Sreda, 28.03.2018.

17:59

VK Partizan: Sami smo trpeli popravke, renoviranje i održavanje

Vaterpolo klub Partizan saopštio je da "drakonske promene" koje predlaže Opština Voždovac nisu potrebne.

Izvor: B92

VK Partizan: Sami smo trpeli popravke, renoviranje i održavanje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

One night in May

pre 6 godina

Partizan i Mladost 7 puta prvaci Evrope. Pro Reko 8 puta. Pa kako ste onda vi najtrofejniji u Evropi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kiza, 28. mart 2018 20:01)

Isto kao i sto su u kosarci najtrofejniji na Balkanu - a ne mogu ni da prismrde Panatinaikosu, Olimpijakosu, Splitu i Ciboni... Nisu ni medju 4 najtrofejnija na Balkanu...

Isto kao i sto su najtrofejnije sportsko drustvo na svetu - a samo macevalacka i gimnasticka sekcija CSKA Moksva imaju vise trofeja nego celo njihovo JSD...

Tako su i najtrofejniji VK, istim sistemom...

Vetar u ledja...

pre 6 godina

@who the...
i sada zbog toga treba da se ugasi vaterpolo u Srbiji i da VKP bude jedini klub? Kako ne vidite sta je vas uspon u fudbalu i kosarci doneo klubovima i ligama? Zar ne vidite gde smo dospeli u vreme vase dominacije u ovim sportovima? Svi drugi klubovi placaju sve termine svih selekcija a kada kasne sa placanjem izbacuju ih.. imate bazen, neogranicene termine, naplacujete karte.... i opet nije dovoljno....

Dejan CZ

pre 6 godina

Neko vam POKLONI autobus a vi izjavite da ali ja trpim sto moram da ga registrujem,sipam gorivo,vrsim zamenu guma i od putnika naplacujem karte...pa ovo celo sportsko drustvo je Mapet druzina...

kk crvena zvezda 1946-2011 in memoriam

pre 6 godina

@011/2 Isprica lazi za medalju.Vesa je bio representativac jednom I bili SMO prvaci Evrope.Problem temple je bila smena generacija kosarkasa Partizana a lideri bili Rakocevic.Jaric,Radmanovic.Divac je odigrao jednu utakmicu za Zvezdu protiv Orteza zbog seleri laps I odigrao vise minuta of Stojakovica.
Teener bez rominga na covicevu zalost 2010bio najbolje evropski teener.Ipak vase legends si Covicevu,Kalember
,Demsar,Roklicer i idea

Mirela Djulijani

pre 6 godina

Auu koliko komentara, navijackih. Pre svega pozdrav za portal b92.net. Najbolji ste i tako nastavite. Mogli bi manje sportove da pratite malo vise. - kada je rec o vaterpolu, pa dota vise, silne pare su pokupili od drzave i sponzora i uvek samo kukaju. Nikad im nije dosta. Taj bata Sostar je bio legendarni golman i to svaka cast. Ali kako je moguce da klub godinama unazad, stalno duguje za struju, za mazut, za ko zna sta. A i dalje igra evropske utakmice, putuje se i milina. Sostar vodi taj klub kao funkcioner i dugovi iz godine u godine rastu, e onda je to bezobrazluk. Opstina Vozdovac radi sjajno, digli su ovu opstinu ekstra. Nije samo cilj vratiti Banjicu. Cilj je da ako se duguju silne pare, onda neko mora odgovarati i to ozbiljno. Sostarevi pisu saopstenja, stalno kukaju, a ni jednom ne pomenu PA DA LJUDI NE PLACAMO NISTA TAKO JE STA DA RADIMO. Mora se utvrditi kome se sve duguje i pokrenuti postupak protiv tih ljudi. Oni se kriju iza dobrih rezultata. bezobrazuk, oni vole drzavu tako da joj uzmu sto vise dinara.

011/2

pre 6 godina

@Cinik

Lazi, lazi, lazi........i samo lazi, sto i jeste svojstveno crno-beloj kuhinji!

Tomasevic nije sam presao nego je bio ucenjen igranjem za reprezentaciju!

Vujanic je do poslednjeg momenta cekao da mu Zvezda plati 70 000DEM, nije zeleo u Partizan, ali je stigla direktiva da se to ne uradi kao bi se raskinuo ugovor i da ne gresim dusu neko iz Zvezde je dobio pare za to, naravno, od Partizana - ZJ!

Zvezda je od Evrolige zaradila, sto je gospodin koji vas je ugasio i rekao, ali to nije bilo dovoljno da se popuni budzet, a vi ste godinama prikazivali da pune dvorane prave gubitke.......varovatno za umetnicka dela!

Kada su okosnicu reprezentacije cinili Ostojic, Vesa Petrovic, Tepic, Tripkovic, Perovic, Avdalovic, Kecman i naravno prodavac magle bez rominga, dotakli smo dno, a vratili smo se tamo gde nam je mesto kada je vise od polovine bilo iz Zvezde!

Interesantno je da si u Evroligi za sprdnju sa 11 pobeda protiv najacih timova, a "institucija" kada imas 2 u konkurenciji Bambega i ostalih NBA timova, kada ni na jednoj utakmici ne postignes 80 poena, kada si najgori po broju pobeda, kosevima, asistencijama, a najbolji po izgubljenim loptama!

A sto se Prlainovica i Filipovica tice secam se sta su pricali ali za PARTIZAN, a tebe su ocigledno neki kao ti lose informisali, ako ne verujes intervju moze i da se nadje!

Jedino si za Partizan u pravu, ali za to je krivo kucno vaspitanje!

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

cinik
Divac bio u zvezdi?Nisu mu dali da igra?
Tomašević zbog medjuljudskih odnosa?
Ostalo da ne komentarišem.
Ako misliš da time što pokusavas da delujes pismeno i pišeš romane možeš da provuces gomilu nebuloza i očiglednih laži ,onda si u velikoj zabludi.

Виоп

pre 6 godina

Која замена теза. Добили за џ базен на коришћење и за наплаћивање карата за коришћење базена од грађана. Колико су узели од родитеља деце за тренинге Бога питај. Условљавали играче преко својих у савезу да играју за њих ако хоће у репрезентацију. Довели базен и клуб на руб пропасти. И сада имају образа да окривљују оне који су вратили базен грађанима и који су преузели њихов дуг и дају им бесплатне термине за тренинг да урушавају углед клуба. Образа без. Дуг обрисан и узимаће лову за тренинге деце, који паразити браћо мила.

nz

pre 6 godina

Ajde da vidimo kako će opština da unapredi Banjicu, pa da sudimo. A ovima iz Čedinog kluba ne davati više igrače, kada i Savić digne ruke od njih sledi im kraj, pa neka besni psi što ovde bacaju hejt na Partizan uživaju u bivšim uspesima ugašenog im kluba.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " 011/2" očigledno je da je tvoja mržnja prema Partizanu mnogo veća nego ljubav prema Zvezdi. Kažeš da je Partizan otimao igrače Zvezdi u košarci a pazi sada. Saša Đorđević je bio kod vas i vi ste ga najurili ka netalentovanog. Vlado Divac je bio kod vas ali niste želeli da ga pustite u prvi tim i zato nije potpisao. Tomašević je sam napustio Zvezdu i prešao u Partizan jer su u Zvezdi bili loši medjuljudski odnosi a sam je to priznao. Vujanić je iz istih razloga prešao u Partizan. Kada se radi o dobiti Zvezde od prodatih ulaznica u Evroligi, u košarci, vaš " MAG" po imenu Čović je prošle godine sam rekao da je dobit Zvezde 1,7 miliona Eura a kada ga je Radonjić raskrinkao onda je priznao da je dug 3,1 miliona Eura koje ste pokrili prodajom igrača a pride ste već znaš od koga dobili 5 miliona da nemilice trošite. Pogledaj ko je činio okosnicu reprezentacije na EU u Košarci pa stavi prst na čelo i razmisli. Vi u Evroligi ste ove godine služili za sprdnju i to što ste pobedili, pobedili ste što su vas podcenjivali, a sada kada im trebaju pobede razlika nije ispod 20 koševa. Ovo stanje u VK Partizan je počelo od 2012.godine pa pročitaj šta su sve rekli Filipović i Prlainović kome ste ostali dužni novac.

Jovan

pre 6 godina

Kakvo sramotno saopstenje. Prvo su oteli nesto sto nije njihovo, a onda imaju obraza da komentarisu kada pravna drzava koliko toliko pocne da funkcionise. Samo se treba setiti kako je Mirko Marjanovic partizanu napravio i poklonio Teleoptik.

menadjer

pre 6 godina

Vala meni odgovara ladna voda, makar moze da se pliva. Jutros nas troje bilo u bazenu, a kad odem na 25.maj ili tas, to ne moze igla da stane a kamoli da neko pliva. a i ladna voda je dobra stvar, za zdravlje. Ja tu nista ne bih dirao.

Dizajn

pre 6 godina

uros

Lako je praviti mladje selekcije kada imas neogranicen broj sati. Zvezda svaki termin placa a to ide preko grbace roditelja koji participiraju kroz clanarinu

011/2

pre 6 godina

@Cinik

Pricas kako su dovedeni neki igraci koji nisu bili ni Zvezdini ni Partizanovi, a godinama neces da nam kazes kako su ucenjeni silni igraci KKCZ od strane "najbolje" skole za mlade igrace u Evropi i oteti joj kada joj je bilo najteze, ne bi li se ugasila?

Pomoci Zvezdi da bude prvak Evrope ima nekog smisla, imajuci u vidu dugogodisnji igracki kadar, a mozda bi i vama da najvece zvezde kluba sa TAKODJE otetog vojnog pasnjaka nisu bili Djiju, Liju, Vokri, Salja.....!

Budzet KKCZ - ONAJ OD STRANE DRZAVE - je 5 puta manji nego sto je dobila ekipa koja nas je sa uspehom blamirala u kupu za ponavljace. Ne znam da li mislis da vam i dalje pripada deo od prodatih ZVEZDINIH igraca i onoga sto je zaradila pobedama u Evroligi, pa tako napunila budzet???

Kada na krilima 2 najveca zla koja su zadesila Srbiju -JUL i SPS, Borisa Vukovic i Mirko Marjanovic - postanes klub kakav do tada ni blizu nisi bio sramotno je da IKADA, ali bas IKADA vise pomenes da je neko ljubimac vlasti!!! Ono sta se radilo u njihovo vreme da bi Partizan procvetao, nadam se da nece nikada vise ni za koga pa ni za Zvezdu!!!

O vaterpolu, bazenu, ucenama igranjem u reprezentacije ne bih.....sramotno je, a jos sramotnije sto TI , bez trunke sramote, mislis da je drzava trebalo da renovira i bazen i lokale koje vk godinama izdaje!

