Četvrtak, 12.07.2018.

19:45

LE: Partizan već u Nikšiću obezbedio prolaz u drugo kolo

Ekipa Partizana otvorila je sezonu ubedljivom pobedom nad Rudarom iz Pljevalja u gostima, u meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope – 3:0 (0:0).

Izvor:

LE: Partizan veæ u Nikšiæu obezbedio prolaz u drugo kolo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

172 Komentari

Sortiraj po:

neutralni felsh

pre 5 godina

Де Батко зезам се мало са вама. Шта си се одмах "примио". ???
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 13. jul 2018 16:32)

:)

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Де Батко зезам се мало са вама. Шта си се одмах "примио". 😅😅😅

Dejan

pre 5 godina

Suma sve vise lici na onog na kojeg smo svi jedva cekali da dodje u Partizan
(Daj bre, 13. jul 2018 12:18)
Vidi se da do sada nije imao dostojnog protivnika da bi pokazao sve svoje kvalitete. Ne igra se svaki dan protiv Rudara!

djura

pre 5 godina

videli smo gde nam je fudbal posle ispadanja sa Mundijala . 
(petar, 12. jul 2018 23:51) 


cemu takav jeftini pesimizam? kakav je da je, ali nas klupski fudbal bolji je od klupskog hrvatskog, a njihova reprezentacija je u finalu.
(neutralni felsh, 13. jul 2018 09:13)

pa njihov dinamo je unazad godinama igrao grupnu fazu ls

neutralni felsh

pre 5 godina

videli smo gde nam je fudbal posle ispadanja sa Mundijala .
(petar, 12. jul 2018 23:51)


cemu takav jeftini pesimizam? kakav je da je, ali nas klupski fudbal bolji je od klupskog hrvatskog, a njihova reprezentacija je u finalu.

jedaj je mali partizai

pre 5 godina

Sramota je 45 minuta ne dati gol Rudaru, ekipi koja ima poluamaterske igrace logicno, ekipa koja utakmicu u kojoj je domacin igra u potpuno drugom gradu dje niko i ne navija za njih... Sreca pa je onaj igrac Rudara (uh izvinjavam se, ne igrac nego onaj covjek) uklizao u 16 'bez ikakvog razloga' i poklonio nam penal, inace bi igrali onako bezidejno ko zna koliko :(

Heeeh

pre 5 godina

Ne razumem, ali stvarno ne razumem ljude.
Šta hoćete, da damo 28 golova uz igru nalik Barseloninoj, da nam na klupi sedi Murinjo ili Klop a u veznom redu igra Azar? Prva takmičarska utakmica, bez napora i muke se dobije 3-0 i opet neka kuknjava, non-stop negativni naboj. Ako ćete da navijate za Partizan samo kada pobeđuje, slobodno počnite da pratite igre neki drugih klubova i za njih navijajte. Partizan se voli, tu je razlika. To nije igra reči, to je suštna.

neutralni felsh

pre 5 godina

Колико си ови слаби кад их је тамо неки Партизан победио цццццц....
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 12. jul 2018 22:53)


sad treba neko da ti odgovori "koliko li su tek oni letonski spartaksi jaki kad tvoja silna zvezda ne moze ni jedan gol da im da" - i inspirativna diskusija je opet lansirana... ti si najveci huligan ovde na sajtu :)

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ono kada ne mozes da dad Rudaru gol , muke malog kluba
(Uros Djurdjevic nejaki #32, 12. jul 2018 20:24)

Kid, Partizan dao 3 gola a mali klub remizirao sa mocnim Spartaksom.

GG3+

pre 5 godina

Najjači su ovi koji kukaju na kvalitat fudbala i upoređuju ga sa polufinalom Svetskog Prvenstva.

I Partizan i Zvezda igraju čak i iznad mogućnosti, s obzirom koji dug imaju i koja imena, za koje cifre transfera i plate su u postavama oba tima.

Ne može se to porediti sa polufinalom najvećeg i najbitnijeg fudbalskog takmičenja, gde svi igrači svih selekcija vrede desetine miliona i iz klubova su koji jedan transfer plate više nego svi domaći klubovi sve igrače od raspada Jugoslavije do danas.

Mi možemo na trud i srce + malo sreće i neki sjajan individualni potez da pobeđujemo bogatije klubove (Kanga sa onim golovima za Zvezdu prošle sezone) ali ne treba očekivati da Partizan i Zvezda igraju kao Mančester Siti, evo i Osijek nerešeno sa Moldavcima a reprezentacija im je u finalu SP ili Apolon gubi od Litvanaca 1:0 (APOEL juče 3:1, isto Litvanci) a imaju 9 stranaca u startnih 11.

Takođe, Zvezda bi trebala ozbiljnije da igra ova prva kola, ispustili dragocene bodove koeficijenta ove godine, isto prošle godine na Malti, pa je posle problem kad u žrebu naiđu Bugari, umesto da naše ekipe budu nosioci i čekamo neke slabije, eventualno počnemo kvalifikacije kasnije i imamo vremena da se spremimo i uigramo još bolje.

zemunski kej

pre 5 godina

Da li je razlog ovom cudnom sastavu to da ovi sto nisu igrali ,mogu da budu prodati ? mISLIM AKO NE IGRAJU MEDJUNARODNE UTAKMICE MOGU DA NASTUPE u tom takmicenju za neki drugi tim,ili se i ovo racuna ako su na klupi? Tosic npr,

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Колико си ови слаби кад их је тамо неки Партизан победио цццццц.... 
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 12. jul 2018 22:53) 

Koliko je Zvezda slaba pa nije uspela da pobedi Spsrtaks, ili je Spartaks suvise jak ako ti lepse zvuci.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Колико си ови слаби кад их је тамо неки Партизан победио цццццц....🙄🙄🙄

Del Piero#10

pre 5 godina

Polako sa pljuvanjem ali i hvaljenjem. Ovo je tek prva zvanična utakmica posle priprema. Dosta je novih igrača i biće potrebno vreme da se tim uigra. Bilo je nekih pozitivnih stvari večeras, pre svega mali Šehović, Rumun solidan, Gomeš pogodio na debiju, Suma najavio buđenje... Utisak je da smo igrali koliko je bilo neophodno, a ostvaren je odličan rezultat i to je važno. Revanš će biti praktično formalnost i šansa da se tim dodatno uigrava. Polako, idemo korak po korak. Ko je očekivao da u prvoj utakmici uvaljamo ovima 10 komada, nerealan je.

JDAleksandar

pre 5 godina

Tim ocenjujem tek za vreme treceg kola.Jedini koji mi se dopada u ovom timu je Enake i niko vise ! Nazalost,ono sto sam znao je da nece kupiti Antonova jer je ovaj mali Sehovic odigrao dobro protiv ovih amatera i u pripremnim utakmicama ! Vidi se da je decko talentovan,ali bili su talentovani i Stevanovic pa posle njega Petrovic,Aksentijevic ! Prvi jaci protivnik i ovaj decko se videti nece ! Davati bilo kakve ocene,a igrali smo bukvalno protiv grupe amatera je bezveze.Fali tu bar 4,5 igraca za nesto ozbiljnije.

Bata

pre 5 godina

Slabo je ovo, Rudar nije merilo, jedan od slabijih Partizana u poslednjih 10 godina, za gornji deo tabele smo, jos jedna propala sezona u startu

Samo napred

pre 5 godina

Sporo, bez života, igra unazad, bez pravog pasa - daleko od prave igre. Nikolić bez energije, Miletić kao početnik, Suma stalno gura loptu unazad, Pantić bez ideje! Jedina pozitivna stvar: pobeda. Zvezda ni to nije uspela protiv ekipe koja je u rangu Rudara.

deki

pre 5 godina

Ne palite se ljudi, i jedni i drugi. Zvezda juce ne moze da dobije neki Spartaks a hoce u LS, sa kojom bre igrom, sa pojacanjima iz nase lige i sumnjivim strancima. Isto Partizan , dovode igraca iz druge portugalske lige, ovaj Suma, koliko su ga platili, trebao bi da kida. Ovaj mali Sehovic odlican ali, kako su mnogi komentarisali, nece se naigrati u Partizanu. E sada, uporedi ovo i ono juce sa utakmicama Hrv-Eng i Fra -Bra

analiza

pre 5 godina

"sampion na areni sport - grobari na rts. Kme kme... ah. Izvinite. To sada ne vazi... ajd komsije napred... Srecno protiv giganta iz Pljevalja"
(nenad)
Evo,ja se kao navijac Par slazem da nije u redu da RTS prenosi samo utakmice sv.prvenstva i Vimbldon-trebalo je da se stave na RTS 2 i 3,a kvalifikacije proslogodisnjeg prvaka na jednom od prva dva kanala.
Hvala na podrsci.Da uzvratim podrskom komsiluku u revansu protiv uvek nezgodnih fudbalskih giganata iz Letonije.

