Sreda, 13.06.2018.

14:00

Budućnost se ne šali – dolazi Edvin Džekson

Košarkaški klub Budućnost dovodi Francuza Edvina Džeksona kao pojačanje za narednu sezonu.

Izvor: LN

Buduænost se ne šali – dolazi Edvin Džekson IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

samo polako

pre 5 godina

@Olimpija Izasao je u medije sportski direktor Olimpije i izjavio da je ukupni budzet kluba izmedju 5-6 milion stim sto 70-80 tog budzeta ide na igrace a ostalo na plate osoblja itd. Jurili su Radonjica i Duska da Radonja bude trener a Vujosevic zamenik ali nista od toga nije ispalo.

olimpija

pre 5 godina

Kad je već bila pomenuta olimpija u nekim komentarima ... ono što se moglo pročitati u slovenskim novinama bi želeli da bude budget za igrače oko milijun evra, što je 2x puta više nego prošle sezone kada su kazali da je oko 400.000 eur. A ne znam odakle vesti na nekim portalima o ciframa od 5 milijuna i slićno. Dakle CZ, Budućnost, Cedevita, če sigurno imati veći budget i biće verovatno sigurno u top4 ABA. Želja olimpije je da se bori za onu 4. poziciju za top4 verovatno sa Partizanom, Mornarom ...

delboj

pre 5 godina

aha
Ko ste vi bre u basketu?Sta bre predstavljate?Ja sam veliki navijac Zvezde.I znam da je kosarku na ovim prostorima napravili Zvezda i Partizan. U pocetku Zvezda kasnije Cibona Bosna Sibenka Jugoplastika i Partizan.Za buducnost nisam cuo.Reprezentaciju vam cine pola srpski igraci polla crnci Momak nema te bazu kakvu mi imamo. I nikad nece te biti u basketu to sto smo mi.Ovo ove godine bio izolovani incindent.Najodvratniji stil basketa se igra kod vas zivimo do idu trojke kad ne idu ne znamo gde cemo.Meni se prvom nije svidela ekipa Zvezde ove godine ali sta je tu je. Idemo dalje.

Kakva Crvena Zvezda u kosarci? Slepanje uz ime Partizana, Jugoplastike, Cibone. Lise generacije sa Ducijem Simonovic prije 100 godina i ove sad kratkorocne Vucice ekskurzije, presmijesan polivicni klub.

realno

pre 5 godina

aha
Ko ste vi bre u basketu?Sta bre predstavljate?Ja sam veliki navijac Zvezde.I znam da je kosarku na ovim prostorima napravili Zvezda i Partizan. U pocetku Zvezda kasnije Cibona Bosna Sibenka Jugoplastika i Partizan.Za buducnost nisam cuo.Reprezentaciju vam cine pola srpski igraci polla crnci Momak nema te bazu kakvu mi imamo. I nikad nece te biti u basketu to sto smo mi.Ovo ove godine bio izolovani incindent.Najodvratniji stil basketa se igra kod vas zivimo do idu trojke kad ne idu ne znamo gde cemo.Meni se prvom nije svidela ekipa Zvezde ove godine ali sta je tu je. Idemo dalje.

CSKA

pre 5 godina

Pa ko je sampion Crne Gore pilići?
Oni stvarno misle da mogu da dovedu 10 super igraca i igraju f4. Odavno nesto smesnije nisam cuo. Momci bez sistema nema nista. Ja vam sledece godine predvidja 8 pobeda u El i 4 mesto u Aba. Zivi bili pa videli.Pouzdano znam da ce Cedevita biti jaca po svemu od Buducnosti.

shone

pre 5 godina

) prirucnik za citanje ovog pamfleta- svuda umesto Covic ubaciti Dusko Vujosevic,i bice sve jasno i sve100 posto tacno.tacka
(spiner, 13. jun 2018 17:50
Taj Dule Vujošević je odveo Partizan na dva final-four-a. Stvorio je igrace poput Djordjevica, Danilovića, Divca, Paspalja, Krstića, Bogdanovića...23 godine je prošlo od prvog do drugog Duletovog final-four-a, a izmedju toga su bila jos dva i nekoliko top-8. Ne znam koliko titula domace lige je osvojio i koliko ABA. Sad mi navedi Čovićeve uspehe i igrače iz njegovog sistema od 2011, ali bez igrača koji su došli kao reprezentativci. I naravno koliko je taj sistem trajao, pa da vidimo mogu li se ta dva imena porediti.

Clasic 1

pre 5 godina

Strasan igrac ko god bude dodatno dolazio Jackson ce biti vjerovatno prvi igrac tima bez dileme.Top bek Shut prodor igrac koji preuzima odgovorost uz to jos uvjek dosta mlad.

tonconi

pre 5 godina

Nista mi smesnije nema nego kada cujem ove "velike" poznavaoce kosarke na komentarima.Secam se prica kako Buducnost samo dobro pocne sezonu ali na kraju ih svi isprase i kako je to jako los tim. Pa Buducnost je uvek bila veliko ime u kosarci na ovim prostorima naivcine. Samo vi pisite ako vam je lakse, ponovo ce biti kuknjave kada Buducnost pregazi i crveno i crno bele.

aha

pre 5 godina

@realno
Decko, ovaj debakl vam je poslednje finale koje ste igrali za dugo dugo vremena. Odose glavni igraci, pare odose, Coki ljut, a Buducnost se pojacava kao niko.
Vas “sistem” vas je doveo do gasenja, mutanta, i evo sada do nove propasti.
Vi ste odavno otpisani samo jos Legenda da vam to javi.

aha

pre 5 godina

@cek cek
Ma jasno, sudije i sledeca sezona, klasika...
Izgazili su vas 5-1, ponizili. Ustani ti mirno kad pomenes Peru, ja tesko. Videcemo dal ces ustajati kad objave zvanicno da on prelazi u Buducnost.

kole

pre 5 godina

Dobar, zapravo odlican potez. Sad je Buducnost magnet jer ima Evroligu i bije jako tesko skinuti ih, dok ne pucaju sami sebi u noge kao Covic sto je. A za 2 godine verovatno niko iz ABA nece vise ucestvovati, to je gotovo izvesno.

Barbarians

pre 5 godina

super mi je kad citam komentare dje dizete jedan drugima samopouzdanje da su pojacanja losa i da sa njima buducnost nista nece uciniti novo. tako su zvezdasi govorili i za aba ligu pa smo vidjeli kako su prosli. pozdrav za zvezdase. pozdravite se sa ligom sampiona na dugo dugo vrijeme. 4.5miliona ubacuje se u klub. bokan danas javio dovode jos dva eventualno tri vrhunska igraca. interesantna stvar,trazim jedan dres po marketima volija,nema ga nidje,sve je vec razgrabljeno. dobro dosli u pakao morace koji poslije adaptacije prima 6500 gledalaca. i feel devotion!

cek cek

pre 5 godina

Savatiye Ma vi ste cudo. Jok, sta zna najbolji strelac spanske lige, sta zna najkorisniji igrac VTB lige, Pero Antic i Feldin su igraci za Evropu i titule :) Vas su urnisali sa onim timom, tek ce da vas rokaju sa ovim pojacanjima
(aha, 13. jun 2018 17:45) poato si vec 6 godina van evroligaskih kosarkaskih desavanja...na Peru Antica da ustanes mirno,a sto se urnisanja tice, necemo dalje od sudija iBokana. Zvezda je i ovakva bila bolja 15 poena.ali sacekajno da pocne EL,mislim da ce biri slicno vashem nastupu u EK ovve godine

Posmatrač

pre 5 godina

Njihovo pravo da rade šta god žele ako treba da ulože koliko god misli da treba. Nema to veze sa vama ! Što se tiče ovog igrača rodjen Po a igrao je za Asvel,Nanter,Roan,Barselona,Malaga i Estudiantes pa ponova Barselona bio je solidan al'igrač koji ima evroligaškog iskustva sigurno koristiće u rotaciji uz ovog drugo stranca što su doveli.

Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!

pre 5 godina

Bice kidanje naredne sezone! Nikad jaca Buducnost,zatim Cedevita sa najboljim stranim trenerom u istoriji lige i Zvezda koja ce se vratiti u velikom stilu! Ostatak lige-boranija
(Pazi pazi Zvezda gazi, 13. jun 2018 14:27)....U narodu se kaze “sto je babi milo to joj se i snilo”,ovo je kraj malom klubu bez tradicije iz stjepana supanca 15a

Doljo

pre 5 godina

(as, 13. jun 2018 16:33)
"Pa Zvezda u BG..."
Ovo kao ona prica o povratku Nola... Na osnovu cega baziras optimizam o ozbiljnosti zvezde u narednim godinama?
Na osnovu visedecenijskog nepostojanja?
Imali ste igrace i prije pa ste bili nebitni. Trenera koji vam je donio uspjehe ste izgubili. Kredibilitet ste izgubili. Igrace ste izgubili, niste stvorili nikog.
Tradicija na koju se pozivate i prica o nekom iskustvu... Vi ono zaboravljate sta je Buducnost? Kakav se basket igra u CG? Titule sto su se osvajale, igraci koji su nastajli...
Islustvo? Pa Buducnost svih ovih godina igra te meceve kroz EK. Ove godine su ispali tijesno od osvajaca.
I ovi igraci sto dolaze... Znate li kakvi su ovo igraci? Ovo su oni igraci koje su vama svih ovih godina spominjali u prelaznim rokovima, rasle vam zazubice, pricali kako bi strasno bilo da dodju... Pa umjesto "Dzeksona" dodje neki polupoznati kog eto samo pukim slucajem Radonjic uspije da pretvori u korisnog igraca i koji posle opet nidje ne postoji.
Znaci dolaze igraci o kojim ste vi svih ovih godina mastali, ali sada kada dolaze u Buducnost, sad je to da u januaru se svi razidju.
Pricas znaci o instituciji i organizaciji zbog cijeg ste kadra bili to sto ste bili.

