Utorak, 24.04.2018.

18:00

Borac napravio senzaciju i "tukao" Zvezdu u Čačku!

Košarkaši Borca iz Čačka priredili su veliko iznenađenje i pobedili Crvenu zvezdu u trećem kolu košarkaške Superlige sa 70:63.

Izvor: MLJ

Borac napravio senzaciju i "tukao" Zvezdu u Èaèku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

330 Komentari

Sortiraj po:

Bili Piton

pre 5 godina

Nije senzacija, REALNOST. I vi koji koristite tu reč budite svesni težine i kvalifikacije. A ružno je umanjivati nečiji uspeh tako, a nekoga deklarisati kao toliko nadmoćnog da kao eto loš dan ili slučajnost!

brdaus

pre 5 godina

Sramota je da Zvezda izgubi od Borca. I to velika sramota. Ali se vec toliko puta osramotila ove sezone, da smo se izgleda poceli da privikavamo na takvu vest. Ko je kriv za poraz ? Licno ne vidim da Alimpijevic nesto dobro radi sa Zvezdom i ne svidja mi se, ali on nije kriv za sinocni poraz. Ne moze trener da sutira i pogadja koseve, ipak to moraju igraci da urade. Lose vece ? Ok kod jednog, eventualno dva igraca. Ali da svako ko je igrao ima lose vece, osim Covica ? Pa stvarnooo.

Lord Ajvar

pre 5 godina

Takticki savrseno, bravo Arsicu, konacno autoritativni trener koji ima sta da kaze igracima i ume da im kaze, ne mora vise Marinovic da ti vodi ekipu. Carapic stavio u dzep Rocestija, Todorovic i Balaban solidni u odbrani, Malina odigrao kapitenski... A da je hteo sut za 3, najjace oruzije, i da se momci nisu malo uzentali, ne bismo ispustili onih +18 i Zvezdi bi na pravi nacin vratili provlacenje u kupu. Zvezda losa iz jednog razloga - NIKAD NE POTCENJUJ PROTIVNIKA! Dosli momci ko na izlet a opekli se u kupu od ekipe koja se bori do kraja. I jos nesto. Borac je ekipa, tim, daleko od sjajnih igraca al brate igraju ko jedan, cacani daju sve od sebe (a ima ih 7 u ekipi), momci se zagrlili i pevaju himnu, ginu jedan za drugog, Djokovic samo sto ne zaplace sto ne moze da zaigra, hemija, bre! S druge strane, ameri igraju za pare, Covic igra sam za sebe (solidan igrac, mozda i dobar decko, ne znam, ali jedan od najsebicnijih koje sam imao prilike da gledam), Keselj onako, a ostatak tima nije vredan pomena. Trener vam je uzas, decko samo urla na igrace a nema nista da ima kaze, nikakvu akciju, nikakvu odbranu, samo demagog. Hvala kosarkasima Borca, sjajan je osecaj biti navijac Borca danas! Nije ovo iznenadjenje, videcete kako cemo razmontirati Megu u Cacku, a ja se ni Partizana ne bih plasio, i oni su losi... Na kraju ostaje zal sto Borac pokazuje da vredi, al ne moze da igra ABA ligu zbog kosarkaskih velicina Mege i FMPa, na ustrb srpske kosarke a u korist suseda ciju ligu igramo.

Čačanin

pre 5 godina

E moj @KK IgokeaZepter, da mi je znati koliko imaš godina i da li si ikada pratio košarku u SFRJ! Da jesi, znao bi za košarkaški Čačak (Borac u Prvoj ligi SFRJ, Železničar u Drugoj ligi), o mlađim selekcijama Borca i Železničara koji su osvajali titule, znao bi o trenerima, publici, znao bi o Slavnićevim inervjuima gde je najteže bilo igrati itd...
Ali ne znaš, ne vredi, košarku pratiš samo od vremena FMP, Mege, Radničkog Kragujevac, Hemofarma...timovima koji nemaju dugu i uspešnu tradiciju nego su nastajali sa puno para u jednom trenutku. Osim Zvezde i Partizana niko u Srbiji nema tradiciju kao Borac.

Znalac

pre 5 godina

Pa ta liga sie nigdi neracuna, iz nje neulazis u EL, tako da je sve to nebitno.Po zavrsetku ABA sve je gotovo.Neznam zasto Zvezda drzi te strance kada prvo mesto nista nedonosi.Borac in je pobedio sa Srpskin rosterom a Zvezda ima 4 stranca.Pustite neka igraju juniori do kraja.

Znalac

pre 5 godina

Kako da oteraju Alimpijevica kad on nedobija platu, dobio je bezplatno odelo od kluba,vise i ne vredi.
Kada Covic postize dvocifrene poene pravilo je da protivnik pobedjuje.
Veliko pojacanie mislim.

ivt

pre 5 godina

Bruka.Onaj mladić, trener, treba da shvati da ovaj nivo zahteva nije za njegov trenerski nivo.Odlazak je spas i za Zvezdu,ali iza njegovu karijeru.Priznati da ne znas je veliki korak

Čovek u prolazu

pre 5 godina

Borac je bio jedne sezone blizu da dobije Partizan. Ne znam koje godine tačno?? Oni imaju tu tradicuju kao Valjevo i ostali gradovi. Samo da imaju zaledjinu kao dva kluba u Bg gde bi im kraja bilo. Ovako svaka pobeda ili uspeh slavi ravno osvojenoj tituli.

Mladji.

pre 5 godina

Matori@ Ročesti nije igrač za velike utakmice nit se očekuje od njega to pogotovo sa godinama. To je u maštama navijača !!! Igrao je on u evroligaškim klubovima pre Zvezde a ponovo će negde otić preko nakon ove sezone.

fin

pre 5 godina

Nemojmo se zavaravati, Obradović je kao igrač suvi prosek. Kao trener, skidam mu kapu.
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:36)
Jel znaš zašto ga zovu ŽOC? Željko Obradović Cepač (mrežice). Nije umeo da promaši

nulta tripleta

pre 5 godina

Ahahaha košarka je zvezda. :D
(pusta želja., 24. april 2018 22:58)

Ne, nego je 1:9 u FIBA-i i TOP 5 u ABA-i.
(Toto-ko-tunjo, 25. april 2018 08:02)

Zvezdin bilans ove sezone:
- 0 u kupu
- 0 u EL
- 0 u ABA

zorz

pre 5 godina

Šta vas to čudi? Čačak ima kvalitetne igrače,mladi po ceo dan provode na terenima slobodno vreme. Preko 20 terena ima . I svi živi igraju košarku. 
(Jovanov, 24. april 2018 20:17) 

Sad po tebi je veći izbor u Čačku, nego Beogradu koji ima 2 miliona stanovnika, od vas deca iz Bg nemaju nikakvu šansu ni u Zvezdi ni u Partizanu, daj bre. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zorz, 24. april 2018 20:35) # Link komentara 
Индија и Кина имају 3 милијарде људи и укупно једну победу над Србијом..... 

Pa kad nemaju Čačak :))))))

nema ovde leba

pre 5 godina

Treba biti realan i reci da se kao ekipa raspadamo,trenutno delujemo kao razbijena vojska,Alimpiju je dato isuviše kredita,jedini način da se ekipa bar malo trgne je njegova smena i već sada pravljenje tima koji će biti konkurentan Budućnosti,Cedeviti pa i Partizanu sledece sezone

mmmm

pre 5 godina

Nema poente vise terati ovog Alimpija. Covek neunistv,ne pada mu na pamet da podnese ostavku pa nek je i ne prihvati Covic ako misli da ovaj radi dobar posao,a ne radi ga sigurno. Svi preuzimaju odgovornost a niko ne snosi posledice niti se nesto desava. Samo prazne reci...Preuzimam odgovornost.....

Grr

pre 5 godina

@@@ Kada je Cibona vladala Evropom jedina 2 poraza su imali od Zvezde i Borca.Ovi što pričaju gluposti o Radmilu Mišoviću treba prvo da znaju pravi razlog njegovog neigranja za reprezentaciju koji nema veze sa košarkom.Radmilo je među najboljim igračima Evrope ikada i imao je neverovatnu kondiciju,npr. otkucaji srca u mirovanju su mu bili oko 40 a pri naporu 60-70,odlično je igrao rukomet i fudbal.Radmilo je fenomen koji se rađa jednom u 100 godina,a to možete da pitate i Žoca i Kićana i dobićete isti odgovor.

Čemu ovakvo poređenje. Da li si možda hteo da kažeš da CZB sad vlada Evropom.??!

Alexa

pre 5 godina

Šta vas to čudi? Čačak ima kvalitetne igrače,mladi po ceo dan provode na terenima slobodno vreme. Preko 20 terena ima . I svi živi igraju košarku.
(Jovanov, 24. april 2018 20:17)

Sad po tebi je veći izbor u Čačku, nego Beogradu koji ima 2 miliona stanovnika, od vas deca iz Bg nemaju nikakvu šansu ni u Zvezdi ni u Partizanu, daj bre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zorz, 24. april 2018 20:35) # Link komentara
Индија и Кина имају 3 милијарде људи и укупно једну победу над Србијом.....

Браво за Борац, драго ми је. Добро је за српску кошарку да Борац игра финале КЛС са Звездом. Манекен да оде, и ко год да дође тргнуће екипу....

Basketaš

pre 5 godina

U prošlosti zvezda je umela da izgubi od Tamiša,Metalca još nekih Kls klubova da ovo nije ništa novo za njih. Moraju drugi klubovi ponekad pomrsit račun ako ne mogu ništa više od toga. Čestitke Borcu !

asdf

pre 5 godina

Prozivaju Partizan koji je slabiji od Zvezde da je jedva pobedio ABA ligasa, FMP, a oni kao doskorasnji evroligas izgube od ekipe koja igra drugu ABA ligu, Borca iz Cacka :)

stoler

pre 5 godina

Po vasoj logici i igrac koji je sa 16 godina otisao iz zvezde za sve sto je posle uradio duguje zasluge samo vama. Po toj logici kontam da je i Djordjevic vas. Prisvajate sve i svasta sve ne bi li i vi nesretnici ispali vazni. A niste. I nikada i necete biti.

спортски уметник

pre 5 godina

Tomašević - od 91-95 U CZ osvojio dve titule prvaka države. Posle osvajanja zlata 1995. u Atini prelazi u Partizan. Sad mi objasni kako je to postao reprezentativac igrajući u Partizanu? Tako što je igrao 4 godine u CZ, osvojio dve titule i bio pozvan u Atinu i uzeo zlato? A posle svega toga u Partizan. 

Vujanić-karijeru započeo u CZ filijali Zvezda Ruma 1998. prebačen u prvi tim i igrao do 2001. prešao u Partizan zbog lošeg stanja u CZ. 2002. zlato u Indijanapolisu. Dakle, po vašoj grobljanskoj logici, sve što je trenirao u CZ godinama pre Partizana se ne važi, nego je postao reprezentativac trenirajući u Partizanu 6 meseci- godinu dana....
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 23:49)


Томашевић након првенства прелази у Партизан....а на снимца из аутобуса сатог првенства се може видети како га остали спрдају баш због тог преласка, што ће рећи да је прешао пре првенства....што се тиче Вујанића, само треба упоредити његове партије из звезде и годину дана касније из Партизана и све ће бити јасно....месец дана рада са Дулетом је злата вредно, а камоли годину дана, ено ти Богдан као последњи пример, Дуле га је у клубу затекао као 15ог играча, чији је допринос на паркету био раван нули, 2 године касније га је из клуба испратио као зверину која у финалној серији има просек поена преко 30.....

zoran

pre 5 godina

Vidim da jedan navijac "stuba srbstva" pominje npr. Stojakovica..... koji je u c. z. (fmp) proveo celih mesec dana...., pa onda nabraja jos dosta polu-igraca..... Kicanovic, Dalipagic, Divac, Paspalj, Danilovic, Djordjevic, Rebraca, Maric,...... tek onako bez naprezanja.... a da kao on se zaaaamislim...... a4 format bi zafalio....

IP

pre 5 godina

@KK Igokea Zepter
Koliko znam reprezentativac u kosarci je ipak neko iznad proseka. Ako jedna mala sredina da 54 reprezentativca i jos puno kvalitetnih igraca u nasem trofejnom sportu to valjda nesto znaci. Treba pitati Sasu Djordjevica da li je na njegovu karijeru uticalo to sto je kao osamnaestogodisnjak imao iskusnog saigraca na istoj poziciji, kako kazes prosecnog Zeljka Obradovica. Da li je Milosu Teodosicu znacilo igranje pred uvek punim tribinama u Cacku kad je imao 18 godina. Stepandicu su se tada smejali kad je rekao da je Milos jedan od nasih najtalentovanijih kosarkasa. Inace kad se kaze cacanska skola kosarke, malo ljudi van Cacka je culo za Predraga Preva Vučićevića, ali nekim legendama je njegov rad puno znacio.

stoler

pre 5 godina

Ovaj kralj sto je napomenuo sve one crveno-bele igracke gromade i legende je samo zaboravio da napomene da su od svih njih iole bitnu ulogu u reprezentaciji imala samo dva igraca,Moka i Pedja. Ostali su bili toliko vazni da su na ta takmicenja mogli slobodno i mene da pozovu umesto njih. Tu cak mislim i na ove nase koje je prisvojio samo zato sto su poceli u Zvezdi poput Tomasevica i Vujanica npr. To je kao kada bi mi prisvojili Moku kao naseg zato sto je igrao kod nas i bio trener. Mislim to im je jedina istinska legenda za ovih 70 godina.

filipo

pre 5 godina

Kada je Cibona vladala Evropom jedina 2 poraza su imali od Zvezde i Borca.Ovi što pričaju gluposti o Radmilu Mišoviću treba prvo da znaju pravi razlog njegovog neigranja za reprezentaciju koji nema veze sa košarkom.Radmilo je među najboljim igračima Evrope ikada i imao je neverovatnu kondiciju,npr. otkucaji srca u mirovanju su mu bili oko 40 a pri naporu 60-70,odlično je igrao rukomet i fudbal.Radmilo je fenomen koji se rađa jednom u 100 godina,a to možete da pitate i Žoca i Kićana i dobićete isti odgovor.

Che

pre 5 godina

Kraj sezone je bio poraz od Buducnosti, dalje je sve potpuno nebitno.
Da je potreban restart jeste, da Feldin mora otici mora. Na menadzmentu je da kao najupuceniji donesu odluku oko Alimpijevica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sryugos, 24. april 2018 21:03)

Restart od cega? Nema EL, nema sponzora, nema skupih igraca. Ekipa ce biti suvi prosek, nesto kao sto Partizan ima zadnjih godina. Da bude tu negde, ali da ne moze ozbiljnije da zapreti. Sa velikom razlikom sto je Partizan prebrodio najgore, a Zvezdu to tek ceka i pitanje hoce li moci da se izvuce iz bunara u koji je upala. Iduce sezone ce ABA imati nekoliko jakih ekipa. Buducnost, koja ce se kao Evroligas ozbiljno pojacati i biti prvi kanidat za titulu. Olimpija u koju ulaze ozbiljne pare. Standardna Cedevita, sve ozbiljniji Partizan, Mornar, Zvezda (ako bude igrala, odnosno ako ne bude izbacena iz lige zbog Coviceve retorike). Zvezda je namenski pravljena ekipa za igranje EL. Vise toga nema, tako da tu restart ne moze biti ozbiljan.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

KK IgokeaZepter) je u legende Zvezde nabrojao sve one koji su nekada prošli pored hale dok je Zvezda imala trening. 
Koliko nepoznavanja istorije košarke i koliko neznanja, strašno. 
Uostalom, poznato da je generacija koja prati košarku od 2011. godine istoriju uči iz filmova i serija poput "Bićemo prvaci sveta". 
Zato se i ne treba čuditi ovakvim ispadima u komentarima.
(Bagg, 24. april 2018 22:31)

Daj konkretno imena koja su prošla pored hale i koja sam omašio?

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

KK Igokea Zepter 
Porediti Zvezdu i Partizan koji su uvek bili drzavni projekti i iza kojih je uvek stajala armija navijaca i Borac kao klub iz male sredine nije bas posteno, ali ako kazes da su kvaltetni igraci koji su igrali u Borcu statisticka greska, a pri tome pomenes i reprezentativce koji su se minimalno zadrzali u Zvezdi, samo malo informacija o cacanskoj kosarci: 
Igraci Borca i igraci iz Cacka: 
Dragan Kicanovic ( dva puta najbolji igrac Evrope), Radmilo Misovic( pet puta najbolji strelac SFRJ), Slobodan Koprivica, Goran Grbovic, Zeljko Obradovic, Vlade Androic, Dragan Arsic, Marko Ivanovic, Radisav Curcic, Miroslav Radosevic, Branko Milisavljevic, Haris Brkic, Dejan Tomasevic, Uros Tripkovic, Tadija Dragicevic, Branko Jorovic, Zoran Erceg, Milos Teodosic, Branko Cvetkovic, Dusko Savanovic,Aleksandar Rasic, Miroslav Raduljica, Mladen Jeremic, Marko Marinovic, Dragan Labovic ... 
Profesor Aca Nikolic je u Cacku nastupao i kao igrac (KK Zeleznicar) i kao trener ( KK Borac), pored Zeljka Obradovica Cacani treneri su Dejo Mijatovic i Vlade Jovanovic (zajedno osvojili 7 medalja sa mladjim selekcijama Srbije). Mislim da ne zvuci bas kao statisticka greska.
(IP, 24. april 2018 23:24

Zato sam i pisao samo o krupnim imenima, tj zvezdama. Da copy/paste sa wikipedie sve igrače CZ ili Partizana i trenere itd...
Ovo prepucavanje je nastalo oko komentara jedne osobe koja je rekla, prepotentno, da li ti znaš šta je čačanska škola košarke???? Pa sam rešio da demistifikujemo to. Ok, dala je par zvučnih imena i to je to. Pominjanje Labovića, Tripkovića, Tadije i sličnih je besmisleno jer su prosečni košarkaši. A tek pominjanje Teodosića koji je bio u Čačku 6-7 meseci je besmisleno... To stavljanje čačanske škole na pijedastal je nepravedno.

salemega

pre 5 godina

Treba sad da ostavimo istoriju i da mi zvezdasi suzbijemo sujete,pogotovo oni koji nesto odlucuju i da pokusamo da vratimo Radonjica ili Saleta Obradovica,nova sezona je tu,ostali ce se pojacati a mi ne smijemo vise ovakve greske praviti pogotovo sto smo kupili final four,.....

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 5 godina

Mora vam biti jasno da ekipa nema vise motiva, a doslo je do zasicenja, sukoba... Svi jedva cekaju kraj sezone. Alimpijevic ne zna da trgne ekipu. Mi kad smo ispali od Cedevite Dule je uspio da napali igrace i uzmu domacu titulu. Alimpijevic nije ni blizu taj kalibar. Covjek se pogubio jer je prevelik pritisak bio na njemu, a realno i nije neki strucnjak.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

 Tu cak mislim i na ove nase koje je prisvojio samo zato sto su poceli u Zvezdi poput Tomasevica i Vujanica npr. To je kao kada bi mi prisvojili Moku kao naseg zato sto je igrao kod nas i bio trener. Mislim to im je jedina istinska legenda za ovih 70 godina.
(stoler, 24. april 2018 23:04)

Dosta spinovanja. Vujanić i Tomašević vaši? Ili toliko ne znaš ili jednostavno si maliciozan... Drugo, svi ovi igrači su dali veliki doprinos u osvajanju medalja. Koliko si objektivan kad pominješ samo Moku?

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Ako ćemo o CZ... 
koliko reprezentativaca? npr. Miloš Vujanić, Nemanja Nedović, Nemanja Bjelica(počeo u Partizanu, ali je cela njegova generacija '88 raspuštena kao netalentovana, tako da posle mnogo lutanja po sopstvenom priznanju, doživljava ključni trenutak i na poziv Pešića dolazi u CZ, nešto slično kao A.Đorđević, oteran iz CZ kao netalentovan), Dejan Tomašević, Marko Jarić(kao CZ junior otišao u Grčku), Peđa Stojaković (sa 17 otišao u Grčku), Dragan Tarlać(kratko bio u Vojvodini, pa dve godine u CZ iz nje u Olimpijakos), Igor Rakočević, Vladimir Radmanović(počeo u juniorima Partizana ali brzo prešao u CZ i bio 4 godine, iz CZ, kratko u FMP pa u Sijetl), Zoran Sretenović(seniorsku karijeru počeo u CZ, otišao u Jugoplastiku),Saša Obradović, Zoran Radović, Dragan Kapičić,Duci Simonović, Moka Slavnić, Nebojša Popović, Bora Stanković, Vladimir Cvetković, Aca Nikolić, Aleksandar Gec. O ovim mlađima koji tek dolaze, pisaćemo. 
Treba još??? 

Nema na čemu. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KK IgokeaZepter, 24. april 2018 22:06) 

Sve te sto si naveo stavis na jednu stranu, a na drugu Kicu i Praju i ne mogu da pretegnu. Dvojica najvecih ikada, uz pokojnog Keshu Cosica (Zadar). 
(Zoran, 24. april 2018 22:48) 
Ahahahaha lego ti je ko kec na deset... trudio se, pisao, al džaba.
(Duck Dodgers, 24. april 2018 22:57

To je tačno, ali u vašem crno-belom svetu. Istina je puna i drugih boja i nijansi.

Maks

pre 5 godina

@KK Igokea Zepter
Porediti Zvezdu i Partizan koji su uvek bili drzavni projekti i iza kojih je uvek stajala armija navijaca i Borac kao klub iz male sredine nije bas posteno, ali ako kazes da su kvaltetni igraci koji su igrali u Borcu statisticka greska, a pri tome pomenes i reprezentativce koji su se minimalno zadrzali u Zvezdi, samo malo informacija o cacanskoj kosarci:
Igraci Borca i igraci iz Cacka:
Dragan Kicanovic ( dva puta najbolji igrac Evrope), Radmilo Misovic( pet puta najbolji strelac SFRJ), Slobodan Koprivica, Goran Grbovic, Zeljko Obradovic, Vlade Androic, Dragan Arsic, Marko Ivanovic, Radisav Curcic, Miroslav Radosevic, Branko Milisavljevic, Haris Brkic, Dejan Tomasevic, Uros Tripkovic, Tadija Dragicevic, Branko Jorovic, Zoran Erceg, Milos Teodosic, Branko Cvetkovic, Dusko Savanovic,Aleksandar Rasic, Miroslav Raduljica, Mladen Jeremic, Marko Marinovic, Dragan Labovic ...
Profesor Aca Nikolic je u Cacku nastupao i kao igrac (KK Zeleznicar) i kao trener ( KK Borac), pored Zeljka Obradovica Cacani treneri su Dejo Mijatovic i Vlade Jovanovic (zajedno osvojili 7 medalja sa mladjim selekcijama Srbije). Mislim da ne zvuci bas kao statisticka greska.
(IP, 24. april 2018 23:24) # Link komentara

Dodao bih i Darka Rajakovica koji je trenutno glavni pomocni trener NBA tima Oklahome i naravno ima tu jos mnogo uspesnih trenera i igraca.
Svi najbolji igraci su oprali ruke u Moravi. Cacak je grad kosarke to svi znaju.

Igor

pre 5 godina

Verujte sve je ovo i danas i protiv Buducnisti do autiriteta trenera.Alimpije nema vise bas nikakav autoritet nad nosiocima igre jos od finala kupa.Zbog toga necemo osvojiti ni prvenstvo.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Molim te,ti me nauci... Vrlo dobro znam gde su poceli Tomasevic i Vujanic i koliki su doprinos dali svim medaljama. Reprezentatvci su postali u Partizanu. Ako hoces tako onda je i Moka nas. I ne lupetaj vise,o kosarci sigurno znam daleko vise od tebe ocigledno. Osim Moke niko nije dao bitniji doprinos ijednoj medalji. Puno ti znas.
(stoler, 24. april 2018 23:35)

Tomašević - od 91-95 U CZ osvojio dve titule prvaka države. Posle osvajanja zlata 1995. u Atini prelazi u Partizan. Sad mi objasni kako je to postao reprezentativac igrajući u Partizanu? Tako što je igrao 4 godine u CZ, osvojio dve titule i bio pozvan u Atinu i uzeo zlato? A posle svega toga u Partizan.

Vujanić-karijeru započeo u CZ filijali Zvezda Ruma 1998. prebačen u prvi tim i igrao do 2001. prešao u Partizan zbog lošeg stanja u CZ. 2002. zlato u Indijanapolisu. Dakle, po vašoj grobljanskoj logici, sve što je trenirao u CZ godinama pre Partizana se ne važi, nego je postao reprezentativac trenirajući u Partizanu 6 meseci- godinu dana....

stoler

pre 5 godina

Molim te,ti me nauci... Vrlo dobro znam gde su poceli Tomasevic i Vujanic i koliki su doprinos dali svim medaljama. Reprezentatvci su postali u Partizanu. Ako hoces tako onda je i Moka nas. I ne lupetaj vise,o kosarci sigurno znam daleko vise od tebe ocigledno. Osim Moke niko nije dao bitniji doprinos ijednoj medalji. Puno ti znas.

my way

pre 5 godina

Као звездаш увек ћу навијати против Звезде и осталих АБА лигаша када играју са осталим деградираним клубовима из рушевине зване српска кошарка. Браво за Борац и Младост! Одмах као Хрвати и Словенци обновити јединствено домаће првенство, абољупцима ако то смета направити понављам неку игру аба менаџер, па нек тамо тренирају своју спортску стручност и што рече Дивос пре неки дан да можемо да их игноришемо и овде.

Sale

pre 5 godina

@KK Igokea cepter Obradovic je bio reprezentativac SFRJ sa Divcem Kukocem,Radjom,Drazenom ...Igrac prosek nije mogao da igra za tu reprezentaciju sto pokazuju i medalje.Ala se ti nalupa.Cacanin je bio i Milun Marovic najbolji kosarkas Radnickog sa Crvenog krsta sampiona Jugoslavije 1973.Cacani su bili i Ivanovic,Arsic,Sarancic i Tripkovic.

matori

pre 5 godina

Rocesti je prosecan americki igrac koga nikada nema kad je frka. Zato je i zaglavio u Zeleznilku a mogao je da igra u ozbiljnim EL klubovima

Posmatrač F 4/4

pre 5 godina

@ stoler

Druže nekada se govorilo - knjigu u šake pa utvrdi gradivo , pošto verovatno imaš 16 - 17 god. onda za tebe važi - imaš internet , pa obrati pažnju na imena :
Cvetković , Vučinić , Duci Simonović, Kapičić , Slavnić ... ovo ti je samo za period 1970 - 1980. ...
P.S./ "Naši - Vaši " ( Tomašević i Vujanić su za po 2 godine kod vas zaradili više nego "preko grane". Tomaš je doduše malo više zaradjivao u Podgorici ) .

IP

pre 5 godina

@KK Igokea Zepter
Porediti Zvezdu i Partizan koji su uvek bili drzavni projekti i iza kojih je uvek stajala armija navijaca i Borac kao klub iz male sredine nije bas posteno, ali ako kazes da su kvaltetni igraci koji su igrali u Borcu statisticka greska, a pri tome pomenes i reprezentativce koji su se minimalno zadrzali u Zvezdi, samo malo informacija o cacanskoj kosarci:
Igraci Borca i igraci iz Cacka:
Dragan Kicanovic ( dva puta najbolji igrac Evrope), Radmilo Misovic( pet puta najbolji strelac SFRJ), Slobodan Koprivica, Goran Grbovic, Zeljko Obradovic, Vlade Androic, Dragan Arsic, Marko Ivanovic, Radisav Curcic, Miroslav Radosevic, Branko Milisavljevic, Haris Brkic, Dejan Tomasevic, Uros Tripkovic, Tadija Dragicevic, Branko Jorovic, Zoran Erceg, Milos Teodosic, Branko Cvetkovic, Dusko Savanovic,Aleksandar Rasic, Miroslav Raduljica, Mladen Jeremic, Marko Marinovic, Dragan Labovic ...
Profesor Aca Nikolic je u Cacku nastupao i kao igrac (KK Zeleznicar) i kao trener ( KK Borac), pored Zeljka Obradovica Cacani treneri su Dejo Mijatovic i Vlade Jovanovic (zajedno osvojili 7 medalja sa mladjim selekcijama Srbije). Mislim da ne zvuci bas kao statisticka greska.

