Subota, 23.06.2018.

15:50

Novak u borbi za prvu titulu posle skoro godinu dana!

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, savladao je Žeremija Šardija posle dva odigrana seta i plasirao se u finale turnira u Kvinsu.

Izvor: B92

Novak u borbi za prvu titulu posle skoro godinu dana! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

Cilic

pre 5 godina

Dobro vam je covjek napisao,ako djokovic osvoji vrlo realno da bude medju 8 nositelja jer bit ce 12 na svijetu,a to ga moze pomaknuti prema top nositeljima jer wimbledon drukcije rangira nego ostli gs,moze biti i 5 nositelj jer realno covjek je odma iza rogera po osvajanjima ima 3 wimbaca dok rafa ima 2 al i pokoje finale vise.marin je siguran broj 3,eastbourne ce mu oduzeti bodove tek 2.7 kad pocne wimbledon.uglavnom moze se desiti rani susret djokovica i federera ili djokovica i marina iako bi ja balkansko finale koje je jedino moguce ako budu na suprotnim stranama zdrijeba.

petar

pre 5 godina

Uvjeren sam da ćemo gledati super meč,dostojan finala ovog renomiranog turnira.Želim pohvaliti Mashin komentar i naglasiti da je tako svugdje,osim na Balkanu!!Shvatite da ja kao Hrvat ne moram navijati za Čilića,osim ako on ne nastupa za Nacionalni tim..dozvolite mi da izaberem igrača za kojeg ću navijati,isto ka što si biram društvo u kojem se ugodno osjećam.Navijam za Marina u ovom finalu ,ali neću tugovati ako izgubi od boljega od sebe.Lp

Masha

pre 5 godina

Novak ne moze da bira svoje navijace, niti treba, ali koliko vidim mnogi navijaci iz Srbije predstavljaju njegove pobede kao da pobedjuje Srbija. Ljudi, sta je sa vama? On ne igra za nacionalnu selekciju, ovo nije Dejvis kup, drugo, on ima navijace raznih nacionalnosti, indijci, kinezi, amerikanci, nemci, hrvati sto da ne, itd. Isto kao Nadal, Federer,... Citala sam na jednom americkom teniskom portalu, mnoge druge navijace veoma iritiraju srbi koji stalno njegove pobede povezuju sa nekom nacionalnom pricom, a to je ljudima strano i odbojno. Zar ne shvatate da to govori o velikoj kolicini manjka samopouzdanja i frustraciji? Oladite sa tim.

Ja sam Noletov navijac nezavisno od toga gde zivi i koje je vere i nacionalnosti, tek tako. Kao sto npr kada igraju Zverev A i Tim ja navijam za Tima. Zasto je to tako nemam pojima, to su licne preference, kao sto neko preferira neke ljude za prijatelje, neko drugi druge, tako je i pitanje navijanja. Ali kazem jako me iritira ta kolicina srbovanja koju mnogi povezuju sa Djokovicem. (jedan je cak napisao neka Djokovic pobedom nad Federerom osveti poraz fudbalera????).

Milan

pre 5 godina

Cestitam Nole!
Mozda sam negde propustio, al nisam video da je podrzao Srbiju protiv Svajcarske, ali je zato navijao za "vatrene". Bice da Pepe vrlo dobro radi svoga posla. E moj Novace, ne znam, ne daj se, sta drugo da ti porucim...? Nadam se da gresim i da najbolje ne razumem tvoje postupke, nadam se!? Od mene sportska podrska protiv Cilica! Ali isto tako i Cilicu zelim sve najbolje, mislim sto da pravim razliku izmedju Novaka i Cilica, kada je i Novaku svejedno!? Podrska obojici, pa nek bolji pobedi...

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Неко је ове године већ освојио АО, Ротердам, Штутгарт и осваја Хале, а неко је тек данас ушао у финале ;) Лол Вимблдон спомињете? То осваја господин Рожер.

kvrga

pre 5 godina

samo napred novak. na super si putu, to je to, ali ne gubi previse energije i emocija na manje turnire. budi siguran vec sada da stari dani dolazeeeeee. :D

Rato

pre 5 godina

Pobedom u quinsu dobija 500 bodova. Oni se racunaju za redosled kod zrebanja za wimldon, bodovi steceni u izbornu se oduzimaju tek 2.jula

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Неко је ове године већ освојио АО, Ротердам, Штутгарт и осваја Хале, а неко је тек данас ушао у финале ;) Лол Вимблдон спомињете? То осваја господин Рожер.

DRAGAN

pre 5 godina

Eto Novaku finale, koje
odavno cekamo.Samo da se zavrsi kao Noletova
stara musterija, zvana Cilic.
Idemo sokole, samo pobeda
i novi trofej, za pohod na 4
trofej na Vimblodonu.Sretno

kimiko

pre 5 godina

Kad Nole pobedjuje onda niko ne prica o ishrani, mišićnoj masi i tako to. A kad izgubi, eto ih opet sa tom pricom. Ama ljudi, to je ritual i filozofija koju je Nole prihvatio. Zamisli da neko Rafi zabrani i savetuje da ne redja flašice onako pravilno, da peškir i oprema mora biti tacno na svom mestu, pa Rafa bi ih samo mrko pogledao i pomislio...koji smaraci :)

drago

pre 5 godina

Sto sam vam susjedi rekao,sve osim finala djokovic-cilic bit ce iznenadjenje,kakav uvod za wimbledon,ova dva iz finala queensa i federer glavni favoriti i za wimbledon,coricu svaka cast,nas je hrvat al nije za najvece domete,puka slucajnost nije al halle mnogo slabiji turnir nego london,ajmo marine i borna,,,,zelimo pravi mec.
(Cilembe, 23. jun 2018 15:52) 

Marine, ti li si?
Coric nije za najvece domete? Momak po rezultatima u zadnja 4 mjeseca top 10.
Halle slab a on tukao broja 3, Cilic Kyrgiosa koji je 21. Sva 4 meca lako dobio, Cilic 2 tesko. O cemu mi pricamo!?

Mane

pre 5 godina

Posle sljake nole se vratio dize polako formu i treba ga se plasiti dobra priprema za wimbldon ima sansi da dodje do finala igra dobro vidi se napredak samo napred nole

dorcol

pre 5 godina

dva dana idem da spavam ,vise me ne zanima od kad je navijao za vatrene ,puko je i zavrsio kod mene ,nego jel pozeleo vatrenom sutra pobedu protiv njega

Неboyша ликовњак

pre 5 godina

@ Nole ako uzme Queens, dolazi na 12. mjesto, što bi bio ogorman skok.
(MasterMind, 23. jun 2018 16:09

@ Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
(Ja, 23. jun 2018 17:09)

Ликовна математика:
Истборн = АТП 250
Квинс = АТП 500
(Није свеједно! Или јесте? Мада?!)

Mane

pre 5 godina

Olaksanje posle sljake lepo se smirio sada moze komotno da igra bez pritiska vidi se da ce napredovati dobra priprema za Wimbldon mislim da moze do finala komotno nema gresaka pokazuje onaj stari strah protivnicima polako ce on dizati formu i biti spreman za osvajanja verujem u to....

Šuluburić

pre 5 godina

Čilić je duplo teži rival od svih ovih iz Noletovog dela žreba. Zato se ne bih kladio na Novaka, iako bih neizmerno voleo da osvoji titulu.

Voxpopuli

pre 5 godina

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
(Ja, 23. jun 2018 17:09)

Istborn je turnir iz kategorije 250, a Queens vredi 500 poena pobedniku. Samim ulaskom u finale je valjda osvojio 300, pa je vec zaradio poene u odnosu na proslu godinu. Ako pobedi u finalu, dobro ce mu doci tih jos 200 pred Vimbldon.

