Subota, 24.03.2018.

09:15

Tadić: Bezveze smo primali golove, a i penal nije bio

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je sinoć od Maroka sa 2:1 u prijateljskoj utakmici u Torinu

Izvor: B92

Tadiæ: Bezveze smo primali golove, a i penal nije bio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Darko iz Liona

pre 6 godina

Pa nemoj tako Tadice, naucice vam kako se prima golove Kosta Rika bar 3 Svajcarska 4 pa Brazil 7 lagano. Stakvom igrom ako damo mi bar dva ceka vam balkon u opstine Beograda

Menadzeri =FS Srbija

pre 6 godina

Tebi decko svaka cast,pokazao si se kad je najpotrebnije bilo,krvavog nosa si igrao,to se ceni i postuje,ali selektor vam je curica i agresivniji ce biti neciji navijaci nego vi na terenu,na zalost,sve je to neki plan,koji nekom ide u korist. Ocekujem sve tri lagana poraza uz nepristojnu negativnu gol razliku...

mr.wolf

pre 6 godina

@(mr.wolf, 24. mart 2018 09:35) 

Tacno tako, jedini izuzetak je kad igras protiv Mesija ili Ronalda, oni mogu da daju gol a da niko u protivnickoj ekipi ne pogresi ;-)
(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 24. mart 2018 11:14)

Nema izuzetaka, i tu kada pregledas snimak shvatis da je bila neka greska. Recimo u pocetku akcije je neki igrac imao prilike da ga faulira, nije to ucinio, ovaj nastavio sa jos dva , tri driblinga i postigao gol. Znaci, greska je bila tog igraca koji je mogao da reaguje na neki nacin, a nije.

Simpatizer

pre 6 godina

Sto me bas nervira je neki ovaj mentalitet uglavnom u ovim timskim sportovima, aj da se plasiramo na prvenstvo a tamo nije bitno sta cemo. Sto ne bi imali ambiciju? Ok klubovi generalno su financijski inferiorni...ali svi danas znaju fudbal..kosarku..pogotovo reprezentacija..zasto se uvijek zadovoljimo samo plasmanom? Najteze je mentalitet napraviti...loptu svako zna sutnuti

Sloba

pre 6 godina

I posle neka neko kaze da Srbi nisu slozni,po komentarim na ovoj vesti vidi se da svi isto mislimo i da nista necemo uraditi na SP-u,a izjavu Tadica ne bi komentarisao,kao sto neko napisa sto i vi ne dadoste bezveze 2-3 komada.

Zeljko

pre 6 godina

Od vas strucnjaka koji komentarisu 95% u zivotu nije sutnulo loptu!Citam da neki prizivaju Muslina boze me sacuvaj,nikad goreg trenera nismo imali.Moze da se zahvali Tadicu na individualnoj klasi inace ne bi vidjeli Rusije!E sad smatram da je Krstajic pogrijesio kod Baneta.Mislim da desnog beka nemoze da igra jer mu fali brzine tu nam je jedino rijesenje Basta.Mislim da treba da igra centralnog beka u tandemu sa Nastasicem ili Veljkovicem jer ima veliko iskustvo i dobar je glavom.Sve u svemu ovo su pripreme i ne treba strucni stab i igrace odmah pljuvati.Sto se tice spica mislim da je Jovic bolji od Mitrovica i Prijovica nadam se da ce dobiti sansu kod Krstajica.

Carrera

pre 6 godina

Milenkovic i Sulejmani pod hitno poziv i tim. Sa SMS , Ljajicem , Grujicem , Zivkovicem Mitrovicem i Prijovicem , i Sulejmanijem pokusati dati gol vise. Odbranu nikako ne mozemo uigrati do pocetka SP.

Kavric

pre 6 godina

Strucnjaci vidim Tadicu vec ukidate mesto u ekipi?! Nikad necu mu zaboraviti da je igrao 60 minuta sa polomljenim nosom za tu istu ekipu! Da necete na njegovo mesto SMS-a , koji zrno znoja pustio nije za to svetsko?!

dare

pre 6 godina

Posle pregledanog meca meni je glavni utisak nasem standardnog krilnog napadaca Kostica. Na tacni je na oko 10 metara primio loptu od Tadica, a on je namesta na levu nogu, i naravno gubi loptu. Shvatam da je covek levak, ali ako nemas sa 10 metara snage da sutnes loptu drugom nogom, sta da ocekujes od ozbiljnog fudbala. Inace decko je starter u najgoroj ekipi Bundes lige, pa mozda to sve objasnjava.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@(mr.wolf, 24. mart 2018 09:35)

