Ponedeljak, 26.03.2018.

22:24

Holanđani deklasirali šampiona Evrope

Fudbaleri Holandije deklasirali su Portugal, aktuelnog evropskog prvaka, rezultatom 3:0 u prijateljskoj utakmici.

Izvor: B92

Holanðani deklasirali šampiona Evrope IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Slazem se

pre 6 godina

Lepo rece neko ovde da ce zauvek ostati zapisano da je portugal osvojio ep.Ali ce isto tako zauvek ostati zapisano da ronaldo nije osvojio ep jer je sedeo na klupi a gol je dao EDER hahahahahahahaha.PATOS!!!

Sakaluda

pre 6 godina

Kao sto “Nema rata bez Turaka”, tako nema ni prvenstva u fudbalu bez Holandije!!!
Reprezentacija koja svakom prvenstvu u fudbalu svojom napadackom igrom daje svoju draz!!!

Vesela masina

pre 6 godina

Koliko strucnjaka ovde ne mogu da verujem,sta ako isti taj Ronaldo po ko zna koji put da Juventusu,Barsi,Bajernu po 2-3 tada nece biti prevara jel tako strucnjaci?Ili na SP u nokaout fazi izbace reprezentaciju kao sto je Argentina ili Brazil i to bas Ronaldovim golom?Ispade Ronaldo najveca prevara u istoriji zbog toga sto nije dao gol protiv "velike Holandije" koja se nije plasirala na SP.

ko-ometator

pre 6 godina

Najjaci su ovi sto sprdaju Portugal i Ronalda sto su osvojili evropsko da su najgora ekipa jos od Grcke. Koji kompleks moras biti da bi takve stvari pricao. Pa od izgubljenog finala od Grcke 2004 portugal je dogurao do zavrsnice svakog prvenstva koje je odigrano do sada i ispadali su od ekipa kao sto je spanija, nemacka u polufinalima. Sta vi pricate. A taj isti Ronaldo koga sprdate glavni je igrac tog tima i na proteklom evropskom ih je doveo do finala. Koliko je covek dao golova za Portugal? I sta ako je dao andori i san marinu vecinu. Igraju i drugi prtotiv njih pa nisu dali. Ne igra niko samo protiv brazila argentine spanije nemacke svaku utakmicu. Nas je izbacivao azerbejdzan i kazakstan i nsmo jedini tu gubili bodove pa? jadno je uopste dovoditi u pitanje Ronaldov doprinos fusbalu kao igri i sportu. Sve sto je osvojio apsolutno je zasluzeno i on i Mesi. I jos vise zasluzuju ali ne mogu svake godine obojica osvajati. Obojici zelim sve najbolje od zdravlja i da osvoje svetsko i jos mnogo trofeja. Dok se njih dvojica takmice fudbal ce samo da bude na dobitku.

agibi

pre 6 godina

Nemojte molim vas tako o kikiju, sad ce doci njegovi miljenici da nam dokazu kako je on filantrop, humanista, moralista, pravi primer na terenu, itd.. Dobro to sto na svakoj utakmici ovako simulira, sto je poznat po tome citavu karijeru je nebitno, kao sto je i nebitno sto udara protivnike bez lopte. Bas pravi primer na terenu i uzor deci. Al hajde , to pokusava bar popravit van terena koji uopste nije pravo ogledalo igraca. Pa zato npr objavljuju kojekakve donacije , koje su lazne a on ne demantuje. Donira svako malo, a ustvari krade od drzave spanije, citavih 14 mil eura poreza, sto optrilike i dodje na sumu koju je navodno donirao do sad . Moralista sa sjajnim porodicnim vrednostima, em se druzi sa Badr harijem,em stanca decu iz epruvete, ostavlja ih bez rodjene majke. Pogledajte kkakav je to primer i na terenu i van njega. Gromada ljudksa, moralna . Na terenu takodje totalno podreedjen ekipi , ni slucajno da neko kaze da svi igraju za njega. Ma ideal, svakog golobradog mladica ..:)

NoName

pre 6 godina

Vise nije penaldo od danas je DIVENALDO
(34, 26. mart 2018 22:51)

Od danas? Godinama na you tubu postoji Ronaldo diving tutorial. Mislim da ima 4 dela po 10 minuta. Youtu.be ga redovno zabranjuje zbog kršenja autorskih prava. Samo ukucajte Cristiano Ronaldo diving manual čini mi se. Sramno je njegovo padanje. 40 minuta simuliranja, ljudi.

wiener

pre 6 godina

ja znam da ljudi ne vole ronalda i to razumen. ali reći da je portugal samo jedna prosečna reprezentacija i nadobijati se pluseva je bezveze. u ovom veku je portugal na velikim turnirima gubio od zidanove francuske, nemacke i španije. i njihovi klubovi su uvek bili veoma jaki za tako malu zemlju (4 puta prvaci evrope, 2 puta kip uefa, kup pobednika kupiva itd). malo li je?

kako da ne

pre 6 godina

@strucnjak za sve sportove i religije
Portugal ‘prosecna ekipica’? Sa Joao Mario, Pepe, William Carvalho, Nani, Silva? To je ‘prosecna’ ekipa? Sta tek da kazemo za tu jaku Argentinu koja je zavrsila kvalifikacije pobedom protiv Ekvadora, Messi sva tri gola i time ih odveo na svetsko, evo tima, golman Romero? Merkado, Bilja, Benedeto, Enco Perez, Akuna, Salvio i tu Di Maria za kojeg znamo da je totalno van forme, Maskerano u godinama i Mesi. Eto te ‘fantasticne’ Argentine. Na svetskom je bio i Roho, Demikelis...Jos losiji, a stigli do finala, cijom zaslugom? Proverite. Za 5 od 7 golova zasluzan Mesi u Brazilu. A, evo tog Evropskog 2016 gde ih je Ronaldo ‘odveo’ do titule, Eder dao gol u finalu, a u polufinalu dobili mocni Vels?! Nani igrac meca, cetvrfinale na penale prosli Poljake i gol dao Sancez, protiv Hrvata gol Kvarezme, Ronaldo davao golove Madjarima tada i jedan Velsu. Portugal nikad to ne bi osvojio da Francuska nije bila u haosu, svadje, klanovi u timu, losa igra. Spanci lose igrali, dovoljno videti ko je stigao visoko, jedan Vels, Island, Poljska...I opet ih izvlacili Eder, Nani, Renato Sancez. Na svetskom u Brazilu je Ronaldo dao JEDAN, 1 gol. Ispali odmah. Dzabe pricate ‘mocna’ Argentina, nije to Argentina kao nekada da Aimarom, Veronom, Krespom, Ortega, Batistuta, Zaneti, Simeone i ostala ekipa, pre svega super tim i dobri igraci. Ova ekipa zadnjih 7-8 godina ima klanove u ekipi, rasprave, uopste kao drzava i reprezentacija im je podeljena. Jedino ko ih tu izvlaci je Mesi i niko vise. Nekada nazad Zaneti, Valter Samuel, a sada Roho, Demikelis...Ronaldo nije ni za porediti sa Mesijem, dva razlicita sveta igraci. Ne igraju ni istu poziciju, Ronaldo je klasicni špic igrac, ‘haubica’, ceka u petercu i to je to. Ako njegov tim lose igra, onda i on nema nista. Dok je kod Mesija druga prica, on je taj koji razigrava, vuče tim, daje golove, asistira. Ovo pisem samo da vas razuverim sto se tiče reprezentacija i kao sto predstavljate Argentinu ‘super silom’. Super sile su Spanija, Nemacka, Brazil, pa imenima i Englezi, pa Francuzi...Pogledajte imena u tim ekipama sada pa dodjite da kazete da je Argentina ‘super sila’. Pozdrav i svako dobro, zelim uspeh Portugalu na svetskom iako znamo da ce pobediti mooozda jednu u grupi i ispadaju i to je to. ;)

