Ponedeljak, 18.06.2018.

19:15

Klipersi žele da se reše Teodosića, moguć povratak u Evropu

Miloš Teodosić, najbolji srpski plejmejker, sledeće sezone verovatno neće nastupati za svoj trenutni tim Los Anđeles Kliperse.

Izvor: LN

Klipersi žele da se reše Teodosiæa, moguæ povratak u Evropu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

163 Komentari

Sortiraj po:

mich

pre 5 godina

Doncic, Teo, Bogdanovic x 2, Saric, Gasol x 2, Jokic, Dragic, Gober, Sruder, Hezonja,Janis, Mirotic, Vucevic...uvek u plej ofu minimum

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Onaj sto izvali da je Bidiroga bio prosecan igrac je pobedio. Ja mislim da ni on sam ne shvata koliku je glupost napisao. Ejjj Bidiroga prosecan igrac!!!

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Ne razmisljamo svi isto ali ako u Klipersima ne bude imao mesta , ja bih otisao kod Divca u Sakramento. Sta ga boli uvo. Igra u NBA, nema pritisak da mora da osvoji titulu. A i Sakramento bas i nema nekog bitnog pleja tako da bi mogao da igra dosta.

hjeronimus

pre 5 godina

daju mu malo jače od 2000000 (šta je nula) i to da ne igra sledece sezone a on ode u drugu ekipu a vec je vidjen Čikago i dobije jos dva puta toliko.E to je posao.

KliftonToni

pre 5 godina

Iako ja mislim da ti nemas nikakvo misljenje, posebno ne sportski stav, nego si jedan bot koji je usao na sportske vesti i u iscekivanju nekog teksta od poslodavca iscitavas komentare, strucno se usavrsavas i po difoltu si odgovorio na ovo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (moze biti, 19. jun 2018 11:33)

Сви моји запослени имају већу плату од тог назови просека..доста већу, али зато и раде више од просека....а нећеш веровати, зарађујем и од спорта (не од кошарке додуше)....зато и могу себи да приуштим време да пишем глупаве коментаре, да идем на утакмице а освојио се и понеки пехар и надамо се да ће се освојити још неки....'нако...сам од себе.....
Поента спорта је да будеш најбољи. У свом селу, у свом граду, у својој земљи, на свом континенту или на целој планети.

Куповина карата и дресова? Плаћање кабловске???? Није то поента спорта, то је поента како ти да мени омогућиш да лепо живим, и да се бавим спортом који волим....

И тако тај што је платио кабловску, као и ти мисли да је у реду да напише да је Бодирога просек....

drax

pre 5 godina

Cisto sumnjam da hoce da ga se otarose nego oni imaju fiks ideju da ce im trebati cap space kad budu hteli da trejduju za Lebrona.Teo po meni ima mesto u nekom NBA timu odlican je igrac.Bilo gde da igra super ce mu biti i plata bolja.Evropa je gublje nje vremena.

KliftonToni

pre 5 godina

Tako bi prosao i Bodiroga da je ikad imao hrabrosti otici u nba.
Prosjecni igraci
(Nbalive, 18. jun 2018 19:41)

А кад би критеријум који си применио на Теа и Бодирогу применио на себе???

moze biti

pre 5 godina

@
Tako bi prosao i Bodiroga da je ikad imao hrabrosti otici u nba. 
Prosjecni igraci 
(Nbalive, 18. jun 2018 19:41) 

А кад би критеријум који си применио на Теа и Бодирогу применио на себе???
(KliftonToni, 19. jun 2018 11:02)

Covece koliko si ti promasio temu, smisao, poentu sporta, zivota, svega jednom recju.
Taj koji je dao takav komnetar radi za prosecnu platu i poenta sporta je da svi koji rade za te plate imaju zabavu za koju na neki nacin izdvoje novac (placajuci kablovsku, kupujuci kartu, kupujuci dres, ili samo popularisuci svojim interesovanjem) i onda ima hobi, pa i pravo da komentarise makar to bilo u suprotnosti sa tvojim misljenjem. Iako ja mislim da ti nemas nikakvo misljenje, posebno ne sportski stav, nego si jedan bot koji je usao na sportske vesti i u iscekivanju nekog teksta od poslodavca iscitavas komentare, strucno se usavrsavas i po difoltu si odgovorio na ovo.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

(Janis i Džabari, 19. jun 2018 09:37)

Ma kakve Milvoki Bakse sta lupas? Valjda mu je prioritet da bude clan ekipa koje se bore za titulu tipa Voriorsi, Sparsi ili Bolton Seltiksi.

Aleksa

pre 5 godina

Tako bi prosao i Bodiroga da je ikad imao hrabrosti otici u nba.
Prosjecni igraci
(Nbalive, 18. jun 2018 19:41)

Jos kad bi ti znao sta znaci rec "prosecan"...

kruče forever

pre 5 godina

Teo ovc, Teo ono....eto vam ga vas Teo. 
I ko god naziva NBA cirkusom nek se podseti da su igraci iz tog "cirkusa" razbijali Srbiju par puta sa po 40 razlike:) 
(tuzna realnost, 18. jun 2018 22:40)

Tužan zi ti čovek, idi uzmi od mame 50 dinara za, pivo pa ispred trafike, možda se smiriš

Janis i Džabari

pre 5 godina

Našem Teu bi najbolje bilo da ode u Milvoki Bakse.
Tamo igra gomila igrača koji skaču do vrha table, zvezde ne privatizuju loptu, nemaju pleja koji "mora" da igra, a sklop ekipe je takav da svi mogu da mu malo pomognu u odbrani, jer su atletski "životinje".
Dakle, ako ode u Milvoki, preporodiće se i on i Milvoki, a ako ode u neki drugi privatnički tim tipa Oklahome, Hjustona, Klivlenda, Toronta i slično, loše će proći. Igra San Antonija mu odgovara, ali su svi prestari, a u petorci mora neko i da trči i krpi rupe ovih starijih i sporijih. Milvoki bi bio majka za Tea i njegovu igru, a "legao" bi i on njima.

Zorić

pre 5 godina

Jao kakvi stručnjaci... Pa Stokton je bio u još gorem fizičkom stanju od njega pa je postavio domaći zadatak svima.

Jeste Teo naš i sve to ali objektivno on nije za ovaj nivo košarke, može da vrti slabije igrače po evropi kao Ćaćo Rodrigez ali za NBA nema kvalitet i nemojte da se vadite na fizikalije kad ih ni Stiv Neš nije imao pa je ipak postavio neke standarde.

baron

pre 5 godina

Tako je Srbiiii, ajmo pljuvanje...ništa nam ne može ulepšati dan nego neka negativna vest o ljudima koji su uspešniji od nas i koji su u svom životu ostvarili ono što velika većina mašta...joojjj samo da potraje ovo, pa da i Bogdana oteraju, da Žoc dobije otkaz, Nole izgubi prvi sledeći meč a u fudbalu nas pregaze Švajcarska i Brazil...pa našoj sreći nema kraja...uspećemo u životu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zauvek Cigan a ne Delija, 18. jun 2018 23:33)

Vecina ljudi komentarise Teodosica kao kosarkasa, ne kao coveka. Tako da prica o kakvom uspehu u zivotu je nepotrebna. To mogu pricati samo ograniceni, koji uspeh zivota vide u materijalnom ili u tome biti poznat.
To su gluposti.
Teodosic je prosecan kosarkas uvek bio. On ima kreativan pas, skoro na nivou najvecih asistenata, ali nema brzinu. Williams "cokolada" bio je jedan od najboljih asistenata NBA lige, on je sve radio u brzini sto kada se uporedi sa Teom je nebo i zemlja.
Teodosic je precenjen igrac i svako ko prati kosarku to dobro zna.
To sto se danas od svakog malo boljeg igraca pravi zvezda je problem druge prirode, ali mora se shvatiti kako se igraci poput Novickog, Stojakovica, Ginobilija, Parkera radjaju jednom u 100god.
Mi takve igrace danas nemamo. Jokic obecava, ali jos je daleko, Teo, Bogdan su nivo ispod.

Aleksa

pre 5 godina

Najbolji asistent Evrope a tamo u Sad ne moze da se sastavi hahaha.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 18. jun 2018 23:49)

Тај смех преко тастатуре је највероватније највеће достигнуће твог живота....

brki

pre 5 godina

Realno u kasnim igrackim godinama je otisao u NBA.Istina je da fizicki zaostaje prilicno za njima,isto tako realno da ima vecu kosarkasku inteligenciju od vecine njihovih igraca.Ali to vam je NBA.Ja sam Grobar,ali srecno Teo gde god bio ��.
(Manolo, 18. jun 2018 21:54)

Da nam nisi rekao da si grobar, ja ne znam sta bismo...

NIKOLA

pre 5 godina

Baš me briga bio i tamo,vratim se u Evropu ali ne u Rusiju tamo ladno utiče na psihu,uzmem još koje milionče i teram.I mnogo me zabole za komentare kako nisam bio za NBA šta i očekivati od naroda koji neuspeh ne prašta a uspeh zaboravlja.

NIKOLA

pre 5 godina

Baš me briga bio i tamo,vratim se u Evropu ali ne u Rusiju tamo ladno utiče na psihu,uzmem još koje milionče i teram.I mnogo me zabole za naše zlurade komentare kako nisam bio za NBA šta i očekivati od naroda koji neuspeh ne prašta a uspeh zaboravlja.

dzoni

pre 5 godina

"Tako je Srbiiii, ajmo pljuvanje...ništa nam ne može ulepšati dan nego neka negativna vest o ljudima koji su uspešniji od nas i koji su u svom životu ostvarili ono što velika većina mašta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zauvek Cigan a ne Delija, 1

Ovo nije Srpski sajt tako da nema razloga da se nerviras.
Inace Teo je imao dobru sezonu kao ruki ..9.5 poena 4.6 asistencija i 2.8 skoka za 25 minuta je odlicno.

JPR24

pre 5 godina

Jeste sklon povredama, to nije od danas, ovi pak kao nisu znali ili sta ?? Bas ga briga, ima sigurno ko je zainteresovan u NBA za njegove usluge. A u Evropi, moze da bira i sam... Majstor je majstor. A pljuvaci mogu samo da nastave, lecenje frustracija, dok je covek neko i nesto, ti pljuvaci imaju samo tastaturu pa neka izvole...

nix

pre 5 godina

Vi koji pljujete Tea naseg kapitena ste dno dna, a vi koji ga vinujete u visinu da je promenio citav LA Clippers preterujete jer je ob toliko retko dobijao loptu i kad je bio na terenu, sve utakmice sam odgledao do sada... Nisu mu davali slobodu da kreira vec da bude suter i po koja asistencija, osim na pocetku sezone gde je usled povreda saigraca imao najvecu slobodu.

Timer

pre 5 godina

Gospodo draga, B92 je internacionalan sajt. Rado ga citaju Bosnjaci, Slovenci, Makedonci a narocito Hrvati. Rado citaju i rado komentarisu.

milan

pre 5 godina

To sto njemu placaju su realno male plate u NBA. Sto ne bi probao, ako ga neko hoce, jos malo u NBA? Kakvi su izazovi u Evropi? K'o iz Gugla da predjes u IT lokalne opstine...

Canadian

pre 5 godina

Kao i nas vrsni teniser, kad se ozenio kola su krenula niz brdo. Problem nije u zenidbi vec sto su se njih dvojica udali. Ne smem ni da pomislim kakav bi status imali u kuci da one donose milione. Znam, nebi se ni udale za takve tipove. Dzaba talenat, slava i milioni kad si levat u svojoj kuci.

Slovenac

pre 5 godina

Zasto Srbi mrzite poznate i uspesne Srbe? Znaci, ne mogu da verujem, kakve nebuloze pisete pod komentare momku, koji zasluzuje postivanje cele nacije.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 5 godina

Tako je Srbiiii, ajmo pljuvanje...ništa nam ne može ulepšati dan nego neka negativna vest o ljudima koji su uspešniji od nas i koji su u svom životu ostvarili ono što velika većina mašta...joojjj samo da potraje ovo, pa da i Bogdana oteraju, da Žoc dobije otkaz, Nole izgubi prvi sledeći meč a u fudbalu nas pregaze Švajcarska i Brazil...pa našoj sreći nema kraja...uspećemo u životu...

mile delija

pre 5 godina

Maniti ameri da je skupit ovu druzinu iz evrope i uigrat ih razbili bi amere,Dragic,Doncic,Joka,Gasol braca,Parker,Teo,dva Bogdanovica,Vucevic,Batum,Mirotic...Imali bi.posla sigurno..znam da ce mnogi reci da mlatim pa nabrajati Lebrona,Karija,Durenta....Ali ja mislim da Dobrom strategijom bi im Evropljani dobro parirali,nije to vise ta razlika kao nekad,kad je evropski igrac posle treninga isao na pivo....

Mirka

pre 5 godina

Ma bole te usi Teo, ti si majstor nad majstorima, osvajao si sta si 'teo, imas i lovu, uzivaj sad! Za Srbiju si dao sve i jedan si od najboljih koje je imala.

dare slovenac

pre 5 godina

Teo ovc, Teo ono....eto vam ga vas Teo.
I ko god naziva NBA cirkusom nek se podseti da su igraci iz tog "cirkusa" razbijali Srbiju par puta sa po 40 razlike:)
(tuzna realnost, 18. jun 2018 22:40) # Link komentara

treba zaradit finale da igraš, treba majstore, razumeš? igrati finale sa USA mogu samo najbolji...Razumeš?

tuzna realnost

pre 5 godina

Teo ovc, Teo ono....eto vam ga vas Teo.
I ko god naziva NBA cirkusom nek se podseti da su igraci iz tog "cirkusa" razbijali Srbiju par puta sa po 40 razlike:)

Ek

pre 5 godina

Godine? 31? Sve bi bilo drugacije kad bi on malo teretanu...malo vezbati. Kad se zavrsi sezona koliko vremena prodje a da je Lebron vec u teretani, radi kao manijak? Bez neke zlobe, ali meni Teo uopste ne izgleda kao sportista. Kao da teg nije video mesecima. Nisu tu u pitanju godine. Koliko ono bese Manu Ginobili ima godina? Chris Paul?

