Utorak, 27.03.2018.

20:15

Kostić asistirao, Mitrović pogađao – Srbija dobila Nigeriju!

Reprezentacija Srbije savladala je selekciju Nigerije u Londonu u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo – 2:0 (0:0).

Izvor:

Kostiæ asistirao, Mitroviæ pogaðao – Srbija dobila Nigeriju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

590 Komentari

Sortiraj po:

ultrasrbin

pre 6 godina

Ono kada je Rukavina bolji od Baste. Bane ipak spor. Sta treba da se desi da Luka nema mesto. Fejsa, SMS pa i Grujic izmislili fudbal za njega. Sa Maticem se nesto desava. Kostic jeste namestio 2 gola, ali se ispromasivao za 10. Zasto ne vise izmena? Zasto nekim igracima samo par sekundi.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Што се тиче дресова, мени се свиђају они са првог мундијала у Монтевидеу, кад би у таквим играли сада баш би били некако уникатни. Ал дрес је само естетика, битно је да добро играју фудбал, да на терену дају све од себе, да побјеђују. ⚽🖐

!!!

pre 6 godina

utakmice u kvalifikacijama nista ne znace a kamoli ove prijateljske....na sp sve pocinje iznova...moj najveci utisak je da nam je kondicija katastrofa i da nam je to najveca mana, to treba dovesti u red pod hitno ako je moguce uopste...Kostarikanci za razliku od nas imaju kondicije za 180 minuta a ne za 90 i ako ne podignemo nivo nase kondicije pojesce nas
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milence, 27. mart 2018 23:36)

# Link komentara
Moj predlog.Iznajmiti za mjesec dana ekipu kondicionih trenera fudbalske repre.USA.Izdvojiti 1.Mio dolara i nema zime.Za mene licno najbolje kondiciono pripremljena ekipa.Jedino im Njemci tu mogu parirati.Uostalom pitati za savjet Boru Milutinovica.

Миле

pre 6 godina

...I da, čisto da se razumemo, do 2006 naša rerenzetacija NIKADA nije nosila crvenu garnituru. Bili smo plavi od osnivanja fudbalskog saveza.
(Salle, 28. mart 2018 00:23)
Салле (претпостављам Сале или Саша у претходном животу), а који сте то ви који сте били плави и који (чији) је тај фудбалски савез?
Када се већ јавих, видим већина би мењала Миливојевића, јуче по мени нашег најбољег играча, а не сећам се да је он било коју утакмицу подбацио.

Gladijatori

pre 6 godina

Ima šanse za Srbiju na SP, ako je Krstajić posle analize utakmice shvatio da su TRI najbolja igrača na terenu (Kostić, Ljajić, Rukavina) bili oni igrači koji su najbrži i najspremniji u timu :
1. Kostić (2-3 odlične asistencije, da bi i polovični igrač dao golove, pretčao mnogo, vrćao se i pomagao odbrani,) ;
2.Ljajić (pretrčao dosta, imao odlične pasove iz prve, vraćao se i pomagao odbrani) ;
3. Rukavina (odradio zadatke u odbrani, ubacivao se u napad i više puta odlično centrirao,

Metodije Sindjelic

pre 6 godina

Kaooo prvoo sto se tice sastava Nigerije igrali su skoroo u kompletnoj prvoj postavi Fali je John Obi Mikel (kapiten) Ihenaco (on i musa se menjaju) i jos mozda jedan igrac ! Sto se tice sastava definitivno 4-1-3-1-1 za nas jos najbolje : Stojkovic - Rukavina-Ivanovic-Nastasic-Kolarov - Matic - Ljijic-Milinkovic Savic-Kostic (Zivkovic) - Tadic - Mitrovic
Pored ovih jedanaest povesti golmane Dmitrovica i Rajkovica
Odbrana: Tosic, Veljkovic, Obradovic , Milenkovic
Vezni red : Zivkovic, Gacinovic, Milivojevic, Radoja
Napad : Prijovic - Jovic(Djurdjevic - Skuletic)

Najspremniji odlučuju

pre 6 godina

Najbolji igrači na terenu su bili najbrži i najspremniji u timu :
- Kostić (2-3 odlične asistencije , da bi i polovični cigrači dali golove, pretčao mnogo, vrćao se i pomagao odbrani,)
- Ljajić (pretrčao dosta, imao odlične pasove iz prve, vraćao se i pomagao odbrani)
- Rukavina (odradio zadatke u odbrani, ubacivao se u napad i više puta odlično centrirao,

KONDICIJA

pre 6 godina

Ljudi budimo REALNI :
Nigerija je prosečan tim koji ima najloši par centarhalfova,
i kome smo slučajno dali golove (na 2 asistencije Kostića),
jer su oni zaboravili na Mitrovića koji je pretčao 3-4 km..

Možda to nije loša taktika za SP:
cenatrfor koji ne trči, pa ga protivnik zaboravi :)

4k4.Dex

pre 6 godina

To je to samo Basta umesto Rukavine i SMS umesto Milivojevica Ljajica ili Kostica u zavisnosti od taktike. Pozvati i Luku Jovica obavezno jer je u top formi.

bgd

pre 6 godina

Ajde pljuvaci.  
Dresovi - FIFA ima pravilo da oprema mora biti u kontrastu u odnosu na protivnika sto sve više forsira jednobojne kombinacije kako bi se izbeglo šarenilo na terenu.  
(AcaUSA, 27. mart 2018 23:09) 

što rukavi nisu plavi, nego su beli?

zeus76

pre 6 godina

Kad je Srbija izgubila od Maroka odmah ste brzopotezno objavili i Hrvatska je izgubila od Perua a sad kad ste pobijedili Nigeriju nigdje ne vidim i Hrvatska je pobijedila Mexico! Kako to?

Samo čovek

pre 6 godina

Ajde pljuvaci. 
Dresovi - FIFA ima pravilo da oprema mora biti u kontrastu u odnosu na protivnika sto sve više forsira jednobojne kombinacije kako bi se izbeglo šarenilo na terenu. 
Kostić - najbrži igrač i zato će da igra kod svakog selektora (kao nekad Surjak, Vujovic, Pantelić). Ko god je igrao fudbal zna da je brzina kljucna u modernom fudbalu. 
Matić - on je čovek defanzive koji ne kreira igru već kvari protivničku igru a njegovo uloga se najviše vidi kad i ostali igrači trce i pokrivaju svoje igrače. Kad
ne trče on "pliva" jer ne može da zapusi sve rupe (kao nekad Stankovic, subotić i Vidić). 
Sistem 4-4-2 nam više odgovara od 3-5-2. 
Prozivaju se igrači "zašto ovaj a ne onaj"? Od ovih bolje nemamo. Bekovi nam jesu stari ali da li znate bolje? Da nisu pozvani Ivanovic, Basta, Rukavina, Tosic, Kolarov i Obradovic svi bi kukali. (Orlić Antonov ni u našoj ligi ne može da dođje do dobre igre). 
Nismo velesila i ne tražimo nerealno. Ovo su naši najbolji fudbaleri i dok god se bore ja im ne mogu ništa zameriti.
(AcaUSA, 27. mart 2018 23:09)
Nisma pljuvac ali da pitam, ata je smetalo da smo igrali u plavim sorcevima jad je vec Nigerija nosila bele? Da li si gledao Brazil? Jesu igrali u skroz zutim ili u zuto(majice), plavo(sorcevi), belo(stucne)? To je jako los izgovor za to sto izgledamo kao Svajcarska. Ok da nekad kad se mora budemo skroz crveni, ali glavna kombinacija mora biti, crveno, plavo, bela!

trile

pre 6 godina

Ozbiljne momcadi igraju na stadionima preko 40.000 gledatelja.. A treceligaši na stadionima od 5.000 gledatelja..
(oki doki, 27. mart 2018 23:53)

Maksimir ima kapacitet od 32.123 gledalaca. Poljud ima kapacitet od 34.198 gledalaca. Stadion Crvene Zvezde ima kapacitet od 51.755 gledalaca! Znači u Hrvatskoj nema stadiona za "ozbiljne momčadi" valjda zato što tamo i nema ozbiljnih momčadi.
Sve si lepo rekao!

Đole_kg

pre 6 godina

Svima kojima se sviđa ili ne sviđa garnitura dresova, strpite se jer ovo još uvek nisu zvanični domaći dresovi reprezentacije. Puma nije zvanično promovisala ovaj dres Srbije kao što je uradila sa "gostujućom" garniturom ili ostalim reprezentacijama. Inače, ni domaći dres reptezentacije Senegala (učesnika SP) koji nose Pumu takođe još uvek nije predstavljen jer su Srbija i Senegal nedavno počeli da nose ovu opremu pa je ovo verovatno privremeno rešenje dok nam ne stigne dres za Sp. Uostalom, ovakve "trening" dresove možete kupiti za 30ak dolara, dok oni novi kakve imaju Urugvaj,Češka, Italija, Švajcarska koštaju oko 90.

coldplayer

pre 6 godina

@trener
Citao sam do onog dela,inace je uvodni,kada si rekao da je odbrana bila najbolji deo tima u kvalifikacijama.Nemas ti veze.Promeni struku.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sergej umesto Milivojevića protiv Kostarike i Brazile, Milivojevic protiv Svajcarske. Basta umesto Rukavine. Nemamo bolje. Zivkovic ce valjda proraditi. Eventualno Radonjic na klupi, treba nam necija lucidnost, bolji je od Gacinovica, i Svilar kao treci golman.
(Roger, 28. mart 2018 01:11)


SMS umesto Milivojevica? Oni ne igraju na istim pozicijama, shvatite vec jednom.

sta kazete?

pre 6 godina

Моје мишљење, да би дресови требало да нам буду црвено-плаво-бели, као застава.
Црвене мајице, плави шортсеви, и беле штуцне.
И тако свака репрезентација, у сваком спорту.
(некле, 27. mart 2018 21:13)
Moje misljenje je da dres treba da bude pola crvene pola plave boje, a šorc bele. Tako bi dobili pravu sliku i pravi uzgled zastave.

luka

pre 6 godina

Što su ljudima problem dresovi koliko ja znam mi na zastavi imamo crvenu boju zar ne zato ne vidim problem eto jedna Nemačka je igrala u zelenim a Španija u belim dresovima ne verujem da se njihovi navijaci uzbudjuju previše zbog toga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojša, 28. mart 2018 00:22)

Nije problem crvena problem su dresovi koji su jako ruzni, sam dizajn. A i crvena je mnogo drecava, trebali su onu malo tamniju lepse bi izgledalo. Ja pareza ovaj dres ne bih dao nikada.

no name

pre 6 godina

Kostic igracina i onaj Mitro dao tri gola idealno za samopouzdanje u repki,maksimalno ga koristiti na prvenstvu ,jer je u dobroj formi,i ostali su tu na nivou ocekivanom,Matic malo letargican juce al dobro.Ima jos vremena da se to ukopi da bude kako treba.

nista o nicemu

pre 6 godina

Крстаја им дао слободу у игри и одмах се види помак. Много боље и разноврсније него код Муслина. Позвани су сви који би требало да буду ту. То је најбоље што Србија има.
(Урош, 28. mart 2018 01:04)

Netacno. Bas su ovako igrali kod Muslina.

Miki

pre 6 godina

---------------------Stojkovic--------------------

---Basta-----Ivanovic------Nastasic/Tosic-----Kolarov---

----------------------Matic----------------------
-------------Milivojevic-------SMS-----------------

---------Tadic-----------------------Ljajic--------------
---------------------Mitrovic-----------------------

Eh sa ovom postavom mozemo do finala.

Iz ugla

pre 6 godina

Мој тим: Рукавина, Ивановић, Настасић, Коларов, Матић, СМС, Тадић, Костић, Пријовић и Митровић.

zex

pre 6 godina

Dobro je ovo nego mišljenja sam da smo trebali naci neku top Reprezentaciju da se vidi neko realno stanje.Pitanje je ko ce otici u Rusiju.Ako ostanu zdravi svi jer ima jos mnogo da se igra do rusije.

Milenko

pre 6 godina

Što se tiče igre, najzad trčanje i htenje i zato svaka čast. Mislim da je ovo što je bilo na terenu sasvim ok, ima prostora za korekcije, Matiću bi ipak prijalo mesto krajnjeg zadnjeg veznog, mali Gruja ulaskom zakrpio ono što Matić nije mogao i to je najprijatnije iznenadjenje. Što se dresova tiče, dok igraju ovako, mogu i u kineskim majicama sa pijace. Da li je inače neko razmišljao o prugastim dresovima, crveno-plavim, to bi bio apsolutni hit...boje zastave Srbije, a mali broj repki je prugast...

g

pre 6 godina

Znate sta,ja sam veceras presrecan.Ovako dobro nismo igrali jos od vremena Antica.Odlican fudbal,tecna igra,volja i htenje,kao i hemija u timu sve se to danas dobro videlo.Podrska Krstajicu koji je dao neku slobodu igracima i pokazao da zna posao.Podrska naravno i momcima,sa ovakvom voljom i zeljom ni prolaz grupe na SP nije daleko.Bravo za ovo veceras!!
(Bane, 27. mart 2018 23:58)

Verovatno ces ih pljivati kad prvu izgube na SP. Ovo nije tim, bice dobro ako uzmu jedan bod.

golub leteci pacov

pre 6 godina

Jedino Kolarov kapitenski,bez volje nervozno.Nije dobio povratnu a pretrcao celi teren pa to je necuveno.Svi ostali svaka cast pogotovo Bane i Mitar.

gojko

pre 6 godina

Igra Mitrovića zavisi od srednjeg reda i koliko mu oni budu davali korisnih lopti toliko će on biti uspešan,danas je od 5 korisnih iskoristio 3 pa da je i jednu bio bi odličan.

Ilija Čvorović

pre 6 godina

На крају се враћамо на Муслинову екипу... Можда Бане има година, али за неке пуно млађе је цар...

arh.

pre 6 godina

Zašto bre ljudi skroz crveni dresovi???? Ili neka budu kako je prvobitno planirano crveno, plavo, beli ili neka se vrate na plav dres! Francuska '98 je bio naš najlepši dres.

GG3+

pre 6 godina

Očekivao sam neku reakciju od naših igrača posle onog poraza i lepo je videti da su bili motivisani i išli na pobedu ovde.

Takođe, začuđujuće mnogo negativnih hrvatskih komentara, a reprezentacija im igra prilično prosečno od kada je Srna otišao i od kad su ostali glavni igrači duboko u trećoj deceniji (Modrić, Mandžćukić, Ćorluka, Subašić 32+).

thetruth

pre 6 godina

Dres je totalno ok.. Neznam zasto se neki bune, ko smo mi to bili u fudbalu u poslednjih 10-15 godina da zasluzujemo neki exkra etiket od proizvodaca. A sto se tice fudbala igra nam je sasvim solidna bila! Mitro je bas super proradio otkad se mu pruzila prilika da igra i zbog toga sada imamo nesto sto nismo imali za bas neko dugo vreme, napadaca! Neka momci samo nastave sa radom uz srce na terenu i mi kao navijaci da im pruzimo podrsku i ko zna sta se moze postici jer je svetsko prvenstvo takav turnir. SRBIJA!

Tyson

pre 6 godina

Bolja igra i dobar rezultat ali mislim da su se neki previse napalili

Nigerija mi nekako skroz nezainteresovana na ovaj mec izasla. Nadam se da je to dobra igra nasih ih izbacila iz igre ali bojim se da smo igrali protiv dosta opustenog ili nekompletnog protivnika. Nadam se da cemo da se odmerimo sa nekom velesilom pre prvenstva i da imamu celi sastav sa Sergejom u timu

nebitan lik

pre 6 godina

Puma nam je oduzela nacionalni identitet sa ovim pijacno-kineskim dresovima.
(Umbro, 27. mart 2018 21:27)


Da se ja nesto pitam vratio bih plave dresove kao nekad, ipak je plava boja lepsa za oko.

Bane

pre 6 godina

(2CRAZY, 27. mart 2018 23:23)

Viktor Mozes igrača Čelzija gospodin svrtsao u rezervni tim Nigerije. Bože me sakloni. Čisto poređnja sam pogledao tim koji su imali protiv Poljaka i sad protiv nas. Dobar deo je igrao obe utakmice baš uključujuću Mosesa, s tim da je protiv nas igrao onaj Musa i CSKA a protiv Poljaka nije igrao. Što mu dođe zbir od 7 potpuno istih igrača. Jer to buraz onda rezervni tim. Tako da pojma ti nemaš. A Nigerija dobila njih sve sa Levandovskim.

Bane

pre 6 godina

(2CRAZY, 27. mart 2018 23:23)

Viktor Mozes igrača Čelzija gospodin svrtaio u rezervni tim Nigerije. Bože me sakloni. Čisto poređnja sam pogledao tim koji su imali protiv Poljaka i sad protiv nas. Dobar deo je igrao obe utakmice baš uključujuću Mosesa, s tim da je protiv nas igrao onaj Musa i CSKA a protiv Poljaka nije igrao. Tako da pojma ti nemaš. A Nigerija dobila njih sve sa Levandovskim.

Englez

pre 6 godina

dobro smo odigrali, Grujić Dobar bolji od Matica u oba meča , Ivanović i Nastasić sigurni i biće startna postava, Mitar u formi samo da ne dobije crveni kao Kežman u Nemačkoj 2006. Kostić borbenost pokazao da će biti u prvih 11. Sledeće prijateljske utakmice treba da odigramo sa Urugvajem i Italijom ili Holandijom ali kakav nam savez sposoban biće Grčka i Japan

Trener

pre 6 godina

Kao trener mogu da vam kažem samo da se previše nenadate. Mogu oni da ostave srce na terenu džabe. Da vas juri lav jel bi mogli da trčite brže od njega? Svako od nas ima svoje limite. Odbrana spora a ipak najbolji deo tima. (ne mislim na ovu utakmicu nego ukupno kroz kvalifikacije) Sredina ne toliko loša ali svaka od 10 najboljih ekipa na SP će nas lako saterati na našu polovinu. Kontre jako spore. Ne treba kriviti ove momke imali smo daleko jače sastave u Italiji 1990 i 2010 i JA pa se opet za gol čekao prekid. Mi vise majstore za slobodne (niti igrače) udarce poput Piksija, Mihe, Dekija Stankovića i simbola nepravde Ramba Petkovića nemamo. Napad pa i kad smo imali zvučnija imena poput Mijatovića i Pančeva nismo se nadavali golova. Hrvati su promenili stil raspadom juge i rezultati su im spram nas odlični. Nigerijci su niski i bili su inferiorni ali da ne steknete pogrešan utisak da smo mi bili nešto posebno, nismo ni iz daleka. Krajnji domet uz mnogo povoljnih okolnosti osmina finala. Kažu ljudi lopta je okrugla. Da desi se da VBA izvuče remi protiv najboljih, nekad i pobedi nekog od njih ali druga je priča kad se igra samo jedna utakmica a ne celo prvenstvo. I da nas sa druge pozicije čeka slabiji prvoplasirani opet dalje od osmine finala ne bi mogli. Realno ako uzmemo 3 boda Kostariki 1 Švajcarskoj i da se pomolimo da Brazil ne bude zainteresovan za punjenje mreže i trošenje energije u zadnjoj utakmici. Plus jako neiskusan selektor.

nik

pre 6 godina

Ocajna utakmica! Protiv ove nigerije je srbija morala minimum 4,5 golova da postigne! Da su nigerijci kojim slucajem prvi dali gol,mi bi potonuli nacisto i izgubili bi ovo! Imali smo srece vise nego znanja

Nikola

pre 6 godina

ti danju radi u nasim tvornicama za 200 eura, a navecer gledaj Peru i Maroko
(franja,zg, 27. mart 2018 23:48)

Koji je ovo jezik?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 27. mart 2018 23:59)

Egipatski

Roger

pre 6 godina

Sergej umesto Milivojevića protiv Kostarike i Brazile, Milivojevic protiv Svajcarske. Basta umesto Rukavine. Nemamo bolje. Zivkovic ce valjda proraditi. Eventualno Radonjic na klupi, treba nam necija lucidnost, bolji je od Gacinovica, i Svilar kao treci golman.

Урош

pre 6 godina

Крстаја им дао слободу у игри и одмах се види помак. Много боље и разноврсније него код Муслина. Позвани су сви који би требало да буду ту. То је најбоље што Србија има.

Kure

pre 6 godina

Fina igra veceras, jos kad bi se malo ubrzali u predaji lopte slobodnom igracu - mozda bismo mogli i necem ozbiljnijem da se nadamo u Rusiji :) Bane umesto Rukavine. SMS umesto Milivojevica kad igramo protiv slabije ekipe, a umesto nekog ofanzivnijeg (Kostica, Ljajica ili Tadica) kad se branimo ili cuvamo rezultat. Zivkovic takodje moze da uskoci na mesto bilo kog od ove trojice. Sa Nastasicem upariti najmanje loseg od preostalih stopera i to je to. Bolje nemamo

abraksas89

pre 6 godina

Rajkovic, Kolarov, Ivanovic, Nastasic, Basta, Matic, Sergej Milinkovic-Savic, Kostic, Tadic, Ljajic, Mitrovic

Klupa: Rajkovic, Svilar, Veljkovic, Savic, D. Tosic, Gajic, Obradovic, Nemanja Maksimovic, Milivojevic, Zivkovic, Radonjic, Prijovic

23 najboljih

Stara kuka

pre 6 godina

@Zaista fudbalski ekspert

Matic i Milivojevic guse jedan drugog kad su zajedno na terenu.Vise bih voleo da vidim Nemanju Maksimovica uz Matica i Sergeja ispred.Taj trio u centru veze.
Ma samo nek prikazu borbu,zelju,volju.Nemamo vrh igrace a opet nisu ni panjevi,naprotiv moze lepa ekipa da se sastavi.

Mad4Red

pre 6 godina

Iskreno ovo je nebo i zemlja od pre neki dan, zasluzeno smo pobedili, video se trud zelja odbrana na mestu, sredina odlicna napad sa Mitrovicem odličan, ovih 11 si negde idealnih za SP uz Sergeja biće to top ekipa, malo mi je žao što se nije igralo u Srbiji kad se ovako dobro odigra makar na manjem stadionu i u drugom gradu, ne mora Bg i Ns stalno... Da se malo ovaj narod digne red bi bio da ostavimo trag u seniorskoj selekciji, da pokusamo da pobedimo prvu utakmicu u grupi, pa da protiv Švice nabijemo sebi taj naboj u grudima jer će se igrati skoro protiv
Albanske reprezentacije, da probamo da izborimo drugi krug, a protiv Brazila da isto molimo Boga da su pobedili prve dve pa da se odigra koliko treba za dušu i navijače iskreno... Polako ali sigurno bićemo mi pravi u Rusiji!!!

Pedja

pre 6 godina

Sada ce naravno hvalospevi kako smo igrali fantasticno, otprilike idemo u finale, ali nismo ni veceras briljirali. Objektivno bilo je 3:0 jer sudija nije video gol, ali ni Nigerija ni Maroko nisu bili neki protivnici, a i ne znam sto smo igrali protiv africkih ekipa. Kostic i dalje deluje kao levo smetalo, on i Ljajic ne znam sta igraju. Matic je obe utakmice odigrao katastrofalno i daleko je bolje Grujic delovao od njega, verovatno je u pitanju uobrazenost, da mu je ispod nivoa da igr aprijateljske. Mitrovic i pored golova mi ne uliva poverenje kao centarfor, ne znam zasto se Prijovicu ne pruzi neka ozbiljnija sansa s obzirom na njegov ucinak. Inace, povremeno sam prebacivao na Nemacka - Brazil i kada bi se vracao na nasu utakmicu, delovalo je kao usporeni snimak.

crveno, na radost

pre 6 godina

Ljudi zasto crveno-beli dresovi.Ja sam zgrozen i ne znam kako moze neko da pravi razdor samo da bi nametnuo boje svoga kluba. Pa se neko pita zasto reprezentacija nema navijace.
(Poki, 27. mart 2018 23:22)

A šta bi ti, crne košulje?

N.W.A

pre 6 godina

Ozbiljne momcadi igraju na stadionima preko 40.000 gledatelja.. A treceligaši na stadionima od 5.000 gledatelja..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (oki doki, 27. mart 2018 23:53)

Joj sta je ovih hrvata po nasim portalima. Da nema nas Srba vi nebi imali svoju svrhu u univerzumu

djuro

pre 6 godina

@prvi put cujem da neka nogometna reprezentacija igra na stadionu, na kojem se održava natjecanje u gadjanju glinenih golubova.. (oki doki, 27. mart 2018 20:49) Hvala na obavestenju. Nismo znali, ali dobro da vi imate iskustva sa glinenim golubavima pa ste dobro informisani o tim stadionima..(urke, 27. mart 2018 21:05)Vaša reprezentacija je u rangu natjecanja glinenih golubova..
(oki doki, 27. mart 2018 23:58)

Kako "vaša reprezentacija? Zar ti nisi Srbin? Zaboravljaš ko ti je bio prađed!!!

ccc?

pre 6 godina

Kada neki pisu o Mitrogolu u buduće pssst.. Nemate pojma o fudbalu, centarforu, osecaju za gol, kako je uvek tu gde treba pa i kada promasi, dace gol jer je lisica. Ima njuh, skok, jak ko bik i zna gde da bude, otvori se i šutira. Ko moze da ga zameni, da je bolji od njega? Jedino je beskoristan kada mu lose centriraju, lose ga upošljavaju, onda je i on nemoćan. Druga je stvar sto se meni ne svidja igra koju mi sve vise forsiramo. Ko da smo Englezi. Preskače se sredina dugim loptama, centarsutevi... Ali je cinjenica da godinama nemamo kreatora na sredini terena, majstora sa loptom, koji organizuje, povezuje, upošljava napad pasovima i loptama koje imaju "oci".Takodje je tu i uticaj igraca koji igraju u premijer ligi. Prema tome ostaje nam ovakva igra. Drugi gol, akcija koju smo imali, to mi se svidja a ne samo bunarenje na Mitra. Ali obrni okreni on je nas najbolji strelac od kvalifikacija do ovog meca gde mu cak jos jedan gol nisu priznali. Dao bi 3, het trik. Zasto onda pljuvati Mitrogola? Verovatno ostaje samo zloba...

Nebojša

pre 6 godina

Što su ljudima problem dresovi koliko ja znam mi na zastavi imamo crvenu boju zar ne zato ne vidim problem eto jedna Nemačka je igrala u zelenim a Španija u belim dresovima ne verujem da se njihovi navijaci uzbudjuju previše zbog toga.

burgiba

pre 6 godina

Ja sam trenutno u Meksiku (Playa del Carmen) i idem večeras u neki pub da gledam Mex-Cro u dresu Srbije. Ovde se već 3 dana samo o tome priča. Analiziraju Hrvate kao da će sa njima biti u grupi na mundijalu. Vamos Mexico!
Što se tiče naših...opustite se. Sigurno je lakše da se igra kad nema pritiska javnosti i medija.

Salle

pre 6 godina

@dr. Udo Brinkman
E moj doktore, baš bi ti trebao malo da koristiš internet pre nego što lupiš nešto. Tebi je Bjelogrlićev Montevideo izvor informacija?? Pa kako se zvala država 30ih godina majke ti? Da nije možda Srbija? I da, čisto da se razumemo, do 2006 naša rerenzetacija NIKADA nije nosila crvenu garnituru. Bili smo plavi od osnivanja fudbalskog saveza.

Komšija Rade

pre 6 godina

Ozbiljne momcadi igraju na stadionima preko 40.000 gledatelja.. A treceligaši na stadionima od 5.000 gledatelja..
(oki doki, 27. mart 2018 23:53)
Ozbiljni narodi imaju svoje portale a ne komentarisu u susednim drzavama. Vi nas ne zanimate...

Salle

pre 6 godina

@dr. Udo Brinkman
E moj doktore, baš bi ti trebao malo da koristiš internet pre nego što lupiš nešto. Tebi je Bjelogrlićev Montevideo izvor informacija?? Pa kako se zvala država 30ih godina majke ti? Da nije možda Srbija? I da, čisto da se razumemo, do 2006 naša rerenzetacija NIKADA nije nosila crvenu garnituru. Bili smo plavi od osnivanja fudbalskog saveza.
Evo informišite se malo:
https://en.wikipedia.org/wiki/Serbia_national_football_team
https://www.danas.rs/drustvo/kako-je-plavi-dres-pocrveneo/

drmr

pre 6 godina

Rukavina je jako potecenjen igrač. Ne zna nešto posebno sa loptom, ali se jako dobro kreće, prati akcije, grize, ima ga svuda.
(Zaista fudbalski ekspert, 27. mart 2018 23:23)
-----------------------------------------------------------------

Ono citam i ne verujem. Vidis, problem je sto se u modernom fudbalu zahteva i kontakt sa loptom.

bbROD

pre 6 godina

Mitrovic veceras ni kriv ni duzan igrac utakmice
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ima srece, 27. mart 2018 22:39)

Nemas ti pojma o fudbalu. Bolje da pratis bocanje

Mladen cg

pre 6 godina

Sve čestitke za naše fudbalere! Toliko su lako dobili najjaču afričku selekciju, da zaslužuju maksimalnu našu podršku! Posebno treba uzeti u obzir veoma negativan trenutak ( šokantan poraz od Maroka, smjena kapitena, pritisak javnosti...) Imamo ekipu!

AcaUSA

pre 6 godina

Ajde pljuvaci.
Dresovi - FIFA ima pravilo da oprema mora biti u kontrastu u odnosu na protivnika sto sve više forsira jednobojne kombinacije kako bi se izbeglo šarenilo na terenu.
Kostić - najbrži igrač i zato će da igra kod svakog selektora (kao nekad Surjak, Vujovic, Pantelić). Ko god je igrao fudbal zna da je brzina kljucna u modernom fudbalu.
Matić - on je čovek defanzive koji ne kreira igru već kvari protivničku igru a njegovo uloga se najviše vidi kad i ostali igrači trce i pokrivaju svoje igrače. Kad ostali ne trče on "pliva" jer ne može da zapusi sve rupe (kao nekad Stankovic, subotić i Vidić).
Sistem 4-4-2 nam više odgovara od 3-5-2.
Prozivaju se igrači "zašto ovaj a ne onaj"? Od ovih bolje nemamo. Bekovi nam jesu stari ali da li znate bolje? Da nisu pozvani Ivanovic, Basta, Rukavina, Tosic, Kolarov i Obradovic svi bi kukali. (Orlić Antonov ni u našoj ligi ne može da dođje do dobre igre).
Nismo velesila i ne tražimo nerealno. Ovo su naši najbolji fudbaleri i dok god se bore ja im ne mogu ništa zameriti.

kladzom do bola

pre 6 godina

koja razlika izmedju baneta i maksimovica , kao da nisu igraci iz istog sporta . boze sto li je krstajic stavio maksimovica protiv maroka to verovatno samo menadzer zna ;)

2CRAZY

pre 6 godina

Ko što neko reče, Nigerija je odigrala u rezervnom sastavu i bez želje za pobedom, to je bilo očigledno, dzaba se primate i lupate mi minuse i ja bi voleo da je ovo bila ozbiljna utakmica.

Teska prica

pre 6 godina

Mnogo bolja igra od predhodne utakmice,i sto je po meni najbitnije, dali smo oba gola iz akcija... Bice to jos bolje kad se jos malo uigraju. SRBIJA

Ђенерал

pre 6 godina

Tvoj izbor, kao sto ce bit nas za vas u EU ;)
(Šime, Rijeka, 27. mart 2018 23:27)

Браво Шиме, умеш читати ћирилицу.

Grobx

pre 6 godina

Posto ocigledno ne smemo da igramo u boji zastave vratiti skroz plavu garnituru. To svako vise ima veze sa nasom tradicijom od te crvene.

franja,zg

pre 6 godina

A Peru?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 27. mart 2018 23:40)

ti danju radi u nasim tvornicama za 200 eura, a navecer gledaj Peru i Maroko

Baba Stanojka

pre 6 godina

Samo jos Stojkovica da se otarasimo i bice ovo fina reprezentacija. U par navrata katastrofalno je intervenisao. To ne sme reprezentativni golman.
Jos Sergej u prvoj postavi umesto Ljajica i prolazimo grupu opusteno.

oberin martel

pre 6 godina

Za Muslin-letargične: druga utakmica u istoriji da smo igrali visoki presing. A ovde bi sada po vašem igrali Gudelj i Fejsa, umesto Milivojevića, SMS itd. Jel vi to ozbiljno?
(znanje-imanje, 27. mart 2018 22:54)

SMS je igrao!!?? A joj majko..

dr. Udo Brinkman

pre 6 godina

Posto ocigledno ne smemo da igramo u boji zastave vratiti skroz plavu garnituru. To svako vise ima veze sa nasom tradicijom od te crvene.
(Grobx, 27. mart 2018 23:17)

Pre nego napises ovakav komentar dobro bi bilo da se informises, to danas nije tesko, postoji internet a vidim da ga i ti koristis. Tradicija nase reprezentacije su upravo crveni dresovi, plava je tradicija neke druge drzave koja na tvoju zalost vise ne postoji. Da ne ulazim u dalje razglabanje, "prosetaj" po internetu i videces i sam a ukoliko ti to predstavlja problem verujem da si gledao film "Montevideo" pa ako mozes seti se u kakvim dresovima su tada igrali nasi igraci.

milence

pre 6 godina

utakmice u kvalifikacijama nista ne znace a kamoli ove prijateljske....na sp sve pocinje iznova...moj najveci utisak je da nam je kondicija katastrofa i da nam je to najveca mana, to treba dovesti u red pod hitno ako je moguce uopste...Kostarikanci za razliku od nas imaju kondicije za 180 minuta a ne za 90 i ako ne podignemo nivo nase kondicije pojesce nas

kike

pre 6 godina

Nista spektakuralno, ali za razliku od izdanja pod proslim selektorom, sada bar pokusavaju da igraju fudbal, da kombinuju, vezu, spoje 15tak dodavanja, otvaraju se, mjenjaju mjesta i sl.To je protiv Maroka bilo na momente, a protiv Nigerije u vecem dijelu utakmice.Takodjer, odbrana je u ove dvije utakmice djelovala stabilnije za razliku od kvala gdje su nam po utakmici stvarali po 5 mrtvih sansi ..cak i protivnici poput Gruzije i Moldavije.To se odnosi cak i na utakmicu sa Marokom, gdje smo primili 2 gola iskljucivo zbog katastrofalnog gubljena Nikole Maksimovica(penal nad covjekom koji ide u gol aut i gubljenje svog igraca ko na poljancetu pred zgradom).Jedino sto mi se ne svidja nikako je to sto bar 20 minuta nije dao sansu Nemanji Maksimovicu, Veljkovicu, Gacinovicu, Zivkovicu i Prijovicu, jer je ipak ovo samo prijateljska utakmica i treba sto vise igraca probat ali na nacin da im se da dovoljno vremena.Premalo su vremena veceras dobili Zivkovic, Maksimovic i Gacinovic.Moguce je da je Krstajicu zbog javnosti i atmosfere u ekipi pobjeda puno znacila pa nije htio da urusava stabilnost ekipe velikim brojem izmjena.Ne znam, vidjet cemo kako ce se dalje odvijat.Nadat se da ce igra biti sve stabilnija i da cemo na turnir otici u najjacem satavu, da nece biti povreda i vratolomija na spisku.

coldplayer

pre 6 godina

Gde nestadose muslinovci?A da.Nase misljenje se menja iz dana u dan.Neko rece eto vratio je igrace koji su izborili sp.Nasmeja me slatko.Vidis li ti majstore igru sada i onda kod Muslina.Nebo i zemlja.I to je malo.Rekao sam jos kad ste poceli da ga blatite da nikada bolje necemo igrati nego na ovom sp.Mozda necemo daleko dogurati ali cemo sigurno igrati fudbal.A to sto je vecina ovde ogranicena i zadojena mrznjom pa zna samo da pljuje u svom jadnom zivotu to je druga stvar.

Dag Kristi

pre 6 godina

Mitrović nije niš za našeg Mandžukića ili Pjacu. Naš trenutačni kadar bi vas pobjedio barem 3:0!
(Šime, Rijeka, 27. mart 2018 23:13)

A Peru?

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

Na stranu dresovi kao da smo Svajcarska, nije ovo toliko lose.
Sad jos da nadju po jednog jakog rivala iz Evrope,Juzne Amerike.Pa onda da vidimo na cemu smo.Ne znam zasto ne ugovore jednu prijateljsku sa BiH.Komsije imaju sjajne igrace i stvarno je steta sto ih nema na svetskom prvenstvu?

direwolf

pre 6 godina

Mozda su to igraci koji su igrali i kod Muslina sa jednom bitnom razlikom. Ovo je formacija 4 3 3, a on je igrao sa 5 4 1, znaci kad bi u igri od pocetka bio Vukovic ili Mitrovic na stoperu umesto Ljajica...

Vladimir

pre 6 godina

Bolja igra nego protiv Maroka. Ali sve su ovo prijateljske utakmice i bolje sada da se igra lošije i pokažu slabosti nego na SP. Naravno ako se greške i slabosti isprave. A za ove što pljuju i sve im smeta, slobodno navijajte za jače reprezentacije. Hej možda i imaju lepše dresove od naših. Samo prestanite da kmečite kao strine.

nista o nicemu

pre 6 godina

Gde nestadose muslinovci?A da.Nase misljenje se menja iz dana u dan.Neko rece eto vratio je igrace koji su izborili sp.Nasmeja me slatko.Vidis li ti majstore igru sada i onda kod Muslina.Nebo i zemlja.I to je malo.Rekao sam jos kad ste poceli da ga blatite da nikada bolje necemo igrati nego na ovom sp.Mozda necemo daleko dogurati ali cemo sigurno igrati fudbal.A to sto je vecina ovde ogranicena i zadojena mrznjom pa zna samo da pljuje u svom jadnom zivotu to je druga stvar.
(coldplayer, 27. mart 2018 23:03)

Bukvalno je izveo Muslinov tim i prekopirao taktiku. I dobili smo. Toliko.

Kanidja

pre 6 godina

Kad igra ekipa dobro Mitar je egzekutor.On nije tip špica da sam sve iskreira.Dosta pljuvanja ovo nocas je samo za pohvalu.Mada i da je pala Njemačka našlo bi se sabotera.Bravo momci.

Dejan

pre 6 godina

Cim igra skoro najjaca postava mora i rezultat da bude povoljan.Imamo odlicne igrace i verujem da mozemo daleko da doguramo u Rusiji.Imacemo i veliku podrsku navijaca.Mora Krstajic da uigra tim,ali najbitnije je da bude sloge i hemije u timu,da svi disu kao jedan.Protiv Kostarike treba izvrsiti dve izmene u odnosu na veceras,Ivanovic treba da igra desnog beka jer ni Basta ni Rukavina nisu za reprezentaciju,a stopera po meni bi trebalo da igra mali Nikola Milenkovic (mislim da je novi Vidic i treba ga gurnuti u vatru) kao i umesto Milivojevica Sergej Milinkovic-Savic.Umesto vecerasnjih 4-2-3-1 treba igrati 4-3-3 ili 4-1-4-1.Dakle:Stojkovic-Ivanovic,Milenkovic,Nastasic,Kolarov-Matic,Milinkovic-Savic,Ljajic-Tadic,Mitrovic,Kostic.

Dag Kristi

pre 6 godina

A Peru? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 27. mart 2018 23:40) 

ti danju radi u nasim tvornicama za 200 eura, a navecer gledaj Peru i Maroko
(franja,zg, 27. mart 2018 23:48)

Koji je ovo jezik?

