Petak, 15.06.2018.

20:00

Teksašani u čudu – Lenard hoće u Lejkerse

Krilo San Antonio Sparsa Kavaj Lenard želi da ide iz Sparsa i ode u Los Anđeles, tvrdi novinar ESPN Adrijan Vojnarovski.

Izvor: MLJ

Teksašani u èudu – Lenard hoæe u Lejkerse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Nesa

pre 5 godina

Stvarno se nadam da se ovo nece desiti i da kavaj nece osvojiti 2-3 prstena za Lebrona...jer i ako kavaj bude bolji igrac od Lebrona opet ce ovaj biti zalsuzan zbog medija i jordnavslebron sage....

Daki

pre 5 godina

Bilo bi lepo da Lenard dodje naravno u Lejkerse,ali pod uslovom da Ingram ostaje i da ga ne gusi Lenard! Ovaj mladi igrac za dve sezone ce biti jedan od najboljih u ligi,neverovatno je talentovan,a vec sad kad igra 1 na 1 tesko ga svi cuvaju visok je,duge ruke,brz...samo da nabaci malo misicne mase i sut da bude konstantniji i eto ga novi Durent! Znamo da Lejkersi vec neko vreme nemaju tim za play off i naravno posle Kobija nema takve zvezde koje je lice fransize! Eto bas Ingram moze postati novi Kobi,samo da se Lejersi malo strpe...

Miki28

pre 5 godina

Racunica, jeste komplikovano ali da bi uopste mogli da ih potpisu moraju Denga da se rijese. Svakako da bi neko od ovih mladih ostao, pitanje je ko ali ne bi otisli Kuzma, Ingram i Lonzo u trejd paketu za Kawhija vec neko od njih uz buduce pikove. Onda bi potpisivali veterane, davali minimalce, midlevel exception. Snasli bi se sa popunjavanjem tima ali najtezi posao je dovesti tu 3

General D V

pre 5 godina

Lebron je nominalno trojka poslednje 4 godine, covek odavno igra pleja, Hejvord na 2, igrao je vec dvojku, Lenard na tri, Tejtum na cetiri i Horford na 4...to bi bila ekipa koja bi u odbrani sve preuzbimala, gsw sa svojom niskom petorkom ne bi imao nikakvu prednost u fazi napada, a u odbrani ne bi mogli da skrivaju Karija...bilo bi idealno videti ovakvu postavu bostona sa 4 trojke kako ti kazes
(a jesi i ti muzicar?, 16. jun 2018 09:44)





smesna ti je ova ideja. kao prvo tejtum nikad ne bi mogao da igra 4 a da ne govorim o hrofordu koji je 5. i hejvord nije bek suter vec klasicno krilo. a lebron moze sve da igra sem centra

racunica

pre 5 godina

Za ove koji pominju LeBrona, PG13 i Lenarda zajedno, kad bi ih sve potpisali, imali bi mesta do seleri kepa da im u timu ostane jedino Ratko Varda

al

pre 5 godina

ce zato Pop da ih ocsrupa ,recimo ingram i Rendl i moze jos jedno da povedu sa sobom .Ja ss mislim ko ce Kembu da uzme ,dobar igrac al godinama tavori u Dzordanovoj ekipi .Bicd svasta u ovom periodu za novd lotpise i trejdove .Mislim da su svima u glavi Voriorsi i kako ih skinuti sa trona ,jer je ovo vec ozbiljna dominacija .

a jesi i ti muzicar?

pre 5 godina

A jesi li ti muzicar@ Dakle po onome sto si ti rekao... Daju Kajrija, koji je plej, za Lenarda koji je trojka. Pritom imaju Tejtuma, i on je trojka i to nenormalno, bolesno, fenomenalan igrac. Na sve to dolazi LeBron, takodje trojka... E da, imaju i Hejvorda... Jos da trejduju Horforda i Rozira za recimo Pola Dzordza i komlet ekipica.


Lebron je nominalno trojka poslednje 4 godine, covek odavno igra pleja, Hejvord na 2, igrao je vec dvojku, Lenard na tri, Tejtum na cetiri i Horford na 4...to bi bila ekipa koja bi u odbrani sve preuzimala, gsw sa svojom niskom petorkom ne bi imao nikakvu prednost u fazi napada, a u odbrani ne bi mogli da skrivaju Karija...bilo bi idealno videti ovakvu postavu bostona sa 4 trojke kako ti kazes

Miki28

pre 5 godina

Nece se desiti jer nema trika da Pop posalje nekog igraca u Lejkerse. Ako se kojim cudom ipak desi onda ce u suprotnom pravcu morati da posalji nekoliko mladjih igraca ali i da se ukljuci neki 3 tim da uzme ugovor Denga. Za ove sto se cude i pricaju kako ne mogu Lebron, Kawhi i Lebron zajedno, kako ne mogu? Nije realno ocekivati ali itekako mogu zajedno u timu, PG13 ce na 2, Lebron ce na 4 ali opet oazem, jako nerealan scenario i to zbog SAS.

srbijasine

pre 5 godina

Kad pročitam "samo da se Lejkersi reše Denga..." diže mi se kosa na glavi. Ko je TOLIKO glup da uzme Denga i plati ga 37 miliona dolara za dve godine??

