Sreda, 28.03.2018.

10:22

Teo zaludeo medije u SAD svojom lucidnošću (VIDEO)

Miloš Teodosić, kapiten reprezentacije Srbije, protekle noći izveo je jednu od boljih asistencija ove sezone u NBA ligi.

Izvor: PT

Teo zaludeo medije u SAD svojom lucidnošæu (VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

bmiles

pre 6 godina

Komentari su pojedini veoma negativni,pogotovo kad znamo da danas (sreda navece) Teo nece igrati usled nove povrede stopala!Prognoze su do kraja prvenstva ce odsustvovati (7 utakmica) sto umanjuje ionako male sanse da njegovi Klipersi se domognu plejofa!

Strasno

pre 6 godina

(Miki, 28. mart 2018 15:32)

Koga briga. LeBron je ionako 10x bolji organizator napada od pleja Tea tako da me bas briga za lepotu. I Ajverson je igrao lepo na oko. Pa kad su ga u Denveru zamenili matorim Bilapsom od prosecnog tima su postali tim za finale Zapada koji se klao sa Lakersima 2009.

Radovan III

pre 6 godina

Dobar je asist, nego, jeste li ispratili sta je nocas Air Bodzan uradio u sred Ouklenda??? Kakav je to majstor, u kakvom laganom ritmu on isporucuje 17 ptsa aktuelnom sampionu za laganu pobedu od 10 razlike, pravi je as!!!
(drago, 28. mart 2018 10:39)
Zaludio ha ha ha ha. Suze mi idu, ovakav potez u kosarci se nije vidio.
(Mr_Melbourne, 28. mart 2018 10:37)
Tako je drageci. Al' zato je Srbija-Hrvatska, Miloš i ekipa ga brzo prizemlje, vire mu nogice iz parketa.Suze mi idu ha ha ha ha.

kiza

pre 6 godina

Ja bih rekao da je Diandra Džordan napravio korake kad je primio loptu, napravio je bar 4 koraka a da nije tapnuo loptu.
Neka nova pravila.... ???

zjumovi blahovi

pre 6 godina

Ovo zapravo govori da mediji (u ovom slucaju internet stranice) u USA jedva cekaju da Teo pocne sa svojim lucidnim asistencijama po kojima je bio poznat po Evropi, i da ce ga veoma prenositi kada pocne da ih izvodi bez stegnutosti.

To je odlicna vest pred sledecu, njegovu ne-ruki sezonu.

Znamo da mediji tamo prenose samo velike zvezde - Teo je jedan od retkih (prvak evrope, super reprezentativna karijera itd) koga u startu kapiraju kao veliku evropsku zvezdu, i u startu su spremni da prenose njegove zanimljive akcije.

Samo napred, Teo, igraj bez straha, ocigledno su spremni da te uzdignu.

Milenko

pre 6 godina

Kakvi ste pljuvaci, 12 poena ima covjek za 10 min i povrijedi se... to je za postovanje . Svi bi vi bolje odigrali?
(jap, 28. mart 2018 13:56)
Paaaa, ja bih odigrao barem 15 min bez da se povredim.

Miki

pre 6 godina

Lebron kada dodaje "bez gledanja" prvo doda pa okrene glavu :)
Teo može da ih obučava o lucidnosti asistiranja saigraču, nema veze što je top9 potez večeri, magiju ne mogu da mu oduzmu.

jonas

pre 6 godina

Zaludeo ih, i stave ga na 9 mesto u top 10.. A dobro siromasno vece sto se tice atraktivnih poteza... Da je ovo uradio James, iskakalo bi mi kad otvorim frizider.. Samo da je on ok, za ostalo cemo lako.

petarczv

pre 6 godina

Lebron kada dodaje "bez gledanja" prvo doda pa okrene glavu :) 
Teo može da ih obučava o lucidnosti asistiranja saigraču, nema veze što je top9 potez večeri, magiju ne mogu da mu oduzmu.
(Miki, 28. mart 2018 15:32)

Zahvaljujemo se na glasu.

Zaludeo ih, i stave ga na 9 mesto u top 10.. A dobro siromasno vece sto se tice atraktivnih poteza... Da je ovo uradio James, iskakalo bi mi kad otvorim frizider.. Samo da je on ok, za ostalo cemo lako.
(jonas, 28. mart 2018 15:09)

Ziva istina...

nemanja

pre 6 godina

Sve super, ali veću sledeće napadu ga je čovek prošao kao da ne postoji i onda je izašao iz igre zbog noge...boje da se vrati u Evropi, nije ovaj ritam za njega.

zamenik direktora

pre 6 godina

Ja moram da priznam da meni nije jasno zašto je ovo potez dana, meseca, godine... Teo ovo ono, pa što neko reče ovo ne bi prošlo ispred zgrade. Ili bi čak i prošlo, ali bi prošla još gomila takvih poteza i niko se ne bi posebno obazirao...

