Ponedeljak, 07.05.2018.

19:04

Vučić: U Feneru najviše Srba; Erdogan: Uspeh naših zemalja

Predsednici Turske i Srbije Redžep Tajip Erdogan i Aleksandar Vučić dotakli su se na konferenciji i predstojećeg Fajnal fora, završnice košarkaške Evrolige.

Izvor: B92

Vuèiæ: U Feneru najviše Srba; Erdogan: Uspeh naših zemalja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

1494 Komentari

Sortiraj po:

VladaNS

pre 5 godina

Botovi jednog i drugog bloka u redu je, dozvolite sada malo nama da pisemo, ako je ikako moguce.
(Sasa, 8. maj 2018 15:22)

Nema drugog bloka, u tome je i fora.

Ultra Bot

pre 5 godina

Bice pravo uzivanje pratiti utakmice uzivo, karte sam vec nabavio.
(Dragutin, 8. maj 2018 10:56) # Link komentara
Jesi li preko stranke dobio karte? Kod nas u opstinskom odboru niko nije delio.

analiza

pre 5 godina

""Srbija i Turska ponovo ujedinjeni."
(Tijana)
"Srbi ih nikada nizu izneverili."
(pinki)
"Svi smo mi povezani sa Turskom."
(rus)
"Sport mora da zauzme posebno mesto u pregovorima."
(Naja)
(analiza, 7. maj 2018 23:48)"
174 +
Strasno.Ali,bravo za mene,komentar tk moje citiranje tudjih komentara mi lajkovali;)
Ali,dajte procitajte napisano sa akcentom na sledece reci:Srbija i Turska ponovo UJEDINJENI?!Srbi ih nikada nisu IZNEVERILI?!Svi smo mi POVEZANI s Turskom(genetski,kulturoloski?)!SPORT mora da zauzme posebno mesto u PREGOVORIMA?!Ej?!Pregovaramo recimo sa Amerima i oni nama traze Kosovo a mi viknemo :Djokovic i Ameri se predaju,je li tako?

Bane

pre 5 godina

Turska je država od koje možemo očekivati značajnu podršku u ekonomskom i političkom planu.
(Marija, 7. maj 2018 21:27)

Neverovatno ovo jedan od tih silinih komentara naj komentarisanije vesti u sportskoj sekciji. Verujem da jedno 90% istih niti zna u kojoj sekciji pišu a kamoli o temi iste. Može se bukvalno na prste jedne ruke pročitati komeneri koju su u opšte vezani za temu.

Simo

pre 5 godina

Fener je zahvaljujuci Obradovicu zaista postigao zapazene rezultate, to je veliki uspeh. I mi cemo se pokazati u jos boljem svetlu prilikom organizacije ovog spektakla.

Milutin

pre 5 godina

Prošle godine je Fener osvojio titulu prvaka Evrope ( prvi put u svojoj istoriji ), ali su doživeli poraz od Crvene Zvezde u Beogradu.

Maki

pre 5 godina

Zemlja košarske zaslužuje veliki košarkaski spektakl. Ovo nam je odlična prilika da pokažemo Evropi da Beograd ima šta da ponudi i da ume da bude više nego dobar domaćin.

sonja

pre 5 godina

Vhunski domaćini pokazaćemo Evropi kako igraju naši sportisti, i kako proslavljavaju klubove za koje igraju, oni su naš ponos a mi ćemo se potruditi da budemo kao domaćini njihov ponos

Milutin

pre 5 godina

Pored ekonomske saradnje, važna je i sportska saradnja, jer se naši igrači u Feneru, uigravaju pa nako igara u Feneru, postižu dobre rezultate i na reprezentativnom nivou.

vesna

pre 5 godina

Obzirom da smo navikli na velike košarkaške spektakle i da dolaze veliki evropski timovi, ne sumnjam da će ovo biti fantastičan fajnal for.

kole

pre 5 godina

Srbija je odličan domaćin svim ljudima dobre volje a posebno sportistima ovakvog ranga, navijaćemo svim srcem za naše najuspešnije košarkaše

Goran

pre 5 godina

Igrači koji igraju za Fener su nosioci naše reprezentacije, a dosta nam znači uigranost naših reprezentativaca, jer je Fener u vrhu evropske košarke.

Denis

pre 5 godina

Odnosi između naših zemalja nikada nisu bili bolji, a zasluge imaju i naši sportisti, jer je Fener uz naše igrače i trenera postigao najveći uspeh u svojoj istoriji.

sonja

pre 5 godina

Posebno je zadovoljstvo kada naši sportisti u sklopu stranih klubova gostuju u svojoj zemlji,radujemo se ovom turniru jer je za sve ljubitelje košarke ovo događaj godine

Lampica

pre 5 godina

Velika je čast pripala našem gradu time što mu je dodeljena organizacija finalnog turnira najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi.

Mila

pre 5 godina

Sport i kultura prve su osnove za saradnju između država. Obostrano uvažavanje dva predsednika, govore o dobrom uspehu posete Predsednika Vučića Turskoj.

