Sreda, 04.04.2018.

10:15

Ibrahimović o Ronaldu: Lepo, ali neka proba sa 40 metara

Šveđanin Zlatan Ibrahimović prokomentarisao je u svom stilu sjajan gol Kristijana Ronalda u utorak uveče u Ligi šampiona.

Izvor: AK

Ibrahimoviæ o Ronaldu: Lepo, ali neka proba sa 40 metara IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

157 Komentari

Sortiraj po:

hmm

pre 6 godina

Zlatan nije pomeno ovaj go sa engleskom na ovom snimku nema 40m, dok je dao takav go skoro u novom klubu sa 40 m. i zidan je izno kroz šalu poredjene svog jednog volea, da nije čovek mislio ono što je reko pogodak u galaksiju sa 40m?

Bata-jajce

pre 6 godina

Ibrahimovic je dobar igrac, ali svojim stavom iritira. Neki mu se dive sto je tako samouveren ali ja to zovem sebicnoscu i ljubomorom. On je narcis, sociopata i psihopata i nikad nece reci za nikoga da je u necemu dobar.

SV

pre 6 godina

Ibrahimovicev gol je verovatno i najlepsi gol ove vrste u istoriji fudbala. Pritom je pokazao koliko je inteligentan jer je unapred znao sta ce Hart uraditi, ali ocigledno ima problem sa merama, izgleda da mu je metar tek nesto preko 50cm. Ibrahimovic je gol, racunajuci i kosinu, postigao sa manje od 25 metara. Meni je smesno sto se o Zidanovom golu prica kao o nekoj vrhunskoj majstoriji, a radi se o obicnom voleju kakvih imate koliko hocete. Ronaldov gol je prelep, mada da je igrac Juventusa krenuo hrabrije na loptu sudija bi cak mogao da svira opasnu igru, ovako je potpuno regularan.

kvrga

pre 6 godina

ibri svaka cast, vise ga gotivim nego ronalda, ali ibra je pogodio prazan gol. ronaldo je morao da ga zabije bas uz stativu, mislim da je to cak i teze, iako nije redje.
zato prednost ronaldu.

Konstatacija

pre 6 godina

Sjajni golovi,i jedan i drugi.Sa tim sto je Ibrahimovic dao sa 25m a ne 40m,na prazan gol a Cristiano Bufonu i odbrani Juventusa...Po meni vecu tezinu ima Cristianov gol.
(Marko, 4. april 2018 16:29

Mozebiti...i jedan i drugi su fantasticni ali probaj ti sa 25-30 metara da das takav gol...tesko ide i obicnim udarcem a kamo li makazicama,dok sa 10-12 metara je ipak lakse da se pogodi.Takodje,Ronaldov gol se mogao okarakterisati kao opasna igra i biti ponisten jer je zamalo igraca Juventusa zakacio po glavi,noga mu je bila u visini glave,dok oko Zlatana nije bilo igraca i potpuno je regularan.

Amerikanac

pre 6 godina

Stvarno ne razumem komentatore na ovom portalu. Ronaldo se konstantno proziva kako je sebican i egoistican, dok svaku Ibrahimovicevu izjavu, koje su inace pune njegove zavisti prema drugim igracima i arogantnosti kao i ova sto je izjavio danas, prate komentari tipa "Ibrakadabra" ili "Ibra bog" ili "Jedan je Ibra".

neutralni felsh

pre 6 godina

Stvarno ne razumem komentatore na ovom portalu. Ronaldo se konstantno proziva kako je sebican i egoistican, dok svaku Ibrahimovicevu izjavu, koje su inace pune njegove zavisti prema drugim igracima i arogantnosti kao i ova sto je izjavio danas, prate komentari tipa "Ibrakadabra" ili "Ibra bog" ili "Jedan je Ibra".
(Amerikanac, 04. april 2018 16:10)


zato sto se ibrahimovic uglavnom zeza na svoj racun, glumeci nekog cak norisa uz slicne "najjaci sam" fore.
sa druge strane, ronaldo je uglavnom iskren: kad izjavi "najbolji sam u istoriji", on misli ozbiljno.
sve to narod oseca i zato ga mnogi ne vole, dok ibri sve prastaju.

Marko

pre 6 godina

Sjajni golovi,i jedan i drugi.Sa tim sto je Ibrahimovic dao sa 25m a ne 40m,na prazan gol a Cristiano Bufonu i odbrani Juventusa...Po meni vecu tezinu ima Cristianov gol.

New Jersey

pre 6 godina

Svaka cast na golu Ibro ali od stare slave se ne zivi.Svima je poznato da si Messijev obozavalac i bivsi saigrac pa ti Ronaldo i Real nabijaju komplekse.

Bari1991

pre 6 godina

Lepši gol od obojice postigao je Nebojša Krupniković za Zvezdu u derbiju sa Partizanom!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jaTRENER, 4. april 2018 13:09)

Bez ikakve sumnje.A mozda se stariji ljubitelji fudbala secaju SP '86. u Meksiku.Manuel Negrete,Meksikanac,postigao je fantastican gol,ali je ostao u senci onog Maradoninog protiv Engleza.

komentar

pre 6 godina

.......Ibrin je dobar,ali naspram Ronaldovog izgleda kao da je samo sutnuo loptu. Obratite paznju,potpuno u horizontali... Ronaldo doktor!
(karlito, 04. april 2018 13:01)

"Samo šutnuo loptu."
Živote/Bože, baksuze jedan. Ajde što si nekome dao vrhunski talenat u odnosu na druge, pojedinima bukvalno jedinstven talenat, ali kada si oduzimao, po meni, jako si preterao. Pogledajte dotičnog 'karlita', osobu kojoj si uzeo previše i još ga osakatio/lišio blama da se uopšte javi i dâ svoje mišljenje. Šta sve neću videti za svog života, neverovatno.
Karlito nemoj se ljutiti, ne mrzim te, ali zaista moraš misliti pre nego nešto kažeš ili napišeš. Samo savet. Pozdrav!!!

Marko

pre 6 godina

Prepotentni ibrahimovic.od njega drukciju izjavu ne treba ni ocekivati.umislio da je bog fudbala.pa nisi sine,nisi.ima boljih od tebe.mnogo mnogo boljih

Duka

pre 6 godina

Gotivim CR7 ali ne zaboravite da je Ibrakadabra igrao u svim najjacim i najboljim klubovima u Evropi i bio najbolji strelac lige. Pozdrav i Napred Partizan

Mesi je sa druge planete

pre 6 godina

Svadjaju se dva narcisa a zna se ko je jedini fudbalski čarobnjak i ko prolazi cele odbrane daje golove i iz šesnaest i sa 25 m i da razigrava sve igrače i da dok ga gledamo zaboravimo na sve druge, jedan je Mesi jedini fudbalski Bog danasnjice

ferdinand

pre 6 godina

Ma, ti si, Ibrahimoviću, car, kralj, prvak u skoku u dalj... Ja pa ja i ja, i opet ja. Strašno iritantan, arogantan lik i osrednji fudbaler.

praja

pre 6 godina

Dečko je kompleksas teški,Ronaldo izmislio svet što se tiče fudbala
Koliko je takvih kao što je ovaj tzv "svedjanin"
U svakoj čorbi mirođija,to je lik :samo ja,ja,ja i opet ja...

aleks

pre 6 godina

Ronaldov gol je prosecan, pa Rivaldo i gomila njih je davala nesto slicno ili bolje, zaista nista spektakularno. Zlatanov je jedinstven a i ono sto je promesao kompletan tim, mislim u dresu Ajaksa, ono je tek majstorija koju Ronaldo ne bi izveo nikada.

haren

pre 6 godina

Vidim neki pominju da je pri Ibrinom sutu iz makazica gol bio prazan jer je golman istracao, pa ljudi, sa tolike razdaljine uspeh bi bio pogoditi okvir gola i da je suter licem okrenut golu, a da ne pricamo o makazicama i postignutom golu sa tolike udaljenosti.

karlito

pre 6 godina

Ronaldov je bolji,iz prostog razloga sto je polozaj tela napravio takav da ti se zavrti u glavi. Ibrin je dobar,ali naspram Ronaldovog izgleda kao da je samo sutnuo loptu. Obratite paznju,potpuno u horizontali... Ronaldo doktor!

adem

pre 6 godina

dobar je igrac ibra, ima odbar osecaj za gol, ali... da je ikada osovjio neku individualnu nagradu, ili ... u jednom je najoblji, da sam sebe dize u nebesa. nekome je to simpaticno, meni je to nekako odsadno. ja razumem ako mesi ili ronaldo kazu da su naj... imaju po nekoliko zlatnih lopti, sto da ne kazu. a sta on ima?/?

