Ponedeljak, 07.05.2018.

09:08

Valverde o 'El Klasiku': Sreća pa nismo imali VAR...

Trener Barselone Ernesto Valverde rekao je da bi "El Klasiko" dugo potrajao da je u Španiji uvedena VAR tehnologija.

Izvor: MLJ

Valverde o 'El Klasiku': Sreæa pa nismo imali VAR... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

pppp

pre 5 godina

(Sasa, 7. maj 2018 10:16)

Marselo, Ronaldo, Bejl, Ramos nekada Pepe i slicni... Zato Madridski klub retki simpatisu medju starijim i nadasve normalnim ljudima. Taj ulicarski stil prolazi u getu, a ocigledno (povremeno) i u profesionalnom fudbalu kada su pojedinac ili grupa zasticeni kao beli medvedi. Zato prestani da sejes ovaj galimatijas koji u trenutku proklija.

Mirko

pre 5 godina

Mislim da i vi sa b92 imate neki kompleks od Ronalda, ne može da se ne primeti taj hejt koji bacate na njega čitajući vest. Npr ovde sada naglašavate taj gol iz peterca, kao da je ne znam..
(Guest, 07. maj 2018 09:45)

Ma šta se nerviraš oko toga. Neka pogledaju celu akciju. Ronaldo je pokrenuo sve, izbacio Krosa peticom, ovaj centrirao Benzemi, Benzema Ronaldu i kraj. Da je ovo Mesi uradio pisalo bi se o nekakvoj magiji. Klasika.

tvrtko

pre 5 godina

Da je imao VAR sudija bi iskljucio Balea za ostar start iza ledja direktno u Umtitia.. Ovako ni zuti karton!!!
Isti Bale koji je trebao biti u svlacionicu je izjednacio na 2- 2.
Sekunde posle toga Marcelo glumi i Barca ostaje bez igraca!!

Suarez postize gol za 3 - 1 sudija greskom ponistava..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sandzak, 7. maj 2018 09:38)

Ti si samo čitao da se ta utakmica igrala, nisi je gledao, jel' da?
Roberto je isključen kod 1:1, na kraju prvog poluvremena, a ne "sekunde posle 2:2".
Suarez bi dao gol (iz ofsajda) kod 1:1, jer je prilikom posltizanja gola Mesija Suarez napravio faul na Varanu i Real bi trebao da ima slobodan udarac.
El Classico je opravdao očekivanja. Varnice na sve strane, greške sudija na sve strane, mišljenja podeljena oko svake sporne situacije... VAR bi sigurno smanjio broj grešaka sudija, ali ga treba uvesti sa jasno definisanim pravilima, inače će doneti više štete nego koristi...

neutralni felsh

pre 5 godina

Tu su Suarez, Djordi Alba, Buskec. Lepo drustvance od kojeg je imao sta da nauci i to je sproveo u delo. Zato katalonski klub retki simpatisu medju starijim i nadasve normalnim ljudima. Taj ulicarski stil prolazi u getu, a ocigledno (povremeno) i u profesionalnom fudbalu kada su pojedinac ili grupa zasticeni kao beli medvedi. Zato prestani da sejes ovaj galimatijas koji u trenutku proklija.
(Sasa, 07. maj 2018 10:16)


na svu tvoju srecu, ramos, pepe, kazemiro su olicenje fer pleja. ti se nasao da pricas o "odraslim i normalnim ljudima" (dilerantskog li izraza) a pritom u komentarima cesto koristis izraz "kanTalonci". navijacki pamfleti kao smisao zivota... pretezno "galimatijasnog".

Boban

pre 5 godina

Var bi ti ponistio 2 gol,i dosudio penal za Real,tako da nemoj lupati.Ocigledno je da ste omasili sa Kutinjom,da Raketic,Pujol icela veza funkcionise lose.Ako ti se nedajboze povredi Mesi borili bi se za ligu Evrope.

fudbalica

pre 5 godina

Kakvi ste to ljudi da mrzite druge samo zato sto su uspesni. I drugi klubovi su prolazili uz sudijske greske. Eto sad liverpul protiv rome. Roma je veoma ostecena a ne pise se o tome 10 dana kao o Realu.

v

pre 5 godina

Da postoji VAR nebi Real igrao ni polufinale a kamoli finale..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zar, 7. maj 2018 10:02)

da postoji VAR Liverpool ne bi prosao ni Siti a ni Romu.

dupli_kantar

pre 5 godina

А сад ми је синоним за ова два клуба ваљање по терену и кукање код судија.
(Чава, 07. maj 2018 09:55)

To je sinonim za kompletnu špansku ligu. Valjanje po terenu, svađanje (sa protivnikom, sudijsma, navijačima), grubu igru sa čistom namerom da se osakati protivnik. Liga u kojoj samo dva tima uzimaju titulu (po jednom atletiko i valensija u ovom veku iznenadili)....je liga koja je podjednako zanimljiva kao srpska.

Fuj!

nsnsns

pre 5 godina

Da je bio VAR BArsa bi imala 4 boda vise, jer su joj tokom prvenstva ponistena 2 gola gde je lopta prosla gol liniju a sudije to nisu videle...

dupli_kantar

pre 5 godina

А сад ми је синоним за ова два клуба ваљање по терену и кукање код судија.
(Чава, 07. maj 2018 09:55)

To je sinonim za kompletnu špansku ligu. Valjanje po terenu, svađanje (sa protivnikom, sudijsma, navijačima), grubu igru sa čistom namerom da se osakati protivnik. Liga u kojoj samo dva tima uzimaju titulu (po jednom atletiko i valensija u ovom veku iznenadili)....je liga koja je podjednako zanimljiva kao srpska.

Fuj!

