Ponedeljak, 12.03.2018.

20:19

Ko je vlasnik PAOK zbog kojeg je prekinuto prvenstvo u Grčkoj?

Ivan Savidis, vlasnik fudbalskog kluba PAOK, našao se u centru pažnje zbog incidenta na meču njegovog tima sa AEK.

Izvor: B92

Ko je vlasnik PAOK zbog kojeg je prekinuto prvenstvo u Grèkoj? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

sta junak heroj

pre 6 godina

Vidi "junaka", sa telohraniteljima oko sebe i pistoljem oko pojasa krece da se obracunava... "hrabro" nema sta. Sada lepo da ga zatvore pa neka se sili na mladjane cimere u buvari.

Dag Kristi

pre 6 godina

Навијам за Звезду, али оно је реално био гол, чини ми се да се навлачи против ПАОК-а. 
Мислим да је најбоље решење признати гол и победу ПАОК-а, а одузети им нпр. 10 бодова следеће сезоне. Мислим да одлуке које би утицале на резултате сезоне која траје могу само да нашкоде. 
Иначе, грчка лига 100 пута занимљивија и боља од наше.
(Делија, 12. mart 2018 21:25)

Kakve veze da li navijaš za Zvezdu sa Paokom i grčkom ligom???Ovo samo u Srbiji ima!Ja sam ceo život više gotivio Panatinaikos od Olimpijakosa,a gle čuda,navijam za Zvezdu!I šta ćemo sada,ti si veći navijač od mene ili nekog drugog?Jel ti pomoglo to što si simparizer Olimpijakosa prošle godine,kada su nas dobili u Areni posle produžetka u utakmici koja im ništa nije značila,a ginuli su kao da im od nje zavise životi???

Against modern football

pre 6 godina

Навијам за Звезду, али оно је реално био гол, чини ми се да се навлачи против ПАОК-а. 
Мислим да је најбоље решење признати гол и победу ПАОК-а, а одузети им нпр. 10 бодова следеће сезоне. Мислим да одлуке које би утицале на резултате сезоне која траје могу само да нашкоде. 
Иначе, грчка лига 100 пута занимљивија и боља од наше.
(Делија, 12. mart 2018 21:25)

Koliko si ti decko, u najmanju ruku, smesan.

Nnn

pre 6 godina

Ovo su tako grcka posla, zemlja koja je tri puta gora od Srbije! Najgora zemlja evropske unije ubedljivo sto se tiče mentaliteta, kulture, civilizovanosti, napretka, ponašanja! Definitivno su dno koje je samo krivo zbog svega sto im se dešava u ekonomskom pogledu, tako da ovakve scene uopšte ne bi trebalo nikoga da čude! Živim inače u grčkoj već duže vreme tako da ne pričam ovo tek onako! grcka je inače namerno pisano malim slovom!

LorD

pre 6 godina

Igrac nije stajao ispred golmana, nije ga ometao, nije ga sprecio da dohvati loptu, preskocio je istu. Cist pogodak.
PAOK izgleda ne smije da bude sampion.

Vojvoda Momcilo

pre 6 godina

не капирам колико заслепљен мораш бити да би изјавио да се намешта титула у корист олимпијакоса и атине, а за титулу се боре аек и паок, оба из солуна. оли негде далеко иза. чак ако се њима намешта титула, њима више одговара пораз аека који је тренутно први
(живац, 12. mart 2018 23:57)

Ti si pobednik. Majke mi moje.

Vojvoda Momcilo

pre 6 godina

A izvori teksta Sun i Daily Mirror. Naravno postena engleska nacija ovo plasira zbog Putina, a iskreno ih bas mnogo dotice grcko prvenstvo. Sa druge strane, da ne se ne bi vise piskaralo o ovoj situaciji, evo sta se dogodilo. Gol je regularan i Aek je odbio da nastavi utakmicu. Sva pravila sveta nalazi registrovanje rezultatom 1-0 za Paok, ali atinski mesetari rade svoj posao.

stoliv

pre 6 godina

Evo prilike da Solun osvane sa novim grafitima na zidovima. Predlazem sadrzaj :
" Kome smeta jaki PAOK ? "
" Pravda za Savidisa "
:)

zemunac

pre 6 godina

@živac
Kanda si i ti nesto zaslepljen ,AEK nije iz Soluna , pobrkao si ga verovatno sa Arisom koji je negde u drugoj ligi.Slabo ti to pratis...

