Subota, 17.03.2018.

17:10

Paklen ritam – Jokić i Denver pred "ispitom zrelosti"

Denver Nagetsi trenutno se nalaze van plej-ofa i u narednih 13 utakmica videćemo da li franšiza iz Kolorada ima snage da bude među osam najboljih na Zapadu.

Izvor: PT

Paklen ritam – Jokiæ i Denver pred "ispitom zrelosti" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Dejan

pre 6 godina

Denver je noćas izgubio od Memfisa tako da je priča o playoff-u završena.Mogu već sada da rezervišu aranžmane za letovanje ili svi kolektivno da se bace na prevrtanje guma a sve u cilju što bolje pripreme za narednu sezonu.

strucanjak

pre 6 godina

potcijenio sam Memphis. Izvinjavam se navijacima te ekipe. Jako bezobrazno od mene sto sam mislio da je svemocni joka dovoljan da se dobije ekipa koja ne zeli da pobjedi : )

abc

pre 6 godina

Upravo su izgubili od Memfisa. Nisam uspeo da gledam mec, video sam na kratko neki pregled, ali brate mili... Boris se za plejof i izgubis od POSLEDNJE EKIPE KOJA JE ZADNJI PUT POBEDILA 29. JANUARA!!! Steta za Jokica, jer je i veceras bio najbolji igrac u ekipi, al mi Denver kao celina nije jasan majke mi...

Montoya

pre 6 godina

Da vam razresim dilemu...veceras su izgubili od Memphisa koji je imao 19 vezanih poraza, prosle god izgubili su 2 vezane od Portlanda koji je bio direktan konkurent, svi timovi igraju ozbiljno I ne gube...Denver nema konstantnost I nece videti play off sa Melounom garantujem!

Pivce za zivce

pre 6 godina

Utakmicu su poceli tako da bi ih Borac nakantao samo tako. Njima da nije Jokica da poveze malo redove, davali bi samo na silku. Ono je strasno kako im organizatori igraju.
Ne zasluzuju oni play off.

DJ

pre 6 godina

Utah ima najlaksi raspored i u odlicnoj je formi, oni idu visoko mozda i do 4og mesta. Minesota posle njih ima najlaksi raspored, u solidnoj su formi, i oni ce lagano u PO. Denver mislim da nema sanse, bez Herisa i sa teskim rasporedom, pritom gube od ekipa koje tankuju, mnogo sansi su propustili... Za razliku od njih kliperse uveliko vidim u plejofu, imali su ocajan niz na pocetku sezone posle Teodosiceve povrede, gde su izgubili 8 ili 9 utakmica zaredom, i zbog toga sada nisu u prvih 8, iako su u odlicnoj formi, imaju 66% pobeda od povratka Teodosica, imaju odlicnog trenera. Mislim da ce San antonio i Denver biti ispod crte, Oklahoma ima pretezak raspored, ali digli su se i pobedjuju teske meceve, mislim da su i oni sigurni ucesnici, za Nju orleans nisam siguran, mislim da ce oni ici sa 8. mesta, ni oni nemaju bas lak raspored. Lejkersi se kasno probudili, ali sledece godine mislim da ce opet biti u vrhu, da je tomas dosao 20ak meceva ranije sad bi uveliko bili iznad crte

coki

pre 6 godina

poslednje cetiri na gostovanju Vasington,Fila,Toronto,Tanderi...nema sanse da Denver pobedi vise od jednog meca u tim utakmicama,eventualno ako Vizardse dobiju,mada i to tesko jer dobro igraju bez Vola,Toronto igra opasnu kosarku iako to uopste nije jaca ekipa od Denvera a ni od pola Istoka pa su u vrhu.

Pera

pre 6 godina

Divno je sto se nasi u tri tima bore za playoff i imaju vrlo znacajnu ulogu, nazalost trenutno drze oba losa mesta.. Istina je da Denver nije previo velike serije, ali za njih je (i Jokica) karakteristicno da se napale protiv najboljih, a onda izgube od najgorih. Sad je biti ili ne biti, pa bi morali da imaju motivaciju u kontinuitetu, a zaqdatak s obzirom na kvalitete tima nije pretezak, samo treba da pruze skoro maksimum svaku utakmicu, znaci ipak je odluka u njihovim rukama. Uteha, u najgorem slucaju bar jedan ulazi. Zasad je to Minesota, i bilo bi divno da Bjelica pokaze americi posle tri godine da i on ume ponesto, poslednjih utakmica je njihov drugi najbolji igrac, i to dosta ubedljivo, odmah iza Townsa. Ako sledece dve tri nedelje bude igrao konstantno na tom nivou, ni povratak Butlera nece ga spustiti ispod 30 min po utakmici.

