Ponedeljak, 11.06.2018.

19:00

Zvezda prejaka za FMP, "metla" u finalu za novu titulu!

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu šampiona Srbije u košarci pošto su u trećoj utakmci finala plej-ofa pobedili FMP sa 97:88 i ukupno 3-0 u seriji.

Izvor: MLJ

Zvezda prejaka za FMP, "metla" u finalu za novu titulu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

Jutro

pre 5 godina

Jedni i drugi kad osvoje titulu u košarci ne umeju da slave kako dolikuju bez prepucavanja,mržnje,kompleksa i td. Zato nikad neće bit druge zemlje i rivalstvo gde se proslavi bez spominjena ružnog bilo čega. Čestitke Zvezdi !

Skafi

pre 5 godina

@Spale
Rođen sam na 300 metara od Zvezdinog stadiona, celog života navijao za Zvezdu , ali to ne menja činjenicu da je naša košarka mrtva. evo da kažemo da ja nisam u pravu i da sam zlonameran. Da li možeš da nabrojiš 2 igrača od koje bi naša reprezentacija imala korist u budućnosti a da su se afirmisali ove godine. Nažalost nema ni jednog, i to nikad u istoriji naše košarke nije bilo. Zvezda za koju navujam je ove godine igrala sa 4 strancau prvoj petorci.Sve će to doći na naplatu za koju godinu.

Spale

pre 5 godina

Skafi@ otkako Zvezda dominira srpska košarka je najbolja na Svetu, posle američke. Znamo gde smo bili dok su tvoji otimali titule Zvezdi, Hemofarmu, BFC-u... tukli su nas Izrael, Gruzija, Estonija i ostale velesile. Bolje ćuti i plači negde u tami, da te ne vide. Godine bola su tek počele.

Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!

pre 5 godina

Saopstenje KK Crvena Zvezda BgD Zeleznik :" Postovani gospodine Covicu,veoma cenimo Vas klub FMP koji nam se hrabro suprotstavio u finalnoj seriji za titulu sampiona Srbije...Sve je bilo fer i korektno.U nadi da cemo i dalje saradjivati..pardon ...igrati medjusobno u najbitnijim utakmicama,Srdacno Vas, NEBOJŠA ČOVIĆ??
(branko, 11. jun 2018 20:08)....Majstore ugasio si ih,nema dalje

Pedja

pre 5 godina

Zvezda i FMP su dva najveca kluba u Srbiji. Dobro je sto i Borac raste, postao je treci klub kod nas. Na cetvrtom mestu je klub koji sasvim zasluzeno ide tamo gde je u proslosti uvek i bio, uvek medju prvih osam ali veoma retko titula.

drug Vucela

pre 5 godina

2 godine bez finala KLS, 4 godine bez titule u KLS, 5 godina bez titule u ABA, 5 godina bez finala ABA. Izgoreli su, ne znaju gde biju. Jos Ostoja da stavi tacku, Dulo da zakatanci i casovi ljubavi odose u istoriju...

Skafi

pre 5 godina

Srpska košarka je nažalost mrtva.Reprezentacija još uvek živi zahvaljujući dobrom radu u klubovima pre 10-ak godina ali će i to nažalost proći.Bojim se da ćemo za 5,6 godina biti u nivou Bosne ili Gruije.Nažalost kod nas se sve svodi na Zvezda vs Partizan i ako su oba kluba smešna u evropskim okvirima.
Samo jedan primer Hemofarm jepre 10 godina igrao 2 polufinala evro (uleb)kupa, a ove godine ih je Partizan koji je bio najlošija evropska ekipa pobedio 50 razlike. Pametnom dosta...

ljupce

pre 5 godina

mnogo smo toga loseg rekli za ovu ekipu i sezonu,sa punim pravom,medjutim kad se sezona zavrsi sa osvojenim peharom nikad nije neuspesna.ova sezona je cak i istorijska iz vise aspekata:
-ova sezona je sesta vezana da crvena zvezda uzima minimum jedan trofej sto nije imala od perioda kad je 10 puta bila prvak.
-za ovih sest sezona zvezda je osvojila ukupno 11 trofeja.
-ove sezone pobedjen konacno olimpijakos jedini skalp koji nam je falio u evropi
-milko bjelica dospeo u top 10 po broju nastupa u dresu zvezde
-branko lazic postao igrac sa najvise utakmica 465 i igrac sa najvise trofeja upravo tih 11 i definitivno postao legenda kluba i to po dva osnova.
-topic je osvojio trofej bez poraza,cak je vodio dobar deo ekipu protiv olimpijakosa kad je alimpije iskljucen.
-covek koji je docekan od strane pojedinaca na noz postao MVP finala i na najbolji nacin im pokazao kako se bori za dres crvene zvezde.
bilo je prelepo gledati stimca i nedovica kako urucuju medalje i trofej.jos jedan dokaz da je zvezda ipak veliki klub i da njoj nisu potrebni danilovic i kompanija da joj urucuju trofej kao sto i nisu dosli na finale sto je jos jedna velika njihova sramota.
SRECNA NAM TITULA PRVAKA SRBIJE!

severnjača

pre 5 godina

Ovaj tim Zvezde ima bar 6-7 igraca koji ni za Dinamik nisu..
(objektivitet, 11. jun 2018 20:42)

Pa, kako su onda osvojili titulu prvaka Srbije? Oćeš da kažeš da je Dinamik bolji od FMP-a, Borca i Partizana?

Ivan

pre 5 godina

Šampioni Srbije smo! Bravo momci! Dali smo "metlu" i Partizanu u polufinalu i FMP-u u finalu! Dominacija Crvene Zvezde srpskom košarkom se nastavlja, na moje veliko zadovoljstvo! Ispred Partizana smo, a to je najvažnije! Čestitke Crvenoj Zvezdi, igračima kluba, rukovodstvu kluba i svim navijačima kojima su drage crveno-bele boje! Neka nam je srećna titula, bravo šampioni!

partizanovac sam...slabo pamtim, brzo zaboravljam...i pravim se lud

pre 5 godina

(branko, 11. jun 2018 20:08)

A sta ce, moraju da igraju jedan protiv drugoga jer su neki u polufinalu pocisceni METLOM.

triplem

pre 5 godina

kolilko je pretprosla sezona bila uzivanje, toliko je ovo sto smo gledali ove bilo mucenje. treba naci nacin da Alimpije ne bude nas Nolan Smith

Miskec

pre 5 godina

Ugasili smo vas kao zadnju cigaretu,
bacili smo vas kao da ste list na vetru,
a mi naivni mislili smo da si institucija
i da si nam preko potrebna!!
Zadnji neka ugasi svetlo

Beoman

pre 5 godina

CZ je napravila dve velike greske prosle godine, prvo su trebali obustaviti Radonjica trenera i sto vise igraca iz kostura, drogo, nisu trebali omalovaziti jadranski super kup, to su trebali igrati i osvojiti jer je to medjunarodni oficialni trofej a pehar je lepsi od partizanovi pet staklenaca iz jadranske---zelim reci da je sreca okrenula ledja i izgubismo jadransku, izgubljen kup, u EL cak ni u top osam, a da nismo oterali ALImpijevica i nebi videli finale domaceg prvenstva. Bice tesko osvojit jadransku sledece senzone i stime srpska kosarka pada u bedu i jad. Treba iztupati iz jadranske lige i igrat domacu i onako neigramo te super kupove, dokle da gradimo slovenacku, crnogorsku i bosnjacku kosarku. Da nismo igrali jadransku slovenci nikad nebi bili cak ni u 1/2 evropskog prvenstva a Buducnost nikad nebi igrala evroligu. Najveci gubitnici su mi i hrvati a svi ostali pobednici.