borisdj

pre 6 godina

Niti je mec, niti odluka sudije, niti pominjanje Putina, niti ex clan Dume koji je vlasnik Soluna, ono sto upada u oci. Ono sto vristi u svesti svakog racionalnog bica je silnik, koji sa svitom, pred ocima nekoliko desetina hiljada prisutnih, sa oruzjem za pojasom, upada na teren i krece prema sudiji. Glupaci! Mozda je sudija najvece podmiceno djubre. Mozda nije. To ne znamo. Ali sta je linc, to svako civilizovan mora da zna. A vi, greskama sudije i analizom na tabeli, opravdavate ovakav ispad. Da bi ga sutra opravdali i kod nas? Sa ovakvim stvarima se ne zavrsava. Zapravo, od ovakvih stvari pocinje. I onda niko, nigde, nece biti biti bezbedan. Svi vi koji dajete ovom mediokritetu za pravo, mozete da zamislite situaciju u kojoj neko, ovako mocan, krece na vas. I verujete da se mozete odbraniti, svojom snagom, vestinom ili oruzjem. Postoji li veca zabluda? Pogledajte bilo koje izdanje brogradske stampe poslednjih godina. Kafic, ulaz u zgradu, automobil... Zaista, pouzdan i brz nacin da se rese problemi. I sve je lepo, dok vi ili neko vas ne postane, necijim hirom, problem. To je ok. Sve drugo vam smeta, a bahatost, pljuvanje po svima ostalima na stadionu, po svim navijacima svih klubova, to vam ne smeta. Ocigledno je da je nasilno resavanje problema dobrodoslo. Zbog cega se onda cudimo americkom generalu u NATO, zbog izjava da je Srbija najveci problem u regionu i pretnjama da ce taj problem resiti? Moze im se. Tako treba, zar ne? Dvostruki arsini. Ne njihovi. Nasi

igor

pre 6 godina

Koja je ovo vrsta ludila na balkanu, zna li iko? Naučnici bi trebalo da se ovim ozbiljno pozabave, da izoluju taj ludi DNK gen koji Balkance čini primitivcima, i da nam onda debelo naplate za "terapiju"

Вук

pre 6 godina

@veliki strumf

ПАОК има комплекс Атињана, који их не воле из више разлога. Једноставно Солунци дувају и у јогурт након што су претрпели 18-годишњу хегемонију великана из Пиреје. Колико је ПАОК заслужио титулу толико је и АЕК имао резултате и игру вредне титулу првака. Има још 5 кола до краја. Солун 32 године чека титулу државног шампиона.

veliki strumf

pre 6 godina

Bitno je Putina stavit u kontekst svega i svačega.
(Tomy, 12. mart 2018 21:21)

Jadan, ni kriv ni duzan a samo mu podmetju i klevetju
(tacka pucanja, 12. mart 2018 21:35)

Opismeni se prvo, zaista si pred pucanjem!
Drugo, imate sudijske forume, pa procitajte sta kaze vecina sudija. Definitivno, situacija je vrlo teska ali je sudija najpre doneo ispravnu odluku: pomocni sudija (koji je lose postavljen, nije u liniji i tesko da moze ispravno da proceni da li je ofsajd) nije podigao zastavicu, a glavni je pokazao na centar. Medjutim, posle pritiska igraca AEK-a i protesta, odlucio je da gol ponisti. Vecina sudija ovde se slaze da je gol REGULARAN! Naime, pogledajte jos jednom: igrac koji je u ofsajdu ne ometa apsolutno nikog. Golman ga i ne vidi, baca se, promasuje loptu jer je ona izvan granica njegovog dosega i ona ulazi u gol. Pogledajte i reakciju golmana: on sedi, uopste se ne buni a da je bio ometen naravno da bi protestvovao odmah - to je gol u 90. minutu! Osim toga, napadac nikako ne ometa nijednog drugog odbrambenog igraca jer niko od njih nema sanse da stigne loptu. Zato su i sudije u izvestaju nakon meca priznale gol. Naravno, posle ovog haosa niko ziv ne zna sta ce biti. Sto se ovog Rusa tice - pored sveg tog bogatstva covek ocigledno mnogo voli fudbal i dao bi verovatno polovinu onoga sto ima za tu titulu u Grckoj. Time nikako ne opravdavam ovakav njegov skandalozan potez.

живац

pre 6 godina

не капирам колико заслепљен мораш бити да би изјавио да се намешта титула у корист олимпијакоса и атине, а за титулу се боре аек и паок, оба из солуна. оли негде далеко иза. чак ако се њима намешта титула, њима више одговара пораз аека који је тренутно први

Topcina

pre 6 godina

Prvenstvo je prekinuto zbog sudije a ne zbog ovog mangupa,neverovatno koliko im se otima ove sezone u korist Olimpijakosa,tamo izgleda ovi moraju biti doživotni prvaci

soni

pre 6 godina

Ovo je bukvalno 50%-50% situacija I gotovo je nemoguce proceniti pravilno, ne pamtim ovakvu situaciju, pa jos u mecu za titulu u 90 minut jos kod ludih Grka. Sta god da je odlucio sudija bio bi u pravu I nekog bi ostetio, zavisi kako se gleda...
Realno igrac radi sve da izbegne loptu, I usla bi u gol skoro sigurno lopta I da njega nema tu, ali opet moze I da se kaze da definitivno ometa golmana jer bukvalno skace pored njega, ako nista drugo ometa ga u pracenju lopte I igre a I to je na neki nacin aktiviranje iz ofsajda..

