Utorak, 10.07.2018.

12:55

Jokić: Nisam sanjao veliki ugovor, nego trofeje

Nikola Jokić postao je najplaćeniji srpski sportista u istoriji, a nakon što je potpisao ugovor vredan 148 mil $ pričao je o ljudima koji su zaslužni za to.

Izvor: AK

Jokiæ: Nisam sanjao veliki ugovor, nego trofeje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

vlado

pre 5 godina

@IgorBS u principu ne odgovaram na gluposti koje drugi pisu, ali brate mili tebi moram. Pa sine dragi Nikolin prvi znacajni rezultat, uspeh, i pojavljivanje na kosarkaskoj mapi je vezan za nasu generaciju 95. (Guduric, Jokic i ostali) i mislim U21 SP ili EP u Spaniji. Svi vi obozavaoci dolara ne mozetw da shvatite da je on kao i svi ostali kosarkasi produkt NASE skole kosarke. Sta mislis koliko njih bi se bavilo kosarkom uopste da nije bilo recimo generacije 2001.-2002. (Nadji Bogdanov intervju kada prica kako se odlucio za kosarku)? Sta mislis da li bi imali one igrace i generacije Bodiroge, Rebrace i ostalih momaka da nije bilo generacije Divca, Palje, Saleta, Sase, da li bi bilo generacije Divca, Drazena, Kukoca, Radje, Palje, Saleta i ostalih da nije bilo Krese, Kice, Moke, Praje, Ratka i tako do samih pocetaka... svi nasi igraci koji imaju reprezentativni kvalitet "duguju" to generacijama koje su bile pre njih, a taj "dug" treba da vrate tako sto ce da prenesu tu "tajnu i magiju" generacijama koje dolaze. Razumes? Svaka cast na milionima, zaradio ih je i Pedja da ih ne potrosi za 3 zivota pa niko nema pojma koliko je para zaradio al' svi znaju za zlata 2001. i 2002. "Upamti frajeru, da ti pare ne mogu, kupit raju iskrenu."

mich

pre 5 godina

Dobio si ipak veliki ugovor, a trofeje zaboravi, to realno mozes da uzmes sa reprezentacijom...a izvini ti NE IGRAS, ti si sada vekika zvezda, a ne jao oni "smeni" Novicki, Parker i Gasol.

mich

pre 5 godina

montoya

Ako je tebi 18 mil godisnje kao Ronaldo, onda si u pravu, sada ces ti i tebi slicni nije 18 nego 30, ali vas zbunjuje ono BRUTO-NETO pa necu da vam objasnjavam vama to ne vredi !!!

backi pilicar

pre 5 godina

(Djordje P, 10. jul 2018 14:56)
On je i bez ovog ugovora osigurao narednih par generacija. Sad da prekine karijeru uzivace mu potomci narednih 100 godina.

Veljoni

pre 5 godina

Hahahaha..kakvi komentari! kako ste samo brzo zaboravili utakmicu protiv Hrvatske na Olimpijadi i ona slobodna bacanja na kraju sto je dečko pogodio...isto tako su se i Novakove titule zaboravile brzinom svetlosti. Ne zasluzujemo mi nijednog naseg vrhunskog sportistu zbog takvih ‘navijača’, samo se nadam iskreno da ste u manjini...

big honey inc.

pre 5 godina

"Jokić: Nisam sanjao veliki ugovor, nego trofeje"

Ovo znači da će nakon ovog ugovora preći u neki super tim za siću ukoliko ne bude osvojio trofej, ko Kazins

Powerslave

pre 5 godina

Prošlog leta je rekao da mora da popravi kondiciju i šut za tri.
Ove sezone se video značajan napredak na tom polju.
Nadam se da će isto biti i sa odbranom koju sada pominje. Jokić sa solidnom odbranom, ne mora uopšte da bude vrhunska odbrana, je već igrač za svako poštovanje i samo nebo mu je granica.

petar

pre 5 godina

Na tvoju zalost, prstenje neces videti, velike pare hoces, na tvoju srecu, treba stvari nazivati pravim imenom, a to je pohlepa. Steta....