Dragan Borca

pre 6 godina

E sto mi ga zao, e ovako cu sazeti Milosa: 1. Vi sto pisete da je smesan u odbrani, on uopste nije toliko los, setite se ko je komandovao razbijanjem Australije i samo 14 koseva za poluvreme. On mukica vuce tu povredu hronicnu i vidi se da su mu otezane lateralne kretnje 2. Tek je odigrao 40-ak utakmica i vuce tu povredu, namestao je ruku za NBA trojku, pogledajte procente u 2018. godini, 45% iz igre i 41% trojke. Sve bolji je na sutu bio i mislim da bi hejterima zapusio usta da nema ovu nesrecnu povredu. 3. Milos je plej, timski igrac, da nije bilo ovih rotacija i povreda, zasijao bi sigurno. Sa Grifinom je bolje bilo, ovde se ne zna ni ko pije ni ko placa. Brt jeste dobar onaj Lu ali mati mila igrac mu sam na sutu on sutira siluje preko ruke van balansa, bas odvratno gledati. Tobias se malo islifovao, poceo neku i da dodaje, dok Rivers Milosu doda samo u slucaju kad bas nema nikakvo drugo resenje. Ovaj sistem Milosu nikako ne odgovara ali cini mi se da je on toliko inteligentan da je poceo da provaljuje kako najbolje da doprinese u ovoj indijanskoj kosarci, cim se malo vise nametne u organizaciji Riversa nema na terenu, e zato dragi moji Rivers njemu slabo dodaje, zna da je bez puno lopte u ruci mnogo marginalniji igrac i sa slabijom statistikom. Ma to je dzungla bre oni svi imaju podsvesno u glavi visine sledecih ugovora, a Milsap s i Bobi nije sto su nasi ali igraju za tim. 4. Ako se lepo oporavi sad preko leta, i nabije kondiciju, videli bi jednu fantasticnu sezonu

akros

pre 6 godina

Teo bi zasigurno imao više asistencija po meču da se Beverli nije povredio pa umesto da Beverli i on budu bekovski par, zapao je kod Riversa ili Lua ili nekad i sva trojica zajedno (koliko je lopti dovoljno?), a svoj trojici je potrebna lopta da bi bili "produktivni" i onda se dogodilo nešto neverovatno - Teo je postao novi JJ Redick ove ekipe, a ne Chris Paul kako se mislilo na početku.

Bokius

pre 6 godina

Asistencija vrhunska ali Džordan možda napravio korake...
(Manu Pablo, 28. mart 2018 11:50)

Jakako je napravio korake... i to cetiri!!

Ali Teo je vrh, bez obzira sto mu je saigrac slab u brojanju. Srecom, i sudija je.

Saša

pre 6 godina

Brat Deandre ovo završava energično kao i uvek, ali bilo bi još spektakularnije da se svaki put pomalo ne zbuni odakle mu ta lopta u rukama, samom pred košem :)

mrmlj

pre 6 godina

alo ljudi, teodosicu je ovo ruki sezona u nba ligi, plus je preko 20 utakmica (ne racunajuci eventualnu pauzu zbog ove povrede od sinoc) preskocio zbog povrede a i u sred sezone su trejdovali glavnu zvezdu ekipe sa kojom se sjajno kapirao.
ako jos uzmemo u obzir njegovu reputaciju (ne znam da li je zasluzena ili ne) da nije radio previse na svojoj snazi, brzini, kondiciji a onda otisao u ligu gde su snaga, brzina i kondicija preduslov za bilo sta dolazimo do zakljucka da ce mu svakako trebati malo vremena da se privikne na novo okruzenje i, samim tim, da nije pokazao sve sto zna, kao sto manje-vise nijedan igrac nije u ruki sezoni odigrao najbolju kosarku u karijeri.

sve u svemu, ima sasvim ok ruki sezonu (9.5 poena, 2.8 skokova, 4.7 asistencija), kada se sve uzme u obzir. nije spektakularna, ali nije ni losa.
ocekujem da preko leta malo odmori, pa da nakon toga radi na fizikalijama i da sledece sezone bude bolji.

sve najbolje zelim i njemu i ostalim nasim igracima u nba.

