarno odusevljava iz utakmice u utakmicu! Veliki je potencijal, samo da nastavi da napreduje i sve ce biti dobro i po njega, i po Zvezdu i po Srbiju.

dachazvezda

pre 5 godina

Bio sam na odmoru i nisam imao priliku da gledam prvu utakmicu, ali sam ovde citao hvalospeve kao da smo Bajern. Ukljucim veceras, vidim da se igra na nivou Turbine Vreoci. Uzas. Znam da je rezultat dobar iz prvog meca, ali ozbiljan tim ne igra ovako.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jax, 1. avgust 2018 20:10) # Link komentara

Vrati se na odmor...
Setaj livadama, slusaj travu kako raste... nije ovo za tebe :)))

ISKUSNI

pre 5 godina

Da kupimo ovog Sisiliju, bog da nas vidi.
Milojevic voli da igra sa sidrasem.
Visok, jak, zna da se zagradi, da odigra, tehnicki dobro potkovan...

Nikola

pre 5 godina

Zašto ovoliko ushićenje i hiterija kada igraju fudbaleri bilo kojeg našeg kluba tj.reprezentacije.Ovako kada gledam naslov kao da se igra za titule na nivou Evrope i sveta,a ne bi nebitnim kvalifikacijama,..
(room 1408, 01. avgust 2018 18:46)

A zasto ti komentarises (za tebe), nebitnu vest? Da li stvarno nemas sta drugo da radis? Pa me ni na pamet ne pada da ulazim u vesti koje me ne zanimaju i smatram ih nebitnim, a kamoli da oh komentarisem.
Svako dobro.

селектор

pre 5 godina

Било би лепо да сви Српски клубови оду што даље у европи, да победе што више утакмица и да задржимо прво место међу лигама на уефа ранг листи.
Више победа , више поена, већи коефицијенти, па да имамо два места у лиги шампиона.

Amaterasu

pre 5 godina

Zasto ne igra Ebisilio!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duledudule, 1. avgust 2018 18:49)

Jer imate 3:0 a postoji opasnost da ga ovi povrede.

Cxevu

pre 5 godina

Malo konstruktivnih komentara :)

Do sada su nasi klubovi osvojili:
1) Partizan 3 boda
2) Zvezda 2,5
3) Spartak 2,5
4) Radnicki 2 boda
Ukupno 10/4 = 2,500 poena za koeficijent Srbije.

Svaki bod je bitan i Zvezda ako veceras pobedi, osvaja 1 bod, sto je 1/4=0,250 poena za koeficijent Srbije.

Elem, jedina smo drzava medju top 20 sa slabim koeficijentom u prethodnih par sezona, sem prosle. Postoji velika mogucnost da drzave ispred nas izgube i do 7-9 bodova a osvoje 3-5 i da Srbija uz nekih 6 bodova ove sezone, a potrebno nam je za to 12 pobeda jos ove sezone, ima 5 predstavnika u Evropi, od toga dva u kvalifikacijama za LS.

est

pre 5 godina

Biće 2:1 za Suduvu. Osim ako Vođinoj mezimici ne poklone penal kao što to često rade..
(Madeleine, 01. avgust 2018 18:40)
ti,a i dosta tvojih sapatnika grobara zivi u paralelnom univerzumu gde je partizan bitan i nije mali klub.
realnost je sasvim drugacija ovde kod nas u ovoj dimenziji.

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Navijacka grupa Suduve lici na sever Rajka Mitica,i boje crveno bele su im iste,mozda je zvezda bratski klub sa njima a ne znamo

ReD

pre 5 godina

Samo ću jedno reci:”Svet je lep kada sanjamo”,..
(room 1408, 01. avgust 2018 19:21)

Sweet Dreams... a kad se probudis: Champions league, Grop C: Real Madrid, Roma, B.Dortmun, Crvena zvezda.

Виоп

pre 5 godina

Биће досадна утакмица јер ћемо да контролишемо лопту и умртвимо ритам. Ако дамо гол биће на контру.

Milan

pre 5 godina

Posle mnoooogo godina ponovo pamtim sastav Zvezde. Svaka čast na tome što je sačuvan dobar deo tima od prošle sezone - bojao sam se da će cela odbrana i sredina da napusti klub. Još samo dobar špic i lepota...

E

pre 5 godina

Napadac napadac napadac dovedite ozbiljnog napadaca, najbolja sansa za plasman u LS u dvadeset godina, napadac pravi je trebao biti prioritet od pocetka, kada bi se uz odlicne Bena i Ebicilja dodao neki napadac tipa Boaci imali bi realne sanse za LS

Kića

pre 5 godina

Zašto ovoliko ushićenje i hiterija kada igraju fudbaleri bilo kojeg našeg kluba tj.reprezentacije.Ovako kada gledam naslov kao da se igra za titule na nivou Evrope i sveta,a ne bi nebitnim kvalifikacijama,..
(room 1408, 01. avgust 2018 18:46)

Zato što - Zvezda je život, a ostalo su sitnice!

room 1408

pre 5 godina

@Majk-Za nas su to nebitne.Zar ne shvatas da do tih 15 miliona će bilo koji nas klub teško doći u narednih 200 godina.Za nas u Srbiji su te kvalifikacije nebitne.Sto se tiče fudbala smo na nivou Somalije,...

Majk Litoris

pre 5 godina

Room 4018, kako bih te zagrlio sada, znam da ti nije lako. Nebitne kvalifikacije za takmicenje koje potencijalno donosi 10-15 miliona..

room 1408

pre 5 godina

Zašto ovoliko ushićenje i hiterija kada igraju fudbaleri bilo kojeg našeg kluba tj.reprezentacije.Ovako kada gledam naslov kao da se igra za titule na nivou Evrope i sveta,a ne bi nebitnim kvalifikacijama,..

severac

pre 5 godina

Biće 2:1 za Suduvu. Osim ako Vođinoj mezimici ne poklone penal kao što to često rade..
(Madeleine, 01. avgust 2018 18:40)

Vidi ko spominje penale... sta mislis, hoce li penal biti u 96-om ili 98-om minutu? A mozda u 100-om?

room 1408, niko te ne tera da citas.

Cxevu

pre 5 godina

Malo konstruktivnih komentara :)

Do sada su nasi klubovi osvojili:
1) Partizan 3 boda
2) Zvezda 2,5
3) Spartak 2,5
4) Radnicki 2 boda
Ukupno 10/4 = 2,500 poena za koeficijent Srbije.

Svaki bod je bitan i Zvezda ako veceras pobedi, osvaja 1 bod, sto je 1/4=0,250 poena za koeficijent Srbije.

Elem, jedina smo drzava medju top 20 sa slabim koeficijentom u prethodnih par sezona, sem prosle. Postoji velika mogucnost da drzave ispred nas izgube i do 7-9 bodova a osvoje 3-5 i da Srbija uz nekih 6 bodova ove sezone, a potrebno nam je za to 12 pobeda jos ove sezone, ima 5 predstavnika u Evropi, od toga dva u kvalifikacijama za LS.

Amaterasu

pre 5 godina

Zasto ne igra Ebisilio!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duledudule, 1. avgust 2018 18:49)

Jer imate 3:0 a postoji opasnost da ga ovi povrede.

MR

pre 5 godina

Zasto navijate kada necete nista uraditi, ni osvojiti. Besmisleno ovo sve.
(W, 01. avgust 2018 20:02)
zasto igrate super ligu kad ne mozete surdulicu da pobedite, besmislenoo

Wllaxy

pre 5 godina

Zvezda nema sanse protiv Trnave!
(Klegani, 01. avgust 2018 20:10)

Zakleo bih se da sam ovakav tekst već čitao, samo je umesto Trnave pisalo Suduve! Jedino nisam siguran jesi li to bio ti ili neki ti drugar iz razreda...

bromazepam

pre 5 godina

Bio sam na odmoru i nisam imao priliku da gledam prvu utakmicu, ali sam ovde citao hvalospeve kao da smo Bajern. Ukljucim veceras, vidim da se igra na nivou Turbine Vreoci. Uzas. Znam da je rezultat dobar iz prvog meca, ali ozbiljan tim ne igra ovako.
(Jax, 01. avgust 2018 20:10)

...ostani na odmoru...

Kića

pre 5 godina

Zašto ovoliko ushićenje i hiterija kada igraju fudbaleri bilo kojeg našeg kluba tj.reprezentacije.Ovako kada gledam naslov kao da se igra za titule na nivou Evrope i sveta,a ne bi nebitnim kvalifikacijama,..
(room 1408, 01. avgust 2018 18:46)

Zato što - Zvezda je život, a ostalo su sitnice!

Milan

pre 5 godina

Posle mnoooogo godina ponovo pamtim sastav Zvezde. Svaka čast na tome što je sačuvan dobar deo tima od prošle sezone - bojao sam se da će cela odbrana i sredina da napusti klub. Još samo dobar špic i lepota...

mr.wolf

pre 5 godina

Navijacka grupa Suduve lici na sever Rajka Mitica,i boje crveno bele su im iste,mozda je zvezda bratski klub sa njima a ne znamo
(Pojedinci nemaju blama, 01. avgust 2018 19:59)

Najvise volim kada neko izabere nick koji apsolutno 100% tacno opise samog sebe.

Smesan si

pre 5 godina

Miloje ima autoritet, sta lupas ti? Sto taj autoritet nije pokazao dok je trenirao Cukaricki nego je dopustio da ga neki Grof Bozovic pobedi sa 7:2, u toj utakmici je cak i Ibanjez dao gol, gde mu je bio autoritet dok je trenirao Pantrakikos u Grckoj? Pobedio Vranje, Spartaks i Suduvu i Miloje odmah dobio autoritet hahaha. Sve sto si navela postigao je jer ima veliki budzet za pojacanja. Ni Cuka ni Pantrakikos niti bilo koji klub koji je trenirao Miloje pre Zvezde nije dobijao 5 miliona godisnje kao Zvezda od Gasproma. U Zvezdi je dobio svakog igraca kojeg je trazio, jel znas kad bi kao trener Cuke doveo Pesica, Jovivica, Krsticica, Embesilija? Nikad, ovde je imao Regana, Stoiljkovica, Pavlovica, Ostojica, Rendulica... I ti pricas o nekom autoritetu. Ako neko ima 
autoritet to je Marko Nikolic koji je eliminisao jedan Ludogorec i ja mu ovom prilikom cestitam, bravo Markane majstore.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:37)

aahhaha pa tebi je pamcenje kratko, Milojevic nije tada bio trener Cukarickog, nemas pojma a pravis se pametan.

Zvezdas

pre 5 godina

Grobari prate i ne veruja kako Zvezda sa pola snage dere sampiona Litvanije a sutra sledi njihova muka i strepnja protiv sestoplasirane ekipe u Litvaniji.

nova pravila

pre 5 godina

Posto vidim u kometarima da mnogi ne znaju da je UEFA promenila pravila u vezi nosioca zeleo bih da vam objasnim o cemu se radi...
nema vise takozvane ''crte'', odnosno nema vise cekanja da neko od nosioca ispadne da bi prvi ispod crte upao medju nosioce. Od ove sezone pravila su promenjena, i ona ekipa koja izbaci nosioca automatski preuzima njegov koeficijent i postaje nosilac. Npr ako Skendija izbaci Salzburg, u plej of rundi nosioc umesto Salzburga nece biti tim koji je po koeficijentu prvi ispod crte (Jang Bojs) vec ce nosioc biti Skendija. Sto znaci da ako Zvezda izbaci Trnavu jedini moguci rivali u plejof rundi su: PSV (ukjucuju se u plejof rundi) i pobednici meceva Salzburg-Skendija, Seltik-Aek, Astana-Dinamo Zagreb. Klubovi sa kojima Zvezda nece igrati odnosno klubovi koji nisu nosioci su: Jang Bojs, i pobednici duela Karabag-BATE i Videoton-Malme. U prevodu idealan scenario bi bio da Astana pobedi Dinamo Zagreb i da izvuce Zvezdu :)

dachazvezda

pre 5 godina

Bio sam na odmoru i nisam imao priliku da gledam prvu utakmicu, ali sam ovde citao hvalospeve kao da smo Bajern. Ukljucim veceras, vidim da se igra na nivou Turbine Vreoci. Uzas. Znam da je rezultat dobar iz prvog meca, ali ozbiljan tim ne igra ovako.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jax, 1. avgust 2018 20:10) # Link komentara

Vrati se na odmor...
Setaj livadama, slusaj travu kako raste... nije ovo za tebe :)))

Dragan

pre 5 godina

U redu, prošli smo, ali ovo ne izgleda dobro. Očekivao sam napredak u odnosu na prošlu godinu, ali ovo je upadljivo gore. Da smo imali protivnike od prošle godine, ispali bi odmah.
(Toma, 1. avgust 2018 21:06)

Da li si ti, čoveče božiji, svestan da smo u prvoj utakmici rešili pitanje prolaza i da je u revanšu jedino bilo bitno paziti da niko ne dobije žuti karton ili se povredi? A mi smo još i takvi dali dva gola za pola sata. Po prvi put imamo trenera koji igra na rezultat, ali vama sada fali lepota igre. Hajde onda da se vratimo na lepotu od igre koju smo igrali sa Prosinečkim ali da nas izbacuje Ren sa 6 golova.

Istina

pre 5 godina

Navijacka grupa Suduve lici na sever Rajka Mitica,i boje crveno bele su im iste,mozda je zvezda bratski klub sa njima a ne znamo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci nemaju blama, 1. avgust 2018 19:59)

Moguce da lice po bojama sa severom ali po brojnosti i posecenosti su isti jug JNA.

Majk Litoris

pre 5 godina

Room 4018, kako bih te zagrlio sada, znam da ti nije lako. Nebitne kvalifikacije za takmicenje koje potencijalno donosi 10-15 miliona..

Mladen cg

pre 5 godina

Ovo je prava milina gledati... Nisu se ,, oznojili" , a imaju sigurnu prednost. Zaista, ako ovaj tim Zvezde ne uđe u ligu šampiona, onda neće nikad! Svaka čast Milojeviću i svim fudbalerima , a Radonjić je klasa!

pivljanin

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 1. avgust 2018 22:46)

Vidi ovog: De Genek..hahaha. Lik ladno misli da je u pitanju neki Holanđanin ili Francuz. Valjda zbog Le Talek... Joj, umreću od smeha.

Ribizla

pre 5 godina

Suduva, Spartaks, Trnava, to su sve smesne ekipe, u cetvrtom kolu kad dodju Francuzi, Nemci, Spanci, Portugalci cemo videti koliko je zaista jak takozvani sampion Srbije i da li se isplatilo 15 novih igraca.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:29)
Nije takozvani već je šampion. Jeste 15 hahaha.. nije vam lako!

Wllaxy

pre 5 godina

Zasto navijate kada necete nista uraditi, ni osvojiti. Besmisleno ovo sve.
(W, 01. avgust 2018 20:02)

Ali ubedljivo najbesmisleniji je tvoj komentar, čak i ukoliko imaš samo deset godina.

nematepojma

pre 5 godina

Likovi koji pricaju da Zvezda moze da igra sa PSV-om u poslednjem kolu neka ugase internet. PSV je sampion Holandije i ide DIREKTNO u LS. Sve vrsni poznavaoci, prepuni mudrosti.
(milan010, 01. avgust 2018 22:14)

Decko vrijeme je za spavanje...

est

pre 5 godina

Biće 2:1 za Suduvu. Osim ako Vođinoj mezimici ne poklone penal kao što to često rade..
(Madeleine, 01. avgust 2018 18:40)
ti,a i dosta tvojih sapatnika grobara zivi u paralelnom univerzumu gde je partizan bitan i nije mali klub.
realnost je sasvim drugacija ovde kod nas u ovoj dimenziji.

Milan

pre 5 godina

Milojevicu ugovor na 10 g.
@cila

Tako bese i sa Grofom... dok ne naidje neki Kairat.
(Sah mat, 1. avgust 2018 21:12)
Prosao bi taj Kairat sad bar 5-0, jooj a Samroka se ne secas... Miloje je trenercina, a Grof cirkuzant...

sve je to tako normalno za normalne ljude

pre 5 godina

ljudi pa vi jos pratite zvezdu, partizana...pa zasto bre, ne razumem????
(simo, 1. avgust 2018 22:36)

Zato što nismo snobovi koji se lože na strane klubove
i igraju fudbal loptom koja ima teg da ne bi odskakivala
i zadavala nam probleme zbog slabog prijema iste.

Imamo fudbalsku tehniku, ne ložimo se na teretanu i mišiće, navijamo za svoje klubove.

селектор

pre 5 godina

Било би лепо да сви Српски клубови оду што даље у европи, да победе што више утакмица и да задржимо прво место међу лигама на уефа ранг листи.
Више победа , више поена, већи коефицијенти, па да имамо два места у лиги шампиона.

Bodibond

pre 5 godina

Данас Звезда сутра Спартак и Раднички ако Бог да!
(iluminat43, 01. avgust 2018 19:19)

I Trakai naravno, njega si zaboravio.

ljupce

pre 5 godina

1968.godina,finale mitropa kupa crvena zvezda-spartak trnava.dvomec u kome je nas klub osvojio svoj drugi evropski trofej ukupnim rezultatom 4-2.nakon poraza u beogradu 0-1,zvezda je pragazila tadasnjeg velikana cehoslovacke 4-1 na njegovom terenu i osvojila trofej.