Damir PG

pre 5 godina

OGI CG

Brate moj po tribini :)
Sigurno ne volis Buducnost vise od mene,ali budi malo realan...pretjerujes u mnogim komentarima. Stvara se dobar tim,ali treba sve to posložiti.Nikola i vecina domacih igraca igraju srcem za nas klub,a stranci gledaju samo $ :) Sve u svemu,vjerujem da ce Dzikic sve to dovesti u red i da cemo biti redovni ucesnici EL par narednih godina. Poz brate :)

Shone

pre 5 godina

Ovo je preslikan Covicev sistem, koji se zasniva na novcu i iza koga je stala drzava!Covicev projekat se raspao kao kula od karata posle prvog poraza, tako ce i ovaj! Problem je u tome sto je Covicev sistem obuhvatao i unistavanje konkurencije u Srbiji, pa ce posle copy-paste sistema u Crnoj Gori mesto u evroligi uzeti verovatno Cedevita! Sve u svemu rasturi doktor srpsku klupsku kosarku, sto ce za par godina osetiti i reprezentacija koja se danas zasniva na igracima koji su stasavali pre doktorovog sistema!

santa justa

pre 5 godina

@lakiduris Nisu nista uradili!? Bili sampioni SRJ 3 godine zaredom, osvojili ligu BEZ PORAZA, igrali EL i bili jedan od tim koji je naneo jedan od ukupno 2 poraza Panatinaikosu te sezone (PAO prosao 2-1 u osmini finala)? Uozbilji se.
(ooo, 13. jun 2018 16:44)
I izgubili od Sijene 60+ razlike oborivsi i rekord sa najmanje datih poena.

29*

pre 5 godina

Pred potpisom je Riki Lido prvi strelac Turske lige.A u najavi tek 2 prave bombe.F4 nas ceka
(ogicg, 13. jun 2018 14:15)

Ma sve vas ceka, ali sanjate o BG.

aha

pre 5 godina

@Savatiye
Ma vi ste cudo. Jok, sta zna najbolji strelac spanske lige, sta zna najkorisniji igrac VTB lige, Pero Antic i Feldin su igraci za Evropu i titule :)
Vas su urnisali sa onim timom, tek ce da vas rokaju sa ovim pojacanjima

aha

pre 5 godina

@santa justa
Pa tada nisu igrali pomenuti igraci. A utakmica je bila namestena. Inace, gubili su i Panteri sa 50-ak razlike od Partizana, pa ipak umislili da su tim za Evroligu.

Savatiye

pre 5 godina

Edvin Dzekson, sa njim smo napucali Unikahu u Malagi, kada je Danguba kucao sa linije za bacanja. A on se nije video. Koti Klark je jos smesniji igrac. Dva igraca koji kroz celu karijeru gledaju samo sebe i svoj ucinak.
Buducnost ce sansu za F4 imati jedino ako jos stignu Kari, Lebron i Vestbruk. Cuj, Gordic, Ivanovic, Barovic, Dzekson, Klark da igraju F4!?
Da Covic nije bio onoliko tvrdoglav sa onom neznalicom Alimpijevicem, nikada Buducnost ne bi videla EL!

santa justa

pre 5 godina

Realnost boli, razumem te ja, ali ipak nemate moc i njih da unistite politicki, onako kako ste unistili Partizan.
(ooo, 13. jun 2018 16:38)
Politicki? Nilan Smith nije politicar, a za Dula vec nisam siguran. Oni su vas unistili!

ocekivano

pre 5 godina

Ocekivan pocetak prelaznog roka...mora da dodju “polutke” ovaj je otpusten u Kini,u Barseloni se nije video... zna se ciji je trener i sta sledi kao “privezak” .Tako je bilo i u Ritasu. KK Buducnost ce imati ceo tim sastavljen od igraca jednog agenta. Zato posle mesec dana...

spiner

pre 5 godina

Ovo je preslikan Covicev sistem, koji se zasniva na novcu i iza koga je stala drzava!Covicev projekat se raspao kao kula od karata posle prvog poraza, tako ce i ovaj! Problem je u tome sto je Covicev sistem obuhvatao i unistavanje konkurencije u Srbiji, pa ce posle copy-paste sistema u Crnoj Gori mesto u evroligi uzeti verovatno Cedevita! Sve u svemu rasturi doktor srpsku klupsku kosarku, sto ce za par godina osetiti i reprezentacija koja se danas zasniva na igracima koji su stasavali pre doktorovog sistema!
(Shone, 13. jun 2018 17:35) prirucnik za citanje ovog pamfleta- svuda umesto Covic ubaciti Dusko Vujosevic,i bice sve jasno i sve100 posto tacno.tacka

paljenje

pre 5 godina

Pred potpisom je Riki Lido prvi strelac Turske lige.A u najavi tek 2 prave bombe.F4 nas ceka
(ogicg, 13. jun 2018 14:15) mislim da ces vec negde posle prvih vezanih kola i 4 utakmice u 7 dana shvatiti da ova igranka nije za vas iz vishe razloga. Bice ono “dala baba dinar sa udje u kolo,a dva da izadje...”

realno

pre 5 godina

Oni stvarno misle da mogu da dovedu 10 super igraca i igraju f4. Odavno nesto smesnije nisam cuo. Momci bez sistema nema nista. Ja vam sledece godine predvidja 8 pobeda u El i 4 mesto u Aba. Zivi bili pa videli.Pouzdano znam da ce Cedevita biti jaca po svemu od Buducnosti. A nas i Partizan otpisite ako smete. Pojacavaju se i Zvezda i Partizan u to budite sigurni. Samo mi necemo vise da gomilamo privatnike(mislim kosarkaski) kao vi. I nije Dzikic madjionicar nego mu se poklopilo. Do januar promenicete sva 3 stranca.

Pravi Gargamel

pre 5 godina

Sve je to lepo, zelim im srecu. Samo lakse malo sa tom dominacijom, zaboravili ste brzo kako je bilo Zvezdi ovih godina. Igras Evroligu, cesto i dve utakmice nedeljno, stalna putovanja, pa onda gostujes Zvezdi, Partizanu, Cedeviti. Jos gore ako imas uspeha, rasplet Evrolige se poklapa sa zavrsnicom plej ofa ABA lige.

Aleksa

pre 5 godina

Najbolji strelac spanske lige 2017, najkorisniji igrac VTB lige, a u najavi su dva pojacanja u poredjenju s kojima ce ova dvojica izgledati smesno. Uz to, ukupno planiraju 10-ak pojacanja, tako da ce imati i jaku klupu. Ovi pucaju na F4.
Kao sto neko rece, za nase uslove prave drim tim.
(ooo, 13. jun 2018 16:11)

У најбољем случају раде што и Звезда. Праве тим за сигуран улазак у ЕЛ следеће године, и меркају десетак победа у ЕЛ. Тим за Ф4 се прави више година, и тај тим мора да садржи костур - тренера и играче. Мислим да је Звезда промашила поенту са одласком Радоњића и гомиле играча.. Патлиџани су тако и успели да дођу до ф4. Имали су добар костур, одличног тренера и вишегодишња улагања. Не може тим да се створи прве године....Иначе, једно од ограничења ЕЛ је транспарентност пословања - ако не зарађујеш 5 милиона БЕЗ спонзора, не можеш да потрошиш 10 милиона на појачања....

ooo

pre 5 godina

@Ivan
Ajde ajde, priznaj da se ne smejes. Pantere boli debakl koji su doziveli pa zele da komsiji crkne krava.
Doveli su sjajne igrace, one o kojima panteri mogu samo da mastaju, dovode jos 2-3 BOMBE koje ce te tek “zasmejati” i realno uspostavljaju dominaciju. Sto se F4 tice, sasvim realan cilj ako se dovedu oni igraci koje dobro upuceni najavljuju (pogodili su za ovu 2), a zamisli ih tek kad se dodatno napune para od Evrolige. Realnost boli, razumem te ja, ali ipak nemate moc i njih da unistite politicki, onako kako ste unistili Partizan.

as

pre 5 godina

Gordic i Ivanovic uvek ali uvek igraju izolaciju jedan na jedan. Buducnost je tim sa najmanjim brojem asistencija u aba ligi ja mislim. Jos kad dodje 6 stranaca, pa trebace 30 lopti a ne jedna. Predvidjam da ce Dzikic biti u najvecem problemu od svih jer nece imati vremena za trening a pod pritiskom je osvajanja Aba lige i ostvarivanja velikog broja pobeda u Evroligi jer ce imati ogroman budzet sigurno 10 miliona. Zamisli tempo Cska u Moskvi, Fener u Podgorici pa Zvezda u Beogradu a to sve u roku od 5 dana.

ooo

pre 5 godina

Najbolji strelac spanske lige 2017, najkorisniji igrac VTB lige, a u najavi su dva pojacanja u poredjenju s kojima ce ova dvojica izgledati smesno. Uz to, ukupno planiraju 10-ak pojacanja, tako da ce imati i jaku klupu. Ovi pucaju na F4.
Kao sto neko rece, za nase uslove prave drim tim.

ooo

pre 5 godina

@Milan
Jel ti to hoces da kazes da CSKA trecinu svog budzeta koji iznosi 46 miliona ostvaruje od karata prodatih u onoj maloj i polupraznoj sali i od konzumacija? Uozbilji se.

ooo

pre 5 godina

@lakiduris
Nisu nista uradili!? Bili sampioni SRJ 3 godine zaredom, osvojili ligu BEZ PORAZA, igrali EL i bili jedan od tim koji je naneo jedan od ukupno 2 poraza Panatinaikosu te sezone (PAO prosao 2-1 u osmini finala)? Uozbilji se.