Beoman

pre 6 godina

eto makedonci kako vas grci marginizuju, zar nie najbolje da se prikljucite Skoplju i da Srbija i Makedonija osnuju trecu Jugoslaviju sglavnim gradom Beograd i glavnim gradom Makedonie Skoplje. Jos privucemo sa sobom RS i CG, cetiri SRPSKE republike da cine trecu Jugoslaviju je bozanstvet
no jer broj CETIRI JE mnogo dobar SSSS/CCCC a treca sreca ima da cveta. Razmislite o tome. Hrvatskoj, Bosnjacima i Sloveniji nema mesta u trecoj jugoslaviji.

KJ7

pre 6 godina

Ofsajd je bio, to što golman ne bi odbranio je druga stvar ali ovaj što je bio na gol liniji jeste tehnički zasmetao i nije sudijino da gleda usporeni snimak i oceni da li je golman već bio savladan. Krivac je ovaj iz Paoka što se gurao tamo gde mu nije mesto i kraj priče. Ovo bi 90% sudija u Evropi sviralo kao ofsajd.

room 1408

pre 6 godina

Pa kad sve plaća,onda bar za uzvrat očekuje pošteno da sudija svira.Kod nas niko ništa ne plaća,lopovi zive u blagostanju,cveta kriminal,..Ne treba sve stavljati u isti kontekst.Ja ne branim ovog coveka,radio sam ceo dan pa nisam ni gledao šta je uradio.Cisto sumnjam da je izvadio pištolj i sa njim mahao.Ko zna šta se tu sve desavalo,pre njegovog ulaska na teren.Cisto sumnjam da bi covek koji je milijarder trcao po terenu i nekog jurio pištoljem.To je obično predvidjeno za ljude tipa naši gilipteri.Ako je stvarno to uradio treba ga smestiti na psihijatriju.

minut 2

pre 6 godina

I onda kazu ne treba uvesti VAR tehnologiju?! Kazu da se prekida utakmica oko minut, dva?! A posle lose sudijske procene, desi se cesto da igraci protestuju, pa budu i duzi prekidi, pa kad se utakmica nastavi vidna je nervoza kod svih, i na terenu i na tribinama, pa u nastavku utakmice zna svasta da bude, ceka se samo nova "varnica"... A desava se i kao u ovom slucaju da se i utakmica prekine...

спортски уметник

pre 6 godina

Лик је улетео на терен, имао је пиштољ, али никоме није претио њиме, а пише се као да га је ставио некоме на слепоочницу....много горе ствари су рађене у Пиреју прошле сезоне, када су претучени судије и делегати од стране челника Олимпијакоса, али то је наравно прошло без ичега....треба бити човек и рећи да се сав овај циркус прави јер не дозвољавају ПАОК-у да узме титулу па макар због тога дошло и до крвопролића, велики су паћеници ти Атињани

Делија

pre 6 godina

Навијам за Звезду, али оно је реално био гол, чини ми се да се навлачи против ПАОК-а.
Мислим да је најбоље решење признати гол и победу ПАОК-а, а одузети им нпр. 10 бодова следеће сезоне. Мислим да одлуке које би утицале на резултате сезоне која траје могу само да нашкоде.
Иначе, грчка лига 100 пута занимљивија и боља од наше.

спортски уметник

pre 6 godina

Лик је улетео на терен, имао је пиштољ, али никоме није претио њиме, а пише се као да га је ставио некоме на слепоочницу....много горе ствари су рађене у Пиреју прошле сезоне, када су претучени судије и делегати од стране челника Олимпијакоса, али то је наравно прошло без ичега....треба бити човек и рећи да се сав овај циркус прави јер не дозвољавају ПАОК-у да узме титулу па макар због тога дошло и до крвопролића, велики су паћеници ти Атињани

minut 2

pre 6 godina

I onda kazu ne treba uvesti VAR tehnologiju?! Kazu da se prekida utakmica oko minut, dva?! A posle lose sudijske procene, desi se cesto da igraci protestuju, pa budu i duzi prekidi, pa kad se utakmica nastavi vidna je nervoza kod svih, i na terenu i na tribinama, pa u nastavku utakmice zna svasta da bude, ceka se samo nova "varnica"... A desava se i kao u ovom slucaju da se i utakmica prekine...

Делија

pre 6 godina

Навијам за Звезду, али оно је реално био гол, чини ми се да се навлачи против ПАОК-а.
Мислим да је најбоље решење признати гол и победу ПАОК-а, а одузети им нпр. 10 бодова следеће сезоне. Мислим да одлуке које би утицале на резултате сезоне која траје могу само да нашкоде.
Иначе, грчка лига 100 пута занимљивија и боља од наше.

