Ponedeljak, 23.04.2018.

14:59

"Novak izgubio svoj način razmišljanja, sa Vajdom su mu misli čiste"

Francuski teniski trener Patrik Muratoglu izjavio je kako misli da je Novak Đoković izgubio način razmišljanja i da se prerano vratio tenisu posle operacije.

Izvor: LN

"Novak izgubio svoj naèin razmišljanja, sa Vajdom su mu misli èiste" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Plot

pre 5 godina

@Odvali, pa šta bude

Evo ti samo dva primera iz košarke: LeBron, troje dece, 33 godine, Đinobili, 40 godina, isto troje dece, pre neki dan dao ključne poene u plej ofu protiv možda i najboljeg tima NBA.
Primera koliko hoćeš, imaš net.

Ce dur

pre 5 godina

@Ge-dur
Pa niko ne brani Jeleni da gradi svoju karijeru, ali joj se zamera što gradi karijeru preko suprugovih leđa. Eto ne mogu da setim nekog lošeg natpisa u vezi Tipsarevićeve supruge i njene karijere, ali ona sama gradi svoju karijeru...
(munze, 24. april 2018 06:44)

Sad nam objasni kako to Jelena gradi karijeru "preko njegovih leđa"? Nemoj sad da ćutiš kao mutav. Univerzitet u Milanu gde je Jelena studirala star je 120 godina. Svi najugledniji univerziteti u svetu privatni su. Nije nikakvo pomodarstvo studirati u svetu, to su radili i Tesla, Pupin, Andrić, Skerlić, Nadežda Petrović... Vi nemate prava, osim ako mislite da još živite u doba jure da napadate gospođu Jelenu, majku dvoje dece, jer odnosi njeni sa mužem vas se ne tiču! Zabadajte svoje noseve u svoje živote i pitajte majke šta su radile kad ste odrastali, jer izgleda da vam nisu poklonile dovoljno pažnje da izrastete u kulturne i vaspitane ljude. Novak ne igra dobro pa vi ne možete da se radujete. Ajde! Da, on samo misli na vas i na vaše radovanje. Nađite neki smisao životu pa se radujte, bez Novaka i ogovaranje njegove žene.

Plot

pre 5 godina

Ko je uništio Novaka?
Verovatno sam sebi je to uradio.
Onome ko kaže da ima 31 godinu, ženu i dete - kao da je to izgovor za ovo glupiranje? I drugi (vrhunski) sportisti to imaju pa i dalje ubijaju. Novak to više ne želi ili ne može.

Inače, na temu opštih komentara, dodao bih čuveni "zna se."

milos.k

pre 5 godina

Federer je tri cm nizi od Novaka a ima 10kg vise. To sve govori. Nema snage za udarce, secam se kada je gadjao coskove, Nadal moze da stigne dva do tri puta, cetvrti je viner. Danas Novakove udarce stize svako. Ne znam da li je u pitanju ishrana, Jelena, Imaz, ili gubitak motiva, ali ovako ne ide. Ili stare navike, ishrana, ponasanje ili penzija. Sad ce jos i da prolazi prva.kola dok dovoljno ne padne na ATP listi, kad bude poceo da dobija u prvom kolu igrace iz top 50, ispadace glat

da

pre 5 godina

Novak nije imao nikakvu operaciju nego “intervenciju”.
(Miro, 24. april 2018 07:16)
Tacno mazili mu lakat. Zato sto nije imao operaciju vec intervenciju, morao da menja servis , najvazniji udarac u tenisu preko koga se najlakse i najbrze moze doci do poena. Novak koji nije imao operaciju pravi duple greske cisto sale radi da domaci trolovi mogu ispirati usta . Mrzi ga da servira

boban

pre 5 godina

Nema od svega toga ništa. Kolubarac je sve u pravu- a na Vimbldonu posle RG koji je uzeo, nije bio niko jer su se verovatno svadjali.....
Pukla tikva, i kraj.....
Treba pogledati istini u oči i biti realan.
Koliko je važno napasti baš kad treba, još je važnije umeti da se povučeš u pravo vreme.
Novak već kasni, trebao je da se povuče prošle godine.
Da prevedem- sve što je osvojio, pada lagano u zaborav, i biće upamćeno samo mrcvarenje.
Pozdrav svima!

sasa.r

pre 5 godina

Novak Đoković je završio profesionalni tenis onog trenutka kada je iz korijena promjenio način razmišljanja i pogleda na svijet,način ishrane i način cijelog života.Njegovo mišićno tkivo je oslabilo, zglobovi su podložniji povredama,udarci su sporiji za 10-15km.Ravni Servis koji je nekada redovono bio i preko 200km a išao i do 207-208km, sada je oko 190km.To su ljudi ogromne razlike i milion puta sam istakao da tu ne pomaže brzina,savitljivost,gipkost,elastičnost...JER PROSTO DRUGI SU FIZIČKI SUPERIORNIJI I KRAJ.Protiv Borne se vidjelo da nema fizičke spreme za ozbiljne duge mečeve i da bi lagano izgubio treći set.Srećom završio je u dva.Protiv Tima koji je realno igrao jedan od slabijih mečeva BUKVALNO SE PRIMJETILA TA RAZLIKA U SNAZI.Naš se toliko trudio, često diktirao poen i onda Tim sa SAMO JEDNIM UDARCEM PREOKREĆE SVE.Da li se još ko sjeća kako je izgledao Novak kada skine majcu...kao TERMINATOR...a kako sad izgleda...znam da će te se mnogi naljutiti...ali kao REKREATIVAC.I naravno da još jednom potenciram-stari Novak bi i dalje bio ubedljivo najbolji teniser svijeta, pisao bi istoriju.Današnji Novak IMA SAMO IME ONOG NAŠEG VELIKOG NOLETA, OVO JE POTPUNO DRUGI ČOVJEK.To ne vide samo oni koji ne žele da vide stvarnost i oni prevaranti koji ga i dalje ubjeđuju da nastavi na sadašnji način, samo da bi izvlačili neku korist.Ko je uništio Novaka i kako su njegovi najbliži dozvolili to...to će biti vjecita enigma.

stanislav

pre 5 godina

Novaka je uništio onaj španski klovn - "guru". Ponekaod pomislim da mu je bio podmetnut.
Nadam se da će sa Vajdom da dekontaminira mozak i da bude onaj nekadašnji "terminator" na terenu.

munze

pre 5 godina

@Ge-dur
Pa niko ne brani Jeleni da gradi svoju karijeru, ali joj se zamera što gradi karijeru preko suprugovih leđa. Eto ne mogu da setim nekog lošeg natpisa u vezi Tipsarevićeve supruge i njene karijere, ali ona sama gradi svoju karijeru...

