Nedelja, 13.05.2018.

10:27

Krstajić krije imena, računa na Nastasića, zna kako je biti višak

Selektor Srbije Mladen Krstajić poslao je FIFA spisak od 35 fudbalera koji će konkurisati za nastup na Svetskom prvenstvu.

Izvor: B92

Krstajiæ krije imena, raèuna na Nastasiæa, zna kako je biti višak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

Uigrati najjači sastav

pre 5 godina

Stojković - Kolarov, Nastasić, Milenković, Ivanović - Matić - Ljajić, SMS - Tadić, Živković - Mitrović

1914

pre 5 godina

Jović mora da ide, ima li ko pametan u savezu .... Vodimo 2 napadača na svetsko, šta ako se jedan povredi ????
(masterkg, 13. maj 2018 10:39)
Pa ako se jedan povredi igrace drugi.Ne znam kako u samo 23 igraca ima mesta za tri (centralna) napadaca.Prvi tim=11 plus rezerve za svako mesto=22 i plus treci golman=23.Nemam nista protiv Jovica,u dobroj je formi ali jednostavno nema mesta jer su ona dva u mnogo boljoj.Al bitno je da si dobio milion pluseva...

Nek bude ekipa od 23

pre 5 godina

Meni treba biti ekipa od 23 igraca koji su izborili plasman na mundijal u Rusiji tokom kvalifikacija kada je bio selektor nas doskorasnji Slavoljub Muslin koji iz nicega dobio raskinut ugovor cudno jako sa selektorom koji znao nas da plasira posle 8 godina nakon SP u Juznoj Africi. Ali treba sastav biti drugaciji 4-4-1-1 jel ja mislim dacemo tako igrati Dobro !!!!,.

Zed

pre 5 godina

rukavina kad nauci da centrira mozda i moze da odigra beka, krilo ni u snu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nema nema, 13. maj 2018 14:43)

Pa on igra radi odbrane a ne napada. Napadamo po sredini.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ocekujem da konacno sansu u repki dobiju Ignjovski, Bleki Milenkovic i mozda Skuletic, smesno je da od spiceva imamo samo Mitra i Priju. Ali rece Krstaja da nece biti iznenadjenja na spisku.

Marka zvaka

pre 5 godina

GK RAJKOVIC DMITROVIC STOJKOVIC
RB BASTA GAJIC
LB KOLAROV OBRADOVIC
CB NASTASIC MAKSIMOVIC MILENKOVIC VELJKOVIC
CM MATIC MILIVOJEVIC
CM SMS GUDELJ
RW KOSTIC MARKOVIC
LW TADIC GACINOVIC
AM LJAJIC ZIVKOVIC
CF MITROVIC JOVIC

Office

pre 5 godina

Vi sto prozivate Krstajica da ne zna sastav, rado bi se nasli na njegovom mestu. Covek je jedini imao hrabrosti da promeni neke stvari u reprezentaciji.

Čačanin

pre 5 godina

Slažem se sa većinom komentara da su Jović, Milenković i Sulejmani igrači koji realno zaslužuju mesto medju 23, a možda bih čak i Rodića pridodao navedenima. Maksimović mora napolje iz reprezentacije, ja dobijem jednu sedu svaki put kad protivnik istrčava kontru a on ostane sam pozadi. Čovek ima ogromne probleme sa koncentracijom i postavkom. Sa druge strane mi nije jasno toliko pljuvanje po Fejsi. Pomenuti je jedan od omiljenih igraca kod navijaca Benfike, osvojio lom trofeja u karijeri i uz sve svoje manjkavosti po meni je mnogo je ispred Gudelja i Grujića. Najvažnije je da jedanaest prvih manje-više znamo i to ne treba menjati, samo se nadam podizanju Matićeve forme u repki i Sergejevom brzom uklapanju. Verujem da je pitanje samo u kojim će utakmicama u jedanaest igrati Kostić, a u kojim Ljajić. Tu su Živković i Prijović kao džokeri sa klupe i to bi bilo to. Igraće upravo tim koji je izneo kvalifikacije.
Stojković- Rukavina, Bane, Nastasić (ako se ne oporavi, onda Duško Tošić), Kolarov- Matić, Milivojević- Milinković Savić, Kostić, Tadić - Mitrović

Nisam neki optimista i vidim da generalno naš narod nije, ali što i da nas u inat ne iznenade pozitivino? Sportski pozdrav!

Zed

pre 5 godina

Po meni sastav. Mitrovic u navali, vezni red Tadić ofenzivni, Matic sredina i Milivojevic defenzivni. Rukavina desno krilo. Ljajic levi polunavalni igrač. Odbrana Kolarov i Ivanovic bekovi. Nastasic i Tosic sredni. Stojkovic na golu.

Sa klupe ulaze Milinkovic Savic, Zivkovic i Jovic.

Bokileyah

pre 5 godina

Bleki Milenkovic , Jovic iz Ajjntrahta i Sulejmani obavezno pozvati. Bleki je za Savica Sergio Ramos , Sulejmani opasan po boku i ima izvanredan centarsut. Jovic igra u jakoj ligi i postize golove sto garantuje ubojitost. Isluzeni koji se vuku po reprezentaciji ne zvati , bolje casno izgubiti sa mladim perspektivnim igracuma nego da igraju oni koji su nas mnogo puta obrukali i razocarali.

Sve se slazem, ali koga izbaciti sa spiska? Bleki igra beka u Fiorentini, tako da bi mogli da mozda idemo sa samo jednim pravim desnim bekom - Rukavinom. Mnogima bi se od ovoga digla kosa na glavi, ali nemojmo da se zavaravamo. Rukavina je ubedljivo nas najbolji igrac na toj poziciji. Izuzetno srcan i pouzdan. Neka neko kaze kada je kiksnuo kada je igrao za reprezentaciju. Iz predhodnog sastava out: Basta, Obradovic, Nikola Maksimovic, Nemanja Maksimovic (ili Grujic). U tim dodati: Milenkovic, Rodic, Babic (bolje da ide clan zlatne generacije nego Savic)i Luka Jovic. Sulejmani je zlato od igraca, ali tesko da iz tima moze da izbaci Kostica, Zileta ili Gacinovica(samo ako se neko ne daj boze povredi).

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 5 godina

Na ovom svetskom ocekujem bar jedan dobar rezultat i to u vidu remija.U ostalim utakmicama mogu biti samo porazi i to sa velikom gol razlikom.Koga god da povede selektor on po meni ne zasluzuje da vodi rep.Srbije.Ne samo zbog sramne smene bivseg selektora, mnogo vise zbog trenerskog iskustva kojeg nema.

budibogsnama

pre 5 godina

Osvajamo Wc glatko sa ovom ekipom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mmmm, 13. maj 2018 11:03 Slazem se, imamo dobre sanse da osvojimo WC, predlazem onaj kod Narodng pozorista.

nema nema

pre 5 godina

Po meni sastav. Mitrovic u navali, vezni red Tadić ofenzivni, Matic sredina i Milivojevic defenzivni. Rukavina desno krilo. Ljajic levi polunavalni igrač. Odbrana Kolarov i Ivanovic bekovi. Nastasic i Tosic sredni. Stojkovic na golu.

Sa klupe ulaze Milinkovic Savic, Zivkovic i Jovic.
(Zed, 13. maj 2018 14:18)

rukavina kad nauci da centrira mozda i moze da odigra beka, krilo ni u snu

неко

pre 5 godina

@marerakarera

Одличан коментар, право освежење на вестима о фудбалској репрезентацији.

m.d

pre 5 godina

Haha,sećam se 2000-te tadašnji selektor krio od Holandije ko nam je igrač sa brojem 11, kad ono nije napadač već Niša Sveljić kao 5. u odbrani! I ništa, toliko smo ih zbunili da su nam samo 6 komada ubacili ?

неко

pre 5 godina

@Stefan

Па..да смо танки на штоперу, нисмо. Напротив, доста је ту јака конкуренција. Танки смо на бековима највише, као и у нападу.

Carrera

pre 5 godina

Ljudi budimo realni , ostavimo navijacke strasti i budimo jednom razumni. Koji Savic umesto Milenkovica , kakav sad Radonjic umesto Sulejmanija. Jovic mora da bude pozvan moderan i jak golgeter kaljen u nemackoj. Subotic je u formi i ima ogromno iskustvo. Uzmimo najbolje sto imamo i ko trenutno igra u najboljoj formi a navijacke strasti ostavimo za nasu raspalu ligu i tu se prepucavajte ko je najbolji.

nista o nicemu

pre 5 godina

(nista o nicemu, 13. maj 2018 10:23)

Šta ćemo Zvezdaš za Grujića, njegovo pozivanje ti kanda ne pravi toliki problem koliko Sergejev. Pa sad soliš drugima pamet.
(Nemus, 13. maj 2018 11:46)


Zbog Grujica SNS-grobarska mafija nije oterala selektora, zbog SMSa jeste.

