Ponedeljak, 07.05.2018.

12:00

Mažić sudi finale Lige šampiona!

Srpski arbitar Milorad Mažić sudiće finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula, objavila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Izvor: MLJ

Mažiæ sudi finale Lige šampiona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

337 Komentari

Sortiraj po:

analiza

pre 5 godina

"Ja ne znam šta o ovoj vesti da mislim dok Zvezda i Partizan ne izdaju saopštenja."
(Ivan M)
Evo i ja sam u dilemi i ziv se pojedoh cekajuci ta saopstenja:)
Ali,ja bih ne samo da cestitam Mazicu vec i da ga upozorim da u sledecih par nedelja nikako ne kupuje bunde!To ume da bude opasno za fudbalske sudije s ovih prostora(tako su smestili sudiji aferu bunde da ne bi branio na Sv.prvenstu 1974,valjda,neki Gugulovic ili tako nesto,mrzi me da trazim po netu)

Dušan

pre 5 godina

Kup Sajamskih gradova je preteča Kupa UEFA, a ne Kupa Šampiona. Dinamo je pobedio 1967. a KŠ se igra od 1955. Istina, za taj prvi KŠ je Fudbalski Savez Jugoslavije prijavio Partizan, a ne Hajduk koji je pobedio u Prventsvu 54/55. Jednostavno tako, moglo im se...a Hajduk je poslan u taj Kup Sajamskih gradova. Inače, Partizan je te godine u YU prvenstvu bio peti!

Васа

pre 5 godina

(Васа, 7. maj 2018 13:35)Ako se sećaš finala od pre 47 godina (1971), dobro je za tebe da te žena bilo kako gleda, koliko si mator... :=)
(A vreme prolazi, 07. maj 2018 14:24)
Не бих да се правдам , али био сам дете, мада сећам се Италијанки на Аутокоманди пре утакмице. Иначе утакмица се играла 1973 и имао сам 10 година. А време заиста неумитно пролази.

bmiles

pre 5 godina

Samo jedno RESPEKT!
Pored toga drago mi je da ima toliko pozitivnih komentara povodom ove vesti i priznanja nasem najboljem deliocu pravde!!Ipak nesto dobro uvek ispliva na povrsinu eto sad i u liku Milorada Mazica.Verujte mi ovo finale bice bar sto se sududjenja tice - super objektivno,pa neka pobedi bolji tim.Covek je neunistivo objektivan,pritom nemozes ga kupiti prava odluka sudijskog odbora UEFA!

Mythbuster

pre 5 godina

Alo čovek sudi finale LŠ a ne sme jednoj Crvenoj Zvezdi , za nju znači ne odgovara najobolji sudija Evrope , što i jeste čim sudi istorijski duel dva najbolja u Evropi , koga oni foliraju sa ovom titulom ,ne njoj je dobar Srdjan Obradovic

2CRAZY

pre 5 godina

Mazic je odlican sudija i ponosan sam sto je izabran da sudi finale LS, to je i zasluzio, jer nema boljeg sudije trenutno, desi se i da Mazic pogresi ponekad, ali nije ni on VAR sistem, covek je, a ljudi grese, nemoguce je sve videti.
Jako sam se obradovao sto se suskalo da je on favorit da sudi finale, i sto se sad to obistinilo.
Jedino sto zameram Mazicu jeste sto se ponekad suvise ulaguje igracima i nije strog koliko treba da bude, on se trudi da bude posten i da sve igrace ispostuje, sto umeju protivnici igraci da iskoriste da mu obezvrede autoritet, jedina mu je ta mana, sto nije bezobrazniji i stroziji, ali ovako, najbolji sudija trenutno, i nas najbolji svih vremena.
Da dodam, posle Koline i Howard Webb-a, najbolji sudija.

P76-ers

pre 5 godina

Ovi hrvati pocrkase od pakosti. hahahha tako i treba . a jos kad znaju da je najveci srpski klub upisan bas na tom peharu hahahha. kompleks od naroda ali bas bratee.!!!! 
pozdrav iz krajine.
(Milan BL, 07. maj 2018 16:47)

Brate rođeni, ni ja ih ne volim. Nemoj da im praviš reklamu, makar bila i negativna. Volim i Srbiju i Zvezdu, ali realnost je da je preteču našeg Kupa Šampiona, sadašnje LŠ, tadašnji Kup Sajamskih gradova osvojio "sada" njihov klub.

U ovom slučaju dovoljno je Bravo Mažiću i momci, napred Srbija. Neka sudi bez greške, a bolji neka pobedi...

Pozdrav za Krajinu...

srce Banata

pre 5 godina

Ovi hrvati pocrkase od pakosti. hahahha tako i treba . a jos kad znaju da je najveci srpski klub upisan bas na tom peharu hahahha. kompleks od naroda ali bas bratee.!!!!
pozdrav iz krajine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan BL, 7. maj 2018 16:47)

Dobro , i kakve to veze ima sa tobom, Krajinom .... koji si ti kompleksas a ovamo druge osudjujes ..... gledaj Borac i poklopi se ushima .

kotor

pre 5 godina

Tamo ce sigurno za udaranje laktom u glavu morati da pokaze crveni bez obzira o kom se timu radi. Odlican sudija kada nema onog “Mazo pomozi ako mozes”.

Milos

pre 5 godina

Sudit ce koji ce Hrvat osvojiti hahah 
Ajde da i Srbi imaju predstavnika hahaha 
(drago, 7. maj 2018 13:17) 


Ne nego ce ''sudit'' koji ce hrvat poljubiti ime Crvene Zvezde na usatom.
(Chiwwi, 07. maj 2018 15:21)

Hahaha, bravo Chiwwi! Bari je ipak napravio nedostiznu razliku!

Nenad

pre 5 godina

Za sve one što pametuje "A za nas ne valja" da podsetim na mentalitet sa ovih prostora: bahaćenje, mangupiranje, siljenje tamo gde se može (u Srbiji), a kad je lična korist i inostranstvo onda sve po PS-u. Uporedite samo njegovo trčanje i ponašanje ovde i tamo, nisam video da tamo stoji, pravi grimase i da se unosi igračima u lice...

Milan BL

pre 5 godina

Ovi hrvati pocrkase od pakosti. hahahha tako i treba . a jos kad znaju da je najveci srpski klub upisan bas na tom peharu hahahha. kompleks od naroda ali bas bratee.!!!!
pozdrav iz krajine.

Chiwwi

pre 5 godina

Sudit ce koji ce Hrvat osvojiti hahah
Ajde da i Srbi imaju predstavnika hahaha
(drago, 7. maj 2018 13:17)


Ne nego ce ''sudit'' koji ce hrvat poljubiti ime Crvene Zvezde na usatom.

Александар

pre 5 godina

А нама не ваља ?
(Жарко, 07. maj 2018 12:05)

Не него вама не ваља, нама сваки добар судија ваља.

А. Петров

pre 5 godina

Ja bi se na njegovom mestu preselilo u Englesku
(daroza, 07. maj 2018 15:24)—>>>—->>>
А ја у Шпанију. У Премијер лиги судија добија $2.000 по утакмици, а у Ла Лиги и до €6.200.

Baron

pre 5 godina

Mažić je kao i svi naši "gasterbajteri". Kući je pristrasan i prosečan, a u inostranstvu požrtvovan i jedan od najboljih ($$$ su čudo)
Baš me zanima da li će biti glavni sudija i u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji?!
Mislim da hoće, minimum polufinale.

Dekameron

pre 5 godina

Što bi rekao Zvezda Terzić,Mažić je fudbalski neznalica,ali ima ujaka u UEFA.I eto sudiće finale lige šampiona.Da Terzić ima imalo morala,sada bi se barem izvinio za sve o Mažiću.

drago

pre 5 godina

Javi se kada hrvat podigne taj isti pehar kao kapiten.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 7. maj 2018 13:44)

Bolje se ti javi kad Srbi budu 6 godina zaredom kao glavni igraci osvajali. Mandzukic gol za 1:0, Modric asist za produzetak, Rakitic gol za 1:0, Mandzukic gol za 1:1 (jedan od najboljih golova u finalima u povijesti), Modric asist za 3:1, svako finale gol ili asist, 3 gola, 2 asista. To je malo veca stvar. Usput, upravo pise u Mundo Deportivu, da bi Rakitic od slijedece sezone trebao biti kapetan u Barci, Lovren je prvi dokapetan, ako Henderson ne bude igrao u finalu (barem na kraju) mozda Lovren digne.

@drago

Ma sve je to super ali kada bi neka ekipa iz Hrvatske ili možda Srbije osvojila ušatog onda se može raspravljati na tu temu. A ček, jedna ekipa iz Beograda to i jeste uradila. Ništa onda.
(Vladimir, 7. maj 2018 14:38)

Svako moze dovesti najbolje igrace drugih nacionalnosti i osvojiti.

ikpeba

pre 5 godina

Svaka cast!
Ronaldo moze da pada do sutra, dzaba mu. heheheh. :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sj, 7. maj 2018 12:35)

Ovo je pad. https://www.youtube.com/watch?v=8GIijLGqZfY

Chiwwi

pre 5 godina

Ajd barem ce da da vidi trojicu Hrvata u finali LS :-)
(Tetkin, 7. maj 2018 12:23)

A neko od tih hrvata ce poljubiti izrezbareno ime Crvene Zvezde na usatom peharu.

Nisam Tarabic ali ovo je vise nego ocigledno

pre 5 godina

Njihov standard za sudije ne zadovaljava nase standarde. Mi te polovne sudije izvozimo u Evropu

Runner

pre 5 godina

Како је то могуће крај живог Терзе и његове Црвене звезде? Како се само УЕФА усудила? Чуј, молим Те, да та "фудбалска незналица" суду финале Лиге шампиона! Е сад има да уследи саопштење за јавност!

Ono

pre 5 godina

Mazic je vrhunski sudija koji je nažalost morao proći sito i rešeto pa i leci na rudu par puta kada je Toletu trebalo jer bez toga nikada ne bi bio preporucen na internacionalnu listu. Skidam mu kapu sto je nakon toga počeo da radi svoj posao kako treba umesto da izvršava prave zadatke. On je vrhunski sudija jer i kada je navlacio radio je to gotovo neprimetno za razliku od raznih drugih sudija koji to ne znaju da sakriju. Bravo Mazicu i puno sreće u finalu.

A vreme prolazi

pre 5 godina

(Васа, 7. maj 2018 13:35)

Ako se sećaš finala od pre 47 godina (1971), dobro je za tebe da te žena bilo kako gleda, koliko si mator... :=)

miško

pre 5 godina

Runneru za Mažića nikada i niko nije rekao da ne zna da sudi. Najbolje sudije znaju kako se kraducka.To Mažić radi kada sudi Zvezdi.Od kada nam on ne sudi nama ide baš dobro.Cinizam je kada grobari prizivaju Mažića da im sudi stalno,VAR tehnologiju i strane sudije.

Kanidja

pre 5 godina

Sad svaka čast majstore a posle meča bice standardno pljuvanje.I da sudi bez greške naci ce ih naši eksperti sa sajta.Finale je nagrada za sve godine bez mrlje u evro fudbalu.Zasluženo.Čovjek gospodin.

Бот по убеђењу

pre 5 godina

Упеца Станојко Златну Рибицу. Пусти ме и испунићу ти једну жељу, рече она. Куд бре једну, три је било још ономад код Милојка.. Е то је било ономад, ал’ санкције, бомбардовање, радијација, жиранти па немамо ми сто шкрга да преживимо..
Добро, добро, рече Станојко, кад је тако ајд’ да уредиш једну ипо некако.. Ја да будем најајчи на теренима по Србији а Србија да имаде представника у финалу Лиге Шампиона..
Станојко постаде Жандарм..
Мажић суди финале..
Остало је историја, тј биће..

Свака част Мажићу !

Milan Niš

pre 5 godina

Gospodine Mažicu obradovala me vest kao da mi je neko najrodjeniji...velika čast za srpskog arbitra ,zelim vam puno uspeha i vama i celoj ekipi sudija...A kada jednog dana slucajno dodje i taj dan ,da cenimo svoje najbolje,da nas lece najbolji lekari,sude najbolje sudije,hleb peku najbolji pekari,drzavu vode najbolji, a ne najpodobniji...iznenada mozemo shvatiti da to i nije tako tesko ,biti normalan...

милорад

pre 5 godina

Колина је несумњиво био добар, одличан судија али само у Европским утакмицама. У италијанској серије а је био много лошији и слабо се сналазио због великог притиска са стране клубова. Такав случај је и са Мажићем у Европи одличан а код куће доста слабији због притиска са стране. То се могло видети у финалу купа прошле године где је он директно одлучио победника. Ја њему и његовом тиму желим успешно суђење у финалу јер представљају СРБИЈУ. Жвели

Vladimir

pre 5 godina

@drago

Ma sve je to super ali kada bi neka ekipa iz Hrvatske ili možda Srbije osvojila ušatog onda se može raspravljati na tu temu. A ček, jedna ekipa iz Beograda to i jeste uradila. Ništa onda.

Marko

pre 5 godina

Kako to sad??? Sudi finale Lige Sampiona a nije dovoljno dobar za derbi seoskih ekipa Zvezde i Partizana??? A kad se tek setim kako smo ga blatili pa je isao covek u Surcin da sudi pokrajinsku ligu....
(nBgd, 7. maj 2018 12:06)

Derbi partizan zvezda je jedan od najvatrenijih utakmica na svetu. Za mene najveća utakmica na svetu. On se zapravo tu iškolovao. Lako biti gospodski klub kada ti je budzet stotine miliona...

