Subota, 24.03.2018.

13:55

Savez Kosova i Metohije traži smenu Đurkovića

Rukometni savez Kosova i Metohije podržao je odluku Vlade Srbije da zabrani održavanje kvalifikacionog tunira za ženske juniorske reprezentacije.

Izvor: B92

Savez Kosova i Metohije traži smenu Ðurkoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

345 Komentari

Sortiraj po:

Predrag

pre 6 godina

Sramotna odluka EHF da diskvalifikuje naše devojcice, jer time je pokazala ne samo da ne poštuje Srbiju nego ni politiku Evropske Unije.

Violeta

pre 6 godina

Poslali su svoju ekipu u Beograd a sada se zahvaljuju što je utakmica zabranjena, po tome možete shvatiti koliko su samo dvolični.

Anika

pre 6 godina

Rukometasice KiM ne mogu da budu priznate kao reprezentacija KiM jer KiM nije priznata kao samostalna drzava.I mi nemozemo i necmo nikada da ih priznamo i da gazimo sami po sebi.

Veljko

pre 6 godina

Rukometašice kososva mogu da igraju protiv Vojvodine ili Šumadije a nikako protiv Srbije, jer koliko ja znam Kosovo i Metohija su i dalje deo Srbije.

Milosh

pre 6 godina

E ovoga će biti sve više, ovako neugodnih situacija. Sada tek počinju problemi, videćemo kako ćemo se ozboriti s ovim problemom, nije rešenje da istupimo iz svih međunarodnih takmičenja, to je tek duplo zlo i za sport i za državu, Kosovu činimo uslugu, njima to i odgovara.

s.

pre 6 godina

Napred botovi da se ne bajate sendvici.Samo jedna napomena da jedan bot pise i pedesetak komentara,samo izmesta reci.
(Ban Kee Moon, 24. mart 2018 18:25)

Čovek ima apetit.
Ono, Pera Ždera, iz Popaja, znaš?

Zeljko

pre 6 godina

Gospodo draga, narode kratke pameti... Ako vam nije poznato Srbija je vec igrala utakmicu protiv Kosova 2015. godine i sad je pitanje: Sta je to promenilo?
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/131/rukomet/1892664/rukomet-srbijakosovo-4012.html
Ako niste primetili sve je ovo bila farska i iskoriscavanje medijske paznje zarad politickih poena.. Sportisti Srbije su jedna od retkih svetli stvari po koima smo poznati u svetu a mi nase bisere, po navici, bacamo u blato. Sta cemo sa kaznom EHF-a? Evo danas je nasa dzudiskinja Obradovicka diskvalifikovana sa evropskog prvenstva je joj je dzudo savez zabranio borbu sa takmicarkom Kosova. Pa to dete ce dobiti zabranu takmicenja minimum dve godine. Nadam se da ste svesni koliko je to.. Od 2016. godine FIFA je primila u clanstvo FS Kosova. Sta cemo kad na red bude dosao fudbal? Hocemo li i tada isto odluciti i rizikovati zabranu tamicenja svih selekcija i klubova? I kad sve te kazne prodju vracamo se na istu situaciju. Pa Kosovo je vojno izgubljeno ja diplomatski pokusaji da se taj poraz ublazi ne daju prevelike rezultate. Mislim da je greska lomiti preko ledja sportista u zemlji u kojoj mlade sve vise okupiraju narkotici i ostali poroci. Cenim tudja misljenja ali moje je da puno gresimo.

Hell

pre 6 godina

Alo sendvicari na ovom forumu nema senilnih i naivnih penzosa koji nasedaju na vase debilne komentare,iskulirajte i nestanite,ne smarajte nas normalne koji smo ovde zbog sporta!!!

Melina

pre 6 godina

Smesno je da se Kosovo zahvaljuje Srbiji na zaustavljaju utakmice.Kosovo je deo Srbije, Kosovo nije samostalna drzava i mi je kao takvu tvorevinu nikada necemo priznati.

Goga

pre 6 godina

Neki komentari su stvarno u suprotnosti sa realnom situaciju, a svi smo svesni da se utakmica dozvolila da bi to bio kraj naše države,zašto jednom svi složno ne podržimo odluku ministra policije i vlade Srbije kad je odlična

Vanja Petrović

pre 6 godina

(Goran, 24. mart 2018 16:28)

Kakve veze iumaju crkve kao građevine sa jednom loptom, mrežom, 7 + 7 devojčica i sportom koji se zove rukomet?

I, još dva krucijalna pitanja:

1. Ako nam je Kosovo južna pokrajina, zašto Albanci ne dobijaju uredno poziv za glasanje, i zašto ih nema u Skupštini Srbije?
2. Šta rade Srbi u Skupštini nepostojeće države Kosovo, koja je u stvari pokrajina, ali i nije?

Hvala unapred.

Sneki

pre 6 godina

Ovakvih provokacija će svakako biti još ali je dobro da smo u startu doneli pravu odluku, Srbija nikada neće priznati nezavisnost KIM a posebno ne na ovakav način

Mina

pre 6 godina

Ne radi se ovde o sendvicarima, gradjani izrazavaju mišljenje o donetoj odluci državnog vrha, podržavam odluku jer vecina nas neće dozvoliti priznanje nezavisnosti KIM

Boki

pre 6 godina

Svi bi voleli da se ovaj trofejni sport vrati na stare staze slave po čemu je bio prepoznatljiv u svetu kao jedan najtrofejniji sport, ali bez ovakvih političkih provokacija i da sport bude sport a ne politika koja je izazvala da smo morali donetu ovu odluku zabrane

Leontina

pre 6 godina

Odluka da se zabrani odrzavanje utakmice je prava. Ovde je spreceno mnogo faktora koji su mogli negativno da uticu na sveobuhatno stanje nase drzave.

Rale

pre 6 godina

Naše rukovodstvo zna zašto je donelo ovakvu odluku, mi imamo poverenje u njihovu politiku i svesni smo da nije bilo mogućnosti da se ova ili bilo koja utakmica ovakvog karaktera odigra na prostorima Srbije

Sara

pre 6 godina

Ovo je bila kao neka namestaljka, kao neki test koji smo trebali da polozimo i polozili smo uspesno, zahvaljujuci dobrim odlukama i pravovremenim.

Ivana

pre 6 godina

Cak je i nepostojeca drzava Kosovo i njihov sportski savez uvideo da je ova utakmica bila od velikog rizika, i da je dobro sto je sprecena, jer bi je navijaci sprecili svakako.Vazno je da nije bilo nekih velikih incidenata.

Bosiljka

pre 6 godina

Prepali su se i iz takozvane drzave Kosovo kada su saznali da ce igrati protiv Srbije ali je nas ministar bio pametniji i brzi i doneo je odluku koja je nabolja za nasu drzavu, racunajuci i Kosovo.

Filip

pre 6 godina

Svetske i Evropske organizacije su umešale politiku u sport, kad su u svoje organizacije primile nepostojeću " državu ", oni nikada neće postati država, Kosovo je sastavni deo Republike Srbije.

