Sreda, 13.06.2018.

08:19

Može li da se ugasi Vaterpolo klub Partizan?

Posle izjave predsednika VK Partizan Aleksandra Šoštara da se radi na gašenju tog vaterpolo kluba, postavlja se pitanje da li je to sledeći scenario.

Izvor: B92

Može li da se ugasi Vaterpolo klub Partizan? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

kontra

pre 5 godina

Legionar@. Sve titule svih klubova u svim sportovima zajedno ne vrede ni blizu kao ona fudbalska Zvezdina iz Barija. Valjda si svestan da bi svi sve dali za tu jednu. I zato ne spinuj ovde, kakvi crnu rezultati kada je svima druguma bilo onemoguceno da imaju gde da treniraju. Hitno treba drzavi vratiti oteto, Banjicu, JNA, Teleoptik.

mihajlo

pre 5 godina

Čitam ove komentare tipa VKP je svetska veličina, institucija i ne mogu da se načudim glupostima koje isti pišu. Koliko samo klubova ima koji su osvajali titule pa se gasili ili premeštali u niže rangove pa ništa. Italijanska reprezentacija u fudbalu je institucija pe se nije plasirala na SP. Holandija isto. Samo u našim glavama postoji da je nešto večno i da zarad starih zasluga treba da i dalje bude u vrhu. Sam vaterpolo gubi bitku sa drugim sportovima jer nije popularan. Za koju godinu će biti izbačen sa olimpijskih igara a daće se prilika alpskom penjanju i skvošu. Rvanje su hteli da izbace. Ima li VKP uspeha poslednjih godina u Ligi šampiona?

Legionar

pre 5 godina

"niko se ne pita kako je uopste vk partizan dobio te bazene na besplatno koriscenje... da li su tim cinom neki drugi vk osteceni.. ako kazete da to nije bilo politicki ,nego sportske zasluge,onda objasnite zasto fk crvena zvezda kao sampion evrope i sveta nije dobila sc teleoptik,vec fk partizan... koja je to M.M. osoba koja je sve to odlucivala.. malo je licemerno sada kukati..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 14. jun 2018 09:00)
VK Partizan je po pitanju vaterpola i svega što taj sport čini, svetska institucija. Da nije partizanove škole vaterpola ni Srbija ne bi bila ovo što jeste u pomenutom sportu. FK C. Zvezda ne može svojim doprinosom u fudbalu da se poredi sa doprinosom Partizana u vaterpolu. Samo je u Srbiji moguće da se grana našeg najtrofejnijeg sporta seče i da to nekome bude normalno. Mi smo sebi sasvim dovoljni, nama neprijatelji uopšte nisu potrebni!

Realno

pre 5 godina

niko se ne pita kako je uopste vk partizan dobio te bazene na besplatno koriscenje... da li su tim cinom neki drugi vk osteceni.. ako kazete da to nije bilo politicki ,nego sportske zasluge,onda objasnite zasto fk crvena zvezda kao sampion evrope i sveta nije dobila sc teleoptik,vec fk partizan... koja je to M.M. osoba koja je sve to odlucivala.. malo je licemerno sada kukati..

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Dajte ljudi, Zvezda ZRENJANIN se nije ugasila i osvojila samo jednu LS i nije se ugasila a da se ugasi Partizan koji je pojam i sinonim za srpski vaterpolo. Ako se i ugasi Partizan sa njim nestaje i vaterpolo u Srbiji, bice na nivou hokeja na travi.

nz

pre 5 godina

Naravno da ne može, VK Partizan je osnova srpskog vaterpola, bez njega možemo da raspustimo i reprezentaciju. Ovo je samo merenje snaga između Šoštara i gradske uprave.

Samo Napredno Sramno

pre 5 godina

(Dacha, 13. jun 2018 08:57)
Koje je to klubove VKP ugasio 70ih godina kad je dominirao EVROPSKIM vaterpolom?
Pratili vaterpolo mesec i po dana tokom trajanja izmisljenog Frankenstajna od kluba (vidi pod: niko ne moze da zabrani kako cemo mi da se zovemo) i nasli se da komentarisu...