Boston

pre 6 godina

Zauvek ce ostati zapisano da je Portugal osvojio Evropsko prvenstvo 2016 dzaba se trudite da nesto kao dokazete. Mesi nikada nece nista osvojiti sa Argentinom, a nakon ovog leta ocekujem od njega da se zauvek povuce(pobegne) iz reprezentacije.

aleks

pre 6 godina

Ja sam malo stariji i mislim da je ova generacija koja bira izmedju Ronalda i Mesija hendikepirana kao ni jedna ranije jer nijedan nema harizmu ni koliko je crno pod noktom i kao licnost su banalni do bola, pogotovo Mesi, a i ovaj Ronaldo je bar doneo titulu evropskog prvaka za razliku od Mesija koji se ni na jednom velikom reprezentativnom takmicenju nece videti, evo svetskog prvenstva pa gledajte ako ne verujete. A Maradona i recimo Zidan, E! to je nesto drugo! Ajde za mnom i nista ne brinite!

Zigzag

pre 6 godina

kolko gola dao ronaldo?a da nisu igrali protiv andore.
(AgentPromena, 26. mart 2018 22:35)
jel moguce da sprdas covjeka koji je dao gol na svakoj utakmici lige prvaka od 2.mjeseca prosle godine?

Torca

pre 6 godina

@Baxi

Mene bi bilo sram napisat "King Ronaldo" nakon ovakvog simuliranja, po ko zna koji put. Vas klince stvarno triba redovito izvuć za uši. Nije ni čudo šta je svit u ....

Key and Peele

pre 6 godina

ladno Babel... Taj je još aktivan :)
(lol, 26. mart 2018 23:47)

mozda te povuklo secanje na svabu, markus babela. on sad ima sigurno 45 godina.

a ovaj holandski ima oko 30, 35. rajan.

lola

pre 6 godina

Koliko je golova dao penaldinjo u finalu evropskog prvenstva? 
Penaldo nema evropsko prvenstvo.Imaju ga EDER i portugal.

Ne gotivim ga ali ovo sto si ti napisao je zesca glupost, ucestvovao u svim golovima osim finalnog...

Gazza

pre 6 godina

Prijateljske su nebitne. Italijani ih redovno gube.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Heroj, 26. mart 2018 23:24)

Pre par dana nije tako zvucalo , kad su se velicali golovi protiv Portugala. Nego da li znate da je 46 % Ronaldovih golova za reprezentaciju protiv Andore,Farskih Ostrva, Malte, Letonije, Luksemburga i Lihtenstajna ? Da li znate da nikad nije zabio Nemcima,Englezima,Argentini,Brazilu,Italiji,Francuskoj a protiv svih je igrao? Pre par dana je bio veliki u "mnogo bitnoj" utakmici, i evo sad je mali ! Pomirite se s tim,kao sto se trebate pomiriti da nema veceg simulatora od njega. Ono je degutantno,po ko zna koji put

Kontras Mrgud

pre 6 godina

Nisam fan ni Mesija ni Ronalda,vise volim neke iz starije garde ali ih postujem oboje. Ali ovakva doza neobjektivnosti i pljuvanja po jednim od najboljih ikada mogu samo nezrela deca. Ipak vi bolje proverite da li ste sve sveske spakovali za ujutro

Baxi

pre 6 godina

To je GOAT Ronaldo, i da daje golove na 100 utakmica za redom, na 101. ce hejteri (mesijevci) krenuti da ga pljuju, evo docekali su konacno svojih 5 minuta i izasli iz rupa, nema veze sto je to tamo neka prijateljska utakmica, ne verujem da nekog od nas, Madridista, bole ovi komentari, zapravo pokazujete kakav kompleks vam je nabio King Ronaldo, niko skoro utakmice ne komentarise, nego kritikuju King Ronalda cim ne da gol i onda raspali po tastaturi...

Omega

pre 6 godina

Ronaldu birajte protivnike ubuduce, Malta, Lihtestajn, Egipat... da se ne bruka covek ovako i da na jadan nacin pokusava da dodje do penala

kako da ne

pre 6 godina

Kako je Ronaldo promasio loptu i trazi faul, nevera hahahahahahahahahahah...Mada nije mu prvi put, sto pokusava levom nogom kada ne zna? :D Portugal je uz puno srece osvojio Evropu i to ne zaslugom Ronalda vec Edera, ako se bese tako zove. Na zadnjem svetskom u Brazilu su ispali vec po grupama, Ronaldo dao 1 gol. Protiv USA ih drugi vadio. Tada Argentina stize do finala, a pazite tim Argentine : Demikelis?! Haha, Garay?! Roooho!? Fernando Gago?! Palasio i Lukas Bilja!? Zbog klanova u ekipi, Aguero nije starter, Dibale nije ni bilo itd, itd. Od 7 golova na tom SP, Mesi je dao 4 i jedan namestio. I onda meni dodju ovde pricaju kako Mesi nema nista i nista ne radi sa Argentinom, covek onakvu ekipu odveo do finala gde ih onakvi nemci jedva dobili 1:0. I dalje im je reprezentija u klanovima, nema dosta respekta izmedju igraca, opet ih je Mesi pogurao kroz kvalifikacije, videcemo koliko ce ih pogurati na svetskom. Pozdrav za fanove Ronalda i nema gledaju malo kako njihov najjaci skuplja busenove na terenu :D

Nathan

pre 6 godina

Nista cudno. Portugal je uvek bio jedna proslecna reprezentacija koja je u francuskoj napravila cudo slucajno uz dosta srece u rangu grcke. Mada samo su u finalu i imali jaku utakmicu.

