Subota, 24.03.2018.

08:45

Krstajić: Utakmica mi je pokazala šta i kako ubuduće...

Selektor reprezentacije Mladen Krstajić čestitao je Maroku na pobedi, uz reči da je srpskim fudbalerima nedostajalo mirnoće u igri.

Izvor: B92

Krstajiæ: Utakmica mi je pokazala šta i kako ubuduæe... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

208 Komentari

Sortiraj po:

bobo mk

pre 6 godina

Sta je Krstajic tu najvise kriv. Tako losa igra Maksimovica , Tadica , Kostica , Matica i da kazemo svih ostalih ni Gvardiola ne bi pomogao.
(Carrera, 24. mart 2018 09:34)

Plus bez SMS-a, da je bio SMS, rezultat bi bio bar 10:0.

saca

pre 6 godina

Mislim da je nas selektor pametan covek i da ce shvatiti situaciju u kojoj se nasao i podneti ostavku sto pre, kako bi nasledniku omogucio sto vise vremena da se posveti reprezentaciji, dovede usijane glave u red i spremi ekipu, ne da pravi cuda, nego da korektno odigraju meceve na SP.

Milan

pre 6 godina

Ma Ljudi,ovo nije nikakvo iznenađenje ! Kakav selektor takva i Reprezentacija..čuj,Selektor ?! Pomoćni trener,nikada ništa vodio nije,a sada vodi Reprezentaciju na Svetsko Prvenstvo !! Skandal Svetskih Razmera,smeju nam se svi..dobro,neki se samo čude..a i meni je čudno,smene Mukija,odveo nas čovek na SP..smenili Baneta.
Pa me samo zanima hoće li konačno odgovarati neko od ovih genija iz saveza,kada se desi ono što se desiti mora na tom SP..
Eto to me samo zanima,i dokle više ovako ??

Pozdrav svima Zabrinutima

Zaigrajmo zajedno

pre 6 godina

Dobra stvar u ovom nasem kosmarnom reprezentatizmu je sto uvek mozemo zaraditi na kladionicarskom igranju protiv nasih.

Djokovic vec duze dobrim kvotama za poraz donosi lebac i margarin na sto, neka orlovi donesu i malo alpske.

car

pre 6 godina

Prijatelju, najbolje ti je da ideš dok je vreme. Zašto si doveden uopšte? Da prodate nekog igrača, da rehabilitujete invalide koji neigraju u svojim klubovima, i da oterate Baneta iz samo vama znanih razloga. Dokle ćemo više sami da razarmo naš fudbal?

Darko iz Liona

pre 6 godina

Kad bi bio Krstajic bi probao ovako protiv Nigeria Kad je vec naprivio cirkus Probao bi ovako

Stojkovic
Basta, Ivanovic, Tosic, Kolarov
Grujic,Matic, Maksimovic,
Tadic(60u Zile), Mitro, Kostic(60u Ljajic)

Znam da cu dobiti minuse ali bar ovako bice cvrsta sredina ne kao protiv maroka gde ekipa bila iscesena i duvalo sa svi strana u ledzima Matica... Uz taktiku kontranapad jedino takvoh moze kad nisu uigrani

okupirana zemlja

pre 6 godina

Treba ga pustiti da se uci na Svetskom prvenstvu. Ko je lud da za selektora postavi dokazanog trenera, bolje ovako neko ko nikad nije bio prvi trener nijednog tima.
Tako je to kad bosanski klanovi odlucuju.

Xander

pre 6 godina

Ta formacija ispade najbolja za ovu ekipu. Em što su tako igrali kod Muslina, em što pola igrača igra u takvim formacijama u svojim klubovima(Basta i Sergej u Laciju, Rukavina u Viljarealu, Nastasić u Šalkeu...). Koliko god to izgledalo "bunkerski", mi ne možemo bolje, napadački ne znamo da igramo, to se sinoć potvrdilo. Nadam se da će to i Krstajić shvatiti, jer nam se u suprotnom crno piše i u ostalim prijateljskim utakmicama i u Rusiji.

deki

pre 6 godina

Ovakva igra ne prašta se treneru,dakle bez obzira rođače imaš još jednu šansu,Nigerija,posle toga ili ideš ili ostaješ,a ovi iz saveza isto,ako opet ovako završite utakmicu,kraj ,svi napolje ako nećete da idete pozvaćemo navijače da vas isteraju iz kancelarija, ovo će morati da se preseče

xxx

pre 6 godina

Iskreno uzas ono nema nigde,trenera podhitno oterati,Stojke na gol mora onaj pojma nema ja bi penal odbranio,Ivanovic od starta Ljajica ne sme dirati on nam je pola tima sinoc bio,a kolarov malo manje da sutira te blize slobodnjake zna se da je ljajic dr za to.

Carrera

pre 6 godina

Sulejmani , Milenkovic i Jovic i Jojic u tim zavesti red i autoritet usaditi pobednicki mentalitet i mars menadzerima. To bar nije neki problem da bi se prosla grupa.

Djape

pre 6 godina

Šta fali Basti?? Treba nam iskustvo na sredini terena. Italija je imala Pirla, mi imamo Bastu.


Daa. To isto kao da kažeš mi imamo Yugo a Italija Ferari..

Misha

pre 6 godina

Pa nije kriv Krstajic..bas za sve...krivi su i igraci Koji igraju kao babe.Bez volje I zelje.Cast pojedincima.Sta su uradili da izjednace..pa Makar I da izgube 3:1..NISTA..vuku se kao babe...ne prilaze po loptu..nema kretanja..Mitrovic se konstantno vraca preko Centra,uzima loptu I gusi Matica i Tadica..trpa se gde ne treba..onaj Zivkovic nema tri ciste..mozda je bio potencijal Ali je nazalost tu I ostao..ugusio Bastu uz liniju celo poluvreme.Svaka utakmica see mora igrati na pobedu,pa I prijateljska.Ako mozes da das deset,daj deset.Kad to naucimo mozda I postanemo osrednja reprezentacija.

Darko iz Liona

pre 6 godina

Stvarno mislim da nama treba Italijanski selektor da nauci nasi diciplinu, taktiku, kombinacije i efikasnost prema gol-u. Osim Paunovica i Antica svi ostali su sasvim zeleni za ovo posao.

Izgazi ih Nole :-)

pre 6 godina

Najboljih 11 sto Srbija ima i trebali bi da igraju ovi momci: 1-Stojkovic(iskustvo)2-Basta( iskusan, sigurnost)3-Kolarov(standardno igra)4-Tosic(najbolji stoper)5-Milenkovic( mali je paklen stoper)6-Matić(sve ima)7-Luka Milivojevic(odličan ali dokazati to na terenu)8-Ljajic( plej i tehničar na nivou)9-Luka Jovic(mali je bolji od Mitrovica dosta)10-SMS( sve ima, iza spiceva da zasija i sa asistencijama i golovima)11-Tadic( odveo nas u Rusiju i uvijek standardno u sredini terena) ....jos nesto - mislim da Mihajlovic nije slučajno u Torinu gledao repku, mozda ponovo sjedne na klupu, mirise na to :-)

Milos

pre 6 godina

ko ima bar malo godina i iskustva stvari su jasne..matic nije bio na azijskoj turneji jer je "umoran",na trecini prvenstva a kostic,kolarov i dr.su se vratili posle prve utakmice.bane se ozari kad ga pitaju za muslina,jer je zasluzan za nj.karijeru. Stavite se na mesto igraca koji su izborili sp? Sta biste vi? Smena muslina i baneta,krstajic rece da svi pocinju od nule,smena baneta da razmdra ekipu? Haos. Muslinova ekipa i da hoce,nece i ne moze jer volja,zelja je unistena od "strucnjaka",razbijena hemija,igra,sve a 2mes.do pocetka,nego ko ekipa sa poljanceta,po koji pojedinacni potez..bravo drzavo i nzv fss!

Новосађанин

pre 6 godina

Реално, негде мора да процури. Процурело је синоћ. Не може вечито да се скрива и баца под тепих. Синоћ се јасно видело, КАТАСТРОФА. Само се надам да ће квота за непролазак групе на СП бити коректна, неке паре да уложим.
Код нас Срба, нигде немате система, све је на фору, орук, шмек. Нема правила. Само у нас "послован човек" може за десет година, у зрелој индустрији, да "убрза" од нула до скоро милијарду евра прихода. Само у нас, човек који процени са чим располаже, постави систем у складу са проценом, направи резултат, на крају буде отеран. Само у нас, човек капитен, какав год да је, ипак је предводник генерације, бива скинут са траке непосредно пред почетак такмичења, уз образложење које не може да прогута ни особа заостала у развоју.
И како онда, било какав резултат да направимо? Ми смо, буквално у свим сферама, осуђени на пропаст, и зашто онда да се нервирам. Где је бре фудбал у овом мору јада што нас разара? И ко га води?
Нисам злурад, пакостан, назовите то како год хоћете, али бих баш волео да у Русији послужимо за поправку гол разлике. Оно, да буду и Петко и Шестко, ма гол разлика да буде 0:20. Али баш, пошто главешине срамоте немају, да се прописно осрамоте, да их јавност разапне на крст, да раја почне вицеве да збија на њихов рачун. Знам да свима у ФСС морал није јача страна, али опет... ипак је срамота, срамота!!!

gorannn

pre 6 godina

@Milos

ama čoveče ostavi se Muslina i Banetove trake. To je prošlost i neće se vratiti. Idemo dalje, gradimo tim, a kada prodjemo grupu na SP momcima će biti lakše. Možda ne možemo da pobedimo Brazil, ali protiv Brazila i remi bi bio ok.

Darko iz Liona

pre 6 godina

E pa ubuduce ovako

Dmitrovic
Basta,Ivanovic,Tosic, Kolarov
SMS,Matic
Tadic, Ljajic, Kostic
Mitro

Na klupi
Stojkovic, Nastasic, Fejsa, Milivojevic, Zivkovic, Radonjic, Prijovic

Rezerva
Radunovic, Milenkovic, Veljkovic, Sulejmani, Gacinovic, Grujic, Jovic

cukce

pre 6 godina

Kad su čelnici FSS-a obrazlagali zašto su otpustili Muslina beše i zbog defanzivne igre, e sinoć pod selektorom Krstajićem odigrasmo ofanzivno Marokanci nisu znali šta ih snašlo od naše ofanzive! Krstajiću podnesi ostavku dok je vreme da se ne brukamo u Rusiji! Doduše da je Krstajić imao obraza ne bi se ni prihvatao posla selektora već kad je Muslin dobio otkaz otišo bi sa njim kao de Muslinovog stručnog štaba!

as roma nikšić

pre 6 godina

Hrabra, odvažna i otvorena postavka Krstajića koja mora dati rezultat kad-tad.
Ideal reprezentacije Srbije je lopta zaključana u nogama čime se dobija mirnoća u igri i sinhronizovano pomjeranje linija tima 4-3-3 postavljenih na kraćem rastojanju.
Tom idealu se bliže ako je i Sergej malo defanzivniji jer je kod njega ona na sigurnom a linije su povezanije, bolje funkcionišu, i svi igrači su u pogonu što je bitno jer su takav tip da se hrane sa loptom u nogama. Na prijateljskoj protiv Francuske u Parizu se vidjelo koliko Ljajić pomaže da se razbije presing protivnika na zadnjeg veznog vraćanjem po potrebi malo nazad u liniju ili ispred njih.Protiv Koreje je nedostajalo te mirnoće na zadnjeg veznog!

Čini se da se Kolarov preklapa sa Kostićem kao i Živković sa Tadićem?
Tadićeva igra u Sauthamptonu je procvjetala u tandemu sa visokim 194 cm Graziano-m Pelle-om koji je distribuirao, odlagao i realizovao lopte koje mu je kao na tacni slao Tadić.
Prijović protiv Koreje je bio odličan. Svojom igrom je hranio igru reprezentacije, činio za saigrače da budu još bolji. Prijović je bliži tom idealu od Mitrovića ali se i ovaj trudi i radi za ekipu.
Šta je sa “malim” Vlahovićem ? On je 190+ cm, ja bih njega vodio sa reprezentacijom kao trećeg, ulagao u njega i vratio ga u Partizan.

Bice bolje

pre 6 godina

Bilo je sinoc i lepe igre, Ljajic je definitivno nas najbolji igrac i kreator igre, dati mu jos vecu ulogu u timu jer jedini ume da napravi akciju, Maksimovic, Mitrovic i Matic su sinoc razocarali ...

Darko iz Liona

pre 6 godina

E pa ubuduce ovako

Dmitrovic
Basta,Ivanovic,Tosic, Kolarov
SMS,Matic
Tadic, Ljajic, Kostic
Mitro

Na klupi
Stojkovic, Nastasic, Fejsa, Milivojevic, Zivkovic, Radonjic, Prijovic

Rezerva
Radunovic, Milenkovic, Veljkovic, Sulejmani, Gacinovic, Grujic, Jovic

Dvojnik

pre 6 godina

Utakmica je pokazala kolko nemas pojma, vidi se da je Muslin bio daleko sposobniji kao selektor ali I njega je tvrdoglavost opravdano kostala SP. Ipak Muslin je znao da od igraca koje mi imamo 5-4-1 je najbolja opcija, jer svi nasi bekovi, Kolarov, Basta, Rukavina...su mnogo bolji u ofanzivi tako da ostane rupa ako se igra sa 4 pozadi a Bek ostane napred, plus I Tosic I Ivanovic su nesto izmedju beka I halfa sto nekad dozvoljava I njima da krenu napred kao sto je na primer Ivanovic pokrenuo jedini gol protiv Gruzije. To je Muslin znao ali je preterao ako Milinkovica. Sa krilnim bekovima u sredini je dovoljno imati Matica, Milinkovica recimo I Ljajic I Tadic, I to je to bolje ne mozemo I nema tu puno filozofiranja, treba jos naci boljeg napadaca jer Mitrovic je skroz neotesan I prespor, treba probati Prijovica celih 90, Djurdjevica ili nekog treceg...Inace onaj Zivkovic je Totalno zalutao na terenu.

Miki delija

pre 6 godina

Postoje dva ogromna problema i vise manjih koja su vidjena sinoc. Elem, pozivanje i reprezentaciju rekreativca Maksimovica cije ispadanje od 4 metra kod drugog gola, amatersla neozbiljnost u 8.min.i intervencija kod penala( sto inace sve zajedno ne mozete videti ni u Opstinskim ligama) pokazuje da Krstajic sa sastavom ima veze koliko i mi jadnici navijaci. Drugo cela saga oko Ivanovica pokazuje po ko zna koji put u srpskom fudbalu, da je nama afera u reprezentaciji hronicna bolest i da se ponavlja decenijama. Svima je jasno da je atmosfera uzasna, da selektor nema autoriteta i da delujemo neozbiljno za SP, dok sporadicni dobri intervali u igri su samo plod individualnog kvaliteta par igraca. Zakljucak, ovo SP ce biti jos jedna muka, i tema za novine o losoj igri, svadjama i napokon novom neuspehu. Ne znam kako i ko moze ovo da promeni sa ovim ljudima u FSS !

Dragan Feliks

pre 6 godina

Bez ideje, tempa i ritma. Oba spoljna katastrofa. Sa Bastom nismo dobili ni u defanzivi ni u ofanzivi, baš kao ni kod Muslina sa Rukavinom, ipak je Ivanović ma koliko islužen, zbog iskustva, renomea, energije i prekida najbolje rešenje. Kolarov igra samo napred, pa zašto ga onda ne gurati napred, od Kostića ništa nismo videli. Matić umoran i nezainteresovan, on je vrh kada je koncetrisan i spreman. Živković u sredini neuspešan eksperiment jer je čovek po vokaciji klasiča krilni igrač ( ukoliko se želelo da brži igrač popuni sredinu tu je Gaćinović kome je to prirodnija pozicija na kojoj je već igrao ). Ljajić nedorečen i pomalo sebičan, mada jedino on i Tadić imaju taj ,,potez,, kada mogu da izmisle gol, ali nekonstantnost im ne dozvoljava razvoj u vrhunske igrače ( dokaz klupske karijere ), ali su uz SMS-a najbolje što imamo na pozicijama kreatora. Mitrović nekoristan i konstantno nervozan, u ovoj formaciji Prijović bi bio daleko korisniji zbog bolje kontrole lopte, mada obzirom na igrače koji su realno na raspolaganju treba razmisliti i o varijanti sa lažnom devetkom ( SMS ) Ljajićem i Tadićem iza njega ( u defanzivnijoj varijanti sa Milivojevićem umesto jednog od ove dvojice ) te n.p.r. Živkovićem i Kolarovom po bokovima. Ivanović i Tošić po boku i Nastasić i Vuković kao štoperi sa Matićem ispred njih. Stojković na golu.

Aleks

pre 6 godina

Baneta vrni hitno da te ne proklinjem. Stojketa na gol, Maksimovicu se zahvaliti vecno, ali vecno brate. Lep momak, ali samo to od njega, fudbalska inteligencija 0.
Ostalo ne bi mnogo menjao, Zile, Matic, Ljajic, Mitar, Tadic, to je jednostavno najbolje sto imamo...

marko

pre 6 godina

Крстајићу човече, ти си био центархалф а ниси умео чак ни за своју позицију да изабереш бољег. Па човек је ладно као задњи играч одбране минирао своју одбрану тако што је испао и остао 4 метра иза задње линије. Е не корак или метар, већ четири метра. Ја то у свом животу нисам видео. Колега који те је поставио за помоћника и ком си окренуо леђа је као зглајзнуо због слабог напада, а ти тераш исто само са Митровићем. Једину ствар коју си променио је капитен, и то је невероватна будалаштина. Знам сигурно да добар део људи уопште неће ни гледати фудбал, као што ни јуче нису гледали, јер неће да се нервирају, јер то што ти сад као видиш, нама је јасно још пре неколико дана. Као играч си имао карактер и стрпљење, ишао степеник по степеник, и онда одједном бам постајеш селектор. Мислиш да је то нормалан пут тренера? Није, и зато је многима јасно, и зато и неће гледати.

DS

pre 6 godina

Za ovo je Muslin smenjen?Za Krstajica koji nikada nije nikoga trenirao ,cak ni bio asistent koja komedija.Mafija iz saveza diriguje,nadam se da daju ostavke posle kraha na SP ali cisto sumnjam

BMX

pre 6 godina

Ime momka koji je dao jedini go za Gambiju protiv Centralne Afrike (1:1) je poruka za: 

- FSS 
- Menadžere igrača 
- Terenera 
- Stručni štab 
- Sve igrače

Hoces Iskreno?

pre 6 godina

Prijateljske utakmice sluze kao provera taktike da se isprave greske i bolje uigraju akcije,a ne da se isprobavaju igraci taktike i sve ostalo.
Sa Muslinom nismo imali lepu igru,ali je igra iako mucna za gledanje ,donela rezultate. Nakon debakla na SP gde cemo postici maksimalno 1 a primiti 10 golova ocekujem mnoga povlacenja iz reprezentacije i razrezavanje celnika FSS. Mada ,koga zapravo jos stvarno interesuje nas fudbal? :D

Mrznja

pre 6 godina

To nije problem selektora,kapitena,saveza vec naroda koji prihvata samo uspeh dok neuspeh ne prasta...Djokovic zna... 

Ako ti u svemu ovome što se dešava oko našeg fudbala vidiš nešto dobro onda je to isključivo tvoj problem, a ne nekog tamo naroda. Uostalom, strpi se još malo, pa će ti sve biti jasno kad odemo tamo gde ćemo igrati protiv timova koji, za razliku od Maroka i Nigerije, znaju da igraju lopte.
(Hemofarm, 24. mart 2018 11:33)
Maroko i Nigerija su ucesnici SP tako da i oni znaju da igraju lopte.Podrzavati reprezentaciju samo kad dobija je licemerno,ostrvljani mogu biti pozitivan primer(Irska pogotovo).Sta ce se izroditi iz ovoga videcemo u avgustu kad se podvuce crta.Pozitivan optimizam je ok medjutim kod neutemeljenog optimizma kao sto je to slucaj kod nas(Matic jedini vrhunski igrac,ostalo dobri igraci u prosecnim klubovima i perspektivni mladi igraci)moze biti kontraproduktivno zbog razocarenja koja slede.Kod nas se SP 2010 uzima kao primer neuspesnog???

Ledilo21

pre 6 godina

Uroš Spajić, Milenković, Bane na beka, Milivojević u sredinu uz SMS biće to druga priča. Zahvaliti se Basti, Maksimoviću i Živkoviću.

mikic slobodan

pre 6 godina

ruku na srce tu nema koncepcije igre kakvo minanje nacina igre kad gospodin ni dosada nije imao gde da pokaze neki nacin. nemojmo da se brukamo, sta ce mitrovic kad nije dobijo ni jednu upotrbljivu loptu kao trner trba da vidis koji igrac nije siguran pa ga zmeni sve u svemu igra vodjenje nula bolje da neidemo na sveysko prvenstvo da se brukamo4

Pedja

pre 6 godina

Ova utakmica je pokazala mnogo toga, ako neko zeli da uci iz svojih gresaka. Prvo, da Krstajic nikada nikoga nije trenirao i da nema pojma o ovom poslu (mozda ce biti strucnjak, ali prvo treba da nauci). Drugo, odbrana po obicaju nesigurna i ne zna se ko koga cuva. Jedini koji je drzao odbranu je Jagos Vukovic, koga uopste ne zovu. Maksimovic jos jednom potvrdio da nema pojma, upropastio je Zvezdu da ne udje u ligu Evrope, krivac za oba gola juce, jos jednom je napravio penal u kvalifikacijama, stalno kasni. Matic je bruka kako je odigrao juce. U napadu isto zalutali Kostic, od koga isto nikada nece biti igrac. Toliko beskrvan, mlak u duelima, bez ijedne upotrebljive lopte. Mitrovic pokazao zasto ne igra u premijer ligi, za drugu ligu je OK, ali za ovaj nivo ne. Cim je usao Prijovic nas napad je postao konkretniji. Mitrovic niti zna ljudski da primi loptu, niti da prodje igraca, niti da da nekom kako treba. Uz to i ne sutne celu utakmicu. Moze on ponekad da da gol, taman da se svi naloze kako je on neki centarfor, ali realno nije i tesko da ce biti.

Boban

pre 6 godina

sta si videp?Ljajica,Zivkovica,Bastu,Maksimovica sta?Ljajic u kontri ims i levo i desno da odigra on hoce da bude Mesi.Zivkovic na njihovu gresku ima igraca na 3 metra on ga masi za 5 metara?Maksivoic 3 starta sva tri masi ,i uvek za karton.Tadic ovako netreba da se skida.covek prepotentsn do vrha.Pitaj Mitrovica kako se osecao?Spic igrac ne treba puno da igra ali nije ni imao lopti.

Hugo

pre 6 godina

Jel još nekom čudno to što nema Milenkovića ni na širem spisku?
(Draj, 24. mart 2018 11:14)

Aha igrao je za mladu reprezetaciju kvalifikacije. Inace imam jako lepo misljenje o tom igracu gledao sam ga poslednjih par kola u Fiorentini i cele prosle godine.. Odlican je na stoperu ali ga koriste i na desnom beku i ja mislim da moze da pomogne A selekciji iako je mlad. Verovatno ce njega i Jovica da prebace tek sledece godine

Zoran

pre 6 godina

Bruka i sramota.
Krstajić kao trener se trebao dokazivati i dokazati na klupi nekog kluba. Po prilici nekog nižerazrednog (Bokelj, Ibar, Planinac, OFK Bosut itd., izvinjavam se pomenutim klubovima, nisam imao i nemam nameru da omalovažavam bilo koga. Želim im puno uspeha u narednim takmičenjima, a možda se i oni ne bi složili u vezi selektora da predvodi njihove fudbalere).
Alibi se priprema, stvaraju se afere, prave se smicalice, prljave i prazne priče tipa ''kapiten''. Stvaraju se grupe i klanovi. Okrenuti igrače jedne protiv drugih. Nakon teškog neuspeha, koji će se neminovno desiti na Svetskom prvenstvu, slede opravdanja i optužbe, tipa: fudbaleri su krivi jer nisu trenirali???, viski i ku..e, došli su nespremni i slično. Već viđeno.
Ako ima malo pameti i odgovornosti, u strukturama koje odlučuju o sudbini ovog prevarenog naroda, predlažem da se kompletan FSS najuri i ''očisti''.
Omogućiti nastup reprezentaciji na prvenstvu u Rusiji čista obraza. Svakodnevno trpimo poniženja i uvrede od tzv. međunarodne zajednice (rukomet i sl.), ne treba nam isto to od naših pojedinaca radi ličnih, sitnosopstveničkih interesa. Prizovite se pameti, narodu je dosta svega, još je samo falio fudbalski skandal i bruka i Krstajić sa nestručnim objašnjenjima.

cartman

pre 6 godina

Mnogo smo los narod, ali stvarno. Svi kukali na Muslina, sto ne poziva neke odredjene igrace, prema mom misljenu sa razlogom smo kukali. I Muslin da je ostao, zna se kako bi zavrsili na mundijalu, vec ste zaboravili igru protiv Austrije izgleda. Konacno su pozvani igraci koje smo trazili, kao Zivkovic, Basta, SMS.. konacno igramo bez 3 zadnja vezna. Normalno je da na pocetku bude oscilacija dok se to ne uigra. Ali kao i sve u srbiji, sve se gleda kroz klubove, grobari pljuju jer je Kokeza tu, delije jer je Krstajic selektor.

mr.wolf

pre 6 godina

@(analiticar_amater, 24. mart 2018 11:29)

Ne mozes da generalizujes navijace. Nisu svi hteli da Muslin ode. Nisu svi hteli da ne igramo sa dva zadnja vezna. Nisu svi pricali da je Bane istrosen igrac. Prema tome, svo ovo tvoje pljuvanje naroda je besmisleno. Sta ima da provlacis druge i to kao "Svi" su hteli nesto. Evo ja nisam hteo da se menja Muslin. Nisam bio ni za to da igramo "leprsavo" jer mi to ne mozemo ( mozemo ali necemo imati nikakav uspeh). Leprsavo i plus da imas rezultate mogu mozda 10-tak selekcija u svetu. Nije stvar da li neko "kuka" sada, ono sto jesu cinjenuce je sledece:
1. Muslin nas je odveo na SP, i apsolutno je nenormalno promeniti trenera koji nas je odveo tamo.
2. Pustite price "bila je laka grupa". Jeste, ali su bile i pre lake pa nismo prolazili. Muslin je igrao pravi takmicarski fudbal, i u skladu sa igracima koje imamo na raspolaganju jedino tako je moglo da se prodje...
3. Ni ja ne bih zvao Milinkovica ukoliko bih video da mi sistem funkcionise bez njega. Mnogi vrhunski igraci nisu igrali u reprezentaciji i nista im nije falilo.
4. Oduzimanje trake kapitenu jedne generacije, posle USPESNIH kvalifikacija je isti slucaj kao tacka 1. Nenormalan. Cak i da to moras da uradis radi se drugacije. Eno, prosle godine je Rooney bio kapiten Unitedu, i ako je odigrao 10-tak utakmica. Ispostujes coveka do kraja ciklusa pa onda popricate.
5. Sa Muslinom bi kazes ispali iz grupe. To nikad neces saznati. Sa Krstajicem nemamo mnogo sanse ali opet mozemo da se nadamo, i ako bi ta nada sa Muslinom bila veca.

p.s. U svakom slucaju, ovo sada je mnogo bledo, tesko za 2-3 meseca moze nesto drasticno da se promeni.
Za mene je uspeh sto smo se plasirali, i nikad nisam ziveo u iluziji da smo fudbalska velesila. Ima mnogo boljih, ima dosta losijih, cinjenica je da smo unekoj sredini svetskog fudbala.
Ova ostala ocekivanja da treba da se prodje grupa , pa da se plasiramo u 1\4 finala givori samo o nerealnim ocekivanjima osobe koja takva ocekivanja ima.