Komša

pre 6 godina

Gledam po nekim komentarima stranaca, vise niko nije ravnodusan na naseg genijalca, mislim da mu je treci NBA tim 90% siguran uz jos neku dobru partiju, a ako bude imao jos par tripl dablova nije daleko ni od drugog. Sasvim izvesno prvi Dejvis-Durant-Lebron-Harden-Vestbruk( ili Kari), drugi Irving-Vestbruk( ili Kari)-DeRozan Tauns-Kazins, i treci Embid-Jokic-Batler-Lilard-Kris Pol
(Vracarac, 17. mart 2018 22:21)

Samo što svi navedeni imaju prosek od 20 do 26 poena u karijeri a Jokic je trenutno na 14 poena..aj vozdra

Ogy

pre 6 godina

Denver nema ni malo lak raspored, pogotovo u aprilu, jer pored toga što igra protiv plej of ekipa, većina utakmica su gostovanja, gde su veoma loši ove sezone. Ono što ne sme da im se desi su porazi slični onima od Lejkersa, Dalasa i ranije od Finiksa, Sakramenta. Jedine "lake" utakmice su im sa Memfisom i Čikagom, ostalo će morati dobro da se potrude. Prvo i osnovno, Jokić mora da igr ana svom nivou uz podršku saigrača (Marej i Haris u prvom redu, uz doprinos sve boljeg Čendlera, Milsapa, Lajlsa i Bartona). Jedini problem Denvera je trener koji ne ume da vodi ekipu na utakmici doyvoljavajuci nepojmljive padove u igri, uglavnom sa izlaskom Jokića kada igraći počinju da igraju izolacije, sa veoma smanjenim protokm lopte, što iole bolje ekipe, poput mnogih protiv kojih če igrati, surovo kažnjavaju pa otuda naglo topljenje steknute prednosti u roku od nekoliko minuta. Uz pozitivan skor od u preostalih 13 utakmica, Denver bi trebao da uđe u PO. Opet, dosta zavisi od Jokića.

Raduje me posebno dobra igra Bjelice, za koga svi mi znamo da je jedan od najkompletnijih košarkaša Evrope, i što je konačno pokazao svima o kakovom se važnom igraču radi iako su mu u timu takvi individualci poput Taunsa, precenjenog Viginsa, Tiga i Kroforda. Nemaju težak raspoded kao Denver, verujem da će sigurno sa 5.mesta u PO (Nju Orleans, Juta imaju dobre serije iza sebe, ali verujem da će posustati u nekom trenutku, a S.Antonio ima pretežak raspored, A denver i Klipersi su predaleko).

Bice

pre 6 godina

Cupavo ,tesko je uopste dati neku prognozu .Jedino sto mislim da ce Pelikansi uci u plej of .Dejvis nije toliko umoran jer nije celu sezonu bas nosio sam .Holidej i jedno vreme Kazins su mu omogucili da zadzi svezinu a i bilo je tu i povreda pa jje malo i pauzirao .Plus Rondo koji je priskusan i zna kako se igraju i dobijaju vazni mecevi .

Vracarac

pre 6 godina

Gledam po nekim komentarima stranaca, vise niko nije ravnodusan na naseg genijalca, mislim da mu je treci NBA tim 90% siguran uz jos neku dobru partiju, a ako bude imao jos par tripl dablova nije daleko ni od drugog. Sasvim izvesno prvi Dejvis-Durant-Lebron-Harden-Vestbruk( ili Kari), drugi Irving-Vestbruk( ili Kari)-DeRozan Tauns-Kazins, i treci Embid-Jokic-Batler-Lilard-Kris Pol

maki

pre 6 godina

cini mi se da ce denver ostati opet bez plejofa, osim ako ne udju u neku ludacku seriju, sto bar za njih izgleda tesko izbodljivo, denver igra standardno tokom cele sezone, bez velikih serija i u pobedama i u porazima, bolji kuci, losiji na strani, i sad kada je najpptrebnije sledi velika serija gostovanja, bice neizvesno do kraja regularnog dela, jer su u igri i klipersi i pomanihtala juta, ali su u igri za ispadanje svi sem porltanda, ne racunam finaliste

Dr. Nba

pre 6 godina

@Mr_Melbourne

Da li si odgledao ijednu utakmicu, i da li si svestan kako izgleda igra Denvera bez Jokica na terenu?

Nivo onih ekipa koje se bore za 15-to mesto i sto bolju poziciju na draftu. Samo sto se za razliku od njih Denver ne trudi da izgubi.

Napad nula, skok u odbrani nula. I generalno, odbrana nista bolja nego sa Jokicem.

daaa

pre 6 godina

Ubedljivo najtezi raspored ima San Antonio, i ako to izgledao kao cudo, ne bi bilo iznenadjujuce da oni ostanu bez play offa jer igraju ocajno zadnje vreme a jako jako tezak raspored ih ocekuje. Mislim da denver mora uci, jer mi je prosto neverovatno da jedna ekipa Jute ima od predhodne 22 tekme samo tri poraza i da nastavi u tom ritmu sledecih 12 utakmica, mislim da moraju u jednom trenutku da posustanu...

Milan

pre 6 godina

DEN je svoje šanse prokockao protiv LAC i DAL. Sa 40-29 bi imali šansu. LAC ulazi na 8 mesto. MIN je svoj play-off izborila protiv GSW I WAS. SAS možda i tankuje a NOP nema kvalitet i pridružiće se nagetsima.

fantom

pre 6 godina

Opet Klipersi imaju teži raspored, realno. Ali Meloun će opet eksperimentisati pa ništa od plej ofa, čovek jednostavno ne ume da vodi NBA tim.