Mica

pre 5 godina

Trebalo bi da ima mesta medju putnicima i za Djordja Ivanovica iz Partizana, decko kida! Voditi 2 napadača na svetsko je neozbiljno, šta ako se jedan povredi? Trebalo bi eventualno razmisliti i o cetvrtom napadacu i tu se odluciti izmedju Skuletica i Jovica...

Uzas od fudbala,selektora,saveza

pre 5 godina

Ultraofanzivna ekipa...sa 3 golmana ,7 zadnjih veznih i 2 spica...Mitar koji reseta u drugoj ligi Engleske i Prijovic koji promasuje penale po Grckoj ligi...taman posla da je zvao Sulejmanija koji je uzeo titulu u Svajcarskoj i koji zna da odigra pas unapred...al je zato tu Gruja koji ima 2 utakmice u drugoj ligi Engleske za poslednje 2 godine....a tek stameni Maksimovic koji nije skrivio gol samo kad nije igrao....
I cuj ti ovo , krije spisak...sta je to , neka tajna ,porodices nekog novog igraca za mesec dana !? Ili cekas neku cedulju sa procentom...cuj selektor krije spisak mesec dana pred pocetak,ceo svet vec sve zna al je Krstajic prevejan i mudar selektor pa on kao krije spiskove i krece sa dva spica na Sp...videcu sta ce kad mu Mitar dobije crveni i bude kaznjen , ko cemu onda biti kriv...

marerakarera

pre 5 godina

Neću da glumim Fergusona ali bi mi PRVI prioritet bio da molim i preklinjem Subotića da se vrati. Oporavio se od povrede, nema ni 30 godina, Sent Etijen je procvetao u odbrani (7x nisu primili gol u njegovih 15 nastupa, dao je 3 gola), i od svih osim Baneta je mnogo bolji na toj poziciji sa loptom u nogama. Ima i taj pozitivan karakter (što zbog ponašanja, što zbog stila igre) koji je atipičan među seljačkom atmosferom u reprezentaciji i mislim da bi nam mnogo značio.

Sulejmani ima skoro 15 golova i 15 asistencija u svim takmičenjima ove sezone. Da li je dno Bundeslige ili vrh Čempionšipa toliko bolji u kvalitetu od Švajcarske lige?

Pejčinović je najbolji defanzivac trenutnog lidera ruske lige i ekipe koja nije primila 20 golova.

Ovo su glavni igrači koji imaju iskustvo i formu da konkurišu za 23 a da nisu bili u sklopu reprezentacije.

Savić i Rodić odlični ove sezone ma šta god ko mislio i zaslužuju barem da budu na širem spisku. Milenković samo da malo više igra u Fiorentini i biće stub reprezentacije narednih 5 godina minimum.

Jović i Gaćinović idu 100% na završni spisak, nemojte da kidate živce. Ostalo je manje više jasno, sad samo zavisi od sistema i forme igrača.

fudbaler

pre 5 godina

Po meni ovo je startnih 11.

Stojkovic

Rukavina Ivanovic Nastasic Kolarov

Matic Sergej Milivojevic Kostic Tadic

Mitrovic

zamjena u drugom poluvremenu,

Ljajic Zivkovic Prijovic.


naravno sve ovo uz dobru formu pojedinaca.

slaviša šmigič

pre 5 godina

aco po kom osnovu je savic zalutao kad se pokazalo,da zvezda sa njim u odbrani gol nije primila.i inace daleko najbolje je igrao poslednjeg igraca mlad je sa pravovremenim skokom nije spor kao npr.jagos vukovic mislim,da je pravi potencijal ali treba,da igraju igraci koji igraju u jakim ligama i negreju tamo klupu.a sredinu tadic.milivojevic.matic uz ljajica i isturenog spica mitrovica se pokazala u odlicnom svetlu i to treba forsirati problem je jer nema nastasica a jagos vukovic ispostavilo se spor neokretan nepravovremeni tajming pri skoku.iskreno sergej moze biti na klupi ako se povredi ljajic.a maksimovic ili tosic bi mogao,da igra stopera umesto nastasica ako se ovaj neoporavi,maksimovic igra redovno sto je veoma vazno.trebju spremni i brzi igraci svakako.iskreno basta i dusan tosi; su zalutali.zivkovic i radonjic su prava resenja na krilu jer su mladi i brzi sa odlicnim sutom.

ivan

pre 5 godina

Od mladjih verovatno Lukic, Jovic, Radonjic, Milenkovic, Gajic. Mozda Svilar. Po ovoj recenici selektora verovatno se na njih ne racuna ozbiljno ali ajde nek dodju nek vide.
Za Rusiju ocekujem Grujica i Veljkovica da popune broj, ostalo zna se ko je bio u kvalifikacijama. U sustini se zna prvih 11 to je jedino i bitno.

.....

pre 5 godina

Da li je realan sa Maksimovicem i Savicem i Grujicem ?? Gde ti Radoja , igra covek Spansku ligu dok ti Grujic igra onu krs englesku drugu ligu i to udje u 15. A izadje na poluvremenu....
I bas bih voleo da znam ko stoji iza tog Maksimovica...covek je nerealno los fudbaler ,promenio je par klubova gde je sklonjen posle prve utakmice a videli smo ga i u reprezeentaciji.....

fudbaler

pre 5 godina

Nikako mi nisu jasni komentari da nam je tim u ravni sa Saudijskom Arabijom? Matic, Milinkovic Savic, Tadic i Ljajic ili Kostic je sredina za veliki respekt. Molim neznalice da neiznose svoje pesimisticke stavove. Mnoge repke nam zavide na indivifualnom kvalitetu. Jedini problem jeste uklopiti ih u tim i to svi poznavaoci fudbala vrlo dobro znaju.

Carrera

pre 5 godina

Bleki Milenkovic , Jovic iz Ajjntrahta i Sulejmani obavezno pozvati. Bleki je za Savica Sergio Ramos , Sulejmani opasan po boku i ima izvanredan centarsut. Jovic igra u jakoj ligi i postize golove sto garantuje ubojitost. Isluzeni koji se vuku po reprezentaciji ne zvati , bolje casno izgubiti sa mladim perspektivnim igracuma nego da igraju oni koji su nas mnogo puta obrukali i razocarali.

Revolt

pre 5 godina

35: Dmitrovic, Stojkovic, Rajkovic, Jovanovic- Ivanovic, Basta, Rukavina (Gajic), Milenkovic, Pejcinovic, Spajic, Veljkovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic, Rodic- Maksimovic, Gudelj, Lukic (Pantic), Matic, Milivojevic, Radoja, Fejsa (Radoja)- Sulejmani, Zivkovic, Milinkovic-Savic, Tadic, Jojic, Ljajic, Gacinovic, Kostic- Mitrovic, Jovic, Prijovic, Djurdjevic. Subotica sigurno nece pozvati, umesto Rodica moze i Antonov, a umesto Djurdjevica i Pesic, manje-vise je svejedno (mozda bi samo pokazalo pristup za naredni period tako da nije i potpuno svejedno) jer ionako nijedan od te cetvorice nece otici na najvecu planetarnu smotru. Verovatno ce na spisku biti i Ni. Maksimovic, Grujic i Radonjic, ali, ja se ne bavim prognozama, nikada linijom manjeg otpora. Inace, apsolutno nema nikakve potrebe da skracuje spisak na 25, cemu to glupiranje, odmah seci. Dakle, Pejcinovic > Nikola Maksimovic, Lukic i Pantic > Grujic, Sulejmani > Radonjic. Kojih 12 (Jovanovic plus 11 njih u polju) ce otpasti- saznajte u sledecoj epizodi za nedelju dana:-D

novosađanin

pre 5 godina

Pored standardnih obavezno: Grujić, Živković, Milenković, Radonjić, Babić.. ali odbrana je najveći problem jer nemamo dva dobra štopera koja pored znanja imaju i vrhunsku koncentraciju..Hvali igrač tipa Vidića.

Jedva cekam SP

pre 5 godina

Cemu ovo sakrivanje spiska??? Svi timovi ga objavljuju samo mi moramo da skrnavimo! Sta krijete?? Menadzerske kombinacije? Sve cinite da nam zgadite to zadovoljstvo zvano SP koje mesecima cekamo, ali necete uspeti!

Nemus

pre 5 godina

(nista o nicemu, 13. maj 2018 10:23)

Šta ćemo Zvezdaš za Grujića, njegovo pozivanje ti kanda ne pravi toliki problem koliko Sergejev. Pa sad soliš drugima pamet.

