Nedelja, 01.04.2018.

17:31

Boatengova peta i Jovićeva golčina nedovoljna Ajntrahtu (VIDEO)

Ekipa Ajntrahta iz Frankfurta poražena je na gostovanju od Verdera iz Bremena sa 2:1, u 28. kolu Bundeslige.

Izvor: B92

Boatengova peta i Joviæeva golèina nedovoljna Ajntrahtu (VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Luka Jović bi trebao komotno, da ima mesta u startnom timu reprezentacije!! Ko misli da je lako igrati Bundesligu taj pojima nema!! Inače Frankfurt bezveze izgubio, zahvaljujući golmanovoj gluposti kod drugog gola!!

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Peta Boatenga iz naslova je slučajan događaj, lopta čak nije bila ni namenjena za centarfora, u pitanju je bio pokušaj duplog pasa sa igračem sa brojem 10, koji je primio loptu od Luke Jovića i prosledio je Boatengu.

Reakcija Luke Jovića na milisekund vremena koliko je mogao da iskoristi kada je ispred i oko sebe imao čak 5 (pet?!) igrača Verdera, je prava fudbalska fantazija.
FK Crvena zvezda je u svojoj istoriji imala neke fantastične centarforove, od Dušana Savića, preko “Kobre” Darka Pančeva do Draka Kovačevića, Mihajla Pjanovića ili Nikole Žigića.

Dugo, dugo vremena se čekala neka nova “Kobra”.
Onaj ko je prodao Luku Jovića snosi ogromnu odgovornost za pravi pravcati zločin protiv FK Crvene zvezde, njene tradicije, njene prošlosti njene sadašnjosti i njene budućnosti.
Luka Jović je ta “Kobra” koju su navijači Crvene zvezde čekali sve ove decenije.
Luka Jović je legitimni naslednik Darka Pančeva.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Luka Jović, ne da mora u Rusiju, Luka Jović mora u tim.
On je naš daleko najbolji centarfor i to ne zato što su drugi loši.
Naprotiv.
Aleksandar Mitrović dominira u Fulamu i u reprezentaciji.
Aleksandar Prijović je fantastičan u PAOKu a odveo nas je u Rusiju golom protiv Gruzije.

Ali Luka Jović je svetska klasa, pet nivoa iznad Mitrovića i Prijovića.
Dres sa brojem osam (8) u našoj reprezentaciji na Svetskom prvenstvu FIFA u Rusiji ima novog vlasnika.
Njegovo ime je Luka Jović i dolazi iz nemačke Budeslige iz Ajntrahta iz Frankfurta.

Luka “Uragan” Jović, Luka “Kobra” Jović, nazovite ga kako želite, ali dres sa brojem osam naše reprezentacije na Svetsko prvenstvu u Rusiji je njegov.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Fantastična akcija Ajntrahta u kojoj je Luka Jović odigrao presudnu ulogu.
Nakon što su oduzeli loptu Verder u svom kaznenom prostoru, lopta je došla do igrača Ajntrahta sa brojem 20 koji odmah traži Luku Jovića koji se otkriva blizu centra.
Ono što je usledilo je donelo gol Ajntrahtu; Luka Jović je fantastičnim pasom spoljnom desno, pronašao igrača na levom krilu.

Bio je to poseban pas koji je naneo ekstremnu štetu odbrani Verdera koja se koncentrisala na loptu i grupisala se da spreči direktan pravolinijski napad Ajntrahta.
Nakon što je rasporio odbranu Verdera fantastičnim pasom na levo krilo desnom spoljnom, Luka Jović je nastavio kretanje u samo srce protivnika, u protivnički kazneni prostor.

ViscoSalejo

pre 6 godina

Potencijal za najboljeg spica sveta igrac od 180cm skok duela bez?
(Ahadvd, 2. april 2018 07:17)

Imas jedan veliki, veliki pozdrav i like od Luisa Suareza, Antoana Grizmana i Serhija Ahuera.

Ahadvd

pre 6 godina

Preterujete. I ovo ne kazem zato sto trolujem vec zato sto gubite racionalnost.
Potencijal za najboljeg spica sveta igrac od 180cm skok duela bez? Pre samo nedelju dana se nije video protiv italijanskih U21 stopera iz serije A. Nisam siguran da je usao u makar jednu sansu. A vi od njega ocekujete da bude nas spasilac u Rusiji i najbolji napadac sveta. Dakle, Luka moze da ima lepu karijeru ako nauci da svoje nedostatke nadohnadi sto mu za sada dobro ide. Kao i Mitar. Njih dvojica kada bi se spojili bio bi jedan kompletan napadac.