HUNTSMAN

pre 5 godina

JA KAO DELIJA I NAVIJAC ZVEZDE kazem NE MOZE!!!!!! ili bar nemojmo to dozvoliti.bilo bi sramota za Srbiju vladara sveta u ovom sportu.ostavimo navijacku ostrascenost i kojim bojama pripadamo.mislimo na decu jer bolje da imamo vaterpolo nego drogu oruzije i ono trece sto ne mogu da pomenem jer necu biti objavljen.POMOZIMO VK PARTIZAN

*

pre 5 godina

'92 dobili Banjicu, naprevili im Teleoptik, usli u Pionir bez placanja termina...
i onda im puna usta kako su od devedesetih najtrofejniji i kako sponzorstva treba da zavise od broja osvojenih trofeja. Pa gde bi vi bili da vam drzava nije dala sve a ostalima uzela sve?

kaokakao

pre 5 godina

Ne bih volio, ali nasi klubovi moraju da rade na principu preduzeca a ne kao prosjaci, koji rade po istom principu, daj koji dinar, bog ti dao zdravlje, nemam sta da jedem da ne umrem od gladi. I ti se sazalis i das. Vaterpolo nije profitabilan sport, nije kod nas ni kosarka npr. Sve se svodi na donacije drzave ili ljudi koji imaju novca da daju na takvu vrstu zabave ili nadju interes u tome kroz reklame.

kole

pre 5 godina

Ne moze.Milion puta vec vidjeno, klubovi vecitih ce da funkcionisu i sa 50 miliona duga kao da ne duguju nista. Medjutim ocito je da su vlasti protiv Partizana ali ne toliko da ga ugase vec toliko da ga marginalizuju

deda Bane

pre 5 godina

cak i postenom zvezdasu je sve jesno,sistematski se unistava sd partizan,lokalni poltroni se utrkuju da udovolje vodji napadom na sd partizan

Sone

pre 5 godina

Ja nisam naviac Partizana, ali bih voleo da ga ugase. On je najtrofejniji klub i odlicno stvaraju uspesne vartepoliste. Bilo bih dobro da se nadje neko resenje.

noname

pre 5 godina

Kad su došli da vode Peru, ja se nisam bunio (još sam ga i ispratio). Kad su došli da vode Žiku, ja se nisam bunio. Kad su došli da vode mene, niko nije ostao da se pobuni.

Vaterpolo, rukomet, košarka...

Bg

pre 5 godina

Jel su mogli da se ugase Zvezda Becej Vojvodina Radnicki? Da mogli su pa zasto onda ne bi mogao i Partizan? Minuli rad, institucija i ostale price za malu decu me ne doticu. I Steaua je bila prvak Evrope u fudbalu pa je ugasena...

shone

pre 5 godina

Svake godine ista fama oko ove teme i na kraju nista. VK Partizan je bukvalno dugi niz godina vodio SC Banjica i ako na to nemaju pravu a drugim klubovima naplacivao termine. Sada kada je opstina vratila ono sto joj pripada oni se bune, e pa gospodo, izvolite pa placajte zakup bazena kao i svi ostali klubovi u Srbiji. Molim da mi se objavi komentar.
(Milan, 13. jun 2018 08:39)
Placa li fk Crvena Zvezda zakup za Marakanu?

AV

pre 5 godina

Partizan sa svojom košarkaškom i vaterpolo školom nije dovoljno bitan nekome. Opredelili smo se da sportsku budućnost prepustimo Zvezdi, a Partizan da ugasimo?!?! Blago našoj košarci i vaterpolu.

MISIRAC

pre 5 godina

to drustvance bi da prisvoji i fudbalski stadion srpske vojske , pokusali su i pionir za kosarku svojevremeno , a zadnje je sto su probali bazen na banjici !
Otimanjem i politikom do trofeja i tudje imovine !

Dacha

pre 5 godina

Sve na kraju dodje na naplatu pa tako dodjoste i vi jer sve se vidi i sve se placa! Cinjenica je da je Partizan jedan od najvecih klubova na svetu u vaterpolu ali kako su oni dosli na taj nivo to je pravo pitanje,koliko su drugih klubova bukvalno ugasili da bi ostali oni sami i jos dok su bili na vlasti dodelili sami sebi bazen i redovno iznajmljivali i termine i lokale i zgrtali lovu i pri tom dinar jedan nisu ulagali u odrzavanje tog bazena i da ne zaboravimo najvecu nepravdu u istoriji srpskog vaterpola da trenutnog sampiona Evrope u vaterpolu njihov covek stavio u kvalifikacije da bi oni isli direktno i igrali,to je nezabelezen slucaj u istoriji!!! E pa sad gospodo izvolte,kusajte corbu koju ste sami zakuvali i treba da se ugasite na svim osnovama sve dok ne odsluzite svoju kaznu,e posle toga slobodno mozete da se vratite i funkcionisete kao i svi ostali klubovi a do tad se nadam da ce generalno da se srede stvari u sportu i konacno bude privatizovan.