MikiP

pre 5 godina

Sve razumem, velike su pare u pitanju. I ja bih, sa svojih 48 godina, gledao da preko leta odmaram i ne trosim se na pripremama.
Ali, sa 23 godine biti tako proracunat!!!?? Bez trunke ludosti? Bez zelje da osvojis neki trofej, da budes neko ko ce da resi finale.
Samim tim sto igra u Denveru, sanse za osvajanje trofeja su vrlo male. Ako se izuzmu OI i SP, gde je jako tesko doci do zlata, ostala su samo EP kao sansa za osvajanje trofeja. Cak su i EP sad svedena na 4 godine pa je i ta sansa prepolovljena. Kako je moguce zeleti nesto a raditi suprotno? Kako god, nek je ziv i zdrav.

Ponosni gradjanin zemlje ne i drzave

pre 5 godina

A da neko odgleda intervju pa da komentarisete?
Decka su pitali kakav je osecaj obzirom da je potpisao veliki dugogodisni ugovor...
Odgovor je bio da nije sanjao pare vec takmicenje, trofeje i zabavu. Dakle, novac je naravno svakome bitan, ali nije mu to bio moto da bi se bavio sportom. Decko je uzabrao da se spremi jer je u prosloj sezoni imao bitniju ulogu u timu, a i bilo je ocigledno da mu fali kondicije za 82 utakmice u sezoni...
E sad to sto se ovde javljaju komsije i sto ima vas par nasih, zavidnih, koji u kraju nisu odigrali dva basketa to je vec vas problem. Nikoli naklon do poda.

ProdigyCZ

pre 5 godina

@Gile,Pedja je osvojio dva zlata i jednu bronzu(1999-2002),igrao je i 2003,2004 nije hteo da ga ceka Obradovic,posle je pukla veza sa savezom.Bas tih godina dok je igrao za repku imao je najbolje sezone u NBA,izgleda mu nije trebao odmor kao nekima... Budite malo kreativniji u "opravdanjima",cekamo ko ce sledeci da lupi jos neku glupost...

мики

pre 5 godina

не знам да ли да напишем коментар, пошту изгледа да дамо будале коментаришу. да ли постоји нормалан човек који ће да жртвује милионски уговор зарад једног првенства Европе?

Manu Chao

pre 5 godina

Cica mi te volimo ali ga pretera malo, da si barem zakazao konferenciju za štampu i rekao ne mogu da igram zbog toga i toga ovako je ispala čudna situacija, na kraju i smešna sa ovom sada izjavom da si sanjao trofeje a ne unosan ugovor.

Djordje P

pre 5 godina

Ne mogu da verujem koli su zlobni komentari. Prvo, decko je propustio evropsko prvenstvo, ne OI ili svetsko; drugo, svako od vas bi uradio isto - klub mu je verovatno sugerisao da bi bilo vazno da se posveti fizickom razvoju tog leta... pa nece valjda rizikovati karijeru i 150M dolara (s kojim je osigurao sebe i sledecih 5-6 generacija) zbog jednom evropskog prvenstva? Pustite ga na miru.

Jaran

pre 5 godina

Ovo je vec postalo smesno. Prvo ga prozivate da je los, a onda ga prozivate jer nismo osvojili zlato bas zbog njega. Ne secam se da je neko napisao tako nesto o Teodosicu ili Bjelici, a znate zasto? Zato sto i vi shvatate da je Jokic ubedljivo nas najbolji kosarkas, tako ste ga prozivali i posle poraza od SAD u finalu OI iako ih je RAZBIO u grupi...

Гиле

pre 5 godina

Стојаковић једном играо за репрезентацију и сви га памте. Јокић за сада једном на олимпијади, и освојио сребро. Значи ушао у историју.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ako hoces borbu za trofeje dodji u San Antonio, oh wait u Spursima nema mesta za prosecne igrace, tamo igra samo klasa tj. najbolji.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Bas ces se naosvajati trofeja u Denveru. Kao kad bi Buskets presao u Atalantu pa izjavio nesto slicno. Samo ti Jokaro nastavi da treniras individualno mozda stignes do dresa reprezentacije.

Jord4nnnn

pre 5 godina

Uvek sam stajao na tvoju stranu u raspravama oko igranja za reprezentaciju, ali sada stvarno...
Pa da si sanjao trofeje, a ne "masan" ugovor, igrao bi za Srbiju, a ne bi trenirao individualno (zamrzeo sam tu reč), jer ti je šansa za trofej veća cirka 1000%-1500% sa reprezentacijom nego sa Denverom. Pozdrav.

323

pre 5 godina

Lepo je sada pricati i planirati sa tolikom lovom. Medjutim, realno je to zasluzio jer je ubedljivo Denverov najbolji igrac. Ako njega ne plate koga ce? Sam nece moci da ih odvede u plej of. Sve zavisi kakav ce imati tim u novoj sezoni.