Donekle poznavalac košarke

pre 5 godina

Borac je osnovan 1945 godine a imao je najboljeg strelca Radmilo Mišanović prve lige sedamdesetih godina tj Kićanović,Žoć i još mnogi drugi koji su ostavili upečatljiv trag tamo. Sve čestitke za pobedu ! A Zvezdi definitivno ne štima neke stvari po svemu sudeći nešto se sprema na leto verovatno "remont" sa svim strukturama.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

@stolar

Tomašević 4 godine u CZ pa došao kod vas. Vujanić 2 godine u CZ pa došao kod vas.
I posle CZ prisvaja vaše???
Slabo je to spinovanje sinak.

Zoran

pre 5 godina

Ako ćemo o CZ...
koliko reprezentativaca? npr. Miloš Vujanić, Nemanja Nedović, Nemanja Bjelica(počeo u Partizanu, ali je cela njegova generacija '88 raspuštena kao netalentovana, tako da posle mnogo lutanja po sopstvenom priznanju, doživljava ključni trenutak i na poziv Pešića dolazi u CZ, nešto slično kao A.Đorđević, oteran iz CZ kao netalentovan), Dejan Tomašević, Marko Jarić(kao CZ junior otišao u Grčku), Peđa Stojaković (sa 17 otišao u Grčku), Dragan Tarlać(kratko bio u Vojvodini, pa dve godine u CZ iz nje u Olimpijakos), Igor Rakočević, Vladimir Radmanović(počeo u juniorima Partizana ali brzo prešao u CZ i bio 4 godine, iz CZ, kratko u FMP pa u Sijetl), Zoran Sretenović(seniorsku karijeru počeo u CZ, otišao u Jugoplastiku),Saša Obradović, Zoran Radović, Dragan Kapičić,Duci Simonović, Moka Slavnić, Nebojša Popović, Bora Stanković, Vladimir Cvetković, Aca Nikolić, Aleksandar Gec. O ovim mlađima koji tek dolaze, pisaćemo.
Treba još???

Nema na čemu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KK IgokeaZepter, 24. april 2018 22:06)

Sve te sto si naveo stavis na jednu stranu, a na drugu Kicu i Praju i ne mogu da pretegnu. Dvojica najvecih ikada, uz pokojnog Keshu Cosica (Zadar).

Informiši se malo.

pre 5 godina

Gypsy@ na stranu tvog u vezi Alimpija za Milenka Topića postoji više nego dobra karijera a bila najbolja u dresu Budućnosti kad je beležio 14,4 poena po utakmici i 6,9 skokova po meču u evroligu. U czv posle Zlatka Bolića vaša legenda najveća ne računam od perioda početka osnivanja. Osvojio sa Montepaskijem Kup Rajmond Saporte 2002 godine. Igrao u Hemofarmu sa kojim je uzeo Jandransku ligu u Bg pobedvši Partizan u Pioniru. Pre toga igrao u Milanu i Retimno. Uvek je bio dvocifren učinak po utakmici. Za repku dao puno takodje.

Duck Dodgers

pre 5 godina

Ako ćemo o CZ...
koliko reprezentativaca? npr. Miloš Vujanić, Nemanja Nedović, Nemanja Bjelica(počeo u Partizanu, ali je cela njegova generacija '88 raspuštena kao netalentovana, tako da posle mnogo lutanja po sopstvenom priznanju, doživljava ključni trenutak i na poziv Pešića dolazi u CZ, nešto slično kao A.Đorđević, oteran iz CZ kao netalentovan), Dejan Tomašević, Marko Jarić(kao CZ junior otišao u Grčku), Peđa Stojaković (sa 17 otišao u Grčku), Dragan Tarlać(kratko bio u Vojvodini, pa dve godine u CZ iz nje u Olimpijakos), Igor Rakočević, Vladimir Radmanović(počeo u juniorima Partizana ali brzo prešao u CZ i bio 4 godine, iz CZ, kratko u FMP pa u Sijetl), Zoran Sretenović(seniorsku karijeru počeo u CZ, otišao u Jugoplastiku),Saša Obradović, Zoran Radović, Dragan Kapičić,Duci Simonović, Moka Slavnić, Nebojša Popović, Bora Stanković, Vladimir Cvetković, Aca Nikolić, Aleksandar Gec. O ovim mlađima koji tek dolaze, pisaćemo.
Treba još???

Nema na čemu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KK IgokeaZepter, 24. april 2018 22:06)

Sve te sto si naveo stavis na jednu stranu, a na drugu Kicu i Praju i ne mogu da pretegnu. Dvojica najvecih ikada, uz pokojnog Keshu Cosica (Zadar).
(Zoran, 24. april 2018 22:48)
Ahahahaha lego ti je ko kec na deset... trudio se, pisao, al džaba.

Zuja

pre 5 godina

Informiši se malo., 

Kakve veze ima igracka karijera sa trenerskom
I Dino Menegin imao karijeru ali ni makac od pomocnog
Dino Radja na proslom EP bio pomocnik

Kiko

pre 5 godina

Zvezda finansijski zatvorila sezonu. 200-300 hiljada uplaceno kvota 15 dogovor sa celnicima Borca, Covicem mladjim, Feldinom, Omicem i Rocestijem i to je to. Nevazna utakmica za popunu budzeta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (popa, 24. april 2018 20:29)

Ma kako da nije... u najbogatijoj kladionici sveta bet365 maksimalna uplata na ovaj mec je oko 500 evra. Nemas pojma kako kladionice rade. Pa na utakmice Premijer Lige u fudbalu koja se smatra najpopularnijim i najregularnijim takmicenjem u Evropi maksimalna uplata je 30-ak hiljada. Ako mislis da se moze uplatiti veci broj manjih uplata u vise razlicitih kladionica, varas se jer kladionice medjusobno razmenjuju informacije i cim te uhvate poniste ti sve uplate pre nego sto se mec uopste zavrsi. Ti si onaj sto citav zivot uplacuje 50 dinara na ogromnu kvotu pa ne znas kako stvari funkcionisu.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Radmilo Mišović, čisto klupski igrač koji je svega 5 puta igrao za reprezentaciju. Nešto poput Radoševića. Obradović kao igrač prosek, kao trener skidam kapu. I ostaje nam Kićanović jedina igračka legenda iz Čačka. 
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:40) 

Ok, ako imamo taj kriterijum na umu, molim te navedi Zvezdine igračke legende? Moka Slavnić i...? Sve ostalo prosek i ispod proseka. Dakle Borac-Zvezda izjednačeni u igračkim legendama.
(Zeleni zub, 24. april 2018 21:53)

Otkud u celoj priči sad CZ??? Ja sam replicirao čoveku koji je pomenuo čačansku školu košarke kao čuvenu. I to nije prvi put da se to radi i da se priča kako je čačanska publika košarkaški obrazovana, jer ništa obrazovanija nije od subotičke, zrenjaninske, vršačke, valjevske, užičke, niške, leskovačke itd. Pa s toga teških malo da demistifukujem sve to i da pričamo realno.

Ako ćemo o CZ...
koliko reprezentativaca? npr. Miloš Vujanić, Nemanja Nedović, Nemanja Bjelica(počeo u Partizanu, ali je cela njegova generacija '88 raspuštena kao netalentovana, tako da posle mnogo lutanja po sopstvenom priznanju, doživljava ključni trenutak i na poziv Pešića dolazi u CZ, nešto slično kao A.Đorđević, oteran iz CZ kao netalentovan), Dejan Tomašević, Marko Jarić(kao CZ junior otišao u Grčku), Peđa Stojaković (sa 17 otišao u Grčku), Dragan Tarlać(kratko bio u Vojvodini, pa dve godine u CZ iz nje u Olimpijakos), Igor Rakočević, Vladimir Radmanović(počeo u juniorima Partizana ali brzo prešao u CZ i bio 4 godine, iz CZ, kratko u FMP pa u Sijetl), Zoran Sretenović(seniorsku karijeru počeo u CZ, otišao u Jugoplastiku),Saša Obradović, Zoran Radović, Dragan Kapičić,Duci Simonović, Moka Slavnić, Nebojša Popović, Bora Stanković, Vladimir Cvetković, Aca Nikolić, Aleksandar Gec. O ovim mlađima koji tek dolaze, pisaćemo.
Treba još???

Nema na čemu.

Bagg

pre 5 godina

(KK IgokeaZepter) je u legende Zvezde nabrojao sve one koji su nekada prošli pored hale dok je Zvezda imala trening.
Koliko nepoznavanja istorije košarke i koliko neznanja, strašno.
Uostalom, poznato da je generacija koja prati košarku od 2011. godine istoriju uči iz filmova i serija poput "Bićemo prvaci sveta".
Zato se i ne treba čuditi ovakvim ispadima u komentarima.

Zuja

pre 5 godina

Ala se raspisali navijaci tima u propadnju.Ispade da je Canak trenrski mag.Pre dva dana na srecu dobili rezervni sastav pravog FMP
Crta se podvlaci na kraju

realno

pre 5 godina

Filipe svaka cast. Znas sta je zvezda i tako i igras, boris se. Kakav Enis covek nas upropastio jer ne razume sta je zvezda i Bjelica sto nije hteo da igra protv svojih. Bolje da si ti bio umesto Enisa sa tobom bi imali vise sansi. Alimpijevic treba jos da uci, pa tek onda glavni trener, Feldin,Rocesti Bjelica,Enis...nisu taj kalibar, promasena sezona ali idemo u dalje u nove pobede sa Filipom i sledece sezone, zasluzio si, dobar si momak bez obzira na sve sam si zasluzio zvezdin dres. Samo hrabro! idemo zvezdo sledece sezone pazivo sa pojacanjima pa ponovo u elitu gde nam je i mesto...

Walldorf

pre 5 godina

PETNAEST(15) promasenih slobodnih bacanja! Petnaest promasenih za tri poena! Odbrana se ne igra. Ovo je vec izmaklo svakoj kontroli. Nigde nikoga da zavede red. Jedino svetlo ove sezone(Pored velikih pobeda u EL) je sto dobijamo cetiri-pet mladih igraca koji ce biti nosioci igre narednih sezona. Cestitke Cacanima, igrali su punim srcem za klupske boje. Svaka cast Borac! Mi smo sezonu vec, ocito, zavrsili...

Posmatrač

pre 5 godina

Imate nekoliko evroligaša sa dužim stažom u evroligi nevezano na trenera jednostavno Borac ste morali dobit jer to je grad koji voli košarku tamo al'po rezultatu ne mogu se merit sa vama. Ovo je čista vaša blamaža za kojom će te pravdat kao nebitno jer aba liga je gotova. Onda nemojte da igrate Kls !?! Kad već velite tako ili je ono opravdanje uvek bilo kad se izgubi. To je biće.

BOSS

pre 5 godina

Ja ne znam sta vise ovaj Alimpijevic radi na klupu??? Ima li on obraza i da podnese ostavku,jel on to ikada vidio ili cuo da rade treneri kad ekipi ne ide???

Maks

pre 5 godina

Danas u Super ligi rezultat ABA1 0:2 KLS. Padose i Zvezda i Mega. Jedno pitanje zasto se ne ide iz nase lige u ABA1, a ne da su Partizan, FMP 1 i 2 i Mega sigurni dogodine u ABA1, a ostali da se bore za dva mesta u ABA2.

Тарми

pre 5 godina

Неискусан тренер, неадекватно селектована екипа. Плејеви целу сезону не разигравају екипу, бекови не могу да одмене плејеве кад им не иде, центри могу да дају поене само након офанзивног скока или соло акцијом. Кад год је боло густо шут је издао и то је то. На жалост победе у ЕЛ су чувале тренера и то се испоставило као кобно.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

MišovićKićanovićObradovićDakle, dva igrača i jedan trener. Za 73 godine postojanja... Na nivou statištičke greške. 
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:08) 

Po komentaru se vidi da si omladinac. Obradović se nije rodio kao trener nego je prvo bio igrač i to reprezentativni. I to ONE reprezentacije. Trebalo je da bude i kapiten na EP 1991. ali je završio karijeru pred odlazak na pripreme. Drugo, to što su ta trojica, ta “statistička greška”, osvojili i doprineli košarci je više nego što je dala Zvezda...a pogotovu FMP.
(Zeleni zub, 24. april 2018 21:24)

Nemojmo se zavaravati, Obradović je kao igrač suvi prosek. Kao trener, skidam mu kapu.

nex

pre 5 godina

U Zvezdi def. nesto nije u redu. Nema hemije,zelje,zara. Verov. su i medjudrugarski odnosi katastrofa,mozda neka sujeta vlada,trener bez autoriteta i ,sto je najgore,bez znanja. Kao raspustena banda. O bacanjima nema komentara. Pitam se onda sta rade na treninzima?
Moja neka teorija je da Covic nista ne radi jer verov. klub preuzima neko drugi. Prosto ne znam...

Gypsy

pre 5 godina

Ovi sto trolaju za Topica da ih upitam sta je to Topic uradio u karijeri. Bio prvi covek.jednu cervrtinu kada je Alimpije bio iskljucen.Za svakog novog trenera mladje generacije treba istrpeti decije bolesti.U NBA svu mladi treneri nisu dosli do play ofa

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Po komentaru se vidi da si omladinac. Obradović se nije rodio kao trener nego je prvo bio igrač i to reprezentativni. I to ONE reprezentacije. Trebalo je da bude i kapiten na EP 1991. ali je završio karijeru pred odlazak na pripreme. Drugo, to što su ta trojica, ta “statistička greška”, osvojili i doprineli košarci je više nego što je dala Zvezda...a pogotovu FMP.
(Zeleni zub, 24. april 2018 21:24)

Radmilo Mišović, čisto klupski igrač koji je svega 5 puta igrao za reprezentaciju. Nešto poput Radoševića. Obradović kao igrač prosek, kao trener skidam kapu. I ostaje nam Kićanović jedina igračka legenda iz Čačka.

Maks

pre 5 godina

Svaka cast Borac. Zasluzio je Cacak ovo.
Posle kupa sam pisao da se vidimo u Cacku i da ce pasti FMP1. Cekamo povratak Djokovica i idemo na titulu.

Zeleni zub

pre 5 godina

Radmilo Mišović, čisto klupski igrač koji je svega 5 puta igrao za reprezentaciju. Nešto poput Radoševića. Obradović kao igrač prosek, kao trener skidam kapu. I ostaje nam Kićanović jedina igračka legenda iz Čačka.
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:40)

Ok, ako imamo taj kriterijum na umu, molim te navedi Zvezdine igračke legende? Moka Slavnić i...? Sve ostalo prosek i ispod proseka. Dakle Borac-Zvezda izjednačeni u igračkim legendama.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:08) 

Cestitam. Nikada nisam procitao nesto gluplje.
(Barry Ferguson, 24. april 2018 21:21)

Argumenti ti fale?

Zeleni zub

pre 5 godina

MišovićKićanovićObradovićDakle, dva igrača i jedan trener. Za 73 godine postojanja... Na nivou statištičke greške.
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:08)

Po komentaru se vidi da si omladinac. Obradović se nije rodio kao trener nego je prvo bio igrač i to reprezentativni. I to ONE reprezentacije. Trebalo je da bude i kapiten na EP 1991. ali je završio karijeru pred odlazak na pripreme. Drugo, to što su ta trojica, ta “statistička greška”, osvojili i doprineli košarci je više nego što je dala Zvezda...a pogotovu FMP.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Ti izgleda nisi cuo za Cacansku skolu kosarke. Proguglaj malo pa vidi koje su sve velicine nase kosarke potekle odatle.
(Petar, 24. april 2018 20:57)

Mišović
Kićanović
Obradović

Dakle, dva igrača i jedan trener. Za 73 godine postojanja... Na nivou statištičke greške.

JPR24

pre 5 godina

Alimpije Silni !! Čovek koji dobije Evroligasku ekipu, i na kraju uspe da osvoji 0 trofeja ! I to za nepunu godinu dana ! Majstor nad majstorima !

Slobodan

pre 5 godina

Pored poznatih legendi Cacak je iznedrio jos drugih kosarkasa koji su imali pristojne karijere kao npr. Zec, Radosevic, Ocokoljic, Marinovic i drugi. Ali nije stvar u tome, stvar je u tome sto je hala u Cacku uvek puna jer ljudi jednostavno vole kosarku. Sto se jedan od najacih basketa igrao u Cacku. Kada su turniri i basketu to je praznik, prepuno dece.

lets play

pre 5 godina

od poraza u kupu svaki dan molim boga da procitam naslov: ALIMPIJEVIC VISE NIJE TRENER ZVEZDE!!! pored svih bruka i sramota, sramotne igre, nazadovanja svih igraca, to se jos uvek nije desilo! danasnji poraz je tragedija, ipak ne verujem da ce alimpijevic otici ni posle ovoga. cela kosarkaska srbija vidi da je decko promasaj totalni, nzm sta je jos potrebno da uradi da bi ga oterali!??????????

Kolee

pre 5 godina

Nikad jaci Borac Cacak! Na pocetku sezone je bilo F4 i tripla kruna, pa je bilo tripla kruna, pa Aba i Kls, pa Na kraju i pitanje Kls, velike ambicije milionera iz predgradja odose niz vodu!

sryugos

pre 5 godina

Kraj sezone je bio poraz od Buducnosti, dalje je sve potpuno nebitno.
Da je potreban restart jeste, da Feldin mora otici mora. Na menadzmentu je da kao najupuceniji donesu odluku oko Alimpijevica.

Pedja

pre 5 godina

Alimpijevicu odlazi! Ovo kao i finale ABA lige je iskljuciva krivica trenera. Uspeo je do sada da izgubi sve znacajne utakmice, izgubio je kup, pa ona ABA ligu, a sad ova bruka. Sve bi ovo bilo u redu da imamo ne znam kako jaku ligu, pa se nikad ne zna ko ce da pobedi. Ali, bez ikakvog omalovazavanja, Borac je ekipa koja mora da se pobedi sa minimum 20 razlike, bez obzira ko je povredjen, a ko nije. Iz kluba su otisli Enis i Bjelica, koji kao nisu ispunili ocekivanja, a ostali su nikad gori Lazic i izgubljen u svemiru Jankovic. Alimpijevic jednostavno nije trener za nesto ozbiljnije.

boco

pre 5 godina

otkad nisam procitao hala borca kraj morave. tu su padala mnoga imena iz bivce juge. secam se kad su pobedili jugoplsstiku 106-90. arsic dao 50 koseva a nije bilo trojki. pa androic, zivkovic, katanic, svaks csst cacanima.

DarioHubner

pre 5 godina

(popa, 24. april 2018 20:29)

Da, daa, to inace tako moze i tako ide... Kladionice se ne bi otvarale na svaki kvadratni metar da je to sto si rekao istina...

NoName

pre 5 godina

Jao, jao, jao ;)))) 

Igramo sporo, al zato vrlo lose :))) 
Kao da SVI loptu vide prvi put!!! NICEGA!! NEMA IGRE, NEMA TROJKI, NEMA SLOBODNIH BACANJA!! Jel oni na treninzima vezbaju rukomet ?!?!? 

OVO VEZE SA LOGIKOM NEMA!! 
A simptomaticno je da smo posle SVAKOG TAJM OUTA POOOGUBLJENI :)))) 
Pa da im prica na Kineskom, mislim da bi se bolje organizovali posle toga!! 

Mora da je Bjelica opet kriv, ja ne vidim drugo resenje :)))) Mada bi mogli da promenimo i ekonoma i cistacice!! 

Alimpije... ono...
(Dachinho, 24. april 2018 19:29)


Šta on ima da kaže na tajmautu? Lik nema blage veze sa košarkom, čovek je limitiran u svakom pogledu.

Kosarkas

pre 5 godina

Sad je jasno zasto je od ove Superlige ukinuto da se iz nje ide u Aba 1! Ovom pobedom Borac je dokazao da je zaslužio da se plasira u Aba 1 i da je bolji od ekipa koje su igrale Aba1. Pobedicemo i Megu i dokazati da je nama mesto u Abi 1. Napred Cacak!

Mića

pre 5 godina

Blamaža od igre, sramota me ovakve igre i nazovi taktike koju naš trener ima!!!

nemam reči kojima bih se utešio, pa prosto nemam ni želje više da gledam našu klubsku košarku!

remax

pre 5 godina

U vreme dok je bilo časti, posle ovakvih rezultata trener nebi čekao nikakve razgovore i pregovore,nego bi se uljudno izvinio navijačima još posle poraza u kupu i nestao u tmini.

aco rs

pre 5 godina

Mene kao grobara ne raduje poraz Zvezde,raduje me sto se Borac vraca na kosarkasku scenu,znamo koliko su Cacani iznjedrili dobrih kosarkasa.Bravo za Borac.

salemega

pre 5 godina

Da li ce neko reci ovom trenercicu da ponudi svoju ostavku?Zvezdina igra je tokom citave godine haoticna,blago receno,uopste je nema.A price o novom timu ,novom ciklusu,mladim igracima,je smijesna?Najstarija petorka evrolige...

sloboda bacanja

pre 5 godina

da je % pogodjenih slobodnolih bacanja bio za 10% bolji osvojili bi ABA, ako to trener i strucni stab ne primecuju na 5 uzastopnih utakmica?!

Jovanov

pre 5 godina

Šta vas to čudi? Čačak ima kvalitetne igrače,mladi po ceo dan provode na terenima slobodno vreme. Preko 20 terena ima . I svi živi igraju košarku.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Šta reći,kad je nekom projekat da napravi 10ak pobeda u EL i u tome uspe.
"Ubiće" nas grobari, ako uopšte dođemo do finala.
(no quarter, 24. april 2018 20:09)

Mislis na one ciji je projekat 1 pobeda i 9 poraza u mocnoj Fibinoj ligi, koji nisu ni u 4 u ABA ligi i ne igraju ni EK naredne sezone i kojima je jedini ovogodisnji uspeh osvajanje Kupa Srbije kome su ranijih godina smejali? Zvuci mocno, uteruje strah.

djura

pre 5 godina

lepo ja rekoh kad su ostali bez enisa i bjelice da ode titula i u kls :) nisam gledao utakmicu pa jel moze nego da mi kaze jel je gospodin pero igrao ili opet bio na klupi?

Симић

pre 5 godina

Свака част Борцу и Арсићу на чистој и заслуженој победи.Показало се да странцеу нЗвезди уопште не занима ништа осим евролиге.Ни Куп Радивоја Кораћа ни КЛС.Они само чекају да буду на броју и да се наплате по уговору и куд који мили моји.Звезда очајна уопште вечерас,Борац одличан.

Vladimir

pre 5 godina

Sudije jesu bile katastrofalne, ali ovo sto mi igramo je sramota. Dokle ce se vise trpeti ovaj kvazi trener na klubi naseg kluba. Jasno je bilo jos u avgustu 2017. godine kada je doticnog podrzao Svetislav Pesic da ovo nece izaci na dobro. Izgubili smo kup, osramotili se u ABA ligi, a sada nam priredjuju ovo i u ovoj nasoj pilicarskoj ligi. Dokle vise? I posle se neko pota zasto ih u Pioniru vise ni rodbina ne gleda. Kada ce beko u Zvezdi shvatiti da smo mi ove sezone debelo zakacili stanje sa pocetka 2000-tih.

Rajko

pre 5 godina

Alempijević nije trener za Zvezdu ali nisu ni pojedini igrači ili više njih... Da profesionalna ekipa u košarci ima šut za 3p. 2/24 u 3. deonici je zaista neverovatno, uzevši u obzir da je bar 20 pokušaja bilo bez bilo kakvog ometanja ako izuzmemo publiku!!!

popa

pre 5 godina

Zvezda finansijski zatvorila sezonu. 200-300 hiljada uplaceno kvota 15 dogovor sa celnicima Borca, Covicem mladjim, Feldinom, Omicem i Rocestijem i to je to. Nevazna utakmica za popunu budzeta

Dejan

pre 5 godina

Za sve one "strucne" komentatore i "poznavaoce kosarke" koji su na ovde u komentarima strasno pljuvali i vredjali Vasu Micica i podsmevali mu se : Micic u ovom trenutku igra cetvrtfinale El i sa svojim klubom "gazi" Olympiakos, dok Zvezda gubi u Cacku u KLS. Toliko o znanju "poznavalaca kosarke", a i onih ljudi iz Zvezde koji su napravili procenu posle polusezone da Vasa nije kvalitet za Zvezdu. Inace, Zvezda, nazalost, tone sve dublje... Probano je da se napravi rez onom konferencijom za stampu posle kupa, onda teranjem Enisa i Bjelice posle finala ABA, ali, za sada nista ne daje rezultate. Mozda nije problem u medijima i u igracima, mozda ima ponesto i do trenera. Uz ovakvu igru, bojim se da nam "visi" i poslednji trofej. Definitivno, sezona za zaborav.

dalje

pre 5 godina

kakva senzacija? čačak je košarkaški centar srbije, trebali su i u kupu da pobede zvezdu.
trener čačka je odučio alimpija i ono malo što je znao, taktički besprekorno odigrano a zvezda nek se zamisli.

FC3

pre 5 godina

Ovaj Feldin kako ide sezone sve losije igra, neverovatno. Decko ne da nije ni prici Jenkinsu, nego je pitanje da li je bolji i od Voltersa. Kinsey i Nelson za njega takodje NBA nivo. Skroz me je razocarao.

Bari1991

pre 5 godina

Ovaj Feldin kako ide sezone sve losije igra, neverovatno. Decko ne da nije ni prici Jenkinsu, nego je pitanje da li je bolji i od Voltersa. Kinsey i Nelson za njega takodje NBA nivo. Skroz me je razocarao.
(FC3, 24. april 2018 20:00) # Link komentara

Ma gde poredis Feldina sa njima,pa naravno da im nije ni do kolena.Moze da kaze ko sta hoce,ali on je definitivno u rangu Rajana Tompsona.

Srpska Crna Gora

pre 5 godina

posle kupa sam rekao da nećemo ni jedan trofej osvojiti ove godine dobio sam stotine minusa i sad posle abe govorim nećemo ni Kls uzeti sa alimpijevićem....mi nemamo igru u svim segmentima...

Aleksej:,,Sta urade Dusane Alimpijevicu?”

pre 5 godina

Bravo Borac cestitke Cacani,igrali ste srcem,zasluzili ste pobedu i u kupu!Nema boljitka dok je amater trener!

Predo

pre 5 godina

Kao iskreni navijač Zvezde, iskreno sam navijao za Borac. Zvezdi u ovom trenutku može pomoći samo resetovanje, novi trener, čak i da je Alimpije najbolji trener na planeti. Izgubio je autoritet kod igrača, oni ga ne poštuju, igraju zato što moraju odraditi posao za koji su plaćeni, ekipa ne postoji, ne postoji koncepcija. A ekipama poput Borca se uvek divim, jer su ekipa. Isto sam ovako navijao za protivniek Srbije za vreme Ćurčića itd. I znam da sam u pravu.