Topcina

pre 6 godina

Prvenstvo je prekinuto zbog sudije a ne zbog ovog mangupa,neverovatno koliko im se otima ove sezone u korist Olimpijakosa,tamo izgleda ovi moraju biti doživotni prvaci

room 1408

pre 6 godina

Pa kad sve plaća,onda bar za uzvrat očekuje pošteno da sudija svira.Kod nas niko ništa ne plaća,lopovi zive u blagostanju,cveta kriminal,..Ne treba sve stavljati u isti kontekst.Ja ne branim ovog coveka,radio sam ceo dan pa nisam ni gledao šta je uradio.Cisto sumnjam da je izvadio pištolj i sa njim mahao.Ko zna šta se tu sve desavalo,pre njegovog ulaska na teren.Cisto sumnjam da bi covek koji je milijarder trcao po terenu i nekog jurio pištoljem.To je obično predvidjeno za ljude tipa naši gilipteri.Ako je stvarno to uradio treba ga smestiti na psihijatriju.

soni

pre 6 godina

Ovo je bukvalno 50%-50% situacija I gotovo je nemoguce proceniti pravilno, ne pamtim ovakvu situaciju, pa jos u mecu za titulu u 90 minut jos kod ludih Grka. Sta god da je odlucio sudija bio bi u pravu I nekog bi ostetio, zavisi kako se gleda...
Realno igrac radi sve da izbegne loptu, I usla bi u gol skoro sigurno lopta I da njega nema tu, ali opet moze I da se kaze da definitivno ometa golmana jer bukvalno skace pored njega, ako nista drugo ometa ga u pracenju lopte I igre a I to je na neki nacin aktiviranje iz ofsajda..

veliki strumf

pre 6 godina

Bitno je Putina stavit u kontekst svega i svačega.
(Tomy, 12. mart 2018 21:21)

Jadan, ni kriv ni duzan a samo mu podmetju i klevetju
(tacka pucanja, 12. mart 2018 21:35)

Opismeni se prvo, zaista si pred pucanjem!
Drugo, imate sudijske forume, pa procitajte sta kaze vecina sudija. Definitivno, situacija je vrlo teska ali je sudija najpre doneo ispravnu odluku: pomocni sudija (koji je lose postavljen, nije u liniji i tesko da moze ispravno da proceni da li je ofsajd) nije podigao zastavicu, a glavni je pokazao na centar. Medjutim, posle pritiska igraca AEK-a i protesta, odlucio je da gol ponisti. Vecina sudija ovde se slaze da je gol REGULARAN! Naime, pogledajte jos jednom: igrac koji je u ofsajdu ne ometa apsolutno nikog. Golman ga i ne vidi, baca se, promasuje loptu jer je ona izvan granica njegovog dosega i ona ulazi u gol. Pogledajte i reakciju golmana: on sedi, uopste se ne buni a da je bio ometen naravno da bi protestvovao odmah - to je gol u 90. minutu! Osim toga, napadac nikako ne ometa nijednog drugog odbrambenog igraca jer niko od njih nema sanse da stigne loptu. Zato su i sudije u izvestaju nakon meca priznale gol. Naravno, posle ovog haosa niko ziv ne zna sta ce biti. Sto se ovog Rusa tice - pored sveg tog bogatstva covek ocigledno mnogo voli fudbal i dao bi verovatno polovinu onoga sto ima za tu titulu u Grckoj. Time nikako ne opravdavam ovakav njegov skandalozan potez.

KJ7

pre 6 godina

Ofsajd je bio, to što golman ne bi odbranio je druga stvar ali ovaj što je bio na gol liniji jeste tehnički zasmetao i nije sudijino da gleda usporeni snimak i oceni da li je golman već bio savladan. Krivac je ovaj iz Paoka što se gurao tamo gde mu nije mesto i kraj priče. Ovo bi 90% sudija u Evropi sviralo kao ofsajd.

Beoman

pre 6 godina

eto makedonci kako vas grci marginizuju, zar nie najbolje da se prikljucite Skoplju i da Srbija i Makedonija osnuju trecu Jugoslaviju sglavnim gradom Beograd i glavnim gradom Makedonie Skoplje. Jos privucemo sa sobom RS i CG, cetiri SRPSKE republike da cine trecu Jugoslaviju je bozanstvet
no jer broj CETIRI JE mnogo dobar SSSS/CCCC a treca sreca ima da cveta. Razmislite o tome. Hrvatskoj, Bosnjacima i Sloveniji nema mesta u trecoj jugoslaviji.

Вук

pre 6 godina

@veliki strumf

ПАОК има комплекс Атињана, који их не воле из више разлога. Једноставно Солунци дувају и у јогурт након што су претрпели 18-годишњу хегемонију великана из Пиреје. Колико је ПАОК заслужио титулу толико је и АЕК имао резултате и игру вредне титулу првака. Има још 5 кола до краја. Солун 32 године чека титулу државног шампиона.