Anarhista u srcu i duši

pre 5 godina

Ne sećam se da je dosad (na bilo koju vest i iz ma koje tematike) bilo ovoliko vrhunskih i zdravorazumskih komentara.Sve ste kazali, jasno i glasno; i sve je bilo iz najbolje namere, budući da svi osećamo koliki je mogao biti njegov krajnji domet. Svaka Vam čast, svima! Pozdrav i dobar Vam dan, od sveg srca!

Pera Detlic 2

pre 5 godina

Kod Novaka nema nista od pobedjivanja dok god ponovo ne pocne da stisne i pokazuje zube i ne pomera ruke u onom "yesss!!!" fazonu. O tome prica Patrik.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Francuski teniser Patrik Muratoglu?! To kao onaj fazon da su Misa i Sale Zverev Nemci, Kirjos Australijanac, a Lendl Amerikanac?

bari

pre 5 godina

Ajde Novace uzmi taj reket i igraj taj tenis ako ti se igra, kakve su ovo izjave i filozofiranja poslednjih godina.
(Masca, 23. april 2018 23:29) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu
Niti je covek sta izjavio niti filozofirao u vezi teme o Muratougluovom vidjenju situacije. No bitno je da se nesto pise, da se sakupe +ili-
Izgoreo covek menatlno i fizicki od silnih napora novembar2014/RG2016 , povreda se pogorsala , pokusao da je zaleci kako mu je savetovano u tom trenutku. Ali eto filozofira

Rio

pre 5 godina

@alkemicar Novak je koristio hiperbaricnu komoru za brzi oporavak u duzem vremenskom periodu. To ima takodje uticaja na stanje Novakovog tela u ovom trenutku. Godine takodje cine svoje, u smislu kretanja, jacine i brzine udaraca itd.

Anarhista u srcu i duši

pre 5 godina

Ovo je jedan od boljih i istinitijih naslova vesti. Realno, problem i jeste bio (nažalost, još uvek i ostao) u glavi.

sasa jokic

pre 5 godina

Ge dur@ Sasvim je normalno da se trudi da ne bude u senci, mada je tesko kada si supruga doskora No.1 tenisera. Problem je sto ona ima ambiciju da on bude u njenoj senci!

pfff

pre 5 godina

Svi komentari su dosadni, kao i tenis u poslednje vreme. Ne (samo) zato sto Nole nije u top formi... Nema ozbiljnih meceva, dobrog Marija, Vavrinke, Nisikorija... RF igra beton i vutra, Rafa sljaku. Nijedan klinac da bljesne!? Ponadao sam se na AO, gledajuci kako udaraju Sapovalov, Rublev, Puj, Cung i jos par njih, ali nista... Booooring!

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Djido, Nema tu nejasnoća, to su čuveni opštemestaši u Srba. Tvojoj kolekciji nedostaje čuveno - toliko. jaz generacija. kafići puni. sistem vrednosti. sapienti sat(zvuči promućurnije od narodne verzije) Čim krene taj teror opštih mesta znaj da ta osoba nema svoje mišljenje i da je površna do bola, puko arhiviranje tuđih a dosta pipavih teza, uglavnom pod uticajem mreža. Sportski pozdrav.

Zvele

pre 5 godina

A što nam ti ne kažeš šta se to može pročitati između redova?
To je vrsta komentara kao što su:

- Ko razume shvatiće.
- Pametnom dosta.
- Ko je gledao, to je mogao da vidi.
- To je rekao, a svi znamo šta je mislio.

Dosta više tih zagonetki, pišite jasno i objasnite nama koji ne razumemo.
(Djido, 23. april 2018 20:11)

Sve potpisujem.
Pametnom dosta.

Legionar

pre 5 godina

"Мене само чуди да нигде нема Дијане и Срђана да се огласе. Задњи пут су се видели у Лондону од кад је и кренула серија Новакових пораза а Јелена почела да изиграва хипи девојку, и то је било то.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Прота Матеја, 23. april 2018 20:14)"
Ako si gledao poslednji turnir mogao si ih videti u publici! Novaku bih poželeo da osvoji još barem Sinsinati, postane prvi u istoriji sa titulama svih mastersa i što se mene tiče može u penziju. Očekivati da stigne Federera u GS titulama, nije realno!

ljuba

pre 5 godina

Ovaj kolubarac je ocigledno impresioniran novakovom zenom i njenim obrazovanjem. Da vas obavestim zemljace kada govorite o studijama Jelene u Milanu, treba da znate da nije u pitanju nikakav prestizni fakultet i univerzitet a njeno studiranje na menadzmentu je obicno zamajavanje kakvog je prepuna Srbija. U pitanju je cisto skorojevicko studiranje koje deca iz Srbije koja imaju finansije, pohadjaju u Pragu i Milanu i nikakva posebna znanja ne sticu, cisto pomodarstvo. Sta je sa Noletom ostaje nam samo da spekulisemo i tugujemo kao njegovi navijaci sto nam nije priredio jos izuzetnih igara i rezultata.

et

pre 5 godina

Мене само чуди да нигде нема Дијане и Срђана да се огласе. Задњи пут су се видели у Лондону од кад је и кренула серија Новакових пораза а Јелена почела да изиграва хипи девојку, и то је било то.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Прота Матеја, 23. april 2018 20:14) #
Eto ljudi hoce nesto da pisu a neupuceni. Srdjan je Vecernjim Novostima rekao nakon informacije o operaciji da je plan da se Novak vrati na teren u maju na sljaci -Madrid je prvi turnir u maju. Ocigledno da je sam Novak pozurio kao sto je Patrik i zakljucio.
Bili su roditelji i Jelena u Monte Karlu na mecevima
Jelena je bila i u Miamiu .

Ge dur

pre 5 godina

@Kolubarac
Novak je sa Jelenom od svoje 19. godine, kakve veze ima ona sa njegovim laktom i operacijom? Za koji dan on ulazi u 32. godinu života. Retki su teniseri koji su posle 30. osvajali velike turnire, retki. Kakve veze ima to što mlada i visokoobrazovana žena (dok je Novak igrao tenis ona je polagala ispite u Milanu) želi da ne živi u senci svoga muža? Ti bi onako, po srbijanski, žene ubacio u kuhinju, da im se lice "sos brašno i sos testo umrljano" ne vidi, a muž bi terao svoje. Ružno je da se vi mešate u privatan život ljudi, posebno što o ovoj porodici ništa ne znate. Ljudi imaju pravo, i ja im kapu skidam, da ne budu mesožderi. Šta misliš o lovcu koji nišani i ubija srnu, zeca ili jelena? I tako dalje...