Виоп

pre 5 godina

Ауу рођаци па на шта вам личи ова игра, катастрофа. Да овај, вероватно по директиви, није направио пенал не бисте направили 2 шансе целу утакмицу. Звезда је јуче макар правила шансе против објективно јачег противника. Звезда је лепо избалансирана а ви са овом децом нећете далеко.

ccc?

pre 5 godina

(Realno, 12. jul 2018 21:47)

Mislis da je onaj Spartakus ili kako se zove, bolji tim od Rudara? Misliš da je CZ igrala bolje od Partizana, posto kazes da ce da rasture u derbiju Partizan? Da li ste dali 3 gola ili niste dali ni jedan protiv " jakog" protivnika? Samo ti misli da ste jači od Partizana, tesi se. Samo ne znam na osnovu cega to tvrdiš jer sam gledao kako igrate.

Realno

pre 5 godina

Sehovic je FANTASTICAN! Suma igra najbolji mec otkad je dosao, a Rikardo i Enake ce izgleda biti dobra pojacanja. Valijente nije imao priliku da se dokaze, a Nikolic je uzasan...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaran, 12. jul 2018 21:32)

Od svih,jedino sto vredi je upravo taj Nikolic,ovo ostalo teska boranija.Ovo ce Zvezda sa drugim timom da petardira u derbiju,zivi bili pa videli.Cak moze i da partizan sastavi Zvezdin tim,po svom izboru i opet ce ih Zvezda istamburati.Razlika u kvalitetu je minimum tri klase,gledajuci pojedinacno kvalitet.

Cv

pre 5 godina

Ne razumem ove sto odmah komentarisu negativno,igra nije dobra ali i ovo je prvi takmicarski mec, mozda se poboljšamo u narednim utakmicama.. Raduje mali Sehovic 😁

nesa80

pre 5 godina

ja sam digo ruke od ovog partizana,mislim da nas djukic malo z....i da je on neka parodija od trenera,ja sve polako verujem da nas neko namerno zeza,pretvara nam klub u nizerazrednu sramotu.onaj rikardo ili kako se zove nebi igrao ni u 3 ligu a sehovic,nikolic,nabrojao bi jos ali ni ne znam kako se zovu..prvi krsteniji prosecan tim ima da nas rasparca u delice.ko bi rekao da cemo plakati za proslogodisnjom ekipom koja je bila ocajna.ali rikardinjo xaxaxa jezivo.zamislite da se sastanemo sa ludogorecom,nekim austriskim,nemackim klubom..daj boze da ispadnemo sto pre,slavicu taj dan kad ode djukic i mlitava ekipa.ma i navijaci su krivi sto podrzavaju ovaj cirkus

kuun

pre 5 godina

A sta je juce prvak Evrope i vasione uradio protiv fudbalske velesile iz Letonije? 
(Ivan kg, 12. jul 2018 21:00) 

Kakvo neznanje... Prvak Evrope da, to si pogodio, ali vasione??! Pogresno. Tacno bi bilo da si napisao "sveta". Dakle Zvezda je prvak Evrope i sveta. Sedi, dovoljan 2

kecman iz svlacionice

pre 5 godina

'53 Suma krece u napad odigrava dupli pas sa Nikolicem, otvara mu se
a Nikolic umesto samo da mu odigra, vraca loptu nazad
Za Spartak na 36 utakmica 12 golova

Pitanje za upravu Partizana, sta je njega preporucilo da igra za prvi tim Partizana? Pa on igra amaterski fudbal, niti ga ume niti ga razume.

Mali Sehovic otkrovljenje
Rikardo odlicno pojacanje
Suma dao gol:) ali jos uvek se trazi po terenu

LondonCalling

pre 5 godina

Auu, sunce ti...
Iskvarilo me ovo Svetsko prvenstvo, pa sam zaboravio da postoji i OVAKAV fudbal..kuku nama.
Mogla bi uprava Partizana da se isprsi, da zavuce malo ruku u novcanik i ISPLATI ovog Djukica pre roka, jer ovo nema vise nikakvog smisla!

KaraDjordje

pre 5 godina

Meni se bas svidja kako igra Partizan, dosadio mi onaj brz, atraktivan i dinamican fudbal sa svetskog prvenstva, ovo je malo... htedoh reci mnogo, mnogo drugacije.

realno 2

pre 5 godina

Djukicu, da se ne ljubimo... ovo je sramota od igre. Za 83 minuta nismo odigrali dupli pas, uspesno dodavanje na prvu, loptu u prazan prostor. Lopta samo u nazad, svi stoje. Ovakav Partizan ne zelim da gledam.

Jaran

pre 5 godina

Sehovic je FANTASTICAN! Suma igra najbolji mec otkad je dosao, a Rikardo i Enake ce izgleda biti dobra pojacanja. Valijente nije imao priliku da se dokaze, a Nikolic je uzasan...

Peppino

pre 5 godina

Ljudi, ovo je katastrofa od igre, veliki korak unazad u odnosu na proslu sezonu. Bolje da nismo pobedili, da isplivaju neke stvari, ovako se samo guraju pod tepih. Nije ovo dobro, videcete. Nadam se da gresim.

my way

pre 5 godina

Ау, добар вам је гробари овај Рикардо. Са појачањима, Сумом који улази у форми и сачуваном окосницом екипе јачи сте много него прошле године. Звезду не могу након утакмице са Летонцима ни да оценим, чудна текма, али не би требало да смо слабији. КОСОВО - СРБИЈА!!! Браво, Пљевљани!

napredni embrion

pre 5 godina

@papilon
Pobrkao si Zvezdom. To su reagovale kladionice na nagovestaj da se Boaci vraca.
Nista sigurnije od vec cuvenih "Boacijevih" penala

dzordz bus

pre 5 godina

Hahaha zvezda prvak Evrope i sveta. Ma jeste, Regan je i dalje predsednik Amerike. Ako uopste i znate ko je Regan.
(Ivan kg, 12. jul 2018 21:38)

Igrao za Napredak.

Skorpion

pre 5 godina

Sad panteri gledajte i ucite kako se dobija neka utakmica u Evropi!!
(Grobar, 12. jul 2018 20:07)

Ti bas umes da nasmejes citavu Srbiju, i sire.

kralj

pre 5 godina

sa ovim timom ako budete iznad 4. mesta ove sezone u nasoj ligi onda definitivno dizem ruke i vise nikad je necu pratiti :)))
(UGASENA institucija, 12. jul 2018 20:33)

Sta li onda prognoziras svojoj Zvezdi posle nezaboravne igre protiv Spartaksa?

hgd

pre 5 godina

Dok Djukic i Ilijev ne odu mi smo smejurija. Igra ocajna, Pantic nijedan tacan pas, Zdjelar sporiji od Milijasa, Markovic i Sehovic za Teleoptik, Rikardo umalo pogodi galeba na semaforu. Malo ozbiljniji klub ce nas otresti

catch22

pre 5 godina

Bez obzira na rezultat ove utakmice, dovoljno je 25 minmuta odgledati novi Partizan, pa da se vidi ono sto smo svi znali da ce biti. Djukic je pripremio tim jos gore nego prosle godine.