Goran

pre 5 godina

"Bhate, kako te ne mhzi više?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (remax, 18. jun 2018 21:02)

Ja te razmem ako imas govrnu manu,ok, ali ako ne, nisi mi jasan?? Sta to rece covece, prevedi??
(c7/5, 18. jun 2018 21:59) "

'Ajde, pročitaj originalnu poruku ponovo, možda ukapiraš fazon :)

bole

pre 5 godina

Teo majstore,legendo,Boze nas.Pusti ove dezurne kriticare,bitno je da si uzeo repa,zasluzio si.A i trebace ti,alave su ove danasnje zene.Sad se vrati u jevropu da odigras jos par sezona i da nam budes tu blizu da repku.

malo objektivnije molim

pre 5 godina

Pa i Djordjevic se nije snasao u NBA pa mu to ne smeta da nam je legenda.Paspalj isto!Vazna je reprezentacija!Vracaj se Milose u Evropu pa im pokazi na olimpijadi ko je gazda
(Vr, 18. jun 2018 20:32)

Ma da, kao sto im je i do sada dokazivao kada su nas Ameri razbijali sa po 30-40 razlike!? Bas ce im opet "dokazati ko je gazda" hahaha

vlado

pre 5 godina

Mislim da sam negde pred kraj regularnog dela sezone izneo detaljnu statitstiku analizu Teovog uticaja na igru Klipersa u prethodnoj sezoni. Iz podataka, vrlo lako dostupnih na recimo ESPN sajtu, mozete vrlo lako da vidite da Klipersi ne samo sto su sa Teom u ekipi imali mnogo bolji skor nego bez njega. Nego su i ofanzivno (postizali vise poena) ALI I DEFANZIVNO bili bolji sa njim u timu nego bez njega (mislim da su primali kao ekipa 4 poena manje kada je Teo bio u sastavu). Naravno da to nije samo njegova zasluga, jer se Klipersima kroz sezonu zbog povreda sastav surovo menjao iz utakmice u utakmicu i pravo je cudo da su maltene do zadnje 2 utakmice i dalje bili u konkurenciji za plej of, ali je statisticki uzorak dovoljno veliki da se ne moze ni zanemariti njegova uloga. Na zalost problem kod Tea je to stopalo, koje ga muci vec par godina, i koliko sam cuo u pitanju je povreda prouzrokovana stanjem kicme. S obzirom da su ovo sve spekulacije, te da pre svgea Teo ima opciju da prihvati ili odbije drugu godinu ugovora, nakon cega Klipersi imaju opciju da ostanu u ugovoru ili da ga npr. otpuste uz obestecenje (vidi slucaj Rade Zagorac prosle godine) ili da ga trejduju u neku drugu ekipu. Uglavnom moj licni utisak je da je Teo imao dobru prvu sezonu u NBA, da bi to bilo neuporedivo bolje da ga povrede nisu omele, ali da bi trebao da proba da ostane tamo bar jos jednu godinu ukoliko misli da moze da sanira to stopalo i da izgura barem 60 utakmica u regularnom delu.

mich

pre 5 godina

Ma koja bre NBA, cela liga u sluzbi par igraca Dzejms, Harden, Durent, Kari, ostali su smesni satro neke zvezde Oladipo, Dramond, Jordan, Embid...Pa evropska ekipa bi bila vecni sampion NBA...
P.S. BOBI ovog Dramonda izdominira svaki put kad mu pruze iole normalnu minutazu, covek bi imao dabl- dabl 20 poena i skokova al nije on interesantan, bolje neki crnja iz geta.

Powerslave

pre 5 godina

Nije čak ni imao lošu sezonu, može se reći da je bio solidan (nešto nema takvih "duhovitih" komentara sada), ali realno se očekivalo više. kad se setim, ljudi su ovde očekivali 10 pa i 15 asistencija po sezoni jer "u NBA se svašta piše kao asistencija". Uporno se ponižavao i potcenjivao jedan Rubio koji se dokazao u NBA i videlo se da Juta bez njega nema šanse u PO kad se povredio.

Debelo je zakasnio sa odlaskom u NBA. Pleja od 30+ godina, sklonog povredama, sa relativno ok, ali ništa specijalnom, ruki sezonom nijedan tim (osim ovih što tankuju za sve pare) neće uzeti za prvu postavu. Ako je njemu to dovoljno onda će tamo i ostati.

Klipersi su u fazi reizgradnje tima, mislim da neće tankovati već će pokušati da formiraju tim kroz pikove koje imaju (12. i 13. + ne znam da li imaju još neki ovog leta) + slobodni agenti + trejdovi. Čuveni tim sa Polom, Grifinom i Džordanom se raspao, nikad nisu ništa uradili i sasvim je realno da će krenuti u potpuno podmlađivanje ekipe. Igrač sa 30 godina im se ne uklapa baš u tu priču.

Čovek koji je manje više idejni kreator GSWa je sada neki savetnik u Klipersima te nešto slično (ili barem pokušaj sličnog) treba očekivati i kod njih. Trejd Grifina je bio samo početak sprovođenja celog plana. Ne bi me čudilo da i Džordana trejduju negde ako odluči da iskoristi opciju produžetka ugovora na još jednu sezonu.

remax

pre 5 godina

Miloš Teodosić je drugi najbolji košarkaš ikada, posle Medžika Džonsona, a ovi Ameri se ne razumeju u umetnost.
(Zohan, 18. jun 2018 19:31)

Bhate, kako te ne mhzi više?

Срећко Несрећа

pre 5 godina

Све су прилике да у "NBA" немају идеје шта ће са новцем, најбоље да нису знали колико Тео може "потегнути“.

c7/5

pre 5 godina

Bhate, kako te ne mhzi više?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (remax, 18. jun 2018 21:02)

Ja te razmem ako imas govrnu manu,ok, ali ako ne, nisi mi jasan?? Sta to rece covece, prevedi??

Miskec

pre 5 godina

"Mnogo 'Teo mnogo započeo...za igre u Evropi kapa dole ali realno nisi ti kalibar za NBA!No,to je i tebi bilo jasno pre nego što si otišao...uzmi im kintu i uživaj u ostatku karijere!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jo jo, 18. jun 2018 19:50)"
Zoc javi se, pokloni se boljem od sebe!

Larry

pre 5 godina

Vidim i dalje mnogi ne znaju da je Teodosić što se finansija tiče bolju kintu mogao da ubere u Evropi da je ostao nego što je dobio od Clippersa. CSKA mu je nudio oko 4 miliona evra neto po sezoni na 3 godine, znači za skoro 12 miliona evra dok u Clippersima ima malo više od 6 miliona dolara bruto po sezoni , kada uzmete da je porez oko 50% izađe oko 3 miliona dolara po sezoni plus evro je jači od dolara.

E sad što se njegove sezone tiče nije bila loša ali s obzirom da ima 31. godinu utisak je da je moralo bolje da bi sebi mogao da obezbedi ugovor na duže staze, verujem da bi bilo malo bolje da se nije povređivao. Mislim da su svi svesni njegovih kvaliteta ali ove sezone imaće 32. godine a jedva je izdržao nešto više od pola utakmica, to je najveća prepreka njegovom ostanku preko bare. Ja sam od njega očekivao oko 12-13 poena i 7-8 asistencija po meču, verujem da on to može da pruži u NBA i da je to uradio imao bi garantovanu budućnost u NBA ali treba da dovede svoje telo u stanje koje omogućava da on to pruža u kontinuitetu, definitivno je kasno došao u NBA, barem 3 godine. Bogdan je došao u pravom trenutku i imaće priliku da se razvija, dok Teo nije najpoželjnija solucija niko neće matore igrače, svi gledaju da dobiju što mlađe da bi se oslonili na duže staze, ako i ostane popunjavaće roster nešto kao Kalderon. Videćemo, ja bih voleo da ostane i pokaže šta zna ali gledano vreme ne radi u njegovu korist.

Larry

pre 5 godina

Budimo realni Sergio Rodriguez je dva puta bolji plej od Teodosica,a ni on takav nije mogao da pisne u NBA ligi na terenu.Jednostavno ni jedan ni drugi nisu za NBA i ako su i jedan i drugi najbolji plejevi u evropi,realno.
(Aleksandar, 18. jun 2018 20:59)

Po čemu je to Sergio Rodriguez bolji? Nijednu sezonu koju je odigrao u NBA nema statistiku kakvu je Teo imao ove sezone plus je igrao u Fili koja je bila kanta na istoku ni blizu plej ofa.

Refko Mehmeda Mujkić

pre 5 godina

Platiće mu i pola sledeće sezone koju neće igrati.Dobiće lovu za 1,5 sezonu ,a igrao je jednu sezonu.
Malo li je?

Manolo

pre 5 godina

Realno u kasnim igrackim godinama je otisao u NBA.Istina je da fizicki zaostaje prilicno za njima,isto tako realno da ima vecu kosarkasku inteligenciju od vecine njihovih igraca.Ali to vam je NBA.Ja sam Grobar,ali srecno Teo gde god bio 😀.

zemunski kej

pre 5 godina

Podseti me ovo kada je Drazen Petrovic otisao u Portland Trailbeljzersa a ono na njegovoj poziciji Klajd Dreksler i Teri Porter legende,morao je da ide u Nju Dzersi NetsE tamo je bio dobar, Teo je mator moze da popunjava ekipe koje se tankuju ,bez da zelim da ga uvredim jer je odlican igrac.

steva

pre 5 godina

povreda koju Teo ima je ozbiljna , tesko se sanira i sa obzirom na napore kojim je izlozen u NBA postoji mogucnost da je obnovi (uostalom to mu se i desilo u sezoni koju je odigrao) . on ni fizicki ne moze drasticno da napreduje , kasno je sad u 32 da ozbiljno popravi fiziku .
Klipersima treba bek koji je spreman da odigra u istom ritmu bar 28 minuta , a Teo , zbog te povrede i svoje fizike ,nije taj...kraj . inace svega ostalog sto se tice ovi iz Klipersa su bili zadovoljni Teom .

LBJ

pre 5 godina

Ne može da se ne vežba u teretani i da se pije pivo svako drugo veče, a da se igra u NBA. To je prosto tako, to može u Rusiji, ovde, ali u NBA ne.

Ramones

pre 5 godina

Veljlko**
Da, da samo se ti nadaj na terenu moras da zasluzis pare. Dobices sve moguce pogodnosti, uslove za napredak, ima samo jedan mali uslov. Da vratis na terenu igrama, Teov transfer nece biti ni trecina od ugovorenog. Pa on je non stop povredjen, platice ga ali mnogo manje. Tesko ces da izradis Amera.

masinista

pre 5 godina

sramota je svaki negativan komentar na ovu vest... sta god bilo Teo je jedan od najvecih plejmejkera u evropi ... Zakasnio par godina u NBA i, to je realnost ali nikakva negativna stvar ne sme da se pise i kralju!

Aleksandar

pre 5 godina

Budimo realni Sergio Rodriguez je dva puta bolji plej od Teodosica,a ni on takav nije mogao da pisne u NBA ligi na terenu.Jednostavno ni jedan ni drugi nisu za NBA i ako su i jedan i drugi najbolji plejevi u evropi,realno.

Gde ja živim

pre 5 godina

Znao sam. Biće 200 komentara, jedva ste dočekali. Ali dobro, samo pokazatelj stanja u Srbiji i regionu. Jadno da jadnije biti ne može. Teo srećno.

parker

pre 5 godina

Problem je od starta bio u Klipersima koji su na njega gledali kao na zamenu za CP3, najsmešnije je u stvari to što su ovdašnji komentatori imali realnija predviđanja od klipersovih glavešina, koji su se izgleda upecali na Teodosićevu kompilaciju sa jutjuba. Sad kad su svi naučili kako funkcioniše Teo mađija, sad će lepo moći da nađe NBA klub po meri, gde mu predviđam srećniju sezonu od ove.

Ufo

pre 5 godina

Njemu nije mesto u NBA. Prosla sezona je bila sramota, iako je bio povredjen. Ne moze lik koji pusi 2 pakle pljuga dnevno, fizicki potpuno nespreman, promenljiv suter i katastrofalan u odbrani da igra u Americi. Nazad u Evropu, a i tu ce biti nista posebno.

Mikii

pre 5 godina

Ostaje 100% u Nba, pa svaka njegova izjava ove sezone je bila u fazonu kako mu je krivo sto nije dosao ranije i da mu se mnogo vise svidja u NBA. Ako ne Klipersi naci ce on neki tim, sigurno bi ga pola lige zelelo.
(Nathan, 18. jun 2018 19:30)

Golden Stejt mu nudi 675 miliona za 2+1 godinu, i Karija pride. Proverena informacija.

Ivan

pre 5 godina

Kakav fijasko teodosica
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta ima uradi Gordicu Nemanja, 18. jun 2018 19:17)

Na osnovu cega, jel umes da objasnis komentar? Jel igrao tamo lose? Jel igrao malo? Jel dobio otkaz? Nije!

