Četvrtak, 15.04.2004.

11:16

Vlada Đurović nije više trener Refleksa!

Izvor: B92

Vlada Ðuroviæ nije više trener Refleksa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

McPele

pre 20 godina

Zato i Refleks nista neosvaja!Nemoze se svake godine menjati trener!A u zagrebu Zvezda nije favorit za osvajanje titule,jos su oni mnogo neiskusni za to!

Dragan - Arandjelovac

pre 20 godina

Lepo rece neko:Mi smo majstori sve da pokvarimo!
Djurovic je dobar trener.Naci ce on neku novu sredinu, ali velika ljaga pada na rukovodstvo Reflexa.
Hemofarm,Reflex,Vojvodina i jos par klubova su dobar vetar u nasoj kosarci.Ne treba dozvoliti pojedincima da radi licnih interesa ili sujeta te pozitivne vibracije nestanu.

vladan_bgd

pre 20 godina

Ja sam veliki navijac Zvezde ove sezone sam pomno pratio i navijao za Reflex samo zbog ovog sjajnog trenera,gledao sam kako vodi par treninga i mislim da je to savrsenstvo. Daj boze da dodje na klupu Zvezde.

dule

pre 20 godina

Moram da priznam da sam ove sezone bio najveci navijac KK Reflex i to samo zbog Djurovica, ali sada cu u svakoj utakmici navijati protiv njih. On je najbolji trener u SCG i nadam se da je istina ovo da ce biti trener Partizana, najveceg kosarkaskog kluba u Evropi! Simpatisao sam i Covica, ali ocigledno da je preterao.

petar

pre 20 godina

Durovic je trener 'divljak', ali zna posao, pa on je svojedobno sa Zadrom skinuo Cibonu koje je u Evropi sve rasturila a u bivsoj Jugoslaviji te sezone dobila sve timove i kod kuce i u gostima, skor 22-0 sto je bilo gotovo nemoguce. Sjecam se te utakmice, prva u Zagrebu Zadar rasturen, druga u Zadru Cibona igra sa pola snage da bi titulu osvojila pred svojim navijacima i onda u Zagrebu poludi Petar Popovic i Stojko Vrankovic, svaka lopta ulazi, osvetilo se kalkuliranje. Kao vatrenom navijacu Cibone jedna od najgorih noci u zivotu, lutanje gradom, grad pust, nigdje nikoga, kao ruzan san, pravi navijaci valjda znaju o cemu pricam.

slavisa

pre 20 godina

Jadni igraci,nije im lako ,sto sa Rasom,sto sa Vladom,a tek Nebojsom....uzas!!!!!!!
Mi smo majstori sve da pokvarimo...i to sve,uvek radi...SUJETE
Jadan je nas sport,jadna je nasa kosarka.....

strateg

pre 20 godina

Zluradi komentari koji pominju KK CZ samo govore da se sada svi plase Zvezde koja nije predmet ove vesti.
Ko zna sta je bilo i bas me briga, vazno je da smo sada favoriti.
Grobari, vidimo se Pioniru pa cemo komentarisati a sada nas ostavite da zavrsimo posao u Zagrebu.
Napred Zvezda!

Braca Djordjevic

pre 20 godina

Kao i Djenka, moram da kazem da verujem da ce Divac (Vlada Vukoicic) - "ako klub u medjuveremenu ne nadje neko drugo resenje" - odraditi posao kako treba, zasto ne i dovesti Zeleznik do titule u GY ligi. Veliki pozdrav i Divcu i Djenki:)

Borko

pre 20 godina

Vidim ljudi nagadjaju i sele Djurovica camo ii tamo.
Evo jednog razloga koji je 90% tacan, a samo ce vreme potvrditi ispravnost, ali veruj te mi da je informacija prava.
Vlada Djurovic je od sledece sezone trener KK Partizana.To je vec sve dogovoreno.A da ne bi doslo do davanja titule Partizanu, ako se kojim slucajem sastanu Reflex i Partizan u polufinalu ili finalu, Covic je odlucio da saradnju prekine odmah.
Inace Dule Vujosevic ce biti postavljen za sefa mladjih selekcija, jer su u Partizanu uvideli da ce ti klinci sa dobrim radom biti veliki kosarkasi, a samim tim i doneti velike pare klubu, a svima je poznato da je Dule veliki strucnjak pogotovu za individualni rad. Inace od sadasnje ekipe Partizana ostace polovina.Ono sto je sigurno PArtizan ostaje bez Krstica, Djure ( potpisao pred-ugovor sa Asvelom), Scepanovica.......
E sad da se razumemo, ja sam veliki navijac Zvezde i mnogo bih voleo da u perspektivi Djurovic bude trener Zvezde, ali na zalost tako nece biti.......