Powerslave

pre 6 godina

Od 13 utakmica igraju 9 u gostima, 11 sa PO ekipama.
Ne vidim kako mogu do plejofa, pre bih rekao da zavisi od toga koliko će njihovi direktni konkurenti da kiksiraju.

kontraš

pre 6 godina

Denver kao i Zvezda top 9 ekipa :) Salu na stranu, Milsap se vratio u najgorem mogućem trenutku, taman su bili ušli u dobar ritam, a ne vidim da im se odbrana nešto poboljšala njegovim povratkom. Svaka utakmica im je nekako ista, ili puknu 30 razlike, ili vode 20-ak razlike, pa krajem 3. i početkom 4. cetvrtine ispuste vođstvo i uđu u egal, nemaju snage da slome protivnika. Teško je prognozirati, ali sudeći po trenutnoj formi, svaki pozitivan bilans u ovih 7 utakmica će biti ogroman uspeh.

M V P

pre 6 godina

Denver ide u plej of.
Da Klipersi imaju lakši raspored išli bi i oni a ovako će San Antonio sa osmog mesta...
Ne treba očekivati povratak Lenarda. On je završio svoju priču u San Antoniju.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Ali najace je kad ljudi pisu hahaha, sve zavisi od Jokica. Isto kao da on ima brojke 35-15-10. Sta ce uraditi? pojacati odbranu i nece vise primati po 110 koseva po utakmici. Placem ha ha ha.

Ozymandias

pre 6 godina

Prošle godine u obe konferencije u PO su ušle ekipe sa 0.500 a sada na zapadu ispadaju dve sa 0.600. Takodje ove godine više ekipa tankuje, prosle godine samo jedna ekipa je imala manje od 30 pobeda, ove godine 7 ili 8 ekipa će imati manje od 30 pobeda.
Sac je ispao glup što je dobio neke utakmice i time ce se popeti na No7 mesto od pozadi čime gubi visokog pika ( ne treba njima pik ali bi ga mogli menjati za nekog upotrebljivog igrača). A i dalje su krš od ekipe. Od tankera naredne sezone očekujem budjenje Phoenixa i LAL , bolju sezonu Memphisa i Atl. Sac će i naredne sezone biti u donjem domu, nadam se kao deo "procesa"
Denver je zreo za PO, i stvarno će biti čudno ako sa ovakvom igrom ne odu u doigravanje. Omladinci Heris, Marej, Lajls, Jokić plus Milsap, Čendler, Plamli igraju odličnu košarku, iako im nedostaje malo čvrstine u odbrani.
LAC neće ništa uraditi, napravili su rokadu u sred sezone, imaju problem sa povrdama konstatntno, a sa povratkom Riversa izgubili su i timsku igru, tako da će u mečevima do kraja sezone imati čak i negativan skor. Naredne godine ih čeka rebuild tima.
Minesota čeka Batlera, i bez njega su dobri, uzelii su Rouza koji nije ni senka onog igrača ali je dobar za duh ekipe, KAT je trenutno uz Dejvisa najbolji igrač na toj poziciji, Vigins i Tig dobri, Bjelica se pronašao. Min se posložila i eto ih u PO.

Walter

pre 6 godina

Nema nista od te price,ne bi me cudilo da veceras od Memfisa izgube.Denver igra smesnu kosarku bez odbrane i sa besomučnim ispucavanjem za 3 poena,to što oni igraju nije čak ni run and gun ne znam kako bih to uopste nazvao sem cirkus.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Zavisi koliko je teska povreda Gerija Herisa. Nisam siguran da ce Jokic moci sam da ih uvede, ma koliko dobar bio... Jos neko ce morati da mu se prikljuci, jer stvarno imaju tezak raspored.

Nathan

pre 6 godina

Klipersi nemaju sanse za play off to sam 100% siguran. Denver ima dobre sanse od njih sve zavisi. Naredne 5 utakmice mogu lagano da dobiju jer je kvalitet na istoku dosta losiji. SAS je takodje u problemu a mogu i Hornetsi da padnu. Utah nije sigurna.

Powerslave

pre 6 godina

Od 13 utakmica igraju 9 u gostima, 11 sa PO ekipama.
Ne vidim kako mogu do plejofa, pre bih rekao da zavisi od toga koliko će njihovi direktni konkurenti da kiksiraju.

fantom

pre 6 godina

Opet Klipersi imaju teži raspored, realno. Ali Meloun će opet eksperimentisati pa ništa od plej ofa, čovek jednostavno ne ume da vodi NBA tim.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Zavisi koliko je teska povreda Gerija Herisa. Nisam siguran da ce Jokic moci sam da ih uvede, ma koliko dobar bio... Jos neko ce morati da mu se prikljuci, jer stvarno imaju tezak raspored.