Ivan

pre 5 godina

Mnogo 'Teo mnogo započeo...za igre u Evropi kapa dole ali realno nisi ti kalibar za NBA!No,to je i tebi bilo jasno pre nego što si otišao...uzmi im kintu i uživaj u ostatku karijere!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jo jo, 18. jun 2018 19:50)

Jel si ti uopste citao vest? Najveci razlog za eventualni raskid ugovora su ucestale povrede, ne njegove igre koje su bile odlicne za ono vreme sto je igrao. U ostalom ko vama garantuje da ce se ovo desiti? Ciste spekulacije.

lal

pre 5 godina

Pa kako? hahaha e srbijo svako normalan je znao da on nije za tamo, dok ovde cele sezone hvalospeve pisu o njemu, bezi nazad u CSK jos sezonu dve i budi pristojan igrac ko sto jesi

Vr

pre 5 godina

Pa i Djordjevic se nije snasao u NBA pa mu to ne smeta da nam je legenda.Paspalj isto!Vazna je reprezentacija!Vracaj se Milose u Evropu pa im pokazi na olimpijadi ko je gazda

Zuca

pre 5 godina

Zakasnio je sa odlaskom minimum jedno 5 godina. A i nije dovoljmo ojacao svoje telo za takve napore, zato mu se i desavaju tako ceste povrede. Dok je bio mladji bio je izdrzljiviji, sad kad je u ozbiljnim sportskim godinama mora jednostavno da ulozi mnogo rada i para da bi mogao da se nosi sa napornom sezonom. Primera radi Lebron Dzejms godisnje potrosi po par miliona dolara kako bi svoje telo spremio za sve te napore.

Laki

pre 5 godina

Za te pare oni ne mogu da uzmu ni približno dobrog igrača kakav je Teo. Nadam se da će se dobro pripremiti za sledeću sezonu i da će ga zaobići povrede.

Divos

pre 5 godina

Тео је имао више него добру дебитантску сезону у ен-би-еју. Добре и бројке, но статистика никад неће открити Теов учинак, он је онај тип играча који ће саигераче чинити бољим на паркету, својим пасовима, асистенцијама "наоружаће" их самопоуздањем, и то екипи добро доноси.

Зато је код њега најважнија рубрика +/- увек у добром +. И не само то, са Теом у екипи су остварили 29-16, без Теа 13-24, што јасно казује да је Тео био здрав не само да би дохватили плеј-оф, већ и ладно узели 3.место на супер јаком Западу.

Тео је показао и доказао да зна ову игру, доказао је свој квалитет у ен-би-еју, но проблем је управо ровитост, и ту свака франшиза има своју оријентацију, многе су у процесу реизградње, те ће радије форсирати младог и здравог играча, него вреешнијег и ровитог, па био то и мајстор као што је Тео.

Где год да га пут одведе, Теу пуно среће у наставку каријере.

Daa

pre 5 godina

Postujem Tea i uvek ce tako biti, ali ne mogu da se ne nasmejem na one komentare proslog leta kako ce Teo imati po 10, 15 asistencija po mecu.

mjau

pre 5 godina

Nema nista od povratka u Evropu gluposti. I bez komentara kako njegovo telo nije bilo spremno za NBA. Bio je cesto povredjen i zadnje 2 sezone u Evropi

Janko

pre 5 godina

Teo je pokazao da moze da igra u NBA ali povrede mu to nece dozvoliti. Ne mozes da se povredujes na svakih 10-15 utakmica i to je jasan znak da mu se karijera blizi kraju... Na njemu je sada da odluci da li zeli da se jos malo igra kosarke u Evropi ili da zivi americki san grejuci klupu u nekom NBA timu.

Insigne

pre 5 godina

Pa dobro, dosta je on kasno otišao u NBA. 4 su razloga ove epizodne uloge, prvo - Ameri doživljavaju poziciju pleja dosta drugačije nego mi u Evropi, pre svega po pitanju brzine koja nije Teov adut, drugo - ovakvom igraču kao što je Teo ne dodeljuješ sporednu ulogu u timu, a upravo to su LAC uradili, Teova igra dostiže maksimum onda kada je lider ekipe i samo tako ima smisla očekivati od njega vrhunske partije, jer on tada i uzima šuteve i ima više samopouzdanja. Treće - povreda i četvrto - lično ne verujem da je Teo nešto preterano lud za NBA i Americi i samim amerikancima. Otišao je tamo u poznim igračkim godinama, uzeo para koliko u Evropi za 3 sezone, pritom se nije ni obrukao, radio je ono što najbolje zna - asistirao je maestralno, bio u top 5 poteza jedno 10-ak puta i baš ga briga. Slično i sa Bobijem Marjanovićem koji je prespor za NBA i ne igra, ali uzima pare koje će kasnije doneti u našu zemlju i ne deluje da mu to smeta, a i što bi. Tu su Bogdan i Jokić da brane čast. Što se tiče Tea super vest za reprezentaciju svakako.

ccc

pre 5 godina

Na kraju se ispostavilo da je kasno otisao u NBA a i ceste povrede. Nece ljudi da placaju jer ko zna da li ce u sezoni biti opet povredjen? Steta...

Jim Beam

pre 5 godina

Zakasnio je barem 5 godina da ode tamo, ako ne i više. Telo pamti sve, a u ritmu gde su često utakmice igraju dan za dan njegovo telo ne može to da isprati jer se celu karijeru na provlačio na lucidnost i genijalnost iako je građen kao komša što pije pivo ispred trafike. Otud i tolike povrede prve sezone. Šteta, mislim da ima šta da pruži ligi još, mada nije isključeno da ga neko drugi ko nema plejof ambicije pokupi. Nije jedini koji ima sličan problem od Evropljana, Ćaćo, Šarunas, Sale i ostali. Tako bi i Bodiroga prošao. Kao evropski bek u NBA možeš uspeti samo ako imaš 10-15kg mišića više od normale za euro košarku, u suprotnom - brzo se vraćaš.

spin doctor

pre 5 godina

jeste sklon povredama, ali ko sve ne dobija tamo 6 miliona. Teo bi bar par asistencija za spice godišnje napravio, u tih 20 utakmica što bi odigrao.

Milinko Djošić

pre 5 godina

kako kad je on kralj asistencija a Rivers, Džordan (Majkl), Medžik Džonson i ostali mu se klanjaju, šta će sad da rade Bobi i Tobi, kako će svet nastaviti dalje nakon ovoga

Jovan

pre 5 godina

Kad sam pricao drugarima i ovako komentarisao da Teodosic nece moci da se uklopi,niko mi nije verovao!
Teo je sjajan kosarkas,ali njegov stip nije za NBA.
Drago mi je da im je uzeo koje milionce,nadam se da ce investirati nesto u Srbiju!
Bilo bi dobro da se opet vrati u CSKA!

prosecan poznavalac kosarke

pre 5 godina

U Nba je cirkus ne igra se odbrana i sve se racuna kao asistencija, kad ode Teodosic tamo imace svaku tekmu 15 asistencija. Uostalom kad moze Rubio moze i Teodosic.

jo jo

pre 5 godina

Mnogo 'Teo mnogo započeo...za igre u Evropi kapa dole ali realno nisi ti kalibar za NBA!No,to je i tebi bilo jasno pre nego što si otišao...uzmi im kintu i uživaj u ostatku karijere!

Nathan

pre 5 godina

Ostaje 100% u Nba, pa svaka njegova izjava ove sezone je bila u fazonu kako mu je krivo sto nije dosao ranije i da mu se mnogo vise svidja u NBA. Ako ne Klipersi naci ce on neki tim, sigurno bi ga pola lige zelelo.

as

pre 5 godina

Očekivano nije mogao da podnese taj ubitačan tempo, njegovo telo mu nedozvoljava igranje napornih utakmica svaka 3 dana. Najbolje bi mu bilo da dodje u Fener ili tako neki klub

Tradicionalni

pre 5 godina

Svaka njemu čast, odličan igrač, ali svim onim kvazi poznavaocima košarke i aktivnim košarkašima koji su rekli da će se snaći bez problema u NBA...nisu lepršavi igrači za NBA, ubeđen sam bio da je pogrešio kao i većina igrača iz Srbije, čast Divcu, Peđi i Jokiću, ostali marginalna uloga...

NecuZvaku

pre 5 godina

Da nije bilo povrede verovatno bi sezona bila bolja, ali sam svakako ocekivao vise atraktivnih dodavanja od njega...
Ovako mi je utisak skroz neubedljiv

Dare

pre 5 godina

Bio je, video je, i sad mislim da mu je bolje da se vrati u Evropu.Ok, pare su u NBA, ali on moze lepo i u Evropi da zaradi, i da igra.U NBA je samo epizodista.

online

pre 5 godina

Realno je da njegova vizija i kreacija koja je realno ne vidjena u Evropi pa cak dobrim delom i u NBA ,nije dovoljna! Od pleja se u nba-u ocekuje mnogo vise,pre svega na defanzivnom planu,brzini,agilnosti i atletskim sposobnostima.. A da ne pricamo da
njegovo telo jednastovno ne moze da izdrzi ritam u NBa.. pa on se povredjivao i u Evropi a imao je tesku utakmicu samo jednom
nedeljno (one utakmice po Rusiji sto dobijaju sa 50 razlike ne racunam) Ipak ostaje i dalje moj omiljeni kosarkas i junak! Taj pas i ideju nema niko u NBA!!

@j_t1_crowd

pre 5 godina

Vec vidim kakvi ce komentari biti, ali cinjenica je da njegovo telo ne moze da izdrzi, raspao ae od povreda, a i kad je bio zdrav u dobrom delu nije mogao da se spoji sa sutem. Da se pre 4-5 godina uozbiljio, mogao bi u NBA, ovako ne ide.

Divos

pre 5 godina

Тео је имао више него добру дебитантску сезону у ен-би-еју. Добре и бројке, но статистика никад неће открити Теов учинак, он је онај тип играча који ће саигераче чинити бољим на паркету, својим пасовима, асистенцијама "наоружаће" их самопоуздањем, и то екипи добро доноси.

Зато је код њега најважнија рубрика +/- увек у добром +. И не само то, са Теом у екипи су остварили 29-16, без Теа 13-24, што јасно казује да је Тео био здрав не само да би дохватили плеј-оф, већ и ладно узели 3.место на супер јаком Западу.

Тео је показао и доказао да зна ову игру, доказао је свој квалитет у ен-би-еју, но проблем је управо ровитост, и ту свака франшиза има своју оријентацију, многе су у процесу реизградње, те ће радије форсирати младог и здравог играча, него вреешнијег и ровитог, па био то и мајстор као што је Тео.

Где год да га пут одведе, Теу пуно среће у наставку каријере.

masinista

pre 5 godina

sramota je svaki negativan komentar na ovu vest... sta god bilo Teo je jedan od najvecih plejmejkera u evropi ... Zakasnio par godina u NBA i, to je realnost ali nikakva negativna stvar ne sme da se pise i kralju!

zauvek Cigan a ne Delija

pre 5 godina

Tako je Srbiiii, ajmo pljuvanje...ništa nam ne može ulepšati dan nego neka negativna vest o ljudima koji su uspešniji od nas i koji su u svom životu ostvarili ono što velika većina mašta...joojjj samo da potraje ovo, pa da i Bogdana oteraju, da Žoc dobije otkaz, Nole izgubi prvi sledeći meč a u fudbalu nas pregaze Švajcarska i Brazil...pa našoj sreći nema kraja...uspećemo u životu...

online

pre 5 godina

Realno je da njegova vizija i kreacija koja je realno ne vidjena u Evropi pa cak dobrim delom i u NBA ,nije dovoljna! Od pleja se u nba-u ocekuje mnogo vise,pre svega na defanzivnom planu,brzini,agilnosti i atletskim sposobnostima.. A da ne pricamo da
njegovo telo jednastovno ne moze da izdrzi ritam u NBa.. pa on se povredjivao i u Evropi a imao je tesku utakmicu samo jednom
nedeljno (one utakmice po Rusiji sto dobijaju sa 50 razlike ne racunam) Ipak ostaje i dalje moj omiljeni kosarkas i junak! Taj pas i ideju nema niko u NBA!!

dare slovenac

pre 5 godina

Teo ovc, Teo ono....eto vam ga vas Teo.
I ko god naziva NBA cirkusom nek se podseti da su igraci iz tog "cirkusa" razbijali Srbiju par puta sa po 40 razlike:)
(tuzna realnost, 18. jun 2018 22:40) # Link komentara

treba zaradit finale da igraš, treba majstore, razumeš? igrati finale sa USA mogu samo najbolji...Razumeš?

Vr

pre 5 godina

Pa i Djordjevic se nije snasao u NBA pa mu to ne smeta da nam je legenda.Paspalj isto!Vazna je reprezentacija!Vracaj se Milose u Evropu pa im pokazi na olimpijadi ko je gazda

Mirka

pre 5 godina

Ma bole te usi Teo, ti si majstor nad majstorima, osvajao si sta si 'teo, imas i lovu, uzivaj sad! Za Srbiju si dao sve i jedan si od najboljih koje je imala.

Jim Beam

pre 5 godina

Zakasnio je barem 5 godina da ode tamo, ako ne i više. Telo pamti sve, a u ritmu gde su često utakmice igraju dan za dan njegovo telo ne može to da isprati jer se celu karijeru na provlačio na lucidnost i genijalnost iako je građen kao komša što pije pivo ispred trafike. Otud i tolike povrede prve sezone. Šteta, mislim da ima šta da pruži ligi još, mada nije isključeno da ga neko drugi ko nema plejof ambicije pokupi. Nije jedini koji ima sličan problem od Evropljana, Ćaćo, Šarunas, Sale i ostali. Tako bi i Bodiroga prošao. Kao evropski bek u NBA možeš uspeti samo ako imaš 10-15kg mišića više od normale za euro košarku, u suprotnom - brzo se vraćaš.

