Petak, 25.05.2018.

18:45

Veliki udarac za Hjuston – bez Pola u 6. meču protiv Voriorsa!

Kris Pol, košarkaš Hjuston Roketsa, zbog povrede neće moći da nastupi u šestom meču finala Zapadne konferencije protiv Golden Stejta.

Izvor: LN

Veliki udarac za Hjuston – bez Pola u 6. meèu protiv Voriorsa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

hroničar lige

pre 5 godina

Žali Bože za šta sam se probudio jutros pre pet sati. Bez CP3 odmah Hjuston ne liči ni na šta, stotinu ničim izazavanih izgubljenih lopti, nepostojeća rešenja u napadu. Da nije Harden proradio, ova utakmica bi bila oduvavanje sa +30p lagano.

Flash_SS

pre 5 godina

Strasno koliko srece ima odvratni Gs!!!
(Aleksej anti limar anti Igokea, 25. maj 2018

A zašto brate odvratni? Dal smo mi Srbi toliko ljubomoran narod. O d svih timova možda i od svih šampiona GSW je sve sam napravio i zaslužio, ajde doveli su sad Durenta, ali do sada, ljduima je 4/5 igrača iz prve postave draftovala sama uprava, bez ikakvih trejdova. Sve sami pikovu koje su ljudi sami trenirali i napravili u superstarove, e to je za poštovanje. Ostali imaju jednog superstara i dovode 10 igrača oko njega!

NY

pre 5 godina

Strasno koliko srece ima odvratni Gs!!! 
(Aleksej anti limar anti Igokea, 25. maj 2018  

Zasto se uopste pustaju ovakvi nebulozni komentari?

reflektor

pre 5 godina

Da dodam,GSW znaju gde grese i to ce ispraviti,odigrali su dosta ovakvih meceva.CP3 je u PO ove godine dusa Hjustona,na svom nivou 25 poena,5-7 asistencija to je oko 40 poena za tim direktno sto je nosilo prevagu u duelima.Harden da napuni 35 poena i 10 asistencija ovi ludaci ce da ga pobede.Veliki detalj koji mozda odluci sve,a GSW zna da "namirise krv".Pitanje u kakvom ce stanju biti CP3 u sedmom mecu,s obzirom da je izvestan.

Milan

pre 5 godina

Izeš tim kome je jedam igrač sve. I posle 50 godina se prepričava kako su niksi osvojili bez rida a 40 kako su LAL dobili sedmu bez DŽabara sa plejmejkerom koji je igrao centra. To su timovi, na hjustonu je da pokažu jesu li ili nisu.

mj23

pre 5 godina

Tony Allen je srce i duša Memphisovog hit and grinda zadnjih 5-6 godina. Igrac za kojeg je Kobe rekao da mu je najteze protiv njega igrati, odnosno da ga ovaj najbolje cuva.
A svi znamo da je tad Golden imao problema sa Memphisom (tko se jos sjeca komentara legendarnog Mike Gustera iz Ritopeka), jer se Goldena ne moze dobiti napadom inabijanjem tempa, vec odvlacenjem utakmice u blato, igranja dugih napada i usporavanjem ritma, bez puno tranzicije.

Sve to je Memphis imao sa Zebom, Gasolom, Alenom, Conleyom i Barnesom. I onda dođu utakmice protiv Goldena i polome im se Allen i Conley.

Istina, treba reci da cesto Curry bude nacet u doigravanju, a evo sad je i Thompson nacet, plus Iggy ozlijeđen.
Zanimljivo je vidjeti da Harden ima 0/20 za tricu u zadnjih 20 suteva. Igra kriminalno i Houston vodi, zahvaljujuci genijalnim partijama Paula.

Plus naklupi imaju zanimljive igrace koje ne koriste. Streč peticu Andersona, kojeg cak mogu staviti kad Goldenu igra ostarijeli West. Imaju Mbah Moutea, odlicnog defanzivca, kojeg bi neki srpski trener sigurno poslao par puta po 2 minute na teren, da presingom ganja Duranta.

Nene Hilario i ISO Joe im ne bi puno pomogli u ovakvim mečapovima.

Steta samo sto su Gordona ozlijede unistile. Bas je bio obecavao na pocetku karijere prije tih povreda. Usporedio bih njegovu stagnaciju sa Wadeovom, ako pricamo o povredama. I dalje je dobar, ali nije to na razini superstara, niti ce ikad biti.

Pera Pisar

pre 5 godina

Lako može da se desi da, upravo, povrede odluče šampiona NBA, niko ne može ni da predpostavi kako bi Boston funkcionisao i dokle bi dogurao da se nije povredio Kajri Irving, a na početku sezone Hejvord...da li bi sa Hejvordom u timu u ovolikoj meri "eksplodirali" ili imali prostora Braun i Tejtum...njima su povređeni i Larkin i Danijel Tais...da li bi GSW "pukao" ove dve utakmice sa Igudalom...može da se desi i da Hjuston dobije 7-mu sa Polom, pa da ponovo obnovi povredu...i da Boston bez pola tima dođe u "pol poziciji" za titulu

Dragan

pre 5 godina

Hjuston nema sta da trazi
na gostovanju.Jedini izlaz
domaci teren u 7 okrsaju
i da brada proradi uz veliku
podrsku publike koja ce da ih bodri za veliko finale.
Volio bih gledati finale
Rakets+Celtik.

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

@Memfis
Moja greška što sam spomenuo Lilarda u toj priči oko povreda, znam da su se redom protivnički starteri povređivali.
Vidim sada da se u prvom kolu plej ofa tada povredio Džru Holidej koji je bio u sjajnoj formi i Pelikansi su ometlani.
Zatim u sledećoj rundi se Memfisu povrede Majkl Konli i Toni Alen, dva najbitnija njihova igrača u tom momentu. Svi znaju kakav je Alen defanzivac.
I onda u finalu Zapada protiv Hjustona se povredi Hjustonov najbolji defanzivac Patrik Beverli...
Finale Klivlenda koji su bili bez povređenih Lava i Irvinga je samo privođenje posla kraju...