NoName

pre 6 godina

moja greska, mislio sam u zadnjih 15 god, realno imalu su uslove koje su ostali klubovi mogli samo da sanjaju, sad kad su dovedeni u ravnopravan tretman sa svima ostalima, krece kuknjava
(cz, 28. mart 2018 20:41)

O kakvom ravnopravnom tretmanu pričaš? Njihov dug id 120 miliona dinara opština je preuzela na sebe. Popravku bazena koje su oni urnisali opština preuzima na sebe. Partizan će biti kažnjen tako što će opština Voždovac finansirati sve njihove termine za treninge, utakmice i škole plivanja za decu. Kakav ravnopravan tretman? Partizan će dobiti renoviran bazen na korišćenje kad god mu zatreba. Drugi klubovi svoje dugove i termine moraju da plaćaju. Drugi klubovi nemaju opštinu Voždovac da sve to preuzme na sebe. Ovo je skandal šta PartiSNS radi.

Брука и срамота од клуба и људи

pre 6 godina

И даље стоји питање, како вас није срамота ?!
Уместо да ћуте и покрију се ушима они би да нападају и штите нешто што су отели па уништили !!!

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " CZ 28 mart", pored ovih igrača koje si nabrojao tu su još i Predrag i Nenad Manojlović, Igor Milanović, Dragan Andrić, Igor Gočanin, Rađenović, braća Udovičić, Dejan Savić koji ti trenira klub, Aleksić, Mitrović, Aleksandar Šoštar, Aleksić, Mandić, Subotić, Jakšić, Ikodinović i da ne nabrajam više. Ako misliš gde su rođeni, onda mogu da ti kažem da njihove majke nisu mogle znati da će biti vaterpolisti pa ih nisu ni radjale na Banjici već u bolnicama u gradovima gde su rođeni. Nabroj sada ti meni Zvezdine legende iz vaše škole ali nemoj Prlainovića, Rađena, Šefika, Pjetlovića, Stojanovića, Dobržanova, Tolja jer su sve to igrači Partizana koji su igrali ili igraju za tvoj voljeni klub.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Starcu Fočo od tisuću ljeta" u potpunosti vam verujem da imate hiljadu leta jer da nemate ovako nešto ne bi ste izjavili. Pročitajte kako je FK Zvezda uz pomoć državne bezbednosti 1951.godine kidnapovala Miloša Milutinovića iz Bora a da ne bi potpisao za Partizan, pročitajte kako je državna bezbednost sa Krcunom na čelu određivala ko će igrati za Zvezdu u fudbalu i košarci, pročitajte intervju Dragoslava Šekularca kako je državna bezbednost sagradila stadio Zvezde i isti dala u vlasništvo Zvezdi, pročitaj intervju Vladimira Cvetkovića o tome kako je država omogućila Zvezdi da osvoji Kup evropskih šampiona. Imajući u vidu da je to odavno bilo za očekivati je da ćeš se toga lako setiti. Imajući u vidu da Alchajmer briše iz sećanja najnovije dogadjaje, pitaj svog unuka kako je najuren iz Partizana Duško Vujošević, kako je FK Zvezda obezbeđen sponzor od strane " Gasporma", kako je KK Zvezda obezbeđen UPPR i koliki je budžet Zvezde a koliki Partizana. Kada ti unuk sve ovo kaže, onda popi šolju mleka i ne muči više svoj stari mozak, on treba da odmara.

Petar

pre 6 godina

samo da podsetim da je zvezda 2013 bila šampion evrope tj.osvajač triple krune.šoštar je tada međutim izboksovao preko svojih veza i vezica da partizan igra ligu šampiona iako nije imao konkurentan tim i samo se izblamirao,a zvezdu poslao u kvalifikacije i to direktno na pro-reko gde je ispala na penale.zvezda je i 2014 uzela duplu krunu u srbiji,a onda je morala valjda za nagradu da se seli sa svog bazena i da mečeve igra čak u zrenjaninu.zato ne vidim ništa sporno u tome da partizan svoje mečeve igra recimo u surdulici
(slobinator, 28. mart 2018 19:24) #

Samo da podsetim da se zvezda 2011 godine ugasila i vaskrsla u Zrenjaninu bez dugova isto kao u kosarci u Zelezniku,nelegalno,a da su osvojiki LS tako sto im je veliki Partizan pozajmio vise od pola tima..
Isto tako da napomenem da su ulozili mnogo u ovogodisnji tim a Partizan ih sa omladinskim sastavom (jer nema para kao neki drzavni projekat) oladio u kupu velikom razlikom...

who the f..k are you

pre 6 godina

Ovi iz Mateje Kežmana ulice obraza nemaju...kako vas nije sramota da upoređujete vaš beznačajni vaterpolo klub sa institucijom kao što je VK Partizan...ili ste deca pa pamtite 10 godina unazad, ili ste mnogo glupi i bezobrazni...pa mi imamo više titula prvaka Evrope nego svi ostali klubovi u Srbiji domaćih trofeja, svi zajedno...da stanete mirno kad pričate o VK Paftizan

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Partizan je najvece zlo u srbiji i treba ga iskoreniti.Uvek im drzava pomaze ali dzabe im to kad je zvezda institucuja u odnosu na malog komsiju

Uros

pre 6 godina

Gocic, Nikic, Sostar, Ikodinovic, Prlainovic, Mandic, Sapic, Udovicic, najbolji vaterpolista sveta Filip Filipovic, Cuk, Pijetlovic, Mitrovic, Aleksic, Subotic, Jaksic, Risticevic.... da ne nabrajam.
Dosta njih i danas igra za Srbiju. A da ne pominjem omladinske i kadetske selekcije, kicma reprezentacije u svakom slucaju.

NoName

pre 6 godina

Čekaj, znači kada treba da se ubira profit onda je bazen isključivo i jedino naš a kada isti treba održavati, sređivati i popravljati onda je ružno kaljati klub i tražiti njegovu krivicu? Ovo kao da neko štancuje Vujoševiće, ovakva retorika i percipiranje stvarnosti, njegov su patent.
(detektiv kokni kol, 28. mart 2018 18:46)

Kompletno njihovo SD je takvo. Uključujući i navijače. Pa pogledaj samo Željka Pantića i Telegetliju.

cz

pre 6 godina

Poštovani " CZ 28 mart", pored ovih igrača koje si nabrojao tu su još i Predrag i Nenad Manojlović, Igor Milanović, Dragan Andrić, Igor Gočanin, Rađenović, braća Udovičić, Dejan Savić koji ti trenira klub, Aleksić, Mitrović, Aleksandar Šoštar, Aleksić, Mandić, Subotić, Jakšić, Ikodinović i da ne nabrajam više. Ako misliš gde su rođeni, onda mogu da ti kažem da njihove majke nisu mogle znati da će biti vaterpolisti pa ih nisu ni radjale na Banjici već u bolnicama u gradovima gde su rođeni. Nabroj sada ti meni Zvezdine legende iz vaše škole ali nemoj Prlainovića, Rađena, Šefika, Pjetlovića, Stojanovića, Dobržanova, Tolja jer su sve to igrači Partizana koji su igrali ili igraju za tvoj voljeni klub.
(Cinik, 28. mart 2018 20:24)
moja greska, mislio sam u zadnjih 15 god, realno imalu su uslove koje su ostali klubovi mogli samo da sanjaju, sad kad su dovedeni u ravnopravan tretman sa svima ostalima, krece kuknjava

nista o nicemu

pre 6 godina

Cekaj. Oni hoce da vam uzmu bazen jer ste ga nelegalno dobili, nece da vas tuze, nude besplatne termine I VI KAZETE DA JE DRZAVA PROTIV VAS I DA STE OPOZICIJA??? Hahahhahahahahhaha

slobinator

pre 6 godina

samo da podsetim da je zvezda 2013 bila šampion evrope tj.osvajač triple krune.šoštar je tada međutim izboksovao preko svojih veza i vezica da partizan igra ligu šampiona iako nije imao konkurentan tim i samo se izblamirao,a zvezdu poslao u kvalifikacije i to direktno na pro-reko gde je ispala na penale.zvezda je i 2014 uzela duplu krunu u srbiji,a onda je morala valjda za nagradu da se seli sa svog bazena i da mečeve igra čak u zrenjaninu.zato ne vidim ništa sporno u tome da partizan svoje mečeve igra recimo u surdulici

cz

pre 6 godina

Osim Filipovica, Gocica i Udovicica koji je to igrac jos prosao skolu partizana?!! Za ostale zna se zasto i kako su dolazili. Ej imaju bazen u svom vlasnistvu i jos naplacaju termine ostalim vaterpolo klubovima?!! I jos se hvale da su zasluzni za razvoj vaterpola, pa to samo u Srbiji ima. Pazi, sad im opstina jos ponudi da im daje bazen za dzabe, njima malo, bune se?? Dal se oni nekad zapitaju kako opstaju ostali klubovi u Srbiji? Nikad obraza, nikad!

ak47

pre 6 godina

Opština se nudi da plaća sve termine za sve selekcije tj da sve selekcije Partizana besplatno treniraju, a Zvezda je plaćala za svaki minut na 11. Aprilu i ostalih bazenima po BG pa je na kraju morala da čak i ode iz Beograda. I posle neko priča kako je Zvezda državni projekat, uz dužno poštovanje svih uspeha VK Partizan kroz istoriju nije fer tretman.
(yyy, 28. mart 2018 18:20)


Zvezda je privatan klub, Partizan drzavni... mozda u tom zecu lezi grm!?

PBC

pre 6 godina

Za ovog Filipa jedna info...Svi pobrojani igrači sem Prlainovića JESU postali igrači u Partizanu u koji su došli još pre punoletstva. Po tvojoj logici ni Mesi nije dete Barselone. Tzv. VK Crvena zvezda je titulu evropskog prvaka osvojio sa 80% Partizanovim igračkim kadrom+trenerom. Tačno je da je Partizan imao određene popuste oko logistike i organizacije,ali je upravo zahvaljujući (I) tome reprezentacija toliko dominantna sve ove decenije. A za ove analfabete,ima u ekonomiji izraz koji se zove KNOW-HOW, e tu je ključ uspeha Partizana, samo što vi neznalice koje ne vide dalje od Rsb foruma i Pinka nikad to nećete razumeti,a ruku na srce i ne treba,samodovoljni ste

Djordje

pre 6 godina

Nepobitna činjenica je da je bazen u očajnom stanju. Godinama tamo idem i to mi je omiljeni bazen, ali zadnjih par meseci od plivanja nema ništa zbog hladne vode. Ne može me niko ubediti da VK Partizan nije mogao da ima i sportske rezultate i pristojno održavan bazen.
Jedini spas je da Banjica bude vaterpolo centar, da se omogući zainteresovanim klubovima da treniraju po dotiranim cenama. Omogućiti školama da besplatno dovode đake u škole plivanja. Ako opština ima bazen onda je i u obavezi da sva deca sa Voždovca nauče da plivaju do 12. godine.
Ko bude upravljao bazenom prvo da ode u Budimpeštu i nauči nešto na Margitszigetu ili Komjadi bazenu. Bazeni tamo rade od 6h do 22h. Vaterpolo klubovi daleko iznad naših. Broj plivača daleko veći nego u Srbiji. Katastrofa će biti ako se vaterpolo kao sport izbaci sa bazena i krene sa izgradnjom akva parka i budalaština. Bazen Banjica ne treba da budu Terem Čatež već moćan sportski cenatar

не дај се Партизане!

pre 6 godina

ja bi pevao da neku nekretninu dobijem dzabe koristim 20 godina i na moja ledja da padne odrzavanje !!!!
(srba, 28. mart 2018 18:34)

Иначе, ти си неки вишеструки европски првак у нечему? Ниси научио ни граматику нити правопис али то не значи да ниси суви геније.