Ivan

pre 5 godina

Mnogo 'Teo mnogo započeo...za igre u Evropi kapa dole ali realno nisi ti kalibar za NBA!No,to je i tebi bilo jasno pre nego što si otišao...uzmi im kintu i uživaj u ostatku karijere!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jo jo, 18. jun 2018 19:50)

Jel si ti uopste citao vest? Najveci razlog za eventualni raskid ugovora su ucestale povrede, ne njegove igre koje su bile odlicne za ono vreme sto je igrao. U ostalom ko vama garantuje da ce se ovo desiti? Ciste spekulacije.

vlado

pre 5 godina

Mislim da sam negde pred kraj regularnog dela sezone izneo detaljnu statitstiku analizu Teovog uticaja na igru Klipersa u prethodnoj sezoni. Iz podataka, vrlo lako dostupnih na recimo ESPN sajtu, mozete vrlo lako da vidite da Klipersi ne samo sto su sa Teom u ekipi imali mnogo bolji skor nego bez njega. Nego su i ofanzivno (postizali vise poena) ALI I DEFANZIVNO bili bolji sa njim u timu nego bez njega (mislim da su primali kao ekipa 4 poena manje kada je Teo bio u sastavu). Naravno da to nije samo njegova zasluga, jer se Klipersima kroz sezonu zbog povreda sastav surovo menjao iz utakmice u utakmicu i pravo je cudo da su maltene do zadnje 2 utakmice i dalje bili u konkurenciji za plej of, ali je statisticki uzorak dovoljno veliki da se ne moze ni zanemariti njegova uloga. Na zalost problem kod Tea je to stopalo, koje ga muci vec par godina, i koliko sam cuo u pitanju je povreda prouzrokovana stanjem kicme. S obzirom da su ovo sve spekulacije, te da pre svgea Teo ima opciju da prihvati ili odbije drugu godinu ugovora, nakon cega Klipersi imaju opciju da ostanu u ugovoru ili da ga npr. otpuste uz obestecenje (vidi slucaj Rade Zagorac prosle godine) ili da ga trejduju u neku drugu ekipu. Uglavnom moj licni utisak je da je Teo imao dobru prvu sezonu u NBA, da bi to bilo neuporedivo bolje da ga povrede nisu omele, ali da bi trebao da proba da ostane tamo bar jos jednu godinu ukoliko misli da moze da sanira to stopalo i da izgura barem 60 utakmica u regularnom delu.

Ek

pre 5 godina

Godine? 31? Sve bi bilo drugacije kad bi on malo teretanu...malo vezbati. Kad se zavrsi sezona koliko vremena prodje a da je Lebron vec u teretani, radi kao manijak? Bez neke zlobe, ali meni Teo uopste ne izgleda kao sportista. Kao da teg nije video mesecima. Nisu tu u pitanju godine. Koliko ono bese Manu Ginobili ima godina? Chris Paul?

remax

pre 5 godina

Miloš Teodosić je drugi najbolji košarkaš ikada, posle Medžika Džonsona, a ovi Ameri se ne razumeju u umetnost.
(Zohan, 18. jun 2018 19:31)

Bhate, kako te ne mhzi više?

LBJ

pre 5 godina

Ne može da se ne vežba u teretani i da se pije pivo svako drugo veče, a da se igra u NBA. To je prosto tako, to može u Rusiji, ovde, ali u NBA ne.

Larry

pre 5 godina

Budimo realni Sergio Rodriguez je dva puta bolji plej od Teodosica,a ni on takav nije mogao da pisne u NBA ligi na terenu.Jednostavno ni jedan ni drugi nisu za NBA i ako su i jedan i drugi najbolji plejevi u evropi,realno.
(Aleksandar, 18. jun 2018 20:59)

Po čemu je to Sergio Rodriguez bolji? Nijednu sezonu koju je odigrao u NBA nema statistiku kakvu je Teo imao ove sezone plus je igrao u Fili koja je bila kanta na istoku ni blizu plej ofa.

Nathan

pre 5 godina

Ostaje 100% u Nba, pa svaka njegova izjava ove sezone je bila u fazonu kako mu je krivo sto nije dosao ranije i da mu se mnogo vise svidja u NBA. Ako ne Klipersi naci ce on neki tim, sigurno bi ga pola lige zelelo.

mile delija

pre 5 godina

Maniti ameri da je skupit ovu druzinu iz evrope i uigrat ih razbili bi amere,Dragic,Doncic,Joka,Gasol braca,Parker,Teo,dva Bogdanovica,Vucevic,Batum,Mirotic...Imali bi.posla sigurno..znam da ce mnogi reci da mlatim pa nabrajati Lebrona,Karija,Durenta....Ali ja mislim da Dobrom strategijom bi im Evropljani dobro parirali,nije to vise ta razlika kao nekad,kad je evropski igrac posle treninga isao na pivo....

Gde ja živim

pre 5 godina

Znao sam. Biće 200 komentara, jedva ste dočekali. Ali dobro, samo pokazatelj stanja u Srbiji i regionu. Jadno da jadnije biti ne može. Teo srećno.

Manolo

pre 5 godina

Realno u kasnim igrackim godinama je otisao u NBA.Istina je da fizicki zaostaje prilicno za njima,isto tako realno da ima vecu kosarkasku inteligenciju od vecine njihovih igraca.Ali to vam je NBA.Ja sam Grobar,ali srecno Teo gde god bio 😀.

Ufo

pre 5 godina

Njemu nije mesto u NBA. Prosla sezona je bila sramota, iako je bio povredjen. Ne moze lik koji pusi 2 pakle pljuga dnevno, fizicki potpuno nespreman, promenljiv suter i katastrofalan u odbrani da igra u Americi. Nazad u Evropu, a i tu ce biti nista posebno.

Laki

pre 5 godina

Za te pare oni ne mogu da uzmu ni približno dobrog igrača kakav je Teo. Nadam se da će se dobro pripremiti za sledeću sezonu i da će ga zaobići povrede.

Zuca

pre 5 godina

Zakasnio je sa odlaskom minimum jedno 5 godina. A i nije dovoljmo ojacao svoje telo za takve napore, zato mu se i desavaju tako ceste povrede. Dok je bio mladji bio je izdrzljiviji, sad kad je u ozbiljnim sportskim godinama mora jednostavno da ulozi mnogo rada i para da bi mogao da se nosi sa napornom sezonom. Primera radi Lebron Dzejms godisnje potrosi po par miliona dolara kako bi svoje telo spremio za sve te napore.

parker

pre 5 godina

Problem je od starta bio u Klipersima koji su na njega gledali kao na zamenu za CP3, najsmešnije je u stvari to što su ovdašnji komentatori imali realnija predviđanja od klipersovih glavešina, koji su se izgleda upecali na Teodosićevu kompilaciju sa jutjuba. Sad kad su svi naučili kako funkcioniše Teo mađija, sad će lepo moći da nađe NBA klub po meri, gde mu predviđam srećniju sezonu od ove.

mich

pre 5 godina

Ma koja bre NBA, cela liga u sluzbi par igraca Dzejms, Harden, Durent, Kari, ostali su smesni satro neke zvezde Oladipo, Dramond, Jordan, Embid...Pa evropska ekipa bi bila vecni sampion NBA...
P.S. BOBI ovog Dramonda izdominira svaki put kad mu pruze iole normalnu minutazu, covek bi imao dabl- dabl 20 poena i skokova al nije on interesantan, bolje neki crnja iz geta.

Ivan

pre 5 godina

Kakav fijasko teodosica
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta ima uradi Gordicu Nemanja, 18. jun 2018 19:17)

Na osnovu cega, jel umes da objasnis komentar? Jel igrao tamo lose? Jel igrao malo? Jel dobio otkaz? Nije!

zemunski kej

pre 5 godina

Podseti me ovo kada je Drazen Petrovic otisao u Portland Trailbeljzersa a ono na njegovoj poziciji Klajd Dreksler i Teri Porter legende,morao je da ide u Nju Dzersi NetsE tamo je bio dobar, Teo je mator moze da popunjava ekipe koje se tankuju ,bez da zelim da ga uvredim jer je odlican igrac.

Daa

pre 5 godina

Postujem Tea i uvek ce tako biti, ali ne mogu da se ne nasmejem na one komentare proslog leta kako ce Teo imati po 10, 15 asistencija po mecu.

bole

pre 5 godina

Teo majstore,legendo,Boze nas.Pusti ove dezurne kriticare,bitno je da si uzeo repa,zasluzio si.A i trebace ti,alave su ove danasnje zene.Sad se vrati u jevropu da odigras jos par sezona i da nam budes tu blizu da repku.

malo objektivnije molim

pre 5 godina

Pa i Djordjevic se nije snasao u NBA pa mu to ne smeta da nam je legenda.Paspalj isto!Vazna je reprezentacija!Vracaj se Milose u Evropu pa im pokazi na olimpijadi ko je gazda
(Vr, 18. jun 2018 20:32)

Ma da, kao sto im je i do sada dokazivao kada su nas Ameri razbijali sa po 30-40 razlike!? Bas ce im opet "dokazati ko je gazda" hahaha

Larry

pre 5 godina

Vidim i dalje mnogi ne znaju da je Teodosić što se finansija tiče bolju kintu mogao da ubere u Evropi da je ostao nego što je dobio od Clippersa. CSKA mu je nudio oko 4 miliona evra neto po sezoni na 3 godine, znači za skoro 12 miliona evra dok u Clippersima ima malo više od 6 miliona dolara bruto po sezoni , kada uzmete da je porez oko 50% izađe oko 3 miliona dolara po sezoni plus evro je jači od dolara.

E sad što se njegove sezone tiče nije bila loša ali s obzirom da ima 31. godinu utisak je da je moralo bolje da bi sebi mogao da obezbedi ugovor na duže staze, verujem da bi bilo malo bolje da se nije povređivao. Mislim da su svi svesni njegovih kvaliteta ali ove sezone imaće 32. godine a jedva je izdržao nešto više od pola utakmica, to je najveća prepreka njegovom ostanku preko bare. Ja sam od njega očekivao oko 12-13 poena i 7-8 asistencija po meču, verujem da on to može da pruži u NBA i da je to uradio imao bi garantovanu budućnost u NBA ali treba da dovede svoje telo u stanje koje omogućava da on to pruža u kontinuitetu, definitivno je kasno došao u NBA, barem 3 godine. Bogdan je došao u pravom trenutku i imaće priliku da se razvija, dok Teo nije najpoželjnija solucija niko neće matore igrače, svi gledaju da dobiju što mlađe da bi se oslonili na duže staze, ako i ostane popunjavaće roster nešto kao Kalderon. Videćemo, ja bih voleo da ostane i pokaže šta zna ali gledano vreme ne radi u njegovu korist.

steva

pre 5 godina

povreda koju Teo ima je ozbiljna , tesko se sanira i sa obzirom na napore kojim je izlozen u NBA postoji mogucnost da je obnovi (uostalom to mu se i desilo u sezoni koju je odigrao) . on ni fizicki ne moze drasticno da napreduje , kasno je sad u 32 da ozbiljno popravi fiziku .
Klipersima treba bek koji je spreman da odigra u istom ritmu bar 28 minuta , a Teo , zbog te povrede i svoje fizike ,nije taj...kraj . inace svega ostalog sto se tice ovi iz Klipersa su bili zadovoljni Teom .

Insigne

pre 5 godina

Pa dobro, dosta je on kasno otišao u NBA. 4 su razloga ove epizodne uloge, prvo - Ameri doživljavaju poziciju pleja dosta drugačije nego mi u Evropi, pre svega po pitanju brzine koja nije Teov adut, drugo - ovakvom igraču kao što je Teo ne dodeljuješ sporednu ulogu u timu, a upravo to su LAC uradili, Teova igra dostiže maksimum onda kada je lider ekipe i samo tako ima smisla očekivati od njega vrhunske partije, jer on tada i uzima šuteve i ima više samopouzdanja. Treće - povreda i četvrto - lično ne verujem da je Teo nešto preterano lud za NBA i Americi i samim amerikancima. Otišao je tamo u poznim igračkim godinama, uzeo para koliko u Evropi za 3 sezone, pritom se nije ni obrukao, radio je ono što najbolje zna - asistirao je maestralno, bio u top 5 poteza jedno 10-ak puta i baš ga briga. Slično i sa Bobijem Marjanovićem koji je prespor za NBA i ne igra, ali uzima pare koje će kasnije doneti u našu zemlju i ne deluje da mu to smeta, a i što bi. Tu su Bogdan i Jokić da brane čast. Što se tiče Tea super vest za reprezentaciju svakako.

Jovan

pre 5 godina

Kad sam pricao drugarima i ovako komentarisao da Teodosic nece moci da se uklopi,niko mi nije verovao!
Teo je sjajan kosarkas,ali njegov stip nije za NBA.
Drago mi je da im je uzeo koje milionce,nadam se da ce investirati nesto u Srbiju!
Bilo bi dobro da se opet vrati u CSKA!

Dare

pre 5 godina

Bio je, video je, i sad mislim da mu je bolje da se vrati u Evropu.Ok, pare su u NBA, ali on moze lepo i u Evropi da zaradi, i da igra.U NBA je samo epizodista.

mjau

pre 5 godina

Nema nista od povratka u Evropu gluposti. I bez komentara kako njegovo telo nije bilo spremno za NBA. Bio je cesto povredjen i zadnje 2 sezone u Evropi

tuzna realnost

pre 5 godina

Teo ovc, Teo ono....eto vam ga vas Teo.
I ko god naziva NBA cirkusom nek se podseti da su igraci iz tog "cirkusa" razbijali Srbiju par puta sa po 40 razlike:)

Powerslave

pre 5 godina

Nije čak ni imao lošu sezonu, može se reći da je bio solidan (nešto nema takvih "duhovitih" komentara sada), ali realno se očekivalo više. kad se setim, ljudi su ovde očekivali 10 pa i 15 asistencija po sezoni jer "u NBA se svašta piše kao asistencija". Uporno se ponižavao i potcenjivao jedan Rubio koji se dokazao u NBA i videlo se da Juta bez njega nema šanse u PO kad se povredio.

