Subota, 14.04.2018.

23:20

Lazić: Nismo ispunili cilj, bilo je tu i drugih stvari...

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da njegov tim nije ispunio cilj jer je poražen u finalu ABA lige od podgoričke Budućnosti.

Izvor: MLJ

Laziæ: Nismo ispunili cilj, bilo je tu i drugih stvari... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

mmi

pre 6 godina

Jeste, bilo je i drugih stvari..eto npr ne mozete dva penala da sastavite, cuvate agresivno igace na 13, 14 metara od svog kosa, pravite faulove koji vas uvode u bonus, unose nervozu, gubite loptu prvi napad posle tajmauta...Jedina i bolna realnost je da su vam ovo najgore utakmice u sezoni, a kao najvaznije su bile. Uceni ste pogresno i sad to dolazi na naplatu, mislim da je na zalost ovu seriju dobio um u odnosu na snagu

SS

pre 6 godina

U pravu je ,trebala je biti majstorica bili smo bolji od Buducnosti u Podgorici ali sudije su se umesale..kada god smo imali vodjstvo 7-8 poena u trecoj i cetvrtoj utakmici sudije lepo sviraju par faula i slobodnih bacanja da se Buducnost vrati u igru..Pa pogledajte dva u nizu faula Omica u napadu u petak sramota.A Feldina su tukli pod kosevima bez sviranja faulova.Konacan omer slobodnih bacanja u ove dve utakmice 65-29 za Buducnost!Protiv toga je tesko igrati ,a ipak su utakmice bile neizvesne

BgHQ

pre 6 godina

Trener je kriv tj onaj ko ga je doveo.Setimo se kako je Laza igrao kod Radonje a kako ove sezone.Cele godine mi ne mozemo da uspostavimo igru ni u nnpadu ni u odbrani.Haotican napad gde se sve svodi na besomucno prangijanje za 3 poena pa ako udje onda je ok a ako se promasuje onda se naravno gubi.Unutrasnje igre skoro da i nije bilo a odbranu nismo bili u stanju da drzimo na potrebnom nivou duze od nekoliko min.Proslogodisnji tim CZ sa Radonjom na klupi bi ovaj razmandalio sa 20-30 razlike bez veceg znojenja.

bilo je tu i drugih stvari

pre 6 godina

Krive su sudije što je rasprodat citav tim od prosle godine a ostao ti koji si promasio profesiju,krive su sudije sto je doveden Radicević,krive su sudije sto je prvo pojacanje bio Keselj,krive su sudije sto su dovedeni Janković,Jovanović,krive su sudije što je ostao penzioner Bjelica,krive su sudije što je doveden Antić koji je pola sezone presjedio na klubi,krive su sudije što je doveden feldin,krive su sudije što su dovedeni Apić,Lazarević a FMP prosleđen Radanov itd,to su sve druge stvari je li tako.Svake godine napravite bar 5 promašaja sa pojačanjima e pa ne može se svake godine imati sreće i drugi igraju košarku.Zbogom Evroligo ko zna kad i ko zna gdje.

macko

pre 6 godina

Lazo falio je Danguba,Pera...falila je sreća-sudije neću da komentarisem to mora savez aba lige zivi bili idemo dalje a gospodi zelim svu srecu u evro ligi nek udju u masineriju u kojoj smo mi bili a ti čovke sad dresi kesu ako oćeš ponovo evro ligu..napravi tim malo ranije!!!

Srksa

pre 6 godina

Kada ovakav igrac kaze da ima nekih razloga drugih za poraz ja se najezim. Mislim da ako odgleda sve utakmice svoje u ovoj seriji da ce ga zivi blampojesti. On je zaista sramotan za nivo na kome se njegova ekipa takmici.

sryugos

pre 6 godina

I ovako sad po LEGENDI kluba?!
(nba, 14. april 2018 23:57)

Njega legendom zovu oni koji nikad nisu izasli na kosarkaski teren. Nadam se njegovom odlasku vec godinama ali ne vredi... sve dok se nesto ovako ne desi... Gospodina "Ranka" su bekovi Buducnosti probijali kao da je cunj na poligonu. I njega i celu bekovsku liniju koja kao da nije postojala u odbrani.
U napadu mislim da je savrseni pokazatelj njegovog znanja i tehnike onaj poslednji potez kada je ukrstenim levim dvokorakom s desne strane (?!?) zavrsio iza table.