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Kakvo sramotno spinovanje. Jedini lovili u mutnom za vreme rata, otimali, prisvajali i jos imaju obraza da se bune. Jos jednom, svima koji patetisu o titulama i igracima, izdajte svoj stan pa kad vam posle zakupci kazu kako su ulagali u njega i odrzavali ga pa je sada njihov, vi prihvatite. Tek onda se javite da podrzite ovakve otimacine i nebuloze od strane ovog kluba. Da je pravde, morali bi retroaktivno da plate za svaki dan koriscenja, plus kamate. Za sve to vreme drugi nisu imali gde da treniraju.

yyy

pre 6 godina

Opština se nudi da plaća sve termine za sve selekcije tj da sve selekcije Partizana besplatno treniraju, a Zvezda je plaćala za svaki minut na 11. Aprilu i ostalih bazenima po BG pa je na kraju morala da čak i ode iz Beograda. I posle neko priča kako je Zvezda državni projekat, uz dužno poštovanje svih uspeha VK Partizan kroz istoriju nije fer tretman.

PAOK Šampion

pre 6 godina

Vaterpolo je finansijski neisplativ sport. Ako Partizan kao klub koji decenijama dominira i koji je šampion evrope 7 puta i koji je uvek bio kicma reprezentacije koja je toliko osvojila, onda se treba zapitati i uzeti u obzir da je jednostavno skoro pa nemoguće ne biti u minusu sa objektima kao sto je bazen razmislite o tome samo. Bez VK Partizan nema ni reprezentacije Srbije, svidelo se to nekom ili ne.

incognito

pre 6 godina

Naravno da ce imati uspeha kad su imali sve za dzabe i otimali drugima igrace dok su svi ostali morali da placaju pa su se mnogi i ugasili, sram vas bilo, jos napravili i dugove, ovo treba ispitati sve detaljno

baba Vanga

pre 6 godina

Isao sam godinama na bazen Banjica. Ono sto znam i sto sam sam video je da tamo niko od radnika nije primao nikakvu platu sa jedne strane, ali sa druge strane svi vaterpolisti i funkcioneri VK Partizan su na bazen dolazili najnovijim dzipovima tipa Range Rover ili Porse Cajen.Sta reci....

POPE

pre 6 godina

@nik sloter
Ti nazadni su protivpravno placali vama vase troskove a sada moraju da plate i vase dugove i moraju da renoviraju bazene.Da je pravde neko bi za to odgovarao i neko od njih a najvise vasih.Zato je najbolje da se pokrijete i cutite.

Samo

pre 6 godina

Ko je uzeo pare od iznajmljivanja lokala i termina? Opstina? Naravno da nije! Neko se lepo okoristio od ovoga, a sada se traži krivac u državi koja naravno radi katastrofalne poteze bez greske. Razne uprave su jahale Partizan i muzle koliko su mogle i naravno ojadile i sam bazen, ali opstina opet umesto da iste goni preuzima odgovornost za sam bazen i šteti samom klubu?! Nigde logike u svemu ovome.

Dr.Brele

pre 6 godina

Sami ste ubirali profit koliko god da je, sami ste koristili bazen, normalno je da sami snosite troškove održavanja. Sami ste i napravili dug. Niste jedino sami izgradili bazen.

Filip

pre 6 godina

Vaterpolo je finansijski neisplativ sport. Ako Partizan kao klub koji decenijama dominira i koji je šampion evrope 7 puta i koji je uvek bio kicma reprezentacije koja je toliko osvojila, onda se treba zapitati i uzeti u obzir da je jednostavno skoro pa nemoguće ne biti u minusu sa objektima kao sto je bazen razmislite o tome samo. Bez VK Partizan nema ni reprezentacije Srbije, svidelo se to nekom ili ne.
(PAOK Šampion, 28. mart 

Partizan je sest titula osvojio kada je bila bivsa SFRJ. Kasnije u SCG ni drzavni prvak nije bio.To je nio Jadran HN i kasnije kao Srbija jednu titulu Evrope kao i CZ i Becej koji ne postoji vise. Da li je Partizan stvorio Sora, Sefika,Radjena, bracu Pjetlovic, Prlainovica, Mandica, Subotica, S.Mitrovica...Zna se kako su igraci za vreme Udovicica dolazili u Partizan. Neko je potezom pera ceo SRC prepisao Partizanu 1994 kao i stadion JNA.Partizan je od Banjice ubirao prihod.Tu je i letnji bazen
I nista godinama na bazenu nista nije uradjeno.Plafon na plivalistu otpada, sanitarni cvorovi, svlacionice, sauna, hidro masaza i hladna voda.Valjda su ocekivali da to neko drugi uradi.VK Crvena Zvezda placa svaki termin.Igra na 25 Maj, Tasmajdanu, 11 April a igrala u Obrenovcu, Zrenjaninu. I u Zvezdi treniraju neka deca, kao i u Tasu, Studentu, Sapcu, Nisu, Valjevu, Gocu, Vojvodini...

TheKum

pre 6 godina

Meni se čini da je i na domaćoj i na svetskoj sceni malo više perforacija a malo manje performacija vaših igrača i kluba-čim nema novca vaš klub buši ko stigne.A gdi su novci?

saleN

pre 6 godina

na banjici se pod tuseve ide sa klestima, posto retko kad postoje rucke na slavinama... mozda pokusavaju da tamo nesto odrzavaju, al rekao bih da vec godinama ne uspevaju u tome...

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Čekaj, znači kada treba da se ubira profit onda je bazen isključivo i jedino naš a kada isti treba održavati, sređivati i popravljati onda je ružno kaljati klub i tražiti njegovu krivicu? Ovo kao da neko štancuje Vujoševiće, ovakva retorika i percipiranje stvarnosti, njegov su patent.

banat

pre 6 godina

Partizan ovde nije ni tako lose prosao. Moze se reci da je propali bazen prodao u zamenu za oprost dugova koje nikad ne bi platio plus ima i dalje besplatne termine

POPE

pre 6 godina

Partizan bi da i dalje uzima pare za zakup a da opstina i dalje placa struju i vodu a i da im renovira bazene jer su unisteni.I obavezno da na sebe preuzme ogroman dug.Pa gospodo to su pare gradjana kao i bazeni.Dosta ste ziveli na grbaci naroda i pritom katastrofalno lose poslovali.Kad mogu ostali klubovi da placaju zakup mozete i vi.

banat

pre 6 godina

Partizan ovde nije ni tako lose prosao. Moze se reci da je propali bazen prodao u zamenu za oprost dugova koje nikad ne bi platio plus ima i dalje besplatne termine

Dr.Brele

pre 6 godina

Sami ste ubirali profit koliko god da je, sami ste koristili bazen, normalno je da sami snosite troškove održavanja. Sami ste i napravili dug. Niste jedino sami izgradili bazen.

yyy

pre 6 godina

Opština se nudi da plaća sve termine za sve selekcije tj da sve selekcije Partizana besplatno treniraju, a Zvezda je plaćala za svaki minut na 11. Aprilu i ostalih bazenima po BG pa je na kraju morala da čak i ode iz Beograda. I posle neko priča kako je Zvezda državni projekat, uz dužno poštovanje svih uspeha VK Partizan kroz istoriju nije fer tretman.

Filip

pre 6 godina

Vaterpolo je finansijski neisplativ sport. Ako Partizan kao klub koji decenijama dominira i koji je šampion evrope 7 puta i koji je uvek bio kicma reprezentacije koja je toliko osvojila, onda se treba zapitati i uzeti u obzir da je jednostavno skoro pa nemoguće ne biti u minusu sa objektima kao sto je bazen razmislite o tome samo. Bez VK Partizan nema ni reprezentacije Srbije, svidelo se to nekom ili ne.
(PAOK Šampion, 28. mart 

Partizan je sest titula osvojio kada je bila bivsa SFRJ. Kasnije u SCG ni drzavni prvak nije bio.To je nio Jadran HN i kasnije kao Srbija jednu titulu Evrope kao i CZ i Becej koji ne postoji vise. Da li je Partizan stvorio Sora, Sefika,Radjena, bracu Pjetlovic, Prlainovica, Mandica, Subotica, S.Mitrovica...Zna se kako su igraci za vreme Udovicica dolazili u Partizan. Neko je potezom pera ceo SRC prepisao Partizanu 1994 kao i stadion JNA.Partizan je od Banjice ubirao prihod.Tu je i letnji bazen
I nista godinama na bazenu nista nije uradjeno.Plafon na plivalistu otpada, sanitarni cvorovi, svlacionice, sauna, hidro masaza i hladna voda.Valjda su ocekivali da to neko drugi uradi.VK Crvena Zvezda placa svaki termin.Igra na 25 Maj, Tasmajdanu, 11 April a igrala u Obrenovcu, Zrenjaninu. I u Zvezdi treniraju neka deca, kao i u Tasu, Studentu, Sapcu, Nisu, Valjevu, Gocu, Vojvodini...

POPE

pre 6 godina

Partizan bi da i dalje uzima pare za zakup a da opstina i dalje placa struju i vodu a i da im renovira bazene jer su unisteni.I obavezno da na sebe preuzme ogroman dug.Pa gospodo to su pare gradjana kao i bazeni.Dosta ste ziveli na grbaci naroda i pritom katastrofalno lose poslovali.Kad mogu ostali klubovi da placaju zakup mozete i vi.

baba Vanga

pre 6 godina

Isao sam godinama na bazen Banjica. Ono sto znam i sto sam sam video je da tamo niko od radnika nije primao nikakvu platu sa jedne strane, ali sa druge strane svi vaterpolisti i funkcioneri VK Partizan su na bazen dolazili najnovijim dzipovima tipa Range Rover ili Porse Cajen.Sta reci....