Debelo je zakasnio sa odlaskom u NBA. Pleja od 30+ godina, sklonog povredama, sa relativno ok, ali ništa specijalnom, ruki sezonom nijedan tim (osim ovih što tankuju za sve pare) neće uzeti za prvu postavu. Ako je njemu to dovoljno onda će tamo i ostati.

Klipersi su u fazi reizgradnje tima, mislim da neće tankovati već će pokušati da formiraju tim kroz pikove koje imaju (12. i 13. + ne znam da li imaju još neki ovog leta) + slobodni agenti + trejdovi. Čuveni tim sa Polom, Grifinom i Džordanom se raspao, nikad nisu ništa uradili i sasvim je realno da će krenuti u potpuno podmlađivanje ekipe. Igrač sa 30 godina im se ne uklapa baš u tu priču.

Čovek koji je manje više idejni kreator GSWa je sada neki savetnik u Klipersima te nešto slično (ili barem pokušaj sličnog) treba očekivati i kod njih. Trejd Grifina je bio samo početak sprovođenja celog plana. Ne bi me čudilo da i Džordana trejduju negde ako odluči da iskoristi opciju produžetka ugovora na još jednu sezonu.

jo jo

pre 5 godina

Mnogo 'Teo mnogo započeo...za igre u Evropi kapa dole ali realno nisi ti kalibar za NBA!No,to je i tebi bilo jasno pre nego što si otišao...uzmi im kintu i uživaj u ostatku karijere!

Refko Mehmeda Mujkić

pre 5 godina

Platiće mu i pola sledeće sezone koju neće igrati.Dobiće lovu za 1,5 sezonu ,a igrao je jednu sezonu.
Malo li je?

Mikii

pre 5 godina

Ostaje 100% u Nba, pa svaka njegova izjava ove sezone je bila u fazonu kako mu je krivo sto nije dosao ranije i da mu se mnogo vise svidja u NBA. Ako ne Klipersi naci ce on neki tim, sigurno bi ga pola lige zelelo.
(Nathan, 18. jun 2018 19:30)

Golden Stejt mu nudi 675 miliona za 2+1 godinu, i Karija pride. Proverena informacija.

Ramones

pre 5 godina

Veljlko**
Da, da samo se ti nadaj na terenu moras da zasluzis pare. Dobices sve moguce pogodnosti, uslove za napredak, ima samo jedan mali uslov. Da vratis na terenu igrama, Teov transfer nece biti ni trecina od ugovorenog. Pa on je non stop povredjen, platice ga ali mnogo manje. Tesko ces da izradis Amera.

Aleksandar

pre 5 godina

Budimo realni Sergio Rodriguez je dva puta bolji plej od Teodosica,a ni on takav nije mogao da pisne u NBA ligi na terenu.Jednostavno ni jedan ni drugi nisu za NBA i ako su i jedan i drugi najbolji plejevi u evropi,realno.

Milinko Djošić

pre 5 godina

kako kad je on kralj asistencija a Rivers, Džordan (Majkl), Medžik Džonson i ostali mu se klanjaju, šta će sad da rade Bobi i Tobi, kako će svet nastaviti dalje nakon ovoga

spin doctor

pre 5 godina

jeste sklon povredama, ali ko sve ne dobija tamo 6 miliona. Teo bi bar par asistencija za spice godišnje napravio, u tih 20 utakmica što bi odigrao.

Tradicionalni

pre 5 godina

Svaka njemu čast, odličan igrač, ali svim onim kvazi poznavaocima košarke i aktivnim košarkašima koji su rekli da će se snaći bez problema u NBA...nisu lepršavi igrači za NBA, ubeđen sam bio da je pogrešio kao i većina igrača iz Srbije, čast Divcu, Peđi i Jokiću, ostali marginalna uloga...

ccc

pre 5 godina

Na kraju se ispostavilo da je kasno otisao u NBA a i ceste povrede. Nece ljudi da placaju jer ko zna da li ce u sezoni biti opet povredjen? Steta...

Срећко Несрећа

pre 5 godina

Све су прилике да у "NBA" немају идеје шта ће са новцем, најбоље да нису знали колико Тео може "потегнути“.

lal

pre 5 godina

Pa kako? hahaha e srbijo svako normalan je znao da on nije za tamo, dok ovde cele sezone hvalospeve pisu o njemu, bezi nazad u CSK jos sezonu dve i budi pristojan igrac ko sto jesi

Janko

pre 5 godina

Teo je pokazao da moze da igra u NBA ali povrede mu to nece dozvoliti. Ne mozes da se povredujes na svakih 10-15 utakmica i to je jasan znak da mu se karijera blizi kraju... Na njemu je sada da odluci da li zeli da se jos malo igra kosarke u Evropi ili da zivi americki san grejuci klupu u nekom NBA timu.

NecuZvaku

pre 5 godina

Da nije bilo povrede verovatno bi sezona bila bolja, ali sam svakako ocekivao vise atraktivnih dodavanja od njega...
Ovako mi je utisak skroz neubedljiv

prosecan poznavalac kosarke

pre 5 godina

U Nba je cirkus ne igra se odbrana i sve se racuna kao asistencija, kad ode Teodosic tamo imace svaku tekmu 15 asistencija. Uostalom kad moze Rubio moze i Teodosic.

@j_t1_crowd

pre 5 godina

Vec vidim kakvi ce komentari biti, ali cinjenica je da njegovo telo ne moze da izdrzi, raspao ae od povreda, a i kad je bio zdrav u dobrom delu nije mogao da se spoji sa sutem. Da se pre 4-5 godina uozbiljio, mogao bi u NBA, ovako ne ide.

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Onaj sto izvali da je Bidiroga bio prosecan igrac je pobedio. Ja mislim da ni on sam ne shvata koliku je glupost napisao. Ejjj Bidiroga prosecan igrac!!!

Goran

pre 5 godina

"Bhate, kako te ne mhzi više?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (remax, 18. jun 2018 21:02)

Ja te razmem ako imas govrnu manu,ok, ali ako ne, nisi mi jasan?? Sta to rece covece, prevedi??
(c7/5, 18. jun 2018 21:59) "

'Ajde, pročitaj originalnu poruku ponovo, možda ukapiraš fazon :)

as

pre 5 godina

Očekivano nije mogao da podnese taj ubitačan tempo, njegovo telo mu nedozvoljava igranje napornih utakmica svaka 3 dana. Najbolje bi mu bilo da dodje u Fener ili tako neki klub

Aleksa

pre 5 godina

Najbolji asistent Evrope a tamo u Sad ne moze da se sastavi hahaha.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 18. jun 2018 23:49)

Тај смех преко тастатуре је највероватније највеће достигнуће твог живота....

Zorić

pre 5 godina

Jao kakvi stručnjaci... Pa Stokton je bio u još gorem fizičkom stanju od njega pa je postavio domaći zadatak svima.

Jeste Teo naš i sve to ali objektivno on nije za ovaj nivo košarke, može da vrti slabije igrače po evropi kao Ćaćo Rodrigez ali za NBA nema kvalitet i nemojte da se vadite na fizikalije kad ih ni Stiv Neš nije imao pa je ipak postavio neke standarde.

Aleksa

pre 5 godina

Tako bi prosao i Bodiroga da je ikad imao hrabrosti otici u nba.
Prosjecni igraci
(Nbalive, 18. jun 2018 19:41)

Jos kad bi ti znao sta znaci rec "prosecan"...

Canadian

pre 5 godina

Kao i nas vrsni teniser, kad se ozenio kola su krenula niz brdo. Problem nije u zenidbi vec sto su se njih dvojica udali. Ne smem ni da pomislim kakav bi status imali u kuci da one donose milione. Znam, nebi se ni udale za takve tipove. Dzaba talenat, slava i milioni kad si levat u svojoj kuci.

Janis i Džabari

pre 5 godina

Našem Teu bi najbolje bilo da ode u Milvoki Bakse.
Tamo igra gomila igrača koji skaču do vrha table, zvezde ne privatizuju loptu, nemaju pleja koji "mora" da igra, a sklop ekipe je takav da svi mogu da mu malo pomognu u odbrani, jer su atletski "životinje".
Dakle, ako ode u Milvoki, preporodiće se i on i Milvoki, a ako ode u neki drugi privatnički tim tipa Oklahome, Hjustona, Klivlenda, Toronta i slično, loše će proći. Igra San Antonija mu odgovara, ali su svi prestari, a u petorci mora neko i da trči i krpi rupe ovih starijih i sporijih. Milvoki bi bio majka za Tea i njegovu igru, a "legao" bi i on njima.

KliftonToni

pre 5 godina

Tako bi prosao i Bodiroga da je ikad imao hrabrosti otici u nba.
Prosjecni igraci
(Nbalive, 18. jun 2018 19:41)

А кад би критеријум који си применио на Теа и Бодирогу применио на себе???

kruče forever

pre 5 godina

Teo ovc, Teo ono....eto vam ga vas Teo. 
I ko god naziva NBA cirkusom nek se podseti da su igraci iz tog "cirkusa" razbijali Srbiju par puta sa po 40 razlike:) 
(tuzna realnost, 18. jun 2018 22:40)

Tužan zi ti čovek, idi uzmi od mame 50 dinara za, pivo pa ispred trafike, možda se smiriš

Miskec

pre 5 godina

"Mnogo 'Teo mnogo započeo...za igre u Evropi kapa dole ali realno nisi ti kalibar za NBA!No,to je i tebi bilo jasno pre nego što si otišao...uzmi im kintu i uživaj u ostatku karijere!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jo jo, 18. jun 2018 19:50)"
Zoc javi se, pokloni se boljem od sebe!

milan

pre 5 godina

To sto njemu placaju su realno male plate u NBA. Sto ne bi probao, ako ga neko hoce, jos malo u NBA? Kakvi su izazovi u Evropi? K'o iz Gugla da predjes u IT lokalne opstine...

Timer

pre 5 godina

Gospodo draga, B92 je internacionalan sajt. Rado ga citaju Bosnjaci, Slovenci, Makedonci a narocito Hrvati. Rado citaju i rado komentarisu.

baron

pre 5 godina

Tako je Srbiiii, ajmo pljuvanje...ništa nam ne može ulepšati dan nego neka negativna vest o ljudima koji su uspešniji od nas i koji su u svom životu ostvarili ono što velika većina mašta...joojjj samo da potraje ovo, pa da i Bogdana oteraju, da Žoc dobije otkaz, Nole izgubi prvi sledeći meč a u fudbalu nas pregaze Švajcarska i Brazil...pa našoj sreći nema kraja...uspećemo u životu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zauvek Cigan a ne Delija, 18. jun 2018 23:33)

Vecina ljudi komentarise Teodosica kao kosarkasa, ne kao coveka. Tako da prica o kakvom uspehu u zivotu je nepotrebna. To mogu pricati samo ograniceni, koji uspeh zivota vide u materijalnom ili u tome biti poznat.
To su gluposti.
Teodosic je prosecan kosarkas uvek bio. On ima kreativan pas, skoro na nivou najvecih asistenata, ali nema brzinu. Williams "cokolada" bio je jedan od najboljih asistenata NBA lige, on je sve radio u brzini sto kada se uporedi sa Teom je nebo i zemlja.
Teodosic je precenjen igrac i svako ko prati kosarku to dobro zna.
To sto se danas od svakog malo boljeg igraca pravi zvezda je problem druge prirode, ali mora se shvatiti kako se igraci poput Novickog, Stojakovica, Ginobilija, Parkera radjaju jednom u 100god.
Mi takve igrace danas nemamo. Jokic obecava, ali jos je daleko, Teo, Bogdan su nivo ispod.

dzoni

pre 5 godina

"Tako je Srbiiii, ajmo pljuvanje...ništa nam ne može ulepšati dan nego neka negativna vest o ljudima koji su uspešniji od nas i koji su u svom životu ostvarili ono što velika većina mašta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zauvek Cigan a ne Delija, 1

Ovo nije Srpski sajt tako da nema razloga da se nerviras.
Inace Teo je imao dobru sezonu kao ruki ..9.5 poena 4.6 asistencija i 2.8 skoka za 25 minuta je odlicno.

c7/5

pre 5 godina

Bhate, kako te ne mhzi više?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (remax, 18. jun 2018 21:02)

Ja te razmem ako imas govrnu manu,ok, ali ako ne, nisi mi jasan?? Sta to rece covece, prevedi??

nix

pre 5 godina

Vi koji pljujete Tea naseg kapitena ste dno dna, a vi koji ga vinujete u visinu da je promenio citav LA Clippers preterujete jer je ob toliko retko dobijao loptu i kad je bio na terenu, sve utakmice sam odgledao do sada... Nisu mu davali slobodu da kreira vec da bude suter i po koja asistencija, osim na pocetku sezone gde je usled povreda saigraca imao najvecu slobodu.

Slovenac

pre 5 godina

Zasto Srbi mrzite poznate i uspesne Srbe? Znaci, ne mogu da verujem, kakve nebuloze pisete pod komentare momku, koji zasluzuje postivanje cele nacije.