ProdigyCZ

pre 5 godina

Hm,hm,hm....Cekam od 2002 da reprezentacija bude kompletna,i jos cekam,nadam se da cu docekati 2019 relativno kompletnu bez ovog momka.Voleo bih da ga Sale NE pozove cisto za primer sledecim generacijama a i danasnjim igracima koji "krvare" u kvalifikacijama,sve ostalo bi bilo ne posteno prema njima,ma koliko god bili oslabljeni bez njega.Ako reprezentacija postala hocu-necu-hocu onda to vise nije institucija vec Vasar.

room 1408

pre 5 godina

Hahahha,pa u klubu kojem igraš otići ćeš u penziju a nećeš videti trofeja.Da si hteo igrati za reprezentaciju osvajao bi neke medalje ovako sto se tiče klubske košarke i trofeja ti si tu završio.

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Ala lazes.Bolje cuti i nemoj da se brukas ovakvim izjavama.A sto se tice love,posteno si je zaradio i uzivaj u zivotu.

Sakaluda

pre 5 godina

Decko, trofeje ces moci da osvojis u reprezentaciji, a u NBA vrlo tesko!!!

Uostalom, ko jos pamti trofeje iz nba?! Reprezentacija je ono sto se broji!!! Pamet u glavu i odazivaj se na Saletov poziv, ako hoces da te istorija pamti!!!

Cole

pre 5 godina

Svaka cast na ugovoru, osigraj
tih pet godina i paljba u neku
jacu fransizu po prsten jer ako
ostanes u Denveru, pamtice te kao
jednog od najboljih svih vremena
koji nema prsten (Barkli, Ajverson...)
mada ni to nije lose. Poz.

IgorBS

pre 5 godina

Sva podrška Nikoli! Momak u koji Savez nije uložio ni dinara, kome je prva reprezentativna selekcija bila A tim je na najbolji mogući način iskoristio životnu priliku!
NBA je surovo realna liga i ovoliki ugovor mu garantuje da će oko njega biti građen tim i da će on imati kraljevske uslove za igru i razvoj!
Ne tako davno i GS je bila smešna organizacija da bi trenutno bili 3 klase iznad svih ostalih zajedno!
Nikola pusti tastature rodoljube, uživaj u igri i postaćeš najbolji svih vremena.

Mile britva

pre 5 godina

Voleo bih da ga Sale NE pozove cisto za primer sledecim generacijama a i danasnjim igracima koji "krvare" u kvalifikacijama,sve ostalo bi bilo ne posteno prema njima,ma koliko god bili oslabljeni bez njega.Ako reprezentacija postala hocu-necu-hocu onda to vise nije institucija vec Vasar.
(ProdigyCZ, 10. jul 2018 13:23)

Onda najbolje da Sale nepozove nikog sa olimpijade i evropskog i svetskog jer svi su bar jednom odbili. A i Sale ne bi trebalo da bude trener jer je i on jednom kao igrač odbio.

?!?

pre 5 godina

haha... kul brate nije da ne postujem tvoj izbor... ali ovo ti je kao da ovo izjavi Hulk kad je otisho u rusiji pa u kini... sanjas trofeje? druzi se sa saletom...

Mile britva

pre 5 godina

Voleo bih da ga Sale NE pozove cisto za primer sledecim generacijama a i danasnjim igracima koji "krvare" u kvalifikacijama,sve ostalo bi bilo ne posteno prema njima,ma koliko god bili oslabljeni bez njega.Ako reprezentacija postala hocu-necu-hocu onda to vise nije institucija vec Vasar.
(ProdigyCZ, 10. jul 2018 13:23)

Onda najbolje da Sale nepozove nikog sa olimpijade i evropskog i svetskog jer svi su bar jednom odbili. A i Sale ne bi trebalo da bude trener jer je i on jednom kao igrač odbio.

IgorBS

pre 5 godina

Sva podrška Nikoli! Momak u koji Savez nije uložio ni dinara, kome je prva reprezentativna selekcija bila A tim je na najbolji mogući način iskoristio životnu priliku!
NBA je surovo realna liga i ovoliki ugovor mu garantuje da će oko njega biti građen tim i da će on imati kraljevske uslove za igru i razvoj!
Ne tako davno i GS je bila smešna organizacija da bi trenutno bili 3 klase iznad svih ostalih zajedno!
Nikola pusti tastature rodoljube, uživaj u igri i postaćeš najbolji svih vremena.