50 godina posle,isti ucesnici,ali razlicito takmicenje.nema sumnje da ce zvezda dati sve od sebe da pobedi i u ovom dvomecu,nadam se bez tog poraza u bg.2-0 na rajku i 0-0 tamo sasvim dovoljno meni.idemo miloje do kraja uz vas nema stajanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Pedja

pre 5 godina

Ne znam cemu kritike. Zvezda je odigrala odlicno, povela je sa 2:0 i sacekala kraj. Sta je trebalo, da pobede sa 5:0 da biste bili zadovoljni. Najvaznije je upravo da se ne dobiju kartoni bezveze i da se niko ne povredi. Forma se lagano dize i popravlja iz nedelje u nedelju. Mislite da Milojevic ne vidi da Stojiljkovic igra lose. Vidi, ali zeli da ga proigra, zna njegove potencijale. Pricalo se i da Ebisilio nema pojma, a proslu je pokazao da zna. Ni on nije jos u top formi. Nisu ni Stojkovic ni Rodic, ali i oni se uigravaju. Ne bi bilo dobro da je sad tim u top formi. Ide ovo odlicno i tim stice sve vecu sigurnost. Milic kao napadac odlican, oni koji se ne razumeju u fudbal, ne vide njegovu korisnost i koliko oslobadja prostor ostalima.

BMX

pre 5 godina

Zašto ovoliko ushićenje i hiterija kada igraju fudbaleri bilo kojeg našeg kluba tj.reprezentacije.Ovako kada gledam naslov kao da se igra za titule na nivou Evrope i sveta,a ne bi nebitnim kvalifikacijama,.. 
(room 1408, 01. avgust 2018 18:46) 

Zato što smo u mogućnosti

Sasa

pre 5 godina

ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze
(bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44)

Hahhahhahahahaha, pa ti nisi gledao one sto su igrali sa trakaiem . Gledaj ih sutra , mnogo su losiji od suduve

Sasa

pre 5 godina

Biće 2:1 za Suduvu. Osim ako Vođinoj mezimici ne poklone penal kao što to često rade..
(Madeleine, 1. avgust 2018 18:40)

Bice..... Kad budu igrali sa trakaiem.....

UGASEN JNA

pre 5 godina

ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze  
(bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44)  

tako je malo su slabiji od SURDULICE hahahahaha !!!

piksel

pre 5 godina

Zvezda lezerno gazi kvalifikacijama za LS, a Partizai se muci sa poluamaterima u kvalifikacijama za LE, koliko smo mi iznad njih, miljama !!!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Са мањим гасом ово је рутински добијено. У једно сам све више сигуран, И ОВЕ СЕЗОНЕ ИГРАЋЕМО ГРУПНУ ФАЗУ. Дјелује да то може бити и ЛИГА ШАМПИОНА јер растемо из утакмице у утакмицу. Идемо даље. БРАВО👏👏👏ЗВЕЗДО❤!

anica

pre 5 godina

Zvezda ce uci u LS...nemoguc je drugaciji ishod na celu sa Milojevicem, jednostavno on je zasluzan najvise jer ima autoritet. Vide se rezultati rada, fudbal koji igraju, nacin na koji rade svi od trenera preko direktora do igraca...bravo.
Ponosna sam Zvezdasica.

Nikola

pre 5 godina

Zašto ovoliko ushićenje i hiterija kada igraju fudbaleri bilo kojeg našeg kluba tj.reprezentacije.Ovako kada gledam naslov kao da se igra za titule na nivou Evrope i sveta,a ne bi nebitnim kvalifikacijama,..
(room 1408, 01. avgust 2018 18:46)

A zasto ti komentarises (za tebe), nebitnu vest? Da li stvarno nemas sta drugo da radis? Pa me ni na pamet ne pada da ulazim u vesti koje me ne zanimaju i smatram ih nebitnim, a kamoli da oh komentarisem.
Svako dobro.

Wllaxy

pre 5 godina

Cirkus i smejurija... Covek pomisli da je evropski fudbal nesto, kad ono, katastrofa. Ko sve nije u trecem kolu, cccc...
(SEJTAN, 01. avgust 2018 21:42)

Ne brini, zato vi i nećete da budete u trećem kolu...

a shto pratis fudbal kad nemas pojma

pre 5 godina

Likovi koji pricaju da Zvezda moze da igra sa PSV-om u poslednjem kolu neka ugase internet. PSV je sampion Holandije i ide DIREKTNO u LS. Sve vrsni poznavaoci, prepuni mudrosti.
(milan010, 01. avgust 2018 22:14)

Imas sajt kassiesa gde ti je sve objasnjeno. Prvo:Holandija je na 13.mestu,(a to je lista od pretprosle godine-tako se gleda-2.god. unazad) a to mesto NE DAJE direktnog ucesnika LS.Tek od 11.mesta zemlja daje 2 kluba za LS.
Drugo:Na tom sajtu kassiesa imas i nosioce za svako kolo kvalifikacija.Tamo pise da je PSV EINDHOVEN N O S I L A C U 4. kolu kvalifikacija.

duledudule

pre 5 godina

Tako znači, ne sme da de kaže da stvari ne izgledaju dobro!? Očajno protiv Radničkog i ovo! Znam da to misli i Miloje i da je zabrinut. E sad, da li će biti bolje, mora i nadam se. I na kraju, voleo bi da su u pravu ovi stručnjaci koji vide da je sve super.
(Toma, 01. avgust 2018 22:49)
Sto puta bi menjao ovo sto ne izgleda dobro vec klasicno takmicarski nego nesto leprsavo kidanje a primis tri na kontru.alo doktore ni jedan primljen gol do sada pu pu da ne ureknem

Zvezdas

pre 5 godina

Zao mi je Joveljica,ako nece da mu pruza sansu,nek ga posalju na pozajmicu negdje,a ne da grije klupu...
(BOSS, 01. avgust 2018 20:55)

Ne treba da ide na pozajmicu kada ihra nasu ligu.Dovoljni da se kali.Kfalifikacije su suvise veliki zalogaj.Zna Miloje sta radi nece da upropasti decka

Dzeki

pre 5 godina

Radonja jako dobar, decko me stvarno odusevljava iz utakmice u utakmicu! Veliki je potencijal, samo da nastavi da napreduje i sve ce biti dobro i po njega, i po Zvezdu i po Srbiju.

Klaxon

pre 5 godina

@Колико год биле важне побједе свих наших клубова због коефицијента, ја једноставно НЕ МОГУ ДА НАВИЈАМ ЗА ПАРТИЗАН. Па нека замјери ко хоће баш ме брига. ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 01. avgust 2018 20:47)

Ja ti uopste ne zameram, nego te razumem i podrzavam!

Vladimir

pre 5 godina

Jedan navijac komsija je nakon susreta Zvezde i Radnickog i realno lose nase igre, ovde napisao da je siguran da Suduva jos uvek nije rekla sve.

Mo

pre 5 godina

Mentalitet ove ekipe je drugaciji, to je najveci uspeh Milojevica. Veruju u sebe, igraju hrabro ali i racionalno, zaista idu na pobedu, evo i danas posle 3:0 u prvoj utakmici. Ja ne pamtim da je Zvezda od 91 bolje izgledala, a i proslogodisnji rezultati to potvrdjuju. E sad da li ce to biti dovoljno za LS videcemo, licno bi bio zadovoljan i sa grupnom fazom LE, al nadam se da igraci ne razmisljuju ziheraski kao ja...

Vraga

pre 5 godina

Stojiljkovic je mnogo spor, nadam se da je to posledica skorasnje povrede.Ceo tim je maksimalno zategnut, fali samo taj jedan napadac golgeter.Koliko god da su ovi losi dati im 5 golova u dve utakmice bez normalnog napadaca je za postovanje

ReD

pre 5 godina

Samo ću jedno reci:”Svet je lep kada sanjamo”,..
(room 1408, 01. avgust 2018 19:21)

Sweet Dreams... a kad se probudis: Champions league, Grop C: Real Madrid, Roma, B.Dortmun, Crvena zvezda.

mohikanac

pre 5 godina

Nije mi jasno kako su ovi izbacili Apoel .
U svakom slučaju hvala im , jer ne bi bilo rekreativno kao večeras.
Najbitnije da se ne povredi neko do kraja, inače više nego dosadna utakmica .
Prava pripremna za CZ . Dobro je za samopouzdanje pojedinih igrača.

Ljubisa livac

pre 5 godina

Rutinski, bravo momci. Samo hrabro na Trnavu pa da dodjemo do cetvrtog kola. Moram da primetim da Suduvosi imaju jednako brojnu navijacku grupu kao nas najveci rival, svaka cast.

Bgd

pre 5 godina

Može li neko da dojavi velikim poznavaocima fudbala koji ovde ostavljaju komentare da Pavkov još nigde nije otišao i da Konde neće doći u Zvezdu. Hvala.

Boston Celtics

pre 5 godina

Ako prođemo Trnavu, ovo su potencijalni rivali :
pobednici mečeva Salcburg-Škendija, Seltik-AEK, Astana-Dinamo Zagreb ili PSV.
Pozdrav za B92.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Колико год биле важне побједе свих наших клубова због коефицијента, ја једноставно НЕ МОГУ ДА НАВИЈАМ ЗА ПАРТИЗАН. Па нека замјери ко хоће баш ме брига. 😐

Марко

pre 5 godina

@Goran

Hajde ne pametuj, svega ti. Decko je tek usao u seniorski fudbal koji je sasvim drugaciji od juniorskog nivoa, stoga mora polako i postepeno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 1. avgust 2018 22:12)

Дејан Станковић је дебитовао са 16 година. Са 18 година је растурио Рехагелов Кајзерслаутерн у Београду. У тој истој сезони Кајзерслаутерн је постао шампион Немачке. Дејан Станковић је продат Лацију за 24 милиона немачких марака. У оно време је то за фудбалске трансфере било оно што је данас неких 100 милиона евра. Ако је Станковић могао против шампионског Кајзерслаутерна, зашто Јовељић не може против Спартакса и Судуве? Игра Стојиљковић коме је највећи успех у каријери то што је пре три сезоне дао 10 голова за Брагу, а у прошлој сезони је дао 3 гола на 22 утакмице. Очекујем да ће негде средином октобра дати следећи гол.

E

pre 5 godina

Napadac napadac napadac dovedite ozbiljnog napadaca, najbolja sansa za plasman u LS u dvadeset godina, napadac pravi je trebao biti prioritet od pocetka, kada bi se uz odlicne Bena i Ebicilja dodao neki napadac tipa Boaci imali bi realne sanse za LS

Ivan Veljković

pre 5 godina

Apsolutno očekivan ishod revanša u Litvaniji! Naravno Zvezda je daleko bolji tim od Suduve i to je i danas potvrdila još jednom rutinskom pobedom maltene sa samo 50% snage! Dobra utakmica danas za Zvezdu, za još bolje uigravanje njenih linija, sve je funkcionisalo očekivano dobro i Zvezda je izdominirala u prvom poluvremenu, lepe golove postigli Ben i Radonjić a zatim u drugom poluvremenu zvezdaši samo odrađivali posao bez previše zalaganja! Bravo Zvezdo i samo hrabro na Slovake u 3. kolu! U najmanju ruku protiv Spartaka iz Trnave imamo 50-50 šanse za prolaz u plej-of Lige šampiona i jednostavno moramo to iskoristiti!

mike

pre 5 godina

Opa, Marko Nikolic s limitiranim Videotonom izbacio favorizovani Ludogorec. Cestitke Zvezdi, Trnava nije tim od kog treba strepeti. Jos samo da prodju i ostali sutra, Srbija trenutno ima najbolji koeficijent

NoName

pre 5 godina

ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze
(bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44)

Hahhahhahahahaha, pa ti nisi gledao one sto su igrali sa trakaiem . Gledaj ih sutra , mnogo su losiji od suduve
(Sasa, 01. avgust 2018 21:34)


Oni su lošiji i od Trakaija.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Lagano, rutinski. Bez previše napora, kartona, povreda i na to upisana pobeda i bod za koeficijent. Teško da može bolje.

Ivan

pre 5 godina

Ben moze podjednako dobro da igra na pozicijama krilnog napadaca, centralnog napadaca i iza napadaca po sredini, sto igra danas. Izezetno zahvalan igrac.

veliki strumf

pre 5 godina

Lagana, rutinska pobeda. Ubedljivo, smireno - nije bilo potrebe da se igraci umaraju i daleko bilo neko dozivi povredu. Vec u subotu gostujemo Vozdovcu, pa par dana kasnije vec sa Trnavom. Ritam izuzetno naporan. Da nam je trebalo, dali bismo i 5 komada. Nema razloga - samo je bitno da se prodje.
Sto se Stojiljkovica tice - polako sa ocenama. Covek je bio povredjen, ocigledno nije spreman. Kad udje u formu i pocne da reseta - svi cete promeniti plocu.

severac

pre 5 godina

Biće 2:1 za Suduvu. Osim ako Vođinoj mezimici ne poklone penal kao što to često rade..
(Madeleine, 01. avgust 2018 18:40)

Vidi ko spominje penale... sta mislis, hoce li penal biti u 96-om ili 98-om minutu? A mozda u 100-om?

room 1408, niko te ne tera da citas.

duledudule

pre 5 godina

Kad se igra u Slovackoj sa Trnavom prva ili revans zna li neko?
(Darijan, 01. avgust 2018 20:00)
ja mislim da smo domacini u prvoj

zzbz

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Ali Stoiljkovica je doveo Milojevic i on mora da igra a nije ni za nasu ligu. Jako los prelazni period smo imali.Slabiji smo 30-40% u odnosu na proslu godinu.Velika steta jer se zreb otvorio.
(POPE, 01. avgust 2018 22:46)

Stoiljkovic je tek izasao iz povrede, pa obnovio povredu protiv Spartaksa, dobar je strelac, sto ce i dokazati. Degenek je tek stigao, i odmah je gurnut u vatru, cini se da uci iz svojih gresaka, danas je odigrao bez greske. Prelazni rok je po mnogima odradjen fenomenalno, dovedeni su mladi igraci koji imaju veliki potencijal, a svakako kvalitetni za domacu ligu, ostaje da dodje taj spic.
Ne vidim zasto smatras da smo slabiji, na osnovu cega, otisao je samo Pesic neplanirano, ali se na njemu zaradilo trostruko, plus doneo nam je 20+ golova otisli su Donald i Le Talek koji nece vise da igrajj nasu ligu. Docice sve na svoje, Miloje zna sta radi.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Шмигићу - Који је то играч "МИЛИЧИЋ" у нашем фудбалском клубу? Ако желиш коментарисати, онда мораш бар знати како се зову играчи. Капираш? ☝

Kanidja PG

pre 5 godina

I šesti meč u nizu mreža sačuvana.
Igra taman koliko treba,prvo pol dobro drugo otaljavanje posla.
Sudava je ispala slaba zbog nas,jer ista ova ekipa je imala 3-0 protiv Apolona u 19min.
Ispada evo i Ludogorec,Bazel vec jeste sve obecava.Sad Trnava i mora se priznati da smo favoriti posle slabe igre protiv Legije uz dva igrača više.
Bravo momci forma mora samo rasti tek je početak prvenstva i kvalifikacija za LŠ.

Jovica Petkovic

pre 5 godina

@ ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze (bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44) tako je malo su slabiji od SURDULICE hahahahaha !!!
(UGASEN JNA, 01. avgust 2018 22:02)
Ne kaže se od Surdulice već od Radnika jer u Surdulici ima više tima koji bi dobili Partizan. Ovaj put svaka čast Radniku, lepo odigrano protiv ne bas slabog Partizana.

ISKUSNI

pre 5 godina

Da kupimo ovog Sisiliju, bog da nas vidi.
Milojevic voli da igra sa sidrasem.
Visok, jak, zna da se zagradi, da odigra, tehnicki dobro potkovan...

zex

pre 5 godina

Najvaznije je izbaciti Spartak pa posle kako bude.Voleo bih ligu sampiona ali iskreno nisam optimista.Iskustvo iz poslednjih 15godina mi govori da nista nije sigurno.Ako Zvezda nastavi ovako onda je LS blizu.Ali i LE je veliki uspeh i treba je obezbediti sada.Ulazak u LŠ je projekat koji mora da traje vise godina.Bice tesko psiholoski ali hajde da vidimo.

Dragan Banjaluka

pre 5 godina

Igra se tacno onoliko koliko treba. Veka nas Vozdovac za vikend, a treba se poceti spremati i za Trnavu.
Proslo je vrijeme kad se fudbal igrao za ljepotu, jer rezultat se pamti, a ne ljepota fudbala

Ivan

pre 5 godina

Ono sto je nazalost primetno je da je Pesic bio neuporedivo bolji nego stojiljkovic. Brzi, okretniji, borbeniji, korisniji u igri.... Stojiljkovic jos uvek nije na 100 posto zbog povrede, ali jasno je da nece biti na nivou Pesica i Boacija iz prosle sezone. Nadam se da ce doci uskoro taj Konde da vidimo na cemu smo.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(Sremac, 1. avgust 2018 21:20)

o čemu ti to pričaš?!
ilie je bio velemajstor u koga si mogao da se bezrezervno pouzdaš ma protiv koga da se igralo...

čestitke mojoj zvezdi na prolasku u sledeću rundu!

Sajmon

pre 5 godina

Milojević je uveo jednu dimenziju vise u igri Zvezde a to takmicarska igra sto je odlika svih velikih ekipa. Igra se taktički na rezultat..ne troši se bespotrebno snaga..cuva se rezultat kad treba..e tako igraju vrhunski timovi..zato sam ja patio dok je bio Grof koji je od Zvezde napravio provincijski poluprofesionalni tim bez igre bez koncepcije..taktike.. i kritikovao sam tog neznalice gde sam stigao i jedva ceko da ode i da spasi Zvezdu..ovo je sad prava Zvezda sa Milojem genijem..a grofu i sličnima daleko lepa kuca i nikad ih ne videći..