4k4.Dex

pre 5 godina

Gde je Jovic? Da li je moguce da nece bar da ga povede da oseti svetsko prvenstvo? Najgori smo ubedljivo nikad necemo imati pravu elipu ker ne postujemo sebe

Ceo svet objavi, pa se analizira, a nas strucnjak

pre 5 godina

Najbolje da krstajic ne objavi imena ni 23 igrwca. Ili jos bolje, ni prvog tima na mundijalu, samo brojeve na dresovima i blurovne face, kao svedoci u hagu!

mmmm

pre 5 godina

Pavkov mora na spisak. Vrsan strelac i rumeni obrazi. Zdrav i prav. Malo ga zeza pivski stomak ali lako se to da srediti. Maju Volk za nutricionistu i nebo je granica.

mmmm

pre 5 godina

Vise golmana nego napadaca... Kad ne budemo dali gol Kostariki bice stara dobra "ostavili smo srce na terenu,falilo je srece da damo taj jedan gol" jes sreca a ne to sto zoves 3 golmana ,6 zadnja vezna i samo 2 napadaca i to istog profila. 2 drveta....

Srrrrrrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Iz one mlade reprezentacije , prvaci sveta, jedva 2-3 igraca.
A po reprezentaciji nam se vuku matori, istroseni i umorni igraci.
Gde je Nemanja Maksimovic, gde su nestala ona deca?

mmmm

pre 5 godina

Mislim da treba da ubaci cetvrtog golmana a da izbaci Prijovica. Sta ce nam 2 spica kad imamo Mitroglicerina? On vredi za trojicu. I jos barem 2 zadnja vezna. Radovanovic i Fejsa obavezno...

1Beogradjanin

pre 5 godina

Koga ocekujem na sirem spisku? Ja ocekujem jednog lokalnog ludaka iz kraja. Kaze kupio je nove kopacke, isekao je rupu na njima i sad je bolji od Koutinja. Tako bar tvrdi! Krstajicu? Reaguj! :)

Dartanjan

pre 5 godina

Selektor krije spisak? Pa selektore, kakvi god da su, dobri ili losi, mi treba da se ponosimo tim igracima, a ne da ih krijemo, i ne znamo ko je na spisku. Da ne mislis mozda da ces da iznenadis protivnike.... Svasta... Nije ni cudo sto niko ne veruje niti zeli da gleda reprezentaciju, kad je sve tako pod velom tajne i skriveno.... uzas

Bane

pre 5 godina

(masterkg, 13. maj 2018 10:39)

Šta ako asteroid udari u zemlju, ne kontam tu priču o gomilanju igrača samo zbog bojaznosti od povreda. Mi na tom prvenstvu ako odigramo 4 meča da skačemo od sreće. Nama ne treba igrači da idu zbog toga već ako nam krene nizbrdo pa nam treba plan B. Pa je logično da imamo više opcija u napadu.

prvih 11

pre 5 godina

Stojkovic, Dmitrovic, Rajkovic - Ivanovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic, Basta, Veljkovic, Matic, Nemanja Maksimovic, Sergej, Milivojevic, Ljajic, Tadic, Kostic, Zivkovic, Gacinovic, Mitrovic, Prijovic, Jovic. Poziv ne zasluzuju Nikola Maksimovic, Gudelj i Rukavina

nista o nicemu

pre 5 godina

Jović mora da ide, ima li ko pametan u savezu .... Vodimo 2 napadača na svetsko, šta ako se jedan povredi ????
(masterkg, 13. maj 2018 10:39)

Moze Jovic i na pleja bajo moj

Изногуд

pre 5 godina

Ја бих обавезно повео Луку Јовића и Ђорђа Ивановића. Ал` нисам ја тај који се пита.

room 1408

pre 5 godina

Nama je ista i prva i druga postava.Kojih god 22 igrača da povede neće pogresiti.Svi su istih kvaliteta,..Nešto tipa Saudijske Arabije,hahaha

kelevra

pre 5 godina

druze, obavljas javnu funkciju, koja se placa novcem poreskih obveznika.. zbog cega se krije sastav? zasto nije sve transparentno? stidis se svojih odluka?

aco

pre 5 godina

Треба придодати Фејсу, Миленковића, Јовића и Пејчиновића. Грујић, Савић и Малсимовић су залутали у репрезентацији.

Jack Sparrow

pre 5 godina

25 za siri spisak:
Golmani:
Stojkovic,Dmitrovic,Rajkovic
Odbrana:
Rukavina,Basta,Ivanovic Nastasic,Ivanovic,Maksimovic D.Tosic,Kolarov,Obradovic
Stedina:
Grujic,Milivojevic,Sergej,Matic Gacinovic,Kostic,Zivkovic Radonjic,Tadic,Ljajic
Napad:
Jovic,Mitrovic,Prijovic

Iako bi i ja kao mnogi odavde voleo Milenkovica,Subotica,Sulejmanija realnost je da ce spisak biti ovakav. U Maksimovica ne sumnjajte jer ga Krstajic gotivi, u Radonju posle odlicnih partija takodje jer ga svi iz saveza vide kao najvecu zvezdu A tima u buducnosti,a i Grujic nije izostavljan od kad je Krstajic selektor. Realan spisak i samo ce se isti potvrditi 20. maja.

Pera Pisar

pre 5 godina

Samo još Luka Jović kao treći špic u odnosu na poslednji spisak, jer je drugačiji tip napadača od Mitrovića i Prijovića, a i imao je sjajan napredak, minutažu i punu podršku ove sezone kod Nike Kovača u Antrajht Frankfurtu

Miro Miskin

pre 5 godina

Golmani:Stojkovic,Rajkovic,Dmitrovic
Odbrana: Ivanovic,Kolarov,Tosic,Nastasic,Obradovic,Basta,Maksimovic,Milenkovic
Sredina: Matic,Milivojevic,Fejsa,Milinkovic,Ljajic,Tadic,Kostic,Gacinovic,Zivkovic
Napad: Mitrovic,Prijovic,Jovic

Pera Pisar

pre 5 godina

Samo još Luka Jović kao treći špic u odnosu na poslednji spisak, jer je drugačiji tip napadača od Mitrovića i Prijovića, a i imao je sjajan napredak, minutažu i punu podršku ove sezone kod Nike Kovača u Antrajht Frankfurtu

mmmm

pre 5 godina

Vise golmana nego napadaca... Kad ne budemo dali gol Kostariki bice stara dobra "ostavili smo srce na terenu,falilo je srece da damo taj jedan gol" jes sreca a ne to sto zoves 3 golmana ,6 zadnja vezna i samo 2 napadaca i to istog profila. 2 drveta....

marerakarera

pre 5 godina

Neću da glumim Fergusona ali bi mi PRVI prioritet bio da molim i preklinjem Subotića da se vrati. Oporavio se od povrede, nema ni 30 godina, Sent Etijen je procvetao u odbrani (7x nisu primili gol u njegovih 15 nastupa, dao je 3 gola), i od svih osim Baneta je mnogo bolji na toj poziciji sa loptom u nogama. Ima i taj pozitivan karakter (što zbog ponašanja, što zbog stila igre) koji je atipičan među seljačkom atmosferom u reprezentaciji i mislim da bi nam mnogo značio.

Sulejmani ima skoro 15 golova i 15 asistencija u svim takmičenjima ove sezone. Da li je dno Bundeslige ili vrh Čempionšipa toliko bolji u kvalitetu od Švajcarske lige?

Pejčinović je najbolji defanzivac trenutnog lidera ruske lige i ekipe koja nije primila 20 golova.

Ovo su glavni igrači koji imaju iskustvo i formu da konkurišu za 23 a da nisu bili u sklopu reprezentacije.

Savić i Rodić odlični ove sezone ma šta god ko mislio i zaslužuju barem da budu na širem spisku. Milenković samo da malo više igra u Fiorentini i biće stub reprezentacije narednih 5 godina minimum.

Jović i Gaćinović idu 100% na završni spisak, nemojte da kidate živce. Ostalo je manje više jasno, sad samo zavisi od sistema i forme igrača.

mmmm

pre 5 godina

Mislim da treba da ubaci cetvrtog golmana a da izbaci Prijovica. Sta ce nam 2 spica kad imamo Mitroglicerina? On vredi za trojicu. I jos barem 2 zadnja vezna. Radovanovic i Fejsa obavezno...