Oliver

pre 5 godina

Barcelona u najjacem sastavu na svom Camp Nou jedva izvuce 2:2 i to uz obilatu pomoc sudija,a Bayern desetkovan,bez 5 standardnih igraca,na gostujucem Santjago Bernabeu i to protiv Cakira i protiv nedostatka srece i uz dominantnu igru postigne isto 2:2. Jasno je: samo Bayern na celoj planeti moze da igra ravnopravno,pa cak i dominantno sa mocnim Realom.Ponosan sam na veliki Bayern!

Milan

pre 5 godina

Da VAR postoji Barca ne bi postojala kao klub, jer nema sezone u bilo kom takmicenju da oni nisu pogurani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (GM, 7. maj 2018 10:07)

Ne bi ni Real ako cemo iskreno.

4k4.Dex

pre 5 godina

Da, to ima pravo, najbitnija stvar kod VARa je da ne bi smelo mnogo cesto da se koristi kao i da ne sme uopste da se koristi u zadnjih 10min utakmice npr. Necu da gledam seckanje i seciranje fudbala kao u americkom. Utakmica mora da tece. Ja bi im dao 1 challange po mecu i to je to.

uki

pre 5 godina

Najjace je kad se navijaci Reala i Barse optuzuju da im sudije pomazu haha ne zna se ko je gori, doduse, Realu se pomaze malo vise ali nije ni Barsa toliko daleko od njih

Sasa

pre 5 godina

Cist crveni Bejlu i crveni Marselu za provokaciju Robarta, ko zna sta mu je rekao pa je Roberto onako reagovao
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Drum, 7. ma

Na verbalnu provokaciju, uzvracas verbalno. Na fizicki napad, braneci se fizicki. Tako sve pocinje i zavrsava se medju iole normalnim ljudima. Roberto se mnogo "druzi" sa Mesijem koji je pokazao koliko je podla osoba i zasto ga mnogi smatraju virulentnim covekom u malom pakovanju. Jasno se moglo videti kakav je u skoku sa Marselom i udarcem obema rukama jos na pocetku meca. O daljim slucajevima da ne pisem. Tu su Suarez, Djordi Alba, Buskec. Lepo drustvance od kojeg je imao sta da nauci i to je sproveo u delo. Zato katalonski klub retki simpatisu medju starijim i nadasve normalnim ljudima. Taj ulicarski stil prolazi u getu, a ocigledno (povremeno) i u profesionalnom fudbalu kada su pojedinac ili grupa zasticeni kao beli medvedi. Zato prestani da sejes ovaj galimatijas koji u trenutku proklija.

Sasa Ilic

pre 5 godina

(GM, 7. maj 2018 10:07)

Kako onda Real ima 8 titula u Primeri vise + 7 titula u LŠ? Da VAR postoji Real ne bi postojao kao klub, jer nema sezone u bilo kom takmicenju da oni nisu pogurani. Prošle sezone su i Barci ukrali titulu i poništili gol (Suarezu) protiv Betisa iako je lopta bila najmanje 1 metar u golu

petar

pre 5 godina

Kako je jedna vest skroz suprotno ispricana na dva portala. Ovde kaze kako je sreca sto nema VAR-a , a na SK kako se nada da ce VAR uvesti i da je dobrodosao jer bi bilo postenije. Ko je bolje preveo?

looo

pre 5 godina

"Drvosječe" iz Barce napravile 8 faulova, a poštenjačine iz Madrida 20.. Još je na kraju Barca dobila crveni, fuj real uvek ima pomoć sudija

Realan

pre 5 godina

Barca je prvo trebala ostati sa igračem više (crveni Balea), a ne Real. Real poslije jeste oštećen za penal + faul kod Messijevog gola kao i Barca za poništen čist gol i oprošten je drugi žuti Ramosu. Ali sasvim druga utakmica bi se igrala da je Barcelona ostala sa igračem više (Bale), a ne manje (Roberto)...

Ja

pre 5 godina

Marselo je zaplivao čim ga je Alba pipnuo! To je stari štos još od Mijatovića, skupi obe noge i stropošta se pri prvom kontaktu...a čist gol Suareza pri 2:1 ...to se ne pominje!
(Čiča Miloje®, 07. maj 2018 09:58)

Ofsajd je bio kod gola suareza.

hmm

pre 5 godina

(Ronaldo, 7. maj 2018 09:17)

Real su žali na sudije haha Realu je i ove sezone suđeno duplo više penala nego Barci. Barci u čitavoj sezoni suđena 4 penala i 2 protiv u 34 utakmice i opet će osvojiti titulu bez poraza. Prošle sezone im ukrali titulu i poništili gol (Suarezu) protiv Betisa iako je lopta bila najmanje 1 metar u golu

Uros

pre 5 godina

Da postoji var Real bi danas bio u drugoj ligi i imao bi mozda jednu ligu sampiona.
(007, 07. maj 2018 10:02)

Suva realnost ne bi postojali kao klub

Pera

pre 5 godina

cuti,pusti,da je bilo VAR-a ova utakmica bi se zavrsila sa 5-3 za Real.Barsa bi utakmicu zavrsila sa 9 igraca a Real sa 10 i ko zna jos koliko zutih na obe strane.
(zatucanibot, 7. maj 2018 10:07)
Vidis kako ne razmisljas. Da je bilo VAR Barsa bi imala igraca vise

Ja

pre 5 godina

Da je bilo VARa Vidal bi dobio drugi zuti u 47 min prosle godine u revansu RM i Bajerna pri rezultatu 0:0 i 2:1 za Real iz prve utakmice i ta tekma bi bila zaboravljena, ovako on nije dobio i na kraju dva gola Real iz ofsajda i to ce se pamtiti kao kradja.

zatucanibot

pre 5 godina

cuti,pusti,da je bilo VAR-a ova utakmica bi se zavrsila sa 5-3 za Real.Barsa bi utakmicu zavrsila sa 9 igraca a Real sa 10 i ko zna jos koliko zutih na obe strane.