Samo Tako

pre 6 godina

Ja predlazem da kvazi navijaci i pljuvaci a najvise eksperti malo povuku ručnu(mislim na pravu ručnu),pljuvali smo Antica,Mihajlovica ,Petkovica ,Muslina aj sad svi na Krstajica posle prve ozbiljne utakmice,niko ovde ne pominje da je Matic nije imao pet Kontakta sa loptom ,mnogo loša partija kad bi tako u MU trckarao po terenu i pustio kao sinoć Marokance da ga predju i uvek daleko od igrAca Kod Murinja ne bi vise igrao,dajem punu podsku Selektoru i igracima uz 3,4 izmena i vise zalaganja pogotovo iskusnih igraca moze ova ekipa dosta ,moj savet selektoru (Dmitrovic,Basta,Ivanovic,Subotic,Kolarov,
Matic,Milivojevic,Sergej Milnkovic,Ljajic,Tadic,Prijovic

Vukasin

pre 6 godina

Misljenje bazirano na prvih 10min, koliko sam pogledao.

Velika zelja kod fudbalera, nedostatak adekvatne takticke zamisli.

Trenerska impotencija od coveka.

Hogar

pre 6 godina

Da se prisetimo ko se sve ucio poslu na mestu selektora nacionalnog tima kod nas i rezultati su uvek izostali. Reci najpre zbogom raznim Kokezama iz saveza a onda i Curcicima, Krstajicima...

Stef

pre 6 godina

Bravo za momka ispod sto se setio gazda Toleta. Tole? Covek je i duho i telom tu jer se inace nikad ne bi na celu KSJ nasao Kokeza nit bi ikom palo na pamet da stavi Krstajica za selektora a covek nije vodio ni FK Partizan iz Ovce. Jos je moguce zahvaliti se Krstajicu, ali i Maticu pa Mitrovicu i jos po nekoj nabedjenoj zvezdi npr.Maksimovicu. Milojevic, Stanojevic,Stolica,pa i Nikolic ne bi odbili repezentaciju nikad. Bolje je da sad i odmah napravimo taj rez nego posle bruke protiv Nigerije jer cemo i to lagano da gubimo. Umalo da zaboravim onog malog negativca Zivkovica sto se psuje s Partizanovim navijacima. I on je napolju. Ne znam zasto nije data sansa Panticu iz Partizana, pa Rodicu iz CZV, pa malom Plavsicu koji moze da trci i 180 minuta a pri tom je i znalac. Sta smeta da se npr.probaju Pesic, Meleg,Alivodic, sto se ne pozove opet Subotic.Zasto se sputava Centerfor Paoka koji je sinoc usao u poslednjih 8 min a nj.golom smo prakticno otisli na mundijal. Radonjic ima mesta sigurno bar 45 min za promenu ritma, Pavkov je u zivotnoj formi i to sto je Zvezda bila glupa pa ga vratila u Nis ne znaci da ne bi bio otkrovenje u komb.sa Radonjicem npr. Ima jos dobrih i zanimljivih momaka poput Katajia, koji opet igra ozbiljno dobro, a ne zovu ga valjda zato sto je Madjar sta li , a bolji je od polovine reprezentacije. Nije jereticki i ubaciti i nekog tamnoputog stranca ili stranca poput Leonarda i sl. Ali to je previse za Krstajica.Sinoc mu se i kolega Okuka smejao...

Borisbl

pre 6 godina

Utakmica pokazala da nam u odbrani duva promaja i da je maksimovic totalno zalutao u reprezentaciju. Pokazala da nemamo ni nirnicu ni organizatore igre, nego kao mala dijeca idemo ka goli sto prije i loptu stalno guramo napamet naprijed vez obzira da li smo u situaiji 2 na 6 i 3 na 8 par puta.. a kad imamo sutuacije nakon gresaka njihove odbrane kada smo 4 na 4 il 3 na 3 onda igrac koji ima loptu pokusava nesto solo i davi loptu.. kratko receno igramo kao da su nam amateri u timu i veoma dezorganizovano i ne odgovorno. Trebaju nam dva stopera, ne bitno iz kog kluba ili lige al koja se razumiju i nadopunjavaju. Maksimovica ne zvati ni pod razno, Tosic mize na klupu, Basta, Ivanovic i Kolarov trebaju biti podrska mladjim igracima, a mnogo manje prvotimci. Igraca ima, narocito mladih koji hoce i mogu.. sad da li hoce i selektor i savez.. to oni najbolje znaju.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Gotivim Krstaju jer je Partizanovac ali gde bas on da bude selektor? Ima toliko boljih i iskusnijih trenera koji bi mogli da vode Orlove, Aleks Stanojevic, Ivica Jovanovic, Marko Nikolic... Muslin je odveo repku u Rusiju i trebalo je njega ostaviti. Jedna Crna Gora koja nije prosla grupu za SP nije promenila trenera a mi promenili.

Раде Кузма

pre 6 godina

Што се тиче Банета Ивановића, видим да многе занима разлог због којег је изгубио кашитенску траку. Разлог је врло једноставан и лежи у случају "Муслин". Ивановић није био за смјену Муслина и то је је јасно рекао, а траку је изгубио да не дигне остале играче против савеза јер би он као капитен то вјероватно могао. Ја сам први био за смјену Муслина, али не да би дошао Младен Крстајић који никада није водио ниједну екипу већ да би дошао квалитетан и провјерен тренер. Ово што је урађено је чисто лудило и то ће се показати на Свјетском првенству.

zekan17

pre 6 godina

Sve najjace reprezentacije igrale su sinoc sa najjacim postavama. Jedino Mesi nije igrao za Arg. i Nejmar za Brazil zbog povrede. Bitno da Krstajic razigrava par meseci pre pocetka Svetskog i jos kaze video sam za ubuduce. Pa kad je to ubuduce rodjace. Nemoj da glumis Gvardiolu pa da rotiras 10 igraca po utakmici jer za to nemamo vremena,vec najjacu postavu protiv Nigerije pa da vidimo sta i kako.

valjdanormalan

pre 6 godina

prvo: kaži, momci izvinjavam se, nisam ja
za trenera reprezentacije
drugo: ti se preduzetnik, nisi trener
treće: ne znam da li ti je neko rekao, ali
nikada nikoga nisi trenirao. Pa
pobogu čoveče kako si mislio tre-
nirati reprezentaciju.

Carrera

pre 6 godina

Sta je trebao Krstajic da obuje kopacke i da igra umesto Maksimovica. Mozda da objasni zasto ga je pozvao u tim i njega i Kostica i Tadica a ne Sulejmanija i Milenkovica. Nista on nije kriv ako mu drugi ne odredjulu ko ce igrati.

Lale

pre 6 godina

Nije problem u Maksimoviću, sklon je kiksevima i van forme je i ne treba ga više zvati.Problem je što nemamo nikakvu igru , problem je što igramo sporo, problem je što nam je trener početnik bez znanja, iskustva i karizme.Problem je što menadžeri i Kokeza sastavljaju tim.Problem je što pola igrača ne razgovara i u svadji je sa drugom polovinom.Problem je što još pet igrača ne treba uopšte da je na spisku.Problem je što igraju igrači van forme(Tadić).Problem je što se klasa igrači(Matić) iz nekog razloga ne trude.Problem je što nam Prijović greje klupu, a u fantastičnoj formi je, ali nije iz Partizana i Z vezde...

Shalabajzer

pre 6 godina

Kao prvo pozdrav svima
Nisam neki sto puno prica i komentarise, vise volim da procitam vase komentare.
Ali ovo mora da napisem i vidim vecina je to sinoc primijetila i ima isto misljenje.
Svi smo vidjeli da onaj MAKSIMOVIC nije za reprezaentaciju. Ako je vec rijesio da mu dadne sansu i ovaj nije bio na nivou sto se od njega ocekivalo trebao je da ga zamijeni najkasnije posle 27-og minuta i tako dadne do znanja ostalim igracima kako se treba uci u mec. Do tada smo svi vidjeli da taj MAKSIMOVIC nema pojma, ali Krstajic izgleda nije, tako da je on kao selektor totalno podbacio.

C i n i k

pre 6 godina

Nije mi jasno, el Krstajic puskom nateran da sedne u fotelju?
Pa nije, znaci on je najveci krivac. Ako je sebi dozvolio da bez ikakvog iskustva vodi A selekciju i da ce sada on kao da vidi "sta i kako" onda, ako ima obraza, vec danas mora da podnese ostavku.
To zato jer su igrali sinoc bez ikakve ideje,samo su istrcali na teren pa sta bude, napravio je odbranu koja je blago receno, katastrofa! Iole jaci timovi davace nam po 5, 6 komada bez ikakvih problema. Ako ostane neka bude svestan da ce to da znaci njegov profesionalni debakl i kraj.Nisu tu ni pare bitne a ne sumnjam da je super placen.Bitno je, da li je on svestan da ne zna nista o tom poslu? To nisu drzavna jasla pa da nije vazno jer ionako nista ne zna..ovde se na terenu odmah vidi skor..

Hemofarm

pre 6 godina

To nije problem selektora,kapitena,saveza vec naroda koji prihvata samo uspeh dok neuspeh ne prasta...Djokovic zna...

Ako ti u svemu ovome što se dešava oko našeg fudbala vidiš nešto dobro onda je to isključivo tvoj problem, a ne nekog tamo naroda. Uostalom, strpi se još malo, pa će ti sve biti jasno kad odemo tamo gde ćemo igrati protiv timova koji, za razliku od Maroka i Nigerije, znaju da igraju lopte.

analiticar_amater

pre 6 godina

@Pivot Filip Stojković hahahahaha ... Kao prvo on je Crnogorac, a druga stvar ni tamo nema mesta za njega...
(Imr, 24. mart 2018 11:18)

Stojkovic nije crnogorac nego je Srbin koji je iz totalno nejasnih razloga pristao da igra za tu stranu drzavu.

Dejan

pre 6 godina

Kvalifikujemo se na SP, otpustimo trenera a dovedemo Krstajića da se na reprezentaciji vežba. Da li smo ludi? Sto posto. Ua reprezentacija Srbije!

aca

pre 6 godina

Ljajicu, nisi vise klinac.Ako ti neko iz dve sanse da dva gola, onda je to 100% ucinak.Ako si smotan i iz 5-6 sansi das jedan ili ne das ni jedan gol,onda si los.Vazno da je Krstajic video sta i kako dalje.Ima jos dva meseca do SP, a neke reprezentacije,vec imaju prvi tim i uigravaju ga.

Hipnotisano pile

pre 6 godina

Ako smo sinoc dobro igrali..plasim se utakmica u kojima cemo igrati lose... sve mi se cini da ce se ponoviti Argentina 2006.

Andrea Djani

pre 6 godina

Sada je kristalno jasno zasto Engleska godinama nema rezultat na SP ili EP . Premijer liga i mnostvo kupova prosto samelje igrace , a posto nasi glavni igraci dolaze upravo iz Engleske nase sanse ne postoje , sve da i ja budem selektor .

OKI

pre 6 godina

Promenili smo selektora pa kapitena sve nepotrebno pravi potez bi bio promena pretsednika fudbalskog saveza e onda bi sigurno bilo bolje

perhan

pre 6 godina

Stojkovic
Basta Tosic Ivanovic Kolarov
Matic Milivojevic
Zivkovic Tadic Kostic
Prijovic


Dmitrovic
Rukavina Veljkovic Nastasic Obradovic
Grujic Milinkovic-Savic
Gacinovic Ljajic Radonjic
Mitrovic

po mogucstvu, trener: Milojevic
zna covek da sprovede sistem na terenu

Volim i ja vas

pre 6 godina

Na stranu poraz, desava se i mnogo boljima.
Mene samo interesuje kako tebe nije bilo sramota da prihvatis funkciju selektora, i to za SP?!

dejan

pre 6 godina

Alo druže,kupi sebi fudbalski klub pa se na njemu uči. Sa mojom reprezentacijom se ne igraj zato što ona nije tvoja dedovina. To isto važi za te što su te postavili.

analiticar_amater

pre 6 godina

Vrati traku čoveku!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 24. mart 2018 09:21)

Pogledajte samo ovaj komentar i sve ove pluseve! Pa ja do juce, prekljuce pojma nisam imao koliko Srbi vole svog kapitena Ivanovica! Cak sam bio u zabludi da ga vecina smatra za istrosenog igraca koji zauzima mesto mladjima. A ono Ivanovic ispao heroj nacije! Isto kao i Muslin koga ste svi terali dok je bio na klupi.

Pa je bio problem sto igramo sa previse defanzivnih veznih igraca. A sinoc je bio problem sto ih je bilo previse ofanzivnih.


Iako nisam za Krstajica iz prostog razloga sto covek nikada nije vodio ni jedan tim, moram priznati da uzivam u kuknjavi histericnog naroda koji sve zna i koji menja misljenje kako vetar dune. Svi ste vi veci strucnjaci i od Muslina i od Krstajica, Ivanovic i pojma nema i pravi je vodja i junak u isto vreme. Sa Muslinom bi smo ispali u grupi na SP a bez Muslina cemo ispasti u grupi na SP. Kratak rezime vase histerije. Pazi molim te, vrati coveku traku!

Dragan

pre 6 godina

Pustite pricu o igri, mi zadnji put smo imali neku igru u kvalifikacijama za SP 2010, od tada samo na trenutke...
Gledam sinoc utakmicu i razmišljam šta je funkcija beka... Po mom skromnom mišljenju imaš ofanzivni tip i defanzivni, ali su sastavni dio odbrane... Kolarov odbranu ne igra, ako vec mora biti u timu onda nek igra krilo jer to radi citavo vreme. Kad napadaju preko njegove strane on trci unazad sa rukama iza ledja...

danguba

pre 6 godina

Strucnjak je slozio ekipu kao na Soniju. Nismo Barsa, da igra samo Buskets u sredini, niti imamo Mesija i Suareza naprijed. Ovo je ocigledno bila alibi postava, odnosno gurnuo je u prvi tim sve koje bi navijaci (ili menadzeri) voljeli da vide, a sada ima opravdanje da mijenja.
Jasno je da Srbija snagu treba da crpi iz sredine, koja je trenutno najvitalniji dio tima, gdje imamo igrace koji nose igru u maticnim ekipama (Matic, SMS, Milivojevic). Na svim ostalim pozicijama smo limitirani. Nismo ekipa koja se moze nadigravati, vec svoju sansu trebamo traziti u tranziciji, iz kontri i polukontri, gdje moramo koristiti brzinu Ljajica i Zivkovica ili traziti Mitra da spusti i zadrzi loptu.

djuro

pre 6 godina

koliko ja vidim, Krstajić ima dve opcije. Prva je da odmah da ostavku i da se pokuša da se dovede trener, ne mora Muslin ali koji nešto zna i koji bi možda mogao da pokupi konce od Muslinovog sistema jer prosto nema se vremena za bilo šta drugo. Druga opcija je da objavimo da bojkotujemo SP zbog onog špijuna, ili koja kod je halabuka na Rusiju trenutno u opticaju, a Rusima tajnim kanalima objasnimo da je to ustvari zato da izbegnemo megasramotu koja nam sa ovakvim timom, trenerom i igrom ne gine ako odemo.

Dare

pre 6 godina

Ee a najjace je sto su ovi navijaci na komentarima svi sami strucnjaci, a kad je FSS objavio da ce se igrati sa Marokom, svi su se smejali, u smislu gde njih nadjoste, mi treba da igramo sa jacima , a ne sa boranijom.Evo, jel vam sad jasno ko je Maroko, jel vam jasno ko smo mi, i zasto ne mozemo da se takmicimo sa jacima??

3DvarD

pre 6 godina

Sve je on to lepo objasnio, sem sto nista nije objasnio. Evo sta mene, recimo zanima; Zasto se nama, bez obzira na to koliko igraca ubacimo na sredinu terena, napadac vraca po loptu? I zasto Kolarov koji, uopste i ne igra odbranu, sa onakvim centarsutem ne igra na krilu? Mene bi, recimo, ovo vise interesovalo od Krstajicevih, ispraznih i neodredjenih recenica.

jojo

pre 6 godina

Matić je igrao loše svakako, ali dečko je isključen iz tranzicije lopte tako što je postavljen da popunjava rupu kad Kolarov krene napred a to je uvek. Ne može se sve imati i pitanje je da li on to treba raditi ili drugi zadnji vezni, tipa Milivojević ili Fejsa npr koji su manje korisni u tranziciji.

dEjan

pre 6 godina

uzeo sam kartu da ih idem gledati protiv svajcaraca, ali sad razmisljam da poklonim nekom svajcarcu kartu i da mu ulepsam
svetsko prvenstvo.. bruka

Srb

pre 6 godina

Dokle god budu bili selektori na klupi koji saznaju sastav tima u isto vreme kada i mi navijači našem fudbalu nema napretka... Slaviša Jokanović, Radomir Antić, su odlično rešenje za našu klupu ali nisu u interesu menadžera...

Andrea Djani

pre 6 godina

Mora se reci da je potez decenije uvodjenje Ivanovica u igru u poslednjih 15 min. kada jurite rezultat , jer nam je selektor rekao da ce igrati kao da je SP . Naravno to je uradjeno da bi rekao kako je problem sa trakom resen i da ne stiti po nalogu rekord Stankovica . Pravo stanje je da Ivanovica vise necemo gledati u timu , a sto se ostalih tice Matic je trebalo da kaze da je preumoran , isto vazi i za Tadica , tako da je propustena sansa da se da prilika igracima koji nisu imali do sada vecu minutazu , ali sta da se ocekuje od ovakvog selektora .

Hastali šejtan

pre 6 godina

Naravno,nisam gledao utakmicu,gledao sam snuker,ali...! Ne mogu da vjerujem da vrsni stručnjaci na klupi Srbije nisu ni pozvali Sašu Ilića i Milijaša! Pa oni bi nevjerovatno popravili kvalitet i brzinu tima! I da, žao mi Matića, zalutao čovjek u nevjerovatnu ekipu!!!

Jack Sparrow

pre 6 godina

Ne kazem da smo igrali super juce,igrali smo ocajno, ne kazem da podrzavam oduzimanje trake Banetu jer mislim da je samo on trenutno zasluzuje uz kozda Matica...
Ali meni je jako zanimljivo bez pbzira sto smo igrali ocajno,u kvalifikacijama ljudi kritikovali Muslina “pa kako i Milivojevic i Matic”/ “kako dva zadnja vezna u isto vreme na terenu” zatim jos bolji komentari vezani za Baneta Ivanovica: “Bane i Kolarov sa se povuku” , “Dokle ce vise Bane da zauzima mesto mladjim igracima u boljoj formi?” I sve sam to sam procitao,to bukvalno znaci da nikad zadovoljni necemo biti sta god neko radio ovo jeste sramota od juce ali ja mislim sa ce biti bolje u Rusiji i da je bolje ovako nego da pobedimo Maroko 3:0 i odemo umisljeni da smo evropski Brazil i vratimo se kuci pre nego sto prvenstvo pocne,ovako su se momci sigurno spustili na zemlju.

Vicente

pre 6 godina

Ljajiću brate, ako si ti igrao dobro, ne znači da je tim igrao dobro. Inače uz Bastu i Tošića jedini na visini zadatka, kod Muslina nijedan od te trojice nije igrao, naravno da ne branim Krstajića, ali drago mi je što ova trojica kad god budu pozvana daju sve od sebe i uvek budu među najboljima na terenu. Ostali su odigrali sramotno u najmanju ruku. Pogotovo Matić, Maskimović i Živković njih trojica zajedno nisu napravili dobar potez. Kostić i Tadić totalno vam forme, igraju u timovima koje se bore za opstanak, samopuzdanje im je ravno nuli. Jako fali Sergej koji je veza između odbrane i napada. Bilo je dosta loše, ali neću kao većina likovati i govoriti da ovu reprezentaciju nikad više neću gledati. Generalno sve evropske selekcije su izgubile od ne evropskih. Jedino je Portugal dobio Egipta i to jedva. Naš je problem što mislimo za Maroko, Meksiko, Peru, Nigeriju da su cirkus ekipe, a realnost je da su oni naš rang.

Momir

pre 6 godina

Onda i ja mogu biti selektor. Tvoj posao je da prije utakmice uradis sve kako bi dosao do povoljnog rezultata. Stvarno nije tesko nakon poraza biti pametan i reci sta ne valja.

Dragan BL

pre 6 godina

Da razigrate menadžerke pulene, da se ti naučiš, da se procenti podele...a rezultati i kvalitetan rad, u nekom drugom životu!

floro flores

pre 6 godina

nadam se da ce te Nigerija jos necemu nauciti,a posle Brazila ces se pitati "imali razloga da izadjem na ulicu".Treba da te sramota sto bez iskustva si prihvatio da budes piun znas dobro koga.Reprezentacija je kruna karijere,a ti je dobio kao pocetnik

Wilfred

pre 6 godina

Trener bez dana trenerskog staža. Sinoć smo videli da ili nema viziju ili nema autoritet, a moguće oba. Zato, Krstajiću odlazi ako imaš mrvu obraza!!

Ivan

pre 6 godina

Ja Mitra obozavam ali mogli bismo videti malo Jovica u A selekciji da pojaca konkurenciju. Decko igra u Bundesligi i to u gornjem domu sasvim lepo. Mogla je mlada reprezentacija i bez njega na Gibraltar.
Inace FSS je osvojio 10 miliona realno su mogli kupiti selektora izvaditi pare naci nekog sa iskustvom ko ima viziju sta i kako sa ovim timom. A ne da isprobava ovako amaterski

Djocko Harizmatovic

pre 6 godina

Puna podrška selektoru i bilo kom sastavu koji izađe na teren. Gospodine Krstajiću, radite svoj posao kako znate i mislite da trebate i ne osvrćite se na komentare šizofrene srpske fudbalske publike koja menja stavove od vikenda do vikenda, te im nisu valjali Muslin i Ivanović pa su dobili Milinkovića i opet im ništa ne valja, kao što im nikada niko neće moći ugoditi. Živela Srbija!

IvchaM

pre 6 godina

Utakmica je pokazala sledeće:

Dmitrović - čovek nije imao kršteni odbranu, a popio je dva komada.
Basta - trudio se, par puta žestoko ispao.
Maksimović - najbolje za sve je da se zaboravi u Torinu. Da se ne muči da ide u London, pa da se vraća u Napulj.
Tošić - korektan ne više od toga.
Kolarov - pogubljen.
Matić - par puta sam se pitao da li uopšte igra. Nije se krio, ali jednostavno nije imao dovoljno uticaja na igru.
Živković - sinoć očajan. Još u 15. minutu se videlo da nema pojma gde je levo.
Tadić - jeste postigao gol, ali on jednostavno mora više. On je projektovan za vođu i takav mora da bude svaku utakmicu.
Kostić - bez preteranog uticaja na igru.
Mitrović - bez dovoljno lopti on je ovo što je pokazao... ništa.
Izmene - bezvoljno, anemično, nedovoljno za bilo kakve promene.

Protiv Nigerije, njihove fizičke snage i brzine, biće jako teško.

Brica

pre 6 godina

Ovu reprezentaciju neće gledati ni trećina Srbije.
(Toma, 24. mart 2018 09:52)
To nije problem selektora,kapitena,saveza vec naroda koji prihvata samo uspeh dok neuspeh ne prasta...Djokovic zna...