Bakota

pre 6 godina

Šta je, gdje vam je sad Ronaldo, nema go u velikoj utakmici, lako mu je trpati protiv Andore 17 golova, što večeras nije dao bar jedan. Prevara od igrača. Lažno Ronaldo. Očekujem dosta takvih komentara.
(Sir Djavo, 26. mart 2018 22:36)

Ja ne znam kakav mentalni sklop moras da imas da napises ovako nesto..al' stvarno,nije mi jasno..
Da neko da sebi za pravo da proziva coveka koji je toliko postigao u fudbalu..mislim,okay na stranu ova peckanja fanova Ronalda i Mesija..ali koliko moras biti "neobjektivan"(ovo je blaga rec,ali ajde,nije mi cilj nikoga da vredjam)da izjavis da je Ronaldo prevara od igraca..najbolji golgeter ikad= prevara od igraca..aj makse strucnjak

Gde ste PENALDOVCI?

pre 6 godina

Penaldovci se raskokodakali nakon meca sa egiptom i nakon dva gola penalda.Gde ste sada???Uh izvinjavam se.Pa ja zaboravio.Ovo je bio prijateljski mec koji nema neku vaznost, a ono sa egiptom je ipak bio istorijski mec hahahahahahaha.

strucnjak za sve sportove i religije ukljucujuci i scijentologiju

pre 6 godina

portugal je prosjecna ekipica, a ronaldo je i takve prosjecne igrace odveo na vrh europe...s druge strane argentina je top reprezentacija a jos imaju i messija, medjutim i dalje jedna velika nula tj. nula trofeja s argentinom...lionel “kljucne jedanaesterce saljem u kukuruze” messi

Sinisa

pre 6 godina

Konacno i igrac peterca da bude deklasiran.Mislim da se malo umorio provoditi svaki mec 90 minuta u petercu,pa cim nije timu islo,izasao je iz igre u 68 minutu.

BARSA MESSIIIIIIII

pre 6 godina

Dok neko ne moze da postigne gol ni u prijateljskom mecu sa holandijom i dok neko daje golove egiptu, apoelu i djironi,za to vreme BARSA I MESI GAZE NA TRI FRONTA!!!

Bane

pre 6 godina

Prvaci evrope koji su po grupama imali 3 neresene(Island Austrija Madjarska) Poljsku izbacili na penale i dobili Vels, oduzeti im titulu prvaka evrope, jos se samoprozvani najbolji svih vremena toliko nalozio da je drzao govor sat vremena nakon utakmice a u finalu nije ni igrao hahahaha

Strale

pre 6 godina

Nema šta Holandjani su jači od Francuske, Hrvatske, Velsa. Zato i nisu na SP u Rusiji. A ova utakmica je bila sve samo ne deklasiranje. Imali su duplo manje šuteva u okvir od Portugala, manji posed, ali više sreće. Ljudi ne shvataju da ovakve utakmice služe da se isprobaju nove formacije, drugi igrači. Očigledno je današnja postava bila loša.

Mirko

pre 6 godina

A jes smešan Ronaldo što je uradio ono. Haha. Ali kad se setim kakav penal je dobio Jordi Alba iz Barse kad je sapleo sam sebe kod šuta, ovo što je Ronaldo uradio nije ništa.

Sir Djavo

pre 6 godina

Šta je, gdje vam je sad Ronaldo, nema go u velikoj utakmici, lako mu je trpati protiv Andore 17 golova, što večeras nije dao bar jedan. Prevara od igrača. Lažno Ronaldo. Očekujem dosta takvih komentara.

Oliver Kosta

pre 6 godina

Daj Boze da se Holandija vrati u vrh. Toliko nedostaju sa njihovim atomskim fudbalom za razliku od Italije koja uopste ne nedostaje sa njihovim SMOR fudbalom. Napred Holandija i Kuman. Voleo sam tog igraca najboljeg i zestokog udarca. Kakav je sut imao samo kad se setim.

veliki strumf

pre 6 godina

Cenim da se posle ovog debakla nece mnogo javljati ljubitelji lika i dela Ronalda, koji su se ovde gadjali hvalospevima nakon 2 slucajna gola Egiptu duboko u nadoknadi vremena, kad je vec bio izmenio vise od pola postave. Portugal je kao i Grcka spletom okolnosti postao prvak Evrope. Nece se oni dugo zadrzati u Rusiji.

Milan

pre 6 godina

Najveci foliranti i simulatori danas u fudbalu Kristijano pa Nejmar, samo sto Nejmara udaraju i ima 50kg pa nekad mu se moze progledati kroz prste, dok ovaj pokazuje neke plocice a prodjes pored njega on pada, a sto je najgore simulira i onda trci za sudijom sto mu nije sudio nista.

Strale

pre 6 godina

Nema šta Holandjani su jači od Francuske, Hrvatske, Velsa. Zato i nisu na SP u Rusiji. A ova utakmica je bila sve samo ne deklasiranje. Imali su duplo manje šuteva u okvir od Portugala, manji posed, ali više sreće. Ljudi ne shvataju da ovakve utakmice služe da se isprobaju nove formacije, drugi igrači. Očigledno je današnja postava bila loša.

Milan

pre 6 godina

Najveci foliranti i simulatori danas u fudbalu Kristijano pa Nejmar, samo sto Nejmara udaraju i ima 50kg pa nekad mu se moze progledati kroz prste, dok ovaj pokazuje neke plocice a prodjes pored njega on pada, a sto je najgore simulira i onda trci za sudijom sto mu nije sudio nista.

Gazza

pre 6 godina

Prijateljske su nebitne. Italijani ih redovno gube.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Heroj, 26. mart 2018 23:24)

Pre par dana nije tako zvucalo , kad su se velicali golovi protiv Portugala. Nego da li znate da je 46 % Ronaldovih golova za reprezentaciju protiv Andore,Farskih Ostrva, Malte, Letonije, Luksemburga i Lihtenstajna ? Da li znate da nikad nije zabio Nemcima,Englezima,Argentini,Brazilu,Italiji,Francuskoj a protiv svih je igrao? Pre par dana je bio veliki u "mnogo bitnoj" utakmici, i evo sad je mali ! Pomirite se s tim,kao sto se trebate pomiriti da nema veceg simulatora od njega. Ono je degutantno,po ko zna koji put

Nathan

pre 6 godina

Nista cudno. Portugal je uvek bio jedna proslecna reprezentacija koja je u francuskoj napravila cudo slucajno uz dosta srece u rangu grcke. Mada samo su u finalu i imali jaku utakmicu.

veliki strumf

pre 6 godina

Cenim da se posle ovog debakla nece mnogo javljati ljubitelji lika i dela Ronalda, koji su se ovde gadjali hvalospevima nakon 2 slucajna gola Egiptu duboko u nadoknadi vremena, kad je vec bio izmenio vise od pola postave. Portugal je kao i Grcka spletom okolnosti postao prvak Evrope. Nece se oni dugo zadrzati u Rusiji.