TVRDIM da ako ostane trener, a naravno da hoce, u septembru smo zavrsli kompletnu sezonu.

nolan (vise ne pratim kosarku) smit

pre 5 godina

Ako neko nije gledao od pocetka, samo da mu kazem....blago mu se. Ja sam dogurao do 20og minuta ovog uzasa.

realno 1

pre 5 godina

Djukicu ostani u Crnoj Gori, idi gde hoces, samo nemoj da se vracas u Partizan. Mislio sam da gore od prosle sezone ne moze, pogresio sam, Djukic je dokazao da moze. Bravio za onog ko ga je doveo i za onog ko ga drzi.

Borkes

pre 5 godina

Sve isto kao prosle godine. Sto je I normalno kad je isti, ako se to tako moze nazvati, trener. Kao smo beziidejni I tromi, to se ne moze opisati normalnim recima.

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 5 godina

Sad panteri gledajte i ucite kako se dobija neka utakmica u Evropi!!
(Grobar, 12. jul 2018 20:07)

gledamo i placemo od smeha.

room 1408

pre 5 godina

Meni nekad kada gledam našu Zvezdu i Partizan bude milo da neko od tih ljudi dobija velike pare za naše uslove a da ne zaslužuje ni minimalac(25000 din.)Pa gde to ima?Kod nas ako nisi ”biznismen”,političar,”menadžer”,”navijač”,...to možeš samo da sanjaš.U Srbiji zemlji od oko 7 miliona stanovnika sve se svodi da radiš 12h kao “sivonja” i da primaš minimalac.Mislim realno da je sramota svakog poštenog navijača(a da nije huligan),da plati kartu klubu za ovakvu igru i ovakve igrače za jedan profesionalni klub.Da se razumemo ja u svom kraju gledam lokalni klub,platim 100 din.i uz semenke “razglabam” sa drugovima o raznim temama,a i ne gledam šta se dešava po terenu,..Tako i ovo.Nema razlike izemdju seoskog fudbala i naše “jadne” prve lige,..

Pera

pre 5 godina

@room 1408

Jel tebi neko kriv sto se ne bavis necim od tih nazovi delatnosti ?
Vidis i sam gde ima para najvise,sve znas.
Isto i sa ljudima koji imaju diplome a ne znaju sta ce sa njima. Znate kako se u nasoj nazovi zemlji dobija posao itd , sta kukate onda kad na posten nacin ne mozete da steknete nesto sto se stice na drugaciji nacin.
Ukratko, bezite odavde ako mislite da napravite od zivota !!!

Zlatan

pre 5 godina

Ovo nije moj Partizan, ovo je rang zonaša. Odlazi Vučelić, Vazura, Đukiću i Ilijev što pre to bolje. Pozdrav svim pravim Grobarima

Petar

pre 5 godina

Krstajic i Djukic predstavnici tzv. "srpske skole fudbala": u utakmici gde si favorit stavljas dva zadnja defanzivna vezna i sve pasove guras na krila, napad odsecen od Zemlje. Ispadosmo u sledecem kolu, ako se nesto ne promeni.

Митар пфк

pre 5 godina

Никшић град гробара! Уз онај осјећај кад ртс гаси сигнал на тотал тв..Комедија ! 21 вјек..Шта рећи тек за ртцг , која не може да обезбједи евро двомеч свога клуба са сјевера, из оближњег никшића који је домаћин силом прилика!! Страшно..

UGASENA institucija

pre 5 godina

sa ovim timom ako budete iznad 4. mesta ove sezone u nasoj ligi onda definitivno dizem ruke i vise nikad je necu pratiti :)))

некле

pre 5 godina

Имамо много моћан тим, само да Ђукић не игра дефанзивно као прошле године, опет ништа нећемо да урадимо.
Ајмо бре офанзивно, ми смо Партизан.
Нападај!

Romper

pre 5 godina

Igra Partizana je tuga.Ona zapravo i ne postoji.Gledam prvih 20 minuta.Ovo je trebao biti lagan trening Partizana,a oni se muče bez ideje i kreativnosti.Pa sta ce biti sa iole ozbiljnijim ekipama?O pristupu i zalaganju igraca ne zelim ni da govorim.Sramota.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Ne isplati im se da se vracaju za Beograd. Na sat i po od Niksica im je more, nek se bar iskupaju ko ljudi, a ne posle u avgustu da jure last minute aranzmane.

Zoran

pre 5 godina

Kako "zestok" tempo Partizan forsira, sve mi se čini kao da veterani igraju. Pa ovo je JEZA!!!
Koliko dugo se mora trpeti takozvani trener Djukic??

Admiral

pre 5 godina

Sa Djukicem na celu i ovako ocajnim timom bicemo lagano 20 boda iza Zvezde a grupu LE videti necemo. Pa ovo je ocajno. Ovaj Rikardo ocigledni amater,kao i Nikolic,napad nam je dupla nula,vezni red jos gori,Suma izgubljen u svemiru,katastrofa

nenad

pre 5 godina

sampion na areni sport - grobari na rts. Kme kme... ah. Izvinite. To sada ne vazi... ajd komsije napred... Srecno protiv giganta iz Pljevalja

turista

pre 5 godina

Sve ispod 0:3 je ozbiljan neuspeh. Rudar nije nikad bio gori. Svi igraci su otisli, zavrsili su 6 na tabeli, al zbog licence igraju evropu.
Sve u svemu, borili se za opstanak i bili nekoliko bodova od zone ispadanja sa boljom ekipom.

Adnan

pre 5 godina

Ne znam koliko je pametno na prvoj takmicarskoj utakmici u Evropi igrati sa totalno izmenjenim sastavom... bukvalno prvi put zajedno. no, verujem da ce se ovaj tim uigravati i da ce biti okosnica... ocekujem i pravi boom supertalentovanog Djerleka u ovoj sezoni.

dzordz bus

pre 5 godina

Hahaha zvezda prvak Evrope i sveta. Ma jeste, Regan je i dalje predsednik Amerike. Ako uopste i znate ko je Regan.
(Ivan kg, 12. jul 2018 21:38)

Igrao za Napredak.

KaraDjordje

pre 5 godina

Meni se bas svidja kako igra Partizan, dosadio mi onaj brz, atraktivan i dinamican fudbal sa svetskog prvenstva, ovo je malo... htedoh reci mnogo, mnogo drugacije.

kralj

pre 5 godina

sa ovim timom ako budete iznad 4. mesta ove sezone u nasoj ligi onda definitivno dizem ruke i vise nikad je necu pratiti :)))
(UGASENA institucija, 12. jul 2018 20:33)

Sta li onda prognoziras svojoj Zvezdi posle nezaboravne igre protiv Spartaksa?

LondonCalling

pre 5 godina

Auu, sunce ti...
Iskvarilo me ovo Svetsko prvenstvo, pa sam zaboravio da postoji i OVAKAV fudbal..kuku nama.
Mogla bi uprava Partizana da se isprsi, da zavuce malo ruku u novcanik i ISPLATI ovog Djukica pre roka, jer ovo nema vise nikakvog smisla!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ono kada ne mozes da dad Rudaru gol , muke malog kluba
(Uros Djurdjevic nejaki #32, 12. jul 2018 20:24)

Kid, Partizan dao 3 gola a mali klub remizirao sa mocnim Spartaksom.

kecman iz svlacionice

pre 5 godina

'53 Suma krece u napad odigrava dupli pas sa Nikolicem, otvara mu se
a Nikolic umesto samo da mu odigra, vraca loptu nazad
Za Spartak na 36 utakmica 12 golova

Pitanje za upravu Partizana, sta je njega preporucilo da igra za prvi tim Partizana? Pa on igra amaterski fudbal, niti ga ume niti ga razume.

Mali Sehovic otkrovljenje
Rikardo odlicno pojacanje
Suma dao gol:) ali jos uvek se trazi po terenu

GG3+

pre 5 godina

Najjači su ovi koji kukaju na kvalitat fudbala i upoređuju ga sa polufinalom Svetskog Prvenstva.

I Partizan i Zvezda igraju čak i iznad mogućnosti, s obzirom koji dug imaju i koja imena, za koje cifre transfera i plate su u postavama oba tima.

