Nedelja, 01.07.2018.

10:03

Katai 'Magiko' pokorio MLS ligu (VIDEO)

Srpski fudbaler Aleksandar Katai nastavio je sa dominantnim partijama u američkoj MLS ligi.

Izvor: B92

Katai 'Magiko' pokorio MLS ligu (VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

неко

pre 5 godina

@powerslave

Катаи је стари тип играча - потеза, дриблинга, мајсторије. Играч због кога се фудбал гледа. Да се родио 20-ак година раније, био би велика звезда, међутим савремени роботски фудбал овакве играче сатире и у први план ставља атлете и физикалце. Зато у целој Европи нема ни 50 врхунских играча дана, сви се окупили у пет тимова.

Powerslave

pre 5 godina

Ajde malo realnosti za trenutak. Da je Katai tolika igračina bilo bi mesta za njega u nekom evropskom klubu, makar to bila portugalska ili holandska ili tako neka liga, ako već ne bi bilo mesta u najjačih pet. A on na svom vrhuncu karijere igra u penzionerskoj američkoj ligi.
Razlog za to sigurno mora da postoji, kvalitet uvek izbije na površinu, a MLS baš i nije na vrhu. Neko bi ga valjda do sad primetio...

King

pre 5 godina

I ovaj majstor nema mesto u reprezentaciji a zovu nekakve Ljajiće, Tadiće, Kostiće...zato i ispadamo od neke "albanije". 
(King, 01. jul 2018 10:15) 

Na kojeg Tadica mislis?
(Chris T-Rex BOSH, 01. jul 2018 10:26)

Jedan jedini Tadić u reprezentaciji, a ove sto sam nabrojao su svi isti i nemaju pojma i koji će đavo u reprezentaciji. Samo da nam se zbog ovakvih ne ponovi neki novi Rambo

Amater

pre 5 godina

@realno

Mesas pojam kvaliteta igraca i kvaliteta lige. Ako si ikada igrao fudbal bar poluprofesionalno znao bi da ovo sto je uradio Katai moze da uradi svaki napadac u Srpskoj ligi ali je stvar u odbranama a ne znanju napadaca. Odbrane su u USA revijalne kao na nba all star turniru, to se vidi na snimcima , u spanskoj ligi mu ovo ne bi proslo inace bi i dalje igrao bar za Alaves. To ne znaci da su igraci nuzno losi, samo se ne igra isto kao u evropi pa moze ovako da se proseta do gola i da deluje kao svetska klasa, a kod prvog gola onaj majstor cak okrece ledja lopti, to se ni u petlicima ne radi.

King

pre 5 godina

Covek ima samo 27 godina... molim vas iskoristite ovo i zovite ga u reprezwntaciju opet jer je ubica igrac. Mozda zna cak i vise fudbalabod Tadica. Nemoj da bude kao sa Rambom Perkovicem opet.
(4k4.Dex, 01. jul 2018 11:54)

Nije mžda već sigurno zna više i od Tadića i Ljajića i Kostića zajedno

nekoizmase

pre 5 godina

Ja ne mislim da je naša liga bolja od MLS, ovdje igraju bolji igrači i posjecenost na stadionima je daleko bolja nego u našoj ligi.

nekoizmase

pre 5 godina

Ja ne mislim da je naša liga bolja od MLS, ovdje igraju bolji igrači i posjecenost na stadionima je daleko bolja nego u našoj ligi.

milosh-nish

pre 5 godina

kolko smo glupa nacija...a onaj poredi kataia i zivkovica...onom je bolji od tadica i ljaljica,onaj treci sa mitrovicevim a pozicije ko dupe i glava,tuga i sramota s kim delim vazduh

Ivan

pre 5 godina

Kada je bio reprezentaciji kod Muslina, nabrajali ste igrace kojima zauzima mesto, i cime je zasluzio da igra za reprezentaciju. Sada kada ne igra, nabrajate igrace koji njemu zauzimaju mesto. Ako opet bude pozvan, bice opet, zasto on, zasto ne ovaj, onaj... Kao kada bebi uzmete igracku, nju interesuje samo ta koja je kod vas, bez obzira koliko ih je pored nje....

Toliko

pre 5 godina

Ne lupajte svasta, svi oni tako igraju i grizu kad je u pitanju potpisivanje ugovora. On zna da ako se dokaze moze da ostane u Cikagu, ako ne vratice ga u Alaves posto je na pozajmici i posle ko zna da li ce igrati uopste i gde. Cim potpisu dobre ugovore kao da vuku dzak cementa na ledjima, eto tako igraju, narocito za reprezentaciju. O jacini MLS lige necu da govorim i da je na primer uporedim sa Engleskom.

