Nedelja, 11.03.2018.

18:30

Eskić utišao Marakanu, kiks Zvezde protiv Napretka

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa Napretkom 1:1 u poslednjem meču 27. kola Superlige Srbije.

Izvor: PT

Eskiæ utišao Marakanu, kiks Zvezde protiv Napretka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

284 Komentari

Sortiraj po:

floki

pre 6 godina

Ко зна можда би и Звезда ко партизаи дала гол Напретку из неког офсајда да је Мајо продужио утакмицу 20 минута.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ноле, 11. mart 2018 20:50)

Pa vec je dala prvi gol iz ofsajda. Mnogo bi bilo dva za jednu utakmicu i od Zvezde.

Nego, sta cemo sa penalom za Napredak, kada Rodic bukvalno iznosi loptu rukom na tri metra od gola?

Napredak je zasluzio pobedu.

FM Fleetwood fan

pre 6 godina

Ovo je školski primer ofsajda, zaustavite tacno u trenutku suta, igrac zvezde stoji tacno ispred golmana i markira ga tako da golman ne vidi loptu, ali dobro, ništa što već nije viđeno na zvezdinim utakmicama
(Ns, 11. mart 2018 20:03)

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....
(Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36)

Decko, molim te da vise ne komentarises fudbal ovde, posto si sada pokazao da ne poznajes onovna pravila fudbalske igre.

Ukoliko igrac koji se nalazi u ofsajdu, na bilo koji nacin ometa golmana ofsajd se mora svirati. U ovom slucaju igrac Zvezde koji se nalazi u ofsajdu zaklanja vidno polje golmanu Napretka i time ga ometa da izvrsi odbranu. Klasican ofsajd.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

(Zvezdaš, 11. mart 2018 22:49)

Ma kakvi bre, mi sa ovim dunsterom Djukicem nema teorije da osvojimo titulu. Ja sam veci Partizanovac nego sto su Batko, Delije Cikago, Ljube Livac i slicni Zvezdasi ali kad kiksnes protiv Vojvodine (1:1), Cuke kod kuce ( isti rezultat, Zemuna, izgubis od Radnickog koji pod cudnim okolnostima izgubi od Spartaka na Cairu ne zasluzujes da osvojis titulu.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

da je partizan u pitanju igralo bi se još 10 minuta i dobio bi penal.
Počela je da daje plodove vučelina medijska hajka.

Borat iz predgradja

pre 6 godina

da je partizan u pitanju igralo bi se još 10 minuta i dobio bi penal.
Počela je da daje plodove vučelina medijska hajka.
(nosi fenjer,navija za fener, 12. mart 2018 09:30) ...A mozda je majo trebao da svirne jedan zvezdanaesterac za svaki slucaj,zlu ne trebalo

Ns

pre 6 godina

Ко зна можда би и Звезда ко партизаи дала гол Напретку из неког офсајда да је Мајо продужио утакмицу 20 минута.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ноле, 11. mart 2018 20:50)

Pa već je dala gol iz ofsajda

Ivan

pre 6 godina

Zvezda gubi titulu i ove godine.U najvažnijem delu sezone mi smo u najgoroj formi a uz to prodali smo dva najbolja igrača Boaćija i Kangu.Vidi se da nema kreativnosti i igre.Sve pobede i do sad su bile na silu.Partizan se vraća u formu i u igru.Ako nas pobede u direktnom duelu a imaju veće šanse i veći kapacitet Zvezda upada u haosu i gubi titulu.Živi bili pa videli.
 (Zvezdaš, 11. mart 2018 22:49)

Nisu igrali Donald, Ben, Savic, Le Talek. Ovo nije najbolji tim zvezde u ovom trenutku, tako da oladite sa tim lozenjem o gubitku titule. Zasto nisu igrali to je pitanje za trenera, ali kao neko ko se predstavlja kao zvezdas valjda bi imao malo pojma da veceras zvezda nije igrala u svom najboljem sastavu koji bi odsrafio ovaj napredak.

miško

pre 6 godina

Miloje glavni krivac.Izveo je tim koji ni jedan trener nebi pogodio.Iznenadio je Kosanovića u pozitivnom smislu.Sve do skoro,za rezultate je najzaslužniji Grof.Neka objasni zašto je izveo ovaj tim, zašto je izostavio Srnića,Donalda ,Jovičića a dao šansu Milijašu,Račiću i Miliću da bi ovu zadnju dvojicu zamenio a trebao je da im pridoda i Milijaša.Stojković mu igra u kontinuitetu od prošle godine.Samo je on trebao da odmara.Zašto se ne koriguje ponašanje Borjana.Danas je branio za nulu.Pravi pometnju kod odbrambenih igrača. Sami su sebi dali gol.Miloje svi ste digli nos posle onih silnih pohvala.Savića i Le Taleka su saigrači dovodili do ludila.Van serijske kvalitete Radonjića ne znaš da iskoristiš.

Zuja

pre 6 godina

drnčposelo


Ajde momak ne pisi gluposti. Kod direktnog suta na gol nema ofsajda. Lepo ti je covek napisao. Vidik golmanu moze da zakloni i njegov igrac. Igrac Zvezde nije bio uz golmana da ga je sprecavao da intervenise

H3JYA

pre 6 godina

"Ипак ми нисмо препоштени партизаи да добијемо 35 утакмица у низу.
(Ноле, 11. mart 2018 20:54)"

Partizan nije dobio 35 utakmica u nizu, vec je bio neporazen 35 utakmica u nizu, velika razlika, od toga 4 derbija. Imali ste vi nizove od 26 utakmica, pa dodje Borac, pa 5:1 na Rajku.

pedja

pre 6 godina

Toliko sam ogorcen da min.od1500 karaktera nije dovoljan da opisem kako igramo ovo proljece i sta sve ne valja.Najmanji je problem u rezultatu, kiksevi se desavaju,ali igra u sve i jednoj proljecnoj utakmici je ravna nuli!Milojevicu znas li ko su ti startnih 11?Ne mozes covjece jedno kolo jedan tim drugo drugi,Srnic igra pa ne igra,Donald igra pa ne igra,stoper cas Babic cas Savic,Ben igra,pa na klupi ,pa na tribinama,Milijas igra pa ne igra,Jovicic igra pa sledecu na klupi,sta ti je covjece,jedini neprikosnoven Pesic sa vezanim nogama,Radonjic no koment,cijelo proljece ti ni jedan napadac osim Bena i to iz penala nije dao gol eeej,ode titula ljudi.Ne mozes na Marakani protiv Vozdovca ,Napretka i slicnih da se branis kad das gol.Sam kazes da su utakmice protiv Vozdovca i Krusevca preslikane,pa ko je kriv.Nemas ti sta da analiziras sa igracima sta ne valja nego sa strucnim stabom.Udri sakom od stol ,jel ode ovo sve nikud ne treba!I da te podsjetim mada si Zvezdas .Mi moramo protiv svakog protivnika u ligi naravno,90 min igrati ofanzivno,mi moramo,da igramo lijep napadacki fudbal,mi moramo da imamo desetku!

Nicky

pre 6 godina

@NoName Nije baš da ne stvaramo, nisu neke dvestapostotne šanse ali budu solidne prilike što je za našu ligu sasvim dovoljno postići golove. Nemoj mi reći da recimo akcija kod gola Krstičića na centaršut Stojkovića nije lepa akcija? Ili Rodićev poslednji gol na Marakani? Jednostavno, pali su u motivu, do CSKA su igrali sa tom energijom Evrope i to se manifestovalo i u našoj ligi, sada je došlo do malog zasićenja i otaljavanja jer smo mnogo bolji od ostalih.Kreatora smo prodali, pravog napadača nemamo, Pešić nije za najisturenijeg po mom mišljenju i takvog trenutno nemamo.Nemojmo da se razočaravamo posle jednog kiksa i perioda lošije igre, verujem pre svega u trenera a i u ove igrače da će zaigrati bolje i odraditi sezonu do kraja.

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Izgleda da tkzv. "edukatorima" treba edukacije.
(CQLCMB, 11. mart 2018 22:29

Ajde sad malo o golu Evertona istom tom Napretku....

drug Vucela

pre 6 godina

Нема пенала нема победе хахахах
Можда ово буде историјских 1-1 на крају, сад је разлика 6 бода, тучемо звезду у дербију то је 3, а ови кукавци морају опет на вождовац и напредак у плеј офу са којима не могу да намештају, а нема шанси да победе ни једне ни друге.
Плус Столица са Војводином.
Биће опет црно-бела титула!
Понавља се прошла година, све је исто!
(некле, 11. mart 2018 20:33)

Hahahaha imamo pobednika! Smrzavaju se na -12 a mastaju o tituli, jos pominje kako nema sanse da pobedimo Vozdovac i Napredak u plej ofu a Vozdovac ove sezone 2 puta izgubio od nas, dok je njih taj isti Vozdovac pobedio na JNA, Napredak ih pobedio u Krusevcu a na JNA isto igrao 1-1. Najveci biser je sto i pored cinjenice da sa pomenutim klubovima imaju isti ili gori skor od nas ipak su ubedjeni da ce pobediti sve do kraja, iako nisu imali pobedu kod kuce 5 meseci. Bolje gledajte kako da vas Nislije ne preteknu, 2. mesto se opasno ljulja!

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Evo slične situacije na utakmici Paok-Aek,da vidimo komentare grobara....gol postignut i poništen u 90 min,zbog uticaja igrača koji se nalazi u ofsajdu,nejasno da li je igrač dirao loptu,usporen snimak kaže da nije...utakmica prekinuta,haos...

NELE

pre 6 godina

Zvezda je bez Boacia prosecna ekipa...Sve pobedjuje na silu...Protiv Spartaka posle cudnog preokreta...Protiv Vozdovca u 93min...Protiv Vojvodine penal...Sada nereseno...Nema vise one leprsave igre...

PANTELIJA

pre 6 godina

PRODAJOM KANGE ZVEZDINA IGRA SE RASPALA!!!! ON JE BIO ALFA I OMEGA ZVEZDINIH DOBRIH REZULTATA!!! JESTE IMAO LUDU GLAVU I ZNAO JE LOSE DA ODIGRA ALI ON KAD JE U EKIPI MI SMO BILI BOLJI BAR ZA 20% !!!! TREBALO SE PRODATI SVE DRUGO IZ TIMA ALI ON JE MORAO DA PRODUZI UGOVOR!!! NIKOG NISU DOVELI I BOJIM SE DA OVDE NEMA NAPREDKA U IGRIJE NI NA VIDIKU NEMA IGRACA NJEGOVOG KALIBRA DA GA ZAMENI !!! OBICE NAM SE O GLAVU PRODAJA KANGE!!!!

xxl

pre 6 godina

Da je u proslom kolu ostalo nereseno a nije i znamo zasto i ova neresena utakmica razlika bi bila 8 bodova. CZ igra lose vec kolima i do kraja gledacemo sudije. To je nase prvenstvo.

drnčposelo

pre 6 godina

drnčposeloKod direktnog udarca na gol nema ofsajda .Objasnjeno u clanu 11 pravilnika.Lopta nije upucena saigracu da bi bio ofsajd. Da je golman odbranio ili lopta udarla u precku ili stativu igrac koji je navodno bio u ofsajdu i aktivirao se postizuci gol sudija svira nedozvoljenu situacijuGreska sudije kod gola Vozdovca.Dva igraca bila u nedozvoljenom polozaju.Jedan se aktivirao i dao gol
(Pravila, 11. mart 2018 21:58) dakle, zvezdin igrac stoji u ofsajd polozaju ispred vratara napretka, pritom nije statican i zaklanja mu vidno polje, utice na protivnika sto jasno pise u pravilu i to je kaznjiva radnja, odluka indirektan udarac (ofsajd) i kraj price!! A ti mozes da tumacis kako ti odgovara..

Šegrt da uči Maja

pre 6 godina

@
Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda. Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu.Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine
(Pravila, 11. mart 2018 21:24) sta ti decko lupas?! Koje si ti to pravilo citao?! Mozda iz hokeja ili rukometa.. pvde je ocigledno napadac zvezde ometao vratara napretka, u prevodu, utice na protivnika.. imas lepo objasnjeno u toj istoj knjizi koju pominjes..
(drnčposelo, 11. mart 2018 21:40)

Da to odgovara Zvezdi onda je skroz obratno - piše sitnim slovima u Pravilniku

Boban

pre 6 godina

Pesic nemoze da iznese napad.Ekipa igra poziciono nema presinga malo ste digli nosic.Setite se jula meseca prosle godine,Malte.Setite se da ste proslo prvenstvo ovako slicno radili.Ovo kazem ne da pametujem nego da se zbojete ,da mali Joveljic udje u ritam .Nemas ti Miloje razloga da nekog odmaras.Ko nemoze neka ide.Sto ti ne odmoris pa vodi ekipu neko drugi?

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

@Crvena Zvezda1913 
Pogledaj šta su poništili PAOK-u večeras, pa se javi...
(Goran, 11. mart 2018 22:07)

Gol je čist kao suza,sudija je verovatno pomislio da je igrač dirao loptu....

asdf

pre 6 godina

Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda. Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu.Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine
(Pravila, 11. mart 2018 21:24)

Dakle, sutra kada dodje derbi mec, Djukic da savetuje igrace da se jedan igrac Partizana uvek nalazi ispred golmana Zvezde a da ostali sto vise sutiraju jer, ofsajd je tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu, nema veze sto golmanu zaklanja vidik i sto ga ometa... To je drugari novo pravilo koje pisu navijaci Zvezde i toga se treba pridrzavati. Jos bolja prica je da 2 igraca stoje ispred golmana i da se sklone tek kada lopta dodje na 3m od njih i golmana. Pobeda zagarantovana.

alonso

pre 6 godina

Ovaj Napredak ispada najpametniji. Ljudi cekaju do zaustavnog vremena i onda daju gol i to je izgleda jedini moguci nacin da se ugrozi Zvezda jer da su ranije dali gol to bi Majo anulirao ali ovako, isto kao i u Krusevcu, nije bilo dovoljno vremena.
(Carapani - mudraci, 11. mart 2018 21:25)

Protiv Partizana im to nije pomoglo, igralo se dok Partizan nije dao gol.

zvezda+partizan=dva zla

pre 6 godina

GASI FUDBAL NA ODREDJENO VREME!
GASI FUDBAL NA ODREDJENO VREME!
GASI FUDBAL NA ODREDJENO VREME!
GASI FUDBAL NA ODREDJENO VREME!

DOSTA JE MRZNJE I KRIMINALA!!!
OVO NIJE SPORT!!!
Uskoro peticija u celoj Srbiji za stopiranje ovoga sporta!!
NE BUDI LENJ I POTPISI!!!

Zvezdaš

pre 6 godina

Zvezda gubi titulu i ove godine.U najvažnijem delu sezone mi smo u najgoroj formi a uz to prodali smo dva najbolja igrača Boaćija i Kangu.Vidi se da nema kreativnosti i igre.Sve pobede i do sad su bile na silu.Partizan se vraća u formu i u igru.Ako nas pobede u direktnom duelu a imaju veće šanse i veći kapacitet Zvezda upada u haosu i gubi titulu.Živi bili pa videli.

Марко

pre 6 godina

Ovaj Napredak ispada najpametniji. Ljudi cekaju do zaustavnog vremena i onda daju gol i to je izgleda jedini moguci nacin da se ugrozi Zvezda jer da su ranije dali gol to bi Majo anulirao ali ovako, isto kao i u Krusevcu, nije bilo dovoljno vremena.
(Carapani - mudraci, 11. mart 2018 21:25)

Против Партизана у Београду им ни та тактика не би помогла. Играло се док Партизан није дао гол и то из офсајда.

ljupce

pre 6 godina

konacno sam se smirio pa da dam svoje vidjenje utakmice...neke stvari su sada vec potpuno jasne...posle cska zvezda je izgubila sve ono sto je imala u jesenjem delu sezone.pesic i radonjic ponovo dominiraju terenom kao komedijasi,prvi sam sebe saplice umesto suta na gol,a drugi je potvrdio moje prethodno pisanje da je samo dobar da trci za loptom i nista vise.ovo je horor najblaze receno.poslednje tri utakmice nas vade dva igraca,rodic i krsticic.to nije njihov posao.daj tog hajdina vise u ekipu miloje pobogu.imas dva univerzalca,gobeljica i hajdina,a ne koristis ih uopste.zasto???????umesto da njih dvojica odrade zamenu mesta ili neki beg sa brzinom(hajdin je u ovom trenutku ronaldinjo za radonjica)njih dvojica mogu napraviti razliku.srnic na mesto kreatora ponavljam,krsticicu svaka cast,ali on nije kreator vec bolja verzija milica.ben mora u spic umesto pesica dok ne ohladi glavu i zaboravi cska.radonjic takodje klupa.vidi se da je njih dvojicu najvise pogodilo ispadanje iz lige evrope.budi hrabar kao do sada sto si bio i ubaci gobelju i hajdina.trgni ovu dvojicu dok ne bude kasno jer nam se jako lose pise ako ovako nastavimo.sad se vidi koliko fale kanga i boaci,ali se mora bar u ovom nasem prvenstvu uzeti titula i bez njih.trgnite se jos imate vremena.spasavajte dok se ima sta spasavati inace u plej ofu kad se podele bodovi ode mast u propast.

CQLCMB

pre 6 godina

"Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda."

Netacno. Strana 93 FIFA-inog pravilnika za 2017/18 godinu jasno kaze:

"2. Offside offence

A player in an offside position at the moment the ball is played or touched by a team-mate is only penalised on becoming involved in active play by:

• interfering with play by playing or touching a ball passed or touched by
a team-mate or
• interfering with an opponent by:
•preventing an opponent from playing or being able to play the ball by
clearly obstructing the opponent’s line of vision" (ovo zadnje je samo vazno, opstrukcija vidnog polja sto je ovde slucaj, ergo, ofsajd je)

"Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu."

Upravo je suprotni slucaj.

"Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine
(Pravila, 11. mart 21:24"

Nema nikakve veze sa ovom situacijom. Ne gledaju se samo ruke i sake:

"The hands and arms of all players, including the goalkeepers, are not considered"

Prsa se gledaju:

"any part of the head, BODY or feet is nearer to the opponents’ goal line than both the ball and the second-last opponent"

BODY = telo, telo ukljucuje i prsa zadnji put kada sam proverio

Izgleda da tkzv. "edukatorima" treba edukacije.

VelikiPoznavalacPravila1913

pre 6 godina

Pa mi ni iz opsajda kad dajemo golove ne moze da pobedimo. Mnogo smo losi. Bolje neka Partizan uzme titulu i ove godine.

riba

pre 6 godina

Miloje zasto saras tim, kao da smo mi Man City, lose pripremljena ekipa, bez motiva vec par utakmica, a grobari su se vratili u formu i ako ovako nastavimo sve je moguce kada se polove bodovi. Imali smo srece u Novom Sadu, a veceras nismo.

Milan

pre 6 godina

Naš ozbiljan problem je što u vezi nemamo nijednog kreativnog ofanzivca, pravog play-a. Pokušao je Miloje danas sa Milijašem ali vidi se da ne može. Nema završnog pasa, a Pešić je mnogo slabiji od Boaćija. Teško dajemo gol, a odbrana dekoncentrisana u ključnim trnutcima. Prednost jeste velika ali ne i nedostižna, zato maksimalna koncentracija u odbrani i agresivnost na sredini je jedino što nam preostaje.

zoran ivkovic

pre 6 godina

svaka cast Milojevicu kao treneru za dosadasnje rezultate ali i on i neki igraci su poleteli mnogo . veceras se Milojevic prekonbinovao ,nama najkreativniji igrac Ben ne igra ,podcenjujemo napredak ! Stranac ako je doveden treba da igra i pravi razliku ....u Novom Sadu smo se prosfercovali zahvaljujuci sudiji ,razlika se istopila na 6 bodova i lako moze da se ponovi prosla sezona . ne razumem igramo domace prvenstvo i cuvas Bena,Srnica,Donalda za sta ih cuvas izvodi bre najaci tim ....neki igraci koji su dobili sansu totalno nekorisni ,bledi Milic ,Racic jos par njih a par je umislilo da su igracine tipa Radonjic i Pesic . Svaki bod igrom i zalaganjem treba zaraditi na terenu a pojedinci rezervisti trxba da grizu kad dobiju sansu

Igor ch

pre 6 godina

Pesic je totalno van forme, trenutno nije ni za klupu. Miloje bi morao da ga zameni, pa neka zasluzi ponovo prvi tim. Mada tesko, nije on za Zvezdu...

drnčposelo

pre 6 godina

Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda. Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu.Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine
(Pravila, 11. mart 2018 21:24) sta ti decko lupas?! Koje si ti to pravilo citao?! Mozda iz hokeja ili rukometa.. pvde je ocigledno napadac zvezde ometao vratara napretka, u prevodu, utice na protivnika.. imas lepo objasnjeno u toj istoj knjizi koju pominjes..

Boki PFC

pre 6 godina

Zvezda kiksne prvi put u drugoj polusezoni oni odmah preokrecu, i prizivaju reprezu prosle sezone. Najveci debili od svih navijaca u evropi.
(Ivan, 11. mart 2018 21:17
Aj citaj malo komentare zvezdinih navijaca koji pisu o toj reprizi i pribojavaju se!

Pravila

pre 6 godina

Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda. Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu.Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine

ja

pre 6 godina

Poznajem coveka pod nikom Crvena Zvezda 1913. Dugo je igrao beka za jenog sremskog srpskoligasa tako da se covek razume u fudbal.
(brus vejnov sobar, 11. mart 2018 21:01)

da nije igrao za Mitros :) ?

Walter

pre 6 godina

Ovaj Napredak ispada najpametniji. Ljudi cekaju do zaustavnog vremena i onda daju gol i to je izgleda jedini moguci nacin da se ugrozi Zvezda jer da su ranije dali gol to bi Majo anulirao ali ovako, isto kao i u Krusevcu, nije bilo dovoljno vremena.
(Carapani - mudraci, 11. mart 2018 21:25)
Hahaha sjajan komentar

NoName

pre 6 godina

Pazi ove sto pisu o prodaji Kange.Alo ljudi Kanga bi na leto bio slobodan igrac. Sada smo uzeli milion evra i oslibodili.platni fond 
Nista tragicno sto se igralo nereseno. Do kraja regularnog dela ni jedna ozbiljna utakmic. U plej ofu cetiri kod kuce i tri na strani. Sa patizanom, vojvodinom na Rajku.Sest bodova su dve utakmice
(Zuks, 11. mart 2018 21:03)

Da li si ti svestan da će nas Mladost u Lučanima pobediti? Alo, ljudi, mi skoro 300 minuta nismo napravili jednu jedinu šansu.

oOo

pre 6 godina

Impotentna igra Zvezda...objektivno...kad me je moj mali pitao da idemo na pola drugog poluvremena,kaze "ajmo tata dosadna je bas igra"... malo kritika:
Milijas se ozbiljno trudio,uklizavao,ali vidi se da nema tu vise sjaja i kvaliteta za zvezdinu 10,nikakvu razliku veceras nije napravio cak sta vise...a sta onda reci za Pesica*decko je u nevidjenom kanalu...realno je da on nista ne zna ali bas...sem zelje i volje nista korisno za 90min nije uradio...n i s t a...totalno jalov...

novosađanin

pre 6 godina

Zvezda je pala u formi. Nema onu igru i žar koja je krasila do CSKA. Oseća se umor, bezidejnost, neprobojnost.. Nema lucidnih poteza. Ako nastavi ovako teško će do titule. Izgubi od Partizana i opet neki " Voždovac" i sve pada u vodu. Partizan se budi.. A Zvezda prima golove na njegov način.. Provukka se protiv Vojvodine. Očito je da se nešto mora preduzeti, osvežiti igrače i vratiti onu srčanost iz Lige Evrope. Zvezdo ne tinjaj - zasijaj !!!

Realno

pre 6 godina

Kolike bi bile samo cifre koje bi zvezda odbijala za Radonjica da bar nesto od fudbala zna...nit suta,nit asistencije,nit kontrola lopte,nit fudbalske inteligencije...zabijanje glave i trk...i za to se odbijalo po 5 miliona...sta bi tek bilo da ima nesto od ovoga...

Ivan

pre 6 godina

Partizan je jedini glasao protiv podele bodova, inace bodovi se dele u Rumuniji, Bugarskoj, gde se igra plej of sa 6 timova dvokruzno, a plej aut sa 8 timova. Poljaci igraju kao i mi trokruzno sa delenjem bodova..
(mika, 11. mart 2018 20:50)

Pa znam da je Partizan jedini glasao protiv ovog sistema podele bodova, ali zapitaj se zašto je glasao protiv toga! Pa zato jer je tih godina Partizan bio ubedljivo najdominantniji i on bi najviše bio uskraćen tom podelom! Ko je taj ko nosi krunu na glavi a da glasa da mu ta kruna što pre spadne sa nje? Pa niko ko je pametan razume se naravno! Inače budi siguran da bi ovaj današnji Partizan zdušno glasao za opvaj sistem podele bodova, između ostalog taj sistem mu je prošle sezone omogućio da se domogne šampionske titule iako je na kraju takmičenja imao totalno identičan skor pobeda, nerešenih i poraza sa Crvenom Zvezdom što je svojevrstan kuriozitet.