Stomak

pre 6 godina

Treba smeniti ceo drzavni vrh, jer predsednik RSS-a sigurno nije samostalno doneo odluku da se prvobitno taj mec uopste i odigra. Ali to je neka daleka buducnost nazalost. Botove ne vredi ni komentarisati. Sendvicari bez mozga.

ema

pre 6 godina

Vlada Srbije je pokazao ozbiljnost,i da profesionalno rade svoj posao,kao i da im je bezbednost najvaznija kada su ovako rizicni dogadjani,kao sto je sportska utakmica u pitanju.

Коле

pre 6 godina

Ми смо донели адекватну одлуку, да би се избегле непријатности ако до меча дође.

Vb

pre 6 godina

Забрана је правовремено донесена, јер су на тај начин спречени сукоби, и нарушавање јавног реда и мира.

Katarina

pre 6 godina

Kosovo ne bi smelo da ia svoje reprezentacije jer nije priznato od strane svih drzava, i nije smelod a se dozvoli da ikakave reprezentacija Kosova ucestvuje u bilo kom sportu.

Zoki

pre 6 godina

Ovo je bilo upuceno protiv interesa srpskog naroda i hteli su da dovedu u pitanje stavove našeg rukovodstva i kompletnu politiku predsednika i Vlade Republike Srbije,zato je odluka morala da bude ovakva i podržavamo ministra

Ema

pre 6 godina

Ova odluka države je veoma značajna jer direktno brani naš suverenitet, i ovo je mnogo ozbiljnije nego što izgleda i što se vezuje za sport

Zlatanka

pre 6 godina

Nasa drzava je odgovorno i zdravo razumskiodreagoala, kako bi zastitila pre svega nase gradjane i nasu zemlju. Do ove utakmice nije smelo ni da dodje ali je steta sprecena na vreme.

Lazar

pre 6 godina

Ne moze Savez KiM da trazi ista,jer kao prvo nije priznato kao drzava i toje sve nesto fikitvno i izmisljeno.Saznace se ko je krivac i bice smenjen. Ali on sto je najvaznije niko nije nastradao i nije bilo haosa.

Goran

pre 6 godina

Odluka je doneta u interesu Srbije i njenog naroda, a EHF organizacija nije smela u svoje članstvo prihvatiti nepostojeću " državu ".

Sale

pre 6 godina

EHF organizacije je želela da izazove incident u Srbiji, ali su Vlada Srbije i ministarstvo policije doneli ispravnu odluku, apsolutno podržavam otkazivanje ovog meča.

Zure

pre 6 godina

ETH mora da razmisli gde će se odrzati karate EP jer nećemo dozvoliti da kosovski karatisti se takmiče u Novom Sadu, gradjani to neće dozvoliti

Raja

pre 6 godina

EHF nije smeo da dozvoli da se ovako nešto dogodi,ali je sve deo politike i mi smo bili prinudjeni na ovakvu odluku ministra policije i vlade Srbije koja je bila odlična

Mica

pre 6 godina

Mnoge sportske organizacije su načinile veliku nepravdu, jer su u svoja članstva ubacili nepostojeću državu.
(Goran, 24. mart 2018 16:00)

A sada pokusavaju njihovu gresku nama da pripisu ukoliko ne zelimo da odigramo utamicu zarad bezbednosti.

Janjus

pre 6 godina

Da smo dozvolili da se igra ova utakmica pljunuli bi sami sebi u facu, odluka je odlična
(Hana, 24. mart 2018 16:06)

Ovo je bio test koji smo, po mom misljenju, uspesno prosli otkazivanjem turnira.

Sale

pre 6 godina

Organizacija EHF nikako nije smela da ih pošalje na kvalifikacioni turnir, a prvo ih nije smela primiti u svoje člansto, jer oni nisu državna, a nikada ni neće postati država.

Trsa

pre 6 godina

Sta smo drugo mogli nago da na ovaj nacin odgovorimo na provokaciju EHF prava odluka ministra policije i neka se buni ko hoće ovo je u skladu sa našom politikom

Mitar

pre 6 godina

Razne svetske sportske organizacije su umešale politiku u sport, nikako nisu smele da prime u svoja članstva nepostojeću državu, u ovom slučaju je glavni krivac EHF organizacija.

Mitar

pre 6 godina

Svetsak rukometna organizacija nije smela da primi u svoje članstvo " državu " koja nije, a nikada ni neće postati država, a nakon toga nisu smeli ni da ih pošalju na turnir, to je bila provokacije iz EHF organizacije.

Bajern

pre 6 godina

Mec je otkazan, nema potrebe za daljim raspravama.
(mire, 24. mart 2018 15:59)

Sada treba videti kako je doslo do toga da budemo u istoj grupi i da li je to moglo biti spreceno.

Nemanja, Bg

pre 6 godina

Stanite! Zaustavite se, botovi! Aman ljudi.
Znaci Srbi na Kosovu imaju i rukometni savez. A taj rukometni savez podrzava vladu Srbije u odluci da zabrani utakmicu na dan odigravanja iako je pre toga Srbija prihvatila da bude organizator turnira. Pa koga bre pravite magarcem!!

Dragan

pre 6 godina

Ogromnu grešku je napravila svetska rukometna organizacija, nikako nisu smeli da prime u svoje članstvo nepostojeću državu, a još veću grešku su napravili što su ih poslali na kvalifikacioni turnir.
(Sale, 24. mart 2018 15:57)

Pogotovu da budu sa nama u grupi.

Bob

pre 6 godina

Боље да нас искључе из даљег такмичења, него да смо одиграли ту утакмицу.

Nenad

pre 6 godina

EHF nije smela prvo da ih primi u svoje člansti, a kad ih je već primila, nikako nije smela da ih pošalje u Srbiju na kvalifikacioni turnir, najveći krivac je EHF.
(Mitar, 24. mart 2018 15:52)

Ali je problem sto ta organizacija nikada nece priznati sopstveni propust.

Гх

pre 6 godina

Утакмица и треба да буде забеањена, али наше рукометашице нису требале да буду елиминисане из даљег тлка такмичења.

Dare

pre 6 godina

Добро је да утакмица није одиграна, јер би то била брука и за народ, и за државу.

Mitar

pre 6 godina

Ceo svet treba da se stidi, jer Albanci imaju svoju državu, a ona je Albanija, a Kosovo je Srbija.
Međunarodna zajednica dozvoljava Albancima da krše osnovna ljudska prava na KiM.

brm

pre 6 godina

Izgleda da mnogi nisu skapirali da je RSKiM u sastavu Rukometnog saveza Srbije. E al' ste se primili na vest, koju niste verovatno ni pročitali, kao tele na šarena vrata.

Kao što postoje sportski savezi na teritorijama gradova, tako postoje i pokrajinski.

Mitar

pre 6 godina

EHF nije smela prvo da ih primi u svoje člansti, a kad ih je već primila, nikako nije smela da ih pošalje u Srbiju na kvalifikacioni turnir, najveći krivac je EHF.

zagrejane glave

pre 6 godina

Citam komentare i vidim da vecina nije citala tekst vec su procitali naslov i tako toliki komentari nemaju zive veze sa ovim tekstom samo lupaju bez veze.

Milan

pre 6 godina

Trebao je da podnese odmah ostavku, čim je dozvolio da budemo sa tom ekipom u grupi.
(Takovska 10, 24. mart 2018 15:35)

O Djurkoicevoj smeni se godinama pricalo ali ne znam kako je do sada izdrzao. Ovo je svakako jedan od njegovih propusta.