SR

pre 5 godina

Ovakve igrače narod hoće da gleda bez obzira na rezultat, to je fudbal! A ne ovo što smo mi pokazali na SP... Ali uzalud.. I u narednim kvalifikacijama ista formacija, najviša postava u evropi i šire, 3 zadnja vezna... Što je najgore Sergeja ćemo morati gledati u reprezentaciji narednih 10 godina, a on u tandemu sa Milivojevićem i Matićem garantuje sporu igru i loš fudbal!

vlp

pre 5 godina

Kad je otisao iz Zvezde poludeo sam reko konacno se pojavio neko zbog cijeg umeca publika dolazi da uziva al dzaba ode medju one drvosece u Alaves gde je i pored male minutaze imao nekoliko majstorija a nije igrao tamo jer drvosece forsiraji mrtvu defanzivu sa vracanjem konstantno spiceva u nazad a Katai je daleko od tog profila napadaca

klopp

pre 5 godina

Setite se samo jednog Ramba Petkovića koji nikada nije igrao za reprezentaciju, samo jer ne igra u Evropi i nema menadžere u savezu da ga poguraju. Sramota da oni manekeni (čast izuzecima) imaju šansu pre igrača u ovakvoj formi. Od kada je otišao tamo, igra sjajno, a i u Alavesu je imao dosta dobrih perioda.

fpser

pre 5 godina

Dajte ljudi budite realni malo, MLS je amaterska liga za evropski fudbal, ne zanosite se mnogo ovim potezima Kataia protiv prosečnih protivnika. On je dobar igrač i pametnije mu je da ostane tamo i postane ALL STAR u toj ligi, ali realno nema on kvalitet za evropski fudbal koliko god ga mi gotivili i ovo krajnje dobronamerno pišem. Mislim da je dovoljno pametan da ostane tamo i uživa u slavi.

ernesto che

pre 5 godina

Hahhahhaha, ovo izgleda ko otimanje lizalice detetu, a ona cak i ne zaplacu, kakav car, ali dokazi ti nasim ljudima sta je igrac koji napada, ide direktno za igraca, direktno na gol i nema straha od neuspeha, kao katai i radonjic, za razliku od sterilnih "zalomljivaca lopte i sigurnih igraca koji umeju da nagaze loptu", koji se non-stop iz generacije u generaciju forsiraju, zato i nizemo sve same uspehe, a sta tek reci o smeni selektora jer nije pozvao jednog igraca, koji se vec 3 godine prodaje za 150 miliona i jos nije prodat a mocni juve cak i nema toliko novca.

Henry14

pre 5 godina

Realno Katai ima 26 godina na sledecen evropskom ce imati 28 a na svetskom ako se plasiramo 30 sto su odlicne godine za ofanzivnog igraca pogotovo takvog kakav je Katai.
Treba da se dozove najzad pameti i gde god da igra da radi kao sto je u zvezdi i sad u americi i da postane predvodnik reprezentacije sto po kvalitetu sigurno moze da bude. Pogledajte samo koliko igraca su sa 32,33 godine vodje svojih ekipa i Kavani i Suarez,Toivonen i Berg... Bitno je imati mlade i perspektivne igrace ali i iskusne znalce a Katai bi mogao mnogo da doprinese u naredna dva ciklusa kvalifikacija.

Jones

pre 5 godina

Da ima glavu bio bi nam najbolji igrac u reprezentaciji i igrao bi u nekom od najboljih klubova. Steta za takav talenat. Nemamo boljeg driblera od njega, ma niko mu od nasih nije ni blizu sto se tog segmenta tice. Madjionicar, ono sto nam godinama fali u reprezentaciji.

vukvlad

pre 5 godina

Uz duzno postovanje... Jer u pitanju je jako dobar igrac za nase uslove... Ipak je to MLS. Sa svojim nazovi kvalitetom. Svojevremeno je i Darko Kovacevic primera radi u dresu reprezentacije bacao po dvojicu maltezana driblingom u kukuruz. Ovakve finte prolaze u ovom rangu takmicenja....I lepe su... Atraktivne i kreativne...Ipak u ozbiljnom fudbalu Katai bi to tesko mogao da proda... I ne samo on....

Topcina

pre 5 godina

U tome i jeste problem što svako ko da 3-4 gola odmah je za reprezentaciju...a što nije igrao u Alavesu prošle sezone?Mrzi ga trener jel?Kad je toliko jak MLS gde je njihova reprezentacija na ovom svetskom?

nesa80

pre 5 godina

ja sam se i pre svetsko prvenstva pitao zasto ovaj covek nije u reprezentaciji i bio u cudu...neigraju katai,fejsa,sulejmani...a sve neke spore igrace zove.zato i igramo ko usporen snimak

4k4.Dex

pre 5 godina

Covek ima samo 27 godina... molim vas iskoristite ovo i zovite ga u reprezwntaciju opet jer je ubica igrac. Mozda zna cak i vise fudbalabod Tadica. Nemoj da bude kao sa Rambom Perkovicem opet.

Realno

pre 5 godina

Kakva je ovo liga bez briga 😂😂😂 Nije ni cudo sto onda nisu hteli da zovu Djovinka u reprezentaciju sa objasnjenjem ,"sve ok ali on igra Mls ligu"... jednostavno,amaterski nivo...gle drugi Kataiev gol , pa onakvu odbranu na terminu niko ne igra , da je dao u nasoj ligi gol bilo bi da je ocigledno namesteno...

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Zanimljiva je stvar da je Cikago "progledao" kada se otkacio od poljskog "lobija" u klubu. Godinama i godinama su pokusavali nesto sa nekim poljskim trenerima i nekim poljskim igracima polutanerima,patikarima i nisu mogli ni da beknu. Inace,Poljaka u Cikagu ima milion+. I onda okrenuse curak,dovedose par Srba,Svabu i jos par talentovanih Amera iz svoje akademije (deca imigranata sa raznih strana) i krenuse napred. Prosle godine prvi put plejof posle ko zna koliko godina. I sada dobro napreduju.