Arso

pre 5 godina

Mazic godinama sudi u Saudijskoj Arabiji.Ne samo on,Cakir i sve bolje sudije iz Evrope cesto se mogu videti u njihovoj ligi.Mozemo samo da nagadjamo koliko para donosi jedno sudjenje takve lige.I to je nekakvo prizanje.

sasa

pre 5 godina

Jao evo sada na marakani konferencija za novinare zbog ovog sudije..Pa kako je moglo da se desi da ovakav sudija ,koji redovno krade zvezdu i za koga Terzic i ostali na tom stadionu kazu da je neznalica,moze da sudi finale lige sampiona.Terzicu reaguj odma i prijavi ga.Sramota da ga bude ,da sudi finale.Kakva neznalica xaxaxaxa

ExS

pre 5 godina

uz Čakira nikako ne moze rame uz rame, tj.ne moze on uz Mažića. Mazic teako da moze tolike propuste (slucajne ili namerne) da napravi na Evro sceni.
inace, full respect za Milorada i jos mnogo uspeha

sele

pre 5 godina

svaka cast sretno majstore a ovima koji ga omalovazavaju sram ih bilo umesto coveka da ga svi podrzimo ipak je to jedan veliki dogadjaj jedan srbin da sudi najboljima i to ce ceo svet gledati stvarno ima nekih ljudi koji nisu sami sa sobom zadovoljni puna podrska mazicu i tebi i tvojoj ekipi samo napred neobracaj paznju na tkz.experte sram ih bilo

Васа

pre 5 godina

Сећам се Ајакс - Јувентус судио Миливоје Гугуловић. Увек ме жена погледа чудно кад се сетим таквих детаља.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!

pre 5 godina

To znaci da nece moci suditi finale SP! A I svakako ne bi, jerbo ce u finalu Srbija tuci Nemacku 3:0! Ahahahahahahha

lord

pre 5 godina

nema on blage veze , ali oni drugi tek nemaju pojma ;)
(sudija Dred, 07. maj 2018 12:39)

a ti si inače ekspert koji može da proceni ko ima pojma a ko nema...

Neutralan

pre 5 godina

Lakrdija od natjecanja. CL je postalo najusranije fudbalsko takmičenje, u kojem već dobrih nekoliko godina sudije odlučuju ko prolazi, a ko ispada. Katastrofalne se greške prave, a UEFA mafija ni da razmisli o video tehnologiji, koja bi te greške bar umanjila. Real je ove godine prošao Bajerna zu pomoć sudija. Da se rezumijemo, za nesposobnost sudija nije Real kriv, jednostavno su imali malo više sreće, a Bajern malo više nesreće i to je to. Sudije treba sankcionisati za loše odrađen rad i tu nema priče. Za greške onog Mađara prošle godine u meču između Reala i Bajerna je trebala uslijediti kazna od 2-3 sezone zabrane suđenja u CL i zdrrrrrrravo, što bi Đuro rekao.

nista o nicemu

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 7. maj 2018 12:19)

Znaci, ja ne verujem. Vi navijaci Zvezde imate secanje poput zlatne ribice. Tri sekunde i kraj. Vas Terzic je pisao saopstenje i trazio izuzece Mazica sa svih Zvedinih meceva jer je utripovao da je covek u vise navrata ostetio Zvezdu. Cak je isao toliko daleko da je rekao da je srmano da takav covek sudi pod UEFA znakom. Jedini put kada se Partizan pozalio na sudjenje Mazica, jeste nakon sto vam je dosudio dva penala u derbiju koje vam je Lukac odbranio, a nakon toga Drincic zakucao Rajkovica koji nije znao gde se nalazi nakon onog projektila. Da li ti se secanje malo razbistrilo sada?
(andrejka, 07. maj 2018 12:33)

Sto ste mu zabranili da sudi poslednji derbi? U njemu je sviran nepostojeci penal za Partizan. Sudija je bio Danilo Grujic, clan grupe Grobari Cokot. Pozdrav za tebe koji pamtis selektivno.

Zabrunut

pre 5 godina

nema on blage veze , ali oni drugi tek nemaju pojma ;)
(sudija Dred, 07. maj 2018 12:39)
Hahaha,ali zato ti imas veze. Ti si klasican promer srpske zavisti i floskule "nek komsiji crkne krava". Nema nama pomoci dok sami sebi ne pomognemo.

Lala na kvadrat

pre 5 godina

Prva utakmica koju je sudio bila je Nadalj-Lok ili Lok-Nadalj, beton liga, a za tri nedelje sudi Realu i Liverpoolu. Zivot stvarno nekada ume da bude divan. Sve cestitke!

crni

pre 5 godina

nema on blage veze , ali oni drugi tek nemaju pojma ;)(sudija Dred, 07. maj 2018 12:39)a ti si inače ekspert koji može da proceni ko ima pojma a ko nema...
(lord, 07. maj 2018 13:02)
On je ekspert Panter !

Telefon pametniji od tebe

pre 5 godina

@ "nema on blage veze , ali oni drugi tek nemaju pojma ;)
(sudija Dred, 07. maj 2018 12:39)
Hahaha,ali zato ti imas veze. Ti si klasican promer srpske zavisti i floskule "nek komsiji crkne krava". Nema nama pomoci dok sami sebi ne pomognemo."
(Zabrunut, 7. maj 2018 13:04)

Samo ti, @Zabrinuti, brini..., ali o sebi mkad nisi u stanju da vidis da je komentar na koji odgovaras upucen, ustvari, svima (pa i tebi) koji od srpskog fudbala prave smetliste.

Magyar

pre 5 godina

Kassai Viktor = Kaššai Viktor

Kassa = Košice je mesto tj. grad na jugu Slovačke.

Dakle, njegovo prezime pretstavlja kao da je on "iz Košica" dakle, Košićanin bi bilo na Slovačkom ili ti na Srpskom.

U mađarskom jeziku je S=Š dok je SZ=SSZ=S

Je li i ovo bilo teško?

Imate li Google Translate?

Ima li tamo zvučnik da se posluša kako se izgovara?

Dokle će te tog jadnog Vuk Karadžića zloupotrebljavate???

U Beču su ga zvali Wolfgang.

fantom

pre 5 godina

Kad se setim da mu je naš fudbalski savez dodelio pre nekog vremena da sudi drugu ligu. Čovek bez ikakvih problema sudio, a sad UEFA mu dodeli da sudi finale Lige šampiona, Ronaldo, Salah, Zidan, Klop... E moja Srbijo ko tebi vodi fudbalski savez! Svaka čast Milorade i čestitke.

Marinkova bara

pre 5 godina

Bravo Mazara! Vrlo zasluzeno.
(4k4.Dex, 07. maj 2018 12:57)

Evo lika sa N.Bgd.Sada je Mazara a ranije bili Dkokara, Tepara, Stimara...
.

Знате, да вам ка'ем, видте

pre 5 godina

Аааааа, краљуууу!!!
Свака ти част, заслужио си Србине мој!!!

Mile

pre 5 godina

Sudit ce koji ce Hrvat osvojiti hahah 
Ajde da i Srbi imaju predstavnika hahaha
(drago, 07. maj 2018 13:17)

Javi se kada hrvat podigne taj isti pehar kao kapiten.

Džoni

pre 5 godina

Odsudiš jedno finale Realu i zbrinuo si se do kraja života! Šala, svaka čast na takvom uspehu i nadam se da će suditi bez greške kako i dolikuje jednom finalu LŠ!

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Mažiću nemoj da te sanjam da sudiš za Real kao tvoje kolege u 1/4 i 1/2 finalu! Zamišljaj da su Partizan.
(nbg, 07. maj 2018 13:26)

Misliš da zamisli da su Zvezda pošto po pravilu uvek sudi protiv nje ... ??!

Pera Pisar

pre 5 godina

Upoznao sam jednom prilikom, slučajno, u nekom širem društvu, jednog od Mažićevih pomoćnika...neverovatno skroman lik...čujem priča o nekoj utakmici kako se "dobro istrčao" na njoj i stekao sam utisak, kako je o tome nenametljivo izlagao, da lik sudi neku beton ligu npr.beogradsku zonu i pitam ga "ti sudiš negde"...lik kaže "da ja sam Mažićev pomoćnik, sudio sam sad na Svetskom prvenstvu u Brazilu"...šokirao sam se...sudio tada Ronaldu protiv Nemačke, Mesiju protiv Irana...sad finale Lige šampiona Real-Liverpul...a lik 100% kul, kao jedan od nas

Фрфљави

pre 5 godina

Kao и све остало а и друго, у Србији није поштован нити цењен негов рад. У Србији је преварант и лош арбитраж. Има бољих, неки кажу. Зато и јесмо ту где јесмо. Или боље рећи, зато јесте ту где јесте.

Zvezdad od rodenja

pre 5 godina

Strasno je sto Terzic i drustvo slicno njemu, vode nas fudbal, uporno ga omalovazavaju i saplicu, njima odgovaraju sudije koje pristaju na namestanje u ovoj nasoj bednoj ligi.MAZICU SVAKA TI CAST, VELIKO PRIZNANJE, NADAM SE OPRAVDACES POVERENJE.

Pele

pre 5 godina

I ja mislim da je Mazic odlican sudija. Da nije, ne bi ga odredili da sudi finale LS.

Samo da skrenem paznju da i najboolji sudija moze da bude pristrasan u derbiju u svojoj zemlji i da npr. "navlaci" na stranu svog omiljenog kluba. Ne kazem da je Mazic takav, ali bi moogao biti.

Ovo pisem zbog onih koji pisu tipa "kakvi smo mi Srbi. Dobar je Evropi, a nama ne valja."

room 1408

pre 5 godina

Kruna njegove karijere,uz verovatno sudjenje bar polufinala SP.Jedino sto i vredi a dolazi iz Srbije a tiče se fudbala,..Svaka čast,..P.S nisam ničiji “bot”,već ovo iskreno pišem,...Čak uvek kritikujem.Ovde nemam šta posto covek sudi veliko finale najjačeg klubskog fudbalskog takmičenja na svetu.Jos jednom svaka mu čast!!!!!

nBgd

pre 5 godina

Kako to sad??? Sudi finale Lige Sampiona a nije dovoljno dobar za derbi seoskih ekipa Zvezde i Partizana??? A kad se tek setim kako smo ga blatili pa je isao covek u Surcin da sudi pokrajinsku ligu....

fudbalski ekspert

pre 5 godina

Iznad svega korektan potez UEFA prema Miloradu Mažiću.
Vidi se da su namirisali uspeh naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, naš plasman u četvrtfinale, što će automatski značiti eliminaciju Milorada Mažića iz kruga kandidata za suđenje same završnice u Rusiji.

Korektno je da mu se pre Svetskog prvenstva da šansa da sudi jedno veliko finale, jer zbog sukoba interesa to neće biti moguće na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Dobrica

pre 5 godina

Toooo!!!!!!!!!

Mažiću, daj odmah crveni Ronaldu (simuliranje) i Modriću (gruba igra), da Livepul ne bi hodao sam nego sa trofejem ...

Nego

pre 5 godina

Grobarčina. Ili ne, Delija. Kako beše ono, krade blizancima naizmenično? Pokrijte se ušima
(Afram Island, 07. maj 2018 12:04)

Ne spinuj. Zna se ko se stalno zalio na njega.

bBb

pre 5 godina

@Zasluženo! Steta sto nece moci da sudi i finale SP, posto je veoma izvesno da cemo biti u finalu...
(zbrlj, 07. maj 2018 12:05)

Hahaha

Fei Li

pre 5 godina

Zasluženo, dugo je "flertovao" sa finalem LŠ, i konačno se ostvarilo !
Smatram da je ovo postavljenje i dokaz da nas Zapad ne mrzi toliko koliko mi sami sebe sputavamo, ko radi ozbiljno u životu čak i kod nas - jednostavno mora da uspe.

Kruna jedne karijere, mada kako su sudili drugi, možda mu prava kruna karijere bude u Rusiji, osim ako mi ne iznenadimo i igramo finale (šanse 0,1%) ☺

gerseaux-bg

pre 5 godina

I sta sad moralni Zvezdan Terzic da pomisli osim da je ovo jos jedna velika evropska urota smisljena da se uzdrma njegova casna licnost i njegov principijalan stav o Mazicu da vise nikada ne moze da sudi Crvenoj Zvezdi zbog loseg kvaliteta sudjenja !!!! :)))))

andrejka

pre 5 godina

A Grobarima nije valjao. Pred svaki derbi su ga smenjivali i postavljali svoje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 7. maj 2018 12:19)

Znaci, ja ne verujem. Vi navijaci Zvezde imate secanje poput zlatne ribice. Tri sekunde i kraj. Vas Terzic je pisao saopstenje i trazio izuzece Mazica sa svih Zvedinih meceva jer je utripovao da je covek u vise navrata ostetio Zvezdu. Cak je isao toliko daleko da je rekao da je srmano da takav covek sudi pod UEFA znakom. Jedini put kada se Partizan pozalio na sudjenje Mazica, jeste nakon sto vam je dosudio dva penala u derbiju koje vam je Lukac odbranio, a nakon toga Drincic zakucao Rajkovica koji nije znao gde se nalazi nakon onog projektila. Da li ti se secanje malo razbistrilo sada?

Aleks

pre 5 godina

Da bude sramota svakoga (mislim na celnike timova iz nase lige, a zna se tacno i na koga mislim) da kaze ista u vezi ovog coveka.
Milorade, srecno i svaka ti cast!