Ђенерал

pre 6 godina

Mitrović nije niš za našeg Mandžukića ili Pjacu. Naš trenutačni kadar bi vas pobjedio barem 3:0!
(Šime, Rijeka, 27. mart 2018 23:13

Ја у животу нисам читао хрватске вести и портле, а камоли остављао коментар. Једноставно ме не занимају јер и деца знају какво мишљење имају о нама.
Друго, Србија каква је таква никаква наша је и имамо право да је волимо или не волимо, али сам сигуран да нас кроасани никада не би могли разбити у фудбалу. А што се кошарке тиче ту смо цареви.

coldplayer

pre 6 godina

@dr rodick
Prvo,nije bilo 5 sa Mladenom a drugo ja nisam ovo pricao posle pobede vec pre.Imas ovde komentare pa citaj moje i tvoje.Kakva kladionica?Na cemu si.Gledas li ti igru ili ne?Sacuvaj me boze ovakvih.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Ја у животу нисам читао хрватске вести и портле, а камоли остављао коментар. Једноставно ме не занимају јер и деца знају какво мишљење имају о нама.
Друго, Србија каква је таква никаква наша је и имамо право да је волимо или не волимо, али сам сигуран да нас кроасани никада не би могли разбити у фудбалу. А што се кошарке тиче ту смо цареви.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ђенерал, 27. mart 2018 23:20)

Tvoj izbor, kao sto ce bit nas za vas u EU ;)

bbROD

pre 6 godina

Ja mislim da svi ovi sto kritikuju Mitrovica (citaj Zvezdasi ali ne svi) treba da se pokriju usima. Dobili smo rasnog centarfora koji zna da da gol. Samo slepac ili ostrasceni navijac moze ga osporava. To nam je ranije bila rak rana. Konacno imamo igraca na kojeg mozemo da racunamo.

siki

pre 6 godina

Šteta što se Nigeriji danas uopšte ne igra fudbal iz nekog razloga, ili ih mrzi ili im nije dan ili im je plaćeno da izgube, ali očigledno je da ne igraju ni sa pola gasa i ne možemo ništa da ocenjujemo iz ove pobede, jer ovo je neozbiljno. Neozbiljno ko teren na kojem se igra i neozbiljno ko kamere i kamermani i sudije.
(2CRAZY, 27. mart 2018 22:50)

Ma naravno, pa mora nešto da ne valja. Sad je njih mrzelo da igra, pa smo zato pobedili. E Srbijo, ovakvi te vode...

mr.wolf

pre 6 godina

Ljudi zasto crveno-beli dresovi.Ja sam zgrozen i ne znam kako moze neko da pravi razdor samo da bi nametnuo boje svoga kluba. Pa se neko pita zasto reprezentacija nema navijace.
(Poki, 27. mart 2018 23:22)

Da su dresovi ruzni, jesu. E sad sto se tice boje.... ne znam, razmisljam, jel bi bilo dobro da su crni ?

oki doki

pre 6 godina

prvi put cujem da neka nogometna reprezentacija igra na stadionu, na kojem se održava natjecanje u gadjanju glinenih golubova.. 
(oki doki, 27. mart 2018 20:49) 

Hvala na obavestenju. Nismo znali, ali dobro da vi imate iskustva sa glinenim golubavima pa ste dobro informisani o tim stadionima..
(urke, 27. mart 2018 21:05)

Vaša reprezentacija je u rangu natjecanja glinenih golubova..

Sabre

pre 6 godina

Ljudi, ja zaista ne razumem ovo komentarisanje dreseva. Dresevi su skroz ok. Prebacite na SK 3 gde igraju Italija i Engleska...čisto jednobojni dresevi sa grbom i to je to. Inače, dobra i napadačka igra. Još SMS u veznom redu i Basta umesto Rukavine i to je to
(Popi, 27. mart 2018 22:55)

Bez zelje da vredjam, ali apsolutno me i ne cudi sto lik kome je mnozina od 'dres' 'dresevi' misli da su Nigerijski dresovi super, a Engleski i Italijanski bezveze, zato sto imaju malo boja...

Stagger Lee

pre 6 godina

Ja sam šokiran! Pa mi igramo fudbal! Šta im je uradio Krstajić, meni je misterija.
(absolutezero, 27. mart 2018 22:43)

Sta je uradio - vratio Muslinovu ekipu i nacin igre.

Bane

pre 6 godina

Znate sta,ja sam veceras presrecan.Ovako dobro nismo igrali jos od vremena Antica.Odlican fudbal,tecna igra,volja i htenje,kao i hemija u timu sve se to danas dobro videlo.Podrska Krstajicu koji je dao neku slobodu igracima i pokazao da zna posao.Podrska naravno i momcima,sa ovakvom voljom i zeljom ni prolaz grupe na SP nije daleko.Bravo za ovo veceras!!

Sabre

pre 6 godina

Ako je ovo skoro isti tim koji je izgubio od Austrije i jedva pobedio Gruziju onda je Nigerija bas neka treca liga svetskog fudbala.
(tek tako, 27. mart 2018 23:01)

Mhm. Ona liga koja je ne tako davno razbila Argentinu. Ali vazno je da nas autosovinizam nikada ne jenjava.

KozaNostradaus

pre 6 godina

Ne razumem dežurne pljuvače...ovo već liči na nešto i ovo je nebo i zemlja u odnosu na Muslinovu ekipu...uz SMS-a, može ovo da bude respektabilan tim...za sada, svakako Rukavina pre Baste, i SMS pre Milivojevića...ali znaće to Krstaja da postavi...bravo momci, vraćamo se na fudbalsku mapu!!!

Ss

pre 6 godina

Koliko je samo Mitro koristan kada nasa ekipa dominira na terenu, sjajno se snalazi u sesnaestercu, Mitro napada Kostariku i Svajcarsku a Prija na Brazil!

zemunski kej

pre 6 godina

Najvece iznenadjenje Grujic, cini se da je bolje odigrao od Matica, dobro bio je vec pozitivan rezultat ali je napredovao, Trebao je da pusti i Prijovica kad ga je vec pozvao,

kornjaca rade

pre 6 godina

Da li je moguce da ima komentara u kojim ljudi govore kako treba Basta da igra!??!?! Covek je rezerva Marusicu u Laciu!!! Bolje Ivanovic na beka a neko u sredinu...ili zvati zlatnog orlica Gajica...kakav Basta em star em nikada nije bio igracina!!! Tako se kukalo za Bastu i prosli ciklus pa ga Curcic stavio protiv Portugala...covek uasrao celu utakmicu...ima na YouTube da se pogleda ko se ne seca! Jednostavno truba igrac!

Poki

pre 6 godina

Ljudi zasto crveno-beli dresovi.Ja sam zgrozen i ne znam kako moze neko da pravi razdor samo da bi nametnuo boje svoga kluba. Pa se neko pita zasto reprezentacija nema navijace.

Kolubarac

pre 6 godina

Kad igraju oni koji su standardni u svojim klubovima nešto i može da se očekuje.Eto koliko Ivanović znači timu, pa Milivojević (nisu u Vest Hemu ludi što su mu dali traku) pa Stojković.Prema tome, nema tu mnogo filozofiranja, zna se otprilike 12-13 najboiljih.Fali još SMS i Ljajić sa više utakmica u nogama.Dilema Basta(mislim da je pokretljiviji i sigurniji uz to i kolko tolko igra za svoj klub) ili Rukavina i da se u svakoj utakmici da sve od sebe, bez glupih i samouništavajućih poteza slektora, bez euforije (jer je reč onsasvim prosečnim igračima) i to je to.

Topcina

pre 6 godina

Nije ovo Muslinov tim,nego naš najjači...kad igramo u najjačem sastavu i kad postoji želja kod igrača možemo sa bilo kime da se nosimo.Jos Sergej u ekipu i biće to dobro na SP-u

miško

pre 6 godina

Prelepi dresovi,puno crvenog i malo belog.Dresovi za uspeh.To su boje pod kojim su srpski klubovi,timovi postizali najbolje rezultate.U njima bi Srbija mogla do vrha planete, još nek nam Bog da sreće.Krstajiću,znanje je i kad znaš ko zna.Dobro smo igrali protiv ekipe ogromnog pitencijala.Od mladjih igrača, najviše imponuje Grujić.Njegovim ulaskom sve je krenulo nabolje.Zaboraviti ovu utakmicu što pre to je samo pijateljska i bez značaja.

Ivan

pre 6 godina

E ovo večeras je već sasvim sasvim druga priča u igri naših za razliku od one loše partije ono0mad protiv Maroka sasvim drugačija slika večeras. Odigrali su naši večeras sjajnu utakmicu protiv Nigerije i sasvim zasluženo pobedili 2:0 a moglo je i trebalo je biti ubedljivije! Kontrolisali smo igru tokom čitavog meča, dominirali, stvarali šanse, čist gol nam je poništen neopravdano u prvom poluvremenu, ali sve smo naplatili u drugom. Posle one utakmice od pre neki dan i veoma lošeg izdanja već sam se bio uplašio da nam sledi nova katastrofa na Mundijalu ali ova igra od večeras obećava, sve linije tima su nam funkcionisale daleko daleko bolje nego u prvom u prvoj utakmici, ovo je već jedan pravi ozbiljan tim! Bravo momci alal vera samo nastavite na ovaj način, ovom igrom možemo lagano pobediti Kostariku pa i Švajcarsku što da ne! Bravo momci!

Dejan

pre 6 godina

Cim igra skoro najjaca postava mora i rezultat da bude povoljan.Imamo odlicne igrace i verujem da mozemo daleko da doguramo u Rusiji.Imacemo i veliku podrsku navijaca.Mora Krstajic da uigra tim,ali najbitnije je da bude sloge i hemije u timu,da svi disu kao jedan.Protiv Kostarike treba izvrsiti dve izmene u odnosu na veceras,Ivanovic treba da igra desnog beka jer ni Basta ni Rukavina nisu za reprezentaciju,a stopera po meni bi trebalo da igra mali Nikola Milenkovic (mislim da je novi Vidic i treba ga gurnuti u vatru) kao i umesto Milivojevica Sergej Milinkovic-Savic.Umesto vecerasnjih 4-2-3-1 treba igrati 4-3-3 ili 4-1-4-1.Dakle:Stojkovic-Ivanovic,Milenkovic,Nastasic,Kolarov-Matic,Milinkovic-Savic,Ljajic-Tadic,Mitrovic,Kostic.

Zaista fudbalski ekspert

pre 6 godina

U nekom komentaru sam pročitao:"Sve dobro, samo SMS umesto Milivojevića, i Basta umesto Rukavine."

Pa zar posle ove utakmice nije očigledno da je Milivojević pola ekipe i da bi u ovom trenutku pre trebao Matić na klupu. A mesta za SMSa možda ima samo umesto Ljajića, ali i to je dosta tesno.

Rukavina je jako potecenjen igrač. Ne zna nešto posebno sa loptom, ali se jako dobro kreće, prati akcije, grize, ima ga svuda.

Pa čak i Tadić koji je u lošoj formi, na trenutke odradi mađijom.

Ovaj tim je kostur. Ostaje pitanje ko će igrati štopera, i ako je ovo izdanje bilo solidno, tu smo najtanji i to odlučiti će biti najveći izazov.

mrmlj

pre 6 godina

@ (Zoks, 27. mart 2018 22:57) pred francusku ‘98. sacica nigerijaca sa bubnjevima nadglasala desetine hiljada nasih navijaca na marakani, ako se dobro secam

lucho

pre 6 godina

Kako Argentina nastrada od Spanije to je uzasno, Srbija danas dosta bolja iako se igralo na onom uzasnom stadionu Barneta nekako mi bilo tesko gledati.. Brazil jako dobar, cvrst sa Nejmarom mogu sigurno do finala.

Jakegilenhal

pre 6 godina

Nigerija je pobedila Argentinu..jer je ista ocajna, upravo Spanija cini od nje ono sto nama cine od zemlje.. Bravo za pobedu..

ona stvar

pre 6 godina

Bane u 4. minutu uradio više onim pasom ka Ljajiću nego Maksimović za 70+ minuta protiv Maroka.
(Славиша, 27. mart 2018 21:06)

Nemojte tako, Maksimovic skrivio penal i izgubio se u prostoru i vremenu kod drugog gola na prethodnoj utakmici. Trebalo bi mu skinuti kapu za doprinos.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Зокс - Југославија-Нигерија 3-0, 29.мај 1998, стадион Црвене Звезде, стрелци: Милошевић 45', Мијатовић 61', Ковачевић 72'. 👍

Bane

pre 6 godina

Ovo je drugi tim Nigerije. Bez osam standardnih igraca je igrala Nigerija.
(Zorann, 27. mart 2018 22:55

Ja sam cuo da su igrali bez 17 standardnih

banjadiluka

pre 6 godina

Nekako imam osjećaj da kad bi uzeli SP mi bi bili nečim ne zadovoljni valjda jer su nas svim ranijim utakmicama i kvalifikacijama doveli u takvo stanje da smo samo navikli da kritikujemo, ali hajde da uzivamo u ovom SP ako sta naprave naprave uostalom ima pregršt drugih reprezentacija gdje se moze sigurno pogledat kvalitetan fudbal, a našim neka je Bog na pomoći pa šta naprave naprave.

mrmlj

pre 6 godina

oni su zemlja lala (i klompi) pa stoga narandžasta boja dresova.
(Indoktrinacija, 27. mart 2018 22:58) bilo bi bolje kada bi se malo obavestio pre komentarisanja. narandzasta je boja holandske kraljevske porodice i zbog toga imaju narandzaste dresove. lale i pogotovo klompe nemaju nikakve veze sa tim.

lignjoslav

pre 6 godina

Kako je Krstajic izveo Muslinov tim kada mu je Ljajic postao glavni kreator igre (onaj koga Muslin nije ni pozivao) ...a Tadić iz Muslinove sredine otisao kod njega u napad.
Kakvi sve znalci ovde pisu.
Muslin je imao igru dok je Tadić bio u formi. Kad je on ispao iz forme igra mu se raspala jer je cela igra i zavisila samo od njega, što je zaista neozbiljno za jednu repku.
Ovo izgleda dosta bolje...i ne moras izmeniti igrace da bi poboljsao igru, vec ponekad im treba dodeliti uloge koje im u tom trenutku odgovaraju.
Losa stvar je sto Matic jos luta i s obzirom da se radi o igracu koji nema previse kreativnosti (budimo realni) . treba organizovati igru tako da bude korisniji kada mi imamo loptu a ne samo kao igraca koji je zaduzen da kvari igru protivnika.
Sviđa mi se jer imamo dva dobra kreativca (Ljajić Tadić) i sto zaista igramo raznovrsnije.
Ima tu i losih stvari ali ima vremena da se to ispravi.

mladići borovi, devojke jele

pre 6 godina

ovo je samo bezvezni copy-paste muslinovog tima i taktike, bez milinkovića-savića niti možemo pobediti nigeriju niti se možemo plasirati u rusiju!

šta?
pobedili smo i već se plasirali... ništa onda...

forest

pre 6 godina

Svi hoce neke kombinacije crveno plavo belo.. pa se zale sto dres nije plav pa drugi sto nije crven.. Evo, Nemcima druga garnitura zelena a zastava im nikakve veze sa zelenom nema i ljudi srecni i zadovoljni jer su svesni da dres ne igra fudbal vec igraci koji nose taj dres. A sto je najgore, izgledaju ekstra i verujem da su i sami odusevljeni sto imaju takav dres... Ovde bi se sve prevrnulo da nam je drugi dres recimo zute ili svetlo plave boje...

bradina

pre 6 godina

Po meni vodimo 1:0 a to ste se Englez pravio Englez dementovace ga VAR!
Ovo je druga igra a kad se mi zainatimo pogotovo posle one "bruke" protiv Maroka (razbija vec na poluvremenu Juznu Koreju 2:0),za trenutak sam uhvatio sebe da se nerviram sto ne mozemo da iskoristimo ovu nadmoc!Tako bre otvoreno,napadacki pa kud koji mili moji,nece nam biti krivo i da izgubimo!
Ajmo Orlovi!

2CRAZY

pre 6 godina

Šteta što se Nigeriji danas uopšte ne igra fudbal iz nekog razloga, ili ih mrzi ili im nije dan ili im je plaćeno da izgube, ali očigledno je da ne igraju ni sa pola gasa i ne možemo ništa da ocenjujemo iz ove pobede, jer ovo je neozbiljno. Neozbiljno ko teren na kojem se igra i neozbiljno ko kamere i kamermani i sudije.

Lale

pre 6 godina

Pa mi veze sa životom nemamo a čitam pola komentara u stilu -tim je u redu?! Ja ne znam dal gledamo istu utakmicu , iste igrače...Dvojicu ne mogu da izdvojim da zaslužuju naš dres.

dr. Roddick

pre 6 godina

@coldplayer

"Ajde pljuvaci sta danas ne valja.Ajde malodusnici recite nesto sem sto pominjete dresove.Kad smo sa Muslinom igrali ovako?Kad?"

Evo ga jos jedan tipican predstavnik ovih sto polete posle prve solidne utakmice , nebitno sto su prethodnih 5 bile katastrofa ;)

Kladionice zive od ovakvih ! HAHHAHAH

pivljanin

pre 6 godina

Ništa ovo nevalja, vratite Muslina, tada smo igrali vrhunski fudbal sa onom formacijom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ngsb, 27. mart 2018 22:49)

Da se ič razumeš u fudbal, shvatio bi da je ovo tim koji je stvorio Muslin.

Napred Krstajic

pre 6 godina

Igrali smo mi dobro i protiv Maroka. Stvarno mi nije jasno cime vas je to Maroko opcinio. Ljudi su iz dva nasa kiksa ni krivi ni duzni dali 2 gola i pobedili a mi smo imali mnogo vise ozbiljnih akcija samo se nismo snasli u zavrsnici kao veceras. Igramo najzad fudbal za razliku od antifudbala koji smo igrali kod Muslina.

Aleksandar

pre 6 godina

Strucnjaci koji se u sve razumeju najvise u dresove ubise se od prozivanja Kostica.A on je unistio po njegovoj strani i namestio dva gola odlicnom Mitrovicu.Mislim da ce biti nesto od nas na svetskom ptvenstvu,njvise zbog toga sto nas ne prati euforija.

Uros

pre 6 godina

Ok, povlacim rec za Kostica. Sa 2 odlicna dodavanja odlucio je utakmicu.
Gledam sad Grujica dobro je gradjem za DMF. Svakako je potencijal.

ipak se okreće

pre 6 godina

Lepi dresovi, Češka je imala slične.
Igramo solidno, mislim da pobedjujemo.
Evo i predsednik kaže da narod nastavi da gleda utakmicu, poslušaću ga. Pametno zbori!

Inzagi

pre 6 godina

Bravo Mitrovicu majstore!!! Može da se ne vidi celu utakmicu, ali zna da postigne gol! Ima nos za te stvari! Možete da ga osporavate koliko kod hoćete, ali posao špic igrača je da postiže golove i kad se ne vidi na celoj utakmici, čim postigne gol, on je svoje odradio!

Baki

pre 6 godina

E sad malko on u drugom poluvremenu. On će sam protiv svih.A i kad uporedimo ove naše smetenjake i njega, nema neke razlike. U oba slučaja osećaj mučnine.

Millennium

pre 6 godina

Znam da mi sledi pljuvanje i minusi, ali ja ću na Svetskom navijati za Nemce. Kao i na svakom uostalom. Jednostavno, ovu skupinu ljudi u ružnim dresovima, sa trenerom marionetom ne doživljavam kao svoje. Gledam ih i nikakve emocije nemam.

duledudule

pre 6 godina

A gde je Dzej Dzej Okoča? 
(Petar, 27. mart 2018 21:33) 

I Amokači i Amunike ;D
(absolutezero, 27. mart 2018 21:57)
Sandej Oliseh rodjaci haha

ipak se okreće

pre 6 godina

E a šta mislite da li Nigerijci komentarišu svoje dresove na nekom portalu?
Mislim, ako su većini ružni naši dresovi šta li tek tamo pišu za njihove?
To nije nigerijska zelena!!! I za njih novi dresovi.

direwolf

pre 6 godina

Pali se masina, samo da ne poletimo previsoko. Posle svih ovih godina naucio sam da ne treba euforicno cekati Svetska Prvenstva na kojima nastupamo. Ocigledno je da su nam ovi igraci u sredini i napadu najbolja kombinavija, kao zamene ulecu dosta dobri Grujic, Zivkovic, SMS i Prijovic. Jedino me malo brine odbrana, iako ova cetvorka deluje ozbiljnije od one protiv Maroka.

bmiles

pre 6 godina

Protiv 42 rangirane sa FIFA liste poraz 1:2 a protiv 50 velikih 2:0!Ohrabruje!Pardon ipaj je 3:0 i hettrik Mitrovica jer na SP bice VAR a on bi presudio da je lopta presla liniju!

Indoktrinacija

pre 6 godina

Jel Holandjani imaju narandzastu zastavu?
(Rotterdamsky, 27. mart 2018 22:53)

Nemaju, ali oni su zemlja lala (i klompi) pa stoga narandžasta boja dresova.
Sa druge strane mi imamo crvenu, plavu i belu boju na zastavi pa mozemo da rotiramo.
Cak i da nemamo te boje, to je boja krvi.
Krvarimo vec vekovima pa eto, simbolika.

Dosadili su sa dresovima vise.

znanje-imanje

pre 6 godina

Za razliku od vrlo korisne uatkmice protiv Maroka - ova je možda i štetna. Izeš pobedu, glupost. Ovde se može napraviti iluzija da je ovo najbolja odbrana - a možda nijedan od ova 4 ne bi trebao biti u prvoj postavi?! Jer, ovo je test i dosta slaba Nigerija, i vidno slabija od Maroka!
Isto važi za ova dva poteza; ono malo što sam u životu gledao Kostića uvek mi je bio misterija; jeste, ima tu kao nešto - ali i ne tako mnogo a što je još gore i ne tako često. Ok, nemamo baš puno asova na toj poziciji polušpica, iza i uz centarfora. Ali Kostić ne obećava kao rešenje. Baš zato moraju se makar i na silu isforsirati ili Gaćinović ili Živković i ko god: Sulejmani, Radonjić...
Konsternirani Krstajić je uzicerašio; Matića nije uopšte trebao stavljati, da ga i sačuva i razradi druge. Ali eto kako pogrešno deluje pritisak javnosti - i to pogrešne javnosti! Videćemo ima li Mladen svoje ja i po tome da li će, kao što bi morao, isprobati još igrača, naročito u odbrani, kao i probati još par mlađih u napadu.
Za Muslin-letargične: druga utakmica u istoriji da smo igrali visoki presing. A ovde bi sada po vašem igrali Gudelj i Fejsa, umesto Milivojevića, SMS itd. Jel vi to ozbiljno?

Stagger Lee

pre 6 godina

Ja sam šokiran! Pa mi igramo fudbal! Šta im je uradio Krstajić, meni je misterija.
(absolutezero, 27. mart 2018 22:43)

Sta je uradio - vratio Muslinovu ekipu i nacin igre.

2CRAZY

pre 6 godina

Šteta što se Nigeriji danas uopšte ne igra fudbal iz nekog razloga, ili ih mrzi ili im nije dan ili im je plaćeno da izgube, ali očigledno je da ne igraju ni sa pola gasa i ne možemo ništa da ocenjujemo iz ove pobede, jer ovo je neozbiljno. Neozbiljno ko teren na kojem se igra i neozbiljno ko kamere i kamermani i sudije.

vasilije

pre 6 godina

ovi sto komentarisu da Sergej treba da zameni Milivojevica treba da znaju da Sergej ne moze da zameni Luku,jer ne igra na istoj poziciji kao on. on je ofanzivni,a ovaj defanzivni vezni. razlika nebo zemlja...on moze umesto u ovoj formaciji i to je to...

DisordeR

pre 6 godina

Buhu ruzni dresovi kmeee, idite i placite u cosku ;)
(DisordeR, 27. mart 2018 21:11)

Cisto jos jednom ;)
(DisordeR, 27. mart 2018 21:56)

Za kraj ;)

Dare

pre 6 godina

treba zasipati fss mejlovima kako je ružno da nosimo skroz crvenu garnituru.Koga ne mrzi nek ih gruva.Ja svaki dan spamujem
(crveno plavo bela, 27. mart 2018 22:14

Kao da nemas pametnija posla, uradi nesto korisno, makar za sebe, umesto sto svaki dan saljes neke glupe mailove.

shole78

pre 6 godina

Bolja jeste, ali ne mnogo. I dalje puno nepreciznih dodavanja, paničnog oslobađanja lopte, nesigurnih intervencija u odbrani.
Kostić očajan u svakom segmentu, naročito u dodavanje. Živkovića po boku probati, obavezno. Mitar spor i neefikasan, Prijović bi bio korisniji protiv ovakvih brzih ekipa.
Malo je vremena do SP za uigravanje, to nam je što nam je. Da se ne zanosimo previše, mi smo ekipa iz 3. šešira. Podrška momcima, pa šta urade.

ZZZ

pre 6 godina

Bravo majstori...nerviracemo se mi još ali to je i suština i draž ovog sporta.

Ljudi pustite trenera da radi svoj posao ( bez obzira ko je ) ... a Rukavinu ne dirajte, momak je ipak izmislio fudbal za Bastu!

Peca

pre 6 godina

@Meni nisu jasne dve stvari: kako je ova Nigerija pobedila Argentinu? i kako ova Nigerija NIJE primila gol od Argentine?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marjan, 27. mart 2018 22:39)

Ne zaboravite da smo danas igrali u baš najjačem sastavu, da Nigeriji nije igralo pet najboljih igrača a i nisu baš pokazali neku želju za pobedom.

ja te volim, ja te volim, JA TE VOLIM SRBIJO!!!

pre 6 godina

Zasto dvojica moraju da izvode korner? Glupo skroz. Krstajic ima moju podrsku. Pozvao je najbolje igrace i ako izgubimo nemamo zbog cega da zalimo. Jedino Basta umesto Rukavine i Sergej za Milivojevica.ostalo ne bi menjao nista. A pljuvaci mogu slobodno i dalje da kritikuju i pricaju kako je ovo menedzerska reprezentacija. Nisu svesni koliko su smesni sa takvim izjavama.

ZD

pre 6 godina

Stvarno su dresovi katastrofa isti svajcarski nigdje veze s vezom.po meni najbolju opremu pravi Najk i oni njihovi dresovi iz 2010 su zaista bili fantasticni od tada pa do sad su bili katastrofa.onaj umbrov s kragnom pa sad puma zaista neznaa se koji su crnji.Da su bar ubacili plavu boju.

Sava

pre 6 godina

Kasni poluvreme zbog velikog vodje!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vau, 27. mart 2018 22:06)

Ne kasni. Veliki vođa je zaustavio vreme.

nesa80

pre 6 godina

zasto ne igra bleki mikenkovic iz fiorentine,nikad necu razumeti nase trenere,kad ce decko ako ne sad,to je igrac koji kad se ustali u igra u A-tim se do penzije,isto i sa zivkovicem.nasi treneri ko da nevole klase od igraca a sta vide na onom banetu ivanovicu samo oni znaju,ne igraju skolovani i dobri igraci a igraju kiksare i oni koji okrecu ledja kad protivnicki igrac suta na gol.milenkovic nikad vise nebi trebao da se odazove bilo kom treneru pa nek igraju kolarov i ivanovic sa 40

siki

pre 6 godina

Znam da mi sledi pljuvanje i minusi, ali ja ću na Svetskom navijati za Nemce. Kao i na svakom uostalom. Jednostavno, ovu skupinu ljudi u ružnim dresovima, sa trenerom marionetom ne doživljavam kao svoje. Gledam ih i nikakve emocije nemam.
(Millennium, 27. mart 2018 22:33)

Zašto minus, ti rođače navijaj kako ti srce kaže. Ja ću za naše eto. Znam da svi volimo da ih kritikujemo malo, ali ćemo isto tako svi i navijati za njih. Srećno tvojoj Nemačkoj, pa da se vidimo u osmini finala!

Jack Sparrow

pre 6 godina

Pricate ko gura Kostica a zaboravljate kako je igrao u prvom delu kvalifikacija,trci,bori se i decko ni nema menadzera tj. ima svog brata koji nema veze sa savezom tako da decko igra zbog svog rada i truda od jednog radnjckog dosao je do bundeslige gde je odrzavao i stutgart i hamburg u ligi i upisao je dve asistencije veceras iako ne igra u spicu kao u klubu tako da kriticari manje kritikujttebi podrzite momke i manje price.

Boki PFC

pre 6 godina

Kada vidim ovog Mitrovića kako ništa ne zna.Spor , odraz 1cm, dribling nema -jednostavno nula!
(Lale, 27. mart 2018 22:02)
Ma tako je zvati Pesica on zna bolje.cccc

Filip

pre 6 godina

Vise gledam Nemacka Brazil.Gledam sastav Brazila.Da se smrznes
I ko sedi na klupi i ko nije pozvan. A nikom ne smeta sti nemci godinama imaju altternatuvu za bele dresove i crne sorceve a to je zeleni dres i beli sorc u zelene carape

Dare

pre 6 godina

Ja bih samo da pohvalim rad FSS i izbor protivnika koji sluze kao priprema za SP. Dok svi igraju protiv reprezentacija koji imaju slican stil kao rivali, mi se spremamo protiv Nigerije i Maroka. Sjajan posao rade ljudine iz FSS, svaka cast! P.s sledecu utakmicu nek se nasi podele, svakako smo mi evropski Brazilci.

A jel mislis da mi mozemo da biramo neke jace ekipe?? Pa i oni se oitaju, ne samo mi, a obzirom da smo mi smesni, oni sa nama nece da igraju, nego traze jace protivnike.A evo, Maroko nas je dobio.

LorD

pre 6 godina

Kostic malo van forme, recimo Ljajic na njegovo mjesto, SMS iza napadaca, i rokada Nastasic-Tosic.
Rukavina treba da igra, veliki borac, radilica, ne staje, igra jednostavno, pas na vrijeme, kad god ima priliku centrira, ne petlja. Recimo kao Karvahalj u RM.
Nije njegov nivo, ali identican stil igre.

Zile

pre 6 godina

Ja bih samo da pohvalim rad FSS i izbor protivnika koji sluze kao priprema za SP. Dok svi igraju protiv reprezentacija koji imaju slican stil kao rivali, mi se spremamo protiv Nigerije i Maroka. Sjajan posao rade ljudine iz FSS, svaka cast! P.s sledecu utakmicu nek se nasi podele, svakako smo mi evropski Brazilci.

vlada

pre 6 godina

Druga utakmica Krstajica na klupi, tekme sa Korejom i Kinom ne racunam, jer samo sto je dosao. Ovo izgleda odlicno. Opasni smo u napadu i osim par gresaka smo odigrali veoma dobro. Dobili smo 2-0 a ponisten nam je gol i cist penal nije sviran. Ja ne znam sta ljudi hoce? Koga smo to dobili 2 razlike u poslednje 2 godine? A da, Gruziju u gostima. Bravo nasi, necemo se obrukati na SP.

Popi

pre 6 godina

Ljudi, ja zaista ne razumem ovo komentarisanje dreseva. Dresevi su skroz ok. Prebacite na SK 3 gde igraju Italija i Engleska...čisto jednobojni dresevi sa grbom i to je to. Inače, dobra i napadačka igra. Još SMS u veznom redu i Basta umesto Rukavine i to je to

Euforija

pre 6 godina

Ne verujem da pobedjujemo! Gledam sa sinom i govorim mu da dobro zapamti kada ce opet videti dva gola nasih i pobedu. Istorijski datum, bravo Mitre legendo!

Mirko

pre 6 godina

Odlicni! Sve bolje izgleda, Mitar dobar, Stojke standardno, ima sredine, organizacije, korektno, sve vise mi se cini da ovaj Kostic mora da bude standardan, ume da spakuje loptu, bas ume... Jedino mi malo Matic odudara, prosto ga nema... Bice to ok... Valjda ce se i Matic srediti...

Марињо

pre 6 godina

Банета окупирали навијачи! Нигеријци, “Тобџије” и наравно наши. Мислим да се види ко је он и колико нам значи! Бане КАПИТЕН!

todor

pre 6 godina

Ja ne mogu da verujem da su nam ovo dresovi, bukvalno na Ali Expressu da narucis komplet dresova za 15$ isto bi izgledao. Ne mogu da shvatim oficijalni ugovor, sponzorstvo pume drzavi ciji su nacionalni simboli trobojni i to lepe komplementarne boje (plava i crvena) mi igramo u jednobojnom kombinezonu i to neke bordo nijanse? Sta znaci to za ime boga?

veliki strumf

pre 6 godina

Ocigledno da je Muslinov tim dobitna kombinacija - to je ionako tim koji nas je odveo na SP! Uz ova dva gola jedan nam nisu priznali, a nije dosudjen ni cist penal zbog igranja rukom. Pametnije je Krstajicu da ne eksperimentise mnogo sa timom. Da nije bilo Maksimovica, mozda bismo dobili i Maroko - onakvi kiksevi su nedopusteni i u trecoj ligi, a Bane ih sigurno ne bi napravio.

maki

pre 6 godina

ovo je igra, jednostavno, brzo, dosta trcanja, pritisak na protivnika, pametni faulovi na vreme, zelja, volja, i da su izgubili niko im ne bi zamerio, jedino sto treba reci da mitrovic ne sme onako da reaguje, i bilo koji drugi, stvarno sve pohvale nasim momcima

Stari čačanin

pre 6 godina

uzmes da se napravis pametan I ispravis drugog, a ispadnes jos gluplji od njega. 

Barnet FC, The Hive stadion, ako te neko pita prike ;-)
(CFC, 27. mart 2018 21:54)

Moja greška, stadion je Barneta člana četvrte engleske lige (League two)
(Stari čačanin, 27. mart 2018 21:42)
Da si pročitao još malo komentara video bi da sam se odmah ispravio.

MARQITO

pre 6 godina

Izbacis menadzerske igrace i imas igru koja makar na nesto lici. Fali samo Sergej. Njega bih volio da vidim na mjestu Ljajica. A ljaja da igra desno a Tadic lijevo, Kostic klupa. Pa da se Ljajic i Tadic smjenjuju na krilnim pozicijama, da ne zna Brazil sta ih snadje :) Eventualno Basta na desnom beku umjesto Rukavine. Mada, svi smo mi selektori i jako smaramo:)

VAR

pre 6 godina

Meni nisu jasne dve stvari: kako je ova Nigerija pobedila Argentinu? i kako ova Nigerija NIJE primila gol od Argentine?!
(Marjan, 27. mart 2018 22:39)

Prijateljske utakmice ne moraju mnogo da znače, ali teško da će nešto biti od gaučosa. Argentina trenutno gubi od Španije sa 3:1. Bar ovi naši danas odigraše solidno.

Amerikanac

pre 6 godina

Моје мишљење, да би дресови требало да нам буду црвено-плаво-бели, као застава.  
Црвене мајице, плави шортсеви, и беле штуцне.  
И тако свака репрезентација, у сваком спорту. 
(некле, 27. mart 2018 21:13) 

Manite me te buvljak varijante. Najbolje da trazimo i sajkace da nosimo?!?! Crvena i plava boja u kobinaciji su blagi uzas. Neka lepo uklope 2 boje i zavrse posao ali da dres bude lepo dizajniran. Batalite vise taj patriotizam jer on odavno nema nikakvu ulogu. I sto je najgore, forsirate ga svi vi koji biste prvom prilikom otisli iz ove zemlje da trazite bolje sutra..
(forest, 27. mart 2018 21:55)

Htedoh isto to da napisem. Te kombinacije, tipa crveno-plava, zeleno-crvena i slicno su tipicne za orijentalne zemlje, prevedeno na srpski ciganske zemlje. Jos kad na to dodamo grb, koji kao sto neko vec rec izgleda kao tablice, bice katastrofa. Ali dobro, mozda tako prodjemo grupu, hipnotisemo Brazilce i Svajcarce cudnim kontrastom boja.

cartman

pre 6 godina

Ni protiv Gruzije nismo igrali ovako. Dobra igra, samo da se ne podignu previse. Krstajic mozda nije iskusan trener, ali igrao covek ceo zivot u Nemackoj, bio kapiten tamo, sigurno je nesto naucio tamo.

buleri91

pre 6 godina

definitivno ovi ce ostaviti mnogo bolji utusak od predhodnih generacija , mogo su ozbiljniji momci ... jos ako budu srcem igrali 100% idu bar do cetvrtfinala...

Brica

pre 6 godina

Meni nisu jasne dve stvari: kako je ova Nigerija pobedila Argentinu? i kako ova Nigerija NIJE primila gol od Argentine?!
(Marjan, 27. mart 2018 22:39)
Prijateljske,nema mesta euforiji a ni preteranom pljuvanju...

Aleks

pre 6 godina

Bravo bree! Konačno. A znali smo da mogu! Samo treba da hoće.
I samo da pitam, koliko za ovaj tim znači Ivanović Branislav?
3 gola (ono prvo je bio gol), odlična igra, konačno nema davljenja lopte. Na prvi kontakt pas, eventualno drugi, to je prava igra, nešto što se ne viđa kod nas često. Nema razloga da ne ponove ovakvu igru na SP, nema razloga da Mladen išta menja, eto to je to. Ovo je fudbal, daju sve od sebe, gore, ginu, pa ako dođe jači protivnik - ok, nadigrao nas je, glavu gore i idemo dalje. Samo, sa ovom igrom svaki igrač ima čemu da se nada. Ono kada znaš da daješ sve od sebe u svakom trenutku. To je to.
Hvala momci, nadam se da su Mladenu mnoge stvari jasnije, zamolio bih ga da više ne "isprobava" - hvala.
Puno sreće u narednim prijateljskim, da se naoštrimo za Rusiju, pa onda šta bude.
Lep sportski pozdrav,

BGcity

pre 6 godina

Matic izgleda odbija da igra, nesto nije u redu u svlacionici. Ajde momci izdignite se iznad sujeta i igrajte za narod i grb. Kad prodje sve to i omatorite bice vam zao sto ste bili sujetni kad ste mogli dati sve od sebe. Ali bice kasno.

Petar

pre 6 godina

Luka Jović trenutno naš najbolji špic !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dača, 27. mart 2018 21:48)

A jel? Danas je bio ocajan protiv mlade selekcije Italije

STEVO

pre 6 godina

Najteretnija smo reprezentacija na svijetu, nešto kao rukometaši, tako da je potpuno jasno da od posjeda lopte nema ništa čak da imamo Mesija. Nauživaćemo se posjedu protivnika.

VeljaCZV

pre 6 godina

Znao sam da ćemo se popraviti.
Protiv Maroka smo izgubili jer nam nije igrala puna postava.
Sada smo dobili Nigeriju koja je tukla Argentinu sa 4 2 i Poljsku sa 1 0. Ipak je jača od Maroka.
Švajcarska je dobila neku Panamu sa 6 0, pa ?
Sa ovom postavom smo mnogo bolji ( samo Sergej umesto Milivojevića i Basta umesto Rukavine i onda nam je full tim ).
Krstajić nije dovoljno iskusan za trenera, zbog njega je sada Koki kapiten umesto Baneta, ali sam znao da ćemo ipak moći da se borimo sa ovakvim selekcijama.
Ja verujem u naše momke i verujem u to drugo mesto u Rusiji :)))
ŽIVELA SRBIJA !!!

Schopenhauer iz Stajkovca

pre 6 godina

Stojkovic- Basta, Kolarov, Ivanovic, Nastasic- Matic, Milivojevic, Milinkovic-Tadic, Ljajic, Jovic...to bi bilo tip top..Mitar je zastareo spic, treba nam brzi, moderniji spic sa boljom tehnikom, imacemo paklenu sredinu

MilosM

pre 6 godina

Vidim,neki pitaju,"ko gura kostica,pa da neke cinjenice kazem,nece im opet biti jasno ali njihov problem. Kostica niko ne forsira,ni mediji,menadzeri,niko..jer nije rodj.bg.a nije igrao ni za blizance,pa da mediji pisu za mitrovica "kako se raduje na klupi nj.kastla,kako je zivkovic posle dve god.dao prvi gol za benfiku,kako grujic,itd.sve igraci koji su igrali u bg.kad su mediji objavili prvi gol kostica,gacinovica tamo preko? Curcic ga je ubacio,nastavio muslin i evo mladen vratio je muslinovu ekipu. A,zasto treneri cene kostica,"strucnjacima"dzabe da pisem dalje. I,evo ga muslinovinov tandem,kostic,asistent do mitra i gol!