Petar III

pre 5 godina

Partizan je najveci domaci vateropolo klub. Ali u proslosti je upravljao SC Banjica iako nije bio vlasnik (cak je ostalim klubovima napalcivao koriscenje), do danas je SC Banjica u velikom gubitku, a i VK Partizan je u manjku sa parama. Za to vreme svi njihovi igraci su prepuni para. Ista situacija je i u fudbalu. Elem, igraci, treneri i ostali bogati a klub propada.

basketas

pre 5 godina

moze. ugasite vk partizan i ugasili ste vaterpolo u stbiji. ugasite vaterpolo i onda ce poceti da vam se gase i ostali sportovi. samo napred. svescete se na robove ko znaju samo za posao uz minimalnu nadoknadu. a vi se prepucavajte zvezda/partizan. to je najvaznije sada.

msm

pre 5 godina

Kad je mogao da se ugasi i KK Crvena Zvezda kako ne bi mogao VK Partizan, visestruki osvajac Evrope. Ugasite li Partizan ugasili ste reprezentaciju Srbije, zapamtite to.

Milan

pre 5 godina

Svake godine ista fama oko ove teme i na kraju nista. VK Partizan je bukvalno dugi niz godina vodio SC Banjica i ako na to nemaju pravu a drugim klubovima naplacivao termine. Sada kada je opstina vratila ono sto joj pripada oni se bune, e pa gospodo, izvolite pa placajte zakup bazena kao i svi ostali klubovi u Srbiji. Molim da mi se objavi komentar.

ranko

pre 5 godina

Za sve one koji ovo tretiraju kao ekonomsko pitanje,pitanje je koji vaterpolo klub moze biti profitabilan bilo gde u svetu?Kada god se dave klubovi SDPartizan,mazu se oci zakonima,ekonomijom,a pri tome voljeni klubovi vodje imaju visetruko veca dugovanja koje im te trzisno orijentisane banke prastaju,prolongiraju,UPPR obrise dugovanja a oni posle par sezona EL opet u dubiozi.Privatizacija za sve pa ko prezivi ....

DarioHubner

pre 5 godina

Svako ko posluje sa gubitkom i nije profitabilan treba ne da se ugasi, nego da se spusti na amaterski nivo i da radi samo sa decom... Nisam duzan kao gradjanin da finansiram propalitete iz sportskih drustava Partizan i Zvezda, a da gorivo placam 170 din. Ili knjige za prvake 6-7000 dinara. To je problem, a da li ce neko da sutira i dodaje loptu i za to bude visestruko placen od prosecne plate je nebitno...

DarioHubner

pre 5 godina

Svako ko posluje sa gubitkom i nije profitabilan treba ne da se ugasi, nego da se spusti na amaterski nivo i da radi samo sa decom... Nisam duzan kao gradjanin da finansiram propalitete iz sportskih drustava Partizan i Zvezda, a da gorivo placam 170 din. Ili knjige za prvake 6-7000 dinara. To je problem, a da li ce neko da sutira i dodaje loptu i za to bude visestruko placen od prosecne plate je nebitno...

Milan

pre 5 godina

Svake godine ista fama oko ove teme i na kraju nista. VK Partizan je bukvalno dugi niz godina vodio SC Banjica i ako na to nemaju pravu a drugim klubovima naplacivao termine. Sada kada je opstina vratila ono sto joj pripada oni se bune, e pa gospodo, izvolite pa placajte zakup bazena kao i svi ostali klubovi u Srbiji. Molim da mi se objavi komentar.