Sale

pre 5 godina

Nisam gledao utakmicu i ne mogu da komentarisem igru, ali mi nisu jasni oni koji pisu da smo prosle sezone bili mnogo jaci. Izgleda da su zaboravili da smo prosle sezone u prva dva kola igrali protiv losijih protivnika nego ove sezone (3:0 i 3:3 protiv Florijane i 1:1 i 2:0 protiv Irtisa).

Duh hara

pre 5 godina

Samo da kazem za sve neupućene Pedro Konde nece doci u Crvenu Zvezdu iako su pregovori bili u završnoj vazi jer je jedan klub iz Saudijske Arabije u zadnjem trenutku dao mnogo bolju finansijsku ponudu i on je tamo zavrsio.Sto se napadaca tice ponovo se pregovara sa Frankom Solidanom,i sa nekim gorostasom iz Egipta.

duledudule

pre 5 godina

ako pavkov jos nije prodan podhitno u ekipu inace ce igrati milicic stojilkovic je totalno nespreman.nadam se,da odlicni pavkov nije prodat pre vremena kad neide on moze iz nicega stvoriti gol.pravi robusni centarfor jedini koji moze dat gol iz kornera ili prekida moze i milicic ali mnogo teze jer nema tu snagu centarfora
(slaviša šmigič, 01. avgust 2018 23:03)
Aman Slavišššaaaaaa,Milić ne Miličić

...

pre 5 godina

Celtic,Aek,Salzburg od ova 3 tima jedan nam pada pod uslovom da dobijemo jako kvalitetnu Trnavu koja je realnu u rangu i kvalitetu kao Zvezda,ali verujem u prolaz Zvezde.

Czv

pre 5 godina

Ovaj napadac Sisilija ne deluje lose. Mozda kupiti njega? 
(milan, 01. avgust 2018 22:54) 

Moze ali najpre da Benu, Ebesiliju, Degeneku, Sumaili date srpsko drzavljanstvo po ubrzanom postupku bas kao Dilanu Enisu, Frimpongu i Evandru.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 
Pokusavas da budes pametan....Degenek ima nase drzavljanstvo.

Lefthended

pre 5 godina

@(Марко, 1. avgust 2018 22:40)

Potpisujem, i samo se nadam da je Joveljic Milojev dzoker ove godine. Milic fizicki mnogo dobro odradjuje posao, umara stopere, nadskace bekove... ali ka golu, nista. A onda udje mali kome das loptu i on da gol.. Bez puno filozofije.
Duga je sezona, 50ak utakmica, tek je 6a, ocekujem lepu minutazu za njega ove godine.
:) sto je babi milo..
Stokiljkovica znam samo iz Cuke, bio potencijal, fizicki daleko od optimuma..Bice bolje.. Nzm

I bilo bi cool da svi sutra prodju, mada bi bilo dobre zeze da ispadnu komsije :)

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Delije mora da se organizujemo,sprovedemo akciju na Tviteru,Instagramu,Fjsbuku,da izbombardujemo Pereza da dovede Radonjica.....

Srba G Santic

pre 5 godina

Mi smo za Partizan institucija, ove godine smo u Ligi Sampiona, osvajamo kup, prvenstvo, prolazak u drugu fazu, ne ko ovaj Partizan udje da bih izasao

Lale

pre 5 godina

Izgleda da je u prelaznom roku promašeno na dva najosetljivija mesta.Stojiljković i Degenek su tanki, voleo bih da me vreme demantuje.Brine me ležerna igra Sojkovića koji po ko zna koji put ne postoji u skoku kada prati igrača.Svi su to već provalili i namerno na centaršut sa desne nam izvlače štopere i tada po tradiciji Sojković tužno posmatra svog igrača i širi ruke od muke.

Виоп

pre 5 godina

Биће досадна утакмица јер ћемо да контролишемо лопту и умртвимо ритам. Ако дамо гол биће на контру.

Zvezdas

pre 5 godina

Zvezda ima sansi da prodje Spartak Trnava.Strpljivo i nece biti problema.U cetvrtom kolu ko god padne moze se.Po imenu PSV izgleda da he najtezi.Ali taj isti PSV bez mnogo promena u timu prosle godine ispao id Osjeka.I najbolji igrac Lozano sigurno odlazi u Atletiko.iz Madrida.Ludogorec ispao.Tu su potencijalni Salzburg, Dinamo Zg pod uslovom da prodju treci krug. Dobro bi bilo veliki klub da se uzmu pare a prolazak od Trnave obezbedjuje grupnu fazu LE

Goran

pre 5 godina

Zao mi je Joveljica,ako nece da mu pruza sansu,nek ga posalju na pozajmicu ne
gdje,a ne da grije klupu... 
(BOSS, 01. avgust 2018 20:55) 

Ne treba da ide na pozajmicu kada ihra nasu ligu.Dovoljni da se kali.Kfalifikacije su suvise veliki zalogaj.Zna Miloje sta radi nece da upropasti decka
(Zvezdas, 01. avgust 2018 21:25)

Nema on 16 godina pa da se kali u našoj smešnoj ligi. Dečko ima 19, i ako sada nije spreman za kvalifikacije, nikada neće ni biti.

IronMan

pre 5 godina

Dinamo ne moze biti nosilac jer su iznad njega i Astana i Karabag i Bate (tim redosledom).. Tako da realno, Seltik, Salzburg, Astana i jedan od dve gore navedene ekipe će biti nosilac. Ne znam samo kakva je priča vezana za PSV, je l pobednik holandskog šampionata ide direktno u LŠ ili kroz plej of? Kako god, ako ide, biće nosilac umesto Karabaga ili Batea, ako ne, neko od ta dva kluba. Realno, ako prodjemo Trnavu, moja želja je Seltik, zbog renomea, istorije, a i da nas manu ovi Sovjeti, nema tu fudbala..

Dođite na stadion!

pre 5 godina

Ne znam zašto mnogi beže od Salcburga kao teškog rivala u četvrtom kolu? Zna li neko da nabroji 4 igrača Salcburga bez guglanja? Po meni su Seltik i Ludogorec mnogo teži rivali od Salcburga. Za Lugogorec igraju Brazilci Kafu, Marselinjo, Vanderson, Rumun Keseru, svi su oni plaćeni od 800 hiljada eura godišnje pa i više. Seltik je takođe jak. Mada, Ludogorec izgleda ispada. Gube 1:0 u Mađarskoj i imaju igrača manje. U tom slučaju, ako se ne varam Astana postaje nosilac ili možda Dinamo Zagreb.

Ljubisa livac

pre 5 godina

@Goran

Hajde ne pametuj, svega ti. Decko je tek usao u seniorski fudbal koji je sasvim drugaciji od juniorskog nivoa, stoga mora polako i postepeno.

Lolo

pre 5 godina

@Колико год биле важне побједе свих наших клубова због коефицијента, ја једноставно НЕ МОГУ ДА НАВИЈАМ ЗА ПАРТИЗАН. Па нека замјери ко хоће баш ме брига. ? 
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 01. avgust 2018 20:47) 

Ja ti uopste ne zameram, nego te razumem i podrzavam!
(Klaxon, 01. avgust 2018 20:55)

Lepo ste se našli.

nematepojma

pre 5 godina

55 salzburg/shkendija

36 psv

31 celtic/aek

21 astana/ dinamo

...................................

20 young boys

20 bate/qarabag

14 malmo/mol

10 zvezda/trnava

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

Po meni je Milic očaj živi,klasičan igrač za odbranu i rvanje,u mapadu standardno livadarski-udri pa kud puklo.Ishitreni centarsutevi ka nikome sut van sesnaest metara nikakav,verovatno nisam dovoljno strucan pa ne vidim zasto je on dobar igrac ali eto

južnjak

pre 5 godina

@ milan010

Ne lupetaj, nego odi na sajt Uefe pa tamo vidi pravila i učesnike. PSV, Seltik, Salcburg i Astana bi trealo da budu nosioci jer su Ludogorec, Legija i APOEL. Među nenosiocima se očekuju Dinamo Zagreb, Zvezda, AEK i Karabag.

Delija Helsingborg

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto stajemo na 2-0,posle prvih 45min.Daj im bre 5 ako se moze i tako treba da se razmislja uvek.Pustiti mladog Joveljica neka se kali i gazi kad god moze.Upravo gledam Sturm-Ajaks,trenutno je 3-0 za Ajaks i pored pobede u Holandiji od 2-0 mislim...mogli su posle 1-0 da stanu,ali ljudi igraju do kraja,gaze do poslednjeg minuta.Od cega se stedimo,od jake Suduve i Vozdovca u nedelju a tek smo poceli.GAZI BRE OD PRVOG DO POSLEDNJEG MINUTA!

Drca

pre 5 godina

Brine me napadac bas , bas ......za ozbiljnije utakmice nece moci Milic ili Ben da budu klasicni napadaci...Izgleda da sto smo se oslanjali na Pavkova i Stojiljkovica, da je promasaj cist...

slaviša šmigič

pre 5 godina

radonjic pravi prednost sa njim bi mogli u ligu šampiona šteta za pavkova,da je ostao bili bi stvarno super jaki.ako nebude povreda bice lepe vesti posle utakmica crvene zvezde.koja lakoca kod radonjica dok ima loptu u nogama pravi veliku pometnju.podseca me malo na šestica.jedina zal je pavkov koji bi sigurno eksplodiro ove godine i uzeli bi barem duplo za pavkova koji je ujedno jedini pravi korpulentni špic koji bi davao golove glavom zbog snage i visine.dobra stvar,da je što je osto barem trener milojevic.

moonwalker

pre 5 godina

@dodjite na stadion
posto je ludogorec ispao nosilac za cetvrto kolo je young boys koji pocinje kvalifikacije od 4. kola mislim da bi nam on najbolje legao u 4. kolu zbog same cinjenice da nece imati takmicarskih meceva i da sezonu pocinju upravo u 4. kolua takodje u odnosu na ostale nosioce imaju realno najsalbiji sastav

Morpheus

pre 5 godina

uduva, Spartaks, Trnava, to su sve smesne ekipe, u cetvrtom kolu kad dodju Francuzi, Nemci, Spanci, Portugalci(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:29)

Zamisli, neće doći jer ih nema u žrebu.

Božidar Soldatović

pre 5 godina

Ljudi ovo je bilo klasicno otaljavanje utakmice, ko to ne vidi ima problem sa ovom igrom. Licno ocekujem da se ovako provede i Trnava, naravno uz malo vise truda. A u cetvrtom kolu da nam padne dinamo zagreb, da ih odvalimo.

slaviša šmigič

pre 5 godina

koliko puta sam poslao,da je radonjic strasan igrac koji je odavno preraso nasu ligu,da nije dobar,ko sto jeste igrao bi sigurno jedino kod krstajica mozes takvog igraca staviti da greje klupu.na radonjicu zvezda ,ce zaraditi lepu sumu sano,da ovi iz uprave ne pokupe mast ili ga prodaju pre mogucnosti ulaska u ligu sampiona jer je ove godine uz malo srece moguce.ako ispadnemo ulazimo direktno u l.evrope i tamo ce radonja izdemolirati.jedino neshvatam prodaju jedinog pravog špica za 3 ili 4 miliona jer se radi o odlicnom špicu.pavkov bi eksplodirao a nemamo igraca koji moze dati gol glavom i praviti prednost u 16.metara.velika greska prodaja pavkova mnogo mi zao.

kloki

pre 5 godina

Iako ih ne volim,cestitam im ,jer zvezda igra jako lep fudbal za sada.To je fer i sportski.Nadam se jacim igrama Partizana i smeni Djukica.

Lajavi krelac

pre 5 godina

(Dušan, 1. avgust 2018 23:03)

Ne znam odakle nekome ideja da je ovaj tim 50% slabiji nego prošle godine. Jedino nam nedostaje Boaći, jer nemamo takvog špica trenutno. Kanga?? Jeste se puno kretao i trčao, ponekad bi i dao neki lep gol, ali tako je igrao tek svaku 5-6 utakmicu. Većinu je gnjavio i davio loptu, bio previše sebičan, nije hteo ni da se trudi, a usijana glava. Ebecilio je za njega izmislio fudbal, samo da još malo uđe u formu. Podjednako se trudi i u napadu i u odbrani, vidi se da ima fudbalskog znanja u glavi, a radna etika i trud mu je daleko, daleko iznad Kange. Što se i videlo kad je Spartak isprangijao Spartu, Gejlora nije nigde bilo.
Pešić?? Koje i kakve golove je davao?? Koliko mu je šansi trebalo da bi dao jedan gol?? Seća li se ko onog promašaja protiv CSKA kad je trebalo samo da poturi nogu?? Pravo je čudo što smo ga se rešili i da je neko hteo da ga kupi.
Donald? Odličan kvaritelj igre koji je imao dobar šut. Isto to rade i Jovičić i Krstičić, možda i bolje (možeš ih videti u napadu), tako da se njegov izostanak uopšte ne oseća.
Tako da nam ne fali Boaći, nego nam fali dobar špic igrač, a zašto Miloje ne koristi Pavkova ili Joveljića to samo on zna. A ako uspe išta da izvuče od onog balvana Stoiljkovića ja ću mu se diviti do kraja života na tome.

Марко

pre 5 godina

Од свих Звездиних нападача једино је Јовељић дао гол од почетка сезоне иако је играо бар дупло мање од свих осталих. Такав таленат не седи ни на клупи у једној оваквој утакмици због играча који су у прошлој сезони постигли 2-3 гола. Учинак Стојиљковића и Милића против Судуве је једнак нули.

European and World Champion 1991 Red Star

pre 5 godina

Meni je ova Crvena Zvezda slabija u odnosu na onu od prošle sezone ... Boaći,Donald,Pešić ... neću više,Terzić blefira,nije doveo adekvatna pojačanja a vamo oričamo o Ligi Šampiona,za napad na istu Terzić Zvezdan je morao da dovede bar još dva top pojačanja tu ubrajam rasnog centarfora,naravno ono što valja to i košta ... ide na kartu Lige Evrope,samo se plašim da se to Zvezdi čiraj Terziću ne vrati sve kao bumerang,hitno su nam potrebna pojačanja top, ova igra i tim ne ulivaju poverenje ... sve je to još kilavo,ne zanosimo se Sudavom ili kako se već zovu ... Spartak Trnava ništa slabija od nas i ovom monentu,onaj tim C.Zvezde od prošle sezone bi izbacio Trnavu Boaći,Pešić,Kanga,Donald,ovaj sadašnji .... videćemo ... igra ne obećava,treba nam top Napadač hitno !!!

Delija

pre 5 godina

Ja ne znam sta ovde nije jasno, prolazimo prvo Spartak i onda u poslednjem kolu izvlacimo Salcburg i ponavlja se Krasnodar. To bi znacilo da smo izbacili 4 tima na slovo S(Spartaks, Suduva,Spartak,Salcburg) a Samo Sloga Srbina Spasava ce se i desiti,da ne bude posle da vam nisam rekao. Pozdrav.

Nikola

pre 5 godina

Zvezda prolaskom Suduve,usla na rang listi uefa u 100 klubova.Trenutno na 99 mestu,a realno vec na 90 jer ima ekipa ispred nje koje nisu ni izborile Evropu za ovu godinu,ali ih drzi nacionalni koeficijent ispred.Prolaskom Trnave Zvezda bi skocila na neko 85 mesto.Zvezda ako u neredne 2-3 sezone odigra kao prosle,posto ne brani nista od bodova za te 2-3 sezone ima sansu da udje i medju 40 klubova.A onda postaje nosioc u svim rundama i LS i LE.

Dača

pre 5 godina

Ovaj Degenek težak promašaj . Čovek svaku loptu vraća Borjanu , nefudbalsko kretanje , stoji na petama ... Blagi užas . Ovakva utakmica treba valjda da služi da igrači koji su dovedeni u ovom prelaznom roku dobiju šansu kako zbog uigravanja tako i zbog popravljanja fizičke spreme . Sve je ovo vrlo loše pogotovo što su Milić i Gobeljić postali izgleda nezamenjivi .

xxx

pre 5 godina

ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze 
(bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44) 

Hahhahhahahahaha, pa ti nisi gledao one sto su igrali sa trakaiem . Gledaj ih sutra , mnogo su losiji od suduve 
(Sasa, 01. avgust 2018 21:34) 


Oni su lošiji i od Trakaija.
(NoName, 01. avgust 2018 21:38). Kad pobediš onda nisi toliko loš

West

pre 5 godina

(nova pravila, 1. avgust 2018 23:55)

Netacno. Ne moze slabija ekipa da preuzme koeficijent od jace ako je izbaci. Po toj logici Trnava bi bila nosilac u plej-ofu kad bi izbacila Zvezdu jer je izbacila i Legiju pre toga koja ima bolji koeficijent od Astane. Mozda mislis da joj se brise koeficijent od Legije a dodaje od Zvezde ali ni to nije bas tako. Ne preuzima slabija ekipa koeficijent jace nego se zreb za kolo odredjuje ranije. Zreb za 4. kolo ce biti pre nego sto uopste pocnu da se igraju utakmice 3. kola... Zbog toga Skendija moze da bude "nosilac" u 4. kolu i igra sa Zvezdom. Ali ona ne preuzima koeficijent Salcburga. Kada bi recimo postojalo 5. kolo Skendija bi automatski to 5. kolo opet bila nenosilac... dakle sistem je napravljen da nenosilac biva nagradjen sa slabijim protivnikom ali samo u jednom (narednom) kolu. Dakle kad bi recimo Florita pobedjivala sve redom ona bi igrala ovako: 1. kolo nenosilac, 2. kolo fiktivni nosilac, 3. kolo opet nenosilac 4. kolo opet fiktivan nosilac. Ali to je sve zbog toga sto se zreb vrsi ranije a ne sto neka ekipa "uzima" koeficijent drugoj ekipi.

uefa B

pre 5 godina

Igrači, a verovatno i stručni štab Zvezde bi potpisali da se utakmica registruje 4-1 za Suduvu, pod uslovom da sudija odmah svira kraj. Ovako moraju da otaljavaju još sat vremena, gde 5 golova neće primiti taman da im isključe 2 igrača ko Legiji. Većina je mislima malo na Voždovcu, a malo više u Trnavi.