Domina

pre 6 godina

Nigerija je ozbiljna reprezentacija, prosle SP su prosli grupu, a redovni su ucesnici. A mi smo ih veceras pojeli. Dosta pljuvanja, podrska momcima! Srbija!

Topcina

pre 6 godina

Kolarov i Ivanović naša ubedljivo najgora dva igrača,nek' priča ko šta hoće...ljudi već 10 godina ,,igraju''za reprezentaciju u rikverc,nijedan ni drugi nisu onu traku zaslužili

Vlado

pre 6 godina

Mitrogol pa sta neko govorio nas najbolji napadac unazad deceniju. Takodje cim su tu Bane i jos par drugih iz prve postave izgledamo normalnije.

Mirko

pre 6 godina

Ovo već izgleda daleko bolje nego na prošloj utakmici. Vidi se da su kritike urodile plodom, ubačeni su standardni igrači koji su izborili učešće na svetskom prvenstvu, Matić neagilan i neprimetan zamenjen Grujićem koji je daleko angažovaniji, brži, više radi na terenu.
Maroko se doduše pokazao kao jača ekipa od Nigerije, koja opet ima zvučnija imena u timu, ali ne menja stvar da smo mnogo bolji.
Za Rusiju ćemo morati da budemo bolji i od ovoga, to mora svima da bude jasno.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Realno najbolji sastav...samo SMS bi trebao još da bude tu kad se oporavi...jedina velika rupa je rukavina
(Yugo-, 27. mart 2018 20:28)

Sergej umesto Milivojevića, eventualno Basta umesto Rukavine i to je to, ovo je trenutno najboljih 11 naše reprezentacije.
(Blue Moon 826, 27. mart 2018 20:28)

Vidim da smo mi, selektori sa sajta, iskristalisali sastav. Slazem se u potpunosti. Samo ne znam sta ce Mladen da uradi sa njima...da ga ne pljujem unapred, totalna mi je nepoznanica...iz objektivnih razloga.

siki

pre 6 godina

Luka Milivojevic drzi casove fudbala Maticu. Treba neko zameniku kapitena objasniti da ne igra samo ime.
(OKTOPOD, 27. mart 2018 21:49)

Čovek je jedini igrao kada niko nije u kvalifikacijama za euro. Kod mene ima kredita.

skr

pre 6 godina

Voleo bi ponekad da čujem naše navijače da pevaju nešto poput Nigerijskih ovde. Ovo stisnuto "Srbija, Srbija" i neizbežno "Srbija, Kosovo" stvarno ne znam koga inspirišu.

Aleksandar

pre 6 godina

Opet Ljajic u startnoj postavi... 
(ubitacni, 27. mart 2018 20:24) 

Cekaj bre, na zadnje 3 utakmice za Srbiju dao 2 gola i asistenciju. Bukvalno izmislio gol Tadica niotkuda protiv Maroka i tebi bas on smeta. Neverovatni ste stvarno.
(Ivan, 27. mart 2018 20:32)

Ime sam mu čuo u 12. min. čovek se ne vidi,nema ga!!

Kiza

pre 6 godina

Filip Kostić će, nadam se, uvek da ima prednost nad Živkovićem, zbog odgovornije igre i zbog veće snage, brzine, čvrstine u duelu...

Stefan

pre 6 godina

Zavrsnica,zavrsnica i zavrsnica je ono sto muci nas fudbal,kako reprezentaciju tako i domace klubove u Evropi...Ovo je dosta bolje nego protiv Maroka ali mora jos jace ...

Maki

pre 6 godina

Na kom stadionu ovi igraju? Čim vidim ovako mali stadion i nezainteresovanu publiku, neka tuga me uhvati. Bolje tenis gledati.

Na Vembliju.

STEVO

pre 6 godina

Zna li iko ove iz Nigerije, ja priznam da ne znam? Dobili su Poljsku. Baš smo se umorili (20 min) i ne vjerujem da ćemo se vratiti, teško dišemo.

некле

pre 6 godina

Моје мишљење, да би дресови требало да нам буду црвено-плаво-бели, као застава.
Црвене мајице, плави шортсеви, и беле штуцне.
И тако свака репрезентација, у сваком спорту.

bilajednomjednaliga

pre 6 godina

Ne znam da li smo Malta, Monako, Gibraltar ili Poljska? Mi smo stvarno neverovatna fudbalska prica. Imamo jednu od najlepsih trobojki na svetu ali zato najodvratniji dres. Ajde sto je proizvodjac ovaj ili onaj, ali covece boja je uzasna. Pa zar je moguce da ne mozemo jednom u zivotu da se slozimo i proizvedemo savrsene dresove. Zamisli crvena garnitura cela. Pa nismo za dzabe 2010. imali najvece uspehe u fudbalu u poslednje vreme jer smo igrali u crvenoj majici, plavom sorcu i belim stucnama. Salim se malo, bio je dobar tim. Ali dajte bre neke dobre dresove.

Ivcha

pre 6 godina

U napadu

Matic kao zadnji
Tadic levo
Zivkovic desno
Ljaic sredina
SMS polu spic
Mitrovic

Pozadi Basta sigurno
Ivanovic jelga volimo
Kolarov .......
I za cetvrtog nek nam je bog u pomoci.

Stojkovic zabog penala

To bi bilo ok. Mozda.

Stari čačanin

pre 6 godina

Na kom stadionu ovi igraju? Čim vidim ovako mali stadion i nezainteresovanu publiku, neka tuga me uhvati. Bolje tenis gledati.
(LOris, 27. mart 2018 21:22)

Da malo bolje pratiš utakmicu, a i engleski fudbal, video bi da se igra na stadionu Bartona (Burton FC), inače trenutno člana Čempionšipa u zoni ispadanja. P. S. Koliko je nepismenih ovde da je to bruka.

xxx

pre 6 godina

Sve sami Partizanovci u ekipi od klupe do tima.Sasu ilica pozovite sram vas bilo.Rukavina, Ljajiv kakve igracine.Luka Jovic nem mesta bolji je od mitrovica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milokliz, 27. mart 2018 21:39)


Zao mi je ali moras da shvatis da nemamo boljeg centrafora od Mitrovica i po broju golova u kvalifikaciji i po tome sto je i u ovoj utakmici dao gol, lopta je presla gol liniju ali sudije to nisu videle.

dusan

pre 6 godina

a dresovi, samo fali grb zvezdane...stvarno sramota, mogli ste bar plave ?ortseve i bele štucne pa da bar liče na zastavu...
(goran, 27. mart 2018 21:28)

Da, stvarno glupo, a sve partizanovci igraju sa sve selektorom...

budimo LJUDI i ako smo srbi

pre 6 godina

A jesmo svi stručnjaci ma to ti je... pustite momke da igraju bre . Ne valja Tadić Ljajić Matić ? pa ko će da igra???

forest

pre 6 godina

Моје мишљење, да би дресови требало да нам буду црвено-плаво-бели, као застава. 
Црвене мајице, плави шортсеви, и беле штуцне. 
И тако свака репрезентација, у сваком спорту.
(некле, 27. mart 2018 21:13)

Manite me te buvljak varijante. Najbolje da trazimo i sajkace da nosimo?!?! Crvena i plava boja u kobinaciji su blagi uzas. Neka lepo uklope 2 boje i zavrse posao ali da dres bude lepo dizajniran. Batalite vise taj patriotizam jer on odavno nema nikakvu ulogu. I sto je najgore, forsirate ga svi vi koji biste prvom prilikom otisli iz ove zemlje da trazite bolje sutra..

Pročitaj

pre 6 godina

Na kom stadionu ovi igraju? Čim vidim ovako mali stadion i nezainteresovanu publiku, neka tuga me uhvati. Bolje tenis gledati.
(LOris, 27. mart 2018 21:22)

Oni koji prate sport znaju, a za one koji manje prate, piše u tekstu.
Ostalih mi je stvarno žao.

Ra

pre 6 godina

Koskanje u petercu, proslavljeni svetski golgeter Mitrovic kaze mucenom Nigerijcu "Who the fuck are you". Prebacio na SK1 i Brazil... Willian, Paulinho, Coutinho... ubice nas...

veliki strumf

pre 6 godina

Ovo moze da bude dres Poljske, Svajcarske, Velsa - Srbije ne! Crvena boja koja "nije nasa", komplet crvena varijanta sa sortsem i stucnama - ocajno! Koliko mi se beli dresovi svidjaju, toliko su ovi totalni promasaj!

Zvezdas

pre 6 godina

Muka mi je vise od nasih domacih navijaca i gastarbajtera fudbalskih "navijaca" koji vicu Kosovo Srbija. Alo ljudi pustite politiku. Sport je u pitanju

xxx

pre 6 godina

Sve sami Partizanovci u ekipi od klupe do tima.Sasu ilica pozovite sram vas bilo.Rukavina, Ljajiv kakve igracine.Luka Jovic nem mesta bolji je od mitrovica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milokliz, 27. mart 2018 21:39)


Zao mi je ali moras da shvatis da nemamo boljeg centrafora od Mitrovica i po broju golova u kvalifikaciji i po tome sto je i u ovoj utakmici dao gol, lopta je presla gol liniju ali sudije to nisu videle.

Filip

pre 6 godina

Je li vi gledate utakmicu ili dresove? Nekima od kimpleksa smeta crvena boja.Nemcima ne smeta bela iaki nigde u zastavi nemaju belu.Italijanima plava iako nigde plave boje.Englezima bela

Папи

pre 6 godina

РТС треба ангажовати Декија Анђуса за преносе националне селекције. Наравно и Бард као стручни консултант.
Ово је све заједно негледљиво.

nego šta

pre 6 godina

Mi još od Vujadina Boškova ne igramo fudbal. Ko je god bio uspiješan bio je zbog kukavičke i defanzivne igre. (petkovic, antic, muslin). Bolje bi bilo da igramo taktiku tipa Island. 5-4-1 npr.

Srbin

pre 6 godina

Svaka čast savezu na izboru stadiona, pa ne stvarno, što da jure klince koji ce dodavati loptu iz auta, lakše je kad to radi publika, samo mala zamerka, parking iza gola je pun, da ne razbiju nekom kola džabe?
(EU, 27. mart 2018 21:22)

Nije savez bîrao stadion vec marketinska agencija koja organizuje utakmicu.Nije FSS organizator
I da jeste za veci i bolji stadion treba lova a gledalaca 2 hiljade

coldplayer

pre 6 godina

A kad n igramo lose onda ovi nesrecnici ovde samo pljuju stadion ili protivnika.E da vas covek zali.Neka pohvala nema sanse.Izrodi.

marerakarera

pre 6 godina

Igra je sasvim pristojna. Ništa spekatkularno ali dovoljno. Sporiji smo od njih ali jako ulazimo u duele.
SMS i Basta fale, mada je Rukavina prijatno iznenađenje za sada.
2 pitanja:
1) bez brzine, da li bi Kostić bio profesionalac?
2) da li on dečko poseduje desnu nogu?

Imam osećaj da dobijamo u drugom.

analiticar_ amater

pre 6 godina

Dresovi su ne daj Boze! Vratite nam plave dresove!!!
(fanatik, 27. mart 2018 21:09)

Nema vise Jugoslavije nema ni plavih dresova. Prihvatite realnost.

eto

pre 6 godina

Nije bitno kakav je ko. Ako je odbrana bila dobra ne treba je sad menjati. Bane mora da igra.
Nećemo sad sa 5 utakmica postavljati nove temelje.

Tužno

pre 6 godina

Ovo je reprezentacija koja ide u Rusiju? Auh. Pa igraju kao da se skupila ekipa iz ulice. Jedino je sreća što je selektor iskusni trenerski vuk, pa će sve da bude kako treba. Hajdemo u Rusiju po titulu svetskog prvaka.

Spale

pre 6 godina

Stari Čačanin@ nije Burton nego FC Barnet, nisi ni ti mnogo bolji od tih nepismenih koje prozivaš. Inače stadion je bolji od svakog našeg, a mesta ima i više nego što treba.

killingmesoftly

pre 6 godina

Ne kontam koja je uloga Ljajica..pa nama bekovi organizuju igru!?Tadic,sta on igra? Koncept je oo-ruk,nabij pa ako sta napravimo.Lici na bunker,a ne moze biti sa igracima tipa Tadic,Ljajic,Mitrovic...i plus jos SMS..mislim da je Muslin bio u pravu,nemoguce je uklopiti ove igrace.Nikakve ideje,pecata,stiha ova reprezentacija nema..tako da bez sikiracije na ljeto.

milokliz

pre 6 godina

Sve sami Partizanovci u ekipi od klupe do tima.Sasu ilica pozovite sram vas bilo.Rukavina, Ljajiv kakve igracine.Luka Jovic nem mesta bolji je od mitrovica

Бот по убеђењу

pre 6 godina

Навијам и навијаћу за наше. Радујем се и пто видим Банета, некако је неправда да га нема, али мора ли сваку лопту да шаље напред, није истина да нема коме у везном реду да дода..
И реално је спор..

duledudule

pre 6 godina

Svaka čast savezu na izboru stadiona, pa ne stvarno, što da jure klince koji ce dodavati loptu iz auta, lakše je kad to radi publika, samo mala zamerka, parking iza gola je pun, da ne razbiju nekom kola džabe?
(EU, 27. mart 2018 21:22)
Kostic je vec pogodio parking...

urke

pre 6 godina

prvi put cujem da neka nogometna reprezentacija igra na stadionu, na kojem se održava natjecanje u gadjanju glinenih golubova..
(oki doki, 27. mart 2018 20:49)

Hvala na obavestenju. Nismo znali, ali dobro da vi imate iskustva sa glinenim golubavima pa ste dobro informisani o tim stadionima..

UFO

pre 6 godina

Bane dobar za sad.
A ovaj Matić neka se potrudi i da igra kao za MU.
I nedostaje pravi Tadić. I odličan obaj potez petom za Mitrovića.

Ivan

pre 6 godina

Sve sami Partizanovci u ekipi od klupe do tima.Sasu ilica pozovite sram vas bilo.Rukavina, Ljajiv kakve igracine.Luka Jovic nem mesta bolji je od mitrovica
 (milokliz, 27. mart 2018 21:39)

Partizanovci su Rukavina, Ljajic, Mitrovic i Nastasic. Stojkovic je najvece uspehe u karijeri doziveo u Zvezdi. Kolarov i Matic prosli zvezdinu skolu. Milivojevic bio u Zvezdi, tako da je od prilike pola pola. Sto se klupe tice, 6 igraca je igralo u zvezdi, 2 u partizanu, i ostali su iz drugih klubova.

Zoki

pre 6 godina

oki doki smaras covece, nisi zanimljiv
(kide, 27. mart 2018 20:55)

Pa covek je u pravu..
Ako stadion prima 5 000 gledalaca to znaci da se na tom stadionu takmice u gadjanju glinenih golubova. Bravo @oki doki

Zeus

pre 6 godina

Radije cu da gledam Krstajicev antifudbal nego Muslinov antifudbal. 
Pa covek je igrao sa 3 stopera 2 defanzivna vezna. Napred samo 3 ofanzivna igraca, od kojih 1 Kostic (igrac manje). 
Izvukao nas je Mitrovic sa 2x izjednacujucim pogotkom protiv Velsa i individualni kvalitet Tadica koji je tada bio u dobroj formi (vise nije).
Dosta vise kukanja za njim. Kukate da se vrati isto koliko ste (posle pobeda) kukali da ode.
(Pera, 27. mart 2018 21:00)

Slazem se. Mislim da smo napravili pravi potez dovodjenjem Krstajica, najbolji selektor posle Santraca. Kad bi jos igrao Krasic gde bi nam bio kraj.

CFC

pre 6 godina

Da malo bolje pratiš utakmicu, a i engleski fudbal, video bi da se igra na stadionu Bartona (Burton FC), inače trenutno člana Čempionšipa u zoni ispadanja. P. S. Koliko je nepismenih ovde da je to bruka.
(Stari čačanin, 27. mart 2018 21:34)

uzmes da se napravis pametan I ispravis drugog, a ispadnes jos gluplji od njega.

Barnet FC, The Hive stadion, ako te neko pita prike ;-)

Markoni

pre 6 godina

Pišem na poluvremenu. Meni su dileme za startere na svetskom: Nastasić/Duško Tosic, gde uglaviti Sergeja (verovatno umesto Luke) i da li probati eksperimentisati i izbaciti Kostića iz 11 jer je baš prosečan. Ostalo je manje više to to, bolje nemamo.
Generalno pozitivan utisak za ovo poluvreme, prilično disciplinovano smo izgledali.

shone

pre 6 godina

Nema veze za gol, bitno je da igraju agresivno, borbeno i sa idejom u igri...
Ovo je sasvim korektno...
Samo da se ne posvadjaju u naredna 3 meseca...

некле

pre 6 godina

Реално можемо да будемо прваци света.
Матић, СМС, Ивановић, Миливојевић, Коларов, Митровић, Тадић, Љајић, Стојковић итд...добар тим баш.
Није ово 98 или 2006, данас су све екипе ту негде.
Аргентина, Бразил, Француска, Немачка, Енглеска нису ни изблиза јаки као некада, Холадндија и Италија се нису ни пласирале.

Srbija

pre 6 godina

Duel dva učesnika SP se igra na stadionu tim iz 4-te lige Engleske.
(Blue Moon 827, 27. mar

A gde treba da se igra? Na Vembliju, Etihadu, Old Trafordu.Igraju dve ekipe koje ne mogu par hiljada navijaca

Zen

pre 6 godina

4-2-3-1 Basta,Ivanovic,Nastasic,Kolarov
°. Matic,Milivojevic
Tadic,Milinkovic-Savic,Kostic
Mitrovic
E ovako,po meni je ovo najbolja formacija,i najbolji sastav koji imamo. Pogledajte ,fin je to tim,uigrati ih ,uliti samopouzdanje i procicemo grupu,a posto golmana nisam napisao ne mogu se odluciti izmedju Dmitrovica,i Stojkovica. Ovaj prvi brani u Spaniji,i u najboljoj je formi,a sto se Stojketa ticee on je uvek najbolje u reprezentaciji branio,ne znam zato ,ali i jedan,i drugi nisu neka extra klasa ,ali su solidni,tacnije bolje nemamo. Treba biti realan danas svako igra fudbal haha,ali stvarno sve je mogucee,ma bicemo prvaci sveta.

Black

pre 6 godina

A gde su 4 i 5 sudija pored golova nasih i nigerijanci stedili malo dovoljno su 3 sudije ko placa sudije FIFA ili se delu od dva sastava koji igraju?

Sasa_prekookeanski

pre 6 godina

Nema nama 'leba od fudbala dok god smo JEDINA reprezentacija na svetu koja protivniku dozvoljava da izvede aut! Da ne pricam da jedno 10 stoleca nismo dali gol iz kontre...

EU

pre 6 godina

Svaka čast savezu na izboru stadiona, pa ne stvarno, što da jure klince koji ce dodavati loptu iz auta, lakše je kad to radi publika, samo mala zamerka, parking iza gola je pun, da ne razbiju nekom kola džabe?

lucky77

pre 6 godina

sms i basta i to je to...i da vidimo tosic ili nastasic. i kada to utvrdimo, onda tih 11 forsirati i uigravati do rusije, nema vise vremena za pametovanje

tipo

pre 6 godina

Gledam dres Srbije.Umesto zvanicnog grba na dresu grb sa cetiri ocila kao na registarskim tablicama.To nije zvanicni grb Srbije
(Srbin, 27. mart 2018 21:10)

Pa nije ni taj grb sa tablica kako ti kazes. Na dresu je grb fudbalskog saveza Srbije, cetiri ocila sa fudbalskom loptom u sredini I natpisom Srbija iznad. Na dresove fudbalskih reprezentacija idu grbovi nacionalnih saveza, ne grbovi drzava. Nekima je to isto, nekima nije (vecini)

Lala iz Banata

pre 6 godina

U Rusiji realno Svajcarska i Brazil ce da nas oduce od fudbala, a Kostariku cemo i ovako trapavi nekako da dobijemo ili da odigramo nereseno!
(Kol, 27. mart 2018 20:40)

Samo potcenjujte Kostariku, može da bude iznenađenje grupe.
Bićemo I mi, ali negativno, ako je to I moguće, pošto vidim da većina ne očekuje ništa od ekipe...

Banika

pre 6 godina

Koliko Bane znaci vidi se u ovih 15 minuta, u odbrani stamen dok je u napadu podelio dve odlicne duge lopte i u skok igri moze u napadu da doprinese. Samo zbog njega navijam da ne primimo gol veceras.

Zvezdas

pre 6 godina

Deco dosadni ste sa pisanjem ko je iz Zvezde a ko iz Partizana.U civiluzovanim zemljama se ne postavlja pitanje ko je iz Reala ili Barse ko iz Mu a ko iz Celsija, Ko iz Juventusa a ko iz Intera, ko iz Bajerna ko iz Dortmunda

Папи

pre 6 godina

Напредак из Крушевца има лепше дресове него репрезентација.
Баш су никакви. Због овог стварно нису требали мењати Умбро.

Banja Luka

pre 6 godina

Srbija igra lose, pa svi pljuju po igri i sastavu. Sad igraju dobro, pa se strucnjaci nadju da pljuju po dresovima. Ajde radite nesto u zivotu majke vam.

Pera

pre 6 godina

Radije cu da gledam Krstajicev antifudbal nego Muslinov antifudbal.
Pa covek je igrao sa 3 stopera 2 defanzivna vezna. Napred samo 3 ofanzivna igraca, od kojih 1 Kostic (igrac manje).
Izvukao nas je Mitrovic sa 2x izjednacujucim pogotkom protiv Velsa i individualni kvalitet Tadica koji je tada bio u dobroj formi (vise nije).
Dosta vise kukanja za njim. Kukate da se vrati isto koliko ste (posle pobeda) kukali da ode.

room 1408

pre 6 godina

Dokle će na dnu ekrana ići ovo naručivanje pesmi.Kao da gledam DM ili neku sličnu amatersku TV,kad saltam programe pa slučajno prebacim na VHS signal,dotičnih TV-a,...

Zvezda

pre 6 godina

a dresovi, samo fali grb zvezdane...stvarno sramota, mogli ste bar plave ?ortseve i bele štucne pa da bar liče na zastavu...
(goran, 27. mart 2018 21:28)

Frustracija ili nešto više ?

objektivno

pre 6 godina

Srbija igra vec godinama poznatu igru- “nit smrdi nit mirise“...Super je sto smo uopste otisli na SP. Tamo bas nista ne treba ocekivati.

igor

pre 6 godina

Ekipa OK, stim da će verovatno Basta igrati na desnom boku pre Rukavine (ne treba mnogo objašnjavati zašto).
SMS će takođe biti u prvih 11, umesto Luke kada protiv slabijih protivnika (dovoljan je Matić pozadi), ili umesto Ljajića u nekoj "defanzivnijoj varijanti.
Čudno mi je da Tadića stavlja na krilo. Živkovića mora koristiti po krilu, dečko igra dobro u Benfici ali na svojoj poziciji. Ne razumem onaj pokušaj u prošloj utakmici sa žiletom u sredini terena, delovao je smešno.
Može to biti OK, samo da igraju

gremlin

pre 6 godina

Stadion od 5100 gledalaca?!A igra reprezentacija i to u Londonu,pa koja je tu fora?!Jedino da su rezervisali neki dobar klub posle utakmice,vodi NOVI KAPITEN...na piće....

Carrera

pre 6 godina

Kada zvezdas komentarise idealnu postavu ne sme da bude niko iz partizana ni da je imao bilo kakvih kontakata sa partizanom. To se zovenevidjena mrznja.

Kol

pre 6 godina

U Rusiji realno Svajcarska i Brazil ce da nas oduce od fudbala, a Kostariku cemo i ovako trapavi nekako da dobijemo ili da odigramo nereseno!

cole

pre 6 godina

opet bez race petrovica, bambija tosica i stefana mitrovica???? ok, tu su stameni i sigurni rukavina i nastasic...ali bez one trojice koje najpre pomenutih??? kako misli selektor da izvuce nereseno protiv bilo koga bez njih? svasta! i sad kao treba da se nadamo necemu i veceras i u rusiji? ma, hajde...neozbiljno je to!

Ivan

pre 6 godina

Opet Ljajic u startnoj postavi...
(ubitacni, 27. mart 2018 20:24)

Cekaj bre, na zadnje 3 utakmice za Srbiju dao 2 gola i asistenciju. Bukvalno izmislio gol Tadica niotkuda protiv Maroka i tebi bas on smeta. Neverovatni ste stvarno.

Mare

pre 6 godina

Ne svidja mi se to sto je Krstajic podlegao medijskom pritisku posle prve neuspesne utakmice i odmah vraca "prvu postavu". Ako si poceo da kombinujes, pa nastavi prijatelju svoju viziju ako si vec tako siguran a ne da se okreces kako vetar dune. Mislim da koliko menadzeri menjaju tim toliko i mi "sportski strucnjaci" zajedno sa medijima. Nije to dobro. I da, opet cemo da izgubimo veceras.

krstajadojaja

pre 6 godina

kostic je simpatican i ok lik....ali ne capirai ko ga gura stalno u startnu postavu?
u zadnjih 5-6 utakmica jedan od najslabijih igraca, totalno bez ucinka, gubi lopte, bezopasan....treba ga ohladiti malo na klupi. eventualno nekad 15-20min kao dzoker da udje

room 1408

pre 6 godina

Pa sto si stavio Ivanovica?Trebao si opet da staviš Bastu i Maksimovica da izdominiraju ponovo.Maksimovic je bio blizu prošlu utakmicu het trika,samo da ga ne izvede pre kraja utakmice.Imao je penal,žuti i za malo crveni karton.Samo ti forsiraj menadžerske igrace,ima da pokidamo na SP.Mada i ti si na klupi tu ne zato sto si strucan(nikad trener nisi bio) već čisto radi reda,da budeš dobar i da slušaš šta ti se kaže.Ko,kad i koliko da igra,...

Stara kuka

pre 6 godina

Puma ozbiljna marka,beli dresovi top,golmanski isto,trenerice i crvene i obe plave za trening super,sive odlicne...ali ovi crveni dresovi stvarno...jel imamo mi plavu boju na zastavi,jel nas veze plava,jel lepa-DA.

Realno

pre 6 godina

Rajković- Basta,Ivanović,Tošić,Kolarov-Matić,Milivojević,Tadić,SMS,Kostić-Prijović
Ubedljivo najjači sastav od pozvanih igrača.

Ivan

pre 6 godina

Opet Ljajic u startnoj postavi...
(ubitacni, 27. mart 2018 20:24)

Cekaj bre, na zadnje 3 utakmice za Srbiju dao 2 gola i asistenciju. Bukvalno izmislio gol Tadica niotkuda protiv Maroka i tebi bas on smeta. Neverovatni ste stvarno.

Sava

pre 6 godina

Kasni poluvreme zbog velikog vodje!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vau, 27. mart 2018 22:06)

Ne kasni. Veliki vođa je zaustavio vreme.

некле

pre 6 godina

Моје мишљење, да би дресови требало да нам буду црвено-плаво-бели, као застава.
Црвене мајице, плави шортсеви, и беле штуцне.
И тако свака репрезентација, у сваком спорту.

Bane

pre 6 godina

Ovo je drugi tim Nigerije. Bez osam standardnih igraca je igrala Nigerija.
(Zorann, 27. mart 2018 22:55

Ja sam cuo da su igrali bez 17 standardnih

siki

pre 6 godina

Znam da mi sledi pljuvanje i minusi, ali ja ću na Svetskom navijati za Nemce. Kao i na svakom uostalom. Jednostavno, ovu skupinu ljudi u ružnim dresovima, sa trenerom marionetom ne doživljavam kao svoje. Gledam ih i nikakve emocije nemam.
(Millennium, 27. mart 2018 22:33)

Zašto minus, ti rođače navijaj kako ti srce kaže. Ja ću za naše eto. Znam da svi volimo da ih kritikujemo malo, ali ćemo isto tako svi i navijati za njih. Srećno tvojoj Nemačkoj, pa da se vidimo u osmini finala!

kladzom do bola

pre 6 godina

koja razlika izmedju baneta i maksimovica , kao da nisu igraci iz istog sporta . boze sto li je krstajic stavio maksimovica protiv maroka to verovatno samo menadzer zna ;)

shone

pre 6 godina

Nema veze za gol, bitno je da igraju agresivno, borbeno i sa idejom u igri...
Ovo je sasvim korektno...
Samo da se ne posvadjaju u naredna 3 meseca...

Bane

pre 6 godina

Znate sta,ja sam veceras presrecan.Ovako dobro nismo igrali jos od vremena Antica.Odlican fudbal,tecna igra,volja i htenje,kao i hemija u timu sve se to danas dobro videlo.Podrska Krstajicu koji je dao neku slobodu igracima i pokazao da zna posao.Podrska naravno i momcima,sa ovakvom voljom i zeljom ni prolaz grupe na SP nije daleko.Bravo za ovo veceras!!

Banika

pre 6 godina

Koliko Bane znaci vidi se u ovih 15 minuta, u odbrani stamen dok je u napadu podelio dve odlicne duge lopte i u skok igri moze u napadu da doprinese. Samo zbog njega navijam da ne primimo gol veceras.

Марињо

pre 6 godina

Банета окупирали навијачи! Нигеријци, “Тобџије” и наравно наши. Мислим да се види ко је он и колико нам значи! Бане КАПИТЕН!

Jack Sparrow

pre 6 godina

Pricate ko gura Kostica a zaboravljate kako je igrao u prvom delu kvalifikacija,trci,bori se i decko ni nema menadzera tj. ima svog brata koji nema veze sa savezom tako da decko igra zbog svog rada i truda od jednog radnjckog dosao je do bundeslige gde je odrzavao i stutgart i hamburg u ligi i upisao je dve asistencije veceras iako ne igra u spicu kao u klubu tako da kriticari manje kritikujttebi podrzite momke i manje price.

Ђенерал

pre 6 godina

Tvoj izbor, kao sto ce bit nas za vas u EU ;)
(Šime, Rijeka, 27. mart 2018 23:27)

Браво Шиме, умеш читати ћирилицу.

urke

pre 6 godina

prvi put cujem da neka nogometna reprezentacija igra na stadionu, na kojem se održava natjecanje u gadjanju glinenih golubova..
(oki doki, 27. mart 2018 20:49)

Hvala na obavestenju. Nismo znali, ali dobro da vi imate iskustva sa glinenim golubavima pa ste dobro informisani o tim stadionima..

Dag Kristi

pre 6 godina

A Peru? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 27. mart 2018 23:40) 

ti danju radi u nasim tvornicama za 200 eura, a navecer gledaj Peru i Maroko
(franja,zg, 27. mart 2018 23:48)

Koji je ovo jezik?

Dag Kristi

pre 6 godina

Mitrović nije niš za našeg Mandžukića ili Pjacu. Naš trenutačni kadar bi vas pobjedio barem 3:0!
(Šime, Rijeka, 27. mart 2018 23:13)

A Peru?

Zvezdas

pre 6 godina

Deco dosadni ste sa pisanjem ko je iz Zvezde a ko iz Partizana.U civiluzovanim zemljama se ne postavlja pitanje ko je iz Reala ili Barse ko iz Mu a ko iz Celsija, Ko iz Juventusa a ko iz Intera, ko iz Bajerna ko iz Dortmunda

siki

pre 6 godina

Šteta što se Nigeriji danas uopšte ne igra fudbal iz nekog razloga, ili ih mrzi ili im nije dan ili im je plaćeno da izgube, ali očigledno je da ne igraju ni sa pola gasa i ne možemo ništa da ocenjujemo iz ove pobede, jer ovo je neozbiljno. Neozbiljno ko teren na kojem se igra i neozbiljno ko kamere i kamermani i sudije.
(2CRAZY, 27. mart 2018 22:50)

Ma naravno, pa mora nešto da ne valja. Sad je njih mrzelo da igra, pa smo zato pobedili. E Srbijo, ovakvi te vode...

Ivan

pre 6 godina

E ovo večeras je već sasvim sasvim druga priča u igri naših za razliku od one loše partije ono0mad protiv Maroka sasvim drugačija slika večeras. Odigrali su naši večeras sjajnu utakmicu protiv Nigerije i sasvim zasluženo pobedili 2:0 a moglo je i trebalo je biti ubedljivije! Kontrolisali smo igru tokom čitavog meča, dominirali, stvarali šanse, čist gol nam je poništen neopravdano u prvom poluvremenu, ali sve smo naplatili u drugom. Posle one utakmice od pre neki dan i veoma lošeg izdanja već sam se bio uplašio da nam sledi nova katastrofa na Mundijalu ali ova igra od večeras obećava, sve linije tima su nam funkcionisale daleko daleko bolje nego u prvom u prvoj utakmici, ovo je već jedan pravi ozbiljan tim! Bravo momci alal vera samo nastavite na ovaj način, ovom igrom možemo lagano pobediti Kostariku pa i Švajcarsku što da ne! Bravo momci!

AcaUSA

pre 6 godina

Ajde pljuvaci.
Dresovi - FIFA ima pravilo da oprema mora biti u kontrastu u odnosu na protivnika sto sve više forsira jednobojne kombinacije kako bi se izbeglo šarenilo na terenu.
Kostić - najbrži igrač i zato će da igra kod svakog selektora (kao nekad Surjak, Vujovic, Pantelić). Ko god je igrao fudbal zna da je brzina kljucna u modernom fudbalu.
Matić - on je čovek defanzive koji ne kreira igru već kvari protivničku igru a njegovo uloga se najviše vidi kad i ostali igrači trce i pokrivaju svoje igrače. Kad ostali ne trče on "pliva" jer ne može da zapusi sve rupe (kao nekad Stankovic, subotić i Vidić).
Sistem 4-4-2 nam više odgovara od 3-5-2.
Prozivaju se igrači "zašto ovaj a ne onaj"? Od ovih bolje nemamo. Bekovi nam jesu stari ali da li znate bolje? Da nisu pozvani Ivanovic, Basta, Rukavina, Tosic, Kolarov i Obradovic svi bi kukali. (Orlić Antonov ni u našoj ligi ne može da dođje do dobre igre).
Nismo velesila i ne tražimo nerealno. Ovo su naši najbolji fudbaleri i dok god se bore ja im ne mogu ništa zameriti.

Mirko

pre 6 godina

Odlicni! Sve bolje izgleda, Mitar dobar, Stojke standardno, ima sredine, organizacije, korektno, sve vise mi se cini da ovaj Kostic mora da bude standardan, ume da spakuje loptu, bas ume... Jedino mi malo Matic odudara, prosto ga nema... Bice to ok... Valjda ce se i Matic srediti...

Mladen cg

pre 6 godina

Sve čestitke za naše fudbalere! Toliko su lako dobili najjaču afričku selekciju, da zaslužuju maksimalnu našu podršku! Posebno treba uzeti u obzir veoma negativan trenutak ( šokantan poraz od Maroka, smjena kapitena, pritisak javnosti...) Imamo ekipu!

Ђенерал

pre 6 godina

Mitrović nije niš za našeg Mandžukića ili Pjacu. Naš trenutačni kadar bi vas pobjedio barem 3:0!
(Šime, Rijeka, 27. mart 2018 23:13

Ја у животу нисам читао хрватске вести и портле, а камоли остављао коментар. Једноставно ме не занимају јер и деца знају какво мишљење имају о нама.
Друго, Србија каква је таква никаква наша је и имамо право да је волимо или не волимо, али сам сигуран да нас кроасани никада не би могли разбити у фудбалу. А што се кошарке тиче ту смо цареви.

Domina

pre 6 godina

Nigerija je ozbiljna reprezentacija, prosle SP su prosli grupu, a redovni su ucesnici. A mi smo ih veceras pojeli. Dosta pljuvanja, podrska momcima! Srbija!

bbROD

pre 6 godina

Mitrovic veceras ni kriv ni duzan igrac utakmice
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ima srece, 27. mart 2018 22:39)

Nemas ti pojma o fudbalu. Bolje da pratis bocanje

lignjoslav

pre 6 godina

Kako je Krstajic izveo Muslinov tim kada mu je Ljajic postao glavni kreator igre (onaj koga Muslin nije ni pozivao) ...a Tadić iz Muslinove sredine otisao kod njega u napad.
Kakvi sve znalci ovde pisu.
Muslin je imao igru dok je Tadić bio u formi. Kad je on ispao iz forme igra mu se raspala jer je cela igra i zavisila samo od njega, što je zaista neozbiljno za jednu repku.
Ovo izgleda dosta bolje...i ne moras izmeniti igrace da bi poboljsao igru, vec ponekad im treba dodeliti uloge koje im u tom trenutku odgovaraju.
Losa stvar je sto Matic jos luta i s obzirom da se radi o igracu koji nema previse kreativnosti (budimo realni) . treba organizovati igru tako da bude korisniji kada mi imamo loptu a ne samo kao igraca koji je zaduzen da kvari igru protivnika.
Sviđa mi se jer imamo dva dobra kreativca (Ljajić Tadić) i sto zaista igramo raznovrsnije.
Ima tu i losih stvari ali ima vremena da se to ispravi.

analiticar_ amater

pre 6 godina

Dresovi su ne daj Boze! Vratite nam plave dresove!!!
(fanatik, 27. mart 2018 21:09)

Nema vise Jugoslavije nema ni plavih dresova. Prihvatite realnost.

lucho

pre 6 godina

Kako Argentina nastrada od Spanije to je uzasno, Srbija danas dosta bolja iako se igralo na onom uzasnom stadionu Barneta nekako mi bilo tesko gledati.. Brazil jako dobar, cvrst sa Nejmarom mogu sigurno do finala.

dr. Udo Brinkman

pre 6 godina

Posto ocigledno ne smemo da igramo u boji zastave vratiti skroz plavu garnituru. To svako vise ima veze sa nasom tradicijom od te crvene.
(Grobx, 27. mart 2018 23:17)

Pre nego napises ovakav komentar dobro bi bilo da se informises, to danas nije tesko, postoji internet a vidim da ga i ti koristis. Tradicija nase reprezentacije su upravo crveni dresovi, plava je tradicija neke druge drzave koja na tvoju zalost vise ne postoji. Da ne ulazim u dalje razglabanje, "prosetaj" po internetu i videces i sam a ukoliko ti to predstavlja problem verujem da si gledao film "Montevideo" pa ako mozes seti se u kakvim dresovima su tada igrali nasi igraci.

Inzagi

pre 6 godina

Bravo Mitrovicu majstore!!! Može da se ne vidi celu utakmicu, ali zna da postigne gol! Ima nos za te stvari! Možete da ga osporavate koliko kod hoćete, ali posao špic igrača je da postiže golove i kad se ne vidi na celoj utakmici, čim postigne gol, on je svoje odradio!