Slobodan

pre 5 godina

Harden izvikan i antipatican igrac. Lebronu nije ni do cukljeva ali bukvalno. Napred GSW, pre ih nisam voleo ali sve su zasluzili sto su osvojili.

branko

pre 5 godina

steta sto se na ovakav nacin resava pitanje sampiona nba lige.umesto jedne ili dve spektakularne utakmice u duelu dve najbolje ekipe,gledacemo dve rutinske pobede golden stejta.voleo bih da gresim,ali ne verujem da ce najbolji igrac Hjustona u ovom plej-ofu,biti iole spreman za sedmu utakmicu.mozda bi bilo bolje da su objavili da nece igrati do kraja,mozda bi to jos vise motivisalo ostatak ekipe,mozda bi to opustlo protivnika....mozda...jos jednom,steta za kosarku.

let's go dubs

pre 5 godina

Odlicna vest! Ovo znaci 99% da preskace i 7. poslednj mec za hjuston... realno, hjuston je imao veeeliku srecu u zadnja 2 meca koja su dobili sveukupno sa sedam poena razlike.

a

pre 5 godina

Šteta. Bilo bi mnogo neizvesnije da igra Pol, koga smatram za najboljeg "čistokrvnog" plejmejkera na svetu.
Golden Stejt kao da baca kletvu na protivničke igrače što se tiče povreda. Svi pamtimo onu sezonu kada su im redom protivnici u plej ofu bilo desetkovani ( od Lilarda pa nadalje) da bi šlag na tortu bile povrede Irvinga i Lava koji nisu ni igrali Finale.
Tako i ove sezone. Taman se pojabi šansa da Hjuston završi seriju i povredu se Kris Pol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (M V P aka JeRemija, 25. maj 2018 19:08)

Prošle godine su isto bacili kletvu (ili Pačuliju) na Kawhija.

Doljo

pre 5 godina

Dajte,vec ih oplakaste...
Pa nije Hjuston napadom dobio ove utakmice vec jer su nakrcali ekipu strasnim defanzivcima.
Harden neka odigra 30% bolje i njihov Green odradi svoje, mogu ovaj GSW tresnuti vec i 6. mecu.
Nije GSW sto je bio, a posebno fali Igidala.
Pa njega mijenja Luni kojeg pune bekovi, a naprijed nista ne daje.

lukanis

pre 5 godina

Rakete dobijaju Ratnike u 6 utakmici. Ako se povredio Pol nije Bog. Iskocice sad Gordon i vreme je Harden da napravi jedan soutajm u ovoj seriji jer ga do sada nije bilo nigde. Najjaci su neki koji na GSW gledaju kao nepobedive kao da po izlasku na parket im se prepisuje pobeda. Run As One

Baron

pre 5 godina

Milose, jeste, GSW imaju srece, ali isto tako i nemaju. Curry se ponovo povredjuje u playoffu, ispada iz suterske forme. Klivlend je pobedio ratnike kada je Love bio povredjen, da se on nije povredio, odnosno, sa njim u timu Klivlend nikada ne bi zaustavio ratnike i tada su ih odbranom zaustavili kao nocas Hjuston. Tako da tvoja prica ne pije vodu. Eto, i Klivlend ove godine ima ludu srecu da je Bostonu povredjen Irving,da ne pricamo kako ih sudije i liga guraju u finale. GSW ne trebaju sudije da bi dominirali. LeTrokorak James ne moze bez sudija i steroida da dominira. Neko ima srece neko ima Silvera.

bohemian

pre 5 godina

@Uros

Au,koliko pogresno. Ovako, kao prvo James i Bosh nisu trejdovani nego su kao slobodni igraci potpisali za Miami. Drugo, komesar je blokirao trejd Paula u Lakerse u svojstvu v.d. glavnog operativca fransize za koju je nastupao Paul, a koja je bila u tom trenutku bez vlasnika (tj. vlasnik je bila NBA). Veto na taj trejd je bio potpuno opravdan jer je time sprecena pljacka fransize New Orleansa od strane Lakersa.

Natakobîte Yanakîtu

pre 5 godina

Ako saspu 15-20 trojki u Game 7, pred svojom publikom, otići će u "Veliko finale", a imaju potencijala za takav poduhvat. Biće vrlo teško iskontrolisati silno motivisane Voriorse u odbrani u 2 (svi očekuju da "Ratnici" dobiju naredni susret, što je još izvesnije nakon ove vesti) preostala meča. Stoga, biće preko potrebne vrhunske partije Hardena(!!!) i Pola, uz "šutersko veče" čitave ekipe kako bi nadvisili Durenta, Karija i kompaniju u eventualnoj "majstorici". Nadam se prolasku Hjustona, pre svega zbog ovog čoveka, njegovoj 'clutch' partiji i pobedi u neizvesnoj završnici : )

Bojan

pre 5 godina

Strasno koliko srece ima odvratni Gs!!!
(Aleksej anti limar anti Igokea, 25. maj 2018 

Pa sta je tu kriv GS? I sto je odvratniji od HOU? Ako izbacimo Duranta, ovaj tim je gradjen sa drafta, a koliko znam HOU je doveo i Pola i Hardena. Kad pogledas na velike razlike. Iskreno navijam za Boston, nekako se najvise raduju i bodre. Slabiji su od svih ali igraju timaki.

reflektor

pre 5 godina

Bez Pola dobija sigurno GS,jos u svojoj hali.A ono sto bi moglo da bude jos gore za HOU je sto bi ta pobeda osokolila GS pred sedmi mec gde ce da bude sve ili nista.E sad,HOU je do sada zasluzio da ide u finale,kao i CP3 ali jos dve velike utakmice,pogotovo sedma koja ce da bude na "noz".Kakva li je situacija sa Iguodalom...?

Milos

pre 5 godina

Svaka cast GSW-u kao organizaciji na biranju Karija, Kleja i Grina... ali se mora imati u vidu da ih prati ludacka sreca zadnjih godina. Prvi titulu su uzeli kada su Irving i Love bili povredjeni, sledece godine izgubili od zdravih Cavsa. Na leto su doveli Durenta sto se nikada u NBA ligi nije dogidilo da 3 najbolji igrac lige ode u tim koji je vodio u finalu 3-1... I onda na sve to ide povreda Lenarda dok gube 20 razlike od SAS i sada ovo....

Uros

pre 5 godina

Steta... Po meni u top 3 igraca na poziciji 1 u zadnjih 10 god. Veliki igrac i borac daje uvek 100%. Eh da je presao u La Lejkerse imao bi 2,3 prstena ali Stern je ‘’blokirao’’ taj trejd a dozvolio Lebronu i Bosu u Majami kod Vejda...

