Subota, 02.06.2018.

14:40

Jokanović obavio razgovor sa Abramovičem, blizu klupe Čelsija

Srpski trener Slaviša Jokanović je dobio interesovanje mnogih timova posle uvođenja Fulama u Premijer ligu, a najzainteresovaniji za njegove usluge je Čelsi.

Izvor: LN

Jokanoviæ obavio razgovor sa Abramovièem, blizu klupe Èelsija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Milosav

pre 5 godina

(LondonCalling, 2. jun 2018 17:39)

Procitah tvoj komentar pa da se javim, cerka mi trenutno boravi u Londonu (Fulham area) pa sam joj rekao da ode do stadiona i da mi kupi Fulham FC jaknu. Poklon za tatu za fateher's day :)
Pozdrav iz Toronta.

moka

pre 5 godina

Bolje da nesto napravi sa Fulamom , onda moze da preuzme i Real Madrid , kupi 2-3 pametna i vredna igraca a ima ih dosta, i fulam 3-4 mesto i eto Real Madrid ili Barcelona.

Funtri

pre 5 godina

Zato sto se Fulamu prognozirala borba za opstanak u Championship-u u poslednje dve sezone a on je oba puta isti taj Fulam doveo do play off-a. Zato sto vodi klub u kojem neki statisticar odredjuje koje igrace treba dovesti, makar je tako bilo do polusezone. Zato sto nijedan tim nikada u Championshipu nije igrao fudbal sa tolikim posedom lopte. Zato sto je Jokanovic ozbiljan trener.

@Zasto bi Celsi angazovao nekog ko je treci zavrsio u Championshipu?

мики

pre 5 godina

Jokanovic je odlican trener,ali isto tako mislim da je prerano preuzeti klub kakav je celzi! Mozda bolje da sa Fulamom odigra jednu sezonu u premijer ligi,pa da vidi kako ce se snaci!
(Ahil, 02. jun 2018 15:24)

Много су вече шансе да му добро пође са Челзијем него Фуламом у лиги. Понуду никако не би смео да пропусти. Увек може да тренира нејаке Фуламе

мики

pre 5 godina

covek preuzima partizai pazi sta ti kazem :)))
(UGASENA institucija, 02. jun 2018 15:46)

Чуо сам за Феризај, али не и за партизаи. Јел то неки албански клуб?

мики

pre 5 godina

Jokanovic nije za Celzi.
(Pertinaks, 02. jun 2018 22:43)

Требало је то да им кажеш пре него што је играо за њих. Сада је касно

мики

pre 5 godina

Zasto bi Celsi angazovao nekog ko je treci zavrsio u Championshipu?
(Nemanja, 02. jun 2018 15:46)

Зато што је на тротинету победио у трци формуле један ?

мики

pre 5 godina

Nemoj Jokane. Sutnuce te cim ne budu imali dobre rezultate. Abramovicu je Celzi igracka.
(zekan, 02. jun 2018 17:09)
Ниједном тренеру који је напустио челзи није било лоше. Када се напушта мали клуб, онда није добро, сем у оваквим ситуацијама. Не пропуштај прилику Јокане

BlueFortress

pre 5 godina

@DM
Taj ugovor koji De Laurentis ima sa Sarijem je epska zavrzlama, da skratim pricu on je sada u poziciji da ima i Ancelotija (koji je zapravo novi trener tima) i Sarija (koga ce staviti u zapecak) jer takav je zakon u Italiji, Sari ima radnu obavezu prema klubu jos 2 god i predsedniku nije problem da ga redovno placa 1.5 mil evra po sezoni koliki mu je i ugovor. Time ga drzi u saci a klub koji hoce da "uzme" Sarija mora da plati Napoliju "odstetu"...Celsi se cenka za svaki evro u zadnjih 5 godina i nece to platiti, jedini nacin je pravnim putem.

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

Pa zato što je igrao u Čelziju dve sezone, hoće ljudi svog čoveka za trenera.
(le saux, 02. jun 2018 16:25)

Proglasen je za najgoru desetku u istoriji kluba.

neutralni felsh

pre 5 godina

celzi vise nije ono sto je bio. postao je vrlo nestabilan i relativno stedljiv klub a ambicije su im ostale iste: jure vrh tabele i vrse pritisak na trenera. kontea su dve sezone minirali i uskracivali mu pojacanja, zasto bi sa jokanovicem bio drugi slucaj? ocigledno je da jedno pricaju pre potpisa ugovora (puna podrska) a drugo rade kasnije. konte je nekoliko puta pricao bas o tome, istina uvijeno ali se videlo stanje stvari.
cini mi se da bi im jokanovic bio samo alibi, da imaju na koga da se istresaju i pravdaju jos jedan neuspeh. dokle god ona avramoviceva zenetina vuce konce i sprovodi stednju, celzi se nece vratiti na staze nedavne slave.

realno

pre 5 godina

Jako bih voleo da se ovo desi. Ne samo zbog Jokanovica, vec i zato sto bi to bio znak da se planira ozbiljan remont u ekipi, sto je momentalno preko potrebno.

DM

pre 5 godina

Na žalost,sumnjam ali sam ubjeđen da bi im bio najbolje moguće rješenje.Konačno bi igrali napadački fudbal i uz dva do tri pojačanja bili bi u samom vrhu.Kad se samo sjetim da su zbog taktičkih "genija" ispustili tandem Salah-De Brujne a na dobrom putu su da to urade i sa Moratom.

dzoni

pre 5 godina

I treba da preuzme Celzi bez straha od bilo cega jer tako moze sigurno da unapredi svoje trenersko ime ma sta god tamo uradio...tako je to u zivotu, cim te vide na pravom mestu sva su ti vrata otvorena za nadalje a on je mlad covek

DM

pre 5 godina

BlueFortress, 02. jun 2018 16:08
Zašto bi isplatili penal kad je ovaj angažovao Ančelotija?Iako su prošlu sezonu kiksnuli u protekloj deceniji su bili jako uspješni na svim poljima(trofeji,transferi).