Dado

pre 6 godina

Lajpcig ove godine lagano stize do LS, sve su bolji i uigraniji, najozbiljniji tim u Nemackoj posle Bajerna. Za ovog malog naseg, stoji da definitivno mora ici na SP, ok, ne kao prvi spic, ali da igra par min i da stice ogromno iskustvo koje nosi samo ucesce na SP bi bila sasvim razumna odluka selektora da ga pozove.

sendi

pre 6 godina

samo vidite koliko igraca ima Ramadani u Frankfurtu i sve vi je jasno. Bundes liga nikad slabija. Nema ih u Evropi nigde ove godine. A Ramadanijevi igrači na čelu sa ramadanijevim trenerom svi igraju. Pa i Bobic radi za ramadanija i kad je on upao u Franfurt svi su za njim jedan po jedan stizali. To je Ramadanijeva sema i sa Frankfurtom kao i pre sa Fiorentinom,Torinom, Benficom, Partizanom. Čovek je jedan od najuticajniji u Evropi i njegov sistem se pokazao kao sistem koji mu donosi ogroman novac. Sami će te se uveriti sada kada nadje klub treneru Mihajloviću. Odmah posle toga slede transferi nasih igrača u taj klub i počinju novine da pišu na sva zvona. Recept uvek isti. Jovic je igrač koji nema igru jedan na jedan. Nikad nećete naći da je igraca prešao. Samo se muva po šesnaestercu i to je malo u današnje vreme. Ali kad trener stoji iza tebe i daje ti ovoliku šansu naravno da poraste samopouzdanje jer igraš rasterećeno. Ne bojiš se grešaka jer možeš da gresis koliko hoces. bice ti oprosteno. Frankfurt igra napadački i stvaraju puno prilika. Odnos prilika i golova je pravi pokazatelj jednog napadača.

One night in May

pre 6 godina

Daleko najbolji srpski napadac... igra standardno u daleko najjacoj ligi od svih u kojima igraju nasi napadaci. Zasluzio je mesto startera u zestokoj konkurenciji, redovno daje golove...

Ne znam koliko Krstajic klasicnih napadaca planira da vodi, ali Luka je siguran putnik na SP, da li ce biti cetvrtog napadaca i ko bi to bio - da ne nagadjam - Luka, Mitar i Prija su sigurni.

jд123

pre 6 godina

Ja mislim da ne treba da ga zove za SP. Mlad je on, ipak ima vremena za njega... Nadam se da će biti veliki igrač.
(Ghost, 01. april 2018 18:29)

Сва срећа да ти ниси Нико Ковач. Јер, где би Јовића пустио да игра у Бундеслиги, "млад је он, има времена за њега". Мислим на почетку сезоне је циљ Франкфурта био да осигура опстанак, али сада, при крају првенства, где се боре за ЛШ, тако младог играча убацити у ватру, још га пустити да игра од почетка, док старији, искуснији, скупљи Халер њему греје клупу, то је незамисливо типичном српском тренеру.

Та филозофија "млад је, има времена за њега", која је важила и у бившој Југи и нажалост настављена у Србији је један од разлога, зашто никада ништа у фудбалу нисмо освојили. Стално нам играју деде и истрошене луле, човек има осећај да ће ови наши старци, који се вуку по терену ко пребијени, играти док могу стајати на једној нози.

Једини из окружења, који су прекинули са том "традицијом" су Хрвати. Обавезно да га позове на следећу припремну и води у Русију. Нека буде резерва и нека га убаци као џокера, ако затреба. Нико ништа не очекује од овог СП. Зато сада треба да почне припрема за следеће ЕП. Што више младих да позове, то ће бити непроцењиво искуство у следећим квалификацијама.

Нада умире последња. Зато се стварно надам, да ће наши коначно почети радити дугорочно а не од данас до сутра, као обично.

Dača

pre 6 godina

Tehnika , brzina , snaga , intelekt , osećaj za gol ...dečko ima sve a tek mu je dvadeset godina .Mesecima unazad ostavljam komentare na svim portalima tvrdeći da je mali naš najbolji špic i drago mi je da se to potvrđuje i da će u perspektivi tek pokazati o kakvoj se , za naše uslove , igračini radi .

Debeljko

pre 6 godina

i decka ne zove u repku, najbolji strelac ekipe u koja je u vrhu nemacke lige..ali su zato tu majstori iz grcke lige i ostali
(poznavalac svega, 01. april 2018 17:40)

Ne bi igrali na svetskom da nije bilo majstora iz grcke lige. Toliko o tome poznavalac

kike

pre 6 godina

Ja mislim da ne treba da ga zove za SP, okej može na pripremnu, ali ne i za SP. Mlad je on da ne umisli da je igračina, neka ga ovako neka igra u klubu i u U21. Nadavao se on golova u kvalifikacija za EP (U21), ipak ima vremena za njega... Nadam se da će biti veliki igrač. Mnogo me podseća na Falkaa
(Ghost, 1. april 2018 18:29)
Kada ovakav stav procitam u 2018 godini,kada se granica bacanja ugraca u vatru pomjera sve vise na nize, muka mi bude.Liku 20 godina i ko biva rano mu.Ako mali ostane zdrav i nastavi ovako, u smislu da neke utakmice igra od pocetka, a neke ulazi po 20tak minuta,umuva jos gol ili dva, morao bi ici na SP, pogotovo sto konkurencija u spicu nije nesto jaka i zato sto je totalno drugaciji napadac od dvojice Aca, a to bi nam dalo raznovrsnost u napadu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Mali je odlican, ali je Zvezdas, dok SNS-grobarski romantizam na celu sa Kokezom i Kezmanom gura SMS-a i slicne. Nazalost, Partizanovi kadrovi i njihova zelja za novcem sahranjuju sport u Srbiji godinama.

loodak

pre 6 godina

Mali je odlican, ali je Zvezdas, dok SNS-grobarski romantizam na celu sa Kokezom i Kezmanom gura SMS-a i slicne. Nazalost, Partizanovi kadrovi i njihova zelja za novcem sahranjuju sport u Srbiji godinama.
(nista o nicemu, 1. april 2018 20:17)

Boli Kezman i kad je u penziji...