Ozymandias

pre 6 godina

Prošle godine u obe konferencije u PO su ušle ekipe sa 0.500 a sada na zapadu ispadaju dve sa 0.600. Takodje ove godine više ekipa tankuje, prosle godine samo jedna ekipa je imala manje od 30 pobeda, ove godine 7 ili 8 ekipa će imati manje od 30 pobeda.
Sac je ispao glup što je dobio neke utakmice i time ce se popeti na No7 mesto od pozadi čime gubi visokog pika ( ne treba njima pik ali bi ga mogli menjati za nekog upotrebljivog igrača). A i dalje su krš od ekipe. Od tankera naredne sezone očekujem budjenje Phoenixa i LAL , bolju sezonu Memphisa i Atl. Sac će i naredne sezone biti u donjem domu, nadam se kao deo "procesa"
Denver je zreo za PO, i stvarno će biti čudno ako sa ovakvom igrom ne odu u doigravanje. Omladinci Heris, Marej, Lajls, Jokić plus Milsap, Čendler, Plamli igraju odličnu košarku, iako im nedostaje malo čvrstine u odbrani.
LAC neće ništa uraditi, napravili su rokadu u sred sezone, imaju problem sa povrdama konstatntno, a sa povratkom Riversa izgubili su i timsku igru, tako da će u mečevima do kraja sezone imati čak i negativan skor. Naredne godine ih čeka rebuild tima.
Minesota čeka Batlera, i bez njega su dobri, uzelii su Rouza koji nije ni senka onog igrača ali je dobar za duh ekipe, KAT je trenutno uz Dejvisa najbolji igrač na toj poziciji, Vigins i Tig dobri, Bjelica se pronašao. Min se posložila i eto ih u PO.

daaa

pre 6 godina

Ubedljivo najtezi raspored ima San Antonio, i ako to izgledao kao cudo, ne bi bilo iznenadjujuce da oni ostanu bez play offa jer igraju ocajno zadnje vreme a jako jako tezak raspored ih ocekuje. Mislim da denver mora uci, jer mi je prosto neverovatno da jedna ekipa Jute ima od predhodne 22 tekme samo tri poraza i da nastavi u tom ritmu sledecih 12 utakmica, mislim da moraju u jednom trenutku da posustanu...

Dr. Nba

pre 6 godina

@Mr_Melbourne

Da li si odgledao ijednu utakmicu, i da li si svestan kako izgleda igra Denvera bez Jokica na terenu?

Nivo onih ekipa koje se bore za 15-to mesto i sto bolju poziciju na draftu. Samo sto se za razliku od njih Denver ne trudi da izgubi.

Napad nula, skok u odbrani nula. I generalno, odbrana nista bolja nego sa Jokicem.

kontraš

pre 6 godina

Denver kao i Zvezda top 9 ekipa :) Salu na stranu, Milsap se vratio u najgorem mogućem trenutku, taman su bili ušli u dobar ritam, a ne vidim da im se odbrana nešto poboljšala njegovim povratkom. Svaka utakmica im je nekako ista, ili puknu 30 razlike, ili vode 20-ak razlike, pa krajem 3. i početkom 4. cetvrtine ispuste vođstvo i uđu u egal, nemaju snage da slome protivnika. Teško je prognozirati, ali sudeći po trenutnoj formi, svaki pozitivan bilans u ovih 7 utakmica će biti ogroman uspeh.

Nathan

pre 6 godina

Klipersi nemaju sanse za play off to sam 100% siguran. Denver ima dobre sanse od njih sve zavisi. Naredne 5 utakmice mogu lagano da dobiju jer je kvalitet na istoku dosta losiji. SAS je takodje u problemu a mogu i Hornetsi da padnu. Utah nije sigurna.

Walter

pre 6 godina

Nema nista od te price,ne bi me cudilo da veceras od Memfisa izgube.Denver igra smesnu kosarku bez odbrane i sa besomučnim ispucavanjem za 3 poena,to što oni igraju nije čak ni run and gun ne znam kako bih to uopste nazvao sem cirkus.

maki

pre 6 godina

cini mi se da ce denver ostati opet bez plejofa, osim ako ne udju u neku ludacku seriju, sto bar za njih izgleda tesko izbodljivo, denver igra standardno tokom cele sezone, bez velikih serija i u pobedama i u porazima, bolji kuci, losiji na strani, i sad kada je najpptrebnije sledi velika serija gostovanja, bice neizvesno do kraja regularnog dela, jer su u igri i klipersi i pomanihtala juta, ali su u igri za ispadanje svi sem porltanda, ne racunam finaliste

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Ali najace je kad ljudi pisu hahaha, sve zavisi od Jokica. Isto kao da on ima brojke 35-15-10. Sta ce uraditi? pojacati odbranu i nece vise primati po 110 koseva po utakmici. Placem ha ha ha.

Vracarac

pre 6 godina

Gledam po nekim komentarima stranaca, vise niko nije ravnodusan na naseg genijalca, mislim da mu je treci NBA tim 90% siguran uz jos neku dobru partiju, a ako bude imao jos par tripl dablova nije daleko ni od drugog. Sasvim izvesno prvi Dejvis-Durant-Lebron-Harden-Vestbruk( ili Kari), drugi Irving-Vestbruk( ili Kari)-DeRozan Tauns-Kazins, i treci Embid-Jokic-Batler-Lilard-Kris Pol

Pera

pre 6 godina

Divno je sto se nasi u tri tima bore za playoff i imaju vrlo znacajnu ulogu, nazalost trenutno drze oba losa mesta.. Istina je da Denver nije previo velike serije, ali za njih je (i Jokica) karakteristicno da se napale protiv najboljih, a onda izgube od najgorih. Sad je biti ili ne biti, pa bi morali da imaju motivaciju u kontinuitetu, a zaqdatak s obzirom na kvalitete tima nije pretezak, samo treba da pruze skoro maksimum svaku utakmicu, znaci ipak je odluka u njihovim rukama. Uteha, u najgorem slucaju bar jedan ulazi. Zasad je to Minesota, i bilo bi divno da Bjelica pokaze americi posle tri godine da i on ume ponesto, poslednjih utakmica je njihov drugi najbolji igrac, i to dosta ubedljivo, odmah iza Townsa. Ako sledece dve tri nedelje bude igrao konstantno na tom nivou, ni povratak Butlera nece ga spustiti ispod 30 min po utakmici.