C i n i k

pre 6 godina

Msm odbrana nam je blago receno katastrofa. Ako oni budu ovako igrali na prvenstvu sluzice samo drugima za popravljanje gol razlike.
Vidljivo je da mnogo toga ne funkcionise.Maksimovic je igrac direktni krivac za 2 gola, Basta je los, veoma los igrac i losiji od Rukavine.Pogledajte na miru reprizu pa vidite sta je igrao Basta? On i Maksimovic kao i Kolarov su uzas.Golman je cak mozda i mogao da brani penal. Stojkovic je morao biti na golu. Kostic ok,Mitrovic treba da igra samo 1 poluvreme, Tadic neprimetan, Ljajic bled, Zivkovic je ok ali ne zna sta treba da igra, Matic neprimetan, sve u svemu, jako lose.

Milan

pre 6 godina

Menjanje selektora, kapitena, golmana i eksperimentisanje sa odbranom dva meseca pre mundijala ne mogu da donesu nista dobro. Reprezentacija se uigrava godinama, nisu oni regularan tim pa da treniraju zajedno nekoliko puta nedeljno. Ovo su neke osnovne stvari u fudbalu Koje ja znam kao laik. E toliki nam je strucnjak na klupi. Krstajic je odabran zbog poslusnosti, a ne strucnosti, kao i svaka druga vazniji funkcioner u ovoj drzavi. Necemo uzeti ni bod na mundijalu zato sto ce ova „odbrana“ primiti 2-3 komada od svakoga. Oduzeli su stabilnost najbotnijoj liniji tima u najgorem mogucem trenutku.

Imks

pre 6 godina

Jako loše, Maksimović defintivno ne treba na SP, šansu dati Milenkoviću a poziv bar za pripreme trebali su dobiti i Radonjic i Lukić... Mitrović kao napadač može biti jako, jako koristan ali samo ako bi ga saigrači "hranili" koštana, što u ovoj selekciji igrača nije slučaj, dakle Mitrovic kao napadač u ovoj ekipi je nažalost beskoristan... To cete videti kad posle tri utakmice na SP budemo imali samo jedan eventualno dva gola

milke

pre 6 godina

Kaze selektor da im je falilo mirnoce u igri. SVASTA!!! Tvoja ekipa je toliko spora i neborbena da stvarno ne znam kako moze biti mirnija. Mozda svi trebaju igrati kao Matic sinoc, kome je jedini cilj bio da mu slucajno ne dodje lopta i svojski se trudio da bezi od nje. Decko je bio savrseno miran, kao da nije ni bio na terenu. Naravno, bilo je jos dosta njemu slicnih, ali me je on najvise razocarao.

jojo

pre 6 godina

Bane možda nije za beka više. Dosta je sporiji sa reakcijama i promenama pravca nego pre. Najviše jer je dečko po građi tenk a stigle godine. Ali zato on apsolutno mora igrati stopera. Mi boljeg štopera nemamo. On Tošić i Nastasić su u najboljoj formi. Što se tiče tekme primetio sam dve stvari. Mnogo veće zalaganje i želja za pobedom Marokanaca što možemo zameriti našima, ali ja bar ne zameram što nisu bili agresivni u duelima kao Arapi jer tako rizikuju povrede na prijateljskoj tekmi. Marokanci su igrali neko finale turnira juče. Ne znam kog iskreno. Uprkos svim kritikama ovo je sigurno prvo okupljanje gde nema uljeza,nekog ko nikako nema smisla da igra. Tipa Petkovića iz 2006, Raće, Mitrovića, pa i Gudelja, Tomovića...ima ih dosta. Možda je to ovde Maksimović, ali vidi se da Krstajić nije zadovoljan njim, tako da molim Boga da ne igra već protiv Nigerije. U sredini i napadu stvarno imamo širok kvalitetan izbor i prvi put od Piksija da možemo i kroz sredinu protiv dobrih ekipa da prolazimo. Najlošiji utisak Maksimović, Matić, Basta

don

pre 6 godina

Kao što je neko napisao, šteta što ćemo otići na svetsko bez trenera jer ova ekipa ima potencijala, ali Krstajić ih jednostavno ne zna voditi. Vidi se da želi da igramo napadački, ali jednostavno ne zna to preneti na igrače jer nije stručan i nije fudbal samo staviti 11 igrača na teren i gledati šta će oni napraviti, zato su fudbalski treneri tako cenjeni i ne može se to postati preko noći. Naravno ni Muslin nije bio dobro rešenje jer kad pomislim da bi on igrao svetsko bez Ljajića, Živkovića i Sergeja u formaciji sa 7 defanzivnih igrača ne bude mi dobro i siguran sam da bi bio popljuvan kao i sada Krstajić. Samo još da napomenem da sam ponovo pogledao utakmicu i obratio pažnju na greške Matića i Maksimovića pa ono je bruka za 2 profesionalna igrača. Na Matiću se vidi da je došao na lagani odmor jer ga je Murinjo istrošio, a Maksimović je jednostavno rupa i to je to.

Duka

pre 6 godina

Dobro se kretao Maksimovic
(NbgDeki, 24. mart 2018 09:54) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)
Danas svi igraju fudbal
(NbgDeki, 24. mart 2018 09:54)

Pazi kad si u isti minut smislio dva smislena komentara. Skoro pa Njegosevski.

Dragan

pre 6 godina

Ako vec prihvatis da igras za reprezentaciju, u tom slucaju treba da budes posvecen igri sto procenata. Medjutim imam utisak da je nekima od nabedjenih zvezda prioritet izgled, igra je u drugom planu. Inace nema tu neke mudrosti, kretnja mora biti brza, oslobadjanje od lopte sto pre bez mnogo dodira, (primer je gol koji smo dali), tehnika i baratanje sa loptom se podrazumeva.

mile

pre 6 godina

Krsto, os da budes selektor?....ma ocu, nego kako, pa ja nemam pojma nista o tome! ...ma kake veze ima, ko da je to bitno, vazno je da si ti nas coek...e brate...

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Dobro, super, bata Krstajo - ima jos 2 godine do SP, odigrace zajedno jos 20-ak utakmica, pa ce da se uigraju, videces sta i kako.

Nezgodno bi bilo da je Mundijal za 3 meseca i par utakmica, ovako nema problema, ima vremena...

0 bodova, 0 golova i gol razlika minus 25 000, to ti je skor u Rusiji, bata Krstajo!

Muslin za ovog izmislio fudbal!

miki

pre 6 godina

Definitivno se vidi da nemamo ono što je najvažnije u bilo kom kolektivnom sportu, 1 Atmosfera u ekipi 2. Vođa ekipe (kapiten) 3 Selektor (autoritet nad ekipom). Mi ovo nabrojano definitivno nemamo. Ono što je najgore od svega je FSS na čelu sa Kokezom. Oni su sve doprineli ovoj situaciji što se dešava u Reprezentaciji Srbije i u našoj Super ligi. KATASTROFA!!!

Dejan

pre 6 godina

Samo u Srbiji može da se dogodi da selektor bude čovek bez ikakvog iskustva u tom poslu.
Nemam ništa protiv Krstajica ali ipak mislim da je trebalo probati sa nekim dokazanim trenerom.
Mislim da ništa nećemo uraditi u Rusiji.
Voleo bih da nisam u pravu.

Del Piero#10

pre 6 godina

Ubuduće Maksimović što dalje od tima, dečko je rupa neviđena. Milenković mali i Veljković su za njega izmislili fudbal. Vratiti Ivanovića u jedanaest pod hitno, kakav je takav je mi boljeg nemamo trenutno. Odbrana nam je očaj živi, ako tu nešto ne popravimo do SP, crno nam se piše.

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Samo opušteno, laganica! Peci zanat i uzivaj, niko neočekuje neki rezultat od vas! Posle Rusije samo će Bjeljina profitirati dobivši iskusnog stručnjaka! Očigledno da nekom smeta jaka Bjeljina!

Carrera

pre 6 godina

Sta je Krstajic tu najvise kriv. Tako losa igra Maksimovica , Tadica , Kostica , Matica i da kazemo svih ostalih ni Gvardiola ne bi pomogao.

krompir

pre 6 godina

Krstajicu, pa zar ih nije radzdrmala promene kapitena??? Sta ovo bi sinoc?! Ako nas i Nigerija rasturi ko Maroko, budi covek, podnesi ostavku!!!

daw

pre 6 godina

Ova reprezentacija je jednostavno menadzerski poligon za prodavanje igraca...postavljen je ovaj poslusnik bez dana trenerskog staza....tako da se iskreno ne trebamo nervirati......jednostavno sramota.....smjena trenera koji te dovede na sp....pa onda oduzimanje trake dugogodisnjem kapitenu.....bitno da 10ljudi imaju masne provizije od menadzera zato sta njihove vedete koje nemogu igrati...ni u austriskoj ligi....pa fino platis i evo ga u reprezentaciji.....sramota i ruglo

veteran

pre 6 godina

Srpski fudbal je katastrofa! Mi vec decenijama nemamo pojma i zaista ne razumem kako je ovde taj sport toliko popularan? Mi smo svetska klasa u mnogim sportovima ,ali u fudbalu smo ne prosecni,nego potpuno beznacajni! Samo zahvaljujuci dobrom treneru smo uspeli da se posleX godina kvalifikujemo,a onda je mafija uspela i njega da otera!

uefamafia

pre 6 godina

Skoro 20 godina nemamo Reprezentaciju koja je odmah spremna,stalno se "traži" neka postava i neka igra...
Da li smo mi normalni ?!
Neće nas niko da čeka,
posebno ne na SP.

znanje-imanje

pre 6 godina

Utakmica sa Marokom je pun uspeh.
1 Maroko kao priprema za Švajcarsku i Nigerija za Kostariku nisu veliki promašaji
2 Najzad je neko skupio sastav pa još i izveo na teren većinu najboljih igrača koje imamo - ne pamtim kad je to zadnji put bilo, ne godinama nego decenijama
3 Najzad je neko još i postavio ofanzivan izbor od približno najboljeg sastava
4 Čak štaviše puno minuta igrali smo kako se sada igra - visoki presing
5 Logično da će Živković odigrati u grču (veći problem je Kostić a meni je očito pre oba Gaćinović!); i da je Matić zbog MU iscrpljen totalno
6 Bane je igrao i "upisao" se ali više nije za sastav - ljudi batalite emocije i poštovanje koji su OK: NIJE!
7 Još očitije nije ni Maksimović - da se to kristalno pojasni je najveći uspeh ove utakmice! Ne pratim da bih znao da li Veljković, Savić, Pejčinović ili ko još pre; tu je prava razdelnica koja će pokazati da li je selektor fleka i kaka ili je čovek.
8 Golman se isto eliminisao onim penal-antigrifom; ne znam za Obradovića ali, kao i Baneta i Kolarova je skoro pa isto pregazilo vreme
9 Ljajić i Tadić su jedini da imaju ideju a i pas, tehniku a i pregled; imamo neke šanse pre svega na prekide i bar jedan od njih uvek mora igrati; Adem je jedini koji ne da nema potrebu i korist od reprezentacije nego je imao i problem; uvek igra dobro i zaslužio je ne 100 nego 200% podršku svih! Ni on ni Dušan nisu Mesi i Azar ali bolje nemamo
10 Samo je ovo put ka 19% šanse da grupu prođemo - sa Muslinom ne bi imali 3%

svi smo mi muslini

pre 6 godina

mene vise brine sto je ovaj covek stvarno umislio da nesto zna o vodjenju reprezentacije .jos ce da dodje i do tuce u svlacionici , zbog nezadovoljstva a vec smo videli kako mitar onako 'slucajno ' zabija kopacku u glavu tosicu . nece ovo ljudi na dobro da izadje , nece :(

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Musline gde si? Kada ces da se obratis naciji i kažeš razlog i imenujes onoga ko te oterao? Da znamo koga da krivimo za naredne neuspehe
(Mare, 24. mart 2018 09:24)
Nije Muslin takav covek. Mozda ce se oglasiti kada prodje SP. A sad nece da kvari ionako losu atmosferu.

Штилцована катаболцна

pre 6 godina

Није време (још увек), за панику или очајавање, али да је добро, није. Корист од ове утакмице је што се видело да Максимовић не може да игра штопера на јачим утакмицама. Та чињеница је јасна још из времана његовог боравка у Црвеној Звезди, а сада је и дефинитивно потврђена. И пенал и други гол су њему на душу. Мислим да је он први играч који је отпао са списка за мондијал. Поред голова, имао је још неке потезе за "дивљење". баста није напредак у односу на Рукавину, односно ту су негде обојица. Душко Тошић је био сасвим О.К. , Коларов лош, Матић трагичан, као и Живковић, Костић мало бољи, али исто лош, Љајић најбољи на терену, Тадић онако, као и целе сезоне, није то то. Генерално, имамо великих проблема у задњој линији. Евентуално, пробати са Миленковићем, ушушкати га између Банета на десном беку и Тошића на левом штоперу, да неискуство не дође до (претераног) изражаја. Стварно не видим решење на десном штоперу. Вељковић је примарно задњи везни, вуче га лопта, често испада у Вердеру, Вујадин Савић је сличан Максимовићу, једну утакмицу мислиш да је Канаваро, другу да неби могао играти ни зону, а Бане је престар, дефинитивно је успорио и није то више то. Мало бржи шпиц направио би му велике проблеме. Синоћ смо изгубили утакмицу због задње линије, средина и напад су колико - толико били солидни. Није добро, али није ни толика катастрофа како се представља.

веверица

pre 6 godina

ај да видимо. играмо све горе и горе, а утисак је да је једини посао овог човека да прочита списак који му пошаље кокеза.
матића треба да је срамота. у јунајтеду претрчи по 12 километара. синоћ није ни 8. померио се није. и тако скоро сваку утакмицу за србију. не мора да даје голове и да буде пеле, али могао би да трчи, не?
митровић има осећај за гол. дечко душу дао за џокера, али не за прву поставу. трчање, пријем, пас, пресинг: 0. пријовић модернији шпиц и доста кориснији.

Dejan CZ

pre 6 godina

Sta i kako u buduce???
Alo buduce je ovo sad...izboren je plasman na SP,osvojeno prvo mesto u grupi i taj kvalitet treba da se pokaze na delu...Nismo ispali da bi se dala izjava sta i kako u buduce...ko te stavi na to mesto.

pravda

pre 6 godina

svako gleda da ga na Sp predvodi strucnjak sa sto vise iskustva i sto vecim renomeom u svetu fudbala ... Samo nama je anonimus ok to jest nije on covek nista kriv jer je samo piun saveza i marioneta koja se nista i ne pita za uzvrat pisace mu u Cv-u da je vodio repku na Sp a ostace i upamcen da je zajedno sa FSS zabio noz u ledja Muslinu !

coldplayer

pre 6 godina

znanje imanje
Lepo si napisao ali ne mozes ti protiv ovih pljuvaca.I da nam je trener Bora Milutinovic ili Murinjo isto bi bilo.Toliko.

Carrera

pre 6 godina

Sulejmanija i Milenkovica pod hitno prikljuciti prvom timu. Maksimovic , Basta , Kostic i Tadic nisu vise za prvu postavu. Pokusati sa mladima ppa ako ne ide bar smo se odrekli starijih koji vec dugo ne pruzaju dobre partije.

rale

pre 6 godina

Ovde se ne zna ko pije, a ko plaća, doveden da ispunjava nečije zahteve bez dana trenerskog iskustva, oterati čoveka samo što nije uvrstio nekog igrača po hiru menadžera, ali kao i sve što (ne)funkcioniše u ovoj banana državi tako da je sve ovo suvišno

f

pre 6 godina

svaka iole ozbiljna ili poluozbiljna reprezentacija zna već mesecima koja će im biti startna postava na mundijalu, a ovaj naš srećko nešto isprobava i otkriva 2 meseca pred prvenstvo. Da ne pominjem savez koji isprobava selektora isto tako.

ojha

pre 6 godina

Igra je bila katastrofalna, linije nepovezane. . Imali smo 4 ofanzivna venza (ljajic, zivkovic, tadić i kostic) i nismo uputili ni jedan posten centarsut. U odbrani se komplikovalo.. Igraci nisu krivi, oni igraju onako kako im selektor kaze. Loše, loše..

Navijac Zvezde

pre 6 godina

Utakmica je pokazala da jos mnogo moras da ucis.Ne moze svrseni student medicine da udje u hirursku salu i da operise srce.zatosa tobom ocekujem turizam u Rusiji a savez ce da kaze da mi kao mala zemlja treba da budemo zadovoljni sto smo uopste na SP

Muslin

pre 6 godina

"Musline gde si? Kada ces da se obratis naciji i kažeš razlog i imenujes onoga ko te oterao? Da znamo koga da krivimo za naredne neuspehe
(Mare, 24. mart 2018 09:24)"

Tu sam ja. Gledam sve preko tv ekrana. Nesto me bole leđa, igrao sam sa unukom fubal. Krstajiću poručujem da možeš da izgubiš bitke ali ne i rat. Ja sam rat izgubio, pa sam tu gde jesam. A vi deco učite od grešaka nas starijih.

Aubameyang

pre 6 godina

Vrhunski strucnjak. Bogat CV. Veliki znalac. Verujem mu da je uvideo greake j da ce sledecu tekmu da postavi tako da cemo biti kao Barsa. Bravo Mladene.

uefamafia

pre 6 godina

Skoro 20 godina nemamo Reprezentaciju koja je odmah spremna,stalno se "traži" neka postava i neka igra...
Da li smo mi normalni ?!
Neće nas niko da čeka,
posebno ne na SP.

Navijac Zvezde

pre 6 godina

Utakmica je pokazala da jos mnogo moras da ucis.Ne moze svrseni student medicine da udje u hirursku salu i da operise srce.zatosa tobom ocekujem turizam u Rusiji a savez ce da kaze da mi kao mala zemlja treba da budemo zadovoljni sto smo uopste na SP

daw

pre 6 godina

Ova reprezentacija je jednostavno menadzerski poligon za prodavanje igraca...postavljen je ovaj poslusnik bez dana trenerskog staza....tako da se iskreno ne trebamo nervirati......jednostavno sramota.....smjena trenera koji te dovede na sp....pa onda oduzimanje trake dugogodisnjem kapitenu.....bitno da 10ljudi imaju masne provizije od menadzera zato sta njihove vedete koje nemogu igrati...ni u austriskoj ligi....pa fino platis i evo ga u reprezentaciji.....sramota i ruglo

Aubameyang

pre 6 godina

Vrhunski strucnjak. Bogat CV. Veliki znalac. Verujem mu da je uvideo greake j da ce sledecu tekmu da postavi tako da cemo biti kao Barsa. Bravo Mladene.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Dobro, super, bata Krstajo - ima jos 2 godine do SP, odigrace zajedno jos 20-ak utakmica, pa ce da se uigraju, videces sta i kako.

Nezgodno bi bilo da je Mundijal za 3 meseca i par utakmica, ovako nema problema, ima vremena...

0 bodova, 0 golova i gol razlika minus 25 000, to ti je skor u Rusiji, bata Krstajo!

Muslin za ovog izmislio fudbal!

IvchaM

pre 6 godina

Utakmica je pokazala sledeće:

Dmitrović - čovek nije imao kršteni odbranu, a popio je dva komada.
Basta - trudio se, par puta žestoko ispao.
Maksimović - najbolje za sve je da se zaboravi u Torinu. Da se ne muči da ide u London, pa da se vraća u Napulj.
Tošić - korektan ne više od toga.
Kolarov - pogubljen.
Matić - par puta sam se pitao da li uopšte igra. Nije se krio, ali jednostavno nije imao dovoljno uticaja na igru.
Živković - sinoć očajan. Još u 15. minutu se videlo da nema pojma gde je levo.
Tadić - jeste postigao gol, ali on jednostavno mora više. On je projektovan za vođu i takav mora da bude svaku utakmicu.
Kostić - bez preteranog uticaja na igru.
Mitrović - bez dovoljno lopti on je ovo što je pokazao... ništa.
Izmene - bezvoljno, anemično, nedovoljno za bilo kakve promene.

Protiv Nigerije, njihove fizičke snage i brzine, biće jako teško.

pravda

pre 6 godina

svako gleda da ga na Sp predvodi strucnjak sa sto vise iskustva i sto vecim renomeom u svetu fudbala ... Samo nama je anonimus ok to jest nije on covek nista kriv jer je samo piun saveza i marioneta koja se nista i ne pita za uzvrat pisace mu u Cv-u da je vodio repku na Sp a ostace i upamcen da je zajedno sa FSS zabio noz u ledja Muslinu !

веверица

pre 6 godina

ај да видимо. играмо све горе и горе, а утисак је да је једини посао овог човека да прочита списак који му пошаље кокеза.
матића треба да је срамота. у јунајтеду претрчи по 12 километара. синоћ није ни 8. померио се није. и тако скоро сваку утакмицу за србију. не мора да даје голове и да буде пеле, али могао би да трчи, не?
митровић има осећај за гол. дечко душу дао за џокера, али не за прву поставу. трчање, пријем, пас, пресинг: 0. пријовић модернији шпиц и доста кориснији.

Раде Кузма

pre 6 godina

Што се тиче Банета Ивановића, видим да многе занима разлог због којег је изгубио кашитенску траку. Разлог је врло једноставан и лежи у случају "Муслин". Ивановић није био за смјену Муслина и то је је јасно рекао, а траку је изгубио да не дигне остале играче против савеза јер би он као капитен то вјероватно могао. Ја сам први био за смјену Муслина, али не да би дошао Младен Крстајић који никада није водио ниједну екипу већ да би дошао квалитетан и провјерен тренер. Ово што је урађено је чисто лудило и то ће се показати на Свјетском првенству.

Dejan CZ

pre 6 godina

Sta i kako u buduce???
Alo buduce je ovo sad...izboren je plasman na SP,osvojeno prvo mesto u grupi i taj kvalitet treba da se pokaze na delu...Nismo ispali da bi se dala izjava sta i kako u buduce...ko te stavi na to mesto.

Штилцована катаболцна

pre 6 godina

Није време (још увек), за панику или очајавање, али да је добро, није. Корист од ове утакмице је што се видело да Максимовић не може да игра штопера на јачим утакмицама. Та чињеница је јасна још из времана његовог боравка у Црвеној Звезди, а сада је и дефинитивно потврђена. И пенал и други гол су њему на душу. Мислим да је он први играч који је отпао са списка за мондијал. Поред голова, имао је још неке потезе за "дивљење". баста није напредак у односу на Рукавину, односно ту су негде обојица. Душко Тошић је био сасвим О.К. , Коларов лош, Матић трагичан, као и Живковић, Костић мало бољи, али исто лош, Љајић најбољи на терену, Тадић онако, као и целе сезоне, није то то. Генерално, имамо великих проблема у задњој линији. Евентуално, пробати са Миленковићем, ушушкати га између Банета на десном беку и Тошића на левом штоперу, да неискуство не дође до (претераног) изражаја. Стварно не видим решење на десном штоперу. Вељковић је примарно задњи везни, вуче га лопта, често испада у Вердеру, Вујадин Савић је сличан Максимовићу, једну утакмицу мислиш да је Канаваро, другу да неби могао играти ни зону, а Бане је престар, дефинитивно је успорио и није то више то. Мало бржи шпиц направио би му велике проблеме. Синоћ смо изгубили утакмицу због задње линије, средина и напад су колико - толико били солидни. Није добро, али није ни толика катастрофа како се представља.

don

pre 6 godina

Kao što je neko napisao, šteta što ćemo otići na svetsko bez trenera jer ova ekipa ima potencijala, ali Krstajić ih jednostavno ne zna voditi. Vidi se da želi da igramo napadački, ali jednostavno ne zna to preneti na igrače jer nije stručan i nije fudbal samo staviti 11 igrača na teren i gledati šta će oni napraviti, zato su fudbalski treneri tako cenjeni i ne može se to postati preko noći. Naravno ni Muslin nije bio dobro rešenje jer kad pomislim da bi on igrao svetsko bez Ljajića, Živkovića i Sergeja u formaciji sa 7 defanzivnih igrača ne bude mi dobro i siguran sam da bi bio popljuvan kao i sada Krstajić. Samo još da napomenem da sam ponovo pogledao utakmicu i obratio pažnju na greške Matića i Maksimovića pa ono je bruka za 2 profesionalna igrača. Na Matiću se vidi da je došao na lagani odmor jer ga je Murinjo istrošio, a Maksimović je jednostavno rupa i to je to.