Виоп

pre 5 godina

Какав бре начин размишљања, или гризеш или идеш кући. Не разумем оно између.

fifi

pre 5 godina

Ovde je dve trećine komentatora izgubilo svoj način razmišljanja, pa šta. I dalje veruju da znaju da razmišljaju. Misle kao što misle Hrvati i Turci i navijaju za Bornu i Džumhura kada igraju protiv naših.
(Djido, 23. april 2018 19:53)

pa to je dobro znaci razmišljaju svojom glavom

Elmer

pre 5 godina

@dostojevski

E pobratime, nebeski narod više voli lepu laž od ružne i surove istine. Kada čitaju o Nolou, lepo im je, toplo oko srca. Kada dođu izbori zaborave cenu benzina, smeće oko kontejnera, korupciju, nasilničku vožnju, otimanje od penzionera itd itd...Samo da im je Vođe i Noloa i oni su srećni i zadovoljni.

Kolubarac

pre 5 godina

Kažu da nema uspešnog muškarca a da iza njega ne stoji žena i to je tačno.Ako muškarac ima ambiciju da u nečemu bude izuzetno uspešan žena koja je sa njim mora da bude u drugom planu i da ga bezuslovno sledi, da bude nekako neprimetna.Primera u sportu je bezbroj: gde ste na pr. videli suprugu Nemanje Matić ili Bana Ivanovića da sad one guraju neku svoju liniju ili Mirku Rodžerov.Isto i u drugim oblastima u umetnosti i td.Da li iko zna kako izgledaju supruge Zdravka Čolića ili Girana Bregovića. Međutim, Jelena Novakova čim je počela da participira u njegovoj slavi, da se ponaša kao britanska princeza, organizuje kojekakve performanse, uči narod kako da živi, šta da jede i sl. verovatno i da svesno ili nesvesno zahteva od Novaka manje odricanja i više vremena sa porodicom, što je svakako opravdano, sa takvim njenim ponašanjem Novak postaje rastrzan, (verovatno i zbog toga što kod njegovih roditelja ona nema nešto mnogo simpatija), gubi fokus a uz to biva i povređen, luta i lako pada pod tuđe uticaje (Imaz i društvo). Kada se doda da se verovatno i sam na neki način zadovoljio osvajanjem Rolan Garosa (na Vimldonu te godine nikog od familije u boksu), a sponzor pritiska da igraš jer si ugovorio velike pare, eto šta se dešava.Šta će biti niko ne može da predvidi i ovo dosad što sam napisao molim da se ne uzima za ozbiljno jer je bazirano na čistom posmatranju i informacijama iz medija.Ali, siguran sam potpuno da iza Rodžerovih uspeha debelo stoji Mirka.

Прота Матеја

pre 5 godina

Мене само чуди да нигде нема Дијане и Срђана да се огласе. Задњи пут су се видели у Лондону од кад је и кренула серија Новакових пораза а Јелена почела да изиграва хипи девојку, и то је било то.

bane sine

pre 5 godina

@djido

između redova se može pročitati da Muratoglu misli kako je Novak, pošto je izgubio svoj način razmišljanja, počeo da usvaja tuđi - Imazov, reiki-guruov i sl.

Djido

pre 5 godina

Izmedju redova se može sve pročitati. (Jeremija, 23. april 2018 19:48)

A što nam ti ne kažeš šta se to može pročitati između redova?
To je vrsta komentara kao što su:

- Ko razume shvatiće.
- Pametnom dosta.
- Ko je gledao, to je mogao da vidi.
- To je rekao, a svi znamo šta je mislio.

Dosta više tih zagonetki, pišite jasno i objasnite nama koji ne razumemo.

City Girl

pre 5 godina

Patrik je odlican analiticar i nadam se da je i ovog puta u pravu. Da se Novaku glava razbistrila i da je poceo opet da misli svojom glavom, umesto da slepo slusa onog Spanca.

Torrente

pre 5 godina

Sve dok ok šalje Pepeova srca misli mu neće biti čiste.

Tek kada se okane tih naturenih mu gluposti imaće šansu za potpuni povratak.

Povratak Vajde je samo previjanje netretirane rane.

Djido

pre 5 godina

Ovde je dve trećine komentatora izgubilo svoj način razmišljanja, pa šta. I dalje veruju da znaju da razmišljaju. Misle kao što misle Hrvati i Turci i navijaju za Bornu i Džumhura kada igraju protiv naših.

Torrente

pre 5 godina

Sve dok ok šalje Pepeova srca misli mu neće biti čiste.

Tek kada se okane tih naturenih mu gluposti imaće šansu za potpuni povratak.

Povratak Vajde je samo previjanje netretirane rane.

Djido

pre 5 godina

Izmedju redova se može sve pročitati. (Jeremija, 23. april 2018 19:48)

A što nam ti ne kažeš šta se to može pročitati između redova?
To je vrsta komentara kao što su:

- Ko razume shvatiće.
- Pametnom dosta.
- Ko je gledao, to je mogao da vidi.
- To je rekao, a svi znamo šta je mislio.

Dosta više tih zagonetki, pišite jasno i objasnite nama koji ne razumemo.

Kolubarac

pre 5 godina

Kažu da nema uspešnog muškarca a da iza njega ne stoji žena i to je tačno.Ako muškarac ima ambiciju da u nečemu bude izuzetno uspešan žena koja je sa njim mora da bude u drugom planu i da ga bezuslovno sledi, da bude nekako neprimetna.Primera u sportu je bezbroj: gde ste na pr. videli suprugu Nemanje Matić ili Bana Ivanovića da sad one guraju neku svoju liniju ili Mirku Rodžerov.Isto i u drugim oblastima u umetnosti i td.Da li iko zna kako izgledaju supruge Zdravka Čolića ili Girana Bregovića. Međutim, Jelena Novakova čim je počela da participira u njegovoj slavi, da se ponaša kao britanska princeza, organizuje kojekakve performanse, uči narod kako da živi, šta da jede i sl. verovatno i da svesno ili nesvesno zahteva od Novaka manje odricanja i više vremena sa porodicom, što je svakako opravdano, sa takvim njenim ponašanjem Novak postaje rastrzan, (verovatno i zbog toga što kod njegovih roditelja ona nema nešto mnogo simpatija), gubi fokus a uz to biva i povređen, luta i lako pada pod tuđe uticaje (Imaz i društvo). Kada se doda da se verovatno i sam na neki način zadovoljio osvajanjem Rolan Garosa (na Vimldonu te godine nikog od familije u boksu), a sponzor pritiska da igraš jer si ugovorio velike pare, eto šta se dešava.Šta će biti niko ne može da predvidi i ovo dosad što sam napisao molim da se ne uzima za ozbiljno jer je bazirano na čistom posmatranju i informacijama iz medija.Ali, siguran sam potpuno da iza Rodžerovih uspeha debelo stoji Mirka.