Petar

pre 20 godina

Malo je neozbiljno da Djurovic posle mnogo puta ponovljenoj nadi da ce u klubu ostati sto duze posle izjave Covica poja ga je povredila napusta klub. Ipak mislim da on ima problem sa EGOM a to govori i cinjenica da se ni u buducnostinije dugo zadrzao.

Marcus Camby

pre 20 godina

Djurovic je otisao jer nije pristao da mu soli pamet covek koji nije iz kosarke a uveren je da taj sport jako dobro poznaje. To vam je jedina istina...

Djenka

pre 20 godina

Nema veze. Vlada Vukoicic ce dovesti ekipu Refleksa do trijumfa kako god da obrnes!!!DIVCUGO AKO CITAS OVO, CESTITAM (na iznenadnoj prilici) I SAMO NAPRED, koga nema bez njega se moze (i mora).

Stojan

pre 20 godina

Covjek ima pravo jer sigurno ce mu biti mnogo bolje u Zvezdi. Mislim da je sada Zvezda bez konkurenta za osvajanje gooodyear lige, kao i naseg prvenstva jer jedini nam je mogao parirati Reflex, ali samo sa Djurovicem.

milos

pre 20 godina

U pitanju je koncepcijska razlika, nikakvih problema sa Rašom Radovanovićem i igračima nisam imao. Nebojša Čović je sinoć na sastanku rekao nešto što me povredilo, rekao je između ostalog Đurović u prvoj reakciji na ostavku na mesto trenera Reflexa.

Mr_HYDE_PFC

pre 20 godina

Iako sam verni navijach Partizana, zelim Refleksu da dobije ove slovence u crveno-belim dresovima pa onda sa cibonom shta bude.
Tezak trenutak za ostavku, ali mozda i upali inat kod igracha da daju sve od sebe.

XXL

pre 20 godina

Pravi potez uprave kluba. Vlada Djurovic je odlican trener i stvaralac, ali za do finala i finalne serije. Jednostavno ako ne mozes, ili nemas vremena da promenis gubitnike, Askrabica, Popovica, Zoroskog . . . onda promenis trenera i nadjes novog ili se nadas da ce SOK TERAPIJA da razmrda apaticne.
Sada sam siguran da idu u finale u Zagrebu.

Bubuleja

pre 20 godina

Nadajmo se da je Vlada Djurovic doneo ispravnu odluku. On se jednostavno nije slagao sa stanjem stvari i resio da ode. Tako je posle onog neslavnog nokauta od strane Praje pre nekih cca. 25 godina doziveo jos jedan medijski i strucni nokaut. Da ne zaboravimo; njemu je zadarska publika ove godine aplaudirala za sezonu 86. Kontraverzan lik,nema sta.....

Car

pre 20 godina

Djurovic verovatno ima primamljivu ponudu iz inostranstava ili ce je dobiti u vrlo kratkom roku.
Vreme ce pokazati.
Kako je dosao tako je i otisao-iznenada.

Delija3

pre 20 godina

Voleo bih jako da je tacno ovo sto je rekao decko koji se prvi potpisao "delija" !!!
Ali jako je tesko zamisliti Sagadina kao sefa,i Djurovica kao poslusnog trenera!
Kad bih morao da biram,poslao bih Zmaga na skijanje,a CARU dao da "VLADA" Zvezdom!

Željko Marjanović

pre 20 godina

Svašta ko na vašaru!Naša posla!Pa zar i u košarci fudbalske gluposti!?Rukomet nam je otišao u aut zbog gluposti,neće valjda i basket!?

Aleksandar

pre 20 godina

Prvo Covicev sin je 89 godiste tako da nemoze da igra za prvi tim ni u ludilu!!!!Drugo Reflex je napravio veliku gresku sto nije zadrzao Djurovica jer je on TRENER KOJI STVARA IGRACE I PRAVI ZAPAZENE REZULTATE.Za godinu dana u reflexu je mnogo uradio.Sanse za titulu u super i Jadranskoj ligi su smanjene za 50% pogotovo sa ovim povredama koje imaju.

Milojko

pre 20 godina

Ovo je strava vest za Partizan. Jedini pravi tim ili konkurent za titulu je ostao bez trenera.
Dakle, cestitam svim navijacima Partizana novu titulu.