Pa Denver!

alen

pre 5 godina

NastyB

opusteno bi mogli da igraju zajedno u petorci pol je 206cm igrao bi 4 lebron 3 a kawai 2 jer je najnizi a mali igram moze da sa klupe uskace na sve tri pozicije i resili su problem u narednih 5 god na poziciji od 2 do 4.

Montoya

pre 5 godina

specijalizovani portal za nba hoops koji nikada ne gresi je dao listu potencijalnih timova za Lenarda, 1. new York, 2 . Sacramento, 3. Boston, 4. Filadelfija. 5. la Lakers, s tim sto je zanimljivo za nas da bi Sacramento u tom slucaju ponudio Bogdana I 2. pika na draftu, a spekulise se u USA da je san Antonio zainteresovan za Doncica I da ga vide kao nadogradjenu verziju Djinobilija. bice interesantno leto, mnogi klubovi su krenuli u rekonstrukciju.Bice zanimljivo I za Divca sta ce da odluci jer po pisanju stampe u USA , ova sezona mu je poslednja sansa da nesto konkretno napravi.

MWill

pre 5 godina

A jesi li ti muzicar@ Dakle po onome sto si ti rekao... Daju Kajrija, koji je plej, za Lenarda koji je trojka. Pritom imaju Tejtuma, i on je trojka i to nenormalno, bolesno, fenomenalan igrac. Na sve to dolazi LeBron, takodje trojka... E da, imaju i Hejvorda... Jos da trejduju Horforda i Rozira za recimo Pola Dzordza i komlet ekipica.

Nowitzki

pre 5 godina

Lenard,kad je zdrav je realno najbolji igrac u ligi! Kad se samo sjetim kako je ubio Durenta i Voriorse u one prve 3/4 utakmice,prije povrede. Jedan Durent je protiv njega izgledao smijesan i u napadu i u odbrani..covjek je radio sta je htio i da se nije povredio bila bi to laka pobjeda za Sparse,ali to je vec druga prica. :) Smijesno je porediti Ingrama sa Lenardom ali bas smijesno. P.S. Volio bih da ostane u San Antoniu.

Dusan

pre 5 godina

Sto znaci da ce Lebron 99% u San Antonio, posto Lakersi vec imaju Ingrama i debeli visak na trojci ako dodje Lenard. To bi bio ogroman plus za Spurse, i navijam za taj scenario.

NastyB

pre 5 godina

Kad pročitam "samo da se Lejkersi reše Denga..." diže mi se kosa na glavi. Ko je TOLIKO glup da uzme Denga i plati ga 37 miliona dolara za dve godine?? O tome kako su on i Mozgov dobili ugovore u Lejkersima može da se napiše uputstvo za "Šta nikako ne raditi ako si GM, osim ako si opasno naduvan".
Još idiotskije je staviti Lebrona, Džordža i Lenarda u isti tim, jer sva trojica igraju na istim pozicijama, osim što LeBron igra sve i usput je i GM.
Takođe, Boston ima Hejvarda i jednog od najperspektivnijih trojki današnjice Tejtuma i dovođenje Lenarda bi bila neopevana greška, osim ako bi dali Hejvarda za njega, ali to Stivens neće dozvoliti (trenirao ga je još na koledžu). A ne verujem da je Ejndž toliko blesav da da maksimalni ugovor nestabilnom igraču, a ima budućeg All Star igrača za sitnu lovu naredne tri godine.

a jesi i ti muzicar?

pre 5 godina

on je jos dve godine pod ugovorom sa san antoniom, plus, trazio je trejd, tako da ne bira gde ce nastaviti karijeru...ali ako bi uspeo ejndz da da irvinga za lenarda, ili eventualno irvinga plus nekog pika za lenarda, onda bi verovatno i lebron presao u boston, i dobili bismk ekipu koja moze da pobedi gsw

ozymundias

pre 5 godina

K. Leonard je jedan od retkih igrača koji je i superstar i kompatibilan sa bilo kojom petorkom u ligi. Ako je stavljen medju klince biće najiskusniji poenter(Lakersi), ako je sa matorcima onda ce da vuče (SA), ako je sa poenterima igraće odbranu i imati svojih 15-20 p (npr Houston). Gde god da ode PO je zagarantovan pa makar to bilo DAL SAC ATL... Još ako ima neko da komunicira sa njim, tim dobija suvo zlato.