Dartanjan

pre 5 godina

Selektor krije spisak? Pa selektore, kakvi god da su, dobri ili losi, mi treba da se ponosimo tim igracima, a ne da ih krijemo, i ne znamo ko je na spisku. Da ne mislis mozda da ces da iznenadis protivnike.... Svasta... Nije ni cudo sto niko ne veruje niti zeli da gleda reprezentaciju, kad je sve tako pod velom tajne i skriveno.... uzas

fudbaler

pre 5 godina

Nikako mi nisu jasni komentari da nam je tim u ravni sa Saudijskom Arabijom? Matic, Milinkovic Savic, Tadic i Ljajic ili Kostic je sredina za veliki respekt. Molim neznalice da neiznose svoje pesimisticke stavove. Mnoge repke nam zavide na indivifualnom kvalitetu. Jedini problem jeste uklopiti ih u tim i to svi poznavaoci fudbala vrlo dobro znaju.

Srrrrrrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Iz one mlade reprezentacije , prvaci sveta, jedva 2-3 igraca.
A po reprezentaciji nam se vuku matori, istroseni i umorni igraci.
Gde je Nemanja Maksimovic, gde su nestala ona deca?

aco

pre 5 godina

Треба придодати Фејсу, Миленковића, Јовића и Пејчиновића. Грујић, Савић и Малсимовић су залутали у репрезентацији.

room 1408

pre 5 godina

Nama je ista i prva i druga postava.Kojih god 22 igrača da povede neće pogresiti.Svi su istih kvaliteta,..Nešto tipa Saudijske Arabije,hahaha

Carrera

pre 5 godina

Bleki Milenkovic , Jovic iz Ajjntrahta i Sulejmani obavezno pozvati. Bleki je za Savica Sergio Ramos , Sulejmani opasan po boku i ima izvanredan centarsut. Jovic igra u jakoj ligi i postize golove sto garantuje ubojitost. Isluzeni koji se vuku po reprezentaciji ne zvati , bolje casno izgubiti sa mladim perspektivnim igracuma nego da igraju oni koji su nas mnogo puta obrukali i razocarali.

m.d

pre 5 godina

Haha,sećam se 2000-te tadašnji selektor krio od Holandije ko nam je igrač sa brojem 11, kad ono nije napadač već Niša Sveljić kao 5. u odbrani! I ništa, toliko smo ih zbunili da su nam samo 6 komada ubacili ?

mmmm

pre 5 godina

Pavkov mora na spisak. Vrsan strelac i rumeni obrazi. Zdrav i prav. Malo ga zeza pivski stomak ali lako se to da srediti. Maju Volk za nutricionistu i nebo je granica.

fudbaler

pre 5 godina

Po meni ovo je startnih 11.

Stojkovic

Rukavina Ivanovic Nastasic Kolarov

Matic Sergej Milivojevic Kostic Tadic

Mitrovic

zamjena u drugom poluvremenu,

Ljajic Zivkovic Prijovic.


naravno sve ovo uz dobru formu pojedinaca.

Čačanin

pre 5 godina

Slažem se sa većinom komentara da su Jović, Milenković i Sulejmani igrači koji realno zaslužuju mesto medju 23, a možda bih čak i Rodića pridodao navedenima. Maksimović mora napolje iz reprezentacije, ja dobijem jednu sedu svaki put kad protivnik istrčava kontru a on ostane sam pozadi. Čovek ima ogromne probleme sa koncentracijom i postavkom. Sa druge strane mi nije jasno toliko pljuvanje po Fejsi. Pomenuti je jedan od omiljenih igraca kod navijaca Benfike, osvojio lom trofeja u karijeri i uz sve svoje manjkavosti po meni je mnogo je ispred Gudelja i Grujića. Najvažnije je da jedanaest prvih manje-više znamo i to ne treba menjati, samo se nadam podizanju Matićeve forme u repki i Sergejevom brzom uklapanju. Verujem da je pitanje samo u kojim će utakmicama u jedanaest igrati Kostić, a u kojim Ljajić. Tu su Živković i Prijović kao džokeri sa klupe i to bi bilo to. Igraće upravo tim koji je izneo kvalifikacije.
Stojković- Rukavina, Bane, Nastasić (ako se ne oporavi, onda Duško Tošić), Kolarov- Matić, Milivojević- Milinković Savić, Kostić, Tadić - Mitrović

Nisam neki optimista i vidim da generalno naš narod nije, ali što i da nas u inat ne iznenade pozitivino? Sportski pozdrav!

prvih 11

pre 5 godina

Stojkovic, Dmitrovic, Rajkovic - Ivanovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic, Basta, Veljkovic, Matic, Nemanja Maksimovic, Sergej, Milivojevic, Ljajic, Tadic, Kostic, Zivkovic, Gacinovic, Mitrovic, Prijovic, Jovic. Poziv ne zasluzuju Nikola Maksimovic, Gudelj i Rukavina

budibogsnama

pre 5 godina

Osvajamo Wc glatko sa ovom ekipom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mmmm, 13. maj 2018 11:03 Slazem se, imamo dobre sanse da osvojimo WC, predlazem onaj kod Narodng pozorista.

Carrera

pre 5 godina

Ljudi budimo realni , ostavimo navijacke strasti i budimo jednom razumni. Koji Savic umesto Milenkovica , kakav sad Radonjic umesto Sulejmanija. Jovic mora da bude pozvan moderan i jak golgeter kaljen u nemackoj. Subotic je u formi i ima ogromno iskustvo. Uzmimo najbolje sto imamo i ko trenutno igra u najboljoj formi a navijacke strasti ostavimo za nasu raspalu ligu i tu se prepucavajte ko je najbolji.

kelevra

pre 5 godina

druze, obavljas javnu funkciju, koja se placa novcem poreskih obveznika.. zbog cega se krije sastav? zasto nije sve transparentno? stidis se svojih odluka?

Uzas od fudbala,selektora,saveza

pre 5 godina

Ultraofanzivna ekipa...sa 3 golmana ,7 zadnjih veznih i 2 spica...Mitar koji reseta u drugoj ligi Engleske i Prijovic koji promasuje penale po Grckoj ligi...taman posla da je zvao Sulejmanija koji je uzeo titulu u Svajcarskoj i koji zna da odigra pas unapred...al je zato tu Gruja koji ima 2 utakmice u drugoj ligi Engleske za poslednje 2 godine....a tek stameni Maksimovic koji nije skrivio gol samo kad nije igrao....
I cuj ti ovo , krije spisak...sta je to , neka tajna ,porodices nekog novog igraca za mesec dana !? Ili cekas neku cedulju sa procentom...cuj selektor krije spisak mesec dana pred pocetak,ceo svet vec sve zna al je Krstajic prevejan i mudar selektor pa on kao krije spiskove i krece sa dva spica na Sp...videcu sta ce kad mu Mitar dobije crveni i bude kaznjen , ko cemu onda biti kriv...

1Beogradjanin

pre 5 godina

Koga ocekujem na sirem spisku? Ja ocekujem jednog lokalnog ludaka iz kraja. Kaze kupio je nove kopacke, isekao je rupu na njima i sad je bolji od Koutinja. Tako bar tvrdi! Krstajicu? Reaguj! :)

.....

pre 5 godina

Da li je realan sa Maksimovicem i Savicem i Grujicem ?? Gde ti Radoja , igra covek Spansku ligu dok ti Grujic igra onu krs englesku drugu ligu i to udje u 15. A izadje na poluvremenu....
I bas bih voleo da znam ko stoji iza tog Maksimovica...covek je nerealno los fudbaler ,promenio je par klubova gde je sklonjen posle prve utakmice a videli smo ga i u reprezeentaciji.....

Jedva cekam SP

pre 5 godina

Cemu ovo sakrivanje spiska??? Svi timovi ga objavljuju samo mi moramo da skrnavimo! Sta krijete?? Menadzerske kombinacije? Sve cinite da nam zgadite to zadovoljstvo zvano SP koje mesecima cekamo, ali necete uspeti!

Jack Sparrow

pre 5 godina

25 za siri spisak:
Golmani:
Stojkovic,Dmitrovic,Rajkovic
Odbrana:
Rukavina,Basta,Ivanovic Nastasic,Ivanovic,Maksimovic D.Tosic,Kolarov,Obradovic
Stedina:
Grujic,Milivojevic,Sergej,Matic Gacinovic,Kostic,Zivkovic Radonjic,Tadic,Ljajic
Napad:
Jovic,Mitrovic,Prijovic

Iako bi i ja kao mnogi odavde voleo Milenkovica,Subotica,Sulejmanija realnost je da ce spisak biti ovakav. U Maksimovica ne sumnjajte jer ga Krstajic gotivi, u Radonju posle odlicnih partija takodje jer ga svi iz saveza vide kao najvecu zvezdu A tima u buducnosti,a i Grujic nije izostavljan od kad je Krstajic selektor. Realan spisak i samo ce se isti potvrditi 20. maja.