Fića

pre 5 godina

Kakvu sezonu ima u MLS ligi koja je sve jaca,najbolji strelac svoje ekipe i jedan od najboljih igraca lige. 8 golova na 17 meceva ali od tih 17 na 4 he igrao jako malo.
Mora u reprezentaciju za kvalifikacije i ligu nacija,a cim je usao u formu jos pre prvenstva pisao sam da ga treba zvati.

zex

pre 5 godina

Pisao sam mnogo puta o njemu. Dusa me boli sto ovakav igrac nema mesta u reprezentaciji a mi nemamo boljeg igraca od njeg.U Zvezdi je bio fantastican, u Alavesu nije ni dobio priliku da igra a stvarno je veliki majstor, decko sa lakocom resava jedan na jedan a nama je takav trebao. Mozete da hvalite Tadica koliko hocete ali da je Katai igra umesto njega ili cuvenog Ljajica Srbija bi mnogo bolje izgledala u rusiji. Decko je majstor.

aaa

pre 5 godina

Decko je majstor nema sta,ali ta liga je blago receno divlja...nisam siguran da bi u nasoj ligi protiv slabijih timova moglo ovako da se prodje,da ne pricam o nekoj ozbiljnijoj ligi

STEVO

pre 5 godina

Zašto se svi ti naši genijalci na vrhz karijere ne mogu snaći u Španiji, Engleskoj, Italiji a svoj "raskošni potencijal" naglo pokažu MLS. Ljudi, kada ćete shvatiti da je MLS rekreativna liga, skoro kao Jelen super liga. Ko je pogledao bar jednu utakmicu mogao je shvatiti koliko je to daleko od igre koju zahtjeva SP.

mirko

pre 5 godina

U suštini on je majstor fudbala možd da igra gde hoće i sa kim hoće samo su u pitanju interesi. Do sada nije imao sreće sem u Zvezdi gde se vratio u fudbal. Zbog njega je Rajko bio pun

Ne volem kritiku.

pre 5 godina

Odlično, zaista divno! Samo uzmite u obzir ipak je to americka liga za koju mislim da kvalitetom igrača nije bolja od naše.

Chris T-Rex BOSH

pre 5 godina

I ovaj majstor nema mesto u reprezentaciji a zovu nekakve Ljajiće, Tadiće, Kostiće...zato i ispadamo od neke "albanije".
(King, 01. jul 2018 10:15)

Na kojeg Tadica mislis?

stuša

pre 5 godina

Da je malo mirnijeg "duha" karijera bi mu isla sasvim drugim putem!Ovako na zalost nikad nije pokazao sav potencijal,a koga ima na precac!!!Napred Srbobranac?

ernesto che

pre 5 godina

Hahhahhaha, ovo izgleda ko otimanje lizalice detetu, a ona cak i ne zaplacu, kakav car, ali dokazi ti nasim ljudima sta je igrac koji napada, ide direktno za igraca, direktno na gol i nema straha od neuspeha, kao katai i radonjic, za razliku od sterilnih "zalomljivaca lopte i sigurnih igraca koji umeju da nagaze loptu", koji se non-stop iz generacije u generaciju forsiraju, zato i nizemo sve same uspehe, a sta tek reci o smeni selektora jer nije pozvao jednog igraca, koji se vec 3 godine prodaje za 150 miliona i jos nije prodat a mocni juve cak i nema toliko novca.

MilosKnin

pre 5 godina

Ljudi polako ovo je MLs Liga, brzo se zaboravio period u Spaniji gee je grejao klupu zato sto ne pomaze u defanzivi i ne trci hazard.

klopp

pre 5 godina

Setite se samo jednog Ramba Petkovića koji nikada nije igrao za reprezentaciju, samo jer ne igra u Evropi i nema menadžere u savezu da ga poguraju. Sramota da oni manekeni (čast izuzecima) imaju šansu pre igrača u ovakvoj formi. Od kada je otišao tamo, igra sjajno, a i u Alavesu je imao dosta dobrih perioda.

vlp

pre 5 godina

Kad je otisao iz Zvezde poludeo sam reko konacno se pojavio neko zbog cijeg umeca publika dolazi da uziva al dzaba ode medju one drvosece u Alaves gde je i pored male minutaze imao nekoliko majstorija a nije igrao tamo jer drvosece forsiraji mrtvu defanzivu sa vracanjem konstantno spiceva u nazad a Katai je daleko od tog profila napadaca

SR

pre 5 godina

Ovakve igrače narod hoće da gleda bez obzira na rezultat, to je fudbal! A ne ovo što smo mi pokazali na SP... Ali uzalud.. I u narednim kvalifikacijama ista formacija, najviša postava u evropi i šire, 3 zadnja vezna... Što je najgore Sergeja ćemo morati gledati u reprezentaciji narednih 10 godina, a on u tandemu sa Milivojevićem i Matićem garantuje sporu igru i loš fudbal!

