Ponedeljak, 19.03.2018.

08:56

Federer besneo i vređao sudiju

Švajcarski teniser Rodžer Federer bio je nervozan tokom čitavog turnira u Indijan Velsu, a kulminacija je stigla u finalu sa Huanom Martinom del Potrom.

Izvor: B92

Federer besneo i vreðao sudiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

204 Komentari

Sortiraj po:

Noćno obezbedjenje

pre 6 godina

Gospodo lažna ili bolje da vas čovek nazove seljacima jer vi ne možete da budete nešto bolji od njega.

Shvatam da vam njegovo ponašanje ne svidja kao što se ne svidja što još uvek igra.

Al' tim nećete dobit ništa osim što vam ostaje da ga blatite.

dusan

pre 6 godina

Mnogo me je iznervirao tokom meca, ali kad bolje razmislim, fascinira me ta glad za pobedom, i kad nije u pravu...Sta da se radi, tako mora, bolje to nego slanje srca i mir , grljenje drveca...Trgni se Nole, opsuj opet ko nekad i razbi ih sve molim te! :)

gledalac

pre 6 godina

A najjači su kritičari koji verovatno žive kod keve i ćaleta plaćaju im NET a oni mrze prvo sebe posle podne čitav svet.
(Mali njihov svet., 19. mart 2018 17:23)
Mislis na Jumka, Mikii-a, Urosa, Krstu, RF razne ,novicu, Rasima NP, Dr Roddicka? Cudno da ti takvi nisu dosadili?

Sto se ponasanja tice, nista cudno. Lik je tri puta seo u stolicu namenjenu najboljem teniseru sveta koji on u tom trenutku nije bio.
Pasivno -agresivni karakter koga podrzava mocna masinerija za pravljenje i pranje novca koja stoji iza njega. Drugi igraci bi za ovo dobili opomenu, u najmanju ruku ..

Simpo

pre 6 godina

Ja bih ga pozajmila na jedan dan. Sto se tice drugih stvari, Rodja je odavno procitan.
Svaka cast za karijeru, naravno!
(anica, 19. mart 2018 16:01) # Link komentar
Ma šta će ti nije on za to on je sa druge strane,neka su mu deca živa i zdrava ali ne liče na njega,najverovatnije veštačka oplodnja

haren

pre 6 godina

Razvalio ga Delpo i to je to.
(Mesar Perica, 19. mart 2018 19:04)

Covek imao 3 mec lopte koje nije iskoristio. O kakvom razvaljivanju govoris?

ANDREJ

pre 6 godina

Federer je tokom cele svoje zaista duge i uspesne sportske karijere,bio
uzoran sportista - dzentlmen. Nikada nije dolazio u sukobe sa svvojim protivnicima,a jos manje sa sudijama turnira.E pa ako je jednom i on "pukao",
ne treba sada od toga praviti aferu.Ne mislim da je postupio u konkretnom
slucaju u redu,ali jedna greska se svakome moze oprostiti.!

buster

pre 6 godina

ponasao se on i gore od ovoga.
kad ga je djokovic jednom prilikom dobio lomio se i reket na sred meca. toliko o tome. opet covek igra u teniskom vakumu evo sta se desi kad naidje dostojan protivnik.

informacijica

pre 6 godina

@rade,za ime svijeta ,da li si već zaboravio da je Nadalu lanirival bio na AO,IW i Majamiju ,i sve tri meča od jega izgubio.Pojavio se on i ove godine ,ali je Čiliću na Ao predao meč zbog povrede,a Novak je lani izbacio Kirjos,a ove godine Cunga i Danijel.

GH

pre 6 godina

Uvek kazem da mi se dopada Federerov stil, smisao za humor i ironija. Nazalost, cini mi se da su stvari izmakle kontroli na ovom mecu ali to vise uopste ne iznenadjuje jer Federer ima toliku podrsku u teniskom svetu, ukljucujuci i publiku, da bukvalno moze da radi sta god hoce. Pogledajte samo kakav mu je ELO faktor na GOAT listi, kakvi su mu zrebovi, pa vecernji termini koje on sam bira po zelji, kako je rekao u Melburnu, uz smeh, naravno, covek se otvoreno smeje protivnicima u lice i otvoreno govori sta sve sam bira. Nisu to nimalo naivne stvari u ovom sportu. Sponzori su doneli odluku a videli smo i sta publika radi samo da bi on pobedio. Previse se to dozvolilo. Sve me vise podseca na Konorsa koji je bio apsolutno bez skrupula i najbrutalniji teniser do danas na turu. Bude li imao vise ozbiljnih i jakih protivnika koji ce cesce pobedjivati mozda ce i nadmasiti Konorsa.

crvene ,žute ,zelene ,bijele

pre 6 godina

@a koje boje su kantice i loptice,Novak ne psuje ponekad,već mu je to manje više postao manir, valjda si gledao njegove mečeve,a o Delpovom pogrdnom nazivu rivala poročitala sam na nekom portalu domaćih medija,možda čak i na ovom.

ninepi

pre 6 godina

To je verovatno cuveno ponasanje gospodina?
Dobro de, i on je samo covek, i njemu se omakne.
Ja mu licno ne zameram, cak sta vise, malo ga vise postujem.

rade

pre 6 godina

nole i nadal ne igraju, jer ne zele da ga puste...ali sta mu vredi kad vidis ne moze da osvoji turnir, ni kad ova dvojica ne igraju, aman zreo si za penziju...

megatronman

pre 6 godina

Sudija je oštetio Federera. Del je krenuo prema početnoj poziciji, predomislio se, vratio do sudije i tražio provjeru. To nije smio, tj. smio je ali nije mu sudija smio udovoljiti.

Mladen

pre 6 godina

Federerovo ponasanje na stranu, ovo sto ja procitah u samo 10 prvih komentara je stvarno zabrinjavajuce. Shvatam, ne volite ga, ali pominjanje njegove dece i zene je ispod svakog nivoa.

Stvar je sto je ovo hvatanje za slamku. Znate, sad je Federer viknuo na sudiju pa se mi, Srbi, sablaznjavamo, ali Boze moj, kada je nase gore list vristalo na dete od 10/11 godina, to nam je onda bilo razumljivo? To tako funkcionise?

I sada krecu hvalospevi o ponasanju Del Potra? Mislite, onog istog koji je Mareju psovao majku, a potkacio i Hasea i mnoge druge tenisere? Obojica su bila i vise nego nervozna, pravili su greske i onda bili jos frustriraniji. Naravno, desava se, nije sada to nista, kao sto, normalno, nije ni bilo kada se Djokovicu ili bilo kome drugome desavalo. Ali, ovo utrkivanje oko toga ko ce sramniji komentar da napise je zaista jadno. Tuzno je sto mi vise ne navijamo da neko pobedi, vec da neko izgubi. Cini se da je to mala razlika, ali, kada procitate ove komentare, velika je.

Idemo dalje... Sledeci je Majami... Djokovicu puno srece, ali i Delpotru, pa i Federeru. I nadajmo se da cemo gledajuci Majami, navijati za pobede, a ne poraze. Ipak smo mi sportska nacija.

Normalan čovek

pre 6 godina

Pitam se čemu mržnja u komentarima na običan sport. Ne volite Federera ni to ne vidim razlog da vam je dirao nekog kao što je potpuno normalno da tenzije postoje u mečevima. Svima se desi ponekad da puknu a vidim kod mnogih nije to jasno. Bitno da pljujemo vredjamo i iznadjemo teoriju zavere jer šta bolje umemo od toga. Apsolutno ništa!"

Mali njihov svet.

pre 6 godina

A najjači su kritičari koji verovatno žive kod keve i ćaleta plaćaju im NET a oni mrze prvo sebe posle podne čitav svet.

msbravomk

pre 6 godina

ok Federer se ponasao nepristojno i dobio kritike ali ne mogu jedna stvar razumeti ono “delpo ljudina” ja sam gledao duel sa Leandro Maer i ponasanje Delpo e bio odvratno sa to glumenje povrede

Pavle

pre 6 godina

Cinjenica....Tvoj Roger nosi titulu fer -play igraca a to nosi i odgovornost....ispod te ugladjenosti stoji ono pravo lice Rogera koje nije ni malo naivno.A sto se Novaka tice,...da psuje,psuje ali on nije tema danas....

ThoR

pre 6 godina

"Šta je god opsovao nije ništa naspram Novakovih psovki...
(činjenica, 19. mart 2018 15:06)"

Ma važi... al ti lepo na .hr portal pa tamo leči komplekse...

činjenica

pre 6 godina

Šta je god opsovao nije ništa naspram Novakovih psovki.Kako se ne sjetiste,da je Delpo lani holandskog tenisera Robina Hasea nezadovoljan njegovim ponašanjem na terenu nazvao kurvinim sinom i to su čuli gledaoci na tribinama i gledaoci ispred tv-a.

stiven k.

pre 6 godina

Kad nešto slično uradi Nole, tad se jave pljuvači sa svojim napadima.
Kad bi Federer bio u situaciji da su na meču protiv njega gotovo svi gledaoci, sudije, organizatori (što je često kod Noleta slučaj), tek tada bi videli pravog Federera.

kolekcionar

pre 6 godina

Posteno, Huan Martin Del Potro je bio bolji. Federera je strefila trenutna frustracija i on je mislio da ce to resiti na taj nacin... ali treba biti objektivan. Sve jace poene je dobio Delpo, lepsi tenis je igrao i bio jaci onda kad je bilo potrebno. Mislim da Federerova ljutnja i proizilazi iz toga sto nije mogao da se izbori sa tim dubokim loptama koje je dobijao sa druge strane mreze.

pera 57

pre 6 godina

Na CH Televiziji,rece RF da je publika bila super i fer,a da ne razume Delpa sto se buni.
Na pitanje,sto je vikao na sudiju,kaze covek da se vecine stvari vise i ne seca.
Ja mu poverovah.

a koje su boje te kantice i lopatice?

pre 6 godina

Šta je god opsovao nije ništa naspram Novakovih psovki.Kako se ne sjetiste,da je Delpo lani holandskog tenisera Robina Hasea nezadovoljan njegovim ponašanjem na terenu nazvao kurvinim sinom i to su čuli gledaoci na tribinama i gledaoci ispred tv-a.
@činjenica
Opet taj populizam .. ako je Pera pljackas, OK je da i ja pljackam, jel tako? Nije OK. To sto Djokovic i Del Potro psuju protivnike, ako se to nekad i desilo, mada cisto sumnjam, ne znaci da je u redu i kad ostali to rade. Pogotovu ne neko koga stalno proglasavaju za "naj-fer" igraca.
Inace, pogresno je proglasiti igraca koji malte-ne nikad ne gubi za "naj-fer" igraca .. jer je lako biti fer prema protivniku kada ga meljes - kada on tebe melje, to je vec druga prica ...

Fljerond Jashari

pre 6 godina

Jeste najbolji među najboljima, jeste GOAT, ali je isto tako i najveća "seljačina iz Bazela" na ATP turu. Da je još 50x švajcarac i milijarder, pa mu ni to ne bi pomoglo...

Za dzemper spremni1

pre 6 godina

A jel' nosio dzemper?
(Boki, 19. mart 201

Ipak ne, trenutno je limunada kupljena na standu ispred terena popularna, a sa njom i psovanje sudijama, kazu. (; Dzemperku je neko dirnuo u ego, dok ce sada da ispastaju svi koji kao on ne veruju u kompleks teniskog mesije. (: Prati fabulu ili ces biti (sto bi Palma rekao) "osotonjen" od strane Fedbotova. I ne brini, slicno je i sa Nole i Nadalbotovima, samo sto je druga grupa umerenija. Minorno, ali dovoljno da bi bila pomenuta i ignorisana. Podseca (zar ne?) na nase politicare kojima je vaznije da li im je neko dirnuo u ego nego u reforme. Neko idola ima u dzemperku, a neko u Vucku. Zdrav razum ne pripada niti jednoj od dveju grupa. Bot ili idolopoklonik - isto je. Vratilo se vreme u kojem su ljudi verovali i klanjali se zlatnom teletu kao personifikaciji sile i bogatstva prirode. Samo sto u slucaju ovih idolopoklonika to zlatno tele jesu kvazimesije cije uspehe zive kao sopstvene jer, normalno, licnih nemaju. Tada im preostaje samo klanjanje i zelja za nastavkom, jer iskljucivo na taj nacin iluzija (koja ih cini) moze opstati. (; Znas, bilo je lepo gledati ovaj duel, jos lepse sto je nakog svega Martin Del Potro pobedio. Ne samo zbog dzemperka, navikli smo na njegove poraze cim se pojavi neko ozbiljniji, vec zbog ove idolatrije koja se natalozila i nece moci duzi period da prezali ovaj slatki poraz.

Rajko egejnst masin

pre 6 godina

Zar borbe, zelja za pobjedom...

Da, ali karakter je psiholoski jaci od tih prolaznih ciljeva. Karakterne crte nosimo tokom cijelog odraslog zivota i one mogu da pucaju samo u vrlo teskim situacijama kao sto su direktna opasnost po zivot npr.
Promjena karaktera od prijaznog elegantnog gospodina do razjarenog psovaca je znak da je ova prijazna osoba u stvari samo fasada koju taj lik nosi jer je naucio da mu to daje neku dobit, a ne njegova stvarna licnost.

Konj Veselko

pre 6 godina

Ako je do sada bilo pitanje sad više nema..nadrogiran je 100 posto, nije se zadihao nijedanput za 2 i po sata finala i isto tako protiv Ćorića dan ranije a nervozan maksimalno i svadja se..slicno je i Agasi pred kraj karijere bio kao elektricni zec..i priznao posle sve u memoarima

BGcity

pre 6 godina

(Mikii, 19. mart 2018 12:43), ajde nemoj da se svrstavas medju "nas", evo ja sam skolovan, obrazovan, uspesan u svom poslu, radim na relaciji SRB/IT/AUT, svuda postovan i rado vidjen gost na moju veliku srecu. Kao covek i strucnjak sam dokazan na celom evropskom trzistu... A najmanje sam uvazavan poput takvih luzera kao sto si ti, ovde medju nama, koji nisu ni zavrsili skole ili studiraju po 10 godina ili ako jesu onda su nule od radnika, koji mi potajno zavide ili uvek gledaju da te otrovnim komentarom pecnu. Iskreno mi je zao takvih ljudi... I svuda tamo preko gde god odem sa ljubavlju i ponosom govorim o svom rodu a kriticki i sa gadjenjem o luzerima koji su se uvukli u politiku i urnisu drustvo ili pak o luzerima koji ne doprinose nista vec troluju zivot/drustvo/ portale bedno i autosovinisticki poput tebe i tebi slicnih.
Stoga, ne svrstavaj se medju nas jer ja koji predstavljam ipak dokazani i uspesni sloj ovog drustva i svoje inzenjerske i poslovne struke takve kao tebe gledam sa prezirom. Videla zaba da se konj potkiva pa digla nogu...puno si poleteo a kladim se da niti si fax zavrsio, niti sta radis jer nema vrhunskog coveka sa tako destruktivnim i ozlojadjenim stavom kalimera...voleo bi da te licno sretnem i u debati potpuno rastavim na komade i to pred svima jer si sa svojom folirazom i bezobrazlukom prenaporan a stavovi i znanje su ti malo jaci od kisele vode...