Aleksandar

pre 6 godina

Strucnjaci koji se u sve razumeju najvise u dresove ubise se od prozivanja Kostica.A on je unistio po njegovoj strani i namestio dva gola odlicnom Mitrovicu.Mislim da ce biti nesto od nas na svetskom ptvenstvu,njvise zbog toga sto nas ne prati euforija.

zemunski kej

pre 6 godina

Najvece iznenadjenje Grujic, cini se da je bolje odigrao od Matica, dobro bio je vec pozitivan rezultat ali je napredovao, Trebao je da pusti i Prijovica kad ga je vec pozvao,

ona stvar

pre 6 godina

Bane u 4. minutu uradio više onim pasom ka Ljajiću nego Maksimović za 70+ minuta protiv Maroka.
(Славиша, 27. mart 2018 21:06)

Nemojte tako, Maksimovic skrivio penal i izgubio se u prostoru i vremenu kod drugog gola na prethodnoj utakmici. Trebalo bi mu skinuti kapu za doprinos.

veliki strumf

pre 6 godina

Ocigledno da je Muslinov tim dobitna kombinacija - to je ionako tim koji nas je odveo na SP! Uz ova dva gola jedan nam nisu priznali, a nije dosudjen ni cist penal zbog igranja rukom. Pametnije je Krstajicu da ne eksperimentise mnogo sa timom. Da nije bilo Maksimovica, mozda bismo dobili i Maroko - onakvi kiksevi su nedopusteni i u trecoj ligi, a Bane ih sigurno ne bi napravio.

trile

pre 6 godina

Ozbiljne momcadi igraju na stadionima preko 40.000 gledatelja.. A treceligaši na stadionima od 5.000 gledatelja..
(oki doki, 27. mart 2018 23:53)

Maksimir ima kapacitet od 32.123 gledalaca. Poljud ima kapacitet od 34.198 gledalaca. Stadion Crvene Zvezde ima kapacitet od 51.755 gledalaca! Znači u Hrvatskoj nema stadiona za "ozbiljne momčadi" valjda zato što tamo i nema ozbiljnih momčadi.
Sve si lepo rekao!

vlada

pre 6 godina

Druga utakmica Krstajica na klupi, tekme sa Korejom i Kinom ne racunam, jer samo sto je dosao. Ovo izgleda odlicno. Opasni smo u napadu i osim par gresaka smo odigrali veoma dobro. Dobili smo 2-0 a ponisten nam je gol i cist penal nije sviran. Ja ne znam sta ljudi hoce? Koga smo to dobili 2 razlike u poslednje 2 godine? A da, Gruziju u gostima. Bravo nasi, necemo se obrukati na SP.

Ss

pre 6 godina

Koliko je samo Mitro koristan kada nasa ekipa dominira na terenu, sjajno se snalazi u sesnaestercu, Mitro napada Kostariku i Svajcarsku a Prija na Brazil!

mr.wolf

pre 6 godina

Ljudi zasto crveno-beli dresovi.Ja sam zgrozen i ne znam kako moze neko da pravi razdor samo da bi nametnuo boje svoga kluba. Pa se neko pita zasto reprezentacija nema navijace.
(Poki, 27. mart 2018 23:22)

Da su dresovi ruzni, jesu. E sad sto se tice boje.... ne znam, razmisljam, jel bi bilo dobro da su crni ?

lucky77

pre 6 godina

sms i basta i to je to...i da vidimo tosic ili nastasic. i kada to utvrdimo, onda tih 11 forsirati i uigravati do rusije, nema vise vremena za pametovanje

Kanidja

pre 6 godina

Kad igra ekipa dobro Mitar je egzekutor.On nije tip špica da sam sve iskreira.Dosta pljuvanja ovo nocas je samo za pohvalu.Mada i da je pala Njemačka našlo bi se sabotera.Bravo momci.

Topcina

pre 6 godina

Nije ovo Muslinov tim,nego naš najjači...kad igramo u najjačem sastavu i kad postoji želja kod igrača možemo sa bilo kime da se nosimo.Jos Sergej u ekipu i biće to dobro na SP-u

Aleks

pre 6 godina

Bravo bree! Konačno. A znali smo da mogu! Samo treba da hoće.
I samo da pitam, koliko za ovaj tim znači Ivanović Branislav?
3 gola (ono prvo je bio gol), odlična igra, konačno nema davljenja lopte. Na prvi kontakt pas, eventualno drugi, to je prava igra, nešto što se ne viđa kod nas često. Nema razloga da ne ponove ovakvu igru na SP, nema razloga da Mladen išta menja, eto to je to. Ovo je fudbal, daju sve od sebe, gore, ginu, pa ako dođe jači protivnik - ok, nadigrao nas je, glavu gore i idemo dalje. Samo, sa ovom igrom svaki igrač ima čemu da se nada. Ono kada znaš da daješ sve od sebe u svakom trenutku. To je to.
Hvala momci, nadam se da su Mladenu mnoge stvari jasnije, zamolio bih ga da više ne "isprobava" - hvala.
Puno sreće u narednim prijateljskim, da se naoštrimo za Rusiju, pa onda šta bude.
Lep sportski pozdrav,

Zaista fudbalski ekspert

pre 6 godina

U nekom komentaru sam pročitao:"Sve dobro, samo SMS umesto Milivojevića, i Basta umesto Rukavine."

Pa zar posle ove utakmice nije očigledno da je Milivojević pola ekipe i da bi u ovom trenutku pre trebao Matić na klupu. A mesta za SMSa možda ima samo umesto Ljajića, ali i to je dosta tesno.

Rukavina je jako potecenjen igrač. Ne zna nešto posebno sa loptom, ali se jako dobro kreće, prati akcije, grize, ima ga svuda.

Pa čak i Tadić koji je u lošoj formi, na trenutke odradi mađijom.

Ovaj tim je kostur. Ostaje pitanje ko će igrati štopera, i ako je ovo izdanje bilo solidno, tu smo najtanji i to odlučiti će biti najveći izazov.

bilajednomjednaliga

pre 6 godina

Ne znam da li smo Malta, Monako, Gibraltar ili Poljska? Mi smo stvarno neverovatna fudbalska prica. Imamo jednu od najlepsih trobojki na svetu ali zato najodvratniji dres. Ajde sto je proizvodjac ovaj ili onaj, ali covece boja je uzasna. Pa zar je moguce da ne mozemo jednom u zivotu da se slozimo i proizvedemo savrsene dresove. Zamisli crvena garnitura cela. Pa nismo za dzabe 2010. imali najvece uspehe u fudbalu u poslednje vreme jer smo igrali u crvenoj majici, plavom sorcu i belim stucnama. Salim se malo, bio je dobar tim. Ali dajte bre neke dobre dresove.

Napred Krstajic

pre 6 godina

Igrali smo mi dobro i protiv Maroka. Stvarno mi nije jasno cime vas je to Maroko opcinio. Ljudi su iz dva nasa kiksa ni krivi ni duzni dali 2 gola i pobedili a mi smo imali mnogo vise ozbiljnih akcija samo se nismo snasli u zavrsnici kao veceras. Igramo najzad fudbal za razliku od antifudbala koji smo igrali kod Muslina.

Pera

pre 6 godina

Radije cu da gledam Krstajicev antifudbal nego Muslinov antifudbal.
Pa covek je igrao sa 3 stopera 2 defanzivna vezna. Napred samo 3 ofanzivna igraca, od kojih 1 Kostic (igrac manje).
Izvukao nas je Mitrovic sa 2x izjednacujucim pogotkom protiv Velsa i individualni kvalitet Tadica koji je tada bio u dobroj formi (vise nije).
Dosta vise kukanja za njim. Kukate da se vrati isto koliko ste (posle pobeda) kukali da ode.

gojko

pre 6 godina

Igra Mitrovića zavisi od srednjeg reda i koliko mu oni budu davali korisnih lopti toliko će on biti uspešan,danas je od 5 korisnih iskoristio 3 pa da je i jednu bio bi odličan.

Папи

pre 6 godina

Напредак из Крушевца има лепше дресове него репрезентација.
Баш су никакви. Због овог стварно нису требали мењати Умбро.

Brica

pre 6 godina

Meni nisu jasne dve stvari: kako je ova Nigerija pobedila Argentinu? i kako ova Nigerija NIJE primila gol od Argentine?!
(Marjan, 27. mart 2018 22:39)
Prijateljske,nema mesta euforiji a ni preteranom pljuvanju...

nista o nicemu

pre 6 godina

Sergej umesto Milivojevića protiv Kostarike i Brazile, Milivojevic protiv Svajcarske. Basta umesto Rukavine. Nemamo bolje. Zivkovic ce valjda proraditi. Eventualno Radonjic na klupi, treba nam necija lucidnost, bolji je od Gacinovica, i Svilar kao treci golman.
(Roger, 28. mart 2018 01:11)


SMS umesto Milivojevica? Oni ne igraju na istim pozicijama, shvatite vec jednom.

ipak se okreće

pre 6 godina

E a šta mislite da li Nigerijci komentarišu svoje dresove na nekom portalu?
Mislim, ako su većini ružni naši dresovi šta li tek tamo pišu za njihove?
To nije nigerijska zelena!!! I za njih novi dresovi.

bbROD

pre 6 godina

Ja mislim da svi ovi sto kritikuju Mitrovica (citaj Zvezdasi ali ne svi) treba da se pokriju usima. Dobili smo rasnog centarfora koji zna da da gol. Samo slepac ili ostrasceni navijac moze ga osporava. To nam je ranije bila rak rana. Konacno imamo igraca na kojeg mozemo da racunamo.

banjadiluka

pre 6 godina

Nekako imam osjećaj da kad bi uzeli SP mi bi bili nečim ne zadovoljni valjda jer su nas svim ranijim utakmicama i kvalifikacijama doveli u takvo stanje da smo samo navikli da kritikujemo, ali hajde da uzivamo u ovom SP ako sta naprave naprave uostalom ima pregršt drugih reprezentacija gdje se moze sigurno pogledat kvalitetan fudbal, a našim neka je Bog na pomoći pa šta naprave naprave.

Sabre

pre 6 godina

Ako je ovo skoro isti tim koji je izgubio od Austrije i jedva pobedio Gruziju onda je Nigerija bas neka treca liga svetskog fudbala.
(tek tako, 27. mart 2018 23:01)

Mhm. Ona liga koja je ne tako davno razbila Argentinu. Ali vazno je da nas autosovinizam nikada ne jenjava.

maki

pre 6 godina

ovo je igra, jednostavno, brzo, dosta trcanja, pritisak na protivnika, pametni faulovi na vreme, zelja, volja, i da su izgubili niko im ne bi zamerio, jedino sto treba reci da mitrovic ne sme onako da reaguje, i bilo koji drugi, stvarno sve pohvale nasim momcima

mrmlj

pre 6 godina

oni su zemlja lala (i klompi) pa stoga narandžasta boja dresova.
(Indoktrinacija, 27. mart 2018 22:58) bilo bi bolje kada bi se malo obavestio pre komentarisanja. narandzasta je boja holandske kraljevske porodice i zbog toga imaju narandzaste dresove. lale i pogotovo klompe nemaju nikakve veze sa tim.

kike

pre 6 godina

Nista spektakuralno, ali za razliku od izdanja pod proslim selektorom, sada bar pokusavaju da igraju fudbal, da kombinuju, vezu, spoje 15tak dodavanja, otvaraju se, mjenjaju mjesta i sl.To je protiv Maroka bilo na momente, a protiv Nigerije u vecem dijelu utakmice.Takodjer, odbrana je u ove dvije utakmice djelovala stabilnije za razliku od kvala gdje su nam po utakmici stvarali po 5 mrtvih sansi ..cak i protivnici poput Gruzije i Moldavije.To se odnosi cak i na utakmicu sa Marokom, gdje smo primili 2 gola iskljucivo zbog katastrofalnog gubljena Nikole Maksimovica(penal nad covjekom koji ide u gol aut i gubljenje svog igraca ko na poljancetu pred zgradom).Jedino sto mi se ne svidja nikako je to sto bar 20 minuta nije dao sansu Nemanji Maksimovicu, Veljkovicu, Gacinovicu, Zivkovicu i Prijovicu, jer je ipak ovo samo prijateljska utakmica i treba sto vise igraca probat ali na nacin da im se da dovoljno vremena.Premalo su vremena veceras dobili Zivkovic, Maksimovic i Gacinovic.Moguce je da je Krstajicu zbog javnosti i atmosfere u ekipi pobjeda puno znacila pa nije htio da urusava stabilnost ekipe velikim brojem izmjena.Ne znam, vidjet cemo kako ce se dalje odvijat.Nadat se da ce igra biti sve stabilnija i da cemo na turnir otici u najjacem satavu, da nece biti povreda i vratolomija na spisku.

todor

pre 6 godina

Ja ne mogu da verujem da su nam ovo dresovi, bukvalno na Ali Expressu da narucis komplet dresova za 15$ isto bi izgledao. Ne mogu da shvatim oficijalni ugovor, sponzorstvo pume drzavi ciji su nacionalni simboli trobojni i to lepe komplementarne boje (plava i crvena) mi igramo u jednobojnom kombinezonu i to neke bordo nijanse? Sta znaci to za ime boga?

Uros

pre 6 godina

Ok, povlacim rec za Kostica. Sa 2 odlicna dodavanja odlucio je utakmicu.
Gledam sad Grujica dobro je gradjem za DMF. Svakako je potencijal.

veliki strumf

pre 6 godina

Ovo moze da bude dres Poljske, Svajcarske, Velsa - Srbije ne! Crvena boja koja "nije nasa", komplet crvena varijanta sa sortsem i stucnama - ocajno! Koliko mi se beli dresovi svidjaju, toliko su ovi totalni promasaj!

mladići borovi, devojke jele

pre 6 godina

ovo je samo bezvezni copy-paste muslinovog tima i taktike, bez milinkovića-savića niti možemo pobediti nigeriju niti se možemo plasirati u rusiju!

šta?
pobedili smo i već se plasirali... ništa onda...

Teska prica

pre 6 godina

Mnogo bolja igra od predhodne utakmice,i sto je po meni najbitnije, dali smo oba gola iz akcija... Bice to jos bolje kad se jos malo uigraju. SRBIJA

milence

pre 6 godina

utakmice u kvalifikacijama nista ne znace a kamoli ove prijateljske....na sp sve pocinje iznova...moj najveci utisak je da nam je kondicija katastrofa i da nam je to najveca mana, to treba dovesti u red pod hitno ako je moguce uopste...Kostarikanci za razliku od nas imaju kondicije za 180 minuta a ne za 90 i ako ne podignemo nivo nase kondicije pojesce nas

Euforija

pre 6 godina

Ne verujem da pobedjujemo! Gledam sa sinom i govorim mu da dobro zapamti kada ce opet videti dva gola nasih i pobedu. Istorijski datum, bravo Mitre legendo!

Vladimir

pre 6 godina

Bolja igra nego protiv Maroka. Ali sve su ovo prijateljske utakmice i bolje sada da se igra lošije i pokažu slabosti nego na SP. Naravno ako se greške i slabosti isprave. A za ove što pljuju i sve im smeta, slobodno navijajte za jače reprezentacije. Hej možda i imaju lepše dresove od naših. Samo prestanite da kmečite kao strine.

direwolf

pre 6 godina

Pali se masina, samo da ne poletimo previsoko. Posle svih ovih godina naucio sam da ne treba euforicno cekati Svetska Prvenstva na kojima nastupamo. Ocigledno je da su nam ovi igraci u sredini i napadu najbolja kombinavija, kao zamene ulecu dosta dobri Grujic, Zivkovic, SMS i Prijovic. Jedino me malo brine odbrana, iako ova cetvorka deluje ozbiljnije od one protiv Maroka.

cartman

pre 6 godina

Ni protiv Gruzije nismo igrali ovako. Dobra igra, samo da se ne podignu previse. Krstajic mozda nije iskusan trener, ali igrao covek ceo zivot u Nemackoj, bio kapiten tamo, sigurno je nesto naucio tamo.

Stagger Lee

pre 6 godina

Ja sam šokiran! Pa mi igramo fudbal! Šta im je uradio Krstajić, meni je misterija.
(absolutezero, 27. mart 2018 22:43)

Sta je uradio - vratio Muslinovu ekipu i nacin igre.

kornjaca rade

pre 6 godina

Da li je moguce da ima komentara u kojim ljudi govore kako treba Basta da igra!??!?! Covek je rezerva Marusicu u Laciu!!! Bolje Ivanovic na beka a neko u sredinu...ili zvati zlatnog orlica Gajica...kakav Basta em star em nikada nije bio igracina!!! Tako se kukalo za Bastu i prosli ciklus pa ga Curcic stavio protiv Portugala...covek uasrao celu utakmicu...ima na YouTube da se pogleda ko se ne seca! Jednostavno truba igrac!

ja te volim, ja te volim, JA TE VOLIM SRBIJO!!!

pre 6 godina

Zasto dvojica moraju da izvode korner? Glupo skroz. Krstajic ima moju podrsku. Pozvao je najbolje igrace i ako izgubimo nemamo zbog cega da zalimo. Jedino Basta umesto Rukavine i Sergej za Milivojevica.ostalo ne bi menjao nista. A pljuvaci mogu slobodno i dalje da kritikuju i pricaju kako je ovo menedzerska reprezentacija. Nisu svesni koliko su smesni sa takvim izjavama.

coldplayer

pre 6 godina

Gde nestadose muslinovci?A da.Nase misljenje se menja iz dana u dan.Neko rece eto vratio je igrace koji su izborili sp.Nasmeja me slatko.Vidis li ti majstore igru sada i onda kod Muslina.Nebo i zemlja.I to je malo.Rekao sam jos kad ste poceli da ga blatite da nikada bolje necemo igrati nego na ovom sp.Mozda necemo daleko dogurati ali cemo sigurno igrati fudbal.A to sto je vecina ovde ogranicena i zadojena mrznjom pa zna samo da pljuje u svom jadnom zivotu to je druga stvar.

Milenko

pre 6 godina

Što se tiče igre, najzad trčanje i htenje i zato svaka čast. Mislim da je ovo što je bilo na terenu sasvim ok, ima prostora za korekcije, Matiću bi ipak prijalo mesto krajnjeg zadnjeg veznog, mali Gruja ulaskom zakrpio ono što Matić nije mogao i to je najprijatnije iznenadjenje. Što se dresova tiče, dok igraju ovako, mogu i u kineskim majicama sa pijace. Da li je inače neko razmišljao o prugastim dresovima, crveno-plavim, to bi bio apsolutni hit...boje zastave Srbije, a mali broj repki je prugast...

Mirko

pre 6 godina

Ovo već izgleda daleko bolje nego na prošloj utakmici. Vidi se da su kritike urodile plodom, ubačeni su standardni igrači koji su izborili učešće na svetskom prvenstvu, Matić neagilan i neprimetan zamenjen Grujićem koji je daleko angažovaniji, brži, više radi na terenu.
Maroko se doduše pokazao kao jača ekipa od Nigerije, koja opet ima zvučnija imena u timu, ali ne menja stvar da smo mnogo bolji.
Za Rusiju ćemo morati da budemo bolji i od ovoga, to mora svima da bude jasno.

MilosM

pre 6 godina

Vidim,neki pitaju,"ko gura kostica,pa da neke cinjenice kazem,nece im opet biti jasno ali njihov problem. Kostica niko ne forsira,ni mediji,menadzeri,niko..jer nije rodj.bg.a nije igrao ni za blizance,pa da mediji pisu za mitrovica "kako se raduje na klupi nj.kastla,kako je zivkovic posle dve god.dao prvi gol za benfiku,kako grujic,itd.sve igraci koji su igrali u bg.kad su mediji objavili prvi gol kostica,gacinovica tamo preko? Curcic ga je ubacio,nastavio muslin i evo mladen vratio je muslinovu ekipu. A,zasto treneri cene kostica,"strucnjacima"dzabe da pisem dalje. I,evo ga muslinovinov tandem,kostic,asistent do mitra i gol!

Dare

pre 6 godina

Ja bih samo da pohvalim rad FSS i izbor protivnika koji sluze kao priprema za SP. Dok svi igraju protiv reprezentacija koji imaju slican stil kao rivali, mi se spremamo protiv Nigerije i Maroka. Sjajan posao rade ljudine iz FSS, svaka cast! P.s sledecu utakmicu nek se nasi podele, svakako smo mi evropski Brazilci.

A jel mislis da mi mozemo da biramo neke jace ekipe?? Pa i oni se oitaju, ne samo mi, a obzirom da smo mi smesni, oni sa nama nece da igraju, nego traze jace protivnike.A evo, Maroko nas je dobio.

KozaNostradaus

pre 6 godina

Ne razumem dežurne pljuvače...ovo već liči na nešto i ovo je nebo i zemlja u odnosu na Muslinovu ekipu...uz SMS-a, može ovo da bude respektabilan tim...za sada, svakako Rukavina pre Baste, i SMS pre Milivojevića...ali znaće to Krstaja da postavi...bravo momci, vraćamo se na fudbalsku mapu!!!

direwolf

pre 6 godina

Mozda su to igraci koji su igrali i kod Muslina sa jednom bitnom razlikom. Ovo je formacija 4 3 3, a on je igrao sa 5 4 1, znaci kad bi u igri od pocetka bio Vukovic ili Mitrovic na stoperu umesto Ljajica...

Vlado

pre 6 godina

Mitrogol pa sta neko govorio nas najbolji napadac unazad deceniju. Takodje cim su tu Bane i jos par drugih iz prve postave izgledamo normalnije.

Sabre

pre 6 godina

Ljudi, ja zaista ne razumem ovo komentarisanje dreseva. Dresevi su skroz ok. Prebacite na SK 3 gde igraju Italija i Engleska...čisto jednobojni dresevi sa grbom i to je to. Inače, dobra i napadačka igra. Još SMS u veznom redu i Basta umesto Rukavine i to je to
(Popi, 27. mart 2018 22:55)

Bez zelje da vredjam, ali apsolutno me i ne cudi sto lik kome je mnozina od 'dres' 'dresevi' misli da su Nigerijski dresovi super, a Engleski i Italijanski bezveze, zato sto imaju malo boja...

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

Na stranu dresovi kao da smo Svajcarska, nije ovo toliko lose.
Sad jos da nadju po jednog jakog rivala iz Evrope,Juzne Amerike.Pa onda da vidimo na cemu smo.Ne znam zasto ne ugovore jednu prijateljsku sa BiH.Komsije imaju sjajne igrace i stvarno je steta sto ih nema na svetskom prvenstvu?

nista o nicemu

pre 6 godina

Gde nestadose muslinovci?A da.Nase misljenje se menja iz dana u dan.Neko rece eto vratio je igrace koji su izborili sp.Nasmeja me slatko.Vidis li ti majstore igru sada i onda kod Muslina.Nebo i zemlja.I to je malo.Rekao sam jos kad ste poceli da ga blatite da nikada bolje necemo igrati nego na ovom sp.Mozda necemo daleko dogurati ali cemo sigurno igrati fudbal.A to sto je vecina ovde ogranicena i zadojena mrznjom pa zna samo da pljuje u svom jadnom zivotu to je druga stvar.
(coldplayer, 27. mart 2018 23:03)

Bukvalno je izveo Muslinov tim i prekopirao taktiku. I dobili smo. Toliko.

VeljaCZV

pre 6 godina

Znao sam da ćemo se popraviti.
Protiv Maroka smo izgubili jer nam nije igrala puna postava.
Sada smo dobili Nigeriju koja je tukla Argentinu sa 4 2 i Poljsku sa 1 0. Ipak je jača od Maroka.
Švajcarska je dobila neku Panamu sa 6 0, pa ?
Sa ovom postavom smo mnogo bolji ( samo Sergej umesto Milivojevića i Basta umesto Rukavine i onda nam je full tim ).
Krstajić nije dovoljno iskusan za trenera, zbog njega je sada Koki kapiten umesto Baneta, ali sam znao da ćemo ipak moći da se borimo sa ovakvim selekcijama.
Ja verujem u naše momke i verujem u to drugo mesto u Rusiji :)))
ŽIVELA SRBIJA !!!

buleri91

pre 6 godina

definitivno ovi ce ostaviti mnogo bolji utusak od predhodnih generacija , mogo su ozbiljniji momci ... jos ako budu srcem igrali 100% idu bar do cetvrtfinala...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Зокс - Југославија-Нигерија 3-0, 29.мај 1998, стадион Црвене Звезде, стрелци: Милошевић 45', Мијатовић 61', Ковачевић 72'. 👍

Ilija Čvorović

pre 6 godina

На крају се враћамо на Муслинову екипу... Можда Бане има година, али за неке пуно млађе је цар...

Zvezda

pre 6 godina

a dresovi, samo fali grb zvezdane...stvarno sramota, mogli ste bar plave ?ortseve i bele štucne pa da bar liče na zastavu...
(goran, 27. mart 2018 21:28)

Frustracija ili nešto više ?

ZZZ

pre 6 godina

Bravo majstori...nerviracemo se mi još ali to je i suština i draž ovog sporta.

Ljudi pustite trenera da radi svoj posao ( bez obzira ko je ) ... a Rukavinu ne dirajte, momak je ipak izmislio fudbal za Bastu!

Komšija Rade

pre 6 godina

Ozbiljne momcadi igraju na stadionima preko 40.000 gledatelja.. A treceligaši na stadionima od 5.000 gledatelja..
(oki doki, 27. mart 2018 23:53)
Ozbiljni narodi imaju svoje portale a ne komentarisu u susednim drzavama. Vi nas ne zanimate...

Srbija

pre 6 godina

Duel dva učesnika SP se igra na stadionu tim iz 4-te lige Engleske.
(Blue Moon 827, 27. mar

A gde treba da se igra? Na Vembliju, Etihadu, Old Trafordu.Igraju dve ekipe koje ne mogu par hiljada navijaca

duledudule

pre 6 godina

A gde je Dzej Dzej Okoča? 
(Petar, 27. mart 2018 21:33) 

I Amokači i Amunike ;D
(absolutezero, 27. mart 2018 21:57)
Sandej Oliseh rodjaci haha

Indoktrinacija

pre 6 godina

Jel Holandjani imaju narandzastu zastavu?
(Rotterdamsky, 27. mart 2018 22:53)

Nemaju, ali oni su zemlja lala (i klompi) pa stoga narandžasta boja dresova.
Sa druge strane mi imamo crvenu, plavu i belu boju na zastavi pa mozemo da rotiramo.
Cak i da nemamo te boje, to je boja krvi.
Krvarimo vec vekovima pa eto, simbolika.

Dosadili su sa dresovima vise.

golub leteci pacov

pre 6 godina

Jedino Kolarov kapitenski,bez volje nervozno.Nije dobio povratnu a pretrcao celi teren pa to je necuveno.Svi ostali svaka cast pogotovo Bane i Mitar.

Stara kuka

pre 6 godina

Puma ozbiljna marka,beli dresovi top,golmanski isto,trenerice i crvene i obe plave za trening super,sive odlicne...ali ovi crveni dresovi stvarno...jel imamo mi plavu boju na zastavi,jel nas veze plava,jel lepa-DA.

forest

pre 6 godina

Svi hoce neke kombinacije crveno plavo belo.. pa se zale sto dres nije plav pa drugi sto nije crven.. Evo, Nemcima druga garnitura zelena a zastava im nikakve veze sa zelenom nema i ljudi srecni i zadovoljni jer su svesni da dres ne igra fudbal vec igraci koji nose taj dres. A sto je najgore, izgledaju ekstra i verujem da su i sami odusevljeni sto imaju takav dres... Ovde bi se sve prevrnulo da nam je drugi dres recimo zute ili svetlo plave boje...

vasilije

pre 6 godina

ovi sto komentarisu da Sergej treba da zameni Milivojevica treba da znaju da Sergej ne moze da zameni Luku,jer ne igra na istoj poziciji kao on. on je ofanzivni,a ovaj defanzivni vezni. razlika nebo zemlja...on moze umesto u ovoj formaciji i to je to...

duledudule

pre 6 godina

Svaka čast savezu na izboru stadiona, pa ne stvarno, što da jure klince koji ce dodavati loptu iz auta, lakše je kad to radi publika, samo mala zamerka, parking iza gola je pun, da ne razbiju nekom kola džabe?
(EU, 27. mart 2018 21:22)
Kostic je vec pogodio parking...

MARQITO

pre 6 godina

Izbacis menadzerske igrace i imas igru koja makar na nesto lici. Fali samo Sergej. Njega bih volio da vidim na mjestu Ljajica. A ljaja da igra desno a Tadic lijevo, Kostic klupa. Pa da se Ljajic i Tadic smjenjuju na krilnim pozicijama, da ne zna Brazil sta ih snadje :) Eventualno Basta na desnom beku umjesto Rukavine. Mada, svi smo mi selektori i jako smaramo:)

Dejan

pre 6 godina

Cim igra skoro najjaca postava mora i rezultat da bude povoljan.Imamo odlicne igrace i verujem da mozemo daleko da doguramo u Rusiji.Imacemo i veliku podrsku navijaca.Mora Krstajic da uigra tim,ali najbitnije je da bude sloge i hemije u timu,da svi disu kao jedan.Protiv Kostarike treba izvrsiti dve izmene u odnosu na veceras,Ivanovic treba da igra desnog beka jer ni Basta ni Rukavina nisu za reprezentaciju,a stopera po meni bi trebalo da igra mali Nikola Milenkovic (mislim da je novi Vidic i treba ga gurnuti u vatru) kao i umesto Milivojevica Sergej Milinkovic-Savic.Umesto vecerasnjih 4-2-3-1 treba igrati 4-3-3 ili 4-1-4-1.Dakle:Stojkovic-Ivanovic,Milenkovic,Nastasic,Kolarov-Matic,Milinkovic-Savic,Ljajic-Tadic,Mitrovic,Kostic.

miško

pre 6 godina

Prelepi dresovi,puno crvenog i malo belog.Dresovi za uspeh.To su boje pod kojim su srpski klubovi,timovi postizali najbolje rezultate.U njima bi Srbija mogla do vrha planete, još nek nam Bog da sreće.Krstajiću,znanje je i kad znaš ko zna.Dobro smo igrali protiv ekipe ogromnog pitencijala.Od mladjih igrača, najviše imponuje Grujić.Njegovim ulaskom sve je krenulo nabolje.Zaboraviti ovu utakmicu što pre to je samo pijateljska i bez značaja.

room 1408

pre 6 godina

Dokle će na dnu ekrana ići ovo naručivanje pesmi.Kao da gledam DM ili neku sličnu amatersku TV,kad saltam programe pa slučajno prebacim na VHS signal,dotičnih TV-a,...

Jakegilenhal

pre 6 godina

Nigerija je pobedila Argentinu..jer je ista ocajna, upravo Spanija cini od nje ono sto nama cine od zemlje.. Bravo za pobedu..

Baba Stanojka

pre 6 godina

Samo jos Stojkovica da se otarasimo i bice ovo fina reprezentacija. U par navrata katastrofalno je intervenisao. To ne sme reprezentativni golman.
Jos Sergej u prvoj postavi umesto Ljajica i prolazimo grupu opusteno.

UFO

pre 6 godina

Bane dobar za sad.
A ovaj Matić neka se potrudi i da igra kao za MU.
I nedostaje pravi Tadić. I odličan obaj potez petom za Mitrovića.

pivljanin

pre 6 godina

Ništa ovo nevalja, vratite Muslina, tada smo igrali vrhunski fudbal sa onom formacijom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ngsb, 27. mart 2018 22:49)

Da se ič razumeš u fudbal, shvatio bi da je ovo tim koji je stvorio Muslin.

Kol

pre 6 godina

U Rusiji realno Svajcarska i Brazil ce da nas oduce od fudbala, a Kostariku cemo i ovako trapavi nekako da dobijemo ili da odigramo nereseno!

EU

pre 6 godina

Svaka čast savezu na izboru stadiona, pa ne stvarno, što da jure klince koji ce dodavati loptu iz auta, lakše je kad to radi publika, samo mala zamerka, parking iza gola je pun, da ne razbiju nekom kola džabe?

objektivno

pre 6 godina

Srbija igra vec godinama poznatu igru- “nit smrdi nit mirise“...Super je sto smo uopste otisli na SP. Tamo bas nista ne treba ocekivati.

Stagger Lee

pre 6 godina

Ja sam šokiran! Pa mi igramo fudbal! Šta im je uradio Krstajić, meni je misterija.
(absolutezero, 27. mart 2018 22:43)

Sta je uradio - vratio Muslinovu ekipu i nacin igre.

N.W.A

pre 6 godina

Ozbiljne momcadi igraju na stadionima preko 40.000 gledatelja.. A treceligaši na stadionima od 5.000 gledatelja..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (oki doki, 27. mart 2018 23:53)

Joj sta je ovih hrvata po nasim portalima. Da nema nas Srba vi nebi imali svoju svrhu u univerzumu

Bane

pre 6 godina

(2CRAZY, 27. mart 2018 23:23)

Viktor Mozes igrača Čelzija gospodin svrtaio u rezervni tim Nigerije. Bože me sakloni. Čisto poređnja sam pogledao tim koji su imali protiv Poljaka i sad protiv nas. Dobar deo je igrao obe utakmice baš uključujuću Mosesa, s tim da je protiv nas igrao onaj Musa i CSKA a protiv Poljaka nije igrao. Tako da pojma ti nemaš. A Nigerija dobila njih sve sa Levandovskim.

Zvezdas

pre 6 godina

Muka mi je vise od nasih domacih navijaca i gastarbajtera fudbalskih "navijaca" koji vicu Kosovo Srbija. Alo ljudi pustite politiku. Sport je u pitanju

oberin martel

pre 6 godina

Za Muslin-letargične: druga utakmica u istoriji da smo igrali visoki presing. A ovde bi sada po vašem igrali Gudelj i Fejsa, umesto Milivojevića, SMS itd. Jel vi to ozbiljno?
(znanje-imanje, 27. mart 2018 22:54)

SMS je igrao!!?? A joj majko..

oki doki

pre 6 godina

prvi put cujem da neka nogometna reprezentacija igra na stadionu, na kojem se održava natjecanje u gadjanju glinenih golubova.. 
(oki doki, 27. mart 2018 20:49) 

Hvala na obavestenju. Nismo znali, ali dobro da vi imate iskustva sa glinenim golubavima pa ste dobro informisani o tim stadionima..
(urke, 27. mart 2018 21:05)

Vaša reprezentacija je u rangu natjecanja glinenih golubova..

room 1408

pre 6 godina

Pa sto si stavio Ivanovica?Trebao si opet da staviš Bastu i Maksimovica da izdominiraju ponovo.Maksimovic je bio blizu prošlu utakmicu het trika,samo da ga ne izvede pre kraja utakmice.Imao je penal,žuti i za malo crveni karton.Samo ti forsiraj menadžerske igrace,ima da pokidamo na SP.Mada i ti si na klupi tu ne zato sto si strucan(nikad trener nisi bio) već čisto radi reda,da budeš dobar i da slušaš šta ti se kaže.Ko,kad i koliko da igra,...

Dare

pre 6 godina

treba zasipati fss mejlovima kako je ružno da nosimo skroz crvenu garnituru.Koga ne mrzi nek ih gruva.Ja svaki dan spamujem
(crveno plavo bela, 27. mart 2018 22:14

Kao da nemas pametnija posla, uradi nesto korisno, makar za sebe, umesto sto svaki dan saljes neke glupe mailove.

Petar

pre 6 godina

Luka Jović trenutno naš najbolji špic !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dača, 27. mart 2018 21:48)

A jel? Danas je bio ocajan protiv mlade selekcije Italije

VAR

pre 6 godina

Meni nisu jasne dve stvari: kako je ova Nigerija pobedila Argentinu? i kako ova Nigerija NIJE primila gol od Argentine?!
(Marjan, 27. mart 2018 22:39)

Prijateljske utakmice ne moraju mnogo da znače, ali teško da će nešto biti od gaučosa. Argentina trenutno gubi od Španije sa 3:1. Bar ovi naši danas odigraše solidno.

nista o nicemu

pre 6 godina

Крстаја им дао слободу у игри и одмах се види помак. Много боље и разноврсније него код Муслина. Позвани су сви који би требало да буду ту. То је најбоље што Србија има.
(Урош, 28. mart 2018 01:04)

Netacno. Bas su ovako igrali kod Muslina.

Boki PFC

pre 6 godina

Kada vidim ovog Mitrovića kako ništa ne zna.Spor , odraz 1cm, dribling nema -jednostavno nula!
(Lale, 27. mart 2018 22:02)
Ma tako je zvati Pesica on zna bolje.cccc

Englez

pre 6 godina

dobro smo odigrali, Grujić Dobar bolji od Matica u oba meča , Ivanović i Nastasić sigurni i biće startna postava, Mitar u formi samo da ne dobije crveni kao Kežman u Nemačkoj 2006. Kostić borbenost pokazao da će biti u prvih 11. Sledeće prijateljske utakmice treba da odigramo sa Urugvajem i Italijom ili Holandijom ali kakav nam savez sposoban biće Grčka i Japan

luka

pre 6 godina

Što su ljudima problem dresovi koliko ja znam mi na zastavi imamo crvenu boju zar ne zato ne vidim problem eto jedna Nemačka je igrala u zelenim a Španija u belim dresovima ne verujem da se njihovi navijaci uzbudjuju previše zbog toga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojša, 28. mart 2018 00:22)

Nije problem crvena problem su dresovi koji su jako ruzni, sam dizajn. A i crvena je mnogo drecava, trebali su onu malo tamniju lepse bi izgledalo. Ja pareza ovaj dres ne bih dao nikada.

Maki

pre 6 godina

Na kom stadionu ovi igraju? Čim vidim ovako mali stadion i nezainteresovanu publiku, neka tuga me uhvati. Bolje tenis gledati.

Na Vembliju.

Stari čačanin

pre 6 godina

Na kom stadionu ovi igraju? Čim vidim ovako mali stadion i nezainteresovanu publiku, neka tuga me uhvati. Bolje tenis gledati.
(LOris, 27. mart 2018 21:22)

Da malo bolje pratiš utakmicu, a i engleski fudbal, video bi da se igra na stadionu Bartona (Burton FC), inače trenutno člana Čempionšipa u zoni ispadanja. P. S. Koliko je nepismenih ovde da je to bruka.

Nikola

pre 6 godina

ti danju radi u nasim tvornicama za 200 eura, a navecer gledaj Peru i Maroko
(franja,zg, 27. mart 2018 23:48)

Koji je ovo jezik?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 27. mart 2018 23:59)

Egipatski

nebitan lik

pre 6 godina

Puma nam je oduzela nacionalni identitet sa ovim pijacno-kineskim dresovima.
(Umbro, 27. mart 2018 21:27)


Da se ja nesto pitam vratio bih plave dresove kao nekad, ipak je plava boja lepsa za oko.

Đole_kg

pre 6 godina

Svima kojima se sviđa ili ne sviđa garnitura dresova, strpite se jer ovo još uvek nisu zvanični domaći dresovi reprezentacije. Puma nije zvanično promovisala ovaj dres Srbije kao što je uradila sa "gostujućom" garniturom ili ostalim reprezentacijama. Inače, ni domaći dres reptezentacije Senegala (učesnika SP) koji nose Pumu takođe još uvek nije predstavljen jer su Srbija i Senegal nedavno počeli da nose ovu opremu pa je ovo verovatno privremeno rešenje dok nam ne stigne dres za Sp. Uostalom, ovakve "trening" dresove možete kupiti za 30ak dolara, dok oni novi kakve imaju Urugvaj,Češka, Italija, Švajcarska koštaju oko 90.

skr

pre 6 godina

Voleo bi ponekad da čujem naše navijače da pevaju nešto poput Nigerijskih ovde. Ovo stisnuto "Srbija, Srbija" i neizbežno "Srbija, Kosovo" stvarno ne znam koga inspirišu.

g

pre 6 godina

Znate sta,ja sam veceras presrecan.Ovako dobro nismo igrali jos od vremena Antica.Odlican fudbal,tecna igra,volja i htenje,kao i hemija u timu sve se to danas dobro videlo.Podrska Krstajicu koji je dao neku slobodu igracima i pokazao da zna posao.Podrska naravno i momcima,sa ovakvom voljom i zeljom ni prolaz grupe na SP nije daleko.Bravo za ovo veceras!!
(Bane, 27. mart 2018 23:58)

Verovatno ces ih pljivati kad prvu izgube na SP. Ovo nije tim, bice dobro ako uzmu jedan bod.