Milan

pre 5 godina

Finansijki fair play u Euroligi ne dozvoljava pomoc drzave vecu od 66% budzeta. Kad kazem drzava mislim na "sponzore".
Trecina budzeta mora da ide iz prodaje karata i marketinskih aktivnosti (navijacki rekviziti, konzumacija u toku utakmica...).
Pitajte Zalgiris zasto je bio pred kolapsom, i zasto su morali da se oslone na domace igrace. Uvek puna dvorana od 15.000 gledalaca i opet frka sa finansiranjem, iako je nekad citava drzava stajala iz kluba. Ili domaci igraci ili jeftini stranci, i ljudi su uradili pravu stvar.
Mozda taj fair play za neke vazi za neke ne vazi.
Sa dovranom od 4.000 mesta si bruka limitiran, bruka...ili ce mozda veliki brat da malo zazmuri.

samo polako

pre 5 godina

Aba Liga sledece sezone nikad jaca, Olimpija favorit iz senke ljudi imaju 5 mill bidzet velike stvari najavljuju, Zvezda i Buducnost opet kao glavi favoriti, Buducnost pravi ozbiljno jak roster za EL, Zvezda pravi sigurno velike promene da bi osvojila Aba i vratila se u EL, tu je Cedevita koja je dovela Sita Alonsa sto znaci da i oni jure EL a i kao i uvek imaju ozbiljan budzet. Tu je Partizan koji sigurno nece cekati skrstenih ruku i oni ce napraviti dobar tim. Tu je Mornar braca Pavicevic najavljuju ostanak Nidama i dovodjenje jos obiljnih stranaca. Tu su jos Fmp koji uvek ima par odlicnoh talentovanih igraca i po nekog mladog stranca i ti momci prave razliku. Igokea koja izvuce uvek neko dobrog Amera. Cibona solidna itd a da i Miskova Mega bice tu opet neki Francuz i neki momci talentovani znaci stvarno nikad jaca Aba Liga ima da prsti jedva cekam...

Vonko Normalni

pre 5 godina

Govorio sam da ce ovo da se desi. Da ce prvi tim koji nas srusi, bilo Cedevita ili Buducnost, i dograbi se EL, krenuti da ulaze u pojacanja i da necemo videti EL duze vreme.

Ivan

pre 5 godina

Pred potpisom je Riki Lido prvi strelac Turske lige.A u najavi tek 2 prave bombe.F4 nas ceka
 (ogicg, 13. jun 2018 14:15)

Ti da se malo razumes u kosarku, znao bi da ni jedan doveden igrac ne garantuje dobar rezultat.Pritom igrace koje dovodi Buducnost imaju solidne karijere iza sebe, ali daleko od toga da su neki igraci za koje se otimaju najbolji timovi. Za F4 bi rekao jos mnogo toga, ali mi ne bi bio objavljen komentar. Sve u svemu, nastavi da nas zasmejavas, dobro ti ide.

Aca

pre 5 godina

Treba osvojiti evrokup za narednu sezonu,da bi se uslo u evro ligu sledece sezone.Taman dok Milo obezbedi sve uslove za igranje najjaceg takmicenja.

Expeerrrt

pre 5 godina

Jedino da dovedu 12 stranaca a ni tad neće ići na f4, potrebno je nešto više za f4.. Najbolji primer je Armani, svake godine nakupuju dobre igrače bez ikakve strategije, i budu 15, ili 16....

Aleksej

pre 5 godina

A pred potpisom je Riki Lido najbolji strelac turskog prvenstva.A zapamtite obo-prave 2 bombe su tek u najavi...Idemo na F4
(ogicg, 13. jun 2018 14:14)F4 hahahaa!

Laki

pre 5 godina

Sad neće niko videti Evroligu narednih 5 godina. Partizan se raspada a Zvezda je propustila svoju šansu da napravi vrhunsku ekipu. Jedino ko može da im pomuti račune je možda Cedevita.

Cxevu

pre 5 godina

Pazite ovo, Zvezda je imala mnogo jak tim a Buducnost uvek osrednji.

Zvezda ne igra EL i onda ce morati da otpusti par dobrih igraca da ne bi isli u minus. Za to vreme, Buducnost ce dobiti sponzore, pomoc drzave, novac od karata i dovesce par vrhunskih igraca i bice i sledece godine jaci od Zvezde i opet ce igrati EL.

Steta je samo sto nasim klubovima bukvalno par sezona zavisi od ucesca u EL i na taj nacin je i Partizan propao. :/

Pazi pazi Zvezda gazi

pre 5 godina

Bice kidanje naredne sezone! Nikad jaca Buducnost,zatim Cedevita sa najboljim stranim trenerom u istoriji lige i Zvezda koja ce se vratiti u velikom stilu! Ostatak lige-boranija

lakiduris

pre 5 godina

Pamti neko i kad su za velike novce imali ekipu tomasevic, rakocevic, milojevic, brkic itd(sto su realno bili mnogo veci igraci nego sada dzekson i klark), pa nisu nista uradili...
Ne igraju novci kosarku, nema tu sistema. Bice makabi i armani za siromasne...

Milan

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 13. jun 2018 14:14) # Link komentara

Ako dovedete njega oprostite se od takmicarske kosarke...

RRO7

pre 5 godina

@Ogi CG

Steta sto se kosarka i dalje igra sa jednom loptom,kakav F4,nema od toga nista.Napucate cete tim sa teskim solistima,koji ce nabijati statistiku,plus vec imate Gordica i Ivanovica,tako da ce verovatno brzo doci do sukoba,pri tom odose silne pare,bez ikakvog rezultata.Cujemo se u maju,pa da vidimo ko je bio u pravu.

.

pre 5 godina

@Pred potpisom je Riki Lido prvi strelac Turske lige.A u najavi tek 2 prave bombe.F4 nas ceka
(ogicg, 13. jun 2018 14:15)
HAHAHAHAHAHAH SPAVAS LI MIRNO FENERBAHCEU

mladi ja

pre 5 godina

Неко се пита како Гробари могу да навијају за Будућност... Гробари не навијају за Будућност већ за Џилета, Горду...а и првенствено навијају против...па...кк "нико вама не може да забрани како ћете се звати"
За разлику од ФМП1 и ФМП2 којима је највећи успех у целокупној клупској историји кош Нолана Смита који је играо за Цедевиту!

samo polako

pre 5 godina

Aba Liga sledece sezone nikad jaca, Olimpija favorit iz senke ljudi imaju 5 mill bidzet velike stvari najavljuju, Zvezda i Buducnost opet kao glavi favoriti, Buducnost pravi ozbiljno jak roster za EL, Zvezda pravi sigurno velike promene da bi osvojila Aba i vratila se u EL, tu je Cedevita koja je dovela Sita Alonsa sto znaci da i oni jure EL a i kao i uvek imaju ozbiljan budzet. Tu je Partizan koji sigurno nece cekati skrstenih ruku i oni ce napraviti dobar tim. Tu je Mornar braca Pavicevic najavljuju ostanak Nidama i dovodjenje jos obiljnih stranaca. Tu su jos Fmp koji uvek ima par odlicnoh talentovanih igraca i po nekog mladog stranca i ti momci prave razliku. Igokea koja izvuce uvek neko dobrog Amera. Cibona solidna itd a da i Miskova Mega bice tu opet neki Francuz i neki momci talentovani znaci stvarno nikad jaca Aba Liga ima da prsti jedva cekam...

Ivan

pre 5 godina

Pred potpisom je Riki Lido prvi strelac Turske lige.A u najavi tek 2 prave bombe.F4 nas ceka
 (ogicg, 13. jun 2018 14:15)

Ti da se malo razumes u kosarku, znao bi da ni jedan doveden igrac ne garantuje dobar rezultat.Pritom igrace koje dovodi Buducnost imaju solidne karijere iza sebe, ali daleko od toga da su neki igraci za koje se otimaju najbolji timovi. Za F4 bi rekao jos mnogo toga, ali mi ne bi bio objavljen komentar. Sve u svemu, nastavi da nas zasmejavas, dobro ti ide.

lakiduris

pre 5 godina

Pamti neko i kad su za velike novce imali ekipu tomasevic, rakocevic, milojevic, brkic itd(sto su realno bili mnogo veci igraci nego sada dzekson i klark), pa nisu nista uradili...
Ne igraju novci kosarku, nema tu sistema. Bice makabi i armani za siromasne...

Vonko Normalni

pre 5 godina

Govorio sam da ce ovo da se desi. Da ce prvi tim koji nas srusi, bilo Cedevita ili Buducnost, i dograbi se EL, krenuti da ulaze u pojacanja i da necemo videti EL duze vreme.

.

pre 5 godina

@Pred potpisom je Riki Lido prvi strelac Turske lige.A u najavi tek 2 prave bombe.F4 nas ceka
(ogicg, 13. jun 2018 14:15)
HAHAHAHAHAHAH SPAVAS LI MIRNO FENERBAHCEU

RRO7

pre 5 godina

@Ogi CG

Steta sto se kosarka i dalje igra sa jednom loptom,kakav F4,nema od toga nista.Napucate cete tim sa teskim solistima,koji ce nabijati statistiku,plus vec imate Gordica i Ivanovica,tako da ce verovatno brzo doci do sukoba,pri tom odose silne pare,bez ikakvog rezultata.Cujemo se u maju,pa da vidimo ko je bio u pravu.