BgHQ

pre 5 godina

Alen Omic odlican igrac i jos bolja licnost ali steta sto zbog par stotina placenih bezumnika ce morati da ode.Boljeg sigurno necemo dovesti.

shone

pre 5 godina

Azgrad Zvezda je brend, nevezano za to što je Partizan trofejniji u basketu (a neće biti još dugo). Navijača nema jer bojkotuju zbog Omića (tu se ne slažem sa njima) sa čim se ne slažem, ali to je razlog. Još nešto?
(Author, 11. jun 2018 21:02)
Zašto bojkotuju Omića? Razlog bojkota ce ti reći o kakvom brendu se radi, jer kakav brend, takvi i navijači....

informiši se

pre 5 godina

Hoće li vlasnik FMP-a Čović da čestita predsedniku Zvezde Čoviću na osvojenoj tituli?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boban, 11. jun 2018 20:42)

Čović nije vlasnik FMPa

Papilon

pre 5 godina

Komedija
(Darko, 11. jun 2018 19:58)

A kakva ste tek vi komedija kada ste u ovoj ligi cetvrti, ali nije kraj tek cete sledece sezone biti komedijasi.

pr......c

pre 5 godina

Jovanovic, Keselj, Lazic, Lesor, Jankovic i Covic su kidali ove sezone. Obavezno ih zadrzati i ponuditi im visegodisnje ugovore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ajmoZvezdo, 11. jun 2018 21:05)

oni i imaju višegodišnje ugovore

Author

pre 5 godina

@Azgrad Zvezda je brend, nevezano za to što je Partizan trofejniji u basketu (a neće biti još dugo). Navijača nema jer bojkotuju zbog Omića (tu se ne slažem sa njima) sa čim se ne slažem, ali to je razlog. Još nešto?

Mare

pre 5 godina

Jel izbacila zvezda ''instituciju'' u polufinalu? Sta jos hocete samo se vi tesite kao bratski klubovi blablabla imali ste sansu za finale pa ste dobili metlu. Kraj price

jao što te boli

pre 5 godina

Jedan klub se zove FMP dok je drugi Crvena Zvezda (uz ime nejog sponzora). To sto je zemlja u kojoj klub bankrotira i raspadne se, pa na neku foru na kraju ostane gde je bio uz minimalnu prome u imena normalna stvar...to je za raspravu na nekom van sportkom polju. A sa druge strane, ovi drugi, prekipeli od mrznje jedino sto mogu da prigovore je da postoje 2 FMP-a misleci da nekog dodoiruju.
Zvezdi, ma kako god se zvala, cestitke na tituli.
(Vlad the Great, 11. jun 2018 20:53)

Priznaj da te boli! Nisi ni dostojan da ti se odgovara. Čestitaj kao čovek, ili ćuti

Sta uradi Nemanja Gordicu

pre 5 godina

a gde je "institucija" druze ??? :)))
(UGASENA institucija, 11. jun 2018 21:06)
@
Kako gde je, na listi prvaka Evrope. Jedini ugaseni klub je KKCZ 2011. godine.

branko

pre 5 godina

Broj gledalaca na tribinama govori sta mi navijaci mislimo o ovoj sezoni i samovoljnom ponasanju predsednika kluba... 
(DarioHubner, 11. jun 2018 18:57)E Grobare,zar nisi na kupanju.A ako si Zvezdas onda je to strasno kakav si covek pa sta ti ocekujes da svake godine bude tripla kruna??Slazem se da smo trebali da osvojimo Abu ali Alimpije je zeznuo stvar,idemo dalje sledece sezone osvajamo Abu i resena stvar,a ti ako teras domtora Covica zbog jedne slabije sezone seti se gde smo bili 2011. ali Srbi slabo pamte.
(Aleksej, 11. jun 2018 19:02)

E,dobro si ovo rekao.Srbi slabo pamte...ko je i odakle novci Nebojsi Covicu...i kojom magijom je -15 miliona u par godina pretvoreno u plus 7-8 miliona...Nije ironija.Dajte toga za ministra finansija pa da penzijeni plate budu x64 za par meseci...s obzirom da penzije nisu u minusu...imaju pozitivu za pocetak??!!!!!
Sve najbolje- ZVEZDA JE SAMPION - SRBIJA JE SRECNA.Meni ,iako grobaru,kad je Srbija srecna i ja sam...mada me ne racunate međ' srbe ?

objektivitet

pre 5 godina

Branko Lazic- igrac manje u rotaciji. Na koju foru je on kosarkas..ni suta ni tehnike, sluzi samo da pravi faulove. Ovaj tim Zvezde ima bar 6-7 igraca koji ni za Dinamik nisu..

Autolakirer

pre 5 godina

Opet prazna dvorana. Aa pa da eno net delije komentarisu da Gos napusta Partizan, ne mogu da prebole sto odlazi kod Zoca u Istanbul.
(Batko pamcenje mu kratko, 11. 

Ti sve znas.Znas i da propali klub dobija milion za Gosa. Svasta se u dvoristu.Eto Zoc najzad miran. A vesti kazu da se vratio u Ameriku i da tamo nastavlja karijeru.Svasta se cuje u dvoristu ispred zgrade

djura

pre 5 godina

Meni kao grobaru nije jasno koji je FMP od ova dva. I izvinite što smo izgubili u polufinalu. Trebalo je da se više potrudimo protiv takvih velikana :)
(Života, 11. jun 2018 19:35)

te fore su prestale da budu smesne jos 2013..

JoBaH

pre 5 godina

Koga briga za ovo smesno finale... 
(JoBaH, 11. jun 2018 20:27) 

Смешно је било и полуфинале с Partizanom, али то је неминовно кад један клуб доминира у неком такмичењу.
(Лепи Цане, 11. jun 2018 20:37)

I to je tacno ali moras da priznas da je finale smesno...

azgard

pre 5 godina

Kako ovo 'blickrig' gubi poentu kada se zna ko igra protiv koga. Kao kada bi Partizan preokrenuo protiv Teleoptika u kupu. Samo, to se nikada nece desiti jer nema logike da se dva kluba istog vlasnika takmice jedan protiv drugog. To je samo panterima normalno...

BOSS

pre 5 godina

Ljudi vise bi nam valjala ABA liga,nego 3 titule ove ne sretne lige!
Suze mi idu kad se sjetim od kakve ekipe smo izgubili finale.Hvala ti Dusane sto si nas vratio u jamu..

branko

pre 5 godina

Saopstenje KK Crvena Zvezda BgD Zeleznik :
" Postovani gospodine Covicu,
veoma cenimo Vas klub FMP koji nam se hrabro suprotstavio u finalnoj seriji za titulu sampiona Srbije...Sve je bilo fer i korektno.U nadi da cemo i dalje saradjivati..pardon ...igrati medjusobno u najbitnijim utakmicama,
Srdacno Vas,
NEBOJŠA ČOVIĆ
??

Vlad the Great

pre 5 godina

Jedan klub se zove FMP dok je drugi Crvena Zvezda (uz ime nejog sponzora). To sto je zemlja u kojoj klub bankrotira i raspadne se, pa na neku foru na kraju ostane gde je bio uz minimalnu prome u imena normalna stvar...to je za raspravu na nekom van sportkom polju. A sa druge strane, ovi drugi, prekipeli od mrznje jedino sto mogu da prigovore je da postoje 2 FMP-a misleci da nekog dodoiruju.
Zvezdi, ma kako god se zvala, cestitke na tituli.

zvezdaš

pre 5 godina

Idemo Fmp, oh wait, koji Fmp?
(Batko pamcenje mu kratko, 11. jun 2018 19:31)

Top 4 KSL dve godine uzastopno, vaš domet...