Tacno tako, jedini izuzetak je kad igras protiv Mesija ili Ronalda, oni mogu da daju gol a da niko u protivnickoj ekipi ne pogresi ;-)

Bogi

pre 6 godina

zato bas, zbog takvih izjava necete nikada biti bolji. Ako covek sam sebe ne ume da kritikuje onda nikada nemoze biti bolji. igrali ste grozno i morate mnoge stvari menjati. pozdrav iz nemacke

Miskec

pre 6 godina

Budite realni, nikada nismo nista uradili na svetskim prvenstvima, pa necemo ni sada, samo deci nije jasno da cemo pretrpeti katastrofu, kao i uvek. Mentalitet ovih fudbalera je takav, kao i njihovih prethodnika, njima je dres reprezentacije na drugom mestu i to je realnost, niko od njih nece da rizikuje povrede, znaju da se u Rusiji nece predstaviti u dobrom svetlu, nekima trebaju novi ugovori, povredom za drzavni dres ga nece dobiti.

C i n i k

pre 6 godina

U 1.poluvremenu igra je bila manje vise ok, svidja mi se taj presing, ali 2.poluvreme je bio ocaj. Tadic je bio ok, Mitar se trudio, ali sta vredi kad nam je odbrana katastrofa. Penal nije bio, ali tako ce biti i u Rusiji.Sudice nam sve. Zato Maksimovic ne sme da igra jer ne zna kao ni Basta.Kolarov je los ali nemamo boljeg izgleda.Odbrana nam je bas najveci problem.

milke

pre 6 godina

Decko moj, odavno si umislio da si neki fudbaler. Imas ti nesto fudbalskog znanja, ali si spor za danasnji fudbal, a energija i zelja kojom igras je na nivou devojcica. Ti to nazalost nikada neces shvatit.

Влада Земун

pre 6 godina

Ја разумем да си нешто морао да кажеш, али аман. Тужно ми било ако стварно мислиш то што си рекао

cunga-lunga

pre 6 godina

Tadicu, ne znam da l si gledao utakmicu, ali uopste se ne radi o golovima. Radi se o tome da nas je Maroko razvalio sa 80% zalaganja. Pa vrteli su vas u krug kao da su Barselona, covece?!?! Krstajic da da ostavku bre ako nas i Nigerija odvali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krompir, 24. mart 2018 09:59)

Sto je najgore svi su oni gledali utakmicu a trebali su da igraju.

Sale

pre 6 godina

Kakav selektor takva i reprezentacija. Ovi 'strucnjaci' u FSS da daju ostavke, selektor ostavka a 'zasluzne' balerine van reprezentacije. Da se izaberu strucni ljudi a ne poslusni. Svi ovi momci znaju da igraju fudbal, ali samo ako imaju trenera a ne ' trenere u pokusaju'. A taktika.... No comment. Sto se mundijala tice, ovakva Srb je sigurica... Srb-CR 2, Srb-Swis 2, Srb- Bra 2-2&3+.

krompir

pre 6 godina

Tadicu, ne znam da l si gledao utakmicu, ali uopste se ne radi o golovima. Radi se o tome da nas je Maroko razvalio sa 80% zalaganja. Pa vrteli su vas u krug kao da su Barselona, covece?!?! Krstajic da da ostavku bre ako nas i Nigerija odvali.

kralj

pre 6 godina

Bio je penal,koji toliko glupo napravljen da pokazuje koliko je igrac fudbalski neinteligentan.Ukoliko neki igraci ne poprave formu do SP,mi nema sta da trazimo tamo.Veliko mucenje je bilo gledati vas sinoc ali se nadam da ce to da se popravi,sad da li je moguce,videcemo.

forest

pre 6 godina

Nije bio penal.. Ni drugi gol Maroka nije regularan, bio je ofsajd.. i nisu nam svirali penal kada je Mitrovic nagazio Tosica na glavu. Mislim da je sudija dobio naredjenje i da treba da podnesemo zalbu.

Mifo

pre 6 godina

Bas dobro sto se 2 meseca pred mundijal "uigravamo", za razliku od ostalih timova koji su uglavnom uigrani.

Drugo, ako Ivanovic ne bude igrao stopera protiv Nigerije..

Kol

pre 6 godina

A i trava je bila visoka a lopta nije bas propisno naduvana, jedino zbog cega mi je drago da idete na prvenstvo sveta je sto cete biti sigurica na kladionici!

ojha

pre 6 godina

Cuj nije bio.. Haha. Pa majstore što nam nisi objasnio zasto ono nije penal?? Drugi gol.. Sta tom golu fali? Pa skolski odradjen, precizan centarsut i ekstra zavrsnica. Mislim nije bilo tesko dati gol pored onog naseg panja koji je otisao po burek. Vec se vidi opustanje kod nasih igraca, otisao je muslin koji nije dao da se sprdaju po terenu pa im nije dugo trebalo da se pocnu vracati na stari nivo.