ernesto che

pre 5 godina

Hahhahhaha, ovo izgleda ko otimanje lizalice detetu, a ona cak i ne zaplacu, kakav car, ali dokazi ti nasim ljudima sta je igrac koji napada, ide direktno za igraca, direktno na gol i nema straha od neuspeha, kao katai i radonjic, za razliku od sterilnih "zalomljivaca lopte i sigurnih igraca koji umeju da nagaze loptu", koji se non-stop iz generacije u generaciju forsiraju, zato i nizemo sve same uspehe, a sta tek reci o smeni selektora jer nije pozvao jednog igraca, koji se vec 3 godine prodaje za 150 miliona i jos nije prodat a mocni juve cak i nema toliko novca.

fpser

pre 5 godina

Dajte ljudi budite realni malo, MLS je amaterska liga za evropski fudbal, ne zanosite se mnogo ovim potezima Kataia protiv prosečnih protivnika. On je dobar igrač i pametnije mu je da ostane tamo i postane ALL STAR u toj ligi, ali realno nema on kvalitet za evropski fudbal koliko god ga mi gotivili i ovo krajnje dobronamerno pišem. Mislim da je dovoljno pametan da ostane tamo i uživa u slavi.

Henry14

pre 5 godina

Realno Katai ima 26 godina na sledecen evropskom ce imati 28 a na svetskom ako se plasiramo 30 sto su odlicne godine za ofanzivnog igraca pogotovo takvog kakav je Katai.
Treba da se dozove najzad pameti i gde god da igra da radi kao sto je u zvezdi i sad u americi i da postane predvodnik reprezentacije sto po kvalitetu sigurno moze da bude. Pogledajte samo koliko igraca su sa 32,33 godine vodje svojih ekipa i Kavani i Suarez,Toivonen i Berg... Bitno je imati mlade i perspektivne igrace ali i iskusne znalce a Katai bi mogao mnogo da doprinese u naredna dva ciklusa kvalifikacija.

nesa80

pre 5 godina

ja sam se i pre svetsko prvenstva pitao zasto ovaj covek nije u reprezentaciji i bio u cudu...neigraju katai,fejsa,sulejmani...a sve neke spore igrace zove.zato i igramo ko usporen snimak

Jones

pre 5 godina

Da ima glavu bio bi nam najbolji igrac u reprezentaciji i igrao bi u nekom od najboljih klubova. Steta za takav talenat. Nemamo boljeg driblera od njega, ma niko mu od nasih nije ni blizu sto se tog segmenta tice. Madjionicar, ono sto nam godinama fali u reprezentaciji.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Zanimljiva je stvar da je Cikago "progledao" kada se otkacio od poljskog "lobija" u klubu. Godinama i godinama su pokusavali nesto sa nekim poljskim trenerima i nekim poljskim igracima polutanerima,patikarima i nisu mogli ni da beknu. Inace,Poljaka u Cikagu ima milion+. I onda okrenuse curak,dovedose par Srba,Svabu i jos par talentovanih Amera iz svoje akademije (deca imigranata sa raznih strana) i krenuse napred. Prosle godine prvi put plejof posle ko zna koliko godina. I sada dobro napreduju.

4k4.Dex

pre 5 godina

Covek ima samo 27 godina... molim vas iskoristite ovo i zovite ga u reprezwntaciju opet jer je ubica igrac. Mozda zna cak i vise fudbalabod Tadica. Nemoj da bude kao sa Rambom Perkovicem opet.

Realno

pre 5 godina

Kakva je ovo liga bez briga 😂😂😂 Nije ni cudo sto onda nisu hteli da zovu Djovinka u reprezentaciju sa objasnjenjem ,"sve ok ali on igra Mls ligu"... jednostavno,amaterski nivo...gle drugi Kataiev gol , pa onakvu odbranu na terminu niko ne igra , da je dao u nasoj ligi gol bilo bi da je ocigledno namesteno...

mirko

pre 5 godina

U suštini on je majstor fudbala možd da igra gde hoće i sa kim hoće samo su u pitanju interesi. Do sada nije imao sreće sem u Zvezdi gde se vratio u fudbal. Zbog njega je Rajko bio pun

Fića

pre 5 godina

Kakvu sezonu ima u MLS ligi koja je sve jaca,najbolji strelac svoje ekipe i jedan od najboljih igraca lige. 8 golova na 17 meceva ali od tih 17 na 4 he igrao jako malo.
Mora u reprezentaciju za kvalifikacije i ligu nacija,a cim je usao u formu jos pre prvenstva pisao sam da ga treba zvati.

Chris T-Rex BOSH

pre 5 godina

I ovaj majstor nema mesto u reprezentaciji a zovu nekakve Ljajiće, Tadiće, Kostiće...zato i ispadamo od neke "albanije".
(King, 01. jul 2018 10:15)

Na kojeg Tadica mislis?

zex

pre 5 godina

Pisao sam mnogo puta o njemu. Dusa me boli sto ovakav igrac nema mesta u reprezentaciji a mi nemamo boljeg igraca od njeg.U Zvezdi je bio fantastican, u Alavesu nije ni dobio priliku da igra a stvarno je veliki majstor, decko sa lakocom resava jedan na jedan a nama je takav trebao. Mozete da hvalite Tadica koliko hocete ali da je Katai igra umesto njega ili cuvenog Ljajica Srbija bi mnogo bolje izgledala u rusiji. Decko je majstor.

vukvlad

pre 5 godina

Uz duzno postovanje... Jer u pitanju je jako dobar igrac za nase uslove... Ipak je to MLS. Sa svojim nazovi kvalitetom. Svojevremeno je i Darko Kovacevic primera radi u dresu reprezentacije bacao po dvojicu maltezana driblingom u kukuruz. Ovakve finte prolaze u ovom rangu takmicenja....I lepe su... Atraktivne i kreativne...Ipak u ozbiljnom fudbalu Katai bi to tesko mogao da proda... I ne samo on....

stuša

pre 5 godina

Da je malo mirnijeg "duha" karijera bi mu isla sasvim drugim putem!Ovako na zalost nikad nije pokazao sav potencijal,a koga ima na precac!!!Napred Srbobranac?