Meni kao grobaru nije jasno koji je FMP od ova dva. I izvinite što smo izgubili u polufinalu. Trebalo je da se više potrudimo protiv takvih velikana :)
(Života, 11. jun 2018 19:35)

Sa jednima ste prošle godine stigli do top 4 KSL, a sa drugima ove. Da li su velikani ili nisu... za vas, jesu.

Author

pre 5 godina

Kako grobari više nisu smorili sa tim ko igra protiv kiga, koji FMP itd.. meni bi dosadilo. Kad nas dobiju (što je retkost) onda su dobili Zvezdu, a kad izgube, izgubili su od FMP-a.
Shvatite da ste dotakli dno, da smo bolji i u fudbalu i u košarci, da ste jedini navijači na svetu koji imaju 3 frakcije (!-?), da vas je manje, i da nikada, ali nikada spomen imena Partizan, ne može i neće biti veliki kao Zvezda.
Eto.. a vi pišite FMP koliko hoćete :) Valjda je to lečenje neke frustracije.

azgard

pre 5 godina

Authore prijatelju, da li stvarno mislis da u kosarkaskom svetu vise ljudi zna za Zvezdu nego za Partizan? I kako objasnjavas fenomen najmanjeg broja navijaca na utakmicama kada je rival FMP?

Cirkus Colorado

pre 5 godina

Panteri 1, panteri 2 i panteri 3 u publici.
Čovicevi u loži i na terenu.
Vučići objašnjavaju srbima da je to ta NBA košarka..

Doviđenja

Лепи Цане

pre 5 godina

Koga briga za ovo smesno finale...
(JoBaH, 11. jun 2018 20:27)

Смешно је било и полуфинале с Partizanom, али то је неминовно кад један клуб доминира у неком такмичењу.

Dejan 1989

pre 5 godina

Jos jedna u nizu.......Samo tako nastavite da ih redjate.......................
ZVEZDA SAMPION...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Opet prazna dvorana. Aa pa da eno net delije komentarisu da Gos napusta Partizan, ne mogu da prebole sto odlazi kod Zoca u Istanbul.

gpro

pre 5 godina

Meni kao grobaru nije jasno koji je FMP od ova dva. I izvinite što smo izgubili u polufinalu. Trebalo je da se više potrudimo protiv takvih velikana :)
(Života, 11. jun 2018 19:35)

Ma mozete vi da se trudite koliko hocete, titulu, a ni finale, necete skoro videti :) A vidim da vas vise zanima ko je fmp, tako da drzite se tog razmisljanja, a pehare ostavite nama i svi srecni i zadovoljni! PS. Pokrenucemo peticiju ako treba za jos jedan fmp, mozda njih uspete da dobijete...mozda!

Antidervis

pre 5 godina

Broj gledalaca na tribinama govori sta mi navijaci mislimo o ovoj sezoni i samovoljnom ponasanju predsednika kluba...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DarioHubner, 11. jun 2018 18:57)

Onda znas i sta navijaci FK Partizan vec cetvrt veka misle o sezonama i predsednicima svog kluba...

Aleksej

pre 5 godina

Broj gledalaca na tribinama govori sta mi navijaci mislimo o ovoj sezoni i samovoljnom ponasanju predsednika kluba...
(DarioHubner, 11. jun 2018 18:57)E Grobare,zar nisi na kupanju.A ako si Zvezdas onda je to strasno kakav si covek pa sta ti ocekujes da svake godine bude tripla kruna??Slazem se da smo trebali da osvojimo Abu ali Alimpije je zeznuo stvar,idemo dalje sledece sezone osvajamo Abu i resena stvar,a ti ako teras domtora Covica zbog jedne slabije sezone seti se gde smo bili 2011. ali Srbi slabo pamte.

Filip

pre 5 godina

Uz sve najiskrenije postovanje prema FMP-u koji je bolji tim od partizana, kao Zvezdas, zao mi je sto ne igramo protiv grobara u finalu, pa da nas gledaju kako dizemo pehar i slavimo... Do zore!

DarioHubner

pre 5 godina

(Aleksej, 11. jun 2018 19:02)

Imam pravo na svoje misljenje, a jasno je da se podudara sa vecinom navijaca, jer bi u suprotnom hala bila puna na gotovo izvesnoj proslavi titule... I ne radi se o trofejima, pratio sam ja Zvezdu godinama bez trofeja pa mi to nije smetalo, ali ovo je mrtva sezona u svakom smislu, i rezultatskom, i igrackom (nismo izbacili nijednog igraca), a samim tim i finansijskom... Covicu svaka cast na nekim stvarima, ali to ne znaci da je bog i da moze da radi kako mu se cefne... Zvezdu mu deda nije ostavio u nasledstvo... Mada svakako i ti kao i svi imas pravo na svoje misljenje...

pero

pre 5 godina

kakva je ovo bruka,pa ovako se ne igra ni trening utakmica,ovo se igra samo da filip bude prvak,kako iživljavnje feldina,kojeg je ugasio suad šehović.

Darko

pre 5 godina

Al se vidi da fmp ne sme da pobedi zvezdu,trener vadi u drugoj cetvrtini odza i apica, ubacuje centre koji su presedeli celu sezonu, ne mogu nista da odbrane,a ni da daju. Komedija

Života

pre 5 godina

Meni kao grobaru nije jasno koji je FMP od ova dva. I izvinite što smo izgubili u polufinalu. Trebalo je da se više potrudimo protiv takvih velikana :)

djura

pre 5 godina

Meni kao grobaru nije jasno koji je FMP od ova dva. I izvinite što smo izgubili u polufinalu. Trebalo je da se više potrudimo protiv takvih velikana :)
(Života, 11. jun 2018 19:35)

te fore su prestale da budu smesne jos 2013..

Aleksej

pre 5 godina

Broj gledalaca na tribinama govori sta mi navijaci mislimo o ovoj sezoni i samovoljnom ponasanju predsednika kluba...
(DarioHubner, 11. jun 2018 18:57)E Grobare,zar nisi na kupanju.A ako si Zvezdas onda je to strasno kakav si covek pa sta ti ocekujes da svake godine bude tripla kruna??Slazem se da smo trebali da osvojimo Abu ali Alimpije je zeznuo stvar,idemo dalje sledece sezone osvajamo Abu i resena stvar,a ti ako teras domtora Covica zbog jedne slabije sezone seti se gde smo bili 2011. ali Srbi slabo pamte.

Author

pre 5 godina

Kako grobari više nisu smorili sa tim ko igra protiv kiga, koji FMP itd.. meni bi dosadilo. Kad nas dobiju (što je retkost) onda su dobili Zvezdu, a kad izgube, izgubili su od FMP-a.
Shvatite da ste dotakli dno, da smo bolji i u fudbalu i u košarci, da ste jedini navijači na svetu koji imaju 3 frakcije (!-?), da vas je manje, i da nikada, ali nikada spomen imena Partizan, ne može i neće biti veliki kao Zvezda.
Eto.. a vi pišite FMP koliko hoćete :) Valjda je to lečenje neke frustracije.

Filip

pre 5 godina

Uz sve najiskrenije postovanje prema FMP-u koji je bolji tim od partizana, kao Zvezdas, zao mi je sto ne igramo protiv grobara u finalu, pa da nas gledaju kako dizemo pehar i slavimo... Do zore!

BgHQ

pre 5 godina

Alen Omic odlican igrac i jos bolja licnost ali steta sto zbog par stotina placenih bezumnika ce morati da ode.Boljeg sigurno necemo dovesti.

Лепи Цане

pre 5 godina

Koga briga za ovo smesno finale...
(JoBaH, 11. jun 2018 20:27)

Смешно је било и полуфинале с Partizanom, али то је неминовно кад један клуб доминира у неком такмичењу.