Miro Miskin

pre 5 godina

Golmani:Stojkovic,Rajkovic,Dmitrovic
Odbrana: Ivanovic,Kolarov,Tosic,Nastasic,Obradovic,Basta,Maksimovic,Milenkovic
Sredina: Matic,Milivojevic,Fejsa,Milinkovic,Ljajic,Tadic,Kostic,Gacinovic,Zivkovic
Napad: Mitrovic,Prijovic,Jovic

Ceo svet objavi, pa se analizira, a nas strucnjak

pre 5 godina

Najbolje da krstajic ne objavi imena ni 23 igrwca. Ili jos bolje, ni prvog tima na mundijalu, samo brojeve na dresovima i blurovne face, kao svedoci u hagu!

Office

pre 5 godina

Vi sto prozivate Krstajica da ne zna sastav, rado bi se nasli na njegovom mestu. Covek je jedini imao hrabrosti da promeni neke stvari u reprezentaciji.

Zed

pre 5 godina

rukavina kad nauci da centrira mozda i moze da odigra beka, krilo ni u snu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nema nema, 13. maj 2018 14:43)

Pa on igra radi odbrane a ne napada. Napadamo po sredini.

Изногуд

pre 5 godina

Ја бих обавезно повео Луку Јовића и Ђорђа Ивановића. Ал` нисам ја тај који се пита.

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 5 godina

Na ovom svetskom ocekujem bar jedan dobar rezultat i to u vidu remija.U ostalim utakmicama mogu biti samo porazi i to sa velikom gol razlikom.Koga god da povede selektor on po meni ne zasluzuje da vodi rep.Srbije.Ne samo zbog sramne smene bivseg selektora, mnogo vise zbog trenerskog iskustva kojeg nema.

Bokileyah

pre 5 godina

Bleki Milenkovic , Jovic iz Ajjntrahta i Sulejmani obavezno pozvati. Bleki je za Savica Sergio Ramos , Sulejmani opasan po boku i ima izvanredan centarsut. Jovic igra u jakoj ligi i postize golove sto garantuje ubojitost. Isluzeni koji se vuku po reprezentaciji ne zvati , bolje casno izgubiti sa mladim perspektivnim igracuma nego da igraju oni koji su nas mnogo puta obrukali i razocarali.

Sve se slazem, ali koga izbaciti sa spiska? Bleki igra beka u Fiorentini, tako da bi mogli da mozda idemo sa samo jednim pravim desnim bekom - Rukavinom. Mnogima bi se od ovoga digla kosa na glavi, ali nemojmo da se zavaravamo. Rukavina je ubedljivo nas najbolji igrac na toj poziciji. Izuzetno srcan i pouzdan. Neka neko kaze kada je kiksnuo kada je igrao za reprezentaciju. Iz predhodnog sastava out: Basta, Obradovic, Nikola Maksimovic, Nemanja Maksimovic (ili Grujic). U tim dodati: Milenkovic, Rodic, Babic (bolje da ide clan zlatne generacije nego Savic)i Luka Jovic. Sulejmani je zlato od igraca, ali tesko da iz tima moze da izbaci Kostica, Zileta ili Gacinovica(samo ako se neko ne daj boze povredi).

nista o nicemu

pre 5 godina

Jović mora da ide, ima li ko pametan u savezu .... Vodimo 2 napadača na svetsko, šta ako se jedan povredi ????
(masterkg, 13. maj 2018 10:39)

Moze Jovic i na pleja bajo moj

nema nema

pre 5 godina

Po meni sastav. Mitrovic u navali, vezni red Tadić ofenzivni, Matic sredina i Milivojevic defenzivni. Rukavina desno krilo. Ljajic levi polunavalni igrač. Odbrana Kolarov i Ivanovic bekovi. Nastasic i Tosic sredni. Stojkovic na golu.

Sa klupe ulaze Milinkovic Savic, Zivkovic i Jovic.
(Zed, 13. maj 2018 14:18)

rukavina kad nauci da centrira mozda i moze da odigra beka, krilo ni u snu

Revolt

pre 5 godina

35: Dmitrovic, Stojkovic, Rajkovic, Jovanovic- Ivanovic, Basta, Rukavina (Gajic), Milenkovic, Pejcinovic, Spajic, Veljkovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic, Rodic- Maksimovic, Gudelj, Lukic (Pantic), Matic, Milivojevic, Radoja, Fejsa (Radoja)- Sulejmani, Zivkovic, Milinkovic-Savic, Tadic, Jojic, Ljajic, Gacinovic, Kostic- Mitrovic, Jovic, Prijovic, Djurdjevic. Subotica sigurno nece pozvati, umesto Rodica moze i Antonov, a umesto Djurdjevica i Pesic, manje-vise je svejedno (mozda bi samo pokazalo pristup za naredni period tako da nije i potpuno svejedno) jer ionako nijedan od te cetvorice nece otici na najvecu planetarnu smotru. Verovatno ce na spisku biti i Ni. Maksimovic, Grujic i Radonjic, ali, ja se ne bavim prognozama, nikada linijom manjeg otpora. Inace, apsolutno nema nikakve potrebe da skracuje spisak na 25, cemu to glupiranje, odmah seci. Dakle, Pejcinovic > Nikola Maksimovic, Lukic i Pantic > Grujic, Sulejmani > Radonjic. Kojih 12 (Jovanovic plus 11 njih u polju) ce otpasti- saznajte u sledecoj epizodi za nedelju dana:-D

4k4.Dex

pre 5 godina

Gde je Jovic? Da li je moguce da nece bar da ga povede da oseti svetsko prvenstvo? Najgori smo ubedljivo nikad necemo imati pravu elipu ker ne postujemo sebe

nista o nicemu

pre 5 godina

(nista o nicemu, 13. maj 2018 10:23)

Šta ćemo Zvezdaš za Grujića, njegovo pozivanje ti kanda ne pravi toliki problem koliko Sergejev. Pa sad soliš drugima pamet.
(Nemus, 13. maj 2018 11:46)


Zbog Grujica SNS-grobarska mafija nije oterala selektora, zbog SMSa jeste.

Nemus

pre 5 godina

(nista o nicemu, 13. maj 2018 10:23)

Šta ćemo Zvezdaš za Grujića, njegovo pozivanje ti kanda ne pravi toliki problem koliko Sergejev. Pa sad soliš drugima pamet.

1914

pre 5 godina

Jović mora da ide, ima li ko pametan u savezu .... Vodimo 2 napadača na svetsko, šta ako se jedan povredi ????
(masterkg, 13. maj 2018 10:39)
Pa ako se jedan povredi igrace drugi.Ne znam kako u samo 23 igraca ima mesta za tri (centralna) napadaca.Prvi tim=11 plus rezerve za svako mesto=22 i plus treci golman=23.Nemam nista protiv Jovica,u dobroj je formi ali jednostavno nema mesta jer su ona dva u mnogo boljoj.Al bitno je da si dobio milion pluseva...

Bane

pre 5 godina

(masterkg, 13. maj 2018 10:39)

Šta ako asteroid udari u zemlju, ne kontam tu priču o gomilanju igrača samo zbog bojaznosti od povreda. Mi na tom prvenstvu ako odigramo 4 meča da skačemo od sreće. Nama ne treba igrači da idu zbog toga već ako nam krene nizbrdo pa nam treba plan B. Pa je logično da imamo više opcija u napadu.

неко

pre 5 godina

@Stefan

Па..да смо танки на штоперу, нисмо. Напротив, доста је ту јака конкуренција. Танки смо на бековима највише, као и у нападу.

Mica

pre 5 godina

Trebalo bi da ima mesta medju putnicima i za Djordja Ivanovica iz Partizana, decko kida! Voditi 2 napadača na svetsko je neozbiljno, šta ako se jedan povredi? Trebalo bi eventualno razmisliti i o cetvrtom napadacu i tu se odluciti izmedju Skuletica i Jovica...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ocekujem da konacno sansu u repki dobiju Ignjovski, Bleki Milenkovic i mozda Skuletic, smesno je da od spiceva imamo samo Mitra i Priju. Ali rece Krstaja da nece biti iznenadjenja na spisku.