Zero_Cool

pre 5 godina

@petar
Zato ja to procitam na stranim portalimaa, cak i na spanskim jer imas opciju prevoda na engleski.
Nasalio se u fazonu "sva sreca da nije uveden VAR inace bi jos uvek igrali utakmicu", a posle toga je rekao da ce tehnologija dobro doci fudbalu. "U pocetku ce biti tesko, trebace vremena da se prilagodi igri. Jako je bitno da se ne narusi ritam utakmice, u pocetku ce biti tesko navici se na VAR. Ali jednistavno postoje utakmice u kojima je neophodan." (grub prevod) :D

Sandzak

pre 5 godina

Da je imao VAR sudija bi iskljucio Balea za ostar start iza ledja direktno u Umtitia.. Ovako ni zuti karton!!!
Isti Bale koji je trebao biti u svlacionicu je izjednacio na 2- 2.
Sekunde posle toga Marcelo glumi i Barca ostaje bez igraca!!

Suarez postize gol za 3 - 1 sudija greskom ponistava..

Чава

pre 5 godina

А некад су за ова два клуба играли прави шмекери Раул, Роналдињо, Роналдо за оба клуба, Зидан, Ћави... А сад ми је синоним за ова два клуба ваљање по терену и кукање код судија. Ипак, не могу оспорити да у оба клуба има доста мајстора на челу са Роналдом и Месијем, али горенаведени играчи ће ми увек бити дражи

Čiča Miloje®

pre 5 godina

Marselo je zaplivao čim ga je Alba pipnuo! To je stari štos još od Mijatovića, skupi obe noge i stropošta se pri prvom kontaktu...a čist gol Suareza pri 2:1 ...to se ne pominje!

realno

pre 5 godina

Barsini hejteri se obradovali kad su videli naslov, mislili da će Valverde da kaže da je bio penal za real
Ljudi, da je postojao VAR, Bejl bi prvi dobio crveni, Ramos bi dobio drugi žuti kad tad, penal nad Marselom i dalje ne bi bio sviran jer je Djordi povukao nogu a Marselo krenuo da pada pre kontakta, budimo realni, čovek mrzi Barsu, probao je po svaku cenu da ih uništi kao što je to uradio sa Serdjijem.
Jedina greška na korist Barse je faul Suareza koji smo mi videli da ne faul tek nakon usporenog snimka

presheva

pre 5 godina

Pa da ke VAR prvi faul u 1 min od Rakitica. vec bilo na granici crvenog direktno u nogu i namerno. simuliranje saureza vec u prvo polovoreme trebalo bit kaznjen sa dva zuta. Pa faul od messija u Ramosa namerom direktno u noge isto sa VAR to bi bio crveni!! kod drugog gola za takav faul Pepe dobio direktno crveni protiv barce u proslost. A jucer dali ste gol umesto faul i crveni suarezu. Kao sto je Bejl pre Roberta zasluzio crveni nad umtitija i lako Ramos trebao dobiti drugi zuti u drugo polovreme... Tako da epilog bio bi 3 crvena za barcu 2 za Real a ko bi dobio ili nereseno to se ne zna u el clasico

Guest

pre 5 godina

Mislim da i vi sa b92 imate neki kompleks od Ronalda, ne može da se ne primeti taj hejt koji bacate na njega čitajući vest. Npr ovde sada naglašavate taj gol iz peterca, kao da je ne znam.. neregularan, ranije ste pisali članak sa naslovom Penaldo itd, uglavnom vidi se to. Kako god pisali on trenutno razbija. Protiv Barselone i Atletika je odigrao po poluvreme i dao po gol.. Sinoć je odlično što ga je Zidan izveo inače verujem da bi ostao bez noge. Neće tek tako mirno da se dočeka vest u Kataloniji ako Real osvoji opet ligu šampiona. Mislim da su igrači Barselone sinoć bili spremni na sve.

zatucanibot

pre 5 godina

cuti,pusti,da je bilo VAR-a ova utakmica bi se zavrsila sa 5-3 za Real.Barsa bi utakmicu zavrsila sa 9 igraca a Real sa 10 i ko zna jos koliko zutih na obe strane.

petar

pre 5 godina

Kako je jedna vest skroz suprotno ispricana na dva portala. Ovde kaze kako je sreca sto nema VAR-a , a na SK kako se nada da ce VAR uvesti i da je dobrodosao jer bi bilo postenije. Ko je bolje preveo?

Realan

pre 5 godina

Barca je prvo trebala ostati sa igračem više (crveni Balea), a ne Real. Real poslije jeste oštećen za penal + faul kod Messijevog gola kao i Barca za poništen čist gol i oprošten je drugi žuti Ramosu. Ali sasvim druga utakmica bi se igrala da je Barcelona ostala sa igračem više (Bale), a ne manje (Roberto)...

Guest

pre 5 godina

Mislim da i vi sa b92 imate neki kompleks od Ronalda, ne može da se ne primeti taj hejt koji bacate na njega čitajući vest. Npr ovde sada naglašavate taj gol iz peterca, kao da je ne znam.. neregularan, ranije ste pisali članak sa naslovom Penaldo itd, uglavnom vidi se to. Kako god pisali on trenutno razbija. Protiv Barselone i Atletika je odigrao po poluvreme i dao po gol.. Sinoć je odlično što ga je Zidan izveo inače verujem da bi ostao bez noge. Neće tek tako mirno da se dočeka vest u Kataloniji ako Real osvoji opet ligu šampiona. Mislim da su igrači Barselone sinoć bili spremni na sve.