Bane

pre 6 godina

(helou, 28. mart 2018 10:36)

9 pa i to nije loše, to je i onako i ovako subjektivna lista pa često se više cene blokade i poeni od ovoga ali bar je na listi.

brus vejnov sobar

pre 6 godina

Lebron normalno zakuca i stalno je na prvom, drugom ili trecem mestu TOP -10. Teodosic realno izvede jednu od boljih asistencija sezone i stave ga na 9. mesto. Zakucavanje Nenea i ne znam asistencija normalna Hardena 3. mesto. Na toj listi su uvek u vrhu bez obzira na potez: Dzejms, Westbrook, Harden, Durant, Dru Gordon, A. Davis, Irving, KAT..Klasicna propaganda.

Ljubisa livac

pre 6 godina

@drago

Nekad si bio interesantan sa ovim trolovanjem ali sad se to svelo na otuzno. Kakav Bodzan, nema te nigde kad se prosipa, sad se javljas sa smesnih 17 poena.

MiloraD

pre 6 godina

Tek kad sam nekom prilikom gledao Teodosića na usporenom snimku shvatio sam koliki je to košarkaški mag. Brzina njegovih reakcija trostruko nadmašuje brzinu reakcija svih njegovih saigrača. To je talenat koji se rijetko dobija. Bravo Teo.

fargo

pre 6 godina

Svaka cast za pas, ali danas svako igra kosarku, tj imate brdo igraca u NBA koji ne razumeju kosarku vec su tu zbog visine, atletizma. Ovaj J.Henson treba zmureci da presece ovu loptu, a on se pogubio. Ovo na basketu ne moze da prodje. No, bez obzira Teo je madjionicar, ovo ni jedan igrac Milvokija ne bi mogao izvesti, pa cak ni svestrani grk, koji je talentovan za kosarku kao sto je Ron Artest human.

nucky thompson

pre 6 godina

Jeste, evo svi mediji samo o njemu pisu. Lucidan, magican, carobnjak. Ljudi prosto ne mogu da vjeruju kakav je to igrac.
Zamisli 10 poena ubacio, pa to nije vidjeno jos od velikog MJ

drago

pre 6 godina

Dobar je asist, nego, jeste li ispratili sta je nocas Air Bodzan uradio u sred Ouklenda??? Kakav je to majstor, u kakvom laganom ritmu on isporucuje 17 ptsa aktuelnom sampionu za laganu pobedu od 10 razlike, pravi je as!!!

Goran

pre 6 godina

Ovo izgleda zaista lijepo i zasluzuje pohvale ali daleeeko je bolje imati 10-15 obicnih asistencija nego jednu spektakularnu.Milos je daleeeeko od 10 asistencija u pojedinacnom mecu da ne govorimo da smo mislili da ce mu to biti prosjek.

NbgDeki

pre 6 godina

Treba posebno intervjuisati sve aktere ove utakmice, kao i svakog gledaoca koji je bio u hali, da nam kazu svoje vidjenje ovog neverovatnog poteza.

Teska prica

pre 6 godina

Auuu covece, najbolji potez ikada u NBA, da li si ladno to izjavio? :) Salu na stranu, neverovatno lucidan pas i mislim da moze da konkurise za asistenciju godine.

Дарио

pre 6 godina

Dobar je asist, nego, jeste li ispratili sta je nocas Air Bodzan uradio u sred Ouklenda??? Kakav je to majstor, u kakvom laganom ritmu on isporucuje 17 ptsa aktuelnom sampionu za laganu pobedu od 10 razlike, pravi je as!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (drago, 28. mart 2018 10:39)

Ne čudi, jer umeće hrvatskih košarkaša proporcionalno je procentu srpskih gena u njima

NbgDeki

pre 6 godina

Treba posebno intervjuisati sve aktere ove utakmice, kao i svakog gledaoca koji je bio u hali, da nam kazu svoje vidjenje ovog neverovatnog poteza.

Дарио

pre 6 godina

Dobar je asist, nego, jeste li ispratili sta je nocas Air Bodzan uradio u sred Ouklenda??? Kakav je to majstor, u kakvom laganom ritmu on isporucuje 17 ptsa aktuelnom sampionu za laganu pobedu od 10 razlike, pravi je as!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (drago, 28. mart 2018 10:39)

Ne čudi, jer umeće hrvatskih košarkaša proporcionalno je procentu srpskih gena u njima

Goran

pre 6 godina

Ovo izgleda zaista lijepo i zasluzuje pohvale ali daleeeko je bolje imati 10-15 obicnih asistencija nego jednu spektakularnu.Milos je daleeeeko od 10 asistencija u pojedinacnom mecu da ne govorimo da smo mislili da ce mu to biti prosjek.