Vojvoda Momcilo

pre 6 godina

не капирам колико заслепљен мораш бити да би изјавио да се намешта титула у корист олимпијакоса и атине, а за титулу се боре аек и паок, оба из солуна. оли негде далеко иза. чак ако се њима намешта титула, њима више одговара пораз аека који је тренутно први
(живац, 12. mart 2018 23:57)

Ti si pobednik. Majke mi moje.

Vojvoda Momcilo

pre 6 godina

A izvori teksta Sun i Daily Mirror. Naravno postena engleska nacija ovo plasira zbog Putina, a iskreno ih bas mnogo dotice grcko prvenstvo. Sa druge strane, da ne se ne bi vise piskaralo o ovoj situaciji, evo sta se dogodilo. Gol je regularan i Aek je odbio da nastavi utakmicu. Sva pravila sveta nalazi registrovanje rezultatom 1-0 za Paok, ali atinski mesetari rade svoj posao.

borisdj

pre 6 godina

Niti je mec, niti odluka sudije, niti pominjanje Putina, niti ex clan Dume koji je vlasnik Soluna, ono sto upada u oci. Ono sto vristi u svesti svakog racionalnog bica je silnik, koji sa svitom, pred ocima nekoliko desetina hiljada prisutnih, sa oruzjem za pojasom, upada na teren i krece prema sudiji. Glupaci! Mozda je sudija najvece podmiceno djubre. Mozda nije. To ne znamo. Ali sta je linc, to svako civilizovan mora da zna. A vi, greskama sudije i analizom na tabeli, opravdavate ovakav ispad. Da bi ga sutra opravdali i kod nas? Sa ovakvim stvarima se ne zavrsava. Zapravo, od ovakvih stvari pocinje. I onda niko, nigde, nece biti biti bezbedan. Svi vi koji dajete ovom mediokritetu za pravo, mozete da zamislite situaciju u kojoj neko, ovako mocan, krece na vas. I verujete da se mozete odbraniti, svojom snagom, vestinom ili oruzjem. Postoji li veca zabluda? Pogledajte bilo koje izdanje brogradske stampe poslednjih godina. Kafic, ulaz u zgradu, automobil... Zaista, pouzdan i brz nacin da se rese problemi. I sve je lepo, dok vi ili neko vas ne postane, necijim hirom, problem. To je ok. Sve drugo vam smeta, a bahatost, pljuvanje po svima ostalima na stadionu, po svim navijacima svih klubova, to vam ne smeta. Ocigledno je da je nasilno resavanje problema dobrodoslo. Zbog cega se onda cudimo americkom generalu u NATO, zbog izjava da je Srbija najveci problem u regionu i pretnjama da ce taj problem resiti? Moze im se. Tako treba, zar ne? Dvostruki arsini. Ne njihovi. Nasi

stoliv

pre 6 godina

Evo prilike da Solun osvane sa novim grafitima na zidovima. Predlazem sadrzaj :
" Kome smeta jaki PAOK ? "
" Pravda za Savidisa "
:)

живац

pre 6 godina

не капирам колико заслепљен мораш бити да би изјавио да се намешта титула у корист олимпијакоса и атине, а за титулу се боре аек и паок, оба из солуна. оли негде далеко иза. чак ако се њима намешта титула, њима више одговара пораз аека који је тренутно први

Dag Kristi

pre 6 godina

Навијам за Звезду, али оно је реално био гол, чини ми се да се навлачи против ПАОК-а. 
Мислим да је најбоље решење признати гол и победу ПАОК-а, а одузети им нпр. 10 бодова следеће сезоне. Мислим да одлуке које би утицале на резултате сезоне која траје могу само да нашкоде. 
Иначе, грчка лига 100 пута занимљивија и боља од наше.
(Делија, 12. mart 2018 21:25)

Kakve veze da li navijaš za Zvezdu sa Paokom i grčkom ligom???Ovo samo u Srbiji ima!Ja sam ceo život više gotivio Panatinaikos od Olimpijakosa,a gle čuda,navijam za Zvezdu!I šta ćemo sada,ti si veći navijač od mene ili nekog drugog?Jel ti pomoglo to što si simparizer Olimpijakosa prošle godine,kada su nas dobili u Areni posle produžetka u utakmici koja im ništa nije značila,a ginuli su kao da im od nje zavise životi???

zemunac

pre 6 godina

@živac
Kanda si i ti nesto zaslepljen ,AEK nije iz Soluna , pobrkao si ga verovatno sa Arisom koji je negde u drugoj ligi.Slabo ti to pratis...