Spale

pre 5 godina

Skafi@ otkako Zvezda dominira srpska košarka je najbolja na Svetu, posle američke. Znamo gde smo bili dok su tvoji otimali titule Zvezdi, Hemofarmu, BFC-u... tukli su nas Izrael, Gruzija, Estonija i ostale velesile. Bolje ćuti i plači negde u tami, da te ne vide. Godine bola su tek počele.

drug Vucela

pre 5 godina

2 godine bez finala KLS, 4 godine bez titule u KLS, 5 godina bez titule u ABA, 5 godina bez finala ABA. Izgoreli su, ne znaju gde biju. Jos Ostoja da stavi tacku, Dulo da zakatanci i casovi ljubavi odose u istoriju...

ljupce

pre 5 godina

mnogo smo toga loseg rekli za ovu ekipu i sezonu,sa punim pravom,medjutim kad se sezona zavrsi sa osvojenim peharom nikad nije neuspesna.ova sezona je cak i istorijska iz vise aspekata:
-ova sezona je sesta vezana da crvena zvezda uzima minimum jedan trofej sto nije imala od perioda kad je 10 puta bila prvak.
-za ovih sest sezona zvezda je osvojila ukupno 11 trofeja.
-ove sezone pobedjen konacno olimpijakos jedini skalp koji nam je falio u evropi
-milko bjelica dospeo u top 10 po broju nastupa u dresu zvezde
-branko lazic postao igrac sa najvise utakmica 465 i igrac sa najvise trofeja upravo tih 11 i definitivno postao legenda kluba i to po dva osnova.
-topic je osvojio trofej bez poraza,cak je vodio dobar deo ekipu protiv olimpijakosa kad je alimpije iskljucen.
-covek koji je docekan od strane pojedinaca na noz postao MVP finala i na najbolji nacin im pokazao kako se bori za dres crvene zvezde.
bilo je prelepo gledati stimca i nedovica kako urucuju medalje i trofej.jos jedan dokaz da je zvezda ipak veliki klub i da njoj nisu potrebni danilovic i kompanija da joj urucuju trofej kao sto i nisu dosli na finale sto je jos jedna velika njihova sramota.
SRECNA NAM TITULA PRVAKA SRBIJE!

Ivan

pre 5 godina

Šampioni Srbije smo! Bravo momci! Dali smo "metlu" i Partizanu u polufinalu i FMP-u u finalu! Dominacija Crvene Zvezde srpskom košarkom se nastavlja, na moje veliko zadovoljstvo! Ispred Partizana smo, a to je najvažnije! Čestitke Crvenoj Zvezdi, igračima kluba, rukovodstvu kluba i svim navijačima kojima su drage crveno-bele boje! Neka nam je srećna titula, bravo šampioni!

zvezdaš

pre 5 godina

Idemo Fmp, oh wait, koji Fmp?
(Batko pamcenje mu kratko, 11. jun 2018 19:31)

Top 4 KSL dve godine uzastopno, vaš domet...

Meni kao grobaru nije jasno koji je FMP od ova dva. I izvinite što smo izgubili u polufinalu. Trebalo je da se više potrudimo protiv takvih velikana :)
(Života, 11. jun 2018 19:35)

Sa jednima ste prošle godine stigli do top 4 KSL, a sa drugima ove. Da li su velikani ili nisu... za vas, jesu.

Dejan 1989

pre 5 godina

Jos jedna u nizu.......Samo tako nastavite da ih redjate.......................
ZVEZDA SAMPION...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mare

pre 5 godina

Jel izbacila zvezda ''instituciju'' u polufinalu? Sta jos hocete samo se vi tesite kao bratski klubovi blablabla imali ste sansu za finale pa ste dobili metlu. Kraj price

Pedja

pre 5 godina

Zvezda i FMP su dva najveca kluba u Srbiji. Dobro je sto i Borac raste, postao je treci klub kod nas. Na cetvrtom mestu je klub koji sasvim zasluzeno ide tamo gde je u proslosti uvek i bio, uvek medju prvih osam ali veoma retko titula.

Papilon

pre 5 godina

Komedija
(Darko, 11. jun 2018 19:58)

A kakva ste tek vi komedija kada ste u ovoj ligi cetvrti, ali nije kraj tek cete sledece sezone biti komedijasi.

severnjača

pre 5 godina

Ovaj tim Zvezde ima bar 6-7 igraca koji ni za Dinamik nisu..
(objektivitet, 11. jun 2018 20:42)

Pa, kako su onda osvojili titulu prvaka Srbije? Oćeš da kažeš da je Dinamik bolji od FMP-a, Borca i Partizana?

gpro

pre 5 godina

Meni kao grobaru nije jasno koji je FMP od ova dva. I izvinite što smo izgubili u polufinalu. Trebalo je da se više potrudimo protiv takvih velikana :)
(Života, 11. jun 2018 19:35)

Ma mozete vi da se trudite koliko hocete, titulu, a ni finale, necete skoro videti :) A vidim da vas vise zanima ko je fmp, tako da drzite se tog razmisljanja, a pehare ostavite nama i svi srecni i zadovoljni! PS. Pokrenucemo peticiju ako treba za jos jedan fmp, mozda njih uspete da dobijete...mozda!

jao što te boli

pre 5 godina

Jedan klub se zove FMP dok je drugi Crvena Zvezda (uz ime nejog sponzora). To sto je zemlja u kojoj klub bankrotira i raspadne se, pa na neku foru na kraju ostane gde je bio uz minimalnu prome u imena normalna stvar...to je za raspravu na nekom van sportkom polju. A sa druge strane, ovi drugi, prekipeli od mrznje jedino sto mogu da prigovore je da postoje 2 FMP-a misleci da nekog dodoiruju.
Zvezdi, ma kako god se zvala, cestitke na tituli.
(Vlad the Great, 11. jun 2018 20:53)

Priznaj da te boli! Nisi ni dostojan da ti se odgovara. Čestitaj kao čovek, ili ćuti

Author

pre 5 godina

@Azgrad Zvezda je brend, nevezano za to što je Partizan trofejniji u basketu (a neće biti još dugo). Navijača nema jer bojkotuju zbog Omića (tu se ne slažem sa njima) sa čim se ne slažem, ali to je razlog. Još nešto?

Miskec

pre 5 godina

Ugasili smo vas kao zadnju cigaretu,
bacili smo vas kao da ste list na vetru,
a mi naivni mislili smo da si institucija
i da si nam preko potrebna!!
Zadnji neka ugasi svetlo

partizanovac sam...slabo pamtim, brzo zaboravljam...i pravim se lud

pre 5 godina

(branko, 11. jun 2018 20:08)

A sta ce, moraju da igraju jedan protiv drugoga jer su neki u polufinalu pocisceni METLOM.

informiši se

pre 5 godina

Hoće li vlasnik FMP-a Čović da čestita predsedniku Zvezde Čoviću na osvojenoj tituli?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boban, 11. jun 2018 20:42)

Čović nije vlasnik FMPa

Autolakirer

pre 5 godina

Opet prazna dvorana. Aa pa da eno net delije komentarisu da Gos napusta Partizan, ne mogu da prebole sto odlazi kod Zoca u Istanbul.
(Batko pamcenje mu kratko, 11. 

Ti sve znas.Znas i da propali klub dobija milion za Gosa. Svasta se u dvoristu.Eto Zoc najzad miran. A vesti kazu da se vratio u Ameriku i da tamo nastavlja karijeru.Svasta se cuje u dvoristu ispred zgrade

BOSS

pre 5 godina

Ljudi vise bi nam valjala ABA liga,nego 3 titule ove ne sretne lige!
Suze mi idu kad se sjetim od kakve ekipe smo izgubili finale.Hvala ti Dusane sto si nas vratio u jamu..