stevan

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu od kad znam za sebe, ali smo pošteno izgubili od Budućnosti koja je jedna prosečna ekipa, što možda boli više jer je Crvena Zvezda skidala mnogo veće ekipa od Podgoricana. Razumem isto ljude što se raduju jer godinama ništa osvojili nisu. Gledao sam čitav meč i nije uopšte bilo puno studijskih grešaka koliko se priča, čak mislim da su sudije bile pod pritiskom i u velikom grču jer se svaki sumnjiv napad pregledavao na snimku. Ako Zvezda posle tehničke Gordica ne ume da pogodi dva bacanja, i ne iskoristi novi napad plus primi kos na plus 5 za nas, onda nemate šta da tražite i bavite se sudijama. Prva 4 minuta nismo dali kos, nego smo imali 3-4 ishitrena suta za 3 poena bez ikakve akcije. Zato se Budućnost osvojila jer smo mi bili pogubljeni. Oni će biti ništa drugo nego kanta za napucavanje kos razlike u evroligi. Svaka im čast na tituli, ali sa nekim drugim strucnjakom Zvezda ovo nikad izgubila nebi. Pešić je dokaz za to kako Barsa igra sada, a kako pre njegovog dolaska.

veliki strumf

pre 6 godina

Zbpgom, Branko! Hvala ti na svemu za prethodne sezone, ali ove si nas upropastio. Onaj smesni ulaz na 72-70 je paradigma cele tvoje sezone. Nadam se da ce sa tobom i covek koga jednostavno ne mogu da gledam (Alumpijevic), zatim umisljeni Covic koji se umorio i cele sezone srljao iz greske u gresku, i bar polovina smesnih igraca za ovaj nivo takmicenja (Lesor, Bjelica, Jankovic, Feldin koji bas je urnisao). Otici ce i vecina ostalih, pa da krenemo iz pocetka.

Ajojojjj

pre 6 godina

Važno je da si ti ispunio prosek u broju napravljenih faulova po meču. Sram te bilo koliko veze nemaš i kakav si kapiten ekipe. Baš zbog toga što si kapiten sram te bilo. Da vidim u kom timu bi se zadržao više od jedne utakmice sa ovakvom igrom kakvu pružaš u Zvezdi. Pametnije je da ćutiš.

Svetski Mega Car

pre 6 godina

Ovaj covek je pocetkom trece cetvrtine tj. drugog poluvremena, vec imao 4 licne greske. Treba zaista biti talenat za tako nesto. Da ne verujes da je ovaj covek ni kriv ni duzan igrao letos za reprezentaciju. Doduse, uglavnom je grejao klupu, ali opet...

trener

pre 6 godina

dete sa severa @ Nemoj Lazica da uporedjujes sa nasim Perom Bozicem , Bozic je bio igrac oskudnog kosarkaskog znanja ,ali smo mi uvek cenili njegovo zalaganje i odnos u odbrani on je za nas bio i ostace kosarkaska legenda i miljenik navijaca ,vas problem je sto nikoga i nista ne postujete.

KEPEC

pre 6 godina

Neverovatno koji nesportski ljudi...čović, alimpijevic i sada i lazić...umesto da sportski čestitaju boljoj ekipi oni forsiraju laži...

Pivce za zivce

pre 6 godina

Branko, ajmo u 1000Eura po 10 trojki. Ali ozbiljno mislim.
Kad ja prvotimca Zvezde smem da izazovem onda je jasno koji je razlog neosvajanja lige. Za odbranu priznajem da si bolji, ali 25kg viska i 15god od poslesnjeg treninga je ipak premnogo.

sivan

pre 6 godina

Razlog zasto Zvezda nije prisla dalje je u... citaj pazljivo...
Procentu pogodjenih slobodnih bacanja!
Kazi svojim kolegama iz tima da malo vezbaju slobodnjake.
Pozdrav id ljubitelja dobre kosarke

Ich

pre 6 godina

Branko svaka cast na borbi i pozrtvovanosti dao si sve od sebe , da smo imali trenera sigurno bi osvoili trofej, podrska majstore!!!!
(lazar, 14. april 2018 23:33)

Na čemu si ti? Za trenera se slažem, ali Lazić... Ne znam šta je Lazić. Samo znam da nije košarkaš.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Sami smo sebe pobedili. Juce Lesor zicer za pobedu promasuje, danas imamo sve u nasim rukama, Rocesti prodaje loptu, primimo 30 koseva zbog Lesorove odbrane itd...

Petar

pre 6 godina

Pored Bjelice najgori igrac Zvezde u ovoj seriji a i sire. Pa mi svaki napad igramo sa 4 igraca kad je Lazic u igri, ne ume bazen da pogodi!! A posle zbog toga i kad sam ostaje ne sme vise da sutira pa ide na prodore koje zbog svoje limitacije u tehniki ne ume uraditi...bruka. Bukvalno mu ne smes dati loptu u napadu nego moras bez njega akciju praviti.

mare

pre 6 godina

Ovaj čovek nije za Zvezdu. Cenim ga kao momka ali ne možeš da daješ u proseku dva tri poena i da se šlepaš i to godinama kao neki tobože borac ''igraš odbranu''. On je za Igokeu i tamo ne bi imao ulogu. Radi se o najprecenjenijem igraču Zvezde ikada...

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Izjavio je i "neke druge stvari su odlucivale", ali to niste napisali da ne izazove podsmijehe.
Ali ako je stvarno covjeku neko prijetio i sprjecavao ga da sutira, vec je cijelu noc cimao do u nedogled, treba sve ispitati, zastiti igrace.
Treba sprovesti istragu, jer i Covic, trener, Lazic govore "neke druge stvari".