M V P

pre 6 godina

Denver ide u plej of.
Da Klipersi imaju lakši raspored išli bi i oni a ovako će San Antonio sa osmog mesta...
Ne treba očekivati povratak Lenarda. On je završio svoju priču u San Antoniju.

Komša

pre 6 godina

Gledam po nekim komentarima stranaca, vise niko nije ravnodusan na naseg genijalca, mislim da mu je treci NBA tim 90% siguran uz jos neku dobru partiju, a ako bude imao jos par tripl dablova nije daleko ni od drugog. Sasvim izvesno prvi Dejvis-Durant-Lebron-Harden-Vestbruk( ili Kari), drugi Irving-Vestbruk( ili Kari)-DeRozan Tauns-Kazins, i treci Embid-Jokic-Batler-Lilard-Kris Pol
(Vracarac, 17. mart 2018 22:21)

Samo što svi navedeni imaju prosek od 20 do 26 poena u karijeri a Jokic je trenutno na 14 poena..aj vozdra

Ogy

pre 6 godina

Denver nema ni malo lak raspored, pogotovo u aprilu, jer pored toga što igra protiv plej of ekipa, većina utakmica su gostovanja, gde su veoma loši ove sezone. Ono što ne sme da im se desi su porazi slični onima od Lejkersa, Dalasa i ranije od Finiksa, Sakramenta. Jedine "lake" utakmice su im sa Memfisom i Čikagom, ostalo će morati dobro da se potrude. Prvo i osnovno, Jokić mora da igr ana svom nivou uz podršku saigrača (Marej i Haris u prvom redu, uz doprinos sve boljeg Čendlera, Milsapa, Lajlsa i Bartona). Jedini problem Denvera je trener koji ne ume da vodi ekipu na utakmici doyvoljavajuci nepojmljive padove u igri, uglavnom sa izlaskom Jokića kada igraći počinju da igraju izolacije, sa veoma smanjenim protokm lopte, što iole bolje ekipe, poput mnogih protiv kojih če igrati, surovo kažnjavaju pa otuda naglo topljenje steknute prednosti u roku od nekoliko minuta. Uz pozitivan skor od u preostalih 13 utakmica, Denver bi trebao da uđe u PO. Opet, dosta zavisi od Jokića.

Raduje me posebno dobra igra Bjelice, za koga svi mi znamo da je jedan od najkompletnijih košarkaša Evrope, i što je konačno pokazao svima o kakovom se važnom igraču radi iako su mu u timu takvi individualci poput Taunsa, precenjenog Viginsa, Tiga i Kroforda. Nemaju težak raspoded kao Denver, verujem da će sigurno sa 5.mesta u PO (Nju Orleans, Juta imaju dobre serije iza sebe, ali verujem da će posustati u nekom trenutku, a S.Antonio ima pretežak raspored, A denver i Klipersi su predaleko).

Milan

pre 6 godina

DEN je svoje šanse prokockao protiv LAC i DAL. Sa 40-29 bi imali šansu. LAC ulazi na 8 mesto. MIN je svoj play-off izborila protiv GSW I WAS. SAS možda i tankuje a NOP nema kvalitet i pridružiće se nagetsima.

coki

pre 6 godina

poslednje cetiri na gostovanju Vasington,Fila,Toronto,Tanderi...nema sanse da Denver pobedi vise od jednog meca u tim utakmicama,eventualno ako Vizardse dobiju,mada i to tesko jer dobro igraju bez Vola,Toronto igra opasnu kosarku iako to uopste nije jaca ekipa od Denvera a ni od pola Istoka pa su u vrhu.

Dejan

pre 6 godina

Denver je noćas izgubio od Memfisa tako da je priča o playoff-u završena.Mogu već sada da rezervišu aranžmane za letovanje ili svi kolektivno da se bace na prevrtanje guma a sve u cilju što bolje pripreme za narednu sezonu.

Bice

pre 6 godina

Cupavo ,tesko je uopste dati neku prognozu .Jedino sto mislim da ce Pelikansi uci u plej of .Dejvis nije toliko umoran jer nije celu sezonu bas nosio sam .Holidej i jedno vreme Kazins su mu omogucili da zadzi svezinu a i bilo je tu i povreda pa jje malo i pauzirao .Plus Rondo koji je priskusan i zna kako se igraju i dobijaju vazni mecevi .

abc

pre 6 godina

Upravo su izgubili od Memfisa. Nisam uspeo da gledam mec, video sam na kratko neki pregled, ali brate mili... Boris se za plejof i izgubis od POSLEDNJE EKIPE KOJA JE ZADNJI PUT POBEDILA 29. JANUARA!!! Steta za Jokica, jer je i veceras bio najbolji igrac u ekipi, al mi Denver kao celina nije jasan majke mi...

Pivce za zivce

pre 6 godina

Utakmicu su poceli tako da bi ih Borac nakantao samo tako. Njima da nije Jokica da poveze malo redove, davali bi samo na silku. Ono je strasno kako im organizatori igraju.
Ne zasluzuju oni play off.