123 nastavi niz..

pre 5 godina

Alimpije nema pojma kako da igra protiv kombinovane odbrane? Davidovac, genije. Covek sam ispod kosa pogadja tablu? Feldin, poslednji napad , kontra, prati ga igrac i ispod kosa pogadja u tablu? Zamislio covek da lopta treba da se odbije od table i udje u kos? Sut za 3 ..ocaj! Cacak je grad kosarke. Cacak je BORAC, tako je bilo i tako ce uvek biti. Svi ljudi zive za kosarku. To je tradicija. Iz Borca su ponikla VELIKA imena SVETSKE kosarke. Vratili su CZ za kup. Razbili ih u prvom poluvremenu. Samo zbog neiskustva se CZ vratila sa 10-0. Borac je VODIO CELU utakmicu i zasluzeno pobedio. Ova CZ ili kako se zove, tesko da i prvenstvo moze da osvoji. Ovde se vec radi o ozbiljnoj krizi...

zorz

pre 5 godina

Šta vas to čudi? Čačak ima kvalitetne igrače,mladi po ceo dan provode na terenima slobodno vreme. Preko 20 terena ima . I svi živi igraju košarku.
(Jovanov, 24. april 2018 20:17)

Sad po tebi je veći izbor u Čačku, nego Beogradu koji ima 2 miliona stanovnika, od vas deca iz Bg nemaju nikakvu šansu ni u Zvezdi ni u Partizanu, daj bre.

Ivan

pre 5 godina

Nebitan poraz, ali je problem sto ekipa ne uci iz gresaka. Znaci da ovakva igra moze da se ponovi u svakom trenutku. Drzis celu sezonu raspalog davidovaca 40 minuta u igri!? Cemu, zasto!? Ko je on!? Mogu da shvatim njegovo forsiranje jedino ako je ovaj alimpijevic lik koji je doveden da diretkno na terenu sabotira klub. Meni inteligencija ne dozvoljava da verujem u to da neko ko drzi davidovca u timu od starta do kraja, zeli dobro za tim.

Kanidja

pre 5 godina

Madjioničar Alimpijevic.Čovjek je stvarno car nemoguce stvari u stanju je da napravi.Ovaj poraz samo je jedan u seriji Dušana silnog.Magija kako je i ovo izgubio.Proklet je bio dan kada je ovaj trenerski mag došao na klupu Zvezde za sve zvezdaše.Tuga šta je uradio za samo godinu dana.Ono kad dobiješ želju da izgubimo od Borca samo zbog njega i ako ima i malo obraza ode iz kluba.Čak nije ni za KLS nivo trenera.Nema igre dok je on u klubu.Bravo Čačani svaka čast,momci su dali sve za klub.Veliki klub u okvirima SFRJ.Košarkaški grad.

Petar

pre 5 godina

Sad po tebi je veći izbor u Čačku, nego Beogradu koji ima 2 miliona stanovnika, od vas deca iz Bg nemaju nikakvu šansu ni u Zvezdi ni u Partizanu, daj bre.
(zorz, 24. april 2018 20:35)

Ti izgleda nisi cuo za Cacansku skolu kosarke. Proguglaj malo pa vidi koje su sve velicine nase kosarke potekle odatle.

Лепи Цане аналитичар

pre 5 godina

Тактички пораз. Бирамо позицију 2 у групи како би у четвртфиналу играли са трећепласираним из Б групе (Партизаном), најлакшим противником.

Dachinho

pre 5 godina

AUUUUUUUU ...

Pa ovo je ZNANJE ovako SUNOVRATITI EKIPU U SVAKOM POGLEDU!!!!! NEMAM RECI!!
DAVIDOVAC bio u stanju da resi utakmicu EL vezanim trojkama.. SAD NIKO TABLU NIJE U STANJU DA POGODI!! BACANJA, KAO DA SU SA CENTRA!?!?!?
Cele godine Keselj igrao 10 min sve zajedno.. sad ga sta... razigravamo??!?!?! Cemu??! zasto??!! kako?? A Radanov nosi peskire?!?!

NIJE OVO DO IGRACA MOJ ALIMPIJE...

Al aj... Ostani do kraja, kad si sve bitno vec pogubio, izgubi i ovo...

deda

pre 5 godina

ajd smanjite dozivljaj, realno je taj isti borac trebalo i u nisu da pobedi, nesto se nesecam da je onda bilo kuknjave na sudije, dobili su vas igrom i kraj price

Samo kazem

pre 5 godina

Topić do kraja sezone umjesto Alimpijevića i garant rutinski osvajamo KLS! Za sledeću sezonu od ove postave samo Čović (kao 3-ći plej ili rezervni drugi ako nam se ponovi Radičević),Lazić (sa boljim trenerom i on će biti bolji,od ove sezone ne može biti gori),Dobrić,Davidovac (Nije za EL za EK sasvim dovoljan),Dangubić(mada vrlo teško,garant ide kod Radonjića u Bajern) i Janković (uz dobrog i trenera sa autoritetom ima zaista sjajnu perspektivu da bude jedna od boljih 4-ki u EL).Voliio bih da ostane i Omić ali zbog publike i njega samog bolje da ide,pokazalo se da su Zvezdasi bez Delija ipak "mlaka" publika
koja ne umije da napravi pritisak na protivničku ekipu i sudije...(nisam Delija samo da stavim do znanja) Ostali kud koji,za Zvezdu nisu...
Najveći problem i sledeće sezone biće Budućnost!Imaće dobar i skup sastav,EL iskustvo,jak domaći teren a od ove sezone i vrhunskog trenera...Nadam se da Čović zna šta mu je činiti.Za početak nek nas spasi od ovog mazohizma zvanog Alimpijević...

fergi

pre 5 godina

Marinkovicu tehnicka a on u sledecem napadu zavuce trojku. I isece CZ da su se pogubili i izgubili. A Alimpije nema pojma gde se nalazi. Prosto..

Vojin

pre 5 godina

E moj Čoviću, braniš neodbranjivo! Pa Jovica Arsic je za Alimpijevića trenercina! Nije mi jasno sto ga toliko braniš kada je sve toliko jasno!

Kica

pre 5 godina

Ali kada vidim Filipa i Rocestija u petorci zajedno, pa Borac izgleda kao euroligaska ekipa naspram nas a ne obrnuto. Koga njih dvojica mogu da preuzmu u odbrani. Odbrana nam je cele sezone problematicna ali sa ovom dvojicom zajedno u petorci smo dotakli dno.

JF

pre 5 godina

Jel moze neko da mi objasni zasto Alimpije sada igra sa Covicem i Rochestijem na parketu, a Enis je sa Tejlorom bio na parketu mozda 10min za pola sezone? Sa ovim dvojicom nema odbrane, ne zna se koji je gori, Filip se i trudi, ali ima jos losije fizicke predispozicije od Rochestija. U napadu slicno igraju takodje, s tim da je naravno Rochestie bolji (uglavnom).

pv

pre 5 godina

A smejali se Vršcu u kupu pre dve godine zbog 25,26 poena za poluvreme...Kao sramota je koliko je velika razlika u kvalitetu izmedju Zvezde i Vrsca. Pa, dobiće Zvezda ovu utakmicu, ali je tek ovo prava sramota.

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Počeo sam da gledam od drugog poluvremena, da vidim kako to Zvezda igra, zašto Borac vodi i zapanjio se. Feldin sa dva metra od koša šutira air-ball!! O tome kako se kao babe kreću i u napadu i u odbrani ne vredi trošiti reči. Gledao sam na basketu u kraju mnogo brže i uigranije ekipe rekreativaca, a i ja koji 20 godina nisam uzeo loptu u ruke šutirao bi isto kao i Feldin.
Bar kad smo bili nula od tima nisam imao zašto da se nerviram. A igrali smo isto kao danas.

Shone

pre 5 godina

Ovo je ocajno.Dokle cemo jos da gledamo Alimpijevica na klupi???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Raka, 24. april 2018 19:20)
"Nece meni carsija da odredjuje ko ce da bude trener a narocito oni iz Strahinjica bana"

Виоп

pre 5 godina

Душана да се не љубимо, да си човек сам би признао да је Звезда превелик залогај за тебе у овом моменту и отишао. Са тобом на клупи можемо да се поздравимо и са јединим преосталим трофејем ове године.

kosarkas

pre 5 godina

Ne razumeme ovog Alimpijevica, njemu ladno Jovanovic i Radanov ne ulaze u igru, sta glumi ovaj lik, on ima ozbiljan pik na ove mlade momke.

asdf

pre 5 godina

Borac već 15 bacanja a Zvezda 2. Kakvo sudjenje. Igra Zvezde očajna čim je vruć teren.
(Miki, 24. april 2018 18:21)

Kako mislis da neki klub dobije bacanje ako ne pokusava da napadne kos? Stvarno ste profi strucnjaci za kosarku...

Ivan

pre 5 godina

Evo ga "lopovi, lopovi". Bilo je samo pitanje trenutka kada ce da pocnu da skandiraju. Ovo me podseca na utakmicu u fudbalu protiv macve. Nista vise od ovakve atmosfere na utakmicama ni ne zasluzujemo.

Walden

pre 5 godina

Čoviću reaguj, Trinkijeri je jos slobodan trener, ako ga sad ne dovedes, neces nikad.
Alimpije jest mlad, al on da vodi GSW borili bi se za playoff.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ кића - Ниси ти никакав звездаш чим не желиш да клуб за који "навијаш" побиједи. Лажни звездаш! Звездаш за паре! То си ти! 👎👎👎

Zvezdas

pre 5 godina

Neki igraci pre svega mislim na Rocestija, Feldina se izivljavaju. Igraju neku svoju utakmicu. Kao da jedva cekaju kraj i da spakuju kofere i odu.Ja ne krivim Alimpija. Krivim Covica.Ne moze se sa jednim budzetom voditi dva kluba.Doveo je Peru Antica koji posteno 5 utakmica nije odigrao, doveo Keselja,, sta je hteo sa Jankovicem, Lesor cist promasaj.Dovodjenje Covica i Radanova je samo krpljenje rupa na probusenom buretu. Alimpije je samo kolateralna steta.Sa ovakvim timom ni Fil Dzekson nista ne bi uradio. Hvala Covicu za do sada ucinjeno ali vreme je da klub preuzme neko drugi koji ume da obezbedi finansije.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

У вријеме Дејана Радоњића овакви противници су нам били "предјело". То је мој коментар. Е мој Алимпије... 👎👎👎

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Dodjem sa posla i pravo na vest: Zvezda sutira trojke 2/20?! Pa, moj mali, koji jedva dobaci do kosa, od 20 pokusaja ce ubaciti nekako ta dva.

Kanidja

pre 5 godina

Za godinu dana sunovrat epski.Nebitan je ovaj meč sezona je nocna mora samo zbog jednog čovjeka Alimpijevica.Od doktora odbrane Deja Radonjica i najboljeg defanzivnog tima prošlogodišnje evrolige došli smo do toga da nam tim i igra liče na jedno veliko ništa.Tako je to kada dodje u evroligaški tim trener sa iskustvim iz kls lige i sada za nas tragičnom pobjedom nad partizanom u polufinalu prošlogodišnjeg tog kls takmičenja.Bez znanja ikakvog iskustva,autoriteta,sa prefiksom zet nekog tamo bitnog.Ovo je realan sled dogadjaja i sa njim na klupi do daljnjeg crno nam se piše i naredne sezone.

navijac

pre 5 godina

@Pesakovic krece na ulaz i vuce Rocestija za ruku, sudije dosudjuju 2 bacanja Pesakovicu ???
(hours of love, 24. april 2018 19:54)

Nije te sramota da se zalis na sudjenje protiv ekipe ciji svi igraci zajedno imaju manju platu nego jedan Rocesti???

aleksandar

pre 5 godina

Alimpije, kraaalju neprevazidjeni! Jedini trener na svetu koji je uspeo da upropasti odlican tim! Jedini trener na svetu kome ekipa igra sve gore i gore kako sezona odmice i kod koga nijedan jedini igrac nije napredovao, ama ni makac! Samo ga ti drzi Covicu, pa cete obojica ruku pod ruku na kraju sezone!
(veliki strumf, 24. april 2018 19:55)koji igrac da napreduje kad najmladji ima 40 god.+sto razigravate sve same reprezentativce Srbije,buhahaha

Kića

pre 5 godina

@ кића - Ниси ти никакав звездаш чим не желиш да клуб за који "навијаш" побиједи. Лажни звездаш! Звездаш за паре! То си ти! ???
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 24. april 2018 19:08)

Itekako sam zvezdaš, ali sam lokal patriota pre svega. Ali ti si večiti delija, sigurno si u pravu, znaš koji klub, simpatišem i koliko dobijam kinte za sve to. Pozdrav!

Dachinho

pre 5 godina

Jao, jao, jao ;))))

Igramo sporo, al zato vrlo lose :)))
Kao da SVI loptu vide prvi put!!! NICEGA!! NEMA IGRE, NEMA TROJKI, NEMA SLOBODNIH BACANJA!! Jel oni na treninzima vezbaju rukomet ?!?!?

OVO VEZE SA LOGIKOM NEMA!!
A simptomaticno je da smo posle SVAKOG TAJM OUTA POOOGUBLJENI :))))
Pa da im prica na Kineskom, mislim da bi se bolje organizovali posle toga!!

Mora da je Bjelica opet kriv, ja ne vidim drugo resenje :)))) Mada bi mogli da promenimo i ekonoma i cistacice!!

Alimpije... ono...

Ivan

pre 5 godina

Opet igramo katastrofalno loše i danas i izgubićemo od Borca sasvim sam siguran! A i postavlja se logično pitanje Zzašto da zapinjemo i na ovoj tekmi? Pružimo malo radosti Čačanima zaslužili su, imaju odličnu borbenu ekipu i zaista je šteta što nisu uspeli da se plasiraju u prvu ABA Ligu naredne sezone! Neka pobede danas, zaslužili su, a nama prvo mesto u našoj grupi neće doći u pitanje, izdominiraćemo rutinski do kraja u grupi i potom preslišati Partizana u plej ofu i uzmemo lagano KLS i gotovo! :-)

Miki

pre 5 godina

Nikakva igra, zaslužen poraz.
Pojedini igrači, trener posebno, skrnave ime kluba.
Mada se zakasnilo za to, na leto veliki reset na svim nivoima.
Početi od Alibi-jevića.

JF

pre 5 godina

Sreca pa su oterani Bjelica i Enis, sad se dobija Borac sa laganih 20 razlike. A sta, vodi borac 11 na poluvremenu?? A koliko je FČ3 dao poena? 0? Nemoguce.
Stranci su dosli u CZ zbog EL, nekad su i ABA jedva igrali, a za KLS ih bas boli... Ljudi igrali bolje protiv Evroligasa nego protiv nasih ekipa, smesno. Na kraju sezone zameniti Alimpija, nisam primetio nista sto bi ga preporucilo za ostanak. Nadam se da ce Borac da pobedi!

Flojder

pre 5 godina

Ljudi moji kada Borcu daš 63 poena za ceo meč! Bez namere da nipodovštavam Borac, ali ona ekipa Zvezde sa amaterima od pre 5-6 sezone, bolje bi ovo odigrala.

veliki strumf

pre 5 godina

Alimpije, kraaalju neprevazidjeni! Jedini trener na svetu koji je uspeo da upropasti odlican tim! Jedini trener na svetu kome ekipa igra sve gore i gore kako sezona odmice i kod koga nijedan jedini igrac nije napredovao, ama ni makac! Samo ga ti drzi Covicu, pa cete obojica ruku pod ruku na kraju sezone!

SEnT

pre 5 godina

Au kakvo brukanje moje Zvezde! Pa slobodno bacanje neznamo da pogodimo. Po tome se vidi da smo nula od ekipe. Ovde nema igraca sa srcem. Siguran sam da ni KLS ne osvajamo! Sta uradi Covicu sa postavljanjem Alimpijevica za trenera! Unistili ste sve dobro sto smo gradili godinama. Sve dobro sto si do sada uradio si ponistio sa Alimpijevim eksperimentom!!! Definitivno zbog ovog treba da se sklonis iz Zvezde!!!

ZZ

pre 5 godina

Zasto ne igraju mladji igraci, Radanov, Jovanovic, Dobric, Lessort?? Bitno da se ispucava Feldin, Omic da baca airballove sa bacanja, Keselj da se vuce po terenu, Covic da pumpa statistiku.

BUDUCNOST

pre 5 godina

Oce li imat obraza da prica vise Covic o “neregularnoj” pobjedi Buducnosti. Covicu legendo bolje bi ti bilo da mices ovoga trenera i ove igrace pa ti onda sudije nece bit krive

sale 009

pre 5 godina

ako ima imalo obrqza i casti,alimpijevic ce dati ostavku. a kako davidovac igra tako bih mogao i ja isto i jos 10- ica mojih drugara sa basketa,cak i bolje

vukan

pre 5 godina

Dokaz da kada Zvezdu ne ide sut, bilo koja ekipa ima sansi da ih dobije. A to je zato sto Alimpije ne zna da postavi odbranu kao i da nacrta normalan napad, sve zajedno Zvezda nema igru a za to je kriv trener!!!

lukanis

pre 5 godina

Ne podcenjujem uopste ekipu Borca, ali Zvezda treba da ih pobedi +20. Treba kompletni remont cele ekipe, ovo je strasno sta se desava u Zvezdi

Miki kep

pre 5 godina

Алекса Раданов НУЛА 000000 МИНУТА у 3. колу КЛС против Борца. Цела сезона описана у овој реченици.

Mislilac

pre 5 godina

Odlazi Alimpijevicu!!! Idi,idi,idi vise!!!
(Ahil, 24. april 2018 18:00)

A koga bi ti na klupu? Daj samo jedno ime. Terao si i Radonju.Samo nemoj Klipu, Trifu Vukojcica da spomenes

Bata limar

pre 5 godina

Prosek bacanja za zvezdine protivnike u EL je bio 17
Kakav je ovo kriterijum u nasoj ligi i EL? Kada bi dosao Hjuston imali bi protiv njih 60 slobodnih bacanja

jupiter

pre 5 godina

Da li vas je sramota kada pisete o slobodnim bacanjima protiv Borca? Evroligaska ekipa igra protiv drugoligasa i opet vam je neko drugi kriv!

Stvarno sramota!

Kića

pre 5 godina

Nebitna liga totalno. Kao zvezdaš i Valjevac koji godinama prati utakmice Metalca, voleo bih da pobedi Borac jer znam kakav je to osećaj i euforija za jedan takav grad tipa Čačka ili Valjeva. Ni Zvezdi, ni Borcu ova utakmica ne znači mnogo što se tiče poretka na tabeli. Onda kažem, bolje da Borac pobedi, dobro je za tu sredinu, a i ljudi tamo izuzetno vole košarku. Njima bi ova pobeda više koristila..

Ivan

pre 5 godina

Lepo kaze Covic, zna Evroliga sta Zvezda donosi vrlo dobro. 26p za poluvreme, pa takva napadacka sila nije vidjena u Evropi. Odma pedala Futuri i pozivnica za Zvezdu!

coldplayer

pre 5 godina

Ljudi,nece Covic dati otkaz Alimpiju do kraja lige.Nece covek sad da dresi kesu za trenera.Uradice to na kraju sezone,ako je pametan naravno.Ova liga ionako ne znaci nista.

david

pre 5 godina

sad cemo opet da vidimo majstore Feldina i Lazica koji na malo vrucem terenu ne prelaze 10 poena.
(trener, 24. april 2018 18:12)

10? 5 je premija

jupiter

pre 5 godina

Da li vas je sramota kada pisete o slobodnim bacanjima protiv Borca? Evroligaska ekipa igra protiv drugoligasa i opet vam je neko drugi kriv!

Stvarno sramota!

navijac

pre 5 godina

@Pesakovic krece na ulaz i vuce Rocestija za ruku, sudije dosudjuju 2 bacanja Pesakovicu ???
(hours of love, 24. april 2018 19:54)

Nije te sramota da se zalis na sudjenje protiv ekipe ciji svi igraci zajedno imaju manju platu nego jedan Rocesti???

Kića

pre 5 godina

Nebitna liga totalno. Kao zvezdaš i Valjevac koji godinama prati utakmice Metalca, voleo bih da pobedi Borac jer znam kakav je to osećaj i euforija za jedan takav grad tipa Čačka ili Valjeva. Ni Zvezdi, ni Borcu ova utakmica ne znači mnogo što se tiče poretka na tabeli. Onda kažem, bolje da Borac pobedi, dobro je za tu sredinu, a i ljudi tamo izuzetno vole košarku. Njima bi ova pobeda više koristila..

Shone

pre 5 godina

Ovo je ocajno.Dokle cemo jos da gledamo Alimpijevica na klupi???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Raka, 24. april 2018 19:20)
"Nece meni carsija da odredjuje ko ce da bude trener a narocito oni iz Strahinjica bana"

aco rs

pre 5 godina

Mene kao grobara ne raduje poraz Zvezde,raduje me sto se Borac vraca na kosarkasku scenu,znamo koliko su Cacani iznjedrili dobrih kosarkasa.Bravo za Borac.

asdf

pre 5 godina

Borac već 15 bacanja a Zvezda 2. Kakvo sudjenje. Igra Zvezde očajna čim je vruć teren.
(Miki, 24. april 2018 18:21)

Kako mislis da neki klub dobije bacanje ako ne pokusava da napadne kos? Stvarno ste profi strucnjaci za kosarku...

Ivan

pre 5 godina

Lepo kaze Covic, zna Evroliga sta Zvezda donosi vrlo dobro. 26p za poluvreme, pa takva napadacka sila nije vidjena u Evropi. Odma pedala Futuri i pozivnica za Zvezdu!

dalje

pre 5 godina

kakva senzacija? čačak je košarkaški centar srbije, trebali su i u kupu da pobede zvezdu.
trener čačka je odučio alimpija i ono malo što je znao, taktički besprekorno odigrano a zvezda nek se zamisli.

BUDUCNOST

pre 5 godina

Oce li imat obraza da prica vise Covic o “neregularnoj” pobjedi Buducnosti. Covicu legendo bolje bi ti bilo da mices ovoga trenera i ove igrace pa ti onda sudije nece bit krive

david

pre 5 godina

sad cemo opet da vidimo majstore Feldina i Lazica koji na malo vrucem terenu ne prelaze 10 poena.
(trener, 24. april 2018 18:12)

10? 5 je premija

Srpska Crna Gora

pre 5 godina

posle kupa sam rekao da nećemo ni jedan trofej osvojiti ove godine dobio sam stotine minusa i sad posle abe govorim nećemo ni Kls uzeti sa alimpijevićem....mi nemamo igru u svim segmentima...

Zeleni zub

pre 5 godina

MišovićKićanovićObradovićDakle, dva igrača i jedan trener. Za 73 godine postojanja... Na nivou statištičke greške.
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:08)

Po komentaru se vidi da si omladinac. Obradović se nije rodio kao trener nego je prvo bio igrač i to reprezentativni. I to ONE reprezentacije. Trebalo je da bude i kapiten na EP 1991. ali je završio karijeru pred odlazak na pripreme. Drugo, to što su ta trojica, ta “statistička greška”, osvojili i doprineli košarci je više nego što je dala Zvezda...a pogotovu FMP.

Miki kep

pre 5 godina

Алекса Раданов НУЛА 000000 МИНУТА у 3. колу КЛС против Борца. Цела сезона описана у овој реченици.

Predo

pre 5 godina

Kao iskreni navijač Zvezde, iskreno sam navijao za Borac. Zvezdi u ovom trenutku može pomoći samo resetovanje, novi trener, čak i da je Alimpije najbolji trener na planeti. Izgubio je autoritet kod igrača, oni ga ne poštuju, igraju zato što moraju odraditi posao za koji su plaćeni, ekipa ne postoji, ne postoji koncepcija. A ekipama poput Borca se uvek divim, jer su ekipa. Isto sam ovako navijao za protivniek Srbije za vreme Ćurčića itd. I znam da sam u pravu.

Kica

pre 5 godina

Ali kada vidim Filipa i Rocestija u petorci zajedno, pa Borac izgleda kao euroligaska ekipa naspram nas a ne obrnuto. Koga njih dvojica mogu da preuzmu u odbrani. Odbrana nam je cele sezone problematicna ali sa ovom dvojicom zajedno u petorci smo dotakli dno.

Kanidja

pre 5 godina

Madjioničar Alimpijevic.Čovjek je stvarno car nemoguce stvari u stanju je da napravi.Ovaj poraz samo je jedan u seriji Dušana silnog.Magija kako je i ovo izgubio.Proklet je bio dan kada je ovaj trenerski mag došao na klupu Zvezde za sve zvezdaše.Tuga šta je uradio za samo godinu dana.Ono kad dobiješ želju da izgubimo od Borca samo zbog njega i ako ima i malo obraza ode iz kluba.Čak nije ni za KLS nivo trenera.Nema igre dok je on u klubu.Bravo Čačani svaka čast,momci su dali sve za klub.Veliki klub u okvirima SFRJ.Košarkaški grad.

JPR24

pre 5 godina

Alimpije Silni !! Čovek koji dobije Evroligasku ekipu, i na kraju uspe da osvoji 0 trofeja ! I to za nepunu godinu dana ! Majstor nad majstorima !

Igor

pre 5 godina

Verujte sve je ovo i danas i protiv Buducnisti do autiriteta trenera.Alimpije nema vise bas nikakav autoritet nad nosiocima igre jos od finala kupa.Zbog toga necemo osvojiti ni prvenstvo.

Kolee

pre 5 godina

Nikad jaci Borac Cacak! Na pocetku sezone je bilo F4 i tripla kruna, pa je bilo tripla kruna, pa Aba i Kls, pa Na kraju i pitanje Kls, velike ambicije milionera iz predgradja odose niz vodu!

Dejan

pre 5 godina

Za sve one "strucne" komentatore i "poznavaoce kosarke" koji su na ovde u komentarima strasno pljuvali i vredjali Vasu Micica i podsmevali mu se : Micic u ovom trenutku igra cetvrtfinale El i sa svojim klubom "gazi" Olympiakos, dok Zvezda gubi u Cacku u KLS. Toliko o znanju "poznavalaca kosarke", a i onih ljudi iz Zvezde koji su napravili procenu posle polusezone da Vasa nije kvalitet za Zvezdu. Inace, Zvezda, nazalost, tone sve dublje... Probano je da se napravi rez onom konferencijom za stampu posle kupa, onda teranjem Enisa i Bjelice posle finala ABA, ali, za sada nista ne daje rezultate. Mozda nije problem u medijima i u igracima, mozda ima ponesto i do trenera. Uz ovakvu igru, bojim se da nam "visi" i poslednji trofej. Definitivno, sezona za zaborav.

Maks

pre 5 godina

@KK Igokea Zepter
Porediti Zvezdu i Partizan koji su uvek bili drzavni projekti i iza kojih je uvek stajala armija navijaca i Borac kao klub iz male sredine nije bas posteno, ali ako kazes da su kvaltetni igraci koji su igrali u Borcu statisticka greska, a pri tome pomenes i reprezentativce koji su se minimalno zadrzali u Zvezdi, samo malo informacija o cacanskoj kosarci:
Igraci Borca i igraci iz Cacka:
Dragan Kicanovic ( dva puta najbolji igrac Evrope), Radmilo Misovic( pet puta najbolji strelac SFRJ), Slobodan Koprivica, Goran Grbovic, Zeljko Obradovic, Vlade Androic, Dragan Arsic, Marko Ivanovic, Radisav Curcic, Miroslav Radosevic, Branko Milisavljevic, Haris Brkic, Dejan Tomasevic, Uros Tripkovic, Tadija Dragicevic, Branko Jorovic, Zoran Erceg, Milos Teodosic, Branko Cvetkovic, Dusko Savanovic,Aleksandar Rasic, Miroslav Raduljica, Mladen Jeremic, Marko Marinovic, Dragan Labovic ...
Profesor Aca Nikolic je u Cacku nastupao i kao igrac (KK Zeleznicar) i kao trener ( KK Borac), pored Zeljka Obradovica Cacani treneri su Dejo Mijatovic i Vlade Jovanovic (zajedno osvojili 7 medalja sa mladjim selekcijama Srbije). Mislim da ne zvuci bas kao statisticka greska.
(IP, 24. april 2018 23:24) # Link komentara

Dodao bih i Darka Rajakovica koji je trenutno glavni pomocni trener NBA tima Oklahome i naravno ima tu jos mnogo uspesnih trenera i igraca.
Svi najbolji igraci su oprali ruke u Moravi. Cacak je grad kosarke to svi znaju.