Inače, kada je sistem takmičenja u pitanju, meni je uzor onaj sistem koji je jednostavno najbolji, taj sistem se evo decenijama koristi u ligama "Petice" i u mnogim drugim, koji se svodi na klasično igranje svakoga sa svakim dvokružnim bod sistemom i posle toga ko ima najviše bodova i najbolju gol-razliku jednostavno je zasluženo najbolji i tu se priča završava, ne sme se oduzimati niti jednom timu ono što je zasluženo osvojio izgarajući na terenima tokom preduge sezone, bilo koji tim da je u pitanju naravno!

Nicky

pre 6 godina

U padu smo motiva, igra je ok, stvaramo šanse ali je sve to u završnici letargično.Bena i Joveljića u špic a Pešića vratiti levo i menjati sa Radonjićem, korisniji je kao krilni špic.Svakako se ne brinem i dalje smo na dobrom putu i savetujem Milojeviću da više ne izvodi ovako kombinovane sastave već u svaki meč maksimalno i u najjačem sastavu.Biće bolje!

POPE

pre 6 godina

Za ovaj kiks je jedini i odgovorni Milojevic.Utakmicu pocinje sa Racicem,Milijasem i Milicem.A nema Bena,Donalda,Jovicica,Srnica i Adzica.A pitanje je i da li treba da igra Pesic.Dok se igrala Evropa donekle sam razumeo kombinovane sastave ali ni tad ih nisam odobravao.A zasto ih sad cuva i od cega su sad umorni?Ponasanje kao da smo vec uzeli titulu a zaboravljaju proslu godinu i plasim se da nam se ne obije o glavu opet ako se ne opamete.

Walldorf

pre 6 godina

Cestitke Krusevljanima. Zasluzili su bod i to je evidentno. Sto se nas tice, od kako smo prokockali prolaz dalje u LE, sve vise licimo na nezainteresovanu grupu gradjana. U celu situaciju pocinje da se uklapa i Milojevic. Poceti utakmicu protiv jedne od najneugodnijih ekipa u ligi sa drugom postavom je, najblaze receno, neozbiljno. Drzati Milijasa 90. minuta u igri je neobjasnjivo. Covek moze igrati ozbiljno najvise pola sata, i upravo katastrofalna igra u sredini nas je kostala dva boda. Totalna neodgovornost u sredini terena je rezultovala situacijama gde su "Carapani" izlazili na nasu zadnju liniju viskom igraca!!! To je neoprostivo!!! Na kraju, vidi se da je kicma tima Donald. Bez njega, nema igre u sredini. Sve se svodi na ispucavanja ka veselniku Pesicu, koji i kada dodje do lopte, ne uradi nista korisno. Ovo jednostavno nije dobro. Ekipa ne moze zaboraviti fudbal u dve-tri nedelje. Zasto ovako izgledamo, pitanje je za trenera Milojevica. Vec u Sredu cemo videti sta mozemo ocekivati do kraja sezone. Ima tu jos dosta toga da se kaze, no, neki drugi put. Jos jednom, cestitke "Carapanima" a pred Milojem je domaci zadatak koji mora resiti po hitnom postupku. Sportski pozdrav!

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Hahahaha tooo Eskicu majstore! Steta sto je Napredak igrao bunker jer bi u suprotnom pobedio Zvezdu premda je Zvezda bila brojcano jaca za Maju Vujovica.

saopštenje u interesu regularnosti

pre 6 godina

Mora se uvesti pravilo da im se na svakoj utakmici svira najmanje dva penala da bi prvenstvo bilo regularno. Da nije bilo odličnog sudije na prošloj utakmici sa Vojvodinom prvenstvo bi bilo potpuno neregularno.

Miki delija

pre 6 godina

Ne zelim Miloje da te kritikujem, isuvise si nam srece doneo ove sezone, ali i sam si lepo primetio posle utakmice da nesto ozbiljno ne valja, a iskreno mislim da sebi treba da postavis nekoliko pitanja: prvo zasto, ko i kako gura Racica, ti si prepametan da bi svojevoljno igrao sa igracem manje kad je doticni u igri, drugo, cemo Miloje eksperimentisanje u sastavu pred pauzu, kad ce ionako odmarati, trece Pesic i Radonjic su u potpunom kanalu, ili ih motivisi, vrati, ili napolje iz igre, Pesic svojim namcorastim stavom deluje toliko iritantno da boli, a Radonja je svojim nerezonskim sutevima, nesmislenim potezima vec odavno na ivici da ga publika izzvizdi. I mozda najbitnije, sta bi brate s voljom, presingom kojim smo lomili protivnike, otkud posle priprema toliko neozbiljnosti, samovolje, kako da u tri zaredom ko god nas stisne, gol je neminovan u finisu, i to onakva stamena odbrana. Ostaje da verujemo u tebe, da neces dozvoliti proslu sezonu, jer bi to bio horor posle svega. Takodje, vec sada se vidi strasno los prelazni rok, gde se kockalo i umesto Kange nije doveden ama niko od desetine najavljenih kreativaca, a mi bez Kange jednostavno nismo ekipa sa idejom, vec ekipa trkaca, uz gore pomenute igrace van forme, realno u ozbiljnom smo problemu. Zato Miloje podvikni, zategni pa da se posle pauze opet vratimo na stare jesenje staze !

duledudule

pre 6 godina

Ovo nisu čista posla.Zadnjih pet minuta smo im se nudili da nam daju gol.Toliko ocigledno.Gde je Ben?Gde je Donald?Kakav Račic?Zbog cega se ne igra u najjacem sastavu?

Maximillian

pre 6 godina

Potpuno nebitno da li u.plej of ulazis sa 6 ili 7 bodova prednosti.Zvezda do kraja u gostima u Sapcu i Lucanima i zadnje kolo kod kuce Zemun
Odmah ide derbi na Rajku i kako za sada stoji kod kuce Cuka, Napredak, Vojvidina a gostuje se u Nisu, Subotici i Vozdovcu. Vojvodina, Vozdovac, Spartak ne mogu da ispadnu i ne mogu u Evropu
Takodje i Napredak

brus vejnov sobar

pre 6 godina

asterix
Poznajem coveka pod nikom Crvena Zvezda 1913. Dugo je igrao beka za jenog sremskog srpskoligasa tako da se covek razume u fudbal.

NoName

pre 6 godina

U padu smo motiva, igra je ok, stvaramo šanse ali je sve to u završnici letargično.Bena i Joveljića u špic a Pešića vratiti levo i menjati sa Radonjićem, korisniji je kao krilni špic.Svakako se ne brinem i dalje smo na dobrom putu i savetujem Milojeviću da više ne izvodi ovako kombinovane sastave već u svaki meč maksimalno i u najjačem sastavu.Biće bolje!
(Nicky, 11. mart 2018 21:19)

Koje šanse mi stvaramo? Poslednju šansu smo napravili u Moskvi...

v_K_esspreso

pre 6 godina

Totalno nebitno izjednačenje. Sistem takmičenja je takav da obesmišljava ovu jurnjavu za bodovima tokom čitave sezone po teškim terenima Srbije jer se polove bodovi posle regularnog dela. Da li ćemo imati 14 ili 13 ili 12 ili 5 bodova prednosti totalno je nebitno jer se pred tzv "plej of" gospoda iz FSS dosetili da polove bodove i smanjuju bodovne prednosti. Znači da li ćemo imati 7 ili 6 ili možda 5 ili 4 boda više od Partizana u "plej ofu" nebitno je iovako ionako odlučuje naredni večiti derbi. A da nema tog sistema, da je ovo prvenstvo poput svih ostalih širom sveta Crvena Zvezda bi već bila šampion. Prema tome sve je pod kontrolom.(Ivan, 11. mart 2018 20:28)Partizan je jedini glasao protiv podele bodova, inace bodovi se dele u Rumuniji, Bugarskoj, gde se igra plej of sa 6 timova dvokruzno, a plej aut sa 8 timova. Poljaci igraju kao i mi trokruzno sa delenjem bodova, mada to i nije delenje bodova nego jednostavno pobeda vredi 1.5 bodova a nereseno 0.5, a u plej ofu-plej autu 3 boda, ali kako zaboga, mnogi bi se pitali, da pobeda vredi 1.5 bodova, zato je uvedno da se dele bodovi. Mada su mogli da ostave tri boda za pobedu a da u plej ofu-plej autu pobeda bude 6 bodova a nereseno 2 boda...
(mika, 11. mart 2018 20:50)
Sve si lepo rekao, ali ima samo jedan mali problem. Pa Zvezda i svi ostali klubovi su trazili ovaj sistem podele bodova. Samo je Partizan bio protiv. Samo Partizan trazio VAR ostali protiv. I onda kad se jednog dana ponisti gol zvezdi ili lucanima ili vosi krene kuknjava, umesto da greske svedemo na minimum. Savez otisao na svetako prvenstvo, ima se para i za nove terene i za VAR ali koga briga, najbolje se pliva u blatu i mulju i ko koga zezne.

Mare

pre 6 godina

Jeli vam sada jasno koliko je za nasu igru bio bitan Boaci, uvalja ga iz nicega i onda je mnogo lakse igrati! Ocigledno je da se u drugom delu mucimo sa realizacijom! To je pokazao i mec sa CSK ali i domace prvensto gde nikom jos nismo dali 3 gola a setite se prvog dela, ali dobro bice to OK a grobarcici samo neka se nadaju!

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd.... 
(Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36) 

Da ostavis sto komentara dnevno znas a o fudbalskim pravilima nemas pojma.
(asterix, 11. mart 2018 20:56)

Bajo moj veze nemaš....direktan šut u okvir gola ,nema ofsajda,NEMA OFSAJDA...

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Eto, da Djukic neznalica nije kiksirao protiv Vojvodine, Cuke u Humskoj, Zemuna pre par kola, i izgubio od Radnickog sad bismo bili na -6 od Zvezde i imali bi sansi za odbranu titule.

Ivan

pre 6 godina

Zvezda kiksne prvi put u drugoj polusezoni oni odmah preokrecu, i prizivaju reprezu prosle sezone. Najveci debili od svih navijaca u evropi.

Carapani - mudraci

pre 6 godina

Ovaj Napredak ispada najpametniji. Ljudi cekaju do zaustavnog vremena i onda daju gol i to je izgleda jedini moguci nacin da se ugrozi Zvezda jer da su ranije dali gol to bi Majo anulirao ali ovako, isto kao i u Krusevcu, nije bilo dovoljno vremena.

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Poznajem coveka pod nikom Crvena Zvezda 1913. Dugo je igrao beka za jenog sremskog srpskoligasa tako da se covek razume u fudbal. 
(brus vejnov sobar, 11. mart 2018 21:01) 

Centarfor....i u pitanju je vojvođanska liga,tada jača od pola današnje prve

bora

pre 6 godina

@sent...Ma nek si mu TI rekao samo!Samo bre strogo!Ne valja Miloje nista bre,prevara od trenera bre,samo 12 bodova razlike i od prvog kola lige uefa do 1/16 finala,sta bre on umislja,veze bre nema taj Miloje,amateraki trener bre za kukuruz ligu!Aj sad malo da mrzis sebe pa ces sutra opet ceo svet!

Pravila

pre 6 godina

drnčposelo

Kod direktnog udarca na gol nema ofsajda .Objasnjeno u clanu 11 pravilnika.Lopta nije upucena saigracu da bi bio ofsajd. Da je golman odbranio ili lopta udarla u precku ili stativu igrac koji je navodno bio u ofsajdu i aktivirao se postizuci gol sudija svira nedozvoljenu situaciju
Greska sudije kod gola Vozdovca.Dva igraca bila u nedozvoljenom polozaju.Jedan se aktivirao i dao gol

dragan

pre 6 godina

kao navijač zvezde moram da kažem da je zvezda večeras igrala sramotno neverovatno je to da su primili go u zadnjem minutu utakmice i to je dokaz da je zvezda loša i uništena dovođenjem stranaca koji nemaju poima sa fudbalom i pri tom džabe samo uzimaju novac a domaći talenti se zanemaruju katastrofa

Zuks

pre 6 godina

Pazi ove sto pisu o prodaji Kange.Alo ljudi Kanga bi na leto bio slobodan igrac. Sada smo uzeli milion evra i oslibodili.platni fond
Nista tragicno sto se igralo nereseno. Do kraja regularnog dela ni jedna ozbiljna utakmic. U plej ofu cetiri kod kuce i tri na strani. Sa patizanom, vojvodinom na Rajku.Sest bodova su dve utakmice

Cubaka

pre 6 godina

Biće DUPLA KRUNA u HUMSKOJ !
(uefamafia, 11. mart 2018 20:49)

Ti si poznat po "dobrim" i "pametnim" komentarima, evo nekih da se podsetimo koliko si "strucan".

2:1 u Beogradu,
2:3 u Češkoj...
Ukupno 5:3 za Partizan.
(uefamafia, 13. februar 2018 15:25)

Debakl u najavi, 0:5 na Marakani...
Do poluvremena prazan stadion.
(uefamafia, 12. februar 2018 15:11)

Mogao bih ovakve i slicne tvoje gluposti do ujutro da redjam ali mislim da nema potrebe jer svima je jasno koliko se razumes ne u fudbal nego u sport uopste.

Bojan

pre 6 godina

Veliki problem,primetan pad forme zvezde a tek idu jake utakmice sto ce se izgleda obiti zvezdi o glavu.Deluje mi kao da opet gubimo titulu!
(Kavkaz, 11. mart 2018 20:38)

meni isto tako deluje, bojim se iste prethodne sezone daj boze da gresimo...

Billzz

pre 6 godina

Cestitke Napretku na borbenosti i zasluzenom golu... Pesic i navikani Radonjic ( i jos par njih da i ne imenujem) su nedorasli za crveno-beli dres

zvele

pre 6 godina

Nema penala nema pobede!!Bravo Napredak!! 


Partizan nakraju osvaja titulu pazite sta vam kazem!!
(Grobar, 11. mart 2018 20:23)

skupiti sve tvoje komentare na jednom mestu i ubaciti ih u najmocniji racunar na svetu, taj racunar bi eksplodirao.

Updown

pre 6 godina

Jedini klub koji nije izgubio nijednom ove sezone od "večitih".
Jedini klub koji je pobedio i Crvenu zvezdu i Partizan na svom terenu, a igrao nerešeno u Beogradu.
Dame i gospodo, kruševački Napredak!

Ljubisa livac

pre 6 godina

Eto vam sad, svima koji ste bili za prodaju Kange, ne bi li se uzelo pola miliona-milion. Bolje da je ostao, makar i ne uzeli obestecenje, bar bi do titule mogli lagano. Sad nemamo pravog veznjaka, nema ko da poveze redove, uputi pas, bas se vidi nedostatak kreativca. O Pesicu tek da ne pricam, decko indisponiran.

SEnT

pre 6 godina

Ipak je i ovaj Milojevic los trener! Imas samo Pesica u napadu, koji je u ocajnoj formi, i ti odmaras Bena. Neznam samo od cega ga odmara, cini mi se da je protiv Vojvodine igrao svega 15-ak min. Stalno nesto menja sastave, nesto kombinuje. E ovako se gube bodovi, a i titula. Malo ti sto se provlacis zadnjih par kola, i opet isto, nikakve pouke on nije izvukao!

dm

pre 6 godina

Da li je moguce da milijas igra?! Pa taj 10god vec nije spreman, ne moze da dise, kasni na svaku loptu, vise nema ni prekid. Evo 10 kornera ni jedna sansa osim sto se odbilo na srecu pa ovaj sutnuo. Ovo je katastrofa. Tri prethodne nismo trebali da dobijemo kako igramo. Borjanovo odugovlacenje je sramota. Probati sa nekim mladjim na plejmejkeru, milijasa brzog oterati koliko veceras.

veliki strumf

pre 6 godina

Od pocetka drugog dela sezone pisem da nasa igra ne lici ni na sta. Mi sredinu terena nemamo, a i odbrana je neuporedivo losija. Prisutna je neverovantna indolentnost u igri i ovo nije ona Zvezda od jesenas. Srecno smo dobili par utakmica i to nas je zavaralo. Kad Kokeza prepolovi bodove, bice velikih problema da odbranimo trenutnih +6. Jednostavno, adekvatne zamene za Kangu i Boacija nisu dovedene a oni su bili pola tima u napadu. Pesic je u kanalu, ne moze da izdrzi pritisak prvog spica a i ostali ne igraju nista. Jednostavno, nema kreatora, nema igraca koji moze da zadrzi loptu i podeli pas i ti ce predstavljati sve veci problem.

BOBA DELIJA

pre 6 godina

Kao sto je "kriv" sto je napravio takmicarski tim koji je igrao cvrsto jesenji deo, pogotovo Evropu, zakljucno sa dvomecom sa CSKA, tako je Milojevic kriv za opustanje tima u prolecnom delu prvenstva. Evo vec treci prolecni deo zaredom igramo drasticno slabije. Manjak zelje, energije, kvaliteta odlaskom igraca... I na to dodati i eksperimentisanje sa sastavom i odmaranjima. Odmaranje a uskoro reprezentativna pauza gde ce vecina da odmara. To je neshvatljivo! Onda na to dodati i ovo nabijanje utakmica penzioneru Milijasu, pa samoumisljenom Ronaldu koji totalno neopravdano ima zagarantovano mesto u postavi. Sta je Radonjic odigrao do sad? Jedan i po mec za celu sezonu. Neozbiljan, fudbalski neobrazovan, samo poskakuje u duelima, sutira iz nebuloznih pozicija...
Sta to Joveljic ne moze da odigra recimo 20 minuta od ovog sto "igra" Pesic vec duze vreme? Pusti ga malo kad vec nemamo drugog napadaca, vidis da ovaj ne zna gde udara! Mislim treba biti slep pa ne videti da je Pesica islo, blago receno da ne psujem, vise nego sto zna. Sad kad je to stalo od njega nista, kontraproduktivan.
Prekini to odmaranje i povecaj ozbiljnost! Mislili smo i prosle sezone da je gotovo pa smo dobili po usima!

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Nevjerovatno. Ista situacija kao sa Vozdovcem. Mrtvilo od utakmice u kojoj cuvamo 1-0 i ovi pred kraj krenu naprijed i daju nam gol. Sreca nasa pa je ovolika prednost a i to nam nije garancija za titulu.Svaka tekma nam je na noz ako ovako nastavimo mogli bi da puknemo titulu. Shvatam da Kanga i Boaci mnogo znace al valjda mozemo sa Jsl ekipama da igramo sa ovim timom. Ovako ne izgleda ovo dobro nimalo, protiv Vozdovca i Vose smo se izvukli, sad ne.

bromazepam

pre 6 godina

Nema penala nema pobede!!Bravo Napredak!! 


Partizan nakraju osvaja titulu pazite sta vam kazem!!
(Grobar, 11. mart 2018 20:23)

nema 2 crvena u Lučanima nema pobede, nema isključenja zbog prigovora i gola iz ofsajda u 97-mom minutu protiv istog ovog napretka nema ni pobede...

Ivan

pre 6 godina

Bez Kange I Boacija bar 50 posto slabiji tim, mozda cak i vise od toga. Utisak utakmice, glavni napadac tima Pesic vuce kontru, ulazi u 16 i saplice sam sebe u nedostatku znanja da upotrebi bilo kakav dribling.

Стампи

pre 6 godina

Највећа грешка је продаја Канге!!!
Од када је он отишао игра се распала, нападачи нису дали гол пет утакмица, нисмо требали да добијемо ни Вождовац ни Војводину, нисмо заслужили! Ваљда то виде и ови што треба да виде, форма и игра су у паду!

vucelaaa

pre 6 godina

Нема пенала нема победе хахахах 
Можда ово буде историјских 1-1 на крају, сад је разлика 6 бода, тучемо звезду у дербију то је 3, а ови кукавци морају опет на вождовац и напредак у плеј офу са којима не могу да намештају, а нема шанси да победе ни једне ни друге. 
Плус Столица са Војводином. 
Биће опет црно-бела титула! 
Понавља се прошла година, све је исто!
(некле, 11. mart 2018 20:33)

A titula namestena mezimici?

Nikola

pre 6 godina

Zvezda je bas u problemu, nije ovo ni nalik onoj igri od jesenas. Svako ko je rekao da je titula gotova stvar se grdno prevario. Evo sada kiks Zvezde ali sta bi bilo da je ostalo i 1:1 sa Vozdovcem, da je isto to bilo i u Novom Sadu bez onog penala i plus ide plej of i dele se bodovi... Nesto debelo ne stima u igri.

nemanja

pre 6 godina

Nedopustiva igra. Ajde sto se vidi da nam fali Kanga, i da Pesic nije ni do kolena Boaciju, vec je sporno sto nema želje ni borbenosti, i svi su se uklopili u to sivilo. Prvotimce donekle i razumem, ali daj Adzica, Bena, Babica, nek igraju. Pesic je resetao dok nije bilo pritiska, a sad kad je pod lupom navijaca i javnosti, katastrofa je...

cile

pre 6 godina

Strucnjaci Zvezda je od Napretka izgubila i jesenas. Sta samo kukate, niko vam ne valja, vi bi drzali formu na istom nivou deset godina.

Ноле

pre 6 godina

Ко зна можда би и Звезда ко партизаи дала гол Напретку из неког офсајда да је Мајо продужио утакмицу 20 минута.

Delija

pre 6 godina

Losa igra u drugom delu sezone,nisam se nadao da ce biti ovako ali se vidi da fale Kanga i Boaci i da bogami moze da bude svasta u plej ofu ima jos 10 utakmica da se igra Partizan ce izgleda igrati sve bolje a Zvezda ponavlja greske iz prethodne sezone jeste da nije isti tim ali opet mnogo opustanja posle postignutog gola gde su poslednje dve utakmice bile isto rizicne i neizvesne.Mora to mnogo bolje i da se izvede najaci tim jer ova eksperimentisanja se ne pokazuju dobro.

Tesla Pancevo

pre 6 godina

Zali Boze fudbal! Vise uzbudjenja i akcije ima u "srecnim ljudima".
Klincima koji se prepucavaju u kometarima iskreno zelim da nadju devojke.

Delija Helsingborg

pre 6 godina

Ovo sto mi igramo,veze sa fudbalom nema.Na nasem "Rajku" mi se branimo,umesto da napadamo i damo drugi,treci,koliko god mozemo.Pesic,Racic,to blage veze sa fudbalom nema.Nikog umesto Kange nismo doveli,nema ko da stane na loptu,da podeli,pusti,da pravu loptu.

krajisnik

pre 6 godina

kada ti odu 2 najbolja igrača (Boaci i Kanga),logično je da prije ili poslije počnu kiksevi.
Pri tom, to su ofanzivni igrači koje ne mogu zamjeniti Pešić i Milijas( Krsticic)

anica

pre 6 godina

Nemam im sta zameriti, posle ispadanja iz LE doslo je do malog pada, ali je sve to minimalno u odnosu na tvoje ime I sta si uradila ove godine Zvezdo!
Napred!

who the f..k are you

pre 6 godina

Bravo Kruševljani!! Da ne komentarišem što je pre kornera komšija bio faul u napadu, što je morao da svira penal za Napredak...ono što me raduje je da se vidi iz aviona da bez Kange i onog što ga je Bog poslao u Kinu vi veze nemate, a to i sami vidite...stižemo vas...biće uzbudljivo!!

krle

pre 6 godina

Ovo je školski primer ofsajda, zaustavite tacno u trenutku suta, igrac zvezde stoji tacno ispred golmana i markira ga tako da golman ne vidi loptu, ali dobro, ništa što već nije viđeno na zvezdinim utakmicama
(Ns, 11. mart 2018 20:03)

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....
(Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36)

A ovo je skolski primer koliko ljudi ne znaju pravila igre a ovde isteruju pravdu kada su neke sumnjive situacije u pitanju. Sto je najgore, Crvena Zvezda1913 je jedan od najglasnijih ovde a ne zna ni pravila fudbala. Hvala ti druze sto si me ubedio da tvoje komentare vise ne treba ni da preletim...

Cinik

pre 6 godina

Veoma slaba igra Zvezde. Iz utakmice u utakmicu sve gore i gore. Radonjić potpuni promašaj, Pešić zato i nije igrao u inostranstvu. Frimpong, bolje da ne komentarišem. Igra Partizana danas je bila možda za nijansu bolja ali i to je slabo. Mislim da je krajnje vreme da rukovodstva Partizana i Zvezde prestanu sa pisanjem saopštenja i da se okrenu radu sa mladim igračima. Zar niko ne vidi da su najbolji igrači Saša Ilić i Milijaš. Nijednu ofanzivnu 10-etku nemamo, strašno.