Rakonac

pre 6 godina

Da li te je bar malo sramota!?
Najplaceniji igrac Zvezde sa najvise utakmica u EL.
Doziveo si da te protivnicki igraci pustaju na otvoren sut.

Sta ucini to Dzikicu Aleksandre??!

pre 6 godina

Sta ucini to Dzikicu Aleksandre??!

Sta ucini to Gordicu Nemanja??!

Sta ucini to Ivanovicu NIkola Dzoli??!

Sta ucini to Barovicu??!

Nolane Smithe, slobodan si.

Za sve je kriv brat Grim!

pre 6 godina

Hvala kapitenu, iskreni zvezdaši cene sve što si uradio za Zvezdu. Mislim da je nakon ove sezone vreme da pališ negde preko, da mazneš neku kintu.
Srećno, šampione ...

Mislim, stvaaaarnoooo.....

pre 6 godina

Mister "nerezonski faul"...Polovina od vas igrača nije za CZV. Kakve sudije,kakvi bakrači, vi ste se jednostavno "samopobedili"...

SEnT

pre 6 godina

Lazo dobar si u odbrani, mada i to nije to u ovoj sezoni, ali brate kako da budes toliko antitalentovan u napadu posle toliko godina igranja evrolige. Ej da odes na ledja table da sutiras!!!

Petar

pre 6 godina

Ti majstore kot Dzileta u Buducnosti ne bi igrao ni 2min po mecu u finalnoj seriji iako imaju slabije igrace od Zvezde. Veze nemas a jos si se ove sezone umislio i obahatio na terenu kao da si Lebron. Bazen pogoditi ne mozes, mene bi bilo sramota i sam bih trazio da ne igram jer sa tobom u timu odmah napadano samo sa 4.

kaokakao

pre 6 godina

Gospodin si i u porazu. Mi pravi navijaci dobro pamtimo kako si ginuo za Zvezdu, to ne moze da se izbrise. Ovi sto te pljuju su instant navijaci i samo su tu u pobjedama. Nocas si usrecio navijace Partizana, mada oni navijaju za dosta klubova, duzi je to spisak.

Svaka čast.

pre 6 godina

Nikad te nisam mirisao kao igrača na terenu al ovog puta ti odajem priznanje što si smogao snage na kraju čestitaš protivniku koji je bio bolji. Bez podrgljivim i podleglim pritiscima drugih.

Rade

pre 6 godina

...nisi za kapitena Zvezde, a ni za igraca, realno, mislim da nisi ni predodredjen za košarku, nemaš košarkaškog talenta....na drugu stranu upornost, rad i ljudskost...

Vinetu Papadopulos

pre 6 godina

E moj druže, svašta bih vam rekao sad, ali mi neće pustiti komentar. Objasnio si kad si otišao na prodor umesto na šut, a ostalo svega sekund i po. Objasnio si kad si pao na reklame i predao loptu. Ne znam šta ti se desilo, ali ove godine si kao Ostin Pauers kad je izgubio “modžo”. A što se tiče slobodna bacanje, mogao bih napisati knjigu.

kiki

pre 6 godina

Lazicu ja zaista mislim da si rodjen pod sretnom zvezdom, realno si limitiranih atletskih performansi, kao i kosarkaskog iq i napravio si sjajnu karijeru za sada. Licno te ne vidim nigde "preko" jer nemas taj kvalitet

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Sami smo sebe pobedili. Juce Lesor zicer za pobedu promasuje, danas imamo sve u nasim rukama, Rocesti prodaje loptu, primimo 30 koseva zbog Lesorove odbrane itd...

Vinetu Papadopulos

pre 6 godina

E moj druže, svašta bih vam rekao sad, ali mi neće pustiti komentar. Objasnio si kad si otišao na prodor umesto na šut, a ostalo svega sekund i po. Objasnio si kad si pao na reklame i predao loptu. Ne znam šta ti se desilo, ali ove godine si kao Ostin Pauers kad je izgubio “modžo”. A što se tiče slobodna bacanje, mogao bih napisati knjigu.

Sta ucini to Dzikicu Aleksandre??!

pre 6 godina

Sta ucini to Dzikicu Aleksandre??!

Sta ucini to Gordicu Nemanja??!

Sta ucini to Ivanovicu NIkola Dzoli??!

Sta ucini to Barovicu??!

Nolane Smithe, slobodan si.

Rakonac

pre 6 godina

Da li te je bar malo sramota!?
Najplaceniji igrac Zvezde sa najvise utakmica u EL.
Doziveo si da te protivnicki igraci pustaju na otvoren sut.

