Utorak, 22.05.2018.

16:20

Rivali o tome kakav je Novak? Nepobediv, fleksibilan, mašina…

Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas puni 31 godinu, a specijalno iznenađenje za njegov rođendan pripremio je ATP.

Izvor: B92

Rivali o tome kakav je Novak? Nepobediv, fleksibilan, mašina… IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Bane

pre 5 godina

Kad bi uporedjiva li vodeću četvorku i njihovu auru što ih čini.

Nadal pravi gladijator.
Novak čovek guma.
Rodžer princ tenisa.
Marej odličan ratnik.

Hmmmmm

pre 5 godina

Sasa Jokic
Po odbojkasima, kosarkasima, vaterpolistima, svet nas zna kao sportsku naciju. Oni su ti koji su se vracali sa velikih takmicenja sa medaljom. Posle sankcija 90.-ih svet je cuo za nas, OI, SP, EP... Mozda ti ne pratis sport pa to ne znas, ali ima onih koji prate. Svi oni su igrali za reprezentaciju i predstavljali Srbiju.

Sarma smotana

pre 5 godina

Ima nole da bude prvi i to pre sledećeg rodjendana. Ali čudo je kakve mi sve stručnjake imamo. I u fudbalu, košarci tenisu itd samo pljuvanje. Svi su odjednom treneri, nutricionisti i za sve imaju dijagnozu i znaju bolje kako bi oni to uradili "da su oni". Kako onda ti stručnjaci imaju vremena da pišu komentare na netu, kad svi sve znaju i sigurno su uspešni u svemu? Čak i u pravopisu, koji ima na moj komentar da daju.

nikola bozic

pre 5 godina

@hihi
Kao sto rekoh cim nema argumenata odmah licne uvrede,kao prvo pronadji u mojim recenicama ista lose receno za samog Djokovica osim da voli da bude u centru paznje(reci da ne voli),moj komentar je vezan za medije,a tu se uvek negde nadjete i vi fanovi koji opsesivno obozavate njega u tolikoj meri da mrzite sve druge i ne mozete da prihvatite razlicito misljenje,inace Srbin sam naravno,ali imam realnu percepciju stvarnosti i umem da citam statistiku,da,Kostelic i Perkovic su ostvarili u svojim sportovima vece domete nego Djokovic u tenisu,a ti sportovi se zovu skijanje i atletika,dakle bazicni sportovi kojima se bavi ceo svet.Isto tako kod nas su i Jasna S,kao i bar 2-3 vaterpolista ostvarili vece domete u svojim sportovima nego Novak u svom.E sad sto je vasa percepcija sporta iskljucivo zarada i to koliko ljudi je van granica culo za tog i tog sportistu pokazuje sta vam je prioritet u zivotu,a sa druge strane koliko se stidite svoje zemlje(koliko god glumili patriote)i koliko ste opsednuti da nas zapad prihvati,zato toliko preterano obozavanje Djokovica jer je satro taj zapad cuo za Srbiju zbog tenisa,da ga volite zbog samog sporta sigurno se ne bi ovoliko histericno svadjali po portalima vec bi uzivali u igri i objektivno diskutovali kao sto to rade fanovi ostalih nasih sportista,od Jokica pa nadalje,verujem da sam Djokovic ako je stvarno covek sporta sigurno nije ponosan na svoj fan tim,sport je ipak neko vitestvo i trebalo bi da iskljucuje mrznju i ostrascenost

sasa jokic

pre 5 godina

Nikola Bozic@ Zbog Novaka nas svet zna po dobru, a zbog Kosova po losem. Mada ne znam zasto si otisao u takvo poredjenje. Naravno da ce Srbi slaviti svog najboljeg sportistu u istoriji, i naravno da ce se stideti sramne kapitulacije u Kumanovu 1999. i zato je za Srbe bitnijje baviti se dobrim i necim cime mozemo da se ponosimo, a ne necim cega treba da se stidimo.

nesanica

pre 5 godina

Elastic plastic čovek je bio guma sa najboljim riternom na atp turu. Šteta što je popustilo no'kad si čovek logično da bude.

_

pre 5 godina

Ahahaa ovaj poredi skijašicu i Novaka!! Pa jedan prosečni teniser oko 20. mesta bez osvojenog turnira zaradi više para za jednu sezonu nego Janica i Ivica zajedno za celu karijeru. Eno Bernard Tomić se hvali kako na računu ima 7 miliona dolara. Sve to je moguće zahvaljujuči velikoj popularnosti tenisa i daleko manjoj skijanja. O Sandri Perković neću ni da govorim. Ko van Hrvatske zna za nju? Zna valjda samo par onih koji bacaju sa njom.

hihi

pre 5 godina

(nikola bozic, 22. maj 2018 21:34)
Da li ti svestan koliko ogoljeno pokazuješ frustraciju Novakom Đokovićem? Zapenio si što narod voli najboljeg srpskog sportistu svih vremena, 3 puta biranog za najboljeg sportistu sveta. Kada tvoja Janica i Sandra budu to postigli, onda ih stavi u istu rečenicu. Porediš bacanje frizbija u dalj kojim se bavi stotinak devojaka u svetu, spuštanje daskama niz brdo kojim se bavi nekoliko država u svetu, i tenis koji je toliko globalno popularan da za jedan jedini osvojeni turnir teniser (i teniserka) zaradi 2 000 000 $, više nego 5 Janica i 5 Sandra za celu karijeru. Kao što rekoh, smiri ljubomoru i frustracije, očigledno je, i samo se brukaš.

..

pre 5 godina

Ne kuzim srbe sto pljuju po najboljem sportasu kojeg su ikad imali. 
Pa on je ucrto srbiju na kartu svijeta. 
Sretan rođendan Novak.
(Hr, 22. maj 2018 21:32)

Zašto misliš da su to nužno Srbi? Zbog jezika? He, he...
Ima raznih trolova ovde i u regionu.