biciklo nije moje.... uuuuzi ga za uspomenu!

pre 5 godina

Kavai i LeBron dobijaju od Magic-a max ugovore jer za 2 imaju lufta... I onda trejduju za Pola George-a. Ne znam kolko to utice na luxury tax ali cenim da je Kuzma nedodirljiv, ostali mogu u trade bubanj.

budimo realni

pre 5 godina

Ako se Lejkersi rijesi par ugovora ili samo od Denga sto je jako tesko moguce je da gledamo trio Lebron - Kahwi - George u Los Andjelesu.
(j, 15. jun 2018 20:28)
Ma da,dovesce tri superstar "trojke",kako da ne.

DJANIS APATKOMTETUKO

pre 5 godina

San antonio bi najbolje proso ako bi ga trejdovao u filadelfiju za fultza, kovingtona i 10. pika...bila bi i win win situacija jer bi fila dobila superstara, lejkersi mislim da ne mogu bolje od toga da ponude

Powerslave

pre 5 godina

Vojnarovski ima bolje informacije od samih generalnih menadžera...
Ipak, prošle godine je (nezvanično) i Oldridž tražio trejd (nazad u Portland) pa je Pop sredio stvar. Možda i sada uspe, ali već mesecima se priča da ekipa oko Lenarda želi da on igra u velikom gradu (LA, NY), a ne u San Antoniju.

Rale

pre 5 godina

Ne secam se da sam se ovako najezio oko neke vesti iz NBA,najvise bi voleo da dodje u Lejkerse,otkad je Kobe otisao on mi je omiljeni igrac i jos u 'moj' tim da doje,ju... Plus nas zet Pol Djoka,ma i Lebron ako hoce i napokon da ne gledam Voriorse u finalu,dosadili su brate mili.

Toro

pre 5 godina

U cudu? Covek izmislio povredu ,NIJE HTEO da igra celu proslu sezonu, prekinuo komunikaciju s Gregom i vecinom saigraca. Cudo nevidjeno sto hoce da ode.

prva ruka

pre 5 godina

Ma ode on cavse,jos dovedu dzorzda i kembu ili mekaluma.. I lagana setnja istokom i narednih godina,a u velikom finalu sta bude protiv gsw ili hjustona

Srđan

pre 5 godina

Ingram,randle i mislim da ce morati neko od iskusnijih igraca (pope,lopes),radi izjednačenja plata,mislim da će biti win win situacija za obe ekipe. Lakersi sumnjam da će brona potpisati,ali bi mogao george da dođe i sa njima dvojicom,postaju legitimni kontenderi za play off,mislim ne još za titulu. Dok će pop od ove dvoji napraviti franšizne igrace sto posto.

Tatum

pre 5 godina

Ne slažem se sa mišljenjem da je Lenard okrenuo leđa San Antoniju. Izjavio je svojevremeno da su Sparsi insistirali da igra neku utakmicu iako se on nije osećao dobro, ipak je izašao na teren tada, obnovio povredu i od tog trenutka je kivan na njih. U svakom slučaju treba sačekati i njegovu verziju priče. Svakako mi je jedan od najgotivnijih i najkorisnijih NBA igrača.

Toro

pre 5 godina

U cudu? Covek izmislio povredu ,NIJE HTEO da igra celu proslu sezonu, prekinuo komunikaciju s Gregom i vecinom saigraca. Cudo nevidjeno sto hoce da ode.

Tatum

pre 5 godina

Ne slažem se sa mišljenjem da je Lenard okrenuo leđa San Antoniju. Izjavio je svojevremeno da su Sparsi insistirali da igra neku utakmicu iako se on nije osećao dobro, ipak je izašao na teren tada, obnovio povredu i od tog trenutka je kivan na njih. U svakom slučaju treba sačekati i njegovu verziju priče. Svakako mi je jedan od najgotivnijih i najkorisnijih NBA igrača.