Mislim, stvaaaarnoooo.....

pre 6 godina

Mister "nerezonski faul"...Polovina od vas igrača nije za CZV. Kakve sudije,kakvi bakrači, vi ste se jednostavno "samopobedili"...

kiki

pre 6 godina

Lazicu ja zaista mislim da si rodjen pod sretnom zvezdom, realno si limitiranih atletskih performansi, kao i kosarkaskog iq i napravio si sjajnu karijeru za sada. Licno te ne vidim nigde "preko" jer nemas taj kvalitet

SEnT

pre 6 godina

Lazo dobar si u odbrani, mada i to nije to u ovoj sezoni, ali brate kako da budes toliko antitalentovan u napadu posle toliko godina igranja evrolige. Ej da odes na ledja table da sutiras!!!

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Izjavio je i "neke druge stvari su odlucivale", ali to niste napisali da ne izazove podsmijehe.
Ali ako je stvarno covjeku neko prijetio i sprjecavao ga da sutira, vec je cijelu noc cimao do u nedogled, treba sve ispitati, zastiti igrace.
Treba sprovesti istragu, jer i Covic, trener, Lazic govore "neke druge stvari".

Rade

pre 6 godina

...nisi za kapitena Zvezde, a ni za igraca, realno, mislim da nisi ni predodredjen za košarku, nemaš košarkaškog talenta....na drugu stranu upornost, rad i ljudskost...

sivan

pre 6 godina

Razlog zasto Zvezda nije prisla dalje je u... citaj pazljivo...
Procentu pogodjenih slobodnih bacanja!
Kazi svojim kolegama iz tima da malo vezbaju slobodnjake.
Pozdrav id ljubitelja dobre kosarke

Petar

pre 6 godina

Ti majstore kot Dzileta u Buducnosti ne bi igrao ni 2min po mecu u finalnoj seriji iako imaju slabije igrace od Zvezde. Veze nemas a jos si se ove sezone umislio i obahatio na terenu kao da si Lebron. Bazen pogoditi ne mozes, mene bi bilo sramota i sam bih trazio da ne igram jer sa tobom u timu odmah napadano samo sa 4.

Petar

pre 6 godina

Pored Bjelice najgori igrac Zvezde u ovoj seriji a i sire. Pa mi svaki napad igramo sa 4 igraca kad je Lazic u igri, ne ume bazen da pogodi!! A posle zbog toga i kad sam ostaje ne sme vise da sutira pa ide na prodore koje zbog svoje limitacije u tehniki ne ume uraditi...bruka. Bukvalno mu ne smes dati loptu u napadu nego moras bez njega akciju praviti.

mare

pre 6 godina

Ovaj čovek nije za Zvezdu. Cenim ga kao momka ali ne možeš da daješ u proseku dva tri poena i da se šlepaš i to godinama kao neki tobože borac ''igraš odbranu''. On je za Igokeu i tamo ne bi imao ulogu. Radi se o najprecenjenijem igraču Zvezde ikada...

KEPEC

pre 6 godina

Neverovatno koji nesportski ljudi...čović, alimpijevic i sada i lazić...umesto da sportski čestitaju boljoj ekipi oni forsiraju laži...

kaokakao

pre 6 godina

Gospodin si i u porazu. Mi pravi navijaci dobro pamtimo kako si ginuo za Zvezdu, to ne moze da se izbrise. Ovi sto te pljuju su instant navijaci i samo su tu u pobjedama. Nocas si usrecio navijace Partizana, mada oni navijaju za dosta klubova, duzi je to spisak.

stevan

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu od kad znam za sebe, ali smo pošteno izgubili od Budućnosti koja je jedna prosečna ekipa, što možda boli više jer je Crvena Zvezda skidala mnogo veće ekipa od Podgoricana. Razumem isto ljude što se raduju jer godinama ništa osvojili nisu. Gledao sam čitav meč i nije uopšte bilo puno studijskih grešaka koliko se priča, čak mislim da su sudije bile pod pritiskom i u velikom grču jer se svaki sumnjiv napad pregledavao na snimku. Ako Zvezda posle tehničke Gordica ne ume da pogodi dva bacanja, i ne iskoristi novi napad plus primi kos na plus 5 za nas, onda nemate šta da tražite i bavite se sudijama. Prva 4 minuta nismo dali kos, nego smo imali 3-4 ishitrena suta za 3 poena bez ikakve akcije. Zato se Budućnost osvojila jer smo mi bili pogubljeni. Oni će biti ništa drugo nego kanta za napucavanje kos razlike u evroligi. Svaka im čast na tituli, ali sa nekim drugim strucnjakom Zvezda ovo nikad izgubila nebi. Pešić je dokaz za to kako Barsa igra sada, a kako pre njegovog dolaska.

Svaka čast.

pre 6 godina

Nikad te nisam mirisao kao igrača na terenu al ovog puta ti odajem priznanje što si smogao snage na kraju čestitaš protivniku koji je bio bolji. Bez podrgljivim i podleglim pritiscima drugih.