*

pre 5 godina

'92 dobili Banjicu, naprevili im Teleoptik, usli u Pionir bez placanja termina...
i onda im puna usta kako su od devedesetih najtrofejniji i kako sponzorstva treba da zavise od broja osvojenih trofeja. Pa gde bi vi bili da vam drzava nije dala sve a ostalima uzela sve?

shone

pre 5 godina

Svake godine ista fama oko ove teme i na kraju nista. VK Partizan je bukvalno dugi niz godina vodio SC Banjica i ako na to nemaju pravu a drugim klubovima naplacivao termine. Sada kada je opstina vratila ono sto joj pripada oni se bune, e pa gospodo, izvolite pa placajte zakup bazena kao i svi ostali klubovi u Srbiji. Molim da mi se objavi komentar.
(Milan, 13. jun 2018 08:39)
Placa li fk Crvena Zvezda zakup za Marakanu?

Bg

pre 5 godina

Jel su mogli da se ugase Zvezda Becej Vojvodina Radnicki? Da mogli su pa zasto onda ne bi mogao i Partizan? Minuli rad, institucija i ostale price za malu decu me ne doticu. I Steaua je bila prvak Evrope u fudbalu pa je ugasena...

Dacha

pre 5 godina

Sve na kraju dodje na naplatu pa tako dodjoste i vi jer sve se vidi i sve se placa! Cinjenica je da je Partizan jedan od najvecih klubova na svetu u vaterpolu ali kako su oni dosli na taj nivo to je pravo pitanje,koliko su drugih klubova bukvalno ugasili da bi ostali oni sami i jos dok su bili na vlasti dodelili sami sebi bazen i redovno iznajmljivali i termine i lokale i zgrtali lovu i pri tom dinar jedan nisu ulagali u odrzavanje tog bazena i da ne zaboravimo najvecu nepravdu u istoriji srpskog vaterpola da trenutnog sampiona Evrope u vaterpolu njihov covek stavio u kvalifikacije da bi oni isli direktno i igrali,to je nezabelezen slucaj u istoriji!!! E pa sad gospodo izvolte,kusajte corbu koju ste sami zakuvali i treba da se ugasite na svim osnovama sve dok ne odsluzite svoju kaznu,e posle toga slobodno mozete da se vratite i funkcionisete kao i svi ostali klubovi a do tad se nadam da ce generalno da se srede stvari u sportu i konacno bude privatizovan.

noname

pre 5 godina

Kad su došli da vode Peru, ja se nisam bunio (još sam ga i ispratio). Kad su došli da vode Žiku, ja se nisam bunio. Kad su došli da vode mene, niko nije ostao da se pobuni.

Vaterpolo, rukomet, košarka...

HUNTSMAN

pre 5 godina

JA KAO DELIJA I NAVIJAC ZVEZDE kazem NE MOZE!!!!!! ili bar nemojmo to dozvoliti.bilo bi sramota za Srbiju vladara sveta u ovom sportu.ostavimo navijacku ostrascenost i kojim bojama pripadamo.mislimo na decu jer bolje da imamo vaterpolo nego drogu oruzije i ono trece sto ne mogu da pomenem jer necu biti objavljen.POMOZIMO VK PARTIZAN

Samo Napredno Sramno

pre 5 godina

(Dacha, 13. jun 2018 08:57)
Koje je to klubove VKP ugasio 70ih godina kad je dominirao EVROPSKIM vaterpolom?
Pratili vaterpolo mesec i po dana tokom trajanja izmisljenog Frankenstajna od kluba (vidi pod: niko ne moze da zabrani kako cemo mi da se zovemo) i nasli se da komentarisu...

AV

pre 5 godina

Partizan sa svojom košarkaškom i vaterpolo školom nije dovoljno bitan nekome. Opredelili smo se da sportsku budućnost prepustimo Zvezdi, a Partizan da ugasimo?!?! Blago našoj košarci i vaterpolu.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Dajte ljudi, Zvezda ZRENJANIN se nije ugasila i osvojila samo jednu LS i nije se ugasila a da se ugasi Partizan koji je pojam i sinonim za srpski vaterpolo. Ako se i ugasi Partizan sa njim nestaje i vaterpolo u Srbiji, bice na nivou hokeja na travi.

kaokakao

pre 5 godina

Ne bih volio, ali nasi klubovi moraju da rade na principu preduzeca a ne kao prosjaci, koji rade po istom principu, daj koji dinar, bog ti dao zdravlje, nemam sta da jedem da ne umrem od gladi. I ti se sazalis i das. Vaterpolo nije profitabilan sport, nije kod nas ni kosarka npr. Sve se svodi na donacije drzave ili ljudi koji imaju novca da daju na takvu vrstu zabave ili nadju interes u tome kroz reklame.

msm

pre 5 godina

Kad je mogao da se ugasi i KK Crvena Zvezda kako ne bi mogao VK Partizan, visestruki osvajac Evrope. Ugasite li Partizan ugasili ste reprezentaciju Srbije, zapamtite to.

