Ejndž: Bio je to pošten trejd

Deni Ejndž, generalni menadžer Boston Seltiksa, prokomentario sa je optužbe igrača Klivlenda da ih je 'opljačkao' trejdom za Kajrija Irvinga.

LN Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Nepisano je pravilo da GM prihvata prvu ponudu ako igrac zeli da ode jer obicno ta bude i najbolja. Mnogi su se tako opekli pa dobili mnogo manje na kraju. Ni jedan tim im ne bi dao ono sto su im Celticsi dali.
   (Valkarin, 18. maj 2018 19:30)

  # Link komentara

 2. није крађа,разлика је што Бостон РАЗВИЈА,док Кливленд са Броном ради и супротно од тога.
   (прочитосамонаслов, 18. maj 2018 19:26)

  # Link komentara

 3. ma klivlend je izvukao deblji kraj ovog trejda s obzirom da su svi igraci koji su dosli za irvinga vec otisli(osim zizica) a I pik koji su dobili nije ni blizu top 3 kako su ocekivali mada rec kradja je malo teska za ovaj slucaj jer je moguce da ce klivlend makar nesto da izvuce iz njega rec kradja bi ja koristio samo za ekstremne slucajeve kao sto su trejdovi bruklina one godine kada su dali sve pikove u narednih 5 godina za penzionere iz bostona, kada su dali za volasa pik koji je postao lilard ili pik koji su dali voriorsima uz marfija koji je postao drejmond grin
   (aaaaa, 18. maj 2018 18:51)

  # Link komentara

 4. A i na lutriji nisu imali srece birace tek sa osme pozicije. Ali jos ne treba gledati kao dobar trejd za Seltikse jer ipak i Irving treba da pokaze zasto je doveden.
   (Daa, 18. maj 2018 18:46)

  # Link komentara