Za sve je kriv brat Grim!

pre 6 godina

Hvala kapitenu, iskreni zvezdaši cene sve što si uradio za Zvezdu. Mislim da je nakon ove sezone vreme da pališ negde preko, da mazneš neku kintu.
Srećno, šampione ...

Pivce za zivce

pre 6 godina

Branko, ajmo u 1000Eura po 10 trojki. Ali ozbiljno mislim.
Kad ja prvotimca Zvezde smem da izazovem onda je jasno koji je razlog neosvajanja lige. Za odbranu priznajem da si bolji, ali 25kg viska i 15god od poslesnjeg treninga je ipak premnogo.

Srksa

pre 6 godina

Kada ovakav igrac kaze da ima nekih razloga drugih za poraz ja se najezim. Mislim da ako odgleda sve utakmice svoje u ovoj seriji da ce ga zivi blampojesti. On je zaista sramotan za nivo na kome se njegova ekipa takmici.

Ich

pre 6 godina

Branko svaka cast na borbi i pozrtvovanosti dao si sve od sebe , da smo imali trenera sigurno bi osvoili trofej, podrska majstore!!!!
(lazar, 14. april 2018 23:33)

Na čemu si ti? Za trenera se slažem, ali Lazić... Ne znam šta je Lazić. Samo znam da nije košarkaš.

trener

pre 6 godina

dete sa severa @ Nemoj Lazica da uporedjujes sa nasim Perom Bozicem , Bozic je bio igrac oskudnog kosarkaskog znanja ,ali smo mi uvek cenili njegovo zalaganje i odnos u odbrani on je za nas bio i ostace kosarkaska legenda i miljenik navijaca ,vas problem je sto nikoga i nista ne postujete.

bilo je tu i drugih stvari

pre 6 godina

Krive su sudije što je rasprodat citav tim od prosle godine a ostao ti koji si promasio profesiju,krive su sudije sto je doveden Radicević,krive su sudije sto je prvo pojacanje bio Keselj,krive su sudije sto su dovedeni Janković,Jovanović,krive su sudije što je ostao penzioner Bjelica,krive su sudije što je doveden Antić koji je pola sezone presjedio na klubi,krive su sudije što je doveden feldin,krive su sudije što su dovedeni Apić,Lazarević a FMP prosleđen Radanov itd,to su sve druge stvari je li tako.Svake godine napravite bar 5 promašaja sa pojačanjima e pa ne može se svake godine imati sreće i drugi igraju košarku.Zbogom Evroligo ko zna kad i ko zna gdje.

sryugos

pre 6 godina

I ovako sad po LEGENDI kluba?!
(nba, 14. april 2018 23:57)

Njega legendom zovu oni koji nikad nisu izasli na kosarkaski teren. Nadam se njegovom odlasku vec godinama ali ne vredi... sve dok se nesto ovako ne desi... Gospodina "Ranka" su bekovi Buducnosti probijali kao da je cunj na poligonu. I njega i celu bekovsku liniju koja kao da nije postojala u odbrani.
U napadu mislim da je savrseni pokazatelj njegovog znanja i tehnike onaj poslednji potez kada je ukrstenim levim dvokorakom s desne strane (?!?) zavrsio iza table.

Svetski Mega Car

pre 6 godina

Ovaj covek je pocetkom trece cetvrtine tj. drugog poluvremena, vec imao 4 licne greske. Treba zaista biti talenat za tako nesto. Da ne verujes da je ovaj covek ni kriv ni duzan igrao letos za reprezentaciju. Doduse, uglavnom je grejao klupu, ali opet...

Ajojojjj

pre 6 godina

Važno je da si ti ispunio prosek u broju napravljenih faulova po meču. Sram te bilo koliko veze nemaš i kakav si kapiten ekipe. Baš zbog toga što si kapiten sram te bilo. Da vidim u kom timu bi se zadržao više od jedne utakmice sa ovakvom igrom kakvu pružaš u Zvezdi. Pametnije je da ćutiš.

veliki strumf

pre 6 godina

Zbpgom, Branko! Hvala ti na svemu za prethodne sezone, ali ove si nas upropastio. Onaj smesni ulaz na 72-70 je paradigma cele tvoje sezone. Nadam se da ce sa tobom i covek koga jednostavno ne mogu da gledam (Alumpijevic), zatim umisljeni Covic koji se umorio i cele sezone srljao iz greske u gresku, i bar polovina smesnih igraca za ovaj nivo takmicenja (Lesor, Bjelica, Jankovic, Feldin koji bas je urnisao). Otici ce i vecina ostalih, pa da krenemo iz pocetka.