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Čekaj, znači kada treba da se ubira profit onda je bazen isključivo i jedino naš a kada isti treba održavati, sređivati i popravljati onda je ružno kaljati klub i tražiti njegovu krivicu? Ovo kao da neko štancuje Vujoševiće, ovakva retorika i percipiranje stvarnosti, njegov su patent.

incognito

pre 6 godina

Naravno da ce imati uspeha kad su imali sve za dzabe i otimali drugima igrace dok su svi ostali morali da placaju pa su se mnogi i ugasili, sram vas bilo, jos napravili i dugove, ovo treba ispitati sve detaljno

nista o nicemu

pre 6 godina

Cekaj. Oni hoce da vam uzmu bazen jer ste ga nelegalno dobili, nece da vas tuze, nude besplatne termine I VI KAZETE DA JE DRZAVA PROTIV VAS I DA STE OPOZICIJA??? Hahahhahahahahhaha

PAOK Šampion

pre 6 godina

Vaterpolo je finansijski neisplativ sport. Ako Partizan kao klub koji decenijama dominira i koji je šampion evrope 7 puta i koji je uvek bio kicma reprezentacije koja je toliko osvojila, onda se treba zapitati i uzeti u obzir da je jednostavno skoro pa nemoguće ne biti u minusu sa objektima kao sto je bazen razmislite o tome samo. Bez VK Partizan nema ni reprezentacije Srbije, svidelo se to nekom ili ne.

saleN

pre 6 godina

na banjici se pod tuseve ide sa klestima, posto retko kad postoje rucke na slavinama... mozda pokusavaju da tamo nesto odrzavaju, al rekao bih da vec godinama ne uspevaju u tome...

slobinator

pre 6 godina

samo da podsetim da je zvezda 2013 bila šampion evrope tj.osvajač triple krune.šoštar je tada međutim izboksovao preko svojih veza i vezica da partizan igra ligu šampiona iako nije imao konkurentan tim i samo se izblamirao,a zvezdu poslao u kvalifikacije i to direktno na pro-reko gde je ispala na penale.zvezda je i 2014 uzela duplu krunu u srbiji,a onda je morala valjda za nagradu da se seli sa svog bazena i da mečeve igra čak u zrenjaninu.zato ne vidim ništa sporno u tome da partizan svoje mečeve igra recimo u surdulici

cz

pre 6 godina

Osim Filipovica, Gocica i Udovicica koji je to igrac jos prosao skolu partizana?!! Za ostale zna se zasto i kako su dolazili. Ej imaju bazen u svom vlasnistvu i jos naplacaju termine ostalim vaterpolo klubovima?!! I jos se hvale da su zasluzni za razvoj vaterpola, pa to samo u Srbiji ima. Pazi, sad im opstina jos ponudi da im daje bazen za dzabe, njima malo, bune se?? Dal se oni nekad zapitaju kako opstaju ostali klubovi u Srbiji? Nikad obraza, nikad!

NoName

pre 6 godina

Čekaj, znači kada treba da se ubira profit onda je bazen isključivo i jedino naš a kada isti treba održavati, sređivati i popravljati onda je ružno kaljati klub i tražiti njegovu krivicu? Ovo kao da neko štancuje Vujoševiće, ovakva retorika i percipiranje stvarnosti, njegov su patent.
(detektiv kokni kol, 28. mart 2018 18:46)

Kompletno njihovo SD je takvo. Uključujući i navijače. Pa pogledaj samo Željka Pantića i Telegetliju.

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Kakvo sramotno spinovanje. Jedini lovili u mutnom za vreme rata, otimali, prisvajali i jos imaju obraza da se bune. Jos jednom, svima koji patetisu o titulama i igracima, izdajte svoj stan pa kad vam posle zakupci kazu kako su ulagali u njega i odrzavali ga pa je sada njihov, vi prihvatite. Tek onda se javite da podrzite ovakve otimacine i nebuloze od strane ovog kluba. Da je pravde, morali bi retroaktivno da plate za svaki dan koriscenja, plus kamate. Za sve to vreme drugi nisu imali gde da treniraju.

Samo

pre 6 godina

Ko je uzeo pare od iznajmljivanja lokala i termina? Opstina? Naravno da nije! Neko se lepo okoristio od ovoga, a sada se traži krivac u državi koja naravno radi katastrofalne poteze bez greske. Razne uprave su jahale Partizan i muzle koliko su mogle i naravno ojadile i sam bazen, ali opstina opet umesto da iste goni preuzima odgovornost za sam bazen i šteti samom klubu?! Nigde logike u svemu ovome.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Partizan je najvece zlo u srbiji i treba ga iskoreniti.Uvek im drzava pomaze ali dzabe im to kad je zvezda institucuja u odnosu na malog komsiju

Jovan

pre 6 godina

Kakvo sramotno saopstenje. Prvo su oteli nesto sto nije njihovo, a onda imaju obraza da komentarisu kada pravna drzava koliko toliko pocne da funkcionise. Samo se treba setiti kako je Mirko Marjanovic partizanu napravio i poklonio Teleoptik.

POPE

pre 6 godina

@nik sloter
Ti nazadni su protivpravno placali vama vase troskove a sada moraju da plate i vase dugove i moraju da renoviraju bazene.Da je pravde neko bi za to odgovarao i neko od njih a najvise vasih.Zato je najbolje da se pokrijete i cutite.

Брука и срамота од клуба и људи

pre 6 godina

И даље стоји питање, како вас није срамота ?!
Уместо да ћуте и покрију се ушима они би да нападају и штите нешто што су отели па уништили !!!

Виоп

pre 6 godina

Која замена теза. Добили за џ базен на коришћење и за наплаћивање карата за коришћење базена од грађана. Колико су узели од родитеља деце за тренинге Бога питај. Условљавали играче преко својих у савезу да играју за њих ако хоће у репрезентацију. Довели базен и клуб на руб пропасти. И сада имају образа да окривљују оне који су вратили базен грађанима и који су преузели њихов дуг и дају им бесплатне термине за тренинг да урушавају углед клуба. Образа без. Дуг обрисан и узимаће лову за тренинге деце, који паразити браћо мила.

011/2

pre 6 godina

@Cinik

Pricas kako su dovedeni neki igraci koji nisu bili ni Zvezdini ni Partizanovi, a godinama neces da nam kazes kako su ucenjeni silni igraci KKCZ od strane "najbolje" skole za mlade igrace u Evropi i oteti joj kada joj je bilo najteze, ne bi li se ugasila?

Pomoci Zvezdi da bude prvak Evrope ima nekog smisla, imajuci u vidu dugogodisnji igracki kadar, a mozda bi i vama da najvece zvezde kluba sa TAKODJE otetog vojnog pasnjaka nisu bili Djiju, Liju, Vokri, Salja.....!

Budzet KKCZ - ONAJ OD STRANE DRZAVE - je 5 puta manji nego sto je dobila ekipa koja nas je sa uspehom blamirala u kupu za ponavljace. Ne znam da li mislis da vam i dalje pripada deo od prodatih ZVEZDINIH igraca i onoga sto je zaradila pobedama u Evroligi, pa tako napunila budzet???

Kada na krilima 2 najveca zla koja su zadesila Srbiju -JUL i SPS, Borisa Vukovic i Mirko Marjanovic - postanes klub kakav do tada ni blizu nisi bio sramotno je da IKADA, ali bas IKADA vise pomenes da je neko ljubimac vlasti!!! Ono sta se radilo u njihovo vreme da bi Partizan procvetao, nadam se da nece nikada vise ni za koga pa ni za Zvezdu!!!

O vaterpolu, bazenu, ucenama igranjem u reprezentacije ne bih.....sramotno je, a jos sramotnije sto TI , bez trunke sramote, mislis da je drzava trebalo da renovira i bazen i lokale koje vk godinama izdaje!

NoName

pre 6 godina

moja greska, mislio sam u zadnjih 15 god, realno imalu su uslove koje su ostali klubovi mogli samo da sanjaju, sad kad su dovedeni u ravnopravan tretman sa svima ostalima, krece kuknjava
(cz, 28. mart 2018 20:41)

O kakvom ravnopravnom tretmanu pričaš? Njihov dug id 120 miliona dinara opština je preuzela na sebe. Popravku bazena koje su oni urnisali opština preuzima na sebe. Partizan će biti kažnjen tako što će opština Voždovac finansirati sve njihove termine za treninge, utakmice i škole plivanja za decu. Kakav ravnopravan tretman? Partizan će dobiti renoviran bazen na korišćenje kad god mu zatreba. Drugi klubovi svoje dugove i termine moraju da plaćaju. Drugi klubovi nemaju opštinu Voždovac da sve to preuzme na sebe. Ovo je skandal šta PartiSNS radi.

TheKum

pre 6 godina

Meni se čini da je i na domaćoj i na svetskoj sceni malo više perforacija a malo manje performacija vaših igrača i kluba-čim nema novca vaš klub buši ko stigne.A gdi su novci?

Dizajn

pre 6 godina

uros

Lako je praviti mladje selekcije kada imas neogranicen broj sati. Zvezda svaki termin placa a to ide preko grbace roditelja koji participiraju kroz clanarinu

Djordje

pre 6 godina

Nepobitna činjenica je da je bazen u očajnom stanju. Godinama tamo idem i to mi je omiljeni bazen, ali zadnjih par meseci od plivanja nema ništa zbog hladne vode. Ne može me niko ubediti da VK Partizan nije mogao da ima i sportske rezultate i pristojno održavan bazen.
Jedini spas je da Banjica bude vaterpolo centar, da se omogući zainteresovanim klubovima da treniraju po dotiranim cenama. Omogućiti školama da besplatno dovode đake u škole plivanja. Ako opština ima bazen onda je i u obavezi da sva deca sa Voždovca nauče da plivaju do 12. godine.
Ko bude upravljao bazenom prvo da ode u Budimpeštu i nauči nešto na Margitszigetu ili Komjadi bazenu. Bazeni tamo rade od 6h do 22h. Vaterpolo klubovi daleko iznad naših. Broj plivača daleko veći nego u Srbiji. Katastrofa će biti ako se vaterpolo kao sport izbaci sa bazena i krene sa izgradnjom akva parka i budalaština. Bazen Banjica ne treba da budu Terem Čatež već moćan sportski cenatar

011/2

pre 6 godina

@Cinik

Lazi, lazi, lazi........i samo lazi, sto i jeste svojstveno crno-beloj kuhinji!

Tomasevic nije sam presao nego je bio ucenjen igranjem za reprezentaciju!

Vujanic je do poslednjeg momenta cekao da mu Zvezda plati 70 000DEM, nije zeleo u Partizan, ali je stigla direktiva da se to ne uradi kao bi se raskinuo ugovor i da ne gresim dusu neko iz Zvezde je dobio pare za to, naravno, od Partizana - ZJ!