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Samo opušteno, laganica! Peci zanat i uzivaj, niko neočekuje neki rezultat od vas! Posle Rusije samo će Bjeljina profitirati dobivši iskusnog stručnjaka! Očigledno da nekom smeta jaka Bjeljina!

rale

pre 6 godina

Ovde se ne zna ko pije, a ko plaća, doveden da ispunjava nečije zahteve bez dana trenerskog iskustva, oterati čoveka samo što nije uvrstio nekog igrača po hiru menadžera, ali kao i sve što (ne)funkcioniše u ovoj banana državi tako da je sve ovo suvišno

Wilfred

pre 6 godina

Trener bez dana trenerskog staža. Sinoć smo videli da ili nema viziju ili nema autoritet, a moguće oba. Zato, Krstajiću odlazi ako imaš mrvu obraza!!

milke

pre 6 godina

Kaze selektor da im je falilo mirnoce u igri. SVASTA!!! Tvoja ekipa je toliko spora i neborbena da stvarno ne znam kako moze biti mirnija. Mozda svi trebaju igrati kao Matic sinoc, kome je jedini cilj bio da mu slucajno ne dodje lopta i svojski se trudio da bezi od nje. Decko je bio savrseno miran, kao da nije ni bio na terenu. Naravno, bilo je jos dosta njemu slicnih, ali me je on najvise razocarao.

floro flores

pre 6 godina

nadam se da ce te Nigerija jos necemu nauciti,a posle Brazila ces se pitati "imali razloga da izadjem na ulicu".Treba da te sramota sto bez iskustva si prihvatio da budes piun znas dobro koga.Reprezentacija je kruna karijere,a ti je dobio kao pocetnik

Dejan

pre 6 godina

Samo u Srbiji može da se dogodi da selektor bude čovek bez ikakvog iskustva u tom poslu.
Nemam ništa protiv Krstajica ali ipak mislim da je trebalo probati sa nekim dokazanim trenerom.
Mislim da ništa nećemo uraditi u Rusiji.
Voleo bih da nisam u pravu.

marko

pre 6 godina

Крстајићу човече, ти си био центархалф а ниси умео чак ни за своју позицију да изабереш бољег. Па човек је ладно као задњи играч одбране минирао своју одбрану тако што је испао и остао 4 метра иза задње линије. Е не корак или метар, већ четири метра. Ја то у свом животу нисам видео. Колега који те је поставио за помоћника и ком си окренуо леђа је као зглајзнуо због слабог напада, а ти тераш исто само са Митровићем. Једину ствар коју си променио је капитен, и то је невероватна будалаштина. Знам сигурно да добар део људи уопште неће ни гледати фудбал, као што ни јуче нису гледали, јер неће да се нервирају, јер то што ти сад као видиш, нама је јасно још пре неколико дана. Као играч си имао карактер и стрпљење, ишао степеник по степеник, и онда одједном бам постајеш селектор. Мислиш да је то нормалан пут тренера? Није, и зато је многима јасно, и зато и неће гледати.

mile

pre 6 godina

Krsto, os da budes selektor?....ma ocu, nego kako, pa ja nemam pojma nista o tome! ...ma kake veze ima, ko da je to bitno, vazno je da si ti nas coek...e brate...

DS

pre 6 godina

Za ovo je Muslin smenjen?Za Krstajica koji nikada nije nikoga trenirao ,cak ni bio asistent koja komedija.Mafija iz saveza diriguje,nadam se da daju ostavke posle kraha na SP ali cisto sumnjam

veteran

pre 6 godina

Srpski fudbal je katastrofa! Mi vec decenijama nemamo pojma i zaista ne razumem kako je ovde taj sport toliko popularan? Mi smo svetska klasa u mnogim sportovima ,ali u fudbalu smo ne prosecni,nego potpuno beznacajni! Samo zahvaljujuci dobrom treneru smo uspeli da se posleX godina kvalifikujemo,a onda je mafija uspela i njega da otera!

valjdanormalan

pre 6 godina

prvo: kaži, momci izvinjavam se, nisam ja
za trenera reprezentacije
drugo: ti se preduzetnik, nisi trener
treće: ne znam da li ti je neko rekao, ali
nikada nikoga nisi trenirao. Pa
pobogu čoveče kako si mislio tre-
nirati reprezentaciju.

svi smo mi muslini

pre 6 godina

mene vise brine sto je ovaj covek stvarno umislio da nesto zna o vodjenju reprezentacije .jos ce da dodje i do tuce u svlacionici , zbog nezadovoljstva a vec smo videli kako mitar onako 'slucajno ' zabija kopacku u glavu tosicu . nece ovo ljudi na dobro da izadje , nece :(

dEjan

pre 6 godina

uzeo sam kartu da ih idem gledati protiv svajcaraca, ali sad razmisljam da poklonim nekom svajcarcu kartu i da mu ulepsam
svetsko prvenstvo.. bruka

f

pre 6 godina

svaka iole ozbiljna ili poluozbiljna reprezentacija zna već mesecima koja će im biti startna postava na mundijalu, a ovaj naš srećko nešto isprobava i otkriva 2 meseca pred prvenstvo. Da ne pominjem savez koji isprobava selektora isto tako.

Miki delija

pre 6 godina

Postoje dva ogromna problema i vise manjih koja su vidjena sinoc. Elem, pozivanje i reprezentaciju rekreativca Maksimovica cije ispadanje od 4 metra kod drugog gola, amatersla neozbiljnost u 8.min.i intervencija kod penala( sto inace sve zajedno ne mozete videti ni u Opstinskim ligama) pokazuje da Krstajic sa sastavom ima veze koliko i mi jadnici navijaci. Drugo cela saga oko Ivanovica pokazuje po ko zna koji put u srpskom fudbalu, da je nama afera u reprezentaciji hronicna bolest i da se ponavlja decenijama. Svima je jasno da je atmosfera uzasna, da selektor nema autoriteta i da delujemo neozbiljno za SP, dok sporadicni dobri intervali u igri su samo plod individualnog kvaliteta par igraca. Zakljucak, ovo SP ce biti jos jedna muka, i tema za novine o losoj igri, svadjama i napokon novom neuspehu. Ne znam kako i ko moze ovo da promeni sa ovim ljudima u FSS !

zekan17

pre 6 godina

Sve najjace reprezentacije igrale su sinoc sa najjacim postavama. Jedino Mesi nije igrao za Arg. i Nejmar za Brazil zbog povrede. Bitno da Krstajic razigrava par meseci pre pocetka Svetskog i jos kaze video sam za ubuduce. Pa kad je to ubuduce rodjace. Nemoj da glumis Gvardiolu pa da rotiras 10 igraca po utakmici jer za to nemamo vremena,vec najjacu postavu protiv Nigerije pa da vidimo sta i kako.

Aleks

pre 6 godina

Baneta vrni hitno da te ne proklinjem. Stojketa na gol, Maksimovicu se zahvaliti vecno, ali vecno brate. Lep momak, ali samo to od njega, fudbalska inteligencija 0.
Ostalo ne bi mnogo menjao, Zile, Matic, Ljajic, Mitar, Tadic, to je jednostavno najbolje sto imamo...

Srb

pre 6 godina

Dokle god budu bili selektori na klupi koji saznaju sastav tima u isto vreme kada i mi navijači našem fudbalu nema napretka... Slaviša Jokanović, Radomir Antić, su odlično rešenje za našu klupu ali nisu u interesu menadžera...

krompir

pre 6 godina

Krstajicu, pa zar ih nije radzdrmala promene kapitena??? Sta ovo bi sinoc?! Ako nas i Nigerija rasturi ko Maroko, budi covek, podnesi ostavku!!!

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Musline gde si? Kada ces da se obratis naciji i kažeš razlog i imenujes onoga ko te oterao? Da znamo koga da krivimo za naredne neuspehe
(Mare, 24. mart 2018 09:24)
Nije Muslin takav covek. Mozda ce se oglasiti kada prodje SP. A sad nece da kvari ionako losu atmosferu.

Volim i ja vas

pre 6 godina

Na stranu poraz, desava se i mnogo boljima.
Mene samo interesuje kako tebe nije bilo sramota da prihvatis funkciju selektora, i to za SP?!

Milan

pre 6 godina

Menjanje selektora, kapitena, golmana i eksperimentisanje sa odbranom dva meseca pre mundijala ne mogu da donesu nista dobro. Reprezentacija se uigrava godinama, nisu oni regularan tim pa da treniraju zajedno nekoliko puta nedeljno. Ovo su neke osnovne stvari u fudbalu Koje ja znam kao laik. E toliki nam je strucnjak na klupi. Krstajic je odabran zbog poslusnosti, a ne strucnosti, kao i svaka druga vazniji funkcioner u ovoj drzavi. Necemo uzeti ni bod na mundijalu zato sto ce ova „odbrana“ primiti 2-3 komada od svakoga. Oduzeli su stabilnost najbotnijoj liniji tima u najgorem mogucem trenutku.

Jack Sparrow

pre 6 godina

Ne kazem da smo igrali super juce,igrali smo ocajno, ne kazem da podrzavam oduzimanje trake Banetu jer mislim da je samo on trenutno zasluzuje uz kozda Matica...
Ali meni je jako zanimljivo bez pbzira sto smo igrali ocajno,u kvalifikacijama ljudi kritikovali Muslina “pa kako i Milivojevic i Matic”/ “kako dva zadnja vezna u isto vreme na terenu” zatim jos bolji komentari vezani za Baneta Ivanovica: “Bane i Kolarov sa se povuku” , “Dokle ce vise Bane da zauzima mesto mladjim igracima u boljoj formi?” I sve sam to sam procitao,to bukvalno znaci da nikad zadovoljni necemo biti sta god neko radio ovo jeste sramota od juce ali ja mislim sa ce biti bolje u Rusiji i da je bolje ovako nego da pobedimo Maroko 3:0 i odemo umisljeni da smo evropski Brazil i vratimo se kuci pre nego sto prvenstvo pocne,ovako su se momci sigurno spustili na zemlju.

Dare

pre 6 godina

Ee a najjace je sto su ovi navijaci na komentarima svi sami strucnjaci, a kad je FSS objavio da ce se igrati sa Marokom, svi su se smejali, u smislu gde njih nadjoste, mi treba da igramo sa jacima , a ne sa boranijom.Evo, jel vam sad jasno ko je Maroko, jel vam jasno ko smo mi, i zasto ne mozemo da se takmicimo sa jacima??

Новосађанин

pre 6 godina

Реално, негде мора да процури. Процурело је синоћ. Не може вечито да се скрива и баца под тепих. Синоћ се јасно видело, КАТАСТРОФА. Само се надам да ће квота за непролазак групе на СП бити коректна, неке паре да уложим.
Код нас Срба, нигде немате система, све је на фору, орук, шмек. Нема правила. Само у нас "послован човек" може за десет година, у зрелој индустрији, да "убрза" од нула до скоро милијарду евра прихода. Само у нас, човек који процени са чим располаже, постави систем у складу са проценом, направи резултат, на крају буде отеран. Само у нас, човек капитен, какав год да је, ипак је предводник генерације, бива скинут са траке непосредно пред почетак такмичења, уз образложење које не може да прогута ни особа заостала у развоју.
И како онда, било какав резултат да направимо? Ми смо, буквално у свим сферама, осуђени на пропаст, и зашто онда да се нервирам. Где је бре фудбал у овом мору јада што нас разара? И ко га води?
Нисам злурад, пакостан, назовите то како год хоћете, али бих баш волео да у Русији послужимо за поправку гол разлике. Оно, да буду и Петко и Шестко, ма гол разлика да буде 0:20. Али баш, пошто главешине срамоте немају, да се прописно осрамоте, да их јавност разапне на крст, да раја почне вицеве да збија на њихов рачун. Знам да свима у ФСС морал није јача страна, али опет... ипак је срамота, срамота!!!

djuro

pre 6 godina

koliko ja vidim, Krstajić ima dve opcije. Prva je da odmah da ostavku i da se pokuša da se dovede trener, ne mora Muslin ali koji nešto zna i koji bi možda mogao da pokupi konce od Muslinovog sistema jer prosto nema se vremena za bilo šta drugo. Druga opcija je da objavimo da bojkotujemo SP zbog onog špijuna, ili koja kod je halabuka na Rusiju trenutno u opticaju, a Rusima tajnim kanalima objasnimo da je to ustvari zato da izbegnemo megasramotu koja nam sa ovakvim timom, trenerom i igrom ne gine ako odemo.

Pedja

pre 6 godina

Ova utakmica je pokazala mnogo toga, ako neko zeli da uci iz svojih gresaka. Prvo, da Krstajic nikada nikoga nije trenirao i da nema pojma o ovom poslu (mozda ce biti strucnjak, ali prvo treba da nauci). Drugo, odbrana po obicaju nesigurna i ne zna se ko koga cuva. Jedini koji je drzao odbranu je Jagos Vukovic, koga uopste ne zovu. Maksimovic jos jednom potvrdio da nema pojma, upropastio je Zvezdu da ne udje u ligu Evrope, krivac za oba gola juce, jos jednom je napravio penal u kvalifikacijama, stalno kasni. Matic je bruka kako je odigrao juce. U napadu isto zalutali Kostic, od koga isto nikada nece biti igrac. Toliko beskrvan, mlak u duelima, bez ijedne upotrebljive lopte. Mitrovic pokazao zasto ne igra u premijer ligi, za drugu ligu je OK, ali za ovaj nivo ne. Cim je usao Prijovic nas napad je postao konkretniji. Mitrovic niti zna ljudski da primi loptu, niti da prodje igraca, niti da da nekom kako treba. Uz to i ne sutne celu utakmicu. Moze on ponekad da da gol, taman da se svi naloze kako je on neki centarfor, ali realno nije i tesko da ce biti.

ojha

pre 6 godina

Igra je bila katastrofalna, linije nepovezane. . Imali smo 4 ofanzivna venza (ljajic, zivkovic, tadić i kostic) i nismo uputili ni jedan posten centarsut. U odbrani se komplikovalo.. Igraci nisu krivi, oni igraju onako kako im selektor kaze. Loše, loše..

miki

pre 6 godina

Definitivno se vidi da nemamo ono što je najvažnije u bilo kom kolektivnom sportu, 1 Atmosfera u ekipi 2. Vođa ekipe (kapiten) 3 Selektor (autoritet nad ekipom). Mi ovo nabrojano definitivno nemamo. Ono što je najgore od svega je FSS na čelu sa Kokezom. Oni su sve doprineli ovoj situaciji što se dešava u Reprezentaciji Srbije i u našoj Super ligi. KATASTROFA!!!

Lale

pre 6 godina

Nije problem u Maksimoviću, sklon je kiksevima i van forme je i ne treba ga više zvati.Problem je što nemamo nikakvu igru , problem je što igramo sporo, problem je što nam je trener početnik bez znanja, iskustva i karizme.Problem je što menadžeri i Kokeza sastavljaju tim.Problem je što pola igrača ne razgovara i u svadji je sa drugom polovinom.Problem je što još pet igrača ne treba uopšte da je na spisku.Problem je što igraju igrači van forme(Tadić).Problem je što se klasa igrači(Matić) iz nekog razloga ne trude.Problem je što nam Prijović greje klupu, a u fantastičnoj formi je, ali nije iz Partizana i Z vezde...

Shalabajzer

pre 6 godina

Kao prvo pozdrav svima
Nisam neki sto puno prica i komentarise, vise volim da procitam vase komentare.
Ali ovo mora da napisem i vidim vecina je to sinoc primijetila i ima isto misljenje.
Svi smo vidjeli da onaj MAKSIMOVIC nije za reprezaentaciju. Ako je vec rijesio da mu dadne sansu i ovaj nije bio na nivou sto se od njega ocekivalo trebao je da ga zamijeni najkasnije posle 27-og minuta i tako dadne do znanja ostalim igracima kako se treba uci u mec. Do tada smo svi vidjeli da taj MAKSIMOVIC nema pojma, ali Krstajic izgleda nije, tako da je on kao selektor totalno podbacio.

Dejan

pre 6 godina

Kvalifikujemo se na SP, otpustimo trenera a dovedemo Krstajića da se na reprezentaciji vežba. Da li smo ludi? Sto posto. Ua reprezentacija Srbije!

dejan

pre 6 godina

Alo druže,kupi sebi fudbalski klub pa se na njemu uči. Sa mojom reprezentacijom se ne igraj zato što ona nije tvoja dedovina. To isto važi za te što su te postavili.

Hogar

pre 6 godina

Da se prisetimo ko se sve ucio poslu na mestu selektora nacionalnog tima kod nas i rezultati su uvek izostali. Reci najpre zbogom raznim Kokezama iz saveza a onda i Curcicima, Krstajicima...

Vicente

pre 6 godina

Ljajiću brate, ako si ti igrao dobro, ne znači da je tim igrao dobro. Inače uz Bastu i Tošića jedini na visini zadatka, kod Muslina nijedan od te trojice nije igrao, naravno da ne branim Krstajića, ali drago mi je što ova trojica kad god budu pozvana daju sve od sebe i uvek budu među najboljima na terenu. Ostali su odigrali sramotno u najmanju ruku. Pogotovo Matić, Maskimović i Živković njih trojica zajedno nisu napravili dobar potez. Kostić i Tadić totalno vam forme, igraju u timovima koje se bore za opstanak, samopuzdanje im je ravno nuli. Jako fali Sergej koji je veza između odbrane i napada. Bilo je dosta loše, ali neću kao većina likovati i govoriti da ovu reprezentaciju nikad više neću gledati. Generalno sve evropske selekcije su izgubile od ne evropskih. Jedino je Portugal dobio Egipta i to jedva. Naš je problem što mislimo za Maroko, Meksiko, Peru, Nigeriju da su cirkus ekipe, a realnost je da su oni naš rang.

3DvarD

pre 6 godina

Sve je on to lepo objasnio, sem sto nista nije objasnio. Evo sta mene, recimo zanima; Zasto se nama, bez obzira na to koliko igraca ubacimo na sredinu terena, napadac vraca po loptu? I zasto Kolarov koji, uopste i ne igra odbranu, sa onakvim centarsutem ne igra na krilu? Mene bi, recimo, ovo vise interesovalo od Krstajicevih, ispraznih i neodredjenih recenica.

Vukasin

pre 6 godina

Misljenje bazirano na prvih 10min, koliko sam pogledao.

Velika zelja kod fudbalera, nedostatak adekvatne takticke zamisli.

Trenerska impotencija od coveka.

cukce

pre 6 godina

Kad su čelnici FSS-a obrazlagali zašto su otpustili Muslina beše i zbog defanzivne igre, e sinoć pod selektorom Krstajićem odigrasmo ofanzivno Marokanci nisu znali šta ih snašlo od naše ofanzive! Krstajiću podnesi ostavku dok je vreme da se ne brukamo u Rusiji! Doduše da je Krstajić imao obraza ne bi se ni prihvatao posla selektora već kad je Muslin dobio otkaz otišo bi sa njim kao de Muslinovog stručnog štaba!

Dragan BL

pre 6 godina

Da razigrate menadžerke pulene, da se ti naučiš, da se procenti podele...a rezultati i kvalitetan rad, u nekom drugom životu!

Hipnotisano pile

pre 6 godina

Ako smo sinoc dobro igrali..plasim se utakmica u kojima cemo igrati lose... sve mi se cini da ce se ponoviti Argentina 2006.

Momir

pre 6 godina

Onda i ja mogu biti selektor. Tvoj posao je da prije utakmice uradis sve kako bi dosao do povoljnog rezultata. Stvarno nije tesko nakon poraza biti pametan i reci sta ne valja.

analiticar_amater

pre 6 godina

@Pivot Filip Stojković hahahahaha ... Kao prvo on je Crnogorac, a druga stvar ni tamo nema mesta za njega...
(Imr, 24. mart 2018 11:18)

Stojkovic nije crnogorac nego je Srbin koji je iz totalno nejasnih razloga pristao da igra za tu stranu drzavu.

Ivan

pre 6 godina

Ja Mitra obozavam ali mogli bismo videti malo Jovica u A selekciji da pojaca konkurenciju. Decko igra u Bundesligi i to u gornjem domu sasvim lepo. Mogla je mlada reprezentacija i bez njega na Gibraltar.
Inace FSS je osvojio 10 miliona realno su mogli kupiti selektora izvaditi pare naci nekog sa iskustvom ko ima viziju sta i kako sa ovim timom. A ne da isprobava ovako amaterski

danguba

pre 6 godina

Strucnjak je slozio ekipu kao na Soniju. Nismo Barsa, da igra samo Buskets u sredini, niti imamo Mesija i Suareza naprijed. Ovo je ocigledno bila alibi postava, odnosno gurnuo je u prvi tim sve koje bi navijaci (ili menadzeri) voljeli da vide, a sada ima opravdanje da mijenja.
Jasno je da Srbija snagu treba da crpi iz sredine, koja je trenutno najvitalniji dio tima, gdje imamo igrace koji nose igru u maticnim ekipama (Matic, SMS, Milivojevic). Na svim ostalim pozicijama smo limitirani. Nismo ekipa koja se moze nadigravati, vec svoju sansu trebamo traziti u tranziciji, iz kontri i polukontri, gdje moramo koristiti brzinu Ljajica i Zivkovica ili traziti Mitra da spusti i zadrzi loptu.

OKI

pre 6 godina

Promenili smo selektora pa kapitena sve nepotrebno pravi potez bi bio promena pretsednika fudbalskog saveza e onda bi sigurno bilo bolje

Zaigrajmo zajedno

pre 6 godina

Dobra stvar u ovom nasem kosmarnom reprezentatizmu je sto uvek mozemo zaraditi na kladionicarskom igranju protiv nasih.

Djokovic vec duze dobrim kvotama za poraz donosi lebac i margarin na sto, neka orlovi donesu i malo alpske.

Del Piero#10

pre 6 godina

Ubuduće Maksimović što dalje od tima, dečko je rupa neviđena. Milenković mali i Veljković su za njega izmislili fudbal. Vratiti Ivanovića u jedanaest pod hitno, kakav je takav je mi boljeg nemamo trenutno. Odbrana nam je očaj živi, ako tu nešto ne popravimo do SP, crno nam se piše.

Dragan

pre 6 godina

Pustite pricu o igri, mi zadnji put smo imali neku igru u kvalifikacijama za SP 2010, od tada samo na trenutke...
Gledam sinoc utakmicu i razmišljam šta je funkcija beka... Po mom skromnom mišljenju imaš ofanzivni tip i defanzivni, ali su sastavni dio odbrane... Kolarov odbranu ne igra, ako vec mora biti u timu onda nek igra krilo jer to radi citavo vreme. Kad napadaju preko njegove strane on trci unazad sa rukama iza ledja...

Milos

pre 6 godina

ko ima bar malo godina i iskustva stvari su jasne..matic nije bio na azijskoj turneji jer je "umoran",na trecini prvenstva a kostic,kolarov i dr.su se vratili posle prve utakmice.bane se ozari kad ga pitaju za muslina,jer je zasluzan za nj.karijeru. Stavite se na mesto igraca koji su izborili sp? Sta biste vi? Smena muslina i baneta,krstajic rece da svi pocinju od nule,smena baneta da razmdra ekipu? Haos. Muslinova ekipa i da hoce,nece i ne moze jer volja,zelja je unistena od "strucnjaka",razbijena hemija,igra,sve a 2mes.do pocetka,nego ko ekipa sa poljanceta,po koji pojedinacni potez..bravo drzavo i nzv fss!

okupirana zemlja

pre 6 godina

Treba ga pustiti da se uci na Svetskom prvenstvu. Ko je lud da za selektora postavi dokazanog trenera, bolje ovako neko ko nikad nije bio prvi trener nijednog tima.
Tako je to kad bosanski klanovi odlucuju.

Hastali šejtan

pre 6 godina

Naravno,nisam gledao utakmicu,gledao sam snuker,ali...! Ne mogu da vjerujem da vrsni stručnjaci na klupi Srbije nisu ni pozvali Sašu Ilića i Milijaša! Pa oni bi nevjerovatno popravili kvalitet i brzinu tima! I da, žao mi Matića, zalutao čovjek u nevjerovatnu ekipu!!!

mr.wolf

pre 6 godina

@(analiticar_amater, 24. mart 2018 11:29)

Ne mozes da generalizujes navijace. Nisu svi hteli da Muslin ode. Nisu svi hteli da ne igramo sa dva zadnja vezna. Nisu svi pricali da je Bane istrosen igrac. Prema tome, svo ovo tvoje pljuvanje naroda je besmisleno. Sta ima da provlacis druge i to kao "Svi" su hteli nesto. Evo ja nisam hteo da se menja Muslin. Nisam bio ni za to da igramo "leprsavo" jer mi to ne mozemo ( mozemo ali necemo imati nikakav uspeh). Leprsavo i plus da imas rezultate mogu mozda 10-tak selekcija u svetu. Nije stvar da li neko "kuka" sada, ono sto jesu cinjenuce je sledece:
1. Muslin nas je odveo na SP, i apsolutno je nenormalno promeniti trenera koji nas je odveo tamo.
2. Pustite price "bila je laka grupa". Jeste, ali su bile i pre lake pa nismo prolazili. Muslin je igrao pravi takmicarski fudbal, i u skladu sa igracima koje imamo na raspolaganju jedino tako je moglo da se prodje...
3. Ni ja ne bih zvao Milinkovica ukoliko bih video da mi sistem funkcionise bez njega. Mnogi vrhunski igraci nisu igrali u reprezentaciji i nista im nije falilo.
4. Oduzimanje trake kapitenu jedne generacije, posle USPESNIH kvalifikacija je isti slucaj kao tacka 1. Nenormalan. Cak i da to moras da uradis radi se drugacije. Eno, prosle godine je Rooney bio kapiten Unitedu, i ako je odigrao 10-tak utakmica. Ispostujes coveka do kraja ciklusa pa onda popricate.
5. Sa Muslinom bi kazes ispali iz grupe. To nikad neces saznati. Sa Krstajicem nemamo mnogo sanse ali opet mozemo da se nadamo, i ako bi ta nada sa Muslinom bila veca.

p.s. U svakom slucaju, ovo sada je mnogo bledo, tesko za 2-3 meseca moze nesto drasticno da se promeni.
Za mene je uspeh sto smo se plasirali, i nikad nisam ziveo u iluziji da smo fudbalska velesila. Ima mnogo boljih, ima dosta losijih, cinjenica je da smo unekoj sredini svetskog fudbala.
Ova ostala ocekivanja da treba da se prodje grupa , pa da se plasiramo u 1\4 finala givori samo o nerealnim ocekivanjima osobe koja takva ocekivanja ima.