Ciki

pre 5 godina

Mislim da je los trenutak da ode u Celzi, jer posle lose sezone vlada blago rasulo, plus sankcije Abramovicu koji sigurno nece ulagati neki veci novac za pojacanja, njihov realan domet je top 6, a na kraju bi ispalo da je Jokan los trener

Punisher

pre 5 godina

Naravno ako bi Jokan došao u Čelsi bilo bi mi neopisivo drago,još kad bi za sportskog direktora došao Mijatović to bi bila dobitna kombinacija da ne pominjem koliko bi još više fanova imali u svim republikama bivše Yuge.Godinama u Čelsiju još od odlaska Kenjona a još ranije i tragično preminulog Hardinga klub nije imao dobrog sportskog direktora i skauting službu.Sada su spali da im transfere vodi balerina u penziji Gvanovskaja,pa me uopšte i ne čude loši odrađeni prelazni rokovi.Na žalost ako Jokana izaberu to znači da od velikih i bombastičnih pojačanja nema ništa,najverovatnije politika kluba bila bi slična onoj koju je primenio Monako,rasprodaće skupe igrače a forsiraće mlađe koji su rasuti po silnim pozajmicama uz eventualno neku skromnu kupovinu.Po meni Jokan ima harizmu kao i Bilić,možda bi u početku i pravio dobre rezultate ali sa ovako oskudnim timom ne bi imao šansi da se bori za titulu.Trener Čelsija treba da bude mađioničar i da od nametnutih igrača odmah još u prvoj sezonu uzme titulu inače sledi šut karta od Romana,pa bi po toj logici Jokan jako brzo izgoreo.Pa stoga navijam da Saudijci preuzmu klub,sledila bi ogromna ulaganja kao u PSŽ-u i Sitiju,jedino tako može se biti konkurentan u PL i LŠ,upravo zbog oskudnog ulaganja i dovođenja prosečnih igrača Čelsi tavori već nekoliko sezona,slede turbulentna vremena i želim im da izađu nikad jači i vrate se na sam vrh evropskog fudbala gde im je i mesto!

vladek

pre 5 godina

Losa ideja.Abramovic voli da se mesa u transfer politiku tima,kao i vodjenje tima.Murinjo i Konte su mu se suprostavljali,ali ipak su oni velika trenerska imena,pa nije mogao lako da izadje na kraj sa njima.Jokan jos uvek nema tu reputaciju,jos je rano za Celsi,neka pokusa sa Fulamom,barem jednu sezonu u PL.Upucace i Fulam sigurno barem 50 mil eura u pojacanja,imace Jokan mnogo jacu ekipu kada krene sezona

Психијатар

pre 5 godina

Зашто су разговарали близу клупе? Зар није логичније да су у некој канцеларији?

ja

pre 5 godina

Citajuci neke nase komentare sticem utisak da velike klubove mogu da vode samo treneri od preko 60 godina.

Dva najbolja trenera danasnjice, Zidan i Gvardiola, nisu imali dan trenerskog iskustva kad su preuzeli Real i Barsu. Ili si dobar trener ili nisi, prosto.

Bobiska

pre 5 godina

nisi valjda lud.Ostani u Fulamu gde te cene i ako mozes kupi par igraca pa sledece godine.idi u veci klub.Nemoj zuriti,prevarices se.

Boyan

pre 5 godina

Jokan ima sve predispozicije da vodi veliki klub,sa još manjim trenerskim stažom na klupe su seli Zidan,Gvardiola,Poketino pa su opstali i postali uspešni treneri,samo napred,jedino što mu ne ide na ruku je trenutna neizvesnost u klubu i svakog momenta može doći do neke epohalne promene,ali ko ne reskira taj ne profitira!

JPR24

pre 5 godina

Ovo je moguce samo ako je Abramovicu neko upalio svetlo. Inace kako se nosi sa trenerima, klub mu je igracka. Bolje Jokanu u Fulamu, pa polako i sigurno.

kole

pre 5 godina

Ovo bi bas bila velika stvar. Inace Jokanovic, ako misli da forsira napadacki fudbal, naravno da bi mu vise odgovarao Celsi koji je u vrhu nego Fulam

LondonCalling

pre 5 godina

Ja sam zbog njega i Mitra gledao poslednjih 7 utakmica Fulama na Kotidzu (plus finale na Vembliju). Planirao sam da u ponedeljak kupim sezonsku kartu (trenutno je zatvorena prodaja) a sada ako ode Jokan, nece se ni Mitrovic vratiti...
mnooogo sam zavoleo ovaj klub i navijace...oni nemaju huligane, samo ljude koji obozavaju svoj klub i uzivaju u fudbalu. Stadion je predivan, pravi engleski fudbalski. Navijaci su bas gotivni likovi.
Bas se iskreno nadam da ovo nije istina (ili bar da se nece desiti). :(

Tex Willer

pre 5 godina

kako je vreme u Zelezniku?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (prvi covek kluba, 2. jun 2018 16:09)
Otoplilo pre neki dan -25 pa preključe - 9 . Ide nabolje.

goran

pre 5 godina

Realno Fulam više nema ekipu sa kojom je osvojio ulazak u PL, oni su sa pozajmljenim igračima ušli u i premijer Ligu,dakle krnenmo redom, ostali su bez nekolicine standardnih prvotimaca.pozajmice-Lukas pazon,Tomaš Kalas,Mat taget,Kamara,Rajan frederiks, Aleksandar Mitrović.Njihov gazda mora izdvojiti 80 Milki samo da bi zadržao ekipu plus da se pojača pitanje je da li će se to desiti.

mich

pre 5 godina

Ajoj kako ce opet da urade Jokana, prvo ce da podnese ostavku zbog Celzija, pa ce da izvisi, a Fulam ce vec dovesti zamenu, rekoh ja da je bio mlak zagrljaj izmedju Jokana i predsednika na dodeli pehara.
Sve znam koji sam car !!!

bs

pre 5 godina

sjajan trener ... al ipak moje misljenje je da treba da se kali u manjem klubu ... tipa Fulham ... 
sportski pozdrav !
(Suba, 02. jun 2018 15:33)

Da se kali?!?! Covek koji 2 puta uveo ekipe u Premier ligu, napravio cuda u Makabiju...On ne treba da se kali jer je on DOKAZAN trener i za koju godinu ce biti u top10 trenera na svetu. Pozdrav!

zvezdarac

pre 5 godina

Jokanović bolje da ne ide u celzi. Abramovič odlazi u Izrael, obustavio je gradnju stadiona i verovatno više neće ni finansirati taj klub (bar ne u meri u kojoj je to radio). To znači da Jokanović neće imati ni ekipu koju je Konte doveo do 5. mesta u ligi.

Tarmi

pre 5 godina

uvro je fulam,klub dobio 200 miliona,treba da ostane i da sa tim parama pojaca ekipu i izbori opstanak.. sta ce sad u celsi
(nik, 02. jun 2018 15:39)

Tih famoznih 200 miliona uglavnom cini buduci prihod, a po toj logici timovi poput celzija i junajteda imaju i 4-5 puta vece svote.