STEVO

pre 5 godina

Zašto se svi ti naši genijalci na vrhz karijere ne mogu snaći u Španiji, Engleskoj, Italiji a svoj "raskošni potencijal" naglo pokažu MLS. Ljudi, kada ćete shvatiti da je MLS rekreativna liga, skoro kao Jelen super liga. Ko je pogledao bar jednu utakmicu mogao je shvatiti koliko je to daleko od igre koju zahtjeva SP.

Ivan

pre 5 godina

Kada je bio reprezentaciji kod Muslina, nabrajali ste igrace kojima zauzima mesto, i cime je zasluzio da igra za reprezentaciju. Sada kada ne igra, nabrajate igrace koji njemu zauzimaju mesto. Ako opet bude pozvan, bice opet, zasto on, zasto ne ovaj, onaj... Kao kada bebi uzmete igracku, nju interesuje samo ta koja je kod vas, bez obzira koliko ih je pored nje....

nekoizmase

pre 5 godina

Ja ne mislim da je naša liga bolja od MLS, ovdje igraju bolji igrači i posjecenost na stadionima je daleko bolja nego u našoj ligi.

ernesto che

pre 5 godina

Hahhahhaha, ovo izgleda ko otimanje lizalice detetu, a ona cak i ne zaplacu, kakav car, ali dokazi ti nasim ljudima sta je igrac koji napada, ide direktno za igraca, direktno na gol i nema straha od neuspeha, kao katai i radonjic, za razliku od sterilnih "zalomljivaca lopte i sigurnih igraca koji umeju da nagaze loptu", koji se non-stop iz generacije u generaciju forsiraju, zato i nizemo sve same uspehe, a sta tek reci o smeni selektora jer nije pozvao jednog igraca, koji se vec 3 godine prodaje za 150 miliona i jos nije prodat a mocni juve cak i nema toliko novca.

aaa

pre 5 godina

Decko je majstor nema sta,ali ta liga je blago receno divlja...nisam siguran da bi u nasoj ligi protiv slabijih timova moglo ovako da se prodje,da ne pricam o nekoj ozbiljnijoj ligi

Topcina

pre 5 godina

U tome i jeste problem što svako ko da 3-4 gola odmah je za reprezentaciju...a što nije igrao u Alavesu prošle sezone?Mrzi ga trener jel?Kad je toliko jak MLS gde je njihova reprezentacija na ovom svetskom?

milosh-nish

pre 5 godina

kolko smo glupa nacija...a onaj poredi kataia i zivkovica...onom je bolji od tadica i ljaljica,onaj treci sa mitrovicevim a pozicije ko dupe i glava,tuga i sramota s kim delim vazduh

MilosKnin

pre 5 godina

Ljudi polako ovo je MLs Liga, brzo se zaboravio period u Spaniji gee je grejao klupu zato sto ne pomaze u defanzivi i ne trci hazard.

Amater

pre 5 godina

@realno

Mesas pojam kvaliteta igraca i kvaliteta lige. Ako si ikada igrao fudbal bar poluprofesionalno znao bi da ovo sto je uradio Katai moze da uradi svaki napadac u Srpskoj ligi ali je stvar u odbranama a ne znanju napadaca. Odbrane su u USA revijalne kao na nba all star turniru, to se vidi na snimcima , u spanskoj ligi mu ovo ne bi proslo inace bi i dalje igrao bar za Alaves. To ne znaci da su igraci nuzno losi, samo se ne igra isto kao u evropi pa moze ovako da se proseta do gola i da deluje kao svetska klasa, a kod prvog gola onaj majstor cak okrece ledja lopti, to se ni u petlicima ne radi.

King

pre 5 godina

Covek ima samo 27 godina... molim vas iskoristite ovo i zovite ga u reprezwntaciju opet jer je ubica igrac. Mozda zna cak i vise fudbalabod Tadica. Nemoj da bude kao sa Rambom Perkovicem opet.
(4k4.Dex, 01. jul 2018 11:54)

Nije mžda već sigurno zna više i od Tadića i Ljajića i Kostića zajedno

nekoizmase

pre 5 godina

Ja ne mislim da je naša liga bolja od MLS, ovdje igraju bolji igrači i posjecenost na stadionima je daleko bolja nego u našoj ligi.