Montoya

pre 6 godina

Da vam razresim dilemu...veceras su izgubili od Memphisa koji je imao 19 vezanih poraza, prosle god izgubili su 2 vezane od Portlanda koji je bio direktan konkurent, svi timovi igraju ozbiljno I ne gube...Denver nema konstantnost I nece videti play off sa Melounom garantujem!

DJ

pre 6 godina

Utah ima najlaksi raspored i u odlicnoj je formi, oni idu visoko mozda i do 4og mesta. Minesota posle njih ima najlaksi raspored, u solidnoj su formi, i oni ce lagano u PO. Denver mislim da nema sanse, bez Herisa i sa teskim rasporedom, pritom gube od ekipa koje tankuju, mnogo sansi su propustili... Za razliku od njih kliperse uveliko vidim u plejofu, imali su ocajan niz na pocetku sezone posle Teodosiceve povrede, gde su izgubili 8 ili 9 utakmica zaredom, i zbog toga sada nisu u prvih 8, iako su u odlicnoj formi, imaju 66% pobeda od povratka Teodosica, imaju odlicnog trenera. Mislim da ce San antonio i Denver biti ispod crte, Oklahoma ima pretezak raspored, ali digli su se i pobedjuju teske meceve, mislim da su i oni sigurni ucesnici, za Nju orleans nisam siguran, mislim da ce oni ici sa 8. mesta, ni oni nemaju bas lak raspored. Lejkersi se kasno probudili, ali sledece godine mislim da ce opet biti u vrhu, da je tomas dosao 20ak meceva ranije sad bi uveliko bili iznad crte

strucanjak

pre 6 godina

potcijenio sam Memphis. Izvinjavam se navijacima te ekipe. Jako bezobrazno od mene sto sam mislio da je svemocni joka dovoljan da se dobije ekipa koja ne zeli da pobjedi : )

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Ali najace je kad ljudi pisu hahaha, sve zavisi od Jokica. Isto kao da on ima brojke 35-15-10. Sta ce uraditi? pojacati odbranu i nece vise primati po 110 koseva po utakmici. Placem ha ha ha.

Walter

pre 6 godina

Nema nista od te price,ne bi me cudilo da veceras od Memfisa izgube.Denver igra smesnu kosarku bez odbrane i sa besomučnim ispucavanjem za 3 poena,to što oni igraju nije čak ni run and gun ne znam kako bih to uopste nazvao sem cirkus.

M V P

pre 6 godina

Denver ide u plej of.
Da Klipersi imaju lakši raspored išli bi i oni a ovako će San Antonio sa osmog mesta...
Ne treba očekivati povratak Lenarda. On je završio svoju priču u San Antoniju.

Milan

pre 6 godina

DEN je svoje šanse prokockao protiv LAC i DAL. Sa 40-29 bi imali šansu. LAC ulazi na 8 mesto. MIN je svoj play-off izborila protiv GSW I WAS. SAS možda i tankuje a NOP nema kvalitet i pridružiće se nagetsima.

Komša

pre 6 godina

Gledam po nekim komentarima stranaca, vise niko nije ravnodusan na naseg genijalca, mislim da mu je treci NBA tim 90% siguran uz jos neku dobru partiju, a ako bude imao jos par tripl dablova nije daleko ni od drugog. Sasvim izvesno prvi Dejvis-Durant-Lebron-Harden-Vestbruk( ili Kari), drugi Irving-Vestbruk( ili Kari)-DeRozan Tauns-Kazins, i treci Embid-Jokic-Batler-Lilard-Kris Pol
(Vracarac, 17. mart 2018 22:21)

Samo što svi navedeni imaju prosek od 20 do 26 poena u karijeri a Jokic je trenutno na 14 poena..aj vozdra

Ozymandias

pre 6 godina

Prošle godine u obe konferencije u PO su ušle ekipe sa 0.500 a sada na zapadu ispadaju dve sa 0.600. Takodje ove godine više ekipa tankuje, prosle godine samo jedna ekipa je imala manje od 30 pobeda, ove godine 7 ili 8 ekipa će imati manje od 30 pobeda.
Sac je ispao glup što je dobio neke utakmice i time ce se popeti na No7 mesto od pozadi čime gubi visokog pika ( ne treba njima pik ali bi ga mogli menjati za nekog upotrebljivog igrača). A i dalje su krš od ekipe. Od tankera naredne sezone očekujem budjenje Phoenixa i LAL , bolju sezonu Memphisa i Atl. Sac će i naredne sezone biti u donjem domu, nadam se kao deo "procesa"
Denver je zreo za PO, i stvarno će biti čudno ako sa ovakvom igrom ne odu u doigravanje. Omladinci Heris, Marej, Lajls, Jokić plus Milsap, Čendler, Plamli igraju odličnu košarku, iako im nedostaje malo čvrstine u odbrani.
LAC neće ništa uraditi, napravili su rokadu u sred sezone, imaju problem sa povrdama konstatntno, a sa povratkom Riversa izgubili su i timsku igru, tako da će u mečevima do kraja sezone imati čak i negativan skor. Naredne godine ih čeka rebuild tima.
Minesota čeka Batlera, i bez njega su dobri, uzelii su Rouza koji nije ni senka onog igrača ali je dobar za duh ekipe, KAT je trenutno uz Dejvisa najbolji igrač na toj poziciji, Vigins i Tig dobri, Bjelica se pronašao. Min se posložila i eto ih u PO.

