Sreda, 28.03.2018.

08:15

Maestralni Jokić nedovoljan Denveru u Kanadi

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na gostovanju od Toronta 114:110.

Izvor: PT

Maestralni Jokiæ nedovoljan Denveru u Kanadi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

soviak

pre 6 godina

Vidim da imate lepu vest da su Clippers-i organizovali Serbian Heritage Night sinoć u LA. Propustili ste da napišete da je i u Torontu sinoć utakmica između Raptors-a i Nuggets-a takođe obeležila značaj srpske zajednice: pre utakmice je himne pevala naša umetnica Kristina Bijelić, u poluvremenu je nastupio folklorni ansambl "Kolo", a sve ovo, uz svaki dobar potez Jokića (koji je bio apsolutno najbolji igrač sinoć) je bilo pozdravljeno ovacijama od velikog broja lokalnih Srba.

...

pre 6 godina

Nugeti imaju bas slabu klupu, to je problem broj jedan
(boki, 28. mart 2018 08:32) Upravo to. Dok Toronto ima jednu od, ako je i najjacu klupu u ligi. Sinoc je klupa Toronta dobila Denver, ubacili oko 50 poena.

Walter

pre 6 godina

Jokic ostaju 2 opcije ili ce biti prva violins u osrednjem Denveru i budžiti statistiku ili će otići da juri titule ali kao ispomoć nekom.

analiticar_ amater

pre 6 godina

Da Denver ima Nurkica imao bi i odbranu i nebi bio tamo gdje jeste..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 28. mart 2018 12:35)

Imao je Denver Nurkica koji je pokazao da nije u stanju da vodi ekipu i bude nosilac igre. Dobar igrac koji moze u najboljem slucaju da bude 3. covek tima, nista vise.

bskfan

pre 6 godina

Problem Milsapa je u tome sto njegova igra ispod kosa poremeti sistem igre. U reketu je guzva a to onda onemogucava prodore ostalih igraca, pre svega Mareja i Bartona. Kada gledate individulanu statistiku Milsapa ucini vam se da je on bio koristan igrac, ali +/- pokuzuje da su sa njim na parketu Nagetsi bili -11.

Dok je Milsap bio sa Jokicem u igri bili su +3, ali je zato Milsap bez Jokica bio -14.

Uvek isto, sve dok je Jokic u igri Denver igra dobro, cim on ode na klupu nastane raspad sistema. Sinoc je Jokic morao da igra 40 minuta i za tih 40 minuta je bio +4, ali su zato Nagetsi za 8 minuta bez Jokica otisli i -8.

Malone nema smisla za kosarku tako da mu se redovno desava da sa pogresnom postavom izgubi utakmicu u roku od samo 2-3 minuta. Sinoc je postava Barton - D. Harris - Chandler - Milsap - Plumlee za 3.3 minuta bila -10.

miro

pre 6 godina

Da me neko ne shvati pogresno, Milsap je kvalitetan, iskusan igrac. Da on svojih 10-20 poena (1 na 1 uglavnom) ali ubije HEMIJU ekipe i protok lopte. Lajls u petorku sa Jokicem. Odmah brza i "pas vise" igra. Milsap sa Burtonom i Plamlijem pretezno vremenski u "drugu" petorku i eto izolacijske, odbrambeno cvrse postave. Onda imas dve filozofije, dva oruzja sa dva glavna igraca u obe postave pa po potrebi. Ovako obojica u istoj guse nacin igre jedan drugom. Da nije bilo povrede mozda bi im se igre i usaglasile vise, mada tesko! Mari, G Heris (kad se vrati), Cendler, Lajls, Jokic prva, D Heris, Burton, Milsap, Plamli sa nekim iz prve ili sa klupe druga postava. D Heris, Burton, Plamli kao preletaci iz jedne u drugu u zavisnosti od zadatka i situacije. Devin da racionalizuje igru kada Mari pocne da srlja ili kad mu nije vece (cesto), Barton - kada je potrebno izmisliti 1 na 1 poene kada prvoj postavi ne ide ofanzivno. Kao sesti igrac, specijalac (odlican sa tog mesta, nikako u prvoj petorci). Ali NBA, ugovori! Steta.
(dropshotic, 28. mart 2018 10:42)

Sve je to lepo, ali da milsap igra odvojeno od Jokica, trebalo bi da bude u igri do 16 minuta po mecu, a to bi njegov ugovor pretvorilo u gori od Noinog ili Mozgovljevog, a to se, bar do pola sledece sezone, nece desiti.

Kanidja

pre 6 godina

Ne može Nikola sam sve i bez Harisa.Plej of je skoro pa izgubljen osim sve da dobiju do kraja.Jokic je napredova i igra za sada sezonu života.U svim elementima je napredova osim šuta za 2poena.Sa 57,7 sad je na 49,7 posto.Šut za 3p je na odličnih 39,8.35 je strijelac lige sa 17,8 deveti skakač lige sa 10,5 i 15ti asistent sa tačno 6a po meču.Odličan ima prosjek 85 sa linije penala.Sve u svemu za tek trecu sezonu u ligi ima vrhunske brojke.U zadnjih 10tak mečeva uzima 15-20 šuteva po meču kako i treba za prvog igrača tima najkorisnijeg svakako.I treba da ostane u Denveru i da grade igru na njemu a ne da mijenja klub i prilagodjava na nove saigrače i tim.

riverdale

pre 6 godina

Partija karijere markantnog Austrijanca!Da se hiljaditi put ponovim,Joka The Dream igra rekreativnu kosarku-daju mi loptu,sutnem,a ta cuvena kreacija se svodi na to da doda loptu bekovima koji sa bocnih strana ulecu u reket.Toronto otaljava posao.

Sto stolica

pre 6 godina

Dobro Melburne, ok je ako gotivis Nurkica. I on i Jokic su Srbi, pa je svejedno. I tvoji su nekad bili, pa si i ti. Zato se i dokazujes ovde.

Aleks

pre 6 godina

Gledao sam celu tekmu mislim po zadnji put. Bar ove sezone. Necu vise da se nerviram. Denver vodio vise od pola tekme, ovo je morala da bude pobeda. Izdvojio bih nekoliko kljucnih faktora gubitka playoffa ove sezone:
1. Barton. Ovaj decko je najblaze reci lud? Jednu dve odigra dobro, ali zato 7 utakmica divljak, kao da izasao iz.. dane kazem odakle.
2. Murray: Sta je sa ovim deckom? Prvo ne razumem njegovu igracku pozociju, nije ni plej, ni bek, a ni krilo, ali je sva tri? Kao da ce da ga biju ako podeli asistenciju. Zaletanje u tri igraca je... pa ovaj decko kod recimo Zoca bi bio stavljen na transfer listu i camio bi u svlacionici do isteka ugovora, a kod Malonea je prva petorka. Izem ti igraca koji tri tekme razbija pa pet ga nema nigde.
3. Lyles. Zasto ne igra vise? Sta je problem sa Maloneom? Lyles za 13 minuta 13 poena, Murray za 40 minuta 10 poena i Barton za 35 minuta 10 poena. Stvarno, sta je problem sa Maloneom?
Po meni tri kljucna faktora... Vidi se koliko Harris nedostaje.
Ne znamo i dalje sta je sa Faridom... niti sta je problem sa Maloneom?
Nece Nidzo iz Denvera, postaje kamen oslonac fransize i nece ga se odreci, ali nesto se mora desiti. Tradovati Murraya, Bartona negde sutnuti, videti sta sa ugovorima nekih igraca i zahvaliti se Maloneu na saradnji.
Sta znam sta vise da kazem... Pukom srecom igrace playoff, imaju dva sudara sa Minesotom, direktnim konlurentom za PO, ali samo ako Teo i ekipa zakazu... na srecu mogu da izvuku PO, nista vise. A bili su 6. u jednom trenutku na zapadu... pre povratka solera Milsapa.

Bane

pre 6 godina

(Mr_Melbourne, 28. mart 2018 10:02)

Nema 4 blokade ali zato ima 8 asistencija i 2 mu falile sa triple double koji bu mu bio 9 ove sezone.

Dr. Nba

pre 6 godina

Malone iz ocaja drzao Jokica 40 min na terenu, a imali su vece pre toga tesku utakmicu u Filadelfiji.

Jokic u poslednjoj cetvrtini vise nije imao snage/koncentracije da gradi igrace, i pokupili su mu mnogo ofanzivnih skokova. Sem toga, sve ostalo je odigrao odlicno, cak je bio solidan i u odbrani.

Toronto igrao opusteno, i promasili su mnogo otvorenih suteva. Ipak, dovoljno za ovaj Maloneov Denver.

Sramotno je sto Denver 10-ak utakmica pred kraj lige izgleda kao da je tek pocela sezona, totalna neorganizacija na oba kraja terena.

baron

pre 6 godina

Kako moze da bude maestralan kada su preko njega postigli preko 30 laganih poena? Moze biti maestralan u napadu, ali u odbrani, ono je sramotno. U odbrani Jokic je toliko inferioran da je mucno gledati.
Denver je prosecan tim sa par solidnih igraca, ali nedovoljno za neke vece domete. Imali su sansu imati superstara ali su ga prosledili Juti za boraniju.
Sada nek baziraju igru na igracu koji je crna rupa u odbrani. I koliko god pojedini pokusavali da opravdaju Jokicevu odbranu sa kojekakvim izgovorima, ljudi imate oci, niste slepi, pogledajte utakmicu prtoiv Toronta. Zar onako treba da igra jedan centar, da preko njega postizu poene kao da ne postoji.
Kako uopste nekoga da pobedis kada ti je reket supalj. Znate sta znaci 30 laganih poena, pa da ste GSW mnogo je.