Milan

pre 5 godina

Finansijki fair play u Euroligi ne dozvoljava pomoc drzave vecu od 66% budzeta. Kad kazem drzava mislim na "sponzore".
Trecina budzeta mora da ide iz prodaje karata i marketinskih aktivnosti (navijacki rekviziti, konzumacija u toku utakmica...).
Pitajte Zalgiris zasto je bio pred kolapsom, i zasto su morali da se oslone na domace igrace. Uvek puna dvorana od 15.000 gledalaca i opet frka sa finansiranjem, iako je nekad citava drzava stajala iz kluba. Ili domaci igraci ili jeftini stranci, i ljudi su uradili pravu stvar.
Mozda taj fair play za neke vazi za neke ne vazi.
Sa dovranom od 4.000 mesta si bruka limitiran, bruka...ili ce mozda veliki brat da malo zazmuri.

Savatiye

pre 5 godina

Edvin Dzekson, sa njim smo napucali Unikahu u Malagi, kada je Danguba kucao sa linije za bacanja. A on se nije video. Koti Klark je jos smesniji igrac. Dva igraca koji kroz celu karijeru gledaju samo sebe i svoj ucinak.
Buducnost ce sansu za F4 imati jedino ako jos stignu Kari, Lebron i Vestbruk. Cuj, Gordic, Ivanovic, Barovic, Dzekson, Klark da igraju F4!?
Da Covic nije bio onoliko tvrdoglav sa onom neznalicom Alimpijevicem, nikada Buducnost ne bi videla EL!

Expeerrrt

pre 5 godina

Jedino da dovedu 12 stranaca a ni tad neće ići na f4, potrebno je nešto više za f4.. Najbolji primer je Armani, svake godine nakupuju dobre igrače bez ikakve strategije, i budu 15, ili 16....

ooo

pre 5 godina

@Milan
Jel ti to hoces da kazes da CSKA trecinu svog budzeta koji iznosi 46 miliona ostvaruje od karata prodatih u onoj maloj i polupraznoj sali i od konzumacija? Uozbilji se.

ooo

pre 5 godina

Najbolji strelac spanske lige 2017, najkorisniji igrac VTB lige, a u najavi su dva pojacanja u poredjenju s kojima ce ova dvojica izgledati smesno. Uz to, ukupno planiraju 10-ak pojacanja, tako da ce imati i jaku klupu. Ovi pucaju na F4.
Kao sto neko rece, za nase uslove prave drim tim.

29*

pre 5 godina

Pred potpisom je Riki Lido prvi strelac Turske lige.A u najavi tek 2 prave bombe.F4 nas ceka
(ogicg, 13. jun 2018 14:15)

Ma sve vas ceka, ali sanjate o BG.

Aleksej

pre 5 godina

A pred potpisom je Riki Lido najbolji strelac turskog prvenstva.A zapamtite obo-prave 2 bombe su tek u najavi...Idemo na F4
(ogicg, 13. jun 2018 14:14)F4 hahahaa!

mladi ja

pre 5 godina

Неко се пита како Гробари могу да навијају за Будућност... Гробари не навијају за Будућност већ за Џилета, Горду...а и првенствено навијају против...па...кк "нико вама не може да забрани како ћете се звати"
За разлику од ФМП1 и ФМП2 којима је највећи успех у целокупној клупској историји кош Нолана Смита који је играо за Цедевиту!

ooo

pre 5 godina

@lakiduris
Nisu nista uradili!? Bili sampioni SRJ 3 godine zaredom, osvojili ligu BEZ PORAZA, igrali EL i bili jedan od tim koji je naneo jedan od ukupno 2 poraza Panatinaikosu te sezone (PAO prosao 2-1 u osmini finala)? Uozbilji se.

paljenje

pre 5 godina

Pred potpisom je Riki Lido prvi strelac Turske lige.A u najavi tek 2 prave bombe.F4 nas ceka
(ogicg, 13. jun 2018 14:15) mislim da ces vec negde posle prvih vezanih kola i 4 utakmice u 7 dana shvatiti da ova igranka nije za vas iz vishe razloga. Bice ono “dala baba dinar sa udje u kolo,a dva da izadje...”

shone

pre 5 godina

) prirucnik za citanje ovog pamfleta- svuda umesto Covic ubaciti Dusko Vujosevic,i bice sve jasno i sve100 posto tacno.tacka
(spiner, 13. jun 2018 17:50
Taj Dule Vujošević je odveo Partizan na dva final-four-a. Stvorio je igrace poput Djordjevica, Danilovića, Divca, Paspalja, Krstića, Bogdanovića...23 godine je prošlo od prvog do drugog Duletovog final-four-a, a izmedju toga su bila jos dva i nekoliko top-8. Ne znam koliko titula domace lige je osvojio i koliko ABA. Sad mi navedi Čovićeve uspehe i igrače iz njegovog sistema od 2011, ali bez igrača koji su došli kao reprezentativci. I naravno koliko je taj sistem trajao, pa da vidimo mogu li se ta dva imena porediti.

Pazi pazi Zvezda gazi

pre 5 godina

Bice kidanje naredne sezone! Nikad jaca Buducnost,zatim Cedevita sa najboljim stranim trenerom u istoriji lige i Zvezda koja ce se vratiti u velikom stilu! Ostatak lige-boranija

aha

pre 5 godina

@Savatiye
Ma vi ste cudo. Jok, sta zna najbolji strelac spanske lige, sta zna najkorisniji igrac VTB lige, Pero Antic i Feldin su igraci za Evropu i titule :)
Vas su urnisali sa onim timom, tek ce da vas rokaju sa ovim pojacanjima

Aleksa

pre 5 godina

Najbolji strelac spanske lige 2017, najkorisniji igrac VTB lige, a u najavi su dva pojacanja u poredjenju s kojima ce ova dvojica izgledati smesno. Uz to, ukupno planiraju 10-ak pojacanja, tako da ce imati i jaku klupu. Ovi pucaju na F4.
Kao sto neko rece, za nase uslove prave drim tim.
(ooo, 13. jun 2018 16:11)

У најбољем случају раде што и Звезда. Праве тим за сигуран улазак у ЕЛ следеће године, и меркају десетак победа у ЕЛ. Тим за Ф4 се прави више година, и тај тим мора да садржи костур - тренера и играче. Мислим да је Звезда промашила поенту са одласком Радоњића и гомиле играча.. Патлиџани су тако и успели да дођу до ф4. Имали су добар костур, одличног тренера и вишегодишња улагања. Не може тим да се створи прве године....Иначе, једно од ограничења ЕЛ је транспарентност пословања - ако не зарађујеш 5 милиона БЕЗ спонзора, не можеш да потрошиш 10 милиона на појачања....

kole

pre 5 godina

Dobar, zapravo odlican potez. Sad je Buducnost magnet jer ima Evroligu i bije jako tesko skinuti ih, dok ne pucaju sami sebi u noge kao Covic sto je. A za 2 godine verovatno niko iz ABA nece vise ucestvovati, to je gotovo izvesno.

Doljo

pre 5 godina

(as, 13. jun 2018 16:33)
"Pa Zvezda u BG..."
Ovo kao ona prica o povratku Nola... Na osnovu cega baziras optimizam o ozbiljnosti zvezde u narednim godinama?
Na osnovu visedecenijskog nepostojanja?
Imali ste igrace i prije pa ste bili nebitni. Trenera koji vam je donio uspjehe ste izgubili. Kredibilitet ste izgubili. Igrace ste izgubili, niste stvorili nikog.
Tradicija na koju se pozivate i prica o nekom iskustvu... Vi ono zaboravljate sta je Buducnost? Kakav se basket igra u CG? Titule sto su se osvajale, igraci koji su nastajli...
Islustvo? Pa Buducnost svih ovih godina igra te meceve kroz EK. Ove godine su ispali tijesno od osvajaca.
I ovi igraci sto dolaze... Znate li kakvi su ovo igraci? Ovo su oni igraci koje su vama svih ovih godina spominjali u prelaznim rokovima, rasle vam zazubice, pricali kako bi strasno bilo da dodju... Pa umjesto "Dzeksona" dodje neki polupoznati kog eto samo pukim slucajem Radonjic uspije da pretvori u korisnog igraca i koji posle opet nidje ne postoji.
Znaci dolaze igraci o kojim ste vi svih ovih godina mastali, ali sada kada dolaze u Buducnost, sad je to da u januaru se svi razidju.
Pricas znaci o instituciji i organizaciji zbog cijeg ste kadra bili to sto ste bili.

Laki

pre 5 godina

Sad neće niko videti Evroligu narednih 5 godina. Partizan se raspada a Zvezda je propustila svoju šansu da napravi vrhunsku ekipu. Jedino ko može da im pomuti račune je možda Cedevita.

tonconi

pre 5 godina

Nista mi smesnije nema nego kada cujem ove "velike" poznavaoce kosarke na komentarima.Secam se prica kako Buducnost samo dobro pocne sezonu ali na kraju ih svi isprase i kako je to jako los tim. Pa Buducnost je uvek bila veliko ime u kosarci na ovim prostorima naivcine. Samo vi pisite ako vam je lakse, ponovo ce biti kuknjave kada Buducnost pregazi i crveno i crno bele.