Sinisa90

pre 6 godina

Moram reci objektivno jednu stvar,a mislim da ce se mnogi sloziti.Ronaldov gol je fenomenalan,predivan,prave makazice,ali takav gol je dao i Runi i jos je bilo dosta igraca koji su u proslosti davali gol makazicama.A da vas pitam,da li ste ikada vidjeli da je neko dao gol sa 40 metara makazicama,nema veze sto je golman bio van gola?Ja to nikada nisam vidio.Dati gol makazicama sa 40 metara.Zlatanov gol je jedinstven i neponovljiv.

Nolan Smith

pre 6 godina

@ Реално, Роналдов гол је љепши,јесте Ибрин гол такође спектакуларан,али је он фактички био неометен при извођењу маказица,плус је голман био на 15 метара од гола.А Роналдо је успио да надмудри једну од најбољих дефанзивних линија задњих 10 година,изведе онакав скок,гдје су му ноге биле преко 2 метра у ваздуху и закуца је у мрежу
(sofrimak, 04. april 2018 11:17)
Sve si u pravu osim ovog 10 godina. Juve je u top 8 defanziva već više od pola veka.

Laki

pre 6 godina

Gol je lep, ali daleko od najlepseg ( Mislim na Ronalda ). Sta onda da se kaze za gol gde je nas Savicevic lobovao u finalu golmana Barse ili gol Maura Bressana, kucajte na yt i vidite kakvu golcinu je zavukao u Ligi Sampiona Barseloni

del boj

pre 6 godina

Ovaj Ronaldov gol je odlican, ali Ibrin je spektakularniji. A ako cemo realno, Ognjen Ozegovic je u dresu Vojvodine 2015 postigao jos lepsi gol makazicama od Ronalda. Ukucajte Vojvodina -Javor i uverite se.

Bane

pre 6 godina

Pomiri se sa tim Ibrahimovicu da nikad neces ni blizu biti Ronaldu i Mesiju. Bio si neometan, gol je bio prazan, a Ronaldo je sa 15 metara cuvan od strane jednog od najboljih stopera danasnjice i plus najboljeg na golu zabio onako.
Inace, ovi sto su glasali za Ibrahimovica, 90÷ je glasalo ne zato sto stvarno im je lepsi taj pogodak nego zato sto ne mogu Ronalda ocima da smisle. ;)

Mikii

pre 6 godina

Ko hoce da vidi sta je golcina, neka kuca na ju tjubu Spain-Italy David Villa goal. Dati onakav gol iz voleja, SLABIJOM nogom, Bufonu iz najboljih dana je cista magija.

pprvi dan skole u Svedskoj

pre 6 godina

Svaka cast Ibri za gol...druga stvar je dati gol Juventusu bilo kako...kolenom,rukom,glavom...kad protiv takve odbrane das gol kakav je dao Ronaldo kapa dole

Ајде@

pre 6 godina

Роналдо синоћ маказице са скоро 2 метара висине, Ибра пре неки дан мајсторију са 40 метара...
Уживање!!!
- Мајстори фудбалске игре, препуцавајте се ви и даље чији је гол лепши, али наставите и даље са таквим лепотама од голова. А ми ћемо се већ некако одлучити чији је гол бољи... Временом... Ако некоме буде битно... И ако вам буде наше мишљење баш толико значајно...

srb

pre 6 godina

jeste nabedjen i u zvezdama ali u pravu je za vecinu stvari, surovo ali u pravu. Nikada necu zaboraviti kad je rekao "golove koje ja dajem ljudi ne mogu da daju ni na fifi"...

alobre

pre 6 godina

Ibra je i dalje strelac najlepseg gola svih vremena (protiv Rode), a i te makazice sto je Ronaldo uradio mogao bi i Zlatan, za obrnuto se ne bi moglo reci...

1999-2000

pre 6 godina

https://www.youtube.com/watch?v=pXPLh_oSuq0

za mladje koji nisu gledali fudbal pre 20 godina, na čudesnoj utakmici fiorentina barselona 3-3 postignut je po meni najlepši gol iz makazica.
ko se slaže , neka udari plus.

sofrimak

pre 6 godina

Реално, Роналдов гол је љепши,јесте Ибрин гол такође спектакуларан,али је он фактички био неометен при извођењу маказица,плус је голман био на 15 метара од гола.А Роналдо је успио да надмудри једну од најбољих дефанзивних линија задњих 10 година,изведе онакав скок,гдје су му ноге биле преко 2 метра у ваздуху и закуца је у мрежу

Beograd

pre 6 godina

Bilo je dosta lepih golova iz makazica. Ronaldinjo Runi Mandzukic Krouc Rivaldo protiv Valensije meni je ovaj Ibrin nekako najlepsi sa najvece udaljenosti. Vrlo tezak zahtevan. I onaj gol petom u raslje kad su igrali Svedska i Italija mi je ostao u najlepsem secanju. Jedan je Ibra.

Realno

pre 6 godina

Realno , one makazice sto je Ozegovic uhvatio dok je igrao u Vojvodini su mozda i lepse od ova dva gola ali suludo je uopste i porediti gol na Jsl i u 1/4 finalu Ls jednom Bufonu...da ne oricamo da je Ibra dao u prijateljskoj utakmici ,jeste akrobacija aki na prazan gol

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

Jumko .... samo nam kaži - ko si ti ? Vidim da nisi pripadnik nebeskog naroda , mada pišeš ekavicu ... Mrziš sve uspešne ljude sa ovog prostora , ja ovo tumačim kao dobro zezanje . A , ti jadniče... kakvi su tvoji problemi ? Proleće je , vreme promenjljivo ... uzimaj terapiju redovno ...

Nolo

pre 6 godina

Stvarno vanserijski fudbaler brutalan talenat!
Ali mi uvek bode oči koliki je egocentrik, i kad mu i saigrači pridju da proslave sa njim onako ih otkaci preko one stvari sklonite se zaklanjate mi kameru. Gori nego Ronaldo an je bas loš po to tom pitanju. Pa druže treba neko da ti doda tu loptu kako ti nije jasno. Na tenis predji ako sve možeš sam da vidimo dokle ćeš doći

Doktor sa plaze

pre 6 godina

@Fazon je sto Ibra tada nije ni znao da ce lopta u gol, vec je instiktivno sutnuo. Ronaldo jeste.
(M. Radosavljevic, 4. april 2018 11:00)

Lupas , sine, lupas..
Pogledaj usporeno, taj dio videa, Ibrahimovicosjeti sta ce golman uraditi i staje, ne juri da prvi stigne do lopte. Englezi se krecu ka golu i on tu ako pogledas smirenosceka sekundicu da se orjentise i sutira loptu ka golu. Ocito je da je sa namjerom sve to uradio, srecom åpo njega nije morao da gadja ugao vec je imao citav gol na raspolaganju i to je znao u momentu kad se odlucio na sut.