Прота Матеја

pre 5 godina

Мене само чуди да нигде нема Дијане и Срђана да се огласе. Задњи пут су се видели у Лондону од кад је и кренула серија Новакових пораза а Јелена почела да изиграва хипи девојку, и то је било то.

bane sine

pre 5 godina

@djido

između redova se može pročitati da Muratoglu misli kako je Novak, pošto je izgubio svoj način razmišljanja, počeo da usvaja tuđi - Imazov, reiki-guruov i sl.

ljuba

pre 5 godina

Ovaj kolubarac je ocigledno impresioniran novakovom zenom i njenim obrazovanjem. Da vas obavestim zemljace kada govorite o studijama Jelene u Milanu, treba da znate da nije u pitanju nikakav prestizni fakultet i univerzitet a njeno studiranje na menadzmentu je obicno zamajavanje kakvog je prepuna Srbija. U pitanju je cisto skorojevicko studiranje koje deca iz Srbije koja imaju finansije, pohadjaju u Pragu i Milanu i nikakva posebna znanja ne sticu, cisto pomodarstvo. Sta je sa Noletom ostaje nam samo da spekulisemo i tugujemo kao njegovi navijaci sto nam nije priredio jos izuzetnih igara i rezultata.

Zvele

pre 5 godina

A što nam ti ne kažeš šta se to može pročitati između redova?
To je vrsta komentara kao što su:

- Ko razume shvatiće.
- Pametnom dosta.
- Ko je gledao, to je mogao da vidi.
- To je rekao, a svi znamo šta je mislio.

Dosta više tih zagonetki, pišite jasno i objasnite nama koji ne razumemo.
(Djido, 23. april 2018 20:11)

Sve potpisujem.
Pametnom dosta.

City Girl

pre 5 godina

Patrik je odlican analiticar i nadam se da je i ovog puta u pravu. Da se Novaku glava razbistrila i da je poceo opet da misli svojom glavom, umesto da slepo slusa onog Spanca.

pfff

pre 5 godina

Svi komentari su dosadni, kao i tenis u poslednje vreme. Ne (samo) zato sto Nole nije u top formi... Nema ozbiljnih meceva, dobrog Marija, Vavrinke, Nisikorija... RF igra beton i vutra, Rafa sljaku. Nijedan klinac da bljesne!? Ponadao sam se na AO, gledajuci kako udaraju Sapovalov, Rublev, Puj, Cung i jos par njih, ali nista... Booooring!

Legionar

pre 5 godina

"Мене само чуди да нигде нема Дијане и Срђана да се огласе. Задњи пут су се видели у Лондону од кад је и кренула серија Новакових пораза а Јелена почела да изиграва хипи девојку, и то је било то.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Прота Матеја, 23. april 2018 20:14)"
Ako si gledao poslednji turnir mogao si ih videti u publici! Novaku bih poželeo da osvoji još barem Sinsinati, postane prvi u istoriji sa titulama svih mastersa i što se mene tiče može u penziju. Očekivati da stigne Federera u GS titulama, nije realno!

Elmer

pre 5 godina

@dostojevski

E pobratime, nebeski narod više voli lepu laž od ružne i surove istine. Kada čitaju o Nolou, lepo im je, toplo oko srca. Kada dođu izbori zaborave cenu benzina, smeće oko kontejnera, korupciju, nasilničku vožnju, otimanje od penzionera itd itd...Samo da im je Vođe i Noloa i oni su srećni i zadovoljni.

Djido

pre 5 godina

Ovde je dve trećine komentatora izgubilo svoj način razmišljanja, pa šta. I dalje veruju da znaju da razmišljaju. Misle kao što misle Hrvati i Turci i navijaju za Bornu i Džumhura kada igraju protiv naših.

sasa jokic

pre 5 godina

Ge dur@ Sasvim je normalno da se trudi da ne bude u senci, mada je tesko kada si supruga doskora No.1 tenisera. Problem je sto ona ima ambiciju da on bude u njenoj senci!

Виоп

pre 5 godina

Какав бре начин размишљања, или гризеш или идеш кући. Не разумем оно између.

Ge dur

pre 5 godina

@Kolubarac
Novak je sa Jelenom od svoje 19. godine, kakve veze ima ona sa njegovim laktom i operacijom? Za koji dan on ulazi u 32. godinu života. Retki su teniseri koji su posle 30. osvajali velike turnire, retki. Kakve veze ima to što mlada i visokoobrazovana žena (dok je Novak igrao tenis ona je polagala ispite u Milanu) želi da ne živi u senci svoga muža? Ti bi onako, po srbijanski, žene ubacio u kuhinju, da im se lice "sos brašno i sos testo umrljano" ne vidi, a muž bi terao svoje. Ružno je da se vi mešate u privatan život ljudi, posebno što o ovoj porodici ništa ne znate. Ljudi imaju pravo, i ja im kapu skidam, da ne budu mesožderi. Šta misliš o lovcu koji nišani i ubija srnu, zeca ili jelena? I tako dalje...

et

pre 5 godina

Мене само чуди да нигде нема Дијане и Срђана да се огласе. Задњи пут су се видели у Лондону од кад је и кренула серија Новакових пораза а Јелена почела да изиграва хипи девојку, и то је било то.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Прота Матеја, 23. april 2018 20:14) #
Eto ljudi hoce nesto da pisu a neupuceni. Srdjan je Vecernjim Novostima rekao nakon informacije o operaciji da je plan da se Novak vrati na teren u maju na sljaci -Madrid je prvi turnir u maju. Ocigledno da je sam Novak pozurio kao sto je Patrik i zakljucio.
Bili su roditelji i Jelena u Monte Karlu na mecevima
Jelena je bila i u Miamiu .