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Jumko pa ti si ziv!!Sta je ostavio te decko pa sada imas vise vremena da ponovo trolujes po ceo dan ovde na B92.sport??
(Vecito u minusu, 19. mart 2018 12:36)

Jeste to je u pitanju, ostavio ga je Batko, njegov partner, tacnije izgubio se u Nisu nakon utakmice finala kupa Radivoja Koraca u kosarci. Kazu ljudi da jos uvek obilazi nisku tvrdjavu i Cele kulu.

xxx

pre 6 godina

Da se razumemo, daleko od toga da likujem za takvo ponašanje ali ovo je moralo da se desi da bi ljubitelji tenisa i njegovi fanovi najzad shvatili ko je ustvari "mr. Perfect"!!! Da se razumemo.., sve sto je uradio(osvojio) u "belom sportu" je jednostavno NEOSPORNO i NEVEROVATNO ali..., ovakav ispad jednog od "NAJVEĆIH SVIH VREMENA" nije prvi put i sto je jos zanimljivije , uglavnom je takvo ponašanje ispoljavao kada igra protiv Del Potra ili Djokovica?! Ko se ne seća(ili ne veruje) neka potrazi na youtube. Za Del Potra igraci i svi pravi fanovi tenisa imaju samo reci hvale,kako na terenu tako i van njega. Sve sto urade Del potro ,Djokovic,Nadal kao npr.: rasravljanje sa sudijom (GDE JE OCIGLEDNA SUDIJSKA GRESKA),dizanje pesnice(bodrenje sebe), razvaljivanje reketa(praznjenje negativne energije), bili bi kritikovani od strane publike i medija..., ali kada Federer takvo sto uradi,brzo se zaboravi!?!? Kod prvih mozes pripisati "ZAR BORBE" ali "kod mr. Perfect-a" , je jednostavno AROGANCIJA, NE POSTOVANJE ,NADMENOST,SUPERIORNO BICE, pa cak i ZLOBA!!! Jednostavno kao "NAJBOLJI SVIH VREMENA" nesme sebi da dozvoli(PO SVAKU CENU) da mu neko preotme taj oreol, cak i ako je taj protiv koga igra bolji od njega?!?! Njegova nemoc da tog dana pobedi protivnika pretvara ga u gore navedene atribute!!! I za kraj.., a poruka za fanove " GOSPODINA SAVRSENOG"...,pre nego sto pocnete sa kritikom Djokovica postoji ona nasa izreka : -" PRVO POGLEDAJ U SVOJE DVORISTE , PA TEK ONDA KRITIKUJ TUDJE"

haren

pre 6 godina

Kad ne mozete da imate satisfakciju u Nolovim pobedama, onda makar u Federerovim porazima. Koliko ga mrzite, to nije humano. Covek je legenda i gospodin i svuda u svetu postovan i omiljen, osim kod nebeskih glava.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Jedva ste cekali da izgubi jedan mec ali ubrzo se opet vracate u rupe misevi..
(Didier Drogba, 19. mart 2018 11:16)

Bas tako Drogba, novi turnir nova tuga za nolobotove.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Hehe kosice skoro i da nema.. ćelu preko cele glave pokusava da sakrije onim devojackim povezom. Bljaks.. 
(Životije, 19. mart 2018 12:26) 

Pomesao si Fedexa sa Nadalom.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Ne sekiraj se pobratime, plakace Nolovi botovi u Majamiju.
(Mikii, 19. mart 2018 12:33)

Nego sta ce pobratimi moji, sad kad Nolo za protivnika dobije Kirjosa, Cunga, Zvereva ili Daniel Himeno Travera, bice gusto i neizvesno.

Zoran

pre 6 godina

(Mikii, 19. mart 2018 12:38)
Prike, bilo u kojem sportu na svetu a i ovako, u normalnoj Sudnici, BILO KAKVA pogrdna reč upućena SUDIJI automatski znači ZATVARANJE VRATA SA SPOLJAŠNJE STRANE a kasnije i DEBELU KAZNU!!!! (u tenisu se to, manje-više toleriše dok neko baš, baš ne pretera kao nekada Mekinro)

Naravno, to za TVOG mezimca ne važi!

Inače, pošto si pitao zašto spominjemo Novaka? Spomijemo baš sada Novaka iako je u teškoj krizi i na nekom tamo 12...13... mestu iz istih razloga što si se i ti smucao ovuda i spominjao "loknicu" kad je tvoj ljubimac bio na ivici propasti i odustajanja, odnosno penzije. Zbog povreda ili Bogapitaj zašto, nebitno? Mada, verovatno i zato što je BAŠ tada Novak harao i zato što bi ga razbijao kao dete zvečku pa da ne napravi skor H2H da se smrzneš! Sačekao je da ovaj posustane pa da se onda kao eto vrati... Mnogo brzo zaboravljaš, druže...

lorenzo

pre 6 godina

ako ćemo realno sudija je bio katastrofa...oštetio je i Federera i Del Potra...izgubio kontrolu, ne zna da smiri publiku, ne zna da izvrši korekciju linijskog sudije, katastrofa...ne vole džaba svi teniseri Muhameda Lejanija...lik je ubjedljivo najbolji sudija....

eto malo onako

pre 6 godina

A jel gospodin psovac izveo neku piruetu, neki step dens, balet, cha cha cha..nesto iz bogatog plesackog repertoara?
Cisto da malo poboljsa utisak..

Životije

pre 6 godina

Rekla mu Mirka da mu je mali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KadPorastemBićuKengur, 19. mart 2018 13:12)

Bice da je tako... Ali to je vec odavno poznato, nisu uzalud morali praviti blizance u laboratoriji...

Životije

pre 6 godina

Bravo za komentar u potpisu 10,17! Sve je jasno i precizno oslikano. Upravo je neki engleski komentator, posle Novakove pobede nad Federerom u Wimbldonu, kazao da će Rodžer igrati do 50.te godine, jer publika obožava njegopve svilenkaste lokne. Zlobno primećujem:sinoć lokni nema, a kosa visi u fronclama(pramen preko Nike poveza), pomislih kosa odaje snagu i raspoloženje,šta bi kud su se dele likne.
(budva, 19. mart 2018 11:47)

Hehe kosice skoro i da nema.. ćelu preko cele glave pokusava da sakrije onim devojackim povezom. Bljaks..

Nebojša

pre 6 godina

Ne mislim da je on gori od Novaka ili bilo kog drugog igrača ali isto tako daleko je ponekad od gospodina kako ga mnogi tako nazivaju i uzdižu on se samo bolje kontroliše što i nije toliko teško kada najčešće imaš publiku na svojoj strani i tarmine koji ti odgovaraju pokazao je u nekoliko mečeva da je ipak samo čovek sa svim manama koje uz to idu.

Mikii

pre 6 godina

Ovakvo ponasanje kod normalnog coveka koji razume zar borbe i koji je ikada ucestvovao u nekom takmicarskom mecu, samo treba da izazove ogromno postovanje prema Federeru, a ne obrnuto. U 37. godini, posle stotinu osvojenih trofeja pokazivati takvu zelju i takvu glad za pobedom je nesto neverovatno. Del Potro je takodje bio nervozan i takve stvari su normalne. Naravno, posto je Federer izuzetno voljen medju Djokovicevim botovima, cela prica je prenaduvana. Porucio bih doticnima da pogledaju Madrid i mec njihovog ljubimca protiv Dimitrova.

milutin

pre 6 godina

Najpovlašteniji igrač među ostalim igračima. Vječito favorizovan od publike, oeganizatora, sponzora.
A povlastice u njemu formirale po prirodnim zakonima psihe, veliku dozu bezobrazluka, kog vješto prikriva.
Ali ponekad se to samo po sebi otme kontroli. I pokaže svoju ćud.ö

Malboro

pre 6 godina

Da je Nole to uradio svi svetski mediji bi ga optuzivali kako je ovakav i onakav.. za Rodju siguran sam da svetski mediji o tome nisu pisali puno,mozda njih 5% ako je spomenulo.Uvek je bio pokvaren,na licu mu je nevidljiva maska,a takvi su najgori.Predstavlja se kao svetac,a zanimljivo kada se pogleda Mirkina faca odmah znas da je ona jedna egocentricna zena,ali bar nema tu masku,a Rodjer je isti ali glumi itekako dobro.

antiDebil

pre 6 godina

who kojmoj

Ne, ne, nije on covek, niti robot, on je gocpodin ferplej. To je normalno kod DelPotra, Djokovica i kod ostalih normalnih osoba ali ne i kod Rodze, Rodza je sprcmen, zbog ovoga ce sigurno ponovo biti proglasen za najomiljeniju pudlicu u teniskom svetu !
Interesantno kakvu njusku je zapad izabrao za idloa, njuska koja je preko noci promenila ovakvo ponasanje koje je kod njega bilo i mnogo gore i samo je jednog jutra postao gocpodin ajdol i njusku koja je harizmaticna poput neutralne pavlake. Stvarno sam ponekad fasciniran tim umobolnim ,,civilizovanim'' svetom....

Objektivno

pre 6 godina

Završiće karijeru kako je i počeo: besneći, valjajući se po tlu, obesno i razmaženo derište. Kad je bio mlad, odveli su ga psihijatru. I sada bi bilo poželjno. Megaloman! Jedna stvar je biti broj 1 u tenisu, a druga smatrati sebe neprikosnovenim, gotovo nedodirljivim bićem. Njegova prava su ista kao i za svakog drugog.

kme

pre 6 godina

Meni najjace kad Nolobotovi pricaju o ponasanju na terenu hahaha. Nolo nije dobio nijednu nagradu za fer play u karijeri dugoj 15 godina...E to je vec za ispitivanje...

antiDebil

pre 6 godina

who kojmoj

Ne, ne, nije on covek, niti robot, on je gocpodin ferplej. To je normalno kod DelPotra, Djokovica i kod ostalih normalnih osoba ali ne i kod Rodze, Rodza je sprcmen, zbog ovoga ce sigurno ponovo biti proglasen za najomiljeniju pudlicu u teniskom svetu !
Interesantno kakvu njusku je zapad izabrao za idloa, njuska koja je preko noci promenila ovakvo ponasanje koje je kod njega bilo i mnogo gore i samo je jednog jutra postao gocpodin ajdol i njusku koja je harizmaticna poput neutralne pavlake. Stvarno sam ponekad fasciniran tim umobolnim ,,civilizovanim'' svetom....

V. Noletov navijac

pre 6 godina

E ovo je pravo lice tog "fer igraca".Koliko licemerstva.Secate se kad je uzeo noletovu stolicu,kad je pozivao sve igrace da se udruze protiv Noleta jer nisu mu mogli nista ili kad on ispuca lopticu u publiku ne dobija opomenu itd.Ovo je necuveno sto gledamo,isto se desava kao kad je Nole igrao sva rulja urlice za svoje "bozanstvo"koje unapred zna da mora da pibedi.Koliko je to neravnopravna borba i koliko ovi momci moraju da budu jaki.Koliko godina se Nole borio sa ovim "fer"igracem i ovakvom ruljom svaka mu cast.Samo zelim da ga Nole jos malo rastura i da bude muk u ovoj rulji.A ovakvo ponasanje bi sigurno kaznili da je to bio Nole a tek stampa sta bi radila ne mogu ni da zamuslim.Zato srecan ti poraz "fer"igracino i jos dugo da tako nastavis.

veder

pre 6 godina

Ajmo sad, vi mrzitelji Novaka, šta imate da kažete na ovo primitivno ponašanje vašeg Federera? Mogu zamisliti kakav odijum pljuvanja, poniženja i pakosnih komentara bi bilo da je ovo izgovorio Novak! Ne verujem da bio od hiljadu komentara sa ovih prostora i šire bio i jedan koji bi ga branio.

Kad je u pitanju ova razmažena zapadna zvezda sve je dozvoljeno, od nameštanja žrebova,idolopoklonstva, preteranih i svakodnevnih glorifikacija i medijske torture sa dotičnim,histeričnog i bahatog navijanja da po svaku cenu mora da pobedi, bez obzira koliko je to nekorektno prema protivnuku ( videli smo sinoć protiv Delpa, a mnogo puta protiv Novaka ), čovek se zapita kako to neko u 37 godina trči bolje nego s dvadeset? Jel to neka magija ili nešto sumnjivije, da ne kažem šta.
Po svoj prilici, bar ja tako mislim, ovo ponašanje tzv. 'fer igrača' je početak kraja, fala bogu, ovog prepotentnog tenisera.

Usput, sve čestitke Delpu što je izdržao ovu torturu publike prema njemu, i poput Novaka, na kraju zasluženo poslao razmaženka u svlačionicu bez trofeja.

Danijel

pre 6 godina

Da je federer dobio (a imao mec lopte) pisali bi neki da nema konkurenciju..
Sad ne pisu tako..:)))) kad gubi ima konkuteciju... kad dobija nema konkurenciju hihihihig

20gs Goattttttttt

Mikii

pre 6 godina

Hehe kosice skoro i da nema.. ćelu preko cele glave pokusava da sakrije onim devojackim povezom. Bljaks..
(Životije, 19. mart 2018 12:26)

Ovakvi su klasican primer zasto treba da nas bude sramota koliko nam dobro ide.

Who cares?

pre 6 godina

Moram jos jedan komentar da dam. U stvari savet.Vi koji sebe nazivate Novakovim navijacima javite se kad on bude igrao, pobedjivao ili gubio, svejedno, ali kada bude on na terenu. Zar ste spali na to da dizete Novaka u nebesa kada PRVI teniser sveta IZGUBI U FINALU ?!!? U kom to kolu beše Novak ispao?Zbog takvih kao sto ste vi Novaka sve manje vole i postuju, ne samo zbog njegovog ponasanja i cio bobica.

kole

pre 6 godina

Kad je na onoj razmeni na mrezi Fed raspalio iz sve snage u Delpa i odvalio ga u unutrasnju stranu butine, znao sam da ce Argentinac da navali kao lav, jer se bas iznervirao. U tom gestu je video i Rodzerovu nervozu sto vam dodatno podize samopouzdanje. Naravno, navijao sam za Del Potra i pored roze patika, jer nikada u zivotu nisam navijao za Svajcarca. On moze da obmane samo naivce koji ne znaju kakvi su ti majstori obmane.

veder

pre 6 godina

(esi mi nola?, 19. mart 2018 10:20)

Niko ne spori i da Novak viče na svoj štab, ali nikad nije rekao sudiji ' fuck off'...ako znaš šta to znači. Ako prelaziš preko toga i to upoređuješ sa reakcijama nezadovoljstva drugih teniser, e onda ne znam šta ti imaš u glavi...jedno je ljutiti se zbog loše igre i to nezadovoljstvo uputiti svom stručnom štabu, ali velika je bruka i primitivizam reći sudiji fuck off!...ili ti misliš da to nije ništa?

antiDebil

pre 6 godina

Al vam je KING FEDERER ponabijao komplekse.

20.
(Jumko, 19. mart 2018 10:07)


Za tebe danas imam jedan specijalni primer. Ovo su tvoji idoli, ovome ti tezis, ovako da vaspitavas svoju decu !

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=03&dd=19&nav_category=78&nav_id=1370916

b

pre 6 godina

Ovakvi su klasican primer zasto treba da nas bude sramota koliko nam dobro ide.
(Mikii, 19. mart 2018 12:43
Ti si još klasičniji primer. Prvo se zagledati u sebe , pa onda komentarisati drugoga.
Iskompleksirana neznalica koja ne zna šta će sa sobom pa visi na portalu b92 i hejtuje verov za 300 dindži

neko

pre 6 godina

Ljudi se bave oko nečega što je već prošlost.

Ide novi masters turnir.

Inače samo jedno zapažanje u ranoj mmladosti Rodžer je držao emociju pod kontrolom bilo tu lomljenje jednom davno reket svadjanje ponekada sa sudijom al više je delovao kao hladokrvan švajcarac no' sad očito rešio da se sve više čuje glasno. Emocije su se naprosto otvorile proradile onako najjsnažnije. Posledica je toga svega a ponajviše tenisa koju donosi najviše nervoze,tenziju,napetost u mečevima..

To oni najbolje osećaju i znaju kako im je na terenu. Ne čudi me njihove reakcije na kraju ne kod Federera i Delpa već kod svih njih.

Danijel

pre 6 godina

Besan je bio i del potro ne samo federer..
To sto navijaci vole federera nema tu nista lose..
Zar niste vidjeli delpo kako lomi reket..

Mikii

pre 6 godina

A ovome sto je napisao ovu neverovatnu psovku koju je Federer uputio glavnom sudiji (smehotres), zelim da prevede psovke Djokovica sa Vimbldona 2009. protiv Hasa (upucene njegovom ocu licno), Majamija 2011. protiv Nadala, upucene svojim navijacima, potom Rim 2011. i arlaukanje nakon poslednjeg poena upuceno Mareju, pa Madrid 2012. protiv Dimitrova (tu bi zaista bilo socnog materijala za prevodjenje), itd. itd. I, naravno, imesto da cute i pokriju se usima, Djokovicevi botovi su prvi koji ce da popljunu najboljeg igraca svih vremena. Kako li je samo sebi dao za pravo da jednom u dve godine pokaze neku vrstu nervoze i maltene sebi u bradu uputi pogrdnu rec sudiji. Dakle, ne publici, svojim roditeljima i protivniku, vec sudiji :)) Stvarno ste komedija, da nema dalje.

