Sreda, 09.05.2018.

20:00

Saša Ilić golom u 90' odveo Partizan u finale Kupa!

Ekipa Partizana plasirala se u finale Kupa Srbije pošto je u izuzetno dramatičnoj utakmici uspela da savlada i eliminiše Čukarički – 2:0 (1:0).

Izvor:

Saša Iliæ golom u 90' odveo Partizan u finale Kupa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

233 Komentari

Sortiraj po:

neutralni felsh

pre 5 godina

neutralni felsh@. Cudi me da ti kao jedan od normalnijih nisi shvatio poentu i nameru, povodom onog komentara i Ivanu. Vidis kako to ide sada.
(neutralni fels, 10. maj 2018 17:04)


ok, neka ti bude, ti budi fels a ja sam felsh... ali nisam shvatio sta si hteo da kazes u ovom komentaru. pojasni, molim, pa cemo da pricamo.

neutralni felsh

pre 5 godina

@ иван - Сале је тим голом да партизану шансу да освоји трофеј а ја не желим да партизан освоји трофеј, навијам против тога. А сваки звездаш ако је прави не може се радовати томе да му ривал осваја трофеј. Не хејтујем, него реагујем кад се са нечим не слажем. Ривале не мрзим, а цијених онолико колико и они цијене мене и мој клуб. ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 10. maj 2018 18:36)


jao! idemo iz pocetka: Ivan nije navijao da partizan pobedi niti se radovao pobedi partizana. ali, AKO je vec partizan pobedio, bilo mu je drago sto je gol dao sasa ilic, stari igrac kao autoritet koji postuje jer nikad nije imao zapaljive izjave i nikad nije omalovazavao protivnika. taj njegov osecaj u potpunosti razumem, i slazem se sa njom sto posto.
takodje, da je zvezda prosla u kupu, ne bi mi bilo drago sto je prosla, ali, AKO je vec prosla, voleo bih da je neki njen stari igrac, recimo milijas, odlucio taj mec. bilo bi mi drago zbog njega, a ne zbog zvezde. nas fudbal je siromasan a klubovi neprivlacni - u danasnje doba vrlo lakog nalazenja cesto unosnijih angazmana po aziji za evropske igrace pred penzijom (da ne pominjem cifre, nisu bitne) hvala svakom igracu koji ostane ovde i koji se vrati da pomogne svom klubu i nasem fudbalu. znam za mnoge koji su pristali da doigraju ovde za dosta manji novac nego sto su im nudili sa strane.
dakle, ni Ivan kao i ti ne navija da partizan osvoji trofej (to niko i ne ocekuje od njega), u finalu ce naravno navijati da partizan izgubi. ali ga to ne sprecava da ispostuje igraca koji to zasluzuje, iako je pripadnik ekipe i kluba protiv kojih ce navijati.
poenta: ne ocekuje se da se volimo, ali TREBA da se postujemo, tacnije da postujemo sve ljude koji zasluzuju postovanje, odakle god dolazili.
znaci, evo iz prve ruke, zvezdu mnogi iz partizana ne vole, cak je mnogi i mrze, ali onaj ko osporava zvezdin doprinos fudbalu i njene fudbalske legende je neznalica i nije pravi navijac nego verbalni i misaoni huligan.

neutralni felsh

pre 5 godina

Drago mi je isključivo zbog Saše Ilića. Iako sam navijač Partizana ne radujem se pobedi i plasmanu u finale, jer će to biti samo paravan za maskiranje jedne katastrofalno loše sezone. Da je ispao Partizan bi morao da se suoči sa istinom da je ovo bila sezona za zaborav, ovako će se naći neka opravdanja i izbeći će se suočavanje sa istinom koje je neophodno.
(Miki, 10. maj 2018 17:23)


upravo tako. sve si rekao. zvezda nas ubila na tabeli, ubila u derbiju, bolja je i kompaktnija igracki... cak ni osvojeni kup to ne moze da sakrije. a uprava ce da mase njime kao da smo osvojili ligu sampiona, i posrtanje ce da se nastavi bez podvlacenja crte.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - Сале је тим голом да партизану шансу да освоји трофеј а ја не желим да партизан освоји трофеј, навијам против тога. А сваки звездаш ако је прави не може се радовати томе да му ривал осваја трофеј. Не хејтујем, него реагујем кад се са нечим не слажем. Ривале не мрзим, а цијених онолико колико и они цијене мене и мој клуб. ☝

Ivan

pre 5 godina

(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 10. maj 2018 17:13)

Utoliko je onda primitivnije to što se sa svojih preko 20 godina baviš ovim besmiislicama i hejtuješ rivale onda kada to ne zaslužuju. Ne ponaša se na taj način jedan pravi navijač Zvezde naravno. No kako te volja, tvoja stvar.

Inače, sinoć Saša Ilić nije postigao gol protiv Zvezde da bi me oterao u očaj, niti je svojim sinoćnjim golom ni na koji način Zvezdi bilo šta oduzeo, pa nemam razloga da se nerviram nimalo, niti da mi je krivo što je postigao gol. Titulu smo još davno osvojili, pobedili Partizan u derbiju, igrali proleće u Evropi, i ja sam više neggo zadovoljan tim našim uspehom, pa za hejtovanje ionako nemam nikakve potrebe. A u Kupu smo ispali od Mačve i sami time postali jedini krivci što nismo osvojili Kup ove sezone! Tu Saša Ilić nije ni na šta uticao, a pošto ja, ponavljam, i te kako umem da cenim prave vrednosti kod svih, pa i kod najljućeg rivala, a Saša Ilić je veličina koja zaslužuje poštovanje od svih ljubitelja fudbala, onda ja to javno ovde i ispoljim!

P.S. Pošto vidim da podržavaš svog drugara "grobara" u tvrdnji da ja "nisam zvezdaš" preporučujem ti da mu se pridružiš u konzumaciji njegovog telefona jer ja jesam zvezdaš, ponosno zvezdaš koji se ne hrani mržnjom, koji ceni i rivale onda kada to zasluže.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - Рекао си да ти је драго што је Сале синоћ заблистао а то је исто као да си рекао да ти је драго што је дао гол. И ја цијеним Салета што са 40 година игра ал ми није драго кад постигне гол јер је тај гол постигао у дресу Партизана а тај клуб је највећи противник Звезде то сви знамо. Имам више од 20 година. @ МТ Врачар - Наравно, ни кад је реч о кошарци! @ Гробар 34 - Тако је👍, тешко да је овај звездаш! Поздрав за све оне који су искрени а нису као неки да говоре само да би били "политички коерктни". Те бајке нек причају дјеци у вртићу. ☝

neutralni fels

pre 5 godina

neutralni felsh@. Cudi me da ti kao jedan od normalnijih nisi shvatio poentu i nameru, povodom onog komentara i Ivanu. Vidis kako to ide sada.

Miki

pre 5 godina

Drago mi je isključivo zbog Saše Ilića. Iako sam navijač Partizana ne radujem se pobedi i plasmanu u finale, jer će to biti samo paravan za maskiranje jedne katastrofalno loše sezone. Da je ispao Partizan bi morao da se suoči sa istinom da je ovo bila sezona za zaborav, ovako će se naći neka opravdanja i izbeći će se suočavanje sa istinom koje je neophodno.

partizanoveZvezde

pre 5 godina

Mitic,Sekularac,Dzajic,Petrovic Pizon,Piksi..Zvezdine zvezde zvanicne. Mega igraci svetski priznati.
Dejo,Miha,Jugovic,Kule,File,Dule,Sestic,Muslin,Olja Petrovic,Bleki Bogicevic i jos xxxx slicnih i boljih mozda,a nisam navodio ijedne posle 1993ce,a ni do 1960 sem Mitica. I sad ako je vama Sasa Ilic alfa i omega,kakvi su tek ostali.Vise dicite Mocom Vukoticem,koji nije imao 5 utakmice u A reprezantaciji ili Bjekovicme koji nije ni igrao u njoj.Imali ste sigurno desetak i vise boljih od njih.Sale je ok,cool lik,simpatican,ali njegovih 40 godina i 10 zadnjih u Partizanu govori koliko ne mozete da napravite iole normalnog igraca sredine terena. Od igraca sto su otisli u ino zadnjih 30 godina sem Jokanovica,Mijatovica zaista ne znam koje postao neko i nesto znacajno u fudbalskom svetu.Kazem znacajno ne kao Batica Mirkovic ili Sava Milosevic,prosek igraci.

MT Vračar

pre 5 godina

И наравно да не бих прешао за Партизан да га Човке преузме јер ВЛАДАРИ СУ ПРОЛАЗНИ А КЛУБ ЈЕ ВЕЧАН!
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 10. maj 2018 13:45)

Osim ako je o košarci reč ;)

Ivan

pre 5 godina

Ja koji sam veliki zvezdaš izuzetno poštujem Sašu Ilića jer jednostavno dečko je i večeras po ko zna koji put, sa skoro 40 godina, pokazao i dokazao kako se voli svoj klub! Jednostavno ljudina i po! Alal mu vera! Veoma mi je drago zbog njega što je baš on postao heroj večerašnjeg polufinala Kupa Srbije i što je svojim golom odveo Partizan u finale! Jednostavno veličine poput njega su tu da se POŠTUJU ne samo od svojih navijača nego i od navijača najljućeg rivala! Kapa dole Saši Iliću veličini Partizana i srpskog fudbala i veliki VELIKI pozdrav od jednog vatrenog zvezdaša!
(Ivan, 09. maj 2018 22:15)

Ako si ti zvezdaš ja pojedem ovaj telefon sto imam u ruci ??.
(grobar 34, 10. maj 2018 08:04)

Zašto znakovi pitanja na kraju? Zar ti to nije zaključak da ja "nisam zvezdaš"? Pa, mogu da te obavestim da jesam zvezdaš ma koliko se ti čudio, ali me to naravno ne sprečava da izrazim divljenje i prema osobama koje nisu deo mog kluba, ali koje zaslužuju veliki respekt. Prema tome možeš da počneš sa konzumiranjem telefona.

Ivan

pre 5 godina

@ Večiti Delija

Ej, nemoj da me daviš bez potrebe, jer očito da ti nemaš više od 20 godina! Ja bre ne navijam za Partizan i ne radujem se njegovim titulama, GDE si to to od mene pročitao??? I ko kaže da se navijači Reala raduju kada Inijesta briljira protiv njihovog kluba??? Oni bre POŠTUJU tog Inijestu jer je VELIČINA fudbala u španiji, jer je primer na koji način se treba odnositi prema svom klubu, zato ga cene, zato su mu aplaudirali skoro deset minuta neprekidno baš u Madridu na finalu Kupa Kralja! E na taj način i ja poštujem Sašu Ilića jer je UZOR i PRIMER na koji način se treba odnositi prema svom poslu i prema klubu koji ti leži na srcu! Tom Saši Iliću nije teško da u 40 godina izgara po terenu za svoj klub! Taj čovek je pravi profesionalac, zato ga cenim! Nikad prigovorio nije, ni trenerima, ni rivalima, ne buni se kada ga ne stavljaju u tim, ne žali se na sudije, ne kuka posle poraza, ne likuje posle pobeda, jednostavno LJUDINA I PO! A što se trofeja tiče, pa naravno da navijam da ih moja Zvezda što više osvaja, ne Partizan i u Surdulici ću navijati za Mladost naravno, mada, iskren da budem, prilično sam ravnodušan kada je u pitanju ovogodišnji Kup Srbije, i da ga osvoji i Partizan neće me mnogo potresti, jer smo mi prvaci Srbije, jer je Zvezdi ova sezona sjajna, i potpisao bi da svaka ubuduće bude ovakva, da mi pobedimo u derbiju i postanemo prvaci, da prezimimo u Evropi, a Partizan neka uzme Kup! Kamo sreće da nam svaka ovakva sezona bude!

Ivan

pre 5 godina

hvala, pozdrav takodje! veciti rivali jesmo, ali to ne treba da nas sprecava da pre svega budemo dobri drugari i da pokusamo da se sto bolje razumemo. doduse, nije nas ni sprecavalo: koliko se secam ti i ja smo imali vrlo zanimljive diskusije, bas ovde. pritom smo bili konkretni, bez prepucavanja, uz podrazumevani respekt... medjusobna mrznja je gubljenje vremena i rasipanje energije. bude mi nekako zalosno kad pogledam brojne komentare koji govore o svemu samo ne o fudbalu, i sportu uopste. zao mi svih nas :)
(neutralni felsh, 10. maj 2018 05:24)

Jesmo, imali smo zanimljive diskusije na ovom sajtu, i imaćemo ih i ubuduće nadam se, naravno bez primitivne mržnje kojoj su skloni ovi napaljeni klinci koji još nisu dovoljno sazreli da shvate da je jednostavno normalna stvar, čak i veoma poželja radi zdravog rivaliteta, da jedan navijač sasvim normalno može da oseti divljenje prema nekoj veličini iz suprotnog tabora koja to zaslužuje naravno. A Saša Ilić jeste definitivno veličina koja zaslužuje poštovanje od svih. Baš zato sam i pomenuo ovom klincu poštovanje prema Inijesti koje gaji cela Španija naravno, pa i Madrid koji izuzetno ne podnosi njegovu Barselonu ali Inijesti se divi jer Inijesta to zaslužuje i Madrid to prepoznaje naravno. E na taj način i ja prepoznajem Sašu Ilića za jednu sportsku i ljudsku veličinu, a naravno navijam za Zvezdu i ne radujem se titulama Partizana razume se! Pozdrav još jednom i drago mi je da se bar ja i ti razumemo iako smo večiti rivali!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Ми се вечито такмичимо са њима ко ће бити успешнији и зато не могу никад да навијам за њих. И њихови навијачи су увек против Звезде па и због тог разлога увек навијам против њих. Иван Томић је августа 2007 године изјавио да су - "он као и сви у Партизану из све снаге НАВИЈАЛИ ЗА РЕНЏЕРС кад је играо са Звездом плеј-оф за лигу шампиона". Ето, то је трећи разлог. А вјерујем и да тај исти Саша Илић увек навија против Звезде (што му не заметим) баш зато што је велики партизановац. Јел потребно још разлога Иване, флеш, аница и остали... И наравно да не бих прешао за Партизан да га Човке преузме јер ВЛАДАРИ СУ ПРОЛАЗНИ А КЛУБ ЈЕ ВЕЧАН! Као и љубав према томе клубу коју прави навијач осјећа. Нема ту зле крви јер ово је само игра. А не дај Боже рата, е ту смо заједно... 🖐

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ јабучило - Ни ја никог не мрзим, то сам објаснио. ХВАЛА. Поздрав за југ⚽. 🖐

miško

pre 5 godina

Aco,sudjenje Mažića očajno kao i uvek kada sudi Partizanu.Neujednačeni kriterijum kod dosudjivanja faulova.Za Partizan je dosudio oko"stotke".Kod penala ni p, a bio je na desetak metare od mesta.Tavambi žuti morao.Za kretnju svaka čast.O njegovim greškama svi ćute i one su uvek namerne.

realno

pre 5 godina

KK Patlidzan i Fk Isti,raduju se Kupu Srbije vise nego Real tituli prvaka Evrope u fudbalu. Sta to govori. Ocaj i beznadje samo. Veciti drugi,a u Jugi treci,cetvrti bili. Zvezda, Hajduk,pa bratski klubovi Dinamo i Partizan tu negde
(MojneVise, 10. maj 2018 09:30)

Tvoj komentar je totalni poraz za bilo kog Zvezdasa takvog kao ti, kao sto bi ti rekao, sta to govori, govori o duboko usadjenom kompleksu koji ce dugo trajati bas kod takvih kao ti... Zbog takvih kao ti mi Partizanovci smo i srecni sto postoje jer onda stvarno znamo da smo sa nasim Partizanom, takvima ponavljam kao TI, unistili mnoge godine...

aco rs

pre 5 godina

Partizan potpuno zasluzeno u finalu,Cukaricki isao na nulu,pisle primljenog gola sve im se raspalo.Dodao bi jos sjajno sudjenje Mazica.

anica

pre 5 godina

Ovi sto pisu da ce Zvezdas da navija za Albanski klub kad igra sa Partzanom su isti oni koji navijaju za Turski klub kad igra sa Zvezdom. Nule i jedni i drugi...ja volim da se "peckam" ali na zdrav nacin, da zelim da Partizan gubi od nekog tamo Skenderbega, valjda smo Srbi ...valjda toliko mozga imamo...ta stanja kod ljudi su cist primer stanja naseg drustva...dozovimo se pameti.

Nebojsa

pre 5 godina

Cestitam navijacima Partizana , treneru i igracima na potpuno zasluzenoj pobedi i ulazak u finale. Dali su dva gola , imali penal , dva zicera dok Cukaricki nije imao ni jednu sansu u toku mecu .
Cukaricki je igrao dobro 65- 70 minuta kao protiv C.Zvezde i onda sledi pad .
Zasto nisu spremni za 90 minuta na to pitanje moraju oni da odgovore pogotovo njihov kondicioni trener.
Ovo je situacija koja bila najrealnija da veciti podele trofeje imali su i jedni i drugi odlicne evropske sezone .

Јабучило

pre 5 godina

Posle 4:2 sam rakao i napisao, namestiće sudiju!
(Bili Piton, 10. maj 2018 07:05)

Јеси ли то рекао и после 6:2 за Квинс Парк Ренџерс?

MojneVise

pre 5 godina

KK Patlidzan i Fk Isti,raduju se Kupu Srbije vise nego Real tituli prvaka Evrope u fudbalu. Sta to govori. Ocaj i beznadje samo. Veciti drugi,a u Jugi treci,cetvrti bili. Zvezda, Hajduk,pa bratski klubovi Dinamo i Partizan tu negde

Јабучило

pre 5 godina

@ Вечити делија

Апсолутно те разумем. За Звезду не могу да навијам и слажем се са тобом: партизановац кога радује Звездин успех није прави партизановац.

То не значи да Звезду мрзим, да објасним онима који на ствари гледају једнодимензионално.

johnny b

pre 5 godina

KK Patlidzan i Fk Isti,raduju se Kupu Srbije vise nego Real tituli prvaka Evrope u fudbalu. Sta to govori. Ocaj i beznadje samo. Veciti drugi,a u Jugi treci,cetvrti bili. Zvezda, Hajduk,pa bratski klubovi Dinamo i Partizan tu negde
(MojneVise, 10. maj 2018 09:30)

I posle se pitate zasto se kup Srbije obezvredjuje... Pa evo cistog primera koji govori da se pobedi u polufinalu kupa Srbije ne treba radovati. Od 1991. osvajate titulu svake prestupne, evropska takmicenja gotovo i da ne igrate a ovamo vam je smesno radovanje pobedi u 90-om minutu posle poraza od 4:2. Nikada necete znati sta je to biti navijac. Ako mislite da vas upaljena baklja i bacanje dinamitara cini navijacima grdno se varate.

urosRuma

pre 5 godina

@Mojne više
Sta je Crvena Zvezda osvojila ove godine,vi cak niste mogli ni necemu da se radujete
Djoko Salic ima vise trofeja od Rocestija ;)
U fudbalu zasluzili titulu slavite je sada umesto sto prozivate druge ;)

view

pre 5 godina

@@@ ali utisak poluvremena je onaj mali djerlek kako pada preko noge drincica covek ga nije pipnuo dal je moguce da su toliko namazani to ih uce od malih nogu a da zbog toga tebe mali nije htela zvezda ne trebaju nam takvi cao zdravo.
(srboljub, 9. maj 2018 20:59)

"onaj mali djerlek kako pada preko noge drincica" a Drinčić je "samo" startovao s leđa i poturio nogu preko koje je pao ovaj mali. Ne znam od kada pratiš fudbal ali, ako mogu da pomognem, ovo se u vrtiću zove potpletanje.

anica

pre 5 godina

Pravi Zvezdas-Delija ne mrzi Partizan, jer nema razloga...sve ostalo je neka vrsta patoloskog stanja, klupsko rivalstvo je normalno...to samo ova decurlija koja ne umeju da se kontrolisu i ne cene zalaganje i ljubav prema klubu. Licno, nemam emociju prema Partizanu, Zvezdasica sam sa ponosom, dovoljno vredi klub za koji navijam zasto bi me zanimao neki drugi???...ali to ne znaci da ne vidim da Sasa Ilic voli iskreno boje koje brani i to je za svaki respekt.

srbija danas

pre 5 godina

Toti-Roma Dzerard-Liverpul Bufon-Juventus Sasa Ilic-Partizan (Stefan, 9. maj 2018 23:46)

Poređenje niđe veze.
Toti ceo život u Romi.
Džerard tek pred kraj karijere otišao preko bare.
Bufon ceo život u Juveu.
Ilić solidan igračić koji u Partizanu 90-92 ne bi imao mesta ni blizu u 11. Otišao u Salcburg i Galatu, teško se može reći zapažena karijera.
Ali ako nemate nikoga drugog za legendu, nemam ni ja ništa protiv :)

grobar 34

pre 5 godina

Ja koji sam veliki zvezdaš izuzetno poštujem Sašu Ilića jer jednostavno dečko je i večeras po ko zna koji put, sa skoro 40 godina, pokazao i dokazao kako se voli svoj klub! Jednostavno ljudina i po! Alal mu vera! Veoma mi je drago zbog njega što je baš on postao heroj večerašnjeg polufinala Kupa Srbije i što je svojim golom odveo Partizan u finale! Jednostavno veličine poput njega su tu da se POŠTUJU ne samo od svojih navijača nego i od navijača najljućeg rivala! Kapa dole Saši Iliću veličini Partizana i srpskog fudbala i veliki VELIKI pozdrav od jednog vatrenog zvezdaša!
(Ivan, 09. maj 2018 22:15)

Ako si ti zvezdaš ja pojedem ovaj telefon sto imam u ruci ??.