Ne može se to porediti sa polufinalom najvećeg i najbitnijeg fudbalskog takmičenja, gde svi igrači svih selekcija vrede desetine miliona i iz klubova su koji jedan transfer plate više nego svi domaći klubovi sve igrače od raspada Jugoslavije do danas.

Mi možemo na trud i srce + malo sreće i neki sjajan individualni potez da pobeđujemo bogatije klubove (Kanga sa onim golovima za Zvezdu prošle sezone) ali ne treba očekivati da Partizan i Zvezda igraju kao Mančester Siti, evo i Osijek nerešeno sa Moldavcima a reprezentacija im je u finalu SP ili Apolon gubi od Litvanaca 1:0 (APOEL juče 3:1, isto Litvanci) a imaju 9 stranaca u startnih 11.

Takođe, Zvezda bi trebala ozbiljnije da igra ova prva kola, ispustili dragocene bodove koeficijenta ove godine, isto prošle godine na Malti, pa je posle problem kad u žrebu naiđu Bugari, umesto da naše ekipe budu nosioci i čekamo neke slabije, eventualno počnemo kvalifikacije kasnije i imamo vremena da se spremimo i uigramo još bolje.

turista

pre 5 godina

Sve ispod 0:3 je ozbiljan neuspeh. Rudar nije nikad bio gori. Svi igraci su otisli, zavrsili su 6 na tabeli, al zbog licence igraju evropu.
Sve u svemu, borili se za opstanak i bili nekoliko bodova od zone ispadanja sa boljom ekipom.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Колико си ови слаби кад их је тамо неки Партизан победио цццццц.... 
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 12. jul 2018 22:53) 

Koliko je Zvezda slaba pa nije uspela da pobedi Spsrtaks, ili je Spartaks suvise jak ako ti lepse zvuci.

analiza

pre 5 godina

"sampion na areni sport - grobari na rts. Kme kme... ah. Izvinite. To sada ne vazi... ajd komsije napred... Srecno protiv giganta iz Pljevalja"
(nenad)
Evo,ja se kao navijac Par slazem da nije u redu da RTS prenosi samo utakmice sv.prvenstva i Vimbldon-trebalo je da se stave na RTS 2 i 3,a kvalifikacije proslogodisnjeg prvaka na jednom od prva dva kanala.
Hvala na podrsci.Da uzvratim podrskom komsiluku u revansu protiv uvek nezgodnih fudbalskih giganata iz Letonije.

Jaran

pre 5 godina

Sehovic je FANTASTICAN! Suma igra najbolji mec otkad je dosao, a Rikardo i Enake ce izgleda biti dobra pojacanja. Valijente nije imao priliku da se dokaze, a Nikolic je uzasan...

Samo napred

pre 5 godina

Sporo, bez života, igra unazad, bez pravog pasa - daleko od prave igre. Nikolić bez energije, Miletić kao početnik, Suma stalno gura loptu unazad, Pantić bez ideje! Jedina pozitivna stvar: pobeda. Zvezda ni to nije uspela protiv ekipe koja je u rangu Rudara.

neutralni felsh

pre 5 godina

Колико си ови слаби кад их је тамо неки Партизан победио цццццц....
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 12. jul 2018 22:53)


sad treba neko da ti odgovori "koliko li su tek oni letonski spartaksi jaki kad tvoja silna zvezda ne moze ni jedan gol da im da" - i inspirativna diskusija je opet lansirana... ti si najveci huligan ovde na sajtu :)

realno 2

pre 5 godina

Djukicu, da se ne ljubimo... ovo je sramota od igre. Za 83 minuta nismo odigrali dupli pas, uspesno dodavanje na prvu, loptu u prazan prostor. Lopta samo u nazad, svi stoje. Ovakav Partizan ne zelim da gledam.

Del Piero#10

pre 5 godina

Polako sa pljuvanjem ali i hvaljenjem. Ovo je tek prva zvanična utakmica posle priprema. Dosta je novih igrača i biće potrebno vreme da se tim uigra. Bilo je nekih pozitivnih stvari večeras, pre svega mali Šehović, Rumun solidan, Gomeš pogodio na debiju, Suma najavio buđenje... Utisak je da smo igrali koliko je bilo neophodno, a ostvaren je odličan rezultat i to je važno. Revanš će biti praktično formalnost i šansa da se tim dodatno uigrava. Polako, idemo korak po korak. Ko je očekivao da u prvoj utakmici uvaljamo ovima 10 komada, nerealan je.

ccc?

pre 5 godina

(Realno, 12. jul 2018 21:47)

Mislis da je onaj Spartakus ili kako se zove, bolji tim od Rudara? Misliš da je CZ igrala bolje od Partizana, posto kazes da ce da rasture u derbiju Partizan? Da li ste dali 3 gola ili niste dali ni jedan protiv " jakog" protivnika? Samo ti misli da ste jači od Partizana, tesi se. Samo ne znam na osnovu cega to tvrdiš jer sam gledao kako igrate.

my way

pre 5 godina

Ау, добар вам је гробари овај Рикардо. Са појачањима, Сумом који улази у форми и сачуваном окосницом екипе јачи сте много него прошле године. Звезду не могу након утакмице са Летонцима ни да оценим, чудна текма, али не би требало да смо слабији. КОСОВО - СРБИЈА!!! Браво, Пљевљани!

Zlatan

pre 5 godina

Ovo nije moj Partizan, ovo je rang zonaša. Odlazi Vučelić, Vazura, Đukiću i Ilijev što pre to bolje. Pozdrav svim pravim Grobarima

Heeeh

pre 5 godina

Ne razumem, ali stvarno ne razumem ljude.
Šta hoćete, da damo 28 golova uz igru nalik Barseloninoj, da nam na klupi sedi Murinjo ili Klop a u veznom redu igra Azar? Prva takmičarska utakmica, bez napora i muke se dobije 3-0 i opet neka kuknjava, non-stop negativni naboj. Ako ćete da navijate za Partizan samo kada pobeđuje, slobodno počnite da pratite igre neki drugih klubova i za njih navijajte. Partizan se voli, tu je razlika. To nije igra reči, to je suštna.

Admiral

pre 5 godina

Sa Djukicem na celu i ovako ocajnim timom bicemo lagano 20 boda iza Zvezde a grupu LE videti necemo. Pa ovo je ocajno. Ovaj Rikardo ocigledni amater,kao i Nikolic,napad nam je dupla nula,vezni red jos gori,Suma izgubljen u svemiru,katastrofa

Skorpion

pre 5 godina

Sad panteri gledajte i ucite kako se dobija neka utakmica u Evropi!!
(Grobar, 12. jul 2018 20:07)

Ti bas umes da nasmejes citavu Srbiju, i sire.

JDAleksandar

pre 5 godina

Tim ocenjujem tek za vreme treceg kola.Jedini koji mi se dopada u ovom timu je Enake i niko vise ! Nazalost,ono sto sam znao je da nece kupiti Antonova jer je ovaj mali Sehovic odigrao dobro protiv ovih amatera i u pripremnim utakmicama ! Vidi se da je decko talentovan,ali bili su talentovani i Stevanovic pa posle njega Petrovic,Aksentijevic ! Prvi jaci protivnik i ovaj decko se videti nece ! Davati bilo kakve ocene,a igrali smo bukvalno protiv grupe amatera je bezveze.Fali tu bar 4,5 igraca za nesto ozbiljnije.

napredni embrion

pre 5 godina

@papilon
Pobrkao si Zvezdom. To su reagovale kladionice na nagovestaj da se Boaci vraca.
Nista sigurnije od vec cuvenih "Boacijevih" penala

room 1408

pre 5 godina

Meni nekad kada gledam našu Zvezdu i Partizan bude milo da neko od tih ljudi dobija velike pare za naše uslove a da ne zaslužuje ni minimalac(25000 din.)Pa gde to ima?Kod nas ako nisi ”biznismen”,političar,”menadžer”,”navijač”,...to možeš samo da sanjaš.U Srbiji zemlji od oko 7 miliona stanovnika sve se svodi da radiš 12h kao “sivonja” i da primaš minimalac.Mislim realno da je sramota svakog poštenog navijača(a da nije huligan),da plati kartu klubu za ovakvu igru i ovakve igrače za jedan profesionalni klub.Da se razumemo ja u svom kraju gledam lokalni klub,platim 100 din.i uz semenke “razglabam” sa drugovima o raznim temama,a i ne gledam šta se dešava po terenu,..Tako i ovo.Nema razlike izemdju seoskog fudbala i naše “jadne” prve lige,..