Oliver Kosta

pre 6 godina

Daj Boze da se Holandija vrati u vrh. Toliko nedostaju sa njihovim atomskim fudbalom za razliku od Italije koja uopste ne nedostaje sa njihovim SMOR fudbalom. Napred Holandija i Kuman. Voleo sam tog igraca najboljeg i zestokog udarca. Kakav je sut imao samo kad se setim.

Kontras Mrgud

pre 6 godina

Nisam fan ni Mesija ni Ronalda,vise volim neke iz starije garde ali ih postujem oboje. Ali ovakva doza neobjektivnosti i pljuvanja po jednim od najboljih ikada mogu samo nezrela deca. Ipak vi bolje proverite da li ste sve sveske spakovali za ujutro

Omega

pre 6 godina

Ronaldu birajte protivnike ubuduce, Malta, Lihtestajn, Egipat... da se ne bruka covek ovako i da na jadan nacin pokusava da dodje do penala

kako da ne

pre 6 godina

Kako je Ronaldo promasio loptu i trazi faul, nevera hahahahahahahahahahah...Mada nije mu prvi put, sto pokusava levom nogom kada ne zna? :D Portugal je uz puno srece osvojio Evropu i to ne zaslugom Ronalda vec Edera, ako se bese tako zove. Na zadnjem svetskom u Brazilu su ispali vec po grupama, Ronaldo dao 1 gol. Protiv USA ih drugi vadio. Tada Argentina stize do finala, a pazite tim Argentine : Demikelis?! Haha, Garay?! Roooho!? Fernando Gago?! Palasio i Lukas Bilja!? Zbog klanova u ekipi, Aguero nije starter, Dibale nije ni bilo itd, itd. Od 7 golova na tom SP, Mesi je dao 4 i jedan namestio. I onda meni dodju ovde pricaju kako Mesi nema nista i nista ne radi sa Argentinom, covek onakvu ekipu odveo do finala gde ih onakvi nemci jedva dobili 1:0. I dalje im je reprezentija u klanovima, nema dosta respekta izmedju igraca, opet ih je Mesi pogurao kroz kvalifikacije, videcemo koliko ce ih pogurati na svetskom. Pozdrav za fanove Ronalda i nema gledaju malo kako njihov najjaci skuplja busenove na terenu :D

Mirko

pre 6 godina

A jes smešan Ronaldo što je uradio ono. Haha. Ali kad se setim kakav penal je dobio Jordi Alba iz Barse kad je sapleo sam sebe kod šuta, ovo što je Ronaldo uradio nije ništa.

Sir Djavo

pre 6 godina

Šta je, gdje vam je sad Ronaldo, nema go u velikoj utakmici, lako mu je trpati protiv Andore 17 golova, što večeras nije dao bar jedan. Prevara od igrača. Lažno Ronaldo. Očekujem dosta takvih komentara.

Sinisa

pre 6 godina

Konacno i igrac peterca da bude deklasiran.Mislim da se malo umorio provoditi svaki mec 90 minuta u petercu,pa cim nije timu islo,izasao je iz igre u 68 minutu.

Gde ste PENALDOVCI?

pre 6 godina

Penaldovci se raskokodakali nakon meca sa egiptom i nakon dva gola penalda.Gde ste sada???Uh izvinjavam se.Pa ja zaboravio.Ovo je bio prijateljski mec koji nema neku vaznost, a ono sa egiptom je ipak bio istorijski mec hahahahahahaha.

Bane

pre 6 godina

Prvaci evrope koji su po grupama imali 3 neresene(Island Austrija Madjarska) Poljsku izbacili na penale i dobili Vels, oduzeti im titulu prvaka evrope, jos se samoprozvani najbolji svih vremena toliko nalozio da je drzao govor sat vremena nakon utakmice a u finalu nije ni igrao hahahaha

Bakota

pre 6 godina

Šta je, gdje vam je sad Ronaldo, nema go u velikoj utakmici, lako mu je trpati protiv Andore 17 golova, što večeras nije dao bar jedan. Prevara od igrača. Lažno Ronaldo. Očekujem dosta takvih komentara.
(Sir Djavo, 26. mart 2018 22:36)

Ja ne znam kakav mentalni sklop moras da imas da napises ovako nesto..al' stvarno,nije mi jasno..
Da neko da sebi za pravo da proziva coveka koji je toliko postigao u fudbalu..mislim,okay na stranu ova peckanja fanova Ronalda i Mesija..ali koliko moras biti "neobjektivan"(ovo je blaga rec,ali ajde,nije mi cilj nikoga da vredjam)da izjavis da je Ronaldo prevara od igraca..najbolji golgeter ikad= prevara od igraca..aj makse strucnjak

BARSA MESSIIIIIIII

pre 6 godina

Dok neko ne moze da postigne gol ni u prijateljskom mecu sa holandijom i dok neko daje golove egiptu, apoelu i djironi,za to vreme BARSA I MESI GAZE NA TRI FRONTA!!!

strucnjak za sve sportove i religije ukljucujuci i scijentologiju

pre 6 godina

portugal je prosjecna ekipica, a ronaldo je i takve prosjecne igrace odveo na vrh europe...s druge strane argentina je top reprezentacija a jos imaju i messija, medjutim i dalje jedna velika nula tj. nula trofeja s argentinom...lionel “kljucne jedanaesterce saljem u kukuruze” messi

wiener

pre 6 godina

ja znam da ljudi ne vole ronalda i to razumen. ali reći da je portugal samo jedna prosečna reprezentacija i nadobijati se pluseva je bezveze. u ovom veku je portugal na velikim turnirima gubio od zidanove francuske, nemacke i španije. i njihovi klubovi su uvek bili veoma jaki za tako malu zemlju (4 puta prvaci evrope, 2 puta kip uefa, kup pobednika kupiva itd). malo li je?

lola

pre 6 godina

Koliko je golova dao penaldinjo u finalu evropskog prvenstva? 
Penaldo nema evropsko prvenstvo.Imaju ga EDER i portugal.

Ne gotivim ga ali ovo sto si ti napisao je zesca glupost, ucestvovao u svim golovima osim finalnog...

Sakaluda

pre 6 godina

Kao sto “Nema rata bez Turaka”, tako nema ni prvenstva u fudbalu bez Holandije!!!
Reprezentacija koja svakom prvenstvu u fudbalu svojom napadackom igrom daje svoju draz!!!