Who cares?

pre 6 godina

I? Covek nije robot, pa sta ako se nekad iznervira, to se desava ponekad i retko a nekima stalno pa nikom nista.I Del Potro se stalno nesto bunio, svaka mu dlaka smetala ali niko mu nista ne zamera.

budva

pre 6 godina

Bravo za komentar u potpisu 10,17! Sve je jasno i precizno oslikano. Upravo je neki engleski komentator, posle Novakove pobede nad Federerom u Wimbldonu, kazao da će Rodžer igrati do 50.te godine, jer publika obožava njegopve svilenkaste lokne. Zlobno primećujem:sinoć lokni nema, a kosa visi u fronclama(pramen preko Nike poveza), pomislih kosa odaje snagu i raspoloženje,šta bi kud su se dele likne.

Раде Кузма

pre 6 godina

Као тенисер је неприкосновен, као човјек је добар, има хуманитарне организације, помаже људима, али као спортиста је ГЊИДА.

mijalko

pre 6 godina

...izvini jumko što sam te prozvao , a i ti se baš primio pa sad tri komentara...NEMA OPRAVDANJA ZA NEKULTURU , ni za Novaka,ni za ostale,pa ni za Federera....sve vas pozdravljam

monden

pre 6 godina

Dobro je videti Feđu u ovakvom izdanju.Na celom turniru je bio mrzovoljan.To znači da je, ipak, samo običan čovek.Njemu je muka od tenisa, al' mu Mirka ne da da prestane.

antiDebil

pre 6 godina

who kojmoj

Ne, ne, nije on covek, niti robot, on je gocpodin ferplej. To je normalno kod DelPotra, Djokovica i kod ostalih normalnih osoba ali ne i kod Rodze, Rodza je sprcmen, zbog ovoga ce sigurno ponovo biti proglasen za najomiljeniju pudlicu u teniskom svetu !
Interesantno kakvu njusku je zapad izabrao za idloa, njuska koja je preko noci promenila ovakvo ponasanje koje je kod njega bilo i mnogo gore i samo je jednog jutra postao gocpodin ajdol i njusku koja je harizmaticna poput neutralne pavlake. Stvarno sam ponekad fasciniran tim umobolnim ,,civilizovanim'' svetom....

Fedi

pre 6 godina

Fedo iznova i iznova pokazuje kakav je kao čovek, nemojte sad da mi se vadite, setite se kako je upropastio onu Nadalovu pobedu u finalu Australian Opena, plakao je kao razmaženo derište zbog tog poraza , jedva da se smiri. Užas moj Fedo, užas.

adem

pre 6 godina

Tako je i Nolo besneo, vredjao, lomio reket. Kakve je samo grozote Nolo upucivao publici u Madridu 2013-e
(Uros Djurdjevic #32, 19. mart 2018 09:30)
Zahvaljujemo se na glasu
nije isto. federer je gospodin

xxx7

pre 6 godina

uuu jedva smo docekali... pa i on je covek,i ima pravo na ovo ponekad. Samo ne znam kako imate obraza da bilo sta kazete za jedan ispad posle ko zna koliko RF-a, dok Novak ovo (cepanje majice, psovanje,svadjanje sa publikom itd.) radi manje vise stalno (da se razumemo i protiv toga nemam nista,ljudi su pod tenzijom i sve je to ponekad ok), ali nemoj da imate dvostruke arsine, kad radi Novak onda ok, kad radi Federer onda je dopingovan, nije gospodin itd.

Nikola

pre 6 godina

Drago mi je da je izgubio. Svaka čast Del Potru. Rođa je još jednom pokazao da je nekorektan igrač i da je pravi licemer. To je bio kroz celu njegovu katijeru. Pored toga, mnogo je sreće imao protiv Borne, pa mu se sve to na neki način vratilo. Verujem da če mu sreća u budućim mečevima okrenuti leđa, a što je i zaslužio.

fantom

pre 6 godina

Samo jedna digresija, kad su zviždali Novaku u finalu US Opena 2015, ovde su svi mislili publika ga ne voli. Evo odličnog primera te takozvane kulturne publike, ometali su Delpa pri svakom udarcu, aplaudirali kad napravi duplu grešku i to nije ništa čudno, svaki igrač se suočava sa takvim stvarima kad igra protiv Federera. Kao da neki prosečni snobovski američki navijač zna gde je Srbija, ma ako je čuo eventualno za Novaka a za Srbiju nemaju pojma ni gde je to, ni šta je u pitanju. Dobio bi ga Ćorić u polufinalu ali mu se stegla ruka jer je ceo stadion bio na strani Federera, neki igrači ne mogu da igraju u takvoj atmosferi, jedino retki poput Delpa, Novaka i Rafe.

Dragana

pre 6 godina

Gledala sam meč. U jednom trenutku sam pomislila da je svima na terenu sunce malo "udarilo u glavu", uključujući i sudiju. Nije besneo samo Federer. Del Potro je takodje besneo, bunio se svaki čas za nešto. Ali bitno je da se Rodžer napada, da se ističe kako se neprimereno ponašao. Jeste, ali njegovi ispadi su retki i po pravilu ima razloga za to. Del Potro je dobio meč jer je na kraju imao više živaca, da je dobio Rodžer ni to ne bi bilo nezasluženo.

Srdjan

pre 6 godina

Nije negodovao sto je Delpu dozvoljen celendz nego sto su linijske sudije vec napustile svoja mjesta, a to ne smiju da rade ako ce doci do celendza jer poen nije gotov. A oni su napustili mjesta jer je glavni sudija vec rekao "game Federer" pa tek onda dozvolio Delpu celendz.

jovana

pre 6 godina

Hahahahahhaaha samo vi nastavite da mu trazite mane. Do sada ste morali da ga hvalite jer je sve osvajao. Evo konacno sad malo oduska. Tuzno......

Indijan Vels

pre 6 godina

Sta je problem nije lepo svakako ali mora i on nekad da pukne pa nije on robot. Nije ga isao ceo mec i kad je mislio da je dobio set ispadne da nije. Pa Djokovic bi ga gadjao necim :D

10,17

pre 6 godina

Biće ovoga još. Neće mu dati da ode do svoje 50-te. Ima da ga eksploatišu samo tako. Poželeće da sve prestane ali će nadvladati obilate privilegije. Iz takvog sveta dolazi, tako se i ponaša, takvi mu aplaudiraju i takvi ga obožavaju.

marko

pre 6 godina

Posle ovakvog ponasanja Federera znam da ce Djokovic da izdominira Majami i da se vratio ovo mu je bila sansa da uzme sto se uzeti moze a sad polako kuci

Fedo

pre 6 godina

Razmažena umišljena primadona, moj Fedo niko ti ne spori da dobro igraš tenis,ali dozvoli da i neko drugi pobedi,uostalom ti si na svakom turniru imaš poseban tretman, a ta nervoza je nus produkt dopinga od toga si moj Fedo izuzet ko beli medved.

...

pre 6 godina

Najveća glupost 21. veka je fama da je Federer nekakav gospodin. Šaban je to veliki, i on i njegova gospođa, ali ih savršeno pere Najk marketinška mašina. Čisto belo, ni fleka da ostane.

Boki

pre 6 godina

Da,da...to je taj sto je sto godina za redom dobijao nagrade za ferplej.Kao i Englezi,ferplej vazi samo dok oni pobedjuju.
Veliki teniser,a nistarija....

senad

pre 6 godina

Sudija je bio katastrofa liniske sudije se povukle a Delpo trazi proveru kad je Federer stigo do stolice niko ne spominje sto argetinac baca reket I psuje publiku.

only fools and horses

pre 6 godina

Podmukao, zloban, spreman na svakakve smicalice i podmetanja. A što je najgore, takav čovek zahvaljujući propagandnoj mašineriji godinama osvaja nagradu za fer plej.
Zamislite da on igra u ovakvoj atmosveri, protiv ovakve publike kao što igraju njegovi protivnici. Prvo bi plakao pa bi napustio teren, u sred meča.
I nije njemu sudija uzeo poen, već bi obratno bila najobičnija krađa u njegovu korist. A on se još buni posle tako čiste lopte. Fuj.

Web Design

pre 6 godina

Pa zar takvu vest da objavite. Mislite o zdravlju pojedinih komentatora. Ni posle par komentara ne mogu da se smire. Hitna puna RF fanova, kaze Nada Macura.
Ne procitah ime Novaka nigde u tekstu, pa mi nije jasno sta zulja neke "eksperte".

Djido

pre 6 godina

Fed, Feđa, Feđolino, Feki, Fedex, Rođa, Rođo, Rođkan, Roki, Role, Rolence, GOAT, RF, Feder ili _eder... kako god da se zoveš, odlazi već jednom!

nikola

pre 6 godina

Hm, Federer bi ostavio tenis još pre godinu dana, da je kojim slučajem Novak
nastavio sa igrama u svom elementu, ali znam i to: "DA JE BABI M... BIO BI ĐEDO".

mare

pre 6 godina

Ruku na srce svako bi opsovao u toj situaciji.Mec se lomi , mislis da vec imas poen, medjutim sudija ti oduzima to.Pa kako covek da se ne iznervira

HARIS

pre 6 godina

Ljudi zapamtite da su svi vrhunski sportisti ustvari losi ljudi, jer njima jednostavno ego ne dozvoljava da budu bolji. Sada ce neko reci "a ti ih znas licno" ili tako nesto. Ali samo treba pogledati sve te izjave i ponasanje takvih sportista i sve vam je jasno. Dzordan, Kobi, Lebron, Federer, Nadal, Armstrong, Ronaldo, Mesi, Nejmar, Felps i mnogi drugi.

iskreno

pre 6 godina

Federer je pokazao bolju tehniku i umeće. Sudije su se okrenule protiv najvećeg ikada. Izdrži Fed, idući turnir je tvoj. A vi prestanite da hejtuje Rodžera, nije on kriv za Noletov sunovrat. Pogledajte meč još jednom, Rodžer je dominirao, na kraju je nepravda pobedila.

potterhead

pre 6 godina

Nagrada za najkorektnijeg igrača, odmah!
Mislim stvarno. Očigledno da je svestan da neće moći još dugo pa da se nakupi titula dok može. I ona divljačka publika. Kako mi je drago zbog Delpa, gotovo kao da je Novak dobio.

Jumko

pre 6 godina

Pokvareni "nezni" div! Daleko od fer pleja... Tako je i na finalu Uso 2009. trazio svaki put celendz po nekoliko sekundi posle zavrsenog poena!

sasa jokic

pre 6 godina

Doping oslobadja adrenalin, a on ume coveka da ucini nervoznim. Uopste nisam maliciozan, niti se salim, ali ono naglo budjenje u trecem i letenje po terenu nakon toalet pauze, ponasanje.....sve je sumnjivo.

realno

pre 6 godina

Ne mesajte vise babe i zabe i pustite coveka,oba tenisera su bila vidno nervozna i nezadovoljna sudjenjem,ali sve je to deo sporta,zagrljaj na mrezi vam sve govori koliko se postuju ova dva tenisera.

potterhead

pre 6 godina

Nagrada za najkorektnijeg igrača, odmah!
Mislim stvarno. Očigledno da je svestan da neće moći još dugo pa da se nakupi titula dok može. I ona divljačka publika. Kako mi je drago zbog Delpa, gotovo kao da je Novak dobio.

sasa jokic

pre 6 godina

Doping oslobadja adrenalin, a on ume coveka da ucini nervoznim. Uopste nisam maliciozan, niti se salim, ali ono naglo budjenje u trecem i letenje po terenu nakon toalet pauze, ponasanje.....sve je sumnjivo.

Djido

pre 6 godina

Fed, Feđa, Feđolino, Feki, Fedex, Rođa, Rođo, Rođkan, Roki, Role, Rolence, GOAT, RF, Feder ili _eder... kako god da se zoveš, odlazi već jednom!

...

pre 6 godina

Najveća glupost 21. veka je fama da je Federer nekakav gospodin. Šaban je to veliki, i on i njegova gospođa, ali ih savršeno pere Najk marketinška mašina. Čisto belo, ni fleka da ostane.

fantom

pre 6 godina

Samo jedna digresija, kad su zviždali Novaku u finalu US Opena 2015, ovde su svi mislili publika ga ne voli. Evo odličnog primera te takozvane kulturne publike, ometali su Delpa pri svakom udarcu, aplaudirali kad napravi duplu grešku i to nije ništa čudno, svaki igrač se suočava sa takvim stvarima kad igra protiv Federera. Kao da neki prosečni snobovski američki navijač zna gde je Srbija, ma ako je čuo eventualno za Novaka a za Srbiju nemaju pojma ni gde je to, ni šta je u pitanju. Dobio bi ga Ćorić u polufinalu ali mu se stegla ruka jer je ceo stadion bio na strani Federera, neki igrači ne mogu da igraju u takvoj atmosferi, jedino retki poput Delpa, Novaka i Rafe.

nikola

pre 6 godina

Hm, Federer bi ostavio tenis još pre godinu dana, da je kojim slučajem Novak
nastavio sa igrama u svom elementu, ali znam i to: "DA JE BABI M... BIO BI ĐEDO".

only fools and horses

pre 6 godina

Podmukao, zloban, spreman na svakakve smicalice i podmetanja. A što je najgore, takav čovek zahvaljujući propagandnoj mašineriji godinama osvaja nagradu za fer plej.
Zamislite da on igra u ovakvoj atmosveri, protiv ovakve publike kao što igraju njegovi protivnici. Prvo bi plakao pa bi napustio teren, u sred meča.
I nije njemu sudija uzeo poen, već bi obratno bila najobičnija krađa u njegovu korist. A on se još buni posle tako čiste lopte. Fuj.

veder

pre 6 godina

Ajmo sad, vi mrzitelji Novaka, šta imate da kažete na ovo primitivno ponašanje vašeg Federera? Mogu zamisliti kakav odijum pljuvanja, poniženja i pakosnih komentara bi bilo da je ovo izgovorio Novak! Ne verujem da bio od hiljadu komentara sa ovih prostora i šire bio i jedan koji bi ga branio.

Kad je u pitanju ova razmažena zapadna zvezda sve je dozvoljeno, od nameštanja žrebova,idolopoklonstva, preteranih i svakodnevnih glorifikacija i medijske torture sa dotičnim,histeričnog i bahatog navijanja da po svaku cenu mora da pobedi, bez obzira koliko je to nekorektno prema protivnuku ( videli smo sinoć protiv Delpa, a mnogo puta protiv Novaka ), čovek se zapita kako to neko u 37 godina trči bolje nego s dvadeset? Jel to neka magija ili nešto sumnjivije, da ne kažem šta.
Po svoj prilici, bar ja tako mislim, ovo ponašanje tzv. 'fer igrača' je početak kraja, fala bogu, ovog prepotentnog tenisera.

Usput, sve čestitke Delpu što je izdržao ovu torturu publike prema njemu, i poput Novaka, na kraju zasluženo poslao razmaženka u svlačionicu bez trofeja.

V. Noletov navijac

pre 6 godina

E ovo je pravo lice tog "fer igraca".Koliko licemerstva.Secate se kad je uzeo noletovu stolicu,kad je pozivao sve igrace da se udruze protiv Noleta jer nisu mu mogli nista ili kad on ispuca lopticu u publiku ne dobija opomenu itd.Ovo je necuveno sto gledamo,isto se desava kao kad je Nole igrao sva rulja urlice za svoje "bozanstvo"koje unapred zna da mora da pibedi.Koliko je to neravnopravna borba i koliko ovi momci moraju da budu jaki.Koliko godina se Nole borio sa ovim "fer"igracem i ovakvom ruljom svaka mu cast.Samo zelim da ga Nole jos malo rastura i da bude muk u ovoj rulji.A ovakvo ponasanje bi sigurno kaznili da je to bio Nole a tek stampa sta bi radila ne mogu ni da zamuslim.Zato srecan ti poraz "fer"igracino i jos dugo da tako nastavis.

kole

pre 6 godina

Kad je na onoj razmeni na mrezi Fed raspalio iz sve snage u Delpa i odvalio ga u unutrasnju stranu butine, znao sam da ce Argentinac da navali kao lav, jer se bas iznervirao. U tom gestu je video i Rodzerovu nervozu sto vam dodatno podize samopouzdanje. Naravno, navijao sam za Del Potra i pored roze patika, jer nikada u zivotu nisam navijao za Svajcarca. On moze da obmane samo naivce koji ne znaju kakvi su ti majstori obmane.