NebaCar

pre 6 godina

Ma ko jos prati Denver i Jokica, samo napaceni Srbi. Nurkic jutros 21 poen 10 skokova i 4 blokade. Jokic u karijeri nema 4 blokade.
(Mr_Melbourne, 28. mart 2018 10:02)

Inace ceo svet prati Portland zbog Nurkica fransiznog igraca, i bosansku superstar kosarku, evropski prvaci za petliće
kakav Lilard, Mekkolum i ostala boranija oni su tu u sluzbi Nurkica,
Da me ne shvate pogresno normalni ljubitelji kosarke, nemam nista protiv njega, pravi potez sto je trazio trejd i imao srece da ode u pravu ekipu za njegov razvoj, gde pokazuje svoj potencijal

uf, play off

pre 6 godina

Ima deseti da budu na kraju. Rekoh na početku sezone da su napravili nekoliko loših poteza, pre svega puštanje Nelsona. Da, da je Milsap igrao celu sezonu, bili bi u boljoj poziciji ali svejedno. Ja toliko bezidejnosti u napadu i sudaranja po terenu ne pamtim kad videh, čim Jokić izađe. Plej koji ne zna da igra PnR je praktično beskoristan. Farid zalepljen za klupu a njima fali energičan igrač u reketu. Ono, logike bez. I na kraju ih je Harisova povreda je ukopala, on im je najkorisniji igrač.

Klipersi verovatno deveti (previše povreda i neuigranosti da bi uspeli išta) a ove gore pozicije već kako se razdele ali to je nažalost to za naše, samo Bjelica ulazi.

I to Minesota ima da bude osma jer ne kapiraju osnove košarke pa ne mogu više, imaju sreće što Denver ima trenera koji ne zna da vodi ekipu kad je gusto pa će da upadnu u PO. Od kad je Batler povređen sve pobede koje su ostvarili imaju jednu zajedničku stvar - Bjelicu. I to ne u subjektivnom smislu kao da je bio najbolji ili najvažniji na svakoj nego je jednostavno imao loptu u rukama više. U skoro svakom napadu je došla i do njega. A to je dokaz da igraju košarku a ne 1 na 5 kako oni obično igraju, ne znam kako se taj sport zove. Kad to igraju, naravno da gube.

djole

pre 6 godina

Kakva je tragedija od igraca ovaj Barton. Isplati se vejvovati ga I isplatiti ga samo da vise ne pipne loptu, ali ipak je on ljubimac nazovi strucnjaka Melouna.

dropshotic

pre 6 godina

Po ko zna koji put Lajls pokazao kakav je igrac! Prvenstveno KORISTAN ZA TIM. Efektan u Jokicevoj kreaciji i protoku lopte. Ne stoji bez lopte kao Milsap, cekajuci svoju 1 na 1 izolaciju. Covek drzao petorku i prednost u 2/4. Pogadjao za 3, skakao, kucao, blokirao. Pravi lepak ekipe. Dokazuje opet da je pouzdan a ne kao Burton npr, od sjaja do ocaja kako koje vece. Zasluzuje zacementiranih 20ak min (ako ne i vise) svako vece. Jasno, Milsapov ugovor diktira minute. Da me neko ne shvati pogresno, Milsap je kvalitetan, iskusan igrac. Da on svojih 10-20 poena (1 na 1 uglavnom) ali ubije HEMIJU ekipe i protok lopte. Lajls u petorku sa Jokicem. Odmah brza i "pas vise" igra. Milsap sa Burtonom i Plamlijem pretezno vremenski u "drugu" petorku i eto izolacijske, odbrambeno cvrse postave. Onda imas dve filozofije, dva oruzja sa dva glavna igraca u obe postave pa po potrebi. Ovako obojica u istoj guse nacin igre jedan drugom. Da nije bilo povrede mozda bi im se igre i usaglasile vise, mada tesko! Mari, G Heris (kad se vrati), Cendler, Lajls, Jokic prva, D Heris, Burton, Milsap, Plamli sa nekim iz prve ili sa klupe druga postava. D Heris, Burton, Plamli kao preletaci iz jedne u drugu u zavisnosti od zadatka i situacije. Devin da racionalizuje igru kada Mari pocne da srlja ili kad mu nije vece (cesto), Barton - kada je potrebno izmisliti 1 na 1 poene kada prvoj postavi ne ide ofanzivno. Kao sesti igrac, specijalac (odlican sa tog mesta, nikako u prvoj petorci). Ali NBA, ugovori! Steta.

marko

pre 6 godina

Moze Nurkic da radi u Portlandu sta hoce, dok je bio u Denveru bio je Srbinu rezerva i druga violina u kojem god klubu da opet budu zajedno opet ce mu biti rezerva. Tako Vam je to moji Vi a vi provocirajte negde drugo. Znate da ste uvek bili i ostali losija verzija Srba, mi smo ipak original a vi ste kopija napravljena po ugledu na Bliski istok ali vas vadi sto jos uvek imate nase korene pa vas to izvuce po nekad ali nece uvek

слободан

pre 6 godina

Hoće li maestro u aprilu da prevrće letnje gume za definiciju, ili zimske za masu?
(Ivan NS, 28. mart 2018 08:36)

Видећемо, јавиће б92 ускоро. Сигурно је само да ћеш ти и у априлу наставити да шиљиш патку пошто ти је то, са таквим приступом и понашањем, једино што ти преостаје у животу.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Ma ko jos prati Denver i Jokica, samo napaceni Srbi. Nurkic jutros 21 poen 10 skokova i 4 blokade. Jokic u karijeri nema 4 blokade. Covjek i da ne zna rezultat Denvera, odmah zna da su primili vise od 110 koseva i izgubili. Uglavnom ovaj koji nije sa ove planete i ove godine ce ko mame na burek. Samo veliki igraci igraju playof. Ove godine umjesto guma, radice na odrazu, mozda ga popravi za 2 cm.

Vlada

pre 6 godina

@Mr_Melbourne Ima 5 blokada, ali to sad nije bitno. Evo ja priznajem da je Nurkic odlican igrac, ali da je on nekome glavni igrac i prva opcija, taj tim bi se borio za playoff, ali u G-ligi. Nego me zanima, od kada vucete te rane? Od olimpijade? Kecmanove trojke? Silazka sa podijuma? Pozz za sve nase drage komsije koji ovde lece komplekse, ali ipak znaju sta da ocekuju kad nalete na nasu reprezentaciju na nekom takmicenju. ;)

slobo b.

pre 6 godina

Toronto igrao rekreativno, samo da otaljaju do plejofa. Ovi iz denvera zapeli iz sve snage i opet nista.
(Rizzo, 28. mart 2018 10:11)

Bogami cini mi se da nisi gledao utakmicu,ja ne bih rekao da su igrali bas rekreativno,odbranu su igrali tako agresivno kao da je playoff utakmica,Jokića su udarali kad god su stigli,mislim da su imali 16 blokada u reketu,njihova odbrana je sinoć odnijela pobjedu.

analiticar_ amater

pre 6 godina

Ma ko jos prati Denver i Jokica, samo napaceni Srbi. Nurkic jutros 21 poen 10 skokova i 4 blokade. Jokic u karijeri nema 4 blokade. Covjek i da ne zna rezultat Denvera, odmah zna da su primili vise od 110 koseva i izgubili. Uglavnom ovaj koji nije sa ove planete i ove godine ce ko mame na burek. Samo veliki igraci igraju playof. Ove godine umjesto guma, radice na odrazu, mozda ga popravi za 2 cm.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr_Melbourne, 28. mart 2018 10:02)

Imas i ti na cemu da radis a verujem da odgovarajuca terapija u Australiji nije bas jeftina. Ko li je tebe toliko napatio? 21 vece od 29 a 10 vece od 14? Da Lilard nije sinoc dao 40 poena Kazins bi obrisao pod sa njima. Samo veliki igraci igraju plej of? Nije tacno. Nurkic je dobar ali ne i veliki igrac pa ce zahvaljujuci saigracima i on igrati isti.

Milan Kosanovic

pre 6 godina

Kakva guzva na zapadu od petog do devetog mesta...Sta je Klipersima ostalo jos da odigraju do kraja? Blizu su ali opet ne zavisi od njih samih. Moraju I drugi ka kiksuju da bi prosli u PO.

Naravno

pre 6 godina

A jokic valaniunasu nije mogao da opepeli u odbrani...
(mix, 28. mart 2018 08:22)
Ovaj ni Srpski nije savladao a potpisuje se Mix.Vidite samo taj iskompleksirani život.Mukicaaaaaa

Mare

pre 6 godina

Ovi Sparsi su pukli, znaci pre par dana bez problema pobedili Vizardse i vidi ih sada, mislim da su gubili jedno vreme i 20 i nesto razlike. I sad kad udju u PO mozda ce bas ici na Hjuston..sami su sebi zeznuli dobro je da kod kuce igraju protiv Oklahome, Hjustona i Portlanda, da su gostovanja bilo bi svasta, verovatno 3 poraza, mnogo se muce na gostovanjima, a na kraju imaju gostovanje kod Pelikansa, neugodnih Klipersa i Lejkersa..msm sami su sebe zeznuli. A Denver, kao Denver, opet nije imao mentalnu snagu da zapne u 4 jer da su i u 4/4 igrali kao celu utakmicu, dobili bi prvi tim istoka, steta...Znaci na zapadu:Hjuston,GSW,Portland, a ovo dole se nista ne zna..moze i Oklahoma da zavrsi kao sedma,osma iako je sad cetvrta..