Fenix tica

pre 6 godina

Glavu gore momci! Svi znamo da ste bolji fudbaleri od ovih "no name" Marokanaca. Nismo mozda top tim, ali dobro je sto imamo veliki potencijal za napredovanje. Napokon su pozvani najbolji koje imamo. Mozda bih dodao jos mladog Jovica, jer kada vidim visoke lopte prema Mitru, muka me uhvati. Stojke je Bufon za Dmitrovica, ali ok, ovaj drugi je imao debi a moze i da se zahvali Maksi. Maksa juce kao mlada prve bracne noci, vidi se da nije igrao godinu dana, moze on to bolje. Definitivno morate da pronadjete dve formacije koje vam pasu, ili makar jednu, jer ova zadnja utakmica je izgledala kao da ste se juce upoznali. Treba vam sigurno desetak utakmica da uigrate jednu formaciju a turnir je vrlo blizu, ja ne znam kako?!

uzivo sa terena

pre 6 godina

Nazalost protivnik je bio bolji , bledo izdanje nase repke.Moramo mnogo bolje - takva izjava bi bila na mestu zbog nas koji smo videli realno stanje utakmice.

mr.wolf

pre 6 godina

"bezveze smo primili golove"... a kako se drugacije primaju golovi ? Sa vezom ? Nikad mi nisu bila jasna ovakva opravdanja. Pa primis gol uvek zbog neke greske, nije moguce da primis gol a da ne pogresis, u tome i jeste razlika izmedju vrhunskih i prosecnih, ovi prvi manje grese, drugi vise.

Marko

pre 6 godina

Mi pobedili, u stvari. Prvi gol iz nepostojeceg penala, a i drugi nije bio. Desio se u paralelnom univerzumu. Nema veze, bice dovoljno vremena za uigravanje. Pred nama je jos sijaset utakmica. Logicno je da se ekipa uigrava po zavrsetku citavog kvalifikacionog ciklusa. Samo Saudijska Arabija i mi izmisljamo toplu vodu.

Johnny

pre 6 godina

Taktiku ovog iskusnog trenera Krstajica, sa trenerskim CV- om dostojnim beton lige tesko je provaliti. Formacija 1-1-2-1-1-2-1-1-1 veoma lako se transformise u 1-9-0-0-0-0-1, a po potrebi krece se u spor napad, sa 1-1-1-1-1-1-5, a moze i jos da se uspori po potrebi.
Trenerski Mag Krstajic objasnio samo mi ne razumemo.

jelena81

pre 6 godina

Zato smo i luzerska ekipa, jer svaki igrac uvek ima opravdanje,da ne pricam o trenerima. ''Nije nas hteo gol..bezveze primili gol...nije bio penal...igrali smo dobro,nismo imali srece...itd'' ...Pa pravi sampioni ce kazati ''lose smo igrali, moramo da popravimo! Lose izdanje,protivnik bio bolji itd'''...Niko u reprezentaciji nije samokritican,svi dobro igraju,svi optimisti,svi dobri i zadovoljni! Epa ocajni ste,alo igrate na svetskom!

mr.wolf

pre 6 godina

"bezveze smo primili golove"... a kako se drugacije primaju golovi ? Sa vezom ? Nikad mi nisu bila jasna ovakva opravdanja. Pa primis gol uvek zbog neke greske, nije moguce da primis gol a da ne pogresis, u tome i jeste razlika izmedju vrhunskih i prosecnih, ovi prvi manje grese, drugi vise.

forest

pre 6 godina

Nije bio penal.. Ni drugi gol Maroka nije regularan, bio je ofsajd.. i nisu nam svirali penal kada je Mitrovic nagazio Tosica na glavu. Mislim da je sudija dobio naredjenje i da treba da podnesemo zalbu.

Kol

pre 6 godina

A i trava je bila visoka a lopta nije bas propisno naduvana, jedino zbog cega mi je drago da idete na prvenstvo sveta je sto cete biti sigurica na kladionici!

uzivo sa terena

pre 6 godina

Nazalost protivnik je bio bolji , bledo izdanje nase repke.Moramo mnogo bolje - takva izjava bi bila na mestu zbog nas koji smo videli realno stanje utakmice.

kralj

pre 6 godina

Bio je penal,koji toliko glupo napravljen da pokazuje koliko je igrac fudbalski neinteligentan.Ukoliko neki igraci ne poprave formu do SP,mi nema sta da trazimo tamo.Veliko mucenje je bilo gledati vas sinoc ali se nadam da ce to da se popravi,sad da li je moguce,videcemo.