Fljerond Jashari

pre 6 godina

Jeste najbolji među najboljima, jeste GOAT, ali je isto tako i najveća "seljačina iz Bazela" na ATP turu. Da je još 50x švajcarac i milijarder, pa mu ni to ne bi pomoglo...

Fedo

pre 6 godina

Razmažena umišljena primadona, moj Fedo niko ti ne spori da dobro igraš tenis,ali dozvoli da i neko drugi pobedi,uostalom ti si na svakom turniru imaš poseban tretman, a ta nervoza je nus produkt dopinga od toga si moj Fedo izuzet ko beli medved.

milutin

pre 6 godina

Najpovlašteniji igrač među ostalim igračima. Vječito favorizovan od publike, oeganizatora, sponzora.
A povlastice u njemu formirale po prirodnim zakonima psihe, veliku dozu bezobrazluka, kog vješto prikriva.
Ali ponekad se to samo po sebi otme kontroli. I pokaže svoju ćud.ö

pera 57

pre 6 godina

Na CH Televiziji,rece RF da je publika bila super i fer,a da ne razume Delpa sto se buni.
Na pitanje,sto je vikao na sudiju,kaze covek da se vecine stvari vise i ne seca.
Ja mu poverovah.

Konj Veselko

pre 6 godina

Ako je do sada bilo pitanje sad više nema..nadrogiran je 100 posto, nije se zadihao nijedanput za 2 i po sata finala i isto tako protiv Ćorića dan ranije a nervozan maksimalno i svadja se..slicno je i Agasi pred kraj karijere bio kao elektricni zec..i priznao posle sve u memoarima

Boki

pre 6 godina

Da,da...to je taj sto je sto godina za redom dobijao nagrade za ferplej.Kao i Englezi,ferplej vazi samo dok oni pobedjuju.
Veliki teniser,a nistarija....

veder

pre 6 godina

(esi mi nola?, 19. mart 2018 10:20)

Niko ne spori i da Novak viče na svoj štab, ali nikad nije rekao sudiji ' fuck off'...ako znaš šta to znači. Ako prelaziš preko toga i to upoređuješ sa reakcijama nezadovoljstva drugih teniser, e onda ne znam šta ti imaš u glavi...jedno je ljutiti se zbog loše igre i to nezadovoljstvo uputiti svom stručnom štabu, ali velika je bruka i primitivizam reći sudiji fuck off!...ili ti misliš da to nije ništa?

realno

pre 6 godina

Ne mesajte vise babe i zabe i pustite coveka,oba tenisera su bila vidno nervozna i nezadovoljna sudjenjem,ali sve je to deo sporta,zagrljaj na mrezi vam sve govori koliko se postuju ova dva tenisera.

Objektivno

pre 6 godina

Završiće karijeru kako je i počeo: besneći, valjajući se po tlu, obesno i razmaženo derište. Kad je bio mlad, odveli su ga psihijatru. I sada bi bilo poželjno. Megaloman! Jedna stvar je biti broj 1 u tenisu, a druga smatrati sebe neprikosnovenim, gotovo nedodirljivim bićem. Njegova prava su ista kao i za svakog drugog.

xxx

pre 6 godina

Da se razumemo, daleko od toga da likujem za takvo ponašanje ali ovo je moralo da se desi da bi ljubitelji tenisa i njegovi fanovi najzad shvatili ko je ustvari "mr. Perfect"!!! Da se razumemo.., sve sto je uradio(osvojio) u "belom sportu" je jednostavno NEOSPORNO i NEVEROVATNO ali..., ovakav ispad jednog od "NAJVEĆIH SVIH VREMENA" nije prvi put i sto je jos zanimljivije , uglavnom je takvo ponašanje ispoljavao kada igra protiv Del Potra ili Djokovica?! Ko se ne seća(ili ne veruje) neka potrazi na youtube. Za Del Potra igraci i svi pravi fanovi tenisa imaju samo reci hvale,kako na terenu tako i van njega. Sve sto urade Del potro ,Djokovic,Nadal kao npr.: rasravljanje sa sudijom (GDE JE OCIGLEDNA SUDIJSKA GRESKA),dizanje pesnice(bodrenje sebe), razvaljivanje reketa(praznjenje negativne energije), bili bi kritikovani od strane publike i medija..., ali kada Federer takvo sto uradi,brzo se zaboravi!?!? Kod prvih mozes pripisati "ZAR BORBE" ali "kod mr. Perfect-a" , je jednostavno AROGANCIJA, NE POSTOVANJE ,NADMENOST,SUPERIORNO BICE, pa cak i ZLOBA!!! Jednostavno kao "NAJBOLJI SVIH VREMENA" nesme sebi da dozvoli(PO SVAKU CENU) da mu neko preotme taj oreol, cak i ako je taj protiv koga igra bolji od njega?!?! Njegova nemoc da tog dana pobedi protivnika pretvara ga u gore navedene atribute!!! I za kraj.., a poruka za fanove " GOSPODINA SAVRSENOG"...,pre nego sto pocnete sa kritikom Djokovica postoji ona nasa izreka : -" PRVO POGLEDAJ U SVOJE DVORISTE , PA TEK ONDA KRITIKUJ TUDJE"

HARIS

pre 6 godina

Ljudi zapamtite da su svi vrhunski sportisti ustvari losi ljudi, jer njima jednostavno ego ne dozvoljava da budu bolji. Sada ce neko reci "a ti ih znas licno" ili tako nesto. Ali samo treba pogledati sve te izjave i ponasanje takvih sportista i sve vam je jasno. Dzordan, Kobi, Lebron, Federer, Nadal, Armstrong, Ronaldo, Mesi, Nejmar, Felps i mnogi drugi.

Zoran

pre 6 godina

(Mikii, 19. mart 2018 12:38)
Prike, bilo u kojem sportu na svetu a i ovako, u normalnoj Sudnici, BILO KAKVA pogrdna reč upućena SUDIJI automatski znači ZATVARANJE VRATA SA SPOLJAŠNJE STRANE a kasnije i DEBELU KAZNU!!!! (u tenisu se to, manje-više toleriše dok neko baš, baš ne pretera kao nekada Mekinro)

Naravno, to za TVOG mezimca ne važi!

Inače, pošto si pitao zašto spominjemo Novaka? Spomijemo baš sada Novaka iako je u teškoj krizi i na nekom tamo 12...13... mestu iz istih razloga što si se i ti smucao ovuda i spominjao "loknicu" kad je tvoj ljubimac bio na ivici propasti i odustajanja, odnosno penzije. Zbog povreda ili Bogapitaj zašto, nebitno? Mada, verovatno i zato što je BAŠ tada Novak harao i zato što bi ga razbijao kao dete zvečku pa da ne napravi skor H2H da se smrzneš! Sačekao je da ovaj posustane pa da se onda kao eto vrati... Mnogo brzo zaboravljaš, druže...

Za dzemper spremni1

pre 6 godina

A jel' nosio dzemper?
(Boki, 19. mart 201

Ipak ne, trenutno je limunada kupljena na standu ispred terena popularna, a sa njom i psovanje sudijama, kazu. (; Dzemperku je neko dirnuo u ego, dok ce sada da ispastaju svi koji kao on ne veruju u kompleks teniskog mesije. (: Prati fabulu ili ces biti (sto bi Palma rekao) "osotonjen" od strane Fedbotova. I ne brini, slicno je i sa Nole i Nadalbotovima, samo sto je druga grupa umerenija. Minorno, ali dovoljno da bi bila pomenuta i ignorisana. Podseca (zar ne?) na nase politicare kojima je vaznije da li im je neko dirnuo u ego nego u reforme. Neko idola ima u dzemperku, a neko u Vucku. Zdrav razum ne pripada niti jednoj od dveju grupa. Bot ili idolopoklonik - isto je. Vratilo se vreme u kojem su ljudi verovali i klanjali se zlatnom teletu kao personifikaciji sile i bogatstva prirode. Samo sto u slucaju ovih idolopoklonika to zlatno tele jesu kvazimesije cije uspehe zive kao sopstvene jer, normalno, licnih nemaju. Tada im preostaje samo klanjanje i zelja za nastavkom, jer iskljucivo na taj nacin iluzija (koja ih cini) moze opstati. (; Znas, bilo je lepo gledati ovaj duel, jos lepse sto je nakog svega Martin Del Potro pobedio. Ne samo zbog dzemperka, navikli smo na njegove poraze cim se pojavi neko ozbiljniji, vec zbog ove idolatrije koja se natalozila i nece moci duzi period da prezali ovaj slatki poraz.

10,17

pre 6 godina

Biće ovoga još. Neće mu dati da ode do svoje 50-te. Ima da ga eksploatišu samo tako. Poželeće da sve prestane ali će nadvladati obilate privilegije. Iz takvog sveta dolazi, tako se i ponaša, takvi mu aplaudiraju i takvi ga obožavaju.

Malboro

pre 6 godina

Da je Nole to uradio svi svetski mediji bi ga optuzivali kako je ovakav i onakav.. za Rodju siguran sam da svetski mediji o tome nisu pisali puno,mozda njih 5% ako je spomenulo.Uvek je bio pokvaren,na licu mu je nevidljiva maska,a takvi su najgori.Predstavlja se kao svetac,a zanimljivo kada se pogleda Mirkina faca odmah znas da je ona jedna egocentricna zena,ali bar nema tu masku,a Rodjer je isti ali glumi itekako dobro.

buster

pre 6 godina

ponasao se on i gore od ovoga.
kad ga je djokovic jednom prilikom dobio lomio se i reket na sred meca. toliko o tome. opet covek igra u teniskom vakumu evo sta se desi kad naidje dostojan protivnik.

Fedi

pre 6 godina

Fedo iznova i iznova pokazuje kakav je kao čovek, nemojte sad da mi se vadite, setite se kako je upropastio onu Nadalovu pobedu u finalu Australian Opena, plakao je kao razmaženo derište zbog tog poraza , jedva da se smiri. Užas moj Fedo, užas.

eto malo onako

pre 6 godina

A jel gospodin psovac izveo neku piruetu, neki step dens, balet, cha cha cha..nesto iz bogatog plesackog repertoara?
Cisto da malo poboljsa utisak..

Rajko egejnst masin

pre 6 godina

Zar borbe, zelja za pobjedom...

Da, ali karakter je psiholoski jaci od tih prolaznih ciljeva. Karakterne crte nosimo tokom cijelog odraslog zivota i one mogu da pucaju samo u vrlo teskim situacijama kao sto su direktna opasnost po zivot npr.
Promjena karaktera od prijaznog elegantnog gospodina do razjarenog psovaca je znak da je ova prijazna osoba u stvari samo fasada koju taj lik nosi jer je naucio da mu to daje neku dobit, a ne njegova stvarna licnost.

antiDebil

pre 6 godina

who kojmoj

Ne, ne, nije on covek, niti robot, on je gocpodin ferplej. To je normalno kod DelPotra, Djokovica i kod ostalih normalnih osoba ali ne i kod Rodze, Rodza je sprcmen, zbog ovoga ce sigurno ponovo biti proglasen za najomiljeniju pudlicu u teniskom svetu !
Interesantno kakvu njusku je zapad izabrao za idloa, njuska koja je preko noci promenila ovakvo ponasanje koje je kod njega bilo i mnogo gore i samo je jednog jutra postao gocpodin ajdol i njusku koja je harizmaticna poput neutralne pavlake. Stvarno sam ponekad fasciniran tim umobolnim ,,civilizovanim'' svetom....

BGcity

pre 6 godina

(Mikii, 19. mart 2018 12:43), ajde nemoj da se svrstavas medju "nas", evo ja sam skolovan, obrazovan, uspesan u svom poslu, radim na relaciji SRB/IT/AUT, svuda postovan i rado vidjen gost na moju veliku srecu. Kao covek i strucnjak sam dokazan na celom evropskom trzistu... A najmanje sam uvazavan poput takvih luzera kao sto si ti, ovde medju nama, koji nisu ni zavrsili skole ili studiraju po 10 godina ili ako jesu onda su nule od radnika, koji mi potajno zavide ili uvek gledaju da te otrovnim komentarom pecnu. Iskreno mi je zao takvih ljudi... I svuda tamo preko gde god odem sa ljubavlju i ponosom govorim o svom rodu a kriticki i sa gadjenjem o luzerima koji su se uvukli u politiku i urnisu drustvo ili pak o luzerima koji ne doprinose nista vec troluju zivot/drustvo/ portale bedno i autosovinisticki poput tebe i tebi slicnih.
Stoga, ne svrstavaj se medju nas jer ja koji predstavljam ipak dokazani i uspesni sloj ovog drustva i svoje inzenjerske i poslovne struke takve kao tebe gledam sa prezirom. Videla zaba da se konj potkiva pa digla nogu...puno si poleteo a kladim se da niti si fax zavrsio, niti sta radis jer nema vrhunskog coveka sa tako destruktivnim i ozlojadjenim stavom kalimera...voleo bi da te licno sretnem i u debati potpuno rastavim na komade i to pred svima jer si sa svojom folirazom i bezobrazlukom prenaporan a stavovi i znanje su ti malo jaci od kisele vode...

Životije

pre 6 godina

Rekla mu Mirka da mu je mali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KadPorastemBićuKengur, 19. mart 2018 13:12)

Bice da je tako... Ali to je vec odavno poznato, nisu uzalud morali praviti blizance u laboratoriji...

Nikola

pre 6 godina

Drago mi je da je izgubio. Svaka čast Del Potru. Rođa je još jednom pokazao da je nekorektan igrač i da je pravi licemer. To je bio kroz celu njegovu katijeru. Pored toga, mnogo je sreće imao protiv Borne, pa mu se sve to na neki način vratilo. Verujem da če mu sreća u budućim mečevima okrenuti leđa, a što je i zaslužio.

Web Design

pre 6 godina

Pa zar takvu vest da objavite. Mislite o zdravlju pojedinih komentatora. Ni posle par komentara ne mogu da se smire. Hitna puna RF fanova, kaze Nada Macura.
Ne procitah ime Novaka nigde u tekstu, pa mi nije jasno sta zulja neke "eksperte".

Nebojša

pre 6 godina

Ne mislim da je on gori od Novaka ili bilo kog drugog igrača ali isto tako daleko je ponekad od gospodina kako ga mnogi tako nazivaju i uzdižu on se samo bolje kontroliše što i nije toliko teško kada najčešće imaš publiku na svojoj strani i tarmine koji ti odgovaraju pokazao je u nekoliko mečeva da je ipak samo čovek sa svim manama koje uz to idu.

b

pre 6 godina

Ovakvi su klasican primer zasto treba da nas bude sramota koliko nam dobro ide.
(Mikii, 19. mart 2018 12:43
Ti si još klasičniji primer. Prvo se zagledati u sebe , pa onda komentarisati drugoga.
Iskompleksirana neznalica koja ne zna šta će sa sobom pa visi na portalu b92 i hejtuje verov za 300 dindži

GH

pre 6 godina

Uvek kazem da mi se dopada Federerov stil, smisao za humor i ironija. Nazalost, cini mi se da su stvari izmakle kontroli na ovom mecu ali to vise uopste ne iznenadjuje jer Federer ima toliku podrsku u teniskom svetu, ukljucujuci i publiku, da bukvalno moze da radi sta god hoce. Pogledajte samo kakav mu je ELO faktor na GOAT listi, kakvi su mu zrebovi, pa vecernji termini koje on sam bira po zelji, kako je rekao u Melburnu, uz smeh, naravno, covek se otvoreno smeje protivnicima u lice i otvoreno govori sta sve sam bira. Nisu to nimalo naivne stvari u ovom sportu. Sponzori su doneli odluku a videli smo i sta publika radi samo da bi on pobedio. Previse se to dozvolilo. Sve me vise podseca na Konorsa koji je bio apsolutno bez skrupula i najbrutalniji teniser do danas na turu. Bude li imao vise ozbiljnih i jakih protivnika koji ce cesce pobedjivati mozda ce i nadmasiti Konorsa.

stiven k.

pre 6 godina

Kad nešto slično uradi Nole, tad se jave pljuvači sa svojim napadima.
Kad bi Federer bio u situaciji da su na meču protiv njega gotovo svi gledaoci, sudije, organizatori (što je često kod Noleta slučaj), tek tada bi videli pravog Federera.

lorenzo

pre 6 godina

ako ćemo realno sudija je bio katastrofa...oštetio je i Federera i Del Potra...izgubio kontrolu, ne zna da smiri publiku, ne zna da izvrši korekciju linijskog sudije, katastrofa...ne vole džaba svi teniseri Muhameda Lejanija...lik je ubjedljivo najbolji sudija....