Dynamic

pre 6 godina

@Realno mora da se napravi mesto za njega. Nebitno da li ce na sp-u da odigra 1min ili ne odigra nista.
(AgentPromena)
Тако је, Роналдо је 94-е имао 17 година и није одиграо ни тај минут ако се не варам. Ми ионако немамо неке амбиције у Русији, само искуство са турнира ће му а и нама много значити.

4k4.Dex

pre 6 godina

Jovic igra opasno za nekog ko je tek napunio 20 godina... decko je jak kao crna zemlja a ima i tehniku i osecaj za gol a i brz je. Voleo bi da ga vidim u spicu sa Mitrom na svetskom.

Falcao

pre 6 godina

Gde su sad oni što su ga prozvali kao, jel to taj srpski falcao.Bio je dete, sad je možda tek momak.Zna fudbala, s obzirom da igra špica, nije ograničen.

panke92

pre 6 godina

ima neki Jović, igra za neki tim u Nemačkoj ligi, ne znam baš da li je ta liga jaka, slabo pratim fudbal, možda bih znao 2-3 kluba da nabrojim iz te lige. e sada, pored imena tog momka stoji srpska zastava, pa kapiram da ima naše državljanstvo i da bi mogao da odigra koju pripremnu utakmicu za nas jer vidim da često daje golove. takodje, taj mali igra napadača koji nema deficitarna pozicija, pa bi i zato bilo dobro da zaigra makar jednu pripremnu pre svetskog.

Milan

pre 6 godina

Levom, desnom, glavom. Ovakav gol ne može da se postigne slučajno, izuzetno težak šut. Dečko je već sada naš najbolji napadač ma koliko to neki ne žele da prihvate. A koliko još ima prostora za napredak, ne smem ni da pomislim kakav će biti igrač ako se bude razvijao u normalnoj sredini. Trener Kovač radi sjajan posao sa ovim mladim momcima.

Ghost

pre 6 godina

Ja mislim da ne treba da ga zove za SP, okej može na pripremnu, ali ne i za SP. Mlad je on da ne umisli da je igračina, neka ga ovako neka igra u klubu i u U21. Nadavao se on golova u kvalifikacija za EP (U21), ipak ima vremena za njega... Nadam se da će biti veliki igrač. Mnogo me podseća na Falkaa

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Mali će biti grom napadač, ovako brzog, spretnog, eksplozivnog i sa vrhunskim osećajem za gol davno nismo imali. Tek ušao u 20, a mnogi su ga već otpisali, što mu u principu i odgovara. Malo po malo i Sergej će biti zaboravljen:) Luka Jović 3. špic, džoker na svetskom, Krstaja čuj me!

Nikola

pre 6 godina

Decko je sjajan i mislim da bi trebalo da ga vodi na svetsko prvenstvo.Mitrovic naravno treba da bude prvi napadac ali uz njega i Prijovica mislim da bi morao da ide Jovic.

Jaran

pre 6 godina

poznavalac svega
Igrao je za U21 tim kvalifikacije i prijateljsku protiv Italije. Luka mora u Rusiju, voleo bih da ga vidim u tandemu sa Mitrovicem.

Sabre

pre 6 godina

Kako decko igra ej.. samo kod nas nije mogao. Tako ce biti i sa ovim malim iz omladinske... kako mi upropascujemo talente, tuga :/ Nadam se da gresim, zaista...

carlito

pre 6 godina

ovaj mali treba prvi spic repke da bude.da je mitrovic probao onako spoljnom da doda verovatno bi mu popucali ligamenti u zglobu a da je cak i uspeo u tome ne bi stigao u zavrsnicu jer je sporiji od lokomotive

Milan

pre 6 godina

Levom, desnom, glavom. Ovakav gol ne može da se postigne slučajno, izuzetno težak šut. Dečko je već sada naš najbolji napadač ma koliko to neki ne žele da prihvate. A koliko još ima prostora za napredak, ne smem ni da pomislim kakav će biti igrač ako se bude razvijao u normalnoj sredini. Trener Kovač radi sjajan posao sa ovim mladim momcima.

Sabre

pre 6 godina

Kako decko igra ej.. samo kod nas nije mogao. Tako ce biti i sa ovim malim iz omladinske... kako mi upropascujemo talente, tuga :/ Nadam se da gresim, zaista...

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Mali će biti grom napadač, ovako brzog, spretnog, eksplozivnog i sa vrhunskim osećajem za gol davno nismo imali. Tek ušao u 20, a mnogi su ga već otpisali, što mu u principu i odgovara. Malo po malo i Sergej će biti zaboravljen:) Luka Jović 3. špic, džoker na svetskom, Krstaja čuj me!

4k4.Dex

pre 6 godina

Jovic igra opasno za nekog ko je tek napunio 20 godina... decko je jak kao crna zemlja a ima i tehniku i osecaj za gol a i brz je. Voleo bi da ga vidim u spicu sa Mitrom na svetskom.

panke92

pre 6 godina

ima neki Jović, igra za neki tim u Nemačkoj ligi, ne znam baš da li je ta liga jaka, slabo pratim fudbal, možda bih znao 2-3 kluba da nabrojim iz te lige. e sada, pored imena tog momka stoji srpska zastava, pa kapiram da ima naše državljanstvo i da bi mogao da odigra koju pripremnu utakmicu za nas jer vidim da često daje golove. takodje, taj mali igra napadača koji nema deficitarna pozicija, pa bi i zato bilo dobro da zaigra makar jednu pripremnu pre svetskog.