Montoya

pre 20 godina

Jel moze nesto da se dogodi u nasem sportu, a da neki iskompleksirani "poznavalac" ne zakljuci kako iza svega stoji Crvena Zvezda. Alo bre, dosta!

Aleksandar

pre 20 godina

Iako sam veliki fan KK Partizan, volim da pogledam utakmice Refleksa jer napreduju svake sezone.
Sacekajmo sa komentarima ostavke Djurovica jer ce se vrlo brzo sve iskristalisati, mi smo Srbi a kod nas tajne ne postoje:)
Nadam da oni 'you will see next year...' ne stoje iza svega.

Cekam finale Partizan-Refleks u Superligi i pobedu Parizana, a Refleksu zelim osvajanje GL.
Srecno!

delija

pre 20 godina

ovo je poverljiva informacoja:Vlado Djurovic je od nove sezone trener KK Crvena Zvezda.Zmago Sagadin se vraca na svoju staru funkciju.

Nebojsa

pre 20 godina

Refleks je odlicno igrao ove sezone, ali im je to sve za dzabe. U Uleb kupu su zastali korak pre cilja, u nasem kupu takodje, a sanse da osvoje nasu ligu pored Partizana su im takodje male (na ovu GY sprdnju se i ne osvrcem). Dakle, Refleks i dalje nastavlja po starom, tim koji pleni igrom, ali nema publiku i ne osvaja nikad nista.
Mislim da je Djurovic svestan svega ovoga i zato je otisao. Naravno, njemu na sramotu ide sto je otisao u ovom trenutku, ipak je trebalo izgurati do kraja.

Marko

pre 20 godina

stvarno mi interesuje razlog ostavke, po meni najbolji trener u nasoj ligi napusta perspektivnu ekipu u sred plejofa i pre pocetak finalnog turnira Jadr. lige?!

Milojko

pre 20 godina

Frka od neuspeha! Uplasio se covek. Zato nikada nije ni bio trener velikih ekipa. Sada ce Tegi sa SOS-a morati da trazi novu zvezdu!

D.S.*pauk

pre 20 godina

Pao cigledno je da k.K Sledeca sezona stoji iza toga , bilo je samo pitanje vremena ...
Mnogo je para ulozeno da se ispusti bar finale G.L....
Sramota sve na silu....
Kako sve njima na ruku ...smesno...

Dirty

pre 20 godina

Kad se malo bolje analizira igra nasih timova, jedino Zvezda ima sistem koji igraci postuju i koji je primeren trenutnim kosarkaskim trendovima. Svi ostali su smesni tako da Djurovic moze da bude respektabilan jedino na SOS kanalu gde je i Moka strucnjak.

Prcoljak

pre 20 godina

Covek je uradio sta je mogao, jedino nije jasno zasto je to uradio sada, kada Refleks ide na titulu u Zagrebu. Mozda to natera igrace da igraju najbolje sto znaju, a mozda i ne.

Brett Favre

pre 20 godina

Vlada Djurović - čovek izneneđenja. E sada će Final 4 za Crvenu Zvezdu biti lakše. Zmago treba da razmišlja 40% o Ciboni već sad.

Brett Favre

pre 20 godina

Vlada Djurović - čovek izneneđenja. E sada će Final 4 za Crvenu Zvezdu biti lakše. Zmago treba da razmišlja 40% o Ciboni već sad.

Prcoljak

pre 20 godina

Covek je uradio sta je mogao, jedino nije jasno zasto je to uradio sada, kada Refleks ide na titulu u Zagrebu. Mozda to natera igrace da igraju najbolje sto znaju, a mozda i ne.

D.S.*pauk

pre 20 godina

Pao cigledno je da k.K Sledeca sezona stoji iza toga , bilo je samo pitanje vremena ...
Mnogo je para ulozeno da se ispusti bar finale G.L....
Sramota sve na silu....
Kako sve njima na ruku ...smesno...

Milojko

pre 20 godina

Frka od neuspeha! Uplasio se covek. Zato nikada nije ni bio trener velikih ekipa. Sada ce Tegi sa SOS-a morati da trazi novu zvezdu!

Marko

pre 20 godina

stvarno mi interesuje razlog ostavke, po meni najbolji trener u nasoj ligi napusta perspektivnu ekipu u sred plejofa i pre pocetak finalnog turnira Jadr. lige?!