Vladimir

pre 6 godina

Jedan od velikih razloga zašto neće igrati PO je nedostatak pleja. A Mareja pod hitno da trejduju jer kome treba lik koji želi da igra 1 na 3, popije bananu i opet to ponavlja. Zeznuo je i Vestbruka. Jokić treba da ide što dalje od Denvera jer kao što neko reče, nikada nisu bili ekipa niti će.

samba

pre 6 godina

Kazem ja pre, ne postoji igrac kome je lakse udariti blokadu od Lebrona. Malo, samo malo jaca odbrana i on je nemocan. Igrac sa preko 3000 koraka u karijeri ne moze biti jedan od najvecih ako ga sudije i liga ne zastite.
Nema te hemije koja od prosecnog kosarkaskog IQ moze napraviti Magica, Jordana...

petarczv

pre 6 godina

Nikola Jokić je bio odličan, ali još samo 7 utakmica do kraja. 

Moraju da dobiju 5 od 7, i to dve pobede nad Minesotom. 

Još ima nade.....
(Nikola, 28. mart 2018 08:24)

Imaju sanse kao zvezda za top 8 u el znaci nikakve...

petarczv

pre 6 godina

Nugeti imaju bas slabu klupu, to je problem broj jedan
(boki, 28. mart 2018 08:32)

Bas suprotno samo najbolji igraci sa te klupe ne igraju (farid, lajls)

dropshotic

pre 6 godina

Meloun vec 10 utakmica prvo vadi Jokica, glavnog organizatora, iz igre a ostavlja "izolatore" Milsapa i Bartona, pritom uvodeci ofanzivno impotentnog Plamlija i naravno da organizacija nestaje. Pocinje srljanje i izolacija i u 80%, ako su vodili, protivnik stize ili preokrece umesto da se ritam stabilizuje i vodjstvo poveca, Nikola da se zagreje, udje u sut (vec poznato da cesto sporije ulazi u utakmicu). Kapiram, dozira ga i odmara ali prosli sablon izmena je bio efektniji (kada vec Meloun robuje sablonima). Igra prvih desetak minuta, vadi ga do polovine 2/4. Ritam uspostavljen, Jokic u zoni. Otuda i rezultiraju losiji procenti suta, manjak asistencija i uspostavjenja kreacije, sto je lose za tim jer Denver od navedenog prezivljava. Sinoc se savrseno videlo kako petorke bez Milsapa i Plamlija igraju poletnije, leprsavije, na pas i poen vise. Ova dvojica uguse napad bar 30-50%,u odbrani doprinesu jedno 15ak% i eto te razlike odbrana/napad od 20% usled koje Denveru fali jedno pet pobeda za mesto u PO. Za kraj. Nikola odlican u odbrani sinoc (za svoje kapacitete). Blokirao, krao lopte, smetao. "Razvalio" Valanciunasa. Terao ga da pravi korake, izbijao mu lopte. Zabluda je da je ocajan u odbrani mahom zbog izgleda, geganja bez lopte i naizgled nezainteresovanog govora tela. Najveca mana mu je izlazenje na beka da pomogne kod PnR gde centar ostaje sam (80% Valanciunosovih poena sinoc). I pored svega navedenog, izgubise uprkos manjku svezine (back to back jako teska gostovanja).

Babusnica

pre 6 godina

A jokic valaniunasu nije mogao da opepeli u odbrani...
(mix, 28. mart 2018 08:22)
Ovaj ni Srpski nije savladao a potpisuje se Mix.Vidite samo taj iskompleksirani život.Mukicaaaaaa
(Naravno, 28. mart 2018 09:27)

Pise se srpski a ne Srpski.
Inace svaka cast Jokicu, ovu utakmicu su prodali Marej i Barton. Totalno pogubljeni, ne znaju gde biju. Sanse da budu osmi svedene na minimum a bas sam se ponadao da ce prestici ili Sparse ili Minesotu.

hrvoje

pre 6 godina

zasto uvek zaspanem kad gledam jokica...decko jednostavno nema emocije..nema athelike..Pa daj jedan dunking i digni emocije saigracima i Publika.. NBA je Show

miki veliki

pre 6 godina

samo minesota da ispadne, samo minesota da ispadne, samo minesota da ispadne, samo minesota da ispadne, samo minesota da ispadne, pa nek udje u plej of ko hoce. taj anti-tim nije zasluzio nista.

petarczv

pre 6 godina

A jokic valaniunasu nije mogao da opepeli u odbrani...
(mix, 28. mart 2018 08:22)

Sta god ti ovo znacilo jokic je njemu ubacio 30p dok je ovaj njemu upola manje... Pa ne znam cemu tako povrsan kom..

Kangrga

pre 6 godina

@Ivan NS
ahahahha vrlo si duhovit:)
Molim te nastavi sa vickastim komentarima, evo stomak me još boli od smejanja:):)
ahahahahahah Care!

Nikola

pre 6 godina

Nikola Jokić je bio odličan, ali još samo 7 utakmica do kraja.

Moraju da dobiju 5 od 7, i to dve pobede nad Minesotom.

Još ima nade.....

Marko

pre 6 godina

Utakmicu izgubio Jamal Marey koji je popio jednu 5 blokada na utakmici zato sto se zalece sam na 3 igraca, neverovatno da nikad ali nikad ne doda Jokicu na pic n rolu i vec su ih skautirali protivnici znaju i skroz samog ostavljaju Jokica jer znaju da mu ovaj nece dodati...i opet se on zalece na 3 igraca ja onakav bezobrazluk nisam nikad video a gledam kosarku 25 godina...Denver jedina ekipa u celoj nba ligi sto igra bez pleya..u sustini to je glavni razlog zasto nece uci u plejof a i zasto su Jokicu pale brojke, on bi u bilo kojoj drugoj ekipi osim golden stejta imao lagano 25 poena prosek zato sto nikad ne promasuje taj flouter kad rola...to mu je omiljeni sut koji su mu oduzeli ove sezone...

HororFrik

pre 6 godina

Momak razbija. Bravo Nikola!


Nadahnut ličnošću, budi se skromna pjesnička duša u meni. Najdražu pjesmu pretočenu u prozu posvetiću Nikoli.

ja

pre 6 godina

Portland i Nurkic nastavljaju sa pobjedama
(Sandzak, 28. mart 2018 08:26)

Nisam znao da su Portland i Nurkić dve odvojene celine. Koga je dobio Portland, a koga Nurkić?

ja

pre 6 godina

Portland i Nurkic nastavljaju sa pobjedama
(Sandzak, 28. mart 2018 08:26)

Nisam znao da su Portland i Nurkić dve odvojene celine. Koga je dobio Portland, a koga Nurkić?

Marko

pre 6 godina

Utakmicu izgubio Jamal Marey koji je popio jednu 5 blokada na utakmici zato sto se zalece sam na 3 igraca, neverovatno da nikad ali nikad ne doda Jokicu na pic n rolu i vec su ih skautirali protivnici znaju i skroz samog ostavljaju Jokica jer znaju da mu ovaj nece dodati...i opet se on zalece na 3 igraca ja onakav bezobrazluk nisam nikad video a gledam kosarku 25 godina...Denver jedina ekipa u celoj nba ligi sto igra bez pleya..u sustini to je glavni razlog zasto nece uci u plejof a i zasto su Jokicu pale brojke, on bi u bilo kojoj drugoj ekipi osim golden stejta imao lagano 25 poena prosek zato sto nikad ne promasuje taj flouter kad rola...to mu je omiljeni sut koji su mu oduzeli ove sezone...

Nikola

pre 6 godina

Nikola Jokić je bio odličan, ali još samo 7 utakmica do kraja.

Moraju da dobiju 5 od 7, i to dve pobede nad Minesotom.

Još ima nade.....

petarczv

pre 6 godina

A jokic valaniunasu nije mogao da opepeli u odbrani...
(mix, 28. mart 2018 08:22)

Sta god ti ovo znacilo jokic je njemu ubacio 30p dok je ovaj njemu upola manje... Pa ne znam cemu tako povrsan kom..