Sveta

pre 5 godina

Sve sportske manifestacije u poslednjih par godina koje su odrzane kod nas su organizovane na najbolji moguci nacin, tako ce biti i ovaj put.

Mina

pre 5 godina

Pravo zadovoljstvo je koliko sport spaja ljude bez razlike na veru,rasu, nacionalnost, bićemo odlični domaćini i svim košarkaškim timovima želimo puno sreće

analiza

pre 5 godina

"Srbija i Turska ponovo ujedinjeni."
(Tijana)

"Srbi ih nikada nizu izneverili."
(pinki)

"Svi smo mi povezani sa Turskom."
(rus)

"Sport mora da zauzme posebno mesto u pregovorima."
(Naja)

Tara

pre 5 godina

Sport ne poznaje za granice, i sport je uvek i uvek ce spajati ljude. Svibi mogli da se ugledaju na sportiste i da tako saradjuju, jer jedan klub je pun stranaca koji rade zajedno zarad pobede svog tima.

Suzana

pre 5 godina

Mi smo sportski narod i znamo da navijamo i da bodrimo igrace.Gosti ce osetiti kako to izgleda kad puna Arena skandira imena nasih igraca i kada pruzi pravu, sportsku podrsku.

lolo

pre 5 godina

Bicemo jako dobri domacini i pokazacemo kako je kada oni igraju na ansem terenu, koliko smo mi verna publika i koliko postujemo i nase protivnike.

Borko

pre 5 godina

Beograd je nepravedno bio zapostavljen kao organizator ovog finala, ali će zato sada potvrditi po ko zna koji put da je Srbija zemlja košarke.

Lazar

pre 5 godina

U duhu naše tradicije je da smo dobri domaćini, a još kao sportka nacija stvorićemo nezaboravan ugodjaj svima koji dodju na ovo finale.

Ema

pre 5 godina

Srbija je mala država ali će bar u vreme kupa cela Evropa gledati u nas i pamtiti po fer sportu i najboljim srpskim igračima,zaslužili smo malo pažnje i bićemo odlični domaćini

Anka

pre 5 godina

Znamo da ce nasi igraci iz Fenjerbahcea ponovo da zaigraju pred nasom publikom kao i nas proslavljeni trener Zeljko Obradovic i da ce odneti pobedu. Osecaj ce biti kao da je neka nasa ekipa pobedila.

Rale

pre 5 godina

Ukazala nam se čast da budemo domaćini i sigurno ćemo opravdati poverenje i dokazati da smo najbolji domacini i da je Beograd moderna metropola koja ima šta da pruži gostima

NAtasa

pre 5 godina

Zadovoljstvo je ase sto smo dobili ovakvu priliku da ugostimo sve te poznate kosarkase, kao i nase igrace i da ih gledamo kako se u Areni bore za prvo mesto.

Radiša

pre 5 godina

Nikada u košarci Fener nije imao takve rezultate, sve dok nije došao Obradović, a nakon njega i Bogdanović, Kalinić i Gudurić.

Ina

pre 5 godina

Sve nase goste cemo docekati,na nivou, domacinski.Osecace se prijatno. Znamo da ce biti tesko za koji tim da navijamo,ali nekako Fenjerbahce je nas tim jer igra najvise nasih igraca.

maki

pre 5 godina

U sport je potrebno sve vise ulagati da bi se postizali dobri rezultati. Srbija je mnogo dobrih rezultata postigla u sportu i verujem da ce u buducnosti biti jos vise.

Anica

pre 5 godina

NAsi sportisti su vrhunski ambasadori nase zemlje i promovisu nas na najbolji nacin. Podrzacemo ih kada dodju u svoju zemlju na najbolji nacin.

Bojana

pre 5 godina

Mi smo cuveni kao najbolji kosarkasi, bili smo iprvaci sveta.Zato znamo da cemo biti i jako dobri domacini i da cemo nase goste ugostiti na nas, dobro poznati nacin.

Anja

pre 5 godina

Docekacemo ih kao i njihovog predsednika Erdogana na najbolji moguci nacin,kao sto su oni naseg predsednika ugostili srdacno i sa velikim postovanjem.

maki

pre 5 godina

Sport je i ovoga puta doneo dobre rezultate izmedju ove dve zemlje. Sa Turskom imamo dobru saradnju, a preko sporta bicemo jos vise ujedinjeni.

Igor

pre 5 godina

Dobra spoljna politika predsednika Vučića koja je naišla na podršku predsednika Erdogana stvorila je veoma čvrstu prijateljsku i ekonomsku vezu dve zemlje.

Snezana

pre 5 godina

Zemlja, pobednika, zemlja sampiona i zemlja domacina koji znaju da docekaju svoje goste na najbolji nacin. Znamo da ce to biti pravi sportski spektakl.

Panta

pre 5 godina

Kad se Srbi udruze sa nekim u sportu, to mora da da super rezultate! To vidimo i na primeru Fenerbahcea gde je na delu saradnja nasa dva naroda i to ekstra uspesna!