Lionac

pre 6 godina

Neka su dosli do boda. Zasluzeno. Ocigledno da nam fali kreativan igrac na sredini terena a da Pesic nije dovoljno kvalitetan da bude 1 opcija u napadu. U padu su forme, ne grize se i ne igra da se da vise golova. Cestitke Napretku.

NoName

pre 6 godina

45 minuta mi nismo napravili jednu jedinu šansu protiv Napretka. Kanga je bio 80 posto ekipe, ovo što je ostalo su samo trkači. Jedina šansa da uzmemo titulu je da pobedimo Partizan. Ako ne pobedimo Partizan u plej ofu možemo da se pozdravimo sa titulom.
(NoName, 11. mart 2018 19:25)

Samo da ispravim samog sebe - 90 minuta mi nismo napravili jednu jedinu šansu protiv Napretka. Kanga je bio 80 posto ekipe, ovo što je ostalo nisu ni trkači.

mika

pre 6 godina

Totalno nebitno izjednačenje. Sistem takmičenja je takav da obesmišljava ovu jurnjavu za bodovima tokom čitave sezone po teškim terenima Srbije jer se polove bodovi posle regularnog dela. Da li ćemo imati 14 ili 13 ili 12 ili 5 bodova prednosti totalno je nebitno jer se pred tzv "plej of" gospoda iz FSS dosetili da polove bodove i smanjuju bodovne prednosti. Znači da li ćemo imati 7 ili 6 ili možda 5 ili 4 boda više od Partizana u "plej ofu" nebitno je iovako ionako odlučuje naredni večiti derbi. A da nema tog sistema, da je ovo prvenstvo poput svih ostalih širom sveta Crvena Zvezda bi već bila šampion. Prema tome sve je pod kontrolom.
(Ivan, 11. mart 2018 20:28)
Partizan je jedini glasao protiv podele bodova, inace bodovi se dele u Rumuniji, Bugarskoj, gde se igra plej of sa 6 timova dvokruzno, a plej aut sa 8 timova. Poljaci igraju kao i mi trokruzno sa delenjem bodova, mada to i nije delenje bodova nego jednostavno pobeda vredi 1.5 bodova a nereseno 0.5, a u plej ofu-plej autu 3 boda, ali kako zaboga, mnogi bi se pitali, da pobeda vredi 1.5 bodova, zato je uvedno da se dele bodovi. Mada su mogli da ostave tri boda za pobedu a da u plej ofu-plej autu pobeda bude 6 bodova a nereseno 2 boda...

некле

pre 6 godina

Нема пенала нема победе хахахах
Можда ово буде историјских 1-1 на крају, сад је разлика 6 бода, тучемо звезду у дербију то је 3, а ови кукавци морају опет на вождовац и напредак у плеј офу са којима не могу да намештају, а нема шанси да победе ни једне ни друге.
Плус Столица са Војводином.
Биће опет црно-бела титула!
Понавља се прошла година, све је исто!

Kavkaz

pre 6 godina

Veliki problem,primetan pad forme zvezde a tek idu jake utakmice sto ce se izgleda obiti zvezdi o glavu.Deluje mi kao da opet gubimo titulu!

Ofsajd

pre 6 godina

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36)

Ne dira loptu, ali ocigledno ometa golmana. Cist ofsajd.

KoleCZ

pre 6 godina

Veliki problem,primetan pad forme zvezde a tek idu jake utakmice sto ce se izgleda obiti zvezdi o glavu.Deluje mi kao da opet gubimo titulu!
(Kavkaz, 11. mart 2018 20:38)

Svasta bih ti napisao ali mi nece objaviti

aco rs

pre 6 godina

Evidentan pad forme kod tima Vladana Milojevica.Sve cestitke Napredku odigrali su dobru utakmicu,stalno su prjetili.Bice zanimljivo do kraja prvenstva.

asterix

pre 6 godina

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....
(Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36)

Da ostavis sto komentara dnevno znas a o fudbalskim pravilima nemas pojma.

Ns

pre 6 godina

Ovo je školski primer ofsajda, zaustavite tacno u trenutku suta, igrac zvezde stoji tacno ispred golmana i markira ga tako da golman ne vidi loptu, ali dobro, ništa što već nije viđeno na zvezdinim utakmicama

Miloje?

pre 6 godina

Još jedna bleda Zvezdina partija. Od Subotice, preko Voždovca i Novog Sada... Igramo sporo, neubedljivo i bezidejno. Ni odbrana više nije tako sigurna. Pešić je i dalje u kanalu. Vidi se koliko nam nedostaje Kanga. Napredak je zasluženo uzeo bod. Ovo mora mnogo, mnogo, mnogo bolje...

čiča gliša

pre 6 godina

Zvezda osta bez dva boda u 90. minutu, a Partizan pobedio Čuku. Ko će sad prvi da izda novo saopštenje za javnost? Ako sme.

cirkus liga

pre 6 godina

Koliko je nasa liga slaba kada jedan ili dva igraca (Boaci i Kanga - Leonardo) prave toliku razliku.... Steta sto je Partizan dosta kiksirao, zbog Terzica bi mi bilo drago da Zvezda ne uzme titulu zato sto je bukvalno na silu oterao Boacija i Kangu koji su zeleli da ostanu. (Zvezdas sam)

Delija

pre 6 godina

Sad stvarno mi sa ovakvom igrom i ekipom trenutno nema sanse da dobijemo i ovakav Partizan mislio sam da je nemoguce da se ponovi prosla sezona al mi igramo sve gore i ovo je za veliku zabrinutost jer ako kiksnemo jos jednu i pobedi nas Partizan u plej ofu mi posle toga ne smemo da igubimo od nikog jer ako se to desi ponovice se identicno prosla sezona.Alarm ozbiljno treba da se upali.

Ivan

pre 6 godina

Totalno nebitno izjednačenje. Sistem takmičenja je takav da obesmišljava ovu jurnjavu za bodovima tokom čitave sezone po teškim terenima Srbije jer se polove bodovi posle regularnog dela. Da li ćemo imati 14 ili 13 ili 12 ili 5 bodova prednosti totalno je nebitno jer se pred tzv "plej of" gospoda iz FSS dosetili da polove bodove i smanjuju bodovne prednosti. Znači da li ćemo imati 7 ili 6 ili možda 5 ili 4 boda više od Partizana u "plej ofu" nebitno je iovako ionako odlučuje naredni večiti derbi. A da nema tog sistema, da je ovo prvenstvo poput svih ostalih širom sveta Crvena Zvezda bi već bila šampion. Prema tome sve je pod kontrolom.

crni_redstar

pre 6 godina

znaci sto se mene tice ne gledam Zvezdu dok Pesic igra u njoj. ovo je bruka sta on igra i kako Zvezda zbog tog igraca ispasta.

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Ovo je školski primer ofsajda, zaustavite tacno u trenutku suta, igrac zvezde stoji tacno ispred golmana i markira ga tako da golman ne vidi loptu, ali dobro, ništa što već nije viđeno na zvezdinim utakmicama
(Ns, 11. mart 2018 20:03)

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....

krle

pre 6 godina

Cisto da dodam da je Zvezdin gol iz cistog ofsajda ali pomocni nije video jer je nonsalantno izbegao da prati ofsajd liniju pa mu je oprosteno. Ali eto, jos jedan gol iz rubrike sumnjivih golova Crvene Zvezde.

Vladimir

pre 6 godina

@vlajzi

Ko su ti panteri što ti se prividjaju? Ne znam koju utakmicu gledaš ali si komentar ostavio na vest o utakmici C. Zvezda - Napredak. A koliko je meni poznato navijači Napretka se ne zovu panteri. Ali ovde je dobro poznato da se jedva čeka sa pisanjem gluposti, neistina. Kada imaš mali IQ pa to pokušavaš nadomestiti pisanjem gluposti.

room 1408

pre 6 godina

Ako kojim slučajem Zvezda odigra nereseno ili ne daj boze izgubi,očekujem vandrednu sednicu Vlade,jer je moguća destabilizacija zemlje,a taman smo na Evropskom putu.Kao sto ne možemo bez reality-a,tako ne može i ne sme ni Zvezda da izgubi u fudbalu,sto se tiče naše lige.Moze posto haos da nastane,...

Pitanje

pre 6 godina

Sta smo mi navijaci Zvezde skrivili bogu,da moramo da gledamo ovog antitalenta Racica na svakoj utakmici...prevrce mi se u stomaaku kad ga vidim da ulazi s klupe a tek kad vidim da pocinje utakmicu,nemam volje ni da gledam.Ko to mora da uzme pare od njegovog transfera?

cat

pre 6 godina

kme kme kme :) jao sto uzivam u ovom nemocnom kukanju iz Humske... Nadam se panalu pa da uzitak bude veci! 
(vlada, 11. mart 2018 18:52) 

Pa vi pantercici samo tome i mozete da se nadate. Nego kad planirate neku posteno da pobedite? To ne planirate, jel? E moji panteri...
(vlajzi, 11. mart 2018 19:22)

gde ti vidis pantere, da nisi zaglavio u dzungli?

xxx

pre 6 godina

@Zvezda 1913 - Jeste, Lalatovic je poznat po sklanjanju Partizanu.
(Cxevu, 11. mart 2018 18:47)

Lale nije ali Drinčić i Bogosavac....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 19:23) Vidim da ne zaboravljaš Drinčića i njegove bombe...

Lale

pre 6 godina

Očigledno da je Zvezda već neko vreme u krizi.Loše urađen prelazni rok, da kažem , zbog objektivnih okolnosti.Ali mi nije jasno što nešto Miloje ne menja, da ubaci u vatru Joveljića.Pa njegovi vršnjaci po Evropi već tri godine igraju kao starteri.Pešiću je plafon prva rezerva , dečko je limitiran i to je to.

Zvezda

pre 6 godina

Ocekujte neki nepostojeci penal, ofsajd ili crveni karton!!
(Grobar, 11. mart 2018 19:09)

Jeste, dva iskljucenja kao u Lucanima, po koji gol iz ofsajda i produzetak do 97 minuta i u nadoknadi vremena ili gol.iz ofsajda ili penal naravno nepostojeci.Tako vise boli a i matrijal da kukate. Decko lep je dan a ti od 15 casova drhtis na tastaturi. Imas li drustvo, devojku, kafic..

aha

pre 6 godina

Zvezda treba da sruši ovaj stadion i napravi novi bez atletske staze kapaciteta 35.000 do 40.000 dinara. Ovako izgleda smešno, istok i jug prazni, a sa 15.000 do 20.000 bi bio polupun. Sa klupskim kartama gde bi svako imao svoju stolicu i ne bi bilo karata u slibodnoj prodaji već samo sezonskih ulaznica.

ajde

pre 6 godina

Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul...ako se ukaže prilika da se neko i oklizne u 16 penal naravno, uz crveni , pa vi Kruševljani igrajte...srećno vam bilo...
(who the f..k are you, 11. mart 2018 18:34)

Ali pazi svaki faul kao i basketu jos jedan sto je isfustriran basketom ...

Phantom

pre 6 godina

"Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul..."
(who the f..k are you, 11. mart 2018 18:34)

Ali bukvalno prvo poluvreme u par rečenica.

NoName

pre 6 godina

45 minuta mi nismo napravili jednu jedinu šansu protiv Napretka. Kanga je bio 80 posto ekipe, ovo što je ostalo su samo trkači. Jedina šansa da uzmemo titulu je da pobedimo Partizan. Ako ne pobedimo Partizan u plej ofu možemo da se pozdravimo sa titulom.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Дај мијењај Пешића крв ми пије на сламку! МИЛОЈЕЕЕЕЕЕЕ!!!!! 😲😲😲😲😲😲😲

djura

pre 6 godina

Ako kojim slučajem Zvezda odigra nereseno ili ne daj boze izgubi,očekujem vandrednu sednicu Vlade,jer je moguća destabilizacija zemlje,a taman smo na Evropskom putu.Kao sto ne možemo bez reality-a,tako ne može i ne sme ni Zvezda da izgubi u fudbalu,sto se tiče naše lige.Moze posto haos da nastane,...
(room 1408, 11. mart 2018 19:33)

inace ovo vam se zove tres humor i smesan je samo coveku koji je pokusao da baci foru

vlajzi

pre 6 godina

kme kme kme :) jao sto uzivam u ovom nemocnom kukanju iz Humske... Nadam se panalu pa da uzitak bude veci!
(vlada, 11. mart 2018 18:52)

Pa vi pantercici samo tome i mozete da se nadate. Nego kad planirate neku posteno da pobedite? To ne planirate, jel? E moji panteri...

neko to od gore vidi sve

pre 6 godina

Odgledah prvo poluvreme. Ovo sto Zvezda igra je uzas. Nema pleja, nema ideje. Nisam grobar. Mnogo nam je jadan fudbal.

Malboro

pre 6 godina

Molio bi u ime nas koji komentarisemo utakmice,igru,igrace da vi koji ste ovde samo zbog toga da pisete o sudijama,penalima,praznim stadionima... odite bre na drustvene mreze kao sto je FB i slicno pa tamo komentarisite te vase gluposti a pustite nas koji volimo sport i nismo puni mrznje da uzivamo ovde u komentarima i razmenjivanju misljenja.Ko se slaze plus da vidim da li smo normalni neostrastrasceni bar u vecini.

Malarme

pre 6 godina

Ljubav si mi jedina....kako je lep dan bio, pun sunca, a veceras Zvezdano nebo.
(anica, 11. mart 2018 18:29)

"ne patetisi". Nije ovo patetika, sad ste se u'vatili za to "patetišeš", ovo je banalni kič. Patetčne osobe su romantične, osetljive na, recimo, zalazak sunca, predeo pun cveća, a ovo je "anica-kič".

ProdigyCZ

pre 6 godina

Kao da igraju sa vrucim krompirom a ne sa loptom,godinama je tako u nasem fudbalu,deceniju,prijem i kontrola lopte je uzas.Da nije Miloja ova ekipa ne bi videla Evropu.Fali ovom timu suvi kvalitet u veznom redu,bar neko priblizno Kataiu,da imas zbog koga da gledas utakmicu,ovo je negledljivo.

Exe

pre 6 godina

Биће пенал за звезду и вероватно напредак добија црвени до краја. 
За ово друго нисам 100% сигуран, али пенал за звезду сигурица.
(некле, 11. mart 2018 18:39)

Pa jesi li igrao u kladionici da zaradis nesto? ako si 100% siguran?Naravno da ne kao i svaki grobar

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

@Zvezda 1913 - Jeste, Lalatovic je poznat po sklanjanju Partizanu.
(Cxevu, 11. mart 2018 18:47)

Lale nije ali Drinčić i Bogosavac....

ccc

pre 6 godina

Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul...ako se ukaže prilika da se neko i oklizne u 16 penal naravno, uz crveni , pa vi Kruševljani igrajte...srećno vam bilo...
(who the f..k are you, 11. mart 2018 18:34)

Ti si bas iskompleksiran.. zamisli bice xxx kornera sad je majo i za korner kriv

Istina

pre 6 godina

Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul...ako se ukaže prilika da se neko i oklizne u 16 penal naravno, uz crveni , pa vi Kruševljani igrajte...srećno vam bilo...
(who the f..k are you, 11. mart 2018 18:34)

Tvoje ime sve govori , nije tebi lako, zvezda ti nabila postene komplekse...

некле

pre 6 godina

Биће пенал за звезду и вероватно напредак добија црвени до краја.
За ово друго нисам 100% сигуран, али пенал за звезду сигурица.

Zoran

pre 6 godina

Kao i na utakmici Partizan Čuka, ovde se takodje vidi koji igrači u protivnici ekipama igraju za blizance, drugim rečima prodaju svoj tim. Slika i prilika korumpiran zemlje, čak i na ovom nivou. Žalosno.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

ББРС - Ђеси пријатељу, јес на трибинама? Ајмо нека грми јакооо! 😲😲😲

who the f..k are you

pre 6 godina

Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul...ako se ukaže prilika da se neko i oklizne u 16 penal naravno, uz crveni , pa vi Kruševljani igrajte...srećno vam bilo...

ja

pre 6 godina

dal ce biti penal ili gol iz ofsajda ili nesto drugo sporno je nebitno. Verovatno neka neregularnost, mislim na ociglednu gresku. Prosto desava se precesto.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Све испод побједе Звезде од бар два разлике без примљеног гола сматраћу наставком голгетерске кризе. ИДЕМО✊ЗВЕЗДО❤!

Updown

pre 6 godina

Jedini klub koji nije izgubio nijednom ove sezone od "večitih".
Jedini klub koji je pobedio i Crvenu zvezdu i Partizan na svom terenu, a igrao nerešeno u Beogradu.
Dame i gospodo, kruševački Napredak!

Malboro

pre 6 godina

Molio bi u ime nas koji komentarisemo utakmice,igru,igrace da vi koji ste ovde samo zbog toga da pisete o sudijama,penalima,praznim stadionima... odite bre na drustvene mreze kao sto je FB i slicno pa tamo komentarisite te vase gluposti a pustite nas koji volimo sport i nismo puni mrznje da uzivamo ovde u komentarima i razmenjivanju misljenja.Ko se slaze plus da vidim da li smo normalni neostrastrasceni bar u vecini.

Tesla Pancevo

pre 6 godina

Zali Boze fudbal! Vise uzbudjenja i akcije ima u "srecnim ljudima".
Klincima koji se prepucavaju u kometarima iskreno zelim da nadju devojke.

Walter

pre 6 godina

Ovaj Napredak ispada najpametniji. Ljudi cekaju do zaustavnog vremena i onda daju gol i to je izgleda jedini moguci nacin da se ugrozi Zvezda jer da su ranije dali gol to bi Majo anulirao ali ovako, isto kao i u Krusevcu, nije bilo dovoljno vremena.
(Carapani - mudraci, 11. mart 2018 21:25)
Hahaha sjajan komentar

who the f..k are you

pre 6 godina

Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul...ako se ukaže prilika da se neko i oklizne u 16 penal naravno, uz crveni , pa vi Kruševljani igrajte...srećno vam bilo...

Carapani - mudraci

pre 6 godina

Ovaj Napredak ispada najpametniji. Ljudi cekaju do zaustavnog vremena i onda daju gol i to je izgleda jedini moguci nacin da se ugrozi Zvezda jer da su ranije dali gol to bi Majo anulirao ali ovako, isto kao i u Krusevcu, nije bilo dovoljno vremena.

Ns

pre 6 godina

Ко зна можда би и Звезда ко партизаи дала гол Напретку из неког офсајда да је Мајо продужио утакмицу 20 минута.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ноле, 11. mart 2018 20:50)

Pa već je dala gol iz ofsajda

H3JYA

pre 6 godina

"Ипак ми нисмо препоштени партизаи да добијемо 35 утакмица у низу.
(Ноле, 11. mart 2018 20:54)"

Partizan nije dobio 35 utakmica u nizu, vec je bio neporazen 35 utakmica u nizu, velika razlika, od toga 4 derbija. Imali ste vi nizove od 26 utakmica, pa dodje Borac, pa 5:1 na Rajku.

Ivan

pre 6 godina

Bez Kange I Boacija bar 50 posto slabiji tim, mozda cak i vise od toga. Utisak utakmice, glavni napadac tima Pesic vuce kontru, ulazi u 16 i saplice sam sebe u nedostatku znanja da upotrebi bilo kakav dribling.

BOBA DELIJA

pre 6 godina

Kao sto je "kriv" sto je napravio takmicarski tim koji je igrao cvrsto jesenji deo, pogotovo Evropu, zakljucno sa dvomecom sa CSKA, tako je Milojevic kriv za opustanje tima u prolecnom delu prvenstva. Evo vec treci prolecni deo zaredom igramo drasticno slabije. Manjak zelje, energije, kvaliteta odlaskom igraca... I na to dodati i eksperimentisanje sa sastavom i odmaranjima. Odmaranje a uskoro reprezentativna pauza gde ce vecina da odmara. To je neshvatljivo! Onda na to dodati i ovo nabijanje utakmica penzioneru Milijasu, pa samoumisljenom Ronaldu koji totalno neopravdano ima zagarantovano mesto u postavi. Sta je Radonjic odigrao do sad? Jedan i po mec za celu sezonu. Neozbiljan, fudbalski neobrazovan, samo poskakuje u duelima, sutira iz nebuloznih pozicija...
Sta to Joveljic ne moze da odigra recimo 20 minuta od ovog sto "igra" Pesic vec duze vreme? Pusti ga malo kad vec nemamo drugog napadaca, vidis da ovaj ne zna gde udara! Mislim treba biti slep pa ne videti da je Pesica islo, blago receno da ne psujem, vise nego sto zna. Sad kad je to stalo od njega nista, kontraproduktivan.
Prekini to odmaranje i povecaj ozbiljnost! Mislili smo i prosle sezone da je gotovo pa smo dobili po usima!

djura

pre 6 godina

Ako kojim slučajem Zvezda odigra nereseno ili ne daj boze izgubi,očekujem vandrednu sednicu Vlade,jer je moguća destabilizacija zemlje,a taman smo na Evropskom putu.Kao sto ne možemo bez reality-a,tako ne može i ne sme ni Zvezda da izgubi u fudbalu,sto se tiče naše lige.Moze posto haos da nastane,...
(room 1408, 11. mart 2018 19:33)

inace ovo vam se zove tres humor i smesan je samo coveku koji je pokusao da baci foru

alonso

pre 6 godina

Ovaj Napredak ispada najpametniji. Ljudi cekaju do zaustavnog vremena i onda daju gol i to je izgleda jedini moguci nacin da se ugrozi Zvezda jer da su ranije dali gol to bi Majo anulirao ali ovako, isto kao i u Krusevcu, nije bilo dovoljno vremena.
(Carapani - mudraci, 11. mart 2018 21:25)

Protiv Partizana im to nije pomoglo, igralo se dok Partizan nije dao gol.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Дај мијењај Пешића крв ми пије на сламку! МИЛОЈЕЕЕЕЕЕЕ!!!!! 😲😲😲😲😲😲😲

krle

pre 6 godina

Ovo je školski primer ofsajda, zaustavite tacno u trenutku suta, igrac zvezde stoji tacno ispred golmana i markira ga tako da golman ne vidi loptu, ali dobro, ništa što već nije viđeno na zvezdinim utakmicama
(Ns, 11. mart 2018 20:03)

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....
(Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36)

A ovo je skolski primer koliko ljudi ne znaju pravila igre a ovde isteruju pravdu kada su neke sumnjive situacije u pitanju. Sto je najgore, Crvena Zvezda1913 je jedan od najglasnijih ovde a ne zna ni pravila fudbala. Hvala ti druze sto si me ubedio da tvoje komentare vise ne treba ni da preletim...

asterix

pre 6 godina

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....
(Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36)

Da ostavis sto komentara dnevno znas a o fudbalskim pravilima nemas pojma.

xxl

pre 6 godina

Da je u proslom kolu ostalo nereseno a nije i znamo zasto i ova neresena utakmica razlika bi bila 8 bodova. CZ igra lose vec kolima i do kraja gledacemo sudije. To je nase prvenstvo.

Delija Helsingborg

pre 6 godina

Ovo sto mi igramo,veze sa fudbalom nema.Na nasem "Rajku" mi se branimo,umesto da napadamo i damo drugi,treci,koliko god mozemo.Pesic,Racic,to blage veze sa fudbalom nema.Nikog umesto Kange nismo doveli,nema ko da stane na loptu,da podeli,pusti,da pravu loptu.

pedja

pre 6 godina

Toliko sam ogorcen da min.od1500 karaktera nije dovoljan da opisem kako igramo ovo proljece i sta sve ne valja.Najmanji je problem u rezultatu, kiksevi se desavaju,ali igra u sve i jednoj proljecnoj utakmici je ravna nuli!Milojevicu znas li ko su ti startnih 11?Ne mozes covjece jedno kolo jedan tim drugo drugi,Srnic igra pa ne igra,Donald igra pa ne igra,stoper cas Babic cas Savic,Ben igra,pa na klupi ,pa na tribinama,Milijas igra pa ne igra,Jovicic igra pa sledecu na klupi,sta ti je covjece,jedini neprikosnoven Pesic sa vezanim nogama,Radonjic no koment,cijelo proljece ti ni jedan napadac osim Bena i to iz penala nije dao gol eeej,ode titula ljudi.Ne mozes na Marakani protiv Vozdovca ,Napretka i slicnih da se branis kad das gol.Sam kazes da su utakmice protiv Vozdovca i Krusevca preslikane,pa ko je kriv.Nemas ti sta da analiziras sa igracima sta ne valja nego sa strucnim stabom.Udri sakom od stol ,jel ode ovo sve nikud ne treba!I da te podsjetim mada si Zvezdas .Mi moramo protiv svakog protivnika u ligi naravno,90 min igrati ofanzivno,mi moramo,da igramo lijep napadacki fudbal,mi moramo da imamo desetku!