слободан

pre 6 godina

Hoće li maestro u aprilu da prevrće letnje gume za definiciju, ili zimske za masu?
(Ivan NS, 28. mart 2018 08:36)

Видећемо, јавиће б92 ускоро. Сигурно је само да ћеш ти и у априлу наставити да шиљиш патку пошто ти је то, са таквим приступом и понашањем, једино што ти преостаје у животу.

dropshotic

pre 6 godina

Meloun vec 10 utakmica prvo vadi Jokica, glavnog organizatora, iz igre a ostavlja "izolatore" Milsapa i Bartona, pritom uvodeci ofanzivno impotentnog Plamlija i naravno da organizacija nestaje. Pocinje srljanje i izolacija i u 80%, ako su vodili, protivnik stize ili preokrece umesto da se ritam stabilizuje i vodjstvo poveca, Nikola da se zagreje, udje u sut (vec poznato da cesto sporije ulazi u utakmicu). Kapiram, dozira ga i odmara ali prosli sablon izmena je bio efektniji (kada vec Meloun robuje sablonima). Igra prvih desetak minuta, vadi ga do polovine 2/4. Ritam uspostavljen, Jokic u zoni. Otuda i rezultiraju losiji procenti suta, manjak asistencija i uspostavjenja kreacije, sto je lose za tim jer Denver od navedenog prezivljava. Sinoc se savrseno videlo kako petorke bez Milsapa i Plamlija igraju poletnije, leprsavije, na pas i poen vise. Ova dvojica uguse napad bar 30-50%,u odbrani doprinesu jedno 15ak% i eto te razlike odbrana/napad od 20% usled koje Denveru fali jedno pet pobeda za mesto u PO. Za kraj. Nikola odlican u odbrani sinoc (za svoje kapacitete). Blokirao, krao lopte, smetao. "Razvalio" Valanciunasa. Terao ga da pravi korake, izbijao mu lopte. Zabluda je da je ocajan u odbrani mahom zbog izgleda, geganja bez lopte i naizgled nezainteresovanog govora tela. Najveca mana mu je izlazenje na beka da pomogne kod PnR gde centar ostaje sam (80% Valanciunosovih poena sinoc). I pored svega navedenog, izgubise uprkos manjku svezine (back to back jako teska gostovanja).

petarczv

pre 6 godina

Nugeti imaju bas slabu klupu, to je problem broj jedan
(boki, 28. mart 2018 08:32)

Bas suprotno samo najbolji igraci sa te klupe ne igraju (farid, lajls)

marko

pre 6 godina

Moze Nurkic da radi u Portlandu sta hoce, dok je bio u Denveru bio je Srbinu rezerva i druga violina u kojem god klubu da opet budu zajedno opet ce mu biti rezerva. Tako Vam je to moji Vi a vi provocirajte negde drugo. Znate da ste uvek bili i ostali losija verzija Srba, mi smo ipak original a vi ste kopija napravljena po ugledu na Bliski istok ali vas vadi sto jos uvek imate nase korene pa vas to izvuce po nekad ali nece uvek

NebaCar

pre 6 godina

Ma ko jos prati Denver i Jokica, samo napaceni Srbi. Nurkic jutros 21 poen 10 skokova i 4 blokade. Jokic u karijeri nema 4 blokade.
(Mr_Melbourne, 28. mart 2018 10:02)

Inace ceo svet prati Portland zbog Nurkica fransiznog igraca, i bosansku superstar kosarku, evropski prvaci za petliće
kakav Lilard, Mekkolum i ostala boranija oni su tu u sluzbi Nurkica,
Da me ne shvate pogresno normalni ljubitelji kosarke, nemam nista protiv njega, pravi potez sto je trazio trejd i imao srece da ode u pravu ekipu za njegov razvoj, gde pokazuje svoj potencijal

petarczv

pre 6 godina

Nikola Jokić je bio odličan, ali još samo 7 utakmica do kraja. 

Moraju da dobiju 5 od 7, i to dve pobede nad Minesotom. 

Još ima nade.....
(Nikola, 28. mart 2018 08:24)

Imaju sanse kao zvezda za top 8 u el znaci nikakve...

Vladimir

pre 6 godina

Jedan od velikih razloga zašto neće igrati PO je nedostatak pleja. A Mareja pod hitno da trejduju jer kome treba lik koji želi da igra 1 na 3, popije bananu i opet to ponavlja. Zeznuo je i Vestbruka. Jokić treba da ide što dalje od Denvera jer kao što neko reče, nikada nisu bili ekipa niti će.

Sto stolica

pre 6 godina

Dobro Melburne, ok je ako gotivis Nurkica. I on i Jokic su Srbi, pa je svejedno. I tvoji su nekad bili, pa si i ti. Zato se i dokazujes ovde.

Vlada

pre 6 godina

@Mr_Melbourne Ima 5 blokada, ali to sad nije bitno. Evo ja priznajem da je Nurkic odlican igrac, ali da je on nekome glavni igrac i prva opcija, taj tim bi se borio za playoff, ali u G-ligi. Nego me zanima, od kada vucete te rane? Od olimpijade? Kecmanove trojke? Silazka sa podijuma? Pozz za sve nase drage komsije koji ovde lece komplekse, ali ipak znaju sta da ocekuju kad nalete na nasu reprezentaciju na nekom takmicenju. ;)

Kangrga

pre 6 godina

@Ivan NS
ahahahha vrlo si duhovit:)
Molim te nastavi sa vickastim komentarima, evo stomak me još boli od smejanja:):)
ahahahahahah Care!

slobo b.

pre 6 godina

Toronto igrao rekreativno, samo da otaljaju do plejofa. Ovi iz denvera zapeli iz sve snage i opet nista.
(Rizzo, 28. mart 2018 10:11)

Bogami cini mi se da nisi gledao utakmicu,ja ne bih rekao da su igrali bas rekreativno,odbranu su igrali tako agresivno kao da je playoff utakmica,Jokića su udarali kad god su stigli,mislim da su imali 16 blokada u reketu,njihova odbrana je sinoć odnijela pobjedu.

Bane

pre 6 godina

(Mr_Melbourne, 28. mart 2018 10:02)

Nema 4 blokade ali zato ima 8 asistencija i 2 mu falile sa triple double koji bu mu bio 9 ove sezone.

Aleks

pre 6 godina

Gledao sam celu tekmu mislim po zadnji put. Bar ove sezone. Necu vise da se nerviram. Denver vodio vise od pola tekme, ovo je morala da bude pobeda. Izdvojio bih nekoliko kljucnih faktora gubitka playoffa ove sezone:
1. Barton. Ovaj decko je najblaze reci lud? Jednu dve odigra dobro, ali zato 7 utakmica divljak, kao da izasao iz.. dane kazem odakle.
2. Murray: Sta je sa ovim deckom? Prvo ne razumem njegovu igracku pozociju, nije ni plej, ni bek, a ni krilo, ali je sva tri? Kao da ce da ga biju ako podeli asistenciju. Zaletanje u tri igraca je... pa ovaj decko kod recimo Zoca bi bio stavljen na transfer listu i camio bi u svlacionici do isteka ugovora, a kod Malonea je prva petorka. Izem ti igraca koji tri tekme razbija pa pet ga nema nigde.
3. Lyles. Zasto ne igra vise? Sta je problem sa Maloneom? Lyles za 13 minuta 13 poena, Murray za 40 minuta 10 poena i Barton za 35 minuta 10 poena. Stvarno, sta je problem sa Maloneom?
Po meni tri kljucna faktora... Vidi se koliko Harris nedostaje.
Ne znamo i dalje sta je sa Faridom... niti sta je problem sa Maloneom?
Nece Nidzo iz Denvera, postaje kamen oslonac fransize i nece ga se odreci, ali nesto se mora desiti. Tradovati Murraya, Bartona negde sutnuti, videti sta sa ugovorima nekih igraca i zahvaliti se Maloneu na saradnji.
Sta znam sta vise da kazem... Pukom srecom igrace playoff, imaju dva sudara sa Minesotom, direktnim konlurentom za PO, ali samo ako Teo i ekipa zakazu... na srecu mogu da izvuku PO, nista vise. A bili su 6. u jednom trenutku na zapadu... pre povratka solera Milsapa.

Babusnica

pre 6 godina

A jokic valaniunasu nije mogao da opepeli u odbrani...
(mix, 28. mart 2018 08:22)
Ovaj ni Srpski nije savladao a potpisuje se Mix.Vidite samo taj iskompleksirani život.Mukicaaaaaa
(Naravno, 28. mart 2018 09:27)

Pise se srpski a ne Srpski.
Inace svaka cast Jokicu, ovu utakmicu su prodali Marej i Barton. Totalno pogubljeni, ne znaju gde biju. Sanse da budu osmi svedene na minimum a bas sam se ponadao da ce prestici ili Sparse ili Minesotu.

dropshotic

pre 6 godina

Po ko zna koji put Lajls pokazao kakav je igrac! Prvenstveno KORISTAN ZA TIM. Efektan u Jokicevoj kreaciji i protoku lopte. Ne stoji bez lopte kao Milsap, cekajuci svoju 1 na 1 izolaciju. Covek drzao petorku i prednost u 2/4. Pogadjao za 3, skakao, kucao, blokirao. Pravi lepak ekipe. Dokazuje opet da je pouzdan a ne kao Burton npr, od sjaja do ocaja kako koje vece. Zasluzuje zacementiranih 20ak min (ako ne i vise) svako vece. Jasno, Milsapov ugovor diktira minute. Da me neko ne shvati pogresno, Milsap je kvalitetan, iskusan igrac. Da on svojih 10-20 poena (1 na 1 uglavnom) ali ubije HEMIJU ekipe i protok lopte. Lajls u petorku sa Jokicem. Odmah brza i "pas vise" igra. Milsap sa Burtonom i Plamlijem pretezno vremenski u "drugu" petorku i eto izolacijske, odbrambeno cvrse postave. Onda imas dve filozofije, dva oruzja sa dva glavna igraca u obe postave pa po potrebi. Ovako obojica u istoj guse nacin igre jedan drugom. Da nije bilo povrede mozda bi im se igre i usaglasile vise, mada tesko! Mari, G Heris (kad se vrati), Cendler, Lajls, Jokic prva, D Heris, Burton, Milsap, Plamli sa nekim iz prve ili sa klupe druga postava. D Heris, Burton, Plamli kao preletaci iz jedne u drugu u zavisnosti od zadatka i situacije. Devin da racionalizuje igru kada Mari pocne da srlja ili kad mu nije vece (cesto), Barton - kada je potrebno izmisliti 1 na 1 poene kada prvoj postavi ne ide ofanzivno. Kao sesti igrac, specijalac (odlican sa tog mesta, nikako u prvoj petorci). Ali NBA, ugovori! Steta.

