Utorak, 13.03.2018.

23:23

Murinjo: Igrači nisu ništa krivi, nemamo vremena za dramu

Žoze Murinjo, menadžer Mančester junajteda, rekao je da je njegova ekipa pokušala da bude agresivna u duelu sa Seviljom u osmini finala Lige šampiona.

Izvor: B92

Murinjo: Igraèi nisu ništa krivi, nemamo vremena za dramu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Bumerang

pre 6 godina

Sta je ovom coveku? Naravno da igraci nisu krivi kad si ih ti unistio tvojim antifidbalom. Videlo se na kraju kad su pokasali na svoju ruku i za 10 minuta stvorili 5 sansi. Igrali agresivno? Da, 5 minuta na pocetku. Kako ova uprava ne vidi da Murinjo nije za MJ? Kako?

veljko

pre 6 godina

koliko sad prazno deluju njegove price o tome da moraju da potrose jos novca, da bi stigli man city. ponovo se vidi da je bitniji trener, stil igre, tehnicki potkovani igraci, a ne broj rekordnih transfera. dobar tim kosta mnogo, ali ne mora da kosta najvise.

Arnold

pre 6 godina

Stvarno je umetnost da Mancester Junajted igra tako odvratan fudbal sa toliko dobrih igraca. I porediti Murinja sa Vengerom je nekorektno posto je Arsenal nekada igrao najlepsi fudbal. Murinjov stil igre sa skupim fudbalerima koji igraju pod rucnom je mucenje i za njih i publiku.Takvi kao Murinjo su unazadili fudbal kao igru i ucinili je dosadnom i napornom za gledanje.

neutralni felsh

pre 6 godina

Korektna izjava, pošteno, raskovali ih ko paletu da se ne lažemo i po ko zna koji put De Gea spašava koliko toliko u sitauciji kada ide protivnički igrač 1 na 1. Malo je falilo 0-3 mada je i ovako brukaku. GGMU, idemo po FA kup!!
(Sir Djavo, 13. mart 2018 23:31)


"raskovali ih ko paletu"... hahaha :)

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Muki je provaljen i prevaziđen od 2010e.
MSN mesindžer u ljudskom obliku.
Pitam se samo kako je ovakav sada drugi u ligi, kakva je to liga uopšte? Ej da nije Pepa, ladno bi jurio i uzeo titulu i ispao bogznakakav heroj. Pobeda španskog fudbala i nastavak dominacije, u svakom smislu i pogledu. Nastaviće se.

kako da ne

pre 6 godina

@musa dembele
Sances koci i smeta? Jeste, zato sto igra na totalno pogresnoj poziciji. Ne mozes ti vec godinama formiranog igraca da sada formiras na drugoj poziciji, tj mozes ali na nekoj drugoj odgovarajucoj, ne on ga forsira izmedju sredine i Lukakua, Sances je igrac koji trazi prostor i slovodu na boku, pogotovo sa leve strane terena. Protiv Liverpula je uveo Matu i Sancez je otisao levo i odmah se videlo da covek deluje 100% drugacije. Cak je iz prve akcije bilo opasnosti kada je usao u 16 metara. Necu reci da on ne zna da davi, zna, ali morao je dosta u Arsenalu to da radi jer nije imao bas vrhunske saigrace. U Junajtedu pored ovakviih igraca ne bi toliko davio sigurno. Sta reci tek da u igri od pocetka ima dva spora srednjaka, Matica i Felainija. Felaini ne sluzi nicemu, Matic vala sluzi i to mnogo. Kakav Lingard? Decko zalutao i uz mnogo srece davao neke golove. Da neko poredi njega i Sanceza, nije bas okej. Sancez je Mesi licno za Lingarda, Marsijala...Da stavi Sanceza na levoj strani, Rasforda na desnoj i Lukakua i iza njega Matu, iza njih Matic i Pogba, videli bi koliko bi to drukcije izgledalo. Mnogo. To svako moze da potvrdi. Pogba moze i umesto Mate nekada, a Erera na mesto Pogbe. Ali Murinjo to ne vidi jer je ogranicen svojom bus postavkom i nekom svojom logikom. Covek nije uspeo Real da vodi i nece uspeti ni Junajted jer su to preveliki klubovi za njega i njegovu igru. Za manje klubove je to super, nema pritiska i svega toga, tako je uspeo sa Portom, Interom i Celzijem kada je dosao prvi put. Poz

Beograd

pre 6 godina

Cuj ti ovog filozofa takozvanog samoproglasenog Specijalnog. Igraci nisu krivi. Pa naravno da nisu krivi ko je kriv onda ekonom sekretar kluba ili mozda bastovan na Old Trafordu. Da ima imalo obraza kao sto ga nema vec sutra bi dao ostavku na mestu menadzera MU. Sevilja ih je razvalila u ovom dvomecu Montela ga razbio takticki u svakom pogledu. On je imao malo srece tokom karijere dok je vodio Porto u nikad slabijoj LS od one godine i veliku pomoc sudija dok je bio na kormilu Intera narocito u onom dvomecu sa Barsom kad je Milito dao gol iz ofsajda od metar ipo(sudija bio iz Portugala)i u revansu ponisten cist gol Krkica opet uz obilatu pomoc sudija. Sa skupim igracima mozda i najskupljim u istoriji dok je vodio Real Celzi i sad MU nije mogao nista da uradi u Evropi niti ce moci. Jer je procitan sa bus taktikom. Zali boze para koje su ubrizgane u ovaj MU.