Sakaluda

pre 5 godina

Decko, trofeje ces moci da osvojis u reprezentaciji, a u NBA vrlo tesko!!!

Uostalom, ko jos pamti trofeje iz nba?! Reprezentacija je ono sto se broji!!! Pamet u glavu i odazivaj se na Saletov poziv, ako hoces da te istorija pamti!!!

?!?

pre 5 godina

haha... kul brate nije da ne postujem tvoj izbor... ali ovo ti je kao da ovo izjavi Hulk kad je otisho u rusiji pa u kini... sanjas trofeje? druzi se sa saletom...

Jord4nnnn

pre 5 godina

Uvek sam stajao na tvoju stranu u raspravama oko igranja za reprezentaciju, ali sada stvarno...
Pa da si sanjao trofeje, a ne "masan" ugovor, igrao bi za Srbiju, a ne bi trenirao individualno (zamrzeo sam tu reč), jer ti je šansa za trofej veća cirka 1000%-1500% sa reprezentacijom nego sa Denverom. Pozdrav.

Cole

pre 5 godina

Svaka cast na ugovoru, osigraj
tih pet godina i paljba u neku
jacu fransizu po prsten jer ako
ostanes u Denveru, pamtice te kao
jednog od najboljih svih vremena
koji nema prsten (Barkli, Ajverson...)
mada ni to nije lose. Poz.

323

pre 5 godina

Lepo je sada pricati i planirati sa tolikom lovom. Medjutim, realno je to zasluzio jer je ubedljivo Denverov najbolji igrac. Ako njega ne plate koga ce? Sam nece moci da ih odvede u plej of. Sve zavisi kakav ce imati tim u novoj sezoni.

room 1408

pre 5 godina

Hahahha,pa u klubu kojem igraš otići ćeš u penziju a nećeš videti trofeja.Da si hteo igrati za reprezentaciju osvajao bi neke medalje ovako sto se tiče klubske košarke i trofeja ti si tu završio.

мики

pre 5 godina

не знам да ли да напишем коментар, пошту изгледа да дамо будале коментаришу. да ли постоји нормалан човек који ће да жртвује милионски уговор зарад једног првенства Европе?

ProdigyCZ

pre 5 godina

Hm,hm,hm....Cekam od 2002 da reprezentacija bude kompletna,i jos cekam,nadam se da cu docekati 2019 relativno kompletnu bez ovog momka.Voleo bih da ga Sale NE pozove cisto za primer sledecim generacijama a i danasnjim igracima koji "krvare" u kvalifikacijama,sve ostalo bi bilo ne posteno prema njima,ma koliko god bili oslabljeni bez njega.Ako reprezentacija postala hocu-necu-hocu onda to vise nije institucija vec Vasar.

Ponosni gradjanin zemlje ne i drzave

pre 5 godina

A da neko odgleda intervju pa da komentarisete?
Decka su pitali kakav je osecaj obzirom da je potpisao veliki dugogodisni ugovor...
Odgovor je bio da nije sanjao pare vec takmicenje, trofeje i zabavu. Dakle, novac je naravno svakome bitan, ali nije mu to bio moto da bi se bavio sportom. Decko je uzabrao da se spremi jer je u prosloj sezoni imao bitniju ulogu u timu, a i bilo je ocigledno da mu fali kondicije za 82 utakmice u sezoni...
E sad to sto se ovde javljaju komsije i sto ima vas par nasih, zavidnih, koji u kraju nisu odigrali dva basketa to je vec vas problem. Nikoli naklon do poda.

Veljoni

pre 5 godina

Hahahaha..kakvi komentari! kako ste samo brzo zaboravili utakmicu protiv Hrvatske na Olimpijadi i ona slobodna bacanja na kraju sto je dečko pogodio...isto tako su se i Novakove titule zaboravile brzinom svetlosti. Ne zasluzujemo mi nijednog naseg vrhunskog sportistu zbog takvih ‘navijača’, samo se nadam iskreno da ste u manjini...

Djordje P

pre 5 godina

Ne mogu da verujem koli su zlobni komentari. Prvo, decko je propustio evropsko prvenstvo, ne OI ili svetsko; drugo, svako od vas bi uradio isto - klub mu je verovatno sugerisao da bi bilo vazno da se posveti fizickom razvoju tog leta... pa nece valjda rizikovati karijeru i 150M dolara (s kojim je osigurao sebe i sledecih 5-6 generacija) zbog jednom evropskog prvenstva? Pustite ga na miru.