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

Šteta. Bilo bi mnogo neizvesnije da igra Pol, koga smatram za najboljeg "čistokrvnog" plejmejkera na svetu.
Golden Stejt kao da baca kletvu na protivničke igrače što se tiče povreda. Svi pamtimo onu sezonu kada su im redom protivnici u plej ofu bilo desetkovani ( od Lilarda pa nadalje) da bi šlag na tortu bile povrede Irvinga i Lava koji nisu ni igrali Finale.
Tako i ove sezone. Taman se pojabi šansa da Hjuston završi seriju i povredu se Kris Pol.

nBgd

pre 5 godina

Mislim da treba ocemivati pobedu Gsw-a u 7 mecu sa velikom razlikom jer mislim da ce se Rakete cuvati za 7. utakmicu koja se igra u njihovom domu, ako bude tako ne znam koliko ce im to biti pametno jer mozda Gsw sto bi amerikanci rekli catches fire. Takodje ocekuje se od Hardena da krene da igra nesto 0/20 trojke u seriji je nerealno za ocekivati da tako bude celu seriju. No sve u svemu u cestitam svakako ili Hjudtonu ili Voriorsima jer je ovo ipak finale pre finala, Boston i Klivlend nemaju sta da traze u finalu, a sledece godine nek se paze Bostona svi zbog Irvinga i Hejvorda.

candreva

pre 5 godina

Koliko god da je nesreca toliko je i trener kriv, rotacija od 7 igraca citavu utakmicu, cak je i Mbah Moute ispao iz rotacije, pogotovo znajuci da je Paul podlozan povredama morali su naci vise vremena za odmor glavnim igracima. Povreda loze je nesto za sta treba vremena i ako se i vrati za sedmu utakmicu pitanje je koliko ce biti spreman, nazalost sada velika prednost na strani Golden State-a

Stefan COYG

pre 5 godina

Eeee da te vidimo Dzejmse Hardene... ili si superstar prve klase 4real... ili si superstar izluzija kao Lilard, Dzordz, Vestbruk, Hauard i Grifin.
Sve ispod 20 za GS bice iznenadjenje... DAJ BOZE da gresim...
Ktis Pol sa 33 godine je za tebe suvi genijalac !

POZ

tocka

pre 5 godina

Auh ovo je katastrofa. Ovi GSW imaju neke vudu veštine... kao kada se prošle godine povredio Kawhi Leonard, a taman se zakuvalo sa Sparsima. Nadam se da će CP da se oporavi za sedmu, ali bila bi fora da ih zveknu i bez njega.

Doljo

pre 5 godina

Gledam mec i vidim koliko on se trudi naprijed i nazad, kako ima vece minute...
I sjetih se povrede od prije dvije sezone i rekoh da se lako moze desiti opet.
I desilo se na kraju meca.

Mr. Dr.

pre 5 godina

Pametan potez Houstona. Ne bi dobili GSW ovu 6tu ni da imaju Kobija, a samo bi im trebalo da se Paul jos vise povredi u toj 6oj. Ovako potpuno spreman docekuje 7. utakmicu, gde idu na sve ili nista. Blagu prednost dajem GSW jer su oni u takvim situacijama vec bili, dok se zna kako Harden i Paul znaju da se us**u kad je bitno

Djubre

pre 5 godina

Kako loša vest, kako za košarku i Hjuston, tako i za njega lično, prvi put u karijeri igra finale konferencije, a zaslužio ga je odavno, taman je pobegao iz luzerskih ekipa i zadesi ga ova povreda na meč lopti za veliko finale. Lepo bi bilo da se oporavi za eventualnu sedmu, koja je sada skroz realna mogućnost...

Mikoli

pre 5 godina

Nema veze, ionako se ne ocekuje brejk u gostima, nego se sve sprema za sedmi mec i ludnicu u Hjustonu a tad ce vec siguran sam biti spreman.

vazda

pre 5 godina

Cisto sumnjam da ce se vratiti i na eventualnu 7. utakmicu s obzirom na to tezinu povrede. Takodje, isto tako ocekujem dvije lagane pobjede GSW-a koji su igrali sa polupovrijedjenim Thompsonom i bez Iguodale zadnja 2 meca. Ako mislite da je CP3 vazniji za Houston od Iguodale za GSW pogledajte utakmice jos jednom, ako ne i vise puta. Sportski pozdrav

Milos

pre 5 godina

Svaka cast GSW-u kao organizaciji na biranju Karija, Kleja i Grina... ali se mora imati u vidu da ih prati ludacka sreca zadnjih godina. Prvi titulu su uzeli kada su Irving i Love bili povredjeni, sledece godine izgubili od zdravih Cavsa. Na leto su doveli Durenta sto se nikada u NBA ligi nije dogidilo da 3 najbolji igrac lige ode u tim koji je vodio u finalu 3-1... I onda na sve to ide povreda Lenarda dok gube 20 razlike od SAS i sada ovo....

reflektor

pre 5 godina

Bez Pola dobija sigurno GS,jos u svojoj hali.A ono sto bi moglo da bude jos gore za HOU je sto bi ta pobeda osokolila GS pred sedmi mec gde ce da bude sve ili nista.E sad,HOU je do sada zasluzio da ide u finale,kao i CP3 ali jos dve velike utakmice,pogotovo sedma koja ce da bude na "noz".Kakva li je situacija sa Iguodalom...?

candreva

pre 5 godina

Koliko god da je nesreca toliko je i trener kriv, rotacija od 7 igraca citavu utakmicu, cak je i Mbah Moute ispao iz rotacije, pogotovo znajuci da je Paul podlozan povredama morali su naci vise vremena za odmor glavnim igracima. Povreda loze je nesto za sta treba vremena i ako se i vrati za sedmu utakmicu pitanje je koliko ce biti spreman, nazalost sada velika prednost na strani Golden State-a

Djubre

pre 5 godina

Kako loša vest, kako za košarku i Hjuston, tako i za njega lično, prvi put u karijeri igra finale konferencije, a zaslužio ga je odavno, taman je pobegao iz luzerskih ekipa i zadesi ga ova povreda na meč lopti za veliko finale. Lepo bi bilo da se oporavi za eventualnu sedmu, koja je sada skroz realna mogućnost...