sta junak heroj

pre 6 godina

Vidi "junaka", sa telohraniteljima oko sebe i pistoljem oko pojasa krece da se obracunava... "hrabro" nema sta. Sada lepo da ga zatvore pa neka se sili na mladjane cimere u buvari.

igor

pre 6 godina

Koja je ovo vrsta ludila na balkanu, zna li iko? Naučnici bi trebalo da se ovim ozbiljno pozabave, da izoluju taj ludi DNK gen koji Balkance čini primitivcima, i da nam onda debelo naplate za "terapiju"

Nnn

pre 6 godina

Ovo su tako grcka posla, zemlja koja je tri puta gora od Srbije! Najgora zemlja evropske unije ubedljivo sto se tiče mentaliteta, kulture, civilizovanosti, napretka, ponašanja! Definitivno su dno koje je samo krivo zbog svega sto im se dešava u ekonomskom pogledu, tako da ovakve scene uopšte ne bi trebalo nikoga da čude! Živim inače u grčkoj već duže vreme tako da ne pričam ovo tek onako! grcka je inače namerno pisano malim slovom!

LorD

pre 6 godina

Igrac nije stajao ispred golmana, nije ga ometao, nije ga sprecio da dohvati loptu, preskocio je istu. Cist pogodak.
PAOK izgleda ne smije da bude sampion.

Against modern football

pre 6 godina

Навијам за Звезду, али оно је реално био гол, чини ми се да се навлачи против ПАОК-а. 
Мислим да је најбоље решење признати гол и победу ПАОК-а, а одузети им нпр. 10 бодова следеће сезоне. Мислим да одлуке које би утицале на резултате сезоне која траје могу само да нашкоде. 
Иначе, грчка лига 100 пута занимљивија и боља од наше.
(Делија, 12. mart 2018 21:25)

Koliko si ti decko, u najmanju ruku, smesan.

спортски уметник

pre 6 godina

Лик је улетео на терен, имао је пиштољ, али никоме није претио њиме, а пише се као да га је ставио некоме на слепоочницу....много горе ствари су рађене у Пиреју прошле сезоне, када су претучени судије и делегати од стране челника Олимпијакоса, али то је наравно прошло без ичега....треба бити човек и рећи да се сав овај циркус прави јер не дозвољавају ПАОК-у да узме титулу па макар због тога дошло и до крвопролића, велики су паћеници ти Атињани

Beoman

pre 6 godina

eto makedonci kako vas grci marginizuju, zar nie najbolje da se prikljucite Skoplju i da Srbija i Makedonija osnuju trecu Jugoslaviju sglavnim gradom Beograd i glavnim gradom Makedonie Skoplje. Jos privucemo sa sobom RS i CG, cetiri SRPSKE republike da cine trecu Jugoslaviju je bozanstvet
no jer broj CETIRI JE mnogo dobar SSSS/CCCC a treca sreca ima da cveta. Razmislite o tome. Hrvatskoj, Bosnjacima i Sloveniji nema mesta u trecoj jugoslaviji.

живац

pre 6 godina

не капирам колико заслепљен мораш бити да би изјавио да се намешта титула у корист олимпијакоса и атине, а за титулу се боре аек и паок, оба из солуна. оли негде далеко иза. чак ако се њима намешта титула, њима више одговара пораз аека који је тренутно први

Topcina

pre 6 godina

Prvenstvo je prekinuto zbog sudije a ne zbog ovog mangupa,neverovatno koliko im se otima ove sezone u korist Olimpijakosa,tamo izgleda ovi moraju biti doživotni prvaci

Делија

pre 6 godina

Навијам за Звезду, али оно је реално био гол, чини ми се да се навлачи против ПАОК-а.
Мислим да је најбоље решење признати гол и победу ПАОК-а, а одузети им нпр. 10 бодова следеће сезоне. Мислим да одлуке које би утицале на резултате сезоне која траје могу само да нашкоде.
Иначе, грчка лига 100 пута занимљивија и боља од наше.

KJ7

pre 6 godina

Ofsajd je bio, to što golman ne bi odbranio je druga stvar ali ovaj što je bio na gol liniji jeste tehnički zasmetao i nije sudijino da gleda usporeni snimak i oceni da li je golman već bio savladan. Krivac je ovaj iz Paoka što se gurao tamo gde mu nije mesto i kraj priče. Ovo bi 90% sudija u Evropi sviralo kao ofsajd.

room 1408

pre 6 godina

Pa kad sve plaća,onda bar za uzvrat očekuje pošteno da sudija svira.Kod nas niko ništa ne plaća,lopovi zive u blagostanju,cveta kriminal,..Ne treba sve stavljati u isti kontekst.Ja ne branim ovog coveka,radio sam ceo dan pa nisam ni gledao šta je uradio.Cisto sumnjam da je izvadio pištolj i sa njim mahao.Ko zna šta se tu sve desavalo,pre njegovog ulaska na teren.Cisto sumnjam da bi covek koji je milijarder trcao po terenu i nekog jurio pištoljem.To je obično predvidjeno za ljude tipa naši gilipteri.Ako je stvarno to uradio treba ga smestiti na psihijatriju.