MISIRAC

pre 5 godina

to drustvance bi da prisvoji i fudbalski stadion srpske vojske , pokusali su i pionir za kosarku svojevremeno , a zadnje je sto su probali bazen na banjici !
Otimanjem i politikom do trofeja i tudje imovine !

Petar III

pre 5 godina

Partizan je najveci domaci vateropolo klub. Ali u proslosti je upravljao SC Banjica iako nije bio vlasnik (cak je ostalim klubovima napalcivao koriscenje), do danas je SC Banjica u velikom gubitku, a i VK Partizan je u manjku sa parama. Za to vreme svi njihovi igraci su prepuni para. Ista situacija je i u fudbalu. Elem, igraci, treneri i ostali bogati a klub propada.

ranko

pre 5 godina

Za sve one koji ovo tretiraju kao ekonomsko pitanje,pitanje je koji vaterpolo klub moze biti profitabilan bilo gde u svetu?Kada god se dave klubovi SDPartizan,mazu se oci zakonima,ekonomijom,a pri tome voljeni klubovi vodje imaju visetruko veca dugovanja koje im te trzisno orijentisane banke prastaju,prolongiraju,UPPR obrise dugovanja a oni posle par sezona EL opet u dubiozi.Privatizacija za sve pa ko prezivi ....

nz

pre 5 godina

Naravno da ne može, VK Partizan je osnova srpskog vaterpola, bez njega možemo da raspustimo i reprezentaciju. Ovo je samo merenje snaga između Šoštara i gradske uprave.

kole

pre 5 godina

Ne moze.Milion puta vec vidjeno, klubovi vecitih ce da funkcionisu i sa 50 miliona duga kao da ne duguju nista. Medjutim ocito je da su vlasti protiv Partizana ali ne toliko da ga ugase vec toliko da ga marginalizuju

basketas

pre 5 godina

moze. ugasite vk partizan i ugasili ste vaterpolo u stbiji. ugasite vaterpolo i onda ce poceti da vam se gase i ostali sportovi. samo napred. svescete se na robove ko znaju samo za posao uz minimalnu nadoknadu. a vi se prepucavajte zvezda/partizan. to je najvaznije sada.

deda Bane

pre 5 godina

cak i postenom zvezdasu je sve jesno,sistematski se unistava sd partizan,lokalni poltroni se utrkuju da udovolje vodji napadom na sd partizan

Legionar

pre 5 godina

"niko se ne pita kako je uopste vk partizan dobio te bazene na besplatno koriscenje... da li su tim cinom neki drugi vk osteceni.. ako kazete da to nije bilo politicki ,nego sportske zasluge,onda objasnite zasto fk crvena zvezda kao sampion evrope i sveta nije dobila sc teleoptik,vec fk partizan... koja je to M.M. osoba koja je sve to odlucivala.. malo je licemerno sada kukati..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 14. jun 2018 09:00)
VK Partizan je po pitanju vaterpola i svega što taj sport čini, svetska institucija. Da nije partizanove škole vaterpola ni Srbija ne bi bila ovo što jeste u pomenutom sportu. FK C. Zvezda ne može svojim doprinosom u fudbalu da se poredi sa doprinosom Partizana u vaterpolu. Samo je u Srbiji moguće da se grana našeg najtrofejnijeg sporta seče i da to nekome bude normalno. Mi smo sebi sasvim dovoljni, nama neprijatelji uopšte nisu potrebni!

mihajlo

pre 5 godina

Čitam ove komentare tipa VKP je svetska veličina, institucija i ne mogu da se načudim glupostima koje isti pišu. Koliko samo klubova ima koji su osvajali titule pa se gasili ili premeštali u niže rangove pa ništa. Italijanska reprezentacija u fudbalu je institucija pe se nije plasirala na SP. Holandija isto. Samo u našim glavama postoji da je nešto večno i da zarad starih zasluga treba da i dalje bude u vrhu. Sam vaterpolo gubi bitku sa drugim sportovima jer nije popularan. Za koju godinu će biti izbačen sa olimpijskih igara a daće se prilika alpskom penjanju i skvošu. Rvanje su hteli da izbace. Ima li VKP uspeha poslednjih godina u Ligi šampiona?