Zoran

pre 5 godina

Kako "zestok" tempo Partizan forsira, sve mi se čini kao da veterani igraju. Pa ovo je JEZA!!!
Koliko dugo se mora trpeti takozvani trener Djukic??

catch22

pre 5 godina

Bez obzira na rezultat ove utakmice, dovoljno je 25 minmuta odgledati novi Partizan, pa da se vidi ono sto smo svi znali da ce biti. Djukic je pripremio tim jos gore nego prosle godine.

TVRDIM da ako ostane trener, a naravno da hoce, u septembru smo zavrsli kompletnu sezonu.

Peppino

pre 5 godina

Ljudi, ovo je katastrofa od igre, veliki korak unazad u odnosu na proslu sezonu. Bolje da nismo pobedili, da isplivaju neke stvari, ovako se samo guraju pod tepih. Nije ovo dobro, videcete. Nadam se da gresim.

Cv

pre 5 godina

Ne razumem ove sto odmah komentarisu negativno,igra nije dobra ali i ovo je prvi takmicarski mec, mozda se poboljšamo u narednim utakmicama.. Raduje mali Sehovic 😁

Bata

pre 5 godina

Slabo je ovo, Rudar nije merilo, jedan od slabijih Partizana u poslednjih 10 godina, za gornji deo tabele smo, jos jedna propala sezona u startu

zemunski kej

pre 5 godina

Da li je razlog ovom cudnom sastavu to da ovi sto nisu igrali ,mogu da budu prodati ? mISLIM AKO NE IGRAJU MEDJUNARODNE UTAKMICE MOGU DA NASTUPE u tom takmicenju za neki drugi tim,ili se i ovo racuna ako su na klupi? Tosic npr,

kuun

pre 5 godina

A sta je juce prvak Evrope i vasione uradio protiv fudbalske velesile iz Letonije? 
(Ivan kg, 12. jul 2018 21:00) 

Kakvo neznanje... Prvak Evrope da, to si pogodio, ali vasione??! Pogresno. Tacno bi bilo da si napisao "sveta". Dakle Zvezda je prvak Evrope i sveta. Sedi, dovoljan 2

Митар пфк

pre 5 godina

Никшић град гробара! Уз онај осјећај кад ртс гаси сигнал на тотал тв..Комедија ! 21 вјек..Шта рећи тек за ртцг , која не може да обезбједи евро двомеч свога клуба са сјевера, из оближњег никшића који је домаћин силом прилика!! Страшно..

Romper

pre 5 godina

Igra Partizana je tuga.Ona zapravo i ne postoji.Gledam prvih 20 minuta.Ovo je trebao biti lagan trening Partizana,a oni se muče bez ideje i kreativnosti.Pa sta ce biti sa iole ozbiljnijim ekipama?O pristupu i zalaganju igraca ne zelim ni da govorim.Sramota.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Ne isplati im se da se vracaju za Beograd. Na sat i po od Niksica im je more, nek se bar iskupaju ko ljudi, a ne posle u avgustu da jure last minute aranzmane.

nenad

pre 5 godina

sampion na areni sport - grobari na rts. Kme kme... ah. Izvinite. To sada ne vazi... ajd komsije napred... Srecno protiv giganta iz Pljevalja

nolan (vise ne pratim kosarku) smit

pre 5 godina

Ako neko nije gledao od pocetka, samo da mu kazem....blago mu se. Ja sam dogurao do 20og minuta ovog uzasa.

deki

pre 5 godina

Ne palite se ljudi, i jedni i drugi. Zvezda juce ne moze da dobije neki Spartaks a hoce u LS, sa kojom bre igrom, sa pojacanjima iz nase lige i sumnjivim strancima. Isto Partizan , dovode igraca iz druge portugalske lige, ovaj Suma, koliko su ga platili, trebao bi da kida. Ovaj mali Sehovic odlican ali, kako su mnogi komentarisali, nece se naigrati u Partizanu. E sada, uporedi ovo i ono juce sa utakmicama Hrv-Eng i Fra -Bra

Petar

pre 5 godina

Krstajic i Djukic predstavnici tzv. "srpske skole fudbala": u utakmici gde si favorit stavljas dva zadnja defanzivna vezna i sve pasove guras na krila, napad odsecen od Zemlje. Ispadosmo u sledecem kolu, ako se nesto ne promeni.

realno 1

pre 5 godina

Djukicu ostani u Crnoj Gori, idi gde hoces, samo nemoj da se vracas u Partizan. Mislio sam da gore od prosle sezone ne moze, pogresio sam, Djukic je dokazao da moze. Bravio za onog ko ga je doveo i za onog ko ga drzi.

Borkes

pre 5 godina

Sve isto kao prosle godine. Sto je I normalno kad je isti, ako se to tako moze nazvati, trener. Kao smo beziidejni I tromi, to se ne moze opisati normalnim recima.

hgd

pre 5 godina

Dok Djukic i Ilijev ne odu mi smo smejurija. Igra ocajna, Pantic nijedan tacan pas, Zdjelar sporiji od Milijasa, Markovic i Sehovic za Teleoptik, Rikardo umalo pogodi galeba na semaforu. Malo ozbiljniji klub ce nas otresti

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 5 godina

Sad panteri gledajte i ucite kako se dobija neka utakmica u Evropi!!
(Grobar, 12. jul 2018 20:07)

gledamo i placemo od smeha.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Колико си ови слаби кад их је тамо неки Партизан победио цццццц....🙄🙄🙄

некле

pre 5 godina

Имамо много моћан тим, само да Ђукић не игра дефанзивно као прошле године, опет ништа нећемо да урадимо.
Ајмо бре офанзивно, ми смо Партизан.
Нападај!

Realno

pre 5 godina

Sehovic je FANTASTICAN! Suma igra najbolji mec otkad je dosao, a Rikardo i Enake ce izgleda biti dobra pojacanja. Valijente nije imao priliku da se dokaze, a Nikolic je uzasan...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaran, 12. jul 2018 21:32)

Od svih,jedino sto vredi je upravo taj Nikolic,ovo ostalo teska boranija.Ovo ce Zvezda sa drugim timom da petardira u derbiju,zivi bili pa videli.Cak moze i da partizan sastavi Zvezdin tim,po svom izboru i opet ce ih Zvezda istamburati.Razlika u kvalitetu je minimum tri klase,gledajuci pojedinacno kvalitet.

nesa80

pre 5 godina

ja sam digo ruke od ovog partizana,mislim da nas djukic malo z....i da je on neka parodija od trenera,ja sve polako verujem da nas neko namerno zeza,pretvara nam klub u nizerazrednu sramotu.onaj rikardo ili kako se zove nebi igrao ni u 3 ligu a sehovic,nikolic,nabrojao bi jos ali ni ne znam kako se zovu..prvi krsteniji prosecan tim ima da nas rasparca u delice.ko bi rekao da cemo plakati za proslogodisnjom ekipom koja je bila ocajna.ali rikardinjo xaxaxa jezivo.zamislite da se sastanemo sa ludogorecom,nekim austriskim,nemackim klubom..daj boze da ispadnemo sto pre,slavicu taj dan kad ode djukic i mlitava ekipa.ma i navijaci su krivi sto podrzavaju ovaj cirkus

Виоп

pre 5 godina

Ауу рођаци па на шта вам личи ова игра, катастрофа. Да овај, вероватно по директиви, није направио пенал не бисте направили 2 шансе целу утакмицу. Звезда је јуче макар правила шансе против објективно јачег противника. Звезда је лепо избалансирана а ви са овом децом нећете далеко.