Tiimmy Turner

pre 5 godina

au to bi bilo sjajno stvarno. ne volim Čelzi, nisam ni Jokanovića gotivio dok je igrao jer nisam grobar ali veliko poštovanje imam za njega i njegove uspehe, i to još dok je Votford vodio u PL...odličan je stručnjak bez sumnje i ovo bi mogla da mu bude životna prilika da se pokaže na vrhunskom nivou jer će voditi jedan od najboljih timova u Engleskoj i očekivanja su velika. sa druge strane malo bi mi bilo žao jer ne bi nastavio sa Fulamom gde je stao i barem ih učvrstio u PL jer su dugo bili premijerligaši i uvek sam ih donekle simpatisao zbog stadiona itd.

Sve u svemu želim da je ovo što se piše istina i da će se to ostvariti.

nik

pre 5 godina

Citam I ne verujem koliko smo zavidni I zli .A zasto mu je rano za Celzi ?.Igrao tamo poznaje PL i I'ma trenersko iskustvo.Mlad uspesan covek.

le saux

pre 5 godina

Zasto bi Celsi angazovao nekog ko je treci zavrsio u Championshipu?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nemanja, 2. jun 2018 15:46)

Pa zato što je igrao u Čelziju dve sezone, hoće ljudi svog čoveka za trenera.

BlueFortress

pre 5 godina

Toliko stvari se desava ovih dana u Celsiju da ne vredi ni pisati sve...Te problemi sa Romanom i vizom zbog politike Rusija-Britanija pa obustava izgradnje stadiona zbog toga, pa nemanje vizije oko ekipe i trenera, te nece da isplate 8 mil De Laurentisu za Sarija tako da je taj voz prosao 31-og maja, nema transfera kada se ne zna ko ce biti trener a vreme curi zbog SP-a...

Sve u svemu, ceh ce se platiti zbog katastrofalnog menadzmenta, Kontea i da hoce da zadrze nakon ovih postupaka ne verujem da ce uspeti...Burna vremena slede, videcemo sta ce biti ALI Loran Blan nije resenje, takva bezlicnost i neautoritet je ono sto najmanje treba ovoj upravi i razmazenim igracima!

stoler

pre 5 godina

Iako je ovo ipak u domenu naucne fantastike mada ne toliko nemoguce,a Jokana izuzetno cenim kao trenera i mislim da vec sada ima sve da moze da vodi i neki veliki klub ne bih voleo da to bude Celsi. Jedna od najodvratnijih vestackih tvorevina ikad. Uz rame sa PSZom i Sitijem.

fantom

pre 5 godina

Jokanović može da bira. Realno, obavio je posao sa Fulamom, pa ako ga pozovu Čelzi ili neki drugi premijerligaš treba da prihvati. Veliki je to trener.

Ahil

pre 5 godina

Jokanovic je odlican trener,ali isto tako mislim da je prerano preuzeti klub kakav je celzi! Mozda bolje da sa Fulamom odigra jednu sezonu u premijer ligi,pa da vidi kako ce se snaci!

Pera

pre 5 godina

Ovo bi stvarno bilo fantastično, Jokan u klinču sa Gvardijolom, Murinjom, Klopom, Emerijem, Poketinom( ako ne ode stvarno u Real ) za titulu, mada ja i dalje mislim da nema ništa od toga nadam se da grešim.

Nenad

pre 5 godina

Ne zvuči mi ovo realno. Jokanović možda i ode iz Fulama ako gazda brka odluči da škrtari sa parama za pojačanja, ali Jokan, koliko god da jeste dobar trener, ipak do sada u CV-u ima samo izraelsku i bugarsku prvu ligu, dva engleska drugoligaša, špansku treću ligu i Tajland. Sumnjam da bi jedan Čelzi toliko rizikovao sa trenerom.

Zero_Cool

pre 5 godina

Iskreno, vise bih voleo da se kali jedno sezonu-dve u PL sa ekipom kao sto je Fulam pa onda da preuzme neku jacu ekipu. Ali sa druge strane Celzi nece igrati LŠ pa ce biti rastereceni u ligi, a LE ce igrati sa kombinovanim timom pa mu je to sansa. A i realno ovakva sansa se ne propusta.

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Koji Jokanovic covek nikad nije radio u PL, Loran Blan je gotovo izvesno novi trener covek forsira napadacki fudbal PSG je u eri Arapa pod njim igrao najbolji fudbal.... Voleo bi ja da Jokanovic sedne ali to prosto nije realno...

Влада Земун

pre 5 godina

Желим све најбоље Јокану, али колико је ово реално? Обично тренери оваквих клубова постају неки освајачи међународних и домаћих трофеја, а не тренери из ниже лиге. Он би требало први пут да води екипу која у тако високом рангу није и плус да има обавезу да победи у свакој утакмици. Такође има и обавезе у међународним утакмицама. Мени је ово тотално нереално, али 'ајде...

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Bio bi jako srecan ako bi se ovo desilo.
Chelsea je dom nasih legendi poput Jokana, velikog Petra Borote, Kezmana, Branislava i Matica, one step beyond!

Ahil

pre 5 godina

Jokanovic je odlican trener,ali isto tako mislim da je prerano preuzeti klub kakav je celzi! Mozda bolje da sa Fulamom odigra jednu sezonu u premijer ligi,pa da vidi kako ce se snaci!

Pera

pre 5 godina

Ovo bi stvarno bilo fantastično, Jokan u klinču sa Gvardijolom, Murinjom, Klopom, Emerijem, Poketinom( ako ne ode stvarno u Real ) za titulu, mada ja i dalje mislim da nema ništa od toga nadam se da grešim.

Nenad

pre 5 godina

Ne zvuči mi ovo realno. Jokanović možda i ode iz Fulama ako gazda brka odluči da škrtari sa parama za pojačanja, ali Jokan, koliko god da jeste dobar trener, ipak do sada u CV-u ima samo izraelsku i bugarsku prvu ligu, dva engleska drugoligaša, špansku treću ligu i Tajland. Sumnjam da bi jedan Čelzi toliko rizikovao sa trenerom.

le saux

pre 5 godina

Zasto bi Celsi angazovao nekog ko je treci zavrsio u Championshipu?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nemanja, 2. jun 2018 15:46)

Pa zato što je igrao u Čelziju dve sezone, hoće ljudi svog čoveka za trenera.

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Koji Jokanovic covek nikad nije radio u PL, Loran Blan je gotovo izvesno novi trener covek forsira napadacki fudbal PSG je u eri Arapa pod njim igrao najbolji fudbal.... Voleo bi ja da Jokanovic sedne ali to prosto nije realno...

goran

pre 5 godina

Realno Fulam više nema ekipu sa kojom je osvojio ulazak u PL, oni su sa pozajmljenim igračima ušli u i premijer Ligu,dakle krnenmo redom, ostali su bez nekolicine standardnih prvotimaca.pozajmice-Lukas pazon,Tomaš Kalas,Mat taget,Kamara,Rajan frederiks, Aleksandar Mitrović.Njihov gazda mora izdvojiti 80 Milki samo da bi zadržao ekipu plus da se pojača pitanje je da li će se to desiti.