Zvezdaš

pre 6 godina

Zvezda gubi titulu i ove godine.U najvažnijem delu sezone mi smo u najgoroj formi a uz to prodali smo dva najbolja igrača Boaćija i Kangu.Vidi se da nema kreativnosti i igre.Sve pobede i do sad su bile na silu.Partizan se vraća u formu i u igru.Ako nas pobede u direktnom duelu a imaju veće šanse i veći kapacitet Zvezda upada u haosu i gubi titulu.Živi bili pa videli.

Ns

pre 6 godina

Ovo je školski primer ofsajda, zaustavite tacno u trenutku suta, igrac zvezde stoji tacno ispred golmana i markira ga tako da golman ne vidi loptu, ali dobro, ništa što već nije viđeno na zvezdinim utakmicama

nemanja

pre 6 godina

Nedopustiva igra. Ajde sto se vidi da nam fali Kanga, i da Pesic nije ni do kolena Boaciju, vec je sporno sto nema želje ni borbenosti, i svi su se uklopili u to sivilo. Prvotimce donekle i razumem, ali daj Adzica, Bena, Babica, nek igraju. Pesic je resetao dok nije bilo pritiska, a sad kad je pod lupom navijaca i javnosti, katastrofa je...

Kavkaz

pre 6 godina

Veliki problem,primetan pad forme zvezde a tek idu jake utakmice sto ce se izgleda obiti zvezdi o glavu.Deluje mi kao da opet gubimo titulu!

dm

pre 6 godina

Da li je moguce da milijas igra?! Pa taj 10god vec nije spreman, ne moze da dise, kasni na svaku loptu, vise nema ni prekid. Evo 10 kornera ni jedna sansa osim sto se odbilo na srecu pa ovaj sutnuo. Ovo je katastrofa. Tri prethodne nismo trebali da dobijemo kako igramo. Borjanovo odugovlacenje je sramota. Probati sa nekim mladjim na plejmejkeru, milijasa brzog oterati koliko veceras.

NoName

pre 6 godina

U padu smo motiva, igra je ok, stvaramo šanse ali je sve to u završnici letargično.Bena i Joveljića u špic a Pešića vratiti levo i menjati sa Radonjićem, korisniji je kao krilni špic.Svakako se ne brinem i dalje smo na dobrom putu i savetujem Milojeviću da više ne izvodi ovako kombinovane sastave već u svaki meč maksimalno i u najjačem sastavu.Biće bolje!
(Nicky, 11. mart 2018 21:19)

Koje šanse mi stvaramo? Poslednju šansu smo napravili u Moskvi...

NoName

pre 6 godina

45 minuta mi nismo napravili jednu jedinu šansu protiv Napretka. Kanga je bio 80 posto ekipe, ovo što je ostalo su samo trkači. Jedina šansa da uzmemo titulu je da pobedimo Partizan. Ako ne pobedimo Partizan u plej ofu možemo da se pozdravimo sa titulom.
(NoName, 11. mart 2018 19:25)

Samo da ispravim samog sebe - 90 minuta mi nismo napravili jednu jedinu šansu protiv Napretka. Kanga je bio 80 posto ekipe, ovo što je ostalo nisu ni trkači.

cat

pre 6 godina

kme kme kme :) jao sto uzivam u ovom nemocnom kukanju iz Humske... Nadam se panalu pa da uzitak bude veci! 
(vlada, 11. mart 2018 18:52) 

Pa vi pantercici samo tome i mozete da se nadate. Nego kad planirate neku posteno da pobedite? To ne planirate, jel? E moji panteri...
(vlajzi, 11. mart 2018 19:22)

gde ti vidis pantere, da nisi zaglavio u dzungli?

PANTELIJA

pre 6 godina

PRODAJOM KANGE ZVEZDINA IGRA SE RASPALA!!!! ON JE BIO ALFA I OMEGA ZVEZDINIH DOBRIH REZULTATA!!! JESTE IMAO LUDU GLAVU I ZNAO JE LOSE DA ODIGRA ALI ON KAD JE U EKIPI MI SMO BILI BOLJI BAR ZA 20% !!!! TREBALO SE PRODATI SVE DRUGO IZ TIMA ALI ON JE MORAO DA PRODUZI UGOVOR!!! NIKOG NISU DOVELI I BOJIM SE DA OVDE NEMA NAPREDKA U IGRIJE NI NA VIDIKU NEMA IGRACA NJEGOVOG KALIBRA DA GA ZAMENI !!! OBICE NAM SE O GLAVU PRODAJA KANGE!!!!

Nikola

pre 6 godina

Zvezda je bas u problemu, nije ovo ni nalik onoj igri od jesenas. Svako ko je rekao da je titula gotova stvar se grdno prevario. Evo sada kiks Zvezde ali sta bi bilo da je ostalo i 1:1 sa Vozdovcem, da je isto to bilo i u Novom Sadu bez onog penala i plus ide plej of i dele se bodovi... Nesto debelo ne stima u igri.

Bojan

pre 6 godina

Veliki problem,primetan pad forme zvezde a tek idu jake utakmice sto ce se izgleda obiti zvezdi o glavu.Deluje mi kao da opet gubimo titulu!
(Kavkaz, 11. mart 2018 20:38)

meni isto tako deluje, bojim se iste prethodne sezone daj boze da gresimo...

asdf

pre 6 godina

Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda. Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu.Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine
(Pravila, 11. mart 2018 21:24)

Dakle, sutra kada dodje derbi mec, Djukic da savetuje igrace da se jedan igrac Partizana uvek nalazi ispred golmana Zvezde a da ostali sto vise sutiraju jer, ofsajd je tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu, nema veze sto golmanu zaklanja vidik i sto ga ometa... To je drugari novo pravilo koje pisu navijaci Zvezde i toga se treba pridrzavati. Jos bolja prica je da 2 igraca stoje ispred golmana i da se sklone tek kada lopta dodje na 3m od njih i golmana. Pobeda zagarantovana.

cirkus liga

pre 6 godina

Koliko je nasa liga slaba kada jedan ili dva igraca (Boaci i Kanga - Leonardo) prave toliku razliku.... Steta sto je Partizan dosta kiksirao, zbog Terzica bi mi bilo drago da Zvezda ne uzme titulu zato sto je bukvalno na silu oterao Boacija i Kangu koji su zeleli da ostanu. (Zvezdas sam)

krle

pre 6 godina

Cisto da dodam da je Zvezdin gol iz cistog ofsajda ali pomocni nije video jer je nonsalantno izbegao da prati ofsajd liniju pa mu je oprosteno. Ali eto, jos jedan gol iz rubrike sumnjivih golova Crvene Zvezde.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Hahahaha tooo Eskicu majstore! Steta sto je Napredak igrao bunker jer bi u suprotnom pobedio Zvezdu premda je Zvezda bila brojcano jaca za Maju Vujovica.

некле

pre 6 godina

Биће пенал за звезду и вероватно напредак добија црвени до краја.
За ово друго нисам 100% сигуран, али пенал за звезду сигурица.

Cinik

pre 6 godina

Veoma slaba igra Zvezde. Iz utakmice u utakmicu sve gore i gore. Radonjić potpuni promašaj, Pešić zato i nije igrao u inostranstvu. Frimpong, bolje da ne komentarišem. Igra Partizana danas je bila možda za nijansu bolja ali i to je slabo. Mislim da je krajnje vreme da rukovodstva Partizana i Zvezde prestanu sa pisanjem saopštenja i da se okrenu radu sa mladim igračima. Zar niko ne vidi da su najbolji igrači Saša Ilić i Milijaš. Nijednu ofanzivnu 10-etku nemamo, strašno.

NELE

pre 6 godina

Zvezda je bez Boacia prosecna ekipa...Sve pobedjuje na silu...Protiv Spartaka posle cudnog preokreta...Protiv Vozdovca u 93min...Protiv Vojvodine penal...Sada nereseno...Nema vise one leprsave igre...

saopštenje u interesu regularnosti

pre 6 godina

Mora se uvesti pravilo da im se na svakoj utakmici svira najmanje dva penala da bi prvenstvo bilo regularno. Da nije bilo odličnog sudije na prošloj utakmici sa Vojvodinom prvenstvo bi bilo potpuno neregularno.

bromazepam

pre 6 godina

Nema penala nema pobede!!Bravo Napredak!! 


Partizan nakraju osvaja titulu pazite sta vam kazem!!
(Grobar, 11. mart 2018 20:23)

nema 2 crvena u Lučanima nema pobede, nema isključenja zbog prigovora i gola iz ofsajda u 97-mom minutu protiv istog ovog napretka nema ni pobede...

vucelaaa

pre 6 godina

Нема пенала нема победе хахахах 
Можда ово буде историјских 1-1 на крају, сад је разлика 6 бода, тучемо звезду у дербију то је 3, а ови кукавци морају опет на вождовац и напредак у плеј офу са којима не могу да намештају, а нема шанси да победе ни једне ни друге. 
Плус Столица са Војводином. 
Биће опет црно-бела титула! 
Понавља се прошла година, све је исто!
(некле, 11. mart 2018 20:33)

A titula namestena mezimici?

Realno

pre 6 godina

Kolike bi bile samo cifre koje bi zvezda odbijala za Radonjica da bar nesto od fudbala zna...nit suta,nit asistencije,nit kontrola lopte,nit fudbalske inteligencije...zabijanje glave i trk...i za to se odbijalo po 5 miliona...sta bi tek bilo da ima nesto od ovoga...

Lale

pre 6 godina

Očigledno da je Zvezda već neko vreme u krizi.Loše urađen prelazni rok, da kažem , zbog objektivnih okolnosti.Ali mi nije jasno što nešto Miloje ne menja, da ubaci u vatru Joveljića.Pa njegovi vršnjaci po Evropi već tri godine igraju kao starteri.Pešiću je plafon prva rezerva , dečko je limitiran i to je to.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Totalno nebitno izjednačenje. Sistem takmičenja je takav da obesmišljava ovu jurnjavu za bodovima tokom čitave sezone po teškim terenima Srbije jer se polove bodovi posle regularnog dela. Da li ćemo imati 14 ili 13 ili 12 ili 5 bodova prednosti totalno je nebitno jer se pred tzv "plej of" gospoda iz FSS dosetili da polove bodove i smanjuju bodovne prednosti. Znači da li ćemo imati 7 ili 6 ili možda 5 ili 4 boda više od Partizana u "plej ofu" nebitno je iovako ionako odlučuje naredni večiti derbi. A da nema tog sistema, da je ovo prvenstvo poput svih ostalih širom sveta Crvena Zvezda bi već bila šampion. Prema tome sve je pod kontrolom.(Ivan, 11. mart 2018 20:28)Partizan je jedini glasao protiv podele bodova, inace bodovi se dele u Rumuniji, Bugarskoj, gde se igra plej of sa 6 timova dvokruzno, a plej aut sa 8 timova. Poljaci igraju kao i mi trokruzno sa delenjem bodova, mada to i nije delenje bodova nego jednostavno pobeda vredi 1.5 bodova a nereseno 0.5, a u plej ofu-plej autu 3 boda, ali kako zaboga, mnogi bi se pitali, da pobeda vredi 1.5 bodova, zato je uvedno da se dele bodovi. Mada su mogli da ostave tri boda za pobedu a da u plej ofu-plej autu pobeda bude 6 bodova a nereseno 2 boda...
(mika, 11. mart 2018 20:50)
Sve si lepo rekao, ali ima samo jedan mali problem. Pa Zvezda i svi ostali klubovi su trazili ovaj sistem podele bodova. Samo je Partizan bio protiv. Samo Partizan trazio VAR ostali protiv. I onda kad se jednog dana ponisti gol zvezdi ili lucanima ili vosi krene kuknjava, umesto da greske svedemo na minimum. Savez otisao na svetako prvenstvo, ima se para i za nove terene i za VAR ali koga briga, najbolje se pliva u blatu i mulju i ko koga zezne.

drug Vucela

pre 6 godina

Нема пенала нема победе хахахах
Можда ово буде историјских 1-1 на крају, сад је разлика 6 бода, тучемо звезду у дербију то је 3, а ови кукавци морају опет на вождовац и напредак у плеј офу са којима не могу да намештају, а нема шанси да победе ни једне ни друге.
Плус Столица са Војводином.
Биће опет црно-бела титула!
Понавља се прошла година, све је исто!
(некле, 11. mart 2018 20:33)

Hahahaha imamo pobednika! Smrzavaju se na -12 a mastaju o tituli, jos pominje kako nema sanse da pobedimo Vozdovac i Napredak u plej ofu a Vozdovac ove sezone 2 puta izgubio od nas, dok je njih taj isti Vozdovac pobedio na JNA, Napredak ih pobedio u Krusevcu a na JNA isto igrao 1-1. Najveci biser je sto i pored cinjenice da sa pomenutim klubovima imaju isti ili gori skor od nas ipak su ubedjeni da ce pobediti sve do kraja, iako nisu imali pobedu kod kuce 5 meseci. Bolje gledajte kako da vas Nislije ne preteknu, 2. mesto se opasno ljulja!

Miloje?

pre 6 godina

Još jedna bleda Zvezdina partija. Od Subotice, preko Voždovca i Novog Sada... Igramo sporo, neubedljivo i bezidejno. Ni odbrana više nije tako sigurna. Pešić je i dalje u kanalu. Vidi se koliko nam nedostaje Kanga. Napredak je zasluženo uzeo bod. Ovo mora mnogo, mnogo, mnogo bolje...

Boki PFC

pre 6 godina

Zvezda kiksne prvi put u drugoj polusezoni oni odmah preokrecu, i prizivaju reprezu prosle sezone. Najveci debili od svih navijaca u evropi.
(Ivan, 11. mart 2018 21:17
Aj citaj malo komentare zvezdinih navijaca koji pisu o toj reprizi i pribojavaju se!

drnčposelo

pre 6 godina

drnčposeloKod direktnog udarca na gol nema ofsajda .Objasnjeno u clanu 11 pravilnika.Lopta nije upucena saigracu da bi bio ofsajd. Da je golman odbranio ili lopta udarla u precku ili stativu igrac koji je navodno bio u ofsajdu i aktivirao se postizuci gol sudija svira nedozvoljenu situacijuGreska sudije kod gola Vozdovca.Dva igraca bila u nedozvoljenom polozaju.Jedan se aktivirao i dao gol
(Pravila, 11. mart 2018 21:58) dakle, zvezdin igrac stoji u ofsajd polozaju ispred vratara napretka, pritom nije statican i zaklanja mu vidno polje, utice na protivnika sto jasno pise u pravilu i to je kaznjiva radnja, odluka indirektan udarac (ofsajd) i kraj price!! A ti mozes da tumacis kako ti odgovara..

Ofsajd

pre 6 godina

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36)

Ne dira loptu, ali ocigledno ometa golmana. Cist ofsajd.

ljupce

pre 6 godina

konacno sam se smirio pa da dam svoje vidjenje utakmice...neke stvari su sada vec potpuno jasne...posle cska zvezda je izgubila sve ono sto je imala u jesenjem delu sezone.pesic i radonjic ponovo dominiraju terenom kao komedijasi,prvi sam sebe saplice umesto suta na gol,a drugi je potvrdio moje prethodno pisanje da je samo dobar da trci za loptom i nista vise.ovo je horor najblaze receno.poslednje tri utakmice nas vade dva igraca,rodic i krsticic.to nije njihov posao.daj tog hajdina vise u ekipu miloje pobogu.imas dva univerzalca,gobeljica i hajdina,a ne koristis ih uopste.zasto???????umesto da njih dvojica odrade zamenu mesta ili neki beg sa brzinom(hajdin je u ovom trenutku ronaldinjo za radonjica)njih dvojica mogu napraviti razliku.srnic na mesto kreatora ponavljam,krsticicu svaka cast,ali on nije kreator vec bolja verzija milica.ben mora u spic umesto pesica dok ne ohladi glavu i zaboravi cska.radonjic takodje klupa.vidi se da je njih dvojicu najvise pogodilo ispadanje iz lige evrope.budi hrabar kao do sada sto si bio i ubaci gobelju i hajdina.trgni ovu dvojicu dok ne bude kasno jer nam se jako lose pise ako ovako nastavimo.sad se vidi koliko fale kanga i boaci,ali se mora bar u ovom nasem prvenstvu uzeti titula i bez njih.trgnite se jos imate vremena.spasavajte dok se ima sta spasavati inace u plej ofu kad se podele bodovi ode mast u propast.

Delija

pre 6 godina

Sad stvarno mi sa ovakvom igrom i ekipom trenutno nema sanse da dobijemo i ovakav Partizan mislio sam da je nemoguce da se ponovi prosla sezona al mi igramo sve gore i ovo je za veliku zabrinutost jer ako kiksnemo jos jednu i pobedi nas Partizan u plej ofu mi posle toga ne smemo da igubimo od nikog jer ako se to desi ponovice se identicno prosla sezona.Alarm ozbiljno treba da se upali.

veliki strumf

pre 6 godina

Od pocetka drugog dela sezone pisem da nasa igra ne lici ni na sta. Mi sredinu terena nemamo, a i odbrana je neuporedivo losija. Prisutna je neverovantna indolentnost u igri i ovo nije ona Zvezda od jesenas. Srecno smo dobili par utakmica i to nas je zavaralo. Kad Kokeza prepolovi bodove, bice velikih problema da odbranimo trenutnih +6. Jednostavno, adekvatne zamene za Kangu i Boacija nisu dovedene a oni su bili pola tima u napadu. Pesic je u kanalu, ne moze da izdrzi pritisak prvog spica a i ostali ne igraju nista. Jednostavno, nema kreatora, nema igraca koji moze da zadrzi loptu i podeli pas i ti ce predstavljati sve veci problem.

Ноле

pre 6 godina

Ко зна можда би и Звезда ко партизаи дала гол Напретку из неког офсајда да је Мајо продужио утакмицу 20 минута.

zvele

pre 6 godina

Nema penala nema pobede!!Bravo Napredak!! 


Partizan nakraju osvaja titulu pazite sta vam kazem!!
(Grobar, 11. mart 2018 20:23)

skupiti sve tvoje komentare na jednom mestu i ubaciti ih u najmocniji racunar na svetu, taj racunar bi eksplodirao.

Igor ch

pre 6 godina

Pesic je totalno van forme, trenutno nije ni za klupu. Miloje bi morao da ga zameni, pa neka zasluzi ponovo prvi tim. Mada tesko, nije on za Zvezdu...

NoName

pre 6 godina

Pazi ove sto pisu o prodaji Kange.Alo ljudi Kanga bi na leto bio slobodan igrac. Sada smo uzeli milion evra i oslibodili.platni fond 
Nista tragicno sto se igralo nereseno. Do kraja regularnog dela ni jedna ozbiljna utakmic. U plej ofu cetiri kod kuce i tri na strani. Sa patizanom, vojvodinom na Rajku.Sest bodova su dve utakmice
(Zuks, 11. mart 2018 21:03)

Da li si ti svestan da će nas Mladost u Lučanima pobediti? Alo, ljudi, mi skoro 300 minuta nismo napravili jednu jedinu šansu.

SEnT

pre 6 godina

Ipak je i ovaj Milojevic los trener! Imas samo Pesica u napadu, koji je u ocajnoj formi, i ti odmaras Bena. Neznam samo od cega ga odmara, cini mi se da je protiv Vojvodine igrao svega 15-ak min. Stalno nesto menja sastave, nesto kombinuje. E ovako se gube bodovi, a i titula. Malo ti sto se provlacis zadnjih par kola, i opet isto, nikakve pouke on nije izvukao!

Ljubisa livac

pre 6 godina

Eto vam sad, svima koji ste bili za prodaju Kange, ne bi li se uzelo pola miliona-milion. Bolje da je ostao, makar i ne uzeli obestecenje, bar bi do titule mogli lagano. Sad nemamo pravog veznjaka, nema ko da poveze redove, uputi pas, bas se vidi nedostatak kreativca. O Pesicu tek da ne pricam, decko indisponiran.

VelikiPoznavalacPravila1913

pre 6 godina

Pa mi ni iz opsajda kad dajemo golove ne moze da pobedimo. Mnogo smo losi. Bolje neka Partizan uzme titulu i ove godine.

duledudule

pre 6 godina

Ovo nisu čista posla.Zadnjih pet minuta smo im se nudili da nam daju gol.Toliko ocigledno.Gde je Ben?Gde je Donald?Kakav Račic?Zbog cega se ne igra u najjacem sastavu?

Cubaka

pre 6 godina

Biće DUPLA KRUNA u HUMSKOJ !
(uefamafia, 11. mart 2018 20:49)

Ti si poznat po "dobrim" i "pametnim" komentarima, evo nekih da se podsetimo koliko si "strucan".

2:1 u Beogradu,
2:3 u Češkoj...
Ukupno 5:3 za Partizan.
(uefamafia, 13. februar 2018 15:25)

Debakl u najavi, 0:5 na Marakani...
Do poluvremena prazan stadion.
(uefamafia, 12. februar 2018 15:11)

Mogao bih ovakve i slicne tvoje gluposti do ujutro da redjam ali mislim da nema potrebe jer svima je jasno koliko se razumes ne u fudbal nego u sport uopste.

Стампи

pre 6 godina

Највећа грешка је продаја Канге!!!
Од када је он отишао игра се распала, нападачи нису дали гол пет утакмица, нисмо требали да добијемо ни Вождовац ни Војводину, нисмо заслужили! Ваљда то виде и ови што треба да виде, форма и игра су у паду!

Марко

pre 6 godina

Ovaj Napredak ispada najpametniji. Ljudi cekaju do zaustavnog vremena i onda daju gol i to je izgleda jedini moguci nacin da se ugrozi Zvezda jer da su ranije dali gol to bi Majo anulirao ali ovako, isto kao i u Krusevcu, nije bilo dovoljno vremena.
(Carapani - mudraci, 11. mart 2018 21:25)

Против Партизана у Београду им ни та тактика не би помогла. Играло се док Партизан није дао гол и то из офсајда.

neko to od gore vidi sve

pre 6 godina

Odgledah prvo poluvreme. Ovo sto Zvezda igra je uzas. Nema pleja, nema ideje. Nisam grobar. Mnogo nam je jadan fudbal.

Vladimir

pre 6 godina

@vlajzi

Ko su ti panteri što ti se prividjaju? Ne znam koju utakmicu gledaš ali si komentar ostavio na vest o utakmici C. Zvezda - Napredak. A koliko je meni poznato navijači Napretka se ne zovu panteri. Ali ovde je dobro poznato da se jedva čeka sa pisanjem gluposti, neistina. Kada imaš mali IQ pa to pokušavaš nadomestiti pisanjem gluposti.

mika

pre 6 godina

Totalno nebitno izjednačenje. Sistem takmičenja je takav da obesmišljava ovu jurnjavu za bodovima tokom čitave sezone po teškim terenima Srbije jer se polove bodovi posle regularnog dela. Da li ćemo imati 14 ili 13 ili 12 ili 5 bodova prednosti totalno je nebitno jer se pred tzv "plej of" gospoda iz FSS dosetili da polove bodove i smanjuju bodovne prednosti. Znači da li ćemo imati 7 ili 6 ili možda 5 ili 4 boda više od Partizana u "plej ofu" nebitno je iovako ionako odlučuje naredni večiti derbi. A da nema tog sistema, da je ovo prvenstvo poput svih ostalih širom sveta Crvena Zvezda bi već bila šampion. Prema tome sve je pod kontrolom.
(Ivan, 11. mart 2018 20:28)
Partizan je jedini glasao protiv podele bodova, inace bodovi se dele u Rumuniji, Bugarskoj, gde se igra plej of sa 6 timova dvokruzno, a plej aut sa 8 timova. Poljaci igraju kao i mi trokruzno sa delenjem bodova, mada to i nije delenje bodova nego jednostavno pobeda vredi 1.5 bodova a nereseno 0.5, a u plej ofu-plej autu 3 boda, ali kako zaboga, mnogi bi se pitali, da pobeda vredi 1.5 bodova, zato je uvedno da se dele bodovi. Mada su mogli da ostave tri boda za pobedu a da u plej ofu-plej autu pobeda bude 6 bodova a nereseno 2 boda...