Nebojsa

pre 20 godina

Refleks je odlicno igrao ove sezone, ali im je to sve za dzabe. U Uleb kupu su zastali korak pre cilja, u nasem kupu takodje, a sanse da osvoje nasu ligu pored Partizana su im takodje male (na ovu GY sprdnju se i ne osvrcem). Dakle, Refleks i dalje nastavlja po starom, tim koji pleni igrom, ali nema publiku i ne osvaja nikad nista.
Mislim da je Djurovic svestan svega ovoga i zato je otisao. Naravno, njemu na sramotu ide sto je otisao u ovom trenutku, ipak je trebalo izgurati do kraja.

delija

pre 20 godina

ovo je poverljiva informacoja:Vlado Djurovic je od nove sezone trener KK Crvena Zvezda.Zmago Sagadin se vraca na svoju staru funkciju.

Dirty

pre 20 godina

Kad se malo bolje analizira igra nasih timova, jedino Zvezda ima sistem koji igraci postuju i koji je primeren trenutnim kosarkaskim trendovima. Svi ostali su smesni tako da Djurovic moze da bude respektabilan jedino na SOS kanalu gde je i Moka strucnjak.

Aleksandar

pre 20 godina

Iako sam veliki fan KK Partizan, volim da pogledam utakmice Refleksa jer napreduju svake sezone.
Sacekajmo sa komentarima ostavke Djurovica jer ce se vrlo brzo sve iskristalisati, mi smo Srbi a kod nas tajne ne postoje:)
Nadam da oni 'you will see next year...' ne stoje iza svega.

Cekam finale Partizan-Refleks u Superligi i pobedu Parizana, a Refleksu zelim osvajanje GL.
Srecno!

Željko Marjanović

pre 20 godina

Svašta ko na vašaru!Naša posla!Pa zar i u košarci fudbalske gluposti!?Rukomet nam je otišao u aut zbog gluposti,neće valjda i basket!?

Montoya

pre 20 godina

Jel moze nesto da se dogodi u nasem sportu, a da neki iskompleksirani "poznavalac" ne zakljuci kako iza svega stoji Crvena Zvezda. Alo bre, dosta!

Milojko

pre 20 godina

Ovo je strava vest za Partizan. Jedini pravi tim ili konkurent za titulu je ostao bez trenera.
Dakle, cestitam svim navijacima Partizana novu titulu.

Aleksandar

pre 20 godina

Prvo Covicev sin je 89 godiste tako da nemoze da igra za prvi tim ni u ludilu!!!!Drugo Reflex je napravio veliku gresku sto nije zadrzao Djurovica jer je on TRENER KOJI STVARA IGRACE I PRAVI ZAPAZENE REZULTATE.Za godinu dana u reflexu je mnogo uradio.Sanse za titulu u super i Jadranskoj ligi su smanjene za 50% pogotovo sa ovim povredama koje imaju.

Mr_HYDE_PFC

pre 20 godina

Iako sam verni navijach Partizana, zelim Refleksu da dobije ove slovence u crveno-belim dresovima pa onda sa cibonom shta bude.
Tezak trenutak za ostavku, ali mozda i upali inat kod igracha da daju sve od sebe.

Delija3

pre 20 godina

Voleo bih jako da je tacno ovo sto je rekao decko koji se prvi potpisao "delija" !!!
Ali jako je tesko zamisliti Sagadina kao sefa,i Djurovica kao poslusnog trenera!
Kad bih morao da biram,poslao bih Zmaga na skijanje,a CARU dao da "VLADA" Zvezdom!

Bubuleja

pre 20 godina

Nadajmo se da je Vlada Djurovic doneo ispravnu odluku. On se jednostavno nije slagao sa stanjem stvari i resio da ode. Tako je posle onog neslavnog nokauta od strane Praje pre nekih cca. 25 godina doziveo jos jedan medijski i strucni nokaut. Da ne zaboravimo; njemu je zadarska publika ove godine aplaudirala za sezonu 86. Kontraverzan lik,nema sta.....

Car

pre 20 godina

Djurovic verovatno ima primamljivu ponudu iz inostranstava ili ce je dobiti u vrlo kratkom roku.
Vreme ce pokazati.
Kako je dosao tako je i otisao-iznenada.

XXL

pre 20 godina

Pravi potez uprave kluba. Vlada Djurovic je odlican trener i stvaralac, ali za do finala i finalne serije. Jednostavno ako ne mozes, ili nemas vremena da promenis gubitnike, Askrabica, Popovica, Zoroskog . . . onda promenis trenera i nadjes novog ili se nadas da ce SOK TERAPIJA da razmrda apaticne.
Sada sam siguran da idu u finale u Zagrebu.