Maja

pre 5 godina

Velika je cast sto smo domacini Fajnal for dogadjaja i sto ce svetska i evropska imena kosarke igrati u Areni pred mnogo brojnom publikom.

mimi

pre 5 godina

Nasi Sportisti su ponos nase zemlje,jer gde god da odu iznenade nas uspehom,svakako znaci nam podrska Turske i mislim da jos vise Turska treba da investira u Srbiju.

Ventu

pre 5 godina

Baš mi je drago što će igrači Fenera igrati pred domaćom publikom.
(Mak, 7. maj 2018 21:07)

Mislim da ce dosta navijaca doci iz Litvanije.

Milaknis

pre 5 godina

Bice to pravi F4, ali jedan mali festival srpske kosarke.
(Nikola, 7. maj 2018 21:18)

I Zalgiris ima naseg igraca u svojim redovima.

Nikon

pre 5 godina

Gde god da se igra dobra kosarka, Srbi su tu.
(Mija, 7. maj 2018 21:15)

Mislim da se taj sport ne može zamisliti bez naših igrača i trenera.

Marija

pre 5 godina

Erdogan je zasluzan za poboljsanje bilateralnih odnosa Srbije i Turske ali isto tako zasluge idu i na Vucicev racun sto se moze videti po susretima predsednika dve zemlje u poslednjih godinu dana.

Memento

pre 5 godina

NAsa zemlja je stvarno pokazala da je jako dobra u sportu i da ce biti dobar domacin na ovom turniru.
(miki, 7. maj 2018 21:11)

Zao mi je samo sto se Zvezda nije plasirala.

Novak

pre 5 godina

Evo tih navijaca koji popunjavaju Arenu sad i na komentarima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, 7. maj 2018 21:15)

U zabludi si velikoj.

Veljko

pre 5 godina

Srbi su najbolji kosarkasi u evropi.
(lela bg, 7. maj 2018 21:40)

Izgleda da Evroliga ne moze da se osvoji bez nasih trenera ili igraca.

Nikolas

pre 5 godina

Србија је поносна на своје Кошаркаше у Турској.
(Хк, 7. maj 2018 21:40)

I ne samo na igrace koji igraju u Turskoj nego na sve nase igrace koji igraju u inostranim klubovima.

Pargo

pre 5 godina

Puna podrska za Fenerbahce i Obradovica na ovom Fajnal Foru, nadam se da ce osvojiti Evroligu.
(Uros, 7. maj 2018 21:09)

Srecniji bih bio da Zalgiris pomrsi konce svima i osvoji Evroligu.

Mirko

pre 5 godina

Sport moze samo da spaja dve zemlje, kao sto je u ovom slucaju Turska i Srbija. Obe zemlje imaju dobre i kvalitetne sportiste.
(maki, 7. maj 2018 21:13)

Setimo se samo ekipe Sakramenta kada su igrali Divac,Stojakovic i Hido, kako su se postovali na terenu i van njega.

Filip R.

pre 5 godina

Zeljko Obradovic je mnogo trofeja doneo Feneru.
(rade, 7. maj 2018 21:19)

Vise ih je doneo Panatenaikosu ali je cinjenica da je doneo Feneru prvu titulu u Evroligi.

Хј

pre 5 godina

Велики број навијача из Србије, навија за Фенербахче, баш због наших кошаркаша.

Anton

pre 5 godina

Odlicnu kosarku cemo gledati u Beogradu.
(csc, 7. maj 2018 21:06)

Tri kvalitetne ekipe i ekipa koja je pokazala da moze svakoga da pobedi.

Ina

pre 5 godina

Sve nase goste cemo docekati,na nivou, domacinski.Osecace se prijatno. Znamo da ce biti tesko za koji tim da navijamo,ali nekako Fenjerbahce je nas tim jer igra najvise nasih igraca.

Sveta

pre 5 godina

Sve sportske manifestacije u poslednjih par godina koje su odrzane kod nas su organizovane na najbolji moguci nacin, tako ce biti i ovaj put.

Milutin

pre 5 godina

Pored ekonomske saradnje, važna je i sportska saradnja, jer se naši igrači u Feneru, uigravaju pa nako igara u Feneru, postižu dobre rezultate i na reprezentativnom nivou.

Maki

pre 5 godina

Zemlja košarske zaslužuje veliki košarkaski spektakl. Ovo nam je odlična prilika da pokažemo Evropi da Beograd ima šta da ponudi i da ume da bude više nego dobar domaćin.

Denis

pre 5 godina

Odnosi između naših zemalja nikada nisu bili bolji, a zasluge imaju i naši sportisti, jer je Fener uz naše igrače i trenera postigao najveći uspeh u svojoj istoriji.

lolo

pre 5 godina

Bicemo jako dobri domacini i pokazacemo kako je kada oni igraju na ansem terenu, koliko smo mi verna publika i koliko postujemo i nase protivnike.