UGASENA institucija

pre 5 godina

sa ovim timom ako budete iznad 4. mesta ove sezone u nasoj ligi onda definitivno dizem ruke i vise nikad je necu pratiti :)))

neutralni felsh

pre 5 godina

videli smo gde nam je fudbal posle ispadanja sa Mundijala .
(petar, 12. jul 2018 23:51)


cemu takav jeftini pesimizam? kakav je da je, ali nas klupski fudbal bolji je od klupskog hrvatskog, a njihova reprezentacija je u finalu.

jedaj je mali partizai

pre 5 godina

Sramota je 45 minuta ne dati gol Rudaru, ekipi koja ima poluamaterske igrace logicno, ekipa koja utakmicu u kojoj je domacin igra u potpuno drugom gradu dje niko i ne navija za njih... Sreca pa je onaj igrac Rudara (uh izvinjavam se, ne igrac nego onaj covjek) uklizao u 16 'bez ikakvog razloga' i poklonio nam penal, inace bi igrali onako bezidejno ko zna koliko :(

Adnan

pre 5 godina

Ne znam koliko je pametno na prvoj takmicarskoj utakmici u Evropi igrati sa totalno izmenjenim sastavom... bukvalno prvi put zajedno. no, verujem da ce se ovaj tim uigravati i da ce biti okosnica... ocekujem i pravi boom supertalentovanog Djerleka u ovoj sezoni.

Pera

pre 5 godina

@room 1408

Jel tebi neko kriv sto se ne bavis necim od tih nazovi delatnosti ?
Vidis i sam gde ima para najvise,sve znas.
Isto i sa ljudima koji imaju diplome a ne znaju sta ce sa njima. Znate kako se u nasoj nazovi zemlji dobija posao itd , sta kukate onda kad na posten nacin ne mozete da steknete nesto sto se stice na drugaciji nacin.
Ukratko, bezite odavde ako mislite da napravite od zivota !!!

Dejan

pre 5 godina

Suma sve vise lici na onog na kojeg smo svi jedva cekali da dodje u Partizan
(Daj bre, 13. jul 2018 12:18)
Vidi se da do sada nije imao dostojnog protivnika da bi pokazao sve svoje kvalitete. Ne igra se svaki dan protiv Rudara!

djura

pre 5 godina

videli smo gde nam je fudbal posle ispadanja sa Mundijala . 
(petar, 12. jul 2018 23:51) 


cemu takav jeftini pesimizam? kakav je da je, ali nas klupski fudbal bolji je od klupskog hrvatskog, a njihova reprezentacija je u finalu.
(neutralni felsh, 13. jul 2018 09:13)

pa njihov dinamo je unazad godinama igrao grupnu fazu ls

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Де Батко зезам се мало са вама. Шта си се одмах "примио". 😅😅😅

neutralni felsh

pre 5 godina

Де Батко зезам се мало са вама. Шта си се одмах "примио". ???
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 13. jul 2018 16:32)

:)

Realno

pre 5 godina

Sehovic je FANTASTICAN! Suma igra najbolji mec otkad je dosao, a Rikardo i Enake ce izgleda biti dobra pojacanja. Valijente nije imao priliku da se dokaze, a Nikolic je uzasan...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaran, 12. jul 2018 21:32)

Od svih,jedino sto vredi je upravo taj Nikolic,ovo ostalo teska boranija.Ovo ce Zvezda sa drugim timom da petardira u derbiju,zivi bili pa videli.Cak moze i da partizan sastavi Zvezdin tim,po svom izboru i opet ce ih Zvezda istamburati.Razlika u kvalitetu je minimum tri klase,gledajuci pojedinacno kvalitet.

kuun

pre 5 godina

A sta je juce prvak Evrope i vasione uradio protiv fudbalske velesile iz Letonije? 
(Ivan kg, 12. jul 2018 21:00) 

Kakvo neznanje... Prvak Evrope da, to si pogodio, ali vasione??! Pogresno. Tacno bi bilo da si napisao "sveta". Dakle Zvezda je prvak Evrope i sveta. Sedi, dovoljan 2

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Колико си ови слаби кад их је тамо неки Партизан победио цццццц....🙄🙄🙄

deki

pre 5 godina

Ne palite se ljudi, i jedni i drugi. Zvezda juce ne moze da dobije neki Spartaks a hoce u LS, sa kojom bre igrom, sa pojacanjima iz nase lige i sumnjivim strancima. Isto Partizan , dovode igraca iz druge portugalske lige, ovaj Suma, koliko su ga platili, trebao bi da kida. Ovaj mali Sehovic odlican ali, kako su mnogi komentarisali, nece se naigrati u Partizanu. E sada, uporedi ovo i ono juce sa utakmicama Hrv-Eng i Fra -Bra

Bata

pre 5 godina

Slabo je ovo, Rudar nije merilo, jedan od slabijih Partizana u poslednjih 10 godina, za gornji deo tabele smo, jos jedna propala sezona u startu

hgd

pre 5 godina

Dok Djukic i Ilijev ne odu mi smo smejurija. Igra ocajna, Pantic nijedan tacan pas, Zdjelar sporiji od Milijasa, Markovic i Sehovic za Teleoptik, Rikardo umalo pogodi galeba na semaforu. Malo ozbiljniji klub ce nas otresti

Виоп

pre 5 godina

Ауу рођаци па на шта вам личи ова игра, катастрофа. Да овај, вероватно по директиви, није направио пенал не бисте направили 2 шансе целу утакмицу. Звезда је јуче макар правила шансе против објективно јачег противника. Звезда је лепо избалансирана а ви са овом децом нећете далеко.

Skorpion

pre 5 godina

Sad panteri gledajte i ucite kako se dobija neka utakmica u Evropi!!
(Grobar, 12. jul 2018 20:07)

Ti bas umes da nasmejes citavu Srbiju, i sire.

nenad

pre 5 godina

sampion na areni sport - grobari na rts. Kme kme... ah. Izvinite. To sada ne vazi... ajd komsije napred... Srecno protiv giganta iz Pljevalja

Peppino

pre 5 godina

Ljudi, ovo je katastrofa od igre, veliki korak unazad u odnosu na proslu sezonu. Bolje da nismo pobedili, da isplivaju neke stvari, ovako se samo guraju pod tepih. Nije ovo dobro, videcete. Nadam se da gresim.

Admiral

pre 5 godina

Sa Djukicem na celu i ovako ocajnim timom bicemo lagano 20 boda iza Zvezde a grupu LE videti necemo. Pa ovo je ocajno. Ovaj Rikardo ocigledni amater,kao i Nikolic,napad nam je dupla nula,vezni red jos gori,Suma izgubljen u svemiru,katastrofa

kralj

pre 5 godina

sa ovim timom ako budete iznad 4. mesta ove sezone u nasoj ligi onda definitivno dizem ruke i vise nikad je necu pratiti :)))
(UGASENA institucija, 12. jul 2018 20:33)

Sta li onda prognoziras svojoj Zvezdi posle nezaboravne igre protiv Spartaksa?

jedaj je mali partizai

pre 5 godina

Sramota je 45 minuta ne dati gol Rudaru, ekipi koja ima poluamaterske igrace logicno, ekipa koja utakmicu u kojoj je domacin igra u potpuno drugom gradu dje niko i ne navija za njih... Sreca pa je onaj igrac Rudara (uh izvinjavam se, ne igrac nego onaj covjek) uklizao u 16 'bez ikakvog razloga' i poklonio nam penal, inace bi igrali onako bezidejno ko zna koliko :(

realno 2

pre 5 godina

Djukicu, da se ne ljubimo... ovo je sramota od igre. Za 83 minuta nismo odigrali dupli pas, uspesno dodavanje na prvu, loptu u prazan prostor. Lopta samo u nazad, svi stoje. Ovakav Partizan ne zelim da gledam.

KaraDjordje

pre 5 godina

Meni se bas svidja kako igra Partizan, dosadio mi onaj brz, atraktivan i dinamican fudbal sa svetskog prvenstva, ovo je malo... htedoh reci mnogo, mnogo drugacije.