DarioHubner

pre 5 godina

(Aleksej, 11. jun 2018 19:02)

Imam pravo na svoje misljenje, a jasno je da se podudara sa vecinom navijaca, jer bi u suprotnom hala bila puna na gotovo izvesnoj proslavi titule... I ne radi se o trofejima, pratio sam ja Zvezdu godinama bez trofeja pa mi to nije smetalo, ali ovo je mrtva sezona u svakom smislu, i rezultatskom, i igrackom (nismo izbacili nijednog igraca), a samim tim i finansijskom... Covicu svaka cast na nekim stvarima, ali to ne znaci da je bog i da moze da radi kako mu se cefne... Zvezdu mu deda nije ostavio u nasledstvo... Mada svakako i ti kao i svi imas pravo na svoje misljenje...

Antidervis

pre 5 godina

Broj gledalaca na tribinama govori sta mi navijaci mislimo o ovoj sezoni i samovoljnom ponasanju predsednika kluba...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DarioHubner, 11. jun 2018 18:57)

Onda znas i sta navijaci FK Partizan vec cetvrt veka misle o sezonama i predsednicima svog kluba...

triplem

pre 5 godina

kolilko je pretprosla sezona bila uzivanje, toliko je ovo sto smo gledali ove bilo mucenje. treba naci nacin da Alimpije ne bude nas Nolan Smith

Cirkus Colorado

pre 5 godina

Panteri 1, panteri 2 i panteri 3 u publici.
Čovicevi u loži i na terenu.
Vučići objašnjavaju srbima da je to ta NBA košarka..

Doviđenja

pr......c

pre 5 godina

Jovanovic, Keselj, Lazic, Lesor, Jankovic i Covic su kidali ove sezone. Obavezno ih zadrzati i ponuditi im visegodisnje ugovore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ajmoZvezdo, 11. jun 2018 21:05)

oni i imaju višegodišnje ugovore

Vlad the Great

pre 5 godina

Jedan klub se zove FMP dok je drugi Crvena Zvezda (uz ime nejog sponzora). To sto je zemlja u kojoj klub bankrotira i raspadne se, pa na neku foru na kraju ostane gde je bio uz minimalnu prome u imena normalna stvar...to je za raspravu na nekom van sportkom polju. A sa druge strane, ovi drugi, prekipeli od mrznje jedino sto mogu da prigovore je da postoje 2 FMP-a misleci da nekog dodoiruju.
Zvezdi, ma kako god se zvala, cestitke na tituli.

Skafi

pre 5 godina

Srpska košarka je nažalost mrtva.Reprezentacija još uvek živi zahvaljujući dobrom radu u klubovima pre 10-ak godina ali će i to nažalost proći.Bojim se da ćemo za 5,6 godina biti u nivou Bosne ili Gruije.Nažalost kod nas se sve svodi na Zvezda vs Partizan i ako su oba kluba smešna u evropskim okvirima.
Samo jedan primer Hemofarm jepre 10 godina igrao 2 polufinala evro (uleb)kupa, a ove godine ih je Partizan koji je bio najlošija evropska ekipa pobedio 50 razlike. Pametnom dosta...

Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!

pre 5 godina

Saopstenje KK Crvena Zvezda BgD Zeleznik :" Postovani gospodine Covicu,veoma cenimo Vas klub FMP koji nam se hrabro suprotstavio u finalnoj seriji za titulu sampiona Srbije...Sve je bilo fer i korektno.U nadi da cemo i dalje saradjivati..pardon ...igrati medjusobno u najbitnijim utakmicama,Srdacno Vas, NEBOJŠA ČOVIĆ??
(branko, 11. jun 2018 20:08)....Majstore ugasio si ih,nema dalje

objektivitet

pre 5 godina

Branko Lazic- igrac manje u rotaciji. Na koju foru je on kosarkas..ni suta ni tehnike, sluzi samo da pravi faulove. Ovaj tim Zvezde ima bar 6-7 igraca koji ni za Dinamik nisu..

Sta uradi Nemanja Gordicu

pre 5 godina

a gde je "institucija" druze ??? :)))
(UGASENA institucija, 11. jun 2018 21:06)
@
Kako gde je, na listi prvaka Evrope. Jedini ugaseni klub je KKCZ 2011. godine.

shone

pre 5 godina

Azgrad Zvezda je brend, nevezano za to što je Partizan trofejniji u basketu (a neće biti još dugo). Navijača nema jer bojkotuju zbog Omića (tu se ne slažem sa njima) sa čim se ne slažem, ali to je razlog. Još nešto?
(Author, 11. jun 2018 21:02)
Zašto bojkotuju Omića? Razlog bojkota ce ti reći o kakvom brendu se radi, jer kakav brend, takvi i navijači....

azgard

pre 5 godina

Authore prijatelju, da li stvarno mislis da u kosarkaskom svetu vise ljudi zna za Zvezdu nego za Partizan? I kako objasnjavas fenomen najmanjeg broja navijaca na utakmicama kada je rival FMP?

Skafi

pre 5 godina

@Spale
Rođen sam na 300 metara od Zvezdinog stadiona, celog života navijao za Zvezdu , ali to ne menja činjenicu da je naša košarka mrtva. evo da kažemo da ja nisam u pravu i da sam zlonameran. Da li možeš da nabrojiš 2 igrača od koje bi naša reprezentacija imala korist u budućnosti a da su se afirmisali ove godine. Nažalost nema ni jednog, i to nikad u istoriji naše košarke nije bilo. Zvezda za koju navujam je ove godine igrala sa 4 strancau prvoj petorci.Sve će to doći na naplatu za koju godinu.

JoBaH

pre 5 godina

Koga briga za ovo smesno finale... 
(JoBaH, 11. jun 2018 20:27) 

Смешно је било и полуфинале с Partizanom, али то је неминовно кад један клуб доминира у неком такмичењу.
(Лепи Цане, 11. jun 2018 20:37)

I to je tacno ali moras da priznas da je finale smesno...

Života

pre 5 godina

Meni kao grobaru nije jasno koji je FMP od ova dva. I izvinite što smo izgubili u polufinalu. Trebalo je da se više potrudimo protiv takvih velikana :)

branko

pre 5 godina

Saopstenje KK Crvena Zvezda BgD Zeleznik :
" Postovani gospodine Covicu,
veoma cenimo Vas klub FMP koji nam se hrabro suprotstavio u finalnoj seriji za titulu sampiona Srbije...Sve je bilo fer i korektno.U nadi da cemo i dalje saradjivati..pardon ...igrati medjusobno u najbitnijim utakmicama,
Srdacno Vas,
NEBOJŠA ČOVIĆ
??

azgard

pre 5 godina

Kako ovo 'blickrig' gubi poentu kada se zna ko igra protiv koga. Kao kada bi Partizan preokrenuo protiv Teleoptika u kupu. Samo, to se nikada nece desiti jer nema logike da se dva kluba istog vlasnika takmice jedan protiv drugog. To je samo panterima normalno...

branko

pre 5 godina

Broj gledalaca na tribinama govori sta mi navijaci mislimo o ovoj sezoni i samovoljnom ponasanju predsednika kluba... 
(DarioHubner, 11. jun 2018 18:57)E Grobare,zar nisi na kupanju.A ako si Zvezdas onda je to strasno kakav si covek pa sta ti ocekujes da svake godine bude tripla kruna??Slazem se da smo trebali da osvojimo Abu ali Alimpije je zeznuo stvar,idemo dalje sledece sezone osvajamo Abu i resena stvar,a ti ako teras domtora Covica zbog jedne slabije sezone seti se gde smo bili 2011. ali Srbi slabo pamte.
(Aleksej, 11. jun 2018 19:02)

E,dobro si ovo rekao.Srbi slabo pamte...ko je i odakle novci Nebojsi Covicu...i kojom magijom je -15 miliona u par godina pretvoreno u plus 7-8 miliona...Nije ironija.Dajte toga za ministra finansija pa da penzijeni plate budu x64 za par meseci...s obzirom da penzije nisu u minusu...imaju pozitivu za pocetak??!!!!!
Sve najbolje- ZVEZDA JE SAMPION - SRBIJA JE SRECNA.Meni ,iako grobaru,kad je Srbija srecna i ja sam...mada me ne racunate međ' srbe ?