Powerslave

pre 5 godina

Vojnarovski ima bolje informacije od samih generalnih menadžera...
Ipak, prošle godine je (nezvanično) i Oldridž tražio trejd (nazad u Portland) pa je Pop sredio stvar. Možda i sada uspe, ali već mesecima se priča da ekipa oko Lenarda želi da on igra u velikom gradu (LA, NY), a ne u San Antoniju.

ozymundias

pre 5 godina

K. Leonard je jedan od retkih igrača koji je i superstar i kompatibilan sa bilo kojom petorkom u ligi. Ako je stavljen medju klince biće najiskusniji poenter(Lakersi), ako je sa matorcima onda ce da vuče (SA), ako je sa poenterima igraće odbranu i imati svojih 15-20 p (npr Houston). Gde god da ode PO je zagarantovan pa makar to bilo DAL SAC ATL... Još ako ima neko da komunicira sa njim, tim dobija suvo zlato.

budimo realni

pre 5 godina

Ako se Lejkersi rijesi par ugovora ili samo od Denga sto je jako tesko moguce je da gledamo trio Lebron - Kahwi - George u Los Andjelesu.
(j, 15. jun 2018 20:28)
Ma da,dovesce tri superstar "trojke",kako da ne.

NastyB

pre 5 godina

Kad pročitam "samo da se Lejkersi reše Denga..." diže mi se kosa na glavi. Ko je TOLIKO glup da uzme Denga i plati ga 37 miliona dolara za dve godine?? O tome kako su on i Mozgov dobili ugovore u Lejkersima može da se napiše uputstvo za "Šta nikako ne raditi ako si GM, osim ako si opasno naduvan".
Još idiotskije je staviti Lebrona, Džordža i Lenarda u isti tim, jer sva trojica igraju na istim pozicijama, osim što LeBron igra sve i usput je i GM.
Takođe, Boston ima Hejvarda i jednog od najperspektivnijih trojki današnjice Tejtuma i dovođenje Lenarda bi bila neopevana greška, osim ako bi dali Hejvarda za njega, ali to Stivens neće dozvoliti (trenirao ga je još na koledžu). A ne verujem da je Ejndž toliko blesav da da maksimalni ugovor nestabilnom igraču, a ima budućeg All Star igrača za sitnu lovu naredne tri godine.

Srđan

pre 5 godina

Ingram,randle i mislim da ce morati neko od iskusnijih igraca (pope,lopes),radi izjednačenja plata,mislim da će biti win win situacija za obe ekipe. Lakersi sumnjam da će brona potpisati,ali bi mogao george da dođe i sa njima dvojicom,postaju legitimni kontenderi za play off,mislim ne još za titulu. Dok će pop od ove dvoji napraviti franšizne igrace sto posto.

racunica

pre 5 godina

Za ove koji pominju LeBrona, PG13 i Lenarda zajedno, kad bi ih sve potpisali, imali bi mesta do seleri kepa da im u timu ostane jedino Ratko Varda

prva ruka

pre 5 godina

Ma ode on cavse,jos dovedu dzorzda i kembu ili mekaluma.. I lagana setnja istokom i narednih godina,a u velikom finalu sta bude protiv gsw ili hjustona

Rale

pre 5 godina

Ne secam se da sam se ovako najezio oko neke vesti iz NBA,najvise bi voleo da dodje u Lejkerse,otkad je Kobe otisao on mi je omiljeni igrac i jos u 'moj' tim da doje,ju... Plus nas zet Pol Djoka,ma i Lebron ako hoce i napokon da ne gledam Voriorse u finalu,dosadili su brate mili.

biciklo nije moje.... uuuuzi ga za uspomenu!

pre 5 godina

Kavai i LeBron dobijaju od Magic-a max ugovore jer za 2 imaju lufta... I onda trejduju za Pola George-a. Ne znam kolko to utice na luxury tax ali cenim da je Kuzma nedodirljiv, ostali mogu u trade bubanj.

srbijasine

pre 5 godina

Kad pročitam "samo da se Lejkersi reše Denga..." diže mi se kosa na glavi. Ko je TOLIKO glup da uzme Denga i plati ga 37 miliona dolara za dve godine??

Pa Denver!

DJANIS APATKOMTETUKO

pre 5 godina

San antonio bi najbolje proso ako bi ga trejdovao u filadelfiju za fultza, kovingtona i 10. pika...bila bi i win win situacija jer bi fila dobila superstara, lejkersi mislim da ne mogu bolje od toga da ponude

Montoya

pre 5 godina

specijalizovani portal za nba hoops koji nikada ne gresi je dao listu potencijalnih timova za Lenarda, 1. new York, 2 . Sacramento, 3. Boston, 4. Filadelfija. 5. la Lakers, s tim sto je zanimljivo za nas da bi Sacramento u tom slucaju ponudio Bogdana I 2. pika na draftu, a spekulise se u USA da je san Antonio zainteresovan za Doncica I da ga vide kao nadogradjenu verziju Djinobilija. bice interesantno leto, mnogi klubovi su krenuli u rekonstrukciju.Bice zanimljivo I za Divca sta ce da odluci jer po pisanju stampe u USA , ova sezona mu je poslednja sansa da nesto konkretno napravi.