Marko

pre 6 godina

Mi pobedili, u stvari. Prvi gol iz nepostojeceg penala, a i drugi nije bio. Desio se u paralelnom univerzumu. Nema veze, bice dovoljno vremena za uigravanje. Pred nama je jos sijaset utakmica. Logicno je da se ekipa uigrava po zavrsetku citavog kvalifikacionog ciklusa. Samo Saudijska Arabija i mi izmisljamo toplu vodu.

Johnny

pre 6 godina

Taktiku ovog iskusnog trenera Krstajica, sa trenerskim CV- om dostojnim beton lige tesko je provaliti. Formacija 1-1-2-1-1-2-1-1-1 veoma lako se transformise u 1-9-0-0-0-0-1, a po potrebi krece se u spor napad, sa 1-1-1-1-1-1-5, a moze i jos da se uspori po potrebi.
Trenerski Mag Krstajic objasnio samo mi ne razumemo.

jelena81

pre 6 godina

Zato smo i luzerska ekipa, jer svaki igrac uvek ima opravdanje,da ne pricam o trenerima. ''Nije nas hteo gol..bezveze primili gol...nije bio penal...igrali smo dobro,nismo imali srece...itd'' ...Pa pravi sampioni ce kazati ''lose smo igrali, moramo da popravimo! Lose izdanje,protivnik bio bolji itd'''...Niko u reprezentaciji nije samokritican,svi dobro igraju,svi optimisti,svi dobri i zadovoljni! Epa ocajni ste,alo igrate na svetskom!

Mifo

pre 6 godina

Bas dobro sto se 2 meseca pred mundijal "uigravamo", za razliku od ostalih timova koji su uglavnom uigrani.

Drugo, ako Ivanovic ne bude igrao stopera protiv Nigerije..

krompir

pre 6 godina

Tadicu, ne znam da l si gledao utakmicu, ali uopste se ne radi o golovima. Radi se o tome da nas je Maroko razvalio sa 80% zalaganja. Pa vrteli su vas u krug kao da su Barselona, covece?!?! Krstajic da da ostavku bre ako nas i Nigerija odvali.

ojha

pre 6 godina

Cuj nije bio.. Haha. Pa majstore što nam nisi objasnio zasto ono nije penal?? Drugi gol.. Sta tom golu fali? Pa skolski odradjen, precizan centarsut i ekstra zavrsnica. Mislim nije bilo tesko dati gol pored onog naseg panja koji je otisao po burek. Vec se vidi opustanje kod nasih igraca, otisao je muslin koji nije dao da se sprdaju po terenu pa im nije dugo trebalo da se pocnu vracati na stari nivo.

cunga-lunga

pre 6 godina

Tadicu, ne znam da l si gledao utakmicu, ali uopste se ne radi o golovima. Radi se o tome da nas je Maroko razvalio sa 80% zalaganja. Pa vrteli su vas u krug kao da su Barselona, covece?!?! Krstajic da da ostavku bre ako nas i Nigerija odvali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krompir, 24. mart 2018 09:59)

Sto je najgore svi su oni gledali utakmicu a trebali su da igraju.

dare

pre 6 godina

Posle pregledanog meca meni je glavni utisak nasem standardnog krilnog napadaca Kostica. Na tacni je na oko 10 metara primio loptu od Tadica, a on je namesta na levu nogu, i naravno gubi loptu. Shvatam da je covek levak, ali ako nemas sa 10 metara snage da sutnes loptu drugom nogom, sta da ocekujes od ozbiljnog fudbala. Inace decko je starter u najgoroj ekipi Bundes lige, pa mozda to sve objasnjava.

milke

pre 6 godina

Decko moj, odavno si umislio da si neki fudbaler. Imas ti nesto fudbalskog znanja, ali si spor za danasnji fudbal, a energija i zelja kojom igras je na nivou devojcica. Ti to nazalost nikada neces shvatit.

Miskec

pre 6 godina

Budite realni, nikada nismo nista uradili na svetskim prvenstvima, pa necemo ni sada, samo deci nije jasno da cemo pretrpeti katastrofu, kao i uvek. Mentalitet ovih fudbalera je takav, kao i njihovih prethodnika, njima je dres reprezentacije na drugom mestu i to je realnost, niko od njih nece da rizikuje povrede, znaju da se u Rusiji nece predstaviti u dobrom svetlu, nekima trebaju novi ugovori, povredom za drzavni dres ga nece dobiti.