Milan

pre 5 godina

Da VAR postoji Barca ne bi postojala kao klub, jer nema sezone u bilo kom takmicenju da oni nisu pogurani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (GM, 7. maj 2018 10:07)

Ne bi ni Real ako cemo iskreno.

Чава

pre 5 godina

А некад су за ова два клуба играли прави шмекери Раул, Роналдињо, Роналдо за оба клуба, Зидан, Ћави... А сад ми је синоним за ова два клуба ваљање по терену и кукање код судија. Ипак, не могу оспорити да у оба клуба има доста мајстора на челу са Роналдом и Месијем, али горенаведени играчи ће ми увек бити дражи

Sasa

pre 5 godina

Cist crveni Bejlu i crveni Marselu za provokaciju Robarta, ko zna sta mu je rekao pa je Roberto onako reagovao
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Drum, 7. ma

Na verbalnu provokaciju, uzvracas verbalno. Na fizicki napad, braneci se fizicki. Tako sve pocinje i zavrsava se medju iole normalnim ljudima. Roberto se mnogo "druzi" sa Mesijem koji je pokazao koliko je podla osoba i zasto ga mnogi smatraju virulentnim covekom u malom pakovanju. Jasno se moglo videti kakav je u skoku sa Marselom i udarcem obema rukama jos na pocetku meca. O daljim slucajevima da ne pisem. Tu su Suarez, Djordi Alba, Buskec. Lepo drustvance od kojeg je imao sta da nauci i to je sproveo u delo. Zato katalonski klub retki simpatisu medju starijim i nadasve normalnim ljudima. Taj ulicarski stil prolazi u getu, a ocigledno (povremeno) i u profesionalnom fudbalu kada su pojedinac ili grupa zasticeni kao beli medvedi. Zato prestani da sejes ovaj galimatijas koji u trenutku proklija.

v

pre 5 godina

Da postoji VAR nebi Real igrao ni polufinale a kamoli finale..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zar, 7. maj 2018 10:02)

da postoji VAR Liverpool ne bi prosao ni Siti a ni Romu.

looo

pre 5 godina

"Drvosječe" iz Barce napravile 8 faulova, a poštenjačine iz Madrida 20.. Još je na kraju Barca dobila crveni, fuj real uvek ima pomoć sudija

Boban

pre 5 godina

Var bi ti ponistio 2 gol,i dosudio penal za Real,tako da nemoj lupati.Ocigledno je da ste omasili sa Kutinjom,da Raketic,Pujol icela veza funkcionise lose.Ako ti se nedajboze povredi Mesi borili bi se za ligu Evrope.

Sandzak

pre 5 godina

Da je imao VAR sudija bi iskljucio Balea za ostar start iza ledja direktno u Umtitia.. Ovako ni zuti karton!!!
Isti Bale koji je trebao biti u svlacionicu je izjednacio na 2- 2.
Sekunde posle toga Marcelo glumi i Barca ostaje bez igraca!!

Suarez postize gol za 3 - 1 sudija greskom ponistava..

Ja

pre 5 godina

Marselo je zaplivao čim ga je Alba pipnuo! To je stari štos još od Mijatovića, skupi obe noge i stropošta se pri prvom kontaktu...a čist gol Suareza pri 2:1 ...to se ne pominje!
(Čiča Miloje®, 07. maj 2018 09:58)

Ofsajd je bio kod gola suareza.

uki

pre 5 godina

Najjace je kad se navijaci Reala i Barse optuzuju da im sudije pomazu haha ne zna se ko je gori, doduse, Realu se pomaze malo vise ali nije ni Barsa toliko daleko od njih

Čiča Miloje®

pre 5 godina

Marselo je zaplivao čim ga je Alba pipnuo! To je stari štos još od Mijatovića, skupi obe noge i stropošta se pri prvom kontaktu...a čist gol Suareza pri 2:1 ...to se ne pominje!

Sasa Ilic

pre 5 godina

(GM, 7. maj 2018 10:07)

Kako onda Real ima 8 titula u Primeri vise + 7 titula u LŠ? Da VAR postoji Real ne bi postojao kao klub, jer nema sezone u bilo kom takmicenju da oni nisu pogurani. Prošle sezone su i Barci ukrali titulu i poništili gol (Suarezu) protiv Betisa iako je lopta bila najmanje 1 metar u golu

realno

pre 5 godina

Barsini hejteri se obradovali kad su videli naslov, mislili da će Valverde da kaže da je bio penal za real
Ljudi, da je postojao VAR, Bejl bi prvi dobio crveni, Ramos bi dobio drugi žuti kad tad, penal nad Marselom i dalje ne bi bio sviran jer je Djordi povukao nogu a Marselo krenuo da pada pre kontakta, budimo realni, čovek mrzi Barsu, probao je po svaku cenu da ih uništi kao što je to uradio sa Serdjijem.
Jedina greška na korist Barse je faul Suareza koji smo mi videli da ne faul tek nakon usporenog snimka

Uros

pre 5 godina

Da postoji var Real bi danas bio u drugoj ligi i imao bi mozda jednu ligu sampiona.
(007, 07. maj 2018 10:02)

Suva realnost ne bi postojali kao klub

presheva

pre 5 godina

Pa da ke VAR prvi faul u 1 min od Rakitica. vec bilo na granici crvenog direktno u nogu i namerno. simuliranje saureza vec u prvo polovoreme trebalo bit kaznjen sa dva zuta. Pa faul od messija u Ramosa namerom direktno u noge isto sa VAR to bi bio crveni!! kod drugog gola za takav faul Pepe dobio direktno crveni protiv barce u proslost. A jucer dali ste gol umesto faul i crveni suarezu. Kao sto je Bejl pre Roberta zasluzio crveni nad umtitija i lako Ramos trebao dobiti drugi zuti u drugo polovreme... Tako da epilog bio bi 3 crvena za barcu 2 za Real a ko bi dobio ili nereseno to se ne zna u el clasico