VUK

pre 5 godina

Kada je postojao fudbal u Srbiji , Partizan je igrao finale KŠ , Zvezda redovno završnicu KŠ , finalista Kupa UEFA , bila prvak i Evrope i Interkontinentalnog kupa...nismo imali strance u našim klubovima. Naši najbolji fudbaleri su posle CZ i Partizana igrali u najboljim klubovima Evrope i tamo donosili titule..Mijatović, Jugović, Savićević, Vidić, Mihajlović, Stojković...danas nemamo fudbalere...ni klubove...Imamo samo sudiju Mažića u završnici LŠ. Svaka čast ! Nemamo fudbal a imamo najboljeg sudiju. Barem neka vajda od toga što nam fudbal vodi sudijska organizacija poslednjih 30 godina. Super. Dečaci trče za pištaljkom , ne za loptom. Svi bi u sudije. Iako je potreban basnoslovan novac za napredovanje , navala je neverovatna. Bilo bi super da naši sude finale SP , ili možda bi voleli više da Srbija bude prvak sveta , a sudijska četvorka to gleda iz Beograda ? Svak čast Mažiću. Ima i on pravo kod kuće da navija za svoj klub.Ok.to je Partizan. U Evropi je druga pesma . Samo što je bio lepši osećaj kada Mijat , Juga i Dejo kao zvezde svojih klubova reše tri finala LŠ. I šta imamo danas ? Svi visoki funkcioneri OFS , RFS i FSS ..godinama unazad su bivše sudije. Njihov monopol nad sudbinom nacionalnog šampionata poslednjih 30 godina doneo je za rezultat najslabiju ligu u Evropi. Fudbal nam ne postoji ...ali sudimo finale.

wer

pre 5 godina

...БРИГА МЕ КОМЕ СЕ ТО СВИЂА А КОМЕ НЕ! "Ситни" сте ви да мене промените, заправо такав не постоји!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 9. maj 2018 23:58)

kakve krupne reci ccc...
a garant bi presao da navijas za partizan samo da ga covke preuzme :)
jaki ste mi vi karakteri, al samo na tastaturi...

Nenad

pre 5 godina

Ал ја не одустајем. Ово је такмичење и ЈА НЕ ВОЛИМ ПАРТИЗАН И УВЕК НАВИЈАМ ПРОТИВ И ТО ТАКО ОСТАЈЕ И БРИГА МЕ КОМЕ СЕ ТО СВИЂА А КОМЕ НЕ! "Ситни" сте ви да мене промените, заправо такав не постоји!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 9. maj 2018 23:58)

Tako si navijao i za Skenderbeg. Postoji zdravo i bolesno rivalstvo, pa ti proceni sam...

bachi

pre 5 godina

80% komentara su navijači zvezde koji inače vole da se hvale kako oni nikada ne ostavljaju komentare na partizanovim vestima a da grobari vise na zvezdinim vestima! Licemerje vaše nema granice.

bachi

pre 5 godina

Dobro da nismo dali gol iz onakvog penala, da se ne brukamo.
(neutralni fels, 09. maj 2018 23:50)
Pa niste vi ni igrali, ispali ste od mačve u četvrtfinalu!

neutralni felsh

pre 5 godina

Dobro da nismo dali gol iz onakvog penala, da se ne brukamo.
(neutralni fels, 09. maj 2018 23:50)


ako vec hoces da falsifikujes potpis, treba da bolje proucis original.

neutralni felsh

pre 5 godina

Inače mislim da ti je "neutrani flesh" najbolje objasnio ko sam ja! Alal mu vera, pozdravljam ga ovom rpilikom! Večiti rivali jesmo, ali da se mrzimo ne bismo trebali!
(Ivan, 09. maj 2018 23:54)


hvala, pozdrav takodje! veciti rivali jesmo, ali to ne treba da nas sprecava da pre svega budemo dobri drugari i da pokusamo da se sto bolje razumemo. doduse, nije nas ni sprecavalo: koliko se secam ti i ja smo imali vrlo zanimljive diskusije, bas ovde. pritom smo bili konkretni, bez prepucavanja, uz podrazumevani respekt... medjusobna mrznja je gubljenje vremena i rasipanje energije. bude mi nekako zalosno kad pogledam brojne komentare koji govore o svemu samo ne o fudbalu, i sportu uopste. zao mi svih nas :)

neutralni felsh

pre 5 godina

@ фелш - Ниси у праву! А јел се ти икад радујеш победи Звезде? Мени је незамисливо да се неко радује победи ривала. Такав онда није никакав навијач свог клуба. То је тако и то сматрају сви навијачи широм света јер свагде има ривалстава. ?. Добар сам ја и фин, ал и кажем оно што мислим а никог не мрзим (...) "Ситни" сте ви да мене промените, заправо такав не постоји!
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА)


vidis, mene moze da promeni svako ko mi pokaze gde i kako gresim - da li je "sitan" ili "krupan", svejedno, sve je to relativno. zivot nam cesto salje lekcije i smernice cak i preko ljudi i pojava od kojih se najmanje nadamo, ne treba biti gluv na poruke univerzuma. poenta je da ne treba da budes tvrdoglav ako ti se ukaze na gresku u promisljanju, a pogotovo ne treba da se ljutis. napao si coveka da se lazno predstavlja samo zato sto je ispostovao igraca iz suparnickog kluba (suparnickog a ne protivnickog - slicno je ali nije isto i ne treba da bude isto) koji pritom nije navijao da partizan pobedi nego mu je bilo drago sto je jedna nasa svojevrsna fudbalska legenda na zalasku karijere odlucila utakmicu. jer legende tome i sluze - da mi navijaci makar na tren prevazidjemo klupske boje i vidimo sustinu fudbala i uopste sporta, pa i zivota: postovanje za suparnika kroz respekt za igraca i njegovu karijeru.
dakle, ne mora i ne treba da navijas da partizan pobedi ni jednog trenutka, to niko i ne ocekuje od tebe, samo sam ti rekao da pazljivije procitas komentar koji kritikujes. ali ne, ti zbog suvise obojenih navijackih naocara ne vidis sustinu.

da, radovao sam se bariju. nadao sam se da ce to da bude povod za renesansu naseg fudbala i da ce i partizan (i ostali iz velike cetvorke) u narednim godinama koje da se "naljute" i pokusaju to isto (ni kao mlad nisam bio ultras, imam drustvo sa svih strana) ali na zalost sve se raspalo: i osvajac i izazivaci su ostali zarobljeni u svojim premalim i u medjuvremenu ruiniranim dvoristima (trgovacki receno: umesto jednog hipermarketa spali smo na nekoliko ducana) a posledice nagle provincijalizacije osecamo dan-danas, vidljive su cak i u promeni nacina navijanja: postalo je iskljucivo i suvise zlobno - nasa publika danas navija kao sto se nekad navijalo na opstinskim utakmicama izmedju 2 zaracena sela, ua ovaj ua onaj, nadvikuju se preko plota ko je gori od drugog, ne videci da su pritom obe strane previse u pravu. Ivan je toga svestan, ti na zalost jos uvek nisi.

da, dobar si ti i fin, zato sve ovo i pisem, ne zelim da skliznes u takav diskurs, poveden prepucavanjem u mnogim komentarima (jedina razlika izmedju diskusije i prepucavanja je u kolicini postovanja za drugu stranu i njene argumente) - najlakse je da bilo se nasmejem i napisem neki plitki fazon, ali to nije to.

lal

pre 5 godina

@veciti delija: i onda igra partizan protiv skenderbega... koje ti je "rivalstvo" vece??? ne radujes se kad kecman ugasi svetla u zagrebu???
nisi srecan kada ti je srecan cale/brat/kum/ortak/zena/devojka (neki od njih su sigurno pratizanovci)???
da je zvezda u finalu, navijao bih za cukaricki, zato sto mislim da bi nam to bio laksi protivnik, bez obzira sto smo ove godine stvarno jaci od partizana, ali zvezda je ispala... partizan nam nije pretnja u kupu... nek su zivi i zdravi...
objektivno bi mi bilo krivo da neki stojkovic podigne pehar, zato sto je sitna dusa i svasta nesto sto nece objaviti... ali sale je legenda i drago mi je zbog njega...

djosa

pre 5 godina

@Vladasd
"...Kasalicu,Mrdju, Boacija sad Pesica ti ljudi su vise utakmica proveli na ledjima nego na nogama kao da se nekim drugim zanatom bave..."

AHAHAHHAAHAHHAHAAA....JAOOO... :) prijatelju, nemas pojma kako si me nasmejao..
Ziv bio jos 100godina!

Pozdrav za Vecitog deliju - kada igra tvoj tim, sta rece? :D
Kada je vama finale?

Blek - Chicago

pre 5 godina

Postoje fudbaleri koji imaju poštovanje (respekt po mladima) bez obzira za koga navijate. Saša Ilić baštini tu istoriju ... sve najbolje mladac.;)

Niki voli Vucica

pre 5 godina

Kakav gol i spektakl! Sasa Ilic maestralan kao Zidan sa nepunih 27, Tawamba izgarao, Djukiceva taktika presavrsena, odusevljena sam igrom i zalaganjem! Jug tvoj voli te oooo Partizaneeeee nas sampionee !!!

Rema

pre 5 godina

Joooooj u inat ovom Lalatovicu joooooj sto mi drago kao komsinicu da smo pobediliii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (divine, 9. maj 2018 21:54)

Kad gladnome daš koricu hleba, njemu kao da je šnicle jeo...

Updown

pre 5 godina

Zvanična informacija je da je na stadionu bilo 15.000 ljudi, a vi napisali "oko 8.000" hahahaha.
Pa i da nema informacije imalo je bar 12.000 ljudi, nije bilo manje nema šanse

Милош

pre 5 godina

Пре неки дан сам довео ћерку у школско двориште да се игра. Док се она играла са другом децом, ја сам шутирао на кош. На травнатом фудбалском терену, поред кошаркашког, 10-15 деце је играло фудбал. Међу њима је био и неки старији момак. Одједном су сва друга деца потрчала ка фудбалском терену, застанем са шутирање на кош да видим шта се дешава. Гледам, ови што су играли фудбал играју и даље, деца која су дотрчала почеше да навијају, погледам мало боље, кад онај старији момак у ствари САША ИЛИЋ. Играо се са њима добрих сат времена, када су завршили поздравио се са децом и отишао уз овације те исте деце. Када заврши каријеру на крају ове сезоне, не морају да му праве опроштајну утакмицу већ ју је имао...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - Ал та спортска "величина" саша илић је заблистао у дресу највећег противника клуба за кога ти кажеш да навијаш и са те стране ми је чудно и са те стране тебе не сматрам великим звездашем јер велики звездаши се никад не радују побједи највећег ривала, вјерујем и велики партизановци се не радују побједи Звезде. Да је саша илић тренутно са 40 година играч било ког клуба па да је дао гол, не бих ти реч рекао ал он заблистао у дресу партизана и теби драго... е па стварно... Ма нема везе, ти имаш свој став, ја свој и овако можемо бесконачно ал нико неће промијенити тај став. Ја знам сигурно да нећу. А "фелш"? Е, па чекам и његов одговор. А и смијао се вечерас мојој подршци Лалату и Чуки ал нисам реаговао на то... Одосмо пратити НБА, доста о фудбалу...засад. 🖐

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - ... да, и ово за Инијесту. Јел си стварно толико наиван (ако јеси онда немаш више од 20 година) да мислиш да навијачи реала поштују Инијесту и на начин да им је драго кад постигне гол за Барселону којим Барселона пролази даље или осваја трофеј као и ти у вези овог њиховог вечерас? Ја ти кажем да им није драго јер Барселона им је ривал исто као и нама партизан и боримо се са њима ко ће бити успешнији и више освојити, а ту се рачунају и резултати у евро-куповима па зато сам против њих и кад у Европи играју. Тако и они у Шпанији. А тако је и у Италији, Енглеској, Њемачкој, Француској, Холандији, Русији, Хрватској, и свим другим државама на свијету, СВАГДЈЕ ИМАЈУ РИВАЛСТВА. Капираш бре? 🤔

Creative mind

pre 5 godina

Cucin,Markovic,Bosnjak,Antonov,Zdjelar,Pantic,Djerlek,Jovanovic Strahinja,Jovanovic Djole,Ivanovic... ! Ako Partizan pogodi 3,4 dobra transfera nema sta da brine,opet ce imati sampionski tim.Nas fudbal je toliko prosecan da tu 2,3 transfera menja sve.Ako pogodis sa strancima to je pola posla.Prosle godine Leonardo u Partizanu,a ove Kanga u Zvezdi.Odlaskom tih igraca i jedan i drugi tim su izgubili smisao u igri.

sef strucnog staba

pre 5 godina

ali ovi sto pisu za penal i pljuju Mazica...Ljudi on sudi finale najjaceg fudbalskog takmicenja na svetu ikada a vi sirite mrznju. Lik nije ni L od lopte pipnuo

Ivan

pre 5 godina

@ Иван - Ти да си велики звездаш, не би ти било драго што је најљући ривал прошао у финале! Или си неутралан, или си партизановац, или си звездаш ал неки баш умјерени, потпуно благи (мада и то сумњам) али ВЕЛИКИ ЗВЕЗДАШ НИСИ! Ту политику просипај на неком другом мјесту! 👎👎👎👎👎👎👎
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 9. maj 2018 22:34)

Naravno da jesam veliki zvezdaš! Pa nećeš me valjda ti sad učiti koji sam i za koji klub navijam! Navijam za Zvezdu od malena i veoma veoma sam emocijama vezan za taj klub, i to ni ovde ne krijem po komentarima! A što se tiče Saše Ilića da napisao sam da ga poštujem i ZAISTA GA POŠTUJEM, jer je sportska i ljudska VELIČINA, i naravno da mi je drago što je večeras zablistao, zato jer je Saša Ilić jedna sportska gromana koja u skoro 40 godina izgara za svoj klub nesmanjenom žerstinom! Veličine su tu da se POŠTUJU od svih! Jesi li video koliko Madrid poštuje Andresa Inijestu a? I to Madrid koji je Andres Inijesta godinama bukvalno terorisao svojim sjajnim partijama u dresu Madridu veoma omražene Barselone ali Madrid poštuje Inijestu jer je Inijesta veličina španskog fudbala! E na taj način i ja poštujem Sašu Ilića a Zvezdu volim i nikada je neću prestati voleti!

Inače mislim da ti je "neutrani flesh" najbolje objasnio ko sam ja! Alal mu vera, pozdravljam ga ovom rpilikom! Večiti rivali jesmo, ali da se mrzimo ne bismo trebali!

IVXMCMXLV

pre 5 godina

Vecina nasih napada je dodaj loptu Tawambi pa sta bude, a uglavnom ne bude nista. Samo tokom drugog poluvremena sam izbrojao 19 izgubljenih lopti od strane Tawambe.
Lalateeeee Lalateeeee Lalateeeeee.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ фелш - Ниси у праву! А јел се ти икад радујеш победи Звезде? Мени је незамисливо да се неко радује победи ривала. Такав онда није никакав навијач свог клуба. То је тако и то сматрају сви навијачи широм света јер свагде има ривалстава. ☝. Добар сам ја и фин, ал и кажем оно што мислим а никог не мрзим. А знам да људи не воле чути шта мислим и још ако је то истина. Ал ја не одустајем. Ово је такмичење и ЈА НЕ ВОЛИМ ПАРТИЗАН И УВЕК НАВИЈАМ ПРОТИВ И ТО ТАКО ОСТАЈЕ И БРИГА МЕ КОМЕ СЕ ТО СВИЂА А КОМЕ НЕ! "Ситни" сте ви да мене промените, заправо такав не постоји!

koja

pre 5 godina

čukarički imao 3 šuta na gol.nije to malo.toliko je partizan imao ukupno u tri derbija.
(nosi fenjer,navija za fener, 09. maj 2018 22:35)
A vi u prethodnih osam osim zadnjeg mislim da nas toliko dugo niste pobedili

Zoran

pre 5 godina

Boga mi, Ivanovic je jak igrac bez ikakve sumnje. Opustio se i poceo da igra. U sledecem prvenstvu taj ce da bude glavni u Partizanu.
Lalatovic je Murinjo za nesretnika Djukica i bilo bi mi drago da dodje medju crno-bele. Napravio je odlican Chukarichki, kapa dole.
Nesretni Djukic ubi malo Djerleka guranjem na krilo..>!!?? Alo choveche dechko je vezni igrac, koje crno krilo...imas li ti malo pojma o ovoj igri.??
Dragi Vulichevicu, ja znam da je plata dobra u Partizanu, ali prijatelju ne brukaj se vise. Pa, ne mozes da pogodish 16-erac iz centarshuta...ono sto igrash je ochaj. Borben si i za to kapa dole, ali ne ide vishe.
Zashto je bilo toliko jurnjave za Zdjelarom, nije mi jasno..? Sem da bije , nishta drugo ne zna. Rupa.
Tawambu shto pre prodati tim bolje. Mnogo je umislio o sebi kao fudbaleru. Dobar je momak, ali to nije kvalitet za neshto ozbiljnije. Pored Djoleta je smeshno njega forsirati.

Марко

pre 5 godina

Pozdrav.
Dali moze neko strucan da mi objasni dali je bio penal.
Mazic dobro sudi samo kad dobije velike pare u Evropi,ovo mu dodze razonoda.
Ja njemu skidam kapu i cestitam sto ce da sudi finale,ali brate ovaj penal ne bi ni Iliev svirnuo.Izvinjavam se ako sam gde pogresijo.
(branko, 09. maj 2018 21:19)

Могу стручно да ти објасним да се пише "да ли", а не "дали", сем ако неки нешто нису дали. Имаш још грешака у остатку текста, али немам сад времена да пишем о томе. А што се пенала тиче, иако нисам стручан, могу да ти кажем да је био очигледан. Играч Чукаричког је стартовао на ногу играча Партизана.

VUK

pre 5 godina

Svaka čast za finale LŠ. Međutim večeras : nije postojao dosuđeni penal , celu utakmicu neujednačen kriterijum pri dosuđivanju prekršaja , ključni momenat koji je odlučio utakmicu ..nije dosudio faul golmana Partizana u 84min. nad Mudrinskim van kaznenog prostora . Pri ovom prekršaju došlo je do teže povrede Mudrinskog. Po pravilima fudbalske igre , pored prkršaja na 18met. morao je dodeliti i karton golmanu Partizana.Kako je bio poslednji igrač odbrane i van 16 metara ..to je bio crveni karton. Partizanu je pomogao najbolji sudija u Evropi. Svaka čast. CZ šampion..Partizanu KUP .Dogodine možda rotiranje ..i dokle tako ??? Zašto se igra fudbal u Srbiji ?

asa

pre 5 godina

Covece, promasio je isto kao protiv Reala. Pomislio sam da Sale nije zasluzio da tako ode u penziju ipak Bog ga pogledao i dade gol za trofej. E to je zasluzio!!

Istina

pre 5 godina

Kada igra Zvezda? Sledeće sezone xD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ryuichi Hanzo, 9. maj 2018 20:38

Nema potrebe da igra,ona je osvojila titulu jos prosle kalendarske godine,koliko je bila ubedljiva.Sad samo otaljava do kraja,reda radi,bez preznojavanja.

divine

pre 5 godina

Idemo Cuko,CUKAJ!!!Lalate postavi taktiku koja ce ih unistiti!!!
(Aleksej anti limar anti Igokea, 09. maj 2018 20:03)
Unistio je njega Sale i njegovu propalu karijeru u kojoj je za njega najveci uspeh da pobedi partizan

MiLaN

pre 5 godina

Pozdrav. 
Dali moze neko strucan da mi objasni dali je bio penal. 
Mazic dobro sudi samo kad dobije velike pare u Evropi,ovo mu dodze razonoda. 
Ja njemu skidam kapu i cestitam sto ce da sudi finale,ali brate ovaj penal ne bi ni Iliev svirnuo.Izvinjavam se ako sam gde pogresijo.
(branko, 09. maj 2018 21:19)

Jesi, pogresio si. U pravopisu. PogresiJo? Aj lagano u osnovnu školu opet.

Kanidja PG

pre 5 godina

Što se tiče penala iz ugla Mažica djelova je kao čisti penal.Tek kontra kamera pokazuje jasno da se lik srušio bez ikakvog kontakta.Lako je sad pričat kad se vidi više puta.Mažic je klasa i ne sudi se slučajno finale lige šampiona.Majstor svoga posla.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Е мој Лалате са кукавичком тактиком! Тек кад сте добили други гол онда као напали... Па што то нисте цијелу утакмицу радили?! 👎

neutralni felsh

pre 5 godina

@ Иван - Ти да си велики звездаш, не би ти било драго што је најљући ривал прошао у финале! Или си неутралан, или си партизановац, или си звездаш ал неки баш умјерени, потпуно благи (мада и то сумњам) али ВЕЛИКИ ЗВЕЗДАШ НИСИ! Ту политику просипај на неком другом мјесту! ???????
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 09. maj 2018 22:34)


Ivan je stari zvezdas odavde sa sajta, sta pricas to? ti jos ne znas sav narod ovde, jer si od skora na sajtu - prvo si bio fin decko, pricali smo u par navrata, a onda si poceo da prosipas neke ultras fazone, ne mogu da te prepoznam... inace, Ivan je rekao da mu je drago sto je sasa ilic odveo partizan u finale (dakle, ako se vec desilo, dobro je da se desilo zahvaljujuci saletu) a nigde nije rekao da mu je drago sto je partizan prosao u finale. skini tu navijacku kataraktu pa citaj komentare kao sto treba.
ne, nisam drveni advokat nego se iznerviram kad vidim plitko navijanje i ishitrene komentare, bilo ciji da su.