Kosarkas

pre 5 godina

Sad je jasno zasto je od ove Superlige ukinuto da se iz nje ide u Aba 1! Ovom pobedom Borac je dokazao da je zaslužio da se plasira u Aba 1 i da je bolji od ekipa koje su igrale Aba1. Pobedicemo i Megu i dokazati da je nama mesto u Abi 1. Napred Cacak!

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Dodjem sa posla i pravo na vest: Zvezda sutira trojke 2/20?! Pa, moj mali, koji jedva dobaci do kosa, od 20 pokusaja ce ubaciti nekako ta dva.

Flojder

pre 5 godina

Ljudi moji kada Borcu daš 63 poena za ceo meč! Bez namere da nipodovštavam Borac, ali ona ekipa Zvezde sa amaterima od pre 5-6 sezone, bolje bi ovo odigrala.

fergi

pre 5 godina

Marinkovicu tehnicka a on u sledecem napadu zavuce trojku. I isece CZ da su se pogubili i izgubili. A Alimpije nema pojma gde se nalazi. Prosto..

boco

pre 5 godina

otkad nisam procitao hala borca kraj morave. tu su padala mnoga imena iz bivce juge. secam se kad su pobedili jugoplsstiku 106-90. arsic dao 50 koseva a nije bilo trojki. pa androic, zivkovic, katanic, svaks csst cacanima.

kosarkas

pre 5 godina

Ne razumeme ovog Alimpijevica, njemu ladno Jovanovic i Radanov ne ulaze u igru, sta glumi ovaj lik, on ima ozbiljan pik na ove mlade momke.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

У вријеме Дејана Радоњића овакви противници су нам били "предјело". То је мој коментар. Е мој Алимпије... 👎👎👎

Jovanov

pre 5 godina

Šta vas to čudi? Čačak ima kvalitetne igrače,mladi po ceo dan provode na terenima slobodno vreme. Preko 20 terena ima . I svi živi igraju košarku.

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 5 godina

Mora vam biti jasno da ekipa nema vise motiva, a doslo je do zasicenja, sukoba... Svi jedva cekaju kraj sezone. Alimpijevic ne zna da trgne ekipu. Mi kad smo ispali od Cedevite Dule je uspio da napali igrace i uzmu domacu titulu. Alimpijevic nije ni blizu taj kalibar. Covjek se pogubio jer je prevelik pritisak bio na njemu, a realno i nije neki strucnjak.

Виоп

pre 5 godina

Душана да се не љубимо, да си човек сам би признао да је Звезда превелик залогај за тебе у овом моменту и отишао. Са тобом на клупи можемо да се поздравимо и са јединим преосталим трофејем ове године.

matori

pre 5 godina

Rocesti je prosecan americki igrac koga nikada nema kad je frka. Zato je i zaglavio u Zeleznilku a mogao je da igra u ozbiljnim EL klubovima

Aleksej:,,Sta urade Dusane Alimpijevicu?”

pre 5 godina

Bravo Borac cestitke Cacani,igrali ste srcem,zasluzili ste pobedu i u kupu!Nema boljitka dok je amater trener!

Kanidja

pre 5 godina

Za godinu dana sunovrat epski.Nebitan je ovaj meč sezona je nocna mora samo zbog jednog čovjeka Alimpijevica.Od doktora odbrane Deja Radonjica i najboljeg defanzivnog tima prošlogodišnje evrolige došli smo do toga da nam tim i igra liče na jedno veliko ništa.Tako je to kada dodje u evroligaški tim trener sa iskustvim iz kls lige i sada za nas tragičnom pobjedom nad partizanom u polufinalu prošlogodišnjeg tog kls takmičenja.Bez znanja ikakvog iskustva,autoriteta,sa prefiksom zet nekog tamo bitnog.Ovo je realan sled dogadjaja i sa njim na klupi do daljnjeg crno nam se piše i naredne sezone.

Dachinho

pre 5 godina

AUUUUUUUU ...

Pa ovo je ZNANJE ovako SUNOVRATITI EKIPU U SVAKOM POGLEDU!!!!! NEMAM RECI!!
DAVIDOVAC bio u stanju da resi utakmicu EL vezanim trojkama.. SAD NIKO TABLU NIJE U STANJU DA POGODI!! BACANJA, KAO DA SU SA CENTRA!?!?!?
Cele godine Keselj igrao 10 min sve zajedno.. sad ga sta... razigravamo??!?!?! Cemu??! zasto??!! kako?? A Radanov nosi peskire?!?!

NIJE OVO DO IGRACA MOJ ALIMPIJE...

Al aj... Ostani do kraja, kad si sve bitno vec pogubio, izgubi i ovo...

Rajko

pre 5 godina

Alempijević nije trener za Zvezdu ali nisu ni pojedini igrači ili više njih... Da profesionalna ekipa u košarci ima šut za 3p. 2/24 u 3. deonici je zaista neverovatno, uzevši u obzir da je bar 20 pokušaja bilo bez bilo kakvog ometanja ako izuzmemo publiku!!!

Che

pre 5 godina

Kraj sezone je bio poraz od Buducnosti, dalje je sve potpuno nebitno.
Da je potreban restart jeste, da Feldin mora otici mora. Na menadzmentu je da kao najupuceniji donesu odluku oko Alimpijevica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sryugos, 24. april 2018 21:03)

Restart od cega? Nema EL, nema sponzora, nema skupih igraca. Ekipa ce biti suvi prosek, nesto kao sto Partizan ima zadnjih godina. Da bude tu negde, ali da ne moze ozbiljnije da zapreti. Sa velikom razlikom sto je Partizan prebrodio najgore, a Zvezdu to tek ceka i pitanje hoce li moci da se izvuce iz bunara u koji je upala. Iduce sezone ce ABA imati nekoliko jakih ekipa. Buducnost, koja ce se kao Evroligas ozbiljno pojacati i biti prvi kanidat za titulu. Olimpija u koju ulaze ozbiljne pare. Standardna Cedevita, sve ozbiljniji Partizan, Mornar, Zvezda (ako bude igrala, odnosno ako ne bude izbacena iz lige zbog Coviceve retorike). Zvezda je namenski pravljena ekipa za igranje EL. Vise toga nema, tako da tu restart ne moze biti ozbiljan.

deda

pre 5 godina

ajd smanjite dozivljaj, realno je taj isti borac trebalo i u nisu da pobedi, nesto se nesecam da je onda bilo kuknjave na sudije, dobili su vas igrom i kraj price

filipo

pre 5 godina

Kada je Cibona vladala Evropom jedina 2 poraza su imali od Zvezde i Borca.Ovi što pričaju gluposti o Radmilu Mišoviću treba prvo da znaju pravi razlog njegovog neigranja za reprezentaciju koji nema veze sa košarkom.Radmilo je među najboljim igračima Evrope ikada i imao je neverovatnu kondiciju,npr. otkucaji srca u mirovanju su mu bili oko 40 a pri naporu 60-70,odlično je igrao rukomet i fudbal.Radmilo je fenomen koji se rađa jednom u 100 godina,a to možete da pitate i Žoca i Kićana i dobićete isti odgovor.

Slobodan

pre 5 godina

Pored poznatih legendi Cacak je iznedrio jos drugih kosarkasa koji su imali pristojne karijere kao npr. Zec, Radosevic, Ocokoljic, Marinovic i drugi. Ali nije stvar u tome, stvar je u tome sto je hala u Cacku uvek puna jer ljudi jednostavno vole kosarku. Sto se jedan od najacih basketa igrao u Cacku. Kada su turniri i basketu to je praznik, prepuno dece.

Kiko

pre 5 godina

Zvezda finansijski zatvorila sezonu. 200-300 hiljada uplaceno kvota 15 dogovor sa celnicima Borca, Covicem mladjim, Feldinom, Omicem i Rocestijem i to je to. Nevazna utakmica za popunu budzeta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (popa, 24. april 2018 20:29)

Ma kako da nije... u najbogatijoj kladionici sveta bet365 maksimalna uplata na ovaj mec je oko 500 evra. Nemas pojma kako kladionice rade. Pa na utakmice Premijer Lige u fudbalu koja se smatra najpopularnijim i najregularnijim takmicenjem u Evropi maksimalna uplata je 30-ak hiljada. Ako mislis da se moze uplatiti veci broj manjih uplata u vise razlicitih kladionica, varas se jer kladionice medjusobno razmenjuju informacije i cim te uhvate poniste ti sve uplate pre nego sto se mec uopste zavrsi. Ti si onaj sto citav zivot uplacuje 50 dinara na ogromnu kvotu pa ne znas kako stvari funkcionisu.

sloboda bacanja

pre 5 godina

da je % pogodjenih slobodnolih bacanja bio za 10% bolji osvojili bi ABA, ako to trener i strucni stab ne primecuju na 5 uzastopnih utakmica?!

vukan

pre 5 godina

Dokaz da kada Zvezdu ne ide sut, bilo koja ekipa ima sansi da ih dobije. A to je zato sto Alimpije ne zna da postavi odbranu kao i da nacrta normalan napad, sve zajedno Zvezda nema igru a za to je kriv trener!!!

123 nastavi niz..

pre 5 godina

Alimpije nema pojma kako da igra protiv kombinovane odbrane? Davidovac, genije. Covek sam ispod kosa pogadja tablu? Feldin, poslednji napad , kontra, prati ga igrac i ispod kosa pogadja u tablu? Zamislio covek da lopta treba da se odbije od table i udje u kos? Sut za 3 ..ocaj! Cacak je grad kosarke. Cacak je BORAC, tako je bilo i tako ce uvek biti. Svi ljudi zive za kosarku. To je tradicija. Iz Borca su ponikla VELIKA imena SVETSKE kosarke. Vratili su CZ za kup. Razbili ih u prvom poluvremenu. Samo zbog neiskustva se CZ vratila sa 10-0. Borac je VODIO CELU utakmicu i zasluzeno pobedio. Ova CZ ili kako se zove, tesko da i prvenstvo moze da osvoji. Ovde se vec radi o ozbiljnoj krizi...

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Molim te,ti me nauci... Vrlo dobro znam gde su poceli Tomasevic i Vujanic i koliki su doprinos dali svim medaljama. Reprezentatvci su postali u Partizanu. Ako hoces tako onda je i Moka nas. I ne lupetaj vise,o kosarci sigurno znam daleko vise od tebe ocigledno. Osim Moke niko nije dao bitniji doprinos ijednoj medalji. Puno ti znas.
(stoler, 24. april 2018 23:35)

Tomašević - od 91-95 U CZ osvojio dve titule prvaka države. Posle osvajanja zlata 1995. u Atini prelazi u Partizan. Sad mi objasni kako je to postao reprezentativac igrajući u Partizanu? Tako što je igrao 4 godine u CZ, osvojio dve titule i bio pozvan u Atinu i uzeo zlato? A posle svega toga u Partizan.

Vujanić-karijeru započeo u CZ filijali Zvezda Ruma 1998. prebačen u prvi tim i igrao do 2001. prešao u Partizan zbog lošeg stanja u CZ. 2002. zlato u Indijanapolisu. Dakle, po vašoj grobljanskoj logici, sve što je trenirao u CZ godinama pre Partizana se ne važi, nego je postao reprezentativac trenirajući u Partizanu 6 meseci- godinu dana....

Pedja

pre 5 godina

Alimpijevicu odlazi! Ovo kao i finale ABA lige je iskljuciva krivica trenera. Uspeo je do sada da izgubi sve znacajne utakmice, izgubio je kup, pa ona ABA ligu, a sad ova bruka. Sve bi ovo bilo u redu da imamo ne znam kako jaku ligu, pa se nikad ne zna ko ce da pobedi. Ali, bez ikakvog omalovazavanja, Borac je ekipa koja mora da se pobedi sa minimum 20 razlike, bez obzira ko je povredjen, a ko nije. Iz kluba su otisli Enis i Bjelica, koji kao nisu ispunili ocekivanja, a ostali su nikad gori Lazic i izgubljen u svemiru Jankovic. Alimpijevic jednostavno nije trener za nesto ozbiljnije.

Walden

pre 5 godina

Čoviću reaguj, Trinkijeri je jos slobodan trener, ako ga sad ne dovedes, neces nikad.
Alimpije jest mlad, al on da vodi GSW borili bi se za playoff.

remax

pre 5 godina

U vreme dok je bilo časti, posle ovakvih rezultata trener nebi čekao nikakve razgovore i pregovore,nego bi se uljudno izvinio navijačima još posle poraza u kupu i nestao u tmini.

Dachinho

pre 5 godina

Jao, jao, jao ;))))

Igramo sporo, al zato vrlo lose :)))
Kao da SVI loptu vide prvi put!!! NICEGA!! NEMA IGRE, NEMA TROJKI, NEMA SLOBODNIH BACANJA!! Jel oni na treninzima vezbaju rukomet ?!?!?

OVO VEZE SA LOGIKOM NEMA!!
A simptomaticno je da smo posle SVAKOG TAJM OUTA POOOGUBLJENI :))))
Pa da im prica na Kineskom, mislim da bi se bolje organizovali posle toga!!

Mora da je Bjelica opet kriv, ja ne vidim drugo resenje :)))) Mada bi mogli da promenimo i ekonoma i cistacice!!

Alimpije... ono...

Bari1991

pre 5 godina

Ovaj Feldin kako ide sezone sve losije igra, neverovatno. Decko ne da nije ni prici Jenkinsu, nego je pitanje da li je bolji i od Voltersa. Kinsey i Nelson za njega takodje NBA nivo. Skroz me je razocarao.
(FC3, 24. april 2018 20:00) # Link komentara

Ma gde poredis Feldina sa njima,pa naravno da im nije ni do kolena.Moze da kaze ko sta hoce,ali on je definitivno u rangu Rajana Tompsona.

Тарми

pre 5 godina

Неискусан тренер, неадекватно селектована екипа. Плејеви целу сезону не разигравају екипу, бекови не могу да одмене плејеве кад им не иде, центри могу да дају поене само након офанзивног скока или соло акцијом. Кад год је боло густо шут је издао и то је то. На жалост победе у ЕЛ су чувале тренера и то се испоставило као кобно.

Симић

pre 5 godina

Свака част Борцу и Арсићу на чистој и заслуженој победи.Показало се да странцеу нЗвезди уопште не занима ништа осим евролиге.Ни Куп Радивоја Кораћа ни КЛС.Они само чекају да буду на броју и да се наплате по уговору и куд који мили моји.Звезда очајна уопште вечерас,Борац одличан.

Zeleni zub

pre 5 godina

Radmilo Mišović, čisto klupski igrač koji je svega 5 puta igrao za reprezentaciju. Nešto poput Radoševića. Obradović kao igrač prosek, kao trener skidam kapu. I ostaje nam Kićanović jedina igračka legenda iz Čačka.
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:40)

Ok, ako imamo taj kriterijum na umu, molim te navedi Zvezdine igračke legende? Moka Slavnić i...? Sve ostalo prosek i ispod proseka. Dakle Borac-Zvezda izjednačeni u igračkim legendama.

Vojin

pre 5 godina

E moj Čoviću, braniš neodbranjivo! Pa Jovica Arsic je za Alimpijevića trenercina! Nije mi jasno sto ga toliko braniš kada je sve toliko jasno!

nex

pre 5 godina

U Zvezdi def. nesto nije u redu. Nema hemije,zelje,zara. Verov. su i medjudrugarski odnosi katastrofa,mozda neka sujeta vlada,trener bez autoriteta i ,sto je najgore,bez znanja. Kao raspustena banda. O bacanjima nema komentara. Pitam se onda sta rade na treninzima?
Moja neka teorija je da Covic nista ne radi jer verov. klub preuzima neko drugi. Prosto ne znam...

Ivan

pre 5 godina

Evo ga "lopovi, lopovi". Bilo je samo pitanje trenutka kada ce da pocnu da skandiraju. Ovo me podseca na utakmicu u fudbalu protiv macve. Nista vise od ovakve atmosfere na utakmicama ni ne zasluzujemo.

Petar

pre 5 godina

Sad po tebi je veći izbor u Čačku, nego Beogradu koji ima 2 miliona stanovnika, od vas deca iz Bg nemaju nikakvu šansu ni u Zvezdi ni u Partizanu, daj bre.
(zorz, 24. april 2018 20:35)

Ti izgleda nisi cuo za Cacansku skolu kosarke. Proguglaj malo pa vidi koje su sve velicine nase kosarke potekle odatle.

Bagg

pre 5 godina

(KK IgokeaZepter) je u legende Zvezde nabrojao sve one koji su nekada prošli pored hale dok je Zvezda imala trening.
Koliko nepoznavanja istorije košarke i koliko neznanja, strašno.
Uostalom, poznato da je generacija koja prati košarku od 2011. godine istoriju uči iz filmova i serija poput "Bićemo prvaci sveta".
Zato se i ne treba čuditi ovakvim ispadima u komentarima.

Maks

pre 5 godina

Svaka cast Borac. Zasluzio je Cacak ovo.
Posle kupa sam pisao da se vidimo u Cacku i da ce pasti FMP1. Cekamo povratak Djokovica i idemo na titulu.

zorz

pre 5 godina

Šta vas to čudi? Čačak ima kvalitetne igrače,mladi po ceo dan provode na terenima slobodno vreme. Preko 20 terena ima . I svi živi igraju košarku. 
(Jovanov, 24. april 2018 20:17) 

Sad po tebi je veći izbor u Čačku, nego Beogradu koji ima 2 miliona stanovnika, od vas deca iz Bg nemaju nikakvu šansu ni u Zvezdi ni u Partizanu, daj bre. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zorz, 24. april 2018 20:35) # Link komentara 
Индија и Кина имају 3 милијарде људи и укупно једну победу над Србијом..... 

Pa kad nemaju Čačak :))))))

aleksandar

pre 5 godina

Alimpije, kraaalju neprevazidjeni! Jedini trener na svetu koji je uspeo da upropasti odlican tim! Jedini trener na svetu kome ekipa igra sve gore i gore kako sezona odmice i kod koga nijedan jedini igrac nije napredovao, ama ni makac! Samo ga ti drzi Covicu, pa cete obojica ruku pod ruku na kraju sezone!
(veliki strumf, 24. april 2018 19:55)koji igrac da napreduje kad najmladji ima 40 god.+sto razigravate sve same reprezentativce Srbije,buhahaha

nulta tripleta

pre 5 godina

Ahahaha košarka je zvezda. :D
(pusta želja., 24. april 2018 22:58)

Ne, nego je 1:9 u FIBA-i i TOP 5 u ABA-i.
(Toto-ko-tunjo, 25. april 2018 08:02)

Zvezdin bilans ove sezone:
- 0 u kupu
- 0 u EL
- 0 u ABA

JF

pre 5 godina

Jel moze neko da mi objasni zasto Alimpije sada igra sa Covicem i Rochestijem na parketu, a Enis je sa Tejlorom bio na parketu mozda 10min za pola sezone? Sa ovim dvojicom nema odbrane, ne zna se koji je gori, Filip se i trudi, ali ima jos losije fizicke predispozicije od Rochestija. U napadu slicno igraju takodje, s tim da je naravno Rochestie bolji (uglavnom).

salemega

pre 5 godina

Da li ce neko reci ovom trenercicu da ponudi svoju ostavku?Zvezdina igra je tokom citave godine haoticna,blago receno,uopste je nema.A price o novom timu ,novom ciklusu,mladim igracima,je smijesna?Najstarija petorka evrolige...

stoler

pre 5 godina

Po vasoj logici i igrac koji je sa 16 godina otisao iz zvezde za sve sto je posle uradio duguje zasluge samo vama. Po toj logici kontam da je i Djordjevic vas. Prisvajate sve i svasta sve ne bi li i vi nesretnici ispali vazni. A niste. I nikada i necete biti.

JF

pre 5 godina

Sreca pa su oterani Bjelica i Enis, sad se dobija Borac sa laganih 20 razlike. A sta, vodi borac 11 na poluvremenu?? A koliko je FČ3 dao poena? 0? Nemoguce.
Stranci su dosli u CZ zbog EL, nekad su i ABA jedva igrali, a za KLS ih bas boli... Ljudi igrali bolje protiv Evroligasa nego protiv nasih ekipa, smesno. Na kraju sezone zameniti Alimpija, nisam primetio nista sto bi ga preporucilo za ostanak. Nadam se da ce Borac da pobedi!

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Počeo sam da gledam od drugog poluvremena, da vidim kako to Zvezda igra, zašto Borac vodi i zapanjio se. Feldin sa dva metra od koša šutira air-ball!! O tome kako se kao babe kreću i u napadu i u odbrani ne vredi trošiti reči. Gledao sam na basketu u kraju mnogo brže i uigranije ekipe rekreativaca, a i ja koji 20 godina nisam uzeo loptu u ruke šutirao bi isto kao i Feldin.
Bar kad smo bili nula od tima nisam imao zašto da se nerviram. A igrali smo isto kao danas.

Zoran

pre 5 godina

Ako ćemo o CZ...
koliko reprezentativaca? npr. Miloš Vujanić, Nemanja Nedović, Nemanja Bjelica(počeo u Partizanu, ali je cela njegova generacija '88 raspuštena kao netalentovana, tako da posle mnogo lutanja po sopstvenom priznanju, doživljava ključni trenutak i na poziv Pešića dolazi u CZ, nešto slično kao A.Đorđević, oteran iz CZ kao netalentovan), Dejan Tomašević, Marko Jarić(kao CZ junior otišao u Grčku), Peđa Stojaković (sa 17 otišao u Grčku), Dragan Tarlać(kratko bio u Vojvodini, pa dve godine u CZ iz nje u Olimpijakos), Igor Rakočević, Vladimir Radmanović(počeo u juniorima Partizana ali brzo prešao u CZ i bio 4 godine, iz CZ, kratko u FMP pa u Sijetl), Zoran Sretenović(seniorsku karijeru počeo u CZ, otišao u Jugoplastiku),Saša Obradović, Zoran Radović, Dragan Kapičić,Duci Simonović, Moka Slavnić, Nebojša Popović, Bora Stanković, Vladimir Cvetković, Aca Nikolić, Aleksandar Gec. O ovim mlađima koji tek dolaze, pisaćemo.
Treba još???

Nema na čemu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KK IgokeaZepter, 24. april 2018 22:06)

Sve te sto si naveo stavis na jednu stranu, a na drugu Kicu i Praju i ne mogu da pretegnu. Dvojica najvecih ikada, uz pokojnog Keshu Cosica (Zadar).

veliki strumf

pre 5 godina

Alimpije, kraaalju neprevazidjeni! Jedini trener na svetu koji je uspeo da upropasti odlican tim! Jedini trener na svetu kome ekipa igra sve gore i gore kako sezona odmice i kod koga nijedan jedini igrac nije napredovao, ama ni makac! Samo ga ti drzi Covicu, pa cete obojica ruku pod ruku na kraju sezone!

NoName

pre 5 godina

Jao, jao, jao ;)))) 

Igramo sporo, al zato vrlo lose :))) 
Kao da SVI loptu vide prvi put!!! NICEGA!! NEMA IGRE, NEMA TROJKI, NEMA SLOBODNIH BACANJA!! Jel oni na treninzima vezbaju rukomet ?!?!? 

OVO VEZE SA LOGIKOM NEMA!! 
A simptomaticno je da smo posle SVAKOG TAJM OUTA POOOGUBLJENI :)))) 
Pa da im prica na Kineskom, mislim da bi se bolje organizovali posle toga!! 

Mora da je Bjelica opet kriv, ja ne vidim drugo resenje :)))) Mada bi mogli da promenimo i ekonoma i cistacice!! 

Alimpije... ono...
(Dachinho, 24. april 2018 19:29)


Šta on ima da kaže na tajmautu? Lik nema blage veze sa košarkom, čovek je limitiran u svakom pogledu.

Walldorf

pre 5 godina

PETNAEST(15) promasenih slobodnih bacanja! Petnaest promasenih za tri poena! Odbrana se ne igra. Ovo je vec izmaklo svakoj kontroli. Nigde nikoga da zavede red. Jedino svetlo ove sezone(Pored velikih pobeda u EL) je sto dobijamo cetiri-pet mladih igraca koji ce biti nosioci igre narednih sezona. Cestitke Cacanima, igrali su punim srcem za klupske boje. Svaka cast Borac! Mi smo sezonu vec, ocito, zavrsili...

lukanis

pre 5 godina

Ne podcenjujem uopste ekipu Borca, ali Zvezda treba da ih pobedi +20. Treba kompletni remont cele ekipe, ovo je strasno sta se desava u Zvezdi

djura

pre 5 godina

lepo ja rekoh kad su ostali bez enisa i bjelice da ode titula i u kls :) nisam gledao utakmicu pa jel moze nego da mi kaze jel je gospodin pero igrao ili opet bio na klupi?

sale 009

pre 5 godina

ako ima imalo obrqza i casti,alimpijevic ce dati ostavku. a kako davidovac igra tako bih mogao i ja isto i jos 10- ica mojih drugara sa basketa,cak i bolje

sryugos

pre 5 godina

Kraj sezone je bio poraz od Buducnosti, dalje je sve potpuno nebitno.
Da je potreban restart jeste, da Feldin mora otici mora. Na menadzmentu je da kao najupuceniji donesu odluku oko Alimpijevica.

Maks

pre 5 godina

Danas u Super ligi rezultat ABA1 0:2 KLS. Padose i Zvezda i Mega. Jedno pitanje zasto se ne ide iz nase lige u ABA1, a ne da su Partizan, FMP 1 i 2 i Mega sigurni dogodine u ABA1, a ostali da se bore za dva mesta u ABA2.

Duck Dodgers

pre 5 godina

Ako ćemo o CZ...
koliko reprezentativaca? npr. Miloš Vujanić, Nemanja Nedović, Nemanja Bjelica(počeo u Partizanu, ali je cela njegova generacija '88 raspuštena kao netalentovana, tako da posle mnogo lutanja po sopstvenom priznanju, doživljava ključni trenutak i na poziv Pešića dolazi u CZ, nešto slično kao A.Đorđević, oteran iz CZ kao netalentovan), Dejan Tomašević, Marko Jarić(kao CZ junior otišao u Grčku), Peđa Stojaković (sa 17 otišao u Grčku), Dragan Tarlać(kratko bio u Vojvodini, pa dve godine u CZ iz nje u Olimpijakos), Igor Rakočević, Vladimir Radmanović(počeo u juniorima Partizana ali brzo prešao u CZ i bio 4 godine, iz CZ, kratko u FMP pa u Sijetl), Zoran Sretenović(seniorsku karijeru počeo u CZ, otišao u Jugoplastiku),Saša Obradović, Zoran Radović, Dragan Kapičić,Duci Simonović, Moka Slavnić, Nebojša Popović, Bora Stanković, Vladimir Cvetković, Aca Nikolić, Aleksandar Gec. O ovim mlađima koji tek dolaze, pisaćemo.
Treba još???

Nema na čemu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KK IgokeaZepter, 24. april 2018 22:06)

Sve te sto si naveo stavis na jednu stranu, a na drugu Kicu i Praju i ne mogu da pretegnu. Dvojica najvecih ikada, uz pokojnog Keshu Cosica (Zadar).
(Zoran, 24. april 2018 22:48)
Ahahahaha lego ti je ko kec na deset... trudio se, pisao, al džaba.

FC3

pre 5 godina

Ovaj Feldin kako ide sezone sve losije igra, neverovatno. Decko ne da nije ni prici Jenkinsu, nego je pitanje da li je bolji i od Voltersa. Kinsey i Nelson za njega takodje NBA nivo. Skroz me je razocarao.

fin

pre 5 godina

Nemojmo se zavaravati, Obradović je kao igrač suvi prosek. Kao trener, skidam mu kapu.
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:36)
Jel znaš zašto ga zovu ŽOC? Željko Obradović Cepač (mrežice). Nije umeo da promaši

спортски уметник

pre 5 godina

Tomašević - od 91-95 U CZ osvojio dve titule prvaka države. Posle osvajanja zlata 1995. u Atini prelazi u Partizan. Sad mi objasni kako je to postao reprezentativac igrajući u Partizanu? Tako što je igrao 4 godine u CZ, osvojio dve titule i bio pozvan u Atinu i uzeo zlato? A posle svega toga u Partizan. 