.smešan si

pre 5 godina

(nikola bozic, 22. maj 2018 21:34)
Čuj ovog kaže Janica i Sandra veći od Novaka!? Ahahahaaa...
Pa Hrvati bi menjali 2 Janice i 3 Sandre za jednog Novaka. Nije ceo Split izašao na ulice zbog olimpijskog zlata Blanke, nego zbog Goranovog jednog jedinog slema, Vimbldona. A Nole ih ima 12! Cela Srbija bi onda po Hrvatima trebalo da izađe...

nikola bozic

pre 5 godina

@hihi
Naravno kada se argumentima pokusa objasniti jedan fenomen neprirodnog hajpa odma se ide na licne uvrede.Kazes mnoge zemlje bi sve dale da imaju sportistu kao Novaka,eto Hrvati duplo ih manje od nas,imaju Janicu i Sandru koje su realno ispred Djokovica po karijerama pa kod njih nema 1 odsto hajpa,ludila,idolatrije kao u Srbiji kada je Novak u pitanju.Ne,njima su uzori njihovi generali,"branitelji",sta god mi mislili o tome.Dok mi ljude koji su ovu zemlju stvarali,stajali na braniku kada je bilo gusto uglavnom nipodastavamo dok uzdizemo udaraca loptice,o tome i pricam,neprirodno forsiranje sa ociglednim ciljem da se prirodni patriotizam naroda usmeri sa Kosova i tamo gde treba biti iskazen na opsesivno navijanje za sportistu koga sa ovom zemljom vezuje samo ime.Kazes jos da pustimo ljude da uzivaju u njegovim igrama,da stvarno uzivate ne bi tolike godine ovoliko histericno se svadjali po portalima,branili Djokovica od dobronamernih kritika prizivajuci jednoumlje,to nije bodrenje,to je patologija,kako fanovima Jokica,Spanoviceve,Bogdana,Tea,Vidica,Troickog ne smetaju daleko ostriji i maliciozniji komentari nego sto ih je Novak ikada dobijao,ocigledno normalno prate sport i navijaju jer gotovo nikada se o drugim nasim sportistima nije pisalo nista sto nije sport,ne znamo im mame,tate,bracne partnere...da je tako bilo sa Djokovicem,sve u vezi njega bi bilo za primer ali stvari su otisle predaleko pogotovo kada se procitaju komentari pojedinih fanova.

karburator

pre 5 godina

Braćo....
@ sine ratio 16:49
je postigao svoj cilj i zaradio svoj sendvič. Ako ipak ima neko ko ne razume... on je BOT. On je plaćeno lice. Paljevina, što bi rekla starija generacija. Ili navlakač.

hihi

pre 5 godina

(nikola bozic, 22. maj 2018 19:05)

Koje teorije zavere majko moja!? Državni projekat, manipulacija masama, botovi... Mora da si od onih koji veruju u ravnu zemlju. Kult Federera je sto puta veći, širi i neukusniji od “kulta“ Novaka, ali nećeš ti nikada napisati ovako nešto za njega, samo ti Srbin smeta he he. Naravno da svi znamo zašto, iz aviona se vidi zašto ti smeta. Mnogo veći narodi, a kamoli mali poput našeg, nikada dok postoje nisu i neće biti te sreće da imaju takvu tenisku legendu i šampiona poput Novaka. Nama se to neverovatnim čudom desilo, i nikada više neće dok postojimo. I onda se nađe neki pametnjaković da se čudi zašto je toliko Novak praćen i obožavan. Pa jel ti jasno da je ovo sad i nikada više? Pusti ljude da uživaju, ako već ti nisi sposoban da se raduješ tuđim zasluženim uspesima, neka i preteruju, prirodno i normalno je i preterati kada nam se desila ničim zaslužena kosmička anomalija, koja se rekoh već ponoviti neće. Ma najbolje, po tebi, da ga iskuliramo kao da to što je on uradio nije ništa. Ima Srbija u sportu Novaka koliko hoćeš, uvek će i redovno imati tri puta najboljeg sportistu sveta. Mnogo si ljubomoran, smiri strasti.

Лепи Цане

pre 5 godina

Ма шта има да слушамо шта о Новаку причају тениски професионалци... имамо ми овде дежурне мрзитеље који све најбоље знају.

bozza

pre 5 godina

Ima 100 miliona dolara, a skuplja 30000?? Pogledajte koliko je Mo Salah donirao svojoj zemlji.
(dragan, 22. maj 2018 17:56)

poenta prikupljanja novca nije samo u sumi, vec i u podizanju svesti javnosti o nekom problemu i komunikacija o resenju problema. Najlakse je da neko zavuce ruku u svoj dzep i uplati novac, a onda se pojave hejteri sa komentarima kako je mogao da uplati vise

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Čovek-guma , najbolji dvoručni bekhend u istoriji, zid na osnovnoj liniji, legenda belog sporta, legenda Srbije, veliki sportista, veliki čovek.

Donekle poznavalac tenisa

pre 5 godina

Rivali se poštuju izmedju sebe bili više pobednici ili manje.

Inače sve je to bio dok je bio znatno mladji jer sad je vidljivo koliko uopšte pomenut način igre koja mu donela rezultate kulminiralo na kraju padom. Slično sa Rodzerom koji je dobio dar od Boga kad je reč o suvoj tehnici a kad je bio mladji bio je eksplozivniji,brz i hitriji i tako u kontinuitetu naravno kad predješ tridesetu više nije moguće bit to.. Nadal isto kao Marej al svako od njih je igrao sa različitim stilom igre naravno ostaće al'jedno je neizvodljivo da se ponavlja često kao nekada u kontinuitetu sa turnira na turnir.

...

pre 5 godina

Čemu služe ovi svakodnevni besmisleni članci o Đokoviću, ovo je danas već drugi bukvalno o ničemu! 
(Sine ratio, 22. maj 2018 16:49) 

Najjači su mi ovakvi dežurni pitači. Sve oni nešto pitaju, nije im jasno...

nikola bozic

pre 5 godina

@Sine ratio
Jednostavno sa Novakom i njegovim besomucnim forsiranjem u medijima je pronadjen idealan prirodan spin da se narodu skrene paznja sa svakodnevnica.Poklopile su se sve kockice,tenisa ima cele godine,sport bogatih gde je Novak iz siromasne zemlje (bio)najuspesniji u istome,plus njegova zelja za paznjom i PR-ovska slika mister savrsenog koju stalno forsira uz ambicioznog oca i zenu i eto Novaka Djokovica kao nacionalnog projekta gde od njegovog zivota i karijere prave bajku koju mediji uporno nude obicnim smrtnicima na dlanu kako bi ziveci njegov zivot zaboravili na realnost.Narod je sa svim porazima u novijoj istoriji izgubio samopostovanje,i Novakovi uspesi se koriste kao sredstvo osvete onima koji su uticali da budemo tu gde smo,zato je i kreiran lik SuperSrbina Djokovica ciji zivot pratimo iz minuta u minut,svakog dana na tone vesti o njemu gde je uvek on najbolji,najlepsi,najduhovitiji a svaka i najdobronamernija kritika se smatra nevidjenom mrznjom,zaviscu i zlobom.Nijedan tekst o njemu nece proci bez botova koji pljuju "nezahvalnu naciju",makar 99 odsto komentara bili hvalospevi.Ocigledno je da i sada kada gubi ima taj mitski status koji jednostavno ne sme biti narusen,pa kao lupom traze bilo koju vest gde neko govori pohvalno o Djokovicu i objavljuju je kao udarnu,on i dalje mora da ostane neka vrsta polubozanstva jer treba konstantno manipulisati masom a primer ovdasnjeg obozavanja Novaka maltene do granice patologije je najbolji primer uspesnosti iste.