Zero_Cool

pre 5 godina

Iskreno, vise bih voleo da se kali jedno sezonu-dve u PL sa ekipom kao sto je Fulam pa onda da preuzme neku jacu ekipu. Ali sa druge strane Celzi nece igrati LŠ pa ce biti rastereceni u ligi, a LE ce igrati sa kombinovanim timom pa mu je to sansa. A i realno ovakva sansa se ne propusta.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Bio bi jako srecan ako bi se ovo desilo.
Chelsea je dom nasih legendi poput Jokana, velikog Petra Borote, Kezmana, Branislava i Matica, one step beyond!

Влада Земун

pre 5 godina

Желим све најбоље Јокану, али колико је ово реално? Обично тренери оваквих клубова постају неки освајачи међународних и домаћих трофеја, а не тренери из ниже лиге. Он би требало први пут да води екипу која у тако високом рангу није и плус да има обавезу да победи у свакој утакмици. Такође има и обавезе у међународним утакмицама. Мени је ово тотално нереално, али 'ајде...

bs

pre 5 godina

sjajan trener ... al ipak moje misljenje je da treba da se kali u manjem klubu ... tipa Fulham ... 
sportski pozdrav !
(Suba, 02. jun 2018 15:33)

Da se kali?!?! Covek koji 2 puta uveo ekipe u Premier ligu, napravio cuda u Makabiju...On ne treba da se kali jer je on DOKAZAN trener i za koju godinu ce biti u top10 trenera na svetu. Pozdrav!

nik

pre 5 godina

Citam I ne verujem koliko smo zavidni I zli .A zasto mu je rano za Celzi ?.Igrao tamo poznaje PL i I'ma trenersko iskustvo.Mlad uspesan covek.

Tarmi

pre 5 godina

uvro je fulam,klub dobio 200 miliona,treba da ostane i da sa tim parama pojaca ekipu i izbori opstanak.. sta ce sad u celsi
(nik, 02. jun 2018 15:39)

Tih famoznih 200 miliona uglavnom cini buduci prihod, a po toj logici timovi poput celzija i junajteda imaju i 4-5 puta vece svote.

LondonCalling

pre 5 godina

Ja sam zbog njega i Mitra gledao poslednjih 7 utakmica Fulama na Kotidzu (plus finale na Vembliju). Planirao sam da u ponedeljak kupim sezonsku kartu (trenutno je zatvorena prodaja) a sada ako ode Jokan, nece se ni Mitrovic vratiti...
mnooogo sam zavoleo ovaj klub i navijace...oni nemaju huligane, samo ljude koji obozavaju svoj klub i uzivaju u fudbalu. Stadion je predivan, pravi engleski fudbalski. Navijaci su bas gotivni likovi.
Bas se iskreno nadam da ovo nije istina (ili bar da se nece desiti). :(

ja

pre 5 godina

Citajuci neke nase komentare sticem utisak da velike klubove mogu da vode samo treneri od preko 60 godina.

Dva najbolja trenera danasnjice, Zidan i Gvardiola, nisu imali dan trenerskog iskustva kad su preuzeli Real i Barsu. Ili si dobar trener ili nisi, prosto.

fantom

pre 5 godina

Jokanović može da bira. Realno, obavio je posao sa Fulamom, pa ako ga pozovu Čelzi ili neki drugi premijerligaš treba da prihvati. Veliki je to trener.

dzoni

pre 5 godina

I treba da preuzme Celzi bez straha od bilo cega jer tako moze sigurno da unapredi svoje trenersko ime ma sta god tamo uradio...tako je to u zivotu, cim te vide na pravom mestu sva su ti vrata otvorena za nadalje a on je mlad covek

Tiimmy Turner

pre 5 godina

au to bi bilo sjajno stvarno. ne volim Čelzi, nisam ni Jokanovića gotivio dok je igrao jer nisam grobar ali veliko poštovanje imam za njega i njegove uspehe, i to još dok je Votford vodio u PL...odličan je stručnjak bez sumnje i ovo bi mogla da mu bude životna prilika da se pokaže na vrhunskom nivou jer će voditi jedan od najboljih timova u Engleskoj i očekivanja su velika. sa druge strane malo bi mi bilo žao jer ne bi nastavio sa Fulamom gde je stao i barem ih učvrstio u PL jer su dugo bili premijerligaši i uvek sam ih donekle simpatisao zbog stadiona itd.

Sve u svemu želim da je ovo što se piše istina i da će se to ostvariti.

BlueFortress

pre 5 godina

Toliko stvari se desava ovih dana u Celsiju da ne vredi ni pisati sve...Te problemi sa Romanom i vizom zbog politike Rusija-Britanija pa obustava izgradnje stadiona zbog toga, pa nemanje vizije oko ekipe i trenera, te nece da isplate 8 mil De Laurentisu za Sarija tako da je taj voz prosao 31-og maja, nema transfera kada se ne zna ko ce biti trener a vreme curi zbog SP-a...

Sve u svemu, ceh ce se platiti zbog katastrofalnog menadzmenta, Kontea i da hoce da zadrze nakon ovih postupaka ne verujem da ce uspeti...Burna vremena slede, videcemo sta ce biti ALI Loran Blan nije resenje, takva bezlicnost i neautoritet je ono sto najmanje treba ovoj upravi i razmazenim igracima!

DM

pre 5 godina

Na žalost,sumnjam ali sam ubjeđen da bi im bio najbolje moguće rješenje.Konačno bi igrali napadački fudbal i uz dva do tri pojačanja bili bi u samom vrhu.Kad se samo sjetim da su zbog taktičkih "genija" ispustili tandem Salah-De Brujne a na dobrom putu su da to urade i sa Moratom.

Tex Willer

pre 5 godina

kako je vreme u Zelezniku?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (prvi covek kluba, 2. jun 2018 16:09)
Otoplilo pre neki dan -25 pa preključe - 9 . Ide nabolje.