Deni

pre 6 godina

Ne znam samo kako nepriznata drzava moze da ucestvuje na bilo kojem turniru.
(bojan, 24. mart 2018 15:01)

Ocigledno da imaju dvostruke arsine koje nikako nisu dobri.

Zarko

pre 6 godina

Kako oni mogu bilo gde da se pojave samstalno, smeno pa nisu ni drzava.
(boris, 24. mart 2018 14:50)

Ocigledno da je to nekome u interesu kako bi opravdao odluku o priznavanju nelegalno proglasene nezavisnosti KiM.

KiM ne postoj, osim u Ustavu Srbije

pre 6 godina

Ovde niko veze ni sa čim nema. Pa nije ovo RSS Kosova nego RSS Kosova i Metohije. Drugim rečima, to je neki rep koji se tamo vuče iz Beograda.

Zoran

pre 6 godina

Veoma je važno bilo da se otkaže ova utakmica, nikako nismo smeli da igramo, Kosovo je sastavni deo Republike Srbije, tako je bilo, tako će i ostati.

Sale

pre 6 godina

Ogromnu grešku je napravila svetska rukometna organizacija, nikako nisu smeli da prime u svoje članstvo nepostojeću državu, a još veću grešku su napravili što su ih poslali na kvalifikacioni turnir.

dr NS

pre 6 godina

Rukometni savez KiM sa sedištem gde? Ljudi nemojte pisati komentare u koje ni vi ne verujete. Kad sam pročitao naslov mislio sam da je to savez koji predstavlja devojke koje su trebale igrati sa našima. KiM nije više Srbija a iskreno ne znam ni šta bi radili sa KiM sve da nam ga neko i prepusti

Ema

pre 6 godina

Sta sa odlukom nije u redu, ministar policije je mogao da garantuje bezbednost jer nasa policija je sposobna,ali ova odluka je morala da bude u skladu sa politikom koju vodi predsednik Vučić, i vrlo je važno što se ovako reagovalo,podrška od gradjana

Miroslav

pre 6 godina

Njegova ostavka se ne treba tražiti, već je on mora podneti sam.
(34, 24. mart 2018 15:32)

Mislim da je on trebao da podnese ostavku posle loseg rezultata reprezentacije na EP.

Zoki

pre 6 godina

Licemerstvo EHF je dovelo naše rukovodstvo do toga da smo morali ovako da reagujemo i slazem se sa odlukom ministra policije i vlade Srbije bez obzira na posledice

Aki

pre 6 godina

Savez KiM ne postoji, to svi dobro znaju.
(Rade, 24. mart 2018 15:35)

Ne znam zasto se oglasavaju i traze neciju smenu. Ocigledno da zele drugima da se bave.

Filip

pre 6 godina

Trebao je da podnese odmah ostavku, čim je dozvolio da budemo sa tom ekipom u grupi.
(Takovska 10, 24. mart 2018 15:35)

Jos da prihvata organizaciju tog turnira, a mogao je da pretpostavi da se utakmica nece odigrati.

Molim objavite

pre 6 godina

Botovi ne znaju gde biju.Dal da hvale hvalospeve Rukometnog saveza tzv. kosovo* ili ne. Ipak pohvale su pohvale, pa makar dolazile od koalicionih partnera u skupstini tzv kosovo*.
Ali, sve im je do sada proslo, proci ce i ovo.
Beeee...

Goran

pre 6 godina

Najveći krivci su svetske sportske organizacije, one nisu smele u svoja članstva primiti " državu " koja nije, a nikada ni neće biti država.

Vlada

pre 6 godina

Kosovo uopste nije samostalno i nezavisno.
(aleksa, 24. mart 2018 14:40)

Krivi su oni koji su im omogucili da se takmice pod takvim nazivom.

Bratomir

pre 6 godina

To što oni zamišljaju da su samostalni naravno ne znači da ćemo bilo kada igrati pod istim krovom bilo koji sport
(Dejana, 24. mart 2018 14:35)

Mislim da se to nikada nece ni dogoditi bez obzira na posledice.

Fedor

pre 6 godina

Grešku je napravila EHF jer je sa Srbijom stavila iz nepriznate države.
(xxx, 24. mart 2018 14:51)

Ne znam samo sta im je bio cilj? Da li da dodje do otkazivanja pa da nas kazne ili nesto drugo.

Zuti

pre 6 godina

Rukometni savez nepostojeće države, šta oni misle.
(wer, 24. mart 2018 14:44)

Ocigledno misle da mogu da kadriraju u savezima drugih drzava ali su se prevarili.

Dupor

pre 6 godina

Nepojmljivo je da se KIM pojavi bilo gde samostalno. Čuj država
(Sara, 24. mart 2018 14:23)

Jos pominju neki rukometni savez te drzave. Dajte malo ozbiljnosti.

Rade

pre 6 godina

Sprecen je veliki incident, tako da je bolje sto je otkazana.
(dragan, 24. mart 2018 14:44)

Ne mogu ni da zamislim sta bi se dogodilo da se utakmica nije otkazala.

Nemanja, Bg

pre 6 godina

Stanite! Zaustavite se, botovi! Aman ljudi.
Znaci Srbi na Kosovu imaju i rukometni savez. A taj rukometni savez podrzava vladu Srbije u odluci da zabrani utakmicu na dan odigravanja iako je pre toga Srbija prihvatila da bude organizator turnira. Pa koga bre pravite magarcem!!

Vanja Petrović

pre 6 godina

(Goran, 24. mart 2018 16:28)

Kakve veze iumaju crkve kao građevine sa jednom loptom, mrežom, 7 + 7 devojčica i sportom koji se zove rukomet?

I, još dva krucijalna pitanja:

1. Ako nam je Kosovo južna pokrajina, zašto Albanci ne dobijaju uredno poziv za glasanje, i zašto ih nema u Skupštini Srbije?
2. Šta rade Srbi u Skupštini nepostojeće države Kosovo, koja je u stvari pokrajina, ali i nije?

Hvala unapred.

Zeljko

pre 6 godina

Gospodo draga, narode kratke pameti... Ako vam nije poznato Srbija je vec igrala utakmicu protiv Kosova 2015. godine i sad je pitanje: Sta je to promenilo?
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/131/rukomet/1892664/rukomet-srbijakosovo-4012.html
Ako niste primetili sve je ovo bila farska i iskoriscavanje medijske paznje zarad politickih poena.. Sportisti Srbije su jedna od retkih svetli stvari po koima smo poznati u svetu a mi nase bisere, po navici, bacamo u blato. Sta cemo sa kaznom EHF-a? Evo danas je nasa dzudiskinja Obradovicka diskvalifikovana sa evropskog prvenstva je joj je dzudo savez zabranio borbu sa takmicarkom Kosova. Pa to dete ce dobiti zabranu takmicenja minimum dve godine. Nadam se da ste svesni koliko je to.. Od 2016. godine FIFA je primila u clanstvo FS Kosova. Sta cemo kad na red bude dosao fudbal? Hocemo li i tada isto odluciti i rizikovati zabranu tamicenja svih selekcija i klubova? I kad sve te kazne prodju vracamo se na istu situaciju. Pa Kosovo je vojno izgubljeno ja diplomatski pokusaji da se taj poraz ublazi ne daju prevelike rezultate. Mislim da je greska lomiti preko ledja sportista u zemlji u kojoj mlade sve vise okupiraju narkotici i ostali poroci. Cenim tudja misljenja ali moje je da puno gresimo.

dr NS

pre 6 godina

Rukometni savez KiM sa sedištem gde? Ljudi nemojte pisati komentare u koje ni vi ne verujete. Kad sam pročitao naslov mislio sam da je to savez koji predstavlja devojke koje su trebale igrati sa našima. KiM nije više Srbija a iskreno ne znam ni šta bi radili sa KiM sve da nam ga neko i prepusti

Hell

pre 6 godina

Alo sendvicari na ovom forumu nema senilnih i naivnih penzosa koji nasedaju na vase debilne komentare,iskulirajte i nestanite,ne smarajte nas normalne koji smo ovde zbog sporta!!!