Marvin the Martian

pre 5 godina

Ooooo pa srećan ti rođendan Nole. Želim ti od srca da imaš bolje navijače. Čast izuzecima, ali većina njih ovde samo histeriše, priča o ljubavi i mržnji, srbuje, vređa ostale pa čak i gospodina Rožera i gospođicu Hingis. Niko ne zaslužuje takve ostrašćene botove, pa ni ti.

Đokisti, šta ste se stisli? N22 kaže da odrešite kese u humanitarne svrhe. Ja sam već odrešio, a vi? Znam da vam je dolar mrska valuta (kada treba da se daje), ali možete valjda i u dinarima... 😉

nik

pre 5 godina

Novak i nadal su neverovatno srecni momci! Imali su srece sto se nisu isto godiste kao rodzer federer!! Pola od ovih grend slemova sad ne bi imali! Ako razumete sta hocu da kazem!

No1e GOAT by 2022

pre 5 godina

Koliko je dizajn sportske odece od UNIQLO-a lepsi u poredjenju sa Lacoste-om... Ne shvatam da Lacoste ne moze da napravi barem jedan pristojan komplet sportske odece za vrhunske sportase. Srecan rodjendan No1e!!!

Zoran

pre 5 godina

Čemu služe ovi svakodnevni besmisleni članci o Đokoviću, ovo je danas već drugi bukvalno o ničemu!
(Sine ratio, 22. maj 2018 16:49)

Kome su smisleniji svakodnevni (nekad i po 15) članci o Vučiću koji UVEK priča o NEČEMU i za njega ima rubrika. Tako da, ne vidim šta tražiš ovde i još bacaš komentare? Malo čudno, zar ne?

samojed

pre 5 godina

BeKo
Zalostan bi bio svet u kojem bilo ko iz industrije zabave moze uciniti srecnim najvise ljudi. Srecom, ova Didroova misao nema ama bas nikakve veze sa Djokovicem, niti kojim drugim sportistom.

fantom

pre 5 godina

Dokaz koliko je Federer veliki igrac je to sto ga prvo mesto vise uopste ne interesuje,da ga interesuje mogao je da odigra 1 turnir na sljaci i ostane prvi do Wimbledona
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 22. maj 2018 16:43)

23:22, plus povlačenje federera u finalu završnog mastersa sa sve džemperom.

Srećan rođendan Nole.

?

pre 5 godina

Čemu služe ovi svakodnevni besmisleni članci o Đokoviću, ovo je danas već drugi bukvalno o ničemu!
(Sine ratio, 22. maj 2018 16:49)

Ja kad vidim naslov "rijaliti...", "starleta..." i slično, niti čitam niti komentarišem.
Ti si čitao i ostavio besmislen komentar. Zašto se zamaraš?

F16

pre 5 godina

Ja sam se malo sokirao kad sam vidio da Novak danas puni 31 godinu,nevjerovatno kako vrijeme leti.Za koju godinu odose ovi najveci,a tenis se moze ladno ugasiti posle toga.
(sinisa, 22. maj 2018 16:41)

To vredi za 90% Srba

sinisa

pre 5 godina

Ja sam se malo sokirao kad sam vidio da Novak danas puni 31 godinu,nevjerovatno kako vrijeme leti.Za koju godinu odose ovi najveci,a tenis se moze ladno ugasiti posle toga.

Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA

pre 5 godina

Dokaz koliko je Federer veliki igrac je to sto ga prvo mesto vise uopste ne interesuje,da ga interesuje mogao je da odigra 1 turnir na sljaci i ostane prvi do Wimbledona

Zoran

pre 5 godina

Čemu služe ovi svakodnevni besmisleni članci o Đokoviću, ovo je danas već drugi bukvalno o ničemu!
(Sine ratio, 22. maj 2018 16:49)

Kome su smisleniji svakodnevni (nekad i po 15) članci o Vučiću koji UVEK priča o NEČEMU i za njega ima rubrika. Tako da, ne vidim šta tražiš ovde i još bacaš komentare? Malo čudno, zar ne?

sinisa

pre 5 godina

Ja sam se malo sokirao kad sam vidio da Novak danas puni 31 godinu,nevjerovatno kako vrijeme leti.Za koju godinu odose ovi najveci,a tenis se moze ladno ugasiti posle toga.

?

pre 5 godina

Čemu služe ovi svakodnevni besmisleni članci o Đokoviću, ovo je danas već drugi bukvalno o ničemu!
(Sine ratio, 22. maj 2018 16:49)

Ja kad vidim naslov "rijaliti...", "starleta..." i slično, niti čitam niti komentarišem.
Ti si čitao i ostavio besmislen komentar. Zašto se zamaraš?

fantom

pre 5 godina

Dokaz koliko je Federer veliki igrac je to sto ga prvo mesto vise uopste ne interesuje,da ga interesuje mogao je da odigra 1 turnir na sljaci i ostane prvi do Wimbledona
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 22. maj 2018 16:43)

23:22, plus povlačenje federera u finalu završnog mastersa sa sve džemperom.

Srećan rođendan Nole.

No1e GOAT by 2022

pre 5 godina

Koliko je dizajn sportske odece od UNIQLO-a lepsi u poredjenju sa Lacoste-om... Ne shvatam da Lacoste ne moze da napravi barem jedan pristojan komplet sportske odece za vrhunske sportase. Srecan rodjendan No1e!!!