Zero_Cool

pre 5 godina

@petar
Zato ja to procitam na stranim portalimaa, cak i na spanskim jer imas opciju prevoda na engleski.
Nasalio se u fazonu "sva sreca da nije uveden VAR inace bi jos uvek igrali utakmicu", a posle toga je rekao da ce tehnologija dobro doci fudbalu. "U pocetku ce biti tesko, trebace vremena da se prilagodi igri. Jako je bitno da se ne narusi ritam utakmice, u pocetku ce biti tesko navici se na VAR. Ali jednistavno postoje utakmice u kojima je neophodan." (grub prevod) :D

nsnsns

pre 5 godina

Da je bio VAR BArsa bi imala 4 boda vise, jer su joj tokom prvenstva ponistena 2 gola gde je lopta prosla gol liniju a sudije to nisu videle...

Ja

pre 5 godina

Da je bilo VARa Vidal bi dobio drugi zuti u 47 min prosle godine u revansu RM i Bajerna pri rezultatu 0:0 i 2:1 za Real iz prve utakmice i ta tekma bi bila zaboravljena, ovako on nije dobio i na kraju dva gola Real iz ofsajda i to ce se pamtiti kao kradja.

dupli_kantar

pre 5 godina

А сад ми је синоним за ова два клуба ваљање по терену и кукање код судија.
(Чава, 07. maj 2018 09:55)

To je sinonim za kompletnu špansku ligu. Valjanje po terenu, svađanje (sa protivnikom, sudijsma, navijačima), grubu igru sa čistom namerom da se osakati protivnik. Liga u kojoj samo dva tima uzimaju titulu (po jednom atletiko i valensija u ovom veku iznenadili)....je liga koja je podjednako zanimljiva kao srpska.

Fuj!

Oliver

pre 5 godina

Barcelona u najjacem sastavu na svom Camp Nou jedva izvuce 2:2 i to uz obilatu pomoc sudija,a Bayern desetkovan,bez 5 standardnih igraca,na gostujucem Santjago Bernabeu i to protiv Cakira i protiv nedostatka srece i uz dominantnu igru postigne isto 2:2. Jasno je: samo Bayern na celoj planeti moze da igra ravnopravno,pa cak i dominantno sa mocnim Realom.Ponosan sam na veliki Bayern!

Pera

pre 5 godina

cuti,pusti,da je bilo VAR-a ova utakmica bi se zavrsila sa 5-3 za Real.Barsa bi utakmicu zavrsila sa 9 igraca a Real sa 10 i ko zna jos koliko zutih na obe strane.
(zatucanibot, 7. maj 2018 10:07)
Vidis kako ne razmisljas. Da je bilo VAR Barsa bi imala igraca vise

hmm

pre 5 godina

(Ronaldo, 7. maj 2018 09:17)

Real su žali na sudije haha Realu je i ove sezone suđeno duplo više penala nego Barci. Barci u čitavoj sezoni suđena 4 penala i 2 protiv u 34 utakmice i opet će osvojiti titulu bez poraza. Prošle sezone im ukrali titulu i poništili gol (Suarezu) protiv Betisa iako je lopta bila najmanje 1 metar u golu

tvrtko

pre 5 godina

Da je imao VAR sudija bi iskljucio Balea za ostar start iza ledja direktno u Umtitia.. Ovako ni zuti karton!!!
Isti Bale koji je trebao biti u svlacionicu je izjednacio na 2- 2.
Sekunde posle toga Marcelo glumi i Barca ostaje bez igraca!!

Suarez postize gol za 3 - 1 sudija greskom ponistava..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sandzak, 7. maj 2018 09:38)

Ti si samo čitao da se ta utakmica igrala, nisi je gledao, jel' da?
Roberto je isključen kod 1:1, na kraju prvog poluvremena, a ne "sekunde posle 2:2".
Suarez bi dao gol (iz ofsajda) kod 1:1, jer je prilikom posltizanja gola Mesija Suarez napravio faul na Varanu i Real bi trebao da ima slobodan udarac.
El Classico je opravdao očekivanja. Varnice na sve strane, greške sudija na sve strane, mišljenja podeljena oko svake sporne situacije... VAR bi sigurno smanjio broj grešaka sudija, ali ga treba uvesti sa jasno definisanim pravilima, inače će doneti više štete nego koristi...

neutralni felsh

pre 5 godina

Tu su Suarez, Djordi Alba, Buskec. Lepo drustvance od kojeg je imao sta da nauci i to je sproveo u delo. Zato katalonski klub retki simpatisu medju starijim i nadasve normalnim ljudima. Taj ulicarski stil prolazi u getu, a ocigledno (povremeno) i u profesionalnom fudbalu kada su pojedinac ili grupa zasticeni kao beli medvedi. Zato prestani da sejes ovaj galimatijas koji u trenutku proklija.
(Sasa, 07. maj 2018 10:16)


na svu tvoju srecu, ramos, pepe, kazemiro su olicenje fer pleja. ti se nasao da pricas o "odraslim i normalnim ljudima" (dilerantskog li izraza) a pritom u komentarima cesto koristis izraz "kanTalonci". navijacki pamfleti kao smisao zivota... pretezno "galimatijasnog".

pppp

pre 5 godina

(Sasa, 7. maj 2018 10:16)

Marselo, Ronaldo, Bejl, Ramos nekada Pepe i slicni... Zato Madridski klub retki simpatisu medju starijim i nadasve normalnim ljudima. Taj ulicarski stil prolazi u getu, a ocigledno (povremeno) i u profesionalnom fudbalu kada su pojedinac ili grupa zasticeni kao beli medvedi. Zato prestani da sejes ovaj galimatijas koji u trenutku proklija.

dupli_kantar

pre 5 godina

А сад ми је синоним за ова два клуба ваљање по терену и кукање код судија.
(Чава, 07. maj 2018 09:55)

To je sinonim za kompletnu špansku ligu. Valjanje po terenu, svađanje (sa protivnikom, sudijsma, navijačima), grubu igru sa čistom namerom da se osakati protivnik. Liga u kojoj samo dva tima uzimaju titulu (po jednom atletiko i valensija u ovom veku iznenadili)....je liga koja je podjednako zanimljiva kao srpska.