KiM ne postoj, osim u Ustavu Srbije

pre 6 godina

Ovde niko veze ni sa čim nema. Pa nije ovo RSS Kosova nego RSS Kosova i Metohije. Drugim rečima, to je neki rep koji se tamo vuče iz Beograda.

s.

pre 6 godina

Napred botovi da se ne bajate sendvici.Samo jedna napomena da jedan bot pise i pedesetak komentara,samo izmesta reci.
(Ban Kee Moon, 24. mart 2018 18:25)

Čovek ima apetit.
Ono, Pera Ždera, iz Popaja, znaš?

brm

pre 6 godina

Izgleda da mnogi nisu skapirali da je RSKiM u sastavu Rukometnog saveza Srbije. E al' ste se primili na vest, koju niste verovatno ni pročitali, kao tele na šarena vrata.

Kao što postoje sportski savezi na teritorijama gradova, tako postoje i pokrajinski.

zagrejane glave

pre 6 godina

Citam komentare i vidim da vecina nije citala tekst vec su procitali naslov i tako toliki komentari nemaju zive veze sa ovim tekstom samo lupaju bez veze.

Molim objavite

pre 6 godina

Botovi ne znaju gde biju.Dal da hvale hvalospeve Rukometnog saveza tzv. kosovo* ili ne. Ipak pohvale su pohvale, pa makar dolazile od koalicionih partnera u skupstini tzv kosovo*.
Ali, sve im je do sada proslo, proci ce i ovo.
Beeee...

Dupor

pre 6 godina

Nepojmljivo je da se KIM pojavi bilo gde samostalno. Čuj država
(Sara, 24. mart 2018 14:23)

Jos pominju neki rukometni savez te drzave. Dajte malo ozbiljnosti.

Predrag

pre 6 godina

Sramotna odluka EHF da diskvalifikuje naše devojcice, jer time je pokazala ne samo da ne poštuje Srbiju nego ni politiku Evropske Unije.

Stomak

pre 6 godina

Treba smeniti ceo drzavni vrh, jer predsednik RSS-a sigurno nije samostalno doneo odluku da se prvobitno taj mec uopste i odigra. Ali to je neka daleka buducnost nazalost. Botove ne vredi ni komentarisati. Sendvicari bez mozga.

Milosh

pre 6 godina

E ovoga će biti sve više, ovako neugodnih situacija. Sada tek počinju problemi, videćemo kako ćemo se ozboriti s ovim problemom, nije rešenje da istupimo iz svih međunarodnih takmičenja, to je tek duplo zlo i za sport i za državu, Kosovu činimo uslugu, njima to i odgovara.

Violeta

pre 6 godina

Poslali su svoju ekipu u Beograd a sada se zahvaljuju što je utakmica zabranjena, po tome možete shvatiti koliko su samo dvolični.

Aki

pre 6 godina

Savez KiM ne postoji, to svi dobro znaju.
(Rade, 24. mart 2018 15:35)

Ne znam zasto se oglasavaju i traze neciju smenu. Ocigledno da zele drugima da se bave.

Bob

pre 6 godina

Боље да нас искључе из даљег такмичења, него да смо одиграли ту утакмицу.

Mitar

pre 6 godina

Razne svetske sportske organizacije su umešale politiku u sport, nikako nisu smele da prime u svoja članstva nepostojeću državu, u ovom slučaju je glavni krivac EHF organizacija.

Dare

pre 6 godina

Добро је да утакмица није одиграна, јер би то била брука и за народ, и за државу.

Veljko

pre 6 godina

Rukometašice kososva mogu da igraju protiv Vojvodine ili Šumadije a nikako protiv Srbije, jer koliko ja znam Kosovo i Metohija su i dalje deo Srbije.

Filip

pre 6 godina

Trebao je da podnese odmah ostavku, čim je dozvolio da budemo sa tom ekipom u grupi.
(Takovska 10, 24. mart 2018 15:35)

Jos da prihvata organizaciju tog turnira, a mogao je da pretpostavi da se utakmica nece odigrati.

Mitar

pre 6 godina

Ceo svet treba da se stidi, jer Albanci imaju svoju državu, a ona je Albanija, a Kosovo je Srbija.
Međunarodna zajednica dozvoljava Albancima da krše osnovna ljudska prava na KiM.

Anika

pre 6 godina

Rukometasice KiM ne mogu da budu priznate kao reprezentacija KiM jer KiM nije priznata kao samostalna drzava.I mi nemozemo i necmo nikada da ih priznamo i da gazimo sami po sebi.

Goran

pre 6 godina

Najveći krivci su svetske sportske organizacije, one nisu smele u svoja članstva primiti " državu " koja nije, a nikada ni neće biti država.

Milan

pre 6 godina

Trebao je da podnese odmah ostavku, čim je dozvolio da budemo sa tom ekipom u grupi.
(Takovska 10, 24. mart 2018 15:35)

O Djurkoicevoj smeni se godinama pricalo ali ne znam kako je do sada izdrzao. Ovo je svakako jedan od njegovih propusta.

Mitar

pre 6 godina

EHF nije smela prvo da ih primi u svoje člansti, a kad ih je već primila, nikako nije smela da ih pošalje u Srbiju na kvalifikacioni turnir, najveći krivac je EHF.

Sale

pre 6 godina

Ogromnu grešku je napravila svetska rukometna organizacija, nikako nisu smeli da prime u svoje članstvo nepostojeću državu, a još veću grešku su napravili što su ih poslali na kvalifikacioni turnir.

Zure

pre 6 godina

ETH mora da razmisli gde će se odrzati karate EP jer nećemo dozvoliti da kosovski karatisti se takmiče u Novom Sadu, gradjani to neće dozvoliti

Filip

pre 6 godina

Svetske i Evropske organizacije su umešale politiku u sport, kad su u svoje organizacije primile nepostojeću " državu ", oni nikada neće postati država, Kosovo je sastavni deo Republike Srbije.

Goga

pre 6 godina

Neki komentari su stvarno u suprotnosti sa realnom situaciju, a svi smo svesni da se utakmica dozvolila da bi to bio kraj naše države,zašto jednom svi složno ne podržimo odluku ministra policije i vlade Srbije kad je odlična

Melina

pre 6 godina

Smesno je da se Kosovo zahvaljuje Srbiji na zaustavljaju utakmice.Kosovo je deo Srbije, Kosovo nije samostalna drzava i mi je kao takvu tvorevinu nikada necemo priznati.