Bobiska

pre 5 godina

nisi valjda lud.Ostani u Fulamu gde te cene i ako mozes kupi par igraca pa sledece godine.idi u veci klub.Nemoj zuriti,prevarices se.

neutralni felsh

pre 5 godina

celzi vise nije ono sto je bio. postao je vrlo nestabilan i relativno stedljiv klub a ambicije su im ostale iste: jure vrh tabele i vrse pritisak na trenera. kontea su dve sezone minirali i uskracivali mu pojacanja, zasto bi sa jokanovicem bio drugi slucaj? ocigledno je da jedno pricaju pre potpisa ugovora (puna podrska) a drugo rade kasnije. konte je nekoliko puta pricao bas o tome, istina uvijeno ali se videlo stanje stvari.
cini mi se da bi im jokanovic bio samo alibi, da imaju na koga da se istresaju i pravdaju jos jedan neuspeh. dokle god ona avramoviceva zenetina vuce konce i sprovodi stednju, celzi se nece vratiti na staze nedavne slave.

mich

pre 5 godina

Ajoj kako ce opet da urade Jokana, prvo ce da podnese ostavku zbog Celzija, pa ce da izvisi, a Fulam ce vec dovesti zamenu, rekoh ja da je bio mlak zagrljaj izmedju Jokana i predsednika na dodeli pehara.
Sve znam koji sam car !!!

Ciki

pre 5 godina

Mislim da je los trenutak da ode u Celzi, jer posle lose sezone vlada blago rasulo, plus sankcije Abramovicu koji sigurno nece ulagati neki veci novac za pojacanja, njihov realan domet je top 6, a na kraju bi ispalo da je Jokan los trener

Boyan

pre 5 godina

Jokan ima sve predispozicije da vodi veliki klub,sa još manjim trenerskim stažom na klupe su seli Zidan,Gvardiola,Poketino pa su opstali i postali uspešni treneri,samo napred,jedino što mu ne ide na ruku je trenutna neizvesnost u klubu i svakog momenta može doći do neke epohalne promene,ali ko ne reskira taj ne profitira!

мики

pre 5 godina

Zasto bi Celsi angazovao nekog ko je treci zavrsio u Championshipu?
(Nemanja, 02. jun 2018 15:46)

Зато што је на тротинету победио у трци формуле један ?

zvezdarac

pre 5 godina

Jokanović bolje da ne ide u celzi. Abramovič odlazi u Izrael, obustavio je gradnju stadiona i verovatno više neće ni finansirati taj klub (bar ne u meri u kojoj je to radio). To znači da Jokanović neće imati ni ekipu koju je Konte doveo do 5. mesta u ligi.

realno

pre 5 godina

Jako bih voleo da se ovo desi. Ne samo zbog Jokanovica, vec i zato sto bi to bio znak da se planira ozbiljan remont u ekipi, sto je momentalno preko potrebno.

stoler

pre 5 godina

Iako je ovo ipak u domenu naucne fantastike mada ne toliko nemoguce,a Jokana izuzetno cenim kao trenera i mislim da vec sada ima sve da moze da vodi i neki veliki klub ne bih voleo da to bude Celsi. Jedna od najodvratnijih vestackih tvorevina ikad. Uz rame sa PSZom i Sitijem.

JPR24

pre 5 godina

Ovo je moguce samo ako je Abramovicu neko upalio svetlo. Inace kako se nosi sa trenerima, klub mu je igracka. Bolje Jokanu u Fulamu, pa polako i sigurno.

Punisher

pre 5 godina

Naravno ako bi Jokan došao u Čelsi bilo bi mi neopisivo drago,još kad bi za sportskog direktora došao Mijatović to bi bila dobitna kombinacija da ne pominjem koliko bi još više fanova imali u svim republikama bivše Yuge.Godinama u Čelsiju još od odlaska Kenjona a još ranije i tragično preminulog Hardinga klub nije imao dobrog sportskog direktora i skauting službu.Sada su spali da im transfere vodi balerina u penziji Gvanovskaja,pa me uopšte i ne čude loši odrađeni prelazni rokovi.Na žalost ako Jokana izaberu to znači da od velikih i bombastičnih pojačanja nema ništa,najverovatnije politika kluba bila bi slična onoj koju je primenio Monako,rasprodaće skupe igrače a forsiraće mlađe koji su rasuti po silnim pozajmicama uz eventualno neku skromnu kupovinu.Po meni Jokan ima harizmu kao i Bilić,možda bi u početku i pravio dobre rezultate ali sa ovako oskudnim timom ne bi imao šansi da se bori za titulu.Trener Čelsija treba da bude mađioničar i da od nametnutih igrača odmah još u prvoj sezonu uzme titulu inače sledi šut karta od Romana,pa bi po toj logici Jokan jako brzo izgoreo.Pa stoga navijam da Saudijci preuzmu klub,sledila bi ogromna ulaganja kao u PSŽ-u i Sitiju,jedino tako može se biti konkurentan u PL i LŠ,upravo zbog oskudnog ulaganja i dovođenja prosečnih igrača Čelsi tavori već nekoliko sezona,slede turbulentna vremena i želim im da izađu nikad jači i vrate se na sam vrh evropskog fudbala gde im je i mesto!

мики

pre 5 godina

Jokanovic nije za Celzi.
(Pertinaks, 02. jun 2018 22:43)

Требало је то да им кажеш пре него што је играо за њих. Сада је касно

Психијатар

pre 5 godina

Зашто су разговарали близу клупе? Зар није логичније да су у некој канцеларији?

kole

pre 5 godina

Ovo bi bas bila velika stvar. Inace Jokanovic, ako misli da forsira napadacki fudbal, naravno da bi mu vise odgovarao Celsi koji je u vrhu nego Fulam

vladek

pre 5 godina

Losa ideja.Abramovic voli da se mesa u transfer politiku tima,kao i vodjenje tima.Murinjo i Konte su mu se suprostavljali,ali ipak su oni velika trenerska imena,pa nije mogao lako da izadje na kraj sa njima.Jokan jos uvek nema tu reputaciju,jos je rano za Celsi,neka pokusa sa Fulamom,barem jednu sezonu u PL.Upucace i Fulam sigurno barem 50 mil eura u pojacanja,imace Jokan mnogo jacu ekipu kada krene sezona

мики

pre 5 godina

Nemoj Jokane. Sutnuce te cim ne budu imali dobre rezultate. Abramovicu je Celzi igracka.
(zekan, 02. jun 2018 17:09)
Ниједном тренеру који је напустио челзи није било лоше. Када се напушта мали клуб, онда није добро, сем у оваквим ситуацијама. Не пропуштај прилику Јокане

мики

pre 5 godina

covek preuzima partizai pazi sta ti kazem :)))
(UGASENA institucija, 02. jun 2018 15:46)

Чуо сам за Феризај, али не и за партизаи. Јел то неки албански клуб?

Funtri

pre 5 godina

Zato sto se Fulamu prognozirala borba za opstanak u Championship-u u poslednje dve sezone a on je oba puta isti taj Fulam doveo do play off-a. Zato sto vodi klub u kojem neki statisticar odredjuje koje igrace treba dovesti, makar je tako bilo do polusezone. Zato sto nijedan tim nikada u Championshipu nije igrao fudbal sa tolikim posedom lopte. Zato sto je Jokanovic ozbiljan trener.