Jes naporan Aaaaaa

pre 6 godina

Au koliko je naporan ovaj Ibrahimovic...toliko naporan sa tom svojom samoreklamom i glumljenjem arogancije da ne znas ko je dosadniji , on ili mediji sa ovih prostora sto mu prenose svaki tvit samo zato sto je na IĆ i sto je kao poreklom sa ovih prostora i ovih komentatora sto se na to jos i primaju verujuci da on jedan od "ludih balkanaca"....

Hansolo

pre 6 godina

On nikad nije osvojio zlatnu loptu je baš zbog ovakvih stvari.. On nema glaku na jeziku i govori on to što svi misle.. Messi I Penaldo su "mamini lepi sinovi" I tako više popularni.. A što on ne daje 50g po sezoni.. On nikad nije imao saigrače kao ovih dvoje.. A kad je igrao u Barci i nije igrao ni blizu sve utakmice zbog "profesora" dao je 21g, većina svi spektakularni.. On je jedan, ako ne najbolji napadač iztorije fudbala.. Niko nije dao golova iz toliko različitih pozicija..

zz

pre 6 godina

Mislim da bi se svi slozili da je Ibrin gol nestvaran ali Ronaldov je nekako vise fudbalski, nije se namestio nego je otrcao do zeljenog mesta i postavio se. Ovo Ibrino nije za uporedjivanje jer je bukvalno nestvarno. Sve u svemu dva vanserijska majstora. Naklon do poda.

Lupeta Ibra kao i uvek

pre 6 godina

Ne volim Ronalda i nisam uopste njegov ljubitelj,ali smesno je porediti Ronaldov gol u 1/4 finala Ls Juventusu i Bufonu u gostima na 1-0 i Ibrahimovicev gol na prijateljskoj utakmici

Djordje NS

pre 6 godina

Lep je Ibrin gol sa tolike udaljenosti samo sa tom razlikom što je bio šut u prazan gol jer golman Engleske je bio istrčao vam šesnaesterca. A Ronaldo je nokautirao velikog Bufona koji je stojao metar ispred gol linije. Ali to je Ibra...i onda je samo Ronaldo prepotentan a i Zidan se slično poneo. Svi su oni prepotentni ali nije im zameriti, ipak su to zvezde i majstori svog zanata. Budite i vi najbolji na svetu u onome što radite i neka vam onda sitne duše zameraju prepotentnost koliko im volja.

Kroki

pre 6 godina

Svaka čast obojici.. Možda i jeste Ibrin gol koliko toliko glamurozniji, medjutim Ronaldov je poezija. Iskreno nikada nisam bio ljubitelj Ronalda, ali čovek je jednostavno trenutno najbolji. I u prvih 5 najboljih u ovoj igri. Što se Ibre tiče, neosporan je fudbalski kvalitet i ime, ali koliko je dobar igrač bio, toliko je i loš čovek (ostao). Oduvek je bio prepotentan i umisljen kao da je u rangu Mesija i Ronalda, a činjenica je da na vrhunskom nivou LŠ ili Brarca, nije umeo baš ništa da pokaže i napravi. Tako da on glupo je da on uopšte stoji u istoj rečenici sa Mesijem, Ronaldom itd. Neka zaradjuje penziju u MLS-u.

Kangrga

pre 6 godina

Zlatanov gol je fantastičan ali je ipak Ronaldov moćniji.
Što se tiče golova sa 40 m ukucajte na yt ronaldo rocket man i uživajte:)

Niki

pre 6 godina

Majstore,tvoj jeste lepši ,ali Ronaldov je u 1/4 lige šampiona protiv giganta Juventusa . Pritom posto kod nas sve treba naglasiti,za mene je Mesi najbolji ikada ,ali CR7 je bogotac fudbala i ovo sto on radi je za postovanje i divljenje.

tebra

pre 6 godina

Hahahaha kako ga je poklopio Zlatan. Na Ronalda se uglavnom lože klinci. Stariji odrasli ljudi i oni koji iole razumeju fudbalsku igru, znaju da je Mesi najbolji igrač današnjice.

Dzoni

pre 6 godina

Gol u nebitnoj prijateljskoj utakmici bez golmana ili gol protiv Bufona i najjace odbrane u poslednjih 15 god. i to na njihovom stadionu.
Ronaldov za 2 klase bolji.

chemistry

pre 6 godina

Ajde ljudi, Ibrahimovic je imao loptu koja je sporo odskocila od zemlje (imao je puno vremena da se lepo namesti), plus je golman bio van gola. Jeste majstorija, ali ko god je u zivotu par puta pipnuo loptu, zna da je ovaj Ronaldov gol kategorija iznad. Zapravo, jedne od najboljih makazica koje sam video u zivotu.

Objektivno

pre 6 godina

Ibrahimovicev je lepsi, ali Ronaldov je tezi. Ibrahimovic je imao prazan gol, a Ronaldo je morao da izvede vanzemaljski skok da bi zahvatio onako visoku loptu.

Stevan

pre 6 godina

A ti bar jednu ligu sampiona pokusaj da osvojis ili bar do finala da dodjes... ili makar jednu zlatnu loptu. Pa onda deli lekcije Ronaldu, Messiju i ostalim velicinama.

филозоф

pre 6 godina

И један и други гол је леп али ја још увек памтим Мијатову пречку против холанђана.

Boris Banović

pre 6 godina

Ibro , jesi veliki igrač i razumem šalu, ali Ronaldo ga je dao u utakmici u kojoj si ti igrao, mogu nabrojati na prste jedne ruke !

Gigi

pre 6 godina

Ibra pravo u metu.Pa gde ce on sa 40 metara,sad se zavukao na 10-15 metara od gola i blize jer to jedino jos moze,ni driblinga ni suta..stigle ga godine pa se prilagodio.Centarfor i to je to.

zz

pre 6 godina

Mislim da bi se svi slozili da je Ibrin gol nestvaran ali Ronaldov je nekako vise fudbalski, nije se namestio nego je otrcao do zeljenog mesta i postavio se. Ovo Ibrino nije za uporedjivanje jer je bukvalno nestvarno. Sve u svemu dva vanserijska majstora. Naklon do poda.

Beograd

pre 6 godina

Bilo je dosta lepih golova iz makazica. Ronaldinjo Runi Mandzukic Krouc Rivaldo protiv Valensije meni je ovaj Ibrin nekako najlepsi sa najvece udaljenosti. Vrlo tezak zahtevan. I onaj gol petom u raslje kad su igrali Svedska i Italija mi je ostao u najlepsem secanju. Jedan je Ibra.

sofrimak

pre 6 godina

Реално, Роналдов гол је љепши,јесте Ибрин гол такође спектакуларан,али је он фактички био неометен при извођењу маказица,плус је голман био на 15 метара од гола.А Роналдо је успио да надмудри једну од најбољих дефанзивних линија задњих 10 година,изведе онакав скок,гдје су му ноге биле преко 2 метра у ваздуху и закуца је у мрежу

haren

pre 6 godina

Vidim neki pominju da je pri Ibrinom sutu iz makazica gol bio prazan jer je golman istracao, pa ljudi, sa tolike razdaljine uspeh bi bio pogoditi okvir gola i da je suter licem okrenut golu, a da ne pricamo o makazicama i postignutom golu sa tolike udaljenosti.

филозоф

pre 6 godina

И један и други гол је леп али ја још увек памтим Мијатову пречку против холанђана.