Nikola

pre 6 godina

Decko je sjajan i mislim da bi trebalo da ga vodi na svetsko prvenstvo.Mitrovic naravno treba da bude prvi napadac ali uz njega i Prijovica mislim da bi morao da ide Jovic.

Falcao

pre 6 godina

Gde su sad oni što su ga prozvali kao, jel to taj srpski falcao.Bio je dete, sad je možda tek momak.Zna fudbala, s obzirom da igra špica, nije ograničen.

carlito

pre 6 godina

ovaj mali treba prvi spic repke da bude.da je mitrovic probao onako spoljnom da doda verovatno bi mu popucali ligamenti u zglobu a da je cak i uspeo u tome ne bi stigao u zavrsnicu jer je sporiji od lokomotive

Jaran

pre 6 godina

poznavalac svega
Igrao je za U21 tim kvalifikacije i prijateljsku protiv Italije. Luka mora u Rusiju, voleo bih da ga vidim u tandemu sa Mitrovicem.

jд123

pre 6 godina

Ja mislim da ne treba da ga zove za SP. Mlad je on, ipak ima vremena za njega... Nadam se da će biti veliki igrač.
(Ghost, 01. april 2018 18:29)

Сва срећа да ти ниси Нико Ковач. Јер, где би Јовића пустио да игра у Бундеслиги, "млад је он, има времена за њега". Мислим на почетку сезоне је циљ Франкфурта био да осигура опстанак, али сада, при крају првенства, где се боре за ЛШ, тако младог играча убацити у ватру, још га пустити да игра од почетка, док старији, искуснији, скупљи Халер њему греје клупу, то је незамисливо типичном српском тренеру.

Та филозофија "млад је, има времена за њега", која је важила и у бившој Југи и нажалост настављена у Србији је један од разлога, зашто никада ништа у фудбалу нисмо освојили. Стално нам играју деде и истрошене луле, човек има осећај да ће ови наши старци, који се вуку по терену ко пребијени, играти док могу стајати на једној нози.

Једини из окружења, који су прекинули са том "традицијом" су Хрвати. Обавезно да га позове на следећу припремну и води у Русију. Нека буде резерва и нека га убаци као џокера, ако затреба. Нико ништа не очекује од овог СП. Зато сада треба да почне припрема за следеће ЕП. Што више младих да позове, то ће бити непроцењиво искуство у следећим квалификацијама.

Нада умире последња. Зато се стварно надам, да ће наши коначно почети радити дугорочно а не од данас до сутра, као обично.

Dynamic

pre 6 godina

@Realno mora da se napravi mesto za njega. Nebitno da li ce na sp-u da odigra 1min ili ne odigra nista.
(AgentPromena)
Тако је, Роналдо је 94-е имао 17 година и није одиграо ни тај минут ако се не варам. Ми ионако немамо неке амбиције у Русији, само искуство са турнира ће му а и нама много значити.

Dača

pre 6 godina

Tehnika , brzina , snaga , intelekt , osećaj za gol ...dečko ima sve a tek mu je dvadeset godina .Mesecima unazad ostavljam komentare na svim portalima tvrdeći da je mali naš najbolji špic i drago mi je da se to potvrđuje i da će u perspektivi tek pokazati o kakvoj se , za naše uslove , igračini radi .

kike

pre 6 godina

Ja mislim da ne treba da ga zove za SP, okej može na pripremnu, ali ne i za SP. Mlad je on da ne umisli da je igračina, neka ga ovako neka igra u klubu i u U21. Nadavao se on golova u kvalifikacija za EP (U21), ipak ima vremena za njega... Nadam se da će biti veliki igrač. Mnogo me podseća na Falkaa
(Ghost, 1. april 2018 18:29)
Kada ovakav stav procitam u 2018 godini,kada se granica bacanja ugraca u vatru pomjera sve vise na nize, muka mi bude.Liku 20 godina i ko biva rano mu.Ako mali ostane zdrav i nastavi ovako, u smislu da neke utakmice igra od pocetka, a neke ulazi po 20tak minuta,umuva jos gol ili dva, morao bi ici na SP, pogotovo sto konkurencija u spicu nije nesto jaka i zato sto je totalno drugaciji napadac od dvojice Aca, a to bi nam dalo raznovrsnost u napadu.

One night in May

pre 6 godina

Daleko najbolji srpski napadac... igra standardno u daleko najjacoj ligi od svih u kojima igraju nasi napadaci. Zasluzio je mesto startera u zestokoj konkurenciji, redovno daje golove...

Ne znam koliko Krstajic klasicnih napadaca planira da vodi, ali Luka je siguran putnik na SP, da li ce biti cetvrtog napadaca i ko bi to bio - da ne nagadjam - Luka, Mitar i Prija su sigurni.

loodak

pre 6 godina

Mali je odlican, ali je Zvezdas, dok SNS-grobarski romantizam na celu sa Kokezom i Kezmanom gura SMS-a i slicne. Nazalost, Partizanovi kadrovi i njihova zelja za novcem sahranjuju sport u Srbiji godinama.
(nista o nicemu, 1. april 2018 20:17)

Boli Kezman i kad je u penziji...

