1. U poslednje vreme projekat Mega gubi na vrednosti. Pogodak sa Jokicem i Luvavuom, Zubca je smesno gledati kao Meginog igraca jer covek nije odigrao aman 10 utakmica. E onda krecu promasaji sa Zagorcem, pa forsiranje tankog Musidija i Kabe, te ovog Bitadzea koji nesto se bas i nije proslavio. Misko je umislio da je Bog kosarke. On bi da bude i GM nije mu dovoljno sto je agent.
  Sad bi neko rekao to ce mu se obiti o glavu ali nece jer je multi-milioner ali da je KANCER koji izjeda utrobu Srpske kosarke to jeste nema spora.
  (Pannon, 11. jul 2018 22:15)

  # Link komentara

 2. Мега је приватни клуб и за разлику од вечитих, а нарочито за разлику од црно-белих (они су најнапорнији), они нису навикли да кукају, него траже спонзоре и онда се пружају колико су дугачки.

  Не потписују уговоре у износима као Звезда и Партизан него мање, али их зато редовно измирују. Јесте ли кад чули да је неки бивши играч тужио Мегу за неисплаћене зараде? Ја нисам.

  А што се спонзора тиче, њихов називни спонзор је "Бемакс", најјача грађевинска фирма у Црној Гори која је, на пример, прошле године имала 20 милиона евра чистог профита. Поред "Бемакса", на Мегином сајту може се наћи и низ од двадесетак других (наведених) спонзора, а међу њима су "Триглав" осигурање, "Нектар" (није свеједно), хрватска "Јана", Пиреус банка, "Златиборац", "Техноманија"...Као што видимо, они се не либе да користе спонзоре и из региона...
  (Норис, 11. jul 2018 11:20)

  # Link komentara

 3. Одакле паре? Доста нам је да Мега користи државну касу као банкомат... Еј, људи, па они у сваком граду имају халу

  А Парттизан и Звезда морају да просе, буквално

  Срамота Србијо
   (mladi ja, 11. jul 2018 09:42)

  # Link komentara

 4. Aba liga sve jaca i jaca, a Mega sve slabija i slabija iz sezone u sezonu...
   (j, 11. jul 2018 09:14)

  # Link komentara

 5. Pa ako u 20 godina toliko cepa mrezicu da postize cak po 3,2 poena po mecu...onda stvarno mora da je velika NBA nada.
  Da su napisali mlad, perspektivan, fizicki jak igrac, i sl., pa i nekako. Ali vec NBA nada a postigne jedva jedan kos i jedno slobodno bacanje po mecu, uhvati 2 lopte ... Menadzeri su cudo.
  (srrrrrrrrrdjan, 11. jul 2018 09:06)

  # Link komentara