спортски уметник

pre 5 godina

Срећа па звезда не игра финале, тражили би његово изузеће и да главни судија буде Мајо

Saša

pre 5 godina

Maža je car, ali treba čestitati i pomoćnicima koji su itekako zaslužni. Dakle, čestitke celoj ekipi!!! Posle svega viđenog u četvrtfinalu i polufinalu može se zaključiti da su ubedljivo najbolji u Evropi!!!

Stefan

pre 5 godina

Дакле, процењено је да ће франковцима бити потребна бар два пенала. Спремите се за највећи циркус откад је овог такмичења.

Dare

pre 5 godina

Samo nama ne valja. pa trezizmo izuzece istog na utakmicama.Bravo Mazicu. svetska si klasa.Na zalost potices sa Balkana, gde ljudi sve pljuju, pa tako i tebe, pa i Novaka Djokovica i jos ostale velikane, koji su Srbiju predstavili najbolje moguce.A pljuju vas oni koji sede kuci, koji ne znaju da mrdnu dupetom , da nesto urade u svom zivotu, nego znaju samo da kritikuju druge.

Iraklis

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, Partizan ne mogu da smislim, ali sam prije svega mlad sudija i čitam sad raspravu ko je sve pljuvao Mažića... Braćo Srbi, onako posrpski, svi ste ga pljuvali!
Stidio sam se što je Terzić u upravi (još se stidim) i kada je objavio onakvo jadno saopštenje. Ali Grobari, ne budite fulje i ne držite predavanja o tome ko ga je pljuvao.
Derbi prije onog gdje su dosuđena dva penala krenuli ste sa pljuvanjem, a od tog derbija čuvena je VAŠA uzrečica kad Mažić sudi: ,,Penal za Zvezdu".
Niko od vas nije objektivno gledao suđenje ovog čoveka, ali od prvog derbija koji je sudio pokazao je da je klasa i da je definitivno u vrhu evropskog suđenja.
I ovo jeste uspeh srpskog fudbala, jer je iškolovao ovakvog sudiju. A najviše je njegov uspeh, jer nije dao da ga raznorazni u ovom mrtvom Savezu sateru i zgaze. A vi što ga sad podržavate, ćutite molim vas. Sećam se šta je pisano protiv njega do pre 4 godine...
Mažiću, bravo i finale Svetskog da dobiješ!

Pele

pre 5 godina

Svaka mu cast! I njemu i njegovoj ekipi pomocnih sudija iz Srbije. Ovo je veliko priznanje zasluzeno mukotrpnim trudom, kvalitetom i stalnim dokazivanjem iz utakmice u utakmicu. BRAVO!

спортски уметник

pre 5 godina

Grobarčina. Ili ne, Delija. Kako beše ono, krade blizancima naizmenično? Pokrijte se ušima
(Afram Island, 07. maj 2018 12:04)

Из Партизана се никада нису жалили на њега...и поред тога што је опростио Вујадину црвени и признао гол након офсајда...нико се из клуба није жалио и јавно нападао Мажић, тако да престани с тим изједначавањем јер сте смешни и јадни

cika Djura

pre 5 godina

A Zvezdi i Partizanu ne valja...koja smo mi smesna drzava...ugasiti oba blizanca, da nam svima svane vise...toliko
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 7. maj 2018 12:28)

Mazic je u nasem prvenastvu zasticen ko beli medved.Bilo koju gresku da uradi nema kazne. Felix Brych jeu nemackoj prizan ogol kroz pocepanu mrezu i od nemackog saveza kaznjen sa cetiri utakmice ali nije smetalo da sudi finale LS

IRONemke

pre 5 godina

Pevaj Srbijo, zemljo junaka! Kako lepa vest od samog jutra! Rifrešujem od kako sam ustao čekam potvrdu ovoga što se već mesecima zna. Naježih se!

Mirni !

pre 5 godina

Uspeh vredač čestitki i svakog poštovanja ! Greh je pominajti, u ovoj vesti i komentarima, različite........ !
Njima "ostaje" liga u kojoj se najviše aplauza čuje dok se ekipe pozdravljaju na početku utakmice !

my way

pre 5 godina

Iskrene cestitke Mazicu od mene zvezdasa! Moglo je i bilo zasluzeno i ranije, ali ima on vec veliku sudijsku karijeru, tako da ostaje samo ovaj vrhunac od kojeg nema dalje. Sto rece neko dole u komentaru, steta sto zbog nas nece moci i finale SP da sudi :)

koko

pre 5 godina

loša odluka, lovren i modrić oštećeni u svakom duelu a mažiću ode karijera..kod srba to nije razumski nego instinkt ka ona basna o kornjači i škorpionu

djevrek

pre 5 godina

Znaci Real dobija bar 1 penal u finalu.
Da se razumemo, Mazic je sjajan sudija, ali mislim da nema autoritet za ove tipove iz Reala. Video sam juce sta rade sudiji igraci Reala i Barse, lako mozes da se pogubis kad njima sudis.

Samo kazem

pre 5 godina

Auuu kakva cast !!! Realno gori od Skomine i Cakira iz polufinala ne moze biti ma koliko god se trudio :) Za Mazica ne brinem,on je po meni trenutno najbolji sudija,problem su linijske sudije koje nisu na istom nivou kao i on,njihove greske uticu i na kvalitet njegovog sudjenja te zbog toga dosad nije imao prilike da sudi finale nekog velikog takmicenja...Mada pored Ricolija koji je briljirao u finalima i nije imao neke sanse...
Sad pitanje zasto mu daju finale kada je,u odnosu na prethodne, ove sezone imao najmanje kvalitetnih meceva iza sebe? (Mislim da je bio pod nekom vrstom "sankcija" zbog one gluposti u finalu Kupa konfederacija kada je umesto cistog crvenog dao zuti karton zbog onog lakta...) Dvije su mogucnosti.Prva da zaista misle da je najbolje resenje,da zbog svoje hladnokrvnosti i autoriteta nece popustiti usled vaznosti meca,pritiska igraca,trenera i navijaca kao sto je bio slucaj sa Skominom i Cakirom...Druga mogucnost je da UEFA misli da ce i on kiksnuti kao ova dvojica,da ce napraviti smejuriju od finala i da ce se ostvariti krajnji rezultat koji su naumili-VAR tehnologija u Ligi Sampiona od sledece sezone!Jednostavno toliko sudijskih gresaka ove sezone da mi je tesko poverovati da je sve ovo slucajno!

iggy

pre 5 godina

Ta nazovi saopstenja zvezde i partizana naspram ove vesti su samo odraz drzave u kojoj zivimo. Mazicu zelim da bude neprimetan i da mu to bude jos jedan plus ka finalu SP

fudbalski ekspert

pre 5 godina

Wow, just wow!
Neverovatan uspeh Milorada Mažića i njegovih pomoćnika.
Svaka čast i jedno veliko bravo.

Ovo je samo jedan u pravom moru dokaza da su naši fudbalski ljudi među najcenjenijim i najkvalitetnijim u svetskom fudbalu.
Sergej Milinković-Savić
Aleksandar Kolarov
Milorad Mažić
Nemanja Matić

Uz sve to bili smo i prvaci Evrope 2013. i prvaci sveta 2015. pa imamo svo pravo da očekujemo fantastične fudbalske vesti u budućnosti.

- V O S T A N I – S E R B I J E -

Salle

pre 5 godina

Svaka čast. Mažić je mrtav ladan takoreći, i ne dozvoljava da se utakmica otme kontroli. Našim blizancima to nikad nije odgovaralo, Partizan i Zvezda(rukovodstvo naravno) kancer srpskog fudbala.

Eidos

pre 5 godina

Za njega kao sudiju,nema veceg priznanja od ovog! Covek se izborio da bude glavni sudija LS,a potice iz zemlje u kojoj je biti pravican i pravedan sudija gotovo nemoguce! Mazic je dokazao da uprkos svim nedacama,preprekama,ucenama,spletkarenjima se moze ostati dosledan i posten,makar u okvirima sporta! YNWA!

ISKRIČAVA ČIVAVA

pre 5 godina

Mažke, daj crveni Ronaldu pred početak utakmice, dok je lopta na centru. Tako ćeš ostati upamćen zauvek a i u mom srcu isto tako. Posle sviraj 100 penala za Real da slučajno ne pobedi ona liverpulska gamad, ne mogu da ih smislim od 2005. i one prevare u Istambulu.

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Ne pratim fudbal ali cestitam mu. Pretpostavljam da je to jedno od najvecih dostignuca za sudiju. Verovatno u rangu da se sudi finale svetskog prvenstva.

Kinaski

pre 5 godina

Ronaldo ga ne voli jer nije dosudio penal napravljen nad njim ( ne znam ni dal je zaista postajao ) protiv Nemaca na SP u Brazilu, a olako je svirao u korist Nemaca. Na tom SP je dobio najlosije ocene navijaca. Ponajvise Iranaca i Portugalaca ako se dobro secam. Koliko su nerealni, da je los ne bi sudio velike meceve. Mada, zabrinjava me sto cesto sudi Spancima. Postoji mozda bas to da on kao sad nesto duguje Ronaldu. Zanimljive ce biti reakcije arogantnog Ronalda.

nBgd

pre 5 godina

Kako to sad??? Sudi finale Lige Sampiona a nije dovoljno dobar za derbi seoskih ekipa Zvezde i Partizana??? A kad se tek setim kako smo ga blatili pa je isao covek u Surcin da sudi pokrajinsku ligu....

Aleks

pre 5 godina

Da bude sramota svakoga (mislim na celnike timova iz nase lige, a zna se tacno i na koga mislim) da kaze ista u vezi ovog coveka.
Milorade, srecno i svaka ti cast!

room 1408

pre 5 godina

Kruna njegove karijere,uz verovatno sudjenje bar polufinala SP.Jedino sto i vredi a dolazi iz Srbije a tiče se fudbala,..Svaka čast,..P.S nisam ničiji “bot”,već ovo iskreno pišem,...Čak uvek kritikujem.Ovde nemam šta posto covek sudi veliko finale najjačeg klubskog fudbalskog takmičenja na svetu.Jos jednom svaka mu čast!!!!!

gerseaux-bg

pre 5 godina

I sta sad moralni Zvezdan Terzic da pomisli osim da je ovo jos jedna velika evropska urota smisljena da se uzdrma njegova casna licnost i njegov principijalan stav o Mazicu da vise nikada ne moze da sudi Crvenoj Zvezdi zbog loseg kvaliteta sudjenja !!!! :)))))

Eidos

pre 5 godina

Za njega kao sudiju,nema veceg priznanja od ovog! Covek se izborio da bude glavni sudija LS,a potice iz zemlje u kojoj je biti pravican i pravedan sudija gotovo nemoguce! Mazic je dokazao da uprkos svim nedacama,preprekama,ucenama,spletkarenjima se moze ostati dosledan i posten,makar u okvirima sporta! YNWA!

Pele

pre 5 godina

Svaka mu cast! I njemu i njegovoj ekipi pomocnih sudija iz Srbije. Ovo je veliko priznanje zasluzeno mukotrpnim trudom, kvalitetom i stalnim dokazivanjem iz utakmice u utakmicu. BRAVO!

Pera Pisar

pre 5 godina

Upoznao sam jednom prilikom, slučajno, u nekom širem društvu, jednog od Mažićevih pomoćnika...neverovatno skroman lik...čujem priča o nekoj utakmici kako se "dobro istrčao" na njoj i stekao sam utisak, kako je o tome nenametljivo izlagao, da lik sudi neku beton ligu npr.beogradsku zonu i pitam ga "ti sudiš negde"...lik kaže "da ja sam Mažićev pomoćnik, sudio sam sad na Svetskom prvenstvu u Brazilu"...šokirao sam se...sudio tada Ronaldu protiv Nemačke, Mesiju protiv Irana...sad finale Lige šampiona Real-Liverpul...a lik 100% kul, kao jedan od nas

andrejka

pre 5 godina

A Grobarima nije valjao. Pred svaki derbi su ga smenjivali i postavljali svoje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 7. maj 2018 12:19)

Znaci, ja ne verujem. Vi navijaci Zvezde imate secanje poput zlatne ribice. Tri sekunde i kraj. Vas Terzic je pisao saopstenje i trazio izuzece Mazica sa svih Zvedinih meceva jer je utripovao da je covek u vise navrata ostetio Zvezdu. Cak je isao toliko daleko da je rekao da je srmano da takav covek sudi pod UEFA znakom. Jedini put kada se Partizan pozalio na sudjenje Mazica, jeste nakon sto vam je dosudio dva penala u derbiju koje vam je Lukac odbranio, a nakon toga Drincic zakucao Rajkovica koji nije znao gde se nalazi nakon onog projektila. Da li ti se secanje malo razbistrilo sada?

Milos

pre 5 godina

Sudit ce koji ce Hrvat osvojiti hahah 
Ajde da i Srbi imaju predstavnika hahaha 
(drago, 7. maj 2018 13:17) 


Ne nego ce ''sudit'' koji ce hrvat poljubiti ime Crvene Zvezde na usatom.
(Chiwwi, 07. maj 2018 15:21)

Hahaha, bravo Chiwwi! Bari je ipak napravio nedostiznu razliku!

Chiwwi

pre 5 godina

Sudit ce koji ce Hrvat osvojiti hahah
Ajde da i Srbi imaju predstavnika hahaha
(drago, 7. maj 2018 13:17)


Ne nego ce ''sudit'' koji ce hrvat poljubiti ime Crvene Zvezde na usatom.