*

pre 5 godina

Jos 5 min do Djukinog otkaza juhuu, idemo Cuka, Djukicu odlazi.
(Batko pamcenje mu kratko, 09. maj 2018 21:44)

Klasican navijac komsije malog

ccc

pre 5 godina

Partizan je zasluzeno u finalu.
Mazic pokazao zasto ce suditi finale LS.
Ivanovic je klasa od igraca, dobar transfer Ilijeva.
Koliko gotivim Lalatovica , iako sam navijac Partizana, njegova izjava posle meca za postovanje.

Nickbg

pre 5 godina

Kao Zvezdaš, moram da kažem da Saša Ilić dodje kao neki srpski Inijesta.Kad dodaje, asistira, napada i dalje je skoro pa nepogrešiv. Partizan i dalje nema sredinu bez njega i posle toliko godina. Kad je on u igri i kad ima loptu za toliko minuta koliko ima snage je potpuno druga priča. To je za njega dobro svakako, da može još, ali za klub i za fudbal je sramota da i posle toliko godina nema nikog da čoveka "otera" u penziju, da vidi da zaista nije potreban u igri i da uživa u životu.Sve u svemu njemu sve najbolje i ako oseća da može još, samo napred.

Kninska kobra

pre 5 godina

Joooooj u inat ovom Lalatovicu joooooj sto mi drago kao komsinicu da smo pobediliii
(divine, 09. maj 2018 21:54)

Tešiš samog sebe ali ti ne ide, zar ne? ?

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Jedan je Milorad Mažić ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 09. maj 2018 21:56)

Taj Mazic sudice finale LS, sudice i na Mundijalu.

Goran

pre 5 godina

Vratilo se Partizanu i za proslu utakmicu koju je Cukaricki mora se priznati dobio nerealno visokim rezultatom, pa je Partizan imao veliki psiholoski pritisak da nadoknadi 2 gola viska ,a pogotovu je to bilo jos teze posle promasenog penala , ali dobro neko od gore nas je ipak pogledao u 90-tom minutu!

neutralni felsh

pre 5 godina

Ајмо Лалате-Делијо згази ове наше комшије мале! ???
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 09. maj 2018 20:36)

Е мој Лалате са кукавичком тактиком! Тек кад сте добили други гол онда као напали... Па што то нисте цијелу утакмицу радили?! ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 09. maj 2018 22:10)


hahahahahaha :)

ccc?

pre 5 godina

Penal nije bitan jer nije postignut gol, pricajte sta hocete. Oba postignuta gola POTPUNO regularni. Cak je drugi u 90. min. a ne u nadoknadi gde bi pisali a zasto je toliko produzena utakmica. Sasa ti si legenda. Partizan u finalu, svidjalo se to vama ili ne.

Vladasd

pre 5 godina

Najaci su ovi navijaci STUBA koji komentarisu penal pa oni su u svim ekipama do sada imali po nekog na(padaca) Kasalicu,Mrdju, Boacija sad Pesica ti ljudi su vise utakmica proveli na ledjima nego na nogama kao da se nekim drugim zanatom bave.

urosRuma

pre 5 godina

Da li ste vi imalo realni,cuj sklanjalica,Nenad Lalatovic da se skloni Partizanu pa vi stvarno veze nemate,covek protiv Partizana ima osecaj kao da mu zivot zavisi od toga,to sto je on odlucio da se brani i da cuva rezultat njegov problem,a vi slavite titulu zasluzili ste je

Atletista

pre 5 godina

Antonov je trebao da igra beka od kad je stigao u Partizan, nije mi jasno zašto su ostali levi bekovi imali prednost u odnosu na njega.

Ivan

pre 5 godina

Ja koji sam veliki zvezdaš izuzetno poštujem Sašu Ilića jer jednostavno dečko je i večeras po ko zna koji put, sa skoro 40 godina, pokazao i dokazao kako se voli svoj klub! Jednostavno ljudina i po! Alal mu vera! Veoma mi je drago zbog njega što je baš on postao heroj večerašnjeg polufinala Kupa Srbije i što je svojim golom odveo Partizan u finale! Jednostavno veličine poput njega su tu da se POŠTUJU ne samo od svojih navijača nego i od navijača najljućeg rivala! Kapa dole Saši Iliću veličini Partizana i srpskog fudbala i veliki VELIKI pozdrav od jednog vatrenog zvezdaša!

zemunski kej

pre 5 godina

Jedna od najboljih utakmica u poslednje vreme kod nas. Stvarno je 2 gola razlike dostizno uvek ekipa koja se odluci da cuva vodjstvo na kraju ispadne, Dobar je ovaj Ivanovic .

Carrera

pre 5 godina

Kao okorelom partizanovcu koji decenijama vatreno prati svoj klub prvi put mi je zao sto partizan nije izgubio da se jednom najuri Djukic. Ako ostane na klupi vise me partizan ne interesuje.

SEnT

pre 5 godina

Evo zasto Lalatovic nikada nece izaci iz okvira ove nase domace, da nekazem i jadne lige! Pravi primer Srpskog trenera.Sabijo ekipu u svoj sesnesterac, i samo brani svoj gol, umesto da napadne iz sve snage da postigne samo jedan gol, koji resava sve. Nekako mi ipak na kraju bude i drago kad ta taktika (bunkera) ne prodje, jer valjda ce to dozvati pameti nase plasljive trenere da tako ne igraju, jer uglavnom se zavrsavaju porazom ili ispadanjem.

belgrado

pre 5 godina

da nije ivanovica,mi ne bi prisli golu do subote?!

svaka cast upravi i ilijevu na ovom timu ?!
pojma vi nemate!

ps. brinem za lalatovica,covek ce dobiti srcku na klupi.
emotivan je lik to je ok,ali nije to zdravo..

mirko

pre 5 godina

Ovo je najbolje za Zvezdu,da ostane Ilijev sa svojim bombama,pa da Zvezda i sledece godine lagano dodje do titule.
(Bot na kvadrat, 9. maj 2018 22:23)
Izgleda da si zaboravio prošlu godinu?
Zar je moguće da se ne sećaš Leonarda?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Иван - Ти да си велики звездаш, не би ти било драго што је најљући ривал прошао у финале! Или си неутралан, или си партизановац, или си звездаш ал неки баш умјерени, потпуно благи (мада и то сумњам) али ВЕЛИКИ ЗВЕЗДАШ НИСИ! Ту политику просипај на неком другом мјесту! 👎👎👎👎👎👎👎

VojinBgd

pre 5 godina

Kad bi bila graficka obrada, bas me zanima da li bi postoci napada (tj.pokusaja) Partizana po bokovima bili makar po 3%. Bekovi niti mogu pretrcati nekoga,a kamoli centrirati iz tog...pretrcavanja
Kakav uzas od taktike, igre, kreativnosti...

mikan

pre 5 godina

3 PENALA HOĆU JA, NEĆU JEDAN NEĆU 2!
(somke, 09. maj 2018 20:24)

Kako te nije sramota? Školski penal. Ni igrači Čuke, ni Lalat se nisu bunili.

Dejan CZ

pre 5 godina

Kad se igra prvenstveno kolo...ukoliko partizan ne prodje u regularnom vremenu sve su prilike da ce obe ekipe zakasniti na pocetak kola lige...

podgorica

pre 5 godina

Ovog komentatora bih dozivotno suspendovao samo zbog ovoga sto misli da je bilo kontakta kod penala .
(Pablo, 09. maj 2018 21:50)
Ne misli nego je navijac manjeg kluba iz beograda pa mora da prica svasta.

room 1408

pre 5 godina

Ipak sam odustao da ih gledam,..Prebacio sam na neku Arapsku TV gledam Barsu,..Ne razumem šta priča ali gledam fudbal,ovde sve razumem ali ne gledam fudbal,...Ipak sam se odlučio gledati ove sto ništa ne razumem,nije film pa da se nerviram sto ne razumem šta ovaj babla,....

branko

pre 5 godina

Pozdrav.
Dali moze neko strucan da mi objasni dali je bio penal.
Mazic dobro sudi samo kad dobije velike pare u Evropi,ovo mu dodze razonoda.
Ja njemu skidam kapu i cestitam sto ce da sudi finale,ali brate ovaj penal ne bi ni Iliev svirnuo.Izvinjavam se ako sam gde pogresijo.

Ka Ta Stro Fa

pre 5 godina

Tavamba i Vulićević više štete, odbrana je tiha jeza a Đukić čeka. Ako je to u redu onda Partizan nema nikakve šanse. Nije ih ni imao već mesecima. Onaj mali Jovanović potego dva gola za 3 minuta, gde njega da stavi.

trn u oku

pre 5 godina

Đukić mi je postao drag još kao stub odbrane reprezentavije u kvalifikacijama za SP '98.

Tad nisam mogao da pretpostavim da će mi postati još draži kao neko ko uništava Partizan iznutra.

Đukiću ostani!

očigledno

pre 5 godina

Penal za Partizan kvota -0000000000000000000000000.1
(Back in Black, 09. maj 2018 20:03)

Brate ako si otisao vec u minus, zasto ne -1, to su vece sanse od ovoga sto si napisao...

SrbinsonKruso

pre 5 godina

Nikad neću zaboraviti mladu reprezentaciju i Paunovića koji viče USTAJ, IGRAJ BRE! kada je naš igrač legao i počeo da troši vreme... kakva razlika u odnosu na našu ligu i naš fudbalski mentalitet... Bravo Saša!

pixi

pre 5 godina

Кад је тешко Мажић . 
(Ноле, 09. maj 2018 20:32) 


kad je bilo tesko - babarogic. ko se seca, setice se :)
(neutralni felsh, 09. maj 2018 20:52)

Iz kornera?

random

pre 5 godina

O čemu pričate Vi ljudi, pa čovek mu uklizao sa dve noge.. šta treba da ne preskoči, noge da mu slomi. Nije da Drinčić već ranije nije imao takvih ispada.

budibogsnama

pre 5 godina

Svaka cast Partizanu, i ovako limitiran dosao je do finala. Naravno, navijao sam za Cukaricki, ali kukavicka igra nikad nikome nije donela srecu. Onomad su dali lagano 4 komada, sad nisu izašli iz svog peterca. Lalatoviću, moraš još mnooogo da učiš.

?

pre 5 godina

ali igrač Partizana ima veliku šansu za gol, ali pre hoće da padne i dobije penal!
(tuga kao i na tribinama, 09. maj 2018 20:27)

Mislio "što je sigurno, sigurno", kad ono...

Ivan

pre 5 godina

Prolazi Partizan po cenu da im se mora svirati penal i u 97. minutu! I u slučaju potrebe ima da se isključe i 2 pa i 3 igrača Čukaričkog u slučaju da rezultat i u drugom poluvremenu ne bude pozitivan!

Realno

pre 5 godina

Ubacice Djukic Jankovica i Ozegovica u drugom delu jer oni najbolje padaju,cak i kad ih niko ne dodirne,padaju od prekog pogleda.Mora bar jos dva penala da se sviraju,malo je jedan a igraci pojma nemaju.

Mirko

pre 5 godina

Jad i beda sta mi igramo ove sezone..ja ne znam kako smo mi prosli grupu lige evrope.
Svaka cast igracima i treneru Djukicu na tome ali ono sto mi igramo u domacem fudbalu je blago receno tragikomedija !!!!
Pa ovaj Ivanovic nije ga bilo nigde od kako je dosao u Partizan sad u zadnjih par utakmica on nema sa kime da igra !!!
Odbrana pocev od golmana je uzas..ne zna se ko vise deluje da ce da kiksne kod svake lopte !!!
Sredina bezidejna..napadaci se smenjuju sa promasajima u serijama.

zemunski kej

pre 5 godina

Pantic nevezano sto je promasio penal,jedan od iskusnijih.A ima 21 godinu.Djerlek je 4 godine mladji a Markovic 3. Mislim da je ekipa previse mlada. Ovaj trenar Djukic mene uvek asocira na Alimpijevica iz zvezdine kosarke , tako da ne verujem da ce da prodju Cuku, uvek nesto malo fali da se pobedi .

tuga kao i na tribinama

pre 5 godina

ja bih rekao da greši i naš najbolji sudija. Ok je to,dešava se, ali igrač Partizana ima veliku šansu za gol, ali pre hoće da padne i dobije penal!

srboljub

pre 5 godina

ali utisak poluvremena je onaj mali djerlek kako pada preko noge drincica covek ga nije pipnuo dal je moguce da su toliko namazani to ih uce od malih nogu a da zbog toga tebe mali nije htela zvezda ne trebaju nam takvi cao zdravo.

kaca2011.kd@gmail.com

pre 5 godina

evo stize djurdjevic da suta penal..ako promasi eto i leonarda na odbitku,sa spustenim stucnama,glumata totija.....moglo mu se,ipak je to Srbija....kako cemo,lako cemo...samo spartaj i sutaj, samo da i ti i mi budemo na svome....cuka vidimo se u kval. za LE

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

Odigrao sam da ce Partizan da dobije penal,a drug da ce dobiti penal u drugom poluvremenu.Stavili po 1000 dinara.Sigurica
(asdf, 09. maj 2018 20:03)Tvoj drug je pao tiket.

glekoprica

pre 5 godina

Pazi komsije sto o penalu njima svirao dva komada...
(Pivke, 09. maj 2018 20:42)

Svirao je i vama dva komada protiv istog ovog protivnika i oba ste promasili.

room 1408

pre 5 godina

Ne zna se ko je jadniji.Da li Cukaricki,da li Partizan.Ne razumem sto se još uvek igra profesionalni fudbal u Srbiji?Pa Gvatemala ima jaču ligu od nas.Zasto ovo dete šuta penal?Pa on dok je prilazio da izvede znao je u mislima da će ga omašiti.I kao veliki navijač Partizana moram reci da su male šanse da je uopste i bio.Treba jednostavno napraviti amaterski nivo .Nekako od svih sportova najslabije se snalazimo u fudbalu.Jednostavno ne znamo da ga igramo.Ne razumem ni ovog komentatora uživio se u prenos kao da je finale lige šampiona Liverpul-Real a ne dve raspale ekipe kao i sve sto dolazi iz Srbije a tiče se fudbala,...Neka neko ugasi svetlo sto se tiče našeg fudbala i neka zatvori vrata,...

jug

pre 5 godina

Samo Suma da igra umesto malog Djerleka, kakva crna Cuka, mi smo Partizan moramo pobediti sa 3-4 razlike.Bravo Iliev za Ivanovica top igrac.

Ivan

pre 5 godina

Ovo je bio penal u rangu onog nad Racicem za zvezdu proslo kola u prvenstvu. Djerlek se bacio u drinciceve noge. Mazic je dosudio skandalozan penal u korist partizana.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Hahaha, krenulo je. Penal poklon!! Ali ne sekirajte se za obranu(na pravdi Boga), biće još penala, isključenja itd.. do kraja!!

Ivan

pre 5 godina

Ja koji sam veliki zvezdaš izuzetno poštujem Sašu Ilića jer jednostavno dečko je i večeras po ko zna koji put, sa skoro 40 godina, pokazao i dokazao kako se voli svoj klub! Jednostavno ljudina i po! Alal mu vera! Veoma mi je drago zbog njega što je baš on postao heroj večerašnjeg polufinala Kupa Srbije i što je svojim golom odveo Partizan u finale! Jednostavno veličine poput njega su tu da se POŠTUJU ne samo od svojih navijača nego i od navijača najljućeg rivala! Kapa dole Saši Iliću veličini Partizana i srpskog fudbala i veliki VELIKI pozdrav od jednog vatrenog zvezdaša!

budibogsnama

pre 5 godina

Svaka cast Partizanu, i ovako limitiran dosao je do finala. Naravno, navijao sam za Cukaricki, ali kukavicka igra nikad nikome nije donela srecu. Onomad su dali lagano 4 komada, sad nisu izašli iz svog peterca. Lalatoviću, moraš još mnooogo da učiš.

SrbinsonKruso

pre 5 godina

Nikad neću zaboraviti mladu reprezentaciju i Paunovića koji viče USTAJ, IGRAJ BRE! kada je naš igrač legao i počeo da troši vreme... kakva razlika u odnosu na našu ligu i naš fudbalski mentalitet... Bravo Saša!

urosRuma

pre 5 godina

Da li ste vi imalo realni,cuj sklanjalica,Nenad Lalatovic da se skloni Partizanu pa vi stvarno veze nemate,covek protiv Partizana ima osecaj kao da mu zivot zavisi od toga,to sto je on odlucio da se brani i da cuva rezultat njegov problem,a vi slavite titulu zasluzili ste je

Nickbg

pre 5 godina

Kao Zvezdaš, moram da kažem da Saša Ilić dodje kao neki srpski Inijesta.Kad dodaje, asistira, napada i dalje je skoro pa nepogrešiv. Partizan i dalje nema sredinu bez njega i posle toliko godina. Kad je on u igri i kad ima loptu za toliko minuta koliko ima snage je potpuno druga priča. To je za njega dobro svakako, da može još, ali za klub i za fudbal je sramota da i posle toliko godina nema nikog da čoveka "otera" u penziju, da vidi da zaista nije potreban u igri i da uživa u životu.Sve u svemu njemu sve najbolje i ako oseća da može još, samo napred.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Jedan je Milorad Mažić ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 09. maj 2018 21:56)

Taj Mazic sudice finale LS, sudice i na Mundijalu.

Марко

pre 5 godina

Pozdrav.
Dali moze neko strucan da mi objasni dali je bio penal.
Mazic dobro sudi samo kad dobije velike pare u Evropi,ovo mu dodze razonoda.
Ja njemu skidam kapu i cestitam sto ce da sudi finale,ali brate ovaj penal ne bi ni Iliev svirnuo.Izvinjavam se ako sam gde pogresijo.
(branko, 09. maj 2018 21:19)

Могу стручно да ти објасним да се пише "да ли", а не "дали", сем ако неки нешто нису дали. Имаш још грешака у остатку текста, али немам сад времена да пишем о томе. А што се пенала тиче, иако нисам стручан, могу да ти кажем да је био очигледан. Играч Чукаричког је стартовао на ногу играча Партизана.

mirko

pre 5 godina

Ovo je najbolje za Zvezdu,da ostane Ilijev sa svojim bombama,pa da Zvezda i sledece godine lagano dodje do titule.
(Bot na kvadrat, 9. maj 2018 22:23)
Izgleda da si zaboravio prošlu godinu?
Zar je moguće da se ne sećaš Leonarda?

koja

pre 5 godina

čukarički imao 3 šuta na gol.nije to malo.toliko je partizan imao ukupno u tri derbija.
(nosi fenjer,navija za fener, 09. maj 2018 22:35)
A vi u prethodnih osam osim zadnjeg mislim da nas toliko dugo niste pobedili

SEnT

pre 5 godina

Evo zasto Lalatovic nikada nece izaci iz okvira ove nase domace, da nekazem i jadne lige! Pravi primer Srpskog trenera.Sabijo ekipu u svoj sesnesterac, i samo brani svoj gol, umesto da napadne iz sve snage da postigne samo jedan gol, koji resava sve. Nekako mi ipak na kraju bude i drago kad ta taktika (bunkera) ne prodje, jer valjda ce to dozvati pameti nase plasljive trenere da tako ne igraju, jer uglavnom se zavrsavaju porazom ili ispadanjem.

Ivan

pre 5 godina

@ Иван - Ти да си велики звездаш, не би ти било драго што је најљући ривал прошао у финале! Или си неутралан, или си партизановац, или си звездаш ал неки баш умјерени, потпуно благи (мада и то сумњам) али ВЕЛИКИ ЗВЕЗДАШ НИСИ! Ту политику просипај на неком другом мјесту! 👎👎👎👎👎👎👎
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 9. maj 2018 22:34)

Naravno da jesam veliki zvezdaš! Pa nećeš me valjda ti sad učiti koji sam i za koji klub navijam! Navijam za Zvezdu od malena i veoma veoma sam emocijama vezan za taj klub, i to ni ovde ne krijem po komentarima! A što se tiče Saše Ilića da napisao sam da ga poštujem i ZAISTA GA POŠTUJEM, jer je sportska i ljudska VELIČINA, i naravno da mi je drago što je večeras zablistao, zato jer je Saša Ilić jedna sportska gromana koja u skoro 40 godina izgara za svoj klub nesmanjenom žerstinom! Veličine su tu da se POŠTUJU od svih! Jesi li video koliko Madrid poštuje Andresa Inijestu a? I to Madrid koji je Andres Inijesta godinama bukvalno terorisao svojim sjajnim partijama u dresu Madridu veoma omražene Barselone ali Madrid poštuje Inijestu jer je Inijesta veličina španskog fudbala! E na taj način i ja poštujem Sašu Ilića a Zvezdu volim i nikada je neću prestati voleti!

Inače mislim da ti je "neutrani flesh" najbolje objasnio ko sam ja! Alal mu vera, pozdravljam ga ovom rpilikom! Večiti rivali jesmo, ali da se mrzimo ne bismo trebali!

sef strucnog staba

pre 5 godina

ali ovi sto pisu za penal i pljuju Mazica...Ljudi on sudi finale najjaceg fudbalskog takmicenja na svetu ikada a vi sirite mrznju. Lik nije ni L od lopte pipnuo

Vladasd

pre 5 godina

Najaci su ovi navijaci STUBA koji komentarisu penal pa oni su u svim ekipama do sada imali po nekog na(padaca) Kasalicu,Mrdju, Boacija sad Pesica ti ljudi su vise utakmica proveli na ledjima nego na nogama kao da se nekim drugim zanatom bave.