BOSS

pre 5 godina

Sllaba igra Zvezde,uopste nisam zadovoljan,a mislim i da Milojevic isto misli.Samo da nas ova pobjeda ne zavara,moramo puno bolje protiv slovaka...

Mare

pre 5 godina

Ne izgleda ovo bas dobro. Iako je sve reseno i tra la la, zvezdina igra je daleko od onoga sto se ocekuje u ligi sampiona. Gledao sam onaj turnir u Americi, tamo ljudi svaki napad je polu sansa. Ali skoro svaki. Kao da igraju drugi sport a ne ovaj kao i mi. Dobro, jedu najjace ekipe
Ok, bilo bi super da Zvezda nekako upadne u ligu sampiona, cisto zbog para da stanemo malo na noge ali zasigurno bi bili ekipa za gol razliku.. toliko

Toma

pre 5 godina

U redu, prošli smo, ali ovo ne izgleda dobro. Očekivao sam napredak u odnosu na prošlu godinu, ali ovo je upadljivo gore. Da smo imali protivnike od prošle godine, ispali bi odmah.

Batko, pamćenje mu kratko, u mozak ga slatko

pre 5 godina

Sto taj autoritet nije pokazao dok je trenirao Cukaricki nego je dopustio da ga neki Grof Bozovic pobedi sa 7:2.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:37)

https://www.google.rs/search?q=cukaricki+zvezda+2%3A7&oq=cukaricki+zvezda+2%3A7&aqs=chrome..69i57.5144j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#sie=m;/g/11f53tvv6t;2;/m/0fnl3n;dt;fp;1

Jax

pre 5 godina

Bio sam na odmoru i nisam imao priliku da gledam prvu utakmicu, ali sam ovde citao hvalospeve kao da smo Bajern. Ukljucim veceras, vidim da se igra na nivou Turbine Vreoci. Uzas. Znam da je rezultat dobar iz prvog meca, ali ozbiljan tim ne igra ovako.

Madeleine

pre 5 godina

Sweet Dreams... a kad se probudis: Champions league, Grop C: Real Madrid, Roma, B.Dortmun, Crvena zvezda.
(ReD, 1. avgust 2018 19:57)

Samo ti maštaj.

Слобинатор

pre 5 godina

(Delija, 2. avgust 2018 01:20)
Ајде у 100 евра да ћемо у 4.колу да избацимо Селтик а не Салзбург

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ovaj napadac Sisilija ne deluje lose. Mozda kupiti njega?
(milan, 01. avgust 2018 22:54)

Moze ali najpre da Benu, Ebesiliju, Degeneku, Sumaili date srpsko drzavljanstvo po ubrzanom postupku bas kao Dilanu Enisu, Frimpongu i Evandru.

Марко

pre 5 godina

Miloje ima autoritet, sta lupas ti? Sto taj autoritet nije pokazao dok je trenirao Cukaricki nego je dopustio da ga neki Grof Bozovic pobedi sa 7:2, u toj utakmici je cak i Ibanjez dao gol, gde mu je bio autoritet dok je trenirao Pantrakikos u Grckoj? Pobedio Vranje, Spartaks i Suduvu i Miloje odmah dobio autoritet hahaha. Sve sto si navela postigao je jer ima veliki budzet za pojacanja. Ni Cuka ni Pantrakikos niti bilo koji klub koji je trenirao Miloje pre Zvezde nije dobijao 5 miliona godisnje kao Zvezda od Gasproma. U Zvezdi je dobio svakog igraca kojeg je trazio, jel znas kad bi kao trener Cuke doveo Pesica, Jovivica, Krsticica, Embesilija? Nikad, ovde je imao Regana, Stoiljkovica, Pavlovica, Ostojica, Rendulica... I ti pricas o nekom autoritetu. Ako neko ima
autoritet to je Marko Nikolic koji je eliminisao jedan Ludogorec i ja mu ovom prilikom cestitam, bravo Markane majstore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 1. avgust 2018 23:37)

Лепо је што и ти имаш за кога да навијаш у овим тешким тренуцима. Свака част Марку Николићу и Видеотону!!! Иначе, тај Лудогорец има тридесет милиона јефтинији играчки кадар од Краснодара или Келна које је Милојевић елиминисао прошле године. Вредност Звездиног тима је у току прошле сезоне порасла са 20 на 37 милиона евра. Звезда је само од Боаћија више зарадила него што је потрошила у целом прелазном року.

CyberKooryber

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 1. avgust 2018 22:46)

Vidi ovog: De Genek..hahaha. Lik ladno misli da je u pitanju neki Holanđanin ili Francuz. Valjda zbog Le Talek... Joj, umreću od smeha.
(pivljanin, 1. avgust 2018 23:13)

Možda je čo'ek teo da ispadne fora samo.
(Šta znaŠ, 2. avgust 2018 00:43)

A možda mu je AUTOCORRECT sa Androida tako sam ispisao, a on u brzini nije video...

C.Z

pre 5 godina

Kojih 6000 gledalaca ??? Novinaru jesi li brojao ljude po gradu ili si spavao dok je utakmica trajala. Tamo nije bilo preko 600 dusha u vrh glave. Stadion kada je pun prima 6000 ljudi, a ono je bilo 80% praznog objekta.

Inace onaj Sisilijo kod domacina , dobar igrac. Treba njega pratiti, pa ko zna u sledecm prelaznom.

Degenek i Stojke zalutali u Zvezdu, a ima tu jos diskutabilnog materijala. Prosle godine smo bili jaci.

room 1408

pre 5 godina

Zašto ovoliko ushićenje i hiterija kada igraju fudbaleri bilo kojeg našeg kluba tj.reprezentacije.Ovako kada gledam naslov kao da se igra za titule na nivou Evrope i sveta,a ne bi nebitnim kvalifikacijama,..

Hi hihi hi

pre 5 godina

Sto ovog Stoiljkovica nisu uzeli ovi iz Partizana. Najlosije pojacanje koje smo doveli. Katasrofa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boki, 1. avgust 2018 21:02)

Degenek je losiji i to mnogo

xxx

pre 5 godina

Lagana, rutinska pobeda. Ubedljivo, smireno - nije bilo potrebe da se igraci umaraju i daleko bilo neko dozivi povredu. Vec u subotu gostujemo Vozdovcu, pa par dana kasnije vec sa Trnavom. Ritam izuzetno naporan. Da nam je trebalo, dali bismo i 5 komada. Nema razloga - samo je bitno da se prodje. 
Sto se Stojiljkovica tice - polako sa ocenama. Covek je bio povredjen, ocigledno nije spreman. Kad udje u formu i pocne da reseta - svi cete promeniti plocu.
(veliki strumf, 01. avgust 2018 21:38). Profesore, nemaš ti pojma...

Dušan

pre 5 godina

Meni ne izgleda ovo baš dobro ! ne zanosimo se kao što neko napisa,prošlogodišnja Crvena Zvezda je bila 50% jača od sadašnjeg tima Crvene Zvezde, Boaći - Kanga - Pešić - Donald teško nadoknadiv 'četverac',oduvali bi Spartak Trnavu !!! ovako videćemo.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Suduva, Spartaks, Trnava, to su sve smesne ekipe, u cetvrtom kolu kad dodju Francuzi, Nemci, Spanci, Portugalci cemo videti koliko je zaista jak takozvani sampion Srbije i da li se isplatilo 15 novih igraca.

militto

pre 5 godina

boze koji antifudbal. peske se igra na obe strane i umesto da se to iskoristi i proigra Stoiljković ne bi li usao u neku sansu,dao gol, a igraci razigravaju Borjana povratnim pasovima.

Milan

pre 5 godina

Ne treba sada pricati, tipa nema Pesica, Boacija, Kange, Donalda... Evo, sto se tice napada cak i da dodje neko, tek bi bio spreman, uigran za eventualno 4. kolo, najverovatnije tek za grupnu fazu. Milic, u varijanti sa Benom, Ebisiliom, Radonjicem igra sasvim dobro, ima on i brzine i da zadrzi, odlozi loptu, borbenost 200%, sut, udarac glavom, menja i mesto sa Benom i zna da odigra sa krila, a pokazao je i zavidnu defanzivu kada smo u poludefanzivnoj postavci, a igra na krilu. Da, fali gol, ali ulazio je i u sanse i doci ce i golovi. Tu su Stoiljkovic, Pavkov, Joveljic i neko od njih itekako moze da udje u dobru seriju golova. U sredini, Kanga je puno trcao i imao odlican sut, ali tehnicki Ebisilio je bolji, ali i ume da racionalno odigra, kada ide pas, kada dribling, kada sut, dok su Kangini pasovi bili cesto ishitreni, pogresni, nesigurni, od driblinga, jak pa se gradi i zadrzi loptu. Tu su jos Ben, Meleg, Srnic, pa videcemo sa Simicem... sto se tice zadnjih veznih, Donald je nesumnjivo bio vazan igrac sa izuzetnim karakteristikama u oba pravca, ali to kako deluju Jovicic i Krsticic, a tu je i Jovancic, ja tu nista ne bi dirao. Odbrana, samo nek su zivi i zdravi (Degenek ili Babic) Milojevic nek odredi. Tu nam je uvek univerzalni Gobeljic... Meni je samo dilema da li mozemo dalje od osmine finala LS... ajde opusteno ljudi, bice sve u najboljem redu. Zvezda!

Sremac

pre 5 godina

Degenek veze nema sa zivotom. Potpuni promasaj , nijednu loptu ne zna da osvoji. Svaka lopta mu je u autu. Kada je ima u nogama 99 posto njegovih pasova je Borjanu. Ovakvog stopera nismo imali od Najdoskog. Na njegovu zalost a i moju ovakav fudbal se igrao pre 30 godina

Paja

pre 5 godina

Vidim da neki pisu sa manjim gasom do pobede.Daj Boze da su u pravu, al meni ne deluje tako.Zvezda od prosle sezone za klasu je bila bolja.Voleo bi da gresim, ali...?

Toma

pre 5 godina

Tako znači, ne sme da de kaže da stvari ne izgledaju dobro!? Očajno protiv Radničkog i ovo! Znam da to misli i Miloje i da je zabrinut. E sad, da li će biti bolje, mora i nadam se. I na kraju, voleo bi da su u pravu ovi stručnjaci koji vide da je sve super.

cekicar

pre 5 godina

Dres Zvezde kao da je kupljen na pancevackoj pijaci. Ko je izabrao ovaj dizajn i ove boje momentalno da sam sebi uruci otkaz. Ne znam zasto nisu izabrali crvenu boju za gostujucu garnituru?!

Atom Ant

pre 5 godina

Ovaj nas Stojkovic ni jedan koristan centarsut da uputi.
Nesto kao prodire i kad treba da centrira ta lopta ode iza gola ili je pokupe protivnici.
Borben je to ke OK, ali ofanzivno katastrofa.

slaviša šmigič

pre 5 godina

tek se sad vidi,da je ovaj pavkov fenomenalan visok i snazan špic uz bena i radonjica bili bi 100 posto u ligi šampiona.sad se nadati,da ce milicic odigrati korektno i biti barem asistent benu nemamo cistog špica ali kao,da milicic odgovara benu zna da odigra dupli pas sa benom i po potrebi moze igrati špica stojilkovic totalno van forme trebace vremena a njega nema.bocna pozicija je sjajna rodic,stojkovic jos nije u onoj dobroj formi bice taman za doigravanje za l.šapiona.ova ekipa uz fenomenalnog radonjica moze u ligu šampiona na sredini je ovaj iz ajaksove škole baš dobar a nije još 100.posto.pozadi sredina i leva strana sa benom odlicno funkcioniše.jovicic je drugi jugovic uz krsticica drze celu odbranu.bit,ce ovo kako treba tu je i gobeljic koji igra po potrebi i srnic ako zatreba.

milan010

pre 5 godina

Likovi koji pricaju da Zvezda moze da igra sa PSV-om u poslednjem kolu neka ugase internet. PSV je sampion Holandije i ide DIREKTNO u LS. Sve vrsni poznavaoci, prepuni mudrosti.

POPE

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Ali Stoiljkovica je doveo Milojevic i on mora da igra a nije ni za nasu ligu. Jako los prelazni period smo imali.Slabiji smo 30-40% u odnosu na proslu godinu.Velika steta jer se zreb otvorio.

Otac Makarije

pre 5 godina

U vezi komentara čoveka sa nickom 'nova pravila'. Uefa nije promenila pravila. I dalje se gleda koeficijent. Razlika je u tome što se sada žreb održava drugačije. Kao i ranije za prvo i drugo kola odmah. Za treće kolo pre početka drugog a za četvrto kolo pre početka trećeg... Tako da ne daj Bože da Trava izbaci Zvezdu, u četvrtom kolu ona opet ima svoj koeficijent 3.500 a ne Legiju 27.000.I nije nosilac. Zvezda le izvukla pobednika meča Legija-Trava. Tako da nam sleduje, ako prođemo u 4-to kolo :pobednik Salcburg - Skendija, PSV, pobednik Celtic - SEK ili pobednik Astana - Dinamo Z. I to je to Mi smo samo ove godine imali, napokon, dosta sreće u žrebu.
Ja bih najviše voleo Celtic. Ubedljivo najatraktivnija utakmica sa ludim škotima...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Zvezda ce uci u LS...nemoguc je drugaciji ishod na celu sa Milojevicem, jednostavno on je zasluzan najvise jer ima autoritet. Vide se rezultati rada, fudbal koji igraju, nacin na koji rade svi od trenera preko direktora do igraca...bravo. 
Ponosna sam Zvezdasica.
(anica, 01. avgust 2018 23:04)

Miloje ima autoritet, sta lupas ti? Sto taj autoritet nije pokazao dok je trenirao Cukaricki nego je dopustio da ga neki Grof Bozovic pobedi sa 7:2, u toj utakmici je cak i Ibanjez dao gol, gde mu je bio autoritet dok je trenirao Pantrakikos u Grckoj? Pobedio Vranje, Spartaks i Suduvu i Miloje odmah dobio autoritet hahaha. Sve sto si navela postigao je jer ima veliki budzet za pojacanja. Ni Cuka ni Pantrakikos niti bilo koji klub koji je trenirao Miloje pre Zvezde nije dobijao 5 miliona godisnje kao Zvezda od Gasproma. U Zvezdi je dobio svakog igraca kojeg je trazio, jel znas kad bi kao trener Cuke doveo Pesica, Jovivica, Krsticica, Embesilija? Nikad, ovde je imao Regana, Stoiljkovica, Pavlovica, Ostojica, Rendulica... I ti pricas o nekom autoritetu. Ako neko ima
autoritet to je Marko Nikolic koji je eliminisao jedan Ludogorec i ja mu ovom prilikom cestitam, bravo Markane majstore.

est

pre 5 godina

Suduva, Spartaks, Trnava, to su sve smesne ekipe, u cetvrtom kolu kad dodju Francuzi, Nemci, Spanci, Portugalci cemo videti koliko je zaista jak takozvani sampion Srbije i da li se isplatilo 15 novih igraca.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:29)
pa upravo to ti.pricamo ali ti ne vidis dalje od svog nosa...
partizan prvo kolo lak protivnik trece kolo olimpiakos booop..onda liga evr.videoton lak siptari laki neki tamo laki...odmah dinamo boop 4 1...

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Navijacka grupa Suduve lici na sever Rajka Mitica,i boje crveno bele su im iste,mozda je zvezda bratski klub sa njima a ne znamo

slaviša šmigič

pre 5 godina

ako pavkov jos nije prodan podhitno u ekipu inace ce igrati milicic stojilkovic je totalno nespreman.nadam se,da odlicni pavkov nije prodat pre vremena kad neide on moze iz nicega stvoriti gol.pravi robusni centarfor jedini koji moze dat gol iz kornera ili prekida moze i milicic ali mnogo teze jer nema tu snagu centarfora

Šta znaŠ

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 1. avgust 2018 22:46)

Vidi ovog: De Genek..hahaha. Lik ladno misli da je u pitanju neki Holanđanin ili Francuz. Valjda zbog Le Talek... Joj, umreću od smeha.
(pivljanin, 1. avgust 2018 23:13)

Možda je čo'ek teo da ispadne fora samo.

bogdan

pre 5 godina

Od ove sezone je takav sistem da oni klubovi koji budu ispali u četvrtoj rundi kvalifikacija, utehu naći u drugom po jačini evropskom takmičenju.

Zar nije tako i ranije bilo??

slaviša šmigič

pre 5 godina

Borjan – Stojković, Savić, Degenek, Rodić (Gobeljić 66) – Jovičić – Srnić (Ebesilio 76), Krstičić, Ben, Radonjić,pavkov/milicic ako pavkov nije vec prodan i ima pravo nastupa treba,da igra špica mnogo dobar ako je prodat onda milicic jer je stiojiljkovic u veom slaboj formi kao,da nemamo špica ili igrac manje.pavkov ako je prodan i nema prava nastupa svakako milicic.ebisiljo sjajan ali nije jos u punoj trkackoj formi moze poluvreme srnic a drugo ebisiljo ili obratno kako miloje odluci.