Mister Hajd

pre 6 godina

Mister Blsck. - Slažem se, samo Etoo je igrao levog beka uz Zanetija i onog malog Rumuna, da bi sva trojica blokirala Mesija, i da bi preko Snajdera u kontru izbacivali Milita...i tako dobili Barsu...

spageti

pre 6 godina

Treba uzeti u obzir da su se pre tri dana emotivno potrosili protiv Liverpula,ali...Ovo treba da bude kljucno takmicenje za Junajted,kao sto je za Real vec godinama... kakva crna Premijer liga koje su se naosvajali.. Bio sam ubedjen pred pocetak sezone da ce MU biti dobar u LS s obzirom da je osvojio Ligu Evrope koja uopste nije naivna.. Medjutim,Murinjo mi nije jasan.. ili je zapravo svestan limita ekipe..Sances doveden da koci i smeta i svojima i protivnicima. Ne znam, ili nesto fali u ekipi ili necega (nekoga) ima viska pa kavari
(musa dembele, 13. mart 2018 23:44)

emotivno se ispraznili protiv Liverpula? a sta im je Liverpul toliko vazan, vazan je Murinju, jer mu je protiv Liverpula zauvek povredjena sujeta. videlo se i 2014. kada je Celsi pobedio na Enfildu i sad u subotu. nekada davno Murinjo se nudio Liverpulu, a ovi ga odbili, pa posle dva puta ispadao od Beniteza, i sad mu je zivotno bilo vazno da pobedi u subotu, a danas igraci setali kao zombiji, kao sta je Liga sampiona, pa nista oni su to prerasli, neka jave Realu da se ne trude previse oko osvajanja Lige sampiona, nebitno takmicenje.

MWill

pre 6 godina

Ocekivao sam da ce gospodin Murinjo konacno, jednom, preuzeti krivicu za poraz, medjutim on je opet nasao nacin da umanji znacaj skandalozne eliminacije Junajteda:
-Sevilja je tim koji se cele sezone muci sa formom, posebno su oscilirali od dolaska Montele, imali su par bolnih poraza od po 4-5 golova razlike od nove godine.
- Izbor igraca u veznom redu je takodje skandalozan, Felaini i Aleksis su potpuno podbacili u prvom poluvremenu, najvise zbog cinjenice da su igrali na pogresnim mestima, a pokusaji da se dugim loptama na Felainija brze stigne do protivnickog sesnesterca nisu vredni komentarisanja. Kreativnost u napadu nije postojala, izostavljanje Mate, Pogbe, Erere, pa cak i MekTominaja, potpuno je razorilo i unistilo igru Mancestera veceras. Murinjov tim nije bio u stanju da poveze 2 pasa, a i kako bi kada je rupa u vezi bila ogromna, kada su na terenu bili igraci koji su iskljucivo zaduzeni za kvareje igre protivnika. "Hrabros" trenera Djavola ogledala se i u cinjenici da je on bio zadovoljan nakon prvih 45 minuta. Sve u svemu, sraman i potpuno zasluzen poraz Murinja i njegove ekipe.

Istvan

pre 6 godina

Dobro je Sevilja izbacila najodvratniji klub na svetu. Najveci uspeh doziveli pod sarlatanom Fergusonom. Kakav je to menadzer koji proda 2. Najboljeg igraca svih vremena u naponu snage. Gvardiola mu je objasnio neke stvari u finalima 2009 i 2011. Kakav je to klub u kome jedan Gigs ima status legende. Doveli precenjenog Murinja i ulupali 700 miliona evra da bi osvajali Fa kup svake prestupne.

Vucko

pre 6 godina

Procitali te svi, ne prolazi vise tvoj anti-fudbal. Na sta je spao Mancester, od filozofije Fergusona, do filozofije Murinja. Nadam se da ce na kraju sezone da dobije otkaz.

Dejan

pre 6 godina

Da nije možda Matić kriv?? Vidim Sančez rastura kako igra. Što napisa jedan lik, vidi se da je došao da osvoji sve. Igraš kući, Mata ti je na klupi, pokušao si da budeš agresivan, a Sevilja vas je u oba meča odučila od fudbala. U prvom meču si imao 4,5,6 šuteva za ceo meč, De Hea vas je spasio. sada kod kuće umesto da napadneš, potreban ti je gol da prođeš dalje, zatvoriš se. Pa brže Radnik iz Surdulice prebacuje loptu iz zadnje linije u napad. Upropastićeš Mančester.

Branko Wien

pre 6 godina

Ovako voleo bi malo da analiziram MU,imam tu neku trenersku skolu pa kao hajde mozda nisam bas nekompetentan.Ovaj Mu je zaista bez ideje ikakve kako se igra,bljesnu na trenutak ali 70% vremena je zalost gledati ovu igru.Ne mislim samo na veceras vec mesecima unazad.Po meni 80% su uzeli igraci na individualni kvalitet.Matic bez imalo subjektivnosti je stub ovog MU,medjutim on sam ne moze da pokrije sredinu terena.Lingard je totalno promasen sa pozicijom na ovom mecu ,takodje Sancez i Rasford najbolje deluju na levoj strani i jednostavno ne mogu da igraju po desnoj.Rasford mozda i moze a Sancez nikako.Ovaj Mancester nema desno krilo(po meni jedino to treba Lingard da igra)Pored Matica apsolutno je potreban jos jedan DM koji ce pokrivati sredinu sa Nemanjom i spojiti ofanzivni deo tima.Pogba to nije jer kod njega odbrana ne postoji.On moze da igra AMC i mislim da bi tu bio odlican i na toj poziciji rotirati ga sa Matom.Eventualno Juan moze povremeno i na desno krilo.Marsijal je takodje pozicija Markusa i Aleksisa i zaista ne znam kako je moguce da igraju ti igraci zajedno.Odbrana ceo ostaje prepustena sama sebi upravo zbog nedostatka balasna na sredini terena,jednostavno previse ofanzivnoh igraca.Na kraju svega sa takvim igracima ti igras bunker i to jednostavno ne ide jer njima nije mentalitet takav i onda jedna situacija i svi jurnu napred,greska u dodavanju i nevracanje nazad i odbrana ostaje prepustena sama sebi.U takvoj situaciji ni Rio ni Vida ne bi nista mogli kamoli Smoling.Bez obzira sto Jang igra dobro ipak on nije bek,a cak nije ni Valensija.Oni su od pocetka bili krila koja su prinudno stavljrna na bokove i to skripi.Mozda ne prptiv slabijih timova ali ne mozes sa takvim bekovima u LS.Jednostavno potreban je jos jedan dobar prelazni rok ,jedan zadnji vezni,dva beka i desno krilo i naravno videti i definisati koja su dva najbolja stoper a ko rotacija.Po meni Do tu Baili i Dzons naravno kada je zdrav.Tako da bi s obzitom da je aklon povredama trebao i stoper.Sa ovakvim igracima jednostavno defanzivni mentalitet je nemoguc jer imaju previse ofanzivnog potencijala.Ima negde smisla De Burova izjava da generalno ne mogu sa ovakvom taktikom da se razvijaju ofanzivni igraci.Slazem se sa nekim komentarima vreme je da uprava i Ser Aleks obave ozbiljan razgovor sa Murinjom pre pocetka prelaznog roka.Sportski pozdrav.