O Riordan

pre 5 godina

Novak se odlično prilagodio uslovima na travi i deluje po prilično ubedljivo. Vimbldon počinje vrlo uskoro i ovo je najbolja moguća priprema za osvajanje još jednog GS.

A.

pre 5 godina

NOVAČE, NAVIJAM ZA TEBE!

@ iako sam iz Hrvatske mislim da Đoković ovaj turnir osvaja. Počevši od Roland Garosa pa sada do polufinala vidljivo je da mu je forma u uzletu.Moram priznati da mi je drago zbog njega iako je moj omiljeni igrač Nadal. Velike šanse ima na ovim travnatim podlogama kao i na nadolazećem Wibledonu.Novak je kao dizel motor, treba mu vremena da se ugrije a onda kad krene ima da vozi
(marko, 23. jun 2018 16:15)

Malo previse 'dakacete' za nekoga iz Hrvatske... Da ne spominjem da gotovo nitko u HR ne navija za Nadala, ali petica za pokusaj.
(eh, 23. jun 2018 16:50)

Šta vam znači 'dakacete' ? Jel' mislite na upotrebu rečce 'da'?

Vidite, kada pročitam "moram priznati" (umesto, moram da priznam), odmah znam da ta osoba nije išla u osnovnu školu u Srbiji. Nebitno je koje je nacionalnosti i gde živi.

@ (Novak Đoković, najbolji srpski teniser, 23. jun 2018 17:16)

Novak JESTE najbolji SRPSKI teniser. Koliko znam, nije se odekao srpskog državljanstva i rado dolazi u Srbiju.

Proto Ganci

pre 5 godina

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ja, 23. jun 2018 17:09) # Link komentara

Netacno! Istborn je iz serije250, a kvins iz serije 500. Ako osvoji sutra titulu dobice 250 ATP poena.

Слађан

pre 5 godina

Добар меч ,Новак се коначно полако враћа у форму,још увек није близу своје најбоље форме али ако овако настави није ни много далеко ње,Шарди је данас играо најбоље колико је могао у складу својих могућности, сервис га је доста добро служио и понајвише захваљујући њему је дуго успевао да се одржи у мечу ,али чим сервис стане и игра почне да се развија у више од 3-4 ударца Шарди није имао шта да тражи у разменама, јер би Новак тада успостављао доминацију... Видећемо сутра против Чилића дали Новак може коначно до титуле после дугог поста,неће то бити иначе нимало прост задатак јер Чилић у последње време игра у одличној форми ,али и Новак се истовремено враћа у своју препознатљиву форму тако да су шансе по мени 50-50 ,мислим да нас очекује један неизвестан дуел у којем ће нијансе одлучивати!

TurboNator

pre 5 godina

Nole ako uzme Queens, dolazi na 12. mjesto, što bi bio ogorman skok.
(MasterMind, 23. jun 2018 16:09

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ja, 23. jun 2018 17:09)

Ne znam sad za tacan plasman, ali je Eastbourne bio turnir ATP250 a Queens je ATP500... tako da ako osvoji bice 250 poena (500-250) u dobitku.

Ivan

pre 5 godina

Djokovicu ocigledno mnogo vise odgovara ova brza podloga, jer su kraci poeni, i moze mnogo kvalitetnije da rasporedi snagu. Bice tesko protiv Cilica, moguce da ce se odlucivati u 3 seta.

Marko

pre 5 godina

Malo previse 'dakacete' za nekoga iz Hrvatske... Da ne spominjem da gotovo nitko u HR ne navija za Nadala, ali petica za pokusaj.
(eh, 23. jun 2018 16:50)

moram priznati da ne razumijem ovaj tvoj komentar tj.odgovor a pogotov šta ti znači "dakacete" ???? nije mi poznat taj pojam....
Šta mene briga ko za kojega tenisača navija u Hrvatskoj....ja sam ti jasno rekao koji je za mene najbolji i za kojega navijam.....isto tako rekao sam jasno i iskreno da mi je drago zbog Đokovića jer ponajprije smatram da je dobar kao čovjek a i neupitno je dobar i velik kao sportaš ili misliš da to nije moguće ili da lažem zbog toga jer je iz Srbije?Čovjek je dugo bio ozlijeđen i borio se svim silama da se šta prije vrati, naporno je trenirao, trudio se i nagrada će stići za to kad tad....

Djenka

pre 5 godina

Evo ga Novak gde mu je mesto, u finalima ponovo. Cilic je stara musterije ali i teniser koji je zaista prava provera koliko moze Novak na Vimbldonu jer je uz Federera i Delpa sigurno igrac koji jak favorit na Wimbldonu. Ajmo Nole, prvo finale posle Rima prosle godine vreme je da se nastavi gde si stao pre skoro 2 godine.

Moljac

pre 5 godina

Stigao već do 95%. Na Vimbldonu biće to 100%, onda dajte Federera da se igramo. Šardi igrao fenomenalno, a nije imao šanse. Jako sam zadovoljan.

DRAGAN

pre 5 godina

Realno, do sada najbolje
izdanje Novaka do sada.
Ovaj francuz je igrao vise
nego dobro, ali raduje nas
dobra igra Novaka u svakom pogledu, a posebno
servis.Sutra ima da odere
Cilica, i onda juris na
Vimblodon.Novak se vraca
sigurno u svoju top formu.
Nije se dzaba Vajda vratio
u tim Novaka i Gric.Mora
tu biti jos velikh trofeja.
Idemo sokole, sunce te grijalo.

Sloba

pre 5 godina

Djokora osvaja ovaj turnir i ide na titulu na vimbldonu.
(Ivan, 23. jun 2018 16:16)

Eto ti sada Djokara kao Tepara, Jokara, ..
Stimara....
.

Gajetano

pre 5 godina

Iako to rezultat ne pokazuje, ovo je bio ubedljivo najbolji Djokovicev mec na ovom turniru. Sardi ima strasnu igru za travu, ceo turnir je odigrao na granicama svojih mogucnosti, niko mu ni brejk nije napravio, danas je cak i prevazisao samog sebe, ali... Iz nekog razloga i pored svih proklizavanja (menjaj kopacke!), Novakova igra je savrsena za travu: pre svega ritern koji je ovde kljuc, pa onda servis, kako prvi tako i drugi. Nije bitno da je mnogo jak, bitno da je precizan i raznovrstan i da se na sledeci udarac dolazi u zicer koji se na travi mnogo lakse realizuje nego npr. na zemlji. Veliki majstori na travi su Federer, Sampras i Borg, a nisu Rodik, Izner, Karlovic, Kveri, Anderson, itd.

Ono sto je Novaku falilo u prethodnih par meseci je poverenje u svoju igru. Mislim da ga na ovom turniru u potpunosti vraca, a kad je tako onda je sve ostalo lakse. Ako jos i sutra pobedi Cilica, bice posle Federera drugi favorit na Vimbldonu, sto ce kladionice na kraju i pokazati.

Pozdrav,

optimus prime

pre 5 godina

Nije ovo bilo nimalo lako, Šardi je izvrsno servirao, ali je Nole dosta popravio igru. Sutra Nole oduvaj onog ljubitelja Tompsonovih pesama.

ZORICA - CANADA

pre 5 godina

Rezultat to ne govori, ali po mom skromnom misljenju- NAJBOLJE IZDANJE DJOKOVICA OVE GODINE. Bio je tako siguran u sebe, i nije pobedio zato sto je protivnik silno gresio ( mec sa Dimitrivim naprimer) nego je dobio na suvi kvalitet. BRAVO NOLE !!! Srecno ti sutra protiv Cilica, i svim srcem se nadam da je sutra PEHAR tvoj....