BgHQ

pre 6 godina

Trener je kriv tj onaj ko ga je doveo.Setimo se kako je Laza igrao kod Radonje a kako ove sezone.Cele godine mi ne mozemo da uspostavimo igru ni u nnpadu ni u odbrani.Haotican napad gde se sve svodi na besomucno prangijanje za 3 poena pa ako udje onda je ok a ako se promasuje onda se naravno gubi.Unutrasnje igre skoro da i nije bilo a odbranu nismo bili u stanju da drzimo na potrebnom nivou duze od nekoliko min.Proslogodisnji tim CZ sa Radonjom na klupi bi ovaj razmandalio sa 20-30 razlike bez veceg znojenja.

mmi

pre 6 godina

Jeste, bilo je i drugih stvari..eto npr ne mozete dva penala da sastavite, cuvate agresivno igace na 13, 14 metara od svog kosa, pravite faulove koji vas uvode u bonus, unose nervozu, gubite loptu prvi napad posle tajmauta...Jedina i bolna realnost je da su vam ovo najgore utakmice u sezoni, a kao najvaznije su bile. Uceni ste pogresno i sad to dolazi na naplatu, mislim da je na zalost ovu seriju dobio um u odnosu na snagu

macko

pre 6 godina

Lazo falio je Danguba,Pera...falila je sreća-sudije neću da komentarisem to mora savez aba lige zivi bili idemo dalje a gospodi zelim svu srecu u evro ligi nek udju u masineriju u kojoj smo mi bili a ti čovke sad dresi kesu ako oćeš ponovo evro ligu..napravi tim malo ranije!!!

SS

pre 6 godina

U pravu je ,trebala je biti majstorica bili smo bolji od Buducnosti u Podgorici ali sudije su se umesale..kada god smo imali vodjstvo 7-8 poena u trecoj i cetvrtoj utakmici sudije lepo sviraju par faula i slobodnih bacanja da se Buducnost vrati u igru..Pa pogledajte dva u nizu faula Omica u napadu u petak sramota.A Feldina su tukli pod kosevima bez sviranja faulova.Konacan omer slobodnih bacanja u ove dve utakmice 65-29 za Buducnost!Protiv toga je tesko igrati ,a ipak su utakmice bile neizvesne

kaokakao

pre 6 godina

Gospodin si i u porazu. Mi pravi navijaci dobro pamtimo kako si ginuo za Zvezdu, to ne moze da se izbrise. Ovi sto te pljuju su instant navijaci i samo su tu u pobjedama. Nocas si usrecio navijace Partizana, mada oni navijaju za dosta klubova, duzi je to spisak.

Za sve je kriv brat Grim!

pre 6 godina

Hvala kapitenu, iskreni zvezdaši cene sve što si uradio za Zvezdu. Mislim da je nakon ove sezone vreme da pališ negde preko, da mazneš neku kintu.
Srećno, šampione ...

Sta ucini to Dzikicu Aleksandre??!

pre 6 godina

Sta ucini to Dzikicu Aleksandre??!

Sta ucini to Gordicu Nemanja??!

Sta ucini to Ivanovicu NIkola Dzoli??!

Sta ucini to Barovicu??!

Nolane Smithe, slobodan si.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Izjavio je i "neke druge stvari su odlucivale", ali to niste napisali da ne izazove podsmijehe.
Ali ako je stvarno covjeku neko prijetio i sprjecavao ga da sutira, vec je cijelu noc cimao do u nedogled, treba sve ispitati, zastiti igrace.
Treba sprovesti istragu, jer i Covic, trener, Lazic govore "neke druge stvari".

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Sami smo sebe pobedili. Juce Lesor zicer za pobedu promasuje, danas imamo sve u nasim rukama, Rocesti prodaje loptu, primimo 30 koseva zbog Lesorove odbrane itd...

SS

pre 6 godina

U pravu je ,trebala je biti majstorica bili smo bolji od Buducnosti u Podgorici ali sudije su se umesale..kada god smo imali vodjstvo 7-8 poena u trecoj i cetvrtoj utakmici sudije lepo sviraju par faula i slobodnih bacanja da se Buducnost vrati u igru..Pa pogledajte dva u nizu faula Omica u napadu u petak sramota.A Feldina su tukli pod kosevima bez sviranja faulova.Konacan omer slobodnih bacanja u ove dve utakmice 65-29 za Buducnost!Protiv toga je tesko igrati ,a ipak su utakmice bile neizvesne

Petar

pre 6 godina

Ti majstore kot Dzileta u Buducnosti ne bi igrao ni 2min po mecu u finalnoj seriji iako imaju slabije igrace od Zvezde. Veze nemas a jos si se ove sezone umislio i obahatio na terenu kao da si Lebron. Bazen pogoditi ne mozes, mene bi bilo sramota i sam bih trazio da ne igram jer sa tobom u timu odmah napadano samo sa 4.

Svaka čast.

pre 6 godina

Nikad te nisam mirisao kao igrača na terenu al ovog puta ti odajem priznanje što si smogao snage na kraju čestitaš protivniku koji je bio bolji. Bez podrgljivim i podleglim pritiscima drugih.

Rade

pre 6 godina

...nisi za kapitena Zvezde, a ni za igraca, realno, mislim da nisi ni predodredjen za košarku, nemaš košarkaškog talenta....na drugu stranu upornost, rad i ljudskost...