MikiP

pre 5 godina

Sve razumem, velike su pare u pitanju. I ja bih, sa svojih 48 godina, gledao da preko leta odmaram i ne trosim se na pripremama.
Ali, sa 23 godine biti tako proracunat!!!?? Bez trunke ludosti? Bez zelje da osvojis neki trofej, da budes neko ko ce da resi finale.
Samim tim sto igra u Denveru, sanse za osvajanje trofeja su vrlo male. Ako se izuzmu OI i SP, gde je jako tesko doci do zlata, ostala su samo EP kao sansa za osvajanje trofeja. Cak su i EP sad svedena na 4 godine pa je i ta sansa prepolovljena. Kako je moguce zeleti nesto a raditi suprotno? Kako god, nek je ziv i zdrav.

Jaran

pre 5 godina

Ovo je vec postalo smesno. Prvo ga prozivate da je los, a onda ga prozivate jer nismo osvojili zlato bas zbog njega. Ne secam se da je neko napisao tako nesto o Teodosicu ili Bjelici, a znate zasto? Zato sto i vi shvatate da je Jokic ubedljivo nas najbolji kosarkas, tako ste ga prozivali i posle poraza od SAD u finalu OI iako ih je RAZBIO u grupi...

Powerslave

pre 5 godina

Prošlog leta je rekao da mora da popravi kondiciju i šut za tri.
Ove sezone se video značajan napredak na tom polju.
Nadam se da će isto biti i sa odbranom koju sada pominje. Jokić sa solidnom odbranom, ne mora uopšte da bude vrhunska odbrana, je već igrač za svako poštovanje i samo nebo mu je granica.

ProdigyCZ

pre 5 godina

@Gile,Pedja je osvojio dva zlata i jednu bronzu(1999-2002),igrao je i 2003,2004 nije hteo da ga ceka Obradovic,posle je pukla veza sa savezom.Bas tih godina dok je igrao za repku imao je najbolje sezone u NBA,izgleda mu nije trebao odmor kao nekima... Budite malo kreativniji u "opravdanjima",cekamo ko ce sledeci da lupi jos neku glupost...

vlado

pre 5 godina

@IgorBS u principu ne odgovaram na gluposti koje drugi pisu, ali brate mili tebi moram. Pa sine dragi Nikolin prvi znacajni rezultat, uspeh, i pojavljivanje na kosarkaskoj mapi je vezan za nasu generaciju 95. (Guduric, Jokic i ostali) i mislim U21 SP ili EP u Spaniji. Svi vi obozavaoci dolara ne mozetw da shvatite da je on kao i svi ostali kosarkasi produkt NASE skole kosarke. Sta mislis koliko njih bi se bavilo kosarkom uopste da nije bilo recimo generacije 2001.-2002. (Nadji Bogdanov intervju kada prica kako se odlucio za kosarku)? Sta mislis da li bi imali one igrace i generacije Bodiroge, Rebrace i ostalih momaka da nije bilo generacije Divca, Palje, Saleta, Sase, da li bi bilo generacije Divca, Drazena, Kukoca, Radje, Palje, Saleta i ostalih da nije bilo Krese, Kice, Moke, Praje, Ratka i tako do samih pocetaka... svi nasi igraci koji imaju reprezentativni kvalitet "duguju" to generacijama koje su bile pre njih, a taj "dug" treba da vrate tako sto ce da prenesu tu "tajnu i magiju" generacijama koje dolaze. Razumes? Svaka cast na milionima, zaradio ih je i Pedja da ih ne potrosi za 3 zivota pa niko nema pojma koliko je para zaradio al' svi znaju za zlata 2001. i 2002. "Upamti frajeru, da ti pare ne mogu, kupit raju iskrenu."

Гиле

pre 5 godina

Стојаковић једном играо за репрезентацију и сви га памте. Јокић за сада једном на олимпијади, и освојио сребро. Значи ушао у историју.