Bice bolje

pre 6 godina

Bilo je sinoc i lepe igre, Ljajic je definitivno nas najbolji igrac i kreator igre, dati mu jos vecu ulogu u timu jer jedini ume da napravi akciju, Maksimovic, Mitrovic i Matic su sinoc razocarali ...

aca

pre 6 godina

Ljajicu, nisi vise klinac.Ako ti neko iz dve sanse da dva gola, onda je to 100% ucinak.Ako si smotan i iz 5-6 sansi das jedan ili ne das ni jedan gol,onda si los.Vazno da je Krstajic video sta i kako dalje.Ima jos dva meseca do SP, a neke reprezentacije,vec imaju prvi tim i uigravaju ga.

Zoran

pre 6 godina

Bruka i sramota.
Krstajić kao trener se trebao dokazivati i dokazati na klupi nekog kluba. Po prilici nekog nižerazrednog (Bokelj, Ibar, Planinac, OFK Bosut itd., izvinjavam se pomenutim klubovima, nisam imao i nemam nameru da omalovažavam bilo koga. Želim im puno uspeha u narednim takmičenjima, a možda se i oni ne bi složili u vezi selektora da predvodi njihove fudbalere).
Alibi se priprema, stvaraju se afere, prave se smicalice, prljave i prazne priče tipa ''kapiten''. Stvaraju se grupe i klanovi. Okrenuti igrače jedne protiv drugih. Nakon teškog neuspeha, koji će se neminovno desiti na Svetskom prvenstvu, slede opravdanja i optužbe, tipa: fudbaleri su krivi jer nisu trenirali???, viski i ku..e, došli su nespremni i slično. Već viđeno.
Ako ima malo pameti i odgovornosti, u strukturama koje odlučuju o sudbini ovog prevarenog naroda, predlažem da se kompletan FSS najuri i ''očisti''.
Omogućiti nastup reprezentaciji na prvenstvu u Rusiji čista obraza. Svakodnevno trpimo poniženja i uvrede od tzv. međunarodne zajednice (rukomet i sl.), ne treba nam isto to od naših pojedinaca radi ličnih, sitnosopstveničkih interesa. Prizovite se pameti, narodu je dosta svega, još je samo falio fudbalski skandal i bruka i Krstajić sa nestručnim objašnjenjima.

C i n i k

pre 6 godina

Nije mi jasno, el Krstajic puskom nateran da sedne u fotelju?
Pa nije, znaci on je najveci krivac. Ako je sebi dozvolio da bez ikakvog iskustva vodi A selekciju i da ce sada on kao da vidi "sta i kako" onda, ako ima obraza, vec danas mora da podnese ostavku.
To zato jer su igrali sinoc bez ikakve ideje,samo su istrcali na teren pa sta bude, napravio je odbranu koja je blago receno, katastrofa! Iole jaci timovi davace nam po 5, 6 komada bez ikakvih problema. Ako ostane neka bude svestan da ce to da znaci njegov profesionalni debakl i kraj.Nisu tu ni pare bitne a ne sumnjam da je super placen.Bitno je, da li je on svestan da ne zna nista o tom poslu? To nisu drzavna jasla pa da nije vazno jer ionako nista ne zna..ovde se na terenu odmah vidi skor..

Hugo

pre 6 godina

Jel još nekom čudno to što nema Milenkovića ni na širem spisku?
(Draj, 24. mart 2018 11:14)

Aha igrao je za mladu reprezetaciju kvalifikacije. Inace imam jako lepo misljenje o tom igracu gledao sam ga poslednjih par kola u Fiorentini i cele prosle godine.. Odlican je na stoperu ali ga koriste i na desnom beku i ja mislim da moze da pomogne A selekciji iako je mlad. Verovatno ce njega i Jovica da prebace tek sledece godine

Muslin

pre 6 godina

"Musline gde si? Kada ces da se obratis naciji i kažeš razlog i imenujes onoga ko te oterao? Da znamo koga da krivimo za naredne neuspehe
(Mare, 24. mart 2018 09:24)"

Tu sam ja. Gledam sve preko tv ekrana. Nesto me bole leđa, igrao sam sa unukom fubal. Krstajiću poručujem da možeš da izgubiš bitke ali ne i rat. Ja sam rat izgubio, pa sam tu gde jesam. A vi deco učite od grešaka nas starijih.

Dvojnik

pre 6 godina

Utakmica je pokazala kolko nemas pojma, vidi se da je Muslin bio daleko sposobniji kao selektor ali I njega je tvrdoglavost opravdano kostala SP. Ipak Muslin je znao da od igraca koje mi imamo 5-4-1 je najbolja opcija, jer svi nasi bekovi, Kolarov, Basta, Rukavina...su mnogo bolji u ofanzivi tako da ostane rupa ako se igra sa 4 pozadi a Bek ostane napred, plus I Tosic I Ivanovic su nesto izmedju beka I halfa sto nekad dozvoljava I njima da krenu napred kao sto je na primer Ivanovic pokrenuo jedini gol protiv Gruzije. To je Muslin znao ali je preterao ako Milinkovica. Sa krilnim bekovima u sredini je dovoljno imati Matica, Milinkovica recimo I Ljajic I Tadic, I to je to bolje ne mozemo I nema tu puno filozofiranja, treba jos naci boljeg napadaca jer Mitrovic je skroz neotesan I prespor, treba probati Prijovica celih 90, Djurdjevica ili nekog treceg...Inace onaj Zivkovic je Totalno zalutao na terenu.

Milan

pre 6 godina

Ma Ljudi,ovo nije nikakvo iznenađenje ! Kakav selektor takva i Reprezentacija..čuj,Selektor ?! Pomoćni trener,nikada ništa vodio nije,a sada vodi Reprezentaciju na Svetsko Prvenstvo !! Skandal Svetskih Razmera,smeju nam se svi..dobro,neki se samo čude..a i meni je čudno,smene Mukija,odveo nas čovek na SP..smenili Baneta.
Pa me samo zanima hoće li konačno odgovarati neko od ovih genija iz saveza,kada se desi ono što se desiti mora na tom SP..
Eto to me samo zanima,i dokle više ovako ??

Pozdrav svima Zabrinutima

Imks

pre 6 godina

Jako loše, Maksimović defintivno ne treba na SP, šansu dati Milenkoviću a poziv bar za pripreme trebali su dobiti i Radonjic i Lukić... Mitrović kao napadač može biti jako, jako koristan ali samo ako bi ga saigrači "hranili" koštana, što u ovoj selekciji igrača nije slučaj, dakle Mitrovic kao napadač u ovoj ekipi je nažalost beskoristan... To cete videti kad posle tri utakmice na SP budemo imali samo jedan eventualno dva gola

Andrea Djani

pre 6 godina

Sada je kristalno jasno zasto Engleska godinama nema rezultat na SP ili EP . Premijer liga i mnostvo kupova prosto samelje igrace , a posto nasi glavni igraci dolaze upravo iz Engleske nase sanse ne postoje , sve da i ja budem selektor .

Carrera

pre 6 godina

Sta je Krstajic tu najvise kriv. Tako losa igra Maksimovica , Tadica , Kostica , Matica i da kazemo svih ostalih ni Gvardiola ne bi pomogao.

jojo

pre 6 godina

Matić je igrao loše svakako, ali dečko je isključen iz tranzicije lopte tako što je postavljen da popunjava rupu kad Kolarov krene napred a to je uvek. Ne može se sve imati i pitanje je da li on to treba raditi ili drugi zadnji vezni, tipa Milivojević ili Fejsa npr koji su manje korisni u tranziciji.

Borisbl

pre 6 godina

Utakmica pokazala da nam u odbrani duva promaja i da je maksimovic totalno zalutao u reprezentaciju. Pokazala da nemamo ni nirnicu ni organizatore igre, nego kao mala dijeca idemo ka goli sto prije i loptu stalno guramo napamet naprijed vez obzira da li smo u situaiji 2 na 6 i 3 na 8 par puta.. a kad imamo sutuacije nakon gresaka njihove odbrane kada smo 4 na 4 il 3 na 3 onda igrac koji ima loptu pokusava nesto solo i davi loptu.. kratko receno igramo kao da su nam amateri u timu i veoma dezorganizovano i ne odgovorno. Trebaju nam dva stopera, ne bitno iz kog kluba ili lige al koja se razumiju i nadopunjavaju. Maksimovica ne zvati ni pod razno, Tosic mize na klupu, Basta, Ivanovic i Kolarov trebaju biti podrska mladjim igracima, a mnogo manje prvotimci. Igraca ima, narocito mladih koji hoce i mogu.. sad da li hoce i selektor i savez.. to oni najbolje znaju.

Dragan

pre 6 godina

Ako vec prihvatis da igras za reprezentaciju, u tom slucaju treba da budes posvecen igri sto procenata. Medjutim imam utisak da je nekima od nabedjenih zvezda prioritet izgled, igra je u drugom planu. Inace nema tu neke mudrosti, kretnja mora biti brza, oslobadjanje od lopte sto pre bez mnogo dodira, (primer je gol koji smo dali), tehnika i baratanje sa loptom se podrazumeva.

Andrea Djani

pre 6 godina

Mora se reci da je potez decenije uvodjenje Ivanovica u igru u poslednjih 15 min. kada jurite rezultat , jer nam je selektor rekao da ce igrati kao da je SP . Naravno to je uradjeno da bi rekao kako je problem sa trakom resen i da ne stiti po nalogu rekord Stankovica . Pravo stanje je da Ivanovica vise necemo gledati u timu , a sto se ostalih tice Matic je trebalo da kaze da je preumoran , isto vazi i za Tadica , tako da je propustena sansa da se da prilika igracima koji nisu imali do sada vecu minutazu , ali sta da se ocekuje od ovakvog selektora .

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Gotivim Krstaju jer je Partizanovac ali gde bas on da bude selektor? Ima toliko boljih i iskusnijih trenera koji bi mogli da vode Orlove, Aleks Stanojevic, Ivica Jovanovic, Marko Nikolic... Muslin je odveo repku u Rusiju i trebalo je njega ostaviti. Jedna Crna Gora koja nije prosla grupu za SP nije promenila trenera a mi promenili.

Darko iz Liona

pre 6 godina

Stvarno mislim da nama treba Italijanski selektor da nauci nasi diciplinu, taktiku, kombinacije i efikasnost prema gol-u. Osim Paunovica i Antica svi ostali su sasvim zeleni za ovo posao.

Djape

pre 6 godina

Šta fali Basti?? Treba nam iskustvo na sredini terena. Italija je imala Pirla, mi imamo Bastu.


Daa. To isto kao da kažeš mi imamo Yugo a Italija Ferari..

car

pre 6 godina

Prijatelju, najbolje ti je da ideš dok je vreme. Zašto si doveden uopšte? Da prodate nekog igrača, da rehabilitujete invalide koji neigraju u svojim klubovima, i da oterate Baneta iz samo vama znanih razloga. Dokle ćemo više sami da razarmo naš fudbal?

analiticar_amater

pre 6 godina

Vrati traku čoveku!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 24. mart 2018 09:21)

Pogledajte samo ovaj komentar i sve ove pluseve! Pa ja do juce, prekljuce pojma nisam imao koliko Srbi vole svog kapitena Ivanovica! Cak sam bio u zabludi da ga vecina smatra za istrosenog igraca koji zauzima mesto mladjima. A ono Ivanovic ispao heroj nacije! Isto kao i Muslin koga ste svi terali dok je bio na klupi.

Pa je bio problem sto igramo sa previse defanzivnih veznih igraca. A sinoc je bio problem sto ih je bilo previse ofanzivnih.


Iako nisam za Krstajica iz prostog razloga sto covek nikada nije vodio ni jedan tim, moram priznati da uzivam u kuknjavi histericnog naroda koji sve zna i koji menja misljenje kako vetar dune. Svi ste vi veci strucnjaci i od Muslina i od Krstajica, Ivanovic i pojma nema i pravi je vodja i junak u isto vreme. Sa Muslinom bi smo ispali u grupi na SP a bez Muslina cemo ispasti u grupi na SP. Kratak rezime vase histerije. Pazi molim te, vrati coveku traku!

saca

pre 6 godina

Mislim da je nas selektor pametan covek i da ce shvatiti situaciju u kojoj se nasao i podneti ostavku sto pre, kako bi nasledniku omogucio sto vise vremena da se posveti reprezentaciji, dovede usijane glave u red i spremi ekipu, ne da pravi cuda, nego da korektno odigraju meceve na SP.

znanje-imanje

pre 6 godina

Utakmica sa Marokom je pun uspeh.
1 Maroko kao priprema za Švajcarsku i Nigerija za Kostariku nisu veliki promašaji
2 Najzad je neko skupio sastav pa još i izveo na teren većinu najboljih igrača koje imamo - ne pamtim kad je to zadnji put bilo, ne godinama nego decenijama
3 Najzad je neko još i postavio ofanzivan izbor od približno najboljeg sastava
4 Čak štaviše puno minuta igrali smo kako se sada igra - visoki presing
5 Logično da će Živković odigrati u grču (veći problem je Kostić a meni je očito pre oba Gaćinović!); i da je Matić zbog MU iscrpljen totalno
6 Bane je igrao i "upisao" se ali više nije za sastav - ljudi batalite emocije i poštovanje koji su OK: NIJE!
7 Još očitije nije ni Maksimović - da se to kristalno pojasni je najveći uspeh ove utakmice! Ne pratim da bih znao da li Veljković, Savić, Pejčinović ili ko još pre; tu je prava razdelnica koja će pokazati da li je selektor fleka i kaka ili je čovek.
8 Golman se isto eliminisao onim penal-antigrifom; ne znam za Obradovića ali, kao i Baneta i Kolarova je skoro pa isto pregazilo vreme
9 Ljajić i Tadić su jedini da imaju ideju a i pas, tehniku a i pregled; imamo neke šanse pre svega na prekide i bar jedan od njih uvek mora igrati; Adem je jedini koji ne da nema potrebu i korist od reprezentacije nego je imao i problem; uvek igra dobro i zaslužio je ne 100 nego 200% podršku svih! Ni on ni Dušan nisu Mesi i Azar ali bolje nemamo
10 Samo je ovo put ka 19% šanse da grupu prođemo - sa Muslinom ne bi imali 3%

perhan

pre 6 godina

Stojkovic
Basta Tosic Ivanovic Kolarov
Matic Milivojevic
Zivkovic Tadic Kostic
Prijovic


Dmitrovic
Rukavina Veljkovic Nastasic Obradovic
Grujic Milinkovic-Savic
Gacinovic Ljajic Radonjic
Mitrovic

po mogucstvu, trener: Milojevic
zna covek da sprovede sistem na terenu

deki

pre 6 godina

Ovakva igra ne prašta se treneru,dakle bez obzira rođače imaš još jednu šansu,Nigerija,posle toga ili ideš ili ostaješ,a ovi iz saveza isto,ako opet ovako završite utakmicu,kraj ,svi napolje ako nećete da idete pozvaćemo navijače da vas isteraju iz kancelarija, ovo će morati da se preseče

xxx

pre 6 godina

Iskreno uzas ono nema nigde,trenera podhitno oterati,Stojke na gol mora onaj pojma nema ja bi penal odbranio,Ivanovic od starta Ljajica ne sme dirati on nam je pola tima sinoc bio,a kolarov malo manje da sutira te blize slobodnjake zna se da je ljajic dr za to.

Djocko Harizmatovic

pre 6 godina

Puna podrška selektoru i bilo kom sastavu koji izađe na teren. Gospodine Krstajiću, radite svoj posao kako znate i mislite da trebate i ne osvrćite se na komentare šizofrene srpske fudbalske publike koja menja stavove od vikenda do vikenda, te im nisu valjali Muslin i Ivanović pa su dobili Milinkovića i opet im ništa ne valja, kao što im nikada niko neće moći ugoditi. Živela Srbija!

Stef

pre 6 godina

Bravo za momka ispod sto se setio gazda Toleta. Tole? Covek je i duho i telom tu jer se inace nikad ne bi na celu KSJ nasao Kokeza nit bi ikom palo na pamet da stavi Krstajica za selektora a covek nije vodio ni FK Partizan iz Ovce. Jos je moguce zahvaliti se Krstajicu, ali i Maticu pa Mitrovicu i jos po nekoj nabedjenoj zvezdi npr.Maksimovicu. Milojevic, Stanojevic,Stolica,pa i Nikolic ne bi odbili repezentaciju nikad. Bolje je da sad i odmah napravimo taj rez nego posle bruke protiv Nigerije jer cemo i to lagano da gubimo. Umalo da zaboravim onog malog negativca Zivkovica sto se psuje s Partizanovim navijacima. I on je napolju. Ne znam zasto nije data sansa Panticu iz Partizana, pa Rodicu iz CZV, pa malom Plavsicu koji moze da trci i 180 minuta a pri tom je i znalac. Sta smeta da se npr.probaju Pesic, Meleg,Alivodic, sto se ne pozove opet Subotic.Zasto se sputava Centerfor Paoka koji je sinoc usao u poslednjih 8 min a nj.golom smo prakticno otisli na mundijal. Radonjic ima mesta sigurno bar 45 min za promenu ritma, Pavkov je u zivotnoj formi i to sto je Zvezda bila glupa pa ga vratila u Nis ne znaci da ne bi bio otkrovenje u komb.sa Radonjicem npr. Ima jos dobrih i zanimljivih momaka poput Katajia, koji opet igra ozbiljno dobro, a ne zovu ga valjda zato sto je Madjar sta li , a bolji je od polovine reprezentacije. Nije jereticki i ubaciti i nekog tamnoputog stranca ili stranca poput Leonarda i sl. Ali to je previse za Krstajica.Sinoc mu se i kolega Okuka smejao...

cartman

pre 6 godina

Mnogo smo los narod, ali stvarno. Svi kukali na Muslina, sto ne poziva neke odredjene igrace, prema mom misljenu sa razlogom smo kukali. I Muslin da je ostao, zna se kako bi zavrsili na mundijalu, vec ste zaboravili igru protiv Austrije izgleda. Konacno su pozvani igraci koje smo trazili, kao Zivkovic, Basta, SMS.. konacno igramo bez 3 zadnja vezna. Normalno je da na pocetku bude oscilacija dok se to ne uigra. Ali kao i sve u srbiji, sve se gleda kroz klubove, grobari pljuju jer je Kokeza tu, delije jer je Krstajic selektor.

Brica

pre 6 godina

Ovu reprezentaciju neće gledati ni trećina Srbije.
(Toma, 24. mart 2018 09:52)
To nije problem selektora,kapitena,saveza vec naroda koji prihvata samo uspeh dok neuspeh ne prasta...Djokovic zna...

Hemofarm

pre 6 godina

To nije problem selektora,kapitena,saveza vec naroda koji prihvata samo uspeh dok neuspeh ne prasta...Djokovic zna...

Ako ti u svemu ovome što se dešava oko našeg fudbala vidiš nešto dobro onda je to isključivo tvoj problem, a ne nekog tamo naroda. Uostalom, strpi se još malo, pa će ti sve biti jasno kad odemo tamo gde ćemo igrati protiv timova koji, za razliku od Maroka i Nigerije, znaju da igraju lopte.

Hoces Iskreno?

pre 6 godina

Prijateljske utakmice sluze kao provera taktike da se isprave greske i bolje uigraju akcije,a ne da se isprobavaju igraci taktike i sve ostalo.
Sa Muslinom nismo imali lepu igru,ali je igra iako mucna za gledanje ,donela rezultate. Nakon debakla na SP gde cemo postici maksimalno 1 a primiti 10 golova ocekujem mnoga povlacenja iz reprezentacije i razrezavanje celnika FSS. Mada ,koga zapravo jos stvarno interesuje nas fudbal? :D

Misha

pre 6 godina

Pa nije kriv Krstajic..bas za sve...krivi su i igraci Koji igraju kao babe.Bez volje I zelje.Cast pojedincima.Sta su uradili da izjednace..pa Makar I da izgube 3:1..NISTA..vuku se kao babe...ne prilaze po loptu..nema kretanja..Mitrovic se konstantno vraca preko Centra,uzima loptu I gusi Matica i Tadica..trpa se gde ne treba..onaj Zivkovic nema tri ciste..mozda je bio potencijal Ali je nazalost tu I ostao..ugusio Bastu uz liniju celo poluvreme.Svaka utakmica see mora igrati na pobedu,pa I prijateljska.Ako mozes da das deset,daj deset.Kad to naucimo mozda I postanemo osrednja reprezentacija.

jojo

pre 6 godina

Bane možda nije za beka više. Dosta je sporiji sa reakcijama i promenama pravca nego pre. Najviše jer je dečko po građi tenk a stigle godine. Ali zato on apsolutno mora igrati stopera. Mi boljeg štopera nemamo. On Tošić i Nastasić su u najboljoj formi. Što se tiče tekme primetio sam dve stvari. Mnogo veće zalaganje i želja za pobedom Marokanaca što možemo zameriti našima, ali ja bar ne zameram što nisu bili agresivni u duelima kao Arapi jer tako rizikuju povrede na prijateljskoj tekmi. Marokanci su igrali neko finale turnira juče. Ne znam kog iskreno. Uprkos svim kritikama ovo je sigurno prvo okupljanje gde nema uljeza,nekog ko nikako nema smisla da igra. Tipa Petkovića iz 2006, Raće, Mitrovića, pa i Gudelja, Tomovića...ima ih dosta. Možda je to ovde Maksimović, ali vidi se da Krstajić nije zadovoljan njim, tako da molim Boga da ne igra već protiv Nigerije. U sredini i napadu stvarno imamo širok kvalitetan izbor i prvi put od Piksija da možemo i kroz sredinu protiv dobrih ekipa da prolazimo. Najlošiji utisak Maksimović, Matić, Basta

bobo mk

pre 6 godina

Sta je Krstajic tu najvise kriv. Tako losa igra Maksimovica , Tadica , Kostica , Matica i da kazemo svih ostalih ni Gvardiola ne bi pomogao.
(Carrera, 24. mart 2018 09:34)

Plus bez SMS-a, da je bio SMS, rezultat bi bio bar 10:0.

Boban

pre 6 godina

sta si videp?Ljajica,Zivkovica,Bastu,Maksimovica sta?Ljajic u kontri ims i levo i desno da odigra on hoce da bude Mesi.Zivkovic na njihovu gresku ima igraca na 3 metra on ga masi za 5 metara?Maksivoic 3 starta sva tri masi ,i uvek za karton.Tadic ovako netreba da se skida.covek prepotentsn do vrha.Pitaj Mitrovica kako se osecao?Spic igrac ne treba puno da igra ali nije ni imao lopti.

Duka

pre 6 godina

Dobro se kretao Maksimovic
(NbgDeki, 24. mart 2018 09:54) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)
Danas svi igraju fudbal
(NbgDeki, 24. mart 2018 09:54)

Pazi kad si u isti minut smislio dva smislena komentara. Skoro pa Njegosevski.

Ledilo21

pre 6 godina

Uroš Spajić, Milenković, Bane na beka, Milivojević u sredinu uz SMS biće to druga priča. Zahvaliti se Basti, Maksimoviću i Živkoviću.

BMX

pre 6 godina

Ime momka koji je dao jedini go za Gambiju protiv Centralne Afrike (1:1) je poruka za: 

- FSS 
- Menadžere igrača 
- Terenera 
- Stručni štab 
- Sve igrače

Carrera

pre 6 godina

Sta je trebao Krstajic da obuje kopacke i da igra umesto Maksimovica. Mozda da objasni zasto ga je pozvao u tim i njega i Kostica i Tadica a ne Sulejmanija i Milenkovica. Nista on nije kriv ako mu drugi ne odredjulu ko ce igrati.

Mrznja

pre 6 godina

To nije problem selektora,kapitena,saveza vec naroda koji prihvata samo uspeh dok neuspeh ne prasta...Djokovic zna... 

Ako ti u svemu ovome što se dešava oko našeg fudbala vidiš nešto dobro onda je to isključivo tvoj problem, a ne nekog tamo naroda. Uostalom, strpi se još malo, pa će ti sve biti jasno kad odemo tamo gde ćemo igrati protiv timova koji, za razliku od Maroka i Nigerije, znaju da igraju lopte.
(Hemofarm, 24. mart 2018 11:33)
Maroko i Nigerija su ucesnici SP tako da i oni znaju da igraju lopte.Podrzavati reprezentaciju samo kad dobija je licemerno,ostrvljani mogu biti pozitivan primer(Irska pogotovo).Sta ce se izroditi iz ovoga videcemo u avgustu kad se podvuce crta.Pozitivan optimizam je ok medjutim kod neutemeljenog optimizma kao sto je to slucaj kod nas(Matic jedini vrhunski igrac,ostalo dobri igraci u prosecnim klubovima i perspektivni mladi igraci)moze biti kontraproduktivno zbog razocarenja koja slede.Kod nas se SP 2010 uzima kao primer neuspesnog???