Milutin

pre 5 godina

Prošle godine je Fener osvojio titulu prvaka Evrope ( prvi put u svojoj istoriji ), ali su doživeli poraz od Crvene Zvezde u Beogradu.

kole

pre 5 godina

Srbija je odličan domaćin svim ljudima dobre volje a posebno sportistima ovakvog ranga, navijaćemo svim srcem za naše najuspešnije košarkaše

Lazar

pre 5 godina

U duhu naše tradicije je da smo dobri domaćini, a još kao sportka nacija stvorićemo nezaboravan ugodjaj svima koji dodju na ovo finale.

Simo

pre 5 godina

Fener je zahvaljujuci Obradovicu zaista postigao zapazene rezultate, to je veliki uspeh. I mi cemo se pokazati u jos boljem svetlu prilikom organizacije ovog spektakla.

Igor

pre 5 godina

Dobra spoljna politika predsednika Vučića koja je naišla na podršku predsednika Erdogana stvorila je veoma čvrstu prijateljsku i ekonomsku vezu dve zemlje.

Хј

pre 5 godina

Велики број навијача из Србије, навија за Фенербахче, баш због наших кошаркаша.

maki

pre 5 godina

Sport je i ovoga puta doneo dobre rezultate izmedju ove dve zemlje. Sa Turskom imamo dobru saradnju, a preko sporta bicemo jos vise ujedinjeni.

Mila

pre 5 godina

Sport i kultura prve su osnove za saradnju između država. Obostrano uvažavanje dva predsednika, govore o dobrom uspehu posete Predsednika Vučića Turskoj.

Anica

pre 5 godina

NAsi sportisti su vrhunski ambasadori nase zemlje i promovisu nas na najbolji nacin. Podrzacemo ih kada dodju u svoju zemlju na najbolji nacin.

Goran

pre 5 godina

Igrači koji igraju za Fener su nosioci naše reprezentacije, a dosta nam znači uigranost naših reprezentativaca, jer je Fener u vrhu evropske košarke.

Tara

pre 5 godina

Sport ne poznaje za granice, i sport je uvek i uvek ce spajati ljude. Svibi mogli da se ugledaju na sportiste i da tako saradjuju, jer jedan klub je pun stranaca koji rade zajedno zarad pobede svog tima.

Mina

pre 5 godina

Pravo zadovoljstvo je koliko sport spaja ljude bez razlike na veru,rasu, nacionalnost, bićemo odlični domaćini i svim košarkaškim timovima želimo puno sreće

sonja

pre 5 godina

Posebno je zadovoljstvo kada naši sportisti u sklopu stranih klubova gostuju u svojoj zemlji,radujemo se ovom turniru jer je za sve ljubitelje košarke ovo događaj godine

Ema

pre 5 godina

Srbija je mala država ali će bar u vreme kupa cela Evropa gledati u nas i pamtiti po fer sportu i najboljim srpskim igračima,zaslužili smo malo pažnje i bićemo odlični domaćini

Borko

pre 5 godina

Beograd je nepravedno bio zapostavljen kao organizator ovog finala, ali će zato sada potvrditi po ko zna koji put da je Srbija zemlja košarke.

Suzana

pre 5 godina

Mi smo sportski narod i znamo da navijamo i da bodrimo igrace.Gosti ce osetiti kako to izgleda kad puna Arena skandira imena nasih igraca i kada pruzi pravu, sportsku podrsku.

NAtasa

pre 5 godina

Zadovoljstvo je ase sto smo dobili ovakvu priliku da ugostimo sve te poznate kosarkase, kao i nase igrace i da ih gledamo kako se u Areni bore za prvo mesto.

Rale

pre 5 godina

Ukazala nam se čast da budemo domaćini i sigurno ćemo opravdati poverenje i dokazati da smo najbolji domacini i da je Beograd moderna metropola koja ima šta da pruži gostima

Mirko

pre 5 godina

Sport moze samo da spaja dve zemlje, kao sto je u ovom slucaju Turska i Srbija. Obe zemlje imaju dobre i kvalitetne sportiste.
(maki, 7. maj 2018 21:13)

Setimo se samo ekipe Sakramenta kada su igrali Divac,Stojakovic i Hido, kako su se postovali na terenu i van njega.

Veljko

pre 5 godina

Srbi su najbolji kosarkasi u evropi.
(lela bg, 7. maj 2018 21:40)

Izgleda da Evroliga ne moze da se osvoji bez nasih trenera ili igraca.

Snezana

pre 5 godina

Zemlja, pobednika, zemlja sampiona i zemlja domacina koji znaju da docekaju svoje goste na najbolji nacin. Znamo da ce to biti pravi sportski spektakl.

Memento

pre 5 godina

NAsa zemlja je stvarno pokazala da je jako dobra u sportu i da ce biti dobar domacin na ovom turniru.
(miki, 7. maj 2018 21:11)

Zao mi je samo sto se Zvezda nije plasirala.