Nathan

pre 6 godina

Klipersi nemaju sanse za play off to sam 100% siguran. Denver ima dobre sanse od njih sve zavisi. Naredne 5 utakmice mogu lagano da dobiju jer je kvalitet na istoku dosta losiji. SAS je takodje u problemu a mogu i Hornetsi da padnu. Utah nije sigurna.

Powerslave

pre 6 godina

Od 13 utakmica igraju 9 u gostima, 11 sa PO ekipama.
Ne vidim kako mogu do plejofa, pre bih rekao da zavisi od toga koliko će njihovi direktni konkurenti da kiksiraju.

kontraš

pre 6 godina

Denver kao i Zvezda top 9 ekipa :) Salu na stranu, Milsap se vratio u najgorem mogućem trenutku, taman su bili ušli u dobar ritam, a ne vidim da im se odbrana nešto poboljšala njegovim povratkom. Svaka utakmica im je nekako ista, ili puknu 30 razlike, ili vode 20-ak razlike, pa krajem 3. i početkom 4. cetvrtine ispuste vođstvo i uđu u egal, nemaju snage da slome protivnika. Teško je prognozirati, ali sudeći po trenutnoj formi, svaki pozitivan bilans u ovih 7 utakmica će biti ogroman uspeh.

daaa

pre 6 godina

Ubedljivo najtezi raspored ima San Antonio, i ako to izgledao kao cudo, ne bi bilo iznenadjujuce da oni ostanu bez play offa jer igraju ocajno zadnje vreme a jako jako tezak raspored ih ocekuje. Mislim da denver mora uci, jer mi je prosto neverovatno da jedna ekipa Jute ima od predhodne 22 tekme samo tri poraza i da nastavi u tom ritmu sledecih 12 utakmica, mislim da moraju u jednom trenutku da posustanu...

fantom

pre 6 godina

Opet Klipersi imaju teži raspored, realno. Ali Meloun će opet eksperimentisati pa ništa od plej ofa, čovek jednostavno ne ume da vodi NBA tim.

Dr. Nba

pre 6 godina

@Mr_Melbourne

Da li si odgledao ijednu utakmicu, i da li si svestan kako izgleda igra Denvera bez Jokica na terenu?

Nivo onih ekipa koje se bore za 15-to mesto i sto bolju poziciju na draftu. Samo sto se za razliku od njih Denver ne trudi da izgubi.

Napad nula, skok u odbrani nula. I generalno, odbrana nista bolja nego sa Jokicem.

Vracarac

pre 6 godina

Gledam po nekim komentarima stranaca, vise niko nije ravnodusan na naseg genijalca, mislim da mu je treci NBA tim 90% siguran uz jos neku dobru partiju, a ako bude imao jos par tripl dablova nije daleko ni od drugog. Sasvim izvesno prvi Dejvis-Durant-Lebron-Harden-Vestbruk( ili Kari), drugi Irving-Vestbruk( ili Kari)-DeRozan Tauns-Kazins, i treci Embid-Jokic-Batler-Lilard-Kris Pol

Bice

pre 6 godina

Cupavo ,tesko je uopste dati neku prognozu .Jedino sto mislim da ce Pelikansi uci u plej of .Dejvis nije toliko umoran jer nije celu sezonu bas nosio sam .Holidej i jedno vreme Kazins su mu omogucili da zadzi svezinu a i bilo je tu i povreda pa jje malo i pauzirao .Plus Rondo koji je priskusan i zna kako se igraju i dobijaju vazni mecevi .

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Zavisi koliko je teska povreda Gerija Herisa. Nisam siguran da ce Jokic moci sam da ih uvede, ma koliko dobar bio... Jos neko ce morati da mu se prikljuci, jer stvarno imaju tezak raspored.

coki

pre 6 godina

poslednje cetiri na gostovanju Vasington,Fila,Toronto,Tanderi...nema sanse da Denver pobedi vise od jednog meca u tim utakmicama,eventualno ako Vizardse dobiju,mada i to tesko jer dobro igraju bez Vola,Toronto igra opasnu kosarku iako to uopste nije jaca ekipa od Denvera a ni od pola Istoka pa su u vrhu.

Ogy

pre 6 godina

Denver nema ni malo lak raspored, pogotovo u aprilu, jer pored toga što igra protiv plej of ekipa, većina utakmica su gostovanja, gde su veoma loši ove sezone. Ono što ne sme da im se desi su porazi slični onima od Lejkersa, Dalasa i ranije od Finiksa, Sakramenta. Jedine "lake" utakmice su im sa Memfisom i Čikagom, ostalo će morati dobro da se potrude. Prvo i osnovno, Jokić mora da igr ana svom nivou uz podršku saigrača (Marej i Haris u prvom redu, uz doprinos sve boljeg Čendlera, Milsapa, Lajlsa i Bartona). Jedini problem Denvera je trener koji ne ume da vodi ekipu na utakmici doyvoljavajuci nepojmljive padove u igri, uglavnom sa izlaskom Jokića kada igraći počinju da igraju izolacije, sa veoma smanjenim protokm lopte, što iole bolje ekipe, poput mnogih protiv kojih če igrati, surovo kažnjavaju pa otuda naglo topljenje steknute prednosti u roku od nekoliko minuta. Uz pozitivan skor od u preostalih 13 utakmica, Denver bi trebao da uđe u PO. Opet, dosta zavisi od Jokića.