Havaji307

pre 5 godina

Nole je dobio prvi set ali me reporter izuzetno nervira spominjući brilijantnu igru. Pa dobar deo seta nije bio u stanju da vrati ni drugi servis.

Kanidja PG

pre 5 godina

Gazi gazi majstore,Vimbldon 4 je tvoj ove god.Brzo ce stvari doci na svoje,posle trave Nole ne brani ni jedan ATP poen do kraja sezone.
Igra je dobra pehar sjutra donijece i bonus samopouzdanje.
Posle 2 mučne god,sve je kako treba aždaja se vratila u formu.Obrni igricu još jednom i nadobudnog šalji u penziju.Srecno šampionu.

sasa jokic

pre 5 godina

Odlicna igra danas, odlicna. Servis funkcionisao sjajno, a to je dokaz samopouzdanja, ritern takodje. Bravo Nole, jos sutra Cilu i Wimbledon se smesi!

Ja

pre 5 godina

Nole ako uzme Queens, dolazi na 12. mjesto, što bi bio ogorman skok.
(MasterMind, 23. jun 2018 16:09

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje

Novak Đoković, najbolji srpski teniser

pre 5 godina

Novak Đoković, najbolji srpski teniser
'Ajde bre naporni ste, znamo sta mu je zanimanje i kojim poslom se bavi, smarate.

Nebojša

pre 5 godina

Nole ako uzme Queens, dolazi na 12. mjesto, što bi bio ogorman skok. 
(MasterMind, 23. jun 2018 16:09 

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
(Ja, 23. jun 2018 17:09)

Istborn je turnir kategorije 250 a ovaj je kategorija 500 neka me neko ispravi ako grešim ali mislim da sam dobro video tako da će poene duplirati u odnosu na prošlogodisnju titulu iz Istborna.

Vladimir

pre 5 godina

Pošto "gospodin" navija za "vatrene" nadam se da i oni sada navijaju za njega.....ja ne kao niti bilo ko iz moje porodice,mojih prijatelja ili mog okruženja. 
Napred Šardi !!!
(Axel, 23. jun 2018 16:49)
Zao mi te, iskreno! Takva porodica, okruzenje, uh, ne sluti na dobro.

sima

pre 5 godina

Леп мечић, одлични Шарди, са јаким и прецизним сервисом, и игром на мрежи..и Новак кога то наравно излуди..-)) Љут, јер ритерн, не ради како би он хтео, а нестрпљив..ма дивно! Питање времена само беше када ће сломити искусног Француза. Сада по титулу.Па има ли боље припреме за SW? Нека Квинс извине због овога "припремни" а тирнир из АТП 500..али тако му дође-))

Поздрав свима, наш Новак је опет у финалу, како и доликује..

neko

pre 5 godina

Bravo Novače ! Šardi je plejada onih Francuza koji nije ostvario pun potencijal al'znao je namučit velike tenisere u proslosti pa čak da namuči.

milutin

pre 5 godina

Sjutra protiv Čilića biće teško.
Bez euforije i prevelikih očekivanja. Ali može Nole!
Čilić igra dobro, u sjajnoj formi.
Izvanredni su mu servisi i forhendi,, donedavno to nije bio slučaj.
Vjerujem u Novaka, srećno dugo čekano finale!

Dobrica

pre 5 godina

Nakon eliminacije od Čilića pre par godina, Đoković je sišao sa prvog mesta na ATP listi, na koje se nije još uvek vratio ...

Možda je ovo simbolika - da novim trijumfom upravo nad Čilićem ponovo krene ka samom vrhu ...

marko

pre 5 godina

iako sam iz Hrvatske mislim da Đoković ovaj turnir osvaja. Počevši od Roland Garosa pa sada do polufinala vidljivo je da mu je forma u uzletu.Moram priznati da mi je drago zbog njega iako je moj omiljeni igrač Nadal. Velike šanse ima na ovim travnatim podlogama kao i na nadolazećem Wibledonu.Novak je kao dizel motor, treba mu vremena da se ugrije a onda kad krene ima da vozi

Axel

pre 5 godina

Pošto "gospodin" navija za "vatrene" nadam se da i oni sada navijaju za njega.....ja ne kao niti bilo ko iz moje porodice,mojih prijatelja ili mog okruženja.
Napred Šardi !!!

eh

pre 5 godina

iako sam iz Hrvatske mislim da Đoković ovaj turnir osvaja. Počevši od Roland Garosa pa sada do polufinala vidljivo je da mu je forma u uzletu.Moram priznati da mi je drago zbog njega iako je moj omiljeni igrač Nadal. Velike šanse ima na ovim travnatim podlogama kao i na nadolazećem Wibledonu.Novak je kao dizel motor, treba mu vremena da se ugrije a onda kad krene ima da vozi
(marko, 23. jun 2018 16:15)

Malo previse 'dakacete' za nekoga iz Hrvatske... Da ne spominjem da gotovo nitko u HR ne navija za Nadala, ali petica za pokusaj.

Cilembe

pre 5 godina

Sto sam vam susjedi rekao,sve osim finala djokovic-cilic bit ce iznenadjenje,kakav uvod za wimbledon,ova dva iz finala queensa i federer glavni favoriti i za wimbledon,coricu svaka cast,nas je hrvat al nije za najvece domete,puka slucajnost nije al halle mnogo slabiji turnir nego london,ajmo marine i borna,,,,zelimo pravi mec.

marko

pre 5 godina

iako sam iz Hrvatske mislim da Đoković ovaj turnir osvaja. Počevši od Roland Garosa pa sada do polufinala vidljivo je da mu je forma u uzletu.Moram priznati da mi je drago zbog njega iako je moj omiljeni igrač Nadal. Velike šanse ima na ovim travnatim podlogama kao i na nadolazećem Wibledonu.Novak je kao dizel motor, treba mu vremena da se ugrije a onda kad krene ima da vozi

Kanidja PG

pre 5 godina

Gazi gazi majstore,Vimbldon 4 je tvoj ove god.Brzo ce stvari doci na svoje,posle trave Nole ne brani ni jedan ATP poen do kraja sezone.
Igra je dobra pehar sjutra donijece i bonus samopouzdanje.
Posle 2 mučne god,sve je kako treba aždaja se vratila u formu.Obrni igricu još jednom i nadobudnog šalji u penziju.Srecno šampionu.

Cilembe

pre 5 godina

Sto sam vam susjedi rekao,sve osim finala djokovic-cilic bit ce iznenadjenje,kakav uvod za wimbledon,ova dva iz finala queensa i federer glavni favoriti i za wimbledon,coricu svaka cast,nas je hrvat al nije za najvece domete,puka slucajnost nije al halle mnogo slabiji turnir nego london,ajmo marine i borna,,,,zelimo pravi mec.

Sloba

pre 5 godina

Djokora osvaja ovaj turnir i ide na titulu na vimbldonu.
(Ivan, 23. jun 2018 16:16)

Eto ti sada Djokara kao Tepara, Jokara, ..
Stimara....
.

Ja

pre 5 godina

Nole ako uzme Queens, dolazi na 12. mjesto, što bi bio ogorman skok.
(MasterMind, 23. jun 2018 16:09

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje

Mane

pre 5 godina

Posle sljake nole se vratio dize polako formu i treba ga se plasiti dobra priprema za wimbldon ima sansi da dodje do finala igra dobro vidi se napredak samo napred nole

Voxpopuli

pre 5 godina

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
(Ja, 23. jun 2018 17:09)

Istborn je turnir iz kategorije 250, a Queens vredi 500 poena pobedniku. Samim ulaskom u finale je valjda osvojio 300, pa je vec zaradio poene u odnosu na proslu godinu. Ako pobedi u finalu, dobro ce mu doci tih jos 200 pred Vimbldon.