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

Šteta. Bilo bi mnogo neizvesnije da igra Pol, koga smatram za najboljeg "čistokrvnog" plejmejkera na svetu.
Golden Stejt kao da baca kletvu na protivničke igrače što se tiče povreda. Svi pamtimo onu sezonu kada su im redom protivnici u plej ofu bilo desetkovani ( od Lilarda pa nadalje) da bi šlag na tortu bile povrede Irvinga i Lava koji nisu ni igrali Finale.
Tako i ove sezone. Taman se pojabi šansa da Hjuston završi seriju i povredu se Kris Pol.

Uros

pre 5 godina

Steta... Po meni u top 3 igraca na poziciji 1 u zadnjih 10 god. Veliki igrac i borac daje uvek 100%. Eh da je presao u La Lejkerse imao bi 2,3 prstena ali Stern je ‘’blokirao’’ taj trejd a dozvolio Lebronu i Bosu u Majami kod Vejda...

nBgd

pre 5 godina

Mislim da treba ocemivati pobedu Gsw-a u 7 mecu sa velikom razlikom jer mislim da ce se Rakete cuvati za 7. utakmicu koja se igra u njihovom domu, ako bude tako ne znam koliko ce im to biti pametno jer mozda Gsw sto bi amerikanci rekli catches fire. Takodje ocekuje se od Hardena da krene da igra nesto 0/20 trojke u seriji je nerealno za ocekivati da tako bude celu seriju. No sve u svemu u cestitam svakako ili Hjudtonu ili Voriorsima jer je ovo ipak finale pre finala, Boston i Klivlend nemaju sta da traze u finalu, a sledece godine nek se paze Bostona svi zbog Irvinga i Hejvorda.

Mikoli

pre 5 godina

Nema veze, ionako se ne ocekuje brejk u gostima, nego se sve sprema za sedmi mec i ludnicu u Hjustonu a tad ce vec siguran sam biti spreman.

Bojan

pre 5 godina

Strasno koliko srece ima odvratni Gs!!!
(Aleksej anti limar anti Igokea, 25. maj 2018 

Pa sta je tu kriv GS? I sto je odvratniji od HOU? Ako izbacimo Duranta, ovaj tim je gradjen sa drafta, a koliko znam HOU je doveo i Pola i Hardena. Kad pogledas na velike razlike. Iskreno navijam za Boston, nekako se najvise raduju i bodre. Slabiji su od svih ali igraju timaki.

Milan

pre 5 godina

Izeš tim kome je jedam igrač sve. I posle 50 godina se prepričava kako su niksi osvojili bez rida a 40 kako su LAL dobili sedmu bez DŽabara sa plejmejkerom koji je igrao centra. To su timovi, na hjustonu je da pokažu jesu li ili nisu.

vazda

pre 5 godina

Cisto sumnjam da ce se vratiti i na eventualnu 7. utakmicu s obzirom na to tezinu povrede. Takodje, isto tako ocekujem dvije lagane pobjede GSW-a koji su igrali sa polupovrijedjenim Thompsonom i bez Iguodale zadnja 2 meca. Ako mislite da je CP3 vazniji za Houston od Iguodale za GSW pogledajte utakmice jos jednom, ako ne i vise puta. Sportski pozdrav

Dragan

pre 5 godina

Hjuston nema sta da trazi
na gostovanju.Jedini izlaz
domaci teren u 7 okrsaju
i da brada proradi uz veliku
podrsku publike koja ce da ih bodri za veliko finale.
Volio bih gledati finale
Rakets+Celtik.

Stefan COYG

pre 5 godina

Eeee da te vidimo Dzejmse Hardene... ili si superstar prve klase 4real... ili si superstar izluzija kao Lilard, Dzordz, Vestbruk, Hauard i Grifin.
Sve ispod 20 za GS bice iznenadjenje... DAJ BOZE da gresim...
Ktis Pol sa 33 godine je za tebe suvi genijalac !

POZ

mj23

pre 5 godina

Tony Allen je srce i duša Memphisovog hit and grinda zadnjih 5-6 godina. Igrac za kojeg je Kobe rekao da mu je najteze protiv njega igrati, odnosno da ga ovaj najbolje cuva.
A svi znamo da je tad Golden imao problema sa Memphisom (tko se jos sjeca komentara legendarnog Mike Gustera iz Ritopeka), jer se Goldena ne moze dobiti napadom inabijanjem tempa, vec odvlacenjem utakmice u blato, igranja dugih napada i usporavanjem ritma, bez puno tranzicije.

Sve to je Memphis imao sa Zebom, Gasolom, Alenom, Conleyom i Barnesom. I onda dođu utakmice protiv Goldena i polome im se Allen i Conley.

Istina, treba reci da cesto Curry bude nacet u doigravanju, a evo sad je i Thompson nacet, plus Iggy ozlijeđen.
Zanimljivo je vidjeti da Harden ima 0/20 za tricu u zadnjih 20 suteva. Igra kriminalno i Houston vodi, zahvaljujuci genijalnim partijama Paula.

Plus naklupi imaju zanimljive igrace koje ne koriste. Streč peticu Andersona, kojeg cak mogu staviti kad Goldenu igra ostarijeli West. Imaju Mbah Moutea, odlicnog defanzivca, kojeg bi neki srpski trener sigurno poslao par puta po 2 minute na teren, da presingom ganja Duranta.

Nene Hilario i ISO Joe im ne bi puno pomogli u ovakvim mečapovima.

Steta samo sto su Gordona ozlijede unistile. Bas je bio obecavao na pocetku karijere prije tih povreda. Usporedio bih njegovu stagnaciju sa Wadeovom, ako pricamo o povredama. I dalje je dobar, ali nije to na razini superstara, niti ce ikad biti.

Doljo

pre 5 godina

Gledam mec i vidim koliko on se trudi naprijed i nazad, kako ima vece minute...
I sjetih se povrede od prije dvije sezone i rekoh da se lako moze desiti opet.
I desilo se na kraju meca.