Dzoni

pre 6 godina

Gol u nebitnoj prijateljskoj utakmici bez golmana ili gol protiv Bufona i najjace odbrane u poslednjih 15 god. i to na njihovom stadionu.
Ronaldov za 2 klase bolji.

chemistry

pre 6 godina

Ajde ljudi, Ibrahimovic je imao loptu koja je sporo odskocila od zemlje (imao je puno vremena da se lepo namesti), plus je golman bio van gola. Jeste majstorija, ali ko god je u zivotu par puta pipnuo loptu, zna da je ovaj Ronaldov gol kategorija iznad. Zapravo, jedne od najboljih makazica koje sam video u zivotu.

neutralni felsh

pre 6 godina

Stvarno ne razumem komentatore na ovom portalu. Ronaldo se konstantno proziva kako je sebican i egoistican, dok svaku Ibrahimovicevu izjavu, koje su inace pune njegove zavisti prema drugim igracima i arogantnosti kao i ova sto je izjavio danas, prate komentari tipa "Ibrakadabra" ili "Ibra bog" ili "Jedan je Ibra".
(Amerikanac, 04. april 2018 16:10)


zato sto se ibrahimovic uglavnom zeza na svoj racun, glumeci nekog cak norisa uz slicne "najjaci sam" fore.
sa druge strane, ronaldo je uglavnom iskren: kad izjavi "najbolji sam u istoriji", on misli ozbiljno.
sve to narod oseca i zato ga mnogi ne vole, dok ibri sve prastaju.

Nolo

pre 6 godina

Stvarno vanserijski fudbaler brutalan talenat!
Ali mi uvek bode oči koliki je egocentrik, i kad mu i saigrači pridju da proslave sa njim onako ih otkaci preko one stvari sklonite se zaklanjate mi kameru. Gori nego Ronaldo an je bas loš po to tom pitanju. Pa druže treba neko da ti doda tu loptu kako ti nije jasno. Na tenis predji ako sve možeš sam da vidimo dokle ćeš doći

Objektivno

pre 6 godina

Ibrahimovicev je lepsi, ali Ronaldov je tezi. Ibrahimovic je imao prazan gol, a Ronaldo je morao da izvede vanzemaljski skok da bi zahvatio onako visoku loptu.

Niki

pre 6 godina

Majstore,tvoj jeste lepši ,ali Ronaldov je u 1/4 lige šampiona protiv giganta Juventusa . Pritom posto kod nas sve treba naglasiti,za mene je Mesi najbolji ikada ,ali CR7 je bogotac fudbala i ovo sto on radi je za postovanje i divljenje.

Djordje NS

pre 6 godina

Lep je Ibrin gol sa tolike udaljenosti samo sa tom razlikom što je bio šut u prazan gol jer golman Engleske je bio istrčao vam šesnaesterca. A Ronaldo je nokautirao velikog Bufona koji je stojao metar ispred gol linije. Ali to je Ibra...i onda je samo Ronaldo prepotentan a i Zidan se slično poneo. Svi su oni prepotentni ali nije im zameriti, ipak su to zvezde i majstori svog zanata. Budite i vi najbolji na svetu u onome što radite i neka vam onda sitne duše zameraju prepotentnost koliko im volja.

Bari1991

pre 6 godina

Lepši gol od obojice postigao je Nebojša Krupniković za Zvezdu u derbiju sa Partizanom!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jaTRENER, 4. april 2018 13:09)

Bez ikakve sumnje.A mozda se stariji ljubitelji fudbala secaju SP '86. u Meksiku.Manuel Negrete,Meksikanac,postigao je fantastican gol,ali je ostao u senci onog Maradoninog protiv Engleza.

tebra

pre 6 godina

Hahahaha kako ga je poklopio Zlatan. Na Ronalda se uglavnom lože klinci. Stariji odrasli ljudi i oni koji iole razumeju fudbalsku igru, znaju da je Mesi najbolji igrač današnjice.

Kroki

pre 6 godina

Svaka čast obojici.. Možda i jeste Ibrin gol koliko toliko glamurozniji, medjutim Ronaldov je poezija. Iskreno nikada nisam bio ljubitelj Ronalda, ali čovek je jednostavno trenutno najbolji. I u prvih 5 najboljih u ovoj igri. Što se Ibre tiče, neosporan je fudbalski kvalitet i ime, ali koliko je dobar igrač bio, toliko je i loš čovek (ostao). Oduvek je bio prepotentan i umisljen kao da je u rangu Mesija i Ronalda, a činjenica je da na vrhunskom nivou LŠ ili Brarca, nije umeo baš ništa da pokaže i napravi. Tako da on glupo je da on uopšte stoji u istoj rečenici sa Mesijem, Ronaldom itd. Neka zaradjuje penziju u MLS-u.

Boris Banović

pre 6 godina

Ibro , jesi veliki igrač i razumem šalu, ali Ronaldo ga je dao u utakmici u kojoj si ti igrao, mogu nabrojati na prste jedne ruke !

Konstatacija

pre 6 godina

Sjajni golovi,i jedan i drugi.Sa tim sto je Ibrahimovic dao sa 25m a ne 40m,na prazan gol a Cristiano Bufonu i odbrani Juventusa...Po meni vecu tezinu ima Cristianov gol.
(Marko, 4. april 2018 16:29

Mozebiti...i jedan i drugi su fantasticni ali probaj ti sa 25-30 metara da das takav gol...tesko ide i obicnim udarcem a kamo li makazicama,dok sa 10-12 metara je ipak lakse da se pogodi.Takodje,Ronaldov gol se mogao okarakterisati kao opasna igra i biti ponisten jer je zamalo igraca Juventusa zakacio po glavi,noga mu je bila u visini glave,dok oko Zlatana nije bilo igraca i potpuno je regularan.

Marko

pre 6 godina

Sjajni golovi,i jedan i drugi.Sa tim sto je Ibrahimovic dao sa 25m a ne 40m,na prazan gol a Cristiano Bufonu i odbrani Juventusa...Po meni vecu tezinu ima Cristianov gol.

Marko

pre 6 godina

Prepotentni ibrahimovic.od njega drukciju izjavu ne treba ni ocekivati.umislio da je bog fudbala.pa nisi sine,nisi.ima boljih od tebe.mnogo mnogo boljih

kvrga

pre 6 godina

ibri svaka cast, vise ga gotivim nego ronalda, ali ibra je pogodio prazan gol. ronaldo je morao da ga zabije bas uz stativu, mislim da je to cak i teze, iako nije redje.
zato prednost ronaldu.

SV

pre 6 godina

Ibrahimovicev gol je verovatno i najlepsi gol ove vrste u istoriji fudbala. Pritom je pokazao koliko je inteligentan jer je unapred znao sta ce Hart uraditi, ali ocigledno ima problem sa merama, izgleda da mu je metar tek nesto preko 50cm. Ibrahimovic je gol, racunajuci i kosinu, postigao sa manje od 25 metara. Meni je smesno sto se o Zidanovom golu prica kao o nekoj vrhunskoj majstoriji, a radi se o obicnom voleju kakvih imate koliko hocete. Ronaldov gol je prelep, mada da je igrac Juventusa krenuo hrabrije na loptu sudija bi cak mogao da svira opasnu igru, ovako je potpuno regularan.

Kangrga

pre 6 godina

Zlatanov gol je fantastičan ali je ipak Ronaldov moćniji.
Što se tiče golova sa 40 m ukucajte na yt ronaldo rocket man i uživajte:)

Amerikanac

pre 6 godina

Stvarno ne razumem komentatore na ovom portalu. Ronaldo se konstantno proziva kako je sebican i egoistican, dok svaku Ibrahimovicevu izjavu, koje su inace pune njegove zavisti prema drugim igracima i arogantnosti kao i ova sto je izjavio danas, prate komentari tipa "Ibrakadabra" ili "Ibra bog" ili "Jedan je Ibra".

Stevan

pre 6 godina

A ti bar jednu ligu sampiona pokusaj da osvojis ili bar do finala da dodjes... ili makar jednu zlatnu loptu. Pa onda deli lekcije Ronaldu, Messiju i ostalim velicinama.

srb

pre 6 godina

jeste nabedjen i u zvezdama ali u pravu je za vecinu stvari, surovo ali u pravu. Nikada necu zaboraviti kad je rekao "golove koje ja dajem ljudi ne mogu da daju ni na fifi"...

New Jersey

pre 6 godina

Svaka cast na golu Ibro ali od stare slave se ne zivi.Svima je poznato da si Messijev obozavalac i bivsi saigrac pa ti Ronaldo i Real nabijaju komplekse.