Nikiii

pre 5 godina

Što se tiče PO, tamo ide 6 pobednika ovih parova: Astana-Dinamo, Videoton-Malme, C.Z.-Spartak, Bate-Karabag, Salzburg-Škendija, Aek-Seltik i tamo im se priključuju PSV i Y.Bojs.... što znači da su nosioci po koefcijentu SALZBURG (prolazi Škendiju), PSV, SELTIK (ako prođe AEK) i ASTANA (ako prođe Dinamo)....ako ne prođu Seltik i(li) Astana onda upada pobednik Bate-Karabag a posle Y.Bojs....

nik sloter

pre 5 godina

Cz ima respektabilan sastav,po meni za LE,za LŠ nedovoljno.Nažalost u odnosu na moj Partizan mnogo su bolji.Država je prosula mnogo novca u ovaj projekat.

room 1408

pre 5 godina

@Majk-Za nas su to nebitne.Zar ne shvatas da do tih 15 miliona će bilo koji nas klub teško doći u narednih 200 godina.Za nas u Srbiji su te kvalifikacije nebitne.Sto se tiče fudbala smo na nivou Somalije,...

Znalac

pre 5 godina

Nerealan optimizam u vezi Trnave. Trnava kao i sve Ceske/Slovacke ekipe igra brz fudbal, za svetlosnu godinu ispred naseg. Eliminisali su jednu Legiju koja je bila pre 2 godine u LS ispred jednog Sportinga iz Lisabona a Portugalska Liga je za 6 klasa ispred nase tako da ako uzmemo da je Legija bolja od Sportinga koji je prosle godine preslisao jedan Olimpijakos koji je lako prosao Partizan a Trnava je bolja od svih tih timova, Zvezda ima minimalne sanse za prolaz. Setite se Artmedije, Libereca, Slavije iz Praga. Cesi i Slovaci prolaze uglavnom nase timove. Tako ce biti i sa Trnavom. Prejak tim, brz i poletan, par slovackih reprezentativaca, sve u svemu, tesko za Zvezdin oslabljeni tim u odnosu na prosli godini kad su tu bili Kanga, Boaci, Le Talek, Plavsic i jos neki. Tesko ali treba verovati u iznenadjenje jer mozda Trnava nike u takmicarskoj formi a u tom slucaju Zvezda iz prekida ima sanse ukoliko ne bude bilo kao protiv Legije, u smislu da Trnava igra na kontru sa isturenim krilima a Zvezda ne zaustavi igru kratkih pasova kakvu Trnava forsira u Evropi protiv sporijih timova, dok protiv brzih ne igraju tako vec zatvorenije. Teško je protiv Trnave igrati. Zvezda je na nivou 4-toplasiranog tima Slovačke, Inter Bratislava, Košice, Trnava je prejaka.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Zvezda ce uci u LS...nemoguc je drugaciji ishod na celu sa Milojevicem, jednostavno on je zasluzan najvise jer ima autoritet. Vide se rezultati rada, fudbal koji igraju, nacin na koji rade svi od trenera preko direktora do igraca...bravo. 
Ponosna sam Zvezdasica.
(anica, 01. avgust 2018 23:04)

Miloje ima autoritet, sta lupas ti? Sto taj autoritet nije pokazao dok je trenirao Cukaricki nego je dopustio da ga neki Grof Bozovic pobedi sa 7:2, u toj utakmici je cak i Ibanjez dao gol, gde mu je bio autoritet dok je trenirao Pantrakikos u Grckoj? Pobedio Vranje, Spartaks i Suduvu i Miloje odmah dobio autoritet hahaha. Sve sto si navela postigao je jer ima veliki budzet za pojacanja. Ni Cuka ni Pantrakikos niti bilo koji klub koji je trenirao Miloje pre Zvezde nije dobijao 5 miliona godisnje kao Zvezda od Gasproma. U Zvezdi je dobio svakog igraca kojeg je trazio, jel znas kad bi kao trener Cuke doveo Pesica, Jovivica, Krsticica, Embesilija? Nikad, ovde je imao Regana, Stoiljkovica, Pavlovica, Ostojica, Rendulica... I ti pricas o nekom autoritetu. Ako neko ima
autoritet to je Marko Nikolic koji je eliminisao jedan Ludogorec i ja mu ovom prilikom cestitam, bravo Markane majstore.

Jax

pre 5 godina

Bio sam na odmoru i nisam imao priliku da gledam prvu utakmicu, ali sam ovde citao hvalospeve kao da smo Bajern. Ukljucim veceras, vidim da se igra na nivou Turbine Vreoci. Uzas. Znam da je rezultat dobar iz prvog meca, ali ozbiljan tim ne igra ovako.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Suduva, Spartaks, Trnava, to su sve smesne ekipe, u cetvrtom kolu kad dodju Francuzi, Nemci, Spanci, Portugalci cemo videti koliko je zaista jak takozvani sampion Srbije i da li se isplatilo 15 novih igraca.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ovaj napadac Sisilija ne deluje lose. Mozda kupiti njega?
(milan, 01. avgust 2018 22:54)

Moze ali najpre da Benu, Ebesiliju, Degeneku, Sumaili date srpsko drzavljanstvo po ubrzanom postupku bas kao Dilanu Enisu, Frimpongu i Evandru.

Toma

pre 5 godina

U redu, prošli smo, ali ovo ne izgleda dobro. Očekivao sam napredak u odnosu na prošlu godinu, ali ovo je upadljivo gore. Da smo imali protivnike od prošle godine, ispali bi odmah.

Sremac

pre 5 godina

Degenek veze nema sa zivotom. Potpuni promasaj , nijednu loptu ne zna da osvoji. Svaka lopta mu je u autu. Kada je ima u nogama 99 posto njegovih pasova je Borjanu. Ovakvog stopera nismo imali od Najdoskog. Na njegovu zalost a i moju ovakav fudbal se igrao pre 30 godina

Dača

pre 5 godina

Ovaj Degenek težak promašaj . Čovek svaku loptu vraća Borjanu , nefudbalsko kretanje , stoji na petama ... Blagi užas . Ovakva utakmica treba valjda da služi da igrači koji su dovedeni u ovom prelaznom roku dobiju šansu kako zbog uigravanja tako i zbog popravljanja fizičke spreme . Sve je ovo vrlo loše pogotovo što su Milić i Gobeljić postali izgleda nezamenjivi .

room 1408

pre 5 godina

Zašto ovoliko ushićenje i hiterija kada igraju fudbaleri bilo kojeg našeg kluba tj.reprezentacije.Ovako kada gledam naslov kao da se igra za titule na nivou Evrope i sveta,a ne bi nebitnim kvalifikacijama,..

milan010

pre 5 godina

Likovi koji pricaju da Zvezda moze da igra sa PSV-om u poslednjem kolu neka ugase internet. PSV je sampion Holandije i ide DIREKTNO u LS. Sve vrsni poznavaoci, prepuni mudrosti.

Paja

pre 5 godina

Vidim da neki pisu sa manjim gasom do pobede.Daj Boze da su u pravu, al meni ne deluje tako.Zvezda od prosle sezone za klasu je bila bolja.Voleo bi da gresim, ali...?

BOSS

pre 5 godina

Sllaba igra Zvezde,uopste nisam zadovoljan,a mislim i da Milojevic isto misli.Samo da nas ova pobjeda ne zavara,moramo puno bolje protiv slovaka...

cekicar

pre 5 godina

Dres Zvezde kao da je kupljen na pancevackoj pijaci. Ko je izabrao ovaj dizajn i ove boje momentalno da sam sebi uruci otkaz. Ne znam zasto nisu izabrali crvenu boju za gostujucu garnituru?!

C.Z

pre 5 godina

Kojih 6000 gledalaca ??? Novinaru jesi li brojao ljude po gradu ili si spavao dok je utakmica trajala. Tamo nije bilo preko 600 dusha u vrh glave. Stadion kada je pun prima 6000 ljudi, a ono je bilo 80% praznog objekta.

Inace onaj Sisilijo kod domacina , dobar igrac. Treba njega pratiti, pa ko zna u sledecm prelaznom.

Degenek i Stojke zalutali u Zvezdu, a ima tu jos diskutabilnog materijala. Prosle godine smo bili jaci.

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Navijacka grupa Suduve lici na sever Rajka Mitica,i boje crveno bele su im iste,mozda je zvezda bratski klub sa njima a ne znamo

European and World Champion 1991 Red Star

pre 5 godina

Meni je ova Crvena Zvezda slabija u odnosu na onu od prošle sezone ... Boaći,Donald,Pešić ... neću više,Terzić blefira,nije doveo adekvatna pojačanja a vamo oričamo o Ligi Šampiona,za napad na istu Terzić Zvezdan je morao da dovede bar još dva top pojačanja tu ubrajam rasnog centarfora,naravno ono što valja to i košta ... ide na kartu Lige Evrope,samo se plašim da se to Zvezdi čiraj Terziću ne vrati sve kao bumerang,hitno su nam potrebna pojačanja top, ova igra i tim ne ulivaju poverenje ... sve je to još kilavo,ne zanosimo se Sudavom ili kako se već zovu ... Spartak Trnava ništa slabija od nas i ovom monentu,onaj tim C.Zvezde od prošle sezone bi izbacio Trnavu Boaći,Pešić,Kanga,Donald,ovaj sadašnji .... videćemo ... igra ne obećava,treba nam top Napadač hitno !!!

Madeleine

pre 5 godina

Sweet Dreams... a kad se probudis: Champions league, Grop C: Real Madrid, Roma, B.Dortmun, Crvena zvezda.
(ReD, 1. avgust 2018 19:57)

Samo ti maštaj.

militto

pre 5 godina

boze koji antifudbal. peske se igra na obe strane i umesto da se to iskoristi i proigra Stoiljković ne bi li usao u neku sansu,dao gol, a igraci razigravaju Borjana povratnim pasovima.

Dušan

pre 5 godina

Meni ne izgleda ovo baš dobro ! ne zanosimo se kao što neko napisa,prošlogodišnja Crvena Zvezda je bila 50% jača od sadašnjeg tima Crvene Zvezde, Boaći - Kanga - Pešić - Donald teško nadoknadiv 'četverac',oduvali bi Spartak Trnavu !!! ovako videćemo.

Delija Helsingborg

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto stajemo na 2-0,posle prvih 45min.Daj im bre 5 ako se moze i tako treba da se razmislja uvek.Pustiti mladog Joveljica neka se kali i gazi kad god moze.Upravo gledam Sturm-Ajaks,trenutno je 3-0 za Ajaks i pored pobede u Holandiji od 2-0 mislim...mogli su posle 1-0 da stanu,ali ljudi igraju do kraja,gaze do poslednjeg minuta.Od cega se stedimo,od jake Suduve i Vozdovca u nedelju a tek smo poceli.GAZI BRE OD PRVOG DO POSLEDNJEG MINUTA!

uefa B

pre 5 godina

Igrači, a verovatno i stručni štab Zvezde bi potpisali da se utakmica registruje 4-1 za Suduvu, pod uslovom da sudija odmah svira kraj. Ovako moraju da otaljavaju još sat vremena, gde 5 golova neće primiti taman da im isključe 2 igrača ko Legiji. Većina je mislima malo na Voždovcu, a malo više u Trnavi.

Atom Ant

pre 5 godina

Ovaj nas Stojkovic ni jedan koristan centarsut da uputi.
Nesto kao prodire i kad treba da centrira ta lopta ode iza gola ili je pokupe protivnici.
Borben je to ke OK, ali ofanzivno katastrofa.

POPE

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Ali Stoiljkovica je doveo Milojevic i on mora da igra a nije ni za nasu ligu. Jako los prelazni period smo imali.Slabiji smo 30-40% u odnosu na proslu godinu.Velika steta jer se zreb otvorio.

Nikiii

pre 5 godina

Što se tiče PO, tamo ide 6 pobednika ovih parova: Astana-Dinamo, Videoton-Malme, C.Z.-Spartak, Bate-Karabag, Salzburg-Škendija, Aek-Seltik i tamo im se priključuju PSV i Y.Bojs.... što znači da su nosioci po koefcijentu SALZBURG (prolazi Škendiju), PSV, SELTIK (ako prođe AEK) i ASTANA (ako prođe Dinamo)....ako ne prođu Seltik i(li) Astana onda upada pobednik Bate-Karabag a posle Y.Bojs....

xxx

pre 5 godina

Lagana, rutinska pobeda. Ubedljivo, smireno - nije bilo potrebe da se igraci umaraju i daleko bilo neko dozivi povredu. Vec u subotu gostujemo Vozdovcu, pa par dana kasnije vec sa Trnavom. Ritam izuzetno naporan. Da nam je trebalo, dali bismo i 5 komada. Nema razloga - samo je bitno da se prodje. 
Sto se Stojiljkovica tice - polako sa ocenama. Covek je bio povredjen, ocigledno nije spreman. Kad udje u formu i pocne da reseta - svi cete promeniti plocu.
(veliki strumf, 01. avgust 2018 21:38). Profesore, nemaš ti pojma...

room 1408

pre 5 godina

@Majk-Za nas su to nebitne.Zar ne shvatas da do tih 15 miliona će bilo koji nas klub teško doći u narednih 200 godina.Za nas u Srbiji su te kvalifikacije nebitne.Sto se tiče fudbala smo na nivou Somalije,...

Hi hihi hi

pre 5 godina

Sto ovog Stoiljkovica nisu uzeli ovi iz Partizana. Najlosije pojacanje koje smo doveli. Katasrofa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boki, 1. avgust 2018 21:02)

Degenek je losiji i to mnogo

Toma

pre 5 godina

Tako znači, ne sme da de kaže da stvari ne izgledaju dobro!? Očajno protiv Radničkog i ovo! Znam da to misli i Miloje i da je zabrinut. E sad, da li će biti bolje, mora i nadam se. I na kraju, voleo bi da su u pravu ovi stručnjaci koji vide da je sve super.

Lolo

pre 5 godina

@Колико год биле важне побједе свих наших клубова због коефицијента, ја једноставно НЕ МОГУ ДА НАВИЈАМ ЗА ПАРТИЗАН. Па нека замјери ко хоће баш ме брига. ? 
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 01. avgust 2018 20:47) 

Ja ti uopste ne zameram, nego te razumem i podrzavam!
(Klaxon, 01. avgust 2018 20:55)

Lepo ste se našli.

nik sloter

pre 5 godina

Cz ima respektabilan sastav,po meni za LE,za LŠ nedovoljno.Nažalost u odnosu na moj Partizan mnogo su bolji.Država je prosula mnogo novca u ovaj projekat.

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

Po meni je Milic očaj živi,klasičan igrač za odbranu i rvanje,u mapadu standardno livadarski-udri pa kud puklo.Ishitreni centarsutevi ka nikome sut van sesnaest metara nikakav,verovatno nisam dovoljno strucan pa ne vidim zasto je on dobar igrac ali eto

Марко

pre 5 godina

Од свих Звездиних нападача једино је Јовељић дао гол од почетка сезоне иако је играо бар дупло мање од свих осталих. Такав таленат не седи ни на клупи у једној оваквој утакмици због играча који су у прошлој сезони постигли 2-3 гола. Учинак Стојиљковића и Милића против Судуве је једнак нули.

Mare

pre 5 godina

Ne izgleda ovo bas dobro. Iako je sve reseno i tra la la, zvezdina igra je daleko od onoga sto se ocekuje u ligi sampiona. Gledao sam onaj turnir u Americi, tamo ljudi svaki napad je polu sansa. Ali skoro svaki. Kao da igraju drugi sport a ne ovaj kao i mi. Dobro, jedu najjace ekipe
Ok, bilo bi super da Zvezda nekako upadne u ligu sampiona, cisto zbog para da stanemo malo na noge ali zasigurno bi bili ekipa za gol razliku.. toliko

Goran

pre 5 godina

Zao mi je Joveljica,ako nece da mu pruza sansu,nek ga posalju na pozajmicu ne
gdje,a ne da grije klupu... 
(BOSS, 01. avgust 2018 20:55) 

Ne treba da ide na pozajmicu kada ihra nasu ligu.Dovoljni da se kali.Kfalifikacije su suvise veliki zalogaj.Zna Miloje sta radi nece da upropasti decka
(Zvezdas, 01. avgust 2018 21:25)

Nema on 16 godina pa da se kali u našoj smešnoj ligi. Dečko ima 19, i ako sada nije spreman za kvalifikacije, nikada neće ni biti.