Раде Кузма

pre 6 godina

Као тенисер је неприкосновен, као човјек је добар, има хуманитарне организације, помаже људима, али као спортиста је ГЊИДА.

Mikii

pre 6 godina

Hehe kosice skoro i da nema.. ćelu preko cele glave pokusava da sakrije onim devojackim povezom. Bljaks..
(Životije, 19. mart 2018 12:26)

Ovakvi su klasican primer zasto treba da nas bude sramota koliko nam dobro ide.

marko

pre 6 godina

Posle ovakvog ponasanja Federera znam da ce Djokovic da izdominira Majami i da se vratio ovo mu je bila sansa da uzme sto se uzeti moze a sad polako kuci

Mladen

pre 6 godina

Federerovo ponasanje na stranu, ovo sto ja procitah u samo 10 prvih komentara je stvarno zabrinjavajuce. Shvatam, ne volite ga, ali pominjanje njegove dece i zene je ispod svakog nivoa.

Stvar je sto je ovo hvatanje za slamku. Znate, sad je Federer viknuo na sudiju pa se mi, Srbi, sablaznjavamo, ali Boze moj, kada je nase gore list vristalo na dete od 10/11 godina, to nam je onda bilo razumljivo? To tako funkcionise?

I sada krecu hvalospevi o ponasanju Del Potra? Mislite, onog istog koji je Mareju psovao majku, a potkacio i Hasea i mnoge druge tenisere? Obojica su bila i vise nego nervozna, pravili su greske i onda bili jos frustriraniji. Naravno, desava se, nije sada to nista, kao sto, normalno, nije ni bilo kada se Djokovicu ili bilo kome drugome desavalo. Ali, ovo utrkivanje oko toga ko ce sramniji komentar da napise je zaista jadno. Tuzno je sto mi vise ne navijamo da neko pobedi, vec da neko izgubi. Cini se da je to mala razlika, ali, kada procitate ove komentare, velika je.

Idemo dalje... Sledeci je Majami... Djokovicu puno srece, ali i Delpotru, pa i Federeru. I nadajmo se da cemo gledajuci Majami, navijati za pobede, a ne poraze. Ipak smo mi sportska nacija.

kolekcionar

pre 6 godina

Posteno, Huan Martin Del Potro je bio bolji. Federera je strefila trenutna frustracija i on je mislio da ce to resiti na taj nacin... ali treba biti objektivan. Sve jace poene je dobio Delpo, lepsi tenis je igrao i bio jaci onda kad je bilo potrebno. Mislim da Federerova ljutnja i proizilazi iz toga sto nije mogao da se izbori sa tim dubokim loptama koje je dobijao sa druge strane mreze.

Indijan Vels

pre 6 godina

Sta je problem nije lepo svakako ali mora i on nekad da pukne pa nije on robot. Nije ga isao ceo mec i kad je mislio da je dobio set ispadne da nije. Pa Djokovic bi ga gadjao necim :D

Jumko

pre 6 godina

Pokvareni "nezni" div! Daleko od fer pleja... Tako je i na finalu Uso 2009. trazio svaki put celendz po nekoliko sekundi posle zavrsenog poena!

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Jumko pa ti si ziv!!Sta je ostavio te decko pa sada imas vise vremena da ponovo trolujes po ceo dan ovde na B92.sport??
(Vecito u minusu, 19. mart 2018 12:36)

Jeste to je u pitanju, ostavio ga je Batko, njegov partner, tacnije izgubio se u Nisu nakon utakmice finala kupa Radivoja Koraca u kosarci. Kazu ljudi da jos uvek obilazi nisku tvrdjavu i Cele kulu.

haren

pre 6 godina

Kad ne mozete da imate satisfakciju u Nolovim pobedama, onda makar u Federerovim porazima. Koliko ga mrzite, to nije humano. Covek je legenda i gospodin i svuda u svetu postovan i omiljen, osim kod nebeskih glava.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Jedva ste cekali da izgubi jedan mec ali ubrzo se opet vracate u rupe misevi..
(Didier Drogba, 19. mart 2018 11:16)

Bas tako Drogba, novi turnir nova tuga za nolobotove.

antiDebil

pre 6 godina

Al vam je KING FEDERER ponabijao komplekse.

20.
(Jumko, 19. mart 2018 10:07)


Za tebe danas imam jedan specijalni primer. Ovo su tvoji idoli, ovome ti tezis, ovako da vaspitavas svoju decu !

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=03&dd=19&nav_category=78&nav_id=1370916

rade

pre 6 godina

nole i nadal ne igraju, jer ne zele da ga puste...ali sta mu vredi kad vidis ne moze da osvoji turnir, ni kad ova dvojica ne igraju, aman zreo si za penziju...

Mikii

pre 6 godina

A ovome sto je napisao ovu neverovatnu psovku koju je Federer uputio glavnom sudiji (smehotres), zelim da prevede psovke Djokovica sa Vimbldona 2009. protiv Hasa (upucene njegovom ocu licno), Majamija 2011. protiv Nadala, upucene svojim navijacima, potom Rim 2011. i arlaukanje nakon poslednjeg poena upuceno Mareju, pa Madrid 2012. protiv Dimitrova (tu bi zaista bilo socnog materijala za prevodjenje), itd. itd. I, naravno, imesto da cute i pokriju se usima, Djokovicevi botovi su prvi koji ce da popljunu najboljeg igraca svih vremena. Kako li je samo sebi dao za pravo da jednom u dve godine pokaze neku vrstu nervoze i maltene sebi u bradu uputi pogrdnu rec sudiji. Dakle, ne publici, svojim roditeljima i protivniku, vec sudiji :)) Stvarno ste komedija, da nema dalje.

haren

pre 6 godina

Razvalio ga Delpo i to je to.
(Mesar Perica, 19. mart 2018 19:04)

Covek imao 3 mec lopte koje nije iskoristio. O kakvom razvaljivanju govoris?

antiDebil

pre 6 godina

who kojmoj

Ne, ne, nije on covek, niti robot, on je gocpodin ferplej. To je normalno kod DelPotra, Djokovica i kod ostalih normalnih osoba ali ne i kod Rodze, Rodza je sprcmen, zbog ovoga ce sigurno ponovo biti proglasen za najomiljeniju pudlicu u teniskom svetu !
Interesantno kakvu njusku je zapad izabrao za idloa, njuska koja je preko noci promenila ovakvo ponasanje koje je kod njega bilo i mnogo gore i samo je jednog jutra postao gocpodin ajdol i njusku koja je harizmaticna poput neutralne pavlake. Stvarno sam ponekad fasciniran tim umobolnim ,,civilizovanim'' svetom....

činjenica

pre 6 godina

Šta je god opsovao nije ništa naspram Novakovih psovki.Kako se ne sjetiste,da je Delpo lani holandskog tenisera Robina Hasea nezadovoljan njegovim ponašanjem na terenu nazvao kurvinim sinom i to su čuli gledaoci na tribinama i gledaoci ispred tv-a.

ThoR

pre 6 godina

"Šta je god opsovao nije ništa naspram Novakovih psovki...
(činjenica, 19. mart 2018 15:06)"

Ma važi... al ti lepo na .hr portal pa tamo leči komplekse...

Pavle

pre 6 godina

Cinjenica....Tvoj Roger nosi titulu fer -play igraca a to nosi i odgovornost....ispod te ugladjenosti stoji ono pravo lice Rogera koje nije ni malo naivno.A sto se Novaka tice,...da psuje,psuje ali on nije tema danas....

a koje su boje te kantice i lopatice?

pre 6 godina

Šta je god opsovao nije ništa naspram Novakovih psovki.Kako se ne sjetiste,da je Delpo lani holandskog tenisera Robina Hasea nezadovoljan njegovim ponašanjem na terenu nazvao kurvinim sinom i to su čuli gledaoci na tribinama i gledaoci ispred tv-a.
@činjenica
Opet taj populizam .. ako je Pera pljackas, OK je da i ja pljackam, jel tako? Nije OK. To sto Djokovic i Del Potro psuju protivnike, ako se to nekad i desilo, mada cisto sumnjam, ne znaci da je u redu i kad ostali to rade. Pogotovu ne neko koga stalno proglasavaju za "naj-fer" igraca.
Inace, pogresno je proglasiti igraca koji malte-ne nikad ne gubi za "naj-fer" igraca .. jer je lako biti fer prema protivniku kada ga meljes - kada on tebe melje, to je vec druga prica ...

iskreno

pre 6 godina

Federer je pokazao bolju tehniku i umeće. Sudije su se okrenule protiv najvećeg ikada. Izdrži Fed, idući turnir je tvoj. A vi prestanite da hejtuje Rodžera, nije on kriv za Noletov sunovrat. Pogledajte meč još jednom, Rodžer je dominirao, na kraju je nepravda pobedila.

Dragana

pre 6 godina

Gledala sam meč. U jednom trenutku sam pomislila da je svima na terenu sunce malo "udarilo u glavu", uključujući i sudiju. Nije besneo samo Federer. Del Potro je takodje besneo, bunio se svaki čas za nešto. Ali bitno je da se Rodžer napada, da se ističe kako se neprimereno ponašao. Jeste, ali njegovi ispadi su retki i po pravilu ima razloga za to. Del Potro je dobio meč jer je na kraju imao više živaca, da je dobio Rodžer ni to ne bi bilo nezasluženo.

Životije

pre 6 godina

Bravo za komentar u potpisu 10,17! Sve je jasno i precizno oslikano. Upravo je neki engleski komentator, posle Novakove pobede nad Federerom u Wimbldonu, kazao da će Rodžer igrati do 50.te godine, jer publika obožava njegopve svilenkaste lokne. Zlobno primećujem:sinoć lokni nema, a kosa visi u fronclama(pramen preko Nike poveza), pomislih kosa odaje snagu i raspoloženje,šta bi kud su se dele likne.
(budva, 19. mart 2018 11:47)

Hehe kosice skoro i da nema.. ćelu preko cele glave pokusava da sakrije onim devojackim povezom. Bljaks..

Srdjan

pre 6 godina

Nije negodovao sto je Delpu dozvoljen celendz nego sto su linijske sudije vec napustile svoja mjesta, a to ne smiju da rade ako ce doci do celendza jer poen nije gotov. A oni su napustili mjesta jer je glavni sudija vec rekao "game Federer" pa tek onda dozvolio Delpu celendz.

kme

pre 6 godina

Meni najjace kad Nolobotovi pricaju o ponasanju na terenu hahaha. Nolo nije dobio nijednu nagradu za fer play u karijeri dugoj 15 godina...E to je vec za ispitivanje...

antiDebil

pre 6 godina

who kojmoj

Ne, ne, nije on covek, niti robot, on je gocpodin ferplej. To je normalno kod DelPotra, Djokovica i kod ostalih normalnih osoba ali ne i kod Rodze, Rodza je sprcmen, zbog ovoga ce sigurno ponovo biti proglasen za najomiljeniju pudlicu u teniskom svetu !
Interesantno kakvu njusku je zapad izabrao za idloa, njuska koja je preko noci promenila ovakvo ponasanje koje je kod njega bilo i mnogo gore i samo je jednog jutra postao gocpodin ajdol i njusku koja je harizmaticna poput neutralne pavlake. Stvarno sam ponekad fasciniran tim umobolnim ,,civilizovanim'' svetom....

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Hehe kosice skoro i da nema.. ćelu preko cele glave pokusava da sakrije onim devojackim povezom. Bljaks.. 
(Životije, 19. mart 2018 12:26) 

Pomesao si Fedexa sa Nadalom.

gledalac

pre 6 godina

A najjači su kritičari koji verovatno žive kod keve i ćaleta plaćaju im NET a oni mrze prvo sebe posle podne čitav svet.
(Mali njihov svet., 19. mart 2018 17:23)
Mislis na Jumka, Mikii-a, Urosa, Krstu, RF razne ,novicu, Rasima NP, Dr Roddicka? Cudno da ti takvi nisu dosadili?

Sto se ponasanja tice, nista cudno. Lik je tri puta seo u stolicu namenjenu najboljem teniseru sveta koji on u tom trenutku nije bio.
Pasivno -agresivni karakter koga podrzava mocna masinerija za pravljenje i pranje novca koja stoji iza njega. Drugi igraci bi za ovo dobili opomenu, u najmanju ruku ..

dusan

pre 6 godina

Mnogo me je iznervirao tokom meca, ali kad bolje razmislim, fascinira me ta glad za pobedom, i kad nije u pravu...Sta da se radi, tako mora, bolje to nego slanje srca i mir , grljenje drveca...Trgni se Nole, opsuj opet ko nekad i razbi ih sve molim te! :)

mare

pre 6 godina

Ruku na srce svako bi opsovao u toj situaciji.Mec se lomi , mislis da vec imas poen, medjutim sudija ti oduzima to.Pa kako covek da se ne iznervira

Who cares?

pre 6 godina

Moram jos jedan komentar da dam. U stvari savet.Vi koji sebe nazivate Novakovim navijacima javite se kad on bude igrao, pobedjivao ili gubio, svejedno, ali kada bude on na terenu. Zar ste spali na to da dizete Novaka u nebesa kada PRVI teniser sveta IZGUBI U FINALU ?!!? U kom to kolu beše Novak ispao?Zbog takvih kao sto ste vi Novaka sve manje vole i postuju, ne samo zbog njegovog ponasanja i cio bobica.

mijalko

pre 6 godina

...izvini jumko što sam te prozvao , a i ti se baš primio pa sad tri komentara...NEMA OPRAVDANJA ZA NEKULTURU , ni za Novaka,ni za ostale,pa ni za Federera....sve vas pozdravljam

Mikii

pre 6 godina

Ovakvo ponasanje kod normalnog coveka koji razume zar borbe i koji je ikada ucestvovao u nekom takmicarskom mecu, samo treba da izazove ogromno postovanje prema Federeru, a ne obrnuto. U 37. godini, posle stotinu osvojenih trofeja pokazivati takvu zelju i takvu glad za pobedom je nesto neverovatno. Del Potro je takodje bio nervozan i takve stvari su normalne. Naravno, posto je Federer izuzetno voljen medju Djokovicevim botovima, cela prica je prenaduvana. Porucio bih doticnima da pogledaju Madrid i mec njihovog ljubimca protiv Dimitrova.

Who cares?

pre 6 godina

I? Covek nije robot, pa sta ako se nekad iznervira, to se desava ponekad i retko a nekima stalno pa nikom nista.I Del Potro se stalno nesto bunio, svaka mu dlaka smetala ali niko mu nista ne zamera.

monden

pre 6 godina

Dobro je videti Feđu u ovakvom izdanju.Na celom turniru je bio mrzovoljan.To znači da je, ipak, samo običan čovek.Njemu je muka od tenisa, al' mu Mirka ne da da prestane.

budva

pre 6 godina

Bravo za komentar u potpisu 10,17! Sve je jasno i precizno oslikano. Upravo je neki engleski komentator, posle Novakove pobede nad Federerom u Wimbldonu, kazao da će Rodžer igrati do 50.te godine, jer publika obožava njegopve svilenkaste lokne. Zlobno primećujem:sinoć lokni nema, a kosa visi u fronclama(pramen preko Nike poveza), pomislih kosa odaje snagu i raspoloženje,šta bi kud su se dele likne.

adem

pre 6 godina

Tako je i Nolo besneo, vredjao, lomio reket. Kakve je samo grozote Nolo upucivao publici u Madridu 2013-e
(Uros Djurdjevic #32, 19. mart 2018 09:30)
Zahvaljujemo se na glasu
nije isto. federer je gospodin

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Ne sekiraj se pobratime, plakace Nolovi botovi u Majamiju.
(Mikii, 19. mart 2018 12:33)

Nego sta ce pobratimi moji, sad kad Nolo za protivnika dobije Kirjosa, Cunga, Zvereva ili Daniel Himeno Travera, bice gusto i neizvesno.

xxx7

pre 6 godina

uuu jedva smo docekali... pa i on je covek,i ima pravo na ovo ponekad. Samo ne znam kako imate obraza da bilo sta kazete za jedan ispad posle ko zna koliko RF-a, dok Novak ovo (cepanje majice, psovanje,svadjanje sa publikom itd.) radi manje vise stalno (da se razumemo i protiv toga nemam nista,ljudi su pod tenzijom i sve je to ponekad ok), ali nemoj da imate dvostruke arsine, kad radi Novak onda ok, kad radi Federer onda je dopingovan, nije gospodin itd.