Billzz

pre 6 godina

Cestitke Napretku na borbenosti i zasluzenom golu... Pesic i navikani Radonjic ( i jos par njih da i ne imenujem) su nedorasli za crveno-beli dres

aco rs

pre 6 godina

Evidentan pad forme kod tima Vladana Milojevica.Sve cestitke Napredku odigrali su dobru utakmicu,stalno su prjetili.Bice zanimljivo do kraja prvenstva.

krajisnik

pre 6 godina

kada ti odu 2 najbolja igrača (Boaci i Kanga),logično je da prije ili poslije počnu kiksevi.
Pri tom, to su ofanzivni igrači koje ne mogu zamjeniti Pešić i Milijas( Krsticic)

Miki delija

pre 6 godina

Ne zelim Miloje da te kritikujem, isuvise si nam srece doneo ove sezone, ali i sam si lepo primetio posle utakmice da nesto ozbiljno ne valja, a iskreno mislim da sebi treba da postavis nekoliko pitanja: prvo zasto, ko i kako gura Racica, ti si prepametan da bi svojevoljno igrao sa igracem manje kad je doticni u igri, drugo, cemo Miloje eksperimentisanje u sastavu pred pauzu, kad ce ionako odmarati, trece Pesic i Radonjic su u potpunom kanalu, ili ih motivisi, vrati, ili napolje iz igre, Pesic svojim namcorastim stavom deluje toliko iritantno da boli, a Radonja je svojim nerezonskim sutevima, nesmislenim potezima vec odavno na ivici da ga publika izzvizdi. I mozda najbitnije, sta bi brate s voljom, presingom kojim smo lomili protivnike, otkud posle priprema toliko neozbiljnosti, samovolje, kako da u tri zaredom ko god nas stisne, gol je neminovan u finisu, i to onakva stamena odbrana. Ostaje da verujemo u tebe, da neces dozvoliti proslu sezonu, jer bi to bio horor posle svega. Takodje, vec sada se vidi strasno los prelazni rok, gde se kockalo i umesto Kange nije doveden ama niko od desetine najavljenih kreativaca, a mi bez Kange jednostavno nismo ekipa sa idejom, vec ekipa trkaca, uz gore pomenute igrace van forme, realno u ozbiljnom smo problemu. Zato Miloje podvikni, zategni pa da se posle pauze opet vratimo na stare jesenje staze !

zoran ivkovic

pre 6 godina

svaka cast Milojevicu kao treneru za dosadasnje rezultate ali i on i neki igraci su poleteli mnogo . veceras se Milojevic prekonbinovao ,nama najkreativniji igrac Ben ne igra ,podcenjujemo napredak ! Stranac ako je doveden treba da igra i pravi razliku ....u Novom Sadu smo se prosfercovali zahvaljujuci sudiji ,razlika se istopila na 6 bodova i lako moze da se ponovi prosla sezona . ne razumem igramo domace prvenstvo i cuvas Bena,Srnica,Donalda za sta ih cuvas izvodi bre najaci tim ....neki igraci koji su dobili sansu totalno nekorisni ,bledi Milic ,Racic jos par njih a par je umislilo da su igracine tipa Radonjic i Pesic . Svaki bod igrom i zalaganjem treba zaraditi na terenu a pojedinci rezervisti trxba da grizu kad dobiju sansu

Ivan

pre 6 godina

Partizan je jedini glasao protiv podele bodova, inace bodovi se dele u Rumuniji, Bugarskoj, gde se igra plej of sa 6 timova dvokruzno, a plej aut sa 8 timova. Poljaci igraju kao i mi trokruzno sa delenjem bodova..
(mika, 11. mart 2018 20:50)

Pa znam da je Partizan jedini glasao protiv ovog sistema podele bodova, ali zapitaj se zašto je glasao protiv toga! Pa zato jer je tih godina Partizan bio ubedljivo najdominantniji i on bi najviše bio uskraćen tom podelom! Ko je taj ko nosi krunu na glavi a da glasa da mu ta kruna što pre spadne sa nje? Pa niko ko je pametan razume se naravno! Inače budi siguran da bi ovaj današnji Partizan zdušno glasao za opvaj sistem podele bodova, između ostalog taj sistem mu je prošle sezone omogućio da se domogne šampionske titule iako je na kraju takmičenja imao totalno identičan skor pobeda, nerešenih i poraza sa Crvenom Zvezdom što je svojevrstan kuriozitet.

Inače, kada je sistem takmičenja u pitanju, meni je uzor onaj sistem koji je jednostavno najbolji, taj sistem se evo decenijama koristi u ligama "Petice" i u mnogim drugim, koji se svodi na klasično igranje svakoga sa svakim dvokružnim bod sistemom i posle toga ko ima najviše bodova i najbolju gol-razliku jednostavno je zasluženo najbolji i tu se priča završava, ne sme se oduzimati niti jednom timu ono što je zasluženo osvojio izgarajući na terenima tokom preduge sezone, bilo koji tim da je u pitanju naravno!

room 1408

pre 6 godina

Ako kojim slučajem Zvezda odigra nereseno ili ne daj boze izgubi,očekujem vandrednu sednicu Vlade,jer je moguća destabilizacija zemlje,a taman smo na Evropskom putu.Kao sto ne možemo bez reality-a,tako ne može i ne sme ni Zvezda da izgubi u fudbalu,sto se tiče naše lige.Moze posto haos da nastane,...

Lionac

pre 6 godina

Neka su dosli do boda. Zasluzeno. Ocigledno da nam fali kreativan igrac na sredini terena a da Pesic nije dovoljno kvalitetan da bude 1 opcija u napadu. U padu su forme, ne grize se i ne igra da se da vise golova. Cestitke Napretku.

некле

pre 6 godina

Нема пенала нема победе хахахах
Можда ово буде историјских 1-1 на крају, сад је разлика 6 бода, тучемо звезду у дербију то је 3, а ови кукавци морају опет на вождовац и напредак у плеј офу са којима не могу да намештају, а нема шанси да победе ни једне ни друге.
Плус Столица са Војводином.
Биће опет црно-бела титула!
Понавља се прошла година, све је исто!

POPE

pre 6 godina

Za ovaj kiks je jedini i odgovorni Milojevic.Utakmicu pocinje sa Racicem,Milijasem i Milicem.A nema Bena,Donalda,Jovicica,Srnica i Adzica.A pitanje je i da li treba da igra Pesic.Dok se igrala Evropa donekle sam razumeo kombinovane sastave ali ni tad ih nisam odobravao.A zasto ih sad cuva i od cega su sad umorni?Ponasanje kao da smo vec uzeli titulu a zaboravljaju proslu godinu i plasim se da nam se ne obije o glavu opet ako se ne opamete.

drnčposelo

pre 6 godina

Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda. Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu.Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine
(Pravila, 11. mart 2018 21:24) sta ti decko lupas?! Koje si ti to pravilo citao?! Mozda iz hokeja ili rukometa.. pvde je ocigledno napadac zvezde ometao vratara napretka, u prevodu, utice na protivnika.. imas lepo objasnjeno u toj istoj knjizi koju pominjes..

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Poznajem coveka pod nikom Crvena Zvezda 1913. Dugo je igrao beka za jenog sremskog srpskoligasa tako da se covek razume u fudbal. 
(brus vejnov sobar, 11. mart 2018 21:01) 

Centarfor....i u pitanju je vojvođanska liga,tada jača od pola današnje prve

ProdigyCZ

pre 6 godina

Kao da igraju sa vrucim krompirom a ne sa loptom,godinama je tako u nasem fudbalu,deceniju,prijem i kontrola lopte je uzas.Da nije Miloja ova ekipa ne bi videla Evropu.Fali ovom timu suvi kvalitet u veznom redu,bar neko priblizno Kataiu,da imas zbog koga da gledas utakmicu,ovo je negledljivo.

Delija

pre 6 godina

Losa igra u drugom delu sezone,nisam se nadao da ce biti ovako ali se vidi da fale Kanga i Boaci i da bogami moze da bude svasta u plej ofu ima jos 10 utakmica da se igra Partizan ce izgleda igrati sve bolje a Zvezda ponavlja greske iz prethodne sezone jeste da nije isti tim ali opet mnogo opustanja posle postignutog gola gde su poslednje dve utakmice bile isto rizicne i neizvesne.Mora to mnogo bolje i da se izvede najaci tim jer ova eksperimentisanja se ne pokazuju dobro.

oOo

pre 6 godina

Impotentna igra Zvezda...objektivno...kad me je moj mali pitao da idemo na pola drugog poluvremena,kaze "ajmo tata dosadna je bas igra"... malo kritika:
Milijas se ozbiljno trudio,uklizavao,ali vidi se da nema tu vise sjaja i kvaliteta za zvezdinu 10,nikakvu razliku veceras nije napravio cak sta vise...a sta onda reci za Pesica*decko je u nevidjenom kanalu...realno je da on nista ne zna ali bas...sem zelje i volje nista korisno za 90min nije uradio...n i s t a...totalno jalov...

Boban

pre 6 godina

Pesic nemoze da iznese napad.Ekipa igra poziciono nema presinga malo ste digli nosic.Setite se jula meseca prosle godine,Malte.Setite se da ste proslo prvenstvo ovako slicno radili.Ovo kazem ne da pametujem nego da se zbojete ,da mali Joveljic udje u ritam .Nemas ti Miloje razloga da nekog odmaras.Ko nemoze neka ide.Sto ti ne odmoris pa vodi ekipu neko drugi?

Pitanje

pre 6 godina

Sta smo mi navijaci Zvezde skrivili bogu,da moramo da gledamo ovog antitalenta Racica na svakoj utakmici...prevrce mi se u stomaaku kad ga vidim da ulazi s klupe a tek kad vidim da pocinje utakmicu,nemam volje ni da gledam.Ko to mora da uzme pare od njegovog transfera?

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Eto, da Djukic neznalica nije kiksirao protiv Vojvodine, Cuke u Humskoj, Zemuna pre par kola, i izgubio od Radnickog sad bismo bili na -6 od Zvezde i imali bi sansi za odbranu titule.

dragan

pre 6 godina

kao navijač zvezde moram da kažem da je zvezda večeras igrala sramotno neverovatno je to da su primili go u zadnjem minutu utakmice i to je dokaz da je zvezda loša i uništena dovođenjem stranaca koji nemaju poima sa fudbalom i pri tom džabe samo uzimaju novac a domaći talenti se zanemaruju katastrofa

crni_redstar

pre 6 godina

znaci sto se mene tice ne gledam Zvezdu dok Pesic igra u njoj. ovo je bruka sta on igra i kako Zvezda zbog tog igraca ispasta.

anica

pre 6 godina

Nemam im sta zameriti, posle ispadanja iz LE doslo je do malog pada, ali je sve to minimalno u odnosu na tvoje ime I sta si uradila ove godine Zvezdo!
Napred!

cile

pre 6 godina

Strucnjaci Zvezda je od Napretka izgubila i jesenas. Sta samo kukate, niko vam ne valja, vi bi drzali formu na istom nivou deset godina.

floki

pre 6 godina

Ко зна можда би и Звезда ко партизаи дала гол Напретку из неког офсајда да је Мајо продужио утакмицу 20 минута.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ноле, 11. mart 2018 20:50)

Pa vec je dala prvi gol iz ofsajda. Mnogo bi bilo dva za jednu utakmicu i od Zvezde.

Nego, sta cemo sa penalom za Napredak, kada Rodic bukvalno iznosi loptu rukom na tri metra od gola?

Napredak je zasluzio pobedu.

Walldorf

pre 6 godina

Cestitke Krusevljanima. Zasluzili su bod i to je evidentno. Sto se nas tice, od kako smo prokockali prolaz dalje u LE, sve vise licimo na nezainteresovanu grupu gradjana. U celu situaciju pocinje da se uklapa i Milojevic. Poceti utakmicu protiv jedne od najneugodnijih ekipa u ligi sa drugom postavom je, najblaze receno, neozbiljno. Drzati Milijasa 90. minuta u igri je neobjasnjivo. Covek moze igrati ozbiljno najvise pola sata, i upravo katastrofalna igra u sredini nas je kostala dva boda. Totalna neodgovornost u sredini terena je rezultovala situacijama gde su "Carapani" izlazili na nasu zadnju liniju viskom igraca!!! To je neoprostivo!!! Na kraju, vidi se da je kicma tima Donald. Bez njega, nema igre u sredini. Sve se svodi na ispucavanja ka veselniku Pesicu, koji i kada dodje do lopte, ne uradi nista korisno. Ovo jednostavno nije dobro. Ekipa ne moze zaboraviti fudbal u dve-tri nedelje. Zasto ovako izgledamo, pitanje je za trenera Milojevica. Vec u Sredu cemo videti sta mozemo ocekivati do kraja sezone. Ima tu jos dosta toga da se kaze, no, neki drugi put. Jos jednom, cestitke "Carapanima" a pred Milojem je domaci zadatak koji mora resiti po hitnom postupku. Sportski pozdrav!

Ivan

pre 6 godina

Zvezda kiksne prvi put u drugoj polusezoni oni odmah preokrecu, i prizivaju reprezu prosle sezone. Najveci debili od svih navijaca u evropi.

Nicky

pre 6 godina

@NoName Nije baš da ne stvaramo, nisu neke dvestapostotne šanse ali budu solidne prilike što je za našu ligu sasvim dovoljno postići golove. Nemoj mi reći da recimo akcija kod gola Krstičića na centaršut Stojkovića nije lepa akcija? Ili Rodićev poslednji gol na Marakani? Jednostavno, pali su u motivu, do CSKA su igrali sa tom energijom Evrope i to se manifestovalo i u našoj ligi, sada je došlo do malog zasićenja i otaljavanja jer smo mnogo bolji od ostalih.Kreatora smo prodali, pravog napadača nemamo, Pešić nije za najisturenijeg po mom mišljenju i takvog trenutno nemamo.Nemojmo da se razočaravamo posle jednog kiksa i perioda lošije igre, verujem pre svega u trenera a i u ove igrače da će zaigrati bolje i odraditi sezonu do kraja.

ja

pre 6 godina

Poznajem coveka pod nikom Crvena Zvezda 1913. Dugo je igrao beka za jenog sremskog srpskoligasa tako da se covek razume u fudbal.
(brus vejnov sobar, 11. mart 2018 21:01)

da nije igrao za Mitros :) ?

bora

pre 6 godina

@sent...Ma nek si mu TI rekao samo!Samo bre strogo!Ne valja Miloje nista bre,prevara od trenera bre,samo 12 bodova razlike i od prvog kola lige uefa do 1/16 finala,sta bre on umislja,veze bre nema taj Miloje,amateraki trener bre za kukuruz ligu!Aj sad malo da mrzis sebe pa ces sutra opet ceo svet!

zvezda+partizan=dva zla

pre 6 godina

GASI FUDBAL NA ODREDJENO VREME!
GASI FUDBAL NA ODREDJENO VREME!
GASI FUDBAL NA ODREDJENO VREME!
GASI FUDBAL NA ODREDJENO VREME!

DOSTA JE MRZNJE I KRIMINALA!!!
OVO NIJE SPORT!!!
Uskoro peticija u celoj Srbiji za stopiranje ovoga sporta!!
NE BUDI LENJ I POTPISI!!!

xxx

pre 6 godina

@Zvezda 1913 - Jeste, Lalatovic je poznat po sklanjanju Partizanu.
(Cxevu, 11. mart 2018 18:47)

Lale nije ali Drinčić i Bogosavac....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 19:23) Vidim da ne zaboravljaš Drinčića i njegove bombe...

riba

pre 6 godina

Miloje zasto saras tim, kao da smo mi Man City, lose pripremljena ekipa, bez motiva vec par utakmica, a grobari su se vratili u formu i ako ovako nastavimo sve je moguce kada se polove bodovi. Imali smo srece u Novom Sadu, a veceras nismo.

Šegrt da uči Maja

pre 6 godina

@
Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda. Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu.Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine
(Pravila, 11. mart 2018 21:24) sta ti decko lupas?! Koje si ti to pravilo citao?! Mozda iz hokeja ili rukometa.. pvde je ocigledno napadac zvezde ometao vratara napretka, u prevodu, utice na protivnika.. imas lepo objasnjeno u toj istoj knjizi koju pominjes..
(drnčposelo, 11. mart 2018 21:40)

Da to odgovara Zvezdi onda je skroz obratno - piše sitnim slovima u Pravilniku

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Izgleda da tkzv. "edukatorima" treba edukacije.
(CQLCMB, 11. mart 2018 22:29

Ajde sad malo o golu Evertona istom tom Napretku....

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd.... 
(Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36) 

Da ostavis sto komentara dnevno znas a o fudbalskim pravilima nemas pojma.
(asterix, 11. mart 2018 20:56)

Bajo moj veze nemaš....direktan šut u okvir gola ,nema ofsajda,NEMA OFSAJDA...

Exe

pre 6 godina

Биће пенал за звезду и вероватно напредак добија црвени до краја. 
За ово друго нисам 100% сигуран, али пенал за звезду сигурица.
(некле, 11. mart 2018 18:39)

Pa jesi li igrao u kladionici da zaradis nesto? ako si 100% siguran?Naravno da ne kao i svaki grobar

Ivan

pre 6 godina

Totalno nebitno izjednačenje. Sistem takmičenja je takav da obesmišljava ovu jurnjavu za bodovima tokom čitave sezone po teškim terenima Srbije jer se polove bodovi posle regularnog dela. Da li ćemo imati 14 ili 13 ili 12 ili 5 bodova prednosti totalno je nebitno jer se pred tzv "plej of" gospoda iz FSS dosetili da polove bodove i smanjuju bodovne prednosti. Znači da li ćemo imati 7 ili 6 ili možda 5 ili 4 boda više od Partizana u "plej ofu" nebitno je iovako ionako odlučuje naredni večiti derbi. A da nema tog sistema, da je ovo prvenstvo poput svih ostalih širom sveta Crvena Zvezda bi već bila šampion. Prema tome sve je pod kontrolom.

Zuks

pre 6 godina

Pazi ove sto pisu o prodaji Kange.Alo ljudi Kanga bi na leto bio slobodan igrac. Sada smo uzeli milion evra i oslibodili.platni fond
Nista tragicno sto se igralo nereseno. Do kraja regularnog dela ni jedna ozbiljna utakmic. U plej ofu cetiri kod kuce i tri na strani. Sa patizanom, vojvodinom na Rajku.Sest bodova su dve utakmice

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Nevjerovatno. Ista situacija kao sa Vozdovcem. Mrtvilo od utakmice u kojoj cuvamo 1-0 i ovi pred kraj krenu naprijed i daju nam gol. Sreca nasa pa je ovolika prednost a i to nam nije garancija za titulu.Svaka tekma nam je na noz ako ovako nastavimo mogli bi da puknemo titulu. Shvatam da Kanga i Boaci mnogo znace al valjda mozemo sa Jsl ekipama da igramo sa ovim timom. Ovako ne izgleda ovo dobro nimalo, protiv Vozdovca i Vose smo se izvukli, sad ne.

Pravila

pre 6 godina

Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda. Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu.Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine

Ivan

pre 6 godina

Zvezda gubi titulu i ove godine.U najvažnijem delu sezone mi smo u najgoroj formi a uz to prodali smo dva najbolja igrača Boaćija i Kangu.Vidi se da nema kreativnosti i igre.Sve pobede i do sad su bile na silu.Partizan se vraća u formu i u igru.Ako nas pobede u direktnom duelu a imaju veće šanse i veći kapacitet Zvezda upada u haosu i gubi titulu.Živi bili pa videli.
 (Zvezdaš, 11. mart 2018 22:49)

Nisu igrali Donald, Ben, Savic, Le Talek. Ovo nije najbolji tim zvezde u ovom trenutku, tako da oladite sa tim lozenjem o gubitku titule. Zasto nisu igrali to je pitanje za trenera, ali kao neko ko se predstavlja kao zvezdas valjda bi imao malo pojma da veceras zvezda nije igrala u svom najboljem sastavu koji bi odsrafio ovaj napredak.

Borat iz predgradja

pre 6 godina

da je partizan u pitanju igralo bi se još 10 minuta i dobio bi penal.
Počela je da daje plodove vučelina medijska hajka.
(nosi fenjer,navija za fener, 12. mart 2018 09:30) ...A mozda je majo trebao da svirne jedan zvezdanaesterac za svaki slucaj,zlu ne trebalo

ja

pre 6 godina

dal ce biti penal ili gol iz ofsajda ili nesto drugo sporno je nebitno. Verovatno neka neregularnost, mislim na ociglednu gresku. Prosto desava se precesto.

who the f..k are you

pre 6 godina

Bravo Kruševljani!! Da ne komentarišem što je pre kornera komšija bio faul u napadu, što je morao da svira penal za Napredak...ono što me raduje je da se vidi iz aviona da bez Kange i onog što ga je Bog poslao u Kinu vi veze nemate, a to i sami vidite...stižemo vas...biće uzbudljivo!!

novosađanin

pre 6 godina

Zvezda je pala u formi. Nema onu igru i žar koja je krasila do CSKA. Oseća se umor, bezidejnost, neprobojnost.. Nema lucidnih poteza. Ako nastavi ovako teško će do titule. Izgubi od Partizana i opet neki " Voždovac" i sve pada u vodu. Partizan se budi.. A Zvezda prima golove na njegov način.. Provukka se protiv Vojvodine. Očito je da se nešto mora preduzeti, osvežiti igrače i vratiti onu srčanost iz Lige Evrope. Zvezdo ne tinjaj - zasijaj !!!

Malarme

pre 6 godina

Ljubav si mi jedina....kako je lep dan bio, pun sunca, a veceras Zvezdano nebo.
(anica, 11. mart 2018 18:29)

"ne patetisi". Nije ovo patetika, sad ste se u'vatili za to "patetišeš", ovo je banalni kič. Patetčne osobe su romantične, osetljive na, recimo, zalazak sunca, predeo pun cveća, a ovo je "anica-kič".

KoleCZ

pre 6 godina

Veliki problem,primetan pad forme zvezde a tek idu jake utakmice sto ce se izgleda obiti zvezdi o glavu.Deluje mi kao da opet gubimo titulu!
(Kavkaz, 11. mart 2018 20:38)

Svasta bih ti napisao ali mi nece objaviti

miško

pre 6 godina

Miloje glavni krivac.Izveo je tim koji ni jedan trener nebi pogodio.Iznenadio je Kosanovića u pozitivnom smislu.Sve do skoro,za rezultate je najzaslužniji Grof.Neka objasni zašto je izveo ovaj tim, zašto je izostavio Srnića,Donalda ,Jovičića a dao šansu Milijašu,Račiću i Miliću da bi ovu zadnju dvojicu zamenio a trebao je da im pridoda i Milijaša.Stojković mu igra u kontinuitetu od prošle godine.Samo je on trebao da odmara.Zašto se ne koriguje ponašanje Borjana.Danas je branio za nulu.Pravi pometnju kod odbrambenih igrača. Sami su sebi dali gol.Miloje svi ste digli nos posle onih silnih pohvala.Savića i Le Taleka su saigrači dovodili do ludila.Van serijske kvalitete Radonjića ne znaš da iskoristiš.

Istina

pre 6 godina

Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul...ako se ukaže prilika da se neko i oklizne u 16 penal naravno, uz crveni , pa vi Kruševljani igrajte...srećno vam bilo...
(who the f..k are you, 11. mart 2018 18:34)

Tvoje ime sve govori , nije tebi lako, zvezda ti nabila postene komplekse...

ajde

pre 6 godina

Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul...ako se ukaže prilika da se neko i oklizne u 16 penal naravno, uz crveni , pa vi Kruševljani igrajte...srećno vam bilo...
(who the f..k are you, 11. mart 2018 18:34)

Ali pazi svaki faul kao i basketu jos jedan sto je isfustriran basketom ...

Mare

pre 6 godina

Jeli vam sada jasno koliko je za nasu igru bio bitan Boaci, uvalja ga iz nicega i onda je mnogo lakse igrati! Ocigledno je da se u drugom delu mucimo sa realizacijom! To je pokazao i mec sa CSK ali i domace prvensto gde nikom jos nismo dali 3 gola a setite se prvog dela, ali dobro bice to OK a grobarcici samo neka se nadaju!

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Ovo je školski primer ofsajda, zaustavite tacno u trenutku suta, igrac zvezde stoji tacno ispred golmana i markira ga tako da golman ne vidi loptu, ali dobro, ništa što već nije viđeno na zvezdinim utakmicama
(Ns, 11. mart 2018 20:03)

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

(Zvezdaš, 11. mart 2018 22:49)

Ma kakvi bre, mi sa ovim dunsterom Djukicem nema teorije da osvojimo titulu. Ja sam veci Partizanovac nego sto su Batko, Delije Cikago, Ljube Livac i slicni Zvezdasi ali kad kiksnes protiv Vojvodine (1:1), Cuke kod kuce ( isti rezultat, Zemuna, izgubis od Radnickog koji pod cudnim okolnostima izgubi od Spartaka na Cairu ne zasluzujes da osvojis titulu.

čiča gliša

pre 6 godina

Zvezda osta bez dva boda u 90. minutu, a Partizan pobedio Čuku. Ko će sad prvi da izda novo saopštenje za javnost? Ako sme.