musa dembele

pre 6 godina

Treba uzeti u obzir da su se pre tri dana emotivno potrosili protiv Liverpula,ali...Ovo treba da bude kljucno takmicenje za Junajted,kao sto je za Real vec godinama... kakva crna Premijer liga koje su se naosvajali.. Bio sam ubedjen pred pocetak sezone da ce MU biti dobar u LS s obzirom da je osvojio Ligu Evrope koja uopste nije naivna.. Medjutim,Murinjo mi nije jasan.. ili je zapravo svestan limita ekipe..Sances doveden da koci i smeta i svojima i protivnicima. Ne znam, ili nesto fali u ekipi ili necega (nekoga) ima viska pa kavari

Mister Black

pre 6 godina

Fudbal je evoluirao od vremena kada je Eto'o igrao desnog beka protiv Barce,prenesite to gospodinu ''Posebnom''.Najzalije mi je Fergija sto svojim ocima gleda ovu bruku u ovim godinama,to vam je isto kao kada covek pocne da pravi kucu.Ulozi sav trud,marljivost,zivce,kreaciju ideje i kada postigne ono sto je zelio,dodju neke recimo ''arhitekte'' da to kao preurede,a ustvari naprave ruglo,e to je ovaj United,ruglo.Murinho neka kontaktira gospodina Fergusona,neka zakaze par privatnih casova,da mu covek objasni neke stvari,uradice to besplatno,siguran sam,jer on za razliku postojecih u klubu,voli i obozava Manchester United i samo on uz kolicinu igraca koje je trenirao Ferdinanda,Vidica,Giggsa,Kantonu,Kean,Skols znaju sta je crveni dres i grb na njemu i sta je huk na ''Teatru Snova''...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ти си крив! Прочитана си књига! Мијењај тактику или батали посао! ✋

Mastermind

pre 6 godina

Imali smo dobre periode? Da da, imao ih je DDG, jer da nije, bilo bi jedno 1-4 na sred Teatra.. Ovaj čovjek je stvarno došao iz Španije da brani nulu.. Kulminacija svega, sva nemoć na jednom meču je isplivala! I neka je, da je im je npr. Hajkens došao, pa to bi bilo kao ono Selesao i Elf, odučavanje 1:7... Ovaj se ladno keserinja tamo pored aut linije, Ferguson jadan cijeli meč ludi gore na Stretford Endu... Ali kada sam vidio Smolinga sa kapitenskom... Surova realnost - bolji tim je prošao, Sevilja opravdala ulogu favorita, a jasna stvar, iako sam ga branio i branio - MOURIHO OUT! Povedi sa sobom u paketu Pogbu i Sančeza, sramote jedne!

Sir Djavo

pre 6 godina

Korektna izjava, pošteno, raskovali ih ko paletu da se ne lažemo i po ko zna koji put De Gea spašava koliko toliko u sitauciji kada ide protivnički igrač 1 na 1. Malo je falilo 0-3 mada je i ovako brukaku. GGMU, idemo po FA kup!!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ти си крив! Прочитана си књига! Мијењај тактику или батали посао! ✋

Mister Black

pre 6 godina

Fudbal je evoluirao od vremena kada je Eto'o igrao desnog beka protiv Barce,prenesite to gospodinu ''Posebnom''.Najzalije mi je Fergija sto svojim ocima gleda ovu bruku u ovim godinama,to vam je isto kao kada covek pocne da pravi kucu.Ulozi sav trud,marljivost,zivce,kreaciju ideje i kada postigne ono sto je zelio,dodju neke recimo ''arhitekte'' da to kao preurede,a ustvari naprave ruglo,e to je ovaj United,ruglo.Murinho neka kontaktira gospodina Fergusona,neka zakaze par privatnih casova,da mu covek objasni neke stvari,uradice to besplatno,siguran sam,jer on za razliku postojecih u klubu,voli i obozava Manchester United i samo on uz kolicinu igraca koje je trenirao Ferdinanda,Vidica,Giggsa,Kantonu,Kean,Skols znaju sta je crveni dres i grb na njemu i sta je huk na ''Teatru Snova''...