Realno

pre 5 godina

niko se ne pita kako je uopste vk partizan dobio te bazene na besplatno koriscenje... da li su tim cinom neki drugi vk osteceni.. ako kazete da to nije bilo politicki ,nego sportske zasluge,onda objasnite zasto fk crvena zvezda kao sampion evrope i sveta nije dobila sc teleoptik,vec fk partizan... koja je to M.M. osoba koja je sve to odlucivala.. malo je licemerno sada kukati..

Sone

pre 5 godina

Ja nisam naviac Partizana, ali bih voleo da ga ugase. On je najtrofejniji klub i odlicno stvaraju uspesne vartepoliste. Bilo bih dobro da se nadje neko resenje.

kontra

pre 5 godina

Legionar@. Sve titule svih klubova u svim sportovima zajedno ne vrede ni blizu kao ona fudbalska Zvezdina iz Barija. Valjda si svestan da bi svi sve dali za tu jednu. I zato ne spinuj ovde, kakvi crnu rezultati kada je svima druguma bilo onemoguceno da imaju gde da treniraju. Hitno treba drzavi vratiti oteto, Banjicu, JNA, Teleoptik.

Milan

pre 5 godina

Svake godine ista fama oko ove teme i na kraju nista. VK Partizan je bukvalno dugi niz godina vodio SC Banjica i ako na to nemaju pravu a drugim klubovima naplacivao termine. Sada kada je opstina vratila ono sto joj pripada oni se bune, e pa gospodo, izvolite pa placajte zakup bazena kao i svi ostali klubovi u Srbiji. Molim da mi se objavi komentar.

DarioHubner

pre 5 godina

Svako ko posluje sa gubitkom i nije profitabilan treba ne da se ugasi, nego da se spusti na amaterski nivo i da radi samo sa decom... Nisam duzan kao gradjanin da finansiram propalitete iz sportskih drustava Partizan i Zvezda, a da gorivo placam 170 din. Ili knjige za prvake 6-7000 dinara. To je problem, a da li ce neko da sutira i dodaje loptu i za to bude visestruko placen od prosecne plate je nebitno...

*

pre 5 godina

'92 dobili Banjicu, naprevili im Teleoptik, usli u Pionir bez placanja termina...
i onda im puna usta kako su od devedesetih najtrofejniji i kako sponzorstva treba da zavise od broja osvojenih trofeja. Pa gde bi vi bili da vam drzava nije dala sve a ostalima uzela sve?

shone

pre 5 godina

Svake godine ista fama oko ove teme i na kraju nista. VK Partizan je bukvalno dugi niz godina vodio SC Banjica i ako na to nemaju pravu a drugim klubovima naplacivao termine. Sada kada je opstina vratila ono sto joj pripada oni se bune, e pa gospodo, izvolite pa placajte zakup bazena kao i svi ostali klubovi u Srbiji. Molim da mi se objavi komentar.
(Milan, 13. jun 2018 08:39)
Placa li fk Crvena Zvezda zakup za Marakanu?

Dacha

pre 5 godina

Sve na kraju dodje na naplatu pa tako dodjoste i vi jer sve se vidi i sve se placa! Cinjenica je da je Partizan jedan od najvecih klubova na svetu u vaterpolu ali kako su oni dosli na taj nivo to je pravo pitanje,koliko su drugih klubova bukvalno ugasili da bi ostali oni sami i jos dok su bili na vlasti dodelili sami sebi bazen i redovno iznajmljivali i termine i lokale i zgrtali lovu i pri tom dinar jedan nisu ulagali u odrzavanje tog bazena i da ne zaboravimo najvecu nepravdu u istoriji srpskog vaterpola da trenutnog sampiona Evrope u vaterpolu njihov covek stavio u kvalifikacije da bi oni isli direktno i igrali,to je nezabelezen slucaj u istoriji!!! E pa sad gospodo izvolte,kusajte corbu koju ste sami zakuvali i treba da se ugasite na svim osnovama sve dok ne odsluzite svoju kaznu,e posle toga slobodno mozete da se vratite i funkcionisete kao i svi ostali klubovi a do tad se nadam da ce generalno da se srede stvari u sportu i konacno bude privatizovan.