Mare

pre 6 godina

Ovi Sparsi su pukli, znaci pre par dana bez problema pobedili Vizardse i vidi ih sada, mislim da su gubili jedno vreme i 20 i nesto razlike. I sad kad udju u PO mozda ce bas ici na Hjuston..sami su sebi zeznuli dobro je da kod kuce igraju protiv Oklahome, Hjustona i Portlanda, da su gostovanja bilo bi svasta, verovatno 3 poraza, mnogo se muce na gostovanjima, a na kraju imaju gostovanje kod Pelikansa, neugodnih Klipersa i Lejkersa..msm sami su sebe zeznuli. A Denver, kao Denver, opet nije imao mentalnu snagu da zapne u 4 jer da su i u 4/4 igrali kao celu utakmicu, dobili bi prvi tim istoka, steta...Znaci na zapadu:Hjuston,GSW,Portland, a ovo dole se nista ne zna..moze i Oklahoma da zavrsi kao sedma,osma iako je sad cetvrta..

Dr. Nba

pre 6 godina

Malone iz ocaja drzao Jokica 40 min na terenu, a imali su vece pre toga tesku utakmicu u Filadelfiji.

Jokic u poslednjoj cetvrtini vise nije imao snage/koncentracije da gradi igrace, i pokupili su mu mnogo ofanzivnih skokova. Sem toga, sve ostalo je odigrao odlicno, cak je bio solidan i u odbrani.

Toronto igrao opusteno, i promasili su mnogo otvorenih suteva. Ipak, dovoljno za ovaj Maloneov Denver.

Sramotno je sto Denver 10-ak utakmica pred kraj lige izgleda kao da je tek pocela sezona, totalna neorganizacija na oba kraja terena.

HororFrik

pre 6 godina

Momak razbija. Bravo Nikola!


Nadahnut ličnošću, budi se skromna pjesnička duša u meni. Najdražu pjesmu pretočenu u prozu posvetiću Nikoli.

analiticar_ amater

pre 6 godina

Ma ko jos prati Denver i Jokica, samo napaceni Srbi. Nurkic jutros 21 poen 10 skokova i 4 blokade. Jokic u karijeri nema 4 blokade. Covjek i da ne zna rezultat Denvera, odmah zna da su primili vise od 110 koseva i izgubili. Uglavnom ovaj koji nije sa ove planete i ove godine ce ko mame na burek. Samo veliki igraci igraju playof. Ove godine umjesto guma, radice na odrazu, mozda ga popravi za 2 cm.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr_Melbourne, 28. mart 2018 10:02)

Imas i ti na cemu da radis a verujem da odgovarajuca terapija u Australiji nije bas jeftina. Ko li je tebe toliko napatio? 21 vece od 29 a 10 vece od 14? Da Lilard nije sinoc dao 40 poena Kazins bi obrisao pod sa njima. Samo veliki igraci igraju plej of? Nije tacno. Nurkic je dobar ali ne i veliki igrac pa ce zahvaljujuci saigracima i on igrati isti.

djole

pre 6 godina

Kakva je tragedija od igraca ovaj Barton. Isplati se vejvovati ga I isplatiti ga samo da vise ne pipne loptu, ali ipak je on ljubimac nazovi strucnjaka Melouna.

Kanidja

pre 6 godina

Ne može Nikola sam sve i bez Harisa.Plej of je skoro pa izgubljen osim sve da dobiju do kraja.Jokic je napredova i igra za sada sezonu života.U svim elementima je napredova osim šuta za 2poena.Sa 57,7 sad je na 49,7 posto.Šut za 3p je na odličnih 39,8.35 je strijelac lige sa 17,8 deveti skakač lige sa 10,5 i 15ti asistent sa tačno 6a po meču.Odličan ima prosjek 85 sa linije penala.Sve u svemu za tek trecu sezonu u ligi ima vrhunske brojke.U zadnjih 10tak mečeva uzima 15-20 šuteva po meču kako i treba za prvog igrača tima najkorisnijeg svakako.I treba da ostane u Denveru i da grade igru na njemu a ne da mijenja klub i prilagodjava na nove saigrače i tim.

uf, play off

pre 6 godina

Ima deseti da budu na kraju. Rekoh na početku sezone da su napravili nekoliko loših poteza, pre svega puštanje Nelsona. Da, da je Milsap igrao celu sezonu, bili bi u boljoj poziciji ali svejedno. Ja toliko bezidejnosti u napadu i sudaranja po terenu ne pamtim kad videh, čim Jokić izađe. Plej koji ne zna da igra PnR je praktično beskoristan. Farid zalepljen za klupu a njima fali energičan igrač u reketu. Ono, logike bez. I na kraju ih je Harisova povreda je ukopala, on im je najkorisniji igrač.

Klipersi verovatno deveti (previše povreda i neuigranosti da bi uspeli išta) a ove gore pozicije već kako se razdele ali to je nažalost to za naše, samo Bjelica ulazi.

I to Minesota ima da bude osma jer ne kapiraju osnove košarke pa ne mogu više, imaju sreće što Denver ima trenera koji ne zna da vodi ekipu kad je gusto pa će da upadnu u PO. Od kad je Batler povređen sve pobede koje su ostvarili imaju jednu zajedničku stvar - Bjelicu. I to ne u subjektivnom smislu kao da je bio najbolji ili najvažniji na svakoj nego je jednostavno imao loptu u rukama više. U skoro svakom napadu je došla i do njega. A to je dokaz da igraju košarku a ne 1 na 5 kako oni obično igraju, ne znam kako se taj sport zove. Kad to igraju, naravno da gube.

Naravno

pre 6 godina

A jokic valaniunasu nije mogao da opepeli u odbrani...
(mix, 28. mart 2018 08:22)
Ovaj ni Srpski nije savladao a potpisuje se Mix.Vidite samo taj iskompleksirani život.Mukicaaaaaa

miki veliki

pre 6 godina

samo minesota da ispadne, samo minesota da ispadne, samo minesota da ispadne, samo minesota da ispadne, samo minesota da ispadne, pa nek udje u plej of ko hoce. taj anti-tim nije zasluzio nista.

samba

pre 6 godina

Kazem ja pre, ne postoji igrac kome je lakse udariti blokadu od Lebrona. Malo, samo malo jaca odbrana i on je nemocan. Igrac sa preko 3000 koraka u karijeri ne moze biti jedan od najvecih ako ga sudije i liga ne zastite.
Nema te hemije koja od prosecnog kosarkaskog IQ moze napraviti Magica, Jordana...

soviak

pre 6 godina

Vidim da imate lepu vest da su Clippers-i organizovali Serbian Heritage Night sinoć u LA. Propustili ste da napišete da je i u Torontu sinoć utakmica između Raptors-a i Nuggets-a takođe obeležila značaj srpske zajednice: pre utakmice je himne pevala naša umetnica Kristina Bijelić, u poluvremenu je nastupio folklorni ansambl "Kolo", a sve ovo, uz svaki dobar potez Jokića (koji je bio apsolutno najbolji igrač sinoć) je bilo pozdravljeno ovacijama od velikog broja lokalnih Srba.

analiticar_ amater

pre 6 godina

Da Denver ima Nurkica imao bi i odbranu i nebi bio tamo gdje jeste..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 28. mart 2018 12:35)

Imao je Denver Nurkica koji je pokazao da nije u stanju da vodi ekipu i bude nosilac igre. Dobar igrac koji moze u najboljem slucaju da bude 3. covek tima, nista vise.

Milan Kosanovic

pre 6 godina

Kakva guzva na zapadu od petog do devetog mesta...Sta je Klipersima ostalo jos da odigraju do kraja? Blizu su ali opet ne zavisi od njih samih. Moraju I drugi ka kiksuju da bi prosli u PO.

bskfan

pre 6 godina

Problem Milsapa je u tome sto njegova igra ispod kosa poremeti sistem igre. U reketu je guzva a to onda onemogucava prodore ostalih igraca, pre svega Mareja i Bartona. Kada gledate individulanu statistiku Milsapa ucini vam se da je on bio koristan igrac, ali +/- pokuzuje da su sa njim na parketu Nagetsi bili -11.

Dok je Milsap bio sa Jokicem u igri bili su +3, ali je zato Milsap bez Jokica bio -14.

Uvek isto, sve dok je Jokic u igri Denver igra dobro, cim on ode na klupu nastane raspad sistema. Sinoc je Jokic morao da igra 40 minuta i za tih 40 minuta je bio +4, ali su zato Nagetsi za 8 minuta bez Jokica otisli i -8.