Mr. Dr.

pre 5 godina

Pametan potez Houstona. Ne bi dobili GSW ovu 6tu ni da imaju Kobija, a samo bi im trebalo da se Paul jos vise povredi u toj 6oj. Ovako potpuno spreman docekuje 7. utakmicu, gde idu na sve ili nista. Blagu prednost dajem GSW jer su oni u takvim situacijama vec bili, dok se zna kako Harden i Paul znaju da se us**u kad je bitno

a

pre 5 godina

Šteta. Bilo bi mnogo neizvesnije da igra Pol, koga smatram za najboljeg "čistokrvnog" plejmejkera na svetu.
Golden Stejt kao da baca kletvu na protivničke igrače što se tiče povreda. Svi pamtimo onu sezonu kada su im redom protivnici u plej ofu bilo desetkovani ( od Lilarda pa nadalje) da bi šlag na tortu bile povrede Irvinga i Lava koji nisu ni igrali Finale.
Tako i ove sezone. Taman se pojabi šansa da Hjuston završi seriju i povredu se Kris Pol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (M V P aka JeRemija, 25. maj 2018 19:08)

Prošle godine su isto bacili kletvu (ili Pačuliju) na Kawhija.

Doljo

pre 5 godina

Dajte,vec ih oplakaste...
Pa nije Hjuston napadom dobio ove utakmice vec jer su nakrcali ekipu strasnim defanzivcima.
Harden neka odigra 30% bolje i njihov Green odradi svoje, mogu ovaj GSW tresnuti vec i 6. mecu.
Nije GSW sto je bio, a posebno fali Igidala.
Pa njega mijenja Luni kojeg pune bekovi, a naprijed nista ne daje.

Pera Pisar

pre 5 godina

Lako može da se desi da, upravo, povrede odluče šampiona NBA, niko ne može ni da predpostavi kako bi Boston funkcionisao i dokle bi dogurao da se nije povredio Kajri Irving, a na početku sezone Hejvord...da li bi sa Hejvordom u timu u ovolikoj meri "eksplodirali" ili imali prostora Braun i Tejtum...njima su povređeni i Larkin i Danijel Tais...da li bi GSW "pukao" ove dve utakmice sa Igudalom...može da se desi i da Hjuston dobije 7-mu sa Polom, pa da ponovo obnovi povredu...i da Boston bez pola tima dođe u "pol poziciji" za titulu

branko

pre 5 godina

steta sto se na ovakav nacin resava pitanje sampiona nba lige.umesto jedne ili dve spektakularne utakmice u duelu dve najbolje ekipe,gledacemo dve rutinske pobede golden stejta.voleo bih da gresim,ali ne verujem da ce najbolji igrac Hjustona u ovom plej-ofu,biti iole spreman za sedmu utakmicu.mozda bi bilo bolje da su objavili da nece igrati do kraja,mozda bi to jos vise motivisalo ostatak ekipe,mozda bi to opustlo protivnika....mozda...jos jednom,steta za kosarku.

bohemian

pre 5 godina

@Uros

Au,koliko pogresno. Ovako, kao prvo James i Bosh nisu trejdovani nego su kao slobodni igraci potpisali za Miami. Drugo, komesar je blokirao trejd Paula u Lakerse u svojstvu v.d. glavnog operativca fransize za koju je nastupao Paul, a koja je bila u tom trenutku bez vlasnika (tj. vlasnik je bila NBA). Veto na taj trejd je bio potpuno opravdan jer je time sprecena pljacka fransize New Orleansa od strane Lakersa.

Slobodan

pre 5 godina

Harden izvikan i antipatican igrac. Lebronu nije ni do cukljeva ali bukvalno. Napred GSW, pre ih nisam voleo ali sve su zasluzili sto su osvojili.

Flash_SS

pre 5 godina

Strasno koliko srece ima odvratni Gs!!!
(Aleksej anti limar anti Igokea, 25. maj 2018

A zašto brate odvratni? Dal smo mi Srbi toliko ljubomoran narod. O d svih timova možda i od svih šampiona GSW je sve sam napravio i zaslužio, ajde doveli su sad Durenta, ali do sada, ljduima je 4/5 igrača iz prve postave draftovala sama uprava, bez ikakvih trejdova. Sve sami pikovu koje su ljudi sami trenirali i napravili u superstarove, e to je za poštovanje. Ostali imaju jednog superstara i dovode 10 igrača oko njega!

tocka

pre 5 godina

Auh ovo je katastrofa. Ovi GSW imaju neke vudu veštine... kao kada se prošle godine povredio Kawhi Leonard, a taman se zakuvalo sa Sparsima. Nadam se da će CP da se oporavi za sedmu, ali bila bi fora da ih zveknu i bez njega.

Baron

pre 5 godina

Milose, jeste, GSW imaju srece, ali isto tako i nemaju. Curry se ponovo povredjuje u playoffu, ispada iz suterske forme. Klivlend je pobedio ratnike kada je Love bio povredjen, da se on nije povredio, odnosno, sa njim u timu Klivlend nikada ne bi zaustavio ratnike i tada su ih odbranom zaustavili kao nocas Hjuston. Tako da tvoja prica ne pije vodu. Eto, i Klivlend ove godine ima ludu srecu da je Bostonu povredjen Irving,da ne pricamo kako ih sudije i liga guraju u finale. GSW ne trebaju sudije da bi dominirali. LeTrokorak James ne moze bez sudija i steroida da dominira. Neko ima srece neko ima Silvera.

reflektor

pre 5 godina

Da dodam,GSW znaju gde grese i to ce ispraviti,odigrali su dosta ovakvih meceva.CP3 je u PO ove godine dusa Hjustona,na svom nivou 25 poena,5-7 asistencija to je oko 40 poena za tim direktno sto je nosilo prevagu u duelima.Harden da napuni 35 poena i 10 asistencija ovi ludaci ce da ga pobede.Veliki detalj koji mozda odluci sve,a GSW zna da "namirise krv".Pitanje u kakvom ce stanju biti CP3 u sedmom mecu,s obzirom da je izvestan.

lukanis

pre 5 godina

Rakete dobijaju Ratnike u 6 utakmici. Ako se povredio Pol nije Bog. Iskocice sad Gordon i vreme je Harden da napravi jedan soutajm u ovoj seriji jer ga do sada nije bilo nigde. Najjaci su neki koji na GSW gledaju kao nepobedive kao da po izlasku na parket im se prepisuje pobeda. Run As One

let's go dubs

pre 5 godina

Odlicna vest! Ovo znaci 99% da preskace i 7. poslednj mec za hjuston... realno, hjuston je imao veeeliku srecu u zadnja 2 meca koja su dobili sveukupno sa sedam poena razlike.