mrmlj

pre 6 godina

alo ljudi, teodosicu je ovo ruki sezona u nba ligi, plus je preko 20 utakmica (ne racunajuci eventualnu pauzu zbog ove povrede od sinoc) preskocio zbog povrede a i u sred sezone su trejdovali glavnu zvezdu ekipe sa kojom se sjajno kapirao.
ako jos uzmemo u obzir njegovu reputaciju (ne znam da li je zasluzena ili ne) da nije radio previse na svojoj snazi, brzini, kondiciji a onda otisao u ligu gde su snaga, brzina i kondicija preduslov za bilo sta dolazimo do zakljucka da ce mu svakako trebati malo vremena da se privikne na novo okruzenje i, samim tim, da nije pokazao sve sto zna, kao sto manje-vise nijedan igrac nije u ruki sezoni odigrao najbolju kosarku u karijeri.

sve u svemu, ima sasvim ok ruki sezonu (9.5 poena, 2.8 skokova, 4.7 asistencija), kada se sve uzme u obzir. nije spektakularna, ali nije ni losa.
ocekujem da preko leta malo odmori, pa da nakon toga radi na fizikalijama i da sledece sezone bude bolji.

sve najbolje zelim i njemu i ostalim nasim igracima u nba.

brus vejnov sobar

pre 6 godina

Lebron normalno zakuca i stalno je na prvom, drugom ili trecem mestu TOP -10. Teodosic realno izvede jednu od boljih asistencija sezone i stave ga na 9. mesto. Zakucavanje Nenea i ne znam asistencija normalna Hardena 3. mesto. Na toj listi su uvek u vrhu bez obzira na potez: Dzejms, Westbrook, Harden, Durant, Dru Gordon, A. Davis, Irving, KAT..Klasicna propaganda.

MiloraD

pre 6 godina

Tek kad sam nekom prilikom gledao Teodosića na usporenom snimku shvatio sam koliki je to košarkaški mag. Brzina njegovih reakcija trostruko nadmašuje brzinu reakcija svih njegovih saigrača. To je talenat koji se rijetko dobija. Bravo Teo.

Saša

pre 6 godina

Brat Deandre ovo završava energično kao i uvek, ali bilo bi još spektakularnije da se svaki put pomalo ne zbuni odakle mu ta lopta u rukama, samom pred košem :)

Teska prica

pre 6 godina

Auuu covece, najbolji potez ikada u NBA, da li si ladno to izjavio? :) Salu na stranu, neverovatno lucidan pas i mislim da moze da konkurise za asistenciju godine.

petarczv

pre 6 godina

Lebron kada dodaje "bez gledanja" prvo doda pa okrene glavu :) 
Teo može da ih obučava o lucidnosti asistiranja saigraču, nema veze što je top9 potez večeri, magiju ne mogu da mu oduzmu.
(Miki, 28. mart 2018 15:32)

Zahvaljujemo se na glasu.

Zaludeo ih, i stave ga na 9 mesto u top 10.. A dobro siromasno vece sto se tice atraktivnih poteza... Da je ovo uradio James, iskakalo bi mi kad otvorim frizider.. Samo da je on ok, za ostalo cemo lako.
(jonas, 28. mart 2018 15:09)

Ziva istina...

Dragan Borca

pre 6 godina

E sto mi ga zao, e ovako cu sazeti Milosa: 1. Vi sto pisete da je smesan u odbrani, on uopste nije toliko los, setite se ko je komandovao razbijanjem Australije i samo 14 koseva za poluvreme. On mukica vuce tu povredu hronicnu i vidi se da su mu otezane lateralne kretnje 2. Tek je odigrao 40-ak utakmica i vuce tu povredu, namestao je ruku za NBA trojku, pogledajte procente u 2018. godini, 45% iz igre i 41% trojke. Sve bolji je na sutu bio i mislim da bi hejterima zapusio usta da nema ovu nesrecnu povredu. 3. Milos je plej, timski igrac, da nije bilo ovih rotacija i povreda, zasijao bi sigurno. Sa Grifinom je bolje bilo, ovde se ne zna ni ko pije ni ko placa. Brt jeste dobar onaj Lu ali mati mila igrac mu sam na sutu on sutira siluje preko ruke van balansa, bas odvratno gledati. Tobias se malo islifovao, poceo neku i da dodaje, dok Rivers Milosu doda samo u slucaju kad bas nema nikakvo drugo resenje. Ovaj sistem Milosu nikako ne odgovara ali cini mi se da je on toliko inteligentan da je poceo da provaljuje kako najbolje da doprinese u ovoj indijanskoj kosarci, cim se malo vise nametne u organizaciji Riversa nema na terenu, e zato dragi moji Rivers njemu slabo dodaje, zna da je bez puno lopte u ruci mnogo marginalniji igrac i sa slabijom statistikom. Ma to je dzungla bre oni svi imaju podsvesno u glavi visine sledecih ugovora, a Milsap s i Bobi nije sto su nasi ali igraju za tim. 4. Ako se lepo oporavi sad preko leta, i nabije kondiciju, videli bi jednu fantasticnu sezonu