Sale

pre 6 godina

Kakav selektor takva i reprezentacija. Ovi 'strucnjaci' u FSS da daju ostavke, selektor ostavka a 'zasluzne' balerine van reprezentacije. Da se izaberu strucni ljudi a ne poslusni. Svi ovi momci znaju da igraju fudbal, ali samo ako imaju trenera a ne ' trenere u pokusaju'. A taktika.... No comment. Sto se mundijala tice, ovakva Srb je sigurica... Srb-CR 2, Srb-Swis 2, Srb- Bra 2-2&3+.

Влада Земун

pre 6 godina

Ја разумем да си нешто морао да кажеш, али аман. Тужно ми било ако стварно мислиш то што си рекао

Bogi

pre 6 godina

zato bas, zbog takvih izjava necete nikada biti bolji. Ako covek sam sebe ne ume da kritikuje onda nikada nemoze biti bolji. igrali ste grozno i morate mnoge stvari menjati. pozdrav iz nemacke

Sloba

pre 6 godina

I posle neka neko kaze da Srbi nisu slozni,po komentarim na ovoj vesti vidi se da svi isto mislimo i da nista necemo uraditi na SP-u,a izjavu Tadica ne bi komentarisao,kao sto neko napisa sto i vi ne dadoste bezveze 2-3 komada.

Kavric

pre 6 godina

Strucnjaci vidim Tadicu vec ukidate mesto u ekipi?! Nikad necu mu zaboraviti da je igrao 60 minuta sa polomljenim nosom za tu istu ekipu! Da necete na njegovo mesto SMS-a , koji zrno znoja pustio nije za to svetsko?!

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@(mr.wolf, 24. mart 2018 09:35)

Tacno tako, jedini izuzetak je kad igras protiv Mesija ili Ronalda, oni mogu da daju gol a da niko u protivnickoj ekipi ne pogresi ;-)

Simpatizer

pre 6 godina

Sto me bas nervira je neki ovaj mentalitet uglavnom u ovim timskim sportovima, aj da se plasiramo na prvenstvo a tamo nije bitno sta cemo. Sto ne bi imali ambiciju? Ok klubovi generalno su financijski inferiorni...ali svi danas znaju fudbal..kosarku..pogotovo reprezentacija..zasto se uvijek zadovoljimo samo plasmanom? Najteze je mentalitet napraviti...loptu svako zna sutnuti

Menadzeri =FS Srbija

pre 6 godina

Tebi decko svaka cast,pokazao si se kad je najpotrebnije bilo,krvavog nosa si igrao,to se ceni i postuje,ali selektor vam je curica i agresivniji ce biti neciji navijaci nego vi na terenu,na zalost,sve je to neki plan,koji nekom ide u korist. Ocekujem sve tri lagana poraza uz nepristojnu negativnu gol razliku...

C i n i k

pre 6 godina

U 1.poluvremenu igra je bila manje vise ok, svidja mi se taj presing, ali 2.poluvreme je bio ocaj. Tadic je bio ok, Mitar se trudio, ali sta vredi kad nam je odbrana katastrofa. Penal nije bio, ali tako ce biti i u Rusiji.Sudice nam sve. Zato Maksimovic ne sme da igra jer ne zna kao ni Basta.Kolarov je los ali nemamo boljeg izgleda.Odbrana nam je bas najveci problem.

Fenix tica

pre 6 godina

Glavu gore momci! Svi znamo da ste bolji fudbaleri od ovih "no name" Marokanaca. Nismo mozda top tim, ali dobro je sto imamo veliki potencijal za napredovanje. Napokon su pozvani najbolji koje imamo. Mozda bih dodao jos mladog Jovica, jer kada vidim visoke lopte prema Mitru, muka me uhvati. Stojke je Bufon za Dmitrovica, ali ok, ovaj drugi je imao debi a moze i da se zahvali Maksi. Maksa juce kao mlada prve bracne noci, vidi se da nije igrao godinu dana, moze on to bolje. Definitivno morate da pronadjete dve formacije koje vam pasu, ili makar jednu, jer ova zadnja utakmica je izgledala kao da ste se juce upoznali. Treba vam sigurno desetak utakmica da uigrate jednu formaciju a turnir je vrlo blizu, ja ne znam kako?!

Zeljko

pre 6 godina

Od vas strucnjaka koji komentarisu 95% u zivotu nije sutnulo loptu!Citam da neki prizivaju Muslina boze me sacuvaj,nikad goreg trenera nismo imali.Moze da se zahvali Tadicu na individualnoj klasi inace ne bi vidjeli Rusije!E sad smatram da je Krstajic pogrijesio kod Baneta.Mislim da desnog beka nemoze da igra jer mu fali brzine tu nam je jedino rijesenje Basta.Mislim da treba da igra centralnog beka u tandemu sa Nastasicem ili Veljkovicem jer ima veliko iskustvo i dobar je glavom.Sve u svemu ovo su pripreme i ne treba strucni stab i igrace odmah pljuvati.Sto se tice spica mislim da je Jovic bolji od Mitrovica i Prijovica nadam se da ce dobiti sansu kod Krstajica.