Marka zvaka

pre 5 godina

GK RAJKOVIC DMITROVIC STOJKOVIC
RB BASTA GAJIC
LB KOLAROV OBRADOVIC
CB NASTASIC MAKSIMOVIC MILENKOVIC VELJKOVIC
CM MATIC MILIVOJEVIC
CM SMS GUDELJ
RW KOSTIC MARKOVIC
LW TADIC GACINOVIC
AM LJAJIC ZIVKOVIC
CF MITROVIC JOVIC

ivan

pre 5 godina

Od mladjih verovatno Lukic, Jovic, Radonjic, Milenkovic, Gajic. Mozda Svilar. Po ovoj recenici selektora verovatno se na njih ne racuna ozbiljno ali ajde nek dodju nek vide.
Za Rusiju ocekujem Grujica i Veljkovica da popune broj, ostalo zna se ko je bio u kvalifikacijama. U sustini se zna prvih 11 to je jedino i bitno.

slaviša šmigič

pre 5 godina

aco po kom osnovu je savic zalutao kad se pokazalo,da zvezda sa njim u odbrani gol nije primila.i inace daleko najbolje je igrao poslednjeg igraca mlad je sa pravovremenim skokom nije spor kao npr.jagos vukovic mislim,da je pravi potencijal ali treba,da igraju igraci koji igraju u jakim ligama i negreju tamo klupu.a sredinu tadic.milivojevic.matic uz ljajica i isturenog spica mitrovica se pokazala u odlicnom svetlu i to treba forsirati problem je jer nema nastasica a jagos vukovic ispostavilo se spor neokretan nepravovremeni tajming pri skoku.iskreno sergej moze biti na klupi ako se povredi ljajic.a maksimovic ili tosic bi mogao,da igra stopera umesto nastasica ako se ovaj neoporavi,maksimovic igra redovno sto je veoma vazno.trebju spremni i brzi igraci svakako.iskreno basta i dusan tosi; su zalutali.zivkovic i radonjic su prava resenja na krilu jer su mladi i brzi sa odlicnim sutom.

неко

pre 5 godina

@marerakarera

Одличан коментар, право освежење на вестима о фудбалској репрезентацији.

Zed

pre 5 godina

Po meni sastav. Mitrovic u navali, vezni red Tadić ofenzivni, Matic sredina i Milivojevic defenzivni. Rukavina desno krilo. Ljajic levi polunavalni igrač. Odbrana Kolarov i Ivanovic bekovi. Nastasic i Tosic sredni. Stojkovic na golu.

Sa klupe ulaze Milinkovic Savic, Zivkovic i Jovic.

Nek bude ekipa od 23

pre 5 godina

Meni treba biti ekipa od 23 igraca koji su izborili plasman na mundijal u Rusiji tokom kvalifikacija kada je bio selektor nas doskorasnji Slavoljub Muslin koji iz nicega dobio raskinut ugovor cudno jako sa selektorom koji znao nas da plasira posle 8 godina nakon SP u Juznoj Africi. Ali treba sastav biti drugaciji 4-4-1-1 jel ja mislim dacemo tako igrati Dobro !!!!,.

novosađanin

pre 5 godina

Pored standardnih obavezno: Grujić, Živković, Milenković, Radonjić, Babić.. ali odbrana je najveći problem jer nemamo dva dobra štopera koja pored znanja imaju i vrhunsku koncentraciju..Hvali igrač tipa Vidića.

Uigrati najjači sastav

pre 5 godina

Stojković - Kolarov, Nastasić, Milenković, Ivanović - Matić - Ljajić, SMS - Tadić, Živković - Mitrović

Marka zvaka

pre 5 godina

GK RAJKOVIC DMITROVIC STOJKOVIC
RB BASTA GAJIC
LB KOLAROV OBRADOVIC
CB NASTASIC MAKSIMOVIC MILENKOVIC VELJKOVIC
CM MATIC MILIVOJEVIC
CM SMS GUDELJ
RW KOSTIC MARKOVIC
LW TADIC GACINOVIC
AM LJAJIC ZIVKOVIC
CF MITROVIC JOVIC

Office

pre 5 godina

Vi sto prozivate Krstajica da ne zna sastav, rado bi se nasli na njegovom mestu. Covek je jedini imao hrabrosti da promeni neke stvari u reprezentaciji.

fudbaler

pre 5 godina

Po meni ovo je startnih 11.

Stojkovic

Rukavina Ivanovic Nastasic Kolarov

Matic Sergej Milivojevic Kostic Tadic

Mitrovic

zamjena u drugom poluvremenu,

Ljajic Zivkovic Prijovic.


naravno sve ovo uz dobru formu pojedinaca.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ocekujem da konacno sansu u repki dobiju Ignjovski, Bleki Milenkovic i mozda Skuletic, smesno je da od spiceva imamo samo Mitra i Priju. Ali rece Krstaja da nece biti iznenadjenja na spisku.

Mica

pre 5 godina

Trebalo bi da ima mesta medju putnicima i za Djordja Ivanovica iz Partizana, decko kida! Voditi 2 napadača na svetsko je neozbiljno, šta ako se jedan povredi? Trebalo bi eventualno razmisliti i o cetvrtom napadacu i tu se odluciti izmedju Skuletica i Jovica...

1914

pre 5 godina

Jović mora da ide, ima li ko pametan u savezu .... Vodimo 2 napadača na svetsko, šta ako se jedan povredi ????
(masterkg, 13. maj 2018 10:39)
Pa ako se jedan povredi igrace drugi.Ne znam kako u samo 23 igraca ima mesta za tri (centralna) napadaca.Prvi tim=11 plus rezerve za svako mesto=22 i plus treci golman=23.Nemam nista protiv Jovica,u dobroj je formi ali jednostavno nema mesta jer su ona dva u mnogo boljoj.Al bitno je da si dobio milion pluseva...

novosađanin

pre 5 godina

Pored standardnih obavezno: Grujić, Živković, Milenković, Radonjić, Babić.. ali odbrana je najveći problem jer nemamo dva dobra štopera koja pored znanja imaju i vrhunsku koncentraciju..Hvali igrač tipa Vidića.

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 5 godina

Na ovom svetskom ocekujem bar jedan dobar rezultat i to u vidu remija.U ostalim utakmicama mogu biti samo porazi i to sa velikom gol razlikom.Koga god da povede selektor on po meni ne zasluzuje da vodi rep.Srbije.Ne samo zbog sramne smene bivseg selektora, mnogo vise zbog trenerskog iskustva kojeg nema.

Nek bude ekipa od 23

pre 5 godina

Meni treba biti ekipa od 23 igraca koji su izborili plasman na mundijal u Rusiji tokom kvalifikacija kada je bio selektor nas doskorasnji Slavoljub Muslin koji iz nicega dobio raskinut ugovor cudno jako sa selektorom koji znao nas da plasira posle 8 godina nakon SP u Juznoj Africi. Ali treba sastav biti drugaciji 4-4-1-1 jel ja mislim dacemo tako igrati Dobro !!!!,.

Zed

pre 5 godina

Po meni sastav. Mitrovic u navali, vezni red Tadić ofenzivni, Matic sredina i Milivojevic defenzivni. Rukavina desno krilo. Ljajic levi polunavalni igrač. Odbrana Kolarov i Ivanovic bekovi. Nastasic i Tosic sredni. Stojkovic na golu.

Sa klupe ulaze Milinkovic Savic, Zivkovic i Jovic.

Revolt

pre 5 godina

35: Dmitrovic, Stojkovic, Rajkovic, Jovanovic- Ivanovic, Basta, Rukavina (Gajic), Milenkovic, Pejcinovic, Spajic, Veljkovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic, Rodic- Maksimovic, Gudelj, Lukic (Pantic), Matic, Milivojevic, Radoja, Fejsa (Radoja)- Sulejmani, Zivkovic, Milinkovic-Savic, Tadic, Jojic, Ljajic, Gacinovic, Kostic- Mitrovic, Jovic, Prijovic, Djurdjevic. Subotica sigurno nece pozvati, umesto Rodica moze i Antonov, a umesto Djurdjevica i Pesic, manje-vise je svejedno (mozda bi samo pokazalo pristup za naredni period tako da nije i potpuno svejedno) jer ionako nijedan od te cetvorice nece otici na najvecu planetarnu smotru. Verovatno ce na spisku biti i Ni. Maksimovic, Grujic i Radonjic, ali, ja se ne bavim prognozama, nikada linijom manjeg otpora. Inace, apsolutno nema nikakve potrebe da skracuje spisak na 25, cemu to glupiranje, odmah seci. Dakle, Pejcinovic > Nikola Maksimovic, Lukic i Pantic > Grujic, Sulejmani > Radonjic. Kojih 12 (Jovanovic plus 11 njih u polju) ce otpasti- saznajte u sledecoj epizodi za nedelju dana:-D

slaviša šmigič

pre 5 godina

aco po kom osnovu je savic zalutao kad se pokazalo,da zvezda sa njim u odbrani gol nije primila.i inace daleko najbolje je igrao poslednjeg igraca mlad je sa pravovremenim skokom nije spor kao npr.jagos vukovic mislim,da je pravi potencijal ali treba,da igraju igraci koji igraju u jakim ligama i negreju tamo klupu.a sredinu tadic.milivojevic.matic uz ljajica i isturenog spica mitrovica se pokazala u odlicnom svetlu i to treba forsirati problem je jer nema nastasica a jagos vukovic ispostavilo se spor neokretan nepravovremeni tajming pri skoku.iskreno sergej moze biti na klupi ako se povredi ljajic.a maksimovic ili tosic bi mogao,da igra stopera umesto nastasica ako se ovaj neoporavi,maksimovic igra redovno sto je veoma vazno.trebju spremni i brzi igraci svakako.iskreno basta i dusan tosi; su zalutali.zivkovic i radonjic su prava resenja na krilu jer su mladi i brzi sa odlicnim sutom.