Vujanić-karijeru započeo u CZ filijali Zvezda Ruma 1998. prebačen u prvi tim i igrao do 2001. prešao u Partizan zbog lošeg stanja u CZ. 2002. zlato u Indijanapolisu. Dakle, po vašoj grobljanskoj logici, sve što je trenirao u CZ godinama pre Partizana se ne važi, nego je postao reprezentativac trenirajući u Partizanu 6 meseci- godinu dana....
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 23:49)


Томашевић након првенства прелази у Партизан....а на снимца из аутобуса сатог првенства се може видети како га остали спрдају баш због тог преласка, што ће рећи да је прешао пре првенства....што се тиче Вујанића, само треба упоредити његове партије из звезде и годину дана касније из Партизана и све ће бити јасно....месец дана рада са Дулетом је злата вредно, а камоли годину дана, ено ти Богдан као последњи пример, Дуле га је у клубу затекао као 15ог играча, чији је допринос на паркету био раван нули, 2 године касније га је из клуба испратио као зверину која у финалној серији има просек поена преко 30.....

SEnT

pre 5 godina

Au kakvo brukanje moje Zvezde! Pa slobodno bacanje neznamo da pogodimo. Po tome se vidi da smo nula od ekipe. Ovde nema igraca sa srcem. Siguran sam da ni KLS ne osvajamo! Sta uradi Covicu sa postavljanjem Alimpijevica za trenera! Unistili ste sve dobro sto smo gradili godinama. Sve dobro sto si do sada uradio si ponistio sa Alimpijevim eksperimentom!!! Definitivno zbog ovog treba da se sklonis iz Zvezde!!!

Zvezdas

pre 5 godina

Neki igraci pre svega mislim na Rocestija, Feldina se izivljavaju. Igraju neku svoju utakmicu. Kao da jedva cekaju kraj i da spakuju kofere i odu.Ja ne krivim Alimpija. Krivim Covica.Ne moze se sa jednim budzetom voditi dva kluba.Doveo je Peru Antica koji posteno 5 utakmica nije odigrao, doveo Keselja,, sta je hteo sa Jankovicem, Lesor cist promasaj.Dovodjenje Covica i Radanova je samo krpljenje rupa na probusenom buretu. Alimpije je samo kolateralna steta.Sa ovakvim timom ni Fil Dzekson nista ne bi uradio. Hvala Covicu za do sada ucinjeno ali vreme je da klub preuzme neko drugi koji ume da obezbedi finansije.

lets play

pre 5 godina

od poraza u kupu svaki dan molim boga da procitam naslov: ALIMPIJEVIC VISE NIJE TRENER ZVEZDE!!! pored svih bruka i sramota, sramotne igre, nazadovanja svih igraca, to se jos uvek nije desilo! danasnji poraz je tragedija, ipak ne verujem da ce alimpijevic otici ni posle ovoga. cela kosarkaska srbija vidi da je decko promasaj totalni, nzm sta je jos potrebno da uradi da bi ga oterali!??????????

Miki

pre 5 godina

Nikakva igra, zaslužen poraz.
Pojedini igrači, trener posebno, skrnave ime kluba.
Mada se zakasnilo za to, na leto veliki reset na svim nivoima.
Početi od Alibi-jevića.

ZZ

pre 5 godina

Zasto ne igraju mladji igraci, Radanov, Jovanovic, Dobric, Lessort?? Bitno da se ispucava Feldin, Omic da baca airballove sa bacanja, Keselj da se vuce po terenu, Covic da pumpa statistiku.

Kića

pre 5 godina

@ кића - Ниси ти никакав звездаш чим не желиш да клуб за који "навијаш" побиједи. Лажни звездаш! Звездаш за паре! То си ти! ???
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 24. april 2018 19:08)

Itekako sam zvezdaš, ali sam lokal patriota pre svega. Ali ti si večiti delija, sigurno si u pravu, znaš koji klub, simpatišem i koliko dobijam kinte za sve to. Pozdrav!

stoler

pre 5 godina

Ovaj kralj sto je napomenuo sve one crveno-bele igracke gromade i legende je samo zaboravio da napomene da su od svih njih iole bitnu ulogu u reprezentaciji imala samo dva igraca,Moka i Pedja. Ostali su bili toliko vazni da su na ta takmicenja mogli slobodno i mene da pozovu umesto njih. Tu cak mislim i na ove nase koje je prisvojio samo zato sto su poceli u Zvezdi poput Tomasevica i Vujanica npr. To je kao kada bi mi prisvojili Moku kao naseg zato sto je igrao kod nas i bio trener. Mislim to im je jedina istinska legenda za ovih 70 godina.

IP

pre 5 godina

@KK Igokea Zepter
Porediti Zvezdu i Partizan koji su uvek bili drzavni projekti i iza kojih je uvek stajala armija navijaca i Borac kao klub iz male sredine nije bas posteno, ali ako kazes da su kvaltetni igraci koji su igrali u Borcu statisticka greska, a pri tome pomenes i reprezentativce koji su se minimalno zadrzali u Zvezdi, samo malo informacija o cacanskoj kosarci:
Igraci Borca i igraci iz Cacka:
Dragan Kicanovic ( dva puta najbolji igrac Evrope), Radmilo Misovic( pet puta najbolji strelac SFRJ), Slobodan Koprivica, Goran Grbovic, Zeljko Obradovic, Vlade Androic, Dragan Arsic, Marko Ivanovic, Radisav Curcic, Miroslav Radosevic, Branko Milisavljevic, Haris Brkic, Dejan Tomasevic, Uros Tripkovic, Tadija Dragicevic, Branko Jorovic, Zoran Erceg, Milos Teodosic, Branko Cvetkovic, Dusko Savanovic,Aleksandar Rasic, Miroslav Raduljica, Mladen Jeremic, Marko Marinovic, Dragan Labovic ...
Profesor Aca Nikolic je u Cacku nastupao i kao igrac (KK Zeleznicar) i kao trener ( KK Borac), pored Zeljka Obradovica Cacani treneri su Dejo Mijatovic i Vlade Jovanovic (zajedno osvojili 7 medalja sa mladjim selekcijama Srbije). Mislim da ne zvuci bas kao statisticka greska.

Vladimir

pre 5 godina

Sudije jesu bile katastrofalne, ali ovo sto mi igramo je sramota. Dokle ce se vise trpeti ovaj kvazi trener na klubi naseg kluba. Jasno je bilo jos u avgustu 2017. godine kada je doticnog podrzao Svetislav Pesic da ovo nece izaci na dobro. Izgubili smo kup, osramotili se u ABA ligi, a sada nam priredjuju ovo i u ovoj nasoj pilicarskoj ligi. Dokle vise? I posle se neko pota zasto ih u Pioniru vise ni rodbina ne gleda. Kada ce beko u Zvezdi shvatiti da smo mi ove sezone debelo zakacili stanje sa pocetka 2000-tih.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Šta reći,kad je nekom projekat da napravi 10ak pobeda u EL i u tome uspe.
"Ubiće" nas grobari, ako uopšte dođemo do finala.
(no quarter, 24. april 2018 20:09)

Mislis na one ciji je projekat 1 pobeda i 9 poraza u mocnoj Fibinoj ligi, koji nisu ni u 4 u ABA ligi i ne igraju ni EK naredne sezone i kojima je jedini ovogodisnji uspeh osvajanje Kupa Srbije kome su ranijih godina smejali? Zvuci mocno, uteruje strah.

BOSS

pre 5 godina

Ja ne znam sta vise ovaj Alimpijevic radi na klupu??? Ima li on obraza i da podnese ostavku,jel on to ikada vidio ili cuo da rade treneri kad ekipi ne ide???

asdf

pre 5 godina

Prozivaju Partizan koji je slabiji od Zvezde da je jedva pobedio ABA ligasa, FMP, a oni kao doskorasnji evroligas izgube od ekipe koja igra drugu ABA ligu, Borca iz Cacka :)

IP

pre 5 godina

@KK Igokea Zepter
Koliko znam reprezentativac u kosarci je ipak neko iznad proseka. Ako jedna mala sredina da 54 reprezentativca i jos puno kvalitetnih igraca u nasem trofejnom sportu to valjda nesto znaci. Treba pitati Sasu Djordjevica da li je na njegovu karijeru uticalo to sto je kao osamnaestogodisnjak imao iskusnog saigraca na istoj poziciji, kako kazes prosecnog Zeljka Obradovica. Da li je Milosu Teodosicu znacilo igranje pred uvek punim tribinama u Cacku kad je imao 18 godina. Stepandicu su se tada smejali kad je rekao da je Milos jedan od nasih najtalentovanijih kosarkasa. Inace kad se kaze cacanska skola kosarke, malo ljudi van Cacka je culo za Predraga Preva Vučićevića, ali nekim legendama je njegov rad puno znacio.

Donekle poznavalac košarke

pre 5 godina

Borac je osnovan 1945 godine a imao je najboljeg strelca Radmilo Mišanović prve lige sedamdesetih godina tj Kićanović,Žoć i još mnogi drugi koji su ostavili upečatljiv trag tamo. Sve čestitke za pobedu ! A Zvezdi definitivno ne štima neke stvari po svemu sudeći nešto se sprema na leto verovatno "remont" sa svim strukturama.

Лепи Цане аналитичар

pre 5 godina

Тактички пораз. Бирамо позицију 2 у групи како би у четвртфиналу играли са трећепласираним из Б групе (Партизаном), најлакшим противником.

Sale

pre 5 godina

@KK Igokea cepter Obradovic je bio reprezentativac SFRJ sa Divcem Kukocem,Radjom,Drazenom ...Igrac prosek nije mogao da igra za tu reprezentaciju sto pokazuju i medalje.Ala se ti nalupa.Cacanin je bio i Milun Marovic najbolji kosarkas Radnickog sa Crvenog krsta sampiona Jugoslavije 1973.Cacani su bili i Ivanovic,Arsic,Sarancic i Tripkovic.

Posmatrač

pre 5 godina

Imate nekoliko evroligaša sa dužim stažom u evroligi nevezano na trenera jednostavno Borac ste morali dobit jer to je grad koji voli košarku tamo al'po rezultatu ne mogu se merit sa vama. Ovo je čista vaša blamaža za kojom će te pravdat kao nebitno jer aba liga je gotova. Onda nemojte da igrate Kls !?! Kad već velite tako ili je ono opravdanje uvek bilo kad se izgubi. To je biće.

Mića

pre 5 godina

Blamaža od igre, sramota me ovakve igre i nazovi taktike koju naš trener ima!!!

nemam reči kojima bih se utešio, pa prosto nemam ni želje više da gledam našu klubsku košarku!

Samo kazem

pre 5 godina

Topić do kraja sezone umjesto Alimpijevića i garant rutinski osvajamo KLS! Za sledeću sezonu od ove postave samo Čović (kao 3-ći plej ili rezervni drugi ako nam se ponovi Radičević),Lazić (sa boljim trenerom i on će biti bolji,od ove sezone ne može biti gori),Dobrić,Davidovac (Nije za EL za EK sasvim dovoljan),Dangubić(mada vrlo teško,garant ide kod Radonjića u Bajern) i Janković (uz dobrog i trenera sa autoritetom ima zaista sjajnu perspektivu da bude jedna od boljih 4-ki u EL).Voliio bih da ostane i Omić ali zbog publike i njega samog bolje da ide,pokazalo se da su Zvezdasi bez Delija ipak "mlaka" publika
koja ne umije da napravi pritisak na protivničku ekipu i sudije...(nisam Delija samo da stavim do znanja) Ostali kud koji,za Zvezdu nisu...
Najveći problem i sledeće sezone biće Budućnost!Imaće dobar i skup sastav,EL iskustvo,jak domaći teren a od ove sezone i vrhunskog trenera...Nadam se da Čović zna šta mu je činiti.Za početak nek nas spasi od ovog mazohizma zvanog Alimpijević...

Mislilac

pre 5 godina

Odlazi Alimpijevicu!!! Idi,idi,idi vise!!!
(Ahil, 24. april 2018 18:00)

A koga bi ti na klupu? Daj samo jedno ime. Terao si i Radonju.Samo nemoj Klipu, Trifu Vukojcica da spomenes

my way

pre 5 godina

Као звездаш увек ћу навијати против Звезде и осталих АБА лигаша када играју са осталим деградираним клубовима из рушевине зване српска кошарка. Браво за Борац и Младост! Одмах као Хрвати и Словенци обновити јединствено домаће првенство, абољупцима ако то смета направити понављам неку игру аба менаџер, па нек тамо тренирају своју спортску стручност и што рече Дивос пре неки дан да можемо да их игноришемо и овде.

zoran

pre 5 godina

Vidim da jedan navijac "stuba srbstva" pominje npr. Stojakovica..... koji je u c. z. (fmp) proveo celih mesec dana...., pa onda nabraja jos dosta polu-igraca..... Kicanovic, Dalipagic, Divac, Paspalj, Danilovic, Djordjevic, Rebraca, Maric,...... tek onako bez naprezanja.... a da kao on se zaaaamislim...... a4 format bi zafalio....

Grr

pre 5 godina

@@@ Kada je Cibona vladala Evropom jedina 2 poraza su imali od Zvezde i Borca.Ovi što pričaju gluposti o Radmilu Mišoviću treba prvo da znaju pravi razlog njegovog neigranja za reprezentaciju koji nema veze sa košarkom.Radmilo je među najboljim igračima Evrope ikada i imao je neverovatnu kondiciju,npr. otkucaji srca u mirovanju su mu bili oko 40 a pri naporu 60-70,odlično je igrao rukomet i fudbal.Radmilo je fenomen koji se rađa jednom u 100 godina,a to možete da pitate i Žoca i Kićana i dobićete isti odgovor.

Čemu ovakvo poređenje. Da li si možda hteo da kažeš da CZB sad vlada Evropom.??!

Informiši se malo.

pre 5 godina

Gypsy@ na stranu tvog u vezi Alimpija za Milenka Topića postoji više nego dobra karijera a bila najbolja u dresu Budućnosti kad je beležio 14,4 poena po utakmici i 6,9 skokova po meču u evroligu. U czv posle Zlatka Bolića vaša legenda najveća ne računam od perioda početka osnivanja. Osvojio sa Montepaskijem Kup Rajmond Saporte 2002 godine. Igrao u Hemofarmu sa kojim je uzeo Jandransku ligu u Bg pobedvši Partizan u Pioniru. Pre toga igrao u Milanu i Retimno. Uvek je bio dvocifren učinak po utakmici. Za repku dao puno takodje.

coldplayer

pre 5 godina

Ljudi,nece Covic dati otkaz Alimpiju do kraja lige.Nece covek sad da dresi kesu za trenera.Uradice to na kraju sezone,ako je pametan naravno.Ova liga ionako ne znaci nista.

Gypsy

pre 5 godina

Ovi sto trolaju za Topica da ih upitam sta je to Topic uradio u karijeri. Bio prvi covek.jednu cervrtinu kada je Alimpije bio iskljucen.Za svakog novog trenera mladje generacije treba istrpeti decije bolesti.U NBA svu mladi treneri nisu dosli do play ofa

Ivan

pre 5 godina

Nebitan poraz, ali je problem sto ekipa ne uci iz gresaka. Znaci da ovakva igra moze da se ponovi u svakom trenutku. Drzis celu sezonu raspalog davidovaca 40 minuta u igri!? Cemu, zasto!? Ko je on!? Mogu da shvatim njegovo forsiranje jedino ako je ovaj alimpijevic lik koji je doveden da diretkno na terenu sabotira klub. Meni inteligencija ne dozvoljava da verujem u to da neko ko drzi davidovca u timu od starta do kraja, zeli dobro za tim.

popa

pre 5 godina

Zvezda finansijski zatvorila sezonu. 200-300 hiljada uplaceno kvota 15 dogovor sa celnicima Borca, Covicem mladjim, Feldinom, Omicem i Rocestijem i to je to. Nevazna utakmica za popunu budzeta

pv

pre 5 godina

A smejali se Vršcu u kupu pre dve godine zbog 25,26 poena za poluvreme...Kao sramota je koliko je velika razlika u kvalitetu izmedju Zvezde i Vrsca. Pa, dobiće Zvezda ovu utakmicu, ali je tek ovo prava sramota.

stoler

pre 5 godina

Molim te,ti me nauci... Vrlo dobro znam gde su poceli Tomasevic i Vujanic i koliki su doprinos dali svim medaljama. Reprezentatvci su postali u Partizanu. Ako hoces tako onda je i Moka nas. I ne lupetaj vise,o kosarci sigurno znam daleko vise od tebe ocigledno. Osim Moke niko nije dao bitniji doprinos ijednoj medalji. Puno ti znas.

DarioHubner

pre 5 godina

(popa, 24. april 2018 20:29)

Da, daa, to inace tako moze i tako ide... Kladionice se ne bi otvarale na svaki kvadratni metar da je to sto si rekao istina...

nema ovde leba

pre 5 godina

Treba biti realan i reci da se kao ekipa raspadamo,trenutno delujemo kao razbijena vojska,Alimpiju je dato isuviše kredita,jedini način da se ekipa bar malo trgne je njegova smena i već sada pravljenje tima koji će biti konkurentan Budućnosti,Cedeviti pa i Partizanu sledece sezone

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

@stolar

Tomašević 4 godine u CZ pa došao kod vas. Vujanić 2 godine u CZ pa došao kod vas.
I posle CZ prisvaja vaše???
Slabo je to spinovanje sinak.

zorz

pre 5 godina

Šta vas to čudi? Čačak ima kvalitetne igrače,mladi po ceo dan provode na terenima slobodno vreme. Preko 20 terena ima . I svi živi igraju košarku.
(Jovanov, 24. april 2018 20:17)

Sad po tebi je veći izbor u Čačku, nego Beogradu koji ima 2 miliona stanovnika, od vas deca iz Bg nemaju nikakvu šansu ni u Zvezdi ni u Partizanu, daj bre.

Basketaš

pre 5 godina

U prošlosti zvezda je umela da izgubi od Tamiša,Metalca još nekih Kls klubova da ovo nije ništa novo za njih. Moraju drugi klubovi ponekad pomrsit račun ako ne mogu ništa više od toga. Čestitke Borcu !

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Radmilo Mišović, čisto klupski igrač koji je svega 5 puta igrao za reprezentaciju. Nešto poput Radoševića. Obradović kao igrač prosek, kao trener skidam kapu. I ostaje nam Kićanović jedina igračka legenda iz Čačka. 
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:40) 

Ok, ako imamo taj kriterijum na umu, molim te navedi Zvezdine igračke legende? Moka Slavnić i...? Sve ostalo prosek i ispod proseka. Dakle Borac-Zvezda izjednačeni u igračkim legendama.
(Zeleni zub, 24. april 2018 21:53)

Otkud u celoj priči sad CZ??? Ja sam replicirao čoveku koji je pomenuo čačansku školu košarke kao čuvenu. I to nije prvi put da se to radi i da se priča kako je čačanska publika košarkaški obrazovana, jer ništa obrazovanija nije od subotičke, zrenjaninske, vršačke, valjevske, užičke, niške, leskovačke itd. Pa s toga teških malo da demistifukujem sve to i da pričamo realno.

Ako ćemo o CZ...
koliko reprezentativaca? npr. Miloš Vujanić, Nemanja Nedović, Nemanja Bjelica(počeo u Partizanu, ali je cela njegova generacija '88 raspuštena kao netalentovana, tako da posle mnogo lutanja po sopstvenom priznanju, doživljava ključni trenutak i na poziv Pešića dolazi u CZ, nešto slično kao A.Đorđević, oteran iz CZ kao netalentovan), Dejan Tomašević, Marko Jarić(kao CZ junior otišao u Grčku), Peđa Stojaković (sa 17 otišao u Grčku), Dragan Tarlać(kratko bio u Vojvodini, pa dve godine u CZ iz nje u Olimpijakos), Igor Rakočević, Vladimir Radmanović(počeo u juniorima Partizana ali brzo prešao u CZ i bio 4 godine, iz CZ, kratko u FMP pa u Sijetl), Zoran Sretenović(seniorsku karijeru počeo u CZ, otišao u Jugoplastiku),Saša Obradović, Zoran Radović, Dragan Kapičić,Duci Simonović, Moka Slavnić, Nebojša Popović, Bora Stanković, Vladimir Cvetković, Aca Nikolić, Aleksandar Gec. O ovim mlađima koji tek dolaze, pisaćemo.
Treba još???

Nema na čemu.

realno

pre 5 godina

Filipe svaka cast. Znas sta je zvezda i tako i igras, boris se. Kakav Enis covek nas upropastio jer ne razume sta je zvezda i Bjelica sto nije hteo da igra protv svojih. Bolje da si ti bio umesto Enisa sa tobom bi imali vise sansi. Alimpijevic treba jos da uci, pa tek onda glavni trener, Feldin,Rocesti Bjelica,Enis...nisu taj kalibar, promasena sezona ali idemo u dalje u nove pobede sa Filipom i sledece sezone, zasluzio si, dobar si momak bez obzira na sve sam si zasluzio zvezdin dres. Samo hrabro! idemo zvezdo sledece sezone pazivo sa pojacanjima pa ponovo u elitu gde nam je i mesto...

Zuja

pre 5 godina

Informiši se malo., 

Kakve veze ima igracka karijera sa trenerskom
I Dino Menegin imao karijeru ali ni makac od pomocnog
Dino Radja na proslom EP bio pomocnik

Bata limar

pre 5 godina

Prosek bacanja za zvezdine protivnike u EL je bio 17
Kakav je ovo kriterijum u nasoj ligi i EL? Kada bi dosao Hjuston imali bi protiv njih 60 slobodnih bacanja

mmmm

pre 5 godina

Nema poente vise terati ovog Alimpija. Covek neunistv,ne pada mu na pamet da podnese ostavku pa nek je i ne prihvati Covic ako misli da ovaj radi dobar posao,a ne radi ga sigurno. Svi preuzimaju odgovornost a niko ne snosi posledice niti se nesto desava. Samo prazne reci...Preuzimam odgovornost.....

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

MišovićKićanovićObradovićDakle, dva igrača i jedan trener. Za 73 godine postojanja... Na nivou statištičke greške. 
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:08) 

Po komentaru se vidi da si omladinac. Obradović se nije rodio kao trener nego je prvo bio igrač i to reprezentativni. I to ONE reprezentacije. Trebalo je da bude i kapiten na EP 1991. ali je završio karijeru pred odlazak na pripreme. Drugo, to što su ta trojica, ta “statistička greška”, osvojili i doprineli košarci je više nego što je dala Zvezda...a pogotovu FMP.
(Zeleni zub, 24. april 2018 21:24)

Nemojmo se zavaravati, Obradović je kao igrač suvi prosek. Kao trener, skidam mu kapu.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Ti izgleda nisi cuo za Cacansku skolu kosarke. Proguglaj malo pa vidi koje su sve velicine nase kosarke potekle odatle.
(Petar, 24. april 2018 20:57)

Mišović
Kićanović
Obradović

Dakle, dva igrača i jedan trener. Za 73 godine postojanja... Na nivou statištičke greške.

Zuja

pre 5 godina

Ala se raspisali navijaci tima u propadnju.Ispade da je Canak trenrski mag.Pre dva dana na srecu dobili rezervni sastav pravog FMP
Crta se podvlaci na kraju

Čačanin

pre 5 godina

E moj @KK IgokeaZepter, da mi je znati koliko imaš godina i da li si ikada pratio košarku u SFRJ! Da jesi, znao bi za košarkaški Čačak (Borac u Prvoj ligi SFRJ, Železničar u Drugoj ligi), o mlađim selekcijama Borca i Železničara koji su osvajali titule, znao bi o trenerima, publici, znao bi o Slavnićevim inervjuima gde je najteže bilo igrati itd...
Ali ne znaš, ne vredi, košarku pratiš samo od vremena FMP, Mege, Radničkog Kragujevac, Hemofarma...timovima koji nemaju dugu i uspešnu tradiciju nego su nastajali sa puno para u jednom trenutku. Osim Zvezde i Partizana niko u Srbiji nema tradiciju kao Borac.

Ivan

pre 5 godina

Opet igramo katastrofalno loše i danas i izgubićemo od Borca sasvim sam siguran! A i postavlja se logično pitanje Zzašto da zapinjemo i na ovoj tekmi? Pružimo malo radosti Čačanima zaslužili su, imaju odličnu borbenu ekipu i zaista je šteta što nisu uspeli da se plasiraju u prvu ABA Ligu naredne sezone! Neka pobede danas, zaslužili su, a nama prvo mesto u našoj grupi neće doći u pitanje, izdominiraćemo rutinski do kraja u grupi i potom preslišati Partizana u plej ofu i uzmemo lagano KLS i gotovo! :-)

Alexa

pre 5 godina

Šta vas to čudi? Čačak ima kvalitetne igrače,mladi po ceo dan provode na terenima slobodno vreme. Preko 20 terena ima . I svi živi igraju košarku.
(Jovanov, 24. april 2018 20:17)

Sad po tebi je veći izbor u Čačku, nego Beogradu koji ima 2 miliona stanovnika, od vas deca iz Bg nemaju nikakvu šansu ni u Zvezdi ni u Partizanu, daj bre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zorz, 24. april 2018 20:35) # Link komentara
Индија и Кина имају 3 милијарде људи и укупно једну победу над Србијом.....

Браво за Борац, драго ми је. Добро је за српску кошарку да Борац игра финале КЛС са Звездом. Манекен да оде, и ко год да дође тргнуће екипу....