@Zasto bi Celsi angazovao nekog ko je treci zavrsio u Championshipu?

мики

pre 5 godina

Jokanovic je odlican trener,ali isto tako mislim da je prerano preuzeti klub kakav je celzi! Mozda bolje da sa Fulamom odigra jednu sezonu u premijer ligi,pa da vidi kako ce se snaci!
(Ahil, 02. jun 2018 15:24)

Много су вече шансе да му добро пође са Челзијем него Фуламом у лиги. Понуду никако не би смео да пропусти. Увек може да тренира нејаке Фуламе

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

Pa zato što je igrao u Čelziju dve sezone, hoće ljudi svog čoveka za trenera.
(le saux, 02. jun 2018 16:25)

Proglasen je za najgoru desetku u istoriji kluba.

BlueFortress

pre 5 godina

@DM
Taj ugovor koji De Laurentis ima sa Sarijem je epska zavrzlama, da skratim pricu on je sada u poziciji da ima i Ancelotija (koji je zapravo novi trener tima) i Sarija (koga ce staviti u zapecak) jer takav je zakon u Italiji, Sari ima radnu obavezu prema klubu jos 2 god i predsedniku nije problem da ga redovno placa 1.5 mil evra po sezoni koliki mu je i ugovor. Time ga drzi u saci a klub koji hoce da "uzme" Sarija mora da plati Napoliju "odstetu"...Celsi se cenka za svaki evro u zadnjih 5 godina i nece to platiti, jedini nacin je pravnim putem.

moka

pre 5 godina

Bolje da nesto napravi sa Fulamom , onda moze da preuzme i Real Madrid , kupi 2-3 pametna i vredna igraca a ima ih dosta, i fulam 3-4 mesto i eto Real Madrid ili Barcelona.

DM

pre 5 godina

BlueFortress, 02. jun 2018 16:08
Zašto bi isplatili penal kad je ovaj angažovao Ančelotija?Iako su prošlu sezonu kiksnuli u protekloj deceniji su bili jako uspješni na svim poljima(trofeji,transferi).

Milosav

pre 5 godina

(LondonCalling, 2. jun 2018 17:39)

Procitah tvoj komentar pa da se javim, cerka mi trenutno boravi u Londonu (Fulham area) pa sam joj rekao da ode do stadiona i da mi kupi Fulham FC jaknu. Poklon za tatu za fateher's day :)
Pozdrav iz Toronta.

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

Pa zato što je igrao u Čelziju dve sezone, hoće ljudi svog čoveka za trenera.
(le saux, 02. jun 2018 16:25)

Proglasen je za najgoru desetku u istoriji kluba.

Nenad

pre 5 godina

Ne zvuči mi ovo realno. Jokanović možda i ode iz Fulama ako gazda brka odluči da škrtari sa parama za pojačanja, ali Jokan, koliko god da jeste dobar trener, ipak do sada u CV-u ima samo izraelsku i bugarsku prvu ligu, dva engleska drugoligaša, špansku treću ligu i Tajland. Sumnjam da bi jedan Čelzi toliko rizikovao sa trenerom.

stoler

pre 5 godina

Iako je ovo ipak u domenu naucne fantastike mada ne toliko nemoguce,a Jokana izuzetno cenim kao trenera i mislim da vec sada ima sve da moze da vodi i neki veliki klub ne bih voleo da to bude Celsi. Jedna od najodvratnijih vestackih tvorevina ikad. Uz rame sa PSZom i Sitijem.

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Koji Jokanovic covek nikad nije radio u PL, Loran Blan je gotovo izvesno novi trener covek forsira napadacki fudbal PSG je u eri Arapa pod njim igrao najbolji fudbal.... Voleo bi ja da Jokanovic sedne ali to prosto nije realno...

mich

pre 5 godina

Ajoj kako ce opet da urade Jokana, prvo ce da podnese ostavku zbog Celzija, pa ce da izvisi, a Fulam ce vec dovesti zamenu, rekoh ja da je bio mlak zagrljaj izmedju Jokana i predsednika na dodeli pehara.
Sve znam koji sam car !!!

Ahil

pre 5 godina

Jokanovic je odlican trener,ali isto tako mislim da je prerano preuzeti klub kakav je celzi! Mozda bolje da sa Fulamom odigra jednu sezonu u premijer ligi,pa da vidi kako ce se snaci!

zvezdarac

pre 5 godina

Jokanović bolje da ne ide u celzi. Abramovič odlazi u Izrael, obustavio je gradnju stadiona i verovatno više neće ni finansirati taj klub (bar ne u meri u kojoj je to radio). To znači da Jokanović neće imati ni ekipu koju je Konte doveo do 5. mesta u ligi.

Tex Willer

pre 5 godina

kako je vreme u Zelezniku?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (prvi covek kluba, 2. jun 2018 16:09)
Otoplilo pre neki dan -25 pa preključe - 9 . Ide nabolje.

Влада Земун

pre 5 godina

Желим све најбоље Јокану, али колико је ово реално? Обично тренери оваквих клубова постају неки освајачи међународних и домаћих трофеја, а не тренери из ниже лиге. Он би требало први пут да води екипу која у тако високом рангу није и плус да има обавезу да победи у свакој утакмици. Такође има и обавезе у међународним утакмицама. Мени је ово тотално нереално, али 'ајде...

bs

pre 5 godina

sjajan trener ... al ipak moje misljenje je da treba da se kali u manjem klubu ... tipa Fulham ... 
sportski pozdrav !
(Suba, 02. jun 2018 15:33)

Da se kali?!?! Covek koji 2 puta uveo ekipe u Premier ligu, napravio cuda u Makabiju...On ne treba da se kali jer je on DOKAZAN trener i za koju godinu ce biti u top10 trenera na svetu. Pozdrav!

le saux

pre 5 godina

Zasto bi Celsi angazovao nekog ko je treci zavrsio u Championshipu?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nemanja, 2. jun 2018 15:46)

Pa zato što je igrao u Čelziju dve sezone, hoće ljudi svog čoveka za trenera.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Bio bi jako srecan ako bi se ovo desilo.
Chelsea je dom nasih legendi poput Jokana, velikog Petra Borote, Kezmana, Branislava i Matica, one step beyond!