fudbaler

pre 5 godina

Nikako mi nisu jasni komentari da nam je tim u ravni sa Saudijskom Arabijom? Matic, Milinkovic Savic, Tadic i Ljajic ili Kostic je sredina za veliki respekt. Molim neznalice da neiznose svoje pesimisticke stavove. Mnoge repke nam zavide na indivifualnom kvalitetu. Jedini problem jeste uklopiti ih u tim i to svi poznavaoci fudbala vrlo dobro znaju.

mmmm

pre 5 godina

Mislim da treba da ubaci cetvrtog golmana a da izbaci Prijovica. Sta ce nam 2 spica kad imamo Mitroglicerina? On vredi za trojicu. I jos barem 2 zadnja vezna. Radovanovic i Fejsa obavezno...

nista o nicemu

pre 5 godina

(nista o nicemu, 13. maj 2018 10:23)

Šta ćemo Zvezdaš za Grujića, njegovo pozivanje ti kanda ne pravi toliki problem koliko Sergejev. Pa sad soliš drugima pamet.
(Nemus, 13. maj 2018 11:46)


Zbog Grujica SNS-grobarska mafija nije oterala selektora, zbog SMSa jeste.

nema nema

pre 5 godina

Po meni sastav. Mitrovic u navali, vezni red Tadić ofenzivni, Matic sredina i Milivojevic defenzivni. Rukavina desno krilo. Ljajic levi polunavalni igrač. Odbrana Kolarov i Ivanovic bekovi. Nastasic i Tosic sredni. Stojkovic na golu.

Sa klupe ulaze Milinkovic Savic, Zivkovic i Jovic.
(Zed, 13. maj 2018 14:18)

rukavina kad nauci da centrira mozda i moze da odigra beka, krilo ni u snu

room 1408

pre 5 godina

Nama je ista i prva i druga postava.Kojih god 22 igrača da povede neće pogresiti.Svi su istih kvaliteta,..Nešto tipa Saudijske Arabije,hahaha

Dartanjan

pre 5 godina

Selektor krije spisak? Pa selektore, kakvi god da su, dobri ili losi, mi treba da se ponosimo tim igracima, a ne da ih krijemo, i ne znamo ko je na spisku. Da ne mislis mozda da ces da iznenadis protivnike.... Svasta... Nije ni cudo sto niko ne veruje niti zeli da gleda reprezentaciju, kad je sve tako pod velom tajne i skriveno.... uzas

aco

pre 5 godina

Треба придодати Фејсу, Миленковића, Јовића и Пејчиновића. Грујић, Савић и Малсимовић су залутали у репрезентацији.

Jack Sparrow

pre 5 godina

25 za siri spisak:
Golmani:
Stojkovic,Dmitrovic,Rajkovic
Odbrana:
Rukavina,Basta,Ivanovic Nastasic,Ivanovic,Maksimovic D.Tosic,Kolarov,Obradovic
Stedina:
Grujic,Milivojevic,Sergej,Matic Gacinovic,Kostic,Zivkovic Radonjic,Tadic,Ljajic
Napad:
Jovic,Mitrovic,Prijovic

Iako bi i ja kao mnogi odavde voleo Milenkovica,Subotica,Sulejmanija realnost je da ce spisak biti ovakav. U Maksimovica ne sumnjajte jer ga Krstajic gotivi, u Radonju posle odlicnih partija takodje jer ga svi iz saveza vide kao najvecu zvezdu A tima u buducnosti,a i Grujic nije izostavljan od kad je Krstajic selektor. Realan spisak i samo ce se isti potvrditi 20. maja.

mmmm

pre 5 godina

Vise golmana nego napadaca... Kad ne budemo dali gol Kostariki bice stara dobra "ostavili smo srce na terenu,falilo je srece da damo taj jedan gol" jes sreca a ne to sto zoves 3 golmana ,6 zadnja vezna i samo 2 napadaca i to istog profila. 2 drveta....

Srrrrrrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Iz one mlade reprezentacije , prvaci sveta, jedva 2-3 igraca.
A po reprezentaciji nam se vuku matori, istroseni i umorni igraci.
Gde je Nemanja Maksimovic, gde su nestala ona deca?

Uzas od fudbala,selektora,saveza

pre 5 godina

Ultraofanzivna ekipa...sa 3 golmana ,7 zadnjih veznih i 2 spica...Mitar koji reseta u drugoj ligi Engleske i Prijovic koji promasuje penale po Grckoj ligi...taman posla da je zvao Sulejmanija koji je uzeo titulu u Svajcarskoj i koji zna da odigra pas unapred...al je zato tu Gruja koji ima 2 utakmice u drugoj ligi Engleske za poslednje 2 godine....a tek stameni Maksimovic koji nije skrivio gol samo kad nije igrao....
I cuj ti ovo , krije spisak...sta je to , neka tajna ,porodices nekog novog igraca za mesec dana !? Ili cekas neku cedulju sa procentom...cuj selektor krije spisak mesec dana pred pocetak,ceo svet vec sve zna al je Krstajic prevejan i mudar selektor pa on kao krije spiskove i krece sa dva spica na Sp...videcu sta ce kad mu Mitar dobije crveni i bude kaznjen , ko cemu onda biti kriv...

Zed

pre 5 godina

rukavina kad nauci da centrira mozda i moze da odigra beka, krilo ni u snu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nema nema, 13. maj 2018 14:43)

Pa on igra radi odbrane a ne napada. Napadamo po sredini.

kelevra

pre 5 godina

druze, obavljas javnu funkciju, koja se placa novcem poreskih obveznika.. zbog cega se krije sastav? zasto nije sve transparentno? stidis se svojih odluka?

Bokileyah

pre 5 godina

Bleki Milenkovic , Jovic iz Ajjntrahta i Sulejmani obavezno pozvati. Bleki je za Savica Sergio Ramos , Sulejmani opasan po boku i ima izvanredan centarsut. Jovic igra u jakoj ligi i postize golove sto garantuje ubojitost. Isluzeni koji se vuku po reprezentaciji ne zvati , bolje casno izgubiti sa mladim perspektivnim igracuma nego da igraju oni koji su nas mnogo puta obrukali i razocarali.

Sve se slazem, ali koga izbaciti sa spiska? Bleki igra beka u Fiorentini, tako da bi mogli da mozda idemo sa samo jednim pravim desnim bekom - Rukavinom. Mnogima bi se od ovoga digla kosa na glavi, ali nemojmo da se zavaravamo. Rukavina je ubedljivo nas najbolji igrac na toj poziciji. Izuzetno srcan i pouzdan. Neka neko kaze kada je kiksnuo kada je igrao za reprezentaciju. Iz predhodnog sastava out: Basta, Obradovic, Nikola Maksimovic, Nemanja Maksimovic (ili Grujic). U tim dodati: Milenkovic, Rodic, Babic (bolje da ide clan zlatne generacije nego Savic)i Luka Jovic. Sulejmani je zlato od igraca, ali tesko da iz tima moze da izbaci Kostica, Zileta ili Gacinovica(samo ako se neko ne daj boze povredi).

prvih 11

pre 5 godina

Stojkovic, Dmitrovic, Rajkovic - Ivanovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic, Basta, Veljkovic, Matic, Nemanja Maksimovic, Sergej, Milivojevic, Ljajic, Tadic, Kostic, Zivkovic, Gacinovic, Mitrovic, Prijovic, Jovic. Poziv ne zasluzuju Nikola Maksimovic, Gudelj i Rukavina

Pera Pisar

pre 5 godina

Samo još Luka Jović kao treći špic u odnosu na poslednji spisak, jer je drugačiji tip napadača od Mitrovića i Prijovića, a i imao je sjajan napredak, minutažu i punu podršku ove sezone kod Nike Kovača u Antrajht Frankfurtu

mmmm

pre 5 godina

Pavkov mora na spisak. Vrsan strelac i rumeni obrazi. Zdrav i prav. Malo ga zeza pivski stomak ali lako se to da srediti. Maju Volk za nutricionistu i nebo je granica.