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Opet prazna dvorana. Aa pa da eno net delije komentarisu da Gos napusta Partizan, ne mogu da prebole sto odlazi kod Zoca u Istanbul.

pero

pre 5 godina

kakva je ovo bruka,pa ovako se ne igra ni trening utakmica,ovo se igra samo da filip bude prvak,kako iživljavnje feldina,kojeg je ugasio suad šehović.

Jutro

pre 5 godina

Jedni i drugi kad osvoje titulu u košarci ne umeju da slave kako dolikuju bez prepucavanja,mržnje,kompleksa i td. Zato nikad neće bit druge zemlje i rivalstvo gde se proslavi bez spominjena ružnog bilo čega. Čestitke Zvezdi !

Darko

pre 5 godina

Al se vidi da fmp ne sme da pobedi zvezdu,trener vadi u drugoj cetvrtini odza i apica, ubacuje centre koji su presedeli celu sezonu, ne mogu nista da odbrane,a ni da daju. Komedija

Beoman

pre 5 godina

CZ je napravila dve velike greske prosle godine, prvo su trebali obustaviti Radonjica trenera i sto vise igraca iz kostura, drogo, nisu trebali omalovaziti jadranski super kup, to su trebali igrati i osvojiti jer je to medjunarodni oficialni trofej a pehar je lepsi od partizanovi pet staklenaca iz jadranske---zelim reci da je sreca okrenula ledja i izgubismo jadransku, izgubljen kup, u EL cak ni u top osam, a da nismo oterali ALImpijevica i nebi videli finale domaceg prvenstva. Bice tesko osvojit jadransku sledece senzone i stime srpska kosarka pada u bedu i jad. Treba iztupati iz jadranske lige i igrat domacu i onako neigramo te super kupove, dokle da gradimo slovenacku, crnogorsku i bosnjacku kosarku. Da nismo igrali jadransku slovenci nikad nebi bili cak ni u 1/2 evropskog prvenstva a Buducnost nikad nebi igrala evroligu. Najveci gubitnici su mi i hrvati a svi ostali pobednici.

Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!

pre 5 godina

Saopstenje KK Crvena Zvezda BgD Zeleznik :" Postovani gospodine Covicu,veoma cenimo Vas klub FMP koji nam se hrabro suprotstavio u finalnoj seriji za titulu sampiona Srbije...Sve je bilo fer i korektno.U nadi da cemo i dalje saradjivati..pardon ...igrati medjusobno u najbitnijim utakmicama,Srdacno Vas, NEBOJŠA ČOVIĆ??
(branko, 11. jun 2018 20:08)....Majstore ugasio si ih,nema dalje

Cirkus Colorado

pre 5 godina

Panteri 1, panteri 2 i panteri 3 u publici.
Čovicevi u loži i na terenu.
Vučići objašnjavaju srbima da je to ta NBA košarka..

Doviđenja

Sta uradi Nemanja Gordicu

pre 5 godina

a gde je "institucija" druze ??? :)))
(UGASENA institucija, 11. jun 2018 21:06)
@
Kako gde je, na listi prvaka Evrope. Jedini ugaseni klub je KKCZ 2011. godine.

Skafi

pre 5 godina

@Spale
Rođen sam na 300 metara od Zvezdinog stadiona, celog života navijao za Zvezdu , ali to ne menja činjenicu da je naša košarka mrtva. evo da kažemo da ja nisam u pravu i da sam zlonameran. Da li možeš da nabrojiš 2 igrača od koje bi naša reprezentacija imala korist u budućnosti a da su se afirmisali ove godine. Nažalost nema ni jednog, i to nikad u istoriji naše košarke nije bilo. Zvezda za koju navujam je ove godine igrala sa 4 strancau prvoj petorci.Sve će to doći na naplatu za koju godinu.

Skafi

pre 5 godina

Srpska košarka je nažalost mrtva.Reprezentacija još uvek živi zahvaljujući dobrom radu u klubovima pre 10-ak godina ali će i to nažalost proći.Bojim se da ćemo za 5,6 godina biti u nivou Bosne ili Gruije.Nažalost kod nas se sve svodi na Zvezda vs Partizan i ako su oba kluba smešna u evropskim okvirima.
Samo jedan primer Hemofarm jepre 10 godina igrao 2 polufinala evro (uleb)kupa, a ove godine ih je Partizan koji je bio najlošija evropska ekipa pobedio 50 razlike. Pametnom dosta...

JoBaH

pre 5 godina

Koga briga za ovo smesno finale... 
(JoBaH, 11. jun 2018 20:27) 

Смешно је било и полуфинале с Partizanom, али то је неминовно кад један клуб доминира у неком такмичењу.
(Лепи Цане, 11. jun 2018 20:37)

I to je tacno ali moras da priznas da je finale smesno...

azgard

pre 5 godina

Authore prijatelju, da li stvarno mislis da u kosarkaskom svetu vise ljudi zna za Zvezdu nego za Partizan? I kako objasnjavas fenomen najmanjeg broja navijaca na utakmicama kada je rival FMP?

shone

pre 5 godina

Azgrad Zvezda je brend, nevezano za to što je Partizan trofejniji u basketu (a neće biti još dugo). Navijača nema jer bojkotuju zbog Omića (tu se ne slažem sa njima) sa čim se ne slažem, ali to je razlog. Još nešto?
(Author, 11. jun 2018 21:02)
Zašto bojkotuju Omića? Razlog bojkota ce ti reći o kakvom brendu se radi, jer kakav brend, takvi i navijači....

djura

pre 5 godina

Meni kao grobaru nije jasno koji je FMP od ova dva. I izvinite što smo izgubili u polufinalu. Trebalo je da se više potrudimo protiv takvih velikana :)
(Života, 11. jun 2018 19:35)

te fore su prestale da budu smesne jos 2013..

Aleksej

pre 5 godina

Broj gledalaca na tribinama govori sta mi navijaci mislimo o ovoj sezoni i samovoljnom ponasanju predsednika kluba...
(DarioHubner, 11. jun 2018 18:57)E Grobare,zar nisi na kupanju.A ako si Zvezdas onda je to strasno kakav si covek pa sta ti ocekujes da svake godine bude tripla kruna??Slazem se da smo trebali da osvojimo Abu ali Alimpije je zeznuo stvar,idemo dalje sledece sezone osvajamo Abu i resena stvar,a ti ako teras domtora Covica zbog jedne slabije sezone seti se gde smo bili 2011. ali Srbi slabo pamte.