Nowitzki

pre 5 godina

Lenard,kad je zdrav je realno najbolji igrac u ligi! Kad se samo sjetim kako je ubio Durenta i Voriorse u one prve 3/4 utakmice,prije povrede. Jedan Durent je protiv njega izgledao smijesan i u napadu i u odbrani..covjek je radio sta je htio i da se nije povredio bila bi to laka pobjeda za Sparse,ali to je vec druga prica. :) Smijesno je porediti Ingrama sa Lenardom ali bas smijesno. P.S. Volio bih da ostane u San Antoniu.

MWill

pre 5 godina

A jesi li ti muzicar@ Dakle po onome sto si ti rekao... Daju Kajrija, koji je plej, za Lenarda koji je trojka. Pritom imaju Tejtuma, i on je trojka i to nenormalno, bolesno, fenomenalan igrac. Na sve to dolazi LeBron, takodje trojka... E da, imaju i Hejvorda... Jos da trejduju Horforda i Rozira za recimo Pola Dzordza i komlet ekipica.

al

pre 5 godina

ce zato Pop da ih ocsrupa ,recimo ingram i Rendl i moze jos jedno da povedu sa sobom .Ja ss mislim ko ce Kembu da uzme ,dobar igrac al godinama tavori u Dzordanovoj ekipi .Bicd svasta u ovom periodu za novd lotpise i trejdove .Mislim da su svima u glavi Voriorsi i kako ih skinuti sa trona ,jer je ovo vec ozbiljna dominacija .

Miki28

pre 5 godina

Racunica, jeste komplikovano ali da bi uopste mogli da ih potpisu moraju Denga da se rijese. Svakako da bi neko od ovih mladih ostao, pitanje je ko ali ne bi otisli Kuzma, Ingram i Lonzo u trejd paketu za Kawhija vec neko od njih uz buduce pikove. Onda bi potpisivali veterane, davali minimalce, midlevel exception. Snasli bi se sa popunjavanjem tima ali najtezi posao je dovesti tu 3

General D V

pre 5 godina

Lebron je nominalno trojka poslednje 4 godine, covek odavno igra pleja, Hejvord na 2, igrao je vec dvojku, Lenard na tri, Tejtum na cetiri i Horford na 4...to bi bila ekipa koja bi u odbrani sve preuzbimala, gsw sa svojom niskom petorkom ne bi imao nikakvu prednost u fazi napada, a u odbrani ne bi mogli da skrivaju Karija...bilo bi idealno videti ovakvu postavu bostona sa 4 trojke kako ti kazes
(a jesi i ti muzicar?, 16. jun 2018 09:44)





smesna ti je ova ideja. kao prvo tejtum nikad ne bi mogao da igra 4 a da ne govorim o hrofordu koji je 5. i hejvord nije bek suter vec klasicno krilo. a lebron moze sve da igra sem centra

Miki28

pre 5 godina

Nece se desiti jer nema trika da Pop posalje nekog igraca u Lejkerse. Ako se kojim cudom ipak desi onda ce u suprotnom pravcu morati da posalji nekoliko mladjih igraca ali i da se ukljuci neki 3 tim da uzme ugovor Denga. Za ove sto se cude i pricaju kako ne mogu Lebron, Kawhi i Lebron zajedno, kako ne mogu? Nije realno ocekivati ali itekako mogu zajedno u timu, PG13 ce na 2, Lebron ce na 4 ali opet oazem, jako nerealan scenario i to zbog SAS.

Dusan

pre 5 godina

Sto znaci da ce Lebron 99% u San Antonio, posto Lakersi vec imaju Ingrama i debeli visak na trojci ako dodje Lenard. To bi bio ogroman plus za Spurse, i navijam za taj scenario.

a jesi i ti muzicar?

pre 5 godina

on je jos dve godine pod ugovorom sa san antoniom, plus, trazio je trejd, tako da ne bira gde ce nastaviti karijeru...ali ako bi uspeo ejndz da da irvinga za lenarda, ili eventualno irvinga plus nekog pika za lenarda, onda bi verovatno i lebron presao u boston, i dobili bismk ekipu koja moze da pobedi gsw

a jesi i ti muzicar?

pre 5 godina

A jesi li ti muzicar@ Dakle po onome sto si ti rekao... Daju Kajrija, koji je plej, za Lenarda koji je trojka. Pritom imaju Tejtuma, i on je trojka i to nenormalno, bolesno, fenomenalan igrac. Na sve to dolazi LeBron, takodje trojka... E da, imaju i Hejvorda... Jos da trejduju Horforda i Rozira za recimo Pola Dzordza i komlet ekipica.