Znalac

pre 5 godina

Nerealan optimizam u vezi Trnave. Trnava kao i sve Ceske/Slovacke ekipe igra brz fudbal, za svetlosnu godinu ispred naseg. Eliminisali su jednu Legiju koja je bila pre 2 godine u LS ispred jednog Sportinga iz Lisabona a Portugalska Liga je za 6 klasa ispred nase tako da ako uzmemo da je Legija bolja od Sportinga koji je prosle godine preslisao jedan Olimpijakos koji je lako prosao Partizan a Trnava je bolja od svih tih timova, Zvezda ima minimalne sanse za prolaz. Setite se Artmedije, Libereca, Slavije iz Praga. Cesi i Slovaci prolaze uglavnom nase timove. Tako ce biti i sa Trnavom. Prejak tim, brz i poletan, par slovackih reprezentativaca, sve u svemu, tesko za Zvezdin oslabljeni tim u odnosu na prosli godini kad su tu bili Kanga, Boaci, Le Talek, Plavsic i jos neki. Tesko ali treba verovati u iznenadjenje jer mozda Trnava nike u takmicarskoj formi a u tom slucaju Zvezda iz prekida ima sanse ukoliko ne bude bilo kao protiv Legije, u smislu da Trnava igra na kontru sa isturenim krilima a Zvezda ne zaustavi igru kratkih pasova kakvu Trnava forsira u Evropi protiv sporijih timova, dok protiv brzih ne igraju tako vec zatvorenije. Teško je protiv Trnave igrati. Zvezda je na nivou 4-toplasiranog tima Slovačke, Inter Bratislava, Košice, Trnava je prejaka.

slaviša šmigič

pre 5 godina

Borjan – Stojković, Savić, Degenek, Rodić (Gobeljić 66) – Jovičić – Srnić (Ebesilio 76), Krstičić, Ben, Radonjić,pavkov/milicic ako pavkov nije vec prodan i ima pravo nastupa treba,da igra špica mnogo dobar ako je prodat onda milicic jer je stiojiljkovic u veom slaboj formi kao,da nemamo špica ili igrac manje.pavkov ako je prodan i nema prava nastupa svakako milicic.ebisiljo sjajan ali nije jos u punoj trkackoj formi moze poluvreme srnic a drugo ebisiljo ili obratno kako miloje odluci.

slaviša šmigič

pre 5 godina

ako pavkov jos nije prodan podhitno u ekipu inace ce igrati milicic stojilkovic je totalno nespreman.nadam se,da odlicni pavkov nije prodat pre vremena kad neide on moze iz nicega stvoriti gol.pravi robusni centarfor jedini koji moze dat gol iz kornera ili prekida moze i milicic ali mnogo teze jer nema tu snagu centarfora

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Колико год биле важне побједе свих наших клубова због коефицијента, ја једноставно НЕ МОГУ ДА НАВИЈАМ ЗА ПАРТИЗАН. Па нека замјери ко хоће баш ме брига. 😐

xxx

pre 5 godina

ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze 
(bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44) 

Hahhahhahahahaha, pa ti nisi gledao one sto su igrali sa trakaiem . Gledaj ih sutra , mnogo su losiji od suduve 
(Sasa, 01. avgust 2018 21:34) 


Oni su lošiji i od Trakaija.
(NoName, 01. avgust 2018 21:38). Kad pobediš onda nisi toliko loš

Kića

pre 5 godina

Zašto ovoliko ushićenje i hiterija kada igraju fudbaleri bilo kojeg našeg kluba tj.reprezentacije.Ovako kada gledam naslov kao da se igra za titule na nivou Evrope i sveta,a ne bi nebitnim kvalifikacijama,..
(room 1408, 01. avgust 2018 18:46)

Zato što - Zvezda je život, a ostalo su sitnice!

Drca

pre 5 godina

Brine me napadac bas , bas ......za ozbiljnije utakmice nece moci Milic ili Ben da budu klasicni napadaci...Izgleda da sto smo se oslanjali na Pavkova i Stojiljkovica, da je promasaj cist...

slaviša šmigič

pre 5 godina

tek se sad vidi,da je ovaj pavkov fenomenalan visok i snazan špic uz bena i radonjica bili bi 100 posto u ligi šampiona.sad se nadati,da ce milicic odigrati korektno i biti barem asistent benu nemamo cistog špica ali kao,da milicic odgovara benu zna da odigra dupli pas sa benom i po potrebi moze igrati špica stojilkovic totalno van forme trebace vremena a njega nema.bocna pozicija je sjajna rodic,stojkovic jos nije u onoj dobroj formi bice taman za doigravanje za l.šapiona.ova ekipa uz fenomenalnog radonjica moze u ligu šampiona na sredini je ovaj iz ajaksove škole baš dobar a nije još 100.posto.pozadi sredina i leva strana sa benom odlicno funkcioniše.jovicic je drugi jugovic uz krsticica drze celu odbranu.bit,ce ovo kako treba tu je i gobeljic koji igra po potrebi i srnic ako zatreba.

slaviša šmigič

pre 5 godina

radonjic pravi prednost sa njim bi mogli u ligu šampiona šteta za pavkova,da je ostao bili bi stvarno super jaki.ako nebude povreda bice lepe vesti posle utakmica crvene zvezde.koja lakoca kod radonjica dok ima loptu u nogama pravi veliku pometnju.podseca me malo na šestica.jedina zal je pavkov koji bi sigurno eksplodiro ove godine i uzeli bi barem duplo za pavkova koji je ujedno jedini pravi korpulentni špic koji bi davao golove glavom zbog snage i visine.dobra stvar,da je što je osto barem trener milojevic.

Srba G Santic

pre 5 godina

Mi smo za Partizan institucija, ove godine smo u Ligi Sampiona, osvajamo kup, prvenstvo, prolazak u drugu fazu, ne ko ovaj Partizan udje da bih izasao

Bodibond

pre 5 godina

Данас Звезда сутра Спартак и Раднички ако Бог да!
(iluminat43, 01. avgust 2018 19:19)

I Trakai naravno, njega si zaboravio.

slaviša šmigič

pre 5 godina

koliko puta sam poslao,da je radonjic strasan igrac koji je odavno preraso nasu ligu,da nije dobar,ko sto jeste igrao bi sigurno jedino kod krstajica mozes takvog igraca staviti da greje klupu.na radonjicu zvezda ,ce zaraditi lepu sumu sano,da ovi iz uprave ne pokupe mast ili ga prodaju pre mogucnosti ulaska u ligu sampiona jer je ove godine uz malo srece moguce.ako ispadnemo ulazimo direktno u l.evrope i tamo ce radonja izdemolirati.jedino neshvatam prodaju jedinog pravog špica za 3 ili 4 miliona jer se radi o odlicnom špicu.pavkov bi eksplodirao a nemamo igraca koji moze dati gol glavom i praviti prednost u 16.metara.velika greska prodaja pavkova mnogo mi zao.

Klaxon

pre 5 godina

@Колико год биле важне побједе свих наших клубова због коефицијента, ја једноставно НЕ МОГУ ДА НАВИЈАМ ЗА ПАРТИЗАН. Па нека замјери ко хоће баш ме брига. ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 01. avgust 2018 20:47)

Ja ti uopste ne zameram, nego te razumem i podrzavam!

Lale

pre 5 godina

Izgleda da je u prelaznom roku promašeno na dva najosetljivija mesta.Stojiljković i Degenek su tanki, voleo bih da me vreme demantuje.Brine me ležerna igra Sojkovića koji po ko zna koji put ne postoji u skoku kada prati igrača.Svi su to već provalili i namerno na centaršut sa desne nam izvlače štopere i tada po tradiciji Sojković tužno posmatra svog igrača i širi ruke od muke.

bromazepam

pre 5 godina

Bio sam na odmoru i nisam imao priliku da gledam prvu utakmicu, ali sam ovde citao hvalospeve kao da smo Bajern. Ukljucim veceras, vidim da se igra na nivou Turbine Vreoci. Uzas. Znam da je rezultat dobar iz prvog meca, ali ozbiljan tim ne igra ovako.
(Jax, 01. avgust 2018 20:10)

...ostani na odmoru...

moonwalker

pre 5 godina

@dodjite na stadion
posto je ludogorec ispao nosilac za cetvrto kolo je young boys koji pocinje kvalifikacije od 4. kola mislim da bi nam on najbolje legao u 4. kolu zbog same cinjenice da nece imati takmicarskih meceva i da sezonu pocinju upravo u 4. kolua takodje u odnosu na ostale nosioce imaju realno najsalbiji sastav

Dođite na stadion!

pre 5 godina

Ne znam zašto mnogi beže od Salcburga kao teškog rivala u četvrtom kolu? Zna li neko da nabroji 4 igrača Salcburga bez guglanja? Po meni su Seltik i Ludogorec mnogo teži rivali od Salcburga. Za Lugogorec igraju Brazilci Kafu, Marselinjo, Vanderson, Rumun Keseru, svi su oni plaćeni od 800 hiljada eura godišnje pa i više. Seltik je takođe jak. Mada, Ludogorec izgleda ispada. Gube 1:0 u Mađarskoj i imaju igrača manje. U tom slučaju, ako se ne varam Astana postaje nosilac ili možda Dinamo Zagreb.

NoName

pre 5 godina

ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze
(bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44)

Hahhahhahahahaha, pa ti nisi gledao one sto su igrali sa trakaiem . Gledaj ih sutra , mnogo su losiji od suduve
(Sasa, 01. avgust 2018 21:34)


Oni su lošiji i od Trakaija.

Ivan

pre 5 godina

Ono sto je nazalost primetno je da je Pesic bio neuporedivo bolji nego stojiljkovic. Brzi, okretniji, borbeniji, korisniji u igri.... Stojiljkovic jos uvek nije na 100 posto zbog povrede, ali jasno je da nece biti na nivou Pesica i Boacija iz prosle sezone. Nadam se da ce doci uskoro taj Konde da vidimo na cemu smo.

IronMan

pre 5 godina

Dinamo ne moze biti nosilac jer su iznad njega i Astana i Karabag i Bate (tim redosledom).. Tako da realno, Seltik, Salzburg, Astana i jedan od dve gore navedene ekipe će biti nosilac. Ne znam samo kakva je priča vezana za PSV, je l pobednik holandskog šampionata ide direktno u LŠ ili kroz plej of? Kako god, ako ide, biće nosilac umesto Karabaga ili Batea, ako ne, neko od ta dva kluba. Realno, ako prodjemo Trnavu, moja želja je Seltik, zbog renomea, istorije, a i da nas manu ovi Sovjeti, nema tu fudbala..

ISKUSNI

pre 5 godina

Da kupimo ovog Sisiliju, bog da nas vidi.
Milojevic voli da igra sa sidrasem.
Visok, jak, zna da se zagradi, da odigra, tehnicki dobro potkovan...

...

pre 5 godina

Celtic,Aek,Salzburg od ova 3 tima jedan nam pada pod uslovom da dobijemo jako kvalitetnu Trnavu koja je realnu u rangu i kvalitetu kao Zvezda,ali verujem u prolaz Zvezde.

Марко

pre 5 godina

@Goran

Hajde ne pametuj, svega ti. Decko je tek usao u seniorski fudbal koji je sasvim drugaciji od juniorskog nivoa, stoga mora polako i postepeno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 1. avgust 2018 22:12)

Дејан Станковић је дебитовао са 16 година. Са 18 година је растурио Рехагелов Кајзерслаутерн у Београду. У тој истој сезони Кајзерслаутерн је постао шампион Немачке. Дејан Станковић је продат Лацију за 24 милиона немачких марака. У оно време је то за фудбалске трансфере било оно што је данас неких 100 милиона евра. Ако је Станковић могао против шампионског Кајзерслаутерна, зашто Јовељић не може против Спартакса и Судуве? Игра Стојиљковић коме је највећи успех у каријери то што је пре три сезоне дао 10 голова за Брагу, а у прошлој сезони је дао 3 гола на 22 утакмице. Очекујем да ће негде средином октобра дати следећи гол.

Cxevu

pre 5 godina

Malo konstruktivnih komentara :)

Do sada su nasi klubovi osvojili:
1) Partizan 3 boda
2) Zvezda 2,5
3) Spartak 2,5
4) Radnicki 2 boda
Ukupno 10/4 = 2,500 poena za koeficijent Srbije.

Svaki bod je bitan i Zvezda ako veceras pobedi, osvaja 1 bod, sto je 1/4=0,250 poena za koeficijent Srbije.

Elem, jedina smo drzava medju top 20 sa slabim koeficijentom u prethodnih par sezona, sem prosle. Postoji velika mogucnost da drzave ispred nas izgube i do 7-9 bodova a osvoje 3-5 i da Srbija uz nekih 6 bodova ove sezone, a potrebno nam je za to 12 pobeda jos ove sezone, ima 5 predstavnika u Evropi, od toga dva u kvalifikacijama za LS.

Milan

pre 5 godina

Milojevicu ugovor na 10 g.
@cila

Tako bese i sa Grofom... dok ne naidje neki Kairat.
(Sah mat, 1. avgust 2018 21:12)
Prosao bi taj Kairat sad bar 5-0, jooj a Samroka se ne secas... Miloje je trenercina, a Grof cirkuzant...

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Delije mora da se organizujemo,sprovedemo akciju na Tviteru,Instagramu,Fjsbuku,da izbombardujemo Pereza da dovede Radonjica.....

piksel

pre 5 godina

Zvezda lezerno gazi kvalifikacijama za LS, a Partizai se muci sa poluamaterima u kvalifikacijama za LE, koliko smo mi iznad njih, miljama !!!

dachazvezda

pre 5 godina

Bio sam na odmoru i nisam imao priliku da gledam prvu utakmicu, ali sam ovde citao hvalospeve kao da smo Bajern. Ukljucim veceras, vidim da se igra na nivou Turbine Vreoci. Uzas. Znam da je rezultat dobar iz prvog meca, ali ozbiljan tim ne igra ovako.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jax, 1. avgust 2018 20:10) # Link komentara

Vrati se na odmor...
Setaj livadama, slusaj travu kako raste... nije ovo za tebe :)))

pivljanin

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 1. avgust 2018 22:46)

Vidi ovog: De Genek..hahaha. Lik ladno misli da je u pitanju neki Holanđanin ili Francuz. Valjda zbog Le Talek... Joj, umreću od smeha.

est

pre 5 godina

Biće 2:1 za Suduvu. Osim ako Vođinoj mezimici ne poklone penal kao što to često rade..
(Madeleine, 01. avgust 2018 18:40)
ti,a i dosta tvojih sapatnika grobara zivi u paralelnom univerzumu gde je partizan bitan i nije mali klub.
realnost je sasvim drugacija ovde kod nas u ovoj dimenziji.

MR

pre 5 godina

Zasto navijate kada necete nista uraditi, ni osvojiti. Besmisleno ovo sve.
(W, 01. avgust 2018 20:02)
zasto igrate super ligu kad ne mozete surdulicu da pobedite, besmislenoo

Sasa

pre 5 godina

Biće 2:1 za Suduvu. Osim ako Vođinoj mezimici ne poklone penal kao što to često rade..
(Madeleine, 1. avgust 2018 18:40)

Bice..... Kad budu igrali sa trakaiem.....

Wllaxy

pre 5 godina

Zvezda nema sanse protiv Trnave!
(Klegani, 01. avgust 2018 20:10)

Zakleo bih se da sam ovakav tekst već čitao, samo je umesto Trnave pisalo Suduve! Jedino nisam siguran jesi li to bio ti ili neki ti drugar iz razreda...

Smesan si

pre 5 godina

Miloje ima autoritet, sta lupas ti? Sto taj autoritet nije pokazao dok je trenirao Cukaricki nego je dopustio da ga neki Grof Bozovic pobedi sa 7:2, u toj utakmici je cak i Ibanjez dao gol, gde mu je bio autoritet dok je trenirao Pantrakikos u Grckoj? Pobedio Vranje, Spartaks i Suduvu i Miloje odmah dobio autoritet hahaha. Sve sto si navela postigao je jer ima veliki budzet za pojacanja. Ni Cuka ni Pantrakikos niti bilo koji klub koji je trenirao Miloje pre Zvezde nije dobijao 5 miliona godisnje kao Zvezda od Gasproma. U Zvezdi je dobio svakog igraca kojeg je trazio, jel znas kad bi kao trener Cuke doveo Pesica, Jovivica, Krsticica, Embesilija? Nikad, ovde je imao Regana, Stoiljkovica, Pavlovica, Ostojica, Rendulica... I ti pricas o nekom autoritetu. Ako neko ima 
autoritet to je Marko Nikolic koji je eliminisao jedan Ludogorec i ja mu ovom prilikom cestitam, bravo Markane majstore.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:37)

aahhaha pa tebi je pamcenje kratko, Milojevic nije tada bio trener Cukarickog, nemas pojma a pravis se pametan.

ReD

pre 5 godina

Samo ću jedno reci:”Svet je lep kada sanjamo”,..
(room 1408, 01. avgust 2018 19:21)

Sweet Dreams... a kad se probudis: Champions league, Grop C: Real Madrid, Roma, B.Dortmun, Crvena zvezda.

Mladen cg

pre 5 godina

Ovo je prava milina gledati... Nisu se ,, oznojili" , a imaju sigurnu prednost. Zaista, ako ovaj tim Zvezde ne uđe u ligu šampiona, onda neće nikad! Svaka čast Milojeviću i svim fudbalerima , a Radonjić je klasa!