Života

pre 5 godina

Meni kao grobaru nije jasno koji je FMP od ova dva. I izvinite što smo izgubili u polufinalu. Trebalo je da se više potrudimo protiv takvih velikana :)

branko

pre 5 godina

Broj gledalaca na tribinama govori sta mi navijaci mislimo o ovoj sezoni i samovoljnom ponasanju predsednika kluba... 
(DarioHubner, 11. jun 2018 18:57)E Grobare,zar nisi na kupanju.A ako si Zvezdas onda je to strasno kakav si covek pa sta ti ocekujes da svake godine bude tripla kruna??Slazem se da smo trebali da osvojimo Abu ali Alimpije je zeznuo stvar,idemo dalje sledece sezone osvajamo Abu i resena stvar,a ti ako teras domtora Covica zbog jedne slabije sezone seti se gde smo bili 2011. ali Srbi slabo pamte.
(Aleksej, 11. jun 2018 19:02)

E,dobro si ovo rekao.Srbi slabo pamte...ko je i odakle novci Nebojsi Covicu...i kojom magijom je -15 miliona u par godina pretvoreno u plus 7-8 miliona...Nije ironija.Dajte toga za ministra finansija pa da penzijeni plate budu x64 za par meseci...s obzirom da penzije nisu u minusu...imaju pozitivu za pocetak??!!!!!
Sve najbolje- ZVEZDA JE SAMPION - SRBIJA JE SRECNA.Meni ,iako grobaru,kad je Srbija srecna i ja sam...mada me ne racunate međ' srbe ?

objektivitet

pre 5 godina

Branko Lazic- igrac manje u rotaciji. Na koju foru je on kosarkas..ni suta ni tehnike, sluzi samo da pravi faulove. Ovaj tim Zvezde ima bar 6-7 igraca koji ni za Dinamik nisu..

Beoman

pre 5 godina

CZ je napravila dve velike greske prosle godine, prvo su trebali obustaviti Radonjica trenera i sto vise igraca iz kostura, drogo, nisu trebali omalovaziti jadranski super kup, to su trebali igrati i osvojiti jer je to medjunarodni oficialni trofej a pehar je lepsi od partizanovi pet staklenaca iz jadranske---zelim reci da je sreca okrenula ledja i izgubismo jadransku, izgubljen kup, u EL cak ni u top osam, a da nismo oterali ALImpijevica i nebi videli finale domaceg prvenstva. Bice tesko osvojit jadransku sledece senzone i stime srpska kosarka pada u bedu i jad. Treba iztupati iz jadranske lige i igrat domacu i onako neigramo te super kupove, dokle da gradimo slovenacku, crnogorsku i bosnjacku kosarku. Da nismo igrali jadransku slovenci nikad nebi bili cak ni u 1/2 evropskog prvenstva a Buducnost nikad nebi igrala evroligu. Najveci gubitnici su mi i hrvati a svi ostali pobednici.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Opet prazna dvorana. Aa pa da eno net delije komentarisu da Gos napusta Partizan, ne mogu da prebole sto odlazi kod Zoca u Istanbul.

azgard

pre 5 godina

Kako ovo 'blickrig' gubi poentu kada se zna ko igra protiv koga. Kao kada bi Partizan preokrenuo protiv Teleoptika u kupu. Samo, to se nikada nece desiti jer nema logike da se dva kluba istog vlasnika takmice jedan protiv drugog. To je samo panterima normalno...

Vlad the Great

pre 5 godina

Jedan klub se zove FMP dok je drugi Crvena Zvezda (uz ime nejog sponzora). To sto je zemlja u kojoj klub bankrotira i raspadne se, pa na neku foru na kraju ostane gde je bio uz minimalnu prome u imena normalna stvar...to je za raspravu na nekom van sportkom polju. A sa druge strane, ovi drugi, prekipeli od mrznje jedino sto mogu da prigovore je da postoje 2 FMP-a misleci da nekog dodoiruju.
Zvezdi, ma kako god se zvala, cestitke na tituli.

branko

pre 5 godina

Saopstenje KK Crvena Zvezda BgD Zeleznik :
" Postovani gospodine Covicu,
veoma cenimo Vas klub FMP koji nam se hrabro suprotstavio u finalnoj seriji za titulu sampiona Srbije...Sve je bilo fer i korektno.U nadi da cemo i dalje saradjivati..pardon ...igrati medjusobno u najbitnijim utakmicama,
Srdacno Vas,
NEBOJŠA ČOVIĆ
??

pero

pre 5 godina

kakva je ovo bruka,pa ovako se ne igra ni trening utakmica,ovo se igra samo da filip bude prvak,kako iživljavnje feldina,kojeg je ugasio suad šehović.

Darko

pre 5 godina

Al se vidi da fmp ne sme da pobedi zvezdu,trener vadi u drugoj cetvrtini odza i apica, ubacuje centre koji su presedeli celu sezonu, ne mogu nista da odbrane,a ni da daju. Komedija

DarioHubner

pre 5 godina

(Aleksej, 11. jun 2018 19:02)

Imam pravo na svoje misljenje, a jasno je da se podudara sa vecinom navijaca, jer bi u suprotnom hala bila puna na gotovo izvesnoj proslavi titule... I ne radi se o trofejima, pratio sam ja Zvezdu godinama bez trofeja pa mi to nije smetalo, ali ovo je mrtva sezona u svakom smislu, i rezultatskom, i igrackom (nismo izbacili nijednog igraca), a samim tim i finansijskom... Covicu svaka cast na nekim stvarima, ali to ne znaci da je bog i da moze da radi kako mu se cefne... Zvezdu mu deda nije ostavio u nasledstvo... Mada svakako i ti kao i svi imas pravo na svoje misljenje...

Author

pre 5 godina

Kako grobari više nisu smorili sa tim ko igra protiv kiga, koji FMP itd.. meni bi dosadilo. Kad nas dobiju (što je retkost) onda su dobili Zvezdu, a kad izgube, izgubili su od FMP-a.
Shvatite da ste dotakli dno, da smo bolji i u fudbalu i u košarci, da ste jedini navijači na svetu koji imaju 3 frakcije (!-?), da vas je manje, i da nikada, ali nikada spomen imena Partizan, ne može i neće biti veliki kao Zvezda.
Eto.. a vi pišite FMP koliko hoćete :) Valjda je to lečenje neke frustracije.

informiši se

pre 5 godina

Hoće li vlasnik FMP-a Čović da čestita predsedniku Zvezde Čoviću na osvojenoj tituli?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boban, 11. jun 2018 20:42)

Čović nije vlasnik FMPa

Ivan

pre 5 godina

Šampioni Srbije smo! Bravo momci! Dali smo "metlu" i Partizanu u polufinalu i FMP-u u finalu! Dominacija Crvene Zvezde srpskom košarkom se nastavlja, na moje veliko zadovoljstvo! Ispred Partizana smo, a to je najvažnije! Čestitke Crvenoj Zvezdi, igračima kluba, rukovodstvu kluba i svim navijačima kojima su drage crveno-bele boje! Neka nam je srećna titula, bravo šampioni!

Filip

pre 5 godina

Uz sve najiskrenije postovanje prema FMP-u koji je bolji tim od partizana, kao Zvezdas, zao mi je sto ne igramo protiv grobara u finalu, pa da nas gledaju kako dizemo pehar i slavimo... Do zore!

Spale

pre 5 godina

Skafi@ otkako Zvezda dominira srpska košarka je najbolja na Svetu, posle američke. Znamo gde smo bili dok su tvoji otimali titule Zvezdi, Hemofarmu, BFC-u... tukli su nas Izrael, Gruzija, Estonija i ostale velesile. Bolje ćuti i plači negde u tami, da te ne vide. Godine bola su tek počele.

jao što te boli

pre 5 godina

Jedan klub se zove FMP dok je drugi Crvena Zvezda (uz ime nejog sponzora). To sto je zemlja u kojoj klub bankrotira i raspadne se, pa na neku foru na kraju ostane gde je bio uz minimalnu prome u imena normalna stvar...to je za raspravu na nekom van sportkom polju. A sa druge strane, ovi drugi, prekipeli od mrznje jedino sto mogu da prigovore je da postoje 2 FMP-a misleci da nekog dodoiruju.
Zvezdi, ma kako god se zvala, cestitke na tituli.
(Vlad the Great, 11. jun 2018 20:53)

Priznaj da te boli! Nisi ni dostojan da ti se odgovara. Čestitaj kao čovek, ili ćuti

drug Vucela

pre 5 godina

2 godine bez finala KLS, 4 godine bez titule u KLS, 5 godina bez titule u ABA, 5 godina bez finala ABA. Izgoreli su, ne znaju gde biju. Jos Ostoja da stavi tacku, Dulo da zakatanci i casovi ljubavi odose u istoriju...