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Čovek-guma , najbolji dvoručni bekhend u istoriji, zid na osnovnoj liniji, legenda belog sporta, legenda Srbije, veliki sportista, veliki čovek.

F16

pre 5 godina

Ja sam se malo sokirao kad sam vidio da Novak danas puni 31 godinu,nevjerovatno kako vrijeme leti.Za koju godinu odose ovi najveci,a tenis se moze ladno ugasiti posle toga.
(sinisa, 22. maj 2018 16:41)

To vredi za 90% Srba

bozza

pre 5 godina

Ima 100 miliona dolara, a skuplja 30000?? Pogledajte koliko je Mo Salah donirao svojoj zemlji.
(dragan, 22. maj 2018 17:56)

poenta prikupljanja novca nije samo u sumi, vec i u podizanju svesti javnosti o nekom problemu i komunikacija o resenju problema. Najlakse je da neko zavuce ruku u svoj dzep i uplati novac, a onda se pojave hejteri sa komentarima kako je mogao da uplati vise

...

pre 5 godina

Čemu služe ovi svakodnevni besmisleni članci o Đokoviću, ovo je danas već drugi bukvalno o ničemu! 
(Sine ratio, 22. maj 2018 16:49) 

Najjači su mi ovakvi dežurni pitači. Sve oni nešto pitaju, nije im jasno...

Лепи Цане

pre 5 godina

Ма шта има да слушамо шта о Новаку причају тениски професионалци... имамо ми овде дежурне мрзитеље који све најбоље знају.

nikola bozic

pre 5 godina

@Sine ratio
Jednostavno sa Novakom i njegovim besomucnim forsiranjem u medijima je pronadjen idealan prirodan spin da se narodu skrene paznja sa svakodnevnica.Poklopile su se sve kockice,tenisa ima cele godine,sport bogatih gde je Novak iz siromasne zemlje (bio)najuspesniji u istome,plus njegova zelja za paznjom i PR-ovska slika mister savrsenog koju stalno forsira uz ambicioznog oca i zenu i eto Novaka Djokovica kao nacionalnog projekta gde od njegovog zivota i karijere prave bajku koju mediji uporno nude obicnim smrtnicima na dlanu kako bi ziveci njegov zivot zaboravili na realnost.Narod je sa svim porazima u novijoj istoriji izgubio samopostovanje,i Novakovi uspesi se koriste kao sredstvo osvete onima koji su uticali da budemo tu gde smo,zato je i kreiran lik SuperSrbina Djokovica ciji zivot pratimo iz minuta u minut,svakog dana na tone vesti o njemu gde je uvek on najbolji,najlepsi,najduhovitiji a svaka i najdobronamernija kritika se smatra nevidjenom mrznjom,zaviscu i zlobom.Nijedan tekst o njemu nece proci bez botova koji pljuju "nezahvalnu naciju",makar 99 odsto komentara bili hvalospevi.Ocigledno je da i sada kada gubi ima taj mitski status koji jednostavno ne sme biti narusen,pa kao lupom traze bilo koju vest gde neko govori pohvalno o Djokovicu i objavljuju je kao udarnu,on i dalje mora da ostane neka vrsta polubozanstva jer treba konstantno manipulisati masom a primer ovdasnjeg obozavanja Novaka maltene do granice patologije je najbolji primer uspesnosti iste.

hihi

pre 5 godina

(nikola bozic, 22. maj 2018 19:05)

Koje teorije zavere majko moja!? Državni projekat, manipulacija masama, botovi... Mora da si od onih koji veruju u ravnu zemlju. Kult Federera je sto puta veći, širi i neukusniji od “kulta“ Novaka, ali nećeš ti nikada napisati ovako nešto za njega, samo ti Srbin smeta he he. Naravno da svi znamo zašto, iz aviona se vidi zašto ti smeta. Mnogo veći narodi, a kamoli mali poput našeg, nikada dok postoje nisu i neće biti te sreće da imaju takvu tenisku legendu i šampiona poput Novaka. Nama se to neverovatnim čudom desilo, i nikada više neće dok postojimo. I onda se nađe neki pametnjaković da se čudi zašto je toliko Novak praćen i obožavan. Pa jel ti jasno da je ovo sad i nikada više? Pusti ljude da uživaju, ako već ti nisi sposoban da se raduješ tuđim zasluženim uspesima, neka i preteruju, prirodno i normalno je i preterati kada nam se desila ničim zaslužena kosmička anomalija, koja se rekoh već ponoviti neće. Ma najbolje, po tebi, da ga iskuliramo kao da to što je on uradio nije ništa. Ima Srbija u sportu Novaka koliko hoćeš, uvek će i redovno imati tri puta najboljeg sportistu sveta. Mnogo si ljubomoran, smiri strasti.

Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA

pre 5 godina

Dokaz koliko je Federer veliki igrac je to sto ga prvo mesto vise uopste ne interesuje,da ga interesuje mogao je da odigra 1 turnir na sljaci i ostane prvi do Wimbledona

nik

pre 5 godina

Novak i nadal su neverovatno srecni momci! Imali su srece sto se nisu isto godiste kao rodzer federer!! Pola od ovih grend slemova sad ne bi imali! Ako razumete sta hocu da kazem!

.smešan si

pre 5 godina

(nikola bozic, 22. maj 2018 21:34)
Čuj ovog kaže Janica i Sandra veći od Novaka!? Ahahahaaa...
Pa Hrvati bi menjali 2 Janice i 3 Sandre za jednog Novaka. Nije ceo Split izašao na ulice zbog olimpijskog zlata Blanke, nego zbog Goranovog jednog jedinog slema, Vimbldona. A Nole ih ima 12! Cela Srbija bi onda po Hrvatima trebalo da izađe...

hihi

pre 5 godina

(nikola bozic, 22. maj 2018 21:34)
Da li ti svestan koliko ogoljeno pokazuješ frustraciju Novakom Đokovićem? Zapenio si što narod voli najboljeg srpskog sportistu svih vremena, 3 puta biranog za najboljeg sportistu sveta. Kada tvoja Janica i Sandra budu to postigli, onda ih stavi u istu rečenicu. Porediš bacanje frizbija u dalj kojim se bavi stotinak devojaka u svetu, spuštanje daskama niz brdo kojim se bavi nekoliko država u svetu, i tenis koji je toliko globalno popularan da za jedan jedini osvojeni turnir teniser (i teniserka) zaradi 2 000 000 $, više nego 5 Janica i 5 Sandra za celu karijeru. Kao što rekoh, smiri ljubomoru i frustracije, očigledno je, i samo se brukaš.

samojed

pre 5 godina

BeKo
Zalostan bi bio svet u kojem bilo ko iz industrije zabave moze uciniti srecnim najvise ljudi. Srecom, ova Didroova misao nema ama bas nikakve veze sa Djokovicem, niti kojim drugim sportistom.