Danijel

pre 6 godina

Da je federer dobio (a imao mec lopte) pisali bi neki da nema konkurenciju..
Sad ne pisu tako..:)))) kad gubi ima konkuteciju... kad dobija nema konkurenciju hihihihig

20gs Goattttttttt

ANDREJ

pre 6 godina

Federer je tokom cele svoje zaista duge i uspesne sportske karijere,bio
uzoran sportista - dzentlmen. Nikada nije dolazio u sukobe sa svvojim protivnicima,a jos manje sa sudijama turnira.E pa ako je jednom i on "pukao",
ne treba sada od toga praviti aferu.Ne mislim da je postupio u konkretnom
slucaju u redu,ali jedna greska se svakome moze oprostiti.!

Mali njihov svet.

pre 6 godina

A najjači su kritičari koji verovatno žive kod keve i ćaleta plaćaju im NET a oni mrze prvo sebe posle podne čitav svet.

senad

pre 6 godina

Sudija je bio katastrofa liniske sudije se povukle a Delpo trazi proveru kad je Federer stigo do stolice niko ne spominje sto argetinac baca reket I psuje publiku.

msbravomk

pre 6 godina

ok Federer se ponasao nepristojno i dobio kritike ali ne mogu jedna stvar razumeti ono “delpo ljudina” ja sam gledao duel sa Leandro Maer i ponasanje Delpo e bio odvratno sa to glumenje povrede

Normalan čovek

pre 6 godina

Pitam se čemu mržnja u komentarima na običan sport. Ne volite Federera ni to ne vidim razlog da vam je dirao nekog kao što je potpuno normalno da tenzije postoje u mečevima. Svima se desi ponekad da puknu a vidim kod mnogih nije to jasno. Bitno da pljujemo vredjamo i iznadjemo teoriju zavere jer šta bolje umemo od toga. Apsolutno ništa!"

Simpo

pre 6 godina

Ja bih ga pozajmila na jedan dan. Sto se tice drugih stvari, Rodja je odavno procitan.
Svaka cast za karijeru, naravno!
(anica, 19. mart 2018 16:01) # Link komentar
Ma šta će ti nije on za to on je sa druge strane,neka su mu deca živa i zdrava ali ne liče na njega,najverovatnije veštačka oplodnja

megatronman

pre 6 godina

Sudija je oštetio Federera. Del je krenuo prema početnoj poziciji, predomislio se, vratio do sudije i tražio provjeru. To nije smio, tj. smio je ali nije mu sudija smio udovoljiti.

ninepi

pre 6 godina

To je verovatno cuveno ponasanje gospodina?
Dobro de, i on je samo covek, i njemu se omakne.
Ja mu licno ne zameram, cak sta vise, malo ga vise postujem.

Danijel

pre 6 godina

Besan je bio i del potro ne samo federer..
To sto navijaci vole federera nema tu nista lose..
Zar niste vidjeli delpo kako lomi reket..

neko

pre 6 godina

Ljudi se bave oko nečega što je već prošlost.

Ide novi masters turnir.

Inače samo jedno zapažanje u ranoj mmladosti Rodžer je držao emociju pod kontrolom bilo tu lomljenje jednom davno reket svadjanje ponekada sa sudijom al više je delovao kao hladokrvan švajcarac no' sad očito rešio da se sve više čuje glasno. Emocije su se naprosto otvorile proradile onako najjsnažnije. Posledica je toga svega a ponajviše tenisa koju donosi najviše nervoze,tenziju,napetost u mečevima..

To oni najbolje osećaju i znaju kako im je na terenu. Ne čudi me njihove reakcije na kraju ne kod Federera i Delpa već kod svih njih.

Noćno obezbedjenje

pre 6 godina

Gospodo lažna ili bolje da vas čovek nazove seljacima jer vi ne možete da budete nešto bolji od njega.

Shvatam da vam njegovo ponašanje ne svidja kao što se ne svidja što još uvek igra.

Al' tim nećete dobit ništa osim što vam ostaje da ga blatite.

jovana

pre 6 godina

Hahahahahhaaha samo vi nastavite da mu trazite mane. Do sada ste morali da ga hvalite jer je sve osvajao. Evo konacno sad malo oduska. Tuzno......

crvene ,žute ,zelene ,bijele

pre 6 godina

@a koje boje su kantice i loptice,Novak ne psuje ponekad,već mu je to manje više postao manir, valjda si gledao njegove mečeve,a o Delpovom pogrdnom nazivu rivala poročitala sam na nekom portalu domaćih medija,možda čak i na ovom.

informacijica

pre 6 godina

@rade,za ime svijeta ,da li si već zaboravio da je Nadalu lanirival bio na AO,IW i Majamiju ,i sve tri meča od jega izgubio.Pojavio se on i ove godine ,ali je Čiliću na Ao predao meč zbog povrede,a Novak je lani izbacio Kirjos,a ove godine Cunga i Danijel.

iskreno

pre 6 godina

Federer je pokazao bolju tehniku i umeće. Sudije su se okrenule protiv najvećeg ikada. Izdrži Fed, idući turnir je tvoj. A vi prestanite da hejtuje Rodžera, nije on kriv za Noletov sunovrat. Pogledajte meč još jednom, Rodžer je dominirao, na kraju je nepravda pobedila.

realno

pre 6 godina

Ne mesajte vise babe i zabe i pustite coveka,oba tenisera su bila vidno nervozna i nezadovoljna sudjenjem,ali sve je to deo sporta,zagrljaj na mrezi vam sve govori koliko se postuju ova dva tenisera.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Jedva ste cekali da izgubi jedan mec ali ubrzo se opet vracate u rupe misevi..
(Didier Drogba, 19. mart 2018 11:16)

Bas tako Drogba, novi turnir nova tuga za nolobotove.

činjenica

pre 6 godina

Šta je god opsovao nije ništa naspram Novakovih psovki.Kako se ne sjetiste,da je Delpo lani holandskog tenisera Robina Hasea nezadovoljan njegovim ponašanjem na terenu nazvao kurvinim sinom i to su čuli gledaoci na tribinama i gledaoci ispred tv-a.

Indijan Vels

pre 6 godina

Sta je problem nije lepo svakako ali mora i on nekad da pukne pa nije on robot. Nije ga isao ceo mec i kad je mislio da je dobio set ispadne da nije. Pa Djokovic bi ga gadjao necim :D

haren

pre 6 godina

Kad ne mozete da imate satisfakciju u Nolovim pobedama, onda makar u Federerovim porazima. Koliko ga mrzite, to nije humano. Covek je legenda i gospodin i svuda u svetu postovan i omiljen, osim kod nebeskih glava.

Jumko

pre 6 godina

Pokvareni "nezni" div! Daleko od fer pleja... Tako je i na finalu Uso 2009. trazio svaki put celendz po nekoliko sekundi posle zavrsenog poena!

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Ne sekiraj se pobratime, plakace Nolovi botovi u Majamiju.
(Mikii, 19. mart 2018 12:33)

Nego sta ce pobratimi moji, sad kad Nolo za protivnika dobije Kirjosa, Cunga, Zvereva ili Daniel Himeno Travera, bice gusto i neizvesno.

Mikii

pre 6 godina

A ovome sto je napisao ovu neverovatnu psovku koju je Federer uputio glavnom sudiji (smehotres), zelim da prevede psovke Djokovica sa Vimbldona 2009. protiv Hasa (upucene njegovom ocu licno), Majamija 2011. protiv Nadala, upucene svojim navijacima, potom Rim 2011. i arlaukanje nakon poslednjeg poena upuceno Mareju, pa Madrid 2012. protiv Dimitrova (tu bi zaista bilo socnog materijala za prevodjenje), itd. itd. I, naravno, imesto da cute i pokriju se usima, Djokovicevi botovi su prvi koji ce da popljunu najboljeg igraca svih vremena. Kako li je samo sebi dao za pravo da jednom u dve godine pokaze neku vrstu nervoze i maltene sebi u bradu uputi pogrdnu rec sudiji. Dakle, ne publici, svojim roditeljima i protivniku, vec sudiji :)) Stvarno ste komedija, da nema dalje.

Who cares?

pre 6 godina

Moram jos jedan komentar da dam. U stvari savet.Vi koji sebe nazivate Novakovim navijacima javite se kad on bude igrao, pobedjivao ili gubio, svejedno, ali kada bude on na terenu. Zar ste spali na to da dizete Novaka u nebesa kada PRVI teniser sveta IZGUBI U FINALU ?!!? U kom to kolu beše Novak ispao?Zbog takvih kao sto ste vi Novaka sve manje vole i postuju, ne samo zbog njegovog ponasanja i cio bobica.

kme

pre 6 godina

Meni najjace kad Nolobotovi pricaju o ponasanju na terenu hahaha. Nolo nije dobio nijednu nagradu za fer play u karijeri dugoj 15 godina...E to je vec za ispitivanje...

mare

pre 6 godina

Ruku na srce svako bi opsovao u toj situaciji.Mec se lomi , mislis da vec imas poen, medjutim sudija ti oduzima to.Pa kako covek da se ne iznervira

Djido

pre 6 godina

Fed, Feđa, Feđolino, Feki, Fedex, Rođa, Rođo, Rođkan, Roki, Role, Rolence, GOAT, RF, Feder ili _eder... kako god da se zoveš, odlazi već jednom!

sasa jokic

pre 6 godina

Doping oslobadja adrenalin, a on ume coveka da ucini nervoznim. Uopste nisam maliciozan, niti se salim, ali ono naglo budjenje u trecem i letenje po terenu nakon toalet pauze, ponasanje.....sve je sumnjivo.

Who cares?

pre 6 godina

I? Covek nije robot, pa sta ako se nekad iznervira, to se desava ponekad i retko a nekima stalno pa nikom nista.I Del Potro se stalno nesto bunio, svaka mu dlaka smetala ali niko mu nista ne zamera.

adem

pre 6 godina

Tako je i Nolo besneo, vredjao, lomio reket. Kakve je samo grozote Nolo upucivao publici u Madridu 2013-e
(Uros Djurdjevic #32, 19. mart 2018 09:30)
Zahvaljujemo se na glasu
nije isto. federer je gospodin

Dragana

pre 6 godina

Gledala sam meč. U jednom trenutku sam pomislila da je svima na terenu sunce malo "udarilo u glavu", uključujući i sudiju. Nije besneo samo Federer. Del Potro je takodje besneo, bunio se svaki čas za nešto. Ali bitno je da se Rodžer napada, da se ističe kako se neprimereno ponašao. Jeste, ali njegovi ispadi su retki i po pravilu ima razloga za to. Del Potro je dobio meč jer je na kraju imao više živaca, da je dobio Rodžer ni to ne bi bilo nezasluženo.

Mikii

pre 6 godina

Ovakvo ponasanje kod normalnog coveka koji razume zar borbe i koji je ikada ucestvovao u nekom takmicarskom mecu, samo treba da izazove ogromno postovanje prema Federeru, a ne obrnuto. U 37. godini, posle stotinu osvojenih trofeja pokazivati takvu zelju i takvu glad za pobedom je nesto neverovatno. Del Potro je takodje bio nervozan i takve stvari su normalne. Naravno, posto je Federer izuzetno voljen medju Djokovicevim botovima, cela prica je prenaduvana. Porucio bih doticnima da pogledaju Madrid i mec njihovog ljubimca protiv Dimitrova.

xxx7

pre 6 godina

uuu jedva smo docekali... pa i on je covek,i ima pravo na ovo ponekad. Samo ne znam kako imate obraza da bilo sta kazete za jedan ispad posle ko zna koliko RF-a, dok Novak ovo (cepanje majice, psovanje,svadjanje sa publikom itd.) radi manje vise stalno (da se razumemo i protiv toga nemam nista,ljudi su pod tenzijom i sve je to ponekad ok), ali nemoj da imate dvostruke arsine, kad radi Novak onda ok, kad radi Federer onda je dopingovan, nije gospodin itd.

senad

pre 6 godina

Sudija je bio katastrofa liniske sudije se povukle a Delpo trazi proveru kad je Federer stigo do stolice niko ne spominje sto argetinac baca reket I psuje publiku.

potterhead

pre 6 godina

Nagrada za najkorektnijeg igrača, odmah!
Mislim stvarno. Očigledno da je svestan da neće moći još dugo pa da se nakupi titula dok može. I ona divljačka publika. Kako mi je drago zbog Delpa, gotovo kao da je Novak dobio.

Srdjan

pre 6 godina

Nije negodovao sto je Delpu dozvoljen celendz nego sto su linijske sudije vec napustile svoja mjesta, a to ne smiju da rade ako ce doci do celendza jer poen nije gotov. A oni su napustili mjesta jer je glavni sudija vec rekao "game Federer" pa tek onda dozvolio Delpu celendz.

Danijel

pre 6 godina

Besan je bio i del potro ne samo federer..
To sto navijaci vole federera nema tu nista lose..
Zar niste vidjeli delpo kako lomi reket..

Mikii

pre 6 godina

Hehe kosice skoro i da nema.. ćelu preko cele glave pokusava da sakrije onim devojackim povezom. Bljaks..
(Životije, 19. mart 2018 12:26)

Ovakvi su klasican primer zasto treba da nas bude sramota koliko nam dobro ide.

ANDREJ

pre 6 godina

Federer je tokom cele svoje zaista duge i uspesne sportske karijere,bio
uzoran sportista - dzentlmen. Nikada nije dolazio u sukobe sa svvojim protivnicima,a jos manje sa sudijama turnira.E pa ako je jednom i on "pukao",
ne treba sada od toga praviti aferu.Ne mislim da je postupio u konkretnom
slucaju u redu,ali jedna greska se svakome moze oprostiti.!

jovana

pre 6 godina

Hahahahahhaaha samo vi nastavite da mu trazite mane. Do sada ste morali da ga hvalite jer je sve osvajao. Evo konacno sad malo oduska. Tuzno......

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Hehe kosice skoro i da nema.. ćelu preko cele glave pokusava da sakrije onim devojackim povezom. Bljaks.. 
(Životije, 19. mart 2018 12:26) 

Pomesao si Fedexa sa Nadalom.

HARIS

pre 6 godina

Ljudi zapamtite da su svi vrhunski sportisti ustvari losi ljudi, jer njima jednostavno ego ne dozvoljava da budu bolji. Sada ce neko reci "a ti ih znas licno" ili tako nesto. Ali samo treba pogledati sve te izjave i ponasanje takvih sportista i sve vam je jasno. Dzordan, Kobi, Lebron, Federer, Nadal, Armstrong, Ronaldo, Mesi, Nejmar, Felps i mnogi drugi.

nikola

pre 6 godina

Hm, Federer bi ostavio tenis još pre godinu dana, da je kojim slučajem Novak
nastavio sa igrama u svom elementu, ali znam i to: "DA JE BABI M... BIO BI ĐEDO".

megatronman

pre 6 godina

Sudija je oštetio Federera. Del je krenuo prema početnoj poziciji, predomislio se, vratio do sudije i tražio provjeru. To nije smio, tj. smio je ali nije mu sudija smio udovoljiti.

msbravomk

pre 6 godina

ok Federer se ponasao nepristojno i dobio kritike ali ne mogu jedna stvar razumeti ono “delpo ljudina” ja sam gledao duel sa Leandro Maer i ponasanje Delpo e bio odvratno sa to glumenje povrede

Danijel

pre 6 godina

Da je federer dobio (a imao mec lopte) pisali bi neki da nema konkurenciju..
Sad ne pisu tako..:)))) kad gubi ima konkuteciju... kad dobija nema konkurenciju hihihihig

20gs Goattttttttt

Normalan čovek

pre 6 godina

Pitam se čemu mržnja u komentarima na običan sport. Ne volite Federera ni to ne vidim razlog da vam je dirao nekog kao što je potpuno normalno da tenzije postoje u mečevima. Svima se desi ponekad da puknu a vidim kod mnogih nije to jasno. Bitno da pljujemo vredjamo i iznadjemo teoriju zavere jer šta bolje umemo od toga. Apsolutno ništa!"