Dragan Feliks

pre 6 godina

Bez ideje, tempa i ritma. Oba spoljna katastrofa. Sa Bastom nismo dobili ni u defanzivi ni u ofanzivi, baš kao ni kod Muslina sa Rukavinom, ipak je Ivanović ma koliko islužen, zbog iskustva, renomea, energije i prekida najbolje rešenje. Kolarov igra samo napred, pa zašto ga onda ne gurati napred, od Kostića ništa nismo videli. Matić umoran i nezainteresovan, on je vrh kada je koncetrisan i spreman. Živković u sredini neuspešan eksperiment jer je čovek po vokaciji klasiča krilni igrač ( ukoliko se želelo da brži igrač popuni sredinu tu je Gaćinović kome je to prirodnija pozicija na kojoj je već igrao ). Ljajić nedorečen i pomalo sebičan, mada jedino on i Tadić imaju taj ,,potez,, kada mogu da izmisle gol, ali nekonstantnost im ne dozvoljava razvoj u vrhunske igrače ( dokaz klupske karijere ), ali su uz SMS-a najbolje što imamo na pozicijama kreatora. Mitrović nekoristan i konstantno nervozan, u ovoj formaciji Prijović bi bio daleko korisniji zbog bolje kontrole lopte, mada obzirom na igrače koji su realno na raspolaganju treba razmisliti i o varijanti sa lažnom devetkom ( SMS ) Ljajićem i Tadićem iza njega ( u defanzivnijoj varijanti sa Milivojevićem umesto jednog od ove dvojice ) te n.p.r. Živkovićem i Kolarovom po bokovima. Ivanović i Tošić po boku i Nastasić i Vuković kao štoperi sa Matićem ispred njih. Stojković na golu.

C i n i k

pre 6 godina

Msm odbrana nam je blago receno katastrofa. Ako oni budu ovako igrali na prvenstvu sluzice samo drugima za popravljanje gol razlike.
Vidljivo je da mnogo toga ne funkcionise.Maksimovic je igrac direktni krivac za 2 gola, Basta je los, veoma los igrac i losiji od Rukavine.Pogledajte na miru reprizu pa vidite sta je igrao Basta? On i Maksimovic kao i Kolarov su uzas.Golman je cak mozda i mogao da brani penal. Stojkovic je morao biti na golu. Kostic ok,Mitrovic treba da igra samo 1 poluvreme, Tadic neprimetan, Ljajic bled, Zivkovic je ok ali ne zna sta treba da igra, Matic neprimetan, sve u svemu, jako lose.

Carrera

pre 6 godina

Sulejmani , Milenkovic i Jovic i Jojic u tim zavesti red i autoritet usaditi pobednicki mentalitet i mars menadzerima. To bar nije neki problem da bi se prosla grupa.

Carrera

pre 6 godina

Sulejmanija i Milenkovica pod hitno prikljuciti prvom timu. Maksimovic , Basta , Kostic i Tadic nisu vise za prvu postavu. Pokusati sa mladima ppa ako ne ide bar smo se odrekli starijih koji vec dugo ne pruzaju dobre partije.

Samo Tako

pre 6 godina

Ja predlazem da kvazi navijaci i pljuvaci a najvise eksperti malo povuku ručnu(mislim na pravu ručnu),pljuvali smo Antica,Mihajlovica ,Petkovica ,Muslina aj sad svi na Krstajica posle prve ozbiljne utakmice,niko ovde ne pominje da je Matic nije imao pet Kontakta sa loptom ,mnogo loša partija kad bi tako u MU trckarao po terenu i pustio kao sinoć Marokance da ga predju i uvek daleko od igrAca Kod Murinja ne bi vise igrao,dajem punu podsku Selektoru i igracima uz 3,4 izmena i vise zalaganja pogotovo iskusnih igraca moze ova ekipa dosta ,moj savet selektoru (Dmitrovic,Basta,Ivanovic,Subotic,Kolarov,
Matic,Milivojevic,Sergej Milnkovic,Ljajic,Tadic,Prijovic

as roma nikšić

pre 6 godina

Hrabra, odvažna i otvorena postavka Krstajića koja mora dati rezultat kad-tad.
Ideal reprezentacije Srbije je lopta zaključana u nogama čime se dobija mirnoća u igri i sinhronizovano pomjeranje linija tima 4-3-3 postavljenih na kraćem rastojanju.
Tom idealu se bliže ako je i Sergej malo defanzivniji jer je kod njega ona na sigurnom a linije su povezanije, bolje funkcionišu, i svi igrači su u pogonu što je bitno jer su takav tip da se hrane sa loptom u nogama. Na prijateljskoj protiv Francuske u Parizu se vidjelo koliko Ljajić pomaže da se razbije presing protivnika na zadnjeg veznog vraćanjem po potrebi malo nazad u liniju ili ispred njih.Protiv Koreje je nedostajalo te mirnoće na zadnjeg veznog!

Čini se da se Kolarov preklapa sa Kostićem kao i Živković sa Tadićem?
Tadićeva igra u Sauthamptonu je procvjetala u tandemu sa visokim 194 cm Graziano-m Pelle-om koji je distribuirao, odlagao i realizovao lopte koje mu je kao na tacni slao Tadić.
Prijović protiv Koreje je bio odličan. Svojom igrom je hranio igru reprezentacije, činio za saigrače da budu još bolji. Prijović je bliži tom idealu od Mitrovića ali se i ovaj trudi i radi za ekipu.
Šta je sa “malim” Vlahovićem ? On je 190+ cm, ja bih njega vodio sa reprezentacijom kao trećeg, ulagao u njega i vratio ga u Partizan.

Izgazi ih Nole :-)

pre 6 godina

Najboljih 11 sto Srbija ima i trebali bi da igraju ovi momci: 1-Stojkovic(iskustvo)2-Basta( iskusan, sigurnost)3-Kolarov(standardno igra)4-Tosic(najbolji stoper)5-Milenkovic( mali je paklen stoper)6-Matić(sve ima)7-Luka Milivojevic(odličan ali dokazati to na terenu)8-Ljajic( plej i tehničar na nivou)9-Luka Jovic(mali je bolji od Mitrovica dosta)10-SMS( sve ima, iza spiceva da zasija i sa asistencijama i golovima)11-Tadic( odveo nas u Rusiju i uvijek standardno u sredini terena) ....jos nesto - mislim da Mihajlovic nije slučajno u Torinu gledao repku, mozda ponovo sjedne na klupu, mirise na to :-)

Xander

pre 6 godina

Ta formacija ispade najbolja za ovu ekipu. Em što su tako igrali kod Muslina, em što pola igrača igra u takvim formacijama u svojim klubovima(Basta i Sergej u Laciju, Rukavina u Viljarealu, Nastasić u Šalkeu...). Koliko god to izgledalo "bunkerski", mi ne možemo bolje, napadački ne znamo da igramo, to se sinoć potvrdilo. Nadam se da će to i Krstajić shvatiti, jer nam se u suprotnom crno piše i u ostalim prijateljskim utakmicama i u Rusiji.

coldplayer

pre 6 godina

znanje imanje
Lepo si napisao ali ne mozes ti protiv ovih pljuvaca.I da nam je trener Bora Milutinovic ili Murinjo isto bi bilo.Toliko.

gorannn

pre 6 godina

@Milos

ama čoveče ostavi se Muslina i Banetove trake. To je prošlost i neće se vratiti. Idemo dalje, gradimo tim, a kada prodjemo grupu na SP momcima će biti lakše. Možda ne možemo da pobedimo Brazil, ali protiv Brazila i remi bi bio ok.

Darko iz Liona

pre 6 godina

E pa ubuduce ovako

Dmitrovic
Basta,Ivanovic,Tosic, Kolarov
SMS,Matic
Tadic, Ljajic, Kostic
Mitro

Na klupi
Stojkovic, Nastasic, Fejsa, Milivojevic, Zivkovic, Radonjic, Prijovic

Rezerva
Radunovic, Milenkovic, Veljkovic, Sulejmani, Gacinovic, Grujic, Jovic

Darko iz Liona

pre 6 godina

Kad bi bio Krstajic bi probao ovako protiv Nigeria Kad je vec naprivio cirkus Probao bi ovako

Stojkovic
Basta, Ivanovic, Tosic, Kolarov
Grujic,Matic, Maksimovic,
Tadic(60u Zile), Mitro, Kostic(60u Ljajic)

Znam da cu dobiti minuse ali bar ovako bice cvrsta sredina ne kao protiv maroka gde ekipa bila iscesena i duvalo sa svi strana u ledzima Matica... Uz taktiku kontranapad jedino takvoh moze kad nisu uigrani

mikic slobodan

pre 6 godina

ruku na srce tu nema koncepcije igre kakvo minanje nacina igre kad gospodin ni dosada nije imao gde da pokaze neki nacin. nemojmo da se brukamo, sta ce mitrovic kad nije dobijo ni jednu upotrbljivu loptu kao trner trba da vidis koji igrac nije siguran pa ga zmeni sve u svemu igra vodjenje nula bolje da neidemo na sveysko prvenstvo da se brukamo4

Darko iz Liona

pre 6 godina

E pa ubuduce ovako

Dmitrovic
Basta,Ivanovic,Tosic, Kolarov
SMS,Matic
Tadic, Ljajic, Kostic
Mitro

Na klupi
Stojkovic, Nastasic, Fejsa, Milivojevic, Zivkovic, Radonjic, Prijovic

Rezerva
Radunovic, Milenkovic, Veljkovic, Sulejmani, Gacinovic, Grujic, Jovic

znanje-imanje

pre 6 godina

Utakmica sa Marokom je pun uspeh.
1 Maroko kao priprema za Švajcarsku i Nigerija za Kostariku nisu veliki promašaji
2 Najzad je neko skupio sastav pa još i izveo na teren većinu najboljih igrača koje imamo - ne pamtim kad je to zadnji put bilo, ne godinama nego decenijama
3 Najzad je neko još i postavio ofanzivan izbor od približno najboljeg sastava
4 Čak štaviše puno minuta igrali smo kako se sada igra - visoki presing
5 Logično da će Živković odigrati u grču (veći problem je Kostić a meni je očito pre oba Gaćinović!); i da je Matić zbog MU iscrpljen totalno
6 Bane je igrao i "upisao" se ali više nije za sastav - ljudi batalite emocije i poštovanje koji su OK: NIJE!
7 Još očitije nije ni Maksimović - da se to kristalno pojasni je najveći uspeh ove utakmice! Ne pratim da bih znao da li Veljković, Savić, Pejčinović ili ko još pre; tu je prava razdelnica koja će pokazati da li je selektor fleka i kaka ili je čovek.
8 Golman se isto eliminisao onim penal-antigrifom; ne znam za Obradovića ali, kao i Baneta i Kolarova je skoro pa isto pregazilo vreme
9 Ljajić i Tadić su jedini da imaju ideju a i pas, tehniku a i pregled; imamo neke šanse pre svega na prekide i bar jedan od njih uvek mora igrati; Adem je jedini koji ne da nema potrebu i korist od reprezentacije nego je imao i problem; uvek igra dobro i zaslužio je ne 100 nego 200% podršku svih! Ni on ni Dušan nisu Mesi i Azar ali bolje nemamo
10 Samo je ovo put ka 19% šanse da grupu prođemo - sa Muslinom ne bi imali 3%

Djocko Harizmatovic

pre 6 godina

Puna podrška selektoru i bilo kom sastavu koji izađe na teren. Gospodine Krstajiću, radite svoj posao kako znate i mislite da trebate i ne osvrćite se na komentare šizofrene srpske fudbalske publike koja menja stavove od vikenda do vikenda, te im nisu valjali Muslin i Ivanović pa su dobili Milinkovića i opet im ništa ne valja, kao što im nikada niko neće moći ugoditi. Živela Srbija!

Carrera

pre 6 godina

Sta je Krstajic tu najvise kriv. Tako losa igra Maksimovica , Tadica , Kostica , Matica i da kazemo svih ostalih ni Gvardiola ne bi pomogao.

Samo Tako

pre 6 godina

Ja predlazem da kvazi navijaci i pljuvaci a najvise eksperti malo povuku ručnu(mislim na pravu ručnu),pljuvali smo Antica,Mihajlovica ,Petkovica ,Muslina aj sad svi na Krstajica posle prve ozbiljne utakmice,niko ovde ne pominje da je Matic nije imao pet Kontakta sa loptom ,mnogo loša partija kad bi tako u MU trckarao po terenu i pustio kao sinoć Marokance da ga predju i uvek daleko od igrAca Kod Murinja ne bi vise igrao,dajem punu podsku Selektoru i igracima uz 3,4 izmena i vise zalaganja pogotovo iskusnih igraca moze ova ekipa dosta ,moj savet selektoru (Dmitrovic,Basta,Ivanovic,Subotic,Kolarov,
Matic,Milivojevic,Sergej Milnkovic,Ljajic,Tadic,Prijovic

Brica

pre 6 godina

Ovu reprezentaciju neće gledati ni trećina Srbije.
(Toma, 24. mart 2018 09:52)
To nije problem selektora,kapitena,saveza vec naroda koji prihvata samo uspeh dok neuspeh ne prasta...Djokovic zna...

Ledilo21

pre 6 godina

Uroš Spajić, Milenković, Bane na beka, Milivojević u sredinu uz SMS biće to druga priča. Zahvaliti se Basti, Maksimoviću i Živkoviću.

gorannn

pre 6 godina

@Milos

ama čoveče ostavi se Muslina i Banetove trake. To je prošlost i neće se vratiti. Idemo dalje, gradimo tim, a kada prodjemo grupu na SP momcima će biti lakše. Možda ne možemo da pobedimo Brazil, ali protiv Brazila i remi bi bio ok.

cartman

pre 6 godina

Mnogo smo los narod, ali stvarno. Svi kukali na Muslina, sto ne poziva neke odredjene igrace, prema mom misljenu sa razlogom smo kukali. I Muslin da je ostao, zna se kako bi zavrsili na mundijalu, vec ste zaboravili igru protiv Austrije izgleda. Konacno su pozvani igraci koje smo trazili, kao Zivkovic, Basta, SMS.. konacno igramo bez 3 zadnja vezna. Normalno je da na pocetku bude oscilacija dok se to ne uigra. Ali kao i sve u srbiji, sve se gleda kroz klubove, grobari pljuju jer je Kokeza tu, delije jer je Krstajic selektor.

as roma nikšić

pre 6 godina

Hrabra, odvažna i otvorena postavka Krstajića koja mora dati rezultat kad-tad.
Ideal reprezentacije Srbije je lopta zaključana u nogama čime se dobija mirnoća u igri i sinhronizovano pomjeranje linija tima 4-3-3 postavljenih na kraćem rastojanju.
Tom idealu se bliže ako je i Sergej malo defanzivniji jer je kod njega ona na sigurnom a linije su povezanije, bolje funkcionišu, i svi igrači su u pogonu što je bitno jer su takav tip da se hrane sa loptom u nogama. Na prijateljskoj protiv Francuske u Parizu se vidjelo koliko Ljajić pomaže da se razbije presing protivnika na zadnjeg veznog vraćanjem po potrebi malo nazad u liniju ili ispred njih.Protiv Koreje je nedostajalo te mirnoće na zadnjeg veznog!

Čini se da se Kolarov preklapa sa Kostićem kao i Živković sa Tadićem?
Tadićeva igra u Sauthamptonu je procvjetala u tandemu sa visokim 194 cm Graziano-m Pelle-om koji je distribuirao, odlagao i realizovao lopte koje mu je kao na tacni slao Tadić.
Prijović protiv Koreje je bio odličan. Svojom igrom je hranio igru reprezentacije, činio za saigrače da budu još bolji. Prijović je bliži tom idealu od Mitrovića ali se i ovaj trudi i radi za ekipu.
Šta je sa “malim” Vlahovićem ? On je 190+ cm, ja bih njega vodio sa reprezentacijom kao trećeg, ulagao u njega i vratio ga u Partizan.

Darko iz Liona

pre 6 godina

E pa ubuduce ovako

Dmitrovic
Basta,Ivanovic,Tosic, Kolarov
SMS,Matic
Tadic, Ljajic, Kostic
Mitro

Na klupi
Stojkovic, Nastasic, Fejsa, Milivojevic, Zivkovic, Radonjic, Prijovic

Rezerva
Radunovic, Milenkovic, Veljkovic, Sulejmani, Gacinovic, Grujic, Jovic

Carrera

pre 6 godina

Sulejmanija i Milenkovica pod hitno prikljuciti prvom timu. Maksimovic , Basta , Kostic i Tadic nisu vise za prvu postavu. Pokusati sa mladima ppa ako ne ide bar smo se odrekli starijih koji vec dugo ne pruzaju dobre partije.

Carrera

pre 6 godina

Sta je trebao Krstajic da obuje kopacke i da igra umesto Maksimovica. Mozda da objasni zasto ga je pozvao u tim i njega i Kostica i Tadica a ne Sulejmanija i Milenkovica. Nista on nije kriv ako mu drugi ne odredjulu ko ce igrati.

Darko iz Liona

pre 6 godina

E pa ubuduce ovako

Dmitrovic
Basta,Ivanovic,Tosic, Kolarov
SMS,Matic
Tadic, Ljajic, Kostic
Mitro

Na klupi
Stojkovic, Nastasic, Fejsa, Milivojevic, Zivkovic, Radonjic, Prijovic

Rezerva
Radunovic, Milenkovic, Veljkovic, Sulejmani, Gacinovic, Grujic, Jovic

Stef

pre 6 godina

Bravo za momka ispod sto se setio gazda Toleta. Tole? Covek je i duho i telom tu jer se inace nikad ne bi na celu KSJ nasao Kokeza nit bi ikom palo na pamet da stavi Krstajica za selektora a covek nije vodio ni FK Partizan iz Ovce. Jos je moguce zahvaliti se Krstajicu, ali i Maticu pa Mitrovicu i jos po nekoj nabedjenoj zvezdi npr.Maksimovicu. Milojevic, Stanojevic,Stolica,pa i Nikolic ne bi odbili repezentaciju nikad. Bolje je da sad i odmah napravimo taj rez nego posle bruke protiv Nigerije jer cemo i to lagano da gubimo. Umalo da zaboravim onog malog negativca Zivkovica sto se psuje s Partizanovim navijacima. I on je napolju. Ne znam zasto nije data sansa Panticu iz Partizana, pa Rodicu iz CZV, pa malom Plavsicu koji moze da trci i 180 minuta a pri tom je i znalac. Sta smeta da se npr.probaju Pesic, Meleg,Alivodic, sto se ne pozove opet Subotic.Zasto se sputava Centerfor Paoka koji je sinoc usao u poslednjih 8 min a nj.golom smo prakticno otisli na mundijal. Radonjic ima mesta sigurno bar 45 min za promenu ritma, Pavkov je u zivotnoj formi i to sto je Zvezda bila glupa pa ga vratila u Nis ne znaci da ne bi bio otkrovenje u komb.sa Radonjicem npr. Ima jos dobrih i zanimljivih momaka poput Katajia, koji opet igra ozbiljno dobro, a ne zovu ga valjda zato sto je Madjar sta li , a bolji je od polovine reprezentacije. Nije jereticki i ubaciti i nekog tamnoputog stranca ili stranca poput Leonarda i sl. Ali to je previse za Krstajica.Sinoc mu se i kolega Okuka smejao...

C i n i k

pre 6 godina

Msm odbrana nam je blago receno katastrofa. Ako oni budu ovako igrali na prvenstvu sluzice samo drugima za popravljanje gol razlike.
Vidljivo je da mnogo toga ne funkcionise.Maksimovic je igrac direktni krivac za 2 gola, Basta je los, veoma los igrac i losiji od Rukavine.Pogledajte na miru reprizu pa vidite sta je igrao Basta? On i Maksimovic kao i Kolarov su uzas.Golman je cak mozda i mogao da brani penal. Stojkovic je morao biti na golu. Kostic ok,Mitrovic treba da igra samo 1 poluvreme, Tadic neprimetan, Ljajic bled, Zivkovic je ok ali ne zna sta treba da igra, Matic neprimetan, sve u svemu, jako lose.

analiticar_amater

pre 6 godina

Vrati traku čoveku!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 24. mart 2018 09:21)

Pogledajte samo ovaj komentar i sve ove pluseve! Pa ja do juce, prekljuce pojma nisam imao koliko Srbi vole svog kapitena Ivanovica! Cak sam bio u zabludi da ga vecina smatra za istrosenog igraca koji zauzima mesto mladjima. A ono Ivanovic ispao heroj nacije! Isto kao i Muslin koga ste svi terali dok je bio na klupi.

Pa je bio problem sto igramo sa previse defanzivnih veznih igraca. A sinoc je bio problem sto ih je bilo previse ofanzivnih.


Iako nisam za Krstajica iz prostog razloga sto covek nikada nije vodio ni jedan tim, moram priznati da uzivam u kuknjavi histericnog naroda koji sve zna i koji menja misljenje kako vetar dune. Svi ste vi veci strucnjaci i od Muslina i od Krstajica, Ivanovic i pojma nema i pravi je vodja i junak u isto vreme. Sa Muslinom bi smo ispali u grupi na SP a bez Muslina cemo ispasti u grupi na SP. Kratak rezime vase histerije. Pazi molim te, vrati coveku traku!

Izgazi ih Nole :-)

pre 6 godina

Najboljih 11 sto Srbija ima i trebali bi da igraju ovi momci: 1-Stojkovic(iskustvo)2-Basta( iskusan, sigurnost)3-Kolarov(standardno igra)4-Tosic(najbolji stoper)5-Milenkovic( mali je paklen stoper)6-Matić(sve ima)7-Luka Milivojevic(odličan ali dokazati to na terenu)8-Ljajic( plej i tehničar na nivou)9-Luka Jovic(mali je bolji od Mitrovica dosta)10-SMS( sve ima, iza spiceva da zasija i sa asistencijama i golovima)11-Tadic( odveo nas u Rusiju i uvijek standardno u sredini terena) ....jos nesto - mislim da Mihajlovic nije slučajno u Torinu gledao repku, mozda ponovo sjedne na klupu, mirise na to :-)

Aubameyang

pre 6 godina

Vrhunski strucnjak. Bogat CV. Veliki znalac. Verujem mu da je uvideo greake j da ce sledecu tekmu da postavi tako da cemo biti kao Barsa. Bravo Mladene.

coldplayer

pre 6 godina

znanje imanje
Lepo si napisao ali ne mozes ti protiv ovih pljuvaca.I da nam je trener Bora Milutinovic ili Murinjo isto bi bilo.Toliko.

jojo

pre 6 godina

Bane možda nije za beka više. Dosta je sporiji sa reakcijama i promenama pravca nego pre. Najviše jer je dečko po građi tenk a stigle godine. Ali zato on apsolutno mora igrati stopera. Mi boljeg štopera nemamo. On Tošić i Nastasić su u najboljoj formi. Što se tiče tekme primetio sam dve stvari. Mnogo veće zalaganje i želja za pobedom Marokanaca što možemo zameriti našima, ali ja bar ne zameram što nisu bili agresivni u duelima kao Arapi jer tako rizikuju povrede na prijateljskoj tekmi. Marokanci su igrali neko finale turnira juče. Ne znam kog iskreno. Uprkos svim kritikama ovo je sigurno prvo okupljanje gde nema uljeza,nekog ko nikako nema smisla da igra. Tipa Petkovića iz 2006, Raće, Mitrovića, pa i Gudelja, Tomovića...ima ih dosta. Možda je to ovde Maksimović, ali vidi se da Krstajić nije zadovoljan njim, tako da molim Boga da ne igra već protiv Nigerije. U sredini i napadu stvarno imamo širok kvalitetan izbor i prvi put od Piksija da možemo i kroz sredinu protiv dobrih ekipa da prolazimo. Najlošiji utisak Maksimović, Matić, Basta

Hoces Iskreno?

pre 6 godina

Prijateljske utakmice sluze kao provera taktike da se isprave greske i bolje uigraju akcije,a ne da se isprobavaju igraci taktike i sve ostalo.
Sa Muslinom nismo imali lepu igru,ali je igra iako mucna za gledanje ,donela rezultate. Nakon debakla na SP gde cemo postici maksimalno 1 a primiti 10 golova ocekujem mnoga povlacenja iz reprezentacije i razrezavanje celnika FSS. Mada ,koga zapravo jos stvarno interesuje nas fudbal? :D

Darko iz Liona

pre 6 godina

Kad bi bio Krstajic bi probao ovako protiv Nigeria Kad je vec naprivio cirkus Probao bi ovako

Stojkovic
Basta, Ivanovic, Tosic, Kolarov
Grujic,Matic, Maksimovic,
Tadic(60u Zile), Mitro, Kostic(60u Ljajic)

Znam da cu dobiti minuse ali bar ovako bice cvrsta sredina ne kao protiv maroka gde ekipa bila iscesena i duvalo sa svi strana u ledzima Matica... Uz taktiku kontranapad jedino takvoh moze kad nisu uigrani

analiticar_amater

pre 6 godina

@Pivot Filip Stojković hahahahaha ... Kao prvo on je Crnogorac, a druga stvar ni tamo nema mesta za njega...
(Imr, 24. mart 2018 11:18)

Stojkovic nije crnogorac nego je Srbin koji je iz totalno nejasnih razloga pristao da igra za tu stranu drzavu.

Mrznja

pre 6 godina

To nije problem selektora,kapitena,saveza vec naroda koji prihvata samo uspeh dok neuspeh ne prasta...Djokovic zna... 

Ako ti u svemu ovome što se dešava oko našeg fudbala vidiš nešto dobro onda je to isključivo tvoj problem, a ne nekog tamo naroda. Uostalom, strpi se još malo, pa će ti sve biti jasno kad odemo tamo gde ćemo igrati protiv timova koji, za razliku od Maroka i Nigerije, znaju da igraju lopte.
(Hemofarm, 24. mart 2018 11:33)
Maroko i Nigerija su ucesnici SP tako da i oni znaju da igraju lopte.Podrzavati reprezentaciju samo kad dobija je licemerno,ostrvljani mogu biti pozitivan primer(Irska pogotovo).Sta ce se izroditi iz ovoga videcemo u avgustu kad se podvuce crta.Pozitivan optimizam je ok medjutim kod neutemeljenog optimizma kao sto je to slucaj kod nas(Matic jedini vrhunski igrac,ostalo dobri igraci u prosecnim klubovima i perspektivni mladi igraci)moze biti kontraproduktivno zbog razocarenja koja slede.Kod nas se SP 2010 uzima kao primer neuspesnog???