Miki

pre 6 godina

Lebron kada dodaje "bez gledanja" prvo doda pa okrene glavu :)
Teo može da ih obučava o lucidnosti asistiranja saigraču, nema veze što je top9 potez večeri, magiju ne mogu da mu oduzmu.

jonas

pre 6 godina

Zaludeo ih, i stave ga na 9 mesto u top 10.. A dobro siromasno vece sto se tice atraktivnih poteza... Da je ovo uradio James, iskakalo bi mi kad otvorim frizider.. Samo da je on ok, za ostalo cemo lako.

akros

pre 6 godina

Teo bi zasigurno imao više asistencija po meču da se Beverli nije povredio pa umesto da Beverli i on budu bekovski par, zapao je kod Riversa ili Lua ili nekad i sva trojica zajedno (koliko je lopti dovoljno?), a svoj trojici je potrebna lopta da bi bili "produktivni" i onda se dogodilo nešto neverovatno - Teo je postao novi JJ Redick ove ekipe, a ne Chris Paul kako se mislilo na početku.

Bokius

pre 6 godina

Asistencija vrhunska ali Džordan možda napravio korake...
(Manu Pablo, 28. mart 2018 11:50)

Jakako je napravio korake... i to cetiri!!

Ali Teo je vrh, bez obzira sto mu je saigrac slab u brojanju. Srecom, i sudija je.

Ljubisa livac

pre 6 godina

@drago

Nekad si bio interesantan sa ovim trolovanjem ali sad se to svelo na otuzno. Kakav Bodzan, nema te nigde kad se prosipa, sad se javljas sa smesnih 17 poena.

nucky thompson

pre 6 godina

Jeste, evo svi mediji samo o njemu pisu. Lucidan, magican, carobnjak. Ljudi prosto ne mogu da vjeruju kakav je to igrac.
Zamisli 10 poena ubacio, pa to nije vidjeno jos od velikog MJ

Bane

pre 6 godina

(helou, 28. mart 2018 10:36)

9 pa i to nije loše, to je i onako i ovako subjektivna lista pa često se više cene blokade i poeni od ovoga ali bar je na listi.

nemanja

pre 6 godina

Sve super, ali veću sledeće napadu ga je čovek prošao kao da ne postoji i onda je izašao iz igre zbog noge...boje da se vrati u Evropi, nije ovaj ritam za njega.

drago

pre 6 godina

Dobar je asist, nego, jeste li ispratili sta je nocas Air Bodzan uradio u sred Ouklenda??? Kakav je to majstor, u kakvom laganom ritmu on isporucuje 17 ptsa aktuelnom sampionu za laganu pobedu od 10 razlike, pravi je as!!!

fargo

pre 6 godina

Svaka cast za pas, ali danas svako igra kosarku, tj imate brdo igraca u NBA koji ne razumeju kosarku vec su tu zbog visine, atletizma. Ovaj J.Henson treba zmureci da presece ovu loptu, a on se pogubio. Ovo na basketu ne moze da prodje. No, bez obzira Teo je madjionicar, ovo ni jedan igrac Milvokija ne bi mogao izvesti, pa cak ni svestrani grk, koji je talentovan za kosarku kao sto je Ron Artest human.

zamenik direktora

pre 6 godina

Ja moram da priznam da meni nije jasno zašto je ovo potez dana, meseca, godine... Teo ovo ono, pa što neko reče ovo ne bi prošlo ispred zgrade. Ili bi čak i prošlo, ali bi prošla još gomila takvih poteza i niko se ne bi posebno obazirao...

Milenko

pre 6 godina

Kakvi ste pljuvaci, 12 poena ima covjek za 10 min i povrijedi se... to je za postovanje . Svi bi vi bolje odigrali?
(jap, 28. mart 2018 13:56)
Paaaa, ja bih odigrao barem 15 min bez da se povredim.

zjumovi blahovi

pre 6 godina

Ovo zapravo govori da mediji (u ovom slucaju internet stranice) u USA jedva cekaju da Teo pocne sa svojim lucidnim asistencijama po kojima je bio poznat po Evropi, i da ce ga veoma prenositi kada pocne da ih izvodi bez stegnutosti.

To je odlicna vest pred sledecu, njegovu ne-ruki sezonu.

Znamo da mediji tamo prenose samo velike zvezde - Teo je jedan od retkih (prvak evrope, super reprezentativna karijera itd) koga u startu kapiraju kao veliku evropsku zvezdu, i u startu su spremni da prenose njegove zanimljive akcije.

Samo napred, Teo, igraj bez straha, ocigledno su spremni da te uzdignu.