Lord Ajvar

pre 5 godina

Takticki savrseno, bravo Arsicu, konacno autoritativni trener koji ima sta da kaze igracima i ume da im kaze, ne mora vise Marinovic da ti vodi ekipu. Carapic stavio u dzep Rocestija, Todorovic i Balaban solidni u odbrani, Malina odigrao kapitenski... A da je hteo sut za 3, najjace oruzije, i da se momci nisu malo uzentali, ne bismo ispustili onih +18 i Zvezdi bi na pravi nacin vratili provlacenje u kupu. Zvezda losa iz jednog razloga - NIKAD NE POTCENJUJ PROTIVNIKA! Dosli momci ko na izlet a opekli se u kupu od ekipe koja se bori do kraja. I jos nesto. Borac je ekipa, tim, daleko od sjajnih igraca al brate igraju ko jedan, cacani daju sve od sebe (a ima ih 7 u ekipi), momci se zagrlili i pevaju himnu, ginu jedan za drugog, Djokovic samo sto ne zaplace sto ne moze da zaigra, hemija, bre! S druge strane, ameri igraju za pare, Covic igra sam za sebe (solidan igrac, mozda i dobar decko, ne znam, ali jedan od najsebicnijih koje sam imao prilike da gledam), Keselj onako, a ostatak tima nije vredan pomena. Trener vam je uzas, decko samo urla na igrace a nema nista da ima kaze, nikakvu akciju, nikakvu odbranu, samo demagog. Hvala kosarkasima Borca, sjajan je osecaj biti navijac Borca danas! Nije ovo iznenadjenje, videcete kako cemo razmontirati Megu u Cacku, a ja se ni Partizana ne bih plasio, i oni su losi... Na kraju ostaje zal sto Borac pokazuje da vredi, al ne moze da igra ABA ligu zbog kosarkaskih velicina Mege i FMPa, na ustrb srpske kosarke a u korist suseda ciju ligu igramo.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ кића - Ниси ти никакав звездаш чим не желиш да клуб за који "навијаш" побиједи. Лажни звездаш! Звездаш за паре! То си ти! 👎👎👎

Posmatrač F 4/4

pre 5 godina

@ stoler

Druže nekada se govorilo - knjigu u šake pa utvrdi gradivo , pošto verovatno imaš 16 - 17 god. onda za tebe važi - imaš internet , pa obrati pažnju na imena :
Cvetković , Vučinić , Duci Simonović, Kapičić , Slavnić ... ovo ti je samo za period 1970 - 1980. ...
P.S./ "Naši - Vaši " ( Tomašević i Vujanić su za po 2 godine kod vas zaradili više nego "preko grane". Tomaš je doduše malo više zaradjivao u Podgorici ) .

ivt

pre 5 godina

Bruka.Onaj mladić, trener, treba da shvati da ovaj nivo zahteva nije za njegov trenerski nivo.Odlazak je spas i za Zvezdu,ali iza njegovu karijeru.Priznati da ne znas je veliki korak

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Po komentaru se vidi da si omladinac. Obradović se nije rodio kao trener nego je prvo bio igrač i to reprezentativni. I to ONE reprezentacije. Trebalo je da bude i kapiten na EP 1991. ali je završio karijeru pred odlazak na pripreme. Drugo, to što su ta trojica, ta “statistička greška”, osvojili i doprineli košarci je više nego što je dala Zvezda...a pogotovu FMP.
(Zeleni zub, 24. april 2018 21:24)

Radmilo Mišović, čisto klupski igrač koji je svega 5 puta igrao za reprezentaciju. Nešto poput Radoševića. Obradović kao igrač prosek, kao trener skidam kapu. I ostaje nam Kićanović jedina igračka legenda iz Čačka.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

KK Igokea Zepter 
Porediti Zvezdu i Partizan koji su uvek bili drzavni projekti i iza kojih je uvek stajala armija navijaca i Borac kao klub iz male sredine nije bas posteno, ali ako kazes da su kvaltetni igraci koji su igrali u Borcu statisticka greska, a pri tome pomenes i reprezentativce koji su se minimalno zadrzali u Zvezdi, samo malo informacija o cacanskoj kosarci: 
Igraci Borca i igraci iz Cacka: 
Dragan Kicanovic ( dva puta najbolji igrac Evrope), Radmilo Misovic( pet puta najbolji strelac SFRJ), Slobodan Koprivica, Goran Grbovic, Zeljko Obradovic, Vlade Androic, Dragan Arsic, Marko Ivanovic, Radisav Curcic, Miroslav Radosevic, Branko Milisavljevic, Haris Brkic, Dejan Tomasevic, Uros Tripkovic, Tadija Dragicevic, Branko Jorovic, Zoran Erceg, Milos Teodosic, Branko Cvetkovic, Dusko Savanovic,Aleksandar Rasic, Miroslav Raduljica, Mladen Jeremic, Marko Marinovic, Dragan Labovic ... 
Profesor Aca Nikolic je u Cacku nastupao i kao igrac (KK Zeleznicar) i kao trener ( KK Borac), pored Zeljka Obradovica Cacani treneri su Dejo Mijatovic i Vlade Jovanovic (zajedno osvojili 7 medalja sa mladjim selekcijama Srbije). Mislim da ne zvuci bas kao statisticka greska.
(IP, 24. april 2018 23:24

Zato sam i pisao samo o krupnim imenima, tj zvezdama. Da copy/paste sa wikipedie sve igrače CZ ili Partizana i trenere itd...
Ovo prepucavanje je nastalo oko komentara jedne osobe koja je rekla, prepotentno, da li ti znaš šta je čačanska škola košarke???? Pa sam rešio da demistifikujemo to. Ok, dala je par zvučnih imena i to je to. Pominjanje Labovića, Tripkovića, Tadije i sličnih je besmisleno jer su prosečni košarkaši. A tek pominjanje Teodosića koji je bio u Čačku 6-7 meseci je besmisleno... To stavljanje čačanske škole na pijedastal je nepravedno.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:08) 

Cestitam. Nikada nisam procitao nesto gluplje.
(Barry Ferguson, 24. april 2018 21:21)

Argumenti ti fale?

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Ako ćemo o CZ... 
koliko reprezentativaca? npr. Miloš Vujanić, Nemanja Nedović, Nemanja Bjelica(počeo u Partizanu, ali je cela njegova generacija '88 raspuštena kao netalentovana, tako da posle mnogo lutanja po sopstvenom priznanju, doživljava ključni trenutak i na poziv Pešića dolazi u CZ, nešto slično kao A.Đorđević, oteran iz CZ kao netalentovan), Dejan Tomašević, Marko Jarić(kao CZ junior otišao u Grčku), Peđa Stojaković (sa 17 otišao u Grčku), Dragan Tarlać(kratko bio u Vojvodini, pa dve godine u CZ iz nje u Olimpijakos), Igor Rakočević, Vladimir Radmanović(počeo u juniorima Partizana ali brzo prešao u CZ i bio 4 godine, iz CZ, kratko u FMP pa u Sijetl), Zoran Sretenović(seniorsku karijeru počeo u CZ, otišao u Jugoplastiku),Saša Obradović, Zoran Radović, Dragan Kapičić,Duci Simonović, Moka Slavnić, Nebojša Popović, Bora Stanković, Vladimir Cvetković, Aca Nikolić, Aleksandar Gec. O ovim mlađima koji tek dolaze, pisaćemo. 
Treba još??? 

Nema na čemu. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KK IgokeaZepter, 24. april 2018 22:06) 

Sve te sto si naveo stavis na jednu stranu, a na drugu Kicu i Praju i ne mogu da pretegnu. Dvojica najvecih ikada, uz pokojnog Keshu Cosica (Zadar). 
(Zoran, 24. april 2018 22:48) 
Ahahahaha lego ti je ko kec na deset... trudio se, pisao, al džaba.
(Duck Dodgers, 24. april 2018 22:57

To je tačno, ali u vašem crno-belom svetu. Istina je puna i drugih boja i nijansi.

Čovek u prolazu

pre 5 godina

Borac je bio jedne sezone blizu da dobije Partizan. Ne znam koje godine tačno?? Oni imaju tu tradicuju kao Valjevo i ostali gradovi. Samo da imaju zaledjinu kao dva kluba u Bg gde bi im kraja bilo. Ovako svaka pobeda ili uspeh slavi ravno osvojenoj tituli.

salemega

pre 5 godina

Treba sad da ostavimo istoriju i da mi zvezdasi suzbijemo sujete,pogotovo oni koji nesto odlucuju i da pokusamo da vratimo Radonjica ili Saleta Obradovica,nova sezona je tu,ostali ce se pojacati a mi ne smijemo vise ovakve greske praviti pogotovo sto smo kupili final four,.....

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

 Tu cak mislim i na ove nase koje je prisvojio samo zato sto su poceli u Zvezdi poput Tomasevica i Vujanica npr. To je kao kada bi mi prisvojili Moku kao naseg zato sto je igrao kod nas i bio trener. Mislim to im je jedina istinska legenda za ovih 70 godina.
(stoler, 24. april 2018 23:04)

Dosta spinovanja. Vujanić i Tomašević vaši? Ili toliko ne znaš ili jednostavno si maliciozan... Drugo, svi ovi igrači su dali veliki doprinos u osvajanju medalja. Koliko si objektivan kad pominješ samo Moku?

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

KK IgokeaZepter) je u legende Zvezde nabrojao sve one koji su nekada prošli pored hale dok je Zvezda imala trening. 
Koliko nepoznavanja istorije košarke i koliko neznanja, strašno. 
Uostalom, poznato da je generacija koja prati košarku od 2011. godine istoriju uči iz filmova i serija poput "Bićemo prvaci sveta". 
Zato se i ne treba čuditi ovakvim ispadima u komentarima.
(Bagg, 24. april 2018 22:31)

Daj konkretno imena koja su prošla pored hale i koja sam omašio?

Znalac

pre 5 godina

Kako da oteraju Alimpijevica kad on nedobija platu, dobio je bezplatno odelo od kluba,vise i ne vredi.
Kada Covic postize dvocifrene poene pravilo je da protivnik pobedjuje.
Veliko pojacanie mislim.

Mladji.

pre 5 godina

Matori@ Ročesti nije igrač za velike utakmice nit se očekuje od njega to pogotovo sa godinama. To je u maštama navijača !!! Igrao je on u evroligaškim klubovima pre Zvezde a ponovo će negde otić preko nakon ove sezone.

Znalac

pre 5 godina

Pa ta liga sie nigdi neracuna, iz nje neulazis u EL, tako da je sve to nebitno.Po zavrsetku ABA sve je gotovo.Neznam zasto Zvezda drzi te strance kada prvo mesto nista nedonosi.Borac in je pobedio sa Srpskin rosterom a Zvezda ima 4 stranca.Pustite neka igraju juniori do kraja.

brdaus

pre 5 godina

Sramota je da Zvezda izgubi od Borca. I to velika sramota. Ali se vec toliko puta osramotila ove sezone, da smo se izgleda poceli da privikavamo na takvu vest. Ko je kriv za poraz ? Licno ne vidim da Alimpijevic nesto dobro radi sa Zvezdom i ne svidja mi se, ali on nije kriv za sinocni poraz. Ne moze trener da sutira i pogadja koseve, ipak to moraju igraci da urade. Lose vece ? Ok kod jednog, eventualno dva igraca. Ali da svako ko je igrao ima lose vece, osim Covica ? Pa stvarnooo.

Bili Piton

pre 5 godina

Nije senzacija, REALNOST. I vi koji koristite tu reč budite svesni težine i kvalifikacije. A ružno je umanjivati nečiji uspeh tako, a nekoga deklarisati kao toliko nadmoćnog da kao eto loš dan ili slučajnost!

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Ti izgleda nisi cuo za Cacansku skolu kosarke. Proguglaj malo pa vidi koje su sve velicine nase kosarke potekle odatle.
(Petar, 24. april 2018 20:57)

Mišović
Kićanović
Obradović

Dakle, dva igrača i jedan trener. Za 73 godine postojanja... Na nivou statištičke greške.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Šta reći,kad je nekom projekat da napravi 10ak pobeda u EL i u tome uspe.
"Ubiće" nas grobari, ako uopšte dođemo do finala.
(no quarter, 24. april 2018 20:09)

Mislis na one ciji je projekat 1 pobeda i 9 poraza u mocnoj Fibinoj ligi, koji nisu ni u 4 u ABA ligi i ne igraju ni EK naredne sezone i kojima je jedini ovogodisnji uspeh osvajanje Kupa Srbije kome su ranijih godina smejali? Zvuci mocno, uteruje strah.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Molim te,ti me nauci... Vrlo dobro znam gde su poceli Tomasevic i Vujanic i koliki su doprinos dali svim medaljama. Reprezentatvci su postali u Partizanu. Ako hoces tako onda je i Moka nas. I ne lupetaj vise,o kosarci sigurno znam daleko vise od tebe ocigledno. Osim Moke niko nije dao bitniji doprinos ijednoj medalji. Puno ti znas.
(stoler, 24. april 2018 23:35)

Tomašević - od 91-95 U CZ osvojio dve titule prvaka države. Posle osvajanja zlata 1995. u Atini prelazi u Partizan. Sad mi objasni kako je to postao reprezentativac igrajući u Partizanu? Tako što je igrao 4 godine u CZ, osvojio dve titule i bio pozvan u Atinu i uzeo zlato? A posle svega toga u Partizan.

Vujanić-karijeru započeo u CZ filijali Zvezda Ruma 1998. prebačen u prvi tim i igrao do 2001. prešao u Partizan zbog lošeg stanja u CZ. 2002. zlato u Indijanapolisu. Dakle, po vašoj grobljanskoj logici, sve što je trenirao u CZ godinama pre Partizana se ne važi, nego je postao reprezentativac trenirajući u Partizanu 6 meseci- godinu dana....

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Po komentaru se vidi da si omladinac. Obradović se nije rodio kao trener nego je prvo bio igrač i to reprezentativni. I to ONE reprezentacije. Trebalo je da bude i kapiten na EP 1991. ali je završio karijeru pred odlazak na pripreme. Drugo, to što su ta trojica, ta “statistička greška”, osvojili i doprineli košarci je više nego što je dala Zvezda...a pogotovu FMP.
(Zeleni zub, 24. april 2018 21:24)

Radmilo Mišović, čisto klupski igrač koji je svega 5 puta igrao za reprezentaciju. Nešto poput Radoševića. Obradović kao igrač prosek, kao trener skidam kapu. I ostaje nam Kićanović jedina igračka legenda iz Čačka.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Radmilo Mišović, čisto klupski igrač koji je svega 5 puta igrao za reprezentaciju. Nešto poput Radoševića. Obradović kao igrač prosek, kao trener skidam kapu. I ostaje nam Kićanović jedina igračka legenda iz Čačka. 
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:40) 

Ok, ako imamo taj kriterijum na umu, molim te navedi Zvezdine igračke legende? Moka Slavnić i...? Sve ostalo prosek i ispod proseka. Dakle Borac-Zvezda izjednačeni u igračkim legendama.
(Zeleni zub, 24. april 2018 21:53)

Otkud u celoj priči sad CZ??? Ja sam replicirao čoveku koji je pomenuo čačansku školu košarke kao čuvenu. I to nije prvi put da se to radi i da se priča kako je čačanska publika košarkaški obrazovana, jer ništa obrazovanija nije od subotičke, zrenjaninske, vršačke, valjevske, užičke, niške, leskovačke itd. Pa s toga teških malo da demistifukujem sve to i da pričamo realno.

Ako ćemo o CZ...
koliko reprezentativaca? npr. Miloš Vujanić, Nemanja Nedović, Nemanja Bjelica(počeo u Partizanu, ali je cela njegova generacija '88 raspuštena kao netalentovana, tako da posle mnogo lutanja po sopstvenom priznanju, doživljava ključni trenutak i na poziv Pešića dolazi u CZ, nešto slično kao A.Đorđević, oteran iz CZ kao netalentovan), Dejan Tomašević, Marko Jarić(kao CZ junior otišao u Grčku), Peđa Stojaković (sa 17 otišao u Grčku), Dragan Tarlać(kratko bio u Vojvodini, pa dve godine u CZ iz nje u Olimpijakos), Igor Rakočević, Vladimir Radmanović(počeo u juniorima Partizana ali brzo prešao u CZ i bio 4 godine, iz CZ, kratko u FMP pa u Sijetl), Zoran Sretenović(seniorsku karijeru počeo u CZ, otišao u Jugoplastiku),Saša Obradović, Zoran Radović, Dragan Kapičić,Duci Simonović, Moka Slavnić, Nebojša Popović, Bora Stanković, Vladimir Cvetković, Aca Nikolić, Aleksandar Gec. O ovim mlađima koji tek dolaze, pisaćemo.
Treba još???

Nema na čemu.

Лепи Цане аналитичар

pre 5 godina

Тактички пораз. Бирамо позицију 2 у групи како би у четвртфиналу играли са трећепласираним из Б групе (Партизаном), најлакшим противником.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

MišovićKićanovićObradovićDakle, dva igrača i jedan trener. Za 73 godine postojanja... Na nivou statištičke greške. 
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:08) 

Po komentaru se vidi da si omladinac. Obradović se nije rodio kao trener nego je prvo bio igrač i to reprezentativni. I to ONE reprezentacije. Trebalo je da bude i kapiten na EP 1991. ali je završio karijeru pred odlazak na pripreme. Drugo, to što su ta trojica, ta “statistička greška”, osvojili i doprineli košarci je više nego što je dala Zvezda...a pogotovu FMP.
(Zeleni zub, 24. april 2018 21:24)

Nemojmo se zavaravati, Obradović je kao igrač suvi prosek. Kao trener, skidam mu kapu.

Ivan

pre 5 godina

Opet igramo katastrofalno loše i danas i izgubićemo od Borca sasvim sam siguran! A i postavlja se logično pitanje Zzašto da zapinjemo i na ovoj tekmi? Pružimo malo radosti Čačanima zaslužili su, imaju odličnu borbenu ekipu i zaista je šteta što nisu uspeli da se plasiraju u prvu ABA Ligu naredne sezone! Neka pobede danas, zaslužili su, a nama prvo mesto u našoj grupi neće doći u pitanje, izdominiraćemo rutinski do kraja u grupi i potom preslišati Partizana u plej ofu i uzmemo lagano KLS i gotovo! :-)

popa

pre 5 godina

Zvezda finansijski zatvorila sezonu. 200-300 hiljada uplaceno kvota 15 dogovor sa celnicima Borca, Covicem mladjim, Feldinom, Omicem i Rocestijem i to je to. Nevazna utakmica za popunu budzeta

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

KK Igokea Zepter 
Porediti Zvezdu i Partizan koji su uvek bili drzavni projekti i iza kojih je uvek stajala armija navijaca i Borac kao klub iz male sredine nije bas posteno, ali ako kazes da su kvaltetni igraci koji su igrali u Borcu statisticka greska, a pri tome pomenes i reprezentativce koji su se minimalno zadrzali u Zvezdi, samo malo informacija o cacanskoj kosarci: 
Igraci Borca i igraci iz Cacka: 
Dragan Kicanovic ( dva puta najbolji igrac Evrope), Radmilo Misovic( pet puta najbolji strelac SFRJ), Slobodan Koprivica, Goran Grbovic, Zeljko Obradovic, Vlade Androic, Dragan Arsic, Marko Ivanovic, Radisav Curcic, Miroslav Radosevic, Branko Milisavljevic, Haris Brkic, Dejan Tomasevic, Uros Tripkovic, Tadija Dragicevic, Branko Jorovic, Zoran Erceg, Milos Teodosic, Branko Cvetkovic, Dusko Savanovic,Aleksandar Rasic, Miroslav Raduljica, Mladen Jeremic, Marko Marinovic, Dragan Labovic ... 
Profesor Aca Nikolic je u Cacku nastupao i kao igrac (KK Zeleznicar) i kao trener ( KK Borac), pored Zeljka Obradovica Cacani treneri su Dejo Mijatovic i Vlade Jovanovic (zajedno osvojili 7 medalja sa mladjim selekcijama Srbije). Mislim da ne zvuci bas kao statisticka greska.
(IP, 24. april 2018 23:24

Zato sam i pisao samo o krupnim imenima, tj zvezdama. Da copy/paste sa wikipedie sve igrače CZ ili Partizana i trenere itd...
Ovo prepucavanje je nastalo oko komentara jedne osobe koja je rekla, prepotentno, da li ti znaš šta je čačanska škola košarke???? Pa sam rešio da demistifikujemo to. Ok, dala je par zvučnih imena i to je to. Pominjanje Labovića, Tripkovića, Tadije i sličnih je besmisleno jer su prosečni košarkaši. A tek pominjanje Teodosića koji je bio u Čačku 6-7 meseci je besmisleno... To stavljanje čačanske škole na pijedastal je nepravedno.

zorz

pre 5 godina

Šta vas to čudi? Čačak ima kvalitetne igrače,mladi po ceo dan provode na terenima slobodno vreme. Preko 20 terena ima . I svi živi igraju košarku.
(Jovanov, 24. april 2018 20:17)

Sad po tebi je veći izbor u Čačku, nego Beogradu koji ima 2 miliona stanovnika, od vas deca iz Bg nemaju nikakvu šansu ni u Zvezdi ni u Partizanu, daj bre.

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:08) 

Cestitam. Nikada nisam procitao nesto gluplje.
(Barry Ferguson, 24. april 2018 21:21)

Argumenti ti fale?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ кића - Ниси ти никакав звездаш чим не желиш да клуб за који "навијаш" побиједи. Лажни звездаш! Звездаш за паре! То си ти! 👎👎👎

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

Ako ćemo o CZ... 
koliko reprezentativaca? npr. Miloš Vujanić, Nemanja Nedović, Nemanja Bjelica(počeo u Partizanu, ali je cela njegova generacija '88 raspuštena kao netalentovana, tako da posle mnogo lutanja po sopstvenom priznanju, doživljava ključni trenutak i na poziv Pešića dolazi u CZ, nešto slično kao A.Đorđević, oteran iz CZ kao netalentovan), Dejan Tomašević, Marko Jarić(kao CZ junior otišao u Grčku), Peđa Stojaković (sa 17 otišao u Grčku), Dragan Tarlać(kratko bio u Vojvodini, pa dve godine u CZ iz nje u Olimpijakos), Igor Rakočević, Vladimir Radmanović(počeo u juniorima Partizana ali brzo prešao u CZ i bio 4 godine, iz CZ, kratko u FMP pa u Sijetl), Zoran Sretenović(seniorsku karijeru počeo u CZ, otišao u Jugoplastiku),Saša Obradović, Zoran Radović, Dragan Kapičić,Duci Simonović, Moka Slavnić, Nebojša Popović, Bora Stanković, Vladimir Cvetković, Aca Nikolić, Aleksandar Gec. O ovim mlađima koji tek dolaze, pisaćemo. 
Treba još??? 

Nema na čemu. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KK IgokeaZepter, 24. april 2018 22:06) 

Sve te sto si naveo stavis na jednu stranu, a na drugu Kicu i Praju i ne mogu da pretegnu. Dvojica najvecih ikada, uz pokojnog Keshu Cosica (Zadar). 
(Zoran, 24. april 2018 22:48) 
Ahahahaha lego ti je ko kec na deset... trudio se, pisao, al džaba.
(Duck Dodgers, 24. april 2018 22:57

To je tačno, ali u vašem crno-belom svetu. Istina je puna i drugih boja i nijansi.

Mislilac

pre 5 godina

Odlazi Alimpijevicu!!! Idi,idi,idi vise!!!
(Ahil, 24. april 2018 18:00)

A koga bi ti na klupu? Daj samo jedno ime. Terao si i Radonju.Samo nemoj Klipu, Trifu Vukojcica da spomenes

Zuja

pre 5 godina

Ala se raspisali navijaci tima u propadnju.Ispade da je Canak trenrski mag.Pre dva dana na srecu dobili rezervni sastav pravog FMP
Crta se podvlaci na kraju

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

@stolar

Tomašević 4 godine u CZ pa došao kod vas. Vujanić 2 godine u CZ pa došao kod vas.
I posle CZ prisvaja vaše???
Slabo je to spinovanje sinak.

realno

pre 5 godina

Filipe svaka cast. Znas sta je zvezda i tako i igras, boris se. Kakav Enis covek nas upropastio jer ne razume sta je zvezda i Bjelica sto nije hteo da igra protv svojih. Bolje da si ti bio umesto Enisa sa tobom bi imali vise sansi. Alimpijevic treba jos da uci, pa tek onda glavni trener, Feldin,Rocesti Bjelica,Enis...nisu taj kalibar, promasena sezona ali idemo u dalje u nove pobede sa Filipom i sledece sezone, zasluzio si, dobar si momak bez obzira na sve sam si zasluzio zvezdin dres. Samo hrabro! idemo zvezdo sledece sezone pazivo sa pojacanjima pa ponovo u elitu gde nam je i mesto...

Kića

pre 5 godina

Nebitna liga totalno. Kao zvezdaš i Valjevac koji godinama prati utakmice Metalca, voleo bih da pobedi Borac jer znam kakav je to osećaj i euforija za jedan takav grad tipa Čačka ili Valjeva. Ni Zvezdi, ni Borcu ova utakmica ne znači mnogo što se tiče poretka na tabeli. Onda kažem, bolje da Borac pobedi, dobro je za tu sredinu, a i ljudi tamo izuzetno vole košarku. Njima bi ova pobeda više koristila..

Samo kazem

pre 5 godina

Topić do kraja sezone umjesto Alimpijevića i garant rutinski osvajamo KLS! Za sledeću sezonu od ove postave samo Čović (kao 3-ći plej ili rezervni drugi ako nam se ponovi Radičević),Lazić (sa boljim trenerom i on će biti bolji,od ove sezone ne može biti gori),Dobrić,Davidovac (Nije za EL za EK sasvim dovoljan),Dangubić(mada vrlo teško,garant ide kod Radonjića u Bajern) i Janković (uz dobrog i trenera sa autoritetom ima zaista sjajnu perspektivu da bude jedna od boljih 4-ki u EL).Voliio bih da ostane i Omić ali zbog publike i njega samog bolje da ide,pokazalo se da su Zvezdasi bez Delija ipak "mlaka" publika
koja ne umije da napravi pritisak na protivničku ekipu i sudije...(nisam Delija samo da stavim do znanja) Ostali kud koji,za Zvezdu nisu...
Najveći problem i sledeće sezone biće Budućnost!Imaće dobar i skup sastav,EL iskustvo,jak domaći teren a od ove sezone i vrhunskog trenera...Nadam se da Čović zna šta mu je činiti.Za početak nek nas spasi od ovog mazohizma zvanog Alimpijević...

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

KK IgokeaZepter) je u legende Zvezde nabrojao sve one koji su nekada prošli pored hale dok je Zvezda imala trening. 
Koliko nepoznavanja istorije košarke i koliko neznanja, strašno. 
Uostalom, poznato da je generacija koja prati košarku od 2011. godine istoriju uči iz filmova i serija poput "Bićemo prvaci sveta". 
Zato se i ne treba čuditi ovakvim ispadima u komentarima.
(Bagg, 24. april 2018 22:31)

Daj konkretno imena koja su prošla pored hale i koja sam omašio?

KK IgokeaZepter

pre 5 godina

 Tu cak mislim i na ove nase koje je prisvojio samo zato sto su poceli u Zvezdi poput Tomasevica i Vujanica npr. To je kao kada bi mi prisvojili Moku kao naseg zato sto je igrao kod nas i bio trener. Mislim to im je jedina istinska legenda za ovih 70 godina.
(stoler, 24. april 2018 23:04)

Dosta spinovanja. Vujanić i Tomašević vaši? Ili toliko ne znaš ili jednostavno si maliciozan... Drugo, svi ovi igrači su dali veliki doprinos u osvajanju medalja. Koliko si objektivan kad pominješ samo Moku?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

У вријеме Дејана Радоњића овакви противници су нам били "предјело". То је мој коментар. Е мој Алимпије... 👎👎👎

Bata limar

pre 5 godina

Prosek bacanja za zvezdine protivnike u EL je bio 17
Kakav je ovo kriterijum u nasoj ligi i EL? Kada bi dosao Hjuston imali bi protiv njih 60 slobodnih bacanja

Gypsy

pre 5 godina

Ovi sto trolaju za Topica da ih upitam sta je to Topic uradio u karijeri. Bio prvi covek.jednu cervrtinu kada je Alimpije bio iskljucen.Za svakog novog trenera mladje generacije treba istrpeti decije bolesti.U NBA svu mladi treneri nisu dosli do play ofa

Posmatrač F 4/4

pre 5 godina

@ stoler

Druže nekada se govorilo - knjigu u šake pa utvrdi gradivo , pošto verovatno imaš 16 - 17 god. onda za tebe važi - imaš internet , pa obrati pažnju na imena :
Cvetković , Vučinić , Duci Simonović, Kapičić , Slavnić ... ovo ti je samo za period 1970 - 1980. ...
P.S./ "Naši - Vaši " ( Tomašević i Vujanić su za po 2 godine kod vas zaradili više nego "preko grane". Tomaš je doduše malo više zaradjivao u Podgorici ) .

Zvezdas

pre 5 godina

Neki igraci pre svega mislim na Rocestija, Feldina se izivljavaju. Igraju neku svoju utakmicu. Kao da jedva cekaju kraj i da spakuju kofere i odu.Ja ne krivim Alimpija. Krivim Covica.Ne moze se sa jednim budzetom voditi dva kluba.Doveo je Peru Antica koji posteno 5 utakmica nije odigrao, doveo Keselja,, sta je hteo sa Jankovicem, Lesor cist promasaj.Dovodjenje Covica i Radanova je samo krpljenje rupa na probusenom buretu. Alimpije je samo kolateralna steta.Sa ovakvim timom ni Fil Dzekson nista ne bi uradio. Hvala Covicu za do sada ucinjeno ali vreme je da klub preuzme neko drugi koji ume da obezbedi finansije.

stoler

pre 5 godina

Molim te,ti me nauci... Vrlo dobro znam gde su poceli Tomasevic i Vujanic i koliki su doprinos dali svim medaljama. Reprezentatvci su postali u Partizanu. Ako hoces tako onda je i Moka nas. I ne lupetaj vise,o kosarci sigurno znam daleko vise od tebe ocigledno. Osim Moke niko nije dao bitniji doprinos ijednoj medalji. Puno ti znas.