Djenka

pre 20 godina

Nema veze. Vlada Vukoicic ce dovesti ekipu Refleksa do trijumfa kako god da obrnes!!!DIVCUGO AKO CITAS OVO, CESTITAM (na iznenadnoj prilici) I SAMO NAPRED, koga nema bez njega se moze (i mora).

milos

pre 20 godina

U pitanju je koncepcijska razlika, nikakvih problema sa Rašom Radovanovićem i igračima nisam imao. Nebojša Čović je sinoć na sastanku rekao nešto što me povredilo, rekao je između ostalog Đurović u prvoj reakciji na ostavku na mesto trenera Reflexa.

Stojan

pre 20 godina

Covjek ima pravo jer sigurno ce mu biti mnogo bolje u Zvezdi. Mislim da je sada Zvezda bez konkurenta za osvajanje gooodyear lige, kao i naseg prvenstva jer jedini nam je mogao parirati Reflex, ali samo sa Djurovicem.

Borko

pre 20 godina

Vidim ljudi nagadjaju i sele Djurovica camo ii tamo.
Evo jednog razloga koji je 90% tacan, a samo ce vreme potvrditi ispravnost, ali veruj te mi da je informacija prava.
Vlada Djurovic je od sledece sezone trener KK Partizana.To je vec sve dogovoreno.A da ne bi doslo do davanja titule Partizanu, ako se kojim slucajem sastanu Reflex i Partizan u polufinalu ili finalu, Covic je odlucio da saradnju prekine odmah.
Inace Dule Vujosevic ce biti postavljen za sefa mladjih selekcija, jer su u Partizanu uvideli da ce ti klinci sa dobrim radom biti veliki kosarkasi, a samim tim i doneti velike pare klubu, a svima je poznato da je Dule veliki strucnjak pogotovu za individualni rad. Inace od sadasnje ekipe Partizana ostace polovina.Ono sto je sigurno PArtizan ostaje bez Krstica, Djure ( potpisao pred-ugovor sa Asvelom), Scepanovica.......
E sad da se razumemo, ja sam veliki navijac Zvezde i mnogo bih voleo da u perspektivi Djurovic bude trener Zvezde, ali na zalost tako nece biti.......

Petar

pre 20 godina

Malo je neozbiljno da Djurovic posle mnogo puta ponovljenoj nadi da ce u klubu ostati sto duze posle izjave Covica poja ga je povredila napusta klub. Ipak mislim da on ima problem sa EGOM a to govori i cinjenica da se ni u buducnostinije dugo zadrzao.

Marcus Camby

pre 20 godina

Djurovic je otisao jer nije pristao da mu soli pamet covek koji nije iz kosarke a uveren je da taj sport jako dobro poznaje. To vam je jedina istina...

strateg

pre 20 godina

Zluradi komentari koji pominju KK CZ samo govore da se sada svi plase Zvezde koja nije predmet ove vesti.
Ko zna sta je bilo i bas me briga, vazno je da smo sada favoriti.
Grobari, vidimo se Pioniru pa cemo komentarisati a sada nas ostavite da zavrsimo posao u Zagrebu.
Napred Zvezda!

Braca Djordjevic

pre 20 godina

Kao i Djenka, moram da kazem da verujem da ce Divac (Vlada Vukoicic) - "ako klub u medjuveremenu ne nadje neko drugo resenje" - odraditi posao kako treba, zasto ne i dovesti Zeleznik do titule u GY ligi. Veliki pozdrav i Divcu i Djenki:)

slavisa

pre 20 godina

Jadni igraci,nije im lako ,sto sa Rasom,sto sa Vladom,a tek Nebojsom....uzas!!!!!!!
Mi smo majstori sve da pokvarimo...i to sve,uvek radi...SUJETE
Jadan je nas sport,jadna je nasa kosarka.....

petar

pre 20 godina

Durovic je trener 'divljak', ali zna posao, pa on je svojedobno sa Zadrom skinuo Cibonu koje je u Evropi sve rasturila a u bivsoj Jugoslaviji te sezone dobila sve timove i kod kuce i u gostima, skor 22-0 sto je bilo gotovo nemoguce. Sjecam se te utakmice, prva u Zagrebu Zadar rasturen, druga u Zadru Cibona igra sa pola snage da bi titulu osvojila pred svojim navijacima i onda u Zagrebu poludi Petar Popovic i Stojko Vrankovic, svaka lopta ulazi, osvetilo se kalkuliranje. Kao vatrenom navijacu Cibone jedna od najgorih noci u zivotu, lutanje gradom, grad pust, nigdje nikoga, kao ruzan san, pravi navijaci valjda znaju o cemu pricam.

dule

pre 20 godina

Moram da priznam da sam ove sezone bio najveci navijac KK Reflex i to samo zbog Djurovica, ali sada cu u svakoj utakmici navijati protiv njih. On je najbolji trener u SCG i nadam se da je istina ovo da ce biti trener Partizana, najveceg kosarkaskog kluba u Evropi! Simpatisao sam i Covica, ali ocigledno da je preterao.