Marvin the Martian

pre 5 godina

Ooooo pa srećan ti rođendan Nole. Želim ti od srca da imaš bolje navijače. Čast izuzecima, ali većina njih ovde samo histeriše, priča o ljubavi i mržnji, srbuje, vređa ostale pa čak i gospodina Rožera i gospođicu Hingis. Niko ne zaslužuje takve ostrašćene botove, pa ni ti.

Đokisti, šta ste se stisli? N22 kaže da odrešite kese u humanitarne svrhe. Ja sam već odrešio, a vi? Znam da vam je dolar mrska valuta (kada treba da se daje), ali možete valjda i u dinarima... 😉

_

pre 5 godina

Ahahaa ovaj poredi skijašicu i Novaka!! Pa jedan prosečni teniser oko 20. mesta bez osvojenog turnira zaradi više para za jednu sezonu nego Janica i Ivica zajedno za celu karijeru. Eno Bernard Tomić se hvali kako na računu ima 7 miliona dolara. Sve to je moguće zahvaljujuči velikoj popularnosti tenisa i daleko manjoj skijanja. O Sandri Perković neću ni da govorim. Ko van Hrvatske zna za nju? Zna valjda samo par onih koji bacaju sa njom.

karburator

pre 5 godina

Braćo....
@ sine ratio 16:49
je postigao svoj cilj i zaradio svoj sendvič. Ako ipak ima neko ko ne razume... on je BOT. On je plaćeno lice. Paljevina, što bi rekla starija generacija. Ili navlakač.

nikola bozic

pre 5 godina

@hihi
Naravno kada se argumentima pokusa objasniti jedan fenomen neprirodnog hajpa odma se ide na licne uvrede.Kazes mnoge zemlje bi sve dale da imaju sportistu kao Novaka,eto Hrvati duplo ih manje od nas,imaju Janicu i Sandru koje su realno ispred Djokovica po karijerama pa kod njih nema 1 odsto hajpa,ludila,idolatrije kao u Srbiji kada je Novak u pitanju.Ne,njima su uzori njihovi generali,"branitelji",sta god mi mislili o tome.Dok mi ljude koji su ovu zemlju stvarali,stajali na braniku kada je bilo gusto uglavnom nipodastavamo dok uzdizemo udaraca loptice,o tome i pricam,neprirodno forsiranje sa ociglednim ciljem da se prirodni patriotizam naroda usmeri sa Kosova i tamo gde treba biti iskazen na opsesivno navijanje za sportistu koga sa ovom zemljom vezuje samo ime.Kazes jos da pustimo ljude da uzivaju u njegovim igrama,da stvarno uzivate ne bi tolike godine ovoliko histericno se svadjali po portalima,branili Djokovica od dobronamernih kritika prizivajuci jednoumlje,to nije bodrenje,to je patologija,kako fanovima Jokica,Spanoviceve,Bogdana,Tea,Vidica,Troickog ne smetaju daleko ostriji i maliciozniji komentari nego sto ih je Novak ikada dobijao,ocigledno normalno prate sport i navijaju jer gotovo nikada se o drugim nasim sportistima nije pisalo nista sto nije sport,ne znamo im mame,tate,bracne partnere...da je tako bilo sa Djokovicem,sve u vezi njega bi bilo za primer ali stvari su otisle predaleko pogotovo kada se procitaju komentari pojedinih fanova.

..

pre 5 godina

Ne kuzim srbe sto pljuju po najboljem sportasu kojeg su ikad imali. 
Pa on je ucrto srbiju na kartu svijeta. 
Sretan rođendan Novak.
(Hr, 22. maj 2018 21:32)

Zašto misliš da su to nužno Srbi? Zbog jezika? He, he...
Ima raznih trolova ovde i u regionu.

sasa jokic

pre 5 godina

Nikola Bozic@ Zbog Novaka nas svet zna po dobru, a zbog Kosova po losem. Mada ne znam zasto si otisao u takvo poredjenje. Naravno da ce Srbi slaviti svog najboljeg sportistu u istoriji, i naravno da ce se stideti sramne kapitulacije u Kumanovu 1999. i zato je za Srbe bitnijje baviti se dobrim i necim cime mozemo da se ponosimo, a ne necim cega treba da se stidimo.

nikola bozic

pre 5 godina

@hihi
Kao sto rekoh cim nema argumenata odmah licne uvrede,kao prvo pronadji u mojim recenicama ista lose receno za samog Djokovica osim da voli da bude u centru paznje(reci da ne voli),moj komentar je vezan za medije,a tu se uvek negde nadjete i vi fanovi koji opsesivno obozavate njega u tolikoj meri da mrzite sve druge i ne mozete da prihvatite razlicito misljenje,inace Srbin sam naravno,ali imam realnu percepciju stvarnosti i umem da citam statistiku,da,Kostelic i Perkovic su ostvarili u svojim sportovima vece domete nego Djokovic u tenisu,a ti sportovi se zovu skijanje i atletika,dakle bazicni sportovi kojima se bavi ceo svet.Isto tako kod nas su i Jasna S,kao i bar 2-3 vaterpolista ostvarili vece domete u svojim sportovima nego Novak u svom.E sad sto je vasa percepcija sporta iskljucivo zarada i to koliko ljudi je van granica culo za tog i tog sportistu pokazuje sta vam je prioritet u zivotu,a sa druge strane koliko se stidite svoje zemlje(koliko god glumili patriote)i koliko ste opsednuti da nas zapad prihvati,zato toliko preterano obozavanje Djokovica jer je satro taj zapad cuo za Srbiju zbog tenisa,da ga volite zbog samog sporta sigurno se ne bi ovoliko histericno svadjali po portalima vec bi uzivali u igri i objektivno diskutovali kao sto to rade fanovi ostalih nasih sportista,od Jokica pa nadalje,verujem da sam Djokovic ako je stvarno covek sporta sigurno nije ponosan na svoj fan tim,sport je ipak neko vitestvo i trebalo bi da iskljucuje mrznju i ostrascenost

Sarma smotana

pre 5 godina

Ima nole da bude prvi i to pre sledećeg rodjendana. Ali čudo je kakve mi sve stručnjake imamo. I u fudbalu, košarci tenisu itd samo pljuvanje. Svi su odjednom treneri, nutricionisti i za sve imaju dijagnozu i znaju bolje kako bi oni to uradili "da su oni". Kako onda ti stručnjaci imaju vremena da pišu komentare na netu, kad svi sve znaju i sigurno su uspešni u svemu? Čak i u pravopisu, koji ima na moj komentar da daju.