Ivan

pre 5 godina

Nebitan poraz, ali je problem sto ekipa ne uci iz gresaka. Znaci da ovakva igra moze da se ponovi u svakom trenutku. Drzis celu sezonu raspalog davidovaca 40 minuta u igri!? Cemu, zasto!? Ko je on!? Mogu da shvatim njegovo forsiranje jedino ako je ovaj alimpijevic lik koji je doveden da diretkno na terenu sabotira klub. Meni inteligencija ne dozvoljava da verujem u to da neko ko drzi davidovca u timu od starta do kraja, zeli dobro za tim.

coldplayer

pre 5 godina

Ljudi,nece Covic dati otkaz Alimpiju do kraja lige.Nece covek sad da dresi kesu za trenera.Uradice to na kraju sezone,ako je pametan naravno.Ova liga ionako ne znaci nista.

Maks

pre 5 godina

Svaka cast Borac. Zasluzio je Cacak ovo.
Posle kupa sam pisao da se vidimo u Cacku i da ce pasti FMP1. Cekamo povratak Djokovica i idemo na titulu.

Zeleni zub

pre 5 godina

Radmilo Mišović, čisto klupski igrač koji je svega 5 puta igrao za reprezentaciju. Nešto poput Radoševića. Obradović kao igrač prosek, kao trener skidam kapu. I ostaje nam Kićanović jedina igračka legenda iz Čačka.
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:40)

Ok, ako imamo taj kriterijum na umu, molim te navedi Zvezdine igračke legende? Moka Slavnić i...? Sve ostalo prosek i ispod proseka. Dakle Borac-Zvezda izjednačeni u igračkim legendama.

jupiter

pre 5 godina

Da li vas je sramota kada pisete o slobodnim bacanjima protiv Borca? Evroligaska ekipa igra protiv drugoligasa i opet vam je neko drugi kriv!

Stvarno sramota!

Kolee

pre 5 godina

Nikad jaci Borac Cacak! Na pocetku sezone je bilo F4 i tripla kruna, pa je bilo tripla kruna, pa Aba i Kls, pa Na kraju i pitanje Kls, velike ambicije milionera iz predgradja odose niz vodu!

my way

pre 5 godina

Као звездаш увек ћу навијати против Звезде и осталих АБА лигаша када играју са осталим деградираним клубовима из рушевине зване српска кошарка. Браво за Борац и Младост! Одмах као Хрвати и Словенци обновити јединствено домаће првенство, абољупцима ако то смета направити понављам неку игру аба менаџер, па нек тамо тренирају своју спортску стручност и што рече Дивос пре неки дан да можемо да их игноришемо и овде.

Alexa

pre 5 godina

Šta vas to čudi? Čačak ima kvalitetne igrače,mladi po ceo dan provode na terenima slobodno vreme. Preko 20 terena ima . I svi živi igraju košarku.
(Jovanov, 24. april 2018 20:17)

Sad po tebi je veći izbor u Čačku, nego Beogradu koji ima 2 miliona stanovnika, od vas deca iz Bg nemaju nikakvu šansu ni u Zvezdi ni u Partizanu, daj bre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zorz, 24. april 2018 20:35) # Link komentara
Индија и Кина имају 3 милијарде људи и укупно једну победу над Србијом.....

Браво за Борац, драго ми је. Добро је за српску кошарку да Борац игра финале КЛС са Звездом. Манекен да оде, и ко год да дође тргнуће екипу....

navijac

pre 5 godina

@Pesakovic krece na ulaz i vuce Rocestija za ruku, sudije dosudjuju 2 bacanja Pesakovicu ???
(hours of love, 24. april 2018 19:54)

Nije te sramota da se zalis na sudjenje protiv ekipe ciji svi igraci zajedno imaju manju platu nego jedan Rocesti???

filipo

pre 5 godina

Kada je Cibona vladala Evropom jedina 2 poraza su imali od Zvezde i Borca.Ovi što pričaju gluposti o Radmilu Mišoviću treba prvo da znaju pravi razlog njegovog neigranja za reprezentaciju koji nema veze sa košarkom.Radmilo je među najboljim igračima Evrope ikada i imao je neverovatnu kondiciju,npr. otkucaji srca u mirovanju su mu bili oko 40 a pri naporu 60-70,odlično je igrao rukomet i fudbal.Radmilo je fenomen koji se rađa jednom u 100 godina,a to možete da pitate i Žoca i Kićana i dobićete isti odgovor.

Vladimir

pre 5 godina

Sudije jesu bile katastrofalne, ali ovo sto mi igramo je sramota. Dokle ce se vise trpeti ovaj kvazi trener na klubi naseg kluba. Jasno je bilo jos u avgustu 2017. godine kada je doticnog podrzao Svetislav Pesic da ovo nece izaci na dobro. Izgubili smo kup, osramotili se u ABA ligi, a sada nam priredjuju ovo i u ovoj nasoj pilicarskoj ligi. Dokle vise? I posle se neko pota zasto ih u Pioniru vise ni rodbina ne gleda. Kada ce beko u Zvezdi shvatiti da smo mi ove sezone debelo zakacili stanje sa pocetka 2000-tih.

veliki strumf

pre 5 godina

Alimpije, kraaalju neprevazidjeni! Jedini trener na svetu koji je uspeo da upropasti odlican tim! Jedini trener na svetu kome ekipa igra sve gore i gore kako sezona odmice i kod koga nijedan jedini igrac nije napredovao, ama ni makac! Samo ga ti drzi Covicu, pa cete obojica ruku pod ruku na kraju sezone!

Petar

pre 5 godina

Sad po tebi je veći izbor u Čačku, nego Beogradu koji ima 2 miliona stanovnika, od vas deca iz Bg nemaju nikakvu šansu ni u Zvezdi ni u Partizanu, daj bre.
(zorz, 24. april 2018 20:35)

Ti izgleda nisi cuo za Cacansku skolu kosarke. Proguglaj malo pa vidi koje su sve velicine nase kosarke potekle odatle.

salemega

pre 5 godina

Treba sad da ostavimo istoriju i da mi zvezdasi suzbijemo sujete,pogotovo oni koji nesto odlucuju i da pokusamo da vratimo Radonjica ili Saleta Obradovica,nova sezona je tu,ostali ce se pojacati a mi ne smijemo vise ovakve greske praviti pogotovo sto smo kupili final four,.....

BUDUCNOST

pre 5 godina

Oce li imat obraza da prica vise Covic o “neregularnoj” pobjedi Buducnosti. Covicu legendo bolje bi ti bilo da mices ovoga trenera i ove igrace pa ti onda sudije nece bit krive

Zoran

pre 5 godina

Ako ćemo o CZ...
koliko reprezentativaca? npr. Miloš Vujanić, Nemanja Nedović, Nemanja Bjelica(počeo u Partizanu, ali je cela njegova generacija '88 raspuštena kao netalentovana, tako da posle mnogo lutanja po sopstvenom priznanju, doživljava ključni trenutak i na poziv Pešića dolazi u CZ, nešto slično kao A.Đorđević, oteran iz CZ kao netalentovan), Dejan Tomašević, Marko Jarić(kao CZ junior otišao u Grčku), Peđa Stojaković (sa 17 otišao u Grčku), Dragan Tarlać(kratko bio u Vojvodini, pa dve godine u CZ iz nje u Olimpijakos), Igor Rakočević, Vladimir Radmanović(počeo u juniorima Partizana ali brzo prešao u CZ i bio 4 godine, iz CZ, kratko u FMP pa u Sijetl), Zoran Sretenović(seniorsku karijeru počeo u CZ, otišao u Jugoplastiku),Saša Obradović, Zoran Radović, Dragan Kapičić,Duci Simonović, Moka Slavnić, Nebojša Popović, Bora Stanković, Vladimir Cvetković, Aca Nikolić, Aleksandar Gec. O ovim mlađima koji tek dolaze, pisaćemo.
Treba još???

Nema na čemu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KK IgokeaZepter, 24. april 2018 22:06)

Sve te sto si naveo stavis na jednu stranu, a na drugu Kicu i Praju i ne mogu da pretegnu. Dvojica najvecih ikada, uz pokojnog Keshu Cosica (Zadar).

stoler

pre 5 godina

Ovaj kralj sto je napomenuo sve one crveno-bele igracke gromade i legende je samo zaboravio da napomene da su od svih njih iole bitnu ulogu u reprezentaciji imala samo dva igraca,Moka i Pedja. Ostali su bili toliko vazni da su na ta takmicenja mogli slobodno i mene da pozovu umesto njih. Tu cak mislim i na ove nase koje je prisvojio samo zato sto su poceli u Zvezdi poput Tomasevica i Vujanica npr. To je kao kada bi mi prisvojili Moku kao naseg zato sto je igrao kod nas i bio trener. Mislim to im je jedina istinska legenda za ovih 70 godina.

matori

pre 5 godina

Rocesti je prosecan americki igrac koga nikada nema kad je frka. Zato je i zaglavio u Zeleznilku a mogao je da igra u ozbiljnim EL klubovima

Predo

pre 5 godina

Kao iskreni navijač Zvezde, iskreno sam navijao za Borac. Zvezdi u ovom trenutku može pomoći samo resetovanje, novi trener, čak i da je Alimpije najbolji trener na planeti. Izgubio je autoritet kod igrača, oni ga ne poštuju, igraju zato što moraju odraditi posao za koji su plaćeni, ekipa ne postoji, ne postoji koncepcija. A ekipama poput Borca se uvek divim, jer su ekipa. Isto sam ovako navijao za protivniek Srbije za vreme Ćurčića itd. I znam da sam u pravu.

Maks

pre 5 godina

Danas u Super ligi rezultat ABA1 0:2 KLS. Padose i Zvezda i Mega. Jedno pitanje zasto se ne ide iz nase lige u ABA1, a ne da su Partizan, FMP 1 i 2 i Mega sigurni dogodine u ABA1, a ostali da se bore za dva mesta u ABA2.

pv

pre 5 godina

A smejali se Vršcu u kupu pre dve godine zbog 25,26 poena za poluvreme...Kao sramota je koliko je velika razlika u kvalitetu izmedju Zvezde i Vrsca. Pa, dobiće Zvezda ovu utakmicu, ali je tek ovo prava sramota.

Walden

pre 5 godina

Čoviću reaguj, Trinkijeri je jos slobodan trener, ako ga sad ne dovedes, neces nikad.
Alimpije jest mlad, al on da vodi GSW borili bi se za playoff.

aleksandar

pre 5 godina

Alimpije, kraaalju neprevazidjeni! Jedini trener na svetu koji je uspeo da upropasti odlican tim! Jedini trener na svetu kome ekipa igra sve gore i gore kako sezona odmice i kod koga nijedan jedini igrac nije napredovao, ama ni makac! Samo ga ti drzi Covicu, pa cete obojica ruku pod ruku na kraju sezone!
(veliki strumf, 24. april 2018 19:55)koji igrac da napreduje kad najmladji ima 40 god.+sto razigravate sve same reprezentativce Srbije,buhahaha

Dejan

pre 5 godina

Za sve one "strucne" komentatore i "poznavaoce kosarke" koji su na ovde u komentarima strasno pljuvali i vredjali Vasu Micica i podsmevali mu se : Micic u ovom trenutku igra cetvrtfinale El i sa svojim klubom "gazi" Olympiakos, dok Zvezda gubi u Cacku u KLS. Toliko o znanju "poznavalaca kosarke", a i onih ljudi iz Zvezde koji su napravili procenu posle polusezone da Vasa nije kvalitet za Zvezdu. Inace, Zvezda, nazalost, tone sve dublje... Probano je da se napravi rez onom konferencijom za stampu posle kupa, onda teranjem Enisa i Bjelice posle finala ABA, ali, za sada nista ne daje rezultate. Mozda nije problem u medijima i u igracima, mozda ima ponesto i do trenera. Uz ovakvu igru, bojim se da nam "visi" i poslednji trofej. Definitivno, sezona za zaborav.

lets play

pre 5 godina

od poraza u kupu svaki dan molim boga da procitam naslov: ALIMPIJEVIC VISE NIJE TRENER ZVEZDE!!! pored svih bruka i sramota, sramotne igre, nazadovanja svih igraca, to se jos uvek nije desilo! danasnji poraz je tragedija, ipak ne verujem da ce alimpijevic otici ni posle ovoga. cela kosarkaska srbija vidi da je decko promasaj totalni, nzm sta je jos potrebno da uradi da bi ga oterali!??????????

sryugos

pre 5 godina

Kraj sezone je bio poraz od Buducnosti, dalje je sve potpuno nebitno.
Da je potreban restart jeste, da Feldin mora otici mora. Na menadzmentu je da kao najupuceniji donesu odluku oko Alimpijevica.

Zeleni zub

pre 5 godina

MišovićKićanovićObradovićDakle, dva igrača i jedan trener. Za 73 godine postojanja... Na nivou statištičke greške.
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:08)

Po komentaru se vidi da si omladinac. Obradović se nije rodio kao trener nego je prvo bio igrač i to reprezentativni. I to ONE reprezentacije. Trebalo je da bude i kapiten na EP 1991. ali je završio karijeru pred odlazak na pripreme. Drugo, to što su ta trojica, ta “statistička greška”, osvojili i doprineli košarci je više nego što je dala Zvezda...a pogotovu FMP.

Bagg

pre 5 godina

(KK IgokeaZepter) je u legende Zvezde nabrojao sve one koji su nekada prošli pored hale dok je Zvezda imala trening.
Koliko nepoznavanja istorije košarke i koliko neznanja, strašno.
Uostalom, poznato da je generacija koja prati košarku od 2011. godine istoriju uči iz filmova i serija poput "Bićemo prvaci sveta".
Zato se i ne treba čuditi ovakvim ispadima u komentarima.

спортски уметник

pre 5 godina

Tomašević - od 91-95 U CZ osvojio dve titule prvaka države. Posle osvajanja zlata 1995. u Atini prelazi u Partizan. Sad mi objasni kako je to postao reprezentativac igrajući u Partizanu? Tako što je igrao 4 godine u CZ, osvojio dve titule i bio pozvan u Atinu i uzeo zlato? A posle svega toga u Partizan. 

Vujanić-karijeru započeo u CZ filijali Zvezda Ruma 1998. prebačen u prvi tim i igrao do 2001. prešao u Partizan zbog lošeg stanja u CZ. 2002. zlato u Indijanapolisu. Dakle, po vašoj grobljanskoj logici, sve što je trenirao u CZ godinama pre Partizana se ne važi, nego je postao reprezentativac trenirajući u Partizanu 6 meseci- godinu dana....
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 23:49)


Томашевић након првенства прелази у Партизан....а на снимца из аутобуса сатог првенства се може видети како га остали спрдају баш због тог преласка, што ће рећи да је прешао пре првенства....што се тиче Вујанића, само треба упоредити његове партије из звезде и годину дана касније из Партизана и све ће бити јасно....месец дана рада са Дулетом је злата вредно, а камоли годину дана, ено ти Богдан као последњи пример, Дуле га је у клубу затекао као 15ог играча, чији је допринос на паркету био раван нули, 2 године касније га је из клуба испратио као зверину која у финалној серији има просек поена преко 30.....

asdf

pre 5 godina

Borac već 15 bacanja a Zvezda 2. Kakvo sudjenje. Igra Zvezde očajna čim je vruć teren.
(Miki, 24. april 2018 18:21)

Kako mislis da neki klub dobije bacanje ako ne pokusava da napadne kos? Stvarno ste profi strucnjaci za kosarku...

Duck Dodgers

pre 5 godina

Ako ćemo o CZ...
koliko reprezentativaca? npr. Miloš Vujanić, Nemanja Nedović, Nemanja Bjelica(počeo u Partizanu, ali je cela njegova generacija '88 raspuštena kao netalentovana, tako da posle mnogo lutanja po sopstvenom priznanju, doživljava ključni trenutak i na poziv Pešića dolazi u CZ, nešto slično kao A.Đorđević, oteran iz CZ kao netalentovan), Dejan Tomašević, Marko Jarić(kao CZ junior otišao u Grčku), Peđa Stojaković (sa 17 otišao u Grčku), Dragan Tarlać(kratko bio u Vojvodini, pa dve godine u CZ iz nje u Olimpijakos), Igor Rakočević, Vladimir Radmanović(počeo u juniorima Partizana ali brzo prešao u CZ i bio 4 godine, iz CZ, kratko u FMP pa u Sijetl), Zoran Sretenović(seniorsku karijeru počeo u CZ, otišao u Jugoplastiku),Saša Obradović, Zoran Radović, Dragan Kapičić,Duci Simonović, Moka Slavnić, Nebojša Popović, Bora Stanković, Vladimir Cvetković, Aca Nikolić, Aleksandar Gec. O ovim mlađima koji tek dolaze, pisaćemo.
Treba još???

Nema na čemu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KK IgokeaZepter, 24. april 2018 22:06)

Sve te sto si naveo stavis na jednu stranu, a na drugu Kicu i Praju i ne mogu da pretegnu. Dvojica najvecih ikada, uz pokojnog Keshu Cosica (Zadar).
(Zoran, 24. april 2018 22:48)
Ahahahaha lego ti je ko kec na deset... trudio se, pisao, al džaba.

nex

pre 5 godina

U Zvezdi def. nesto nije u redu. Nema hemije,zelje,zara. Verov. su i medjudrugarski odnosi katastrofa,mozda neka sujeta vlada,trener bez autoriteta i ,sto je najgore,bez znanja. Kao raspustena banda. O bacanjima nema komentara. Pitam se onda sta rade na treninzima?
Moja neka teorija je da Covic nista ne radi jer verov. klub preuzima neko drugi. Prosto ne znam...

zoran

pre 5 godina

Vidim da jedan navijac "stuba srbstva" pominje npr. Stojakovica..... koji je u c. z. (fmp) proveo celih mesec dana...., pa onda nabraja jos dosta polu-igraca..... Kicanovic, Dalipagic, Divac, Paspalj, Danilovic, Djordjevic, Rebraca, Maric,...... tek onako bez naprezanja.... a da kao on se zaaaamislim...... a4 format bi zafalio....

Mića

pre 5 godina

Blamaža od igre, sramota me ovakve igre i nazovi taktike koju naš trener ima!!!

nemam reči kojima bih se utešio, pa prosto nemam ni želje više da gledam našu klubsku košarku!

Kiko

pre 5 godina

Zvezda finansijski zatvorila sezonu. 200-300 hiljada uplaceno kvota 15 dogovor sa celnicima Borca, Covicem mladjim, Feldinom, Omicem i Rocestijem i to je to. Nevazna utakmica za popunu budzeta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (popa, 24. april 2018 20:29)

Ma kako da nije... u najbogatijoj kladionici sveta bet365 maksimalna uplata na ovaj mec je oko 500 evra. Nemas pojma kako kladionice rade. Pa na utakmice Premijer Lige u fudbalu koja se smatra najpopularnijim i najregularnijim takmicenjem u Evropi maksimalna uplata je 30-ak hiljada. Ako mislis da se moze uplatiti veci broj manjih uplata u vise razlicitih kladionica, varas se jer kladionice medjusobno razmenjuju informacije i cim te uhvate poniste ti sve uplate pre nego sto se mec uopste zavrsi. Ti si onaj sto citav zivot uplacuje 50 dinara na ogromnu kvotu pa ne znas kako stvari funkcionisu.

Igor

pre 5 godina

Verujte sve je ovo i danas i protiv Buducnisti do autiriteta trenera.Alimpije nema vise bas nikakav autoritet nad nosiocima igre jos od finala kupa.Zbog toga necemo osvojiti ni prvenstvo.

Kanidja

pre 5 godina

Za godinu dana sunovrat epski.Nebitan je ovaj meč sezona je nocna mora samo zbog jednog čovjeka Alimpijevica.Od doktora odbrane Deja Radonjica i najboljeg defanzivnog tima prošlogodišnje evrolige došli smo do toga da nam tim i igra liče na jedno veliko ništa.Tako je to kada dodje u evroligaški tim trener sa iskustvim iz kls lige i sada za nas tragičnom pobjedom nad partizanom u polufinalu prošlogodišnjeg tog kls takmičenja.Bez znanja ikakvog iskustva,autoriteta,sa prefiksom zet nekog tamo bitnog.Ovo je realan sled dogadjaja i sa njim na klupi do daljnjeg crno nam se piše i naredne sezone.

Виоп

pre 5 godina

Душана да се не љубимо, да си човек сам би признао да је Звезда превелик залогај за тебе у овом моменту и отишао. Са тобом на клупи можемо да се поздравимо и са јединим преосталим трофејем ове године.

Kanidja

pre 5 godina

Madjioničar Alimpijevic.Čovjek je stvarno car nemoguce stvari u stanju je da napravi.Ovaj poraz samo je jedan u seriji Dušana silnog.Magija kako je i ovo izgubio.Proklet je bio dan kada je ovaj trenerski mag došao na klupu Zvezde za sve zvezdaše.Tuga šta je uradio za samo godinu dana.Ono kad dobiješ želju da izgubimo od Borca samo zbog njega i ako ima i malo obraza ode iz kluba.Čak nije ni za KLS nivo trenera.Nema igre dok je on u klubu.Bravo Čačani svaka čast,momci su dali sve za klub.Veliki klub u okvirima SFRJ.Košarkaški grad.

Shone

pre 5 godina

Ovo je ocajno.Dokle cemo jos da gledamo Alimpijevica na klupi???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Raka, 24. april 2018 19:20)
"Nece meni carsija da odredjuje ko ce da bude trener a narocito oni iz Strahinjica bana"

NoName

pre 5 godina

Jao, jao, jao ;)))) 

Igramo sporo, al zato vrlo lose :))) 
Kao da SVI loptu vide prvi put!!! NICEGA!! NEMA IGRE, NEMA TROJKI, NEMA SLOBODNIH BACANJA!! Jel oni na treninzima vezbaju rukomet ?!?!? 

OVO VEZE SA LOGIKOM NEMA!! 
A simptomaticno je da smo posle SVAKOG TAJM OUTA POOOGUBLJENI :)))) 
Pa da im prica na Kineskom, mislim da bi se bolje organizovali posle toga!! 

Mora da je Bjelica opet kriv, ja ne vidim drugo resenje :)))) Mada bi mogli da promenimo i ekonoma i cistacice!! 

Alimpije... ono...
(Dachinho, 24. april 2018 19:29)


Šta on ima da kaže na tajmautu? Lik nema blage veze sa košarkom, čovek je limitiran u svakom pogledu.

aco rs

pre 5 godina

Mene kao grobara ne raduje poraz Zvezde,raduje me sto se Borac vraca na kosarkasku scenu,znamo koliko su Cacani iznjedrili dobrih kosarkasa.Bravo za Borac.

Aleksej:,,Sta urade Dusane Alimpijevicu?”

pre 5 godina

Bravo Borac cestitke Cacani,igrali ste srcem,zasluzili ste pobedu i u kupu!Nema boljitka dok je amater trener!

Pedja

pre 5 godina

Alimpijevicu odlazi! Ovo kao i finale ABA lige je iskljuciva krivica trenera. Uspeo je do sada da izgubi sve znacajne utakmice, izgubio je kup, pa ona ABA ligu, a sad ova bruka. Sve bi ovo bilo u redu da imamo ne znam kako jaku ligu, pa se nikad ne zna ko ce da pobedi. Ali, bez ikakvog omalovazavanja, Borac je ekipa koja mora da se pobedi sa minimum 20 razlike, bez obzira ko je povredjen, a ko nije. Iz kluba su otisli Enis i Bjelica, koji kao nisu ispunili ocekivanja, a ostali su nikad gori Lazic i izgubljen u svemiru Jankovic. Alimpijevic jednostavno nije trener za nesto ozbiljnije.

stoler

pre 5 godina

Po vasoj logici i igrac koji je sa 16 godina otisao iz zvezde za sve sto je posle uradio duguje zasluge samo vama. Po toj logici kontam da je i Djordjevic vas. Prisvajate sve i svasta sve ne bi li i vi nesretnici ispali vazni. A niste. I nikada i necete biti.

Kića

pre 5 godina

@ кића - Ниси ти никакав звездаш чим не желиш да клуб за који "навијаш" побиједи. Лажни звездаш! Звездаш за паре! То си ти! ???
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 24. april 2018 19:08)

Itekako sam zvezdaš, ali sam lokal patriota pre svega. Ali ti si večiti delija, sigurno si u pravu, znaš koji klub, simpatišem i koliko dobijam kinte za sve to. Pozdrav!

123 nastavi niz..

pre 5 godina

Alimpije nema pojma kako da igra protiv kombinovane odbrane? Davidovac, genije. Covek sam ispod kosa pogadja tablu? Feldin, poslednji napad , kontra, prati ga igrac i ispod kosa pogadja u tablu? Zamislio covek da lopta treba da se odbije od table i udje u kos? Sut za 3 ..ocaj! Cacak je grad kosarke. Cacak je BORAC, tako je bilo i tako ce uvek biti. Svi ljudi zive za kosarku. To je tradicija. Iz Borca su ponikla VELIKA imena SVETSKE kosarke. Vratili su CZ za kup. Razbili ih u prvom poluvremenu. Samo zbog neiskustva se CZ vratila sa 10-0. Borac je VODIO CELU utakmicu i zasluzeno pobedio. Ova CZ ili kako se zove, tesko da i prvenstvo moze da osvoji. Ovde se vec radi o ozbiljnoj krizi...

nulta tripleta

pre 5 godina

Ahahaha košarka je zvezda. :D
(pusta želja., 24. april 2018 22:58)

Ne, nego je 1:9 u FIBA-i i TOP 5 u ABA-i.
(Toto-ko-tunjo, 25. april 2018 08:02)

Zvezdin bilans ove sezone:
- 0 u kupu
- 0 u EL
- 0 u ABA

david

pre 5 godina

sad cemo opet da vidimo majstore Feldina i Lazica koji na malo vrucem terenu ne prelaze 10 poena.
(trener, 24. april 2018 18:12)

10? 5 je premija

lukanis

pre 5 godina

Ne podcenjujem uopste ekipu Borca, ali Zvezda treba da ih pobedi +20. Treba kompletni remont cele ekipe, ovo je strasno sta se desava u Zvezdi

Miki

pre 5 godina

Nikakva igra, zaslužen poraz.
Pojedini igrači, trener posebno, skrnave ime kluba.
Mada se zakasnilo za to, na leto veliki reset na svim nivoima.
Početi od Alibi-jevića.

Kosarkas

pre 5 godina

Sad je jasno zasto je od ove Superlige ukinuto da se iz nje ide u Aba 1! Ovom pobedom Borac je dokazao da je zaslužio da se plasira u Aba 1 i da je bolji od ekipa koje su igrale Aba1. Pobedicemo i Megu i dokazati da je nama mesto u Abi 1. Napred Cacak!

Jovanov

pre 5 godina

Šta vas to čudi? Čačak ima kvalitetne igrače,mladi po ceo dan provode na terenima slobodno vreme. Preko 20 terena ima . I svi živi igraju košarku.