Debeljko

pre 6 godina

i decka ne zove u repku, najbolji strelac ekipe u koja je u vrhu nemacke lige..ali su zato tu majstori iz grcke lige i ostali
(poznavalac svega, 01. april 2018 17:40)

Ne bi igrali na svetskom da nije bilo majstora iz grcke lige. Toliko o tome poznavalac

nista o nicemu

pre 6 godina

Mali je odlican, ali je Zvezdas, dok SNS-grobarski romantizam na celu sa Kokezom i Kezmanom gura SMS-a i slicne. Nazalost, Partizanovi kadrovi i njihova zelja za novcem sahranjuju sport u Srbiji godinama.

ViscoSalejo

pre 6 godina

Potencijal za najboljeg spica sveta igrac od 180cm skok duela bez?
(Ahadvd, 2. april 2018 07:17)

Imas jedan veliki, veliki pozdrav i like od Luisa Suareza, Antoana Grizmana i Serhija Ahuera.

Ghost

pre 6 godina

Ja mislim da ne treba da ga zove za SP, okej može na pripremnu, ali ne i za SP. Mlad je on da ne umisli da je igračina, neka ga ovako neka igra u klubu i u U21. Nadavao se on golova u kvalifikacija za EP (U21), ipak ima vremena za njega... Nadam se da će biti veliki igrač. Mnogo me podseća na Falkaa

Ahadvd

pre 6 godina

Preterujete. I ovo ne kazem zato sto trolujem vec zato sto gubite racionalnost.
Potencijal za najboljeg spica sveta igrac od 180cm skok duela bez? Pre samo nedelju dana se nije video protiv italijanskih U21 stopera iz serije A. Nisam siguran da je usao u makar jednu sansu. A vi od njega ocekujete da bude nas spasilac u Rusiji i najbolji napadac sveta. Dakle, Luka moze da ima lepu karijeru ako nauci da svoje nedostatke nadohnadi sto mu za sada dobro ide. Kao i Mitar. Njih dvojica kada bi se spojili bio bi jedan kompletan napadac.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Luka Jović, ne da mora u Rusiju, Luka Jović mora u tim.
On je naš daleko najbolji centarfor i to ne zato što su drugi loši.
Naprotiv.
Aleksandar Mitrović dominira u Fulamu i u reprezentaciji.
Aleksandar Prijović je fantastičan u PAOKu a odveo nas je u Rusiju golom protiv Gruzije.

Ali Luka Jović je svetska klasa, pet nivoa iznad Mitrovića i Prijovića.
Dres sa brojem osam (8) u našoj reprezentaciji na Svetskom prvenstvu FIFA u Rusiji ima novog vlasnika.
Njegovo ime je Luka Jović i dolazi iz nemačke Budeslige iz Ajntrahta iz Frankfurta.

Luka “Uragan” Jović, Luka “Kobra” Jović, nazovite ga kako želite, ali dres sa brojem osam naše reprezentacije na Svetsko prvenstvu u Rusiji je njegov.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Fantastična akcija Ajntrahta u kojoj je Luka Jović odigrao presudnu ulogu.
Nakon što su oduzeli loptu Verder u svom kaznenom prostoru, lopta je došla do igrača Ajntrahta sa brojem 20 koji odmah traži Luku Jovića koji se otkriva blizu centra.
Ono što je usledilo je donelo gol Ajntrahtu; Luka Jović je fantastičnim pasom spoljnom desno, pronašao igrača na levom krilu.

Bio je to poseban pas koji je naneo ekstremnu štetu odbrani Verdera koja se koncentrisala na loptu i grupisala se da spreči direktan pravolinijski napad Ajntrahta.
Nakon što je rasporio odbranu Verdera fantastičnim pasom na levo krilo desnom spoljnom, Luka Jović je nastavio kretanje u samo srce protivnika, u protivnički kazneni prostor.

Dado

pre 6 godina

Lajpcig ove godine lagano stize do LS, sve su bolji i uigraniji, najozbiljniji tim u Nemackoj posle Bajerna. Za ovog malog naseg, stoji da definitivno mora ici na SP, ok, ne kao prvi spic, ali da igra par min i da stice ogromno iskustvo koje nosi samo ucesce na SP bi bila sasvim razumna odluka selektora da ga pozove.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Peta Boatenga iz naslova je slučajan događaj, lopta čak nije bila ni namenjena za centarfora, u pitanju je bio pokušaj duplog pasa sa igračem sa brojem 10, koji je primio loptu od Luke Jovića i prosledio je Boatengu.

Reakcija Luke Jovića na milisekund vremena koliko je mogao da iskoristi kada je ispred i oko sebe imao čak 5 (pet?!) igrača Verdera, je prava fudbalska fantazija.
FK Crvena zvezda je u svojoj istoriji imala neke fantastične centarforove, od Dušana Savića, preko “Kobre” Darka Pančeva do Draka Kovačevića, Mihajla Pjanovića ili Nikole Žigića.