Milan

pre 6 godina

Naš ozbiljan problem je što u vezi nemamo nijednog kreativnog ofanzivca, pravog play-a. Pokušao je Miloje danas sa Milijašem ali vidi se da ne može. Nema završnog pasa, a Pešić je mnogo slabiji od Boaćija. Teško dajemo gol, a odbrana dekoncentrisana u ključnim trnutcima. Prednost jeste velika ali ne i nedostižna, zato maksimalna koncentracija u odbrani i agresivnost na sredini je jedino što nam preostaje.

Maximillian

pre 6 godina

Potpuno nebitno da li u.plej of ulazis sa 6 ili 7 bodova prednosti.Zvezda do kraja u gostima u Sapcu i Lucanima i zadnje kolo kod kuce Zemun
Odmah ide derbi na Rajku i kako za sada stoji kod kuce Cuka, Napredak, Vojvidina a gostuje se u Nisu, Subotici i Vozdovcu. Vojvodina, Vozdovac, Spartak ne mogu da ispadnu i ne mogu u Evropu
Takodje i Napredak

CQLCMB

pre 6 godina

"Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda."

Netacno. Strana 93 FIFA-inog pravilnika za 2017/18 godinu jasno kaze:

"2. Offside offence

A player in an offside position at the moment the ball is played or touched by a team-mate is only penalised on becoming involved in active play by:

• interfering with play by playing or touching a ball passed or touched by
a team-mate or
• interfering with an opponent by:
•preventing an opponent from playing or being able to play the ball by
clearly obstructing the opponent’s line of vision" (ovo zadnje je samo vazno, opstrukcija vidnog polja sto je ovde slucaj, ergo, ofsajd je)

"Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu."

Upravo je suprotni slucaj.

"Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine
(Pravila, 11. mart 21:24"

Nema nikakve veze sa ovom situacijom. Ne gledaju se samo ruke i sake:

"The hands and arms of all players, including the goalkeepers, are not considered"

Prsa se gledaju:

"any part of the head, BODY or feet is nearer to the opponents’ goal line than both the ball and the second-last opponent"

BODY = telo, telo ukljucuje i prsa zadnji put kada sam proverio

Izgleda da tkzv. "edukatorima" treba edukacije.

Zvezda

pre 6 godina

Ocekujte neki nepostojeci penal, ofsajd ili crveni karton!!
(Grobar, 11. mart 2018 19:09)

Jeste, dva iskljucenja kao u Lucanima, po koji gol iz ofsajda i produzetak do 97 minuta i u nadoknadi vremena ili gol.iz ofsajda ili penal naravno nepostojeci.Tako vise boli a i matrijal da kukate. Decko lep je dan a ti od 15 casova drhtis na tastaturi. Imas li drustvo, devojku, kafic..

Zuja

pre 6 godina

drnčposelo


Ajde momak ne pisi gluposti. Kod direktnog suta na gol nema ofsajda. Lepo ti je covek napisao. Vidik golmanu moze da zakloni i njegov igrac. Igrac Zvezde nije bio uz golmana da ga je sprecavao da intervenise

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

da je partizan u pitanju igralo bi se još 10 minuta i dobio bi penal.
Počela je da daje plodove vučelina medijska hajka.

Nicky

pre 6 godina

U padu smo motiva, igra je ok, stvaramo šanse ali je sve to u završnici letargično.Bena i Joveljića u špic a Pešića vratiti levo i menjati sa Radonjićem, korisniji je kao krilni špic.Svakako se ne brinem i dalje smo na dobrom putu i savetujem Milojeviću da više ne izvodi ovako kombinovane sastave već u svaki meč maksimalno i u najjačem sastavu.Biće bolje!

ccc

pre 6 godina

Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul...ako se ukaže prilika da se neko i oklizne u 16 penal naravno, uz crveni , pa vi Kruševljani igrajte...srećno vam bilo...
(who the f..k are you, 11. mart 2018 18:34)

Ti si bas iskompleksiran.. zamisli bice xxx kornera sad je majo i za korner kriv

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Све испод побједе Звезде од бар два разлике без примљеног гола сматраћу наставком голгетерске кризе. ИДЕМО✊ЗВЕЗДО❤!

FM Fleetwood fan

pre 6 godina

Ovo je školski primer ofsajda, zaustavite tacno u trenutku suta, igrac zvezde stoji tacno ispred golmana i markira ga tako da golman ne vidi loptu, ali dobro, ništa što već nije viđeno na zvezdinim utakmicama
(Ns, 11. mart 2018 20:03)

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....
(Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36)

Decko, molim te da vise ne komentarises fudbal ovde, posto si sada pokazao da ne poznajes onovna pravila fudbalske igre.

Ukoliko igrac koji se nalazi u ofsajdu, na bilo koji nacin ometa golmana ofsajd se mora svirati. U ovom slucaju igrac Zvezde koji se nalazi u ofsajdu zaklanja vidno polje golmanu Napretka i time ga ometa da izvrsi odbranu. Klasican ofsajd.

Zoran

pre 6 godina

Kao i na utakmici Partizan Čuka, ovde se takodje vidi koji igrači u protivnici ekipama igraju za blizance, drugim rečima prodaju svoj tim. Slika i prilika korumpiran zemlje, čak i na ovom nivou. Žalosno.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

ББРС - Ђеси пријатељу, јес на трибинама? Ајмо нека грми јакооо! 😲😲😲

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Evo slične situacije na utakmici Paok-Aek,da vidimo komentare grobara....gol postignut i poništen u 90 min,zbog uticaja igrača koji se nalazi u ofsajdu,nejasno da li je igrač dirao loptu,usporen snimak kaže da nije...utakmica prekinuta,haos...

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

@Crvena Zvezda1913 
Pogledaj šta su poništili PAOK-u večeras, pa se javi...
(Goran, 11. mart 2018 22:07)

Gol je čist kao suza,sudija je verovatno pomislio da je igrač dirao loptu....

vlajzi

pre 6 godina

kme kme kme :) jao sto uzivam u ovom nemocnom kukanju iz Humske... Nadam se panalu pa da uzitak bude veci!
(vlada, 11. mart 2018 18:52)

Pa vi pantercici samo tome i mozete da se nadate. Nego kad planirate neku posteno da pobedite? To ne planirate, jel? E moji panteri...

aha

pre 6 godina

Zvezda treba da sruši ovaj stadion i napravi novi bez atletske staze kapaciteta 35.000 do 40.000 dinara. Ovako izgleda smešno, istok i jug prazni, a sa 15.000 do 20.000 bi bio polupun. Sa klupskim kartama gde bi svako imao svoju stolicu i ne bi bilo karata u slibodnoj prodaji već samo sezonskih ulaznica.

Phantom

pre 6 godina

"Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul..."
(who the f..k are you, 11. mart 2018 18:34)

Ali bukvalno prvo poluvreme u par rečenica.

Pravila

pre 6 godina

drnčposelo

Kod direktnog udarca na gol nema ofsajda .Objasnjeno u clanu 11 pravilnika.Lopta nije upucena saigracu da bi bio ofsajd. Da je golman odbranio ili lopta udarla u precku ili stativu igrac koji je navodno bio u ofsajdu i aktivirao se postizuci gol sudija svira nedozvoljenu situaciju
Greska sudije kod gola Vozdovca.Dva igraca bila u nedozvoljenom polozaju.Jedan se aktivirao i dao gol

brus vejnov sobar

pre 6 godina

asterix
Poznajem coveka pod nikom Crvena Zvezda 1913. Dugo je igrao beka za jenog sremskog srpskoligasa tako da se covek razume u fudbal.

NoName

pre 6 godina

45 minuta mi nismo napravili jednu jedinu šansu protiv Napretka. Kanga je bio 80 posto ekipe, ovo što je ostalo su samo trkači. Jedina šansa da uzmemo titulu je da pobedimo Partizan. Ako ne pobedimo Partizan u plej ofu možemo da se pozdravimo sa titulom.

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

@Zvezda 1913 - Jeste, Lalatovic je poznat po sklanjanju Partizanu.
(Cxevu, 11. mart 2018 18:47)

Lale nije ali Drinčić i Bogosavac....

who the f..k are you

pre 6 godina

Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul...ako se ukaže prilika da se neko i oklizne u 16 penal naravno, uz crveni , pa vi Kruševljani igrajte...srećno vam bilo...

Ns

pre 6 godina

Ovo je školski primer ofsajda, zaustavite tacno u trenutku suta, igrac zvezde stoji tacno ispred golmana i markira ga tako da golman ne vidi loptu, ali dobro, ništa što već nije viđeno na zvezdinim utakmicama

Zvezdaš

pre 6 godina

Zvezda gubi titulu i ove godine.U najvažnijem delu sezone mi smo u najgoroj formi a uz to prodali smo dva najbolja igrača Boaćija i Kangu.Vidi se da nema kreativnosti i igre.Sve pobede i do sad su bile na silu.Partizan se vraća u formu i u igru.Ako nas pobede u direktnom duelu a imaju veće šanse i veći kapacitet Zvezda upada u haosu i gubi titulu.Živi bili pa videli.

alonso

pre 6 godina

Ovaj Napredak ispada najpametniji. Ljudi cekaju do zaustavnog vremena i onda daju gol i to je izgleda jedini moguci nacin da se ugrozi Zvezda jer da su ranije dali gol to bi Majo anulirao ali ovako, isto kao i u Krusevcu, nije bilo dovoljno vremena.
(Carapani - mudraci, 11. mart 2018 21:25)

Protiv Partizana im to nije pomoglo, igralo se dok Partizan nije dao gol.

некле

pre 6 godina

Биће пенал за звезду и вероватно напредак добија црвени до краја.
За ово друго нисам 100% сигуран, али пенал за звезду сигурица.

Ns

pre 6 godina

Ко зна можда би и Звезда ко партизаи дала гол Напретку из неког офсајда да је Мајо продужио утакмицу 20 минута.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ноле, 11. mart 2018 20:50)

Pa već je dala gol iz ofsajda

Zuja

pre 6 godina

drnčposelo


Ajde momak ne pisi gluposti. Kod direktnog suta na gol nema ofsajda. Lepo ti je covek napisao. Vidik golmanu moze da zakloni i njegov igrac. Igrac Zvezde nije bio uz golmana da ga je sprecavao da intervenise

bromazepam

pre 6 godina

Nema penala nema pobede!!Bravo Napredak!! 


Partizan nakraju osvaja titulu pazite sta vam kazem!!
(Grobar, 11. mart 2018 20:23)

nema 2 crvena u Lučanima nema pobede, nema isključenja zbog prigovora i gola iz ofsajda u 97-mom minutu protiv istog ovog napretka nema ni pobede...

Ноле

pre 6 godina

Ко зна можда би и Звезда ко партизаи дала гол Напретку из неког офсајда да је Мајо продужио утакмицу 20 минута.

VelikiPoznavalacPravila1913

pre 6 godina

Pa mi ni iz opsajda kad dajemo golove ne moze da pobedimo. Mnogo smo losi. Bolje neka Partizan uzme titulu i ove godine.

drug Vucela

pre 6 godina

Нема пенала нема победе хахахах
Можда ово буде историјских 1-1 на крају, сад је разлика 6 бода, тучемо звезду у дербију то је 3, а ови кукавци морају опет на вождовац и напредак у плеј офу са којима не могу да намештају, а нема шанси да победе ни једне ни друге.
Плус Столица са Војводином.
Биће опет црно-бела титула!
Понавља се прошла година, све је исто!
(некле, 11. mart 2018 20:33)

Hahahaha imamo pobednika! Smrzavaju se na -12 a mastaju o tituli, jos pominje kako nema sanse da pobedimo Vozdovac i Napredak u plej ofu a Vozdovac ove sezone 2 puta izgubio od nas, dok je njih taj isti Vozdovac pobedio na JNA, Napredak ih pobedio u Krusevcu a na JNA isto igrao 1-1. Najveci biser je sto i pored cinjenice da sa pomenutim klubovima imaju isti ili gori skor od nas ipak su ubedjeni da ce pobediti sve do kraja, iako nisu imali pobedu kod kuce 5 meseci. Bolje gledajte kako da vas Nislije ne preteknu, 2. mesto se opasno ljulja!

Ivan

pre 6 godina

Zvezda gubi titulu i ove godine.U najvažnijem delu sezone mi smo u najgoroj formi a uz to prodali smo dva najbolja igrača Boaćija i Kangu.Vidi se da nema kreativnosti i igre.Sve pobede i do sad su bile na silu.Partizan se vraća u formu i u igru.Ako nas pobede u direktnom duelu a imaju veće šanse i veći kapacitet Zvezda upada u haosu i gubi titulu.Živi bili pa videli.
 (Zvezdaš, 11. mart 2018 22:49)

Nisu igrali Donald, Ben, Savic, Le Talek. Ovo nije najbolji tim zvezde u ovom trenutku, tako da oladite sa tim lozenjem o gubitku titule. Zasto nisu igrali to je pitanje za trenera, ali kao neko ko se predstavlja kao zvezdas valjda bi imao malo pojma da veceras zvezda nije igrala u svom najboljem sastavu koji bi odsrafio ovaj napredak.

xxl

pre 6 godina

Da je u proslom kolu ostalo nereseno a nije i znamo zasto i ova neresena utakmica razlika bi bila 8 bodova. CZ igra lose vec kolima i do kraja gledacemo sudije. To je nase prvenstvo.

djura

pre 6 godina

Ako kojim slučajem Zvezda odigra nereseno ili ne daj boze izgubi,očekujem vandrednu sednicu Vlade,jer je moguća destabilizacija zemlje,a taman smo na Evropskom putu.Kao sto ne možemo bez reality-a,tako ne može i ne sme ni Zvezda da izgubi u fudbalu,sto se tiče naše lige.Moze posto haos da nastane,...
(room 1408, 11. mart 2018 19:33)

inace ovo vam se zove tres humor i smesan je samo coveku koji je pokusao da baci foru

Марко

pre 6 godina

Ovaj Napredak ispada najpametniji. Ljudi cekaju do zaustavnog vremena i onda daju gol i to je izgleda jedini moguci nacin da se ugrozi Zvezda jer da su ranije dali gol to bi Majo anulirao ali ovako, isto kao i u Krusevcu, nije bilo dovoljno vremena.
(Carapani - mudraci, 11. mart 2018 21:25)

Против Партизана у Београду им ни та тактика не би помогла. Играло се док Партизан није дао гол и то из офсајда.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Hahahaha tooo Eskicu majstore! Steta sto je Napredak igrao bunker jer bi u suprotnom pobedio Zvezdu premda je Zvezda bila brojcano jaca za Maju Vujovica.

Walter

pre 6 godina

Ovaj Napredak ispada najpametniji. Ljudi cekaju do zaustavnog vremena i onda daju gol i to je izgleda jedini moguci nacin da se ugrozi Zvezda jer da su ranije dali gol to bi Majo anulirao ali ovako, isto kao i u Krusevcu, nije bilo dovoljno vremena.
(Carapani - mudraci, 11. mart 2018 21:25)
Hahaha sjajan komentar

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Izgleda da tkzv. "edukatorima" treba edukacije.
(CQLCMB, 11. mart 2018 22:29

Ajde sad malo o golu Evertona istom tom Napretku....

некле

pre 6 godina

Нема пенала нема победе хахахах
Можда ово буде историјских 1-1 на крају, сад је разлика 6 бода, тучемо звезду у дербију то је 3, а ови кукавци морају опет на вождовац и напредак у плеј офу са којима не могу да намештају, а нема шанси да победе ни једне ни друге.
Плус Столица са Војводином.
Биће опет црно-бела титула!
Понавља се прошла година, све је исто!

who the f..k are you

pre 6 godina

Bravo Kruševljani!! Da ne komentarišem što je pre kornera komšija bio faul u napadu, što je morao da svira penal za Napredak...ono što me raduje je da se vidi iz aviona da bez Kange i onog što ga je Bog poslao u Kinu vi veze nemate, a to i sami vidite...stižemo vas...biće uzbudljivo!!

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Ovo je školski primer ofsajda, zaustavite tacno u trenutku suta, igrac zvezde stoji tacno ispred golmana i markira ga tako da golman ne vidi loptu, ali dobro, ništa što već nije viđeno na zvezdinim utakmicama
(Ns, 11. mart 2018 20:03)

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd.... 
(Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36) 

Da ostavis sto komentara dnevno znas a o fudbalskim pravilima nemas pojma.
(asterix, 11. mart 2018 20:56)

Bajo moj veze nemaš....direktan šut u okvir gola ,nema ofsajda,NEMA OFSAJDA...

Ivan

pre 6 godina

Zvezda kiksne prvi put u drugoj polusezoni oni odmah preokrecu, i prizivaju reprezu prosle sezone. Najveci debili od svih navijaca u evropi.

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Poznajem coveka pod nikom Crvena Zvezda 1913. Dugo je igrao beka za jenog sremskog srpskoligasa tako da se covek razume u fudbal. 
(brus vejnov sobar, 11. mart 2018 21:01) 

Centarfor....i u pitanju je vojvođanska liga,tada jača od pola današnje prve

room 1408

pre 6 godina

Ako kojim slučajem Zvezda odigra nereseno ili ne daj boze izgubi,očekujem vandrednu sednicu Vlade,jer je moguća destabilizacija zemlje,a taman smo na Evropskom putu.Kao sto ne možemo bez reality-a,tako ne može i ne sme ni Zvezda da izgubi u fudbalu,sto se tiče naše lige.Moze posto haos da nastane,...

cat

pre 6 godina

kme kme kme :) jao sto uzivam u ovom nemocnom kukanju iz Humske... Nadam se panalu pa da uzitak bude veci! 
(vlada, 11. mart 2018 18:52) 

Pa vi pantercici samo tome i mozete da se nadate. Nego kad planirate neku posteno da pobedite? To ne planirate, jel? E moji panteri...
(vlajzi, 11. mart 2018 19:22)

gde ti vidis pantere, da nisi zaglavio u dzungli?

krle

pre 6 godina

Cisto da dodam da je Zvezdin gol iz cistog ofsajda ali pomocni nije video jer je nonsalantno izbegao da prati ofsajd liniju pa mu je oprosteno. Ali eto, jos jedan gol iz rubrike sumnjivih golova Crvene Zvezde.

ja

pre 6 godina

dal ce biti penal ili gol iz ofsajda ili nesto drugo sporno je nebitno. Verovatno neka neregularnost, mislim na ociglednu gresku. Prosto desava se precesto.

drnčposelo

pre 6 godina

drnčposeloKod direktnog udarca na gol nema ofsajda .Objasnjeno u clanu 11 pravilnika.Lopta nije upucena saigracu da bi bio ofsajd. Da je golman odbranio ili lopta udarla u precku ili stativu igrac koji je navodno bio u ofsajdu i aktivirao se postizuci gol sudija svira nedozvoljenu situacijuGreska sudije kod gola Vozdovca.Dva igraca bila u nedozvoljenom polozaju.Jedan se aktivirao i dao gol
(Pravila, 11. mart 2018 21:58) dakle, zvezdin igrac stoji u ofsajd polozaju ispred vratara napretka, pritom nije statican i zaklanja mu vidno polje, utice na protivnika sto jasno pise u pravilu i to je kaznjiva radnja, odluka indirektan udarac (ofsajd) i kraj price!! A ti mozes da tumacis kako ti odgovara..

zvezda+partizan=dva zla

pre 6 godina

GASI FUDBAL NA ODREDJENO VREME!
GASI FUDBAL NA ODREDJENO VREME!
GASI FUDBAL NA ODREDJENO VREME!
GASI FUDBAL NA ODREDJENO VREME!

DOSTA JE MRZNJE I KRIMINALA!!!
OVO NIJE SPORT!!!
Uskoro peticija u celoj Srbiji za stopiranje ovoga sporta!!
NE BUDI LENJ I POTPISI!!!

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

@Crvena Zvezda1913 
Pogledaj šta su poništili PAOK-u večeras, pa se javi...
(Goran, 11. mart 2018 22:07)

Gol je čist kao suza,sudija je verovatno pomislio da je igrač dirao loptu....

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Evo slične situacije na utakmici Paok-Aek,da vidimo komentare grobara....gol postignut i poništen u 90 min,zbog uticaja igrača koji se nalazi u ofsajdu,nejasno da li je igrač dirao loptu,usporen snimak kaže da nije...utakmica prekinuta,haos...

Carapani - mudraci

pre 6 godina

Ovaj Napredak ispada najpametniji. Ljudi cekaju do zaustavnog vremena i onda daju gol i to je izgleda jedini moguci nacin da se ugrozi Zvezda jer da su ranije dali gol to bi Majo anulirao ali ovako, isto kao i u Krusevcu, nije bilo dovoljno vremena.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

da je partizan u pitanju igralo bi se još 10 minuta i dobio bi penal.
Počela je da daje plodove vučelina medijska hajka.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Све испод побједе Звезде од бар два разлике без примљеног гола сматраћу наставком голгетерске кризе. ИДЕМО✊ЗВЕЗДО❤!

Zoran

pre 6 godina

Kao i na utakmici Partizan Čuka, ovde se takodje vidi koji igrači u protivnici ekipama igraju za blizance, drugim rečima prodaju svoj tim. Slika i prilika korumpiran zemlje, čak i na ovom nivou. Žalosno.

SEnT

pre 6 godina

Ipak je i ovaj Milojevic los trener! Imas samo Pesica u napadu, koji je u ocajnoj formi, i ti odmaras Bena. Neznam samo od cega ga odmara, cini mi se da je protiv Vojvodine igrao svega 15-ak min. Stalno nesto menja sastave, nesto kombinuje. E ovako se gube bodovi, a i titula. Malo ti sto se provlacis zadnjih par kola, i opet isto, nikakve pouke on nije izvukao!

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Eto, da Djukic neznalica nije kiksirao protiv Vojvodine, Cuke u Humskoj, Zemuna pre par kola, i izgubio od Radnickog sad bismo bili na -6 od Zvezde i imali bi sansi za odbranu titule.

saopštenje u interesu regularnosti

pre 6 godina

Mora se uvesti pravilo da im se na svakoj utakmici svira najmanje dva penala da bi prvenstvo bilo regularno. Da nije bilo odličnog sudije na prošloj utakmici sa Vojvodinom prvenstvo bi bilo potpuno neregularno.

Pravila

pre 6 godina

Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda. Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu.Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine

Ivan

pre 6 godina

Totalno nebitno izjednačenje. Sistem takmičenja je takav da obesmišljava ovu jurnjavu za bodovima tokom čitave sezone po teškim terenima Srbije jer se polove bodovi posle regularnog dela. Da li ćemo imati 14 ili 13 ili 12 ili 5 bodova prednosti totalno je nebitno jer se pred tzv "plej of" gospoda iz FSS dosetili da polove bodove i smanjuju bodovne prednosti. Znači da li ćemo imati 7 ili 6 ili možda 5 ili 4 boda više od Partizana u "plej ofu" nebitno je iovako ionako odlučuje naredni večiti derbi. A da nema tog sistema, da je ovo prvenstvo poput svih ostalih širom sveta Crvena Zvezda bi već bila šampion. Prema tome sve je pod kontrolom.

Ofsajd

pre 6 godina

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36)

Ne dira loptu, ali ocigledno ometa golmana. Cist ofsajd.

Cubaka

pre 6 godina

Biće DUPLA KRUNA u HUMSKOJ !
(uefamafia, 11. mart 2018 20:49)

Ti si poznat po "dobrim" i "pametnim" komentarima, evo nekih da se podsetimo koliko si "strucan".

2:1 u Beogradu,
2:3 u Češkoj...
Ukupno 5:3 za Partizan.
(uefamafia, 13. februar 2018 15:25)

Debakl u najavi, 0:5 na Marakani...
Do poluvremena prazan stadion.
(uefamafia, 12. februar 2018 15:11)

Mogao bih ovakve i slicne tvoje gluposti do ujutro da redjam ali mislim da nema potrebe jer svima je jasno koliko se razumes ne u fudbal nego u sport uopste.

H3JYA

pre 6 godina

"Ипак ми нисмо препоштени партизаи да добијемо 35 утакмица у низу.
(Ноле, 11. mart 2018 20:54)"

Partizan nije dobio 35 utakmica u nizu, vec je bio neporazen 35 utakmica u nizu, velika razlika, od toga 4 derbija. Imali ste vi nizove od 26 utakmica, pa dodje Borac, pa 5:1 na Rajku.

miško

pre 6 godina

Miloje glavni krivac.Izveo je tim koji ni jedan trener nebi pogodio.Iznenadio je Kosanovića u pozitivnom smislu.Sve do skoro,za rezultate je najzaslužniji Grof.Neka objasni zašto je izveo ovaj tim, zašto je izostavio Srnića,Donalda ,Jovičića a dao šansu Milijašu,Račiću i Miliću da bi ovu zadnju dvojicu zamenio a trebao je da im pridoda i Milijaša.Stojković mu igra u kontinuitetu od prošle godine.Samo je on trebao da odmara.Zašto se ne koriguje ponašanje Borjana.Danas je branio za nulu.Pravi pometnju kod odbrambenih igrača. Sami su sebi dali gol.Miloje svi ste digli nos posle onih silnih pohvala.Savića i Le Taleka su saigrači dovodili do ludila.Van serijske kvalitete Radonjića ne znaš da iskoristiš.