Mastermind

pre 6 godina

Imali smo dobre periode? Da da, imao ih je DDG, jer da nije, bilo bi jedno 1-4 na sred Teatra.. Ovaj čovjek je stvarno došao iz Španije da brani nulu.. Kulminacija svega, sva nemoć na jednom meču je isplivala! I neka je, da je im je npr. Hajkens došao, pa to bi bilo kao ono Selesao i Elf, odučavanje 1:7... Ovaj se ladno keserinja tamo pored aut linije, Ferguson jadan cijeli meč ludi gore na Stretford Endu... Ali kada sam vidio Smolinga sa kapitenskom... Surova realnost - bolji tim je prošao, Sevilja opravdala ulogu favorita, a jasna stvar, iako sam ga branio i branio - MOURIHO OUT! Povedi sa sobom u paketu Pogbu i Sančeza, sramote jedne!

musa dembele

pre 6 godina

Treba uzeti u obzir da su se pre tri dana emotivno potrosili protiv Liverpula,ali...Ovo treba da bude kljucno takmicenje za Junajted,kao sto je za Real vec godinama... kakva crna Premijer liga koje su se naosvajali.. Bio sam ubedjen pred pocetak sezone da ce MU biti dobar u LS s obzirom da je osvojio Ligu Evrope koja uopste nije naivna.. Medjutim,Murinjo mi nije jasan.. ili je zapravo svestan limita ekipe..Sances doveden da koci i smeta i svojima i protivnicima. Ne znam, ili nesto fali u ekipi ili necega (nekoga) ima viska pa kavari

Sir Djavo

pre 6 godina

Korektna izjava, pošteno, raskovali ih ko paletu da se ne lažemo i po ko zna koji put De Gea spašava koliko toliko u sitauciji kada ide protivnički igrač 1 na 1. Malo je falilo 0-3 mada je i ovako brukaku. GGMU, idemo po FA kup!!

Bumerang

pre 6 godina

Sta je ovom coveku? Naravno da igraci nisu krivi kad si ih ti unistio tvojim antifidbalom. Videlo se na kraju kad su pokasali na svoju ruku i za 10 minuta stvorili 5 sansi. Igrali agresivno? Da, 5 minuta na pocetku. Kako ova uprava ne vidi da Murinjo nije za MJ? Kako?

Arnold

pre 6 godina

Stvarno je umetnost da Mancester Junajted igra tako odvratan fudbal sa toliko dobrih igraca. I porediti Murinja sa Vengerom je nekorektno posto je Arsenal nekada igrao najlepsi fudbal. Murinjov stil igre sa skupim fudbalerima koji igraju pod rucnom je mucenje i za njih i publiku.Takvi kao Murinjo su unazadili fudbal kao igru i ucinili je dosadnom i napornom za gledanje.

veljko

pre 6 godina

koliko sad prazno deluju njegove price o tome da moraju da potrose jos novca, da bi stigli man city. ponovo se vidi da je bitniji trener, stil igre, tehnicki potkovani igraci, a ne broj rekordnih transfera. dobar tim kosta mnogo, ali ne mora da kosta najvise.

neutralni felsh

pre 6 godina

Korektna izjava, pošteno, raskovali ih ko paletu da se ne lažemo i po ko zna koji put De Gea spašava koliko toliko u sitauciji kada ide protivnički igrač 1 na 1. Malo je falilo 0-3 mada je i ovako brukaku. GGMU, idemo po FA kup!!
(Sir Djavo, 13. mart 2018 23:31)


"raskovali ih ko paletu"... hahaha :)

kako da ne

pre 6 godina

@musa dembele
Sances koci i smeta? Jeste, zato sto igra na totalno pogresnoj poziciji. Ne mozes ti vec godinama formiranog igraca da sada formiras na drugoj poziciji, tj mozes ali na nekoj drugoj odgovarajucoj, ne on ga forsira izmedju sredine i Lukakua, Sances je igrac koji trazi prostor i slovodu na boku, pogotovo sa leve strane terena. Protiv Liverpula je uveo Matu i Sancez je otisao levo i odmah se videlo da covek deluje 100% drugacije. Cak je iz prve akcije bilo opasnosti kada je usao u 16 metara. Necu reci da on ne zna da davi, zna, ali morao je dosta u Arsenalu to da radi jer nije imao bas vrhunske saigrace. U Junajtedu pored ovakviih igraca ne bi toliko davio sigurno. Sta reci tek da u igri od pocetka ima dva spora srednjaka, Matica i Felainija. Felaini ne sluzi nicemu, Matic vala sluzi i to mnogo. Kakav Lingard? Decko zalutao i uz mnogo srece davao neke golove. Da neko poredi njega i Sanceza, nije bas okej. Sancez je Mesi licno za Lingarda, Marsijala...Da stavi Sanceza na levoj strani, Rasforda na desnoj i Lukakua i iza njega Matu, iza njih Matic i Pogba, videli bi koliko bi to drukcije izgledalo. Mnogo. To svako moze da potvrdi. Pogba moze i umesto Mate nekada, a Erera na mesto Pogbe. Ali Murinjo to ne vidi jer je ogranicen svojom bus postavkom i nekom svojom logikom. Covek nije uspeo Real da vodi i nece uspeti ni Junajted jer su to preveliki klubovi za njega i njegovu igru. Za manje klubove je to super, nema pritiska i svega toga, tako je uspeo sa Portom, Interom i Celzijem kada je dosao prvi put. Poz

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Muki je provaljen i prevaziđen od 2010e.
MSN mesindžer u ljudskom obliku.
Pitam se samo kako je ovakav sada drugi u ligi, kakva je to liga uopšte? Ej da nije Pepa, ladno bi jurio i uzeo titulu i ispao bogznakakav heroj. Pobeda španskog fudbala i nastavak dominacije, u svakom smislu i pogledu. Nastaviće se.

Dejan

pre 6 godina

Da nije možda Matić kriv?? Vidim Sančez rastura kako igra. Što napisa jedan lik, vidi se da je došao da osvoji sve. Igraš kući, Mata ti je na klupi, pokušao si da budeš agresivan, a Sevilja vas je u oba meča odučila od fudbala. U prvom meču si imao 4,5,6 šuteva za ceo meč, De Hea vas je spasio. sada kod kuće umesto da napadneš, potreban ti je gol da prođeš dalje, zatvoriš se. Pa brže Radnik iz Surdulice prebacuje loptu iz zadnje linije u napad. Upropastićeš Mančester.