Dugo, dugo vremena se čekala neka nova “Kobra”.
Onaj ko je prodao Luku Jovića snosi ogromnu odgovornost za pravi pravcati zločin protiv FK Crvene zvezde, njene tradicije, njene prošlosti njene sadašnjosti i njene budućnosti.
Luka Jović je ta “Kobra” koju su navijači Crvene zvezde čekali sve ove decenije.
Luka Jović je legitimni naslednik Darka Pančeva.

sendi

pre 6 godina

samo vidite koliko igraca ima Ramadani u Frankfurtu i sve vi je jasno. Bundes liga nikad slabija. Nema ih u Evropi nigde ove godine. A Ramadanijevi igrači na čelu sa ramadanijevim trenerom svi igraju. Pa i Bobic radi za ramadanija i kad je on upao u Franfurt svi su za njim jedan po jedan stizali. To je Ramadanijeva sema i sa Frankfurtom kao i pre sa Fiorentinom,Torinom, Benficom, Partizanom. Čovek je jedan od najuticajniji u Evropi i njegov sistem se pokazao kao sistem koji mu donosi ogroman novac. Sami će te se uveriti sada kada nadje klub treneru Mihajloviću. Odmah posle toga slede transferi nasih igrača u taj klub i počinju novine da pišu na sva zvona. Recept uvek isti. Jovic je igrač koji nema igru jedan na jedan. Nikad nećete naći da je igraca prešao. Samo se muva po šesnaestercu i to je malo u današnje vreme. Ali kad trener stoji iza tebe i daje ti ovoliku šansu naravno da poraste samopouzdanje jer igraš rasterećeno. Ne bojiš se grešaka jer možeš da gresis koliko hoces. bice ti oprosteno. Frankfurt igra napadački i stvaraju puno prilika. Odnos prilika i golova je pravi pokazatelj jednog napadača.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Luka Jović bi trebao komotno, da ima mesta u startnom timu reprezentacije!! Ko misli da je lako igrati Bundesligu taj pojima nema!! Inače Frankfurt bezveze izgubio, zahvaljujući golmanovoj gluposti kod drugog gola!!

Ghost

pre 6 godina

Ja mislim da ne treba da ga zove za SP, okej može na pripremnu, ali ne i za SP. Mlad je on da ne umisli da je igračina, neka ga ovako neka igra u klubu i u U21. Nadavao se on golova u kvalifikacija za EP (U21), ipak ima vremena za njega... Nadam se da će biti veliki igrač. Mnogo me podseća na Falkaa

Debeljko

pre 6 godina

i decka ne zove u repku, najbolji strelac ekipe u koja je u vrhu nemacke lige..ali su zato tu majstori iz grcke lige i ostali
(poznavalac svega, 01. april 2018 17:40)

Ne bi igrali na svetskom da nije bilo majstora iz grcke lige. Toliko o tome poznavalac

nista o nicemu

pre 6 godina

Mali je odlican, ali je Zvezdas, dok SNS-grobarski romantizam na celu sa Kokezom i Kezmanom gura SMS-a i slicne. Nazalost, Partizanovi kadrovi i njihova zelja za novcem sahranjuju sport u Srbiji godinama.

loodak

pre 6 godina

Mali je odlican, ali je Zvezdas, dok SNS-grobarski romantizam na celu sa Kokezom i Kezmanom gura SMS-a i slicne. Nazalost, Partizanovi kadrovi i njihova zelja za novcem sahranjuju sport u Srbiji godinama.
(nista o nicemu, 1. april 2018 20:17)

Boli Kezman i kad je u penziji...

carlito

pre 6 godina

ovaj mali treba prvi spic repke da bude.da je mitrovic probao onako spoljnom da doda verovatno bi mu popucali ligamenti u zglobu a da je cak i uspeo u tome ne bi stigao u zavrsnicu jer je sporiji od lokomotive

panke92

pre 6 godina

ima neki Jović, igra za neki tim u Nemačkoj ligi, ne znam baš da li je ta liga jaka, slabo pratim fudbal, možda bih znao 2-3 kluba da nabrojim iz te lige. e sada, pored imena tog momka stoji srpska zastava, pa kapiram da ima naše državljanstvo i da bi mogao da odigra koju pripremnu utakmicu za nas jer vidim da često daje golove. takodje, taj mali igra napadača koji nema deficitarna pozicija, pa bi i zato bilo dobro da zaigra makar jednu pripremnu pre svetskog.

sendi

pre 6 godina

samo vidite koliko igraca ima Ramadani u Frankfurtu i sve vi je jasno. Bundes liga nikad slabija. Nema ih u Evropi nigde ove godine. A Ramadanijevi igrači na čelu sa ramadanijevim trenerom svi igraju. Pa i Bobic radi za ramadanija i kad je on upao u Franfurt svi su za njim jedan po jedan stizali. To je Ramadanijeva sema i sa Frankfurtom kao i pre sa Fiorentinom,Torinom, Benficom, Partizanom. Čovek je jedan od najuticajniji u Evropi i njegov sistem se pokazao kao sistem koji mu donosi ogroman novac. Sami će te se uveriti sada kada nadje klub treneru Mihajloviću. Odmah posle toga slede transferi nasih igrača u taj klub i počinju novine da pišu na sva zvona. Recept uvek isti. Jovic je igrač koji nema igru jedan na jedan. Nikad nećete naći da je igraca prešao. Samo se muva po šesnaestercu i to je malo u današnje vreme. Ali kad trener stoji iza tebe i daje ti ovoliku šansu naravno da poraste samopouzdanje jer igraš rasterećeno. Ne bojiš se grešaka jer možeš da gresis koliko hoces. bice ti oprosteno. Frankfurt igra napadački i stvaraju puno prilika. Odnos prilika i golova je pravi pokazatelj jednog napadača.