Chiwwi

pre 5 godina

Ajd barem ce da da vidi trojicu Hrvata u finali LS :-)
(Tetkin, 7. maj 2018 12:23)

A neko od tih hrvata ce poljubiti izrezbareno ime Crvene Zvezde na usatom peharu.

Dekameron

pre 5 godina

Što bi rekao Zvezda Terzić,Mažić je fudbalski neznalica,ali ima ujaka u UEFA.I eto sudiće finale lige šampiona.Da Terzić ima imalo morala,sada bi se barem izvinio za sve o Mažiću.

Lala na kvadrat

pre 5 godina

Prva utakmica koju je sudio bila je Nadalj-Lok ili Lok-Nadalj, beton liga, a za tri nedelje sudi Realu i Liverpoolu. Zivot stvarno nekada ume da bude divan. Sve cestitke!

Васа

pre 5 godina

Сећам се Ајакс - Јувентус судио Миливоје Гугуловић. Увек ме жена погледа чудно кад се сетим таквих детаља.

спортски уметник

pre 5 godina

Срећа па звезда не игра финале, тражили би његово изузеће и да главни судија буде Мајо

Fei Li

pre 5 godina

Zasluženo, dugo je "flertovao" sa finalem LŠ, i konačno se ostvarilo !
Smatram da je ovo postavljenje i dokaz da nas Zapad ne mrzi toliko koliko mi sami sebe sputavamo, ko radi ozbiljno u životu čak i kod nas - jednostavno mora da uspe.

Kruna jedne karijere, mada kako su sudili drugi, možda mu prava kruna karijere bude u Rusiji, osim ako mi ne iznenadimo i igramo finale (šanse 0,1%) ☺

Milan Niš

pre 5 godina

Gospodine Mažicu obradovala me vest kao da mi je neko najrodjeniji...velika čast za srpskog arbitra ,zelim vam puno uspeha i vama i celoj ekipi sudija...A kada jednog dana slucajno dodje i taj dan ,da cenimo svoje najbolje,da nas lece najbolji lekari,sude najbolje sudije,hleb peku najbolji pekari,drzavu vode najbolji, a ne najpodobniji...iznenada mozemo shvatiti da to i nije tako tesko ,biti normalan...

Zvezdad od rodenja

pre 5 godina

Strasno je sto Terzic i drustvo slicno njemu, vode nas fudbal, uporno ga omalovazavaju i saplicu, njima odgovaraju sudije koje pristaju na namestanje u ovoj nasoj bednoj ligi.MAZICU SVAKA TI CAST, VELIKO PRIZNANJE, NADAM SE OPRAVDACES POVERENJE.

Runner

pre 5 godina

Како је то могуће крај живог Терзе и његове Црвене звезде? Како се само УЕФА усудила? Чуј, молим Те, да та "фудбалска незналица" суду финале Лиге шампиона! Е сад има да уследи саопштење за јавност!

Džoni

pre 5 godina

Odsudiš jedno finale Realu i zbrinuo si se do kraja života! Šala, svaka čast na takvom uspehu i nadam se da će suditi bez greške kako i dolikuje jednom finalu LŠ!

Zabrunut

pre 5 godina

nema on blage veze , ali oni drugi tek nemaju pojma ;)
(sudija Dred, 07. maj 2018 12:39)
Hahaha,ali zato ti imas veze. Ti si klasican promer srpske zavisti i floskule "nek komsiji crkne krava". Nema nama pomoci dok sami sebi ne pomognemo.

Saša

pre 5 godina

Maža je car, ali treba čestitati i pomoćnicima koji su itekako zaslužni. Dakle, čestitke celoj ekipi!!! Posle svega viđenog u četvrtfinalu i polufinalu može se zaključiti da su ubedljivo najbolji u Evropi!!!

sele

pre 5 godina

svaka cast sretno majstore a ovima koji ga omalovazavaju sram ih bilo umesto coveka da ga svi podrzimo ipak je to jedan veliki dogadjaj jedan srbin da sudi najboljima i to ce ceo svet gledati stvarno ima nekih ljudi koji nisu sami sa sobom zadovoljni puna podrska mazicu i tebi i tvojoj ekipi samo napred neobracaj paznju na tkz.experte sram ih bilo

спортски уметник

pre 5 godina

Grobarčina. Ili ne, Delija. Kako beše ono, krade blizancima naizmenično? Pokrijte se ušima
(Afram Island, 07. maj 2018 12:04)

Из Партизана се никада нису жалили на њега...и поред тога што је опростио Вујадину црвени и признао гол након офсајда...нико се из клуба није жалио и јавно нападао Мажић, тако да престани с тим изједначавањем јер сте смешни и јадни

Знате, да вам ка'ем, видте

pre 5 godina

Аааааа, краљуууу!!!
Свака ти част, заслужио си Србине мој!!!

Salle

pre 5 godina

Svaka čast. Mažić je mrtav ladan takoreći, i ne dozvoljava da se utakmica otme kontroli. Našim blizancima to nikad nije odgovaralo, Partizan i Zvezda(rukovodstvo naravno) kancer srpskog fudbala.

ISKRIČAVA ČIVAVA

pre 5 godina

Mažke, daj crveni Ronaldu pred početak utakmice, dok je lopta na centru. Tako ćeš ostati upamćen zauvek a i u mom srcu isto tako. Posle sviraj 100 penala za Real da slučajno ne pobedi ona liverpulska gamad, ne mogu da ih smislim od 2005. i one prevare u Istambulu.

Фрфљави

pre 5 godina

Kao и све остало а и друго, у Србији није поштован нити цењен негов рад. У Србији је преварант и лош арбитраж. Има бољих, неки кажу. Зато и јесмо ту где јесмо. Или боље рећи, зато јесте ту где јесте.

my way

pre 5 godina

Iskrene cestitke Mazicu od mene zvezdasa! Moglo je i bilo zasluzeno i ranije, ali ima on vec veliku sudijsku karijeru, tako da ostaje samo ovaj vrhunac od kojeg nema dalje. Sto rece neko dole u komentaru, steta sto zbog nas nece moci i finale SP da sudi :)

Iraklis

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, Partizan ne mogu da smislim, ali sam prije svega mlad sudija i čitam sad raspravu ko je sve pljuvao Mažića... Braćo Srbi, onako posrpski, svi ste ga pljuvali!
Stidio sam se što je Terzić u upravi (još se stidim) i kada je objavio onakvo jadno saopštenje. Ali Grobari, ne budite fulje i ne držite predavanja o tome ko ga je pljuvao.
Derbi prije onog gdje su dosuđena dva penala krenuli ste sa pljuvanjem, a od tog derbija čuvena je VAŠA uzrečica kad Mažić sudi: ,,Penal za Zvezdu".
Niko od vas nije objektivno gledao suđenje ovog čoveka, ali od prvog derbija koji je sudio pokazao je da je klasa i da je definitivno u vrhu evropskog suđenja.
I ovo jeste uspeh srpskog fudbala, jer je iškolovao ovakvog sudiju. A najviše je njegov uspeh, jer nije dao da ga raznorazni u ovom mrtvom Savezu sateru i zgaze. A vi što ga sad podržavate, ćutite molim vas. Sećam se šta je pisano protiv njega do pre 4 godine...
Mažiću, bravo i finale Svetskog da dobiješ!

милорад

pre 5 godina

Колина је несумњиво био добар, одличан судија али само у Европским утакмицама. У италијанској серије а је био много лошији и слабо се сналазио због великог притиска са стране клубова. Такав случај је и са Мажићем у Европи одличан а код куће доста слабији због притиска са стране. То се могло видети у финалу купа прошле године где је он директно одлучио победника. Ја њему и његовом тиму желим успешно суђење у финалу јер представљају СРБИЈУ. Жвели

lord

pre 5 godina

nema on blage veze , ali oni drugi tek nemaju pojma ;)
(sudija Dred, 07. maj 2018 12:39)

a ti si inače ekspert koji može da proceni ko ima pojma a ko nema...

fantom

pre 5 godina

Kad se setim da mu je naš fudbalski savez dodelio pre nekog vremena da sudi drugu ligu. Čovek bez ikakvih problema sudio, a sad UEFA mu dodeli da sudi finale Lige šampiona, Ronaldo, Salah, Zidan, Klop... E moja Srbijo ko tebi vodi fudbalski savez! Svaka čast Milorade i čestitke.

А. Петров

pre 5 godina

Ja bi se na njegovom mestu preselilo u Englesku
(daroza, 07. maj 2018 15:24)—>>>—->>>
А ја у Шпанију. У Премијер лиги судија добија $2.000 по утакмици, а у Ла Лиги и до €6.200.

fudbalski ekspert

pre 5 godina

Iznad svega korektan potez UEFA prema Miloradu Mažiću.
Vidi se da su namirisali uspeh naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, naš plasman u četvrtfinale, što će automatski značiti eliminaciju Milorada Mažića iz kruga kandidata za suđenje same završnice u Rusiji.

Korektno je da mu se pre Svetskog prvenstva da šansa da sudi jedno veliko finale, jer zbog sukoba interesa to neće biti moguće na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Milan BL

pre 5 godina

Ovi hrvati pocrkase od pakosti. hahahha tako i treba . a jos kad znaju da je najveci srpski klub upisan bas na tom peharu hahahha. kompleks od naroda ali bas bratee.!!!!
pozdrav iz krajine.

Nego

pre 5 godina

Grobarčina. Ili ne, Delija. Kako beše ono, krade blizancima naizmenično? Pokrijte se ušima
(Afram Island, 07. maj 2018 12:04)

Ne spinuj. Zna se ko se stalno zalio na njega.

sasa

pre 5 godina

Jao evo sada na marakani konferencija za novinare zbog ovog sudije..Pa kako je moglo da se desi da ovakav sudija ,koji redovno krade zvezdu i za koga Terzic i ostali na tom stadionu kazu da je neznalica,moze da sudi finale lige sampiona.Terzicu reaguj odma i prijavi ga.Sramota da ga bude ,da sudi finale.Kakva neznalica xaxaxaxa

fudbalski ekspert

pre 5 godina

Wow, just wow!
Neverovatan uspeh Milorada Mažića i njegovih pomoćnika.
Svaka čast i jedno veliko bravo.

Ovo je samo jedan u pravom moru dokaza da su naši fudbalski ljudi među najcenjenijim i najkvalitetnijim u svetskom fudbalu.
Sergej Milinković-Savić
Aleksandar Kolarov
Milorad Mažić
Nemanja Matić

Uz sve to bili smo i prvaci Evrope 2013. i prvaci sveta 2015. pa imamo svo pravo da očekujemo fantastične fudbalske vesti u budućnosti.

- V O S T A N I – S E R B I J E -

Dare

pre 5 godina

Samo nama ne valja. pa trezizmo izuzece istog na utakmicama.Bravo Mazicu. svetska si klasa.Na zalost potices sa Balkana, gde ljudi sve pljuju, pa tako i tebe, pa i Novaka Djokovica i jos ostale velikane, koji su Srbiju predstavili najbolje moguce.A pljuju vas oni koji sede kuci, koji ne znaju da mrdnu dupetom , da nesto urade u svom zivotu, nego znaju samo da kritikuju druge.

Ono

pre 5 godina

Mazic je vrhunski sudija koji je nažalost morao proći sito i rešeto pa i leci na rudu par puta kada je Toletu trebalo jer bez toga nikada ne bi bio preporucen na internacionalnu listu. Skidam mu kapu sto je nakon toga počeo da radi svoj posao kako treba umesto da izvršava prave zadatke. On je vrhunski sudija jer i kada je navlacio radio je to gotovo neprimetno za razliku od raznih drugih sudija koji to ne znaju da sakriju. Bravo Mazicu i puno sreće u finalu.

Nisam Tarabic ali ovo je vise nego ocigledno

pre 5 godina

Njihov standard za sudije ne zadovaljava nase standarde. Mi te polovne sudije izvozimo u Evropu

Vladimir

pre 5 godina

@drago

Ma sve je to super ali kada bi neka ekipa iz Hrvatske ili možda Srbije osvojila ušatog onda se može raspravljati na tu temu. A ček, jedna ekipa iz Beograda to i jeste uradila. Ništa onda.

Mythbuster

pre 5 godina

Alo čovek sudi finale LŠ a ne sme jednoj Crvenoj Zvezdi , za nju znači ne odgovara najobolji sudija Evrope , što i jeste čim sudi istorijski duel dva najbolja u Evropi , koga oni foliraju sa ovom titulom ,ne njoj je dobar Srdjan Obradovic

srce Banata

pre 5 godina

Ovi hrvati pocrkase od pakosti. hahahha tako i treba . a jos kad znaju da je najveci srpski klub upisan bas na tom peharu hahahha. kompleks od naroda ali bas bratee.!!!!
pozdrav iz krajine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan BL, 7. maj 2018 16:47)

Dobro , i kakve to veze ima sa tobom, Krajinom .... koji si ti kompleksas a ovamo druge osudjujes ..... gledaj Borac i poklopi se ushima .

bBb

pre 5 godina

@Zasluženo! Steta sto nece moci da sudi i finale SP, posto je veoma izvesno da cemo biti u finalu...
(zbrlj, 07. maj 2018 12:05)

Hahaha

Arso

pre 5 godina

Mazic godinama sudi u Saudijskoj Arabiji.Ne samo on,Cakir i sve bolje sudije iz Evrope cesto se mogu videti u njihovoj ligi.Mozemo samo da nagadjamo koliko para donosi jedno sudjenje takve lige.I to je nekakvo prizanje.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!

pre 5 godina

To znaci da nece moci suditi finale SP! A I svakako ne bi, jerbo ce u finalu Srbija tuci Nemacku 3:0! Ahahahahahahha

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Ne pratim fudbal ali cestitam mu. Pretpostavljam da je to jedno od najvecih dostignuca za sudiju. Verovatno u rangu da se sudi finale svetskog prvenstva.