Barbarians

pre 5 godina

super mi je kad citam komentare dje dizete jedan drugima samopouzdanje da su pojacanja losa i da sa njima buducnost nista nece uciniti novo. tako su zvezdasi govorili i za aba ligu pa smo vidjeli kako su prosli. pozdrav za zvezdase. pozdravite se sa ligom sampiona na dugo dugo vrijeme. 4.5miliona ubacuje se u klub. bokan danas javio dovode jos dva eventualno tri vrhunska igraca. interesantna stvar,trazim jedan dres po marketima volija,nema ga nidje,sve je vec razgrabljeno. dobro dosli u pakao morace koji poslije adaptacije prima 6500 gledalaca. i feel devotion!

spiner

pre 5 godina

Ovo je preslikan Covicev sistem, koji se zasniva na novcu i iza koga je stala drzava!Covicev projekat se raspao kao kula od karata posle prvog poraza, tako ce i ovaj! Problem je u tome sto je Covicev sistem obuhvatao i unistavanje konkurencije u Srbiji, pa ce posle copy-paste sistema u Crnoj Gori mesto u evroligi uzeti verovatno Cedevita! Sve u svemu rasturi doktor srpsku klupsku kosarku, sto ce za par godina osetiti i reprezentacija koja se danas zasniva na igracima koji su stasavali pre doktorovog sistema!
(Shone, 13. jun 2018 17:35) prirucnik za citanje ovog pamfleta- svuda umesto Covic ubaciti Dusko Vujosevic,i bice sve jasno i sve100 posto tacno.tacka

aha

pre 5 godina

@realno
Decko, ovaj debakl vam je poslednje finale koje ste igrali za dugo dugo vremena. Odose glavni igraci, pare odose, Coki ljut, a Buducnost se pojacava kao niko.
Vas “sistem” vas je doveo do gasenja, mutanta, i evo sada do nove propasti.
Vi ste odavno otpisani samo jos Legenda da vam to javi.

Aca

pre 5 godina

Treba osvojiti evrokup za narednu sezonu,da bi se uslo u evro ligu sledece sezone.Taman dok Milo obezbedi sve uslove za igranje najjaceg takmicenja.

Pravi Gargamel

pre 5 godina

Sve je to lepo, zelim im srecu. Samo lakse malo sa tom dominacijom, zaboravili ste brzo kako je bilo Zvezdi ovih godina. Igras Evroligu, cesto i dve utakmice nedeljno, stalna putovanja, pa onda gostujes Zvezdi, Partizanu, Cedeviti. Jos gore ako imas uspeha, rasplet Evrolige se poklapa sa zavrsnicom plej ofa ABA lige.

Cxevu

pre 5 godina

Pazite ovo, Zvezda je imala mnogo jak tim a Buducnost uvek osrednji.

Zvezda ne igra EL i onda ce morati da otpusti par dobrih igraca da ne bi isli u minus. Za to vreme, Buducnost ce dobiti sponzore, pomoc drzave, novac od karata i dovesce par vrhunskih igraca i bice i sledece godine jaci od Zvezde i opet ce igrati EL.

Steta je samo sto nasim klubovima bukvalno par sezona zavisi od ucesca u EL i na taj nacin je i Partizan propao. :/

ooo

pre 5 godina

@Ivan
Ajde ajde, priznaj da se ne smejes. Pantere boli debakl koji su doziveli pa zele da komsiji crkne krava.
Doveli su sjajne igrace, one o kojima panteri mogu samo da mastaju, dovode jos 2-3 BOMBE koje ce te tek “zasmejati” i realno uspostavljaju dominaciju. Sto se F4 tice, sasvim realan cilj ako se dovedu oni igraci koje dobro upuceni najavljuju (pogodili su za ovu 2), a zamisli ih tek kad se dodatno napune para od Evrolige. Realnost boli, razumem te ja, ali ipak nemate moc i njih da unistite politicki, onako kako ste unistili Partizan.

santa justa

pre 5 godina

Realnost boli, razumem te ja, ali ipak nemate moc i njih da unistite politicki, onako kako ste unistili Partizan.
(ooo, 13. jun 2018 16:38)
Politicki? Nilan Smith nije politicar, a za Dula vec nisam siguran. Oni su vas unistili!

Clasic 1

pre 5 godina

Strasan igrac ko god bude dodatno dolazio Jackson ce biti vjerovatno prvi igrac tima bez dileme.Top bek Shut prodor igrac koji preuzima odgovorost uz to jos uvjek dosta mlad.

Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!

pre 5 godina

Bice kidanje naredne sezone! Nikad jaca Buducnost,zatim Cedevita sa najboljim stranim trenerom u istoriji lige i Zvezda koja ce se vratiti u velikom stilu! Ostatak lige-boranija
(Pazi pazi Zvezda gazi, 13. jun 2018 14:27)....U narodu se kaze “sto je babi milo to joj se i snilo”,ovo je kraj malom klubu bez tradicije iz stjepana supanca 15a

Damir PG

pre 5 godina

OGI CG

Brate moj po tribini :)
Sigurno ne volis Buducnost vise od mene,ali budi malo realan...pretjerujes u mnogim komentarima. Stvara se dobar tim,ali treba sve to posložiti.Nikola i vecina domacih igraca igraju srcem za nas klub,a stranci gledaju samo $ :) Sve u svemu,vjerujem da ce Dzikic sve to dovesti u red i da cemo biti redovni ucesnici EL par narednih godina. Poz brate :)

realno

pre 5 godina

aha
Ko ste vi bre u basketu?Sta bre predstavljate?Ja sam veliki navijac Zvezde.I znam da je kosarku na ovim prostorima napravili Zvezda i Partizan. U pocetku Zvezda kasnije Cibona Bosna Sibenka Jugoplastika i Partizan.Za buducnost nisam cuo.Reprezentaciju vam cine pola srpski igraci polla crnci Momak nema te bazu kakvu mi imamo. I nikad nece te biti u basketu to sto smo mi.Ovo ove godine bio izolovani incindent.Najodvratniji stil basketa se igra kod vas zivimo do idu trojke kad ne idu ne znamo gde cemo.Meni se prvom nije svidela ekipa Zvezde ove godine ali sta je tu je. Idemo dalje.

Milan

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 13. jun 2018 14:14) # Link komentara

Ako dovedete njega oprostite se od takmicarske kosarke...

as

pre 5 godina

Gordic i Ivanovic uvek ali uvek igraju izolaciju jedan na jedan. Buducnost je tim sa najmanjim brojem asistencija u aba ligi ja mislim. Jos kad dodje 6 stranaca, pa trebace 30 lopti a ne jedna. Predvidjam da ce Dzikic biti u najvecem problemu od svih jer nece imati vremena za trening a pod pritiskom je osvajanja Aba lige i ostvarivanja velikog broja pobeda u Evroligi jer ce imati ogroman budzet sigurno 10 miliona. Zamisli tempo Cska u Moskvi, Fener u Podgorici pa Zvezda u Beogradu a to sve u roku od 5 dana.

aha

pre 5 godina

@santa justa
Pa tada nisu igrali pomenuti igraci. A utakmica je bila namestena. Inace, gubili su i Panteri sa 50-ak razlike od Partizana, pa ipak umislili da su tim za Evroligu.

santa justa

pre 5 godina

@lakiduris Nisu nista uradili!? Bili sampioni SRJ 3 godine zaredom, osvojili ligu BEZ PORAZA, igrali EL i bili jedan od tim koji je naneo jedan od ukupno 2 poraza Panatinaikosu te sezone (PAO prosao 2-1 u osmini finala)? Uozbilji se.
(ooo, 13. jun 2018 16:44)
I izgubili od Sijene 60+ razlike oborivsi i rekord sa najmanje datih poena.

ocekivano

pre 5 godina

Ocekivan pocetak prelaznog roka...mora da dodju “polutke” ovaj je otpusten u Kini,u Barseloni se nije video... zna se ciji je trener i sta sledi kao “privezak” .Tako je bilo i u Ritasu. KK Buducnost ce imati ceo tim sastavljen od igraca jednog agenta. Zato posle mesec dana...

delboj

pre 5 godina

aha
Ko ste vi bre u basketu?Sta bre predstavljate?Ja sam veliki navijac Zvezde.I znam da je kosarku na ovim prostorima napravili Zvezda i Partizan. U pocetku Zvezda kasnije Cibona Bosna Sibenka Jugoplastika i Partizan.Za buducnost nisam cuo.Reprezentaciju vam cine pola srpski igraci polla crnci Momak nema te bazu kakvu mi imamo. I nikad nece te biti u basketu to sto smo mi.Ovo ove godine bio izolovani incindent.Najodvratniji stil basketa se igra kod vas zivimo do idu trojke kad ne idu ne znamo gde cemo.Meni se prvom nije svidela ekipa Zvezde ove godine ali sta je tu je. Idemo dalje.

Kakva Crvena Zvezda u kosarci? Slepanje uz ime Partizana, Jugoplastike, Cibone. Lise generacije sa Ducijem Simonovic prije 100 godina i ove sad kratkorocne Vucice ekskurzije, presmijesan polivicni klub.