Author

pre 5 godina

@Azgrad Zvezda je brend, nevezano za to što je Partizan trofejniji u basketu (a neće biti još dugo). Navijača nema jer bojkotuju zbog Omića (tu se ne slažem sa njima) sa čim se ne slažem, ali to je razlog. Još nešto?

Лепи Цане

pre 5 godina

Koga briga za ovo smesno finale...
(JoBaH, 11. jun 2018 20:27)

Смешно је било и полуфинале с Partizanom, али то је неминовно кад један клуб доминира у неком такмичењу.

Papilon

pre 5 godina

Komedija
(Darko, 11. jun 2018 19:58)

A kakva ste tek vi komedija kada ste u ovoj ligi cetvrti, ali nije kraj tek cete sledece sezone biti komedijasi.

Pedja

pre 5 godina

Zvezda i FMP su dva najveca kluba u Srbiji. Dobro je sto i Borac raste, postao je treci klub kod nas. Na cetvrtom mestu je klub koji sasvim zasluzeno ide tamo gde je u proslosti uvek i bio, uvek medju prvih osam ali veoma retko titula.

ljupce

pre 5 godina

mnogo smo toga loseg rekli za ovu ekipu i sezonu,sa punim pravom,medjutim kad se sezona zavrsi sa osvojenim peharom nikad nije neuspesna.ova sezona je cak i istorijska iz vise aspekata:
-ova sezona je sesta vezana da crvena zvezda uzima minimum jedan trofej sto nije imala od perioda kad je 10 puta bila prvak.
-za ovih sest sezona zvezda je osvojila ukupno 11 trofeja.
-ove sezone pobedjen konacno olimpijakos jedini skalp koji nam je falio u evropi
-milko bjelica dospeo u top 10 po broju nastupa u dresu zvezde
-branko lazic postao igrac sa najvise utakmica 465 i igrac sa najvise trofeja upravo tih 11 i definitivno postao legenda kluba i to po dva osnova.
-topic je osvojio trofej bez poraza,cak je vodio dobar deo ekipu protiv olimpijakosa kad je alimpije iskljucen.
-covek koji je docekan od strane pojedinaca na noz postao MVP finala i na najbolji nacin im pokazao kako se bori za dres crvene zvezde.
bilo je prelepo gledati stimca i nedovica kako urucuju medalje i trofej.jos jedan dokaz da je zvezda ipak veliki klub i da njoj nisu potrebni danilovic i kompanija da joj urucuju trofej kao sto i nisu dosli na finale sto je jos jedna velika njihova sramota.
SRECNA NAM TITULA PRVAKA SRBIJE!

BOSS

pre 5 godina

Ljudi vise bi nam valjala ABA liga,nego 3 titule ove ne sretne lige!
Suze mi idu kad se sjetim od kakve ekipe smo izgubili finale.Hvala ti Dusane sto si nas vratio u jamu..

Mare

pre 5 godina

Jel izbacila zvezda ''instituciju'' u polufinalu? Sta jos hocete samo se vi tesite kao bratski klubovi blablabla imali ste sansu za finale pa ste dobili metlu. Kraj price

Miskec

pre 5 godina

Ugasili smo vas kao zadnju cigaretu,
bacili smo vas kao da ste list na vetru,
a mi naivni mislili smo da si institucija
i da si nam preko potrebna!!
Zadnji neka ugasi svetlo

Dejan 1989

pre 5 godina

Jos jedna u nizu.......Samo tako nastavite da ih redjate.......................
ZVEZDA SAMPION...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zvezdaš

pre 5 godina

Idemo Fmp, oh wait, koji Fmp?
(Batko pamcenje mu kratko, 11. jun 2018 19:31)

Top 4 KSL dve godine uzastopno, vaš domet...

Meni kao grobaru nije jasno koji je FMP od ova dva. I izvinite što smo izgubili u polufinalu. Trebalo je da se više potrudimo protiv takvih velikana :)
(Života, 11. jun 2018 19:35)

Sa jednima ste prošle godine stigli do top 4 KSL, a sa drugima ove. Da li su velikani ili nisu... za vas, jesu.

triplem

pre 5 godina

kolilko je pretprosla sezona bila uzivanje, toliko je ovo sto smo gledali ove bilo mucenje. treba naci nacin da Alimpije ne bude nas Nolan Smith

pr......c

pre 5 godina

Jovanovic, Keselj, Lazic, Lesor, Jankovic i Covic su kidali ove sezone. Obavezno ih zadrzati i ponuditi im visegodisnje ugovore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ajmoZvezdo, 11. jun 2018 21:05)

oni i imaju višegodišnje ugovore

partizanovac sam...slabo pamtim, brzo zaboravljam...i pravim se lud

pre 5 godina

(branko, 11. jun 2018 20:08)

A sta ce, moraju da igraju jedan protiv drugoga jer su neki u polufinalu pocisceni METLOM.

severnjača

pre 5 godina

Ovaj tim Zvezde ima bar 6-7 igraca koji ni za Dinamik nisu..
(objektivitet, 11. jun 2018 20:42)

Pa, kako su onda osvojili titulu prvaka Srbije? Oćeš da kažeš da je Dinamik bolji od FMP-a, Borca i Partizana?

gpro

pre 5 godina

Meni kao grobaru nije jasno koji je FMP od ova dva. I izvinite što smo izgubili u polufinalu. Trebalo je da se više potrudimo protiv takvih velikana :)
(Života, 11. jun 2018 19:35)

Ma mozete vi da se trudite koliko hocete, titulu, a ni finale, necete skoro videti :) A vidim da vas vise zanima ko je fmp, tako da drzite se tog razmisljanja, a pehare ostavite nama i svi srecni i zadovoljni! PS. Pokrenucemo peticiju ako treba za jos jedan fmp, mozda njih uspete da dobijete...mozda!

Autolakirer

pre 5 godina

Opet prazna dvorana. Aa pa da eno net delije komentarisu da Gos napusta Partizan, ne mogu da prebole sto odlazi kod Zoca u Istanbul.
(Batko pamcenje mu kratko, 11. 

Ti sve znas.Znas i da propali klub dobija milion za Gosa. Svasta se u dvoristu.Eto Zoc najzad miran. A vesti kazu da se vratio u Ameriku i da tamo nastavlja karijeru.Svasta se cuje u dvoristu ispred zgrade

BgHQ

pre 5 godina

Alen Omic odlican igrac i jos bolja licnost ali steta sto zbog par stotina placenih bezumnika ce morati da ode.Boljeg sigurno necemo dovesti.

Antidervis

pre 5 godina

Broj gledalaca na tribinama govori sta mi navijaci mislimo o ovoj sezoni i samovoljnom ponasanju predsednika kluba...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DarioHubner, 11. jun 2018 18:57)

Onda znas i sta navijaci FK Partizan vec cetvrt veka misle o sezonama i predsednicima svog kluba...

Jutro

pre 5 godina

Jedni i drugi kad osvoje titulu u košarci ne umeju da slave kako dolikuju bez prepucavanja,mržnje,kompleksa i td. Zato nikad neće bit druge zemlje i rivalstvo gde se proslavi bez spominjena ružnog bilo čega. Čestitke Zvezdi !