NoName

pre 6 godina

Vise nije penaldo od danas je DIVENALDO
(34, 26. mart 2018 22:51)

Od danas? Godinama na you tubu postoji Ronaldo diving tutorial. Mislim da ima 4 dela po 10 minuta. Youtu.be ga redovno zabranjuje zbog kršenja autorskih prava. Samo ukucajte Cristiano Ronaldo diving manual čini mi se. Sramno je njegovo padanje. 40 minuta simuliranja, ljudi.

kako da ne

pre 6 godina

@strucnjak za sve sportove i religije
Portugal ‘prosecna ekipica’? Sa Joao Mario, Pepe, William Carvalho, Nani, Silva? To je ‘prosecna’ ekipa? Sta tek da kazemo za tu jaku Argentinu koja je zavrsila kvalifikacije pobedom protiv Ekvadora, Messi sva tri gola i time ih odveo na svetsko, evo tima, golman Romero? Merkado, Bilja, Benedeto, Enco Perez, Akuna, Salvio i tu Di Maria za kojeg znamo da je totalno van forme, Maskerano u godinama i Mesi. Eto te ‘fantasticne’ Argentine. Na svetskom je bio i Roho, Demikelis...Jos losiji, a stigli do finala, cijom zaslugom? Proverite. Za 5 od 7 golova zasluzan Mesi u Brazilu. A, evo tog Evropskog 2016 gde ih je Ronaldo ‘odveo’ do titule, Eder dao gol u finalu, a u polufinalu dobili mocni Vels?! Nani igrac meca, cetvrfinale na penale prosli Poljake i gol dao Sancez, protiv Hrvata gol Kvarezme, Ronaldo davao golove Madjarima tada i jedan Velsu. Portugal nikad to ne bi osvojio da Francuska nije bila u haosu, svadje, klanovi u timu, losa igra. Spanci lose igrali, dovoljno videti ko je stigao visoko, jedan Vels, Island, Poljska...I opet ih izvlacili Eder, Nani, Renato Sancez. Na svetskom u Brazilu je Ronaldo dao JEDAN, 1 gol. Ispali odmah. Dzabe pricate ‘mocna’ Argentina, nije to Argentina kao nekada da Aimarom, Veronom, Krespom, Ortega, Batistuta, Zaneti, Simeone i ostala ekipa, pre svega super tim i dobri igraci. Ova ekipa zadnjih 7-8 godina ima klanove u ekipi, rasprave, uopste kao drzava i reprezentacija im je podeljena. Jedino ko ih tu izvlaci je Mesi i niko vise. Nekada nazad Zaneti, Valter Samuel, a sada Roho, Demikelis...Ronaldo nije ni za porediti sa Mesijem, dva razlicita sveta igraci. Ne igraju ni istu poziciju, Ronaldo je klasicni špic igrac, ‘haubica’, ceka u petercu i to je to. Ako njegov tim lose igra, onda i on nema nista. Dok je kod Mesija druga prica, on je taj koji razigrava, vuče tim, daje golove, asistira. Ovo pisem samo da vas razuverim sto se tiče reprezentacija i kao sto predstavljate Argentinu ‘super silom’. Super sile su Spanija, Nemacka, Brazil, pa imenima i Englezi, pa Francuzi...Pogledajte imena u tim ekipama sada pa dodjite da kazete da je Argentina ‘super sila’. Pozdrav i svako dobro, zelim uspeh Portugalu na svetskom iako znamo da ce pobediti mooozda jednu u grupi i ispadaju i to je to. ;)

Baxi

pre 6 godina

To je GOAT Ronaldo, i da daje golove na 100 utakmica za redom, na 101. ce hejteri (mesijevci) krenuti da ga pljuju, evo docekali su konacno svojih 5 minuta i izasli iz rupa, nema veze sto je to tamo neka prijateljska utakmica, ne verujem da nekog od nas, Madridista, bole ovi komentari, zapravo pokazujete kakav kompleks vam je nabio King Ronaldo, niko skoro utakmice ne komentarise, nego kritikuju King Ronalda cim ne da gol i onda raspali po tastaturi...

aleks

pre 6 godina

Ja sam malo stariji i mislim da je ova generacija koja bira izmedju Ronalda i Mesija hendikepirana kao ni jedna ranije jer nijedan nema harizmu ni koliko je crno pod noktom i kao licnost su banalni do bola, pogotovo Mesi, a i ovaj Ronaldo je bar doneo titulu evropskog prvaka za razliku od Mesija koji se ni na jednom velikom reprezentativnom takmicenju nece videti, evo svetskog prvenstva pa gledajte ako ne verujete. A Maradona i recimo Zidan, E! to je nesto drugo! Ajde za mnom i nista ne brinite!

Torca

pre 6 godina

@Baxi

Mene bi bilo sram napisat "King Ronaldo" nakon ovakvog simuliranja, po ko zna koji put. Vas klince stvarno triba redovito izvuć za uši. Nije ni čudo šta je svit u ....

Key and Peele

pre 6 godina

ladno Babel... Taj je još aktivan :)
(lol, 26. mart 2018 23:47)

mozda te povuklo secanje na svabu, markus babela. on sad ima sigurno 45 godina.

a ovaj holandski ima oko 30, 35. rajan.

Zigzag

pre 6 godina

kolko gola dao ronaldo?a da nisu igrali protiv andore.
(AgentPromena, 26. mart 2018 22:35)
jel moguce da sprdas covjeka koji je dao gol na svakoj utakmici lige prvaka od 2.mjeseca prosle godine?

ko-ometator

pre 6 godina

Najjaci su ovi sto sprdaju Portugal i Ronalda sto su osvojili evropsko da su najgora ekipa jos od Grcke. Koji kompleks moras biti da bi takve stvari pricao. Pa od izgubljenog finala od Grcke 2004 portugal je dogurao do zavrsnice svakog prvenstva koje je odigrano do sada i ispadali su od ekipa kao sto je spanija, nemacka u polufinalima. Sta vi pricate. A taj isti Ronaldo koga sprdate glavni je igrac tog tima i na proteklom evropskom ih je doveo do finala. Koliko je covek dao golova za Portugal? I sta ako je dao andori i san marinu vecinu. Igraju i drugi prtotiv njih pa nisu dali. Ne igra niko samo protiv brazila argentine spanije nemacke svaku utakmicu. Nas je izbacivao azerbejdzan i kazakstan i nsmo jedini tu gubili bodove pa? jadno je uopste dovoditi u pitanje Ronaldov doprinos fusbalu kao igri i sportu. Sve sto je osvojio apsolutno je zasluzeno i on i Mesi. I jos vise zasluzuju ali ne mogu svake godine obojica osvajati. Obojici zelim sve najbolje od zdravlja i da osvoje svetsko i jos mnogo trofeja. Dok se njih dvojica takmice fudbal ce samo da bude na dobitku.