Panta

pre 5 godina

Kad se Srbi udruze sa nekim u sportu, to mora da da super rezultate! To vidimo i na primeru Fenerbahcea gde je na delu saradnja nasa dva naroda i to ekstra uspesna!

Bojana

pre 5 godina

Mi smo cuveni kao najbolji kosarkasi, bili smo iprvaci sveta.Zato znamo da cemo biti i jako dobri domacini i da cemo nase goste ugostiti na nas, dobro poznati nacin.

mimi

pre 5 godina

Nasi Sportisti su ponos nase zemlje,jer gde god da odu iznenade nas uspehom,svakako znaci nam podrska Turske i mislim da jos vise Turska treba da investira u Srbiju.

Nikolas

pre 5 godina

Србија је поносна на своје Кошаркаше у Турској.
(Хк, 7. maj 2018 21:40)

I ne samo na igrace koji igraju u Turskoj nego na sve nase igrace koji igraju u inostranim klubovima.

analiza

pre 5 godina

"Srbija i Turska ponovo ujedinjeni."
(Tijana)

"Srbi ih nikada nizu izneverili."
(pinki)

"Svi smo mi povezani sa Turskom."
(rus)

"Sport mora da zauzme posebno mesto u pregovorima."
(Naja)

Marija

pre 5 godina

Erdogan je zasluzan za poboljsanje bilateralnih odnosa Srbije i Turske ali isto tako zasluge idu i na Vucicev racun sto se moze videti po susretima predsednika dve zemlje u poslednjih godinu dana.

Anton

pre 5 godina

Odlicnu kosarku cemo gledati u Beogradu.
(csc, 7. maj 2018 21:06)

Tri kvalitetne ekipe i ekipa koja je pokazala da moze svakoga da pobedi.

sonja

pre 5 godina

Vhunski domaćini pokazaćemo Evropi kako igraju naši sportisti, i kako proslavljavaju klubove za koje igraju, oni su naš ponos a mi ćemo se potruditi da budemo kao domaćini njihov ponos

Lampica

pre 5 godina

Velika je čast pripala našem gradu time što mu je dodeljena organizacija finalnog turnira najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi.

Ventu

pre 5 godina

Baš mi je drago što će igrači Fenera igrati pred domaćom publikom.
(Mak, 7. maj 2018 21:07)

Mislim da ce dosta navijaca doci iz Litvanije.

vesna

pre 5 godina

Obzirom da smo navikli na velike košarkaške spektakle i da dolaze veliki evropski timovi, ne sumnjam da će ovo biti fantastičan fajnal for.

Bane

pre 5 godina

Turska je država od koje možemo očekivati značajnu podršku u ekonomskom i političkom planu.
(Marija, 7. maj 2018 21:27)

Neverovatno ovo jedan od tih silinih komentara naj komentarisanije vesti u sportskoj sekciji. Verujem da jedno 90% istih niti zna u kojoj sekciji pišu a kamoli o temi iste. Može se bukvalno na prste jedne ruke pročitati komeneri koju su u opšte vezani za temu.

Milaknis

pre 5 godina

Bice to pravi F4, ali jedan mali festival srpske kosarke.
(Nikola, 7. maj 2018 21:18)

I Zalgiris ima naseg igraca u svojim redovima.

Anja

pre 5 godina

Docekacemo ih kao i njihovog predsednika Erdogana na najbolji moguci nacin,kao sto su oni naseg predsednika ugostili srdacno i sa velikim postovanjem.

Filip R.

pre 5 godina

Zeljko Obradovic je mnogo trofeja doneo Feneru.
(rade, 7. maj 2018 21:19)

Vise ih je doneo Panatenaikosu ali je cinjenica da je doneo Feneru prvu titulu u Evroligi.

Nikon

pre 5 godina

Gde god da se igra dobra kosarka, Srbi su tu.
(Mija, 7. maj 2018 21:15)

Mislim da se taj sport ne može zamisliti bez naših igrača i trenera.

Radiša

pre 5 godina

Nikada u košarci Fener nije imao takve rezultate, sve dok nije došao Obradović, a nakon njega i Bogdanović, Kalinić i Gudurić.

Ultra Bot

pre 5 godina

Bice pravo uzivanje pratiti utakmice uzivo, karte sam vec nabavio.
(Dragutin, 8. maj 2018 10:56) # Link komentara
Jesi li preko stranke dobio karte? Kod nas u opstinskom odboru niko nije delio.

analiza

pre 5 godina

""Srbija i Turska ponovo ujedinjeni."
(Tijana)
"Srbi ih nikada nizu izneverili."
(pinki)
"Svi smo mi povezani sa Turskom."
(rus)
"Sport mora da zauzme posebno mesto u pregovorima."
(Naja)
(analiza, 7. maj 2018 23:48)"
174 +
Strasno.Ali,bravo za mene,komentar tk moje citiranje tudjih komentara mi lajkovali;)
Ali,dajte procitajte napisano sa akcentom na sledece reci:Srbija i Turska ponovo UJEDINJENI?!Srbi ih nikada nisu IZNEVERILI?!Svi smo mi POVEZANI s Turskom(genetski,kulturoloski?)!SPORT mora da zauzme posebno mesto u PREGOVORIMA?!Ej?!Pregovaramo recimo sa Amerima i oni nama traze Kosovo a mi viknemo :Djokovic i Ameri se predaju,je li tako?