MiLaN

pre 5 godina

Pozdrav. 
Dali moze neko strucan da mi objasni dali je bio penal. 
Mazic dobro sudi samo kad dobije velike pare u Evropi,ovo mu dodze razonoda. 
Ja njemu skidam kapu i cestitam sto ce da sudi finale,ali brate ovaj penal ne bi ni Iliev svirnuo.Izvinjavam se ako sam gde pogresijo.
(branko, 09. maj 2018 21:19)

Jesi, pogresio si. U pravopisu. PogresiJo? Aj lagano u osnovnu školu opet.

mikan

pre 5 godina

3 PENALA HOĆU JA, NEĆU JEDAN NEĆU 2!
(somke, 09. maj 2018 20:24)

Kako te nije sramota? Školski penal. Ni igrači Čuke, ni Lalat se nisu bunili.

ccc

pre 5 godina

Partizan je zasluzeno u finalu.
Mazic pokazao zasto ce suditi finale LS.
Ivanovic je klasa od igraca, dobar transfer Ilijeva.
Koliko gotivim Lalatovica , iako sam navijac Partizana, njegova izjava posle meca za postovanje.

neutralni felsh

pre 5 godina

@ Иван - Ти да си велики звездаш, не би ти било драго што је најљући ривал прошао у финале! Или си неутралан, или си партизановац, или си звездаш ал неки баш умјерени, потпуно благи (мада и то сумњам) али ВЕЛИКИ ЗВЕЗДАШ НИСИ! Ту политику просипај на неком другом мјесту! ???????
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 09. maj 2018 22:34)


Ivan je stari zvezdas odavde sa sajta, sta pricas to? ti jos ne znas sav narod ovde, jer si od skora na sajtu - prvo si bio fin decko, pricali smo u par navrata, a onda si poceo da prosipas neke ultras fazone, ne mogu da te prepoznam... inace, Ivan je rekao da mu je drago sto je sasa ilic odveo partizan u finale (dakle, ako se vec desilo, dobro je da se desilo zahvaljujuci saletu) a nigde nije rekao da mu je drago sto je partizan prosao u finale. skini tu navijacku kataraktu pa citaj komentare kao sto treba.
ne, nisam drveni advokat nego se iznerviram kad vidim plitko navijanje i ishitrene komentare, bilo ciji da su.

asa

pre 5 godina

Covece, promasio je isto kao protiv Reala. Pomislio sam da Sale nije zasluzio da tako ode u penziju ipak Bog ga pogledao i dade gol za trofej. E to je zasluzio!!

Kanidja PG

pre 5 godina

Što se tiče penala iz ugla Mažica djelova je kao čisti penal.Tek kontra kamera pokazuje jasno da se lik srušio bez ikakvog kontakta.Lako je sad pričat kad se vidi više puta.Mažic je klasa i ne sudi se slučajno finale lige šampiona.Majstor svoga posla.

pixi

pre 5 godina

Кад је тешко Мажић . 
(Ноле, 09. maj 2018 20:32) 


kad je bilo tesko - babarogic. ko se seca, setice se :)
(neutralni felsh, 09. maj 2018 20:52)

Iz kornera?

ccc?

pre 5 godina

Penal nije bitan jer nije postignut gol, pricajte sta hocete. Oba postignuta gola POTPUNO regularni. Cak je drugi u 90. min. a ne u nadoknadi gde bi pisali a zasto je toliko produzena utakmica. Sasa ti si legenda. Partizan u finalu, svidjalo se to vama ili ne.

neutralni felsh

pre 5 godina

Ајмо Лалате-Делијо згази ове наше комшије мале! ???
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 09. maj 2018 20:36)

Е мој Лалате са кукавичком тактиком! Тек кад сте добили други гол онда као напали... Па што то нисте цијелу утакмицу радили?! ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 09. maj 2018 22:10)


hahahahahaha :)

zemunski kej

pre 5 godina

Jedna od najboljih utakmica u poslednje vreme kod nas. Stvarno je 2 gola razlike dostizno uvek ekipa koja se odluci da cuva vodjstvo na kraju ispadne, Dobar je ovaj Ivanovic .

Ivan

pre 5 godina

Ovo je bio penal u rangu onog nad Racicem za zvezdu proslo kola u prvenstvu. Djerlek se bacio u drinciceve noge. Mazic je dosudio skandalozan penal u korist partizana.

Zoran

pre 5 godina

Boga mi, Ivanovic je jak igrac bez ikakve sumnje. Opustio se i poceo da igra. U sledecem prvenstvu taj ce da bude glavni u Partizanu.
Lalatovic je Murinjo za nesretnika Djukica i bilo bi mi drago da dodje medju crno-bele. Napravio je odlican Chukarichki, kapa dole.
Nesretni Djukic ubi malo Djerleka guranjem na krilo..>!!?? Alo choveche dechko je vezni igrac, koje crno krilo...imas li ti malo pojma o ovoj igri.??
Dragi Vulichevicu, ja znam da je plata dobra u Partizanu, ali prijatelju ne brukaj se vise. Pa, ne mozes da pogodish 16-erac iz centarshuta...ono sto igrash je ochaj. Borben si i za to kapa dole, ali ne ide vishe.
Zashto je bilo toliko jurnjave za Zdjelarom, nije mi jasno..? Sem da bije , nishta drugo ne zna. Rupa.
Tawambu shto pre prodati tim bolje. Mnogo je umislio o sebi kao fudbaleru. Dobar je momak, ali to nije kvalitet za neshto ozbiljnije. Pored Djoleta je smeshno njega forsirati.

divine

pre 5 godina

Idemo Cuko,CUKAJ!!!Lalate postavi taktiku koja ce ih unistiti!!!
(Aleksej anti limar anti Igokea, 09. maj 2018 20:03)
Unistio je njega Sale i njegovu propalu karijeru u kojoj je za njega najveci uspeh da pobedi partizan

belgrado

pre 5 godina

da nije ivanovica,mi ne bi prisli golu do subote?!

svaka cast upravi i ilijevu na ovom timu ?!
pojma vi nemate!

ps. brinem za lalatovica,covek ce dobiti srcku na klupi.
emotivan je lik to je ok,ali nije to zdravo..

očigledno

pre 5 godina

Penal za Partizan kvota -0000000000000000000000000.1
(Back in Black, 09. maj 2018 20:03)

Brate ako si otisao vec u minus, zasto ne -1, to su vece sanse od ovoga sto si napisao...

Goran

pre 5 godina

Vratilo se Partizanu i za proslu utakmicu koju je Cukaricki mora se priznati dobio nerealno visokim rezultatom, pa je Partizan imao veliki psiholoski pritisak da nadoknadi 2 gola viska ,a pogotovu je to bilo jos teze posle promasenog penala , ali dobro neko od gore nas je ipak pogledao u 90-tom minutu!

Creative mind

pre 5 godina

Cucin,Markovic,Bosnjak,Antonov,Zdjelar,Pantic,Djerlek,Jovanovic Strahinja,Jovanovic Djole,Ivanovic... ! Ako Partizan pogodi 3,4 dobra transfera nema sta da brine,opet ce imati sampionski tim.Nas fudbal je toliko prosecan da tu 2,3 transfera menja sve.Ako pogodis sa strancima to je pola posla.Prosle godine Leonardo u Partizanu,a ove Kanga u Zvezdi.Odlaskom tih igraca i jedan i drugi tim su izgubili smisao u igri.

IVXMCMXLV

pre 5 godina

Vecina nasih napada je dodaj loptu Tawambi pa sta bude, a uglavnom ne bude nista. Samo tokom drugog poluvremena sam izbrojao 19 izgubljenih lopti od strane Tawambe.
Lalateeeee Lalateeeee Lalateeeeee.

Atletista

pre 5 godina

Antonov je trebao da igra beka od kad je stigao u Partizan, nije mi jasno zašto su ostali levi bekovi imali prednost u odnosu na njega.

trn u oku

pre 5 godina

Đukić mi je postao drag još kao stub odbrane reprezentavije u kvalifikacijama za SP '98.

Tad nisam mogao da pretpostavim da će mi postati još draži kao neko ko uništava Partizan iznutra.

Đukiću ostani!

Ivan

pre 5 godina

Prolazi Partizan po cenu da im se mora svirati penal i u 97. minutu! I u slučaju potrebe ima da se isključe i 2 pa i 3 igrača Čukaričkog u slučaju da rezultat i u drugom poluvremenu ne bude pozitivan!

random

pre 5 godina

O čemu pričate Vi ljudi, pa čovek mu uklizao sa dve noge.. šta treba da ne preskoči, noge da mu slomi. Nije da Drinčić već ranije nije imao takvih ispada.

Istina

pre 5 godina

Kada igra Zvezda? Sledeće sezone xD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ryuichi Hanzo, 9. maj 2018 20:38

Nema potrebe da igra,ona je osvojila titulu jos prosle kalendarske godine,koliko je bila ubedljiva.Sad samo otaljava do kraja,reda radi,bez preznojavanja.

tuga kao i na tribinama

pre 5 godina

ja bih rekao da greši i naš najbolji sudija. Ok je to,dešava se, ali igrač Partizana ima veliku šansu za gol, ali pre hoće da padne i dobije penal!

Carrera

pre 5 godina

Kao okorelom partizanovcu koji decenijama vatreno prati svoj klub prvi put mi je zao sto partizan nije izgubio da se jednom najuri Djukic. Ako ostane na klupi vise me partizan ne interesuje.

glekoprica

pre 5 godina

Pazi komsije sto o penalu njima svirao dva komada...
(Pivke, 09. maj 2018 20:42)

Svirao je i vama dva komada protiv istog ovog protivnika i oba ste promasili.

*

pre 5 godina

Jos 5 min do Djukinog otkaza juhuu, idemo Cuka, Djukicu odlazi.
(Batko pamcenje mu kratko, 09. maj 2018 21:44)

Klasican navijac komsije malog

podgorica

pre 5 godina

Ovog komentatora bih dozivotno suspendovao samo zbog ovoga sto misli da je bilo kontakta kod penala .
(Pablo, 09. maj 2018 21:50)
Ne misli nego je navijac manjeg kluba iz beograda pa mora da prica svasta.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ фелш - Ниси у праву! А јел се ти икад радујеш победи Звезде? Мени је незамисливо да се неко радује победи ривала. Такав онда није никакав навијач свог клуба. То је тако и то сматрају сви навијачи широм света јер свагде има ривалстава. ☝. Добар сам ја и фин, ал и кажем оно што мислим а никог не мрзим. А знам да људи не воле чути шта мислим и још ако је то истина. Ал ја не одустајем. Ово је такмичење и ЈА НЕ ВОЛИМ ПАРТИЗАН И УВЕК НАВИЈАМ ПРОТИВ И ТО ТАКО ОСТАЈЕ И БРИГА МЕ КОМЕ СЕ ТО СВИЂА А КОМЕ НЕ! "Ситни" сте ви да мене промените, заправо такав не постоји!

room 1408

pre 5 godina

Ne zna se ko je jadniji.Da li Cukaricki,da li Partizan.Ne razumem sto se još uvek igra profesionalni fudbal u Srbiji?Pa Gvatemala ima jaču ligu od nas.Zasto ovo dete šuta penal?Pa on dok je prilazio da izvede znao je u mislima da će ga omašiti.I kao veliki navijač Partizana moram reci da su male šanse da je uopste i bio.Treba jednostavno napraviti amaterski nivo .Nekako od svih sportova najslabije se snalazimo u fudbalu.Jednostavno ne znamo da ga igramo.Ne razumem ni ovog komentatora uživio se u prenos kao da je finale lige šampiona Liverpul-Real a ne dve raspale ekipe kao i sve sto dolazi iz Srbije a tiče se fudbala,...Neka neko ugasi svetlo sto se tiče našeg fudbala i neka zatvori vrata,...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Е мој Лалате са кукавичком тактиком! Тек кад сте добили други гол онда као напали... Па што то нисте цијелу утакмицу радили?! 👎

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Hahaha, krenulo je. Penal poklon!! Ali ne sekirajte se za obranu(na pravdi Boga), biće još penala, isključenja itd.. do kraja!!

johnny b

pre 5 godina

KK Patlidzan i Fk Isti,raduju se Kupu Srbije vise nego Real tituli prvaka Evrope u fudbalu. Sta to govori. Ocaj i beznadje samo. Veciti drugi,a u Jugi treci,cetvrti bili. Zvezda, Hajduk,pa bratski klubovi Dinamo i Partizan tu negde
(MojneVise, 10. maj 2018 09:30)

I posle se pitate zasto se kup Srbije obezvredjuje... Pa evo cistog primera koji govori da se pobedi u polufinalu kupa Srbije ne treba radovati. Od 1991. osvajate titulu svake prestupne, evropska takmicenja gotovo i da ne igrate a ovamo vam je smesno radovanje pobedi u 90-om minutu posle poraza od 4:2. Nikada necete znati sta je to biti navijac. Ako mislite da vas upaljena baklja i bacanje dinamitara cini navijacima grdno se varate.

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

Odigrao sam da ce Partizan da dobije penal,a drug da ce dobiti penal u drugom poluvremenu.Stavili po 1000 dinara.Sigurica
(asdf, 09. maj 2018 20:03)Tvoj drug je pao tiket.

Realno

pre 5 godina

Ubacice Djukic Jankovica i Ozegovica u drugom delu jer oni najbolje padaju,cak i kad ih niko ne dodirne,padaju od prekog pogleda.Mora bar jos dva penala da se sviraju,malo je jedan a igraci pojma nemaju.

VojinBgd

pre 5 godina

Kad bi bila graficka obrada, bas me zanima da li bi postoci napada (tj.pokusaja) Partizana po bokovima bili makar po 3%. Bekovi niti mogu pretrcati nekoga,a kamoli centrirati iz tog...pretrcavanja
Kakav uzas od taktike, igre, kreativnosti...

Јабучило

pre 5 godina

Posle 4:2 sam rakao i napisao, namestiće sudiju!
(Bili Piton, 10. maj 2018 07:05)

Јеси ли то рекао и после 6:2 за Квинс Парк Ренџерс?

view

pre 5 godina

@@@ ali utisak poluvremena je onaj mali djerlek kako pada preko noge drincica covek ga nije pipnuo dal je moguce da su toliko namazani to ih uce od malih nogu a da zbog toga tebe mali nije htela zvezda ne trebaju nam takvi cao zdravo.
(srboljub, 9. maj 2018 20:59)

"onaj mali djerlek kako pada preko noge drincica" a Drinčić je "samo" startovao s leđa i poturio nogu preko koje je pao ovaj mali. Ne znam od kada pratiš fudbal ali, ako mogu da pomognem, ovo se u vrtiću zove potpletanje.

srboljub

pre 5 godina

ali utisak poluvremena je onaj mali djerlek kako pada preko noge drincica covek ga nije pipnuo dal je moguce da su toliko namazani to ih uce od malih nogu a da zbog toga tebe mali nije htela zvezda ne trebaju nam takvi cao zdravo.

Ka Ta Stro Fa

pre 5 godina

Tavamba i Vulićević više štete, odbrana je tiha jeza a Đukić čeka. Ako je to u redu onda Partizan nema nikakve šanse. Nije ih ni imao već mesecima. Onaj mali Jovanović potego dva gola za 3 minuta, gde njega da stavi.

Kninska kobra

pre 5 godina

Joooooj u inat ovom Lalatovicu joooooj sto mi drago kao komsinicu da smo pobediliii
(divine, 09. maj 2018 21:54)

Tešiš samog sebe ali ti ne ide, zar ne? ?

anica

pre 5 godina

Pravi Zvezdas-Delija ne mrzi Partizan, jer nema razloga...sve ostalo je neka vrsta patoloskog stanja, klupsko rivalstvo je normalno...to samo ova decurlija koja ne umeju da se kontrolisu i ne cene zalaganje i ljubav prema klubu. Licno, nemam emociju prema Partizanu, Zvezdasica sam sa ponosom, dovoljno vredi klub za koji navijam zasto bi me zanimao neki drugi???...ali to ne znaci da ne vidim da Sasa Ilic voli iskreno boje koje brani i to je za svaki respekt.

room 1408

pre 5 godina

Ipak sam odustao da ih gledam,..Prebacio sam na neku Arapsku TV gledam Barsu,..Ne razumem šta priča ali gledam fudbal,ovde sve razumem ali ne gledam fudbal,...Ipak sam se odlučio gledati ove sto ništa ne razumem,nije film pa da se nerviram sto ne razumem šta ovaj babla,....

bachi

pre 5 godina

Dobro da nismo dali gol iz onakvog penala, da se ne brukamo.
(neutralni fels, 09. maj 2018 23:50)
Pa niste vi ni igrali, ispali ste od mačve u četvrtfinalu!

Nenad

pre 5 godina

Ал ја не одустајем. Ово је такмичење и ЈА НЕ ВОЛИМ ПАРТИЗАН И УВЕК НАВИЈАМ ПРОТИВ И ТО ТАКО ОСТАЈЕ И БРИГА МЕ КОМЕ СЕ ТО СВИЂА А КОМЕ НЕ! "Ситни" сте ви да мене промените, заправо такав не постоји!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 9. maj 2018 23:58)

Tako si navijao i za Skenderbeg. Postoji zdravo i bolesno rivalstvo, pa ti proceni sam...

Јабучило

pre 5 godina

@ Вечити делија

Апсолутно те разумем. За Звезду не могу да навијам и слажем се са тобом: партизановац кога радује Звездин успех није прави партизановац.

То не значи да Звезду мрзим, да објасним онима који на ствари гледају једнодимензионално.

?

pre 5 godina

ali igrač Partizana ima veliku šansu za gol, ali pre hoće da padne i dobije penal!
(tuga kao i na tribinama, 09. maj 2018 20:27)

Mislio "što je sigurno, sigurno", kad ono...

neutralni felsh

pre 5 godina

Dobro da nismo dali gol iz onakvog penala, da se ne brukamo.
(neutralni fels, 09. maj 2018 23:50)


ako vec hoces da falsifikujes potpis, treba da bolje proucis original.

aco rs

pre 5 godina

Partizan potpuno zasluzeno u finalu,Cukaricki isao na nulu,pisle primljenog gola sve im se raspalo.Dodao bi jos sjajno sudjenje Mazica.

wer

pre 5 godina

...БРИГА МЕ КОМЕ СЕ ТО СВИЂА А КОМЕ НЕ! "Ситни" сте ви да мене промените, заправо такав не постоји!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 9. maj 2018 23:58)

kakve krupne reci ccc...
a garant bi presao da navijas za partizan samo da ga covke preuzme :)
jaki ste mi vi karakteri, al samo na tastaturi...

Mirko

pre 5 godina

Jad i beda sta mi igramo ove sezone..ja ne znam kako smo mi prosli grupu lige evrope.
Svaka cast igracima i treneru Djukicu na tome ali ono sto mi igramo u domacem fudbalu je blago receno tragikomedija !!!!
Pa ovaj Ivanovic nije ga bilo nigde od kako je dosao u Partizan sad u zadnjih par utakmica on nema sa kime da igra !!!
Odbrana pocev od golmana je uzas..ne zna se ko vise deluje da ce da kiksne kod svake lopte !!!
Sredina bezidejna..napadaci se smenjuju sa promasajima u serijama.

urosRuma

pre 5 godina

@Mojne više
Sta je Crvena Zvezda osvojila ove godine,vi cak niste mogli ni necemu da se radujete
Djoko Salic ima vise trofeja od Rocestija ;)
U fudbalu zasluzili titulu slavite je sada umesto sto prozivate druge ;)

branko

pre 5 godina

Pozdrav.
Dali moze neko strucan da mi objasni dali je bio penal.
Mazic dobro sudi samo kad dobije velike pare u Evropi,ovo mu dodze razonoda.
Ja njemu skidam kapu i cestitam sto ce da sudi finale,ali brate ovaj penal ne bi ni Iliev svirnuo.Izvinjavam se ako sam gde pogresijo.

neutralni felsh

pre 5 godina

@ фелш - Ниси у праву! А јел се ти икад радујеш победи Звезде? Мени је незамисливо да се неко радује победи ривала. Такав онда није никакав навијач свог клуба. То је тако и то сматрају сви навијачи широм света јер свагде има ривалстава. ?. Добар сам ја и фин, ал и кажем оно што мислим а никог не мрзим (...) "Ситни" сте ви да мене промените, заправо такав не постоји!
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА)


vidis, mene moze da promeni svako ko mi pokaze gde i kako gresim - da li je "sitan" ili "krupan", svejedno, sve je to relativno. zivot nam cesto salje lekcije i smernice cak i preko ljudi i pojava od kojih se najmanje nadamo, ne treba biti gluv na poruke univerzuma. poenta je da ne treba da budes tvrdoglav ako ti se ukaze na gresku u promisljanju, a pogotovo ne treba da se ljutis. napao si coveka da se lazno predstavlja samo zato sto je ispostovao igraca iz suparnickog kluba (suparnickog a ne protivnickog - slicno je ali nije isto i ne treba da bude isto) koji pritom nije navijao da partizan pobedi nego mu je bilo drago sto je jedna nasa svojevrsna fudbalska legenda na zalasku karijere odlucila utakmicu. jer legende tome i sluze - da mi navijaci makar na tren prevazidjemo klupske boje i vidimo sustinu fudbala i uopste sporta, pa i zivota: postovanje za suparnika kroz respekt za igraca i njegovu karijeru.
dakle, ne mora i ne treba da navijas da partizan pobedi ni jednog trenutka, to niko i ne ocekuje od tebe, samo sam ti rekao da pazljivije procitas komentar koji kritikujes. ali ne, ti zbog suvise obojenih navijackih naocara ne vidis sustinu.

da, radovao sam se bariju. nadao sam se da ce to da bude povod za renesansu naseg fudbala i da ce i partizan (i ostali iz velike cetvorke) u narednim godinama koje da se "naljute" i pokusaju to isto (ni kao mlad nisam bio ultras, imam drustvo sa svih strana) ali na zalost sve se raspalo: i osvajac i izazivaci su ostali zarobljeni u svojim premalim i u medjuvremenu ruiniranim dvoristima (trgovacki receno: umesto jednog hipermarketa spali smo na nekoliko ducana) a posledice nagle provincijalizacije osecamo dan-danas, vidljive su cak i u promeni nacina navijanja: postalo je iskljucivo i suvise zlobno - nasa publika danas navija kao sto se nekad navijalo na opstinskim utakmicama izmedju 2 zaracena sela, ua ovaj ua onaj, nadvikuju se preko plota ko je gori od drugog, ne videci da su pritom obe strane previse u pravu. Ivan je toga svestan, ti na zalost jos uvek nisi.

da, dobar si ti i fin, zato sve ovo i pisem, ne zelim da skliznes u takav diskurs, poveden prepucavanjem u mnogim komentarima (jedina razlika izmedju diskusije i prepucavanja je u kolicini postovanja za drugu stranu i njene argumente) - najlakse je da bilo se nasmejem i napisem neki plitki fazon, ali to nije to.

bachi

pre 5 godina

80% komentara su navijači zvezde koji inače vole da se hvale kako oni nikada ne ostavljaju komentare na partizanovim vestima a da grobari vise na zvezdinim vestima! Licemerje vaše nema granice.