Boston

pre 6 godina

Zauvek ce ostati zapisano da je Portugal osvojio Evropsko prvenstvo 2016 dzaba se trudite da nesto kao dokazete. Mesi nikada nece nista osvojiti sa Argentinom, a nakon ovog leta ocekujem od njega da se zauvek povuce(pobegne) iz reprezentacije.

agibi

pre 6 godina

Nemojte molim vas tako o kikiju, sad ce doci njegovi miljenici da nam dokazu kako je on filantrop, humanista, moralista, pravi primer na terenu, itd.. Dobro to sto na svakoj utakmici ovako simulira, sto je poznat po tome citavu karijeru je nebitno, kao sto je i nebitno sto udara protivnike bez lopte. Bas pravi primer na terenu i uzor deci. Al hajde , to pokusava bar popravit van terena koji uopste nije pravo ogledalo igraca. Pa zato npr objavljuju kojekakve donacije , koje su lazne a on ne demantuje. Donira svako malo, a ustvari krade od drzave spanije, citavih 14 mil eura poreza, sto optrilike i dodje na sumu koju je navodno donirao do sad . Moralista sa sjajnim porodicnim vrednostima, em se druzi sa Badr harijem,em stanca decu iz epruvete, ostavlja ih bez rodjene majke. Pogledajte kkakav je to primer i na terenu i van njega. Gromada ljudksa, moralna . Na terenu takodje totalno podreedjen ekipi , ni slucajno da neko kaze da svi igraju za njega. Ma ideal, svakog golobradog mladica ..:)

Vesela masina

pre 6 godina

Koliko strucnjaka ovde ne mogu da verujem,sta ako isti taj Ronaldo po ko zna koji put da Juventusu,Barsi,Bajernu po 2-3 tada nece biti prevara jel tako strucnjaci?Ili na SP u nokaout fazi izbace reprezentaciju kao sto je Argentina ili Brazil i to bas Ronaldovim golom?Ispade Ronaldo najveca prevara u istoriji zbog toga sto nije dao gol protiv "velike Holandije" koja se nije plasirala na SP.

Slazem se

pre 6 godina

Lepo rece neko ovde da ce zauvek ostati zapisano da je portugal osvojio ep.Ali ce isto tako zauvek ostati zapisano da ronaldo nije osvojio ep jer je sedeo na klupi a gol je dao EDER hahahahahahahaha.PATOS!!!

Baxi

pre 6 godina

To je GOAT Ronaldo, i da daje golove na 100 utakmica za redom, na 101. ce hejteri (mesijevci) krenuti da ga pljuju, evo docekali su konacno svojih 5 minuta i izasli iz rupa, nema veze sto je to tamo neka prijateljska utakmica, ne verujem da nekog od nas, Madridista, bole ovi komentari, zapravo pokazujete kakav kompleks vam je nabio King Ronaldo, niko skoro utakmice ne komentarise, nego kritikuju King Ronalda cim ne da gol i onda raspali po tastaturi...

Sir Djavo

pre 6 godina

Šta je, gdje vam je sad Ronaldo, nema go u velikoj utakmici, lako mu je trpati protiv Andore 17 golova, što večeras nije dao bar jedan. Prevara od igrača. Lažno Ronaldo. Očekujem dosta takvih komentara.

strucnjak za sve sportove i religije ukljucujuci i scijentologiju

pre 6 godina

portugal je prosjecna ekipica, a ronaldo je i takve prosjecne igrace odveo na vrh europe...s druge strane argentina je top reprezentacija a jos imaju i messija, medjutim i dalje jedna velika nula tj. nula trofeja s argentinom...lionel “kljucne jedanaesterce saljem u kukuruze” messi

Gazza

pre 6 godina

Prijateljske su nebitne. Italijani ih redovno gube.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Heroj, 26. mart 2018 23:24)

Pre par dana nije tako zvucalo , kad su se velicali golovi protiv Portugala. Nego da li znate da je 46 % Ronaldovih golova za reprezentaciju protiv Andore,Farskih Ostrva, Malte, Letonije, Luksemburga i Lihtenstajna ? Da li znate da nikad nije zabio Nemcima,Englezima,Argentini,Brazilu,Italiji,Francuskoj a protiv svih je igrao? Pre par dana je bio veliki u "mnogo bitnoj" utakmici, i evo sad je mali ! Pomirite se s tim,kao sto se trebate pomiriti da nema veceg simulatora od njega. Ono je degutantno,po ko zna koji put

veliki strumf

pre 6 godina

Cenim da se posle ovog debakla nece mnogo javljati ljubitelji lika i dela Ronalda, koji su se ovde gadjali hvalospevima nakon 2 slucajna gola Egiptu duboko u nadoknadi vremena, kad je vec bio izmenio vise od pola postave. Portugal je kao i Grcka spletom okolnosti postao prvak Evrope. Nece se oni dugo zadrzati u Rusiji.

Strale

pre 6 godina

Nema šta Holandjani su jači od Francuske, Hrvatske, Velsa. Zato i nisu na SP u Rusiji. A ova utakmica je bila sve samo ne deklasiranje. Imali su duplo manje šuteva u okvir od Portugala, manji posed, ali više sreće. Ljudi ne shvataju da ovakve utakmice služe da se isprobaju nove formacije, drugi igrači. Očigledno je današnja postava bila loša.

Sinisa

pre 6 godina

Konacno i igrac peterca da bude deklasiran.Mislim da se malo umorio provoditi svaki mec 90 minuta u petercu,pa cim nije timu islo,izasao je iz igre u 68 minutu.

Kontras Mrgud

pre 6 godina

Nisam fan ni Mesija ni Ronalda,vise volim neke iz starije garde ali ih postujem oboje. Ali ovakva doza neobjektivnosti i pljuvanja po jednim od najboljih ikada mogu samo nezrela deca. Ipak vi bolje proverite da li ste sve sveske spakovali za ujutro

Bane

pre 6 godina

Prvaci evrope koji su po grupama imali 3 neresene(Island Austrija Madjarska) Poljsku izbacili na penale i dobili Vels, oduzeti im titulu prvaka evrope, jos se samoprozvani najbolji svih vremena toliko nalozio da je drzao govor sat vremena nakon utakmice a u finalu nije ni igrao hahahaha

Oliver Kosta

pre 6 godina

Daj Boze da se Holandija vrati u vrh. Toliko nedostaju sa njihovim atomskim fudbalom za razliku od Italije koja uopste ne nedostaje sa njihovim SMOR fudbalom. Napred Holandija i Kuman. Voleo sam tog igraca najboljeg i zestokog udarca. Kakav je sut imao samo kad se setim.