Donekle poznavalac tenisa

pre 5 godina

Rivali se poštuju izmedju sebe bili više pobednici ili manje.

Inače sve je to bio dok je bio znatno mladji jer sad je vidljivo koliko uopšte pomenut način igre koja mu donela rezultate kulminiralo na kraju padom. Slično sa Rodzerom koji je dobio dar od Boga kad je reč o suvoj tehnici a kad je bio mladji bio je eksplozivniji,brz i hitriji i tako u kontinuitetu naravno kad predješ tridesetu više nije moguće bit to.. Nadal isto kao Marej al svako od njih je igrao sa različitim stilom igre naravno ostaće al'jedno je neizvodljivo da se ponavlja često kao nekada u kontinuitetu sa turnira na turnir.

nesanica

pre 5 godina

Elastic plastic čovek je bio guma sa najboljim riternom na atp turu. Šteta što je popustilo no'kad si čovek logično da bude.

Hmmmmm

pre 5 godina

Sasa Jokic
Po odbojkasima, kosarkasima, vaterpolistima, svet nas zna kao sportsku naciju. Oni su ti koji su se vracali sa velikih takmicenja sa medaljom. Posle sankcija 90.-ih svet je cuo za nas, OI, SP, EP... Mozda ti ne pratis sport pa to ne znas, ali ima onih koji prate. Svi oni su igrali za reprezentaciju i predstavljali Srbiju.

Bane

pre 5 godina

Kad bi uporedjiva li vodeću četvorku i njihovu auru što ih čini.

Nadal pravi gladijator.
Novak čovek guma.
Rodžer princ tenisa.
Marej odličan ratnik.

Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA

pre 5 godina

Dokaz koliko je Federer veliki igrac je to sto ga prvo mesto vise uopste ne interesuje,da ga interesuje mogao je da odigra 1 turnir na sljaci i ostane prvi do Wimbledona

nik

pre 5 godina

Novak i nadal su neverovatno srecni momci! Imali su srece sto se nisu isto godiste kao rodzer federer!! Pola od ovih grend slemova sad ne bi imali! Ako razumete sta hocu da kazem!

fantom

pre 5 godina

Dokaz koliko je Federer veliki igrac je to sto ga prvo mesto vise uopste ne interesuje,da ga interesuje mogao je da odigra 1 turnir na sljaci i ostane prvi do Wimbledona
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 22. maj 2018 16:43)

23:22, plus povlačenje federera u finalu završnog mastersa sa sve džemperom.

Srećan rođendan Nole.

nikola bozic

pre 5 godina

@Sine ratio
Jednostavno sa Novakom i njegovim besomucnim forsiranjem u medijima je pronadjen idealan prirodan spin da se narodu skrene paznja sa svakodnevnica.Poklopile su se sve kockice,tenisa ima cele godine,sport bogatih gde je Novak iz siromasne zemlje (bio)najuspesniji u istome,plus njegova zelja za paznjom i PR-ovska slika mister savrsenog koju stalno forsira uz ambicioznog oca i zenu i eto Novaka Djokovica kao nacionalnog projekta gde od njegovog zivota i karijere prave bajku koju mediji uporno nude obicnim smrtnicima na dlanu kako bi ziveci njegov zivot zaboravili na realnost.Narod je sa svim porazima u novijoj istoriji izgubio samopostovanje,i Novakovi uspesi se koriste kao sredstvo osvete onima koji su uticali da budemo tu gde smo,zato je i kreiran lik SuperSrbina Djokovica ciji zivot pratimo iz minuta u minut,svakog dana na tone vesti o njemu gde je uvek on najbolji,najlepsi,najduhovitiji a svaka i najdobronamernija kritika se smatra nevidjenom mrznjom,zaviscu i zlobom.Nijedan tekst o njemu nece proci bez botova koji pljuju "nezahvalnu naciju",makar 99 odsto komentara bili hvalospevi.Ocigledno je da i sada kada gubi ima taj mitski status koji jednostavno ne sme biti narusen,pa kao lupom traze bilo koju vest gde neko govori pohvalno o Djokovicu i objavljuju je kao udarnu,on i dalje mora da ostane neka vrsta polubozanstva jer treba konstantno manipulisati masom a primer ovdasnjeg obozavanja Novaka maltene do granice patologije je najbolji primer uspesnosti iste.

nikola bozic

pre 5 godina

@hihi
Naravno kada se argumentima pokusa objasniti jedan fenomen neprirodnog hajpa odma se ide na licne uvrede.Kazes mnoge zemlje bi sve dale da imaju sportistu kao Novaka,eto Hrvati duplo ih manje od nas,imaju Janicu i Sandru koje su realno ispred Djokovica po karijerama pa kod njih nema 1 odsto hajpa,ludila,idolatrije kao u Srbiji kada je Novak u pitanju.Ne,njima su uzori njihovi generali,"branitelji",sta god mi mislili o tome.Dok mi ljude koji su ovu zemlju stvarali,stajali na braniku kada je bilo gusto uglavnom nipodastavamo dok uzdizemo udaraca loptice,o tome i pricam,neprirodno forsiranje sa ociglednim ciljem da se prirodni patriotizam naroda usmeri sa Kosova i tamo gde treba biti iskazen na opsesivno navijanje za sportistu koga sa ovom zemljom vezuje samo ime.Kazes jos da pustimo ljude da uzivaju u njegovim igrama,da stvarno uzivate ne bi tolike godine ovoliko histericno se svadjali po portalima,branili Djokovica od dobronamernih kritika prizivajuci jednoumlje,to nije bodrenje,to je patologija,kako fanovima Jokica,Spanoviceve,Bogdana,Tea,Vidica,Troickog ne smetaju daleko ostriji i maliciozniji komentari nego sto ih je Novak ikada dobijao,ocigledno normalno prate sport i navijaju jer gotovo nikada se o drugim nasim sportistima nije pisalo nista sto nije sport,ne znamo im mame,tate,bracne partnere...da je tako bilo sa Djokovicem,sve u vezi njega bi bilo za primer ali stvari su otisle predaleko pogotovo kada se procitaju komentari pojedinih fanova.

sinisa

pre 5 godina

Ja sam se malo sokirao kad sam vidio da Novak danas puni 31 godinu,nevjerovatno kako vrijeme leti.Za koju godinu odose ovi najveci,a tenis se moze ladno ugasiti posle toga.