KoleCZ

pre 6 godina

Veliki problem,primetan pad forme zvezde a tek idu jake utakmice sto ce se izgleda obiti zvezdi o glavu.Deluje mi kao da opet gubimo titulu!
(Kavkaz, 11. mart 2018 20:38)

Svasta bih ti napisao ali mi nece objaviti

Boki PFC

pre 6 godina

Zvezda kiksne prvi put u drugoj polusezoni oni odmah preokrecu, i prizivaju reprezu prosle sezone. Najveci debili od svih navijaca u evropi.
(Ivan, 11. mart 2018 21:17
Aj citaj malo komentare zvezdinih navijaca koji pisu o toj reprizi i pribojavaju se!

anica

pre 6 godina

Nemam im sta zameriti, posle ispadanja iz LE doslo je do malog pada, ali je sve to minimalno u odnosu na tvoje ime I sta si uradila ove godine Zvezdo!
Napred!

Pravila

pre 6 godina

drnčposelo

Kod direktnog udarca na gol nema ofsajda .Objasnjeno u clanu 11 pravilnika.Lopta nije upucena saigracu da bi bio ofsajd. Da je golman odbranio ili lopta udarla u precku ili stativu igrac koji je navodno bio u ofsajdu i aktivirao se postizuci gol sudija svira nedozvoljenu situaciju
Greska sudije kod gola Vozdovca.Dva igraca bila u nedozvoljenom polozaju.Jedan se aktivirao i dao gol

asdf

pre 6 godina

Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda. Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu.Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine
(Pravila, 11. mart 2018 21:24)

Dakle, sutra kada dodje derbi mec, Djukic da savetuje igrace da se jedan igrac Partizana uvek nalazi ispred golmana Zvezde a da ostali sto vise sutiraju jer, ofsajd je tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu, nema veze sto golmanu zaklanja vidik i sto ga ometa... To je drugari novo pravilo koje pisu navijaci Zvezde i toga se treba pridrzavati. Jos bolja prica je da 2 igraca stoje ispred golmana i da se sklone tek kada lopta dodje na 3m od njih i golmana. Pobeda zagarantovana.

Vladimir

pre 6 godina

@vlajzi

Ko su ti panteri što ti se prividjaju? Ne znam koju utakmicu gledaš ali si komentar ostavio na vest o utakmici C. Zvezda - Napredak. A koliko je meni poznato navijači Napretka se ne zovu panteri. Ali ovde je dobro poznato da se jedva čeka sa pisanjem gluposti, neistina. Kada imaš mali IQ pa to pokušavaš nadomestiti pisanjem gluposti.

Ivan

pre 6 godina

Partizan je jedini glasao protiv podele bodova, inace bodovi se dele u Rumuniji, Bugarskoj, gde se igra plej of sa 6 timova dvokruzno, a plej aut sa 8 timova. Poljaci igraju kao i mi trokruzno sa delenjem bodova..
(mika, 11. mart 2018 20:50)

Pa znam da je Partizan jedini glasao protiv ovog sistema podele bodova, ali zapitaj se zašto je glasao protiv toga! Pa zato jer je tih godina Partizan bio ubedljivo najdominantniji i on bi najviše bio uskraćen tom podelom! Ko je taj ko nosi krunu na glavi a da glasa da mu ta kruna što pre spadne sa nje? Pa niko ko je pametan razume se naravno! Inače budi siguran da bi ovaj današnji Partizan zdušno glasao za opvaj sistem podele bodova, između ostalog taj sistem mu je prošle sezone omogućio da se domogne šampionske titule iako je na kraju takmičenja imao totalno identičan skor pobeda, nerešenih i poraza sa Crvenom Zvezdom što je svojevrstan kuriozitet.

Inače, kada je sistem takmičenja u pitanju, meni je uzor onaj sistem koji je jednostavno najbolji, taj sistem se evo decenijama koristi u ligama "Petice" i u mnogim drugim, koji se svodi na klasično igranje svakoga sa svakim dvokružnim bod sistemom i posle toga ko ima najviše bodova i najbolju gol-razliku jednostavno je zasluženo najbolji i tu se priča završava, ne sme se oduzimati niti jednom timu ono što je zasluženo osvojio izgarajući na terenima tokom preduge sezone, bilo koji tim da je u pitanju naravno!

dragan

pre 6 godina

kao navijač zvezde moram da kažem da je zvezda večeras igrala sramotno neverovatno je to da su primili go u zadnjem minutu utakmice i to je dokaz da je zvezda loša i uništena dovođenjem stranaca koji nemaju poima sa fudbalom i pri tom džabe samo uzimaju novac a domaći talenti se zanemaruju katastrofa

brus vejnov sobar

pre 6 godina

asterix
Poznajem coveka pod nikom Crvena Zvezda 1913. Dugo je igrao beka za jenog sremskog srpskoligasa tako da se covek razume u fudbal.

drnčposelo

pre 6 godina

Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda. Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu.Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine
(Pravila, 11. mart 2018 21:24) sta ti decko lupas?! Koje si ti to pravilo citao?! Mozda iz hokeja ili rukometa.. pvde je ocigledno napadac zvezde ometao vratara napretka, u prevodu, utice na protivnika.. imas lepo objasnjeno u toj istoj knjizi koju pominjes..

xxx

pre 6 godina

@Zvezda 1913 - Jeste, Lalatovic je poznat po sklanjanju Partizanu.
(Cxevu, 11. mart 2018 18:47)

Lale nije ali Drinčić i Bogosavac....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 19:23) Vidim da ne zaboravljaš Drinčića i njegove bombe...

Kavkaz

pre 6 godina

Veliki problem,primetan pad forme zvezde a tek idu jake utakmice sto ce se izgleda obiti zvezdi o glavu.Deluje mi kao da opet gubimo titulu!

vucelaaa

pre 6 godina

Нема пенала нема победе хахахах 
Можда ово буде историјских 1-1 на крају, сад је разлика 6 бода, тучемо звезду у дербију то је 3, а ови кукавци морају опет на вождовац и напредак у плеј офу са којима не могу да намештају, а нема шанси да победе ни једне ни друге. 
Плус Столица са Војводином. 
Биће опет црно-бела титула! 
Понавља се прошла година, све је исто!
(некле, 11. mart 2018 20:33)

A titula namestena mezimici?

PANTELIJA

pre 6 godina

PRODAJOM KANGE ZVEZDINA IGRA SE RASPALA!!!! ON JE BIO ALFA I OMEGA ZVEZDINIH DOBRIH REZULTATA!!! JESTE IMAO LUDU GLAVU I ZNAO JE LOSE DA ODIGRA ALI ON KAD JE U EKIPI MI SMO BILI BOLJI BAR ZA 20% !!!! TREBALO SE PRODATI SVE DRUGO IZ TIMA ALI ON JE MORAO DA PRODUZI UGOVOR!!! NIKOG NISU DOVELI I BOJIM SE DA OVDE NEMA NAPREDKA U IGRIJE NI NA VIDIKU NEMA IGRACA NJEGOVOG KALIBRA DA GA ZAMENI !!! OBICE NAM SE O GLAVU PRODAJA KANGE!!!!

Nicky

pre 6 godina

U padu smo motiva, igra je ok, stvaramo šanse ali je sve to u završnici letargično.Bena i Joveljića u špic a Pešića vratiti levo i menjati sa Radonjićem, korisniji je kao krilni špic.Svakako se ne brinem i dalje smo na dobrom putu i savetujem Milojeviću da više ne izvodi ovako kombinovane sastave već u svaki meč maksimalno i u najjačem sastavu.Biće bolje!

NoName

pre 6 godina

Pazi ove sto pisu o prodaji Kange.Alo ljudi Kanga bi na leto bio slobodan igrac. Sada smo uzeli milion evra i oslibodili.platni fond 
Nista tragicno sto se igralo nereseno. Do kraja regularnog dela ni jedna ozbiljna utakmic. U plej ofu cetiri kod kuce i tri na strani. Sa patizanom, vojvodinom na Rajku.Sest bodova su dve utakmice
(Zuks, 11. mart 2018 21:03)

Da li si ti svestan da će nas Mladost u Lučanima pobediti? Alo, ljudi, mi skoro 300 minuta nismo napravili jednu jedinu šansu.

Exe

pre 6 godina

Биће пенал за звезду и вероватно напредак добија црвени до краја. 
За ово друго нисам 100% сигуран, али пенал за звезду сигурица.
(некле, 11. mart 2018 18:39)

Pa jesi li igrao u kladionici da zaradis nesto? ako si 100% siguran?Naravno da ne kao i svaki grobar

Malboro

pre 6 godina

Molio bi u ime nas koji komentarisemo utakmice,igru,igrace da vi koji ste ovde samo zbog toga da pisete o sudijama,penalima,praznim stadionima... odite bre na drustvene mreze kao sto je FB i slicno pa tamo komentarisite te vase gluposti a pustite nas koji volimo sport i nismo puni mrznje da uzivamo ovde u komentarima i razmenjivanju misljenja.Ko se slaze plus da vidim da li smo normalni neostrastrasceni bar u vecini.

CQLCMB

pre 6 godina

"Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda."

Netacno. Strana 93 FIFA-inog pravilnika za 2017/18 godinu jasno kaze:

"2. Offside offence

A player in an offside position at the moment the ball is played or touched by a team-mate is only penalised on becoming involved in active play by:

• interfering with play by playing or touching a ball passed or touched by
a team-mate or
• interfering with an opponent by:
•preventing an opponent from playing or being able to play the ball by
clearly obstructing the opponent’s line of vision" (ovo zadnje je samo vazno, opstrukcija vidnog polja sto je ovde slucaj, ergo, ofsajd je)

"Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu."

Upravo je suprotni slucaj.

"Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine
(Pravila, 11. mart 21:24"

Nema nikakve veze sa ovom situacijom. Ne gledaju se samo ruke i sake:

"The hands and arms of all players, including the goalkeepers, are not considered"

Prsa se gledaju:

"any part of the head, BODY or feet is nearer to the opponents’ goal line than both the ball and the second-last opponent"

BODY = telo, telo ukljucuje i prsa zadnji put kada sam proverio

Izgleda da tkzv. "edukatorima" treba edukacije.

Istina

pre 6 godina

Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul...ako se ukaže prilika da se neko i oklizne u 16 penal naravno, uz crveni , pa vi Kruševljani igrajte...srećno vam bilo...
(who the f..k are you, 11. mart 2018 18:34)

Tvoje ime sve govori , nije tebi lako, zvezda ti nabila postene komplekse...

zvele

pre 6 godina

Nema penala nema pobede!!Bravo Napredak!! 


Partizan nakraju osvaja titulu pazite sta vam kazem!!
(Grobar, 11. mart 2018 20:23)

skupiti sve tvoje komentare na jednom mestu i ubaciti ih u najmocniji racunar na svetu, taj racunar bi eksplodirao.

krle

pre 6 godina

Ovo je školski primer ofsajda, zaustavite tacno u trenutku suta, igrac zvezde stoji tacno ispred golmana i markira ga tako da golman ne vidi loptu, ali dobro, ništa što već nije viđeno na zvezdinim utakmicama
(Ns, 11. mart 2018 20:03)

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....
(Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36)

A ovo je skolski primer koliko ljudi ne znaju pravila igre a ovde isteruju pravdu kada su neke sumnjive situacije u pitanju. Sto je najgore, Crvena Zvezda1913 je jedan od najglasnijih ovde a ne zna ni pravila fudbala. Hvala ti druze sto si me ubedio da tvoje komentare vise ne treba ni da preletim...

Zuks

pre 6 godina

Pazi ove sto pisu o prodaji Kange.Alo ljudi Kanga bi na leto bio slobodan igrac. Sada smo uzeli milion evra i oslibodili.platni fond
Nista tragicno sto se igralo nereseno. Do kraja regularnog dela ni jedna ozbiljna utakmic. U plej ofu cetiri kod kuce i tri na strani. Sa patizanom, vojvodinom na Rajku.Sest bodova su dve utakmice

ljupce

pre 6 godina

konacno sam se smirio pa da dam svoje vidjenje utakmice...neke stvari su sada vec potpuno jasne...posle cska zvezda je izgubila sve ono sto je imala u jesenjem delu sezone.pesic i radonjic ponovo dominiraju terenom kao komedijasi,prvi sam sebe saplice umesto suta na gol,a drugi je potvrdio moje prethodno pisanje da je samo dobar da trci za loptom i nista vise.ovo je horor najblaze receno.poslednje tri utakmice nas vade dva igraca,rodic i krsticic.to nije njihov posao.daj tog hajdina vise u ekipu miloje pobogu.imas dva univerzalca,gobeljica i hajdina,a ne koristis ih uopste.zasto???????umesto da njih dvojica odrade zamenu mesta ili neki beg sa brzinom(hajdin je u ovom trenutku ronaldinjo za radonjica)njih dvojica mogu napraviti razliku.srnic na mesto kreatora ponavljam,krsticicu svaka cast,ali on nije kreator vec bolja verzija milica.ben mora u spic umesto pesica dok ne ohladi glavu i zaboravi cska.radonjic takodje klupa.vidi se da je njih dvojicu najvise pogodilo ispadanje iz lige evrope.budi hrabar kao do sada sto si bio i ubaci gobelju i hajdina.trgni ovu dvojicu dok ne bude kasno jer nam se jako lose pise ako ovako nastavimo.sad se vidi koliko fale kanga i boaci,ali se mora bar u ovom nasem prvenstvu uzeti titula i bez njih.trgnite se jos imate vremena.spasavajte dok se ima sta spasavati inace u plej ofu kad se podele bodovi ode mast u propast.

pedja

pre 6 godina

Toliko sam ogorcen da min.od1500 karaktera nije dovoljan da opisem kako igramo ovo proljece i sta sve ne valja.Najmanji je problem u rezultatu, kiksevi se desavaju,ali igra u sve i jednoj proljecnoj utakmici je ravna nuli!Milojevicu znas li ko su ti startnih 11?Ne mozes covjece jedno kolo jedan tim drugo drugi,Srnic igra pa ne igra,Donald igra pa ne igra,stoper cas Babic cas Savic,Ben igra,pa na klupi ,pa na tribinama,Milijas igra pa ne igra,Jovicic igra pa sledecu na klupi,sta ti je covjece,jedini neprikosnoven Pesic sa vezanim nogama,Radonjic no koment,cijelo proljece ti ni jedan napadac osim Bena i to iz penala nije dao gol eeej,ode titula ljudi.Ne mozes na Marakani protiv Vozdovca ,Napretka i slicnih da se branis kad das gol.Sam kazes da su utakmice protiv Vozdovca i Krusevca preslikane,pa ko je kriv.Nemas ti sta da analiziras sa igracima sta ne valja nego sa strucnim stabom.Udri sakom od stol ,jel ode ovo sve nikud ne treba!I da te podsjetim mada si Zvezdas .Mi moramo protiv svakog protivnika u ligi naravno,90 min igrati ofanzivno,mi moramo,da igramo lijep napadacki fudbal,mi moramo da imamo desetku!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Дај мијењај Пешића крв ми пије на сламку! МИЛОЈЕЕЕЕЕЕЕ!!!!! 😲😲😲😲😲😲😲

NoName

pre 6 godina

45 minuta mi nismo napravili jednu jedinu šansu protiv Napretka. Kanga je bio 80 posto ekipe, ovo što je ostalo su samo trkači. Jedina šansa da uzmemo titulu je da pobedimo Partizan. Ako ne pobedimo Partizan u plej ofu možemo da se pozdravimo sa titulom.

cirkus liga

pre 6 godina

Koliko je nasa liga slaba kada jedan ili dva igraca (Boaci i Kanga - Leonardo) prave toliku razliku.... Steta sto je Partizan dosta kiksirao, zbog Terzica bi mi bilo drago da Zvezda ne uzme titulu zato sto je bukvalno na silu oterao Boacija i Kangu koji su zeleli da ostanu. (Zvezdas sam)

Nicky

pre 6 godina

@NoName Nije baš da ne stvaramo, nisu neke dvestapostotne šanse ali budu solidne prilike što je za našu ligu sasvim dovoljno postići golove. Nemoj mi reći da recimo akcija kod gola Krstičića na centaršut Stojkovića nije lepa akcija? Ili Rodićev poslednji gol na Marakani? Jednostavno, pali su u motivu, do CSKA su igrali sa tom energijom Evrope i to se manifestovalo i u našoj ligi, sada je došlo do malog zasićenja i otaljavanja jer smo mnogo bolji od ostalih.Kreatora smo prodali, pravog napadača nemamo, Pešić nije za najisturenijeg po mom mišljenju i takvog trenutno nemamo.Nemojmo da se razočaravamo posle jednog kiksa i perioda lošije igre, verujem pre svega u trenera a i u ove igrače da će zaigrati bolje i odraditi sezonu do kraja.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Totalno nebitno izjednačenje. Sistem takmičenja je takav da obesmišljava ovu jurnjavu za bodovima tokom čitave sezone po teškim terenima Srbije jer se polove bodovi posle regularnog dela. Da li ćemo imati 14 ili 13 ili 12 ili 5 bodova prednosti totalno je nebitno jer se pred tzv "plej of" gospoda iz FSS dosetili da polove bodove i smanjuju bodovne prednosti. Znači da li ćemo imati 7 ili 6 ili možda 5 ili 4 boda više od Partizana u "plej ofu" nebitno je iovako ionako odlučuje naredni večiti derbi. A da nema tog sistema, da je ovo prvenstvo poput svih ostalih širom sveta Crvena Zvezda bi već bila šampion. Prema tome sve je pod kontrolom.(Ivan, 11. mart 2018 20:28)Partizan je jedini glasao protiv podele bodova, inace bodovi se dele u Rumuniji, Bugarskoj, gde se igra plej of sa 6 timova dvokruzno, a plej aut sa 8 timova. Poljaci igraju kao i mi trokruzno sa delenjem bodova, mada to i nije delenje bodova nego jednostavno pobeda vredi 1.5 bodova a nereseno 0.5, a u plej ofu-plej autu 3 boda, ali kako zaboga, mnogi bi se pitali, da pobeda vredi 1.5 bodova, zato je uvedno da se dele bodovi. Mada su mogli da ostave tri boda za pobedu a da u plej ofu-plej autu pobeda bude 6 bodova a nereseno 2 boda...
(mika, 11. mart 2018 20:50)
Sve si lepo rekao, ali ima samo jedan mali problem. Pa Zvezda i svi ostali klubovi su trazili ovaj sistem podele bodova. Samo je Partizan bio protiv. Samo Partizan trazio VAR ostali protiv. I onda kad se jednog dana ponisti gol zvezdi ili lucanima ili vosi krene kuknjava, umesto da greske svedemo na minimum. Savez otisao na svetako prvenstvo, ima se para i za nove terene i za VAR ali koga briga, najbolje se pliva u blatu i mulju i ko koga zezne.

ajde

pre 6 godina

Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul...ako se ukaže prilika da se neko i oklizne u 16 penal naravno, uz crveni , pa vi Kruševljani igrajte...srećno vam bilo...
(who the f..k are you, 11. mart 2018 18:34)

Ali pazi svaki faul kao i basketu jos jedan sto je isfustriran basketom ...

Tesla Pancevo

pre 6 godina

Zali Boze fudbal! Vise uzbudjenja i akcije ima u "srecnim ljudima".
Klincima koji se prepucavaju u kometarima iskreno zelim da nadju devojke.

Bojan

pre 6 godina

Veliki problem,primetan pad forme zvezde a tek idu jake utakmice sto ce se izgleda obiti zvezdi o glavu.Deluje mi kao da opet gubimo titulu!
(Kavkaz, 11. mart 2018 20:38)

meni isto tako deluje, bojim se iste prethodne sezone daj boze da gresimo...

Mare

pre 6 godina

Jeli vam sada jasno koliko je za nasu igru bio bitan Boaci, uvalja ga iz nicega i onda je mnogo lakse igrati! Ocigledno je da se u drugom delu mucimo sa realizacijom! To je pokazao i mec sa CSK ali i domace prvensto gde nikom jos nismo dali 3 gola a setite se prvog dela, ali dobro bice to OK a grobarcici samo neka se nadaju!

bora

pre 6 godina

@sent...Ma nek si mu TI rekao samo!Samo bre strogo!Ne valja Miloje nista bre,prevara od trenera bre,samo 12 bodova razlike i od prvog kola lige uefa do 1/16 finala,sta bre on umislja,veze bre nema taj Miloje,amateraki trener bre za kukuruz ligu!Aj sad malo da mrzis sebe pa ces sutra opet ceo svet!

NoName

pre 6 godina

U padu smo motiva, igra je ok, stvaramo šanse ali je sve to u završnici letargično.Bena i Joveljića u špic a Pešića vratiti levo i menjati sa Radonjićem, korisniji je kao krilni špic.Svakako se ne brinem i dalje smo na dobrom putu i savetujem Milojeviću da više ne izvodi ovako kombinovane sastave već u svaki meč maksimalno i u najjačem sastavu.Biće bolje!
(Nicky, 11. mart 2018 21:19)

Koje šanse mi stvaramo? Poslednju šansu smo napravili u Moskvi...

mika

pre 6 godina

Totalno nebitno izjednačenje. Sistem takmičenja je takav da obesmišljava ovu jurnjavu za bodovima tokom čitave sezone po teškim terenima Srbije jer se polove bodovi posle regularnog dela. Da li ćemo imati 14 ili 13 ili 12 ili 5 bodova prednosti totalno je nebitno jer se pred tzv "plej of" gospoda iz FSS dosetili da polove bodove i smanjuju bodovne prednosti. Znači da li ćemo imati 7 ili 6 ili možda 5 ili 4 boda više od Partizana u "plej ofu" nebitno je iovako ionako odlučuje naredni večiti derbi. A da nema tog sistema, da je ovo prvenstvo poput svih ostalih širom sveta Crvena Zvezda bi već bila šampion. Prema tome sve je pod kontrolom.
(Ivan, 11. mart 2018 20:28)
Partizan je jedini glasao protiv podele bodova, inace bodovi se dele u Rumuniji, Bugarskoj, gde se igra plej of sa 6 timova dvokruzno, a plej aut sa 8 timova. Poljaci igraju kao i mi trokruzno sa delenjem bodova, mada to i nije delenje bodova nego jednostavno pobeda vredi 1.5 bodova a nereseno 0.5, a u plej ofu-plej autu 3 boda, ali kako zaboga, mnogi bi se pitali, da pobeda vredi 1.5 bodova, zato je uvedno da se dele bodovi. Mada su mogli da ostave tri boda za pobedu a da u plej ofu-plej autu pobeda bude 6 bodova a nereseno 2 boda...

asterix

pre 6 godina

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....
(Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36)

Da ostavis sto komentara dnevno znas a o fudbalskim pravilima nemas pojma.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

ББРС - Ђеси пријатељу, јес на трибинама? Ајмо нека грми јакооо! 😲😲😲

Malarme

pre 6 godina

Ljubav si mi jedina....kako je lep dan bio, pun sunca, a veceras Zvezdano nebo.
(anica, 11. mart 2018 18:29)

"ne patetisi". Nije ovo patetika, sad ste se u'vatili za to "patetišeš", ovo je banalni kič. Patetčne osobe su romantične, osetljive na, recimo, zalazak sunca, predeo pun cveća, a ovo je "anica-kič".

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

@Zvezda 1913 - Jeste, Lalatovic je poznat po sklanjanju Partizanu.
(Cxevu, 11. mart 2018 18:47)

Lale nije ali Drinčić i Bogosavac....

Updown

pre 6 godina

Jedini klub koji nije izgubio nijednom ove sezone od "večitih".
Jedini klub koji je pobedio i Crvenu zvezdu i Partizan na svom terenu, a igrao nerešeno u Beogradu.
Dame i gospodo, kruševački Napredak!

Šegrt da uči Maja

pre 6 godina

@
Ajde malo edukacije za decu koja pisu o ofsajdu.Prilikom direktnog suta na gol nema ofsajda. Pravilnik koji je izmenjen pre dve godine kaze da pomocni sudija dize zastavucu tek kada igrac koji je u ofsajdu primi loptu a ne kao ranije kada uputi loptu.Takodje ako je igrac u tkzv ofsajdu za prsa sudija ako nije suguran prednost daje napadacu. Clanovi 23,24,25 dopunjenog pravilnika fudbalske igre od 1.6.2016 godine
(Pravila, 11. mart 2018 21:24) sta ti decko lupas?! Koje si ti to pravilo citao?! Mozda iz hokeja ili rukometa.. pvde je ocigledno napadac zvezde ometao vratara napretka, u prevodu, utice na protivnika.. imas lepo objasnjeno u toj istoj knjizi koju pominjes..
(drnčposelo, 11. mart 2018 21:40)

Da to odgovara Zvezdi onda je skroz obratno - piše sitnim slovima u Pravilniku

vlajzi

pre 6 godina

kme kme kme :) jao sto uzivam u ovom nemocnom kukanju iz Humske... Nadam se panalu pa da uzitak bude veci!
(vlada, 11. mart 2018 18:52)

Pa vi pantercici samo tome i mozete da se nadate. Nego kad planirate neku posteno da pobedite? To ne planirate, jel? E moji panteri...