Tarmi

pre 5 godina

uvro je fulam,klub dobio 200 miliona,treba da ostane i da sa tim parama pojaca ekipu i izbori opstanak.. sta ce sad u celsi
(nik, 02. jun 2018 15:39)

Tih famoznih 200 miliona uglavnom cini buduci prihod, a po toj logici timovi poput celzija i junajteda imaju i 4-5 puta vece svote.

neutralni felsh

pre 5 godina

celzi vise nije ono sto je bio. postao je vrlo nestabilan i relativno stedljiv klub a ambicije su im ostale iste: jure vrh tabele i vrse pritisak na trenera. kontea su dve sezone minirali i uskracivali mu pojacanja, zasto bi sa jokanovicem bio drugi slucaj? ocigledno je da jedno pricaju pre potpisa ugovora (puna podrska) a drugo rade kasnije. konte je nekoliko puta pricao bas o tome, istina uvijeno ali se videlo stanje stvari.
cini mi se da bi im jokanovic bio samo alibi, da imaju na koga da se istresaju i pravdaju jos jedan neuspeh. dokle god ona avramoviceva zenetina vuce konce i sprovodi stednju, celzi se nece vratiti na staze nedavne slave.

fantom

pre 5 godina

Jokanović može da bira. Realno, obavio je posao sa Fulamom, pa ako ga pozovu Čelzi ili neki drugi premijerligaš treba da prihvati. Veliki je to trener.

Pera

pre 5 godina

Ovo bi stvarno bilo fantastično, Jokan u klinču sa Gvardijolom, Murinjom, Klopom, Emerijem, Poketinom( ako ne ode stvarno u Real ) za titulu, mada ja i dalje mislim da nema ništa od toga nadam se da grešim.

BlueFortress

pre 5 godina

Toliko stvari se desava ovih dana u Celsiju da ne vredi ni pisati sve...Te problemi sa Romanom i vizom zbog politike Rusija-Britanija pa obustava izgradnje stadiona zbog toga, pa nemanje vizije oko ekipe i trenera, te nece da isplate 8 mil De Laurentisu za Sarija tako da je taj voz prosao 31-og maja, nema transfera kada se ne zna ko ce biti trener a vreme curi zbog SP-a...

Sve u svemu, ceh ce se platiti zbog katastrofalnog menadzmenta, Kontea i da hoce da zadrze nakon ovih postupaka ne verujem da ce uspeti...Burna vremena slede, videcemo sta ce biti ALI Loran Blan nije resenje, takva bezlicnost i neautoritet je ono sto najmanje treba ovoj upravi i razmazenim igracima!

ja

pre 5 godina

Citajuci neke nase komentare sticem utisak da velike klubove mogu da vode samo treneri od preko 60 godina.

Dva najbolja trenera danasnjice, Zidan i Gvardiola, nisu imali dan trenerskog iskustva kad su preuzeli Real i Barsu. Ili si dobar trener ili nisi, prosto.

Zero_Cool

pre 5 godina

Iskreno, vise bih voleo da se kali jedno sezonu-dve u PL sa ekipom kao sto je Fulam pa onda da preuzme neku jacu ekipu. Ali sa druge strane Celzi nece igrati LŠ pa ce biti rastereceni u ligi, a LE ce igrati sa kombinovanim timom pa mu je to sansa. A i realno ovakva sansa se ne propusta.

nik

pre 5 godina

Citam I ne verujem koliko smo zavidni I zli .A zasto mu je rano za Celzi ?.Igrao tamo poznaje PL i I'ma trenersko iskustvo.Mlad uspesan covek.

Punisher

pre 5 godina

Naravno ako bi Jokan došao u Čelsi bilo bi mi neopisivo drago,još kad bi za sportskog direktora došao Mijatović to bi bila dobitna kombinacija da ne pominjem koliko bi još više fanova imali u svim republikama bivše Yuge.Godinama u Čelsiju još od odlaska Kenjona a još ranije i tragično preminulog Hardinga klub nije imao dobrog sportskog direktora i skauting službu.Sada su spali da im transfere vodi balerina u penziji Gvanovskaja,pa me uopšte i ne čude loši odrađeni prelazni rokovi.Na žalost ako Jokana izaberu to znači da od velikih i bombastičnih pojačanja nema ništa,najverovatnije politika kluba bila bi slična onoj koju je primenio Monako,rasprodaće skupe igrače a forsiraće mlađe koji su rasuti po silnim pozajmicama uz eventualno neku skromnu kupovinu.Po meni Jokan ima harizmu kao i Bilić,možda bi u početku i pravio dobre rezultate ali sa ovako oskudnim timom ne bi imao šansi da se bori za titulu.Trener Čelsija treba da bude mađioničar i da od nametnutih igrača odmah još u prvoj sezonu uzme titulu inače sledi šut karta od Romana,pa bi po toj logici Jokan jako brzo izgoreo.Pa stoga navijam da Saudijci preuzmu klub,sledila bi ogromna ulaganja kao u PSŽ-u i Sitiju,jedino tako može se biti konkurentan u PL i LŠ,upravo zbog oskudnog ulaganja i dovođenja prosečnih igrača Čelsi tavori već nekoliko sezona,slede turbulentna vremena i želim im da izađu nikad jači i vrate se na sam vrh evropskog fudbala gde im je i mesto!

goran

pre 5 godina

Realno Fulam više nema ekipu sa kojom je osvojio ulazak u PL, oni su sa pozajmljenim igračima ušli u i premijer Ligu,dakle krnenmo redom, ostali su bez nekolicine standardnih prvotimaca.pozajmice-Lukas pazon,Tomaš Kalas,Mat taget,Kamara,Rajan frederiks, Aleksandar Mitrović.Njihov gazda mora izdvojiti 80 Milki samo da bi zadržao ekipu plus da se pojača pitanje je da li će se to desiti.

DM

pre 5 godina

BlueFortress, 02. jun 2018 16:08
Zašto bi isplatili penal kad je ovaj angažovao Ančelotija?Iako su prošlu sezonu kiksnuli u protekloj deceniji su bili jako uspješni na svim poljima(trofeji,transferi).

Bobiska

pre 5 godina

nisi valjda lud.Ostani u Fulamu gde te cene i ako mozes kupi par igraca pa sledece godine.idi u veci klub.Nemoj zuriti,prevarices se.

Психијатар

pre 5 godina

Зашто су разговарали близу клупе? Зар није логичније да су у некој канцеларији?

LondonCalling

pre 5 godina

Ja sam zbog njega i Mitra gledao poslednjih 7 utakmica Fulama na Kotidzu (plus finale na Vembliju). Planirao sam da u ponedeljak kupim sezonsku kartu (trenutno je zatvorena prodaja) a sada ako ode Jokan, nece se ni Mitrovic vratiti...
mnooogo sam zavoleo ovaj klub i navijace...oni nemaju huligane, samo ljude koji obozavaju svoj klub i uzivaju u fudbalu. Stadion je predivan, pravi engleski fudbalski. Navijaci su bas gotivni likovi.
Bas se iskreno nadam da ovo nije istina (ili bar da se nece desiti). :(

Funtri

pre 5 godina

Zato sto se Fulamu prognozirala borba za opstanak u Championship-u u poslednje dve sezone a on je oba puta isti taj Fulam doveo do play off-a. Zato sto vodi klub u kojem neki statisticar odredjuje koje igrace treba dovesti, makar je tako bilo do polusezone. Zato sto nijedan tim nikada u Championshipu nije igrao fudbal sa tolikim posedom lopte. Zato sto je Jokanovic ozbiljan trener.