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Djido, Nema tu nejasnoća, to su čuveni opštemestaši u Srba. Tvojoj kolekciji nedostaje čuveno - toliko. jaz generacija. kafići puni. sistem vrednosti. sapienti sat(zvuči promućurnije od narodne verzije) Čim krene taj teror opštih mesta znaj da ta osoba nema svoje mišljenje i da je površna do bola, puko arhiviranje tuđih a dosta pipavih teza, uglavnom pod uticajem mreža. Sportski pozdrav.

sasa.r

pre 5 godina

Novak Đoković je završio profesionalni tenis onog trenutka kada je iz korijena promjenio način razmišljanja i pogleda na svijet,način ishrane i način cijelog života.Njegovo mišićno tkivo je oslabilo, zglobovi su podložniji povredama,udarci su sporiji za 10-15km.Ravni Servis koji je nekada redovono bio i preko 200km a išao i do 207-208km, sada je oko 190km.To su ljudi ogromne razlike i milion puta sam istakao da tu ne pomaže brzina,savitljivost,gipkost,elastičnost...JER PROSTO DRUGI SU FIZIČKI SUPERIORNIJI I KRAJ.Protiv Borne se vidjelo da nema fizičke spreme za ozbiljne duge mečeve i da bi lagano izgubio treći set.Srećom završio je u dva.Protiv Tima koji je realno igrao jedan od slabijih mečeva BUKVALNO SE PRIMJETILA TA RAZLIKA U SNAZI.Naš se toliko trudio, često diktirao poen i onda Tim sa SAMO JEDNIM UDARCEM PREOKREĆE SVE.Da li se još ko sjeća kako je izgledao Novak kada skine majcu...kao TERMINATOR...a kako sad izgleda...znam da će te se mnogi naljutiti...ali kao REKREATIVAC.I naravno da još jednom potenciram-stari Novak bi i dalje bio ubedljivo najbolji teniser svijeta, pisao bi istoriju.Današnji Novak IMA SAMO IME ONOG NAŠEG VELIKOG NOLETA, OVO JE POTPUNO DRUGI ČOVJEK.To ne vide samo oni koji ne žele da vide stvarnost i oni prevaranti koji ga i dalje ubjeđuju da nastavi na sadašnji način, samo da bi izvlačili neku korist.Ko je uništio Novaka i kako su njegovi najbliži dozvolili to...to će biti vjecita enigma.

fifi

pre 5 godina

Ovde je dve trećine komentatora izgubilo svoj način razmišljanja, pa šta. I dalje veruju da znaju da razmišljaju. Misle kao što misle Hrvati i Turci i navijaju za Bornu i Džumhura kada igraju protiv naših.
(Djido, 23. april 2018 19:53)

pa to je dobro znaci razmišljaju svojom glavom

munze

pre 5 godina

@Ge-dur
Pa niko ne brani Jeleni da gradi svoju karijeru, ali joj se zamera što gradi karijeru preko suprugovih leđa. Eto ne mogu da setim nekog lošeg natpisa u vezi Tipsarevićeve supruge i njene karijere, ali ona sama gradi svoju karijeru...

milos.k

pre 5 godina

Federer je tri cm nizi od Novaka a ima 10kg vise. To sve govori. Nema snage za udarce, secam se kada je gadjao coskove, Nadal moze da stigne dva do tri puta, cetvrti je viner. Danas Novakove udarce stize svako. Ne znam da li je u pitanju ishrana, Jelena, Imaz, ili gubitak motiva, ali ovako ne ide. Ili stare navike, ishrana, ponasanje ili penzija. Sad ce jos i da prolazi prva.kola dok dovoljno ne padne na ATP listi, kad bude poceo da dobija u prvom kolu igrace iz top 50, ispadace glat

da

pre 5 godina

Novak nije imao nikakvu operaciju nego “intervenciju”.
(Miro, 24. april 2018 07:16)
Tacno mazili mu lakat. Zato sto nije imao operaciju vec intervenciju, morao da menja servis , najvazniji udarac u tenisu preko koga se najlakse i najbrze moze doci do poena. Novak koji nije imao operaciju pravi duple greske cisto sale radi da domaci trolovi mogu ispirati usta . Mrzi ga da servira

stanislav

pre 5 godina

Novaka je uništio onaj španski klovn - "guru". Ponekaod pomislim da mu je bio podmetnut.
Nadam se da će sa Vajdom da dekontaminira mozak i da bude onaj nekadašnji "terminator" na terenu.

Plot

pre 5 godina

Ko je uništio Novaka?
Verovatno sam sebi je to uradio.
Onome ko kaže da ima 31 godinu, ženu i dete - kao da je to izgovor za ovo glupiranje? I drugi (vrhunski) sportisti to imaju pa i dalje ubijaju. Novak to više ne želi ili ne može.

Inače, na temu opštih komentara, dodao bih čuveni "zna se."

boban

pre 5 godina

Nema od svega toga ništa. Kolubarac je sve u pravu- a na Vimbldonu posle RG koji je uzeo, nije bio niko jer su se verovatno svadjali.....
Pukla tikva, i kraj.....
Treba pogledati istini u oči i biti realan.
Koliko je važno napasti baš kad treba, još je važnije umeti da se povučeš u pravo vreme.
Novak već kasni, trebao je da se povuče prošle godine.
Da prevedem- sve što je osvojio, pada lagano u zaborav, i biće upamćeno samo mrcvarenje.
Pozdrav svima!

Anarhista u srcu i duši

pre 5 godina

Ovo je jedan od boljih i istinitijih naslova vesti. Realno, problem i jeste bio (nažalost, još uvek i ostao) u glavi.

bari

pre 5 godina

Ajde Novace uzmi taj reket i igraj taj tenis ako ti se igra, kakve su ovo izjave i filozofiranja poslednjih godina.
(Masca, 23. april 2018 23:29) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu
Niti je covek sta izjavio niti filozofirao u vezi teme o Muratougluovom vidjenju situacije. No bitno je da se nesto pise, da se sakupe +ili-
Izgoreo covek menatlno i fizicki od silnih napora novembar2014/RG2016 , povreda se pogorsala , pokusao da je zaleci kako mu je savetovano u tom trenutku. Ali eto filozofira

Rio

pre 5 godina

@alkemicar Novak je koristio hiperbaricnu komoru za brzi oporavak u duzem vremenskom periodu. To ima takodje uticaja na stanje Novakovog tela u ovom trenutku. Godine takodje cine svoje, u smislu kretanja, jacine i brzine udaraca itd.