Radovan III

pre 6 godina

Dobar je asist, nego, jeste li ispratili sta je nocas Air Bodzan uradio u sred Ouklenda??? Kakav je to majstor, u kakvom laganom ritmu on isporucuje 17 ptsa aktuelnom sampionu za laganu pobedu od 10 razlike, pravi je as!!!
(drago, 28. mart 2018 10:39)
Zaludio ha ha ha ha. Suze mi idu, ovakav potez u kosarci se nije vidio.
(Mr_Melbourne, 28. mart 2018 10:37)
Tako je drageci. Al' zato je Srbija-Hrvatska, Miloš i ekipa ga brzo prizemlje, vire mu nogice iz parketa.Suze mi idu ha ha ha ha.

Strasno

pre 6 godina

(Miki, 28. mart 2018 15:32)

Koga briga. LeBron je ionako 10x bolji organizator napada od pleja Tea tako da me bas briga za lepotu. I Ajverson je igrao lepo na oko. Pa kad su ga u Denveru zamenili matorim Bilapsom od prosecnog tima su postali tim za finale Zapada koji se klao sa Lakersima 2009.

kiza

pre 6 godina

Ja bih rekao da je Diandra Džordan napravio korake kad je primio loptu, napravio je bar 4 koraka a da nije tapnuo loptu.
Neka nova pravila.... ???

bmiles

pre 6 godina

Komentari su pojedini veoma negativni,pogotovo kad znamo da danas (sreda navece) Teo nece igrati usled nove povrede stopala!Prognoze su do kraja prvenstva ce odsustvovati (7 utakmica) sto umanjuje ionako male sanse da njegovi Klipersi se domognu plejofa!

nucky thompson

pre 6 godina

Jeste, evo svi mediji samo o njemu pisu. Lucidan, magican, carobnjak. Ljudi prosto ne mogu da vjeruju kakav je to igrac.
Zamisli 10 poena ubacio, pa to nije vidjeno jos od velikog MJ

drago

pre 6 godina

Dobar je asist, nego, jeste li ispratili sta je nocas Air Bodzan uradio u sred Ouklenda??? Kakav je to majstor, u kakvom laganom ritmu on isporucuje 17 ptsa aktuelnom sampionu za laganu pobedu od 10 razlike, pravi je as!!!

zamenik direktora

pre 6 godina

Ja moram da priznam da meni nije jasno zašto je ovo potez dana, meseca, godine... Teo ovo ono, pa što neko reče ovo ne bi prošlo ispred zgrade. Ili bi čak i prošlo, ali bi prošla još gomila takvih poteza i niko se ne bi posebno obazirao...

NbgDeki

pre 6 godina

Treba posebno intervjuisati sve aktere ove utakmice, kao i svakog gledaoca koji je bio u hali, da nam kazu svoje vidjenje ovog neverovatnog poteza.

nemanja

pre 6 godina

Sve super, ali veću sledeće napadu ga je čovek prošao kao da ne postoji i onda je izašao iz igre zbog noge...boje da se vrati u Evropi, nije ovaj ritam za njega.

fargo

pre 6 godina

Svaka cast za pas, ali danas svako igra kosarku, tj imate brdo igraca u NBA koji ne razumeju kosarku vec su tu zbog visine, atletizma. Ovaj J.Henson treba zmureci da presece ovu loptu, a on se pogubio. Ovo na basketu ne moze da prodje. No, bez obzira Teo je madjionicar, ovo ni jedan igrac Milvokija ne bi mogao izvesti, pa cak ni svestrani grk, koji je talentovan za kosarku kao sto je Ron Artest human.

Goran

pre 6 godina

Ovo izgleda zaista lijepo i zasluzuje pohvale ali daleeeko je bolje imati 10-15 obicnih asistencija nego jednu spektakularnu.Milos je daleeeeko od 10 asistencija u pojedinacnom mecu da ne govorimo da smo mislili da ce mu to biti prosjek.

Milenko

pre 6 godina

Kakvi ste pljuvaci, 12 poena ima covjek za 10 min i povrijedi se... to je za postovanje . Svi bi vi bolje odigrali?
(jap, 28. mart 2018 13:56)
Paaaa, ja bih odigrao barem 15 min bez da se povredim.

Teska prica

pre 6 godina

Auuu covece, najbolji potez ikada u NBA, da li si ladno to izjavio? :) Salu na stranu, neverovatno lucidan pas i mislim da moze da konkurise za asistenciju godine.