Mesi je sa druge planete

pre 6 godina

Svadjaju se dva narcisa a zna se ko je jedini fudbalski čarobnjak i ko prolazi cele odbrane daje golove i iz šesnaest i sa 25 m i da razigrava sve igrače i da dok ga gledamo zaboravimo na sve druge, jedan je Mesi jedini fudbalski Bog danasnjice

Gigi

pre 6 godina

Ibra pravo u metu.Pa gde ce on sa 40 metara,sad se zavukao na 10-15 metara od gola i blize jer to jedino jos moze,ni driblinga ni suta..stigle ga godine pa se prilagodio.Centarfor i to je to.

1999-2000

pre 6 godina

https://www.youtube.com/watch?v=pXPLh_oSuq0

za mladje koji nisu gledali fudbal pre 20 godina, na čudesnoj utakmici fiorentina barselona 3-3 postignut je po meni najlepši gol iz makazica.
ko se slaže , neka udari plus.

komentar

pre 6 godina

.......Ibrin je dobar,ali naspram Ronaldovog izgleda kao da je samo sutnuo loptu. Obratite paznju,potpuno u horizontali... Ronaldo doktor!
(karlito, 04. april 2018 13:01)

"Samo šutnuo loptu."
Živote/Bože, baksuze jedan. Ajde što si nekome dao vrhunski talenat u odnosu na druge, pojedinima bukvalno jedinstven talenat, ali kada si oduzimao, po meni, jako si preterao. Pogledajte dotičnog 'karlita', osobu kojoj si uzeo previše i još ga osakatio/lišio blama da se uopšte javi i dâ svoje mišljenje. Šta sve neću videti za svog života, neverovatno.
Karlito nemoj se ljutiti, ne mrzim te, ali zaista moraš misliti pre nego nešto kažeš ili napišeš. Samo savet. Pozdrav!!!

alobre

pre 6 godina

Ibra je i dalje strelac najlepseg gola svih vremena (protiv Rode), a i te makazice sto je Ronaldo uradio mogao bi i Zlatan, za obrnuto se ne bi moglo reci...

karlito

pre 6 godina

Ronaldov je bolji,iz prostog razloga sto je polozaj tela napravio takav da ti se zavrti u glavi. Ibrin je dobar,ali naspram Ronaldovog izgleda kao da je samo sutnuo loptu. Obratite paznju,potpuno u horizontali... Ronaldo doktor!

ferdinand

pre 6 godina

Ma, ti si, Ibrahimoviću, car, kralj, prvak u skoku u dalj... Ja pa ja i ja, i opet ja. Strašno iritantan, arogantan lik i osrednji fudbaler.

Nolan Smith

pre 6 godina

@ Реално, Роналдов гол је љепши,јесте Ибрин гол такође спектакуларан,али је он фактички био неометен при извођењу маказица,плус је голман био на 15 метара од гола.А Роналдо је успио да надмудри једну од најбољих дефанзивних линија задњих 10 година,изведе онакав скок,гдје су му ноге биле преко 2 метра у ваздуху и закуца је у мрежу
(sofrimak, 04. april 2018 11:17)
Sve si u pravu osim ovog 10 godina. Juve je u top 8 defanziva već više od pola veka.

pprvi dan skole u Svedskoj

pre 6 godina

Svaka cast Ibri za gol...druga stvar je dati gol Juventusu bilo kako...kolenom,rukom,glavom...kad protiv takve odbrane das gol kakav je dao Ronaldo kapa dole

praja

pre 6 godina

Dečko je kompleksas teški,Ronaldo izmislio svet što se tiče fudbala
Koliko je takvih kao što je ovaj tzv "svedjanin"
U svakoj čorbi mirođija,to je lik :samo ja,ja,ja i opet ja...

Sinisa90

pre 6 godina

Moram reci objektivno jednu stvar,a mislim da ce se mnogi sloziti.Ronaldov gol je fenomenalan,predivan,prave makazice,ali takav gol je dao i Runi i jos je bilo dosta igraca koji su u proslosti davali gol makazicama.A da vas pitam,da li ste ikada vidjeli da je neko dao gol sa 40 metara makazicama,nema veze sto je golman bio van gola?Ja to nikada nisam vidio.Dati gol makazicama sa 40 metara.Zlatanov gol je jedinstven i neponovljiv.

Ајде@

pre 6 godina

Роналдо синоћ маказице са скоро 2 метара висине, Ибра пре неки дан мајсторију са 40 метара...
Уживање!!!
- Мајстори фудбалске игре, препуцавајте се ви и даље чији је гол лепши, али наставите и даље са таквим лепотама од голова. А ми ћемо се већ некако одлучити чији је гол бољи... Временом... Ако некоме буде битно... И ако вам буде наше мишљење баш толико значајно...

Bata-jajce

pre 6 godina

Ibrahimovic je dobar igrac, ali svojim stavom iritira. Neki mu se dive sto je tako samouveren ali ja to zovem sebicnoscu i ljubomorom. On je narcis, sociopata i psihopata i nikad nece reci za nikoga da je u necemu dobar.

Duka

pre 6 godina

Gotivim CR7 ali ne zaboravite da je Ibrakadabra igrao u svim najjacim i najboljim klubovima u Evropi i bio najbolji strelac lige. Pozdrav i Napred Partizan

Bane

pre 6 godina

Pomiri se sa tim Ibrahimovicu da nikad neces ni blizu biti Ronaldu i Mesiju. Bio si neometan, gol je bio prazan, a Ronaldo je sa 15 metara cuvan od strane jednog od najboljih stopera danasnjice i plus najboljeg na golu zabio onako.
Inace, ovi sto su glasali za Ibrahimovica, 90÷ je glasalo ne zato sto stvarno im je lepsi taj pogodak nego zato sto ne mogu Ronalda ocima da smisle. ;)

aleks

pre 6 godina

Ronaldov gol je prosecan, pa Rivaldo i gomila njih je davala nesto slicno ili bolje, zaista nista spektakularno. Zlatanov je jedinstven a i ono sto je promesao kompletan tim, mislim u dresu Ajaksa, ono je tek majstorija koju Ronaldo ne bi izveo nikada.

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

Jumko .... samo nam kaži - ko si ti ? Vidim da nisi pripadnik nebeskog naroda , mada pišeš ekavicu ... Mrziš sve uspešne ljude sa ovog prostora , ja ovo tumačim kao dobro zezanje . A , ti jadniče... kakvi su tvoji problemi ? Proleće je , vreme promenjljivo ... uzimaj terapiju redovno ...

Doktor sa plaze

pre 6 godina

@Fazon je sto Ibra tada nije ni znao da ce lopta u gol, vec je instiktivno sutnuo. Ronaldo jeste.
(M. Radosavljevic, 4. april 2018 11:00)

Lupas , sine, lupas..
Pogledaj usporeno, taj dio videa, Ibrahimovicosjeti sta ce golman uraditi i staje, ne juri da prvi stigne do lopte. Englezi se krecu ka golu i on tu ako pogledas smirenosceka sekundicu da se orjentise i sutira loptu ka golu. Ocito je da je sa namjerom sve to uradio, srecom åpo njega nije morao da gadja ugao vec je imao citav gol na raspolaganju i to je znao u momentu kad se odlucio na sut.

adem

pre 6 godina

dobar je igrac ibra, ima odbar osecaj za gol, ali... da je ikada osovjio neku individualnu nagradu, ili ... u jednom je najoblji, da sam sebe dize u nebesa. nekome je to simpaticno, meni je to nekako odsadno. ja razumem ako mesi ili ronaldo kazu da su naj... imaju po nekoliko zlatnih lopti, sto da ne kazu. a sta on ima?/?