Istvan

pre 6 godina

Dobro je Sevilja izbacila najodvratniji klub na svetu. Najveci uspeh doziveli pod sarlatanom Fergusonom. Kakav je to menadzer koji proda 2. Najboljeg igraca svih vremena u naponu snage. Gvardiola mu je objasnio neke stvari u finalima 2009 i 2011. Kakav je to klub u kome jedan Gigs ima status legende. Doveli precenjenog Murinja i ulupali 700 miliona evra da bi osvajali Fa kup svake prestupne.

MWill

pre 6 godina

Ocekivao sam da ce gospodin Murinjo konacno, jednom, preuzeti krivicu za poraz, medjutim on je opet nasao nacin da umanji znacaj skandalozne eliminacije Junajteda:
-Sevilja je tim koji se cele sezone muci sa formom, posebno su oscilirali od dolaska Montele, imali su par bolnih poraza od po 4-5 golova razlike od nove godine.
- Izbor igraca u veznom redu je takodje skandalozan, Felaini i Aleksis su potpuno podbacili u prvom poluvremenu, najvise zbog cinjenice da su igrali na pogresnim mestima, a pokusaji da se dugim loptama na Felainija brze stigne do protivnickog sesnesterca nisu vredni komentarisanja. Kreativnost u napadu nije postojala, izostavljanje Mate, Pogbe, Erere, pa cak i MekTominaja, potpuno je razorilo i unistilo igru Mancestera veceras. Murinjov tim nije bio u stanju da poveze 2 pasa, a i kako bi kada je rupa u vezi bila ogromna, kada su na terenu bili igraci koji su iskljucivo zaduzeni za kvareje igre protivnika. "Hrabros" trenera Djavola ogledala se i u cinjenici da je on bio zadovoljan nakon prvih 45 minuta. Sve u svemu, sraman i potpuno zasluzen poraz Murinja i njegove ekipe.

Beograd

pre 6 godina

Cuj ti ovog filozofa takozvanog samoproglasenog Specijalnog. Igraci nisu krivi. Pa naravno da nisu krivi ko je kriv onda ekonom sekretar kluba ili mozda bastovan na Old Trafordu. Da ima imalo obraza kao sto ga nema vec sutra bi dao ostavku na mestu menadzera MU. Sevilja ih je razvalila u ovom dvomecu Montela ga razbio takticki u svakom pogledu. On je imao malo srece tokom karijere dok je vodio Porto u nikad slabijoj LS od one godine i veliku pomoc sudija dok je bio na kormilu Intera narocito u onom dvomecu sa Barsom kad je Milito dao gol iz ofsajda od metar ipo(sudija bio iz Portugala)i u revansu ponisten cist gol Krkica opet uz obilatu pomoc sudija. Sa skupim igracima mozda i najskupljim u istoriji dok je vodio Real Celzi i sad MU nije mogao nista da uradi u Evropi niti ce moci. Jer je procitan sa bus taktikom. Zali boze para koje su ubrizgane u ovaj MU.

spageti

pre 6 godina

Treba uzeti u obzir da su se pre tri dana emotivno potrosili protiv Liverpula,ali...Ovo treba da bude kljucno takmicenje za Junajted,kao sto je za Real vec godinama... kakva crna Premijer liga koje su se naosvajali.. Bio sam ubedjen pred pocetak sezone da ce MU biti dobar u LS s obzirom da je osvojio Ligu Evrope koja uopste nije naivna.. Medjutim,Murinjo mi nije jasan.. ili je zapravo svestan limita ekipe..Sances doveden da koci i smeta i svojima i protivnicima. Ne znam, ili nesto fali u ekipi ili necega (nekoga) ima viska pa kavari
(musa dembele, 13. mart 2018 23:44)

emotivno se ispraznili protiv Liverpula? a sta im je Liverpul toliko vazan, vazan je Murinju, jer mu je protiv Liverpula zauvek povredjena sujeta. videlo se i 2014. kada je Celsi pobedio na Enfildu i sad u subotu. nekada davno Murinjo se nudio Liverpulu, a ovi ga odbili, pa posle dva puta ispadao od Beniteza, i sad mu je zivotno bilo vazno da pobedi u subotu, a danas igraci setali kao zombiji, kao sta je Liga sampiona, pa nista oni su to prerasli, neka jave Realu da se ne trude previse oko osvajanja Lige sampiona, nebitno takmicenje.

Vucko

pre 6 godina

Procitali te svi, ne prolazi vise tvoj anti-fudbal. Na sta je spao Mancester, od filozofije Fergusona, do filozofije Murinja. Nadam se da ce na kraju sezone da dobije otkaz.

Mister Hajd

pre 6 godina

Mister Blsck. - Slažem se, samo Etoo je igrao levog beka uz Zanetija i onog malog Rumuna, da bi sva trojica blokirala Mesija, i da bi preko Snajdera u kontru izbacivali Milita...i tako dobili Barsu...