Вук

pre 6 godina

@veliki strumf

ПАОК има комплекс Атињана, који их не воле из више разлога. Једноставно Солунци дувају и у јогурт након што су претрпели 18-годишњу хегемонију великана из Пиреје. Колико је ПАОК заслужио титулу толико је и АЕК имао резултате и игру вредне титулу првака. Има још 5 кола до краја. Солун 32 године чека титулу државног шампиона.

veliki strumf

pre 6 godina

Bitno je Putina stavit u kontekst svega i svačega.
(Tomy, 12. mart 2018 21:21)

Jadan, ni kriv ni duzan a samo mu podmetju i klevetju
(tacka pucanja, 12. mart 2018 21:35)

Opismeni se prvo, zaista si pred pucanjem!
Drugo, imate sudijske forume, pa procitajte sta kaze vecina sudija. Definitivno, situacija je vrlo teska ali je sudija najpre doneo ispravnu odluku: pomocni sudija (koji je lose postavljen, nije u liniji i tesko da moze ispravno da proceni da li je ofsajd) nije podigao zastavicu, a glavni je pokazao na centar. Medjutim, posle pritiska igraca AEK-a i protesta, odlucio je da gol ponisti. Vecina sudija ovde se slaze da je gol REGULARAN! Naime, pogledajte jos jednom: igrac koji je u ofsajdu ne ometa apsolutno nikog. Golman ga i ne vidi, baca se, promasuje loptu jer je ona izvan granica njegovog dosega i ona ulazi u gol. Pogledajte i reakciju golmana: on sedi, uopste se ne buni a da je bio ometen naravno da bi protestvovao odmah - to je gol u 90. minutu! Osim toga, napadac nikako ne ometa nijednog drugog odbrambenog igraca jer niko od njih nema sanse da stigne loptu. Zato su i sudije u izvestaju nakon meca priznale gol. Naravno, posle ovog haosa niko ziv ne zna sta ce biti. Sto se ovog Rusa tice - pored sveg tog bogatstva covek ocigledno mnogo voli fudbal i dao bi verovatno polovinu onoga sto ima za tu titulu u Grckoj. Time nikako ne opravdavam ovakav njegov skandalozan potez.

minut 2

pre 6 godina

I onda kazu ne treba uvesti VAR tehnologiju?! Kazu da se prekida utakmica oko minut, dva?! A posle lose sudijske procene, desi se cesto da igraci protestuju, pa budu i duzi prekidi, pa kad se utakmica nastavi vidna je nervoza kod svih, i na terenu i na tribinama, pa u nastavku utakmice zna svasta da bude, ceka se samo nova "varnica"... A desava se i kao u ovom slucaju da se i utakmica prekine...

Nnn

pre 6 godina

Ovo su tako grcka posla, zemlja koja je tri puta gora od Srbije! Najgora zemlja evropske unije ubedljivo sto se tiče mentaliteta, kulture, civilizovanosti, napretka, ponašanja! Definitivno su dno koje je samo krivo zbog svega sto im se dešava u ekonomskom pogledu, tako da ovakve scene uopšte ne bi trebalo nikoga da čude! Živim inače u grčkoj već duže vreme tako da ne pričam ovo tek onako! grcka je inače namerno pisano malim slovom!

Against modern football

pre 6 godina

Навијам за Звезду, али оно је реално био гол, чини ми се да се навлачи против ПАОК-а. 
Мислим да је најбоље решење признати гол и победу ПАОК-а, а одузети им нпр. 10 бодова следеће сезоне. Мислим да одлуке које би утицале на резултате сезоне која траје могу само да нашкоде. 
Иначе, грчка лига 100 пута занимљивија и боља од наше.
(Делија, 12. mart 2018 21:25)

Koliko si ti decko, u najmanju ruku, smesan.

Vojvoda Momcilo

pre 6 godina

A izvori teksta Sun i Daily Mirror. Naravno postena engleska nacija ovo plasira zbog Putina, a iskreno ih bas mnogo dotice grcko prvenstvo. Sa druge strane, da ne se ne bi vise piskaralo o ovoj situaciji, evo sta se dogodilo. Gol je regularan i Aek je odbio da nastavi utakmicu. Sva pravila sveta nalazi registrovanje rezultatom 1-0 za Paok, ali atinski mesetari rade svoj posao.