Malone nema smisla za kosarku tako da mu se redovno desava da sa pogresnom postavom izgubi utakmicu u roku od samo 2-3 minuta. Sinoc je postava Barton - D. Harris - Chandler - Milsap - Plumlee za 3.3 minuta bila -10.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Ma ko jos prati Denver i Jokica, samo napaceni Srbi. Nurkic jutros 21 poen 10 skokova i 4 blokade. Jokic u karijeri nema 4 blokade. Covjek i da ne zna rezultat Denvera, odmah zna da su primili vise od 110 koseva i izgubili. Uglavnom ovaj koji nije sa ove planete i ove godine ce ko mame na burek. Samo veliki igraci igraju playof. Ove godine umjesto guma, radice na odrazu, mozda ga popravi za 2 cm.

miro

pre 6 godina

Da me neko ne shvati pogresno, Milsap je kvalitetan, iskusan igrac. Da on svojih 10-20 poena (1 na 1 uglavnom) ali ubije HEMIJU ekipe i protok lopte. Lajls u petorku sa Jokicem. Odmah brza i "pas vise" igra. Milsap sa Burtonom i Plamlijem pretezno vremenski u "drugu" petorku i eto izolacijske, odbrambeno cvrse postave. Onda imas dve filozofije, dva oruzja sa dva glavna igraca u obe postave pa po potrebi. Ovako obojica u istoj guse nacin igre jedan drugom. Da nije bilo povrede mozda bi im se igre i usaglasile vise, mada tesko! Mari, G Heris (kad se vrati), Cendler, Lajls, Jokic prva, D Heris, Burton, Milsap, Plamli sa nekim iz prve ili sa klupe druga postava. D Heris, Burton, Plamli kao preletaci iz jedne u drugu u zavisnosti od zadatka i situacije. Devin da racionalizuje igru kada Mari pocne da srlja ili kad mu nije vece (cesto), Barton - kada je potrebno izmisliti 1 na 1 poene kada prvoj postavi ne ide ofanzivno. Kao sesti igrac, specijalac (odlican sa tog mesta, nikako u prvoj petorci). Ali NBA, ugovori! Steta.
(dropshotic, 28. mart 2018 10:42)

Sve je to lepo, ali da milsap igra odvojeno od Jokica, trebalo bi da bude u igri do 16 minuta po mecu, a to bi njegov ugovor pretvorilo u gori od Noinog ili Mozgovljevog, a to se, bar do pola sledece sezone, nece desiti.

hrvoje

pre 6 godina

zasto uvek zaspanem kad gledam jokica...decko jednostavno nema emocije..nema athelike..Pa daj jedan dunking i digni emocije saigracima i Publika.. NBA je Show

baron

pre 6 godina

Kako moze da bude maestralan kada su preko njega postigli preko 30 laganih poena? Moze biti maestralan u napadu, ali u odbrani, ono je sramotno. U odbrani Jokic je toliko inferioran da je mucno gledati.
Denver je prosecan tim sa par solidnih igraca, ali nedovoljno za neke vece domete. Imali su sansu imati superstara ali su ga prosledili Juti za boraniju.
Sada nek baziraju igru na igracu koji je crna rupa u odbrani. I koliko god pojedini pokusavali da opravdaju Jokicevu odbranu sa kojekakvim izgovorima, ljudi imate oci, niste slepi, pogledajte utakmicu prtoiv Toronta. Zar onako treba da igra jedan centar, da preko njega postizu poene kao da ne postoji.
Kako uopste nekoga da pobedis kada ti je reket supalj. Znate sta znaci 30 laganih poena, pa da ste GSW mnogo je.

Walter

pre 6 godina

Jokic ostaju 2 opcije ili ce biti prva violins u osrednjem Denveru i budžiti statistiku ili će otići da juri titule ali kao ispomoć nekom.

...

pre 6 godina

Nugeti imaju bas slabu klupu, to je problem broj jedan
(boki, 28. mart 2018 08:32) Upravo to. Dok Toronto ima jednu od, ako je i najjacu klupu u ligi. Sinoc je klupa Toronta dobila Denver, ubacili oko 50 poena.

riverdale

pre 6 godina

Partija karijere markantnog Austrijanca!Da se hiljaditi put ponovim,Joka The Dream igra rekreativnu kosarku-daju mi loptu,sutnem,a ta cuvena kreacija se svodi na to da doda loptu bekovima koji sa bocnih strana ulecu u reket.Toronto otaljava posao.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Ma ko jos prati Denver i Jokica, samo napaceni Srbi. Nurkic jutros 21 poen 10 skokova i 4 blokade. Jokic u karijeri nema 4 blokade. Covjek i da ne zna rezultat Denvera, odmah zna da su primili vise od 110 koseva i izgubili. Uglavnom ovaj koji nije sa ove planete i ove godine ce ko mame na burek. Samo veliki igraci igraju playof. Ove godine umjesto guma, radice na odrazu, mozda ga popravi za 2 cm.

hrvoje

pre 6 godina

zasto uvek zaspanem kad gledam jokica...decko jednostavno nema emocije..nema athelike..Pa daj jedan dunking i digni emocije saigracima i Publika.. NBA je Show

baron

pre 6 godina

Kako moze da bude maestralan kada su preko njega postigli preko 30 laganih poena? Moze biti maestralan u napadu, ali u odbrani, ono je sramotno. U odbrani Jokic je toliko inferioran da je mucno gledati.
Denver je prosecan tim sa par solidnih igraca, ali nedovoljno za neke vece domete. Imali su sansu imati superstara ali su ga prosledili Juti za boraniju.
Sada nek baziraju igru na igracu koji je crna rupa u odbrani. I koliko god pojedini pokusavali da opravdaju Jokicevu odbranu sa kojekakvim izgovorima, ljudi imate oci, niste slepi, pogledajte utakmicu prtoiv Toronta. Zar onako treba da igra jedan centar, da preko njega postizu poene kao da ne postoji.
Kako uopste nekoga da pobedis kada ti je reket supalj. Znate sta znaci 30 laganih poena, pa da ste GSW mnogo je.

riverdale

pre 6 godina

Partija karijere markantnog Austrijanca!Da se hiljaditi put ponovim,Joka The Dream igra rekreativnu kosarku-daju mi loptu,sutnem,a ta cuvena kreacija se svodi na to da doda loptu bekovima koji sa bocnih strana ulecu u reket.Toronto otaljava posao.

samba

pre 6 godina

Kazem ja pre, ne postoji igrac kome je lakse udariti blokadu od Lebrona. Malo, samo malo jaca odbrana i on je nemocan. Igrac sa preko 3000 koraka u karijeri ne moze biti jedan od najvecih ako ga sudije i liga ne zastite.
Nema te hemije koja od prosecnog kosarkaskog IQ moze napraviti Magica, Jordana...

ja

pre 6 godina

Portland i Nurkic nastavljaju sa pobjedama
(Sandzak, 28. mart 2018 08:26)

Nisam znao da su Portland i Nurkić dve odvojene celine. Koga je dobio Portland, a koga Nurkić?

marko

pre 6 godina

Moze Nurkic da radi u Portlandu sta hoce, dok je bio u Denveru bio je Srbinu rezerva i druga violina u kojem god klubu da opet budu zajedno opet ce mu biti rezerva. Tako Vam je to moji Vi a vi provocirajte negde drugo. Znate da ste uvek bili i ostali losija verzija Srba, mi smo ipak original a vi ste kopija napravljena po ugledu na Bliski istok ali vas vadi sto jos uvek imate nase korene pa vas to izvuce po nekad ali nece uvek

miki veliki

pre 6 godina

samo minesota da ispadne, samo minesota da ispadne, samo minesota da ispadne, samo minesota da ispadne, samo minesota da ispadne, pa nek udje u plej of ko hoce. taj anti-tim nije zasluzio nista.

HororFrik

pre 6 godina

Momak razbija. Bravo Nikola!


Nadahnut ličnošću, budi se skromna pjesnička duša u meni. Najdražu pjesmu pretočenu u prozu posvetiću Nikoli.

Nikola

pre 6 godina

Nikola Jokić je bio odličan, ali još samo 7 utakmica do kraja.

Moraju da dobiju 5 od 7, i to dve pobede nad Minesotom.

Još ima nade.....

petarczv

pre 6 godina

Nikola Jokić je bio odličan, ali još samo 7 utakmica do kraja. 

Moraju da dobiju 5 od 7, i to dve pobede nad Minesotom. 

Još ima nade.....
(Nikola, 28. mart 2018 08:24)

Imaju sanse kao zvezda za top 8 u el znaci nikakve...

Marko

pre 6 godina

Utakmicu izgubio Jamal Marey koji je popio jednu 5 blokada na utakmici zato sto se zalece sam na 3 igraca, neverovatno da nikad ali nikad ne doda Jokicu na pic n rolu i vec su ih skautirali protivnici znaju i skroz samog ostavljaju Jokica jer znaju da mu ovaj nece dodati...i opet se on zalece na 3 igraca ja onakav bezobrazluk nisam nikad video a gledam kosarku 25 godina...Denver jedina ekipa u celoj nba ligi sto igra bez pleya..u sustini to je glavni razlog zasto nece uci u plejof a i zasto su Jokicu pale brojke, on bi u bilo kojoj drugoj ekipi osim golden stejta imao lagano 25 poena prosek zato sto nikad ne promasuje taj flouter kad rola...to mu je omiljeni sut koji su mu oduzeli ove sezone...

слободан

pre 6 godina

Hoće li maestro u aprilu da prevrće letnje gume za definiciju, ili zimske za masu?
(Ivan NS, 28. mart 2018 08:36)

Видећемо, јавиће б92 ускоро. Сигурно је само да ћеш ти и у априлу наставити да шиљиш патку пошто ти је то, са таквим приступом и понашањем, једино што ти преостаје у животу.

Naravno

pre 6 godina

A jokic valaniunasu nije mogao da opepeli u odbrani...
(mix, 28. mart 2018 08:22)
Ovaj ni Srpski nije savladao a potpisuje se Mix.Vidite samo taj iskompleksirani život.Mukicaaaaaa

Sto stolica

pre 6 godina

Dobro Melburne, ok je ako gotivis Nurkica. I on i Jokic su Srbi, pa je svejedno. I tvoji su nekad bili, pa si i ti. Zato se i dokazujes ovde.

Kangrga

pre 6 godina

@Ivan NS
ahahahha vrlo si duhovit:)
Molim te nastavi sa vickastim komentarima, evo stomak me još boli od smejanja:):)
ahahahahahah Care!