Branko Wien

pre 6 godina

Ovako voleo bi malo da analiziram MU,imam tu neku trenersku skolu pa kao hajde mozda nisam bas nekompetentan.Ovaj Mu je zaista bez ideje ikakve kako se igra,bljesnu na trenutak ali 70% vremena je zalost gledati ovu igru.Ne mislim samo na veceras vec mesecima unazad.Po meni 80% su uzeli igraci na individualni kvalitet.Matic bez imalo subjektivnosti je stub ovog MU,medjutim on sam ne moze da pokrije sredinu terena.Lingard je totalno promasen sa pozicijom na ovom mecu ,takodje Sancez i Rasford najbolje deluju na levoj strani i jednostavno ne mogu da igraju po desnoj.Rasford mozda i moze a Sancez nikako.Ovaj Mancester nema desno krilo(po meni jedino to treba Lingard da igra)Pored Matica apsolutno je potreban jos jedan DM koji ce pokrivati sredinu sa Nemanjom i spojiti ofanzivni deo tima.Pogba to nije jer kod njega odbrana ne postoji.On moze da igra AMC i mislim da bi tu bio odlican i na toj poziciji rotirati ga sa Matom.Eventualno Juan moze povremeno i na desno krilo.Marsijal je takodje pozicija Markusa i Aleksisa i zaista ne znam kako je moguce da igraju ti igraci zajedno.Odbrana ceo ostaje prepustena sama sebi upravo zbog nedostatka balasna na sredini terena,jednostavno previse ofanzivnoh igraca.Na kraju svega sa takvim igracima ti igras bunker i to jednostavno ne ide jer njima nije mentalitet takav i onda jedna situacija i svi jurnu napred,greska u dodavanju i nevracanje nazad i odbrana ostaje prepustena sama sebi.U takvoj situaciji ni Rio ni Vida ne bi nista mogli kamoli Smoling.Bez obzira sto Jang igra dobro ipak on nije bek,a cak nije ni Valensija.Oni su od pocetka bili krila koja su prinudno stavljrna na bokove i to skripi.Mozda ne prptiv slabijih timova ali ne mozes sa takvim bekovima u LS.Jednostavno potreban je jos jedan dobar prelazni rok ,jedan zadnji vezni,dva beka i desno krilo i naravno videti i definisati koja su dva najbolja stoper a ko rotacija.Po meni Do tu Baili i Dzons naravno kada je zdrav.Tako da bi s obzitom da je aklon povredama trebao i stoper.Sa ovakvim igracima jednostavno defanzivni mentalitet je nemoguc jer imaju previse ofanzivnog potencijala.Ima negde smisla De Burova izjava da generalno ne mogu sa ovakvom taktikom da se razvijaju ofanzivni igraci.Slazem se sa nekim komentarima vreme je da uprava i Ser Aleks obave ozbiljan razgovor sa Murinjom pre pocetka prelaznog roka.Sportski pozdrav.

Sir Djavo

pre 6 godina

Korektna izjava, pošteno, raskovali ih ko paletu da se ne lažemo i po ko zna koji put De Gea spašava koliko toliko u sitauciji kada ide protivnički igrač 1 na 1. Malo je falilo 0-3 mada je i ovako brukaku. GGMU, idemo po FA kup!!

Istvan

pre 6 godina

Dobro je Sevilja izbacila najodvratniji klub na svetu. Najveci uspeh doziveli pod sarlatanom Fergusonom. Kakav je to menadzer koji proda 2. Najboljeg igraca svih vremena u naponu snage. Gvardiola mu je objasnio neke stvari u finalima 2009 i 2011. Kakav je to klub u kome jedan Gigs ima status legende. Doveli precenjenog Murinja i ulupali 700 miliona evra da bi osvajali Fa kup svake prestupne.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ти си крив! Прочитана си књига! Мијењај тактику или батали посао! ✋

Mister Black

pre 6 godina

Fudbal je evoluirao od vremena kada je Eto'o igrao desnog beka protiv Barce,prenesite to gospodinu ''Posebnom''.Najzalije mi je Fergija sto svojim ocima gleda ovu bruku u ovim godinama,to vam je isto kao kada covek pocne da pravi kucu.Ulozi sav trud,marljivost,zivce,kreaciju ideje i kada postigne ono sto je zelio,dodju neke recimo ''arhitekte'' da to kao preurede,a ustvari naprave ruglo,e to je ovaj United,ruglo.Murinho neka kontaktira gospodina Fergusona,neka zakaze par privatnih casova,da mu covek objasni neke stvari,uradice to besplatno,siguran sam,jer on za razliku postojecih u klubu,voli i obozava Manchester United i samo on uz kolicinu igraca koje je trenirao Ferdinanda,Vidica,Giggsa,Kantonu,Kean,Skols znaju sta je crveni dres i grb na njemu i sta je huk na ''Teatru Snova''...

musa dembele

pre 6 godina

Treba uzeti u obzir da su se pre tri dana emotivno potrosili protiv Liverpula,ali...Ovo treba da bude kljucno takmicenje za Junajted,kao sto je za Real vec godinama... kakva crna Premijer liga koje su se naosvajali.. Bio sam ubedjen pred pocetak sezone da ce MU biti dobar u LS s obzirom da je osvojio Ligu Evrope koja uopste nije naivna.. Medjutim,Murinjo mi nije jasan.. ili je zapravo svestan limita ekipe..Sances doveden da koci i smeta i svojima i protivnicima. Ne znam, ili nesto fali u ekipi ili necega (nekoga) ima viska pa kavari

Mastermind

pre 6 godina

Imali smo dobre periode? Da da, imao ih je DDG, jer da nije, bilo bi jedno 1-4 na sred Teatra.. Ovaj čovjek je stvarno došao iz Španije da brani nulu.. Kulminacija svega, sva nemoć na jednom meču je isplivala! I neka je, da je im je npr. Hajkens došao, pa to bi bilo kao ono Selesao i Elf, odučavanje 1:7... Ovaj se ladno keserinja tamo pored aut linije, Ferguson jadan cijeli meč ludi gore na Stretford Endu... Ali kada sam vidio Smolinga sa kapitenskom... Surova realnost - bolji tim je prošao, Sevilja opravdala ulogu favorita, a jasna stvar, iako sam ga branio i branio - MOURIHO OUT! Povedi sa sobom u paketu Pogbu i Sančeza, sramote jedne!