Shone

pre 5 godina

Ovo je preslikan Covicev sistem, koji se zasniva na novcu i iza koga je stala drzava!Covicev projekat se raspao kao kula od karata posle prvog poraza, tako ce i ovaj! Problem je u tome sto je Covicev sistem obuhvatao i unistavanje konkurencije u Srbiji, pa ce posle copy-paste sistema u Crnoj Gori mesto u evroligi uzeti verovatno Cedevita! Sve u svemu rasturi doktor srpsku klupsku kosarku, sto ce za par godina osetiti i reprezentacija koja se danas zasniva na igracima koji su stasavali pre doktorovog sistema!

cek cek

pre 5 godina

Savatiye Ma vi ste cudo. Jok, sta zna najbolji strelac spanske lige, sta zna najkorisniji igrac VTB lige, Pero Antic i Feldin su igraci za Evropu i titule :) Vas su urnisali sa onim timom, tek ce da vas rokaju sa ovim pojacanjima
(aha, 13. jun 2018 17:45) poato si vec 6 godina van evroligaskih kosarkaskih desavanja...na Peru Antica da ustanes mirno,a sto se urnisanja tice, necemo dalje od sudija iBokana. Zvezda je i ovakva bila bolja 15 poena.ali sacekajno da pocne EL,mislim da ce biri slicno vashem nastupu u EK ovve godine

realno

pre 5 godina

Oni stvarno misle da mogu da dovedu 10 super igraca i igraju f4. Odavno nesto smesnije nisam cuo. Momci bez sistema nema nista. Ja vam sledece godine predvidja 8 pobeda u El i 4 mesto u Aba. Zivi bili pa videli.Pouzdano znam da ce Cedevita biti jaca po svemu od Buducnosti. A nas i Partizan otpisite ako smete. Pojacavaju se i Zvezda i Partizan u to budite sigurni. Samo mi necemo vise da gomilamo privatnike(mislim kosarkaski) kao vi. I nije Dzikic madjionicar nego mu se poklopilo. Do januar promenicete sva 3 stranca.

CSKA

pre 5 godina

Pa ko je sampion Crne Gore pilići?
Oni stvarno misle da mogu da dovedu 10 super igraca i igraju f4. Odavno nesto smesnije nisam cuo. Momci bez sistema nema nista. Ja vam sledece godine predvidja 8 pobeda u El i 4 mesto u Aba. Zivi bili pa videli.Pouzdano znam da ce Cedevita biti jaca po svemu od Buducnosti.

Posmatrač

pre 5 godina

Njihovo pravo da rade šta god žele ako treba da ulože koliko god misli da treba. Nema to veze sa vama ! Što se tiče ovog igrača rodjen Po a igrao je za Asvel,Nanter,Roan,Barselona,Malaga i Estudiantes pa ponova Barselona bio je solidan al'igrač koji ima evroligaškog iskustva sigurno koristiće u rotaciji uz ovog drugo stranca što su doveli.

olimpija

pre 5 godina

Kad je već bila pomenuta olimpija u nekim komentarima ... ono što se moglo pročitati u slovenskim novinama bi želeli da bude budget za igrače oko milijun evra, što je 2x puta više nego prošle sezone kada su kazali da je oko 400.000 eur. A ne znam odakle vesti na nekim portalima o ciframa od 5 milijuna i slićno. Dakle CZ, Budućnost, Cedevita, če sigurno imati veći budget i biće verovatno sigurno u top4 ABA. Želja olimpije je da se bori za onu 4. poziciju za top4 verovatno sa Partizanom, Mornarom ...

aha

pre 5 godina

@cek cek
Ma jasno, sudije i sledeca sezona, klasika...
Izgazili su vas 5-1, ponizili. Ustani ti mirno kad pomenes Peru, ja tesko. Videcemo dal ces ustajati kad objave zvanicno da on prelazi u Buducnost.

samo polako

pre 5 godina

@Olimpija Izasao je u medije sportski direktor Olimpije i izjavio da je ukupni budzet kluba izmedju 5-6 milion stim sto 70-80 tog budzeta ide na igrace a ostalo na plate osoblja itd. Jurili su Radonjica i Duska da Radonja bude trener a Vujosevic zamenik ali nista od toga nije ispalo.

mladi ja

pre 5 godina

Неко се пита како Гробари могу да навијају за Будућност... Гробари не навијају за Будућност већ за Џилета, Горду...а и првенствено навијају против...па...кк "нико вама не може да забрани како ћете се звати"
За разлику од ФМП1 и ФМП2 којима је највећи успех у целокупној клупској историји кош Нолана Смита који је играо за Цедевиту!

Savatiye

pre 5 godina

Edvin Dzekson, sa njim smo napucali Unikahu u Malagi, kada je Danguba kucao sa linije za bacanja. A on se nije video. Koti Klark je jos smesniji igrac. Dva igraca koji kroz celu karijeru gledaju samo sebe i svoj ucinak.
Buducnost ce sansu za F4 imati jedino ako jos stignu Kari, Lebron i Vestbruk. Cuj, Gordic, Ivanovic, Barovic, Dzekson, Klark da igraju F4!?
Da Covic nije bio onoliko tvrdoglav sa onom neznalicom Alimpijevicem, nikada Buducnost ne bi videla EL!

shone

pre 5 godina

) prirucnik za citanje ovog pamfleta- svuda umesto Covic ubaciti Dusko Vujosevic,i bice sve jasno i sve100 posto tacno.tacka
(spiner, 13. jun 2018 17:50
Taj Dule Vujošević je odveo Partizan na dva final-four-a. Stvorio je igrace poput Djordjevica, Danilovića, Divca, Paspalja, Krstića, Bogdanovića...23 godine je prošlo od prvog do drugog Duletovog final-four-a, a izmedju toga su bila jos dva i nekoliko top-8. Ne znam koliko titula domace lige je osvojio i koliko ABA. Sad mi navedi Čovićeve uspehe i igrače iz njegovog sistema od 2011, ali bez igrača koji su došli kao reprezentativci. I naravno koliko je taj sistem trajao, pa da vidimo mogu li se ta dva imena porediti.

realno

pre 5 godina

Oni stvarno misle da mogu da dovedu 10 super igraca i igraju f4. Odavno nesto smesnije nisam cuo. Momci bez sistema nema nista. Ja vam sledece godine predvidja 8 pobeda u El i 4 mesto u Aba. Zivi bili pa videli.Pouzdano znam da ce Cedevita biti jaca po svemu od Buducnosti. A nas i Partizan otpisite ako smete. Pojacavaju se i Zvezda i Partizan u to budite sigurni. Samo mi necemo vise da gomilamo privatnike(mislim kosarkaski) kao vi. I nije Dzikic madjionicar nego mu se poklopilo. Do januar promenicete sva 3 stranca.

Pazi pazi Zvezda gazi

pre 5 godina

Bice kidanje naredne sezone! Nikad jaca Buducnost,zatim Cedevita sa najboljim stranim trenerom u istoriji lige i Zvezda koja ce se vratiti u velikom stilu! Ostatak lige-boranija

ooo

pre 5 godina

@Ivan
Ajde ajde, priznaj da se ne smejes. Pantere boli debakl koji su doziveli pa zele da komsiji crkne krava.
Doveli su sjajne igrace, one o kojima panteri mogu samo da mastaju, dovode jos 2-3 BOMBE koje ce te tek “zasmejati” i realno uspostavljaju dominaciju. Sto se F4 tice, sasvim realan cilj ako se dovedu oni igraci koje dobro upuceni najavljuju (pogodili su za ovu 2), a zamisli ih tek kad se dodatno napune para od Evrolige. Realnost boli, razumem te ja, ali ipak nemate moc i njih da unistite politicki, onako kako ste unistili Partizan.

CSKA

pre 5 godina

Pa ko je sampion Crne Gore pilići?
Oni stvarno misle da mogu da dovedu 10 super igraca i igraju f4. Odavno nesto smesnije nisam cuo. Momci bez sistema nema nista. Ja vam sledece godine predvidja 8 pobeda u El i 4 mesto u Aba. Zivi bili pa videli.Pouzdano znam da ce Cedevita biti jaca po svemu od Buducnosti.

spiner

pre 5 godina

Ovo je preslikan Covicev sistem, koji se zasniva na novcu i iza koga je stala drzava!Covicev projekat se raspao kao kula od karata posle prvog poraza, tako ce i ovaj! Problem je u tome sto je Covicev sistem obuhvatao i unistavanje konkurencije u Srbiji, pa ce posle copy-paste sistema u Crnoj Gori mesto u evroligi uzeti verovatno Cedevita! Sve u svemu rasturi doktor srpsku klupsku kosarku, sto ce za par godina osetiti i reprezentacija koja se danas zasniva na igracima koji su stasavali pre doktorovog sistema!
(Shone, 13. jun 2018 17:35) prirucnik za citanje ovog pamfleta- svuda umesto Covic ubaciti Dusko Vujosevic,i bice sve jasno i sve100 posto tacno.tacka

cek cek

pre 5 godina

Savatiye Ma vi ste cudo. Jok, sta zna najbolji strelac spanske lige, sta zna najkorisniji igrac VTB lige, Pero Antic i Feldin su igraci za Evropu i titule :) Vas su urnisali sa onim timom, tek ce da vas rokaju sa ovim pojacanjima
(aha, 13. jun 2018 17:45) poato si vec 6 godina van evroligaskih kosarkaskih desavanja...na Peru Antica da ustanes mirno,a sto se urnisanja tice, necemo dalje od sudija iBokana. Zvezda je i ovakva bila bolja 15 poena.ali sacekajno da pocne EL,mislim da ce biri slicno vashem nastupu u EK ovve godine

tonconi

pre 5 godina

Nista mi smesnije nema nego kada cujem ove "velike" poznavaoce kosarke na komentarima.Secam se prica kako Buducnost samo dobro pocne sezonu ali na kraju ih svi isprase i kako je to jako los tim. Pa Buducnost je uvek bila veliko ime u kosarci na ovim prostorima naivcine. Samo vi pisite ako vam je lakse, ponovo ce biti kuknjave kada Buducnost pregazi i crveno i crno bele.