VUK

pre 5 godina

Kada je postojao fudbal u Srbiji , Partizan je igrao finale KŠ , Zvezda redovno završnicu KŠ , finalista Kupa UEFA , bila prvak i Evrope i Interkontinentalnog kupa...nismo imali strance u našim klubovima. Naši najbolji fudbaleri su posle CZ i Partizana igrali u najboljim klubovima Evrope i tamo donosili titule..Mijatović, Jugović, Savićević, Vidić, Mihajlović, Stojković...danas nemamo fudbalere...ni klubove...Imamo samo sudiju Mažića u završnici LŠ. Svaka čast ! Nemamo fudbal a imamo najboljeg sudiju. Barem neka vajda od toga što nam fudbal vodi sudijska organizacija poslednjih 30 godina. Super. Dečaci trče za pištaljkom , ne za loptom. Svi bi u sudije. Iako je potreban basnoslovan novac za napredovanje , navala je neverovatna. Bilo bi super da naši sude finale SP , ili možda bi voleli više da Srbija bude prvak sveta , a sudijska četvorka to gleda iz Beograda ? Svak čast Mažiću. Ima i on pravo kod kuće da navija za svoj klub.Ok.to je Partizan. U Evropi je druga pesma . Samo što je bio lepši osećaj kada Mijat , Juga i Dejo kao zvezde svojih klubova reše tri finala LŠ. I šta imamo danas ? Svi visoki funkcioneri OFS , RFS i FSS ..godinama unazad su bivše sudije. Njihov monopol nad sudbinom nacionalnog šampionata poslednjih 30 godina doneo je za rezultat najslabiju ligu u Evropi. Fudbal nam ne postoji ...ali sudimo finale.

realno

pre 5 godina

KK Patlidzan i Fk Isti,raduju se Kupu Srbije vise nego Real tituli prvaka Evrope u fudbalu. Sta to govori. Ocaj i beznadje samo. Veciti drugi,a u Jugi treci,cetvrti bili. Zvezda, Hajduk,pa bratski klubovi Dinamo i Partizan tu negde
(MojneVise, 10. maj 2018 09:30)

Tvoj komentar je totalni poraz za bilo kog Zvezdasa takvog kao ti, kao sto bi ti rekao, sta to govori, govori o duboko usadjenom kompleksu koji ce dugo trajati bas kod takvih kao ti... Zbog takvih kao ti mi Partizanovci smo i srecni sto postoje jer onda stvarno znamo da smo sa nasim Partizanom, takvima ponavljam kao TI, unistili mnoge godine...

jug

pre 5 godina

Samo Suma da igra umesto malog Djerleka, kakva crna Cuka, mi smo Partizan moramo pobediti sa 3-4 razlike.Bravo Iliev za Ivanovica top igrac.

zemunski kej

pre 5 godina

Pantic nevezano sto je promasio penal,jedan od iskusnijih.A ima 21 godinu.Djerlek je 4 godine mladji a Markovic 3. Mislim da je ekipa previse mlada. Ovaj trenar Djukic mene uvek asocira na Alimpijevica iz zvezdine kosarke , tako da ne verujem da ce da prodju Cuku, uvek nesto malo fali da se pobedi .

anica

pre 5 godina

Ovi sto pisu da ce Zvezdas da navija za Albanski klub kad igra sa Partzanom su isti oni koji navijaju za Turski klub kad igra sa Zvezdom. Nule i jedni i drugi...ja volim da se "peckam" ali na zdrav nacin, da zelim da Partizan gubi od nekog tamo Skenderbega, valjda smo Srbi ...valjda toliko mozga imamo...ta stanja kod ljudi su cist primer stanja naseg drustva...dozovimo se pameti.

Dejan CZ

pre 5 godina

Kad se igra prvenstveno kolo...ukoliko partizan ne prodje u regularnom vremenu sve su prilike da ce obe ekipe zakasniti na pocetak kola lige...

VUK

pre 5 godina

Svaka čast za finale LŠ. Međutim večeras : nije postojao dosuđeni penal , celu utakmicu neujednačen kriterijum pri dosuđivanju prekršaja , ključni momenat koji je odlučio utakmicu ..nije dosudio faul golmana Partizana u 84min. nad Mudrinskim van kaznenog prostora . Pri ovom prekršaju došlo je do teže povrede Mudrinskog. Po pravilima fudbalske igre , pored prkršaja na 18met. morao je dodeliti i karton golmanu Partizana.Kako je bio poslednji igrač odbrane i van 16 metara ..to je bio crveni karton. Partizanu je pomogao najbolji sudija u Evropi. Svaka čast. CZ šampion..Partizanu KUP .Dogodine možda rotiranje ..i dokle tako ??? Zašto se igra fudbal u Srbiji ?

Милош

pre 5 godina

Пре неки дан сам довео ћерку у школско двориште да се игра. Док се она играла са другом децом, ја сам шутирао на кош. На травнатом фудбалском терену, поред кошаркашког, 10-15 деце је играло фудбал. Међу њима је био и неки старији момак. Одједном су сва друга деца потрчала ка фудбалском терену, застанем са шутирање на кош да видим шта се дешава. Гледам, ови што су играли фудбал играју и даље, деца која су дотрчала почеше да навијају, погледам мало боље, кад онај старији момак у ствари САША ИЛИЋ. Играо се са њима добрих сат времена, када су завршили поздравио се са децом и отишао уз овације те исте деце. Када заврши каријеру на крају ове сезоне, не морају да му праве опроштајну утакмицу већ ју је имао...

srbija danas

pre 5 godina

Toti-Roma Dzerard-Liverpul Bufon-Juventus Sasa Ilic-Partizan (Stefan, 9. maj 2018 23:46)

Poređenje niđe veze.
Toti ceo život u Romi.
Džerard tek pred kraj karijere otišao preko bare.
Bufon ceo život u Juveu.
Ilić solidan igračić koji u Partizanu 90-92 ne bi imao mesta ni blizu u 11. Otišao u Salcburg i Galatu, teško se može reći zapažena karijera.
Ali ako nemate nikoga drugog za legendu, nemam ni ja ništa protiv :)

Nebojsa

pre 5 godina

Cestitam navijacima Partizana , treneru i igracima na potpuno zasluzenoj pobedi i ulazak u finale. Dali su dva gola , imali penal , dva zicera dok Cukaricki nije imao ni jednu sansu u toku mecu .
Cukaricki je igrao dobro 65- 70 minuta kao protiv C.Zvezde i onda sledi pad .
Zasto nisu spremni za 90 minuta na to pitanje moraju oni da odgovore pogotovo njihov kondicioni trener.
Ovo je situacija koja bila najrealnija da veciti podele trofeje imali su i jedni i drugi odlicne evropske sezone .

kaca2011.kd@gmail.com

pre 5 godina

evo stize djurdjevic da suta penal..ako promasi eto i leonarda na odbitku,sa spustenim stucnama,glumata totija.....moglo mu se,ipak je to Srbija....kako cemo,lako cemo...samo spartaj i sutaj, samo da i ti i mi budemo na svome....cuka vidimo se u kval. za LE

neutralni felsh

pre 5 godina

Inače mislim da ti je "neutrani flesh" najbolje objasnio ko sam ja! Alal mu vera, pozdravljam ga ovom rpilikom! Večiti rivali jesmo, ali da se mrzimo ne bismo trebali!
(Ivan, 09. maj 2018 23:54)


hvala, pozdrav takodje! veciti rivali jesmo, ali to ne treba da nas sprecava da pre svega budemo dobri drugari i da pokusamo da se sto bolje razumemo. doduse, nije nas ni sprecavalo: koliko se secam ti i ja smo imali vrlo zanimljive diskusije, bas ovde. pritom smo bili konkretni, bez prepucavanja, uz podrazumevani respekt... medjusobna mrznja je gubljenje vremena i rasipanje energije. bude mi nekako zalosno kad pogledam brojne komentare koji govore o svemu samo ne o fudbalu, i sportu uopste. zao mi svih nas :)

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Иван - Ти да си велики звездаш, не би ти било драго што је најљући ривал прошао у финале! Или си неутралан, или си партизановац, или си звездаш ал неки баш умјерени, потпуно благи (мада и то сумњам) али ВЕЛИКИ ЗВЕЗДАШ НИСИ! Ту политику просипај на неком другом мјесту! 👎👎👎👎👎👎👎

Blek - Chicago

pre 5 godina

Postoje fudbaleri koji imaju poštovanje (respekt po mladima) bez obzira za koga navijate. Saša Ilić baštini tu istoriju ... sve najbolje mladac.;)

neutralni felsh

pre 5 godina

Drago mi je isključivo zbog Saše Ilića. Iako sam navijač Partizana ne radujem se pobedi i plasmanu u finale, jer će to biti samo paravan za maskiranje jedne katastrofalno loše sezone. Da je ispao Partizan bi morao da se suoči sa istinom da je ovo bila sezona za zaborav, ovako će se naći neka opravdanja i izbeći će se suočavanje sa istinom koje je neophodno.
(Miki, 10. maj 2018 17:23)


upravo tako. sve si rekao. zvezda nas ubila na tabeli, ubila u derbiju, bolja je i kompaktnija igracki... cak ni osvojeni kup to ne moze da sakrije. a uprava ce da mase njime kao da smo osvojili ligu sampiona, i posrtanje ce da se nastavi bez podvlacenja crte.

grobar 34

pre 5 godina

Ja koji sam veliki zvezdaš izuzetno poštujem Sašu Ilića jer jednostavno dečko je i večeras po ko zna koji put, sa skoro 40 godina, pokazao i dokazao kako se voli svoj klub! Jednostavno ljudina i po! Alal mu vera! Veoma mi je drago zbog njega što je baš on postao heroj večerašnjeg polufinala Kupa Srbije i što je svojim golom odveo Partizan u finale! Jednostavno veličine poput njega su tu da se POŠTUJU ne samo od svojih navijača nego i od navijača najljućeg rivala! Kapa dole Saši Iliću veličini Partizana i srpskog fudbala i veliki VELIKI pozdrav od jednog vatrenog zvezdaša!
(Ivan, 09. maj 2018 22:15)

Ako si ti zvezdaš ja pojedem ovaj telefon sto imam u ruci ??.

Ivan

pre 5 godina

Ja koji sam veliki zvezdaš izuzetno poštujem Sašu Ilića jer jednostavno dečko je i večeras po ko zna koji put, sa skoro 40 godina, pokazao i dokazao kako se voli svoj klub! Jednostavno ljudina i po! Alal mu vera! Veoma mi je drago zbog njega što je baš on postao heroj večerašnjeg polufinala Kupa Srbije i što je svojim golom odveo Partizan u finale! Jednostavno veličine poput njega su tu da se POŠTUJU ne samo od svojih navijača nego i od navijača najljućeg rivala! Kapa dole Saši Iliću veličini Partizana i srpskog fudbala i veliki VELIKI pozdrav od jednog vatrenog zvezdaša!
(Ivan, 09. maj 2018 22:15)

Ako si ti zvezdaš ja pojedem ovaj telefon sto imam u ruci ??.
(grobar 34, 10. maj 2018 08:04)

Zašto znakovi pitanja na kraju? Zar ti to nije zaključak da ja "nisam zvezdaš"? Pa, mogu da te obavestim da jesam zvezdaš ma koliko se ti čudio, ali me to naravno ne sprečava da izrazim divljenje i prema osobama koje nisu deo mog kluba, ali koje zaslužuju veliki respekt. Prema tome možeš da počneš sa konzumiranjem telefona.

Miki

pre 5 godina

Drago mi je isključivo zbog Saše Ilića. Iako sam navijač Partizana ne radujem se pobedi i plasmanu u finale, jer će to biti samo paravan za maskiranje jedne katastrofalno loše sezone. Da je ispao Partizan bi morao da se suoči sa istinom da je ovo bila sezona za zaborav, ovako će se naći neka opravdanja i izbeći će se suočavanje sa istinom koje je neophodno.

Updown

pre 5 godina

Zvanična informacija je da je na stadionu bilo 15.000 ljudi, a vi napisali "oko 8.000" hahahaha.
Pa i da nema informacije imalo je bar 12.000 ljudi, nije bilo manje nema šanse

Niki voli Vucica

pre 5 godina

Kakav gol i spektakl! Sasa Ilic maestralan kao Zidan sa nepunih 27, Tawamba izgarao, Djukiceva taktika presavrsena, odusevljena sam igrom i zalaganjem! Jug tvoj voli te oooo Partizaneeeee nas sampionee !!!

Ivan

pre 5 godina

(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 10. maj 2018 17:13)

Utoliko je onda primitivnije to što se sa svojih preko 20 godina baviš ovim besmiislicama i hejtuješ rivale onda kada to ne zaslužuju. Ne ponaša se na taj način jedan pravi navijač Zvezde naravno. No kako te volja, tvoja stvar.

Inače, sinoć Saša Ilić nije postigao gol protiv Zvezde da bi me oterao u očaj, niti je svojim sinoćnjim golom ni na koji način Zvezdi bilo šta oduzeo, pa nemam razloga da se nerviram nimalo, niti da mi je krivo što je postigao gol. Titulu smo još davno osvojili, pobedili Partizan u derbiju, igrali proleće u Evropi, i ja sam više neggo zadovoljan tim našim uspehom, pa za hejtovanje ionako nemam nikakve potrebe. A u Kupu smo ispali od Mačve i sami time postali jedini krivci što nismo osvojili Kup ove sezone! Tu Saša Ilić nije ni na šta uticao, a pošto ja, ponavljam, i te kako umem da cenim prave vrednosti kod svih, pa i kod najljućeg rivala, a Saša Ilić je veličina koja zaslužuje poštovanje od svih ljubitelja fudbala, onda ja to javno ovde i ispoljim!

P.S. Pošto vidim da podržavaš svog drugara "grobara" u tvrdnji da ja "nisam zvezdaš" preporučujem ti da mu se pridružiš u konzumaciji njegovog telefona jer ja jesam zvezdaš, ponosno zvezdaš koji se ne hrani mržnjom, koji ceni i rivale onda kada to zasluže.

lal

pre 5 godina

@veciti delija: i onda igra partizan protiv skenderbega... koje ti je "rivalstvo" vece??? ne radujes se kad kecman ugasi svetla u zagrebu???
nisi srecan kada ti je srecan cale/brat/kum/ortak/zena/devojka (neki od njih su sigurno pratizanovci)???
da je zvezda u finalu, navijao bih za cukaricki, zato sto mislim da bi nam to bio laksi protivnik, bez obzira sto smo ove godine stvarno jaci od partizana, ali zvezda je ispala... partizan nam nije pretnja u kupu... nek su zivi i zdravi...
objektivno bi mi bilo krivo da neki stojkovic podigne pehar, zato sto je sitna dusa i svasta nesto sto nece objaviti... ali sale je legenda i drago mi je zbog njega...

miško

pre 5 godina

Aco,sudjenje Mažića očajno kao i uvek kada sudi Partizanu.Neujednačeni kriterijum kod dosudjivanja faulova.Za Partizan je dosudio oko"stotke".Kod penala ni p, a bio je na desetak metare od mesta.Tavambi žuti morao.Za kretnju svaka čast.O njegovim greškama svi ćute i one su uvek namerne.

Ivan

pre 5 godina

@ Večiti Delija

Ej, nemoj da me daviš bez potrebe, jer očito da ti nemaš više od 20 godina! Ja bre ne navijam za Partizan i ne radujem se njegovim titulama, GDE si to to od mene pročitao??? I ko kaže da se navijači Reala raduju kada Inijesta briljira protiv njihovog kluba??? Oni bre POŠTUJU tog Inijestu jer je VELIČINA fudbala u španiji, jer je primer na koji način se treba odnositi prema svom klubu, zato ga cene, zato su mu aplaudirali skoro deset minuta neprekidno baš u Madridu na finalu Kupa Kralja! E na taj način i ja poštujem Sašu Ilića jer je UZOR i PRIMER na koji način se treba odnositi prema svom poslu i prema klubu koji ti leži na srcu! Tom Saši Iliću nije teško da u 40 godina izgara po terenu za svoj klub! Taj čovek je pravi profesionalac, zato ga cenim! Nikad prigovorio nije, ni trenerima, ni rivalima, ne buni se kada ga ne stavljaju u tim, ne žali se na sudije, ne kuka posle poraza, ne likuje posle pobeda, jednostavno LJUDINA I PO! A što se trofeja tiče, pa naravno da navijam da ih moja Zvezda što više osvaja, ne Partizan i u Surdulici ću navijati za Mladost naravno, mada, iskren da budem, prilično sam ravnodušan kada je u pitanju ovogodišnji Kup Srbije, i da ga osvoji i Partizan neće me mnogo potresti, jer smo mi prvaci Srbije, jer je Zvezdi ova sezona sjajna, i potpisao bi da svaka ubuduće bude ovakva, da mi pobedimo u derbiju i postanemo prvaci, da prezimimo u Evropi, a Partizan neka uzme Kup! Kamo sreće da nam svaka ovakva sezona bude!

Rema

pre 5 godina

Joooooj u inat ovom Lalatovicu joooooj sto mi drago kao komsinicu da smo pobediliii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (divine, 9. maj 2018 21:54)

Kad gladnome daš koricu hleba, njemu kao da je šnicle jeo...

MojneVise

pre 5 godina

KK Patlidzan i Fk Isti,raduju se Kupu Srbije vise nego Real tituli prvaka Evrope u fudbalu. Sta to govori. Ocaj i beznadje samo. Veciti drugi,a u Jugi treci,cetvrti bili. Zvezda, Hajduk,pa bratski klubovi Dinamo i Partizan tu negde

Ivan

pre 5 godina

hvala, pozdrav takodje! veciti rivali jesmo, ali to ne treba da nas sprecava da pre svega budemo dobri drugari i da pokusamo da se sto bolje razumemo. doduse, nije nas ni sprecavalo: koliko se secam ti i ja smo imali vrlo zanimljive diskusije, bas ovde. pritom smo bili konkretni, bez prepucavanja, uz podrazumevani respekt... medjusobna mrznja je gubljenje vremena i rasipanje energije. bude mi nekako zalosno kad pogledam brojne komentare koji govore o svemu samo ne o fudbalu, i sportu uopste. zao mi svih nas :)
(neutralni felsh, 10. maj 2018 05:24)

Jesmo, imali smo zanimljive diskusije na ovom sajtu, i imaćemo ih i ubuduće nadam se, naravno bez primitivne mržnje kojoj su skloni ovi napaljeni klinci koji još nisu dovoljno sazreli da shvate da je jednostavno normalna stvar, čak i veoma poželja radi zdravog rivaliteta, da jedan navijač sasvim normalno može da oseti divljenje prema nekoj veličini iz suprotnog tabora koja to zaslužuje naravno. A Saša Ilić jeste definitivno veličina koja zaslužuje poštovanje od svih. Baš zato sam i pomenuo ovom klincu poštovanje prema Inijesti koje gaji cela Španija naravno, pa i Madrid koji izuzetno ne podnosi njegovu Barselonu ali Inijesti se divi jer Inijesta to zaslužuje i Madrid to prepoznaje naravno. E na taj način i ja prepoznajem Sašu Ilića za jednu sportsku i ljudsku veličinu, a naravno navijam za Zvezdu i ne radujem se titulama Partizana razume se! Pozdrav još jednom i drago mi je da se bar ja i ti razumemo iako smo večiti rivali!

djosa

pre 5 godina

@Vladasd
"...Kasalicu,Mrdju, Boacija sad Pesica ti ljudi su vise utakmica proveli na ledjima nego na nogama kao da se nekim drugim zanatom bave..."

AHAHAHHAAHAHHAHAAA....JAOOO... :) prijatelju, nemas pojma kako si me nasmejao..
Ziv bio jos 100godina!

Pozdrav za Vecitog deliju - kada igra tvoj tim, sta rece? :D
Kada je vama finale?