Dragan - Arandjelovac

pre 20 godina

Lepo rece neko:Mi smo majstori sve da pokvarimo!
Djurovic je dobar trener.Naci ce on neku novu sredinu, ali velika ljaga pada na rukovodstvo Reflexa.
Hemofarm,Reflex,Vojvodina i jos par klubova su dobar vetar u nasoj kosarci.Ne treba dozvoliti pojedincima da radi licnih interesa ili sujeta te pozitivne vibracije nestanu.

vladan_bgd

pre 20 godina

Ja sam veliki navijac Zvezde ove sezone sam pomno pratio i navijao za Reflex samo zbog ovog sjajnog trenera,gledao sam kako vodi par treninga i mislim da je to savrsenstvo. Daj boze da dodje na klupu Zvezde.

McPele

pre 20 godina

Zato i Refleks nista neosvaja!Nemoze se svake godine menjati trener!A u zagrebu Zvezda nije favorit za osvajanje titule,jos su oni mnogo neiskusni za to!

Brett Favre

pre 20 godina

Vlada Djurović - čovek izneneđenja. E sada će Final 4 za Crvenu Zvezdu biti lakše. Zmago treba da razmišlja 40% o Ciboni već sad.

Prcoljak

pre 20 godina

Covek je uradio sta je mogao, jedino nije jasno zasto je to uradio sada, kada Refleks ide na titulu u Zagrebu. Mozda to natera igrace da igraju najbolje sto znaju, a mozda i ne.

D.S.*pauk

pre 20 godina

Pao cigledno je da k.K Sledeca sezona stoji iza toga , bilo je samo pitanje vremena ...
Mnogo je para ulozeno da se ispusti bar finale G.L....
Sramota sve na silu....
Kako sve njima na ruku ...smesno...

Milojko

pre 20 godina

Frka od neuspeha! Uplasio se covek. Zato nikada nije ni bio trener velikih ekipa. Sada ce Tegi sa SOS-a morati da trazi novu zvezdu!

Marko

pre 20 godina

stvarno mi interesuje razlog ostavke, po meni najbolji trener u nasoj ligi napusta perspektivnu ekipu u sred plejofa i pre pocetak finalnog turnira Jadr. lige?!

Nebojsa

pre 20 godina

Refleks je odlicno igrao ove sezone, ali im je to sve za dzabe. U Uleb kupu su zastali korak pre cilja, u nasem kupu takodje, a sanse da osvoje nasu ligu pored Partizana su im takodje male (na ovu GY sprdnju se i ne osvrcem). Dakle, Refleks i dalje nastavlja po starom, tim koji pleni igrom, ali nema publiku i ne osvaja nikad nista.
Mislim da je Djurovic svestan svega ovoga i zato je otisao. Naravno, njemu na sramotu ide sto je otisao u ovom trenutku, ipak je trebalo izgurati do kraja.

delija

pre 20 godina

ovo je poverljiva informacoja:Vlado Djurovic je od nove sezone trener KK Crvena Zvezda.Zmago Sagadin se vraca na svoju staru funkciju.

Dirty

pre 20 godina

Kad se malo bolje analizira igra nasih timova, jedino Zvezda ima sistem koji igraci postuju i koji je primeren trenutnim kosarkaskim trendovima. Svi ostali su smesni tako da Djurovic moze da bude respektabilan jedino na SOS kanalu gde je i Moka strucnjak.

Aleksandar

pre 20 godina

Iako sam veliki fan KK Partizan, volim da pogledam utakmice Refleksa jer napreduju svake sezone.
Sacekajmo sa komentarima ostavke Djurovica jer ce se vrlo brzo sve iskristalisati, mi smo Srbi a kod nas tajne ne postoje:)
Nadam da oni 'you will see next year...' ne stoje iza svega.

Cekam finale Partizan-Refleks u Superligi i pobedu Parizana, a Refleksu zelim osvajanje GL.
Srecno!