@Zasto bi Celsi angazovao nekog ko je treci zavrsio u Championshipu?

vladek

pre 5 godina

Losa ideja.Abramovic voli da se mesa u transfer politiku tima,kao i vodjenje tima.Murinjo i Konte su mu se suprostavljali,ali ipak su oni velika trenerska imena,pa nije mogao lako da izadje na kraj sa njima.Jokan jos uvek nema tu reputaciju,jos je rano za Celsi,neka pokusa sa Fulamom,barem jednu sezonu u PL.Upucace i Fulam sigurno barem 50 mil eura u pojacanja,imace Jokan mnogo jacu ekipu kada krene sezona

realno

pre 5 godina

Jako bih voleo da se ovo desi. Ne samo zbog Jokanovica, vec i zato sto bi to bio znak da se planira ozbiljan remont u ekipi, sto je momentalno preko potrebno.

мики

pre 5 godina

Zasto bi Celsi angazovao nekog ko je treci zavrsio u Championshipu?
(Nemanja, 02. jun 2018 15:46)

Зато што је на тротинету победио у трци формуле један ?

Tiimmy Turner

pre 5 godina

au to bi bilo sjajno stvarno. ne volim Čelzi, nisam ni Jokanovića gotivio dok je igrao jer nisam grobar ali veliko poštovanje imam za njega i njegove uspehe, i to još dok je Votford vodio u PL...odličan je stručnjak bez sumnje i ovo bi mogla da mu bude životna prilika da se pokaže na vrhunskom nivou jer će voditi jedan od najboljih timova u Engleskoj i očekivanja su velika. sa druge strane malo bi mi bilo žao jer ne bi nastavio sa Fulamom gde je stao i barem ih učvrstio u PL jer su dugo bili premijerligaši i uvek sam ih donekle simpatisao zbog stadiona itd.

Sve u svemu želim da je ovo što se piše istina i da će se to ostvariti.

JPR24

pre 5 godina

Ovo je moguce samo ako je Abramovicu neko upalio svetlo. Inace kako se nosi sa trenerima, klub mu je igracka. Bolje Jokanu u Fulamu, pa polako i sigurno.

Ciki

pre 5 godina

Mislim da je los trenutak da ode u Celzi, jer posle lose sezone vlada blago rasulo, plus sankcije Abramovicu koji sigurno nece ulagati neki veci novac za pojacanja, njihov realan domet je top 6, a na kraju bi ispalo da je Jokan los trener

Boyan

pre 5 godina

Jokan ima sve predispozicije da vodi veliki klub,sa još manjim trenerskim stažom na klupe su seli Zidan,Gvardiola,Poketino pa su opstali i postali uspešni treneri,samo napred,jedino što mu ne ide na ruku je trenutna neizvesnost u klubu i svakog momenta može doći do neke epohalne promene,ali ko ne reskira taj ne profitira!

DM

pre 5 godina

Na žalost,sumnjam ali sam ubjeđen da bi im bio najbolje moguće rješenje.Konačno bi igrali napadački fudbal i uz dva do tri pojačanja bili bi u samom vrhu.Kad se samo sjetim da su zbog taktičkih "genija" ispustili tandem Salah-De Brujne a na dobrom putu su da to urade i sa Moratom.

dzoni

pre 5 godina

I treba da preuzme Celzi bez straha od bilo cega jer tako moze sigurno da unapredi svoje trenersko ime ma sta god tamo uradio...tako je to u zivotu, cim te vide na pravom mestu sva su ti vrata otvorena za nadalje a on je mlad covek

мики

pre 5 godina

covek preuzima partizai pazi sta ti kazem :)))
(UGASENA institucija, 02. jun 2018 15:46)

Чуо сам за Феризај, али не и за партизаи. Јел то неки албански клуб?

moka

pre 5 godina

Bolje da nesto napravi sa Fulamom , onda moze da preuzme i Real Madrid , kupi 2-3 pametna i vredna igraca a ima ih dosta, i fulam 3-4 mesto i eto Real Madrid ili Barcelona.

kole

pre 5 godina

Ovo bi bas bila velika stvar. Inace Jokanovic, ako misli da forsira napadacki fudbal, naravno da bi mu vise odgovarao Celsi koji je u vrhu nego Fulam

BlueFortress

pre 5 godina

@DM
Taj ugovor koji De Laurentis ima sa Sarijem je epska zavrzlama, da skratim pricu on je sada u poziciji da ima i Ancelotija (koji je zapravo novi trener tima) i Sarija (koga ce staviti u zapecak) jer takav je zakon u Italiji, Sari ima radnu obavezu prema klubu jos 2 god i predsedniku nije problem da ga redovno placa 1.5 mil evra po sezoni koliki mu je i ugovor. Time ga drzi u saci a klub koji hoce da "uzme" Sarija mora da plati Napoliju "odstetu"...Celsi se cenka za svaki evro u zadnjih 5 godina i nece to platiti, jedini nacin je pravnim putem.

мики

pre 5 godina

Jokanovic je odlican trener,ali isto tako mislim da je prerano preuzeti klub kakav je celzi! Mozda bolje da sa Fulamom odigra jednu sezonu u premijer ligi,pa da vidi kako ce se snaci!
(Ahil, 02. jun 2018 15:24)

Много су вече шансе да му добро пође са Челзијем него Фуламом у лиги. Понуду никако не би смео да пропусти. Увек може да тренира нејаке Фуламе

мики

pre 5 godina

Nemoj Jokane. Sutnuce te cim ne budu imali dobre rezultate. Abramovicu je Celzi igracka.
(zekan, 02. jun 2018 17:09)
Ниједном тренеру који је напустио челзи није било лоше. Када се напушта мали клуб, онда није добро, сем у оваквим ситуацијама. Не пропуштај прилику Јокане

мики

pre 5 godina

Jokanovic nije za Celzi.
(Pertinaks, 02. jun 2018 22:43)

Требало је то да им кажеш пре него што је играо за њих. Сада је касно

Milosav

pre 5 godina

(LondonCalling, 2. jun 2018 17:39)

Procitah tvoj komentar pa da se javim, cerka mi trenutno boravi u Londonu (Fulham area) pa sam joj rekao da ode do stadiona i da mi kupi Fulham FC jaknu. Poklon za tatu za fateher's day :)
Pozdrav iz Toronta.