Ce dur

pre 5 godina

@Ge-dur
Pa niko ne brani Jeleni da gradi svoju karijeru, ali joj se zamera što gradi karijeru preko suprugovih leđa. Eto ne mogu da setim nekog lošeg natpisa u vezi Tipsarevićeve supruge i njene karijere, ali ona sama gradi svoju karijeru...
(munze, 24. april 2018 06:44)

Sad nam objasni kako to Jelena gradi karijeru "preko njegovih leđa"? Nemoj sad da ćutiš kao mutav. Univerzitet u Milanu gde je Jelena studirala star je 120 godina. Svi najugledniji univerziteti u svetu privatni su. Nije nikakvo pomodarstvo studirati u svetu, to su radili i Tesla, Pupin, Andrić, Skerlić, Nadežda Petrović... Vi nemate prava, osim ako mislite da još živite u doba jure da napadate gospođu Jelenu, majku dvoje dece, jer odnosi njeni sa mužem vas se ne tiču! Zabadajte svoje noseve u svoje živote i pitajte majke šta su radile kad ste odrastali, jer izgleda da vam nisu poklonile dovoljno pažnje da izrastete u kulturne i vaspitane ljude. Novak ne igra dobro pa vi ne možete da se radujete. Ajde! Da, on samo misli na vas i na vaše radovanje. Nađite neki smisao životu pa se radujte, bez Novaka i ogovaranje njegove žene.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Francuski teniser Patrik Muratoglu?! To kao onaj fazon da su Misa i Sale Zverev Nemci, Kirjos Australijanac, a Lendl Amerikanac?

Anarhista u srcu i duši

pre 5 godina

Ne sećam se da je dosad (na bilo koju vest i iz ma koje tematike) bilo ovoliko vrhunskih i zdravorazumskih komentara.Sve ste kazali, jasno i glasno; i sve je bilo iz najbolje namere, budući da svi osećamo koliki je mogao biti njegov krajnji domet. Svaka Vam čast, svima! Pozdrav i dobar Vam dan, od sveg srca!

Pera Detlic 2

pre 5 godina

Kod Novaka nema nista od pobedjivanja dok god ponovo ne pocne da stisne i pokazuje zube i ne pomera ruke u onom "yesss!!!" fazonu. O tome prica Patrik.

Plot

pre 5 godina

@Odvali, pa šta bude

Evo ti samo dva primera iz košarke: LeBron, troje dece, 33 godine, Đinobili, 40 godina, isto troje dece, pre neki dan dao ključne poene u plej ofu protiv možda i najboljeg tima NBA.
Primera koliko hoćeš, imaš net.

Ge dur

pre 5 godina

@Kolubarac
Novak je sa Jelenom od svoje 19. godine, kakve veze ima ona sa njegovim laktom i operacijom? Za koji dan on ulazi u 32. godinu života. Retki su teniseri koji su posle 30. osvajali velike turnire, retki. Kakve veze ima to što mlada i visokoobrazovana žena (dok je Novak igrao tenis ona je polagala ispite u Milanu) želi da ne živi u senci svoga muža? Ti bi onako, po srbijanski, žene ubacio u kuhinju, da im se lice "sos brašno i sos testo umrljano" ne vidi, a muž bi terao svoje. Ružno je da se vi mešate u privatan život ljudi, posebno što o ovoj porodici ništa ne znate. Ljudi imaju pravo, i ja im kapu skidam, da ne budu mesožderi. Šta misliš o lovcu koji nišani i ubija srnu, zeca ili jelena? I tako dalje...

Djido

pre 5 godina

Ovde je dve trećine komentatora izgubilo svoj način razmišljanja, pa šta. I dalje veruju da znaju da razmišljaju. Misle kao što misle Hrvati i Turci i navijaju za Bornu i Džumhura kada igraju protiv naših.

fifi

pre 5 godina

Ovde je dve trećine komentatora izgubilo svoj način razmišljanja, pa šta. I dalje veruju da znaju da razmišljaju. Misle kao što misle Hrvati i Turci i navijaju za Bornu i Džumhura kada igraju protiv naših.
(Djido, 23. april 2018 19:53)

pa to je dobro znaci razmišljaju svojom glavom

Elmer

pre 5 godina

@dostojevski

E pobratime, nebeski narod više voli lepu laž od ružne i surove istine. Kada čitaju o Nolou, lepo im je, toplo oko srca. Kada dođu izbori zaborave cenu benzina, smeće oko kontejnera, korupciju, nasilničku vožnju, otimanje od penzionera itd itd...Samo da im je Vođe i Noloa i oni su srećni i zadovoljni.

Kolubarac

pre 5 godina

Kažu da nema uspešnog muškarca a da iza njega ne stoji žena i to je tačno.Ako muškarac ima ambiciju da u nečemu bude izuzetno uspešan žena koja je sa njim mora da bude u drugom planu i da ga bezuslovno sledi, da bude nekako neprimetna.Primera u sportu je bezbroj: gde ste na pr. videli suprugu Nemanje Matić ili Bana Ivanovića da sad one guraju neku svoju liniju ili Mirku Rodžerov.Isto i u drugim oblastima u umetnosti i td.Da li iko zna kako izgledaju supruge Zdravka Čolića ili Girana Bregovića. Međutim, Jelena Novakova čim je počela da participira u njegovoj slavi, da se ponaša kao britanska princeza, organizuje kojekakve performanse, uči narod kako da živi, šta da jede i sl. verovatno i da svesno ili nesvesno zahteva od Novaka manje odricanja i više vremena sa porodicom, što je svakako opravdano, sa takvim njenim ponašanjem Novak postaje rastrzan, (verovatno i zbog toga što kod njegovih roditelja ona nema nešto mnogo simpatija), gubi fokus a uz to biva i povređen, luta i lako pada pod tuđe uticaje (Imaz i društvo). Kada se doda da se verovatno i sam na neki način zadovoljio osvajanjem Rolan Garosa (na Vimldonu te godine nikog od familije u boksu), a sponzor pritiska da igraš jer si ugovorio velike pare, eto šta se dešava.Šta će biti niko ne može da predvidi i ovo dosad što sam napisao molim da se ne uzima za ozbiljno jer je bazirano na čistom posmatranju i informacijama iz medija.Ali, siguran sam potpuno da iza Rodžerovih uspeha debelo stoji Mirka.

Прота Матеја

pre 5 godina

Мене само чуди да нигде нема Дијане и Срђана да се огласе. Задњи пут су се видели у Лондону од кад је и кренула серија Новакових пораза а Јелена почела да изиграва хипи девојку, и то је било то.

Torrente

pre 5 godina

Sve dok ok šalje Pepeova srca misli mu neće biti čiste.

Tek kada se okane tih naturenih mu gluposti imaće šansu za potpuni povratak.