Željko Marjanović

pre 20 godina

Svašta ko na vašaru!Naša posla!Pa zar i u košarci fudbalske gluposti!?Rukomet nam je otišao u aut zbog gluposti,neće valjda i basket!?

Montoya

pre 20 godina

Jel moze nesto da se dogodi u nasem sportu, a da neki iskompleksirani "poznavalac" ne zakljuci kako iza svega stoji Crvena Zvezda. Alo bre, dosta!

Milojko

pre 20 godina

Ovo je strava vest za Partizan. Jedini pravi tim ili konkurent za titulu je ostao bez trenera.
Dakle, cestitam svim navijacima Partizana novu titulu.

Aleksandar

pre 20 godina

Prvo Covicev sin je 89 godiste tako da nemoze da igra za prvi tim ni u ludilu!!!!Drugo Reflex je napravio veliku gresku sto nije zadrzao Djurovica jer je on TRENER KOJI STVARA IGRACE I PRAVI ZAPAZENE REZULTATE.Za godinu dana u reflexu je mnogo uradio.Sanse za titulu u super i Jadranskoj ligi su smanjene za 50% pogotovo sa ovim povredama koje imaju.

Mr_HYDE_PFC

pre 20 godina

Iako sam verni navijach Partizana, zelim Refleksu da dobije ove slovence u crveno-belim dresovima pa onda sa cibonom shta bude.
Tezak trenutak za ostavku, ali mozda i upali inat kod igracha da daju sve od sebe.

Delija3

pre 20 godina

Voleo bih jako da je tacno ovo sto je rekao decko koji se prvi potpisao "delija" !!!
Ali jako je tesko zamisliti Sagadina kao sefa,i Djurovica kao poslusnog trenera!
Kad bih morao da biram,poslao bih Zmaga na skijanje,a CARU dao da "VLADA" Zvezdom!

Bubuleja

pre 20 godina

Nadajmo se da je Vlada Djurovic doneo ispravnu odluku. On se jednostavno nije slagao sa stanjem stvari i resio da ode. Tako je posle onog neslavnog nokauta od strane Praje pre nekih cca. 25 godina doziveo jos jedan medijski i strucni nokaut. Da ne zaboravimo; njemu je zadarska publika ove godine aplaudirala za sezonu 86. Kontraverzan lik,nema sta.....

Car

pre 20 godina

Djurovic verovatno ima primamljivu ponudu iz inostranstava ili ce je dobiti u vrlo kratkom roku.
Vreme ce pokazati.
Kako je dosao tako je i otisao-iznenada.

XXL

pre 20 godina

Pravi potez uprave kluba. Vlada Djurovic je odlican trener i stvaralac, ali za do finala i finalne serije. Jednostavno ako ne mozes, ili nemas vremena da promenis gubitnike, Askrabica, Popovica, Zoroskog . . . onda promenis trenera i nadjes novog ili se nadas da ce SOK TERAPIJA da razmrda apaticne.
Sada sam siguran da idu u finale u Zagrebu.

Djenka

pre 20 godina

Nema veze. Vlada Vukoicic ce dovesti ekipu Refleksa do trijumfa kako god da obrnes!!!DIVCUGO AKO CITAS OVO, CESTITAM (na iznenadnoj prilici) I SAMO NAPRED, koga nema bez njega se moze (i mora).

milos

pre 20 godina

U pitanju je koncepcijska razlika, nikakvih problema sa Rašom Radovanovićem i igračima nisam imao. Nebojša Čović je sinoć na sastanku rekao nešto što me povredilo, rekao je između ostalog Đurović u prvoj reakciji na ostavku na mesto trenera Reflexa.

Stojan

pre 20 godina

Covjek ima pravo jer sigurno ce mu biti mnogo bolje u Zvezdi. Mislim da je sada Zvezda bez konkurenta za osvajanje gooodyear lige, kao i naseg prvenstva jer jedini nam je mogao parirati Reflex, ali samo sa Djurovicem.