Manu Chao

pre 5 godina

Cica mi te volimo ali ga pretera malo, da si barem zakazao konferenciju za štampu i rekao ne mogu da igram zbog toga i toga ovako je ispala čudna situacija, na kraju i smešna sa ovom sada izjavom da si sanjao trofeje a ne unosan ugovor.

big honey inc.

pre 5 godina

"Jokić: Nisam sanjao veliki ugovor, nego trofeje"

Ovo znači da će nakon ovog ugovora preći u neki super tim za siću ukoliko ne bude osvojio trofej, ko Kazins

mich

pre 5 godina

Dobio si ipak veliki ugovor, a trofeje zaboravi, to realno mozes da uzmes sa reprezentacijom...a izvini ti NE IGRAS, ti si sada vekika zvezda, a ne jao oni "smeni" Novicki, Parker i Gasol.

petar

pre 5 godina

Na tvoju zalost, prstenje neces videti, velike pare hoces, na tvoju srecu, treba stvari nazivati pravim imenom, a to je pohlepa. Steta....

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Ala lazes.Bolje cuti i nemoj da se brukas ovakvim izjavama.A sto se tice love,posteno si je zaradio i uzivaj u zivotu.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Bas ces se naosvajati trofeja u Denveru. Kao kad bi Buskets presao u Atalantu pa izjavio nesto slicno. Samo ti Jokaro nastavi da treniras individualno mozda stignes do dresa reprezentacije.

mich

pre 5 godina

montoya

Ako je tebi 18 mil godisnje kao Ronaldo, onda si u pravu, sada ces ti i tebi slicni nije 18 nego 30, ali vas zbunjuje ono BRUTO-NETO pa necu da vam objasnjavam vama to ne vredi !!!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ako hoces borbu za trofeje dodji u San Antonio, oh wait u Spursima nema mesta za prosecne igrace, tamo igra samo klasa tj. najbolji.

backi pilicar

pre 5 godina

(Djordje P, 10. jul 2018 14:56)
On je i bez ovog ugovora osigurao narednih par generacija. Sad da prekine karijeru uzivace mu potomci narednih 100 godina.

ProdigyCZ

pre 5 godina

Hm,hm,hm....Cekam od 2002 da reprezentacija bude kompletna,i jos cekam,nadam se da cu docekati 2019 relativno kompletnu bez ovog momka.Voleo bih da ga Sale NE pozove cisto za primer sledecim generacijama a i danasnjim igracima koji "krvare" u kvalifikacijama,sve ostalo bi bilo ne posteno prema njima,ma koliko god bili oslabljeni bez njega.Ako reprezentacija postala hocu-necu-hocu onda to vise nije institucija vec Vasar.

IgorBS

pre 5 godina

Sva podrška Nikoli! Momak u koji Savez nije uložio ni dinara, kome je prva reprezentativna selekcija bila A tim je na najbolji mogući način iskoristio životnu priliku!
NBA je surovo realna liga i ovoliki ugovor mu garantuje da će oko njega biti građen tim i da će on imati kraljevske uslove za igru i razvoj!
Ne tako davno i GS je bila smešna organizacija da bi trenutno bili 3 klase iznad svih ostalih zajedno!
Nikola pusti tastature rodoljube, uživaj u igri i postaćeš najbolji svih vremena.

Sakaluda

pre 5 godina

Decko, trofeje ces moci da osvojis u reprezentaciji, a u NBA vrlo tesko!!!

Uostalom, ko jos pamti trofeje iz nba?! Reprezentacija je ono sto se broji!!! Pamet u glavu i odazivaj se na Saletov poziv, ako hoces da te istorija pamti!!!

room 1408

pre 5 godina

Hahahha,pa u klubu kojem igraš otići ćeš u penziju a nećeš videti trofeja.Da si hteo igrati za reprezentaciju osvajao bi neke medalje ovako sto se tiče klubske košarke i trofeja ti si tu završio.

Mile britva

pre 5 godina

Voleo bih da ga Sale NE pozove cisto za primer sledecim generacijama a i danasnjim igracima koji "krvare" u kvalifikacijama,sve ostalo bi bilo ne posteno prema njima,ma koliko god bili oslabljeni bez njega.Ako reprezentacija postala hocu-necu-hocu onda to vise nije institucija vec Vasar.
(ProdigyCZ, 10. jul 2018 13:23)

Onda najbolje da Sale nepozove nikog sa olimpijade i evropskog i svetskog jer svi su bar jednom odbili. A i Sale ne bi trebalo da bude trener jer je i on jednom kao igrač odbio.

Jord4nnnn

pre 5 godina

Uvek sam stajao na tvoju stranu u raspravama oko igranja za reprezentaciju, ali sada stvarno...
Pa da si sanjao trofeje, a ne "masan" ugovor, igrao bi za Srbiju, a ne bi trenirao individualno (zamrzeo sam tu reč), jer ti je šansa za trofej veća cirka 1000%-1500% sa reprezentacijom nego sa Denverom. Pozdrav.