MT Vračar

pre 5 godina

И наравно да не бих прешао за Партизан да га Човке преузме јер ВЛАДАРИ СУ ПРОЛАЗНИ А КЛУБ ЈЕ ВЕЧАН!
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 10. maj 2018 13:45)

Osim ako je o košarci reč ;)

neutralni felsh

pre 5 godina

@ иван - Сале је тим голом да партизану шансу да освоји трофеј а ја не желим да партизан освоји трофеј, навијам против тога. А сваки звездаш ако је прави не може се радовати томе да му ривал осваја трофеј. Не хејтујем, него реагујем кад се са нечим не слажем. Ривале не мрзим, а цијених онолико колико и они цијене мене и мој клуб. ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 10. maj 2018 18:36)


jao! idemo iz pocetka: Ivan nije navijao da partizan pobedi niti se radovao pobedi partizana. ali, AKO je vec partizan pobedio, bilo mu je drago sto je gol dao sasa ilic, stari igrac kao autoritet koji postuje jer nikad nije imao zapaljive izjave i nikad nije omalovazavao protivnika. taj njegov osecaj u potpunosti razumem, i slazem se sa njom sto posto.
takodje, da je zvezda prosla u kupu, ne bi mi bilo drago sto je prosla, ali, AKO je vec prosla, voleo bih da je neki njen stari igrac, recimo milijas, odlucio taj mec. bilo bi mi drago zbog njega, a ne zbog zvezde. nas fudbal je siromasan a klubovi neprivlacni - u danasnje doba vrlo lakog nalazenja cesto unosnijih angazmana po aziji za evropske igrace pred penzijom (da ne pominjem cifre, nisu bitne) hvala svakom igracu koji ostane ovde i koji se vrati da pomogne svom klubu i nasem fudbalu. znam za mnoge koji su pristali da doigraju ovde za dosta manji novac nego sto su im nudili sa strane.
dakle, ni Ivan kao i ti ne navija da partizan osvoji trofej (to niko i ne ocekuje od njega), u finalu ce naravno navijati da partizan izgubi. ali ga to ne sprecava da ispostuje igraca koji to zasluzuje, iako je pripadnik ekipe i kluba protiv kojih ce navijati.
poenta: ne ocekuje se da se volimo, ali TREBA da se postujemo, tacnije da postujemo sve ljude koji zasluzuju postovanje, odakle god dolazili.
znaci, evo iz prve ruke, zvezdu mnogi iz partizana ne vole, cak je mnogi i mrze, ali onaj ko osporava zvezdin doprinos fudbalu i njene fudbalske legende je neznalica i nije pravi navijac nego verbalni i misaoni huligan.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - Сале је тим голом да партизану шансу да освоји трофеј а ја не желим да партизан освоји трофеј, навијам против тога. А сваки звездаш ако је прави не може се радовати томе да му ривал осваја трофеј. Не хејтујем, него реагујем кад се са нечим не слажем. Ривале не мрзим, а цијених онолико колико и они цијене мене и мој клуб. ☝

partizanoveZvezde

pre 5 godina

Mitic,Sekularac,Dzajic,Petrovic Pizon,Piksi..Zvezdine zvezde zvanicne. Mega igraci svetski priznati.
Dejo,Miha,Jugovic,Kule,File,Dule,Sestic,Muslin,Olja Petrovic,Bleki Bogicevic i jos xxxx slicnih i boljih mozda,a nisam navodio ijedne posle 1993ce,a ni do 1960 sem Mitica. I sad ako je vama Sasa Ilic alfa i omega,kakvi su tek ostali.Vise dicite Mocom Vukoticem,koji nije imao 5 utakmice u A reprezantaciji ili Bjekovicme koji nije ni igrao u njoj.Imali ste sigurno desetak i vise boljih od njih.Sale je ok,cool lik,simpatican,ali njegovih 40 godina i 10 zadnjih u Partizanu govori koliko ne mozete da napravite iole normalnog igraca sredine terena. Od igraca sto su otisli u ino zadnjih 30 godina sem Jokanovica,Mijatovica zaista ne znam koje postao neko i nesto znacajno u fudbalskom svetu.Kazem znacajno ne kao Batica Mirkovic ili Sava Milosevic,prosek igraci.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - ... да, и ово за Инијесту. Јел си стварно толико наиван (ако јеси онда немаш више од 20 година) да мислиш да навијачи реала поштују Инијесту и на начин да им је драго кад постигне гол за Барселону којим Барселона пролази даље или осваја трофеј као и ти у вези овог њиховог вечерас? Ја ти кажем да им није драго јер Барселона им је ривал исто као и нама партизан и боримо се са њима ко ће бити успешнији и више освојити, а ту се рачунају и резултати у евро-куповима па зато сам против њих и кад у Европи играју. Тако и они у Шпанији. А тако је и у Италији, Енглеској, Њемачкој, Француској, Холандији, Русији, Хрватској, и свим другим државама на свијету, СВАГДЈЕ ИМАЈУ РИВАЛСТВА. Капираш бре? 🤔

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Ми се вечито такмичимо са њима ко ће бити успешнији и зато не могу никад да навијам за њих. И њихови навијачи су увек против Звезде па и због тог разлога увек навијам против њих. Иван Томић је августа 2007 године изјавио да су - "он као и сви у Партизану из све снаге НАВИЈАЛИ ЗА РЕНЏЕРС кад је играо са Звездом плеј-оф за лигу шампиона". Ето, то је трећи разлог. А вјерујем и да тај исти Саша Илић увек навија против Звезде (што му не заметим) баш зато што је велики партизановац. Јел потребно још разлога Иване, флеш, аница и остали... И наравно да не бих прешао за Партизан да га Човке преузме јер ВЛАДАРИ СУ ПРОЛАЗНИ А КЛУБ ЈЕ ВЕЧАН! Као и љубав према томе клубу коју прави навијач осјећа. Нема ту зле крви јер ово је само игра. А не дај Боже рата, е ту смо заједно... 🖐

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ јабучило - Ни ја никог не мрзим, то сам објаснио. ХВАЛА. Поздрав за југ⚽. 🖐

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - Рекао си да ти је драго што је Сале синоћ заблистао а то је исто као да си рекао да ти је драго што је дао гол. И ја цијеним Салета што са 40 година игра ал ми није драго кад постигне гол јер је тај гол постигао у дресу Партизана а тај клуб је највећи противник Звезде то сви знамо. Имам више од 20 година. @ МТ Врачар - Наравно, ни кад је реч о кошарци! @ Гробар 34 - Тако је👍, тешко да је овај звездаш! Поздрав за све оне који су искрени а нису као неки да говоре само да би били "политички коерктни". Те бајке нек причају дјеци у вртићу. ☝

neutralni fels

pre 5 godina

neutralni felsh@. Cudi me da ti kao jedan od normalnijih nisi shvatio poentu i nameru, povodom onog komentara i Ivanu. Vidis kako to ide sada.

neutralni felsh

pre 5 godina

neutralni felsh@. Cudi me da ti kao jedan od normalnijih nisi shvatio poentu i nameru, povodom onog komentara i Ivanu. Vidis kako to ide sada.
(neutralni fels, 10. maj 2018 17:04)


ok, neka ti bude, ti budi fels a ja sam felsh... ali nisam shvatio sta si hteo da kazes u ovom komentaru. pojasni, molim, pa cemo da pricamo.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - Ал та спортска "величина" саша илић је заблистао у дресу највећег противника клуба за кога ти кажеш да навијаш и са те стране ми је чудно и са те стране тебе не сматрам великим звездашем јер велики звездаши се никад не радују побједи највећег ривала, вјерујем и велики партизановци се не радују побједи Звезде. Да је саша илић тренутно са 40 година играч било ког клуба па да је дао гол, не бих ти реч рекао ал он заблистао у дресу партизана и теби драго... е па стварно... Ма нема везе, ти имаш свој став, ја свој и овако можемо бесконачно ал нико неће промијенити тај став. Ја знам сигурно да нећу. А "фелш"? Е, па чекам и његов одговор. А и смијао се вечерас мојој подршци Лалату и Чуки ал нисам реаговао на то... Одосмо пратити НБА, доста о фудбалу...засад. 🖐

VUK

pre 5 godina

Svaka čast za finale LŠ. Međutim večeras : nije postojao dosuđeni penal , celu utakmicu neujednačen kriterijum pri dosuđivanju prekršaja , ključni momenat koji je odlučio utakmicu ..nije dosudio faul golmana Partizana u 84min. nad Mudrinskim van kaznenog prostora . Pri ovom prekršaju došlo je do teže povrede Mudrinskog. Po pravilima fudbalske igre , pored prkršaja na 18met. morao je dodeliti i karton golmanu Partizana.Kako je bio poslednji igrač odbrane i van 16 metara ..to je bio crveni karton. Partizanu je pomogao najbolji sudija u Evropi. Svaka čast. CZ šampion..Partizanu KUP .Dogodine možda rotiranje ..i dokle tako ??? Zašto se igra fudbal u Srbiji ?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ фелш - Ниси у праву! А јел се ти икад радујеш победи Звезде? Мени је незамисливо да се неко радује победи ривала. Такав онда није никакав навијач свог клуба. То је тако и то сматрају сви навијачи широм света јер свагде има ривалстава. ☝. Добар сам ја и фин, ал и кажем оно што мислим а никог не мрзим. А знам да људи не воле чути шта мислим и још ако је то истина. Ал ја не одустајем. Ово је такмичење и ЈА НЕ ВОЛИМ ПАРТИЗАН И УВЕК НАВИЈАМ ПРОТИВ И ТО ТАКО ОСТАЈЕ И БРИГА МЕ КОМЕ СЕ ТО СВИЂА А КОМЕ НЕ! "Ситни" сте ви да мене промените, заправо такав не постоји!

podgorica

pre 5 godina

Ovog komentatora bih dozivotno suspendovao samo zbog ovoga sto misli da je bilo kontakta kod penala .
(Pablo, 09. maj 2018 21:50)
Ne misli nego je navijac manjeg kluba iz beograda pa mora da prica svasta.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Иван - Ти да си велики звездаш, не би ти било драго што је најљући ривал прошао у финале! Или си неутралан, или си партизановац, или си звездаш ал неки баш умјерени, потпуно благи (мада и то сумњам) али ВЕЛИКИ ЗВЕЗДАШ НИСИ! Ту политику просипај на неком другом мјесту! 👎👎👎👎👎👎👎

Ivan

pre 5 godina

Ovo je bio penal u rangu onog nad Racicem za zvezdu proslo kola u prvenstvu. Djerlek se bacio u drinciceve noge. Mazic je dosudio skandalozan penal u korist partizana.

Ivan

pre 5 godina

Prolazi Partizan po cenu da im se mora svirati penal i u 97. minutu! I u slučaju potrebe ima da se isključe i 2 pa i 3 igrača Čukaričkog u slučaju da rezultat i u drugom poluvremenu ne bude pozitivan!

Kninska kobra

pre 5 godina

Joooooj u inat ovom Lalatovicu joooooj sto mi drago kao komsinicu da smo pobediliii
(divine, 09. maj 2018 21:54)

Tešiš samog sebe ali ti ne ide, zar ne? ?

branko

pre 5 godina

Pozdrav.
Dali moze neko strucan da mi objasni dali je bio penal.
Mazic dobro sudi samo kad dobije velike pare u Evropi,ovo mu dodze razonoda.
Ja njemu skidam kapu i cestitam sto ce da sudi finale,ali brate ovaj penal ne bi ni Iliev svirnuo.Izvinjavam se ako sam gde pogresijo.

jug

pre 5 godina

Samo Suma da igra umesto malog Djerleka, kakva crna Cuka, mi smo Partizan moramo pobediti sa 3-4 razlike.Bravo Iliev za Ivanovica top igrac.

mikan

pre 5 godina

3 PENALA HOĆU JA, NEĆU JEDAN NEĆU 2!
(somke, 09. maj 2018 20:24)

Kako te nije sramota? Školski penal. Ni igrači Čuke, ni Lalat se nisu bunili.

Vladasd

pre 5 godina

Najaci su ovi navijaci STUBA koji komentarisu penal pa oni su u svim ekipama do sada imali po nekog na(padaca) Kasalicu,Mrdju, Boacija sad Pesica ti ljudi su vise utakmica proveli na ledjima nego na nogama kao da se nekim drugim zanatom bave.

srboljub

pre 5 godina

ali utisak poluvremena je onaj mali djerlek kako pada preko noge drincica covek ga nije pipnuo dal je moguce da su toliko namazani to ih uce od malih nogu a da zbog toga tebe mali nije htela zvezda ne trebaju nam takvi cao zdravo.

srbija danas

pre 5 godina

Toti-Roma Dzerard-Liverpul Bufon-Juventus Sasa Ilic-Partizan (Stefan, 9. maj 2018 23:46)

Poređenje niđe veze.
Toti ceo život u Romi.
Džerard tek pred kraj karijere otišao preko bare.
Bufon ceo život u Juveu.
Ilić solidan igračić koji u Partizanu 90-92 ne bi imao mesta ni blizu u 11. Otišao u Salcburg i Galatu, teško se može reći zapažena karijera.
Ali ako nemate nikoga drugog za legendu, nemam ni ja ništa protiv :)

Istina

pre 5 godina

Kada igra Zvezda? Sledeće sezone xD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ryuichi Hanzo, 9. maj 2018 20:38

Nema potrebe da igra,ona je osvojila titulu jos prosle kalendarske godine,koliko je bila ubedljiva.Sad samo otaljava do kraja,reda radi,bez preznojavanja.

mirko

pre 5 godina

Ovo je najbolje za Zvezdu,da ostane Ilijev sa svojim bombama,pa da Zvezda i sledece godine lagano dodje do titule.
(Bot na kvadrat, 9. maj 2018 22:23)
Izgleda da si zaboravio prošlu godinu?
Zar je moguće da se ne sećaš Leonarda?

Carrera

pre 5 godina

Kao okorelom partizanovcu koji decenijama vatreno prati svoj klub prvi put mi je zao sto partizan nije izgubio da se jednom najuri Djukic. Ako ostane na klupi vise me partizan ne interesuje.

Kanidja PG

pre 5 godina

Što se tiče penala iz ugla Mažica djelova je kao čisti penal.Tek kontra kamera pokazuje jasno da se lik srušio bez ikakvog kontakta.Lako je sad pričat kad se vidi više puta.Mažic je klasa i ne sudi se slučajno finale lige šampiona.Majstor svoga posla.

koja

pre 5 godina

čukarički imao 3 šuta na gol.nije to malo.toliko je partizan imao ukupno u tri derbija.
(nosi fenjer,navija za fener, 09. maj 2018 22:35)
A vi u prethodnih osam osim zadnjeg mislim da nas toliko dugo niste pobedili

Марко

pre 5 godina

Pozdrav.
Dali moze neko strucan da mi objasni dali je bio penal.
Mazic dobro sudi samo kad dobije velike pare u Evropi,ovo mu dodze razonoda.
Ja njemu skidam kapu i cestitam sto ce da sudi finale,ali brate ovaj penal ne bi ni Iliev svirnuo.Izvinjavam se ako sam gde pogresijo.
(branko, 09. maj 2018 21:19)

Могу стручно да ти објасним да се пише "да ли", а не "дали", сем ако неки нешто нису дали. Имаш још грешака у остатку текста, али немам сад времена да пишем о томе. А што се пенала тиче, иако нисам стручан, могу да ти кажем да је био очигледан. Играч Чукаричког је стартовао на ногу играча Партизана.

room 1408

pre 5 godina

Ne zna se ko je jadniji.Da li Cukaricki,da li Partizan.Ne razumem sto se još uvek igra profesionalni fudbal u Srbiji?Pa Gvatemala ima jaču ligu od nas.Zasto ovo dete šuta penal?Pa on dok je prilazio da izvede znao je u mislima da će ga omašiti.I kao veliki navijač Partizana moram reci da su male šanse da je uopste i bio.Treba jednostavno napraviti amaterski nivo .Nekako od svih sportova najslabije se snalazimo u fudbalu.Jednostavno ne znamo da ga igramo.Ne razumem ni ovog komentatora uživio se u prenos kao da je finale lige šampiona Liverpul-Real a ne dve raspale ekipe kao i sve sto dolazi iz Srbije a tiče se fudbala,...Neka neko ugasi svetlo sto se tiče našeg fudbala i neka zatvori vrata,...

pixi

pre 5 godina

Кад је тешко Мажић . 
(Ноле, 09. maj 2018 20:32) 


kad je bilo tesko - babarogic. ko se seca, setice se :)
(neutralni felsh, 09. maj 2018 20:52)

Iz kornera?

Ivan

pre 5 godina

Ja koji sam veliki zvezdaš izuzetno poštujem Sašu Ilića jer jednostavno dečko je i večeras po ko zna koji put, sa skoro 40 godina, pokazao i dokazao kako se voli svoj klub! Jednostavno ljudina i po! Alal mu vera! Veoma mi je drago zbog njega što je baš on postao heroj večerašnjeg polufinala Kupa Srbije i što je svojim golom odveo Partizan u finale! Jednostavno veličine poput njega su tu da se POŠTUJU ne samo od svojih navijača nego i od navijača najljućeg rivala! Kapa dole Saši Iliću veličini Partizana i srpskog fudbala i veliki VELIKI pozdrav od jednog vatrenog zvezdaša!

Dejan CZ

pre 5 godina

Kad se igra prvenstveno kolo...ukoliko partizan ne prodje u regularnom vremenu sve su prilike da ce obe ekipe zakasniti na pocetak kola lige...

MojneVise

pre 5 godina

KK Patlidzan i Fk Isti,raduju se Kupu Srbije vise nego Real tituli prvaka Evrope u fudbalu. Sta to govori. Ocaj i beznadje samo. Veciti drugi,a u Jugi treci,cetvrti bili. Zvezda, Hajduk,pa bratski klubovi Dinamo i Partizan tu negde

*

pre 5 godina

Jos 5 min do Djukinog otkaza juhuu, idemo Cuka, Djukicu odlazi.
(Batko pamcenje mu kratko, 09. maj 2018 21:44)

Klasican navijac komsije malog

grobar 34

pre 5 godina

Ja koji sam veliki zvezdaš izuzetno poštujem Sašu Ilića jer jednostavno dečko je i večeras po ko zna koji put, sa skoro 40 godina, pokazao i dokazao kako se voli svoj klub! Jednostavno ljudina i po! Alal mu vera! Veoma mi je drago zbog njega što je baš on postao heroj večerašnjeg polufinala Kupa Srbije i što je svojim golom odveo Partizan u finale! Jednostavno veličine poput njega su tu da se POŠTUJU ne samo od svojih navijača nego i od navijača najljućeg rivala! Kapa dole Saši Iliću veličini Partizana i srpskog fudbala i veliki VELIKI pozdrav od jednog vatrenog zvezdaša!
(Ivan, 09. maj 2018 22:15)

Ako si ti zvezdaš ja pojedem ovaj telefon sto imam u ruci ??.

room 1408

pre 5 godina

Ipak sam odustao da ih gledam,..Prebacio sam na neku Arapsku TV gledam Barsu,..Ne razumem šta priča ali gledam fudbal,ovde sve razumem ali ne gledam fudbal,...Ipak sam se odlučio gledati ove sto ništa ne razumem,nije film pa da se nerviram sto ne razumem šta ovaj babla,....

MiLaN

pre 5 godina

Pozdrav. 
Dali moze neko strucan da mi objasni dali je bio penal. 
Mazic dobro sudi samo kad dobije velike pare u Evropi,ovo mu dodze razonoda. 
Ja njemu skidam kapu i cestitam sto ce da sudi finale,ali brate ovaj penal ne bi ni Iliev svirnuo.Izvinjavam se ako sam gde pogresijo.
(branko, 09. maj 2018 21:19)

Jesi, pogresio si. U pravopisu. PogresiJo? Aj lagano u osnovnu školu opet.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Hahaha, krenulo je. Penal poklon!! Ali ne sekirajte se za obranu(na pravdi Boga), biće još penala, isključenja itd.. do kraja!!

tuga kao i na tribinama

pre 5 godina

ja bih rekao da greši i naš najbolji sudija. Ok je to,dešava se, ali igrač Partizana ima veliku šansu za gol, ali pre hoće da padne i dobije penal!

trn u oku

pre 5 godina

Đukić mi je postao drag još kao stub odbrane reprezentavije u kvalifikacijama za SP '98.

Tad nisam mogao da pretpostavim da će mi postati još draži kao neko ko uništava Partizan iznutra.

Đukiću ostani!

ccc

pre 5 godina

Partizan je zasluzeno u finalu.
Mazic pokazao zasto ce suditi finale LS.
Ivanovic je klasa od igraca, dobar transfer Ilijeva.
Koliko gotivim Lalatovica , iako sam navijac Partizana, njegova izjava posle meca za postovanje.

kaca2011.kd@gmail.com

pre 5 godina

evo stize djurdjevic da suta penal..ako promasi eto i leonarda na odbitku,sa spustenim stucnama,glumata totija.....moglo mu se,ipak je to Srbija....kako cemo,lako cemo...samo spartaj i sutaj, samo da i ti i mi budemo na svome....cuka vidimo se u kval. za LE

zemunski kej

pre 5 godina

Pantic nevezano sto je promasio penal,jedan od iskusnijih.A ima 21 godinu.Djerlek je 4 godine mladji a Markovic 3. Mislim da je ekipa previse mlada. Ovaj trenar Djukic mene uvek asocira na Alimpijevica iz zvezdine kosarke , tako da ne verujem da ce da prodju Cuku, uvek nesto malo fali da se pobedi .

Realno

pre 5 godina

Ubacice Djukic Jankovica i Ozegovica u drugom delu jer oni najbolje padaju,cak i kad ih niko ne dodirne,padaju od prekog pogleda.Mora bar jos dva penala da se sviraju,malo je jedan a igraci pojma nemaju.

neutralni felsh

pre 5 godina

Ајмо Лалате-Делијо згази ове наше комшије мале! ???
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 09. maj 2018 20:36)

Е мој Лалате са кукавичком тактиком! Тек кад сте добили други гол онда као напали... Па што то нисте цијелу утакмицу радили?! ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 09. maj 2018 22:10)


hahahahahaha :)

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Jedan je Milorad Mažić ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 09. maj 2018 21:56)

Taj Mazic sudice finale LS, sudice i na Mundijalu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Е мој Лалате са кукавичком тактиком! Тек кад сте добили други гол онда као напали... Па што то нисте цијелу утакмицу радили?! 👎

ccc?

pre 5 godina

Penal nije bitan jer nije postignut gol, pricajte sta hocete. Oba postignuta gola POTPUNO regularni. Cak je drugi u 90. min. a ne u nadoknadi gde bi pisali a zasto je toliko produzena utakmica. Sasa ti si legenda. Partizan u finalu, svidjalo se to vama ili ne.