Штилцована катаболцна

pre 6 godina

Није време (још увек), за панику или очајавање, али да је добро, није. Корист од ове утакмице је што се видело да Максимовић не може да игра штопера на јачим утакмицама. Та чињеница је јасна још из времана његовог боравка у Црвеној Звезди, а сада је и дефинитивно потврђена. И пенал и други гол су њему на душу. Мислим да је он први играч који је отпао са списка за мондијал. Поред голова, имао је још неке потезе за "дивљење". баста није напредак у односу на Рукавину, односно ту су негде обојица. Душко Тошић је био сасвим О.К. , Коларов лош, Матић трагичан, као и Живковић, Костић мало бољи, али исто лош, Љајић најбољи на терену, Тадић онако, као и целе сезоне, није то то. Генерално, имамо великих проблема у задњој линији. Евентуално, пробати са Миленковићем, ушушкати га између Банета на десном беку и Тошића на левом штоперу, да неискуство не дође до (претераног) изражаја. Стварно не видим решење на десном штоперу. Вељковић је примарно задњи везни, вуче га лопта, често испада у Вердеру, Вујадин Савић је сличан Максимовићу, једну утакмицу мислиш да је Канаваро, другу да неби могао играти ни зону, а Бане је престар, дефинитивно је успорио и није то више то. Мало бржи шпиц направио би му велике проблеме. Синоћ смо изгубили утакмицу због задње линије, средина и напад су колико - толико били солидни. Није добро, али није ни толика катастрофа како се представља.

perhan

pre 6 godina

Stojkovic
Basta Tosic Ivanovic Kolarov
Matic Milivojevic
Zivkovic Tadic Kostic
Prijovic


Dmitrovic
Rukavina Veljkovic Nastasic Obradovic
Grujic Milinkovic-Savic
Gacinovic Ljajic Radonjic
Mitrovic

po mogucstvu, trener: Milojevic
zna covek da sprovede sistem na terenu

Boban

pre 6 godina

sta si videp?Ljajica,Zivkovica,Bastu,Maksimovica sta?Ljajic u kontri ims i levo i desno da odigra on hoce da bude Mesi.Zivkovic na njihovu gresku ima igraca na 3 metra on ga masi za 5 metara?Maksivoic 3 starta sva tri masi ,i uvek za karton.Tadic ovako netreba da se skida.covek prepotentsn do vrha.Pitaj Mitrovica kako se osecao?Spic igrac ne treba puno da igra ali nije ni imao lopti.

веверица

pre 6 godina

ај да видимо. играмо све горе и горе, а утисак је да је једини посао овог човека да прочита списак који му пошаље кокеза.
матића треба да је срамота. у јунајтеду претрчи по 12 километара. синоћ није ни 8. померио се није. и тако скоро сваку утакмицу за србију. не мора да даје голове и да буде пеле, али могао би да трчи, не?
митровић има осећај за гол. дечко душу дао за џокера, али не за прву поставу. трчање, пријем, пас, пресинг: 0. пријовић модернији шпиц и доста кориснији.

IvchaM

pre 6 godina

Utakmica je pokazala sledeće:

Dmitrović - čovek nije imao kršteni odbranu, a popio je dva komada.
Basta - trudio se, par puta žestoko ispao.
Maksimović - najbolje za sve je da se zaboravi u Torinu. Da se ne muči da ide u London, pa da se vraća u Napulj.
Tošić - korektan ne više od toga.
Kolarov - pogubljen.
Matić - par puta sam se pitao da li uopšte igra. Nije se krio, ali jednostavno nije imao dovoljno uticaja na igru.
Živković - sinoć očajan. Još u 15. minutu se videlo da nema pojma gde je levo.
Tadić - jeste postigao gol, ali on jednostavno mora više. On je projektovan za vođu i takav mora da bude svaku utakmicu.
Kostić - bez preteranog uticaja na igru.
Mitrović - bez dovoljno lopti on je ovo što je pokazao... ništa.
Izmene - bezvoljno, anemično, nedovoljno za bilo kakve promene.

Protiv Nigerije, njihove fizičke snage i brzine, biće jako teško.

Vicente

pre 6 godina

Ljajiću brate, ako si ti igrao dobro, ne znači da je tim igrao dobro. Inače uz Bastu i Tošića jedini na visini zadatka, kod Muslina nijedan od te trojice nije igrao, naravno da ne branim Krstajića, ali drago mi je što ova trojica kad god budu pozvana daju sve od sebe i uvek budu među najboljima na terenu. Ostali su odigrali sramotno u najmanju ruku. Pogotovo Matić, Maskimović i Živković njih trojica zajedno nisu napravili dobar potez. Kostić i Tadić totalno vam forme, igraju u timovima koje se bore za opstanak, samopuzdanje im je ravno nuli. Jako fali Sergej koji je veza između odbrane i napada. Bilo je dosta loše, ali neću kao većina likovati i govoriti da ovu reprezentaciju nikad više neću gledati. Generalno sve evropske selekcije su izgubile od ne evropskih. Jedino je Portugal dobio Egipta i to jedva. Naš je problem što mislimo za Maroko, Meksiko, Peru, Nigeriju da su cirkus ekipe, a realnost je da su oni naš rang.

cukce

pre 6 godina

Kad su čelnici FSS-a obrazlagali zašto su otpustili Muslina beše i zbog defanzivne igre, e sinoć pod selektorom Krstajićem odigrasmo ofanzivno Marokanci nisu znali šta ih snašlo od naše ofanzive! Krstajiću podnesi ostavku dok je vreme da se ne brukamo u Rusiji! Doduše da je Krstajić imao obraza ne bi se ni prihvatao posla selektora već kad je Muslin dobio otkaz otišo bi sa njim kao de Muslinovog stručnog štaba!

Imks

pre 6 godina

Jako loše, Maksimović defintivno ne treba na SP, šansu dati Milenkoviću a poziv bar za pripreme trebali su dobiti i Radonjic i Lukić... Mitrović kao napadač može biti jako, jako koristan ali samo ako bi ga saigrači "hranili" koštana, što u ovoj selekciji igrača nije slučaj, dakle Mitrovic kao napadač u ovoj ekipi je nažalost beskoristan... To cete videti kad posle tri utakmice na SP budemo imali samo jedan eventualno dva gola

Pedja

pre 6 godina

Ova utakmica je pokazala mnogo toga, ako neko zeli da uci iz svojih gresaka. Prvo, da Krstajic nikada nikoga nije trenirao i da nema pojma o ovom poslu (mozda ce biti strucnjak, ali prvo treba da nauci). Drugo, odbrana po obicaju nesigurna i ne zna se ko koga cuva. Jedini koji je drzao odbranu je Jagos Vukovic, koga uopste ne zovu. Maksimovic jos jednom potvrdio da nema pojma, upropastio je Zvezdu da ne udje u ligu Evrope, krivac za oba gola juce, jos jednom je napravio penal u kvalifikacijama, stalno kasni. Matic je bruka kako je odigrao juce. U napadu isto zalutali Kostic, od koga isto nikada nece biti igrac. Toliko beskrvan, mlak u duelima, bez ijedne upotrebljive lopte. Mitrovic pokazao zasto ne igra u premijer ligi, za drugu ligu je OK, ali za ovaj nivo ne. Cim je usao Prijovic nas napad je postao konkretniji. Mitrovic niti zna ljudski da primi loptu, niti da prodje igraca, niti da da nekom kako treba. Uz to i ne sutne celu utakmicu. Moze on ponekad da da gol, taman da se svi naloze kako je on neki centarfor, ali realno nije i tesko da ce biti.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Gotivim Krstaju jer je Partizanovac ali gde bas on da bude selektor? Ima toliko boljih i iskusnijih trenera koji bi mogli da vode Orlove, Aleks Stanojevic, Ivica Jovanovic, Marko Nikolic... Muslin je odveo repku u Rusiju i trebalo je njega ostaviti. Jedna Crna Gora koja nije prosla grupu za SP nije promenila trenera a mi promenili.

xxx

pre 6 godina

Iskreno uzas ono nema nigde,trenera podhitno oterati,Stojke na gol mora onaj pojma nema ja bi penal odbranio,Ivanovic od starta Ljajica ne sme dirati on nam je pola tima sinoc bio,a kolarov malo manje da sutira te blize slobodnjake zna se da je ljajic dr za to.

Ivan

pre 6 godina

Ja Mitra obozavam ali mogli bismo videti malo Jovica u A selekciji da pojaca konkurenciju. Decko igra u Bundesligi i to u gornjem domu sasvim lepo. Mogla je mlada reprezentacija i bez njega na Gibraltar.
Inace FSS je osvojio 10 miliona realno su mogli kupiti selektora izvaditi pare naci nekog sa iskustvom ko ima viziju sta i kako sa ovim timom. A ne da isprobava ovako amaterski

mr.wolf

pre 6 godina

@(analiticar_amater, 24. mart 2018 11:29)

Ne mozes da generalizujes navijace. Nisu svi hteli da Muslin ode. Nisu svi hteli da ne igramo sa dva zadnja vezna. Nisu svi pricali da je Bane istrosen igrac. Prema tome, svo ovo tvoje pljuvanje naroda je besmisleno. Sta ima da provlacis druge i to kao "Svi" su hteli nesto. Evo ja nisam hteo da se menja Muslin. Nisam bio ni za to da igramo "leprsavo" jer mi to ne mozemo ( mozemo ali necemo imati nikakav uspeh). Leprsavo i plus da imas rezultate mogu mozda 10-tak selekcija u svetu. Nije stvar da li neko "kuka" sada, ono sto jesu cinjenuce je sledece:
1. Muslin nas je odveo na SP, i apsolutno je nenormalno promeniti trenera koji nas je odveo tamo.
2. Pustite price "bila je laka grupa". Jeste, ali su bile i pre lake pa nismo prolazili. Muslin je igrao pravi takmicarski fudbal, i u skladu sa igracima koje imamo na raspolaganju jedino tako je moglo da se prodje...
3. Ni ja ne bih zvao Milinkovica ukoliko bih video da mi sistem funkcionise bez njega. Mnogi vrhunski igraci nisu igrali u reprezentaciji i nista im nije falilo.
4. Oduzimanje trake kapitenu jedne generacije, posle USPESNIH kvalifikacija je isti slucaj kao tacka 1. Nenormalan. Cak i da to moras da uradis radi se drugacije. Eno, prosle godine je Rooney bio kapiten Unitedu, i ako je odigrao 10-tak utakmica. Ispostujes coveka do kraja ciklusa pa onda popricate.
5. Sa Muslinom bi kazes ispali iz grupe. To nikad neces saznati. Sa Krstajicem nemamo mnogo sanse ali opet mozemo da se nadamo, i ako bi ta nada sa Muslinom bila veca.

p.s. U svakom slucaju, ovo sada je mnogo bledo, tesko za 2-3 meseca moze nesto drasticno da se promeni.
Za mene je uspeh sto smo se plasirali, i nikad nisam ziveo u iluziji da smo fudbalska velesila. Ima mnogo boljih, ima dosta losijih, cinjenica je da smo unekoj sredini svetskog fudbala.
Ova ostala ocekivanja da treba da se prodje grupa , pa da se plasiramo u 1\4 finala givori samo o nerealnim ocekivanjima osobe koja takva ocekivanja ima.

Aleks

pre 6 godina

Baneta vrni hitno da te ne proklinjem. Stojketa na gol, Maksimovicu se zahvaliti vecno, ali vecno brate. Lep momak, ali samo to od njega, fudbalska inteligencija 0.
Ostalo ne bi mnogo menjao, Zile, Matic, Ljajic, Mitar, Tadic, to je jednostavno najbolje sto imamo...

Dvojnik

pre 6 godina

Utakmica je pokazala kolko nemas pojma, vidi se da je Muslin bio daleko sposobniji kao selektor ali I njega je tvrdoglavost opravdano kostala SP. Ipak Muslin je znao da od igraca koje mi imamo 5-4-1 je najbolja opcija, jer svi nasi bekovi, Kolarov, Basta, Rukavina...su mnogo bolji u ofanzivi tako da ostane rupa ako se igra sa 4 pozadi a Bek ostane napred, plus I Tosic I Ivanovic su nesto izmedju beka I halfa sto nekad dozvoljava I njima da krenu napred kao sto je na primer Ivanovic pokrenuo jedini gol protiv Gruzije. To je Muslin znao ali je preterao ako Milinkovica. Sa krilnim bekovima u sredini je dovoljno imati Matica, Milinkovica recimo I Ljajic I Tadic, I to je to bolje ne mozemo I nema tu puno filozofiranja, treba jos naci boljeg napadaca jer Mitrovic je skroz neotesan I prespor, treba probati Prijovica celih 90, Djurdjevica ili nekog treceg...Inace onaj Zivkovic je Totalno zalutao na terenu.

dejan

pre 6 godina

Alo druže,kupi sebi fudbalski klub pa se na njemu uči. Sa mojom reprezentacijom se ne igraj zato što ona nije tvoja dedovina. To isto važi za te što su te postavili.

Раде Кузма

pre 6 godina

Што се тиче Банета Ивановића, видим да многе занима разлог због којег је изгубио кашитенску траку. Разлог је врло једноставан и лежи у случају "Муслин". Ивановић није био за смјену Муслина и то је је јасно рекао, а траку је изгубио да не дигне остале играче против савеза јер би он као капитен то вјероватно могао. Ја сам први био за смјену Муслина, али не да би дошао Младен Крстајић који никада није водио ниједну екипу већ да би дошао квалитетан и провјерен тренер. Ово што је урађено је чисто лудило и то ће се показати на Свјетском првенству.

DS

pre 6 godina

Za ovo je Muslin smenjen?Za Krstajica koji nikada nije nikoga trenirao ,cak ni bio asistent koja komedija.Mafija iz saveza diriguje,nadam se da daju ostavke posle kraha na SP ali cisto sumnjam

Darko iz Liona

pre 6 godina

Stvarno mislim da nama treba Italijanski selektor da nauci nasi diciplinu, taktiku, kombinacije i efikasnost prema gol-u. Osim Paunovica i Antica svi ostali su sasvim zeleni za ovo posao.

Carrera

pre 6 godina

Sulejmani , Milenkovic i Jovic i Jojic u tim zavesti red i autoritet usaditi pobednicki mentalitet i mars menadzerima. To bar nije neki problem da bi se prosla grupa.

uefamafia

pre 6 godina

Skoro 20 godina nemamo Reprezentaciju koja je odmah spremna,stalno se "traži" neka postava i neka igra...
Da li smo mi normalni ?!
Neće nas niko da čeka,
posebno ne na SP.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Dobro, super, bata Krstajo - ima jos 2 godine do SP, odigrace zajedno jos 20-ak utakmica, pa ce da se uigraju, videces sta i kako.

Nezgodno bi bilo da je Mundijal za 3 meseca i par utakmica, ovako nema problema, ima vremena...

0 bodova, 0 golova i gol razlika minus 25 000, to ti je skor u Rusiji, bata Krstajo!

Muslin za ovog izmislio fudbal!

Volim i ja vas

pre 6 godina

Na stranu poraz, desava se i mnogo boljima.
Mene samo interesuje kako tebe nije bilo sramota da prihvatis funkciju selektora, i to za SP?!

Dejan

pre 6 godina

Kvalifikujemo se na SP, otpustimo trenera a dovedemo Krstajića da se na reprezentaciji vežba. Da li smo ludi? Sto posto. Ua reprezentacija Srbije!

mikic slobodan

pre 6 godina

ruku na srce tu nema koncepcije igre kakvo minanje nacina igre kad gospodin ni dosada nije imao gde da pokaze neki nacin. nemojmo da se brukamo, sta ce mitrovic kad nije dobijo ni jednu upotrbljivu loptu kao trner trba da vidis koji igrac nije siguran pa ga zmeni sve u svemu igra vodjenje nula bolje da neidemo na sveysko prvenstvo da se brukamo4

Lale

pre 6 godina

Nije problem u Maksimoviću, sklon je kiksevima i van forme je i ne treba ga više zvati.Problem je što nemamo nikakvu igru , problem je što igramo sporo, problem je što nam je trener početnik bez znanja, iskustva i karizme.Problem je što menadžeri i Kokeza sastavljaju tim.Problem je što pola igrača ne razgovara i u svadji je sa drugom polovinom.Problem je što još pet igrača ne treba uopšte da je na spisku.Problem je što igraju igrači van forme(Tadić).Problem je što se klasa igrači(Matić) iz nekog razloga ne trude.Problem je što nam Prijović greje klupu, a u fantastičnoj formi je, ali nije iz Partizana i Z vezde...

Misha

pre 6 godina

Pa nije kriv Krstajic..bas za sve...krivi su i igraci Koji igraju kao babe.Bez volje I zelje.Cast pojedincima.Sta su uradili da izjednace..pa Makar I da izgube 3:1..NISTA..vuku se kao babe...ne prilaze po loptu..nema kretanja..Mitrovic se konstantno vraca preko Centra,uzima loptu I gusi Matica i Tadica..trpa se gde ne treba..onaj Zivkovic nema tri ciste..mozda je bio potencijal Ali je nazalost tu I ostao..ugusio Bastu uz liniju celo poluvreme.Svaka utakmica see mora igrati na pobedu,pa I prijateljska.Ako mozes da das deset,daj deset.Kad to naucimo mozda I postanemo osrednja reprezentacija.

bobo mk

pre 6 godina

Sta je Krstajic tu najvise kriv. Tako losa igra Maksimovica , Tadica , Kostica , Matica i da kazemo svih ostalih ni Gvardiola ne bi pomogao.
(Carrera, 24. mart 2018 09:34)

Plus bez SMS-a, da je bio SMS, rezultat bi bio bar 10:0.

veteran

pre 6 godina

Srpski fudbal je katastrofa! Mi vec decenijama nemamo pojma i zaista ne razumem kako je ovde taj sport toliko popularan? Mi smo svetska klasa u mnogim sportovima ,ali u fudbalu smo ne prosecni,nego potpuno beznacajni! Samo zahvaljujuci dobrom treneru smo uspeli da se posleX godina kvalifikujemo,a onda je mafija uspela i njega da otera!

Jack Sparrow

pre 6 godina

Ne kazem da smo igrali super juce,igrali smo ocajno, ne kazem da podrzavam oduzimanje trake Banetu jer mislim da je samo on trenutno zasluzuje uz kozda Matica...
Ali meni je jako zanimljivo bez pbzira sto smo igrali ocajno,u kvalifikacijama ljudi kritikovali Muslina “pa kako i Milivojevic i Matic”/ “kako dva zadnja vezna u isto vreme na terenu” zatim jos bolji komentari vezani za Baneta Ivanovica: “Bane i Kolarov sa se povuku” , “Dokle ce vise Bane da zauzima mesto mladjim igracima u boljoj formi?” I sve sam to sam procitao,to bukvalno znaci da nikad zadovoljni necemo biti sta god neko radio ovo jeste sramota od juce ali ja mislim sa ce biti bolje u Rusiji i da je bolje ovako nego da pobedimo Maroko 3:0 i odemo umisljeni da smo evropski Brazil i vratimo se kuci pre nego sto prvenstvo pocne,ovako su se momci sigurno spustili na zemlju.

Duka

pre 6 godina

Dobro se kretao Maksimovic
(NbgDeki, 24. mart 2018 09:54) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)
Danas svi igraju fudbal
(NbgDeki, 24. mart 2018 09:54)

Pazi kad si u isti minut smislio dva smislena komentara. Skoro pa Njegosevski.

don

pre 6 godina

Kao što je neko napisao, šteta što ćemo otići na svetsko bez trenera jer ova ekipa ima potencijala, ali Krstajić ih jednostavno ne zna voditi. Vidi se da želi da igramo napadački, ali jednostavno ne zna to preneti na igrače jer nije stručan i nije fudbal samo staviti 11 igrača na teren i gledati šta će oni napraviti, zato su fudbalski treneri tako cenjeni i ne može se to postati preko noći. Naravno ni Muslin nije bio dobro rešenje jer kad pomislim da bi on igrao svetsko bez Ljajića, Živkovića i Sergeja u formaciji sa 7 defanzivnih igrača ne bude mi dobro i siguran sam da bi bio popljuvan kao i sada Krstajić. Samo još da napomenem da sam ponovo pogledao utakmicu i obratio pažnju na greške Matića i Maksimovića pa ono je bruka za 2 profesionalna igrača. Na Matiću se vidi da je došao na lagani odmor jer ga je Murinjo istrošio, a Maksimović je jednostavno rupa i to je to.

Hastali šejtan

pre 6 godina

Naravno,nisam gledao utakmicu,gledao sam snuker,ali...! Ne mogu da vjerujem da vrsni stručnjaci na klupi Srbije nisu ni pozvali Sašu Ilića i Milijaša! Pa oni bi nevjerovatno popravili kvalitet i brzinu tima! I da, žao mi Matića, zalutao čovjek u nevjerovatnu ekipu!!!

aca

pre 6 godina

Ljajicu, nisi vise klinac.Ako ti neko iz dve sanse da dva gola, onda je to 100% ucinak.Ako si smotan i iz 5-6 sansi das jedan ili ne das ni jedan gol,onda si los.Vazno da je Krstajic video sta i kako dalje.Ima jos dva meseca do SP, a neke reprezentacije,vec imaju prvi tim i uigravaju ga.

marko

pre 6 godina

Крстајићу човече, ти си био центархалф а ниси умео чак ни за своју позицију да изабереш бољег. Па човек је ладно као задњи играч одбране минирао своју одбрану тако што је испао и остао 4 метра иза задње линије. Е не корак или метар, већ четири метра. Ја то у свом животу нисам видео. Колега који те је поставио за помоћника и ком си окренуо леђа је као зглајзнуо због слабог напада, а ти тераш исто само са Митровићем. Једину ствар коју си променио је капитен, и то је невероватна будалаштина. Знам сигурно да добар део људи уопште неће ни гледати фудбал, као што ни јуче нису гледали, јер неће да се нервирају, јер то што ти сад као видиш, нама је јасно још пре неколико дана. Као играч си имао карактер и стрпљење, ишао степеник по степеник, и онда одједном бам постајеш селектор. Мислиш да је то нормалан пут тренера? Није, и зато је многима јасно, и зато и неће гледати.

daw

pre 6 godina

Ova reprezentacija je jednostavno menadzerski poligon za prodavanje igraca...postavljen je ovaj poslusnik bez dana trenerskog staza....tako da se iskreno ne trebamo nervirati......jednostavno sramota.....smjena trenera koji te dovede na sp....pa onda oduzimanje trake dugogodisnjem kapitenu.....bitno da 10ljudi imaju masne provizije od menadzera zato sta njihove vedete koje nemogu igrati...ni u austriskoj ligi....pa fino platis i evo ga u reprezentaciji.....sramota i ruglo

Dejan CZ

pre 6 godina

Sta i kako u buduce???
Alo buduce je ovo sad...izboren je plasman na SP,osvojeno prvo mesto u grupi i taj kvalitet treba da se pokaze na delu...Nismo ispali da bi se dala izjava sta i kako u buduce...ko te stavi na to mesto.

Muslin

pre 6 godina

"Musline gde si? Kada ces da se obratis naciji i kažeš razlog i imenujes onoga ko te oterao? Da znamo koga da krivimo za naredne neuspehe
(Mare, 24. mart 2018 09:24)"

Tu sam ja. Gledam sve preko tv ekrana. Nesto me bole leđa, igrao sam sa unukom fubal. Krstajiću poručujem da možeš da izgubiš bitke ali ne i rat. Ja sam rat izgubio, pa sam tu gde jesam. A vi deco učite od grešaka nas starijih.

Momir

pre 6 godina

Onda i ja mogu biti selektor. Tvoj posao je da prije utakmice uradis sve kako bi dosao do povoljnog rezultata. Stvarno nije tesko nakon poraza biti pametan i reci sta ne valja.

danguba

pre 6 godina

Strucnjak je slozio ekipu kao na Soniju. Nismo Barsa, da igra samo Buskets u sredini, niti imamo Mesija i Suareza naprijed. Ovo je ocigledno bila alibi postava, odnosno gurnuo je u prvi tim sve koje bi navijaci (ili menadzeri) voljeli da vide, a sada ima opravdanje da mijenja.
Jasno je da Srbija snagu treba da crpi iz sredine, koja je trenutno najvitalniji dio tima, gdje imamo igrace koji nose igru u maticnim ekipama (Matic, SMS, Milivojevic). Na svim ostalim pozicijama smo limitirani. Nismo ekipa koja se moze nadigravati, vec svoju sansu trebamo traziti u tranziciji, iz kontri i polukontri, gdje moramo koristiti brzinu Ljajica i Zivkovica ili traziti Mitra da spusti i zadrzi loptu.

Dragan

pre 6 godina

Pustite pricu o igri, mi zadnji put smo imali neku igru u kvalifikacijama za SP 2010, od tada samo na trenutke...
Gledam sinoc utakmicu i razmišljam šta je funkcija beka... Po mom skromnom mišljenju imaš ofanzivni tip i defanzivni, ali su sastavni dio odbrane... Kolarov odbranu ne igra, ako vec mora biti u timu onda nek igra krilo jer to radi citavo vreme. Kad napadaju preko njegove strane on trci unazad sa rukama iza ledja...