Неboyша ликовњак

pre 5 godina

@ Nole ako uzme Queens, dolazi na 12. mjesto, što bi bio ogorman skok.
(MasterMind, 23. jun 2018 16:09

@ Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
(Ja, 23. jun 2018 17:09)

Ликовна математика:
Истборн = АТП 250
Квинс = АТП 500
(Није свеједно! Или јесте? Мада?!)

Novak Đoković, najbolji srpski teniser

pre 5 godina

Novak Đoković, najbolji srpski teniser
'Ajde bre naporni ste, znamo sta mu je zanimanje i kojim poslom se bavi, smarate.

Marko

pre 5 godina

Malo previse 'dakacete' za nekoga iz Hrvatske... Da ne spominjem da gotovo nitko u HR ne navija za Nadala, ali petica za pokusaj.
(eh, 23. jun 2018 16:50)

moram priznati da ne razumijem ovaj tvoj komentar tj.odgovor a pogotov šta ti znači "dakacete" ???? nije mi poznat taj pojam....
Šta mene briga ko za kojega tenisača navija u Hrvatskoj....ja sam ti jasno rekao koji je za mene najbolji i za kojega navijam.....isto tako rekao sam jasno i iskreno da mi je drago zbog Đokovića jer ponajprije smatram da je dobar kao čovjek a i neupitno je dobar i velik kao sportaš ili misliš da to nije moguće ili da lažem zbog toga jer je iz Srbije?Čovjek je dugo bio ozlijeđen i borio se svim silama da se šta prije vrati, naporno je trenirao, trudio se i nagrada će stići za to kad tad....

Mane

pre 5 godina

Olaksanje posle sljake lepo se smirio sada moze komotno da igra bez pritiska vidi se da ce napredovati dobra priprema za Wimbldon mislim da moze do finala komotno nema gresaka pokazuje onaj stari strah protivnicima polako ce on dizati formu i biti spreman za osvajanja verujem u to....

Gajetano

pre 5 godina

Iako to rezultat ne pokazuje, ovo je bio ubedljivo najbolji Djokovicev mec na ovom turniru. Sardi ima strasnu igru za travu, ceo turnir je odigrao na granicama svojih mogucnosti, niko mu ni brejk nije napravio, danas je cak i prevazisao samog sebe, ali... Iz nekog razloga i pored svih proklizavanja (menjaj kopacke!), Novakova igra je savrsena za travu: pre svega ritern koji je ovde kljuc, pa onda servis, kako prvi tako i drugi. Nije bitno da je mnogo jak, bitno da je precizan i raznovrstan i da se na sledeci udarac dolazi u zicer koji se na travi mnogo lakse realizuje nego npr. na zemlji. Veliki majstori na travi su Federer, Sampras i Borg, a nisu Rodik, Izner, Karlovic, Kveri, Anderson, itd.

Ono sto je Novaku falilo u prethodnih par meseci je poverenje u svoju igru. Mislim da ga na ovom turniru u potpunosti vraca, a kad je tako onda je sve ostalo lakse. Ako jos i sutra pobedi Cilica, bice posle Federera drugi favorit na Vimbldonu, sto ce kladionice na kraju i pokazati.

Pozdrav,

O Riordan

pre 5 godina

Novak se odlično prilagodio uslovima na travi i deluje po prilično ubedljivo. Vimbldon počinje vrlo uskoro i ovo je najbolja moguća priprema za osvajanje još jednog GS.

DRAGAN

pre 5 godina

Eto Novaku finale, koje
odavno cekamo.Samo da se zavrsi kao Noletova
stara musterija, zvana Cilic.
Idemo sokole, samo pobeda
i novi trofej, za pohod na 4
trofej na Vimblodonu.Sretno

eh

pre 5 godina

iako sam iz Hrvatske mislim da Đoković ovaj turnir osvaja. Počevši od Roland Garosa pa sada do polufinala vidljivo je da mu je forma u uzletu.Moram priznati da mi je drago zbog njega iako je moj omiljeni igrač Nadal. Velike šanse ima na ovim travnatim podlogama kao i na nadolazećem Wibledonu.Novak je kao dizel motor, treba mu vremena da se ugrije a onda kad krene ima da vozi
(marko, 23. jun 2018 16:15)

Malo previse 'dakacete' za nekoga iz Hrvatske... Da ne spominjem da gotovo nitko u HR ne navija za Nadala, ali petica za pokusaj.

Vladimir

pre 5 godina

Pošto "gospodin" navija za "vatrene" nadam se da i oni sada navijaju za njega.....ja ne kao niti bilo ko iz moje porodice,mojih prijatelja ili mog okruženja. 
Napred Šardi !!!
(Axel, 23. jun 2018 16:49)
Zao mi te, iskreno! Takva porodica, okruzenje, uh, ne sluti na dobro.

Axel

pre 5 godina

Pošto "gospodin" navija za "vatrene" nadam se da i oni sada navijaju za njega.....ja ne kao niti bilo ko iz moje porodice,mojih prijatelja ili mog okruženja.
Napred Šardi !!!

A.

pre 5 godina

NOVAČE, NAVIJAM ZA TEBE!

@ iako sam iz Hrvatske mislim da Đoković ovaj turnir osvaja. Počevši od Roland Garosa pa sada do polufinala vidljivo je da mu je forma u uzletu.Moram priznati da mi je drago zbog njega iako je moj omiljeni igrač Nadal. Velike šanse ima na ovim travnatim podlogama kao i na nadolazećem Wibledonu.Novak je kao dizel motor, treba mu vremena da se ugrije a onda kad krene ima da vozi
(marko, 23. jun 2018 16:15)

Malo previse 'dakacete' za nekoga iz Hrvatske... Da ne spominjem da gotovo nitko u HR ne navija za Nadala, ali petica za pokusaj.
(eh, 23. jun 2018 16:50)

Šta vam znači 'dakacete' ? Jel' mislite na upotrebu rečce 'da'?

Vidite, kada pročitam "moram priznati" (umesto, moram da priznam), odmah znam da ta osoba nije išla u osnovnu školu u Srbiji. Nebitno je koje je nacionalnosti i gde živi.

@ (Novak Đoković, najbolji srpski teniser, 23. jun 2018 17:16)

Novak JESTE najbolji SRPSKI teniser. Koliko znam, nije se odekao srpskog državljanstva i rado dolazi u Srbiju.

Havaji307

pre 5 godina

Nole je dobio prvi set ali me reporter izuzetno nervira spominjući brilijantnu igru. Pa dobar deo seta nije bio u stanju da vrati ni drugi servis.

Moljac

pre 5 godina

Stigao već do 95%. Na Vimbldonu biće to 100%, onda dajte Federera da se igramo. Šardi igrao fenomenalno, a nije imao šanse. Jako sam zadovoljan.

Šuluburić

pre 5 godina

Čilić je duplo teži rival od svih ovih iz Noletovog dela žreba. Zato se ne bih kladio na Novaka, iako bih neizmerno voleo da osvoji titulu.

Слађан

pre 5 godina

Добар меч ,Новак се коначно полако враћа у форму,још увек није близу своје најбоље форме али ако овако настави није ни много далеко ње,Шарди је данас играо најбоље колико је могао у складу својих могућности, сервис га је доста добро служио и понајвише захваљујући њему је дуго успевао да се одржи у мечу ,али чим сервис стане и игра почне да се развија у више од 3-4 ударца Шарди није имао шта да тражи у разменама, јер би Новак тада успостављао доминацију... Видећемо сутра против Чилића дали Новак може коначно до титуле после дугог поста,неће то бити иначе нимало прост задатак јер Чилић у последње време игра у одличној форми ,али и Новак се истовремено враћа у своју препознатљиву форму тако да су шансе по мени 50-50 ,мислим да нас очекује један неизвестан дуел у којем ће нијансе одлучивати!