King

pre 5 godina

I ovaj majstor nema mesto u reprezentaciji a zovu nekakve Ljajiće, Tadiće, Kostiće...zato i ispadamo od neke "albanije". 
(King, 01. jul 2018 10:15) 

Na kojeg Tadica mislis?
(Chris T-Rex BOSH, 01. jul 2018 10:26)

Jedan jedini Tadić u reprezentaciji, a ove sto sam nabrojao su svi isti i nemaju pojma i koji će đavo u reprezentaciji. Samo da nam se zbog ovakvih ne ponovi neki novi Rambo

Ne volem kritiku.

pre 5 godina

Odlično, zaista divno! Samo uzmite u obzir ipak je to americka liga za koju mislim da kvalitetom igrača nije bolja od naše.

Powerslave

pre 5 godina

Ajde malo realnosti za trenutak. Da je Katai tolika igračina bilo bi mesta za njega u nekom evropskom klubu, makar to bila portugalska ili holandska ili tako neka liga, ako već ne bi bilo mesta u najjačih pet. A on na svom vrhuncu karijere igra u penzionerskoj američkoj ligi.
Razlog za to sigurno mora da postoji, kvalitet uvek izbije na površinu, a MLS baš i nije na vrhu. Neko bi ga valjda do sad primetio...

Toliko

pre 5 godina

Ne lupajte svasta, svi oni tako igraju i grizu kad je u pitanju potpisivanje ugovora. On zna da ako se dokaze moze da ostane u Cikagu, ako ne vratice ga u Alaves posto je na pozajmici i posle ko zna da li ce igrati uopste i gde. Cim potpisu dobre ugovore kao da vuku dzak cementa na ledjima, eto tako igraju, narocito za reprezentaciju. O jacini MLS lige necu da govorim i da je na primer uporedim sa Engleskom.

неко

pre 5 godina

@powerslave

Катаи је стари тип играча - потеза, дриблинга, мајсторије. Играч због кога се фудбал гледа. Да се родио 20-ак година раније, био би велика звезда, међутим савремени роботски фудбал овакве играче сатире и у први план ставља атлете и физикалце. Зато у целој Европи нема ни 50 врхунских играча дана, сви се окупили у пет тимова.

fpser

pre 5 godina

Dajte ljudi budite realni malo, MLS je amaterska liga za evropski fudbal, ne zanosite se mnogo ovim potezima Kataia protiv prosečnih protivnika. On je dobar igrač i pametnije mu je da ostane tamo i postane ALL STAR u toj ligi, ali realno nema on kvalitet za evropski fudbal koliko god ga mi gotivili i ovo krajnje dobronamerno pišem. Mislim da je dovoljno pametan da ostane tamo i uživa u slavi.

Realno

pre 5 godina

Kakva je ovo liga bez briga 😂😂😂 Nije ni cudo sto onda nisu hteli da zovu Djovinka u reprezentaciju sa objasnjenjem ,"sve ok ali on igra Mls ligu"... jednostavno,amaterski nivo...gle drugi Kataiev gol , pa onakvu odbranu na terminu niko ne igra , da je dao u nasoj ligi gol bilo bi da je ocigledno namesteno...

vukvlad

pre 5 godina

Uz duzno postovanje... Jer u pitanju je jako dobar igrac za nase uslove... Ipak je to MLS. Sa svojim nazovi kvalitetom. Svojevremeno je i Darko Kovacevic primera radi u dresu reprezentacije bacao po dvojicu maltezana driblingom u kukuruz. Ovakve finte prolaze u ovom rangu takmicenja....I lepe su... Atraktivne i kreativne...Ipak u ozbiljnom fudbalu Katai bi to tesko mogao da proda... I ne samo on....

Topcina

pre 5 godina

U tome i jeste problem što svako ko da 3-4 gola odmah je za reprezentaciju...a što nije igrao u Alavesu prošle sezone?Mrzi ga trener jel?Kad je toliko jak MLS gde je njihova reprezentacija na ovom svetskom?

4k4.Dex

pre 5 godina

Covek ima samo 27 godina... molim vas iskoristite ovo i zovite ga u reprezwntaciju opet jer je ubica igrac. Mozda zna cak i vise fudbalabod Tadica. Nemoj da bude kao sa Rambom Perkovicem opet.

SR

pre 5 godina

Ovakve igrače narod hoće da gleda bez obzira na rezultat, to je fudbal! A ne ovo što smo mi pokazali na SP... Ali uzalud.. I u narednim kvalifikacijama ista formacija, najviša postava u evropi i šire, 3 zadnja vezna... Što je najgore Sergeja ćemo morati gledati u reprezentaciji narednih 10 godina, a on u tandemu sa Milivojevićem i Matićem garantuje sporu igru i loš fudbal!

Ne volem kritiku.

pre 5 godina

Odlično, zaista divno! Samo uzmite u obzir ipak je to americka liga za koju mislim da kvalitetom igrača nije bolja od naše.

STEVO

pre 5 godina

Zašto se svi ti naši genijalci na vrhz karijere ne mogu snaći u Španiji, Engleskoj, Italiji a svoj "raskošni potencijal" naglo pokažu MLS. Ljudi, kada ćete shvatiti da je MLS rekreativna liga, skoro kao Jelen super liga. Ko je pogledao bar jednu utakmicu mogao je shvatiti koliko je to daleko od igre koju zahtjeva SP.