Ahadvd

pre 6 godina

Preterujete. I ovo ne kazem zato sto trolujem vec zato sto gubite racionalnost.
Potencijal za najboljeg spica sveta igrac od 180cm skok duela bez? Pre samo nedelju dana se nije video protiv italijanskih U21 stopera iz serije A. Nisam siguran da je usao u makar jednu sansu. A vi od njega ocekujete da bude nas spasilac u Rusiji i najbolji napadac sveta. Dakle, Luka moze da ima lepu karijeru ako nauci da svoje nedostatke nadohnadi sto mu za sada dobro ide. Kao i Mitar. Njih dvojica kada bi se spojili bio bi jedan kompletan napadac.

Sabre

pre 6 godina

Kako decko igra ej.. samo kod nas nije mogao. Tako ce biti i sa ovim malim iz omladinske... kako mi upropascujemo talente, tuga :/ Nadam se da gresim, zaista...

Milan

pre 6 godina

Levom, desnom, glavom. Ovakav gol ne može da se postigne slučajno, izuzetno težak šut. Dečko je već sada naš najbolji napadač ma koliko to neki ne žele da prihvate. A koliko još ima prostora za napredak, ne smem ni da pomislim kakav će biti igrač ako se bude razvijao u normalnoj sredini. Trener Kovač radi sjajan posao sa ovim mladim momcima.

4k4.Dex

pre 6 godina

Jovic igra opasno za nekog ko je tek napunio 20 godina... decko je jak kao crna zemlja a ima i tehniku i osecaj za gol a i brz je. Voleo bi da ga vidim u spicu sa Mitrom na svetskom.

Falcao

pre 6 godina

Gde su sad oni što su ga prozvali kao, jel to taj srpski falcao.Bio je dete, sad je možda tek momak.Zna fudbala, s obzirom da igra špica, nije ograničen.

Nikola

pre 6 godina

Decko je sjajan i mislim da bi trebalo da ga vodi na svetsko prvenstvo.Mitrovic naravno treba da bude prvi napadac ali uz njega i Prijovica mislim da bi morao da ide Jovic.

Dača

pre 6 godina

Tehnika , brzina , snaga , intelekt , osećaj za gol ...dečko ima sve a tek mu je dvadeset godina .Mesecima unazad ostavljam komentare na svim portalima tvrdeći da je mali naš najbolji špic i drago mi je da se to potvrđuje i da će u perspektivi tek pokazati o kakvoj se , za naše uslove , igračini radi .

One night in May

pre 6 godina

Daleko najbolji srpski napadac... igra standardno u daleko najjacoj ligi od svih u kojima igraju nasi napadaci. Zasluzio je mesto startera u zestokoj konkurenciji, redovno daje golove...

Ne znam koliko Krstajic klasicnih napadaca planira da vodi, ali Luka je siguran putnik na SP, da li ce biti cetvrtog napadaca i ko bi to bio - da ne nagadjam - Luka, Mitar i Prija su sigurni.

kike

pre 6 godina

Ja mislim da ne treba da ga zove za SP, okej može na pripremnu, ali ne i za SP. Mlad je on da ne umisli da je igračina, neka ga ovako neka igra u klubu i u U21. Nadavao se on golova u kvalifikacija za EP (U21), ipak ima vremena za njega... Nadam se da će biti veliki igrač. Mnogo me podseća na Falkaa
(Ghost, 1. april 2018 18:29)
Kada ovakav stav procitam u 2018 godini,kada se granica bacanja ugraca u vatru pomjera sve vise na nize, muka mi bude.Liku 20 godina i ko biva rano mu.Ako mali ostane zdrav i nastavi ovako, u smislu da neke utakmice igra od pocetka, a neke ulazi po 20tak minuta,umuva jos gol ili dva, morao bi ici na SP, pogotovo sto konkurencija u spicu nije nesto jaka i zato sto je totalno drugaciji napadac od dvojice Aca, a to bi nam dalo raznovrsnost u napadu.

Jaran

pre 6 godina

poznavalac svega
Igrao je za U21 tim kvalifikacije i prijateljsku protiv Italije. Luka mora u Rusiju, voleo bih da ga vidim u tandemu sa Mitrovicem.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Mali će biti grom napadač, ovako brzog, spretnog, eksplozivnog i sa vrhunskim osećajem za gol davno nismo imali. Tek ušao u 20, a mnogi su ga već otpisali, što mu u principu i odgovara. Malo po malo i Sergej će biti zaboravljen:) Luka Jović 3. špic, džoker na svetskom, Krstaja čuj me!