Mile

pre 5 godina

Sudit ce koji ce Hrvat osvojiti hahah 
Ajde da i Srbi imaju predstavnika hahaha
(drago, 07. maj 2018 13:17)

Javi se kada hrvat podigne taj isti pehar kao kapiten.

Бот по убеђењу

pre 5 godina

Упеца Станојко Златну Рибицу. Пусти ме и испунићу ти једну жељу, рече она. Куд бре једну, три је било још ономад код Милојка.. Е то је било ономад, ал’ санкције, бомбардовање, радијација, жиранти па немамо ми сто шкрга да преживимо..
Добро, добро, рече Станојко, кад је тако ајд’ да уредиш једну ипо некако.. Ја да будем најајчи на теренима по Србији а Србија да имаде представника у финалу Лиге Шампиона..
Станојко постаде Жандарм..
Мажић суди финале..
Остало је историја, тј биће..

Свака част Мажићу !

bmiles

pre 5 godina

Samo jedno RESPEKT!
Pored toga drago mi je da ima toliko pozitivnih komentara povodom ove vesti i priznanja nasem najboljem deliocu pravde!!Ipak nesto dobro uvek ispliva na povrsinu eto sad i u liku Milorada Mazica.Verujte mi ovo finale bice bar sto se sududjenja tice - super objektivno,pa neka pobedi bolji tim.Covek je neunistivo objektivan,pritom nemozes ga kupiti prava odluka sudijskog odbora UEFA!

Mirni !

pre 5 godina

Uspeh vredač čestitki i svakog poštovanja ! Greh je pominajti, u ovoj vesti i komentarima, različite........ !
Njima "ostaje" liga u kojoj se najviše aplauza čuje dok se ekipe pozdravljaju na početku utakmice !

Marinkova bara

pre 5 godina

Bravo Mazara! Vrlo zasluzeno.
(4k4.Dex, 07. maj 2018 12:57)

Evo lika sa N.Bgd.Sada je Mazara a ranije bili Dkokara, Tepara, Stimara...
.

2CRAZY

pre 5 godina

Mazic je odlican sudija i ponosan sam sto je izabran da sudi finale LS, to je i zasluzio, jer nema boljeg sudije trenutno, desi se i da Mazic pogresi ponekad, ali nije ni on VAR sistem, covek je, a ljudi grese, nemoguce je sve videti.
Jako sam se obradovao sto se suskalo da je on favorit da sudi finale, i sto se sad to obistinilo.
Jedino sto zameram Mazicu jeste sto se ponekad suvise ulaguje igracima i nije strog koliko treba da bude, on se trudi da bude posten i da sve igrace ispostuje, sto umeju protivnici igraci da iskoriste da mu obezvrede autoritet, jedina mu je ta mana, sto nije bezobrazniji i stroziji, ali ovako, najbolji sudija trenutno, i nas najbolji svih vremena.
Da dodam, posle Koline i Howard Webb-a, najbolji sudija.

ExS

pre 5 godina

uz Čakira nikako ne moze rame uz rame, tj.ne moze on uz Mažića. Mazic teako da moze tolike propuste (slucajne ili namerne) da napravi na Evro sceni.
inace, full respect za Milorada i jos mnogo uspeha

Александар

pre 5 godina

А нама не ваља ?
(Жарко, 07. maj 2018 12:05)

Не него вама не ваља, нама сваки добар судија ваља.

Kanidja

pre 5 godina

Sad svaka čast majstore a posle meča bice standardno pljuvanje.I da sudi bez greške naci ce ih naši eksperti sa sajta.Finale je nagrada za sve godine bez mrlje u evro fudbalu.Zasluženo.Čovjek gospodin.

IRONemke

pre 5 godina

Pevaj Srbijo, zemljo junaka! Kako lepa vest od samog jutra! Rifrešujem od kako sam ustao čekam potvrdu ovoga što se već mesecima zna. Naježih se!

crni

pre 5 godina

nema on blage veze , ali oni drugi tek nemaju pojma ;)(sudija Dred, 07. maj 2018 12:39)a ti si inače ekspert koji može da proceni ko ima pojma a ko nema...
(lord, 07. maj 2018 13:02)
On je ekspert Panter !

Dobrica

pre 5 godina

Toooo!!!!!!!!!

Mažiću, daj odmah crveni Ronaldu (simuliranje) i Modriću (gruba igra), da Livepul ne bi hodao sam nego sa trofejem ...

iggy

pre 5 godina

Ta nazovi saopstenja zvezde i partizana naspram ove vesti su samo odraz drzave u kojoj zivimo. Mazicu zelim da bude neprimetan i da mu to bude jos jedan plus ka finalu SP

kotor

pre 5 godina

Tamo ce sigurno za udaranje laktom u glavu morati da pokaze crveni bez obzira o kom se timu radi. Odlican sudija kada nema onog “Mazo pomozi ako mozes”.

P76-ers

pre 5 godina

Ovi hrvati pocrkase od pakosti. hahahha tako i treba . a jos kad znaju da je najveci srpski klub upisan bas na tom peharu hahahha. kompleks od naroda ali bas bratee.!!!! 
pozdrav iz krajine.
(Milan BL, 07. maj 2018 16:47)

Brate rođeni, ni ja ih ne volim. Nemoj da im praviš reklamu, makar bila i negativna. Volim i Srbiju i Zvezdu, ali realnost je da je preteču našeg Kupa Šampiona, sadašnje LŠ, tadašnji Kup Sajamskih gradova osvojio "sada" njihov klub.

U ovom slučaju dovoljno je Bravo Mažiću i momci, napred Srbija. Neka sudi bez greške, a bolji neka pobedi...

Pozdrav za Krajinu...

drago

pre 5 godina

Javi se kada hrvat podigne taj isti pehar kao kapiten.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 7. maj 2018 13:44)

Bolje se ti javi kad Srbi budu 6 godina zaredom kao glavni igraci osvajali. Mandzukic gol za 1:0, Modric asist za produzetak, Rakitic gol za 1:0, Mandzukic gol za 1:1 (jedan od najboljih golova u finalima u povijesti), Modric asist za 3:1, svako finale gol ili asist, 3 gola, 2 asista. To je malo veca stvar. Usput, upravo pise u Mundo Deportivu, da bi Rakitic od slijedece sezone trebao biti kapetan u Barci, Lovren je prvi dokapetan, ako Henderson ne bude igrao u finalu (barem na kraju) mozda Lovren digne.

@drago

Ma sve je to super ali kada bi neka ekipa iz Hrvatske ili možda Srbije osvojila ušatog onda se može raspravljati na tu temu. A ček, jedna ekipa iz Beograda to i jeste uradila. Ništa onda.
(Vladimir, 7. maj 2018 14:38)

Svako moze dovesti najbolje igrace drugih nacionalnosti i osvojiti.

Stefan

pre 5 godina

Дакле, процењено је да ће франковцима бити потребна бар два пенала. Спремите се за највећи циркус откад је овог такмичења.

Nenad

pre 5 godina

Za sve one što pametuje "A za nas ne valja" da podsetim na mentalitet sa ovih prostora: bahaćenje, mangupiranje, siljenje tamo gde se može (u Srbiji), a kad je lična korist i inostranstvo onda sve po PS-u. Uporedite samo njegovo trčanje i ponašanje ovde i tamo, nisam video da tamo stoji, pravi grimase i da se unosi igračima u lice...

cika Djura

pre 5 godina

A Zvezdi i Partizanu ne valja...koja smo mi smesna drzava...ugasiti oba blizanca, da nam svima svane vise...toliko
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 7. maj 2018 12:28)

Mazic je u nasem prvenastvu zasticen ko beli medved.Bilo koju gresku da uradi nema kazne. Felix Brych jeu nemackoj prizan ogol kroz pocepanu mrezu i od nemackog saveza kaznjen sa cetiri utakmice ali nije smetalo da sudi finale LS

Pele

pre 5 godina

I ja mislim da je Mazic odlican sudija. Da nije, ne bi ga odredili da sudi finale LS.

Samo da skrenem paznju da i najboolji sudija moze da bude pristrasan u derbiju u svojoj zemlji i da npr. "navlaci" na stranu svog omiljenog kluba. Ne kazem da je Mazic takav, ali bi moogao biti.

Ovo pisem zbog onih koji pisu tipa "kakvi smo mi Srbi. Dobar je Evropi, a nama ne valja."

Telefon pametniji od tebe

pre 5 godina

@ "nema on blage veze , ali oni drugi tek nemaju pojma ;)
(sudija Dred, 07. maj 2018 12:39)
Hahaha,ali zato ti imas veze. Ti si klasican promer srpske zavisti i floskule "nek komsiji crkne krava". Nema nama pomoci dok sami sebi ne pomognemo."
(Zabrunut, 7. maj 2018 13:04)

Samo ti, @Zabrinuti, brini..., ali o sebi mkad nisi u stanju da vidis da je komentar na koji odgovaras upucen, ustvari, svima (pa i tebi) koji od srpskog fudbala prave smetliste.

A vreme prolazi

pre 5 godina

(Васа, 7. maj 2018 13:35)

Ako se sećaš finala od pre 47 godina (1971), dobro je za tebe da te žena bilo kako gleda, koliko si mator... :=)

Magyar

pre 5 godina

Kassai Viktor = Kaššai Viktor

Kassa = Košice je mesto tj. grad na jugu Slovačke.

Dakle, njegovo prezime pretstavlja kao da je on "iz Košica" dakle, Košićanin bi bilo na Slovačkom ili ti na Srpskom.

U mađarskom jeziku je S=Š dok je SZ=SSZ=S

Je li i ovo bilo teško?

Imate li Google Translate?

Ima li tamo zvučnik da se posluša kako se izgovara?

Dokle će te tog jadnog Vuk Karadžića zloupotrebljavate???

U Beču su ga zvali Wolfgang.

Samo kazem

pre 5 godina

Auuu kakva cast !!! Realno gori od Skomine i Cakira iz polufinala ne moze biti ma koliko god se trudio :) Za Mazica ne brinem,on je po meni trenutno najbolji sudija,problem su linijske sudije koje nisu na istom nivou kao i on,njihove greske uticu i na kvalitet njegovog sudjenja te zbog toga dosad nije imao prilike da sudi finale nekog velikog takmicenja...Mada pored Ricolija koji je briljirao u finalima i nije imao neke sanse...
Sad pitanje zasto mu daju finale kada je,u odnosu na prethodne, ove sezone imao najmanje kvalitetnih meceva iza sebe? (Mislim da je bio pod nekom vrstom "sankcija" zbog one gluposti u finalu Kupa konfederacija kada je umesto cistog crvenog dao zuti karton zbog onog lakta...) Dvije su mogucnosti.Prva da zaista misle da je najbolje resenje,da zbog svoje hladnokrvnosti i autoriteta nece popustiti usled vaznosti meca,pritiska igraca,trenera i navijaca kao sto je bio slucaj sa Skominom i Cakirom...Druga mogucnost je da UEFA misli da ce i on kiksnuti kao ova dvojica,da ce napraviti smejuriju od finala i da ce se ostvariti krajnji rezultat koji su naumili-VAR tehnologija u Ligi Sampiona od sledece sezone!Jednostavno toliko sudijskih gresaka ove sezone da mi je tesko poverovati da je sve ovo slucajno!

Kinaski

pre 5 godina

Ronaldo ga ne voli jer nije dosudio penal napravljen nad njim ( ne znam ni dal je zaista postajao ) protiv Nemaca na SP u Brazilu, a olako je svirao u korist Nemaca. Na tom SP je dobio najlosije ocene navijaca. Ponajvise Iranaca i Portugalaca ako se dobro secam. Koliko su nerealni, da je los ne bi sudio velike meceve. Mada, zabrinjava me sto cesto sudi Spancima. Postoji mozda bas to da on kao sad nesto duguje Ronaldu. Zanimljive ce biti reakcije arogantnog Ronalda.

Baron

pre 5 godina

Mažić je kao i svi naši "gasterbajteri". Kući je pristrasan i prosečan, a u inostranstvu požrtvovan i jedan od najboljih ($$$ su čudo)
Baš me zanima da li će biti glavni sudija i u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji?!
Mislim da hoće, minimum polufinale.

Васа

pre 5 godina

(Васа, 7. maj 2018 13:35)Ako se sećaš finala od pre 47 godina (1971), dobro je za tebe da te žena bilo kako gleda, koliko si mator... :=)
(A vreme prolazi, 07. maj 2018 14:24)
Не бих да се правдам , али био сам дете, мада сећам се Италијанки на Аутокоманди пре утакмице. Иначе утакмица се играла 1973 и имао сам 10 година. А време заиста неумитно пролази.

koko

pre 5 godina

loša odluka, lovren i modrić oštećeni u svakom duelu a mažiću ode karijera..kod srba to nije razumski nego instinkt ka ona basna o kornjači i škorpionu

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Mažiću nemoj da te sanjam da sudiš za Real kao tvoje kolege u 1/4 i 1/2 finalu! Zamišljaj da su Partizan.
(nbg, 07. maj 2018 13:26)

Misliš da zamisli da su Zvezda pošto po pravilu uvek sudi protiv nje ... ??!