soni

pre 6 godina

Ovo je bukvalno 50%-50% situacija I gotovo je nemoguce proceniti pravilno, ne pamtim ovakvu situaciju, pa jos u mecu za titulu u 90 minut jos kod ludih Grka. Sta god da je odlucio sudija bio bi u pravu I nekog bi ostetio, zavisi kako se gleda...
Realno igrac radi sve da izbegne loptu, I usla bi u gol skoro sigurno lopta I da njega nema tu, ali opet moze I da se kaze da definitivno ometa golmana jer bukvalno skace pored njega, ako nista drugo ometa ga u pracenju lopte I igre a I to je na neki nacin aktiviranje iz ofsajda..

borisdj

pre 6 godina

Niti je mec, niti odluka sudije, niti pominjanje Putina, niti ex clan Dume koji je vlasnik Soluna, ono sto upada u oci. Ono sto vristi u svesti svakog racionalnog bica je silnik, koji sa svitom, pred ocima nekoliko desetina hiljada prisutnih, sa oruzjem za pojasom, upada na teren i krece prema sudiji. Glupaci! Mozda je sudija najvece podmiceno djubre. Mozda nije. To ne znamo. Ali sta je linc, to svako civilizovan mora da zna. A vi, greskama sudije i analizom na tabeli, opravdavate ovakav ispad. Da bi ga sutra opravdali i kod nas? Sa ovakvim stvarima se ne zavrsava. Zapravo, od ovakvih stvari pocinje. I onda niko, nigde, nece biti biti bezbedan. Svi vi koji dajete ovom mediokritetu za pravo, mozete da zamislite situaciju u kojoj neko, ovako mocan, krece na vas. I verujete da se mozete odbraniti, svojom snagom, vestinom ili oruzjem. Postoji li veca zabluda? Pogledajte bilo koje izdanje brogradske stampe poslednjih godina. Kafic, ulaz u zgradu, automobil... Zaista, pouzdan i brz nacin da se rese problemi. I sve je lepo, dok vi ili neko vas ne postane, necijim hirom, problem. To je ok. Sve drugo vam smeta, a bahatost, pljuvanje po svima ostalima na stadionu, po svim navijacima svih klubova, to vam ne smeta. Ocigledno je da je nasilno resavanje problema dobrodoslo. Zbog cega se onda cudimo americkom generalu u NATO, zbog izjava da je Srbija najveci problem u regionu i pretnjama da ce taj problem resiti? Moze im se. Tako treba, zar ne? Dvostruki arsini. Ne njihovi. Nasi

LorD

pre 6 godina

Igrac nije stajao ispred golmana, nije ga ometao, nije ga sprecio da dohvati loptu, preskocio je istu. Cist pogodak.
PAOK izgleda ne smije da bude sampion.

igor

pre 6 godina

Koja je ovo vrsta ludila na balkanu, zna li iko? Naučnici bi trebalo da se ovim ozbiljno pozabave, da izoluju taj ludi DNK gen koji Balkance čini primitivcima, i da nam onda debelo naplate za "terapiju"

Vojvoda Momcilo

pre 6 godina

не капирам колико заслепљен мораш бити да би изјавио да се намешта титула у корист олимпијакоса и атине, а за титулу се боре аек и паок, оба из солуна. оли негде далеко иза. чак ако се њима намешта титула, њима више одговара пораз аека који је тренутно први
(живац, 12. mart 2018 23:57)

Ti si pobednik. Majke mi moje.

sta junak heroj

pre 6 godina

Vidi "junaka", sa telohraniteljima oko sebe i pistoljem oko pojasa krece da se obracunava... "hrabro" nema sta. Sada lepo da ga zatvore pa neka se sili na mladjane cimere u buvari.

stoliv

pre 6 godina

Evo prilike da Solun osvane sa novim grafitima na zidovima. Predlazem sadrzaj :
" Kome smeta jaki PAOK ? "
" Pravda za Savidisa "
:)

Dag Kristi

pre 6 godina

Навијам за Звезду, али оно је реално био гол, чини ми се да се навлачи против ПАОК-а. 
Мислим да је најбоље решење признати гол и победу ПАОК-а, а одузети им нпр. 10 бодова следеће сезоне. Мислим да одлуке које би утицале на резултате сезоне која траје могу само да нашкоде. 
Иначе, грчка лига 100 пута занимљивија и боља од наше.
(Делија, 12. mart 2018 21:25)

Kakve veze da li navijaš za Zvezdu sa Paokom i grčkom ligom???Ovo samo u Srbiji ima!Ja sam ceo život više gotivio Panatinaikos od Olimpijakosa,a gle čuda,navijam za Zvezdu!I šta ćemo sada,ti si veći navijač od mene ili nekog drugog?Jel ti pomoglo to što si simparizer Olimpijakosa prošle godine,kada su nas dobili u Areni posle produžetka u utakmici koja im ništa nije značila,a ginuli su kao da im od nje zavise životi???

zemunac

pre 6 godina

@živac
Kanda si i ti nesto zaslepljen ,AEK nije iz Soluna , pobrkao si ga verovatno sa Arisom koji je negde u drugoj ligi.Slabo ti to pratis...