Ceo svet objavi, pa se analizira, a nas strucnjak

pre 5 godina

Najbolje da krstajic ne objavi imena ni 23 igrwca. Ili jos bolje, ni prvog tima na mundijalu, samo brojeve na dresovima i blurovne face, kao svedoci u hagu!

Jedva cekam SP

pre 5 godina

Cemu ovo sakrivanje spiska??? Svi timovi ga objavljuju samo mi moramo da skrnavimo! Sta krijete?? Menadzerske kombinacije? Sve cinite da nam zgadite to zadovoljstvo zvano SP koje mesecima cekamo, ali necete uspeti!

nista o nicemu

pre 5 godina

Jović mora da ide, ima li ko pametan u savezu .... Vodimo 2 napadača na svetsko, šta ako se jedan povredi ????
(masterkg, 13. maj 2018 10:39)

Moze Jovic i na pleja bajo moj

.....

pre 5 godina

Da li je realan sa Maksimovicem i Savicem i Grujicem ?? Gde ti Radoja , igra covek Spansku ligu dok ti Grujic igra onu krs englesku drugu ligu i to udje u 15. A izadje na poluvremenu....
I bas bih voleo da znam ko stoji iza tog Maksimovica...covek je nerealno los fudbaler ,promenio je par klubova gde je sklonjen posle prve utakmice a videli smo ga i u reprezeentaciji.....

Čačanin

pre 5 godina

Slažem se sa većinom komentara da su Jović, Milenković i Sulejmani igrači koji realno zaslužuju mesto medju 23, a možda bih čak i Rodića pridodao navedenima. Maksimović mora napolje iz reprezentacije, ja dobijem jednu sedu svaki put kad protivnik istrčava kontru a on ostane sam pozadi. Čovek ima ogromne probleme sa koncentracijom i postavkom. Sa druge strane mi nije jasno toliko pljuvanje po Fejsi. Pomenuti je jedan od omiljenih igraca kod navijaca Benfike, osvojio lom trofeja u karijeri i uz sve svoje manjkavosti po meni je mnogo je ispred Gudelja i Grujića. Najvažnije je da jedanaest prvih manje-više znamo i to ne treba menjati, samo se nadam podizanju Matićeve forme u repki i Sergejevom brzom uklapanju. Verujem da je pitanje samo u kojim će utakmicama u jedanaest igrati Kostić, a u kojim Ljajić. Tu su Živković i Prijović kao džokeri sa klupe i to bi bilo to. Igraće upravo tim koji je izneo kvalifikacije.
Stojković- Rukavina, Bane, Nastasić (ako se ne oporavi, onda Duško Tošić), Kolarov- Matić, Milivojević- Milinković Savić, Kostić, Tadić - Mitrović

Nisam neki optimista i vidim da generalno naš narod nije, ali što i da nas u inat ne iznenade pozitivino? Sportski pozdrav!

Miro Miskin

pre 5 godina

Golmani:Stojkovic,Rajkovic,Dmitrovic
Odbrana: Ivanovic,Kolarov,Tosic,Nastasic,Obradovic,Basta,Maksimovic,Milenkovic
Sredina: Matic,Milivojevic,Fejsa,Milinkovic,Ljajic,Tadic,Kostic,Gacinovic,Zivkovic
Napad: Mitrovic,Prijovic,Jovic

1Beogradjanin

pre 5 godina

Koga ocekujem na sirem spisku? Ja ocekujem jednog lokalnog ludaka iz kraja. Kaze kupio je nove kopacke, isekao je rupu na njima i sad je bolji od Koutinja. Tako bar tvrdi! Krstajicu? Reaguj! :)

Nemus

pre 5 godina

(nista o nicemu, 13. maj 2018 10:23)

Šta ćemo Zvezdaš za Grujića, njegovo pozivanje ti kanda ne pravi toliki problem koliko Sergejev. Pa sad soliš drugima pamet.

ivan

pre 5 godina

Od mladjih verovatno Lukic, Jovic, Radonjic, Milenkovic, Gajic. Mozda Svilar. Po ovoj recenici selektora verovatno se na njih ne racuna ozbiljno ali ajde nek dodju nek vide.
Za Rusiju ocekujem Grujica i Veljkovica da popune broj, ostalo zna se ko je bio u kvalifikacijama. U sustini se zna prvih 11 to je jedino i bitno.

marerakarera

pre 5 godina

Neću da glumim Fergusona ali bi mi PRVI prioritet bio da molim i preklinjem Subotića da se vrati. Oporavio se od povrede, nema ni 30 godina, Sent Etijen je procvetao u odbrani (7x nisu primili gol u njegovih 15 nastupa, dao je 3 gola), i od svih osim Baneta je mnogo bolji na toj poziciji sa loptom u nogama. Ima i taj pozitivan karakter (što zbog ponašanja, što zbog stila igre) koji je atipičan među seljačkom atmosferom u reprezentaciji i mislim da bi nam mnogo značio.

Sulejmani ima skoro 15 golova i 15 asistencija u svim takmičenjima ove sezone. Da li je dno Bundeslige ili vrh Čempionšipa toliko bolji u kvalitetu od Švajcarske lige?

Pejčinović je najbolji defanzivac trenutnog lidera ruske lige i ekipe koja nije primila 20 golova.

Ovo su glavni igrači koji imaju iskustvo i formu da konkurišu za 23 a da nisu bili u sklopu reprezentacije.

Savić i Rodić odlični ove sezone ma šta god ko mislio i zaslužuju barem da budu na širem spisku. Milenković samo da malo više igra u Fiorentini i biće stub reprezentacije narednih 5 godina minimum.

Jović i Gaćinović idu 100% na završni spisak, nemojte da kidate živce. Ostalo je manje više jasno, sad samo zavisi od sistema i forme igrača.

Carrera

pre 5 godina

Ljudi budimo realni , ostavimo navijacke strasti i budimo jednom razumni. Koji Savic umesto Milenkovica , kakav sad Radonjic umesto Sulejmanija. Jovic mora da bude pozvan moderan i jak golgeter kaljen u nemackoj. Subotic je u formi i ima ogromno iskustvo. Uzmimo najbolje sto imamo i ko trenutno igra u najboljoj formi a navijacke strasti ostavimo za nasu raspalu ligu i tu se prepucavajte ko je najbolji.

неко

pre 5 godina

@Stefan

Па..да смо танки на штоперу, нисмо. Напротив, доста је ту јака конкуренција. Танки смо на бековима највише, као и у нападу.

budibogsnama

pre 5 godina

Osvajamo Wc glatko sa ovom ekipom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mmmm, 13. maj 2018 11:03 Slazem se, imamo dobre sanse da osvojimo WC, predlazem onaj kod Narodng pozorista.

4k4.Dex

pre 5 godina

Gde je Jovic? Da li je moguce da nece bar da ga povede da oseti svetsko prvenstvo? Najgori smo ubedljivo nikad necemo imati pravu elipu ker ne postujemo sebe

Carrera

pre 5 godina

Bleki Milenkovic , Jovic iz Ajjntrahta i Sulejmani obavezno pozvati. Bleki je za Savica Sergio Ramos , Sulejmani opasan po boku i ima izvanredan centarsut. Jovic igra u jakoj ligi i postize golove sto garantuje ubojitost. Isluzeni koji se vuku po reprezentaciji ne zvati , bolje casno izgubiti sa mladim perspektivnim igracuma nego da igraju oni koji su nas mnogo puta obrukali i razocarali.

Bane

pre 5 godina

(masterkg, 13. maj 2018 10:39)

Šta ako asteroid udari u zemlju, ne kontam tu priču o gomilanju igrača samo zbog bojaznosti od povreda. Mi na tom prvenstvu ako odigramo 4 meča da skačemo od sreće. Nama ne treba igrači da idu zbog toga već ako nam krene nizbrdo pa nam treba plan B. Pa je logično da imamo više opcija u napadu.

неко

pre 5 godina

@marerakarera

Одличан коментар, право освежење на вестима о фудбалској репрезентацији.

Uigrati najjači sastav

pre 5 godina

Stojković - Kolarov, Nastasić, Milenković, Ivanović - Matić - Ljajić, SMS - Tadić, Živković - Mitrović

Изногуд

pre 5 godina

Ја бих обавезно повео Луку Јовића и Ђорђа Ивановића. Ал` нисам ја тај који се пита.

m.d

pre 5 godina

Haha,sećam se 2000-te tadašnji selektor krio od Holandije ko nam je igrač sa brojem 11, kad ono nije napadač već Niša Sveljić kao 5. u odbrani! I ništa, toliko smo ih zbunili da su nam samo 6 komada ubacili ?