JDAleksandar

pre 5 godina

Tim ocenjujem tek za vreme treceg kola.Jedini koji mi se dopada u ovom timu je Enake i niko vise ! Nazalost,ono sto sam znao je da nece kupiti Antonova jer je ovaj mali Sehovic odigrao dobro protiv ovih amatera i u pripremnim utakmicama ! Vidi se da je decko talentovan,ali bili su talentovani i Stevanovic pa posle njega Petrovic,Aksentijevic ! Prvi jaci protivnik i ovaj decko se videti nece ! Davati bilo kakve ocene,a igrali smo bukvalno protiv grupe amatera je bezveze.Fali tu bar 4,5 igraca za nesto ozbiljnije.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ono kada ne mozes da dad Rudaru gol , muke malog kluba
(Uros Djurdjevic nejaki #32, 12. jul 2018 20:24)

Kid, Partizan dao 3 gola a mali klub remizirao sa mocnim Spartaksom.

LondonCalling

pre 5 godina

Auu, sunce ti...
Iskvarilo me ovo Svetsko prvenstvo, pa sam zaboravio da postoji i OVAKAV fudbal..kuku nama.
Mogla bi uprava Partizana da se isprsi, da zavuce malo ruku u novcanik i ISPLATI ovog Djukica pre roka, jer ovo nema vise nikakvog smisla!

Samo napred

pre 5 godina

Sporo, bez života, igra unazad, bez pravog pasa - daleko od prave igre. Nikolić bez energije, Miletić kao početnik, Suma stalno gura loptu unazad, Pantić bez ideje! Jedina pozitivna stvar: pobeda. Zvezda ni to nije uspela protiv ekipe koja je u rangu Rudara.

nesa80

pre 5 godina

ja sam digo ruke od ovog partizana,mislim da nas djukic malo z....i da je on neka parodija od trenera,ja sve polako verujem da nas neko namerno zeza,pretvara nam klub u nizerazrednu sramotu.onaj rikardo ili kako se zove nebi igrao ni u 3 ligu a sehovic,nikolic,nabrojao bi jos ali ni ne znam kako se zovu..prvi krsteniji prosecan tim ima da nas rasparca u delice.ko bi rekao da cemo plakati za proslogodisnjom ekipom koja je bila ocajna.ali rikardinjo xaxaxa jezivo.zamislite da se sastanemo sa ludogorecom,nekim austriskim,nemackim klubom..daj boze da ispadnemo sto pre,slavicu taj dan kad ode djukic i mlitava ekipa.ma i navijaci su krivi sto podrzavaju ovaj cirkus

некле

pre 5 godina

Имамо много моћан тим, само да Ђукић не игра дефанзивно као прошле године, опет ништа нећемо да урадимо.
Ајмо бре офанзивно, ми смо Партизан.
Нападај!

ccc?

pre 5 godina

(Realno, 12. jul 2018 21:47)

Mislis da je onaj Spartakus ili kako se zove, bolji tim od Rudara? Misliš da je CZ igrala bolje od Partizana, posto kazes da ce da rasture u derbiju Partizan? Da li ste dali 3 gola ili niste dali ni jedan protiv " jakog" protivnika? Samo ti misli da ste jači od Partizana, tesi se. Samo ne znam na osnovu cega to tvrdiš jer sam gledao kako igrate.

turista

pre 5 godina

Sve ispod 0:3 je ozbiljan neuspeh. Rudar nije nikad bio gori. Svi igraci su otisli, zavrsili su 6 na tabeli, al zbog licence igraju evropu.
Sve u svemu, borili se za opstanak i bili nekoliko bodova od zone ispadanja sa boljom ekipom.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Колико си ови слаби кад их је тамо неки Партизан победио цццццц.... 
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 12. jul 2018 22:53) 

Koliko je Zvezda slaba pa nije uspela da pobedi Spsrtaks, ili je Spartaks suvise jak ako ti lepse zvuci.

Uros Djurdjevic nejaki #32

pre 5 godina

Sad panteri gledajte i ucite kako se dobija neka utakmica u Evropi!!
(Grobar, 12. jul 2018 20:07)

gledamo i placemo od smeha.

Zlatan

pre 5 godina

Ovo nije moj Partizan, ovo je rang zonaša. Odlazi Vučelić, Vazura, Đukiću i Ilijev što pre to bolje. Pozdrav svim pravim Grobarima

my way

pre 5 godina

Ау, добар вам је гробари овај Рикардо. Са појачањима, Сумом који улази у форми и сачуваном окосницом екипе јачи сте много него прошле године. Звезду не могу након утакмице са Летонцима ни да оценим, чудна текма, али не би требало да смо слабији. КОСОВО - СРБИЈА!!! Браво, Пљевљани!

UGASENA institucija

pre 5 godina

sa ovim timom ako budete iznad 4. mesta ove sezone u nasoj ligi onda definitivno dizem ruke i vise nikad je necu pratiti :)))

Cv

pre 5 godina

Ne razumem ove sto odmah komentarisu negativno,igra nije dobra ali i ovo je prvi takmicarski mec, mozda se poboljšamo u narednim utakmicama.. Raduje mali Sehovic 😁

Jaran

pre 5 godina

Sehovic je FANTASTICAN! Suma igra najbolji mec otkad je dosao, a Rikardo i Enake ce izgleda biti dobra pojacanja. Valijente nije imao priliku da se dokaze, a Nikolic je uzasan...

analiza

pre 5 godina

"sampion na areni sport - grobari na rts. Kme kme... ah. Izvinite. To sada ne vazi... ajd komsije napred... Srecno protiv giganta iz Pljevalja"
(nenad)
Evo,ja se kao navijac Par slazem da nije u redu da RTS prenosi samo utakmice sv.prvenstva i Vimbldon-trebalo je da se stave na RTS 2 i 3,a kvalifikacije proslogodisnjeg prvaka na jednom od prva dva kanala.
Hvala na podrsci.Da uzvratim podrskom komsiluku u revansu protiv uvek nezgodnih fudbalskih giganata iz Letonije.

neutralni felsh

pre 5 godina

Колико си ови слаби кад их је тамо неки Партизан победио цццццц....
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 12. jul 2018 22:53)


sad treba neko da ti odgovori "koliko li su tek oni letonski spartaksi jaki kad tvoja silna zvezda ne moze ni jedan gol da im da" - i inspirativna diskusija je opet lansirana... ti si najveci huligan ovde na sajtu :)

napredni embrion

pre 5 godina

@papilon
Pobrkao si Zvezdom. To su reagovale kladionice na nagovestaj da se Boaci vraca.
Nista sigurnije od vec cuvenih "Boacijevih" penala

kecman iz svlacionice

pre 5 godina

'53 Suma krece u napad odigrava dupli pas sa Nikolicem, otvara mu se
a Nikolic umesto samo da mu odigra, vraca loptu nazad
Za Spartak na 36 utakmica 12 golova

Pitanje za upravu Partizana, sta je njega preporucilo da igra za prvi tim Partizana? Pa on igra amaterski fudbal, niti ga ume niti ga razume.

Mali Sehovic otkrovljenje
Rikardo odlicno pojacanje
Suma dao gol:) ali jos uvek se trazi po terenu

Del Piero#10

pre 5 godina

Polako sa pljuvanjem ali i hvaljenjem. Ovo je tek prva zvanična utakmica posle priprema. Dosta je novih igrača i biće potrebno vreme da se tim uigra. Bilo je nekih pozitivnih stvari večeras, pre svega mali Šehović, Rumun solidan, Gomeš pogodio na debiju, Suma najavio buđenje... Utisak je da smo igrali koliko je bilo neophodno, a ostvaren je odličan rezultat i to je važno. Revanš će biti praktično formalnost i šansa da se tim dodatno uigrava. Polako, idemo korak po korak. Ko je očekivao da u prvoj utakmici uvaljamo ovima 10 komada, nerealan je.

room 1408

pre 5 godina

Meni nekad kada gledam našu Zvezdu i Partizan bude milo da neko od tih ljudi dobija velike pare za naše uslove a da ne zaslužuje ni minimalac(25000 din.)Pa gde to ima?Kod nas ako nisi ”biznismen”,političar,”menadžer”,”navijač”,...to možeš samo da sanjaš.U Srbiji zemlji od oko 7 miliona stanovnika sve se svodi da radiš 12h kao “sivonja” i da primaš minimalac.Mislim realno da je sramota svakog poštenog navijača(a da nije huligan),da plati kartu klubu za ovakvu igru i ovakve igrače za jedan profesionalni klub.Da se razumemo ja u svom kraju gledam lokalni klub,platim 100 din.i uz semenke “razglabam” sa drugovima o raznim temama,a i ne gledam šta se dešava po terenu,..Tako i ovo.Nema razlike izemdju seoskog fudbala i naše “jadne” prve lige,..

dzordz bus

pre 5 godina

Hahaha zvezda prvak Evrope i sveta. Ma jeste, Regan je i dalje predsednik Amerike. Ako uopste i znate ko je Regan.
(Ivan kg, 12. jul 2018 21:38)

Igrao za Napredak.