Darko iz Liona

pre 6 godina

Pa nemoj tako Tadice, naucice vam kako se prima golove Kosta Rika bar 3 Svajcarska 4 pa Brazil 7 lagano. Stakvom igrom ako damo mi bar dva ceka vam balkon u opstine Beograda

Carrera

pre 6 godina

Milenkovic i Sulejmani pod hitno poziv i tim. Sa SMS , Ljajicem , Grujicem , Zivkovicem Mitrovicem i Prijovicem , i Sulejmanijem pokusati dati gol vise. Odbranu nikako ne mozemo uigrati do pocetka SP.

mr.wolf

pre 6 godina

@(mr.wolf, 24. mart 2018 09:35) 

Tacno tako, jedini izuzetak je kad igras protiv Mesija ili Ronalda, oni mogu da daju gol a da niko u protivnickoj ekipi ne pogresi ;-)
(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 24. mart 2018 11:14)

Nema izuzetaka, i tu kada pregledas snimak shvatis da je bila neka greska. Recimo u pocetku akcije je neki igrac imao prilike da ga faulira, nije to ucinio, ovaj nastavio sa jos dva , tri driblinga i postigao gol. Znaci, greska je bila tog igraca koji je mogao da reaguje na neki nacin, a nije.

Zeljko

pre 6 godina

Od vas strucnjaka koji komentarisu 95% u zivotu nije sutnulo loptu!Citam da neki prizivaju Muslina boze me sacuvaj,nikad goreg trenera nismo imali.Moze da se zahvali Tadicu na individualnoj klasi inace ne bi vidjeli Rusije!E sad smatram da je Krstajic pogrijesio kod Baneta.Mislim da desnog beka nemoze da igra jer mu fali brzine tu nam je jedino rijesenje Basta.Mislim da treba da igra centralnog beka u tandemu sa Nastasicem ili Veljkovicem jer ima veliko iskustvo i dobar je glavom.Sve u svemu ovo su pripreme i ne treba strucni stab i igrace odmah pljuvati.Sto se tice spica mislim da je Jovic bolji od Mitrovica i Prijovica nadam se da ce dobiti sansu kod Krstajica.

Fenix tica

pre 6 godina

Glavu gore momci! Svi znamo da ste bolji fudbaleri od ovih "no name" Marokanaca. Nismo mozda top tim, ali dobro je sto imamo veliki potencijal za napredovanje. Napokon su pozvani najbolji koje imamo. Mozda bih dodao jos mladog Jovica, jer kada vidim visoke lopte prema Mitru, muka me uhvati. Stojke je Bufon za Dmitrovica, ali ok, ovaj drugi je imao debi a moze i da se zahvali Maksi. Maksa juce kao mlada prve bracne noci, vidi se da nije igrao godinu dana, moze on to bolje. Definitivno morate da pronadjete dve formacije koje vam pasu, ili makar jednu, jer ova zadnja utakmica je izgledala kao da ste se juce upoznali. Treba vam sigurno desetak utakmica da uigrate jednu formaciju a turnir je vrlo blizu, ja ne znam kako?!

Kavric

pre 6 godina

Strucnjaci vidim Tadicu vec ukidate mesto u ekipi?! Nikad necu mu zaboraviti da je igrao 60 minuta sa polomljenim nosom za tu istu ekipu! Da necete na njegovo mesto SMS-a , koji zrno znoja pustio nije za to svetsko?!

C i n i k

pre 6 godina

U 1.poluvremenu igra je bila manje vise ok, svidja mi se taj presing, ali 2.poluvreme je bio ocaj. Tadic je bio ok, Mitar se trudio, ali sta vredi kad nam je odbrana katastrofa. Penal nije bio, ali tako ce biti i u Rusiji.Sudice nam sve. Zato Maksimovic ne sme da igra jer ne zna kao ni Basta.Kolarov je los ali nemamo boljeg izgleda.Odbrana nam je bas najveci problem.