?!?

pre 5 godina

haha... kul brate nije da ne postujem tvoj izbor... ali ovo ti je kao da ovo izjavi Hulk kad je otisho u rusiji pa u kini... sanjas trofeje? druzi se sa saletom...

petar

pre 5 godina

Na tvoju zalost, prstenje neces videti, velike pare hoces, na tvoju srecu, treba stvari nazivati pravim imenom, a to je pohlepa. Steta....

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ako hoces borbu za trofeje dodji u San Antonio, oh wait u Spursima nema mesta za prosecne igrace, tamo igra samo klasa tj. najbolji.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Bas ces se naosvajati trofeja u Denveru. Kao kad bi Buskets presao u Atalantu pa izjavio nesto slicno. Samo ti Jokaro nastavi da treniras individualno mozda stignes do dresa reprezentacije.

MikiP

pre 5 godina

Sve razumem, velike su pare u pitanju. I ja bih, sa svojih 48 godina, gledao da preko leta odmaram i ne trosim se na pripremama.
Ali, sa 23 godine biti tako proracunat!!!?? Bez trunke ludosti? Bez zelje da osvojis neki trofej, da budes neko ko ce da resi finale.
Samim tim sto igra u Denveru, sanse za osvajanje trofeja su vrlo male. Ako se izuzmu OI i SP, gde je jako tesko doci do zlata, ostala su samo EP kao sansa za osvajanje trofeja. Cak su i EP sad svedena na 4 godine pa je i ta sansa prepolovljena. Kako je moguce zeleti nesto a raditi suprotno? Kako god, nek je ziv i zdrav.

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Ala lazes.Bolje cuti i nemoj da se brukas ovakvim izjavama.A sto se tice love,posteno si je zaradio i uzivaj u zivotu.

Cole

pre 5 godina

Svaka cast na ugovoru, osigraj
tih pet godina i paljba u neku
jacu fransizu po prsten jer ako
ostanes u Denveru, pamtice te kao
jednog od najboljih svih vremena
koji nema prsten (Barkli, Ajverson...)
mada ni to nije lose. Poz.

ProdigyCZ

pre 5 godina

@Gile,Pedja je osvojio dva zlata i jednu bronzu(1999-2002),igrao je i 2003,2004 nije hteo da ga ceka Obradovic,posle je pukla veza sa savezom.Bas tih godina dok je igrao za repku imao je najbolje sezone u NBA,izgleda mu nije trebao odmor kao nekima... Budite malo kreativniji u "opravdanjima",cekamo ko ce sledeci da lupi jos neku glupost...

Manu Chao

pre 5 godina

Cica mi te volimo ali ga pretera malo, da si barem zakazao konferenciju za štampu i rekao ne mogu da igram zbog toga i toga ovako je ispala čudna situacija, na kraju i smešna sa ovom sada izjavom da si sanjao trofeje a ne unosan ugovor.

Гиле

pre 5 godina

Стојаковић једном играо за репрезентацију и сви га памте. Јокић за сада једном на олимпијади, и освојио сребро. Значи ушао у историју.

мики

pre 5 godina

не знам да ли да напишем коментар, пошту изгледа да дамо будале коментаришу. да ли постоји нормалан човек који ће да жртвује милионски уговор зарад једног првенства Европе?

Jaran

pre 5 godina

Ovo je vec postalo smesno. Prvo ga prozivate da je los, a onda ga prozivate jer nismo osvojili zlato bas zbog njega. Ne secam se da je neko napisao tako nesto o Teodosicu ili Bjelici, a znate zasto? Zato sto i vi shvatate da je Jokic ubedljivo nas najbolji kosarkas, tako ste ga prozivali i posle poraza od SAD u finalu OI iako ih je RAZBIO u grupi...

Ponosni gradjanin zemlje ne i drzave

pre 5 godina

A da neko odgleda intervju pa da komentarisete?
Decka su pitali kakav je osecaj obzirom da je potpisao veliki dugogodisni ugovor...
Odgovor je bio da nije sanjao pare vec takmicenje, trofeje i zabavu. Dakle, novac je naravno svakome bitan, ali nije mu to bio moto da bi se bavio sportom. Decko je uzabrao da se spremi jer je u prosloj sezoni imao bitniju ulogu u timu, a i bilo je ocigledno da mu fali kondicije za 82 utakmice u sezoni...
E sad to sto se ovde javljaju komsije i sto ima vas par nasih, zavidnih, koji u kraju nisu odigrali dva basketa to je vec vas problem. Nikoli naklon do poda.

mich

pre 5 godina

Dobio si ipak veliki ugovor, a trofeje zaboravi, to realno mozes da uzmes sa reprezentacijom...a izvini ti NE IGRAS, ti si sada vekika zvezda, a ne jao oni "smeni" Novicki, Parker i Gasol.