Laki

pre 5 godina

Sad neće niko videti Evroligu narednih 5 godina. Partizan se raspada a Zvezda je propustila svoju šansu da napravi vrhunsku ekipu. Jedino ko može da im pomuti račune je možda Cedevita.

ooo

pre 5 godina

Najbolji strelac spanske lige 2017, najkorisniji igrac VTB lige, a u najavi su dva pojacanja u poredjenju s kojima ce ova dvojica izgledati smesno. Uz to, ukupno planiraju 10-ak pojacanja, tako da ce imati i jaku klupu. Ovi pucaju na F4.
Kao sto neko rece, za nase uslove prave drim tim.

santa justa

pre 5 godina

Realnost boli, razumem te ja, ali ipak nemate moc i njih da unistite politicki, onako kako ste unistili Partizan.
(ooo, 13. jun 2018 16:38)
Politicki? Nilan Smith nije politicar, a za Dula vec nisam siguran. Oni su vas unistili!

aha

pre 5 godina

@realno
Decko, ovaj debakl vam je poslednje finale koje ste igrali za dugo dugo vremena. Odose glavni igraci, pare odose, Coki ljut, a Buducnost se pojacava kao niko.
Vas “sistem” vas je doveo do gasenja, mutanta, i evo sada do nove propasti.
Vi ste odavno otpisani samo jos Legenda da vam to javi.

paljenje

pre 5 godina

Pred potpisom je Riki Lido prvi strelac Turske lige.A u najavi tek 2 prave bombe.F4 nas ceka
(ogicg, 13. jun 2018 14:15) mislim da ces vec negde posle prvih vezanih kola i 4 utakmice u 7 dana shvatiti da ova igranka nije za vas iz vishe razloga. Bice ono “dala baba dinar sa udje u kolo,a dva da izadje...”

Shone

pre 5 godina

Ovo je preslikan Covicev sistem, koji se zasniva na novcu i iza koga je stala drzava!Covicev projekat se raspao kao kula od karata posle prvog poraza, tako ce i ovaj! Problem je u tome sto je Covicev sistem obuhvatao i unistavanje konkurencije u Srbiji, pa ce posle copy-paste sistema u Crnoj Gori mesto u evroligi uzeti verovatno Cedevita! Sve u svemu rasturi doktor srpsku klupsku kosarku, sto ce za par godina osetiti i reprezentacija koja se danas zasniva na igracima koji su stasavali pre doktorovog sistema!

Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!

pre 5 godina

Bice kidanje naredne sezone! Nikad jaca Buducnost,zatim Cedevita sa najboljim stranim trenerom u istoriji lige i Zvezda koja ce se vratiti u velikom stilu! Ostatak lige-boranija
(Pazi pazi Zvezda gazi, 13. jun 2018 14:27)....U narodu se kaze “sto je babi milo to joj se i snilo”,ovo je kraj malom klubu bez tradicije iz stjepana supanca 15a

29*

pre 5 godina

Pred potpisom je Riki Lido prvi strelac Turske lige.A u najavi tek 2 prave bombe.F4 nas ceka
(ogicg, 13. jun 2018 14:15)

Ma sve vas ceka, ali sanjate o BG.

realno

pre 5 godina

aha
Ko ste vi bre u basketu?Sta bre predstavljate?Ja sam veliki navijac Zvezde.I znam da je kosarku na ovim prostorima napravili Zvezda i Partizan. U pocetku Zvezda kasnije Cibona Bosna Sibenka Jugoplastika i Partizan.Za buducnost nisam cuo.Reprezentaciju vam cine pola srpski igraci polla crnci Momak nema te bazu kakvu mi imamo. I nikad nece te biti u basketu to sto smo mi.Ovo ove godine bio izolovani incindent.Najodvratniji stil basketa se igra kod vas zivimo do idu trojke kad ne idu ne znamo gde cemo.Meni se prvom nije svidela ekipa Zvezde ove godine ali sta je tu je. Idemo dalje.

delboj

pre 5 godina

aha
Ko ste vi bre u basketu?Sta bre predstavljate?Ja sam veliki navijac Zvezde.I znam da je kosarku na ovim prostorima napravili Zvezda i Partizan. U pocetku Zvezda kasnije Cibona Bosna Sibenka Jugoplastika i Partizan.Za buducnost nisam cuo.Reprezentaciju vam cine pola srpski igraci polla crnci Momak nema te bazu kakvu mi imamo. I nikad nece te biti u basketu to sto smo mi.Ovo ove godine bio izolovani incindent.Najodvratniji stil basketa se igra kod vas zivimo do idu trojke kad ne idu ne znamo gde cemo.Meni se prvom nije svidela ekipa Zvezde ove godine ali sta je tu je. Idemo dalje.

Kakva Crvena Zvezda u kosarci? Slepanje uz ime Partizana, Jugoplastike, Cibone. Lise generacije sa Ducijem Simonovic prije 100 godina i ove sad kratkorocne Vucice ekskurzije, presmijesan polivicni klub.

Barbarians

pre 5 godina

super mi je kad citam komentare dje dizete jedan drugima samopouzdanje da su pojacanja losa i da sa njima buducnost nista nece uciniti novo. tako su zvezdasi govorili i za aba ligu pa smo vidjeli kako su prosli. pozdrav za zvezdase. pozdravite se sa ligom sampiona na dugo dugo vrijeme. 4.5miliona ubacuje se u klub. bokan danas javio dovode jos dva eventualno tri vrhunska igraca. interesantna stvar,trazim jedan dres po marketima volija,nema ga nidje,sve je vec razgrabljeno. dobro dosli u pakao morace koji poslije adaptacije prima 6500 gledalaca. i feel devotion!

Cxevu

pre 5 godina

Pazite ovo, Zvezda je imala mnogo jak tim a Buducnost uvek osrednji.

Zvezda ne igra EL i onda ce morati da otpusti par dobrih igraca da ne bi isli u minus. Za to vreme, Buducnost ce dobiti sponzore, pomoc drzave, novac od karata i dovesce par vrhunskih igraca i bice i sledece godine jaci od Zvezde i opet ce igrati EL.

Steta je samo sto nasim klubovima bukvalno par sezona zavisi od ucesca u EL i na taj nacin je i Partizan propao. :/

Ivan

pre 5 godina

Pred potpisom je Riki Lido prvi strelac Turske lige.A u najavi tek 2 prave bombe.F4 nas ceka
 (ogicg, 13. jun 2018 14:15)

Ti da se malo razumes u kosarku, znao bi da ni jedan doveden igrac ne garantuje dobar rezultat.Pritom igrace koje dovodi Buducnost imaju solidne karijere iza sebe, ali daleko od toga da su neki igraci za koje se otimaju najbolji timovi. Za F4 bi rekao jos mnogo toga, ali mi ne bi bio objavljen komentar. Sve u svemu, nastavi da nas zasmejavas, dobro ti ide.

Vonko Normalni

pre 5 godina

Govorio sam da ce ovo da se desi. Da ce prvi tim koji nas srusi, bilo Cedevita ili Buducnost, i dograbi se EL, krenuti da ulaze u pojacanja i da necemo videti EL duze vreme.

Milan

pre 5 godina

Finansijki fair play u Euroligi ne dozvoljava pomoc drzave vecu od 66% budzeta. Kad kazem drzava mislim na "sponzore".
Trecina budzeta mora da ide iz prodaje karata i marketinskih aktivnosti (navijacki rekviziti, konzumacija u toku utakmica...).
Pitajte Zalgiris zasto je bio pred kolapsom, i zasto su morali da se oslone na domace igrace. Uvek puna dvorana od 15.000 gledalaca i opet frka sa finansiranjem, iako je nekad citava drzava stajala iz kluba. Ili domaci igraci ili jeftini stranci, i ljudi su uradili pravu stvar.
Mozda taj fair play za neke vazi za neke ne vazi.
Sa dovranom od 4.000 mesta si bruka limitiran, bruka...ili ce mozda veliki brat da malo zazmuri.

lakiduris

pre 5 godina

Pamti neko i kad su za velike novce imali ekipu tomasevic, rakocevic, milojevic, brkic itd(sto su realno bili mnogo veci igraci nego sada dzekson i klark), pa nisu nista uradili...
Ne igraju novci kosarku, nema tu sistema. Bice makabi i armani za siromasne...

as

pre 5 godina

Gordic i Ivanovic uvek ali uvek igraju izolaciju jedan na jedan. Buducnost je tim sa najmanjim brojem asistencija u aba ligi ja mislim. Jos kad dodje 6 stranaca, pa trebace 30 lopti a ne jedna. Predvidjam da ce Dzikic biti u najvecem problemu od svih jer nece imati vremena za trening a pod pritiskom je osvajanja Aba lige i ostvarivanja velikog broja pobeda u Evroligi jer ce imati ogroman budzet sigurno 10 miliona. Zamisli tempo Cska u Moskvi, Fener u Podgorici pa Zvezda u Beogradu a to sve u roku od 5 dana.

Damir PG

pre 5 godina

OGI CG

Brate moj po tribini :)
Sigurno ne volis Buducnost vise od mene,ali budi malo realan...pretjerujes u mnogim komentarima. Stvara se dobar tim,ali treba sve to posložiti.Nikola i vecina domacih igraca igraju srcem za nas klub,a stranci gledaju samo $ :) Sve u svemu,vjerujem da ce Dzikic sve to dovesti u red i da cemo biti redovni ucesnici EL par narednih godina. Poz brate :)

aha

pre 5 godina

@Savatiye
Ma vi ste cudo. Jok, sta zna najbolji strelac spanske lige, sta zna najkorisniji igrac VTB lige, Pero Antic i Feldin su igraci za Evropu i titule :)
Vas su urnisali sa onim timom, tek ce da vas rokaju sa ovim pojacanjima

aha

pre 5 godina

@santa justa
Pa tada nisu igrali pomenuti igraci. A utakmica je bila namestena. Inace, gubili su i Panteri sa 50-ak razlike od Partizana, pa ipak umislili da su tim za Evroligu.