Jes naporan Aaaaaa

pre 6 godina

Au koliko je naporan ovaj Ibrahimovic...toliko naporan sa tom svojom samoreklamom i glumljenjem arogancije da ne znas ko je dosadniji , on ili mediji sa ovih prostora sto mu prenose svaki tvit samo zato sto je na IĆ i sto je kao poreklom sa ovih prostora i ovih komentatora sto se na to jos i primaju verujuci da on jedan od "ludih balkanaca"....

Hansolo

pre 6 godina

On nikad nije osvojio zlatnu loptu je baš zbog ovakvih stvari.. On nema glaku na jeziku i govori on to što svi misle.. Messi I Penaldo su "mamini lepi sinovi" I tako više popularni.. A što on ne daje 50g po sezoni.. On nikad nije imao saigrače kao ovih dvoje.. A kad je igrao u Barci i nije igrao ni blizu sve utakmice zbog "profesora" dao je 21g, većina svi spektakularni.. On je jedan, ako ne najbolji napadač iztorije fudbala.. Niko nije dao golova iz toliko različitih pozicija..

Lupeta Ibra kao i uvek

pre 6 godina

Ne volim Ronalda i nisam uopste njegov ljubitelj,ali smesno je porediti Ronaldov gol u 1/4 finala Ls Juventusu i Bufonu u gostima na 1-0 i Ibrahimovicev gol na prijateljskoj utakmici

del boj

pre 6 godina

Ovaj Ronaldov gol je odlican, ali Ibrin je spektakularniji. A ako cemo realno, Ognjen Ozegovic je u dresu Vojvodine 2015 postigao jos lepsi gol makazicama od Ronalda. Ukucajte Vojvodina -Javor i uverite se.

Laki

pre 6 godina

Gol je lep, ali daleko od najlepseg ( Mislim na Ronalda ). Sta onda da se kaze za gol gde je nas Savicevic lobovao u finalu golmana Barse ili gol Maura Bressana, kucajte na yt i vidite kakvu golcinu je zavukao u Ligi Sampiona Barseloni

Mikii

pre 6 godina

Ko hoce da vidi sta je golcina, neka kuca na ju tjubu Spain-Italy David Villa goal. Dati onakav gol iz voleja, SLABIJOM nogom, Bufonu iz najboljih dana je cista magija.

Realno

pre 6 godina

Realno , one makazice sto je Ozegovic uhvatio dok je igrao u Vojvodini su mozda i lepse od ova dva gola ali suludo je uopste i porediti gol na Jsl i u 1/4 finalu Ls jednom Bufonu...da ne oricamo da je Ibra dao u prijateljskoj utakmici ,jeste akrobacija aki na prazan gol

hmm

pre 6 godina

Zlatan nije pomeno ovaj go sa engleskom na ovom snimku nema 40m, dok je dao takav go skoro u novom klubu sa 40 m. i zidan je izno kroz šalu poredjene svog jednog volea, da nije čovek mislio ono što je reko pogodak u galaksiju sa 40m?

sofrimak

pre 6 godina

Реално, Роналдов гол је љепши,јесте Ибрин гол такође спектакуларан,али је он фактички био неометен при извођењу маказица,плус је голман био на 15 метара од гола.А Роналдо је успио да надмудри једну од најбољих дефанзивних линија задњих 10 година,изведе онакав скок,гдје су му ноге биле преко 2 метра у ваздуху и закуца је у мрежу

Dzoni

pre 6 godina

Gol u nebitnoj prijateljskoj utakmici bez golmana ili gol protiv Bufona i najjace odbrane u poslednjih 15 god. i to na njihovom stadionu.
Ronaldov za 2 klase bolji.

praja

pre 6 godina

Dečko je kompleksas teški,Ronaldo izmislio svet što se tiče fudbala
Koliko je takvih kao što je ovaj tzv "svedjanin"
U svakoj čorbi mirođija,to je lik :samo ja,ja,ja i opet ja...

karlito

pre 6 godina

Ronaldov je bolji,iz prostog razloga sto je polozaj tela napravio takav da ti se zavrti u glavi. Ibrin je dobar,ali naspram Ronaldovog izgleda kao da je samo sutnuo loptu. Obratite paznju,potpuno u horizontali... Ronaldo doktor!

Kangrga

pre 6 godina

Zlatanov gol je fantastičan ali je ipak Ronaldov moćniji.
Što se tiče golova sa 40 m ukucajte na yt ronaldo rocket man i uživajte:)

Beograd

pre 6 godina

Bilo je dosta lepih golova iz makazica. Ronaldinjo Runi Mandzukic Krouc Rivaldo protiv Valensije meni je ovaj Ibrin nekako najlepsi sa najvece udaljenosti. Vrlo tezak zahtevan. I onaj gol petom u raslje kad su igrali Svedska i Italija mi je ostao u najlepsem secanju. Jedan je Ibra.

tebra

pre 6 godina

Hahahaha kako ga je poklopio Zlatan. Na Ronalda se uglavnom lože klinci. Stariji odrasli ljudi i oni koji iole razumeju fudbalsku igru, znaju da je Mesi najbolji igrač današnjice.

Gigi

pre 6 godina

Ibra pravo u metu.Pa gde ce on sa 40 metara,sad se zavukao na 10-15 metara od gola i blize jer to jedino jos moze,ni driblinga ni suta..stigle ga godine pa se prilagodio.Centarfor i to je to.

zz

pre 6 godina

Mislim da bi se svi slozili da je Ibrin gol nestvaran ali Ronaldov je nekako vise fudbalski, nije se namestio nego je otrcao do zeljenog mesta i postavio se. Ovo Ibrino nije za uporedjivanje jer je bukvalno nestvarno. Sve u svemu dva vanserijska majstora. Naklon do poda.

Konstatacija

pre 6 godina

Sjajni golovi,i jedan i drugi.Sa tim sto je Ibrahimovic dao sa 25m a ne 40m,na prazan gol a Cristiano Bufonu i odbrani Juventusa...Po meni vecu tezinu ima Cristianov gol.
(Marko, 4. april 2018 16:29

Mozebiti...i jedan i drugi su fantasticni ali probaj ti sa 25-30 metara da das takav gol...tesko ide i obicnim udarcem a kamo li makazicama,dok sa 10-12 metara je ipak lakse da se pogodi.Takodje,Ronaldov gol se mogao okarakterisati kao opasna igra i biti ponisten jer je zamalo igraca Juventusa zakacio po glavi,noga mu je bila u visini glave,dok oko Zlatana nije bilo igraca i potpuno je regularan.

chemistry

pre 6 godina

Ajde ljudi, Ibrahimovic je imao loptu koja je sporo odskocila od zemlje (imao je puno vremena da se lepo namesti), plus je golman bio van gola. Jeste majstorija, ali ko god je u zivotu par puta pipnuo loptu, zna da je ovaj Ronaldov gol kategorija iznad. Zapravo, jedne od najboljih makazica koje sam video u zivotu.

kvrga

pre 6 godina

ibri svaka cast, vise ga gotivim nego ronalda, ali ibra je pogodio prazan gol. ronaldo je morao da ga zabije bas uz stativu, mislim da je to cak i teze, iako nije redje.
zato prednost ronaldu.

Duka

pre 6 godina

Gotivim CR7 ali ne zaboravite da je Ibrakadabra igrao u svim najjacim i najboljim klubovima u Evropi i bio najbolji strelac lige. Pozdrav i Napred Partizan

Mesi je sa druge planete

pre 6 godina

Svadjaju se dva narcisa a zna se ko je jedini fudbalski čarobnjak i ko prolazi cele odbrane daje golove i iz šesnaest i sa 25 m i da razigrava sve igrače i da dok ga gledamo zaboravimo na sve druge, jedan je Mesi jedini fudbalski Bog danasnjice

neutralni felsh

pre 6 godina

Stvarno ne razumem komentatore na ovom portalu. Ronaldo se konstantno proziva kako je sebican i egoistican, dok svaku Ibrahimovicevu izjavu, koje su inace pune njegove zavisti prema drugim igracima i arogantnosti kao i ova sto je izjavio danas, prate komentari tipa "Ibrakadabra" ili "Ibra bog" ili "Jedan je Ibra".
(Amerikanac, 04. april 2018 16:10)


zato sto se ibrahimovic uglavnom zeza na svoj racun, glumeci nekog cak norisa uz slicne "najjaci sam" fore.
sa druge strane, ronaldo je uglavnom iskren: kad izjavi "najbolji sam u istoriji", on misli ozbiljno.
sve to narod oseca i zato ga mnogi ne vole, dok ibri sve prastaju.