Rakonac

pre 6 godina

Da li te je bar malo sramota!?
Najplaceniji igrac Zvezde sa najvise utakmica u EL.
Doziveo si da te protivnicki igraci pustaju na otvoren sut.

kiki

pre 6 godina

Lazicu ja zaista mislim da si rodjen pod sretnom zvezdom, realno si limitiranih atletskih performansi, kao i kosarkaskog iq i napravio si sjajnu karijeru za sada. Licno te ne vidim nigde "preko" jer nemas taj kvalitet

Vinetu Papadopulos

pre 6 godina

E moj druže, svašta bih vam rekao sad, ali mi neće pustiti komentar. Objasnio si kad si otišao na prodor umesto na šut, a ostalo svega sekund i po. Objasnio si kad si pao na reklame i predao loptu. Ne znam šta ti se desilo, ali ove godine si kao Ostin Pauers kad je izgubio “modžo”. A što se tiče slobodna bacanje, mogao bih napisati knjigu.

mare

pre 6 godina

Ovaj čovek nije za Zvezdu. Cenim ga kao momka ali ne možeš da daješ u proseku dva tri poena i da se šlepaš i to godinama kao neki tobože borac ''igraš odbranu''. On je za Igokeu i tamo ne bi imao ulogu. Radi se o najprecenjenijem igraču Zvezde ikada...

trener

pre 6 godina

dete sa severa @ Nemoj Lazica da uporedjujes sa nasim Perom Bozicem , Bozic je bio igrac oskudnog kosarkaskog znanja ,ali smo mi uvek cenili njegovo zalaganje i odnos u odbrani on je za nas bio i ostace kosarkaska legenda i miljenik navijaca ,vas problem je sto nikoga i nista ne postujete.

Petar

pre 6 godina

Pored Bjelice najgori igrac Zvezde u ovoj seriji a i sire. Pa mi svaki napad igramo sa 4 igraca kad je Lazic u igri, ne ume bazen da pogodi!! A posle zbog toga i kad sam ostaje ne sme vise da sutira pa ide na prodore koje zbog svoje limitacije u tehniki ne ume uraditi...bruka. Bukvalno mu ne smes dati loptu u napadu nego moras bez njega akciju praviti.

SEnT

pre 6 godina

Lazo dobar si u odbrani, mada i to nije to u ovoj sezoni, ali brate kako da budes toliko antitalentovan u napadu posle toliko godina igranja evrolige. Ej da odes na ledja table da sutiras!!!

macko

pre 6 godina

Lazo falio je Danguba,Pera...falila je sreća-sudije neću da komentarisem to mora savez aba lige zivi bili idemo dalje a gospodi zelim svu srecu u evro ligi nek udju u masineriju u kojoj smo mi bili a ti čovke sad dresi kesu ako oćeš ponovo evro ligu..napravi tim malo ranije!!!

Mislim, stvaaaarnoooo.....

pre 6 godina

Mister "nerezonski faul"...Polovina od vas igrača nije za CZV. Kakve sudije,kakvi bakrači, vi ste se jednostavno "samopobedili"...

sryugos

pre 6 godina

I ovako sad po LEGENDI kluba?!
(nba, 14. april 2018 23:57)

Njega legendom zovu oni koji nikad nisu izasli na kosarkaski teren. Nadam se njegovom odlasku vec godinama ali ne vredi... sve dok se nesto ovako ne desi... Gospodina "Ranka" su bekovi Buducnosti probijali kao da je cunj na poligonu. I njega i celu bekovsku liniju koja kao da nije postojala u odbrani.
U napadu mislim da je savrseni pokazatelj njegovog znanja i tehnike onaj poslednji potez kada je ukrstenim levim dvokorakom s desne strane (?!?) zavrsio iza table.

sivan

pre 6 godina

Razlog zasto Zvezda nije prisla dalje je u... citaj pazljivo...
Procentu pogodjenih slobodnih bacanja!
Kazi svojim kolegama iz tima da malo vezbaju slobodnjake.
Pozdrav id ljubitelja dobre kosarke

KEPEC

pre 6 godina

Neverovatno koji nesportski ljudi...čović, alimpijevic i sada i lazić...umesto da sportski čestitaju boljoj ekipi oni forsiraju laži...

Ich

pre 6 godina

Branko svaka cast na borbi i pozrtvovanosti dao si sve od sebe , da smo imali trenera sigurno bi osvoili trofej, podrska majstore!!!!
(lazar, 14. april 2018 23:33)

Na čemu si ti? Za trenera se slažem, ali Lazić... Ne znam šta je Lazić. Samo znam da nije košarkaš.