Lala iz Banata

pre 6 godina

U Rusiji realno Svajcarska i Brazil ce da nas oduce od fudbala, a Kostariku cemo i ovako trapavi nekako da dobijemo ili da odigramo nereseno!
(Kol, 27. mart 2018 20:40)

Samo potcenjujte Kostariku, može da bude iznenađenje grupe.
Bićemo I mi, ali negativno, ako je to I moguće, pošto vidim da većina ne očekuje ništa od ekipe...

budimo LJUDI i ako smo srbi

pre 6 godina

A jesmo svi stručnjaci ma to ti je... pustite momke da igraju bre . Ne valja Tadić Ljajić Matić ? pa ko će da igra???

Kolubarac

pre 6 godina

Kad igraju oni koji su standardni u svojim klubovima nešto i može da se očekuje.Eto koliko Ivanović znači timu, pa Milivojević (nisu u Vest Hemu ludi što su mu dali traku) pa Stojković.Prema tome, nema tu mnogo filozofiranja, zna se otprilike 12-13 najboiljih.Fali još SMS i Ljajić sa više utakmica u nogama.Dilema Basta(mislim da je pokretljiviji i sigurniji uz to i kolko tolko igra za svoj klub) ili Rukavina i da se u svakoj utakmici da sve od sebe, bez glupih i samouništavajućih poteza slektora, bez euforije (jer je reč onsasvim prosečnim igračima) i to je to.

GG3+

pre 6 godina

Očekivao sam neku reakciju od naših igrača posle onog poraza i lepo je videti da su bili motivisani i išli na pobedu ovde.

Takođe, začuđujuće mnogo negativnih hrvatskih komentara, a reprezentacija im igra prilično prosečno od kada je Srna otišao i od kad su ostali glavni igrači duboko u trećoj deceniji (Modrić, Mandžćukić, Ćorluka, Subašić 32+).

zeus76

pre 6 godina

Kad je Srbija izgubila od Maroka odmah ste brzopotezno objavili i Hrvatska je izgubila od Perua a sad kad ste pobijedili Nigeriju nigdje ne vidim i Hrvatska je pobijedila Mexico! Kako to?

Markoni

pre 6 godina

Pišem na poluvremenu. Meni su dileme za startere na svetskom: Nastasić/Duško Tosic, gde uglaviti Sergeja (verovatno umesto Luke) i da li probati eksperimentisati i izbaciti Kostića iz 11 jer je baš prosečan. Ostalo je manje više to to, bolje nemamo.
Generalno pozitivan utisak za ovo poluvreme, prilično disciplinovano smo izgledali.

dr. Roddick

pre 6 godina

@coldplayer

"Ajde pljuvaci sta danas ne valja.Ajde malodusnici recite nesto sem sto pominjete dresove.Kad smo sa Muslinom igrali ovako?Kad?"

Evo ga jos jedan tipican predstavnik ovih sto polete posle prve solidne utakmice , nebitno sto su prethodnih 5 bile katastrofa ;)

Kladionice zive od ovakvih ! HAHHAHAH

2CRAZY

pre 6 godina

Ko što neko reče, Nigerija je odigrala u rezervnom sastavu i bez želje za pobedom, to je bilo očigledno, dzaba se primate i lupate mi minuse i ja bi voleo da je ovo bila ozbiljna utakmica.

marerakarera

pre 6 godina

Igra je sasvim pristojna. Ništa spekatkularno ali dovoljno. Sporiji smo od njih ali jako ulazimo u duele.
SMS i Basta fale, mada je Rukavina prijatno iznenađenje za sada.
2 pitanja:
1) bez brzine, da li bi Kostić bio profesionalac?
2) da li on dečko poseduje desnu nogu?

Imam osećaj da dobijamo u drugom.

bmiles

pre 6 godina

Protiv 42 rangirane sa FIFA liste poraz 1:2 a protiv 50 velikih 2:0!Ohrabruje!Pardon ipaj je 3:0 i hettrik Mitrovica jer na SP bice VAR a on bi presudio da je lopta presla liniju!

gremlin

pre 6 godina

Stadion od 5100 gledalaca?!A igra reprezentacija i to u Londonu,pa koja je tu fora?!Jedino da su rezervisali neki dobar klub posle utakmice,vodi NOVI KAPITEN...na piće....

siki

pre 6 godina

Luka Milivojevic drzi casove fudbala Maticu. Treba neko zameniku kapitena objasniti da ne igra samo ime.
(OKTOPOD, 27. mart 2018 21:49)

Čovek je jedini igrao kada niko nije u kvalifikacijama za euro. Kod mene ima kredita.

znanje-imanje

pre 6 godina

Za razliku od vrlo korisne uatkmice protiv Maroka - ova je možda i štetna. Izeš pobedu, glupost. Ovde se može napraviti iluzija da je ovo najbolja odbrana - a možda nijedan od ova 4 ne bi trebao biti u prvoj postavi?! Jer, ovo je test i dosta slaba Nigerija, i vidno slabija od Maroka!
Isto važi za ova dva poteza; ono malo što sam u životu gledao Kostića uvek mi je bio misterija; jeste, ima tu kao nešto - ali i ne tako mnogo a što je još gore i ne tako često. Ok, nemamo baš puno asova na toj poziciji polušpica, iza i uz centarfora. Ali Kostić ne obećava kao rešenje. Baš zato moraju se makar i na silu isforsirati ili Gaćinović ili Živković i ko god: Sulejmani, Radonjić...
Konsternirani Krstajić je uzicerašio; Matića nije uopšte trebao stavljati, da ga i sačuva i razradi druge. Ali eto kako pogrešno deluje pritisak javnosti - i to pogrešne javnosti! Videćemo ima li Mladen svoje ja i po tome da li će, kao što bi morao, isprobati još igrača, naročito u odbrani, kao i probati još par mlađih u napadu.
Za Muslin-letargične: druga utakmica u istoriji da smo igrali visoki presing. A ovde bi sada po vašem igrali Gudelj i Fejsa, umesto Milivojevića, SMS itd. Jel vi to ozbiljno?

Srbin

pre 6 godina

Svaka čast savezu na izboru stadiona, pa ne stvarno, što da jure klince koji ce dodavati loptu iz auta, lakše je kad to radi publika, samo mala zamerka, parking iza gola je pun, da ne razbiju nekom kola džabe?
(EU, 27. mart 2018 21:22)

Nije savez bîrao stadion vec marketinska agencija koja organizuje utakmicu.Nije FSS organizator
I da jeste za veci i bolji stadion treba lova a gledalaca 2 hiljade

Filip

pre 6 godina

Je li vi gledate utakmicu ili dresove? Nekima od kimpleksa smeta crvena boja.Nemcima ne smeta bela iaki nigde u zastavi nemaju belu.Italijanima plava iako nigde plave boje.Englezima bela

CFC

pre 6 godina

Da malo bolje pratiš utakmicu, a i engleski fudbal, video bi da se igra na stadionu Bartona (Burton FC), inače trenutno člana Čempionšipa u zoni ispadanja. P. S. Koliko je nepismenih ovde da je to bruka.
(Stari čačanin, 27. mart 2018 21:34)

uzmes da se napravis pametan I ispravis drugog, a ispadnes jos gluplji od njega.

Barnet FC, The Hive stadion, ako te neko pita prike ;-)

tipo

pre 6 godina

Gledam dres Srbije.Umesto zvanicnog grba na dresu grb sa cetiri ocila kao na registarskim tablicama.To nije zvanicni grb Srbije
(Srbin, 27. mart 2018 21:10)

Pa nije ni taj grb sa tablica kako ti kazes. Na dresu je grb fudbalskog saveza Srbije, cetiri ocila sa fudbalskom loptom u sredini I natpisom Srbija iznad. Na dresove fudbalskih reprezentacija idu grbovi nacionalnih saveza, ne grbovi drzava. Nekima je to isto, nekima nije (vecini)

ipak se okreće

pre 6 godina

Lepi dresovi, Češka je imala slične.
Igramo solidno, mislim da pobedjujemo.
Evo i predsednik kaže da narod nastavi da gleda utakmicu, poslušaću ga. Pametno zbori!

Poki

pre 6 godina

Ljudi zasto crveno-beli dresovi.Ja sam zgrozen i ne znam kako moze neko da pravi razdor samo da bi nametnuo boje svoga kluba. Pa se neko pita zasto reprezentacija nema navijace.

Tyson

pre 6 godina

Bolja igra i dobar rezultat ali mislim da su se neki previse napalili

Nigerija mi nekako skroz nezainteresovana na ovaj mec izasla. Nadam se da je to dobra igra nasih ih izbacila iz igre ali bojim se da smo igrali protiv dosta opustenog ili nekompletnog protivnika. Nadam se da cemo da se odmerimo sa nekom velesilom pre prvenstva i da imamu celi sastav sa Sergejom u timu

zex

pre 6 godina

Dobro je ovo nego mišljenja sam da smo trebali naci neku top Reprezentaciju da se vidi neko realno stanje.Pitanje je ko ce otici u Rusiju.Ako ostanu zdravi svi jer ima jos mnogo da se igra do rusije.

sta kazete?

pre 6 godina

Моје мишљење, да би дресови требало да нам буду црвено-плаво-бели, као застава.
Црвене мајице, плави шортсеви, и беле штуцне.
И тако свака репрезентација, у сваком спорту.
(некле, 27. mart 2018 21:13)
Moje misljenje je da dres treba da bude pola crvene pola plave boje, a šorc bele. Tako bi dobili pravu sliku i pravi uzgled zastave.

Banja Luka

pre 6 godina

Srbija igra lose, pa svi pljuju po igri i sastavu. Sad igraju dobro, pa se strucnjaci nadju da pljuju po dresovima. Ajde radite nesto u zivotu majke vam.

Peca

pre 6 godina

@Meni nisu jasne dve stvari: kako je ova Nigerija pobedila Argentinu? i kako ova Nigerija NIJE primila gol od Argentine?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marjan, 27. mart 2018 22:39)

Ne zaboravite da smo danas igrali u baš najjačem sastavu, da Nigeriji nije igralo pet najboljih igrača a i nisu baš pokazali neku želju za pobedom.

ccc?

pre 6 godina

Kada neki pisu o Mitrogolu u buduće pssst.. Nemate pojma o fudbalu, centarforu, osecaju za gol, kako je uvek tu gde treba pa i kada promasi, dace gol jer je lisica. Ima njuh, skok, jak ko bik i zna gde da bude, otvori se i šutira. Ko moze da ga zameni, da je bolji od njega? Jedino je beskoristan kada mu lose centriraju, lose ga upošljavaju, onda je i on nemoćan. Druga je stvar sto se meni ne svidja igra koju mi sve vise forsiramo. Ko da smo Englezi. Preskače se sredina dugim loptama, centarsutevi... Ali je cinjenica da godinama nemamo kreatora na sredini terena, majstora sa loptom, koji organizuje, povezuje, upošljava napad pasovima i loptama koje imaju "oci".Takodje je tu i uticaj igraca koji igraju u premijer ligi. Prema tome ostaje nam ovakva igra. Drugi gol, akcija koju smo imali, to mi se svidja a ne samo bunarenje na Mitra. Ali obrni okreni on je nas najbolji strelac od kvalifikacija do ovog meca gde mu cak jos jedan gol nisu priznali. Dao bi 3, het trik. Zasto onda pljuvati Mitrogola? Verovatno ostaje samo zloba...

xxx

pre 6 godina

Sve sami Partizanovci u ekipi od klupe do tima.Sasu ilica pozovite sram vas bilo.Rukavina, Ljajiv kakve igracine.Luka Jovic nem mesta bolji je od mitrovica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milokliz, 27. mart 2018 21:39)


Zao mi je ali moras da shvatis da nemamo boljeg centrafora od Mitrovica i po broju golova u kvalifikaciji i po tome sto je i u ovoj utakmici dao gol, lopta je presla gol liniju ali sudije to nisu videle.

Папи

pre 6 godina

РТС треба ангажовати Декија Анђуса за преносе националне селекције. Наравно и Бард као стручни консултант.
Ово је све заједно негледљиво.

bradina

pre 6 godina

Po meni vodimo 1:0 a to ste se Englez pravio Englez dementovace ga VAR!
Ovo je druga igra a kad se mi zainatimo pogotovo posle one "bruke" protiv Maroka (razbija vec na poluvremenu Juznu Koreju 2:0),za trenutak sam uhvatio sebe da se nerviram sto ne mozemo da iskoristimo ovu nadmoc!Tako bre otvoreno,napadacki pa kud koji mili moji,nece nam biti krivo i da izgubimo!
Ajmo Orlovi!

Grobx

pre 6 godina

Posto ocigledno ne smemo da igramo u boji zastave vratiti skroz plavu garnituru. To svako vise ima veze sa nasom tradicijom od te crvene.

xxx

pre 6 godina

Sve sami Partizanovci u ekipi od klupe do tima.Sasu ilica pozovite sram vas bilo.Rukavina, Ljajiv kakve igracine.Luka Jovic nem mesta bolji je od mitrovica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milokliz, 27. mart 2018 21:39)


Zao mi je ali moras da shvatis da nemamo boljeg centrafora od Mitrovica i po broju golova u kvalifikaciji i po tome sto je i u ovoj utakmici dao gol, lopta je presla gol liniju ali sudije to nisu videle.

Amerikanac

pre 6 godina

Моје мишљење, да би дресови требало да нам буду црвено-плаво-бели, као застава.  
Црвене мајице, плави шортсеви, и беле штуцне.  
И тако свака репрезентација, у сваком спорту. 
(некле, 27. mart 2018 21:13) 

Manite me te buvljak varijante. Najbolje da trazimo i sajkace da nosimo?!?! Crvena i plava boja u kobinaciji su blagi uzas. Neka lepo uklope 2 boje i zavrse posao ali da dres bude lepo dizajniran. Batalite vise taj patriotizam jer on odavno nema nikakvu ulogu. I sto je najgore, forsirate ga svi vi koji biste prvom prilikom otisli iz ove zemlje da trazite bolje sutra..
(forest, 27. mart 2018 21:55)

Htedoh isto to da napisem. Te kombinacije, tipa crveno-plava, zeleno-crvena i slicno su tipicne za orijentalne zemlje, prevedeno na srpski ciganske zemlje. Jos kad na to dodamo grb, koji kao sto neko vec rec izgleda kao tablice, bice katastrofa. Ali dobro, mozda tako prodjemo grupu, hipnotisemo Brazilce i Svajcarce cudnim kontrastom boja.

Filip

pre 6 godina

Vise gledam Nemacka Brazil.Gledam sastav Brazila.Da se smrznes
I ko sedi na klupi i ko nije pozvan. A nikom ne smeta sti nemci godinama imaju altternatuvu za bele dresove i crne sorceve a to je zeleni dres i beli sorc u zelene carape

no name

pre 6 godina

Kostic igracina i onaj Mitro dao tri gola idealno za samopouzdanje u repki,maksimalno ga koristiti na prvenstvu ,jer je u dobroj formi,i ostali su tu na nivou ocekivanom,Matic malo letargican juce al dobro.Ima jos vremena da se to ukopi da bude kako treba.

Stefan

pre 6 godina

Zavrsnica,zavrsnica i zavrsnica je ono sto muci nas fudbal,kako reprezentaciju tako i domace klubove u Evropi...Ovo je dosta bolje nego protiv Maroka ali mora jos jace ...

Mad4Red

pre 6 godina

Iskreno ovo je nebo i zemlja od pre neki dan, zasluzeno smo pobedili, video se trud zelja odbrana na mestu, sredina odlicna napad sa Mitrovicem odličan, ovih 11 si negde idealnih za SP uz Sergeja biće to top ekipa, malo mi je žao što se nije igralo u Srbiji kad se ovako dobro odigra makar na manjem stadionu i u drugom gradu, ne mora Bg i Ns stalno... Da se malo ovaj narod digne red bi bio da ostavimo trag u seniorskoj selekciji, da pokusamo da pobedimo prvu utakmicu u grupi, pa da protiv Švice nabijemo sebi taj naboj u grudima jer će se igrati skoro protiv
Albanske reprezentacije, da probamo da izborimo drugi krug, a protiv Brazila da isto molimo Boga da su pobedili prve dve pa da se odigra koliko treba za dušu i navijače iskreno... Polako ali sigurno bićemo mi pravi u Rusiji!!!

krstajadojaja

pre 6 godina

kostic je simpatican i ok lik....ali ne capirai ko ga gura stalno u startnu postavu?
u zadnjih 5-6 utakmica jedan od najslabijih igraca, totalno bez ucinka, gubi lopte, bezopasan....treba ga ohladiti malo na klupi. eventualno nekad 15-20min kao dzoker da udje

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Realno najbolji sastav...samo SMS bi trebao još da bude tu kad se oporavi...jedina velika rupa je rukavina
(Yugo-, 27. mart 2018 20:28)

Sergej umesto Milivojevića, eventualno Basta umesto Rukavine i to je to, ovo je trenutno najboljih 11 naše reprezentacije.
(Blue Moon 826, 27. mart 2018 20:28)

Vidim da smo mi, selektori sa sajta, iskristalisali sastav. Slazem se u potpunosti. Samo ne znam sta ce Mladen da uradi sa njima...da ga ne pljujem unapred, totalna mi je nepoznanica...iz objektivnih razloga.

Pročitaj

pre 6 godina

Na kom stadionu ovi igraju? Čim vidim ovako mali stadion i nezainteresovanu publiku, neka tuga me uhvati. Bolje tenis gledati.
(LOris, 27. mart 2018 21:22)

Oni koji prate sport znaju, a za one koji manje prate, piše u tekstu.
Ostalih mi je stvarno žao.

Tužno

pre 6 godina

Ovo je reprezentacija koja ide u Rusiju? Auh. Pa igraju kao da se skupila ekipa iz ulice. Jedino je sreća što je selektor iskusni trenerski vuk, pa će sve da bude kako treba. Hajdemo u Rusiju po titulu svetskog prvaka.

Carrera

pre 6 godina

Kada zvezdas komentarise idealnu postavu ne sme da bude niko iz partizana ni da je imao bilo kakvih kontakata sa partizanom. To se zovenevidjena mrznja.

igor

pre 6 godina

Ekipa OK, stim da će verovatno Basta igrati na desnom boku pre Rukavine (ne treba mnogo objašnjavati zašto).
SMS će takođe biti u prvih 11, umesto Luke kada protiv slabijih protivnika (dovoljan je Matić pozadi), ili umesto Ljajića u nekoj "defanzivnijoj varijanti.
Čudno mi je da Tadića stavlja na krilo. Živkovića mora koristiti po krilu, dečko igra dobro u Benfici ali na svojoj poziciji. Ne razumem onaj pokušaj u prošloj utakmici sa žiletom u sredini terena, delovao je smešno.
Može to biti OK, samo da igraju

некле

pre 6 godina

Реално можемо да будемо прваци света.
Матић, СМС, Ивановић, Миливојевић, Коларов, Митровић, Тадић, Љајић, Стојковић итд...добар тим баш.
Није ово 98 или 2006, данас су све екипе ту негде.
Аргентина, Бразил, Француска, Немачка, Енглеска нису ни изблиза јаки као некада, Холадндија и Италија се нису ни пласирале.

Zile

pre 6 godina

Ja bih samo da pohvalim rad FSS i izbor protivnika koji sluze kao priprema za SP. Dok svi igraju protiv reprezentacija koji imaju slican stil kao rivali, mi se spremamo protiv Nigerije i Maroka. Sjajan posao rade ljudine iz FSS, svaka cast! P.s sledecu utakmicu nek se nasi podele, svakako smo mi evropski Brazilci.

djuro

pre 6 godina

@prvi put cujem da neka nogometna reprezentacija igra na stadionu, na kojem se održava natjecanje u gadjanju glinenih golubova.. (oki doki, 27. mart 2018 20:49) Hvala na obavestenju. Nismo znali, ali dobro da vi imate iskustva sa glinenim golubavima pa ste dobro informisani o tim stadionima..(urke, 27. mart 2018 21:05)Vaša reprezentacija je u rangu natjecanja glinenih golubova..
(oki doki, 27. mart 2018 23:58)

Kako "vaša reprezentacija? Zar ti nisi Srbin? Zaboravljaš ko ti je bio prađed!!!

burgiba

pre 6 godina

Ja sam trenutno u Meksiku (Playa del Carmen) i idem večeras u neki pub da gledam Mex-Cro u dresu Srbije. Ovde se već 3 dana samo o tome priča. Analiziraju Hrvate kao da će sa njima biti u grupi na mundijalu. Vamos Mexico!
Što se tiče naših...opustite se. Sigurno je lakše da se igra kad nema pritiska javnosti i medija.

arh.

pre 6 godina

Zašto bre ljudi skroz crveni dresovi???? Ili neka budu kako je prvobitno planirano crveno, plavo, beli ili neka se vrate na plav dres! Francuska '98 je bio naš najlepši dres.

Ivcha

pre 6 godina

U napadu

Matic kao zadnji
Tadic levo
Zivkovic desno
Ljaic sredina
SMS polu spic
Mitrovic

Pozadi Basta sigurno
Ivanovic jelga volimo
Kolarov .......
I za cetvrtog nek nam je bog u pomoci.

Stojkovic zabog penala

To bi bilo ok. Mozda.

Millennium

pre 6 godina

Znam da mi sledi pljuvanje i minusi, ali ja ću na Svetskom navijati za Nemce. Kao i na svakom uostalom. Jednostavno, ovu skupinu ljudi u ružnim dresovima, sa trenerom marionetom ne doživljavam kao svoje. Gledam ih i nikakve emocije nemam.

Popi

pre 6 godina

Ljudi, ja zaista ne razumem ovo komentarisanje dreseva. Dresevi su skroz ok. Prebacite na SK 3 gde igraju Italija i Engleska...čisto jednobojni dresevi sa grbom i to je to. Inače, dobra i napadačka igra. Još SMS u veznom redu i Basta umesto Rukavine i to je to

Миле

pre 6 godina

...I da, čisto da se razumemo, do 2006 naša rerenzetacija NIKADA nije nosila crvenu garnituru. Bili smo plavi od osnivanja fudbalskog saveza.
(Salle, 28. mart 2018 00:23)
Салле (претпостављам Сале или Саша у претходном животу), а који сте то ви који сте били плави и који (чији) је тај фудбалски савез?
Када се већ јавих, видим већина би мењала Миливојевића, јуче по мени нашег најбољег играча, а не сећам се да је он било коју утакмицу подбацио.

eto

pre 6 godina

Nije bitno kakav je ko. Ako je odbrana bila dobra ne treba je sad menjati. Bane mora da igra.
Nećemo sad sa 5 utakmica postavljati nove temelje.

2CRAZY

pre 6 godina

Šteta što se Nigeriji danas uopšte ne igra fudbal iz nekog razloga, ili ih mrzi ili im nije dan ili im je plaćeno da izgube, ali očigledno je da ne igraju ni sa pola gasa i ne možemo ništa da ocenjujemo iz ove pobede, jer ovo je neozbiljno. Neozbiljno ko teren na kojem se igra i neozbiljno ko kamere i kamermani i sudije.

Dejan

pre 6 godina

Cim igra skoro najjaca postava mora i rezultat da bude povoljan.Imamo odlicne igrace i verujem da mozemo daleko da doguramo u Rusiji.Imacemo i veliku podrsku navijaca.Mora Krstajic da uigra tim,ali najbitnije je da bude sloge i hemije u timu,da svi disu kao jedan.Protiv Kostarike treba izvrsiti dve izmene u odnosu na veceras,Ivanovic treba da igra desnog beka jer ni Basta ni Rukavina nisu za reprezentaciju,a stopera po meni bi trebalo da igra mali Nikola Milenkovic (mislim da je novi Vidic i treba ga gurnuti u vatru) kao i umesto Milivojevica Sergej Milinkovic-Savic.Umesto vecerasnjih 4-2-3-1 treba igrati 4-3-3 ili 4-1-4-1.Dakle:Stojkovic-Ivanovic,Milenkovic,Nastasic,Kolarov-Matic,Milinkovic-Savic,Ljajic-Tadic,Mitrovic,Kostic.

Mare

pre 6 godina

Ne svidja mi se to sto je Krstajic podlegao medijskom pritisku posle prve neuspesne utakmice i odmah vraca "prvu postavu". Ako si poceo da kombinujes, pa nastavi prijatelju svoju viziju ako si vec tako siguran a ne da se okreces kako vetar dune. Mislim da koliko menadzeri menjaju tim toliko i mi "sportski strucnjaci" zajedno sa medijima. Nije to dobro. I da, opet cemo da izgubimo veceras.

nego šta

pre 6 godina

Mi još od Vujadina Boškova ne igramo fudbal. Ko je god bio uspiješan bio je zbog kukavičke i defanzivne igre. (petkovic, antic, muslin). Bolje bi bilo da igramo taktiku tipa Island. 5-4-1 npr.

forest

pre 6 godina

Моје мишљење, да би дресови требало да нам буду црвено-плаво-бели, као застава. 
Црвене мајице, плави шортсеви, и беле штуцне. 
И тако свака репрезентација, у сваком спорту.
(некле, 27. mart 2018 21:13)

Manite me te buvljak varijante. Najbolje da trazimo i sajkace da nosimo?!?! Crvena i plava boja u kobinaciji su blagi uzas. Neka lepo uklope 2 boje i zavrse posao ali da dres bude lepo dizajniran. Batalite vise taj patriotizam jer on odavno nema nikakvu ulogu. I sto je najgore, forsirate ga svi vi koji biste prvom prilikom otisli iz ove zemlje da trazite bolje sutra..

ZD

pre 6 godina

Stvarno su dresovi katastrofa isti svajcarski nigdje veze s vezom.po meni najbolju opremu pravi Najk i oni njihovi dresovi iz 2010 su zaista bili fantasticni od tada pa do sad su bili katastrofa.onaj umbrov s kragnom pa sad puma zaista neznaa se koji su crnji.Da su bar ubacili plavu boju.

Samo čovek

pre 6 godina

Ajde pljuvaci. 
Dresovi - FIFA ima pravilo da oprema mora biti u kontrastu u odnosu na protivnika sto sve više forsira jednobojne kombinacije kako bi se izbeglo šarenilo na terenu. 
Kostić - najbrži igrač i zato će da igra kod svakog selektora (kao nekad Surjak, Vujovic, Pantelić). Ko god je igrao fudbal zna da je brzina kljucna u modernom fudbalu. 
Matić - on je čovek defanzive koji ne kreira igru već kvari protivničku igru a njegovo uloga se najviše vidi kad i ostali igrači trce i pokrivaju svoje igrače. Kad
ne trče on "pliva" jer ne može da zapusi sve rupe (kao nekad Stankovic, subotić i Vidić). 
Sistem 4-4-2 nam više odgovara od 3-5-2. 
Prozivaju se igrači "zašto ovaj a ne onaj"? Od ovih bolje nemamo. Bekovi nam jesu stari ali da li znate bolje? Da nisu pozvani Ivanovic, Basta, Rukavina, Tosic, Kolarov i Obradovic svi bi kukali. (Orlić Antonov ni u našoj ligi ne može da dođje do dobre igre). 
Nismo velesila i ne tražimo nerealno. Ovo su naši najbolji fudbaleri i dok god se bore ja im ne mogu ništa zameriti.
(AcaUSA, 27. mart 2018 23:09)
Nisma pljuvac ali da pitam, ata je smetalo da smo igrali u plavim sorcevima jad je vec Nigerija nosila bele? Da li si gledao Brazil? Jesu igrali u skroz zutim ili u zuto(majice), plavo(sorcevi), belo(stucne)? To je jako los izgovor za to sto izgledamo kao Svajcarska. Ok da nekad kad se mora budemo skroz crveni, ali glavna kombinacija mora biti, crveno, plavo, bela!

KONDICIJA

pre 6 godina

Ljudi budimo REALNI :
Nigerija je prosečan tim koji ima najloši par centarhalfova,
i kome smo slučajno dali golove (na 2 asistencije Kostića),
jer su oni zaboravili na Mitrovića koji je pretčao 3-4 km..

Možda to nije loša taktika za SP:
cenatrfor koji ne trči, pa ga protivnik zaboravi :)

coldplayer

pre 6 godina

A kad n igramo lose onda ovi nesrecnici ovde samo pljuju stadion ili protivnika.E da vas covek zali.Neka pohvala nema sanse.Izrodi.

Miki

pre 6 godina

---------------------Stojkovic--------------------

---Basta-----Ivanovic------Nastasic/Tosic-----Kolarov---

----------------------Matic----------------------
-------------Milivojevic-------SMS-----------------

---------Tadic-----------------------Ljajic--------------
---------------------Mitrovic-----------------------

Eh sa ovom postavom mozemo do finala.

Ra

pre 6 godina

Koskanje u petercu, proslavljeni svetski golgeter Mitrovic kaze mucenom Nigerijcu "Who the fuck are you". Prebacio na SK1 i Brazil... Willian, Paulinho, Coutinho... ubice nas...

Kiza

pre 6 godina

Filip Kostić će, nadam se, uvek da ima prednost nad Živkovićem, zbog odgovornije igre i zbog veće snage, brzine, čvrstine u duelu...

Stara kuka

pre 6 godina

@Zaista fudbalski ekspert

Matic i Milivojevic guse jedan drugog kad su zajedno na terenu.Vise bih voleo da vidim Nemanju Maksimovica uz Matica i Sergeja ispred.Taj trio u centru veze.
Ma samo nek prikazu borbu,zelju,volju.Nemamo vrh igrace a opet nisu ni panjevi,naprotiv moze lepa ekipa da se sastavi.

shole78

pre 6 godina

Bolja jeste, ali ne mnogo. I dalje puno nepreciznih dodavanja, paničnog oslobađanja lopte, nesigurnih intervencija u odbrani.
Kostić očajan u svakom segmentu, naročito u dodavanje. Živkovića po boku probati, obavezno. Mitar spor i neefikasan, Prijović bi bio korisniji protiv ovakvih brzih ekipa.
Malo je vremena do SP za uigravanje, to nam je što nam je. Da se ne zanosimo previše, mi smo ekipa iz 3. šešira. Podrška momcima, pa šta urade.

Урош

pre 6 godina

Крстаја им дао слободу у игри и одмах се види помак. Много боље и разноврсније него код Муслина. Позвани су сви који би требало да буду ту. То је најбоље што Србија има.

Bane

pre 6 godina

(2CRAZY, 27. mart 2018 23:23)

Viktor Mozes igrača Čelzija gospodin svrtsao u rezervni tim Nigerije. Bože me sakloni. Čisto poređnja sam pogledao tim koji su imali protiv Poljaka i sad protiv nas. Dobar deo je igrao obe utakmice baš uključujuću Mosesa, s tim da je protiv nas igrao onaj Musa i CSKA a protiv Poljaka nije igrao. Što mu dođe zbir od 7 potpuno istih igrača. Jer to buraz onda rezervni tim. Tako da pojma ti nemaš. A Nigerija dobila njih sve sa Levandovskim.

coldplayer

pre 6 godina

@trener
Citao sam do onog dela,inace je uvodni,kada si rekao da je odbrana bila najbolji deo tima u kvalifikacijama.Nemas ti veze.Promeni struku.

Spale

pre 6 godina

Stari Čačanin@ nije Burton nego FC Barnet, nisi ni ti mnogo bolji od tih nepismenih koje prozivaš. Inače stadion je bolji od svakog našeg, a mesta ima i više nego što treba.

Ivan

pre 6 godina

Sve sami Partizanovci u ekipi od klupe do tima.Sasu ilica pozovite sram vas bilo.Rukavina, Ljajiv kakve igracine.Luka Jovic nem mesta bolji je od mitrovica
 (milokliz, 27. mart 2018 21:39)

Partizanovci su Rukavina, Ljajic, Mitrovic i Nastasic. Stojkovic je najvece uspehe u karijeri doziveo u Zvezdi. Kolarov i Matic prosli zvezdinu skolu. Milivojevic bio u Zvezdi, tako da je od prilike pola pola. Sto se klupe tice, 6 igraca je igralo u zvezdi, 2 u partizanu, i ostali su iz drugih klubova.

BGcity

pre 6 godina

Matic izgleda odbija da igra, nesto nije u redu u svlacionici. Ajde momci izdignite se iznad sujeta i igrajte za narod i grb. Kad prodje sve to i omatorite bice vam zao sto ste bili sujetni kad ste mogli dati sve od sebe. Ali bice kasno.

Trener

pre 6 godina

Kao trener mogu da vam kažem samo da se previše nenadate. Mogu oni da ostave srce na terenu džabe. Da vas juri lav jel bi mogli da trčite brže od njega? Svako od nas ima svoje limite. Odbrana spora a ipak najbolji deo tima. (ne mislim na ovu utakmicu nego ukupno kroz kvalifikacije) Sredina ne toliko loša ali svaka od 10 najboljih ekipa na SP će nas lako saterati na našu polovinu. Kontre jako spore. Ne treba kriviti ove momke imali smo daleko jače sastave u Italiji 1990 i 2010 i JA pa se opet za gol čekao prekid. Mi vise majstore za slobodne (niti igrače) udarce poput Piksija, Mihe, Dekija Stankovića i simbola nepravde Ramba Petkovića nemamo. Napad pa i kad smo imali zvučnija imena poput Mijatovića i Pančeva nismo se nadavali golova. Hrvati su promenili stil raspadom juge i rezultati su im spram nas odlični. Nigerijci su niski i bili su inferiorni ali da ne steknete pogrešan utisak da smo mi bili nešto posebno, nismo ni iz daleka. Krajnji domet uz mnogo povoljnih okolnosti osmina finala. Kažu ljudi lopta je okrugla. Da desi se da VBA izvuče remi protiv najboljih, nekad i pobedi nekog od njih ali druga je priča kad se igra samo jedna utakmica a ne celo prvenstvo. I da nas sa druge pozicije čeka slabiji prvoplasirani opet dalje od osmine finala ne bi mogli. Realno ako uzmemo 3 boda Kostariki 1 Švajcarskoj i da se pomolimo da Brazil ne bude zainteresovan za punjenje mreže i trošenje energije u zadnjoj utakmici. Plus jako neiskusan selektor.

bgd

pre 6 godina

Ajde pljuvaci.  
Dresovi - FIFA ima pravilo da oprema mora biti u kontrastu u odnosu na protivnika sto sve više forsira jednobojne kombinacije kako bi se izbeglo šarenilo na terenu.  
(AcaUSA, 27. mart 2018 23:09) 

što rukavi nisu plavi, nego su beli?

dusan

pre 6 godina

a dresovi, samo fali grb zvezdane...stvarno sramota, mogli ste bar plave ?ortseve i bele štucne pa da bar liče na zastavu...
(goran, 27. mart 2018 21:28)

Da, stvarno glupo, a sve partizanovci igraju sa sve selektorom...

Topcina

pre 6 godina

Kolarov i Ivanović naša ubedljivo najgora dva igrača,nek' priča ko šta hoće...ljudi već 10 godina ,,igraju''za reprezentaciju u rikverc,nijedan ni drugi nisu onu traku zaslužili

mrmlj

pre 6 godina

@ (Zoks, 27. mart 2018 22:57) pred francusku ‘98. sacica nigerijaca sa bubnjevima nadglasala desetine hiljada nasih navijaca na marakani, ako se dobro secam

Kure

pre 6 godina

Fina igra veceras, jos kad bi se malo ubrzali u predaji lopte slobodnom igracu - mozda bismo mogli i necem ozbiljnijem da se nadamo u Rusiji :) Bane umesto Rukavine. SMS umesto Milivojevica kad igramo protiv slabije ekipe, a umesto nekog ofanzivnijeg (Kostica, Ljajica ili Tadica) kad se branimo ili cuvamo rezultat. Zivkovic takodje moze da uskoci na mesto bilo kog od ove trojice. Sa Nastasicem upariti najmanje loseg od preostalih stopera i to je to. Bolje nemamo

thetruth

pre 6 godina

Dres je totalno ok.. Neznam zasto se neki bune, ko smo mi to bili u fudbalu u poslednjih 10-15 godina da zasluzujemo neki exkra etiket od proizvodaca. A sto se tice fudbala igra nam je sasvim solidna bila! Mitro je bas super proradio otkad se mu pruzila prilika da igra i zbog toga sada imamo nesto sto nismo imali za bas neko dugo vreme, napadaca! Neka momci samo nastave sa radom uz srce na terenu i mi kao navijaci da im pruzimo podrsku i ko zna sta se moze postici jer je svetsko prvenstvo takav turnir. SRBIJA!

Бот по убеђењу

pre 6 godina

Навијам и навијаћу за наше. Радујем се и пто видим Банета, некако је неправда да га нема, али мора ли сваку лопту да шаље напред, није истина да нема коме у везном реду да дода..
И реално је спор..

Black

pre 6 godina

A gde su 4 i 5 sudija pored golova nasih i nigerijanci stedili malo dovoljno su 3 sudije ko placa sudije FIFA ili se delu od dva sastava koji igraju?

Gladijatori

pre 6 godina

Ima šanse za Srbiju na SP, ako je Krstajić posle analize utakmice shvatio da su TRI najbolja igrača na terenu (Kostić, Ljajić, Rukavina) bili oni igrači koji su najbrži i najspremniji u timu :
1. Kostić (2-3 odlične asistencije, da bi i polovični igrač dao golove, pretčao mnogo, vrćao se i pomagao odbrani,) ;
2.Ljajić (pretrčao dosta, imao odlične pasove iz prve, vraćao se i pomagao odbrani) ;
3. Rukavina (odradio zadatke u odbrani, ubacivao se u napad i više puta odlično centrirao,

milokliz

pre 6 godina

Sve sami Partizanovci u ekipi od klupe do tima.Sasu ilica pozovite sram vas bilo.Rukavina, Ljajiv kakve igracine.Luka Jovic nem mesta bolji je od mitrovica

4k4.Dex

pre 6 godina

To je to samo Basta umesto Rukavine i SMS umesto Milivojevica Ljajica ili Kostica u zavisnosti od taktike. Pozvati i Luku Jovica obavezno jer je u top formi.

Aleksandar

pre 6 godina

Opet Ljajic u startnoj postavi... 
(ubitacni, 27. mart 2018 20:24) 

Cekaj bre, na zadnje 3 utakmice za Srbiju dao 2 gola i asistenciju. Bukvalno izmislio gol Tadica niotkuda protiv Maroka i tebi bas on smeta. Neverovatni ste stvarno.
(Ivan, 27. mart 2018 20:32)

Ime sam mu čuo u 12. min. čovek se ne vidi,nema ga!!

2CRAZY

pre 6 godina

Šteta što se Nigeriji danas uopšte ne igra fudbal iz nekog razloga, ili ih mrzi ili im nije dan ili im je plaćeno da izgube, ali očigledno je da ne igraju ni sa pola gasa i ne možemo ništa da ocenjujemo iz ove pobede, jer ovo je neozbiljno. Neozbiljno ko teren na kojem se igra i neozbiljno ko kamere i kamermani i sudije.

drmr

pre 6 godina

Rukavina je jako potecenjen igrač. Ne zna nešto posebno sa loptom, ali se jako dobro kreće, prati akcije, grize, ima ga svuda.
(Zaista fudbalski ekspert, 27. mart 2018 23:23)
-----------------------------------------------------------------

Ono citam i ne verujem. Vidis, problem je sto se u modernom fudbalu zahteva i kontakt sa loptom.

Salle

pre 6 godina

@dr. Udo Brinkman
E moj doktore, baš bi ti trebao malo da koristiš internet pre nego što lupiš nešto. Tebi je Bjelogrlićev Montevideo izvor informacija?? Pa kako se zvala država 30ih godina majke ti? Da nije možda Srbija? I da, čisto da se razumemo, do 2006 naša rerenzetacija NIKADA nije nosila crvenu garnituru. Bili smo plavi od osnivanja fudbalskog saveza.

crveno, na radost

pre 6 godina

Ljudi zasto crveno-beli dresovi.Ja sam zgrozen i ne znam kako moze neko da pravi razdor samo da bi nametnuo boje svoga kluba. Pa se neko pita zasto reprezentacija nema navijace.
(Poki, 27. mart 2018 23:22)

A šta bi ti, crne košulje?