Beograd

pre 6 godina

Cuj ti ovog filozofa takozvanog samoproglasenog Specijalnog. Igraci nisu krivi. Pa naravno da nisu krivi ko je kriv onda ekonom sekretar kluba ili mozda bastovan na Old Trafordu. Da ima imalo obraza kao sto ga nema vec sutra bi dao ostavku na mestu menadzera MU. Sevilja ih je razvalila u ovom dvomecu Montela ga razbio takticki u svakom pogledu. On je imao malo srece tokom karijere dok je vodio Porto u nikad slabijoj LS od one godine i veliku pomoc sudija dok je bio na kormilu Intera narocito u onom dvomecu sa Barsom kad je Milito dao gol iz ofsajda od metar ipo(sudija bio iz Portugala)i u revansu ponisten cist gol Krkica opet uz obilatu pomoc sudija. Sa skupim igracima mozda i najskupljim u istoriji dok je vodio Real Celzi i sad MU nije mogao nista da uradi u Evropi niti ce moci. Jer je procitan sa bus taktikom. Zali boze para koje su ubrizgane u ovaj MU.

Arnold

pre 6 godina

Stvarno je umetnost da Mancester Junajted igra tako odvratan fudbal sa toliko dobrih igraca. I porediti Murinja sa Vengerom je nekorektno posto je Arsenal nekada igrao najlepsi fudbal. Murinjov stil igre sa skupim fudbalerima koji igraju pod rucnom je mucenje i za njih i publiku.Takvi kao Murinjo su unazadili fudbal kao igru i ucinili je dosadnom i napornom za gledanje.

Branko Wien

pre 6 godina

Ovako voleo bi malo da analiziram MU,imam tu neku trenersku skolu pa kao hajde mozda nisam bas nekompetentan.Ovaj Mu je zaista bez ideje ikakve kako se igra,bljesnu na trenutak ali 70% vremena je zalost gledati ovu igru.Ne mislim samo na veceras vec mesecima unazad.Po meni 80% su uzeli igraci na individualni kvalitet.Matic bez imalo subjektivnosti je stub ovog MU,medjutim on sam ne moze da pokrije sredinu terena.Lingard je totalno promasen sa pozicijom na ovom mecu ,takodje Sancez i Rasford najbolje deluju na levoj strani i jednostavno ne mogu da igraju po desnoj.Rasford mozda i moze a Sancez nikako.Ovaj Mancester nema desno krilo(po meni jedino to treba Lingard da igra)Pored Matica apsolutno je potreban jos jedan DM koji ce pokrivati sredinu sa Nemanjom i spojiti ofanzivni deo tima.Pogba to nije jer kod njega odbrana ne postoji.On moze da igra AMC i mislim da bi tu bio odlican i na toj poziciji rotirati ga sa Matom.Eventualno Juan moze povremeno i na desno krilo.Marsijal je takodje pozicija Markusa i Aleksisa i zaista ne znam kako je moguce da igraju ti igraci zajedno.Odbrana ceo ostaje prepustena sama sebi upravo zbog nedostatka balasna na sredini terena,jednostavno previse ofanzivnoh igraca.Na kraju svega sa takvim igracima ti igras bunker i to jednostavno ne ide jer njima nije mentalitet takav i onda jedna situacija i svi jurnu napred,greska u dodavanju i nevracanje nazad i odbrana ostaje prepustena sama sebi.U takvoj situaciji ni Rio ni Vida ne bi nista mogli kamoli Smoling.Bez obzira sto Jang igra dobro ipak on nije bek,a cak nije ni Valensija.Oni su od pocetka bili krila koja su prinudno stavljrna na bokove i to skripi.Mozda ne prptiv slabijih timova ali ne mozes sa takvim bekovima u LS.Jednostavno potreban je jos jedan dobar prelazni rok ,jedan zadnji vezni,dva beka i desno krilo i naravno videti i definisati koja su dva najbolja stoper a ko rotacija.Po meni Do tu Baili i Dzons naravno kada je zdrav.Tako da bi s obzitom da je aklon povredama trebao i stoper.Sa ovakvim igracima jednostavno defanzivni mentalitet je nemoguc jer imaju previse ofanzivnog potencijala.Ima negde smisla De Burova izjava da generalno ne mogu sa ovakvom taktikom da se razvijaju ofanzivni igraci.Slazem se sa nekim komentarima vreme je da uprava i Ser Aleks obave ozbiljan razgovor sa Murinjom pre pocetka prelaznog roka.Sportski pozdrav.

kako da ne

pre 6 godina

@musa dembele
Sances koci i smeta? Jeste, zato sto igra na totalno pogresnoj poziciji. Ne mozes ti vec godinama formiranog igraca da sada formiras na drugoj poziciji, tj mozes ali na nekoj drugoj odgovarajucoj, ne on ga forsira izmedju sredine i Lukakua, Sances je igrac koji trazi prostor i slovodu na boku, pogotovo sa leve strane terena. Protiv Liverpula je uveo Matu i Sancez je otisao levo i odmah se videlo da covek deluje 100% drugacije. Cak je iz prve akcije bilo opasnosti kada je usao u 16 metara. Necu reci da on ne zna da davi, zna, ali morao je dosta u Arsenalu to da radi jer nije imao bas vrhunske saigrace. U Junajtedu pored ovakviih igraca ne bi toliko davio sigurno. Sta reci tek da u igri od pocetka ima dva spora srednjaka, Matica i Felainija. Felaini ne sluzi nicemu, Matic vala sluzi i to mnogo. Kakav Lingard? Decko zalutao i uz mnogo srece davao neke golove. Da neko poredi njega i Sanceza, nije bas okej. Sancez je Mesi licno za Lingarda, Marsijala...Da stavi Sanceza na levoj strani, Rasforda na desnoj i Lukakua i iza njega Matu, iza njih Matic i Pogba, videli bi koliko bi to drukcije izgledalo. Mnogo. To svako moze da potvrdi. Pogba moze i umesto Mate nekada, a Erera na mesto Pogbe. Ali Murinjo to ne vidi jer je ogranicen svojom bus postavkom i nekom svojom logikom. Covek nije uspeo Real da vodi i nece uspeti ni Junajted jer su to preveliki klubovi za njega i njegovu igru. Za manje klubove je to super, nema pritiska i svega toga, tako je uspeo sa Portom, Interom i Celzijem kada je dosao prvi put. Poz

neutralni felsh

pre 6 godina

Korektna izjava, pošteno, raskovali ih ko paletu da se ne lažemo i po ko zna koji put De Gea spašava koliko toliko u sitauciji kada ide protivnički igrač 1 na 1. Malo je falilo 0-3 mada je i ovako brukaku. GGMU, idemo po FA kup!!
(Sir Djavo, 13. mart 2018 23:31)