ZORICA - CANADA

pre 5 godina

Rezultat to ne govori, ali po mom skromnom misljenju- NAJBOLJE IZDANJE DJOKOVICA OVE GODINE. Bio je tako siguran u sebe, i nije pobedio zato sto je protivnik silno gresio ( mec sa Dimitrivim naprimer) nego je dobio na suvi kvalitet. BRAVO NOLE !!! Srecno ti sutra protiv Cilica, i svim srcem se nadam da je sutra PEHAR tvoj....

Djenka

pre 5 godina

Evo ga Novak gde mu je mesto, u finalima ponovo. Cilic je stara musterije ali i teniser koji je zaista prava provera koliko moze Novak na Vimbldonu jer je uz Federera i Delpa sigurno igrac koji jak favorit na Wimbldonu. Ajmo Nole, prvo finale posle Rima prosle godine vreme je da se nastavi gde si stao pre skoro 2 godine.

DRAGAN

pre 5 godina

Realno, do sada najbolje
izdanje Novaka do sada.
Ovaj francuz je igrao vise
nego dobro, ali raduje nas
dobra igra Novaka u svakom pogledu, a posebno
servis.Sutra ima da odere
Cilica, i onda juris na
Vimblodon.Novak se vraca
sigurno u svoju top formu.
Nije se dzaba Vajda vratio
u tim Novaka i Gric.Mora
tu biti jos velikh trofeja.
Idemo sokole, sunce te grijalo.

milutin

pre 5 godina

Sjutra protiv Čilića biće teško.
Bez euforije i prevelikih očekivanja. Ali može Nole!
Čilić igra dobro, u sjajnoj formi.
Izvanredni su mu servisi i forhendi,, donedavno to nije bio slučaj.
Vjerujem u Novaka, srećno dugo čekano finale!

Dobrica

pre 5 godina

Nakon eliminacije od Čilića pre par godina, Đoković je sišao sa prvog mesta na ATP listi, na koje se nije još uvek vratio ...

Možda je ovo simbolika - da novim trijumfom upravo nad Čilićem ponovo krene ka samom vrhu ...

Proto Ganci

pre 5 godina

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ja, 23. jun 2018 17:09) # Link komentara

Netacno! Istborn je iz serije250, a kvins iz serije 500. Ako osvoji sutra titulu dobice 250 ATP poena.

sima

pre 5 godina

Леп мечић, одлични Шарди, са јаким и прецизним сервисом, и игром на мрежи..и Новак кога то наравно излуди..-)) Љут, јер ритерн, не ради како би он хтео, а нестрпљив..ма дивно! Питање времена само беше када ће сломити искусног Француза. Сада по титулу.Па има ли боље припреме за SW? Нека Квинс извине због овога "припремни" а тирнир из АТП 500..али тако му дође-))

Поздрав свима, наш Новак је опет у финалу, како и доликује..

optimus prime

pre 5 godina

Nije ovo bilo nimalo lako, Šardi je izvrsno servirao, ali je Nole dosta popravio igru. Sutra Nole oduvaj onog ljubitelja Tompsonovih pesama.

Ivan

pre 5 godina

Djokovicu ocigledno mnogo vise odgovara ova brza podloga, jer su kraci poeni, i moze mnogo kvalitetnije da rasporedi snagu. Bice tesko protiv Cilica, moguce da ce se odlucivati u 3 seta.

TurboNator

pre 5 godina

Nole ako uzme Queens, dolazi na 12. mjesto, što bi bio ogorman skok.
(MasterMind, 23. jun 2018 16:09

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ja, 23. jun 2018 17:09)

Ne znam sad za tacan plasman, ali je Eastbourne bio turnir ATP250 a Queens je ATP500... tako da ako osvoji bice 250 poena (500-250) u dobitku.

dorcol

pre 5 godina

dva dana idem da spavam ,vise me ne zanima od kad je navijao za vatrene ,puko je i zavrsio kod mene ,nego jel pozeleo vatrenom sutra pobedu protiv njega

Rato

pre 5 godina

Pobedom u quinsu dobija 500 bodova. Oni se racunaju za redosled kod zrebanja za wimldon, bodovi steceni u izbornu se oduzimaju tek 2.jula

Masha

pre 5 godina

Novak ne moze da bira svoje navijace, niti treba, ali koliko vidim mnogi navijaci iz Srbije predstavljaju njegove pobede kao da pobedjuje Srbija. Ljudi, sta je sa vama? On ne igra za nacionalnu selekciju, ovo nije Dejvis kup, drugo, on ima navijace raznih nacionalnosti, indijci, kinezi, amerikanci, nemci, hrvati sto da ne, itd. Isto kao Nadal, Federer,... Citala sam na jednom americkom teniskom portalu, mnoge druge navijace veoma iritiraju srbi koji stalno njegove pobede povezuju sa nekom nacionalnom pricom, a to je ljudima strano i odbojno. Zar ne shvatate da to govori o velikoj kolicini manjka samopouzdanja i frustraciji? Oladite sa tim.

Ja sam Noletov navijac nezavisno od toga gde zivi i koje je vere i nacionalnosti, tek tako. Kao sto npr kada igraju Zverev A i Tim ja navijam za Tima. Zasto je to tako nemam pojima, to su licne preference, kao sto neko preferira neke ljude za prijatelje, neko drugi druge, tako je i pitanje navijanja. Ali kazem jako me iritira ta kolicina srbovanja koju mnogi povezuju sa Djokovicem. (jedan je cak napisao neka Djokovic pobedom nad Federerom osveti poraz fudbalera????).

kimiko

pre 5 godina

Kad Nole pobedjuje onda niko ne prica o ishrani, mišićnoj masi i tako to. A kad izgubi, eto ih opet sa tom pricom. Ama ljudi, to je ritual i filozofija koju je Nole prihvatio. Zamisli da neko Rafi zabrani i savetuje da ne redja flašice onako pravilno, da peškir i oprema mora biti tacno na svom mestu, pa Rafa bi ih samo mrko pogledao i pomislio...koji smaraci :)

sasa jokic

pre 5 godina

Odlicna igra danas, odlicna. Servis funkcionisao sjajno, a to je dokaz samopouzdanja, ritern takodje. Bravo Nole, jos sutra Cilu i Wimbledon se smesi!

Nebojša

pre 5 godina

Nole ako uzme Queens, dolazi na 12. mjesto, što bi bio ogorman skok. 
(MasterMind, 23. jun 2018 16:09 

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
(Ja, 23. jun 2018 17:09)

Istborn je turnir kategorije 250 a ovaj je kategorija 500 neka me neko ispravi ako grešim ali mislim da sam dobro video tako da će poene duplirati u odnosu na prošlogodisnju titulu iz Istborna.

kvrga

pre 5 godina

samo napred novak. na super si putu, to je to, ali ne gubi previse energije i emocija na manje turnire. budi siguran vec sada da stari dani dolazeeeeee. :D

neko

pre 5 godina

Bravo Novače ! Šardi je plejada onih Francuza koji nije ostvario pun potencijal al'znao je namučit velike tenisere u proslosti pa čak da namuči.

petar

pre 5 godina

Uvjeren sam da ćemo gledati super meč,dostojan finala ovog renomiranog turnira.Želim pohvaliti Mashin komentar i naglasiti da je tako svugdje,osim na Balkanu!!Shvatite da ja kao Hrvat ne moram navijati za Čilića,osim ako on ne nastupa za Nacionalni tim..dozvolite mi da izaberem igrača za kojeg ću navijati,isto ka što si biram društvo u kojem se ugodno osjećam.Navijam za Marina u ovom finalu ,ali neću tugovati ako izgubi od boljega od sebe.Lp

drago

pre 5 godina

Sto sam vam susjedi rekao,sve osim finala djokovic-cilic bit ce iznenadjenje,kakav uvod za wimbledon,ova dva iz finala queensa i federer glavni favoriti i za wimbledon,coricu svaka cast,nas je hrvat al nije za najvece domete,puka slucajnost nije al halle mnogo slabiji turnir nego london,ajmo marine i borna,,,,zelimo pravi mec.
(Cilembe, 23. jun 2018 15:52) 

Marine, ti li si?
Coric nije za najvece domete? Momak po rezultatima u zadnja 4 mjeseca top 10.
Halle slab a on tukao broja 3, Cilic Kyrgiosa koji je 21. Sva 4 meca lako dobio, Cilic 2 tesko. O cemu mi pricamo!?