Andrea Djani

pre 6 godina

Sada je kristalno jasno zasto Engleska godinama nema rezultat na SP ili EP . Premijer liga i mnostvo kupova prosto samelje igrace , a posto nasi glavni igraci dolaze upravo iz Engleske nase sanse ne postoje , sve da i ja budem selektor .

valjdanormalan

pre 6 godina

prvo: kaži, momci izvinjavam se, nisam ja
za trenera reprezentacije
drugo: ti se preduzetnik, nisi trener
treće: ne znam da li ti je neko rekao, ali
nikada nikoga nisi trenirao. Pa
pobogu čoveče kako si mislio tre-
nirati reprezentaciju.

Vukasin

pre 6 godina

Misljenje bazirano na prvih 10min, koliko sam pogledao.

Velika zelja kod fudbalera, nedostatak adekvatne takticke zamisli.

Trenerska impotencija od coveka.

Miki delija

pre 6 godina

Postoje dva ogromna problema i vise manjih koja su vidjena sinoc. Elem, pozivanje i reprezentaciju rekreativca Maksimovica cije ispadanje od 4 metra kod drugog gola, amatersla neozbiljnost u 8.min.i intervencija kod penala( sto inace sve zajedno ne mozete videti ni u Opstinskim ligama) pokazuje da Krstajic sa sastavom ima veze koliko i mi jadnici navijaci. Drugo cela saga oko Ivanovica pokazuje po ko zna koji put u srpskom fudbalu, da je nama afera u reprezentaciji hronicna bolest i da se ponavlja decenijama. Svima je jasno da je atmosfera uzasna, da selektor nema autoriteta i da delujemo neozbiljno za SP, dok sporadicni dobri intervali u igri su samo plod individualnog kvaliteta par igraca. Zakljucak, ovo SP ce biti jos jedna muka, i tema za novine o losoj igri, svadjama i napokon novom neuspehu. Ne znam kako i ko moze ovo da promeni sa ovim ljudima u FSS !

Bice bolje

pre 6 godina

Bilo je sinoc i lepe igre, Ljajic je definitivno nas najbolji igrac i kreator igre, dati mu jos vecu ulogu u timu jer jedini ume da napravi akciju, Maksimovic, Mitrovic i Matic su sinoc razocarali ...

Dragan Feliks

pre 6 godina

Bez ideje, tempa i ritma. Oba spoljna katastrofa. Sa Bastom nismo dobili ni u defanzivi ni u ofanzivi, baš kao ni kod Muslina sa Rukavinom, ipak je Ivanović ma koliko islužen, zbog iskustva, renomea, energije i prekida najbolje rešenje. Kolarov igra samo napred, pa zašto ga onda ne gurati napred, od Kostića ništa nismo videli. Matić umoran i nezainteresovan, on je vrh kada je koncetrisan i spreman. Živković u sredini neuspešan eksperiment jer je čovek po vokaciji klasiča krilni igrač ( ukoliko se želelo da brži igrač popuni sredinu tu je Gaćinović kome je to prirodnija pozicija na kojoj je već igrao ). Ljajić nedorečen i pomalo sebičan, mada jedino on i Tadić imaju taj ,,potez,, kada mogu da izmisle gol, ali nekonstantnost im ne dozvoljava razvoj u vrhunske igrače ( dokaz klupske karijere ), ali su uz SMS-a najbolje što imamo na pozicijama kreatora. Mitrović nekoristan i konstantno nervozan, u ovoj formaciji Prijović bi bio daleko korisniji zbog bolje kontrole lopte, mada obzirom na igrače koji su realno na raspolaganju treba razmisliti i o varijanti sa lažnom devetkom ( SMS ) Ljajićem i Tadićem iza njega ( u defanzivnijoj varijanti sa Milivojevićem umesto jednog od ove dvojice ) te n.p.r. Živkovićem i Kolarovom po bokovima. Ivanović i Tošić po boku i Nastasić i Vuković kao štoperi sa Matićem ispred njih. Stojković na golu.

Djape

pre 6 godina

Šta fali Basti?? Treba nam iskustvo na sredini terena. Italija je imala Pirla, mi imamo Bastu.


Daa. To isto kao da kažeš mi imamo Yugo a Italija Ferari..

Wilfred

pre 6 godina

Trener bez dana trenerskog staža. Sinoć smo videli da ili nema viziju ili nema autoritet, a moguće oba. Zato, Krstajiću odlazi ako imaš mrvu obraza!!

Dragan

pre 6 godina

Ako vec prihvatis da igras za reprezentaciju, u tom slucaju treba da budes posvecen igri sto procenata. Medjutim imam utisak da je nekima od nabedjenih zvezda prioritet izgled, igra je u drugom planu. Inace nema tu neke mudrosti, kretnja mora biti brza, oslobadjanje od lopte sto pre bez mnogo dodira, (primer je gol koji smo dali), tehnika i baratanje sa loptom se podrazumeva.

Milan

pre 6 godina

Menjanje selektora, kapitena, golmana i eksperimentisanje sa odbranom dva meseca pre mundijala ne mogu da donesu nista dobro. Reprezentacija se uigrava godinama, nisu oni regularan tim pa da treniraju zajedno nekoliko puta nedeljno. Ovo su neke osnovne stvari u fudbalu Koje ja znam kao laik. E toliki nam je strucnjak na klupi. Krstajic je odabran zbog poslusnosti, a ne strucnosti, kao i svaka druga vazniji funkcioner u ovoj drzavi. Necemo uzeti ni bod na mundijalu zato sto ce ova „odbrana“ primiti 2-3 komada od svakoga. Oduzeli su stabilnost najbotnijoj liniji tima u najgorem mogucem trenutku.

mile

pre 6 godina

Krsto, os da budes selektor?....ma ocu, nego kako, pa ja nemam pojma nista o tome! ...ma kake veze ima, ko da je to bitno, vazno je da si ti nas coek...e brate...

dEjan

pre 6 godina

uzeo sam kartu da ih idem gledati protiv svajcaraca, ali sad razmisljam da poklonim nekom svajcarcu kartu i da mu ulepsam
svetsko prvenstvo.. bruka

Srb

pre 6 godina

Dokle god budu bili selektori na klupi koji saznaju sastav tima u isto vreme kada i mi navijači našem fudbalu nema napretka... Slaviša Jokanović, Radomir Antić, su odlično rešenje za našu klupu ali nisu u interesu menadžera...

Hemofarm

pre 6 godina

To nije problem selektora,kapitena,saveza vec naroda koji prihvata samo uspeh dok neuspeh ne prasta...Djokovic zna...

Ako ti u svemu ovome što se dešava oko našeg fudbala vidiš nešto dobro onda je to isključivo tvoj problem, a ne nekog tamo naroda. Uostalom, strpi se još malo, pa će ti sve biti jasno kad odemo tamo gde ćemo igrati protiv timova koji, za razliku od Maroka i Nigerije, znaju da igraju lopte.

Hipnotisano pile

pre 6 godina

Ako smo sinoc dobro igrali..plasim se utakmica u kojima cemo igrati lose... sve mi se cini da ce se ponoviti Argentina 2006.

Borisbl

pre 6 godina

Utakmica pokazala da nam u odbrani duva promaja i da je maksimovic totalno zalutao u reprezentaciju. Pokazala da nemamo ni nirnicu ni organizatore igre, nego kao mala dijeca idemo ka goli sto prije i loptu stalno guramo napamet naprijed vez obzira da li smo u situaiji 2 na 6 i 3 na 8 par puta.. a kad imamo sutuacije nakon gresaka njihove odbrane kada smo 4 na 4 il 3 na 3 onda igrac koji ima loptu pokusava nesto solo i davi loptu.. kratko receno igramo kao da su nam amateri u timu i veoma dezorganizovano i ne odgovorno. Trebaju nam dva stopera, ne bitno iz kog kluba ili lige al koja se razumiju i nadopunjavaju. Maksimovica ne zvati ni pod razno, Tosic mize na klupu, Basta, Ivanovic i Kolarov trebaju biti podrska mladjim igracima, a mnogo manje prvotimci. Igraca ima, narocito mladih koji hoce i mogu.. sad da li hoce i selektor i savez.. to oni najbolje znaju.

C i n i k

pre 6 godina

Nije mi jasno, el Krstajic puskom nateran da sedne u fotelju?
Pa nije, znaci on je najveci krivac. Ako je sebi dozvolio da bez ikakvog iskustva vodi A selekciju i da ce sada on kao da vidi "sta i kako" onda, ako ima obraza, vec danas mora da podnese ostavku.
To zato jer su igrali sinoc bez ikakve ideje,samo su istrcali na teren pa sta bude, napravio je odbranu koja je blago receno, katastrofa! Iole jaci timovi davace nam po 5, 6 komada bez ikakvih problema. Ako ostane neka bude svestan da ce to da znaci njegov profesionalni debakl i kraj.Nisu tu ni pare bitne a ne sumnjam da je super placen.Bitno je, da li je on svestan da ne zna nista o tom poslu? To nisu drzavna jasla pa da nije vazno jer ionako nista ne zna..ovde se na terenu odmah vidi skor..

Hugo

pre 6 godina

Jel još nekom čudno to što nema Milenkovića ni na širem spisku?
(Draj, 24. mart 2018 11:14)

Aha igrao je za mladu reprezetaciju kvalifikacije. Inace imam jako lepo misljenje o tom igracu gledao sam ga poslednjih par kola u Fiorentini i cele prosle godine.. Odlican je na stoperu ali ga koriste i na desnom beku i ja mislim da moze da pomogne A selekciji iako je mlad. Verovatno ce njega i Jovica da prebace tek sledece godine

zekan17

pre 6 godina

Sve najjace reprezentacije igrale su sinoc sa najjacim postavama. Jedino Mesi nije igrao za Arg. i Nejmar za Brazil zbog povrede. Bitno da Krstajic razigrava par meseci pre pocetka Svetskog i jos kaze video sam za ubuduce. Pa kad je to ubuduce rodjace. Nemoj da glumis Gvardiolu pa da rotiras 10 igraca po utakmici jer za to nemamo vremena,vec najjacu postavu protiv Nigerije pa da vidimo sta i kako.

Navijac Zvezde

pre 6 godina

Utakmica je pokazala da jos mnogo moras da ucis.Ne moze svrseni student medicine da udje u hirursku salu i da operise srce.zatosa tobom ocekujem turizam u Rusiji a savez ce da kaze da mi kao mala zemlja treba da budemo zadovoljni sto smo uopste na SP

rale

pre 6 godina

Ovde se ne zna ko pije, a ko plaća, doveden da ispunjava nečije zahteve bez dana trenerskog iskustva, oterati čoveka samo što nije uvrstio nekog igrača po hiru menadžera, ali kao i sve što (ne)funkcioniše u ovoj banana državi tako da je sve ovo suvišno

pravda

pre 6 godina

svako gleda da ga na Sp predvodi strucnjak sa sto vise iskustva i sto vecim renomeom u svetu fudbala ... Samo nama je anonimus ok to jest nije on covek nista kriv jer je samo piun saveza i marioneta koja se nista i ne pita za uzvrat pisace mu u Cv-u da je vodio repku na Sp a ostace i upamcen da je zajedno sa FSS zabio noz u ledja Muslinu !

krompir

pre 6 godina

Krstajicu, pa zar ih nije radzdrmala promene kapitena??? Sta ovo bi sinoc?! Ako nas i Nigerija rasturi ko Maroko, budi covek, podnesi ostavku!!!

svi smo mi muslini

pre 6 godina

mene vise brine sto je ovaj covek stvarno umislio da nesto zna o vodjenju reprezentacije .jos ce da dodje i do tuce u svlacionici , zbog nezadovoljstva a vec smo videli kako mitar onako 'slucajno ' zabija kopacku u glavu tosicu . nece ovo ljudi na dobro da izadje , nece :(

miki

pre 6 godina

Definitivno se vidi da nemamo ono što je najvažnije u bilo kom kolektivnom sportu, 1 Atmosfera u ekipi 2. Vođa ekipe (kapiten) 3 Selektor (autoritet nad ekipom). Mi ovo nabrojano definitivno nemamo. Ono što je najgore od svega je FSS na čelu sa Kokezom. Oni su sve doprineli ovoj situaciji što se dešava u Reprezentaciji Srbije i u našoj Super ligi. KATASTROFA!!!

Del Piero#10

pre 6 godina

Ubuduće Maksimović što dalje od tima, dečko je rupa neviđena. Milenković mali i Veljković su za njega izmislili fudbal. Vratiti Ivanovića u jedanaest pod hitno, kakav je takav je mi boljeg nemamo trenutno. Odbrana nam je očaj živi, ako tu nešto ne popravimo do SP, crno nam se piše.

Andrea Djani

pre 6 godina

Mora se reci da je potez decenije uvodjenje Ivanovica u igru u poslednjih 15 min. kada jurite rezultat , jer nam je selektor rekao da ce igrati kao da je SP . Naravno to je uradjeno da bi rekao kako je problem sa trakom resen i da ne stiti po nalogu rekord Stankovica . Pravo stanje je da Ivanovica vise necemo gledati u timu , a sto se ostalih tice Matic je trebalo da kaze da je preumoran , isto vazi i za Tadica , tako da je propustena sansa da se da prilika igracima koji nisu imali do sada vecu minutazu , ali sta da se ocekuje od ovakvog selektora .

djuro

pre 6 godina

koliko ja vidim, Krstajić ima dve opcije. Prva je da odmah da ostavku i da se pokuša da se dovede trener, ne mora Muslin ali koji nešto zna i koji bi možda mogao da pokupi konce od Muslinovog sistema jer prosto nema se vremena za bilo šta drugo. Druga opcija je da objavimo da bojkotujemo SP zbog onog špijuna, ili koja kod je halabuka na Rusiju trenutno u opticaju, a Rusima tajnim kanalima objasnimo da je to ustvari zato da izbegnemo megasramotu koja nam sa ovakvim timom, trenerom i igrom ne gine ako odemo.

jojo

pre 6 godina

Matić je igrao loše svakako, ali dečko je isključen iz tranzicije lopte tako što je postavljen da popunjava rupu kad Kolarov krene napred a to je uvek. Ne može se sve imati i pitanje je da li on to treba raditi ili drugi zadnji vezni, tipa Milivojević ili Fejsa npr koji su manje korisni u tranziciji.

Zoran

pre 6 godina

Bruka i sramota.
Krstajić kao trener se trebao dokazivati i dokazati na klupi nekog kluba. Po prilici nekog nižerazrednog (Bokelj, Ibar, Planinac, OFK Bosut itd., izvinjavam se pomenutim klubovima, nisam imao i nemam nameru da omalovažavam bilo koga. Želim im puno uspeha u narednim takmičenjima, a možda se i oni ne bi složili u vezi selektora da predvodi njihove fudbalere).
Alibi se priprema, stvaraju se afere, prave se smicalice, prljave i prazne priče tipa ''kapiten''. Stvaraju se grupe i klanovi. Okrenuti igrače jedne protiv drugih. Nakon teškog neuspeha, koji će se neminovno desiti na Svetskom prvenstvu, slede opravdanja i optužbe, tipa: fudbaleri su krivi jer nisu trenirali???, viski i ku..e, došli su nespremni i slično. Već viđeno.
Ako ima malo pameti i odgovornosti, u strukturama koje odlučuju o sudbini ovog prevarenog naroda, predlažem da se kompletan FSS najuri i ''očisti''.
Omogućiti nastup reprezentaciji na prvenstvu u Rusiji čista obraza. Svakodnevno trpimo poniženja i uvrede od tzv. međunarodne zajednice (rukomet i sl.), ne treba nam isto to od naših pojedinaca radi ličnih, sitnosopstveničkih interesa. Prizovite se pameti, narodu je dosta svega, još je samo falio fudbalski skandal i bruka i Krstajić sa nestručnim objašnjenjima.

Shalabajzer

pre 6 godina

Kao prvo pozdrav svima
Nisam neki sto puno prica i komentarise, vise volim da procitam vase komentare.
Ali ovo mora da napisem i vidim vecina je to sinoc primijetila i ima isto misljenje.
Svi smo vidjeli da onaj MAKSIMOVIC nije za reprezaentaciju. Ako je vec rijesio da mu dadne sansu i ovaj nije bio na nivou sto se od njega ocekivalo trebao je da ga zamijeni najkasnije posle 27-og minuta i tako dadne do znanja ostalim igracima kako se treba uci u mec. Do tada smo svi vidjeli da taj MAKSIMOVIC nema pojma, ali Krstajic izgleda nije, tako da je on kao selektor totalno podbacio.

saca

pre 6 godina

Mislim da je nas selektor pametan covek i da ce shvatiti situaciju u kojoj se nasao i podneti ostavku sto pre, kako bi nasledniku omogucio sto vise vremena da se posveti reprezentaciji, dovede usijane glave u red i spremi ekipu, ne da pravi cuda, nego da korektno odigraju meceve na SP.

f

pre 6 godina

svaka iole ozbiljna ili poluozbiljna reprezentacija zna već mesecima koja će im biti startna postava na mundijalu, a ovaj naš srećko nešto isprobava i otkriva 2 meseca pred prvenstvo. Da ne pominjem savez koji isprobava selektora isto tako.

ojha

pre 6 godina

Igra je bila katastrofalna, linije nepovezane. . Imali smo 4 ofanzivna venza (ljajic, zivkovic, tadić i kostic) i nismo uputili ni jedan posten centarsut. U odbrani se komplikovalo.. Igraci nisu krivi, oni igraju onako kako im selektor kaze. Loše, loše..

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Musline gde si? Kada ces da se obratis naciji i kažeš razlog i imenujes onoga ko te oterao? Da znamo koga da krivimo za naredne neuspehe
(Mare, 24. mart 2018 09:24)
Nije Muslin takav covek. Mozda ce se oglasiti kada prodje SP. A sad nece da kvari ionako losu atmosferu.

milke

pre 6 godina

Kaze selektor da im je falilo mirnoce u igri. SVASTA!!! Tvoja ekipa je toliko spora i neborbena da stvarno ne znam kako moze biti mirnija. Mozda svi trebaju igrati kao Matic sinoc, kome je jedini cilj bio da mu slucajno ne dodje lopta i svojski se trudio da bezi od nje. Decko je bio savrseno miran, kao da nije ni bio na terenu. Naravno, bilo je jos dosta njemu slicnih, ali me je on najvise razocarao.

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Samo opušteno, laganica! Peci zanat i uzivaj, niko neočekuje neki rezultat od vas! Posle Rusije samo će Bjeljina profitirati dobivši iskusnog stručnjaka! Očigledno da nekom smeta jaka Bjeljina!

Dejan

pre 6 godina

Samo u Srbiji može da se dogodi da selektor bude čovek bez ikakvog iskustva u tom poslu.
Nemam ništa protiv Krstajica ali ipak mislim da je trebalo probati sa nekim dokazanim trenerom.
Mislim da ništa nećemo uraditi u Rusiji.
Voleo bih da nisam u pravu.

floro flores

pre 6 godina

nadam se da ce te Nigerija jos necemu nauciti,a posle Brazila ces se pitati "imali razloga da izadjem na ulicu".Treba da te sramota sto bez iskustva si prihvatio da budes piun znas dobro koga.Reprezentacija je kruna karijere,a ti je dobio kao pocetnik

3DvarD

pre 6 godina

Sve je on to lepo objasnio, sem sto nista nije objasnio. Evo sta mene, recimo zanima; Zasto se nama, bez obzira na to koliko igraca ubacimo na sredinu terena, napadac vraca po loptu? I zasto Kolarov koji, uopste i ne igra odbranu, sa onakvim centarsutem ne igra na krilu? Mene bi, recimo, ovo vise interesovalo od Krstajicevih, ispraznih i neodredjenih recenica.

OKI

pre 6 godina

Promenili smo selektora pa kapitena sve nepotrebno pravi potez bi bio promena pretsednika fudbalskog saveza e onda bi sigurno bilo bolje

Dare

pre 6 godina

Ee a najjace je sto su ovi navijaci na komentarima svi sami strucnjaci, a kad je FSS objavio da ce se igrati sa Marokom, svi su se smejali, u smislu gde njih nadjoste, mi treba da igramo sa jacima , a ne sa boranijom.Evo, jel vam sad jasno ko je Maroko, jel vam jasno ko smo mi, i zasto ne mozemo da se takmicimo sa jacima??

Hogar

pre 6 godina

Da se prisetimo ko se sve ucio poslu na mestu selektora nacionalnog tima kod nas i rezultati su uvek izostali. Reci najpre zbogom raznim Kokezama iz saveza a onda i Curcicima, Krstajicima...

Новосађанин

pre 6 godina

Реално, негде мора да процури. Процурело је синоћ. Не може вечито да се скрива и баца под тепих. Синоћ се јасно видело, КАТАСТРОФА. Само се надам да ће квота за непролазак групе на СП бити коректна, неке паре да уложим.
Код нас Срба, нигде немате система, све је на фору, орук, шмек. Нема правила. Само у нас "послован човек" може за десет година, у зрелој индустрији, да "убрза" од нула до скоро милијарду евра прихода. Само у нас, човек који процени са чим располаже, постави систем у складу са проценом, направи резултат, на крају буде отеран. Само у нас, човек капитен, какав год да је, ипак је предводник генерације, бива скинут са траке непосредно пред почетак такмичења, уз образложење које не може да прогута ни особа заостала у развоју.
И како онда, било какав резултат да направимо? Ми смо, буквално у свим сферама, осуђени на пропаст, и зашто онда да се нервирам. Где је бре фудбал у овом мору јада што нас разара? И ко га води?
Нисам злурад, пакостан, назовите то како год хоћете, али бих баш волео да у Русији послужимо за поправку гол разлике. Оно, да буду и Петко и Шестко, ма гол разлика да буде 0:20. Али баш, пошто главешине срамоте немају, да се прописно осрамоте, да их јавност разапне на крст, да раја почне вицеве да збија на њихов рачун. Знам да свима у ФСС морал није јача страна, али опет... ипак је срамота, срамота!!!

Milos

pre 6 godina

ko ima bar malo godina i iskustva stvari su jasne..matic nije bio na azijskoj turneji jer je "umoran",na trecini prvenstva a kostic,kolarov i dr.su se vratili posle prve utakmice.bane se ozari kad ga pitaju za muslina,jer je zasluzan za nj.karijeru. Stavite se na mesto igraca koji su izborili sp? Sta biste vi? Smena muslina i baneta,krstajic rece da svi pocinju od nule,smena baneta da razmdra ekipu? Haos. Muslinova ekipa i da hoce,nece i ne moze jer volja,zelja je unistena od "strucnjaka",razbijena hemija,igra,sve a 2mes.do pocetka,nego ko ekipa sa poljanceta,po koji pojedinacni potez..bravo drzavo i nzv fss!

deki

pre 6 godina

Ovakva igra ne prašta se treneru,dakle bez obzira rođače imaš još jednu šansu,Nigerija,posle toga ili ideš ili ostaješ,a ovi iz saveza isto,ako opet ovako završite utakmicu,kraj ,svi napolje ako nećete da idete pozvaćemo navijače da vas isteraju iz kancelarija, ovo će morati da se preseče

okupirana zemlja

pre 6 godina

Treba ga pustiti da se uci na Svetskom prvenstvu. Ko je lud da za selektora postavi dokazanog trenera, bolje ovako neko ko nikad nije bio prvi trener nijednog tima.
Tako je to kad bosanski klanovi odlucuju.

Xander

pre 6 godina

Ta formacija ispade najbolja za ovu ekipu. Em što su tako igrali kod Muslina, em što pola igrača igra u takvim formacijama u svojim klubovima(Basta i Sergej u Laciju, Rukavina u Viljarealu, Nastasić u Šalkeu...). Koliko god to izgledalo "bunkerski", mi ne možemo bolje, napadački ne znamo da igramo, to se sinoć potvrdilo. Nadam se da će to i Krstajić shvatiti, jer nam se u suprotnom crno piše i u ostalim prijateljskim utakmicama i u Rusiji.

Milan

pre 6 godina

Ma Ljudi,ovo nije nikakvo iznenađenje ! Kakav selektor takva i Reprezentacija..čuj,Selektor ?! Pomoćni trener,nikada ništa vodio nije,a sada vodi Reprezentaciju na Svetsko Prvenstvo !! Skandal Svetskih Razmera,smeju nam se svi..dobro,neki se samo čude..a i meni je čudno,smene Mukija,odveo nas čovek na SP..smenili Baneta.
Pa me samo zanima hoće li konačno odgovarati neko od ovih genija iz saveza,kada se desi ono što se desiti mora na tom SP..
Eto to me samo zanima,i dokle više ovako ??

Pozdrav svima Zabrinutima

Dragan BL

pre 6 godina

Da razigrate menadžerke pulene, da se ti naučiš, da se procenti podele...a rezultati i kvalitetan rad, u nekom drugom životu!

BMX

pre 6 godina

Ime momka koji je dao jedini go za Gambiju protiv Centralne Afrike (1:1) je poruka za: 

- FSS 
- Menadžere igrača 
- Terenera 
- Stručni štab 
- Sve igrače

car

pre 6 godina

Prijatelju, najbolje ti je da ideš dok je vreme. Zašto si doveden uopšte? Da prodate nekog igrača, da rehabilitujete invalide koji neigraju u svojim klubovima, i da oterate Baneta iz samo vama znanih razloga. Dokle ćemo više sami da razarmo naš fudbal?

Zaigrajmo zajedno

pre 6 godina

Dobra stvar u ovom nasem kosmarnom reprezentatizmu je sto uvek mozemo zaraditi na kladionicarskom igranju protiv nasih.

Djokovic vec duze dobrim kvotama za poraz donosi lebac i margarin na sto, neka orlovi donesu i malo alpske.