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Ne razmisljamo svi isto ali ako u Klipersima ne bude imao mesta , ja bih otisao kod Divca u Sakramento. Sta ga boli uvo. Igra u NBA, nema pritisak da mora da osvoji titulu. A i Sakramento bas i nema nekog bitnog pleja tako da bi mogao da igra dosta.

brki

pre 5 godina

Realno u kasnim igrackim godinama je otisao u NBA.Istina je da fizicki zaostaje prilicno za njima,isto tako realno da ima vecu kosarkasku inteligenciju od vecine njihovih igraca.Ali to vam je NBA.Ja sam Grobar,ali srecno Teo gde god bio ��.
(Manolo, 18. jun 2018 21:54)

Da nam nisi rekao da si grobar, ja ne znam sta bismo...

drax

pre 5 godina

Cisto sumnjam da hoce da ga se otarose nego oni imaju fiks ideju da ce im trebati cap space kad budu hteli da trejduju za Lebrona.Teo po meni ima mesto u nekom NBA timu odlican je igrac.Bilo gde da igra super ce mu biti i plata bolja.Evropa je gublje nje vremena.

JPR24

pre 5 godina

Jeste sklon povredama, to nije od danas, ovi pak kao nisu znali ili sta ?? Bas ga briga, ima sigurno ko je zainteresovan u NBA za njegove usluge. A u Evropi, moze da bira i sam... Majstor je majstor. A pljuvaci mogu samo da nastave, lecenje frustracija, dok je covek neko i nesto, ti pljuvaci imaju samo tastaturu pa neka izvole...

hjeronimus

pre 5 godina

daju mu malo jače od 2000000 (šta je nula) i to da ne igra sledece sezone a on ode u drugu ekipu a vec je vidjen Čikago i dobije jos dva puta toliko.E to je posao.

NIKOLA

pre 5 godina

Baš me briga bio i tamo,vratim se u Evropu ali ne u Rusiju tamo ladno utiče na psihu,uzmem još koje milionče i teram.I mnogo me zabole za komentare kako nisam bio za NBA šta i očekivati od naroda koji neuspeh ne prašta a uspeh zaboravlja.

moze biti

pre 5 godina

@
Tako bi prosao i Bodiroga da je ikad imao hrabrosti otici u nba. 
Prosjecni igraci 
(Nbalive, 18. jun 2018 19:41) 

А кад би критеријум који си применио на Теа и Бодирогу применио на себе???
(KliftonToni, 19. jun 2018 11:02)

Covece koliko si ti promasio temu, smisao, poentu sporta, zivota, svega jednom recju.
Taj koji je dao takav komnetar radi za prosecnu platu i poenta sporta je da svi koji rade za te plate imaju zabavu za koju na neki nacin izdvoje novac (placajuci kablovsku, kupujuci kartu, kupujuci dres, ili samo popularisuci svojim interesovanjem) i onda ima hobi, pa i pravo da komentarise makar to bilo u suprotnosti sa tvojim misljenjem. Iako ja mislim da ti nemas nikakvo misljenje, posebno ne sportski stav, nego si jedan bot koji je usao na sportske vesti i u iscekivanju nekog teksta od poslodavca iscitavas komentare, strucno se usavrsavas i po difoltu si odgovorio na ovo.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

(Janis i Džabari, 19. jun 2018 09:37)

Ma kakve Milvoki Bakse sta lupas? Valjda mu je prioritet da bude clan ekipa koje se bore za titulu tipa Voriorsi, Sparsi ili Bolton Seltiksi.

KliftonToni

pre 5 godina

Iako ja mislim da ti nemas nikakvo misljenje, posebno ne sportski stav, nego si jedan bot koji je usao na sportske vesti i u iscekivanju nekog teksta od poslodavca iscitavas komentare, strucno se usavrsavas i po difoltu si odgovorio na ovo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (moze biti, 19. jun 2018 11:33)

Сви моји запослени имају већу плату од тог назови просека..доста већу, али зато и раде више од просека....а нећеш веровати, зарађујем и од спорта (не од кошарке додуше)....зато и могу себи да приуштим време да пишем глупаве коментаре, да идем на утакмице а освојио се и понеки пехар и надамо се да ће се освојити још неки....'нако...сам од себе.....
Поента спорта је да будеш најбољи. У свом селу, у свом граду, у својој земљи, на свом континенту или на целој планети.

Куповина карата и дресова? Плаћање кабловске???? Није то поента спорта, то је поента како ти да мени омогућиш да лепо живим, и да се бавим спортом који волим....

И тако тај што је платио кабловску, као и ти мисли да је у реду да напише да је Бодирога просек....

mich

pre 5 godina

Doncic, Teo, Bogdanovic x 2, Saric, Gasol x 2, Jokic, Dragic, Gober, Sruder, Hezonja,Janis, Mirotic, Vucevic...uvek u plej ofu minimum

NIKOLA

pre 5 godina

Baš me briga bio i tamo,vratim se u Evropu ali ne u Rusiju tamo ladno utiče na psihu,uzmem još koje milionče i teram.I mnogo me zabole za naše zlurade komentare kako nisam bio za NBA šta i očekivati od naroda koji neuspeh ne prašta a uspeh zaboravlja.

malo objektivnije molim

pre 5 godina

Pa i Djordjevic se nije snasao u NBA pa mu to ne smeta da nam je legenda.Paspalj isto!Vazna je reprezentacija!Vracaj se Milose u Evropu pa im pokazi na olimpijadi ko je gazda
(Vr, 18. jun 2018 20:32)

Ma da, kao sto im je i do sada dokazivao kada su nas Ameri razbijali sa po 30-40 razlike!? Bas ce im opet "dokazati ko je gazda" hahaha

tuzna realnost

pre 5 godina

Teo ovc, Teo ono....eto vam ga vas Teo.
I ko god naziva NBA cirkusom nek se podseti da su igraci iz tog "cirkusa" razbijali Srbiju par puta sa po 40 razlike:)

Aleksandar

pre 5 godina

Budimo realni Sergio Rodriguez je dva puta bolji plej od Teodosica,a ni on takav nije mogao da pisne u NBA ligi na terenu.Jednostavno ni jedan ni drugi nisu za NBA i ako su i jedan i drugi najbolji plejevi u evropi,realno.

Ufo

pre 5 godina

Njemu nije mesto u NBA. Prosla sezona je bila sramota, iako je bio povredjen. Ne moze lik koji pusi 2 pakle pljuga dnevno, fizicki potpuno nespreman, promenljiv suter i katastrofalan u odbrani da igra u Americi. Nazad u Evropu, a i tu ce biti nista posebno.

mile delija

pre 5 godina

Maniti ameri da je skupit ovu druzinu iz evrope i uigrat ih razbili bi amere,Dragic,Doncic,Joka,Gasol braca,Parker,Teo,dva Bogdanovica,Vucevic,Batum,Mirotic...Imali bi.posla sigurno..znam da ce mnogi reci da mlatim pa nabrajati Lebrona,Karija,Durenta....Ali ja mislim da Dobrom strategijom bi im Evropljani dobro parirali,nije to vise ta razlika kao nekad,kad je evropski igrac posle treninga isao na pivo....

lal

pre 5 godina

Pa kako? hahaha e srbijo svako normalan je znao da on nije za tamo, dok ovde cele sezone hvalospeve pisu o njemu, bezi nazad u CSK jos sezonu dve i budi pristojan igrac ko sto jesi

zauvek Cigan a ne Delija

pre 5 godina

Tako je Srbiiii, ajmo pljuvanje...ništa nam ne može ulepšati dan nego neka negativna vest o ljudima koji su uspešniji od nas i koji su u svom životu ostvarili ono što velika većina mašta...joojjj samo da potraje ovo, pa da i Bogdana oteraju, da Žoc dobije otkaz, Nole izgubi prvi sledeći meč a u fudbalu nas pregaze Švajcarska i Brazil...pa našoj sreći nema kraja...uspećemo u životu...

mich

pre 5 godina

Ma koja bre NBA, cela liga u sluzbi par igraca Dzejms, Harden, Durent, Kari, ostali su smesni satro neke zvezde Oladipo, Dramond, Jordan, Embid...Pa evropska ekipa bi bila vecni sampion NBA...
P.S. BOBI ovog Dramonda izdominira svaki put kad mu pruze iole normalnu minutazu, covek bi imao dabl- dabl 20 poena i skokova al nije on interesantan, bolje neki crnja iz geta.

jo jo

pre 5 godina

Mnogo 'Teo mnogo započeo...za igre u Evropi kapa dole ali realno nisi ti kalibar za NBA!No,to je i tebi bilo jasno pre nego što si otišao...uzmi im kintu i uživaj u ostatku karijere!

Mikii

pre 5 godina

Ostaje 100% u Nba, pa svaka njegova izjava ove sezone je bila u fazonu kako mu je krivo sto nije dosao ranije i da mu se mnogo vise svidja u NBA. Ako ne Klipersi naci ce on neki tim, sigurno bi ga pola lige zelelo.
(Nathan, 18. jun 2018 19:30)

Golden Stejt mu nudi 675 miliona za 2+1 godinu, i Karija pride. Proverena informacija.

masinista

pre 5 godina

sramota je svaki negativan komentar na ovu vest... sta god bilo Teo je jedan od najvecih plejmejkera u evropi ... Zakasnio par godina u NBA i, to je realnost ali nikakva negativna stvar ne sme da se pise i kralju!

Milinko Djošić

pre 5 godina

kako kad je on kralj asistencija a Rivers, Džordan (Majkl), Medžik Džonson i ostali mu se klanjaju, šta će sad da rade Bobi i Tobi, kako će svet nastaviti dalje nakon ovoga

prosecan poznavalac kosarke

pre 5 godina

U Nba je cirkus ne igra se odbrana i sve se racuna kao asistencija, kad ode Teodosic tamo imace svaku tekmu 15 asistencija. Uostalom kad moze Rubio moze i Teodosic.

online

pre 5 godina

Realno je da njegova vizija i kreacija koja je realno ne vidjena u Evropi pa cak dobrim delom i u NBA ,nije dovoljna! Od pleja se u nba-u ocekuje mnogo vise,pre svega na defanzivnom planu,brzini,agilnosti i atletskim sposobnostima.. A da ne pricamo da
njegovo telo jednastovno ne moze da izdrzi ritam u NBa.. pa on se povredjivao i u Evropi a imao je tesku utakmicu samo jednom
nedeljno (one utakmice po Rusiji sto dobijaju sa 50 razlike ne racunam) Ipak ostaje i dalje moj omiljeni kosarkas i junak! Taj pas i ideju nema niko u NBA!!

Divos

pre 5 godina

Тео је имао више него добру дебитантску сезону у ен-би-еју. Добре и бројке, но статистика никад неће открити Теов учинак, он је онај тип играча који ће саигераче чинити бољим на паркету, својим пасовима, асистенцијама "наоружаће" их самопоуздањем, и то екипи добро доноси.

Зато је код њега најважнија рубрика +/- увек у добром +. И не само то, са Теом у екипи су остварили 29-16, без Теа 13-24, што јасно казује да је Тео био здрав не само да би дохватили плеј-оф, већ и ладно узели 3.место на супер јаком Западу.

Тео је показао и доказао да зна ову игру, доказао је свој квалитет у ен-би-еју, но проблем је управо ровитост, и ту свака франшиза има своју оријентацију, многе су у процесу реизградње, те ће радије форсирати младог и здравог играча, него вреешнијег и ровитог, па био то и мајстор као што је Тео.

Где год да га пут одведе, Теу пуно среће у наставку каријере.

remax

pre 5 godina

Miloš Teodosić je drugi najbolji košarkaš ikada, posle Medžika Džonsona, a ovi Ameri se ne razumeju u umetnost.
(Zohan, 18. jun 2018 19:31)

Bhate, kako te ne mhzi više?

Mirka

pre 5 godina

Ma bole te usi Teo, ti si majstor nad majstorima, osvajao si sta si 'teo, imas i lovu, uzivaj sad! Za Srbiju si dao sve i jedan si od najboljih koje je imala.

kruče forever

pre 5 godina

Teo ovc, Teo ono....eto vam ga vas Teo. 
I ko god naziva NBA cirkusom nek se podseti da su igraci iz tog "cirkusa" razbijali Srbiju par puta sa po 40 razlike:) 
(tuzna realnost, 18. jun 2018 22:40)

Tužan zi ti čovek, idi uzmi od mame 50 dinara za, pivo pa ispred trafike, možda se smiriš

c7/5

pre 5 godina

Bhate, kako te ne mhzi više?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (remax, 18. jun 2018 21:02)

Ja te razmem ako imas govrnu manu,ok, ali ako ne, nisi mi jasan?? Sta to rece covece, prevedi??

bole

pre 5 godina

Teo majstore,legendo,Boze nas.Pusti ove dezurne kriticare,bitno je da si uzeo repa,zasluzio si.A i trebace ti,alave su ove danasnje zene.Sad se vrati u jevropu da odigras jos par sezona i da nam budes tu blizu da repku.

dare slovenac

pre 5 godina

Teo ovc, Teo ono....eto vam ga vas Teo.
I ko god naziva NBA cirkusom nek se podseti da su igraci iz tog "cirkusa" razbijali Srbiju par puta sa po 40 razlike:)
(tuzna realnost, 18. jun 2018 22:40) # Link komentara

treba zaradit finale da igraš, treba majstore, razumeš? igrati finale sa USA mogu samo najbolji...Razumeš?

Ivan

pre 5 godina

Mnogo 'Teo mnogo započeo...za igre u Evropi kapa dole ali realno nisi ti kalibar za NBA!No,to je i tebi bilo jasno pre nego što si otišao...uzmi im kintu i uživaj u ostatku karijere!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jo jo, 18. jun 2018 19:50)

Jel si ti uopste citao vest? Najveci razlog za eventualni raskid ugovora su ucestale povrede, ne njegove igre koje su bile odlicne za ono vreme sto je igrao. U ostalom ko vama garantuje da ce se ovo desiti? Ciste spekulacije.