Iz ugla

pre 6 godina

Мој тим: Рукавина, Ивановић, Настасић, Коларов, Матић, СМС, Тадић, Костић, Пријовић и Митровић.

Zen

pre 6 godina

4-2-3-1 Basta,Ivanovic,Nastasic,Kolarov
°. Matic,Milivojevic
Tadic,Milinkovic-Savic,Kostic
Mitrovic
E ovako,po meni je ovo najbolja formacija,i najbolji sastav koji imamo. Pogledajte ,fin je to tim,uigrati ih ,uliti samopouzdanje i procicemo grupu,a posto golmana nisam napisao ne mogu se odluciti izmedju Dmitrovica,i Stojkovica. Ovaj prvi brani u Spaniji,i u najboljoj je formi,a sto se Stojketa ticee on je uvek najbolje u reprezentaciji branio,ne znam zato ,ali i jedan,i drugi nisu neka extra klasa ,ali su solidni,tacnije bolje nemamo. Treba biti realan danas svako igra fudbal haha,ali stvarno sve je mogucee,ma bicemo prvaci sveta.

DisordeR

pre 6 godina

Buhu ruzni dresovi kmeee, idite i placite u cosku ;)
(DisordeR, 27. mart 2018 21:11)

Cisto jos jednom ;)
(DisordeR, 27. mart 2018 21:56)

Za kraj ;)

franja,zg

pre 6 godina

A Peru?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 27. mart 2018 23:40)

ti danju radi u nasim tvornicama za 200 eura, a navecer gledaj Peru i Maroko

Najspremniji odlučuju

pre 6 godina

Najbolji igrači na terenu su bili najbrži i najspremniji u timu :
- Kostić (2-3 odlične asistencije , da bi i polovični cigrači dali golove, pretčao mnogo, vrćao se i pomagao odbrani,)
- Ljajić (pretrčao dosta, imao odlične pasove iz prve, vraćao se i pomagao odbrani)
- Rukavina (odradio zadatke u odbrani, ubacivao se u napad i više puta odlično centrirao,

Sasa_prekookeanski

pre 6 godina

Nema nama 'leba od fudbala dok god smo JEDINA reprezentacija na svetu koja protivniku dozvoljava da izvede aut! Da ne pricam da jedno 10 stoleca nismo dali gol iz kontre...

LorD

pre 6 godina

Kostic malo van forme, recimo Ljajic na njegovo mjesto, SMS iza napadaca, i rokada Nastasic-Tosic.
Rukavina treba da igra, veliki borac, radilica, ne staje, igra jednostavno, pas na vrijeme, kad god ima priliku centrira, ne petlja. Recimo kao Karvahalj u RM.
Nije njegov nivo, ali identican stil igre.

!!!

pre 6 godina

utakmice u kvalifikacijama nista ne znace a kamoli ove prijateljske....na sp sve pocinje iznova...moj najveci utisak je da nam je kondicija katastrofa i da nam je to najveca mana, to treba dovesti u red pod hitno ako je moguce uopste...Kostarikanci za razliku od nas imaju kondicije za 180 minuta a ne za 90 i ako ne podignemo nivo nase kondicije pojesce nas
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milence, 27. mart 2018 23:36)

# Link komentara
Moj predlog.Iznajmiti za mjesec dana ekipu kondicionih trenera fudbalske repre.USA.Izdvojiti 1.Mio dolara i nema zime.Za mene licno najbolje kondiciono pripremljena ekipa.Jedino im Njemci tu mogu parirati.Uostalom pitati za savjet Boru Milutinovica.

Zoki

pre 6 godina

oki doki smaras covece, nisi zanimljiv
(kide, 27. mart 2018 20:55)

Pa covek je u pravu..
Ako stadion prima 5 000 gledalaca to znaci da se na tom stadionu takmice u gadjanju glinenih golubova. Bravo @oki doki

STEVO

pre 6 godina

Najteretnija smo reprezentacija na svijetu, nešto kao rukometaši, tako da je potpuno jasno da od posjeda lopte nema ništa čak da imamo Mesija. Nauživaćemo se posjedu protivnika.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Ја у животу нисам читао хрватске вести и портле, а камоли остављао коментар. Једноставно ме не занимају јер и деца знају какво мишљење имају о нама.
Друго, Србија каква је таква никаква наша је и имамо право да је волимо или не волимо, али сам сигуран да нас кроасани никада не би могли разбити у фудбалу. А што се кошарке тиче ту смо цареви.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ђенерал, 27. mart 2018 23:20)

Tvoj izbor, kao sto ce bit nas za vas u EU ;)

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Што се тиче дресова, мени се свиђају они са првог мундијала у Монтевидеу, кад би у таквим играли сада баш би били некако уникатни. Ал дрес је само естетика, битно је да добро играју фудбал, да на терену дају све од себе, да побјеђују. ⚽🖐

Zeus

pre 6 godina

Radije cu da gledam Krstajicev antifudbal nego Muslinov antifudbal. 
Pa covek je igrao sa 3 stopera 2 defanzivna vezna. Napred samo 3 ofanzivna igraca, od kojih 1 Kostic (igrac manje). 
Izvukao nas je Mitrovic sa 2x izjednacujucim pogotkom protiv Velsa i individualni kvalitet Tadica koji je tada bio u dobroj formi (vise nije).
Dosta vise kukanja za njim. Kukate da se vrati isto koliko ste (posle pobeda) kukali da ode.
(Pera, 27. mart 2018 21:00)

Slazem se. Mislim da smo napravili pravi potez dovodjenjem Krstajica, najbolji selektor posle Santraca. Kad bi jos igrao Krasic gde bi nam bio kraj.

Stari čačanin

pre 6 godina

uzmes da se napravis pametan I ispravis drugog, a ispadnes jos gluplji od njega. 

Barnet FC, The Hive stadion, ako te neko pita prike ;-)
(CFC, 27. mart 2018 21:54)

Moja greška, stadion je Barneta člana četvrte engleske lige (League two)
(Stari čačanin, 27. mart 2018 21:42)
Da si pročitao još malo komentara video bi da sam se odmah ispravio.

Baki

pre 6 godina

E sad malko on u drugom poluvremenu. On će sam protiv svih.A i kad uporedimo ove naše smetenjake i njega, nema neke razlike. U oba slučaja osećaj mučnine.

Metodije Sindjelic

pre 6 godina

Kaooo prvoo sto se tice sastava Nigerije igrali su skoroo u kompletnoj prvoj postavi Fali je John Obi Mikel (kapiten) Ihenaco (on i musa se menjaju) i jos mozda jedan igrac ! Sto se tice sastava definitivno 4-1-3-1-1 za nas jos najbolje : Stojkovic - Rukavina-Ivanovic-Nastasic-Kolarov - Matic - Ljijic-Milinkovic Savic-Kostic (Zivkovic) - Tadic - Mitrovic
Pored ovih jedanaest povesti golmane Dmitrovica i Rajkovica
Odbrana: Tosic, Veljkovic, Obradovic , Milenkovic
Vezni red : Zivkovic, Gacinovic, Milivojevic, Radoja
Napad : Prijovic - Jovic(Djurdjevic - Skuletic)

Schopenhauer iz Stajkovca

pre 6 godina

Stojkovic- Basta, Kolarov, Ivanovic, Nastasic- Matic, Milivojevic, Milinkovic-Tadic, Ljajic, Jovic...to bi bilo tip top..Mitar je zastareo spic, treba nam brzi, moderniji spic sa boljom tehnikom, imacemo paklenu sredinu

Pedja

pre 6 godina

Sada ce naravno hvalospevi kako smo igrali fantasticno, otprilike idemo u finale, ali nismo ni veceras briljirali. Objektivno bilo je 3:0 jer sudija nije video gol, ali ni Nigerija ni Maroko nisu bili neki protivnici, a i ne znam sto smo igrali protiv africkih ekipa. Kostic i dalje deluje kao levo smetalo, on i Ljajic ne znam sta igraju. Matic je obe utakmice odigrao katastrofalno i daleko je bolje Grujic delovao od njega, verovatno je u pitanju uobrazenost, da mu je ispod nivoa da igr aprijateljske. Mitrovic i pored golova mi ne uliva poverenje kao centarfor, ne znam zasto se Prijovicu ne pruzi neka ozbiljnija sansa s obzirom na njegov ucinak. Inace, povremeno sam prebacivao na Nemacka - Brazil i kada bi se vracao na nasu utakmicu, delovalo je kao usporeni snimak.

STEVO

pre 6 godina

Zna li iko ove iz Nigerije, ja priznam da ne znam? Dobili su Poljsku. Baš smo se umorili (20 min) i ne vjerujem da ćemo se vratiti, teško dišemo.

coldplayer

pre 6 godina

@dr rodick
Prvo,nije bilo 5 sa Mladenom a drugo ja nisam ovo pricao posle pobede vec pre.Imas ovde komentare pa citaj moje i tvoje.Kakva kladionica?Na cemu si.Gledas li ti igru ili ne?Sacuvaj me boze ovakvih.

Realno

pre 6 godina

Rajković- Basta,Ivanović,Tošić,Kolarov-Matić,Milivojević,Tadić,SMS,Kostić-Prijović
Ubedljivo najjači sastav od pozvanih igrača.

ultrasrbin

pre 6 godina

Ono kada je Rukavina bolji od Baste. Bane ipak spor. Sta treba da se desi da Luka nema mesto. Fejsa, SMS pa i Grujic izmislili fudbal za njega. Sa Maticem se nesto desava. Kostic jeste namestio 2 gola, ali se ispromasivao za 10. Zasto ne vise izmena? Zasto nekim igracima samo par sekundi.

nesa80

pre 6 godina

zasto ne igra bleki mikenkovic iz fiorentine,nikad necu razumeti nase trenere,kad ce decko ako ne sad,to je igrac koji kad se ustali u igra u A-tim se do penzije,isto i sa zivkovicem.nasi treneri ko da nevole klase od igraca a sta vide na onom banetu ivanovicu samo oni znaju,ne igraju skolovani i dobri igraci a igraju kiksare i oni koji okrecu ledja kad protivnicki igrac suta na gol.milenkovic nikad vise nebi trebao da se odazove bilo kom treneru pa nek igraju kolarov i ivanovic sa 40

Lale

pre 6 godina

Pa mi veze sa životom nemamo a čitam pola komentara u stilu -tim je u redu?! Ja ne znam dal gledamo istu utakmicu , iste igrače...Dvojicu ne mogu da izdvojim da zaslužuju naš dres.

cole

pre 6 godina

opet bez race petrovica, bambija tosica i stefana mitrovica???? ok, tu su stameni i sigurni rukavina i nastasic...ali bez one trojice koje najpre pomenutih??? kako misli selektor da izvuce nereseno protiv bilo koga bez njih? svasta! i sad kao treba da se nadamo necemu i veceras i u rusiji? ma, hajde...neozbiljno je to!

killingmesoftly

pre 6 godina

Ne kontam koja je uloga Ljajica..pa nama bekovi organizuju igru!?Tadic,sta on igra? Koncept je oo-ruk,nabij pa ako sta napravimo.Lici na bunker,a ne moze biti sa igracima tipa Tadic,Ljajic,Mitrovic...i plus jos SMS..mislim da je Muslin bio u pravu,nemoguce je uklopiti ove igrace.Nikakve ideje,pecata,stiha ova reprezentacija nema..tako da bez sikiracije na ljeto.

Nebojša

pre 6 godina

Što su ljudima problem dresovi koliko ja znam mi na zastavi imamo crvenu boju zar ne zato ne vidim problem eto jedna Nemačka je igrala u zelenim a Španija u belim dresovima ne verujem da se njihovi navijaci uzbudjuju previše zbog toga.

abraksas89

pre 6 godina

Rajkovic, Kolarov, Ivanovic, Nastasic, Basta, Matic, Sergej Milinkovic-Savic, Kostic, Tadic, Ljajic, Mitrovic

Klupa: Rajkovic, Svilar, Veljkovic, Savic, D. Tosic, Gajic, Obradovic, Nemanja Maksimovic, Milivojevic, Zivkovic, Radonjic, Prijovic

23 najboljih

Salle

pre 6 godina

@dr. Udo Brinkman
E moj doktore, baš bi ti trebao malo da koristiš internet pre nego što lupiš nešto. Tebi je Bjelogrlićev Montevideo izvor informacija?? Pa kako se zvala država 30ih godina majke ti? Da nije možda Srbija? I da, čisto da se razumemo, do 2006 naša rerenzetacija NIKADA nije nosila crvenu garnituru. Bili smo plavi od osnivanja fudbalskog saveza.
Evo informišite se malo:
https://en.wikipedia.org/wiki/Serbia_national_football_team
https://www.danas.rs/drustvo/kako-je-plavi-dres-pocrveneo/

nik

pre 6 godina

Ocajna utakmica! Protiv ove nigerije je srbija morala minimum 4,5 golova da postigne! Da su nigerijci kojim slucajem prvi dali gol,mi bi potonuli nacisto i izgubili bi ovo! Imali smo srece vise nego znanja

Roger

pre 6 godina

Sergej umesto Milivojevića protiv Kostarike i Brazile, Milivojevic protiv Svajcarske. Basta umesto Rukavine. Nemamo bolje. Zivkovic ce valjda proraditi. Eventualno Radonjic na klupi, treba nam necija lucidnost, bolji je od Gacinovica, i Svilar kao treci golman.

oki doki

pre 6 godina

prvi put cujem da neka nogometna reprezentacija igra na stadionu, na kojem se održava natjecanje u gadjanju glinenih golubova.. 
(oki doki, 27. mart 2018 20:49) 

Hvala na obavestenju. Nismo znali, ali dobro da vi imate iskustva sa glinenim golubavima pa ste dobro informisani o tim stadionima..
(urke, 27. mart 2018 21:05)

Vaša reprezentacija je u rangu natjecanja glinenih golubova..

Baba Stanojka

pre 6 godina

Samo jos Stojkovica da se otarasimo i bice ovo fina reprezentacija. U par navrata katastrofalno je intervenisao. To ne sme reprezentativni golman.
Jos Sergej u prvoj postavi umesto Ljajica i prolazimo grupu opusteno.

Millennium

pre 6 godina

Znam da mi sledi pljuvanje i minusi, ali ja ću na Svetskom navijati za Nemce. Kao i na svakom uostalom. Jednostavno, ovu skupinu ljudi u ružnim dresovima, sa trenerom marionetom ne doživljavam kao svoje. Gledam ih i nikakve emocije nemam.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Ја у животу нисам читао хрватске вести и портле, а камоли остављао коментар. Једноставно ме не занимају јер и деца знају какво мишљење имају о нама.
Друго, Србија каква је таква никаква наша је и имамо право да је волимо или не волимо, али сам сигуран да нас кроасани никада не би могли разбити у фудбалу. А што се кошарке тиче ту смо цареви.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ђенерал, 27. mart 2018 23:20)

Tvoj izbor, kao sto ce bit nas za vas u EU ;)

miško

pre 6 godina

Prelepi dresovi,puno crvenog i malo belog.Dresovi za uspeh.To su boje pod kojim su srpski klubovi,timovi postizali najbolje rezultate.U njima bi Srbija mogla do vrha planete, još nek nam Bog da sreće.Krstajiću,znanje je i kad znaš ko zna.Dobro smo igrali protiv ekipe ogromnog pitencijala.Od mladjih igrača, najviše imponuje Grujić.Njegovim ulaskom sve je krenulo nabolje.Zaboraviti ovu utakmicu što pre to je samo pijateljska i bez značaja.

franja,zg

pre 6 godina

A Peru?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 27. mart 2018 23:40)

ti danju radi u nasim tvornicama za 200 eura, a navecer gledaj Peru i Maroko

Poki

pre 6 godina

Ljudi zasto crveno-beli dresovi.Ja sam zgrozen i ne znam kako moze neko da pravi razdor samo da bi nametnuo boje svoga kluba. Pa se neko pita zasto reprezentacija nema navijace.

nista o nicemu

pre 6 godina

Gde nestadose muslinovci?A da.Nase misljenje se menja iz dana u dan.Neko rece eto vratio je igrace koji su izborili sp.Nasmeja me slatko.Vidis li ti majstore igru sada i onda kod Muslina.Nebo i zemlja.I to je malo.Rekao sam jos kad ste poceli da ga blatite da nikada bolje necemo igrati nego na ovom sp.Mozda necemo daleko dogurati ali cemo sigurno igrati fudbal.A to sto je vecina ovde ogranicena i zadojena mrznjom pa zna samo da pljuje u svom jadnom zivotu to je druga stvar.
(coldplayer, 27. mart 2018 23:03)

Bukvalno je izveo Muslinov tim i prekopirao taktiku. I dobili smo. Toliko.

Stagger Lee

pre 6 godina

Ja sam šokiran! Pa mi igramo fudbal! Šta im je uradio Krstajić, meni je misterija.
(absolutezero, 27. mart 2018 22:43)

Sta je uradio - vratio Muslinovu ekipu i nacin igre.

2CRAZY

pre 6 godina

Ko što neko reče, Nigerija je odigrala u rezervnom sastavu i bez želje za pobedom, to je bilo očigledno, dzaba se primate i lupate mi minuse i ja bi voleo da je ovo bila ozbiljna utakmica.

Dejan

pre 6 godina

Cim igra skoro najjaca postava mora i rezultat da bude povoljan.Imamo odlicne igrace i verujem da mozemo daleko da doguramo u Rusiji.Imacemo i veliku podrsku navijaca.Mora Krstajic da uigra tim,ali najbitnije je da bude sloge i hemije u timu,da svi disu kao jedan.Protiv Kostarike treba izvrsiti dve izmene u odnosu na veceras,Ivanovic treba da igra desnog beka jer ni Basta ni Rukavina nisu za reprezentaciju,a stopera po meni bi trebalo da igra mali Nikola Milenkovic (mislim da je novi Vidic i treba ga gurnuti u vatru) kao i umesto Milivojevica Sergej Milinkovic-Savic.Umesto vecerasnjih 4-2-3-1 treba igrati 4-3-3 ili 4-1-4-1.Dakle:Stojkovic-Ivanovic,Milenkovic,Nastasic,Kolarov-Matic,Milinkovic-Savic,Ljajic-Tadic,Mitrovic,Kostic.

Dejan

pre 6 godina

Cim igra skoro najjaca postava mora i rezultat da bude povoljan.Imamo odlicne igrace i verujem da mozemo daleko da doguramo u Rusiji.Imacemo i veliku podrsku navijaca.Mora Krstajic da uigra tim,ali najbitnije je da bude sloge i hemije u timu,da svi disu kao jedan.Protiv Kostarike treba izvrsiti dve izmene u odnosu na veceras,Ivanovic treba da igra desnog beka jer ni Basta ni Rukavina nisu za reprezentaciju,a stopera po meni bi trebalo da igra mali Nikola Milenkovic (mislim da je novi Vidic i treba ga gurnuti u vatru) kao i umesto Milivojevica Sergej Milinkovic-Savic.Umesto vecerasnjih 4-2-3-1 treba igrati 4-3-3 ili 4-1-4-1.Dakle:Stojkovic-Ivanovic,Milenkovic,Nastasic,Kolarov-Matic,Milinkovic-Savic,Ljajic-Tadic,Mitrovic,Kostic.

Miki

pre 6 godina

---------------------Stojkovic--------------------

---Basta-----Ivanovic------Nastasic/Tosic-----Kolarov---

----------------------Matic----------------------
-------------Milivojevic-------SMS-----------------

---------Tadic-----------------------Ljajic--------------
---------------------Mitrovic-----------------------

Eh sa ovom postavom mozemo do finala.

milokliz

pre 6 godina

Sve sami Partizanovci u ekipi od klupe do tima.Sasu ilica pozovite sram vas bilo.Rukavina, Ljajiv kakve igracine.Luka Jovic nem mesta bolji je od mitrovica

Aleksandar

pre 6 godina

Opet Ljajic u startnoj postavi... 
(ubitacni, 27. mart 2018 20:24) 

Cekaj bre, na zadnje 3 utakmice za Srbiju dao 2 gola i asistenciju. Bukvalno izmislio gol Tadica niotkuda protiv Maroka i tebi bas on smeta. Neverovatni ste stvarno.
(Ivan, 27. mart 2018 20:32)

Ime sam mu čuo u 12. min. čovek se ne vidi,nema ga!!

2CRAZY

pre 6 godina

Šteta što se Nigeriji danas uopšte ne igra fudbal iz nekog razloga, ili ih mrzi ili im nije dan ili im je plaćeno da izgube, ali očigledno je da ne igraju ni sa pola gasa i ne možemo ništa da ocenjujemo iz ove pobede, jer ovo je neozbiljno. Neozbiljno ko teren na kojem se igra i neozbiljno ko kamere i kamermani i sudije.

Bane

pre 6 godina

Znate sta,ja sam veceras presrecan.Ovako dobro nismo igrali jos od vremena Antica.Odlican fudbal,tecna igra,volja i htenje,kao i hemija u timu sve se to danas dobro videlo.Podrska Krstajicu koji je dao neku slobodu igracima i pokazao da zna posao.Podrska naravno i momcima,sa ovakvom voljom i zeljom ni prolaz grupe na SP nije daleko.Bravo za ovo veceras!!

2CRAZY

pre 6 godina

Šteta što se Nigeriji danas uopšte ne igra fudbal iz nekog razloga, ili ih mrzi ili im nije dan ili im je plaćeno da izgube, ali očigledno je da ne igraju ni sa pola gasa i ne možemo ništa da ocenjujemo iz ove pobede, jer ovo je neozbiljno. Neozbiljno ko teren na kojem se igra i neozbiljno ko kamere i kamermani i sudije.

analiticar_ amater

pre 6 godina

Dresovi su ne daj Boze! Vratite nam plave dresove!!!
(fanatik, 27. mart 2018 21:09)

Nema vise Jugoslavije nema ni plavih dresova. Prihvatite realnost.

nik

pre 6 godina

Ocajna utakmica! Protiv ove nigerije je srbija morala minimum 4,5 golova da postigne! Da su nigerijci kojim slucajem prvi dali gol,mi bi potonuli nacisto i izgubili bi ovo! Imali smo srece vise nego znanja

Stagger Lee

pre 6 godina

Ja sam šokiran! Pa mi igramo fudbal! Šta im je uradio Krstajić, meni je misterija.
(absolutezero, 27. mart 2018 22:43)

Sta je uradio - vratio Muslinovu ekipu i nacin igre.

g

pre 6 godina

Znate sta,ja sam veceras presrecan.Ovako dobro nismo igrali jos od vremena Antica.Odlican fudbal,tecna igra,volja i htenje,kao i hemija u timu sve se to danas dobro videlo.Podrska Krstajicu koji je dao neku slobodu igracima i pokazao da zna posao.Podrska naravno i momcima,sa ovakvom voljom i zeljom ni prolaz grupe na SP nije daleko.Bravo za ovo veceras!!
(Bane, 27. mart 2018 23:58)

Verovatno ces ih pljivati kad prvu izgube na SP. Ovo nije tim, bice dobro ako uzmu jedan bod.

Iz ugla

pre 6 godina

Мој тим: Рукавина, Ивановић, Настасић, Коларов, Матић, СМС, Тадић, Костић, Пријовић и Митровић.

Realno

pre 6 godina

Rajković- Basta,Ivanović,Tošić,Kolarov-Matić,Milivojević,Tadić,SMS,Kostić-Prijović
Ubedljivo najjači sastav od pozvanih igrača.

некле

pre 6 godina

Моје мишљење, да би дресови требало да нам буду црвено-плаво-бели, као застава.
Црвене мајице, плави шортсеви, и беле штуцне.
И тако свака репрезентација, у сваком спорту.

kornjaca rade

pre 6 godina

Da li je moguce da ima komentara u kojim ljudi govore kako treba Basta da igra!??!?! Covek je rezerva Marusicu u Laciu!!! Bolje Ivanovic na beka a neko u sredinu...ili zvati zlatnog orlica Gajica...kakav Basta em star em nikada nije bio igracina!!! Tako se kukalo za Bastu i prosli ciklus pa ga Curcic stavio protiv Portugala...covek uasrao celu utakmicu...ima na YouTube da se pogleda ko se ne seca! Jednostavno truba igrac!

KONDICIJA

pre 6 godina

Ljudi budimo REALNI :
Nigerija je prosečan tim koji ima najloši par centarhalfova,
i kome smo slučajno dali golove (na 2 asistencije Kostića),
jer su oni zaboravili na Mitrovića koji je pretčao 3-4 km..

Možda to nije loša taktika za SP:
cenatrfor koji ne trči, pa ga protivnik zaboravi :)

mr.wolf

pre 6 godina

Ljudi zasto crveno-beli dresovi.Ja sam zgrozen i ne znam kako moze neko da pravi razdor samo da bi nametnuo boje svoga kluba. Pa se neko pita zasto reprezentacija nema navijace.
(Poki, 27. mart 2018 23:22)

Da su dresovi ruzni, jesu. E sad sto se tice boje.... ne znam, razmisljam, jel bi bilo dobro da su crni ?

Grobx

pre 6 godina

Posto ocigledno ne smemo da igramo u boji zastave vratiti skroz plavu garnituru. To svako vise ima veze sa nasom tradicijom od te crvene.

todor

pre 6 godina

Ja ne mogu da verujem da su nam ovo dresovi, bukvalno na Ali Expressu da narucis komplet dresova za 15$ isto bi izgledao. Ne mogu da shvatim oficijalni ugovor, sponzorstvo pume drzavi ciji su nacionalni simboli trobojni i to lepe komplementarne boje (plava i crvena) mi igramo u jednobojnom kombinezonu i to neke bordo nijanse? Sta znaci to za ime boga?

pivljanin

pre 6 godina

Ništa ovo nevalja, vratite Muslina, tada smo igrali vrhunski fudbal sa onom formacijom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ngsb, 27. mart 2018 22:49)

Da se ič razumeš u fudbal, shvatio bi da je ovo tim koji je stvorio Muslin.

Trener

pre 6 godina

Kao trener mogu da vam kažem samo da se previše nenadate. Mogu oni da ostave srce na terenu džabe. Da vas juri lav jel bi mogli da trčite brže od njega? Svako od nas ima svoje limite. Odbrana spora a ipak najbolji deo tima. (ne mislim na ovu utakmicu nego ukupno kroz kvalifikacije) Sredina ne toliko loša ali svaka od 10 najboljih ekipa na SP će nas lako saterati na našu polovinu. Kontre jako spore. Ne treba kriviti ove momke imali smo daleko jače sastave u Italiji 1990 i 2010 i JA pa se opet za gol čekao prekid. Mi vise majstore za slobodne (niti igrače) udarce poput Piksija, Mihe, Dekija Stankovića i simbola nepravde Ramba Petkovića nemamo. Napad pa i kad smo imali zvučnija imena poput Mijatovića i Pančeva nismo se nadavali golova. Hrvati su promenili stil raspadom juge i rezultati su im spram nas odlični. Nigerijci su niski i bili su inferiorni ali da ne steknete pogrešan utisak da smo mi bili nešto posebno, nismo ni iz daleka. Krajnji domet uz mnogo povoljnih okolnosti osmina finala. Kažu ljudi lopta je okrugla. Da desi se da VBA izvuče remi protiv najboljih, nekad i pobedi nekog od njih ali druga je priča kad se igra samo jedna utakmica a ne celo prvenstvo. I da nas sa druge pozicije čeka slabiji prvoplasirani opet dalje od osmine finala ne bi mogli. Realno ako uzmemo 3 boda Kostariki 1 Švajcarskoj i da se pomolimo da Brazil ne bude zainteresovan za punjenje mreže i trošenje energije u zadnjoj utakmici. Plus jako neiskusan selektor.

nista o nicemu

pre 6 godina

Крстаја им дао слободу у игри и одмах се види помак. Много боље и разноврсније него код Муслина. Позвани су сви који би требало да буду ту. То је најбоље што Србија има.
(Урош, 28. mart 2018 01:04)

Netacno. Bas su ovako igrali kod Muslina.

Popi

pre 6 godina

Ljudi, ja zaista ne razumem ovo komentarisanje dreseva. Dresevi su skroz ok. Prebacite na SK 3 gde igraju Italija i Engleska...čisto jednobojni dresevi sa grbom i to je to. Inače, dobra i napadačka igra. Još SMS u veznom redu i Basta umesto Rukavine i to je to

Kolubarac

pre 6 godina

Kad igraju oni koji su standardni u svojim klubovima nešto i može da se očekuje.Eto koliko Ivanović znači timu, pa Milivojević (nisu u Vest Hemu ludi što su mu dali traku) pa Stojković.Prema tome, nema tu mnogo filozofiranja, zna se otprilike 12-13 najboiljih.Fali još SMS i Ljajić sa više utakmica u nogama.Dilema Basta(mislim da je pokretljiviji i sigurniji uz to i kolko tolko igra za svoj klub) ili Rukavina i da se u svakoj utakmici da sve od sebe, bez glupih i samouništavajućih poteza slektora, bez euforije (jer je reč onsasvim prosečnim igračima) i to je to.

Kol

pre 6 godina

U Rusiji realno Svajcarska i Brazil ce da nas oduce od fudbala, a Kostariku cemo i ovako trapavi nekako da dobijemo ili da odigramo nereseno!

dr. Udo Brinkman

pre 6 godina

Posto ocigledno ne smemo da igramo u boji zastave vratiti skroz plavu garnituru. To svako vise ima veze sa nasom tradicijom od te crvene.
(Grobx, 27. mart 2018 23:17)

Pre nego napises ovakav komentar dobro bi bilo da se informises, to danas nije tesko, postoji internet a vidim da ga i ti koristis. Tradicija nase reprezentacije su upravo crveni dresovi, plava je tradicija neke druge drzave koja na tvoju zalost vise ne postoji. Da ne ulazim u dalje razglabanje, "prosetaj" po internetu i videces i sam a ukoliko ti to predstavlja problem verujem da si gledao film "Montevideo" pa ako mozes seti se u kakvim dresovima su tada igrali nasi igraci.

forest

pre 6 godina

Моје мишљење, да би дресови требало да нам буду црвено-плаво-бели, као застава. 
Црвене мајице, плави шортсеви, и беле штуцне. 
И тако свака репрезентација, у сваком спорту.
(некле, 27. mart 2018 21:13)

Manite me te buvljak varijante. Najbolje da trazimo i sajkace da nosimo?!?! Crvena i plava boja u kobinaciji su blagi uzas. Neka lepo uklope 2 boje i zavrse posao ali da dres bude lepo dizajniran. Batalite vise taj patriotizam jer on odavno nema nikakvu ulogu. I sto je najgore, forsirate ga svi vi koji biste prvom prilikom otisli iz ove zemlje da trazite bolje sutra..

dr. Roddick

pre 6 godina

@coldplayer

"Ajde pljuvaci sta danas ne valja.Ajde malodusnici recite nesto sem sto pominjete dresove.Kad smo sa Muslinom igrali ovako?Kad?"

Evo ga jos jedan tipican predstavnik ovih sto polete posle prve solidne utakmice , nebitno sto su prethodnih 5 bile katastrofa ;)

Kladionice zive od ovakvih ! HAHHAHAH

Ra

pre 6 godina

Koskanje u petercu, proslavljeni svetski golgeter Mitrovic kaze mucenom Nigerijcu "Who the fuck are you". Prebacio na SK1 i Brazil... Willian, Paulinho, Coutinho... ubice nas...

Zvezda

pre 6 godina

a dresovi, samo fali grb zvezdane...stvarno sramota, mogli ste bar plave ?ortseve i bele štucne pa da bar liče na zastavu...
(goran, 27. mart 2018 21:28)

Frustracija ili nešto više ?

Tužno

pre 6 godina

Ovo je reprezentacija koja ide u Rusiju? Auh. Pa igraju kao da se skupila ekipa iz ulice. Jedino je sreća što je selektor iskusni trenerski vuk, pa će sve da bude kako treba. Hajdemo u Rusiju po titulu svetskog prvaka.

Pedja

pre 6 godina

Sada ce naravno hvalospevi kako smo igrali fantasticno, otprilike idemo u finale, ali nismo ni veceras briljirali. Objektivno bilo je 3:0 jer sudija nije video gol, ali ni Nigerija ni Maroko nisu bili neki protivnici, a i ne znam sto smo igrali protiv africkih ekipa. Kostic i dalje deluje kao levo smetalo, on i Ljajic ne znam sta igraju. Matic je obe utakmice odigrao katastrofalno i daleko je bolje Grujic delovao od njega, verovatno je u pitanju uobrazenost, da mu je ispod nivoa da igr aprijateljske. Mitrovic i pored golova mi ne uliva poverenje kao centarfor, ne znam zasto se Prijovicu ne pruzi neka ozbiljnija sansa s obzirom na njegov ucinak. Inace, povremeno sam prebacivao na Nemacka - Brazil i kada bi se vracao na nasu utakmicu, delovalo je kao usporeni snimak.

zeus76

pre 6 godina

Kad je Srbija izgubila od Maroka odmah ste brzopotezno objavili i Hrvatska je izgubila od Perua a sad kad ste pobijedili Nigeriju nigdje ne vidim i Hrvatska je pobijedila Mexico! Kako to?

Ivan

pre 6 godina

Opet Ljajic u startnoj postavi...
(ubitacni, 27. mart 2018 20:24)

Cekaj bre, na zadnje 3 utakmice za Srbiju dao 2 gola i asistenciju. Bukvalno izmislio gol Tadica niotkuda protiv Maroka i tebi bas on smeta. Neverovatni ste stvarno.

znanje-imanje

pre 6 godina

Za razliku od vrlo korisne uatkmice protiv Maroka - ova je možda i štetna. Izeš pobedu, glupost. Ovde se može napraviti iluzija da je ovo najbolja odbrana - a možda nijedan od ova 4 ne bi trebao biti u prvoj postavi?! Jer, ovo je test i dosta slaba Nigerija, i vidno slabija od Maroka!
Isto važi za ova dva poteza; ono malo što sam u životu gledao Kostića uvek mi je bio misterija; jeste, ima tu kao nešto - ali i ne tako mnogo a što je još gore i ne tako često. Ok, nemamo baš puno asova na toj poziciji polušpica, iza i uz centarfora. Ali Kostić ne obećava kao rešenje. Baš zato moraju se makar i na silu isforsirati ili Gaćinović ili Živković i ko god: Sulejmani, Radonjić...
Konsternirani Krstajić je uzicerašio; Matića nije uopšte trebao stavljati, da ga i sačuva i razradi druge. Ali eto kako pogrešno deluje pritisak javnosti - i to pogrešne javnosti! Videćemo ima li Mladen svoje ja i po tome da li će, kao što bi morao, isprobati još igrača, naročito u odbrani, kao i probati još par mlađih u napadu.
Za Muslin-letargične: druga utakmica u istoriji da smo igrali visoki presing. A ovde bi sada po vašem igrali Gudelj i Fejsa, umesto Milivojevića, SMS itd. Jel vi to ozbiljno?

STEVO

pre 6 godina

Najteretnija smo reprezentacija na svijetu, nešto kao rukometaši, tako da je potpuno jasno da od posjeda lopte nema ništa čak da imamo Mesija. Nauživaćemo se posjedu protivnika.

STEVO

pre 6 godina

Zna li iko ove iz Nigerije, ja priznam da ne znam? Dobili su Poljsku. Baš smo se umorili (20 min) i ne vjerujem da ćemo se vratiti, teško dišemo.

Zvezdas

pre 6 godina

Muka mi je vise od nasih domacih navijaca i gastarbajtera fudbalskih "navijaca" koji vicu Kosovo Srbija. Alo ljudi pustite politiku. Sport je u pitanju

abraksas89

pre 6 godina

Rajkovic, Kolarov, Ivanovic, Nastasic, Basta, Matic, Sergej Milinkovic-Savic, Kostic, Tadic, Ljajic, Mitrovic

Klupa: Rajkovic, Svilar, Veljkovic, Savic, D. Tosic, Gajic, Obradovic, Nemanja Maksimovic, Milivojevic, Zivkovic, Radonjic, Prijovic

23 najboljih

Topcina

pre 6 godina

Kolarov i Ivanović naša ubedljivo najgora dva igrača,nek' priča ko šta hoće...ljudi već 10 godina ,,igraju''za reprezentaciju u rikverc,nijedan ni drugi nisu onu traku zaslužili

milence

pre 6 godina

utakmice u kvalifikacijama nista ne znace a kamoli ove prijateljske....na sp sve pocinje iznova...moj najveci utisak je da nam je kondicija katastrofa i da nam je to najveca mana, to treba dovesti u red pod hitno ako je moguce uopste...Kostarikanci za razliku od nas imaju kondicije za 180 minuta a ne za 90 i ako ne podignemo nivo nase kondicije pojesce nas

Dag Kristi

pre 6 godina

A Peru? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 27. mart 2018 23:40) 

ti danju radi u nasim tvornicama za 200 eura, a navecer gledaj Peru i Maroko
(franja,zg, 27. mart 2018 23:48)

Koji je ovo jezik?

Mare

pre 6 godina

Ne svidja mi se to sto je Krstajic podlegao medijskom pritisku posle prve neuspesne utakmice i odmah vraca "prvu postavu". Ako si poceo da kombinujes, pa nastavi prijatelju svoju viziju ako si vec tako siguran a ne da se okreces kako vetar dune. Mislim da koliko menadzeri menjaju tim toliko i mi "sportski strucnjaci" zajedno sa medijima. Nije to dobro. I da, opet cemo da izgubimo veceras.

Lale

pre 6 godina

Pa mi veze sa životom nemamo a čitam pola komentara u stilu -tim je u redu?! Ja ne znam dal gledamo istu utakmicu , iste igrače...Dvojicu ne mogu da izdvojim da zaslužuju naš dres.

coldplayer

pre 6 godina

Gde nestadose muslinovci?A da.Nase misljenje se menja iz dana u dan.Neko rece eto vratio je igrace koji su izborili sp.Nasmeja me slatko.Vidis li ti majstore igru sada i onda kod Muslina.Nebo i zemlja.I to je malo.Rekao sam jos kad ste poceli da ga blatite da nikada bolje necemo igrati nego na ovom sp.Mozda necemo daleko dogurati ali cemo sigurno igrati fudbal.A to sto je vecina ovde ogranicena i zadojena mrznjom pa zna samo da pljuje u svom jadnom zivotu to je druga stvar.

Zeus

pre 6 godina

Radije cu da gledam Krstajicev antifudbal nego Muslinov antifudbal. 
Pa covek je igrao sa 3 stopera 2 defanzivna vezna. Napred samo 3 ofanzivna igraca, od kojih 1 Kostic (igrac manje). 
Izvukao nas je Mitrovic sa 2x izjednacujucim pogotkom protiv Velsa i individualni kvalitet Tadica koji je tada bio u dobroj formi (vise nije).
Dosta vise kukanja za njim. Kukate da se vrati isto koliko ste (posle pobeda) kukali da ode.
(Pera, 27. mart 2018 21:00)

Slazem se. Mislim da smo napravili pravi potez dovodjenjem Krstajica, najbolji selektor posle Santraca. Kad bi jos igrao Krasic gde bi nam bio kraj.

bmiles

pre 6 godina

Protiv 42 rangirane sa FIFA liste poraz 1:2 a protiv 50 velikih 2:0!Ohrabruje!Pardon ipaj je 3:0 i hettrik Mitrovica jer na SP bice VAR a on bi presudio da je lopta presla liniju!