Veljoni

pre 5 godina

Hahahaha..kakvi komentari! kako ste samo brzo zaboravili utakmicu protiv Hrvatske na Olimpijadi i ona slobodna bacanja na kraju sto je dečko pogodio...isto tako su se i Novakove titule zaboravile brzinom svetlosti. Ne zasluzujemo mi nijednog naseg vrhunskog sportistu zbog takvih ‘navijača’, samo se nadam iskreno da ste u manjini...

big honey inc.

pre 5 godina

"Jokić: Nisam sanjao veliki ugovor, nego trofeje"

Ovo znači da će nakon ovog ugovora preći u neki super tim za siću ukoliko ne bude osvojio trofej, ko Kazins

323

pre 5 godina

Lepo je sada pricati i planirati sa tolikom lovom. Medjutim, realno je to zasluzio jer je ubedljivo Denverov najbolji igrac. Ako njega ne plate koga ce? Sam nece moci da ih odvede u plej of. Sve zavisi kakav ce imati tim u novoj sezoni.

Djordje P

pre 5 godina

Ne mogu da verujem koli su zlobni komentari. Prvo, decko je propustio evropsko prvenstvo, ne OI ili svetsko; drugo, svako od vas bi uradio isto - klub mu je verovatno sugerisao da bi bilo vazno da se posveti fizickom razvoju tog leta... pa nece valjda rizikovati karijeru i 150M dolara (s kojim je osigurao sebe i sledecih 5-6 generacija) zbog jednom evropskog prvenstva? Pustite ga na miru.

Powerslave

pre 5 godina

Prošlog leta je rekao da mora da popravi kondiciju i šut za tri.
Ove sezone se video značajan napredak na tom polju.
Nadam se da će isto biti i sa odbranom koju sada pominje. Jokić sa solidnom odbranom, ne mora uopšte da bude vrhunska odbrana, je već igrač za svako poštovanje i samo nebo mu je granica.

backi pilicar

pre 5 godina

(Djordje P, 10. jul 2018 14:56)
On je i bez ovog ugovora osigurao narednih par generacija. Sad da prekine karijeru uzivace mu potomci narednih 100 godina.

mich

pre 5 godina

montoya

Ako je tebi 18 mil godisnje kao Ronaldo, onda si u pravu, sada ces ti i tebi slicni nije 18 nego 30, ali vas zbunjuje ono BRUTO-NETO pa necu da vam objasnjavam vama to ne vredi !!!

vlado

pre 5 godina

@IgorBS u principu ne odgovaram na gluposti koje drugi pisu, ali brate mili tebi moram. Pa sine dragi Nikolin prvi znacajni rezultat, uspeh, i pojavljivanje na kosarkaskoj mapi je vezan za nasu generaciju 95. (Guduric, Jokic i ostali) i mislim U21 SP ili EP u Spaniji. Svi vi obozavaoci dolara ne mozetw da shvatite da je on kao i svi ostali kosarkasi produkt NASE skole kosarke. Sta mislis koliko njih bi se bavilo kosarkom uopste da nije bilo recimo generacije 2001.-2002. (Nadji Bogdanov intervju kada prica kako se odlucio za kosarku)? Sta mislis da li bi imali one igrace i generacije Bodiroge, Rebrace i ostalih momaka da nije bilo generacije Divca, Palje, Saleta, Sase, da li bi bilo generacije Divca, Drazena, Kukoca, Radje, Palje, Saleta i ostalih da nije bilo Krese, Kice, Moke, Praje, Ratka i tako do samih pocetaka... svi nasi igraci koji imaju reprezentativni kvalitet "duguju" to generacijama koje su bile pre njih, a taj "dug" treba da vrate tako sto ce da prenesu tu "tajnu i magiju" generacijama koje dolaze. Razumes? Svaka cast na milionima, zaradio ih je i Pedja da ih ne potrosi za 3 zivota pa niko nema pojma koliko je para zaradio al' svi znaju za zlata 2001. i 2002. "Upamti frajeru, da ti pare ne mogu, kupit raju iskrenu."