Marvin the Martian

pre 5 godina

Ooooo pa srećan ti rođendan Nole. Želim ti od srca da imaš bolje navijače. Čast izuzecima, ali većina njih ovde samo histeriše, priča o ljubavi i mržnji, srbuje, vređa ostale pa čak i gospodina Rožera i gospođicu Hingis. Niko ne zaslužuje takve ostrašćene botove, pa ni ti.

Đokisti, šta ste se stisli? N22 kaže da odrešite kese u humanitarne svrhe. Ja sam već odrešio, a vi? Znam da vam je dolar mrska valuta (kada treba da se daje), ali možete valjda i u dinarima... 😉

hihi

pre 5 godina

(nikola bozic, 22. maj 2018 21:34)
Da li ti svestan koliko ogoljeno pokazuješ frustraciju Novakom Đokovićem? Zapenio si što narod voli najboljeg srpskog sportistu svih vremena, 3 puta biranog za najboljeg sportistu sveta. Kada tvoja Janica i Sandra budu to postigli, onda ih stavi u istu rečenicu. Porediš bacanje frizbija u dalj kojim se bavi stotinak devojaka u svetu, spuštanje daskama niz brdo kojim se bavi nekoliko država u svetu, i tenis koji je toliko globalno popularan da za jedan jedini osvojeni turnir teniser (i teniserka) zaradi 2 000 000 $, više nego 5 Janica i 5 Sandra za celu karijeru. Kao što rekoh, smiri ljubomoru i frustracije, očigledno je, i samo se brukaš.

samojed

pre 5 godina

BeKo
Zalostan bi bio svet u kojem bilo ko iz industrije zabave moze uciniti srecnim najvise ljudi. Srecom, ova Didroova misao nema ama bas nikakve veze sa Djokovicem, niti kojim drugim sportistom.

Zoran

pre 5 godina

Čemu služe ovi svakodnevni besmisleni članci o Đokoviću, ovo je danas već drugi bukvalno o ničemu!
(Sine ratio, 22. maj 2018 16:49)

Kome su smisleniji svakodnevni (nekad i po 15) članci o Vučiću koji UVEK priča o NEČEMU i za njega ima rubrika. Tako da, ne vidim šta tražiš ovde i još bacaš komentare? Malo čudno, zar ne?

...

pre 5 godina

Čemu služe ovi svakodnevni besmisleni članci o Đokoviću, ovo je danas već drugi bukvalno o ničemu! 
(Sine ratio, 22. maj 2018 16:49) 

Najjači su mi ovakvi dežurni pitači. Sve oni nešto pitaju, nije im jasno...

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Čovek-guma , najbolji dvoručni bekhend u istoriji, zid na osnovnoj liniji, legenda belog sporta, legenda Srbije, veliki sportista, veliki čovek.

F16

pre 5 godina

Ja sam se malo sokirao kad sam vidio da Novak danas puni 31 godinu,nevjerovatno kako vrijeme leti.Za koju godinu odose ovi najveci,a tenis se moze ladno ugasiti posle toga.
(sinisa, 22. maj 2018 16:41)

To vredi za 90% Srba

?

pre 5 godina

Čemu služe ovi svakodnevni besmisleni članci o Đokoviću, ovo je danas već drugi bukvalno o ničemu!
(Sine ratio, 22. maj 2018 16:49)

Ja kad vidim naslov "rijaliti...", "starleta..." i slično, niti čitam niti komentarišem.
Ti si čitao i ostavio besmislen komentar. Zašto se zamaraš?

hihi

pre 5 godina

(nikola bozic, 22. maj 2018 19:05)

Koje teorije zavere majko moja!? Državni projekat, manipulacija masama, botovi... Mora da si od onih koji veruju u ravnu zemlju. Kult Federera je sto puta veći, širi i neukusniji od “kulta“ Novaka, ali nećeš ti nikada napisati ovako nešto za njega, samo ti Srbin smeta he he. Naravno da svi znamo zašto, iz aviona se vidi zašto ti smeta. Mnogo veći narodi, a kamoli mali poput našeg, nikada dok postoje nisu i neće biti te sreće da imaju takvu tenisku legendu i šampiona poput Novaka. Nama se to neverovatnim čudom desilo, i nikada više neće dok postojimo. I onda se nađe neki pametnjaković da se čudi zašto je toliko Novak praćen i obožavan. Pa jel ti jasno da je ovo sad i nikada više? Pusti ljude da uživaju, ako već ti nisi sposoban da se raduješ tuđim zasluženim uspesima, neka i preteruju, prirodno i normalno je i preterati kada nam se desila ničim zaslužena kosmička anomalija, koja se rekoh već ponoviti neće. Ma najbolje, po tebi, da ga iskuliramo kao da to što je on uradio nije ništa. Ima Srbija u sportu Novaka koliko hoćeš, uvek će i redovno imati tri puta najboljeg sportistu sveta. Mnogo si ljubomoran, smiri strasti.

No1e GOAT by 2022

pre 5 godina

Koliko je dizajn sportske odece od UNIQLO-a lepsi u poredjenju sa Lacoste-om... Ne shvatam da Lacoste ne moze da napravi barem jedan pristojan komplet sportske odece za vrhunske sportase. Srecan rodjendan No1e!!!

bozza

pre 5 godina

Ima 100 miliona dolara, a skuplja 30000?? Pogledajte koliko je Mo Salah donirao svojoj zemlji.
(dragan, 22. maj 2018 17:56)

poenta prikupljanja novca nije samo u sumi, vec i u podizanju svesti javnosti o nekom problemu i komunikacija o resenju problema. Najlakse je da neko zavuce ruku u svoj dzep i uplati novac, a onda se pojave hejteri sa komentarima kako je mogao da uplati vise

..

pre 5 godina

Ne kuzim srbe sto pljuju po najboljem sportasu kojeg su ikad imali. 
Pa on je ucrto srbiju na kartu svijeta. 
Sretan rođendan Novak.
(Hr, 22. maj 2018 21:32)

Zašto misliš da su to nužno Srbi? Zbog jezika? He, he...
Ima raznih trolova ovde i u regionu.