Fedor

pre 6 godina

Grešku je napravila EHF jer je sa Srbijom stavila iz nepriznate države.
(xxx, 24. mart 2018 14:51)

Ne znam samo sta im je bio cilj? Da li da dodje do otkazivanja pa da nas kazne ili nesto drugo.

Zoki

pre 6 godina

Licemerstvo EHF je dovelo naše rukovodstvo do toga da smo morali ovako da reagujemo i slazem se sa odlukom ministra policije i vlade Srbije bez obzira na posledice

Miroslav

pre 6 godina

Njegova ostavka se ne treba tražiti, već je on mora podneti sam.
(34, 24. mart 2018 15:32)

Mislim da je on trebao da podnese ostavku posle loseg rezultata reprezentacije na EP.

Ema

pre 6 godina

Sta sa odlukom nije u redu, ministar policije je mogao da garantuje bezbednost jer nasa policija je sposobna,ali ova odluka je morala da bude u skladu sa politikom koju vodi predsednik Vučić, i vrlo je važno što se ovako reagovalo,podrška od gradjana

Zoran

pre 6 godina

Veoma je važno bilo da se otkaže ova utakmica, nikako nismo smeli da igramo, Kosovo je sastavni deo Republike Srbije, tako je bilo, tako će i ostati.

Bajern

pre 6 godina

Mec je otkazan, nema potrebe za daljim raspravama.
(mire, 24. mart 2018 15:59)

Sada treba videti kako je doslo do toga da budemo u istoj grupi i da li je to moglo biti spreceno.

Гх

pre 6 godina

Утакмица и треба да буде забеањена, али наше рукометашице нису требале да буду елиминисане из даљег тлка такмичења.

Lazar

pre 6 godina

Ne moze Savez KiM da trazi ista,jer kao prvo nije priznato kao drzava i toje sve nesto fikitvno i izmisljeno.Saznace se ko je krivac i bice smenjen. Ali on sto je najvaznije niko nije nastradao i nije bilo haosa.

Goran

pre 6 godina

Odluka je doneta u interesu Srbije i njenog naroda, a EHF organizacija nije smela u svoje članstvo prihvatiti nepostojeću " državu ".

Sale

pre 6 godina

EHF organizacije je želela da izazove incident u Srbiji, ali su Vlada Srbije i ministarstvo policije doneli ispravnu odluku, apsolutno podržavam otkazivanje ovog meča.

Zlatanka

pre 6 godina

Nasa drzava je odgovorno i zdravo razumskiodreagoala, kako bi zastitila pre svega nase gradjane i nasu zemlju. Do ove utakmice nije smelo ni da dodje ali je steta sprecena na vreme.

Ema

pre 6 godina

Ova odluka države je veoma značajna jer direktno brani naš suverenitet, i ovo je mnogo ozbiljnije nego što izgleda i što se vezuje za sport

Boki

pre 6 godina

Svi bi voleli da se ovaj trofejni sport vrati na stare staze slave po čemu je bio prepoznatljiv u svetu kao jedan najtrofejniji sport, ali bez ovakvih političkih provokacija i da sport bude sport a ne politika koja je izazvala da smo morali donetu ovu odluku zabrane

Ivana

pre 6 godina

Cak je i nepostojeca drzava Kosovo i njihov sportski savez uvideo da je ova utakmica bila od velikog rizika, i da je dobro sto je sprecena, jer bi je navijaci sprecili svakako.Vazno je da nije bilo nekih velikih incidenata.

Bratomir

pre 6 godina

To što oni zamišljaju da su samostalni naravno ne znači da ćemo bilo kada igrati pod istim krovom bilo koji sport
(Dejana, 24. mart 2018 14:35)

Mislim da se to nikada nece ni dogoditi bez obzira na posledice.

Vlada

pre 6 godina

Kosovo uopste nije samostalno i nezavisno.
(aleksa, 24. mart 2018 14:40)

Krivi su oni koji su im omogucili da se takmice pod takvim nazivom.

Zuti

pre 6 godina

Rukometni savez nepostojeće države, šta oni misle.
(wer, 24. mart 2018 14:44)

Ocigledno misle da mogu da kadriraju u savezima drugih drzava ali su se prevarili.

Rade

pre 6 godina

Sprecen je veliki incident, tako da je bolje sto je otkazana.
(dragan, 24. mart 2018 14:44)

Ne mogu ni da zamislim sta bi se dogodilo da se utakmica nije otkazala.

Zarko

pre 6 godina

Kako oni mogu bilo gde da se pojave samstalno, smeno pa nisu ni drzava.
(boris, 24. mart 2018 14:50)

Ocigledno da je to nekome u interesu kako bi opravdao odluku o priznavanju nelegalno proglasene nezavisnosti KiM.

Deni

pre 6 godina

Ne znam samo kako nepriznata drzava moze da ucestvuje na bilo kojem turniru.
(bojan, 24. mart 2018 15:01)

Ocigledno da imaju dvostruke arsine koje nikako nisu dobri.

Mitar

pre 6 godina

Svetsak rukometna organizacija nije smela da primi u svoje članstvo " državu " koja nije, a nikada ni neće postati država, a nakon toga nisu smeli ni da ih pošalju na turnir, to je bila provokacije iz EHF organizacije.

Dragan

pre 6 godina

Ogromnu grešku je napravila svetska rukometna organizacija, nikako nisu smeli da prime u svoje članstvo nepostojeću državu, a još veću grešku su napravili što su ih poslali na kvalifikacioni turnir.
(Sale, 24. mart 2018 15:57)

Pogotovu da budu sa nama u grupi.

Nenad

pre 6 godina

EHF nije smela prvo da ih primi u svoje člansti, a kad ih je već primila, nikako nije smela da ih pošalje u Srbiju na kvalifikacioni turnir, najveći krivac je EHF.
(Mitar, 24. mart 2018 15:52)

Ali je problem sto ta organizacija nikada nece priznati sopstveni propust.

Trsa

pre 6 godina

Sta smo drugo mogli nago da na ovaj nacin odgovorimo na provokaciju EHF prava odluka ministra policije i neka se buni ko hoće ovo je u skladu sa našom politikom

Sale

pre 6 godina

Organizacija EHF nikako nije smela da ih pošalje na kvalifikacioni turnir, a prvo ih nije smela primiti u svoje člansto, jer oni nisu državna, a nikada ni neće postati država.

Janjus

pre 6 godina

Da smo dozvolili da se igra ova utakmica pljunuli bi sami sebi u facu, odluka je odlična
(Hana, 24. mart 2018 16:06)

Ovo je bio test koji smo, po mom misljenju, uspesno prosli otkazivanjem turnira.

Mica

pre 6 godina

Mnoge sportske organizacije su načinile veliku nepravdu, jer su u svoja članstva ubacili nepostojeću državu.
(Goran, 24. mart 2018 16:00)

A sada pokusavaju njihovu gresku nama da pripisu ukoliko ne zelimo da odigramo utamicu zarad bezbednosti.