Maja

pre 5 godina

Velika je cast sto smo domacini Fajnal for dogadjaja i sto ce svetska i evropska imena kosarke igrati u Areni pred mnogo brojnom publikom.

maki

pre 5 godina

U sport je potrebno sve vise ulagati da bi se postizali dobri rezultati. Srbija je mnogo dobrih rezultata postigla u sportu i verujem da ce u buducnosti biti jos vise.

Anka

pre 5 godina

Znamo da ce nasi igraci iz Fenjerbahcea ponovo da zaigraju pred nasom publikom kao i nas proslavljeni trener Zeljko Obradovic i da ce odneti pobedu. Osecaj ce biti kao da je neka nasa ekipa pobedila.

Pargo

pre 5 godina

Puna podrska za Fenerbahce i Obradovica na ovom Fajnal Foru, nadam se da ce osvojiti Evroligu.
(Uros, 7. maj 2018 21:09)

Srecniji bih bio da Zalgiris pomrsi konce svima i osvoji Evroligu.

Novak

pre 5 godina

Evo tih navijaca koji popunjavaju Arenu sad i na komentarima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, 7. maj 2018 21:15)

U zabludi si velikoj.

VladaNS

pre 5 godina

Botovi jednog i drugog bloka u redu je, dozvolite sada malo nama da pisemo, ako je ikako moguce.
(Sasa, 8. maj 2018 15:22)

Nema drugog bloka, u tome je i fora.

Ultra Bot

pre 5 godina

Bice pravo uzivanje pratiti utakmice uzivo, karte sam vec nabavio.
(Dragutin, 8. maj 2018 10:56) # Link komentara
Jesi li preko stranke dobio karte? Kod nas u opstinskom odboru niko nije delio.

analiza

pre 5 godina

""Srbija i Turska ponovo ujedinjeni."
(Tijana)
"Srbi ih nikada nizu izneverili."
(pinki)
"Svi smo mi povezani sa Turskom."
(rus)
"Sport mora da zauzme posebno mesto u pregovorima."
(Naja)
(analiza, 7. maj 2018 23:48)"
174 +
Strasno.Ali,bravo za mene,komentar tk moje citiranje tudjih komentara mi lajkovali;)
Ali,dajte procitajte napisano sa akcentom na sledece reci:Srbija i Turska ponovo UJEDINJENI?!Srbi ih nikada nisu IZNEVERILI?!Svi smo mi POVEZANI s Turskom(genetski,kulturoloski?)!SPORT mora da zauzme posebno mesto u PREGOVORIMA?!Ej?!Pregovaramo recimo sa Amerima i oni nama traze Kosovo a mi viknemo :Djokovic i Ameri se predaju,je li tako?

Pargo

pre 5 godina

Puna podrska za Fenerbahce i Obradovica na ovom Fajnal Foru, nadam se da ce osvojiti Evroligu.
(Uros, 7. maj 2018 21:09)

Srecniji bih bio da Zalgiris pomrsi konce svima i osvoji Evroligu.

Sveta

pre 5 godina

Sve sportske manifestacije u poslednjih par godina koje su odrzane kod nas su organizovane na najbolji moguci nacin, tako ce biti i ovaj put.

Borko

pre 5 godina

Beograd je nepravedno bio zapostavljen kao organizator ovog finala, ali će zato sada potvrditi po ko zna koji put da je Srbija zemlja košarke.

Rale

pre 5 godina

Ukazala nam se čast da budemo domaćini i sigurno ćemo opravdati poverenje i dokazati da smo najbolji domacini i da je Beograd moderna metropola koja ima šta da pruži gostima

Ema

pre 5 godina

Srbija je mala država ali će bar u vreme kupa cela Evropa gledati u nas i pamtiti po fer sportu i najboljim srpskim igračima,zaslužili smo malo pažnje i bićemo odlični domaćini

Ina

pre 5 godina

Sve nase goste cemo docekati,na nivou, domacinski.Osecace se prijatno. Znamo da ce biti tesko za koji tim da navijamo,ali nekako Fenjerbahce je nas tim jer igra najvise nasih igraca.

analiza

pre 5 godina

"Srbija i Turska ponovo ujedinjeni."
(Tijana)

"Srbi ih nikada nizu izneverili."
(pinki)

"Svi smo mi povezani sa Turskom."
(rus)

"Sport mora da zauzme posebno mesto u pregovorima."
(Naja)

Igor

pre 5 godina

Dobra spoljna politika predsednika Vučića koja je naišla na podršku predsednika Erdogana stvorila je veoma čvrstu prijateljsku i ekonomsku vezu dve zemlje.