Vladimir

pre 6 godina

Jedan od velikih razloga zašto neće igrati PO je nedostatak pleja. A Mareja pod hitno da trejduju jer kome treba lik koji želi da igra 1 na 3, popije bananu i opet to ponavlja. Zeznuo je i Vestbruka. Jokić treba da ide što dalje od Denvera jer kao što neko reče, nikada nisu bili ekipa niti će.

petarczv

pre 6 godina

Nugeti imaju bas slabu klupu, to je problem broj jedan
(boki, 28. mart 2018 08:32)

Bas suprotno samo najbolji igraci sa te klupe ne igraju (farid, lajls)

Babusnica

pre 6 godina

A jokic valaniunasu nije mogao da opepeli u odbrani...
(mix, 28. mart 2018 08:22)
Ovaj ni Srpski nije savladao a potpisuje se Mix.Vidite samo taj iskompleksirani život.Mukicaaaaaa
(Naravno, 28. mart 2018 09:27)

Pise se srpski a ne Srpski.
Inace svaka cast Jokicu, ovu utakmicu su prodali Marej i Barton. Totalno pogubljeni, ne znaju gde biju. Sanse da budu osmi svedene na minimum a bas sam se ponadao da ce prestici ili Sparse ili Minesotu.

slobo b.

pre 6 godina

Toronto igrao rekreativno, samo da otaljaju do plejofa. Ovi iz denvera zapeli iz sve snage i opet nista.
(Rizzo, 28. mart 2018 10:11)

Bogami cini mi se da nisi gledao utakmicu,ja ne bih rekao da su igrali bas rekreativno,odbranu su igrali tako agresivno kao da je playoff utakmica,Jokića su udarali kad god su stigli,mislim da su imali 16 blokada u reketu,njihova odbrana je sinoć odnijela pobjedu.

Vlada

pre 6 godina

@Mr_Melbourne Ima 5 blokada, ali to sad nije bitno. Evo ja priznajem da je Nurkic odlican igrac, ali da je on nekome glavni igrac i prva opcija, taj tim bi se borio za playoff, ali u G-ligi. Nego me zanima, od kada vucete te rane? Od olimpijade? Kecmanove trojke? Silazka sa podijuma? Pozz za sve nase drage komsije koji ovde lece komplekse, ali ipak znaju sta da ocekuju kad nalete na nasu reprezentaciju na nekom takmicenju. ;)

analiticar_ amater

pre 6 godina

Ma ko jos prati Denver i Jokica, samo napaceni Srbi. Nurkic jutros 21 poen 10 skokova i 4 blokade. Jokic u karijeri nema 4 blokade. Covjek i da ne zna rezultat Denvera, odmah zna da su primili vise od 110 koseva i izgubili. Uglavnom ovaj koji nije sa ove planete i ove godine ce ko mame na burek. Samo veliki igraci igraju playof. Ove godine umjesto guma, radice na odrazu, mozda ga popravi za 2 cm.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr_Melbourne, 28. mart 2018 10:02)

Imas i ti na cemu da radis a verujem da odgovarajuca terapija u Australiji nije bas jeftina. Ko li je tebe toliko napatio? 21 vece od 29 a 10 vece od 14? Da Lilard nije sinoc dao 40 poena Kazins bi obrisao pod sa njima. Samo veliki igraci igraju plej of? Nije tacno. Nurkic je dobar ali ne i veliki igrac pa ce zahvaljujuci saigracima i on igrati isti.

Aleks

pre 6 godina

Gledao sam celu tekmu mislim po zadnji put. Bar ove sezone. Necu vise da se nerviram. Denver vodio vise od pola tekme, ovo je morala da bude pobeda. Izdvojio bih nekoliko kljucnih faktora gubitka playoffa ove sezone:
1. Barton. Ovaj decko je najblaze reci lud? Jednu dve odigra dobro, ali zato 7 utakmica divljak, kao da izasao iz.. dane kazem odakle.
2. Murray: Sta je sa ovim deckom? Prvo ne razumem njegovu igracku pozociju, nije ni plej, ni bek, a ni krilo, ali je sva tri? Kao da ce da ga biju ako podeli asistenciju. Zaletanje u tri igraca je... pa ovaj decko kod recimo Zoca bi bio stavljen na transfer listu i camio bi u svlacionici do isteka ugovora, a kod Malonea je prva petorka. Izem ti igraca koji tri tekme razbija pa pet ga nema nigde.
3. Lyles. Zasto ne igra vise? Sta je problem sa Maloneom? Lyles za 13 minuta 13 poena, Murray za 40 minuta 10 poena i Barton za 35 minuta 10 poena. Stvarno, sta je problem sa Maloneom?
Po meni tri kljucna faktora... Vidi se koliko Harris nedostaje.
Ne znamo i dalje sta je sa Faridom... niti sta je problem sa Maloneom?
Nece Nidzo iz Denvera, postaje kamen oslonac fransize i nece ga se odreci, ali nesto se mora desiti. Tradovati Murraya, Bartona negde sutnuti, videti sta sa ugovorima nekih igraca i zahvaliti se Maloneu na saradnji.
Sta znam sta vise da kazem... Pukom srecom igrace playoff, imaju dva sudara sa Minesotom, direktnim konlurentom za PO, ali samo ako Teo i ekipa zakazu... na srecu mogu da izvuku PO, nista vise. A bili su 6. u jednom trenutku na zapadu... pre povratka solera Milsapa.

uf, play off

pre 6 godina

Ima deseti da budu na kraju. Rekoh na početku sezone da su napravili nekoliko loših poteza, pre svega puštanje Nelsona. Da, da je Milsap igrao celu sezonu, bili bi u boljoj poziciji ali svejedno. Ja toliko bezidejnosti u napadu i sudaranja po terenu ne pamtim kad videh, čim Jokić izađe. Plej koji ne zna da igra PnR je praktično beskoristan. Farid zalepljen za klupu a njima fali energičan igrač u reketu. Ono, logike bez. I na kraju ih je Harisova povreda je ukopala, on im je najkorisniji igrač.

Klipersi verovatno deveti (previše povreda i neuigranosti da bi uspeli išta) a ove gore pozicije već kako se razdele ali to je nažalost to za naše, samo Bjelica ulazi.

I to Minesota ima da bude osma jer ne kapiraju osnove košarke pa ne mogu više, imaju sreće što Denver ima trenera koji ne zna da vodi ekipu kad je gusto pa će da upadnu u PO. Od kad je Batler povređen sve pobede koje su ostvarili imaju jednu zajedničku stvar - Bjelicu. I to ne u subjektivnom smislu kao da je bio najbolji ili najvažniji na svakoj nego je jednostavno imao loptu u rukama više. U skoro svakom napadu je došla i do njega. A to je dokaz da igraju košarku a ne 1 na 5 kako oni obično igraju, ne znam kako se taj sport zove. Kad to igraju, naravno da gube.

analiticar_ amater

pre 6 godina

Da Denver ima Nurkica imao bi i odbranu i nebi bio tamo gdje jeste..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 28. mart 2018 12:35)

Imao je Denver Nurkica koji je pokazao da nije u stanju da vodi ekipu i bude nosilac igre. Dobar igrac koji moze u najboljem slucaju da bude 3. covek tima, nista vise.

dropshotic

pre 6 godina

Meloun vec 10 utakmica prvo vadi Jokica, glavnog organizatora, iz igre a ostavlja "izolatore" Milsapa i Bartona, pritom uvodeci ofanzivno impotentnog Plamlija i naravno da organizacija nestaje. Pocinje srljanje i izolacija i u 80%, ako su vodili, protivnik stize ili preokrece umesto da se ritam stabilizuje i vodjstvo poveca, Nikola da se zagreje, udje u sut (vec poznato da cesto sporije ulazi u utakmicu). Kapiram, dozira ga i odmara ali prosli sablon izmena je bio efektniji (kada vec Meloun robuje sablonima). Igra prvih desetak minuta, vadi ga do polovine 2/4. Ritam uspostavljen, Jokic u zoni. Otuda i rezultiraju losiji procenti suta, manjak asistencija i uspostavjenja kreacije, sto je lose za tim jer Denver od navedenog prezivljava. Sinoc se savrseno videlo kako petorke bez Milsapa i Plamlija igraju poletnije, leprsavije, na pas i poen vise. Ova dvojica uguse napad bar 30-50%,u odbrani doprinesu jedno 15ak% i eto te razlike odbrana/napad od 20% usled koje Denveru fali jedno pet pobeda za mesto u PO. Za kraj. Nikola odlican u odbrani sinoc (za svoje kapacitete). Blokirao, krao lopte, smetao. "Razvalio" Valanciunasa. Terao ga da pravi korake, izbijao mu lopte. Zabluda je da je ocajan u odbrani mahom zbog izgleda, geganja bez lopte i naizgled nezainteresovanog govora tela. Najveca mana mu je izlazenje na beka da pomogne kod PnR gde centar ostaje sam (80% Valanciunosovih poena sinoc). I pored svega navedenog, izgubise uprkos manjku svezine (back to back jako teska gostovanja).

djole

pre 6 godina

Kakva je tragedija od igraca ovaj Barton. Isplati se vejvovati ga I isplatiti ga samo da vise ne pipne loptu, ali ipak je on ljubimac nazovi strucnjaka Melouna.

Bane

pre 6 godina

(Mr_Melbourne, 28. mart 2018 10:02)

Nema 4 blokade ali zato ima 8 asistencija i 2 mu falile sa triple double koji bu mu bio 9 ove sezone.

Dr. Nba

pre 6 godina

Malone iz ocaja drzao Jokica 40 min na terenu, a imali su vece pre toga tesku utakmicu u Filadelfiji.