Stevan

pre 6 godina

A ti bar jednu ligu sampiona pokusaj da osvojis ili bar do finala da dodjes... ili makar jednu zlatnu loptu. Pa onda deli lekcije Ronaldu, Messiju i ostalim velicinama.

Marko

pre 6 godina

Sjajni golovi,i jedan i drugi.Sa tim sto je Ibrahimovic dao sa 25m a ne 40m,na prazan gol a Cristiano Bufonu i odbrani Juventusa...Po meni vecu tezinu ima Cristianov gol.

Djordje NS

pre 6 godina

Lep je Ibrin gol sa tolike udaljenosti samo sa tom razlikom što je bio šut u prazan gol jer golman Engleske je bio istrčao vam šesnaesterca. A Ronaldo je nokautirao velikog Bufona koji je stojao metar ispred gol linije. Ali to je Ibra...i onda je samo Ronaldo prepotentan a i Zidan se slično poneo. Svi su oni prepotentni ali nije im zameriti, ipak su to zvezde i majstori svog zanata. Budite i vi najbolji na svetu u onome što radite i neka vam onda sitne duše zameraju prepotentnost koliko im volja.

New Jersey

pre 6 godina

Svaka cast na golu Ibro ali od stare slave se ne zivi.Svima je poznato da si Messijev obozavalac i bivsi saigrac pa ti Ronaldo i Real nabijaju komplekse.

komentar

pre 6 godina

.......Ibrin je dobar,ali naspram Ronaldovog izgleda kao da je samo sutnuo loptu. Obratite paznju,potpuno u horizontali... Ronaldo doktor!
(karlito, 04. april 2018 13:01)

"Samo šutnuo loptu."
Živote/Bože, baksuze jedan. Ajde što si nekome dao vrhunski talenat u odnosu na druge, pojedinima bukvalno jedinstven talenat, ali kada si oduzimao, po meni, jako si preterao. Pogledajte dotičnog 'karlita', osobu kojoj si uzeo previše i još ga osakatio/lišio blama da se uopšte javi i dâ svoje mišljenje. Šta sve neću videti za svog života, neverovatno.
Karlito nemoj se ljutiti, ne mrzim te, ali zaista moraš misliti pre nego nešto kažeš ili napišeš. Samo savet. Pozdrav!!!

pprvi dan skole u Svedskoj

pre 6 godina

Svaka cast Ibri za gol...druga stvar je dati gol Juventusu bilo kako...kolenom,rukom,glavom...kad protiv takve odbrane das gol kakav je dao Ronaldo kapa dole

Niki

pre 6 godina

Majstore,tvoj jeste lepši ,ali Ronaldov je u 1/4 lige šampiona protiv giganta Juventusa . Pritom posto kod nas sve treba naglasiti,za mene je Mesi najbolji ikada ,ali CR7 je bogotac fudbala i ovo sto on radi je za postovanje i divljenje.

Marko

pre 6 godina

Prepotentni ibrahimovic.od njega drukciju izjavu ne treba ni ocekivati.umislio da je bog fudbala.pa nisi sine,nisi.ima boljih od tebe.mnogo mnogo boljih

aleks

pre 6 godina

Ronaldov gol je prosecan, pa Rivaldo i gomila njih je davala nesto slicno ili bolje, zaista nista spektakularno. Zlatanov je jedinstven a i ono sto je promesao kompletan tim, mislim u dresu Ajaksa, ono je tek majstorija koju Ronaldo ne bi izveo nikada.

ferdinand

pre 6 godina

Ma, ti si, Ibrahimoviću, car, kralj, prvak u skoku u dalj... Ja pa ja i ja, i opet ja. Strašno iritantan, arogantan lik i osrednji fudbaler.

Amerikanac

pre 6 godina

Stvarno ne razumem komentatore na ovom portalu. Ronaldo se konstantno proziva kako je sebican i egoistican, dok svaku Ibrahimovicevu izjavu, koje su inace pune njegove zavisti prema drugim igracima i arogantnosti kao i ova sto je izjavio danas, prate komentari tipa "Ibrakadabra" ili "Ibra bog" ili "Jedan je Ibra".

alobre

pre 6 godina

Ibra je i dalje strelac najlepseg gola svih vremena (protiv Rode), a i te makazice sto je Ronaldo uradio mogao bi i Zlatan, za obrnuto se ne bi moglo reci...

haren

pre 6 godina

Vidim neki pominju da je pri Ibrinom sutu iz makazica gol bio prazan jer je golman istracao, pa ljudi, sa tolike razdaljine uspeh bi bio pogoditi okvir gola i da je suter licem okrenut golu, a da ne pricamo o makazicama i postignutom golu sa tolike udaljenosti.

Boris Banović

pre 6 godina

Ibro , jesi veliki igrač i razumem šalu, ali Ronaldo ga je dao u utakmici u kojoj si ti igrao, mogu nabrojati na prste jedne ruke !

Kroki

pre 6 godina

Svaka čast obojici.. Možda i jeste Ibrin gol koliko toliko glamurozniji, medjutim Ronaldov je poezija. Iskreno nikada nisam bio ljubitelj Ronalda, ali čovek je jednostavno trenutno najbolji. I u prvih 5 najboljih u ovoj igri. Što se Ibre tiče, neosporan je fudbalski kvalitet i ime, ali koliko je dobar igrač bio, toliko je i loš čovek (ostao). Oduvek je bio prepotentan i umisljen kao da je u rangu Mesija i Ronalda, a činjenica je da na vrhunskom nivou LŠ ili Brarca, nije umeo baš ništa da pokaže i napravi. Tako da on glupo je da on uopšte stoji u istoj rečenici sa Mesijem, Ronaldom itd. Neka zaradjuje penziju u MLS-u.

филозоф

pre 6 godina

И један и други гол је леп али ја још увек памтим Мијатову пречку против холанђана.

Nolo

pre 6 godina

Stvarno vanserijski fudbaler brutalan talenat!
Ali mi uvek bode oči koliki je egocentrik, i kad mu i saigrači pridju da proslave sa njim onako ih otkaci preko one stvari sklonite se zaklanjate mi kameru. Gori nego Ronaldo an je bas loš po to tom pitanju. Pa druže treba neko da ti doda tu loptu kako ti nije jasno. Na tenis predji ako sve možeš sam da vidimo dokle ćeš doći

Hansolo

pre 6 godina

On nikad nije osvojio zlatnu loptu je baš zbog ovakvih stvari.. On nema glaku na jeziku i govori on to što svi misle.. Messi I Penaldo su "mamini lepi sinovi" I tako više popularni.. A što on ne daje 50g po sezoni.. On nikad nije imao saigrače kao ovih dvoje.. A kad je igrao u Barci i nije igrao ni blizu sve utakmice zbog "profesora" dao je 21g, većina svi spektakularni.. On je jedan, ako ne najbolji napadač iztorije fudbala.. Niko nije dao golova iz toliko različitih pozicija..

Objektivno

pre 6 godina

Ibrahimovicev je lepsi, ali Ronaldov je tezi. Ibrahimovic je imao prazan gol, a Ronaldo je morao da izvede vanzemaljski skok da bi zahvatio onako visoku loptu.