Noćno obezbedjenje

pre 6 godina

Gospodo lažna ili bolje da vas čovek nazove seljacima jer vi ne možete da budete nešto bolji od njega.

Shvatam da vam njegovo ponašanje ne svidja kao što se ne svidja što još uvek igra.

Al' tim nećete dobit ništa osim što vam ostaje da ga blatite.

Životije

pre 6 godina

Rekla mu Mirka da mu je mali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KadPorastemBićuKengur, 19. mart 2018 13:12)

Bice da je tako... Ali to je vec odavno poznato, nisu uzalud morali praviti blizance u laboratoriji...

Fljerond Jashari

pre 6 godina

Jeste najbolji među najboljima, jeste GOAT, ali je isto tako i najveća "seljačina iz Bazela" na ATP turu. Da je još 50x švajcarac i milijarder, pa mu ni to ne bi pomoglo...

Simpo

pre 6 godina

Ja bih ga pozajmila na jedan dan. Sto se tice drugih stvari, Rodja je odavno procitan.
Svaka cast za karijeru, naravno!
(anica, 19. mart 2018 16:01) # Link komentar
Ma šta će ti nije on za to on je sa druge strane,neka su mu deca živa i zdrava ali ne liče na njega,najverovatnije veštačka oplodnja

veder

pre 6 godina

Ajmo sad, vi mrzitelji Novaka, šta imate da kažete na ovo primitivno ponašanje vašeg Federera? Mogu zamisliti kakav odijum pljuvanja, poniženja i pakosnih komentara bi bilo da je ovo izgovorio Novak! Ne verujem da bio od hiljadu komentara sa ovih prostora i šire bio i jedan koji bi ga branio.

Kad je u pitanju ova razmažena zapadna zvezda sve je dozvoljeno, od nameštanja žrebova,idolopoklonstva, preteranih i svakodnevnih glorifikacija i medijske torture sa dotičnim,histeričnog i bahatog navijanja da po svaku cenu mora da pobedi, bez obzira koliko je to nekorektno prema protivnuku ( videli smo sinoć protiv Delpa, a mnogo puta protiv Novaka ), čovek se zapita kako to neko u 37 godina trči bolje nego s dvadeset? Jel to neka magija ili nešto sumnjivije, da ne kažem šta.
Po svoj prilici, bar ja tako mislim, ovo ponašanje tzv. 'fer igrača' je početak kraja, fala bogu, ovog prepotentnog tenisera.

Usput, sve čestitke Delpu što je izdržao ovu torturu publike prema njemu, i poput Novaka, na kraju zasluženo poslao razmaženka u svlačionicu bez trofeja.

Mali njihov svet.

pre 6 godina

A najjači su kritičari koji verovatno žive kod keve i ćaleta plaćaju im NET a oni mrze prvo sebe posle podne čitav svet.

rade

pre 6 godina

nole i nadal ne igraju, jer ne zele da ga puste...ali sta mu vredi kad vidis ne moze da osvoji turnir, ni kad ova dvojica ne igraju, aman zreo si za penziju...

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Jumko pa ti si ziv!!Sta je ostavio te decko pa sada imas vise vremena da ponovo trolujes po ceo dan ovde na B92.sport??
(Vecito u minusu, 19. mart 2018 12:36)

Jeste to je u pitanju, ostavio ga je Batko, njegov partner, tacnije izgubio se u Nisu nakon utakmice finala kupa Radivoja Koraca u kosarci. Kazu ljudi da jos uvek obilazi nisku tvrdjavu i Cele kulu.

Životije

pre 6 godina

Bravo za komentar u potpisu 10,17! Sve je jasno i precizno oslikano. Upravo je neki engleski komentator, posle Novakove pobede nad Federerom u Wimbldonu, kazao da će Rodžer igrati do 50.te godine, jer publika obožava njegopve svilenkaste lokne. Zlobno primećujem:sinoć lokni nema, a kosa visi u fronclama(pramen preko Nike poveza), pomislih kosa odaje snagu i raspoloženje,šta bi kud su se dele likne.
(budva, 19. mart 2018 11:47)

Hehe kosice skoro i da nema.. ćelu preko cele glave pokusava da sakrije onim devojackim povezom. Bljaks..

Objektivno

pre 6 godina

Završiće karijeru kako je i počeo: besneći, valjajući se po tlu, obesno i razmaženo derište. Kad je bio mlad, odveli su ga psihijatru. I sada bi bilo poželjno. Megaloman! Jedna stvar je biti broj 1 u tenisu, a druga smatrati sebe neprikosnovenim, gotovo nedodirljivim bićem. Njegova prava su ista kao i za svakog drugog.

...

pre 6 godina

Najveća glupost 21. veka je fama da je Federer nekakav gospodin. Šaban je to veliki, i on i njegova gospođa, ali ih savršeno pere Najk marketinška mašina. Čisto belo, ni fleka da ostane.

kole

pre 6 godina

Kad je na onoj razmeni na mrezi Fed raspalio iz sve snage u Delpa i odvalio ga u unutrasnju stranu butine, znao sam da ce Argentinac da navali kao lav, jer se bas iznervirao. U tom gestu je video i Rodzerovu nervozu sto vam dodatno podize samopouzdanje. Naravno, navijao sam za Del Potra i pored roze patika, jer nikada u zivotu nisam navijao za Svajcarca. On moze da obmane samo naivce koji ne znaju kakvi su ti majstori obmane.

BGcity

pre 6 godina

(Mikii, 19. mart 2018 12:43), ajde nemoj da se svrstavas medju "nas", evo ja sam skolovan, obrazovan, uspesan u svom poslu, radim na relaciji SRB/IT/AUT, svuda postovan i rado vidjen gost na moju veliku srecu. Kao covek i strucnjak sam dokazan na celom evropskom trzistu... A najmanje sam uvazavan poput takvih luzera kao sto si ti, ovde medju nama, koji nisu ni zavrsili skole ili studiraju po 10 godina ili ako jesu onda su nule od radnika, koji mi potajno zavide ili uvek gledaju da te otrovnim komentarom pecnu. Iskreno mi je zao takvih ljudi... I svuda tamo preko gde god odem sa ljubavlju i ponosom govorim o svom rodu a kriticki i sa gadjenjem o luzerima koji su se uvukli u politiku i urnisu drustvo ili pak o luzerima koji ne doprinose nista vec troluju zivot/drustvo/ portale bedno i autosovinisticki poput tebe i tebi slicnih.
Stoga, ne svrstavaj se medju nas jer ja koji predstavljam ipak dokazani i uspesni sloj ovog drustva i svoje inzenjerske i poslovne struke takve kao tebe gledam sa prezirom. Videla zaba da se konj potkiva pa digla nogu...puno si poleteo a kladim se da niti si fax zavrsio, niti sta radis jer nema vrhunskog coveka sa tako destruktivnim i ozlojadjenim stavom kalimera...voleo bi da te licno sretnem i u debati potpuno rastavim na komade i to pred svima jer si sa svojom folirazom i bezobrazlukom prenaporan a stavovi i znanje su ti malo jaci od kisele vode...

pera 57

pre 6 godina

Na CH Televiziji,rece RF da je publika bila super i fer,a da ne razume Delpa sto se buni.
Na pitanje,sto je vikao na sudiju,kaze covek da se vecine stvari vise i ne seca.
Ja mu poverovah.

haren

pre 6 godina

Razvalio ga Delpo i to je to.
(Mesar Perica, 19. mart 2018 19:04)

Covek imao 3 mec lopte koje nije iskoristio. O kakvom razvaljivanju govoris?

Mladen

pre 6 godina

Federerovo ponasanje na stranu, ovo sto ja procitah u samo 10 prvih komentara je stvarno zabrinjavajuce. Shvatam, ne volite ga, ali pominjanje njegove dece i zene je ispod svakog nivoa.

Stvar je sto je ovo hvatanje za slamku. Znate, sad je Federer viknuo na sudiju pa se mi, Srbi, sablaznjavamo, ali Boze moj, kada je nase gore list vristalo na dete od 10/11 godina, to nam je onda bilo razumljivo? To tako funkcionise?

I sada krecu hvalospevi o ponasanju Del Potra? Mislite, onog istog koji je Mareju psovao majku, a potkacio i Hasea i mnoge druge tenisere? Obojica su bila i vise nego nervozna, pravili su greske i onda bili jos frustriraniji. Naravno, desava se, nije sada to nista, kao sto, normalno, nije ni bilo kada se Djokovicu ili bilo kome drugome desavalo. Ali, ovo utrkivanje oko toga ko ce sramniji komentar da napise je zaista jadno. Tuzno je sto mi vise ne navijamo da neko pobedi, vec da neko izgubi. Cini se da je to mala razlika, ali, kada procitate ove komentare, velika je.

Idemo dalje... Sledeci je Majami... Djokovicu puno srece, ali i Delpotru, pa i Federeru. I nadajmo se da cemo gledajuci Majami, navijati za pobede, a ne poraze. Ipak smo mi sportska nacija.

lorenzo

pre 6 godina

ako ćemo realno sudija je bio katastrofa...oštetio je i Federera i Del Potra...izgubio kontrolu, ne zna da smiri publiku, ne zna da izvrši korekciju linijskog sudije, katastrofa...ne vole džaba svi teniseri Muhameda Lejanija...lik je ubjedljivo najbolji sudija....

Za dzemper spremni1

pre 6 godina

A jel' nosio dzemper?
(Boki, 19. mart 201

Ipak ne, trenutno je limunada kupljena na standu ispred terena popularna, a sa njom i psovanje sudijama, kazu. (; Dzemperku je neko dirnuo u ego, dok ce sada da ispastaju svi koji kao on ne veruju u kompleks teniskog mesije. (: Prati fabulu ili ces biti (sto bi Palma rekao) "osotonjen" od strane Fedbotova. I ne brini, slicno je i sa Nole i Nadalbotovima, samo sto je druga grupa umerenija. Minorno, ali dovoljno da bi bila pomenuta i ignorisana. Podseca (zar ne?) na nase politicare kojima je vaznije da li im je neko dirnuo u ego nego u reforme. Neko idola ima u dzemperku, a neko u Vucku. Zdrav razum ne pripada niti jednoj od dveju grupa. Bot ili idolopoklonik - isto je. Vratilo se vreme u kojem su ljudi verovali i klanjali se zlatnom teletu kao personifikaciji sile i bogatstva prirode. Samo sto u slucaju ovih idolopoklonika to zlatno tele jesu kvazimesije cije uspehe zive kao sopstvene jer, normalno, licnih nemaju. Tada im preostaje samo klanjanje i zelja za nastavkom, jer iskljucivo na taj nacin iluzija (koja ih cini) moze opstati. (; Znas, bilo je lepo gledati ovaj duel, jos lepse sto je nakog svega Martin Del Potro pobedio. Ne samo zbog dzemperka, navikli smo na njegove poraze cim se pojavi neko ozbiljniji, vec zbog ove idolatrije koja se natalozila i nece moci duzi period da prezali ovaj slatki poraz.

crvene ,žute ,zelene ,bijele

pre 6 godina

@a koje boje su kantice i loptice,Novak ne psuje ponekad,već mu je to manje više postao manir, valjda si gledao njegove mečeve,a o Delpovom pogrdnom nazivu rivala poročitala sam na nekom portalu domaćih medija,možda čak i na ovom.

ninepi

pre 6 godina

To je verovatno cuveno ponasanje gospodina?
Dobro de, i on je samo covek, i njemu se omakne.
Ja mu licno ne zameram, cak sta vise, malo ga vise postujem.

Konj Veselko

pre 6 godina

Ako je do sada bilo pitanje sad više nema..nadrogiran je 100 posto, nije se zadihao nijedanput za 2 i po sata finala i isto tako protiv Ćorića dan ranije a nervozan maksimalno i svadja se..slicno je i Agasi pred kraj karijere bio kao elektricni zec..i priznao posle sve u memoarima

informacijica

pre 6 godina

@rade,za ime svijeta ,da li si već zaboravio da je Nadalu lanirival bio na AO,IW i Majamiju ,i sve tri meča od jega izgubio.Pojavio se on i ove godine ,ali je Čiliću na Ao predao meč zbog povrede,a Novak je lani izbacio Kirjos,a ove godine Cunga i Danijel.

only fools and horses

pre 6 godina

Podmukao, zloban, spreman na svakakve smicalice i podmetanja. A što je najgore, takav čovek zahvaljujući propagandnoj mašineriji godinama osvaja nagradu za fer plej.
Zamislite da on igra u ovakvoj atmosveri, protiv ovakve publike kao što igraju njegovi protivnici. Prvo bi plakao pa bi napustio teren, u sred meča.
I nije njemu sudija uzeo poen, već bi obratno bila najobičnija krađa u njegovu korist. A on se još buni posle tako čiste lopte. Fuj.

antiDebil

pre 6 godina

who kojmoj

Ne, ne, nije on covek, niti robot, on je gocpodin ferplej. To je normalno kod DelPotra, Djokovica i kod ostalih normalnih osoba ali ne i kod Rodze, Rodza je sprcmen, zbog ovoga ce sigurno ponovo biti proglasen za najomiljeniju pudlicu u teniskom svetu !
Interesantno kakvu njusku je zapad izabrao za idloa, njuska koja je preko noci promenila ovakvo ponasanje koje je kod njega bilo i mnogo gore i samo je jednog jutra postao gocpodin ajdol i njusku koja je harizmaticna poput neutralne pavlake. Stvarno sam ponekad fasciniran tim umobolnim ,,civilizovanim'' svetom....

xxx

pre 6 godina

Da se razumemo, daleko od toga da likujem za takvo ponašanje ali ovo je moralo da se desi da bi ljubitelji tenisa i njegovi fanovi najzad shvatili ko je ustvari "mr. Perfect"!!! Da se razumemo.., sve sto je uradio(osvojio) u "belom sportu" je jednostavno NEOSPORNO i NEVEROVATNO ali..., ovakav ispad jednog od "NAJVEĆIH SVIH VREMENA" nije prvi put i sto je jos zanimljivije , uglavnom je takvo ponašanje ispoljavao kada igra protiv Del Potra ili Djokovica?! Ko se ne seća(ili ne veruje) neka potrazi na youtube. Za Del Potra igraci i svi pravi fanovi tenisa imaju samo reci hvale,kako na terenu tako i van njega. Sve sto urade Del potro ,Djokovic,Nadal kao npr.: rasravljanje sa sudijom (GDE JE OCIGLEDNA SUDIJSKA GRESKA),dizanje pesnice(bodrenje sebe), razvaljivanje reketa(praznjenje negativne energije), bili bi kritikovani od strane publike i medija..., ali kada Federer takvo sto uradi,brzo se zaboravi!?!? Kod prvih mozes pripisati "ZAR BORBE" ali "kod mr. Perfect-a" , je jednostavno AROGANCIJA, NE POSTOVANJE ,NADMENOST,SUPERIORNO BICE, pa cak i ZLOBA!!! Jednostavno kao "NAJBOLJI SVIH VREMENA" nesme sebi da dozvoli(PO SVAKU CENU) da mu neko preotme taj oreol, cak i ako je taj protiv koga igra bolji od njega?!?! Njegova nemoc da tog dana pobedi protivnika pretvara ga u gore navedene atribute!!! I za kraj.., a poruka za fanove " GOSPODINA SAVRSENOG"...,pre nego sto pocnete sa kritikom Djokovica postoji ona nasa izreka : -" PRVO POGLEDAJ U SVOJE DVORISTE , PA TEK ONDA KRITIKUJ TUDJE"

V. Noletov navijac

pre 6 godina

E ovo je pravo lice tog "fer igraca".Koliko licemerstva.Secate se kad je uzeo noletovu stolicu,kad je pozivao sve igrace da se udruze protiv Noleta jer nisu mu mogli nista ili kad on ispuca lopticu u publiku ne dobija opomenu itd.Ovo je necuveno sto gledamo,isto se desava kao kad je Nole igrao sva rulja urlice za svoje "bozanstvo"koje unapred zna da mora da pibedi.Koliko je to neravnopravna borba i koliko ovi momci moraju da budu jaki.Koliko godina se Nole borio sa ovim "fer"igracem i ovakvom ruljom svaka mu cast.Samo zelim da ga Nole jos malo rastura i da bude muk u ovoj rulji.A ovakvo ponasanje bi sigurno kaznili da je to bio Nole a tek stampa sta bi radila ne mogu ni da zamuslim.Zato srecan ti poraz "fer"igracino i jos dugo da tako nastavis.

eto malo onako

pre 6 godina

A jel gospodin psovac izveo neku piruetu, neki step dens, balet, cha cha cha..nesto iz bogatog plesackog repertoara?
Cisto da malo poboljsa utisak..