Dynamic

pre 6 godina

@Realno mora da se napravi mesto za njega. Nebitno da li ce na sp-u da odigra 1min ili ne odigra nista.
(AgentPromena)
Тако је, Роналдо је 94-е имао 17 година и није одиграо ни тај минут ако се не варам. Ми ионако немамо неке амбиције у Русији, само искуство са турнира ће му а и нама много значити.

jд123

pre 6 godina

Ja mislim da ne treba da ga zove za SP. Mlad je on, ipak ima vremena za njega... Nadam se da će biti veliki igrač.
(Ghost, 01. april 2018 18:29)

Сва срећа да ти ниси Нико Ковач. Јер, где би Јовића пустио да игра у Бундеслиги, "млад је он, има времена за њега". Мислим на почетку сезоне је циљ Франкфурта био да осигура опстанак, али сада, при крају првенства, где се боре за ЛШ, тако младог играча убацити у ватру, још га пустити да игра од почетка, док старији, искуснији, скупљи Халер њему греје клупу, то је незамисливо типичном српском тренеру.

Та филозофија "млад је, има времена за њега", која је важила и у бившој Југи и нажалост настављена у Србији је један од разлога, зашто никада ништа у фудбалу нисмо освојили. Стално нам играју деде и истрошене луле, човек има осећај да ће ови наши старци, који се вуку по терену ко пребијени, играти док могу стајати на једној нози.

Једини из окружења, који су прекинули са том "традицијом" су Хрвати. Обавезно да га позове на следећу припремну и води у Русију. Нека буде резерва и нека га убаци као џокера, ако затреба. Нико ништа не очекује од овог СП. Зато сада треба да почне припрема за следеће ЕП. Што више младих да позове, то ће бити непроцењиво искуство у следећим квалификацијама.

Нада умире последња. Зато се стварно надам, да ће наши коначно почети радити дугорочно а не од данас до сутра, као обично.

Dado

pre 6 godina

Lajpcig ove godine lagano stize do LS, sve su bolji i uigraniji, najozbiljniji tim u Nemackoj posle Bajerna. Za ovog malog naseg, stoji da definitivno mora ici na SP, ok, ne kao prvi spic, ali da igra par min i da stice ogromno iskustvo koje nosi samo ucesce na SP bi bila sasvim razumna odluka selektora da ga pozove.

ViscoSalejo

pre 6 godina

Potencijal za najboljeg spica sveta igrac od 180cm skok duela bez?
(Ahadvd, 2. april 2018 07:17)

Imas jedan veliki, veliki pozdrav i like od Luisa Suareza, Antoana Grizmana i Serhija Ahuera.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Fantastična akcija Ajntrahta u kojoj je Luka Jović odigrao presudnu ulogu.
Nakon što su oduzeli loptu Verder u svom kaznenom prostoru, lopta je došla do igrača Ajntrahta sa brojem 20 koji odmah traži Luku Jovića koji se otkriva blizu centra.
Ono što je usledilo je donelo gol Ajntrahtu; Luka Jović je fantastičnim pasom spoljnom desno, pronašao igrača na levom krilu.

Bio je to poseban pas koji je naneo ekstremnu štetu odbrani Verdera koja se koncentrisala na loptu i grupisala se da spreči direktan pravolinijski napad Ajntrahta.
Nakon što je rasporio odbranu Verdera fantastičnim pasom na levo krilo desnom spoljnom, Luka Jović je nastavio kretanje u samo srce protivnika, u protivnički kazneni prostor.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Peta Boatenga iz naslova je slučajan događaj, lopta čak nije bila ni namenjena za centarfora, u pitanju je bio pokušaj duplog pasa sa igračem sa brojem 10, koji je primio loptu od Luke Jovića i prosledio je Boatengu.

Reakcija Luke Jovića na milisekund vremena koliko je mogao da iskoristi kada je ispred i oko sebe imao čak 5 (pet?!) igrača Verdera, je prava fudbalska fantazija.
FK Crvena zvezda je u svojoj istoriji imala neke fantastične centarforove, od Dušana Savića, preko “Kobre” Darka Pančeva do Draka Kovačevića, Mihajla Pjanovića ili Nikole Žigića.

Dugo, dugo vremena se čekala neka nova “Kobra”.
Onaj ko je prodao Luku Jovića snosi ogromnu odgovornost za pravi pravcati zločin protiv FK Crvene zvezde, njene tradicije, njene prošlosti njene sadašnjosti i njene budućnosti.
Luka Jović je ta “Kobra” koju su navijači Crvene zvezde čekali sve ove decenije.
Luka Jović je legitimni naslednik Darka Pančeva.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Luka Jović, ne da mora u Rusiju, Luka Jović mora u tim.
On je naš daleko najbolji centarfor i to ne zato što su drugi loši.
Naprotiv.
Aleksandar Mitrović dominira u Fulamu i u reprezentaciji.
Aleksandar Prijović je fantastičan u PAOKu a odveo nas je u Rusiju golom protiv Gruzije.

Ali Luka Jović je svetska klasa, pet nivoa iznad Mitrovića i Prijovića.
Dres sa brojem osam (8) u našoj reprezentaciji na Svetskom prvenstvu FIFA u Rusiji ima novog vlasnika.
Njegovo ime je Luka Jović i dolazi iz nemačke Budeslige iz Ajntrahta iz Frankfurta.

Luka “Uragan” Jović, Luka “Kobra” Jović, nazovite ga kako želite, ali dres sa brojem osam naše reprezentacije na Svetsko prvenstvu u Rusiji je njegov.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Luka Jović bi trebao komotno, da ima mesta u startnom timu reprezentacije!! Ko misli da je lako igrati Bundesligu taj pojima nema!! Inače Frankfurt bezveze izgubio, zahvaljujući golmanovoj gluposti kod drugog gola!!