Miskec

pre 5 godina

"Mnogo 'Teo mnogo započeo...za igre u Evropi kapa dole ali realno nisi ti kalibar za NBA!No,to je i tebi bilo jasno pre nego što si otišao...uzmi im kintu i uživaj u ostatku karijere!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jo jo, 18. jun 2018 19:50)"
Zoc javi se, pokloni se boljem od sebe!

Vr

pre 5 godina

Pa i Djordjevic se nije snasao u NBA pa mu to ne smeta da nam je legenda.Paspalj isto!Vazna je reprezentacija!Vracaj se Milose u Evropu pa im pokazi na olimpijadi ko je gazda

Jovan

pre 5 godina

Kad sam pricao drugarima i ovako komentarisao da Teodosic nece moci da se uklopi,niko mi nije verovao!
Teo je sjajan kosarkas,ali njegov stip nije za NBA.
Drago mi je da im je uzeo koje milionce,nadam se da ce investirati nesto u Srbiju!
Bilo bi dobro da se opet vrati u CSKA!

Larry

pre 5 godina

Budimo realni Sergio Rodriguez je dva puta bolji plej od Teodosica,a ni on takav nije mogao da pisne u NBA ligi na terenu.Jednostavno ni jedan ni drugi nisu za NBA i ako su i jedan i drugi najbolji plejevi u evropi,realno.
(Aleksandar, 18. jun 2018 20:59)

Po čemu je to Sergio Rodriguez bolji? Nijednu sezonu koju je odigrao u NBA nema statistiku kakvu je Teo imao ove sezone plus je igrao u Fili koja je bila kanta na istoku ni blizu plej ofa.

Daa

pre 5 godina

Postujem Tea i uvek ce tako biti, ali ne mogu da se ne nasmejem na one komentare proslog leta kako ce Teo imati po 10, 15 asistencija po mecu.

baron

pre 5 godina

Tako je Srbiiii, ajmo pljuvanje...ništa nam ne može ulepšati dan nego neka negativna vest o ljudima koji su uspešniji od nas i koji su u svom životu ostvarili ono što velika većina mašta...joojjj samo da potraje ovo, pa da i Bogdana oteraju, da Žoc dobije otkaz, Nole izgubi prvi sledeći meč a u fudbalu nas pregaze Švajcarska i Brazil...pa našoj sreći nema kraja...uspećemo u životu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zauvek Cigan a ne Delija, 18. jun 2018 23:33)

Vecina ljudi komentarise Teodosica kao kosarkasa, ne kao coveka. Tako da prica o kakvom uspehu u zivotu je nepotrebna. To mogu pricati samo ograniceni, koji uspeh zivota vide u materijalnom ili u tome biti poznat.
To su gluposti.
Teodosic je prosecan kosarkas uvek bio. On ima kreativan pas, skoro na nivou najvecih asistenata, ali nema brzinu. Williams "cokolada" bio je jedan od najboljih asistenata NBA lige, on je sve radio u brzini sto kada se uporedi sa Teom je nebo i zemlja.
Teodosic je precenjen igrac i svako ko prati kosarku to dobro zna.
To sto se danas od svakog malo boljeg igraca pravi zvezda je problem druge prirode, ali mora se shvatiti kako se igraci poput Novickog, Stojakovica, Ginobilija, Parkera radjaju jednom u 100god.
Mi takve igrace danas nemamo. Jokic obecava, ali jos je daleko, Teo, Bogdan su nivo ispod.

Nathan

pre 5 godina

Ostaje 100% u Nba, pa svaka njegova izjava ove sezone je bila u fazonu kako mu je krivo sto nije dosao ranije i da mu se mnogo vise svidja u NBA. Ako ne Klipersi naci ce on neki tim, sigurno bi ga pola lige zelelo.

LBJ

pre 5 godina

Ne može da se ne vežba u teretani i da se pije pivo svako drugo veče, a da se igra u NBA. To je prosto tako, to može u Rusiji, ovde, ali u NBA ne.

Ek

pre 5 godina

Godine? 31? Sve bi bilo drugacije kad bi on malo teretanu...malo vezbati. Kad se zavrsi sezona koliko vremena prodje a da je Lebron vec u teretani, radi kao manijak? Bez neke zlobe, ali meni Teo uopste ne izgleda kao sportista. Kao da teg nije video mesecima. Nisu tu u pitanju godine. Koliko ono bese Manu Ginobili ima godina? Chris Paul?

vlado

pre 5 godina

Mislim da sam negde pred kraj regularnog dela sezone izneo detaljnu statitstiku analizu Teovog uticaja na igru Klipersa u prethodnoj sezoni. Iz podataka, vrlo lako dostupnih na recimo ESPN sajtu, mozete vrlo lako da vidite da Klipersi ne samo sto su sa Teom u ekipi imali mnogo bolji skor nego bez njega. Nego su i ofanzivno (postizali vise poena) ALI I DEFANZIVNO bili bolji sa njim u timu nego bez njega (mislim da su primali kao ekipa 4 poena manje kada je Teo bio u sastavu). Naravno da to nije samo njegova zasluga, jer se Klipersima kroz sezonu zbog povreda sastav surovo menjao iz utakmice u utakmicu i pravo je cudo da su maltene do zadnje 2 utakmice i dalje bili u konkurenciji za plej of, ali je statisticki uzorak dovoljno veliki da se ne moze ni zanemariti njegova uloga. Na zalost problem kod Tea je to stopalo, koje ga muci vec par godina, i koliko sam cuo u pitanju je povreda prouzrokovana stanjem kicme. S obzirom da su ovo sve spekulacije, te da pre svgea Teo ima opciju da prihvati ili odbije drugu godinu ugovora, nakon cega Klipersi imaju opciju da ostanu u ugovoru ili da ga npr. otpuste uz obestecenje (vidi slucaj Rade Zagorac prosle godine) ili da ga trejduju u neku drugu ekipu. Uglavnom moj licni utisak je da je Teo imao dobru prvu sezonu u NBA, da bi to bilo neuporedivo bolje da ga povrede nisu omele, ali da bi trebao da proba da ostane tamo bar jos jednu godinu ukoliko misli da moze da sanira to stopalo i da izgura barem 60 utakmica u regularnom delu.

Gde ja živim

pre 5 godina

Znao sam. Biće 200 komentara, jedva ste dočekali. Ali dobro, samo pokazatelj stanja u Srbiji i regionu. Jadno da jadnije biti ne može. Teo srećno.

Zorić

pre 5 godina

Jao kakvi stručnjaci... Pa Stokton je bio u još gorem fizičkom stanju od njega pa je postavio domaći zadatak svima.

Jeste Teo naš i sve to ali objektivno on nije za ovaj nivo košarke, može da vrti slabije igrače po evropi kao Ćaćo Rodrigez ali za NBA nema kvalitet i nemojte da se vadite na fizikalije kad ih ni Stiv Neš nije imao pa je ipak postavio neke standarde.

Ramones

pre 5 godina

Veljlko**
Da, da samo se ti nadaj na terenu moras da zasluzis pare. Dobices sve moguce pogodnosti, uslove za napredak, ima samo jedan mali uslov. Da vratis na terenu igrama, Teov transfer nece biti ni trecina od ugovorenog. Pa on je non stop povredjen, platice ga ali mnogo manje. Tesko ces da izradis Amera.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

(Janis i Džabari, 19. jun 2018 09:37)

Ma kakve Milvoki Bakse sta lupas? Valjda mu je prioritet da bude clan ekipa koje se bore za titulu tipa Voriorsi, Sparsi ili Bolton Seltiksi.

Ivan

pre 5 godina

Kakav fijasko teodosica
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta ima uradi Gordicu Nemanja, 18. jun 2018 19:17)

Na osnovu cega, jel umes da objasnis komentar? Jel igrao tamo lose? Jel igrao malo? Jel dobio otkaz? Nije!

KliftonToni

pre 5 godina

Tako bi prosao i Bodiroga da je ikad imao hrabrosti otici u nba.
Prosjecni igraci
(Nbalive, 18. jun 2018 19:41)

А кад би критеријум који си применио на Теа и Бодирогу применио на себе???

Insigne

pre 5 godina

Pa dobro, dosta je on kasno otišao u NBA. 4 su razloga ove epizodne uloge, prvo - Ameri doživljavaju poziciju pleja dosta drugačije nego mi u Evropi, pre svega po pitanju brzine koja nije Teov adut, drugo - ovakvom igraču kao što je Teo ne dodeljuješ sporednu ulogu u timu, a upravo to su LAC uradili, Teova igra dostiže maksimum onda kada je lider ekipe i samo tako ima smisla očekivati od njega vrhunske partije, jer on tada i uzima šuteve i ima više samopouzdanja. Treće - povreda i četvrto - lično ne verujem da je Teo nešto preterano lud za NBA i Americi i samim amerikancima. Otišao je tamo u poznim igračkim godinama, uzeo para koliko u Evropi za 3 sezone, pritom se nije ni obrukao, radio je ono što najbolje zna - asistirao je maestralno, bio u top 5 poteza jedno 10-ak puta i baš ga briga. Slično i sa Bobijem Marjanovićem koji je prespor za NBA i ne igra, ali uzima pare koje će kasnije doneti u našu zemlju i ne deluje da mu to smeta, a i što bi. Tu su Bogdan i Jokić da brane čast. Što se tiče Tea super vest za reprezentaciju svakako.

@j_t1_crowd

pre 5 godina

Vec vidim kakvi ce komentari biti, ali cinjenica je da njegovo telo ne moze da izdrzi, raspao ae od povreda, a i kad je bio zdrav u dobrom delu nije mogao da se spoji sa sutem. Da se pre 4-5 godina uozbiljio, mogao bi u NBA, ovako ne ide.

parker

pre 5 godina

Problem je od starta bio u Klipersima koji su na njega gledali kao na zamenu za CP3, najsmešnije je u stvari to što su ovdašnji komentatori imali realnija predviđanja od klipersovih glavešina, koji su se izgleda upecali na Teodosićevu kompilaciju sa jutjuba. Sad kad su svi naučili kako funkcioniše Teo mađija, sad će lepo moći da nađe NBA klub po meri, gde mu predviđam srećniju sezonu od ove.

Dare

pre 5 godina

Bio je, video je, i sad mislim da mu je bolje da se vrati u Evropu.Ok, pare su u NBA, ali on moze lepo i u Evropi da zaradi, i da igra.U NBA je samo epizodista.

spin doctor

pre 5 godina

jeste sklon povredama, ali ko sve ne dobija tamo 6 miliona. Teo bi bar par asistencija za spice godišnje napravio, u tih 20 utakmica što bi odigrao.

NecuZvaku

pre 5 godina

Da nije bilo povrede verovatno bi sezona bila bolja, ali sam svakako ocekivao vise atraktivnih dodavanja od njega...
Ovako mi je utisak skroz neubedljiv

Janko

pre 5 godina

Teo je pokazao da moze da igra u NBA ali povrede mu to nece dozvoliti. Ne mozes da se povredujes na svakih 10-15 utakmica i to je jasan znak da mu se karijera blizi kraju... Na njemu je sada da odluci da li zeli da se jos malo igra kosarke u Evropi ili da zivi americki san grejuci klupu u nekom NBA timu.

brki

pre 5 godina

Realno u kasnim igrackim godinama je otisao u NBA.Istina je da fizicki zaostaje prilicno za njima,isto tako realno da ima vecu kosarkasku inteligenciju od vecine njihovih igraca.Ali to vam je NBA.Ja sam Grobar,ali srecno Teo gde god bio ��.
(Manolo, 18. jun 2018 21:54)

Da nam nisi rekao da si grobar, ja ne znam sta bismo...

Janis i Džabari

pre 5 godina

Našem Teu bi najbolje bilo da ode u Milvoki Bakse.
Tamo igra gomila igrača koji skaču do vrha table, zvezde ne privatizuju loptu, nemaju pleja koji "mora" da igra, a sklop ekipe je takav da svi mogu da mu malo pomognu u odbrani, jer su atletski "životinje".
Dakle, ako ode u Milvoki, preporodiće se i on i Milvoki, a ako ode u neki drugi privatnički tim tipa Oklahome, Hjustona, Klivlenda, Toronta i slično, loše će proći. Igra San Antonija mu odgovara, ali su svi prestari, a u petorci mora neko i da trči i krpi rupe ovih starijih i sporijih. Milvoki bi bio majka za Tea i njegovu igru, a "legao" bi i on njima.

Laki

pre 5 godina

Za te pare oni ne mogu da uzmu ni približno dobrog igrača kakav je Teo. Nadam se da će se dobro pripremiti za sledeću sezonu i da će ga zaobići povrede.

Manolo

pre 5 godina

Realno u kasnim igrackim godinama je otisao u NBA.Istina je da fizicki zaostaje prilicno za njima,isto tako realno da ima vecu kosarkasku inteligenciju od vecine njihovih igraca.Ali to vam je NBA.Ja sam Grobar,ali srecno Teo gde god bio 😀.

Tradicionalni

pre 5 godina

Svaka njemu čast, odličan igrač, ali svim onim kvazi poznavaocima košarke i aktivnim košarkašima koji su rekli da će se snaći bez problema u NBA...nisu lepršavi igrači za NBA, ubeđen sam bio da je pogrešio kao i većina igrača iz Srbije, čast Divcu, Peđi i Jokiću, ostali marginalna uloga...

zemunski kej

pre 5 godina

Podseti me ovo kada je Drazen Petrovic otisao u Portland Trailbeljzersa a ono na njegovoj poziciji Klajd Dreksler i Teri Porter legende,morao je da ide u Nju Dzersi NetsE tamo je bio dobar, Teo je mator moze da popunjava ekipe koje se tankuju ,bez da zelim da ga uvredim jer je odlican igrac.