IP

pre 5 godina

@KK Igokea Zepter
Porediti Zvezdu i Partizan koji su uvek bili drzavni projekti i iza kojih je uvek stajala armija navijaca i Borac kao klub iz male sredine nije bas posteno, ali ako kazes da su kvaltetni igraci koji su igrali u Borcu statisticka greska, a pri tome pomenes i reprezentativce koji su se minimalno zadrzali u Zvezdi, samo malo informacija o cacanskoj kosarci:
Igraci Borca i igraci iz Cacka:
Dragan Kicanovic ( dva puta najbolji igrac Evrope), Radmilo Misovic( pet puta najbolji strelac SFRJ), Slobodan Koprivica, Goran Grbovic, Zeljko Obradovic, Vlade Androic, Dragan Arsic, Marko Ivanovic, Radisav Curcic, Miroslav Radosevic, Branko Milisavljevic, Haris Brkic, Dejan Tomasevic, Uros Tripkovic, Tadija Dragicevic, Branko Jorovic, Zoran Erceg, Milos Teodosic, Branko Cvetkovic, Dusko Savanovic,Aleksandar Rasic, Miroslav Raduljica, Mladen Jeremic, Marko Marinovic, Dragan Labovic ...
Profesor Aca Nikolic je u Cacku nastupao i kao igrac (KK Zeleznicar) i kao trener ( KK Borac), pored Zeljka Obradovica Cacani treneri su Dejo Mijatovic i Vlade Jovanovic (zajedno osvojili 7 medalja sa mladjim selekcijama Srbije). Mislim da ne zvuci bas kao statisticka greska.

Maks

pre 5 godina

@KK Igokea Zepter
Porediti Zvezdu i Partizan koji su uvek bili drzavni projekti i iza kojih je uvek stajala armija navijaca i Borac kao klub iz male sredine nije bas posteno, ali ako kazes da su kvaltetni igraci koji su igrali u Borcu statisticka greska, a pri tome pomenes i reprezentativce koji su se minimalno zadrzali u Zvezdi, samo malo informacija o cacanskoj kosarci:
Igraci Borca i igraci iz Cacka:
Dragan Kicanovic ( dva puta najbolji igrac Evrope), Radmilo Misovic( pet puta najbolji strelac SFRJ), Slobodan Koprivica, Goran Grbovic, Zeljko Obradovic, Vlade Androic, Dragan Arsic, Marko Ivanovic, Radisav Curcic, Miroslav Radosevic, Branko Milisavljevic, Haris Brkic, Dejan Tomasevic, Uros Tripkovic, Tadija Dragicevic, Branko Jorovic, Zoran Erceg, Milos Teodosic, Branko Cvetkovic, Dusko Savanovic,Aleksandar Rasic, Miroslav Raduljica, Mladen Jeremic, Marko Marinovic, Dragan Labovic ...
Profesor Aca Nikolic je u Cacku nastupao i kao igrac (KK Zeleznicar) i kao trener ( KK Borac), pored Zeljka Obradovica Cacani treneri su Dejo Mijatovic i Vlade Jovanovic (zajedno osvojili 7 medalja sa mladjim selekcijama Srbije). Mislim da ne zvuci bas kao statisticka greska.
(IP, 24. april 2018 23:24) # Link komentara

Dodao bih i Darka Rajakovica koji je trenutno glavni pomocni trener NBA tima Oklahome i naravno ima tu jos mnogo uspesnih trenera i igraca.
Svi najbolji igraci su oprali ruke u Moravi. Cacak je grad kosarke to svi znaju.

Ivan

pre 5 godina

Lepo kaze Covic, zna Evroliga sta Zvezda donosi vrlo dobro. 26p za poluvreme, pa takva napadacka sila nije vidjena u Evropi. Odma pedala Futuri i pozivnica za Zvezdu!

SEnT

pre 5 godina

Au kakvo brukanje moje Zvezde! Pa slobodno bacanje neznamo da pogodimo. Po tome se vidi da smo nula od ekipe. Ovde nema igraca sa srcem. Siguran sam da ni KLS ne osvajamo! Sta uradi Covicu sa postavljanjem Alimpijevica za trenera! Unistili ste sve dobro sto smo gradili godinama. Sve dobro sto si do sada uradio si ponistio sa Alimpijevim eksperimentom!!! Definitivno zbog ovog treba da se sklonis iz Zvezde!!!

JF

pre 5 godina

Sreca pa su oterani Bjelica i Enis, sad se dobija Borac sa laganih 20 razlike. A sta, vodi borac 11 na poluvremenu?? A koliko je FČ3 dao poena? 0? Nemoguce.
Stranci su dosli u CZ zbog EL, nekad su i ABA jedva igrali, a za KLS ih bas boli... Ljudi igrali bolje protiv Evroligasa nego protiv nasih ekipa, smesno. Na kraju sezone zameniti Alimpija, nisam primetio nista sto bi ga preporucilo za ostanak. Nadam se da ce Borac da pobedi!

kosarkas

pre 5 godina

Ne razumeme ovog Alimpijevica, njemu ladno Jovanovic i Radanov ne ulaze u igru, sta glumi ovaj lik, on ima ozbiljan pik na ove mlade momke.

JF

pre 5 godina

Jel moze neko da mi objasni zasto Alimpije sada igra sa Covicem i Rochestijem na parketu, a Enis je sa Tejlorom bio na parketu mozda 10min za pola sezone? Sa ovim dvojicom nema odbrane, ne zna se koji je gori, Filip se i trudi, ali ima jos losije fizicke predispozicije od Rochestija. U napadu slicno igraju takodje, s tim da je naravno Rochestie bolji (uglavnom).

BOSS

pre 5 godina

Ja ne znam sta vise ovaj Alimpijevic radi na klupu??? Ima li on obraza i da podnese ostavku,jel on to ikada vidio ili cuo da rade treneri kad ekipi ne ide???

Slobodan

pre 5 godina

Pored poznatih legendi Cacak je iznedrio jos drugih kosarkasa koji su imali pristojne karijere kao npr. Zec, Radosevic, Ocokoljic, Marinovic i drugi. Ali nije stvar u tome, stvar je u tome sto je hala u Cacku uvek puna jer ljudi jednostavno vole kosarku. Sto se jedan od najacih basketa igrao u Cacku. Kada su turniri i basketu to je praznik, prepuno dece.

Miki kep

pre 5 godina

Алекса Раданов НУЛА 000000 МИНУТА у 3. колу КЛС против Борца. Цела сезона описана у овој реченици.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Dodjem sa posla i pravo na vest: Zvezda sutira trojke 2/20?! Pa, moj mali, koji jedva dobaci do kosa, od 20 pokusaja ce ubaciti nekako ta dva.

ZZ

pre 5 godina

Zasto ne igraju mladji igraci, Radanov, Jovanovic, Dobric, Lessort?? Bitno da se ispucava Feldin, Omic da baca airballove sa bacanja, Keselj da se vuce po terenu, Covic da pumpa statistiku.

Bari1991

pre 5 godina

Ovaj Feldin kako ide sezone sve losije igra, neverovatno. Decko ne da nije ni prici Jenkinsu, nego je pitanje da li je bolji i od Voltersa. Kinsey i Nelson za njega takodje NBA nivo. Skroz me je razocarao.
(FC3, 24. april 2018 20:00) # Link komentara

Ma gde poredis Feldina sa njima,pa naravno da im nije ni do kolena.Moze da kaze ko sta hoce,ali on je definitivno u rangu Rajana Tompsona.

Che

pre 5 godina

Kraj sezone je bio poraz od Buducnosti, dalje je sve potpuno nebitno.
Da je potreban restart jeste, da Feldin mora otici mora. Na menadzmentu je da kao najupuceniji donesu odluku oko Alimpijevica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sryugos, 24. april 2018 21:03)

Restart od cega? Nema EL, nema sponzora, nema skupih igraca. Ekipa ce biti suvi prosek, nesto kao sto Partizan ima zadnjih godina. Da bude tu negde, ali da ne moze ozbiljnije da zapreti. Sa velikom razlikom sto je Partizan prebrodio najgore, a Zvezdu to tek ceka i pitanje hoce li moci da se izvuce iz bunara u koji je upala. Iduce sezone ce ABA imati nekoliko jakih ekipa. Buducnost, koja ce se kao Evroligas ozbiljno pojacati i biti prvi kanidat za titulu. Olimpija u koju ulaze ozbiljne pare. Standardna Cedevita, sve ozbiljniji Partizan, Mornar, Zvezda (ako bude igrala, odnosno ako ne bude izbacena iz lige zbog Coviceve retorike). Zvezda je namenski pravljena ekipa za igranje EL. Vise toga nema, tako da tu restart ne moze biti ozbiljan.

Znalac

pre 5 godina

Kako da oteraju Alimpijevica kad on nedobija platu, dobio je bezplatno odelo od kluba,vise i ne vredi.
Kada Covic postize dvocifrene poene pravilo je da protivnik pobedjuje.
Veliko pojacanie mislim.

Ivan

pre 5 godina

Evo ga "lopovi, lopovi". Bilo je samo pitanje trenutka kada ce da pocnu da skandiraju. Ovo me podseca na utakmicu u fudbalu protiv macve. Nista vise od ovakve atmosfere na utakmicama ni ne zasluzujemo.

Dachinho

pre 5 godina

Jao, jao, jao ;))))

Igramo sporo, al zato vrlo lose :)))
Kao da SVI loptu vide prvi put!!! NICEGA!! NEMA IGRE, NEMA TROJKI, NEMA SLOBODNIH BACANJA!! Jel oni na treninzima vezbaju rukomet ?!?!?

OVO VEZE SA LOGIKOM NEMA!!
A simptomaticno je da smo posle SVAKOG TAJM OUTA POOOGUBLJENI :))))
Pa da im prica na Kineskom, mislim da bi se bolje organizovali posle toga!!

Mora da je Bjelica opet kriv, ja ne vidim drugo resenje :)))) Mada bi mogli da promenimo i ekonoma i cistacice!!

Alimpije... ono...

deda

pre 5 godina

ajd smanjite dozivljaj, realno je taj isti borac trebalo i u nisu da pobedi, nesto se nesecam da je onda bilo kuknjave na sudije, dobili su vas igrom i kraj price

sloboda bacanja

pre 5 godina

da je % pogodjenih slobodnolih bacanja bio za 10% bolji osvojili bi ABA, ako to trener i strucni stab ne primecuju na 5 uzastopnih utakmica?!

JPR24

pre 5 godina

Alimpije Silni !! Čovek koji dobije Evroligasku ekipu, i na kraju uspe da osvoji 0 trofeja ! I to za nepunu godinu dana ! Majstor nad majstorima !

Donekle poznavalac košarke

pre 5 godina

Borac je osnovan 1945 godine a imao je najboljeg strelca Radmilo Mišanović prve lige sedamdesetih godina tj Kićanović,Žoć i još mnogi drugi koji su ostavili upečatljiv trag tamo. Sve čestitke za pobedu ! A Zvezdi definitivno ne štima neke stvari po svemu sudeći nešto se sprema na leto verovatno "remont" sa svim strukturama.

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 5 godina

Mora vam biti jasno da ekipa nema vise motiva, a doslo je do zasicenja, sukoba... Svi jedva cekaju kraj sezone. Alimpijevic ne zna da trgne ekipu. Mi kad smo ispali od Cedevite Dule je uspio da napali igrace i uzmu domacu titulu. Alimpijevic nije ni blizu taj kalibar. Covjek se pogubio jer je prevelik pritisak bio na njemu, a realno i nije neki strucnjak.

sale 009

pre 5 godina

ako ima imalo obrqza i casti,alimpijevic ce dati ostavku. a kako davidovac igra tako bih mogao i ja isto i jos 10- ica mojih drugara sa basketa,cak i bolje

salemega

pre 5 godina

Da li ce neko reci ovom trenercicu da ponudi svoju ostavku?Zvezdina igra je tokom citave godine haoticna,blago receno,uopste je nema.A price o novom timu ,novom ciklusu,mladim igracima,je smijesna?Najstarija petorka evrolige...

Dachinho

pre 5 godina

AUUUUUUUU ...

Pa ovo je ZNANJE ovako SUNOVRATITI EKIPU U SVAKOM POGLEDU!!!!! NEMAM RECI!!
DAVIDOVAC bio u stanju da resi utakmicu EL vezanim trojkama.. SAD NIKO TABLU NIJE U STANJU DA POGODI!! BACANJA, KAO DA SU SA CENTRA!?!?!?
Cele godine Keselj igrao 10 min sve zajedno.. sad ga sta... razigravamo??!?!?! Cemu??! zasto??!! kako?? A Radanov nosi peskire?!?!

NIJE OVO DO IGRACA MOJ ALIMPIJE...

Al aj... Ostani do kraja, kad si sve bitno vec pogubio, izgubi i ovo...

Srpska Crna Gora

pre 5 godina

posle kupa sam rekao da nećemo ni jedan trofej osvojiti ove godine dobio sam stotine minusa i sad posle abe govorim nećemo ni Kls uzeti sa alimpijevićem....mi nemamo igru u svim segmentima...

boco

pre 5 godina

otkad nisam procitao hala borca kraj morave. tu su padala mnoga imena iz bivce juge. secam se kad su pobedili jugoplsstiku 106-90. arsic dao 50 koseva a nije bilo trojki. pa androic, zivkovic, katanic, svaks csst cacanima.

Znalac

pre 5 godina

Pa ta liga sie nigdi neracuna, iz nje neulazis u EL, tako da je sve to nebitno.Po zavrsetku ABA sve je gotovo.Neznam zasto Zvezda drzi te strance kada prvo mesto nista nedonosi.Borac in je pobedio sa Srpskin rosterom a Zvezda ima 4 stranca.Pustite neka igraju juniori do kraja.

vukan

pre 5 godina

Dokaz da kada Zvezdu ne ide sut, bilo koja ekipa ima sansi da ih dobije. A to je zato sto Alimpije ne zna da postavi odbranu kao i da nacrta normalan napad, sve zajedno Zvezda nema igru a za to je kriv trener!!!

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Počeo sam da gledam od drugog poluvremena, da vidim kako to Zvezda igra, zašto Borac vodi i zapanjio se. Feldin sa dva metra od koša šutira air-ball!! O tome kako se kao babe kreću i u napadu i u odbrani ne vredi trošiti reči. Gledao sam na basketu u kraju mnogo brže i uigranije ekipe rekreativaca, a i ja koji 20 godina nisam uzeo loptu u ruke šutirao bi isto kao i Feldin.
Bar kad smo bili nula od tima nisam imao zašto da se nerviram. A igrali smo isto kao danas.

Walldorf

pre 5 godina

PETNAEST(15) promasenih slobodnih bacanja! Petnaest promasenih za tri poena! Odbrana se ne igra. Ovo je vec izmaklo svakoj kontroli. Nigde nikoga da zavede red. Jedino svetlo ove sezone(Pored velikih pobeda u EL) je sto dobijamo cetiri-pet mladih igraca koji ce biti nosioci igre narednih sezona. Cestitke Cacanima, igrali su punim srcem za klupske boje. Svaka cast Borac! Mi smo sezonu vec, ocito, zavrsili...

asdf

pre 5 godina

Prozivaju Partizan koji je slabiji od Zvezde da je jedva pobedio ABA ligasa, FMP, a oni kao doskorasnji evroligas izgube od ekipe koja igra drugu ABA ligu, Borca iz Cacka :)

Grr

pre 5 godina

@@@ Kada je Cibona vladala Evropom jedina 2 poraza su imali od Zvezde i Borca.Ovi što pričaju gluposti o Radmilu Mišoviću treba prvo da znaju pravi razlog njegovog neigranja za reprezentaciju koji nema veze sa košarkom.Radmilo je među najboljim igračima Evrope ikada i imao je neverovatnu kondiciju,npr. otkucaji srca u mirovanju su mu bili oko 40 a pri naporu 60-70,odlično je igrao rukomet i fudbal.Radmilo je fenomen koji se rađa jednom u 100 godina,a to možete da pitate i Žoca i Kićana i dobićete isti odgovor.

Čemu ovakvo poređenje. Da li si možda hteo da kažeš da CZB sad vlada Evropom.??!

fin

pre 5 godina

Nemojmo se zavaravati, Obradović je kao igrač suvi prosek. Kao trener, skidam mu kapu.
(KK IgokeaZepter, 24. april 2018 21:36)
Jel znaš zašto ga zovu ŽOC? Željko Obradović Cepač (mrežice). Nije umeo da promaši

Flojder

pre 5 godina

Ljudi moji kada Borcu daš 63 poena za ceo meč! Bez namere da nipodovštavam Borac, ali ona ekipa Zvezde sa amaterima od pre 5-6 sezone, bolje bi ovo odigrala.

remax

pre 5 godina

U vreme dok je bilo časti, posle ovakvih rezultata trener nebi čekao nikakve razgovore i pregovore,nego bi se uljudno izvinio navijačima još posle poraza u kupu i nestao u tmini.

Тарми

pre 5 godina

Неискусан тренер, неадекватно селектована екипа. Плејеви целу сезону не разигравају екипу, бекови не могу да одмене плејеве кад им не иде, центри могу да дају поене само након офанзивног скока или соло акцијом. Кад год је боло густо шут је издао и то је то. На жалост победе у ЕЛ су чувале тренера и то се испоставило као кобно.

Informiši se malo.

pre 5 godina

Gypsy@ na stranu tvog u vezi Alimpija za Milenka Topića postoji više nego dobra karijera a bila najbolja u dresu Budućnosti kad je beležio 14,4 poena po utakmici i 6,9 skokova po meču u evroligu. U czv posle Zlatka Bolića vaša legenda najveća ne računam od perioda početka osnivanja. Osvojio sa Montepaskijem Kup Rajmond Saporte 2002 godine. Igrao u Hemofarmu sa kojim je uzeo Jandransku ligu u Bg pobedvši Partizan u Pioniru. Pre toga igrao u Milanu i Retimno. Uvek je bio dvocifren učinak po utakmici. Za repku dao puno takodje.

Sale

pre 5 godina

@KK Igokea cepter Obradovic je bio reprezentativac SFRJ sa Divcem Kukocem,Radjom,Drazenom ...Igrac prosek nije mogao da igra za tu reprezentaciju sto pokazuju i medalje.Ala se ti nalupa.Cacanin je bio i Milun Marovic najbolji kosarkas Radnickog sa Crvenog krsta sampiona Jugoslavije 1973.Cacani su bili i Ivanovic,Arsic,Sarancic i Tripkovic.

mmmm

pre 5 godina

Nema poente vise terati ovog Alimpija. Covek neunistv,ne pada mu na pamet da podnese ostavku pa nek je i ne prihvati Covic ako misli da ovaj radi dobar posao,a ne radi ga sigurno. Svi preuzimaju odgovornost a niko ne snosi posledice niti se nesto desava. Samo prazne reci...Preuzimam odgovornost.....

FC3

pre 5 godina

Ovaj Feldin kako ide sezone sve losije igra, neverovatno. Decko ne da nije ni prici Jenkinsu, nego je pitanje da li je bolji i od Voltersa. Kinsey i Nelson za njega takodje NBA nivo. Skroz me je razocarao.

Kica

pre 5 godina

Ali kada vidim Filipa i Rocestija u petorci zajedno, pa Borac izgleda kao euroligaska ekipa naspram nas a ne obrnuto. Koga njih dvojica mogu da preuzmu u odbrani. Odbrana nam je cele sezone problematicna ali sa ovom dvojicom zajedno u petorci smo dotakli dno.

Rajko

pre 5 godina

Alempijević nije trener za Zvezdu ali nisu ni pojedini igrači ili više njih... Da profesionalna ekipa u košarci ima šut za 3p. 2/24 u 3. deonici je zaista neverovatno, uzevši u obzir da je bar 20 pokušaja bilo bez bilo kakvog ometanja ako izuzmemo publiku!!!

DarioHubner

pre 5 godina

(popa, 24. april 2018 20:29)

Da, daa, to inace tako moze i tako ide... Kladionice se ne bi otvarale na svaki kvadratni metar da je to sto si rekao istina...

zorz

pre 5 godina

Šta vas to čudi? Čačak ima kvalitetne igrače,mladi po ceo dan provode na terenima slobodno vreme. Preko 20 terena ima . I svi živi igraju košarku. 
(Jovanov, 24. april 2018 20:17) 

Sad po tebi je veći izbor u Čačku, nego Beogradu koji ima 2 miliona stanovnika, od vas deca iz Bg nemaju nikakvu šansu ni u Zvezdi ni u Partizanu, daj bre. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zorz, 24. april 2018 20:35) # Link komentara 
Индија и Кина имају 3 милијарде људи и укупно једну победу над Србијом..... 

Pa kad nemaju Čačak :))))))

Vojin

pre 5 godina

E moj Čoviću, braniš neodbranjivo! Pa Jovica Arsic je za Alimpijevića trenercina! Nije mi jasno sto ga toliko braniš kada je sve toliko jasno!

djura

pre 5 godina

lepo ja rekoh kad su ostali bez enisa i bjelice da ode titula i u kls :) nisam gledao utakmicu pa jel moze nego da mi kaze jel je gospodin pero igrao ili opet bio na klupi?

fergi

pre 5 godina

Marinkovicu tehnicka a on u sledecem napadu zavuce trojku. I isece CZ da su se pogubili i izgubili. A Alimpije nema pojma gde se nalazi. Prosto..

Posmatrač

pre 5 godina

Imate nekoliko evroligaša sa dužim stažom u evroligi nevezano na trenera jednostavno Borac ste morali dobit jer to je grad koji voli košarku tamo al'po rezultatu ne mogu se merit sa vama. Ovo je čista vaša blamaža za kojom će te pravdat kao nebitno jer aba liga je gotova. Onda nemojte da igrate Kls !?! Kad već velite tako ili je ono opravdanje uvek bilo kad se izgubi. To je biće.

nema ovde leba

pre 5 godina

Treba biti realan i reci da se kao ekipa raspadamo,trenutno delujemo kao razbijena vojska,Alimpiju je dato isuviše kredita,jedini način da se ekipa bar malo trgne je njegova smena i već sada pravljenje tima koji će biti konkurentan Budućnosti,Cedeviti pa i Partizanu sledece sezone

ivt

pre 5 godina

Bruka.Onaj mladić, trener, treba da shvati da ovaj nivo zahteva nije za njegov trenerski nivo.Odlazak je spas i za Zvezdu,ali iza njegovu karijeru.Priznati da ne znas je veliki korak

Симић

pre 5 godina

Свака част Борцу и Арсићу на чистој и заслуженој победи.Показало се да странцеу нЗвезди уопште не занима ништа осим евролиге.Ни Куп Радивоја Кораћа ни КЛС.Они само чекају да буду на броју и да се наплате по уговору и куд који мили моји.Звезда очајна уопште вечерас,Борац одличан.

dalje

pre 5 godina

kakva senzacija? čačak je košarkaški centar srbije, trebali su i u kupu da pobede zvezdu.
trener čačka je odučio alimpija i ono malo što je znao, taktički besprekorno odigrano a zvezda nek se zamisli.

Zuja

pre 5 godina

Informiši se malo., 

Kakve veze ima igracka karijera sa trenerskom
I Dino Menegin imao karijeru ali ni makac od pomocnog
Dino Radja na proslom EP bio pomocnik

Basketaš

pre 5 godina

U prošlosti zvezda je umela da izgubi od Tamiša,Metalca još nekih Kls klubova da ovo nije ništa novo za njih. Moraju drugi klubovi ponekad pomrsit račun ako ne mogu ništa više od toga. Čestitke Borcu !

Čačanin

pre 5 godina

E moj @KK IgokeaZepter, da mi je znati koliko imaš godina i da li si ikada pratio košarku u SFRJ! Da jesi, znao bi za košarkaški Čačak (Borac u Prvoj ligi SFRJ, Železničar u Drugoj ligi), o mlađim selekcijama Borca i Železničara koji su osvajali titule, znao bi o trenerima, publici, znao bi o Slavnićevim inervjuima gde je najteže bilo igrati itd...
Ali ne znaš, ne vredi, košarku pratiš samo od vremena FMP, Mege, Radničkog Kragujevac, Hemofarma...timovima koji nemaju dugu i uspešnu tradiciju nego su nastajali sa puno para u jednom trenutku. Osim Zvezde i Partizana niko u Srbiji nema tradiciju kao Borac.

Lord Ajvar

pre 5 godina

Takticki savrseno, bravo Arsicu, konacno autoritativni trener koji ima sta da kaze igracima i ume da im kaze, ne mora vise Marinovic da ti vodi ekipu. Carapic stavio u dzep Rocestija, Todorovic i Balaban solidni u odbrani, Malina odigrao kapitenski... A da je hteo sut za 3, najjace oruzije, i da se momci nisu malo uzentali, ne bismo ispustili onih +18 i Zvezdi bi na pravi nacin vratili provlacenje u kupu. Zvezda losa iz jednog razloga - NIKAD NE POTCENJUJ PROTIVNIKA! Dosli momci ko na izlet a opekli se u kupu od ekipe koja se bori do kraja. I jos nesto. Borac je ekipa, tim, daleko od sjajnih igraca al brate igraju ko jedan, cacani daju sve od sebe (a ima ih 7 u ekipi), momci se zagrlili i pevaju himnu, ginu jedan za drugog, Djokovic samo sto ne zaplace sto ne moze da zaigra, hemija, bre! S druge strane, ameri igraju za pare, Covic igra sam za sebe (solidan igrac, mozda i dobar decko, ne znam, ali jedan od najsebicnijih koje sam imao prilike da gledam), Keselj onako, a ostatak tima nije vredan pomena. Trener vam je uzas, decko samo urla na igrace a nema nista da ima kaze, nikakvu akciju, nikakvu odbranu, samo demagog. Hvala kosarkasima Borca, sjajan je osecaj biti navijac Borca danas! Nije ovo iznenadjenje, videcete kako cemo razmontirati Megu u Cacku, a ja se ni Partizana ne bih plasio, i oni su losi... Na kraju ostaje zal sto Borac pokazuje da vredi, al ne moze da igra ABA ligu zbog kosarkaskih velicina Mege i FMPa, na ustrb srpske kosarke a u korist suseda ciju ligu igramo.

IP

pre 5 godina

@KK Igokea Zepter
Koliko znam reprezentativac u kosarci je ipak neko iznad proseka. Ako jedna mala sredina da 54 reprezentativca i jos puno kvalitetnih igraca u nasem trofejnom sportu to valjda nesto znaci. Treba pitati Sasu Djordjevica da li je na njegovu karijeru uticalo to sto je kao osamnaestogodisnjak imao iskusnog saigraca na istoj poziciji, kako kazes prosecnog Zeljka Obradovica. Da li je Milosu Teodosicu znacilo igranje pred uvek punim tribinama u Cacku kad je imao 18 godina. Stepandicu su se tada smejali kad je rekao da je Milos jedan od nasih najtalentovanijih kosarkasa. Inace kad se kaze cacanska skola kosarke, malo ljudi van Cacka je culo za Predraga Preva Vučićevića, ali nekim legendama je njegov rad puno znacio.

brdaus

pre 5 godina

Sramota je da Zvezda izgubi od Borca. I to velika sramota. Ali se vec toliko puta osramotila ove sezone, da smo se izgleda poceli da privikavamo na takvu vest. Ko je kriv za poraz ? Licno ne vidim da Alimpijevic nesto dobro radi sa Zvezdom i ne svidja mi se, ali on nije kriv za sinocni poraz. Ne moze trener da sutira i pogadja koseve, ipak to moraju igraci da urade. Lose vece ? Ok kod jednog, eventualno dva igraca. Ali da svako ko je igrao ima lose vece, osim Covica ? Pa stvarnooo.

Mladji.

pre 5 godina

Matori@ Ročesti nije igrač za velike utakmice nit se očekuje od njega to pogotovo sa godinama. To je u maštama navijača !!! Igrao je on u evroligaškim klubovima pre Zvezde a ponovo će negde otić preko nakon ove sezone.

Čovek u prolazu

pre 5 godina

Borac je bio jedne sezone blizu da dobije Partizan. Ne znam koje godine tačno?? Oni imaju tu tradicuju kao Valjevo i ostali gradovi. Samo da imaju zaledjinu kao dva kluba u Bg gde bi im kraja bilo. Ovako svaka pobeda ili uspeh slavi ravno osvojenoj tituli.

Bili Piton

pre 5 godina

Nije senzacija, REALNOST. I vi koji koristite tu reč budite svesni težine i kvalifikacije. A ružno je umanjivati nečiji uspeh tako, a nekoga deklarisati kao toliko nadmoćnog da kao eto loš dan ili slučajnost!