SV

pre 6 godina

Ibrahimovicev gol je verovatno i najlepsi gol ove vrste u istoriji fudbala. Pritom je pokazao koliko je inteligentan jer je unapred znao sta ce Hart uraditi, ali ocigledno ima problem sa merama, izgleda da mu je metar tek nesto preko 50cm. Ibrahimovic je gol, racunajuci i kosinu, postigao sa manje od 25 metara. Meni je smesno sto se o Zidanovom golu prica kao o nekoj vrhunskoj majstoriji, a radi se o obicnom voleju kakvih imate koliko hocete. Ronaldov gol je prelep, mada da je igrac Juventusa krenuo hrabrije na loptu sudija bi cak mogao da svira opasnu igru, ovako je potpuno regularan.

Bata-jajce

pre 6 godina

Ibrahimovic je dobar igrac, ali svojim stavom iritira. Neki mu se dive sto je tako samouveren ali ja to zovem sebicnoscu i ljubomorom. On je narcis, sociopata i psihopata i nikad nece reci za nikoga da je u necemu dobar.

1999-2000

pre 6 godina

https://www.youtube.com/watch?v=pXPLh_oSuq0

za mladje koji nisu gledali fudbal pre 20 godina, na čudesnoj utakmici fiorentina barselona 3-3 postignut je po meni najlepši gol iz makazica.
ko se slaže , neka udari plus.

srb

pre 6 godina

jeste nabedjen i u zvezdama ali u pravu je za vecinu stvari, surovo ali u pravu. Nikada necu zaboraviti kad je rekao "golove koje ja dajem ljudi ne mogu da daju ni na fifi"...

hmm

pre 6 godina

Zlatan nije pomeno ovaj go sa engleskom na ovom snimku nema 40m, dok je dao takav go skoro u novom klubu sa 40 m. i zidan je izno kroz šalu poredjene svog jednog volea, da nije čovek mislio ono što je reko pogodak u galaksiju sa 40m?

Lupeta Ibra kao i uvek

pre 6 godina

Ne volim Ronalda i nisam uopste njegov ljubitelj,ali smesno je porediti Ronaldov gol u 1/4 finala Ls Juventusu i Bufonu u gostima na 1-0 i Ibrahimovicev gol na prijateljskoj utakmici

Jes naporan Aaaaaa

pre 6 godina

Au koliko je naporan ovaj Ibrahimovic...toliko naporan sa tom svojom samoreklamom i glumljenjem arogancije da ne znas ko je dosadniji , on ili mediji sa ovih prostora sto mu prenose svaki tvit samo zato sto je na IĆ i sto je kao poreklom sa ovih prostora i ovih komentatora sto se na to jos i primaju verujuci da on jedan od "ludih balkanaca"....

Bane

pre 6 godina

Pomiri se sa tim Ibrahimovicu da nikad neces ni blizu biti Ronaldu i Mesiju. Bio si neometan, gol je bio prazan, a Ronaldo je sa 15 metara cuvan od strane jednog od najboljih stopera danasnjice i plus najboljeg na golu zabio onako.
Inace, ovi sto su glasali za Ibrahimovica, 90÷ je glasalo ne zato sto stvarno im je lepsi taj pogodak nego zato sto ne mogu Ronalda ocima da smisle. ;)

Nolan Smith

pre 6 godina

@ Реално, Роналдов гол је љепши,јесте Ибрин гол такође спектакуларан,али је он фактички био неометен при извођењу маказица,плус је голман био на 15 метара од гола.А Роналдо је успио да надмудри једну од најбољих дефанзивних линија задњих 10 година,изведе онакав скок,гдје су му ноге биле преко 2 метра у ваздуху и закуца је у мрежу
(sofrimak, 04. april 2018 11:17)
Sve si u pravu osim ovog 10 godina. Juve je u top 8 defanziva već više od pola veka.

Realno

pre 6 godina

Realno , one makazice sto je Ozegovic uhvatio dok je igrao u Vojvodini su mozda i lepse od ova dva gola ali suludo je uopste i porediti gol na Jsl i u 1/4 finalu Ls jednom Bufonu...da ne oricamo da je Ibra dao u prijateljskoj utakmici ,jeste akrobacija aki na prazan gol

del boj

pre 6 godina

Ovaj Ronaldov gol je odlican, ali Ibrin je spektakularniji. A ako cemo realno, Ognjen Ozegovic je u dresu Vojvodine 2015 postigao jos lepsi gol makazicama od Ronalda. Ukucajte Vojvodina -Javor i uverite se.

Sinisa90

pre 6 godina

Moram reci objektivno jednu stvar,a mislim da ce se mnogi sloziti.Ronaldov gol je fenomenalan,predivan,prave makazice,ali takav gol je dao i Runi i jos je bilo dosta igraca koji su u proslosti davali gol makazicama.A da vas pitam,da li ste ikada vidjeli da je neko dao gol sa 40 metara makazicama,nema veze sto je golman bio van gola?Ja to nikada nisam vidio.Dati gol makazicama sa 40 metara.Zlatanov gol je jedinstven i neponovljiv.

adem

pre 6 godina

dobar je igrac ibra, ima odbar osecaj za gol, ali... da je ikada osovjio neku individualnu nagradu, ili ... u jednom je najoblji, da sam sebe dize u nebesa. nekome je to simpaticno, meni je to nekako odsadno. ja razumem ako mesi ili ronaldo kazu da su naj... imaju po nekoliko zlatnih lopti, sto da ne kazu. a sta on ima?/?

Mikii

pre 6 godina

Ko hoce da vidi sta je golcina, neka kuca na ju tjubu Spain-Italy David Villa goal. Dati onakav gol iz voleja, SLABIJOM nogom, Bufonu iz najboljih dana je cista magija.

Bari1991

pre 6 godina

Lepši gol od obojice postigao je Nebojša Krupniković za Zvezdu u derbiju sa Partizanom!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jaTRENER, 4. april 2018 13:09)

Bez ikakve sumnje.A mozda se stariji ljubitelji fudbala secaju SP '86. u Meksiku.Manuel Negrete,Meksikanac,postigao je fantastican gol,ali je ostao u senci onog Maradoninog protiv Engleza.

Doktor sa plaze

pre 6 godina

@Fazon je sto Ibra tada nije ni znao da ce lopta u gol, vec je instiktivno sutnuo. Ronaldo jeste.
(M. Radosavljevic, 4. april 2018 11:00)

Lupas , sine, lupas..
Pogledaj usporeno, taj dio videa, Ibrahimovicosjeti sta ce golman uraditi i staje, ne juri da prvi stigne do lopte. Englezi se krecu ka golu i on tu ako pogledas smirenosceka sekundicu da se orjentise i sutira loptu ka golu. Ocito je da je sa namjerom sve to uradio, srecom åpo njega nije morao da gadja ugao vec je imao citav gol na raspolaganju i to je znao u momentu kad se odlucio na sut.

Laki

pre 6 godina

Gol je lep, ali daleko od najlepseg ( Mislim na Ronalda ). Sta onda da se kaze za gol gde je nas Savicevic lobovao u finalu golmana Barse ili gol Maura Bressana, kucajte na yt i vidite kakvu golcinu je zavukao u Ligi Sampiona Barseloni

Ајде@

pre 6 godina

Роналдо синоћ маказице са скоро 2 метара висине, Ибра пре неки дан мајсторију са 40 метара...
Уживање!!!
- Мајстори фудбалске игре, препуцавајте се ви и даље чији је гол лепши, али наставите и даље са таквим лепотама од голова. А ми ћемо се већ некако одлучити чији је гол бољи... Временом... Ако некоме буде битно... И ако вам буде наше мишљење баш толико значајно...

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

Jumko .... samo nam kaži - ko si ti ? Vidim da nisi pripadnik nebeskog naroda , mada pišeš ekavicu ... Mrziš sve uspešne ljude sa ovog prostora , ja ovo tumačim kao dobro zezanje . A , ti jadniče... kakvi su tvoji problemi ? Proleće je , vreme promenjljivo ... uzimaj terapiju redovno ...