Amater

pre 5 godina

@realno

Mesas pojam kvaliteta igraca i kvaliteta lige. Ako si ikada igrao fudbal bar poluprofesionalno znao bi da ovo sto je uradio Katai moze da uradi svaki napadac u Srpskoj ligi ali je stvar u odbranama a ne znanju napadaca. Odbrane su u USA revijalne kao na nba all star turniru, to se vidi na snimcima , u spanskoj ligi mu ovo ne bi proslo inace bi i dalje igrao bar za Alaves. To ne znaci da su igraci nuzno losi, samo se ne igra isto kao u evropi pa moze ovako da se proseta do gola i da deluje kao svetska klasa, a kod prvog gola onaj majstor cak okrece ledja lopti, to se ni u petlicima ne radi.

zex

pre 5 godina

Pisao sam mnogo puta o njemu. Dusa me boli sto ovakav igrac nema mesta u reprezentaciji a mi nemamo boljeg igraca od njeg.U Zvezdi je bio fantastican, u Alavesu nije ni dobio priliku da igra a stvarno je veliki majstor, decko sa lakocom resava jedan na jedan a nama je takav trebao. Mozete da hvalite Tadica koliko hocete ali da je Katai igra umesto njega ili cuvenog Ljajica Srbija bi mnogo bolje izgledala u rusiji. Decko je majstor.

klopp

pre 5 godina

Setite se samo jednog Ramba Petkovića koji nikada nije igrao za reprezentaciju, samo jer ne igra u Evropi i nema menadžere u savezu da ga poguraju. Sramota da oni manekeni (čast izuzecima) imaju šansu pre igrača u ovakvoj formi. Od kada je otišao tamo, igra sjajno, a i u Alavesu je imao dosta dobrih perioda.

King

pre 5 godina

I ovaj majstor nema mesto u reprezentaciji a zovu nekakve Ljajiće, Tadiće, Kostiće...zato i ispadamo od neke "albanije". 
(King, 01. jul 2018 10:15) 

Na kojeg Tadica mislis?
(Chris T-Rex BOSH, 01. jul 2018 10:26)

Jedan jedini Tadić u reprezentaciji, a ove sto sam nabrojao su svi isti i nemaju pojma i koji će đavo u reprezentaciji. Samo da nam se zbog ovakvih ne ponovi neki novi Rambo

MilosKnin

pre 5 godina

Ljudi polako ovo je MLs Liga, brzo se zaboravio period u Spaniji gee je grejao klupu zato sto ne pomaze u defanzivi i ne trci hazard.

aaa

pre 5 godina

Decko je majstor nema sta,ali ta liga je blago receno divlja...nisam siguran da bi u nasoj ligi protiv slabijih timova moglo ovako da se prodje,da ne pricam o nekoj ozbiljnijoj ligi

Fića

pre 5 godina

Kakvu sezonu ima u MLS ligi koja je sve jaca,najbolji strelac svoje ekipe i jedan od najboljih igraca lige. 8 golova na 17 meceva ali od tih 17 na 4 he igrao jako malo.
Mora u reprezentaciju za kvalifikacije i ligu nacija,a cim je usao u formu jos pre prvenstva pisao sam da ga treba zvati.

ernesto che

pre 5 godina

Hahhahhaha, ovo izgleda ko otimanje lizalice detetu, a ona cak i ne zaplacu, kakav car, ali dokazi ti nasim ljudima sta je igrac koji napada, ide direktno za igraca, direktno na gol i nema straha od neuspeha, kao katai i radonjic, za razliku od sterilnih "zalomljivaca lopte i sigurnih igraca koji umeju da nagaze loptu", koji se non-stop iz generacije u generaciju forsiraju, zato i nizemo sve same uspehe, a sta tek reci o smeni selektora jer nije pozvao jednog igraca, koji se vec 3 godine prodaje za 150 miliona i jos nije prodat a mocni juve cak i nema toliko novca.

ernesto che

pre 5 godina

Hahhahhaha, ovo izgleda ko otimanje lizalice detetu, a ona cak i ne zaplacu, kakav car, ali dokazi ti nasim ljudima sta je igrac koji napada, ide direktno za igraca, direktno na gol i nema straha od neuspeha, kao katai i radonjic, za razliku od sterilnih "zalomljivaca lopte i sigurnih igraca koji umeju da nagaze loptu", koji se non-stop iz generacije u generaciju forsiraju, zato i nizemo sve same uspehe, a sta tek reci o smeni selektora jer nije pozvao jednog igraca, koji se vec 3 godine prodaje za 150 miliona i jos nije prodat a mocni juve cak i nema toliko novca.

nesa80

pre 5 godina

ja sam se i pre svetsko prvenstva pitao zasto ovaj covek nije u reprezentaciji i bio u cudu...neigraju katai,fejsa,sulejmani...a sve neke spore igrace zove.zato i igramo ko usporen snimak

King

pre 5 godina

Covek ima samo 27 godina... molim vas iskoristite ovo i zovite ga u reprezwntaciju opet jer je ubica igrac. Mozda zna cak i vise fudbalabod Tadica. Nemoj da bude kao sa Rambom Perkovicem opet.
(4k4.Dex, 01. jul 2018 11:54)

Nije mžda već sigurno zna više i od Tadića i Ljajića i Kostića zajedno

vlp

pre 5 godina

Kad je otisao iz Zvezde poludeo sam reko konacno se pojavio neko zbog cijeg umeca publika dolazi da uziva al dzaba ode medju one drvosece u Alaves gde je i pored male minutaze imao nekoliko majstorija a nije igrao tamo jer drvosece forsiraji mrtvu defanzivu sa vracanjem konstantno spiceva u nazad a Katai je daleko od tog profila napadaca