Marko

pre 5 godina

Kako to sad??? Sudi finale Lige Sampiona a nije dovoljno dobar za derbi seoskih ekipa Zvezde i Partizana??? A kad se tek setim kako smo ga blatili pa je isao covek u Surcin da sudi pokrajinsku ligu....
(nBgd, 7. maj 2018 12:06)

Derbi partizan zvezda je jedan od najvatrenijih utakmica na svetu. Za mene najveća utakmica na svetu. On se zapravo tu iškolovao. Lako biti gospodski klub kada ti je budzet stotine miliona...

ikpeba

pre 5 godina

Svaka cast!
Ronaldo moze da pada do sutra, dzaba mu. heheheh. :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sj, 7. maj 2018 12:35)

Ovo je pad. https://www.youtube.com/watch?v=8GIijLGqZfY

nista o nicemu

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 7. maj 2018 12:19)

Znaci, ja ne verujem. Vi navijaci Zvezde imate secanje poput zlatne ribice. Tri sekunde i kraj. Vas Terzic je pisao saopstenje i trazio izuzece Mazica sa svih Zvedinih meceva jer je utripovao da je covek u vise navrata ostetio Zvezdu. Cak je isao toliko daleko da je rekao da je srmano da takav covek sudi pod UEFA znakom. Jedini put kada se Partizan pozalio na sudjenje Mazica, jeste nakon sto vam je dosudio dva penala u derbiju koje vam je Lukac odbranio, a nakon toga Drincic zakucao Rajkovica koji nije znao gde se nalazi nakon onog projektila. Da li ti se secanje malo razbistrilo sada?
(andrejka, 07. maj 2018 12:33)

Sto ste mu zabranili da sudi poslednji derbi? U njemu je sviran nepostojeci penal za Partizan. Sudija je bio Danilo Grujic, clan grupe Grobari Cokot. Pozdrav za tebe koji pamtis selektivno.

Neutralan

pre 5 godina

Lakrdija od natjecanja. CL je postalo najusranije fudbalsko takmičenje, u kojem već dobrih nekoliko godina sudije odlučuju ko prolazi, a ko ispada. Katastrofalne se greške prave, a UEFA mafija ni da razmisli o video tehnologiji, koja bi te greške bar umanjila. Real je ove godine prošao Bajerna zu pomoć sudija. Da se rezumijemo, za nesposobnost sudija nije Real kriv, jednostavno su imali malo više sreće, a Bajern malo više nesreće i to je to. Sudije treba sankcionisati za loše odrađen rad i tu nema priče. Za greške onog Mađara prošle godine u meču između Reala i Bajerna je trebala uslijediti kazna od 2-3 sezone zabrane suđenja u CL i zdrrrrrrravo, što bi Đuro rekao.

miško

pre 5 godina

Runneru za Mažića nikada i niko nije rekao da ne zna da sudi. Najbolje sudije znaju kako se kraducka.To Mažić radi kada sudi Zvezdi.Od kada nam on ne sudi nama ide baš dobro.Cinizam je kada grobari prizivaju Mažića da im sudi stalno,VAR tehnologiju i strane sudije.

Dušan

pre 5 godina

Kup Sajamskih gradova je preteča Kupa UEFA, a ne Kupa Šampiona. Dinamo je pobedio 1967. a KŠ se igra od 1955. Istina, za taj prvi KŠ je Fudbalski Savez Jugoslavije prijavio Partizan, a ne Hajduk koji je pobedio u Prventsvu 54/55. Jednostavno tako, moglo im se...a Hajduk je poslan u taj Kup Sajamskih gradova. Inače, Partizan je te godine u YU prvenstvu bio peti!

djevrek

pre 5 godina

Znaci Real dobija bar 1 penal u finalu.
Da se razumemo, Mazic je sjajan sudija, ali mislim da nema autoritet za ove tipove iz Reala. Video sam juce sta rade sudiji igraci Reala i Barse, lako mozes da se pogubis kad njima sudis.

analiza

pre 5 godina

"Ja ne znam šta o ovoj vesti da mislim dok Zvezda i Partizan ne izdaju saopštenja."
(Ivan M)
Evo i ja sam u dilemi i ziv se pojedoh cekajuci ta saopstenja:)
Ali,ja bih ne samo da cestitam Mazicu vec i da ga upozorim da u sledecih par nedelja nikako ne kupuje bunde!To ume da bude opasno za fudbalske sudije s ovih prostora(tako su smestili sudiji aferu bunde da ne bi branio na Sv.prvenstu 1974,valjda,neki Gugulovic ili tako nesto,mrzi me da trazim po netu)

koko

pre 5 godina

loša odluka, lovren i modrić oštećeni u svakom duelu a mažiću ode karijera..kod srba to nije razumski nego instinkt ka ona basna o kornjači i škorpionu

ISKRIČAVA ČIVAVA

pre 5 godina

Mažke, daj crveni Ronaldu pred početak utakmice, dok je lopta na centru. Tako ćeš ostati upamćen zauvek a i u mom srcu isto tako. Posle sviraj 100 penala za Real da slučajno ne pobedi ona liverpulska gamad, ne mogu da ih smislim od 2005. i one prevare u Istambulu.

Stefan

pre 5 godina

Дакле, процењено је да ће франковцима бити потребна бар два пенала. Спремите се за највећи циркус откад је овог такмичења.

drago

pre 5 godina

Javi se kada hrvat podigne taj isti pehar kao kapiten.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile, 7. maj 2018 13:44)

Bolje se ti javi kad Srbi budu 6 godina zaredom kao glavni igraci osvajali. Mandzukic gol za 1:0, Modric asist za produzetak, Rakitic gol za 1:0, Mandzukic gol za 1:1 (jedan od najboljih golova u finalima u povijesti), Modric asist za 3:1, svako finale gol ili asist, 3 gola, 2 asista. To je malo veca stvar. Usput, upravo pise u Mundo Deportivu, da bi Rakitic od slijedece sezone trebao biti kapetan u Barci, Lovren je prvi dokapetan, ako Henderson ne bude igrao u finalu (barem na kraju) mozda Lovren digne.

@drago

Ma sve je to super ali kada bi neka ekipa iz Hrvatske ili možda Srbije osvojila ušatog onda se može raspravljati na tu temu. A ček, jedna ekipa iz Beograda to i jeste uradila. Ništa onda.
(Vladimir, 7. maj 2018 14:38)

Svako moze dovesti najbolje igrace drugih nacionalnosti i osvojiti.

Baron

pre 5 godina

Mažić je kao i svi naši "gasterbajteri". Kući je pristrasan i prosečan, a u inostranstvu požrtvovan i jedan od najboljih ($$$ su čudo)
Baš me zanima da li će biti glavni sudija i u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji?!
Mislim da hoće, minimum polufinale.

спортски уметник

pre 5 godina

Grobarčina. Ili ne, Delija. Kako beše ono, krade blizancima naizmenično? Pokrijte se ušima
(Afram Island, 07. maj 2018 12:04)

Из Партизана се никада нису жалили на њега...и поред тога што је опростио Вујадину црвени и признао гол након офсајда...нико се из клуба није жалио и јавно нападао Мажић, тако да престани с тим изједначавањем јер сте смешни и јадни

fudbalski ekspert

pre 5 godina

Wow, just wow!
Neverovatan uspeh Milorada Mažića i njegovih pomoćnika.
Svaka čast i jedno veliko bravo.

Ovo je samo jedan u pravom moru dokaza da su naši fudbalski ljudi među najcenjenijim i najkvalitetnijim u svetskom fudbalu.
Sergej Milinković-Savić
Aleksandar Kolarov
Milorad Mažić
Nemanja Matić

Uz sve to bili smo i prvaci Evrope 2013. i prvaci sveta 2015. pa imamo svo pravo da očekujemo fantastične fudbalske vesti u budućnosti.

- V O S T A N I – S E R B I J E -

miško

pre 5 godina

Runneru za Mažića nikada i niko nije rekao da ne zna da sudi. Najbolje sudije znaju kako se kraducka.To Mažić radi kada sudi Zvezdi.Od kada nam on ne sudi nama ide baš dobro.Cinizam je kada grobari prizivaju Mažića da im sudi stalno,VAR tehnologiju i strane sudije.

Marko

pre 5 godina

Kako to sad??? Sudi finale Lige Sampiona a nije dovoljno dobar za derbi seoskih ekipa Zvezde i Partizana??? A kad se tek setim kako smo ga blatili pa je isao covek u Surcin da sudi pokrajinsku ligu....
(nBgd, 7. maj 2018 12:06)

Derbi partizan zvezda je jedan od najvatrenijih utakmica na svetu. Za mene najveća utakmica na svetu. On se zapravo tu iškolovao. Lako biti gospodski klub kada ti je budzet stotine miliona...

Nenad

pre 5 godina

Za sve one što pametuje "A za nas ne valja" da podsetim na mentalitet sa ovih prostora: bahaćenje, mangupiranje, siljenje tamo gde se može (u Srbiji), a kad je lična korist i inostranstvo onda sve po PS-u. Uporedite samo njegovo trčanje i ponašanje ovde i tamo, nisam video da tamo stoji, pravi grimase i da se unosi igračima u lice...

Neutralan

pre 5 godina

Lakrdija od natjecanja. CL je postalo najusranije fudbalsko takmičenje, u kojem već dobrih nekoliko godina sudije odlučuju ko prolazi, a ko ispada. Katastrofalne se greške prave, a UEFA mafija ni da razmisli o video tehnologiji, koja bi te greške bar umanjila. Real je ove godine prošao Bajerna zu pomoć sudija. Da se rezumijemo, za nesposobnost sudija nije Real kriv, jednostavno su imali malo više sreće, a Bajern malo više nesreće i to je to. Sudije treba sankcionisati za loše odrađen rad i tu nema priče. Za greške onog Mađara prošle godine u meču između Reala i Bajerna je trebala uslijediti kazna od 2-3 sezone zabrane suđenja u CL i zdrrrrrrravo, što bi Đuro rekao.

srce Banata

pre 5 godina

Ovi hrvati pocrkase od pakosti. hahahha tako i treba . a jos kad znaju da je najveci srpski klub upisan bas na tom peharu hahahha. kompleks od naroda ali bas bratee.!!!!
pozdrav iz krajine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan BL, 7. maj 2018 16:47)

Dobro , i kakve to veze ima sa tobom, Krajinom .... koji si ti kompleksas a ovamo druge osudjujes ..... gledaj Borac i poklopi se ushima .

andrejka

pre 5 godina

A Grobarima nije valjao. Pred svaki derbi su ga smenjivali i postavljali svoje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 7. maj 2018 12:19)

Znaci, ja ne verujem. Vi navijaci Zvezde imate secanje poput zlatne ribice. Tri sekunde i kraj. Vas Terzic je pisao saopstenje i trazio izuzece Mazica sa svih Zvedinih meceva jer je utripovao da je covek u vise navrata ostetio Zvezdu. Cak je isao toliko daleko da je rekao da je srmano da takav covek sudi pod UEFA znakom. Jedini put kada se Partizan pozalio na sudjenje Mazica, jeste nakon sto vam je dosudio dva penala u derbiju koje vam je Lukac odbranio, a nakon toga Drincic zakucao Rajkovica koji nije znao gde se nalazi nakon onog projektila. Da li ti se secanje malo razbistrilo sada?

djevrek

pre 5 godina

Znaci Real dobija bar 1 penal u finalu.
Da se razumemo, Mazic je sjajan sudija, ali mislim da nema autoritet za ove tipove iz Reala. Video sam juce sta rade sudiji igraci Reala i Barse, lako mozes da se pogubis kad njima sudis.

Kinaski

pre 5 godina

Ronaldo ga ne voli jer nije dosudio penal napravljen nad njim ( ne znam ni dal je zaista postajao ) protiv Nemaca na SP u Brazilu, a olako je svirao u korist Nemaca. Na tom SP je dobio najlosije ocene navijaca. Ponajvise Iranaca i Portugalaca ako se dobro secam. Koliko su nerealni, da je los ne bi sudio velike meceve. Mada, zabrinjava me sto cesto sudi Spancima. Postoji mozda bas to da on kao sad nesto duguje Ronaldu. Zanimljive ce biti reakcije arogantnog Ronalda.

Milan BL

pre 5 godina

Ovi hrvati pocrkase od pakosti. hahahha tako i treba . a jos kad znaju da je najveci srpski klub upisan bas na tom peharu hahahha. kompleks od naroda ali bas bratee.!!!!
pozdrav iz krajine.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Mažiću nemoj da te sanjam da sudiš za Real kao tvoje kolege u 1/4 i 1/2 finalu! Zamišljaj da su Partizan.
(nbg, 07. maj 2018 13:26)

Misliš da zamisli da su Zvezda pošto po pravilu uvek sudi protiv nje ... ??!

милорад

pre 5 godina

Колина је несумњиво био добар, одличан судија али само у Европским утакмицама. У италијанској серије а је био много лошији и слабо се сналазио због великог притиска са стране клубова. Такав случај је и са Мажићем у Европи одличан а код куће доста слабији због притиска са стране. То се могло видети у финалу купа прошле године где је он директно одлучио победника. Ја њему и његовом тиму желим успешно суђење у финалу јер представљају СРБИЈУ. Жвели

gerseaux-bg

pre 5 godina

I sta sad moralni Zvezdan Terzic da pomisli osim da je ovo jos jedna velika evropska urota smisljena da se uzdrma njegova casna licnost i njegov principijalan stav o Mazicu da vise nikada ne moze da sudi Crvenoj Zvezdi zbog loseg kvaliteta sudjenja !!!! :)))))

Nego

pre 5 godina

Grobarčina. Ili ne, Delija. Kako beše ono, krade blizancima naizmenično? Pokrijte se ušima
(Afram Island, 07. maj 2018 12:04)

Ne spinuj. Zna se ko se stalno zalio na njega.