Sajmon

pre 5 godina

Milojević je uveo jednu dimenziju vise u igri Zvezde a to takmicarska igra sto je odlika svih velikih ekipa. Igra se taktički na rezultat..ne troši se bespotrebno snaga..cuva se rezultat kad treba..e tako igraju vrhunski timovi..zato sam ja patio dok je bio Grof koji je od Zvezde napravio provincijski poluprofesionalni tim bez igre bez koncepcije..taktike.. i kritikovao sam tog neznalice gde sam stigao i jedva ceko da ode i da spasi Zvezdu..ovo je sad prava Zvezda sa Milojem genijem..a grofu i sličnima daleko lepa kuca i nikad ih ne videći..

anica

pre 5 godina

Zvezda ce uci u LS...nemoguc je drugaciji ishod na celu sa Milojevicem, jednostavno on je zasluzan najvise jer ima autoritet. Vide se rezultati rada, fudbal koji igraju, nacin na koji rade svi od trenera preko direktora do igraca...bravo.
Ponosna sam Zvezdasica.

nova pravila

pre 5 godina

Posto vidim u kometarima da mnogi ne znaju da je UEFA promenila pravila u vezi nosioca zeleo bih da vam objasnim o cemu se radi...
nema vise takozvane ''crte'', odnosno nema vise cekanja da neko od nosioca ispadne da bi prvi ispod crte upao medju nosioce. Od ove sezone pravila su promenjena, i ona ekipa koja izbaci nosioca automatski preuzima njegov koeficijent i postaje nosilac. Npr ako Skendija izbaci Salzburg, u plej of rundi nosioc umesto Salzburga nece biti tim koji je po koeficijentu prvi ispod crte (Jang Bojs) vec ce nosioc biti Skendija. Sto znaci da ako Zvezda izbaci Trnavu jedini moguci rivali u plejof rundi su: PSV (ukjucuju se u plejof rundi) i pobednici meceva Salzburg-Skendija, Seltik-Aek, Astana-Dinamo Zagreb. Klubovi sa kojima Zvezda nece igrati odnosno klubovi koji nisu nosioci su: Jang Bojs, i pobednici duela Karabag-BATE i Videoton-Malme. U prevodu idealan scenario bi bio da Astana pobedi Dinamo Zagreb i da izvuce Zvezdu :)

mr.wolf

pre 5 godina

Navijacka grupa Suduve lici na sever Rajka Mitica,i boje crveno bele su im iste,mozda je zvezda bratski klub sa njima a ne znamo
(Pojedinci nemaju blama, 01. avgust 2018 19:59)

Najvise volim kada neko izabere nick koji apsolutno 100% tacno opise samog sebe.

BMX

pre 5 godina

Zašto ovoliko ushićenje i hiterija kada igraju fudbaleri bilo kojeg našeg kluba tj.reprezentacije.Ovako kada gledam naslov kao da se igra za titule na nivou Evrope i sveta,a ne bi nebitnim kvalifikacijama,.. 
(room 1408, 01. avgust 2018 18:46) 

Zato što smo u mogućnosti

nematepojma

pre 5 godina

Likovi koji pricaju da Zvezda moze da igra sa PSV-om u poslednjem kolu neka ugase internet. PSV je sampion Holandije i ide DIREKTNO u LS. Sve vrsni poznavaoci, prepuni mudrosti.
(milan010, 01. avgust 2018 22:14)

Decko vrijeme je za spavanje...

sve je to tako normalno za normalne ljude

pre 5 godina

ljudi pa vi jos pratite zvezdu, partizana...pa zasto bre, ne razumem????
(simo, 1. avgust 2018 22:36)

Zato što nismo snobovi koji se lože na strane klubove
i igraju fudbal loptom koja ima teg da ne bi odskakivala
i zadavala nam probleme zbog slabog prijema iste.

Imamo fudbalsku tehniku, ne ložimo se na teretanu i mišiće, navijamo za svoje klubove.

a shto pratis fudbal kad nemas pojma

pre 5 godina

Likovi koji pricaju da Zvezda moze da igra sa PSV-om u poslednjem kolu neka ugase internet. PSV je sampion Holandije i ide DIREKTNO u LS. Sve vrsni poznavaoci, prepuni mudrosti.
(milan010, 01. avgust 2018 22:14)

Imas sajt kassiesa gde ti je sve objasnjeno. Prvo:Holandija je na 13.mestu,(a to je lista od pretprosle godine-tako se gleda-2.god. unazad) a to mesto NE DAJE direktnog ucesnika LS.Tek od 11.mesta zemlja daje 2 kluba za LS.
Drugo:Na tom sajtu kassiesa imas i nosioce za svako kolo kvalifikacija.Tamo pise da je PSV EINDHOVEN N O S I L A C U 4. kolu kvalifikacija.

Milan

pre 5 godina

Posle mnoooogo godina ponovo pamtim sastav Zvezde. Svaka čast na tome što je sačuvan dobar deo tima od prošle sezone - bojao sam se da će cela odbrana i sredina da napusti klub. Još samo dobar špic i lepota...

Wllaxy

pre 5 godina

Zasto navijate kada necete nista uraditi, ni osvojiti. Besmisleno ovo sve.
(W, 01. avgust 2018 20:02)

Ali ubedljivo najbesmisleniji je tvoj komentar, čak i ukoliko imaš samo deset godina.

UGASEN JNA

pre 5 godina

ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze  
(bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44)  

tako je malo su slabiji od SURDULICE hahahahaha !!!

ljupce

pre 5 godina

1968.godina,finale mitropa kupa crvena zvezda-spartak trnava.dvomec u kome je nas klub osvojio svoj drugi evropski trofej ukupnim rezultatom 4-2.nakon poraza u beogradu 0-1,zvezda je pragazila tadasnjeg velikana cehoslovacke 4-1 na njegovom terenu i osvojila trofej.

50 godina posle,isti ucesnici,ali razlicito takmicenje.nema sumnje da ce zvezda dati sve od sebe da pobedi i u ovom dvomecu,nadam se bez tog poraza u bg.2-0 na rajku i 0-0 tamo sasvim dovoljno meni.idemo miloje do kraja uz vas nema stajanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

селектор

pre 5 godina

Било би лепо да сви Српски клубови оду што даље у европи, да победе што више утакмица и да задржимо прво место међу лигама на уефа ранг листи.
Више победа , више поена, већи коефицијенти, па да имамо два места у лиги шампиона.

Istina

pre 5 godina

Navijacka grupa Suduve lici na sever Rajka Mitica,i boje crveno bele su im iste,mozda je zvezda bratski klub sa njima a ne znamo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci nemaju blama, 1. avgust 2018 19:59)

Moguce da lice po bojama sa severom ali po brojnosti i posecenosti su isti jug JNA.

Vraga

pre 5 godina

Stojiljkovic je mnogo spor, nadam se da je to posledica skorasnje povrede.Ceo tim je maksimalno zategnut, fali samo taj jedan napadac golgeter.Koliko god da su ovi losi dati im 5 golova u dve utakmice bez normalnog napadaca je za postovanje

južnjak

pre 5 godina

@ milan010

Ne lupetaj, nego odi na sajt Uefe pa tamo vidi pravila i učesnike. PSV, Seltik, Salcburg i Astana bi trealo da budu nosioci jer su Ludogorec, Legija i APOEL. Među nenosiocima se očekuju Dinamo Zagreb, Zvezda, AEK i Karabag.

Majk Litoris

pre 5 godina

Room 4018, kako bih te zagrlio sada, znam da ti nije lako. Nebitne kvalifikacije za takmicenje koje potencijalno donosi 10-15 miliona..

E

pre 5 godina

Napadac napadac napadac dovedite ozbiljnog napadaca, najbolja sansa za plasman u LS u dvadeset godina, napadac pravi je trebao biti prioritet od pocetka, kada bi se uz odlicne Bena i Ebicilja dodao neki napadac tipa Boaci imali bi realne sanse za LS

Sasa

pre 5 godina

ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze
(bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44)

Hahhahhahahahaha, pa ti nisi gledao one sto su igrali sa trakaiem . Gledaj ih sutra , mnogo su losiji od suduve

Wllaxy

pre 5 godina

Cirkus i smejurija... Covek pomisli da je evropski fudbal nesto, kad ono, katastrofa. Ko sve nije u trecem kolu, cccc...
(SEJTAN, 01. avgust 2018 21:42)

Ne brini, zato vi i nećete da budete u trećem kolu...

nematepojma

pre 5 godina

55 salzburg/shkendija

36 psv

31 celtic/aek

21 astana/ dinamo

...................................

20 young boys

20 bate/qarabag

14 malmo/mol

10 zvezda/trnava

Ljubisa livac

pre 5 godina

@Goran

Hajde ne pametuj, svega ti. Decko je tek usao u seniorski fudbal koji je sasvim drugaciji od juniorskog nivoa, stoga mora polako i postepeno.

Jovica Petkovic

pre 5 godina

@ ova suduva je najsmesniji tim u istoriji fudbala zali boze (bgd 1976, 1. avgust 2018 19:44) tako je malo su slabiji od SURDULICE hahahahaha !!!
(UGASEN JNA, 01. avgust 2018 22:02)
Ne kaže se od Surdulice već od Radnika jer u Surdulici ima više tima koji bi dobili Partizan. Ovaj put svaka čast Radniku, lepo odigrano protiv ne bas slabog Partizana.

Ribizla

pre 5 godina

Suduva, Spartaks, Trnava, to su sve smesne ekipe, u cetvrtom kolu kad dodju Francuzi, Nemci, Spanci, Portugalci cemo videti koliko je zaista jak takozvani sampion Srbije i da li se isplatilo 15 novih igraca.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:29)
Nije takozvani već je šampion. Jeste 15 hahaha.. nije vam lako!

Amaterasu

pre 5 godina

Zasto ne igra Ebisilio!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duledudule, 1. avgust 2018 18:49)

Jer imate 3:0 a postoji opasnost da ga ovi povrede.

Zvezdas

pre 5 godina

Grobari prate i ne veruja kako Zvezda sa pola snage dere sampiona Litvanije a sutra sledi njihova muka i strepnja protiv sestoplasirane ekipe u Litvaniji.

Vladimir

pre 5 godina

Jedan navijac komsija je nakon susreta Zvezde i Radnickog i realno lose nase igre, ovde napisao da je siguran da Suduva jos uvek nije rekla sve.

Dzeki

pre 5 godina

Radonja jako dobar, decko me stvarno odusevljava iz utakmice u utakmicu! Veliki je potencijal, samo da nastavi da napreduje i sve ce biti dobro i po njega, i po Zvezdu i po Srbiju.

Ljubisa livac

pre 5 godina

Rutinski, bravo momci. Samo hrabro na Trnavu pa da dodjemo do cetvrtog kola. Moram da primetim da Suduvosi imaju jednako brojnu navijacku grupu kao nas najveci rival, svaka cast.

Duh hara

pre 5 godina

Samo da kazem za sve neupućene Pedro Konde nece doci u Crvenu Zvezdu iako su pregovori bili u završnoj vazi jer je jedan klub iz Saudijske Arabije u zadnjem trenutku dao mnogo bolju finansijsku ponudu i on je tamo zavrsio.Sto se napadaca tice ponovo se pregovara sa Frankom Solidanom,i sa nekim gorostasom iz Egipta.

zex

pre 5 godina

Najvaznije je izbaciti Spartak pa posle kako bude.Voleo bih ligu sampiona ali iskreno nisam optimista.Iskustvo iz poslednjih 15godina mi govori da nista nije sigurno.Ako Zvezda nastavi ovako onda je LS blizu.Ali i LE je veliki uspeh i treba je obezbediti sada.Ulazak u LŠ je projekat koji mora da traje vise godina.Bice tesko psiholoski ali hajde da vidimo.

duledudule

pre 5 godina

ako pavkov jos nije prodan podhitno u ekipu inace ce igrati milicic stojilkovic je totalno nespreman.nadam se,da odlicni pavkov nije prodat pre vremena kad neide on moze iz nicega stvoriti gol.pravi robusni centarfor jedini koji moze dat gol iz kornera ili prekida moze i milicic ali mnogo teze jer nema tu snagu centarfora
(slaviša šmigič, 01. avgust 2018 23:03)
Aman Slavišššaaaaaa,Milić ne Miličić

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Шмигићу - Који је то играч "МИЛИЧИЋ" у нашем фудбалском клубу? Ако желиш коментарисати, онда мораш бар знати како се зову играчи. Капираш? ☝

Виоп

pre 5 godina

Биће досадна утакмица јер ћемо да контролишемо лопту и умртвимо ритам. Ако дамо гол биће на контру.

mohikanac

pre 5 godina

Nije mi jasno kako su ovi izbacili Apoel .
U svakom slučaju hvala im , jer ne bi bilo rekreativno kao večeras.
Najbitnije da se ne povredi neko do kraja, inače više nego dosadna utakmica .
Prava pripremna za CZ . Dobro je za samopouzdanje pojedinih igrača.

Ivan

pre 5 godina

Ben moze podjednako dobro da igra na pozicijama krilnog napadaca, centralnog napadaca i iza napadaca po sredini, sto igra danas. Izezetno zahvalan igrac.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Са мањим гасом ово је рутински добијено. У једно сам све више сигуран, И ОВЕ СЕЗОНЕ ИГРАЋЕМО ГРУПНУ ФАЗУ. Дјелује да то може бити и ЛИГА ШАМПИОНА јер растемо из утакмице у утакмицу. Идемо даље. БРАВО👏👏👏ЗВЕЗДО❤!

veliki strumf

pre 5 godina

Lagana, rutinska pobeda. Ubedljivo, smireno - nije bilo potrebe da se igraci umaraju i daleko bilo neko dozivi povredu. Vec u subotu gostujemo Vozdovcu, pa par dana kasnije vec sa Trnavom. Ritam izuzetno naporan. Da nam je trebalo, dali bismo i 5 komada. Nema razloga - samo je bitno da se prodje.
Sto se Stojiljkovica tice - polako sa ocenama. Covek je bio povredjen, ocigledno nije spreman. Kad udje u formu i pocne da reseta - svi cete promeniti plocu.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(Sremac, 1. avgust 2018 21:20)

o čemu ti to pričaš?!
ilie je bio velemajstor u koga si mogao da se bezrezervno pouzdaš ma protiv koga da se igralo...

čestitke mojoj zvezdi na prolasku u sledeću rundu!

Zvezdas

pre 5 godina

Zvezda ima sansi da prodje Spartak Trnava.Strpljivo i nece biti problema.U cetvrtom kolu ko god padne moze se.Po imenu PSV izgleda da he najtezi.Ali taj isti PSV bez mnogo promena u timu prosle godine ispao id Osjeka.I najbolji igrac Lozano sigurno odlazi u Atletiko.iz Madrida.Ludogorec ispao.Tu su potencijalni Salzburg, Dinamo Zg pod uslovom da prodju treci krug. Dobro bi bilo veliki klub da se uzmu pare a prolazak od Trnave obezbedjuje grupnu fazu LE

Nikola

pre 5 godina

Zašto ovoliko ushićenje i hiterija kada igraju fudbaleri bilo kojeg našeg kluba tj.reprezentacije.Ovako kada gledam naslov kao da se igra za titule na nivou Evrope i sveta,a ne bi nebitnim kvalifikacijama,..
(room 1408, 01. avgust 2018 18:46)

A zasto ti komentarises (za tebe), nebitnu vest? Da li stvarno nemas sta drugo da radis? Pa me ni na pamet ne pada da ulazim u vesti koje me ne zanimaju i smatram ih nebitnim, a kamoli da oh komentarisem.
Svako dobro.

Dragan Banjaluka

pre 5 godina

Igra se tacno onoliko koliko treba. Veka nas Vozdovac za vikend, a treba se poceti spremati i za Trnavu.
Proslo je vrijeme kad se fudbal igrao za ljepotu, jer rezultat se pamti, a ne ljepota fudbala

Zvezdas

pre 5 godina

Zao mi je Joveljica,ako nece da mu pruza sansu,nek ga posalju na pozajmicu negdje,a ne da grije klupu...
(BOSS, 01. avgust 2018 20:55)

Ne treba da ide na pozajmicu kada ihra nasu ligu.Dovoljni da se kali.Kfalifikacije su suvise veliki zalogaj.Zna Miloje sta radi nece da upropasti decka

Bgd

pre 5 godina

Može li neko da dojavi velikim poznavaocima fudbala koji ovde ostavljaju komentare da Pavkov još nigde nije otišao i da Konde neće doći u Zvezdu. Hvala.

Dragan

pre 5 godina

U redu, prošli smo, ali ovo ne izgleda dobro. Očekivao sam napredak u odnosu na prošlu godinu, ali ovo je upadljivo gore. Da smo imali protivnike od prošle godine, ispali bi odmah.
(Toma, 1. avgust 2018 21:06)

Da li si ti, čoveče božiji, svestan da smo u prvoj utakmici rešili pitanje prolaza i da je u revanšu jedino bilo bitno paziti da niko ne dobije žuti karton ili se povredi? A mi smo još i takvi dali dva gola za pola sata. Po prvi put imamo trenera koji igra na rezultat, ali vama sada fali lepota igre. Hajde onda da se vratimo na lepotu od igre koju smo igrali sa Prosinečkim ali da nas izbacuje Ren sa 6 golova.