Mina

pre 5 godina

Pravo zadovoljstvo je koliko sport spaja ljude bez razlike na veru,rasu, nacionalnost, bićemo odlični domaćini i svim košarkaškim timovima želimo puno sreće

Radiša

pre 5 godina

Nikada u košarci Fener nije imao takve rezultate, sve dok nije došao Obradović, a nakon njega i Bogdanović, Kalinić i Gudurić.

Nikon

pre 5 godina

Gde god da se igra dobra kosarka, Srbi su tu.
(Mija, 7. maj 2018 21:15)

Mislim da se taj sport ne može zamisliti bez naših igrača i trenera.

Memento

pre 5 godina

NAsa zemlja je stvarno pokazala da je jako dobra u sportu i da ce biti dobar domacin na ovom turniru.
(miki, 7. maj 2018 21:11)

Zao mi je samo sto se Zvezda nije plasirala.

Veljko

pre 5 godina

Srbi su najbolji kosarkasi u evropi.
(lela bg, 7. maj 2018 21:40)

Izgleda da Evroliga ne moze da se osvoji bez nasih trenera ili igraca.

Anja

pre 5 godina

Docekacemo ih kao i njihovog predsednika Erdogana na najbolji moguci nacin,kao sto su oni naseg predsednika ugostili srdacno i sa velikim postovanjem.

maki

pre 5 godina

U sport je potrebno sve vise ulagati da bi se postizali dobri rezultati. Srbija je mnogo dobrih rezultata postigla u sportu i verujem da ce u buducnosti biti jos vise.

Bojana

pre 5 godina

Mi smo cuveni kao najbolji kosarkasi, bili smo iprvaci sveta.Zato znamo da cemo biti i jako dobri domacini i da cemo nase goste ugostiti na nas, dobro poznati nacin.

Simo

pre 5 godina

Fener je zahvaljujuci Obradovicu zaista postigao zapazene rezultate, to je veliki uspeh. I mi cemo se pokazati u jos boljem svetlu prilikom organizacije ovog spektakla.

Milutin

pre 5 godina

Prošle godine je Fener osvojio titulu prvaka Evrope ( prvi put u svojoj istoriji ), ali su doživeli poraz od Crvene Zvezde u Beogradu.

Novak

pre 5 godina

Evo tih navijaca koji popunjavaju Arenu sad i na komentarima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, 7. maj 2018 21:15)

U zabludi si velikoj.

Mirko

pre 5 godina

Sport moze samo da spaja dve zemlje, kao sto je u ovom slucaju Turska i Srbija. Obe zemlje imaju dobre i kvalitetne sportiste.
(maki, 7. maj 2018 21:13)

Setimo se samo ekipe Sakramenta kada su igrali Divac,Stojakovic i Hido, kako su se postovali na terenu i van njega.

Nikolas

pre 5 godina

Србија је поносна на своје Кошаркаше у Турској.
(Хк, 7. maj 2018 21:40)

I ne samo na igrace koji igraju u Turskoj nego na sve nase igrace koji igraju u inostranim klubovima.

maki

pre 5 godina

Sport je i ovoga puta doneo dobre rezultate izmedju ove dve zemlje. Sa Turskom imamo dobru saradnju, a preko sporta bicemo jos vise ujedinjeni.

Snezana

pre 5 godina

Zemlja, pobednika, zemlja sampiona i zemlja domacina koji znaju da docekaju svoje goste na najbolji nacin. Znamo da ce to biti pravi sportski spektakl.

mimi

pre 5 godina

Nasi Sportisti su ponos nase zemlje,jer gde god da odu iznenade nas uspehom,svakako znaci nam podrska Turske i mislim da jos vise Turska treba da investira u Srbiju.

Maja

pre 5 godina

Velika je cast sto smo domacini Fajnal for dogadjaja i sto ce svetska i evropska imena kosarke igrati u Areni pred mnogo brojnom publikom.

Panta

pre 5 godina

Kad se Srbi udruze sa nekim u sportu, to mora da da super rezultate! To vidimo i na primeru Fenerbahcea gde je na delu saradnja nasa dva naroda i to ekstra uspesna!

Mila

pre 5 godina

Sport i kultura prve su osnove za saradnju između država. Obostrano uvažavanje dva predsednika, govore o dobrom uspehu posete Predsednika Vučića Turskoj.

vesna

pre 5 godina

Obzirom da smo navikli na velike košarkaške spektakle i da dolaze veliki evropski timovi, ne sumnjam da će ovo biti fantastičan fajnal for.

sonja

pre 5 godina

Vhunski domaćini pokazaćemo Evropi kako igraju naši sportisti, i kako proslavljavaju klubove za koje igraju, oni su naš ponos a mi ćemo se potruditi da budemo kao domaćini njihov ponos

VladaNS

pre 5 godina

Botovi jednog i drugog bloka u redu je, dozvolite sada malo nama da pisemo, ako je ikako moguce.
(Sasa, 8. maj 2018 15:22)

Nema drugog bloka, u tome je i fora.