Mythbuster

pre 5 godina

Alo čovek sudi finale LŠ a ne sme jednoj Crvenoj Zvezdi , za nju znači ne odgovara najobolji sudija Evrope , što i jeste čim sudi istorijski duel dva najbolja u Evropi , koga oni foliraju sa ovom titulom ,ne njoj je dobar Srdjan Obradovic

P76-ers

pre 5 godina

Ovi hrvati pocrkase od pakosti. hahahha tako i treba . a jos kad znaju da je najveci srpski klub upisan bas na tom peharu hahahha. kompleks od naroda ali bas bratee.!!!! 
pozdrav iz krajine.
(Milan BL, 07. maj 2018 16:47)

Brate rođeni, ni ja ih ne volim. Nemoj da im praviš reklamu, makar bila i negativna. Volim i Srbiju i Zvezdu, ali realnost je da je preteču našeg Kupa Šampiona, sadašnje LŠ, tadašnji Kup Sajamskih gradova osvojio "sada" njihov klub.

U ovom slučaju dovoljno je Bravo Mažiću i momci, napred Srbija. Neka sudi bez greške, a bolji neka pobedi...

Pozdrav za Krajinu...

nBgd

pre 5 godina

Kako to sad??? Sudi finale Lige Sampiona a nije dovoljno dobar za derbi seoskih ekipa Zvezde i Partizana??? A kad se tek setim kako smo ga blatili pa je isao covek u Surcin da sudi pokrajinsku ligu....

nista o nicemu

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 7. maj 2018 12:19)

Znaci, ja ne verujem. Vi navijaci Zvezde imate secanje poput zlatne ribice. Tri sekunde i kraj. Vas Terzic je pisao saopstenje i trazio izuzece Mazica sa svih Zvedinih meceva jer je utripovao da je covek u vise navrata ostetio Zvezdu. Cak je isao toliko daleko da je rekao da je srmano da takav covek sudi pod UEFA znakom. Jedini put kada se Partizan pozalio na sudjenje Mazica, jeste nakon sto vam je dosudio dva penala u derbiju koje vam je Lukac odbranio, a nakon toga Drincic zakucao Rajkovica koji nije znao gde se nalazi nakon onog projektila. Da li ti se secanje malo razbistrilo sada?
(andrejka, 07. maj 2018 12:33)

Sto ste mu zabranili da sudi poslednji derbi? U njemu je sviran nepostojeci penal za Partizan. Sudija je bio Danilo Grujic, clan grupe Grobari Cokot. Pozdrav za tebe koji pamtis selektivno.

Runner

pre 5 godina

Како је то могуће крај живог Терзе и његове Црвене звезде? Како се само УЕФА усудила? Чуј, молим Те, да та "фудбалска незналица" суду финале Лиге шампиона! Е сад има да уследи саопштење за јавност!

спортски уметник

pre 5 godina

Срећа па звезда не игра финале, тражили би његово изузеће и да главни судија буде Мајо

Magyar

pre 5 godina

Kassai Viktor = Kaššai Viktor

Kassa = Košice je mesto tj. grad na jugu Slovačke.

Dakle, njegovo prezime pretstavlja kao da je on "iz Košica" dakle, Košićanin bi bilo na Slovačkom ili ti na Srpskom.

U mađarskom jeziku je S=Š dok je SZ=SSZ=S

Je li i ovo bilo teško?

Imate li Google Translate?

Ima li tamo zvučnik da se posluša kako se izgovara?

Dokle će te tog jadnog Vuk Karadžića zloupotrebljavate???

U Beču su ga zvali Wolfgang.

Ono

pre 5 godina

Mazic je vrhunski sudija koji je nažalost morao proći sito i rešeto pa i leci na rudu par puta kada je Toletu trebalo jer bez toga nikada ne bi bio preporucen na internacionalnu listu. Skidam mu kapu sto je nakon toga počeo da radi svoj posao kako treba umesto da izvršava prave zadatke. On je vrhunski sudija jer i kada je navlacio radio je to gotovo neprimetno za razliku od raznih drugih sudija koji to ne znaju da sakriju. Bravo Mazicu i puno sreće u finalu.

room 1408

pre 5 godina

Kruna njegove karijere,uz verovatno sudjenje bar polufinala SP.Jedino sto i vredi a dolazi iz Srbije a tiče se fudbala,..Svaka čast,..P.S nisam ničiji “bot”,već ovo iskreno pišem,...Čak uvek kritikujem.Ovde nemam šta posto covek sudi veliko finale najjačeg klubskog fudbalskog takmičenja na svetu.Jos jednom svaka mu čast!!!!!

fudbalski ekspert

pre 5 godina

Iznad svega korektan potez UEFA prema Miloradu Mažiću.
Vidi se da su namirisali uspeh naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, naš plasman u četvrtfinale, što će automatski značiti eliminaciju Milorada Mažića iz kruga kandidata za suđenje same završnice u Rusiji.

Korektno je da mu se pre Svetskog prvenstva da šansa da sudi jedno veliko finale, jer zbog sukoba interesa to neće biti moguće na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Chiwwi

pre 5 godina

Sudit ce koji ce Hrvat osvojiti hahah
Ajde da i Srbi imaju predstavnika hahaha
(drago, 7. maj 2018 13:17)


Ne nego ce ''sudit'' koji ce hrvat poljubiti ime Crvene Zvezde na usatom.

IRONemke

pre 5 godina

Pevaj Srbijo, zemljo junaka! Kako lepa vest od samog jutra! Rifrešujem od kako sam ustao čekam potvrdu ovoga što se već mesecima zna. Naježih se!

Dobrica

pre 5 godina

Toooo!!!!!!!!!

Mažiću, daj odmah crveni Ronaldu (simuliranje) i Modriću (gruba igra), da Livepul ne bi hodao sam nego sa trofejem ...

crni

pre 5 godina

nema on blage veze , ali oni drugi tek nemaju pojma ;)(sudija Dred, 07. maj 2018 12:39)a ti si inače ekspert koji može da proceni ko ima pojma a ko nema...
(lord, 07. maj 2018 13:02)
On je ekspert Panter !

Aleks

pre 5 godina

Da bude sramota svakoga (mislim na celnike timova iz nase lige, a zna se tacno i na koga mislim) da kaze ista u vezi ovog coveka.
Milorade, srecno i svaka ti cast!

cika Djura

pre 5 godina

A Zvezdi i Partizanu ne valja...koja smo mi smesna drzava...ugasiti oba blizanca, da nam svima svane vise...toliko
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 7. maj 2018 12:28)

Mazic je u nasem prvenastvu zasticen ko beli medved.Bilo koju gresku da uradi nema kazne. Felix Brych jeu nemackoj prizan ogol kroz pocepanu mrezu i od nemackog saveza kaznjen sa cetiri utakmice ali nije smetalo da sudi finale LS

Vladimir

pre 5 godina

@drago

Ma sve je to super ali kada bi neka ekipa iz Hrvatske ili možda Srbije osvojila ušatog onda se može raspravljati na tu temu. A ček, jedna ekipa iz Beograda to i jeste uradila. Ništa onda.

Milos

pre 5 godina

Sudit ce koji ce Hrvat osvojiti hahah 
Ajde da i Srbi imaju predstavnika hahaha 
(drago, 7. maj 2018 13:17) 


Ne nego ce ''sudit'' koji ce hrvat poljubiti ime Crvene Zvezde na usatom.
(Chiwwi, 07. maj 2018 15:21)

Hahaha, bravo Chiwwi! Bari je ipak napravio nedostiznu razliku!

kotor

pre 5 godina

Tamo ce sigurno za udaranje laktom u glavu morati da pokaze crveni bez obzira o kom se timu radi. Odlican sudija kada nema onog “Mazo pomozi ako mozes”.

Salle

pre 5 godina

Svaka čast. Mažić je mrtav ladan takoreći, i ne dozvoljava da se utakmica otme kontroli. Našim blizancima to nikad nije odgovaralo, Partizan i Zvezda(rukovodstvo naravno) kancer srpskog fudbala.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!

pre 5 godina

To znaci da nece moci suditi finale SP! A I svakako ne bi, jerbo ce u finalu Srbija tuci Nemacku 3:0! Ahahahahahahha

Chiwwi

pre 5 godina

Ajd barem ce da da vidi trojicu Hrvata u finali LS :-)
(Tetkin, 7. maj 2018 12:23)

A neko od tih hrvata ce poljubiti izrezbareno ime Crvene Zvezde na usatom peharu.

Iraklis

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, Partizan ne mogu da smislim, ali sam prije svega mlad sudija i čitam sad raspravu ko je sve pljuvao Mažića... Braćo Srbi, onako posrpski, svi ste ga pljuvali!
Stidio sam se što je Terzić u upravi (još se stidim) i kada je objavio onakvo jadno saopštenje. Ali Grobari, ne budite fulje i ne držite predavanja o tome ko ga je pljuvao.
Derbi prije onog gdje su dosuđena dva penala krenuli ste sa pljuvanjem, a od tog derbija čuvena je VAŠA uzrečica kad Mažić sudi: ,,Penal za Zvezdu".
Niko od vas nije objektivno gledao suđenje ovog čoveka, ali od prvog derbija koji je sudio pokazao je da je klasa i da je definitivno u vrhu evropskog suđenja.
I ovo jeste uspeh srpskog fudbala, jer je iškolovao ovakvog sudiju. A najviše je njegov uspeh, jer nije dao da ga raznorazni u ovom mrtvom Savezu sateru i zgaze. A vi što ga sad podržavate, ćutite molim vas. Sećam se šta je pisano protiv njega do pre 4 godine...
Mažiću, bravo i finale Svetskog da dobiješ!

Mile

pre 5 godina

Sudit ce koji ce Hrvat osvojiti hahah 
Ajde da i Srbi imaju predstavnika hahaha
(drago, 07. maj 2018 13:17)

Javi se kada hrvat podigne taj isti pehar kao kapiten.

Dekameron

pre 5 godina

Što bi rekao Zvezda Terzić,Mažić je fudbalski neznalica,ali ima ujaka u UEFA.I eto sudiće finale lige šampiona.Da Terzić ima imalo morala,sada bi se barem izvinio za sve o Mažiću.

Pele

pre 5 godina

I ja mislim da je Mazic odlican sudija. Da nije, ne bi ga odredili da sudi finale LS.

Samo da skrenem paznju da i najboolji sudija moze da bude pristrasan u derbiju u svojoj zemlji i da npr. "navlaci" na stranu svog omiljenog kluba. Ne kazem da je Mazic takav, ali bi moogao biti.

Ovo pisem zbog onih koji pisu tipa "kakvi smo mi Srbi. Dobar je Evropi, a nama ne valja."

Eidos

pre 5 godina

Za njega kao sudiju,nema veceg priznanja od ovog! Covek se izborio da bude glavni sudija LS,a potice iz zemlje u kojoj je biti pravican i pravedan sudija gotovo nemoguce! Mazic je dokazao da uprkos svim nedacama,preprekama,ucenama,spletkarenjima se moze ostati dosledan i posten,makar u okvirima sporta! YNWA!

Samo kazem

pre 5 godina

Auuu kakva cast !!! Realno gori od Skomine i Cakira iz polufinala ne moze biti ma koliko god se trudio :) Za Mazica ne brinem,on je po meni trenutno najbolji sudija,problem su linijske sudije koje nisu na istom nivou kao i on,njihove greske uticu i na kvalitet njegovog sudjenja te zbog toga dosad nije imao prilike da sudi finale nekog velikog takmicenja...Mada pored Ricolija koji je briljirao u finalima i nije imao neke sanse...
Sad pitanje zasto mu daju finale kada je,u odnosu na prethodne, ove sezone imao najmanje kvalitetnih meceva iza sebe? (Mislim da je bio pod nekom vrstom "sankcija" zbog one gluposti u finalu Kupa konfederacija kada je umesto cistog crvenog dao zuti karton zbog onog lakta...) Dvije su mogucnosti.Prva da zaista misle da je najbolje resenje,da zbog svoje hladnokrvnosti i autoriteta nece popustiti usled vaznosti meca,pritiska igraca,trenera i navijaca kao sto je bio slucaj sa Skominom i Cakirom...Druga mogucnost je da UEFA misli da ce i on kiksnuti kao ova dvojica,da ce napraviti smejuriju od finala i da ce se ostvariti krajnji rezultat koji su naumili-VAR tehnologija u Ligi Sampiona od sledece sezone!Jednostavno toliko sudijskih gresaka ove sezone da mi je tesko poverovati da je sve ovo slucajno!

lord

pre 5 godina

nema on blage veze , ali oni drugi tek nemaju pojma ;)
(sudija Dred, 07. maj 2018 12:39)

a ti si inače ekspert koji može da proceni ko ima pojma a ko nema...

Zabrunut

pre 5 godina

nema on blage veze , ali oni drugi tek nemaju pojma ;)
(sudija Dred, 07. maj 2018 12:39)
Hahaha,ali zato ti imas veze. Ti si klasican promer srpske zavisti i floskule "nek komsiji crkne krava". Nema nama pomoci dok sami sebi ne pomognemo.