BARSA MESSIIIIIIII

pre 6 godina

Dok neko ne moze da postigne gol ni u prijateljskom mecu sa holandijom i dok neko daje golove egiptu, apoelu i djironi,za to vreme BARSA I MESI GAZE NA TRI FRONTA!!!

Bakota

pre 6 godina

Šta je, gdje vam je sad Ronaldo, nema go u velikoj utakmici, lako mu je trpati protiv Andore 17 golova, što večeras nije dao bar jedan. Prevara od igrača. Lažno Ronaldo. Očekujem dosta takvih komentara.
(Sir Djavo, 26. mart 2018 22:36)

Ja ne znam kakav mentalni sklop moras da imas da napises ovako nesto..al' stvarno,nije mi jasno..
Da neko da sebi za pravo da proziva coveka koji je toliko postigao u fudbalu..mislim,okay na stranu ova peckanja fanova Ronalda i Mesija..ali koliko moras biti "neobjektivan"(ovo je blaga rec,ali ajde,nije mi cilj nikoga da vredjam)da izjavis da je Ronaldo prevara od igraca..najbolji golgeter ikad= prevara od igraca..aj makse strucnjak

lola

pre 6 godina

Koliko je golova dao penaldinjo u finalu evropskog prvenstva? 
Penaldo nema evropsko prvenstvo.Imaju ga EDER i portugal.

Ne gotivim ga ali ovo sto si ti napisao je zesca glupost, ucestvovao u svim golovima osim finalnog...

Mirko

pre 6 godina

A jes smešan Ronaldo što je uradio ono. Haha. Ali kad se setim kakav penal je dobio Jordi Alba iz Barse kad je sapleo sam sebe kod šuta, ovo što je Ronaldo uradio nije ništa.

kako da ne

pre 6 godina

Kako je Ronaldo promasio loptu i trazi faul, nevera hahahahahahahahahahah...Mada nije mu prvi put, sto pokusava levom nogom kada ne zna? :D Portugal je uz puno srece osvojio Evropu i to ne zaslugom Ronalda vec Edera, ako se bese tako zove. Na zadnjem svetskom u Brazilu su ispali vec po grupama, Ronaldo dao 1 gol. Protiv USA ih drugi vadio. Tada Argentina stize do finala, a pazite tim Argentine : Demikelis?! Haha, Garay?! Roooho!? Fernando Gago?! Palasio i Lukas Bilja!? Zbog klanova u ekipi, Aguero nije starter, Dibale nije ni bilo itd, itd. Od 7 golova na tom SP, Mesi je dao 4 i jedan namestio. I onda meni dodju ovde pricaju kako Mesi nema nista i nista ne radi sa Argentinom, covek onakvu ekipu odveo do finala gde ih onakvi nemci jedva dobili 1:0. I dalje im je reprezentija u klanovima, nema dosta respekta izmedju igraca, opet ih je Mesi pogurao kroz kvalifikacije, videcemo koliko ce ih pogurati na svetskom. Pozdrav za fanove Ronalda i nema gledaju malo kako njihov najjaci skuplja busenove na terenu :D

Milan

pre 6 godina

Najveci foliranti i simulatori danas u fudbalu Kristijano pa Nejmar, samo sto Nejmara udaraju i ima 50kg pa nekad mu se moze progledati kroz prste, dok ovaj pokazuje neke plocice a prodjes pored njega on pada, a sto je najgore simulira i onda trci za sudijom sto mu nije sudio nista.

Boston

pre 6 godina

Zauvek ce ostati zapisano da je Portugal osvojio Evropsko prvenstvo 2016 dzaba se trudite da nesto kao dokazete. Mesi nikada nece nista osvojiti sa Argentinom, a nakon ovog leta ocekujem od njega da se zauvek povuce(pobegne) iz reprezentacije.

aleks

pre 6 godina

Ja sam malo stariji i mislim da je ova generacija koja bira izmedju Ronalda i Mesija hendikepirana kao ni jedna ranije jer nijedan nema harizmu ni koliko je crno pod noktom i kao licnost su banalni do bola, pogotovo Mesi, a i ovaj Ronaldo je bar doneo titulu evropskog prvaka za razliku od Mesija koji se ni na jednom velikom reprezentativnom takmicenju nece videti, evo svetskog prvenstva pa gledajte ako ne verujete. A Maradona i recimo Zidan, E! to je nesto drugo! Ajde za mnom i nista ne brinite!

kako da ne

pre 6 godina

@strucnjak za sve sportove i religije
Portugal ‘prosecna ekipica’? Sa Joao Mario, Pepe, William Carvalho, Nani, Silva? To je ‘prosecna’ ekipa? Sta tek da kazemo za tu jaku Argentinu koja je zavrsila kvalifikacije pobedom protiv Ekvadora, Messi sva tri gola i time ih odveo na svetsko, evo tima, golman Romero? Merkado, Bilja, Benedeto, Enco Perez, Akuna, Salvio i tu Di Maria za kojeg znamo da je totalno van forme, Maskerano u godinama i Mesi. Eto te ‘fantasticne’ Argentine. Na svetskom je bio i Roho, Demikelis...Jos losiji, a stigli do finala, cijom zaslugom? Proverite. Za 5 od 7 golova zasluzan Mesi u Brazilu. A, evo tog Evropskog 2016 gde ih je Ronaldo ‘odveo’ do titule, Eder dao gol u finalu, a u polufinalu dobili mocni Vels?! Nani igrac meca, cetvrfinale na penale prosli Poljake i gol dao Sancez, protiv Hrvata gol Kvarezme, Ronaldo davao golove Madjarima tada i jedan Velsu. Portugal nikad to ne bi osvojio da Francuska nije bila u haosu, svadje, klanovi u timu, losa igra. Spanci lose igrali, dovoljno videti ko je stigao visoko, jedan Vels, Island, Poljska...I opet ih izvlacili Eder, Nani, Renato Sancez. Na svetskom u Brazilu je Ronaldo dao JEDAN, 1 gol. Ispali odmah. Dzabe pricate ‘mocna’ Argentina, nije to Argentina kao nekada da Aimarom, Veronom, Krespom, Ortega, Batistuta, Zaneti, Simeone i ostala ekipa, pre svega super tim i dobri igraci. Ova ekipa zadnjih 7-8 godina ima klanove u ekipi, rasprave, uopste kao drzava i reprezentacija im je podeljena. Jedino ko ih tu izvlaci je Mesi i niko vise. Nekada nazad Zaneti, Valter Samuel, a sada Roho, Demikelis...Ronaldo nije ni za porediti sa Mesijem, dva razlicita sveta igraci. Ne igraju ni istu poziciju, Ronaldo je klasicni špic igrac, ‘haubica’, ceka u petercu i to je to. Ako njegov tim lose igra, onda i on nema nista. Dok je kod Mesija druga prica, on je taj koji razigrava, vuče tim, daje golove, asistira. Ovo pisem samo da vas razuverim sto se tiče reprezentacija i kao sto predstavljate Argentinu ‘super silom’. Super sile su Spanija, Nemacka, Brazil, pa imenima i Englezi, pa Francuzi...Pogledajte imena u tim ekipama sada pa dodjite da kazete da je Argentina ‘super sila’. Pozdrav i svako dobro, zelim uspeh Portugalu na svetskom iako znamo da ce pobediti mooozda jednu u grupi i ispadaju i to je to. ;)

Gde ste PENALDOVCI?

pre 6 godina

Penaldovci se raskokodakali nakon meca sa egiptom i nakon dva gola penalda.Gde ste sada???Uh izvinjavam se.Pa ja zaboravio.Ovo je bio prijateljski mec koji nema neku vaznost, a ono sa egiptom je ipak bio istorijski mec hahahahahahaha.