Raja

pre 6 godina

EHF nije smeo da dozvoli da se ovako nešto dogodi,ali je sve deo politike i mi smo bili prinudjeni na ovakvu odluku ministra policije i vlade Srbije koja je bila odlična

Bosiljka

pre 6 godina

Prepali su se i iz takozvane drzave Kosovo kada su saznali da ce igrati protiv Srbije ali je nas ministar bio pametniji i brzi i doneo je odluku koja je nabolja za nasu drzavu, racunajuci i Kosovo.

ema

pre 6 godina

Vlada Srbije je pokazao ozbiljnost,i da profesionalno rade svoj posao,kao i da im je bezbednost najvaznija kada su ovako rizicni dogadjani,kao sto je sportska utakmica u pitanju.

Коле

pre 6 godina

Ми смо донели адекватну одлуку, да би се избегле непријатности ако до меча дође.

Zoki

pre 6 godina

Ovo je bilo upuceno protiv interesa srpskog naroda i hteli su da dovedu u pitanje stavove našeg rukovodstva i kompletnu politiku predsednika i Vlade Republike Srbije,zato je odluka morala da bude ovakva i podržavamo ministra

Vb

pre 6 godina

Забрана је правовремено донесена, јер су на тај начин спречени сукоби, и нарушавање јавног реда и мира.

Katarina

pre 6 godina

Kosovo ne bi smelo da ia svoje reprezentacije jer nije priznato od strane svih drzava, i nije smelod a se dozvoli da ikakave reprezentacija Kosova ucestvuje u bilo kom sportu.

Rale

pre 6 godina

Naše rukovodstvo zna zašto je donelo ovakvu odluku, mi imamo poverenje u njihovu politiku i svesni smo da nije bilo mogućnosti da se ova ili bilo koja utakmica ovakvog karaktera odigra na prostorima Srbije

Sneki

pre 6 godina

Ovakvih provokacija će svakako biti još ali je dobro da smo u startu doneli pravu odluku, Srbija nikada neće priznati nezavisnost KIM a posebno ne na ovakav način

Leontina

pre 6 godina

Odluka da se zabrani odrzavanje utakmice je prava. Ovde je spreceno mnogo faktora koji su mogli negativno da uticu na sveobuhatno stanje nase drzave.

Mina

pre 6 godina

Ne radi se ovde o sendvicarima, gradjani izrazavaju mišljenje o donetoj odluci državnog vrha, podržavam odluku jer vecina nas neće dozvoliti priznanje nezavisnosti KIM

Sara

pre 6 godina

Ovo je bila kao neka namestaljka, kao neki test koji smo trebali da polozimo i polozili smo uspesno, zahvaljujuci dobrim odlukama i pravovremenim.

Veljko

pre 6 godina

Rukometašice kososva mogu da igraju protiv Vojvodine ili Šumadije a nikako protiv Srbije, jer koliko ja znam Kosovo i Metohija su i dalje deo Srbije.

Predrag

pre 6 godina

Sramotna odluka EHF da diskvalifikuje naše devojcice, jer time je pokazala ne samo da ne poštuje Srbiju nego ni politiku Evropske Unije.

Anika

pre 6 godina

Rukometasice KiM ne mogu da budu priznate kao reprezentacija KiM jer KiM nije priznata kao samostalna drzava.I mi nemozemo i necmo nikada da ih priznamo i da gazimo sami po sebi.

Goga

pre 6 godina

Neki komentari su stvarno u suprotnosti sa realnom situaciju, a svi smo svesni da se utakmica dozvolila da bi to bio kraj naše države,zašto jednom svi složno ne podržimo odluku ministra policije i vlade Srbije kad je odlična

Melina

pre 6 godina

Smesno je da se Kosovo zahvaljuje Srbiji na zaustavljaju utakmice.Kosovo je deo Srbije, Kosovo nije samostalna drzava i mi je kao takvu tvorevinu nikada necemo priznati.

Dupor

pre 6 godina

Nepojmljivo je da se KIM pojavi bilo gde samostalno. Čuj država
(Sara, 24. mart 2018 14:23)

Jos pominju neki rukometni savez te drzave. Dajte malo ozbiljnosti.

Violeta

pre 6 godina

Poslali su svoju ekipu u Beograd a sada se zahvaljuju što je utakmica zabranjena, po tome možete shvatiti koliko su samo dvolični.

Mitar

pre 6 godina

Ceo svet treba da se stidi, jer Albanci imaju svoju državu, a ona je Albanija, a Kosovo je Srbija.
Međunarodna zajednica dozvoljava Albancima da krše osnovna ljudska prava na KiM.

Ivana

pre 6 godina

Cak je i nepostojeca drzava Kosovo i njihov sportski savez uvideo da je ova utakmica bila od velikog rizika, i da je dobro sto je sprecena, jer bi je navijaci sprecili svakako.Vazno je da nije bilo nekih velikih incidenata.

Mina

pre 6 godina

Ne radi se ovde o sendvicarima, gradjani izrazavaju mišljenje o donetoj odluci državnog vrha, podržavam odluku jer vecina nas neće dozvoliti priznanje nezavisnosti KIM

dr NS

pre 6 godina

Rukometni savez KiM sa sedištem gde? Ljudi nemojte pisati komentare u koje ni vi ne verujete. Kad sam pročitao naslov mislio sam da je to savez koji predstavlja devojke koje su trebale igrati sa našima. KiM nije više Srbija a iskreno ne znam ni šta bi radili sa KiM sve da nam ga neko i prepusti

ema

pre 6 godina

Vlada Srbije je pokazao ozbiljnost,i da profesionalno rade svoj posao,kao i da im je bezbednost najvaznija kada su ovako rizicni dogadjani,kao sto je sportska utakmica u pitanju.

Filip

pre 6 godina

Svetske i Evropske organizacije su umešale politiku u sport, kad su u svoje organizacije primile nepostojeću " državu ", oni nikada neće postati država, Kosovo je sastavni deo Republike Srbije.

Sale

pre 6 godina

EHF organizacije je želela da izazove incident u Srbiji, ali su Vlada Srbije i ministarstvo policije doneli ispravnu odluku, apsolutno podržavam otkazivanje ovog meča.

Katarina

pre 6 godina

Kosovo ne bi smelo da ia svoje reprezentacije jer nije priznato od strane svih drzava, i nije smelod a se dozvoli da ikakave reprezentacija Kosova ucestvuje u bilo kom sportu.

Sneki

pre 6 godina

Ovakvih provokacija će svakako biti još ali je dobro da smo u startu doneli pravu odluku, Srbija nikada neće priznati nezavisnost KIM a posebno ne na ovakav način

Leontina

pre 6 godina

Odluka da se zabrani odrzavanje utakmice je prava. Ovde je spreceno mnogo faktora koji su mogli negativno da uticu na sveobuhatno stanje nase drzave.

Sara

pre 6 godina

Ovo je bila kao neka namestaljka, kao neki test koji smo trebali da polozimo i polozili smo uspesno, zahvaljujuci dobrim odlukama i pravovremenim.

Zure

pre 6 godina

ETH mora da razmisli gde će se odrzati karate EP jer nećemo dozvoliti da kosovski karatisti se takmiče u Novom Sadu, gradjani to neće dozvoliti

Bosiljka

pre 6 godina

Prepali su se i iz takozvane drzave Kosovo kada su saznali da ce igrati protiv Srbije ali je nas ministar bio pametniji i brzi i doneo je odluku koja je nabolja za nasu drzavu, racunajuci i Kosovo.