Bane

pre 6 godina

Ovo je drugi tim Nigerije. Bez osam standardnih igraca je igrala Nigerija.
(Zorann, 27. mart 2018 22:55

Ja sam cuo da su igrali bez 17 standardnih

Stari čačanin

pre 6 godina

Na kom stadionu ovi igraju? Čim vidim ovako mali stadion i nezainteresovanu publiku, neka tuga me uhvati. Bolje tenis gledati.
(LOris, 27. mart 2018 21:22)

Da malo bolje pratiš utakmicu, a i engleski fudbal, video bi da se igra na stadionu Bartona (Burton FC), inače trenutno člana Čempionšipa u zoni ispadanja. P. S. Koliko je nepismenih ovde da je to bruka.

Zile

pre 6 godina

Ja bih samo da pohvalim rad FSS i izbor protivnika koji sluze kao priprema za SP. Dok svi igraju protiv reprezentacija koji imaju slican stil kao rivali, mi se spremamo protiv Nigerije i Maroka. Sjajan posao rade ljudine iz FSS, svaka cast! P.s sledecu utakmicu nek se nasi podele, svakako smo mi evropski Brazilci.

mrmlj

pre 6 godina

@ (Zoks, 27. mart 2018 22:57) pred francusku ‘98. sacica nigerijaca sa bubnjevima nadglasala desetine hiljada nasih navijaca na marakani, ako se dobro secam

4k4.Dex

pre 6 godina

To je to samo Basta umesto Rukavine i SMS umesto Milivojevica Ljajica ili Kostica u zavisnosti od taktike. Pozvati i Luku Jovica obavezno jer je u top formi.

arh.

pre 6 godina

Zašto bre ljudi skroz crveni dresovi???? Ili neka budu kako je prvobitno planirano crveno, plavo, beli ili neka se vrate na plav dres! Francuska '98 je bio naš najlepši dres.

cole

pre 6 godina

opet bez race petrovica, bambija tosica i stefana mitrovica???? ok, tu su stameni i sigurni rukavina i nastasic...ali bez one trojice koje najpre pomenutih??? kako misli selektor da izvuce nereseno protiv bilo koga bez njih? svasta! i sad kao treba da se nadamo necemu i veceras i u rusiji? ma, hajde...neozbiljno je to!

Ivcha

pre 6 godina

U napadu

Matic kao zadnji
Tadic levo
Zivkovic desno
Ljaic sredina
SMS polu spic
Mitrovic

Pozadi Basta sigurno
Ivanovic jelga volimo
Kolarov .......
I za cetvrtog nek nam je bog u pomoci.

Stojkovic zabog penala

To bi bilo ok. Mozda.

Boki PFC

pre 6 godina

Kada vidim ovog Mitrovića kako ništa ne zna.Spor , odraz 1cm, dribling nema -jednostavno nula!
(Lale, 27. mart 2018 22:02)
Ma tako je zvati Pesica on zna bolje.cccc

Amerikanac

pre 6 godina

Моје мишљење, да би дресови требало да нам буду црвено-плаво-бели, као застава.  
Црвене мајице, плави шортсеви, и беле штуцне.  
И тако свака репрезентација, у сваком спорту. 
(некле, 27. mart 2018 21:13) 

Manite me te buvljak varijante. Najbolje da trazimo i sajkace da nosimo?!?! Crvena i plava boja u kobinaciji su blagi uzas. Neka lepo uklope 2 boje i zavrse posao ali da dres bude lepo dizajniran. Batalite vise taj patriotizam jer on odavno nema nikakvu ulogu. I sto je najgore, forsirate ga svi vi koji biste prvom prilikom otisli iz ove zemlje da trazite bolje sutra..
(forest, 27. mart 2018 21:55)

Htedoh isto to da napisem. Te kombinacije, tipa crveno-plava, zeleno-crvena i slicno su tipicne za orijentalne zemlje, prevedeno na srpski ciganske zemlje. Jos kad na to dodamo grb, koji kao sto neko vec rec izgleda kao tablice, bice katastrofa. Ali dobro, mozda tako prodjemo grupu, hipnotisemo Brazilce i Svajcarce cudnim kontrastom boja.

gremlin

pre 6 godina

Stadion od 5100 gledalaca?!A igra reprezentacija i to u Londonu,pa koja je tu fora?!Jedino da su rezervisali neki dobar klub posle utakmice,vodi NOVI KAPITEN...na piće....

Pera

pre 6 godina

Radije cu da gledam Krstajicev antifudbal nego Muslinov antifudbal.
Pa covek je igrao sa 3 stopera 2 defanzivna vezna. Napred samo 3 ofanzivna igraca, od kojih 1 Kostic (igrac manje).
Izvukao nas je Mitrovic sa 2x izjednacujucim pogotkom protiv Velsa i individualni kvalitet Tadica koji je tada bio u dobroj formi (vise nije).
Dosta vise kukanja za njim. Kukate da se vrati isto koliko ste (posle pobeda) kukali da ode.

Peca

pre 6 godina

@Meni nisu jasne dve stvari: kako je ova Nigerija pobedila Argentinu? i kako ova Nigerija NIJE primila gol od Argentine?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marjan, 27. mart 2018 22:39)

Ne zaboravite da smo danas igrali u baš najjačem sastavu, da Nigeriji nije igralo pet najboljih igrača a i nisu baš pokazali neku želju za pobedom.

oberin martel

pre 6 godina

Za Muslin-letargične: druga utakmica u istoriji da smo igrali visoki presing. A ovde bi sada po vašem igrali Gudelj i Fejsa, umesto Milivojevića, SMS itd. Jel vi to ozbiljno?
(znanje-imanje, 27. mart 2018 22:54)

SMS je igrao!!?? A joj majko..

Schopenhauer iz Stajkovca

pre 6 godina

Stojkovic- Basta, Kolarov, Ivanovic, Nastasic- Matic, Milivojevic, Milinkovic-Tadic, Ljajic, Jovic...to bi bilo tip top..Mitar je zastareo spic, treba nam brzi, moderniji spic sa boljom tehnikom, imacemo paklenu sredinu

nesa80

pre 6 godina

zasto ne igra bleki mikenkovic iz fiorentine,nikad necu razumeti nase trenere,kad ce decko ako ne sad,to je igrac koji kad se ustali u igra u A-tim se do penzije,isto i sa zivkovicem.nasi treneri ko da nevole klase od igraca a sta vide na onom banetu ivanovicu samo oni znaju,ne igraju skolovani i dobri igraci a igraju kiksare i oni koji okrecu ledja kad protivnicki igrac suta na gol.milenkovic nikad vise nebi trebao da se odazove bilo kom treneru pa nek igraju kolarov i ivanovic sa 40

ZZZ

pre 6 godina

Bravo majstori...nerviracemo se mi još ali to je i suština i draž ovog sporta.

Ljudi pustite trenera da radi svoj posao ( bez obzira ko je ) ... a Rukavinu ne dirajte, momak je ipak izmislio fudbal za Bastu!

kike

pre 6 godina

Nista spektakuralno, ali za razliku od izdanja pod proslim selektorom, sada bar pokusavaju da igraju fudbal, da kombinuju, vezu, spoje 15tak dodavanja, otvaraju se, mjenjaju mjesta i sl.To je protiv Maroka bilo na momente, a protiv Nigerije u vecem dijelu utakmice.Takodjer, odbrana je u ove dvije utakmice djelovala stabilnije za razliku od kvala gdje su nam po utakmici stvarali po 5 mrtvih sansi ..cak i protivnici poput Gruzije i Moldavije.To se odnosi cak i na utakmicu sa Marokom, gdje smo primili 2 gola iskljucivo zbog katastrofalnog gubljena Nikole Maksimovica(penal nad covjekom koji ide u gol aut i gubljenje svog igraca ko na poljancetu pred zgradom).Jedino sto mi se ne svidja nikako je to sto bar 20 minuta nije dao sansu Nemanji Maksimovicu, Veljkovicu, Gacinovicu, Zivkovicu i Prijovicu, jer je ipak ovo samo prijateljska utakmica i treba sto vise igraca probat ali na nacin da im se da dovoljno vremena.Premalo su vremena veceras dobili Zivkovic, Maksimovic i Gacinovic.Moguce je da je Krstajicu zbog javnosti i atmosfere u ekipi pobjeda puno znacila pa nije htio da urusava stabilnost ekipe velikim brojem izmjena.Ne znam, vidjet cemo kako ce se dalje odvijat.Nadat se da ce igra biti sve stabilnija i da cemo na turnir otici u najjacem satavu, da nece biti povreda i vratolomija na spisku.

killingmesoftly

pre 6 godina

Ne kontam koja je uloga Ljajica..pa nama bekovi organizuju igru!?Tadic,sta on igra? Koncept je oo-ruk,nabij pa ako sta napravimo.Lici na bunker,a ne moze biti sa igracima tipa Tadic,Ljajic,Mitrovic...i plus jos SMS..mislim da je Muslin bio u pravu,nemoguce je uklopiti ove igrace.Nikakve ideje,pecata,stiha ova reprezentacija nema..tako da bez sikiracije na ljeto.

Euforija

pre 6 godina

Ne verujem da pobedjujemo! Gledam sa sinom i govorim mu da dobro zapamti kada ce opet videti dva gola nasih i pobedu. Istorijski datum, bravo Mitre legendo!

VeljaCZV

pre 6 godina

Znao sam da ćemo se popraviti.
Protiv Maroka smo izgubili jer nam nije igrala puna postava.
Sada smo dobili Nigeriju koja je tukla Argentinu sa 4 2 i Poljsku sa 1 0. Ipak je jača od Maroka.
Švajcarska je dobila neku Panamu sa 6 0, pa ?
Sa ovom postavom smo mnogo bolji ( samo Sergej umesto Milivojevića i Basta umesto Rukavine i onda nam je full tim ).
Krstajić nije dovoljno iskusan za trenera, zbog njega je sada Koki kapiten umesto Baneta, ali sam znao da ćemo ipak moći da se borimo sa ovakvim selekcijama.
Ja verujem u naše momke i verujem u to drugo mesto u Rusiji :)))
ŽIVELA SRBIJA !!!

Папи

pre 6 godina

Напредак из Крушевца има лепше дресове него репрезентација.
Баш су никакви. Због овог стварно нису требали мењати Умбро.

shole78

pre 6 godina

Bolja jeste, ali ne mnogo. I dalje puno nepreciznih dodavanja, paničnog oslobađanja lopte, nesigurnih intervencija u odbrani.
Kostić očajan u svakom segmentu, naročito u dodavanje. Živkovića po boku probati, obavezno. Mitar spor i neefikasan, Prijović bi bio korisniji protiv ovakvih brzih ekipa.
Malo je vremena do SP za uigravanje, to nam je što nam je. Da se ne zanosimo previše, mi smo ekipa iz 3. šešira. Podrška momcima, pa šta urade.

KozaNostradaus

pre 6 godina

Ne razumem dežurne pljuvače...ovo već liči na nešto i ovo je nebo i zemlja u odnosu na Muslinovu ekipu...uz SMS-a, može ovo da bude respektabilan tim...za sada, svakako Rukavina pre Baste, i SMS pre Milivojevića...ali znaće to Krstaja da postavi...bravo momci, vraćamo se na fudbalsku mapu!!!

bbROD

pre 6 godina

Mitrovic veceras ni kriv ni duzan igrac utakmice
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ima srece, 27. mart 2018 22:39)

Nemas ti pojma o fudbalu. Bolje da pratis bocanje

ja te volim, ja te volim, JA TE VOLIM SRBIJO!!!

pre 6 godina

Zasto dvojica moraju da izvode korner? Glupo skroz. Krstajic ima moju podrsku. Pozvao je najbolje igrace i ako izgubimo nemamo zbog cega da zalimo. Jedino Basta umesto Rukavine i Sergej za Milivojevica.ostalo ne bi menjao nista. A pljuvaci mogu slobodno i dalje da kritikuju i pricaju kako je ovo menedzerska reprezentacija. Nisu svesni koliko su smesni sa takvim izjavama.

siki

pre 6 godina

Znam da mi sledi pljuvanje i minusi, ali ja ću na Svetskom navijati za Nemce. Kao i na svakom uostalom. Jednostavno, ovu skupinu ljudi u ružnim dresovima, sa trenerom marionetom ne doživljavam kao svoje. Gledam ih i nikakve emocije nemam.
(Millennium, 27. mart 2018 22:33)

Zašto minus, ti rođače navijaj kako ti srce kaže. Ja ću za naše eto. Znam da svi volimo da ih kritikujemo malo, ali ćemo isto tako svi i navijati za njih. Srećno tvojoj Nemačkoj, pa da se vidimo u osmini finala!

Napred Krstajic

pre 6 godina

Igrali smo mi dobro i protiv Maroka. Stvarno mi nije jasno cime vas je to Maroko opcinio. Ljudi su iz dva nasa kiksa ni krivi ni duzni dali 2 gola i pobedili a mi smo imali mnogo vise ozbiljnih akcija samo se nismo snasli u zavrsnici kao veceras. Igramo najzad fudbal za razliku od antifudbala koji smo igrali kod Muslina.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Jel Holandjani imaju narandzastu zastavu?
(Rotterdamsky, 27. mart 2018 22:53)

Nemaju, ali oni su zemlja lala (i klompi) pa stoga narandžasta boja dresova.
Sa druge strane mi imamo crvenu, plavu i belu boju na zastavi pa mozemo da rotiramo.
Cak i da nemamo te boje, to je boja krvi.
Krvarimo vec vekovima pa eto, simbolika.

Dosadili su sa dresovima vise.

DisordeR

pre 6 godina

Buhu ruzni dresovi kmeee, idite i placite u cosku ;)
(DisordeR, 27. mart 2018 21:11)

Cisto jos jednom ;)
(DisordeR, 27. mart 2018 21:56)

Za kraj ;)

Mladen cg

pre 6 godina

Sve čestitke za naše fudbalere! Toliko su lako dobili najjaču afričku selekciju, da zaslužuju maksimalnu našu podršku! Posebno treba uzeti u obzir veoma negativan trenutak ( šokantan poraz od Maroka, smjena kapitena, pritisak javnosti...) Imamo ekipu!

некле

pre 6 godina

Реално можемо да будемо прваци света.
Матић, СМС, Ивановић, Миливојевић, Коларов, Митровић, Тадић, Љајић, Стојковић итд...добар тим баш.
Није ово 98 или 2006, данас су све екипе ту негде.
Аргентина, Бразил, Француска, Немачка, Енглеска нису ни изблиза јаки као некада, Холадндија и Италија се нису ни пласирале.

Zvezdas

pre 6 godina

Deco dosadni ste sa pisanjem ko je iz Zvezde a ko iz Partizana.U civiluzovanim zemljama se ne postavlja pitanje ko je iz Reala ili Barse ko iz Mu a ko iz Celsija, Ko iz Juventusa a ko iz Intera, ko iz Bajerna ko iz Dortmunda

lucky77

pre 6 godina

sms i basta i to je to...i da vidimo tosic ili nastasic. i kada to utvrdimo, onda tih 11 forsirati i uigravati do rusije, nema vise vremena za pametovanje

veliki strumf

pre 6 godina

Ocigledno da je Muslinov tim dobitna kombinacija - to je ionako tim koji nas je odveo na SP! Uz ova dva gola jedan nam nisu priznali, a nije dosudjen ni cist penal zbog igranja rukom. Pametnije je Krstajicu da ne eksperimentise mnogo sa timom. Da nije bilo Maksimovica, mozda bismo dobili i Maroko - onakvi kiksevi su nedopusteni i u trecoj ligi, a Bane ih sigurno ne bi napravio.

nebitan lik

pre 6 godina

Puma nam je oduzela nacionalni identitet sa ovim pijacno-kineskim dresovima.
(Umbro, 27. mart 2018 21:27)


Da se ja nesto pitam vratio bih plave dresove kao nekad, ipak je plava boja lepsa za oko.

Filip

pre 6 godina

Je li vi gledate utakmicu ili dresove? Nekima od kimpleksa smeta crvena boja.Nemcima ne smeta bela iaki nigde u zastavi nemaju belu.Italijanima plava iako nigde plave boje.Englezima bela

kladzom do bola

pre 6 godina

koja razlika izmedju baneta i maksimovica , kao da nisu igraci iz istog sporta . boze sto li je krstajic stavio maksimovica protiv maroka to verovatno samo menadzer zna ;)

Lala iz Banata

pre 6 godina

U Rusiji realno Svajcarska i Brazil ce da nas oduce od fudbala, a Kostariku cemo i ovako trapavi nekako da dobijemo ili da odigramo nereseno!
(Kol, 27. mart 2018 20:40)

Samo potcenjujte Kostariku, može da bude iznenađenje grupe.
Bićemo I mi, ali negativno, ako je to I moguće, pošto vidim da većina ne očekuje ništa od ekipe...

bilajednomjednaliga

pre 6 godina

Ne znam da li smo Malta, Monako, Gibraltar ili Poljska? Mi smo stvarno neverovatna fudbalska prica. Imamo jednu od najlepsih trobojki na svetu ali zato najodvratniji dres. Ajde sto je proizvodjac ovaj ili onaj, ali covece boja je uzasna. Pa zar je moguce da ne mozemo jednom u zivotu da se slozimo i proizvedemo savrsene dresove. Zamisli crvena garnitura cela. Pa nismo za dzabe 2010. imali najvece uspehe u fudbalu u poslednje vreme jer smo igrali u crvenoj majici, plavom sorcu i belim stucnama. Salim se malo, bio je dobar tim. Ali dajte bre neke dobre dresove.

Dare

pre 6 godina

treba zasipati fss mejlovima kako je ružno da nosimo skroz crvenu garnituru.Koga ne mrzi nek ih gruva.Ja svaki dan spamujem
(crveno plavo bela, 27. mart 2018 22:14

Kao da nemas pametnija posla, uradi nesto korisno, makar za sebe, umesto sto svaki dan saljes neke glupe mailove.

Roger

pre 6 godina

Sergej umesto Milivojevića protiv Kostarike i Brazile, Milivojevic protiv Svajcarske. Basta umesto Rukavine. Nemamo bolje. Zivkovic ce valjda proraditi. Eventualno Radonjic na klupi, treba nam necija lucidnost, bolji je od Gacinovica, i Svilar kao treci golman.

dusan

pre 6 godina

a dresovi, samo fali grb zvezdane...stvarno sramota, mogli ste bar plave ?ortseve i bele štucne pa da bar liče na zastavu...
(goran, 27. mart 2018 21:28)

Da, stvarno glupo, a sve partizanovci igraju sa sve selektorom...

Sava

pre 6 godina

Kasni poluvreme zbog velikog vodje!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vau, 27. mart 2018 22:06)

Ne kasni. Veliki vođa je zaustavio vreme.

bbROD

pre 6 godina

Ja mislim da svi ovi sto kritikuju Mitrovica (citaj Zvezdasi ali ne svi) treba da se pokriju usima. Dobili smo rasnog centarfora koji zna da da gol. Samo slepac ili ostrasceni navijac moze ga osporava. To nam je ranije bila rak rana. Konacno imamo igraca na kojeg mozemo da racunamo.

Dag Kristi

pre 6 godina

Mitrović nije niš za našeg Mandžukića ili Pjacu. Naš trenutačni kadar bi vas pobjedio barem 3:0!
(Šime, Rijeka, 27. mart 2018 23:13)

A Peru?

Бот по убеђењу

pre 6 godina

Навијам и навијаћу за наше. Радујем се и пто видим Банета, некако је неправда да га нема, али мора ли сваку лопту да шаље напред, није истина да нема коме у везном реду да дода..
И реално је спор..

Sabre

pre 6 godina

Ljudi, ja zaista ne razumem ovo komentarisanje dreseva. Dresevi su skroz ok. Prebacite na SK 3 gde igraju Italija i Engleska...čisto jednobojni dresevi sa grbom i to je to. Inače, dobra i napadačka igra. Još SMS u veznom redu i Basta umesto Rukavine i to je to
(Popi, 27. mart 2018 22:55)

Bez zelje da vredjam, ali apsolutno me i ne cudi sto lik kome je mnozina od 'dres' 'dresevi' misli da su Nigerijski dresovi super, a Engleski i Italijanski bezveze, zato sto imaju malo boja...

Topcina

pre 6 godina

Nije ovo Muslinov tim,nego naš najjači...kad igramo u najjačem sastavu i kad postoji želja kod igrača možemo sa bilo kime da se nosimo.Jos Sergej u ekipu i biće to dobro na SP-u

Ivan

pre 6 godina

E ovo večeras je već sasvim sasvim druga priča u igri naših za razliku od one loše partije ono0mad protiv Maroka sasvim drugačija slika večeras. Odigrali su naši večeras sjajnu utakmicu protiv Nigerije i sasvim zasluženo pobedili 2:0 a moglo je i trebalo je biti ubedljivije! Kontrolisali smo igru tokom čitavog meča, dominirali, stvarali šanse, čist gol nam je poništen neopravdano u prvom poluvremenu, ali sve smo naplatili u drugom. Posle one utakmice od pre neki dan i veoma lošeg izdanja već sam se bio uplašio da nam sledi nova katastrofa na Mundijalu ali ova igra od večeras obećava, sve linije tima su nam funkcionisale daleko daleko bolje nego u prvom u prvoj utakmici, ovo je već jedan pravi ozbiljan tim! Bravo momci alal vera samo nastavite na ovaj način, ovom igrom možemo lagano pobediti Kostariku pa i Švajcarsku što da ne! Bravo momci!

Metodije Sindjelic

pre 6 godina

Kaooo prvoo sto se tice sastava Nigerije igrali su skoroo u kompletnoj prvoj postavi Fali je John Obi Mikel (kapiten) Ihenaco (on i musa se menjaju) i jos mozda jedan igrac ! Sto se tice sastava definitivno 4-1-3-1-1 za nas jos najbolje : Stojkovic - Rukavina-Ivanovic-Nastasic-Kolarov - Matic - Ljijic-Milinkovic Savic-Kostic (Zivkovic) - Tadic - Mitrovic
Pored ovih jedanaest povesti golmane Dmitrovica i Rajkovica
Odbrana: Tosic, Veljkovic, Obradovic , Milenkovic
Vezni red : Zivkovic, Gacinovic, Milivojevic, Radoja
Napad : Prijovic - Jovic(Djurdjevic - Skuletic)

vlada

pre 6 godina

Druga utakmica Krstajica na klupi, tekme sa Korejom i Kinom ne racunam, jer samo sto je dosao. Ovo izgleda odlicno. Opasni smo u napadu i osim par gresaka smo odigrali veoma dobro. Dobili smo 2-0 a ponisten nam je gol i cist penal nije sviran. Ja ne znam sta ljudi hoce? Koga smo to dobili 2 razlike u poslednje 2 godine? A da, Gruziju u gostima. Bravo nasi, necemo se obrukati na SP.

coldplayer

pre 6 godina

@dr rodick
Prvo,nije bilo 5 sa Mladenom a drugo ja nisam ovo pricao posle pobede vec pre.Imas ovde komentare pa citaj moje i tvoje.Kakva kladionica?Na cemu si.Gledas li ti igru ili ne?Sacuvaj me boze ovakvih.

room 1408

pre 6 godina

Pa sto si stavio Ivanovica?Trebao si opet da staviš Bastu i Maksimovica da izdominiraju ponovo.Maksimovic je bio blizu prošlu utakmicu het trika,samo da ga ne izvede pre kraja utakmice.Imao je penal,žuti i za malo crveni karton.Samo ti forsiraj menadžerske igrace,ima da pokidamo na SP.Mada i ti si na klupi tu ne zato sto si strucan(nikad trener nisi bio) već čisto radi reda,da budeš dobar i da slušaš šta ti se kaže.Ko,kad i koliko da igra,...

objektivno

pre 6 godina

Srbija igra vec godinama poznatu igru- “nit smrdi nit mirise“...Super je sto smo uopste otisli na SP. Tamo bas nista ne treba ocekivati.

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

Na stranu dresovi kao da smo Svajcarska, nije ovo toliko lose.
Sad jos da nadju po jednog jakog rivala iz Evrope,Juzne Amerike.Pa onda da vidimo na cemu smo.Ne znam zasto ne ugovore jednu prijateljsku sa BiH.Komsije imaju sjajne igrace i stvarno je steta sto ih nema na svetskom prvenstvu?

Ђенерал

pre 6 godina

Mitrović nije niš za našeg Mandžukića ili Pjacu. Naš trenutačni kadar bi vas pobjedio barem 3:0!
(Šime, Rijeka, 27. mart 2018 23:13

Ја у животу нисам читао хрватске вести и портле, а камоли остављао коментар. Једноставно ме не занимају јер и деца знају какво мишљење имају о нама.
Друго, Србија каква је таква никаква наша је и имамо право да је волимо или не волимо, али сам сигуран да нас кроасани никада не би могли разбити у фудбалу. А што се кошарке тиче ту смо цареви.

direwolf

pre 6 godina

Mozda su to igraci koji su igrali i kod Muslina sa jednom bitnom razlikom. Ovo je formacija 4 3 3, a on je igrao sa 5 4 1, znaci kad bi u igri od pocetka bio Vukovic ili Mitrovic na stoperu umesto Ljajica...

thetruth

pre 6 godina

Dres je totalno ok.. Neznam zasto se neki bune, ko smo mi to bili u fudbalu u poslednjih 10-15 godina da zasluzujemo neki exkra etiket od proizvodaca. A sto se tice fudbala igra nam je sasvim solidna bila! Mitro je bas super proradio otkad se mu pruzila prilika da igra i zbog toga sada imamo nesto sto nismo imali za bas neko dugo vreme, napadaca! Neka momci samo nastave sa radom uz srce na terenu i mi kao navijaci da im pruzimo podrsku i ko zna sta se moze postici jer je svetsko prvenstvo takav turnir. SRBIJA!

Carrera

pre 6 godina

Kada zvezdas komentarise idealnu postavu ne sme da bude niko iz partizana ni da je imao bilo kakvih kontakata sa partizanom. To se zovenevidjena mrznja.

veliki strumf

pre 6 godina

Ovo moze da bude dres Poljske, Svajcarske, Velsa - Srbije ne! Crvena boja koja "nije nasa", komplet crvena varijanta sa sortsem i stucnama - ocajno! Koliko mi se beli dresovi svidjaju, toliko su ovi totalni promasaj!

Zen

pre 6 godina

4-2-3-1 Basta,Ivanovic,Nastasic,Kolarov
°. Matic,Milivojevic
Tadic,Milinkovic-Savic,Kostic
Mitrovic
E ovako,po meni je ovo najbolja formacija,i najbolji sastav koji imamo. Pogledajte ,fin je to tim,uigrati ih ,uliti samopouzdanje i procicemo grupu,a posto golmana nisam napisao ne mogu se odluciti izmedju Dmitrovica,i Stojkovica. Ovaj prvi brani u Spaniji,i u najboljoj je formi,a sto se Stojketa ticee on je uvek najbolje u reprezentaciji branio,ne znam zato ,ali i jedan,i drugi nisu neka extra klasa ,ali su solidni,tacnije bolje nemamo. Treba biti realan danas svako igra fudbal haha,ali stvarno sve je mogucee,ma bicemo prvaci sveta.

Dare

pre 6 godina

Ja bih samo da pohvalim rad FSS i izbor protivnika koji sluze kao priprema za SP. Dok svi igraju protiv reprezentacija koji imaju slican stil kao rivali, mi se spremamo protiv Nigerije i Maroka. Sjajan posao rade ljudine iz FSS, svaka cast! P.s sledecu utakmicu nek se nasi podele, svakako smo mi evropski Brazilci.

A jel mislis da mi mozemo da biramo neke jace ekipe?? Pa i oni se oitaju, ne samo mi, a obzirom da smo mi smesni, oni sa nama nece da igraju, nego traze jace protivnike.A evo, Maroko nas je dobio.

AcaUSA

pre 6 godina

Ajde pljuvaci.
Dresovi - FIFA ima pravilo da oprema mora biti u kontrastu u odnosu na protivnika sto sve više forsira jednobojne kombinacije kako bi se izbeglo šarenilo na terenu.
Kostić - najbrži igrač i zato će da igra kod svakog selektora (kao nekad Surjak, Vujovic, Pantelić). Ko god je igrao fudbal zna da je brzina kljucna u modernom fudbalu.
Matić - on je čovek defanzive koji ne kreira igru već kvari protivničku igru a njegovo uloga se najviše vidi kad i ostali igrači trce i pokrivaju svoje igrače. Kad ostali ne trče on "pliva" jer ne može da zapusi sve rupe (kao nekad Stankovic, subotić i Vidić).
Sistem 4-4-2 nam više odgovara od 3-5-2.
Prozivaju se igrači "zašto ovaj a ne onaj"? Od ovih bolje nemamo. Bekovi nam jesu stari ali da li znate bolje? Da nisu pozvani Ivanovic, Basta, Rukavina, Tosic, Kolarov i Obradovic svi bi kukali. (Orlić Antonov ni u našoj ligi ne može da dođje do dobre igre).
Nismo velesila i ne tražimo nerealno. Ovo su naši najbolji fudbaleri i dok god se bore ja im ne mogu ništa zameriti.

mladići borovi, devojke jele

pre 6 godina

ovo je samo bezvezni copy-paste muslinovog tima i taktike, bez milinkovića-savića niti možemo pobediti nigeriju niti se možemo plasirati u rusiju!

šta?
pobedili smo i već se plasirali... ništa onda...

nego šta

pre 6 godina

Mi još od Vujadina Boškova ne igramo fudbal. Ko je god bio uspiješan bio je zbog kukavičke i defanzivne igre. (petkovic, antic, muslin). Bolje bi bilo da igramo taktiku tipa Island. 5-4-1 npr.

Domina

pre 6 godina

Nigerija je ozbiljna reprezentacija, prosle SP su prosli grupu, a redovni su ucesnici. A mi smo ih veceras pojeli. Dosta pljuvanja, podrska momcima! Srbija!

zemunski kej

pre 6 godina

Najvece iznenadjenje Grujic, cini se da je bolje odigrao od Matica, dobro bio je vec pozitivan rezultat ali je napredovao, Trebao je da pusti i Prijovica kad ga je vec pozvao,

Ђенерал

pre 6 godina

Tvoj izbor, kao sto ce bit nas za vas u EU ;)
(Šime, Rijeka, 27. mart 2018 23:27)

Браво Шиме, умеш читати ћирилицу.

crveno, na radost

pre 6 godina

Ljudi zasto crveno-beli dresovi.Ja sam zgrozen i ne znam kako moze neko da pravi razdor samo da bi nametnuo boje svoga kluba. Pa se neko pita zasto reprezentacija nema navijace.
(Poki, 27. mart 2018 23:22)

A šta bi ti, crne košulje?

sta kazete?

pre 6 godina

Моје мишљење, да би дресови требало да нам буду црвено-плаво-бели, као застава.
Црвене мајице, плави шортсеви, и беле штуцне.
И тако свака репрезентација, у сваком спорту.
(некле, 27. mart 2018 21:13)
Moje misljenje je da dres treba da bude pola crvene pola plave boje, a šorc bele. Tako bi dobili pravu sliku i pravi uzgled zastave.

Gladijatori

pre 6 godina

Ima šanse za Srbiju na SP, ako je Krstajić posle analize utakmice shvatio da su TRI najbolja igrača na terenu (Kostić, Ljajić, Rukavina) bili oni igrači koji su najbrži i najspremniji u timu :
1. Kostić (2-3 odlične asistencije, da bi i polovični igrač dao golove, pretčao mnogo, vrćao se i pomagao odbrani,) ;
2.Ljajić (pretrčao dosta, imao odlične pasove iz prve, vraćao se i pomagao odbrani) ;
3. Rukavina (odradio zadatke u odbrani, ubacivao se u napad i više puta odlično centrirao,

Zoki

pre 6 godina

oki doki smaras covece, nisi zanimljiv
(kide, 27. mart 2018 20:55)

Pa covek je u pravu..
Ako stadion prima 5 000 gledalaca to znaci da se na tom stadionu takmice u gadjanju glinenih golubova. Bravo @oki doki

Марињо

pre 6 godina

Банета окупирали навијачи! Нигеријци, “Тобџије” и наравно наши. Мислим да се види ко је он и колико нам значи! Бане КАПИТЕН!

lucho

pre 6 godina

Kako Argentina nastrada od Spanije to je uzasno, Srbija danas dosta bolja iako se igralo na onom uzasnom stadionu Barneta nekako mi bilo tesko gledati.. Brazil jako dobar, cvrst sa Nejmarom mogu sigurno do finala.

Ivan

pre 6 godina

Sve sami Partizanovci u ekipi od klupe do tima.Sasu ilica pozovite sram vas bilo.Rukavina, Ljajiv kakve igracine.Luka Jovic nem mesta bolji je od mitrovica
 (milokliz, 27. mart 2018 21:39)

Partizanovci su Rukavina, Ljajic, Mitrovic i Nastasic. Stojkovic je najvece uspehe u karijeri doziveo u Zvezdi. Kolarov i Matic prosli zvezdinu skolu. Milivojevic bio u Zvezdi, tako da je od prilike pola pola. Sto se klupe tice, 6 igraca je igralo u zvezdi, 2 u partizanu, i ostali su iz drugih klubova.

ipak se okreće

pre 6 godina

E a šta mislite da li Nigerijci komentarišu svoje dresove na nekom portalu?
Mislim, ako su većini ružni naši dresovi šta li tek tamo pišu za njihove?
To nije nigerijska zelena!!! I za njih novi dresovi.

Inzagi

pre 6 godina

Bravo Mitrovicu majstore!!! Može da se ne vidi celu utakmicu, ali zna da postigne gol! Ima nos za te stvari! Možete da ga osporavate koliko kod hoćete, ali posao špic igrača je da postiže golove i kad se ne vidi na celoj utakmici, čim postigne gol, on je svoje odradio!

Mirko

pre 6 godina

Ovo već izgleda daleko bolje nego na prošloj utakmici. Vidi se da su kritike urodile plodom, ubačeni su standardni igrači koji su izborili učešće na svetskom prvenstvu, Matić neagilan i neprimetan zamenjen Grujićem koji je daleko angažovaniji, brži, više radi na terenu.
Maroko se doduše pokazao kao jača ekipa od Nigerije, koja opet ima zvučnija imena u timu, ali ne menja stvar da smo mnogo bolji.
Za Rusiju ćemo morati da budemo bolji i od ovoga, to mora svima da bude jasno.

Uros

pre 6 godina

Ok, povlacim rec za Kostica. Sa 2 odlicna dodavanja odlucio je utakmicu.
Gledam sad Grujica dobro je gradjem za DMF. Svakako je potencijal.

Kanidja

pre 6 godina

Kad igra ekipa dobro Mitar je egzekutor.On nije tip špica da sam sve iskreira.Dosta pljuvanja ovo nocas je samo za pohvalu.Mada i da je pala Njemačka našlo bi se sabotera.Bravo momci.

Zaista fudbalski ekspert

pre 6 godina

U nekom komentaru sam pročitao:"Sve dobro, samo SMS umesto Milivojevića, i Basta umesto Rukavine."

Pa zar posle ove utakmice nije očigledno da je Milivojević pola ekipe i da bi u ovom trenutku pre trebao Matić na klupu. A mesta za SMSa možda ima samo umesto Ljajića, ali i to je dosta tesno.

Rukavina je jako potecenjen igrač. Ne zna nešto posebno sa loptom, ali se jako dobro kreće, prati akcije, grize, ima ga svuda.

Pa čak i Tadić koji je u lošoj formi, na trenutke odradi mađijom.

Ovaj tim je kostur. Ostaje pitanje ko će igrati štopera, i ako je ovo izdanje bilo solidno, tu smo najtanji i to odlučiti će biti najveći izazov.

lignjoslav

pre 6 godina

Kako je Krstajic izveo Muslinov tim kada mu je Ljajic postao glavni kreator igre (onaj koga Muslin nije ni pozivao) ...a Tadić iz Muslinove sredine otisao kod njega u napad.
Kakvi sve znalci ovde pisu.
Muslin je imao igru dok je Tadić bio u formi. Kad je on ispao iz forme igra mu se raspala jer je cela igra i zavisila samo od njega, što je zaista neozbiljno za jednu repku.
Ovo izgleda dosta bolje...i ne moras izmeniti igrace da bi poboljsao igru, vec ponekad im treba dodeliti uloge koje im u tom trenutku odgovaraju.
Losa stvar je sto Matic jos luta i s obzirom da se radi o igracu koji nema previse kreativnosti (budimo realni) . treba organizovati igru tako da bude korisniji kada mi imamo loptu a ne samo kao igraca koji je zaduzen da kvari igru protivnika.
Sviđa mi se jer imamo dva dobra kreativca (Ljajić Tadić) i sto zaista igramo raznovrsnije.
Ima tu i losih stvari ali ima vremena da se to ispravi.

luka

pre 6 godina

Što su ljudima problem dresovi koliko ja znam mi na zastavi imamo crvenu boju zar ne zato ne vidim problem eto jedna Nemačka je igrala u zelenim a Španija u belim dresovima ne verujem da se njihovi navijaci uzbudjuju previše zbog toga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojša, 28. mart 2018 00:22)

Nije problem crvena problem su dresovi koji su jako ruzni, sam dizajn. A i crvena je mnogo drecava, trebali su onu malo tamniju lepse bi izgledalo. Ja pareza ovaj dres ne bih dao nikada.

coldplayer

pre 6 godina

@trener
Citao sam do onog dela,inace je uvodni,kada si rekao da je odbrana bila najbolji deo tima u kvalifikacijama.Nemas ti veze.Promeni struku.

ultrasrbin

pre 6 godina

Ono kada je Rukavina bolji od Baste. Bane ipak spor. Sta treba da se desi da Luka nema mesto. Fejsa, SMS pa i Grujic izmislili fudbal za njega. Sa Maticem se nesto desava. Kostic jeste namestio 2 gola, ali se ispromasivao za 10. Zasto ne vise izmena? Zasto nekim igracima samo par sekundi.

igor

pre 6 godina

Ekipa OK, stim da će verovatno Basta igrati na desnom boku pre Rukavine (ne treba mnogo objašnjavati zašto).
SMS će takođe biti u prvih 11, umesto Luke kada protiv slabijih protivnika (dovoljan je Matić pozadi), ili umesto Ljajića u nekoj "defanzivnijoj varijanti.
Čudno mi je da Tadića stavlja na krilo. Živkovića mora koristiti po krilu, dečko igra dobro u Benfici ali na svojoj poziciji. Ne razumem onaj pokušaj u prošloj utakmici sa žiletom u sredini terena, delovao je smešno.
Može to biti OK, samo da igraju

Kiza

pre 6 godina

Filip Kostić će, nadam se, uvek da ima prednost nad Živkovićem, zbog odgovornije igre i zbog veće snage, brzine, čvrstine u duelu...

Filip

pre 6 godina

Vise gledam Nemacka Brazil.Gledam sastav Brazila.Da se smrznes
I ko sedi na klupi i ko nije pozvan. A nikom ne smeta sti nemci godinama imaju altternatuvu za bele dresove i crne sorceve a to je zeleni dres i beli sorc u zelene carape

Petar

pre 6 godina

Luka Jović trenutno naš najbolji špic !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dača, 27. mart 2018 21:48)

A jel? Danas je bio ocajan protiv mlade selekcije Italije

forest

pre 6 godina

Svi hoce neke kombinacije crveno plavo belo.. pa se zale sto dres nije plav pa drugi sto nije crven.. Evo, Nemcima druga garnitura zelena a zastava im nikakve veze sa zelenom nema i ljudi srecni i zadovoljni jer su svesni da dres ne igra fudbal vec igraci koji nose taj dres. A sto je najgore, izgledaju ekstra i verujem da su i sami odusevljeni sto imaju takav dres... Ovde bi se sve prevrnulo da nam je drugi dres recimo zute ili svetlo plave boje...

buleri91

pre 6 godina

definitivno ovi ce ostaviti mnogo bolji utusak od predhodnih generacija , mogo su ozbiljniji momci ... jos ako budu srcem igrali 100% idu bar do cetvrtfinala...