Adnan

pre 5 godina

Ne znam koliko je pametno na prvoj takmicarskoj utakmici u Evropi igrati sa totalno izmenjenim sastavom... bukvalno prvi put zajedno. no, verujem da ce se ovaj tim uigravati i da ce biti okosnica... ocekujem i pravi boom supertalentovanog Djerleka u ovoj sezoni.

catch22

pre 5 godina

Bez obzira na rezultat ove utakmice, dovoljno je 25 minmuta odgledati novi Partizan, pa da se vidi ono sto smo svi znali da ce biti. Djukic je pripremio tim jos gore nego prosle godine.

TVRDIM da ako ostane trener, a naravno da hoce, u septembru smo zavrsli kompletnu sezonu.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Ne isplati im se da se vracaju za Beograd. Na sat i po od Niksica im je more, nek se bar iskupaju ko ljudi, a ne posle u avgustu da jure last minute aranzmane.

GG3+

pre 5 godina

Najjači su ovi koji kukaju na kvalitat fudbala i upoređuju ga sa polufinalom Svetskog Prvenstva.

I Partizan i Zvezda igraju čak i iznad mogućnosti, s obzirom koji dug imaju i koja imena, za koje cifre transfera i plate su u postavama oba tima.

Ne može se to porediti sa polufinalom najvećeg i najbitnijeg fudbalskog takmičenja, gde svi igrači svih selekcija vrede desetine miliona i iz klubova su koji jedan transfer plate više nego svi domaći klubovi sve igrače od raspada Jugoslavije do danas.

Mi možemo na trud i srce + malo sreće i neki sjajan individualni potez da pobeđujemo bogatije klubove (Kanga sa onim golovima za Zvezdu prošle sezone) ali ne treba očekivati da Partizan i Zvezda igraju kao Mančester Siti, evo i Osijek nerešeno sa Moldavcima a reprezentacija im je u finalu SP ili Apolon gubi od Litvanaca 1:0 (APOEL juče 3:1, isto Litvanci) a imaju 9 stranaca u startnih 11.

Takođe, Zvezda bi trebala ozbiljnije da igra ova prva kola, ispustili dragocene bodove koeficijenta ove godine, isto prošle godine na Malti, pa je posle problem kad u žrebu naiđu Bugari, umesto da naše ekipe budu nosioci i čekamo neke slabije, eventualno počnemo kvalifikacije kasnije i imamo vremena da se spremimo i uigramo još bolje.

neutralni felsh

pre 5 godina

videli smo gde nam je fudbal posle ispadanja sa Mundijala .
(petar, 12. jul 2018 23:51)


cemu takav jeftini pesimizam? kakav je da je, ali nas klupski fudbal bolji je od klupskog hrvatskog, a njihova reprezentacija je u finalu.

nolan (vise ne pratim kosarku) smit

pre 5 godina

Ako neko nije gledao od pocetka, samo da mu kazem....blago mu se. Ja sam dogurao do 20og minuta ovog uzasa.

Zoran

pre 5 godina

Kako "zestok" tempo Partizan forsira, sve mi se čini kao da veterani igraju. Pa ovo je JEZA!!!
Koliko dugo se mora trpeti takozvani trener Djukic??

Borkes

pre 5 godina

Sve isto kao prosle godine. Sto je I normalno kad je isti, ako se to tako moze nazvati, trener. Kao smo beziidejni I tromi, to se ne moze opisati normalnim recima.

zemunski kej

pre 5 godina

Da li je razlog ovom cudnom sastavu to da ovi sto nisu igrali ,mogu da budu prodati ? mISLIM AKO NE IGRAJU MEDJUNARODNE UTAKMICE MOGU DA NASTUPE u tom takmicenju za neki drugi tim,ili se i ovo racuna ako su na klupi? Tosic npr,

Heeeh

pre 5 godina

Ne razumem, ali stvarno ne razumem ljude.
Šta hoćete, da damo 28 golova uz igru nalik Barseloninoj, da nam na klupi sedi Murinjo ili Klop a u veznom redu igra Azar? Prva takmičarska utakmica, bez napora i muke se dobije 3-0 i opet neka kuknjava, non-stop negativni naboj. Ako ćete da navijate za Partizan samo kada pobeđuje, slobodno počnite da pratite igre neki drugih klubova i za njih navijajte. Partizan se voli, tu je razlika. To nije igra reči, to je suštna.

djura

pre 5 godina

videli smo gde nam je fudbal posle ispadanja sa Mundijala . 
(petar, 12. jul 2018 23:51) 


cemu takav jeftini pesimizam? kakav je da je, ali nas klupski fudbal bolji je od klupskog hrvatskog, a njihova reprezentacija je u finalu.
(neutralni felsh, 13. jul 2018 09:13)

pa njihov dinamo je unazad godinama igrao grupnu fazu ls

Romper

pre 5 godina

Igra Partizana je tuga.Ona zapravo i ne postoji.Gledam prvih 20 minuta.Ovo je trebao biti lagan trening Partizana,a oni se muče bez ideje i kreativnosti.Pa sta ce biti sa iole ozbiljnijim ekipama?O pristupu i zalaganju igraca ne zelim ni da govorim.Sramota.

realno 1

pre 5 godina

Djukicu ostani u Crnoj Gori, idi gde hoces, samo nemoj da se vracas u Partizan. Mislio sam da gore od prosle sezone ne moze, pogresio sam, Djukic je dokazao da moze. Bravio za onog ko ga je doveo i za onog ko ga drzi.

Pera

pre 5 godina

@room 1408

Jel tebi neko kriv sto se ne bavis necim od tih nazovi delatnosti ?
Vidis i sam gde ima para najvise,sve znas.
Isto i sa ljudima koji imaju diplome a ne znaju sta ce sa njima. Znate kako se u nasoj nazovi zemlji dobija posao itd , sta kukate onda kad na posten nacin ne mozete da steknete nesto sto se stice na drugaciji nacin.
Ukratko, bezite odavde ako mislite da napravite od zivota !!!

Митар пфк

pre 5 godina

Никшић град гробара! Уз онај осјећај кад ртс гаси сигнал на тотал тв..Комедија ! 21 вјек..Шта рећи тек за ртцг , која не може да обезбједи евро двомеч свога клуба са сјевера, из оближњег никшића који је домаћин силом прилика!! Страшно..

Petar

pre 5 godina

Krstajic i Djukic predstavnici tzv. "srpske skole fudbala": u utakmici gde si favorit stavljas dva zadnja defanzivna vezna i sve pasove guras na krila, napad odsecen od Zemlje. Ispadosmo u sledecem kolu, ako se nesto ne promeni.

Dejan

pre 5 godina

Suma sve vise lici na onog na kojeg smo svi jedva cekali da dodje u Partizan
(Daj bre, 13. jul 2018 12:18)
Vidi se da do sada nije imao dostojnog protivnika da bi pokazao sve svoje kvalitete. Ne igra se svaki dan protiv Rudara!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Де Батко зезам се мало са вама. Шта си се одмах "примио". 😅😅😅

neutralni felsh

pre 5 godina

Де Батко зезам се мало са вама. Шта си се одмах "примио". ???
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 13. jul 2018 16:32)

:)