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Неко је ове године већ освојио АО, Ротердам, Штутгарт и осваја Хале, а неко је тек данас ушао у финале ;) Лол Вимблдон спомињете? То осваја господин Рожер.

Milan

pre 5 godina

Cestitam Nole!
Mozda sam negde propustio, al nisam video da je podrzao Srbiju protiv Svajcarske, ali je zato navijao za "vatrene". Bice da Pepe vrlo dobro radi svoga posla. E moj Novace, ne znam, ne daj se, sta drugo da ti porucim...? Nadam se da gresim i da najbolje ne razumem tvoje postupke, nadam se!? Od mene sportska podrska protiv Cilica! Ali isto tako i Cilicu zelim sve najbolje, mislim sto da pravim razliku izmedju Novaka i Cilica, kada je i Novaku svejedno!? Podrska obojici, pa nek bolji pobedi...

Cilic

pre 5 godina

Dobro vam je covjek napisao,ako djokovic osvoji vrlo realno da bude medju 8 nositelja jer bit ce 12 na svijetu,a to ga moze pomaknuti prema top nositeljima jer wimbledon drukcije rangira nego ostli gs,moze biti i 5 nositelj jer realno covjek je odma iza rogera po osvajanjima ima 3 wimbaca dok rafa ima 2 al i pokoje finale vise.marin je siguran broj 3,eastbourne ce mu oduzeti bodove tek 2.7 kad pocne wimbledon.uglavnom moze se desiti rani susret djokovica i federera ili djokovica i marina iako bi ja balkansko finale koje je jedino moguce ako budu na suprotnim stranama zdrijeba.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Неко је ове године већ освојио АО, Ротердам, Штутгарт и осваја Хале, а неко је тек данас ушао у финале ;) Лол Вимблдон спомињете? То осваја господин Рожер.

Novak Đoković, najbolji srpski teniser

pre 5 godina

Novak Đoković, najbolji srpski teniser
'Ajde bre naporni ste, znamo sta mu je zanimanje i kojim poslom se bavi, smarate.

Axel

pre 5 godina

Pošto "gospodin" navija za "vatrene" nadam se da i oni sada navijaju za njega.....ja ne kao niti bilo ko iz moje porodice,mojih prijatelja ili mog okruženja.
Napred Šardi !!!

eh

pre 5 godina

iako sam iz Hrvatske mislim da Đoković ovaj turnir osvaja. Počevši od Roland Garosa pa sada do polufinala vidljivo je da mu je forma u uzletu.Moram priznati da mi je drago zbog njega iako je moj omiljeni igrač Nadal. Velike šanse ima na ovim travnatim podlogama kao i na nadolazećem Wibledonu.Novak je kao dizel motor, treba mu vremena da se ugrije a onda kad krene ima da vozi
(marko, 23. jun 2018 16:15)

Malo previse 'dakacete' za nekoga iz Hrvatske... Da ne spominjem da gotovo nitko u HR ne navija za Nadala, ali petica za pokusaj.

Havaji307

pre 5 godina

Nole je dobio prvi set ali me reporter izuzetno nervira spominjući brilijantnu igru. Pa dobar deo seta nije bio u stanju da vrati ni drugi servis.

dorcol

pre 5 godina

dva dana idem da spavam ,vise me ne zanima od kad je navijao za vatrene ,puko je i zavrsio kod mene ,nego jel pozeleo vatrenom sutra pobedu protiv njega

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Неко је ове године већ освојио АО, Ротердам, Штутгарт и осваја Хале, а неко је тек данас ушао у финале ;) Лол Вимблдон спомињете? То осваја господин Рожер.

Ja

pre 5 godina

Nole ako uzme Queens, dolazi na 12. mjesto, što bi bio ogorman skok.
(MasterMind, 23. jun 2018 16:09

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Неко је ове године већ освојио АО, Ротердам, Штутгарт и осваја Хале, а неко је тек данас ушао у финале ;) Лол Вимблдон спомињете? То осваја господин Рожер.

Kanidja PG

pre 5 godina

Gazi gazi majstore,Vimbldon 4 je tvoj ove god.Brzo ce stvari doci na svoje,posle trave Nole ne brani ni jedan ATP poen do kraja sezone.
Igra je dobra pehar sjutra donijece i bonus samopouzdanje.
Posle 2 mučne god,sve je kako treba aždaja se vratila u formu.Obrni igricu još jednom i nadobudnog šalji u penziju.Srecno šampionu.

marko

pre 5 godina

iako sam iz Hrvatske mislim da Đoković ovaj turnir osvaja. Počevši od Roland Garosa pa sada do polufinala vidljivo je da mu je forma u uzletu.Moram priznati da mi je drago zbog njega iako je moj omiljeni igrač Nadal. Velike šanse ima na ovim travnatim podlogama kao i na nadolazećem Wibledonu.Novak je kao dizel motor, treba mu vremena da se ugrije a onda kad krene ima da vozi

Sloba

pre 5 godina

Djokora osvaja ovaj turnir i ide na titulu na vimbldonu.
(Ivan, 23. jun 2018 16:16)

Eto ti sada Djokara kao Tepara, Jokara, ..
Stimara....
.

Cilembe

pre 5 godina

Sto sam vam susjedi rekao,sve osim finala djokovic-cilic bit ce iznenadjenje,kakav uvod za wimbledon,ova dva iz finala queensa i federer glavni favoriti i za wimbledon,coricu svaka cast,nas je hrvat al nije za najvece domete,puka slucajnost nije al halle mnogo slabiji turnir nego london,ajmo marine i borna,,,,zelimo pravi mec.

Masha

pre 5 godina

Novak ne moze da bira svoje navijace, niti treba, ali koliko vidim mnogi navijaci iz Srbije predstavljaju njegove pobede kao da pobedjuje Srbija. Ljudi, sta je sa vama? On ne igra za nacionalnu selekciju, ovo nije Dejvis kup, drugo, on ima navijace raznih nacionalnosti, indijci, kinezi, amerikanci, nemci, hrvati sto da ne, itd. Isto kao Nadal, Federer,... Citala sam na jednom americkom teniskom portalu, mnoge druge navijace veoma iritiraju srbi koji stalno njegove pobede povezuju sa nekom nacionalnom pricom, a to je ljudima strano i odbojno. Zar ne shvatate da to govori o velikoj kolicini manjka samopouzdanja i frustraciji? Oladite sa tim.

Ja sam Noletov navijac nezavisno od toga gde zivi i koje je vere i nacionalnosti, tek tako. Kao sto npr kada igraju Zverev A i Tim ja navijam za Tima. Zasto je to tako nemam pojima, to su licne preference, kao sto neko preferira neke ljude za prijatelje, neko drugi druge, tako je i pitanje navijanja. Ali kazem jako me iritira ta kolicina srbovanja koju mnogi povezuju sa Djokovicem. (jedan je cak napisao neka Djokovic pobedom nad Federerom osveti poraz fudbalera????).