Doljo

pre 5 godina

(as, 13. jun 2018 16:33)
"Pa Zvezda u BG..."
Ovo kao ona prica o povratku Nola... Na osnovu cega baziras optimizam o ozbiljnosti zvezde u narednim godinama?
Na osnovu visedecenijskog nepostojanja?
Imali ste igrace i prije pa ste bili nebitni. Trenera koji vam je donio uspjehe ste izgubili. Kredibilitet ste izgubili. Igrace ste izgubili, niste stvorili nikog.
Tradicija na koju se pozivate i prica o nekom iskustvu... Vi ono zaboravljate sta je Buducnost? Kakav se basket igra u CG? Titule sto su se osvajale, igraci koji su nastajli...
Islustvo? Pa Buducnost svih ovih godina igra te meceve kroz EK. Ove godine su ispali tijesno od osvajaca.
I ovi igraci sto dolaze... Znate li kakvi su ovo igraci? Ovo su oni igraci koje su vama svih ovih godina spominjali u prelaznim rokovima, rasle vam zazubice, pricali kako bi strasno bilo da dodju... Pa umjesto "Dzeksona" dodje neki polupoznati kog eto samo pukim slucajem Radonjic uspije da pretvori u korisnog igraca i koji posle opet nidje ne postoji.
Znaci dolaze igraci o kojim ste vi svih ovih godina mastali, ali sada kada dolaze u Buducnost, sad je to da u januaru se svi razidju.
Pricas znaci o instituciji i organizaciji zbog cijeg ste kadra bili to sto ste bili.

Expeerrrt

pre 5 godina

Jedino da dovedu 12 stranaca a ni tad neće ići na f4, potrebno je nešto više za f4.. Najbolji primer je Armani, svake godine nakupuju dobre igrače bez ikakve strategije, i budu 15, ili 16....

Aleksa

pre 5 godina

Najbolji strelac spanske lige 2017, najkorisniji igrac VTB lige, a u najavi su dva pojacanja u poredjenju s kojima ce ova dvojica izgledati smesno. Uz to, ukupno planiraju 10-ak pojacanja, tako da ce imati i jaku klupu. Ovi pucaju na F4.
Kao sto neko rece, za nase uslove prave drim tim.
(ooo, 13. jun 2018 16:11)

У најбољем случају раде што и Звезда. Праве тим за сигуран улазак у ЕЛ следеће године, и меркају десетак победа у ЕЛ. Тим за Ф4 се прави више година, и тај тим мора да садржи костур - тренера и играче. Мислим да је Звезда промашила поенту са одласком Радоњића и гомиле играча.. Патлиџани су тако и успели да дођу до ф4. Имали су добар костур, одличног тренера и вишегодишња улагања. Не може тим да се створи прве године....Иначе, једно од ограничења ЕЛ је транспарентност пословања - ако не зарађујеш 5 милиона БЕЗ спонзора, не можеш да потрошиш 10 милиона на појачања....

santa justa

pre 5 godina

@lakiduris Nisu nista uradili!? Bili sampioni SRJ 3 godine zaredom, osvojili ligu BEZ PORAZA, igrali EL i bili jedan od tim koji je naneo jedan od ukupno 2 poraza Panatinaikosu te sezone (PAO prosao 2-1 u osmini finala)? Uozbilji se.
(ooo, 13. jun 2018 16:44)
I izgubili od Sijene 60+ razlike oborivsi i rekord sa najmanje datih poena.

aha

pre 5 godina

@cek cek
Ma jasno, sudije i sledeca sezona, klasika...
Izgazili su vas 5-1, ponizili. Ustani ti mirno kad pomenes Peru, ja tesko. Videcemo dal ces ustajati kad objave zvanicno da on prelazi u Buducnost.

RRO7

pre 5 godina

@Ogi CG

Steta sto se kosarka i dalje igra sa jednom loptom,kakav F4,nema od toga nista.Napucate cete tim sa teskim solistima,koji ce nabijati statistiku,plus vec imate Gordica i Ivanovica,tako da ce verovatno brzo doci do sukoba,pri tom odose silne pare,bez ikakvog rezultata.Cujemo se u maju,pa da vidimo ko je bio u pravu.

Aleksej

pre 5 godina

A pred potpisom je Riki Lido najbolji strelac turskog prvenstva.A zapamtite obo-prave 2 bombe su tek u najavi...Idemo na F4
(ogicg, 13. jun 2018 14:14)F4 hahahaa!

kole

pre 5 godina

Dobar, zapravo odlican potez. Sad je Buducnost magnet jer ima Evroligu i bije jako tesko skinuti ih, dok ne pucaju sami sebi u noge kao Covic sto je. A za 2 godine verovatno niko iz ABA nece vise ucestvovati, to je gotovo izvesno.

ocekivano

pre 5 godina

Ocekivan pocetak prelaznog roka...mora da dodju “polutke” ovaj je otpusten u Kini,u Barseloni se nije video... zna se ciji je trener i sta sledi kao “privezak” .Tako je bilo i u Ritasu. KK Buducnost ce imati ceo tim sastavljen od igraca jednog agenta. Zato posle mesec dana...

Aca

pre 5 godina

Treba osvojiti evrokup za narednu sezonu,da bi se uslo u evro ligu sledece sezone.Taman dok Milo obezbedi sve uslove za igranje najjaceg takmicenja.

samo polako

pre 5 godina

Aba Liga sledece sezone nikad jaca, Olimpija favorit iz senke ljudi imaju 5 mill bidzet velike stvari najavljuju, Zvezda i Buducnost opet kao glavi favoriti, Buducnost pravi ozbiljno jak roster za EL, Zvezda pravi sigurno velike promene da bi osvojila Aba i vratila se u EL, tu je Cedevita koja je dovela Sita Alonsa sto znaci da i oni jure EL a i kao i uvek imaju ozbiljan budzet. Tu je Partizan koji sigurno nece cekati skrstenih ruku i oni ce napraviti dobar tim. Tu je Mornar braca Pavicevic najavljuju ostanak Nidama i dovodjenje jos obiljnih stranaca. Tu su jos Fmp koji uvek ima par odlicnoh talentovanih igraca i po nekog mladog stranca i ti momci prave razliku. Igokea koja izvuce uvek neko dobrog Amera. Cibona solidna itd a da i Miskova Mega bice tu opet neki Francuz i neki momci talentovani znaci stvarno nikad jaca Aba Liga ima da prsti jedva cekam...

ooo

pre 5 godina

@lakiduris
Nisu nista uradili!? Bili sampioni SRJ 3 godine zaredom, osvojili ligu BEZ PORAZA, igrali EL i bili jedan od tim koji je naneo jedan od ukupno 2 poraza Panatinaikosu te sezone (PAO prosao 2-1 u osmini finala)? Uozbilji se.

Posmatrač

pre 5 godina

Njihovo pravo da rade šta god žele ako treba da ulože koliko god misli da treba. Nema to veze sa vama ! Što se tiče ovog igrača rodjen Po a igrao je za Asvel,Nanter,Roan,Barselona,Malaga i Estudiantes pa ponova Barselona bio je solidan al'igrač koji ima evroligaškog iskustva sigurno koristiće u rotaciji uz ovog drugo stranca što su doveli.

Clasic 1

pre 5 godina

Strasan igrac ko god bude dodatno dolazio Jackson ce biti vjerovatno prvi igrac tima bez dileme.Top bek Shut prodor igrac koji preuzima odgovorost uz to jos uvjek dosta mlad.

.

pre 5 godina

@Pred potpisom je Riki Lido prvi strelac Turske lige.A u najavi tek 2 prave bombe.F4 nas ceka
(ogicg, 13. jun 2018 14:15)
HAHAHAHAHAHAH SPAVAS LI MIRNO FENERBAHCEU

ooo

pre 5 godina

@Milan
Jel ti to hoces da kazes da CSKA trecinu svog budzeta koji iznosi 46 miliona ostvaruje od karata prodatih u onoj maloj i polupraznoj sali i od konzumacija? Uozbilji se.

olimpija

pre 5 godina

Kad je već bila pomenuta olimpija u nekim komentarima ... ono što se moglo pročitati u slovenskim novinama bi želeli da bude budget za igrače oko milijun evra, što je 2x puta više nego prošle sezone kada su kazali da je oko 400.000 eur. A ne znam odakle vesti na nekim portalima o ciframa od 5 milijuna i slićno. Dakle CZ, Budućnost, Cedevita, če sigurno imati veći budget i biće verovatno sigurno u top4 ABA. Želja olimpije je da se bori za onu 4. poziciju za top4 verovatno sa Partizanom, Mornarom ...

Pravi Gargamel

pre 5 godina

Sve je to lepo, zelim im srecu. Samo lakse malo sa tom dominacijom, zaboravili ste brzo kako je bilo Zvezdi ovih godina. Igras Evroligu, cesto i dve utakmice nedeljno, stalna putovanja, pa onda gostujes Zvezdi, Partizanu, Cedeviti. Jos gore ako imas uspeha, rasplet Evrolige se poklapa sa zavrsnicom plej ofa ABA lige.

Milan

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 13. jun 2018 14:14) # Link komentara

Ako dovedete njega oprostite se od takmicarske kosarke...

samo polako

pre 5 godina

@Olimpija Izasao je u medije sportski direktor Olimpije i izjavio da je ukupni budzet kluba izmedju 5-6 milion stim sto 70-80 tog budzeta ide na igrace a ostalo na plate osoblja itd. Jurili su Radonjica i Duska da Radonja bude trener a Vujosevic zamenik ali nista od toga nije ispalo.