Fuj!

4k4.Dex

pre 5 godina

Da, to ima pravo, najbitnija stvar kod VARa je da ne bi smelo mnogo cesto da se koristi kao i da ne sme uopste da se koristi u zadnjih 10min utakmice npr. Necu da gledam seckanje i seciranje fudbala kao u americkom. Utakmica mora da tece. Ja bi im dao 1 challange po mecu i to je to.

fudbalica

pre 5 godina

Kakvi ste to ljudi da mrzite druge samo zato sto su uspesni. I drugi klubovi su prolazili uz sudijske greske. Eto sad liverpul protiv rome. Roma je veoma ostecena a ne pise se o tome 10 dana kao o Realu.

Mirko

pre 5 godina

Mislim da i vi sa b92 imate neki kompleks od Ronalda, ne može da se ne primeti taj hejt koji bacate na njega čitajući vest. Npr ovde sada naglašavate taj gol iz peterca, kao da je ne znam..
(Guest, 07. maj 2018 09:45)

Ma šta se nerviraš oko toga. Neka pogledaju celu akciju. Ronaldo je pokrenuo sve, izbacio Krosa peticom, ovaj centrirao Benzemi, Benzema Ronaldu i kraj. Da je ovo Mesi uradio pisalo bi se o nekakvoj magiji. Klasika.

Realan

pre 5 godina

Barca je prvo trebala ostati sa igračem više (crveni Balea), a ne Real. Real poslije jeste oštećen za penal + faul kod Messijevog gola kao i Barca za poništen čist gol i oprošten je drugi žuti Ramosu. Ali sasvim druga utakmica bi se igrala da je Barcelona ostala sa igračem više (Bale), a ne manje (Roberto)...

realno

pre 5 godina

Barsini hejteri se obradovali kad su videli naslov, mislili da će Valverde da kaže da je bio penal za real
Ljudi, da je postojao VAR, Bejl bi prvi dobio crveni, Ramos bi dobio drugi žuti kad tad, penal nad Marselom i dalje ne bi bio sviran jer je Djordi povukao nogu a Marselo krenuo da pada pre kontakta, budimo realni, čovek mrzi Barsu, probao je po svaku cenu da ih uništi kao što je to uradio sa Serdjijem.
Jedina greška na korist Barse je faul Suareza koji smo mi videli da ne faul tek nakon usporenog snimka

zatucanibot

pre 5 godina

cuti,pusti,da je bilo VAR-a ova utakmica bi se zavrsila sa 5-3 za Real.Barsa bi utakmicu zavrsila sa 9 igraca a Real sa 10 i ko zna jos koliko zutih na obe strane.

Sandzak

pre 5 godina

Da je imao VAR sudija bi iskljucio Balea za ostar start iza ledja direktno u Umtitia.. Ovako ni zuti karton!!!
Isti Bale koji je trebao biti u svlacionicu je izjednacio na 2- 2.
Sekunde posle toga Marcelo glumi i Barca ostaje bez igraca!!

Suarez postize gol za 3 - 1 sudija greskom ponistava..

Oliver

pre 5 godina

Barcelona u najjacem sastavu na svom Camp Nou jedva izvuce 2:2 i to uz obilatu pomoc sudija,a Bayern desetkovan,bez 5 standardnih igraca,na gostujucem Santjago Bernabeu i to protiv Cakira i protiv nedostatka srece i uz dominantnu igru postigne isto 2:2. Jasno je: samo Bayern na celoj planeti moze da igra ravnopravno,pa cak i dominantno sa mocnim Realom.Ponosan sam na veliki Bayern!

Sasa

pre 5 godina

Cist crveni Bejlu i crveni Marselu za provokaciju Robarta, ko zna sta mu je rekao pa je Roberto onako reagovao
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Drum, 7. ma

Na verbalnu provokaciju, uzvracas verbalno. Na fizicki napad, braneci se fizicki. Tako sve pocinje i zavrsava se medju iole normalnim ljudima. Roberto se mnogo "druzi" sa Mesijem koji je pokazao koliko je podla osoba i zasto ga mnogi smatraju virulentnim covekom u malom pakovanju. Jasno se moglo videti kakav je u skoku sa Marselom i udarcem obema rukama jos na pocetku meca. O daljim slucajevima da ne pisem. Tu su Suarez, Djordi Alba, Buskec. Lepo drustvance od kojeg je imao sta da nauci i to je sproveo u delo. Zato katalonski klub retki simpatisu medju starijim i nadasve normalnim ljudima. Taj ulicarski stil prolazi u getu, a ocigledno (povremeno) i u profesionalnom fudbalu kada su pojedinac ili grupa zasticeni kao beli medvedi. Zato prestani da sejes ovaj galimatijas koji u trenutku proklija.