Lebron je nominalno trojka poslednje 4 godine, covek odavno igra pleja, Hejvord na 2, igrao je vec dvojku, Lenard na tri, Tejtum na cetiri i Horford na 4...to bi bila ekipa koja bi u odbrani sve preuzimala, gsw sa svojom niskom petorkom ne bi imao nikakvu prednost u fazi napada, a u odbrani ne bi mogli da skrivaju Karija...bilo bi idealno videti ovakvu postavu bostona sa 4 trojke kako ti kazes

alen

pre 5 godina

NastyB

opusteno bi mogli da igraju zajedno u petorci pol je 206cm igrao bi 4 lebron 3 a kawai 2 jer je najnizi a mali igram moze da sa klupe uskace na sve tri pozicije i resili su problem u narednih 5 god na poziciji od 2 do 4.

Daki

pre 5 godina

Bilo bi lepo da Lenard dodje naravno u Lejkerse,ali pod uslovom da Ingram ostaje i da ga ne gusi Lenard! Ovaj mladi igrac za dve sezone ce biti jedan od najboljih u ligi,neverovatno je talentovan,a vec sad kad igra 1 na 1 tesko ga svi cuvaju visok je,duge ruke,brz...samo da nabaci malo misicne mase i sut da bude konstantniji i eto ga novi Durent! Znamo da Lejkersi vec neko vreme nemaju tim za play off i naravno posle Kobija nema takve zvezde koje je lice fransize! Eto bas Ingram moze postati novi Kobi,samo da se Lejersi malo strpe...

Nesa

pre 5 godina

Stvarno se nadam da se ovo nece desiti i da kavaj nece osvojiti 2-3 prstena za Lebrona...jer i ako kavaj bude bolji igrac od Lebrona opet ce ovaj biti zalsuzan zbog medija i jordnavslebron sage....

a jesi i ti muzicar?

pre 5 godina

on je jos dve godine pod ugovorom sa san antoniom, plus, trazio je trejd, tako da ne bira gde ce nastaviti karijeru...ali ako bi uspeo ejndz da da irvinga za lenarda, ili eventualno irvinga plus nekog pika za lenarda, onda bi verovatno i lebron presao u boston, i dobili bismk ekipu koja moze da pobedi gsw

Rale

pre 5 godina

Ne secam se da sam se ovako najezio oko neke vesti iz NBA,najvise bi voleo da dodje u Lejkerse,otkad je Kobe otisao on mi je omiljeni igrac i jos u 'moj' tim da doje,ju... Plus nas zet Pol Djoka,ma i Lebron ako hoce i napokon da ne gledam Voriorse u finalu,dosadili su brate mili.

DJANIS APATKOMTETUKO

pre 5 godina

San antonio bi najbolje proso ako bi ga trejdovao u filadelfiju za fultza, kovingtona i 10. pika...bila bi i win win situacija jer bi fila dobila superstara, lejkersi mislim da ne mogu bolje od toga da ponude

Dusan

pre 5 godina

Sto znaci da ce Lebron 99% u San Antonio, posto Lakersi vec imaju Ingrama i debeli visak na trojci ako dodje Lenard. To bi bio ogroman plus za Spurse, i navijam za taj scenario.

Tatum

pre 5 godina

Ne slažem se sa mišljenjem da je Lenard okrenuo leđa San Antoniju. Izjavio je svojevremeno da su Sparsi insistirali da igra neku utakmicu iako se on nije osećao dobro, ipak je izašao na teren tada, obnovio povredu i od tog trenutka je kivan na njih. U svakom slučaju treba sačekati i njegovu verziju priče. Svakako mi je jedan od najgotivnijih i najkorisnijih NBA igrača.

alen

pre 5 godina

NastyB

opusteno bi mogli da igraju zajedno u petorci pol je 206cm igrao bi 4 lebron 3 a kawai 2 jer je najnizi a mali igram moze da sa klupe uskace na sve tri pozicije i resili su problem u narednih 5 god na poziciji od 2 do 4.

a jesi i ti muzicar?

pre 5 godina

A jesi li ti muzicar@ Dakle po onome sto si ti rekao... Daju Kajrija, koji je plej, za Lenarda koji je trojka. Pritom imaju Tejtuma, i on je trojka i to nenormalno, bolesno, fenomenalan igrac. Na sve to dolazi LeBron, takodje trojka... E da, imaju i Hejvorda... Jos da trejduju Horforda i Rozira za recimo Pola Dzordza i komlet ekipica.