"raskovali ih ko paletu"... hahaha :)

spageti

pre 6 godina

Treba uzeti u obzir da su se pre tri dana emotivno potrosili protiv Liverpula,ali...Ovo treba da bude kljucno takmicenje za Junajted,kao sto je za Real vec godinama... kakva crna Premijer liga koje su se naosvajali.. Bio sam ubedjen pred pocetak sezone da ce MU biti dobar u LS s obzirom da je osvojio Ligu Evrope koja uopste nije naivna.. Medjutim,Murinjo mi nije jasan.. ili je zapravo svestan limita ekipe..Sances doveden da koci i smeta i svojima i protivnicima. Ne znam, ili nesto fali u ekipi ili necega (nekoga) ima viska pa kavari
(musa dembele, 13. mart 2018 23:44)

emotivno se ispraznili protiv Liverpula? a sta im je Liverpul toliko vazan, vazan je Murinju, jer mu je protiv Liverpula zauvek povredjena sujeta. videlo se i 2014. kada je Celsi pobedio na Enfildu i sad u subotu. nekada davno Murinjo se nudio Liverpulu, a ovi ga odbili, pa posle dva puta ispadao od Beniteza, i sad mu je zivotno bilo vazno da pobedi u subotu, a danas igraci setali kao zombiji, kao sta je Liga sampiona, pa nista oni su to prerasli, neka jave Realu da se ne trude previse oko osvajanja Lige sampiona, nebitno takmicenje.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Muki je provaljen i prevaziđen od 2010e.
MSN mesindžer u ljudskom obliku.
Pitam se samo kako je ovakav sada drugi u ligi, kakva je to liga uopšte? Ej da nije Pepa, ladno bi jurio i uzeo titulu i ispao bogznakakav heroj. Pobeda španskog fudbala i nastavak dominacije, u svakom smislu i pogledu. Nastaviće se.

Bumerang

pre 6 godina

Sta je ovom coveku? Naravno da igraci nisu krivi kad si ih ti unistio tvojim antifidbalom. Videlo se na kraju kad su pokasali na svoju ruku i za 10 minuta stvorili 5 sansi. Igrali agresivno? Da, 5 minuta na pocetku. Kako ova uprava ne vidi da Murinjo nije za MJ? Kako?

Vucko

pre 6 godina

Procitali te svi, ne prolazi vise tvoj anti-fudbal. Na sta je spao Mancester, od filozofije Fergusona, do filozofije Murinja. Nadam se da ce na kraju sezone da dobije otkaz.

MWill

pre 6 godina

Ocekivao sam da ce gospodin Murinjo konacno, jednom, preuzeti krivicu za poraz, medjutim on je opet nasao nacin da umanji znacaj skandalozne eliminacije Junajteda:
-Sevilja je tim koji se cele sezone muci sa formom, posebno su oscilirali od dolaska Montele, imali su par bolnih poraza od po 4-5 golova razlike od nove godine.
- Izbor igraca u veznom redu je takodje skandalozan, Felaini i Aleksis su potpuno podbacili u prvom poluvremenu, najvise zbog cinjenice da su igrali na pogresnim mestima, a pokusaji da se dugim loptama na Felainija brze stigne do protivnickog sesnesterca nisu vredni komentarisanja. Kreativnost u napadu nije postojala, izostavljanje Mate, Pogbe, Erere, pa cak i MekTominaja, potpuno je razorilo i unistilo igru Mancestera veceras. Murinjov tim nije bio u stanju da poveze 2 pasa, a i kako bi kada je rupa u vezi bila ogromna, kada su na terenu bili igraci koji su iskljucivo zaduzeni za kvareje igre protivnika. "Hrabros" trenera Djavola ogledala se i u cinjenici da je on bio zadovoljan nakon prvih 45 minuta. Sve u svemu, sraman i potpuno zasluzen poraz Murinja i njegove ekipe.

veljko

pre 6 godina

koliko sad prazno deluju njegove price o tome da moraju da potrose jos novca, da bi stigli man city. ponovo se vidi da je bitniji trener, stil igre, tehnicki potkovani igraci, a ne broj rekordnih transfera. dobar tim kosta mnogo, ali ne mora da kosta najvise.

Dejan

pre 6 godina

Da nije možda Matić kriv?? Vidim Sančez rastura kako igra. Što napisa jedan lik, vidi se da je došao da osvoji sve. Igraš kući, Mata ti je na klupi, pokušao si da budeš agresivan, a Sevilja vas je u oba meča odučila od fudbala. U prvom meču si imao 4,5,6 šuteva za ceo meč, De Hea vas je spasio. sada kod kuće umesto da napadneš, potreban ti je gol da prođeš dalje, zatvoriš se. Pa brže Radnik iz Surdulice prebacuje loptu iz zadnje linije u napad. Upropastićeš Mančester.

Mister Hajd

pre 6 godina

Mister Blsck. - Slažem se, samo Etoo je igrao levog beka uz Zanetija i onog malog Rumuna, da bi sva trojica blokirala Mesija, i da bi preko Snajdera u kontru izbacivali Milita...i tako dobili Barsu...