Svetski Mega Car

pre 6 godina

Ovaj covek je pocetkom trece cetvrtine tj. drugog poluvremena, vec imao 4 licne greske. Treba zaista biti talenat za tako nesto. Da ne verujes da je ovaj covek ni kriv ni duzan igrao letos za reprezentaciju. Doduse, uglavnom je grejao klupu, ali opet...

bilo je tu i drugih stvari

pre 6 godina

Krive su sudije što je rasprodat citav tim od prosle godine a ostao ti koji si promasio profesiju,krive su sudije sto je doveden Radicević,krive su sudije sto je prvo pojacanje bio Keselj,krive su sudije sto su dovedeni Janković,Jovanović,krive su sudije što je ostao penzioner Bjelica,krive su sudije što je doveden Antić koji je pola sezone presjedio na klubi,krive su sudije što je doveden feldin,krive su sudije što su dovedeni Apić,Lazarević a FMP prosleđen Radanov itd,to su sve druge stvari je li tako.Svake godine napravite bar 5 promašaja sa pojačanjima e pa ne može se svake godine imati sreće i drugi igraju košarku.Zbogom Evroligo ko zna kad i ko zna gdje.

BgHQ

pre 6 godina

Trener je kriv tj onaj ko ga je doveo.Setimo se kako je Laza igrao kod Radonje a kako ove sezone.Cele godine mi ne mozemo da uspostavimo igru ni u nnpadu ni u odbrani.Haotican napad gde se sve svodi na besomucno prangijanje za 3 poena pa ako udje onda je ok a ako se promasuje onda se naravno gubi.Unutrasnje igre skoro da i nije bilo a odbranu nismo bili u stanju da drzimo na potrebnom nivou duze od nekoliko min.Proslogodisnji tim CZ sa Radonjom na klupi bi ovaj razmandalio sa 20-30 razlike bez veceg znojenja.

Pivce za zivce

pre 6 godina

Branko, ajmo u 1000Eura po 10 trojki. Ali ozbiljno mislim.
Kad ja prvotimca Zvezde smem da izazovem onda je jasno koji je razlog neosvajanja lige. Za odbranu priznajem da si bolji, ali 25kg viska i 15god od poslesnjeg treninga je ipak premnogo.

veliki strumf

pre 6 godina

Zbpgom, Branko! Hvala ti na svemu za prethodne sezone, ali ove si nas upropastio. Onaj smesni ulaz na 72-70 je paradigma cele tvoje sezone. Nadam se da ce sa tobom i covek koga jednostavno ne mogu da gledam (Alumpijevic), zatim umisljeni Covic koji se umorio i cele sezone srljao iz greske u gresku, i bar polovina smesnih igraca za ovaj nivo takmicenja (Lesor, Bjelica, Jankovic, Feldin koji bas je urnisao). Otici ce i vecina ostalih, pa da krenemo iz pocetka.

Ajojojjj

pre 6 godina

Važno je da si ti ispunio prosek u broju napravljenih faulova po meču. Sram te bilo koliko veze nemaš i kakav si kapiten ekipe. Baš zbog toga što si kapiten sram te bilo. Da vidim u kom timu bi se zadržao više od jedne utakmice sa ovakvom igrom kakvu pružaš u Zvezdi. Pametnije je da ćutiš.

Srksa

pre 6 godina

Kada ovakav igrac kaze da ima nekih razloga drugih za poraz ja se najezim. Mislim da ako odgleda sve utakmice svoje u ovoj seriji da ce ga zivi blampojesti. On je zaista sramotan za nivo na kome se njegova ekipa takmici.

mmi

pre 6 godina

Jeste, bilo je i drugih stvari..eto npr ne mozete dva penala da sastavite, cuvate agresivno igace na 13, 14 metara od svog kosa, pravite faulove koji vas uvode u bonus, unose nervozu, gubite loptu prvi napad posle tajmauta...Jedina i bolna realnost je da su vam ovo najgore utakmice u sezoni, a kao najvaznije su bile. Uceni ste pogresno i sad to dolazi na naplatu, mislim da je na zalost ovu seriju dobio um u odnosu na snagu

stevan

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu od kad znam za sebe, ali smo pošteno izgubili od Budućnosti koja je jedna prosečna ekipa, što možda boli više jer je Crvena Zvezda skidala mnogo veće ekipa od Podgoricana. Razumem isto ljude što se raduju jer godinama ništa osvojili nisu. Gledao sam čitav meč i nije uopšte bilo puno studijskih grešaka koliko se priča, čak mislim da su sudije bile pod pritiskom i u velikom grču jer se svaki sumnjiv napad pregledavao na snimku. Ako Zvezda posle tehničke Gordica ne ume da pogodi dva bacanja, i ne iskoristi novi napad plus primi kos na plus 5 za nas, onda nemate šta da tražite i bavite se sudijama. Prva 4 minuta nismo dali kos, nego smo imali 3-4 ishitrena suta za 3 poena bez ikakve akcije. Zato se Budućnost osvojila jer smo mi bili pogubljeni. Oni će biti ništa drugo nego kanta za napucavanje kos razlike u evroligi. Svaka im čast na tituli, ali sa nekim drugim strucnjakom Zvezda ovo nikad izgubila nebi. Pešić je dokaz za to kako Barsa igra sada, a kako pre njegovog dolaska.