Pedja

pre 5 godina

Ne znam cemu kritike. Zvezda je odigrala odlicno, povela je sa 2:0 i sacekala kraj. Sta je trebalo, da pobede sa 5:0 da biste bili zadovoljni. Najvaznije je upravo da se ne dobiju kartoni bezveze i da se niko ne povredi. Forma se lagano dize i popravlja iz nedelje u nedelju. Mislite da Milojevic ne vidi da Stojiljkovic igra lose. Vidi, ali zeli da ga proigra, zna njegove potencijale. Pricalo se i da Ebisilio nema pojma, a proslu je pokazao da zna. Ni on nije jos u top formi. Nisu ni Stojkovic ni Rodic, ali i oni se uigravaju. Ne bi bilo dobro da je sad tim u top formi. Ide ovo odlicno i tim stice sve vecu sigurnost. Milic kao napadac odlican, oni koji se ne razumeju u fudbal, ne vide njegovu korisnost i koliko oslobadja prostor ostalima.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Apsolutno očekivan ishod revanša u Litvaniji! Naravno Zvezda je daleko bolji tim od Suduve i to je i danas potvrdila još jednom rutinskom pobedom maltene sa samo 50% snage! Dobra utakmica danas za Zvezdu, za još bolje uigravanje njenih linija, sve je funkcionisalo očekivano dobro i Zvezda je izdominirala u prvom poluvremenu, lepe golove postigli Ben i Radonjić a zatim u drugom poluvremenu zvezdaši samo odrađivali posao bez previše zalaganja! Bravo Zvezdo i samo hrabro na Slovake u 3. kolu! U najmanju ruku protiv Spartaka iz Trnave imamo 50-50 šanse za prolaz u plej-of Lige šampiona i jednostavno moramo to iskoristiti!

duledudule

pre 5 godina

Tako znači, ne sme da de kaže da stvari ne izgledaju dobro!? Očajno protiv Radničkog i ovo! Znam da to misli i Miloje i da je zabrinut. E sad, da li će biti bolje, mora i nadam se. I na kraju, voleo bi da su u pravu ovi stručnjaci koji vide da je sve super.
(Toma, 01. avgust 2018 22:49)
Sto puta bi menjao ovo sto ne izgleda dobro vec klasicno takmicarski nego nesto leprsavo kidanje a primis tri na kontru.alo doktore ni jedan primljen gol do sada pu pu da ne ureknem

Batko, pamćenje mu kratko, u mozak ga slatko

pre 5 godina

Sto taj autoritet nije pokazao dok je trenirao Cukaricki nego je dopustio da ga neki Grof Bozovic pobedi sa 7:2.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:37)

https://www.google.rs/search?q=cukaricki+zvezda+2%3A7&oq=cukaricki+zvezda+2%3A7&aqs=chrome..69i57.5144j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#sie=m;/g/11f53tvv6t;2;/m/0fnl3n;dt;fp;1

severac

pre 5 godina

Biće 2:1 za Suduvu. Osim ako Vođinoj mezimici ne poklone penal kao što to često rade..
(Madeleine, 01. avgust 2018 18:40)

Vidi ko spominje penale... sta mislis, hoce li penal biti u 96-om ili 98-om minutu? A mozda u 100-om?

room 1408, niko te ne tera da citas.

Sale

pre 5 godina

Nisam gledao utakmicu i ne mogu da komentarisem igru, ali mi nisu jasni oni koji pisu da smo prosle sezone bili mnogo jaci. Izgleda da su zaboravili da smo prosle sezone u prva dva kola igrali protiv losijih protivnika nego ove sezone (3:0 i 3:3 protiv Florijane i 1:1 i 2:0 protiv Irtisa).

zzbz

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Ali Stoiljkovica je doveo Milojevic i on mora da igra a nije ni za nasu ligu. Jako los prelazni period smo imali.Slabiji smo 30-40% u odnosu na proslu godinu.Velika steta jer se zreb otvorio.
(POPE, 01. avgust 2018 22:46)

Stoiljkovic je tek izasao iz povrede, pa obnovio povredu protiv Spartaksa, dobar je strelac, sto ce i dokazati. Degenek je tek stigao, i odmah je gurnut u vatru, cini se da uci iz svojih gresaka, danas je odigrao bez greske. Prelazni rok je po mnogima odradjen fenomenalno, dovedeni su mladi igraci koji imaju veliki potencijal, a svakako kvalitetni za domacu ligu, ostaje da dodje taj spic.
Ne vidim zasto smatras da smo slabiji, na osnovu cega, otisao je samo Pesic neplanirano, ali se na njemu zaradilo trostruko, plus doneo nam je 20+ golova otisli su Donald i Le Talek koji nece vise da igrajj nasu ligu. Docice sve na svoje, Miloje zna sta radi.

Delija

pre 5 godina

Ja ne znam sta ovde nije jasno, prolazimo prvo Spartak i onda u poslednjem kolu izvlacimo Salcburg i ponavlja se Krasnodar. To bi znacilo da smo izbacili 4 tima na slovo S(Spartaks, Suduva,Spartak,Salcburg) a Samo Sloga Srbina Spasava ce se i desiti,da ne bude posle da vam nisam rekao. Pozdrav.

Božidar Soldatović

pre 5 godina

Ljudi ovo je bilo klasicno otaljavanje utakmice, ko to ne vidi ima problem sa ovom igrom. Licno ocekujem da se ovako provede i Trnava, naravno uz malo vise truda. A u cetvrtom kolu da nam padne dinamo zagreb, da ih odvalimo.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Lagano, rutinski. Bez previše napora, kartona, povreda i na to upisana pobeda i bod za koeficijent. Teško da može bolje.

Kanidja PG

pre 5 godina

I šesti meč u nizu mreža sačuvana.
Igra taman koliko treba,prvo pol dobro drugo otaljavanje posla.
Sudava je ispala slaba zbog nas,jer ista ova ekipa je imala 3-0 protiv Apolona u 19min.
Ispada evo i Ludogorec,Bazel vec jeste sve obecava.Sad Trnava i mora se priznati da smo favoriti posle slabe igre protiv Legije uz dva igrača više.
Bravo momci forma mora samo rasti tek je početak prvenstva i kvalifikacija za LŠ.

Mo

pre 5 godina

Mentalitet ove ekipe je drugaciji, to je najveci uspeh Milojevica. Veruju u sebe, igraju hrabro ali i racionalno, zaista idu na pobedu, evo i danas posle 3:0 u prvoj utakmici. Ja ne pamtim da je Zvezda od 91 bolje izgledala, a i proslogodisnji rezultati to potvrdjuju. E sad da li ce to biti dovoljno za LS videcemo, licno bi bio zadovoljan i sa grupnom fazom LE, al nadam se da igraci ne razmisljuju ziheraski kao ja...

Lefthended

pre 5 godina

@(Марко, 1. avgust 2018 22:40)

Potpisujem, i samo se nadam da je Joveljic Milojev dzoker ove godine. Milic fizicki mnogo dobro odradjuje posao, umara stopere, nadskace bekove... ali ka golu, nista. A onda udje mali kome das loptu i on da gol.. Bez puno filozofije.
Duga je sezona, 50ak utakmica, tek je 6a, ocekujem lepu minutazu za njega ove godine.
:) sto je babi milo..
Stokiljkovica znam samo iz Cuke, bio potencijal, fizicki daleko od optimuma..Bice bolje.. Nzm

I bilo bi cool da svi sutra prodju, mada bi bilo dobre zeze da ispadnu komsije :)

Šta znaŠ

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 1. avgust 2018 22:46)

Vidi ovog: De Genek..hahaha. Lik ladno misli da je u pitanju neki Holanđanin ili Francuz. Valjda zbog Le Talek... Joj, umreću od smeha.
(pivljanin, 1. avgust 2018 23:13)

Možda je čo'ek teo da ispadne fora samo.

Otac Makarije

pre 5 godina

U vezi komentara čoveka sa nickom 'nova pravila'. Uefa nije promenila pravila. I dalje se gleda koeficijent. Razlika je u tome što se sada žreb održava drugačije. Kao i ranije za prvo i drugo kola odmah. Za treće kolo pre početka drugog a za četvrto kolo pre početka trećeg... Tako da ne daj Bože da Trava izbaci Zvezdu, u četvrtom kolu ona opet ima svoj koeficijent 3.500 a ne Legiju 27.000.I nije nosilac. Zvezda le izvukla pobednika meča Legija-Trava. Tako da nam sleduje, ako prođemo u 4-to kolo :pobednik Salcburg - Skendija, PSV, pobednik Celtic - SEK ili pobednik Astana - Dinamo Z. I to je to Mi smo samo ove godine imali, napokon, dosta sreće u žrebu.
Ja bih najviše voleo Celtic. Ubedljivo najatraktivnija utakmica sa ludim škotima...

Lajavi krelac

pre 5 godina

(Dušan, 1. avgust 2018 23:03)

Ne znam odakle nekome ideja da je ovaj tim 50% slabiji nego prošle godine. Jedino nam nedostaje Boaći, jer nemamo takvog špica trenutno. Kanga?? Jeste se puno kretao i trčao, ponekad bi i dao neki lep gol, ali tako je igrao tek svaku 5-6 utakmicu. Većinu je gnjavio i davio loptu, bio previše sebičan, nije hteo ni da se trudi, a usijana glava. Ebecilio je za njega izmislio fudbal, samo da još malo uđe u formu. Podjednako se trudi i u napadu i u odbrani, vidi se da ima fudbalskog znanja u glavi, a radna etika i trud mu je daleko, daleko iznad Kange. Što se i videlo kad je Spartak isprangijao Spartu, Gejlora nije nigde bilo.
Pešić?? Koje i kakve golove je davao?? Koliko mu je šansi trebalo da bi dao jedan gol?? Seća li se ko onog promašaja protiv CSKA kad je trebalo samo da poturi nogu?? Pravo je čudo što smo ga se rešili i da je neko hteo da ga kupi.
Donald? Odličan kvaritelj igre koji je imao dobar šut. Isto to rade i Jovičić i Krstičić, možda i bolje (možeš ih videti u napadu), tako da se njegov izostanak uopšte ne oseća.
Tako da nam ne fali Boaći, nego nam fali dobar špic igrač, a zašto Miloje ne koristi Pavkova ili Joveljića to samo on zna. A ako uspe išta da izvuče od onog balvana Stoiljkovića ja ću mu se diviti do kraja života na tome.

duledudule

pre 5 godina

Kad se igra u Slovackoj sa Trnavom prva ili revans zna li neko?
(Darijan, 01. avgust 2018 20:00)
ja mislim da smo domacini u prvoj

mike

pre 5 godina

Opa, Marko Nikolic s limitiranim Videotonom izbacio favorizovani Ludogorec. Cestitke Zvezdi, Trnava nije tim od kog treba strepeti. Jos samo da prodju i ostali sutra, Srbija trenutno ima najbolji koeficijent

Boston Celtics

pre 5 godina

Ako prođemo Trnavu, ovo su potencijalni rivali :
pobednici mečeva Salcburg-Škendija, Seltik-AEK, Astana-Dinamo Zagreb ili PSV.
Pozdrav za B92.

Morpheus

pre 5 godina

uduva, Spartaks, Trnava, to su sve smesne ekipe, u cetvrtom kolu kad dodju Francuzi, Nemci, Spanci, Portugalci(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:29)

Zamisli, neće doći jer ih nema u žrebu.

Nikola

pre 5 godina

Zvezda prolaskom Suduve,usla na rang listi uefa u 100 klubova.Trenutno na 99 mestu,a realno vec na 90 jer ima ekipa ispred nje koje nisu ni izborile Evropu za ovu godinu,ali ih drzi nacionalni koeficijent ispred.Prolaskom Trnave Zvezda bi skocila na neko 85 mesto.Zvezda ako u neredne 2-3 sezone odigra kao prosle,posto ne brani nista od bodova za te 2-3 sezone ima sansu da udje i medju 40 klubova.A onda postaje nosioc u svim rundama i LS i LE.

Milan

pre 5 godina

Ne treba sada pricati, tipa nema Pesica, Boacija, Kange, Donalda... Evo, sto se tice napada cak i da dodje neko, tek bi bio spreman, uigran za eventualno 4. kolo, najverovatnije tek za grupnu fazu. Milic, u varijanti sa Benom, Ebisiliom, Radonjicem igra sasvim dobro, ima on i brzine i da zadrzi, odlozi loptu, borbenost 200%, sut, udarac glavom, menja i mesto sa Benom i zna da odigra sa krila, a pokazao je i zavidnu defanzivu kada smo u poludefanzivnoj postavci, a igra na krilu. Da, fali gol, ali ulazio je i u sanse i doci ce i golovi. Tu su Stoiljkovic, Pavkov, Joveljic i neko od njih itekako moze da udje u dobru seriju golova. U sredini, Kanga je puno trcao i imao odlican sut, ali tehnicki Ebisilio je bolji, ali i ume da racionalno odigra, kada ide pas, kada dribling, kada sut, dok su Kangini pasovi bili cesto ishitreni, pogresni, nesigurni, od driblinga, jak pa se gradi i zadrzi loptu. Tu su jos Ben, Meleg, Srnic, pa videcemo sa Simicem... sto se tice zadnjih veznih, Donald je nesumnjivo bio vazan igrac sa izuzetnim karakteristikama u oba pravca, ali to kako deluju Jovicic i Krsticic, a tu je i Jovancic, ja tu nista ne bi dirao. Odbrana, samo nek su zivi i zdravi (Degenek ili Babic) Milojevic nek odredi. Tu nam je uvek univerzalni Gobeljic... Meni je samo dilema da li mozemo dalje od osmine finala LS... ajde opusteno ljudi, bice sve u najboljem redu. Zvezda!

kloki

pre 5 godina

Iako ih ne volim,cestitam im ,jer zvezda igra jako lep fudbal za sada.To je fer i sportski.Nadam se jacim igrama Partizana i smeni Djukica.

Czv

pre 5 godina

Ovaj napadac Sisilija ne deluje lose. Mozda kupiti njega? 
(milan, 01. avgust 2018 22:54) 

Moze ali najpre da Benu, Ebesiliju, Degeneku, Sumaili date srpsko drzavljanstvo po ubrzanom postupku bas kao Dilanu Enisu, Frimpongu i Evandru.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 
Pokusavas da budes pametan....Degenek ima nase drzavljanstvo.

Слобинатор

pre 5 godina

(Delija, 2. avgust 2018 01:20)
Ајде у 100 евра да ћемо у 4.колу да избацимо Селтик а не Салзбург

Марко

pre 5 godina

Miloje ima autoritet, sta lupas ti? Sto taj autoritet nije pokazao dok je trenirao Cukaricki nego je dopustio da ga neki Grof Bozovic pobedi sa 7:2, u toj utakmici je cak i Ibanjez dao gol, gde mu je bio autoritet dok je trenirao Pantrakikos u Grckoj? Pobedio Vranje, Spartaks i Suduvu i Miloje odmah dobio autoritet hahaha. Sve sto si navela postigao je jer ima veliki budzet za pojacanja. Ni Cuka ni Pantrakikos niti bilo koji klub koji je trenirao Miloje pre Zvezde nije dobijao 5 miliona godisnje kao Zvezda od Gasproma. U Zvezdi je dobio svakog igraca kojeg je trazio, jel znas kad bi kao trener Cuke doveo Pesica, Jovivica, Krsticica, Embesilija? Nikad, ovde je imao Regana, Stoiljkovica, Pavlovica, Ostojica, Rendulica... I ti pricas o nekom autoritetu. Ako neko ima
autoritet to je Marko Nikolic koji je eliminisao jedan Ludogorec i ja mu ovom prilikom cestitam, bravo Markane majstore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 1. avgust 2018 23:37)

Лепо је што и ти имаш за кога да навијаш у овим тешким тренуцима. Свака част Марку Николићу и Видеотону!!! Иначе, тај Лудогорец има тридесет милиона јефтинији играчки кадар од Краснодара или Келна које је Милојевић елиминисао прошле године. Вредност Звездиног тима је у току прошле сезоне порасла са 20 на 37 милиона евра. Звезда је само од Боаћија више зарадила него што је потрошила у целом прелазном року.

est

pre 5 godina

Suduva, Spartaks, Trnava, to su sve smesne ekipe, u cetvrtom kolu kad dodju Francuzi, Nemci, Spanci, Portugalci cemo videti koliko je zaista jak takozvani sampion Srbije i da li se isplatilo 15 novih igraca.
(Batko pamcenje mu kratko, 01. avgust 2018 23:29)
pa upravo to ti.pricamo ali ti ne vidis dalje od svog nosa...
partizan prvo kolo lak protivnik trece kolo olimpiakos booop..onda liga evr.videoton lak siptari laki neki tamo laki...odmah dinamo boop 4 1...

bogdan

pre 5 godina

Od ove sezone je takav sistem da oni klubovi koji budu ispali u četvrtoj rundi kvalifikacija, utehu naći u drugom po jačini evropskom takmičenju.

Zar nije tako i ranije bilo??

West

pre 5 godina

(nova pravila, 1. avgust 2018 23:55)

Netacno. Ne moze slabija ekipa da preuzme koeficijent od jace ako je izbaci. Po toj logici Trnava bi bila nosilac u plej-ofu kad bi izbacila Zvezdu jer je izbacila i Legiju pre toga koja ima bolji koeficijent od Astane. Mozda mislis da joj se brise koeficijent od Legije a dodaje od Zvezde ali ni to nije bas tako. Ne preuzima slabija ekipa koeficijent jace nego se zreb za kolo odredjuje ranije. Zreb za 4. kolo ce biti pre nego sto uopste pocnu da se igraju utakmice 3. kola... Zbog toga Skendija moze da bude "nosilac" u 4. kolu i igra sa Zvezdom. Ali ona ne preuzima koeficijent Salcburga. Kada bi recimo postojalo 5. kolo Skendija bi automatski to 5. kolo opet bila nenosilac... dakle sistem je napravljen da nenosilac biva nagradjen sa slabijim protivnikom ali samo u jednom (narednom) kolu. Dakle kad bi recimo Florita pobedjivala sve redom ona bi igrala ovako: 1. kolo nenosilac, 2. kolo fiktivni nosilac, 3. kolo opet nenosilac 4. kolo opet fiktivan nosilac. Ali to je sve zbog toga sto se zreb vrsi ranije a ne sto neka ekipa "uzima" koeficijent drugoj ekipi.

CyberKooryber

pre 5 godina

U BG protv Spartaka mora da igra Pavkov!!! Stoiljkovic i De Genek nemaju mesta u 11.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 1. avgust 2018 22:46)

Vidi ovog: De Genek..hahaha. Lik ladno misli da je u pitanju neki Holanđanin ili Francuz. Valjda zbog Le Talek... Joj, umreću od smeha.
(pivljanin, 1. avgust 2018 23:13)

Možda je čo'ek teo da ispadne fora samo.
(Šta znaŠ, 2. avgust 2018 00:43)

A možda mu je AUTOCORRECT sa Androida tako sam ispisao, a on u brzini nije video...