Дарио

pre 6 godina

Dobar je asist, nego, jeste li ispratili sta je nocas Air Bodzan uradio u sred Ouklenda??? Kakav je to majstor, u kakvom laganom ritmu on isporucuje 17 ptsa aktuelnom sampionu za laganu pobedu od 10 razlike, pravi je as!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (drago, 28. mart 2018 10:39)

Ne čudi, jer umeće hrvatskih košarkaša proporcionalno je procentu srpskih gena u njima

Dragan Borca

pre 6 godina

E sto mi ga zao, e ovako cu sazeti Milosa: 1. Vi sto pisete da je smesan u odbrani, on uopste nije toliko los, setite se ko je komandovao razbijanjem Australije i samo 14 koseva za poluvreme. On mukica vuce tu povredu hronicnu i vidi se da su mu otezane lateralne kretnje 2. Tek je odigrao 40-ak utakmica i vuce tu povredu, namestao je ruku za NBA trojku, pogledajte procente u 2018. godini, 45% iz igre i 41% trojke. Sve bolji je na sutu bio i mislim da bi hejterima zapusio usta da nema ovu nesrecnu povredu. 3. Milos je plej, timski igrac, da nije bilo ovih rotacija i povreda, zasijao bi sigurno. Sa Grifinom je bolje bilo, ovde se ne zna ni ko pije ni ko placa. Brt jeste dobar onaj Lu ali mati mila igrac mu sam na sutu on sutira siluje preko ruke van balansa, bas odvratno gledati. Tobias se malo islifovao, poceo neku i da dodaje, dok Rivers Milosu doda samo u slucaju kad bas nema nikakvo drugo resenje. Ovaj sistem Milosu nikako ne odgovara ali cini mi se da je on toliko inteligentan da je poceo da provaljuje kako najbolje da doprinese u ovoj indijanskoj kosarci, cim se malo vise nametne u organizaciji Riversa nema na terenu, e zato dragi moji Rivers njemu slabo dodaje, zna da je bez puno lopte u ruci mnogo marginalniji igrac i sa slabijom statistikom. Ma to je dzungla bre oni svi imaju podsvesno u glavi visine sledecih ugovora, a Milsap s i Bobi nije sto su nasi ali igraju za tim. 4. Ako se lepo oporavi sad preko leta, i nabije kondiciju, videli bi jednu fantasticnu sezonu

MiloraD

pre 6 godina

Tek kad sam nekom prilikom gledao Teodosića na usporenom snimku shvatio sam koliki je to košarkaški mag. Brzina njegovih reakcija trostruko nadmašuje brzinu reakcija svih njegovih saigrača. To je talenat koji se rijetko dobija. Bravo Teo.

mrmlj

pre 6 godina

alo ljudi, teodosicu je ovo ruki sezona u nba ligi, plus je preko 20 utakmica (ne racunajuci eventualnu pauzu zbog ove povrede od sinoc) preskocio zbog povrede a i u sred sezone su trejdovali glavnu zvezdu ekipe sa kojom se sjajno kapirao.
ako jos uzmemo u obzir njegovu reputaciju (ne znam da li je zasluzena ili ne) da nije radio previse na svojoj snazi, brzini, kondiciji a onda otisao u ligu gde su snaga, brzina i kondicija preduslov za bilo sta dolazimo do zakljucka da ce mu svakako trebati malo vremena da se privikne na novo okruzenje i, samim tim, da nije pokazao sve sto zna, kao sto manje-vise nijedan igrac nije u ruki sezoni odigrao najbolju kosarku u karijeri.

sve u svemu, ima sasvim ok ruki sezonu (9.5 poena, 2.8 skokova, 4.7 asistencija), kada se sve uzme u obzir. nije spektakularna, ali nije ni losa.
ocekujem da preko leta malo odmori, pa da nakon toga radi na fizikalijama i da sledece sezone bude bolji.

sve najbolje zelim i njemu i ostalim nasim igracima u nba.

Strasno

pre 6 godina

(Miki, 28. mart 2018 15:32)

Koga briga. LeBron je ionako 10x bolji organizator napada od pleja Tea tako da me bas briga za lepotu. I Ajverson je igrao lepo na oko. Pa kad su ga u Denveru zamenili matorim Bilapsom od prosecnog tima su postali tim za finale Zapada koji se klao sa Lakersima 2009.

brus vejnov sobar

pre 6 godina

Lebron normalno zakuca i stalno je na prvom, drugom ili trecem mestu TOP -10. Teodosic realno izvede jednu od boljih asistencija sezone i stave ga na 9. mesto. Zakucavanje Nenea i ne znam asistencija normalna Hardena 3. mesto. Na toj listi su uvek u vrhu bez obzira na potez: Dzejms, Westbrook, Harden, Durant, Dru Gordon, A. Davis, Irving, KAT..Klasicna propaganda.