Jokic u poslednjoj cetvrtini vise nije imao snage/koncentracije da gradi igrace, i pokupili su mu mnogo ofanzivnih skokova. Sem toga, sve ostalo je odigrao odlicno, cak je bio solidan i u odbrani.

Toronto igrao opusteno, i promasili su mnogo otvorenih suteva. Ipak, dovoljno za ovaj Maloneov Denver.

Sramotno je sto Denver 10-ak utakmica pred kraj lige izgleda kao da je tek pocela sezona, totalna neorganizacija na oba kraja terena.

dropshotic

pre 6 godina

Po ko zna koji put Lajls pokazao kakav je igrac! Prvenstveno KORISTAN ZA TIM. Efektan u Jokicevoj kreaciji i protoku lopte. Ne stoji bez lopte kao Milsap, cekajuci svoju 1 na 1 izolaciju. Covek drzao petorku i prednost u 2/4. Pogadjao za 3, skakao, kucao, blokirao. Pravi lepak ekipe. Dokazuje opet da je pouzdan a ne kao Burton npr, od sjaja do ocaja kako koje vece. Zasluzuje zacementiranih 20ak min (ako ne i vise) svako vece. Jasno, Milsapov ugovor diktira minute. Da me neko ne shvati pogresno, Milsap je kvalitetan, iskusan igrac. Da on svojih 10-20 poena (1 na 1 uglavnom) ali ubije HEMIJU ekipe i protok lopte. Lajls u petorku sa Jokicem. Odmah brza i "pas vise" igra. Milsap sa Burtonom i Plamlijem pretezno vremenski u "drugu" petorku i eto izolacijske, odbrambeno cvrse postave. Onda imas dve filozofije, dva oruzja sa dva glavna igraca u obe postave pa po potrebi. Ovako obojica u istoj guse nacin igre jedan drugom. Da nije bilo povrede mozda bi im se igre i usaglasile vise, mada tesko! Mari, G Heris (kad se vrati), Cendler, Lajls, Jokic prva, D Heris, Burton, Milsap, Plamli sa nekim iz prve ili sa klupe druga postava. D Heris, Burton, Plamli kao preletaci iz jedne u drugu u zavisnosti od zadatka i situacije. Devin da racionalizuje igru kada Mari pocne da srlja ili kad mu nije vece (cesto), Barton - kada je potrebno izmisliti 1 na 1 poene kada prvoj postavi ne ide ofanzivno. Kao sesti igrac, specijalac (odlican sa tog mesta, nikako u prvoj petorci). Ali NBA, ugovori! Steta.

NebaCar

pre 6 godina

Ma ko jos prati Denver i Jokica, samo napaceni Srbi. Nurkic jutros 21 poen 10 skokova i 4 blokade. Jokic u karijeri nema 4 blokade.
(Mr_Melbourne, 28. mart 2018 10:02)

Inace ceo svet prati Portland zbog Nurkica fransiznog igraca, i bosansku superstar kosarku, evropski prvaci za petliće
kakav Lilard, Mekkolum i ostala boranija oni su tu u sluzbi Nurkica,
Da me ne shvate pogresno normalni ljubitelji kosarke, nemam nista protiv njega, pravi potez sto je trazio trejd i imao srece da ode u pravu ekipu za njegov razvoj, gde pokazuje svoj potencijal

Walter

pre 6 godina

Jokic ostaju 2 opcije ili ce biti prva violins u osrednjem Denveru i budžiti statistiku ili će otići da juri titule ali kao ispomoć nekom.

petarczv

pre 6 godina

A jokic valaniunasu nije mogao da opepeli u odbrani...
(mix, 28. mart 2018 08:22)

Sta god ti ovo znacilo jokic je njemu ubacio 30p dok je ovaj njemu upola manje... Pa ne znam cemu tako povrsan kom..

Mare

pre 6 godina

Ovi Sparsi su pukli, znaci pre par dana bez problema pobedili Vizardse i vidi ih sada, mislim da su gubili jedno vreme i 20 i nesto razlike. I sad kad udju u PO mozda ce bas ici na Hjuston..sami su sebi zeznuli dobro je da kod kuce igraju protiv Oklahome, Hjustona i Portlanda, da su gostovanja bilo bi svasta, verovatno 3 poraza, mnogo se muce na gostovanjima, a na kraju imaju gostovanje kod Pelikansa, neugodnih Klipersa i Lejkersa..msm sami su sebe zeznuli. A Denver, kao Denver, opet nije imao mentalnu snagu da zapne u 4 jer da su i u 4/4 igrali kao celu utakmicu, dobili bi prvi tim istoka, steta...Znaci na zapadu:Hjuston,GSW,Portland, a ovo dole se nista ne zna..moze i Oklahoma da zavrsi kao sedma,osma iako je sad cetvrta..

Milan Kosanovic

pre 6 godina

Kakva guzva na zapadu od petog do devetog mesta...Sta je Klipersima ostalo jos da odigraju do kraja? Blizu su ali opet ne zavisi od njih samih. Moraju I drugi ka kiksuju da bi prosli u PO.

bskfan

pre 6 godina

Problem Milsapa je u tome sto njegova igra ispod kosa poremeti sistem igre. U reketu je guzva a to onda onemogucava prodore ostalih igraca, pre svega Mareja i Bartona. Kada gledate individulanu statistiku Milsapa ucini vam se da je on bio koristan igrac, ali +/- pokuzuje da su sa njim na parketu Nagetsi bili -11.

Dok je Milsap bio sa Jokicem u igri bili su +3, ali je zato Milsap bez Jokica bio -14.

Uvek isto, sve dok je Jokic u igri Denver igra dobro, cim on ode na klupu nastane raspad sistema. Sinoc je Jokic morao da igra 40 minuta i za tih 40 minuta je bio +4, ali su zato Nagetsi za 8 minuta bez Jokica otisli i -8.

Malone nema smisla za kosarku tako da mu se redovno desava da sa pogresnom postavom izgubi utakmicu u roku od samo 2-3 minuta. Sinoc je postava Barton - D. Harris - Chandler - Milsap - Plumlee za 3.3 minuta bila -10.

...

pre 6 godina

Nugeti imaju bas slabu klupu, to je problem broj jedan
(boki, 28. mart 2018 08:32) Upravo to. Dok Toronto ima jednu od, ako je i najjacu klupu u ligi. Sinoc je klupa Toronta dobila Denver, ubacili oko 50 poena.

soviak

pre 6 godina

Vidim da imate lepu vest da su Clippers-i organizovali Serbian Heritage Night sinoć u LA. Propustili ste da napišete da je i u Torontu sinoć utakmica između Raptors-a i Nuggets-a takođe obeležila značaj srpske zajednice: pre utakmice je himne pevala naša umetnica Kristina Bijelić, u poluvremenu je nastupio folklorni ansambl "Kolo", a sve ovo, uz svaki dobar potez Jokića (koji je bio apsolutno najbolji igrač sinoć) je bilo pozdravljeno ovacijama od velikog broja lokalnih Srba.

miro

pre 6 godina

Da me neko ne shvati pogresno, Milsap je kvalitetan, iskusan igrac. Da on svojih 10-20 poena (1 na 1 uglavnom) ali ubije HEMIJU ekipe i protok lopte. Lajls u petorku sa Jokicem. Odmah brza i "pas vise" igra. Milsap sa Burtonom i Plamlijem pretezno vremenski u "drugu" petorku i eto izolacijske, odbrambeno cvrse postave. Onda imas dve filozofije, dva oruzja sa dva glavna igraca u obe postave pa po potrebi. Ovako obojica u istoj guse nacin igre jedan drugom. Da nije bilo povrede mozda bi im se igre i usaglasile vise, mada tesko! Mari, G Heris (kad se vrati), Cendler, Lajls, Jokic prva, D Heris, Burton, Milsap, Plamli sa nekim iz prve ili sa klupe druga postava. D Heris, Burton, Plamli kao preletaci iz jedne u drugu u zavisnosti od zadatka i situacije. Devin da racionalizuje igru kada Mari pocne da srlja ili kad mu nije vece (cesto), Barton - kada je potrebno izmisliti 1 na 1 poene kada prvoj postavi ne ide ofanzivno. Kao sesti igrac, specijalac (odlican sa tog mesta, nikako u prvoj petorci). Ali NBA, ugovori! Steta.
(dropshotic, 28. mart 2018 10:42)

Sve je to lepo, ali da milsap igra odvojeno od Jokica, trebalo bi da bude u igri do 16 minuta po mecu, a to bi njegov ugovor pretvorilo u gori od Noinog ili Mozgovljevog, a to se, bar do pola sledece sezone, nece desiti.

Kanidja

pre 6 godina

Ne može Nikola sam sve i bez Harisa.Plej of je skoro pa izgubljen osim sve da dobiju do kraja.Jokic je napredova i igra za sada sezonu života.U svim elementima je napredova osim šuta za 2poena.Sa 57,7 sad je na 49,7 posto.Šut za 3p je na odličnih 39,8.35 je strijelac lige sa 17,8 deveti skakač lige sa 10,5 i 15ti asistent sa tačno 6a po meču.Odličan ima prosjek 85 sa linije penala.Sve u svemu za tek trecu sezonu u ligi ima vrhunske brojke.U zadnjih 10tak mečeva uzima 15-20 šuteva po meču kako i treba za prvog igrača tima najkorisnijeg svakako.I treba da ostane u Denveru i da grade igru na njemu a ne da mijenja klub i prilagodjava na nove saigrače i tim.