NY

pre 5 godina

Strasno koliko srece ima odvratni Gs!!! 
(Aleksej anti limar anti Igokea, 25. maj 2018  

Zasto se uopste pustaju ovakvi nebulozni komentari?

Natakobîte Yanakîtu

pre 5 godina

Ako saspu 15-20 trojki u Game 7, pred svojom publikom, otići će u "Veliko finale", a imaju potencijala za takav poduhvat. Biće vrlo teško iskontrolisati silno motivisane Voriorse u odbrani u 2 (svi očekuju da "Ratnici" dobiju naredni susret, što je još izvesnije nakon ove vesti) preostala meča. Stoga, biće preko potrebne vrhunske partije Hardena(!!!) i Pola, uz "šutersko veče" čitave ekipe kako bi nadvisili Durenta, Karija i kompaniju u eventualnoj "majstorici". Nadam se prolasku Hjustona, pre svega zbog ovog čoveka, njegovoj 'clutch' partiji i pobedi u neizvesnoj završnici : )

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

@Memfis
Moja greška što sam spomenuo Lilarda u toj priči oko povreda, znam da su se redom protivnički starteri povređivali.
Vidim sada da se u prvom kolu plej ofa tada povredio Džru Holidej koji je bio u sjajnoj formi i Pelikansi su ometlani.
Zatim u sledećoj rundi se Memfisu povrede Majkl Konli i Toni Alen, dva najbitnija njihova igrača u tom momentu. Svi znaju kakav je Alen defanzivac.
I onda u finalu Zapada protiv Hjustona se povredi Hjustonov najbolji defanzivac Patrik Beverli...
Finale Klivlenda koji su bili bez povređenih Lava i Irvinga je samo privođenje posla kraju...

hroničar lige

pre 5 godina

Žali Bože za šta sam se probudio jutros pre pet sati. Bez CP3 odmah Hjuston ne liči ni na šta, stotinu ničim izazavanih izgubljenih lopti, nepostojeća rešenja u napadu. Da nije Harden proradio, ova utakmica bi bila oduvavanje sa +30p lagano.

let's go dubs

pre 5 godina

Odlicna vest! Ovo znaci 99% da preskace i 7. poslednj mec za hjuston... realno, hjuston je imao veeeliku srecu u zadnja 2 meca koja su dobili sveukupno sa sedam poena razlike.

vazda

pre 5 godina

Cisto sumnjam da ce se vratiti i na eventualnu 7. utakmicu s obzirom na to tezinu povrede. Takodje, isto tako ocekujem dvije lagane pobjede GSW-a koji su igrali sa polupovrijedjenim Thompsonom i bez Iguodale zadnja 2 meca. Ako mislite da je CP3 vazniji za Houston od Iguodale za GSW pogledajte utakmice jos jednom, ako ne i vise puta. Sportski pozdrav

Slobodan

pre 5 godina

Harden izvikan i antipatican igrac. Lebronu nije ni do cukljeva ali bukvalno. Napred GSW, pre ih nisam voleo ali sve su zasluzili sto su osvojili.

Milos

pre 5 godina

Svaka cast GSW-u kao organizaciji na biranju Karija, Kleja i Grina... ali se mora imati u vidu da ih prati ludacka sreca zadnjih godina. Prvi titulu su uzeli kada su Irving i Love bili povredjeni, sledece godine izgubili od zdravih Cavsa. Na leto su doveli Durenta sto se nikada u NBA ligi nije dogidilo da 3 najbolji igrac lige ode u tim koji je vodio u finalu 3-1... I onda na sve to ide povreda Lenarda dok gube 20 razlike od SAS i sada ovo....

Baron

pre 5 godina

Milose, jeste, GSW imaju srece, ali isto tako i nemaju. Curry se ponovo povredjuje u playoffu, ispada iz suterske forme. Klivlend je pobedio ratnike kada je Love bio povredjen, da se on nije povredio, odnosno, sa njim u timu Klivlend nikada ne bi zaustavio ratnike i tada su ih odbranom zaustavili kao nocas Hjuston. Tako da tvoja prica ne pije vodu. Eto, i Klivlend ove godine ima ludu srecu da je Bostonu povredjen Irving,da ne pricamo kako ih sudije i liga guraju u finale. GSW ne trebaju sudije da bi dominirali. LeTrokorak James ne moze bez sudija i steroida da dominira. Neko ima srece neko ima Silvera.

Uros

pre 5 godina

Steta... Po meni u top 3 igraca na poziciji 1 u zadnjih 10 god. Veliki igrac i borac daje uvek 100%. Eh da je presao u La Lejkerse imao bi 2,3 prstena ali Stern je ‘’blokirao’’ taj trejd a dozvolio Lebronu i Bosu u Majami kod Vejda...

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

Šteta. Bilo bi mnogo neizvesnije da igra Pol, koga smatram za najboljeg "čistokrvnog" plejmejkera na svetu.
Golden Stejt kao da baca kletvu na protivničke igrače što se tiče povreda. Svi pamtimo onu sezonu kada su im redom protivnici u plej ofu bilo desetkovani ( od Lilarda pa nadalje) da bi šlag na tortu bile povrede Irvinga i Lava koji nisu ni igrali Finale.
Tako i ove sezone. Taman se pojabi šansa da Hjuston završi seriju i povredu se Kris Pol.

candreva

pre 5 godina

Koliko god da je nesreca toliko je i trener kriv, rotacija od 7 igraca citavu utakmicu, cak je i Mbah Moute ispao iz rotacije, pogotovo znajuci da je Paul podlozan povredama morali su naci vise vremena za odmor glavnim igracima. Povreda loze je nesto za sta treba vremena i ako se i vrati za sedmu utakmicu pitanje je koliko ce biti spreman, nazalost sada velika prednost na strani Golden State-a

reflektor

pre 5 godina

Bez Pola dobija sigurno GS,jos u svojoj hali.A ono sto bi moglo da bude jos gore za HOU je sto bi ta pobeda osokolila GS pred sedmi mec gde ce da bude sve ili nista.E sad,HOU je do sada zasluzio da ide u finale,kao i CP3 ali jos dve velike utakmice,pogotovo sedma koja ce da bude na "noz".Kakva li je situacija sa Iguodalom...?

nBgd

pre 5 godina

Mislim da treba ocemivati pobedu Gsw-a u 7 mecu sa velikom razlikom jer mislim da ce se Rakete cuvati za 7. utakmicu koja se igra u njihovom domu, ako bude tako ne znam koliko ce im to biti pametno jer mozda Gsw sto bi amerikanci rekli catches fire. Takodje ocekuje se od Hardena da krene da igra nesto 0/20 trojke u seriji je nerealno za ocekivati da tako bude celu seriju. No sve u svemu u cestitam svakako ili Hjudtonu ili Voriorsima jer je ovo ipak finale pre finala, Boston i Klivlend nemaju sta da traze u finalu, a sledece godine nek se paze Bostona svi zbog Irvinga i Hejvorda.