Džoni

pre 5 godina

Odsudiš jedno finale Realu i zbrinuo si se do kraja života! Šala, svaka čast na takvom uspehu i nadam se da će suditi bez greške kako i dolikuje jednom finalu LŠ!

A vreme prolazi

pre 5 godina

(Васа, 7. maj 2018 13:35)

Ako se sećaš finala od pre 47 godina (1971), dobro je za tebe da te žena bilo kako gleda, koliko si mator... :=)

Marinkova bara

pre 5 godina

Bravo Mazara! Vrlo zasluzeno.
(4k4.Dex, 07. maj 2018 12:57)

Evo lika sa N.Bgd.Sada je Mazara a ranije bili Dkokara, Tepara, Stimara...
.

Telefon pametniji od tebe

pre 5 godina

@ "nema on blage veze , ali oni drugi tek nemaju pojma ;)
(sudija Dred, 07. maj 2018 12:39)
Hahaha,ali zato ti imas veze. Ti si klasican promer srpske zavisti i floskule "nek komsiji crkne krava". Nema nama pomoci dok sami sebi ne pomognemo."
(Zabrunut, 7. maj 2018 13:04)

Samo ti, @Zabrinuti, brini..., ali o sebi mkad nisi u stanju da vidis da je komentar na koji odgovaras upucen, ustvari, svima (pa i tebi) koji od srpskog fudbala prave smetliste.

sasa

pre 5 godina

Jao evo sada na marakani konferencija za novinare zbog ovog sudije..Pa kako je moglo da se desi da ovakav sudija ,koji redovno krade zvezdu i za koga Terzic i ostali na tom stadionu kazu da je neznalica,moze da sudi finale lige sampiona.Terzicu reaguj odma i prijavi ga.Sramota da ga bude ,da sudi finale.Kakva neznalica xaxaxaxa

Dare

pre 5 godina

Samo nama ne valja. pa trezizmo izuzece istog na utakmicama.Bravo Mazicu. svetska si klasa.Na zalost potices sa Balkana, gde ljudi sve pljuju, pa tako i tebe, pa i Novaka Djokovica i jos ostale velikane, koji su Srbiju predstavili najbolje moguce.A pljuju vas oni koji sede kuci, koji ne znaju da mrdnu dupetom , da nesto urade u svom zivotu, nego znaju samo da kritikuju druge.

ExS

pre 5 godina

uz Čakira nikako ne moze rame uz rame, tj.ne moze on uz Mažića. Mazic teako da moze tolike propuste (slucajne ili namerne) da napravi na Evro sceni.
inace, full respect za Milorada i jos mnogo uspeha

Nisam Tarabic ali ovo je vise nego ocigledno

pre 5 godina

Njihov standard za sudije ne zadovaljava nase standarde. Mi te polovne sudije izvozimo u Evropu

Александар

pre 5 godina

А нама не ваља ?
(Жарко, 07. maj 2018 12:05)

Не него вама не ваља, нама сваки добар судија ваља.

2CRAZY

pre 5 godina

Mazic je odlican sudija i ponosan sam sto je izabran da sudi finale LS, to je i zasluzio, jer nema boljeg sudije trenutno, desi se i da Mazic pogresi ponekad, ali nije ni on VAR sistem, covek je, a ljudi grese, nemoguce je sve videti.
Jako sam se obradovao sto se suskalo da je on favorit da sudi finale, i sto se sad to obistinilo.
Jedino sto zameram Mazicu jeste sto se ponekad suvise ulaguje igracima i nije strog koliko treba da bude, on se trudi da bude posten i da sve igrace ispostuje, sto umeju protivnici igraci da iskoriste da mu obezvrede autoritet, jedina mu je ta mana, sto nije bezobrazniji i stroziji, ali ovako, najbolji sudija trenutno, i nas najbolji svih vremena.
Da dodam, posle Koline i Howard Webb-a, najbolji sudija.

Zvezdad od rodenja

pre 5 godina

Strasno je sto Terzic i drustvo slicno njemu, vode nas fudbal, uporno ga omalovazavaju i saplicu, njima odgovaraju sudije koje pristaju na namestanje u ovoj nasoj bednoj ligi.MAZICU SVAKA TI CAST, VELIKO PRIZNANJE, NADAM SE OPRAVDACES POVERENJE.

Mirni !

pre 5 godina

Uspeh vredač čestitki i svakog poštovanja ! Greh je pominajti, u ovoj vesti i komentarima, različite........ !
Njima "ostaje" liga u kojoj se najviše aplauza čuje dok se ekipe pozdravljaju na početku utakmice !

Lala na kvadrat

pre 5 godina

Prva utakmica koju je sudio bila je Nadalj-Lok ili Lok-Nadalj, beton liga, a za tri nedelje sudi Realu i Liverpoolu. Zivot stvarno nekada ume da bude divan. Sve cestitke!

bBb

pre 5 godina

@Zasluženo! Steta sto nece moci da sudi i finale SP, posto je veoma izvesno da cemo biti u finalu...
(zbrlj, 07. maj 2018 12:05)

Hahaha

Fei Li

pre 5 godina

Zasluženo, dugo je "flertovao" sa finalem LŠ, i konačno se ostvarilo !
Smatram da je ovo postavljenje i dokaz da nas Zapad ne mrzi toliko koliko mi sami sebe sputavamo, ko radi ozbiljno u životu čak i kod nas - jednostavno mora da uspe.

Kruna jedne karijere, mada kako su sudili drugi, možda mu prava kruna karijere bude u Rusiji, osim ako mi ne iznenadimo i igramo finale (šanse 0,1%) ☺

Васа

pre 5 godina

Сећам се Ајакс - Јувентус судио Миливоје Гугуловић. Увек ме жена погледа чудно кад се сетим таквих детаља.

Бот по убеђењу

pre 5 godina

Упеца Станојко Златну Рибицу. Пусти ме и испунићу ти једну жељу, рече она. Куд бре једну, три је било још ономад код Милојка.. Е то је било ономад, ал’ санкције, бомбардовање, радијација, жиранти па немамо ми сто шкрга да преживимо..
Добро, добро, рече Станојко, кад је тако ајд’ да уредиш једну ипо некако.. Ја да будем најајчи на теренима по Србији а Србија да имаде представника у финалу Лиге Шампиона..
Станојко постаде Жандарм..
Мажић суди финале..
Остало је историја, тј биће..

Свака част Мажићу !

ikpeba

pre 5 godina

Svaka cast!
Ronaldo moze da pada do sutra, dzaba mu. heheheh. :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sj, 7. maj 2018 12:35)

Ovo je pad. https://www.youtube.com/watch?v=8GIijLGqZfY

bmiles

pre 5 godina

Samo jedno RESPEKT!
Pored toga drago mi je da ima toliko pozitivnih komentara povodom ove vesti i priznanja nasem najboljem deliocu pravde!!Ipak nesto dobro uvek ispliva na povrsinu eto sad i u liku Milorada Mazica.Verujte mi ovo finale bice bar sto se sududjenja tice - super objektivno,pa neka pobedi bolji tim.Covek je neunistivo objektivan,pritom nemozes ga kupiti prava odluka sudijskog odbora UEFA!

Saša

pre 5 godina

Maža je car, ali treba čestitati i pomoćnicima koji su itekako zaslužni. Dakle, čestitke celoj ekipi!!! Posle svega viđenog u četvrtfinalu i polufinalu može se zaključiti da su ubedljivo najbolji u Evropi!!!

my way

pre 5 godina

Iskrene cestitke Mazicu od mene zvezdasa! Moglo je i bilo zasluzeno i ranije, ali ima on vec veliku sudijsku karijeru, tako da ostaje samo ovaj vrhunac od kojeg nema dalje. Sto rece neko dole u komentaru, steta sto zbog nas nece moci i finale SP da sudi :)

Pele

pre 5 godina

Svaka mu cast! I njemu i njegovoj ekipi pomocnih sudija iz Srbije. Ovo je veliko priznanje zasluzeno mukotrpnim trudom, kvalitetom i stalnim dokazivanjem iz utakmice u utakmicu. BRAVO!

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Ne pratim fudbal ali cestitam mu. Pretpostavljam da je to jedno od najvecih dostignuca za sudiju. Verovatno u rangu da se sudi finale svetskog prvenstva.

Pera Pisar

pre 5 godina

Upoznao sam jednom prilikom, slučajno, u nekom širem društvu, jednog od Mažićevih pomoćnika...neverovatno skroman lik...čujem priča o nekoj utakmici kako se "dobro istrčao" na njoj i stekao sam utisak, kako je o tome nenametljivo izlagao, da lik sudi neku beton ligu npr.beogradsku zonu i pitam ga "ti sudiš negde"...lik kaže "da ja sam Mažićev pomoćnik, sudio sam sad na Svetskom prvenstvu u Brazilu"...šokirao sam se...sudio tada Ronaldu protiv Nemačke, Mesiju protiv Irana...sad finale Lige šampiona Real-Liverpul...a lik 100% kul, kao jedan od nas

Знате, да вам ка'ем, видте

pre 5 godina

Аааааа, краљуууу!!!
Свака ти част, заслужио си Србине мој!!!

Arso

pre 5 godina

Mazic godinama sudi u Saudijskoj Arabiji.Ne samo on,Cakir i sve bolje sudije iz Evrope cesto se mogu videti u njihovoj ligi.Mozemo samo da nagadjamo koliko para donosi jedno sudjenje takve lige.I to je nekakvo prizanje.

Milan Niš

pre 5 godina

Gospodine Mažicu obradovala me vest kao da mi je neko najrodjeniji...velika čast za srpskog arbitra ,zelim vam puno uspeha i vama i celoj ekipi sudija...A kada jednog dana slucajno dodje i taj dan ,da cenimo svoje najbolje,da nas lece najbolji lekari,sude najbolje sudije,hleb peku najbolji pekari,drzavu vode najbolji, a ne najpodobniji...iznenada mozemo shvatiti da to i nije tako tesko ,biti normalan...

А. Петров

pre 5 godina

Ja bi se na njegovom mestu preselilo u Englesku
(daroza, 07. maj 2018 15:24)—>>>—->>>
А ја у Шпанију. У Премијер лиги судија добија $2.000 по утакмици, а у Ла Лиги и до €6.200.

Васа

pre 5 godina

(Васа, 7. maj 2018 13:35)Ako se sećaš finala od pre 47 godina (1971), dobro je za tebe da te žena bilo kako gleda, koliko si mator... :=)
(A vreme prolazi, 07. maj 2018 14:24)
Не бих да се правдам , али био сам дете, мада сећам се Италијанки на Аутокоманди пре утакмице. Иначе утакмица се играла 1973 и имао сам 10 година. А време заиста неумитно пролази.

analiza

pre 5 godina

"Ja ne znam šta o ovoj vesti da mislim dok Zvezda i Partizan ne izdaju saopštenja."
(Ivan M)
Evo i ja sam u dilemi i ziv se pojedoh cekajuci ta saopstenja:)
Ali,ja bih ne samo da cestitam Mazicu vec i da ga upozorim da u sledecih par nedelja nikako ne kupuje bunde!To ume da bude opasno za fudbalske sudije s ovih prostora(tako su smestili sudiji aferu bunde da ne bi branio na Sv.prvenstu 1974,valjda,neki Gugulovic ili tako nesto,mrzi me da trazim po netu)

iggy

pre 5 godina

Ta nazovi saopstenja zvezde i partizana naspram ove vesti su samo odraz drzave u kojoj zivimo. Mazicu zelim da bude neprimetan i da mu to bude jos jedan plus ka finalu SP

Фрфљави

pre 5 godina

Kao и све остало а и друго, у Србији није поштован нити цењен негов рад. У Србији је преварант и лош арбитраж. Има бољих, неки кажу. Зато и јесмо ту где јесмо. Или боље рећи, зато јесте ту где јесте.

sele

pre 5 godina

svaka cast sretno majstore a ovima koji ga omalovazavaju sram ih bilo umesto coveka da ga svi podrzimo ipak je to jedan veliki dogadjaj jedan srbin da sudi najboljima i to ce ceo svet gledati stvarno ima nekih ljudi koji nisu sami sa sobom zadovoljni puna podrska mazicu i tebi i tvojoj ekipi samo napred neobracaj paznju na tkz.experte sram ih bilo

fantom

pre 5 godina

Kad se setim da mu je naš fudbalski savez dodelio pre nekog vremena da sudi drugu ligu. Čovek bez ikakvih problema sudio, a sad UEFA mu dodeli da sudi finale Lige šampiona, Ronaldo, Salah, Zidan, Klop... E moja Srbijo ko tebi vodi fudbalski savez! Svaka čast Milorade i čestitke.

Kanidja

pre 5 godina

Sad svaka čast majstore a posle meča bice standardno pljuvanje.I da sudi bez greške naci ce ih naši eksperti sa sajta.Finale je nagrada za sve godine bez mrlje u evro fudbalu.Zasluženo.Čovjek gospodin.

Dušan

pre 5 godina

Kup Sajamskih gradova je preteča Kupa UEFA, a ne Kupa Šampiona. Dinamo je pobedio 1967. a KŠ se igra od 1955. Istina, za taj prvi KŠ je Fudbalski Savez Jugoslavije prijavio Partizan, a ne Hajduk koji je pobedio u Prventsvu 54/55. Jednostavno tako, moglo im se...a Hajduk je poslan u taj Kup Sajamskih gradova. Inače, Partizan je te godine u YU prvenstvu bio peti!