Aleksa

pre 5 godina

Tako bi prosao i Bodiroga da je ikad imao hrabrosti otici u nba.
Prosjecni igraci
(Nbalive, 18. jun 2018 19:41)

Jos kad bi ti znao sta znaci rec "prosecan"...

Goran

pre 5 godina

"Bhate, kako te ne mhzi više?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (remax, 18. jun 2018 21:02)

Ja te razmem ako imas govrnu manu,ok, ali ako ne, nisi mi jasan?? Sta to rece covece, prevedi??
(c7/5, 18. jun 2018 21:59) "

'Ajde, pročitaj originalnu poruku ponovo, možda ukapiraš fazon :)

drax

pre 5 godina

Cisto sumnjam da hoce da ga se otarose nego oni imaju fiks ideju da ce im trebati cap space kad budu hteli da trejduju za Lebrona.Teo po meni ima mesto u nekom NBA timu odlican je igrac.Bilo gde da igra super ce mu biti i plata bolja.Evropa je gublje nje vremena.

Jim Beam

pre 5 godina

Zakasnio je barem 5 godina da ode tamo, ako ne i više. Telo pamti sve, a u ritmu gde su često utakmice igraju dan za dan njegovo telo ne može to da isprati jer se celu karijeru na provlačio na lucidnost i genijalnost iako je građen kao komša što pije pivo ispred trafike. Otud i tolike povrede prve sezone. Šteta, mislim da ima šta da pruži ligi još, mada nije isključeno da ga neko drugi ko nema plejof ambicije pokupi. Nije jedini koji ima sličan problem od Evropljana, Ćaćo, Šarunas, Sale i ostali. Tako bi i Bodiroga prošao. Kao evropski bek u NBA možeš uspeti samo ako imaš 10-15kg mišića više od normale za euro košarku, u suprotnom - brzo se vraćaš.

Zuca

pre 5 godina

Zakasnio je sa odlaskom minimum jedno 5 godina. A i nije dovoljmo ojacao svoje telo za takve napore, zato mu se i desavaju tako ceste povrede. Dok je bio mladji bio je izdrzljiviji, sad kad je u ozbiljnim sportskim godinama mora jednostavno da ulozi mnogo rada i para da bi mogao da se nosi sa napornom sezonom. Primera radi Lebron Dzejms godisnje potrosi po par miliona dolara kako bi svoje telo spremio za sve te napore.

Aleksa

pre 5 godina

Najbolji asistent Evrope a tamo u Sad ne moze da se sastavi hahaha.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 18. jun 2018 23:49)

Тај смех преко тастатуре је највероватније највеће достигнуће твог живота....

Refko Mehmeda Mujkić

pre 5 godina

Platiće mu i pola sledeće sezone koju neće igrati.Dobiće lovu za 1,5 sezonu ,a igrao je jednu sezonu.
Malo li je?

NIKOLA

pre 5 godina

Baš me briga bio i tamo,vratim se u Evropu ali ne u Rusiju tamo ladno utiče na psihu,uzmem još koje milionče i teram.I mnogo me zabole za komentare kako nisam bio za NBA šta i očekivati od naroda koji neuspeh ne prašta a uspeh zaboravlja.

KliftonToni

pre 5 godina

Iako ja mislim da ti nemas nikakvo misljenje, posebno ne sportski stav, nego si jedan bot koji je usao na sportske vesti i u iscekivanju nekog teksta od poslodavca iscitavas komentare, strucno se usavrsavas i po difoltu si odgovorio na ovo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (moze biti, 19. jun 2018 11:33)

Сви моји запослени имају већу плату од тог назови просека..доста већу, али зато и раде више од просека....а нећеш веровати, зарађујем и од спорта (не од кошарке додуше)....зато и могу себи да приуштим време да пишем глупаве коментаре, да идем на утакмице а освојио се и понеки пехар и надамо се да ће се освојити још неки....'нако...сам од себе.....
Поента спорта је да будеш најбољи. У свом селу, у свом граду, у својој земљи, на свом континенту или на целој планети.

Куповина карата и дресова? Плаћање кабловске???? Није то поента спорта, то је поента како ти да мени омогућиш да лепо живим, и да се бавим спортом који волим....

И тако тај што је платио кабловску, као и ти мисли да је у реду да напише да је Бодирога просек....

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Ne razmisljamo svi isto ali ako u Klipersima ne bude imao mesta , ja bih otisao kod Divca u Sakramento. Sta ga boli uvo. Igra u NBA, nema pritisak da mora da osvoji titulu. A i Sakramento bas i nema nekog bitnog pleja tako da bi mogao da igra dosta.

ccc

pre 5 godina

Na kraju se ispostavilo da je kasno otisao u NBA a i ceste povrede. Nece ljudi da placaju jer ko zna da li ce u sezoni biti opet povredjen? Steta...

as

pre 5 godina

Očekivano nije mogao da podnese taj ubitačan tempo, njegovo telo mu nedozvoljava igranje napornih utakmica svaka 3 dana. Najbolje bi mu bilo da dodje u Fener ili tako neki klub

mjau

pre 5 godina

Nema nista od povratka u Evropu gluposti. I bez komentara kako njegovo telo nije bilo spremno za NBA. Bio je cesto povredjen i zadnje 2 sezone u Evropi

Slovenac

pre 5 godina

Zasto Srbi mrzite poznate i uspesne Srbe? Znaci, ne mogu da verujem, kakve nebuloze pisete pod komentare momku, koji zasluzuje postivanje cele nacije.

JPR24

pre 5 godina

Jeste sklon povredama, to nije od danas, ovi pak kao nisu znali ili sta ?? Bas ga briga, ima sigurno ko je zainteresovan u NBA za njegove usluge. A u Evropi, moze da bira i sam... Majstor je majstor. A pljuvaci mogu samo da nastave, lecenje frustracija, dok je covek neko i nesto, ti pljuvaci imaju samo tastaturu pa neka izvole...

NIKOLA

pre 5 godina

Baš me briga bio i tamo,vratim se u Evropu ali ne u Rusiju tamo ladno utiče na psihu,uzmem još koje milionče i teram.I mnogo me zabole za naše zlurade komentare kako nisam bio za NBA šta i očekivati od naroda koji neuspeh ne prašta a uspeh zaboravlja.

Срећко Несрећа

pre 5 godina

Све су прилике да у "NBA" немају идеје шта ће са новцем, најбоље да нису знали колико Тео може "потегнути“.

Canadian

pre 5 godina

Kao i nas vrsni teniser, kad se ozenio kola su krenula niz brdo. Problem nije u zenidbi vec sto su se njih dvojica udali. Ne smem ni da pomislim kakav bi status imali u kuci da one donose milione. Znam, nebi se ni udale za takve tipove. Dzaba talenat, slava i milioni kad si levat u svojoj kuci.

Timer

pre 5 godina

Gospodo draga, B92 je internacionalan sajt. Rado ga citaju Bosnjaci, Slovenci, Makedonci a narocito Hrvati. Rado citaju i rado komentarisu.

moze biti

pre 5 godina

@
Tako bi prosao i Bodiroga da je ikad imao hrabrosti otici u nba. 
Prosjecni igraci 
(Nbalive, 18. jun 2018 19:41) 

А кад би критеријум који си применио на Теа и Бодирогу применио на себе???
(KliftonToni, 19. jun 2018 11:02)

Covece koliko si ti promasio temu, smisao, poentu sporta, zivota, svega jednom recju.
Taj koji je dao takav komnetar radi za prosecnu platu i poenta sporta je da svi koji rade za te plate imaju zabavu za koju na neki nacin izdvoje novac (placajuci kablovsku, kupujuci kartu, kupujuci dres, ili samo popularisuci svojim interesovanjem) i onda ima hobi, pa i pravo da komentarise makar to bilo u suprotnosti sa tvojim misljenjem. Iako ja mislim da ti nemas nikakvo misljenje, posebno ne sportski stav, nego si jedan bot koji je usao na sportske vesti i u iscekivanju nekog teksta od poslodavca iscitavas komentare, strucno se usavrsavas i po difoltu si odgovorio na ovo.

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Onaj sto izvali da je Bidiroga bio prosecan igrac je pobedio. Ja mislim da ni on sam ne shvata koliku je glupost napisao. Ejjj Bidiroga prosecan igrac!!!

Larry

pre 5 godina

Vidim i dalje mnogi ne znaju da je Teodosić što se finansija tiče bolju kintu mogao da ubere u Evropi da je ostao nego što je dobio od Clippersa. CSKA mu je nudio oko 4 miliona evra neto po sezoni na 3 godine, znači za skoro 12 miliona evra dok u Clippersima ima malo više od 6 miliona dolara bruto po sezoni , kada uzmete da je porez oko 50% izađe oko 3 miliona dolara po sezoni plus evro je jači od dolara.

E sad što se njegove sezone tiče nije bila loša ali s obzirom da ima 31. godinu utisak je da je moralo bolje da bi sebi mogao da obezbedi ugovor na duže staze, verujem da bi bilo malo bolje da se nije povređivao. Mislim da su svi svesni njegovih kvaliteta ali ove sezone imaće 32. godine a jedva je izdržao nešto više od pola utakmica, to je najveća prepreka njegovom ostanku preko bare. Ja sam od njega očekivao oko 12-13 poena i 7-8 asistencija po meču, verujem da on to može da pruži u NBA i da je to uradio imao bi garantovanu budućnost u NBA ali treba da dovede svoje telo u stanje koje omogućava da on to pruža u kontinuitetu, definitivno je kasno došao u NBA, barem 3 godine. Bogdan je došao u pravom trenutku i imaće priliku da se razvija, dok Teo nije najpoželjnija solucija niko neće matore igrače, svi gledaju da dobiju što mlađe da bi se oslonili na duže staze, ako i ostane popunjavaće roster nešto kao Kalderon. Videćemo, ja bih voleo da ostane i pokaže šta zna ali gledano vreme ne radi u njegovu korist.

nix

pre 5 godina

Vi koji pljujete Tea naseg kapitena ste dno dna, a vi koji ga vinujete u visinu da je promenio citav LA Clippers preterujete jer je ob toliko retko dobijao loptu i kad je bio na terenu, sve utakmice sam odgledao do sada... Nisu mu davali slobodu da kreira vec da bude suter i po koja asistencija, osim na pocetku sezone gde je usled povreda saigraca imao najvecu slobodu.

dzoni

pre 5 godina

"Tako je Srbiiii, ajmo pljuvanje...ništa nam ne može ulepšati dan nego neka negativna vest o ljudima koji su uspešniji od nas i koji su u svom životu ostvarili ono što velika većina mašta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zauvek Cigan a ne Delija, 1

Ovo nije Srpski sajt tako da nema razloga da se nerviras.
Inace Teo je imao dobru sezonu kao ruki ..9.5 poena 4.6 asistencija i 2.8 skoka za 25 minuta je odlicno.

steva

pre 5 godina

povreda koju Teo ima je ozbiljna , tesko se sanira i sa obzirom na napore kojim je izlozen u NBA postoji mogucnost da je obnovi (uostalom to mu se i desilo u sezoni koju je odigrao) . on ni fizicki ne moze drasticno da napreduje , kasno je sad u 32 da ozbiljno popravi fiziku .
Klipersima treba bek koji je spreman da odigra u istom ritmu bar 28 minuta , a Teo , zbog te povrede i svoje fizike ,nije taj...kraj . inace svega ostalog sto se tice ovi iz Klipersa su bili zadovoljni Teom .

Powerslave

pre 5 godina

Nije čak ni imao lošu sezonu, može se reći da je bio solidan (nešto nema takvih "duhovitih" komentara sada), ali realno se očekivalo više. kad se setim, ljudi su ovde očekivali 10 pa i 15 asistencija po sezoni jer "u NBA se svašta piše kao asistencija". Uporno se ponižavao i potcenjivao jedan Rubio koji se dokazao u NBA i videlo se da Juta bez njega nema šanse u PO kad se povredio.

Debelo je zakasnio sa odlaskom u NBA. Pleja od 30+ godina, sklonog povredama, sa relativno ok, ali ništa specijalnom, ruki sezonom nijedan tim (osim ovih što tankuju za sve pare) neće uzeti za prvu postavu. Ako je njemu to dovoljno onda će tamo i ostati.

Klipersi su u fazi reizgradnje tima, mislim da neće tankovati već će pokušati da formiraju tim kroz pikove koje imaju (12. i 13. + ne znam da li imaju još neki ovog leta) + slobodni agenti + trejdovi. Čuveni tim sa Polom, Grifinom i Džordanom se raspao, nikad nisu ništa uradili i sasvim je realno da će krenuti u potpuno podmlađivanje ekipe. Igrač sa 30 godina im se ne uklapa baš u tu priču.

Čovek koji je manje više idejni kreator GSWa je sada neki savetnik u Klipersima te nešto slično (ili barem pokušaj sličnog) treba očekivati i kod njih. Trejd Grifina je bio samo početak sprovođenja celog plana. Ne bi me čudilo da i Džordana trejduju negde ako odluči da iskoristi opciju produžetka ugovora na još jednu sezonu.

hjeronimus

pre 5 godina

daju mu malo jače od 2000000 (šta je nula) i to da ne igra sledece sezone a on ode u drugu ekipu a vec je vidjen Čikago i dobije jos dva puta toliko.E to je posao.

mich

pre 5 godina

Doncic, Teo, Bogdanovic x 2, Saric, Gasol x 2, Jokic, Dragic, Gober, Sruder, Hezonja,Janis, Mirotic, Vucevic...uvek u plej ofu minimum

milan

pre 5 godina

To sto njemu placaju su realno male plate u NBA. Sto ne bi probao, ako ga neko hoce, jos malo u NBA? Kakvi su izazovi u Evropi? K'o iz Gugla da predjes u IT lokalne opstine...