Zvezda je od Evrolige zaradila, sto je gospodin koji vas je ugasio i rekao, ali to nije bilo dovoljno da se popuni budzet, a vi ste godinama prikazivali da pune dvorane prave gubitke.......varovatno za umetnicka dela!

Kada su okosnicu reprezentacije cinili Ostojic, Vesa Petrovic, Tepic, Tripkovic, Perovic, Avdalovic, Kecman i naravno prodavac magle bez rominga, dotakli smo dno, a vratili smo se tamo gde nam je mesto kada je vise od polovine bilo iz Zvezde!

Interesantno je da si u Evroligi za sprdnju sa 11 pobeda protiv najacih timova, a "institucija" kada imas 2 u konkurenciji Bambega i ostalih NBA timova, kada ni na jednoj utakmici ne postignes 80 poena, kada si najgori po broju pobeda, kosevima, asistencijama, a najbolji po izgubljenim loptama!

A sto se Prlainovica i Filipovica tice secam se sta su pricali ali za PARTIZAN, a tebe su ocigledno neki kao ti lose informisali, ako ne verujes intervju moze i da se nadje!

Jedino si za Partizan u pravu, ali za to je krivo kucno vaspitanje!

cz

pre 6 godina

Poštovani " CZ 28 mart", pored ovih igrača koje si nabrojao tu su još i Predrag i Nenad Manojlović, Igor Milanović, Dragan Andrić, Igor Gočanin, Rađenović, braća Udovičić, Dejan Savić koji ti trenira klub, Aleksić, Mitrović, Aleksandar Šoštar, Aleksić, Mandić, Subotić, Jakšić, Ikodinović i da ne nabrajam više. Ako misliš gde su rođeni, onda mogu da ti kažem da njihove majke nisu mogle znati da će biti vaterpolisti pa ih nisu ni radjale na Banjici već u bolnicama u gradovima gde su rođeni. Nabroj sada ti meni Zvezdine legende iz vaše škole ali nemoj Prlainovića, Rađena, Šefika, Pjetlovića, Stojanovića, Dobržanova, Tolja jer su sve to igrači Partizana koji su igrali ili igraju za tvoj voljeni klub.
(Cinik, 28. mart 2018 20:24)
moja greska, mislio sam u zadnjih 15 god, realno imalu su uslove koje su ostali klubovi mogli samo da sanjaju, sad kad su dovedeni u ravnopravan tretman sa svima ostalima, krece kuknjava

Dejan CZ

pre 6 godina

Neko vam POKLONI autobus a vi izjavite da ali ja trpim sto moram da ga registrujem,sipam gorivo,vrsim zamenu guma i od putnika naplacujem karte...pa ovo celo sportsko drustvo je Mapet druzina...

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Starcu Fočo od tisuću ljeta" u potpunosti vam verujem da imate hiljadu leta jer da nemate ovako nešto ne bi ste izjavili. Pročitajte kako je FK Zvezda uz pomoć državne bezbednosti 1951.godine kidnapovala Miloša Milutinovića iz Bora a da ne bi potpisao za Partizan, pročitajte kako je državna bezbednost sa Krcunom na čelu određivala ko će igrati za Zvezdu u fudbalu i košarci, pročitajte intervju Dragoslava Šekularca kako je državna bezbednost sagradila stadio Zvezde i isti dala u vlasništvo Zvezdi, pročitaj intervju Vladimira Cvetkovića o tome kako je država omogućila Zvezdi da osvoji Kup evropskih šampiona. Imajući u vidu da je to odavno bilo za očekivati je da ćeš se toga lako setiti. Imajući u vidu da Alchajmer briše iz sećanja najnovije dogadjaje, pitaj svog unuka kako je najuren iz Partizana Duško Vujošević, kako je FK Zvezda obezbeđen sponzor od strane " Gasporma", kako je KK Zvezda obezbeđen UPPR i koliki je budžet Zvezde a koliki Partizana. Kada ti unuk sve ovo kaže, onda popi šolju mleka i ne muči više svoj stari mozak, on treba da odmara.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

cinik
Divac bio u zvezdi?Nisu mu dali da igra?
Tomašević zbog medjuljudskih odnosa?
Ostalo da ne komentarišem.
Ako misliš da time što pokusavas da delujes pismeno i pišeš romane možeš da provuces gomilu nebuloza i očiglednih laži ,onda si u velikoj zabludi.

PBC

pre 6 godina

Za ovog Filipa jedna info...Svi pobrojani igrači sem Prlainovića JESU postali igrači u Partizanu u koji su došli još pre punoletstva. Po tvojoj logici ni Mesi nije dete Barselone. Tzv. VK Crvena zvezda je titulu evropskog prvaka osvojio sa 80% Partizanovim igračkim kadrom+trenerom. Tačno je da je Partizan imao određene popuste oko logistike i organizacije,ali je upravo zahvaljujući (I) tome reprezentacija toliko dominantna sve ove decenije. A za ove analfabete,ima u ekonomiji izraz koji se zove KNOW-HOW, e tu je ključ uspeha Partizana, samo što vi neznalice koje ne vide dalje od Rsb foruma i Pinka nikad to nećete razumeti,a ruku na srce i ne treba,samodovoljni ste

ak47

pre 6 godina

Opština se nudi da plaća sve termine za sve selekcije tj da sve selekcije Partizana besplatno treniraju, a Zvezda je plaćala za svaki minut na 11. Aprilu i ostalih bazenima po BG pa je na kraju morala da čak i ode iz Beograda. I posle neko priča kako je Zvezda državni projekat, uz dužno poštovanje svih uspeha VK Partizan kroz istoriju nije fer tretman.
(yyy, 28. mart 2018 18:20)


Zvezda je privatan klub, Partizan drzavni... mozda u tom zecu lezi grm!?

Uros

pre 6 godina

Gocic, Nikic, Sostar, Ikodinovic, Prlainovic, Mandic, Sapic, Udovicic, najbolji vaterpolista sveta Filip Filipovic, Cuk, Pijetlovic, Mitrovic, Aleksic, Subotic, Jaksic, Risticevic.... da ne nabrajam.
Dosta njih i danas igra za Srbiju. A da ne pominjem omladinske i kadetske selekcije, kicma reprezentacije u svakom slucaju.

не дај се Партизане!

pre 6 godina

ja bi pevao da neku nekretninu dobijem dzabe koristim 20 godina i na moja ledja da padne odrzavanje !!!!
(srba, 28. mart 2018 18:34)

Иначе, ти си неки вишеструки европски првак у нечему? Ниси научио ни граматику нити правопис али то не значи да ниси суви геније.

Petar

pre 6 godina

samo da podsetim da je zvezda 2013 bila šampion evrope tj.osvajač triple krune.šoštar je tada međutim izboksovao preko svojih veza i vezica da partizan igra ligu šampiona iako nije imao konkurentan tim i samo se izblamirao,a zvezdu poslao u kvalifikacije i to direktno na pro-reko gde je ispala na penale.zvezda je i 2014 uzela duplu krunu u srbiji,a onda je morala valjda za nagradu da se seli sa svog bazena i da mečeve igra čak u zrenjaninu.zato ne vidim ništa sporno u tome da partizan svoje mečeve igra recimo u surdulici
(slobinator, 28. mart 2018 19:24) #

Samo da podsetim da se zvezda 2011 godine ugasila i vaskrsla u Zrenjaninu bez dugova isto kao u kosarci u Zelezniku,nelegalno,a da su osvojiki LS tako sto im je veliki Partizan pozajmio vise od pola tima..
Isto tako da napomenem da su ulozili mnogo u ovogodisnji tim a Partizan ih sa omladinskim sastavom (jer nema para kao neki drzavni projekat) oladio u kupu velikom razlikom...

nz

pre 6 godina

Ajde da vidimo kako će opština da unapredi Banjicu, pa da sudimo. A ovima iz Čedinog kluba ne davati više igrače, kada i Savić digne ruke od njih sledi im kraj, pa neka besni psi što ovde bacaju hejt na Partizan uživaju u bivšim uspesima ugašenog im kluba.

who the f..k are you

pre 6 godina

Ovi iz Mateje Kežmana ulice obraza nemaju...kako vas nije sramota da upoređujete vaš beznačajni vaterpolo klub sa institucijom kao što je VK Partizan...ili ste deca pa pamtite 10 godina unazad, ili ste mnogo glupi i bezobrazni...pa mi imamo više titula prvaka Evrope nego svi ostali klubovi u Srbiji domaćih trofeja, svi zajedno...da stanete mirno kad pričate o VK Paftizan

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " 011/2" očigledno je da je tvoja mržnja prema Partizanu mnogo veća nego ljubav prema Zvezdi. Kažeš da je Partizan otimao igrače Zvezdi u košarci a pazi sada. Saša Đorđević je bio kod vas i vi ste ga najurili ka netalentovanog. Vlado Divac je bio kod vas ali niste želeli da ga pustite u prvi tim i zato nije potpisao. Tomašević je sam napustio Zvezdu i prešao u Partizan jer su u Zvezdi bili loši medjuljudski odnosi a sam je to priznao. Vujanić je iz istih razloga prešao u Partizan. Kada se radi o dobiti Zvezde od prodatih ulaznica u Evroligi, u košarci, vaš " MAG" po imenu Čović je prošle godine sam rekao da je dobit Zvezde 1,7 miliona Eura a kada ga je Radonjić raskrinkao onda je priznao da je dug 3,1 miliona Eura koje ste pokrili prodajom igrača a pride ste već znaš od koga dobili 5 miliona da nemilice trošite. Pogledaj ko je činio okosnicu reprezentacije na EU u Košarci pa stavi prst na čelo i razmisli. Vi u Evroligi ste ove godine služili za sprdnju i to što ste pobedili, pobedili ste što su vas podcenjivali, a sada kada im trebaju pobede razlika nije ispod 20 koševa. Ovo stanje u VK Partizan je počelo od 2012.godine pa pročitaj šta su sve rekli Filipović i Prlainović kome ste ostali dužni novac.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " CZ 28 mart", pored ovih igrača koje si nabrojao tu su još i Predrag i Nenad Manojlović, Igor Milanović, Dragan Andrić, Igor Gočanin, Rađenović, braća Udovičić, Dejan Savić koji ti trenira klub, Aleksić, Mitrović, Aleksandar Šoštar, Aleksić, Mandić, Subotić, Jakšić, Ikodinović i da ne nabrajam više. Ako misliš gde su rođeni, onda mogu da ti kažem da njihove majke nisu mogle znati da će biti vaterpolisti pa ih nisu ni radjale na Banjici već u bolnicama u gradovima gde su rođeni. Nabroj sada ti meni Zvezdine legende iz vaše škole ali nemoj Prlainovića, Rađena, Šefika, Pjetlovića, Stojanovića, Dobržanova, Tolja jer su sve to igrači Partizana koji su igrali ili igraju za tvoj voljeni klub.

menadjer

pre 6 godina

Vala meni odgovara ladna voda, makar moze da se pliva. Jutros nas troje bilo u bazenu, a kad odem na 25.maj ili tas, to ne moze igla da stane a kamoli da neko pliva. a i ladna voda je dobra stvar, za zdravlje. Ja tu nista ne bih dirao.