Filip R.

pre 5 godina

Zeljko Obradovic je mnogo trofeja doneo Feneru.
(rade, 7. maj 2018 21:19)

Vise ih je doneo Panatenaikosu ali je cinjenica da je doneo Feneru prvu titulu u Evroligi.

Хј

pre 5 godina

Велики број навијача из Србије, навија за Фенербахче, баш због наших кошаркаша.

Ventu

pre 5 godina

Baš mi je drago što će igrači Fenera igrati pred domaćom publikom.
(Mak, 7. maj 2018 21:07)

Mislim da ce dosta navijaca doci iz Litvanije.

Anton

pre 5 godina

Odlicnu kosarku cemo gledati u Beogradu.
(csc, 7. maj 2018 21:06)

Tri kvalitetne ekipe i ekipa koja je pokazala da moze svakoga da pobedi.

Marija

pre 5 godina

Erdogan je zasluzan za poboljsanje bilateralnih odnosa Srbije i Turske ali isto tako zasluge idu i na Vucicev racun sto se moze videti po susretima predsednika dve zemlje u poslednjih godinu dana.

NAtasa

pre 5 godina

Zadovoljstvo je ase sto smo dobili ovakvu priliku da ugostimo sve te poznate kosarkase, kao i nase igrace i da ih gledamo kako se u Areni bore za prvo mesto.

Anica

pre 5 godina

NAsi sportisti su vrhunski ambasadori nase zemlje i promovisu nas na najbolji nacin. Podrzacemo ih kada dodju u svoju zemlju na najbolji nacin.

Suzana

pre 5 godina

Mi smo sportski narod i znamo da navijamo i da bodrimo igrace.Gosti ce osetiti kako to izgleda kad puna Arena skandira imena nasih igraca i kada pruzi pravu, sportsku podrsku.

Anka

pre 5 godina

Znamo da ce nasi igraci iz Fenjerbahcea ponovo da zaigraju pred nasom publikom kao i nas proslavljeni trener Zeljko Obradovic i da ce odneti pobedu. Osecaj ce biti kao da je neka nasa ekipa pobedila.

Lazar

pre 5 godina

U duhu naše tradicije je da smo dobri domaćini, a još kao sportka nacija stvorićemo nezaboravan ugodjaj svima koji dodju na ovo finale.

Tara

pre 5 godina

Sport ne poznaje za granice, i sport je uvek i uvek ce spajati ljude. Svibi mogli da se ugledaju na sportiste i da tako saradjuju, jer jedan klub je pun stranaca koji rade zajedno zarad pobede svog tima.

lolo

pre 5 godina

Bicemo jako dobri domacini i pokazacemo kako je kada oni igraju na ansem terenu, koliko smo mi verna publika i koliko postujemo i nase protivnike.

kole

pre 5 godina

Srbija je odličan domaćin svim ljudima dobre volje a posebno sportistima ovakvog ranga, navijaćemo svim srcem za naše najuspešnije košarkaše

Bane

pre 5 godina

Turska je država od koje možemo očekivati značajnu podršku u ekonomskom i političkom planu.
(Marija, 7. maj 2018 21:27)

Neverovatno ovo jedan od tih silinih komentara naj komentarisanije vesti u sportskoj sekciji. Verujem da jedno 90% istih niti zna u kojoj sekciji pišu a kamoli o temi iste. Može se bukvalno na prste jedne ruke pročitati komeneri koju su u opšte vezani za temu.

Milaknis

pre 5 godina

Bice to pravi F4, ali jedan mali festival srpske kosarke.
(Nikola, 7. maj 2018 21:18)

I Zalgiris ima naseg igraca u svojim redovima.

Lampica

pre 5 godina

Velika je čast pripala našem gradu time što mu je dodeljena organizacija finalnog turnira najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi.

Milutin

pre 5 godina

Pored ekonomske saradnje, važna je i sportska saradnja, jer se naši igrači u Feneru, uigravaju pa nako igara u Feneru, postižu dobre rezultate i na reprezentativnom nivou.

Maki

pre 5 godina

Zemlja košarske zaslužuje veliki košarkaski spektakl. Ovo nam je odlična prilika da pokažemo Evropi da Beograd ima šta da ponudi i da ume da bude više nego dobar domaćin.

Denis

pre 5 godina

Odnosi između naših zemalja nikada nisu bili bolji, a zasluge imaju i naši sportisti, jer je Fener uz naše igrače i trenera postigao najveći uspeh u svojoj istoriji.

Goran

pre 5 godina

Igrači koji igraju za Fener su nosioci naše reprezentacije, a dosta nam znači uigranost naših reprezentativaca, jer je Fener u vrhu evropske košarke.

sonja

pre 5 godina

Posebno je zadovoljstvo kada naši sportisti u sklopu stranih klubova gostuju u svojoj zemlji,radujemo se ovom turniru jer je za sve ljubitelje košarke ovo događaj godine