1. Posto eksperti kritikuju Itudisa treba napomenuti da ni Mesina nije uspeo da napravi nista znacajno sa CSK pa ni Duda.Tamo postoji neki kvar.Novac nije problem ali selekcija karaktera igraca izgleda jeste.Doduse tesko je zamisliti da igraci imaju strast prema klubu koji se zove CSK i igra u praznoj dvorani.I kada smo kod trenera,onaj bez rominga je sa CSK uspeo da uzme jedinu pobedu nekog evropskog tima protiv NBA tima u Americi,a onda se u sezoni gerontoliski centar CSK raspao i nastala legenda o treneru bez rominga.
  (ranko, 19. maj 2018 11:10)

  Mesina je uzeo evroligu sa cska 2x,prvi put sa komplet dudinim timom ,koji je sezonu pre toga bio do f4 neporazen, sigurno jedan od sastava koji bi I danas konkurisao za naslov prvaka el a sastavljen od igraca koji su punu afirmaciju stekli upravo u cska ( a ne obrnuto kakav je slucaj danas).
  ok je imati misljenje, ali nema potrebe za neistinama.

  sportski pozdrav :)
   (anti-reklamozder, 19. maj 2018 12:54)

  # Link komentara

 2. Posto eksperti kritikuju Itudisa treba napomenuti da ni Mesina nije uspeo da napravi nista znacajno sa CSK pa ni Duda.Tamo postoji neki kvar.Novac nije problem ali selekcija karaktera igraca izgleda jeste.Doduse tesko je zamisliti da igraci imaju strast prema klubu koji se zove CSK i igra u praznoj dvorani.I kada smo kod trenera,onaj bez rominga je sa CSK uspeo da uzme jedinu pobedu nekog evropskog tima protiv NBA tima u Americi,a onda se u sezoni gerontoliski centar CSK raspao i nastala legenda o treneru bez rominga.
   (ranko, 19. maj 2018 11:10)

  # Link komentara

 3. Ne bi smeo CSKA da pomisli da se opusti na F4 ni da vodi 40 razlike.
   (Larry, 19. maj 2018 10:27)

  # Link komentara

 4. Po meni Real cak i ima jacu ekipu of Cska... Pogledajte ta imena samo.. Ljulj, Doncic, Rendolf, Fernandez, Ajon, Rejes, Tavares, Kozer, Kerol....
   (jaaa, 19. maj 2018 07:12)

  # Link komentara

 5. Nemam pravi komentar za ono što se desilo CSKA. Najlepša košarka cele godine, po imenima najbolji tim. Sistem fantastičan. Ali, kad je najbitnije - jednostavno nestanu. Mislim da je tu Itudis najveći krivac. 80% utakmice je čovek presedeo na klupi. Kreće druga četvrtina 17 poena su primili za dva i po minuta, to je nedopustivo za ekipu koja zeli da osvoji Evroligu. Higins fantastičan na startu meča, onda 30 minuta ne gleda na koš. Pa onda Itudis pravi strašne izmene, ubacuje Hrijapu koji trenutno ne moze da pretenduje da bude u startnoj petorci Zvezde. Klajburn mu siluje celu utakmicu, dok su De Kolo i Rodrigez sakriveni po ćoškovima. Ovaj ne gleda nikog sem obruč. De Kolo sasvim solidan u prvom poluvremenu, u drugom poluvremenu rasulo, Rodrigeza nigde nije bilo celu utakmicu. Da ne pričamo o prelošoj odbrani na Dzejsiju Kerolu. Takodje greska trenera. Mislim da bi Itudis posle ovakvog turnira trebao da dobije otkaz. Zaista, partija bez ikakvog pozrtvovanja i truda. Opet ništa od titule, sa ovakvom ekipom. Mogu samo da zamislim koliko je besan Vatutin.
  (damedolla0, 19. maj 2018 01:46)

  # Link komentara

 6. Ovako nešto da izjavi mrtav ladan igrač koji je najplaćeniji u ekipi i od koga se očekuje da pokaže kad treba na fajnal foru.
  (Posmatrač, 19. maj 2018 01:16)

  # Link komentara

 7. Ovaj covek je glavni razlog neuspeha CSKA!Sezonama se na nasim portalima pricalo da Teodosic nije pobednik i vodja, ali redovno, svaku veliku utakmicu ruskog kluba je uporpastio De Kolo.Veceras takodje, pogodio je 2 trojke koje su bile potupno nebitne.Nije bio ni blizu utakmica iz ligaskog dela, ni priblizno dobar kako se ocekuje od prvog igraca tima, situacija koja se ponavlja od njegovog dolaska u CSKA.Siguran sam da je Teodosic ostao, a De Kolo otisao da bi CSKA igrao mnogo bolje.A pritom francuz je izuzetno antipatican, gledao sam ga uzivo dva puta, nadmen i bezobrazan!
   (coi, 19. maj 2018 01:07)

  # Link komentara

 8. Ja bi njih kaznio debelo novčano.

  Jer sramota pristup im je bio večeras.
  (neko, 18. maj 2018 23:57)

  # Link komentara

 9. Zamisli opustiš se u polufinalu Eurolige jer si zaboga poveo sa 10 razlike. Priča za malu decu ...
   (Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 18. maj 2018 23:44)

  # Link komentara

 10. E da, tako je to ...
  Što mi drago, baš zbog tebe!
   (1000 zašto, 987 zato, 13 zašto da ne?!, 18. maj 2018 23:43)

  # Link komentara