Zigzag

pre 6 godina

kolko gola dao ronaldo?a da nisu igrali protiv andore.
(AgentPromena, 26. mart 2018 22:35)
jel moguce da sprdas covjeka koji je dao gol na svakoj utakmici lige prvaka od 2.mjeseca prosle godine?

Nathan

pre 6 godina

Nista cudno. Portugal je uvek bio jedna proslecna reprezentacija koja je u francuskoj napravila cudo slucajno uz dosta srece u rangu grcke. Mada samo su u finalu i imali jaku utakmicu.

ko-ometator

pre 6 godina

Najjaci su ovi sto sprdaju Portugal i Ronalda sto su osvojili evropsko da su najgora ekipa jos od Grcke. Koji kompleks moras biti da bi takve stvari pricao. Pa od izgubljenog finala od Grcke 2004 portugal je dogurao do zavrsnice svakog prvenstva koje je odigrano do sada i ispadali su od ekipa kao sto je spanija, nemacka u polufinalima. Sta vi pricate. A taj isti Ronaldo koga sprdate glavni je igrac tog tima i na proteklom evropskom ih je doveo do finala. Koliko je covek dao golova za Portugal? I sta ako je dao andori i san marinu vecinu. Igraju i drugi prtotiv njih pa nisu dali. Ne igra niko samo protiv brazila argentine spanije nemacke svaku utakmicu. Nas je izbacivao azerbejdzan i kazakstan i nsmo jedini tu gubili bodove pa? jadno je uopste dovoditi u pitanje Ronaldov doprinos fusbalu kao igri i sportu. Sve sto je osvojio apsolutno je zasluzeno i on i Mesi. I jos vise zasluzuju ali ne mogu svake godine obojica osvajati. Obojici zelim sve najbolje od zdravlja i da osvoje svetsko i jos mnogo trofeja. Dok se njih dvojica takmice fudbal ce samo da bude na dobitku.

Vesela masina

pre 6 godina

Koliko strucnjaka ovde ne mogu da verujem,sta ako isti taj Ronaldo po ko zna koji put da Juventusu,Barsi,Bajernu po 2-3 tada nece biti prevara jel tako strucnjaci?Ili na SP u nokaout fazi izbace reprezentaciju kao sto je Argentina ili Brazil i to bas Ronaldovim golom?Ispade Ronaldo najveca prevara u istoriji zbog toga sto nije dao gol protiv "velike Holandije" koja se nije plasirala na SP.

Omega

pre 6 godina

Ronaldu birajte protivnike ubuduce, Malta, Lihtestajn, Egipat... da se ne bruka covek ovako i da na jadan nacin pokusava da dodje do penala

agibi

pre 6 godina

Nemojte molim vas tako o kikiju, sad ce doci njegovi miljenici da nam dokazu kako je on filantrop, humanista, moralista, pravi primer na terenu, itd.. Dobro to sto na svakoj utakmici ovako simulira, sto je poznat po tome citavu karijeru je nebitno, kao sto je i nebitno sto udara protivnike bez lopte. Bas pravi primer na terenu i uzor deci. Al hajde , to pokusava bar popravit van terena koji uopste nije pravo ogledalo igraca. Pa zato npr objavljuju kojekakve donacije , koje su lazne a on ne demantuje. Donira svako malo, a ustvari krade od drzave spanije, citavih 14 mil eura poreza, sto optrilike i dodje na sumu koju je navodno donirao do sad . Moralista sa sjajnim porodicnim vrednostima, em se druzi sa Badr harijem,em stanca decu iz epruvete, ostavlja ih bez rodjene majke. Pogledajte kkakav je to primer i na terenu i van njega. Gromada ljudksa, moralna . Na terenu takodje totalno podreedjen ekipi , ni slucajno da neko kaze da svi igraju za njega. Ma ideal, svakog golobradog mladica ..:)

Slazem se

pre 6 godina

Lepo rece neko ovde da ce zauvek ostati zapisano da je portugal osvojio ep.Ali ce isto tako zauvek ostati zapisano da ronaldo nije osvojio ep jer je sedeo na klupi a gol je dao EDER hahahahahahahaha.PATOS!!!

NoName

pre 6 godina

Vise nije penaldo od danas je DIVENALDO
(34, 26. mart 2018 22:51)

Od danas? Godinama na you tubu postoji Ronaldo diving tutorial. Mislim da ima 4 dela po 10 minuta. Youtu.be ga redovno zabranjuje zbog kršenja autorskih prava. Samo ukucajte Cristiano Ronaldo diving manual čini mi se. Sramno je njegovo padanje. 40 minuta simuliranja, ljudi.

Torca

pre 6 godina

@Baxi

Mene bi bilo sram napisat "King Ronaldo" nakon ovakvog simuliranja, po ko zna koji put. Vas klince stvarno triba redovito izvuć za uši. Nije ni čudo šta je svit u ....

Sakaluda

pre 6 godina

Kao sto “Nema rata bez Turaka”, tako nema ni prvenstva u fudbalu bez Holandije!!!
Reprezentacija koja svakom prvenstvu u fudbalu svojom napadackom igrom daje svoju draz!!!

wiener

pre 6 godina

ja znam da ljudi ne vole ronalda i to razumen. ali reći da je portugal samo jedna prosečna reprezentacija i nadobijati se pluseva je bezveze. u ovom veku je portugal na velikim turnirima gubio od zidanove francuske, nemacke i španije. i njihovi klubovi su uvek bili veoma jaki za tako malu zemlju (4 puta prvaci evrope, 2 puta kip uefa, kup pobednika kupiva itd). malo li je?

Key and Peele

pre 6 godina

ladno Babel... Taj je još aktivan :)
(lol, 26. mart 2018 23:47)

mozda te povuklo secanje na svabu, markus babela. on sad ima sigurno 45 godina.

a ovaj holandski ima oko 30, 35. rajan.