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

Odigrao sam da ce Partizan da dobije penal,a drug da ce dobiti penal u drugom poluvremenu.Stavili po 1000 dinara.Sigurica
(asdf, 09. maj 2018 20:03)Tvoj drug je pao tiket.

random

pre 5 godina

O čemu pričate Vi ljudi, pa čovek mu uklizao sa dve noge.. šta treba da ne preskoči, noge da mu slomi. Nije da Drinčić već ranije nije imao takvih ispada.

sef strucnog staba

pre 5 godina

ali ovi sto pisu za penal i pljuju Mazica...Ljudi on sudi finale najjaceg fudbalskog takmicenja na svetu ikada a vi sirite mrznju. Lik nije ni L od lopte pipnuo

budibogsnama

pre 5 godina

Svaka cast Partizanu, i ovako limitiran dosao je do finala. Naravno, navijao sam za Cukaricki, ali kukavicka igra nikad nikome nije donela srecu. Onomad su dali lagano 4 komada, sad nisu izašli iz svog peterca. Lalatoviću, moraš još mnooogo da učiš.

Ivan

pre 5 godina

@ Иван - Ти да си велики звездаш, не би ти било драго што је најљући ривал прошао у финале! Или си неутралан, или си партизановац, или си звездаш ал неки баш умјерени, потпуно благи (мада и то сумњам) али ВЕЛИКИ ЗВЕЗДАШ НИСИ! Ту политику просипај на неком другом мјесту! 👎👎👎👎👎👎👎
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 9. maj 2018 22:34)

Naravno da jesam veliki zvezdaš! Pa nećeš me valjda ti sad učiti koji sam i za koji klub navijam! Navijam za Zvezdu od malena i veoma veoma sam emocijama vezan za taj klub, i to ni ovde ne krijem po komentarima! A što se tiče Saše Ilića da napisao sam da ga poštujem i ZAISTA GA POŠTUJEM, jer je sportska i ljudska VELIČINA, i naravno da mi je drago što je večeras zablistao, zato jer je Saša Ilić jedna sportska gromana koja u skoro 40 godina izgara za svoj klub nesmanjenom žerstinom! Veličine su tu da se POŠTUJU od svih! Jesi li video koliko Madrid poštuje Andresa Inijestu a? I to Madrid koji je Andres Inijesta godinama bukvalno terorisao svojim sjajnim partijama u dresu Madridu veoma omražene Barselone ali Madrid poštuje Inijestu jer je Inijesta veličina španskog fudbala! E na taj način i ja poštujem Sašu Ilića a Zvezdu volim i nikada je neću prestati voleti!

Inače mislim da ti je "neutrani flesh" najbolje objasnio ko sam ja! Alal mu vera, pozdravljam ga ovom rpilikom! Večiti rivali jesmo, ali da se mrzimo ne bismo trebali!

Zoran

pre 5 godina

Boga mi, Ivanovic je jak igrac bez ikakve sumnje. Opustio se i poceo da igra. U sledecem prvenstvu taj ce da bude glavni u Partizanu.
Lalatovic je Murinjo za nesretnika Djukica i bilo bi mi drago da dodje medju crno-bele. Napravio je odlican Chukarichki, kapa dole.
Nesretni Djukic ubi malo Djerleka guranjem na krilo..>!!?? Alo choveche dechko je vezni igrac, koje crno krilo...imas li ti malo pojma o ovoj igri.??
Dragi Vulichevicu, ja znam da je plata dobra u Partizanu, ali prijatelju ne brukaj se vise. Pa, ne mozes da pogodish 16-erac iz centarshuta...ono sto igrash je ochaj. Borben si i za to kapa dole, ali ne ide vishe.
Zashto je bilo toliko jurnjave za Zdjelarom, nije mi jasno..? Sem da bije , nishta drugo ne zna. Rupa.
Tawambu shto pre prodati tim bolje. Mnogo je umislio o sebi kao fudbaleru. Dobar je momak, ali to nije kvalitet za neshto ozbiljnije. Pored Djoleta je smeshno njega forsirati.

miško

pre 5 godina

Aco,sudjenje Mažića očajno kao i uvek kada sudi Partizanu.Neujednačeni kriterijum kod dosudjivanja faulova.Za Partizan je dosudio oko"stotke".Kod penala ni p, a bio je na desetak metare od mesta.Tavambi žuti morao.Za kretnju svaka čast.O njegovim greškama svi ćute i one su uvek namerne.

glekoprica

pre 5 godina

Pazi komsije sto o penalu njima svirao dva komada...
(Pivke, 09. maj 2018 20:42)

Svirao je i vama dva komada protiv istog ovog protivnika i oba ste promasili.

asa

pre 5 godina

Covece, promasio je isto kao protiv Reala. Pomislio sam da Sale nije zasluzio da tako ode u penziju ipak Bog ga pogledao i dade gol za trofej. E to je zasluzio!!

Nickbg

pre 5 godina

Kao Zvezdaš, moram da kažem da Saša Ilić dodje kao neki srpski Inijesta.Kad dodaje, asistira, napada i dalje je skoro pa nepogrešiv. Partizan i dalje nema sredinu bez njega i posle toliko godina. Kad je on u igri i kad ima loptu za toliko minuta koliko ima snage je potpuno druga priča. To je za njega dobro svakako, da može još, ali za klub i za fudbal je sramota da i posle toliko godina nema nikog da čoveka "otera" u penziju, da vidi da zaista nije potreban u igri i da uživa u životu.Sve u svemu njemu sve najbolje i ako oseća da može još, samo napred.

Goran

pre 5 godina

Vratilo se Partizanu i za proslu utakmicu koju je Cukaricki mora se priznati dobio nerealno visokim rezultatom, pa je Partizan imao veliki psiholoski pritisak da nadoknadi 2 gola viska ,a pogotovu je to bilo jos teze posle promasenog penala , ali dobro neko od gore nas je ipak pogledao u 90-tom minutu!

Creative mind

pre 5 godina

Cucin,Markovic,Bosnjak,Antonov,Zdjelar,Pantic,Djerlek,Jovanovic Strahinja,Jovanovic Djole,Ivanovic... ! Ako Partizan pogodi 3,4 dobra transfera nema sta da brine,opet ce imati sampionski tim.Nas fudbal je toliko prosecan da tu 2,3 transfera menja sve.Ako pogodis sa strancima to je pola posla.Prosle godine Leonardo u Partizanu,a ove Kanga u Zvezdi.Odlaskom tih igraca i jedan i drugi tim su izgubili smisao u igri.

johnny b

pre 5 godina

KK Patlidzan i Fk Isti,raduju se Kupu Srbije vise nego Real tituli prvaka Evrope u fudbalu. Sta to govori. Ocaj i beznadje samo. Veciti drugi,a u Jugi treci,cetvrti bili. Zvezda, Hajduk,pa bratski klubovi Dinamo i Partizan tu negde
(MojneVise, 10. maj 2018 09:30)

I posle se pitate zasto se kup Srbije obezvredjuje... Pa evo cistog primera koji govori da se pobedi u polufinalu kupa Srbije ne treba radovati. Od 1991. osvajate titulu svake prestupne, evropska takmicenja gotovo i da ne igrate a ovamo vam je smesno radovanje pobedi u 90-om minutu posle poraza od 4:2. Nikada necete znati sta je to biti navijac. Ako mislite da vas upaljena baklja i bacanje dinamitara cini navijacima grdno se varate.

VUK

pre 5 godina

Kada je postojao fudbal u Srbiji , Partizan je igrao finale KŠ , Zvezda redovno završnicu KŠ , finalista Kupa UEFA , bila prvak i Evrope i Interkontinentalnog kupa...nismo imali strance u našim klubovima. Naši najbolji fudbaleri su posle CZ i Partizana igrali u najboljim klubovima Evrope i tamo donosili titule..Mijatović, Jugović, Savićević, Vidić, Mihajlović, Stojković...danas nemamo fudbalere...ni klubove...Imamo samo sudiju Mažića u završnici LŠ. Svaka čast ! Nemamo fudbal a imamo najboljeg sudiju. Barem neka vajda od toga što nam fudbal vodi sudijska organizacija poslednjih 30 godina. Super. Dečaci trče za pištaljkom , ne za loptom. Svi bi u sudije. Iako je potreban basnoslovan novac za napredovanje , navala je neverovatna. Bilo bi super da naši sude finale SP , ili možda bi voleli više da Srbija bude prvak sveta , a sudijska četvorka to gleda iz Beograda ? Svak čast Mažiću. Ima i on pravo kod kuće da navija za svoj klub.Ok.to je Partizan. U Evropi je druga pesma . Samo što je bio lepši osećaj kada Mijat , Juga i Dejo kao zvezde svojih klubova reše tri finala LŠ. I šta imamo danas ? Svi visoki funkcioneri OFS , RFS i FSS ..godinama unazad su bivše sudije. Njihov monopol nad sudbinom nacionalnog šampionata poslednjih 30 godina doneo je za rezultat najslabiju ligu u Evropi. Fudbal nam ne postoji ...ali sudimo finale.

divine

pre 5 godina

Idemo Cuko,CUKAJ!!!Lalate postavi taktiku koja ce ih unistiti!!!
(Aleksej anti limar anti Igokea, 09. maj 2018 20:03)
Unistio je njega Sale i njegovu propalu karijeru u kojoj je za njega najveci uspeh da pobedi partizan

zemunski kej

pre 5 godina

Jedna od najboljih utakmica u poslednje vreme kod nas. Stvarno je 2 gola razlike dostizno uvek ekipa koja se odluci da cuva vodjstvo na kraju ispadne, Dobar je ovaj Ivanovic .

urosRuma

pre 5 godina

Da li ste vi imalo realni,cuj sklanjalica,Nenad Lalatovic da se skloni Partizanu pa vi stvarno veze nemate,covek protiv Partizana ima osecaj kao da mu zivot zavisi od toga,to sto je on odlucio da se brani i da cuva rezultat njegov problem,a vi slavite titulu zasluzili ste je

neutralni felsh

pre 5 godina

@ Иван - Ти да си велики звездаш, не би ти било драго што је најљући ривал прошао у финале! Или си неутралан, или си партизановац, или си звездаш ал неки баш умјерени, потпуно благи (мада и то сумњам) али ВЕЛИКИ ЗВЕЗДАШ НИСИ! Ту политику просипај на неком другом мјесту! ???????
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 09. maj 2018 22:34)


Ivan je stari zvezdas odavde sa sajta, sta pricas to? ti jos ne znas sav narod ovde, jer si od skora na sajtu - prvo si bio fin decko, pricali smo u par navrata, a onda si poceo da prosipas neke ultras fazone, ne mogu da te prepoznam... inace, Ivan je rekao da mu je drago sto je sasa ilic odveo partizan u finale (dakle, ako se vec desilo, dobro je da se desilo zahvaljujuci saletu) a nigde nije rekao da mu je drago sto je partizan prosao u finale. skini tu navijacku kataraktu pa citaj komentare kao sto treba.
ne, nisam drveni advokat nego se iznerviram kad vidim plitko navijanje i ishitrene komentare, bilo ciji da su.

IVXMCMXLV

pre 5 godina

Vecina nasih napada je dodaj loptu Tawambi pa sta bude, a uglavnom ne bude nista. Samo tokom drugog poluvremena sam izbrojao 19 izgubljenih lopti od strane Tawambe.
Lalateeeee Lalateeeee Lalateeeeee.

Јабучило

pre 5 godina

Posle 4:2 sam rakao i napisao, namestiće sudiju!
(Bili Piton, 10. maj 2018 07:05)

Јеси ли то рекао и после 6:2 за Квинс Парк Ренџерс?

view

pre 5 godina

@@@ ali utisak poluvremena je onaj mali djerlek kako pada preko noge drincica covek ga nije pipnuo dal je moguce da su toliko namazani to ih uce od malih nogu a da zbog toga tebe mali nije htela zvezda ne trebaju nam takvi cao zdravo.
(srboljub, 9. maj 2018 20:59)

"onaj mali djerlek kako pada preko noge drincica" a Drinčić je "samo" startovao s leđa i poturio nogu preko koje je pao ovaj mali. Ne znam od kada pratiš fudbal ali, ako mogu da pomognem, ovo se u vrtiću zove potpletanje.

realno

pre 5 godina

KK Patlidzan i Fk Isti,raduju se Kupu Srbije vise nego Real tituli prvaka Evrope u fudbalu. Sta to govori. Ocaj i beznadje samo. Veciti drugi,a u Jugi treci,cetvrti bili. Zvezda, Hajduk,pa bratski klubovi Dinamo i Partizan tu negde
(MojneVise, 10. maj 2018 09:30)

Tvoj komentar je totalni poraz za bilo kog Zvezdasa takvog kao ti, kao sto bi ti rekao, sta to govori, govori o duboko usadjenom kompleksu koji ce dugo trajati bas kod takvih kao ti... Zbog takvih kao ti mi Partizanovci smo i srecni sto postoje jer onda stvarno znamo da smo sa nasim Partizanom, takvima ponavljam kao TI, unistili mnoge godine...

partizanoveZvezde

pre 5 godina

Mitic,Sekularac,Dzajic,Petrovic Pizon,Piksi..Zvezdine zvezde zvanicne. Mega igraci svetski priznati.
Dejo,Miha,Jugovic,Kule,File,Dule,Sestic,Muslin,Olja Petrovic,Bleki Bogicevic i jos xxxx slicnih i boljih mozda,a nisam navodio ijedne posle 1993ce,a ni do 1960 sem Mitica. I sad ako je vama Sasa Ilic alfa i omega,kakvi su tek ostali.Vise dicite Mocom Vukoticem,koji nije imao 5 utakmice u A reprezantaciji ili Bjekovicme koji nije ni igrao u njoj.Imali ste sigurno desetak i vise boljih od njih.Sale je ok,cool lik,simpatican,ali njegovih 40 godina i 10 zadnjih u Partizanu govori koliko ne mozete da napravite iole normalnog igraca sredine terena. Od igraca sto su otisli u ino zadnjih 30 godina sem Jokanovica,Mijatovica zaista ne znam koje postao neko i nesto znacajno u fudbalskom svetu.Kazem znacajno ne kao Batica Mirkovic ili Sava Milosevic,prosek igraci.

očigledno

pre 5 godina

Penal za Partizan kvota -0000000000000000000000000.1
(Back in Black, 09. maj 2018 20:03)

Brate ako si otisao vec u minus, zasto ne -1, to su vece sanse od ovoga sto si napisao...

bachi

pre 5 godina

Dobro da nismo dali gol iz onakvog penala, da se ne brukamo.
(neutralni fels, 09. maj 2018 23:50)
Pa niste vi ni igrali, ispali ste od mačve u četvrtfinalu!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Ми се вечито такмичимо са њима ко ће бити успешнији и зато не могу никад да навијам за њих. И њихови навијачи су увек против Звезде па и због тог разлога увек навијам против њих. Иван Томић је августа 2007 године изјавио да су - "он као и сви у Партизану из све снаге НАВИЈАЛИ ЗА РЕНЏЕРС кад је играо са Звездом плеј-оф за лигу шампиона". Ето, то је трећи разлог. А вјерујем и да тај исти Саша Илић увек навија против Звезде (што му не заметим) баш зато што је велики партизановац. Јел потребно још разлога Иване, флеш, аница и остали... И наравно да не бих прешао за Партизан да га Човке преузме јер ВЛАДАРИ СУ ПРОЛАЗНИ А КЛУБ ЈЕ ВЕЧАН! Као и љубав према томе клубу коју прави навијач осјећа. Нема ту зле крви јер ово је само игра. А не дај Боже рата, е ту смо заједно... 🖐

SrbinsonKruso

pre 5 godina

Nikad neću zaboraviti mladu reprezentaciju i Paunovića koji viče USTAJ, IGRAJ BRE! kada je naš igrač legao i počeo da troši vreme... kakva razlika u odnosu na našu ligu i naš fudbalski mentalitet... Bravo Saša!

belgrado

pre 5 godina

da nije ivanovica,mi ne bi prisli golu do subote?!

svaka cast upravi i ilijevu na ovom timu ?!
pojma vi nemate!

ps. brinem za lalatovica,covek ce dobiti srcku na klupi.
emotivan je lik to je ok,ali nije to zdravo..

wer

pre 5 godina

...БРИГА МЕ КОМЕ СЕ ТО СВИЂА А КОМЕ НЕ! "Ситни" сте ви да мене промените, заправо такав не постоји!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 9. maj 2018 23:58)

kakve krupne reci ccc...
a garant bi presao da navijas za partizan samo da ga covke preuzme :)
jaki ste mi vi karakteri, al samo na tastaturi...

Nenad

pre 5 godina

Ал ја не одустајем. Ово је такмичење и ЈА НЕ ВОЛИМ ПАРТИЗАН И УВЕК НАВИЈАМ ПРОТИВ И ТО ТАКО ОСТАЈЕ И БРИГА МЕ КОМЕ СЕ ТО СВИЂА А КОМЕ НЕ! "Ситни" сте ви да мене промените, заправо такав не постоји!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 9. maj 2018 23:58)

Tako si navijao i za Skenderbeg. Postoji zdravo i bolesno rivalstvo, pa ti proceni sam...

djosa

pre 5 godina

@Vladasd
"...Kasalicu,Mrdju, Boacija sad Pesica ti ljudi su vise utakmica proveli na ledjima nego na nogama kao da se nekim drugim zanatom bave..."

AHAHAHHAAHAHHAHAAA....JAOOO... :) prijatelju, nemas pojma kako si me nasmejao..
Ziv bio jos 100godina!

Pozdrav za Vecitog deliju - kada igra tvoj tim, sta rece? :D
Kada je vama finale?

Niki voli Vucica

pre 5 godina

Kakav gol i spektakl! Sasa Ilic maestralan kao Zidan sa nepunih 27, Tawamba izgarao, Djukiceva taktika presavrsena, odusevljena sam igrom i zalaganjem! Jug tvoj voli te oooo Partizaneeeee nas sampionee !!!

bachi

pre 5 godina

80% komentara su navijači zvezde koji inače vole da se hvale kako oni nikada ne ostavljaju komentare na partizanovim vestima a da grobari vise na zvezdinim vestima! Licemerje vaše nema granice.

urosRuma

pre 5 godina

@Mojne više
Sta je Crvena Zvezda osvojila ove godine,vi cak niste mogli ni necemu da se radujete
Djoko Salic ima vise trofeja od Rocestija ;)
U fudbalu zasluzili titulu slavite je sada umesto sto prozivate druge ;)

Atletista

pre 5 godina

Antonov je trebao da igra beka od kad je stigao u Partizan, nije mi jasno zašto su ostali levi bekovi imali prednost u odnosu na njega.

aco rs

pre 5 godina

Partizan potpuno zasluzeno u finalu,Cukaricki isao na nulu,pisle primljenog gola sve im se raspalo.Dodao bi jos sjajno sudjenje Mazica.

anica

pre 5 godina

Ovi sto pisu da ce Zvezdas da navija za Albanski klub kad igra sa Partzanom su isti oni koji navijaju za Turski klub kad igra sa Zvezdom. Nule i jedni i drugi...ja volim da se "peckam" ali na zdrav nacin, da zelim da Partizan gubi od nekog tamo Skenderbega, valjda smo Srbi ...valjda toliko mozga imamo...ta stanja kod ljudi su cist primer stanja naseg drustva...dozovimo se pameti.

?

pre 5 godina

ali igrač Partizana ima veliku šansu za gol, ali pre hoće da padne i dobije penal!
(tuga kao i na tribinama, 09. maj 2018 20:27)

Mislio "što je sigurno, sigurno", kad ono...

Ka Ta Stro Fa

pre 5 godina

Tavamba i Vulićević više štete, odbrana je tiha jeza a Đukić čeka. Ako je to u redu onda Partizan nema nikakve šanse. Nije ih ni imao već mesecima. Onaj mali Jovanović potego dva gola za 3 minuta, gde njega da stavi.

neutralni felsh

pre 5 godina

Inače mislim da ti je "neutrani flesh" najbolje objasnio ko sam ja! Alal mu vera, pozdravljam ga ovom rpilikom! Večiti rivali jesmo, ali da se mrzimo ne bismo trebali!
(Ivan, 09. maj 2018 23:54)


hvala, pozdrav takodje! veciti rivali jesmo, ali to ne treba da nas sprecava da pre svega budemo dobri drugari i da pokusamo da se sto bolje razumemo. doduse, nije nas ni sprecavalo: koliko se secam ti i ja smo imali vrlo zanimljive diskusije, bas ovde. pritom smo bili konkretni, bez prepucavanja, uz podrazumevani respekt... medjusobna mrznja je gubljenje vremena i rasipanje energije. bude mi nekako zalosno kad pogledam brojne komentare koji govore o svemu samo ne o fudbalu, i sportu uopste. zao mi svih nas :)

SEnT

pre 5 godina

Evo zasto Lalatovic nikada nece izaci iz okvira ove nase domace, da nekazem i jadne lige! Pravi primer Srpskog trenera.Sabijo ekipu u svoj sesnesterac, i samo brani svoj gol, umesto da napadne iz sve snage da postigne samo jedan gol, koji resava sve. Nekako mi ipak na kraju bude i drago kad ta taktika (bunkera) ne prodje, jer valjda ce to dozvati pameti nase plasljive trenere da tako ne igraju, jer uglavnom se zavrsavaju porazom ili ispadanjem.

