1. Uf@ Možda je mislio zbog što je bio konstatan od kad je krenuo da osvajaj manje turnir na šljaci stizao do završnica igrao finala. Zverevove dva mastersa sa šljake dolazi posle rezultata protivnika. Niko ne spori Aleksandru dve najveće titule al'Tim je teniser koji je naslednik Tomas Muster na šljaci i od koga Austrija očekuje da bude to legitimno zbog čega jest razočarao izgubvši finale prošle nedelje kao sad u Rimu.
  (Donekle poznavalac tenisa, 17. maj 2018 11:01)

  # Link komentara

 2. Molim strucnjake da mi objasne. Kako su dosli do toga da Timu vise odgovara sljaka, u odnosu na Sasu? Posto Sasa ima 2 Masters titule na sljaci, a Tim nema ni jednu. Kojom su se to logikom vodili?
  (Uf, 17. maj 2018 10:07)

  # Link komentara

 3. Los ovaj kei Nisikori, jedva pobedi cetvrotog na svetu..
   (realan i nepristrasan, 16. maj 2018 23:37)

  # Link komentara

 4. Slab Kei otresao cetvrtog na svetu.
  (LP, 16. maj 2018 22:28)

  # Link komentara

 5. Za Rafu nisam sumnjao da će onaj poraz iz Madrida puno uticat na njega. Al'Tim je strašno razočarao jer očekivao da nastavi tamo gde je stao na šljaci. Jeste Fabio "kontraverzni" teniser koji ima podršku u Italiji ali je rodjen u Sanremu gde nema veze nikakve sa Rimom. No'on je prosto takav "klikne" protiv jednog iz deset najboljih baš kao prošle godine protiv Mareja. Ne bi me čudilo da bude isto u narednom kolu. Nišikori ima jako težak put do povratka onog što je bio. I pitanje dal će se vratit jer konstitucija tela je takva da se često povredjivao a imao je rezultate. Dmitrov očajan sa formom od početka godine i nastavilo se dalje.
  (Donekle poznavalac tenisa, 16. maj 2018 21:26)

  # Link komentara

 6. Kei slab valjda
   (Zex, 16. maj 2018 20:26)

  # Link komentara

 7. ovaj tim je komedija od igraca dobije nadala i andersona i onda pukne u finalu od zvereva kome sljaka nije najdraza podloga a tim najbolje rezultate pruza na sljaci,sad ispadne od fonjinija u prvom kolu,nikad od njega nece biti igrac
   (rs, 16. maj 2018 20:25)

  # Link komentara