Mr. Dr.

pre 5 godina

Pametan potez Houstona. Ne bi dobili GSW ovu 6tu ni da imaju Kobija, a samo bi im trebalo da se Paul jos vise povredi u toj 6oj. Ovako potpuno spreman docekuje 7. utakmicu, gde idu na sve ili nista. Blagu prednost dajem GSW jer su oni u takvim situacijama vec bili, dok se zna kako Harden i Paul znaju da se us**u kad je bitno

branko

pre 5 godina

steta sto se na ovakav nacin resava pitanje sampiona nba lige.umesto jedne ili dve spektakularne utakmice u duelu dve najbolje ekipe,gledacemo dve rutinske pobede golden stejta.voleo bih da gresim,ali ne verujem da ce najbolji igrac Hjustona u ovom plej-ofu,biti iole spreman za sedmu utakmicu.mozda bi bilo bolje da su objavili da nece igrati do kraja,mozda bi to jos vise motivisalo ostatak ekipe,mozda bi to opustlo protivnika....mozda...jos jednom,steta za kosarku.

NY

pre 5 godina

Strasno koliko srece ima odvratni Gs!!! 
(Aleksej anti limar anti Igokea, 25. maj 2018  

Zasto se uopste pustaju ovakvi nebulozni komentari?

tocka

pre 5 godina

Auh ovo je katastrofa. Ovi GSW imaju neke vudu veštine... kao kada se prošle godine povredio Kawhi Leonard, a taman se zakuvalo sa Sparsima. Nadam se da će CP da se oporavi za sedmu, ali bila bi fora da ih zveknu i bez njega.

Stefan COYG

pre 5 godina

Eeee da te vidimo Dzejmse Hardene... ili si superstar prve klase 4real... ili si superstar izluzija kao Lilard, Dzordz, Vestbruk, Hauard i Grifin.
Sve ispod 20 za GS bice iznenadjenje... DAJ BOZE da gresim...
Ktis Pol sa 33 godine je za tebe suvi genijalac !

POZ

lukanis

pre 5 godina

Rakete dobijaju Ratnike u 6 utakmici. Ako se povredio Pol nije Bog. Iskocice sad Gordon i vreme je Harden da napravi jedan soutajm u ovoj seriji jer ga do sada nije bilo nigde. Najjaci su neki koji na GSW gledaju kao nepobedive kao da po izlasku na parket im se prepisuje pobeda. Run As One

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

@Memfis
Moja greška što sam spomenuo Lilarda u toj priči oko povreda, znam da su se redom protivnički starteri povređivali.
Vidim sada da se u prvom kolu plej ofa tada povredio Džru Holidej koji je bio u sjajnoj formi i Pelikansi su ometlani.
Zatim u sledećoj rundi se Memfisu povrede Majkl Konli i Toni Alen, dva najbitnija njihova igrača u tom momentu. Svi znaju kakav je Alen defanzivac.
I onda u finalu Zapada protiv Hjustona se povredi Hjustonov najbolji defanzivac Patrik Beverli...
Finale Klivlenda koji su bili bez povređenih Lava i Irvinga je samo privođenje posla kraju...

Bojan

pre 5 godina

Strasno koliko srece ima odvratni Gs!!!
(Aleksej anti limar anti Igokea, 25. maj 2018 

Pa sta je tu kriv GS? I sto je odvratniji od HOU? Ako izbacimo Duranta, ovaj tim je gradjen sa drafta, a koliko znam HOU je doveo i Pola i Hardena. Kad pogledas na velike razlike. Iskreno navijam za Boston, nekako se najvise raduju i bodre. Slabiji su od svih ali igraju timaki.

bohemian

pre 5 godina

@Uros

Au,koliko pogresno. Ovako, kao prvo James i Bosh nisu trejdovani nego su kao slobodni igraci potpisali za Miami. Drugo, komesar je blokirao trejd Paula u Lakerse u svojstvu v.d. glavnog operativca fransize za koju je nastupao Paul, a koja je bila u tom trenutku bez vlasnika (tj. vlasnik je bila NBA). Veto na taj trejd je bio potpuno opravdan jer je time sprecena pljacka fransize New Orleansa od strane Lakersa.

Doljo

pre 5 godina

Gledam mec i vidim koliko on se trudi naprijed i nazad, kako ima vece minute...
I sjetih se povrede od prije dvije sezone i rekoh da se lako moze desiti opet.
I desilo se na kraju meca.

Milan

pre 5 godina

Izeš tim kome je jedam igrač sve. I posle 50 godina se prepričava kako su niksi osvojili bez rida a 40 kako su LAL dobili sedmu bez DŽabara sa plejmejkerom koji je igrao centra. To su timovi, na hjustonu je da pokažu jesu li ili nisu.

reflektor

pre 5 godina

Da dodam,GSW znaju gde grese i to ce ispraviti,odigrali su dosta ovakvih meceva.CP3 je u PO ove godine dusa Hjustona,na svom nivou 25 poena,5-7 asistencija to je oko 40 poena za tim direktno sto je nosilo prevagu u duelima.Harden da napuni 35 poena i 10 asistencija ovi ludaci ce da ga pobede.Veliki detalj koji mozda odluci sve,a GSW zna da "namirise krv".Pitanje u kakvom ce stanju biti CP3 u sedmom mecu,s obzirom da je izvestan.