Povratak Vajde je samo previjanje netretirane rane.

ljuba

pre 5 godina

Ovaj kolubarac je ocigledno impresioniran novakovom zenom i njenim obrazovanjem. Da vas obavestim zemljace kada govorite o studijama Jelene u Milanu, treba da znate da nije u pitanju nikakav prestizni fakultet i univerzitet a njeno studiranje na menadzmentu je obicno zamajavanje kakvog je prepuna Srbija. U pitanju je cisto skorojevicko studiranje koje deca iz Srbije koja imaju finansije, pohadjaju u Pragu i Milanu i nikakva posebna znanja ne sticu, cisto pomodarstvo. Sta je sa Noletom ostaje nam samo da spekulisemo i tugujemo kao njegovi navijaci sto nam nije priredio jos izuzetnih igara i rezultata.

boban

pre 5 godina

Nema od svega toga ništa. Kolubarac je sve u pravu- a na Vimbldonu posle RG koji je uzeo, nije bio niko jer su se verovatno svadjali.....
Pukla tikva, i kraj.....
Treba pogledati istini u oči i biti realan.
Koliko je važno napasti baš kad treba, još je važnije umeti da se povučeš u pravo vreme.
Novak već kasni, trebao je da se povuče prošle godine.
Da prevedem- sve što je osvojio, pada lagano u zaborav, i biće upamćeno samo mrcvarenje.
Pozdrav svima!

Djido

pre 5 godina

Izmedju redova se može sve pročitati. (Jeremija, 23. april 2018 19:48)

A što nam ti ne kažeš šta se to može pročitati između redova?
To je vrsta komentara kao što su:

- Ko razume shvatiće.
- Pametnom dosta.
- Ko je gledao, to je mogao da vidi.
- To je rekao, a svi znamo šta je mislio.

Dosta više tih zagonetki, pišite jasno i objasnite nama koji ne razumemo.

Виоп

pre 5 godina

Какав бре начин размишљања, или гризеш или идеш кући. Не разумем оно између.

sasa jokic

pre 5 godina

Ge dur@ Sasvim je normalno da se trudi da ne bude u senci, mada je tesko kada si supruga doskora No.1 tenisera. Problem je sto ona ima ambiciju da on bude u njenoj senci!

Legionar

pre 5 godina

"Мене само чуди да нигде нема Дијане и Срђана да се огласе. Задњи пут су се видели у Лондону од кад је и кренула серија Новакових пораза а Јелена почела да изиграва хипи девојку, и то је било то.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Прота Матеја, 23. april 2018 20:14)"
Ako si gledao poslednji turnir mogao si ih videti u publici! Novaku bih poželeo da osvoji još barem Sinsinati, postane prvi u istoriji sa titulama svih mastersa i što se mene tiče može u penziju. Očekivati da stigne Federera u GS titulama, nije realno!

bane sine

pre 5 godina

@djido

između redova se može pročitati da Muratoglu misli kako je Novak, pošto je izgubio svoj način razmišljanja, počeo da usvaja tuđi - Imazov, reiki-guruov i sl.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Djido, Nema tu nejasnoća, to su čuveni opštemestaši u Srba. Tvojoj kolekciji nedostaje čuveno - toliko. jaz generacija. kafići puni. sistem vrednosti. sapienti sat(zvuči promućurnije od narodne verzije) Čim krene taj teror opštih mesta znaj da ta osoba nema svoje mišljenje i da je površna do bola, puko arhiviranje tuđih a dosta pipavih teza, uglavnom pod uticajem mreža. Sportski pozdrav.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Francuski teniser Patrik Muratoglu?! To kao onaj fazon da su Misa i Sale Zverev Nemci, Kirjos Australijanac, a Lendl Amerikanac?

City Girl

pre 5 godina

Patrik je odlican analiticar i nadam se da je i ovog puta u pravu. Da se Novaku glava razbistrila i da je poceo opet da misli svojom glavom, umesto da slepo slusa onog Spanca.

Zvele

pre 5 godina

A što nam ti ne kažeš šta se to može pročitati između redova?
To je vrsta komentara kao što su:

- Ko razume shvatiće.
- Pametnom dosta.
- Ko je gledao, to je mogao da vidi.
- To je rekao, a svi znamo šta je mislio.

Dosta više tih zagonetki, pišite jasno i objasnite nama koji ne razumemo.
(Djido, 23. april 2018 20:11)

Sve potpisujem.
Pametnom dosta.

pfff

pre 5 godina

Svi komentari su dosadni, kao i tenis u poslednje vreme. Ne (samo) zato sto Nole nije u top formi... Nema ozbiljnih meceva, dobrog Marija, Vavrinke, Nisikorija... RF igra beton i vutra, Rafa sljaku. Nijedan klinac da bljesne!? Ponadao sam se na AO, gledajuci kako udaraju Sapovalov, Rublev, Puj, Cung i jos par njih, ali nista... Booooring!

et

pre 5 godina

Мене само чуди да нигде нема Дијане и Срђана да се огласе. Задњи пут су се видели у Лондону од кад је и кренула серија Новакових пораза а Јелена почела да изиграва хипи девојку, и то је било то.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Прота Матеја, 23. april 2018 20:14) #
Eto ljudi hoce nesto da pisu a neupuceni. Srdjan je Vecernjim Novostima rekao nakon informacije o operaciji da je plan da se Novak vrati na teren u maju na sljaci -Madrid je prvi turnir u maju. Ocigledno da je sam Novak pozurio kao sto je Patrik i zakljucio.
Bili su roditelji i Jelena u Monte Karlu na mecevima
Jelena je bila i u Miamiu .