Raduje me posebno dobra igra Bjelice, za koga svi mi znamo da je jedan od najkompletnijih košarkaša Evrope, i što je konačno pokazao svima o kakovom se važnom igraču radi iako su mu u timu takvi individualci poput Taunsa, precenjenog Viginsa, Tiga i Kroforda. Nemaju težak raspoded kao Denver, verujem da će sigurno sa 5.mesta u PO (Nju Orleans, Juta imaju dobre serije iza sebe, ali verujem da će posustati u nekom trenutku, a S.Antonio ima pretežak raspored, A denver i Klipersi su predaleko).

Pera

pre 6 godina

Divno je sto se nasi u tri tima bore za playoff i imaju vrlo znacajnu ulogu, nazalost trenutno drze oba losa mesta.. Istina je da Denver nije previo velike serije, ali za njih je (i Jokica) karakteristicno da se napale protiv najboljih, a onda izgube od najgorih. Sad je biti ili ne biti, pa bi morali da imaju motivaciju u kontinuitetu, a zaqdatak s obzirom na kvalitete tima nije pretezak, samo treba da pruze skoro maksimum svaku utakmicu, znaci ipak je odluka u njihovim rukama. Uteha, u najgorem slucaju bar jedan ulazi. Zasad je to Minesota, i bilo bi divno da Bjelica pokaze americi posle tri godine da i on ume ponesto, poslednjih utakmica je njihov drugi najbolji igrac, i to dosta ubedljivo, odmah iza Townsa. Ako sledece dve tri nedelje bude igrao konstantno na tom nivou, ni povratak Butlera nece ga spustiti ispod 30 min po utakmici.

maki

pre 6 godina

cini mi se da ce denver ostati opet bez plejofa, osim ako ne udju u neku ludacku seriju, sto bar za njih izgleda tesko izbodljivo, denver igra standardno tokom cele sezone, bez velikih serija i u pobedama i u porazima, bolji kuci, losiji na strani, i sad kada je najpptrebnije sledi velika serija gostovanja, bice neizvesno do kraja regularnog dela, jer su u igri i klipersi i pomanihtala juta, ali su u igri za ispadanje svi sem porltanda, ne racunam finaliste

strucanjak

pre 6 godina

potcijenio sam Memphis. Izvinjavam se navijacima te ekipe. Jako bezobrazno od mene sto sam mislio da je svemocni joka dovoljan da se dobije ekipa koja ne zeli da pobjedi : )

Dejan

pre 6 godina

Denver je noćas izgubio od Memfisa tako da je priča o playoff-u završena.Mogu već sada da rezervišu aranžmane za letovanje ili svi kolektivno da se bace na prevrtanje guma a sve u cilju što bolje pripreme za narednu sezonu.

DJ

pre 6 godina

Utah ima najlaksi raspored i u odlicnoj je formi, oni idu visoko mozda i do 4og mesta. Minesota posle njih ima najlaksi raspored, u solidnoj su formi, i oni ce lagano u PO. Denver mislim da nema sanse, bez Herisa i sa teskim rasporedom, pritom gube od ekipa koje tankuju, mnogo sansi su propustili... Za razliku od njih kliperse uveliko vidim u plejofu, imali su ocajan niz na pocetku sezone posle Teodosiceve povrede, gde su izgubili 8 ili 9 utakmica zaredom, i zbog toga sada nisu u prvih 8, iako su u odlicnoj formi, imaju 66% pobeda od povratka Teodosica, imaju odlicnog trenera. Mislim da ce San antonio i Denver biti ispod crte, Oklahoma ima pretezak raspored, ali digli su se i pobedjuju teske meceve, mislim da su i oni sigurni ucesnici, za Nju orleans nisam siguran, mislim da ce oni ici sa 8. mesta, ni oni nemaju bas lak raspored. Lejkersi se kasno probudili, ali sledece godine mislim da ce opet biti u vrhu, da je tomas dosao 20ak meceva ranije sad bi uveliko bili iznad crte

Montoya

pre 6 godina

Da vam razresim dilemu...veceras su izgubili od Memphisa koji je imao 19 vezanih poraza, prosle god izgubili su 2 vezane od Portlanda koji je bio direktan konkurent, svi timovi igraju ozbiljno I ne gube...Denver nema konstantnost I nece videti play off sa Melounom garantujem!

abc

pre 6 godina

Upravo su izgubili od Memfisa. Nisam uspeo da gledam mec, video sam na kratko neki pregled, ali brate mili... Boris se za plejof i izgubis od POSLEDNJE EKIPE KOJA JE ZADNJI PUT POBEDILA 29. JANUARA!!! Steta za Jokica, jer je i veceras bio najbolji igrac u ekipi, al mi Denver kao celina nije jasan majke mi...

Pivce za zivce

pre 6 godina

Utakmicu su poceli tako da bi ih Borac nakantao samo tako. Njima da nije Jokica da poveze malo redove, davali bi samo na silku. Ono je strasno kako im organizatori igraju.
Ne zasluzuju oni play off.