Mirela Djulijani

pre 6 godina

Auu koliko komentara, navijackih. Pre svega pozdrav za portal b92.net. Najbolji ste i tako nastavite. Mogli bi manje sportove da pratite malo vise. - kada je rec o vaterpolu, pa dota vise, silne pare su pokupili od drzave i sponzora i uvek samo kukaju. Nikad im nije dosta. Taj bata Sostar je bio legendarni golman i to svaka cast. Ali kako je moguce da klub godinama unazad, stalno duguje za struju, za mazut, za ko zna sta. A i dalje igra evropske utakmice, putuje se i milina. Sostar vodi taj klub kao funkcioner i dugovi iz godine u godine rastu, e onda je to bezobrazluk. Opstina Vozdovac radi sjajno, digli su ovu opstinu ekstra. Nije samo cilj vratiti Banjicu. Cilj je da ako se duguju silne pare, onda neko mora odgovarati i to ozbiljno. Sostarevi pisu saopstenja, stalno kukaju, a ni jednom ne pomenu PA DA LJUDI NE PLACAMO NISTA TAKO JE STA DA RADIMO. Mora se utvrditi kome se sve duguje i pokrenuti postupak protiv tih ljudi. Oni se kriju iza dobrih rezultata. bezobrazuk, oni vole drzavu tako da joj uzmu sto vise dinara.

One night in May

pre 6 godina

Partizan i Mladost 7 puta prvaci Evrope. Pro Reko 8 puta. Pa kako ste onda vi najtrofejniji u Evropi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kiza, 28. mart 2018 20:01)

Isto kao i sto su u kosarci najtrofejniji na Balkanu - a ne mogu ni da prismrde Panatinaikosu, Olimpijakosu, Splitu i Ciboni... Nisu ni medju 4 najtrofejnija na Balkanu...

Isto kao i sto su najtrofejnije sportsko drustvo na svetu - a samo macevalacka i gimnasticka sekcija CSKA Moksva imaju vise trofeja nego celo njihovo JSD...

Tako su i najtrofejniji VK, istim sistemom...

Vetar u ledja...

pre 6 godina

@who the...
i sada zbog toga treba da se ugasi vaterpolo u Srbiji i da VKP bude jedini klub? Kako ne vidite sta je vas uspon u fudbalu i kosarci doneo klubovima i ligama? Zar ne vidite gde smo dospeli u vreme vase dominacije u ovim sportovima? Svi drugi klubovi placaju sve termine svih selekcija a kada kasne sa placanjem izbacuju ih.. imate bazen, neogranicene termine, naplacujete karte.... i opet nije dovoljno....

kk crvena zvezda 1946-2011 in memoriam

pre 6 godina

@011/2 Isprica lazi za medalju.Vesa je bio representativac jednom I bili SMO prvaci Evrope.Problem temple je bila smena generacija kosarkasa Partizana a lideri bili Rakocevic.Jaric,Radmanovic.Divac je odigrao jednu utakmicu za Zvezdu protiv Orteza zbog seleri laps I odigrao vise minuta of Stojakovica.
Teener bez rominga na covicevu zalost 2010bio najbolje evropski teener.Ipak vase legends si Covicevu,Kalember
,Demsar,Roklicer i idea

PAOK Šampion

pre 6 godina

Vaterpolo je finansijski neisplativ sport. Ako Partizan kao klub koji decenijama dominira i koji je šampion evrope 7 puta i koji je uvek bio kicma reprezentacije koja je toliko osvojila, onda se treba zapitati i uzeti u obzir da je jednostavno skoro pa nemoguće ne biti u minusu sa objektima kao sto je bazen razmislite o tome samo. Bez VK Partizan nema ni reprezentacije Srbije, svidelo se to nekom ili ne.

ak47

pre 6 godina

Opština se nudi da plaća sve termine za sve selekcije tj da sve selekcije Partizana besplatno treniraju, a Zvezda je plaćala za svaki minut na 11. Aprilu i ostalih bazenima po BG pa je na kraju morala da čak i ode iz Beograda. I posle neko priča kako je Zvezda državni projekat, uz dužno poštovanje svih uspeha VK Partizan kroz istoriju nije fer tretman.
(yyy, 28. mart 2018 18:20)


Zvezda je privatan klub, Partizan drzavni... mozda u tom zecu lezi grm!?

PBC

pre 6 godina

Za ovog Filipa jedna info...Svi pobrojani igrači sem Prlainovića JESU postali igrači u Partizanu u koji su došli još pre punoletstva. Po tvojoj logici ni Mesi nije dete Barselone. Tzv. VK Crvena zvezda je titulu evropskog prvaka osvojio sa 80% Partizanovim igračkim kadrom+trenerom. Tačno je da je Partizan imao određene popuste oko logistike i organizacije,ali je upravo zahvaljujući (I) tome reprezentacija toliko dominantna sve ove decenije. A za ove analfabete,ima u ekonomiji izraz koji se zove KNOW-HOW, e tu je ključ uspeha Partizana, samo što vi neznalice koje ne vide dalje od Rsb foruma i Pinka nikad to nećete razumeti,a ruku na srce i ne treba,samodovoljni ste

yyy

pre 6 godina

Opština se nudi da plaća sve termine za sve selekcije tj da sve selekcije Partizana besplatno treniraju, a Zvezda je plaćala za svaki minut na 11. Aprilu i ostalih bazenima po BG pa je na kraju morala da čak i ode iz Beograda. I posle neko priča kako je Zvezda državni projekat, uz dužno poštovanje svih uspeha VK Partizan kroz istoriju nije fer tretman.

Filip

pre 6 godina

Vaterpolo je finansijski neisplativ sport. Ako Partizan kao klub koji decenijama dominira i koji je šampion evrope 7 puta i koji je uvek bio kicma reprezentacije koja je toliko osvojila, onda se treba zapitati i uzeti u obzir da je jednostavno skoro pa nemoguće ne biti u minusu sa objektima kao sto je bazen razmislite o tome samo. Bez VK Partizan nema ni reprezentacije Srbije, svidelo se to nekom ili ne.
(PAOK Šampion, 28. mart 

Partizan je sest titula osvojio kada je bila bivsa SFRJ. Kasnije u SCG ni drzavni prvak nije bio.To je nio Jadran HN i kasnije kao Srbija jednu titulu Evrope kao i CZ i Becej koji ne postoji vise. Da li je Partizan stvorio Sora, Sefika,Radjena, bracu Pjetlovic, Prlainovica, Mandica, Subotica, S.Mitrovica...Zna se kako su igraci za vreme Udovicica dolazili u Partizan. Neko je potezom pera ceo SRC prepisao Partizanu 1994 kao i stadion JNA.Partizan je od Banjice ubirao prihod.Tu je i letnji bazen
I nista godinama na bazenu nista nije uradjeno.Plafon na plivalistu otpada, sanitarni cvorovi, svlacionice, sauna, hidro masaza i hladna voda.Valjda su ocekivali da to neko drugi uradi.VK Crvena Zvezda placa svaki termin.Igra na 25 Maj, Tasmajdanu, 11 April a igrala u Obrenovcu, Zrenjaninu. I u Zvezdi treniraju neka deca, kao i u Tasu, Studentu, Sapcu, Nisu, Valjevu, Gocu, Vojvodini...

не дај се Партизане!

pre 6 godina

ja bi pevao da neku nekretninu dobijem dzabe koristim 20 godina i na moja ledja da padne odrzavanje !!!!
(srba, 28. mart 2018 18:34)

Иначе, ти си неки вишеструки европски првак у нечему? Ниси научио ни граматику нити правопис али то не значи да ниси суви геније.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Starcu Fočo od tisuću ljeta" u potpunosti vam verujem da imate hiljadu leta jer da nemate ovako nešto ne bi ste izjavili. Pročitajte kako je FK Zvezda uz pomoć državne bezbednosti 1951.godine kidnapovala Miloša Milutinovića iz Bora a da ne bi potpisao za Partizan, pročitajte kako je državna bezbednost sa Krcunom na čelu određivala ko će igrati za Zvezdu u fudbalu i košarci, pročitajte intervju Dragoslava Šekularca kako je državna bezbednost sagradila stadio Zvezde i isti dala u vlasništvo Zvezdi, pročitaj intervju Vladimira Cvetkovića o tome kako je država omogućila Zvezdi da osvoji Kup evropskih šampiona. Imajući u vidu da je to odavno bilo za očekivati je da ćeš se toga lako setiti. Imajući u vidu da Alchajmer briše iz sećanja najnovije dogadjaje, pitaj svog unuka kako je najuren iz Partizana Duško Vujošević, kako je FK Zvezda obezbeđen sponzor od strane " Gasporma", kako je KK Zvezda obezbeđen UPPR i koliki je budžet Zvezde a koliki Partizana. Kada ti unuk sve ovo kaže, onda popi šolju mleka i ne muči više svoj stari mozak, on treba da odmara.