Saša

pre 6 godina

Brat Deandre ovo završava energično kao i uvek, ali bilo bi još spektakularnije da se svaki put pomalo ne zbuni odakle mu ta lopta u rukama, samom pred košem :)

petarczv

pre 6 godina

Lebron kada dodaje "bez gledanja" prvo doda pa okrene glavu :) 
Teo može da ih obučava o lucidnosti asistiranja saigraču, nema veze što je top9 potez večeri, magiju ne mogu da mu oduzmu.
(Miki, 28. mart 2018 15:32)

Zahvaljujemo se na glasu.

Zaludeo ih, i stave ga na 9 mesto u top 10.. A dobro siromasno vece sto se tice atraktivnih poteza... Da je ovo uradio James, iskakalo bi mi kad otvorim frizider.. Samo da je on ok, za ostalo cemo lako.
(jonas, 28. mart 2018 15:09)

Ziva istina...

Miki

pre 6 godina

Lebron kada dodaje "bez gledanja" prvo doda pa okrene glavu :)
Teo može da ih obučava o lucidnosti asistiranja saigraču, nema veze što je top9 potez večeri, magiju ne mogu da mu oduzmu.

jonas

pre 6 godina

Zaludeo ih, i stave ga na 9 mesto u top 10.. A dobro siromasno vece sto se tice atraktivnih poteza... Da je ovo uradio James, iskakalo bi mi kad otvorim frizider.. Samo da je on ok, za ostalo cemo lako.

kiza

pre 6 godina

Ja bih rekao da je Diandra Džordan napravio korake kad je primio loptu, napravio je bar 4 koraka a da nije tapnuo loptu.
Neka nova pravila.... ???

Ljubisa livac

pre 6 godina

@drago

Nekad si bio interesantan sa ovim trolovanjem ali sad se to svelo na otuzno. Kakav Bodzan, nema te nigde kad se prosipa, sad se javljas sa smesnih 17 poena.

akros

pre 6 godina

Teo bi zasigurno imao više asistencija po meču da se Beverli nije povredio pa umesto da Beverli i on budu bekovski par, zapao je kod Riversa ili Lua ili nekad i sva trojica zajedno (koliko je lopti dovoljno?), a svoj trojici je potrebna lopta da bi bili "produktivni" i onda se dogodilo nešto neverovatno - Teo je postao novi JJ Redick ove ekipe, a ne Chris Paul kako se mislilo na početku.

Bokius

pre 6 godina

Asistencija vrhunska ali Džordan možda napravio korake...
(Manu Pablo, 28. mart 2018 11:50)

Jakako je napravio korake... i to cetiri!!

Ali Teo je vrh, bez obzira sto mu je saigrac slab u brojanju. Srecom, i sudija je.

Bane

pre 6 godina

(helou, 28. mart 2018 10:36)

9 pa i to nije loše, to je i onako i ovako subjektivna lista pa često se više cene blokade i poeni od ovoga ali bar je na listi.

zjumovi blahovi

pre 6 godina

Ovo zapravo govori da mediji (u ovom slucaju internet stranice) u USA jedva cekaju da Teo pocne sa svojim lucidnim asistencijama po kojima je bio poznat po Evropi, i da ce ga veoma prenositi kada pocne da ih izvodi bez stegnutosti.

To je odlicna vest pred sledecu, njegovu ne-ruki sezonu.

Znamo da mediji tamo prenose samo velike zvezde - Teo je jedan od retkih (prvak evrope, super reprezentativna karijera itd) koga u startu kapiraju kao veliku evropsku zvezdu, i u startu su spremni da prenose njegove zanimljive akcije.

Samo napred, Teo, igraj bez straha, ocigledno su spremni da te uzdignu.

Radovan III

pre 6 godina

Dobar je asist, nego, jeste li ispratili sta je nocas Air Bodzan uradio u sred Ouklenda??? Kakav je to majstor, u kakvom laganom ritmu on isporucuje 17 ptsa aktuelnom sampionu za laganu pobedu od 10 razlike, pravi je as!!!
(drago, 28. mart 2018 10:39)
Zaludio ha ha ha ha. Suze mi idu, ovakav potez u kosarci se nije vidio.
(Mr_Melbourne, 28. mart 2018 10:37)
Tako je drageci. Al' zato je Srbija-Hrvatska, Miloš i ekipa ga brzo prizemlje, vire mu nogice iz parketa.Suze mi idu ha ha ha ha.

bmiles

pre 6 godina

Komentari su pojedini veoma negativni,pogotovo kad znamo da danas (sreda navece) Teo nece igrati usled nove povrede stopala!Prognoze su do kraja prvenstva ce odsustvovati (7 utakmica) sto umanjuje ionako male sanse da njegovi Klipersi se domognu plejofa!