Carrera

pre 6 godina

Milenkovic i Sulejmani pod hitno poziv i tim. Sa SMS , Ljajicem , Grujicem , Zivkovicem Mitrovicem i Prijovicem , i Sulejmanijem pokusati dati gol vise. Odbranu nikako ne mozemo uigrati do pocetka SP.

forest

pre 6 godina

Nije bio penal.. Ni drugi gol Maroka nije regularan, bio je ofsajd.. i nisu nam svirali penal kada je Mitrovic nagazio Tosica na glavu. Mislim da je sudija dobio naredjenje i da treba da podnesemo zalbu.

milke

pre 6 godina

Decko moj, odavno si umislio da si neki fudbaler. Imas ti nesto fudbalskog znanja, ali si spor za danasnji fudbal, a energija i zelja kojom igras je na nivou devojcica. Ti to nazalost nikada neces shvatit.

Johnny

pre 6 godina

Taktiku ovog iskusnog trenera Krstajica, sa trenerskim CV- om dostojnim beton lige tesko je provaliti. Formacija 1-1-2-1-1-2-1-1-1 veoma lako se transformise u 1-9-0-0-0-0-1, a po potrebi krece se u spor napad, sa 1-1-1-1-1-1-5, a moze i jos da se uspori po potrebi.
Trenerski Mag Krstajic objasnio samo mi ne razumemo.

uzivo sa terena

pre 6 godina

Nazalost protivnik je bio bolji , bledo izdanje nase repke.Moramo mnogo bolje - takva izjava bi bila na mestu zbog nas koji smo videli realno stanje utakmice.

mr.wolf

pre 6 godina

"bezveze smo primili golove"... a kako se drugacije primaju golovi ? Sa vezom ? Nikad mi nisu bila jasna ovakva opravdanja. Pa primis gol uvek zbog neke greske, nije moguce da primis gol a da ne pogresis, u tome i jeste razlika izmedju vrhunskih i prosecnih, ovi prvi manje grese, drugi vise.

Kol

pre 6 godina

A i trava je bila visoka a lopta nije bas propisno naduvana, jedino zbog cega mi je drago da idete na prvenstvo sveta je sto cete biti sigurica na kladionici!

Sale

pre 6 godina

Kakav selektor takva i reprezentacija. Ovi 'strucnjaci' u FSS da daju ostavke, selektor ostavka a 'zasluzne' balerine van reprezentacije. Da se izaberu strucni ljudi a ne poslusni. Svi ovi momci znaju da igraju fudbal, ali samo ako imaju trenera a ne ' trenere u pokusaju'. A taktika.... No comment. Sto se mundijala tice, ovakva Srb je sigurica... Srb-CR 2, Srb-Swis 2, Srb- Bra 2-2&3+.

dare

pre 6 godina

Posle pregledanog meca meni je glavni utisak nasem standardnog krilnog napadaca Kostica. Na tacni je na oko 10 metara primio loptu od Tadica, a on je namesta na levu nogu, i naravno gubi loptu. Shvatam da je covek levak, ali ako nemas sa 10 metara snage da sutnes loptu drugom nogom, sta da ocekujes od ozbiljnog fudbala. Inace decko je starter u najgoroj ekipi Bundes lige, pa mozda to sve objasnjava.

cunga-lunga

pre 6 godina

Tadicu, ne znam da l si gledao utakmicu, ali uopste se ne radi o golovima. Radi se o tome da nas je Maroko razvalio sa 80% zalaganja. Pa vrteli su vas u krug kao da su Barselona, covece?!?! Krstajic da da ostavku bre ako nas i Nigerija odvali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krompir, 24. mart 2018 09:59)

Sto je najgore svi su oni gledali utakmicu a trebali su da igraju.

Miskec

pre 6 godina

Budite realni, nikada nismo nista uradili na svetskim prvenstvima, pa necemo ni sada, samo deci nije jasno da cemo pretrpeti katastrofu, kao i uvek. Mentalitet ovih fudbalera je takav, kao i njihovih prethodnika, njima je dres reprezentacije na drugom mestu i to je realnost, niko od njih nece da rizikuje povrede, znaju da se u Rusiji nece predstaviti u dobrom svetlu, nekima trebaju novi ugovori, povredom za drzavni dres ga nece dobiti.

Sloba

pre 6 godina

I posle neka neko kaze da Srbi nisu slozni,po komentarim na ovoj vesti vidi se da svi isto mislimo i da nista necemo uraditi na SP-u,a izjavu Tadica ne bi komentarisao,kao sto neko napisa sto i vi ne dadoste bezveze 2-3 komada.

mr.wolf

pre 6 godina

@(mr.wolf, 24. mart 2018 09:35) 

Tacno tako, jedini izuzetak je kad igras protiv Mesija ili Ronalda, oni mogu da daju gol a da niko u protivnickoj ekipi ne pogresi ;-)
(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 24. mart 2018 11:14)

Nema izuzetaka, i tu kada pregledas snimak shvatis da je bila neka greska. Recimo u pocetku akcije je neki igrac imao prilike da ga faulira, nije to ucinio, ovaj nastavio sa jos dva , tri driblinga i postigao gol. Znaci, greska je bila tog igraca koji je mogao da reaguje na neki nacin, a nije.