MISIRAC

pre 5 godina

to drustvance bi da prisvoji i fudbalski stadion srpske vojske , pokusali su i pionir za kosarku svojevremeno , a zadnje je sto su probali bazen na banjici !
Otimanjem i politikom do trofeja i tudje imovine !

AV

pre 5 godina

Partizan sa svojom košarkaškom i vaterpolo školom nije dovoljno bitan nekome. Opredelili smo se da sportsku budućnost prepustimo Zvezdi, a Partizan da ugasimo?!?! Blago našoj košarci i vaterpolu.

deda Bane

pre 5 godina

cak i postenom zvezdasu je sve jesno,sistematski se unistava sd partizan,lokalni poltroni se utrkuju da udovolje vodji napadom na sd partizan

msm

pre 5 godina

Kad je mogao da se ugasi i KK Crvena Zvezda kako ne bi mogao VK Partizan, visestruki osvajac Evrope. Ugasite li Partizan ugasili ste reprezentaciju Srbije, zapamtite to.

Bg

pre 5 godina

Jel su mogli da se ugase Zvezda Becej Vojvodina Radnicki? Da mogli su pa zasto onda ne bi mogao i Partizan? Minuli rad, institucija i ostale price za malu decu me ne doticu. I Steaua je bila prvak Evrope u fudbalu pa je ugasena...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Dajte ljudi, Zvezda ZRENJANIN se nije ugasila i osvojila samo jednu LS i nije se ugasila a da se ugasi Partizan koji je pojam i sinonim za srpski vaterpolo. Ako se i ugasi Partizan sa njim nestaje i vaterpolo u Srbiji, bice na nivou hokeja na travi.

noname

pre 5 godina

Kad su došli da vode Peru, ja se nisam bunio (još sam ga i ispratio). Kad su došli da vode Žiku, ja se nisam bunio. Kad su došli da vode mene, niko nije ostao da se pobuni.

Vaterpolo, rukomet, košarka...

basketas

pre 5 godina

moze. ugasite vk partizan i ugasili ste vaterpolo u stbiji. ugasite vaterpolo i onda ce poceti da vam se gase i ostali sportovi. samo napred. svescete se na robove ko znaju samo za posao uz minimalnu nadoknadu. a vi se prepucavajte zvezda/partizan. to je najvaznije sada.

nz

pre 5 godina

Naravno da ne može, VK Partizan je osnova srpskog vaterpola, bez njega možemo da raspustimo i reprezentaciju. Ovo je samo merenje snaga između Šoštara i gradske uprave.

Realno

pre 5 godina

niko se ne pita kako je uopste vk partizan dobio te bazene na besplatno koriscenje... da li su tim cinom neki drugi vk osteceni.. ako kazete da to nije bilo politicki ,nego sportske zasluge,onda objasnite zasto fk crvena zvezda kao sampion evrope i sveta nije dobila sc teleoptik,vec fk partizan... koja je to M.M. osoba koja je sve to odlucivala.. malo je licemerno sada kukati..

Sone

pre 5 godina

Ja nisam naviac Partizana, ali bih voleo da ga ugase. On je najtrofejniji klub i odlicno stvaraju uspesne vartepoliste. Bilo bih dobro da se nadje neko resenje.

HUNTSMAN

pre 5 godina

JA KAO DELIJA I NAVIJAC ZVEZDE kazem NE MOZE!!!!!! ili bar nemojmo to dozvoliti.bilo bi sramota za Srbiju vladara sveta u ovom sportu.ostavimo navijacku ostrascenost i kojim bojama pripadamo.mislimo na decu jer bolje da imamo vaterpolo nego drogu oruzije i ono trece sto ne mogu da pomenem jer necu biti objavljen.POMOZIMO VK PARTIZAN

Samo Napredno Sramno

pre 5 godina

(Dacha, 13. jun 2018 08:57)
Koje je to klubove VKP ugasio 70ih godina kad je dominirao EVROPSKIM vaterpolom?
Pratili vaterpolo mesec i po dana tokom trajanja izmisljenog Frankenstajna od kluba (vidi pod: niko ne moze da zabrani kako cemo mi da se zovemo) i nasli se da komentarisu...