.smešan si

pre 5 godina

(nikola bozic, 22. maj 2018 21:34)
Čuj ovog kaže Janica i Sandra veći od Novaka!? Ahahahaaa...
Pa Hrvati bi menjali 2 Janice i 3 Sandre za jednog Novaka. Nije ceo Split izašao na ulice zbog olimpijskog zlata Blanke, nego zbog Goranovog jednog jedinog slema, Vimbldona. A Nole ih ima 12! Cela Srbija bi onda po Hrvatima trebalo da izađe...

Лепи Цане

pre 5 godina

Ма шта има да слушамо шта о Новаку причају тениски професионалци... имамо ми овде дежурне мрзитеље који све најбоље знају.

_

pre 5 godina

Ahahaa ovaj poredi skijašicu i Novaka!! Pa jedan prosečni teniser oko 20. mesta bez osvojenog turnira zaradi više para za jednu sezonu nego Janica i Ivica zajedno za celu karijeru. Eno Bernard Tomić se hvali kako na računu ima 7 miliona dolara. Sve to je moguće zahvaljujuči velikoj popularnosti tenisa i daleko manjoj skijanja. O Sandri Perković neću ni da govorim. Ko van Hrvatske zna za nju? Zna valjda samo par onih koji bacaju sa njom.

Sarma smotana

pre 5 godina

Ima nole da bude prvi i to pre sledećeg rodjendana. Ali čudo je kakve mi sve stručnjake imamo. I u fudbalu, košarci tenisu itd samo pljuvanje. Svi su odjednom treneri, nutricionisti i za sve imaju dijagnozu i znaju bolje kako bi oni to uradili "da su oni". Kako onda ti stručnjaci imaju vremena da pišu komentare na netu, kad svi sve znaju i sigurno su uspešni u svemu? Čak i u pravopisu, koji ima na moj komentar da daju.

nikola bozic

pre 5 godina

@hihi
Kao sto rekoh cim nema argumenata odmah licne uvrede,kao prvo pronadji u mojim recenicama ista lose receno za samog Djokovica osim da voli da bude u centru paznje(reci da ne voli),moj komentar je vezan za medije,a tu se uvek negde nadjete i vi fanovi koji opsesivno obozavate njega u tolikoj meri da mrzite sve druge i ne mozete da prihvatite razlicito misljenje,inace Srbin sam naravno,ali imam realnu percepciju stvarnosti i umem da citam statistiku,da,Kostelic i Perkovic su ostvarili u svojim sportovima vece domete nego Djokovic u tenisu,a ti sportovi se zovu skijanje i atletika,dakle bazicni sportovi kojima se bavi ceo svet.Isto tako kod nas su i Jasna S,kao i bar 2-3 vaterpolista ostvarili vece domete u svojim sportovima nego Novak u svom.E sad sto je vasa percepcija sporta iskljucivo zarada i to koliko ljudi je van granica culo za tog i tog sportistu pokazuje sta vam je prioritet u zivotu,a sa druge strane koliko se stidite svoje zemlje(koliko god glumili patriote)i koliko ste opsednuti da nas zapad prihvati,zato toliko preterano obozavanje Djokovica jer je satro taj zapad cuo za Srbiju zbog tenisa,da ga volite zbog samog sporta sigurno se ne bi ovoliko histericno svadjali po portalima vec bi uzivali u igri i objektivno diskutovali kao sto to rade fanovi ostalih nasih sportista,od Jokica pa nadalje,verujem da sam Djokovic ako je stvarno covek sporta sigurno nije ponosan na svoj fan tim,sport je ipak neko vitestvo i trebalo bi da iskljucuje mrznju i ostrascenost

sasa jokic

pre 5 godina

Nikola Bozic@ Zbog Novaka nas svet zna po dobru, a zbog Kosova po losem. Mada ne znam zasto si otisao u takvo poredjenje. Naravno da ce Srbi slaviti svog najboljeg sportistu u istoriji, i naravno da ce se stideti sramne kapitulacije u Kumanovu 1999. i zato je za Srbe bitnijje baviti se dobrim i necim cime mozemo da se ponosimo, a ne necim cega treba da se stidimo.

karburator

pre 5 godina

Braćo....
@ sine ratio 16:49
je postigao svoj cilj i zaradio svoj sendvič. Ako ipak ima neko ko ne razume... on je BOT. On je plaćeno lice. Paljevina, što bi rekla starija generacija. Ili navlakač.

Donekle poznavalac tenisa

pre 5 godina

Rivali se poštuju izmedju sebe bili više pobednici ili manje.

Inače sve je to bio dok je bio znatno mladji jer sad je vidljivo koliko uopšte pomenut način igre koja mu donela rezultate kulminiralo na kraju padom. Slično sa Rodzerom koji je dobio dar od Boga kad je reč o suvoj tehnici a kad je bio mladji bio je eksplozivniji,brz i hitriji i tako u kontinuitetu naravno kad predješ tridesetu više nije moguće bit to.. Nadal isto kao Marej al svako od njih je igrao sa različitim stilom igre naravno ostaće al'jedno je neizvodljivo da se ponavlja često kao nekada u kontinuitetu sa turnira na turnir.

Hmmmmm

pre 5 godina

Sasa Jokic
Po odbojkasima, kosarkasima, vaterpolistima, svet nas zna kao sportsku naciju. Oni su ti koji su se vracali sa velikih takmicenja sa medaljom. Posle sankcija 90.-ih svet je cuo za nas, OI, SP, EP... Mozda ti ne pratis sport pa to ne znas, ali ima onih koji prate. Svi oni su igrali za reprezentaciju i predstavljali Srbiju.

Bane

pre 5 godina

Kad bi uporedjiva li vodeću četvorku i njihovu auru što ih čini.

Nadal pravi gladijator.
Novak čovek guma.
Rodžer princ tenisa.
Marej odličan ratnik.

nesanica

pre 5 godina

Elastic plastic čovek je bio guma sa najboljim riternom na atp turu. Šteta što je popustilo no'kad si čovek logično da bude.