Šuluburić

pre 5 godina

Čilić je duplo teži rival od svih ovih iz Noletovog dela žreba. Zato se ne bih kladio na Novaka, iako bih neizmerno voleo da osvoji titulu.

Milan

pre 5 godina

Cestitam Nole!
Mozda sam negde propustio, al nisam video da je podrzao Srbiju protiv Svajcarske, ali je zato navijao za "vatrene". Bice da Pepe vrlo dobro radi svoga posla. E moj Novace, ne znam, ne daj se, sta drugo da ti porucim...? Nadam se da gresim i da najbolje ne razumem tvoje postupke, nadam se!? Od mene sportska podrska protiv Cilica! Ali isto tako i Cilicu zelim sve najbolje, mislim sto da pravim razliku izmedju Novaka i Cilica, kada je i Novaku svejedno!? Podrska obojici, pa nek bolji pobedi...

Mane

pre 5 godina

Posle sljake nole se vratio dize polako formu i treba ga se plasiti dobra priprema za wimbldon ima sansi da dodje do finala igra dobro vidi se napredak samo napred nole

Mane

pre 5 godina

Olaksanje posle sljake lepo se smirio sada moze komotno da igra bez pritiska vidi se da ce napredovati dobra priprema za Wimbldon mislim da moze do finala komotno nema gresaka pokazuje onaj stari strah protivnicima polako ce on dizati formu i biti spreman za osvajanja verujem u to....

DRAGAN

pre 5 godina

Eto Novaku finale, koje
odavno cekamo.Samo da se zavrsi kao Noletova
stara musterija, zvana Cilic.
Idemo sokole, samo pobeda
i novi trofej, za pohod na 4
trofej na Vimblodonu.Sretno

Неboyша ликовњак

pre 5 godina

@ Nole ako uzme Queens, dolazi na 12. mjesto, što bi bio ogorman skok.
(MasterMind, 23. jun 2018 16:09

@ Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
(Ja, 23. jun 2018 17:09)

Ликовна математика:
Истборн = АТП 250
Квинс = АТП 500
(Није свеједно! Или јесте? Мада?!)

Moljac

pre 5 godina

Stigao već do 95%. Na Vimbldonu biće to 100%, onda dajte Federera da se igramo. Šardi igrao fenomenalno, a nije imao šanse. Jako sam zadovoljan.

DRAGAN

pre 5 godina

Realno, do sada najbolje
izdanje Novaka do sada.
Ovaj francuz je igrao vise
nego dobro, ali raduje nas
dobra igra Novaka u svakom pogledu, a posebno
servis.Sutra ima da odere
Cilica, i onda juris na
Vimblodon.Novak se vraca
sigurno u svoju top formu.
Nije se dzaba Vajda vratio
u tim Novaka i Gric.Mora
tu biti jos velikh trofeja.
Idemo sokole, sunce te grijalo.

Dobrica

pre 5 godina

Nakon eliminacije od Čilića pre par godina, Đoković je sišao sa prvog mesta na ATP listi, na koje se nije još uvek vratio ...

Možda je ovo simbolika - da novim trijumfom upravo nad Čilićem ponovo krene ka samom vrhu ...

petar

pre 5 godina

Uvjeren sam da ćemo gledati super meč,dostojan finala ovog renomiranog turnira.Želim pohvaliti Mashin komentar i naglasiti da je tako svugdje,osim na Balkanu!!Shvatite da ja kao Hrvat ne moram navijati za Čilića,osim ako on ne nastupa za Nacionalni tim..dozvolite mi da izaberem igrača za kojeg ću navijati,isto ka što si biram društvo u kojem se ugodno osjećam.Navijam za Marina u ovom finalu ,ali neću tugovati ako izgubi od boljega od sebe.Lp

optimus prime

pre 5 godina

Nije ovo bilo nimalo lako, Šardi je izvrsno servirao, ali je Nole dosta popravio igru. Sutra Nole oduvaj onog ljubitelja Tompsonovih pesama.

Vladimir

pre 5 godina

Pošto "gospodin" navija za "vatrene" nadam se da i oni sada navijaju za njega.....ja ne kao niti bilo ko iz moje porodice,mojih prijatelja ili mog okruženja. 
Napred Šardi !!!
(Axel, 23. jun 2018 16:49)
Zao mi te, iskreno! Takva porodica, okruzenje, uh, ne sluti na dobro.

Gajetano

pre 5 godina

Iako to rezultat ne pokazuje, ovo je bio ubedljivo najbolji Djokovicev mec na ovom turniru. Sardi ima strasnu igru za travu, ceo turnir je odigrao na granicama svojih mogucnosti, niko mu ni brejk nije napravio, danas je cak i prevazisao samog sebe, ali... Iz nekog razloga i pored svih proklizavanja (menjaj kopacke!), Novakova igra je savrsena za travu: pre svega ritern koji je ovde kljuc, pa onda servis, kako prvi tako i drugi. Nije bitno da je mnogo jak, bitno da je precizan i raznovrstan i da se na sledeci udarac dolazi u zicer koji se na travi mnogo lakse realizuje nego npr. na zemlji. Veliki majstori na travi su Federer, Sampras i Borg, a nisu Rodik, Izner, Karlovic, Kveri, Anderson, itd.

Ono sto je Novaku falilo u prethodnih par meseci je poverenje u svoju igru. Mislim da ga na ovom turniru u potpunosti vraca, a kad je tako onda je sve ostalo lakse. Ako jos i sutra pobedi Cilica, bice posle Federera drugi favorit na Vimbldonu, sto ce kladionice na kraju i pokazati.

Pozdrav,

Voxpopuli

pre 5 godina

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
(Ja, 23. jun 2018 17:09)

Istborn je turnir iz kategorije 250, a Queens vredi 500 poena pobedniku. Samim ulaskom u finale je valjda osvojio 300, pa je vec zaradio poene u odnosu na proslu godinu. Ako pobedi u finalu, dobro ce mu doci tih jos 200 pred Vimbldon.

sasa jokic

pre 5 godina

Odlicna igra danas, odlicna. Servis funkcionisao sjajno, a to je dokaz samopouzdanja, ritern takodje. Bravo Nole, jos sutra Cilu i Wimbledon se smesi!

O Riordan

pre 5 godina

Novak se odlično prilagodio uslovima na travi i deluje po prilično ubedljivo. Vimbldon počinje vrlo uskoro i ovo je najbolja moguća priprema za osvajanje još jednog GS.

drago

pre 5 godina

Sto sam vam susjedi rekao,sve osim finala djokovic-cilic bit ce iznenadjenje,kakav uvod za wimbledon,ova dva iz finala queensa i federer glavni favoriti i za wimbledon,coricu svaka cast,nas je hrvat al nije za najvece domete,puka slucajnost nije al halle mnogo slabiji turnir nego london,ajmo marine i borna,,,,zelimo pravi mec.
(Cilembe, 23. jun 2018 15:52) 

Marine, ti li si?
Coric nije za najvece domete? Momak po rezultatima u zadnja 4 mjeseca top 10.
Halle slab a on tukao broja 3, Cilic Kyrgiosa koji je 21. Sva 4 meca lako dobio, Cilic 2 tesko. O cemu mi pricamo!?

kimiko

pre 5 godina

Kad Nole pobedjuje onda niko ne prica o ishrani, mišićnoj masi i tako to. A kad izgubi, eto ih opet sa tom pricom. Ama ljudi, to je ritual i filozofija koju je Nole prihvatio. Zamisli da neko Rafi zabrani i savetuje da ne redja flašice onako pravilno, da peškir i oprema mora biti tacno na svom mestu, pa Rafa bi ih samo mrko pogledao i pomislio...koji smaraci :)

kvrga

pre 5 godina

samo napred novak. na super si putu, to je to, ali ne gubi previse energije i emocija na manje turnire. budi siguran vec sada da stari dani dolazeeeeee. :D

Djenka

pre 5 godina

Evo ga Novak gde mu je mesto, u finalima ponovo. Cilic je stara musterije ali i teniser koji je zaista prava provera koliko moze Novak na Vimbldonu jer je uz Federera i Delpa sigurno igrac koji jak favorit na Wimbldonu. Ajmo Nole, prvo finale posle Rima prosle godine vreme je da se nastavi gde si stao pre skoro 2 godine.