Zvezda

pre 6 godina

Ocekujte neki nepostojeci penal, ofsajd ili crveni karton!!
(Grobar, 11. mart 2018 19:09)

Jeste, dva iskljucenja kao u Lucanima, po koji gol iz ofsajda i produzetak do 97 minuta i u nadoknadi vremena ili gol.iz ofsajda ili penal naravno nepostojeci.Tako vise boli a i matrijal da kukate. Decko lep je dan a ti od 15 casova drhtis na tastaturi. Imas li drustvo, devojku, kafic..

novosađanin

pre 6 godina

Zvezda je pala u formi. Nema onu igru i žar koja je krasila do CSKA. Oseća se umor, bezidejnost, neprobojnost.. Nema lucidnih poteza. Ako nastavi ovako teško će do titule. Izgubi od Partizana i opet neki " Voždovac" i sve pada u vodu. Partizan se budi.. A Zvezda prima golove na njegov način.. Provukka se protiv Vojvodine. Očito je da se nešto mora preduzeti, osvežiti igrače i vratiti onu srčanost iz Lige Evrope. Zvezdo ne tinjaj - zasijaj !!!

ja

pre 6 godina

Poznajem coveka pod nikom Crvena Zvezda 1913. Dugo je igrao beka za jenog sremskog srpskoligasa tako da se covek razume u fudbal.
(brus vejnov sobar, 11. mart 2018 21:01)

da nije igrao za Mitros :) ?

riba

pre 6 godina

Miloje zasto saras tim, kao da smo mi Man City, lose pripremljena ekipa, bez motiva vec par utakmica, a grobari su se vratili u formu i ako ovako nastavimo sve je moguce kada se polove bodovi. Imali smo srece u Novom Sadu, a veceras nismo.

NELE

pre 6 godina

Zvezda je bez Boacia prosecna ekipa...Sve pobedjuje na silu...Protiv Spartaka posle cudnog preokreta...Protiv Vozdovca u 93min...Protiv Vojvodine penal...Sada nereseno...Nema vise one leprsave igre...

Borat iz predgradja

pre 6 godina

da je partizan u pitanju igralo bi se još 10 minuta i dobio bi penal.
Počela je da daje plodove vučelina medijska hajka.
(nosi fenjer,navija za fener, 12. mart 2018 09:30) ...A mozda je majo trebao da svirne jedan zvezdanaesterac za svaki slucaj,zlu ne trebalo

Lale

pre 6 godina

Očigledno da je Zvezda već neko vreme u krizi.Loše urađen prelazni rok, da kažem , zbog objektivnih okolnosti.Ali mi nije jasno što nešto Miloje ne menja, da ubaci u vatru Joveljića.Pa njegovi vršnjaci po Evropi već tri godine igraju kao starteri.Pešiću je plafon prva rezerva , dečko je limitiran i to je to.

Billzz

pre 6 godina

Cestitke Napretku na borbenosti i zasluzenom golu... Pesic i navikani Radonjic ( i jos par njih da i ne imenujem) su nedorasli za crveno-beli dres

dm

pre 6 godina

Da li je moguce da milijas igra?! Pa taj 10god vec nije spreman, ne moze da dise, kasni na svaku loptu, vise nema ni prekid. Evo 10 kornera ni jedna sansa osim sto se odbilo na srecu pa ovaj sutnuo. Ovo je katastrofa. Tri prethodne nismo trebali da dobijemo kako igramo. Borjanovo odugovlacenje je sramota. Probati sa nekim mladjim na plejmejkeru, milijasa brzog oterati koliko veceras.

duledudule

pre 6 godina

Ovo nisu čista posla.Zadnjih pet minuta smo im se nudili da nam daju gol.Toliko ocigledno.Gde je Ben?Gde je Donald?Kakav Račic?Zbog cega se ne igra u najjacem sastavu?

floki

pre 6 godina

Ко зна можда би и Звезда ко партизаи дала гол Напретку из неког офсајда да је Мајо продужио утакмицу 20 минута.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ноле, 11. mart 2018 20:50)

Pa vec je dala prvi gol iz ofsajda. Mnogo bi bilo dva za jednu utakmicu i od Zvezde.

Nego, sta cemo sa penalom za Napredak, kada Rodic bukvalno iznosi loptu rukom na tri metra od gola?

Napredak je zasluzio pobedu.

aha

pre 6 godina

Zvezda treba da sruši ovaj stadion i napravi novi bez atletske staze kapaciteta 35.000 do 40.000 dinara. Ovako izgleda smešno, istok i jug prazni, a sa 15.000 do 20.000 bi bio polupun. Sa klupskim kartama gde bi svako imao svoju stolicu i ne bi bilo karata u slibodnoj prodaji već samo sezonskih ulaznica.

ccc

pre 6 godina

Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul...ako se ukaže prilika da se neko i oklizne u 16 penal naravno, uz crveni , pa vi Kruševljani igrajte...srećno vam bilo...
(who the f..k are you, 11. mart 2018 18:34)

Ti si bas iskompleksiran.. zamisli bice xxx kornera sad je majo i za korner kriv

Стампи

pre 6 godina

Највећа грешка је продаја Канге!!!
Од када је он отишао игра се распала, нападачи нису дали гол пет утакмица, нисмо требали да добијемо ни Вождовац ни Војводину, нисмо заслужили! Ваљда то виде и ови што треба да виде, форма и игра су у паду!

Ljubisa livac

pre 6 godina

Eto vam sad, svima koji ste bili za prodaju Kange, ne bi li se uzelo pola miliona-milion. Bolje da je ostao, makar i ne uzeli obestecenje, bar bi do titule mogli lagano. Sad nemamo pravog veznjaka, nema ko da poveze redove, uputi pas, bas se vidi nedostatak kreativca. O Pesicu tek da ne pricam, decko indisponiran.

Delija

pre 6 godina

Sad stvarno mi sa ovakvom igrom i ekipom trenutno nema sanse da dobijemo i ovakav Partizan mislio sam da je nemoguce da se ponovi prosla sezona al mi igramo sve gore i ovo je za veliku zabrinutost jer ako kiksnemo jos jednu i pobedi nas Partizan u plej ofu mi posle toga ne smemo da igubimo od nikog jer ako se to desi ponovice se identicno prosla sezona.Alarm ozbiljno treba da se upali.

Delija Helsingborg

pre 6 godina

Ovo sto mi igramo,veze sa fudbalom nema.Na nasem "Rajku" mi se branimo,umesto da napadamo i damo drugi,treci,koliko god mozemo.Pesic,Racic,to blage veze sa fudbalom nema.Nikog umesto Kange nismo doveli,nema ko da stane na loptu,da podeli,pusti,da pravu loptu.

cile

pre 6 godina

Strucnjaci Zvezda je od Napretka izgubila i jesenas. Sta samo kukate, niko vam ne valja, vi bi drzali formu na istom nivou deset godina.

POPE

pre 6 godina

Za ovaj kiks je jedini i odgovorni Milojevic.Utakmicu pocinje sa Racicem,Milijasem i Milicem.A nema Bena,Donalda,Jovicica,Srnica i Adzica.A pitanje je i da li treba da igra Pesic.Dok se igrala Evropa donekle sam razumeo kombinovane sastave ali ni tad ih nisam odobravao.A zasto ih sad cuva i od cega su sad umorni?Ponasanje kao da smo vec uzeli titulu a zaboravljaju proslu godinu i plasim se da nam se ne obije o glavu opet ako se ne opamete.

Realno

pre 6 godina

Kolike bi bile samo cifre koje bi zvezda odbijala za Radonjica da bar nesto od fudbala zna...nit suta,nit asistencije,nit kontrola lopte,nit fudbalske inteligencije...zabijanje glave i trk...i za to se odbijalo po 5 miliona...sta bi tek bilo da ima nesto od ovoga...

Igor ch

pre 6 godina

Pesic je totalno van forme, trenutno nije ni za klupu. Miloje bi morao da ga zameni, pa neka zasluzi ponovo prvi tim. Mada tesko, nije on za Zvezdu...

zoran ivkovic

pre 6 godina

svaka cast Milojevicu kao treneru za dosadasnje rezultate ali i on i neki igraci su poleteli mnogo . veceras se Milojevic prekonbinovao ,nama najkreativniji igrac Ben ne igra ,podcenjujemo napredak ! Stranac ako je doveden treba da igra i pravi razliku ....u Novom Sadu smo se prosfercovali zahvaljujuci sudiji ,razlika se istopila na 6 bodova i lako moze da se ponovi prosla sezona . ne razumem igramo domace prvenstvo i cuvas Bena,Srnica,Donalda za sta ih cuvas izvodi bre najaci tim ....neki igraci koji su dobili sansu totalno nekorisni ,bledi Milic ,Racic jos par njih a par je umislilo da su igracine tipa Radonjic i Pesic . Svaki bod igrom i zalaganjem treba zaraditi na terenu a pojedinci rezervisti trxba da grizu kad dobiju sansu

FM Fleetwood fan

pre 6 godina

Ovo je školski primer ofsajda, zaustavite tacno u trenutku suta, igrac zvezde stoji tacno ispred golmana i markira ga tako da golman ne vidi loptu, ali dobro, ništa što već nije viđeno na zvezdinim utakmicama
(Ns, 11. mart 2018 20:03)

Igrač nije dotakao loptu,da jeste bio bi ofsajd....
(Crvena Zvezda1913, 11. mart 2018 20:36)

Decko, molim te da vise ne komentarises fudbal ovde, posto si sada pokazao da ne poznajes onovna pravila fudbalske igre.

Ukoliko igrac koji se nalazi u ofsajdu, na bilo koji nacin ometa golmana ofsajd se mora svirati. U ovom slucaju igrac Zvezde koji se nalazi u ofsajdu zaklanja vidno polje golmanu Napretka i time ga ometa da izvrsi odbranu. Klasican ofsajd.

Phantom

pre 6 godina

"Juče sam pisao, čim Majo sudi, Milijaš u 11...Napredak će igrati pošteno, ali će zato biti xxx kornera, faulova oko 16, svaki kontakt kao u basketu - odmah faul..."
(who the f..k are you, 11. mart 2018 18:34)

Ali bukvalno prvo poluvreme u par rečenica.

krajisnik

pre 6 godina

kada ti odu 2 najbolja igrača (Boaci i Kanga),logično je da prije ili poslije počnu kiksevi.
Pri tom, to su ofanzivni igrači koje ne mogu zamjeniti Pešić i Milijas( Krsticic)

Maximillian

pre 6 godina

Potpuno nebitno da li u.plej of ulazis sa 6 ili 7 bodova prednosti.Zvezda do kraja u gostima u Sapcu i Lucanima i zadnje kolo kod kuce Zemun
Odmah ide derbi na Rajku i kako za sada stoji kod kuce Cuka, Napredak, Vojvidina a gostuje se u Nisu, Subotici i Vozdovcu. Vojvodina, Vozdovac, Spartak ne mogu da ispadnu i ne mogu u Evropu
Takodje i Napredak

Boban

pre 6 godina

Pesic nemoze da iznese napad.Ekipa igra poziciono nema presinga malo ste digli nosic.Setite se jula meseca prosle godine,Malte.Setite se da ste proslo prvenstvo ovako slicno radili.Ovo kazem ne da pametujem nego da se zbojete ,da mali Joveljic udje u ritam .Nemas ti Miloje razloga da nekog odmaras.Ko nemoze neka ide.Sto ti ne odmoris pa vodi ekipu neko drugi?

Pitanje

pre 6 godina

Sta smo mi navijaci Zvezde skrivili bogu,da moramo da gledamo ovog antitalenta Racica na svakoj utakmici...prevrce mi se u stomaaku kad ga vidim da ulazi s klupe a tek kad vidim da pocinje utakmicu,nemam volje ni da gledam.Ko to mora da uzme pare od njegovog transfera?

crni_redstar

pre 6 godina

znaci sto se mene tice ne gledam Zvezdu dok Pesic igra u njoj. ovo je bruka sta on igra i kako Zvezda zbog tog igraca ispasta.

Ivan

pre 6 godina

Bez Kange I Boacija bar 50 posto slabiji tim, mozda cak i vise od toga. Utisak utakmice, glavni napadac tima Pesic vuce kontru, ulazi u 16 i saplice sam sebe u nedostatku znanja da upotrebi bilo kakav dribling.

NoName

pre 6 godina

45 minuta mi nismo napravili jednu jedinu šansu protiv Napretka. Kanga je bio 80 posto ekipe, ovo što je ostalo su samo trkači. Jedina šansa da uzmemo titulu je da pobedimo Partizan. Ako ne pobedimo Partizan u plej ofu možemo da se pozdravimo sa titulom.
(NoName, 11. mart 2018 19:25)

Samo da ispravim samog sebe - 90 minuta mi nismo napravili jednu jedinu šansu protiv Napretka. Kanga je bio 80 posto ekipe, ovo što je ostalo nisu ni trkači.

BOBA DELIJA

pre 6 godina

Kao sto je "kriv" sto je napravio takmicarski tim koji je igrao cvrsto jesenji deo, pogotovo Evropu, zakljucno sa dvomecom sa CSKA, tako je Milojevic kriv za opustanje tima u prolecnom delu prvenstva. Evo vec treci prolecni deo zaredom igramo drasticno slabije. Manjak zelje, energije, kvaliteta odlaskom igraca... I na to dodati i eksperimentisanje sa sastavom i odmaranjima. Odmaranje a uskoro reprezentativna pauza gde ce vecina da odmara. To je neshvatljivo! Onda na to dodati i ovo nabijanje utakmica penzioneru Milijasu, pa samoumisljenom Ronaldu koji totalno neopravdano ima zagarantovano mesto u postavi. Sta je Radonjic odigrao do sad? Jedan i po mec za celu sezonu. Neozbiljan, fudbalski neobrazovan, samo poskakuje u duelima, sutira iz nebuloznih pozicija...
Sta to Joveljic ne moze da odigra recimo 20 minuta od ovog sto "igra" Pesic vec duze vreme? Pusti ga malo kad vec nemamo drugog napadaca, vidis da ovaj ne zna gde udara! Mislim treba biti slep pa ne videti da je Pesica islo, blago receno da ne psujem, vise nego sto zna. Sad kad je to stalo od njega nista, kontraproduktivan.
Prekini to odmaranje i povecaj ozbiljnost! Mislili smo i prosle sezone da je gotovo pa smo dobili po usima!

ProdigyCZ

pre 6 godina

Kao da igraju sa vrucim krompirom a ne sa loptom,godinama je tako u nasem fudbalu,deceniju,prijem i kontrola lopte je uzas.Da nije Miloja ova ekipa ne bi videla Evropu.Fali ovom timu suvi kvalitet u veznom redu,bar neko priblizno Kataiu,da imas zbog koga da gledas utakmicu,ovo je negledljivo.

čiča gliša

pre 6 godina

Zvezda osta bez dva boda u 90. minutu, a Partizan pobedio Čuku. Ko će sad prvi da izda novo saopštenje za javnost? Ako sme.

Milan

pre 6 godina

Naš ozbiljan problem je što u vezi nemamo nijednog kreativnog ofanzivca, pravog play-a. Pokušao je Miloje danas sa Milijašem ali vidi se da ne može. Nema završnog pasa, a Pešić je mnogo slabiji od Boaćija. Teško dajemo gol, a odbrana dekoncentrisana u ključnim trnutcima. Prednost jeste velika ali ne i nedostižna, zato maksimalna koncentracija u odbrani i agresivnost na sredini je jedino što nam preostaje.

Miki delija

pre 6 godina

Ne zelim Miloje da te kritikujem, isuvise si nam srece doneo ove sezone, ali i sam si lepo primetio posle utakmice da nesto ozbiljno ne valja, a iskreno mislim da sebi treba da postavis nekoliko pitanja: prvo zasto, ko i kako gura Racica, ti si prepametan da bi svojevoljno igrao sa igracem manje kad je doticni u igri, drugo, cemo Miloje eksperimentisanje u sastavu pred pauzu, kad ce ionako odmarati, trece Pesic i Radonjic su u potpunom kanalu, ili ih motivisi, vrati, ili napolje iz igre, Pesic svojim namcorastim stavom deluje toliko iritantno da boli, a Radonja je svojim nerezonskim sutevima, nesmislenim potezima vec odavno na ivici da ga publika izzvizdi. I mozda najbitnije, sta bi brate s voljom, presingom kojim smo lomili protivnike, otkud posle priprema toliko neozbiljnosti, samovolje, kako da u tri zaredom ko god nas stisne, gol je neminovan u finisu, i to onakva stamena odbrana. Ostaje da verujemo u tebe, da neces dozvoliti proslu sezonu, jer bi to bio horor posle svega. Takodje, vec sada se vidi strasno los prelazni rok, gde se kockalo i umesto Kange nije doveden ama niko od desetine najavljenih kreativaca, a mi bez Kange jednostavno nismo ekipa sa idejom, vec ekipa trkaca, uz gore pomenute igrace van forme, realno u ozbiljnom smo problemu. Zato Miloje podvikni, zategni pa da se posle pauze opet vratimo na stare jesenje staze !

Walldorf

pre 6 godina

Cestitke Krusevljanima. Zasluzili su bod i to je evidentno. Sto se nas tice, od kako smo prokockali prolaz dalje u LE, sve vise licimo na nezainteresovanu grupu gradjana. U celu situaciju pocinje da se uklapa i Milojevic. Poceti utakmicu protiv jedne od najneugodnijih ekipa u ligi sa drugom postavom je, najblaze receno, neozbiljno. Drzati Milijasa 90. minuta u igri je neobjasnjivo. Covek moze igrati ozbiljno najvise pola sata, i upravo katastrofalna igra u sredini nas je kostala dva boda. Totalna neodgovornost u sredini terena je rezultovala situacijama gde su "Carapani" izlazili na nasu zadnju liniju viskom igraca!!! To je neoprostivo!!! Na kraju, vidi se da je kicma tima Donald. Bez njega, nema igre u sredini. Sve se svodi na ispucavanja ka veselniku Pesicu, koji i kada dodje do lopte, ne uradi nista korisno. Ovo jednostavno nije dobro. Ekipa ne moze zaboraviti fudbal u dve-tri nedelje. Zasto ovako izgledamo, pitanje je za trenera Milojevica. Vec u Sredu cemo videti sta mozemo ocekivati do kraja sezone. Ima tu jos dosta toga da se kaze, no, neki drugi put. Jos jednom, cestitke "Carapanima" a pred Milojem je domaci zadatak koji mora resiti po hitnom postupku. Sportski pozdrav!

oOo

pre 6 godina

Impotentna igra Zvezda...objektivno...kad me je moj mali pitao da idemo na pola drugog poluvremena,kaze "ajmo tata dosadna je bas igra"... malo kritika:
Milijas se ozbiljno trudio,uklizavao,ali vidi se da nema tu vise sjaja i kvaliteta za zvezdinu 10,nikakvu razliku veceras nije napravio cak sta vise...a sta onda reci za Pesica*decko je u nevidjenom kanalu...realno je da on nista ne zna ali bas...sem zelje i volje nista korisno za 90min nije uradio...n i s t a...totalno jalov...

neko to od gore vidi sve

pre 6 godina

Odgledah prvo poluvreme. Ovo sto Zvezda igra je uzas. Nema pleja, nema ideje. Nisam grobar. Mnogo nam je jadan fudbal.

Cinik

pre 6 godina

Veoma slaba igra Zvezde. Iz utakmice u utakmicu sve gore i gore. Radonjić potpuni promašaj, Pešić zato i nije igrao u inostranstvu. Frimpong, bolje da ne komentarišem. Igra Partizana danas je bila možda za nijansu bolja ali i to je slabo. Mislim da je krajnje vreme da rukovodstva Partizana i Zvezde prestanu sa pisanjem saopštenja i da se okrenu radu sa mladim igračima. Zar niko ne vidi da su najbolji igrači Saša Ilić i Milijaš. Nijednu ofanzivnu 10-etku nemamo, strašno.

Nikola

pre 6 godina

Zvezda je bas u problemu, nije ovo ni nalik onoj igri od jesenas. Svako ko je rekao da je titula gotova stvar se grdno prevario. Evo sada kiks Zvezde ali sta bi bilo da je ostalo i 1:1 sa Vozdovcem, da je isto to bilo i u Novom Sadu bez onog penala i plus ide plej of i dele se bodovi... Nesto debelo ne stima u igri.

veliki strumf

pre 6 godina

Od pocetka drugog dela sezone pisem da nasa igra ne lici ni na sta. Mi sredinu terena nemamo, a i odbrana je neuporedivo losija. Prisutna je neverovantna indolentnost u igri i ovo nije ona Zvezda od jesenas. Srecno smo dobili par utakmica i to nas je zavaralo. Kad Kokeza prepolovi bodove, bice velikih problema da odbranimo trenutnih +6. Jednostavno, adekvatne zamene za Kangu i Boacija nisu dovedene a oni su bili pola tima u napadu. Pesic je u kanalu, ne moze da izdrzi pritisak prvog spica a i ostali ne igraju nista. Jednostavno, nema kreatora, nema igraca koji moze da zadrzi loptu i podeli pas i ti ce predstavljati sve veci problem.

nemanja

pre 6 godina

Nedopustiva igra. Ajde sto se vidi da nam fali Kanga, i da Pesic nije ni do kolena Boaciju, vec je sporno sto nema želje ni borbenosti, i svi su se uklopili u to sivilo. Prvotimce donekle i razumem, ali daj Adzica, Bena, Babica, nek igraju. Pesic je resetao dok nije bilo pritiska, a sad kad je pod lupom navijaca i javnosti, katastrofa je...

Lionac

pre 6 godina

Neka su dosli do boda. Zasluzeno. Ocigledno da nam fali kreativan igrac na sredini terena a da Pesic nije dovoljno kvalitetan da bude 1 opcija u napadu. U padu su forme, ne grize se i ne igra da se da vise golova. Cestitke Napretku.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

(Zvezdaš, 11. mart 2018 22:49)

Ma kakvi bre, mi sa ovim dunsterom Djukicem nema teorije da osvojimo titulu. Ja sam veci Partizanovac nego sto su Batko, Delije Cikago, Ljube Livac i slicni Zvezdasi ali kad kiksnes protiv Vojvodine (1:1), Cuke kod kuce ( isti rezultat, Zemuna, izgubis od Radnickog koji pod cudnim okolnostima izgubi od Spartaka na Cairu ne zasluzujes da osvojis titulu.

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Nevjerovatno. Ista situacija kao sa Vozdovcem. Mrtvilo od utakmice u kojoj cuvamo 1-0 i ovi pred kraj krenu naprijed i daju nam gol. Sreca nasa pa je ovolika prednost a i to nam nije garancija za titulu.Svaka tekma nam je na noz ako ovako nastavimo mogli bi da puknemo titulu. Shvatam da Kanga i Boaci mnogo znace al valjda mozemo sa Jsl ekipama da igramo sa ovim timom. Ovako ne izgleda ovo dobro nimalo, protiv Vozdovca i Vose smo se izvukli, sad ne.

Miloje?

pre 6 godina

Još jedna bleda Zvezdina partija. Od Subotice, preko Voždovca i Novog Sada... Igramo sporo, neubedljivo i bezidejno. Ni odbrana više nije tako sigurna. Pešić je i dalje u kanalu. Vidi se koliko nam nedostaje Kanga. Napredak je zasluženo uzeo bod. Ovo mora mnogo, mnogo, mnogo bolje...

aco rs

pre 6 godina

Evidentan pad forme kod tima Vladana Milojevica.Sve cestitke Napredku odigrali su dobru utakmicu,stalno su prjetili.Bice zanimljivo do kraja prvenstva.

Delija

pre 6 godina

Losa igra u drugom delu sezone,nisam se nadao da ce biti ovako ali se vidi da fale Kanga i Boaci i da bogami moze da bude svasta u plej ofu ima jos 10 utakmica da se igra Partizan ce izgleda igrati sve bolje a Zvezda ponavlja greske iz prethodne sezone jeste da nije isti tim ali opet mnogo opustanja posle postignutog gola gde su poslednje dve utakmice bile isto rizicne i neizvesne.Mora to mnogo bolje i da se izvede najaci tim jer ova eksperimentisanja se ne pokazuju dobro.