ThoR

pre 6 godina

"Šta je god opsovao nije ništa naspram Novakovih psovki...
(činjenica, 19. mart 2018 15:06)"

Ma važi... al ti lepo na .hr portal pa tamo leči komplekse...

buster

pre 6 godina

ponasao se on i gore od ovoga.
kad ga je djokovic jednom prilikom dobio lomio se i reket na sred meca. toliko o tome. opet covek igra u teniskom vakumu evo sta se desi kad naidje dostojan protivnik.

marko

pre 6 godina

Posle ovakvog ponasanja Federera znam da ce Djokovic da izdominira Majami i da se vratio ovo mu je bila sansa da uzme sto se uzeti moze a sad polako kuci

Fedo

pre 6 godina

Razmažena umišljena primadona, moj Fedo niko ti ne spori da dobro igraš tenis,ali dozvoli da i neko drugi pobedi,uostalom ti si na svakom turniru imaš poseban tretman, a ta nervoza je nus produkt dopinga od toga si moj Fedo izuzet ko beli medved.

Zoran

pre 6 godina

(Mikii, 19. mart 2018 12:38)
Prike, bilo u kojem sportu na svetu a i ovako, u normalnoj Sudnici, BILO KAKVA pogrdna reč upućena SUDIJI automatski znači ZATVARANJE VRATA SA SPOLJAŠNJE STRANE a kasnije i DEBELU KAZNU!!!! (u tenisu se to, manje-više toleriše dok neko baš, baš ne pretera kao nekada Mekinro)

Naravno, to za TVOG mezimca ne važi!

Inače, pošto si pitao zašto spominjemo Novaka? Spomijemo baš sada Novaka iako je u teškoj krizi i na nekom tamo 12...13... mestu iz istih razloga što si se i ti smucao ovuda i spominjao "loknicu" kad je tvoj ljubimac bio na ivici propasti i odustajanja, odnosno penzije. Zbog povreda ili Bogapitaj zašto, nebitno? Mada, verovatno i zato što je BAŠ tada Novak harao i zato što bi ga razbijao kao dete zvečku pa da ne napravi skor H2H da se smrzneš! Sačekao je da ovaj posustane pa da se onda kao eto vrati... Mnogo brzo zaboravljaš, druže...

Rajko egejnst masin

pre 6 godina

Zar borbe, zelja za pobjedom...

Da, ali karakter je psiholoski jaci od tih prolaznih ciljeva. Karakterne crte nosimo tokom cijelog odraslog zivota i one mogu da pucaju samo u vrlo teskim situacijama kao sto su direktna opasnost po zivot npr.
Promjena karaktera od prijaznog elegantnog gospodina do razjarenog psovaca je znak da je ova prijazna osoba u stvari samo fasada koju taj lik nosi jer je naucio da mu to daje neku dobit, a ne njegova stvarna licnost.

fantom

pre 6 godina

Samo jedna digresija, kad su zviždali Novaku u finalu US Opena 2015, ovde su svi mislili publika ga ne voli. Evo odličnog primera te takozvane kulturne publike, ometali su Delpa pri svakom udarcu, aplaudirali kad napravi duplu grešku i to nije ništa čudno, svaki igrač se suočava sa takvim stvarima kad igra protiv Federera. Kao da neki prosečni snobovski američki navijač zna gde je Srbija, ma ako je čuo eventualno za Novaka a za Srbiju nemaju pojma ni gde je to, ni šta je u pitanju. Dobio bi ga Ćorić u polufinalu ali mu se stegla ruka jer je ceo stadion bio na strani Federera, neki igrači ne mogu da igraju u takvoj atmosferi, jedino retki poput Delpa, Novaka i Rafe.

Nikola

pre 6 godina

Drago mi je da je izgubio. Svaka čast Del Potru. Rođa je još jednom pokazao da je nekorektan igrač i da je pravi licemer. To je bio kroz celu njegovu katijeru. Pored toga, mnogo je sreće imao protiv Borne, pa mu se sve to na neki način vratilo. Verujem da če mu sreća u budućim mečevima okrenuti leđa, a što je i zaslužio.

antiDebil

pre 6 godina

Al vam je KING FEDERER ponabijao komplekse.

20.
(Jumko, 19. mart 2018 10:07)


Za tebe danas imam jedan specijalni primer. Ovo su tvoji idoli, ovome ti tezis, ovako da vaspitavas svoju decu !

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=03&dd=19&nav_category=78&nav_id=1370916

veder

pre 6 godina

(esi mi nola?, 19. mart 2018 10:20)

Niko ne spori i da Novak viče na svoj štab, ali nikad nije rekao sudiji ' fuck off'...ako znaš šta to znači. Ako prelaziš preko toga i to upoređuješ sa reakcijama nezadovoljstva drugih teniser, e onda ne znam šta ti imaš u glavi...jedno je ljutiti se zbog loše igre i to nezadovoljstvo uputiti svom stručnom štabu, ali velika je bruka i primitivizam reći sudiji fuck off!...ili ti misliš da to nije ništa?

gledalac

pre 6 godina

A najjači su kritičari koji verovatno žive kod keve i ćaleta plaćaju im NET a oni mrze prvo sebe posle podne čitav svet.
(Mali njihov svet., 19. mart 2018 17:23)
Mislis na Jumka, Mikii-a, Urosa, Krstu, RF razne ,novicu, Rasima NP, Dr Roddicka? Cudno da ti takvi nisu dosadili?

Sto se ponasanja tice, nista cudno. Lik je tri puta seo u stolicu namenjenu najboljem teniseru sveta koji on u tom trenutku nije bio.
Pasivno -agresivni karakter koga podrzava mocna masinerija za pravljenje i pranje novca koja stoji iza njega. Drugi igraci bi za ovo dobili opomenu, u najmanju ruku ..

Web Design

pre 6 godina

Pa zar takvu vest da objavite. Mislite o zdravlju pojedinih komentatora. Ni posle par komentara ne mogu da se smire. Hitna puna RF fanova, kaze Nada Macura.
Ne procitah ime Novaka nigde u tekstu, pa mi nije jasno sta zulja neke "eksperte".

milutin

pre 6 godina

Najpovlašteniji igrač među ostalim igračima. Vječito favorizovan od publike, oeganizatora, sponzora.
A povlastice u njemu formirale po prirodnim zakonima psihe, veliku dozu bezobrazluka, kog vješto prikriva.
Ali ponekad se to samo po sebi otme kontroli. I pokaže svoju ćud.ö

a koje su boje te kantice i lopatice?

pre 6 godina

Šta je god opsovao nije ništa naspram Novakovih psovki.Kako se ne sjetiste,da je Delpo lani holandskog tenisera Robina Hasea nezadovoljan njegovim ponašanjem na terenu nazvao kurvinim sinom i to su čuli gledaoci na tribinama i gledaoci ispred tv-a.
@činjenica
Opet taj populizam .. ako je Pera pljackas, OK je da i ja pljackam, jel tako? Nije OK. To sto Djokovic i Del Potro psuju protivnike, ako se to nekad i desilo, mada cisto sumnjam, ne znaci da je u redu i kad ostali to rade. Pogotovu ne neko koga stalno proglasavaju za "naj-fer" igraca.
Inace, pogresno je proglasiti igraca koji malte-ne nikad ne gubi za "naj-fer" igraca .. jer je lako biti fer prema protivniku kada ga meljes - kada on tebe melje, to je vec druga prica ...

GH

pre 6 godina

Uvek kazem da mi se dopada Federerov stil, smisao za humor i ironija. Nazalost, cini mi se da su stvari izmakle kontroli na ovom mecu ali to vise uopste ne iznenadjuje jer Federer ima toliku podrsku u teniskom svetu, ukljucujuci i publiku, da bukvalno moze da radi sta god hoce. Pogledajte samo kakav mu je ELO faktor na GOAT listi, kakvi su mu zrebovi, pa vecernji termini koje on sam bira po zelji, kako je rekao u Melburnu, uz smeh, naravno, covek se otvoreno smeje protivnicima u lice i otvoreno govori sta sve sam bira. Nisu to nimalo naivne stvari u ovom sportu. Sponzori su doneli odluku a videli smo i sta publika radi samo da bi on pobedio. Previse se to dozvolilo. Sve me vise podseca na Konorsa koji je bio apsolutno bez skrupula i najbrutalniji teniser do danas na turu. Bude li imao vise ozbiljnih i jakih protivnika koji ce cesce pobedjivati mozda ce i nadmasiti Konorsa.

Malboro

pre 6 godina

Da je Nole to uradio svi svetski mediji bi ga optuzivali kako je ovakav i onakav.. za Rodju siguran sam da svetski mediji o tome nisu pisali puno,mozda njih 5% ako je spomenulo.Uvek je bio pokvaren,na licu mu je nevidljiva maska,a takvi su najgori.Predstavlja se kao svetac,a zanimljivo kada se pogleda Mirkina faca odmah znas da je ona jedna egocentricna zena,ali bar nema tu masku,a Rodjer je isti ali glumi itekako dobro.

monden

pre 6 godina

Dobro je videti Feđu u ovakvom izdanju.Na celom turniru je bio mrzovoljan.To znači da je, ipak, samo običan čovek.Njemu je muka od tenisa, al' mu Mirka ne da da prestane.

Раде Кузма

pre 6 godina

Као тенисер је неприкосновен, као човјек је добар, има хуманитарне организације, помаже људима, али као спортиста је ГЊИДА.

budva

pre 6 godina

Bravo za komentar u potpisu 10,17! Sve je jasno i precizno oslikano. Upravo je neki engleski komentator, posle Novakove pobede nad Federerom u Wimbldonu, kazao da će Rodžer igrati do 50.te godine, jer publika obožava njegopve svilenkaste lokne. Zlobno primećujem:sinoć lokni nema, a kosa visi u fronclama(pramen preko Nike poveza), pomislih kosa odaje snagu i raspoloženje,šta bi kud su se dele likne.

neko

pre 6 godina

Ljudi se bave oko nečega što je već prošlost.

Ide novi masters turnir.

Inače samo jedno zapažanje u ranoj mmladosti Rodžer je držao emociju pod kontrolom bilo tu lomljenje jednom davno reket svadjanje ponekada sa sudijom al više je delovao kao hladokrvan švajcarac no' sad očito rešio da se sve više čuje glasno. Emocije su se naprosto otvorile proradile onako najjsnažnije. Posledica je toga svega a ponajviše tenisa koju donosi najviše nervoze,tenziju,napetost u mečevima..

To oni najbolje osećaju i znaju kako im je na terenu. Ne čudi me njihove reakcije na kraju ne kod Federera i Delpa već kod svih njih.

b

pre 6 godina

Ovakvi su klasican primer zasto treba da nas bude sramota koliko nam dobro ide.
(Mikii, 19. mart 2018 12:43
Ti si još klasičniji primer. Prvo se zagledati u sebe , pa onda komentarisati drugoga.
Iskompleksirana neznalica koja ne zna šta će sa sobom pa visi na portalu b92 i hejtuje verov za 300 dindži

stiven k.

pre 6 godina

Kad nešto slično uradi Nole, tad se jave pljuvači sa svojim napadima.
Kad bi Federer bio u situaciji da su na meču protiv njega gotovo svi gledaoci, sudije, organizatori (što je često kod Noleta slučaj), tek tada bi videli pravog Federera.

antiDebil

pre 6 godina

who kojmoj

Ne, ne, nije on covek, niti robot, on je gocpodin ferplej. To je normalno kod DelPotra, Djokovica i kod ostalih normalnih osoba ali ne i kod Rodze, Rodza je sprcmen, zbog ovoga ce sigurno ponovo biti proglasen za najomiljeniju pudlicu u teniskom svetu !
Interesantno kakvu njusku je zapad izabrao za idloa, njuska koja je preko noci promenila ovakvo ponasanje koje je kod njega bilo i mnogo gore i samo je jednog jutra postao gocpodin ajdol i njusku koja je harizmaticna poput neutralne pavlake. Stvarno sam ponekad fasciniran tim umobolnim ,,civilizovanim'' svetom....

Pavle

pre 6 godina

Cinjenica....Tvoj Roger nosi titulu fer -play igraca a to nosi i odgovornost....ispod te ugladjenosti stoji ono pravo lice Rogera koje nije ni malo naivno.A sto se Novaka tice,...da psuje,psuje ali on nije tema danas....

Boki

pre 6 godina

Da,da...to je taj sto je sto godina za redom dobijao nagrade za ferplej.Kao i Englezi,ferplej vazi samo dok oni pobedjuju.
Veliki teniser,a nistarija....

Fedi

pre 6 godina

Fedo iznova i iznova pokazuje kakav je kao čovek, nemojte sad da mi se vadite, setite se kako je upropastio onu Nadalovu pobedu u finalu Australian Opena, plakao je kao razmaženo derište zbog tog poraza , jedva da se smiri. Užas moj Fedo, užas.

antiDebil

pre 6 godina

who kojmoj

Ne, ne, nije on covek, niti robot, on je gocpodin ferplej. To je normalno kod DelPotra, Djokovica i kod ostalih normalnih osoba ali ne i kod Rodze, Rodza je sprcmen, zbog ovoga ce sigurno ponovo biti proglasen za najomiljeniju pudlicu u teniskom svetu !
Interesantno kakvu njusku je zapad izabrao za idloa, njuska koja je preko noci promenila ovakvo ponasanje koje je kod njega bilo i mnogo gore i samo je jednog jutra postao gocpodin ajdol i njusku koja je harizmaticna poput neutralne pavlake. Stvarno sam ponekad fasciniran tim umobolnim ,,civilizovanim'' svetom....

dusan

pre 6 godina

Mnogo me je iznervirao tokom meca, ali kad bolje razmislim, fascinira me ta glad za pobedom, i kad nije u pravu...Sta da se radi, tako mora, bolje to nego slanje srca i mir , grljenje drveca...Trgni se Nole, opsuj opet ko nekad i razbi ih sve molim te! :)

10,17

pre 6 godina

Biće ovoga još. Neće mu dati da ode do svoje 50-te. Ima da ga eksploatišu samo tako. Poželeće da sve prestane ali će nadvladati obilate privilegije. Iz takvog sveta dolazi, tako se i ponaša, takvi mu aplaudiraju i takvi ga obožavaju.

Nebojša

pre 6 godina

Ne mislim da je on gori od Novaka ili bilo kog drugog igrača ali isto tako daleko je ponekad od gospodina kako ga mnogi tako nazivaju i uzdižu on se samo bolje kontroliše što i nije toliko teško kada najčešće imaš publiku na svojoj strani i tarmine koji ti odgovaraju pokazao je u nekoliko mečeva da je ipak samo čovek sa svim manama koje uz to idu.

kolekcionar

pre 6 godina

Posteno, Huan Martin Del Potro je bio bolji. Federera je strefila trenutna frustracija i on je mislio da ce to resiti na taj nacin... ali treba biti objektivan. Sve jace poene je dobio Delpo, lepsi tenis je igrao i bio jaci onda kad je bilo potrebno. Mislim da Federerova ljutnja i proizilazi iz toga sto nije mogao da se izbori sa tim dubokim loptama koje je dobijao sa druge strane mreze.

mijalko

pre 6 godina

...izvini jumko što sam te prozvao , a i ti se baš primio pa sad tri komentara...NEMA OPRAVDANJA ZA NEKULTURU , ni za Novaka,ni za ostale,pa ni za Federera....sve vas pozdravljam