Rema

pre 5 godina

Joooooj u inat ovom Lalatovicu joooooj sto mi drago kao komsinicu da smo pobediliii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (divine, 9. maj 2018 21:54)

Kad gladnome daš koricu hleba, njemu kao da je šnicle jeo...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - ... да, и ово за Инијесту. Јел си стварно толико наиван (ако јеси онда немаш више од 20 година) да мислиш да навијачи реала поштују Инијесту и на начин да им је драго кад постигне гол за Барселону којим Барселона пролази даље или осваја трофеј као и ти у вези овог њиховог вечерас? Ја ти кажем да им није драго јер Барселона им је ривал исто као и нама партизан и боримо се са њима ко ће бити успешнији и више освојити, а ту се рачунају и резултати у евро-куповима па зато сам против њих и кад у Европи играју. Тако и они у Шпанији. А тако је и у Италији, Енглеској, Њемачкој, Француској, Холандији, Русији, Хрватској, и свим другим државама на свијету, СВАГДЈЕ ИМАЈУ РИВАЛСТВА. Капираш бре? 🤔

lal

pre 5 godina

@veciti delija: i onda igra partizan protiv skenderbega... koje ti je "rivalstvo" vece??? ne radujes se kad kecman ugasi svetla u zagrebu???
nisi srecan kada ti je srecan cale/brat/kum/ortak/zena/devojka (neki od njih su sigurno pratizanovci)???
da je zvezda u finalu, navijao bih za cukaricki, zato sto mislim da bi nam to bio laksi protivnik, bez obzira sto smo ove godine stvarno jaci od partizana, ali zvezda je ispala... partizan nam nije pretnja u kupu... nek su zivi i zdravi...
objektivno bi mi bilo krivo da neki stojkovic podigne pehar, zato sto je sitna dusa i svasta nesto sto nece objaviti... ali sale je legenda i drago mi je zbog njega...

neutralni felsh

pre 5 godina

@ фелш - Ниси у праву! А јел се ти икад радујеш победи Звезде? Мени је незамисливо да се неко радује победи ривала. Такав онда није никакав навијач свог клуба. То је тако и то сматрају сви навијачи широм света јер свагде има ривалстава. ?. Добар сам ја и фин, ал и кажем оно што мислим а никог не мрзим (...) "Ситни" сте ви да мене промените, заправо такав не постоји!
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА)


vidis, mene moze da promeni svako ko mi pokaze gde i kako gresim - da li je "sitan" ili "krupan", svejedno, sve je to relativno. zivot nam cesto salje lekcije i smernice cak i preko ljudi i pojava od kojih se najmanje nadamo, ne treba biti gluv na poruke univerzuma. poenta je da ne treba da budes tvrdoglav ako ti se ukaze na gresku u promisljanju, a pogotovo ne treba da se ljutis. napao si coveka da se lazno predstavlja samo zato sto je ispostovao igraca iz suparnickog kluba (suparnickog a ne protivnickog - slicno je ali nije isto i ne treba da bude isto) koji pritom nije navijao da partizan pobedi nego mu je bilo drago sto je jedna nasa svojevrsna fudbalska legenda na zalasku karijere odlucila utakmicu. jer legende tome i sluze - da mi navijaci makar na tren prevazidjemo klupske boje i vidimo sustinu fudbala i uopste sporta, pa i zivota: postovanje za suparnika kroz respekt za igraca i njegovu karijeru.
dakle, ne mora i ne treba da navijas da partizan pobedi ni jednog trenutka, to niko i ne ocekuje od tebe, samo sam ti rekao da pazljivije procitas komentar koji kritikujes. ali ne, ti zbog suvise obojenih navijackih naocara ne vidis sustinu.

da, radovao sam se bariju. nadao sam se da ce to da bude povod za renesansu naseg fudbala i da ce i partizan (i ostali iz velike cetvorke) u narednim godinama koje da se "naljute" i pokusaju to isto (ni kao mlad nisam bio ultras, imam drustvo sa svih strana) ali na zalost sve se raspalo: i osvajac i izazivaci su ostali zarobljeni u svojim premalim i u medjuvremenu ruiniranim dvoristima (trgovacki receno: umesto jednog hipermarketa spali smo na nekoliko ducana) a posledice nagle provincijalizacije osecamo dan-danas, vidljive su cak i u promeni nacina navijanja: postalo je iskljucivo i suvise zlobno - nasa publika danas navija kao sto se nekad navijalo na opstinskim utakmicama izmedju 2 zaracena sela, ua ovaj ua onaj, nadvikuju se preko plota ko je gori od drugog, ne videci da su pritom obe strane previse u pravu. Ivan je toga svestan, ti na zalost jos uvek nisi.

da, dobar si ti i fin, zato sve ovo i pisem, ne zelim da skliznes u takav diskurs, poveden prepucavanjem u mnogim komentarima (jedina razlika izmedju diskusije i prepucavanja je u kolicini postovanja za drugu stranu i njene argumente) - najlakse je da bilo se nasmejem i napisem neki plitki fazon, ali to nije to.

neutralni felsh

pre 5 godina

Dobro da nismo dali gol iz onakvog penala, da se ne brukamo.
(neutralni fels, 09. maj 2018 23:50)


ako vec hoces da falsifikujes potpis, treba da bolje proucis original.

Mirko

pre 5 godina

Jad i beda sta mi igramo ove sezone..ja ne znam kako smo mi prosli grupu lige evrope.
Svaka cast igracima i treneru Djukicu na tome ali ono sto mi igramo u domacem fudbalu je blago receno tragikomedija !!!!
Pa ovaj Ivanovic nije ga bilo nigde od kako je dosao u Partizan sad u zadnjih par utakmica on nema sa kime da igra !!!
Odbrana pocev od golmana je uzas..ne zna se ko vise deluje da ce da kiksne kod svake lopte !!!
Sredina bezidejna..napadaci se smenjuju sa promasajima u serijama.

anica

pre 5 godina

Pravi Zvezdas-Delija ne mrzi Partizan, jer nema razloga...sve ostalo je neka vrsta patoloskog stanja, klupsko rivalstvo je normalno...to samo ova decurlija koja ne umeju da se kontrolisu i ne cene zalaganje i ljubav prema klubu. Licno, nemam emociju prema Partizanu, Zvezdasica sam sa ponosom, dovoljno vredi klub za koji navijam zasto bi me zanimao neki drugi???...ali to ne znaci da ne vidim da Sasa Ilic voli iskreno boje koje brani i to je za svaki respekt.

MT Vračar

pre 5 godina

И наравно да не бих прешао за Партизан да га Човке преузме јер ВЛАДАРИ СУ ПРОЛАЗНИ А КЛУБ ЈЕ ВЕЧАН!
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 10. maj 2018 13:45)

Osim ako je o košarci reč ;)

neutralni felsh

pre 5 godina

Drago mi je isključivo zbog Saše Ilića. Iako sam navijač Partizana ne radujem se pobedi i plasmanu u finale, jer će to biti samo paravan za maskiranje jedne katastrofalno loše sezone. Da je ispao Partizan bi morao da se suoči sa istinom da je ovo bila sezona za zaborav, ovako će se naći neka opravdanja i izbeći će se suočavanje sa istinom koje je neophodno.
(Miki, 10. maj 2018 17:23)


upravo tako. sve si rekao. zvezda nas ubila na tabeli, ubila u derbiju, bolja je i kompaktnija igracki... cak ni osvojeni kup to ne moze da sakrije. a uprava ce da mase njime kao da smo osvojili ligu sampiona, i posrtanje ce da se nastavi bez podvlacenja crte.

VojinBgd

pre 5 godina

Kad bi bila graficka obrada, bas me zanima da li bi postoci napada (tj.pokusaja) Partizana po bokovima bili makar po 3%. Bekovi niti mogu pretrcati nekoga,a kamoli centrirati iz tog...pretrcavanja
Kakav uzas od taktike, igre, kreativnosti...

Updown

pre 5 godina

Zvanična informacija je da je na stadionu bilo 15.000 ljudi, a vi napisali "oko 8.000" hahahaha.
Pa i da nema informacije imalo je bar 12.000 ljudi, nije bilo manje nema šanse

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - Ал та спортска "величина" саша илић је заблистао у дресу највећег противника клуба за кога ти кажеш да навијаш и са те стране ми је чудно и са те стране тебе не сматрам великим звездашем јер велики звездаши се никад не радују побједи највећег ривала, вјерујем и велики партизановци се не радују побједи Звезде. Да је саша илић тренутно са 40 година играч било ког клуба па да је дао гол, не бих ти реч рекао ал он заблистао у дресу партизана и теби драго... е па стварно... Ма нема везе, ти имаш свој став, ја свој и овако можемо бесконачно ал нико неће промијенити тај став. Ја знам сигурно да нећу. А "фелш"? Е, па чекам и његов одговор. А и смијао се вечерас мојој подршци Лалату и Чуки ал нисам реаговао на то... Одосмо пратити НБА, доста о фудбалу...засад. 🖐

Милош

pre 5 godina

Пре неки дан сам довео ћерку у школско двориште да се игра. Док се она играла са другом децом, ја сам шутирао на кош. На травнатом фудбалском терену, поред кошаркашког, 10-15 деце је играло фудбал. Међу њима је био и неки старији момак. Одједном су сва друга деца потрчала ка фудбалском терену, застанем са шутирање на кош да видим шта се дешава. Гледам, ови што су играли фудбал играју и даље, деца која су дотрчала почеше да навијају, погледам мало боље, кад онај старији момак у ствари САША ИЛИЋ. Играо се са њима добрих сат времена, када су завршили поздравио се са децом и отишао уз овације те исте деце. Када заврши каријеру на крају ове сезоне, не морају да му праве опроштајну утакмицу већ ју је имао...

Blek - Chicago

pre 5 godina

Postoje fudbaleri koji imaju poštovanje (respekt po mladima) bez obzira za koga navijate. Saša Ilić baštini tu istoriju ... sve najbolje mladac.;)

Јабучило

pre 5 godina

@ Вечити делија

Апсолутно те разумем. За Звезду не могу да навијам и слажем се са тобом: партизановац кога радује Звездин успех није прави партизановац.

То не значи да Звезду мрзим, да објасним онима који на ствари гледају једнодимензионално.

Nebojsa

pre 5 godina

Cestitam navijacima Partizana , treneru i igracima na potpuno zasluzenoj pobedi i ulazak u finale. Dali su dva gola , imali penal , dva zicera dok Cukaricki nije imao ni jednu sansu u toku mecu .
Cukaricki je igrao dobro 65- 70 minuta kao protiv C.Zvezde i onda sledi pad .
Zasto nisu spremni za 90 minuta na to pitanje moraju oni da odgovore pogotovo njihov kondicioni trener.
Ovo je situacija koja bila najrealnija da veciti podele trofeje imali su i jedni i drugi odlicne evropske sezone .

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ јабучило - Ни ја никог не мрзим, то сам објаснио. ХВАЛА. Поздрав за југ⚽. 🖐

Ivan

pre 5 godina

@ Večiti Delija

Ej, nemoj da me daviš bez potrebe, jer očito da ti nemaš više od 20 godina! Ja bre ne navijam za Partizan i ne radujem se njegovim titulama, GDE si to to od mene pročitao??? I ko kaže da se navijači Reala raduju kada Inijesta briljira protiv njihovog kluba??? Oni bre POŠTUJU tog Inijestu jer je VELIČINA fudbala u španiji, jer je primer na koji način se treba odnositi prema svom klubu, zato ga cene, zato su mu aplaudirali skoro deset minuta neprekidno baš u Madridu na finalu Kupa Kralja! E na taj način i ja poštujem Sašu Ilića jer je UZOR i PRIMER na koji način se treba odnositi prema svom poslu i prema klubu koji ti leži na srcu! Tom Saši Iliću nije teško da u 40 godina izgara po terenu za svoj klub! Taj čovek je pravi profesionalac, zato ga cenim! Nikad prigovorio nije, ni trenerima, ni rivalima, ne buni se kada ga ne stavljaju u tim, ne žali se na sudije, ne kuka posle poraza, ne likuje posle pobeda, jednostavno LJUDINA I PO! A što se trofeja tiče, pa naravno da navijam da ih moja Zvezda što više osvaja, ne Partizan i u Surdulici ću navijati za Mladost naravno, mada, iskren da budem, prilično sam ravnodušan kada je u pitanju ovogodišnji Kup Srbije, i da ga osvoji i Partizan neće me mnogo potresti, jer smo mi prvaci Srbije, jer je Zvezdi ova sezona sjajna, i potpisao bi da svaka ubuduće bude ovakva, da mi pobedimo u derbiju i postanemo prvaci, da prezimimo u Evropi, a Partizan neka uzme Kup! Kamo sreće da nam svaka ovakva sezona bude!

Ivan

pre 5 godina

hvala, pozdrav takodje! veciti rivali jesmo, ali to ne treba da nas sprecava da pre svega budemo dobri drugari i da pokusamo da se sto bolje razumemo. doduse, nije nas ni sprecavalo: koliko se secam ti i ja smo imali vrlo zanimljive diskusije, bas ovde. pritom smo bili konkretni, bez prepucavanja, uz podrazumevani respekt... medjusobna mrznja je gubljenje vremena i rasipanje energije. bude mi nekako zalosno kad pogledam brojne komentare koji govore o svemu samo ne o fudbalu, i sportu uopste. zao mi svih nas :)
(neutralni felsh, 10. maj 2018 05:24)

Jesmo, imali smo zanimljive diskusije na ovom sajtu, i imaćemo ih i ubuduće nadam se, naravno bez primitivne mržnje kojoj su skloni ovi napaljeni klinci koji još nisu dovoljno sazreli da shvate da je jednostavno normalna stvar, čak i veoma poželja radi zdravog rivaliteta, da jedan navijač sasvim normalno može da oseti divljenje prema nekoj veličini iz suprotnog tabora koja to zaslužuje naravno. A Saša Ilić jeste definitivno veličina koja zaslužuje poštovanje od svih. Baš zato sam i pomenuo ovom klincu poštovanje prema Inijesti koje gaji cela Španija naravno, pa i Madrid koji izuzetno ne podnosi njegovu Barselonu ali Inijesti se divi jer Inijesta to zaslužuje i Madrid to prepoznaje naravno. E na taj način i ja prepoznajem Sašu Ilića za jednu sportsku i ljudsku veličinu, a naravno navijam za Zvezdu i ne radujem se titulama Partizana razume se! Pozdrav još jednom i drago mi je da se bar ja i ti razumemo iako smo večiti rivali!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - Рекао си да ти је драго што је Сале синоћ заблистао а то је исто као да си рекао да ти је драго што је дао гол. И ја цијеним Салета што са 40 година игра ал ми није драго кад постигне гол јер је тај гол постигао у дресу Партизана а тај клуб је највећи противник Звезде то сви знамо. Имам више од 20 година. @ МТ Врачар - Наравно, ни кад је реч о кошарци! @ Гробар 34 - Тако је👍, тешко да је овај звездаш! Поздрав за све оне који су искрени а нису као неки да говоре само да би били "политички коерктни". Те бајке нек причају дјеци у вртићу. ☝

Ivan

pre 5 godina

Ja koji sam veliki zvezdaš izuzetno poštujem Sašu Ilića jer jednostavno dečko je i večeras po ko zna koji put, sa skoro 40 godina, pokazao i dokazao kako se voli svoj klub! Jednostavno ljudina i po! Alal mu vera! Veoma mi je drago zbog njega što je baš on postao heroj večerašnjeg polufinala Kupa Srbije i što je svojim golom odveo Partizan u finale! Jednostavno veličine poput njega su tu da se POŠTUJU ne samo od svojih navijača nego i od navijača najljućeg rivala! Kapa dole Saši Iliću veličini Partizana i srpskog fudbala i veliki VELIKI pozdrav od jednog vatrenog zvezdaša!
(Ivan, 09. maj 2018 22:15)

Ako si ti zvezdaš ja pojedem ovaj telefon sto imam u ruci ??.
(grobar 34, 10. maj 2018 08:04)

Zašto znakovi pitanja na kraju? Zar ti to nije zaključak da ja "nisam zvezdaš"? Pa, mogu da te obavestim da jesam zvezdaš ma koliko se ti čudio, ali me to naravno ne sprečava da izrazim divljenje i prema osobama koje nisu deo mog kluba, ali koje zaslužuju veliki respekt. Prema tome možeš da počneš sa konzumiranjem telefona.

neutralni fels

pre 5 godina

neutralni felsh@. Cudi me da ti kao jedan od normalnijih nisi shvatio poentu i nameru, povodom onog komentara i Ivanu. Vidis kako to ide sada.

Ivan

pre 5 godina

(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 10. maj 2018 17:13)

Utoliko je onda primitivnije to što se sa svojih preko 20 godina baviš ovim besmiislicama i hejtuješ rivale onda kada to ne zaslužuju. Ne ponaša se na taj način jedan pravi navijač Zvezde naravno. No kako te volja, tvoja stvar.

Inače, sinoć Saša Ilić nije postigao gol protiv Zvezde da bi me oterao u očaj, niti je svojim sinoćnjim golom ni na koji način Zvezdi bilo šta oduzeo, pa nemam razloga da se nerviram nimalo, niti da mi je krivo što je postigao gol. Titulu smo još davno osvojili, pobedili Partizan u derbiju, igrali proleće u Evropi, i ja sam više neggo zadovoljan tim našim uspehom, pa za hejtovanje ionako nemam nikakve potrebe. A u Kupu smo ispali od Mačve i sami time postali jedini krivci što nismo osvojili Kup ove sezone! Tu Saša Ilić nije ni na šta uticao, a pošto ja, ponavljam, i te kako umem da cenim prave vrednosti kod svih, pa i kod najljućeg rivala, a Saša Ilić je veličina koja zaslužuje poštovanje od svih ljubitelja fudbala, onda ja to javno ovde i ispoljim!

P.S. Pošto vidim da podržavaš svog drugara "grobara" u tvrdnji da ja "nisam zvezdaš" preporučujem ti da mu se pridružiš u konzumaciji njegovog telefona jer ja jesam zvezdaš, ponosno zvezdaš koji se ne hrani mržnjom, koji ceni i rivale onda kada to zasluže.

neutralni felsh

pre 5 godina

neutralni felsh@. Cudi me da ti kao jedan od normalnijih nisi shvatio poentu i nameru, povodom onog komentara i Ivanu. Vidis kako to ide sada.
(neutralni fels, 10. maj 2018 17:04)


ok, neka ti bude, ti budi fels a ja sam felsh... ali nisam shvatio sta si hteo da kazes u ovom komentaru. pojasni, molim, pa cemo da pricamo.

Miki

pre 5 godina

Drago mi je isključivo zbog Saše Ilića. Iako sam navijač Partizana ne radujem se pobedi i plasmanu u finale, jer će to biti samo paravan za maskiranje jedne katastrofalno loše sezone. Da je ispao Partizan bi morao da se suoči sa istinom da je ovo bila sezona za zaborav, ovako će se naći neka opravdanja i izbeći će se suočavanje sa istinom koje je neophodno.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ иван - Сале је тим голом да партизану шансу да освоји трофеј а ја не желим да партизан освоји трофеј, навијам против тога. А сваки звездаш ако је прави не може се радовати томе да му ривал осваја трофеј. Не хејтујем, него реагујем кад се са нечим не слажем. Ривале не мрзим, а цијених онолико колико и они цијене мене и мој клуб. ☝

neutralni felsh

pre 5 godina

@ иван - Сале је тим голом да партизану шансу да освоји трофеј а ја не желим да партизан освоји трофеј, навијам против тога. А сваки звездаш ако је прави не може се радовати томе да му ривал осваја трофеј. Не хејтујем, него реагујем кад се са нечим не слажем. Ривале не мрзим, а цијених онолико колико и они цијене мене и мој клуб. ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 10. maj 2018 18:36)


jao! idemo iz pocetka: Ivan nije navijao da partizan pobedi niti se radovao pobedi partizana. ali, AKO je vec partizan pobedio, bilo mu je drago sto je gol dao sasa ilic, stari igrac kao autoritet koji postuje jer nikad nije imao zapaljive izjave i nikad nije omalovazavao protivnika. taj njegov osecaj u potpunosti razumem, i slazem se sa njom sto posto.
takodje, da je zvezda prosla u kupu, ne bi mi bilo drago sto je prosla, ali, AKO je vec prosla, voleo bih da je neki njen stari igrac, recimo milijas, odlucio taj mec. bilo bi mi drago zbog njega, a ne zbog zvezde. nas fudbal je siromasan a klubovi neprivlacni - u danasnje doba vrlo lakog nalazenja cesto unosnijih angazmana po aziji za evropske igrace pred penzijom (da ne pominjem cifre, nisu bitne) hvala svakom igracu koji ostane ovde i koji se vrati da pomogne svom klubu i nasem fudbalu. znam za mnoge koji su pristali da doigraju ovde za dosta manji novac nego sto su im nudili sa strane.
dakle, ni Ivan kao i ti ne navija da partizan osvoji trofej (to niko i ne ocekuje od njega), u finalu ce naravno navijati da partizan izgubi. ali ga to ne sprecava da ispostuje igraca koji to zasluzuje, iako je pripadnik ekipe i kluba protiv kojih ce navijati.
poenta: ne ocekuje se da se volimo, ali TREBA da se postujemo, tacnije da postujemo sve ljude koji zasluzuju postovanje, odakle god dolazili.
znaci, evo iz prve ruke, zvezdu mnogi iz partizana ne vole, cak je mnogi i mrze, ali onaj ko osporava zvezdin doprinos fudbalu i njene fudbalske legende je neznalica i nije pravi navijac nego verbalni i misaoni huligan.