1. Čuj ti njih, bolji tim?! Trakai sigurno nije bolji tim od Irtiša, kao prvo kazahstanska liga je slabija od litvanske. A kao drugo, ako pogledate statistiku sa meča Trakai - Irtiš videćete da je odnos u šutevima 19 prema 4 u korist Irtiša što će reći da su se Litvanci zatvorili i dali gol iz jedne kontre, rezultat je bio 1:0.
  Takođe, protivnik Zvezde u sledećem kolu, Suduva je dosta jači od tog Trakaija. Ako bacite pogled na tabelu litvanskog šampionata videćete da je Suduva prva a Trakai četvrti s tim da posle 19 odigranih kola Suduva ima čak 21 bod (!) više od Trakaija i 8 bodova više od prvog pratioca, Žalgirisa. Naravno, naši najveći klubovi ne bi smeli imati većih problema protiv Litvanskih (nadam se) ali mora se uzeti u obzir da je Suduva izbacila jedan APOEL koji bi bio favorit i protiv Partizana i protiv Zvezde u eventualnom dvomeču. Srećno svim našim klubovima u Evropi!
   (konto, 20. jul 2018 05:04)

  # Link komentara

 2. Fali špic uz Rikarda ,voleo bih da dovedemo Đurđevića na pozajmicu . Takođe ,fali i zadnji vezni. Jer ,bez toga od titule nema ništa. Zvezda je napravila STRAŠAN tim,i svaka im čast na tome ! Nadam se uzbudljivoj sezoni i u Evropi i u prvenstvu ,a Zvezdi kao i nama puno sreće želim :)
  (Luka, 20. jul 2018 00:19)

  # Link komentara