Borko

pre 20 godina

Vidim ljudi nagadjaju i sele Djurovica camo ii tamo.
Evo jednog razloga koji je 90% tacan, a samo ce vreme potvrditi ispravnost, ali veruj te mi da je informacija prava.
Vlada Djurovic je od sledece sezone trener KK Partizana.To je vec sve dogovoreno.A da ne bi doslo do davanja titule Partizanu, ako se kojim slucajem sastanu Reflex i Partizan u polufinalu ili finalu, Covic je odlucio da saradnju prekine odmah.
Inace Dule Vujosevic ce biti postavljen za sefa mladjih selekcija, jer su u Partizanu uvideli da ce ti klinci sa dobrim radom biti veliki kosarkasi, a samim tim i doneti velike pare klubu, a svima je poznato da je Dule veliki strucnjak pogotovu za individualni rad. Inace od sadasnje ekipe Partizana ostace polovina.Ono sto je sigurno PArtizan ostaje bez Krstica, Djure ( potpisao pred-ugovor sa Asvelom), Scepanovica.......
E sad da se razumemo, ja sam veliki navijac Zvezde i mnogo bih voleo da u perspektivi Djurovic bude trener Zvezde, ali na zalost tako nece biti.......

Petar

pre 20 godina

Malo je neozbiljno da Djurovic posle mnogo puta ponovljenoj nadi da ce u klubu ostati sto duze posle izjave Covica poja ga je povredila napusta klub. Ipak mislim da on ima problem sa EGOM a to govori i cinjenica da se ni u buducnostinije dugo zadrzao.

Marcus Camby

pre 20 godina

Djurovic je otisao jer nije pristao da mu soli pamet covek koji nije iz kosarke a uveren je da taj sport jako dobro poznaje. To vam je jedina istina...

strateg

pre 20 godina

Zluradi komentari koji pominju KK CZ samo govore da se sada svi plase Zvezde koja nije predmet ove vesti.
Ko zna sta je bilo i bas me briga, vazno je da smo sada favoriti.
Grobari, vidimo se Pioniru pa cemo komentarisati a sada nas ostavite da zavrsimo posao u Zagrebu.
Napred Zvezda!

Braca Djordjevic

pre 20 godina

Kao i Djenka, moram da kazem da verujem da ce Divac (Vlada Vukoicic) - "ako klub u medjuveremenu ne nadje neko drugo resenje" - odraditi posao kako treba, zasto ne i dovesti Zeleznik do titule u GY ligi. Veliki pozdrav i Divcu i Djenki:)

slavisa

pre 20 godina

Jadni igraci,nije im lako ,sto sa Rasom,sto sa Vladom,a tek Nebojsom....uzas!!!!!!!
Mi smo majstori sve da pokvarimo...i to sve,uvek radi...SUJETE
Jadan je nas sport,jadna je nasa kosarka.....

petar

pre 20 godina

Durovic je trener 'divljak', ali zna posao, pa on je svojedobno sa Zadrom skinuo Cibonu koje je u Evropi sve rasturila a u bivsoj Jugoslaviji te sezone dobila sve timove i kod kuce i u gostima, skor 22-0 sto je bilo gotovo nemoguce. Sjecam se te utakmice, prva u Zagrebu Zadar rasturen, druga u Zadru Cibona igra sa pola snage da bi titulu osvojila pred svojim navijacima i onda u Zagrebu poludi Petar Popovic i Stojko Vrankovic, svaka lopta ulazi, osvetilo se kalkuliranje. Kao vatrenom navijacu Cibone jedna od najgorih noci u zivotu, lutanje gradom, grad pust, nigdje nikoga, kao ruzan san, pravi navijaci valjda znaju o cemu pricam.

dule

pre 20 godina

Moram da priznam da sam ove sezone bio najveci navijac KK Reflex i to samo zbog Djurovica, ali sada cu u svakoj utakmici navijati protiv njih. On je najbolji trener u SCG i nadam se da je istina ovo da ce biti trener Partizana, najveceg kosarkaskog kluba u Evropi! Simpatisao sam i Covica, ali ocigledno da je preterao.

Dragan - Arandjelovac

pre 20 godina

Lepo rece neko:Mi smo majstori sve da pokvarimo!
Djurovic je dobar trener.Naci ce on neku novu sredinu, ali velika ljaga pada na rukovodstvo Reflexa.
Hemofarm,Reflex,Vojvodina i jos par klubova su dobar vetar u nasoj kosarci.Ne treba dozvoliti pojedincima da radi licnih interesa ili sujeta te pozitivne vibracije nestanu.

vladan_bgd

pre 20 godina

Ja sam veliki navijac Zvezde ove sezone sam pomno pratio i navijao za Reflex samo zbog ovog sjajnog trenera,gledao sam kako vodi par treninga i mislim da je to savrsenstvo. Daj boze da dodje na klupu Zvezde.

McPele

pre 20 godina

Zato i Refleks nista neosvaja!Nemoze se svake godine menjati trener!A u zagrebu Zvezda nije favorit za osvajanje titule,jos su oni mnogo neiskusni za to!