Sasa Ilic

pre 5 godina

(GM, 7. maj 2018 10:07)

Kako onda Real ima 8 titula u Primeri vise + 7 titula u LŠ? Da VAR postoji Real ne bi postojao kao klub, jer nema sezone u bilo kom takmicenju da oni nisu pogurani. Prošle sezone su i Barci ukrali titulu i poništili gol (Suarezu) protiv Betisa iako je lopta bila najmanje 1 metar u golu

Guest

pre 5 godina

Mislim da i vi sa b92 imate neki kompleks od Ronalda, ne može da se ne primeti taj hejt koji bacate na njega čitajući vest. Npr ovde sada naglašavate taj gol iz peterca, kao da je ne znam.. neregularan, ranije ste pisali članak sa naslovom Penaldo itd, uglavnom vidi se to. Kako god pisali on trenutno razbija. Protiv Barselone i Atletika je odigrao po poluvreme i dao po gol.. Sinoć je odlično što ga je Zidan izveo inače verujem da bi ostao bez noge. Neće tek tako mirno da se dočeka vest u Kataloniji ako Real osvoji opet ligu šampiona. Mislim da su igrači Barselone sinoć bili spremni na sve.

Čiča Miloje®

pre 5 godina

Marselo je zaplivao čim ga je Alba pipnuo! To je stari štos još od Mijatovića, skupi obe noge i stropošta se pri prvom kontaktu...a čist gol Suareza pri 2:1 ...to se ne pominje!

looo

pre 5 godina

"Drvosječe" iz Barce napravile 8 faulova, a poštenjačine iz Madrida 20.. Još je na kraju Barca dobila crveni, fuj real uvek ima pomoć sudija

Uros

pre 5 godina

Da postoji var Real bi danas bio u drugoj ligi i imao bi mozda jednu ligu sampiona.
(007, 07. maj 2018 10:02)

Suva realnost ne bi postojali kao klub

v

pre 5 godina

Da postoji VAR nebi Real igrao ni polufinale a kamoli finale..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zar, 7. maj 2018 10:02)

da postoji VAR Liverpool ne bi prosao ni Siti a ni Romu.

4k4.Dex

pre 5 godina

Da, to ima pravo, najbitnija stvar kod VARa je da ne bi smelo mnogo cesto da se koristi kao i da ne sme uopste da se koristi u zadnjih 10min utakmice npr. Necu da gledam seckanje i seciranje fudbala kao u americkom. Utakmica mora da tece. Ja bi im dao 1 challange po mecu i to je to.

Ja

pre 5 godina

Da je bilo VARa Vidal bi dobio drugi zuti u 47 min prosle godine u revansu RM i Bajerna pri rezultatu 0:0 i 2:1 za Real iz prve utakmice i ta tekma bi bila zaboravljena, ovako on nije dobio i na kraju dva gola Real iz ofsajda i to ce se pamtiti kao kradja.

presheva

pre 5 godina

Pa da ke VAR prvi faul u 1 min od Rakitica. vec bilo na granici crvenog direktno u nogu i namerno. simuliranje saureza vec u prvo polovoreme trebalo bit kaznjen sa dva zuta. Pa faul od messija u Ramosa namerom direktno u noge isto sa VAR to bi bio crveni!! kod drugog gola za takav faul Pepe dobio direktno crveni protiv barce u proslost. A jucer dali ste gol umesto faul i crveni suarezu. Kao sto je Bejl pre Roberta zasluzio crveni nad umtitija i lako Ramos trebao dobiti drugi zuti u drugo polovreme... Tako da epilog bio bi 3 crvena za barcu 2 za Real a ko bi dobio ili nereseno to se ne zna u el clasico

Pera

pre 5 godina

cuti,pusti,da je bilo VAR-a ova utakmica bi se zavrsila sa 5-3 za Real.Barsa bi utakmicu zavrsila sa 9 igraca a Real sa 10 i ko zna jos koliko zutih na obe strane.
(zatucanibot, 7. maj 2018 10:07)
Vidis kako ne razmisljas. Da je bilo VAR Barsa bi imala igraca vise

Ja

pre 5 godina

Marselo je zaplivao čim ga je Alba pipnuo! To je stari štos još od Mijatovića, skupi obe noge i stropošta se pri prvom kontaktu...a čist gol Suareza pri 2:1 ...to se ne pominje!
(Čiča Miloje®, 07. maj 2018 09:58)

Ofsajd je bio kod gola suareza.

Boban

pre 5 godina

Var bi ti ponistio 2 gol,i dosudio penal za Real,tako da nemoj lupati.Ocigledno je da ste omasili sa Kutinjom,da Raketic,Pujol icela veza funkcionise lose.Ako ti se nedajboze povredi Mesi borili bi se za ligu Evrope.

uki

pre 5 godina

Najjace je kad se navijaci Reala i Barse optuzuju da im sudije pomazu haha ne zna se ko je gori, doduse, Realu se pomaze malo vise ali nije ni Barsa toliko daleko od njih

Milan

pre 5 godina

Da VAR postoji Barca ne bi postojala kao klub, jer nema sezone u bilo kom takmicenju da oni nisu pogurani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (GM, 7. maj 2018 10:07)

Ne bi ni Real ako cemo iskreno.

hmm

pre 5 godina

(Ronaldo, 7. maj 2018 09:17)

Real su žali na sudije haha Realu je i ove sezone suđeno duplo više penala nego Barci. Barci u čitavoj sezoni suđena 4 penala i 2 protiv u 34 utakmice i opet će osvojiti titulu bez poraza. Prošle sezone im ukrali titulu i poništili gol (Suarezu) protiv Betisa iako je lopta bila najmanje 1 metar u golu