Rale

pre 6 godina

Naše rukovodstvo zna zašto je donelo ovakvu odluku, mi imamo poverenje u njihovu politiku i svesni smo da nije bilo mogućnosti da se ova ili bilo koja utakmica ovakvog karaktera odigra na prostorima Srbije

Zlatanka

pre 6 godina

Nasa drzava je odgovorno i zdravo razumskiodreagoala, kako bi zastitila pre svega nase gradjane i nasu zemlju. Do ove utakmice nije smelo ni da dodje ali je steta sprecena na vreme.

Ema

pre 6 godina

Ova odluka države je veoma značajna jer direktno brani naš suverenitet, i ovo je mnogo ozbiljnije nego što izgleda i što se vezuje za sport

Zoki

pre 6 godina

Ovo je bilo upuceno protiv interesa srpskog naroda i hteli su da dovedu u pitanje stavove našeg rukovodstva i kompletnu politiku predsednika i Vlade Republike Srbije,zato je odluka morala da bude ovakva i podržavamo ministra

Vanja Petrović

pre 6 godina

(Goran, 24. mart 2018 16:28)

Kakve veze iumaju crkve kao građevine sa jednom loptom, mrežom, 7 + 7 devojčica i sportom koji se zove rukomet?

I, još dva krucijalna pitanja:

1. Ako nam je Kosovo južna pokrajina, zašto Albanci ne dobijaju uredno poziv za glasanje, i zašto ih nema u Skupštini Srbije?
2. Šta rade Srbi u Skupštini nepostojeće države Kosovo, koja je u stvari pokrajina, ali i nije?

Hvala unapred.

Rade

pre 6 godina

Sprecen je veliki incident, tako da je bolje sto je otkazana.
(dragan, 24. mart 2018 14:44)

Ne mogu ni da zamislim sta bi se dogodilo da se utakmica nije otkazala.

Sale

pre 6 godina

Ogromnu grešku je napravila svetska rukometna organizacija, nikako nisu smeli da prime u svoje članstvo nepostojeću državu, a još veću grešku su napravili što su ih poslali na kvalifikacioni turnir.

Zoran

pre 6 godina

Veoma je važno bilo da se otkaže ova utakmica, nikako nismo smeli da igramo, Kosovo je sastavni deo Republike Srbije, tako je bilo, tako će i ostati.

Dare

pre 6 godina

Добро је да утакмица није одиграна, јер би то била брука и за народ, и за државу.

Goran

pre 6 godina

Odluka je doneta u interesu Srbije i njenog naroda, a EHF organizacija nije smela u svoje članstvo prihvatiti nepostojeću " državu ".

Zuti

pre 6 godina

Rukometni savez nepostojeće države, šta oni misle.
(wer, 24. mart 2018 14:44)

Ocigledno misle da mogu da kadriraju u savezima drugih drzava ali su se prevarili.

Ema

pre 6 godina

Sta sa odlukom nije u redu, ministar policije je mogao da garantuje bezbednost jer nasa policija je sposobna,ali ova odluka je morala da bude u skladu sa politikom koju vodi predsednik Vučić, i vrlo je važno što se ovako reagovalo,podrška od gradjana

Mitar

pre 6 godina

Razne svetske sportske organizacije su umešale politiku u sport, nikako nisu smele da prime u svoja članstva nepostojeću državu, u ovom slučaju je glavni krivac EHF organizacija.

Lazar

pre 6 godina

Ne moze Savez KiM da trazi ista,jer kao prvo nije priznato kao drzava i toje sve nesto fikitvno i izmisljeno.Saznace se ko je krivac i bice smenjen. Ali on sto je najvaznije niko nije nastradao i nije bilo haosa.

Коле

pre 6 godina

Ми смо донели адекватну одлуку, да би се избегле непријатности ако до меча дође.

Bratomir

pre 6 godina

To što oni zamišljaju da su samostalni naravno ne znači da ćemo bilo kada igrati pod istim krovom bilo koji sport
(Dejana, 24. mart 2018 14:35)

Mislim da se to nikada nece ni dogoditi bez obzira na posledice.

Zarko

pre 6 godina

Kako oni mogu bilo gde da se pojave samstalno, smeno pa nisu ni drzava.
(boris, 24. mart 2018 14:50)

Ocigledno da je to nekome u interesu kako bi opravdao odluku o priznavanju nelegalno proglasene nezavisnosti KiM.

Goran

pre 6 godina

Najveći krivci su svetske sportske organizacije, one nisu smele u svoja članstva primiti " državu " koja nije, a nikada ni neće biti država.

Mitar

pre 6 godina

EHF nije smela prvo da ih primi u svoje člansti, a kad ih je već primila, nikako nije smela da ih pošalje u Srbiju na kvalifikacioni turnir, najveći krivac je EHF.

Bob

pre 6 godina

Боље да нас искључе из даљег такмичења, него да смо одиграли ту утакмицу.

Vb

pre 6 godina

Забрана је правовремено донесена, јер су на тај начин спречени сукоби, и нарушавање јавног реда и мира.

Trsa

pre 6 godina

Sta smo drugo mogli nago da na ovaj nacin odgovorimo na provokaciju EHF prava odluka ministra policije i neka se buni ko hoće ovo je u skladu sa našom politikom

Janjus

pre 6 godina

Da smo dozvolili da se igra ova utakmica pljunuli bi sami sebi u facu, odluka je odlična
(Hana, 24. mart 2018 16:06)

Ovo je bio test koji smo, po mom misljenju, uspesno prosli otkazivanjem turnira.

Vlada

pre 6 godina

Kosovo uopste nije samostalno i nezavisno.
(aleksa, 24. mart 2018 14:40)

Krivi su oni koji su im omogucili da se takmice pod takvim nazivom.

Fedor

pre 6 godina

Grešku je napravila EHF jer je sa Srbijom stavila iz nepriznate države.
(xxx, 24. mart 2018 14:51)

Ne znam samo sta im je bio cilj? Da li da dodje do otkazivanja pa da nas kazne ili nesto drugo.

Molim objavite

pre 6 godina

Botovi ne znaju gde biju.Dal da hvale hvalospeve Rukometnog saveza tzv. kosovo* ili ne. Ipak pohvale su pohvale, pa makar dolazile od koalicionih partnera u skupstini tzv kosovo*.
Ali, sve im je do sada proslo, proci ce i ovo.
Beeee...

Zoki

pre 6 godina

Licemerstvo EHF je dovelo naše rukovodstvo do toga da smo morali ovako da reagujemo i slazem se sa odlukom ministra policije i vlade Srbije bez obzira na posledice

Aki

pre 6 godina

Savez KiM ne postoji, to svi dobro znaju.
(Rade, 24. mart 2018 15:35)

Ne znam zasto se oglasavaju i traze neciju smenu. Ocigledno da zele drugima da se bave.

Mitar

pre 6 godina

Svetsak rukometna organizacija nije smela da primi u svoje članstvo " državu " koja nije, a nikada ni neće postati država, a nakon toga nisu smeli ni da ih pošalju na turnir, to je bila provokacije iz EHF organizacije.