Petar

pre 6 godina

samo da podsetim da je zvezda 2013 bila šampion evrope tj.osvajač triple krune.šoštar je tada međutim izboksovao preko svojih veza i vezica da partizan igra ligu šampiona iako nije imao konkurentan tim i samo se izblamirao,a zvezdu poslao u kvalifikacije i to direktno na pro-reko gde je ispala na penale.zvezda je i 2014 uzela duplu krunu u srbiji,a onda je morala valjda za nagradu da se seli sa svog bazena i da mečeve igra čak u zrenjaninu.zato ne vidim ništa sporno u tome da partizan svoje mečeve igra recimo u surdulici
(slobinator, 28. mart 2018 19:24) #

Samo da podsetim da se zvezda 2011 godine ugasila i vaskrsla u Zrenjaninu bez dugova isto kao u kosarci u Zelezniku,nelegalno,a da su osvojiki LS tako sto im je veliki Partizan pozajmio vise od pola tima..
Isto tako da napomenem da su ulozili mnogo u ovogodisnji tim a Partizan ih sa omladinskim sastavom (jer nema para kao neki drzavni projekat) oladio u kupu velikom razlikom...

who the f..k are you

pre 6 godina

Ovi iz Mateje Kežmana ulice obraza nemaju...kako vas nije sramota da upoređujete vaš beznačajni vaterpolo klub sa institucijom kao što je VK Partizan...ili ste deca pa pamtite 10 godina unazad, ili ste mnogo glupi i bezobrazni...pa mi imamo više titula prvaka Evrope nego svi ostali klubovi u Srbiji domaćih trofeja, svi zajedno...da stanete mirno kad pričate o VK Paftizan

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " 011/2" očigledno je da je tvoja mržnja prema Partizanu mnogo veća nego ljubav prema Zvezdi. Kažeš da je Partizan otimao igrače Zvezdi u košarci a pazi sada. Saša Đorđević je bio kod vas i vi ste ga najurili ka netalentovanog. Vlado Divac je bio kod vas ali niste želeli da ga pustite u prvi tim i zato nije potpisao. Tomašević je sam napustio Zvezdu i prešao u Partizan jer su u Zvezdi bili loši medjuljudski odnosi a sam je to priznao. Vujanić je iz istih razloga prešao u Partizan. Kada se radi o dobiti Zvezde od prodatih ulaznica u Evroligi, u košarci, vaš " MAG" po imenu Čović je prošle godine sam rekao da je dobit Zvezde 1,7 miliona Eura a kada ga je Radonjić raskrinkao onda je priznao da je dug 3,1 miliona Eura koje ste pokrili prodajom igrača a pride ste već znaš od koga dobili 5 miliona da nemilice trošite. Pogledaj ko je činio okosnicu reprezentacije na EU u Košarci pa stavi prst na čelo i razmisli. Vi u Evroligi ste ove godine služili za sprdnju i to što ste pobedili, pobedili ste što su vas podcenjivali, a sada kada im trebaju pobede razlika nije ispod 20 koševa. Ovo stanje u VK Partizan je počelo od 2012.godine pa pročitaj šta su sve rekli Filipović i Prlainović kome ste ostali dužni novac.

Uros

pre 6 godina

Gocic, Nikic, Sostar, Ikodinovic, Prlainovic, Mandic, Sapic, Udovicic, najbolji vaterpolista sveta Filip Filipovic, Cuk, Pijetlovic, Mitrovic, Aleksic, Subotic, Jaksic, Risticevic.... da ne nabrajam.
Dosta njih i danas igra za Srbiju. A da ne pominjem omladinske i kadetske selekcije, kicma reprezentacije u svakom slucaju.

nz

pre 6 godina

Ajde da vidimo kako će opština da unapredi Banjicu, pa da sudimo. A ovima iz Čedinog kluba ne davati više igrače, kada i Savić digne ruke od njih sledi im kraj, pa neka besni psi što ovde bacaju hejt na Partizan uživaju u bivšim uspesima ugašenog im kluba.

Dr.Brele

pre 6 godina

Sami ste ubirali profit koliko god da je, sami ste koristili bazen, normalno je da sami snosite troškove održavanja. Sami ste i napravili dug. Niste jedino sami izgradili bazen.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Partizan je najvece zlo u srbiji i treba ga iskoreniti.Uvek im drzava pomaze ali dzabe im to kad je zvezda institucuja u odnosu na malog komsiju

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " CZ 28 mart", pored ovih igrača koje si nabrojao tu su još i Predrag i Nenad Manojlović, Igor Milanović, Dragan Andrić, Igor Gočanin, Rađenović, braća Udovičić, Dejan Savić koji ti trenira klub, Aleksić, Mitrović, Aleksandar Šoštar, Aleksić, Mandić, Subotić, Jakšić, Ikodinović i da ne nabrajam više. Ako misliš gde su rođeni, onda mogu da ti kažem da njihove majke nisu mogle znati da će biti vaterpolisti pa ih nisu ni radjale na Banjici već u bolnicama u gradovima gde su rođeni. Nabroj sada ti meni Zvezdine legende iz vaše škole ali nemoj Prlainovića, Rađena, Šefika, Pjetlovića, Stojanovića, Dobržanova, Tolja jer su sve to igrači Partizana koji su igrali ili igraju za tvoj voljeni klub.

slobinator

pre 6 godina

samo da podsetim da je zvezda 2013 bila šampion evrope tj.osvajač triple krune.šoštar je tada međutim izboksovao preko svojih veza i vezica da partizan igra ligu šampiona iako nije imao konkurentan tim i samo se izblamirao,a zvezdu poslao u kvalifikacije i to direktno na pro-reko gde je ispala na penale.zvezda je i 2014 uzela duplu krunu u srbiji,a onda je morala valjda za nagradu da se seli sa svog bazena i da mečeve igra čak u zrenjaninu.zato ne vidim ništa sporno u tome da partizan svoje mečeve igra recimo u surdulici

incognito

pre 6 godina

Naravno da ce imati uspeha kad su imali sve za dzabe i otimali drugima igrace dok su svi ostali morali da placaju pa su se mnogi i ugasili, sram vas bilo, jos napravili i dugove, ovo treba ispitati sve detaljno

banat

pre 6 godina

Partizan ovde nije ni tako lose prosao. Moze se reci da je propali bazen prodao u zamenu za oprost dugova koje nikad ne bi platio plus ima i dalje besplatne termine

POPE

pre 6 godina

Partizan bi da i dalje uzima pare za zakup a da opstina i dalje placa struju i vodu a i da im renovira bazene jer su unisteni.I obavezno da na sebe preuzme ogroman dug.Pa gospodo to su pare gradjana kao i bazeni.Dosta ste ziveli na grbaci naroda i pritom katastrofalno lose poslovali.Kad mogu ostali klubovi da placaju zakup mozete i vi.

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Čekaj, znači kada treba da se ubira profit onda je bazen isključivo i jedino naš a kada isti treba održavati, sređivati i popravljati onda je ružno kaljati klub i tražiti njegovu krivicu? Ovo kao da neko štancuje Vujoševiće, ovakva retorika i percipiranje stvarnosti, njegov su patent.

cz

pre 6 godina

Osim Filipovica, Gocica i Udovicica koji je to igrac jos prosao skolu partizana?!! Za ostale zna se zasto i kako su dolazili. Ej imaju bazen u svom vlasnistvu i jos naplacaju termine ostalim vaterpolo klubovima?!! I jos se hvale da su zasluzni za razvoj vaterpola, pa to samo u Srbiji ima. Pazi, sad im opstina jos ponudi da im daje bazen za dzabe, njima malo, bune se?? Dal se oni nekad zapitaju kako opstaju ostali klubovi u Srbiji? Nikad obraza, nikad!

nista o nicemu

pre 6 godina

Cekaj. Oni hoce da vam uzmu bazen jer ste ga nelegalno dobili, nece da vas tuze, nude besplatne termine I VI KAZETE DA JE DRZAVA PROTIV VAS I DA STE OPOZICIJA??? Hahahhahahahahhaha

NoName

pre 6 godina

Čekaj, znači kada treba da se ubira profit onda je bazen isključivo i jedino naš a kada isti treba održavati, sređivati i popravljati onda je ružno kaljati klub i tražiti njegovu krivicu? Ovo kao da neko štancuje Vujoševiće, ovakva retorika i percipiranje stvarnosti, njegov su patent.
(detektiv kokni kol, 28. mart 2018 18:46)

Kompletno njihovo SD je takvo. Uključujući i navijače. Pa pogledaj samo Željka Pantića i Telegetliju.

Брука и срамота од клуба и људи

pre 6 godina

И даље стоји питање, како вас није срамота ?!
Уместо да ћуте и покрију се ушима они би да нападају и штите нешто што су отели па уништили !!!

baba Vanga

pre 6 godina

Isao sam godinama na bazen Banjica. Ono sto znam i sto sam sam video je da tamo niko od radnika nije primao nikakvu platu sa jedne strane, ali sa druge strane svi vaterpolisti i funkcioneri VK Partizan su na bazen dolazili najnovijim dzipovima tipa Range Rover ili Porse Cajen.Sta reci....

011/2

pre 6 godina

@Cinik

Pricas kako su dovedeni neki igraci koji nisu bili ni Zvezdini ni Partizanovi, a godinama neces da nam kazes kako su ucenjeni silni igraci KKCZ od strane "najbolje" skole za mlade igrace u Evropi i oteti joj kada joj je bilo najteze, ne bi li se ugasila?

Pomoci Zvezdi da bude prvak Evrope ima nekog smisla, imajuci u vidu dugogodisnji igracki kadar, a mozda bi i vama da najvece zvezde kluba sa TAKODJE otetog vojnog pasnjaka nisu bili Djiju, Liju, Vokri, Salja.....!

Budzet KKCZ - ONAJ OD STRANE DRZAVE - je 5 puta manji nego sto je dobila ekipa koja nas je sa uspehom blamirala u kupu za ponavljace. Ne znam da li mislis da vam i dalje pripada deo od prodatih ZVEZDINIH igraca i onoga sto je zaradila pobedama u Evroligi, pa tako napunila budzet???

Kada na krilima 2 najveca zla koja su zadesila Srbiju -JUL i SPS, Borisa Vukovic i Mirko Marjanovic - postanes klub kakav do tada ni blizu nisi bio sramotno je da IKADA, ali bas IKADA vise pomenes da je neko ljubimac vlasti!!! Ono sta se radilo u njihovo vreme da bi Partizan procvetao, nadam se da nece nikada vise ni za koga pa ni za Zvezdu!!!

O vaterpolu, bazenu, ucenama igranjem u reprezentacije ne bih.....sramotno je, a jos sramotnije sto TI , bez trunke sramote, mislis da je drzava trebalo da renovira i bazen i lokale koje vk godinama izdaje!

POPE

pre 6 godina

@nik sloter
Ti nazadni su protivpravno placali vama vase troskove a sada moraju da plate i vase dugove i moraju da renoviraju bazene.Da je pravde neko bi za to odgovarao i neko od njih a najvise vasih.Zato je najbolje da se pokrijete i cutite.

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Kakvo sramotno spinovanje. Jedini lovili u mutnom za vreme rata, otimali, prisvajali i jos imaju obraza da se bune. Jos jednom, svima koji patetisu o titulama i igracima, izdajte svoj stan pa kad vam posle zakupci kazu kako su ulagali u njega i odrzavali ga pa je sada njihov, vi prihvatite. Tek onda se javite da podrzite ovakve otimacine i nebuloze od strane ovog kluba. Da je pravde, morali bi retroaktivno da plate za svaki dan koriscenja, plus kamate. Za sve to vreme drugi nisu imali gde da treniraju.