Чава

pre 5 godina

А некад су за ова два клуба играли прави шмекери Раул, Роналдињо, Роналдо за оба клуба, Зидан, Ћави... А сад ми је синоним за ова два клуба ваљање по терену и кукање код судија. Ипак, не могу оспорити да у оба клуба има доста мајстора на челу са Роналдом и Месијем, али горенаведени играчи ће ми увек бити дражи

fudbalica

pre 5 godina

Kakvi ste to ljudi da mrzite druge samo zato sto su uspesni. I drugi klubovi su prolazili uz sudijske greske. Eto sad liverpul protiv rome. Roma je veoma ostecena a ne pise se o tome 10 dana kao o Realu.

dupli_kantar

pre 5 godina

А сад ми је синоним за ова два клуба ваљање по терену и кукање код судија.
(Чава, 07. maj 2018 09:55)

To je sinonim za kompletnu špansku ligu. Valjanje po terenu, svađanje (sa protivnikom, sudijsma, navijačima), grubu igru sa čistom namerom da se osakati protivnik. Liga u kojoj samo dva tima uzimaju titulu (po jednom atletiko i valensija u ovom veku iznenadili)....je liga koja je podjednako zanimljiva kao srpska.

Fuj!

nsnsns

pre 5 godina

Da je bio VAR BArsa bi imala 4 boda vise, jer su joj tokom prvenstva ponistena 2 gola gde je lopta prosla gol liniju a sudije to nisu videle...

Mirko

pre 5 godina

Mislim da i vi sa b92 imate neki kompleks od Ronalda, ne može da se ne primeti taj hejt koji bacate na njega čitajući vest. Npr ovde sada naglašavate taj gol iz peterca, kao da je ne znam..
(Guest, 07. maj 2018 09:45)

Ma šta se nerviraš oko toga. Neka pogledaju celu akciju. Ronaldo je pokrenuo sve, izbacio Krosa peticom, ovaj centrirao Benzemi, Benzema Ronaldu i kraj. Da je ovo Mesi uradio pisalo bi se o nekakvoj magiji. Klasika.

dupli_kantar

pre 5 godina

А сад ми је синоним за ова два клуба ваљање по терену и кукање код судија.
(Чава, 07. maj 2018 09:55)

To je sinonim za kompletnu špansku ligu. Valjanje po terenu, svađanje (sa protivnikom, sudijsma, navijačima), grubu igru sa čistom namerom da se osakati protivnik. Liga u kojoj samo dva tima uzimaju titulu (po jednom atletiko i valensija u ovom veku iznenadili)....je liga koja je podjednako zanimljiva kao srpska.

Fuj!

pppp

pre 5 godina

(Sasa, 7. maj 2018 10:16)

Marselo, Ronaldo, Bejl, Ramos nekada Pepe i slicni... Zato Madridski klub retki simpatisu medju starijim i nadasve normalnim ljudima. Taj ulicarski stil prolazi u getu, a ocigledno (povremeno) i u profesionalnom fudbalu kada su pojedinac ili grupa zasticeni kao beli medvedi. Zato prestani da sejes ovaj galimatijas koji u trenutku proklija.

neutralni felsh

pre 5 godina

Tu su Suarez, Djordi Alba, Buskec. Lepo drustvance od kojeg je imao sta da nauci i to je sproveo u delo. Zato katalonski klub retki simpatisu medju starijim i nadasve normalnim ljudima. Taj ulicarski stil prolazi u getu, a ocigledno (povremeno) i u profesionalnom fudbalu kada su pojedinac ili grupa zasticeni kao beli medvedi. Zato prestani da sejes ovaj galimatijas koji u trenutku proklija.
(Sasa, 07. maj 2018 10:16)


na svu tvoju srecu, ramos, pepe, kazemiro su olicenje fer pleja. ti se nasao da pricas o "odraslim i normalnim ljudima" (dilerantskog li izraza) a pritom u komentarima cesto koristis izraz "kanTalonci". navijacki pamfleti kao smisao zivota... pretezno "galimatijasnog".

tvrtko

pre 5 godina

Da je imao VAR sudija bi iskljucio Balea za ostar start iza ledja direktno u Umtitia.. Ovako ni zuti karton!!!
Isti Bale koji je trebao biti u svlacionicu je izjednacio na 2- 2.
Sekunde posle toga Marcelo glumi i Barca ostaje bez igraca!!

Suarez postize gol za 3 - 1 sudija greskom ponistava..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sandzak, 7. maj 2018 09:38)

Ti si samo čitao da se ta utakmica igrala, nisi je gledao, jel' da?
Roberto je isključen kod 1:1, na kraju prvog poluvremena, a ne "sekunde posle 2:2".
Suarez bi dao gol (iz ofsajda) kod 1:1, jer je prilikom posltizanja gola Mesija Suarez napravio faul na Varanu i Real bi trebao da ima slobodan udarac.
El Classico je opravdao očekivanja. Varnice na sve strane, greške sudija na sve strane, mišljenja podeljena oko svake sporne situacije... VAR bi sigurno smanjio broj grešaka sudija, ali ga treba uvesti sa jasno definisanim pravilima, inače će doneti više štete nego koristi...

petar

pre 5 godina

Kako je jedna vest skroz suprotno ispricana na dva portala. Ovde kaze kako je sreca sto nema VAR-a , a na SK kako se nada da ce VAR uvesti i da je dobrodosao jer bi bilo postenije. Ko je bolje preveo?

Zero_Cool

pre 5 godina

@petar
Zato ja to procitam na stranim portalimaa, cak i na spanskim jer imas opciju prevoda na engleski.
Nasalio se u fazonu "sva sreca da nije uveden VAR inace bi jos uvek igrali utakmicu", a posle toga je rekao da ce tehnologija dobro doci fudbalu. "U pocetku ce biti tesko, trebace vremena da se prilagodi igri. Jako je bitno da se ne narusi ritam utakmice, u pocetku ce biti tesko navici se na VAR. Ali jednistavno postoje utakmice u kojima je neophodan." (grub prevod) :D