Dragan

pre 6 godina

Ogromnu grešku je napravila svetska rukometna organizacija, nikako nisu smeli da prime u svoje članstvo nepostojeću državu, a još veću grešku su napravili što su ih poslali na kvalifikacioni turnir.
(Sale, 24. mart 2018 15:57)

Pogotovu da budu sa nama u grupi.

Nenad

pre 6 godina

EHF nije smela prvo da ih primi u svoje člansti, a kad ih je već primila, nikako nije smela da ih pošalje u Srbiju na kvalifikacioni turnir, najveći krivac je EHF.
(Mitar, 24. mart 2018 15:52)

Ali je problem sto ta organizacija nikada nece priznati sopstveni propust.

Mica

pre 6 godina

Mnoge sportske organizacije su načinile veliku nepravdu, jer su u svoja članstva ubacili nepostojeću državu.
(Goran, 24. mart 2018 16:00)

A sada pokusavaju njihovu gresku nama da pripisu ukoliko ne zelimo da odigramo utamicu zarad bezbednosti.

Boki

pre 6 godina

Svi bi voleli da se ovaj trofejni sport vrati na stare staze slave po čemu je bio prepoznatljiv u svetu kao jedan najtrofejniji sport, ali bez ovakvih političkih provokacija i da sport bude sport a ne politika koja je izazvala da smo morali donetu ovu odluku zabrane

Milan

pre 6 godina

Trebao je da podnese odmah ostavku, čim je dozvolio da budemo sa tom ekipom u grupi.
(Takovska 10, 24. mart 2018 15:35)

O Djurkoicevoj smeni se godinama pricalo ali ne znam kako je do sada izdrzao. Ovo je svakako jedan od njegovih propusta.

Bajern

pre 6 godina

Mec je otkazan, nema potrebe za daljim raspravama.
(mire, 24. mart 2018 15:59)

Sada treba videti kako je doslo do toga da budemo u istoj grupi i da li je to moglo biti spreceno.

Гх

pre 6 godina

Утакмица и треба да буде забеањена, али наше рукометашице нису требале да буду елиминисане из даљег тлка такмичења.

KiM ne postoj, osim u Ustavu Srbije

pre 6 godina

Ovde niko veze ni sa čim nema. Pa nije ovo RSS Kosova nego RSS Kosova i Metohije. Drugim rečima, to je neki rep koji se tamo vuče iz Beograda.

Filip

pre 6 godina

Trebao je da podnese odmah ostavku, čim je dozvolio da budemo sa tom ekipom u grupi.
(Takovska 10, 24. mart 2018 15:35)

Jos da prihvata organizaciju tog turnira, a mogao je da pretpostavi da se utakmica nece odigrati.

Miroslav

pre 6 godina

Njegova ostavka se ne treba tražiti, već je on mora podneti sam.
(34, 24. mart 2018 15:32)

Mislim da je on trebao da podnese ostavku posle loseg rezultata reprezentacije na EP.

Sale

pre 6 godina

Organizacija EHF nikako nije smela da ih pošalje na kvalifikacioni turnir, a prvo ih nije smela primiti u svoje člansto, jer oni nisu državna, a nikada ni neće postati država.

Nemanja, Bg

pre 6 godina

Stanite! Zaustavite se, botovi! Aman ljudi.
Znaci Srbi na Kosovu imaju i rukometni savez. A taj rukometni savez podrzava vladu Srbije u odluci da zabrani utakmicu na dan odigravanja iako je pre toga Srbija prihvatila da bude organizator turnira. Pa koga bre pravite magarcem!!

Deni

pre 6 godina

Ne znam samo kako nepriznata drzava moze da ucestvuje na bilo kojem turniru.
(bojan, 24. mart 2018 15:01)

Ocigledno da imaju dvostruke arsine koje nikako nisu dobri.

Raja

pre 6 godina

EHF nije smeo da dozvoli da se ovako nešto dogodi,ali je sve deo politike i mi smo bili prinudjeni na ovakvu odluku ministra policije i vlade Srbije koja je bila odlična

Zeljko

pre 6 godina

Gospodo draga, narode kratke pameti... Ako vam nije poznato Srbija je vec igrala utakmicu protiv Kosova 2015. godine i sad je pitanje: Sta je to promenilo?
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/131/rukomet/1892664/rukomet-srbijakosovo-4012.html
Ako niste primetili sve je ovo bila farska i iskoriscavanje medijske paznje zarad politickih poena.. Sportisti Srbije su jedna od retkih svetli stvari po koima smo poznati u svetu a mi nase bisere, po navici, bacamo u blato. Sta cemo sa kaznom EHF-a? Evo danas je nasa dzudiskinja Obradovicka diskvalifikovana sa evropskog prvenstva je joj je dzudo savez zabranio borbu sa takmicarkom Kosova. Pa to dete ce dobiti zabranu takmicenja minimum dve godine. Nadam se da ste svesni koliko je to.. Od 2016. godine FIFA je primila u clanstvo FS Kosova. Sta cemo kad na red bude dosao fudbal? Hocemo li i tada isto odluciti i rizikovati zabranu tamicenja svih selekcija i klubova? I kad sve te kazne prodju vracamo se na istu situaciju. Pa Kosovo je vojno izgubljeno ja diplomatski pokusaji da se taj poraz ublazi ne daju prevelike rezultate. Mislim da je greska lomiti preko ledja sportista u zemlji u kojoj mlade sve vise okupiraju narkotici i ostali poroci. Cenim tudja misljenja ali moje je da puno gresimo.

Hell

pre 6 godina

Alo sendvicari na ovom forumu nema senilnih i naivnih penzosa koji nasedaju na vase debilne komentare,iskulirajte i nestanite,ne smarajte nas normalne koji smo ovde zbog sporta!!!

brm

pre 6 godina

Izgleda da mnogi nisu skapirali da je RSKiM u sastavu Rukometnog saveza Srbije. E al' ste se primili na vest, koju niste verovatno ni pročitali, kao tele na šarena vrata.

Kao što postoje sportski savezi na teritorijama gradova, tako postoje i pokrajinski.

Stomak

pre 6 godina

Treba smeniti ceo drzavni vrh, jer predsednik RSS-a sigurno nije samostalno doneo odluku da se prvobitno taj mec uopste i odigra. Ali to je neka daleka buducnost nazalost. Botove ne vredi ni komentarisati. Sendvicari bez mozga.

Milosh

pre 6 godina

E ovoga će biti sve više, ovako neugodnih situacija. Sada tek počinju problemi, videćemo kako ćemo se ozboriti s ovim problemom, nije rešenje da istupimo iz svih međunarodnih takmičenja, to je tek duplo zlo i za sport i za državu, Kosovu činimo uslugu, njima to i odgovara.

s.

pre 6 godina

Napred botovi da se ne bajate sendvici.Samo jedna napomena da jedan bot pise i pedesetak komentara,samo izmesta reci.
(Ban Kee Moon, 24. mart 2018 18:25)

Čovek ima apetit.
Ono, Pera Ždera, iz Popaja, znaš?

zagrejane glave

pre 6 godina

Citam komentare i vidim da vecina nije citala tekst vec su procitali naslov i tako toliki komentari nemaju zive veze sa ovim tekstom samo lupaju bez veze.