NoName

pre 6 godina

moja greska, mislio sam u zadnjih 15 god, realno imalu su uslove koje su ostali klubovi mogli samo da sanjaju, sad kad su dovedeni u ravnopravan tretman sa svima ostalima, krece kuknjava
(cz, 28. mart 2018 20:41)

O kakvom ravnopravnom tretmanu pričaš? Njihov dug id 120 miliona dinara opština je preuzela na sebe. Popravku bazena koje su oni urnisali opština preuzima na sebe. Partizan će biti kažnjen tako što će opština Voždovac finansirati sve njihove termine za treninge, utakmice i škole plivanja za decu. Kakav ravnopravan tretman? Partizan će dobiti renoviran bazen na korišćenje kad god mu zatreba. Drugi klubovi svoje dugove i termine moraju da plaćaju. Drugi klubovi nemaju opštinu Voždovac da sve to preuzme na sebe. Ovo je skandal šta PartiSNS radi.

menadjer

pre 6 godina

Vala meni odgovara ladna voda, makar moze da se pliva. Jutros nas troje bilo u bazenu, a kad odem na 25.maj ili tas, to ne moze igla da stane a kamoli da neko pliva. a i ladna voda je dobra stvar, za zdravlje. Ja tu nista ne bih dirao.

011/2

pre 6 godina

@Cinik

Lazi, lazi, lazi........i samo lazi, sto i jeste svojstveno crno-beloj kuhinji!

Tomasevic nije sam presao nego je bio ucenjen igranjem za reprezentaciju!

Vujanic je do poslednjeg momenta cekao da mu Zvezda plati 70 000DEM, nije zeleo u Partizan, ali je stigla direktiva da se to ne uradi kao bi se raskinuo ugovor i da ne gresim dusu neko iz Zvezde je dobio pare za to, naravno, od Partizana - ZJ!

Zvezda je od Evrolige zaradila, sto je gospodin koji vas je ugasio i rekao, ali to nije bilo dovoljno da se popuni budzet, a vi ste godinama prikazivali da pune dvorane prave gubitke.......varovatno za umetnicka dela!

Kada su okosnicu reprezentacije cinili Ostojic, Vesa Petrovic, Tepic, Tripkovic, Perovic, Avdalovic, Kecman i naravno prodavac magle bez rominga, dotakli smo dno, a vratili smo se tamo gde nam je mesto kada je vise od polovine bilo iz Zvezde!

Interesantno je da si u Evroligi za sprdnju sa 11 pobeda protiv najacih timova, a "institucija" kada imas 2 u konkurenciji Bambega i ostalih NBA timova, kada ni na jednoj utakmici ne postignes 80 poena, kada si najgori po broju pobeda, kosevima, asistencijama, a najbolji po izgubljenim loptama!

A sto se Prlainovica i Filipovica tice secam se sta su pricali ali za PARTIZAN, a tebe su ocigledno neki kao ti lose informisali, ako ne verujes intervju moze i da se nadje!

Jedino si za Partizan u pravu, ali za to je krivo kucno vaspitanje!

Виоп

pre 6 godina

Која замена теза. Добили за џ базен на коришћење и за наплаћивање карата за коришћење базена од грађана. Колико су узели од родитеља деце за тренинге Бога питај. Условљавали играче преко својих у савезу да играју за њих ако хоће у репрезентацију. Довели базен и клуб на руб пропасти. И сада имају образа да окривљују оне који су вратили базен грађанима и који су преузели њихов дуг и дају им бесплатне термине за тренинг да урушавају углед клуба. Образа без. Дуг обрисан и узимаће лову за тренинге деце, који паразити браћо мила.

kk crvena zvezda 1946-2011 in memoriam

pre 6 godina

@011/2 Isprica lazi za medalju.Vesa je bio representativac jednom I bili SMO prvaci Evrope.Problem temple je bila smena generacija kosarkasa Partizana a lideri bili Rakocevic.Jaric,Radmanovic.Divac je odigrao jednu utakmicu za Zvezdu protiv Orteza zbog seleri laps I odigrao vise minuta of Stojakovica.
Teener bez rominga na covicevu zalost 2010bio najbolje evropski teener.Ipak vase legends si Covicevu,Kalember
,Demsar,Roklicer i idea

Jovan

pre 6 godina

Kakvo sramotno saopstenje. Prvo su oteli nesto sto nije njihovo, a onda imaju obraza da komentarisu kada pravna drzava koliko toliko pocne da funkcionise. Samo se treba setiti kako je Mirko Marjanovic partizanu napravio i poklonio Teleoptik.

Dizajn

pre 6 godina

uros

Lako je praviti mladje selekcije kada imas neogranicen broj sati. Zvezda svaki termin placa a to ide preko grbace roditelja koji participiraju kroz clanarinu

Dejan CZ

pre 6 godina

Neko vam POKLONI autobus a vi izjavite da ali ja trpim sto moram da ga registrujem,sipam gorivo,vrsim zamenu guma i od putnika naplacujem karte...pa ovo celo sportsko drustvo je Mapet druzina...

TheKum

pre 6 godina

Meni se čini da je i na domaćoj i na svetskoj sceni malo više perforacija a malo manje performacija vaših igrača i kluba-čim nema novca vaš klub buši ko stigne.A gdi su novci?

saleN

pre 6 godina

na banjici se pod tuseve ide sa klestima, posto retko kad postoje rucke na slavinama... mozda pokusavaju da tamo nesto odrzavaju, al rekao bih da vec godinama ne uspevaju u tome...

Samo

pre 6 godina

Ko je uzeo pare od iznajmljivanja lokala i termina? Opstina? Naravno da nije! Neko se lepo okoristio od ovoga, a sada se traži krivac u državi koja naravno radi katastrofalne poteze bez greske. Razne uprave su jahale Partizan i muzle koliko su mogle i naravno ojadile i sam bazen, ali opstina opet umesto da iste goni preuzima odgovornost za sam bazen i šteti samom klubu?! Nigde logike u svemu ovome.

cz

pre 6 godina

Poštovani " CZ 28 mart", pored ovih igrača koje si nabrojao tu su još i Predrag i Nenad Manojlović, Igor Milanović, Dragan Andrić, Igor Gočanin, Rađenović, braća Udovičić, Dejan Savić koji ti trenira klub, Aleksić, Mitrović, Aleksandar Šoštar, Aleksić, Mandić, Subotić, Jakšić, Ikodinović i da ne nabrajam više. Ako misliš gde su rođeni, onda mogu da ti kažem da njihove majke nisu mogle znati da će biti vaterpolisti pa ih nisu ni radjale na Banjici već u bolnicama u gradovima gde su rođeni. Nabroj sada ti meni Zvezdine legende iz vaše škole ali nemoj Prlainovića, Rađena, Šefika, Pjetlovića, Stojanovića, Dobržanova, Tolja jer su sve to igrači Partizana koji su igrali ili igraju za tvoj voljeni klub.
(Cinik, 28. mart 2018 20:24)
moja greska, mislio sam u zadnjih 15 god, realno imalu su uslove koje su ostali klubovi mogli samo da sanjaju, sad kad su dovedeni u ravnopravan tretman sa svima ostalima, krece kuknjava

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

cinik
Divac bio u zvezdi?Nisu mu dali da igra?
Tomašević zbog medjuljudskih odnosa?
Ostalo da ne komentarišem.
Ako misliš da time što pokusavas da delujes pismeno i pišeš romane možeš da provuces gomilu nebuloza i očiglednih laži ,onda si u velikoj zabludi.

Mirela Djulijani

pre 6 godina

Auu koliko komentara, navijackih. Pre svega pozdrav za portal b92.net. Najbolji ste i tako nastavite. Mogli bi manje sportove da pratite malo vise. - kada je rec o vaterpolu, pa dota vise, silne pare su pokupili od drzave i sponzora i uvek samo kukaju. Nikad im nije dosta. Taj bata Sostar je bio legendarni golman i to svaka cast. Ali kako je moguce da klub godinama unazad, stalno duguje za struju, za mazut, za ko zna sta. A i dalje igra evropske utakmice, putuje se i milina. Sostar vodi taj klub kao funkcioner i dugovi iz godine u godine rastu, e onda je to bezobrazluk. Opstina Vozdovac radi sjajno, digli su ovu opstinu ekstra. Nije samo cilj vratiti Banjicu. Cilj je da ako se duguju silne pare, onda neko mora odgovarati i to ozbiljno. Sostarevi pisu saopstenja, stalno kukaju, a ni jednom ne pomenu PA DA LJUDI NE PLACAMO NISTA TAKO JE STA DA RADIMO. Mora se utvrditi kome se sve duguje i pokrenuti postupak protiv tih ljudi. Oni se kriju iza dobrih rezultata. bezobrazuk, oni vole drzavu tako da joj uzmu sto vise dinara.

One night in May

pre 6 godina

Partizan i Mladost 7 puta prvaci Evrope. Pro Reko 8 puta. Pa kako ste onda vi najtrofejniji u Evropi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kiza, 28. mart 2018 20:01)

Isto kao i sto su u kosarci najtrofejniji na Balkanu - a ne mogu ni da prismrde Panatinaikosu, Olimpijakosu, Splitu i Ciboni... Nisu ni medju 4 najtrofejnija na Balkanu...

Isto kao i sto su najtrofejnije sportsko drustvo na svetu - a samo macevalacka i gimnasticka sekcija CSKA Moksva imaju vise trofeja nego celo njihovo JSD...

Tako su i najtrofejniji VK, istim sistemom...

Djordje

pre 6 godina

Nepobitna činjenica je da je bazen u očajnom stanju. Godinama tamo idem i to mi je omiljeni bazen, ali zadnjih par meseci od plivanja nema ništa zbog hladne vode. Ne može me niko ubediti da VK Partizan nije mogao da ima i sportske rezultate i pristojno održavan bazen.
Jedini spas je da Banjica bude vaterpolo centar, da se omogući zainteresovanim klubovima da treniraju po dotiranim cenama. Omogućiti školama da besplatno dovode đake u škole plivanja. Ako opština ima bazen onda je i u obavezi da sva deca sa Voždovca nauče da plivaju do 12. godine.
Ko bude upravljao bazenom prvo da ode u Budimpeštu i nauči nešto na Margitszigetu ili Komjadi bazenu. Bazeni tamo rade od 6h do 22h. Vaterpolo klubovi daleko iznad naših. Broj plivača daleko veći nego u Srbiji. Katastrofa će biti ako se vaterpolo kao sport izbaci sa bazena i krene sa izgradnjom akva parka i budalaština. Bazen Banjica ne treba da budu Terem Čatež već moćan sportski cenatar

Vetar u ledja...

pre 6 godina

@who the...
i sada zbog toga treba da se ugasi vaterpolo u Srbiji i da VKP bude jedini klub? Kako ne vidite sta je vas uspon u fudbalu i kosarci doneo klubovima i ligama? Zar ne vidite gde smo dospeli u vreme vase dominacije u ovim sportovima? Svi drugi klubovi placaju sve termine svih selekcija a kada kasne sa placanjem izbacuju ih.. imate bazen, neogranicene termine, naplacujete karte.... i opet nije dovoljno....