Doljo

pre 5 godina

Dajte,vec ih oplakaste...
Pa nije Hjuston napadom dobio ove utakmice vec jer su nakrcali ekipu strasnim defanzivcima.
Harden neka odigra 30% bolje i njihov Green odradi svoje, mogu ovaj GSW tresnuti vec i 6. mecu.
Nije GSW sto je bio, a posebno fali Igidala.
Pa njega mijenja Luni kojeg pune bekovi, a naprijed nista ne daje.

Flash_SS

pre 5 godina

Strasno koliko srece ima odvratni Gs!!!
(Aleksej anti limar anti Igokea, 25. maj 2018

A zašto brate odvratni? Dal smo mi Srbi toliko ljubomoran narod. O d svih timova možda i od svih šampiona GSW je sve sam napravio i zaslužio, ajde doveli su sad Durenta, ali do sada, ljduima je 4/5 igrača iz prve postave draftovala sama uprava, bez ikakvih trejdova. Sve sami pikovu koje su ljudi sami trenirali i napravili u superstarove, e to je za poštovanje. Ostali imaju jednog superstara i dovode 10 igrača oko njega!

Mikoli

pre 5 godina

Nema veze, ionako se ne ocekuje brejk u gostima, nego se sve sprema za sedmi mec i ludnicu u Hjustonu a tad ce vec siguran sam biti spreman.

Natakobîte Yanakîtu

pre 5 godina

Ako saspu 15-20 trojki u Game 7, pred svojom publikom, otići će u "Veliko finale", a imaju potencijala za takav poduhvat. Biće vrlo teško iskontrolisati silno motivisane Voriorse u odbrani u 2 (svi očekuju da "Ratnici" dobiju naredni susret, što je još izvesnije nakon ove vesti) preostala meča. Stoga, biće preko potrebne vrhunske partije Hardena(!!!) i Pola, uz "šutersko veče" čitave ekipe kako bi nadvisili Durenta, Karija i kompaniju u eventualnoj "majstorici". Nadam se prolasku Hjustona, pre svega zbog ovog čoveka, njegovoj 'clutch' partiji i pobedi u neizvesnoj završnici : )

mj23

pre 5 godina

Tony Allen je srce i duša Memphisovog hit and grinda zadnjih 5-6 godina. Igrac za kojeg je Kobe rekao da mu je najteze protiv njega igrati, odnosno da ga ovaj najbolje cuva.
A svi znamo da je tad Golden imao problema sa Memphisom (tko se jos sjeca komentara legendarnog Mike Gustera iz Ritopeka), jer se Goldena ne moze dobiti napadom inabijanjem tempa, vec odvlacenjem utakmice u blato, igranja dugih napada i usporavanjem ritma, bez puno tranzicije.

Sve to je Memphis imao sa Zebom, Gasolom, Alenom, Conleyom i Barnesom. I onda dođu utakmice protiv Goldena i polome im se Allen i Conley.

Istina, treba reci da cesto Curry bude nacet u doigravanju, a evo sad je i Thompson nacet, plus Iggy ozlijeđen.
Zanimljivo je vidjeti da Harden ima 0/20 za tricu u zadnjih 20 suteva. Igra kriminalno i Houston vodi, zahvaljujuci genijalnim partijama Paula.

Plus naklupi imaju zanimljive igrace koje ne koriste. Streč peticu Andersona, kojeg cak mogu staviti kad Goldenu igra ostarijeli West. Imaju Mbah Moutea, odlicnog defanzivca, kojeg bi neki srpski trener sigurno poslao par puta po 2 minute na teren, da presingom ganja Duranta.

Nene Hilario i ISO Joe im ne bi puno pomogli u ovakvim mečapovima.

Steta samo sto su Gordona ozlijede unistile. Bas je bio obecavao na pocetku karijere prije tih povreda. Usporedio bih njegovu stagnaciju sa Wadeovom, ako pricamo o povredama. I dalje je dobar, ali nije to na razini superstara, niti ce ikad biti.

Djubre

pre 5 godina

Kako loša vest, kako za košarku i Hjuston, tako i za njega lično, prvi put u karijeri igra finale konferencije, a zaslužio ga je odavno, taman je pobegao iz luzerskih ekipa i zadesi ga ova povreda na meč lopti za veliko finale. Lepo bi bilo da se oporavi za eventualnu sedmu, koja je sada skroz realna mogućnost...

a

pre 5 godina

Šteta. Bilo bi mnogo neizvesnije da igra Pol, koga smatram za najboljeg "čistokrvnog" plejmejkera na svetu.
Golden Stejt kao da baca kletvu na protivničke igrače što se tiče povreda. Svi pamtimo onu sezonu kada su im redom protivnici u plej ofu bilo desetkovani ( od Lilarda pa nadalje) da bi šlag na tortu bile povrede Irvinga i Lava koji nisu ni igrali Finale.
Tako i ove sezone. Taman se pojabi šansa da Hjuston završi seriju i povredu se Kris Pol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (M V P aka JeRemija, 25. maj 2018 19:08)

Prošle godine su isto bacili kletvu (ili Pačuliju) na Kawhija.

Pera Pisar

pre 5 godina

Lako može da se desi da, upravo, povrede odluče šampiona NBA, niko ne može ni da predpostavi kako bi Boston funkcionisao i dokle bi dogurao da se nije povredio Kajri Irving, a na početku sezone Hejvord...da li bi sa Hejvordom u timu u ovolikoj meri "eksplodirali" ili imali prostora Braun i Tejtum...njima su povređeni i Larkin i Danijel Tais...da li bi GSW "pukao" ove dve utakmice sa Igudalom...može da se desi i da Hjuston dobije 7-mu sa Polom, pa da ponovo obnovi povredu...i da Boston bez pola tima dođe u "pol poziciji" za titulu

Dragan

pre 5 godina

Hjuston nema sta da trazi
na gostovanju.Jedini izlaz
domaci teren u 7 okrsaju
i da brada proradi uz veliku
podrsku publike koja ce da ih bodri za veliko finale.
Volio bih gledati finale
Rakets+Celtik.

hroničar lige

pre 5 godina

Žali Bože za šta sam se probudio jutros pre pet sati. Bez CP3 odmah Hjuston ne liči ni na šta, stotinu ničim izazavanih izgubljenih lopti, nepostojeća rešenja u napadu. Da nije Harden proradio, ova utakmica bi bila oduvavanje sa +30p lagano.