Ivan

pre 5 godina

Djokovicu ocigledno mnogo vise odgovara ova brza podloga, jer su kraci poeni, i moze mnogo kvalitetnije da rasporedi snagu. Bice tesko protiv Cilica, moguce da ce se odlucivati u 3 seta.

Слађан

pre 5 godina

Добар меч ,Новак се коначно полако враћа у форму,још увек није близу своје најбоље форме али ако овако настави није ни много далеко ње,Шарди је данас играо најбоље колико је могао у складу својих могућности, сервис га је доста добро служио и понајвише захваљујући њему је дуго успевао да се одржи у мечу ,али чим сервис стане и игра почне да се развија у више од 3-4 ударца Шарди није имао шта да тражи у разменама, јер би Новак тада успостављао доминацију... Видећемо сутра против Чилића дали Новак може коначно до титуле после дугог поста,неће то бити иначе нимало прост задатак јер Чилић у последње време игра у одличној форми ,али и Новак се истовремено враћа у своју препознатљиву форму тако да су шансе по мени 50-50 ,мислим да нас очекује један неизвестан дуел у којем ће нијансе одлучивати!

A.

pre 5 godina

NOVAČE, NAVIJAM ZA TEBE!

@ iako sam iz Hrvatske mislim da Đoković ovaj turnir osvaja. Počevši od Roland Garosa pa sada do polufinala vidljivo je da mu je forma u uzletu.Moram priznati da mi je drago zbog njega iako je moj omiljeni igrač Nadal. Velike šanse ima na ovim travnatim podlogama kao i na nadolazećem Wibledonu.Novak je kao dizel motor, treba mu vremena da se ugrije a onda kad krene ima da vozi
(marko, 23. jun 2018 16:15)

Malo previse 'dakacete' za nekoga iz Hrvatske... Da ne spominjem da gotovo nitko u HR ne navija za Nadala, ali petica za pokusaj.
(eh, 23. jun 2018 16:50)

Šta vam znači 'dakacete' ? Jel' mislite na upotrebu rečce 'da'?

Vidite, kada pročitam "moram priznati" (umesto, moram da priznam), odmah znam da ta osoba nije išla u osnovnu školu u Srbiji. Nebitno je koje je nacionalnosti i gde živi.

@ (Novak Đoković, najbolji srpski teniser, 23. jun 2018 17:16)

Novak JESTE najbolji SRPSKI teniser. Koliko znam, nije se odekao srpskog državljanstva i rado dolazi u Srbiju.

sima

pre 5 godina

Леп мечић, одлични Шарди, са јаким и прецизним сервисом, и игром на мрежи..и Новак кога то наравно излуди..-)) Љут, јер ритерн, не ради како би он хтео, а нестрпљив..ма дивно! Питање времена само беше када ће сломити искусног Француза. Сада по титулу.Па има ли боље припреме за SW? Нека Квинс извине због овога "припремни" а тирнир из АТП 500..али тако му дође-))

Поздрав свима, наш Новак је опет у финалу, како и доликује..

neko

pre 5 godina

Bravo Novače ! Šardi je plejada onih Francuza koji nije ostvario pun potencijal al'znao je namučit velike tenisere u proslosti pa čak da namuči.

milutin

pre 5 godina

Sjutra protiv Čilića biće teško.
Bez euforije i prevelikih očekivanja. Ali može Nole!
Čilić igra dobro, u sjajnoj formi.
Izvanredni su mu servisi i forhendi,, donedavno to nije bio slučaj.
Vjerujem u Novaka, srećno dugo čekano finale!

ZORICA - CANADA

pre 5 godina

Rezultat to ne govori, ali po mom skromnom misljenju- NAJBOLJE IZDANJE DJOKOVICA OVE GODINE. Bio je tako siguran u sebe, i nije pobedio zato sto je protivnik silno gresio ( mec sa Dimitrivim naprimer) nego je dobio na suvi kvalitet. BRAVO NOLE !!! Srecno ti sutra protiv Cilica, i svim srcem se nadam da je sutra PEHAR tvoj....

Marko

pre 5 godina

Malo previse 'dakacete' za nekoga iz Hrvatske... Da ne spominjem da gotovo nitko u HR ne navija za Nadala, ali petica za pokusaj.
(eh, 23. jun 2018 16:50)

moram priznati da ne razumijem ovaj tvoj komentar tj.odgovor a pogotov šta ti znači "dakacete" ???? nije mi poznat taj pojam....
Šta mene briga ko za kojega tenisača navija u Hrvatskoj....ja sam ti jasno rekao koji je za mene najbolji i za kojega navijam.....isto tako rekao sam jasno i iskreno da mi je drago zbog Đokovića jer ponajprije smatram da je dobar kao čovjek a i neupitno je dobar i velik kao sportaš ili misliš da to nije moguće ili da lažem zbog toga jer je iz Srbije?Čovjek je dugo bio ozlijeđen i borio se svim silama da se šta prije vrati, naporno je trenirao, trudio se i nagrada će stići za to kad tad....

Rato

pre 5 godina

Pobedom u quinsu dobija 500 bodova. Oni se racunaju za redosled kod zrebanja za wimldon, bodovi steceni u izbornu se oduzimaju tek 2.jula

TurboNator

pre 5 godina

Nole ako uzme Queens, dolazi na 12. mjesto, što bi bio ogorman skok.
(MasterMind, 23. jun 2018 16:09

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ja, 23. jun 2018 17:09)

Ne znam sad za tacan plasman, ali je Eastbourne bio turnir ATP250 a Queens je ATP500... tako da ako osvoji bice 250 poena (500-250) u dobitku.

Proto Ganci

pre 5 godina

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ja, 23. jun 2018 17:09) # Link komentara

Netacno! Istborn je iz serije250, a kvins iz serije 500. Ako osvoji sutra titulu dobice 250 ATP poena.

Cilic

pre 5 godina

Dobro vam je covjek napisao,ako djokovic osvoji vrlo realno da bude medju 8 nositelja jer bit ce 12 na svijetu,a to ga moze pomaknuti prema top nositeljima jer wimbledon drukcije rangira nego ostli gs,moze biti i 5 nositelj jer realno covjek je odma iza rogera po osvajanjima ima 3 wimbaca dok rafa ima 2 al i pokoje finale vise.marin je siguran broj 3,eastbourne ce mu oduzeti bodove tek 2.7 kad pocne wimbledon.uglavnom moze se desiti rani susret djokovica i federera ili djokovica i marina iako bi ja balkansko finale koje je jedino moguce ako budu na suprotnim stranama zdrijeba.

Nebojša

pre 5 godina

Nole ako uzme Queens, dolazi na 12. mjesto, što bi bio ogorman skok. 
(MasterMind, 23. jun 2018 16:09 

Ne dolazi jer time brani Istborn koji je prosle godine osvojio a na njemu ne ucestvuje
(Ja, 23. jun 2018 17:09)

Istborn je turnir kategorije 250 a ovaj je kategorija 500 neka me neko ispravi ako grešim ali mislim da sam dobro video tako da će poene duplirati u odnosu na prošlogodisnju titulu iz Istborna.