Marko

pre 6 godina

Mi pobedili, u stvari. Prvi gol iz nepostojeceg penala, a i drugi nije bio. Desio se u paralelnom univerzumu. Nema veze, bice dovoljno vremena za uigravanje. Pred nama je jos sijaset utakmica. Logicno je da se ekipa uigrava po zavrsetku citavog kvalifikacionog ciklusa. Samo Saudijska Arabija i mi izmisljamo toplu vodu.

Mifo

pre 6 godina

Bas dobro sto se 2 meseca pred mundijal "uigravamo", za razliku od ostalih timova koji su uglavnom uigrani.

Drugo, ako Ivanovic ne bude igrao stopera protiv Nigerije..

kralj

pre 6 godina

Bio je penal,koji toliko glupo napravljen da pokazuje koliko je igrac fudbalski neinteligentan.Ukoliko neki igraci ne poprave formu do SP,mi nema sta da trazimo tamo.Veliko mucenje je bilo gledati vas sinoc ali se nadam da ce to da se popravi,sad da li je moguce,videcemo.

jelena81

pre 6 godina

Zato smo i luzerska ekipa, jer svaki igrac uvek ima opravdanje,da ne pricam o trenerima. ''Nije nas hteo gol..bezveze primili gol...nije bio penal...igrali smo dobro,nismo imali srece...itd'' ...Pa pravi sampioni ce kazati ''lose smo igrali, moramo da popravimo! Lose izdanje,protivnik bio bolji itd'''...Niko u reprezentaciji nije samokritican,svi dobro igraju,svi optimisti,svi dobri i zadovoljni! Epa ocajni ste,alo igrate na svetskom!

krompir

pre 6 godina

Tadicu, ne znam da l si gledao utakmicu, ali uopste se ne radi o golovima. Radi se o tome da nas je Maroko razvalio sa 80% zalaganja. Pa vrteli su vas u krug kao da su Barselona, covece?!?! Krstajic da da ostavku bre ako nas i Nigerija odvali.

ojha

pre 6 godina

Cuj nije bio.. Haha. Pa majstore što nam nisi objasnio zasto ono nije penal?? Drugi gol.. Sta tom golu fali? Pa skolski odradjen, precizan centarsut i ekstra zavrsnica. Mislim nije bilo tesko dati gol pored onog naseg panja koji je otisao po burek. Vec se vidi opustanje kod nasih igraca, otisao je muslin koji nije dao da se sprdaju po terenu pa im nije dugo trebalo da se pocnu vracati na stari nivo.

Влада Земун

pre 6 godina

Ја разумем да си нешто морао да кажеш, али аман. Тужно ми било ако стварно мислиш то што си рекао

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@(mr.wolf, 24. mart 2018 09:35)

Tacno tako, jedini izuzetak je kad igras protiv Mesija ili Ronalda, oni mogu da daju gol a da niko u protivnickoj ekipi ne pogresi ;-)

Menadzeri =FS Srbija

pre 6 godina

Tebi decko svaka cast,pokazao si se kad je najpotrebnije bilo,krvavog nosa si igrao,to se ceni i postuje,ali selektor vam je curica i agresivniji ce biti neciji navijaci nego vi na terenu,na zalost,sve je to neki plan,koji nekom ide u korist. Ocekujem sve tri lagana poraza uz nepristojnu negativnu gol razliku...

Bogi

pre 6 godina

zato bas, zbog takvih izjava necete nikada biti bolji. Ako covek sam sebe ne ume da kritikuje onda nikada nemoze biti bolji. igrali ste grozno i morate mnoge stvari menjati. pozdrav iz nemacke

Simpatizer

pre 6 godina

Sto me bas nervira je neki ovaj mentalitet uglavnom u ovim timskim sportovima, aj da se plasiramo na prvenstvo a tamo nije bitno sta cemo. Sto ne bi imali ambiciju? Ok klubovi generalno su financijski inferiorni...ali svi danas znaju fudbal..kosarku..pogotovo reprezentacija..zasto se uvijek zadovoljimo samo plasmanom? Najteze je mentalitet napraviti...loptu svako zna sutnuti

Darko iz Liona

pre 6 godina

Pa nemoj tako Tadice, naucice vam kako se prima golove Kosta Rika bar 3 Svajcarska 4 pa Brazil 7 lagano. Stakvom igrom ako damo mi bar dva ceka vam balkon u opstine Beograda