Lebron je nominalno trojka poslednje 4 godine, covek odavno igra pleja, Hejvord na 2, igrao je vec dvojku, Lenard na tri, Tejtum na cetiri i Horford na 4...to bi bila ekipa koja bi u odbrani sve preuzimala, gsw sa svojom niskom petorkom ne bi imao nikakvu prednost u fazi napada, a u odbrani ne bi mogli da skrivaju Karija...bilo bi idealno videti ovakvu postavu bostona sa 4 trojke kako ti kazes

biciklo nije moje.... uuuuzi ga za uspomenu!

pre 5 godina

Kavai i LeBron dobijaju od Magic-a max ugovore jer za 2 imaju lufta... I onda trejduju za Pola George-a. Ne znam kolko to utice na luxury tax ali cenim da je Kuzma nedodirljiv, ostali mogu u trade bubanj.

budimo realni

pre 5 godina

Ako se Lejkersi rijesi par ugovora ili samo od Denga sto je jako tesko moguce je da gledamo trio Lebron - Kahwi - George u Los Andjelesu.
(j, 15. jun 2018 20:28)
Ma da,dovesce tri superstar "trojke",kako da ne.

prva ruka

pre 5 godina

Ma ode on cavse,jos dovedu dzorzda i kembu ili mekaluma.. I lagana setnja istokom i narednih godina,a u velikom finalu sta bude protiv gsw ili hjustona

General D V

pre 5 godina

Lebron je nominalno trojka poslednje 4 godine, covek odavno igra pleja, Hejvord na 2, igrao je vec dvojku, Lenard na tri, Tejtum na cetiri i Horford na 4...to bi bila ekipa koja bi u odbrani sve preuzbimala, gsw sa svojom niskom petorkom ne bi imao nikakvu prednost u fazi napada, a u odbrani ne bi mogli da skrivaju Karija...bilo bi idealno videti ovakvu postavu bostona sa 4 trojke kako ti kazes
(a jesi i ti muzicar?, 16. jun 2018 09:44)





smesna ti je ova ideja. kao prvo tejtum nikad ne bi mogao da igra 4 a da ne govorim o hrofordu koji je 5. i hejvord nije bek suter vec klasicno krilo. a lebron moze sve da igra sem centra

Toro

pre 5 godina

U cudu? Covek izmislio povredu ,NIJE HTEO da igra celu proslu sezonu, prekinuo komunikaciju s Gregom i vecinom saigraca. Cudo nevidjeno sto hoce da ode.

Nowitzki

pre 5 godina

Lenard,kad je zdrav je realno najbolji igrac u ligi! Kad se samo sjetim kako je ubio Durenta i Voriorse u one prve 3/4 utakmice,prije povrede. Jedan Durent je protiv njega izgledao smijesan i u napadu i u odbrani..covjek je radio sta je htio i da se nije povredio bila bi to laka pobjeda za Sparse,ali to je vec druga prica. :) Smijesno je porediti Ingrama sa Lenardom ali bas smijesno. P.S. Volio bih da ostane u San Antoniu.

Srđan

pre 5 godina

Ingram,randle i mislim da ce morati neko od iskusnijih igraca (pope,lopes),radi izjednačenja plata,mislim da će biti win win situacija za obe ekipe. Lakersi sumnjam da će brona potpisati,ali bi mogao george da dođe i sa njima dvojicom,postaju legitimni kontenderi za play off,mislim ne još za titulu. Dok će pop od ove dvoji napraviti franšizne igrace sto posto.

Miki28

pre 5 godina

Nece se desiti jer nema trika da Pop posalje nekog igraca u Lejkerse. Ako se kojim cudom ipak desi onda ce u suprotnom pravcu morati da posalji nekoliko mladjih igraca ali i da se ukljuci neki 3 tim da uzme ugovor Denga. Za ove sto se cude i pricaju kako ne mogu Lebron, Kawhi i Lebron zajedno, kako ne mogu? Nije realno ocekivati ali itekako mogu zajedno u timu, PG13 ce na 2, Lebron ce na 4 ali opet oazem, jako nerealan scenario i to zbog SAS.

racunica

pre 5 godina

Za ove koji pominju LeBrona, PG13 i Lenarda zajedno, kad bi ih sve potpisali, imali bi mesta do seleri kepa da im u timu ostane jedino Ratko Varda

NastyB

pre 5 godina

Kad pročitam "samo da se Lejkersi reše Denga..." diže mi se kosa na glavi. Ko je TOLIKO glup da uzme Denga i plati ga 37 miliona dolara za dve godine?? O tome kako su on i Mozgov dobili ugovore u Lejkersima može da se napiše uputstvo za "Šta nikako ne raditi ako si GM, osim ako si opasno naduvan".
Još idiotskije je staviti Lebrona, Džordža i Lenarda u isti tim, jer sva trojica igraju na istim pozicijama, osim što LeBron igra sve i usput je i GM.
Takođe, Boston ima Hejvarda i jednog od najperspektivnijih trojki današnjice Tejtuma i dovođenje Lenarda bi bila neopevana greška, osim ako bi dali Hejvarda za njega, ali to Stivens neće dozvoliti (trenirao ga je još na koledžu). A ne verujem da je Ejndž toliko blesav da da maksimalni ugovor nestabilnom igraču, a ima budućeg All Star igrača za sitnu lovu naredne tri godine.

srbijasine

pre 5 godina

Kad pročitam "samo da se Lejkersi reše Denga..." diže mi se kosa na glavi. Ko je TOLIKO glup da uzme Denga i plati ga 37 miliona dolara za dve godine??