Sabre

pre 6 godina

Ako je ovo skoro isti tim koji je izgubio od Austrije i jedva pobedio Gruziju onda je Nigerija bas neka treca liga svetskog fudbala.
(tek tako, 27. mart 2018 23:01)

Mhm. Ona liga koja je ne tako davno razbila Argentinu. Ali vazno je da nas autosovinizam nikada ne jenjava.

Урош

pre 6 godina

Крстаја им дао слободу у игри и одмах се види помак. Много боље и разноврсније него код Муслина. Позвани су сви који би требало да буду ту. То је најбоље што Србија има.

no name

pre 6 godina

Kostic igracina i onaj Mitro dao tri gola idealno za samopouzdanje u repki,maksimalno ga koristiti na prvenstvu ,jer je u dobroj formi,i ostali su tu na nivou ocekivanom,Matic malo letargican juce al dobro.Ima jos vremena da se to ukopi da bude kako treba.

shone

pre 6 godina

Nema veze za gol, bitno je da igraju agresivno, borbeno i sa idejom u igri...
Ovo je sasvim korektno...
Samo da se ne posvadjaju u naredna 3 meseca...

xxx

pre 6 godina

Sve sami Partizanovci u ekipi od klupe do tima.Sasu ilica pozovite sram vas bilo.Rukavina, Ljajiv kakve igracine.Luka Jovic nem mesta bolji je od mitrovica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milokliz, 27. mart 2018 21:39)


Zao mi je ali moras da shvatis da nemamo boljeg centrafora od Mitrovica i po broju golova u kvalifikaciji i po tome sto je i u ovoj utakmici dao gol, lopta je presla gol liniju ali sudije to nisu videle.

BGcity

pre 6 godina

Matic izgleda odbija da igra, nesto nije u redu u svlacionici. Ajde momci izdignite se iznad sujeta i igrajte za narod i grb. Kad prodje sve to i omatorite bice vam zao sto ste bili sujetni kad ste mogli dati sve od sebe. Ali bice kasno.

ipak se okreće

pre 6 godina

Lepi dresovi, Češka je imala slične.
Igramo solidno, mislim da pobedjujemo.
Evo i predsednik kaže da narod nastavi da gleda utakmicu, poslušaću ga. Pametno zbori!

siki

pre 6 godina

Šteta što se Nigeriji danas uopšte ne igra fudbal iz nekog razloga, ili ih mrzi ili im nije dan ili im je plaćeno da izgube, ali očigledno je da ne igraju ni sa pola gasa i ne možemo ništa da ocenjujemo iz ove pobede, jer ovo je neozbiljno. Neozbiljno ko teren na kojem se igra i neozbiljno ko kamere i kamermani i sudije.
(2CRAZY, 27. mart 2018 22:50)

Ma naravno, pa mora nešto da ne valja. Sad je njih mrzelo da igra, pa smo zato pobedili. E Srbijo, ovakvi te vode...

Jakegilenhal

pre 6 godina

Nigerija je pobedila Argentinu..jer je ista ocajna, upravo Spanija cini od nje ono sto nama cine od zemlje.. Bravo za pobedu..

banjadiluka

pre 6 godina

Nekako imam osjećaj da kad bi uzeli SP mi bi bili nečim ne zadovoljni valjda jer su nas svim ranijim utakmicama i kvalifikacijama doveli u takvo stanje da smo samo navikli da kritikujemo, ali hajde da uzivamo u ovom SP ako sta naprave naprave uostalom ima pregršt drugih reprezentacija gdje se moze sigurno pogledat kvalitetan fudbal, a našim neka je Bog na pomoći pa šta naprave naprave.

ona stvar

pre 6 godina

Bane u 4. minutu uradio više onim pasom ka Ljajiću nego Maksimović za 70+ minuta protiv Maroka.
(Славиша, 27. mart 2018 21:06)

Nemojte tako, Maksimovic skrivio penal i izgubio se u prostoru i vremenu kod drugog gola na prethodnoj utakmici. Trebalo bi mu skinuti kapu za doprinos.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sergej umesto Milivojevića protiv Kostarike i Brazile, Milivojevic protiv Svajcarske. Basta umesto Rukavine. Nemamo bolje. Zivkovic ce valjda proraditi. Eventualno Radonjic na klupi, treba nam necija lucidnost, bolji je od Gacinovica, i Svilar kao treci golman.
(Roger, 28. mart 2018 01:11)


SMS umesto Milivojevica? Oni ne igraju na istim pozicijama, shvatite vec jednom.

Миле

pre 6 godina

...I da, čisto da se razumemo, do 2006 naša rerenzetacija NIKADA nije nosila crvenu garnituru. Bili smo plavi od osnivanja fudbalskog saveza.
(Salle, 28. mart 2018 00:23)
Салле (претпостављам Сале или Саша у претходном животу), а који сте то ви који сте били плави и који (чији) је тај фудбалски савез?
Када се већ јавих, видим већина би мењала Миливојевића, јуче по мени нашег најбољег играча, а не сећам се да је он било коју утакмицу подбацио.

Stara kuka

pre 6 godina

Puma ozbiljna marka,beli dresovi top,golmanski isto,trenerice i crvene i obe plave za trening super,sive odlicne...ali ovi crveni dresovi stvarno...jel imamo mi plavu boju na zastavi,jel nas veze plava,jel lepa-DA.

urke

pre 6 godina

prvi put cujem da neka nogometna reprezentacija igra na stadionu, na kojem se održava natjecanje u gadjanju glinenih golubova..
(oki doki, 27. mart 2018 20:49)

Hvala na obavestenju. Nismo znali, ali dobro da vi imate iskustva sa glinenim golubavima pa ste dobro informisani o tim stadionima..

Srbija

pre 6 godina

Duel dva učesnika SP se igra na stadionu tim iz 4-te lige Engleske.
(Blue Moon 827, 27. mar

A gde treba da se igra? Na Vembliju, Etihadu, Old Trafordu.Igraju dve ekipe koje ne mogu par hiljada navijaca

Banika

pre 6 godina

Koliko Bane znaci vidi se u ovih 15 minuta, u odbrani stamen dok je u napadu podelio dve odlicne duge lopte i u skok igri moze u napadu da doprinese. Samo zbog njega navijam da ne primimo gol veceras.

Maki

pre 6 godina

Na kom stadionu ovi igraju? Čim vidim ovako mali stadion i nezainteresovanu publiku, neka tuga me uhvati. Bolje tenis gledati.

Na Vembliju.

Sasa_prekookeanski

pre 6 godina

Nema nama 'leba od fudbala dok god smo JEDINA reprezentacija na svetu koja protivniku dozvoljava da izvede aut! Da ne pricam da jedno 10 stoleca nismo dali gol iz kontre...

room 1408

pre 6 godina

Dokle će na dnu ekrana ići ovo naručivanje pesmi.Kao da gledam DM ili neku sličnu amatersku TV,kad saltam programe pa slučajno prebacim na VHS signal,dotičnih TV-a,...

Markoni

pre 6 godina

Pišem na poluvremenu. Meni su dileme za startere na svetskom: Nastasić/Duško Tosic, gde uglaviti Sergeja (verovatno umesto Luke) i da li probati eksperimentisati i izbaciti Kostića iz 11 jer je baš prosečan. Ostalo je manje više to to, bolje nemamo.
Generalno pozitivan utisak za ovo poluvreme, prilično disciplinovano smo izgledali.

Baki

pre 6 godina

E sad malko on u drugom poluvremenu. On će sam protiv svih.A i kad uporedimo ove naše smetenjake i njega, nema neke razlike. U oba slučaja osećaj mučnine.

MilosM

pre 6 godina

Vidim,neki pitaju,"ko gura kostica,pa da neke cinjenice kazem,nece im opet biti jasno ali njihov problem. Kostica niko ne forsira,ni mediji,menadzeri,niko..jer nije rodj.bg.a nije igrao ni za blizance,pa da mediji pisu za mitrovica "kako se raduje na klupi nj.kastla,kako je zivkovic posle dve god.dao prvi gol za benfiku,kako grujic,itd.sve igraci koji su igrali u bg.kad su mediji objavili prvi gol kostica,gacinovica tamo preko? Curcic ga je ubacio,nastavio muslin i evo mladen vratio je muslinovu ekipu. A,zasto treneri cene kostica,"strucnjacima"dzabe da pisem dalje. I,evo ga muslinovinov tandem,kostic,asistent do mitra i gol!

direwolf

pre 6 godina

Pali se masina, samo da ne poletimo previsoko. Posle svih ovih godina naucio sam da ne treba euforicno cekati Svetska Prvenstva na kojima nastupamo. Ocigledno je da su nam ovi igraci u sredini i napadu najbolja kombinavija, kao zamene ulecu dosta dobri Grujic, Zivkovic, SMS i Prijovic. Jedino me malo brine odbrana, iako ova cetvorka deluje ozbiljnije od one protiv Maroka.

Ss

pre 6 godina

Koliko je samo Mitro koristan kada nasa ekipa dominira na terenu, sjajno se snalazi u sesnaestercu, Mitro napada Kostariku i Svajcarsku a Prija na Brazil!

drmr

pre 6 godina

Rukavina je jako potecenjen igrač. Ne zna nešto posebno sa loptom, ali se jako dobro kreće, prati akcije, grize, ima ga svuda.
(Zaista fudbalski ekspert, 27. mart 2018 23:23)
-----------------------------------------------------------------

Ono citam i ne verujem. Vidis, problem je sto se u modernom fudbalu zahteva i kontakt sa loptom.

GG3+

pre 6 godina

Očekivao sam neku reakciju od naših igrača posle onog poraza i lepo je videti da su bili motivisani i išli na pobedu ovde.

Takođe, začuđujuće mnogo negativnih hrvatskih komentara, a reprezentacija im igra prilično prosečno od kada je Srna otišao i od kad su ostali glavni igrači duboko u trećoj deceniji (Modrić, Mandžćukić, Ćorluka, Subašić 32+).

bgd

pre 6 godina

Ajde pljuvaci.  
Dresovi - FIFA ima pravilo da oprema mora biti u kontrastu u odnosu na protivnika sto sve više forsira jednobojne kombinacije kako bi se izbeglo šarenilo na terenu.  
(AcaUSA, 27. mart 2018 23:09) 

što rukavi nisu plavi, nego su beli?

Najspremniji odlučuju

pre 6 godina

Najbolji igrači na terenu su bili najbrži i najspremniji u timu :
- Kostić (2-3 odlične asistencije , da bi i polovični cigrači dali golove, pretčao mnogo, vrćao se i pomagao odbrani,)
- Ljajić (pretrčao dosta, imao odlične pasove iz prve, vraćao se i pomagao odbrani)
- Rukavina (odradio zadatke u odbrani, ubacivao se u napad i više puta odlično centrirao,

EU

pre 6 godina

Svaka čast savezu na izboru stadiona, pa ne stvarno, što da jure klince koji ce dodavati loptu iz auta, lakše je kad to radi publika, samo mala zamerka, parking iza gola je pun, da ne razbiju nekom kola džabe?

xxx

pre 6 godina

Sve sami Partizanovci u ekipi od klupe do tima.Sasu ilica pozovite sram vas bilo.Rukavina, Ljajiv kakve igracine.Luka Jovic nem mesta bolji je od mitrovica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milokliz, 27. mart 2018 21:39)


Zao mi je ali moras da shvatis da nemamo boljeg centrafora od Mitrovica i po broju golova u kvalifikaciji i po tome sto je i u ovoj utakmici dao gol, lopta je presla gol liniju ali sudije to nisu videle.

marerakarera

pre 6 godina

Igra je sasvim pristojna. Ništa spekatkularno ali dovoljno. Sporiji smo od njih ali jako ulazimo u duele.
SMS i Basta fale, mada je Rukavina prijatno iznenađenje za sada.
2 pitanja:
1) bez brzine, da li bi Kostić bio profesionalac?
2) da li on dečko poseduje desnu nogu?

Imam osećaj da dobijamo u drugom.

LorD

pre 6 godina

Kostic malo van forme, recimo Ljajic na njegovo mjesto, SMS iza napadaca, i rokada Nastasic-Tosic.
Rukavina treba da igra, veliki borac, radilica, ne staje, igra jednostavno, pas na vrijeme, kad god ima priliku centrira, ne petlja. Recimo kao Karvahalj u RM.
Nije njegov nivo, ali identican stil igre.

Stari čačanin

pre 6 godina

uzmes da se napravis pametan I ispravis drugog, a ispadnes jos gluplji od njega. 

Barnet FC, The Hive stadion, ako te neko pita prike ;-)
(CFC, 27. mart 2018 21:54)

Moja greška, stadion je Barneta člana četvrte engleske lige (League two)
(Stari čačanin, 27. mart 2018 21:42)
Da si pročitao još malo komentara video bi da sam se odmah ispravio.

Jack Sparrow

pre 6 godina

Pricate ko gura Kostica a zaboravljate kako je igrao u prvom delu kvalifikacija,trci,bori se i decko ni nema menadzera tj. ima svog brata koji nema veze sa savezom tako da decko igra zbog svog rada i truda od jednog radnjckog dosao je do bundeslige gde je odrzavao i stutgart i hamburg u ligi i upisao je dve asistencije veceras iako ne igra u spicu kao u klubu tako da kriticari manje kritikujttebi podrzite momke i manje price.

Brica

pre 6 godina

Meni nisu jasne dve stvari: kako je ova Nigerija pobedila Argentinu? i kako ova Nigerija NIJE primila gol od Argentine?!
(Marjan, 27. mart 2018 22:39)
Prijateljske,nema mesta euforiji a ni preteranom pljuvanju...

Aleks

pre 6 godina

Bravo bree! Konačno. A znali smo da mogu! Samo treba da hoće.
I samo da pitam, koliko za ovaj tim znači Ivanović Branislav?
3 gola (ono prvo je bio gol), odlična igra, konačno nema davljenja lopte. Na prvi kontakt pas, eventualno drugi, to je prava igra, nešto što se ne viđa kod nas često. Nema razloga da ne ponove ovakvu igru na SP, nema razloga da Mladen išta menja, eto to je to. Ovo je fudbal, daju sve od sebe, gore, ginu, pa ako dođe jači protivnik - ok, nadigrao nas je, glavu gore i idemo dalje. Samo, sa ovom igrom svaki igrač ima čemu da se nada. Ono kada znaš da daješ sve od sebe u svakom trenutku. To je to.
Hvala momci, nadam se da su Mladenu mnoge stvari jasnije, zamolio bih ga da više ne "isprobava" - hvala.
Puno sreće u narednim prijateljskim, da se naoštrimo za Rusiju, pa onda šta bude.
Lep sportski pozdrav,

Komšija Rade

pre 6 godina

Ozbiljne momcadi igraju na stadionima preko 40.000 gledatelja.. A treceligaši na stadionima od 5.000 gledatelja..
(oki doki, 27. mart 2018 23:53)
Ozbiljni narodi imaju svoje portale a ne komentarisu u susednim drzavama. Vi nas ne zanimate...

Stara kuka

pre 6 godina

@Zaista fudbalski ekspert

Matic i Milivojevic guse jedan drugog kad su zajedno na terenu.Vise bih voleo da vidim Nemanju Maksimovica uz Matica i Sergeja ispred.Taj trio u centru veze.
Ma samo nek prikazu borbu,zelju,volju.Nemamo vrh igrace a opet nisu ni panjevi,naprotiv moze lepa ekipa da se sastavi.

Ilija Čvorović

pre 6 godina

На крају се враћамо на Муслинову екипу... Можда Бане има година, али за неке пуно млађе је цар...

zex

pre 6 godina

Dobro je ovo nego mišljenja sam da smo trebali naci neku top Reprezentaciju da se vidi neko realno stanje.Pitanje je ko ce otici u Rusiju.Ako ostanu zdravi svi jer ima jos mnogo da se igra do rusije.

!!!

pre 6 godina

utakmice u kvalifikacijama nista ne znace a kamoli ove prijateljske....na sp sve pocinje iznova...moj najveci utisak je da nam je kondicija katastrofa i da nam je to najveca mana, to treba dovesti u red pod hitno ako je moguce uopste...Kostarikanci za razliku od nas imaju kondicije za 180 minuta a ne za 90 i ako ne podignemo nivo nase kondicije pojesce nas
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milence, 27. mart 2018 23:36)

# Link komentara
Moj predlog.Iznajmiti za mjesec dana ekipu kondicionih trenera fudbalske repre.USA.Izdvojiti 1.Mio dolara i nema zime.Za mene licno najbolje kondiciono pripremljena ekipa.Jedino im Njemci tu mogu parirati.Uostalom pitati za savjet Boru Milutinovica.

krstajadojaja

pre 6 godina

kostic je simpatican i ok lik....ali ne capirai ko ga gura stalno u startnu postavu?
u zadnjih 5-6 utakmica jedan od najslabijih igraca, totalno bez ucinka, gubi lopte, bezopasan....treba ga ohladiti malo na klupi. eventualno nekad 15-20min kao dzoker da udje

skr

pre 6 godina

Voleo bi ponekad da čujem naše navijače da pevaju nešto poput Nigerijskih ovde. Ovo stisnuto "Srbija, Srbija" i neizbežno "Srbija, Kosovo" stvarno ne znam koga inspirišu.

ZD

pre 6 godina

Stvarno su dresovi katastrofa isti svajcarski nigdje veze s vezom.po meni najbolju opremu pravi Najk i oni njihovi dresovi iz 2010 su zaista bili fantasticni od tada pa do sad su bili katastrofa.onaj umbrov s kragnom pa sad puma zaista neznaa se koji su crnji.Da su bar ubacili plavu boju.

duledudule

pre 6 godina

A gde je Dzej Dzej Okoča? 
(Petar, 27. mart 2018 21:33) 

I Amokači i Amunike ;D
(absolutezero, 27. mart 2018 21:57)
Sandej Oliseh rodjaci haha

bradina

pre 6 godina

Po meni vodimo 1:0 a to ste se Englez pravio Englez dementovace ga VAR!
Ovo je druga igra a kad se mi zainatimo pogotovo posle one "bruke" protiv Maroka (razbija vec na poluvremenu Juznu Koreju 2:0),za trenutak sam uhvatio sebe da se nerviram sto ne mozemo da iskoristimo ovu nadmoc!Tako bre otvoreno,napadacki pa kud koji mili moji,nece nam biti krivo i da izgubimo!
Ajmo Orlovi!

cartman

pre 6 godina

Ni protiv Gruzije nismo igrali ovako. Dobra igra, samo da se ne podignu previse. Krstajic mozda nije iskusan trener, ali igrao covek ceo zivot u Nemackoj, bio kapiten tamo, sigurno je nesto naucio tamo.

Vlado

pre 6 godina

Mitrogol pa sta neko govorio nas najbolji napadac unazad deceniju. Takodje cim su tu Bane i jos par drugih iz prve postave izgledamo normalnije.

maki

pre 6 godina

ovo je igra, jednostavno, brzo, dosta trcanja, pritisak na protivnika, pametni faulovi na vreme, zelja, volja, i da su izgubili niko im ne bi zamerio, jedino sto treba reci da mitrovic ne sme onako da reaguje, i bilo koji drugi, stvarno sve pohvale nasim momcima

vasilije

pre 6 godina

ovi sto komentarisu da Sergej treba da zameni Milivojevica treba da znaju da Sergej ne moze da zameni Luku,jer ne igra na istoj poziciji kao on. on je ofanzivni,a ovaj defanzivni vezni. razlika nebo zemlja...on moze umesto u ovoj formaciji i to je to...

Nebojša

pre 6 godina

Što su ljudima problem dresovi koliko ja znam mi na zastavi imamo crvenu boju zar ne zato ne vidim problem eto jedna Nemačka je igrala u zelenim a Španija u belim dresovima ne verujem da se njihovi navijaci uzbudjuju previše zbog toga.

Kure

pre 6 godina

Fina igra veceras, jos kad bi se malo ubrzali u predaji lopte slobodnom igracu - mozda bismo mogli i necem ozbiljnijem da se nadamo u Rusiji :) Bane umesto Rukavine. SMS umesto Milivojevica kad igramo protiv slabije ekipe, a umesto nekog ofanzivnijeg (Kostica, Ljajica ili Tadica) kad se branimo ili cuvamo rezultat. Zivkovic takodje moze da uskoci na mesto bilo kog od ove trojice. Sa Nastasicem upariti najmanje loseg od preostalih stopera i to je to. Bolje nemamo

Milenko

pre 6 godina

Što se tiče igre, najzad trčanje i htenje i zato svaka čast. Mislim da je ovo što je bilo na terenu sasvim ok, ima prostora za korekcije, Matiću bi ipak prijalo mesto krajnjeg zadnjeg veznog, mali Gruja ulaskom zakrpio ono što Matić nije mogao i to je najprijatnije iznenadjenje. Što se dresova tiče, dok igraju ovako, mogu i u kineskim majicama sa pijace. Da li je inače neko razmišljao o prugastim dresovima, crveno-plavim, to bi bio apsolutni hit...boje zastave Srbije, a mali broj repki je prugast...

Srbin

pre 6 godina

Svaka čast savezu na izboru stadiona, pa ne stvarno, što da jure klince koji ce dodavati loptu iz auta, lakše je kad to radi publika, samo mala zamerka, parking iza gola je pun, da ne razbiju nekom kola džabe?
(EU, 27. mart 2018 21:22)

Nije savez bîrao stadion vec marketinska agencija koja organizuje utakmicu.Nije FSS organizator
I da jeste za veci i bolji stadion treba lova a gledalaca 2 hiljade

Banja Luka

pre 6 godina

Srbija igra lose, pa svi pljuju po igri i sastavu. Sad igraju dobro, pa se strucnjaci nadju da pljuju po dresovima. Ajde radite nesto u zivotu majke vam.

tipo

pre 6 godina

Gledam dres Srbije.Umesto zvanicnog grba na dresu grb sa cetiri ocila kao na registarskim tablicama.To nije zvanicni grb Srbije
(Srbin, 27. mart 2018 21:10)

Pa nije ni taj grb sa tablica kako ti kazes. Na dresu je grb fudbalskog saveza Srbije, cetiri ocila sa fudbalskom loptom u sredini I natpisom Srbija iznad. Na dresove fudbalskih reprezentacija idu grbovi nacionalnih saveza, ne grbovi drzava. Nekima je to isto, nekima nije (vecini)

Aleksandar

pre 6 godina

Strucnjaci koji se u sve razumeju najvise u dresove ubise se od prozivanja Kostica.A on je unistio po njegovoj strani i namestio dva gola odlicnom Mitrovicu.Mislim da ce biti nesto od nas na svetskom ptvenstvu,njvise zbog toga sto nas ne prati euforija.

Mirko

pre 6 godina

Odlicni! Sve bolje izgleda, Mitar dobar, Stojke standardno, ima sredine, organizacije, korektno, sve vise mi se cini da ovaj Kostic mora da bude standardan, ume da spakuje loptu, bas ume... Jedino mi malo Matic odudara, prosto ga nema... Bice to ok... Valjda ce se i Matic srediti...

Vladimir

pre 6 godina

Bolja igra nego protiv Maroka. Ali sve su ovo prijateljske utakmice i bolje sada da se igra lošije i pokažu slabosti nego na SP. Naravno ako se greške i slabosti isprave. A za ove što pljuju i sve im smeta, slobodno navijajte za jače reprezentacije. Hej možda i imaju lepše dresove od naših. Samo prestanite da kmečite kao strine.

Salle

pre 6 godina

@dr. Udo Brinkman
E moj doktore, baš bi ti trebao malo da koristiš internet pre nego što lupiš nešto. Tebi je Bjelogrlićev Montevideo izvor informacija?? Pa kako se zvala država 30ih godina majke ti? Da nije možda Srbija? I da, čisto da se razumemo, do 2006 naša rerenzetacija NIKADA nije nosila crvenu garnituru. Bili smo plavi od osnivanja fudbalskog saveza.

trile

pre 6 godina

Ozbiljne momcadi igraju na stadionima preko 40.000 gledatelja.. A treceligaši na stadionima od 5.000 gledatelja..
(oki doki, 27. mart 2018 23:53)

Maksimir ima kapacitet od 32.123 gledalaca. Poljud ima kapacitet od 34.198 gledalaca. Stadion Crvene Zvezde ima kapacitet od 51.755 gledalaca! Znači u Hrvatskoj nema stadiona za "ozbiljne momčadi" valjda zato što tamo i nema ozbiljnih momčadi.
Sve si lepo rekao!

Samo čovek

pre 6 godina

Ajde pljuvaci. 
Dresovi - FIFA ima pravilo da oprema mora biti u kontrastu u odnosu na protivnika sto sve više forsira jednobojne kombinacije kako bi se izbeglo šarenilo na terenu. 
Kostić - najbrži igrač i zato će da igra kod svakog selektora (kao nekad Surjak, Vujovic, Pantelić). Ko god je igrao fudbal zna da je brzina kljucna u modernom fudbalu. 
Matić - on je čovek defanzive koji ne kreira igru već kvari protivničku igru a njegovo uloga se najviše vidi kad i ostali igrači trce i pokrivaju svoje igrače. Kad
ne trče on "pliva" jer ne može da zapusi sve rupe (kao nekad Stankovic, subotić i Vidić). 
Sistem 4-4-2 nam više odgovara od 3-5-2. 
Prozivaju se igrači "zašto ovaj a ne onaj"? Od ovih bolje nemamo. Bekovi nam jesu stari ali da li znate bolje? Da nisu pozvani Ivanovic, Basta, Rukavina, Tosic, Kolarov i Obradovic svi bi kukali. (Orlić Antonov ni u našoj ligi ne može da dođje do dobre igre). 
Nismo velesila i ne tražimo nerealno. Ovo su naši najbolji fudbaleri i dok god se bore ja im ne mogu ništa zameriti.
(AcaUSA, 27. mart 2018 23:09)
Nisma pljuvac ali da pitam, ata je smetalo da smo igrali u plavim sorcevima jad je vec Nigerija nosila bele? Da li si gledao Brazil? Jesu igrali u skroz zutim ili u zuto(majice), plavo(sorcevi), belo(stucne)? To je jako los izgovor za to sto izgledamo kao Svajcarska. Ok da nekad kad se mora budemo skroz crveni, ali glavna kombinacija mora biti, crveno, plavo, bela!

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Realno najbolji sastav...samo SMS bi trebao još da bude tu kad se oporavi...jedina velika rupa je rukavina
(Yugo-, 27. mart 2018 20:28)

Sergej umesto Milivojevića, eventualno Basta umesto Rukavine i to je to, ovo je trenutno najboljih 11 naše reprezentacije.
(Blue Moon 826, 27. mart 2018 20:28)

Vidim da smo mi, selektori sa sajta, iskristalisali sastav. Slazem se u potpunosti. Samo ne znam sta ce Mladen da uradi sa njima...da ga ne pljujem unapred, totalna mi je nepoznanica...iz objektivnih razloga.

UFO

pre 6 godina

Bane dobar za sad.
A ovaj Matić neka se potrudi i da igra kao za MU.
I nedostaje pravi Tadić. I odličan obaj potez petom za Mitrovića.

duledudule

pre 6 godina

Svaka čast savezu na izboru stadiona, pa ne stvarno, što da jure klince koji ce dodavati loptu iz auta, lakše je kad to radi publika, samo mala zamerka, parking iza gola je pun, da ne razbiju nekom kola džabe?
(EU, 27. mart 2018 21:22)
Kostic je vec pogodio parking...

Pročitaj

pre 6 godina

Na kom stadionu ovi igraju? Čim vidim ovako mali stadion i nezainteresovanu publiku, neka tuga me uhvati. Bolje tenis gledati.
(LOris, 27. mart 2018 21:22)

Oni koji prate sport znaju, a za one koji manje prate, piše u tekstu.
Ostalih mi je stvarno žao.

Spale

pre 6 godina

Stari Čačanin@ nije Burton nego FC Barnet, nisi ni ti mnogo bolji od tih nepismenih koje prozivaš. Inače stadion je bolji od svakog našeg, a mesta ima i više nego što treba.

budimo LJUDI i ako smo srbi

pre 6 godina

A jesmo svi stručnjaci ma to ti je... pustite momke da igraju bre . Ne valja Tadić Ljajić Matić ? pa ko će da igra???

Stefan

pre 6 godina

Zavrsnica,zavrsnica i zavrsnica je ono sto muci nas fudbal,kako reprezentaciju tako i domace klubove u Evropi...Ovo je dosta bolje nego protiv Maroka ali mora jos jace ...

CFC

pre 6 godina

Da malo bolje pratiš utakmicu, a i engleski fudbal, video bi da se igra na stadionu Bartona (Burton FC), inače trenutno člana Čempionšipa u zoni ispadanja. P. S. Koliko je nepismenih ovde da je to bruka.
(Stari čačanin, 27. mart 2018 21:34)

uzmes da se napravis pametan I ispravis drugog, a ispadnes jos gluplji od njega.

Barnet FC, The Hive stadion, ako te neko pita prike ;-)

MARQITO

pre 6 godina

Izbacis menadzerske igrace i imas igru koja makar na nesto lici. Fali samo Sergej. Njega bih volio da vidim na mjestu Ljajica. A ljaja da igra desno a Tadic lijevo, Kostic klupa. Pa da se Ljajic i Tadic smjenjuju na krilnim pozicijama, da ne zna Brazil sta ih snadje :) Eventualno Basta na desnom beku umjesto Rukavine. Mada, svi smo mi selektori i jako smaramo:)

mrmlj

pre 6 godina

oni su zemlja lala (i klompi) pa stoga narandžasta boja dresova.
(Indoktrinacija, 27. mart 2018 22:58) bilo bi bolje kada bi se malo obavestio pre komentarisanja. narandzasta je boja holandske kraljevske porodice i zbog toga imaju narandzaste dresove. lale i pogotovo klompe nemaju nikakve veze sa tim.

Bane

pre 6 godina

(2CRAZY, 27. mart 2018 23:23)

Viktor Mozes igrača Čelzija gospodin svrtsao u rezervni tim Nigerije. Bože me sakloni. Čisto poređnja sam pogledao tim koji su imali protiv Poljaka i sad protiv nas. Dobar deo je igrao obe utakmice baš uključujuću Mosesa, s tim da je protiv nas igrao onaj Musa i CSKA a protiv Poljaka nije igrao. Što mu dođe zbir od 7 potpuno istih igrača. Jer to buraz onda rezervni tim. Tako da pojma ti nemaš. A Nigerija dobila njih sve sa Levandovskim.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Што се тиче дресова, мени се свиђају они са првог мундијала у Монтевидеу, кад би у таквим играли сада баш би били некако уникатни. Ал дрес је само естетика, битно је да добро играју фудбал, да на терену дају све од себе, да побјеђују. ⚽🖐

eto

pre 6 godina

Nije bitno kakav je ko. Ako je odbrana bila dobra ne treba je sad menjati. Bane mora da igra.
Nećemo sad sa 5 utakmica postavljati nove temelje.

siki

pre 6 godina

Luka Milivojevic drzi casove fudbala Maticu. Treba neko zameniku kapitena objasniti da ne igra samo ime.
(OKTOPOD, 27. mart 2018 21:49)

Čovek je jedini igrao kada niko nije u kvalifikacijama za euro. Kod mene ima kredita.

VAR

pre 6 godina

Meni nisu jasne dve stvari: kako je ova Nigerija pobedila Argentinu? i kako ova Nigerija NIJE primila gol od Argentine?!
(Marjan, 27. mart 2018 22:39)

Prijateljske utakmice ne moraju mnogo da znače, ali teško da će nešto biti od gaučosa. Argentina trenutno gubi od Španije sa 3:1. Bar ovi naši danas odigraše solidno.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Зокс - Југославија-Нигерија 3-0, 29.мај 1998, стадион Црвене Звезде, стрелци: Милошевић 45', Мијатовић 61', Ковачевић 72'. 👍

Teska prica

pre 6 godina

Mnogo bolja igra od predhodne utakmice,i sto je po meni najbitnije, dali smo oba gola iz akcija... Bice to jos bolje kad se jos malo uigraju. SRBIJA

djuro

pre 6 godina

@prvi put cujem da neka nogometna reprezentacija igra na stadionu, na kojem se održava natjecanje u gadjanju glinenih golubova.. (oki doki, 27. mart 2018 20:49) Hvala na obavestenju. Nismo znali, ali dobro da vi imate iskustva sa glinenim golubavima pa ste dobro informisani o tim stadionima..(urke, 27. mart 2018 21:05)Vaša reprezentacija je u rangu natjecanja glinenih golubova..
(oki doki, 27. mart 2018 23:58)

Kako "vaša reprezentacija? Zar ti nisi Srbin? Zaboravljaš ko ti je bio prađed!!!

Mad4Red

pre 6 godina

Iskreno ovo je nebo i zemlja od pre neki dan, zasluzeno smo pobedili, video se trud zelja odbrana na mestu, sredina odlicna napad sa Mitrovicem odličan, ovih 11 si negde idealnih za SP uz Sergeja biće to top ekipa, malo mi je žao što se nije igralo u Srbiji kad se ovako dobro odigra makar na manjem stadionu i u drugom gradu, ne mora Bg i Ns stalno... Da se malo ovaj narod digne red bi bio da ostavimo trag u seniorskoj selekciji, da pokusamo da pobedimo prvu utakmicu u grupi, pa da protiv Švice nabijemo sebi taj naboj u grudima jer će se igrati skoro protiv
Albanske reprezentacije, da probamo da izborimo drugi krug, a protiv Brazila da isto molimo Boga da su pobedili prve dve pa da se odigra koliko treba za dušu i navijače iskreno... Polako ali sigurno bićemo mi pravi u Rusiji!!!

golub leteci pacov

pre 6 godina

Jedino Kolarov kapitenski,bez volje nervozno.Nije dobio povratnu a pretrcao celi teren pa to je necuveno.Svi ostali svaka cast pogotovo Bane i Mitar.

Đole_kg

pre 6 godina

Svima kojima se sviđa ili ne sviđa garnitura dresova, strpite se jer ovo još uvek nisu zvanični domaći dresovi reprezentacije. Puma nije zvanično promovisala ovaj dres Srbije kao što je uradila sa "gostujućom" garniturom ili ostalim reprezentacijama. Inače, ni domaći dres reptezentacije Senegala (učesnika SP) koji nose Pumu takođe još uvek nije predstavljen jer su Srbija i Senegal nedavno počeli da nose ovu opremu pa je ovo verovatno privremeno rešenje dok nam ne stigne dres za Sp. Uostalom, ovakve "trening" dresove možete kupiti za 30ak dolara, dok oni novi kakve imaju Urugvaj,Češka, Italija, Švajcarska koštaju oko 90.

Black

pre 6 godina

A gde su 4 i 5 sudija pored golova nasih i nigerijanci stedili malo dovoljno su 3 sudije ko placa sudije FIFA ili se delu od dva sastava koji igraju?

coldplayer

pre 6 godina

A kad n igramo lose onda ovi nesrecnici ovde samo pljuju stadion ili protivnika.E da vas covek zali.Neka pohvala nema sanse.Izrodi.

Папи

pre 6 godina

РТС треба ангажовати Декија Анђуса за преносе националне селекције. Наравно и Бард као стручни консултант.
Ово је све заједно негледљиво.

ccc?

pre 6 godina

Kada neki pisu o Mitrogolu u buduće pssst.. Nemate pojma o fudbalu, centarforu, osecaju za gol, kako je uvek tu gde treba pa i kada promasi, dace gol jer je lisica. Ima njuh, skok, jak ko bik i zna gde da bude, otvori se i šutira. Ko moze da ga zameni, da je bolji od njega? Jedino je beskoristan kada mu lose centriraju, lose ga upošljavaju, onda je i on nemoćan. Druga je stvar sto se meni ne svidja igra koju mi sve vise forsiramo. Ko da smo Englezi. Preskače se sredina dugim loptama, centarsutevi... Ali je cinjenica da godinama nemamo kreatora na sredini terena, majstora sa loptom, koji organizuje, povezuje, upošljava napad pasovima i loptama koje imaju "oci".Takodje je tu i uticaj igraca koji igraju u premijer ligi. Prema tome ostaje nam ovakva igra. Drugi gol, akcija koju smo imali, to mi se svidja a ne samo bunarenje na Mitra. Ali obrni okreni on je nas najbolji strelac od kvalifikacija do ovog meca gde mu cak jos jedan gol nisu priznali. Dao bi 3, het trik. Zasto onda pljuvati Mitrogola? Verovatno ostaje samo zloba...

N.W.A

pre 6 godina

Ozbiljne momcadi igraju na stadionima preko 40.000 gledatelja.. A treceligaši na stadionima od 5.000 gledatelja..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (oki doki, 27. mart 2018 23:53)

Joj sta je ovih hrvata po nasim portalima. Da nema nas Srba vi nebi imali svoju svrhu u univerzumu

Bane

pre 6 godina

(2CRAZY, 27. mart 2018 23:23)

Viktor Mozes igrača Čelzija gospodin svrtaio u rezervni tim Nigerije. Bože me sakloni. Čisto poređnja sam pogledao tim koji su imali protiv Poljaka i sad protiv nas. Dobar deo je igrao obe utakmice baš uključujuću Mosesa, s tim da je protiv nas igrao onaj Musa i CSKA a protiv Poljaka nije igrao. Tako da pojma ti nemaš. A Nigerija dobila njih sve sa Levandovskim.

Salle

pre 6 godina

@dr. Udo Brinkman
E moj doktore, baš bi ti trebao malo da koristiš internet pre nego što lupiš nešto. Tebi je Bjelogrlićev Montevideo izvor informacija?? Pa kako se zvala država 30ih godina majke ti? Da nije možda Srbija? I da, čisto da se razumemo, do 2006 naša rerenzetacija NIKADA nije nosila crvenu garnituru. Bili smo plavi od osnivanja fudbalskog saveza.
Evo informišite se malo:
https://en.wikipedia.org/wiki/Serbia_national_football_team
https://www.danas.rs/drustvo/kako-je-plavi-dres-pocrveneo/

burgiba

pre 6 godina

Ja sam trenutno u Meksiku (Playa del Carmen) i idem večeras u neki pub da gledam Mex-Cro u dresu Srbije. Ovde se već 3 dana samo o tome priča. Analiziraju Hrvate kao da će sa njima biti u grupi na mundijalu. Vamos Mexico!
Što se tiče naših...opustite se. Sigurno je lakše da se igra kad nema pritiska javnosti i medija.

Nikola

pre 6 godina

ti danju radi u nasim tvornicama za 200 eura, a navecer gledaj Peru i Maroko
(franja,zg, 27. mart 2018 23:48)

Koji je ovo jezik?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 27. mart 2018 23:59)

Egipatski

Tyson

pre 6 godina

Bolja igra i dobar rezultat ali mislim da su se neki previse napalili

Nigerija mi nekako skroz nezainteresovana na ovaj mec izasla. Nadam se da je to dobra igra nasih ih izbacila iz igre ali bojim se da smo igrali protiv dosta opustenog ili nekompletnog protivnika. Nadam se da cemo da se odmerimo sa nekom velesilom pre prvenstva i da imamu celi sastav sa Sergejom u timu

gojko

pre 6 godina

Igra Mitrovića zavisi od srednjeg reda i koliko mu oni budu davali korisnih lopti toliko će on biti uspešan,danas je od 5 korisnih iskoristio 3 pa da je i jednu bio bi odličan.

Englez

pre 6 godina

dobro smo odigrali, Grujić Dobar bolji od Matica u oba meča , Ivanović i Nastasić sigurni i biće startna postava, Mitar u formi samo da ne dobije crveni kao Kežman u Nemačkoj 2006. Kostić borbenost pokazao da će biti u prvih 11. Sledeće prijateljske utakmice treba da odigramo sa Urugvajem i Italijom ili Holandijom ali kakav nam savez sposoban biće Grčka i Japan