Pera Detlic 2

pre 5 godina

Kod Novaka nema nista od pobedjivanja dok god ponovo ne pocne da stisne i pokazuje zube i ne pomera ruke u onom "yesss!!!" fazonu. O tome prica Patrik.

sasa.r

pre 5 godina

Novak Đoković je završio profesionalni tenis onog trenutka kada je iz korijena promjenio način razmišljanja i pogleda na svijet,način ishrane i način cijelog života.Njegovo mišićno tkivo je oslabilo, zglobovi su podložniji povredama,udarci su sporiji za 10-15km.Ravni Servis koji je nekada redovono bio i preko 200km a išao i do 207-208km, sada je oko 190km.To su ljudi ogromne razlike i milion puta sam istakao da tu ne pomaže brzina,savitljivost,gipkost,elastičnost...JER PROSTO DRUGI SU FIZIČKI SUPERIORNIJI I KRAJ.Protiv Borne se vidjelo da nema fizičke spreme za ozbiljne duge mečeve i da bi lagano izgubio treći set.Srećom završio je u dva.Protiv Tima koji je realno igrao jedan od slabijih mečeva BUKVALNO SE PRIMJETILA TA RAZLIKA U SNAZI.Naš se toliko trudio, često diktirao poen i onda Tim sa SAMO JEDNIM UDARCEM PREOKREĆE SVE.Da li se još ko sjeća kako je izgledao Novak kada skine majcu...kao TERMINATOR...a kako sad izgleda...znam da će te se mnogi naljutiti...ali kao REKREATIVAC.I naravno da još jednom potenciram-stari Novak bi i dalje bio ubedljivo najbolji teniser svijeta, pisao bi istoriju.Današnji Novak IMA SAMO IME ONOG NAŠEG VELIKOG NOLETA, OVO JE POTPUNO DRUGI ČOVJEK.To ne vide samo oni koji ne žele da vide stvarnost i oni prevaranti koji ga i dalje ubjeđuju da nastavi na sadašnji način, samo da bi izvlačili neku korist.Ko je uništio Novaka i kako su njegovi najbliži dozvolili to...to će biti vjecita enigma.

Anarhista u srcu i duši

pre 5 godina

Ne sećam se da je dosad (na bilo koju vest i iz ma koje tematike) bilo ovoliko vrhunskih i zdravorazumskih komentara.Sve ste kazali, jasno i glasno; i sve je bilo iz najbolje namere, budući da svi osećamo koliki je mogao biti njegov krajnji domet. Svaka Vam čast, svima! Pozdrav i dobar Vam dan, od sveg srca!

Ce dur

pre 5 godina

@Ge-dur
Pa niko ne brani Jeleni da gradi svoju karijeru, ali joj se zamera što gradi karijeru preko suprugovih leđa. Eto ne mogu da setim nekog lošeg natpisa u vezi Tipsarevićeve supruge i njene karijere, ali ona sama gradi svoju karijeru...
(munze, 24. april 2018 06:44)

Sad nam objasni kako to Jelena gradi karijeru "preko njegovih leđa"? Nemoj sad da ćutiš kao mutav. Univerzitet u Milanu gde je Jelena studirala star je 120 godina. Svi najugledniji univerziteti u svetu privatni su. Nije nikakvo pomodarstvo studirati u svetu, to su radili i Tesla, Pupin, Andrić, Skerlić, Nadežda Petrović... Vi nemate prava, osim ako mislite da još živite u doba jure da napadate gospođu Jelenu, majku dvoje dece, jer odnosi njeni sa mužem vas se ne tiču! Zabadajte svoje noseve u svoje živote i pitajte majke šta su radile kad ste odrastali, jer izgleda da vam nisu poklonile dovoljno pažnje da izrastete u kulturne i vaspitane ljude. Novak ne igra dobro pa vi ne možete da se radujete. Ajde! Da, on samo misli na vas i na vaše radovanje. Nađite neki smisao životu pa se radujte, bez Novaka i ogovaranje njegove žene.

da

pre 5 godina

Novak nije imao nikakvu operaciju nego “intervenciju”.
(Miro, 24. april 2018 07:16)
Tacno mazili mu lakat. Zato sto nije imao operaciju vec intervenciju, morao da menja servis , najvazniji udarac u tenisu preko koga se najlakse i najbrze moze doci do poena. Novak koji nije imao operaciju pravi duple greske cisto sale radi da domaci trolovi mogu ispirati usta . Mrzi ga da servira

bari

pre 5 godina

Ajde Novace uzmi taj reket i igraj taj tenis ako ti se igra, kakve su ovo izjave i filozofiranja poslednjih godina.
(Masca, 23. april 2018 23:29) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu
Niti je covek sta izjavio niti filozofirao u vezi teme o Muratougluovom vidjenju situacije. No bitno je da se nesto pise, da se sakupe +ili-
Izgoreo covek menatlno i fizicki od silnih napora novembar2014/RG2016 , povreda se pogorsala , pokusao da je zaleci kako mu je savetovano u tom trenutku. Ali eto filozofira

stanislav

pre 5 godina

Novaka je uništio onaj španski klovn - "guru". Ponekaod pomislim da mu je bio podmetnut.
Nadam se da će sa Vajdom da dekontaminira mozak i da bude onaj nekadašnji "terminator" na terenu.

milos.k

pre 5 godina

Federer je tri cm nizi od Novaka a ima 10kg vise. To sve govori. Nema snage za udarce, secam se kada je gadjao coskove, Nadal moze da stigne dva do tri puta, cetvrti je viner. Danas Novakove udarce stize svako. Ne znam da li je u pitanju ishrana, Jelena, Imaz, ili gubitak motiva, ali ovako ne ide. Ili stare navike, ishrana, ponasanje ili penzija. Sad ce jos i da prolazi prva.kola dok dovoljno ne padne na ATP listi, kad bude poceo da dobija u prvom kolu igrace iz top 50, ispadace glat

Rio

pre 5 godina

@alkemicar Novak je koristio hiperbaricnu komoru za brzi oporavak u duzem vremenskom periodu. To ima takodje uticaja na stanje Novakovog tela u ovom trenutku. Godine takodje cine svoje, u smislu kretanja, jacine i brzine udaraca itd.

munze

pre 5 godina

@Ge-dur
Pa niko ne brani Jeleni da gradi svoju karijeru, ali joj se zamera što gradi karijeru preko suprugovih leđa. Eto ne mogu da setim nekog lošeg natpisa u vezi Tipsarevićeve supruge i njene karijere, ali ona sama gradi svoju karijeru...

Anarhista u srcu i duši

pre 5 godina

Ovo je jedan od boljih i istinitijih naslova vesti. Realno, problem i jeste bio (nažalost, još uvek i ostao) u glavi.

Plot

pre 5 godina

Ko je uništio Novaka?
Verovatno sam sebi je to uradio.
Onome ko kaže da ima 31 godinu, ženu i dete - kao da je to izgovor za ovo glupiranje? I drugi (vrhunski) sportisti to imaju pa i dalje ubijaju. Novak to više ne želi ili ne može.

Inače, na temu opštih komentara, dodao bih čuveni "zna se."

Plot

pre 5 godina

@Odvali, pa šta bude

Evo ti samo dva primera iz košarke: LeBron, troje dece, 33 godine, Đinobili, 40 godina, isto troje dece, pre neki dan dao ključne poene u plej ofu protiv možda i najboljeg tima NBA.
Primera koliko hoćeš, imaš net.