Pa Denver!

Powerslave

pre 5 godina

Vojnarovski ima bolje informacije od samih generalnih menadžera...
Ipak, prošle godine je (nezvanično) i Oldridž tražio trejd (nazad u Portland) pa je Pop sredio stvar. Možda i sada uspe, ali već mesecima se priča da ekipa oko Lenarda želi da on igra u velikom gradu (LA, NY), a ne u San Antoniju.

Montoya

pre 5 godina

specijalizovani portal za nba hoops koji nikada ne gresi je dao listu potencijalnih timova za Lenarda, 1. new York, 2 . Sacramento, 3. Boston, 4. Filadelfija. 5. la Lakers, s tim sto je zanimljivo za nas da bi Sacramento u tom slucaju ponudio Bogdana I 2. pika na draftu, a spekulise se u USA da je san Antonio zainteresovan za Doncica I da ga vide kao nadogradjenu verziju Djinobilija. bice interesantno leto, mnogi klubovi su krenuli u rekonstrukciju.Bice zanimljivo I za Divca sta ce da odluci jer po pisanju stampe u USA , ova sezona mu je poslednja sansa da nesto konkretno napravi.

Nesa

pre 5 godina

Stvarno se nadam da se ovo nece desiti i da kavaj nece osvojiti 2-3 prstena za Lebrona...jer i ako kavaj bude bolji igrac od Lebrona opet ce ovaj biti zalsuzan zbog medija i jordnavslebron sage....

ozymundias

pre 5 godina

K. Leonard je jedan od retkih igrača koji je i superstar i kompatibilan sa bilo kojom petorkom u ligi. Ako je stavljen medju klince biće najiskusniji poenter(Lakersi), ako je sa matorcima onda ce da vuče (SA), ako je sa poenterima igraće odbranu i imati svojih 15-20 p (npr Houston). Gde god da ode PO je zagarantovan pa makar to bilo DAL SAC ATL... Još ako ima neko da komunicira sa njim, tim dobija suvo zlato.

MWill

pre 5 godina

A jesi li ti muzicar@ Dakle po onome sto si ti rekao... Daju Kajrija, koji je plej, za Lenarda koji je trojka. Pritom imaju Tejtuma, i on je trojka i to nenormalno, bolesno, fenomenalan igrac. Na sve to dolazi LeBron, takodje trojka... E da, imaju i Hejvorda... Jos da trejduju Horforda i Rozira za recimo Pola Dzordza i komlet ekipica.

Daki

pre 5 godina

Bilo bi lepo da Lenard dodje naravno u Lejkerse,ali pod uslovom da Ingram ostaje i da ga ne gusi Lenard! Ovaj mladi igrac za dve sezone ce biti jedan od najboljih u ligi,neverovatno je talentovan,a vec sad kad igra 1 na 1 tesko ga svi cuvaju visok je,duge ruke,brz...samo da nabaci malo misicne mase i sut da bude konstantniji i eto ga novi Durent! Znamo da Lejkersi vec neko vreme nemaju tim za play off i naravno posle Kobija nema takve zvezde koje je lice fransize! Eto bas Ingram moze postati novi Kobi,samo da se Lejersi malo strpe...

Miki28

pre 5 godina

Racunica, jeste komplikovano ali da bi uopste mogli da ih potpisu moraju Denga da se rijese. Svakako da bi neko od ovih mladih ostao, pitanje je ko ali ne bi otisli Kuzma, Ingram i Lonzo u trejd paketu za Kawhija vec neko od njih uz buduce pikove. Onda bi potpisivali veterane, davali minimalce, midlevel exception. Snasli bi se sa popunjavanjem tima ali najtezi posao je dovesti tu 3

al

pre 5 godina

ce zato Pop da ih ocsrupa ,recimo ingram i Rendl i moze jos jedno da povedu sa sobom .Ja ss mislim ko ce Kembu da uzme ,dobar igrac al godinama tavori u Dzordanovoj ekipi .Bicd svasta u ovom periodu za novd lotpise i trejdove .Mislim da su svima u glavi Voriorsi i kako ih skinuti sa trona ,jer je ovo vec ozbiljna dominacija .