Powerslave

pre 5 godina

Ajde malo realnosti za trenutak. Da je Katai tolika igračina bilo bi mesta za njega u nekom evropskom klubu, makar to bila portugalska ili holandska ili tako neka liga, ako već ne bi bilo mesta u najjačih pet. A on na svom vrhuncu karijere igra u penzionerskoj američkoj ligi.
Razlog za to sigurno mora da postoji, kvalitet uvek izbije na površinu, a MLS baš i nije na vrhu. Neko bi ga valjda do sad primetio...

mirko

pre 5 godina

U suštini on je majstor fudbala možd da igra gde hoće i sa kim hoće samo su u pitanju interesi. Do sada nije imao sreće sem u Zvezdi gde se vratio u fudbal. Zbog njega je Rajko bio pun

Jones

pre 5 godina

Da ima glavu bio bi nam najbolji igrac u reprezentaciji i igrao bi u nekom od najboljih klubova. Steta za takav talenat. Nemamo boljeg driblera od njega, ma niko mu od nasih nije ni blizu sto se tog segmenta tice. Madjionicar, ono sto nam godinama fali u reprezentaciji.

Henry14

pre 5 godina

Realno Katai ima 26 godina na sledecen evropskom ce imati 28 a na svetskom ako se plasiramo 30 sto su odlicne godine za ofanzivnog igraca pogotovo takvog kakav je Katai.
Treba da se dozove najzad pameti i gde god da igra da radi kao sto je u zvezdi i sad u americi i da postane predvodnik reprezentacije sto po kvalitetu sigurno moze da bude. Pogledajte samo koliko igraca su sa 32,33 godine vodje svojih ekipa i Kavani i Suarez,Toivonen i Berg... Bitno je imati mlade i perspektivne igrace ali i iskusne znalce a Katai bi mogao mnogo da doprinese u naredna dva ciklusa kvalifikacija.

Toliko

pre 5 godina

Ne lupajte svasta, svi oni tako igraju i grizu kad je u pitanju potpisivanje ugovora. On zna da ako se dokaze moze da ostane u Cikagu, ako ne vratice ga u Alaves posto je na pozajmici i posle ko zna da li ce igrati uopste i gde. Cim potpisu dobre ugovore kao da vuku dzak cementa na ledjima, eto tako igraju, narocito za reprezentaciju. O jacini MLS lige necu da govorim i da je na primer uporedim sa Engleskom.

Chris T-Rex BOSH

pre 5 godina

I ovaj majstor nema mesto u reprezentaciji a zovu nekakve Ljajiće, Tadiće, Kostiće...zato i ispadamo od neke "albanije".
(King, 01. jul 2018 10:15)

Na kojeg Tadica mislis?

milosh-nish

pre 5 godina

kolko smo glupa nacija...a onaj poredi kataia i zivkovica...onom je bolji od tadica i ljaljica,onaj treci sa mitrovicevim a pozicije ko dupe i glava,tuga i sramota s kim delim vazduh

stuša

pre 5 godina

Da je malo mirnijeg "duha" karijera bi mu isla sasvim drugim putem!Ovako na zalost nikad nije pokazao sav potencijal,a koga ima na precac!!!Napred Srbobranac?

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Zanimljiva je stvar da je Cikago "progledao" kada se otkacio od poljskog "lobija" u klubu. Godinama i godinama su pokusavali nesto sa nekim poljskim trenerima i nekim poljskim igracima polutanerima,patikarima i nisu mogli ni da beknu. Inace,Poljaka u Cikagu ima milion+. I onda okrenuse curak,dovedose par Srba,Svabu i jos par talentovanih Amera iz svoje akademije (deca imigranata sa raznih strana) i krenuse napred. Prosle godine prvi put plejof posle ko zna koliko godina. I sada dobro napreduju.

Ivan

pre 5 godina

Kada je bio reprezentaciji kod Muslina, nabrajali ste igrace kojima zauzima mesto, i cime je zasluzio da igra za reprezentaciju. Sada kada ne igra, nabrajate igrace koji njemu zauzimaju mesto. Ako opet bude pozvan, bice opet, zasto on, zasto ne ovaj, onaj... Kao kada bebi uzmete igracku, nju interesuje samo ta koja je kod vas, bez obzira koliko ih je pored nje....

nekoizmase

pre 5 godina

Ja ne mislim da je naša liga bolja od MLS, ovdje igraju bolji igrači i posjecenost na stadionima je daleko bolja nego u našoj ligi.

nekoizmase

pre 5 godina

Ja ne mislim da je naša liga bolja od MLS, ovdje igraju bolji igrači i posjecenost na stadionima je daleko bolja nego u našoj ligi.

неко

pre 5 godina

@powerslave

Катаи је стари тип играча - потеза, дриблинга, мајсторије. Играч због кога се фудбал гледа. Да се родио 20-ак година раније, био би велика звезда, међутим савремени роботски фудбал овакве играче сатире и у први план ставља атлете и физикалце. Зато у целој Европи нема ни 50 врхунских играча дана, сви се окупили у пет тимова.