Petar III

pre 5 godina

Partizan je najveci domaci vateropolo klub. Ali u proslosti je upravljao SC Banjica iako nije bio vlasnik (cak je ostalim klubovima napalcivao koriscenje), do danas je SC Banjica u velikom gubitku, a i VK Partizan je u manjku sa parama. Za to vreme svi njihovi igraci su prepuni para. Ista situacija je i u fudbalu. Elem, igraci, treneri i ostali bogati a klub propada.

ranko

pre 5 godina

Za sve one koji ovo tretiraju kao ekonomsko pitanje,pitanje je koji vaterpolo klub moze biti profitabilan bilo gde u svetu?Kada god se dave klubovi SDPartizan,mazu se oci zakonima,ekonomijom,a pri tome voljeni klubovi vodje imaju visetruko veca dugovanja koje im te trzisno orijentisane banke prastaju,prolongiraju,UPPR obrise dugovanja a oni posle par sezona EL opet u dubiozi.Privatizacija za sve pa ko prezivi ....

kole

pre 5 godina

Ne moze.Milion puta vec vidjeno, klubovi vecitih ce da funkcionisu i sa 50 miliona duga kao da ne duguju nista. Medjutim ocito je da su vlasti protiv Partizana ali ne toliko da ga ugase vec toliko da ga marginalizuju

mihajlo

pre 5 godina

Čitam ove komentare tipa VKP je svetska veličina, institucija i ne mogu da se načudim glupostima koje isti pišu. Koliko samo klubova ima koji su osvajali titule pa se gasili ili premeštali u niže rangove pa ništa. Italijanska reprezentacija u fudbalu je institucija pe se nije plasirala na SP. Holandija isto. Samo u našim glavama postoji da je nešto večno i da zarad starih zasluga treba da i dalje bude u vrhu. Sam vaterpolo gubi bitku sa drugim sportovima jer nije popularan. Za koju godinu će biti izbačen sa olimpijskih igara a daće se prilika alpskom penjanju i skvošu. Rvanje su hteli da izbace. Ima li VKP uspeha poslednjih godina u Ligi šampiona?

Legionar

pre 5 godina

"niko se ne pita kako je uopste vk partizan dobio te bazene na besplatno koriscenje... da li su tim cinom neki drugi vk osteceni.. ako kazete da to nije bilo politicki ,nego sportske zasluge,onda objasnite zasto fk crvena zvezda kao sampion evrope i sveta nije dobila sc teleoptik,vec fk partizan... koja je to M.M. osoba koja je sve to odlucivala.. malo je licemerno sada kukati..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 14. jun 2018 09:00)
VK Partizan je po pitanju vaterpola i svega što taj sport čini, svetska institucija. Da nije partizanove škole vaterpola ni Srbija ne bi bila ovo što jeste u pomenutom sportu. FK C. Zvezda ne može svojim doprinosom u fudbalu da se poredi sa doprinosom Partizana u vaterpolu. Samo je u Srbiji moguće da se grana našeg najtrofejnijeg sporta seče i da to nekome bude normalno. Mi smo sebi sasvim dovoljni, nama neprijatelji uopšte nisu potrebni!

kaokakao

pre 5 godina

Ne bih volio, ali nasi klubovi moraju da rade na principu preduzeca a ne kao prosjaci, koji rade po istom principu, daj koji dinar, bog ti dao zdravlje, nemam sta da jedem da ne umrem od gladi. I ti se sazalis i das. Vaterpolo nije profitabilan sport, nije kod nas ni kosarka npr. Sve se svodi na donacije drzave ili ljudi koji imaju novca da daju na takvu vrstu zabave ili nadju interes u tome kroz reklame.

kontra

pre 5 godina

Legionar@. Sve titule svih klubova u svim sportovima zajedno ne vrede ni blizu kao ona fudbalska Zvezdina iz Barija. Valjda si svestan da bi svi sve dali za tu jednu. I zato ne spinuj ovde, kakvi crnu rezultati kada je svima druguma bilo onemoguceno da imaju gde da treniraju. Hitno treba drzavi vratiti oteto, Banjicu, JNA, Teleoptik.